Ponedeljak, 11.01.2021.

08:00

Dabl-dabl Jokića u MSG – laka pobeda Denvera

Košarkaši Denver Nagetsa su rezultatom 114:89 pobedili Njujork Nikse.

Izvor: SN

Dabl-dabl Jokiæa u MSG – laka pobeda Denvera IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

26 Komentari

Sortiraj po:

Kikujiro

pre 3 godine

“I was a Black man before I was a basketball player,” Grant said.

Aside from inking a fresh $60 million contract, Grant also bared that his decision was bigger than basketball. He decided to take his talents to Motor City to play under head coach Dwayne Casey and general manager Troy Weaver since both are African Americans.

“Whether it’s on the court or off, there’s a sense of understanding that you get from — and I’m not going to say all, but a majority — Black people who have gone through and are going through some of the struggles that we do,” he added. “I think that gives you a better connection, makes it a little easier and makes you feel better about yourself when you have people that look like you around.”

Prestanite više te besmislene priče sa Grantom, otišao je zato što je hteo da igra gde je trener Afro-amerikanac, i gde je "Black and African American Communities strong".

He decided to take his talents to Motor City to play under head coach Dwayne Casey and general manager Troy Weaver since both are African Americans.

U Detroitu če se ukljućiti da pomogne neprofitnim i humanitarnim organizacijama za pomoć crnom stanovništvu, Detroit Justice Center, Detroit Phoenix Center, Focus: HOPE, We the People of Detroit.

Kritičar

pre 3 godine

(znanje-imanje, 11. januar 2021 09:07)

Treba znati kad da staneš sa usiljenim humorom, zato i ovoliki minusi na komentar. Nije smešno, više je neprijatno, baš cringy.

Locutus

pre 3 godine

U suštini samo prosečni Heris diže Denver na novi nivo. Mnogo znači i Denveru i Jokiću kada ne mogu da idu trojica na njega odjednom. Nema ništa gore nego kada imaš u timu igrača koga protivnik uopšte ne pomišlja da čuva. Mislim da je Plamli bio prototip takvog igrača.

znanje-imanje

pre 3 godine

Nakon tajm-auta Tibodao na pola 1. četvrtine sačekalo ih je neprijatno iznenađenje. Denver je odigrao dvaput zonu. Pa čoveka pa zonu i tako naizmenično do kraja četvrtine. Jew York nije mogao da se snađe i ode Denver od egal na 10 razlike. (detalj mali - u zoni teško ide ono probijanje i pik and rol pa da se vidi da je Nikola spor).
Gledam, ne verujem očima. Bravo Meloun - da nisu nekom vudu-metodom nečiji zalutali trenerski duh ugradili u tebe? Još 57 ovakvih trenerskih poteza i dobijaš izvinjenje sa šlagom.
A pošto je Tibodo munja od mozgalice ko i Maloun - do kraja su ostali zbunjeti i ode Denver na 20 razlike, zauvek.
Istovremeno je bio sudar Duranta Starog Kevina i Duranta Novog Alekseja. Fali tu još par udaraca u glavu ali je mlađa ekipa duže klupe bez nekog uzbuđenja savladala veterane. Za ovaj format i tempo NBA mladost je velika prednost - manje su povređeni i umorni...
Džeremi Grant pokazuje da je pravi igrač, može i da utrpava u koš. Neće njega tamo neki Denver da drži kao psa ovčara! Ni neki Nikola da mu diriguje šta kad i kako. S obziroma da je Denver selo za Detroit to je "bolje 1. u gradu nego 4-5 u selu". Detalj da bi u selu igrao i za titulu a ovako samo ideš na dno Istoka mu nije bitan.
Kao što rekoh https://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=1793126#k35071688 za Bogdana odmah se videlo da to nije tu ta povreda nego da ona već postoji i samo čeka da se ostvari. I da je srećom maznuo novac na vreme. A da je bilo ko znao za ovo pola ugovora manje...

MPP

pre 3 godine

POLAKO

Denver počinje da liči na tim a ne na skup pojedinaca. Skoro svi su se upisali u listu strelaca. Haris ujednačeno odigrao treću utakmicu. Još Marej da to uradi....Nikola izgleda kao da igra već 20g u NBA, rutinski igra na visokom nivou. Opako je raznovrstan i ubojit u napadu , još kad ukrade koju loptu i odradi blokadu....taj njegov osećaj u prstima ....uživanje ga je gledati . No sledeći meč u New York- u....to će biti pravo merilo Denverovih vrednosti. Irving/Durant konponeta , derbi što bi se reklo , oba tima igraju atraktivnu košarku . Denver 3 pobede za redom , no za sledeću potrbno je da se i Marej aktivira iz zimskog sna....

Miki1212

pre 3 godine

За Денвер је кључно да посложи коцкице које има, чини се да има потенцијала који је ту још неискоришћен.
Бол Бол,Кампацо,Хемптон и Дозир играју премало,а Милсап,Бартон и Херис превише. Ако не планирају да трејдују неког од њих тројице не знам чему толика минутажа.
Могли би бити јако добри ако се ово све лепо расподели минутажа а Мареј нађе неку константу,бар 20 поена у просеку и 5 асистенција

Spale

pre 3 godine

Zli zapad@ nisam uopšte mislio da ga neko mrzi. Jednostavno je cela prva postava na klupi od sredine 3/4 i da bi se Jokicu više isplatilo da igraju egal sa protivnikom, onda bi provodio više vremena u igri i išao na 30+ 10+ 10+ vrlo verovatno.

Nemanja

pre 3 godine

(znanje-imanje, 11. januar 2021 09:07)

Dečko pa ti si pravi sportski novinar, imaš taj šmek pripovedača ispred seoskog dućana koji je ovde popularan.

Agilni

pre 3 godine

@Legolas

Ne znam koliko si zaista gledao, ali Heris je poslednje dve utakmice pokidao u oba pravca. Sa Herisom u formi kao pre povreda i povratkom MPJ-a (tj. bitnije - selidbom Bartona na klupu), sve će to da bude kako treba. Ili neće, videće se u prvom narednom duelu protiv neke od top 10 ekipa.

Sa ostalim što si napisao sam saglasan, ali još je rano za zaključke.

bgd011

pre 3 godine

Timovi sa Zapada su neuporedivo jaci od onih sa Istoka.
Na Zapadu ce biti teska borba za 8. mesto, a na Istoku ce u plej of uci bar 2 tima koji bi na Zapadu bili medju polsednjima.

Milan

pre 3 godine

Svaki dan u prvim informacijama je izvještaj o Nikolić Jokicu. Dali je to najvažnija informacija ? Koga je briga koliko je on koševa postigao? Dečko Igr a za sebe.

Legolas

pre 3 godine

Jokić igra u turbo modu od početka sezone.
Pokazuje da mu znači jako, da zna da igra na rezultat i za tim, što niko ne spori.
Pokazuje odanost i odgovornost. Ne štedi se praktično, daje maksimum.
A tim, igrači i uprava.
Igrači u ekipi, ispod proseka, nastavljaju da ga sabotiraju praktično. Neznanjem i manjkom talenta.Promašuju okean. Bez njega, ko guske u magli.
Maloun, forsira Milsapa ko da je Dzordan u pitanju, a on se udebljao kao nikad, jalov u oba pravca, Heris izgubljen, ostali ili stagniraju ili u konstantnom padu.
Uprava i menadzment, izdali. Znamo svi, prelazni rok, ko da im je pobio familiju, grđe ne može.
Zaključak, bude li želeo prsten, i kada se pogleda u ogledalo, mora priznati sebi, da sa ovim saigračima to ne može da ostvari.
A on je taj nivo. Mora da promeni ekipu kako bi uspeo u tome!
Srečno i hvala Nikola.

Ružica iz Švajcarske

pre 3 godine

Bravo, bravo, Nidžo! Ako čitaš ovo, želimo ti još više sreće u nastavku sezone!

Pozdrav za sve čitaoce, vaša Ružica iz Švajcarske.

petar-nbg

pre 3 godine

Gledao sam utakmicu i čini mi se da poslednju četvrtinu Nikola nije ni ulazio u igru koliko su razbucali NY. Rekao bih laka pobeda Denvera u gostima, ali u NBA nema lakih utakmica. Raduje što je Denver počeo da pobedjuje i nadam se nastavku dobre forme.

Nemanja

pre 3 godine

Neverovatno koliko Denver nema dobrih sutera, i ne samo sto nema dobrih sutera nego oni odbijaju da sutnu kad im Jokic doda/uruci loptu iako su sami...na ovoj utakmici su ga pokrali za jednu 10tak asistencija...TUGA!

Spale

pre 3 godine

Nikoli se ne isplati zbog statistike da Denver vodi 20 razlike. Evo i ovu i prošlu utakmicu on ne igra od sredine trece četvrtine. Imao bi prošlu utakmicu 3D sigurno, a verovatno i ovu.

Pera Ždera

pre 3 godine

Glavni utisak - odbrana Denvera, naravno.
Iznenadjujuce dobra protiv fizicki jakog, ne tako loseg tima ove sezone (6ti na istoku). Odbrana sezone definitivno.

Napokon bolja igra klupe bez pomoci Mareja ili Jokica. Napravili prednost u 2 cetvrtini. Igrali povezano sto nikako nije bio slucaj ove sezone. Ni blizu.

Nikola another day at a job! Razvalio utakmicu, opet u 3 cetvrtine. Neverovatno atletican (cudno za reci) -  zakucava, blokira na obrucu, sut iz okreta, brzim prvim korakom izbacuje odbranu, cudno a opet normalno :) Par cistih zicera promasili Barton i Moris za koji asist vise.

Marej uspavan, usporen, kratak, umoran? Jedna od onih veceri ali nije ni trebalo vise. Dovoljan. Neprimetno neprimetan, ukratko.

Fenomenalna igra Herisa se nastavlja vec treci mec! Odlican sut, ulazi, odbrana, krade lopte, ofanzivni skokovi. Izgleda kao nekadasnji, svima omiljeni, igrac Denvera. Samo da nastavi tako.

Grin fenomenalan. Razumnija verzija Grenta koji je znao da ulazi u nerozenske driblinge, 1 na 1 situacije. Za sad totalno efektno, nenametljivo i efikasno, odlican. Drugi najveci +/-  (+24) Savrsena egzekucija uloge. I dalje nejasno neigranje u prvoj postavi. mozda i bolje radi starteri/klupa balansa.

Milsap sporiji, slabiji, cak ga i sut za 3p sa pocetka sezone polako napusta. Nema vise karakteristicnih izolacija na postu za njega jer ga svako izgura. Rendl ga unistio, punio kako je hteo.

Hanterstajn, Moris (+26), Kampaco, vrlo dobri.
Dozier, iako napadacki odlican, nekako sebicniji u zadnje vreme. Bol napokon slobodnije, "monstrum" u najavi. Takva lakoca za tu visinu. Fale godine iskustva, boljeg razumevanja.igre. Sa njim samo postepeno i pametno. Dragulj.
Mali Hempton jako zanimljivo izgleda.

Niksi su druga odbrana lige ove sezone. Kao da im je Denver ukrao moci sinoc :) Denver inace drugi napad lige. Nijedan poen iz tranzicije Niksa = Efikasan napad Denvera, sigurnost na lopti.

Def se povratkom Grina iz povrede postepeno stabilizovao Denver, klupa.posebno. Samo jos da povratak Portera to zaokruzi.

Pera Ždera

pre 3 godine

Glavni utisak - odbrana Denvera, naravno.
Iznenadjujuce dobra protiv fizicki jakog, ne tako loseg tima ove sezone (6ti na istoku). Odbrana sezone definitivno.

Napokon bolja igra klupe bez pomoci Mareja ili Jokica. Napravili prednost u 2 cetvrtini. Igrali povezano sto nikako nije bio slucaj ove sezone. Ni blizu.

Nikola another day at a job! Razvalio utakmicu, opet u 3 cetvrtine. Neverovatno atletican (cudno za reci) -  zakucava, blokira na obrucu, sut iz okreta, brzim prvim korakom izbacuje odbranu, cudno a opet normalno :) Par cistih zicera promasili Barton i Moris za koji asist vise.

Marej uspavan, usporen, kratak, umoran? Jedna od onih veceri ali nije ni trebalo vise. Dovoljan. Neprimetno neprimetan, ukratko.

Fenomenalna igra Herisa se nastavlja vec treci mec! Odlican sut, ulazi, odbrana, krade lopte, ofanzivni skokovi. Izgleda kao nekadasnji, svima omiljeni, igrac Denvera. Samo da nastavi tako.

Grin fenomenalan. Razumnija verzija Grenta koji je znao da ulazi u nerozenske driblinge, 1 na 1 situacije. Za sad totalno efektno, nenametljivo i efikasno, odlican. Drugi najveci +/-  (+24) Savrsena egzekucija uloge. I dalje nejasno neigranje u prvoj postavi. mozda i bolje radi starteri/klupa balansa.

Milsap sporiji, slabiji, cak ga i sut za 3p sa pocetka sezone polako napusta. Nema vise karakteristicnih izolacija na postu za njega jer ga svako izgura. Rendl ga unistio, punio kako je hteo.

Hanterstajn, Moris (+26), Kampaco, vrlo dobri.
Dozier, iako napadacki odlican, nekako sebicniji u zadnje vreme. Bol napokon slobodnije, "monstrum" u najavi. Takva lakoca za tu visinu. Fale godine iskustva, boljeg razumevanja.igre. Sa njim samo postepeno i pametno. Dragulj.
Mali Hempton jako zanimljivo izgleda.

Niksi su druga odbrana lige ove sezone. Kao da im je Denver ukrao moci sinoc :) Denver inace drugi napad lige. Nijedan poen iz tranzicije Niksa = Efikasan napad Denvera, sigurnost na lopti.

Def se povratkom Grina iz povrede postepeno stabilizovao Denver, klupa.posebno. Samo jos da povratak Portera to zaokruzi.

Ružica iz Švajcarske

pre 3 godine

Bravo, bravo, Nidžo! Ako čitaš ovo, želimo ti još više sreće u nastavku sezone!

Pozdrav za sve čitaoce, vaša Ružica iz Švajcarske.

petar-nbg

pre 3 godine

Gledao sam utakmicu i čini mi se da poslednju četvrtinu Nikola nije ni ulazio u igru koliko su razbucali NY. Rekao bih laka pobeda Denvera u gostima, ali u NBA nema lakih utakmica. Raduje što je Denver počeo da pobedjuje i nadam se nastavku dobre forme.

Nemanja

pre 3 godine

Neverovatno koliko Denver nema dobrih sutera, i ne samo sto nema dobrih sutera nego oni odbijaju da sutnu kad im Jokic doda/uruci loptu iako su sami...na ovoj utakmici su ga pokrali za jednu 10tak asistencija...TUGA!

Legolas

pre 3 godine

Jokić igra u turbo modu od početka sezone.
Pokazuje da mu znači jako, da zna da igra na rezultat i za tim, što niko ne spori.
Pokazuje odanost i odgovornost. Ne štedi se praktično, daje maksimum.
A tim, igrači i uprava.
Igrači u ekipi, ispod proseka, nastavljaju da ga sabotiraju praktično. Neznanjem i manjkom talenta.Promašuju okean. Bez njega, ko guske u magli.
Maloun, forsira Milsapa ko da je Dzordan u pitanju, a on se udebljao kao nikad, jalov u oba pravca, Heris izgubljen, ostali ili stagniraju ili u konstantnom padu.
Uprava i menadzment, izdali. Znamo svi, prelazni rok, ko da im je pobio familiju, grđe ne može.
Zaključak, bude li želeo prsten, i kada se pogleda u ogledalo, mora priznati sebi, da sa ovim saigračima to ne može da ostvari.
A on je taj nivo. Mora da promeni ekipu kako bi uspeo u tome!
Srečno i hvala Nikola.

Spale

pre 3 godine

Nikoli se ne isplati zbog statistike da Denver vodi 20 razlike. Evo i ovu i prošlu utakmicu on ne igra od sredine trece četvrtine. Imao bi prošlu utakmicu 3D sigurno, a verovatno i ovu.

Locutus

pre 3 godine

U suštini samo prosečni Heris diže Denver na novi nivo. Mnogo znači i Denveru i Jokiću kada ne mogu da idu trojica na njega odjednom. Nema ništa gore nego kada imaš u timu igrača koga protivnik uopšte ne pomišlja da čuva. Mislim da je Plamli bio prototip takvog igrača.

Agilni

pre 3 godine

@Legolas

Ne znam koliko si zaista gledao, ali Heris je poslednje dve utakmice pokidao u oba pravca. Sa Herisom u formi kao pre povreda i povratkom MPJ-a (tj. bitnije - selidbom Bartona na klupu), sve će to da bude kako treba. Ili neće, videće se u prvom narednom duelu protiv neke od top 10 ekipa.

Sa ostalim što si napisao sam saglasan, ali još je rano za zaključke.

Miki1212

pre 3 godine

За Денвер је кључно да посложи коцкице које има, чини се да има потенцијала који је ту још неискоришћен.
Бол Бол,Кампацо,Хемптон и Дозир играју премало,а Милсап,Бартон и Херис превише. Ако не планирају да трејдују неког од њих тројице не знам чему толика минутажа.
Могли би бити јако добри ако се ово све лепо расподели минутажа а Мареј нађе неку константу,бар 20 поена у просеку и 5 асистенција

bgd011

pre 3 godine

Timovi sa Zapada su neuporedivo jaci od onih sa Istoka.
Na Zapadu ce biti teska borba za 8. mesto, a na Istoku ce u plej of uci bar 2 tima koji bi na Zapadu bili medju polsednjima.

MPP

pre 3 godine

POLAKO

Denver počinje da liči na tim a ne na skup pojedinaca. Skoro svi su se upisali u listu strelaca. Haris ujednačeno odigrao treću utakmicu. Još Marej da to uradi....Nikola izgleda kao da igra već 20g u NBA, rutinski igra na visokom nivou. Opako je raznovrstan i ubojit u napadu , još kad ukrade koju loptu i odradi blokadu....taj njegov osećaj u prstima ....uživanje ga je gledati . No sledeći meč u New York- u....to će biti pravo merilo Denverovih vrednosti. Irving/Durant konponeta , derbi što bi se reklo , oba tima igraju atraktivnu košarku . Denver 3 pobede za redom , no za sledeću potrbno je da se i Marej aktivira iz zimskog sna....

Nemanja

pre 3 godine

(znanje-imanje, 11. januar 2021 09:07)

Dečko pa ti si pravi sportski novinar, imaš taj šmek pripovedača ispred seoskog dućana koji je ovde popularan.

Kritičar

pre 3 godine

(znanje-imanje, 11. januar 2021 09:07)

Treba znati kad da staneš sa usiljenim humorom, zato i ovoliki minusi na komentar. Nije smešno, više je neprijatno, baš cringy.

Kikujiro

pre 3 godine

“I was a Black man before I was a basketball player,” Grant said.

Aside from inking a fresh $60 million contract, Grant also bared that his decision was bigger than basketball. He decided to take his talents to Motor City to play under head coach Dwayne Casey and general manager Troy Weaver since both are African Americans.

“Whether it’s on the court or off, there’s a sense of understanding that you get from — and I’m not going to say all, but a majority — Black people who have gone through and are going through some of the struggles that we do,” he added. “I think that gives you a better connection, makes it a little easier and makes you feel better about yourself when you have people that look like you around.”

Prestanite više te besmislene priče sa Grantom, otišao je zato što je hteo da igra gde je trener Afro-amerikanac, i gde je "Black and African American Communities strong".

He decided to take his talents to Motor City to play under head coach Dwayne Casey and general manager Troy Weaver since both are African Americans.

U Detroitu če se ukljućiti da pomogne neprofitnim i humanitarnim organizacijama za pomoć crnom stanovništvu, Detroit Justice Center, Detroit Phoenix Center, Focus: HOPE, We the People of Detroit.

znanje-imanje

pre 3 godine

Nakon tajm-auta Tibodao na pola 1. četvrtine sačekalo ih je neprijatno iznenađenje. Denver je odigrao dvaput zonu. Pa čoveka pa zonu i tako naizmenično do kraja četvrtine. Jew York nije mogao da se snađe i ode Denver od egal na 10 razlike. (detalj mali - u zoni teško ide ono probijanje i pik and rol pa da se vidi da je Nikola spor).
Gledam, ne verujem očima. Bravo Meloun - da nisu nekom vudu-metodom nečiji zalutali trenerski duh ugradili u tebe? Još 57 ovakvih trenerskih poteza i dobijaš izvinjenje sa šlagom.
A pošto je Tibodo munja od mozgalice ko i Maloun - do kraja su ostali zbunjeti i ode Denver na 20 razlike, zauvek.
Istovremeno je bio sudar Duranta Starog Kevina i Duranta Novog Alekseja. Fali tu još par udaraca u glavu ali je mlađa ekipa duže klupe bez nekog uzbuđenja savladala veterane. Za ovaj format i tempo NBA mladost je velika prednost - manje su povređeni i umorni...
Džeremi Grant pokazuje da je pravi igrač, može i da utrpava u koš. Neće njega tamo neki Denver da drži kao psa ovčara! Ni neki Nikola da mu diriguje šta kad i kako. S obziroma da je Denver selo za Detroit to je "bolje 1. u gradu nego 4-5 u selu". Detalj da bi u selu igrao i za titulu a ovako samo ideš na dno Istoka mu nije bitan.
Kao što rekoh https://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=1793126#k35071688 za Bogdana odmah se videlo da to nije tu ta povreda nego da ona već postoji i samo čeka da se ostvari. I da je srećom maznuo novac na vreme. A da je bilo ko znao za ovo pola ugovora manje...

Spale

pre 3 godine

Zli zapad@ nisam uopšte mislio da ga neko mrzi. Jednostavno je cela prva postava na klupi od sredine 3/4 i da bi se Jokicu više isplatilo da igraju egal sa protivnikom, onda bi provodio više vremena u igri i išao na 30+ 10+ 10+ vrlo verovatno.

Milan

pre 3 godine

Svaki dan u prvim informacijama je izvještaj o Nikolić Jokicu. Dali je to najvažnija informacija ? Koga je briga koliko je on koševa postigao? Dečko Igr a za sebe.

Milan

pre 3 godine

Svaki dan u prvim informacijama je izvještaj o Nikolić Jokicu. Dali je to najvažnija informacija ? Koga je briga koliko je on koševa postigao? Dečko Igr a za sebe.

znanje-imanje

pre 3 godine

Nakon tajm-auta Tibodao na pola 1. četvrtine sačekalo ih je neprijatno iznenađenje. Denver je odigrao dvaput zonu. Pa čoveka pa zonu i tako naizmenično do kraja četvrtine. Jew York nije mogao da se snađe i ode Denver od egal na 10 razlike. (detalj mali - u zoni teško ide ono probijanje i pik and rol pa da se vidi da je Nikola spor).
Gledam, ne verujem očima. Bravo Meloun - da nisu nekom vudu-metodom nečiji zalutali trenerski duh ugradili u tebe? Još 57 ovakvih trenerskih poteza i dobijaš izvinjenje sa šlagom.
A pošto je Tibodo munja od mozgalice ko i Maloun - do kraja su ostali zbunjeti i ode Denver na 20 razlike, zauvek.
Istovremeno je bio sudar Duranta Starog Kevina i Duranta Novog Alekseja. Fali tu još par udaraca u glavu ali je mlađa ekipa duže klupe bez nekog uzbuđenja savladala veterane. Za ovaj format i tempo NBA mladost je velika prednost - manje su povređeni i umorni...
Džeremi Grant pokazuje da je pravi igrač, može i da utrpava u koš. Neće njega tamo neki Denver da drži kao psa ovčara! Ni neki Nikola da mu diriguje šta kad i kako. S obziroma da je Denver selo za Detroit to je "bolje 1. u gradu nego 4-5 u selu". Detalj da bi u selu igrao i za titulu a ovako samo ideš na dno Istoka mu nije bitan.
Kao što rekoh https://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=1793126#k35071688 za Bogdana odmah se videlo da to nije tu ta povreda nego da ona već postoji i samo čeka da se ostvari. I da je srećom maznuo novac na vreme. A da je bilo ko znao za ovo pola ugovora manje...

Legolas

pre 3 godine

Jokić igra u turbo modu od početka sezone.
Pokazuje da mu znači jako, da zna da igra na rezultat i za tim, što niko ne spori.
Pokazuje odanost i odgovornost. Ne štedi se praktično, daje maksimum.
A tim, igrači i uprava.
Igrači u ekipi, ispod proseka, nastavljaju da ga sabotiraju praktično. Neznanjem i manjkom talenta.Promašuju okean. Bez njega, ko guske u magli.
Maloun, forsira Milsapa ko da je Dzordan u pitanju, a on se udebljao kao nikad, jalov u oba pravca, Heris izgubljen, ostali ili stagniraju ili u konstantnom padu.
Uprava i menadzment, izdali. Znamo svi, prelazni rok, ko da im je pobio familiju, grđe ne može.
Zaključak, bude li želeo prsten, i kada se pogleda u ogledalo, mora priznati sebi, da sa ovim saigračima to ne može da ostvari.
A on je taj nivo. Mora da promeni ekipu kako bi uspeo u tome!
Srečno i hvala Nikola.

Ružica iz Švajcarske

pre 3 godine

Bravo, bravo, Nidžo! Ako čitaš ovo, želimo ti još više sreće u nastavku sezone!

Pozdrav za sve čitaoce, vaša Ružica iz Švajcarske.

Nemanja

pre 3 godine

Neverovatno koliko Denver nema dobrih sutera, i ne samo sto nema dobrih sutera nego oni odbijaju da sutnu kad im Jokic doda/uruci loptu iako su sami...na ovoj utakmici su ga pokrali za jednu 10tak asistencija...TUGA!

Spale

pre 3 godine

Nikoli se ne isplati zbog statistike da Denver vodi 20 razlike. Evo i ovu i prošlu utakmicu on ne igra od sredine trece četvrtine. Imao bi prošlu utakmicu 3D sigurno, a verovatno i ovu.

Pera Ždera

pre 3 godine

Glavni utisak - odbrana Denvera, naravno.
Iznenadjujuce dobra protiv fizicki jakog, ne tako loseg tima ove sezone (6ti na istoku). Odbrana sezone definitivno.

Napokon bolja igra klupe bez pomoci Mareja ili Jokica. Napravili prednost u 2 cetvrtini. Igrali povezano sto nikako nije bio slucaj ove sezone. Ni blizu.

Nikola another day at a job! Razvalio utakmicu, opet u 3 cetvrtine. Neverovatno atletican (cudno za reci) -  zakucava, blokira na obrucu, sut iz okreta, brzim prvim korakom izbacuje odbranu, cudno a opet normalno :) Par cistih zicera promasili Barton i Moris za koji asist vise.

Marej uspavan, usporen, kratak, umoran? Jedna od onih veceri ali nije ni trebalo vise. Dovoljan. Neprimetno neprimetan, ukratko.

Fenomenalna igra Herisa se nastavlja vec treci mec! Odlican sut, ulazi, odbrana, krade lopte, ofanzivni skokovi. Izgleda kao nekadasnji, svima omiljeni, igrac Denvera. Samo da nastavi tako.

Grin fenomenalan. Razumnija verzija Grenta koji je znao da ulazi u nerozenske driblinge, 1 na 1 situacije. Za sad totalno efektno, nenametljivo i efikasno, odlican. Drugi najveci +/-  (+24) Savrsena egzekucija uloge. I dalje nejasno neigranje u prvoj postavi. mozda i bolje radi starteri/klupa balansa.

Milsap sporiji, slabiji, cak ga i sut za 3p sa pocetka sezone polako napusta. Nema vise karakteristicnih izolacija na postu za njega jer ga svako izgura. Rendl ga unistio, punio kako je hteo.

Hanterstajn, Moris (+26), Kampaco, vrlo dobri.
Dozier, iako napadacki odlican, nekako sebicniji u zadnje vreme. Bol napokon slobodnije, "monstrum" u najavi. Takva lakoca za tu visinu. Fale godine iskustva, boljeg razumevanja.igre. Sa njim samo postepeno i pametno. Dragulj.
Mali Hempton jako zanimljivo izgleda.

Niksi su druga odbrana lige ove sezone. Kao da im je Denver ukrao moci sinoc :) Denver inace drugi napad lige. Nijedan poen iz tranzicije Niksa = Efikasan napad Denvera, sigurnost na lopti.

Def se povratkom Grina iz povrede postepeno stabilizovao Denver, klupa.posebno. Samo jos da povratak Portera to zaokruzi.

petar-nbg

pre 3 godine

Gledao sam utakmicu i čini mi se da poslednju četvrtinu Nikola nije ni ulazio u igru koliko su razbucali NY. Rekao bih laka pobeda Denvera u gostima, ali u NBA nema lakih utakmica. Raduje što je Denver počeo da pobedjuje i nadam se nastavku dobre forme.

Kikujiro

pre 3 godine

“I was a Black man before I was a basketball player,” Grant said.

Aside from inking a fresh $60 million contract, Grant also bared that his decision was bigger than basketball. He decided to take his talents to Motor City to play under head coach Dwayne Casey and general manager Troy Weaver since both are African Americans.

“Whether it’s on the court or off, there’s a sense of understanding that you get from — and I’m not going to say all, but a majority — Black people who have gone through and are going through some of the struggles that we do,” he added. “I think that gives you a better connection, makes it a little easier and makes you feel better about yourself when you have people that look like you around.”

Prestanite više te besmislene priče sa Grantom, otišao je zato što je hteo da igra gde je trener Afro-amerikanac, i gde je "Black and African American Communities strong".

He decided to take his talents to Motor City to play under head coach Dwayne Casey and general manager Troy Weaver since both are African Americans.

U Detroitu če se ukljućiti da pomogne neprofitnim i humanitarnim organizacijama za pomoć crnom stanovništvu, Detroit Justice Center, Detroit Phoenix Center, Focus: HOPE, We the People of Detroit.

Nemanja

pre 3 godine

(znanje-imanje, 11. januar 2021 09:07)

Dečko pa ti si pravi sportski novinar, imaš taj šmek pripovedača ispred seoskog dućana koji je ovde popularan.

Kritičar

pre 3 godine

(znanje-imanje, 11. januar 2021 09:07)

Treba znati kad da staneš sa usiljenim humorom, zato i ovoliki minusi na komentar. Nije smešno, više je neprijatno, baš cringy.

bgd011

pre 3 godine

Timovi sa Zapada su neuporedivo jaci od onih sa Istoka.
Na Zapadu ce biti teska borba za 8. mesto, a na Istoku ce u plej of uci bar 2 tima koji bi na Zapadu bili medju polsednjima.

Spale

pre 3 godine

Zli zapad@ nisam uopšte mislio da ga neko mrzi. Jednostavno je cela prva postava na klupi od sredine 3/4 i da bi se Jokicu više isplatilo da igraju egal sa protivnikom, onda bi provodio više vremena u igri i išao na 30+ 10+ 10+ vrlo verovatno.

MPP

pre 3 godine

POLAKO

Denver počinje da liči na tim a ne na skup pojedinaca. Skoro svi su se upisali u listu strelaca. Haris ujednačeno odigrao treću utakmicu. Još Marej da to uradi....Nikola izgleda kao da igra već 20g u NBA, rutinski igra na visokom nivou. Opako je raznovrstan i ubojit u napadu , još kad ukrade koju loptu i odradi blokadu....taj njegov osećaj u prstima ....uživanje ga je gledati . No sledeći meč u New York- u....to će biti pravo merilo Denverovih vrednosti. Irving/Durant konponeta , derbi što bi se reklo , oba tima igraju atraktivnu košarku . Denver 3 pobede za redom , no za sledeću potrbno je da se i Marej aktivira iz zimskog sna....

Agilni

pre 3 godine

@Legolas

Ne znam koliko si zaista gledao, ali Heris je poslednje dve utakmice pokidao u oba pravca. Sa Herisom u formi kao pre povreda i povratkom MPJ-a (tj. bitnije - selidbom Bartona na klupu), sve će to da bude kako treba. Ili neće, videće se u prvom narednom duelu protiv neke od top 10 ekipa.

Sa ostalim što si napisao sam saglasan, ali još je rano za zaključke.

Miki1212

pre 3 godine

За Денвер је кључно да посложи коцкице које има, чини се да има потенцијала који је ту још неискоришћен.
Бол Бол,Кампацо,Хемптон и Дозир играју премало,а Милсап,Бартон и Херис превише. Ако не планирају да трејдују неког од њих тројице не знам чему толика минутажа.
Могли би бити јако добри ако се ово све лепо расподели минутажа а Мареј нађе неку константу,бар 20 поена у просеку и 5 асистенција

Locutus

pre 3 godine

U suštini samo prosečni Heris diže Denver na novi nivo. Mnogo znači i Denveru i Jokiću kada ne mogu da idu trojica na njega odjednom. Nema ništa gore nego kada imaš u timu igrača koga protivnik uopšte ne pomišlja da čuva. Mislim da je Plamli bio prototip takvog igrača.