Subota, 07.11.2020.

19:30

Nadal otkrio razloge poraza u Parizu

Drugi teniser sveta Rafael Nadal rekao je posle poraza od Aleksandra Zvereva u polufinalu Pariza da je rival bio bolji.

Izvor: MT

Nadal otkrio razloge poraza u Parizu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

55 Komentari

Sortiraj po:

neko

pre 3 godine

Uvek je Rafaa bio normalan i čestitao sportski bez omalovažavanja protivnika.

Juče nije mogao ništa Aci prosto bio bolji tokom čitavog meča.

Rafa fan club Serbia

pre 3 godine

Rafa, hvala na rezultatima i hvala sto smo te jos jednom gledali i navijali za tebe svim srcem. Cestitke Zverevu i na plasmanu u finale. Bio je bolji ovog puta, Uz dobro zdravlje i motivaciju, zelimo ti nova teniska dostignuca i nove rekorde. Vamos iz Srbije!
Postujemo sve, ali Rafa je najveci!

Tn

pre 3 godine

Nadal: "Danas sam izgubio. Zverev je bio bolji. Zaboravio sam pilulu da popijem. Zato se danas nisam znojio kao inace! Ooops. Izlanuo sam se. Niste nista culi. Pssst! Zasto se Pariz ne igra na sljaci!? Ko je ovo postavio za podlogu? Kvragu. Ljut sam. Zasto se zavrsni Masters ne igra na sljaci? Ocu da znam? Zasto, zasto, zasto? Kakvi su ovo uslovi za igru! Prebrzo je. Ne moze to tako. Necu tako da se igram. Zar sad moram da stalno gubim sve do narednog Roland Garrosa? Ko je uopste izmislio tu travu i beton? U zatvor sa njim!!! Podhitnoooo!".
(Lep pozdrav od Novaka GOATovica!, 07. novembar 2020 19:51)
Pa i Djokovic je zaboravio da popije svoje sumece tablete kad ga je Zverev oducio od tenisa u finalu Zavrsnog Mastersa 2018. godine (slicni uslovi), pa nista. U prvom setu mu nije uzeo 2 poena na njegov servis.

nikol dz femija

pre 3 godine

Било би лепо да је узео и Париз, објективно, освојио је много или освојио је све и било би сјајно да је после Гароса и химне шпанске усред париске земље освојио одмах после ПАариз Мастерс на тврдој подлози, вероватно би то опет био неки рекорд - јер колико њих је узело Гарос и мастерс у Паризу у истој години ...

Али такође реално је било за очекивати да је морао опасно да се намерачи и да има среће и да га баш све хоће поред јаке жеље а да остали имају мање среће и да нису у најјачој форми јер никада није узео овај трофеј и није му омиљена тврда подлога у дворани, што су чињенице (као што Новаку није рецимо земљани терен - увек памтин Генчићеву која каже да он ни не треба да игра Гарос )- е као и Новак на Америчком грен слему није имао ону двојицу из " велике тројке" али је ИМАО НАМЕРАЧЕНОГ ЗВЕРЕВА КОЈИ ЈЕ ЦЕНТРУ ТЕШКИХ ОПТУЖБИ СВОЈИХ БИВШИХ ЦУРА. Чак СА ЈЕДНОМ ОД ЊИХ С КОЈОМ ЈЕ БИО У БГДУ ЧЕКА ДЕТЕ.

Веровано је додатно мотивисан и намерачен да не само освоји паре којих увек треба а посебно када се чека беба, него и да запуши уста медијима и да доживи ерупцију позитивног одушевљења фамилије а и свих у Немачкој.
Рафа је био исцрпљен Гаросом који јесте важнији,реално, а и Лондон је битнији.

Надал је одличан тенисер, сви га цене као блиставог играча,
то није спорно, али када имате свог на првом месту који је конкурентан више од 10 година на светском нивоу, онда увек волите свог и навијате само за свог када игра. Величате свог и да је 1001. И тако је свуда.

Al-nil

pre 3 godine

@dush
A možda na RG Djoković nije smeo da se dopinguje pa je dobio krompir, a tako bi se proveo svuda, ne bi prolazio ni ove Čekinatije da nije te hemije koju koristi... A to ,,po neki" US, bato tamo je dva puta u finalu prebijao upravo Djokovića ,,kralja betona", ovaj njemu tri gema uze na RG. Šljaka jeste njehova podloga, najteža podloga na kojoj ili znaš ili ne znaš da igraš tenis, a što se dopinga tiče, pročitaj komentar dole...

Al-nil

pre 3 godine

Jovana @delije Valjevo
A možda Nadal voli da trenira u teretani pa eto ima mišiće, ne hoda svako bos po piramidama a ima neke grisine i gubi mečeve sa nulama. A sa sruge strane, ne misliš valjda da to pentranje po piramidama daje tu snagu da igra meč od po par sati, šta misliš, hoćemo nekad čudi šta se to stvarno tu krije. Nije ga niko javno optužio, ali su ga suspendovali u paketu sa Šarapovom, dve godine je vukao ,,povredu" lakte koje nije hteo da operiše a zašto nije hteo, zato što nije ni bilo povrede nego je odradio suspenziju od tačno u dan 2g.

dush

pre 3 godine

Nije smeo da se dopinguje.Star je nije dobro za zdravlje.Ne sledecem Roland Garros ponovo ce uzeti doping i naravno osvojiti.Nadal je jedino bio na nivou Federera i Djokovica van sljake do 2010 do je mogao da trci kao konj.Posle toga samo na Roland Garros i poneki US open kad ova dvoica ispadnu ranije.Pa on nije pobedio Djokovica i Federera van sljake od 2013,o kakvom vi Goat pricate.Ej covece Federer je njega oducavao od tenisa sa 37-38 godina van sljake.Sljaka je njegova podloga,klasican tenis na snagu i trcanje i naravno malo dopinga.

Jumko

pre 3 godine

Ne znam da li ste primetili, ali se o Rafinom "dopingovanju" nije pisalo godinama, svo ono vreme kada ga je Djokovic dobijao, na betonu naravno jer na sljaci Djokovic nije ni dobacio do Rafe, a sada, kada ga je Rafa dobrano isamarao na RG, opet se tvrdi da se Rafa dopinguje! Hahahahaha, neverovatno! Ali neverovatno! Kakve su noline urnebes, to je za analize!

My Eq

pre 3 godine

Kakvi komentari.. samo čitam... Kaže neko "Gospodin čovek, nije kao Nole", drugi kaže: "korektan odgovor Nadala, Rus bio bolji" bla, bla.. Jebote kakvih debila ima. Djokovic je zanimljiv ovim domaćim a boga mi i stranim tenis "stručnjacima" kada pobedjuje, ali zato kada taj isti Novak izgubi, onda se javi neka gnjida domaća koja krene da balavi po njemu. Uz njega javi se i x drugih stranih koji su jedva dočekali da Djokovic izgubi i da veličaju ili Nadala ili Federera, ali lik ne ipK ispisao istoriju tenis i oborio mnoge rekorde. Tako daa prodane duše, mogu da mu p###!

Pravi stari Čačanin

pre 3 godine

Al ce Nole da ih otrese na zavrsnom mastersu,jedva cekam.
(milan, 07. novembar 2020 20:17)

A šta ako ne bude tako, hoćeš li se mnogo sekirati.

chupavi

pre 3 godine

Rafa jeste dobar riterner, ali da, on stoji daleko iza osnovne linije, ubaci lopticu i onda neumorno trci po terenu. Ovaj stil e dobar na sljaci, jer je sporija podloga, ali na brzim podlogama poput ove u Bersiju on izgleda kao prosecan teniser.

Ako malo proguglate videcete da su sve podloge na svetu namerno usporene, pa tako cak i Vimbldon ali i UsOpen i ostali. Zato je Rafa konkurentan iako mu na pocetku karijere niko nije predvidjao uspehe na betonu i na travi.

Zato nikada nece osvojiti zavrsni master, turnir gde igraju najboljih 8 u sezonu po grupnom principu, i to je veliki minus njegovoj prebogatoj karijeri.

Robert

pre 3 godine

Tako se daje izjava nakon poraza, bez ikakvog izgovora, pa čak i kada bi oni mogli postojati. A ne ono malo pohvališ protivnika, zasluženo je, bla bla, pa onda posoliš time kako nisi imao sreće u nekim trenucima, nisi se osećao dobro i sl.

Delija iz Valjeva

pre 3 godine

Šta bi rafa,malo te je Zverev šetao vamos-tamos.Nije ti ovo šljaka.A što se tiče priče o njegovom dopingovanju,ja to tvrdim i kad tad će se dokazati i biće mu oduzete sve titule kao i onom biciklisti Nilu Armstrongu!!!!!

izadji iz ormara, decko!

pre 3 godine

Roger and Rafael we love you!
(glasač - Bajdenov, 7. novembar 2020 20:27)

Oni ti kroz celu karijeru nose ruzicaste dresove, pa svetlo plave i sve neke nezne boje. Znamo da ih zato volis i koja je to vrsta ljubavi!!!

Pravi stari Čačanin

pre 3 godine

Oni ti kroz celu karijeru nose ruzicaste dresove, pa svetlo plave i sve neke nezne boje. Znamo da ih zato volis i koja je to vrsta ljubavi!!!
(izadji iz ormara, decko!, 07. novembar 2020 21:01)

Verovatno ona koju ti dobro poznaješ.

Jovana

pre 3 godine

Sramota je ovo pustanje komentara o dopingu Nadala. A i drugi komentari uglavnom budu sramotni. Bunite se kad ne postuju Djokovica u svetu, a pljujete sve druge ovde. Licemeri. Ako se Nadal dopinguje, dopinguje se i Djokovic. Covek koji je u 20 godina dusu ispustao, da bi u 30 leteo po terenu. O povredi lakta isto mozemo da pricamo. Ajmo tako kad vec pominjemo doping.
(Aaaaa, 7. novembar 2020 20:06) #

Znaš kako jumko, Djokovic nikako nije imao pauze kao Nadal pravdajući ih povredama koje je dr Fuentes stručno lečio pa kartoni intervencija naprasno nestajali. Novaka nisu optužili da se dopinguje pa da je morao uzeti najbolje advokate da ih opovrgne.
Ako pogledaš samo Nadalove ruke. Da li su to normalne mišice tenisera? Nikako.Pre MMA rvača.

Riki

pre 3 godine

Čovek ne pravi nikakve izgovore posle meča, već lepo kaže da je protivnik bio bolji. Na njega bi trebalo da se ugleda upravo ovaj protivnik, što je pre par nedelja ispao sa RG i vadio se na to da ima problema sa zdravljem...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (iceman, 7. novembar 2020 19:59)
Al Nil

I vi svi ostali koji ovako razmisljate niste u pravu. Kad je igrac igrao dobro i nadigran je onda je u redu ovakva izjava, a kad nekoigra bolestan kao Zverev u Parizu ilivan forme kao Djokovicu Becu ne moze poraz opravdati da je protivnik bio bolji. To bi bilo laganje i samoponizavanje.

Al-nil

pre 3 godine

Bravo, uvek iskren Nadal..prihvatam poraz, Zverev je bio bolji, eto tako se to radi. A od ,,nekih" ovo ne može da se čuje nego se izvlače razni izgovori, a ima ih mali milion.

Питам се питам се

pre 3 godine

Осам метара иза основне линије,нисам приметио да је ретернирао из другог реда гледалишта.Или је лош превод или се Надалова мера за дужину не учи у школи.

ccc

pre 3 godine

@gosn. vodolija, zato ima 7GS titula na podlogama koje nisu sljaka...i trenutno najvise GS titula na svetu sa RF... Novak je bese prosli turnir izgubio od nekog nesrecnika i rekao da mu se nije igralo. Nadal je velik i u porazu i ovako se prihvata poraz.

Aaaaa

pre 3 godine

Sramota je ovo pustanje komentara o dopingu Nadala. A i drugi komentari uglavnom budu sramotni. Bunite se kad ne postuju Djokovica u svetu, a pljujete sve druge ovde. Licemeri. Ako se Nadal dopinguje, dopinguje se i Djokovic. Covek koji je u 20 godina dusu ispustao, da bi u 30 leteo po terenu. O povredi lakta isto mozemo da pricamo. Ajmo tako kad vec pominjemo doping.

Rocky

pre 3 godine

Razlozi su užasan doping koji uzima svake godine na RG posle koga leči tetive mesecima..... i tako već godinama. Nikad ništa posle RG i nije osvojio, samo mu je ove god problem što se RG igra mnogo kasnije pa mu kači važnije turnire koje će da izgubi.

upamtite reči mudraca

pre 3 godine

(Jumko, 07. novembar 2020 19:31)
Šta reći posle ovakvog komentara, osim citirati velikog proroka Alekseja:
"Partizan nikada više neće igrati EL."

Zmagoslav

pre 3 godine

Mladi "huligani", a ima ih nekoliko, počinju da zavode prirodni red u tenisu, društvo "staraca", od Novaka, Nadala i Federera, ide u pemziju. Ne može se protiv majke prirode, ne pomažu ni imazi ni semiri, ni dalaj lame, nitko. Novaku neće pomoći ni Milan_PT, koji tenis gleda od Maričke bitke 1371. godine, ne može se protiv majke prirode.

krastavčević

pre 3 godine

Korektna izjava Nadala! Rus je večeras bio mnogo bolji. Ali, sutra pobeđuje drugi Rus, fenomenalni Danil Medvedev, koji je za mene i glavni favorit za Završni turnir!

Lep pozdrav od Novaka GOATovica!

pre 3 godine

Nadal: "Danas sam izgubio. Zverev je bio bolji. Zaboravio sam pilulu da popijem. Zato se danas nisam znojio kao inace! Ooops. Izlanuo sam se. Niste nista culi. Pssst! Zasto se Pariz ne igra na sljaci!? Ko je ovo postavio za podlogu? Kvragu. Ljut sam. Zasto se zavrsni Masters ne igra na sljaci? Ocu da znam? Zasto, zasto, zasto? Kakvi su ovo uslovi za igru! Prebrzo je. Ne moze to tako. Necu tako da se igram. Zar sad moram da stalno gubim sve do narednog Roland Garrosa? Ko je uopste izmislio tu travu i beton? U zatvor sa njim!!! Podhitnoooo!".

Jumko

pre 3 godine

Hahahahahahahaha, bravo majstore na izjavi! Rafa Nadal, dame i gospodjo! Zaista nista ne bih dodavao, sve je jasno kakva je to razlika... Osim naravno u evropskoj Severnoj Koreji! Prijatno vece.

iceman

pre 3 godine

Čovek ne pravi nikakve izgovore posle meča, već lepo kaže da je protivnik bio bolji. Na njega bi trebalo da se ugleda upravo ovaj protivnik, što je pre par nedelja ispao sa RG i vadio se na to da ima problema sa zdravljem...

gvozdje79

pre 3 godine

Simpo Vranje je najupecatljivi primer naKrete,izvrce stvari I njegova percepcija stvarnosti je kreirana u Lazi ili Dobroti,to vec zavisi od drugih faktora.
Nadal je na betonu prosecan igrac.

Rocky

pre 3 godine

Razlozi su užasan doping koji uzima svake godine na RG posle koga leči tetive mesecima..... i tako već godinama. Nikad ništa posle RG i nije osvojio, samo mu je ove god problem što se RG igra mnogo kasnije pa mu kači važnije turnire koje će da izgubi.

Aaaaa

pre 3 godine

Sramota je ovo pustanje komentara o dopingu Nadala. A i drugi komentari uglavnom budu sramotni. Bunite se kad ne postuju Djokovica u svetu, a pljujete sve druge ovde. Licemeri. Ako se Nadal dopinguje, dopinguje se i Djokovic. Covek koji je u 20 godina dusu ispustao, da bi u 30 leteo po terenu. O povredi lakta isto mozemo da pricamo. Ajmo tako kad vec pominjemo doping.

krastavčević

pre 3 godine

Korektna izjava Nadala! Rus je večeras bio mnogo bolji. Ali, sutra pobeđuje drugi Rus, fenomenalni Danil Medvedev, koji je za mene i glavni favorit za Završni turnir!

Jumko

pre 3 godine

Hahahahahahahaha, bravo majstore na izjavi! Rafa Nadal, dame i gospodjo! Zaista nista ne bih dodavao, sve je jasno kakva je to razlika... Osim naravno u evropskoj Severnoj Koreji! Prijatno vece.

Lep pozdrav od Novaka GOATovica!

pre 3 godine

Nadal: "Danas sam izgubio. Zverev je bio bolji. Zaboravio sam pilulu da popijem. Zato se danas nisam znojio kao inace! Ooops. Izlanuo sam se. Niste nista culi. Pssst! Zasto se Pariz ne igra na sljaci!? Ko je ovo postavio za podlogu? Kvragu. Ljut sam. Zasto se zavrsni Masters ne igra na sljaci? Ocu da znam? Zasto, zasto, zasto? Kakvi su ovo uslovi za igru! Prebrzo je. Ne moze to tako. Necu tako da se igram. Zar sad moram da stalno gubim sve do narednog Roland Garrosa? Ko je uopste izmislio tu travu i beton? U zatvor sa njim!!! Podhitnoooo!".

My Eq

pre 3 godine

Kakvi komentari.. samo čitam... Kaže neko "Gospodin čovek, nije kao Nole", drugi kaže: "korektan odgovor Nadala, Rus bio bolji" bla, bla.. Jebote kakvih debila ima. Djokovic je zanimljiv ovim domaćim a boga mi i stranim tenis "stručnjacima" kada pobedjuje, ali zato kada taj isti Novak izgubi, onda se javi neka gnjida domaća koja krene da balavi po njemu. Uz njega javi se i x drugih stranih koji su jedva dočekali da Djokovic izgubi i da veličaju ili Nadala ili Federera, ali lik ne ipK ispisao istoriju tenis i oborio mnoge rekorde. Tako daa prodane duše, mogu da mu p###!

iceman

pre 3 godine

Čovek ne pravi nikakve izgovore posle meča, već lepo kaže da je protivnik bio bolji. Na njega bi trebalo da se ugleda upravo ovaj protivnik, što je pre par nedelja ispao sa RG i vadio se na to da ima problema sa zdravljem...

Питам се питам се

pre 3 godine

Осам метара иза основне линије,нисам приметио да је ретернирао из другог реда гледалишта.Или је лош превод или се Надалова мера за дужину не учи у школи.

chupavi

pre 3 godine

Rafa jeste dobar riterner, ali da, on stoji daleko iza osnovne linije, ubaci lopticu i onda neumorno trci po terenu. Ovaj stil e dobar na sljaci, jer je sporija podloga, ali na brzim podlogama poput ove u Bersiju on izgleda kao prosecan teniser.

Ako malo proguglate videcete da su sve podloge na svetu namerno usporene, pa tako cak i Vimbldon ali i UsOpen i ostali. Zato je Rafa konkurentan iako mu na pocetku karijere niko nije predvidjao uspehe na betonu i na travi.

Zato nikada nece osvojiti zavrsni master, turnir gde igraju najboljih 8 u sezonu po grupnom principu, i to je veliki minus njegovoj prebogatoj karijeri.

dush

pre 3 godine

Nije smeo da se dopinguje.Star je nije dobro za zdravlje.Ne sledecem Roland Garros ponovo ce uzeti doping i naravno osvojiti.Nadal je jedino bio na nivou Federera i Djokovica van sljake do 2010 do je mogao da trci kao konj.Posle toga samo na Roland Garros i poneki US open kad ova dvoica ispadnu ranije.Pa on nije pobedio Djokovica i Federera van sljake od 2013,o kakvom vi Goat pricate.Ej covece Federer je njega oducavao od tenisa sa 37-38 godina van sljake.Sljaka je njegova podloga,klasican tenis na snagu i trcanje i naravno malo dopinga.

Al-nil

pre 3 godine

Bravo, uvek iskren Nadal..prihvatam poraz, Zverev je bio bolji, eto tako se to radi. A od ,,nekih" ovo ne može da se čuje nego se izvlače razni izgovori, a ima ih mali milion.

Jovana

pre 3 godine

Sramota je ovo pustanje komentara o dopingu Nadala. A i drugi komentari uglavnom budu sramotni. Bunite se kad ne postuju Djokovica u svetu, a pljujete sve druge ovde. Licemeri. Ako se Nadal dopinguje, dopinguje se i Djokovic. Covek koji je u 20 godina dusu ispustao, da bi u 30 leteo po terenu. O povredi lakta isto mozemo da pricamo. Ajmo tako kad vec pominjemo doping.
(Aaaaa, 7. novembar 2020 20:06) #

Znaš kako jumko, Djokovic nikako nije imao pauze kao Nadal pravdajući ih povredama koje je dr Fuentes stručno lečio pa kartoni intervencija naprasno nestajali. Novaka nisu optužili da se dopinguje pa da je morao uzeti najbolje advokate da ih opovrgne.
Ako pogledaš samo Nadalove ruke. Da li su to normalne mišice tenisera? Nikako.Pre MMA rvača.

gvozdje79

pre 3 godine

Simpo Vranje je najupecatljivi primer naKrete,izvrce stvari I njegova percepcija stvarnosti je kreirana u Lazi ili Dobroti,to vec zavisi od drugih faktora.
Nadal je na betonu prosecan igrac.

izadji iz ormara, decko!

pre 3 godine

Roger and Rafael we love you!
(glasač - Bajdenov, 7. novembar 2020 20:27)

Oni ti kroz celu karijeru nose ruzicaste dresove, pa svetlo plave i sve neke nezne boje. Znamo da ih zato volis i koja je to vrsta ljubavi!!!

Pravi stari Čačanin

pre 3 godine

Al ce Nole da ih otrese na zavrsnom mastersu,jedva cekam.
(milan, 07. novembar 2020 20:17)

A šta ako ne bude tako, hoćeš li se mnogo sekirati.

ccc

pre 3 godine

@gosn. vodolija, zato ima 7GS titula na podlogama koje nisu sljaka...i trenutno najvise GS titula na svetu sa RF... Novak je bese prosli turnir izgubio od nekog nesrecnika i rekao da mu se nije igralo. Nadal je velik i u porazu i ovako se prihvata poraz.

Robert

pre 3 godine

Tako se daje izjava nakon poraza, bez ikakvog izgovora, pa čak i kada bi oni mogli postojati. A ne ono malo pohvališ protivnika, zasluženo je, bla bla, pa onda posoliš time kako nisi imao sreće u nekim trenucima, nisi se osećao dobro i sl.

Riki

pre 3 godine

Čovek ne pravi nikakve izgovore posle meča, već lepo kaže da je protivnik bio bolji. Na njega bi trebalo da se ugleda upravo ovaj protivnik, što je pre par nedelja ispao sa RG i vadio se na to da ima problema sa zdravljem...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (iceman, 7. novembar 2020 19:59)
Al Nil

I vi svi ostali koji ovako razmisljate niste u pravu. Kad je igrac igrao dobro i nadigran je onda je u redu ovakva izjava, a kad nekoigra bolestan kao Zverev u Parizu ilivan forme kao Djokovicu Becu ne moze poraz opravdati da je protivnik bio bolji. To bi bilo laganje i samoponizavanje.

Jumko

pre 3 godine

Ne znam da li ste primetili, ali se o Rafinom "dopingovanju" nije pisalo godinama, svo ono vreme kada ga je Djokovic dobijao, na betonu naravno jer na sljaci Djokovic nije ni dobacio do Rafe, a sada, kada ga je Rafa dobrano isamarao na RG, opet se tvrdi da se Rafa dopinguje! Hahahahaha, neverovatno! Ali neverovatno! Kakve su noline urnebes, to je za analize!

Delija iz Valjeva

pre 3 godine

Šta bi rafa,malo te je Zverev šetao vamos-tamos.Nije ti ovo šljaka.A što se tiče priče o njegovom dopingovanju,ja to tvrdim i kad tad će se dokazati i biće mu oduzete sve titule kao i onom biciklisti Nilu Armstrongu!!!!!

Zmagoslav

pre 3 godine

Mladi "huligani", a ima ih nekoliko, počinju da zavode prirodni red u tenisu, društvo "staraca", od Novaka, Nadala i Federera, ide u pemziju. Ne može se protiv majke prirode, ne pomažu ni imazi ni semiri, ni dalaj lame, nitko. Novaku neće pomoći ni Milan_PT, koji tenis gleda od Maričke bitke 1371. godine, ne može se protiv majke prirode.

upamtite reči mudraca

pre 3 godine

(Jumko, 07. novembar 2020 19:31)
Šta reći posle ovakvog komentara, osim citirati velikog proroka Alekseja:
"Partizan nikada više neće igrati EL."

Al-nil

pre 3 godine

Jovana @delije Valjevo
A možda Nadal voli da trenira u teretani pa eto ima mišiće, ne hoda svako bos po piramidama a ima neke grisine i gubi mečeve sa nulama. A sa sruge strane, ne misliš valjda da to pentranje po piramidama daje tu snagu da igra meč od po par sati, šta misliš, hoćemo nekad čudi šta se to stvarno tu krije. Nije ga niko javno optužio, ali su ga suspendovali u paketu sa Šarapovom, dve godine je vukao ,,povredu" lakte koje nije hteo da operiše a zašto nije hteo, zato što nije ni bilo povrede nego je odradio suspenziju od tačno u dan 2g.

Tn

pre 3 godine

Nadal: "Danas sam izgubio. Zverev je bio bolji. Zaboravio sam pilulu da popijem. Zato se danas nisam znojio kao inace! Ooops. Izlanuo sam se. Niste nista culi. Pssst! Zasto se Pariz ne igra na sljaci!? Ko je ovo postavio za podlogu? Kvragu. Ljut sam. Zasto se zavrsni Masters ne igra na sljaci? Ocu da znam? Zasto, zasto, zasto? Kakvi su ovo uslovi za igru! Prebrzo je. Ne moze to tako. Necu tako da se igram. Zar sad moram da stalno gubim sve do narednog Roland Garrosa? Ko je uopste izmislio tu travu i beton? U zatvor sa njim!!! Podhitnoooo!".
(Lep pozdrav od Novaka GOATovica!, 07. novembar 2020 19:51)
Pa i Djokovic je zaboravio da popije svoje sumece tablete kad ga je Zverev oducio od tenisa u finalu Zavrsnog Mastersa 2018. godine (slicni uslovi), pa nista. U prvom setu mu nije uzeo 2 poena na njegov servis.

nikol dz femija

pre 3 godine

Било би лепо да је узео и Париз, објективно, освојио је много или освојио је све и било би сјајно да је после Гароса и химне шпанске усред париске земље освојио одмах после ПАариз Мастерс на тврдој подлози, вероватно би то опет био неки рекорд - јер колико њих је узело Гарос и мастерс у Паризу у истој години ...

Али такође реално је било за очекивати да је морао опасно да се намерачи и да има среће и да га баш све хоће поред јаке жеље а да остали имају мање среће и да нису у најјачој форми јер никада није узео овај трофеј и није му омиљена тврда подлога у дворани, што су чињенице (као што Новаку није рецимо земљани терен - увек памтин Генчићеву која каже да он ни не треба да игра Гарос )- е као и Новак на Америчком грен слему није имао ону двојицу из " велике тројке" али је ИМАО НАМЕРАЧЕНОГ ЗВЕРЕВА КОЈИ ЈЕ ЦЕНТРУ ТЕШКИХ ОПТУЖБИ СВОЈИХ БИВШИХ ЦУРА. Чак СА ЈЕДНОМ ОД ЊИХ С КОЈОМ ЈЕ БИО У БГДУ ЧЕКА ДЕТЕ.

Веровано је додатно мотивисан и намерачен да не само освоји паре којих увек треба а посебно када се чека беба, него и да запуши уста медијима и да доживи ерупцију позитивног одушевљења фамилије а и свих у Немачкој.
Рафа је био исцрпљен Гаросом који јесте важнији,реално, а и Лондон је битнији.

Надал је одличан тенисер, сви га цене као блиставог играча,
то није спорно, али када имате свог на првом месту који је конкурентан више од 10 година на светском нивоу, онда увек волите свог и навијате само за свог када игра. Величате свог и да је 1001. И тако је свуда.

Al-nil

pre 3 godine

@dush
A možda na RG Djoković nije smeo da se dopinguje pa je dobio krompir, a tako bi se proveo svuda, ne bi prolazio ni ove Čekinatije da nije te hemije koju koristi... A to ,,po neki" US, bato tamo je dva puta u finalu prebijao upravo Djokovića ,,kralja betona", ovaj njemu tri gema uze na RG. Šljaka jeste njehova podloga, najteža podloga na kojoj ili znaš ili ne znaš da igraš tenis, a što se dopinga tiče, pročitaj komentar dole...

Pravi stari Čačanin

pre 3 godine

Oni ti kroz celu karijeru nose ruzicaste dresove, pa svetlo plave i sve neke nezne boje. Znamo da ih zato volis i koja je to vrsta ljubavi!!!
(izadji iz ormara, decko!, 07. novembar 2020 21:01)

Verovatno ona koju ti dobro poznaješ.

Rafa fan club Serbia

pre 3 godine

Rafa, hvala na rezultatima i hvala sto smo te jos jednom gledali i navijali za tebe svim srcem. Cestitke Zverevu i na plasmanu u finale. Bio je bolji ovog puta, Uz dobro zdravlje i motivaciju, zelimo ti nova teniska dostignuca i nove rekorde. Vamos iz Srbije!
Postujemo sve, ali Rafa je najveci!

neko

pre 3 godine

Uvek je Rafaa bio normalan i čestitao sportski bez omalovažavanja protivnika.

Juče nije mogao ništa Aci prosto bio bolji tokom čitavog meča.

Jumko

pre 3 godine

Hahahahahahahaha, bravo majstore na izjavi! Rafa Nadal, dame i gospodjo! Zaista nista ne bih dodavao, sve je jasno kakva je to razlika... Osim naravno u evropskoj Severnoj Koreji! Prijatno vece.

Rocky

pre 3 godine

Razlozi su užasan doping koji uzima svake godine na RG posle koga leči tetive mesecima..... i tako već godinama. Nikad ništa posle RG i nije osvojio, samo mu je ove god problem što se RG igra mnogo kasnije pa mu kači važnije turnire koje će da izgubi.

Lep pozdrav od Novaka GOATovica!

pre 3 godine

Nadal: "Danas sam izgubio. Zverev je bio bolji. Zaboravio sam pilulu da popijem. Zato se danas nisam znojio kao inace! Ooops. Izlanuo sam se. Niste nista culi. Pssst! Zasto se Pariz ne igra na sljaci!? Ko je ovo postavio za podlogu? Kvragu. Ljut sam. Zasto se zavrsni Masters ne igra na sljaci? Ocu da znam? Zasto, zasto, zasto? Kakvi su ovo uslovi za igru! Prebrzo je. Ne moze to tako. Necu tako da se igram. Zar sad moram da stalno gubim sve do narednog Roland Garrosa? Ko je uopste izmislio tu travu i beton? U zatvor sa njim!!! Podhitnoooo!".

Zmagoslav

pre 3 godine

Mladi "huligani", a ima ih nekoliko, počinju da zavode prirodni red u tenisu, društvo "staraca", od Novaka, Nadala i Federera, ide u pemziju. Ne može se protiv majke prirode, ne pomažu ni imazi ni semiri, ni dalaj lame, nitko. Novaku neće pomoći ni Milan_PT, koji tenis gleda od Maričke bitke 1371. godine, ne može se protiv majke prirode.

iceman

pre 3 godine

Čovek ne pravi nikakve izgovore posle meča, već lepo kaže da je protivnik bio bolji. Na njega bi trebalo da se ugleda upravo ovaj protivnik, što je pre par nedelja ispao sa RG i vadio se na to da ima problema sa zdravljem...

ccc

pre 3 godine

@gosn. vodolija, zato ima 7GS titula na podlogama koje nisu sljaka...i trenutno najvise GS titula na svetu sa RF... Novak je bese prosli turnir izgubio od nekog nesrecnika i rekao da mu se nije igralo. Nadal je velik i u porazu i ovako se prihvata poraz.

Aaaaa

pre 3 godine

Sramota je ovo pustanje komentara o dopingu Nadala. A i drugi komentari uglavnom budu sramotni. Bunite se kad ne postuju Djokovica u svetu, a pljujete sve druge ovde. Licemeri. Ako se Nadal dopinguje, dopinguje se i Djokovic. Covek koji je u 20 godina dusu ispustao, da bi u 30 leteo po terenu. O povredi lakta isto mozemo da pricamo. Ajmo tako kad vec pominjemo doping.

Rafa fan club Serbia

pre 3 godine

Rafa, hvala na rezultatima i hvala sto smo te jos jednom gledali i navijali za tebe svim srcem. Cestitke Zverevu i na plasmanu u finale. Bio je bolji ovog puta, Uz dobro zdravlje i motivaciju, zelimo ti nova teniska dostignuca i nove rekorde. Vamos iz Srbije!
Postujemo sve, ali Rafa je najveci!

Al-nil

pre 3 godine

Jovana @delije Valjevo
A možda Nadal voli da trenira u teretani pa eto ima mišiće, ne hoda svako bos po piramidama a ima neke grisine i gubi mečeve sa nulama. A sa sruge strane, ne misliš valjda da to pentranje po piramidama daje tu snagu da igra meč od po par sati, šta misliš, hoćemo nekad čudi šta se to stvarno tu krije. Nije ga niko javno optužio, ali su ga suspendovali u paketu sa Šarapovom, dve godine je vukao ,,povredu" lakte koje nije hteo da operiše a zašto nije hteo, zato što nije ni bilo povrede nego je odradio suspenziju od tačno u dan 2g.

Jumko

pre 3 godine

Ne znam da li ste primetili, ali se o Rafinom "dopingovanju" nije pisalo godinama, svo ono vreme kada ga je Djokovic dobijao, na betonu naravno jer na sljaci Djokovic nije ni dobacio do Rafe, a sada, kada ga je Rafa dobrano isamarao na RG, opet se tvrdi da se Rafa dopinguje! Hahahahaha, neverovatno! Ali neverovatno! Kakve su noline urnebes, to je za analize!

Al-nil

pre 3 godine

@dush
A možda na RG Djoković nije smeo da se dopinguje pa je dobio krompir, a tako bi se proveo svuda, ne bi prolazio ni ove Čekinatije da nije te hemije koju koristi... A to ,,po neki" US, bato tamo je dva puta u finalu prebijao upravo Djokovića ,,kralja betona", ovaj njemu tri gema uze na RG. Šljaka jeste njehova podloga, najteža podloga na kojoj ili znaš ili ne znaš da igraš tenis, a što se dopinga tiče, pročitaj komentar dole...

dush

pre 3 godine

Nije smeo da se dopinguje.Star je nije dobro za zdravlje.Ne sledecem Roland Garros ponovo ce uzeti doping i naravno osvojiti.Nadal je jedino bio na nivou Federera i Djokovica van sljake do 2010 do je mogao da trci kao konj.Posle toga samo na Roland Garros i poneki US open kad ova dvoica ispadnu ranije.Pa on nije pobedio Djokovica i Federera van sljake od 2013,o kakvom vi Goat pricate.Ej covece Federer je njega oducavao od tenisa sa 37-38 godina van sljake.Sljaka je njegova podloga,klasican tenis na snagu i trcanje i naravno malo dopinga.

krastavčević

pre 3 godine

Korektna izjava Nadala! Rus je večeras bio mnogo bolji. Ali, sutra pobeđuje drugi Rus, fenomenalni Danil Medvedev, koji je za mene i glavni favorit za Završni turnir!

Jovana

pre 3 godine

Sramota je ovo pustanje komentara o dopingu Nadala. A i drugi komentari uglavnom budu sramotni. Bunite se kad ne postuju Djokovica u svetu, a pljujete sve druge ovde. Licemeri. Ako se Nadal dopinguje, dopinguje se i Djokovic. Covek koji je u 20 godina dusu ispustao, da bi u 30 leteo po terenu. O povredi lakta isto mozemo da pricamo. Ajmo tako kad vec pominjemo doping.
(Aaaaa, 7. novembar 2020 20:06) #

Znaš kako jumko, Djokovic nikako nije imao pauze kao Nadal pravdajući ih povredama koje je dr Fuentes stručno lečio pa kartoni intervencija naprasno nestajali. Novaka nisu optužili da se dopinguje pa da je morao uzeti najbolje advokate da ih opovrgne.
Ako pogledaš samo Nadalove ruke. Da li su to normalne mišice tenisera? Nikako.Pre MMA rvača.

Tn

pre 3 godine

Nadal: "Danas sam izgubio. Zverev je bio bolji. Zaboravio sam pilulu da popijem. Zato se danas nisam znojio kao inace! Ooops. Izlanuo sam se. Niste nista culi. Pssst! Zasto se Pariz ne igra na sljaci!? Ko je ovo postavio za podlogu? Kvragu. Ljut sam. Zasto se zavrsni Masters ne igra na sljaci? Ocu da znam? Zasto, zasto, zasto? Kakvi su ovo uslovi za igru! Prebrzo je. Ne moze to tako. Necu tako da se igram. Zar sad moram da stalno gubim sve do narednog Roland Garrosa? Ko je uopste izmislio tu travu i beton? U zatvor sa njim!!! Podhitnoooo!".
(Lep pozdrav od Novaka GOATovica!, 07. novembar 2020 19:51)
Pa i Djokovic je zaboravio da popije svoje sumece tablete kad ga je Zverev oducio od tenisa u finalu Zavrsnog Mastersa 2018. godine (slicni uslovi), pa nista. U prvom setu mu nije uzeo 2 poena na njegov servis.

Al-nil

pre 3 godine

Bravo, uvek iskren Nadal..prihvatam poraz, Zverev je bio bolji, eto tako se to radi. A od ,,nekih" ovo ne može da se čuje nego se izvlače razni izgovori, a ima ih mali milion.

upamtite reči mudraca

pre 3 godine

(Jumko, 07. novembar 2020 19:31)
Šta reći posle ovakvog komentara, osim citirati velikog proroka Alekseja:
"Partizan nikada više neće igrati EL."

Pravi stari Čačanin

pre 3 godine

Al ce Nole da ih otrese na zavrsnom mastersu,jedva cekam.
(milan, 07. novembar 2020 20:17)

A šta ako ne bude tako, hoćeš li se mnogo sekirati.

Delija iz Valjeva

pre 3 godine

Šta bi rafa,malo te je Zverev šetao vamos-tamos.Nije ti ovo šljaka.A što se tiče priče o njegovom dopingovanju,ja to tvrdim i kad tad će se dokazati i biće mu oduzete sve titule kao i onom biciklisti Nilu Armstrongu!!!!!

My Eq

pre 3 godine

Kakvi komentari.. samo čitam... Kaže neko "Gospodin čovek, nije kao Nole", drugi kaže: "korektan odgovor Nadala, Rus bio bolji" bla, bla.. Jebote kakvih debila ima. Djokovic je zanimljiv ovim domaćim a boga mi i stranim tenis "stručnjacima" kada pobedjuje, ali zato kada taj isti Novak izgubi, onda se javi neka gnjida domaća koja krene da balavi po njemu. Uz njega javi se i x drugih stranih koji su jedva dočekali da Djokovic izgubi i da veličaju ili Nadala ili Federera, ali lik ne ipK ispisao istoriju tenis i oborio mnoge rekorde. Tako daa prodane duše, mogu da mu p###!

gvozdje79

pre 3 godine

Simpo Vranje je najupecatljivi primer naKrete,izvrce stvari I njegova percepcija stvarnosti je kreirana u Lazi ili Dobroti,to vec zavisi od drugih faktora.
Nadal je na betonu prosecan igrac.

Riki

pre 3 godine

Čovek ne pravi nikakve izgovore posle meča, već lepo kaže da je protivnik bio bolji. Na njega bi trebalo da se ugleda upravo ovaj protivnik, što je pre par nedelja ispao sa RG i vadio se na to da ima problema sa zdravljem...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (iceman, 7. novembar 2020 19:59)
Al Nil

I vi svi ostali koji ovako razmisljate niste u pravu. Kad je igrac igrao dobro i nadigran je onda je u redu ovakva izjava, a kad nekoigra bolestan kao Zverev u Parizu ilivan forme kao Djokovicu Becu ne moze poraz opravdati da je protivnik bio bolji. To bi bilo laganje i samoponizavanje.

izadji iz ormara, decko!

pre 3 godine

Roger and Rafael we love you!
(glasač - Bajdenov, 7. novembar 2020 20:27)

Oni ti kroz celu karijeru nose ruzicaste dresove, pa svetlo plave i sve neke nezne boje. Znamo da ih zato volis i koja je to vrsta ljubavi!!!

Robert

pre 3 godine

Tako se daje izjava nakon poraza, bez ikakvog izgovora, pa čak i kada bi oni mogli postojati. A ne ono malo pohvališ protivnika, zasluženo je, bla bla, pa onda posoliš time kako nisi imao sreće u nekim trenucima, nisi se osećao dobro i sl.

chupavi

pre 3 godine

Rafa jeste dobar riterner, ali da, on stoji daleko iza osnovne linije, ubaci lopticu i onda neumorno trci po terenu. Ovaj stil e dobar na sljaci, jer je sporija podloga, ali na brzim podlogama poput ove u Bersiju on izgleda kao prosecan teniser.

Ako malo proguglate videcete da su sve podloge na svetu namerno usporene, pa tako cak i Vimbldon ali i UsOpen i ostali. Zato je Rafa konkurentan iako mu na pocetku karijere niko nije predvidjao uspehe na betonu i na travi.

Zato nikada nece osvojiti zavrsni master, turnir gde igraju najboljih 8 u sezonu po grupnom principu, i to je veliki minus njegovoj prebogatoj karijeri.

nikol dz femija

pre 3 godine

Било би лепо да је узео и Париз, објективно, освојио је много или освојио је све и било би сјајно да је после Гароса и химне шпанске усред париске земље освојио одмах после ПАариз Мастерс на тврдој подлози, вероватно би то опет био неки рекорд - јер колико њих је узело Гарос и мастерс у Паризу у истој години ...

Али такође реално је било за очекивати да је морао опасно да се намерачи и да има среће и да га баш све хоће поред јаке жеље а да остали имају мање среће и да нису у најјачој форми јер никада није узео овај трофеј и није му омиљена тврда подлога у дворани, што су чињенице (као што Новаку није рецимо земљани терен - увек памтин Генчићеву која каже да он ни не треба да игра Гарос )- е као и Новак на Америчком грен слему није имао ону двојицу из " велике тројке" али је ИМАО НАМЕРАЧЕНОГ ЗВЕРЕВА КОЈИ ЈЕ ЦЕНТРУ ТЕШКИХ ОПТУЖБИ СВОЈИХ БИВШИХ ЦУРА. Чак СА ЈЕДНОМ ОД ЊИХ С КОЈОМ ЈЕ БИО У БГДУ ЧЕКА ДЕТЕ.

Веровано је додатно мотивисан и намерачен да не само освоји паре којих увек треба а посебно када се чека беба, него и да запуши уста медијима и да доживи ерупцију позитивног одушевљења фамилије а и свих у Немачкој.
Рафа је био исцрпљен Гаросом који јесте важнији,реално, а и Лондон је битнији.

Надал је одличан тенисер, сви га цене као блиставог играча,
то није спорно, али када имате свог на првом месту који је конкурентан више од 10 година на светском нивоу, онда увек волите свог и навијате само за свог када игра. Величате свог и да је 1001. И тако је свуда.

Питам се питам се

pre 3 godine

Осам метара иза основне линије,нисам приметио да је ретернирао из другог реда гледалишта.Или је лош превод или се Надалова мера за дужину не учи у школи.

Pravi stari Čačanin

pre 3 godine

Oni ti kroz celu karijeru nose ruzicaste dresove, pa svetlo plave i sve neke nezne boje. Znamo da ih zato volis i koja je to vrsta ljubavi!!!
(izadji iz ormara, decko!, 07. novembar 2020 21:01)

Verovatno ona koju ti dobro poznaješ.

neko

pre 3 godine

Uvek je Rafaa bio normalan i čestitao sportski bez omalovažavanja protivnika.

Juče nije mogao ništa Aci prosto bio bolji tokom čitavog meča.