Subota, 09.01.2021.

10:22

Srbija dobija novog favorita za selektora?

I dalje traje saga oko naslednika Ljubiše Tumbakovića i novog selektora Srbije, a ponovo bi u prvi plan moglo da izbije prvo ime koje je figuriralo za to mesto.

Izvor: SS

Srbija dobija novog favorita za selektora? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

197 Komentari

Sortiraj po:

NastyB

pre 3 godine

Hteli su ponovo Sinišu Mihajlovića, ali je on postavio jedan uslov - "nema mešanja u moj posao". Otpao je istog trenutka.

Miloje je sa krš igračima Zvezde dva puta ulazio u Ligu Šampiona! Izbacio Krasnodar i Salcburg, pobedio Liverpul. Zamislite da mu se daju na vođenje Tadić i ekipa... Jednostavno, čovek bi nešto uradio i sa drešom koji menadžeri naturaju i plaćaju Kokezi i ostaloj...

Dok ne nauči kao Miha ili Muslin...

Lajavi krelac

pre 3 godine

Grobari se podsmevaju treneru koji će možda po prvi put dobiti otkaz u Saudijskoj Arabiji, a kunu se u znanje i veličinu trenera rumunskog košarkaškog tima.

Da ih nema trebalo bi ih izmisliti. Ne bi imali sinonim za glupost.

Grunf

pre 3 godine

Svaki vozać GSP-a može da parkira autobus ispred gola, tako da nema ništa manju kvalifikaciju i znanje od tako željenog "stručnjaka". E sad ako se gledaju i moralne podobnosti onda ipak vozači nemaju nikakvih šansi.

Nema nešto veze sa temom nego koliko, kako i da li su sveta zvezda i velikomučeni Šavija kažnjeni za onaj prekid utakmice u kupu ? Ono iz 2 u 1 i 6+ ??

Bane

pre 3 godine

@Sub013
Druze ne radi se ovde ni o Grobarima ni o delijama nego o reprezentaciji Srbije. I Muslin je covek vodio zvezdu pa je bila maksimalna podrska od strane Partizanovaca kada je bio selektor.
A ako ces iskreno, sto se nas Grobara tice, daj Boze da vam se Miloje vrati u vas klub jer koliko se secam u pojedinim "derbijima" niste polovinu prelazili.

Nikola Krstic

pre 3 godine

Pa nemoze jare i pare, ako hocete dobrog trenera naprimer arsene wengera treba i da se ulozi! Ili prosecnog pa se nadajte da ispadne dobro.

ko-ometator

pre 3 godine

Nije problem u selektoru vec je problem u onima koji ih dovode i smejuju. Isto tako svaki ozbiljan strucnjak i normalan covek nece se upustati i pricu sa ovakvim FSS jer i ptice na grani znaju da tu nema nista pametno i normalno. Miniraju svi redom, guraju svoje a prvog ce gurnuti selektora pod voz cim zagusti.

kladzom do bola

pre 3 godine

Mene da pitaju , ja ne bih ., a kako misle da nagovore nekog pismenijeg da preuzme reprezentaciju nije mi jasno . Taj treba da nije u "labeli " . I sta ce mu u to u uzivotu , da Kokezi i Fss- u ugura pare . Neka Kokeza bude selektor kad je vec oterao Muslina onom i krcali pare od tad a sad vise nema i frka .

Sub013

pre 3 godine

Grobarima kad pomenes Milojevica dozive fras, a znaju i oni podsvesno da je nas najbolji trener i da cemo imati najbolje rezultate s njim. Da vam dam primer da biste mogli da shvatite u kom su oni psihickom kanalu, kada bi recimo Miloje osvojio SP sa reprezentacijiom oni bi crkli od muke, eto o kakvim se ljudima radi. Budite iskreni prema sebi i odgovorite da li biste voleli da osvojimo SP sa Milojem? Ako je vas odgovor 'ne' onda se ozbiljno zabrinite ili jednostavno predjite da komentarisite izbornike u Hrvatskoj, mozda vam je to blize srcu. Ionako ste puni kompleksa i mrznje a sa fudbalom blage veze nemate, pa ne bi bilo lose da se odmorimo malo od vasih paralelnih univerzuma.

Sub013

pre 3 godine

Ја сам звездаш, што наравно не мења моје нормално расуђивање приликом постављања питања, како можемо да прижељкујемо или чак да се радујемо доласку тренера који добија отказ јер не ради добро свој посао? Ако тамо није добар, како може нама бити, или ми имамо ниже стандарде?
(Станоје, 9. januar 2021 14:59)

Zvezdasu, i Ivic i Jokanovic su dobili otkaze, sta cemo sad? I Murinjo je dobijao otkaze, Andjeloti, Poketino... nema trenera koji nekad nije dobio otkaz. U Saudiskoj Arabiji je to jos ucestalije, menjaju trenere na svakih 6 meseci. Kompleksi, mrznja i elementarno nepoznavanje fudbala su tri osnovne karakteristike prosecnog navijaca Partizana.

Zastava101Specijal

pre 3 godine

Hajde ne blatite Miloja, pogotovo vi Grobari. Pa i neki najbolji treneri vežu loše rezultate, pa odu. Bolji je trener od ostale grobarske boranije. Svejedno, ne bih mu preporučio da dolazi. Naš fudbal je uklet, kao hrvatska košarka.
(Ben Dover, 09. januar 2021 12:45)

Volim Zvezdu a Partizan baš mrzim i želim im katanac ali kad je reprezentacija u pitanju nema tu Grobari ili Delije osim možda Stojkovića kome zameram to kako se ponašao posle odlaska u Partizan ne i to što je prešao kod njih.

Loreda

pre 3 godine

Ljudi razmišljaju, diskutiraju, predlažu i iznose svoja mišljenja. Međutim tu je sve jako jednostavno, jer za selektora se ne traži neka stručnost, uspješan minuli rad i slične osobine. Za selektora će biti izabran onaj gdje se glavonje iz FSS mogu najbolje ugraditi. Čemu razbijati glavu jer to je prosto ko pasulj.

Zastava101Specijal

pre 3 godine

Pa mi smo poznati po tome da dajemo posao selektora osobama sa zadivljujućim trenerskim iskustvom. Evo otkad smo nezavisna država smo imali dosta dokazanih selektora kao:

1) Tumbakovića (posle Partizana vodio ekipe u Saudijskoj Arabiji, Kini, Iranu i repku Crne Gore)
2) Krstajića (nije vodio nijedan tim pre Srbije)
3) Ćurčića (par timova iz Superlige i mlađu repku)
4) Pižona (Zvezda, Voša, timove iz Rumunije, Belorusije, Kine, repku Kine)
5) Đukića (Partizan i mlađa repka)

Sad razmatramo između Piksija (koji poslednjih 12 godina vodi ekipe iz Japana i Kine i ima samo jednu osvojenu titulu japanske lige), Milojevića (koji će dobiti otkaz u Saudijskoj Arabiji) i Save (koji je samo vodio Partizan). Na kraju ćemo dovesti Lalata.
(Tragikomedija, 09. januar 2021 13:07)

Sve si lepo rekao osim da nisi napisao da mi samo takve trenere i imamo, mora da si stariji pa misliš da imamo trenere tipa Antić, Miljanić, Boškov itd. koji su bili treneri velikih evropskih ekipa.

Zastava101Specijal

pre 3 godine

Piksi će biti trener, pa nije čovek onomad došao za džabe da otvara fabrike, to je gotova stvar nego se sad pominju razna imena, onako radi zabave a kada ga ozvaniče Kokeza i društvo će imati pokriće za neuspehe i biti mirni neko vreme jer će sve to proglasiti kao veliki uspeh što bi po meni dovođenje Pixija i bio.

Станоје

pre 3 godine

Ја сам звездаш, што наравно не мења моје нормално расуђивање приликом постављања питања, како можемо да прижељкујемо или чак да се радујемо доласку тренера који добија отказ јер не ради добро свој посао? Ако тамо није добар, како може нама бити, или ми имамо ниже стандарде?

z’brda

pre 3 godine

Sramota! Čovek namerno gubi utakmice da bi bio otpušten, ne bi li se brže bolje vratio kući gde mu je garantovana pozicija...užas od ambicije i morala.

Zastava101Specijal

pre 3 godine

Miloje nigde na svetu ne moze raditi osim u Zvezdi gde mu je titula garantovana. Zvezdu danas moze da vodi i ekonom kluba, isto je.
(Hentreal, 09. januar 2021 13:47)
Hteo si da kažeš da su nam i ekonomi stručniji od vaših stručnjaka.

Pijani zlotvor

pre 3 godine

Maskoto naša, pogrešno si razumeo. Radi se o "Kokezjaniji", izvučeno od papazjanije, što bi u prenesenom značenju bilo nešto kao smesa svega i svačega, zbrka, nered (asocira na Fudbalski Savez Srbije, zar ne?). Mada i tvoja Kokezanija kod Kirgizstana ne zvuči loše.

:D ma kako? Da je asocijacija na papazjaniju onda bi bila kokezJanija, a ne kokezanija. Niti jednom nisam cuo milojka da kaze to 'j', niti vidio ikog drugog da je to napisao tako.
A ako je kokezanija, onda je to ime zemlje koja je imenovana po osnivacu, operetnom diktatoru visine 1,65, s epoletama i hrpom medalja koji je uveo kult licnosti, ali se sveukupno radi o teskom redikulu.

Aki

pre 3 godine

Pravi izbor za selektora A selekcije FSS.
Dopustiće mu da potpuno samostalno izabere trećeg golmana, i boje markera koje će se nositi na treningu. Za ostalo ga neće pitati.

Losmi

pre 3 godine

Nije bilo sumnje da cemo izabrati nekog trenera kao sto su nam igraci- strogo defanzivne orijentacije, uglavnom bunker sa usporavanjem igre i eventualno 20 tacnih pasova po mecu. Nikako da se shvati da je takav fudbal prevazidjen ima 20 godina vec.

Dex

pre 3 godine

Kod nas se selektor postaje kad dobiješ otkaz zbog loših rezultata
(e=mc2, 9. januar 2021 10:44)

Nemoj tako, poslednjeg su doveli kao nagradu za izdaju sopstvenog tima pola sata pre utakmice. Ne cene se samo rezultati, nesto je i u moralnim vrednostima.

Бојан

pre 3 godine

Можемо ангажовати Бога лично за селектора, и опет ништа неће бити, јер наши ткз. фудбалери немају менталитет победника и репрезантиција им служи само за бољу продају!!! Селектор не треба да узме играча у репрезентацију, па макар он био и најбољи на свету, ако му државни дрес служи само за парадирање!!! Сигуран сам да би играчи из наше друге лиге били много бољи репрезентативци од ових позера!!!

Bananica država

pre 3 godine

Promjena u vrh FSS, a ne na klupi.
(Српска Спарта, 09. januar 2021 11:13)Kakve sad veze ima FSBiH sa FSS?
(Bananica država, 09. januar 2021 11:28)

Мучки провокатору, Српска Спарта је Црна Гора.
(СОССД.ГИХСБпмг.амин, 09. januar 2021 Crna Gora je Crna Gora,a BiH je BiH.Sparta je anticka drzava.Ostalo fikcija.Jos nesto?

Istine radi

pre 3 godine

"Hajde ne blatite Miloja, pogotovo vi Grobari. Pa i neki najbolji treneri vežu loše rezultate, pa odu. Bolji je trener od ostale grobarske boranije. Svejedno, ne bih mu preporučio da dolazi. Naš fudbal je uklet, kao hrvatska košarka."

Napisao covek i ostao ziv. Jokanovic,Ivic,Nikolic su "grobarska boranija" . Cestitam administratorima na uspesno pustenom komentaru,naravno uvredljiv za Partizan,to je doborodoslo na ovom portalu.

Prijatelju stari

pre 3 godine

@Pijani zlotvor. Maskoto naša, pogrešno si razumeo. Radi se o "Kokezjaniji", izvučeno od papazjanije, što bi u prenesenom značenju bilo nešto kao smesa svega i svačega, zbrka, nered (asocira na Fudbalski Savez Srbije, zar ne?). Mada i tvoja Kokezanija kod Kirgizstana ne zvuči loše.

Tragikomedija

pre 3 godine

Pa mi smo poznati po tome da dajemo posao selektora osobama sa zadivljujućim trenerskim iskustvom. Evo otkad smo nezavisna država smo imali dosta dokazanih selektora kao:

1) Tumbakovića (posle Partizana vodio ekipe u Saudijskoj Arabiji, Kini, Iranu i repku Crne Gore)
2) Krstajića (nije vodio nijedan tim pre Srbije)
3) Ćurčića (par timova iz Superlige i mlađu repku)
4) Pižona (Zvezda, Voša, timove iz Rumunije, Belorusije, Kine, repku Kine)
5) Đukića (Partizan i mlađa repka)

Sad razmatramo između Piksija (koji poslednjih 12 godina vodi ekipe iz Japana i Kine i ima samo jednu osvojenu titulu japanske lige), Milojevića (koji će dobiti otkaz u Saudijskoj Arabiji) i Save (koji je samo vodio Partizan). Na kraju ćemo dovesti Lalata.

Sigmund

pre 3 godine

Rekli mu da ne plaćamo obeštećenje, napravi par poraza, daćemo ti u Fss istu platu kao tamo, a obeštećenje bolje da podelimo medju nama a ne dajemo arapima... Prosto, nazalost

Bane

pre 3 godine

Cekajte znaci mi smo cekali da neki tamo levi trener dobije otkaz u prebogatom klubu,u kom je dobio igrace koje je zeleo, u ligi Saudijske Arabije da bi ga mi angazovali?!?
Pa ne, nama ce dok su ovi ovde uspeh biti da ne ispadnemo iz cetvrtog sesira za koju godinu...

charlie

pre 3 godine

Kao prvo, trener koji radi u Saudijskoj Arabiji, kao drugo gubi utakmicu za utakmicom i koji samo što nije dobio otkaz, a vi hoćete njega da vodi reprezentaciju! Bože, ima li te!

grobar

pre 3 godine

Ne zelim da se nasladjujem neuspesima milojevica, ali je bio ucesnik najvecih otimacina na ovim prostorima, obilic da im pozavidi, i dzaba se nadamo coveku od integriteta na klupi, kada je milojevic, ili neko njemu slican realnost..

PFC

pre 3 godine

Dobro radi naš savez. Razmišljali su da plate Arapima milion evra da angažuju Milojevića, a sada će Arapi platiti milion samo da ga se ratosiljaju.

Ben Dover

pre 3 godine

Hajde ne blatite Miloja, pogotovo vi Grobari. Pa i neki najbolji treneri vežu loše rezultate, pa odu. Bolji je trener od ostale grobarske boranije. Svejedno, ne bih mu preporučio da dolazi. Naš fudbal je uklet, kao hrvatska košarka.

Zlocinci

pre 3 godine

Znači, nadamo se da Miloje izgubi da bi postao selektor. Svašta, pa gubitnika imamo dosta treba nam pobednik.
(DCHH, 9. januar 2021 11:36

Sve je receno u dve recenice

Darko

pre 3 godine

Selektor mora biti isključivo neko sa naglašenim autoritetom,kao Aleks Ferguson koji se nije libio da se unese u facu i izviče na tadašnje najveće zvijezde Mančestera.To je onaj njegov poznati "fen u kosi",a dešavalo se,da ih u svlačionici gađa kopačkom što je bio slučaj sa Bekamom.Zašto ovakva paralela? Zato što po ocjeni brojnih stručnjaka,ali i laika, Srbija po imenima ima jako moćnu reprezentaciju i grijeh bi bio da ne ostvari neki značajniji rezultat.Druga,jako važna stvar je atmosfera na stadionu, neko bi pomislio da je prema podršci koju navijači pružaju riječ o reprezentaciji Lesota ili Burkine Dado a ne Srbije,što lično mislim da je veoma ponižavajuće.

Che

pre 3 godine

Možemo mi dovesti i selektorsku komisiju u kojoj će biti Gauardiola-Murinjo-Zindana, nama opet nebi bilo pomoći kad mi jednostavno nemamo kvalitet igraca. Nit imaju znanja niti ljudskih vrlina. Ruku na srce većina naših fudbalera su teške sirovine! Da bi neki tim bio uspešan svi u njemu moraju disati kao jedan i maraju biti spremni poginuti jedan za drugog. Kod nas većina igrača ni ne razgovara međusobno.

СОССД.ГИХСБпмг.амин

pre 3 godine

Promjena u vrh FSS, a ne na klupi.
(Српска Спарта, 09. januar 2021 11:13)Kakve sad veze ima FSBiH sa FSS?
(Bananica država, 09. januar 2021 11:28)

Мучки провокатору, Српска Спарта је Црна Гора.

Života

pre 3 godine

Koji ste vi smehotres :) Favorit je trener koji je na u Saudijskoj Arabiji na korak od otkaza, pa zato savez neće da iskešira eeej milion evra za lika koji je osvajao namešteno prvenstvo u ling longu.

Nikia

pre 3 godine

Selektor može da bude genijalac,ali na kraju sve zavisi od igrača,a mi stvarno kvalitetnih nemamo dovoljno a o vrhunskim možemo samo da sanjamo!Imamo ih samo u mašti tz.sportskih komentatora!

Gazda Dojkan

pre 3 godine

Мени занимљиво да се Влада Ивић нигде не спомиње.
А слободан човек
(Tupakamaru, 9. januar 2021 10:59)

I on i Paunovic su otvoreno rekli Kokezi i ekipi da im ne pada na pamet da sa njima ulaze u bilo kakve aranzmane. Strucni ljudi su uglavnom i moralno jaki. To nekako ide jedno s drugim.

Čigiribaubau

pre 3 godine

Treba imati m.da za ovaj sport, kao ostali naši sportistkinje i sportisti. Naši fudbaleri to nemaju. Možete staviti i sv. Iliju gromovnika za selektora.

Hah

pre 3 godine

Drug član Lalatović je sledeći selektor. Nemojte nas više zamajavati.
Jedino ako Miloje reši da se učlani.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Eto, 9. januar 2021 10:29) #

Pa sta mislis, da je mogao da bude trener projekta da nije drug clan .?

milosolim

pre 3 godine

I posle se pitamo zašto su nam treneri tako malo cenjeni u svetu. Ovom svaka čast za trenerske uspehe, ima potencijala da bude dobar trener, ali ovime pokazuje da je ipak jedna palanačka dusa...Koliko god da je ovo možda legitimno, zna se da namerno gubi da bi dobio otkaz. Nek se zapita gde će sutra, kad dobije otkaz u FSS, a biće to jako brzo, makar i osvojio svetsko prvenstvo...nijedan ozbiljan klub neće da angažuje trenera koji će zarad bolje ponude namerno gubiti utakmice.

Бојан Цимбаљевић

pre 3 godine

Хоће да доведу тренера који тренутно тренира Ал-Ахли, да води репрезентацију током квалификација за Светско првенство? Молим?

Pedja2206

pre 3 godine

U samo našem fudbalu preporuka za selektora je dobiti otkaz u nekom klubu. Dva selektora su dobila otkaz jer su se plasirali sa reprezentacijom na svetsko prvenstvo. Veliki Velibor Vasović nije dobio priliku u našem fudbalu, Ivanu Golcu se ne pruža prilika ni u Partizanu ni u reprezentaciji, Dragana Stojkovića su huligani izbacili sa Marakane. I mi hoćemo napred.

natalijadespotovic@gmail.com

pre 3 godine

Mozda Milojevic namerno gubi te utakmice da bi ga sami otpustili i onda FSS nece morati da placa otkup tog ugovora. Vuk sit i ovce na broju. Milojevic postane trene reprezentacije.

Nikia

pre 3 godine

Selektor može da bude genijalac,ali na kraju sve zavisi od igrača,a mi stvarno kvalitetnih nemamo dovoljno a o vrhunskim možemo samo da sanjamo!Imamo ih samo u mašti tz.sportskih komentatora!

Pijani zlotvor

pre 3 godine

Srbija i bosna stvarno djeluju kao zemlje 3 svijeta, usle su u novu godinu bez rijesenog pitanja izbornika a kvalifikacije pocinju uskoro.

Iskreno vas ne vidim kao putnike na sp, ide direktno samo prvi. Dodatne kvalifikacije ponudit ce za klasu bolju ekipu od skotske.
I to sada je vec tesko, padom u 3 sesir... to je skoro nemoguce vratiti se.

Medjutim, sreca u nesreci je ta da ce se i sp prosiriti do granice pucanja zdravog razuma, pa unatoc slamperaju, losoj improvizaciji i seljoberskim marifetlucima kakvima ste neobicno skloni, imate sanse- svemu unatoc.

Svidja mi se ta milojkova kovanica 'kokezanija', djeluje kao stvarno mjesto... negdje izmedju kirgistana i tanzanije. Kao udaljeno magicno mjesto o kojem su do tebe doprli sapati i glasine, iza zavjese ili onkraj stvarnosti, a opet nisi stranac- na otoku si na kojem te svi znaju a djevojke se smjeskaju, nasmijana, tamnoputa prljava i bosonoga djeca trce za strancima i traze pare...

Imali ste srece s imenom 'kokeza', od klasicnog -ić prezimena kao mamic ili terzic ne mozes izvuci nesto sto tako efektno zvuci.

Tata Vule

pre 3 godine

Ja sam lepo govorio da se ne plaća obeštećenje, nego da se sačeka 3,4 utakmice i da će ga sami najuriti.
(Parni valjak, 09. januar 2021 12:14)

Na žalost nemaju arapi vođu kao mi a bogami neće mnogo duže ni u reprezentaciji jer ni tu vođa ne može puno da utiče... tako da ga očekujemo uskoro kod komšija, tu je on najjači.

Uros Dj.

pre 3 godine

Daj ne zezajte ljudi.
Realno, kompletna struktura FSS treba napolje sa sve trenerom.
Ali, da se razumemo, uz duzno postovanje prema rezultatima u CZ i uspesima 3 sezone, kljucna stvar su bili navijaci i velika sreca. Covek je svake kvalifikacije igrao nereseno, sa svima tri godine za redom ej, i samo svi nazad pa sta bude. Igbal imao cak i protiv Trnave, produzeci ili penali svaki put.
Je l' vam merilo trenera nase cirkus namesteno prvenstvo??? 5-6god Partizan osvaja, pa 5 Zvezda. Gde se svi mali timovi sklanjaju, ili nam se svira 30 penala po sezoni.
Pa za tri godine Miloje jedva je jednom pobedio Partizan, i to na srecu. 10 puta nije dobio Partizan za vreme mandata u Zvezdi. Kad si toliko dominantan pobedi ih. NIJEDNOG IGRACA NIJE NAPRAVIO U ZVEZDI! O CEMU PRICAMO? KAKAV TRENER ZA REPREZENTACIJU???
Covek je bio solidan u Cukarickom jedino. U OMONIJI otkaz dobio. U PANIONISU otkaz dobio. Sada u najbogatijem Arabskom timu je pred otkazom, ne moze nikog da dobije.
Je l' to covek za repku?
Bice isto kao Tumba.
Malo budite realni.
Pozdrav.

Leo

pre 3 godine

Мени занимљиво да се Влада Ивић нигде не спомиње.
А слободан човек
(Tupakamaru, 09. januar 2021 10:59)

Zna ko vodi savez, zato covjek nema ni interesa da preuzme Srbiju.

nesa

pre 3 godine

Odveo je Zvezdu 2 puta u ligu sampiona, neka odvede Srbiju 5 puta zaredom na Svetsko prvenstvo. Miloje je najboje resenje za nas savez.

zvezdoprc

pre 3 godine

Ovi Zvezdomani iz FS Srbije rešili da za selektora reprezentacije postave čoveka koji je pred otkazom u klubu iz Saudijske Arabije?!Znači ništa od sledećeg Mundijala.

OMG??!!

pre 3 godine

Па ко има имало памети, а мислим и надам се да г-дин Милојевић има, сигурно неће прихватити позив и да своје тренерско име које је годинама градио једним потезом сроза и уваља се у блато и каљугу српског фудбала на челу са овим неспособњаковићима попут Кокезе и сличних,којим је битан само новац и ништа више, а наравно и партијска књижица.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (остали само дугмићи, 9. januar 2021 11:08) # Link komentara


Vec je gospodin Milojevic ukaljao svoje ime u Zvezdi koja je pod njegovim kormilom bila svetski prvak u izvodjenju jedanaesteraca,penala na 18 metara,golova iz gol auta i da ne nabrajam vise znate to svi tako da slobodno moze da se vrati i jos malo kalja jer je to teren dobro poznat za njega.

CommonSense

pre 3 godine

Na svetskom tržištu ima na desetine slobodnih i poznatih trenera bez angažmana, neki od njih nisu u poslu i po nekoliko sezona. Samo neke da nabrojim: Žardim, Macari, O'Nil, van Marvajk... Ne mislim ovde na olupine, tipa Advokat, Domenek i njima slični.

Da li ih je neko kontaktirao da se makar raspita oko uslova? Da proba da ponudi kombinaciju realne plate za naše standarde i većeg bonusa ako se plasiramo na SP? Ne verujem.

Rade Piket

pre 3 godine

Da je bilo sreće od kada su oterali Muslina, da su doveli Paunovica mi bi smo bili na svakom EO i na svakom SP, ovako od goreg još gore,

MUFC

pre 3 godine

Covek koji dobija otkaz u mocnoj Arapskoj ligi, koji je prepoznatljiv po ultra rzunom i defanzivnom fudbalu koji igra, da nam bude selektor? Neka hvala.

vidooo

pre 3 godine

cudno tamo de je fudbal sporedna stvar ne valja a kod nas pomama za fudbalom "valja".
ko to tamo muti vodu i cemu to vodi , JA TEBE TI MENE. nema srece dok je tako !

gigi

pre 3 godine

Ma ajde mi da dovedemo onog iz treće lige.. Što je izgubio 5-0 od 5 tog ligasa... Kako se ono zove? Ma nema veze.. Kad bude selektor Srbije upoznaće ga ceo svet.

остали само дугмићи

pre 3 godine

Па ко има имало памети, а мислим и надам се да г-дин Милојевић има, сигурно неће прихватити позив и да своје тренерско име које је годинама градио једним потезом сроза и уваља се у блато и каљугу српског фудбала на челу са овим неспособњаковићима попут Кокезе и сличних,којим је битан само новац и ништа више, а наравно и партијска књижица.

Istine radi

pre 3 godine

Cekamo da trenera u Arabiji dobije otkaz kako bi postao selektor. Jel treba jos nesto da nam pokaze koliko je fudbal unisten u Srbiji?

drug sa fakulteta

pre 3 godine

ko god negde dobije otkaz, eto ga na klupi reprezentacije ili Zvezde...

jadno da jadnije nemože... ponavljači đaci i nepostojeći fakulteti.... tako je u celoj državi....
narode jadni...

Mrs.NO

pre 3 godine

Da dobijo otkaz u Saudijsku i sad je dobar da preuzme reprezentaciju,stavite katanac i zatvorite FSS na 12 godina ,i tako neće da se primeti da nas nema,kakvi Milojevic ,kakav Milosevic mi smo u dubokom blatu,riba smrdi od glave

banat

pre 3 godine

Liga Saudijske Arabije je nazalost bolja od nase jedno 3-4 puta iako nije krem fudbala. Sta fali Milojevicu? Prosao je grupu lige evrope, pobedio Liverpul, nikad nije ispao u kvalifikacijama za UEFA takmicenja. Mozda Miloje nije trener svetske klase, ali nije ni toliko los kako da ovde predstavljaju

OMG??!!

pre 3 godine

Nema nama vise pomoci,presli smo tacku posle koje vise nema povratka,najpametnie je prestati gledati sport u Srbiji i okrenuti se nekim manje stresnim stvarima ako to jos postoji u Srbiji,teska sramota sta se radi,politika je zadnjih 8 godina upropastila i sport i crkvu i uvukla se bukvalno u svaku poru i sve izjeda.

slobodan

pre 3 godine

Bole me k.... i za fudbal i za selektora... poslednja rupa na svirali... pisite o stvarima vaznim za ljude ... a ne o ovakvim nebitnim gluspostima

Koga zabole za fudbal i selekciju i fudbalere... cemu oni sluze?

Velicina je bitna

pre 3 godine

Nasoj reprezentaciji je potreban trener koji je tolika fudbalska velicina, da se nasi nabedjeni reprezentativci malo spuste na zemlju, iako su vec na samom dnu u reprezentativnom smislu. A takve legende ne zele da vode nasu reprezentaciju od lopovcina i kriminalaca koji haraju. Realno, ko ce da slusa Milojevica? Pa nisu u reprezentaciji klinci iz Zvezde!

Isprsite se, dovedite legendu!

Liberty

pre 3 godine

kokeza koketira sa javnoscu ovim licitacijama za selektora,prosto osluskuje kako ce reagovati javnost na neke banalne vesti koje asociraju na moguceg selektora, piksija,milosevica,milojevica,... ali sustina je da kokeza mora otici iz saveza i celokupno sadasnje rukovodstvo istog, zbog losih sportskih rezultata A selekcije, a i svih mladjih kategorija koje su redom ostvarile neuspehe,a koje su posledica upravo nepromisljenih poteza koje je kokeza vukao kao sto je smena muslina i postavljanje krstajica pred SP. debakl od ukrajine. neodlazak na EP gde je bukvalno bilo nikad lakse otici i to kroz dve sanse kvalifikacije ili ligu nacija. to su ogromni neuspesi i dzaba reflektori i trava kokeza mora otici iz saveza! pa onda novo rukovodstvo da napravi plan i postavi ciljeve,izabere selektora i u slucaju neuspeha odgovara za to. moraju odgovarati za neuspehe,svi koji su rukovodioci bilo gde pa i u FSS. Ukoliko kokeza ostane u savezu nebitno je ko ce biti selektor reprezentacija nece imati podrsku,poverenje,atmosferu, a jasno je da nikad nece biti ni uspeha bez svega toga,zato kokeza odlazi hitno i spasi fudbal!!!

Navijač

pre 3 godine

“Vladan Milojević je, prema informacijama iz Saudijske Arabije, na korak od otkaza u Al-Ahliju, gde ga jedan poraz deli od rastanka.”

Dakle karijera u usponu. Taman da dokrajči, pardon, kruniše uspon našeg reprezentativnog fudbala.

Iskreno bi mi bilo lakše da imamo i skromnijeg selektora a da pozove prosečne mlade igrače iz lige. Volio bi da bar u nekoliko utakmica vidim neki žar, volju i srce pa makar i izgubili. Decnijama već zovemo naše “asove” koji dođu malo da se prošetaju i zezaju. Uz to gromada do gromade na klupi...
Pa majku mu! Setite se Islanda pre nekoliko godina. Država ima nešto više stanovnika nego Niš i ekipu koja je neujednačena. Nekoliko vrlo dobrih i nekoliko blago rečeno prosečnih. I stvoriše ekipu koja srcem i gvozdenom voljom dogurala do polufinala EP. Pokazali su karakter, ponos i baš onaj inat koji mi kobojagi patentiramo. Naš tzv “srpski inat” postoji samo na papiru.

Imali smo toliko talenata a šta smo postigli?
Dok se kod nas daje posao “kum kumu” od ovog nema ništa.
A još u zadnjim godinama ni juniorske selekcije nepružaju neke rezultate kao ranije. Onda smo se vukli na neku nadu u bolje sutra. A danas?

Kikujiro

pre 3 godine

Milojević je odlična opcija, nadam se da će se to ostvariti, odličan izbor za sve nas koji volimo fudbal, mada više bi voleo Miloševića ali realno ako hoćemo rezultat onda je ovo pravi izbor.

Giga

pre 3 godine

Naš fudbalski savez samo uhlebljuje propale trenere koji negde dobiju otkaz kao neuspešni.Al ahliju nije dobar a reprezentaciji jeste. Valjda treba platiti i oteti nekog uspešnog i dobrog trenera. Ovako samo nečiji otpad.

Nastavimo gde smo stali

pre 3 godine

Dobije otkaz u fudbalskoj sili, Saudijskoj Arabiji, pa ga uzme Srbija. Uzgred, Zvezda je igrala jako dosadan i bezidejan fudbal s njim na čelu. Dakle, pravi čovek za reprezentaciju.

Nije ovo nikakva saga

pre 3 godine

Saga - израз који у најширем смислу означава приповетку или спомен на неки догађај сачуван усменим предањем. У ужем смислу се под тиме подразумевају приче које описују древну скандинавску или германску прошлост, односно све приче традиционалне нордијске књижевности, чији аутор није познат. Autor ove sage poznat je - pripovedač mitova SS, najbolji novinar B92.

Samac

pre 3 godine

To je ta veza! Zar je moguće da mi za trenere reprezentacije dovodimo kompije iz zgrade, drugare sa pijace, ortake sa šaha....strašno!?

Milos Radunkovic

pre 3 godine

Ova svojevrsna glupost sa biranjem selektora traje već decenijama... Fudbal nije sport koji nam leži, tako da mogu da dovedu najveća imena za selektora, rezultat će biti isti, nikakav. Objektivno odlazak na neko veće takmičenje je naš maksimalni domet. A kada i ako stignemo tamo, po pravilu se uvek obrukamo.

Aron

pre 3 godine

Ma to nema šanse da se desi. Novi trener biće neki Partizanovac da bi se na taj način malo nivelisala situacija u našem futbalu. To jest nekako smirila nezadovoljstvo partizanovaca. Zvezda je dosta favorizovana od strane države a pogotovo novac koji su dobili zadnjih sedam godina je za naše prilike neverovatan. Ranije Zvezda nije mogla da isplati Prosineckog a kasnije je dovodila Grofa Božovića koji bez pola miliona evra pi sezoni neće ni da razgovara sa tobom.

kec

pre 3 godine

Uzas ko god od njih trojice da dodje ne pise nam se dobro. Gde god da su radili najureni su. Samo jos fali Mihajlovic da se ubaci u kombinaciju posto i on uskoro dobija otkaz u Bolonji.

vlado

pre 3 godine

Znaci covek koji ni u Arabiji ne moze da bude trener ima kvalifikacije da bude selektor. Kokezijanija i terzinijanija na delu, nastavak se propast srpskog fudbala. Ono sto je do juce bilo dno, danas je za srpski fudbal vec previsoko!

ZnaOnKoSam

pre 3 godine

Ne zna se ko je bolji od njih dvojice. Prvog samo sto nisu oterali iz kluba zbog fudbalskod znanja, a ovaj drugi pohvali vodju cim mu zatrebaju bodovi.
E bas nam takvi trebaju. Zar mislite da je Zvezda Milojevim znanjem osvojilia one dve titule?

Prskaj, polivaj !!!

pre 3 godine

Dobio otkaz u Arabiji, ajde za selektora. Mudro. Samo mu obijasnite da mu ekipa ne igra protiv Radnickog, Vojvodine, Spartaka, Cukarickog...

софроније

pre 3 godine

кат д креп и доведите лалата. нико други неће, а лалат је као нацртан и нуди се већ годинама. довољно је јадан, безобразан према небитнима и снисходљив према битнима. другим речима права новосрбенда!

Aleksandar

pre 3 godine

Ivic je najbolji izbor od slobodnih trenera.Deluje kao neko ko ima stav i ne bi dozvolio uplitanja u tim.Zato i nije u razmatranju.

kec

pre 3 godine

Uzas ko god od njih trojice da dodje ne pise nam se dobro. Gde god da su radili najureni su. Samo jos fali Mihajlovic da se ubaci u kombinaciju posto i on uskoro dobija otkaz u Bolonji.

Harizmatican

pre 3 godine

Jos odavno govorim da je Milojevic teska neznalica ali ovo je strasno sta radi, dovesti ekipu na 2. mesto na tabeli i sa ovim porazom su samo 3 boda u zaostatku od prvoplasiranog, zaista ocajno.

Radijator

pre 3 godine

кат д креп и доведите лалата. нико други неће, а лалат је као нацртан и нуди се већ годинама. довољно је јадан, безобразан према небитнима и снисходљив према битнима. другим речима права новосрбенда!
(софроније, 09. januar 2021 10:28)

Kakav komentar!
Ovo je opis svakog radnog mesta u Srbiji trenutno. Bravo...sa vrlo malo reci, mnogo si rekao.

Petar Veliki

pre 3 godine

Komedija od trenera, da bude selektor a dobio otkaz u divljoj ligi S. Arabije!? Ali verovatno je vuslov da mora biti bivši član mezimice, e Srbijo pod šjivama.Baš će biti autoritet reprezentativcima trener koji je u Evropi primao sedam, šest, pet, četiri... Komada po utakmici. Užas!

Рајко Четник

pre 3 godine

ФСС расформирати, фудбал суспендовати да се више не ложимо на ове лузере.

dusan

pre 3 godine

cini mi se da ovi iz saveza jure za svakim , samo da pristanu , daj sta das ....niko nece da bude selektor srbije !!!zasto zapitajte se u FSS u

C i n i k

pre 3 godine

Sem Pixija a svakako i Paunovica, sve ostalo su losa resenja na nivou Tumbakovica, dakle sa vrv izgledima da se ne prodje ni na SP. Takodje, ako FSS misle da nemaju ni trunke odgovornosti za tako lose rezultate A selekcije onda to govori o njima i njihovoj pohlepi i misim da bi AV (koji ih je i nezvanicno doveo tamo) morao da pusti nki signal ka FSS u nameri da to telo prepusti nkom ko bi vrv ucinio vise i bolje za srpski fudbal.

NBGD

pre 3 godine

I oni iz FSSa pricaju o njihovoj sposobnosti, a nisu u stanju dovesti proverenog selektora bego daj sta das. Miloju volim posto je bio u mojoj Zvezdi,ali ovo je neozbiljno. Nece niko ko je strucan da udje sa njima u kolo,valjda je i onima koji ih podrzavaju to jasno. Voleo bi da ih odbije i Miloje i Savo pa da vidim koji treci bi se pojavio. Ja ruku dajem da je to neki lik iz domaceg prvenstva, najvece sanse dajem treneru iz Mladosti Lucana. Mislim da je to onaj krupni ogromni lik,da on ima najvece sanse za klupu ako ova dvojica kojim cudom odbiju funkciju selektora

killy81

pre 3 godine

Ne pamtim da je ovoliko dugo trajao proces biranja. Neće, bre, niko na klupu selektora, da bude sluga i poslušnik ovog kriminalnog Saveza. Bar ne neko ko vodi računa o svom integritetu. Tu ne računam ove poslušnike iz naše lige, ili nekog "barda".

Zvezdaš

pre 3 godine

Nekada je selektor morao da bude uspešan trener pri kraju karijere. Sada se bira selektor koji dobije otkaz. Cenim Milojevića kao stručnjaka ali nije za selektora. Kod mene je završio kada je pristao da fudbalere vozi busom do prelaza za Kosovo i nazad. Znalo se da ih neće pustiti da udju. On je tada pristao da manipulišu njime i igračima. Nije lako sedeti 12 sati u autobusu. Sport treba da bude samo sport! Sada doći u FSS kada je 99% ljudi protiv Kokeze i društva je autogol. Napred Vidić&Lane!

JJ

pre 3 godine

"Vladan Milojević je, prema informacijama iz Saudijske Arabije, na korak od otkaza u Al-Ahliju, gde ga jedan poraz deli od rastanka."

Neću da komentarišem da li je on dobar za poziciju selektora ili ne, ali zar nije malo glupo da mi željno iščekujemo da neki trener bude otpušten, pa ćemo onda da ga dovedemo za selektora.

софроније

pre 3 godine

кат д креп и доведите лалата. нико други неће, а лалат је као нацртан и нуди се већ годинама. довољно је јадан, безобразан према небитнима и снисходљив према битнима. другим речима права новосрбенда!

JJ

pre 3 godine

"Vladan Milojević je, prema informacijama iz Saudijske Arabije, na korak od otkaza u Al-Ahliju, gde ga jedan poraz deli od rastanka."

Neću da komentarišem da li je on dobar za poziciju selektora ili ne, ali zar nije malo glupo da mi željno iščekujemo da neki trener bude otpušten, pa ćemo onda da ga dovedemo za selektora.

Nastavimo gde smo stali

pre 3 godine

Dobije otkaz u fudbalskoj sili, Saudijskoj Arabiji, pa ga uzme Srbija. Uzgred, Zvezda je igrala jako dosadan i bezidejan fudbal s njim na čelu. Dakle, pravi čovek za reprezentaciju.

MUFC

pre 3 godine

Covek koji dobija otkaz u mocnoj Arapskoj ligi, koji je prepoznatljiv po ultra rzunom i defanzivnom fudbalu koji igra, da nam bude selektor? Neka hvala.

Zlocinci

pre 3 godine

Znači, nadamo se da Miloje izgubi da bi postao selektor. Svašta, pa gubitnika imamo dosta treba nam pobednik.
(DCHH, 9. januar 2021 11:36

Sve je receno u dve recenice

Velicina je bitna

pre 3 godine

Nasoj reprezentaciji je potreban trener koji je tolika fudbalska velicina, da se nasi nabedjeni reprezentativci malo spuste na zemlju, iako su vec na samom dnu u reprezentativnom smislu. A takve legende ne zele da vode nasu reprezentaciju od lopovcina i kriminalaca koji haraju. Realno, ko ce da slusa Milojevica? Pa nisu u reprezentaciji klinci iz Zvezde!

Isprsite se, dovedite legendu!

dusan

pre 3 godine

cini mi se da ovi iz saveza jure za svakim , samo da pristanu , daj sta das ....niko nece da bude selektor srbije !!!zasto zapitajte se u FSS u

Gazda Dojkan

pre 3 godine

Мени занимљиво да се Влада Ивић нигде не спомиње.
А слободан човек
(Tupakamaru, 9. januar 2021 10:59)

I on i Paunovic su otvoreno rekli Kokezi i ekipi da im ne pada na pamet da sa njima ulaze u bilo kakve aranzmane. Strucni ljudi su uglavnom i moralno jaki. To nekako ide jedno s drugim.

Aleksandar

pre 3 godine

Ivic je najbolji izbor od slobodnih trenera.Deluje kao neko ko ima stav i ne bi dozvolio uplitanja u tim.Zato i nije u razmatranju.

остали само дугмићи

pre 3 godine

Па ко има имало памети, а мислим и надам се да г-дин Милојевић има, сигурно неће прихватити позив и да своје тренерско име које је годинама градио једним потезом сроза и уваља се у блато и каљугу српског фудбала на челу са овим неспособњаковићима попут Кокезе и сличних,којим је битан само новац и ништа више, а наравно и партијска књижица.

zvezdoprc

pre 3 godine

Ovi Zvezdomani iz FS Srbije rešili da za selektora reprezentacije postave čoveka koji je pred otkazom u klubu iz Saudijske Arabije?!Znači ništa od sledećeg Mundijala.

killy81

pre 3 godine

Ne pamtim da je ovoliko dugo trajao proces biranja. Neće, bre, niko na klupu selektora, da bude sluga i poslušnik ovog kriminalnog Saveza. Bar ne neko ko vodi računa o svom integritetu. Tu ne računam ove poslušnike iz naše lige, ili nekog "barda".

Che

pre 3 godine

Možemo mi dovesti i selektorsku komisiju u kojoj će biti Gauardiola-Murinjo-Zindana, nama opet nebi bilo pomoći kad mi jednostavno nemamo kvalitet igraca. Nit imaju znanja niti ljudskih vrlina. Ruku na srce većina naših fudbalera su teške sirovine! Da bi neki tim bio uspešan svi u njemu moraju disati kao jedan i maraju biti spremni poginuti jedan za drugog. Kod nas većina igrača ni ne razgovara međusobno.

Rade Piket

pre 3 godine

Da je bilo sreće od kada su oterali Muslina, da su doveli Paunovica mi bi smo bili na svakom EO i na svakom SP, ovako od goreg još gore,

Navijač

pre 3 godine

“Vladan Milojević je, prema informacijama iz Saudijske Arabije, na korak od otkaza u Al-Ahliju, gde ga jedan poraz deli od rastanka.”

Dakle karijera u usponu. Taman da dokrajči, pardon, kruniše uspon našeg reprezentativnog fudbala.

Iskreno bi mi bilo lakše da imamo i skromnijeg selektora a da pozove prosečne mlade igrače iz lige. Volio bi da bar u nekoliko utakmica vidim neki žar, volju i srce pa makar i izgubili. Decnijama već zovemo naše “asove” koji dođu malo da se prošetaju i zezaju. Uz to gromada do gromade na klupi...
Pa majku mu! Setite se Islanda pre nekoliko godina. Država ima nešto više stanovnika nego Niš i ekipu koja je neujednačena. Nekoliko vrlo dobrih i nekoliko blago rečeno prosečnih. I stvoriše ekipu koja srcem i gvozdenom voljom dogurala do polufinala EP. Pokazali su karakter, ponos i baš onaj inat koji mi kobojagi patentiramo. Naš tzv “srpski inat” postoji samo na papiru.

Imali smo toliko talenata a šta smo postigli?
Dok se kod nas daje posao “kum kumu” od ovog nema ništa.
A još u zadnjim godinama ni juniorske selekcije nepružaju neke rezultate kao ranije. Onda smo se vukli na neku nadu u bolje sutra. A danas?

Petar Veliki

pre 3 godine

Komedija od trenera, da bude selektor a dobio otkaz u divljoj ligi S. Arabije!? Ali verovatno je vuslov da mora biti bivši član mezimice, e Srbijo pod šjivama.Baš će biti autoritet reprezentativcima trener koji je u Evropi primao sedam, šest, pet, četiri... Komada po utakmici. Užas!

Radijator

pre 3 godine

кат д креп и доведите лалата. нико други неће, а лалат је као нацртан и нуди се већ годинама. довољно је јадан, безобразан према небитнима и снисходљив према битнима. другим речима права новосрбенда!
(софроније, 09. januar 2021 10:28)

Kakav komentar!
Ovo je opis svakog radnog mesta u Srbiji trenutno. Bravo...sa vrlo malo reci, mnogo si rekao.

vlado

pre 3 godine

Znaci covek koji ni u Arabiji ne moze da bude trener ima kvalifikacije da bude selektor. Kokezijanija i terzinijanija na delu, nastavak se propast srpskog fudbala. Ono sto je do juce bilo dno, danas je za srpski fudbal vec previsoko!

Dex

pre 3 godine

Kod nas se selektor postaje kad dobiješ otkaz zbog loših rezultata
(e=mc2, 9. januar 2021 10:44)

Nemoj tako, poslednjeg su doveli kao nagradu za izdaju sopstvenog tima pola sata pre utakmice. Ne cene se samo rezultati, nesto je i u moralnim vrednostima.

Giga

pre 3 godine

Naš fudbalski savez samo uhlebljuje propale trenere koji negde dobiju otkaz kao neuspešni.Al ahliju nije dobar a reprezentaciji jeste. Valjda treba platiti i oteti nekog uspešnog i dobrog trenera. Ovako samo nečiji otpad.

PFC

pre 3 godine

Dobro radi naš savez. Razmišljali su da plate Arapima milion evra da angažuju Milojevića, a sada će Arapi platiti milion samo da ga se ratosiljaju.

Prskaj, polivaj !!!

pre 3 godine

Dobio otkaz u Arabiji, ajde za selektora. Mudro. Samo mu obijasnite da mu ekipa ne igra protiv Radnickog, Vojvodine, Spartaka, Cukarickog...

Zvezdaš

pre 3 godine

Nekada je selektor morao da bude uspešan trener pri kraju karijere. Sada se bira selektor koji dobije otkaz. Cenim Milojevića kao stručnjaka ali nije za selektora. Kod mene je završio kada je pristao da fudbalere vozi busom do prelaza za Kosovo i nazad. Znalo se da ih neće pustiti da udju. On je tada pristao da manipulišu njime i igračima. Nije lako sedeti 12 sati u autobusu. Sport treba da bude samo sport! Sada doći u FSS kada je 99% ljudi protiv Kokeze i društva je autogol. Napred Vidić&Lane!

Pedja2206

pre 3 godine

U samo našem fudbalu preporuka za selektora je dobiti otkaz u nekom klubu. Dva selektora su dobila otkaz jer su se plasirali sa reprezentacijom na svetsko prvenstvo. Veliki Velibor Vasović nije dobio priliku u našem fudbalu, Ivanu Golcu se ne pruža prilika ni u Partizanu ni u reprezentaciji, Dragana Stojkovića su huligani izbacili sa Marakane. I mi hoćemo napred.

Tragikomedija

pre 3 godine

Pa mi smo poznati po tome da dajemo posao selektora osobama sa zadivljujućim trenerskim iskustvom. Evo otkad smo nezavisna država smo imali dosta dokazanih selektora kao:

1) Tumbakovića (posle Partizana vodio ekipe u Saudijskoj Arabiji, Kini, Iranu i repku Crne Gore)
2) Krstajića (nije vodio nijedan tim pre Srbije)
3) Ćurčića (par timova iz Superlige i mlađu repku)
4) Pižona (Zvezda, Voša, timove iz Rumunije, Belorusije, Kine, repku Kine)
5) Đukića (Partizan i mlađa repka)

Sad razmatramo između Piksija (koji poslednjih 12 godina vodi ekipe iz Japana i Kine i ima samo jednu osvojenu titulu japanske lige), Milojevića (koji će dobiti otkaz u Saudijskoj Arabiji) i Save (koji je samo vodio Partizan). Na kraju ćemo dovesti Lalata.

OMG??!!

pre 3 godine

Па ко има имало памети, а мислим и надам се да г-дин Милојевић има, сигурно неће прихватити позив и да своје тренерско име које је годинама градио једним потезом сроза и уваља се у блато и каљугу српског фудбала на челу са овим неспособњаковићима попут Кокезе и сличних,којим је битан само новац и ништа више, а наравно и партијска књижица.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (остали само дугмићи, 9. januar 2021 11:08) # Link komentara


Vec je gospodin Milojevic ukaljao svoje ime u Zvezdi koja je pod njegovim kormilom bila svetski prvak u izvodjenju jedanaesteraca,penala na 18 metara,golova iz gol auta i da ne nabrajam vise znate to svi tako da slobodno moze da se vrati i jos malo kalja jer je to teren dobro poznat za njega.

charlie

pre 3 godine

Kao prvo, trener koji radi u Saudijskoj Arabiji, kao drugo gubi utakmicu za utakmicom i koji samo što nije dobio otkaz, a vi hoćete njega da vodi reprezentaciju! Bože, ima li te!

drug sa fakulteta

pre 3 godine

ko god negde dobije otkaz, eto ga na klupi reprezentacije ili Zvezde...

jadno da jadnije nemože... ponavljači đaci i nepostojeći fakulteti.... tako je u celoj državi....
narode jadni...

Života

pre 3 godine

Koji ste vi smehotres :) Favorit je trener koji je na u Saudijskoj Arabiji na korak od otkaza, pa zato savez neće da iskešira eeej milion evra za lika koji je osvajao namešteno prvenstvo u ling longu.

C i n i k

pre 3 godine

Sem Pixija a svakako i Paunovica, sve ostalo su losa resenja na nivou Tumbakovica, dakle sa vrv izgledima da se ne prodje ni na SP. Takodje, ako FSS misle da nemaju ni trunke odgovornosti za tako lose rezultate A selekcije onda to govori o njima i njihovoj pohlepi i misim da bi AV (koji ih je i nezvanicno doveo tamo) morao da pusti nki signal ka FSS u nameri da to telo prepusti nkom ko bi vrv ucinio vise i bolje za srpski fudbal.

Pijani zlotvor

pre 3 godine

Srbija i bosna stvarno djeluju kao zemlje 3 svijeta, usle su u novu godinu bez rijesenog pitanja izbornika a kvalifikacije pocinju uskoro.

Iskreno vas ne vidim kao putnike na sp, ide direktno samo prvi. Dodatne kvalifikacije ponudit ce za klasu bolju ekipu od skotske.
I to sada je vec tesko, padom u 3 sesir... to je skoro nemoguce vratiti se.

Medjutim, sreca u nesreci je ta da ce se i sp prosiriti do granice pucanja zdravog razuma, pa unatoc slamperaju, losoj improvizaciji i seljoberskim marifetlucima kakvima ste neobicno skloni, imate sanse- svemu unatoc.

Svidja mi se ta milojkova kovanica 'kokezanija', djeluje kao stvarno mjesto... negdje izmedju kirgistana i tanzanije. Kao udaljeno magicno mjesto o kojem su do tebe doprli sapati i glasine, iza zavjese ili onkraj stvarnosti, a opet nisi stranac- na otoku si na kojem te svi znaju a djevojke se smjeskaju, nasmijana, tamnoputa prljava i bosonoga djeca trce za strancima i traze pare...

Imali ste srece s imenom 'kokeza', od klasicnog -ić prezimena kao mamic ili terzic ne mozes izvuci nesto sto tako efektno zvuci.

Sigmund

pre 3 godine

Rekli mu da ne plaćamo obeštećenje, napravi par poraza, daćemo ti u Fss istu platu kao tamo, a obeštećenje bolje da podelimo medju nama a ne dajemo arapima... Prosto, nazalost

Uros Dj.

pre 3 godine

Daj ne zezajte ljudi.
Realno, kompletna struktura FSS treba napolje sa sve trenerom.
Ali, da se razumemo, uz duzno postovanje prema rezultatima u CZ i uspesima 3 sezone, kljucna stvar su bili navijaci i velika sreca. Covek je svake kvalifikacije igrao nereseno, sa svima tri godine za redom ej, i samo svi nazad pa sta bude. Igbal imao cak i protiv Trnave, produzeci ili penali svaki put.
Je l' vam merilo trenera nase cirkus namesteno prvenstvo??? 5-6god Partizan osvaja, pa 5 Zvezda. Gde se svi mali timovi sklanjaju, ili nam se svira 30 penala po sezoni.
Pa za tri godine Miloje jedva je jednom pobedio Partizan, i to na srecu. 10 puta nije dobio Partizan za vreme mandata u Zvezdi. Kad si toliko dominantan pobedi ih. NIJEDNOG IGRACA NIJE NAPRAVIO U ZVEZDI! O CEMU PRICAMO? KAKAV TRENER ZA REPREZENTACIJU???
Covek je bio solidan u Cukarickom jedino. U OMONIJI otkaz dobio. U PANIONISU otkaz dobio. Sada u najbogatijem Arabskom timu je pred otkazom, ne moze nikog da dobije.
Je l' to covek za repku?
Bice isto kao Tumba.
Malo budite realni.
Pozdrav.

Бојан

pre 3 godine

Можемо ангажовати Бога лично за селектора, и опет ништа неће бити, јер наши ткз. фудбалери немају менталитет победника и репрезантиција им служи само за бољу продају!!! Селектор не треба да узме играча у репрезентацију, па макар он био и најбољи на свету, ако му државни дрес служи само за парадирање!!! Сигуран сам да би играчи из наше друге лиге били много бољи репрезентативци од ових позера!!!

Istine radi

pre 3 godine

"Hajde ne blatite Miloja, pogotovo vi Grobari. Pa i neki najbolji treneri vežu loše rezultate, pa odu. Bolji je trener od ostale grobarske boranije. Svejedno, ne bih mu preporučio da dolazi. Naš fudbal je uklet, kao hrvatska košarka."

Napisao covek i ostao ziv. Jokanovic,Ivic,Nikolic su "grobarska boranija" . Cestitam administratorima na uspesno pustenom komentaru,naravno uvredljiv za Partizan,to je doborodoslo na ovom portalu.

Bane

pre 3 godine

Cekajte znaci mi smo cekali da neki tamo levi trener dobije otkaz u prebogatom klubu,u kom je dobio igrace koje je zeleo, u ligi Saudijske Arabije da bi ga mi angazovali?!?
Pa ne, nama ce dok su ovi ovde uspeh biti da ne ispadnemo iz cetvrtog sesira za koju godinu...

Aki

pre 3 godine

Pravi izbor za selektora A selekcije FSS.
Dopustiće mu da potpuno samostalno izabere trećeg golmana, i boje markera koje će se nositi na treningu. Za ostalo ga neće pitati.

Рајко Четник

pre 3 godine

ФСС расформирати, фудбал суспендовати да се више не ложимо на ове лузере.

NBGD

pre 3 godine

I oni iz FSSa pricaju o njihovoj sposobnosti, a nisu u stanju dovesti proverenog selektora bego daj sta das. Miloju volim posto je bio u mojoj Zvezdi,ali ovo je neozbiljno. Nece niko ko je strucan da udje sa njima u kolo,valjda je i onima koji ih podrzavaju to jasno. Voleo bi da ih odbije i Miloje i Savo pa da vidim koji treci bi se pojavio. Ja ruku dajem da je to neki lik iz domaceg prvenstva, najvece sanse dajem treneru iz Mladosti Lucana. Mislim da je to onaj krupni ogromni lik,da on ima najvece sanse za klupu ako ova dvojica kojim cudom odbiju funkciju selektora

Harizmatican

pre 3 godine

Jos odavno govorim da je Milojevic teska neznalica ali ovo je strasno sta radi, dovesti ekipu na 2. mesto na tabeli i sa ovim porazom su samo 3 boda u zaostatku od prvoplasiranog, zaista ocajno.

Zastava101Specijal

pre 3 godine

Pa mi smo poznati po tome da dajemo posao selektora osobama sa zadivljujućim trenerskim iskustvom. Evo otkad smo nezavisna država smo imali dosta dokazanih selektora kao:

1) Tumbakovića (posle Partizana vodio ekipe u Saudijskoj Arabiji, Kini, Iranu i repku Crne Gore)
2) Krstajića (nije vodio nijedan tim pre Srbije)
3) Ćurčića (par timova iz Superlige i mlađu repku)
4) Pižona (Zvezda, Voša, timove iz Rumunije, Belorusije, Kine, repku Kine)
5) Đukića (Partizan i mlađa repka)

Sad razmatramo između Piksija (koji poslednjih 12 godina vodi ekipe iz Japana i Kine i ima samo jednu osvojenu titulu japanske lige), Milojevića (koji će dobiti otkaz u Saudijskoj Arabiji) i Save (koji je samo vodio Partizan). Na kraju ćemo dovesti Lalata.
(Tragikomedija, 09. januar 2021 13:07)

Sve si lepo rekao osim da nisi napisao da mi samo takve trenere i imamo, mora da si stariji pa misliš da imamo trenere tipa Antić, Miljanić, Boškov itd. koji su bili treneri velikih evropskih ekipa.

ZnaOnKoSam

pre 3 godine

Ne zna se ko je bolji od njih dvojice. Prvog samo sto nisu oterali iz kluba zbog fudbalskod znanja, a ovaj drugi pohvali vodju cim mu zatrebaju bodovi.
E bas nam takvi trebaju. Zar mislite da je Zvezda Milojevim znanjem osvojilia one dve titule?

vidooo

pre 3 godine

cudno tamo de je fudbal sporedna stvar ne valja a kod nas pomama za fudbalom "valja".
ko to tamo muti vodu i cemu to vodi , JA TEBE TI MENE. nema srece dok je tako !

Leo

pre 3 godine

Мени занимљиво да се Влада Ивић нигде не спомиње.
А слободан човек
(Tupakamaru, 09. januar 2021 10:59)

Zna ko vodi savez, zato covjek nema ni interesa da preuzme Srbiju.

slobodan

pre 3 godine

Bole me k.... i za fudbal i za selektora... poslednja rupa na svirali... pisite o stvarima vaznim za ljude ... a ne o ovakvim nebitnim gluspostima

Koga zabole za fudbal i selekciju i fudbalere... cemu oni sluze?

Istine radi

pre 3 godine

Cekamo da trenera u Arabiji dobije otkaz kako bi postao selektor. Jel treba jos nesto da nam pokaze koliko je fudbal unisten u Srbiji?

natalijadespotovic@gmail.com

pre 3 godine

Mozda Milojevic namerno gubi te utakmice da bi ga sami otpustili i onda FSS nece morati da placa otkup tog ugovora. Vuk sit i ovce na broju. Milojevic postane trene reprezentacije.

Бојан Цимбаљевић

pre 3 godine

Хоће да доведу тренера који тренутно тренира Ал-Ахли, да води репрезентацију током квалификација за Светско првенство? Молим?

Losmi

pre 3 godine

Nije bilo sumnje da cemo izabrati nekog trenera kao sto su nam igraci- strogo defanzivne orijentacije, uglavnom bunker sa usporavanjem igre i eventualno 20 tacnih pasova po mecu. Nikako da se shvati da je takav fudbal prevazidjen ima 20 godina vec.

Milos Radunkovic

pre 3 godine

Ova svojevrsna glupost sa biranjem selektora traje već decenijama... Fudbal nije sport koji nam leži, tako da mogu da dovedu najveća imena za selektora, rezultat će biti isti, nikakav. Objektivno odlazak na neko veće takmičenje je naš maksimalni domet. A kada i ako stignemo tamo, po pravilu se uvek obrukamo.

Samac

pre 3 godine

To je ta veza! Zar je moguće da mi za trenere reprezentacije dovodimo kompije iz zgrade, drugare sa pijace, ortake sa šaha....strašno!?

kec

pre 3 godine

Uzas ko god od njih trojice da dodje ne pise nam se dobro. Gde god da su radili najureni su. Samo jos fali Mihajlovic da se ubaci u kombinaciju posto i on uskoro dobija otkaz u Bolonji.

Loreda

pre 3 godine

Ljudi razmišljaju, diskutiraju, predlažu i iznose svoja mišljenja. Međutim tu je sve jako jednostavno, jer za selektora se ne traži neka stručnost, uspješan minuli rad i slične osobine. Za selektora će biti izabran onaj gdje se glavonje iz FSS mogu najbolje ugraditi. Čemu razbijati glavu jer to je prosto ko pasulj.

Liberty

pre 3 godine

kokeza koketira sa javnoscu ovim licitacijama za selektora,prosto osluskuje kako ce reagovati javnost na neke banalne vesti koje asociraju na moguceg selektora, piksija,milosevica,milojevica,... ali sustina je da kokeza mora otici iz saveza i celokupno sadasnje rukovodstvo istog, zbog losih sportskih rezultata A selekcije, a i svih mladjih kategorija koje su redom ostvarile neuspehe,a koje su posledica upravo nepromisljenih poteza koje je kokeza vukao kao sto je smena muslina i postavljanje krstajica pred SP. debakl od ukrajine. neodlazak na EP gde je bukvalno bilo nikad lakse otici i to kroz dve sanse kvalifikacije ili ligu nacija. to su ogromni neuspesi i dzaba reflektori i trava kokeza mora otici iz saveza! pa onda novo rukovodstvo da napravi plan i postavi ciljeve,izabere selektora i u slucaju neuspeha odgovara za to. moraju odgovarati za neuspehe,svi koji su rukovodioci bilo gde pa i u FSS. Ukoliko kokeza ostane u savezu nebitno je ko ce biti selektor reprezentacija nece imati podrsku,poverenje,atmosferu, a jasno je da nikad nece biti ni uspeha bez svega toga,zato kokeza odlazi hitno i spasi fudbal!!!

OMG??!!

pre 3 godine

Nema nama vise pomoci,presli smo tacku posle koje vise nema povratka,najpametnie je prestati gledati sport u Srbiji i okrenuti se nekim manje stresnim stvarima ako to jos postoji u Srbiji,teska sramota sta se radi,politika je zadnjih 8 godina upropastila i sport i crkvu i uvukla se bukvalno u svaku poru i sve izjeda.

СОССД.ГИХСБпмг.амин

pre 3 godine

Promjena u vrh FSS, a ne na klupi.
(Српска Спарта, 09. januar 2021 11:13)Kakve sad veze ima FSBiH sa FSS?
(Bananica država, 09. januar 2021 11:28)

Мучки провокатору, Српска Спарта је Црна Гора.

grobar

pre 3 godine

Ne zelim da se nasladjujem neuspesima milojevica, ali je bio ucesnik najvecih otimacina na ovim prostorima, obilic da im pozavidi, i dzaba se nadamo coveku od integriteta na klupi, kada je milojevic, ili neko njemu slican realnost..

CommonSense

pre 3 godine

Na svetskom tržištu ima na desetine slobodnih i poznatih trenera bez angažmana, neki od njih nisu u poslu i po nekoliko sezona. Samo neke da nabrojim: Žardim, Macari, O'Nil, van Marvajk... Ne mislim ovde na olupine, tipa Advokat, Domenek i njima slični.

Da li ih je neko kontaktirao da se makar raspita oko uslova? Da proba da ponudi kombinaciju realne plate za naše standarde i većeg bonusa ako se plasiramo na SP? Ne verujem.

Hah

pre 3 godine

Drug član Lalatović je sledeći selektor. Nemojte nas više zamajavati.
Jedino ako Miloje reši da se učlani.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Eto, 9. januar 2021 10:29) #

Pa sta mislis, da je mogao da bude trener projekta da nije drug clan .?

Darko

pre 3 godine

Selektor mora biti isključivo neko sa naglašenim autoritetom,kao Aleks Ferguson koji se nije libio da se unese u facu i izviče na tadašnje najveće zvijezde Mančestera.To je onaj njegov poznati "fen u kosi",a dešavalo se,da ih u svlačionici gađa kopačkom što je bio slučaj sa Bekamom.Zašto ovakva paralela? Zato što po ocjeni brojnih stručnjaka,ali i laika, Srbija po imenima ima jako moćnu reprezentaciju i grijeh bi bio da ne ostvari neki značajniji rezultat.Druga,jako važna stvar je atmosfera na stadionu, neko bi pomislio da je prema podršci koju navijači pružaju riječ o reprezentaciji Lesota ili Burkine Dado a ne Srbije,što lično mislim da je veoma ponižavajuće.

Sub013

pre 3 godine

Ја сам звездаш, што наравно не мења моје нормално расуђивање приликом постављања питања, како можемо да прижељкујемо или чак да се радујемо доласку тренера који добија отказ јер не ради добро свој посао? Ако тамо није добар, како може нама бити, или ми имамо ниже стандарде?
(Станоје, 9. januar 2021 14:59)

Zvezdasu, i Ivic i Jokanovic su dobili otkaze, sta cemo sad? I Murinjo je dobijao otkaze, Andjeloti, Poketino... nema trenera koji nekad nije dobio otkaz. U Saudiskoj Arabiji je to jos ucestalije, menjaju trenere na svakih 6 meseci. Kompleksi, mrznja i elementarno nepoznavanje fudbala su tri osnovne karakteristike prosecnog navijaca Partizana.

Mrs.NO

pre 3 godine

Da dobijo otkaz u Saudijsku i sad je dobar da preuzme reprezentaciju,stavite katanac i zatvorite FSS na 12 godina ,i tako neće da se primeti da nas nema,kakvi Milojevic ,kakav Milosevic mi smo u dubokom blatu,riba smrdi od glave

z’brda

pre 3 godine

Sramota! Čovek namerno gubi utakmice da bi bio otpušten, ne bi li se brže bolje vratio kući gde mu je garantovana pozicija...užas od ambicije i morala.

Sub013

pre 3 godine

Grobarima kad pomenes Milojevica dozive fras, a znaju i oni podsvesno da je nas najbolji trener i da cemo imati najbolje rezultate s njim. Da vam dam primer da biste mogli da shvatite u kom su oni psihickom kanalu, kada bi recimo Miloje osvojio SP sa reprezentacijiom oni bi crkli od muke, eto o kakvim se ljudima radi. Budite iskreni prema sebi i odgovorite da li biste voleli da osvojimo SP sa Milojem? Ako je vas odgovor 'ne' onda se ozbiljno zabrinite ili jednostavno predjite da komentarisite izbornike u Hrvatskoj, mozda vam je to blize srcu. Ionako ste puni kompleksa i mrznje a sa fudbalom blage veze nemate, pa ne bi bilo lose da se odmorimo malo od vasih paralelnih univerzuma.

Čigiribaubau

pre 3 godine

Treba imati m.da za ovaj sport, kao ostali naši sportistkinje i sportisti. Naši fudbaleri to nemaju. Možete staviti i sv. Iliju gromovnika za selektora.

Bananica država

pre 3 godine

Promjena u vrh FSS, a ne na klupi.
(Српска Спарта, 09. januar 2021 11:13)Kakve sad veze ima FSBiH sa FSS?
(Bananica država, 09. januar 2021 11:28)

Мучки провокатору, Српска Спарта је Црна Гора.
(СОССД.ГИХСБпмг.амин, 09. januar 2021 Crna Gora je Crna Gora,a BiH je BiH.Sparta je anticka drzava.Ostalo fikcija.Jos nesto?

Zastava101Specijal

pre 3 godine

Miloje nigde na svetu ne moze raditi osim u Zvezdi gde mu je titula garantovana. Zvezdu danas moze da vodi i ekonom kluba, isto je.
(Hentreal, 09. januar 2021 13:47)
Hteo si da kažeš da su nam i ekonomi stručniji od vaših stručnjaka.

Zastava101Specijal

pre 3 godine

Piksi će biti trener, pa nije čovek onomad došao za džabe da otvara fabrike, to je gotova stvar nego se sad pominju razna imena, onako radi zabave a kada ga ozvaniče Kokeza i društvo će imati pokriće za neuspehe i biti mirni neko vreme jer će sve to proglasiti kao veliki uspeh što bi po meni dovođenje Pixija i bio.

gigi

pre 3 godine

Ma ajde mi da dovedemo onog iz treće lige.. Što je izgubio 5-0 od 5 tog ligasa... Kako se ono zove? Ma nema veze.. Kad bude selektor Srbije upoznaće ga ceo svet.

ko-ometator

pre 3 godine

Nije problem u selektoru vec je problem u onima koji ih dovode i smejuju. Isto tako svaki ozbiljan strucnjak i normalan covek nece se upustati i pricu sa ovakvim FSS jer i ptice na grani znaju da tu nema nista pametno i normalno. Miniraju svi redom, guraju svoje a prvog ce gurnuti selektora pod voz cim zagusti.

Bane

pre 3 godine

@Sub013
Druze ne radi se ovde ni o Grobarima ni o delijama nego o reprezentaciji Srbije. I Muslin je covek vodio zvezdu pa je bila maksimalna podrska od strane Partizanovaca kada je bio selektor.
A ako ces iskreno, sto se nas Grobara tice, daj Boze da vam se Miloje vrati u vas klub jer koliko se secam u pojedinim "derbijima" niste polovinu prelazili.

Станоје

pre 3 godine

Ја сам звездаш, што наравно не мења моје нормално расуђивање приликом постављања питања, како можемо да прижељкујемо или чак да се радујемо доласку тренера који добија отказ јер не ради добро свој посао? Ако тамо није добар, како може нама бити, или ми имамо ниже стандарде?

Prijatelju stari

pre 3 godine

@Pijani zlotvor. Maskoto naša, pogrešno si razumeo. Radi se o "Kokezjaniji", izvučeno od papazjanije, što bi u prenesenom značenju bilo nešto kao smesa svega i svačega, zbrka, nered (asocira na Fudbalski Savez Srbije, zar ne?). Mada i tvoja Kokezanija kod Kirgizstana ne zvuči loše.

Zastava101Specijal

pre 3 godine

Hajde ne blatite Miloja, pogotovo vi Grobari. Pa i neki najbolji treneri vežu loše rezultate, pa odu. Bolji je trener od ostale grobarske boranije. Svejedno, ne bih mu preporučio da dolazi. Naš fudbal je uklet, kao hrvatska košarka.
(Ben Dover, 09. januar 2021 12:45)

Volim Zvezdu a Partizan baš mrzim i želim im katanac ali kad je reprezentacija u pitanju nema tu Grobari ili Delije osim možda Stojkovića kome zameram to kako se ponašao posle odlaska u Partizan ne i to što je prešao kod njih.

banat

pre 3 godine

Liga Saudijske Arabije je nazalost bolja od nase jedno 3-4 puta iako nije krem fudbala. Sta fali Milojevicu? Prosao je grupu lige evrope, pobedio Liverpul, nikad nije ispao u kvalifikacijama za UEFA takmicenja. Mozda Miloje nije trener svetske klase, ali nije ni toliko los kako da ovde predstavljaju

Aron

pre 3 godine

Ma to nema šanse da se desi. Novi trener biće neki Partizanovac da bi se na taj način malo nivelisala situacija u našem futbalu. To jest nekako smirila nezadovoljstvo partizanovaca. Zvezda je dosta favorizovana od strane države a pogotovo novac koji su dobili zadnjih sedam godina je za naše prilike neverovatan. Ranije Zvezda nije mogla da isplati Prosineckog a kasnije je dovodila Grofa Božovića koji bez pola miliona evra pi sezoni neće ni da razgovara sa tobom.

Nikia

pre 3 godine

Selektor može da bude genijalac,ali na kraju sve zavisi od igrača,a mi stvarno kvalitetnih nemamo dovoljno a o vrhunskim možemo samo da sanjamo!Imamo ih samo u mašti tz.sportskih komentatora!

Tata Vule

pre 3 godine

Ja sam lepo govorio da se ne plaća obeštećenje, nego da se sačeka 3,4 utakmice i da će ga sami najuriti.
(Parni valjak, 09. januar 2021 12:14)

Na žalost nemaju arapi vođu kao mi a bogami neće mnogo duže ni u reprezentaciji jer ni tu vođa ne može puno da utiče... tako da ga očekujemo uskoro kod komšija, tu je on najjači.

kec

pre 3 godine

Uzas ko god od njih trojice da dodje ne pise nam se dobro. Gde god da su radili najureni su. Samo jos fali Mihajlovic da se ubaci u kombinaciju posto i on uskoro dobija otkaz u Bolonji.

Nije ovo nikakva saga

pre 3 godine

Saga - израз који у најширем смислу означава приповетку или спомен на неки догађај сачуван усменим предањем. У ужем смислу се под тиме подразумевају приче које описују древну скандинавску или германску прошлост, односно све приче традиционалне нордијске књижевности, чији аутор није познат. Autor ove sage poznat je - pripovedač mitova SS, najbolji novinar B92.

Pijani zlotvor

pre 3 godine

Maskoto naša, pogrešno si razumeo. Radi se o "Kokezjaniji", izvučeno od papazjanije, što bi u prenesenom značenju bilo nešto kao smesa svega i svačega, zbrka, nered (asocira na Fudbalski Savez Srbije, zar ne?). Mada i tvoja Kokezanija kod Kirgizstana ne zvuči loše.

:D ma kako? Da je asocijacija na papazjaniju onda bi bila kokezJanija, a ne kokezanija. Niti jednom nisam cuo milojka da kaze to 'j', niti vidio ikog drugog da je to napisao tako.
A ako je kokezanija, onda je to ime zemlje koja je imenovana po osnivacu, operetnom diktatoru visine 1,65, s epoletama i hrpom medalja koji je uveo kult licnosti, ali se sveukupno radi o teskom redikulu.

milosolim

pre 3 godine

I posle se pitamo zašto su nam treneri tako malo cenjeni u svetu. Ovom svaka čast za trenerske uspehe, ima potencijala da bude dobar trener, ali ovime pokazuje da je ipak jedna palanačka dusa...Koliko god da je ovo možda legitimno, zna se da namerno gubi da bi dobio otkaz. Nek se zapita gde će sutra, kad dobije otkaz u FSS, a biće to jako brzo, makar i osvojio svetsko prvenstvo...nijedan ozbiljan klub neće da angažuje trenera koji će zarad bolje ponude namerno gubiti utakmice.

Nikia

pre 3 godine

Selektor može da bude genijalac,ali na kraju sve zavisi od igrača,a mi stvarno kvalitetnih nemamo dovoljno a o vrhunskim možemo samo da sanjamo!Imamo ih samo u mašti tz.sportskih komentatora!

nesa

pre 3 godine

Odveo je Zvezdu 2 puta u ligu sampiona, neka odvede Srbiju 5 puta zaredom na Svetsko prvenstvo. Miloje je najboje resenje za nas savez.

Kikujiro

pre 3 godine

Milojević je odlična opcija, nadam se da će se to ostvariti, odličan izbor za sve nas koji volimo fudbal, mada više bi voleo Miloševića ali realno ako hoćemo rezultat onda je ovo pravi izbor.

Ben Dover

pre 3 godine

Hajde ne blatite Miloja, pogotovo vi Grobari. Pa i neki najbolji treneri vežu loše rezultate, pa odu. Bolji je trener od ostale grobarske boranije. Svejedno, ne bih mu preporučio da dolazi. Naš fudbal je uklet, kao hrvatska košarka.

kladzom do bola

pre 3 godine

Mene da pitaju , ja ne bih ., a kako misle da nagovore nekog pismenijeg da preuzme reprezentaciju nije mi jasno . Taj treba da nije u "labeli " . I sta ce mu u to u uzivotu , da Kokezi i Fss- u ugura pare . Neka Kokeza bude selektor kad je vec oterao Muslina onom i krcali pare od tad a sad vise nema i frka .

Nikola Krstic

pre 3 godine

Pa nemoze jare i pare, ako hocete dobrog trenera naprimer arsene wengera treba i da se ulozi! Ili prosecnog pa se nadajte da ispadne dobro.

NastyB

pre 3 godine

Hteli su ponovo Sinišu Mihajlovića, ali je on postavio jedan uslov - "nema mešanja u moj posao". Otpao je istog trenutka.

Miloje je sa krš igračima Zvezde dva puta ulazio u Ligu Šampiona! Izbacio Krasnodar i Salcburg, pobedio Liverpul. Zamislite da mu se daju na vođenje Tadić i ekipa... Jednostavno, čovek bi nešto uradio i sa drešom koji menadžeri naturaju i plaćaju Kokezi i ostaloj...

Dok ne nauči kao Miha ili Muslin...

Lajavi krelac

pre 3 godine

Grobari se podsmevaju treneru koji će možda po prvi put dobiti otkaz u Saudijskoj Arabiji, a kunu se u znanje i veličinu trenera rumunskog košarkaškog tima.

Da ih nema trebalo bi ih izmisliti. Ne bi imali sinonim za glupost.

Grunf

pre 3 godine

Svaki vozać GSP-a može da parkira autobus ispred gola, tako da nema ništa manju kvalifikaciju i znanje od tako željenog "stručnjaka". E sad ako se gledaju i moralne podobnosti onda ipak vozači nemaju nikakvih šansi.

Nema nešto veze sa temom nego koliko, kako i da li su sveta zvezda i velikomučeni Šavija kažnjeni za onaj prekid utakmice u kupu ? Ono iz 2 u 1 i 6+ ??

софроније

pre 3 godine

кат д креп и доведите лалата. нико други неће, а лалат је као нацртан и нуди се већ годинама. довољно је јадан, безобразан према небитнима и снисходљив према битнима. другим речима права новосрбенда!

Nastavimo gde smo stali

pre 3 godine

Dobije otkaz u fudbalskoj sili, Saudijskoj Arabiji, pa ga uzme Srbija. Uzgred, Zvezda je igrala jako dosadan i bezidejan fudbal s njim na čelu. Dakle, pravi čovek za reprezentaciju.

banat

pre 3 godine

Liga Saudijske Arabije je nazalost bolja od nase jedno 3-4 puta iako nije krem fudbala. Sta fali Milojevicu? Prosao je grupu lige evrope, pobedio Liverpul, nikad nije ispao u kvalifikacijama za UEFA takmicenja. Mozda Miloje nije trener svetske klase, ali nije ni toliko los kako da ovde predstavljaju

Sub013

pre 3 godine

Ја сам звездаш, што наравно не мења моје нормално расуђивање приликом постављања питања, како можемо да прижељкујемо или чак да се радујемо доласку тренера који добија отказ јер не ради добро свој посао? Ако тамо није добар, како може нама бити, или ми имамо ниже стандарде?
(Станоје, 9. januar 2021 14:59)

Zvezdasu, i Ivic i Jokanovic su dobili otkaze, sta cemo sad? I Murinjo je dobijao otkaze, Andjeloti, Poketino... nema trenera koji nekad nije dobio otkaz. U Saudiskoj Arabiji je to jos ucestalije, menjaju trenere na svakih 6 meseci. Kompleksi, mrznja i elementarno nepoznavanje fudbala su tri osnovne karakteristike prosecnog navijaca Partizana.

Bananica država

pre 3 godine

Promjena u vrh FSS, a ne na klupi.
(Српска Спарта, 09. januar 2021 11:13)Kakve sad veze ima FSBiH sa FSS?
(Bananica država, 09. januar 2021 11:28)

Мучки провокатору, Српска Спарта је Црна Гора.
(СОССД.ГИХСБпмг.амин, 09. januar 2021 Crna Gora je Crna Gora,a BiH je BiH.Sparta je anticka drzava.Ostalo fikcija.Jos nesto?

zvezdoprc

pre 3 godine

Ovi Zvezdomani iz FS Srbije rešili da za selektora reprezentacije postave čoveka koji je pred otkazom u klubu iz Saudijske Arabije?!Znači ništa od sledećeg Mundijala.

остали само дугмићи

pre 3 godine

Па ко има имало памети, а мислим и надам се да г-дин Милојевић има, сигурно неће прихватити позив и да своје тренерско име које је годинама градио једним потезом сроза и уваља се у блато и каљугу српског фудбала на челу са овим неспособњаковићима попут Кокезе и сличних,којим је битан само новац и ништа више, а наравно и партијска књижица.

natalijadespotovic@gmail.com

pre 3 godine

Mozda Milojevic namerno gubi te utakmice da bi ga sami otpustili i onda FSS nece morati da placa otkup tog ugovora. Vuk sit i ovce na broju. Milojevic postane trene reprezentacije.

Kikujiro

pre 3 godine

Milojević je odlična opcija, nadam se da će se to ostvariti, odličan izbor za sve nas koji volimo fudbal, mada više bi voleo Miloševića ali realno ako hoćemo rezultat onda je ovo pravi izbor.

nesa

pre 3 godine

Odveo je Zvezdu 2 puta u ligu sampiona, neka odvede Srbiju 5 puta zaredom na Svetsko prvenstvo. Miloje je najboje resenje za nas savez.

Ben Dover

pre 3 godine

Hajde ne blatite Miloja, pogotovo vi Grobari. Pa i neki najbolji treneri vežu loše rezultate, pa odu. Bolji je trener od ostale grobarske boranije. Svejedno, ne bih mu preporučio da dolazi. Naš fudbal je uklet, kao hrvatska košarka.

OMG??!!

pre 3 godine

Па ко има имало памети, а мислим и надам се да г-дин Милојевић има, сигурно неће прихватити позив и да своје тренерско име које је годинама градио једним потезом сроза и уваља се у блато и каљугу српског фудбала на челу са овим неспособњаковићима попут Кокезе и сличних,којим је битан само новац и ништа више, а наравно и партијска књижица.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (остали само дугмићи, 9. januar 2021 11:08) # Link komentara


Vec je gospodin Milojevic ukaljao svoje ime u Zvezdi koja je pod njegovim kormilom bila svetski prvak u izvodjenju jedanaesteraca,penala na 18 metara,golova iz gol auta i da ne nabrajam vise znate to svi tako da slobodno moze da se vrati i jos malo kalja jer je to teren dobro poznat za njega.

MUFC

pre 3 godine

Covek koji dobija otkaz u mocnoj Arapskoj ligi, koji je prepoznatljiv po ultra rzunom i defanzivnom fudbalu koji igra, da nam bude selektor? Neka hvala.

Sub013

pre 3 godine

Grobarima kad pomenes Milojevica dozive fras, a znaju i oni podsvesno da je nas najbolji trener i da cemo imati najbolje rezultate s njim. Da vam dam primer da biste mogli da shvatite u kom su oni psihickom kanalu, kada bi recimo Miloje osvojio SP sa reprezentacijiom oni bi crkli od muke, eto o kakvim se ljudima radi. Budite iskreni prema sebi i odgovorite da li biste voleli da osvojimo SP sa Milojem? Ako je vas odgovor 'ne' onda se ozbiljno zabrinite ili jednostavno predjite da komentarisite izbornike u Hrvatskoj, mozda vam je to blize srcu. Ionako ste puni kompleksa i mrznje a sa fudbalom blage veze nemate, pa ne bi bilo lose da se odmorimo malo od vasih paralelnih univerzuma.

Zastava101Specijal

pre 3 godine

Hajde ne blatite Miloja, pogotovo vi Grobari. Pa i neki najbolji treneri vežu loše rezultate, pa odu. Bolji je trener od ostale grobarske boranije. Svejedno, ne bih mu preporučio da dolazi. Naš fudbal je uklet, kao hrvatska košarka.
(Ben Dover, 09. januar 2021 12:45)

Volim Zvezdu a Partizan baš mrzim i želim im katanac ali kad je reprezentacija u pitanju nema tu Grobari ili Delije osim možda Stojkovića kome zameram to kako se ponašao posle odlaska u Partizan ne i to što je prešao kod njih.

Istine radi

pre 3 godine

"Hajde ne blatite Miloja, pogotovo vi Grobari. Pa i neki najbolji treneri vežu loše rezultate, pa odu. Bolji je trener od ostale grobarske boranije. Svejedno, ne bih mu preporučio da dolazi. Naš fudbal je uklet, kao hrvatska košarka."

Napisao covek i ostao ziv. Jokanovic,Ivic,Nikolic su "grobarska boranija" . Cestitam administratorima na uspesno pustenom komentaru,naravno uvredljiv za Partizan,to je doborodoslo na ovom portalu.

Che

pre 3 godine

Možemo mi dovesti i selektorsku komisiju u kojoj će biti Gauardiola-Murinjo-Zindana, nama opet nebi bilo pomoći kad mi jednostavno nemamo kvalitet igraca. Nit imaju znanja niti ljudskih vrlina. Ruku na srce većina naših fudbalera su teške sirovine! Da bi neki tim bio uspešan svi u njemu moraju disati kao jedan i maraju biti spremni poginuti jedan za drugog. Kod nas većina igrača ni ne razgovara međusobno.

Rade Piket

pre 3 godine

Da je bilo sreće od kada su oterali Muslina, da su doveli Paunovica mi bi smo bili na svakom EO i na svakom SP, ovako od goreg još gore,

Zlocinci

pre 3 godine

Znači, nadamo se da Miloje izgubi da bi postao selektor. Svašta, pa gubitnika imamo dosta treba nam pobednik.
(DCHH, 9. januar 2021 11:36

Sve je receno u dve recenice

Бојан Цимбаљевић

pre 3 godine

Хоће да доведу тренера који тренутно тренира Ал-Ахли, да води репрезентацију током квалификација за Светско првенство? Молим?

charlie

pre 3 godine

Kao prvo, trener koji radi u Saudijskoj Arabiji, kao drugo gubi utakmicu za utakmicom i koji samo što nije dobio otkaz, a vi hoćete njega da vodi reprezentaciju! Bože, ima li te!

Zastava101Specijal

pre 3 godine

Miloje nigde na svetu ne moze raditi osim u Zvezdi gde mu je titula garantovana. Zvezdu danas moze da vodi i ekonom kluba, isto je.
(Hentreal, 09. januar 2021 13:47)
Hteo si da kažeš da su nam i ekonomi stručniji od vaših stručnjaka.

Zastava101Specijal

pre 3 godine

Piksi će biti trener, pa nije čovek onomad došao za džabe da otvara fabrike, to je gotova stvar nego se sad pominju razna imena, onako radi zabave a kada ga ozvaniče Kokeza i društvo će imati pokriće za neuspehe i biti mirni neko vreme jer će sve to proglasiti kao veliki uspeh što bi po meni dovođenje Pixija i bio.

kladzom do bola

pre 3 godine

Mene da pitaju , ja ne bih ., a kako misle da nagovore nekog pismenijeg da preuzme reprezentaciju nije mi jasno . Taj treba da nije u "labeli " . I sta ce mu u to u uzivotu , da Kokezi i Fss- u ugura pare . Neka Kokeza bude selektor kad je vec oterao Muslina onom i krcali pare od tad a sad vise nema i frka .

Petar Veliki

pre 3 godine

Komedija od trenera, da bude selektor a dobio otkaz u divljoj ligi S. Arabije!? Ali verovatno je vuslov da mora biti bivši član mezimice, e Srbijo pod šjivama.Baš će biti autoritet reprezentativcima trener koji je u Evropi primao sedam, šest, pet, četiri... Komada po utakmici. Užas!

Uros Dj.

pre 3 godine

Daj ne zezajte ljudi.
Realno, kompletna struktura FSS treba napolje sa sve trenerom.
Ali, da se razumemo, uz duzno postovanje prema rezultatima u CZ i uspesima 3 sezone, kljucna stvar su bili navijaci i velika sreca. Covek je svake kvalifikacije igrao nereseno, sa svima tri godine za redom ej, i samo svi nazad pa sta bude. Igbal imao cak i protiv Trnave, produzeci ili penali svaki put.
Je l' vam merilo trenera nase cirkus namesteno prvenstvo??? 5-6god Partizan osvaja, pa 5 Zvezda. Gde se svi mali timovi sklanjaju, ili nam se svira 30 penala po sezoni.
Pa za tri godine Miloje jedva je jednom pobedio Partizan, i to na srecu. 10 puta nije dobio Partizan za vreme mandata u Zvezdi. Kad si toliko dominantan pobedi ih. NIJEDNOG IGRACA NIJE NAPRAVIO U ZVEZDI! O CEMU PRICAMO? KAKAV TRENER ZA REPREZENTACIJU???
Covek je bio solidan u Cukarickom jedino. U OMONIJI otkaz dobio. U PANIONISU otkaz dobio. Sada u najbogatijem Arabskom timu je pred otkazom, ne moze nikog da dobije.
Je l' to covek za repku?
Bice isto kao Tumba.
Malo budite realni.
Pozdrav.

Pijani zlotvor

pre 3 godine

Srbija i bosna stvarno djeluju kao zemlje 3 svijeta, usle su u novu godinu bez rijesenog pitanja izbornika a kvalifikacije pocinju uskoro.

Iskreno vas ne vidim kao putnike na sp, ide direktno samo prvi. Dodatne kvalifikacije ponudit ce za klasu bolju ekipu od skotske.
I to sada je vec tesko, padom u 3 sesir... to je skoro nemoguce vratiti se.

Medjutim, sreca u nesreci je ta da ce se i sp prosiriti do granice pucanja zdravog razuma, pa unatoc slamperaju, losoj improvizaciji i seljoberskim marifetlucima kakvima ste neobicno skloni, imate sanse- svemu unatoc.

Svidja mi se ta milojkova kovanica 'kokezanija', djeluje kao stvarno mjesto... negdje izmedju kirgistana i tanzanije. Kao udaljeno magicno mjesto o kojem su do tebe doprli sapati i glasine, iza zavjese ili onkraj stvarnosti, a opet nisi stranac- na otoku si na kojem te svi znaju a djevojke se smjeskaju, nasmijana, tamnoputa prljava i bosonoga djeca trce za strancima i traze pare...

Imali ste srece s imenom 'kokeza', od klasicnog -ić prezimena kao mamic ili terzic ne mozes izvuci nesto sto tako efektno zvuci.

Života

pre 3 godine

Koji ste vi smehotres :) Favorit je trener koji je na u Saudijskoj Arabiji na korak od otkaza, pa zato savez neće da iskešira eeej milion evra za lika koji je osvajao namešteno prvenstvo u ling longu.

Bane

pre 3 godine

Cekajte znaci mi smo cekali da neki tamo levi trener dobije otkaz u prebogatom klubu,u kom je dobio igrace koje je zeleo, u ligi Saudijske Arabije da bi ga mi angazovali?!?
Pa ne, nama ce dok su ovi ovde uspeh biti da ne ispadnemo iz cetvrtog sesira za koju godinu...

Aron

pre 3 godine

Ma to nema šanse da se desi. Novi trener biće neki Partizanovac da bi se na taj način malo nivelisala situacija u našem futbalu. To jest nekako smirila nezadovoljstvo partizanovaca. Zvezda je dosta favorizovana od strane države a pogotovo novac koji su dobili zadnjih sedam godina je za naše prilike neverovatan. Ranije Zvezda nije mogla da isplati Prosineckog a kasnije je dovodila Grofa Božovića koji bez pola miliona evra pi sezoni neće ni da razgovara sa tobom.

PFC

pre 3 godine

Dobro radi naš savez. Razmišljali su da plate Arapima milion evra da angažuju Milojevića, a sada će Arapi platiti milion samo da ga se ratosiljaju.

Бојан

pre 3 godine

Можемо ангажовати Бога лично за селектора, и опет ништа неће бити, јер наши ткз. фудбалери немају менталитет победника и репрезантиција им служи само за бољу продају!!! Селектор не треба да узме играча у репрезентацију, па макар он био и најбољи на свету, ако му државни дрес служи само за парадирање!!! Сигуран сам да би играчи из наше друге лиге били много бољи репрезентативци од ових позера!!!

Prijatelju stari

pre 3 godine

@Pijani zlotvor. Maskoto naša, pogrešno si razumeo. Radi se o "Kokezjaniji", izvučeno od papazjanije, što bi u prenesenom značenju bilo nešto kao smesa svega i svačega, zbrka, nered (asocira na Fudbalski Savez Srbije, zar ne?). Mada i tvoja Kokezanija kod Kirgizstana ne zvuči loše.

Станоје

pre 3 godine

Ја сам звездаш, што наравно не мења моје нормално расуђивање приликом постављања питања, како можемо да прижељкујемо или чак да се радујемо доласку тренера који добија отказ јер не ради добро свој посао? Ако тамо није добар, како може нама бити, или ми имамо ниже стандарде?

kec

pre 3 godine

Uzas ko god od njih trojice da dodje ne pise nam se dobro. Gde god da su radili najureni su. Samo jos fali Mihajlovic da se ubaci u kombinaciju posto i on uskoro dobija otkaz u Bolonji.

JJ

pre 3 godine

"Vladan Milojević je, prema informacijama iz Saudijske Arabije, na korak od otkaza u Al-Ahliju, gde ga jedan poraz deli od rastanka."

Neću da komentarišem da li je on dobar za poziciju selektora ili ne, ali zar nije malo glupo da mi željno iščekujemo da neki trener bude otpušten, pa ćemo onda da ga dovedemo za selektora.

Velicina je bitna

pre 3 godine

Nasoj reprezentaciji je potreban trener koji je tolika fudbalska velicina, da se nasi nabedjeni reprezentativci malo spuste na zemlju, iako su vec na samom dnu u reprezentativnom smislu. A takve legende ne zele da vode nasu reprezentaciju od lopovcina i kriminalaca koji haraju. Realno, ko ce da slusa Milojevica? Pa nisu u reprezentaciji klinci iz Zvezde!

Isprsite se, dovedite legendu!

OMG??!!

pre 3 godine

Nema nama vise pomoci,presli smo tacku posle koje vise nema povratka,najpametnie je prestati gledati sport u Srbiji i okrenuti se nekim manje stresnim stvarima ako to jos postoji u Srbiji,teska sramota sta se radi,politika je zadnjih 8 godina upropastila i sport i crkvu i uvukla se bukvalno u svaku poru i sve izjeda.

Darko

pre 3 godine

Selektor mora biti isključivo neko sa naglašenim autoritetom,kao Aleks Ferguson koji se nije libio da se unese u facu i izviče na tadašnje najveće zvijezde Mančestera.To je onaj njegov poznati "fen u kosi",a dešavalo se,da ih u svlačionici gađa kopačkom što je bio slučaj sa Bekamom.Zašto ovakva paralela? Zato što po ocjeni brojnih stručnjaka,ali i laika, Srbija po imenima ima jako moćnu reprezentaciju i grijeh bi bio da ne ostvari neki značajniji rezultat.Druga,jako važna stvar je atmosfera na stadionu, neko bi pomislio da je prema podršci koju navijači pružaju riječ o reprezentaciji Lesota ili Burkine Dado a ne Srbije,što lično mislim da je veoma ponižavajuće.

grobar

pre 3 godine

Ne zelim da se nasladjujem neuspesima milojevica, ali je bio ucesnik najvecih otimacina na ovim prostorima, obilic da im pozavidi, i dzaba se nadamo coveku od integriteta na klupi, kada je milojevic, ili neko njemu slican realnost..

Tata Vule

pre 3 godine

Ja sam lepo govorio da se ne plaća obeštećenje, nego da se sačeka 3,4 utakmice i da će ga sami najuriti.
(Parni valjak, 09. januar 2021 12:14)

Na žalost nemaju arapi vođu kao mi a bogami neće mnogo duže ni u reprezentaciji jer ni tu vođa ne može puno da utiče... tako da ga očekujemo uskoro kod komšija, tu je on najjači.

Tragikomedija

pre 3 godine

Pa mi smo poznati po tome da dajemo posao selektora osobama sa zadivljujućim trenerskim iskustvom. Evo otkad smo nezavisna država smo imali dosta dokazanih selektora kao:

1) Tumbakovića (posle Partizana vodio ekipe u Saudijskoj Arabiji, Kini, Iranu i repku Crne Gore)
2) Krstajića (nije vodio nijedan tim pre Srbije)
3) Ćurčića (par timova iz Superlige i mlađu repku)
4) Pižona (Zvezda, Voša, timove iz Rumunije, Belorusije, Kine, repku Kine)
5) Đukića (Partizan i mlađa repka)

Sad razmatramo između Piksija (koji poslednjih 12 godina vodi ekipe iz Japana i Kine i ima samo jednu osvojenu titulu japanske lige), Milojevića (koji će dobiti otkaz u Saudijskoj Arabiji) i Save (koji je samo vodio Partizan). Na kraju ćemo dovesti Lalata.

Sigmund

pre 3 godine

Rekli mu da ne plaćamo obeštećenje, napravi par poraza, daćemo ti u Fss istu platu kao tamo, a obeštećenje bolje da podelimo medju nama a ne dajemo arapima... Prosto, nazalost

Milos Radunkovic

pre 3 godine

Ova svojevrsna glupost sa biranjem selektora traje već decenijama... Fudbal nije sport koji nam leži, tako da mogu da dovedu najveća imena za selektora, rezultat će biti isti, nikakav. Objektivno odlazak na neko veće takmičenje je naš maksimalni domet. A kada i ako stignemo tamo, po pravilu se uvek obrukamo.

kec

pre 3 godine

Uzas ko god od njih trojice da dodje ne pise nam se dobro. Gde god da su radili najureni su. Samo jos fali Mihajlovic da se ubaci u kombinaciju posto i on uskoro dobija otkaz u Bolonji.

Aleksandar

pre 3 godine

Ivic je najbolji izbor od slobodnih trenera.Deluje kao neko ko ima stav i ne bi dozvolio uplitanja u tim.Zato i nije u razmatranju.

vlado

pre 3 godine

Znaci covek koji ni u Arabiji ne moze da bude trener ima kvalifikacije da bude selektor. Kokezijanija i terzinijanija na delu, nastavak se propast srpskog fudbala. Ono sto je do juce bilo dno, danas je za srpski fudbal vec previsoko!

Harizmatican

pre 3 godine

Jos odavno govorim da je Milojevic teska neznalica ali ovo je strasno sta radi, dovesti ekipu na 2. mesto na tabeli i sa ovim porazom su samo 3 boda u zaostatku od prvoplasiranog, zaista ocajno.

Giga

pre 3 godine

Naš fudbalski savez samo uhlebljuje propale trenere koji negde dobiju otkaz kao neuspešni.Al ahliju nije dobar a reprezentaciji jeste. Valjda treba platiti i oteti nekog uspešnog i dobrog trenera. Ovako samo nečiji otpad.

Mrs.NO

pre 3 godine

Da dobijo otkaz u Saudijsku i sad je dobar da preuzme reprezentaciju,stavite katanac i zatvorite FSS na 12 godina ,i tako neće da se primeti da nas nema,kakvi Milojevic ,kakav Milosevic mi smo u dubokom blatu,riba smrdi od glave

Hah

pre 3 godine

Drug član Lalatović je sledeći selektor. Nemojte nas više zamajavati.
Jedino ako Miloje reši da se učlani.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Eto, 9. januar 2021 10:29) #

Pa sta mislis, da je mogao da bude trener projekta da nije drug clan .?

Gazda Dojkan

pre 3 godine

Мени занимљиво да се Влада Ивић нигде не спомиње.
А слободан човек
(Tupakamaru, 9. januar 2021 10:59)

I on i Paunovic su otvoreno rekli Kokezi i ekipi da im ne pada na pamet da sa njima ulaze u bilo kakve aranzmane. Strucni ljudi su uglavnom i moralno jaki. To nekako ide jedno s drugim.

milosolim

pre 3 godine

I posle se pitamo zašto su nam treneri tako malo cenjeni u svetu. Ovom svaka čast za trenerske uspehe, ima potencijala da bude dobar trener, ali ovime pokazuje da je ipak jedna palanačka dusa...Koliko god da je ovo možda legitimno, zna se da namerno gubi da bi dobio otkaz. Nek se zapita gde će sutra, kad dobije otkaz u FSS, a biće to jako brzo, makar i osvojio svetsko prvenstvo...nijedan ozbiljan klub neće da angažuje trenera koji će zarad bolje ponude namerno gubiti utakmice.

Nikia

pre 3 godine

Selektor može da bude genijalac,ali na kraju sve zavisi od igrača,a mi stvarno kvalitetnih nemamo dovoljno a o vrhunskim možemo samo da sanjamo!Imamo ih samo u mašti tz.sportskih komentatora!

Nikia

pre 3 godine

Selektor može da bude genijalac,ali na kraju sve zavisi od igrača,a mi stvarno kvalitetnih nemamo dovoljno a o vrhunskim možemo samo da sanjamo!Imamo ih samo u mašti tz.sportskih komentatora!

Pedja2206

pre 3 godine

U samo našem fudbalu preporuka za selektora je dobiti otkaz u nekom klubu. Dva selektora su dobila otkaz jer su se plasirali sa reprezentacijom na svetsko prvenstvo. Veliki Velibor Vasović nije dobio priliku u našem fudbalu, Ivanu Golcu se ne pruža prilika ni u Partizanu ni u reprezentaciji, Dragana Stojkovića su huligani izbacili sa Marakane. I mi hoćemo napred.

Zastava101Specijal

pre 3 godine

Pa mi smo poznati po tome da dajemo posao selektora osobama sa zadivljujućim trenerskim iskustvom. Evo otkad smo nezavisna država smo imali dosta dokazanih selektora kao:

1) Tumbakovića (posle Partizana vodio ekipe u Saudijskoj Arabiji, Kini, Iranu i repku Crne Gore)
2) Krstajića (nije vodio nijedan tim pre Srbije)
3) Ćurčića (par timova iz Superlige i mlađu repku)
4) Pižona (Zvezda, Voša, timove iz Rumunije, Belorusije, Kine, repku Kine)
5) Đukića (Partizan i mlađa repka)

Sad razmatramo između Piksija (koji poslednjih 12 godina vodi ekipe iz Japana i Kine i ima samo jednu osvojenu titulu japanske lige), Milojevića (koji će dobiti otkaz u Saudijskoj Arabiji) i Save (koji je samo vodio Partizan). Na kraju ćemo dovesti Lalata.
(Tragikomedija, 09. januar 2021 13:07)

Sve si lepo rekao osim da nisi napisao da mi samo takve trenere i imamo, mora da si stariji pa misliš da imamo trenere tipa Antić, Miljanić, Boškov itd. koji su bili treneri velikih evropskih ekipa.

Bane

pre 3 godine

@Sub013
Druze ne radi se ovde ni o Grobarima ni o delijama nego o reprezentaciji Srbije. I Muslin je covek vodio zvezdu pa je bila maksimalna podrska od strane Partizanovaca kada je bio selektor.
A ako ces iskreno, sto se nas Grobara tice, daj Boze da vam se Miloje vrati u vas klub jer koliko se secam u pojedinim "derbijima" niste polovinu prelazili.

ZnaOnKoSam

pre 3 godine

Ne zna se ko je bolji od njih dvojice. Prvog samo sto nisu oterali iz kluba zbog fudbalskod znanja, a ovaj drugi pohvali vodju cim mu zatrebaju bodovi.
E bas nam takvi trebaju. Zar mislite da je Zvezda Milojevim znanjem osvojilia one dve titule?

C i n i k

pre 3 godine

Sem Pixija a svakako i Paunovica, sve ostalo su losa resenja na nivou Tumbakovica, dakle sa vrv izgledima da se ne prodje ni na SP. Takodje, ako FSS misle da nemaju ni trunke odgovornosti za tako lose rezultate A selekcije onda to govori o njima i njihovoj pohlepi i misim da bi AV (koji ih je i nezvanicno doveo tamo) morao da pusti nki signal ka FSS u nameri da to telo prepusti nkom ko bi vrv ucinio vise i bolje za srpski fudbal.

vidooo

pre 3 godine

cudno tamo de je fudbal sporedna stvar ne valja a kod nas pomama za fudbalom "valja".
ko to tamo muti vodu i cemu to vodi , JA TEBE TI MENE. nema srece dok je tako !

CommonSense

pre 3 godine

Na svetskom tržištu ima na desetine slobodnih i poznatih trenera bez angažmana, neki od njih nisu u poslu i po nekoliko sezona. Samo neke da nabrojim: Žardim, Macari, O'Nil, van Marvajk... Ne mislim ovde na olupine, tipa Advokat, Domenek i njima slični.

Da li ih je neko kontaktirao da se makar raspita oko uslova? Da proba da ponudi kombinaciju realne plate za naše standarde i većeg bonusa ako se plasiramo na SP? Ne verujem.

drug sa fakulteta

pre 3 godine

ko god negde dobije otkaz, eto ga na klupi reprezentacije ili Zvezde...

jadno da jadnije nemože... ponavljači đaci i nepostojeći fakulteti.... tako je u celoj državi....
narode jadni...

Navijač

pre 3 godine

“Vladan Milojević je, prema informacijama iz Saudijske Arabije, na korak od otkaza u Al-Ahliju, gde ga jedan poraz deli od rastanka.”

Dakle karijera u usponu. Taman da dokrajči, pardon, kruniše uspon našeg reprezentativnog fudbala.

Iskreno bi mi bilo lakše da imamo i skromnijeg selektora a da pozove prosečne mlade igrače iz lige. Volio bi da bar u nekoliko utakmica vidim neki žar, volju i srce pa makar i izgubili. Decnijama već zovemo naše “asove” koji dođu malo da se prošetaju i zezaju. Uz to gromada do gromade na klupi...
Pa majku mu! Setite se Islanda pre nekoliko godina. Država ima nešto više stanovnika nego Niš i ekipu koja je neujednačena. Nekoliko vrlo dobrih i nekoliko blago rečeno prosečnih. I stvoriše ekipu koja srcem i gvozdenom voljom dogurala do polufinala EP. Pokazali su karakter, ponos i baš onaj inat koji mi kobojagi patentiramo. Naš tzv “srpski inat” postoji samo na papiru.

Imali smo toliko talenata a šta smo postigli?
Dok se kod nas daje posao “kum kumu” od ovog nema ništa.
A još u zadnjim godinama ni juniorske selekcije nepružaju neke rezultate kao ranije. Onda smo se vukli na neku nadu u bolje sutra. A danas?

slobodan

pre 3 godine

Bole me k.... i za fudbal i za selektora... poslednja rupa na svirali... pisite o stvarima vaznim za ljude ... a ne o ovakvim nebitnim gluspostima

Koga zabole za fudbal i selekciju i fudbalere... cemu oni sluze?

Istine radi

pre 3 godine

Cekamo da trenera u Arabiji dobije otkaz kako bi postao selektor. Jel treba jos nesto da nam pokaze koliko je fudbal unisten u Srbiji?

СОССД.ГИХСБпмг.амин

pre 3 godine

Promjena u vrh FSS, a ne na klupi.
(Српска Спарта, 09. januar 2021 11:13)Kakve sad veze ima FSBiH sa FSS?
(Bananica država, 09. januar 2021 11:28)

Мучки провокатору, Српска Спарта је Црна Гора.

Čigiribaubau

pre 3 godine

Treba imati m.da za ovaj sport, kao ostali naši sportistkinje i sportisti. Naši fudbaleri to nemaju. Možete staviti i sv. Iliju gromovnika za selektora.

Losmi

pre 3 godine

Nije bilo sumnje da cemo izabrati nekog trenera kao sto su nam igraci- strogo defanzivne orijentacije, uglavnom bunker sa usporavanjem igre i eventualno 20 tacnih pasova po mecu. Nikako da se shvati da je takav fudbal prevazidjen ima 20 godina vec.

Dex

pre 3 godine

Kod nas se selektor postaje kad dobiješ otkaz zbog loših rezultata
(e=mc2, 9. januar 2021 10:44)

Nemoj tako, poslednjeg su doveli kao nagradu za izdaju sopstvenog tima pola sata pre utakmice. Ne cene se samo rezultati, nesto je i u moralnim vrednostima.

Aki

pre 3 godine

Pravi izbor za selektora A selekcije FSS.
Dopustiće mu da potpuno samostalno izabere trećeg golmana, i boje markera koje će se nositi na treningu. Za ostalo ga neće pitati.

z’brda

pre 3 godine

Sramota! Čovek namerno gubi utakmice da bi bio otpušten, ne bi li se brže bolje vratio kući gde mu je garantovana pozicija...užas od ambicije i morala.

ko-ometator

pre 3 godine

Nije problem u selektoru vec je problem u onima koji ih dovode i smejuju. Isto tako svaki ozbiljan strucnjak i normalan covek nece se upustati i pricu sa ovakvim FSS jer i ptice na grani znaju da tu nema nista pametno i normalno. Miniraju svi redom, guraju svoje a prvog ce gurnuti selektora pod voz cim zagusti.

Nikola Krstic

pre 3 godine

Pa nemoze jare i pare, ako hocete dobrog trenera naprimer arsene wengera treba i da se ulozi! Ili prosecnog pa se nadajte da ispadne dobro.

Рајко Четник

pre 3 godine

ФСС расформирати, фудбал суспендовати да се више не ложимо на ове лузере.

Zvezdaš

pre 3 godine

Nekada je selektor morao da bude uspešan trener pri kraju karijere. Sada se bira selektor koji dobije otkaz. Cenim Milojevića kao stručnjaka ali nije za selektora. Kod mene je završio kada je pristao da fudbalere vozi busom do prelaza za Kosovo i nazad. Znalo se da ih neće pustiti da udju. On je tada pristao da manipulišu njime i igračima. Nije lako sedeti 12 sati u autobusu. Sport treba da bude samo sport! Sada doći u FSS kada je 99% ljudi protiv Kokeze i društva je autogol. Napred Vidić&Lane!

Nije ovo nikakva saga

pre 3 godine

Saga - израз који у најширем смислу означава приповетку или спомен на неки догађај сачуван усменим предањем. У ужем смислу се под тиме подразумевају приче које описују древну скандинавску или германску прошлост, односно све приче традиционалне нордијске књижевности, чији аутор није познат. Autor ove sage poznat je - pripovedač mitova SS, najbolji novinar B92.

dusan

pre 3 godine

cini mi se da ovi iz saveza jure za svakim , samo da pristanu , daj sta das ....niko nece da bude selektor srbije !!!zasto zapitajte se u FSS u

killy81

pre 3 godine

Ne pamtim da je ovoliko dugo trajao proces biranja. Neće, bre, niko na klupu selektora, da bude sluga i poslušnik ovog kriminalnog Saveza. Bar ne neko ko vodi računa o svom integritetu. Tu ne računam ove poslušnike iz naše lige, ili nekog "barda".

Leo

pre 3 godine

Мени занимљиво да се Влада Ивић нигде не спомиње.
А слободан човек
(Tupakamaru, 09. januar 2021 10:59)

Zna ko vodi savez, zato covjek nema ni interesa da preuzme Srbiju.

gigi

pre 3 godine

Ma ajde mi da dovedemo onog iz treće lige.. Što je izgubio 5-0 od 5 tog ligasa... Kako se ono zove? Ma nema veze.. Kad bude selektor Srbije upoznaće ga ceo svet.

Pijani zlotvor

pre 3 godine

Maskoto naša, pogrešno si razumeo. Radi se o "Kokezjaniji", izvučeno od papazjanije, što bi u prenesenom značenju bilo nešto kao smesa svega i svačega, zbrka, nered (asocira na Fudbalski Savez Srbije, zar ne?). Mada i tvoja Kokezanija kod Kirgizstana ne zvuči loše.

:D ma kako? Da je asocijacija na papazjaniju onda bi bila kokezJanija, a ne kokezanija. Niti jednom nisam cuo milojka da kaze to 'j', niti vidio ikog drugog da je to napisao tako.
A ako je kokezanija, onda je to ime zemlje koja je imenovana po osnivacu, operetnom diktatoru visine 1,65, s epoletama i hrpom medalja koji je uveo kult licnosti, ali se sveukupno radi o teskom redikulu.

Radijator

pre 3 godine

кат д креп и доведите лалата. нико други неће, а лалат је као нацртан и нуди се већ годинама. довољно је јадан, безобразан према небитнима и снисходљив према битнима. другим речима права новосрбенда!
(софроније, 09. januar 2021 10:28)

Kakav komentar!
Ovo je opis svakog radnog mesta u Srbiji trenutno. Bravo...sa vrlo malo reci, mnogo si rekao.

NBGD

pre 3 godine

I oni iz FSSa pricaju o njihovoj sposobnosti, a nisu u stanju dovesti proverenog selektora bego daj sta das. Miloju volim posto je bio u mojoj Zvezdi,ali ovo je neozbiljno. Nece niko ko je strucan da udje sa njima u kolo,valjda je i onima koji ih podrzavaju to jasno. Voleo bi da ih odbije i Miloje i Savo pa da vidim koji treci bi se pojavio. Ja ruku dajem da je to neki lik iz domaceg prvenstva, najvece sanse dajem treneru iz Mladosti Lucana. Mislim da je to onaj krupni ogromni lik,da on ima najvece sanse za klupu ako ova dvojica kojim cudom odbiju funkciju selektora

Prskaj, polivaj !!!

pre 3 godine

Dobio otkaz u Arabiji, ajde za selektora. Mudro. Samo mu obijasnite da mu ekipa ne igra protiv Radnickog, Vojvodine, Spartaka, Cukarickog...

Liberty

pre 3 godine

kokeza koketira sa javnoscu ovim licitacijama za selektora,prosto osluskuje kako ce reagovati javnost na neke banalne vesti koje asociraju na moguceg selektora, piksija,milosevica,milojevica,... ali sustina je da kokeza mora otici iz saveza i celokupno sadasnje rukovodstvo istog, zbog losih sportskih rezultata A selekcije, a i svih mladjih kategorija koje su redom ostvarile neuspehe,a koje su posledica upravo nepromisljenih poteza koje je kokeza vukao kao sto je smena muslina i postavljanje krstajica pred SP. debakl od ukrajine. neodlazak na EP gde je bukvalno bilo nikad lakse otici i to kroz dve sanse kvalifikacije ili ligu nacija. to su ogromni neuspesi i dzaba reflektori i trava kokeza mora otici iz saveza! pa onda novo rukovodstvo da napravi plan i postavi ciljeve,izabere selektora i u slucaju neuspeha odgovara za to. moraju odgovarati za neuspehe,svi koji su rukovodioci bilo gde pa i u FSS. Ukoliko kokeza ostane u savezu nebitno je ko ce biti selektor reprezentacija nece imati podrsku,poverenje,atmosferu, a jasno je da nikad nece biti ni uspeha bez svega toga,zato kokeza odlazi hitno i spasi fudbal!!!

Loreda

pre 3 godine

Ljudi razmišljaju, diskutiraju, predlažu i iznose svoja mišljenja. Međutim tu je sve jako jednostavno, jer za selektora se ne traži neka stručnost, uspješan minuli rad i slične osobine. Za selektora će biti izabran onaj gdje se glavonje iz FSS mogu najbolje ugraditi. Čemu razbijati glavu jer to je prosto ko pasulj.

Samac

pre 3 godine

To je ta veza! Zar je moguće da mi za trenere reprezentacije dovodimo kompije iz zgrade, drugare sa pijace, ortake sa šaha....strašno!?

Grunf

pre 3 godine

Svaki vozać GSP-a može da parkira autobus ispred gola, tako da nema ništa manju kvalifikaciju i znanje od tako željenog "stručnjaka". E sad ako se gledaju i moralne podobnosti onda ipak vozači nemaju nikakvih šansi.

Nema nešto veze sa temom nego koliko, kako i da li su sveta zvezda i velikomučeni Šavija kažnjeni za onaj prekid utakmice u kupu ? Ono iz 2 u 1 i 6+ ??

NastyB

pre 3 godine

Hteli su ponovo Sinišu Mihajlovića, ali je on postavio jedan uslov - "nema mešanja u moj posao". Otpao je istog trenutka.

Miloje je sa krš igračima Zvezde dva puta ulazio u Ligu Šampiona! Izbacio Krasnodar i Salcburg, pobedio Liverpul. Zamislite da mu se daju na vođenje Tadić i ekipa... Jednostavno, čovek bi nešto uradio i sa drešom koji menadžeri naturaju i plaćaju Kokezi i ostaloj...

Dok ne nauči kao Miha ili Muslin...

Lajavi krelac

pre 3 godine

Grobari se podsmevaju treneru koji će možda po prvi put dobiti otkaz u Saudijskoj Arabiji, a kunu se u znanje i veličinu trenera rumunskog košarkaškog tima.

Da ih nema trebalo bi ih izmisliti. Ne bi imali sinonim za glupost.