Subota, 31.10.2020.

08:45

Kirjos o pobedi Sonega: Genijalno

Nik Kirjos, 44. teniser sveta, čestitao je Lorencu Sonegu na najvećoj pobedi u karijeri izvojevanoj protiv Novaka Đokovića.

Izvor: PT

Kirjos o pobedi Sonega: Genijalno IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

72 Komentari

Sortiraj po:

bmiles

pre 3 godine

Ova neotesena i vulgarna osoba sa tvit paznjom nepotrebna je portalu B92."Zaratio
je sa svim teniserima izuzev anglosaksonskim vedetama i ATP miljenicima kao poslednja sansa da se zadrzi primat nastupom na sceni Nadala i Novaka!Ne razumem ga, koreni Grcki pomesani sa ugnjetanim Aboridjanima,koji su u ime njenog visocanstva zamalo unisteni, poput indijanaca u USA.valjda bi trebalo da bude obrnuto!? Pored toga busa se u grudi jer je pobedio Djokovica i Nadala,doduse na turnirima u 2 od 3 dobijena seta,ali nikad nije mogao da ih pobedi na GS,nije imao tu sansu protiv Novaka a Nadal ga pobedio,nikad dogurao do zavrsnog turnira,nikad usao u prvih deset ATP liste,pa zaista postavavljanje na ovom portali je bespotrebno!?Uz opasku da kad nesto uradi u svojoj karijeri moze biti postavljen ovako cini mi se da to radite radi love!?

Грешка у читању

pre 3 godine

@ Никола. Ајде лепо прочитај шта сам написао и где помињем да је Новак ГОАТ,кад читаш мораш и правилно да схватиш поенту а она је следећа,сва тројица ће имати неке недостатке у тој трци за ГОАТА.Није спорно ништа што си поменуо у вези са ГС,споран је онај део са кловном Кирјосом јер по томе значи да ни Надал не може бити ГОАТ јер га је неко добио 30+ мечева.Да је баба довро уснила подсетићу те после следеће победе Новака против Надала.

Nikola

pre 3 godine

(Бројеви, 31. oktobar 2020 17:15)

Ko nije sposoban da pobedi klovna Kirjosa i ko namerno gubi mečeve, nikada neće biti goat.
Za Nadala ne brini, on je uvek bolji od Novaka kad je najvažnije, na GS turnirima gde ima skor 16-10, dok je Novak te dve ukupne pobede više skupio na Mastersima i veštim izbegavanjem Nadala u vreme kad mu se takođe "nije igralo" pre 3-4 godine.
Kad bi h2h bio glavno merilo, onda bi Rodik bio bolji igrač od Nola, a u stvarnosti ima samo jedan GS.
Što se prognoza tiče, to ti je ono, što je babi milo, to joj se i snilo.
Nadal je u klubu 20 sa velikim šansama da nastavi niz.
Za poslednjih pet godina, Novak mu se približio samo za jedan slem, pa ti sračunaj digitronom kakve su mu šanse u budućnosti uz sve jače mlade snage, koji snagu ne crpe iz bobica i lažnih piramida.

Бројеви

pre 3 godine

То што је оно добило Новака два од два највише говори о њему,значи има таленат,знање али због главе оно ће као највећи успех у каријери имати позитиван скор против Новака.Ок,играће још али рецимо да тако остане.Ја сам Новаков навијач и стварно ме не додирују те победе осредњих играча(ово је у контексту освојених титула)против Новака.Али пошто ови који немају омиљеног тенисера јер уствари навијају против Новака то потенцирају,као и причу да је Рафа ГОАТ,имам питање за њих.Господо хејтери како ће неко у будућнлсти рећи за Рафу да је ГОАТ кад је постојао момак који га је добио преко тридесет пута(па чак и хејтерима је јасно да ће се 29 пре или касније претворити у 30+).Да ли је и један тенисер у задњих 30 година изгубио 30 мечева од неког тенисера.Драги хејтери нема двостуких аршина јер су чињенице неумољиве.

Nik

pre 3 godine

A čime se ti sine baviš?
(Горан, 31. oktobar 2020 13:54)

Tenisom.
Pobedio sam vašeg foliranta i lažnog goata, gde god sam ga sreo ?

Nik

pre 3 godine

Znači, čestitao Novak, tako što je Sonega pljunuo u lice i rekao mu, pobedio si jer se meni nije igralo, a ne što si ti igrao bolje.
Lepa čestitka, nema šta.

Statističar

pre 3 godine

Jadnicak.. Ostace zauvek neostvareni talenat. Znao je da moze bolje, ali nije imao pameti i sposobnosti da to ostvari, pa frustracije iskazuje preko drustvenih mreza.
(srle, 31. oktobar 2020 12:14)

Ali je imao dovoljno pameti i sposobnosti da odere najvećeg srpskog foliranta N.Djokovića, a ovaj njega nikada.

My name is Kirjos, Nik Kirjos

pre 3 godine

Kirijos.. Najveci uspesi su mu ooruke na tviteru oosle piraza Novaka.. Smešno... Mislim zašto uopšte prenosimo njegove poruke i dajemo im pažnju?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (milan76, 31. oktobar 2020 15:16)

Stvarno ne znaš koji mu je najveći uspeh u tenisu ?
Ono što nolobotovi najviše vole, h2h protiv Nola, bez poraza do sada.

Razocarani Srbin

pre 3 godine

Gospodo zemljaci,procitah vest da se Djokovic zaputio na sahranu. Tako da moje vidjenje jucerasnjeg meca ipak ima nekog osnova...a vi lupajte minuse. mislite da je izgubio jer ne zna da igra,jer je ovakav, onakakv kako god. Uzmite sliku Nadala ili onog razmazenog lipicaneta pa okacite u sobi...trazite zbog njih i drzavljanstvo da dobijete...vasa stvar... Na kraju krajeva svako moze da izgubi, da mu se desi debakl...pa i Djokovic... Samo na zalost zbog svog uspeha ima toliko sujetnih zemljaka koji ga pljuju na svakom koraku. Al mozete da mu pljunete pod prozor...eno ga u Westu 65

II

pre 3 godine

Zasto je Kirjos idiot ili jos ne znam sta, po vama, ako je cestitao Sonegi rekavsi za pobedu da je genijalna. Jeste to bila genijalna pobeda, decko je dao sve u tom mecu gde njegov protivnik nije mogao nista da uradi a to se videlo i po panici u njegovim ocima dok je pokusavao da preokrene mec u 2. setu. Sto je jos gore Sonegin protivnik kukavicki i podcenjivacki izjavljuje da mu se nije igralo umesto da pristojno, dostojanstveno i kulturno cestita Sonegi pobedu.

Eugen

pre 3 godine

Za ovaj sramni, ponizavajuci Djokovicev poraz kriv je Amfilohije, jer je umro u nevreme. Mogao je bar da saceka da se mec zavri pa onda da umire ovako, Noli puklo srce kad je cuo da je Amfilohije otisao na neko bolje mesto i vise mu nije bilo do igre, do tenisa, a kako je rekao, u Bec je ionako dosao samo da bi zadrzao prvo mesto na ATP listi, inace turnir kao turnir ga ne interesuje uopste.

milan76

pre 3 godine

Kirijos.. Najveci uspesi su mu ooruke na tviteru oosle piraza Novaka.. Smešno... Mislim zašto uopšte prenosimo njegove poruke i dajemo im pažnju?

"Јунак"

pre 3 godine

Забио се у своју собу,не сме нос да провири напоље и куцка по тастатури.И то се зове човек,мушко.

Ako su ruze, procvetace...

pre 3 godine

@Jedva stvar me kopka...Kako su Visko i botovi pre kraja meča i izjave koju je dao ovaj, znali da je kao smrt Amfilohija razlog za njegovu lošu igru tj ne igranje?
(Srki, 31. oktobar 2020 12:38)

Tako lepo, sto je vecina Srba juce bila tuzna i melaholicna, zato sto je velika vecina nas (osim komunistickih olupina) zalila odlazak jednog od najvecih i najbitniji i najobrazovanijieg srbina u proteklih 100 godina( nekako gle cuda i ostala dvojca su svestena lica Vladika Nikolaj Velimirovic i nas patrijarh Pavle). Novak ga je licno poznavao, a svako ko je imao priliku da upozna Amfilohija, njemj je djedo uvek ostao urezna u srcu, toliko je veliki bio. To sto si ti od loseg oca i jos gore majke, pa si preskocio kucno vaspitanje i obrazovanje, ne znaci da su svi kao ti. Nama je Novakova bol poznata jer je delimo

armija

pre 3 godine

Ajde razumem Kirjosa, sujeta jer se bave istim sportom a ovaj najbolji... Rodjen covek sa greskom u glavi... Ali koja je bolest ovih nasih koji pljuju Djokovica? Je li vas bije sujeta sto ste nebitni i nepoznati i sto cete takvi i da umrete ili je nesto drugo u pitanju? Svakako treba ispitati, to nigde ne postoji, da ne zarazimo neku drugu naciju...

Nenad47

pre 3 godine

Da je hteo Novak bi ga pojeo za dorucak.Sta li su ovi mrzitelji uradili u svom zivotu.Verovatno jos malo pa nista.Ziveo ti nama legendo.

C i n i k

pre 3 godine

Kirjos je off.
Novak je igrao onako kako stvarno nkd nije i bilo je ocigledno da je izasao forme radi, nije hteo da potceni italijana predajom ali realno, mozda je bilo bolje da je Novak predao mec..

unknown

pre 3 godine

Sta je genijalno sto neko statira i nece da igra a onaj drugi je pobedio nema sta moze da se diči!!Smesna pobeda a jos bednija NEigra prvog igraca sveta jer mu se nije igralo,ali takve si vrednosti danas nije bitno sta kako na koji nacin bitno je da su svi videli duha od Djikovica ali su racunali da je on igrao svoju igru i tako i izgubio ovaj mali i sam nije znao gde se nalazi i sta se ovde desava!! Ali shvatam da ti je genijalno sto si 44ti igrac i da svako ko pobedi Novaka i na bilo kakav nacin da to tebe ispunjava,ali to je jako BEDNO!

Mikii

pre 3 godine

Колеге су и по месту на АТП листи. 
По небитности такође.
(питам за друга, 31. oktobar 2020 13:26)

Dva takva nebitna lika, kolege po mestu na listi istamburase vasu svetinju ko da je tek krenuo na akademiju kod Pilica. Pa da li vi uopste procitate ono sto napisete? Da li ikada mucnete tim glavurdama pre upotrebe? Kakvi opskurni likovi su ovi nolovci, to je neverovatno.

Mikii

pre 3 godine

Gospodine Jumko, taj je predao meč prošle godine Vavri na US Openu. Video je da će da izgubi, pa se uhvatio za lakat.
(Srki, 31. oktobar 2020 12:30)

Aj sto je video da ce da izgubi, nego sto ga Wawro ponizavao na terenu. To je Nolo zeleo da izbegne, ali evo, stiglo ga ove godine.

Ton

pre 3 godine

Dobar je Sanogo ali svaku utakmicu dobije zuti karton i posle mora da igra dosta opreznije. Trebalo bi da se poradi sa njim na psiholoskom planu.

Feudalna svest u modernom dobu

pre 3 godine

Jedva stvar me kopka...Kako su Visko i botovi pre kraja meča i izjave koju je dao ovaj, znali da je kao smrt Amfilohija razlog za njegovu lošu igru tj ne igranje?
(Srki, 31. oktobar 2020 12:38)

Jednostavno, Srki je, kad je u drugom setu bilo 1:4, svima poslao poruku da objasne "celom svetu", posebno "anglosaksoncima", da je Novak bio skrhan od tuge i bola zbog smrti cetinjskog mitropolita. Imaju oni Štab za opsenu prostote, imaju sirove botove i imaju dogovor sa režimom da se Novak forsira kao najveći Srbin "svih vremena", takozvani "goat", koji stasao u zlatno doba našeg Perikla.

Radoslav

pre 3 godine

Ljudi, Djokovic je ovo radio pre 12 godina redovno... Sta se cudite? Ponekad je i predao mec kada je video da ce izgubiti.
(Jumko, 31. oktobar 2020 12:15)

Gospodine Jumko, taj je predao meč prošle godine Vavri na US Openu. Video je da će da izgubi, pa se uhvatio za lakat.
(Srki, 31. oktobar 2020 12:30. Ovaj sam sebi odgovara koja bolestima.

Jumko

pre 3 godine

@Srki Mozda i nisu znali, ali moraju naci brzo izgovor za poraz, pa im je to doslo kao kec na 10! Mogli su i onu staru "da je protivnik odigrao mec zivota", ali je samo 3 gema premalo za takav izgovor...

питам за друга

pre 3 godine

Kiro i Sonega su kolege, nijednom od njih dvojice onaj nije uzeo ni set.
(Srki, 31. oktobar 2020 12:02)

Колеге су и по месту на АТП листи.
По небитности такође.

Srki

pre 3 godine

Ljudi, Djokovic je ovo radio pre 12 godina redovno... Sta se cudite? Ponekad je i predao mec kada je video da ce izgubiti.
(Jumko, 31. oktobar 2020 12:15)

Gospodine Jumko, taj je predao meč prošle godine Vavri na US Openu. Video je da će da izgubi, pa se uhvatio za lakat.

realno

pre 3 godine

44. teniser sveta. Čoveče, koliko se o njemu piše i o njegovom "talentu" pomislio bi čovek da je u top 10. A te priče "mogao bi da osvoji gs da se skoncentriše na tenis" su iste kao što sam ja govorio okolini da sam na fakultetu mogao da imam desetke, ali sam eto tako dobijao sedmice i osmice jer nisam hteo.

Beobrad

pre 3 godine

Samo nek nam je Kirjos radostan, zajedno sa ovdasnjim hijenama!
Bice jos mnogo razloga da cupate kosu, stize London, a i sledeca sezona.
Pobedjuj i gubi kad to zelis Nole, jer ti se moze!

Razocarani Srbin

pre 3 godine

Gledah izjavu Novaka, gotovo sam ubedjen da je covek izgubio kako bi omogucio sebi da sutra bude u CG kako bi odao poslednju pocast pokojnom Amfilohiju... Videcemo u narednih dan dva da li sam u pravu, ali mi nesto kroz njegovu izjavu govori da ga taj mec uopste nije zanimao... Onako lose covek nije odigrao jos od pocetka igranja profesionalnih utakmica... Onako lose moze neko da odigra samo kada igra z akladionicu ili kada je neka visa sila u pitanju... a mislim da za kladionicu nije igrao...

Nemanja Milosevic

pre 3 godine

Nik Kirijos je jedan obican twiteras i nista vise. Do duse, nekad se bavio tenisom, potom je dobio suspenziju i kaznu, i batalio. Lik ove godine od Australije nista nije igrao? Jel to nekome normalno? Osim toga, od 2016 on stagnira, pazite sta vam kazem, nijedno finale Mastersa niti GS, i on sebe naziva kojekavim teniserom? Izgleda ds ce moci da se pohvali samo pobedama protiv Djokovica jer drugi uspeh on nema

srle

pre 3 godine

Jadnicak.. Ostace zauvek neostvareni talenat. Znao je da moze bolje, ali nije imao pameti i sposobnosti da to ostvari, pa frustracije iskazuje preko drustvenih mreza.

Srki

pre 3 godine

Jedva stvar me kopka...Kako su Visko i botovi pre kraja meča i izjave koju je dao ovaj, znali da je kao smrt Amfilohija razlog za njegovu lošu igru tj ne igranje?

Алфабет

pre 3 godine

Тениска старлета Ник Гирос. Нисам ни читао вест шта пише, само дошао да напишем људима из б92 да је ова особа битна за тенис исто колико је битан и за крикет. Маргинална личност. Као кад би Дуди Села сада полудео и почео да бунца глупости о Новаку, Рафи или Фраудеру, као да је појео 4 кила буника.
Или као кад би Јарко Ниеминен написао на фајсбуку или тњитеру своје мишљење о некоме ко је 128 нивоа изнад њега. Само се срамоти, клипан обичан.

milutin

pre 3 godine

Kaiser Roger,11:00

A šta je tvom Rogeru oatalo?
Ništa!
GS mu oborio Rafa, međusobni skor Nole, broj mastersa Nole, broj nedjelja na br1. Nole, zlatni GS Nole.
Čime će se (I vi zajedno) pohvaliti?
A da," lepršavom" igrom. I to bodujte, drugo sve u prašini.
Sve propalo I pored tolike logistike.
Samo je jedan Novak. Možda se neko rodi da potuče Novakove rekorde, ali zasad ga nema.

Predo

pre 3 godine

Upravo mi je Kirhios pao na pamet juče. Znači, ovo što je Novak uradio juče, radili su Fonjini, Per, Kirhios, Tomić i mnogi drugi manje poznati. Ni ej dan od četvorice nabrojanih nije baš neki uzor. Gubio je Đoković i ranije taktički, često se trudio i da nam stavi do znanja da je to tako. Bilo je barem desetak takvih poraza, ali nikada ovako kao juče. Ovo ej nepoštovanje publike i turnira. Ljudi plaćaju da vas gledaju. Zamislimo da se ovako ponašaju muzičari na koncertu ili glumci u pozorištu. Tu je samo jedno pitanje: Da li ti je stalo do mišljenja ljudi ili nije? Ljudi poput nas ,a ne idiota poput Kirhiosa. Ako nije, onda je ovo sasvim u redu.

comi

pre 3 godine

Koliko mržnje prema jednom od najboljih sportista na svetu! Đoković jako dobro zna šta radi, on ima cilj da obara rekorde, a rekordi se obaraju i dobrom matematikom. Pametan je on dečko!

Jumko

pre 3 godine

@Popop Nije odradio nista takticki, a i zasto bi? Zbog branjenja 150 poena sledece godine? Glupost! Mali ga je natamburao kao Rafa pre 3 nedelje i to je cela istina! Ne trazite glupe izgovore gde ih nema...

Jumko

pre 3 godine

Dobro, Nik, pobedio je jer se Djokovicu nije igralo, uopste Lorenco nije bio bolji! I ti kada si ga tukao mu se nije igralo... Kada mu se igralo, a bio je porazen, onda je protivnik odigrao mec zivota! Pa ti to ne znas!? To je poznata cinjenica...

panter pudlica

pre 3 godine

Kirjos vodi 2:0 protiv laznog Goata tako da ima pravo da cestita Sonegu.
(Kaiser Roger, 31. oktobar 2020 11:00)

Izvini, a šta je osvojio posle te dve pobede? Đoković iza sebe ima 80 titula, koliko taj lajavac ima ?
A kad već klasifikuješ samo međusobni skor, da te pitam koji je onda izmešu Đokovića i Nadala i tvog Rođe?
Ako je lažni, što je onda u plusu?
Ispao si glup, a nisi ni svestan...

Popop

pre 3 godine

Prvo mu kazete ne trosi se na gluposti, skoncetrisi se na velike stvari, ostavi se malih turnira, fondacija, organizacija i stvari koji ti skrecu paznju sa glavnih ciljeva, a sad kad je takticki poceo da radi onda ni to ne valja. Ne znate vi bolje od noleta, to sigurno. Pozz iz podgorice

Frozen Throne 123

pre 3 godine

Voleo bih i ja da čestitam Niku neki uspeh, na primer kad se vrati u Top 20, samo se bojim da se to nikada neće desiti hahahahahah. Za početak neka proba da se održi u Top 50. Mada gledajući njegov mentalni sklop biće mu zaista teško. A da, da bi uopšte imao mentalni sklop prvo Nik mora da ima mozak. :)

Nole ZAUVEK!

pre 3 godine

E moj niče Srbija ti sve najgore kliče. Genijalno je kad si u pričama svih ljubitelja belog sporta za najvećeg IKADA, ej bre IKADA!!! Tako da je stvarno više smešno šta ti dečko radiš!

panter pudlica

pre 3 godine

Kirjos vodi 2:0 protiv laznog Goata tako da ima pravo da cestita Sonegu.
(Kaiser Roger, 31. oktobar 2020 11:00)

Izvini, a šta je osvojio posle te dve pobede? Đoković iza sebe ima 80 titula, koliko taj lajavac ima ?
A kad već klasifikuješ samo međusobni skor, da te pitam koji je onda izmešu Đokovića i Nadala i tvog Rođe?
Ako je lažni, što je onda u plusu?
Ispao si glup, a nisi ni svestan...

Predo

pre 3 godine

Upravo mi je Kirhios pao na pamet juče. Znači, ovo što je Novak uradio juče, radili su Fonjini, Per, Kirhios, Tomić i mnogi drugi manje poznati. Ni ej dan od četvorice nabrojanih nije baš neki uzor. Gubio je Đoković i ranije taktički, često se trudio i da nam stavi do znanja da je to tako. Bilo je barem desetak takvih poraza, ali nikada ovako kao juče. Ovo ej nepoštovanje publike i turnira. Ljudi plaćaju da vas gledaju. Zamislimo da se ovako ponašaju muzičari na koncertu ili glumci u pozorištu. Tu je samo jedno pitanje: Da li ti je stalo do mišljenja ljudi ili nije? Ljudi poput nas ,a ne idiota poput Kirhiosa. Ako nije, onda je ovo sasvim u redu.

Jumko

pre 3 godine

@Popop Nije odradio nista takticki, a i zasto bi? Zbog branjenja 150 poena sledece godine? Glupost! Mali ga je natamburao kao Rafa pre 3 nedelje i to je cela istina! Ne trazite glupe izgovore gde ih nema...

Jumko

pre 3 godine

Dobro, Nik, pobedio je jer se Djokovicu nije igralo, uopste Lorenco nije bio bolji! I ti kada si ga tukao mu se nije igralo... Kada mu se igralo, a bio je porazen, onda je protivnik odigrao mec zivota! Pa ti to ne znas!? To je poznata cinjenica...

Nole ZAUVEK!

pre 3 godine

E moj niče Srbija ti sve najgore kliče. Genijalno je kad si u pričama svih ljubitelja belog sporta za najvećeg IKADA, ej bre IKADA!!! Tako da je stvarno više smešno šta ti dečko radiš!

srle

pre 3 godine

Jadnicak.. Ostace zauvek neostvareni talenat. Znao je da moze bolje, ali nije imao pameti i sposobnosti da to ostvari, pa frustracije iskazuje preko drustvenih mreza.

milutin

pre 3 godine

Kaiser Roger,11:00

A šta je tvom Rogeru oatalo?
Ništa!
GS mu oborio Rafa, međusobni skor Nole, broj mastersa Nole, broj nedjelja na br1. Nole, zlatni GS Nole.
Čime će se (I vi zajedno) pohvaliti?
A da," lepršavom" igrom. I to bodujte, drugo sve u prašini.
Sve propalo I pored tolike logistike.
Samo je jedan Novak. Možda se neko rodi da potuče Novakove rekorde, ali zasad ga nema.

Popop

pre 3 godine

Prvo mu kazete ne trosi se na gluposti, skoncetrisi se na velike stvari, ostavi se malih turnira, fondacija, organizacija i stvari koji ti skrecu paznju sa glavnih ciljeva, a sad kad je takticki poceo da radi onda ni to ne valja. Ne znate vi bolje od noleta, to sigurno. Pozz iz podgorice

Beobrad

pre 3 godine

Samo nek nam je Kirjos radostan, zajedno sa ovdasnjim hijenama!
Bice jos mnogo razloga da cupate kosu, stize London, a i sledeca sezona.
Pobedjuj i gubi kad to zelis Nole, jer ti se moze!

comi

pre 3 godine

Koliko mržnje prema jednom od najboljih sportista na svetu! Đoković jako dobro zna šta radi, on ima cilj da obara rekorde, a rekordi se obaraju i dobrom matematikom. Pametan je on dečko!

realno

pre 3 godine

44. teniser sveta. Čoveče, koliko se o njemu piše i o njegovom "talentu" pomislio bi čovek da je u top 10. A te priče "mogao bi da osvoji gs da se skoncentriše na tenis" su iste kao što sam ja govorio okolini da sam na fakultetu mogao da imam desetke, ali sam eto tako dobijao sedmice i osmice jer nisam hteo.

Алфабет

pre 3 godine

Тениска старлета Ник Гирос. Нисам ни читао вест шта пише, само дошао да напишем људима из б92 да је ова особа битна за тенис исто колико је битан и за крикет. Маргинална личност. Као кад би Дуди Села сада полудео и почео да бунца глупости о Новаку, Рафи или Фраудеру, као да је појео 4 кила буника.
Или као кад би Јарко Ниеминен написао на фајсбуку или тњитеру своје мишљење о некоме ко је 128 нивоа изнад њега. Само се срамоти, клипан обичан.

Radoslav

pre 3 godine

Ljudi, Djokovic je ovo radio pre 12 godina redovno... Sta se cudite? Ponekad je i predao mec kada je video da ce izgubiti.
(Jumko, 31. oktobar 2020 12:15)

Gospodine Jumko, taj je predao meč prošle godine Vavri na US Openu. Video je da će da izgubi, pa se uhvatio za lakat.
(Srki, 31. oktobar 2020 12:30. Ovaj sam sebi odgovara koja bolestima.

питам за друга

pre 3 godine

Kiro i Sonega su kolege, nijednom od njih dvojice onaj nije uzeo ni set.
(Srki, 31. oktobar 2020 12:02)

Колеге су и по месту на АТП листи.
По небитности такође.

Frozen Throne 123

pre 3 godine

Voleo bih i ja da čestitam Niku neki uspeh, na primer kad se vrati u Top 20, samo se bojim da se to nikada neće desiti hahahahahah. Za početak neka proba da se održi u Top 50. Mada gledajući njegov mentalni sklop biće mu zaista teško. A da, da bi uopšte imao mentalni sklop prvo Nik mora da ima mozak. :)

Srki

pre 3 godine

Jedva stvar me kopka...Kako su Visko i botovi pre kraja meča i izjave koju je dao ovaj, znali da je kao smrt Amfilohija razlog za njegovu lošu igru tj ne igranje?

Feudalna svest u modernom dobu

pre 3 godine

Jedva stvar me kopka...Kako su Visko i botovi pre kraja meča i izjave koju je dao ovaj, znali da je kao smrt Amfilohija razlog za njegovu lošu igru tj ne igranje?
(Srki, 31. oktobar 2020 12:38)

Jednostavno, Srki je, kad je u drugom setu bilo 1:4, svima poslao poruku da objasne "celom svetu", posebno "anglosaksoncima", da je Novak bio skrhan od tuge i bola zbog smrti cetinjskog mitropolita. Imaju oni Štab za opsenu prostote, imaju sirove botove i imaju dogovor sa režimom da se Novak forsira kao najveći Srbin "svih vremena", takozvani "goat", koji stasao u zlatno doba našeg Perikla.

Nenad47

pre 3 godine

Da je hteo Novak bi ga pojeo za dorucak.Sta li su ovi mrzitelji uradili u svom zivotu.Verovatno jos malo pa nista.Ziveo ti nama legendo.

Jumko

pre 3 godine

@Srki Mozda i nisu znali, ali moraju naci brzo izgovor za poraz, pa im je to doslo kao kec na 10! Mogli su i onu staru "da je protivnik odigrao mec zivota", ali je samo 3 gema premalo za takav izgovor...

Srki

pre 3 godine

Ljudi, Djokovic je ovo radio pre 12 godina redovno... Sta se cudite? Ponekad je i predao mec kada je video da ce izgubiti.
(Jumko, 31. oktobar 2020 12:15)

Gospodine Jumko, taj je predao meč prošle godine Vavri na US Openu. Video je da će da izgubi, pa se uhvatio za lakat.

Nemanja Milosevic

pre 3 godine

Nik Kirijos je jedan obican twiteras i nista vise. Do duse, nekad se bavio tenisom, potom je dobio suspenziju i kaznu, i batalio. Lik ove godine od Australije nista nije igrao? Jel to nekome normalno? Osim toga, od 2016 on stagnira, pazite sta vam kazem, nijedno finale Mastersa niti GS, i on sebe naziva kojekavim teniserom? Izgleda ds ce moci da se pohvali samo pobedama protiv Djokovica jer drugi uspeh on nema

Razocarani Srbin

pre 3 godine

Gospodo zemljaci,procitah vest da se Djokovic zaputio na sahranu. Tako da moje vidjenje jucerasnjeg meca ipak ima nekog osnova...a vi lupajte minuse. mislite da je izgubio jer ne zna da igra,jer je ovakav, onakakv kako god. Uzmite sliku Nadala ili onog razmazenog lipicaneta pa okacite u sobi...trazite zbog njih i drzavljanstvo da dobijete...vasa stvar... Na kraju krajeva svako moze da izgubi, da mu se desi debakl...pa i Djokovic... Samo na zalost zbog svog uspeha ima toliko sujetnih zemljaka koji ga pljuju na svakom koraku. Al mozete da mu pljunete pod prozor...eno ga u Westu 65

Eugen

pre 3 godine

Za ovaj sramni, ponizavajuci Djokovicev poraz kriv je Amfilohije, jer je umro u nevreme. Mogao je bar da saceka da se mec zavri pa onda da umire ovako, Noli puklo srce kad je cuo da je Amfilohije otisao na neko bolje mesto i vise mu nije bilo do igre, do tenisa, a kako je rekao, u Bec je ionako dosao samo da bi zadrzao prvo mesto na ATP listi, inace turnir kao turnir ga ne interesuje uopste.

II

pre 3 godine

Zasto je Kirjos idiot ili jos ne znam sta, po vama, ako je cestitao Sonegi rekavsi za pobedu da je genijalna. Jeste to bila genijalna pobeda, decko je dao sve u tom mecu gde njegov protivnik nije mogao nista da uradi a to se videlo i po panici u njegovim ocima dok je pokusavao da preokrene mec u 2. setu. Sto je jos gore Sonegin protivnik kukavicki i podcenjivacki izjavljuje da mu se nije igralo umesto da pristojno, dostojanstveno i kulturno cestita Sonegi pobedu.

Nik

pre 3 godine

A čime se ti sine baviš?
(Горан, 31. oktobar 2020 13:54)

Tenisom.
Pobedio sam vašeg foliranta i lažnog goata, gde god sam ga sreo ?

"Јунак"

pre 3 godine

Забио се у своју собу,не сме нос да провири напоље и куцка по тастатури.И то се зове човек,мушко.

Nik

pre 3 godine

Znači, čestitao Novak, tako što je Sonega pljunuo u lice i rekao mu, pobedio si jer se meni nije igralo, a ne što si ti igrao bolje.
Lepa čestitka, nema šta.

C i n i k

pre 3 godine

Kirjos je off.
Novak je igrao onako kako stvarno nkd nije i bilo je ocigledno da je izasao forme radi, nije hteo da potceni italijana predajom ali realno, mozda je bilo bolje da je Novak predao mec..

armija

pre 3 godine

Ajde razumem Kirjosa, sujeta jer se bave istim sportom a ovaj najbolji... Rodjen covek sa greskom u glavi... Ali koja je bolest ovih nasih koji pljuju Djokovica? Je li vas bije sujeta sto ste nebitni i nepoznati i sto cete takvi i da umrete ili je nesto drugo u pitanju? Svakako treba ispitati, to nigde ne postoji, da ne zarazimo neku drugu naciju...

Ako su ruze, procvetace...

pre 3 godine

@Jedva stvar me kopka...Kako su Visko i botovi pre kraja meča i izjave koju je dao ovaj, znali da je kao smrt Amfilohija razlog za njegovu lošu igru tj ne igranje?
(Srki, 31. oktobar 2020 12:38)

Tako lepo, sto je vecina Srba juce bila tuzna i melaholicna, zato sto je velika vecina nas (osim komunistickih olupina) zalila odlazak jednog od najvecih i najbitniji i najobrazovanijieg srbina u proteklih 100 godina( nekako gle cuda i ostala dvojca su svestena lica Vladika Nikolaj Velimirovic i nas patrijarh Pavle). Novak ga je licno poznavao, a svako ko je imao priliku da upozna Amfilohija, njemj je djedo uvek ostao urezna u srcu, toliko je veliki bio. To sto si ti od loseg oca i jos gore majke, pa si preskocio kucno vaspitanje i obrazovanje, ne znaci da su svi kao ti. Nama je Novakova bol poznata jer je delimo

My name is Kirjos, Nik Kirjos

pre 3 godine

Kirijos.. Najveci uspesi su mu ooruke na tviteru oosle piraza Novaka.. Smešno... Mislim zašto uopšte prenosimo njegove poruke i dajemo im pažnju?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (milan76, 31. oktobar 2020 15:16)

Stvarno ne znaš koji mu je najveći uspeh u tenisu ?
Ono što nolobotovi najviše vole, h2h protiv Nola, bez poraza do sada.

Razocarani Srbin

pre 3 godine

Gledah izjavu Novaka, gotovo sam ubedjen da je covek izgubio kako bi omogucio sebi da sutra bude u CG kako bi odao poslednju pocast pokojnom Amfilohiju... Videcemo u narednih dan dva da li sam u pravu, ali mi nesto kroz njegovu izjavu govori da ga taj mec uopste nije zanimao... Onako lose covek nije odigrao jos od pocetka igranja profesionalnih utakmica... Onako lose moze neko da odigra samo kada igra z akladionicu ili kada je neka visa sila u pitanju... a mislim da za kladionicu nije igrao...

Mikii

pre 3 godine

Колеге су и по месту на АТП листи. 
По небитности такође.
(питам за друга, 31. oktobar 2020 13:26)

Dva takva nebitna lika, kolege po mestu na listi istamburase vasu svetinju ko da je tek krenuo na akademiju kod Pilica. Pa da li vi uopste procitate ono sto napisete? Da li ikada mucnete tim glavurdama pre upotrebe? Kakvi opskurni likovi su ovi nolovci, to je neverovatno.

Бројеви

pre 3 godine

То што је оно добило Новака два од два највише говори о њему,значи има таленат,знање али због главе оно ће као највећи успех у каријери имати позитиван скор против Новака.Ок,играће још али рецимо да тако остане.Ја сам Новаков навијач и стварно ме не додирују те победе осредњих играча(ово је у контексту освојених титула)против Новака.Али пошто ови који немају омиљеног тенисера јер уствари навијају против Новака то потенцирају,као и причу да је Рафа ГОАТ,имам питање за њих.Господо хејтери како ће неко у будућнлсти рећи за Рафу да је ГОАТ кад је постојао момак који га је добио преко тридесет пута(па чак и хејтерима је јасно да ће се 29 пре или касније претворити у 30+).Да ли је и један тенисер у задњих 30 година изгубио 30 мечева од неког тенисера.Драги хејтери нема двостуких аршина јер су чињенице неумољиве.

Nikola

pre 3 godine

(Бројеви, 31. oktobar 2020 17:15)

Ko nije sposoban da pobedi klovna Kirjosa i ko namerno gubi mečeve, nikada neće biti goat.
Za Nadala ne brini, on je uvek bolji od Novaka kad je najvažnije, na GS turnirima gde ima skor 16-10, dok je Novak te dve ukupne pobede više skupio na Mastersima i veštim izbegavanjem Nadala u vreme kad mu se takođe "nije igralo" pre 3-4 godine.
Kad bi h2h bio glavno merilo, onda bi Rodik bio bolji igrač od Nola, a u stvarnosti ima samo jedan GS.
Što se prognoza tiče, to ti je ono, što je babi milo, to joj se i snilo.
Nadal je u klubu 20 sa velikim šansama da nastavi niz.
Za poslednjih pet godina, Novak mu se približio samo za jedan slem, pa ti sračunaj digitronom kakve su mu šanse u budućnosti uz sve jače mlade snage, koji snagu ne crpe iz bobica i lažnih piramida.

Mikii

pre 3 godine

Gospodine Jumko, taj je predao meč prošle godine Vavri na US Openu. Video je da će da izgubi, pa se uhvatio za lakat.
(Srki, 31. oktobar 2020 12:30)

Aj sto je video da ce da izgubi, nego sto ga Wawro ponizavao na terenu. To je Nolo zeleo da izbegne, ali evo, stiglo ga ove godine.

Statističar

pre 3 godine

Jadnicak.. Ostace zauvek neostvareni talenat. Znao je da moze bolje, ali nije imao pameti i sposobnosti da to ostvari, pa frustracije iskazuje preko drustvenih mreza.
(srle, 31. oktobar 2020 12:14)

Ali je imao dovoljno pameti i sposobnosti da odere najvećeg srpskog foliranta N.Djokovića, a ovaj njega nikada.

milan76

pre 3 godine

Kirijos.. Najveci uspesi su mu ooruke na tviteru oosle piraza Novaka.. Smešno... Mislim zašto uopšte prenosimo njegove poruke i dajemo im pažnju?

Ton

pre 3 godine

Dobar je Sanogo ali svaku utakmicu dobije zuti karton i posle mora da igra dosta opreznije. Trebalo bi da se poradi sa njim na psiholoskom planu.

bmiles

pre 3 godine

Ova neotesena i vulgarna osoba sa tvit paznjom nepotrebna je portalu B92."Zaratio
je sa svim teniserima izuzev anglosaksonskim vedetama i ATP miljenicima kao poslednja sansa da se zadrzi primat nastupom na sceni Nadala i Novaka!Ne razumem ga, koreni Grcki pomesani sa ugnjetanim Aboridjanima,koji su u ime njenog visocanstva zamalo unisteni, poput indijanaca u USA.valjda bi trebalo da bude obrnuto!? Pored toga busa se u grudi jer je pobedio Djokovica i Nadala,doduse na turnirima u 2 od 3 dobijena seta,ali nikad nije mogao da ih pobedi na GS,nije imao tu sansu protiv Novaka a Nadal ga pobedio,nikad dogurao do zavrsnog turnira,nikad usao u prvih deset ATP liste,pa zaista postavavljanje na ovom portali je bespotrebno!?Uz opasku da kad nesto uradi u svojoj karijeri moze biti postavljen ovako cini mi se da to radite radi love!?

Грешка у читању

pre 3 godine

@ Никола. Ајде лепо прочитај шта сам написао и где помињем да је Новак ГОАТ,кад читаш мораш и правилно да схватиш поенту а она је следећа,сва тројица ће имати неке недостатке у тој трци за ГОАТА.Није спорно ништа што си поменуо у вези са ГС,споран је онај део са кловном Кирјосом јер по томе значи да ни Надал не може бити ГОАТ јер га је неко добио 30+ мечева.Да је баба довро уснила подсетићу те после следеће победе Новака против Надала.

unknown

pre 3 godine

Sta je genijalno sto neko statira i nece da igra a onaj drugi je pobedio nema sta moze da se diči!!Smesna pobeda a jos bednija NEigra prvog igraca sveta jer mu se nije igralo,ali takve si vrednosti danas nije bitno sta kako na koji nacin bitno je da su svi videli duha od Djikovica ali su racunali da je on igrao svoju igru i tako i izgubio ovaj mali i sam nije znao gde se nalazi i sta se ovde desava!! Ali shvatam da ti je genijalno sto si 44ti igrac i da svako ko pobedi Novaka i na bilo kakav nacin da to tebe ispunjava,ali to je jako BEDNO!

Jumko

pre 3 godine

Dobro, Nik, pobedio je jer se Djokovicu nije igralo, uopste Lorenco nije bio bolji! I ti kada si ga tukao mu se nije igralo... Kada mu se igralo, a bio je porazen, onda je protivnik odigrao mec zivota! Pa ti to ne znas!? To je poznata cinjenica...

Jumko

pre 3 godine

@Popop Nije odradio nista takticki, a i zasto bi? Zbog branjenja 150 poena sledece godine? Glupost! Mali ga je natamburao kao Rafa pre 3 nedelje i to je cela istina! Ne trazite glupe izgovore gde ih nema...

comi

pre 3 godine

Koliko mržnje prema jednom od najboljih sportista na svetu! Đoković jako dobro zna šta radi, on ima cilj da obara rekorde, a rekordi se obaraju i dobrom matematikom. Pametan je on dečko!

panter pudlica

pre 3 godine

Kirjos vodi 2:0 protiv laznog Goata tako da ima pravo da cestita Sonegu.
(Kaiser Roger, 31. oktobar 2020 11:00)

Izvini, a šta je osvojio posle te dve pobede? Đoković iza sebe ima 80 titula, koliko taj lajavac ima ?
A kad već klasifikuješ samo međusobni skor, da te pitam koji je onda izmešu Đokovića i Nadala i tvog Rođe?
Ako je lažni, što je onda u plusu?
Ispao si glup, a nisi ni svestan...

milutin

pre 3 godine

Kaiser Roger,11:00

A šta je tvom Rogeru oatalo?
Ništa!
GS mu oborio Rafa, međusobni skor Nole, broj mastersa Nole, broj nedjelja na br1. Nole, zlatni GS Nole.
Čime će se (I vi zajedno) pohvaliti?
A da," lepršavom" igrom. I to bodujte, drugo sve u prašini.
Sve propalo I pored tolike logistike.
Samo je jedan Novak. Možda se neko rodi da potuče Novakove rekorde, ali zasad ga nema.

Srki

pre 3 godine

Ljudi, Djokovic je ovo radio pre 12 godina redovno... Sta se cudite? Ponekad je i predao mec kada je video da ce izgubiti.
(Jumko, 31. oktobar 2020 12:15)

Gospodine Jumko, taj je predao meč prošle godine Vavri na US Openu. Video je da će da izgubi, pa se uhvatio za lakat.

Eugen

pre 3 godine

Za ovaj sramni, ponizavajuci Djokovicev poraz kriv je Amfilohije, jer je umro u nevreme. Mogao je bar da saceka da se mec zavri pa onda da umire ovako, Noli puklo srce kad je cuo da je Amfilohije otisao na neko bolje mesto i vise mu nije bilo do igre, do tenisa, a kako je rekao, u Bec je ionako dosao samo da bi zadrzao prvo mesto na ATP listi, inace turnir kao turnir ga ne interesuje uopste.

Nole ZAUVEK!

pre 3 godine

E moj niče Srbija ti sve najgore kliče. Genijalno je kad si u pričama svih ljubitelja belog sporta za najvećeg IKADA, ej bre IKADA!!! Tako da je stvarno više smešno šta ti dečko radiš!

Razocarani Srbin

pre 3 godine

Gledah izjavu Novaka, gotovo sam ubedjen da je covek izgubio kako bi omogucio sebi da sutra bude u CG kako bi odao poslednju pocast pokojnom Amfilohiju... Videcemo u narednih dan dva da li sam u pravu, ali mi nesto kroz njegovu izjavu govori da ga taj mec uopste nije zanimao... Onako lose covek nije odigrao jos od pocetka igranja profesionalnih utakmica... Onako lose moze neko da odigra samo kada igra z akladionicu ili kada je neka visa sila u pitanju... a mislim da za kladionicu nije igrao...

Ako su ruze, procvetace...

pre 3 godine

@Jedva stvar me kopka...Kako su Visko i botovi pre kraja meča i izjave koju je dao ovaj, znali da je kao smrt Amfilohija razlog za njegovu lošu igru tj ne igranje?
(Srki, 31. oktobar 2020 12:38)

Tako lepo, sto je vecina Srba juce bila tuzna i melaholicna, zato sto je velika vecina nas (osim komunistickih olupina) zalila odlazak jednog od najvecih i najbitniji i najobrazovanijieg srbina u proteklih 100 godina( nekako gle cuda i ostala dvojca su svestena lica Vladika Nikolaj Velimirovic i nas patrijarh Pavle). Novak ga je licno poznavao, a svako ko je imao priliku da upozna Amfilohija, njemj je djedo uvek ostao urezna u srcu, toliko je veliki bio. To sto si ti od loseg oca i jos gore majke, pa si preskocio kucno vaspitanje i obrazovanje, ne znaci da su svi kao ti. Nama je Novakova bol poznata jer je delimo

Алфабет

pre 3 godine

Тениска старлета Ник Гирос. Нисам ни читао вест шта пише, само дошао да напишем људима из б92 да је ова особа битна за тенис исто колико је битан и за крикет. Маргинална личност. Као кад би Дуди Села сада полудео и почео да бунца глупости о Новаку, Рафи или Фраудеру, као да је појео 4 кила буника.
Или као кад би Јарко Ниеминен написао на фајсбуку или тњитеру своје мишљење о некоме ко је 128 нивоа изнад њега. Само се срамоти, клипан обичан.

Beobrad

pre 3 godine

Samo nek nam je Kirjos radostan, zajedno sa ovdasnjim hijenama!
Bice jos mnogo razloga da cupate kosu, stize London, a i sledeca sezona.
Pobedjuj i gubi kad to zelis Nole, jer ti se moze!

Mikii

pre 3 godine

Колеге су и по месту на АТП листи. 
По небитности такође.
(питам за друга, 31. oktobar 2020 13:26)

Dva takva nebitna lika, kolege po mestu na listi istamburase vasu svetinju ko da je tek krenuo na akademiju kod Pilica. Pa da li vi uopste procitate ono sto napisete? Da li ikada mucnete tim glavurdama pre upotrebe? Kakvi opskurni likovi su ovi nolovci, to je neverovatno.

Popop

pre 3 godine

Prvo mu kazete ne trosi se na gluposti, skoncetrisi se na velike stvari, ostavi se malih turnira, fondacija, organizacija i stvari koji ti skrecu paznju sa glavnih ciljeva, a sad kad je takticki poceo da radi onda ni to ne valja. Ne znate vi bolje od noleta, to sigurno. Pozz iz podgorice

Feudalna svest u modernom dobu

pre 3 godine

Jedva stvar me kopka...Kako su Visko i botovi pre kraja meča i izjave koju je dao ovaj, znali da je kao smrt Amfilohija razlog za njegovu lošu igru tj ne igranje?
(Srki, 31. oktobar 2020 12:38)

Jednostavno, Srki je, kad je u drugom setu bilo 1:4, svima poslao poruku da objasne "celom svetu", posebno "anglosaksoncima", da je Novak bio skrhan od tuge i bola zbog smrti cetinjskog mitropolita. Imaju oni Štab za opsenu prostote, imaju sirove botove i imaju dogovor sa režimom da se Novak forsira kao najveći Srbin "svih vremena", takozvani "goat", koji stasao u zlatno doba našeg Perikla.

Radoslav

pre 3 godine

Ljudi, Djokovic je ovo radio pre 12 godina redovno... Sta se cudite? Ponekad je i predao mec kada je video da ce izgubiti.
(Jumko, 31. oktobar 2020 12:15)

Gospodine Jumko, taj je predao meč prošle godine Vavri na US Openu. Video je da će da izgubi, pa se uhvatio za lakat.
(Srki, 31. oktobar 2020 12:30. Ovaj sam sebi odgovara koja bolestima.

Nenad47

pre 3 godine

Da je hteo Novak bi ga pojeo za dorucak.Sta li su ovi mrzitelji uradili u svom zivotu.Verovatno jos malo pa nista.Ziveo ti nama legendo.

Nik

pre 3 godine

A čime se ti sine baviš?
(Горан, 31. oktobar 2020 13:54)

Tenisom.
Pobedio sam vašeg foliranta i lažnog goata, gde god sam ga sreo ?

srle

pre 3 godine

Jadnicak.. Ostace zauvek neostvareni talenat. Znao je da moze bolje, ali nije imao pameti i sposobnosti da to ostvari, pa frustracije iskazuje preko drustvenih mreza.

Mikii

pre 3 godine

Gospodine Jumko, taj je predao meč prošle godine Vavri na US Openu. Video je da će da izgubi, pa se uhvatio za lakat.
(Srki, 31. oktobar 2020 12:30)

Aj sto je video da ce da izgubi, nego sto ga Wawro ponizavao na terenu. To je Nolo zeleo da izbegne, ali evo, stiglo ga ove godine.

Nemanja Milosevic

pre 3 godine

Nik Kirijos je jedan obican twiteras i nista vise. Do duse, nekad se bavio tenisom, potom je dobio suspenziju i kaznu, i batalio. Lik ove godine od Australije nista nije igrao? Jel to nekome normalno? Osim toga, od 2016 on stagnira, pazite sta vam kazem, nijedno finale Mastersa niti GS, i on sebe naziva kojekavim teniserom? Izgleda ds ce moci da se pohvali samo pobedama protiv Djokovica jer drugi uspeh on nema

Jumko

pre 3 godine

@Srki Mozda i nisu znali, ali moraju naci brzo izgovor za poraz, pa im je to doslo kao kec na 10! Mogli su i onu staru "da je protivnik odigrao mec zivota", ali je samo 3 gema premalo za takav izgovor...

Statističar

pre 3 godine

Jadnicak.. Ostace zauvek neostvareni talenat. Znao je da moze bolje, ali nije imao pameti i sposobnosti da to ostvari, pa frustracije iskazuje preko drustvenih mreza.
(srle, 31. oktobar 2020 12:14)

Ali je imao dovoljno pameti i sposobnosti da odere najvećeg srpskog foliranta N.Djokovića, a ovaj njega nikada.

Frozen Throne 123

pre 3 godine

Voleo bih i ja da čestitam Niku neki uspeh, na primer kad se vrati u Top 20, samo se bojim da se to nikada neće desiti hahahahahah. Za početak neka proba da se održi u Top 50. Mada gledajući njegov mentalni sklop biće mu zaista teško. A da, da bi uopšte imao mentalni sklop prvo Nik mora da ima mozak. :)

Razocarani Srbin

pre 3 godine

Gospodo zemljaci,procitah vest da se Djokovic zaputio na sahranu. Tako da moje vidjenje jucerasnjeg meca ipak ima nekog osnova...a vi lupajte minuse. mislite da je izgubio jer ne zna da igra,jer je ovakav, onakakv kako god. Uzmite sliku Nadala ili onog razmazenog lipicaneta pa okacite u sobi...trazite zbog njih i drzavljanstvo da dobijete...vasa stvar... Na kraju krajeva svako moze da izgubi, da mu se desi debakl...pa i Djokovic... Samo na zalost zbog svog uspeha ima toliko sujetnih zemljaka koji ga pljuju na svakom koraku. Al mozete da mu pljunete pod prozor...eno ga u Westu 65

Nikola

pre 3 godine

(Бројеви, 31. oktobar 2020 17:15)

Ko nije sposoban da pobedi klovna Kirjosa i ko namerno gubi mečeve, nikada neće biti goat.
Za Nadala ne brini, on je uvek bolji od Novaka kad je najvažnije, na GS turnirima gde ima skor 16-10, dok je Novak te dve ukupne pobede više skupio na Mastersima i veštim izbegavanjem Nadala u vreme kad mu se takođe "nije igralo" pre 3-4 godine.
Kad bi h2h bio glavno merilo, onda bi Rodik bio bolji igrač od Nola, a u stvarnosti ima samo jedan GS.
Što se prognoza tiče, to ti je ono, što je babi milo, to joj se i snilo.
Nadal je u klubu 20 sa velikim šansama da nastavi niz.
Za poslednjih pet godina, Novak mu se približio samo za jedan slem, pa ti sračunaj digitronom kakve su mu šanse u budućnosti uz sve jače mlade snage, koji snagu ne crpe iz bobica i lažnih piramida.

Predo

pre 3 godine

Upravo mi je Kirhios pao na pamet juče. Znači, ovo što je Novak uradio juče, radili su Fonjini, Per, Kirhios, Tomić i mnogi drugi manje poznati. Ni ej dan od četvorice nabrojanih nije baš neki uzor. Gubio je Đoković i ranije taktički, često se trudio i da nam stavi do znanja da je to tako. Bilo je barem desetak takvih poraza, ali nikada ovako kao juče. Ovo ej nepoštovanje publike i turnira. Ljudi plaćaju da vas gledaju. Zamislimo da se ovako ponašaju muzičari na koncertu ili glumci u pozorištu. Tu je samo jedno pitanje: Da li ti je stalo do mišljenja ljudi ili nije? Ljudi poput nas ,a ne idiota poput Kirhiosa. Ako nije, onda je ovo sasvim u redu.

Srki

pre 3 godine

Jedva stvar me kopka...Kako su Visko i botovi pre kraja meča i izjave koju je dao ovaj, znali da je kao smrt Amfilohija razlog za njegovu lošu igru tj ne igranje?

питам за друга

pre 3 godine

Kiro i Sonega su kolege, nijednom od njih dvojice onaj nije uzeo ni set.
(Srki, 31. oktobar 2020 12:02)

Колеге су и по месту на АТП листи.
По небитности такође.

armija

pre 3 godine

Ajde razumem Kirjosa, sujeta jer se bave istim sportom a ovaj najbolji... Rodjen covek sa greskom u glavi... Ali koja je bolest ovih nasih koji pljuju Djokovica? Je li vas bije sujeta sto ste nebitni i nepoznati i sto cete takvi i da umrete ili je nesto drugo u pitanju? Svakako treba ispitati, to nigde ne postoji, da ne zarazimo neku drugu naciju...

My name is Kirjos, Nik Kirjos

pre 3 godine

Kirijos.. Najveci uspesi su mu ooruke na tviteru oosle piraza Novaka.. Smešno... Mislim zašto uopšte prenosimo njegove poruke i dajemo im pažnju?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (milan76, 31. oktobar 2020 15:16)

Stvarno ne znaš koji mu je najveći uspeh u tenisu ?
Ono što nolobotovi najviše vole, h2h protiv Nola, bez poraza do sada.

Бројеви

pre 3 godine

То што је оно добило Новака два од два највише говори о њему,значи има таленат,знање али због главе оно ће као највећи успех у каријери имати позитиван скор против Новака.Ок,играће још али рецимо да тако остане.Ја сам Новаков навијач и стварно ме не додирују те победе осредњих играча(ово је у контексту освојених титула)против Новака.Али пошто ови који немају омиљеног тенисера јер уствари навијају против Новака то потенцирају,као и причу да је Рафа ГОАТ,имам питање за њих.Господо хејтери како ће неко у будућнлсти рећи за Рафу да је ГОАТ кад је постојао момак који га је добио преко тридесет пута(па чак и хејтерима је јасно да ће се 29 пре или касније претворити у 30+).Да ли је и један тенисер у задњих 30 година изгубио 30 мечева од неког тенисера.Драги хејтери нема двостуких аршина јер су чињенице неумољиве.

realno

pre 3 godine

44. teniser sveta. Čoveče, koliko se o njemu piše i o njegovom "talentu" pomislio bi čovek da je u top 10. A te priče "mogao bi da osvoji gs da se skoncentriše na tenis" su iste kao što sam ja govorio okolini da sam na fakultetu mogao da imam desetke, ali sam eto tako dobijao sedmice i osmice jer nisam hteo.

"Јунак"

pre 3 godine

Забио се у своју собу,не сме нос да провири напоље и куцка по тастатури.И то се зове човек,мушко.

unknown

pre 3 godine

Sta je genijalno sto neko statira i nece da igra a onaj drugi je pobedio nema sta moze da se diči!!Smesna pobeda a jos bednija NEigra prvog igraca sveta jer mu se nije igralo,ali takve si vrednosti danas nije bitno sta kako na koji nacin bitno je da su svi videli duha od Djikovica ali su racunali da je on igrao svoju igru i tako i izgubio ovaj mali i sam nije znao gde se nalazi i sta se ovde desava!! Ali shvatam da ti je genijalno sto si 44ti igrac i da svako ko pobedi Novaka i na bilo kakav nacin da to tebe ispunjava,ali to je jako BEDNO!

Ton

pre 3 godine

Dobar je Sanogo ali svaku utakmicu dobije zuti karton i posle mora da igra dosta opreznije. Trebalo bi da se poradi sa njim na psiholoskom planu.

II

pre 3 godine

Zasto je Kirjos idiot ili jos ne znam sta, po vama, ako je cestitao Sonegi rekavsi za pobedu da je genijalna. Jeste to bila genijalna pobeda, decko je dao sve u tom mecu gde njegov protivnik nije mogao nista da uradi a to se videlo i po panici u njegovim ocima dok je pokusavao da preokrene mec u 2. setu. Sto je jos gore Sonegin protivnik kukavicki i podcenjivacki izjavljuje da mu se nije igralo umesto da pristojno, dostojanstveno i kulturno cestita Sonegi pobedu.

Nik

pre 3 godine

Znači, čestitao Novak, tako što je Sonega pljunuo u lice i rekao mu, pobedio si jer se meni nije igralo, a ne što si ti igrao bolje.
Lepa čestitka, nema šta.

milan76

pre 3 godine

Kirijos.. Najveci uspesi su mu ooruke na tviteru oosle piraza Novaka.. Smešno... Mislim zašto uopšte prenosimo njegove poruke i dajemo im pažnju?

Грешка у читању

pre 3 godine

@ Никола. Ајде лепо прочитај шта сам написао и где помињем да је Новак ГОАТ,кад читаш мораш и правилно да схватиш поенту а она је следећа,сва тројица ће имати неке недостатке у тој трци за ГОАТА.Није спорно ништа што си поменуо у вези са ГС,споран је онај део са кловном Кирјосом јер по томе значи да ни Надал не може бити ГОАТ јер га је неко добио 30+ мечева.Да је баба довро уснила подсетићу те после следеће победе Новака против Надала.

bmiles

pre 3 godine

Ova neotesena i vulgarna osoba sa tvit paznjom nepotrebna je portalu B92."Zaratio
je sa svim teniserima izuzev anglosaksonskim vedetama i ATP miljenicima kao poslednja sansa da se zadrzi primat nastupom na sceni Nadala i Novaka!Ne razumem ga, koreni Grcki pomesani sa ugnjetanim Aboridjanima,koji su u ime njenog visocanstva zamalo unisteni, poput indijanaca u USA.valjda bi trebalo da bude obrnuto!? Pored toga busa se u grudi jer je pobedio Djokovica i Nadala,doduse na turnirima u 2 od 3 dobijena seta,ali nikad nije mogao da ih pobedi na GS,nije imao tu sansu protiv Novaka a Nadal ga pobedio,nikad dogurao do zavrsnog turnira,nikad usao u prvih deset ATP liste,pa zaista postavavljanje na ovom portali je bespotrebno!?Uz opasku da kad nesto uradi u svojoj karijeri moze biti postavljen ovako cini mi se da to radite radi love!?

C i n i k

pre 3 godine

Kirjos je off.
Novak je igrao onako kako stvarno nkd nije i bilo je ocigledno da je izasao forme radi, nije hteo da potceni italijana predajom ali realno, mozda je bilo bolje da je Novak predao mec..