Četvrtak, 31.12.2020.

08:00

Bogdanović odličan u prvom porazu Hoksa

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović "namestio" je ruku i odigrao dobar meč.

Izvor:

Bogdanoviæ odlièan u prvom porazu Hoksa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

75 Komentari

Sortiraj po:

BMX

pre 3 godine

@gde ja zivim Brale, NBA je maraton a ne sprint, znaci ima jos 70 utakmica(inace je 82) ali ova sezona je nesto kraca, neminovni su porazi, najbitnija je hemija,a iskreno Trej Jang i ostali deluju dobro za sad, svi su dosta mladi i to je ta energija koja je ocigledna, ulaze u plej of istoka sto posto, a ako sve bude kako treba tipa povrede i medjuljudski odnosi ne bih se iznenadio da ih vidim u finalu konferencije...Inace nije sve u statistici, Bogi im daje tu sigurnost na parketu jer je Jang dosta mlad i srlja cesto kao i drugi dok su Rondo, Bogdan pa cak i Kapela dosta iskusni igraci i velika je razlika kada su oni na parketu...

man

pre 3 godine

Ko je gledao utakmicu mogao je da cuje legendarnog Vinsa Kartera koliko hvali Bogdana, to pametnom dovoljno govori koliko je Bogi cenjen i dobar igrac i koliko ga postuju u Americi.
(Dejan RS, 31. decembar 2020 12:29)

naso se ko da ga hvali , Vince Karte 0 i slovima NULA od coveka bio sjajan igrac ali nikakav covek , sem ko igac u nicemu se vise nije pokazao , nije mogao ni emisiju da dobije. jedino , i to kao pomocni komentator moze da radi to govori sve o njemu i znanju o kosaci dok neki imaju i svoj klub i daju im imena ko bonbona taman onako da ga svi vole.

Mislilac koji razmišlja

pre 3 godine

Kad odigra loše, Atlanta pobedi, nema komentara o igri drugih koji su zaslužni za pobedu.

Kad odigra dobro, Atlanta izgubi, drugi su krivi za poraz.

Zanimljiva patologija.

јд123

pre 3 godine

Što se Bogdana tiče, mislim da se previše oslanja na šut za 3.
Sa druge strane, ima dobar pregled igre, dobru kontrolu lopte, ulaz. Mislim da bi trebalo više da koristi i ostale segmente igre, a ne da bude isključivo šuter sa distance.
(Đorđe, 31. decembar 2020 10:09)

То ради вероватно зато што му је тренер тако рекао. Томе у прилог иде и повреда Галинарија. У једној утакмици, док је Рондо био повређен, је другу поставу предводио као плеј, значи друга улога. Сада је ту био Рондо а Галинари као шутер за три повређен, зато не чуди таква улога.

Потражи на Јутјуб, имаш интервју Гудурића пре почетка сезоне, где каже како се од њега у Мемфису очекивало да буде искључиво шутер за 3 поена а да је он покушао да ради и друге ствари. Како се завршило знамо, прво је изгубио место у ротацији а после добио и отказ. Мораш да радиш како ти тренер каже, макар ти мислио да те не користи на најбољи могући начин.

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

Sad ne valja ni 17,ni 22 poena, ne valja ni 55% odnosno 71% koliko je dečko imao u šutu za 3 u poslednje dve utakmice - kako god da odigra, mržnja iz predgrađa prosto kipti.
Ja ne mogu da verujem da neko može nekoga toliko da mrzi, da prosto navija da taj koga mrzi podbaci, čisto da bi lečio neke svoje frustracije. Jadan li je vaš život...
U životu mi ne bi palo na pamet ništo slično da pomislim za bilo kog bivšeg igrača cz.
Poješće vas mržnja klinci...

statuskan

pre 3 godine

Ko je gledao utakmicu mogao je da cuje legendarnog Vinsa Kartera koliko hvali Bogdana, to pametnom dovoljno govori koliko je Bogi cenjen i dobar igrac i koliko ga postuju u Americi.
(Dejan RS, 31. decembar 2020 12:29)

Ma šta zna Karter o košarci. Treba da pitaju ove Čovićeve sledbenike kakav je Bogi košarkaš. Ipak oni prate košarku od 2014 godine!

Cinjenice

pre 3 godine

Od @Petar Cz nema većeg kompeksasa u istoriji interneta. Voleo bi on da su imali ovakvog igrača u svojoj bednoj istoriji, ali nisu. Još se ne zaboravljaju 123 poena u 4 utakmice.

Hm

pre 3 godine

Tu trojku koju je promasio iz nelogicne i teske situacije je jedini sut u poslednjih 5 min. Jednostavno nije dobijao lopte...
(steppenwolf, 31. decembar 2020 12:53)

Pa to sam i napisao. Ali, kad vec pominjes...pre tog suta je bio slobodan, Jang mu je lepo dodao ali Bogdan se nije odlucio da sutira vec je vratio kosku Jangu, a onda ovaj vraca loptu Bogdanu, pravi mu blok i posto je isticalo vreme Bogdan je morao da sutira. ;) Ipak, steta sto nije pogodio.

zemunski kej

pre 3 godine

Gledao sam prve 2 utakmice i tada napisao da su Bruklin i Majami najbolji na istoku a da Atlanta ove godine moze da se nada plej ofu.Bogdan je tada lose sutirao ali je odigrao iskusno zavrsnicu. Jang je zvezda a Bogdan 2 po kvalitetu uz Ronda, Galinari opet kuburi sa povredama ,mislim da imaa sva manje interesenata za njega u NBA .Jer previse pauzira ne znam sta je razlog ,mozda losa kolena. U rangu su sa Seltiksima ove druge tipa Orlando,Blsi ,Vasington,Niksi prelazice kao plitak potok zbog borbenosti.

marko992

pre 3 godine

 

Prvi teži protivnik I odmah poraz. Atlanta tim statističara, kao Sakramento od prošle godine. Hm.., šta li im je zajedničko?
(panter, kiker i spešl tim, 31. decembar 2020 12:34)

Zajednicki su im oni koji ih komentarisu,a zna se i zasto.

b.

pre 3 godine

@Djordje
Postoji jedna institucija u košarci, a zove se trener. A treneri u NBA više ne dalju igračima da sutiraju sa poludistance i da idu na ulaze jer to vide kao neefikasan stil igranja. Teraju igrače da sutiraju trojke do besvesti pa sta udje, udje...

Aleks

pre 3 godine

Kad odigra napadački ispodprosečno do ok a ekipa pobedi - on s tom pobedom nema nikakve veze, nebitan
Kad odigra napadački ispodprosečno do ok a ekipa izgubi - isključivi krivac za poraz, neznalica, mi ispred zgrade umemo bolje itd.
Kad odigra napadački odlično a ekipa izgubi - nabijač statistike
Kad odigra napadački odlično a ekipa pobedi - opet je nebitan, slučajno je to ubacio

Zanimljiva patologija...

111

pre 3 godine

Prvo steta, Galinari se povredi i vise nije igrao i to jos na pocetku utakmice. Ubacio je za 3 i za 2. Atlanta je dobro igrala, vodila u dobrom delu utakmice a kasnije se igralo kos za kos. Bogdan je igrao jos jednu utakmicu odlicno. Onaj sa koji sam se pre neki dan kladio u 100 marke da ce Bogdan posle 17 poena da ubaci 5, 6 i da ne moze da poveze dve utakmice je izgubio opkladu. Yang je strasan igrac ali poslednjih 3,4 min. utakmice vidite sta radi. Promasuje za 3, lose dodavanje saigracu u aut i duplo vodjenje..I to sve u nizu jer je lopta samo kod njega. Tu se Bruklin odlepljuje i do kraja odrzava malu prednost i dobijaju utakmicu. Uz to Yang celu utakmicu nije dao ni jednu trojku, prosto neverovatno, 0-4 za 3? Atlanta je jos neuigrana, bore se i imaju dobre igrace. Moraju da prepoznaju kada nekome ide i dobro igra. U poslednjih 5 min. Bogdan je jednom imao priliku da sutne a i nije dobijao loptu. U glavnom Yang. Ali on je postigao 30 poena a Atlanta je izgubila..To je NBA..

Dejan RS

pre 3 godine

Ko je gledao utakmicu mogao je da cuje legendarnog Vinsa Kartera koliko hvali Bogdana, to pametnom dovoljno govori koliko je Bogi cenjen i dobar igrac i koliko ga postuju u Americi.

panter, kiker i spešl tim

pre 3 godine

Prvi teži protivnik I odmah poraz. Atlanta tim statističara, kao Sakramento od prošle godine. Hm.., šta li im je zajedničko?

Djenka

pre 3 godine

Kako su jaki Irving i Durantula! Ako ih posluži zdravlje eto finala. Atlanta je ok tim ali nemaju nikoga da stane na loptu. A pod košem su pretanki, nemaju šta da traže u završnici sezone zbog toga. Bogdan sasvim solidan, šteta što nije igrao 5 minuta duže ako ga već služi šut.
NBA jeste cirkus ali bi i kao klovnovi obučeni dobili bilo koga u Evropi na čiste fizikalije. A u šutu za tri su tri svetlosne godine ispred Evrope.

steppenwolf

pre 3 godine

Bogdan odlican. Steta za onu promasenu trojku na kraju ali i teska pozicija je bila.

Rondo im bas puno znaci. Mozda je on trebao da igra na kraju al' dobro, nista strasno. Nisu los tim uopste i ako nastave ovako plejof im ne gine.
(Hm, 31. decembar 2020 10:32)


Tu trojku koju je promasio iz nelogicne i teske situacije je jedini sut u poslednjih 5 min. Jednostavno nije dobijao lopte...

Штилцована катаболцна

pre 3 godine

Какав образ мораш имати да хејтујеш Богдановића, да при том навијаш за клуб у којем је капитен Бранко Лазић, а највеће легенда у осмогодишњој историји Филип Човић. Образа без.

Matematičar

pre 3 godine

@U prvoj četvrtini videli smo čak 79 poena (38:41)...

Pametnom dosta.
(Mare, 31. decembar 2020 09:03)

Cim neko napiše: Pametnome dosta ili Ko razume shvatice, odmah je jasno koliko tu ima i razuma i pameti...

crnazebra

pre 3 godine

Ne znam cemu dizanje drugih kosarkasa a spustanje svoga !! Pa mi u CG da imamo Bogdanovica (govorim u svoje ime) dizao bih ga u nebesa. I ako ste gledali utakmicu ni u jednom trenutku Bruklin nije bjezao dosta razlike. Iskljucivi krivac je ovaj Yang sto se ubacio da je Dzordan, samo je trebao Rondo da bude tu zajedno sa Bogdanom koji je ovu utakmicu bio raspolozen. Pozdrav

iskustvo

pre 3 godine

Sudeci po ovom snimku. Za par godina ekipe ce samo stojati na protivnickim polovinama, nece se ni vraćati na svoje. Svaka cast onima koji mogu da gledaju ovakvu utakmicu, pa jos u nekom nezgodnom terminu. Ja nisam izdržao ni trećinu snimka.

Filip

pre 3 godine

Bogdanu svaka čast za odličan nastup, ali ova košarka ne liči ni na šta. Svi su postali Hjuston, samo prangijanje. Nešto treba mijenjati, trojka je precjenjena, ako ovako nastavi, gledaćemo samo natjecanje u trojkama. Možda neko uživa u tome, ali za mene je postalo negledljivo.
(WillyWonka, 31. decembar 2020 09:34)
Pa sto onda gledas? Gledaj brate raspalu Evroligu onda, ako ti u tome uzivas onda ti svaka cast...

Влада Слон

pre 3 godine

Неко овде написа да је Богдан играо паметно и да је његов учинак већи него што показује статистика. Потпуно тачно. Богданова игра даје неког смисла игри целог тима Атланте. Али ово сам хтео да кажем онима који мисле да је у НБА слаба одбрамбена игра. Потпуно нетачно. Мислим има периода када се баш неки играчи и не труде али мислим да нисмо свесни брзине и експлозивности НБА играча (огронма већина)и да је проблем бранити тако нешто. Још да додам следеће. Мишљења сам да би рецимо екипа Бруклина добила репрезентацију евролиге 30 разлике ако не би имали мотив а ако би имали мотив ишло би и на 50 разлике сигурно. 30 разлике би их победили и Чикаго и Кливленд.

Hm

pre 3 godine

Dobra utakmica. Bas dobra. Kajri se nije cideo i na kraju covek poludi, ne moze da promasi. Odlika velikih igraca. Kada je najpotrebnije, tada je najbolji.

Bogdan odlican. Steta za onu promasenu trojku na kraju ali i teska pozicija je bila.

Rondo im bas puno znaci. Mozda je on trebao da igra na kraju al' dobro, nista strasno. Nisu los tim uopste i ako nastave ovako plejof im ne gine.

Laki

pre 3 godine

U ovakvoj utakmici bi i ja dao 20p
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 31. decembar 2020 09:01)

Šta se mi sekiramo za našu košarku, pošaljemo ovog tipusa i ovih deset što mu je dalo plus i to je nba ekipa, svi 20+, bićemo prvaci sveta!

Đorđe

pre 3 godine

Šta se zapeli sa tim odbranama, pa nikada se u NBA nisu igrale neke strašne odbrane u toku sezone. Jeste sad to još opuštenije, ali ja NBA pratim još od Birda, Medžika. I tada je bilo divljih utakmica. Npr, Detroit sa kraja 80-ih, najjača odbrambena ekipa u istoriji lige, u regularnom delu sezone, primala je preko 100 poena u proseku. Plej of je već druga priča. Uostalom, sviđalo se to nama, ili ne, kao što reče neko u prethodnom komentaru, taj Bruklin bi najbolji tim EL tukao 30 razlike u 10 od 10 utakmica i to da se ne oznoje. Realno, kvalitet, organizacija, finansije, sve je neuporedivo višem nivou u odnosu na Evropu.
Što se Bogdana tiče, mislim da se previše oslanja na šut za 3. On teži da bude igrač tipa Bird, Stojaković, Rej Alen, a ipak nema tu konstantnost u šutu.
Sa druge strane, ima dobar pregled igre, dobru kontrolu lopte, ulaz. Mislim da bi trebalo više da koristi i ostale segmente igre, a ne da bude isključivo šuter sa distance. Treba da dođe do toga da kroz ulaz, šut za 2, kroz slobodna bacanja, ubacuje 10-15 poena, a trojka ako krene, super. Previše zavisi od trojke, a realno nema tu preciznost Stojakovića.
Nadam se još boljim partijama.

Nikola.M

pre 3 godine

Veliki sam fan Crvene Zvezde, ali BB svakako ima moje visoko poštovanje. Gledao sam utakmicu i igrao je veoma pametno, više je radio po terenu od statistike na papiru. Niko od nas na komentarima nebi mogao imati profesionalnu karijeru jednog Milenka Tepića ili čak Filipa Čovića, pa opet lično komentarišemo sve ove utakmice. Posle jedne veoma teške i izazovne godine, želim vam svima srećnu, radosnu i uspešnu Novu Godinu i dolazeće praznike, da ih proslavimo u zdravlju i veselju sa porodicom i pravim prijateljima. Pozdrav.

WillyWonka

pre 3 godine

Bogdanu svaka čast za odličan nastup, ali ova košarka ne liči ni na šta. Svi su postali Hjuston, samo prangijanje. Nešto treba mijenjati, trojka je precjenjena, ako ovako nastavi, gledaćemo samo natjecanje u trojkama. Možda neko uživa u tome, ali za mene je postalo negledljivo.

Аболирани

pre 3 godine

Колико набијених комплекса бедним навијача ФМП, коментари довољно говоре за себе.

Marshall

pre 3 godine

Bogdan postigne 7 poena uz sut 2/10 u pobedi svog tima, komentara 400 od kojih je 80% navijaca Zvezde koji ga prozivaju i vredjaju. Evo sada 22 poena uz 6 trojki iz 11 pokusaja, komentara 30. Koliko pate i koliko su ljubomorni to je neverovatno. Najgore od svega je to sto je to isto vece kada je Bogdan odigrao lose njihov bivsi igrac odigrao dobro, Bjelica, a niko od njih se nije udostojio da ga pohvali.

Mr. Bojangles

pre 3 godine

Kineski snajperista kada god igra za statistiku i sebe ekipa mu izgubi. Tako smo prošli i u Kini na SP!
(Bg, 31. decembar 2020 08:58)

Molim te mi reci da ti neko naručuje (i plaća) ovakve komentare.

U suprotnom... majko moja mila.

ПрофаБЛ

pre 3 godine

U ovakvoj utakmici bi i ja dao 20p
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 31. decembar 2020 09:01)

Питање је да ли си ти у животу шутнуо на кош, сем на игрици.

leandro

pre 3 godine

Sva je prilika da će ekipa Atlante igrati poput GSW-a sa mladim Karijem i Tompsonom. Mnogo šuteva za tri iz izolacije i blokova. Tu i tamo poneka odigrana akcija,ali uglavnom brzi i u velikoj meri nerezonski napadi. Iako se u takvoj pucačkoj i pomalo divljačkoj igri Bogdanović može lepo pronaći, sama igra mi nije preterano gledljiva. Nedostaje protok lopte u napadu. Dosta toga se svodi na probijanje Janga i pas nekom od spolja. Nešto poput Sakramenta od prošle godine. Mnogo šutera i malo one prave košarke. Npr, jedan Orlando ili Indijana na istoku igraju dosta raznovrsnije. Videćemo. Sezona je maltene tek krenula, ali igra Atlante mi se ne dopada preterano. Čak ni Rondo tu ne menja nešto.

Батке

pre 3 godine

Где су сада они хејтери који су рекли да је утакмица против Детроита била једна од пет добрих. Лепо кажем ја има да му просек буде 17 поена по мечу са пар излета по 30+.

Detektiv

pre 3 godine

A sada kada krenu da ga dižu u nebesa. S jedne strane a s druge strane da ga stavljaju u nivo Milenka Tepica.
Malo je realnih ljudi u realnih mišljenja.

ja

pre 3 godine

sta smarate mecevi bez odbrane smesno i tako dalje...evo napravite najbolju petorku Evrolige,ovaj Bruklin koji ne igra odbranu ce ih dobiti 30 razlike bez da se oznoje....cutite i gledajte ako vam se ne svidja gledajte kako Repesa davi ljude zato sto nisu izasli iz pika kako treba i to je to

Srleee

pre 3 godine

Bogdan ubedljivo najprecizniji sinoc. Dok je igrao sa Rondom, dobijao je dobre lopte i pogađao je. Rondo je car kako mu izgradi poziciju. Onda je izasao da odmori, ulazi 5 min do kraja, a Tre mu ne daje ni jednu loptu, kao ni ostali, koji se nemilice ispucavaju, a vola nisu mogli da ubodu.
‌Dakle, Bogi je na 5 min do kraja usao, a prvi šut je imao tek na 15 sekundi do kraja, sa 8,5 metara iz mesta. Ponavljam da je do tada bio najraspolozeniji, sto se suta tice. Da je Rondo igrao zavrsnicu umesto Trea, ovo bi pobedili. Tre nije mogao ništa da ubode, osim slobodnih bacanja i ulaza. Ovo je lagano njegov poraz, ali i onaj Hunter ne zna da vrati loptu kad je dobije.

Za malo da dobiju i pored vanzemaljske igre Irvinga i Durenta. Ljudi poludistancu ne maše, a pred kraj ni trojke.

Darko

pre 3 godine

Ali odbrane su simpatične. Razumem da je tek pocetak, treba se cuvari za plej of, ali ovo je katastrofa. Sto se tiče Bogdana dobar je, samo mora malo hrabrije i češće da ulazi u reket. Mada sada se igra takva košarka, pucaj sa svih pozicija. I dobro mu ide...

Milan

pre 3 godine

Rekao bih da mu je legla ekipa. Postoji jasna hijerarhija za razliku od Kingsa, Trae je superstar ali ne neki bully nego pozitivac, iza njega 3-4 nosioca igre medju kojima je i Bogdan, svi imaju prostora da se istaknu, nema hejta.

Gde ja živim

pre 3 godine

Najviše me nervira kad naši odigraju dobro, a izgube. No pošto je ovo liga igrača, gde svi vole statistiku, odličan Boki. Druga zaredom sa sjajnim brojkama. Samo da se ustali tu negde oko 16-17 u proseku i biće super. Može i bolje od toga, ali za početak.

Trpaj Boki i ne žali. Samo jako i koncentrisano svaku utakmicu.

Gde ja živim

pre 3 godine

Najviše me nervira kad naši odigraju dobro, a izgube. No pošto je ovo liga igrača, gde svi vole statistiku, odličan Boki. Druga zaredom sa sjajnim brojkama. Samo da se ustali tu negde oko 16-17 u proseku i biće super. Može i bolje od toga, ali za početak.

Trpaj Boki i ne žali. Samo jako i koncentrisano svaku utakmicu.

ja

pre 3 godine

sta smarate mecevi bez odbrane smesno i tako dalje...evo napravite najbolju petorku Evrolige,ovaj Bruklin koji ne igra odbranu ce ih dobiti 30 razlike bez da se oznoje....cutite i gledajte ako vam se ne svidja gledajte kako Repesa davi ljude zato sto nisu izasli iz pika kako treba i to je to

Srleee

pre 3 godine

Bogdan ubedljivo najprecizniji sinoc. Dok je igrao sa Rondom, dobijao je dobre lopte i pogađao je. Rondo je car kako mu izgradi poziciju. Onda je izasao da odmori, ulazi 5 min do kraja, a Tre mu ne daje ni jednu loptu, kao ni ostali, koji se nemilice ispucavaju, a vola nisu mogli da ubodu.
‌Dakle, Bogi je na 5 min do kraja usao, a prvi šut je imao tek na 15 sekundi do kraja, sa 8,5 metara iz mesta. Ponavljam da je do tada bio najraspolozeniji, sto se suta tice. Da je Rondo igrao zavrsnicu umesto Trea, ovo bi pobedili. Tre nije mogao ništa da ubode, osim slobodnih bacanja i ulaza. Ovo je lagano njegov poraz, ali i onaj Hunter ne zna da vrati loptu kad je dobije.

Za malo da dobiju i pored vanzemaljske igre Irvinga i Durenta. Ljudi poludistancu ne maše, a pred kraj ni trojke.

Marshall

pre 3 godine

Bogdan postigne 7 poena uz sut 2/10 u pobedi svog tima, komentara 400 od kojih je 80% navijaca Zvezde koji ga prozivaju i vredjaju. Evo sada 22 poena uz 6 trojki iz 11 pokusaja, komentara 30. Koliko pate i koliko su ljubomorni to je neverovatno. Najgore od svega je to sto je to isto vece kada je Bogdan odigrao lose njihov bivsi igrac odigrao dobro, Bjelica, a niko od njih se nije udostojio da ga pohvali.

Nikola.M

pre 3 godine

Veliki sam fan Crvene Zvezde, ali BB svakako ima moje visoko poštovanje. Gledao sam utakmicu i igrao je veoma pametno, više je radio po terenu od statistike na papiru. Niko od nas na komentarima nebi mogao imati profesionalnu karijeru jednog Milenka Tepića ili čak Filipa Čovića, pa opet lično komentarišemo sve ove utakmice. Posle jedne veoma teške i izazovne godine, želim vam svima srećnu, radosnu i uspešnu Novu Godinu i dolazeće praznike, da ih proslavimo u zdravlju i veselju sa porodicom i pravim prijateljima. Pozdrav.

Milan

pre 3 godine

Rekao bih da mu je legla ekipa. Postoji jasna hijerarhija za razliku od Kingsa, Trae je superstar ali ne neki bully nego pozitivac, iza njega 3-4 nosioca igre medju kojima je i Bogdan, svi imaju prostora da se istaknu, nema hejta.

Mr. Bojangles

pre 3 godine

Kineski snajperista kada god igra za statistiku i sebe ekipa mu izgubi. Tako smo prošli i u Kini na SP!
(Bg, 31. decembar 2020 08:58)

Molim te mi reci da ti neko naručuje (i plaća) ovakve komentare.

U suprotnom... majko moja mila.

ПрофаБЛ

pre 3 godine

U ovakvoj utakmici bi i ja dao 20p
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 31. decembar 2020 09:01)

Питање је да ли си ти у животу шутнуо на кош, сем на игрици.

Detektiv

pre 3 godine

A sada kada krenu da ga dižu u nebesa. S jedne strane a s druge strane da ga stavljaju u nivo Milenka Tepica.
Malo je realnih ljudi u realnih mišljenja.

Matematičar

pre 3 godine

@U prvoj četvrtini videli smo čak 79 poena (38:41)...

Pametnom dosta.
(Mare, 31. decembar 2020 09:03)

Cim neko napiše: Pametnome dosta ili Ko razume shvatice, odmah je jasno koliko tu ima i razuma i pameti...

Аболирани

pre 3 godine

Колико набијених комплекса бедним навијача ФМП, коментари довољно говоре за себе.

Батке

pre 3 godine

Где су сада они хејтери који су рекли да је утакмица против Детроита била једна од пет добрих. Лепо кажем ја има да му просек буде 17 поена по мечу са пар излета по 30+.

Laki

pre 3 godine

U ovakvoj utakmici bi i ja dao 20p
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 31. decembar 2020 09:01)

Šta se mi sekiramo za našu košarku, pošaljemo ovog tipusa i ovih deset što mu je dalo plus i to je nba ekipa, svi 20+, bićemo prvaci sveta!

Влада Слон

pre 3 godine

Неко овде написа да је Богдан играо паметно и да је његов учинак већи него што показује статистика. Потпуно тачно. Богданова игра даје неког смисла игри целог тима Атланте. Али ово сам хтео да кажем онима који мисле да је у НБА слаба одбрамбена игра. Потпуно нетачно. Мислим има периода када се баш неки играчи и не труде али мислим да нисмо свесни брзине и експлозивности НБА играча (огронма већина)и да је проблем бранити тако нешто. Још да додам следеће. Мишљења сам да би рецимо екипа Бруклина добила репрезентацију евролиге 30 разлике ако не би имали мотив а ако би имали мотив ишло би и на 50 разлике сигурно. 30 разлике би их победили и Чикаго и Кливленд.

Darko

pre 3 godine

Ali odbrane su simpatične. Razumem da je tek pocetak, treba se cuvari za plej of, ali ovo je katastrofa. Sto se tiče Bogdana dobar je, samo mora malo hrabrije i češće da ulazi u reket. Mada sada se igra takva košarka, pucaj sa svih pozicija. I dobro mu ide...

WillyWonka

pre 3 godine

Bogdanu svaka čast za odličan nastup, ali ova košarka ne liči ni na šta. Svi su postali Hjuston, samo prangijanje. Nešto treba mijenjati, trojka je precjenjena, ako ovako nastavi, gledaćemo samo natjecanje u trojkama. Možda neko uživa u tome, ali za mene je postalo negledljivo.

leandro

pre 3 godine

Sva je prilika da će ekipa Atlante igrati poput GSW-a sa mladim Karijem i Tompsonom. Mnogo šuteva za tri iz izolacije i blokova. Tu i tamo poneka odigrana akcija,ali uglavnom brzi i u velikoj meri nerezonski napadi. Iako se u takvoj pucačkoj i pomalo divljačkoj igri Bogdanović može lepo pronaći, sama igra mi nije preterano gledljiva. Nedostaje protok lopte u napadu. Dosta toga se svodi na probijanje Janga i pas nekom od spolja. Nešto poput Sakramenta od prošle godine. Mnogo šutera i malo one prave košarke. Npr, jedan Orlando ili Indijana na istoku igraju dosta raznovrsnije. Videćemo. Sezona je maltene tek krenula, ali igra Atlante mi se ne dopada preterano. Čak ni Rondo tu ne menja nešto.

Đorđe

pre 3 godine

Šta se zapeli sa tim odbranama, pa nikada se u NBA nisu igrale neke strašne odbrane u toku sezone. Jeste sad to još opuštenije, ali ja NBA pratim još od Birda, Medžika. I tada je bilo divljih utakmica. Npr, Detroit sa kraja 80-ih, najjača odbrambena ekipa u istoriji lige, u regularnom delu sezone, primala je preko 100 poena u proseku. Plej of je već druga priča. Uostalom, sviđalo se to nama, ili ne, kao što reče neko u prethodnom komentaru, taj Bruklin bi najbolji tim EL tukao 30 razlike u 10 od 10 utakmica i to da se ne oznoje. Realno, kvalitet, organizacija, finansije, sve je neuporedivo višem nivou u odnosu na Evropu.
Što se Bogdana tiče, mislim da se previše oslanja na šut za 3. On teži da bude igrač tipa Bird, Stojaković, Rej Alen, a ipak nema tu konstantnost u šutu.
Sa druge strane, ima dobar pregled igre, dobru kontrolu lopte, ulaz. Mislim da bi trebalo više da koristi i ostale segmente igre, a ne da bude isključivo šuter sa distance. Treba da dođe do toga da kroz ulaz, šut za 2, kroz slobodna bacanja, ubacuje 10-15 poena, a trojka ako krene, super. Previše zavisi od trojke, a realno nema tu preciznost Stojakovića.
Nadam se još boljim partijama.

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

Sad ne valja ni 17,ni 22 poena, ne valja ni 55% odnosno 71% koliko je dečko imao u šutu za 3 u poslednje dve utakmice - kako god da odigra, mržnja iz predgrađa prosto kipti.
Ja ne mogu da verujem da neko može nekoga toliko da mrzi, da prosto navija da taj koga mrzi podbaci, čisto da bi lečio neke svoje frustracije. Jadan li je vaš život...
U životu mi ne bi palo na pamet ništo slično da pomislim za bilo kog bivšeg igrača cz.
Poješće vas mržnja klinci...

statuskan

pre 3 godine

Ko je gledao utakmicu mogao je da cuje legendarnog Vinsa Kartera koliko hvali Bogdana, to pametnom dovoljno govori koliko je Bogi cenjen i dobar igrac i koliko ga postuju u Americi.
(Dejan RS, 31. decembar 2020 12:29)

Ma šta zna Karter o košarci. Treba da pitaju ove Čovićeve sledbenike kakav je Bogi košarkaš. Ipak oni prate košarku od 2014 godine!

Hm

pre 3 godine

Dobra utakmica. Bas dobra. Kajri se nije cideo i na kraju covek poludi, ne moze da promasi. Odlika velikih igraca. Kada je najpotrebnije, tada je najbolji.

Bogdan odlican. Steta za onu promasenu trojku na kraju ali i teska pozicija je bila.

Rondo im bas puno znaci. Mozda je on trebao da igra na kraju al' dobro, nista strasno. Nisu los tim uopste i ako nastave ovako plejof im ne gine.

Dejan RS

pre 3 godine

Ko je gledao utakmicu mogao je da cuje legendarnog Vinsa Kartera koliko hvali Bogdana, to pametnom dovoljno govori koliko je Bogi cenjen i dobar igrac i koliko ga postuju u Americi.

marko992

pre 3 godine

 

Prvi teži protivnik I odmah poraz. Atlanta tim statističara, kao Sakramento od prošle godine. Hm.., šta li im je zajedničko?
(panter, kiker i spešl tim, 31. decembar 2020 12:34)

Zajednicki su im oni koji ih komentarisu,a zna se i zasto.

Filip

pre 3 godine

Bogdanu svaka čast za odličan nastup, ali ova košarka ne liči ni na šta. Svi su postali Hjuston, samo prangijanje. Nešto treba mijenjati, trojka je precjenjena, ako ovako nastavi, gledaćemo samo natjecanje u trojkama. Možda neko uživa u tome, ali za mene je postalo negledljivo.
(WillyWonka, 31. decembar 2020 09:34)
Pa sto onda gledas? Gledaj brate raspalu Evroligu onda, ako ti u tome uzivas onda ti svaka cast...

Aleks

pre 3 godine

Kad odigra napadački ispodprosečno do ok a ekipa pobedi - on s tom pobedom nema nikakve veze, nebitan
Kad odigra napadački ispodprosečno do ok a ekipa izgubi - isključivi krivac za poraz, neznalica, mi ispred zgrade umemo bolje itd.
Kad odigra napadački odlično a ekipa izgubi - nabijač statistike
Kad odigra napadački odlično a ekipa pobedi - opet je nebitan, slučajno je to ubacio

Zanimljiva patologija...

Штилцована катаболцна

pre 3 godine

Какав образ мораш имати да хејтујеш Богдановића, да при том навијаш за клуб у којем је капитен Бранко Лазић, а највеће легенда у осмогодишњој историји Филип Човић. Образа без.

crnazebra

pre 3 godine

Ne znam cemu dizanje drugih kosarkasa a spustanje svoga !! Pa mi u CG da imamo Bogdanovica (govorim u svoje ime) dizao bih ga u nebesa. I ako ste gledali utakmicu ni u jednom trenutku Bruklin nije bjezao dosta razlike. Iskljucivi krivac je ovaj Yang sto se ubacio da je Dzordan, samo je trebao Rondo da bude tu zajedno sa Bogdanom koji je ovu utakmicu bio raspolozen. Pozdrav

јд123

pre 3 godine

Što se Bogdana tiče, mislim da se previše oslanja na šut za 3.
Sa druge strane, ima dobar pregled igre, dobru kontrolu lopte, ulaz. Mislim da bi trebalo više da koristi i ostale segmente igre, a ne da bude isključivo šuter sa distance.
(Đorđe, 31. decembar 2020 10:09)

То ради вероватно зато што му је тренер тако рекао. Томе у прилог иде и повреда Галинарија. У једној утакмици, док је Рондо био повређен, је другу поставу предводио као плеј, значи друга улога. Сада је ту био Рондо а Галинари као шутер за три повређен, зато не чуди таква улога.

Потражи на Јутјуб, имаш интервју Гудурића пре почетка сезоне, где каже како се од њега у Мемфису очекивало да буде искључиво шутер за 3 поена а да је он покушао да ради и друге ствари. Како се завршило знамо, прво је изгубио место у ротацији а после добио и отказ. Мораш да радиш како ти тренер каже, макар ти мислио да те не користи на најбољи могући начин.

steppenwolf

pre 3 godine

Bogdan odlican. Steta za onu promasenu trojku na kraju ali i teska pozicija je bila.

Rondo im bas puno znaci. Mozda je on trebao da igra na kraju al' dobro, nista strasno. Nisu los tim uopste i ako nastave ovako plejof im ne gine.
(Hm, 31. decembar 2020 10:32)


Tu trojku koju je promasio iz nelogicne i teske situacije je jedini sut u poslednjih 5 min. Jednostavno nije dobijao lopte...

Cinjenice

pre 3 godine

Od @Petar Cz nema većeg kompeksasa u istoriji interneta. Voleo bi on da su imali ovakvog igrača u svojoj bednoj istoriji, ali nisu. Još se ne zaboravljaju 123 poena u 4 utakmice.

111

pre 3 godine

Prvo steta, Galinari se povredi i vise nije igrao i to jos na pocetku utakmice. Ubacio je za 3 i za 2. Atlanta je dobro igrala, vodila u dobrom delu utakmice a kasnije se igralo kos za kos. Bogdan je igrao jos jednu utakmicu odlicno. Onaj sa koji sam se pre neki dan kladio u 100 marke da ce Bogdan posle 17 poena da ubaci 5, 6 i da ne moze da poveze dve utakmice je izgubio opkladu. Yang je strasan igrac ali poslednjih 3,4 min. utakmice vidite sta radi. Promasuje za 3, lose dodavanje saigracu u aut i duplo vodjenje..I to sve u nizu jer je lopta samo kod njega. Tu se Bruklin odlepljuje i do kraja odrzava malu prednost i dobijaju utakmicu. Uz to Yang celu utakmicu nije dao ni jednu trojku, prosto neverovatno, 0-4 za 3? Atlanta je jos neuigrana, bore se i imaju dobre igrace. Moraju da prepoznaju kada nekome ide i dobro igra. U poslednjih 5 min. Bogdan je jednom imao priliku da sutne a i nije dobijao loptu. U glavnom Yang. Ali on je postigao 30 poena a Atlanta je izgubila..To je NBA..

Djenka

pre 3 godine

Kako su jaki Irving i Durantula! Ako ih posluži zdravlje eto finala. Atlanta je ok tim ali nemaju nikoga da stane na loptu. A pod košem su pretanki, nemaju šta da traže u završnici sezone zbog toga. Bogdan sasvim solidan, šteta što nije igrao 5 minuta duže ako ga već služi šut.
NBA jeste cirkus ali bi i kao klovnovi obučeni dobili bilo koga u Evropi na čiste fizikalije. A u šutu za tri su tri svetlosne godine ispred Evrope.

iskustvo

pre 3 godine

Sudeci po ovom snimku. Za par godina ekipe ce samo stojati na protivnickim polovinama, nece se ni vraćati na svoje. Svaka cast onima koji mogu da gledaju ovakvu utakmicu, pa jos u nekom nezgodnom terminu. Ja nisam izdržao ni trećinu snimka.

zemunski kej

pre 3 godine

Gledao sam prve 2 utakmice i tada napisao da su Bruklin i Majami najbolji na istoku a da Atlanta ove godine moze da se nada plej ofu.Bogdan je tada lose sutirao ali je odigrao iskusno zavrsnicu. Jang je zvezda a Bogdan 2 po kvalitetu uz Ronda, Galinari opet kuburi sa povredama ,mislim da imaa sva manje interesenata za njega u NBA .Jer previse pauzira ne znam sta je razlog ,mozda losa kolena. U rangu su sa Seltiksima ove druge tipa Orlando,Blsi ,Vasington,Niksi prelazice kao plitak potok zbog borbenosti.

b.

pre 3 godine

@Djordje
Postoji jedna institucija u košarci, a zove se trener. A treneri u NBA više ne dalju igračima da sutiraju sa poludistance i da idu na ulaze jer to vide kao neefikasan stil igranja. Teraju igrače da sutiraju trojke do besvesti pa sta udje, udje...

Hm

pre 3 godine

Tu trojku koju je promasio iz nelogicne i teske situacije je jedini sut u poslednjih 5 min. Jednostavno nije dobijao lopte...
(steppenwolf, 31. decembar 2020 12:53)

Pa to sam i napisao. Ali, kad vec pominjes...pre tog suta je bio slobodan, Jang mu je lepo dodao ali Bogdan se nije odlucio da sutira vec je vratio kosku Jangu, a onda ovaj vraca loptu Bogdanu, pravi mu blok i posto je isticalo vreme Bogdan je morao da sutira. ;) Ipak, steta sto nije pogodio.

BMX

pre 3 godine

@gde ja zivim Brale, NBA je maraton a ne sprint, znaci ima jos 70 utakmica(inace je 82) ali ova sezona je nesto kraca, neminovni su porazi, najbitnija je hemija,a iskreno Trej Jang i ostali deluju dobro za sad, svi su dosta mladi i to je ta energija koja je ocigledna, ulaze u plej of istoka sto posto, a ako sve bude kako treba tipa povrede i medjuljudski odnosi ne bih se iznenadio da ih vidim u finalu konferencije...Inace nije sve u statistici, Bogi im daje tu sigurnost na parketu jer je Jang dosta mlad i srlja cesto kao i drugi dok su Rondo, Bogdan pa cak i Kapela dosta iskusni igraci i velika je razlika kada su oni na parketu...

Mislilac koji razmišlja

pre 3 godine

Kad odigra loše, Atlanta pobedi, nema komentara o igri drugih koji su zaslužni za pobedu.

Kad odigra dobro, Atlanta izgubi, drugi su krivi za poraz.

Zanimljiva patologija.

panter, kiker i spešl tim

pre 3 godine

Prvi teži protivnik I odmah poraz. Atlanta tim statističara, kao Sakramento od prošle godine. Hm.., šta li im je zajedničko?

man

pre 3 godine

Ko je gledao utakmicu mogao je da cuje legendarnog Vinsa Kartera koliko hvali Bogdana, to pametnom dovoljno govori koliko je Bogi cenjen i dobar igrac i koliko ga postuju u Americi.
(Dejan RS, 31. decembar 2020 12:29)

naso se ko da ga hvali , Vince Karte 0 i slovima NULA od coveka bio sjajan igrac ali nikakav covek , sem ko igac u nicemu se vise nije pokazao , nije mogao ni emisiju da dobije. jedino , i to kao pomocni komentator moze da radi to govori sve o njemu i znanju o kosaci dok neki imaju i svoj klub i daju im imena ko bonbona taman onako da ga svi vole.

Detektiv

pre 3 godine

A sada kada krenu da ga dižu u nebesa. S jedne strane a s druge strane da ga stavljaju u nivo Milenka Tepica.
Malo je realnih ljudi u realnih mišljenja.

panter, kiker i spešl tim

pre 3 godine

Prvi teži protivnik I odmah poraz. Atlanta tim statističara, kao Sakramento od prošle godine. Hm.., šta li im je zajedničko?

man

pre 3 godine

Ko je gledao utakmicu mogao je da cuje legendarnog Vinsa Kartera koliko hvali Bogdana, to pametnom dovoljno govori koliko je Bogi cenjen i dobar igrac i koliko ga postuju u Americi.
(Dejan RS, 31. decembar 2020 12:29)

naso se ko da ga hvali , Vince Karte 0 i slovima NULA od coveka bio sjajan igrac ali nikakav covek , sem ko igac u nicemu se vise nije pokazao , nije mogao ni emisiju da dobije. jedino , i to kao pomocni komentator moze da radi to govori sve o njemu i znanju o kosaci dok neki imaju i svoj klub i daju im imena ko bonbona taman onako da ga svi vole.

ja

pre 3 godine

sta smarate mecevi bez odbrane smesno i tako dalje...evo napravite najbolju petorku Evrolige,ovaj Bruklin koji ne igra odbranu ce ih dobiti 30 razlike bez da se oznoje....cutite i gledajte ako vam se ne svidja gledajte kako Repesa davi ljude zato sto nisu izasli iz pika kako treba i to je to

Mislilac koji razmišlja

pre 3 godine

Kad odigra loše, Atlanta pobedi, nema komentara o igri drugih koji su zaslužni za pobedu.

Kad odigra dobro, Atlanta izgubi, drugi su krivi za poraz.

Zanimljiva patologija.

iskustvo

pre 3 godine

Sudeci po ovom snimku. Za par godina ekipe ce samo stojati na protivnickim polovinama, nece se ni vraćati na svoje. Svaka cast onima koji mogu da gledaju ovakvu utakmicu, pa jos u nekom nezgodnom terminu. Ja nisam izdržao ni trećinu snimka.

Filip

pre 3 godine

Bogdanu svaka čast za odličan nastup, ali ova košarka ne liči ni na šta. Svi su postali Hjuston, samo prangijanje. Nešto treba mijenjati, trojka je precjenjena, ako ovako nastavi, gledaćemo samo natjecanje u trojkama. Možda neko uživa u tome, ali za mene je postalo negledljivo.
(WillyWonka, 31. decembar 2020 09:34)
Pa sto onda gledas? Gledaj brate raspalu Evroligu onda, ako ti u tome uzivas onda ti svaka cast...

WillyWonka

pre 3 godine

Bogdanu svaka čast za odličan nastup, ali ova košarka ne liči ni na šta. Svi su postali Hjuston, samo prangijanje. Nešto treba mijenjati, trojka je precjenjena, ako ovako nastavi, gledaćemo samo natjecanje u trojkama. Možda neko uživa u tome, ali za mene je postalo negledljivo.

leandro

pre 3 godine

Sva je prilika da će ekipa Atlante igrati poput GSW-a sa mladim Karijem i Tompsonom. Mnogo šuteva za tri iz izolacije i blokova. Tu i tamo poneka odigrana akcija,ali uglavnom brzi i u velikoj meri nerezonski napadi. Iako se u takvoj pucačkoj i pomalo divljačkoj igri Bogdanović može lepo pronaći, sama igra mi nije preterano gledljiva. Nedostaje protok lopte u napadu. Dosta toga se svodi na probijanje Janga i pas nekom od spolja. Nešto poput Sakramenta od prošle godine. Mnogo šutera i malo one prave košarke. Npr, jedan Orlando ili Indijana na istoku igraju dosta raznovrsnije. Videćemo. Sezona je maltene tek krenula, ali igra Atlante mi se ne dopada preterano. Čak ni Rondo tu ne menja nešto.

Аболирани

pre 3 godine

Колико набијених комплекса бедним навијача ФМП, коментари довољно говоре за себе.

Gde ja živim

pre 3 godine

Najviše me nervira kad naši odigraju dobro, a izgube. No pošto je ovo liga igrača, gde svi vole statistiku, odličan Boki. Druga zaredom sa sjajnim brojkama. Samo da se ustali tu negde oko 16-17 u proseku i biće super. Može i bolje od toga, ali za početak.

Trpaj Boki i ne žali. Samo jako i koncentrisano svaku utakmicu.

Mr. Bojangles

pre 3 godine

Kineski snajperista kada god igra za statistiku i sebe ekipa mu izgubi. Tako smo prošli i u Kini na SP!
(Bg, 31. decembar 2020 08:58)

Molim te mi reci da ti neko naručuje (i plaća) ovakve komentare.

U suprotnom... majko moja mila.

Darko

pre 3 godine

Ali odbrane su simpatične. Razumem da je tek pocetak, treba se cuvari za plej of, ali ovo je katastrofa. Sto se tiče Bogdana dobar je, samo mora malo hrabrije i češće da ulazi u reket. Mada sada se igra takva košarka, pucaj sa svih pozicija. I dobro mu ide...

Влада Слон

pre 3 godine

Неко овде написа да је Богдан играо паметно и да је његов учинак већи него што показује статистика. Потпуно тачно. Богданова игра даје неког смисла игри целог тима Атланте. Али ово сам хтео да кажем онима који мисле да је у НБА слаба одбрамбена игра. Потпуно нетачно. Мислим има периода када се баш неки играчи и не труде али мислим да нисмо свесни брзине и експлозивности НБА играча (огронма већина)и да је проблем бранити тако нешто. Још да додам следеће. Мишљења сам да би рецимо екипа Бруклина добила репрезентацију евролиге 30 разлике ако не би имали мотив а ако би имали мотив ишло би и на 50 разлике сигурно. 30 разлике би их победили и Чикаго и Кливленд.

Marshall

pre 3 godine

Bogdan postigne 7 poena uz sut 2/10 u pobedi svog tima, komentara 400 od kojih je 80% navijaca Zvezde koji ga prozivaju i vredjaju. Evo sada 22 poena uz 6 trojki iz 11 pokusaja, komentara 30. Koliko pate i koliko su ljubomorni to je neverovatno. Najgore od svega je to sto je to isto vece kada je Bogdan odigrao lose njihov bivsi igrac odigrao dobro, Bjelica, a niko od njih se nije udostojio da ga pohvali.

Aleks

pre 3 godine

Kad odigra napadački ispodprosečno do ok a ekipa pobedi - on s tom pobedom nema nikakve veze, nebitan
Kad odigra napadački ispodprosečno do ok a ekipa izgubi - isključivi krivac za poraz, neznalica, mi ispred zgrade umemo bolje itd.
Kad odigra napadački odlično a ekipa izgubi - nabijač statistike
Kad odigra napadački odlično a ekipa pobedi - opet je nebitan, slučajno je to ubacio

Zanimljiva patologija...

Nikola.M

pre 3 godine

Veliki sam fan Crvene Zvezde, ali BB svakako ima moje visoko poštovanje. Gledao sam utakmicu i igrao je veoma pametno, više je radio po terenu od statistike na papiru. Niko od nas na komentarima nebi mogao imati profesionalnu karijeru jednog Milenka Tepića ili čak Filipa Čovića, pa opet lično komentarišemo sve ove utakmice. Posle jedne veoma teške i izazovne godine, želim vam svima srećnu, radosnu i uspešnu Novu Godinu i dolazeće praznike, da ih proslavimo u zdravlju i veselju sa porodicom i pravim prijateljima. Pozdrav.

Đorđe

pre 3 godine

Šta se zapeli sa tim odbranama, pa nikada se u NBA nisu igrale neke strašne odbrane u toku sezone. Jeste sad to još opuštenije, ali ja NBA pratim još od Birda, Medžika. I tada je bilo divljih utakmica. Npr, Detroit sa kraja 80-ih, najjača odbrambena ekipa u istoriji lige, u regularnom delu sezone, primala je preko 100 poena u proseku. Plej of je već druga priča. Uostalom, sviđalo se to nama, ili ne, kao što reče neko u prethodnom komentaru, taj Bruklin bi najbolji tim EL tukao 30 razlike u 10 od 10 utakmica i to da se ne oznoje. Realno, kvalitet, organizacija, finansije, sve je neuporedivo višem nivou u odnosu na Evropu.
Što se Bogdana tiče, mislim da se previše oslanja na šut za 3. On teži da bude igrač tipa Bird, Stojaković, Rej Alen, a ipak nema tu konstantnost u šutu.
Sa druge strane, ima dobar pregled igre, dobru kontrolu lopte, ulaz. Mislim da bi trebalo više da koristi i ostale segmente igre, a ne da bude isključivo šuter sa distance. Treba da dođe do toga da kroz ulaz, šut za 2, kroz slobodna bacanja, ubacuje 10-15 poena, a trojka ako krene, super. Previše zavisi od trojke, a realno nema tu preciznost Stojakovića.
Nadam se još boljim partijama.

Штилцована катаболцна

pre 3 godine

Какав образ мораш имати да хејтујеш Богдановића, да при том навијаш за клуб у којем је капитен Бранко Лазић, а највеће легенда у осмогодишњој историји Филип Човић. Образа без.

ПрофаБЛ

pre 3 godine

U ovakvoj utakmici bi i ja dao 20p
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 31. decembar 2020 09:01)

Питање је да ли си ти у животу шутнуо на кош, сем на игрици.

Djenka

pre 3 godine

Kako su jaki Irving i Durantula! Ako ih posluži zdravlje eto finala. Atlanta je ok tim ali nemaju nikoga da stane na loptu. A pod košem su pretanki, nemaju šta da traže u završnici sezone zbog toga. Bogdan sasvim solidan, šteta što nije igrao 5 minuta duže ako ga već služi šut.
NBA jeste cirkus ali bi i kao klovnovi obučeni dobili bilo koga u Evropi na čiste fizikalije. A u šutu za tri su tri svetlosne godine ispred Evrope.

Батке

pre 3 godine

Где су сада они хејтери који су рекли да је утакмица против Детроита била једна од пет добрих. Лепо кажем ја има да му просек буде 17 поена по мечу са пар излета по 30+.

Milan

pre 3 godine

Rekao bih da mu je legla ekipa. Postoji jasna hijerarhija za razliku od Kingsa, Trae je superstar ali ne neki bully nego pozitivac, iza njega 3-4 nosioca igre medju kojima je i Bogdan, svi imaju prostora da se istaknu, nema hejta.

crnazebra

pre 3 godine

Ne znam cemu dizanje drugih kosarkasa a spustanje svoga !! Pa mi u CG da imamo Bogdanovica (govorim u svoje ime) dizao bih ga u nebesa. I ako ste gledali utakmicu ni u jednom trenutku Bruklin nije bjezao dosta razlike. Iskljucivi krivac je ovaj Yang sto se ubacio da je Dzordan, samo je trebao Rondo da bude tu zajedno sa Bogdanom koji je ovu utakmicu bio raspolozen. Pozdrav

Dejan RS

pre 3 godine

Ko je gledao utakmicu mogao je da cuje legendarnog Vinsa Kartera koliko hvali Bogdana, to pametnom dovoljno govori koliko je Bogi cenjen i dobar igrac i koliko ga postuju u Americi.

b.

pre 3 godine

@Djordje
Postoji jedna institucija u košarci, a zove se trener. A treneri u NBA više ne dalju igračima da sutiraju sa poludistance i da idu na ulaze jer to vide kao neefikasan stil igranja. Teraju igrače da sutiraju trojke do besvesti pa sta udje, udje...

statuskan

pre 3 godine

Ko je gledao utakmicu mogao je da cuje legendarnog Vinsa Kartera koliko hvali Bogdana, to pametnom dovoljno govori koliko je Bogi cenjen i dobar igrac i koliko ga postuju u Americi.
(Dejan RS, 31. decembar 2020 12:29)

Ma šta zna Karter o košarci. Treba da pitaju ove Čovićeve sledbenike kakav je Bogi košarkaš. Ipak oni prate košarku od 2014 godine!

zemunski kej

pre 3 godine

Gledao sam prve 2 utakmice i tada napisao da su Bruklin i Majami najbolji na istoku a da Atlanta ove godine moze da se nada plej ofu.Bogdan je tada lose sutirao ali je odigrao iskusno zavrsnicu. Jang je zvezda a Bogdan 2 po kvalitetu uz Ronda, Galinari opet kuburi sa povredama ,mislim da imaa sva manje interesenata za njega u NBA .Jer previse pauzira ne znam sta je razlog ,mozda losa kolena. U rangu su sa Seltiksima ove druge tipa Orlando,Blsi ,Vasington,Niksi prelazice kao plitak potok zbog borbenosti.

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

Sad ne valja ni 17,ni 22 poena, ne valja ni 55% odnosno 71% koliko je dečko imao u šutu za 3 u poslednje dve utakmice - kako god da odigra, mržnja iz predgrađa prosto kipti.
Ja ne mogu da verujem da neko može nekoga toliko da mrzi, da prosto navija da taj koga mrzi podbaci, čisto da bi lečio neke svoje frustracije. Jadan li je vaš život...
U životu mi ne bi palo na pamet ništo slično da pomislim za bilo kog bivšeg igrača cz.
Poješće vas mržnja klinci...

Srleee

pre 3 godine

Bogdan ubedljivo najprecizniji sinoc. Dok je igrao sa Rondom, dobijao je dobre lopte i pogađao je. Rondo je car kako mu izgradi poziciju. Onda je izasao da odmori, ulazi 5 min do kraja, a Tre mu ne daje ni jednu loptu, kao ni ostali, koji se nemilice ispucavaju, a vola nisu mogli da ubodu.
‌Dakle, Bogi je na 5 min do kraja usao, a prvi šut je imao tek na 15 sekundi do kraja, sa 8,5 metara iz mesta. Ponavljam da je do tada bio najraspolozeniji, sto se suta tice. Da je Rondo igrao zavrsnicu umesto Trea, ovo bi pobedili. Tre nije mogao ništa da ubode, osim slobodnih bacanja i ulaza. Ovo je lagano njegov poraz, ali i onaj Hunter ne zna da vrati loptu kad je dobije.

Za malo da dobiju i pored vanzemaljske igre Irvinga i Durenta. Ljudi poludistancu ne maše, a pred kraj ni trojke.

Laki

pre 3 godine

U ovakvoj utakmici bi i ja dao 20p
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 31. decembar 2020 09:01)

Šta se mi sekiramo za našu košarku, pošaljemo ovog tipusa i ovih deset što mu je dalo plus i to je nba ekipa, svi 20+, bićemo prvaci sveta!

Hm

pre 3 godine

Dobra utakmica. Bas dobra. Kajri se nije cideo i na kraju covek poludi, ne moze da promasi. Odlika velikih igraca. Kada je najpotrebnije, tada je najbolji.

Bogdan odlican. Steta za onu promasenu trojku na kraju ali i teska pozicija je bila.

Rondo im bas puno znaci. Mozda je on trebao da igra na kraju al' dobro, nista strasno. Nisu los tim uopste i ako nastave ovako plejof im ne gine.

Matematičar

pre 3 godine

@U prvoj četvrtini videli smo čak 79 poena (38:41)...

Pametnom dosta.
(Mare, 31. decembar 2020 09:03)

Cim neko napiše: Pametnome dosta ili Ko razume shvatice, odmah je jasno koliko tu ima i razuma i pameti...

steppenwolf

pre 3 godine

Bogdan odlican. Steta za onu promasenu trojku na kraju ali i teska pozicija je bila.

Rondo im bas puno znaci. Mozda je on trebao da igra na kraju al' dobro, nista strasno. Nisu los tim uopste i ako nastave ovako plejof im ne gine.
(Hm, 31. decembar 2020 10:32)


Tu trojku koju je promasio iz nelogicne i teske situacije je jedini sut u poslednjih 5 min. Jednostavno nije dobijao lopte...

Cinjenice

pre 3 godine

Od @Petar Cz nema većeg kompeksasa u istoriji interneta. Voleo bi on da su imali ovakvog igrača u svojoj bednoj istoriji, ali nisu. Još se ne zaboravljaju 123 poena u 4 utakmice.

marko992

pre 3 godine

 

Prvi teži protivnik I odmah poraz. Atlanta tim statističara, kao Sakramento od prošle godine. Hm.., šta li im je zajedničko?
(panter, kiker i spešl tim, 31. decembar 2020 12:34)

Zajednicki su im oni koji ih komentarisu,a zna se i zasto.

Hm

pre 3 godine

Tu trojku koju je promasio iz nelogicne i teske situacije je jedini sut u poslednjih 5 min. Jednostavno nije dobijao lopte...
(steppenwolf, 31. decembar 2020 12:53)

Pa to sam i napisao. Ali, kad vec pominjes...pre tog suta je bio slobodan, Jang mu je lepo dodao ali Bogdan se nije odlucio da sutira vec je vratio kosku Jangu, a onda ovaj vraca loptu Bogdanu, pravi mu blok i posto je isticalo vreme Bogdan je morao da sutira. ;) Ipak, steta sto nije pogodio.

јд123

pre 3 godine

Što se Bogdana tiče, mislim da se previše oslanja na šut za 3.
Sa druge strane, ima dobar pregled igre, dobru kontrolu lopte, ulaz. Mislim da bi trebalo više da koristi i ostale segmente igre, a ne da bude isključivo šuter sa distance.
(Đorđe, 31. decembar 2020 10:09)

То ради вероватно зато што му је тренер тако рекао. Томе у прилог иде и повреда Галинарија. У једној утакмици, док је Рондо био повређен, је другу поставу предводио као плеј, значи друга улога. Сада је ту био Рондо а Галинари као шутер за три повређен, зато не чуди таква улога.

Потражи на Јутјуб, имаш интервју Гудурића пре почетка сезоне, где каже како се од њега у Мемфису очекивало да буде искључиво шутер за 3 поена а да је он покушао да ради и друге ствари. Како се завршило знамо, прво је изгубио место у ротацији а после добио и отказ. Мораш да радиш како ти тренер каже, макар ти мислио да те не користи на најбољи могући начин.

111

pre 3 godine

Prvo steta, Galinari se povredi i vise nije igrao i to jos na pocetku utakmice. Ubacio je za 3 i za 2. Atlanta je dobro igrala, vodila u dobrom delu utakmice a kasnije se igralo kos za kos. Bogdan je igrao jos jednu utakmicu odlicno. Onaj sa koji sam se pre neki dan kladio u 100 marke da ce Bogdan posle 17 poena da ubaci 5, 6 i da ne moze da poveze dve utakmice je izgubio opkladu. Yang je strasan igrac ali poslednjih 3,4 min. utakmice vidite sta radi. Promasuje za 3, lose dodavanje saigracu u aut i duplo vodjenje..I to sve u nizu jer je lopta samo kod njega. Tu se Bruklin odlepljuje i do kraja odrzava malu prednost i dobijaju utakmicu. Uz to Yang celu utakmicu nije dao ni jednu trojku, prosto neverovatno, 0-4 za 3? Atlanta je jos neuigrana, bore se i imaju dobre igrace. Moraju da prepoznaju kada nekome ide i dobro igra. U poslednjih 5 min. Bogdan je jednom imao priliku da sutne a i nije dobijao loptu. U glavnom Yang. Ali on je postigao 30 poena a Atlanta je izgubila..To je NBA..

BMX

pre 3 godine

@gde ja zivim Brale, NBA je maraton a ne sprint, znaci ima jos 70 utakmica(inace je 82) ali ova sezona je nesto kraca, neminovni su porazi, najbitnija je hemija,a iskreno Trej Jang i ostali deluju dobro za sad, svi su dosta mladi i to je ta energija koja je ocigledna, ulaze u plej of istoka sto posto, a ako sve bude kako treba tipa povrede i medjuljudski odnosi ne bih se iznenadio da ih vidim u finalu konferencije...Inace nije sve u statistici, Bogi im daje tu sigurnost na parketu jer je Jang dosta mlad i srlja cesto kao i drugi dok su Rondo, Bogdan pa cak i Kapela dosta iskusni igraci i velika je razlika kada su oni na parketu...