1. Kao što sam rekao nemaju ni teoretsku šansu da izjednače Atlantinu ponudu za Bogdana ako se ne odreknu Hilda. U prethodnih nekoliko dan sam napisao (prepisao sa dobro obaveštnih malih američkih medija) da je Hildu cena drastično pala. On sledeće sezone ima platu od preko 24 miliona dolara i to za takvog igrača niko neće da plati kada igraju bez publike a manj je i zarada od TV prava i prodaje dresova.
  OSTALO JE DO SUTRA DO 13.30 PO Vremenu ISTOČNE OBALE DA IZJEDNAČE PONUDU ILI ODE BOGDAN ŠTO BI BILA SJAJNA VEST ZA NJEGA. Ne bi ga gušio napaljeni i PREPLAĆENI FOX. Dao Bog da Kingsi budu poslednji i da im Bjelica pobegne što pre - oterali su Divca, Stojakovića, Kokoškova i Bogdana! Nikada više neće biti "srpski klub". Još da je Jokić pametan da traži trejd u Dalas za Porzingisa - to može Luka da pogura ako hoće - jer se Porzingis više puta povredio nego Klej i Hejvort zajedno. Šta vredi što je sjajan košarkaš kada skoro nikada nije u timu???
  (statističar, 23. novembar 2020 20:50)

  # Link komentara

 2. Logično. Prve dve godine će da se vade iz rupe u koju ih je Divac utrpao. Pa onda one treće da lepo krenu od nule...
  (znanje-imanje, 23. novembar 2020 17:44)

  # Link komentara

 3. Krivac je Divac, što nije uzeo Dončića i što je potpisao neznalicu, inače svog ortaka iz LA Voltona. Inače, nama koji navijamo za Kingse ostaje još 24 sata nade da će novi GM trejdovati Hilda i vratiti Bogdana. Šanse su minimalne, ali sačekajmo. Igrač je tamo roba, tako da kao što su Bogdana već prodali za dva mlada igrača Milvokija bez konsultacija sa BB i njegovim agentom, tako će pustiti i Hilda niz vodu samo ako stigne dobra ponuda...
  (Boro bez Ramiza, 23. novembar 2020 17:11)

  # Link komentara

 4. Kingsi su napravili tipičnu grešku NBA ekipa, preplatili igrača - Hilda. Bolje je da su ga pustili, potpisali Bogdana i sad pokupili Krejga. Čak bi im i ostalo mesta za još nekog slobodnog agenta
   (Milan, 23. novembar 2020 15:20)

  # Link komentara

 5. Zvuči ko da Kingsi hoće da tankuju sledeću sezonu.
  (2CRAZY, 23. novembar 2020 15:17)

  # Link komentara

 6. Najbolji trojkas.. NBA.. Lige.
  (Milos, 23. novembar 2020 14:09)

  # Link komentara

 7. Kao clan prve petorke nije odigrao nista, posebno nakon restarta sezone . Na klupi je bio zasluzeno. BB je u restartu sezone imao prosek 20.1 poen sto mu je diglo prosek sezone na 15 poena dok je Hildu pao prosek. Ucenjuje ekipu od trenutka kada je od Divca trazio vece pare i ugovor i to nastavio da radi i nakon restarta sezone i glavni je krivac sto se Kingsi nisu plasirali u plej of.
  (123, 23. novembar 2020 13:36)

  # Link komentara