Ponedeljak, 07.12.2020.

19:30

Pantelić jasan: Želimo direktan plasman na Mundijal

Marko Pantelić, zamenik predsednika FSS, prokomentarisao je žreb kvalifikacija za plasman na Svetsko prvenstvo 2022. godine.

Izvor: MT

Panteliæ jasan: Želimo direktan plasman na Mundijal IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

163 Komentari

Sortiraj po:

Bacvanin

pre 3 godine

To samo ako Orlovima bude dozvoljeno da loptu nose rukama na terenu i ako portugalski tim dozivi kolektivni infarkt.
Bicu srecan ako budemo 3. u grupi. Na sledecem SP ako se kvalifikujemo bice uspeh.
Iskreno, Srbiji treba barem 15 godina da dodje nova generacija uigranih igraca sa kojima neki dobar trener uspe ono sto sada radi npr Madjarska.
Doduse, i madjarskoj je trebalo skoro 20 godina da se vrati u futbal.

Vojvodjanin

pre 3 godine

Zeleo sam i ja da igram za "Arsenal" pa sam dosao najdalje do FK "Banat" Centa... Sa ovakvim savezom i polupismenim ljudima u njemu koji apsolutno ni za sta nisu sposobni, mi mozemo samo da se nadamo da se ne obrukamo u kvalifikacijama pa da opet igramo nereseno sa nekim "rekreativcima", a SP je misaona imenica za nas. Nikad gori savez i nikad veci diletanti koji vode srpski fudbal. A sto je najgore, oni toga nisu ni svesni nego stvarno misle da dobro rade i da je sve OK sto se tice njihovog vodjenja saveza...

Hulk

pre 3 godine

Sustina problema naseg drustva je upravo u ovakvim izjavama. U normalnim okolnostima, kada bilo ko od nas da odredjenu izjavu, vezanu za porodicu, sport, posao, politiku..., to bi trebalo da nas obavezuje. Medjutim, kod nas je to samo prica, i to skoro po pravilu neutemeljena. U konkretnom slucaju Pantelic nema nikakvu osnovu da ovo izjavi, jer sve govori da smo mi daleko od Portugala. Problem je sto on nece da odgovara za ovo nikako. Bice smenjen jedino ako SNS bude smenjen nekada. Inace je bezbrizan. Normalna izjava bi bila. Portugal je izraziti favorit u ovoj grupi, ali dacemo sve od sebe da pokusamo da obezbedimo drugo mesto i baraz. Naravno, ukoliko se ukaze prilika, boricemo se i za prvo mesto, ali posmatrajuci rezultate u prethodnom periodu, mislimo da je realnije, da na se borimo za drugo mesto.

Djura

pre 3 godine

Brnaba, molim te reci da li će iko snositi bilo kakve posledice ako se desi neuspeh. Pritom ne mislim na selektora, već na tebe, Kokezu i Bjekovića.

Djura

pre 3 godine

Brnaba, molim te reci da li će iko snositi bilo kakve posledice ako se desi neuspeh. Pritom ne mislim na selektora, već na tebe, Kokezu i Bjekovića.

Daka

pre 3 godine

Pa takav je bio kao igrac kao uvek optimista... Nula od igrača šta je on sve promasivao haha.. Ko n je presednik saveza pa zar nemoze da bude djajic.. Piksi.. Juga vidić.. Momci koji su legende koje kokeza o pantelić... Sta maštaju idemo i i portugal navijam naravno za srbiju ali potuce nas luxemburg i Irska.. Koji bre mare pantela prmomasaj

Djole

pre 3 godine

Mi u svakim kvalifikacijama ciljamo prvo mesto, pa završimo pretposlednji ili u najboljem slučaju 3.... Odma da vam kažem od Qatar nema ništa

Da i ja nešto kažem za Dnevnik ...

pre 3 godine

Želim i ja novi model BMW 5.Kada sam vidio cijenu u salonu,ne bih ga kupio i da imam taj novac.Jedno je šta želim i šta mi se sviđa a potpuno drugo šta je stvarno i realno ostvarivo.

Sima Strahota

pre 3 godine

Jedino sto vi iz interesnog udruzenja zvanog FSS istinski zelite je sto vise nula na svom deviznom racunu i da to traje sto duze .Sve ostalo je potpuno ali potpuno vama nebitno. Znamo vas.

Nemanja Vidović

pre 3 godine

Želim i ja Dariju Klišinu, a dobiću je taman koliko i ti direktan plasman na SP. Čak, mislim da ja imam veće šanse kod Darije.
Nego, reci ti nama šta ako ne bude tog plasmana na SP. Podnosiš li ostavku? Ti i predsednik FSSa? Ili je ovo za vas kao ona liga bez briga iz koje nema ispadanja.

mario

pre 3 godine

Objektivno za prvo mesto vodiće se borba između selekcije Portugala i Srbije", rekao je Marko Pantelić, zamenik predsednika FSS.

Haha u kojem je on to filmu?Kao ostali se neće pitati ništa?
Tipično razmišljanje kao eto ovi drugi nemaju.

Milan Topalović

pre 3 godine

Početkom 90-tih jedan moj drug dodje na suludu ideju da ide u Italiju da krade. To je tada bilo popularno, ali on nije bio za taj "posao". Pitam ga ja imaš li novac - kaže nemam. Imaš li kontakte u Italiji - nemam. Imaš li alat - nemam. Imaš li auto - nemam. Imaš li vizu - nemam. Imaš li smeštaj u Italiji - nemam. Pa dobro imaš li bilo šta osim želje, rekoh mu.

Buljko

pre 3 godine

Molim čoveka koji je iznad svih nas,iznad svih njih, čoveka koji je napravio Srbiju moćnom i jakom da jednim pozivom u sedište FIFE obezbedi plasman Srbije na sledeće Svetsko prvenstvo!!!

proliver

pre 3 godine

Mislim da bi predsednik trebao da intervenise i promeni struktutu ljudi FSS inace gubi glasace. Radi se o poltronima koji nemaju rezultat. Ostaje u secanju snimak Muslina i Kokeze kada Muslin dobija otkaz. To je bio poslednji ekser u kovceg srpskog fudbala.

Boris B.

pre 3 godine

Portugalija ima 8-7 igraca svetske klase. Jedan Silva im bude rezerva. Aj ne lupetaj, treba to uraditi na terenu, smesan si u svakom pogledu, neotesan i neodgovoran, nedorastao mestu koje pokrivas!

Tor

pre 3 godine

Kolko uja po komentarima.
A najjači mi je ovaj sto pita sme li se pantela kladiti u fotelju da ćemo proci. Care, oni svi sljakaj po par godina i idu dalje, stagod da bude on ide

Max von Laaberg

pre 3 godine

Osmeh sve govori.Vazan je motiv i kad sam ne verujes treba pozitivno misliti.Dugo pokusavam da nagovorim Michaela Pretza da bivsem saigracu objasni (da ga nagovori) najbolji trener najace lige u zemlji (SRBIJI) Dejan Stankovic Treba da vrsi funkciju Selektora reprezentacije,nekako mi momentalno ne polazi za rukom (sumnjam da privatno nisu u dobrim odnosima nazalost.Cekam sta ce Stepi da kaze gde njega zulja.

mikac678

pre 3 godine

Pantela ne zna ni svoj kafić da vodi kako valja a ne da bude zamenik predsednika FSS. Dok su ovakvi mi nećemo videti nikad ništa

Nikola

pre 3 godine

Sa ovom reprezentacijom(ovakvom atmosferom)maksimum 11 bodova.Inace da je pozitivno kao npr. kod Antica bilo bi minimum 16 bodova.To je realnost

Vlajzi

pre 3 godine

Matematika je egzaktna nauka. Prosto, ako sklonimo ove klovnove iz saveza - idemo na svetsko. Ne sklonimo ih - nove 2 izgubljene godine, i poznata opravdanja na kraju još jednog neuspeha: "nista ne zameramo igračima, nismo imali sreće, savez je obezbedio sve uslove, bla bla bla..." 😁

komnen barjaktar

pre 3 godine

Kaže Bruno (Langer), pevač "Atomskog skloništa" u jednoj svojoj pesmi da "za ljubav treba imat dušu!" Dodao bih: za plasman na svetsko prvenstvo u fudbalu, treba imati fudbalere koji opet treba da imaju kvalitet i da su savladali osnovne postulate savremenog fudbala. A Srbija dočekala žreb za svetsko prvenstvo bez selektora, a fudbaler ima kakve ima, uglavnom prosek ispod proseka. Znači sam start nagoveštava sumorno reprezentativno proleće. Opet stari poznanik Ronaldo, učiće ove naše, savremenom fudbalu. Oni će u tim susretima (sa Portulalom) dati sve od sebe (što bi rekla vrla vedete, dojučerašnji reprezentativac Nemanja Matić) i opet popiti Maru od 2-3 razlike. Teško "orlovi" teško vi budete videli stadione u pustinji. Mission imossible! Ova razdragana faca Marka Pantelića - no comment.

Bio sam "Eto tako" ali vise nisam

pre 3 godine

Vece su sanse da meni Bil Gejts u naredna 24h pokloni sav svoj novac nego da se mi plasiramo iz ove grupe na Svetsko prvenstvo

boki

pre 3 godine

Marko procitaj komenatre I sve ceti biti jasno sta mislimo o tebi I savezu,licno gotivio sam te dok si igrao sada te ne mogu ocima gledati!

Rasni

pre 3 godine

Izgleda je zamisao da plasman na SP ostvari ista ekipa iz FSS koja do sada nije uradila nista. Plan je odlican, tim koji gubi ne treba menjati. Kao i obicno na pocetku su ubedjeni u uspeh. Sve je vec vidjeno mnogo puta do sada.

Musashi

pre 3 godine

Pantela bio si solidan fudbaler i to je to. Prihvati da nemas kapaciteta da obavljas funkcije koje ipak zahtevaju kvalitete koje ti nemas i povuci se casno i uzivaj.

miško

pre 3 godine

Pantelija, nemamo još ni selektora ili imamo ovog koji je izgubio Evropu, izgubiće i Svet. Šta se čeka pametnjakovići, birajte selektora koji će da izabere 20 igrača i veš "sutra"početi sa pripremama. Bez dinara i sa ogromnim dugovima, pečurkama, bez šampona i kafe, Grof je napravio čudo sa Zvezdom. On je stvorio, svojim odnosom, pravu hemiju, slogu i saradnju svih struktura i onda od uspeha do uspeha. Moj glas dajem njemu.

Kokeza odlazi !!!

pre 3 godine

A sta ce biti ako se nekim slucajem ne plasirate? Da li ce iko da snosi posledice? Da imate obraza svi bi trebali da letite posle katastrofe i blamaze sa Skotskom.

Saša

pre 3 godine

Da li bi smeo ovaj Gosopodin da se kladi u svoju "fotelju" da ćemo se plasirati na ovo prvenstvo? Ili će opet biti neki "nesrećni" slučaj, pa se nećemo plasirati, kao i mnogo puta ranije?????

Podense

pre 3 godine

Kolko neozbiljna izjava... Portugal velesila, sa 25 igraca u rotaciji a mi evropski prosek sa savezom kakav imamo i Tumbom madjiom.

coldplayer

pre 3 godine

Druze,volim Zvezdu vise nego ista,ali tebe kad vidim kao poltrona Fss sve mi se smuci zivot.Jos dizes glas protiv Vidića.Nece biti od tebe čovek nikad.

Bojan

pre 3 godine

Mi svi zelimo da ti i cela ekipa iz saveza, spakujete svoje kofere i odete zauvek iz Srpskog fudbala. Ali zelje su jedno, a realnost je nesto sasvim drugo brate Pantela.

Ekg

pre 3 godine

Smesna izjava. Pa taj Portugal je jaci nego kadabje uzeo Evropsko prvenstvo. Ronaldu sunse pridruzili i Bruno Fernandes i Joao Felix, naravno imaju i gomilu jos dobrih igraca...

NBGD

pre 3 godine

Vase želje su uvek iste pocetkom žreba,a na kraju kvalifikacija izlazite sa pricom da nije smak sveta ako se ne plasiramo. E ZATO HOCEMO DA ODETE IZ SRPSKOG FUDBALA!!!!

Vlajzi

pre 3 godine

Matematika je egzaktna nauka. Prosto, ako sklonimo ove klovnove iz saveza - idemo na svetsko. Ne sklonimo ih - nove 2 izgubljene godine, i poznata opravdanja na kraju još jednog neuspeha: "nista ne zameramo igračima, nismo imali sreće, savez je obezbedio sve uslove, bla bla bla..." 😁

kacam rasan

pre 3 godine

MIs'im, ovo-ono, malo novi selektor, drama frke-sheme, malo galamimo kako idemo k'o prvi iz grupe na Mundijal, malo ono precednik, Kokeza, najbolji uslovi, Shkocka ma to su samo bili penali, i ono legne sve, zaboravi piglu narod, niko vise ne talasa.

DS

pre 3 godine

Samo da znaš koliko ja imam želja....a moja najveća je da vam konačno damo slobodno vreme i da možete kući. Zaslužili ste neograničen odmor .

srle

pre 3 godine

Brat Pantela voli da se sprda. Niste u stanju da dobijete Škotsku na svom terenu, a hoćete da prođete Portugaliju i Republiku Irsku. Nikad više ne gledam fudbal, ne pratim reprezentaciju zbog vas u savezu.

Gora Loznica

pre 3 godine

I plasiraćmo se, Pantela je vrhunski sportski radnik i čovek koji je dobro odgovorio Vidići i postavio ga na svoje mesto, pošto je ovaj mislio da je neka veličina samo zato što je bio kapiten u Mančesteru.

Bojan

pre 3 godine

Mi svi zelimo da ti i cela ekipa iz saveza, spakujete svoje kofere i odete zauvek iz Srpskog fudbala. Ali zelje su jedno, a realnost je nesto sasvim drugo brate Pantela.

NBGD

pre 3 godine

Vase želje su uvek iste pocetkom žreba,a na kraju kvalifikacija izlazite sa pricom da nije smak sveta ako se ne plasiramo. E ZATO HOCEMO DA ODETE IZ SRPSKOG FUDBALA!!!!

srle

pre 3 godine

Brat Pantela voli da se sprda. Niste u stanju da dobijete Škotsku na svom terenu, a hoćete da prođete Portugaliju i Republiku Irsku. Nikad više ne gledam fudbal, ne pratim reprezentaciju zbog vas u savezu.

Vlajzi

pre 3 godine

Matematika je egzaktna nauka. Prosto, ako sklonimo ove klovnove iz saveza - idemo na svetsko. Ne sklonimo ih - nove 2 izgubljene godine, i poznata opravdanja na kraju još jednog neuspeha: "nista ne zameramo igračima, nismo imali sreće, savez je obezbedio sve uslove, bla bla bla..." 😁

DS

pre 3 godine

Samo da znaš koliko ja imam želja....a moja najveća je da vam konačno damo slobodno vreme i da možete kući. Zaslužili ste neograničen odmor .

Kokeza odlazi !!!

pre 3 godine

A sta ce biti ako se nekim slucajem ne plasirate? Da li ce iko da snosi posledice? Da imate obraza svi bi trebali da letite posle katastrofe i blamaze sa Skotskom.

Milan Topalović

pre 3 godine

Početkom 90-tih jedan moj drug dodje na suludu ideju da ide u Italiju da krade. To je tada bilo popularno, ali on nije bio za taj "posao". Pitam ga ja imaš li novac - kaže nemam. Imaš li kontakte u Italiji - nemam. Imaš li alat - nemam. Imaš li auto - nemam. Imaš li vizu - nemam. Imaš li smeštaj u Italiji - nemam. Pa dobro imaš li bilo šta osim želje, rekoh mu.

mikac678

pre 3 godine

Pantela ne zna ni svoj kafić da vodi kako valja a ne da bude zamenik predsednika FSS. Dok su ovakvi mi nećemo videti nikad ništa

boki

pre 3 godine

Marko procitaj komenatre I sve ceti biti jasno sta mislimo o tebi I savezu,licno gotivio sam te dok si igrao sada te ne mogu ocima gledati!

coldplayer

pre 3 godine

Druze,volim Zvezdu vise nego ista,ali tebe kad vidim kao poltrona Fss sve mi se smuci zivot.Jos dizes glas protiv Vidića.Nece biti od tebe čovek nikad.

Buljko

pre 3 godine

Molim čoveka koji je iznad svih nas,iznad svih njih, čoveka koji je napravio Srbiju moćnom i jakom da jednim pozivom u sedište FIFE obezbedi plasman Srbije na sledeće Svetsko prvenstvo!!!

Sima Strahota

pre 3 godine

Jedino sto vi iz interesnog udruzenja zvanog FSS istinski zelite je sto vise nula na svom deviznom racunu i da to traje sto duze .Sve ostalo je potpuno ali potpuno vama nebitno. Znamo vas.

Boris B.

pre 3 godine

Portugalija ima 8-7 igraca svetske klase. Jedan Silva im bude rezerva. Aj ne lupetaj, treba to uraditi na terenu, smesan si u svakom pogledu, neotesan i neodgovoran, nedorastao mestu koje pokrivas!

Bio sam "Eto tako" ali vise nisam

pre 3 godine

Vece su sanse da meni Bil Gejts u naredna 24h pokloni sav svoj novac nego da se mi plasiramo iz ove grupe na Svetsko prvenstvo

Nemanja Vidović

pre 3 godine

Želim i ja Dariju Klišinu, a dobiću je taman koliko i ti direktan plasman na SP. Čak, mislim da ja imam veće šanse kod Darije.
Nego, reci ti nama šta ako ne bude tog plasmana na SP. Podnosiš li ostavku? Ti i predsednik FSSa? Ili je ovo za vas kao ona liga bez briga iz koje nema ispadanja.

Saša

pre 3 godine

Da li bi smeo ovaj Gosopodin da se kladi u svoju "fotelju" da ćemo se plasirati na ovo prvenstvo? Ili će opet biti neki "nesrećni" slučaj, pa se nećemo plasirati, kao i mnogo puta ranije?????

Podense

pre 3 godine

Kolko neozbiljna izjava... Portugal velesila, sa 25 igraca u rotaciji a mi evropski prosek sa savezom kakav imamo i Tumbom madjiom.

Rasni

pre 3 godine

Izgleda je zamisao da plasman na SP ostvari ista ekipa iz FSS koja do sada nije uradila nista. Plan je odlican, tim koji gubi ne treba menjati. Kao i obicno na pocetku su ubedjeni u uspeh. Sve je vec vidjeno mnogo puta do sada.

Djole

pre 3 godine

Mi u svakim kvalifikacijama ciljamo prvo mesto, pa završimo pretposlednji ili u najboljem slučaju 3.... Odma da vam kažem od Qatar nema ništa

Vlajzi

pre 3 godine

Matematika je egzaktna nauka. Prosto, ako sklonimo ove klovnove iz saveza - idemo na svetsko. Ne sklonimo ih - nove 2 izgubljene godine, i poznata opravdanja na kraju još jednog neuspeha: "nista ne zameramo igračima, nismo imali sreće, savez je obezbedio sve uslove, bla bla bla..." 😁

Musashi

pre 3 godine

Pantela bio si solidan fudbaler i to je to. Prihvati da nemas kapaciteta da obavljas funkcije koje ipak zahtevaju kvalitete koje ti nemas i povuci se casno i uzivaj.

kacam rasan

pre 3 godine

MIs'im, ovo-ono, malo novi selektor, drama frke-sheme, malo galamimo kako idemo k'o prvi iz grupe na Mundijal, malo ono precednik, Kokeza, najbolji uslovi, Shkocka ma to su samo bili penali, i ono legne sve, zaboravi piglu narod, niko vise ne talasa.

komnen barjaktar

pre 3 godine

Kaže Bruno (Langer), pevač "Atomskog skloništa" u jednoj svojoj pesmi da "za ljubav treba imat dušu!" Dodao bih: za plasman na svetsko prvenstvo u fudbalu, treba imati fudbalere koji opet treba da imaju kvalitet i da su savladali osnovne postulate savremenog fudbala. A Srbija dočekala žreb za svetsko prvenstvo bez selektora, a fudbaler ima kakve ima, uglavnom prosek ispod proseka. Znači sam start nagoveštava sumorno reprezentativno proleće. Opet stari poznanik Ronaldo, učiće ove naše, savremenom fudbalu. Oni će u tim susretima (sa Portulalom) dati sve od sebe (što bi rekla vrla vedete, dojučerašnji reprezentativac Nemanja Matić) i opet popiti Maru od 2-3 razlike. Teško "orlovi" teško vi budete videli stadione u pustinji. Mission imossible! Ova razdragana faca Marka Pantelića - no comment.

Ekg

pre 3 godine

Smesna izjava. Pa taj Portugal je jaci nego kadabje uzeo Evropsko prvenstvo. Ronaldu sunse pridruzili i Bruno Fernandes i Joao Felix, naravno imaju i gomilu jos dobrih igraca...

proliver

pre 3 godine

Mislim da bi predsednik trebao da intervenise i promeni struktutu ljudi FSS inace gubi glasace. Radi se o poltronima koji nemaju rezultat. Ostaje u secanju snimak Muslina i Kokeze kada Muslin dobija otkaz. To je bio poslednji ekser u kovceg srpskog fudbala.

Nikola

pre 3 godine

Sa ovom reprezentacijom(ovakvom atmosferom)maksimum 11 bodova.Inace da je pozitivno kao npr. kod Antica bilo bi minimum 16 bodova.To je realnost

mario

pre 3 godine

Objektivno za prvo mesto vodiće se borba između selekcije Portugala i Srbije", rekao je Marko Pantelić, zamenik predsednika FSS.

Haha u kojem je on to filmu?Kao ostali se neće pitati ništa?
Tipično razmišljanje kao eto ovi drugi nemaju.

Da i ja nešto kažem za Dnevnik ...

pre 3 godine

Želim i ja novi model BMW 5.Kada sam vidio cijenu u salonu,ne bih ga kupio i da imam taj novac.Jedno je šta želim i šta mi se sviđa a potpuno drugo šta je stvarno i realno ostvarivo.

Djura

pre 3 godine

Brnaba, molim te reci da li će iko snositi bilo kakve posledice ako se desi neuspeh. Pritom ne mislim na selektora, već na tebe, Kokezu i Bjekovića.

Hulk

pre 3 godine

Sustina problema naseg drustva je upravo u ovakvim izjavama. U normalnim okolnostima, kada bilo ko od nas da odredjenu izjavu, vezanu za porodicu, sport, posao, politiku..., to bi trebalo da nas obavezuje. Medjutim, kod nas je to samo prica, i to skoro po pravilu neutemeljena. U konkretnom slucaju Pantelic nema nikakvu osnovu da ovo izjavi, jer sve govori da smo mi daleko od Portugala. Problem je sto on nece da odgovara za ovo nikako. Bice smenjen jedino ako SNS bude smenjen nekada. Inace je bezbrizan. Normalna izjava bi bila. Portugal je izraziti favorit u ovoj grupi, ali dacemo sve od sebe da pokusamo da obezbedimo drugo mesto i baraz. Naravno, ukoliko se ukaze prilika, boricemo se i za prvo mesto, ali posmatrajuci rezultate u prethodnom periodu, mislimo da je realnije, da na se borimo za drugo mesto.

Gora Loznica

pre 3 godine

I plasiraćmo se, Pantela je vrhunski sportski radnik i čovek koji je dobro odgovorio Vidići i postavio ga na svoje mesto, pošto je ovaj mislio da je neka veličina samo zato što je bio kapiten u Mančesteru.

miško

pre 3 godine

Pantelija, nemamo još ni selektora ili imamo ovog koji je izgubio Evropu, izgubiće i Svet. Šta se čeka pametnjakovići, birajte selektora koji će da izabere 20 igrača i veš "sutra"početi sa pripremama. Bez dinara i sa ogromnim dugovima, pečurkama, bez šampona i kafe, Grof je napravio čudo sa Zvezdom. On je stvorio, svojim odnosom, pravu hemiju, slogu i saradnju svih struktura i onda od uspeha do uspeha. Moj glas dajem njemu.

Tor

pre 3 godine

Kolko uja po komentarima.
A najjači mi je ovaj sto pita sme li se pantela kladiti u fotelju da ćemo proci. Care, oni svi sljakaj po par godina i idu dalje, stagod da bude on ide

Djura

pre 3 godine

Brnaba, molim te reci da li će iko snositi bilo kakve posledice ako se desi neuspeh. Pritom ne mislim na selektora, već na tebe, Kokezu i Bjekovića.

Daka

pre 3 godine

Pa takav je bio kao igrac kao uvek optimista... Nula od igrača šta je on sve promasivao haha.. Ko n je presednik saveza pa zar nemoze da bude djajic.. Piksi.. Juga vidić.. Momci koji su legende koje kokeza o pantelić... Sta maštaju idemo i i portugal navijam naravno za srbiju ali potuce nas luxemburg i Irska.. Koji bre mare pantela prmomasaj

Vojvodjanin

pre 3 godine

Zeleo sam i ja da igram za "Arsenal" pa sam dosao najdalje do FK "Banat" Centa... Sa ovakvim savezom i polupismenim ljudima u njemu koji apsolutno ni za sta nisu sposobni, mi mozemo samo da se nadamo da se ne obrukamo u kvalifikacijama pa da opet igramo nereseno sa nekim "rekreativcima", a SP je misaona imenica za nas. Nikad gori savez i nikad veci diletanti koji vode srpski fudbal. A sto je najgore, oni toga nisu ni svesni nego stvarno misle da dobro rade i da je sve OK sto se tice njihovog vodjenja saveza...

Max von Laaberg

pre 3 godine

Osmeh sve govori.Vazan je motiv i kad sam ne verujes treba pozitivno misliti.Dugo pokusavam da nagovorim Michaela Pretza da bivsem saigracu objasni (da ga nagovori) najbolji trener najace lige u zemlji (SRBIJI) Dejan Stankovic Treba da vrsi funkciju Selektora reprezentacije,nekako mi momentalno ne polazi za rukom (sumnjam da privatno nisu u dobrim odnosima nazalost.Cekam sta ce Stepi da kaze gde njega zulja.

Bacvanin

pre 3 godine

To samo ako Orlovima bude dozvoljeno da loptu nose rukama na terenu i ako portugalski tim dozivi kolektivni infarkt.
Bicu srecan ako budemo 3. u grupi. Na sledecem SP ako se kvalifikujemo bice uspeh.
Iskreno, Srbiji treba barem 15 godina da dodje nova generacija uigranih igraca sa kojima neki dobar trener uspe ono sto sada radi npr Madjarska.
Doduse, i madjarskoj je trebalo skoro 20 godina da se vrati u futbal.

Gora Loznica

pre 3 godine

I plasiraćmo se, Pantela je vrhunski sportski radnik i čovek koji je dobro odgovorio Vidići i postavio ga na svoje mesto, pošto je ovaj mislio da je neka veličina samo zato što je bio kapiten u Mančesteru.

Tor

pre 3 godine

Kolko uja po komentarima.
A najjači mi je ovaj sto pita sme li se pantela kladiti u fotelju da ćemo proci. Care, oni svi sljakaj po par godina i idu dalje, stagod da bude on ide

Max von Laaberg

pre 3 godine

Osmeh sve govori.Vazan je motiv i kad sam ne verujes treba pozitivno misliti.Dugo pokusavam da nagovorim Michaela Pretza da bivsem saigracu objasni (da ga nagovori) najbolji trener najace lige u zemlji (SRBIJI) Dejan Stankovic Treba da vrsi funkciju Selektora reprezentacije,nekako mi momentalno ne polazi za rukom (sumnjam da privatno nisu u dobrim odnosima nazalost.Cekam sta ce Stepi da kaze gde njega zulja.

Bojan

pre 3 godine

Mi svi zelimo da ti i cela ekipa iz saveza, spakujete svoje kofere i odete zauvek iz Srpskog fudbala. Ali zelje su jedno, a realnost je nesto sasvim drugo brate Pantela.

Milan Topalović

pre 3 godine

Početkom 90-tih jedan moj drug dodje na suludu ideju da ide u Italiju da krade. To je tada bilo popularno, ali on nije bio za taj "posao". Pitam ga ja imaš li novac - kaže nemam. Imaš li kontakte u Italiji - nemam. Imaš li alat - nemam. Imaš li auto - nemam. Imaš li vizu - nemam. Imaš li smeštaj u Italiji - nemam. Pa dobro imaš li bilo šta osim želje, rekoh mu.

Djole

pre 3 godine

Mi u svakim kvalifikacijama ciljamo prvo mesto, pa završimo pretposlednji ili u najboljem slučaju 3.... Odma da vam kažem od Qatar nema ništa

miško

pre 3 godine

Pantelija, nemamo još ni selektora ili imamo ovog koji je izgubio Evropu, izgubiće i Svet. Šta se čeka pametnjakovići, birajte selektora koji će da izabere 20 igrača i veš "sutra"početi sa pripremama. Bez dinara i sa ogromnim dugovima, pečurkama, bez šampona i kafe, Grof je napravio čudo sa Zvezdom. On je stvorio, svojim odnosom, pravu hemiju, slogu i saradnju svih struktura i onda od uspeha do uspeha. Moj glas dajem njemu.

Nemanja Vidović

pre 3 godine

Želim i ja Dariju Klišinu, a dobiću je taman koliko i ti direktan plasman na SP. Čak, mislim da ja imam veće šanse kod Darije.
Nego, reci ti nama šta ako ne bude tog plasmana na SP. Podnosiš li ostavku? Ti i predsednik FSSa? Ili je ovo za vas kao ona liga bez briga iz koje nema ispadanja.

srle

pre 3 godine

Brat Pantela voli da se sprda. Niste u stanju da dobijete Škotsku na svom terenu, a hoćete da prođete Portugaliju i Republiku Irsku. Nikad više ne gledam fudbal, ne pratim reprezentaciju zbog vas u savezu.

Vlajzi

pre 3 godine

Matematika je egzaktna nauka. Prosto, ako sklonimo ove klovnove iz saveza - idemo na svetsko. Ne sklonimo ih - nove 2 izgubljene godine, i poznata opravdanja na kraju još jednog neuspeha: "nista ne zameramo igračima, nismo imali sreće, savez je obezbedio sve uslove, bla bla bla..." 😁

Musashi

pre 3 godine

Pantela bio si solidan fudbaler i to je to. Prihvati da nemas kapaciteta da obavljas funkcije koje ipak zahtevaju kvalitete koje ti nemas i povuci se casno i uzivaj.

Vlajzi

pre 3 godine

Matematika je egzaktna nauka. Prosto, ako sklonimo ove klovnove iz saveza - idemo na svetsko. Ne sklonimo ih - nove 2 izgubljene godine, i poznata opravdanja na kraju još jednog neuspeha: "nista ne zameramo igračima, nismo imali sreće, savez je obezbedio sve uslove, bla bla bla..." 😁

proliver

pre 3 godine

Mislim da bi predsednik trebao da intervenise i promeni struktutu ljudi FSS inace gubi glasace. Radi se o poltronima koji nemaju rezultat. Ostaje u secanju snimak Muslina i Kokeze kada Muslin dobija otkaz. To je bio poslednji ekser u kovceg srpskog fudbala.

mario

pre 3 godine

Objektivno za prvo mesto vodiće se borba između selekcije Portugala i Srbije", rekao je Marko Pantelić, zamenik predsednika FSS.

Haha u kojem je on to filmu?Kao ostali se neće pitati ništa?
Tipično razmišljanje kao eto ovi drugi nemaju.

Da i ja nešto kažem za Dnevnik ...

pre 3 godine

Želim i ja novi model BMW 5.Kada sam vidio cijenu u salonu,ne bih ga kupio i da imam taj novac.Jedno je šta želim i šta mi se sviđa a potpuno drugo šta je stvarno i realno ostvarivo.

Ekg

pre 3 godine

Smesna izjava. Pa taj Portugal je jaci nego kadabje uzeo Evropsko prvenstvo. Ronaldu sunse pridruzili i Bruno Fernandes i Joao Felix, naravno imaju i gomilu jos dobrih igraca...

komnen barjaktar

pre 3 godine

Kaže Bruno (Langer), pevač "Atomskog skloništa" u jednoj svojoj pesmi da "za ljubav treba imat dušu!" Dodao bih: za plasman na svetsko prvenstvo u fudbalu, treba imati fudbalere koji opet treba da imaju kvalitet i da su savladali osnovne postulate savremenog fudbala. A Srbija dočekala žreb za svetsko prvenstvo bez selektora, a fudbaler ima kakve ima, uglavnom prosek ispod proseka. Znači sam start nagoveštava sumorno reprezentativno proleće. Opet stari poznanik Ronaldo, učiće ove naše, savremenom fudbalu. Oni će u tim susretima (sa Portulalom) dati sve od sebe (što bi rekla vrla vedete, dojučerašnji reprezentativac Nemanja Matić) i opet popiti Maru od 2-3 razlike. Teško "orlovi" teško vi budete videli stadione u pustinji. Mission imossible! Ova razdragana faca Marka Pantelića - no comment.

Bio sam "Eto tako" ali vise nisam

pre 3 godine

Vece su sanse da meni Bil Gejts u naredna 24h pokloni sav svoj novac nego da se mi plasiramo iz ove grupe na Svetsko prvenstvo

Rasni

pre 3 godine

Izgleda je zamisao da plasman na SP ostvari ista ekipa iz FSS koja do sada nije uradila nista. Plan je odlican, tim koji gubi ne treba menjati. Kao i obicno na pocetku su ubedjeni u uspeh. Sve je vec vidjeno mnogo puta do sada.

Nikola

pre 3 godine

Sa ovom reprezentacijom(ovakvom atmosferom)maksimum 11 bodova.Inace da je pozitivno kao npr. kod Antica bilo bi minimum 16 bodova.To je realnost

NBGD

pre 3 godine

Vase želje su uvek iste pocetkom žreba,a na kraju kvalifikacija izlazite sa pricom da nije smak sveta ako se ne plasiramo. E ZATO HOCEMO DA ODETE IZ SRPSKOG FUDBALA!!!!

DS

pre 3 godine

Samo da znaš koliko ja imam želja....a moja najveća je da vam konačno damo slobodno vreme i da možete kući. Zaslužili ste neograničen odmor .

kacam rasan

pre 3 godine

MIs'im, ovo-ono, malo novi selektor, drama frke-sheme, malo galamimo kako idemo k'o prvi iz grupe na Mundijal, malo ono precednik, Kokeza, najbolji uslovi, Shkocka ma to su samo bili penali, i ono legne sve, zaboravi piglu narod, niko vise ne talasa.

Podense

pre 3 godine

Kolko neozbiljna izjava... Portugal velesila, sa 25 igraca u rotaciji a mi evropski prosek sa savezom kakav imamo i Tumbom madjiom.

Saša

pre 3 godine

Da li bi smeo ovaj Gosopodin da se kladi u svoju "fotelju" da ćemo se plasirati na ovo prvenstvo? Ili će opet biti neki "nesrećni" slučaj, pa se nećemo plasirati, kao i mnogo puta ranije?????

mikac678

pre 3 godine

Pantela ne zna ni svoj kafić da vodi kako valja a ne da bude zamenik predsednika FSS. Dok su ovakvi mi nećemo videti nikad ništa

Boris B.

pre 3 godine

Portugalija ima 8-7 igraca svetske klase. Jedan Silva im bude rezerva. Aj ne lupetaj, treba to uraditi na terenu, smesan si u svakom pogledu, neotesan i neodgovoran, nedorastao mestu koje pokrivas!

Buljko

pre 3 godine

Molim čoveka koji je iznad svih nas,iznad svih njih, čoveka koji je napravio Srbiju moćnom i jakom da jednim pozivom u sedište FIFE obezbedi plasman Srbije na sledeće Svetsko prvenstvo!!!

Sima Strahota

pre 3 godine

Jedino sto vi iz interesnog udruzenja zvanog FSS istinski zelite je sto vise nula na svom deviznom racunu i da to traje sto duze .Sve ostalo je potpuno ali potpuno vama nebitno. Znamo vas.

Daka

pre 3 godine

Pa takav je bio kao igrac kao uvek optimista... Nula od igrača šta je on sve promasivao haha.. Ko n je presednik saveza pa zar nemoze da bude djajic.. Piksi.. Juga vidić.. Momci koji su legende koje kokeza o pantelić... Sta maštaju idemo i i portugal navijam naravno za srbiju ali potuce nas luxemburg i Irska.. Koji bre mare pantela prmomasaj

Hulk

pre 3 godine

Sustina problema naseg drustva je upravo u ovakvim izjavama. U normalnim okolnostima, kada bilo ko od nas da odredjenu izjavu, vezanu za porodicu, sport, posao, politiku..., to bi trebalo da nas obavezuje. Medjutim, kod nas je to samo prica, i to skoro po pravilu neutemeljena. U konkretnom slucaju Pantelic nema nikakvu osnovu da ovo izjavi, jer sve govori da smo mi daleko od Portugala. Problem je sto on nece da odgovara za ovo nikako. Bice smenjen jedino ako SNS bude smenjen nekada. Inace je bezbrizan. Normalna izjava bi bila. Portugal je izraziti favorit u ovoj grupi, ali dacemo sve od sebe da pokusamo da obezbedimo drugo mesto i baraz. Naravno, ukoliko se ukaze prilika, boricemo se i za prvo mesto, ali posmatrajuci rezultate u prethodnom periodu, mislimo da je realnije, da na se borimo za drugo mesto.

Vojvodjanin

pre 3 godine

Zeleo sam i ja da igram za "Arsenal" pa sam dosao najdalje do FK "Banat" Centa... Sa ovakvim savezom i polupismenim ljudima u njemu koji apsolutno ni za sta nisu sposobni, mi mozemo samo da se nadamo da se ne obrukamo u kvalifikacijama pa da opet igramo nereseno sa nekim "rekreativcima", a SP je misaona imenica za nas. Nikad gori savez i nikad veci diletanti koji vode srpski fudbal. A sto je najgore, oni toga nisu ni svesni nego stvarno misle da dobro rade i da je sve OK sto se tice njihovog vodjenja saveza...

Bacvanin

pre 3 godine

To samo ako Orlovima bude dozvoljeno da loptu nose rukama na terenu i ako portugalski tim dozivi kolektivni infarkt.
Bicu srecan ako budemo 3. u grupi. Na sledecem SP ako se kvalifikujemo bice uspeh.
Iskreno, Srbiji treba barem 15 godina da dodje nova generacija uigranih igraca sa kojima neki dobar trener uspe ono sto sada radi npr Madjarska.
Doduse, i madjarskoj je trebalo skoro 20 godina da se vrati u futbal.

Kokeza odlazi !!!

pre 3 godine

A sta ce biti ako se nekim slucajem ne plasirate? Da li ce iko da snosi posledice? Da imate obraza svi bi trebali da letite posle katastrofe i blamaze sa Skotskom.

coldplayer

pre 3 godine

Druze,volim Zvezdu vise nego ista,ali tebe kad vidim kao poltrona Fss sve mi se smuci zivot.Jos dizes glas protiv Vidića.Nece biti od tebe čovek nikad.

boki

pre 3 godine

Marko procitaj komenatre I sve ceti biti jasno sta mislimo o tebi I savezu,licno gotivio sam te dok si igrao sada te ne mogu ocima gledati!

Djura

pre 3 godine

Brnaba, molim te reci da li će iko snositi bilo kakve posledice ako se desi neuspeh. Pritom ne mislim na selektora, već na tebe, Kokezu i Bjekovića.

Djura

pre 3 godine

Brnaba, molim te reci da li će iko snositi bilo kakve posledice ako se desi neuspeh. Pritom ne mislim na selektora, već na tebe, Kokezu i Bjekovića.