Ponedeljak, 16.11.2020.

16:40

Zvezda sa ivice ambisa do velikog preokreta

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Zlatibor rezultatom 4:2 u šesnaestini finala Kupa Srbije.

Izvor: SN

Zvezda sa ivice ambisa do velikog preokreta IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

248 Komentari

Sortiraj po:

Luke Babbitt gravedigger

pre 3 godine

Da sam na mestu UEFA izbacio bih sve srpske klubove na 10 godina iz Evrope. U 2020. godini mafijaju po terenu. Sramota.

Мргуд

pre 3 godine

@реално
nemas ti pojma sta pises. pogledaj snimak pa ce mozda nesto da ti bude jasno ako si realni navijac. ali vi zvezdasi ste sve drugo osim realni. ovo je bila cista namestaljka nista drugo. ali ajde ti to neces nikad da priznas i nemoras
(N.T.369, 17. novembar 2020 10:06)

Ок, опростићеш нам што ти не верујемо на реч из прве, спадаш у групу људи који увек вичу нешто из репертоара намештаљка кад је Звезда у питању- "изгубили сте намештено првенство", три за три Олимпијакос, ево, сад и ово....али не одбијам могућност да си у праву само зато што си Калимеровац, и стога те молим за пар појашњења:

1. Зашто би Звезда намештала било шта са Златибором у Купу? Да је лига, па и да разумем, али Куп је елиминациони, нема поправке?
2. Ко има користи од намештаљке? Златибор нема, Звезда нема, нико живи на кладионици не би дао паре да ће Златибор да победи, па чак ни на 0:2? Много је већа квота била на Златибор, него из 2 у 1...много се више исплати брукати се на лигашкој утакмици и стварно изгубити од неког и то из 1 у 2. Е то би биле паре за све, а нема ризика јер је Војводина довољно далеко да нас не угрози.

Једино ако не мислиш да је намештаљка зато што је Златибор реално бољи, у ком случају сам заиста забринут за тебе....

N.T.369

pre 3 godine

@fenomen

pre nego sto pises bre pogledaj prvo koji je broj nosio na ledja pa komentarisi nesto. uzimao je godinama poziciju mladjim igracima. nisu mogli da ga izbace iz reprezentacije. nula od igraca. za inter je igrao za srbiju nista.

@реално
nemas ti pojma sta pises. pogledaj snimak pa ce mozda nesto da ti bude jasno ako si realni navijac. ali vi zvezdasi ste sve drugo osim realni. ovo je bila cista namestaljka nista drugo. ali ajde ti to neces nikad da priznas i nemoras

Ombre

pre 3 godine

Lako je kad navijači udju u teren u pomognu...
(Ajde!?, 16. novembar 2020 21:14)


Lako je... Kad imaš navijače.

Partizanovih navijači mogu samo da upadnu na forum..A ni tu ih nema više od 10 ukupno.

Nismo isti

pre 3 godine

Zvezdu i Partizan nemojte stavljati u isti koš, i na taj način poistovećivati dva kluba i izjednačavati odgovornost. Zavezda koliko god je teško uspela je svih ovih godina da se malo izdigne, pokaže nešto u Evropi, odigra dobro neke utakmice i vrati se u klupski fudbal, uđe u konkurenciju sa mnogo skupljim ekipama. Zvezdina odgovornost za FSS je nikakva, i dosta mi je da slušam više samo da nema zvezde i partizana.
Partizan je druga priča, bez rezultata a u sve se meša, kadruju mu menadžeri i stalno kmeči. Preuzeli su FSS i ovo je rezultat, nestručnost.
Svakog ceniti po rezultatima.

marko992

pre 3 godine

Matori kućo,nema nas na euro zbog Bogdanova i ekipe,Đenova i Albanija,dron u režiji Gorančeta Vesića a sve sa ciljem da se sruši TK i da zablistamo kao nikad sa Kokezijom i Mađijom.
(Božo britva, 16. novembar 2020 20:51)

Nema nas zbog Krstajića, Tumbakovića a bilo nas zbog Muslina
(Zvezda, 16. novembar 2020 21:02

Jedan post ne iskljucuje drugi,obojica ste u pravu.

marko992

pre 3 godine

Sreca pa je tvoj Radnicki posten.
(mr.wolf, 16. novembar 2020 20:30

Nije posten i on je u sistemu,ali sve dolazi od navedenog i FSS-a.
Ko to ne zeli da vidi on ih podrzava.
(nislija s merak, 16. novembar 2020 20:48)

Sustina svega!

Grr

pre 3 godine

Veliko sklanjanje pred velikim pritiskom van terena. Koje brukanje kluba poslednjih godina. Kad se napiše bela knjiga o svim ovim "uspesima" ....

flex

pre 3 godine

Draz fidbala je kada mali uspeju da odole velikima.
Zvezdi niko ne moze da nanese poraz jer u koliko joj parira na terenu zvezda pobedi van terena. Ugasite srpski fudbal

Ajde!?

pre 3 godine

Joj, sto volim sto je zvezda ovoliko mocna! Ne moze joj niko nista od Subotice do Surdulice. Mogu samo da kukaju kao veceras u komentarima navijaci Zlatara, ali ne bi ni oni mnogo kukali da nisu ranili zver. Da je Zvezda povela prva, mozda bi bilo samo 2,3 nula, ovako su osetili sta je sila i sta je moc, ali izaci ce oni jaci iz ovog iskustva, ne brinem ja za njih. Na kraju krajeva, mogu biti ponosni kakav su otpor pruzili jednoj Crvenoj Zvezdi.
(OBJEKTIVNI DAZDEVNJAK, 16. novembar 2020 19:37)
Zato nas Evropa nije videla četvrt veka...
Pk
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ajde!?, 16. novembar 2020 20:07) # Link komentara

Kako nije? Evo, ove godine cemo i da prezimimo, a i inace dominiramo svaki cas.
(OBJEKTIVNI DAZDEVNJAK, 16. novembar 2020 20:55)
Lako je kad navijači udju u teren u pomognu...

Aca

pre 3 godine

Znam samo jedno: oni i kad gube u 75. minutu, nebitno kojim rezultatom, znaš da će sigurno pobediti. Pametnom dovoljno
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (PBC, 16. novembar 2020 19:53)

Što volim ove sa "pametnom dovoljno". Daju sebi pravo da su oni najpametniji a ostali budale.

poz

pre 3 godine

@Da li ce Zvezda biti kažnjena za prisustvo navijaca na tribinama
(Mhm, 16. novembar 2020 20:24)

Хоће а ти брини о 15 фракција са БСК-овог игралишта...
(Црвена звезда 1913, 16. novembar 2020 20:42)

Ili vase 2 sa FK jugoslavija igralista.

Igor

pre 3 godine

Erakovića vratiti u Grafičar, Gobeljiću,Simiću i jednom centarforu se zahvaliti. Petrović je limitiran samo da kvari igru protivnika i da ponekad šutne. Najveća opasnost po naš gol je kada naši štoperi iznose ili kada Nikolić dodaje loptu. I ubiše nas sa vraćanjem lopte unazad.

ajde nešto

pre 3 godine

sta mislis jel moze po kvalitetu Hofenhajm da parira Bajernu,ne moze,ali ih je pobedio ubedljivo .Zato sto svi igraju fudbal, jedino CZV igra svemirski fudbal,pa je u nasoj ligi gde su ekipe po kvalitetu vrlo ujednacene,jedino pobedjuje Partizan .Mislm da ce i Vučiću uskoro da se smuči pa ce malo da pusti da se igraju i nenameštene utakmice,a onda cete videti gde ste ustvari.
(Penzioner, 16. novembar 2020 19:30)

Penzosu. Bajern je dva dana pre toga igrao finale super kups protiv Sevilje u Budimpešti i još sa produžetkom. Samo kada tvoj klub osvoji titulu onda je sve pošteno. Videli smo za vreme Marka Nikolića gde ste prednost od 3 boda čuvali do kraja.

Din

pre 3 godine

Zvezda rutinira. Previse mocna za domace timove. A jos sve ulepsavaju nebuloze navijaca Partizana.
(Din, 16. novembar 2020 20:25)

Ulepsavaju, Ulepsavaju. 😘😁 Zato ti pantercic neces moci da spavas noćas. Oteto je prokleto. 😉 Lepše je ovako da dobijate, da ostane sve dokumentovano, da teraju cirkus s vama 5 narednih pokoljenja. Hahahahahhaha
(Mirko Car, 16. novembar 2020 20:42)

Vazi, evo pojedoh se. Mislim da ovi "Hahahaha" likovi stvarno ne spavaju nocu od ovoga. Dokumentovano? Sta? Da su dali 4 gola Zlatiboru? Pa to za Zvezdu koje cudo, mozda za Partizan...
A kad legnes veceras seti se jos jedne cinjenice - niti jedan jedini jaci tim niste dobili u Evropi zadnjih 20 godina. Niti jednu pobedu. Imali ste niz od 16 meceva bez pobede u Ligi Evrope. Imali ste niz od 11 poraza u Ligi Evrope. Takvi luzeri namestaju, Zvezda je klasa iznad.

Strelac

pre 3 godine

Ne pominjite derbi nema potrebe.jer ste bili podredjeni.normalno kad su vam ga zabili da se povuku.partizan je i pored toga imao bolje sanse za gol..vi cini mi se niste ni imali sem onog poklona od penala.a za vecerasnju utakmicu nekako nemam reci iz jednog razloga..bili ste puno bolji normalno.jaci ste od zlatibora.samo malo cudno da date 4 gola eto za 19 minuta.a jis cudnije je da vas postojavaju navijaci.ok je da budu ljuti nervozni.da skandiraju..ali da vas postrojavaju kao dobrovoljacku gardu bas i ne mogu objasniti za jedan klub kakav je zvezda..mislim da je i ovo doktorovo maslo.ali nesto nisam nigse procitao u svetu da navijaci kako ih vi zovete postrojavaju igrace..sta ce vam uraditi ako ne osvojite kup ....cccc.uvek proizvodite neke cudne situacije..

Zvezda

pre 3 godine

Matori kućo,nema nas na euro zbog Bogdanova i ekipe,Đenova i Albanija,dron u režiji Gorančeta Vesića a sve sa ciljem da se sruši TK i da zablistamo kao nikad sa Kokezijom i Mađijom.
(Božo britva, 16. novembar 2020 20:51)

Nema nas zbog Krstajića, Tumbakovića a bilo nas zbog Muslina

chupavi

pre 3 godine

Sudeci po komentarima prosecnih grobara moze se zakljuciti da doticni pate a da pri tom i nisu gledali ovu utakmicu ali eto znaju da je sve namesteno.

dejo_majstore

pre 3 godine

dejan, 16. novembar 2020 19:11)

Da rezimiramo, 3 igrača Zlatibora su nadigrali 11 Zvezdinih plus 8 svojih i plus sve sudije na terenu i uspeli da povedu 2-0?!? Neverovatna konstatacija...

Ivan

pre 3 godine

bozo britva-stvarno??? Zbog Bogdanova ne igramo evro 20 godina??? Interesnatno, ja mislio zbog nakaradnog sistema koji je postavio don Karadzic i sav talog koji se vrti oko fudbala vec decenijama...Posteni grobari retki kao covecija ribica...

johny

pre 3 godine

Ne, zanimljivo je da za poslednjih 20 minuta Zvezda postigne 4 gola?? To je zanimljivo i to je neka logika? Jeejj , 70 minuta nista, prime 2 gola i onda u poslednjh 20 min. odjednom projigraju na svetskom nivou i daju 4 gola?? Bravo...
(123, 16. novembar 2020 20:02)

Da, igrali smo protiv tima jačine Bajerna pa je čudno što smo za 20 minuta dali četiri gola. U prvom smo mogli pet da damo

dovla

pre 3 godine

Ne znam sto se svi uzbudjuju. Nije ni prvi ni poslednji put da Zvezda ne izlazi iz 16, ali lopta nece da udje. Novinari i navijaci onog drugog, malog kluba od svega hoce da naprave senzaciju.

King

pre 3 godine

Jel vam sad jasno zasto nas nema na Euru vec 24 godine?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (matori 2, 16. novembar 2020 19:41)

Jasno kao dan, nema nas jer moraju da igraju neki Lukići, Vlahovići, Pavlovići, Mitrovići....a nigdje Radonjića, Kataia, Jovića, Grujića....

Jovan

pre 3 godine

Zlatibor je igrao i pokazao zvezdinu slabost ovo posle je vec bilo providno 73,75 pa kao 84 i 86 min,nedo bog nikom ovakog fudbala.Nezna samo dal je trener zlatibora na kraju meca izgovorio cesto vidjenu recenicu:Srecan sam sto je zvezda pobedila.

mr.wolf

pre 3 godine

Eto odakle dolaze sve nevolje srpskog fudbala,od doktora!
Ne navijam ni za Zvezdu,ni Partizan,prezirem ih i zao mi je sto postoje.
(nislija s merak, 16. novembar 2020 20:12)

Sreca pa je tvoj Radnicki posten.

Exe

pre 3 godine

Ja ne znam o cemu grobari pisu ovde.

Zvezdi nije sviran cist penal u 11-om minutu, sto naravno ne pominju.

Drugo, Zvezda je sve vreme igrala viktoriju i moglo je da bude i 3:0 za Zvezdu na poluvremenu. Zlatibor je iskoristio svoje dve sanse i nacisto potonuo posle drugog gola, kao sto prilici nasim klubovima. Stvarno ne razumem sta su se raspisali.

nostalgija

pre 3 godine

@(nostalgija, 16. novembar 2020 19:02)
a sta mislis jel moze po kvalitetu Hofenhajm da parira Bajernu,ne moze,ali ih je pobedio ubedljivo .Zato sto svi igraju fudbal, jedino CZV igra svemirski fudbal,pa je u nasoj ligi gde su ekipe po kvalitetu vrlo ujednacene,jedino pobedjuje Partizan .Mislm da ce i Vučiću uskoro da se smuči pa ce malo da pusti da se igraju i nenameštene utakmice,a onda cete videti gde ste ustvari.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije
(Penzioner, 16. novembar 2020 19:30)

Kao prvo; poredjenje ti nije na mestu, jer Hofenhajm je ozbiljna ekipa, a Zvezda je bolja od Zlatibora koliko Bajern od Hajdenhajma npr

Drugo, par puta sam ponovio da nije tema utakmica, nego kako mozete da gledate nesto za sta ste 99% sigurni da ce rezultat da bude bolan.

Marko

pre 3 godine

Kladionica Mozart, vaše pravo da zaradite..!!!

Za 12min. padoše 4 gola...

Mozart, verni sponzor Zvezde, uvek je tu da počasti...

Da, zaista je čudno da će naša reprezentacija u sledećem krugu lige nacija igrati protiv Vatikana, San Marina, Gibraltara, kraljevine Monako, Albanije,Latvije, te sličnih "giganata" planetarnog fudbala

Црвена звезда 1913

pre 3 godine

Da li ce Zvezda biti kažnjena za prisustvo navijaca na tribinama
(Mhm, 16. novembar 2020 20:24)

Хоће а ти брини о 15 фракција са БСК-овог игралишта...

nislija s merak

pre 3 godine

Eto odakle dolaze sve nevolje srpskog fudbala,od doktora!
Ne navijam ni za Zvezdu,ni Partizan,prezirem ih i zao mi je sto postoje.

Mirko Car

pre 3 godine

Zvezda rutinira. Previse mocna za domace timove. A jos sve ulepsavaju nebuloze navijaca Partizana.
(Din, 16. novembar 2020 20:25)

Ulepsavaju, Ulepsavaju. 😘😁 Zato ti pantercic neces moci da spavas noćas. Oteto je prokleto. 😉 Lepše je ovako da dobijate, da ostane sve dokumentovano, da teraju cirkus s vama 5 narednih pokoljenja. Hahahahahhaha

zmajognjeni

pre 3 godine

Au ljudi, citam ove komentare i reko’ sad cu da vidim igranje na sredini pa pustanje bar dva komada. I pustim najzanimljivije delove, pa Zvezda je toliko napadala i toliko promasivala takve zicere sat vremena da je zaista neverovatno da neko pomisli da je ovo namesteno. Zlatibor je iskoristio svoje prilike, ali svaka cast, ali je zvezda igrala dobro i bila neuporedivo bolja. Samo malo objektivnosti

Ajde!?

pre 3 godine

Joj, sto volim sto je zvezda ovoliko mocna! Ne moze joj niko nista od Subotice do Surdulice. Mogu samo da kukaju kao veceras u komentarima navijaci Zlatara, ali ne bi ni oni mnogo kukali da nisu ranili zver. Da je Zvezda povela prva, mozda bi bilo samo 2,3 nula, ovako su osetili sta je sila i sta je moc, ali izaci ce oni jaci iz ovog iskustva, ne brinem ja za njih. Na kraju krajeva, mogu biti ponosni kakav su otpor pruzili jednoj Crvenoj Zvezdi.
(OBJEKTIVNI DAZDEVNJAK, 16. novembar 2020 19:37)
Zato nas Evropa nije videla četvrt veka...
Pk

Лаик

pre 3 godine

Браво!Једино што ваља у српском фудбалу је Црвена звезда. У инат душманима!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

А да будем искрен до краја и Дегенек је код њиховог првог гола далеко стајао од њиховог стријелца.

OBJEKTIVNI DAZDEVNJAK

pre 3 godine

Joj, sto volim sto je zvezda ovoliko mocna! Ne moze joj niko nista od Subotice do Surdulice. Mogu samo da kukaju kao veceras u komentarima navijaci Zlatara, ali ne bi ni oni mnogo kukali da nisu ranili zver. Da je Zvezda povela prva, mozda bi bilo samo 2,3 nula, ovako su osetili sta je sila i sta je moc, ali izaci ce oni jaci iz ovog iskustva, ne brinem ja za njih. Na kraju krajeva, mogu biti ponosni kakav su otpor pruzili jednoj Crvenoj Zvezdi.
(OBJEKTIVNI DAZDEVNJAK, 16. novembar 2020 19:37)
Zato nas Evropa nije videla četvrt veka...
Pk
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ajde!?, 16. novembar 2020 20:07) # Link komentara

Kako nije? Evo, ove godine cemo i da prezimimo, a i inace dominiramo svaki cas.

123

pre 3 godine

Prosecnom navijacu Partizana je cudno kad neko iz 30 udaraca postigne 4 gola, ali je normalno kad iz 3 udarca padnu 2 gola? Kada se protivnik povuče na 2-0 to je namešteno,ali kada se oni povuku celu utakmicu na 1-0 u derbiju to je ok? Zanimljiva neka logika.
(zlatko, 16. novembar 2020 19:31)

Ne, zanimljivo je da za poslednjih 20 minuta Zvezda postigne 4 gola?? To je zanimljivo i to je neka logika? Jeejj , 70 minuta nista, prime 2 gola i onda u poslednjh 20 min. odjednom projigraju na svetskom nivou i daju 4 gola?? Bravo...

Spale

pre 3 godine

Ajde@ Nas Evropa gleda četvrtu godinu uzastopno, a Bogami ne samo tokom jeseni, nego i u proleće, a tvoj mučeni klub ne može ni sezonu kupanja da prodje..

penaltizan

pre 3 godine

Ne, zanimljivo je da za poslednjih 20 minuta Zvezda postigne 4 gola?? To je zanimljivo i to je neka logika? Jeejj , 70 minuta nista, prime 2 gola i onda u poslednjh 20 min. odjednom projigraju na svetskom nivou i daju 4 gola?? Bravo...
(123, 16. novembar 2020 20:02)Da li si gledao meč?Imala je Zvezda prečke i teške promašaje,30 šuta, mogli smo 10 dati ali tek kad su ušle zamene došle su stvari na svoje...ovi dva puta prešli centar i dva gola!pa čim smo napravili pritisak eto i golova a vi se ponadali?Kad svi igraju bunker i Partizan je dugo odolevao(čitaj autobus ispred gola) i mislite lako je dati gol? Lakše je dati gol kad protivnik igra...da smo bili spretniji i Partizan bi nabili

chupavi

pre 3 godine

Zvezda je imala 30 suta od kojih je 15 zavrsilo u okvir gola. Pogadjala precku golman vadio nemoguce, ali je primila dva gola iz dva suta...

Ko je gledao utakmicu video je ociglednu razliku u kvalitetu iako Zvezdi zbog reprezentativnih obaveza nisu bili ti skoro svi glavni igraci.

Zvezda he toliko jaka da moze sebi da dozvoli da gubi 0:2 do 75 minuta a onda da 4 gola za 13 minuta.

bsrsbg

pre 3 godine

Nejasno je kako neko može da smatra Ivanića za dobrog igrača. Lik je toksičan, u 99% situacija je bolje da imamo igrača manje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola, 16. novembar 2020 20:23)

Ali pazi te popularne net fraze u poslednje vreme `toksican`,inace prosto znacenje je otrovan,a tek druga je stvar sto komentar nema veze sa fudbalom,jer Ivanic je kako u ovoj,tako u gotovo svim utakmicama ove sezone,jedan od najboljih na terenu.

miško

pre 3 godine

Grobare oštetio sudija, svirao igru rukom Ivanića za Zvezdu. Svirao je i jedan aut za za Zvezdu a bio je za Zlatibor. Mnogo boli kada grobar sudija ovko sudi.

Луде зебрице

pre 3 godine

Ovo je namešteno i to vrlo slabo. Izbaciti Zvezdu iz kupa, pa čak iz lige.
(MileR)

И још си заборавио:
- да је треба угасити,
- срушити стадион,
- избрисати све постигнуте резултате у њеној историји,
- све титуле и трофеје доделити ЈСД Партизан,
- и на крају, тражити од УЕФА да трофеј шампиона Европе за 1991. додели ЈСД Партизан и исправи историјску неправду да и они имају "ушатог".

Мислим да би се тек онда ови "шумари" смирили.

nislija s merak

pre 3 godine

Eto odakle dolaze sve nevolje srpskog fudbala,od doktora!
Ne navijam ni za Zvezdu,ni Partizan,prezirem ih i zao mi je sto postoje.
(nislija s merak, 16. novembar 2020 20:12)

Sreca pa je tvoj Radnicki posten.
(mr.wolf, 16. novembar 2020 20:30

Nije posten i on je u sistemu,ali sve dolazi od navedenog i FSS-a.
Ko to ne zeli da vidi on ih podrzava.

Božo britva

pre 3 godine

Matori - nema nas na Euru zbog T.K I karme koja prati repku od tada. A uskoro nas nece ni biti. Silno navijam u to one.
(Max, 16. novembar 2020 20:04)
Matori kućo,nema nas na euro zbog Bogdanova i ekipe,Đenova i Albanija,dron u režiji Gorančeta Vesića a sve sa ciljem da se sruši TK i da zablistamo kao nikad sa Kokezijom i Mađijom.

ja

pre 3 godine

Matori - nema nas na Euru zbog T.K I karme koja prati repku od tada. A uskoro nas nece ni biti. Silno navijam u to one.
(Max, 16. novembar 2020 20:04)

Da, da, sigurno zbog toga...

Knez

pre 3 godine

Zvezdi nedostaju dva dobra, prodorna beka, koji znaju centrirati i jedan pouzdan štoper. Kada igraju Gajić i Rodić, to i liči na nešto. Zašto se ne pruži šansa Hajdinu? Gobeljić nije za Zvezdu, Degenek nije za beka.

ima Boga

pre 3 godine

Zbog sveg ovog muljanja i hohstapleraja u srpskom fudbalu, drago mi je sto reprezentacija Srbije propada i blamira se sve vise.. Bice jos mnogo karme u vidu Skotske od pre neki dan..

zex

pre 3 godine

(Jel tako, 16. novembar 2020 18:50)

Mogao je da sudi penal ali i nije morao, Zvezdi ne trebaju penali protiv nejakog Zlatibora.Pravila oko penala su glupa, svaka ruka je penal a mozda i nije, ova ruka da je bilo van 16sigurno bi se sudila sto znaci da je morqo biti penal.Utakmica odlicna,Zvezda nije imala srece Falicineli je sutirao bar 10puta od toga jednu precku i gomilu za malo promasenih prilika, Boaci par mrtvih sansi, nije islo inace bi bilo 10-0 ali Zlatibor je pogodio sve sto je imao i otud komplikacije.

реално

pre 3 godine

(N.T.369, 16. novembar 2020 19:15)
šta kažeš napucana lopta a šut ka golu upućen glavom a i da nije glavom kakva crna napucana. nema smisla da komentariišete nešto u šta se ne razumete. ali ko bi vam to objasnio

hypatija

pre 3 godine

Dobra utakmica, svaka cast Zlatiboru , ali ... vidi se razlika. Bravo za Zvezdu nisam verovao da ce da isplivaju, bas ih nije htelo . Da su se Zlatiborci zatvorili na 0-2, tesko da bi Zvezda stigla i do izjednacenja. Ovako, idemo dalje ...

Sremac

pre 3 godine

Zvezdin igrac igra rukom pred 3:2,Piper izmislja neki prekrsaj za Zvezdu.Tezak kriminal,koliko malih klubova su opljackali u kupu zadnjih godina.Nevidjene pljacke se nastavljaju jos od Banata,ko se seca zna o cemu pricam...
(1914, 16. novembar 2020 18:50)

Kada posle onakve pljacke u KUP-u protiv Vojvodine pre koje godine, imas obraza da bilo sta komentarises...

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Ово више не смијемо дозволити поготово против противника овог ранга уз сво поштовање тиму Златибора. И против Инђије а и данас је било чупање и у још много утакмица. Ераковић, Његош скоро ништа не доприносе. Радуловићу дати већу минутажу. Боаћија више не вриједи форсирати, и није у форми, а и склон је све више повредама. Гобеља не може играти лијевог бека, боље би то одрадио Радуловић док не доведемо класичног лијевог. Треба понекад упарити Павкова са Фалћинелијем... Мора се још доста, доста радити да би то личило на нешто.

mile

pre 3 godine

Ja sam zvezdaš. Ali ovo je sramota. Ne za Zvezdu, ne ni za Zlatibor, jasno je jedni bi da sigurno prodju, drugi da iskoriste bilo kakvu priliku, finasijsku ili kavu drugu korist. Sramota za srpski fudbal. Treba da nam zabrane i Zvezdi i Partizanu(ni oni nisu bolji), ma svima iz srpskog fudbala da se babe fudbalom sledećih 40 godina, a onda možda da se ide u baraž. I to možda. Dno dna je visok kriterijum za srpske lige.

crni

pre 3 godine

To je ta zvezda iz Srbije. To je ta atrakcija sa balkana,to su fudbaleri koji daju više golova nego košarkaši koševa za isto vreme.Dakle,osim ubedljivo prvog mesta u Evropi i svetu po dosuđenim penalima,ovde imamo i prave rekorde po brzini postizanja golova.Ovo je ujedno i poruka svim klubovima iz Srbije: Ako se slučajno u vašem timu nađe nekih par poštenih igrača koji hoće da igraju fudbal,i tih par igrača bude dovoljno da protiv moćne zvezde povedu 1-0, 2-0, 3-0
...,znajte da vas čeka poznati zvezdin "blic krig",jer će ostalim saigračima naglo da padne koncentracija,što će galaktikosima biti dovoljno da daju tri gola za pet minuta,ili koliko god da zatreba u tom trenutku.Nije problem ni 4,5, golova,nebitno je.Jer u tom trenutku,11 igrača zvezde,trojica sudija i osam igrača protivničkog tima žele samo jedno:pobedu stuba srpstva,i nezameranje NJEMU. A ova dvojica,trojica što su došla da igraju fudbal-e oni će biti kažnjeni i sigurno će biti povređeni kad sledeći put budu igrali protiv nepobedivih.
(dejan, 16. novembar 2020 19:11)
Hvala vam na glasu.
Svaka čast Dejane. Bit no je da su nas oni spasili od Toleta.E baš zbog toga smo tu gde jesmo. Neka mu(srpskom fudbalu)je laka crna zemla.Amin!!!!

Zvezda

pre 3 godine

Zvezda, 16. novembar 2020 18:03)
Je l' ti to kao standardni prvotimac Zvezde komentarišeš kako tebe lično ne zanima kup, ili u ime onih koji igraju taj fudbal? A i naravno da te ne zanima kada tim za koji navijaš gubi, da vode, bilo bi "idemooo po duplu krunu"..
(polupoljoprivrednik, 16. novembar 2020 18:35)

Evo i sada kada vode isto pišem. Kup me ne zanima jer osim statistike ništa ne donosi. Samo prvenstvo. Vama znači da se šepurite da ste osvojili. A niste ga prošle sezone ni osvojili. Menjali bi vi pet kupova za jedno prvenstvo

nisam nezadovoljan

pre 3 godine

Ajde malo realnosti. Jesmo jedva dobili ali imali smo 30 šuteva prema golu (15 u okvir)!!! Zlatibor 2 puta prišao golu i oba puta realizovali ali to je fudbal...

Julijan Draksler

pre 3 godine

(marko992, 16. novembar 2020 19:26)

To isto moze i da se kaze za zvezdase, sa malom ogradom da oni svi zvuce kao ekipa koja trenutno razara nasu zemlju. Imas primer komentara ovde kako je partizan krao 5x gore, znaci i vi kradete, ali to nije toliko strasno koliko je partizan krao. Ko nam to isto tako busi mozak svaki dan, odgovor vec znas i sam.

X

pre 3 godine

@Bulgakov

Nema to veze. Da ne ulazim da li je stvarno namesteno ili ne. Pa i nasi klubovi da igraju protiv reala I da vode na poluvremenu bila bi masa uplata na real, ne zato sto je namesteno nego ocekivano...

fenomen

pre 3 godine

N.T. 369
Ti bre nemas pojma. Kakva 10ka Stankivic. Pa svuda je igrao defanzivnog veznog, tipa Zdjelar. Piksi je 10ka a Deki ni blizu. Znao je da zavali gol sa dalijine. Uglavnom vodonosa sa dosta trcanja.

zlatko

pre 3 godine

Prosecnom navijacu Partizana je cudno kad neko iz 30 udaraca postigne 4 gola, ali je normalno kad iz 3 udarca padnu 2 gola? Kada se protivnik povuče na 2-0 to je namešteno,ali kada se oni povuku celu utakmicu na 1-0 u derbiju to je ok? Zanimljiva neka logika.

nostalgija

pre 3 godine

Ovi momci od kada povedose 2:0 vise ih nista ne zanima,pocela setnja po terenu...
Sta reci?!
Posle se pitamo sto ne idemo 20 godina na EP!
(Dejan, 16. novembar 2020 18:37)

Haha, pa da li je realno da gledate Zvezdu kuci protiv Zlatibora, i to u kupu? Ako vi stvarno mislite da neko poput Zlatibora ima kvalitet da pobedi Zvezdu, onda definitivno nesto nije u redu. Razumem je, da postoji mogucnost, ali u realnom odnosu snaga, vrlo je mala sansa za to. Govorim o situaciji pre meca i vasoj odluci da gledate tako nesto, a 99% ste sigurni da cete da se mucite. Ja npr gledam Partizan samo kad gostuje, i to kad procenim da postoje realne sanse da ne pobedi. Jer, isto kao i vi kad gledate nas, tako i ja gledam Partizan sa nadom da necete da pobedite, ali mi ne pada na pamet da gledam Partizan-Macva npr(opet kazem, nevezano kako se utakmica odvijala, govorim o situaciji pre meca), a u kupu pogotovo, jer meni je ovo takmicenje prilicno besmisleno, ne osudjujem naravno nikog kome znaci, kazem samo da meni mnogo ne znaci. A stvarno mi nije jasno kako se odlucite da gledate ovakvu utakmicu, u kojoj je Zvezda apsolutni favorit.
A sad, ajmo svi da gledamo Pantica, vi da vas ubedi kako je ovo namesteno, da malo zajedno placete i verujete u stvari za koje znatu nisu istina, ali nema veze, lakse kad ste zajedno, a ja da uzivam u vasem kukanju. :D

macconi

pre 3 godine

neverovatni su grobari...zvezda pobedila ili izgubila oni bi uvek imali izgovor...evo npr veceras da je izgubila bilo bi eto prvi mec koji niste namestili,sada kada je pobedila posle preokreta onda je namesteno...u evropi liberec amaterska ekipa i nikad slabiji gent koje smo dobili,a pre toga nam je hofenhajm pokazao da mozemo da igramo samo nasu ligu koju smo namestili...a za svoj klub misle da je najjaci ,ali ne moze da bude prvi zato sto svi protiv njih grizu...a u evropi nemaju srece ...nevidjena paranoja!

Iskreno

pre 3 godine

Ovde ce neko ipak...nekada u zatvor zbog ovakvih stvari.

Osim 3/ 4 igraca Zlatibora svi : igraci CZ igraci Zlatibora, sudije...znaju i da je namesteno i kako mora biti.

Neko ce progovoriti...sa dokazima...kad tad.Toliko

OBJEKTIVNI DAZDEVNJAK

pre 3 godine

Joj, sto volim sto je zvezda ovoliko mocna! Ne moze joj niko nista od Subotice do Surdulice. Mogu samo da kukaju kao veceras u komentarima navijaci Zlatara, ali ne bi ni oni mnogo kukali da nisu ranili zver. Da je Zvezda povela prva, mozda bi bilo samo 2,3 nula, ovako su osetili sta je sila i sta je moc, ali izaci ce oni jaci iz ovog iskustva, ne brinem ja za njih. Na kraju krajeva, mogu biti ponosni kakav su otpor pruzili jednoj Crvenoj Zvezdi.

dejan

pre 3 godine

To je ta zvezda iz Srbije. To je ta atrakcija sa balkana,to su fudbaleri koji daju više golova nego košarkaši koševa za isto vreme.Dakle,osim ubedljivo prvog mesta u Evropi i svetu po dosuđenim penalima,ovde imamo i prave rekorde po brzini postizanja golova.Ovo je ujedno i poruka svim klubovima iz Srbije: Ako se slučajno u vašem timu nađe nekih par poštenih igrača koji hoće da igraju fudbal,i tih par igrača bude dovoljno da protiv moćne zvezde povedu 1-0, 2-0, 3-0
...,znajte da vas čeka poznati zvezdin "blic krig",jer će ostalim saigračima naglo da padne koncentracija,što će galaktikosima biti dovoljno da daju tri gola za pet minuta,ili koliko god da zatreba u tom trenutku.Nije problem ni 4,5, golova,nebitno je.Jer u tom trenutku,11 igrača zvezde,trojica sudija i osam igrača protivničkog tima žele samo jedno:pobedu stuba srpstva,i nezameranje NJEMU. A ova dvojica,trojica što su došla da igraju fudbal-e oni će biti kažnjeni i sigurno će biti povređeni kad sledeći put budu igrali protiv nepobedivih.

tom pus

pre 3 godine

ono u zivotu nisam video,ivanic igra rukom a sudija svira slobodan udarac za zvezdu iz koje pada gola za 3-2.ja ne razumem kako ovo vise nije smesno ljudima.a iz zlatibora se niko ne buni.ovo je parodija na fudbal u nasoj zemlji.koja sklanjalica odjednom a komentator kaze-zvezda to surovo kaznjava xaxa mani se molim te
(nesa80, 16. novembar 2020 18:48)

pa šta ti je čudno...postali smo narod bez časti morala,viteštva...osećaja za pravdu...nigde čojstva...duhovno smo deformisani...nažalost naših predaka..

pobeda po pobeda

pre 3 godine

Kad zvezda povede od prvog minuta onda je sklanjalica, sudije, terza, namestaljka, kad gosti povedu onda je namestaljka, opet, groblje neka se sabere, neka gleda svoje grobljanske utakmice sa dva suta u okvir gola i bunker 80minuta.
Ako se prica o penalima prvi nedosudjeni je bio za zvezdu u prvom poluvremeni, kada je Falcineli sutnuo glavom i odbrbeni igrac rukom zaustavio loptu, nismo kukali, igramo dalje, za gol vise.
Napadali smo non stop, desetine suteva, normalno je da das gol.
Kad nema penala, onda groblje vidi ruku, idite gledajte vas klub.
Igrali smo bez Kataija, Kange, Bena, Gajica, Milunovica, Sanoga, Rodica, skoro ceo prvi tim.

Fikio

pre 3 godine

Dobro, Zvezda je tim koji igra otvoreno i uvek na gol vise, bez obzira ko nam protivnik, samo je bitno da protivnik ne igra bunkericu!😉

Božo britva

pre 3 godine

Nije toliko strašno što nameštaju,strašno je što 90% njihovih nazovi navijača pokušava taj kriminal da opravda! Šteta što NATO nine bio malo precizniji,jer ovakvi da dišu vazduh nije pošteno!

Petar P

pre 3 godine

Po meni Petrović, Nikolić, Radulović, Gajić, Gavrić, Ivanić i Falćineli moraju da igraju konstantno u Zvezdi. Jedino tako ćemo moći da za godinu dana napravimo respektabilan tim za duži niz godina. Sa druge strane Degeneka (danas kriv za oba primljena gola), Gobeljića, Milunovića, Pankova, Rodića pod hitno prodati i kupiti kompletnu novu zadnju liniju ma koliko to koštalo. U suprotnom nećemo ni u prvenstvu daleko stići. Katastrofalno je koliko su ti igrači spori, koliko kiksaju i koliko realno ne znaju da igraju fudbal. Svaki napad bilo koje protivničke ekipe, makar to bio i Zlatibor, je prava noćna mora za nas. Ostale igrače poput Vukanovića, Spiridonovića, Pavkova i Boaćija, takođe hitno prodati i za sve te pare kupiti jednog ili dva prava pojačanja. Ukoliko naš trener ne vidi ovo isto, što mislim da nije teško, i ukoliko ne može da odoli pritiscima raznih menadžera, a vidimo da izgleda ne može, onda se i njemu zahvaliti jer ionako za sada nije ničim doprineo da Zvezda igra modernije, brže i da konačno umesto unazad svoju igru okrene ka napred. Zvezda zaista ima čaj i sada igrače za takvu igru.

Sunce Slobode

pre 3 godine

Ma ako treba ima delija Zoran Njegus da da treci ako treba...Reprezentacija Srbije -FK Nebeska Crvena Zvezda ide dalje !

E pa zato...prc evropsko
Nikad braco onaj odozgo dati nece.
Na sveti nikad !
(Terza Magija, 16. novembar 2020 18:44)

Normalno da nema evropskog kad čovek kojem je posao da daje golove ne da gol iz penala. Iako je promašio i u prvenstvu penal dve nedelje pre toga. Panj. Sve dok se takvi guraju u reprezentaciju, pre pravih igrača, nema velikih takmičenja.

Vladan R

pre 3 godine

Da li su ovi što pričaju da je nameštena utakmica, ili da su ovi iz Zlatibora dobili naredjenje da prestanu da igraju, posle drugog gola i slične gluposti, uopšte gledali istu. Zvezda je mogla i trebala da da bar dva gola pre prvog primljenog, bar dva izmedju primljenog prvog i drugog gola. Da li može da se namesti da Falcineli pogodi prečku, ili da Boaci iz voleja šutne, tik pored stative, odnosno da dva puta iz peterca glavom pogodi golmana. Samo je bilo pitanje kada će krenuti da daje golove. Ok, dešava se ponekad da lopta celu utakmicu baš baš neću u gol, ali to je relativno retko, pa uglavnom ako tim stvara i stvara veliki broj prilika, u jednom trenutku krene da ulazi.

koshke

pre 3 godine

sudija nije uticao na rezultat tj nije dosudio ni jedan penal,golovi nisu postignuti iz sumnjivih pozicija.Ako je utakmica nameštena onda je to dogovor rukovodstva i igraca oba kluba.
Toliko

Srx

pre 3 godine

30 udaraca od toga 15 u okvir gola, 13-0 u kornerima...74-26 posed lopte, da je Zvezda dala prvi gol dali bi im 15, kakva crna namestaljka. Zvezda je za ove Real Madrid, zasto bi namestali sa Zlatiborom. Ovi su dva puta presli centar i dali dva gola, tu manjka kvaliteta Zvezdi jer ih shvati olako dok ne popiju gol, totalno norsalantno u odbrani...

bobanmkd

pre 3 godine

Ja molim boga da Zvezda pobedi sve do kraja polusezone...i tako udje u Ginisa.

Ovo je za Ginisa.

Jedino mi nije jasno zasto gospodinu Dejanu Stankovicu ovo treba?

Zlatko

pre 3 godine

Šta Šavija radi kod zvezdine klupe prilikom prekida? na poluvremenu kod tunela drži čas igračima.
(zvezda to je tim, 16. novembar 2020 18:54)

Dobio si samo jedan plus, jer samo toliko mogu. Još jedan dokaz ko vodi klub. Tenk, kutak za navijače, tunel, Borjanova kapitenska traka, "hvala navijačima", u ovo loše vreme "nedostaju nam navijači", postrojavanje posle svake utakmice (kada je dozvoljena publika) bez obzira da li se pobedilo ili izgubilo... Hajde što većina njih to trpi, ali šta to treba Stankoviću, Kataiju, Ivaniću, Borjanu. Počelo je od onih majica, razbijanja automobila, skidanja dresova i pretnje batinama tih godina, da bi se završilo rečima "država nema snage da se obračuna". Sve nakon tih reči, sve ono nabrojano na početku je samo demonstracija moći. Meni nije smetalo 0:1 a kasnije i 0:2, sport je to, smetalo mi je to što si ti primetio.

beogradski

pre 3 godine

Navijaci Partizana su cudna sorta ljudi. Logicno, zivim u Beogradu, pa poznajem mnogo njih i svi su isti, kao da su iz fabrike izasli. Naravno, mislim na Grobare, ne na simpatizere. Jednostavno ne moze da se desi Zvezdina pobeda koja je cista, sve je uvek namesteno, pa cak i u Evropi (ne znam kako, ali eto, oni kazu). Zvezda ima svoje ljude u UEFA koji rade o glavi Partizanu. Partizan ne moze da izgubi, a da nije namesteno, pa cak ni u Evropi (uprava je prodala ako se izgubi u Evropi). Svaka Zvezdina titula od 45. na ovamo je namestena (SVAKA, pa verovatno i 91. kad smo bili prvaci Evrope), svaka Partizanova je cista kao suza. Njihovo ludilo je islo toliko daleko da su tvrdili da je Zvezda namestala utakmice i u periodu kad su oni uzeli 6 tituala, a Zvezda se mucila u borbi za 2. mesto (mislim da je 2 puta zavrsila kao 3.).

Pri tome, ne mislim da Zvezda ne namesta utakmice i da je svaka titula posteno osvojena. Ali prijatelji moji, na ovom Balkanu nema ko ne namesta titule i utakmice, pa i taj Partizan, i te kako.

Cak sam uspeo racionalno i donekle objektivno da razgovaram na temu fudbala sa navijacima Dinama i Hajduka, ali sa Partizanovcima, nikada, nemoguce je. Kazem, cudni neki ljudi.

I brate mili mnogo su besni, pena im ide na usta kada se prica o ovim stvarima, ali SVI, Grobari, ne simpatizeri.

ATG

pre 3 godine

Sutevi u okvir gola 15:2, sutevi ka golu 30:3. Čisto zbog nameštanja. Neko reče da se molio da Zvezda ne da go posle one greške sudije i ja takođe pošto će sad opet da bude nameštaljka. Ali sve u svemu ovi kao mladi su čista 0. Ni jedan od njih ništa ne vredi ili im treba još vremena.

Nebojsa

pre 3 godine

Nemam sta da zamerim igracima C.Zvezdi , stvorili su veoma dosta izglednih sansi.
Samo u prvom poluvremenu su imali
pet- sest zicera, gde je moralo barem dve lopti zavrsiti u mrezi Zlatibora.
Primili smo iz dve polukontre golove, to se desava posle velikih promasenih sansi.
Gol Ivanica je najvazniji jer to pokrenuo igru i znao sam da cemo odmah izjednaciti.
Ostalo je bila rutina i samo je bilo pitanje, koliko ce jos golova Zlatibor primiti posle izjednacujuceg gola .
Sto se tice treceg gola necu da komentarisem da li je bila ruka ili ne, isto to vazi i za igranje ruke odbrambenog fudbalera Zlatibora u prvom poluvremenu.
Ivanic mora da izvodi prekide u C.Zvezdi , bolje to radi od Kataia i Bena.
Videlo se kako to lepo izgleda i kad su korneri i preksaji .

SrbEUin

pre 3 godine

Neko ce progovoriti...sa dokazima...kad tad.Toliko (Iskreno, 16. novembar 2020 19:03)

Progvorio je, napisao i potpisao Loptar Mlateus.
Toliko.

sarki

pre 3 godine

totalno nebitna utakmica bez nekoliko standradnih igraca,utakmica brza i dinamicna,zvezda jedno 20/30 suteva na gol ,zlatibor igrao koliko je mogao,dva puta presli centar i dali golove,najvaznije da se niko nije povredio....i da naravno.grobari..kontam da 80% njih nije ni gledalo nego imaju mantru za svaku nasu utakmicu...

marko992

pre 3 godine

Ovo je sigurno namesteno,ali ne radi se tu o Zvezdi nego o kladionicama.Da je bila normalna utakmica ne bi postojao ovakav zaplet,Zvezda bi mec dobila bez problema.
Sramota je sta se radi u nasem fudbalu!

Cvrle

pre 3 godine

Da li vidite koliko šansi je Zvezda imala? Koliko kornera? Primili dva gola, pa šta? Preokret, pa normalno kada smo konstantno napadali. Drago mi je da komšije gledaju.

dejan

pre 3 godine

Jedanaest igrača zvezde,trojica sudija,osam-devet igrača Zlatibora i dva trenera znaju šta mora da bude i kako mora da bude.A onda dva-tri "neobaveštena" igrača Zlatibora naprave problem,i od jedne rutinske utakmice,naprave još jednu zvezdinu sprdačinu koja će se pridružiti ostalim sprdačinama,uredno spakovanih u jednu veliku fioku,čekajući neka bolja i pravednija vremena,kada će izaći kao dokazni materijal,i poslati ne mali broj ljudi u zatvor.

Pedja

pre 3 godine

Mogu da shvatim ovih sto se zale, da je Zvezda bez sansi prosla, da je bio sumnjiv penal za goste i slicno, ali utakmica u kojoj Zvezda ima 30 suteva na gol, gde nije sviran penal, a mogao je. Sta je tu sporno? Penal jeste bila napucana, ali ruka udaljena od tela i lopta ide ka golu, moglo je da se svira i ovako i onako. Odlican igra Zvezde, i to treba da ostane stil igre, napadacki, bez obzira i na primljene golove. Erakovic opet kasnio kod prvog gola, ipak nije jos za prvi tim, ima tehniku, ali je sklon kiksevima. Falcineli odlican, to je pravi napadac koji ulazi u sanse i zna da udje u njih, postavlja se odlicno, agresivan, gradi loptu.

Penzioner

pre 3 godine

@(nostalgija, 16. novembar 2020 19:02)
a sta mislis jel moze po kvalitetu Hofenhajm da parira Bajernu,ne moze,ali ih je pobedio ubedljivo .Zato sto svi igraju fudbal, jedino CZV igra svemirski fudbal,pa je u nasoj ligi gde su ekipe po kvalitetu vrlo ujednacene,jedino pobedjuje Partizan .Mislm da ce i Vučiću uskoro da se smuči pa ce malo da pusti da se igraju i nenameštene utakmice,a onda cete videti gde ste ustvari.

Bojan.

pre 3 godine

Grobari kazu namesteno jer je prelaz iz 2 u 1.A kad osvojise titulu sa Markom Nikolcem u zadnjih 20 kola Partizan igrao 8 utakmica sa takvim prelazom.Na poluvremenu gube na kraju pobede.E tad su oni sampuoni jer oni eto imaju vise snagu i bolji su.A kad drugi to uradi e onda je namesteno.Sve i da jeste namesteno,vi takve utaimice u zadnjih 10 godina imate 5 puta vise.

N.T.369

pre 3 godine

penal nije bio. napucana lopta cista.

ovo sto je sudija danas svirao je cist dokaz kako zvezda pobedjuje. pa zar je moguće da ivanic igra rukom a ovaj svira za zvezdu slobodan udarac?

odbrameni igraci su igrali kao da su sami sebi hteli da daju gol.

da sam navijac zvezda stideo bih se ovakve pobede. a stankovic može hladno da ide. kaže čovek bilo je dobro a njegov tim gubi 1:0.

najgora 10ka koja je ikad igrala za srbiju

Salvatore_Dante

pre 3 godine

Što bi rekao Burgija iz "Kad porastem biću Kengur": Ljudi, jrl znate šta je fudbal u Srbiji? Kad Zvezda gubi 2-0 do 72. min od Zlatibora, pa onda do 84. min da 4 komada, i to iz peterca.

miško

pre 3 godine

Partizan prati neko prokletstvo od osnivanja do danas. Nikad ništa nije osvojio i neće. Zloba i zavidnost njihovih navijača nema granice. Za razliku od njih mi zvezdaši uživamo u svemu što je postigao naš gigant i Evropski velikan.

zemunski kej

pre 3 godine

Zvezda je solidan tim sa par dosta dobrih igraca Katai,Ben. Trener Stankovic je mislio da ce kombinovana postava biti dovoljna za pobedu nad javnosti nepoznatom ekipom Zlatibora. Ipak nekako gosti poveli i naprave gresku kao i svi nasi klubovi ,povuku se da cuvaju rezultat. Greska . Da se vrtimo na zvezdinu odbranu. Pankov po ko zna koji put kiksira narocito kod drugog gola Zlatibora. Ipak nije za Zvezdu u Radnickom niskom je bio odlican. Neocekivano dobar mec jer je Zvezda jurila rezultat .Zaboravio sam Njegosa Petrovica ,sta je sa njim ?Jako je los. Da nekoga pohvalim,Radulovic.

marko992

pre 3 godine

Navijaci Partizana su cudna sorta ljudi. Logicno, zivim u Beogradu, pa poznajem mnogo njih i svi su isti, kao da su iz fabrike izasli. Naravno, mislim na Grobare, ne na simpatizere. Jednostavno ne moze da se desi Zvezdina pobeda koja je cista, sve je uvek namesteno, pa cak i u Evropi (ne znam kako, ali eto, oni kazu). Zvezda ima svoje ljude u UEFA koji rade o glavi Partizanu. Partizan ne moze da izgubi, a da nije namesteno, pa cak ni u Evropi (uprava je prodala ako se izgubi u Evropi). Svaka Zvezdina titula od 45. na ovamo je namestena (SVAKA, pa verovatno i 91. kad smo bili prvaci Evrope), svaka Partizanova je cista kao suza. Njihovo ludilo je islo toliko daleko da su tvrdili da je Zvezda namestala utakmice i u periodu kad su oni uzeli 6 tituala, a Zvezda se mucila u borbi za 2. mesto (mislim da je 2 puta zavrsila kao 3.).

Pri tome, ne mislim da Zvezda ne namesta utakmice i da je svaka titula posteno osvojena. Ali prijatelji moji, na ovom Balkanu nema ko ne namesta titule i utakmice, pa i taj Partizan, i te kako.

Cak sam uspeo racionalno i donekle objektivno da razgovaram na temu fudbala sa navijacima Dinama i Hajduka, ali sa Partizanovcima, nikada, nemoguce je. Kazem, cudni neki ljudi.

I brate mili mnogo su besni, pena im ide na usta kada se prica o ovim stvarima, ali SVI, Grobari, ne simpatizeri.
(beogradski, 16. novembar 2020 19:11)

Neces verovati,skoro isto mislimo,upravo sam to i ja i nekolicina navijaca drugih klubova zakljucili kada su navijaci Zvezde u pitanju.
Stvarno ste cudna sorta.

трагикомедија српског фудбала

pre 3 godine

Ова утакмица је лошије режирана од "Црвеног месеца".

igor

pre 3 godine

Gledam tekmu i ovo nije namesteno.Ne moze se namesti precka i dva puta zicer u golmana.Jednostavno drugi tim i klinci neznalice.Niko se iz Zlatibora ne sklanja imate tekmu na areni pa gledajte.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (duledudule, 16. novembar 2020 18:39)

Da da, opste je poznato da se tako daju u fudbalu 4,5 gola za petnaestak minuta, kada god zatreba. Zvezda i Partizan su kancer srpskog sporta

Olegunar

pre 3 godine

Ovaj treći gol je bruka i sramota za fudbal. Ivanic igra rukom ko na kosarci i dodeljuje se lopta Zvezdi.
Pipera izbaciti dozivotno zbog ovoga iz fudbala...
Sram da ga bude!

zex

pre 3 godine

Dobra utakmica, Zlatibor iz dve sanse dva gola Zvezda 10sansi ni jedan, mislim da ce stici Zvezda.Ovde se vidi da je odbrana 0 i da Gobeljic nije fudbaler.Veliki je uspeh igrati evropu bez stopera i bekova.

zex

pre 3 godine

Molio sam boga da Zveda ne da iz ovog prekida gol jer je sudija pogresio.Zvezda je mnogo jaca i ovakvi golovi samo nanose stetu klubu.sramota.Nije Zvezda kriva, piper je 0od sudije.

kk

pre 3 godine

Zar iko sumnja da ce ovde da se desi preokret. Pisem na 0:1
(Ivan kg, 16. novembar 2020 18:10)
Zvezda je kvalitetnija tim, ne bi bilo čudno ji preokret na 0:2, me znam sta hoćete da kažete

jututunska juhahaha

pre 3 godine

Izbacuje Erakovica kada smo primili i drugi gol?!
(Neverovatno, 16. novembar 2020 18:21)

Pa svako zaslužuje drugu šansu. ;)

Arthas

pre 3 godine

Na stranu ozbiljni defanzivni problemi koje svi sem uprave primecuju vec duze vreme, mec za uzivanje. Da li je moguce da je nekima i ovo namesteno, ovakvi golovi, odbrane?? Za nase uslove retko zanimljiva utakmica i jedino lose je sto nemamo vise ovakvih, inace bi nam domaci fudbal bio dosta gledaniji! Bravo Zvezdo!

MileR

pre 3 godine

Sramota šta Stanković uradi Zvezdi, a kao i navija za Zvezdu.
U košarci i fudbalu nas ubiše baš Zvezdaši treneri jer nemaju znanja.

Cika Slave

pre 3 godine

Kup je bitan, NAJBITNIJI ali onima koji samo mogu tom kupu da se nadaju...
Ja sam za to da se Zlatibor pusti, da se rutinira prvenstvo i zapne u LE...

realnost

pre 3 godine

Samo par cinejnica... Njegos Petrovic, Strahinja Erakovic i Veljko Nikolic nikada nece u karijeri zaigrati u jacem klubu od crvene zvezde... Pankov, Pavkov, Boaci i slicni nisu profesionalni fudbaleri. U klubu jedino vrede Gavtic i mali Radulovic uz par iskusnijih i boljih fudbalera... ostali su nivo Ling long bilo kog kluba...

Jel tako

pre 3 godine

Molio sam boga da Zveda ne da iz ovog prekida gol jer je sudija pogresio.Zvezda je mnogo jaca i ovakvi golovi samo nanose stetu klubu.sramota.Nije Zvezda kriva, piper je 0od sudije.
(zex, 16. novembar 2020 18:47)

Dobro a jesi video da u pp nije sviran cist penal za zvezdu zbog igranja rukom?

Bojan I

pre 3 godine

Zar iko sumnja da ce ovde da se desi preokret. Pisem na 0:1
(Ivan kg, 16. novembar 2020 18:10)
Zvezda je kvalitetnija tim, ne bi bilo čudno ji preokret na 0:2, me znam sta hoćete da kažete
(kk, 16. novembar 2020 18:27)
Hoce da kaze da kvalitetniji tim ne bi smeo da gubi 0:2 pa da stize, tako rade samo kvalitetniji lopovi.

Zastava101Specijal

pre 3 godine

stankovicu neznalice zasto hajdinu ne das sansu pa da mi procenimo da.li zna ili ne dokle vise gobeljic erakovic njegos ko ih forsira to su invalidi a ne igraci
(niki, 16. novembar 2020 17:49
Ali pazi ovo "pa da mi procenimo" e ovakav komentar u Austriji ili Nemačkoj nisam pročitao, kritikuju ljudi, predlažu, pljuju alu ovo je vrh, ma da bre dajte da MI procenimo šta trener zna.

duledudule

pre 3 godine

Gledam tekmu i ovo nije namesteno.Ne moze se namesti precka i dva puta zicer u golmana.Jednostavno drugi tim i klinci neznalice.Niko se iz Zlatibora ne sklanja imate tekmu na areni pa gledajte.

Zvezda

pre 3 godine

Mene godinama ne intetesuje kup. Neka za njega ginu oni koji ne mogu titulu fa uzmu. Kup kod nas od raspada Jugoslavije nema značaj kao u zemljama Evrope. Važno je čuvati energiju za Vojvodinu

Pedja

pre 3 godine

Zvezdin igra rukom on svira slobodnjak za zvezdu. I narabno gol. Kod cetvrtog gola zvezdin igrac pravi faul van sesnaesterca. I sudija naravno ne svira. A ni ovi se ne bune. I kazu nije namesten mec. Vazi. Lagano 2-1. Sve treba izbaciti iz prvenstva u cetvrtu ligu. Kao Italijani Juventusa i ostale. E tek onda cemo da imamo fudbal i reprezentaciju.

Katai

pre 3 godine

Zašto igra 2. Tim ?

Ni Katai, ni Kanga, ni Sanogo, ni Ben, ni Milunović, ni Rodić.

Meni ne smeta, koga još može kup da zanima ?

Bitno je samo da budemo šampioni narednih minimum 7-8 godina i igramo LŠ ili LE, ili tipa da osvojimo Ligu Konferencija.

aca

pre 3 godine

Rekoh jedanput a sada cu i drigi put.Samo sto vise ovakvih utakmica ,samo na takav nacin igre u domacem prvenstvu i Kupu nasivpredstavnici u Evropi ,mogu davigraju nesto vise od popunjavanja grupa.

Srx

pre 3 godine

Ovde ne valja samo sto stoper igra beka umesto da ide na svoje mesto a Hajdin u ekipu, sve ostalo je solidno, da su dali sanse bilo bi 5-1 do poluvremena...Samo se sada nadati da ce ih otvoriti do 60 minuta, posle toga ide pritisak, nervoza...Bilo je lepih i izradjenih akcija i bar 4 cista zicera omasena.

veliki strumf

pre 3 godine

Realno, trebalo je da damo 10, toliko smo sansi imali. Ali, odbrana nam je kriminalna, sva četvorica stopera su ocajni, kao i Gobeljic. Dajemo mi puno golova i u Evropi, imamo odličan napad, ali tako će nas neko napuniti protiv ovih šifonjera pozadi da ćemo se čuditi!

Terza Magija

pre 3 godine

Ma ako treba ima delija Zoran Njegus da da treci ako treba...Reprezentacija Srbije -FK Nebeska Crvena Zvezda ide dalje !

E pa zato...prc evropsko
Nikad braco onaj odozgo dati nece.
Na sveti nikad !

1914

pre 3 godine

Zvezdin igrac igra rukom pred 3:2,Piper izmislja neki prekrsaj za Zvezdu.Tezak kriminal,koliko malih klubova su opljackali u kupu zadnjih godina.Nevidjene pljacke se nastavljaju jos od Banata,ko se seca zna o cemu pricam...

Zvezda

pre 3 godine

Sramota šta Stanković uradi Zvezdi, a kao i navija za Zvezdu.
U košarci i fudbalu nas ubiše baš Zvezdaši treneri jer nemaju znanja.
(MileR, 16. novembar 2020 18:23)

"Stručnjače" za fudbal Zvezda od početka prvenstva u svim takmičenjima izgubila samo jednu utakmicu i to od Hofenhajma. Od Apoela nije ozgubila jer je penal lutrija za sve timove na svetu. Bolje da ti neki ovakav tim lupi šamar za otrežnjenje pred utakmicu u Novom Sadu koja rešava celo prvenstvo

Povidon

pre 3 godine

(Ivan kg, 16. novembar 2020 18:10)
Zvezda je kvalitetnija tim, ne bi bilo čudno ji preokret na 0:2, me znam sta hoćete da kažete
(kk, 16. novembar 2020 18:27)
Hoce da kaze da kvalitetniji tim ne bi smeo da gubi 0:2 pa da stize, tako rade samo kvalitetniji lopovi.
(Bojan I, 16. novembar 2020 18:41)
EP u fudbalu: Jugoslavija-Nemacka 2:4 (2:0)
SP u fudbalu: Jugoslavija-Nemacka 2:2 (2:0)
99.derbi: Partizan-Zvezda 2:2 (0:2)
EP: Slovenija-Jugoslavija 3:3 (3:0)
Ovakvih primera ima kao sto vidis i medju timovima koji su pribliznog kvaliteta. Logicno je da se lakse preokrece protiv slabijih.

veliki strumf

pre 3 godine

NAJURITI CELU ODBRANU!!! Sve do jednog! Pogledajte reakcije Pankova i Degeneka kod drugog gola - DVA ŠIFONJERA!!! Kakvi sporohodni stoperi, tragikomedija! Degenek očajno reagovao i kod prvog gola a Erakovic tom prilikom napravio penal! Veze nemaju, blage! Uz njih i Njegoš i Veljko Nikolic igraju za cistu nulu! Bruka i sramota, levati klasični koji primaju stotine hiljada evra a veze nemaju!

Urox

pre 3 godine

Ma ako treba ima delija Zoran Njegus da da treci ako treba...Reprezentacija Srbije -FK Nebeska Crvena Zvezda ide dalje !

E pa zato...prc evropsko
Nikad braco onaj odozgo dati nece.
Na sveti nikad !
(Terza Magija, 16. novembar 2020

Ali zato prcc Partizan ne igra evropu i zato prc Zvezda iz dva meca 6pts u Ligi evrope... Placi

nesa80

pre 3 godine

ono u zivotu nisam video,ivanic igra rukom a sudija svira slobodan udarac za zvezdu iz koje pada gola za 3-2.ja ne razumem kako ovo vise nije smesno ljudima.a iz zlatibora se niko ne buni.ovo je parodija na fudbal u nasoj zemlji.koja sklanjalica odjednom a komentator kaze-zvezda to surovo kaznjava xaxa mani se molim te

beogradski

pre 3 godine

Ljudi,neko mora u zatvor za ovo. Ovo je klasična nameštaljka. Ako UEFA ovo vidi svi smo nagrabusili...
A ti Dejane Stankoviću,stidi se i sram te bilo ...

Zvezda

pre 3 godine

Zvezda Kakav Apoel? Šta rešava prvenstvo? Daleko ste vi ovakvom igrom od rešenog prvenstva, pogotovo ako tu izgubite bodove. I ne bojte se Vojvodine. Znate koga treba da se bojite, onog ko vam je isto ovako uzeo titulu pre 3 godine.
(Ein, 16. novembar 2020 18:38)

Hahahaha nasmeja me i ispade mi zalogaj iz usta. Koji je to tim? Onaj koji na pola prvenstva zaostaje 9 bodova. Nadaj se to ti jedino ostaje kada radosti nemaš ni u jednom sportu

LC123

pre 3 godine

Ne znam sta je gore po Zvezdu

- da je dogovorena utakmica, cak i rezultat

- da su tako losi odnosi u timu

- da je Stankovic tako los trener

Borjan

pre 3 godine

Velika si Zvezdo ! Omladinci i rezervisti, od 0:2 do 4:2 za 15 minuta, a istom ovom Zlatiboru je oduzet bod protiv velikog Partizana, koji da nema penale, ne bi ni obezbedio 4. Mesto u konferencijama sledeće Evro sezone.

Boban.

pre 3 godine

Da ima policije i sudstva u ovoj drzavi svi bi bili pohapseni odmah ako se vec zezate sa kupom to uradite ko ljudi ,i posle sto nas nigde nema pa kako ovo blage veze nema i onda ce nam Kokeza i ove sudije da objasne da je sve regularno,i jeste vec 20 godina je sve regularno pardon 24 godine je kod nas sve posteno ,pohapsiti sve odmah.

Ein

pre 3 godine

@Zvezda Kakav Apoel? Šta rešava prvenstvo? Daleko ste vi ovakvom igrom od rešenog prvenstva, pogotovo ako tu izgubite bodove. I ne bojte se Vojvodine. Znate koga treba da se bojite, onog ko vam je isto ovako uzeo titulu pre 3 godine.

polupoljoprivrednik

pre 3 godine

(Zvezda, 16. novembar 2020 18:03)
Je l' ti to kao standardni prvotimac Zvezde komentarišeš kako tebe lično ne zanima kup, ili u ime onih koji igraju taj fudbal? A i naravno da te ne zanima kada tim za koji navijaš gubi, da vode, bilo bi "idemooo po duplu krunu"..

Dr PSIHIJATAR

pre 3 godine

E moj treneru neznalico necas ti daleko da doguras sa Degenekka na beku i Gobeljica neznalicu.
Pa imas Hajdina koji je bek a ti mi glumis nesto.
Dabogda da ispadnemo od ovu ekipu i da ti vidimo ledja.
Bolje je kad si bio na tribinama neznalico.

Cika Slave

pre 3 godine

Odavno nismo imali kompletnijeg spica od Falcinelija... odlicno se sluzi i sa levicom i sa desnom, brutalan u skoku, zna da se zagradi i da lepo podeli loptu, skolovan spic!

Bivši Srbin

pre 3 godine

Kada bi svi timovi protiv titovih blizanaca igrali hrabro i bez nameštanja, "večiti" bi davno ispali iz lige. Voleo bih da živim u takvoj poštenoj državi ali od toga nema ništa jer ljudi nisu pošteni. E samo zbog takvih ljudi sam i otišao iz Srbije.

Rajko

pre 3 godine

Sta radi Degenjek dok covjek daje gol?Boaci je zaboravio igrati fudbal,Falcineli iz 6 sansi jos ne moze da ga ubode..Gobeljic odavno no koment..samo se nadam da nam sudija nece svirati penal pa i ako bude,sramota me vise !!!

niki

pre 3 godine

stankovicu neznalice zasto hajdinu ne das sansu pa da mi procenimo da.li zna ili ne dokle vise gobeljic erakovic njegos ko ih forsira to su invalidi a ne igraci

stefan djordjevic

pre 3 godine

Timovi protiv kojih zvezda igra ferku

Partizan i par njihovih filijala. To su macva, javor, metalac, spartak.

zlatibor i indjija igraju sami za sebe.

I sad vidite. Zvezda sve timove dobije lagano sa 5 kom. Kiksne protiv javora, a protiv par ovih nabrojanih se muci. Muci se jer igra ferku.
I onda dodje prosecan navijac i pametuje o svemocnoj zvezdi i sl. A upravo ovako bi izgledalo fer prvenstvo. Zvezda je najjaca, niko ne spori. Ali da bi davala 5 lakih svima i svuda je prosto nerealno. U to moze poverovati samo neko ko ne zeli.

Da se razumemo, nas fudbal je ovakav oduvek. Kad su grobari na vlasti, onda partizan igra 80 posto zatvorenih utakmica. I tako u krug. I onda se pitamo zasto nam je fudbal tu gde jeste...

ввс

pre 3 godine

Имам утисак да смо имали преко 20 шутева ка голу (по статистици 15), од тога 4 у оквир, гомилу шанси и ништа. Златибор 1 шут и гол. Шта ти је фудбал... Жао ми Боаћија, неће га па неће, то је невероватно. Надам се да ће га напокон дати у другом полувремену.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Колики је баксуз овај Ераковић за неповјеровати. Ил дода противнику директно у ноге, ил се добро не постави... Углавном његовом кривицом бар један гол примимо.

veliki strumf

pre 3 godine

Cccccc promašili smo 10 zicera, a pozadi imamo takvu trubu od odbrane da smo iz prvog šuta primili gol! Šta rade trojica stopera??? Šta radi Gobeljic pored koga igrač centrirao kao da ne postoji??? Napred se zezamo, kombinujemo u sesnaestercu, hoćemo da se ušetamo u gol... Sada će Zlatibor biti još opasniji iz kontri.

petar

pre 3 godine

mladi igraci moraju da se istrpe....
ali gobeljic, prijatelji moji, pa do kada ce taj covek da igra, i da bude bitan sraf...
zbog njega takvog cela masina se klima...

stefan djordjevic

pre 3 godine

Timovi protiv kojih zvezda igra ferku

Partizan i par njihovih filijala. To su macva, javor, metalac, spartak.

zlatibor i indjija igraju sami za sebe.

I sad vidite. Zvezda sve timove dobije lagano sa 5 kom. Kiksne protiv javora, a protiv par ovih nabrojanih se muci. Muci se jer igra ferku.
I onda dodje prosecan navijac i pametuje o svemocnoj zvezdi i sl. A upravo ovako bi izgledalo fer prvenstvo. Zvezda je najjaca, niko ne spori. Ali da bi davala 5 lakih svima i svuda je prosto nerealno. U to moze poverovati samo neko ko ne zeli.

Da se razumemo, nas fudbal je ovakav oduvek. Kad su grobari na vlasti, onda partizan igra 80 posto zatvorenih utakmica. I tako u krug. I onda se pitamo zasto nam je fudbal tu gde jeste...

tom pus

pre 3 godine

ono u zivotu nisam video,ivanic igra rukom a sudija svira slobodan udarac za zvezdu iz koje pada gola za 3-2.ja ne razumem kako ovo vise nije smesno ljudima.a iz zlatibora se niko ne buni.ovo je parodija na fudbal u nasoj zemlji.koja sklanjalica odjednom a komentator kaze-zvezda to surovo kaznjava xaxa mani se molim te
(nesa80, 16. novembar 2020 18:48)

pa šta ti je čudno...postali smo narod bez časti morala,viteštva...osećaja za pravdu...nigde čojstva...duhovno smo deformisani...nažalost naših predaka..

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Колики је баксуз овај Ераковић за неповјеровати. Ил дода противнику директно у ноге, ил се добро не постави... Углавном његовом кривицом бар један гол примимо.

duledudule

pre 3 godine

Gledam tekmu i ovo nije namesteno.Ne moze se namesti precka i dva puta zicer u golmana.Jednostavno drugi tim i klinci neznalice.Niko se iz Zlatibora ne sklanja imate tekmu na areni pa gledajte.

Božo britva

pre 3 godine

Nije toliko strašno što nameštaju,strašno je što 90% njihovih nazovi navijača pokušava taj kriminal da opravda! Šteta što NATO nine bio malo precizniji,jer ovakvi da dišu vazduh nije pošteno!

ima Boga

pre 3 godine

Zbog sveg ovog muljanja i hohstapleraja u srpskom fudbalu, drago mi je sto reprezentacija Srbije propada i blamira se sve vise.. Bice jos mnogo karme u vidu Skotske od pre neki dan..

Zlatko

pre 3 godine

Šta Šavija radi kod zvezdine klupe prilikom prekida? na poluvremenu kod tunela drži čas igračima.
(zvezda to je tim, 16. novembar 2020 18:54)

Dobio si samo jedan plus, jer samo toliko mogu. Još jedan dokaz ko vodi klub. Tenk, kutak za navijače, tunel, Borjanova kapitenska traka, "hvala navijačima", u ovo loše vreme "nedostaju nam navijači", postrojavanje posle svake utakmice (kada je dozvoljena publika) bez obzira da li se pobedilo ili izgubilo... Hajde što većina njih to trpi, ali šta to treba Stankoviću, Kataiju, Ivaniću, Borjanu. Počelo je od onih majica, razbijanja automobila, skidanja dresova i pretnje batinama tih godina, da bi se završilo rečima "država nema snage da se obračuna". Sve nakon tih reči, sve ono nabrojano na početku je samo demonstracija moći. Meni nije smetalo 0:1 a kasnije i 0:2, sport je to, smetalo mi je to što si ti primetio.

beogradski

pre 3 godine

Navijaci Partizana su cudna sorta ljudi. Logicno, zivim u Beogradu, pa poznajem mnogo njih i svi su isti, kao da su iz fabrike izasli. Naravno, mislim na Grobare, ne na simpatizere. Jednostavno ne moze da se desi Zvezdina pobeda koja je cista, sve je uvek namesteno, pa cak i u Evropi (ne znam kako, ali eto, oni kazu). Zvezda ima svoje ljude u UEFA koji rade o glavi Partizanu. Partizan ne moze da izgubi, a da nije namesteno, pa cak ni u Evropi (uprava je prodala ako se izgubi u Evropi). Svaka Zvezdina titula od 45. na ovamo je namestena (SVAKA, pa verovatno i 91. kad smo bili prvaci Evrope), svaka Partizanova je cista kao suza. Njihovo ludilo je islo toliko daleko da su tvrdili da je Zvezda namestala utakmice i u periodu kad su oni uzeli 6 tituala, a Zvezda se mucila u borbi za 2. mesto (mislim da je 2 puta zavrsila kao 3.).

Pri tome, ne mislim da Zvezda ne namesta utakmice i da je svaka titula posteno osvojena. Ali prijatelji moji, na ovom Balkanu nema ko ne namesta titule i utakmice, pa i taj Partizan, i te kako.

Cak sam uspeo racionalno i donekle objektivno da razgovaram na temu fudbala sa navijacima Dinama i Hajduka, ali sa Partizanovcima, nikada, nemoguce je. Kazem, cudni neki ljudi.

I brate mili mnogo su besni, pena im ide na usta kada se prica o ovim stvarima, ali SVI, Grobari, ne simpatizeri.

beogradski

pre 3 godine

Ljudi,neko mora u zatvor za ovo. Ovo je klasična nameštaljka. Ako UEFA ovo vidi svi smo nagrabusili...
A ti Dejane Stankoviću,stidi se i sram te bilo ...

Salvatore_Dante

pre 3 godine

Što bi rekao Burgija iz "Kad porastem biću Kengur": Ljudi, jrl znate šta je fudbal u Srbiji? Kad Zvezda gubi 2-0 do 72. min od Zlatibora, pa onda do 84. min da 4 komada, i to iz peterca.

Din

pre 3 godine

Zvezda rutinira. Previse mocna za domace timove. A jos sve ulepsavaju nebuloze navijaca Partizana.
(Din, 16. novembar 2020 20:25)

Ulepsavaju, Ulepsavaju. 😘😁 Zato ti pantercic neces moci da spavas noćas. Oteto je prokleto. 😉 Lepše je ovako da dobijate, da ostane sve dokumentovano, da teraju cirkus s vama 5 narednih pokoljenja. Hahahahahhaha
(Mirko Car, 16. novembar 2020 20:42)

Vazi, evo pojedoh se. Mislim da ovi "Hahahaha" likovi stvarno ne spavaju nocu od ovoga. Dokumentovano? Sta? Da su dali 4 gola Zlatiboru? Pa to za Zvezdu koje cudo, mozda za Partizan...
A kad legnes veceras seti se jos jedne cinjenice - niti jedan jedini jaci tim niste dobili u Evropi zadnjih 20 godina. Niti jednu pobedu. Imali ste niz od 16 meceva bez pobede u Ligi Evrope. Imali ste niz od 11 poraza u Ligi Evrope. Takvi luzeri namestaju, Zvezda je klasa iznad.

Urox

pre 3 godine

Ma ako treba ima delija Zoran Njegus da da treci ako treba...Reprezentacija Srbije -FK Nebeska Crvena Zvezda ide dalje !

E pa zato...prc evropsko
Nikad braco onaj odozgo dati nece.
Na sveti nikad !
(Terza Magija, 16. novembar 2020

Ali zato prcc Partizan ne igra evropu i zato prc Zvezda iz dva meca 6pts u Ligi evrope... Placi

Cika Slave

pre 3 godine

Odavno nismo imali kompletnijeg spica od Falcinelija... odlicno se sluzi i sa levicom i sa desnom, brutalan u skoku, zna da se zagradi i da lepo podeli loptu, skolovan spic!

nisam nezadovoljan

pre 3 godine

Ajde malo realnosti. Jesmo jedva dobili ali imali smo 30 šuteva prema golu (15 u okvir)!!! Zlatibor 2 puta prišao golu i oba puta realizovali ali to je fudbal...

Ivan

pre 3 godine

bozo britva-stvarno??? Zbog Bogdanova ne igramo evro 20 godina??? Interesnatno, ja mislio zbog nakaradnog sistema koji je postavio don Karadzic i sav talog koji se vrti oko fudbala vec decenijama...Posteni grobari retki kao covecija ribica...

Arthas

pre 3 godine

Na stranu ozbiljni defanzivni problemi koje svi sem uprave primecuju vec duze vreme, mec za uzivanje. Da li je moguce da je nekima i ovo namesteno, ovakvi golovi, odbrane?? Za nase uslove retko zanimljiva utakmica i jedino lose je sto nemamo vise ovakvih, inace bi nam domaci fudbal bio dosta gledaniji! Bravo Zvezdo!

Dr PSIHIJATAR

pre 3 godine

E moj treneru neznalico necas ti daleko da doguras sa Degenekka na beku i Gobeljica neznalicu.
Pa imas Hajdina koji je bek a ti mi glumis nesto.
Dabogda da ispadnemo od ovu ekipu i da ti vidimo ledja.
Bolje je kad si bio na tribinama neznalico.

SrbEUin

pre 3 godine

Neko ce progovoriti...sa dokazima...kad tad.Toliko (Iskreno, 16. novembar 2020 19:03)

Progvorio je, napisao i potpisao Loptar Mlateus.
Toliko.

dovla

pre 3 godine

Ne znam sto se svi uzbudjuju. Nije ni prvi ni poslednji put da Zvezda ne izlazi iz 16, ali lopta nece da udje. Novinari i navijaci onog drugog, malog kluba od svega hoce da naprave senzaciju.

Pedja

pre 3 godine

Zvezdin igra rukom on svira slobodnjak za zvezdu. I narabno gol. Kod cetvrtog gola zvezdin igrac pravi faul van sesnaesterca. I sudija naravno ne svira. A ni ovi se ne bune. I kazu nije namesten mec. Vazi. Lagano 2-1. Sve treba izbaciti iz prvenstva u cetvrtu ligu. Kao Italijani Juventusa i ostale. E tek onda cemo da imamo fudbal i reprezentaciju.

zlatko

pre 3 godine

Prosecnom navijacu Partizana je cudno kad neko iz 30 udaraca postigne 4 gola, ali je normalno kad iz 3 udarca padnu 2 gola? Kada se protivnik povuče na 2-0 to je namešteno,ali kada se oni povuku celu utakmicu na 1-0 u derbiju to je ok? Zanimljiva neka logika.

King

pre 3 godine

Jel vam sad jasno zasto nas nema na Euru vec 24 godine?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (matori 2, 16. novembar 2020 19:41)

Jasno kao dan, nema nas jer moraju da igraju neki Lukići, Vlahovići, Pavlovići, Mitrovići....a nigdje Radonjića, Kataia, Jovića, Grujića....

Zastava101Specijal

pre 3 godine

stankovicu neznalice zasto hajdinu ne das sansu pa da mi procenimo da.li zna ili ne dokle vise gobeljic erakovic njegos ko ih forsira to su invalidi a ne igraci
(niki, 16. novembar 2020 17:49
Ali pazi ovo "pa da mi procenimo" e ovakav komentar u Austriji ili Nemačkoj nisam pročitao, kritikuju ljudi, predlažu, pljuju alu ovo je vrh, ma da bre dajte da MI procenimo šta trener zna.

Olegunar

pre 3 godine

Ovaj treći gol je bruka i sramota za fudbal. Ivanic igra rukom ko na kosarci i dodeljuje se lopta Zvezdi.
Pipera izbaciti dozivotno zbog ovoga iz fudbala...
Sram da ga bude!

Iskreno

pre 3 godine

Ovde ce neko ipak...nekada u zatvor zbog ovakvih stvari.

Osim 3/ 4 igraca Zlatibora svi : igraci CZ igraci Zlatibora, sudije...znaju i da je namesteno i kako mora biti.

Neko ce progovoriti...sa dokazima...kad tad.Toliko

dejan

pre 3 godine

To je ta zvezda iz Srbije. To je ta atrakcija sa balkana,to su fudbaleri koji daju više golova nego košarkaši koševa za isto vreme.Dakle,osim ubedljivo prvog mesta u Evropi i svetu po dosuđenim penalima,ovde imamo i prave rekorde po brzini postizanja golova.Ovo je ujedno i poruka svim klubovima iz Srbije: Ako se slučajno u vašem timu nađe nekih par poštenih igrača koji hoće da igraju fudbal,i tih par igrača bude dovoljno da protiv moćne zvezde povedu 1-0, 2-0, 3-0
...,znajte da vas čeka poznati zvezdin "blic krig",jer će ostalim saigračima naglo da padne koncentracija,što će galaktikosima biti dovoljno da daju tri gola za pet minuta,ili koliko god da zatreba u tom trenutku.Nije problem ni 4,5, golova,nebitno je.Jer u tom trenutku,11 igrača zvezde,trojica sudija i osam igrača protivničkog tima žele samo jedno:pobedu stuba srpstva,i nezameranje NJEMU. A ova dvojica,trojica što su došla da igraju fudbal-e oni će biti kažnjeni i sigurno će biti povređeni kad sledeći put budu igrali protiv nepobedivih.

LC123

pre 3 godine

Ne znam sta je gore po Zvezdu

- da je dogovorena utakmica, cak i rezultat

- da su tako losi odnosi u timu

- da je Stankovic tako los trener

Vladan R

pre 3 godine

Da li su ovi što pričaju da je nameštena utakmica, ili da su ovi iz Zlatibora dobili naredjenje da prestanu da igraju, posle drugog gola i slične gluposti, uopšte gledali istu. Zvezda je mogla i trebala da da bar dva gola pre prvog primljenog, bar dva izmedju primljenog prvog i drugog gola. Da li može da se namesti da Falcineli pogodi prečku, ili da Boaci iz voleja šutne, tik pored stative, odnosno da dva puta iz peterca glavom pogodi golmana. Samo je bilo pitanje kada će krenuti da daje golove. Ok, dešava se ponekad da lopta celu utakmicu baš baš neću u gol, ali to je relativno retko, pa uglavnom ako tim stvara i stvara veliki broj prilika, u jednom trenutku krene da ulazi.

Луде зебрице

pre 3 godine

Ovo je namešteno i to vrlo slabo. Izbaciti Zvezdu iz kupa, pa čak iz lige.
(MileR)

И још си заборавио:
- да је треба угасити,
- срушити стадион,
- избрисати све постигнуте резултате у њеној историји,
- све титуле и трофеје доделити ЈСД Партизан,
- и на крају, тражити од УЕФА да трофеј шампиона Европе за 1991. додели ЈСД Партизан и исправи историјску неправду да и они имају "ушатог".

Мислим да би се тек онда ови "шумари" смирили.

Bojan.

pre 3 godine

Grobari kazu namesteno jer je prelaz iz 2 u 1.A kad osvojise titulu sa Markom Nikolcem u zadnjih 20 kola Partizan igrao 8 utakmica sa takvim prelazom.Na poluvremenu gube na kraju pobede.E tad su oni sampuoni jer oni eto imaju vise snagu i bolji su.A kad drugi to uradi e onda je namesteno.Sve i da jeste namesteno,vi takve utaimice u zadnjih 10 godina imate 5 puta vise.

sarki

pre 3 godine

totalno nebitna utakmica bez nekoliko standradnih igraca,utakmica brza i dinamicna,zvezda jedno 20/30 suteva na gol ,zlatibor igrao koliko je mogao,dva puta presli centar i dali golove,najvaznije da se niko nije povredio....i da naravno.grobari..kontam da 80% njih nije ni gledalo nego imaju mantru za svaku nasu utakmicu...

Rajko

pre 3 godine

Sta radi Degenjek dok covjek daje gol?Boaci je zaboravio igrati fudbal,Falcineli iz 6 sansi jos ne moze da ga ubode..Gobeljic odavno no koment..samo se nadam da nam sudija nece svirati penal pa i ako bude,sramota me vise !!!

Igor

pre 3 godine

Erakovića vratiti u Grafičar, Gobeljiću,Simiću i jednom centarforu se zahvaliti. Petrović je limitiran samo da kvari igru protivnika i da ponekad šutne. Najveća opasnost po naš gol je kada naši štoperi iznose ili kada Nikolić dodaje loptu. I ubiše nas sa vraćanjem lopte unazad.

Srx

pre 3 godine

30 udaraca od toga 15 u okvir gola, 13-0 u kornerima...74-26 posed lopte, da je Zvezda dala prvi gol dali bi im 15, kakva crna namestaljka. Zvezda je za ove Real Madrid, zasto bi namestali sa Zlatiborom. Ovi su dva puta presli centar i dali dva gola, tu manjka kvaliteta Zvezdi jer ih shvati olako dok ne popiju gol, totalno norsalantno u odbrani...

Sremac

pre 3 godine

Zvezdin igrac igra rukom pred 3:2,Piper izmislja neki prekrsaj za Zvezdu.Tezak kriminal,koliko malih klubova su opljackali u kupu zadnjih godina.Nevidjene pljacke se nastavljaju jos od Banata,ko se seca zna o cemu pricam...
(1914, 16. novembar 2020 18:50)

Kada posle onakve pljacke u KUP-u protiv Vojvodine pre koje godine, imas obraza da bilo sta komentarises...

Bojan I

pre 3 godine

Zar iko sumnja da ce ovde da se desi preokret. Pisem na 0:1
(Ivan kg, 16. novembar 2020 18:10)
Zvezda je kvalitetnija tim, ne bi bilo čudno ji preokret na 0:2, me znam sta hoćete da kažete
(kk, 16. novembar 2020 18:27)
Hoce da kaze da kvalitetniji tim ne bi smeo da gubi 0:2 pa da stize, tako rade samo kvalitetniji lopovi.

miško

pre 3 godine

Partizan prati neko prokletstvo od osnivanja do danas. Nikad ništa nije osvojio i neće. Zloba i zavidnost njihovih navijača nema granice. Za razliku od njih mi zvezdaši uživamo u svemu što je postigao naš gigant i Evropski velikan.

Borjan

pre 3 godine

Velika si Zvezdo ! Omladinci i rezervisti, od 0:2 do 4:2 za 15 minuta, a istom ovom Zlatiboru je oduzet bod protiv velikog Partizana, koji da nema penale, ne bi ni obezbedio 4. Mesto u konferencijama sledeće Evro sezone.

zex

pre 3 godine

Dobra utakmica, Zlatibor iz dve sanse dva gola Zvezda 10sansi ni jedan, mislim da ce stici Zvezda.Ovde se vidi da je odbrana 0 i da Gobeljic nije fudbaler.Veliki je uspeh igrati evropu bez stopera i bekova.

zmajognjeni

pre 3 godine

Au ljudi, citam ove komentare i reko’ sad cu da vidim igranje na sredini pa pustanje bar dva komada. I pustim najzanimljivije delove, pa Zvezda je toliko napadala i toliko promasivala takve zicere sat vremena da je zaista neverovatno da neko pomisli da je ovo namesteno. Zlatibor je iskoristio svoje prilike, ali svaka cast, ali je zvezda igrala dobro i bila neuporedivo bolja. Samo malo objektivnosti

Exe

pre 3 godine

Ja ne znam o cemu grobari pisu ovde.

Zvezdi nije sviran cist penal u 11-om minutu, sto naravno ne pominju.

Drugo, Zvezda je sve vreme igrala viktoriju i moglo je da bude i 3:0 za Zvezdu na poluvremenu. Zlatibor je iskoristio svoje dve sanse i nacisto potonuo posle drugog gola, kao sto prilici nasim klubovima. Stvarno ne razumem sta su se raspisali.

bobanmkd

pre 3 godine

Ja molim boga da Zvezda pobedi sve do kraja polusezone...i tako udje u Ginisa.

Ovo je za Ginisa.

Jedino mi nije jasno zasto gospodinu Dejanu Stankovicu ovo treba?

macconi

pre 3 godine

neverovatni su grobari...zvezda pobedila ili izgubila oni bi uvek imali izgovor...evo npr veceras da je izgubila bilo bi eto prvi mec koji niste namestili,sada kada je pobedila posle preokreta onda je namesteno...u evropi liberec amaterska ekipa i nikad slabiji gent koje smo dobili,a pre toga nam je hofenhajm pokazao da mozemo da igramo samo nasu ligu koju smo namestili...a za svoj klub misle da je najjaci ,ali ne moze da bude prvi zato sto svi protiv njih grizu...a u evropi nemaju srece ...nevidjena paranoja!

johny

pre 3 godine

Ne, zanimljivo je da za poslednjih 20 minuta Zvezda postigne 4 gola?? To je zanimljivo i to je neka logika? Jeejj , 70 minuta nista, prime 2 gola i onda u poslednjh 20 min. odjednom projigraju na svetskom nivou i daju 4 gola?? Bravo...
(123, 16. novembar 2020 20:02)

Da, igrali smo protiv tima jačine Bajerna pa je čudno što smo za 20 minuta dali četiri gola. U prvom smo mogli pet da damo

Aca

pre 3 godine

Znam samo jedno: oni i kad gube u 75. minutu, nebitno kojim rezultatom, znaš da će sigurno pobediti. Pametnom dovoljno
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (PBC, 16. novembar 2020 19:53)

Što volim ove sa "pametnom dovoljno". Daju sebi pravo da su oni najpametniji a ostali budale.

ajde nešto

pre 3 godine

sta mislis jel moze po kvalitetu Hofenhajm da parira Bajernu,ne moze,ali ih je pobedio ubedljivo .Zato sto svi igraju fudbal, jedino CZV igra svemirski fudbal,pa je u nasoj ligi gde su ekipe po kvalitetu vrlo ujednacene,jedino pobedjuje Partizan .Mislm da ce i Vučiću uskoro da se smuči pa ce malo da pusti da se igraju i nenameštene utakmice,a onda cete videti gde ste ustvari.
(Penzioner, 16. novembar 2020 19:30)

Penzosu. Bajern je dva dana pre toga igrao finale super kups protiv Sevilje u Budimpešti i još sa produžetkom. Samo kada tvoj klub osvoji titulu onda je sve pošteno. Videli smo za vreme Marka Nikolića gde ste prednost od 3 boda čuvali do kraja.

marko992

pre 3 godine

Matori kućo,nema nas na euro zbog Bogdanova i ekipe,Đenova i Albanija,dron u režiji Gorančeta Vesića a sve sa ciljem da se sruši TK i da zablistamo kao nikad sa Kokezijom i Mađijom.
(Božo britva, 16. novembar 2020 20:51)

Nema nas zbog Krstajića, Tumbakovića a bilo nas zbog Muslina
(Zvezda, 16. novembar 2020 21:02

Jedan post ne iskljucuje drugi,obojica ste u pravu.

nesa80

pre 3 godine

ono u zivotu nisam video,ivanic igra rukom a sudija svira slobodan udarac za zvezdu iz koje pada gola za 3-2.ja ne razumem kako ovo vise nije smesno ljudima.a iz zlatibora se niko ne buni.ovo je parodija na fudbal u nasoj zemlji.koja sklanjalica odjednom a komentator kaze-zvezda to surovo kaznjava xaxa mani se molim te

kk

pre 3 godine

Zar iko sumnja da ce ovde da se desi preokret. Pisem na 0:1
(Ivan kg, 16. novembar 2020 18:10)
Zvezda je kvalitetnija tim, ne bi bilo čudno ji preokret na 0:2, me znam sta hoćete da kažete

bsrsbg

pre 3 godine

Nejasno je kako neko može da smatra Ivanića za dobrog igrača. Lik je toksičan, u 99% situacija je bolje da imamo igrača manje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola, 16. novembar 2020 20:23)

Ali pazi te popularne net fraze u poslednje vreme `toksican`,inace prosto znacenje je otrovan,a tek druga je stvar sto komentar nema veze sa fudbalom,jer Ivanic je kako u ovoj,tako u gotovo svim utakmicama ove sezone,jedan od najboljih na terenu.

veliki strumf

pre 3 godine

Cccccc promašili smo 10 zicera, a pozadi imamo takvu trubu od odbrane da smo iz prvog šuta primili gol! Šta rade trojica stopera??? Šta radi Gobeljic pored koga igrač centrirao kao da ne postoji??? Napred se zezamo, kombinujemo u sesnaestercu, hoćemo da se ušetamo u gol... Sada će Zlatibor biti još opasniji iz kontri.

Zvezda

pre 3 godine

Zvezda Kakav Apoel? Šta rešava prvenstvo? Daleko ste vi ovakvom igrom od rešenog prvenstva, pogotovo ako tu izgubite bodove. I ne bojte se Vojvodine. Znate koga treba da se bojite, onog ko vam je isto ovako uzeo titulu pre 3 godine.
(Ein, 16. novembar 2020 18:38)

Hahahaha nasmeja me i ispade mi zalogaj iz usta. Koji je to tim? Onaj koji na pola prvenstva zaostaje 9 bodova. Nadaj se to ti jedino ostaje kada radosti nemaš ni u jednom sportu

nostalgija

pre 3 godine

Ovi momci od kada povedose 2:0 vise ih nista ne zanima,pocela setnja po terenu...
Sta reci?!
Posle se pitamo sto ne idemo 20 godina na EP!
(Dejan, 16. novembar 2020 18:37)

Haha, pa da li je realno da gledate Zvezdu kuci protiv Zlatibora, i to u kupu? Ako vi stvarno mislite da neko poput Zlatibora ima kvalitet da pobedi Zvezdu, onda definitivno nesto nije u redu. Razumem je, da postoji mogucnost, ali u realnom odnosu snaga, vrlo je mala sansa za to. Govorim o situaciji pre meca i vasoj odluci da gledate tako nesto, a 99% ste sigurni da cete da se mucite. Ja npr gledam Partizan samo kad gostuje, i to kad procenim da postoje realne sanse da ne pobedi. Jer, isto kao i vi kad gledate nas, tako i ja gledam Partizan sa nadom da necete da pobedite, ali mi ne pada na pamet da gledam Partizan-Macva npr(opet kazem, nevezano kako se utakmica odvijala, govorim o situaciji pre meca), a u kupu pogotovo, jer meni je ovo takmicenje prilicno besmisleno, ne osudjujem naravno nikog kome znaci, kazem samo da meni mnogo ne znaci. A stvarno mi nije jasno kako se odlucite da gledate ovakvu utakmicu, u kojoj je Zvezda apsolutni favorit.
A sad, ajmo svi da gledamo Pantica, vi da vas ubedi kako je ovo namesteno, da malo zajedno placete i verujete u stvari za koje znatu nisu istina, ali nema veze, lakse kad ste zajedno, a ja da uzivam u vasem kukanju. :D

трагикомедија српског фудбала

pre 3 godine

Ова утакмица је лошије режирана од "Црвеног месеца".

Zvezda

pre 3 godine

Matori kućo,nema nas na euro zbog Bogdanova i ekipe,Đenova i Albanija,dron u režiji Gorančeta Vesića a sve sa ciljem da se sruši TK i da zablistamo kao nikad sa Kokezijom i Mađijom.
(Božo britva, 16. novembar 2020 20:51)

Nema nas zbog Krstajića, Tumbakovića a bilo nas zbog Muslina

chupavi

pre 3 godine

Sudeci po komentarima prosecnih grobara moze se zakljuciti da doticni pate a da pri tom i nisu gledali ovu utakmicu ali eto znaju da je sve namesteno.

flex

pre 3 godine

Draz fidbala je kada mali uspeju da odole velikima.
Zvezdi niko ne moze da nanese poraz jer u koliko joj parira na terenu zvezda pobedi van terena. Ugasite srpski fudbal

Grr

pre 3 godine

Veliko sklanjanje pred velikim pritiskom van terena. Koje brukanje kluba poslednjih godina. Kad se napiše bela knjiga o svim ovim "uspesima" ....

Terza Magija

pre 3 godine

Ma ako treba ima delija Zoran Njegus da da treci ako treba...Reprezentacija Srbije -FK Nebeska Crvena Zvezda ide dalje !

E pa zato...prc evropsko
Nikad braco onaj odozgo dati nece.
Na sveti nikad !

Cvrle

pre 3 godine

Da li vidite koliko šansi je Zvezda imala? Koliko kornera? Primili dva gola, pa šta? Preokret, pa normalno kada smo konstantno napadali. Drago mi je da komšije gledaju.

aca

pre 3 godine

Rekoh jedanput a sada cu i drigi put.Samo sto vise ovakvih utakmica ,samo na takav nacin igre u domacem prvenstvu i Kupu nasivpredstavnici u Evropi ,mogu davigraju nesto vise od popunjavanja grupa.

marko992

pre 3 godine

Navijaci Partizana su cudna sorta ljudi. Logicno, zivim u Beogradu, pa poznajem mnogo njih i svi su isti, kao da su iz fabrike izasli. Naravno, mislim na Grobare, ne na simpatizere. Jednostavno ne moze da se desi Zvezdina pobeda koja je cista, sve je uvek namesteno, pa cak i u Evropi (ne znam kako, ali eto, oni kazu). Zvezda ima svoje ljude u UEFA koji rade o glavi Partizanu. Partizan ne moze da izgubi, a da nije namesteno, pa cak ni u Evropi (uprava je prodala ako se izgubi u Evropi). Svaka Zvezdina titula od 45. na ovamo je namestena (SVAKA, pa verovatno i 91. kad smo bili prvaci Evrope), svaka Partizanova je cista kao suza. Njihovo ludilo je islo toliko daleko da su tvrdili da je Zvezda namestala utakmice i u periodu kad su oni uzeli 6 tituala, a Zvezda se mucila u borbi za 2. mesto (mislim da je 2 puta zavrsila kao 3.).

Pri tome, ne mislim da Zvezda ne namesta utakmice i da je svaka titula posteno osvojena. Ali prijatelji moji, na ovom Balkanu nema ko ne namesta titule i utakmice, pa i taj Partizan, i te kako.

Cak sam uspeo racionalno i donekle objektivno da razgovaram na temu fudbala sa navijacima Dinama i Hajduka, ali sa Partizanovcima, nikada, nemoguce je. Kazem, cudni neki ljudi.

I brate mili mnogo su besni, pena im ide na usta kada se prica o ovim stvarima, ali SVI, Grobari, ne simpatizeri.
(beogradski, 16. novembar 2020 19:11)

Neces verovati,skoro isto mislimo,upravo sam to i ja i nekolicina navijaca drugih klubova zakljucili kada su navijaci Zvezde u pitanju.
Stvarno ste cudna sorta.

Marko

pre 3 godine

Kladionica Mozart, vaše pravo da zaradite..!!!

Za 12min. padoše 4 gola...

Mozart, verni sponzor Zvezde, uvek je tu da počasti...

Da, zaista je čudno da će naša reprezentacija u sledećem krugu lige nacija igrati protiv Vatikana, San Marina, Gibraltara, kraljevine Monako, Albanije,Latvije, te sličnih "giganata" planetarnog fudbala

Boban.

pre 3 godine

Da ima policije i sudstva u ovoj drzavi svi bi bili pohapseni odmah ako se vec zezate sa kupom to uradite ko ljudi ,i posle sto nas nigde nema pa kako ovo blage veze nema i onda ce nam Kokeza i ove sudije da objasne da je sve regularno,i jeste vec 20 godina je sve regularno pardon 24 godine je kod nas sve posteno ,pohapsiti sve odmah.

marko992

pre 3 godine

Ovo je sigurno namesteno,ali ne radi se tu o Zvezdi nego o kladionicama.Da je bila normalna utakmica ne bi postojao ovakav zaplet,Zvezda bi mec dobila bez problema.
Sramota je sta se radi u nasem fudbalu!

Лаик

pre 3 godine

Браво!Једино што ваља у српском фудбалу је Црвена звезда. У инат душманима!

penaltizan

pre 3 godine

Ne, zanimljivo je da za poslednjih 20 minuta Zvezda postigne 4 gola?? To je zanimljivo i to je neka logika? Jeejj , 70 minuta nista, prime 2 gola i onda u poslednjh 20 min. odjednom projigraju na svetskom nivou i daju 4 gola?? Bravo...
(123, 16. novembar 2020 20:02)Da li si gledao meč?Imala je Zvezda prečke i teške promašaje,30 šuta, mogli smo 10 dati ali tek kad su ušle zamene došle su stvari na svoje...ovi dva puta prešli centar i dva gola!pa čim smo napravili pritisak eto i golova a vi se ponadali?Kad svi igraju bunker i Partizan je dugo odolevao(čitaj autobus ispred gola) i mislite lako je dati gol? Lakše je dati gol kad protivnik igra...da smo bili spretniji i Partizan bi nabili

Fikio

pre 3 godine

Dobro, Zvezda je tim koji igra otvoreno i uvek na gol vise, bez obzira ko nam protivnik, samo je bitno da protivnik ne igra bunkericu!😉

pobeda po pobeda

pre 3 godine

Kad zvezda povede od prvog minuta onda je sklanjalica, sudije, terza, namestaljka, kad gosti povedu onda je namestaljka, opet, groblje neka se sabere, neka gleda svoje grobljanske utakmice sa dva suta u okvir gola i bunker 80minuta.
Ako se prica o penalima prvi nedosudjeni je bio za zvezdu u prvom poluvremeni, kada je Falcineli sutnuo glavom i odbrbeni igrac rukom zaustavio loptu, nismo kukali, igramo dalje, za gol vise.
Napadali smo non stop, desetine suteva, normalno je da das gol.
Kad nema penala, onda groblje vidi ruku, idite gledajte vas klub.
Igrali smo bez Kataija, Kange, Bena, Gajica, Milunovica, Sanoga, Rodica, skoro ceo prvi tim.

igor

pre 3 godine

Gledam tekmu i ovo nije namesteno.Ne moze se namesti precka i dva puta zicer u golmana.Jednostavno drugi tim i klinci neznalice.Niko se iz Zlatibora ne sklanja imate tekmu na areni pa gledajte.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (duledudule, 16. novembar 2020 18:39)

Da da, opste je poznato da se tako daju u fudbalu 4,5 gola za petnaestak minuta, kada god zatreba. Zvezda i Partizan su kancer srpskog sporta

dejo_majstore

pre 3 godine

dejan, 16. novembar 2020 19:11)

Da rezimiramo, 3 igrača Zlatibora su nadigrali 11 Zvezdinih plus 8 svojih i plus sve sudije na terenu i uspeli da povedu 2-0?!? Neverovatna konstatacija...

niki

pre 3 godine

stankovicu neznalice zasto hajdinu ne das sansu pa da mi procenimo da.li zna ili ne dokle vise gobeljic erakovic njegos ko ih forsira to su invalidi a ne igraci

Cika Slave

pre 3 godine

Kup je bitan, NAJBITNIJI ali onima koji samo mogu tom kupu da se nadaju...
Ja sam za to da se Zlatibor pusti, da se rutinira prvenstvo i zapne u LE...

zex

pre 3 godine

Molio sam boga da Zveda ne da iz ovog prekida gol jer je sudija pogresio.Zvezda je mnogo jaca i ovakvi golovi samo nanose stetu klubu.sramota.Nije Zvezda kriva, piper je 0od sudije.

OBJEKTIVNI DAZDEVNJAK

pre 3 godine

Joj, sto volim sto je zvezda ovoliko mocna! Ne moze joj niko nista od Subotice do Surdulice. Mogu samo da kukaju kao veceras u komentarima navijaci Zlatara, ali ne bi ni oni mnogo kukali da nisu ranili zver. Da je Zvezda povela prva, mozda bi bilo samo 2,3 nula, ovako su osetili sta je sila i sta je moc, ali izaci ce oni jaci iz ovog iskustva, ne brinem ja za njih. Na kraju krajeva, mogu biti ponosni kakav su otpor pruzili jednoj Crvenoj Zvezdi.

Zvezda

pre 3 godine

Sramota šta Stanković uradi Zvezdi, a kao i navija za Zvezdu.
U košarci i fudbalu nas ubiše baš Zvezdaši treneri jer nemaju znanja.
(MileR, 16. novembar 2020 18:23)

"Stručnjače" za fudbal Zvezda od početka prvenstva u svim takmičenjima izgubila samo jednu utakmicu i to od Hofenhajma. Od Apoela nije ozgubila jer je penal lutrija za sve timove na svetu. Bolje da ti neki ovakav tim lupi šamar za otrežnjenje pred utakmicu u Novom Sadu koja rešava celo prvenstvo

fenomen

pre 3 godine

N.T. 369
Ti bre nemas pojma. Kakva 10ka Stankivic. Pa svuda je igrao defanzivnog veznog, tipa Zdjelar. Piksi je 10ka a Deki ni blizu. Znao je da zavali gol sa dalijine. Uglavnom vodonosa sa dosta trcanja.

mile

pre 3 godine

Ja sam zvezdaš. Ali ovo je sramota. Ne za Zvezdu, ne ni za Zlatibor, jasno je jedni bi da sigurno prodju, drugi da iskoriste bilo kakvu priliku, finasijsku ili kavu drugu korist. Sramota za srpski fudbal. Treba da nam zabrane i Zvezdi i Partizanu(ni oni nisu bolji), ma svima iz srpskog fudbala da se babe fudbalom sledećih 40 godina, a onda možda da se ide u baraž. I to možda. Dno dna je visok kriterijum za srpske lige.

poz

pre 3 godine

@Da li ce Zvezda biti kažnjena za prisustvo navijaca na tribinama
(Mhm, 16. novembar 2020 20:24)

Хоће а ти брини о 15 фракција са БСК-овог игралишта...
(Црвена звезда 1913, 16. novembar 2020 20:42)

Ili vase 2 sa FK jugoslavija igralista.

petar

pre 3 godine

mladi igraci moraju da se istrpe....
ali gobeljic, prijatelji moji, pa do kada ce taj covek da igra, i da bude bitan sraf...
zbog njega takvog cela masina se klima...

marko992

pre 3 godine

Sreca pa je tvoj Radnicki posten.
(mr.wolf, 16. novembar 2020 20:30

Nije posten i on je u sistemu,ali sve dolazi od navedenog i FSS-a.
Ko to ne zeli da vidi on ih podrzava.
(nislija s merak, 16. novembar 2020 20:48)

Sustina svega!

jututunska juhahaha

pre 3 godine

Izbacuje Erakovica kada smo primili i drugi gol?!
(Neverovatno, 16. novembar 2020 18:21)

Pa svako zaslužuje drugu šansu. ;)

Ajde!?

pre 3 godine

Joj, sto volim sto je zvezda ovoliko mocna! Ne moze joj niko nista od Subotice do Surdulice. Mogu samo da kukaju kao veceras u komentarima navijaci Zlatara, ali ne bi ni oni mnogo kukali da nisu ranili zver. Da je Zvezda povela prva, mozda bi bilo samo 2,3 nula, ovako su osetili sta je sila i sta je moc, ali izaci ce oni jaci iz ovog iskustva, ne brinem ja za njih. Na kraju krajeva, mogu biti ponosni kakav su otpor pruzili jednoj Crvenoj Zvezdi.
(OBJEKTIVNI DAZDEVNJAK, 16. novembar 2020 19:37)
Zato nas Evropa nije videla četvrt veka...
Pk
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ajde!?, 16. novembar 2020 20:07) # Link komentara

Kako nije? Evo, ove godine cemo i da prezimimo, a i inace dominiramo svaki cas.
(OBJEKTIVNI DAZDEVNJAK, 16. novembar 2020 20:55)
Lako je kad navijači udju u teren u pomognu...

Bivši Srbin

pre 3 godine

Kada bi svi timovi protiv titovih blizanaca igrali hrabro i bez nameštanja, "večiti" bi davno ispali iz lige. Voleo bih da živim u takvoj poštenoj državi ali od toga nema ništa jer ljudi nisu pošteni. E samo zbog takvih ljudi sam i otišao iz Srbije.

Povidon

pre 3 godine

(Ivan kg, 16. novembar 2020 18:10)
Zvezda je kvalitetnija tim, ne bi bilo čudno ji preokret na 0:2, me znam sta hoćete da kažete
(kk, 16. novembar 2020 18:27)
Hoce da kaze da kvalitetniji tim ne bi smeo da gubi 0:2 pa da stize, tako rade samo kvalitetniji lopovi.
(Bojan I, 16. novembar 2020 18:41)
EP u fudbalu: Jugoslavija-Nemacka 2:4 (2:0)
SP u fudbalu: Jugoslavija-Nemacka 2:2 (2:0)
99.derbi: Partizan-Zvezda 2:2 (0:2)
EP: Slovenija-Jugoslavija 3:3 (3:0)
Ovakvih primera ima kao sto vidis i medju timovima koji su pribliznog kvaliteta. Logicno je da se lakse preokrece protiv slabijih.

Jel tako

pre 3 godine

Molio sam boga da Zveda ne da iz ovog prekida gol jer je sudija pogresio.Zvezda je mnogo jaca i ovakvi golovi samo nanose stetu klubu.sramota.Nije Zvezda kriva, piper je 0od sudije.
(zex, 16. novembar 2020 18:47)

Dobro a jesi video da u pp nije sviran cist penal za zvezdu zbog igranja rukom?

veliki strumf

pre 3 godine

Realno, trebalo je da damo 10, toliko smo sansi imali. Ali, odbrana nam je kriminalna, sva četvorica stopera su ocajni, kao i Gobeljic. Dajemo mi puno golova i u Evropi, imamo odličan napad, ali tako će nas neko napuniti protiv ovih šifonjera pozadi da ćemo se čuditi!

ATG

pre 3 godine

Sutevi u okvir gola 15:2, sutevi ka golu 30:3. Čisto zbog nameštanja. Neko reče da se molio da Zvezda ne da go posle one greške sudije i ja takođe pošto će sad opet da bude nameštaljka. Ali sve u svemu ovi kao mladi su čista 0. Ni jedan od njih ništa ne vredi ili im treba još vremena.

Zvezda

pre 3 godine

Zvezda, 16. novembar 2020 18:03)
Je l' ti to kao standardni prvotimac Zvezde komentarišeš kako tebe lično ne zanima kup, ili u ime onih koji igraju taj fudbal? A i naravno da te ne zanima kada tim za koji navijaš gubi, da vode, bilo bi "idemooo po duplu krunu"..
(polupoljoprivrednik, 16. novembar 2020 18:35)

Evo i sada kada vode isto pišem. Kup me ne zanima jer osim statistike ništa ne donosi. Samo prvenstvo. Vama znači da se šepurite da ste osvojili. A niste ga prošle sezone ni osvojili. Menjali bi vi pet kupova za jedno prvenstvo

X

pre 3 godine

@Bulgakov

Nema to veze. Da ne ulazim da li je stvarno namesteno ili ne. Pa i nasi klubovi da igraju protiv reala I da vode na poluvremenu bila bi masa uplata na real, ne zato sto je namesteno nego ocekivano...

zemunski kej

pre 3 godine

Zvezda je solidan tim sa par dosta dobrih igraca Katai,Ben. Trener Stankovic je mislio da ce kombinovana postava biti dovoljna za pobedu nad javnosti nepoznatom ekipom Zlatibora. Ipak nekako gosti poveli i naprave gresku kao i svi nasi klubovi ,povuku se da cuvaju rezultat. Greska . Da se vrtimo na zvezdinu odbranu. Pankov po ko zna koji put kiksira narocito kod drugog gola Zlatibora. Ipak nije za Zvezdu u Radnickom niskom je bio odlican. Neocekivano dobar mec jer je Zvezda jurila rezultat .Zaboravio sam Njegosa Petrovica ,sta je sa njim ?Jako je los. Da nekoga pohvalim,Radulovic.

Spale

pre 3 godine

Ajde@ Nas Evropa gleda četvrtu godinu uzastopno, a Bogami ne samo tokom jeseni, nego i u proleće, a tvoj mučeni klub ne može ni sezonu kupanja da prodje..

chupavi

pre 3 godine

Zvezda je imala 30 suta od kojih je 15 zavrsilo u okvir gola. Pogadjala precku golman vadio nemoguce, ali je primila dva gola iz dva suta...

Ko je gledao utakmicu video je ociglednu razliku u kvalitetu iako Zvezdi zbog reprezentativnih obaveza nisu bili ti skoro svi glavni igraci.

Zvezda he toliko jaka da moze sebi da dozvoli da gubi 0:2 do 75 minuta a onda da 4 gola za 13 minuta.

N.T.369

pre 3 godine

penal nije bio. napucana lopta cista.

ovo sto je sudija danas svirao je cist dokaz kako zvezda pobedjuje. pa zar je moguće da ivanic igra rukom a ovaj svira za zvezdu slobodan udarac?

odbrameni igraci su igrali kao da su sami sebi hteli da daju gol.

da sam navijac zvezda stideo bih se ovakve pobede. a stankovic može hladno da ide. kaže čovek bilo je dobro a njegov tim gubi 1:0.

najgora 10ka koja je ikad igrala za srbiju

Pedja

pre 3 godine

Mogu da shvatim ovih sto se zale, da je Zvezda bez sansi prosla, da je bio sumnjiv penal za goste i slicno, ali utakmica u kojoj Zvezda ima 30 suteva na gol, gde nije sviran penal, a mogao je. Sta je tu sporno? Penal jeste bila napucana, ali ruka udaljena od tela i lopta ide ka golu, moglo je da se svira i ovako i onako. Odlican igra Zvezde, i to treba da ostane stil igre, napadacki, bez obzira i na primljene golove. Erakovic opet kasnio kod prvog gola, ipak nije jos za prvi tim, ima tehniku, ali je sklon kiksevima. Falcineli odlican, to je pravi napadac koji ulazi u sanse i zna da udje u njih, postavlja se odlicno, agresivan, gradi loptu.

dejan

pre 3 godine

Jedanaest igrača zvezde,trojica sudija,osam-devet igrača Zlatibora i dva trenera znaju šta mora da bude i kako mora da bude.A onda dva-tri "neobaveštena" igrača Zlatibora naprave problem,i od jedne rutinske utakmice,naprave još jednu zvezdinu sprdačinu koja će se pridružiti ostalim sprdačinama,uredno spakovanih u jednu veliku fioku,čekajući neka bolja i pravednija vremena,kada će izaći kao dokazni materijal,i poslati ne mali broj ljudi u zatvor.

Sunce Slobode

pre 3 godine

Ma ako treba ima delija Zoran Njegus da da treci ako treba...Reprezentacija Srbije -FK Nebeska Crvena Zvezda ide dalje !

E pa zato...prc evropsko
Nikad braco onaj odozgo dati nece.
Na sveti nikad !
(Terza Magija, 16. novembar 2020 18:44)

Normalno da nema evropskog kad čovek kojem je posao da daje golove ne da gol iz penala. Iako je promašio i u prvenstvu penal dve nedelje pre toga. Panj. Sve dok se takvi guraju u reprezentaciju, pre pravih igrača, nema velikih takmičenja.

123

pre 3 godine

Prosecnom navijacu Partizana je cudno kad neko iz 30 udaraca postigne 4 gola, ali je normalno kad iz 3 udarca padnu 2 gola? Kada se protivnik povuče na 2-0 to je namešteno,ali kada se oni povuku celu utakmicu na 1-0 u derbiju to je ok? Zanimljiva neka logika.
(zlatko, 16. novembar 2020 19:31)

Ne, zanimljivo je da za poslednjih 20 minuta Zvezda postigne 4 gola?? To je zanimljivo i to je neka logika? Jeejj , 70 minuta nista, prime 2 gola i onda u poslednjh 20 min. odjednom projigraju na svetskom nivou i daju 4 gola?? Bravo...

veliki strumf

pre 3 godine

NAJURITI CELU ODBRANU!!! Sve do jednog! Pogledajte reakcije Pankova i Degeneka kod drugog gola - DVA ŠIFONJERA!!! Kakvi sporohodni stoperi, tragikomedija! Degenek očajno reagovao i kod prvog gola a Erakovic tom prilikom napravio penal! Veze nemaju, blage! Uz njih i Njegoš i Veljko Nikolic igraju za cistu nulu! Bruka i sramota, levati klasični koji primaju stotine hiljada evra a veze nemaju!

MileR

pre 3 godine

Sramota šta Stanković uradi Zvezdi, a kao i navija za Zvezdu.
U košarci i fudbalu nas ubiše baš Zvezdaši treneri jer nemaju znanja.

crni

pre 3 godine

To je ta zvezda iz Srbije. To je ta atrakcija sa balkana,to su fudbaleri koji daju više golova nego košarkaši koševa za isto vreme.Dakle,osim ubedljivo prvog mesta u Evropi i svetu po dosuđenim penalima,ovde imamo i prave rekorde po brzini postizanja golova.Ovo je ujedno i poruka svim klubovima iz Srbije: Ako se slučajno u vašem timu nađe nekih par poštenih igrača koji hoće da igraju fudbal,i tih par igrača bude dovoljno da protiv moćne zvezde povedu 1-0, 2-0, 3-0
...,znajte da vas čeka poznati zvezdin "blic krig",jer će ostalim saigračima naglo da padne koncentracija,što će galaktikosima biti dovoljno da daju tri gola za pet minuta,ili koliko god da zatreba u tom trenutku.Nije problem ni 4,5, golova,nebitno je.Jer u tom trenutku,11 igrača zvezde,trojica sudija i osam igrača protivničkog tima žele samo jedno:pobedu stuba srpstva,i nezameranje NJEMU. A ova dvojica,trojica što su došla da igraju fudbal-e oni će biti kažnjeni i sigurno će biti povređeni kad sledeći put budu igrali protiv nepobedivih.
(dejan, 16. novembar 2020 19:11)
Hvala vam na glasu.
Svaka čast Dejane. Bit no je da su nas oni spasili od Toleta.E baš zbog toga smo tu gde jesmo. Neka mu(srpskom fudbalu)je laka crna zemla.Amin!!!!

OBJEKTIVNI DAZDEVNJAK

pre 3 godine

Joj, sto volim sto je zvezda ovoliko mocna! Ne moze joj niko nista od Subotice do Surdulice. Mogu samo da kukaju kao veceras u komentarima navijaci Zlatara, ali ne bi ni oni mnogo kukali da nisu ranili zver. Da je Zvezda povela prva, mozda bi bilo samo 2,3 nula, ovako su osetili sta je sila i sta je moc, ali izaci ce oni jaci iz ovog iskustva, ne brinem ja za njih. Na kraju krajeva, mogu biti ponosni kakav su otpor pruzili jednoj Crvenoj Zvezdi.
(OBJEKTIVNI DAZDEVNJAK, 16. novembar 2020 19:37)
Zato nas Evropa nije videla četvrt veka...
Pk
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ajde!?, 16. novembar 2020 20:07) # Link komentara

Kako nije? Evo, ove godine cemo i da prezimimo, a i inace dominiramo svaki cas.

Srx

pre 3 godine

Ovde ne valja samo sto stoper igra beka umesto da ide na svoje mesto a Hajdin u ekipu, sve ostalo je solidno, da su dali sanse bilo bi 5-1 do poluvremena...Samo se sada nadati da ce ih otvoriti do 60 minuta, posle toga ide pritisak, nervoza...Bilo je lepih i izradjenih akcija i bar 4 cista zicera omasena.

Penzioner

pre 3 godine

@(nostalgija, 16. novembar 2020 19:02)
a sta mislis jel moze po kvalitetu Hofenhajm da parira Bajernu,ne moze,ali ih je pobedio ubedljivo .Zato sto svi igraju fudbal, jedino CZV igra svemirski fudbal,pa je u nasoj ligi gde su ekipe po kvalitetu vrlo ujednacene,jedino pobedjuje Partizan .Mislm da ce i Vučiću uskoro da se smuči pa ce malo da pusti da se igraju i nenameštene utakmice,a onda cete videti gde ste ustvari.

Knez

pre 3 godine

Zvezdi nedostaju dva dobra, prodorna beka, koji znaju centrirati i jedan pouzdan štoper. Kada igraju Gajić i Rodić, to i liči na nešto. Zašto se ne pruži šansa Hajdinu? Gobeljić nije za Zvezdu, Degenek nije za beka.

Božo britva

pre 3 godine

Matori - nema nas na Euru zbog T.K I karme koja prati repku od tada. A uskoro nas nece ni biti. Silno navijam u to one.
(Max, 16. novembar 2020 20:04)
Matori kućo,nema nas na euro zbog Bogdanova i ekipe,Đenova i Albanija,dron u režiji Gorančeta Vesića a sve sa ciljem da se sruši TK i da zablistamo kao nikad sa Kokezijom i Mađijom.

Katai

pre 3 godine

Zašto igra 2. Tim ?

Ni Katai, ni Kanga, ni Sanogo, ni Ben, ni Milunović, ni Rodić.

Meni ne smeta, koga još može kup da zanima ?

Bitno je samo da budemo šampioni narednih minimum 7-8 godina i igramo LŠ ili LE, ili tipa da osvojimo Ligu Konferencija.

1914

pre 3 godine

Zvezdin igrac igra rukom pred 3:2,Piper izmislja neki prekrsaj za Zvezdu.Tezak kriminal,koliko malih klubova su opljackali u kupu zadnjih godina.Nevidjene pljacke se nastavljaju jos od Banata,ko se seca zna o cemu pricam...

mr.wolf

pre 3 godine

Eto odakle dolaze sve nevolje srpskog fudbala,od doktora!
Ne navijam ni za Zvezdu,ni Partizan,prezirem ih i zao mi je sto postoje.
(nislija s merak, 16. novembar 2020 20:12)

Sreca pa je tvoj Radnicki posten.

ввс

pre 3 godine

Имам утисак да смо имали преко 20 шутева ка голу (по статистици 15), од тога 4 у оквир, гомилу шанси и ништа. Златибор 1 шут и гол. Шта ти је фудбал... Жао ми Боаћија, неће га па неће, то је невероватно. Надам се да ће га напокон дати у другом полувремену.

nostalgija

pre 3 godine

@(nostalgija, 16. novembar 2020 19:02)
a sta mislis jel moze po kvalitetu Hofenhajm da parira Bajernu,ne moze,ali ih je pobedio ubedljivo .Zato sto svi igraju fudbal, jedino CZV igra svemirski fudbal,pa je u nasoj ligi gde su ekipe po kvalitetu vrlo ujednacene,jedino pobedjuje Partizan .Mislm da ce i Vučiću uskoro da se smuči pa ce malo da pusti da se igraju i nenameštene utakmice,a onda cete videti gde ste ustvari.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije
(Penzioner, 16. novembar 2020 19:30)

Kao prvo; poredjenje ti nije na mestu, jer Hofenhajm je ozbiljna ekipa, a Zvezda je bolja od Zlatibora koliko Bajern od Hajdenhajma npr

Drugo, par puta sam ponovio da nije tema utakmica, nego kako mozete da gledate nesto za sta ste 99% sigurni da ce rezultat da bude bolan.

miško

pre 3 godine

Grobare oštetio sudija, svirao igru rukom Ivanića za Zvezdu. Svirao je i jedan aut za za Zvezdu a bio je za Zlatibor. Mnogo boli kada grobar sudija ovko sudi.

nislija s merak

pre 3 godine

Eto odakle dolaze sve nevolje srpskog fudbala,od doktora!
Ne navijam ni za Zvezdu,ni Partizan,prezirem ih i zao mi je sto postoje.

Zvezda

pre 3 godine

Mene godinama ne intetesuje kup. Neka za njega ginu oni koji ne mogu titulu fa uzmu. Kup kod nas od raspada Jugoslavije nema značaj kao u zemljama Evrope. Važno je čuvati energiju za Vojvodinu

Nebojsa

pre 3 godine

Nemam sta da zamerim igracima C.Zvezdi , stvorili su veoma dosta izglednih sansi.
Samo u prvom poluvremenu su imali
pet- sest zicera, gde je moralo barem dve lopti zavrsiti u mrezi Zlatibora.
Primili smo iz dve polukontre golove, to se desava posle velikih promasenih sansi.
Gol Ivanica je najvazniji jer to pokrenuo igru i znao sam da cemo odmah izjednaciti.
Ostalo je bila rutina i samo je bilo pitanje, koliko ce jos golova Zlatibor primiti posle izjednacujuceg gola .
Sto se tice treceg gola necu da komentarisem da li je bila ruka ili ne, isto to vazi i za igranje ruke odbrambenog fudbalera Zlatibora u prvom poluvremenu.
Ivanic mora da izvodi prekide u C.Zvezdi , bolje to radi od Kataia i Bena.
Videlo se kako to lepo izgleda i kad su korneri i preksaji .

Црвена звезда 1913

pre 3 godine

Da li ce Zvezda biti kažnjena za prisustvo navijaca na tribinama
(Mhm, 16. novembar 2020 20:24)

Хоће а ти брини о 15 фракција са БСК-овог игралишта...

реално

pre 3 godine

(N.T.369, 16. novembar 2020 19:15)
šta kažeš napucana lopta a šut ka golu upućen glavom a i da nije glavom kakva crna napucana. nema smisla da komentariišete nešto u šta se ne razumete. ali ko bi vam to objasnio

realnost

pre 3 godine

Samo par cinejnica... Njegos Petrovic, Strahinja Erakovic i Veljko Nikolic nikada nece u karijeri zaigrati u jacem klubu od crvene zvezde... Pankov, Pavkov, Boaci i slicni nisu profesionalni fudbaleri. U klubu jedino vrede Gavtic i mali Radulovic uz par iskusnijih i boljih fudbalera... ostali su nivo Ling long bilo kog kluba...

koshke

pre 3 godine

sudija nije uticao na rezultat tj nije dosudio ni jedan penal,golovi nisu postignuti iz sumnjivih pozicija.Ako je utakmica nameštena onda je to dogovor rukovodstva i igraca oba kluba.
Toliko

hypatija

pre 3 godine

Dobra utakmica, svaka cast Zlatiboru , ali ... vidi se razlika. Bravo za Zvezdu nisam verovao da ce da isplivaju, bas ih nije htelo . Da su se Zlatiborci zatvorili na 0-2, tesko da bi Zvezda stigla i do izjednacenja. Ovako, idemo dalje ...

Ajde!?

pre 3 godine

Joj, sto volim sto je zvezda ovoliko mocna! Ne moze joj niko nista od Subotice do Surdulice. Mogu samo da kukaju kao veceras u komentarima navijaci Zlatara, ali ne bi ni oni mnogo kukali da nisu ranili zver. Da je Zvezda povela prva, mozda bi bilo samo 2,3 nula, ovako su osetili sta je sila i sta je moc, ali izaci ce oni jaci iz ovog iskustva, ne brinem ja za njih. Na kraju krajeva, mogu biti ponosni kakav su otpor pruzili jednoj Crvenoj Zvezdi.
(OBJEKTIVNI DAZDEVNJAK, 16. novembar 2020 19:37)
Zato nas Evropa nije videla četvrt veka...
Pk

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

А да будем искрен до краја и Дегенек је код њиховог првог гола далеко стајао од њиховог стријелца.

Nismo isti

pre 3 godine

Zvezdu i Partizan nemojte stavljati u isti koš, i na taj način poistovećivati dva kluba i izjednačavati odgovornost. Zavezda koliko god je teško uspela je svih ovih godina da se malo izdigne, pokaže nešto u Evropi, odigra dobro neke utakmice i vrati se u klupski fudbal, uđe u konkurenciju sa mnogo skupljim ekipama. Zvezdina odgovornost za FSS je nikakva, i dosta mi je da slušam više samo da nema zvezde i partizana.
Partizan je druga priča, bez rezultata a u sve se meša, kadruju mu menadžeri i stalno kmeči. Preuzeli su FSS i ovo je rezultat, nestručnost.
Svakog ceniti po rezultatima.

Ombre

pre 3 godine

Lako je kad navijači udju u teren u pomognu...
(Ajde!?, 16. novembar 2020 21:14)


Lako je... Kad imaš navijače.

Partizanovih navijači mogu samo da upadnu na forum..A ni tu ih nema više od 10 ukupno.

zex

pre 3 godine

(Jel tako, 16. novembar 2020 18:50)

Mogao je da sudi penal ali i nije morao, Zvezdi ne trebaju penali protiv nejakog Zlatibora.Pravila oko penala su glupa, svaka ruka je penal a mozda i nije, ova ruka da je bilo van 16sigurno bi se sudila sto znaci da je morqo biti penal.Utakmica odlicna,Zvezda nije imala srece Falicineli je sutirao bar 10puta od toga jednu precku i gomilu za malo promasenih prilika, Boaci par mrtvih sansi, nije islo inace bi bilo 10-0 ali Zlatibor je pogodio sve sto je imao i otud komplikacije.

nislija s merak

pre 3 godine

Eto odakle dolaze sve nevolje srpskog fudbala,od doktora!
Ne navijam ni za Zvezdu,ni Partizan,prezirem ih i zao mi je sto postoje.
(nislija s merak, 16. novembar 2020 20:12)

Sreca pa je tvoj Radnicki posten.
(mr.wolf, 16. novembar 2020 20:30

Nije posten i on je u sistemu,ali sve dolazi od navedenog i FSS-a.
Ko to ne zeli da vidi on ih podrzava.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Ово више не смијемо дозволити поготово против противника овог ранга уз сво поштовање тиму Златибора. И против Инђије а и данас је било чупање и у још много утакмица. Ераковић, Његош скоро ништа не доприносе. Радуловићу дати већу минутажу. Боаћија више не вриједи форсирати, и није у форми, а и склон је све више повредама. Гобеља не може играти лијевог бека, боље би то одрадио Радуловић док не доведемо класичног лијевог. Треба понекад упарити Павкова са Фалћинелијем... Мора се још доста, доста радити да би то личило на нешто.

Jovan

pre 3 godine

Zlatibor je igrao i pokazao zvezdinu slabost ovo posle je vec bilo providno 73,75 pa kao 84 i 86 min,nedo bog nikom ovakog fudbala.Nezna samo dal je trener zlatibora na kraju meca izgovorio cesto vidjenu recenicu:Srecan sam sto je zvezda pobedila.

Mirko Car

pre 3 godine

Zvezda rutinira. Previse mocna za domace timove. A jos sve ulepsavaju nebuloze navijaca Partizana.
(Din, 16. novembar 2020 20:25)

Ulepsavaju, Ulepsavaju. 😘😁 Zato ti pantercic neces moci da spavas noćas. Oteto je prokleto. 😉 Lepše je ovako da dobijate, da ostane sve dokumentovano, da teraju cirkus s vama 5 narednih pokoljenja. Hahahahahhaha

Strelac

pre 3 godine

Ne pominjite derbi nema potrebe.jer ste bili podredjeni.normalno kad su vam ga zabili da se povuku.partizan je i pored toga imao bolje sanse za gol..vi cini mi se niste ni imali sem onog poklona od penala.a za vecerasnju utakmicu nekako nemam reci iz jednog razloga..bili ste puno bolji normalno.jaci ste od zlatibora.samo malo cudno da date 4 gola eto za 19 minuta.a jis cudnije je da vas postojavaju navijaci.ok je da budu ljuti nervozni.da skandiraju..ali da vas postrojavaju kao dobrovoljacku gardu bas i ne mogu objasniti za jedan klub kakav je zvezda..mislim da je i ovo doktorovo maslo.ali nesto nisam nigse procitao u svetu da navijaci kako ih vi zovete postrojavaju igrace..sta ce vam uraditi ako ne osvojite kup ....cccc.uvek proizvodite neke cudne situacije..

Luke Babbitt gravedigger

pre 3 godine

Da sam na mestu UEFA izbacio bih sve srpske klubove na 10 godina iz Evrope. U 2020. godini mafijaju po terenu. Sramota.

ja

pre 3 godine

Matori - nema nas na Euru zbog T.K I karme koja prati repku od tada. A uskoro nas nece ni biti. Silno navijam u to one.
(Max, 16. novembar 2020 20:04)

Da, da, sigurno zbog toga...

Мргуд

pre 3 godine

@реално
nemas ti pojma sta pises. pogledaj snimak pa ce mozda nesto da ti bude jasno ako si realni navijac. ali vi zvezdasi ste sve drugo osim realni. ovo je bila cista namestaljka nista drugo. ali ajde ti to neces nikad da priznas i nemoras
(N.T.369, 17. novembar 2020 10:06)

Ок, опростићеш нам што ти не верујемо на реч из прве, спадаш у групу људи који увек вичу нешто из репертоара намештаљка кад је Звезда у питању- "изгубили сте намештено првенство", три за три Олимпијакос, ево, сад и ово....али не одбијам могућност да си у праву само зато што си Калимеровац, и стога те молим за пар појашњења:

1. Зашто би Звезда намештала било шта са Златибором у Купу? Да је лига, па и да разумем, али Куп је елиминациони, нема поправке?
2. Ко има користи од намештаљке? Златибор нема, Звезда нема, нико живи на кладионици не би дао паре да ће Златибор да победи, па чак ни на 0:2? Много је већа квота била на Златибор, него из 2 у 1...много се више исплати брукати се на лигашкој утакмици и стварно изгубити од неког и то из 1 у 2. Е то би биле паре за све, а нема ризика јер је Војводина довољно далеко да нас не угрози.

Једино ако не мислиш да је намештаљка зато што је Златибор реално бољи, у ком случају сам заиста забринут за тебе....

polupoljoprivrednik

pre 3 godine

(Zvezda, 16. novembar 2020 18:03)
Je l' ti to kao standardni prvotimac Zvezde komentarišeš kako tebe lično ne zanima kup, ili u ime onih koji igraju taj fudbal? A i naravno da te ne zanima kada tim za koji navijaš gubi, da vode, bilo bi "idemooo po duplu krunu"..

Julijan Draksler

pre 3 godine

(marko992, 16. novembar 2020 19:26)

To isto moze i da se kaze za zvezdase, sa malom ogradom da oni svi zvuce kao ekipa koja trenutno razara nasu zemlju. Imas primer komentara ovde kako je partizan krao 5x gore, znaci i vi kradete, ali to nije toliko strasno koliko je partizan krao. Ko nam to isto tako busi mozak svaki dan, odgovor vec znas i sam.

Ein

pre 3 godine

@Zvezda Kakav Apoel? Šta rešava prvenstvo? Daleko ste vi ovakvom igrom od rešenog prvenstva, pogotovo ako tu izgubite bodove. I ne bojte se Vojvodine. Znate koga treba da se bojite, onog ko vam je isto ovako uzeo titulu pre 3 godine.

N.T.369

pre 3 godine

@fenomen

pre nego sto pises bre pogledaj prvo koji je broj nosio na ledja pa komentarisi nesto. uzimao je godinama poziciju mladjim igracima. nisu mogli da ga izbace iz reprezentacije. nula od igraca. za inter je igrao za srbiju nista.

@реално
nemas ti pojma sta pises. pogledaj snimak pa ce mozda nesto da ti bude jasno ako si realni navijac. ali vi zvezdasi ste sve drugo osim realni. ovo je bila cista namestaljka nista drugo. ali ajde ti to neces nikad da priznas i nemoras

Petar P

pre 3 godine

Po meni Petrović, Nikolić, Radulović, Gajić, Gavrić, Ivanić i Falćineli moraju da igraju konstantno u Zvezdi. Jedino tako ćemo moći da za godinu dana napravimo respektabilan tim za duži niz godina. Sa druge strane Degeneka (danas kriv za oba primljena gola), Gobeljića, Milunovića, Pankova, Rodića pod hitno prodati i kupiti kompletnu novu zadnju liniju ma koliko to koštalo. U suprotnom nećemo ni u prvenstvu daleko stići. Katastrofalno je koliko su ti igrači spori, koliko kiksaju i koliko realno ne znaju da igraju fudbal. Svaki napad bilo koje protivničke ekipe, makar to bio i Zlatibor, je prava noćna mora za nas. Ostale igrače poput Vukanovića, Spiridonovića, Pavkova i Boaćija, takođe hitno prodati i za sve te pare kupiti jednog ili dva prava pojačanja. Ukoliko naš trener ne vidi ovo isto, što mislim da nije teško, i ukoliko ne može da odoli pritiscima raznih menadžera, a vidimo da izgleda ne može, onda se i njemu zahvaliti jer ionako za sada nije ničim doprineo da Zvezda igra modernije, brže i da konačno umesto unazad svoju igru okrene ka napred. Zvezda zaista ima čaj i sada igrače za takvu igru.

stefan djordjevic

pre 3 godine

Timovi protiv kojih zvezda igra ferku

Partizan i par njihovih filijala. To su macva, javor, metalac, spartak.

zlatibor i indjija igraju sami za sebe.

I sad vidite. Zvezda sve timove dobije lagano sa 5 kom. Kiksne protiv javora, a protiv par ovih nabrojanih se muci. Muci se jer igra ferku.
I onda dodje prosecan navijac i pametuje o svemocnoj zvezdi i sl. A upravo ovako bi izgledalo fer prvenstvo. Zvezda je najjaca, niko ne spori. Ali da bi davala 5 lakih svima i svuda je prosto nerealno. U to moze poverovati samo neko ko ne zeli.

Da se razumemo, nas fudbal je ovakav oduvek. Kad su grobari na vlasti, onda partizan igra 80 posto zatvorenih utakmica. I tako u krug. I onda se pitamo zasto nam je fudbal tu gde jeste...

Božo britva

pre 3 godine

Nije toliko strašno što nameštaju,strašno je što 90% njihovih nazovi navijača pokušava taj kriminal da opravda! Šteta što NATO nine bio malo precizniji,jer ovakvi da dišu vazduh nije pošteno!

beogradski

pre 3 godine

Ljudi,neko mora u zatvor za ovo. Ovo je klasična nameštaljka. Ako UEFA ovo vidi svi smo nagrabusili...
A ti Dejane Stankoviću,stidi se i sram te bilo ...

miško

pre 3 godine

Partizan prati neko prokletstvo od osnivanja do danas. Nikad ništa nije osvojio i neće. Zloba i zavidnost njihovih navijača nema granice. Za razliku od njih mi zvezdaši uživamo u svemu što je postigao naš gigant i Evropski velikan.

Borjan

pre 3 godine

Velika si Zvezdo ! Omladinci i rezervisti, od 0:2 do 4:2 za 15 minuta, a istom ovom Zlatiboru je oduzet bod protiv velikog Partizana, koji da nema penale, ne bi ni obezbedio 4. Mesto u konferencijama sledeće Evro sezone.

Pedja

pre 3 godine

Zvezdin igra rukom on svira slobodnjak za zvezdu. I narabno gol. Kod cetvrtog gola zvezdin igrac pravi faul van sesnaesterca. I sudija naravno ne svira. A ni ovi se ne bune. I kazu nije namesten mec. Vazi. Lagano 2-1. Sve treba izbaciti iz prvenstva u cetvrtu ligu. Kao Italijani Juventusa i ostale. E tek onda cemo da imamo fudbal i reprezentaciju.

beogradski

pre 3 godine

Navijaci Partizana su cudna sorta ljudi. Logicno, zivim u Beogradu, pa poznajem mnogo njih i svi su isti, kao da su iz fabrike izasli. Naravno, mislim na Grobare, ne na simpatizere. Jednostavno ne moze da se desi Zvezdina pobeda koja je cista, sve je uvek namesteno, pa cak i u Evropi (ne znam kako, ali eto, oni kazu). Zvezda ima svoje ljude u UEFA koji rade o glavi Partizanu. Partizan ne moze da izgubi, a da nije namesteno, pa cak ni u Evropi (uprava je prodala ako se izgubi u Evropi). Svaka Zvezdina titula od 45. na ovamo je namestena (SVAKA, pa verovatno i 91. kad smo bili prvaci Evrope), svaka Partizanova je cista kao suza. Njihovo ludilo je islo toliko daleko da su tvrdili da je Zvezda namestala utakmice i u periodu kad su oni uzeli 6 tituala, a Zvezda se mucila u borbi za 2. mesto (mislim da je 2 puta zavrsila kao 3.).

Pri tome, ne mislim da Zvezda ne namesta utakmice i da je svaka titula posteno osvojena. Ali prijatelji moji, na ovom Balkanu nema ko ne namesta titule i utakmice, pa i taj Partizan, i te kako.

Cak sam uspeo racionalno i donekle objektivno da razgovaram na temu fudbala sa navijacima Dinama i Hajduka, ali sa Partizanovcima, nikada, nemoguce je. Kazem, cudni neki ljudi.

I brate mili mnogo su besni, pena im ide na usta kada se prica o ovim stvarima, ali SVI, Grobari, ne simpatizeri.

N.T.369

pre 3 godine

penal nije bio. napucana lopta cista.

ovo sto je sudija danas svirao je cist dokaz kako zvezda pobedjuje. pa zar je moguće da ivanic igra rukom a ovaj svira za zvezdu slobodan udarac?

odbrameni igraci su igrali kao da su sami sebi hteli da daju gol.

da sam navijac zvezda stideo bih se ovakve pobede. a stankovic može hladno da ide. kaže čovek bilo je dobro a njegov tim gubi 1:0.

najgora 10ka koja je ikad igrala za srbiju

igor

pre 3 godine

Gledam tekmu i ovo nije namesteno.Ne moze se namesti precka i dva puta zicer u golmana.Jednostavno drugi tim i klinci neznalice.Niko se iz Zlatibora ne sklanja imate tekmu na areni pa gledajte.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (duledudule, 16. novembar 2020 18:39)

Da da, opste je poznato da se tako daju u fudbalu 4,5 gola za petnaestak minuta, kada god zatreba. Zvezda i Partizan su kancer srpskog sporta

Iskreno

pre 3 godine

Ovde ce neko ipak...nekada u zatvor zbog ovakvih stvari.

Osim 3/ 4 igraca Zlatibora svi : igraci CZ igraci Zlatibora, sudije...znaju i da je namesteno i kako mora biti.

Neko ce progovoriti...sa dokazima...kad tad.Toliko

King

pre 3 godine

Jel vam sad jasno zasto nas nema na Euru vec 24 godine?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (matori 2, 16. novembar 2020 19:41)

Jasno kao dan, nema nas jer moraju da igraju neki Lukići, Vlahovići, Pavlovići, Mitrovići....a nigdje Radonjića, Kataia, Jovića, Grujića....

duledudule

pre 3 godine

Gledam tekmu i ovo nije namesteno.Ne moze se namesti precka i dva puta zicer u golmana.Jednostavno drugi tim i klinci neznalice.Niko se iz Zlatibora ne sklanja imate tekmu na areni pa gledajte.

tom pus

pre 3 godine

ono u zivotu nisam video,ivanic igra rukom a sudija svira slobodan udarac za zvezdu iz koje pada gola za 3-2.ja ne razumem kako ovo vise nije smesno ljudima.a iz zlatibora se niko ne buni.ovo je parodija na fudbal u nasoj zemlji.koja sklanjalica odjednom a komentator kaze-zvezda to surovo kaznjava xaxa mani se molim te
(nesa80, 16. novembar 2020 18:48)

pa šta ti je čudno...postali smo narod bez časti morala,viteštva...osećaja za pravdu...nigde čojstva...duhovno smo deformisani...nažalost naših predaka..

Cika Slave

pre 3 godine

Kup je bitan, NAJBITNIJI ali onima koji samo mogu tom kupu da se nadaju...
Ja sam za to da se Zlatibor pusti, da se rutinira prvenstvo i zapne u LE...

Terza Magija

pre 3 godine

Ma ako treba ima delija Zoran Njegus da da treci ako treba...Reprezentacija Srbije -FK Nebeska Crvena Zvezda ide dalje !

E pa zato...prc evropsko
Nikad braco onaj odozgo dati nece.
Na sveti nikad !

marko992

pre 3 godine

Navijaci Partizana su cudna sorta ljudi. Logicno, zivim u Beogradu, pa poznajem mnogo njih i svi su isti, kao da su iz fabrike izasli. Naravno, mislim na Grobare, ne na simpatizere. Jednostavno ne moze da se desi Zvezdina pobeda koja je cista, sve je uvek namesteno, pa cak i u Evropi (ne znam kako, ali eto, oni kazu). Zvezda ima svoje ljude u UEFA koji rade o glavi Partizanu. Partizan ne moze da izgubi, a da nije namesteno, pa cak ni u Evropi (uprava je prodala ako se izgubi u Evropi). Svaka Zvezdina titula od 45. na ovamo je namestena (SVAKA, pa verovatno i 91. kad smo bili prvaci Evrope), svaka Partizanova je cista kao suza. Njihovo ludilo je islo toliko daleko da su tvrdili da je Zvezda namestala utakmice i u periodu kad su oni uzeli 6 tituala, a Zvezda se mucila u borbi za 2. mesto (mislim da je 2 puta zavrsila kao 3.).

Pri tome, ne mislim da Zvezda ne namesta utakmice i da je svaka titula posteno osvojena. Ali prijatelji moji, na ovom Balkanu nema ko ne namesta titule i utakmice, pa i taj Partizan, i te kako.

Cak sam uspeo racionalno i donekle objektivno da razgovaram na temu fudbala sa navijacima Dinama i Hajduka, ali sa Partizanovcima, nikada, nemoguce je. Kazem, cudni neki ljudi.

I brate mili mnogo su besni, pena im ide na usta kada se prica o ovim stvarima, ali SVI, Grobari, ne simpatizeri.
(beogradski, 16. novembar 2020 19:11)

Neces verovati,skoro isto mislimo,upravo sam to i ja i nekolicina navijaca drugih klubova zakljucili kada su navijaci Zvezde u pitanju.
Stvarno ste cudna sorta.

Grr

pre 3 godine

Veliko sklanjanje pred velikim pritiskom van terena. Koje brukanje kluba poslednjih godina. Kad se napiše bela knjiga o svim ovim "uspesima" ....

dejan

pre 3 godine

Jedanaest igrača zvezde,trojica sudija,osam-devet igrača Zlatibora i dva trenera znaju šta mora da bude i kako mora da bude.A onda dva-tri "neobaveštena" igrača Zlatibora naprave problem,i od jedne rutinske utakmice,naprave još jednu zvezdinu sprdačinu koja će se pridružiti ostalim sprdačinama,uredno spakovanih u jednu veliku fioku,čekajući neka bolja i pravednija vremena,kada će izaći kao dokazni materijal,i poslati ne mali broj ljudi u zatvor.

Urox

pre 3 godine

Ma ako treba ima delija Zoran Njegus da da treci ako treba...Reprezentacija Srbije -FK Nebeska Crvena Zvezda ide dalje !

E pa zato...prc evropsko
Nikad braco onaj odozgo dati nece.
Na sveti nikad !
(Terza Magija, 16. novembar 2020

Ali zato prcc Partizan ne igra evropu i zato prc Zvezda iz dva meca 6pts u Ligi evrope... Placi

Bojan I

pre 3 godine

Zar iko sumnja da ce ovde da se desi preokret. Pisem na 0:1
(Ivan kg, 16. novembar 2020 18:10)
Zvezda je kvalitetnija tim, ne bi bilo čudno ji preokret na 0:2, me znam sta hoćete da kažete
(kk, 16. novembar 2020 18:27)
Hoce da kaze da kvalitetniji tim ne bi smeo da gubi 0:2 pa da stize, tako rade samo kvalitetniji lopovi.

OBJEKTIVNI DAZDEVNJAK

pre 3 godine

Joj, sto volim sto je zvezda ovoliko mocna! Ne moze joj niko nista od Subotice do Surdulice. Mogu samo da kukaju kao veceras u komentarima navijaci Zlatara, ali ne bi ni oni mnogo kukali da nisu ranili zver. Da je Zvezda povela prva, mozda bi bilo samo 2,3 nula, ovako su osetili sta je sila i sta je moc, ali izaci ce oni jaci iz ovog iskustva, ne brinem ja za njih. Na kraju krajeva, mogu biti ponosni kakav su otpor pruzili jednoj Crvenoj Zvezdi.

flex

pre 3 godine

Draz fidbala je kada mali uspeju da odole velikima.
Zvezdi niko ne moze da nanese poraz jer u koliko joj parira na terenu zvezda pobedi van terena. Ugasite srpski fudbal

Sremac

pre 3 godine

Zvezdin igrac igra rukom pred 3:2,Piper izmislja neki prekrsaj za Zvezdu.Tezak kriminal,koliko malih klubova su opljackali u kupu zadnjih godina.Nevidjene pljacke se nastavljaju jos od Banata,ko se seca zna o cemu pricam...
(1914, 16. novembar 2020 18:50)

Kada posle onakve pljacke u KUP-u protiv Vojvodine pre koje godine, imas obraza da bilo sta komentarises...

mile

pre 3 godine

Ja sam zvezdaš. Ali ovo je sramota. Ne za Zvezdu, ne ni za Zlatibor, jasno je jedni bi da sigurno prodju, drugi da iskoriste bilo kakvu priliku, finasijsku ili kavu drugu korist. Sramota za srpski fudbal. Treba da nam zabrane i Zvezdi i Partizanu(ni oni nisu bolji), ma svima iz srpskog fudbala da se babe fudbalom sledećih 40 godina, a onda možda da se ide u baraž. I to možda. Dno dna je visok kriterijum za srpske lige.

Ivan

pre 3 godine

bozo britva-stvarno??? Zbog Bogdanova ne igramo evro 20 godina??? Interesnatno, ja mislio zbog nakaradnog sistema koji je postavio don Karadzic i sav talog koji se vrti oko fudbala vec decenijama...Posteni grobari retki kao covecija ribica...

Din

pre 3 godine

Zvezda rutinira. Previse mocna za domace timove. A jos sve ulepsavaju nebuloze navijaca Partizana.
(Din, 16. novembar 2020 20:25)

Ulepsavaju, Ulepsavaju. 😘😁 Zato ti pantercic neces moci da spavas noćas. Oteto je prokleto. 😉 Lepše je ovako da dobijate, da ostane sve dokumentovano, da teraju cirkus s vama 5 narednih pokoljenja. Hahahahahhaha
(Mirko Car, 16. novembar 2020 20:42)

Vazi, evo pojedoh se. Mislim da ovi "Hahahaha" likovi stvarno ne spavaju nocu od ovoga. Dokumentovano? Sta? Da su dali 4 gola Zlatiboru? Pa to za Zvezdu koje cudo, mozda za Partizan...
A kad legnes veceras seti se jos jedne cinjenice - niti jedan jedini jaci tim niste dobili u Evropi zadnjih 20 godina. Niti jednu pobedu. Imali ste niz od 16 meceva bez pobede u Ligi Evrope. Imali ste niz od 11 poraza u Ligi Evrope. Takvi luzeri namestaju, Zvezda je klasa iznad.

Zvezda

pre 3 godine

Mene godinama ne intetesuje kup. Neka za njega ginu oni koji ne mogu titulu fa uzmu. Kup kod nas od raspada Jugoslavije nema značaj kao u zemljama Evrope. Važno je čuvati energiju za Vojvodinu

Лаик

pre 3 godine

Браво!Једино што ваља у српском фудбалу је Црвена звезда. У инат душманима!

dejan

pre 3 godine

To je ta zvezda iz Srbije. To je ta atrakcija sa balkana,to su fudbaleri koji daju više golova nego košarkaši koševa za isto vreme.Dakle,osim ubedljivo prvog mesta u Evropi i svetu po dosuđenim penalima,ovde imamo i prave rekorde po brzini postizanja golova.Ovo je ujedno i poruka svim klubovima iz Srbije: Ako se slučajno u vašem timu nađe nekih par poštenih igrača koji hoće da igraju fudbal,i tih par igrača bude dovoljno da protiv moćne zvezde povedu 1-0, 2-0, 3-0
...,znajte da vas čeka poznati zvezdin "blic krig",jer će ostalim saigračima naglo da padne koncentracija,što će galaktikosima biti dovoljno da daju tri gola za pet minuta,ili koliko god da zatreba u tom trenutku.Nije problem ni 4,5, golova,nebitno je.Jer u tom trenutku,11 igrača zvezde,trojica sudija i osam igrača protivničkog tima žele samo jedno:pobedu stuba srpstva,i nezameranje NJEMU. A ova dvojica,trojica što su došla da igraju fudbal-e oni će biti kažnjeni i sigurno će biti povređeni kad sledeći put budu igrali protiv nepobedivih.

ima Boga

pre 3 godine

Zbog sveg ovog muljanja i hohstapleraja u srpskom fudbalu, drago mi je sto reprezentacija Srbije propada i blamira se sve vise.. Bice jos mnogo karme u vidu Skotske od pre neki dan..

Salvatore_Dante

pre 3 godine

Što bi rekao Burgija iz "Kad porastem biću Kengur": Ljudi, jrl znate šta je fudbal u Srbiji? Kad Zvezda gubi 2-0 do 72. min od Zlatibora, pa onda do 84. min da 4 komada, i to iz peterca.

Ajde!?

pre 3 godine

Joj, sto volim sto je zvezda ovoliko mocna! Ne moze joj niko nista od Subotice do Surdulice. Mogu samo da kukaju kao veceras u komentarima navijaci Zlatara, ali ne bi ni oni mnogo kukali da nisu ranili zver. Da je Zvezda povela prva, mozda bi bilo samo 2,3 nula, ovako su osetili sta je sila i sta je moc, ali izaci ce oni jaci iz ovog iskustva, ne brinem ja za njih. Na kraju krajeva, mogu biti ponosni kakav su otpor pruzili jednoj Crvenoj Zvezdi.
(OBJEKTIVNI DAZDEVNJAK, 16. novembar 2020 19:37)
Zato nas Evropa nije videla četvrt veka...
Pk

dovla

pre 3 godine

Ne znam sto se svi uzbudjuju. Nije ni prvi ni poslednji put da Zvezda ne izlazi iz 16, ali lopta nece da udje. Novinari i navijaci onog drugog, malog kluba od svega hoce da naprave senzaciju.

Katai

pre 3 godine

Zašto igra 2. Tim ?

Ni Katai, ni Kanga, ni Sanogo, ni Ben, ni Milunović, ni Rodić.

Meni ne smeta, koga još može kup da zanima ?

Bitno je samo da budemo šampioni narednih minimum 7-8 godina i igramo LŠ ili LE, ili tipa da osvojimo Ligu Konferencija.

Jovan

pre 3 godine

Zlatibor je igrao i pokazao zvezdinu slabost ovo posle je vec bilo providno 73,75 pa kao 84 i 86 min,nedo bog nikom ovakog fudbala.Nezna samo dal je trener zlatibora na kraju meca izgovorio cesto vidjenu recenicu:Srecan sam sto je zvezda pobedila.

Zvezda

pre 3 godine

Sramota šta Stanković uradi Zvezdi, a kao i navija za Zvezdu.
U košarci i fudbalu nas ubiše baš Zvezdaši treneri jer nemaju znanja.
(MileR, 16. novembar 2020 18:23)

"Stručnjače" za fudbal Zvezda od početka prvenstva u svim takmičenjima izgubila samo jednu utakmicu i to od Hofenhajma. Od Apoela nije ozgubila jer je penal lutrija za sve timove na svetu. Bolje da ti neki ovakav tim lupi šamar za otrežnjenje pred utakmicu u Novom Sadu koja rešava celo prvenstvo

123

pre 3 godine

Prosecnom navijacu Partizana je cudno kad neko iz 30 udaraca postigne 4 gola, ali je normalno kad iz 3 udarca padnu 2 gola? Kada se protivnik povuče na 2-0 to je namešteno,ali kada se oni povuku celu utakmicu na 1-0 u derbiju to je ok? Zanimljiva neka logika.
(zlatko, 16. novembar 2020 19:31)

Ne, zanimljivo je da za poslednjih 20 minuta Zvezda postigne 4 gola?? To je zanimljivo i to je neka logika? Jeejj , 70 minuta nista, prime 2 gola i onda u poslednjh 20 min. odjednom projigraju na svetskom nivou i daju 4 gola?? Bravo...

chupavi

pre 3 godine

Zvezda je imala 30 suta od kojih je 15 zavrsilo u okvir gola. Pogadjala precku golman vadio nemoguce, ali je primila dva gola iz dva suta...

Ko je gledao utakmicu video je ociglednu razliku u kvalitetu iako Zvezdi zbog reprezentativnih obaveza nisu bili ti skoro svi glavni igraci.

Zvezda he toliko jaka da moze sebi da dozvoli da gubi 0:2 do 75 minuta a onda da 4 gola za 13 minuta.

MileR

pre 3 godine

Sramota šta Stanković uradi Zvezdi, a kao i navija za Zvezdu.
U košarci i fudbalu nas ubiše baš Zvezdaši treneri jer nemaju znanja.

nisam nezadovoljan

pre 3 godine

Ajde malo realnosti. Jesmo jedva dobili ali imali smo 30 šuteva prema golu (15 u okvir)!!! Zlatibor 2 puta prišao golu i oba puta realizovali ali to je fudbal...

nislija s merak

pre 3 godine

Eto odakle dolaze sve nevolje srpskog fudbala,od doktora!
Ne navijam ni za Zvezdu,ni Partizan,prezirem ih i zao mi je sto postoje.

Olegunar

pre 3 godine

Ovaj treći gol je bruka i sramota za fudbal. Ivanic igra rukom ko na kosarci i dodeljuje se lopta Zvezdi.
Pipera izbaciti dozivotno zbog ovoga iz fudbala...
Sram da ga bude!

Bojan.

pre 3 godine

Grobari kazu namesteno jer je prelaz iz 2 u 1.A kad osvojise titulu sa Markom Nikolcem u zadnjih 20 kola Partizan igrao 8 utakmica sa takvim prelazom.Na poluvremenu gube na kraju pobede.E tad su oni sampuoni jer oni eto imaju vise snagu i bolji su.A kad drugi to uradi e onda je namesteno.Sve i da jeste namesteno,vi takve utaimice u zadnjih 10 godina imate 5 puta vise.

Jel tako

pre 3 godine

Molio sam boga da Zveda ne da iz ovog prekida gol jer je sudija pogresio.Zvezda je mnogo jaca i ovakvi golovi samo nanose stetu klubu.sramota.Nije Zvezda kriva, piper je 0od sudije.
(zex, 16. novembar 2020 18:47)

Dobro a jesi video da u pp nije sviran cist penal za zvezdu zbog igranja rukom?

bobanmkd

pre 3 godine

Ja molim boga da Zvezda pobedi sve do kraja polusezone...i tako udje u Ginisa.

Ovo je za Ginisa.

Jedino mi nije jasno zasto gospodinu Dejanu Stankovicu ovo treba?

nesa80

pre 3 godine

ono u zivotu nisam video,ivanic igra rukom a sudija svira slobodan udarac za zvezdu iz koje pada gola za 3-2.ja ne razumem kako ovo vise nije smesno ljudima.a iz zlatibora se niko ne buni.ovo je parodija na fudbal u nasoj zemlji.koja sklanjalica odjednom a komentator kaze-zvezda to surovo kaznjava xaxa mani se molim te

трагикомедија српског фудбала

pre 3 godine

Ова утакмица је лошије режирана од "Црвеног месеца".

SrbEUin

pre 3 godine

Neko ce progovoriti...sa dokazima...kad tad.Toliko (Iskreno, 16. novembar 2020 19:03)

Progvorio je, napisao i potpisao Loptar Mlateus.
Toliko.

Mirko Car

pre 3 godine

Zvezda rutinira. Previse mocna za domace timove. A jos sve ulepsavaju nebuloze navijaca Partizana.
(Din, 16. novembar 2020 20:25)

Ulepsavaju, Ulepsavaju. 😘😁 Zato ti pantercic neces moci da spavas noćas. Oteto je prokleto. 😉 Lepše je ovako da dobijate, da ostane sve dokumentovano, da teraju cirkus s vama 5 narednih pokoljenja. Hahahahahhaha

Strelac

pre 3 godine

Ne pominjite derbi nema potrebe.jer ste bili podredjeni.normalno kad su vam ga zabili da se povuku.partizan je i pored toga imao bolje sanse za gol..vi cini mi se niste ni imali sem onog poklona od penala.a za vecerasnju utakmicu nekako nemam reci iz jednog razloga..bili ste puno bolji normalno.jaci ste od zlatibora.samo malo cudno da date 4 gola eto za 19 minuta.a jis cudnije je da vas postojavaju navijaci.ok je da budu ljuti nervozni.da skandiraju..ali da vas postrojavaju kao dobrovoljacku gardu bas i ne mogu objasniti za jedan klub kakav je zvezda..mislim da je i ovo doktorovo maslo.ali nesto nisam nigse procitao u svetu da navijaci kako ih vi zovete postrojavaju igrace..sta ce vam uraditi ako ne osvojite kup ....cccc.uvek proizvodite neke cudne situacije..

Vladan R

pre 3 godine

Da li su ovi što pričaju da je nameštena utakmica, ili da su ovi iz Zlatibora dobili naredjenje da prestanu da igraju, posle drugog gola i slične gluposti, uopšte gledali istu. Zvezda je mogla i trebala da da bar dva gola pre prvog primljenog, bar dva izmedju primljenog prvog i drugog gola. Da li može da se namesti da Falcineli pogodi prečku, ili da Boaci iz voleja šutne, tik pored stative, odnosno da dva puta iz peterca glavom pogodi golmana. Samo je bilo pitanje kada će krenuti da daje golove. Ok, dešava se ponekad da lopta celu utakmicu baš baš neću u gol, ali to je relativno retko, pa uglavnom ako tim stvara i stvara veliki broj prilika, u jednom trenutku krene da ulazi.

Dr PSIHIJATAR

pre 3 godine

E moj treneru neznalico necas ti daleko da doguras sa Degenekka na beku i Gobeljica neznalicu.
Pa imas Hajdina koji je bek a ti mi glumis nesto.
Dabogda da ispadnemo od ovu ekipu i da ti vidimo ledja.
Bolje je kad si bio na tribinama neznalico.

Ein

pre 3 godine

@Zvezda Kakav Apoel? Šta rešava prvenstvo? Daleko ste vi ovakvom igrom od rešenog prvenstva, pogotovo ako tu izgubite bodove. I ne bojte se Vojvodine. Znate koga treba da se bojite, onog ko vam je isto ovako uzeo titulu pre 3 godine.

Arthas

pre 3 godine

Na stranu ozbiljni defanzivni problemi koje svi sem uprave primecuju vec duze vreme, mec za uzivanje. Da li je moguce da je nekima i ovo namesteno, ovakvi golovi, odbrane?? Za nase uslove retko zanimljiva utakmica i jedino lose je sto nemamo vise ovakvih, inace bi nam domaci fudbal bio dosta gledaniji! Bravo Zvezdo!

Луде зебрице

pre 3 godine

Ovo je namešteno i to vrlo slabo. Izbaciti Zvezdu iz kupa, pa čak iz lige.
(MileR)

И још си заборавио:
- да је треба угасити,
- срушити стадион,
- избрисати све постигнуте резултате у њеној историји,
- све титуле и трофеје доделити ЈСД Партизан,
- и на крају, тражити од УЕФА да трофеј шампиона Европе за 1991. додели ЈСД Партизан и исправи историјску неправду да и они имају "ушатог".

Мислим да би се тек онда ови "шумари" смирили.

Bivši Srbin

pre 3 godine

Kada bi svi timovi protiv titovih blizanaca igrali hrabro i bez nameštanja, "večiti" bi davno ispali iz lige. Voleo bih da živim u takvoj poštenoj državi ali od toga nema ništa jer ljudi nisu pošteni. E samo zbog takvih ljudi sam i otišao iz Srbije.

chupavi

pre 3 godine

Sudeci po komentarima prosecnih grobara moze se zakljuciti da doticni pate a da pri tom i nisu gledali ovu utakmicu ali eto znaju da je sve namesteno.

zex

pre 3 godine

Molio sam boga da Zveda ne da iz ovog prekida gol jer je sudija pogresio.Zvezda je mnogo jaca i ovakvi golovi samo nanose stetu klubu.sramota.Nije Zvezda kriva, piper je 0od sudije.

Boban.

pre 3 godine

Da ima policije i sudstva u ovoj drzavi svi bi bili pohapseni odmah ako se vec zezate sa kupom to uradite ko ljudi ,i posle sto nas nigde nema pa kako ovo blage veze nema i onda ce nam Kokeza i ove sudije da objasne da je sve regularno,i jeste vec 20 godina je sve regularno pardon 24 godine je kod nas sve posteno ,pohapsiti sve odmah.

Božo britva

pre 3 godine

Matori - nema nas na Euru zbog T.K I karme koja prati repku od tada. A uskoro nas nece ni biti. Silno navijam u to one.
(Max, 16. novembar 2020 20:04)
Matori kućo,nema nas na euro zbog Bogdanova i ekipe,Đenova i Albanija,dron u režiji Gorančeta Vesića a sve sa ciljem da se sruši TK i da zablistamo kao nikad sa Kokezijom i Mađijom.

Ajde!?

pre 3 godine

Joj, sto volim sto je zvezda ovoliko mocna! Ne moze joj niko nista od Subotice do Surdulice. Mogu samo da kukaju kao veceras u komentarima navijaci Zlatara, ali ne bi ni oni mnogo kukali da nisu ranili zver. Da je Zvezda povela prva, mozda bi bilo samo 2,3 nula, ovako su osetili sta je sila i sta je moc, ali izaci ce oni jaci iz ovog iskustva, ne brinem ja za njih. Na kraju krajeva, mogu biti ponosni kakav su otpor pruzili jednoj Crvenoj Zvezdi.
(OBJEKTIVNI DAZDEVNJAK, 16. novembar 2020 19:37)
Zato nas Evropa nije videla četvrt veka...
Pk
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ajde!?, 16. novembar 2020 20:07) # Link komentara

Kako nije? Evo, ove godine cemo i da prezimimo, a i inace dominiramo svaki cas.
(OBJEKTIVNI DAZDEVNJAK, 16. novembar 2020 20:55)
Lako je kad navijači udju u teren u pomognu...

ajde nešto

pre 3 godine

sta mislis jel moze po kvalitetu Hofenhajm da parira Bajernu,ne moze,ali ih je pobedio ubedljivo .Zato sto svi igraju fudbal, jedino CZV igra svemirski fudbal,pa je u nasoj ligi gde su ekipe po kvalitetu vrlo ujednacene,jedino pobedjuje Partizan .Mislm da ce i Vučiću uskoro da se smuči pa ce malo da pusti da se igraju i nenameštene utakmice,a onda cete videti gde ste ustvari.
(Penzioner, 16. novembar 2020 19:30)

Penzosu. Bajern je dva dana pre toga igrao finale super kups protiv Sevilje u Budimpešti i još sa produžetkom. Samo kada tvoj klub osvoji titulu onda je sve pošteno. Videli smo za vreme Marka Nikolića gde ste prednost od 3 boda čuvali do kraja.

Nismo isti

pre 3 godine

Zvezdu i Partizan nemojte stavljati u isti koš, i na taj način poistovećivati dva kluba i izjednačavati odgovornost. Zavezda koliko god je teško uspela je svih ovih godina da se malo izdigne, pokaže nešto u Evropi, odigra dobro neke utakmice i vrati se u klupski fudbal, uđe u konkurenciju sa mnogo skupljim ekipama. Zvezdina odgovornost za FSS je nikakva, i dosta mi je da slušam više samo da nema zvezde i partizana.
Partizan je druga priča, bez rezultata a u sve se meša, kadruju mu menadžeri i stalno kmeči. Preuzeli su FSS i ovo je rezultat, nestručnost.
Svakog ceniti po rezultatima.

LC123

pre 3 godine

Ne znam sta je gore po Zvezdu

- da je dogovorena utakmica, cak i rezultat

- da su tako losi odnosi u timu

- da je Stankovic tako los trener

zlatko

pre 3 godine

Prosecnom navijacu Partizana je cudno kad neko iz 30 udaraca postigne 4 gola, ali je normalno kad iz 3 udarca padnu 2 gola? Kada se protivnik povuče na 2-0 to je namešteno,ali kada se oni povuku celu utakmicu na 1-0 u derbiju to je ok? Zanimljiva neka logika.

macconi

pre 3 godine

neverovatni su grobari...zvezda pobedila ili izgubila oni bi uvek imali izgovor...evo npr veceras da je izgubila bilo bi eto prvi mec koji niste namestili,sada kada je pobedila posle preokreta onda je namesteno...u evropi liberec amaterska ekipa i nikad slabiji gent koje smo dobili,a pre toga nam je hofenhajm pokazao da mozemo da igramo samo nasu ligu koju smo namestili...a za svoj klub misle da je najjaci ,ali ne moze da bude prvi zato sto svi protiv njih grizu...a u evropi nemaju srece ...nevidjena paranoja!

johny

pre 3 godine

Ne, zanimljivo je da za poslednjih 20 minuta Zvezda postigne 4 gola?? To je zanimljivo i to je neka logika? Jeejj , 70 minuta nista, prime 2 gola i onda u poslednjh 20 min. odjednom projigraju na svetskom nivou i daju 4 gola?? Bravo...
(123, 16. novembar 2020 20:02)

Da, igrali smo protiv tima jačine Bajerna pa je čudno što smo za 20 minuta dali četiri gola. U prvom smo mogli pet da damo

Rajko

pre 3 godine

Sta radi Degenjek dok covjek daje gol?Boaci je zaboravio igrati fudbal,Falcineli iz 6 sansi jos ne moze da ga ubode..Gobeljic odavno no koment..samo se nadam da nam sudija nece svirati penal pa i ako bude,sramota me vise !!!

marko992

pre 3 godine

Ovo je sigurno namesteno,ali ne radi se tu o Zvezdi nego o kladionicama.Da je bila normalna utakmica ne bi postojao ovakav zaplet,Zvezda bi mec dobila bez problema.
Sramota je sta se radi u nasem fudbalu!

poz

pre 3 godine

@Da li ce Zvezda biti kažnjena za prisustvo navijaca na tribinama
(Mhm, 16. novembar 2020 20:24)

Хоће а ти брини о 15 фракција са БСК-овог игралишта...
(Црвена звезда 1913, 16. novembar 2020 20:42)

Ili vase 2 sa FK jugoslavija igralista.

Cika Slave

pre 3 godine

Odavno nismo imali kompletnijeg spica od Falcinelija... odlicno se sluzi i sa levicom i sa desnom, brutalan u skoku, zna da se zagradi i da lepo podeli loptu, skolovan spic!

Sunce Slobode

pre 3 godine

Ma ako treba ima delija Zoran Njegus da da treci ako treba...Reprezentacija Srbije -FK Nebeska Crvena Zvezda ide dalje !

E pa zato...prc evropsko
Nikad braco onaj odozgo dati nece.
Na sveti nikad !
(Terza Magija, 16. novembar 2020 18:44)

Normalno da nema evropskog kad čovek kojem je posao da daje golove ne da gol iz penala. Iako je promašio i u prvenstvu penal dve nedelje pre toga. Panj. Sve dok se takvi guraju u reprezentaciju, pre pravih igrača, nema velikih takmičenja.

Penzioner

pre 3 godine

@(nostalgija, 16. novembar 2020 19:02)
a sta mislis jel moze po kvalitetu Hofenhajm da parira Bajernu,ne moze,ali ih je pobedio ubedljivo .Zato sto svi igraju fudbal, jedino CZV igra svemirski fudbal,pa je u nasoj ligi gde su ekipe po kvalitetu vrlo ujednacene,jedino pobedjuje Partizan .Mislm da ce i Vučiću uskoro da se smuči pa ce malo da pusti da se igraju i nenameštene utakmice,a onda cete videti gde ste ustvari.

Црвена звезда 1913

pre 3 godine

Da li ce Zvezda biti kažnjena za prisustvo navijaca na tribinama
(Mhm, 16. novembar 2020 20:24)

Хоће а ти брини о 15 фракција са БСК-овог игралишта...

crni

pre 3 godine

To je ta zvezda iz Srbije. To je ta atrakcija sa balkana,to su fudbaleri koji daju više golova nego košarkaši koševa za isto vreme.Dakle,osim ubedljivo prvog mesta u Evropi i svetu po dosuđenim penalima,ovde imamo i prave rekorde po brzini postizanja golova.Ovo je ujedno i poruka svim klubovima iz Srbije: Ako se slučajno u vašem timu nađe nekih par poštenih igrača koji hoće da igraju fudbal,i tih par igrača bude dovoljno da protiv moćne zvezde povedu 1-0, 2-0, 3-0
...,znajte da vas čeka poznati zvezdin "blic krig",jer će ostalim saigračima naglo da padne koncentracija,što će galaktikosima biti dovoljno da daju tri gola za pet minuta,ili koliko god da zatreba u tom trenutku.Nije problem ni 4,5, golova,nebitno je.Jer u tom trenutku,11 igrača zvezde,trojica sudija i osam igrača protivničkog tima žele samo jedno:pobedu stuba srpstva,i nezameranje NJEMU. A ova dvojica,trojica što su došla da igraju fudbal-e oni će biti kažnjeni i sigurno će biti povređeni kad sledeći put budu igrali protiv nepobedivih.
(dejan, 16. novembar 2020 19:11)
Hvala vam na glasu.
Svaka čast Dejane. Bit no je da su nas oni spasili od Toleta.E baš zbog toga smo tu gde jesmo. Neka mu(srpskom fudbalu)je laka crna zemla.Amin!!!!

Srx

pre 3 godine

30 udaraca od toga 15 u okvir gola, 13-0 u kornerima...74-26 posed lopte, da je Zvezda dala prvi gol dali bi im 15, kakva crna namestaljka. Zvezda je za ove Real Madrid, zasto bi namestali sa Zlatiborom. Ovi su dva puta presli centar i dali dva gola, tu manjka kvaliteta Zvezdi jer ih shvati olako dok ne popiju gol, totalno norsalantno u odbrani...

zmajognjeni

pre 3 godine

Au ljudi, citam ove komentare i reko’ sad cu da vidim igranje na sredini pa pustanje bar dva komada. I pustim najzanimljivije delove, pa Zvezda je toliko napadala i toliko promasivala takve zicere sat vremena da je zaista neverovatno da neko pomisli da je ovo namesteno. Zlatibor je iskoristio svoje prilike, ali svaka cast, ali je zvezda igrala dobro i bila neuporedivo bolja. Samo malo objektivnosti

nostalgija

pre 3 godine

Ovi momci od kada povedose 2:0 vise ih nista ne zanima,pocela setnja po terenu...
Sta reci?!
Posle se pitamo sto ne idemo 20 godina na EP!
(Dejan, 16. novembar 2020 18:37)

Haha, pa da li je realno da gledate Zvezdu kuci protiv Zlatibora, i to u kupu? Ako vi stvarno mislite da neko poput Zlatibora ima kvalitet da pobedi Zvezdu, onda definitivno nesto nije u redu. Razumem je, da postoji mogucnost, ali u realnom odnosu snaga, vrlo je mala sansa za to. Govorim o situaciji pre meca i vasoj odluci da gledate tako nesto, a 99% ste sigurni da cete da se mucite. Ja npr gledam Partizan samo kad gostuje, i to kad procenim da postoje realne sanse da ne pobedi. Jer, isto kao i vi kad gledate nas, tako i ja gledam Partizan sa nadom da necete da pobedite, ali mi ne pada na pamet da gledam Partizan-Macva npr(opet kazem, nevezano kako se utakmica odvijala, govorim o situaciji pre meca), a u kupu pogotovo, jer meni je ovo takmicenje prilicno besmisleno, ne osudjujem naravno nikog kome znaci, kazem samo da meni mnogo ne znaci. A stvarno mi nije jasno kako se odlucite da gledate ovakvu utakmicu, u kojoj je Zvezda apsolutni favorit.
A sad, ajmo svi da gledamo Pantica, vi da vas ubedi kako je ovo namesteno, da malo zajedno placete i verujete u stvari za koje znatu nisu istina, ali nema veze, lakse kad ste zajedno, a ja da uzivam u vasem kukanju. :D

OBJEKTIVNI DAZDEVNJAK

pre 3 godine

Joj, sto volim sto je zvezda ovoliko mocna! Ne moze joj niko nista od Subotice do Surdulice. Mogu samo da kukaju kao veceras u komentarima navijaci Zlatara, ali ne bi ni oni mnogo kukali da nisu ranili zver. Da je Zvezda povela prva, mozda bi bilo samo 2,3 nula, ovako su osetili sta je sila i sta je moc, ali izaci ce oni jaci iz ovog iskustva, ne brinem ja za njih. Na kraju krajeva, mogu biti ponosni kakav su otpor pruzili jednoj Crvenoj Zvezdi.
(OBJEKTIVNI DAZDEVNJAK, 16. novembar 2020 19:37)
Zato nas Evropa nije videla četvrt veka...
Pk
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ajde!?, 16. novembar 2020 20:07) # Link komentara

Kako nije? Evo, ove godine cemo i da prezimimo, a i inace dominiramo svaki cas.

Zvezda

pre 3 godine

Matori kućo,nema nas na euro zbog Bogdanova i ekipe,Đenova i Albanija,dron u režiji Gorančeta Vesića a sve sa ciljem da se sruši TK i da zablistamo kao nikad sa Kokezijom i Mađijom.
(Božo britva, 16. novembar 2020 20:51)

Nema nas zbog Krstajića, Tumbakovića a bilo nas zbog Muslina

Ombre

pre 3 godine

Lako je kad navijači udju u teren u pomognu...
(Ajde!?, 16. novembar 2020 21:14)


Lako je... Kad imaš navijače.

Partizanovih navijači mogu samo da upadnu na forum..A ni tu ih nema više od 10 ukupno.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Колики је баксуз овај Ераковић за неповјеровати. Ил дода противнику директно у ноге, ил се добро не постави... Углавном његовом кривицом бар један гол примимо.

1914

pre 3 godine

Zvezdin igrac igra rukom pred 3:2,Piper izmislja neki prekrsaj za Zvezdu.Tezak kriminal,koliko malih klubova su opljackali u kupu zadnjih godina.Nevidjene pljacke se nastavljaju jos od Banata,ko se seca zna o cemu pricam...

pobeda po pobeda

pre 3 godine

Kad zvezda povede od prvog minuta onda je sklanjalica, sudije, terza, namestaljka, kad gosti povedu onda je namestaljka, opet, groblje neka se sabere, neka gleda svoje grobljanske utakmice sa dva suta u okvir gola i bunker 80minuta.
Ako se prica o penalima prvi nedosudjeni je bio za zvezdu u prvom poluvremeni, kada je Falcineli sutnuo glavom i odbrbeni igrac rukom zaustavio loptu, nismo kukali, igramo dalje, za gol vise.
Napadali smo non stop, desetine suteva, normalno je da das gol.
Kad nema penala, onda groblje vidi ruku, idite gledajte vas klub.
Igrali smo bez Kataija, Kange, Bena, Gajica, Milunovica, Sanoga, Rodica, skoro ceo prvi tim.

Zlatko

pre 3 godine

Šta Šavija radi kod zvezdine klupe prilikom prekida? na poluvremenu kod tunela drži čas igračima.
(zvezda to je tim, 16. novembar 2020 18:54)

Dobio si samo jedan plus, jer samo toliko mogu. Još jedan dokaz ko vodi klub. Tenk, kutak za navijače, tunel, Borjanova kapitenska traka, "hvala navijačima", u ovo loše vreme "nedostaju nam navijači", postrojavanje posle svake utakmice (kada je dozvoljena publika) bez obzira da li se pobedilo ili izgubilo... Hajde što većina njih to trpi, ali šta to treba Stankoviću, Kataiju, Ivaniću, Borjanu. Počelo je od onih majica, razbijanja automobila, skidanja dresova i pretnje batinama tih godina, da bi se završilo rečima "država nema snage da se obračuna". Sve nakon tih reči, sve ono nabrojano na početku je samo demonstracija moći. Meni nije smetalo 0:1 a kasnije i 0:2, sport je to, smetalo mi je to što si ti primetio.

Aca

pre 3 godine

Znam samo jedno: oni i kad gube u 75. minutu, nebitno kojim rezultatom, znaš da će sigurno pobediti. Pametnom dovoljno
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (PBC, 16. novembar 2020 19:53)

Što volim ove sa "pametnom dovoljno". Daju sebi pravo da su oni najpametniji a ostali budale.

realnost

pre 3 godine

Samo par cinejnica... Njegos Petrovic, Strahinja Erakovic i Veljko Nikolic nikada nece u karijeri zaigrati u jacem klubu od crvene zvezde... Pankov, Pavkov, Boaci i slicni nisu profesionalni fudbaleri. U klubu jedino vrede Gavtic i mali Radulovic uz par iskusnijih i boljih fudbalera... ostali su nivo Ling long bilo kog kluba...

hypatija

pre 3 godine

Dobra utakmica, svaka cast Zlatiboru , ali ... vidi se razlika. Bravo za Zvezdu nisam verovao da ce da isplivaju, bas ih nije htelo . Da su se Zlatiborci zatvorili na 0-2, tesko da bi Zvezda stigla i do izjednacenja. Ovako, idemo dalje ...

Povidon

pre 3 godine

(Ivan kg, 16. novembar 2020 18:10)
Zvezda je kvalitetnija tim, ne bi bilo čudno ji preokret na 0:2, me znam sta hoćete da kažete
(kk, 16. novembar 2020 18:27)
Hoce da kaze da kvalitetniji tim ne bi smeo da gubi 0:2 pa da stize, tako rade samo kvalitetniji lopovi.
(Bojan I, 16. novembar 2020 18:41)
EP u fudbalu: Jugoslavija-Nemacka 2:4 (2:0)
SP u fudbalu: Jugoslavija-Nemacka 2:2 (2:0)
99.derbi: Partizan-Zvezda 2:2 (0:2)
EP: Slovenija-Jugoslavija 3:3 (3:0)
Ovakvih primera ima kao sto vidis i medju timovima koji su pribliznog kvaliteta. Logicno je da se lakse preokrece protiv slabijih.

Zvezda

pre 3 godine

Zvezda, 16. novembar 2020 18:03)
Je l' ti to kao standardni prvotimac Zvezde komentarišeš kako tebe lično ne zanima kup, ili u ime onih koji igraju taj fudbal? A i naravno da te ne zanima kada tim za koji navijaš gubi, da vode, bilo bi "idemooo po duplu krunu"..
(polupoljoprivrednik, 16. novembar 2020 18:35)

Evo i sada kada vode isto pišem. Kup me ne zanima jer osim statistike ništa ne donosi. Samo prvenstvo. Vama znači da se šepurite da ste osvojili. A niste ga prošle sezone ni osvojili. Menjali bi vi pet kupova za jedno prvenstvo

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Ово више не смијемо дозволити поготово против противника овог ранга уз сво поштовање тиму Златибора. И против Инђије а и данас је било чупање и у још много утакмица. Ераковић, Његош скоро ништа не доприносе. Радуловићу дати већу минутажу. Боаћија више не вриједи форсирати, и није у форми, а и склон је све више повредама. Гобеља не може играти лијевог бека, боље би то одрадио Радуловић док не доведемо класичног лијевог. Треба понекад упарити Павкова са Фалћинелијем... Мора се још доста, доста радити да би то личило на нешто.

sarki

pre 3 godine

totalno nebitna utakmica bez nekoliko standradnih igraca,utakmica brza i dinamicna,zvezda jedno 20/30 suteva na gol ,zlatibor igrao koliko je mogao,dva puta presli centar i dali golove,najvaznije da se niko nije povredio....i da naravno.grobari..kontam da 80% njih nije ni gledalo nego imaju mantru za svaku nasu utakmicu...

veliki strumf

pre 3 godine

Realno, trebalo je da damo 10, toliko smo sansi imali. Ali, odbrana nam je kriminalna, sva četvorica stopera su ocajni, kao i Gobeljic. Dajemo mi puno golova i u Evropi, imamo odličan napad, ali tako će nas neko napuniti protiv ovih šifonjera pozadi da ćemo se čuditi!

Zvezda

pre 3 godine

Zvezda Kakav Apoel? Šta rešava prvenstvo? Daleko ste vi ovakvom igrom od rešenog prvenstva, pogotovo ako tu izgubite bodove. I ne bojte se Vojvodine. Znate koga treba da se bojite, onog ko vam je isto ovako uzeo titulu pre 3 godine.
(Ein, 16. novembar 2020 18:38)

Hahahaha nasmeja me i ispade mi zalogaj iz usta. Koji je to tim? Onaj koji na pola prvenstva zaostaje 9 bodova. Nadaj se to ti jedino ostaje kada radosti nemaš ni u jednom sportu

Marko

pre 3 godine

Kladionica Mozart, vaše pravo da zaradite..!!!

Za 12min. padoše 4 gola...

Mozart, verni sponzor Zvezde, uvek je tu da počasti...

Da, zaista je čudno da će naša reprezentacija u sledećem krugu lige nacija igrati protiv Vatikana, San Marina, Gibraltara, kraljevine Monako, Albanije,Latvije, te sličnih "giganata" planetarnog fudbala

kk

pre 3 godine

Zar iko sumnja da ce ovde da se desi preokret. Pisem na 0:1
(Ivan kg, 16. novembar 2020 18:10)
Zvezda je kvalitetnija tim, ne bi bilo čudno ji preokret na 0:2, me znam sta hoćete da kažete

Cvrle

pre 3 godine

Da li vidite koliko šansi je Zvezda imala? Koliko kornera? Primili dva gola, pa šta? Preokret, pa normalno kada smo konstantno napadali. Drago mi je da komšije gledaju.

Julijan Draksler

pre 3 godine

(marko992, 16. novembar 2020 19:26)

To isto moze i da se kaze za zvezdase, sa malom ogradom da oni svi zvuce kao ekipa koja trenutno razara nasu zemlju. Imas primer komentara ovde kako je partizan krao 5x gore, znaci i vi kradete, ali to nije toliko strasno koliko je partizan krao. Ko nam to isto tako busi mozak svaki dan, odgovor vec znas i sam.

miško

pre 3 godine

Grobare oštetio sudija, svirao igru rukom Ivanića za Zvezdu. Svirao je i jedan aut za za Zvezdu a bio je za Zlatibor. Mnogo boli kada grobar sudija ovko sudi.

ja

pre 3 godine

Matori - nema nas na Euru zbog T.K I karme koja prati repku od tada. A uskoro nas nece ni biti. Silno navijam u to one.
(Max, 16. novembar 2020 20:04)

Da, da, sigurno zbog toga...

Мргуд

pre 3 godine

@реално
nemas ti pojma sta pises. pogledaj snimak pa ce mozda nesto da ti bude jasno ako si realni navijac. ali vi zvezdasi ste sve drugo osim realni. ovo je bila cista namestaljka nista drugo. ali ajde ti to neces nikad da priznas i nemoras
(N.T.369, 17. novembar 2020 10:06)

Ок, опростићеш нам што ти не верујемо на реч из прве, спадаш у групу људи који увек вичу нешто из репертоара намештаљка кад је Звезда у питању- "изгубили сте намештено првенство", три за три Олимпијакос, ево, сад и ово....али не одбијам могућност да си у праву само зато што си Калимеровац, и стога те молим за пар појашњења:

1. Зашто би Звезда намештала било шта са Златибором у Купу? Да је лига, па и да разумем, али Куп је елиминациони, нема поправке?
2. Ко има користи од намештаљке? Златибор нема, Звезда нема, нико живи на кладионици не би дао паре да ће Златибор да победи, па чак ни на 0:2? Много је већа квота била на Златибор, него из 2 у 1...много се више исплати брукати се на лигашкој утакмици и стварно изгубити од неког и то из 1 у 2. Е то би биле паре за све, а нема ризика јер је Војводина довољно далеко да нас не угрози.

Једино ако не мислиш да је намештаљка зато што је Златибор реално бољи, у ком случају сам заиста забринут за тебе....

koshke

pre 3 godine

sudija nije uticao na rezultat tj nije dosudio ni jedan penal,golovi nisu postignuti iz sumnjivih pozicija.Ako je utakmica nameštena onda je to dogovor rukovodstva i igraca oba kluba.
Toliko

nislija s merak

pre 3 godine

Eto odakle dolaze sve nevolje srpskog fudbala,od doktora!
Ne navijam ni za Zvezdu,ni Partizan,prezirem ih i zao mi je sto postoje.
(nislija s merak, 16. novembar 2020 20:12)

Sreca pa je tvoj Radnicki posten.
(mr.wolf, 16. novembar 2020 20:30

Nije posten i on je u sistemu,ali sve dolazi od navedenog i FSS-a.
Ko to ne zeli da vidi on ih podrzava.

niki

pre 3 godine

stankovicu neznalice zasto hajdinu ne das sansu pa da mi procenimo da.li zna ili ne dokle vise gobeljic erakovic njegos ko ih forsira to su invalidi a ne igraci

Zastava101Specijal

pre 3 godine

stankovicu neznalice zasto hajdinu ne das sansu pa da mi procenimo da.li zna ili ne dokle vise gobeljic erakovic njegos ko ih forsira to su invalidi a ne igraci
(niki, 16. novembar 2020 17:49
Ali pazi ovo "pa da mi procenimo" e ovakav komentar u Austriji ili Nemačkoj nisam pročitao, kritikuju ljudi, predlažu, pljuju alu ovo je vrh, ma da bre dajte da MI procenimo šta trener zna.

Pedja

pre 3 godine

Mogu da shvatim ovih sto se zale, da je Zvezda bez sansi prosla, da je bio sumnjiv penal za goste i slicno, ali utakmica u kojoj Zvezda ima 30 suteva na gol, gde nije sviran penal, a mogao je. Sta je tu sporno? Penal jeste bila napucana, ali ruka udaljena od tela i lopta ide ka golu, moglo je da se svira i ovako i onako. Odlican igra Zvezde, i to treba da ostane stil igre, napadacki, bez obzira i na primljene golove. Erakovic opet kasnio kod prvog gola, ipak nije jos za prvi tim, ima tehniku, ali je sklon kiksevima. Falcineli odlican, to je pravi napadac koji ulazi u sanse i zna da udje u njih, postavlja se odlicno, agresivan, gradi loptu.

Exe

pre 3 godine

Ja ne znam o cemu grobari pisu ovde.

Zvezdi nije sviran cist penal u 11-om minutu, sto naravno ne pominju.

Drugo, Zvezda je sve vreme igrala viktoriju i moglo je da bude i 3:0 za Zvezdu na poluvremenu. Zlatibor je iskoristio svoje dve sanse i nacisto potonuo posle drugog gola, kao sto prilici nasim klubovima. Stvarno ne razumem sta su se raspisali.

polupoljoprivrednik

pre 3 godine

(Zvezda, 16. novembar 2020 18:03)
Je l' ti to kao standardni prvotimac Zvezde komentarišeš kako tebe lično ne zanima kup, ili u ime onih koji igraju taj fudbal? A i naravno da te ne zanima kada tim za koji navijaš gubi, da vode, bilo bi "idemooo po duplu krunu"..

X

pre 3 godine

@Bulgakov

Nema to veze. Da ne ulazim da li je stvarno namesteno ili ne. Pa i nasi klubovi da igraju protiv reala I da vode na poluvremenu bila bi masa uplata na real, ne zato sto je namesteno nego ocekivano...

Petar P

pre 3 godine

Po meni Petrović, Nikolić, Radulović, Gajić, Gavrić, Ivanić i Falćineli moraju da igraju konstantno u Zvezdi. Jedino tako ćemo moći da za godinu dana napravimo respektabilan tim za duži niz godina. Sa druge strane Degeneka (danas kriv za oba primljena gola), Gobeljića, Milunovića, Pankova, Rodića pod hitno prodati i kupiti kompletnu novu zadnju liniju ma koliko to koštalo. U suprotnom nećemo ni u prvenstvu daleko stići. Katastrofalno je koliko su ti igrači spori, koliko kiksaju i koliko realno ne znaju da igraju fudbal. Svaki napad bilo koje protivničke ekipe, makar to bio i Zlatibor, je prava noćna mora za nas. Ostale igrače poput Vukanovića, Spiridonovića, Pavkova i Boaćija, takođe hitno prodati i za sve te pare kupiti jednog ili dva prava pojačanja. Ukoliko naš trener ne vidi ovo isto, što mislim da nije teško, i ukoliko ne može da odoli pritiscima raznih menadžera, a vidimo da izgleda ne može, onda se i njemu zahvaliti jer ionako za sada nije ničim doprineo da Zvezda igra modernije, brže i da konačno umesto unazad svoju igru okrene ka napred. Zvezda zaista ima čaj i sada igrače za takvu igru.

marko992

pre 3 godine

Sreca pa je tvoj Radnicki posten.
(mr.wolf, 16. novembar 2020 20:30

Nije posten i on je u sistemu,ali sve dolazi od navedenog i FSS-a.
Ko to ne zeli da vidi on ih podrzava.
(nislija s merak, 16. novembar 2020 20:48)

Sustina svega!

Luke Babbitt gravedigger

pre 3 godine

Da sam na mestu UEFA izbacio bih sve srpske klubove na 10 godina iz Evrope. U 2020. godini mafijaju po terenu. Sramota.

Fikio

pre 3 godine

Dobro, Zvezda je tim koji igra otvoreno i uvek na gol vise, bez obzira ko nam protivnik, samo je bitno da protivnik ne igra bunkericu!😉

Spale

pre 3 godine

Ajde@ Nas Evropa gleda četvrtu godinu uzastopno, a Bogami ne samo tokom jeseni, nego i u proleće, a tvoj mučeni klub ne može ni sezonu kupanja da prodje..

penaltizan

pre 3 godine

Ne, zanimljivo je da za poslednjih 20 minuta Zvezda postigne 4 gola?? To je zanimljivo i to je neka logika? Jeejj , 70 minuta nista, prime 2 gola i onda u poslednjh 20 min. odjednom projigraju na svetskom nivou i daju 4 gola?? Bravo...
(123, 16. novembar 2020 20:02)Da li si gledao meč?Imala je Zvezda prečke i teške promašaje,30 šuta, mogli smo 10 dati ali tek kad su ušle zamene došle su stvari na svoje...ovi dva puta prešli centar i dva gola!pa čim smo napravili pritisak eto i golova a vi se ponadali?Kad svi igraju bunker i Partizan je dugo odolevao(čitaj autobus ispred gola) i mislite lako je dati gol? Lakše je dati gol kad protivnik igra...da smo bili spretniji i Partizan bi nabili

N.T.369

pre 3 godine

@fenomen

pre nego sto pises bre pogledaj prvo koji je broj nosio na ledja pa komentarisi nesto. uzimao je godinama poziciju mladjim igracima. nisu mogli da ga izbace iz reprezentacije. nula od igraca. za inter je igrao za srbiju nista.

@реално
nemas ti pojma sta pises. pogledaj snimak pa ce mozda nesto da ti bude jasno ako si realni navijac. ali vi zvezdasi ste sve drugo osim realni. ovo je bila cista namestaljka nista drugo. ali ajde ti to neces nikad da priznas i nemoras

aca

pre 3 godine

Rekoh jedanput a sada cu i drigi put.Samo sto vise ovakvih utakmica ,samo na takav nacin igre u domacem prvenstvu i Kupu nasivpredstavnici u Evropi ,mogu davigraju nesto vise od popunjavanja grupa.

bsrsbg

pre 3 godine

Nejasno je kako neko može da smatra Ivanića za dobrog igrača. Lik je toksičan, u 99% situacija je bolje da imamo igrača manje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola, 16. novembar 2020 20:23)

Ali pazi te popularne net fraze u poslednje vreme `toksican`,inace prosto znacenje je otrovan,a tek druga je stvar sto komentar nema veze sa fudbalom,jer Ivanic je kako u ovoj,tako u gotovo svim utakmicama ove sezone,jedan od najboljih na terenu.

veliki strumf

pre 3 godine

NAJURITI CELU ODBRANU!!! Sve do jednog! Pogledajte reakcije Pankova i Degeneka kod drugog gola - DVA ŠIFONJERA!!! Kakvi sporohodni stoperi, tragikomedija! Degenek očajno reagovao i kod prvog gola a Erakovic tom prilikom napravio penal! Veze nemaju, blage! Uz njih i Njegoš i Veljko Nikolic igraju za cistu nulu! Bruka i sramota, levati klasični koji primaju stotine hiljada evra a veze nemaju!

mr.wolf

pre 3 godine

Eto odakle dolaze sve nevolje srpskog fudbala,od doktora!
Ne navijam ni za Zvezdu,ni Partizan,prezirem ih i zao mi je sto postoje.
(nislija s merak, 16. novembar 2020 20:12)

Sreca pa je tvoj Radnicki posten.

Igor

pre 3 godine

Erakovića vratiti u Grafičar, Gobeljiću,Simiću i jednom centarforu se zahvaliti. Petrović je limitiran samo da kvari igru protivnika i da ponekad šutne. Najveća opasnost po naš gol je kada naši štoperi iznose ili kada Nikolić dodaje loptu. I ubiše nas sa vraćanjem lopte unazad.

Nebojsa

pre 3 godine

Nemam sta da zamerim igracima C.Zvezdi , stvorili su veoma dosta izglednih sansi.
Samo u prvom poluvremenu su imali
pet- sest zicera, gde je moralo barem dve lopti zavrsiti u mrezi Zlatibora.
Primili smo iz dve polukontre golove, to se desava posle velikih promasenih sansi.
Gol Ivanica je najvazniji jer to pokrenuo igru i znao sam da cemo odmah izjednaciti.
Ostalo je bila rutina i samo je bilo pitanje, koliko ce jos golova Zlatibor primiti posle izjednacujuceg gola .
Sto se tice treceg gola necu da komentarisem da li je bila ruka ili ne, isto to vazi i za igranje ruke odbrambenog fudbalera Zlatibora u prvom poluvremenu.
Ivanic mora da izvodi prekide u C.Zvezdi , bolje to radi od Kataia i Bena.
Videlo se kako to lepo izgleda i kad su korneri i preksaji .

zemunski kej

pre 3 godine

Zvezda je solidan tim sa par dosta dobrih igraca Katai,Ben. Trener Stankovic je mislio da ce kombinovana postava biti dovoljna za pobedu nad javnosti nepoznatom ekipom Zlatibora. Ipak nekako gosti poveli i naprave gresku kao i svi nasi klubovi ,povuku se da cuvaju rezultat. Greska . Da se vrtimo na zvezdinu odbranu. Pankov po ko zna koji put kiksira narocito kod drugog gola Zlatibora. Ipak nije za Zvezdu u Radnickom niskom je bio odlican. Neocekivano dobar mec jer je Zvezda jurila rezultat .Zaboravio sam Njegosa Petrovica ,sta je sa njim ?Jako je los. Da nekoga pohvalim,Radulovic.

nostalgija

pre 3 godine

@(nostalgija, 16. novembar 2020 19:02)
a sta mislis jel moze po kvalitetu Hofenhajm da parira Bajernu,ne moze,ali ih je pobedio ubedljivo .Zato sto svi igraju fudbal, jedino CZV igra svemirski fudbal,pa je u nasoj ligi gde su ekipe po kvalitetu vrlo ujednacene,jedino pobedjuje Partizan .Mislm da ce i Vučiću uskoro da se smuči pa ce malo da pusti da se igraju i nenameštene utakmice,a onda cete videti gde ste ustvari.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije
(Penzioner, 16. novembar 2020 19:30)

Kao prvo; poredjenje ti nije na mestu, jer Hofenhajm je ozbiljna ekipa, a Zvezda je bolja od Zlatibora koliko Bajern od Hajdenhajma npr

Drugo, par puta sam ponovio da nije tema utakmica, nego kako mozete da gledate nesto za sta ste 99% sigurni da ce rezultat da bude bolan.

Srx

pre 3 godine

Ovde ne valja samo sto stoper igra beka umesto da ide na svoje mesto a Hajdin u ekipu, sve ostalo je solidno, da su dali sanse bilo bi 5-1 do poluvremena...Samo se sada nadati da ce ih otvoriti do 60 minuta, posle toga ide pritisak, nervoza...Bilo je lepih i izradjenih akcija i bar 4 cista zicera omasena.

ATG

pre 3 godine

Sutevi u okvir gola 15:2, sutevi ka golu 30:3. Čisto zbog nameštanja. Neko reče da se molio da Zvezda ne da go posle one greške sudije i ja takođe pošto će sad opet da bude nameštaljka. Ali sve u svemu ovi kao mladi su čista 0. Ni jedan od njih ništa ne vredi ili im treba još vremena.

marko992

pre 3 godine

Matori kućo,nema nas na euro zbog Bogdanova i ekipe,Đenova i Albanija,dron u režiji Gorančeta Vesića a sve sa ciljem da se sruši TK i da zablistamo kao nikad sa Kokezijom i Mađijom.
(Božo britva, 16. novembar 2020 20:51)

Nema nas zbog Krstajića, Tumbakovića a bilo nas zbog Muslina
(Zvezda, 16. novembar 2020 21:02

Jedan post ne iskljucuje drugi,obojica ste u pravu.

veliki strumf

pre 3 godine

Cccccc promašili smo 10 zicera, a pozadi imamo takvu trubu od odbrane da smo iz prvog šuta primili gol! Šta rade trojica stopera??? Šta radi Gobeljic pored koga igrač centrirao kao da ne postoji??? Napred se zezamo, kombinujemo u sesnaestercu, hoćemo da se ušetamo u gol... Sada će Zlatibor biti još opasniji iz kontri.

ввс

pre 3 godine

Имам утисак да смо имали преко 20 шутева ка голу (по статистици 15), од тога 4 у оквир, гомилу шанси и ништа. Златибор 1 шут и гол. Шта ти је фудбал... Жао ми Боаћија, неће га па неће, то је невероватно. Надам се да ће га напокон дати у другом полувремену.

zex

pre 3 godine

Dobra utakmica, Zlatibor iz dve sanse dva gola Zvezda 10sansi ni jedan, mislim da ce stici Zvezda.Ovde se vidi da je odbrana 0 i da Gobeljic nije fudbaler.Veliki je uspeh igrati evropu bez stopera i bekova.

dejo_majstore

pre 3 godine

dejan, 16. novembar 2020 19:11)

Da rezimiramo, 3 igrača Zlatibora su nadigrali 11 Zvezdinih plus 8 svojih i plus sve sudije na terenu i uspeli da povedu 2-0?!? Neverovatna konstatacija...

jututunska juhahaha

pre 3 godine

Izbacuje Erakovica kada smo primili i drugi gol?!
(Neverovatno, 16. novembar 2020 18:21)

Pa svako zaslužuje drugu šansu. ;)

zex

pre 3 godine

(Jel tako, 16. novembar 2020 18:50)

Mogao je da sudi penal ali i nije morao, Zvezdi ne trebaju penali protiv nejakog Zlatibora.Pravila oko penala su glupa, svaka ruka je penal a mozda i nije, ova ruka da je bilo van 16sigurno bi se sudila sto znaci da je morqo biti penal.Utakmica odlicna,Zvezda nije imala srece Falicineli je sutirao bar 10puta od toga jednu precku i gomilu za malo promasenih prilika, Boaci par mrtvih sansi, nije islo inace bi bilo 10-0 ali Zlatibor je pogodio sve sto je imao i otud komplikacije.

реално

pre 3 godine

(N.T.369, 16. novembar 2020 19:15)
šta kažeš napucana lopta a šut ka golu upućen glavom a i da nije glavom kakva crna napucana. nema smisla da komentariišete nešto u šta se ne razumete. ali ko bi vam to objasnio

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

А да будем искрен до краја и Дегенек је код њиховог првог гола далеко стајао од њиховог стријелца.

petar

pre 3 godine

mladi igraci moraju da se istrpe....
ali gobeljic, prijatelji moji, pa do kada ce taj covek da igra, i da bude bitan sraf...
zbog njega takvog cela masina se klima...

fenomen

pre 3 godine

N.T. 369
Ti bre nemas pojma. Kakva 10ka Stankivic. Pa svuda je igrao defanzivnog veznog, tipa Zdjelar. Piksi je 10ka a Deki ni blizu. Znao je da zavali gol sa dalijine. Uglavnom vodonosa sa dosta trcanja.

Knez

pre 3 godine

Zvezdi nedostaju dva dobra, prodorna beka, koji znaju centrirati i jedan pouzdan štoper. Kada igraju Gajić i Rodić, to i liči na nešto. Zašto se ne pruži šansa Hajdinu? Gobeljić nije za Zvezdu, Degenek nije za beka.