Nedelja, 02.10.2005.

20:29

Zvezda u nadoknadi, nula Partizana

Izvor: B92

Zvezda u nadoknadi, nula Partizana IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

128 Komentari

Sortiraj po:

Marko

pre 18 godina

I jos jedna stvar koju sam izneo u komentaru koji niste objavili: 22 suta zvezde protiv buducnosti, od toga 11 u okvir gola! Varvari, da li vam to nesto govori? I za Bragu, poslednja recenica: trebalo je verovatno da se nadigravmo junacki sa njima, iako smo imali prednost koja nam je dozvoljavala i da primimo gol i da prodjemo dalje... Slazem se da je moglo bolje da se odigra, u smislu da se iz kontre da i drugi pred kraj prvog ili sredinom drugog poluvremena, ali ne zaboravite da za zvezdu igraju:Stojkovic 22, Basta 21, Lukovic 21, Dudic 25, Joksimovic 24 (mada je za njega u svakom smislu vec kasno), Jankovic 21, Perovic 21, Kovacevic 25, Trajkovic 24, Zigic 25, Purovic 20... ne bih o crno-belim "bebama"

Vlada, Vankuver

pre 18 godina

@radoznalac

Pa kad si vec toliko veliki i iskusan, sto ne naucis da pises pre nego sto se javis da ovde nesto tumacis i objasnjavas?

Ne, zaista, zacudjujuca je kolicina nepismenih na ovim talasima? Kako bi to tek izgledalo da odemo za sabor u Gucu ili negde slicno kad je vec ovde situacija ovako losa?

Vlada NBGD

pre 18 godina

Mirko i ostali rakokopaci realnost vam je sledeca:

1)U nasim vitrinama su trofeji koje vi(i vasi potomci, cak i oni daleki) na svom stadionu nikad necete gledati.

2)Dobili ste "peticu" od ekipe za koju nisu culi ni u njihovoj zemlji, a kamoli u nekoj drugoj.
Da ne mazemo oci, nije ovo ni Kroacija, ni Rapid, ni Slavija, ni bilo koji drugi tim evropske C ili D klase, vec Makabi iz neke nedodjije, koji medjunarodne utakmice cak ne igra ni u svom gradu.

3) Za onog sto napisa "i mi i vi":
Drsko je i, blago receno, neukusno, vas i nas stavljati u istu grupu, jer se razlikujemo kao sesirdzije i bogovi.
Partizan nije evropski klub i malo je verovatno da ce to ikada i biti.
U dobroj vecini velikih gradova postoje veliki i mali rival: tako je u Liverpulu(Liverpul i Everton), tako je u Madridu(Real i Atletiko), tako je u Barseloni(Barsa i Espanjol), tako je u Portu(Porto i Boavista), u Lisabonu(Benfika i Sporting), u Zagrebu(Dinamo i Zagreb), u Pragu(Sparta i Slavija), u Torinu(Juventus i Torino), u Rimu(Roma i Lacio) itd.
I u Beogradu je isto. Zvezda i Partizan.

Zauvek u nasoj senci!!!

Ribolovac

pre 18 godina

eto ovi grobari se uhvatili za psv i zenit a sto se vi lepo ne zavucete u svoje rupe po evropi od praga slavija pa od beca rapid evo sa i da skoknete do izraela svi su vam oni dali po pet komada i izbacili vas dalje a sto se tice namestanja da nije ono bese zecevic vidjen skoro u parizu sa vecom sumom novca kako ulazi u jednu od cuvenijih kladionica i to bas par dana pred utakmicu partizan-tikva al to je vas predsednik ili sekretar koji li je vec moj na funkciji a valjda je i bio red da i mi namestimo utakmicu sad sam bas pricao sa piksijem do kraja prvenstva je kupio sve utakmice jedino se nije dogovorio sa zekom koliko cemo komada da vam uvalimo na marakani za koju nedelju al i to ce brzo da se potpalti pa ce i to da legne kako treba zvezda titulu partizan u drugu ligu i resen problem

radoznalac

pre 18 godina

@petokraka sampon, nemanja,ucitelji i co.....
jednu stvar da pojasnimo imam godina koliko i vi zajedno i pratim isto fudbal koliko i vi svi zajedno i zato me nemojte zvati "deckom ili slicno ".
Sada bih ja vas pito :
1. Kakve veze ima ako si cuo za neku ekipu ili ne uvek je velika blamaza da dobijes toliko golova, a uostalom ko je cuo za taj Zenit pre vaseg poraza ?
Ja se stidim sto smo mi izgubili ove dve utakmice i ne pokusavam pravdati klub kao sto vi radite ali mora se dalje i to je to !
2. Jel vam toliko tesko pada istina a to je da je kod nas korupcija i to nije samo kod nas vec u mnogim drugim drzavama.
Ne namesta utakmice samo Partizan (u sta sam uveren da to radi) vec i vasa voljena ?
I sta ima da se krije, slazem se sa vama nekima da je zbog toga Partizan sada upao u krizi i to je sasvim normalno, pa vi ste u krizi vec 13 godina a i bogami u dugovima do guse .
3. Najgore od svega je kada se covek gleda u ogledalo i laze samog sebe.
Mi,barem oni sto misle slicno meni, hocemo da pogledamo u nase dvoriste i zato sam se i obratio mojim Grobarima da dobro razmisle sta rade a uvredili se oni sto mi kazu da svako gleda u svoje dvoriste, kako to ?

fontana nbg

pre 18 godina

CITAM ZADNJI KOMENTAR I NE VERUJEM. PA VEROVATNO SE JAVLJAMO JER JE TEMA U VEZI ZVEZDE. A TI NAVIKAO TRAS ODMAH KOD KOMSIJA DA MALO LUPAS KAO I TVOJI DRUGOVI PARTIZANI IZNAD. PA IDI NA TEMU O SVOM KLUBU TAMO NEMA KOMENTARA, MALOPRE SAM VIDEO. NARAVNO NISTA NISAM PISAO A NE BIH NI ISAO NEGO VIDEH DA STE SE OVDE SJATILI. VISE VAS JE DOSLO OVDE NEGO NA BOJKOT. PA VISE JE ZANDARA BILO. KAZETE 1000, MA 500 VAS NIJE BILO. NEVEROVATNA JE VASA OPSESIJA ZVEZDOM, ALI I NE CUDI JER IMATE VELICINU ZA NAJVECEG RIVALA, I SPORTSKI A TEK NAVIJACKI. PA UCITE SE PACERI! SAMO NE ZABORAVITE DA JE NASA LJUBAV JACA OD VASE MRZNJE!!!

PRE PAR KOLA PADE COVEK METAR OD 16-ERCA TRAS PENAL ZA PARTYZAN. SMESNI STE. STA BRE HOCETE?! BORAC JE BIO BOLJI OD ZVEZDE ONDA ALI JEL PONOVLJEN PENAL ZA NJIH, JEL PRODUZENO 3 MINUTA IAKO JE TREBALO BITI 7-8 OPUSTENO, JEL SMO REMIZIRALI PRVO KOLO (USTVARI TO SMO NAMESTILI). SVE STO SMO DOBILI BILO JE ZASLUZENO!
NAVIJACI BUDUCNOSTI PROSIPAJU BILI BOLJI, SAMO SVOJE SANSE PAMTITE. NAS DRUGI GOL JESTE SRECA ALI I PLOD NAPADA JER SE MOMCI NISU PREDAVALI. A VAS JEDINI? POGLEDAJTE SNIMAK VI STO STE BILI NA UTAKMICI. STOJKOVIC ODLICNO BRANI I LOPTA UDARA U GLAVU VASEG IGRACA I COVEK NI KRIV NI DUZAN DADE GOL - KAO I AUTOGOL NA KRAJU. KAZETE BILI STE BOLJI, NE BIH REKO. AKO STE BILI NA STADIONU PA DA VAS RAZUMEM. JA SAM GLEDAO NA TV-U I TO NIJE ISTINA. IMALI STE I NEKE DOBRE SANSE ALI TREBA NEKO I DA ZNA DA DA GOL. ALI TO MALO STO FALI I PARTYZANU SRECU KVARI.

NAPRED ZVEZDO U NOVE POBEDE
S TOBOM DO SMRTI

Easter

pre 18 godina

Sh'a je,grobari,sta ste udarili u kuknjavu,k'o da ste prvi put izgubili sa petardom?!? Pateticni ste,ono,do bola...Vise vam ni penali,ni igrac vise, nisu dovoljni za pobedu.Mnooooogo ste jaki! Al' niste vi jos dovoljno ocajni,cim u svoj muci i blamu jos uvek izvirujete u komsijsko dvoriste; pravi ocaj ce da vas u'vati tek posle derbija! Ja jedva cekam...I,da,jos nesto: a sto tepate ovim vasima,Zecevicu i Bjekovicu? Mislim, Zeka i Bjeka,ma daj...

nervozni grobar

pre 18 godina

Idite bre cigani.....ono u cetvrtak je bila najveca sramota srpskog fudbala.Mislim na moj Partizan naravno,ali odmah iza toga je ona vasa igra u Bragi,posle cega ste se onoliko radovali....pa nasta je ono licilo pobogu,pa ni u sumadijskoj ligi se onako ne igra bunker.Pazite nije problem u bunkeru,nego kako ga igras

zvezda je to

pre 18 godina

ovi iz B92 su svi grobari samo vesti za propali partizan sta me briga koce da dodje da trenira moze da dodje i cuveni otto rehagel ni on im nemoze pomoci kad ce u derbiju da puknu bar 6 komada zivi bili pa videli.... Pozdrav iz stuttgarta za sve delije

gr

pre 18 godina

ISPRAVKA, NE GUBIMO SVI OD TIKVE, VI GUBITE OD TIKVE...
P.S.
Pouzdana informacija, ko ne veruje njegova stvar. Prosle godine su Bjeka i Zeka bukvalno na koljenima molili precednika Zeleznika u poluvremenu da ih puste da pobede. A sto se tice Zete, pa zna se ko je tamo glavni, grobar No.1 u Crnoj Gori. Setite se kako im je Trajkovic Prosle godine zabio gol i asistirao za 2:2 na JNA u 80 i nekom minutu, i onda komanda PUSTAJ pa brnovic prolazi pored 5-6 igraca Zete kao pored turskog groblja i pogadja za pobjedu partizana. Razmislite o tome malo...

Vuk Bozic

pre 18 godina

Ljudi koji imaju pameti, morala i obraza znaju kada mogu i treba da govore, oni koji navedeno nemaju, lupetaju gluposti i baljezgaju u vreme i na nacin na koji nikada ne bi smeli. Umesto da se pokriju usima i zavuku u svoje rupe (misje, naravno), oni prete i prozivaju bez ikakvog osnova. Da li ce posle petarde 15. oktobra konacno zacutati? Sumnjam, jer kad bi bili u stanju da shvate ono sto je odavno trebalo - vec sada ne bi progovarali od stida!

Pet Tikvica

pre 18 godina

E moji tikvani, autogol se desava, pa i vi ste ga dali sami sebi u cetvrtak tri minuta pred kraj, jeste li i vi to nesto namestili protiv Pet Tikvi?
A plus jos bi i Augentalera za trenera koji se proslavio autogolom na Marakani u zadnjem minutu.

MIRKO

pre 18 godina

Boze sto se ovi zverzdasi toliko javljaju, kada igraju u domacem prvenstvu jedva pobedjuju (ponekad i uz pomoc sudija), a kada zaigraju u Evropi ne prelaze centar. Sanjajte, Sanjajte, zdravo je to, zjelje su jedno realnost sasvim nesto drugo.

Srdjan Zemun

pre 18 godina

Uz svo postovanje svima (partizanovac sam) moram samo kratko da se javim! Prvo, stvarno mi je sve cudno oko Partizanove Evrope ali sta je tu je! Ja sam partizanovac bez obzira na sve! Sve veci i veci! A sto se tice Zvezde, svaka cast! Imali ste srece i u Bragi i u Podgorici! A sto se tice onog autogola, samo jedna obzervacija! Svi kazu da je decko koji je dao gol plakao posle utakmice! Pa sta ste ocekivali? Da je dobio pare, zar mislite da bi slavio sa Zvezdasima??? Sto je vise para dobio, vise bi suza pustio! Mada, ovo je samo moj osvrt na pisanje pojedinih ovde i pri tom napominjem da licno ne verujem da je to bilo namesteno! Toliko! Ajd sad da svi uzivamo na svoj nacin i u tudjoj nesreci1

strela-metla.metak

pre 18 godina

E ovako... do pre neke nedelje ste ovde pljuvali po Walteru Zengi setite se samo neresenih rezultata na pocetku prvenstva kukali ste ko strine neke.. a sad velika zvezda veliko ovo veliko ono.. Braga i Buducnost juce cista sportska sreca i vi to sami znate.. nemate igru nemate koncept i nedao vam bog Zigic da zafali (prva tekma sa bragom u BG.. kako ste onda odigrali? ) Ne zamajavajte se Cigani isti smo i mi i vi Tj. amaterske ekipe koje jedva pobedjuju Buducnost i gube od neke tamo Tikve.. Kod vas nema ko da pravi igru a kod nas nema ko da da gol... igramo staromodan fudbal, dosadan, mucenje bree... pogresna selekcija fudbalera.. prodaja.. ma koji moj se smaram ovde..z ivi bili pa videli .. uostalom se vec zna prvak.. ove godine vi... pa onda mi..itd..

blazza

pre 18 godina

malo mi je muka komentara ljudi koji ili ne znaju nista o fudbalu ili naprosto nemaju veze sa realnoscu.

kao prvo, nisam gledao zvezdinu utakmicu i ne milsim da je tu bilo sta sporno. zvezdasi medjutim moraju da imaju u vidu da protiv zvezde skoro svaki tim igra pilicno otvoreno sto zvezdi daje priliku da se nadigrava sa rivalom, sto je u svakom slucaju privilegija.

sto se tice utakmice partizana, to sam gledao, i licilo je na sve samo ne na fudbal. ne moze se reci da je partizan lose igrao, nego da se hajduk dobro (i srecno) branio 90 i kusur minuta. ali i to je fudbal. sto se tice sudjenja, postojale su neke greske. prvo je sudija treba da dosudi faul na ivic 16-terca za hajduk kada je lomic rukom povukao igraca hajduka, koji je istini za volju malo teatralno pao. zatim, ocigledan penal za partizan u 70 minutu i oko toga nema spora. to je bilo vise ocigledno. zatim, u 82 minutu jos jedan penal nad brnovicem iako je neko gore prokomentarisao da je to start na loptu, taj ociledno nije gledao usopreni snimak, i video ono sto je bilo ocigledno i odmah: da je igrac hajduka prvo startovao na brnovica i odneo njega zajedno sa loptom. to je gospodo moja cist penal! a sudija je verovatno pod tolikim pritiskom da je sve namesteno, da nije svirao ni jedan penal. ali nema veze. neka neko kaze koji penal za partizan nije postojao (osim onog protiv zemuna kad je bio faul van kaznenog prostora i zbog cega je taj sudija donio ocenu 1)?

prica se o namestanju, a zaboravlja se sta je bilo prosle godine, kada je zvezda davala golove u 93, 95, 97 i 101 minutu!?! to je sve bilo regularno, ali zato sad partizan sve namesta!?!

Gau

pre 18 godina

Toliko je jadno ono namestanje, u poslednjem sekundama meca, a igrac Buducnosti pada na zemlju i ne veruje kako nije mogao efektnije da da gol. Da je bar volej uhvatio... A vi Cigani koji ste pljuvali Partizan zbog penala, ovo je i vise nego smesno!

Dragiša

pre 18 godina

Dragi ljubitelji fudbala i ostali koji nemate pojma šta pričate, zgadjen sam onim što se u poslednjih mesec dana (u stvari od početka sezone) dešava sa Partizanom. Vođe onih 1000 navijača pitam ZAŠTO SE VI USTVARI BUNITE? Da li zato što je Partizan u poslednjih 2-3 nedelje doživeo neviđenu blamažu kakvu ne zaslužuju da dožive ni mnogo manji evropski klubovi od Partizana ili ZATO ŠTO NEMA NIŠTA OD PUTOVANJA PO EVROPI O TROŠKU UPRAVE (OSTALIH NAVIJAČA)I DNEVNICA!?!? Jer ako se bunite zbog ove blamaže onda ste gospodo komotno mogli da se oglasite i pre 10-15 godina! Najbolji igrači se prodaju već posle 1 ili 2 dobre sezone ili polu-sezone. Setite se Mijatovića, Miloševića, Kežmana, da su se ti ljudi malo duže zadržali u Partizanu mislite da bi smo morali da čekamo 2003. da igramo u Ligi Šampiona? Forsiraju se igrači poput Saše Ilića! Znam da se mnogi neće složiti samnom, ali setite se njegovih propuštenih šansi u LŠ sa 3 metra, sa 5 metara, sa 6 metara... Setite se pljuvanja protivničkog igrača u Dnjepru i kako je kao kapiten ostavio igrače na cedilu celo 2. poluvreme. Lako je dati gol Zemunu ili Vojvodini ili Egaleu! Takve igrače je ova uprava gajila i negovala a lično su se bogatili na prodaji Mijatovića, Miloševića, Kežmana! Nenad Bjeković mlađi koji POJMA NEMA SA FUDBALOM uporno je forsiran godinama! PARTIZAN JE VELIKI EVROPSKI KLUB. Pogledajte vaterpoliste, košarkaše, rukometaše... u najtežim vremenima, 90tih, oni su ponosno i često veoma uspešno igrali u Evropi. A fudbaleri? Ova mafijaška i lopovska uprava koja je uzela 15 godina našem Partizanu mora krvlju da bude oterana! I TO JE MALA CENA ZA ONO STO SU URADILI OD KLUBA! PARTIZAN DO SMRTI!

NN

pre 18 godina

Ja sam grobar,bio sam sinoc na utakmici kao i prethodnih 15 god.Ovo sto pisu ove neznalice je sramota!
Partizan nema pojma,sudija je bio los iz neznanja,ali nije svirao cist penal za Kulu,iako je za Partizan takvih prekrsaja oko kaznenog, sigurno pet svirao,a ta ruka koju novinari potenciraju je smesna.Prvo kolko sam video bila je napucana,mada sam bio na stadionu i nisam gledao snimak,a i da je bila,sudija nije mogao da vidi,jer je bio katastrofalno postavljen,jer se slabo krece,lose trci,nespreman je, a par igraca ga je zaklonilo. bio je na 30m od situacije, iako je trebao da bude blizu kaznenog.Ako je video i nije svirao,svaka mu cast!Dosta vise laznih igraca i laznih uspeha.
I ne lupetajte vise, kad na prvenstvenoj utakmici nikad niste bili,sem mozda na derbiju,jer ste culi da je to popularno.Od Vas pozera,mi koji se svaki vikend dosadjujemo na stadionu,jer gledamo ekipe koje nece,ne znaju ili ne smeju da se suprotstave Partizanu i Partizana koji ne zna nista, ne mozemo do karte da dodjemo kad se igra Evropska utakmica.E sad necete moci jos goduinu dana da se busate kako ste veliki grobari,jer ste eto bili protiv Petrzalke,pa kako to da onda nedadosmo gol???Pa tako sto ti jadni igraci godisnje odigraju dva derbija koja nesrecno izgube:):) od Zvezde koja se raspada i 28 utakmica u kojima se jedva ceka kraj da protivnici dobiju premije. Ali da se ovi cigani ne slade,sve su to Zeka i Bjekovic naucili od velikana:):) Dzaje i Cveleta. Nazalost takvo stanje nas je dovelo dovde,da je fudbal maltene propao.
Ne nadaj te se cigani,vi ste jos gori,samo polako.Jeste da nas uvek razbijate,ali ce istina brzo doci na videlo.Sto se tice Podgorice,kamo srece da bude vise ovakvih utakmica.Stvarno ste srecno dobili i ako Pixi nastavi ovako da igra posteno u prvenstvu,da ne stiska sudije,kao ovi nasi punisici(Z i B), debelo ce mu se vratiti.Imace ponovo punu Marakanu,a to ce doneti i pare.rekao bih jos da je ovaj sudija Pejovic sudio muski u Podgorici,svaka mu cast,svirao je tako i protiv Smedereva na Partizanovom stadionu,ali tada je penal morao da odsvira,jer je bio ko kuca.To je bila dobra utakmica,posteno smo je dobili,zamislite, sudija nije svirao kod 1:1 cini mi se cist penal za Partizan i Raka je to pohvalio.
Borite se malo za posten fubbal,dodjite na stadion,pa tamo recite Bjekovicu,Pixiju,Terzi i drugima ovo sto ovde piskarate.Citate placene izvestaje i onda kladionica,prodavanje,namestanje,...Oni nemaju pojma svi od reda.Da znaju nesto, ne bi bili poltroni nego bi igrali fudbal.Ovako posto niko nista ne zna, igraju oni koji su podobni ili oni sto imaju sponzora,tatu,mamu,rodjaka, dok Marinkovic sedi na klupi ili na tribinama.Takve su sve ekipe, ne samo Partizan.Kad dodju stranci,e onda to ide drugacije.Mada vidim da su Mudrinic i Krivokapic stvarno kvalitet, nezamenljivi su i kod Zenge::)))))
Jedina ekipa koja vidim da se bori i izgara je Buducnost i vidite gde je!Njihov trener je eextra i verujem da ce poceti da dobija.Jedini sme da kaze danas nismo imali pojma.Dok svi drugi su igrali cvrsto,modernu formaciju,sa dosta trcanja,ali ih je jedna neopreznost,dekoncentracija kostala poraza...E kolko puta to citamo.NEZNALICE!
UPRAVA NAPOLJE!Treba malo da se obogate,ipak ljudi rade,ali vise su izgubili svaku meru.
HOCEMO DA GLEDAMO FUDBAL! DOSTA NAMESTANJA!

MLADEN PG

pre 18 godina

Jednostavno utakmica BUDUCNOST-Zvezda je primjer dobre utakmice,postene,borbene,do poslednjeg atoma snage!!Sve je prastalo,pun stadion,u slucaju Podgorice to su tri tribine cetvrtu ce zavrsiti kad se skupi malo para.Buducnost odlicna ,Zvijezda na nivou sampiona,iskusna i cekala je svoju sansu i dobila je na poklon od domaceg igraca.Bio sam na utakmici bilo je super jedino su Varavari istakli kukasti krst i to mi je pokvarilo dozivljaj.Za sve one koji tvrde da je utakmica namjestena
1.BUDUCNOST NE NAMJESTA UTKAMICE!
2.Zvijezda se radovala kao da je osvojila LŠ
3.Odugovlacenje kod izlaska Boskovica i ulaska Sekulica je ocigledno,BUDUCNOST nije imala snage da izdrži svih 90 minuta tempo koji su sami nametnuli.
Inace kad je kisa BUDUCNOST trenira na terenu iza Gimanzije(koja je odmah do stadion) a to vam je malo veca poljana sa rupama i brdima po terenu jer ako bi trenirali po podgorickim kisama na svom stadionu od njega ne bi nista ostalo.Eto toliko od mene zao mi je plavo-bijelih momaka ostavili su srce na terenu ali za pobjedu protiv Zvijezede treba i srece.
P.S.
ČEKAMO PARTIZAN
'P E T' tikva će biti dječiji vrtić!!!!

delija_sever

pre 18 godina

alo grobari sta kukate kad ste vi namestili prosle sezone i ove sezone utakmice kad su ovi davali sami sebi golove i sudije svirale penal a faul bio na sredini terena a plus seti te se kako ste namestili tekmu zeta partizan i zemun partizan? zeka nema vise para sramota da namesta propali ste grobari

Boxi

pre 18 godina

Gledam ove komentare i ne mogu da verujem sta oni ljudi pisu???
Ko je iole malo gledao utakmicu, video je kako se bori za klub, za tim ciji dres nose onda bi prvo zapusio usta i zapitao se sta pise. Kako se sve desilo na kraju i koliko je krivo bilo igracima Buducnosti, decko je davao izjavu posle za crnogorsku televiziju, decko koji je dao autogol, bukvalno je plakao, a Zvezdini igraci su se radovali pobedi kao da im je utakmica zavisila za titulu. Na fin nacin molim grobare da ne pisu vise onakve gluposti i da gledaju sebe da puste nas na miru, utakimce sa Zemunom 2 penala, Zetom svi pricaju cak i komentator se jednom ubacio rekavsi da je sumnjivo kako je Partizan dosao do pobede i neke sudijske odluke, Tikva ponovo 2 penala, juce crveni karton za Hajduk i ponovo ne mozete da dobijete. Pustite Zvezdu na miru, uzivajte u svojoj tuzI!!! Zvezda ode u crnu goru i zna da mora da gara 90 minuta, da nece niko poklanjati, dok slucaj sa vecitim "rivalima", he he moze da se dozvoli luksuz na poluvremenu i da bude onako kako je realno, da gube prvo poluvreme i onda u drugom lagano preokret uz MA NE pomoc sudija i MA NE po koji penal. E da su od pola penala iskoristili mozda i sada sve ovo ne bi bilo sumnjivo toliko. Zadatak za novog trenera ponedeljak- penali, utorak-penali, sreda pregovori sa sledecim protivnikom oko ishoda konacnog rezultata, kolika pobeda na kraju Partizana, cetvrtak-penali, petak-penali! Pa mozda i ubodu koji pa da mislimo da je bilo regularno!
Red Star Forever!!!

mrsi

pre 18 godina

Nego, zna li neko zasto niko iz Kulskog Hajduka nije ucestvovao sinoc na onim cuvenim "konferencujama za stampu", koje priredjuje PFC???
Nekada u Partizanu bise ponosni na te konferencije, kazu to je ogledalo evropskog Partizana...a ono juce samo trener Blagoje Paunovic i onaj Vjetrovic...
Izgleda da se evropski Partizan preko noci pretvori u africki Partizan...
Uprava i onako vec decenijama deluje kao Idi Amin u svojim najboljim danima, a kulturnog i demokratskog dijaloga izgleda ima vise u Alziru nego na sajtu: partizan.co.yu.
Ovakvu vrstu menadzmenta koju sprovodi Curkovic sto u Partizanu sto u OK, ne znam vise kako da nazovem. Da su nedaj boze neka drzava Bush bi ih davnih dana svrstao u onu svoju "osovinu zla"...
Tesko je ovih dana biti Grobar!

Zoran

pre 18 godina

@Mladen Salzburg
Ne kaze se obadvoje vec oba ili dvoje a i kod ovoga dvoje pogresio si rod ispravno je dva.
Inace sinoc su bila dva cista penala za Partizan. Jasno mi je da CZ mora biti prvak.

PFC May

pre 18 godina

aha..pochelo sad se vishe neche buniti kako je ne regularno prvenstvo i sudjenje sad je POCHELO ighraju dok NE DAJU GOL !!! ako treba i do 97' minuta SAD JE SVE REGULARNO !!!

Igor

pre 18 godina

Ljudi, da se mi vise ne prepucavamo oko ovog pitanja. Dobro znamo, bar mi sto pratimo fudbal da i Crvena zvezda i Partizan imaju svoje klubove i da i jedni i drugi namestaju utakmice. Tako ce nam biti sve dok nam savez i klubove vode mafijasi.
Da bi nam bilo bolje u buducnosti treba svi da se udruzimo u akciji STOKO ODLAZI!!!

gr

pre 18 godina

Vidi cuda, prvi se javise grobari. Gledao sam utakmicu koju je prenosio crnogorski komentator koji voli Zvezdu i Partizan da je to cudo (citaj:Milo Djukanovic, nezavisna CG...).Kad on nije pomenuo kradju svoje voljene Buducnosti onda vi licemeri ucutite. A ti milose, pa nisam ti ja kriv sto 80% ljudi u Cacku navija za Zvezdu ili za Partizan. Ko vam je kriv kad ne volite svoj klub dovoljno.
ZVEZDA JE SAMPION...

PG_man

pre 18 godina

Prvo ne lupetajte kad nijeste gledali utakmicu. Budućnost je bila potpuno ravnopravna ako ne i bolja.
Gol u 93 ne može biti namjeran, ko god ima oči i razumije se u fudbal to vidi.
To je bila prava utakmica, jedna od rijetkih koje se mogu viđeti kod nas, za razliku od onoga što su pokazali Partizan i Zeta prošle nedelje (bio sam na obje utakmice).
Nekad smo se sprdali i pljuvali po igračima Budućnosti kad su namještali utakmice sa vječitim.
Ovo je prvi tim Budućnosti koji u PG ne namješta utakmice još od generacije Mijatovića i pobjede protiv Partizana 3:2.
Od tada do Brana Milačića u PG nismo gledali poštenu utakmicu. I zbog toga koliko god bude gubila utakmica Budućnost treba je podržati, zbog toga je i najgledanija ekipa u ligi.
Ne vjerujem da bi bilo onakvih startova, kartona. Ne bi Vujadinović branio onu šansu Žigića itd.
Vjerujte mi da sam se nagledao namještenih utakmica pod Goricom (kad je Drobnjak promašivao glavom sa metra i Vlaisavljević dao 2 gola- vjerovatno jedina u karijeri, pa kad je Adžić dao golčinu sa 20 metara a niko se ne raduje itd.) ali ova nije bila.
Zato grobari imajte dostojanstva kad gubite. Svi znamo kako Zeta igra protiv Partizana, a protiv Zvijezde trupačke skaču u Zvijezdine igrače i to na Marakani.
Zato su u Evropi prošli kako su prošli i Zeta i Partrizan, odnosnosno Zvijezda i Budućnost.
Gube od Širokog, Petržalke i Tikve, odnosno izbacuju Bragu i dobijaju La Korunju - Budućnost.

Moma Kac

pre 18 godina

Mislim da je dosta bilo da groberi daju golove u nadoknadi vremena pa sad malo mi treba da ih dajemo. A sto se tice namestanja partizanu su prosle sezone umesto da npisu koliko se produzava tekma pisali dok partizan neda gol!!

sasa

pre 18 godina

Utakmica u Podgorici je pravi primjer za ozdravljenje naseg fudbala! Ambijent za pricu,10000 hiljada gledalaca. ,,Varvari,, i ,,delije,,fenomenalni.
Ofanzivan, brz, dinamican fudbal! Buducnost je imala znatno zrelije sanse, bila pokretljivija i bolja ali u sportu ne pobjedjuje uvjek bolji! Zvezda, konstantno preskakala igru. Zigic i Purovic su dobijali dubinske lopte ali bez nekog specijalnog rezultata! Jednostavno sve je bilo super samo ne i rezultat moje Buducnosti ali idemo dalje...
U Podgorici se radi na duge staze.Zavrsava se stadion koji ce moci da prim i 26000 gledalaca, sa hotelom, podzemnim garazama i svom pratecom infrastrukturom, zatim fudbalski kamp sa 5 pomocnih terena i svim neophodnim detaljima za izrastanje velikog kluba!
To je za mene najvaznije a sto se tice Zvezde i Partizana slabije rezultate koje pruzaju u Evropi su realni odnos snaga jer u Evropi se ne dosudju faulovi za ,,ljepotu,penali za staru slavu a tek sudije...
Malo mi je smetalo onoliko faulova za Zvezdu u Podgorici ,ni 10%ne bi ih dobila u Evropi ali to je nas fudbal gdje se stite ,,veliki,,

Laki

pre 18 godina

Kakve budalaštine...igrači Budućnosti izginuše na terenu...izvršeno pet ili šest izmena, kad je izlazio Sekulić zamalo nije prošlo čitavo poluvreme...valjanja po terenu poprilično, kad ono nadokanda +3 minuta ?!?
Gol je dat u 1,30 nadoknade, i ?????
Jel' problem u malo sreće, što je onaj nesrećnik pogrešno podmetnuo nogu??? A u BGD-u 5 minuta nadokanda...hehe, ali ništa od penala, kakva tragedija... Žare i Bjeka uštekali lovu, osećaju da im se bliži sudnji čas...

dr krmak

pre 18 godina

pa kod nas izgleda kad zvezda i partizan pobede u zadnjem minutu ili bude dosudjen penal odmah namestaljka znaci i po spaniji i engleskoj italiji kad timovi pobede u zadnjem minutu nije namestaljka pa daj postali ste dosadni sa glupim komentaima o namestanju pa daj bar jednom kazite SRECA a ne namestaljka.

mich

pre 18 godina

Ono ste ponovo moglo videti je da Zvezda ima fenomenalne igrace glavom. Pa iz svih mogucih pozicija u 16ercu gadjaju glavom, i to opasno, i Ziga i Purovic, a kod prekida i ostali.

Goran

pre 18 godina

Vidim da se ove osramocene pristalice crno bele boje javljaju da nesto pametno kazu,pa eto da i ja kazem da je ona Tikva (jedna ekipa vise koja je petardirala partizan) izgubila kod kuce u Izraelskom prvenstvu.

Varvari Subotica

pre 18 godina

Buducnost je nezasluzeno izgubila. Da je bilo bar malo srece 1 bod bi ostao u PG ako ne i sva 3. Pri rezultatu 1-1 Boskovic je propustio dve stopostotne sanse. Sta reci za drugi zvezdin gol, cista sreca. I vremenski interval i nacin, to se ne desava cesto.
Buducnost treba da nastavi sa ovakvom igrom.
Bili su bolji rival, ali ne pobedjuje uvek bolji...

pecko

pre 18 godina

Mnogo se,bre,cigani,lozite na derbi,a u proslom je bilo 1;1,a vi ste igrali svoju omiljenu bunkericu i svoj jedini korner izveli u 90.minutu.Toliko o vasoj superiornosti.

P.F.C.

pre 18 godina

KAKO TOYOTA PODMAZUJE AAAAAAAA?
CIM IMA SUSKE IMA I REZULTATA!
PA AKO NECE MILOM, ONDA SILOM, U NADOKNADI!!!!!! HA- HA!!!!!!
DA NIJE SMESNO, BILO BI TUZNO!
I STA RECI POSLE SVEGA? CIGANJSKA POSLA!!!

Nemanja011

pre 18 godina

@Radoznalac

Jel imas jos ovakvih stvari? Daj salji, salji...

Kakva namestaljka, o cemu vi private? Ako namestas utakmicu sa sudijom onda protivnicka ekipa dobija crveni karton a ti penal u bilo kom delu utakmice a ako se lomi rezultat, onda bas tada. Ako pak namestas tekmu sa protivnikom, ima li smisla da taj pobedonosni gol dajes bas u 93. minutu i to tako sto se lopta slucajno odbija od odbrambenog igraca? Pa zar niej logicno da se pusti Zigic da opali loptu glavom ili da se ne isprati neka kontra? Ali ne, ovo je namestaljka iako ste to samo vi videli.

Gledajte malo u svoje dvoriste. Gledajte kako to da je Zvezda posle xy godina u jesenjem delu (koji nam nikada nije lezao) ispred vas na tabeli? Gledajte to sto nemate igru, sto nemate nijednu izgradjenu akciju, sto ste i ono sto ste do sada dobijali dobijali zahvaljujuci penalima koji su se sudili sakom i kapom. Gledaj to sto za dve nedelje dolazite na Marakanu gde niste dobili xy godina i gde vas ceka masakr. Pljuj do mile volje Zvezdu kada igra lose i kada vi igrate dobro ali da trazis alibi za vase ocajne igre u navodnoj namestaljci utakmice u Podgorici, to je u najmanju ruku smesno.

A sto se Zenita i PSVa tice..pa sta da ti kazem..desava se. samo to nisu klubovi za koje niko nije cuo. Zvezda je jedini tim koji je prosle sezone tom PSVu dala tri gola i jedini tim koji ga je u CL pobedio sve do polufinala istog takmicenja. To, vidim, ne primecujes?

Brini svoje brige, cekaj sesnaesti i masakr na Marakani.

Francesko

pre 18 godina

BRAVOS ZVEZDO,ZVEZDICE.Pa i sreca gradi uspehe,ali cinjenica da je sudjeno da ova sezona bude nasa.Svaka cast,odlicno je krenulo,jos da pukne petarda na Marakani protiv onih .Komsije ni jednu jedinu priliku nisu imali,pa o cemu oni pricaju i cemu se nadaju,nek budu treci,dosta im je.VOLIM TE ZVEZDO,SA TOBOM DO SMRTI

milos

pre 18 godina

evo zasto je propao fudbal u srbiji. nijedan komentar za neku drugu utakmicu osim zvezde i partizana. to su vam izgleda jedini klubovi u celoj zemlji, a siguran sam da ovde ima ljudi iz kule, smedereva, cacka...i sad ja cacanin treba da se cimam sto je partizan remizirao ili zvezda dala gol u nadoknadi, pa bas me briga za njih. da li ce neko iz nekog manjeg engleskog grada da se cima sta su uradili celsi i arsenal. naravno da nece. e zato su kod njeh puni stadioni i u drugoligaskim i u treceligaskim utakmicama. BORAC CACAK!!!

redbull

pre 18 godina

Ne mogu da verujem da se grobari javljaju.
Ja da sam na vasem mestu ne bih izlazio iz kuce mesec dana.
Doziveli ste najvecu sramotu u istoriji vaseg malog kluba i sad kad je sreca pocela da prati hrabre momke u crveno belom odmah brze bolje daj da napisemo NAMESTENO,PRODATO...itd...
Pa svako normalan,ko je gledao snimak moze da vidi da je lopta stvarno slucajno uletela u gol.
BRAVO ZVEZDO,evo vec smo pretekli mali partizan i cekamo svi utorak i 12.00 h

Navijac

pre 18 godina

Dosadni ste stvarno vise sa tim pricama o namestanju, zvezdasi neznaju kako drugacije da objasne pobedu Partizana pa potegnu odmah pricu o namestanju, isto tako i partizanovci odmah potezu pricu o namestanju i resavanju pobednika u 93 minutu!
SMARATE!!!

sasajoe

pre 18 godina

e moji grobari zvezda i kad gubi i kada dobija uvek svmo svi kao jedan a ne kao vi, a ti sto pises psv i zenit to su prave ekipe i neko mora da pobedi nekad i sreca posluzi ali ne pucamo od TIKVE upamtite to daj boze da se sastanemo sa njima u kup uefa pa da se ucite,,, a videcemo i u derbiju ko koliko vredi znaci sacekajte pa onda pisite nesto nemoj posle da vas nema u komentarima nemozemo bez vasih komentara hahahahhaa C.Zvezda-Partizan 5-tarda-

Gosa

pre 18 godina

Bravo Zvezdo! Cudi me da bas Grobari pricaju o nekoj namestaljci?? O cemu vi to pricate? Kako se zvase ona ekipa iz Izraela?? Bese nesto kao bundeva... Ne bre TIKVA - zivela zdrava hrana.

srdjan

pre 18 godina

Da nisam bio na stadionu u Podgorici pomislio bih citajuci brojne kometare na ovom sajtu, da je utakmica Buducnost - Crvena zvezda bila sve, samo ne regularna. Jasno mi je da su prethodnih sezona mnogi mecevi u nasoj ligi imali u najmanju ruku sumnjiv ishod, ali ovo je utakmica koja je pravi primer kako bi trebalo da izgleda nase prvenstvo. Akcije sa obe strane, pun stadion, visok tempo, otvorena igra, domacin gine za bodove koji mu mnogo znace u borbi za opstanak, gosti znaju da im je pobeda strasno bitna na putu ka osvajanju titule. Srecom pa je bio tv snimak i nadam se da su mnogi imali prilike da vide daleko najbolju utakmicu koja je odigrana u nasem prvenstvu ove sezone. Zvezdasi su se na kraju radovali kao da su postali sampioni, a navijaci i igraci Buducnosti dugo nisu mogli da se oporave od nesrecno primljenog gola. Pa zar bi fudbaleri oba tima padali po terenu od umora i grceva da su unapred znali ishod duela. Nadam se da ce se i ubuduce ovako igrati u nasem prvenstvu, jer je duel u Podgorici recept za ozdravljenje domaceg fudbala.
A sto se Partizana tice, ko gubi ima i pravo da se ljuti. Ako su u Zvezdi mogle da se dese ozbiljne promene, ne vidim nijedan razlog da se to ne dogodi i u Humskoj. Ili se svi bojimo promena. A to nam je uvek bila mana....Zato Partizanovci, dobro se zapitajte koj je kriv za sve sto se dogadja u poslednje vreme. Da li nova uprava Zvezde koja se i dalje svakodnevno bori sa problemima koja je nasledila iz proslosti..Ili losi potezi celnika Partizana..I jos nesto Piksi nije ni bio na utakmici u Podgorici...Ali jeste Rajo Bozovic....

Stefan H-Novi

pre 18 godina

Gledao sam utakmicu i sa sigurnoscu vam kazem da nije bilo namjestaljke,zao mi je ovog momka iz Buducnosti,nece mirno spavati ali to je fudbal.BRAVO ZVEZDO,pisu se 3 boda,malo li ih je Partizan dobio na namjestaljku a sada nama prodaju price zato sto dobijamo zbog ciste srece!
p.s Ovaj radoznalac je smijesan tip,kaze da smo mi zaboravili Psv i Zenit,a on je vec izgleda zaboravio tikvare...

ucitelj

pre 18 godina

Za "radoznalca":Ako pratis desavanja u nasem i inostranom fudbalu onda treba da budes jos vise radoznao.Samo da te podsetim da je u prosloj sezoni PSV-a pobedila c.zvezda i tek u polufinalu milan pogledaj zvezdino zrebanje u evro kupovima a pogledaj partizanovo i bice ti jasno ko je kuratije srece.Ono sto se desava partizanu je upravo zbog gubitka pobednickog mentaliteta zbog placanja sudija i prethodno ugovorene pobede protiv prijateljskog im rivala.To ti je kao kad danas bijes dete na ulici a sutra te tajson dokrajci e pa nije tajson jos zavrsio osetice to i te kako grobari.A u vezi 93.minuta i autogola pa trebala bi sreca malo i nas da pogleda jel ce takmicenje u ligi uefa biti i tesko i naporno tako da su ovi momci imali dobar primer za evropu da se utakmica igra dok sudija ne odsvira kraj.

willi

pre 18 godina

Jel to navijači PENALTIZANA pišu o nameštanju? U jedno budite sigurni,Bjeka i Zeka odlaze jer vam nije dosuđen ni jedan penal danas.Pa toliko ste providni da vam više ni prave penale ne sviraju.A vi se grobari samo tešite,jer vidim da vam je sad Piksi i Zvezda glavni krivac.

Stimpy

pre 18 godina

Svako ko je gledao Zvezdinu utakmicu (snimak na TV-u) video je da je gol bio regularan, kao i cela utakmica (nije bilo penala i produzavanja produzetka).
A partizani se bune zato sto su frustrirani time sto sudija u toku CELE utakmice nije dosudio NIJEDAN penal, iako je bilo ocigledno da su igraci partizana pali vise od 2 puta u kaznenom prostoru.

ZVEZDA SAMPION!!!

posmatrac

pre 18 godina

Bezveze se lozite. Jasno je da je Zvezda trenutno daleko bolja od Partizana - iako je i sama potpuno provincijalni tip. ALi, ima boljeg golmana, ima bolji spic, solidan defanzivni vezni red, talentovane Jankovica i Bastu, kao i Zigica koji je evropska klasa. Partizan ima bolju odbranu (bez Bajica), u veznom redu ili ne znaju (Nadj, Brnovic) ili misle da previse znaju (Vukcevic) - a u spicu niko nema veze s fudbalom. Nego, treba zaboraviti ovo prvenstvo i pustiti klince koji stvarno znaju, ali im treba utakmica i iskustva. Pa ce biti nesto za godinu-dve. Marinkovici su seca, obojica. A takodje Bosancic i Sulejmani. O Veselinovicu ne znam sta da mislim,tek ga treba videti, ali dolazi za jos neko vreme Jovetic koji je zakon. Znaci: izabrati trenera na duze staze. Klince u tim, ostale u penziju - i za par godina bice svetskih rezultata, a u medjuvremenu ce biti interesantno gledati kako odrastaju buduci asovi. Medjutim, da bi se ovo dogodilo mora neko u klubu da ima bar malo mozga i dugorocniju strategiju - sto ne deluje kao da je trenutno slucaj...

Boki

pre 18 godina

SCG za 3 mesta nize !

Taman smo se ponadali da mozemo da uhvatimo to 15. mesto na UEFA listi (daje pravo za dve ekipe u kvalifikacijama za Ligu Sampiona), ali kao po obicaju uvek kad neko prodje onaj drugi zabrlja, tako nas je Partizan vratio unazad ove sezone kao sto nas je Zvezda prosle a da ne pricam o eliminacijama OFK Beograda i Zete u prvom kolu kvalifikacija za Kup UEFA i to su te posledice sto nemozemo da mrdnemo na vise.

Evo UEFA liste od 30-og Septembra :

1 Spanija 61.748
2 Italija 56.874
3 Engleska 54.915
4 Francuska 43.656
5 Nemacka 41.489
6 Portugal 41.374
7 Holandija 36.331
8 Grcka 31.081
9 Skotska 28.625
10 Belgija 28.500
11 Rusija 26.333
12 Ceska 25.075
13 Turska 24.916
14 Ukraina 24.350
15 Izrael 21.041
16 Austrija 20.375
17 Svajcarska 19.875
18 Rumunija 19.790
19 Norveska 19.775
20 Bugarska 19.290
21 SRBIJA i CRNA GORA 19.249
22 Poljska 18.500
23 Danska 16.200
24 Madjarska 14.665
25 Hrvatska 14.083
26 Svedska 13.249
27 Slovacka 11.332
28 Kipar 10.165
29 Slovenija 9.498
30 Bosna 8.165

Degenije

pre 18 godina

Evo gledao sam Zvezdu bez da sam znao rezultat. A na drugom TVu Partizan. I ne mogu da se nacudim ovim Partizanovcima koji se javljaju. Ako imaju vise od 5 godina neka im je Bog u pomoci. Ali necu vise ni rec, ljudi koji su gledali su vam sve objasnili. Zvezda ej imala MNOGO srece da da ovakav gol. I to u 92. a ne 93. minutu.
A vasa igra. Pa to je kriminal. I stvarno jeste sudija navlacio za vas, 1.000 slobodnjaka i sta sve ne, crveni, ali je zaboravio da dune makar jedan penal.
Iskreno ovi sto pisu komentare i ne gledaju PArizanove utakmice. Pravi navijaci Partizana su danas pokazali da im je jasno gde je njihov problem. To su ti isti pravi znali i pre ovih bruka. Ma nije sporno ni prodati igrace i Saleta Ilica, ali gde Vam je jedan igrac kojeg su doveli da ga odmeni da odigra da poveze nesto. A Zvezdi predstoji dug put da dodje do prave igre. JEr i Braga i ovo jesu sreca. Znaci nesme da se niko zavarava, nego Piksi rekonstrukcija tima. Inace i mi smo imali ocigledno igrace manje kada je u igru usao Krivokapic. Ono cudo nisam video!

Agent tajne obavestajne sluzbe

pre 18 godina

Samo da se nadovezem na komentar da je Pixi namestio Zvezdinu utakmicu i platio sudiju da ne sude penal partizanu.
Imam pouzdane informacije da je Pixi potplatio boyu da ne pogodi penal, zatim platio Tikvare da bace petardu na JNA, potplatio zeku i bjeku da kradu grobljanske pare i platio je Colu da svira na Marakani, a ne na JNA i naravno Cecu.

Ed

pre 18 godina

Jeste nas malo sreca posluzila.Gledao sam mec uzivo i mogu reci da nismo bas blistali.Ipak veoma vazna pobeda je ostvarena.Smatram da se moramo ozbiljno pojacati ako zelimo da igramo dobro u Kupu Uefa jer je ocigledno da ovaj sastav nije dovoljno kvalitetan.

Vaske Cacak

pre 18 godina

E moji ljudi sa cim se vi bavite.Pa OFK ce da uzme titulu ako ih ne pokradu sudije ili Terzic odustane na pola pa rasproda bodove do kraja.Gledajte kako je odigrao taj partizan protiv Hajduka?!?Njima treba zabraniti da sisaju travu na JNA a kamoli da igraju tzv fudbal.
Malo su bolji ovi Zvezdini od kako izgubise od ovih mojih cacana.

Stamatovic Svetlana

pre 18 godina

I ova utakmica Parizana protiv Kule je namestena. Prosto je neverovatno da Partizan ne izgubi sa 5 golova u svojoj mrezi!

Milan

pre 18 godina

Vi grobari ste stvarno besprizorni! Unazad nekoliko godina kupujete sve zivo ( pa vam sad ta ista uprava kriva sto ne mozete da dobijete tikvu), a Zvezda dobije jedan mec u nadoknadi i odmah namestaljka. Da li je iko od vas pogledao snimak meca. Zar mislite da bi Podgoricani cekali 92. minut da daju sami sebi gol. Pola tima Buducnosti je popadalo na zemnlju iz ocaja kada su primili gol, jer oni zive za to da dobiju Zvezdu ili Partizan kod kuce (za razliku od Zete kada je Partizan u pitanju), a narocito imajuci u vidu politicki kontekst. Da ste pobedili neugodne Kuljane ne biste ovoliko plakali ovde, ali ste toliko impotentni da je to strasno. Za 2 nedelje cete popiti jos jednu petardu!

miki

pre 18 godina

Znao sam da ce grobari posle zvezdnine utakmice da s... kao namestaljka itd.ali razumem ih siromahe,pa misle ako oni to rade(kupo-prodaja)da to svi rade.Pa nisu im zvezda i Piksi krivi sto im danas nije dosudjen penal.Ali dobro derbi je uskoro pa ce da vidimo ko ce kome i ko ce koga...

Dragan!

pre 18 godina

Ovo je najgori rezultat za Partizan . Sezona je izgubljena trebao se desiti PORAZ.
Treba oterati ove Mafijase , sto ih cuva citava zandarmerija Beograda , neznam da se posteni ljudi cuvaju, pustiti mlade da se ove godine kale i videti ko vredi ko ne vredi!
Ostavka sviju , od cistacice do predsednika , moderatora i njegovog sina na sajtu Partizana koji od Zeke I bjeke pravi bogove i sa novim ljudima vratiti navijace koji su pevali protiv Hajduka i posle1:6.
Sramota je sto jedino u Srbiji niko ove ne moze da smeni , vec oni sami sebe, a postavili su poltrone oko sebe i deru klub kao da im je babovina!
Pozdrav

Spejl

pre 18 godina

Partizan - Hajduk Kula (utakmica produzena 5 minuta, iskljucen igrac Hajduka iz Kule) sledi: Zvezda namesta... Eh, treba stici do 4. godine kad se uci logika, dug je to put...

Radoznalac

pre 18 godina

Zamolio bih onih 1000 grobara sto protestvuje protiv Partizanove uprave da se predomisle pod hitno jer ocigledno da na posten nacin se u ovoj drzavi ne moze !!
Cim je piksi $ co osetio da je Partizan u krizi ne samo sto je namestio utakmicu sa Buducnost nego poplatio i sudije na Partizanovom stadionu da sude protiv.
Samo se vi navijaci zvezde radujte prebrzo ste zaboravili Zenit i PSV od prosle godine a bice toga jos !

Teratom

pre 18 godina

Ko je gledao snimak utakmice jasno je video da je gol dat kada je sat pokazivao 91,37 min.Prema tome to je 92 minut.Bilo je 5 izmena po 30 sekundi dakle to je 2,5 min.Sve je ok. Zar ne ?

Podgoricanin

pre 18 godina

Oni koji misle da je ovo namestaljka su oni koji nisu bili na stadionu i nisu videli koliko su igraci Buducnosti ginuli i izgarali na terenu. Na kraju su primili gol kakav se definitivno ne moze namestiti.

Amer

pre 18 godina

Volim sto se tako polao vracamo na stare staze, a i sto se partizan vraca na svoje mesto-ISPOD ZVEZDE!!!!!!!!!!!
NAPRED ZVEZDO!!!

Mladen Salzburg

pre 18 godina

Jedna razlika izmedu Zvezde i Partizana:
Obadvoje kupuju prvenstvo, ali Partizan gubi u Evropi a Zvezda dobija.
Pouka:Grobari tisina,mislim da je sve jasno!!!

London Boy

pre 18 godina

Konspiratori, a šta je to tako neregularno u 93-ćem minutu dati gol? Koji postotak utakmica ima produžetak manji od 3 minuta?

Nije kao kod vas da utakmica ode u trocifrenu minutažu...

Bar ste konsolidovali odbranu i niste primili gol od Kuljana :)

Petardinho

pre 18 godina

Namesteno u Podgorici, a? Majstorski, namestis tekmu da das gol BAS u 93. minutu i to tako da se lopta odbije od protivnickog igraca. Mislim, ko bi normalan namestao tekmu tako da das gol opusteno u recimo 72. minutu kad mozes lepo da sacekas 93. i proracunato sutnes loptu u protivnickog igraca tako da se ona odbije u gol. Ali zato vama grobari ni 94 minuta nisu dovoljna. Mada, ruku na srce, nije bilo nijednog penala za vas, sto je samo po sebi skandal, a kad nema penala vama ni Koperfild ne moze da pomogne.

Srbin from Louisville(USA)

pre 18 godina

Napred Zvezdo. Ko kaze da je gol namesten. Kao sto su rekli pre mene to je bila cista sreca. Partizane cuvaj se u derbiju. Ne gine ti petarda. Pa vi bas nemate srece. Pa u najgorem trenutku derbi. Ali i onako bi mi dobili.

Senka

pre 18 godina

Vi grobari gledajte svoja posla i ne mesajte se gde vam nije mesto jer zvezda je dosla do pobede srecom a ne namestaljkom jer onaj ko nije pratio mec ne mora da mlati bezveze ,a sut baste je pogodio igraca Budicnosti i onda se lopta odbila na suprotnu stranu i tako usla u gol a nije bio penal kao sto partizan ima u svakoj utakmici po jedan ili dva i bolje grobari birajte sebi upravu jer propadate polako.
POBEDICEMO U DERBIJU!!!

boki

pre 18 godina

jao vidi vidi ko se javlja, neznamo ko to namesta i kupuje utakmice i kome se u svakoj utakmici sude po penal (ponekad i 2).ali evo vraca se sve na svoje mesto kao sto treba da bude.
NAPRED ZVEZDA - DO TITULE

vujadin

pre 18 godina

Grobari,imate PUUUUUNOOOOO problema,i gledajte u svoje dvorište.Kada ste poslednji put dali gol iz igre? Tikvi ste jedan dali iz penala,a drugi je autogol,pa kad ne ide najlakše je okrenuti se ka drugoj strani autokomande,tamo je uzrok svih vaših problema.Vidim sve su se potresli zbog vaših protesta.

Dusko Presic, Doboj, RS

pre 18 godina

Dobro je...Bravo Zvezdo, bilo je vazno pobijediti poslije Brage, i ovako je dobro, ovako se titula uzima. A neke gluposti koje su gore napisane o stimanju meca i sl. su stvarno katastrofa, to pisu laici koji i nisu gledali utakmicu, ko je gledao vidio je sjajnu Buducnost i gol Zvezde (uz veliku srecu) u 91min i 34sek. A mec je produzen za 3 min, bilo je 6 izmjena i veliko odugovlacenje igraca Buducnosti. Pa samo kod izmjene Boskovic-Sekulic je potrosen 1min. Na kraju cestitke igracima Buducnosti na borbenosti (nije tacno da su izgubili snagu, borili su se do kraja) a posebno Zvezdinim igracima, pokazalo se da sreca prati hrabre, a hrabri ce biti SAMPIONI...

petar

pre 18 godina

bravo crveno beli,samo napred do nove titule......sto se tice partizana,mislim da nikakav komentar nije potreban....taj klub treba zatvoriti i to odmah,zato sto su najveca sramota srbije i srpskog sporta....

Miki

pre 18 godina

@dz
Samo sitna ispravka... Maksimovic i grobarski gol u 100-tom minutu u Ljubljani nisu iz price sa Sajberom, to se desilo mnogo pre Sajbera (tacnije 10 godina pre), a taj gol je upravo postigao veliki mag Nenad Bjekovic...

Delija from Podgradci

pre 18 godina

Bravo bravo Partizane,samo tako nastavi. Još da vas u derbiju poderemo pa ste onda pravo pukli.
Napred Zvezdo!!!

xxx

pre 18 godina

gle,jel se to javljaju oni ciji tim popularno po novinama zovu penaldzije,ciji tim redovno zavrsava utakmice sa igracem vise,ciji tim igra prijateljske utakmice sa pola lige,i ciji tim gubi 2:5 od tikvara?idite vi ispred vaseg,nazovi,stadiona,i tamo se igrajte u pesku,da vam ne posaljemo goluna sada,ili kako se vec zove onaj izraelac

djoki

pre 18 godina

Nije nula partizana vec PARTIZAN JE NULA! Samo napred crveno beli, bodricemo vas i iz Zemuna ako treba-DOLAZIMO ISPRED MARAKANE u prvom kolu lige UEFA!!!!

Nikola BG

pre 18 godina

@Radoznalac
Zvezda jeste izgubila od Zenita i PSV-a, ali
pod 1: obe tekme su bile na strani, a Partizan je izgubio u sred Beograda!

pod 2:Za obe ekipe (Zenit i PSV) je cela zemlja znala, a za neku Tikvu ni dan danas ne znamo ni ko su, ni sta su...

pod 3:Nemojte Grobari da pricate da Zvezda zivi od stare slave (Bari, Tokio), ili pricajte, ali onda nemojte spominjati samo Zvezdine neupehe iz proslosti

General

pre 18 godina

Dolaze crni dani i bez cika Crnog! Ovo sto smo danas videli od strane igraca "Partizana" je slika opsteg fudbalskog neznanja i apsolutne anarhije na terenu. Posle utakmice sa Slovacima, mi smo se pretvorili u tim kakav je Vermezovic napravio u pocetku svoje vladavine, gol necemo primiti, ako damo dobro je. Da je utakmica s "Tikvom" bila namestena govori i odnos igraca u drugom poluvremenu. Stvarno puno zalaganja, doduse bez efekta (sto je posledica pomenutog neznanja), koje nije vidjeno ni u jednom momentu one katastrofe u cetvrtak. Sad, neko ce reci kako Kula nije ni sutnula na gol, niti presla polovinu terena, ali u kontaktima izmedju igraca jedne i druge ekipe, trcanju, videlo se nesto sasvim drugacije. A cige, ponovo do ponoci. Dolaze crni dani, kazem ja. Teoretisacemo sutra, kad vidimo sta nam je bratija novo priredila. Na kraju, steta je ne pomenuti reakciju "uglednog sportskog radnika" D. Bekvalca posle ostrog starta Emeghare - "Sudija, kazi mu da ide u Afriku i da tamo igra". Da, da, tako je govorio cuveni fudbalski strucnjak i pedagog D. Bekvalac, a nije mu prvi put da to radi. Posle su navijaci krivi...

Damian

pre 18 godina

Grobari videcemo vas sledece nedelje koliko cemo vama dati, tesko vama na derbi sledece nedelje i bolje vam je sto bojkujete bolece vas puno jos jedna petarda to ce biti previse za vas,spremite apaurine dolazi derbi sledece nedelje :)

dz

pre 18 godina

Eh, do sada kad je Partizan ovako pobjedjivao nisu se javljali grobari (tekma sa OFK-om prije par godina)... A tek cuvena sa sudijom Maksimovicem, kad je Sajber ponostio komlpet kolo...
MA, valjda je i Piksi skontao kako se osvaja prvenstvo...

Marko

pre 18 godina

Mislio sam da ne komentarisem, ali vidim da je vec vise grobara reagovalo na ovu vest! opet vam kazem, gledajte u svoje dvoriste! I kako vas nije sramota da komentarisete posle prethodnog kola i meca Zeta -Partizan. Ali, ni jedne druge utakmice da se ne secate, a jos je puno bilo unapred reziranih... Posle poluvremena 1:0 za Zetu, a na kraju laganih 1:3...Iz 1 u 2!!! Tri gola postize ekipa koja nije u stanju da da 3 gola za 190 minuta moldavskom prvaku!? Eej. Serif je to... A o Slovacima ne bih...Samo komentarisite vesti vezane za vas klub ubuduce! Hvala!

Milos

pre 18 godina

Ne vidim zasto je ova utakmica bila namestena. Ne vidim kako moze da se namesti gol da neko sutira i da se lopta ODBIJE od nekog, prevari golmana i udje u gol... Cisto nas je posluzila sreca...
Zvezda nema para da kupi utakmicu prema tome grobari gledajte svoja posla i svoje probleme pre nego sto se bavite nasim, a da ne gresimo dusu imate ih na pretek...
Kad sam cuo danas u 86.minutu da onaj jadnik od komentatora trazi ponovo penal za Partizan za cist start Hajdukovog igraca na loptu onda se pitam da li je moguce da cak i reporteri navijaju za Partizan... pod takvim pritiskom moraju da pobede, zato danas svaka cast Hajduku koji je i Zvezdi i Partizanu uzeo po bod!
Dok utakmice budete namestali nemojte da se cudite kad ne prodjete neke Tikve i Artmedije, jednostavno ne znate vise da odigrate takmicarsku utakmicu, jer je sve namesteno. Jedina utakmica koja u sezoni nije namestena i koja se igra pod takmicarskim uslovima je protiv Zvezde a tu ne mozete ni da nam primirisete...
Razmislite grobari, nesto vam ne valja...

mickeyrs

pre 18 godina

E, ajde ne lupajte, evo sad ide snimak na trećem kanalu i gol je pao 1m45s posle 90. a produženo je 3 minuta. Znači, sem ako neko nije sek'o snimak da upadne u ta tri minuta, gol Zvezde je 100% regularan. Što vi grobari ne umete da gol da date, vaš problem, nemojte odmah nas da prozivate za nameštaljku.

Vidić - Bunja - Stanković rođaci

pre 18 godina

Zvezda igra koliko je portebno, prvenstvo je dugo i mora da se čuvaju igrači za ozbiljne utakmice kad Partizan počne da plaća sudije, tada nema prava na kiks... Zenga je atrakcija za široke narodne mase, ali na sreću u Zvezdi igraju igrači koji poštuju klub i se bore za njega, samo tako, samo tako to srce želi
Bojkot uprave dok ne dobijemo bombon - Per aspera ad astra Grobari...

Dejan

pre 18 godina

Bravo Zvezdo!!!Sve pobede do titule!!! Sledeca tekma protiv tikvara,da im jos jednom pokazemo,kao i Makabi da im nije mesto u prvoj ligi.

Dragan!

pre 18 godina

Nije cudo sto reprezentacija ima uspeha posle odlaska Piksija!
Ovo danas je bila najociglednija namestaljka u zadnjih 10 godina. Sramota !

Србин

pre 18 godina

Браво Пикси...само тако...као у стара добра времена, Ѕвеѕда ће играти до 102.минута ако треба..до победе!!!

Србин

pre 18 godina

Браво Пикси...само тако...као у стара добра времена, Ѕвеѕда ће играти до 102.минута ако треба..до победе!!!

Dragan!

pre 18 godina

Nije cudo sto reprezentacija ima uspeha posle odlaska Piksija!
Ovo danas je bila najociglednija namestaljka u zadnjih 10 godina. Sramota !

Dejan

pre 18 godina

Bravo Zvezdo!!!Sve pobede do titule!!! Sledeca tekma protiv tikvara,da im jos jednom pokazemo,kao i Makabi da im nije mesto u prvoj ligi.

Marko

pre 18 godina

Mislio sam da ne komentarisem, ali vidim da je vec vise grobara reagovalo na ovu vest! opet vam kazem, gledajte u svoje dvoriste! I kako vas nije sramota da komentarisete posle prethodnog kola i meca Zeta -Partizan. Ali, ni jedne druge utakmice da se ne secate, a jos je puno bilo unapred reziranih... Posle poluvremena 1:0 za Zetu, a na kraju laganih 1:3...Iz 1 u 2!!! Tri gola postize ekipa koja nije u stanju da da 3 gola za 190 minuta moldavskom prvaku!? Eej. Serif je to... A o Slovacima ne bih...Samo komentarisite vesti vezane za vas klub ubuduce! Hvala!

Senka

pre 18 godina

Vi grobari gledajte svoja posla i ne mesajte se gde vam nije mesto jer zvezda je dosla do pobede srecom a ne namestaljkom jer onaj ko nije pratio mec ne mora da mlati bezveze ,a sut baste je pogodio igraca Budicnosti i onda se lopta odbila na suprotnu stranu i tako usla u gol a nije bio penal kao sto partizan ima u svakoj utakmici po jedan ili dva i bolje grobari birajte sebi upravu jer propadate polako.
POBEDICEMO U DERBIJU!!!

Mladen Salzburg

pre 18 godina

Jedna razlika izmedu Zvezde i Partizana:
Obadvoje kupuju prvenstvo, ali Partizan gubi u Evropi a Zvezda dobija.
Pouka:Grobari tisina,mislim da je sve jasno!!!

Podgoricanin

pre 18 godina

Oni koji misle da je ovo namestaljka su oni koji nisu bili na stadionu i nisu videli koliko su igraci Buducnosti ginuli i izgarali na terenu. Na kraju su primili gol kakav se definitivno ne moze namestiti.

Dragan!

pre 18 godina

Ovo je najgori rezultat za Partizan . Sezona je izgubljena trebao se desiti PORAZ.
Treba oterati ove Mafijase , sto ih cuva citava zandarmerija Beograda , neznam da se posteni ljudi cuvaju, pustiti mlade da se ove godine kale i videti ko vredi ko ne vredi!
Ostavka sviju , od cistacice do predsednika , moderatora i njegovog sina na sajtu Partizana koji od Zeke I bjeke pravi bogove i sa novim ljudima vratiti navijace koji su pevali protiv Hajduka i posle1:6.
Sramota je sto jedino u Srbiji niko ove ne moze da smeni , vec oni sami sebe, a postavili su poltrone oko sebe i deru klub kao da im je babovina!
Pozdrav

Delija from Podgradci

pre 18 godina

Bravo bravo Partizane,samo tako nastavi. Još da vas u derbiju poderemo pa ste onda pravo pukli.
Napred Zvezdo!!!

petar

pre 18 godina

bravo crveno beli,samo napred do nove titule......sto se tice partizana,mislim da nikakav komentar nije potreban....taj klub treba zatvoriti i to odmah,zato sto su najveca sramota srbije i srpskog sporta....

boki

pre 18 godina

jao vidi vidi ko se javlja, neznamo ko to namesta i kupuje utakmice i kome se u svakoj utakmici sude po penal (ponekad i 2).ali evo vraca se sve na svoje mesto kao sto treba da bude.
NAPRED ZVEZDA - DO TITULE

London Boy

pre 18 godina

Konspiratori, a šta je to tako neregularno u 93-ćem minutu dati gol? Koji postotak utakmica ima produžetak manji od 3 minuta?

Nije kao kod vas da utakmica ode u trocifrenu minutažu...

Bar ste konsolidovali odbranu i niste primili gol od Kuljana :)

Vidić - Bunja - Stanković rođaci

pre 18 godina

Zvezda igra koliko je portebno, prvenstvo je dugo i mora da se čuvaju igrači za ozbiljne utakmice kad Partizan počne da plaća sudije, tada nema prava na kiks... Zenga je atrakcija za široke narodne mase, ali na sreću u Zvezdi igraju igrači koji poštuju klub i se bore za njega, samo tako, samo tako to srce želi
Bojkot uprave dok ne dobijemo bombon - Per aspera ad astra Grobari...

Amer

pre 18 godina

Volim sto se tako polao vracamo na stare staze, a i sto se partizan vraca na svoje mesto-ISPOD ZVEZDE!!!!!!!!!!!
NAPRED ZVEZDO!!!

Spejl

pre 18 godina

Partizan - Hajduk Kula (utakmica produzena 5 minuta, iskljucen igrac Hajduka iz Kule) sledi: Zvezda namesta... Eh, treba stici do 4. godine kad se uci logika, dug je to put...

Damian

pre 18 godina

Grobari videcemo vas sledece nedelje koliko cemo vama dati, tesko vama na derbi sledece nedelje i bolje vam je sto bojkujete bolece vas puno jos jedna petarda to ce biti previse za vas,spremite apaurine dolazi derbi sledece nedelje :)

Radoznalac

pre 18 godina

Zamolio bih onih 1000 grobara sto protestvuje protiv Partizanove uprave da se predomisle pod hitno jer ocigledno da na posten nacin se u ovoj drzavi ne moze !!
Cim je piksi $ co osetio da je Partizan u krizi ne samo sto je namestio utakmicu sa Buducnost nego poplatio i sudije na Partizanovom stadionu da sude protiv.
Samo se vi navijaci zvezde radujte prebrzo ste zaboravili Zenit i PSV od prosle godine a bice toga jos !

Milos

pre 18 godina

Ne vidim zasto je ova utakmica bila namestena. Ne vidim kako moze da se namesti gol da neko sutira i da se lopta ODBIJE od nekog, prevari golmana i udje u gol... Cisto nas je posluzila sreca...
Zvezda nema para da kupi utakmicu prema tome grobari gledajte svoja posla i svoje probleme pre nego sto se bavite nasim, a da ne gresimo dusu imate ih na pretek...
Kad sam cuo danas u 86.minutu da onaj jadnik od komentatora trazi ponovo penal za Partizan za cist start Hajdukovog igraca na loptu onda se pitam da li je moguce da cak i reporteri navijaju za Partizan... pod takvim pritiskom moraju da pobede, zato danas svaka cast Hajduku koji je i Zvezdi i Partizanu uzeo po bod!
Dok utakmice budete namestali nemojte da se cudite kad ne prodjete neke Tikve i Artmedije, jednostavno ne znate vise da odigrate takmicarsku utakmicu, jer je sve namesteno. Jedina utakmica koja u sezoni nije namestena i koja se igra pod takmicarskim uslovima je protiv Zvezde a tu ne mozete ni da nam primirisete...
Razmislite grobari, nesto vam ne valja...

miki

pre 18 godina

Znao sam da ce grobari posle zvezdnine utakmice da s... kao namestaljka itd.ali razumem ih siromahe,pa misle ako oni to rade(kupo-prodaja)da to svi rade.Pa nisu im zvezda i Piksi krivi sto im danas nije dosudjen penal.Ali dobro derbi je uskoro pa ce da vidimo ko ce kome i ko ce koga...

dz

pre 18 godina

Eh, do sada kad je Partizan ovako pobjedjivao nisu se javljali grobari (tekma sa OFK-om prije par godina)... A tek cuvena sa sudijom Maksimovicem, kad je Sajber ponostio komlpet kolo...
MA, valjda je i Piksi skontao kako se osvaja prvenstvo...

xxx

pre 18 godina

gle,jel se to javljaju oni ciji tim popularno po novinama zovu penaldzije,ciji tim redovno zavrsava utakmice sa igracem vise,ciji tim igra prijateljske utakmice sa pola lige,i ciji tim gubi 2:5 od tikvara?idite vi ispred vaseg,nazovi,stadiona,i tamo se igrajte u pesku,da vam ne posaljemo goluna sada,ili kako se vec zove onaj izraelac

General

pre 18 godina

Dolaze crni dani i bez cika Crnog! Ovo sto smo danas videli od strane igraca "Partizana" je slika opsteg fudbalskog neznanja i apsolutne anarhije na terenu. Posle utakmice sa Slovacima, mi smo se pretvorili u tim kakav je Vermezovic napravio u pocetku svoje vladavine, gol necemo primiti, ako damo dobro je. Da je utakmica s "Tikvom" bila namestena govori i odnos igraca u drugom poluvremenu. Stvarno puno zalaganja, doduse bez efekta (sto je posledica pomenutog neznanja), koje nije vidjeno ni u jednom momentu one katastrofe u cetvrtak. Sad, neko ce reci kako Kula nije ni sutnula na gol, niti presla polovinu terena, ali u kontaktima izmedju igraca jedne i druge ekipe, trcanju, videlo se nesto sasvim drugacije. A cige, ponovo do ponoci. Dolaze crni dani, kazem ja. Teoretisacemo sutra, kad vidimo sta nam je bratija novo priredila. Na kraju, steta je ne pomenuti reakciju "uglednog sportskog radnika" D. Bekvalca posle ostrog starta Emeghare - "Sudija, kazi mu da ide u Afriku i da tamo igra". Da, da, tako je govorio cuveni fudbalski strucnjak i pedagog D. Bekvalac, a nije mu prvi put da to radi. Posle su navijaci krivi...

Petardinho

pre 18 godina

Namesteno u Podgorici, a? Majstorski, namestis tekmu da das gol BAS u 93. minutu i to tako da se lopta odbije od protivnickog igraca. Mislim, ko bi normalan namestao tekmu tako da das gol opusteno u recimo 72. minutu kad mozes lepo da sacekas 93. i proracunato sutnes loptu u protivnickog igraca tako da se ona odbije u gol. Ali zato vama grobari ni 94 minuta nisu dovoljna. Mada, ruku na srce, nije bilo nijednog penala za vas, sto je samo po sebi skandal, a kad nema penala vama ni Koperfild ne moze da pomogne.

mickeyrs

pre 18 godina

E, ajde ne lupajte, evo sad ide snimak na trećem kanalu i gol je pao 1m45s posle 90. a produženo je 3 minuta. Znači, sem ako neko nije sek'o snimak da upadne u ta tri minuta, gol Zvezde je 100% regularan. Što vi grobari ne umete da gol da date, vaš problem, nemojte odmah nas da prozivate za nameštaljku.

djoki

pre 18 godina

Nije nula partizana vec PARTIZAN JE NULA! Samo napred crveno beli, bodricemo vas i iz Zemuna ako treba-DOLAZIMO ISPRED MARAKANE u prvom kolu lige UEFA!!!!

Nikola BG

pre 18 godina

@Radoznalac
Zvezda jeste izgubila od Zenita i PSV-a, ali
pod 1: obe tekme su bile na strani, a Partizan je izgubio u sred Beograda!

pod 2:Za obe ekipe (Zenit i PSV) je cela zemlja znala, a za neku Tikvu ni dan danas ne znamo ni ko su, ni sta su...

pod 3:Nemojte Grobari da pricate da Zvezda zivi od stare slave (Bari, Tokio), ili pricajte, ali onda nemojte spominjati samo Zvezdine neupehe iz proslosti

Teratom

pre 18 godina

Ko je gledao snimak utakmice jasno je video da je gol dat kada je sat pokazivao 91,37 min.Prema tome to je 92 minut.Bilo je 5 izmena po 30 sekundi dakle to je 2,5 min.Sve je ok. Zar ne ?

Srbin from Louisville(USA)

pre 18 godina

Napred Zvezdo. Ko kaze da je gol namesten. Kao sto su rekli pre mene to je bila cista sreca. Partizane cuvaj se u derbiju. Ne gine ti petarda. Pa vi bas nemate srece. Pa u najgorem trenutku derbi. Ali i onako bi mi dobili.

Miki

pre 18 godina

@dz
Samo sitna ispravka... Maksimovic i grobarski gol u 100-tom minutu u Ljubljani nisu iz price sa Sajberom, to se desilo mnogo pre Sajbera (tacnije 10 godina pre), a taj gol je upravo postigao veliki mag Nenad Bjekovic...

vujadin

pre 18 godina

Grobari,imate PUUUUUNOOOOO problema,i gledajte u svoje dvorište.Kada ste poslednji put dali gol iz igre? Tikvi ste jedan dali iz penala,a drugi je autogol,pa kad ne ide najlakše je okrenuti se ka drugoj strani autokomande,tamo je uzrok svih vaših problema.Vidim sve su se potresli zbog vaših protesta.

Dusko Presic, Doboj, RS

pre 18 godina

Dobro je...Bravo Zvezdo, bilo je vazno pobijediti poslije Brage, i ovako je dobro, ovako se titula uzima. A neke gluposti koje su gore napisane o stimanju meca i sl. su stvarno katastrofa, to pisu laici koji i nisu gledali utakmicu, ko je gledao vidio je sjajnu Buducnost i gol Zvezde (uz veliku srecu) u 91min i 34sek. A mec je produzen za 3 min, bilo je 6 izmjena i veliko odugovlacenje igraca Buducnosti. Pa samo kod izmjene Boskovic-Sekulic je potrosen 1min. Na kraju cestitke igracima Buducnosti na borbenosti (nije tacno da su izgubili snagu, borili su se do kraja) a posebno Zvezdinim igracima, pokazalo se da sreca prati hrabre, a hrabri ce biti SAMPIONI...

Stimpy

pre 18 godina

Svako ko je gledao Zvezdinu utakmicu (snimak na TV-u) video je da je gol bio regularan, kao i cela utakmica (nije bilo penala i produzavanja produzetka).
A partizani se bune zato sto su frustrirani time sto sudija u toku CELE utakmice nije dosudio NIJEDAN penal, iako je bilo ocigledno da su igraci partizana pali vise od 2 puta u kaznenom prostoru.

ZVEZDA SAMPION!!!

Milan

pre 18 godina

Vi grobari ste stvarno besprizorni! Unazad nekoliko godina kupujete sve zivo ( pa vam sad ta ista uprava kriva sto ne mozete da dobijete tikvu), a Zvezda dobije jedan mec u nadoknadi i odmah namestaljka. Da li je iko od vas pogledao snimak meca. Zar mislite da bi Podgoricani cekali 92. minut da daju sami sebi gol. Pola tima Buducnosti je popadalo na zemnlju iz ocaja kada su primili gol, jer oni zive za to da dobiju Zvezdu ili Partizan kod kuce (za razliku od Zete kada je Partizan u pitanju), a narocito imajuci u vidu politicki kontekst. Da ste pobedili neugodne Kuljane ne biste ovoliko plakali ovde, ali ste toliko impotentni da je to strasno. Za 2 nedelje cete popiti jos jednu petardu!

ucitelj

pre 18 godina

Za "radoznalca":Ako pratis desavanja u nasem i inostranom fudbalu onda treba da budes jos vise radoznao.Samo da te podsetim da je u prosloj sezoni PSV-a pobedila c.zvezda i tek u polufinalu milan pogledaj zvezdino zrebanje u evro kupovima a pogledaj partizanovo i bice ti jasno ko je kuratije srece.Ono sto se desava partizanu je upravo zbog gubitka pobednickog mentaliteta zbog placanja sudija i prethodno ugovorene pobede protiv prijateljskog im rivala.To ti je kao kad danas bijes dete na ulici a sutra te tajson dokrajci e pa nije tajson jos zavrsio osetice to i te kako grobari.A u vezi 93.minuta i autogola pa trebala bi sreca malo i nas da pogleda jel ce takmicenje u ligi uefa biti i tesko i naporno tako da su ovi momci imali dobar primer za evropu da se utakmica igra dok sudija ne odsvira kraj.

Ed

pre 18 godina

Jeste nas malo sreca posluzila.Gledao sam mec uzivo i mogu reci da nismo bas blistali.Ipak veoma vazna pobeda je ostvarena.Smatram da se moramo ozbiljno pojacati ako zelimo da igramo dobro u Kupu Uefa jer je ocigledno da ovaj sastav nije dovoljno kvalitetan.

willi

pre 18 godina

Jel to navijači PENALTIZANA pišu o nameštanju? U jedno budite sigurni,Bjeka i Zeka odlaze jer vam nije dosuđen ni jedan penal danas.Pa toliko ste providni da vam više ni prave penale ne sviraju.A vi se grobari samo tešite,jer vidim da vam je sad Piksi i Zvezda glavni krivac.

Vaske Cacak

pre 18 godina

E moji ljudi sa cim se vi bavite.Pa OFK ce da uzme titulu ako ih ne pokradu sudije ili Terzic odustane na pola pa rasproda bodove do kraja.Gledajte kako je odigrao taj partizan protiv Hajduka?!?Njima treba zabraniti da sisaju travu na JNA a kamoli da igraju tzv fudbal.
Malo su bolji ovi Zvezdini od kako izgubise od ovih mojih cacana.

Degenije

pre 18 godina

Evo gledao sam Zvezdu bez da sam znao rezultat. A na drugom TVu Partizan. I ne mogu da se nacudim ovim Partizanovcima koji se javljaju. Ako imaju vise od 5 godina neka im je Bog u pomoci. Ali necu vise ni rec, ljudi koji su gledali su vam sve objasnili. Zvezda ej imala MNOGO srece da da ovakav gol. I to u 92. a ne 93. minutu.
A vasa igra. Pa to je kriminal. I stvarno jeste sudija navlacio za vas, 1.000 slobodnjaka i sta sve ne, crveni, ali je zaboravio da dune makar jedan penal.
Iskreno ovi sto pisu komentare i ne gledaju PArizanove utakmice. Pravi navijaci Partizana su danas pokazali da im je jasno gde je njihov problem. To su ti isti pravi znali i pre ovih bruka. Ma nije sporno ni prodati igrace i Saleta Ilica, ali gde Vam je jedan igrac kojeg su doveli da ga odmeni da odigra da poveze nesto. A Zvezdi predstoji dug put da dodje do prave igre. JEr i Braga i ovo jesu sreca. Znaci nesme da se niko zavarava, nego Piksi rekonstrukcija tima. Inace i mi smo imali ocigledno igrace manje kada je u igru usao Krivokapic. Ono cudo nisam video!

posmatrac

pre 18 godina

Bezveze se lozite. Jasno je da je Zvezda trenutno daleko bolja od Partizana - iako je i sama potpuno provincijalni tip. ALi, ima boljeg golmana, ima bolji spic, solidan defanzivni vezni red, talentovane Jankovica i Bastu, kao i Zigica koji je evropska klasa. Partizan ima bolju odbranu (bez Bajica), u veznom redu ili ne znaju (Nadj, Brnovic) ili misle da previse znaju (Vukcevic) - a u spicu niko nema veze s fudbalom. Nego, treba zaboraviti ovo prvenstvo i pustiti klince koji stvarno znaju, ali im treba utakmica i iskustva. Pa ce biti nesto za godinu-dve. Marinkovici su seca, obojica. A takodje Bosancic i Sulejmani. O Veselinovicu ne znam sta da mislim,tek ga treba videti, ali dolazi za jos neko vreme Jovetic koji je zakon. Znaci: izabrati trenera na duze staze. Klince u tim, ostale u penziju - i za par godina bice svetskih rezultata, a u medjuvremenu ce biti interesantno gledati kako odrastaju buduci asovi. Medjutim, da bi se ovo dogodilo mora neko u klubu da ima bar malo mozga i dugorocniju strategiju - sto ne deluje kao da je trenutno slucaj...

Boki

pre 18 godina

SCG za 3 mesta nize !

Taman smo se ponadali da mozemo da uhvatimo to 15. mesto na UEFA listi (daje pravo za dve ekipe u kvalifikacijama za Ligu Sampiona), ali kao po obicaju uvek kad neko prodje onaj drugi zabrlja, tako nas je Partizan vratio unazad ove sezone kao sto nas je Zvezda prosle a da ne pricam o eliminacijama OFK Beograda i Zete u prvom kolu kvalifikacija za Kup UEFA i to su te posledice sto nemozemo da mrdnemo na vise.

Evo UEFA liste od 30-og Septembra :

1 Spanija 61.748
2 Italija 56.874
3 Engleska 54.915
4 Francuska 43.656
5 Nemacka 41.489
6 Portugal 41.374
7 Holandija 36.331
8 Grcka 31.081
9 Skotska 28.625
10 Belgija 28.500
11 Rusija 26.333
12 Ceska 25.075
13 Turska 24.916
14 Ukraina 24.350
15 Izrael 21.041
16 Austrija 20.375
17 Svajcarska 19.875
18 Rumunija 19.790
19 Norveska 19.775
20 Bugarska 19.290
21 SRBIJA i CRNA GORA 19.249
22 Poljska 18.500
23 Danska 16.200
24 Madjarska 14.665
25 Hrvatska 14.083
26 Svedska 13.249
27 Slovacka 11.332
28 Kipar 10.165
29 Slovenija 9.498
30 Bosna 8.165

Agent tajne obavestajne sluzbe

pre 18 godina

Samo da se nadovezem na komentar da je Pixi namestio Zvezdinu utakmicu i platio sudiju da ne sude penal partizanu.
Imam pouzdane informacije da je Pixi potplatio boyu da ne pogodi penal, zatim platio Tikvare da bace petardu na JNA, potplatio zeku i bjeku da kradu grobljanske pare i platio je Colu da svira na Marakani, a ne na JNA i naravno Cecu.

Stefan H-Novi

pre 18 godina

Gledao sam utakmicu i sa sigurnoscu vam kazem da nije bilo namjestaljke,zao mi je ovog momka iz Buducnosti,nece mirno spavati ali to je fudbal.BRAVO ZVEZDO,pisu se 3 boda,malo li ih je Partizan dobio na namjestaljku a sada nama prodaju price zato sto dobijamo zbog ciste srece!
p.s Ovaj radoznalac je smijesan tip,kaze da smo mi zaboravili Psv i Zenit,a on je vec izgleda zaboravio tikvare...

Stamatovic Svetlana

pre 18 godina

I ova utakmica Parizana protiv Kule je namestena. Prosto je neverovatno da Partizan ne izgubi sa 5 golova u svojoj mrezi!

redbull

pre 18 godina

Ne mogu da verujem da se grobari javljaju.
Ja da sam na vasem mestu ne bih izlazio iz kuce mesec dana.
Doziveli ste najvecu sramotu u istoriji vaseg malog kluba i sad kad je sreca pocela da prati hrabre momke u crveno belom odmah brze bolje daj da napisemo NAMESTENO,PRODATO...itd...
Pa svako normalan,ko je gledao snimak moze da vidi da je lopta stvarno slucajno uletela u gol.
BRAVO ZVEZDO,evo vec smo pretekli mali partizan i cekamo svi utorak i 12.00 h

Navijac

pre 18 godina

Dosadni ste stvarno vise sa tim pricama o namestanju, zvezdasi neznaju kako drugacije da objasne pobedu Partizana pa potegnu odmah pricu o namestanju, isto tako i partizanovci odmah potezu pricu o namestanju i resavanju pobednika u 93 minutu!
SMARATE!!!

Nemanja011

pre 18 godina

@Radoznalac

Jel imas jos ovakvih stvari? Daj salji, salji...

Kakva namestaljka, o cemu vi private? Ako namestas utakmicu sa sudijom onda protivnicka ekipa dobija crveni karton a ti penal u bilo kom delu utakmice a ako se lomi rezultat, onda bas tada. Ako pak namestas tekmu sa protivnikom, ima li smisla da taj pobedonosni gol dajes bas u 93. minutu i to tako sto se lopta slucajno odbija od odbrambenog igraca? Pa zar niej logicno da se pusti Zigic da opali loptu glavom ili da se ne isprati neka kontra? Ali ne, ovo je namestaljka iako ste to samo vi videli.

Gledajte malo u svoje dvoriste. Gledajte kako to da je Zvezda posle xy godina u jesenjem delu (koji nam nikada nije lezao) ispred vas na tabeli? Gledajte to sto nemate igru, sto nemate nijednu izgradjenu akciju, sto ste i ono sto ste do sada dobijali dobijali zahvaljujuci penalima koji su se sudili sakom i kapom. Gledaj to sto za dve nedelje dolazite na Marakanu gde niste dobili xy godina i gde vas ceka masakr. Pljuj do mile volje Zvezdu kada igra lose i kada vi igrate dobro ali da trazis alibi za vase ocajne igre u navodnoj namestaljci utakmice u Podgorici, to je u najmanju ruku smesno.

A sto se Zenita i PSVa tice..pa sta da ti kazem..desava se. samo to nisu klubovi za koje niko nije cuo. Zvezda je jedini tim koji je prosle sezone tom PSVu dala tri gola i jedini tim koji ga je u CL pobedio sve do polufinala istog takmicenja. To, vidim, ne primecujes?

Brini svoje brige, cekaj sesnaesti i masakr na Marakani.

Gosa

pre 18 godina

Bravo Zvezdo! Cudi me da bas Grobari pricaju o nekoj namestaljci?? O cemu vi to pricate? Kako se zvase ona ekipa iz Izraela?? Bese nesto kao bundeva... Ne bre TIKVA - zivela zdrava hrana.

milos

pre 18 godina

evo zasto je propao fudbal u srbiji. nijedan komentar za neku drugu utakmicu osim zvezde i partizana. to su vam izgleda jedini klubovi u celoj zemlji, a siguran sam da ovde ima ljudi iz kule, smedereva, cacka...i sad ja cacanin treba da se cimam sto je partizan remizirao ili zvezda dala gol u nadoknadi, pa bas me briga za njih. da li ce neko iz nekog manjeg engleskog grada da se cima sta su uradili celsi i arsenal. naravno da nece. e zato su kod njeh puni stadioni i u drugoligaskim i u treceligaskim utakmicama. BORAC CACAK!!!

srdjan

pre 18 godina

Da nisam bio na stadionu u Podgorici pomislio bih citajuci brojne kometare na ovom sajtu, da je utakmica Buducnost - Crvena zvezda bila sve, samo ne regularna. Jasno mi je da su prethodnih sezona mnogi mecevi u nasoj ligi imali u najmanju ruku sumnjiv ishod, ali ovo je utakmica koja je pravi primer kako bi trebalo da izgleda nase prvenstvo. Akcije sa obe strane, pun stadion, visok tempo, otvorena igra, domacin gine za bodove koji mu mnogo znace u borbi za opstanak, gosti znaju da im je pobeda strasno bitna na putu ka osvajanju titule. Srecom pa je bio tv snimak i nadam se da su mnogi imali prilike da vide daleko najbolju utakmicu koja je odigrana u nasem prvenstvu ove sezone. Zvezdasi su se na kraju radovali kao da su postali sampioni, a navijaci i igraci Buducnosti dugo nisu mogli da se oporave od nesrecno primljenog gola. Pa zar bi fudbaleri oba tima padali po terenu od umora i grceva da su unapred znali ishod duela. Nadam se da ce se i ubuduce ovako igrati u nasem prvenstvu, jer je duel u Podgorici recept za ozdravljenje domaceg fudbala.
A sto se Partizana tice, ko gubi ima i pravo da se ljuti. Ako su u Zvezdi mogle da se dese ozbiljne promene, ne vidim nijedan razlog da se to ne dogodi i u Humskoj. Ili se svi bojimo promena. A to nam je uvek bila mana....Zato Partizanovci, dobro se zapitajte koj je kriv za sve sto se dogadja u poslednje vreme. Da li nova uprava Zvezde koja se i dalje svakodnevno bori sa problemima koja je nasledila iz proslosti..Ili losi potezi celnika Partizana..I jos nesto Piksi nije ni bio na utakmici u Podgorici...Ali jeste Rajo Bozovic....

sasajoe

pre 18 godina

e moji grobari zvezda i kad gubi i kada dobija uvek svmo svi kao jedan a ne kao vi, a ti sto pises psv i zenit to su prave ekipe i neko mora da pobedi nekad i sreca posluzi ali ne pucamo od TIKVE upamtite to daj boze da se sastanemo sa njima u kup uefa pa da se ucite,,, a videcemo i u derbiju ko koliko vredi znaci sacekajte pa onda pisite nesto nemoj posle da vas nema u komentarima nemozemo bez vasih komentara hahahahhaa C.Zvezda-Partizan 5-tarda-

Francesko

pre 18 godina

BRAVOS ZVEZDO,ZVEZDICE.Pa i sreca gradi uspehe,ali cinjenica da je sudjeno da ova sezona bude nasa.Svaka cast,odlicno je krenulo,jos da pukne petarda na Marakani protiv onih .Komsije ni jednu jedinu priliku nisu imali,pa o cemu oni pricaju i cemu se nadaju,nek budu treci,dosta im je.VOLIM TE ZVEZDO,SA TOBOM DO SMRTI

Goran

pre 18 godina

Vidim da se ove osramocene pristalice crno bele boje javljaju da nesto pametno kazu,pa eto da i ja kazem da je ona Tikva (jedna ekipa vise koja je petardirala partizan) izgubila kod kuce u Izraelskom prvenstvu.

Varvari Subotica

pre 18 godina

Buducnost je nezasluzeno izgubila. Da je bilo bar malo srece 1 bod bi ostao u PG ako ne i sva 3. Pri rezultatu 1-1 Boskovic je propustio dve stopostotne sanse. Sta reci za drugi zvezdin gol, cista sreca. I vremenski interval i nacin, to se ne desava cesto.
Buducnost treba da nastavi sa ovakvom igrom.
Bili su bolji rival, ali ne pobedjuje uvek bolji...

P.F.C.

pre 18 godina

KAKO TOYOTA PODMAZUJE AAAAAAAA?
CIM IMA SUSKE IMA I REZULTATA!
PA AKO NECE MILOM, ONDA SILOM, U NADOKNADI!!!!!! HA- HA!!!!!!
DA NIJE SMESNO, BILO BI TUZNO!
I STA RECI POSLE SVEGA? CIGANJSKA POSLA!!!

mich

pre 18 godina

Ono ste ponovo moglo videti je da Zvezda ima fenomenalne igrace glavom. Pa iz svih mogucih pozicija u 16ercu gadjaju glavom, i to opasno, i Ziga i Purovic, a kod prekida i ostali.

pecko

pre 18 godina

Mnogo se,bre,cigani,lozite na derbi,a u proslom je bilo 1;1,a vi ste igrali svoju omiljenu bunkericu i svoj jedini korner izveli u 90.minutu.Toliko o vasoj superiornosti.

Laki

pre 18 godina

Kakve budalaštine...igrači Budućnosti izginuše na terenu...izvršeno pet ili šest izmena, kad je izlazio Sekulić zamalo nije prošlo čitavo poluvreme...valjanja po terenu poprilično, kad ono nadokanda +3 minuta ?!?
Gol je dat u 1,30 nadoknade, i ?????
Jel' problem u malo sreće, što je onaj nesrećnik pogrešno podmetnuo nogu??? A u BGD-u 5 minuta nadokanda...hehe, ali ništa od penala, kakva tragedija... Žare i Bjeka uštekali lovu, osećaju da im se bliži sudnji čas...

dr krmak

pre 18 godina

pa kod nas izgleda kad zvezda i partizan pobede u zadnjem minutu ili bude dosudjen penal odmah namestaljka znaci i po spaniji i engleskoj italiji kad timovi pobede u zadnjem minutu nije namestaljka pa daj postali ste dosadni sa glupim komentaima o namestanju pa daj bar jednom kazite SRECA a ne namestaljka.

Moma Kac

pre 18 godina

Mislim da je dosta bilo da groberi daju golove u nadoknadi vremena pa sad malo mi treba da ih dajemo. A sto se tice namestanja partizanu su prosle sezone umesto da npisu koliko se produzava tekma pisali dok partizan neda gol!!

sasa

pre 18 godina

Utakmica u Podgorici je pravi primjer za ozdravljenje naseg fudbala! Ambijent za pricu,10000 hiljada gledalaca. ,,Varvari,, i ,,delije,,fenomenalni.
Ofanzivan, brz, dinamican fudbal! Buducnost je imala znatno zrelije sanse, bila pokretljivija i bolja ali u sportu ne pobjedjuje uvjek bolji! Zvezda, konstantno preskakala igru. Zigic i Purovic su dobijali dubinske lopte ali bez nekog specijalnog rezultata! Jednostavno sve je bilo super samo ne i rezultat moje Buducnosti ali idemo dalje...
U Podgorici se radi na duge staze.Zavrsava se stadion koji ce moci da prim i 26000 gledalaca, sa hotelom, podzemnim garazama i svom pratecom infrastrukturom, zatim fudbalski kamp sa 5 pomocnih terena i svim neophodnim detaljima za izrastanje velikog kluba!
To je za mene najvaznije a sto se tice Zvezde i Partizana slabije rezultate koje pruzaju u Evropi su realni odnos snaga jer u Evropi se ne dosudju faulovi za ,,ljepotu,penali za staru slavu a tek sudije...
Malo mi je smetalo onoliko faulova za Zvezdu u Podgorici ,ni 10%ne bi ih dobila u Evropi ali to je nas fudbal gdje se stite ,,veliki,,

PG_man

pre 18 godina

Prvo ne lupetajte kad nijeste gledali utakmicu. Budućnost je bila potpuno ravnopravna ako ne i bolja.
Gol u 93 ne može biti namjeran, ko god ima oči i razumije se u fudbal to vidi.
To je bila prava utakmica, jedna od rijetkih koje se mogu viđeti kod nas, za razliku od onoga što su pokazali Partizan i Zeta prošle nedelje (bio sam na obje utakmice).
Nekad smo se sprdali i pljuvali po igračima Budućnosti kad su namještali utakmice sa vječitim.
Ovo je prvi tim Budućnosti koji u PG ne namješta utakmice još od generacije Mijatovića i pobjede protiv Partizana 3:2.
Od tada do Brana Milačića u PG nismo gledali poštenu utakmicu. I zbog toga koliko god bude gubila utakmica Budućnost treba je podržati, zbog toga je i najgledanija ekipa u ligi.
Ne vjerujem da bi bilo onakvih startova, kartona. Ne bi Vujadinović branio onu šansu Žigića itd.
Vjerujte mi da sam se nagledao namještenih utakmica pod Goricom (kad je Drobnjak promašivao glavom sa metra i Vlaisavljević dao 2 gola- vjerovatno jedina u karijeri, pa kad je Adžić dao golčinu sa 20 metara a niko se ne raduje itd.) ali ova nije bila.
Zato grobari imajte dostojanstva kad gubite. Svi znamo kako Zeta igra protiv Partizana, a protiv Zvijezde trupačke skaču u Zvijezdine igrače i to na Marakani.
Zato su u Evropi prošli kako su prošli i Zeta i Partrizan, odnosnosno Zvijezda i Budućnost.
Gube od Širokog, Petržalke i Tikve, odnosno izbacuju Bragu i dobijaju La Korunju - Budućnost.

gr

pre 18 godina

Vidi cuda, prvi se javise grobari. Gledao sam utakmicu koju je prenosio crnogorski komentator koji voli Zvezdu i Partizan da je to cudo (citaj:Milo Djukanovic, nezavisna CG...).Kad on nije pomenuo kradju svoje voljene Buducnosti onda vi licemeri ucutite. A ti milose, pa nisam ti ja kriv sto 80% ljudi u Cacku navija za Zvezdu ili za Partizan. Ko vam je kriv kad ne volite svoj klub dovoljno.
ZVEZDA JE SAMPION...

PFC May

pre 18 godina

aha..pochelo sad se vishe neche buniti kako je ne regularno prvenstvo i sudjenje sad je POCHELO ighraju dok NE DAJU GOL !!! ako treba i do 97' minuta SAD JE SVE REGULARNO !!!

Igor

pre 18 godina

Ljudi, da se mi vise ne prepucavamo oko ovog pitanja. Dobro znamo, bar mi sto pratimo fudbal da i Crvena zvezda i Partizan imaju svoje klubove i da i jedni i drugi namestaju utakmice. Tako ce nam biti sve dok nam savez i klubove vode mafijasi.
Da bi nam bilo bolje u buducnosti treba svi da se udruzimo u akciji STOKO ODLAZI!!!

Zoran

pre 18 godina

@Mladen Salzburg
Ne kaze se obadvoje vec oba ili dvoje a i kod ovoga dvoje pogresio si rod ispravno je dva.
Inace sinoc su bila dva cista penala za Partizan. Jasno mi je da CZ mora biti prvak.

mrsi

pre 18 godina

Nego, zna li neko zasto niko iz Kulskog Hajduka nije ucestvovao sinoc na onim cuvenim "konferencujama za stampu", koje priredjuje PFC???
Nekada u Partizanu bise ponosni na te konferencije, kazu to je ogledalo evropskog Partizana...a ono juce samo trener Blagoje Paunovic i onaj Vjetrovic...
Izgleda da se evropski Partizan preko noci pretvori u africki Partizan...
Uprava i onako vec decenijama deluje kao Idi Amin u svojim najboljim danima, a kulturnog i demokratskog dijaloga izgleda ima vise u Alziru nego na sajtu: partizan.co.yu.
Ovakvu vrstu menadzmenta koju sprovodi Curkovic sto u Partizanu sto u OK, ne znam vise kako da nazovem. Da su nedaj boze neka drzava Bush bi ih davnih dana svrstao u onu svoju "osovinu zla"...
Tesko je ovih dana biti Grobar!

Boxi

pre 18 godina

Gledam ove komentare i ne mogu da verujem sta oni ljudi pisu???
Ko je iole malo gledao utakmicu, video je kako se bori za klub, za tim ciji dres nose onda bi prvo zapusio usta i zapitao se sta pise. Kako se sve desilo na kraju i koliko je krivo bilo igracima Buducnosti, decko je davao izjavu posle za crnogorsku televiziju, decko koji je dao autogol, bukvalno je plakao, a Zvezdini igraci su se radovali pobedi kao da im je utakmica zavisila za titulu. Na fin nacin molim grobare da ne pisu vise onakve gluposti i da gledaju sebe da puste nas na miru, utakimce sa Zemunom 2 penala, Zetom svi pricaju cak i komentator se jednom ubacio rekavsi da je sumnjivo kako je Partizan dosao do pobede i neke sudijske odluke, Tikva ponovo 2 penala, juce crveni karton za Hajduk i ponovo ne mozete da dobijete. Pustite Zvezdu na miru, uzivajte u svojoj tuzI!!! Zvezda ode u crnu goru i zna da mora da gara 90 minuta, da nece niko poklanjati, dok slucaj sa vecitim "rivalima", he he moze da se dozvoli luksuz na poluvremenu i da bude onako kako je realno, da gube prvo poluvreme i onda u drugom lagano preokret uz MA NE pomoc sudija i MA NE po koji penal. E da su od pola penala iskoristili mozda i sada sve ovo ne bi bilo sumnjivo toliko. Zadatak za novog trenera ponedeljak- penali, utorak-penali, sreda pregovori sa sledecim protivnikom oko ishoda konacnog rezultata, kolika pobeda na kraju Partizana, cetvrtak-penali, petak-penali! Pa mozda i ubodu koji pa da mislimo da je bilo regularno!
Red Star Forever!!!

Gau

pre 18 godina

Toliko je jadno ono namestanje, u poslednjem sekundama meca, a igrac Buducnosti pada na zemlju i ne veruje kako nije mogao efektnije da da gol. Da je bar volej uhvatio... A vi Cigani koji ste pljuvali Partizan zbog penala, ovo je i vise nego smesno!

Dragiša

pre 18 godina

Dragi ljubitelji fudbala i ostali koji nemate pojma šta pričate, zgadjen sam onim što se u poslednjih mesec dana (u stvari od početka sezone) dešava sa Partizanom. Vođe onih 1000 navijača pitam ZAŠTO SE VI USTVARI BUNITE? Da li zato što je Partizan u poslednjih 2-3 nedelje doživeo neviđenu blamažu kakvu ne zaslužuju da dožive ni mnogo manji evropski klubovi od Partizana ili ZATO ŠTO NEMA NIŠTA OD PUTOVANJA PO EVROPI O TROŠKU UPRAVE (OSTALIH NAVIJAČA)I DNEVNICA!?!? Jer ako se bunite zbog ove blamaže onda ste gospodo komotno mogli da se oglasite i pre 10-15 godina! Najbolji igrači se prodaju već posle 1 ili 2 dobre sezone ili polu-sezone. Setite se Mijatovića, Miloševića, Kežmana, da su se ti ljudi malo duže zadržali u Partizanu mislite da bi smo morali da čekamo 2003. da igramo u Ligi Šampiona? Forsiraju se igrači poput Saše Ilića! Znam da se mnogi neće složiti samnom, ali setite se njegovih propuštenih šansi u LŠ sa 3 metra, sa 5 metara, sa 6 metara... Setite se pljuvanja protivničkog igrača u Dnjepru i kako je kao kapiten ostavio igrače na cedilu celo 2. poluvreme. Lako je dati gol Zemunu ili Vojvodini ili Egaleu! Takve igrače je ova uprava gajila i negovala a lično su se bogatili na prodaji Mijatovića, Miloševića, Kežmana! Nenad Bjeković mlađi koji POJMA NEMA SA FUDBALOM uporno je forsiran godinama! PARTIZAN JE VELIKI EVROPSKI KLUB. Pogledajte vaterpoliste, košarkaše, rukometaše... u najtežim vremenima, 90tih, oni su ponosno i često veoma uspešno igrali u Evropi. A fudbaleri? Ova mafijaška i lopovska uprava koja je uzela 15 godina našem Partizanu mora krvlju da bude oterana! I TO JE MALA CENA ZA ONO STO SU URADILI OD KLUBA! PARTIZAN DO SMRTI!

MLADEN PG

pre 18 godina

Jednostavno utakmica BUDUCNOST-Zvezda je primjer dobre utakmice,postene,borbene,do poslednjeg atoma snage!!Sve je prastalo,pun stadion,u slucaju Podgorice to su tri tribine cetvrtu ce zavrsiti kad se skupi malo para.Buducnost odlicna ,Zvijezda na nivou sampiona,iskusna i cekala je svoju sansu i dobila je na poklon od domaceg igraca.Bio sam na utakmici bilo je super jedino su Varavari istakli kukasti krst i to mi je pokvarilo dozivljaj.Za sve one koji tvrde da je utakmica namjestena
1.BUDUCNOST NE NAMJESTA UTKAMICE!
2.Zvijezda se radovala kao da je osvojila LŠ
3.Odugovlacenje kod izlaska Boskovica i ulaska Sekulica je ocigledno,BUDUCNOST nije imala snage da izdrži svih 90 minuta tempo koji su sami nametnuli.
Inace kad je kisa BUDUCNOST trenira na terenu iza Gimanzije(koja je odmah do stadion) a to vam je malo veca poljana sa rupama i brdima po terenu jer ako bi trenirali po podgorickim kisama na svom stadionu od njega ne bi nista ostalo.Eto toliko od mene zao mi je plavo-bijelih momaka ostavili su srce na terenu ali za pobjedu protiv Zvijezede treba i srece.
P.S.
ČEKAMO PARTIZAN
'P E T' tikva će biti dječiji vrtić!!!!

delija_sever

pre 18 godina

alo grobari sta kukate kad ste vi namestili prosle sezone i ove sezone utakmice kad su ovi davali sami sebi golove i sudije svirale penal a faul bio na sredini terena a plus seti te se kako ste namestili tekmu zeta partizan i zemun partizan? zeka nema vise para sramota da namesta propali ste grobari

NN

pre 18 godina

Ja sam grobar,bio sam sinoc na utakmici kao i prethodnih 15 god.Ovo sto pisu ove neznalice je sramota!
Partizan nema pojma,sudija je bio los iz neznanja,ali nije svirao cist penal za Kulu,iako je za Partizan takvih prekrsaja oko kaznenog, sigurno pet svirao,a ta ruka koju novinari potenciraju je smesna.Prvo kolko sam video bila je napucana,mada sam bio na stadionu i nisam gledao snimak,a i da je bila,sudija nije mogao da vidi,jer je bio katastrofalno postavljen,jer se slabo krece,lose trci,nespreman je, a par igraca ga je zaklonilo. bio je na 30m od situacije, iako je trebao da bude blizu kaznenog.Ako je video i nije svirao,svaka mu cast!Dosta vise laznih igraca i laznih uspeha.
I ne lupetajte vise, kad na prvenstvenoj utakmici nikad niste bili,sem mozda na derbiju,jer ste culi da je to popularno.Od Vas pozera,mi koji se svaki vikend dosadjujemo na stadionu,jer gledamo ekipe koje nece,ne znaju ili ne smeju da se suprotstave Partizanu i Partizana koji ne zna nista, ne mozemo do karte da dodjemo kad se igra Evropska utakmica.E sad necete moci jos goduinu dana da se busate kako ste veliki grobari,jer ste eto bili protiv Petrzalke,pa kako to da onda nedadosmo gol???Pa tako sto ti jadni igraci godisnje odigraju dva derbija koja nesrecno izgube:):) od Zvezde koja se raspada i 28 utakmica u kojima se jedva ceka kraj da protivnici dobiju premije. Ali da se ovi cigani ne slade,sve su to Zeka i Bjekovic naucili od velikana:):) Dzaje i Cveleta. Nazalost takvo stanje nas je dovelo dovde,da je fudbal maltene propao.
Ne nadaj te se cigani,vi ste jos gori,samo polako.Jeste da nas uvek razbijate,ali ce istina brzo doci na videlo.Sto se tice Podgorice,kamo srece da bude vise ovakvih utakmica.Stvarno ste srecno dobili i ako Pixi nastavi ovako da igra posteno u prvenstvu,da ne stiska sudije,kao ovi nasi punisici(Z i B), debelo ce mu se vratiti.Imace ponovo punu Marakanu,a to ce doneti i pare.rekao bih jos da je ovaj sudija Pejovic sudio muski u Podgorici,svaka mu cast,svirao je tako i protiv Smedereva na Partizanovom stadionu,ali tada je penal morao da odsvira,jer je bio ko kuca.To je bila dobra utakmica,posteno smo je dobili,zamislite, sudija nije svirao kod 1:1 cini mi se cist penal za Partizan i Raka je to pohvalio.
Borite se malo za posten fubbal,dodjite na stadion,pa tamo recite Bjekovicu,Pixiju,Terzi i drugima ovo sto ovde piskarate.Citate placene izvestaje i onda kladionica,prodavanje,namestanje,...Oni nemaju pojma svi od reda.Da znaju nesto, ne bi bili poltroni nego bi igrali fudbal.Ovako posto niko nista ne zna, igraju oni koji su podobni ili oni sto imaju sponzora,tatu,mamu,rodjaka, dok Marinkovic sedi na klupi ili na tribinama.Takve su sve ekipe, ne samo Partizan.Kad dodju stranci,e onda to ide drugacije.Mada vidim da su Mudrinic i Krivokapic stvarno kvalitet, nezamenljivi su i kod Zenge::)))))
Jedina ekipa koja vidim da se bori i izgara je Buducnost i vidite gde je!Njihov trener je eextra i verujem da ce poceti da dobija.Jedini sme da kaze danas nismo imali pojma.Dok svi drugi su igrali cvrsto,modernu formaciju,sa dosta trcanja,ali ih je jedna neopreznost,dekoncentracija kostala poraza...E kolko puta to citamo.NEZNALICE!
UPRAVA NAPOLJE!Treba malo da se obogate,ipak ljudi rade,ali vise su izgubili svaku meru.
HOCEMO DA GLEDAMO FUDBAL! DOSTA NAMESTANJA!

blazza

pre 18 godina

malo mi je muka komentara ljudi koji ili ne znaju nista o fudbalu ili naprosto nemaju veze sa realnoscu.

kao prvo, nisam gledao zvezdinu utakmicu i ne milsim da je tu bilo sta sporno. zvezdasi medjutim moraju da imaju u vidu da protiv zvezde skoro svaki tim igra pilicno otvoreno sto zvezdi daje priliku da se nadigrava sa rivalom, sto je u svakom slucaju privilegija.

sto se tice utakmice partizana, to sam gledao, i licilo je na sve samo ne na fudbal. ne moze se reci da je partizan lose igrao, nego da se hajduk dobro (i srecno) branio 90 i kusur minuta. ali i to je fudbal. sto se tice sudjenja, postojale su neke greske. prvo je sudija treba da dosudi faul na ivic 16-terca za hajduk kada je lomic rukom povukao igraca hajduka, koji je istini za volju malo teatralno pao. zatim, ocigledan penal za partizan u 70 minutu i oko toga nema spora. to je bilo vise ocigledno. zatim, u 82 minutu jos jedan penal nad brnovicem iako je neko gore prokomentarisao da je to start na loptu, taj ociledno nije gledao usopreni snimak, i video ono sto je bilo ocigledno i odmah: da je igrac hajduka prvo startovao na brnovica i odneo njega zajedno sa loptom. to je gospodo moja cist penal! a sudija je verovatno pod tolikim pritiskom da je sve namesteno, da nije svirao ni jedan penal. ali nema veze. neka neko kaze koji penal za partizan nije postojao (osim onog protiv zemuna kad je bio faul van kaznenog prostora i zbog cega je taj sudija donio ocenu 1)?

prica se o namestanju, a zaboravlja se sta je bilo prosle godine, kada je zvezda davala golove u 93, 95, 97 i 101 minutu!?! to je sve bilo regularno, ali zato sad partizan sve namesta!?!

strela-metla.metak

pre 18 godina

E ovako... do pre neke nedelje ste ovde pljuvali po Walteru Zengi setite se samo neresenih rezultata na pocetku prvenstva kukali ste ko strine neke.. a sad velika zvezda veliko ovo veliko ono.. Braga i Buducnost juce cista sportska sreca i vi to sami znate.. nemate igru nemate koncept i nedao vam bog Zigic da zafali (prva tekma sa bragom u BG.. kako ste onda odigrali? ) Ne zamajavajte se Cigani isti smo i mi i vi Tj. amaterske ekipe koje jedva pobedjuju Buducnost i gube od neke tamo Tikve.. Kod vas nema ko da pravi igru a kod nas nema ko da da gol... igramo staromodan fudbal, dosadan, mucenje bree... pogresna selekcija fudbalera.. prodaja.. ma koji moj se smaram ovde..z ivi bili pa videli .. uostalom se vec zna prvak.. ove godine vi... pa onda mi..itd..

Srdjan Zemun

pre 18 godina

Uz svo postovanje svima (partizanovac sam) moram samo kratko da se javim! Prvo, stvarno mi je sve cudno oko Partizanove Evrope ali sta je tu je! Ja sam partizanovac bez obzira na sve! Sve veci i veci! A sto se tice Zvezde, svaka cast! Imali ste srece i u Bragi i u Podgorici! A sto se tice onog autogola, samo jedna obzervacija! Svi kazu da je decko koji je dao gol plakao posle utakmice! Pa sta ste ocekivali? Da je dobio pare, zar mislite da bi slavio sa Zvezdasima??? Sto je vise para dobio, vise bi suza pustio! Mada, ovo je samo moj osvrt na pisanje pojedinih ovde i pri tom napominjem da licno ne verujem da je to bilo namesteno! Toliko! Ajd sad da svi uzivamo na svoj nacin i u tudjoj nesreci1

MIRKO

pre 18 godina

Boze sto se ovi zverzdasi toliko javljaju, kada igraju u domacem prvenstvu jedva pobedjuju (ponekad i uz pomoc sudija), a kada zaigraju u Evropi ne prelaze centar. Sanjajte, Sanjajte, zdravo je to, zjelje su jedno realnost sasvim nesto drugo.

Vuk Bozic

pre 18 godina

Ljudi koji imaju pameti, morala i obraza znaju kada mogu i treba da govore, oni koji navedeno nemaju, lupetaju gluposti i baljezgaju u vreme i na nacin na koji nikada ne bi smeli. Umesto da se pokriju usima i zavuku u svoje rupe (misje, naravno), oni prete i prozivaju bez ikakvog osnova. Da li ce posle petarde 15. oktobra konacno zacutati? Sumnjam, jer kad bi bili u stanju da shvate ono sto je odavno trebalo - vec sada ne bi progovarali od stida!

Pet Tikvica

pre 18 godina

E moji tikvani, autogol se desava, pa i vi ste ga dali sami sebi u cetvrtak tri minuta pred kraj, jeste li i vi to nesto namestili protiv Pet Tikvi?
A plus jos bi i Augentalera za trenera koji se proslavio autogolom na Marakani u zadnjem minutu.

gr

pre 18 godina

ISPRAVKA, NE GUBIMO SVI OD TIKVE, VI GUBITE OD TIKVE...
P.S.
Pouzdana informacija, ko ne veruje njegova stvar. Prosle godine su Bjeka i Zeka bukvalno na koljenima molili precednika Zeleznika u poluvremenu da ih puste da pobede. A sto se tice Zete, pa zna se ko je tamo glavni, grobar No.1 u Crnoj Gori. Setite se kako im je Trajkovic Prosle godine zabio gol i asistirao za 2:2 na JNA u 80 i nekom minutu, i onda komanda PUSTAJ pa brnovic prolazi pored 5-6 igraca Zete kao pored turskog groblja i pogadja za pobjedu partizana. Razmislite o tome malo...

nervozni grobar

pre 18 godina

Idite bre cigani.....ono u cetvrtak je bila najveca sramota srpskog fudbala.Mislim na moj Partizan naravno,ali odmah iza toga je ona vasa igra u Bragi,posle cega ste se onoliko radovali....pa nasta je ono licilo pobogu,pa ni u sumadijskoj ligi se onako ne igra bunker.Pazite nije problem u bunkeru,nego kako ga igras

zvezda je to

pre 18 godina

ovi iz B92 su svi grobari samo vesti za propali partizan sta me briga koce da dodje da trenira moze da dodje i cuveni otto rehagel ni on im nemoze pomoci kad ce u derbiju da puknu bar 6 komada zivi bili pa videli.... Pozdrav iz stuttgarta za sve delije

Easter

pre 18 godina

Sh'a je,grobari,sta ste udarili u kuknjavu,k'o da ste prvi put izgubili sa petardom?!? Pateticni ste,ono,do bola...Vise vam ni penali,ni igrac vise, nisu dovoljni za pobedu.Mnooooogo ste jaki! Al' niste vi jos dovoljno ocajni,cim u svoj muci i blamu jos uvek izvirujete u komsijsko dvoriste; pravi ocaj ce da vas u'vati tek posle derbija! Ja jedva cekam...I,da,jos nesto: a sto tepate ovim vasima,Zecevicu i Bjekovicu? Mislim, Zeka i Bjeka,ma daj...

radoznalac

pre 18 godina

@petokraka sampon, nemanja,ucitelji i co.....
jednu stvar da pojasnimo imam godina koliko i vi zajedno i pratim isto fudbal koliko i vi svi zajedno i zato me nemojte zvati "deckom ili slicno ".
Sada bih ja vas pito :
1. Kakve veze ima ako si cuo za neku ekipu ili ne uvek je velika blamaza da dobijes toliko golova, a uostalom ko je cuo za taj Zenit pre vaseg poraza ?
Ja se stidim sto smo mi izgubili ove dve utakmice i ne pokusavam pravdati klub kao sto vi radite ali mora se dalje i to je to !
2. Jel vam toliko tesko pada istina a to je da je kod nas korupcija i to nije samo kod nas vec u mnogim drugim drzavama.
Ne namesta utakmice samo Partizan (u sta sam uveren da to radi) vec i vasa voljena ?
I sta ima da se krije, slazem se sa vama nekima da je zbog toga Partizan sada upao u krizi i to je sasvim normalno, pa vi ste u krizi vec 13 godina a i bogami u dugovima do guse .
3. Najgore od svega je kada se covek gleda u ogledalo i laze samog sebe.
Mi,barem oni sto misle slicno meni, hocemo da pogledamo u nase dvoriste i zato sam se i obratio mojim Grobarima da dobro razmisle sta rade a uvredili se oni sto mi kazu da svako gleda u svoje dvoriste, kako to ?

fontana nbg

pre 18 godina

CITAM ZADNJI KOMENTAR I NE VERUJEM. PA VEROVATNO SE JAVLJAMO JER JE TEMA U VEZI ZVEZDE. A TI NAVIKAO TRAS ODMAH KOD KOMSIJA DA MALO LUPAS KAO I TVOJI DRUGOVI PARTIZANI IZNAD. PA IDI NA TEMU O SVOM KLUBU TAMO NEMA KOMENTARA, MALOPRE SAM VIDEO. NARAVNO NISTA NISAM PISAO A NE BIH NI ISAO NEGO VIDEH DA STE SE OVDE SJATILI. VISE VAS JE DOSLO OVDE NEGO NA BOJKOT. PA VISE JE ZANDARA BILO. KAZETE 1000, MA 500 VAS NIJE BILO. NEVEROVATNA JE VASA OPSESIJA ZVEZDOM, ALI I NE CUDI JER IMATE VELICINU ZA NAJVECEG RIVALA, I SPORTSKI A TEK NAVIJACKI. PA UCITE SE PACERI! SAMO NE ZABORAVITE DA JE NASA LJUBAV JACA OD VASE MRZNJE!!!

PRE PAR KOLA PADE COVEK METAR OD 16-ERCA TRAS PENAL ZA PARTYZAN. SMESNI STE. STA BRE HOCETE?! BORAC JE BIO BOLJI OD ZVEZDE ONDA ALI JEL PONOVLJEN PENAL ZA NJIH, JEL PRODUZENO 3 MINUTA IAKO JE TREBALO BITI 7-8 OPUSTENO, JEL SMO REMIZIRALI PRVO KOLO (USTVARI TO SMO NAMESTILI). SVE STO SMO DOBILI BILO JE ZASLUZENO!
NAVIJACI BUDUCNOSTI PROSIPAJU BILI BOLJI, SAMO SVOJE SANSE PAMTITE. NAS DRUGI GOL JESTE SRECA ALI I PLOD NAPADA JER SE MOMCI NISU PREDAVALI. A VAS JEDINI? POGLEDAJTE SNIMAK VI STO STE BILI NA UTAKMICI. STOJKOVIC ODLICNO BRANI I LOPTA UDARA U GLAVU VASEG IGRACA I COVEK NI KRIV NI DUZAN DADE GOL - KAO I AUTOGOL NA KRAJU. KAZETE BILI STE BOLJI, NE BIH REKO. AKO STE BILI NA STADIONU PA DA VAS RAZUMEM. JA SAM GLEDAO NA TV-U I TO NIJE ISTINA. IMALI STE I NEKE DOBRE SANSE ALI TREBA NEKO I DA ZNA DA DA GOL. ALI TO MALO STO FALI I PARTYZANU SRECU KVARI.

NAPRED ZVEZDO U NOVE POBEDE
S TOBOM DO SMRTI

Ribolovac

pre 18 godina

eto ovi grobari se uhvatili za psv i zenit a sto se vi lepo ne zavucete u svoje rupe po evropi od praga slavija pa od beca rapid evo sa i da skoknete do izraela svi su vam oni dali po pet komada i izbacili vas dalje a sto se tice namestanja da nije ono bese zecevic vidjen skoro u parizu sa vecom sumom novca kako ulazi u jednu od cuvenijih kladionica i to bas par dana pred utakmicu partizan-tikva al to je vas predsednik ili sekretar koji li je vec moj na funkciji a valjda je i bio red da i mi namestimo utakmicu sad sam bas pricao sa piksijem do kraja prvenstva je kupio sve utakmice jedino se nije dogovorio sa zekom koliko cemo komada da vam uvalimo na marakani za koju nedelju al i to ce brzo da se potpalti pa ce i to da legne kako treba zvezda titulu partizan u drugu ligu i resen problem

Vlada NBGD

pre 18 godina

Mirko i ostali rakokopaci realnost vam je sledeca:

1)U nasim vitrinama su trofeji koje vi(i vasi potomci, cak i oni daleki) na svom stadionu nikad necete gledati.

2)Dobili ste "peticu" od ekipe za koju nisu culi ni u njihovoj zemlji, a kamoli u nekoj drugoj.
Da ne mazemo oci, nije ovo ni Kroacija, ni Rapid, ni Slavija, ni bilo koji drugi tim evropske C ili D klase, vec Makabi iz neke nedodjije, koji medjunarodne utakmice cak ne igra ni u svom gradu.

3) Za onog sto napisa "i mi i vi":
Drsko je i, blago receno, neukusno, vas i nas stavljati u istu grupu, jer se razlikujemo kao sesirdzije i bogovi.
Partizan nije evropski klub i malo je verovatno da ce to ikada i biti.
U dobroj vecini velikih gradova postoje veliki i mali rival: tako je u Liverpulu(Liverpul i Everton), tako je u Madridu(Real i Atletiko), tako je u Barseloni(Barsa i Espanjol), tako je u Portu(Porto i Boavista), u Lisabonu(Benfika i Sporting), u Zagrebu(Dinamo i Zagreb), u Pragu(Sparta i Slavija), u Torinu(Juventus i Torino), u Rimu(Roma i Lacio) itd.
I u Beogradu je isto. Zvezda i Partizan.

Zauvek u nasoj senci!!!

Vlada, Vankuver

pre 18 godina

@radoznalac

Pa kad si vec toliko veliki i iskusan, sto ne naucis da pises pre nego sto se javis da ovde nesto tumacis i objasnjavas?

Ne, zaista, zacudjujuca je kolicina nepismenih na ovim talasima? Kako bi to tek izgledalo da odemo za sabor u Gucu ili negde slicno kad je vec ovde situacija ovako losa?

Marko

pre 18 godina

I jos jedna stvar koju sam izneo u komentaru koji niste objavili: 22 suta zvezde protiv buducnosti, od toga 11 u okvir gola! Varvari, da li vam to nesto govori? I za Bragu, poslednja recenica: trebalo je verovatno da se nadigravmo junacki sa njima, iako smo imali prednost koja nam je dozvoljavala i da primimo gol i da prodjemo dalje... Slazem se da je moglo bolje da se odigra, u smislu da se iz kontre da i drugi pred kraj prvog ili sredinom drugog poluvremena, ali ne zaboravite da za zvezdu igraju:Stojkovic 22, Basta 21, Lukovic 21, Dudic 25, Joksimovic 24 (mada je za njega u svakom smislu vec kasno), Jankovic 21, Perovic 21, Kovacevic 25, Trajkovic 24, Zigic 25, Purovic 20... ne bih o crno-belim "bebama"

Србин

pre 18 godina

Браво Пикси...само тако...као у стара добра времена, Ѕвеѕда ће играти до 102.минута ако треба..до победе!!!

Dragan!

pre 18 godina

Nije cudo sto reprezentacija ima uspeha posle odlaska Piksija!
Ovo danas je bila najociglednija namestaljka u zadnjih 10 godina. Sramota !

Dejan

pre 18 godina

Bravo Zvezdo!!!Sve pobede do titule!!! Sledeca tekma protiv tikvara,da im jos jednom pokazemo,kao i Makabi da im nije mesto u prvoj ligi.

Marko

pre 18 godina

Mislio sam da ne komentarisem, ali vidim da je vec vise grobara reagovalo na ovu vest! opet vam kazem, gledajte u svoje dvoriste! I kako vas nije sramota da komentarisete posle prethodnog kola i meca Zeta -Partizan. Ali, ni jedne druge utakmice da se ne secate, a jos je puno bilo unapred reziranih... Posle poluvremena 1:0 za Zetu, a na kraju laganih 1:3...Iz 1 u 2!!! Tri gola postize ekipa koja nije u stanju da da 3 gola za 190 minuta moldavskom prvaku!? Eej. Serif je to... A o Slovacima ne bih...Samo komentarisite vesti vezane za vas klub ubuduce! Hvala!

Senka

pre 18 godina

Vi grobari gledajte svoja posla i ne mesajte se gde vam nije mesto jer zvezda je dosla do pobede srecom a ne namestaljkom jer onaj ko nije pratio mec ne mora da mlati bezveze ,a sut baste je pogodio igraca Budicnosti i onda se lopta odbila na suprotnu stranu i tako usla u gol a nije bio penal kao sto partizan ima u svakoj utakmici po jedan ili dva i bolje grobari birajte sebi upravu jer propadate polako.
POBEDICEMO U DERBIJU!!!

Mladen Salzburg

pre 18 godina

Jedna razlika izmedu Zvezde i Partizana:
Obadvoje kupuju prvenstvo, ali Partizan gubi u Evropi a Zvezda dobija.
Pouka:Grobari tisina,mislim da je sve jasno!!!

Podgoricanin

pre 18 godina

Oni koji misle da je ovo namestaljka su oni koji nisu bili na stadionu i nisu videli koliko su igraci Buducnosti ginuli i izgarali na terenu. Na kraju su primili gol kakav se definitivno ne moze namestiti.

Dragan!

pre 18 godina

Ovo je najgori rezultat za Partizan . Sezona je izgubljena trebao se desiti PORAZ.
Treba oterati ove Mafijase , sto ih cuva citava zandarmerija Beograda , neznam da se posteni ljudi cuvaju, pustiti mlade da se ove godine kale i videti ko vredi ko ne vredi!
Ostavka sviju , od cistacice do predsednika , moderatora i njegovog sina na sajtu Partizana koji od Zeke I bjeke pravi bogove i sa novim ljudima vratiti navijace koji su pevali protiv Hajduka i posle1:6.
Sramota je sto jedino u Srbiji niko ove ne moze da smeni , vec oni sami sebe, a postavili su poltrone oko sebe i deru klub kao da im je babovina!
Pozdrav

Delija from Podgradci

pre 18 godina

Bravo bravo Partizane,samo tako nastavi. Još da vas u derbiju poderemo pa ste onda pravo pukli.
Napred Zvezdo!!!

petar

pre 18 godina

bravo crveno beli,samo napred do nove titule......sto se tice partizana,mislim da nikakav komentar nije potreban....taj klub treba zatvoriti i to odmah,zato sto su najveca sramota srbije i srpskog sporta....

boki

pre 18 godina

jao vidi vidi ko se javlja, neznamo ko to namesta i kupuje utakmice i kome se u svakoj utakmici sude po penal (ponekad i 2).ali evo vraca se sve na svoje mesto kao sto treba da bude.
NAPRED ZVEZDA - DO TITULE

London Boy

pre 18 godina

Konspiratori, a šta je to tako neregularno u 93-ćem minutu dati gol? Koji postotak utakmica ima produžetak manji od 3 minuta?

Nije kao kod vas da utakmica ode u trocifrenu minutažu...

Bar ste konsolidovali odbranu i niste primili gol od Kuljana :)

Vidić - Bunja - Stanković rođaci

pre 18 godina

Zvezda igra koliko je portebno, prvenstvo je dugo i mora da se čuvaju igrači za ozbiljne utakmice kad Partizan počne da plaća sudije, tada nema prava na kiks... Zenga je atrakcija za široke narodne mase, ali na sreću u Zvezdi igraju igrači koji poštuju klub i se bore za njega, samo tako, samo tako to srce želi
Bojkot uprave dok ne dobijemo bombon - Per aspera ad astra Grobari...

Amer

pre 18 godina

Volim sto se tako polao vracamo na stare staze, a i sto se partizan vraca na svoje mesto-ISPOD ZVEZDE!!!!!!!!!!!
NAPRED ZVEZDO!!!

Spejl

pre 18 godina

Partizan - Hajduk Kula (utakmica produzena 5 minuta, iskljucen igrac Hajduka iz Kule) sledi: Zvezda namesta... Eh, treba stici do 4. godine kad se uci logika, dug je to put...

Damian

pre 18 godina

Grobari videcemo vas sledece nedelje koliko cemo vama dati, tesko vama na derbi sledece nedelje i bolje vam je sto bojkujete bolece vas puno jos jedna petarda to ce biti previse za vas,spremite apaurine dolazi derbi sledece nedelje :)

Radoznalac

pre 18 godina

Zamolio bih onih 1000 grobara sto protestvuje protiv Partizanove uprave da se predomisle pod hitno jer ocigledno da na posten nacin se u ovoj drzavi ne moze !!
Cim je piksi $ co osetio da je Partizan u krizi ne samo sto je namestio utakmicu sa Buducnost nego poplatio i sudije na Partizanovom stadionu da sude protiv.
Samo se vi navijaci zvezde radujte prebrzo ste zaboravili Zenit i PSV od prosle godine a bice toga jos !

Milos

pre 18 godina

Ne vidim zasto je ova utakmica bila namestena. Ne vidim kako moze da se namesti gol da neko sutira i da se lopta ODBIJE od nekog, prevari golmana i udje u gol... Cisto nas je posluzila sreca...
Zvezda nema para da kupi utakmicu prema tome grobari gledajte svoja posla i svoje probleme pre nego sto se bavite nasim, a da ne gresimo dusu imate ih na pretek...
Kad sam cuo danas u 86.minutu da onaj jadnik od komentatora trazi ponovo penal za Partizan za cist start Hajdukovog igraca na loptu onda se pitam da li je moguce da cak i reporteri navijaju za Partizan... pod takvim pritiskom moraju da pobede, zato danas svaka cast Hajduku koji je i Zvezdi i Partizanu uzeo po bod!
Dok utakmice budete namestali nemojte da se cudite kad ne prodjete neke Tikve i Artmedije, jednostavno ne znate vise da odigrate takmicarsku utakmicu, jer je sve namesteno. Jedina utakmica koja u sezoni nije namestena i koja se igra pod takmicarskim uslovima je protiv Zvezde a tu ne mozete ni da nam primirisete...
Razmislite grobari, nesto vam ne valja...

miki

pre 18 godina

Znao sam da ce grobari posle zvezdnine utakmice da s... kao namestaljka itd.ali razumem ih siromahe,pa misle ako oni to rade(kupo-prodaja)da to svi rade.Pa nisu im zvezda i Piksi krivi sto im danas nije dosudjen penal.Ali dobro derbi je uskoro pa ce da vidimo ko ce kome i ko ce koga...

dz

pre 18 godina

Eh, do sada kad je Partizan ovako pobjedjivao nisu se javljali grobari (tekma sa OFK-om prije par godina)... A tek cuvena sa sudijom Maksimovicem, kad je Sajber ponostio komlpet kolo...
MA, valjda je i Piksi skontao kako se osvaja prvenstvo...

xxx

pre 18 godina

gle,jel se to javljaju oni ciji tim popularno po novinama zovu penaldzije,ciji tim redovno zavrsava utakmice sa igracem vise,ciji tim igra prijateljske utakmice sa pola lige,i ciji tim gubi 2:5 od tikvara?idite vi ispred vaseg,nazovi,stadiona,i tamo se igrajte u pesku,da vam ne posaljemo goluna sada,ili kako se vec zove onaj izraelac

General

pre 18 godina

Dolaze crni dani i bez cika Crnog! Ovo sto smo danas videli od strane igraca "Partizana" je slika opsteg fudbalskog neznanja i apsolutne anarhije na terenu. Posle utakmice sa Slovacima, mi smo se pretvorili u tim kakav je Vermezovic napravio u pocetku svoje vladavine, gol necemo primiti, ako damo dobro je. Da je utakmica s "Tikvom" bila namestena govori i odnos igraca u drugom poluvremenu. Stvarno puno zalaganja, doduse bez efekta (sto je posledica pomenutog neznanja), koje nije vidjeno ni u jednom momentu one katastrofe u cetvrtak. Sad, neko ce reci kako Kula nije ni sutnula na gol, niti presla polovinu terena, ali u kontaktima izmedju igraca jedne i druge ekipe, trcanju, videlo se nesto sasvim drugacije. A cige, ponovo do ponoci. Dolaze crni dani, kazem ja. Teoretisacemo sutra, kad vidimo sta nam je bratija novo priredila. Na kraju, steta je ne pomenuti reakciju "uglednog sportskog radnika" D. Bekvalca posle ostrog starta Emeghare - "Sudija, kazi mu da ide u Afriku i da tamo igra". Da, da, tako je govorio cuveni fudbalski strucnjak i pedagog D. Bekvalac, a nije mu prvi put da to radi. Posle su navijaci krivi...

Petardinho

pre 18 godina

Namesteno u Podgorici, a? Majstorski, namestis tekmu da das gol BAS u 93. minutu i to tako da se lopta odbije od protivnickog igraca. Mislim, ko bi normalan namestao tekmu tako da das gol opusteno u recimo 72. minutu kad mozes lepo da sacekas 93. i proracunato sutnes loptu u protivnickog igraca tako da se ona odbije u gol. Ali zato vama grobari ni 94 minuta nisu dovoljna. Mada, ruku na srce, nije bilo nijednog penala za vas, sto je samo po sebi skandal, a kad nema penala vama ni Koperfild ne moze da pomogne.

mickeyrs

pre 18 godina

E, ajde ne lupajte, evo sad ide snimak na trećem kanalu i gol je pao 1m45s posle 90. a produženo je 3 minuta. Znači, sem ako neko nije sek'o snimak da upadne u ta tri minuta, gol Zvezde je 100% regularan. Što vi grobari ne umete da gol da date, vaš problem, nemojte odmah nas da prozivate za nameštaljku.

djoki

pre 18 godina

Nije nula partizana vec PARTIZAN JE NULA! Samo napred crveno beli, bodricemo vas i iz Zemuna ako treba-DOLAZIMO ISPRED MARAKANE u prvom kolu lige UEFA!!!!

Nikola BG

pre 18 godina

@Radoznalac
Zvezda jeste izgubila od Zenita i PSV-a, ali
pod 1: obe tekme su bile na strani, a Partizan je izgubio u sred Beograda!

pod 2:Za obe ekipe (Zenit i PSV) je cela zemlja znala, a za neku Tikvu ni dan danas ne znamo ni ko su, ni sta su...

pod 3:Nemojte Grobari da pricate da Zvezda zivi od stare slave (Bari, Tokio), ili pricajte, ali onda nemojte spominjati samo Zvezdine neupehe iz proslosti

Teratom

pre 18 godina

Ko je gledao snimak utakmice jasno je video da je gol dat kada je sat pokazivao 91,37 min.Prema tome to je 92 minut.Bilo je 5 izmena po 30 sekundi dakle to je 2,5 min.Sve je ok. Zar ne ?

Srbin from Louisville(USA)

pre 18 godina

Napred Zvezdo. Ko kaze da je gol namesten. Kao sto su rekli pre mene to je bila cista sreca. Partizane cuvaj se u derbiju. Ne gine ti petarda. Pa vi bas nemate srece. Pa u najgorem trenutku derbi. Ali i onako bi mi dobili.

Miki

pre 18 godina

@dz
Samo sitna ispravka... Maksimovic i grobarski gol u 100-tom minutu u Ljubljani nisu iz price sa Sajberom, to se desilo mnogo pre Sajbera (tacnije 10 godina pre), a taj gol je upravo postigao veliki mag Nenad Bjekovic...

vujadin

pre 18 godina

Grobari,imate PUUUUUNOOOOO problema,i gledajte u svoje dvorište.Kada ste poslednji put dali gol iz igre? Tikvi ste jedan dali iz penala,a drugi je autogol,pa kad ne ide najlakše je okrenuti se ka drugoj strani autokomande,tamo je uzrok svih vaših problema.Vidim sve su se potresli zbog vaših protesta.

Dusko Presic, Doboj, RS

pre 18 godina

Dobro je...Bravo Zvezdo, bilo je vazno pobijediti poslije Brage, i ovako je dobro, ovako se titula uzima. A neke gluposti koje su gore napisane o stimanju meca i sl. su stvarno katastrofa, to pisu laici koji i nisu gledali utakmicu, ko je gledao vidio je sjajnu Buducnost i gol Zvezde (uz veliku srecu) u 91min i 34sek. A mec je produzen za 3 min, bilo je 6 izmjena i veliko odugovlacenje igraca Buducnosti. Pa samo kod izmjene Boskovic-Sekulic je potrosen 1min. Na kraju cestitke igracima Buducnosti na borbenosti (nije tacno da su izgubili snagu, borili su se do kraja) a posebno Zvezdinim igracima, pokazalo se da sreca prati hrabre, a hrabri ce biti SAMPIONI...

Stimpy

pre 18 godina

Svako ko je gledao Zvezdinu utakmicu (snimak na TV-u) video je da je gol bio regularan, kao i cela utakmica (nije bilo penala i produzavanja produzetka).
A partizani se bune zato sto su frustrirani time sto sudija u toku CELE utakmice nije dosudio NIJEDAN penal, iako je bilo ocigledno da su igraci partizana pali vise od 2 puta u kaznenom prostoru.

ZVEZDA SAMPION!!!

Milan

pre 18 godina

Vi grobari ste stvarno besprizorni! Unazad nekoliko godina kupujete sve zivo ( pa vam sad ta ista uprava kriva sto ne mozete da dobijete tikvu), a Zvezda dobije jedan mec u nadoknadi i odmah namestaljka. Da li je iko od vas pogledao snimak meca. Zar mislite da bi Podgoricani cekali 92. minut da daju sami sebi gol. Pola tima Buducnosti je popadalo na zemnlju iz ocaja kada su primili gol, jer oni zive za to da dobiju Zvezdu ili Partizan kod kuce (za razliku od Zete kada je Partizan u pitanju), a narocito imajuci u vidu politicki kontekst. Da ste pobedili neugodne Kuljane ne biste ovoliko plakali ovde, ali ste toliko impotentni da je to strasno. Za 2 nedelje cete popiti jos jednu petardu!

ucitelj

pre 18 godina

Za "radoznalca":Ako pratis desavanja u nasem i inostranom fudbalu onda treba da budes jos vise radoznao.Samo da te podsetim da je u prosloj sezoni PSV-a pobedila c.zvezda i tek u polufinalu milan pogledaj zvezdino zrebanje u evro kupovima a pogledaj partizanovo i bice ti jasno ko je kuratije srece.Ono sto se desava partizanu je upravo zbog gubitka pobednickog mentaliteta zbog placanja sudija i prethodno ugovorene pobede protiv prijateljskog im rivala.To ti je kao kad danas bijes dete na ulici a sutra te tajson dokrajci e pa nije tajson jos zavrsio osetice to i te kako grobari.A u vezi 93.minuta i autogola pa trebala bi sreca malo i nas da pogleda jel ce takmicenje u ligi uefa biti i tesko i naporno tako da su ovi momci imali dobar primer za evropu da se utakmica igra dok sudija ne odsvira kraj.

Ed

pre 18 godina

Jeste nas malo sreca posluzila.Gledao sam mec uzivo i mogu reci da nismo bas blistali.Ipak veoma vazna pobeda je ostvarena.Smatram da se moramo ozbiljno pojacati ako zelimo da igramo dobro u Kupu Uefa jer je ocigledno da ovaj sastav nije dovoljno kvalitetan.

willi

pre 18 godina

Jel to navijači PENALTIZANA pišu o nameštanju? U jedno budite sigurni,Bjeka i Zeka odlaze jer vam nije dosuđen ni jedan penal danas.Pa toliko ste providni da vam više ni prave penale ne sviraju.A vi se grobari samo tešite,jer vidim da vam je sad Piksi i Zvezda glavni krivac.

Vaske Cacak

pre 18 godina

E moji ljudi sa cim se vi bavite.Pa OFK ce da uzme titulu ako ih ne pokradu sudije ili Terzic odustane na pola pa rasproda bodove do kraja.Gledajte kako je odigrao taj partizan protiv Hajduka?!?Njima treba zabraniti da sisaju travu na JNA a kamoli da igraju tzv fudbal.
Malo su bolji ovi Zvezdini od kako izgubise od ovih mojih cacana.

Degenije

pre 18 godina

Evo gledao sam Zvezdu bez da sam znao rezultat. A na drugom TVu Partizan. I ne mogu da se nacudim ovim Partizanovcima koji se javljaju. Ako imaju vise od 5 godina neka im je Bog u pomoci. Ali necu vise ni rec, ljudi koji su gledali su vam sve objasnili. Zvezda ej imala MNOGO srece da da ovakav gol. I to u 92. a ne 93. minutu.
A vasa igra. Pa to je kriminal. I stvarno jeste sudija navlacio za vas, 1.000 slobodnjaka i sta sve ne, crveni, ali je zaboravio da dune makar jedan penal.
Iskreno ovi sto pisu komentare i ne gledaju PArizanove utakmice. Pravi navijaci Partizana su danas pokazali da im je jasno gde je njihov problem. To su ti isti pravi znali i pre ovih bruka. Ma nije sporno ni prodati igrace i Saleta Ilica, ali gde Vam je jedan igrac kojeg su doveli da ga odmeni da odigra da poveze nesto. A Zvezdi predstoji dug put da dodje do prave igre. JEr i Braga i ovo jesu sreca. Znaci nesme da se niko zavarava, nego Piksi rekonstrukcija tima. Inace i mi smo imali ocigledno igrace manje kada je u igru usao Krivokapic. Ono cudo nisam video!

posmatrac

pre 18 godina

Bezveze se lozite. Jasno je da je Zvezda trenutno daleko bolja od Partizana - iako je i sama potpuno provincijalni tip. ALi, ima boljeg golmana, ima bolji spic, solidan defanzivni vezni red, talentovane Jankovica i Bastu, kao i Zigica koji je evropska klasa. Partizan ima bolju odbranu (bez Bajica), u veznom redu ili ne znaju (Nadj, Brnovic) ili misle da previse znaju (Vukcevic) - a u spicu niko nema veze s fudbalom. Nego, treba zaboraviti ovo prvenstvo i pustiti klince koji stvarno znaju, ali im treba utakmica i iskustva. Pa ce biti nesto za godinu-dve. Marinkovici su seca, obojica. A takodje Bosancic i Sulejmani. O Veselinovicu ne znam sta da mislim,tek ga treba videti, ali dolazi za jos neko vreme Jovetic koji je zakon. Znaci: izabrati trenera na duze staze. Klince u tim, ostale u penziju - i za par godina bice svetskih rezultata, a u medjuvremenu ce biti interesantno gledati kako odrastaju buduci asovi. Medjutim, da bi se ovo dogodilo mora neko u klubu da ima bar malo mozga i dugorocniju strategiju - sto ne deluje kao da je trenutno slucaj...

Boki

pre 18 godina

SCG za 3 mesta nize !

Taman smo se ponadali da mozemo da uhvatimo to 15. mesto na UEFA listi (daje pravo za dve ekipe u kvalifikacijama za Ligu Sampiona), ali kao po obicaju uvek kad neko prodje onaj drugi zabrlja, tako nas je Partizan vratio unazad ove sezone kao sto nas je Zvezda prosle a da ne pricam o eliminacijama OFK Beograda i Zete u prvom kolu kvalifikacija za Kup UEFA i to su te posledice sto nemozemo da mrdnemo na vise.

Evo UEFA liste od 30-og Septembra :

1 Spanija 61.748
2 Italija 56.874
3 Engleska 54.915
4 Francuska 43.656
5 Nemacka 41.489
6 Portugal 41.374
7 Holandija 36.331
8 Grcka 31.081
9 Skotska 28.625
10 Belgija 28.500
11 Rusija 26.333
12 Ceska 25.075
13 Turska 24.916
14 Ukraina 24.350
15 Izrael 21.041
16 Austrija 20.375
17 Svajcarska 19.875
18 Rumunija 19.790
19 Norveska 19.775
20 Bugarska 19.290
21 SRBIJA i CRNA GORA 19.249
22 Poljska 18.500
23 Danska 16.200
24 Madjarska 14.665
25 Hrvatska 14.083
26 Svedska 13.249
27 Slovacka 11.332
28 Kipar 10.165
29 Slovenija 9.498
30 Bosna 8.165

Agent tajne obavestajne sluzbe

pre 18 godina

Samo da se nadovezem na komentar da je Pixi namestio Zvezdinu utakmicu i platio sudiju da ne sude penal partizanu.
Imam pouzdane informacije da je Pixi potplatio boyu da ne pogodi penal, zatim platio Tikvare da bace petardu na JNA, potplatio zeku i bjeku da kradu grobljanske pare i platio je Colu da svira na Marakani, a ne na JNA i naravno Cecu.

Stefan H-Novi

pre 18 godina

Gledao sam utakmicu i sa sigurnoscu vam kazem da nije bilo namjestaljke,zao mi je ovog momka iz Buducnosti,nece mirno spavati ali to je fudbal.BRAVO ZVEZDO,pisu se 3 boda,malo li ih je Partizan dobio na namjestaljku a sada nama prodaju price zato sto dobijamo zbog ciste srece!
p.s Ovaj radoznalac je smijesan tip,kaze da smo mi zaboravili Psv i Zenit,a on je vec izgleda zaboravio tikvare...

Stamatovic Svetlana

pre 18 godina

I ova utakmica Parizana protiv Kule je namestena. Prosto je neverovatno da Partizan ne izgubi sa 5 golova u svojoj mrezi!

redbull

pre 18 godina

Ne mogu da verujem da se grobari javljaju.
Ja da sam na vasem mestu ne bih izlazio iz kuce mesec dana.
Doziveli ste najvecu sramotu u istoriji vaseg malog kluba i sad kad je sreca pocela da prati hrabre momke u crveno belom odmah brze bolje daj da napisemo NAMESTENO,PRODATO...itd...
Pa svako normalan,ko je gledao snimak moze da vidi da je lopta stvarno slucajno uletela u gol.
BRAVO ZVEZDO,evo vec smo pretekli mali partizan i cekamo svi utorak i 12.00 h

Navijac

pre 18 godina

Dosadni ste stvarno vise sa tim pricama o namestanju, zvezdasi neznaju kako drugacije da objasne pobedu Partizana pa potegnu odmah pricu o namestanju, isto tako i partizanovci odmah potezu pricu o namestanju i resavanju pobednika u 93 minutu!
SMARATE!!!

Nemanja011

pre 18 godina

@Radoznalac

Jel imas jos ovakvih stvari? Daj salji, salji...

Kakva namestaljka, o cemu vi private? Ako namestas utakmicu sa sudijom onda protivnicka ekipa dobija crveni karton a ti penal u bilo kom delu utakmice a ako se lomi rezultat, onda bas tada. Ako pak namestas tekmu sa protivnikom, ima li smisla da taj pobedonosni gol dajes bas u 93. minutu i to tako sto se lopta slucajno odbija od odbrambenog igraca? Pa zar niej logicno da se pusti Zigic da opali loptu glavom ili da se ne isprati neka kontra? Ali ne, ovo je namestaljka iako ste to samo vi videli.

Gledajte malo u svoje dvoriste. Gledajte kako to da je Zvezda posle xy godina u jesenjem delu (koji nam nikada nije lezao) ispred vas na tabeli? Gledajte to sto nemate igru, sto nemate nijednu izgradjenu akciju, sto ste i ono sto ste do sada dobijali dobijali zahvaljujuci penalima koji su se sudili sakom i kapom. Gledaj to sto za dve nedelje dolazite na Marakanu gde niste dobili xy godina i gde vas ceka masakr. Pljuj do mile volje Zvezdu kada igra lose i kada vi igrate dobro ali da trazis alibi za vase ocajne igre u navodnoj namestaljci utakmice u Podgorici, to je u najmanju ruku smesno.

A sto se Zenita i PSVa tice..pa sta da ti kazem..desava se. samo to nisu klubovi za koje niko nije cuo. Zvezda je jedini tim koji je prosle sezone tom PSVu dala tri gola i jedini tim koji ga je u CL pobedio sve do polufinala istog takmicenja. To, vidim, ne primecujes?

Brini svoje brige, cekaj sesnaesti i masakr na Marakani.

Gosa

pre 18 godina

Bravo Zvezdo! Cudi me da bas Grobari pricaju o nekoj namestaljci?? O cemu vi to pricate? Kako se zvase ona ekipa iz Izraela?? Bese nesto kao bundeva... Ne bre TIKVA - zivela zdrava hrana.

milos

pre 18 godina

evo zasto je propao fudbal u srbiji. nijedan komentar za neku drugu utakmicu osim zvezde i partizana. to su vam izgleda jedini klubovi u celoj zemlji, a siguran sam da ovde ima ljudi iz kule, smedereva, cacka...i sad ja cacanin treba da se cimam sto je partizan remizirao ili zvezda dala gol u nadoknadi, pa bas me briga za njih. da li ce neko iz nekog manjeg engleskog grada da se cima sta su uradili celsi i arsenal. naravno da nece. e zato su kod njeh puni stadioni i u drugoligaskim i u treceligaskim utakmicama. BORAC CACAK!!!

srdjan

pre 18 godina

Da nisam bio na stadionu u Podgorici pomislio bih citajuci brojne kometare na ovom sajtu, da je utakmica Buducnost - Crvena zvezda bila sve, samo ne regularna. Jasno mi je da su prethodnih sezona mnogi mecevi u nasoj ligi imali u najmanju ruku sumnjiv ishod, ali ovo je utakmica koja je pravi primer kako bi trebalo da izgleda nase prvenstvo. Akcije sa obe strane, pun stadion, visok tempo, otvorena igra, domacin gine za bodove koji mu mnogo znace u borbi za opstanak, gosti znaju da im je pobeda strasno bitna na putu ka osvajanju titule. Srecom pa je bio tv snimak i nadam se da su mnogi imali prilike da vide daleko najbolju utakmicu koja je odigrana u nasem prvenstvu ove sezone. Zvezdasi su se na kraju radovali kao da su postali sampioni, a navijaci i igraci Buducnosti dugo nisu mogli da se oporave od nesrecno primljenog gola. Pa zar bi fudbaleri oba tima padali po terenu od umora i grceva da su unapred znali ishod duela. Nadam se da ce se i ubuduce ovako igrati u nasem prvenstvu, jer je duel u Podgorici recept za ozdravljenje domaceg fudbala.
A sto se Partizana tice, ko gubi ima i pravo da se ljuti. Ako su u Zvezdi mogle da se dese ozbiljne promene, ne vidim nijedan razlog da se to ne dogodi i u Humskoj. Ili se svi bojimo promena. A to nam je uvek bila mana....Zato Partizanovci, dobro se zapitajte koj je kriv za sve sto se dogadja u poslednje vreme. Da li nova uprava Zvezde koja se i dalje svakodnevno bori sa problemima koja je nasledila iz proslosti..Ili losi potezi celnika Partizana..I jos nesto Piksi nije ni bio na utakmici u Podgorici...Ali jeste Rajo Bozovic....

sasajoe

pre 18 godina

e moji grobari zvezda i kad gubi i kada dobija uvek svmo svi kao jedan a ne kao vi, a ti sto pises psv i zenit to su prave ekipe i neko mora da pobedi nekad i sreca posluzi ali ne pucamo od TIKVE upamtite to daj boze da se sastanemo sa njima u kup uefa pa da se ucite,,, a videcemo i u derbiju ko koliko vredi znaci sacekajte pa onda pisite nesto nemoj posle da vas nema u komentarima nemozemo bez vasih komentara hahahahhaa C.Zvezda-Partizan 5-tarda-

Francesko

pre 18 godina

BRAVOS ZVEZDO,ZVEZDICE.Pa i sreca gradi uspehe,ali cinjenica da je sudjeno da ova sezona bude nasa.Svaka cast,odlicno je krenulo,jos da pukne petarda na Marakani protiv onih .Komsije ni jednu jedinu priliku nisu imali,pa o cemu oni pricaju i cemu se nadaju,nek budu treci,dosta im je.VOLIM TE ZVEZDO,SA TOBOM DO SMRTI

Goran

pre 18 godina

Vidim da se ove osramocene pristalice crno bele boje javljaju da nesto pametno kazu,pa eto da i ja kazem da je ona Tikva (jedna ekipa vise koja je petardirala partizan) izgubila kod kuce u Izraelskom prvenstvu.

Varvari Subotica

pre 18 godina

Buducnost je nezasluzeno izgubila. Da je bilo bar malo srece 1 bod bi ostao u PG ako ne i sva 3. Pri rezultatu 1-1 Boskovic je propustio dve stopostotne sanse. Sta reci za drugi zvezdin gol, cista sreca. I vremenski interval i nacin, to se ne desava cesto.
Buducnost treba da nastavi sa ovakvom igrom.
Bili su bolji rival, ali ne pobedjuje uvek bolji...

P.F.C.

pre 18 godina

KAKO TOYOTA PODMAZUJE AAAAAAAA?
CIM IMA SUSKE IMA I REZULTATA!
PA AKO NECE MILOM, ONDA SILOM, U NADOKNADI!!!!!! HA- HA!!!!!!
DA NIJE SMESNO, BILO BI TUZNO!
I STA RECI POSLE SVEGA? CIGANJSKA POSLA!!!

mich

pre 18 godina

Ono ste ponovo moglo videti je da Zvezda ima fenomenalne igrace glavom. Pa iz svih mogucih pozicija u 16ercu gadjaju glavom, i to opasno, i Ziga i Purovic, a kod prekida i ostali.

pecko

pre 18 godina

Mnogo se,bre,cigani,lozite na derbi,a u proslom je bilo 1;1,a vi ste igrali svoju omiljenu bunkericu i svoj jedini korner izveli u 90.minutu.Toliko o vasoj superiornosti.

Laki

pre 18 godina

Kakve budalaštine...igrači Budućnosti izginuše na terenu...izvršeno pet ili šest izmena, kad je izlazio Sekulić zamalo nije prošlo čitavo poluvreme...valjanja po terenu poprilično, kad ono nadokanda +3 minuta ?!?
Gol je dat u 1,30 nadoknade, i ?????
Jel' problem u malo sreće, što je onaj nesrećnik pogrešno podmetnuo nogu??? A u BGD-u 5 minuta nadokanda...hehe, ali ništa od penala, kakva tragedija... Žare i Bjeka uštekali lovu, osećaju da im se bliži sudnji čas...

dr krmak

pre 18 godina

pa kod nas izgleda kad zvezda i partizan pobede u zadnjem minutu ili bude dosudjen penal odmah namestaljka znaci i po spaniji i engleskoj italiji kad timovi pobede u zadnjem minutu nije namestaljka pa daj postali ste dosadni sa glupim komentaima o namestanju pa daj bar jednom kazite SRECA a ne namestaljka.

Moma Kac

pre 18 godina

Mislim da je dosta bilo da groberi daju golove u nadoknadi vremena pa sad malo mi treba da ih dajemo. A sto se tice namestanja partizanu su prosle sezone umesto da npisu koliko se produzava tekma pisali dok partizan neda gol!!

sasa

pre 18 godina

Utakmica u Podgorici je pravi primjer za ozdravljenje naseg fudbala! Ambijent za pricu,10000 hiljada gledalaca. ,,Varvari,, i ,,delije,,fenomenalni.
Ofanzivan, brz, dinamican fudbal! Buducnost je imala znatno zrelije sanse, bila pokretljivija i bolja ali u sportu ne pobjedjuje uvjek bolji! Zvezda, konstantno preskakala igru. Zigic i Purovic su dobijali dubinske lopte ali bez nekog specijalnog rezultata! Jednostavno sve je bilo super samo ne i rezultat moje Buducnosti ali idemo dalje...
U Podgorici se radi na duge staze.Zavrsava se stadion koji ce moci da prim i 26000 gledalaca, sa hotelom, podzemnim garazama i svom pratecom infrastrukturom, zatim fudbalski kamp sa 5 pomocnih terena i svim neophodnim detaljima za izrastanje velikog kluba!
To je za mene najvaznije a sto se tice Zvezde i Partizana slabije rezultate koje pruzaju u Evropi su realni odnos snaga jer u Evropi se ne dosudju faulovi za ,,ljepotu,penali za staru slavu a tek sudije...
Malo mi je smetalo onoliko faulova za Zvezdu u Podgorici ,ni 10%ne bi ih dobila u Evropi ali to je nas fudbal gdje se stite ,,veliki,,

PG_man

pre 18 godina

Prvo ne lupetajte kad nijeste gledali utakmicu. Budućnost je bila potpuno ravnopravna ako ne i bolja.
Gol u 93 ne može biti namjeran, ko god ima oči i razumije se u fudbal to vidi.
To je bila prava utakmica, jedna od rijetkih koje se mogu viđeti kod nas, za razliku od onoga što su pokazali Partizan i Zeta prošle nedelje (bio sam na obje utakmice).
Nekad smo se sprdali i pljuvali po igračima Budućnosti kad su namještali utakmice sa vječitim.
Ovo je prvi tim Budućnosti koji u PG ne namješta utakmice još od generacije Mijatovića i pobjede protiv Partizana 3:2.
Od tada do Brana Milačića u PG nismo gledali poštenu utakmicu. I zbog toga koliko god bude gubila utakmica Budućnost treba je podržati, zbog toga je i najgledanija ekipa u ligi.
Ne vjerujem da bi bilo onakvih startova, kartona. Ne bi Vujadinović branio onu šansu Žigića itd.
Vjerujte mi da sam se nagledao namještenih utakmica pod Goricom (kad je Drobnjak promašivao glavom sa metra i Vlaisavljević dao 2 gola- vjerovatno jedina u karijeri, pa kad je Adžić dao golčinu sa 20 metara a niko se ne raduje itd.) ali ova nije bila.
Zato grobari imajte dostojanstva kad gubite. Svi znamo kako Zeta igra protiv Partizana, a protiv Zvijezde trupačke skaču u Zvijezdine igrače i to na Marakani.
Zato su u Evropi prošli kako su prošli i Zeta i Partrizan, odnosnosno Zvijezda i Budućnost.
Gube od Širokog, Petržalke i Tikve, odnosno izbacuju Bragu i dobijaju La Korunju - Budućnost.

gr

pre 18 godina

Vidi cuda, prvi se javise grobari. Gledao sam utakmicu koju je prenosio crnogorski komentator koji voli Zvezdu i Partizan da je to cudo (citaj:Milo Djukanovic, nezavisna CG...).Kad on nije pomenuo kradju svoje voljene Buducnosti onda vi licemeri ucutite. A ti milose, pa nisam ti ja kriv sto 80% ljudi u Cacku navija za Zvezdu ili za Partizan. Ko vam je kriv kad ne volite svoj klub dovoljno.
ZVEZDA JE SAMPION...

PFC May

pre 18 godina

aha..pochelo sad se vishe neche buniti kako je ne regularno prvenstvo i sudjenje sad je POCHELO ighraju dok NE DAJU GOL !!! ako treba i do 97' minuta SAD JE SVE REGULARNO !!!

Igor

pre 18 godina

Ljudi, da se mi vise ne prepucavamo oko ovog pitanja. Dobro znamo, bar mi sto pratimo fudbal da i Crvena zvezda i Partizan imaju svoje klubove i da i jedni i drugi namestaju utakmice. Tako ce nam biti sve dok nam savez i klubove vode mafijasi.
Da bi nam bilo bolje u buducnosti treba svi da se udruzimo u akciji STOKO ODLAZI!!!

Zoran

pre 18 godina

@Mladen Salzburg
Ne kaze se obadvoje vec oba ili dvoje a i kod ovoga dvoje pogresio si rod ispravno je dva.
Inace sinoc su bila dva cista penala za Partizan. Jasno mi je da CZ mora biti prvak.

mrsi

pre 18 godina

Nego, zna li neko zasto niko iz Kulskog Hajduka nije ucestvovao sinoc na onim cuvenim "konferencujama za stampu", koje priredjuje PFC???
Nekada u Partizanu bise ponosni na te konferencije, kazu to je ogledalo evropskog Partizana...a ono juce samo trener Blagoje Paunovic i onaj Vjetrovic...
Izgleda da se evropski Partizan preko noci pretvori u africki Partizan...
Uprava i onako vec decenijama deluje kao Idi Amin u svojim najboljim danima, a kulturnog i demokratskog dijaloga izgleda ima vise u Alziru nego na sajtu: partizan.co.yu.
Ovakvu vrstu menadzmenta koju sprovodi Curkovic sto u Partizanu sto u OK, ne znam vise kako da nazovem. Da su nedaj boze neka drzava Bush bi ih davnih dana svrstao u onu svoju "osovinu zla"...
Tesko je ovih dana biti Grobar!

Boxi

pre 18 godina

Gledam ove komentare i ne mogu da verujem sta oni ljudi pisu???
Ko je iole malo gledao utakmicu, video je kako se bori za klub, za tim ciji dres nose onda bi prvo zapusio usta i zapitao se sta pise. Kako se sve desilo na kraju i koliko je krivo bilo igracima Buducnosti, decko je davao izjavu posle za crnogorsku televiziju, decko koji je dao autogol, bukvalno je plakao, a Zvezdini igraci su se radovali pobedi kao da im je utakmica zavisila za titulu. Na fin nacin molim grobare da ne pisu vise onakve gluposti i da gledaju sebe da puste nas na miru, utakimce sa Zemunom 2 penala, Zetom svi pricaju cak i komentator se jednom ubacio rekavsi da je sumnjivo kako je Partizan dosao do pobede i neke sudijske odluke, Tikva ponovo 2 penala, juce crveni karton za Hajduk i ponovo ne mozete da dobijete. Pustite Zvezdu na miru, uzivajte u svojoj tuzI!!! Zvezda ode u crnu goru i zna da mora da gara 90 minuta, da nece niko poklanjati, dok slucaj sa vecitim "rivalima", he he moze da se dozvoli luksuz na poluvremenu i da bude onako kako je realno, da gube prvo poluvreme i onda u drugom lagano preokret uz MA NE pomoc sudija i MA NE po koji penal. E da su od pola penala iskoristili mozda i sada sve ovo ne bi bilo sumnjivo toliko. Zadatak za novog trenera ponedeljak- penali, utorak-penali, sreda pregovori sa sledecim protivnikom oko ishoda konacnog rezultata, kolika pobeda na kraju Partizana, cetvrtak-penali, petak-penali! Pa mozda i ubodu koji pa da mislimo da je bilo regularno!
Red Star Forever!!!

Gau

pre 18 godina

Toliko je jadno ono namestanje, u poslednjem sekundama meca, a igrac Buducnosti pada na zemlju i ne veruje kako nije mogao efektnije da da gol. Da je bar volej uhvatio... A vi Cigani koji ste pljuvali Partizan zbog penala, ovo je i vise nego smesno!

Dragiša

pre 18 godina

Dragi ljubitelji fudbala i ostali koji nemate pojma šta pričate, zgadjen sam onim što se u poslednjih mesec dana (u stvari od početka sezone) dešava sa Partizanom. Vođe onih 1000 navijača pitam ZAŠTO SE VI USTVARI BUNITE? Da li zato što je Partizan u poslednjih 2-3 nedelje doživeo neviđenu blamažu kakvu ne zaslužuju da dožive ni mnogo manji evropski klubovi od Partizana ili ZATO ŠTO NEMA NIŠTA OD PUTOVANJA PO EVROPI O TROŠKU UPRAVE (OSTALIH NAVIJAČA)I DNEVNICA!?!? Jer ako se bunite zbog ove blamaže onda ste gospodo komotno mogli da se oglasite i pre 10-15 godina! Najbolji igrači se prodaju već posle 1 ili 2 dobre sezone ili polu-sezone. Setite se Mijatovića, Miloševića, Kežmana, da su se ti ljudi malo duže zadržali u Partizanu mislite da bi smo morali da čekamo 2003. da igramo u Ligi Šampiona? Forsiraju se igrači poput Saše Ilića! Znam da se mnogi neće složiti samnom, ali setite se njegovih propuštenih šansi u LŠ sa 3 metra, sa 5 metara, sa 6 metara... Setite se pljuvanja protivničkog igrača u Dnjepru i kako je kao kapiten ostavio igrače na cedilu celo 2. poluvreme. Lako je dati gol Zemunu ili Vojvodini ili Egaleu! Takve igrače je ova uprava gajila i negovala a lično su se bogatili na prodaji Mijatovića, Miloševića, Kežmana! Nenad Bjeković mlađi koji POJMA NEMA SA FUDBALOM uporno je forsiran godinama! PARTIZAN JE VELIKI EVROPSKI KLUB. Pogledajte vaterpoliste, košarkaše, rukometaše... u najtežim vremenima, 90tih, oni su ponosno i često veoma uspešno igrali u Evropi. A fudbaleri? Ova mafijaška i lopovska uprava koja je uzela 15 godina našem Partizanu mora krvlju da bude oterana! I TO JE MALA CENA ZA ONO STO SU URADILI OD KLUBA! PARTIZAN DO SMRTI!

MLADEN PG

pre 18 godina

Jednostavno utakmica BUDUCNOST-Zvezda je primjer dobre utakmice,postene,borbene,do poslednjeg atoma snage!!Sve je prastalo,pun stadion,u slucaju Podgorice to su tri tribine cetvrtu ce zavrsiti kad se skupi malo para.Buducnost odlicna ,Zvijezda na nivou sampiona,iskusna i cekala je svoju sansu i dobila je na poklon od domaceg igraca.Bio sam na utakmici bilo je super jedino su Varavari istakli kukasti krst i to mi je pokvarilo dozivljaj.Za sve one koji tvrde da je utakmica namjestena
1.BUDUCNOST NE NAMJESTA UTKAMICE!
2.Zvijezda se radovala kao da je osvojila LŠ
3.Odugovlacenje kod izlaska Boskovica i ulaska Sekulica je ocigledno,BUDUCNOST nije imala snage da izdrži svih 90 minuta tempo koji su sami nametnuli.
Inace kad je kisa BUDUCNOST trenira na terenu iza Gimanzije(koja je odmah do stadion) a to vam je malo veca poljana sa rupama i brdima po terenu jer ako bi trenirali po podgorickim kisama na svom stadionu od njega ne bi nista ostalo.Eto toliko od mene zao mi je plavo-bijelih momaka ostavili su srce na terenu ali za pobjedu protiv Zvijezede treba i srece.
P.S.
ČEKAMO PARTIZAN
'P E T' tikva će biti dječiji vrtić!!!!

delija_sever

pre 18 godina

alo grobari sta kukate kad ste vi namestili prosle sezone i ove sezone utakmice kad su ovi davali sami sebi golove i sudije svirale penal a faul bio na sredini terena a plus seti te se kako ste namestili tekmu zeta partizan i zemun partizan? zeka nema vise para sramota da namesta propali ste grobari

NN

pre 18 godina

Ja sam grobar,bio sam sinoc na utakmici kao i prethodnih 15 god.Ovo sto pisu ove neznalice je sramota!
Partizan nema pojma,sudija je bio los iz neznanja,ali nije svirao cist penal za Kulu,iako je za Partizan takvih prekrsaja oko kaznenog, sigurno pet svirao,a ta ruka koju novinari potenciraju je smesna.Prvo kolko sam video bila je napucana,mada sam bio na stadionu i nisam gledao snimak,a i da je bila,sudija nije mogao da vidi,jer je bio katastrofalno postavljen,jer se slabo krece,lose trci,nespreman je, a par igraca ga je zaklonilo. bio je na 30m od situacije, iako je trebao da bude blizu kaznenog.Ako je video i nije svirao,svaka mu cast!Dosta vise laznih igraca i laznih uspeha.
I ne lupetajte vise, kad na prvenstvenoj utakmici nikad niste bili,sem mozda na derbiju,jer ste culi da je to popularno.Od Vas pozera,mi koji se svaki vikend dosadjujemo na stadionu,jer gledamo ekipe koje nece,ne znaju ili ne smeju da se suprotstave Partizanu i Partizana koji ne zna nista, ne mozemo do karte da dodjemo kad se igra Evropska utakmica.E sad necete moci jos goduinu dana da se busate kako ste veliki grobari,jer ste eto bili protiv Petrzalke,pa kako to da onda nedadosmo gol???Pa tako sto ti jadni igraci godisnje odigraju dva derbija koja nesrecno izgube:):) od Zvezde koja se raspada i 28 utakmica u kojima se jedva ceka kraj da protivnici dobiju premije. Ali da se ovi cigani ne slade,sve su to Zeka i Bjekovic naucili od velikana:):) Dzaje i Cveleta. Nazalost takvo stanje nas je dovelo dovde,da je fudbal maltene propao.
Ne nadaj te se cigani,vi ste jos gori,samo polako.Jeste da nas uvek razbijate,ali ce istina brzo doci na videlo.Sto se tice Podgorice,kamo srece da bude vise ovakvih utakmica.Stvarno ste srecno dobili i ako Pixi nastavi ovako da igra posteno u prvenstvu,da ne stiska sudije,kao ovi nasi punisici(Z i B), debelo ce mu se vratiti.Imace ponovo punu Marakanu,a to ce doneti i pare.rekao bih jos da je ovaj sudija Pejovic sudio muski u Podgorici,svaka mu cast,svirao je tako i protiv Smedereva na Partizanovom stadionu,ali tada je penal morao da odsvira,jer je bio ko kuca.To je bila dobra utakmica,posteno smo je dobili,zamislite, sudija nije svirao kod 1:1 cini mi se cist penal za Partizan i Raka je to pohvalio.
Borite se malo za posten fubbal,dodjite na stadion,pa tamo recite Bjekovicu,Pixiju,Terzi i drugima ovo sto ovde piskarate.Citate placene izvestaje i onda kladionica,prodavanje,namestanje,...Oni nemaju pojma svi od reda.Da znaju nesto, ne bi bili poltroni nego bi igrali fudbal.Ovako posto niko nista ne zna, igraju oni koji su podobni ili oni sto imaju sponzora,tatu,mamu,rodjaka, dok Marinkovic sedi na klupi ili na tribinama.Takve su sve ekipe, ne samo Partizan.Kad dodju stranci,e onda to ide drugacije.Mada vidim da su Mudrinic i Krivokapic stvarno kvalitet, nezamenljivi su i kod Zenge::)))))
Jedina ekipa koja vidim da se bori i izgara je Buducnost i vidite gde je!Njihov trener je eextra i verujem da ce poceti da dobija.Jedini sme da kaze danas nismo imali pojma.Dok svi drugi su igrali cvrsto,modernu formaciju,sa dosta trcanja,ali ih je jedna neopreznost,dekoncentracija kostala poraza...E kolko puta to citamo.NEZNALICE!
UPRAVA NAPOLJE!Treba malo da se obogate,ipak ljudi rade,ali vise su izgubili svaku meru.
HOCEMO DA GLEDAMO FUDBAL! DOSTA NAMESTANJA!

blazza

pre 18 godina

malo mi je muka komentara ljudi koji ili ne znaju nista o fudbalu ili naprosto nemaju veze sa realnoscu.

kao prvo, nisam gledao zvezdinu utakmicu i ne milsim da je tu bilo sta sporno. zvezdasi medjutim moraju da imaju u vidu da protiv zvezde skoro svaki tim igra pilicno otvoreno sto zvezdi daje priliku da se nadigrava sa rivalom, sto je u svakom slucaju privilegija.

sto se tice utakmice partizana, to sam gledao, i licilo je na sve samo ne na fudbal. ne moze se reci da je partizan lose igrao, nego da se hajduk dobro (i srecno) branio 90 i kusur minuta. ali i to je fudbal. sto se tice sudjenja, postojale su neke greske. prvo je sudija treba da dosudi faul na ivic 16-terca za hajduk kada je lomic rukom povukao igraca hajduka, koji je istini za volju malo teatralno pao. zatim, ocigledan penal za partizan u 70 minutu i oko toga nema spora. to je bilo vise ocigledno. zatim, u 82 minutu jos jedan penal nad brnovicem iako je neko gore prokomentarisao da je to start na loptu, taj ociledno nije gledao usopreni snimak, i video ono sto je bilo ocigledno i odmah: da je igrac hajduka prvo startovao na brnovica i odneo njega zajedno sa loptom. to je gospodo moja cist penal! a sudija je verovatno pod tolikim pritiskom da je sve namesteno, da nije svirao ni jedan penal. ali nema veze. neka neko kaze koji penal za partizan nije postojao (osim onog protiv zemuna kad je bio faul van kaznenog prostora i zbog cega je taj sudija donio ocenu 1)?

prica se o namestanju, a zaboravlja se sta je bilo prosle godine, kada je zvezda davala golove u 93, 95, 97 i 101 minutu!?! to je sve bilo regularno, ali zato sad partizan sve namesta!?!

strela-metla.metak

pre 18 godina

E ovako... do pre neke nedelje ste ovde pljuvali po Walteru Zengi setite se samo neresenih rezultata na pocetku prvenstva kukali ste ko strine neke.. a sad velika zvezda veliko ovo veliko ono.. Braga i Buducnost juce cista sportska sreca i vi to sami znate.. nemate igru nemate koncept i nedao vam bog Zigic da zafali (prva tekma sa bragom u BG.. kako ste onda odigrali? ) Ne zamajavajte se Cigani isti smo i mi i vi Tj. amaterske ekipe koje jedva pobedjuju Buducnost i gube od neke tamo Tikve.. Kod vas nema ko da pravi igru a kod nas nema ko da da gol... igramo staromodan fudbal, dosadan, mucenje bree... pogresna selekcija fudbalera.. prodaja.. ma koji moj se smaram ovde..z ivi bili pa videli .. uostalom se vec zna prvak.. ove godine vi... pa onda mi..itd..

Srdjan Zemun

pre 18 godina

Uz svo postovanje svima (partizanovac sam) moram samo kratko da se javim! Prvo, stvarno mi je sve cudno oko Partizanove Evrope ali sta je tu je! Ja sam partizanovac bez obzira na sve! Sve veci i veci! A sto se tice Zvezde, svaka cast! Imali ste srece i u Bragi i u Podgorici! A sto se tice onog autogola, samo jedna obzervacija! Svi kazu da je decko koji je dao gol plakao posle utakmice! Pa sta ste ocekivali? Da je dobio pare, zar mislite da bi slavio sa Zvezdasima??? Sto je vise para dobio, vise bi suza pustio! Mada, ovo je samo moj osvrt na pisanje pojedinih ovde i pri tom napominjem da licno ne verujem da je to bilo namesteno! Toliko! Ajd sad da svi uzivamo na svoj nacin i u tudjoj nesreci1

MIRKO

pre 18 godina

Boze sto se ovi zverzdasi toliko javljaju, kada igraju u domacem prvenstvu jedva pobedjuju (ponekad i uz pomoc sudija), a kada zaigraju u Evropi ne prelaze centar. Sanjajte, Sanjajte, zdravo je to, zjelje su jedno realnost sasvim nesto drugo.

Vuk Bozic

pre 18 godina

Ljudi koji imaju pameti, morala i obraza znaju kada mogu i treba da govore, oni koji navedeno nemaju, lupetaju gluposti i baljezgaju u vreme i na nacin na koji nikada ne bi smeli. Umesto da se pokriju usima i zavuku u svoje rupe (misje, naravno), oni prete i prozivaju bez ikakvog osnova. Da li ce posle petarde 15. oktobra konacno zacutati? Sumnjam, jer kad bi bili u stanju da shvate ono sto je odavno trebalo - vec sada ne bi progovarali od stida!

Pet Tikvica

pre 18 godina

E moji tikvani, autogol se desava, pa i vi ste ga dali sami sebi u cetvrtak tri minuta pred kraj, jeste li i vi to nesto namestili protiv Pet Tikvi?
A plus jos bi i Augentalera za trenera koji se proslavio autogolom na Marakani u zadnjem minutu.

gr

pre 18 godina

ISPRAVKA, NE GUBIMO SVI OD TIKVE, VI GUBITE OD TIKVE...
P.S.
Pouzdana informacija, ko ne veruje njegova stvar. Prosle godine su Bjeka i Zeka bukvalno na koljenima molili precednika Zeleznika u poluvremenu da ih puste da pobede. A sto se tice Zete, pa zna se ko je tamo glavni, grobar No.1 u Crnoj Gori. Setite se kako im je Trajkovic Prosle godine zabio gol i asistirao za 2:2 na JNA u 80 i nekom minutu, i onda komanda PUSTAJ pa brnovic prolazi pored 5-6 igraca Zete kao pored turskog groblja i pogadja za pobjedu partizana. Razmislite o tome malo...

nervozni grobar

pre 18 godina

Idite bre cigani.....ono u cetvrtak je bila najveca sramota srpskog fudbala.Mislim na moj Partizan naravno,ali odmah iza toga je ona vasa igra u Bragi,posle cega ste se onoliko radovali....pa nasta je ono licilo pobogu,pa ni u sumadijskoj ligi se onako ne igra bunker.Pazite nije problem u bunkeru,nego kako ga igras

zvezda je to

pre 18 godina

ovi iz B92 su svi grobari samo vesti za propali partizan sta me briga koce da dodje da trenira moze da dodje i cuveni otto rehagel ni on im nemoze pomoci kad ce u derbiju da puknu bar 6 komada zivi bili pa videli.... Pozdrav iz stuttgarta za sve delije

Easter

pre 18 godina

Sh'a je,grobari,sta ste udarili u kuknjavu,k'o da ste prvi put izgubili sa petardom?!? Pateticni ste,ono,do bola...Vise vam ni penali,ni igrac vise, nisu dovoljni za pobedu.Mnooooogo ste jaki! Al' niste vi jos dovoljno ocajni,cim u svoj muci i blamu jos uvek izvirujete u komsijsko dvoriste; pravi ocaj ce da vas u'vati tek posle derbija! Ja jedva cekam...I,da,jos nesto: a sto tepate ovim vasima,Zecevicu i Bjekovicu? Mislim, Zeka i Bjeka,ma daj...

radoznalac

pre 18 godina

@petokraka sampon, nemanja,ucitelji i co.....
jednu stvar da pojasnimo imam godina koliko i vi zajedno i pratim isto fudbal koliko i vi svi zajedno i zato me nemojte zvati "deckom ili slicno ".
Sada bih ja vas pito :
1. Kakve veze ima ako si cuo za neku ekipu ili ne uvek je velika blamaza da dobijes toliko golova, a uostalom ko je cuo za taj Zenit pre vaseg poraza ?
Ja se stidim sto smo mi izgubili ove dve utakmice i ne pokusavam pravdati klub kao sto vi radite ali mora se dalje i to je to !
2. Jel vam toliko tesko pada istina a to je da je kod nas korupcija i to nije samo kod nas vec u mnogim drugim drzavama.
Ne namesta utakmice samo Partizan (u sta sam uveren da to radi) vec i vasa voljena ?
I sta ima da se krije, slazem se sa vama nekima da je zbog toga Partizan sada upao u krizi i to je sasvim normalno, pa vi ste u krizi vec 13 godina a i bogami u dugovima do guse .
3. Najgore od svega je kada se covek gleda u ogledalo i laze samog sebe.
Mi,barem oni sto misle slicno meni, hocemo da pogledamo u nase dvoriste i zato sam se i obratio mojim Grobarima da dobro razmisle sta rade a uvredili se oni sto mi kazu da svako gleda u svoje dvoriste, kako to ?

fontana nbg

pre 18 godina

CITAM ZADNJI KOMENTAR I NE VERUJEM. PA VEROVATNO SE JAVLJAMO JER JE TEMA U VEZI ZVEZDE. A TI NAVIKAO TRAS ODMAH KOD KOMSIJA DA MALO LUPAS KAO I TVOJI DRUGOVI PARTIZANI IZNAD. PA IDI NA TEMU O SVOM KLUBU TAMO NEMA KOMENTARA, MALOPRE SAM VIDEO. NARAVNO NISTA NISAM PISAO A NE BIH NI ISAO NEGO VIDEH DA STE SE OVDE SJATILI. VISE VAS JE DOSLO OVDE NEGO NA BOJKOT. PA VISE JE ZANDARA BILO. KAZETE 1000, MA 500 VAS NIJE BILO. NEVEROVATNA JE VASA OPSESIJA ZVEZDOM, ALI I NE CUDI JER IMATE VELICINU ZA NAJVECEG RIVALA, I SPORTSKI A TEK NAVIJACKI. PA UCITE SE PACERI! SAMO NE ZABORAVITE DA JE NASA LJUBAV JACA OD VASE MRZNJE!!!

PRE PAR KOLA PADE COVEK METAR OD 16-ERCA TRAS PENAL ZA PARTYZAN. SMESNI STE. STA BRE HOCETE?! BORAC JE BIO BOLJI OD ZVEZDE ONDA ALI JEL PONOVLJEN PENAL ZA NJIH, JEL PRODUZENO 3 MINUTA IAKO JE TREBALO BITI 7-8 OPUSTENO, JEL SMO REMIZIRALI PRVO KOLO (USTVARI TO SMO NAMESTILI). SVE STO SMO DOBILI BILO JE ZASLUZENO!
NAVIJACI BUDUCNOSTI PROSIPAJU BILI BOLJI, SAMO SVOJE SANSE PAMTITE. NAS DRUGI GOL JESTE SRECA ALI I PLOD NAPADA JER SE MOMCI NISU PREDAVALI. A VAS JEDINI? POGLEDAJTE SNIMAK VI STO STE BILI NA UTAKMICI. STOJKOVIC ODLICNO BRANI I LOPTA UDARA U GLAVU VASEG IGRACA I COVEK NI KRIV NI DUZAN DADE GOL - KAO I AUTOGOL NA KRAJU. KAZETE BILI STE BOLJI, NE BIH REKO. AKO STE BILI NA STADIONU PA DA VAS RAZUMEM. JA SAM GLEDAO NA TV-U I TO NIJE ISTINA. IMALI STE I NEKE DOBRE SANSE ALI TREBA NEKO I DA ZNA DA DA GOL. ALI TO MALO STO FALI I PARTYZANU SRECU KVARI.

NAPRED ZVEZDO U NOVE POBEDE
S TOBOM DO SMRTI

Ribolovac

pre 18 godina

eto ovi grobari se uhvatili za psv i zenit a sto se vi lepo ne zavucete u svoje rupe po evropi od praga slavija pa od beca rapid evo sa i da skoknete do izraela svi su vam oni dali po pet komada i izbacili vas dalje a sto se tice namestanja da nije ono bese zecevic vidjen skoro u parizu sa vecom sumom novca kako ulazi u jednu od cuvenijih kladionica i to bas par dana pred utakmicu partizan-tikva al to je vas predsednik ili sekretar koji li je vec moj na funkciji a valjda je i bio red da i mi namestimo utakmicu sad sam bas pricao sa piksijem do kraja prvenstva je kupio sve utakmice jedino se nije dogovorio sa zekom koliko cemo komada da vam uvalimo na marakani za koju nedelju al i to ce brzo da se potpalti pa ce i to da legne kako treba zvezda titulu partizan u drugu ligu i resen problem

Vlada NBGD

pre 18 godina

Mirko i ostali rakokopaci realnost vam je sledeca:

1)U nasim vitrinama su trofeji koje vi(i vasi potomci, cak i oni daleki) na svom stadionu nikad necete gledati.

2)Dobili ste "peticu" od ekipe za koju nisu culi ni u njihovoj zemlji, a kamoli u nekoj drugoj.
Da ne mazemo oci, nije ovo ni Kroacija, ni Rapid, ni Slavija, ni bilo koji drugi tim evropske C ili D klase, vec Makabi iz neke nedodjije, koji medjunarodne utakmice cak ne igra ni u svom gradu.

3) Za onog sto napisa "i mi i vi":
Drsko je i, blago receno, neukusno, vas i nas stavljati u istu grupu, jer se razlikujemo kao sesirdzije i bogovi.
Partizan nije evropski klub i malo je verovatno da ce to ikada i biti.
U dobroj vecini velikih gradova postoje veliki i mali rival: tako je u Liverpulu(Liverpul i Everton), tako je u Madridu(Real i Atletiko), tako je u Barseloni(Barsa i Espanjol), tako je u Portu(Porto i Boavista), u Lisabonu(Benfika i Sporting), u Zagrebu(Dinamo i Zagreb), u Pragu(Sparta i Slavija), u Torinu(Juventus i Torino), u Rimu(Roma i Lacio) itd.
I u Beogradu je isto. Zvezda i Partizan.

Zauvek u nasoj senci!!!

Vlada, Vankuver

pre 18 godina

@radoznalac

Pa kad si vec toliko veliki i iskusan, sto ne naucis da pises pre nego sto se javis da ovde nesto tumacis i objasnjavas?

Ne, zaista, zacudjujuca je kolicina nepismenih na ovim talasima? Kako bi to tek izgledalo da odemo za sabor u Gucu ili negde slicno kad je vec ovde situacija ovako losa?

Marko

pre 18 godina

I jos jedna stvar koju sam izneo u komentaru koji niste objavili: 22 suta zvezde protiv buducnosti, od toga 11 u okvir gola! Varvari, da li vam to nesto govori? I za Bragu, poslednja recenica: trebalo je verovatno da se nadigravmo junacki sa njima, iako smo imali prednost koja nam je dozvoljavala i da primimo gol i da prodjemo dalje... Slazem se da je moglo bolje da se odigra, u smislu da se iz kontre da i drugi pred kraj prvog ili sredinom drugog poluvremena, ali ne zaboravite da za zvezdu igraju:Stojkovic 22, Basta 21, Lukovic 21, Dudic 25, Joksimovic 24 (mada je za njega u svakom smislu vec kasno), Jankovic 21, Perovic 21, Kovacevic 25, Trajkovic 24, Zigic 25, Purovic 20... ne bih o crno-belim "bebama"