1. @Shabazz Napier
  Neki medicinski pregledi se ne rade često, već samo u određenim situacijama. Nema smisla ljude svako malo slati na magnetnu, CT ili rendgen da ih zračiš, pogotovo abdomen, pluca ili malu karlicu. Moguce je da se ta tackica nije ni videla pre 3-4 meseca, npr na ultrazvuku, pa da se dovoljno posumnja za slanje na MR, CT ili PET.
  Ovde, nažalost, ima ljudi koji projektuju sebe na svet, pa misle da svako hoće da prevari nekoga. Indijana je npr imala opciju da ponisti trejd, nisu to uradili.
  (drvobradi, 18. januar 2021 08:39)

  # Link komentara

 2. Procitah da nije trejdovan ne bi verovatno saznao za ovaj tumor do početka sledeće sezone i vrlo moguće da bi se iskomplikovala situacija. Inace Indijana je imala opciju da ponisti trejd.
  (stefanue, 17. januar 2021 15:53)

  # Link komentara

 3. Sreća u nesreći što neko dolje napisa. Stvarno šteta za momka. Nadam se da će se brzo oporaviti i vratiti se još bolji, ali i da će mu biti pružena šansa u ekipi koja će ga cijeniti kao igrača na duže staze a ne da ga gledaju kao nekog ko je samo tu dok ne nađu novog plaćenika.

  U svakom slučaju, zdravlje je na prvom mjestu. Brz oporavak!
  (Čovjek koji zna, 17. januar 2021 15:18)

  # Link komentara

 4. Šta ti je sreća u nesreći? Ili je obrnuto. Nego da se dečko izleči i da mu krene u novom klubu.
  (Smeh, 17. januar 2021 13:48)

  # Link komentara

 5. Au, dečko baš nema sreće. Prvo ona užasna povreda stopala, sad ovo... Nadam se da će oporavak ići kako treba i da ćemo ga uskoro ponovo gledati na terenu.
  (Boki, 17. januar 2021 13:08)

  # Link komentara

 6. Vidim ja nema ga na par uvodnih utakmica posle trejda a kidao je u Bruklinu pre toga. Odmah mi bilo čudno i sad pročitam ovo. Drž' se momče i brz oporavak ti želim pa da nastaviš gde si stao. Sportski pozdrav.
  (Petarlfc, 17. januar 2021 11:16)

  # Link komentara

 7. Tako je Kanuu otkrivena bolest kad je potpisao za Inter iz Arsenala,strašne stvari ali NE RAZUMEM kako doktori Netsa to ne vide???Srecno Le Vert...
  (Shabazz Napier, 17. januar 2021 11:13)

  # Link komentara