Petak, 30.10.2020.

09:00

Čista petica

Izvor: MS

Èista petica IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

38 Komentari

Sortiraj po:

King

pre 3 godine

@Andrea Djani
Sta je falilo ovoj odbrani kad je dobijala Liverpul, Olimpijakos...
To su isti igraci.
(Miki Lazic, 30. oktobar 2020 11:56)

Fali Krsticic

dobar je za borilačke sportove

pre 3 godine

Sanogo je vrlo neozbiljan u smislu nonšalantnosti. Vrlo se sporo oslobađa lopte i izuzetno rizikuje svaki put kada mu je lopta u nogama. To što kvari protivničku igru mu je najjači kvalitet, ali se mora uzeti u obzir njegov nedostatak prirodne inteligencije, koji se ogleda u tome što jednostavno ne shvata pravila ove igre, stalno je na granici crvenog kartona.

remax

pre 3 godine

Rezultat sjajan, realno previse gresaka i olako propustenih sansi.Nije realno ocekivati ovakvu goleadu protiv Genka ali samo uz veliku disciplinu i vecu pokretljivost ovaj tim moze da izbori dobar rezultat.Srecno momci!!
(aca, 30. oktobar 2020 09:34)

Nije realno protiv Genka ali jeste protiv Genta..
Šala mala, morao sam. ;)
Mada i nije baš šala, ako ćemo pošteno, Gent je šupalj kao švajcarski sir.
Ove sezone, 2 komada im nije stavio samo ko nije hteo.

chupavi

pre 3 godine

@ Otac Leontije / neko mi ukrao nick Makarije /, 30. oktobar 2020 11:22

Zasto Zvezda nije za LS? Prve sezone pobeda nad Lpoolom i nereseno sa Napolijem, a orosle godine pobeda nad Olyjem i sansa za prolece u Evropi koju smo ispustilu zbog gluposti.

Tacno je i da smo dobili po nosu mnogo puta, ali jel ste videli te timove iz grupa? U obe sezone smo bili sa osvajacem titule te godine, jos PSG, Totenhem, Napoli... Zbog dobrih rezultata, naredne godine bi mozda dogurali do treceg sesira i upali u grupu kojoj nozemo do boljih rezultata...

Pa Bayern ponizava sve protivnike vec drugu sezonu za redom, nema plakanja vec idemo dalje, to iskustvo je pomoglo da dodjemo do ove pobede sinoc.


Jedna pobeda u LS nosi tri puta vise novca od pobede u LE.

nostalgija

pre 3 godine

Ako se ''navijači'' i dalje budu protivili privatizaciji, najveće utakmice što će gledati biće ovog ranga.
(Mixer, 30. oktobar 2020 10:04)

Naravno da treba da se protivimo, cak i zaustavimo, ako do toga bude trebalo da dodje.
Vidi ovako; Zvezda ako se bude privatizovala, sigurno je nece kupiti neke Arapi, da budemo kao Siti ili PSŽ. Vrlo moguce da bi nas kupio neki vlasnik najskupljih timova, i bili bi filijala, ili u najboljem slucaju kupac bi bio neko kao vlasnik Sahtjora. Sad ce neko reci kako je Sahtjor gigant za nas, sto je tacno, i iz ove perspektive izgleda super da budemo na tom nivou, ali problem bi nastao nakon par godina, jer bi zelje navijaca porasle, ipak smo mi veliki klub za razliku od Sahtjora. A, napretka ne bi bilo, svake godine bi igrali grupne faze sigurno, mozda i prolazili grupu LŠ, ali to bi bio limit, svi kljucni igraci bi bili prodavani za velike pare, a dovodjeni novi talentovani, dok i oni ne stasaju za prodaju i tako u krug. Znam ja da iz ove perspektive to deluje odlicno, ali verujte mi da bi smetalo nakon par godina stagnacije. Ovako, iako, ne vidimo nacin kako bi mogli doci do trofeja u Evropi, mozemo da se nadamo, u slucaju privatizacije to ne bi mogli ostvariti ni u domenu teorije, jer vlasnicima klubova ipak je najvazniji novac, a rezultat, tek toliko da im igraci budu u izlogu.

FCRS

pre 3 godine

A sto se Sanoga tice, on covek stvarno veze nema. Iz utakmice u utakmicu on je samo grubijan koji pravi jako grube faulove.Cesto zna da kiksne kao sinoc.On decko kad je nemocan on onda ubija od faula. 
(Mare, 30. oktobar 2020 09:31) 

Dečko, Sanogo je bio najbolji igrač i sinoć i protiv Hofenhajma!
Na prvu on izgleda grub i sirov ali on toliko kvari igru protivniku da ja to nisam odavno video!
Izuzetno koristan igrač!

Milan

pre 3 godine

Jesu potrebne pare i po kvalitetu smo prosek evropskog fudbala, to se slažem. Ali Zvezda ima kult velike ekipe, što mnoge evropske nemaju. Otuda pobeda protiv Liverpula, da je do kvaliteta, ne bi se desila.
Istorija, navijači... sve to Zvezdu čini velikom i te stvari nekada dobijaju utakmice.

Zlatko

pre 3 godine

Cistu nulu protiv Javora ne zaboravljam
(Mare, 30. oktobar 2020 09:13)

Da mi neko ponudi, prihvatio bih nulu i u Surdulici ali uz pobedu sledeći četvrtak. A ti nastavi da ne zaboravljaš.

Otac Leontije / neko mi ukrao nick Makarije /

pre 3 godine

Ovo juče je sjajno izgledalo.Napadali smo i na 3:1 i na 5:1.Ko kaže da je Liberec smešan tim, a igra u češkoj ligi, nema pojma u fudbalu. Nama je Liga Evrope takmičenje po meri. Nismo za Ligu Šampiona, videli smo to.Meni smeta što je dug kluba i dalje oko 30m eura, a igramo 4-tu godinu za redom u grupnoj fazi. Koliko stvarno para ostane u Zvezdi ? Da li je moguće da ne možemo da dovedemo 2-3 igrača, zverine za naše uslove i mogućnosti, koje koštaju po 5-6 milki i imamo još bolji tim.Znam da ne možemo da kupimo Mbapea, Ronalda ili Mesija, naravno,ali se nikakav ozbiljan plan i ulaganja ne vide.Ne mračim, jer sam stvarno zadovoljan, posle mnogo meseci, ali nisam optimista što se tiče dužeg vremenskog perioda.I na kraju, Zvezda bi bila bar 30 % bolja da ima publike. Nas ludih cigana koji protiv Suduve dođe 22000, protiv Trnave 30000... Zvezdu su uvek u životu održavali njeni najverniji navijači na svetu.

pedja Dorcolac

pre 3 godine

Nemoj mnogo da letimo u visine. Pobeda, tri boda i okrecemo se narednom protivniku. Cvrsto sa obe noge na zemlji. Samo tako...

Miljan

pre 3 godine

Meni ova povika na Sanoga zbog gola lici na jednu pricu kada je neki deda oterao dzakove zita u mlin pa kad se vratio, on se ljutio na babu sto je lose zavezala dzakove jer je on morao 100 puta da ih iznova vezuje dok je stigao u mlin. Jeste Sanogo morao da izbije loptu napred a ne da je vraca unutra ali je i Nikolic imao realnu priliku posle toga da cak u dva navrata izbije loptu pre nego sto su je sutnuli u gol.

Mixer

pre 3 godine

''Svetu se ne može ugoditi''. Da li je moguće da toliko ima negativnih komentara? Zvezda je odigrala sinoć veoma dobro, realno su bili mnogo bolji i tu nema govora. Pustite te priče da su igrali ovako ili onako pre. Pogledajte klubove od kojih se očekuje mnogo više od Zvezde, poput Reala, Barse, Sitija, Totenhema, Intera, Juventusa itd. Oni igraju veoma dobro, lagano pobeđuju svoje rivale. ''Redovno je tako''. Manite se šupljih priča, znamo gde smo u evropskom fudbalu i ova pobeda jeste uspeh. Zvezda je u rangu ovakvih ekipa, i ne možemo da se pretvaramo da smo vrh evropskog fudbala, kada nismo. Naši klubovi, a tu mislim samo na Zvezdu i Partizan, su teški prosek u evropi, možda čak i ispod proseka. Sreća što najjačih 5 liga nema više predstavnika u kvalifikacijama za LŠ i LE, ne bismo mi videli grupnu fazu. Da li mislite da bi Zvezda i Partizan bili u gornjoj polovini tabele u Engleskoj? NEMA ŠANSE! Zato je ovo uspeh i ne omalovažavajte trud igrača i stručnog štaba. Za veći uspeh u Evropi neophodna je privatizacija i upumpavanje kapitala u klub. Nismo više u komunizmu. Ako se ''navijači'' i dalje budu protivili privatizaciji, najveće utakmice što će gledati biće ovog ranga. Naravno, uz uvek neugodne Javor, Novi Pazar, Čajetinu, Mačvu, Proleter i ostale jake superligaše. Ako hoćete fudbal na višem nivou, onda su neophodne pare. Da se ne lažemo više.

Čuj, privatizacija? Malo li je "svetlih" primera?

pre 3 godine

Ako se ''navijači'' i dalje budu protivili privatizaciji, najveće utakmice što će gledati biće ovog ranga.
(Mixer, 30. oktobar 2020 10:04)

Ako se navijači budu ložili na privatizaciju,
proći će Crvena Zvezda kao na primer jedan srpski gigant "Energoprojekt".

Kome je potreban privatan klub, neka ga napravi od svojih para.
Zvezda može samo u franšizu, na određeni broj godina.
Ne pada mi na pamet da navijam za bilo čiji novčanik.

Nenad

pre 3 godine

Meni je neverovatno što ljudi toliko kritikuju Sanogoa. On je jedan od najstandardnijih u timu i odrađuje mnogo posla koji drugi ne mogu.
Redovno dobija kartone zato što nema adekvatnu pomoć od saigrača.
Odavno Zvezda nije imala takvog zadnjeg veznog koji zna da "stane na loptu" bez panike, da preuzme dva ili tri igrača na svoja leđa i tako rastereti druge. Takođe u defanzivi je odličan kvariša protivnikove igre.

anonimac

pre 3 godine

Sanogo je bio najbolji igrač Zvezde juče, kao i protiv Hoefnhajma. Zatvara sve prilaze golu, protivnik se pogubi kad krene na njega. To samo neznalica ne vidi. Lako je napadacima da igraju onako kad on zaključa protivnika. Zamislite da je tu igrao Njegoš umesto njega.

Sunce Slobode

pre 3 godine

Najveći dobitak od sinoć je taj što su videli da mogu i znaju. Mnogo znači ovakva partija za samopouzdanje ekipe. Potvrdjeno je da je Deki pogodio sa dovodjenjem Sanoga i Falcinelija. Još jednom hvala gospođi Katai do neba. I hvala svakom igraču i članu stručnog štaba što su mladji mogli da vide šta je Zvezda i kako treba da igra. Hrabro pa da padne i Gent. Od tog trenutka ćemo se samo mi pitati.

Mare

pre 3 godine

Prvi put posle mnogo godina da mi budemo nad nekom toliko dominantni i da pobedimo ubedljivo. Svakancast i ovo treba da vam bude recept za zalje uspehe. A sto se Sanoga tice, on covek stvarno veze nema. Iz utakmice u utakmicu on je samo grubijan koji pravi jako grube faulove.Cesto zna da kiksne kao sinoc.On decko kad je nemocan on onda ubija od faula.

e

pre 3 godine

CZ obicno prima po 5 komada, pa je ovo iznenadjenje i u tom smilau..ali realno, protivnik je bio na nizem nivou ngo nki FK iz ping/pong lige..
(C i n i k, 30. oktobar 2020 09:26)
pakosni iskompleksirani c
navijacu malog smesnog kluba svestan si i sam da je zvezda primala po 5 6 golova od timova i igraca koji deru Barsu sa 8 0...i cak i nije sramota.Sramota je biti navijac kluba koji primi 5 od tikve..sparte,a tek od Dinama.

Andrea Djani

pre 3 godine

Samo da na ovim krilima nastavimo i protiv Genta i eto nas i na prolece u Evropi . I mali komentar Zvezda definitivno mora da igra otvoreno i napadacki sa rizikom da i prima golove , jer tvrda igra sa ovakvom odbranom ne moze da da rezultat . Samo ofanzivno i napadacki , pa nek se dobija i sa 4 3 .

aca

pre 3 godine

Rezultat sjajan, realno previse gresaka i olako propustenih sansi.Nije realno ocekivati ovakvu goleadu protiv Genka ali samo uz veliku disciplinu i vecu pokretljivost ovaj tim moze da izbori dobar rezultat.Srecno momci!!

C i n i k

pre 3 godine

CZ obicno prima po 5 komada, pa je ovo iznenadjenje i u tom smilau..ali realno, protivnik je bio na nizem nivou ngo nki FK iz ping/pong lige..

Mile

pre 3 godine

Gent je mnogo dobar tim. Ne treba se zavaravati, realno oni su favoriti na papiru. Na punoj Marakani niko nije favorit ali nažalost igra se na praznoj Marakani. Može Zvezda da pobedi ali po meni ni bod tu nije neuspeh. Treba ih napasti kao Čehe sinoć!

Back in Black

pre 3 godine

Sad ćemo mesecima da slavimo jednu dobru partiju a onih očajnih 45 u toku sezone ništa?
(mighty banana, 30. oktobar 2020 09:28)
A šta je očajno?Igramo Evropu,prvi smo u prvenstvu.Šta je očajno?Oćeš da igramo lepo i atraktivno pa nismo mi Bajern.Samo pluvanje,samo mracite pa daj bre malo pozotive.

lavirint

pre 3 godine

...A sto se Sanoga tice, on covek stvarno veze nema. Iz utakmice u utakmicu on je samo grubijan koji pravi jako grube faulove.Cesto zna da kiksne kao sinoc.On decko kad je nemocan on onda ubija od faula.
(Mare, 30. oktobar 2020 09:31)

Ovakav komentar odražava potpuno nepoznavanje fudbala. Ako zanemarimo da Sanogo radi mnogo više od toga što je navedeno i samo prekidanje igre u defanzivi je ogromna korist za tim, pogotovo kada igra sa timovima protivkojih mora da se čuva od kontri. A da je osim toga još i vanserijski tehničar i da ima vrhunski šut, ne bi igrao u Zvezdi nego u Realu ili Liverpulu.

Back in Black

pre 3 godine

Sad ćemo mesecima da slavimo jednu dobru partiju a onih očajnih 45 u toku sezone ništa?
(mighty banana, 30. oktobar 2020 09:28)
A šta je očajno?Igramo Evropu,prvi smo u prvenstvu.Šta je očajno?Oćeš da igramo lepo i atraktivno pa nismo mi Bajern.Samo pluvanje,samo mracite pa daj bre malo pozotive.

e

pre 3 godine

CZ obicno prima po 5 komada, pa je ovo iznenadjenje i u tom smilau..ali realno, protivnik je bio na nizem nivou ngo nki FK iz ping/pong lige..
(C i n i k, 30. oktobar 2020 09:26)
pakosni iskompleksirani c
navijacu malog smesnog kluba svestan si i sam da je zvezda primala po 5 6 golova od timova i igraca koji deru Barsu sa 8 0...i cak i nije sramota.Sramota je biti navijac kluba koji primi 5 od tikve..sparte,a tek od Dinama.

Andrea Djani

pre 3 godine

Samo da na ovim krilima nastavimo i protiv Genta i eto nas i na prolece u Evropi . I mali komentar Zvezda definitivno mora da igra otvoreno i napadacki sa rizikom da i prima golove , jer tvrda igra sa ovakvom odbranom ne moze da da rezultat . Samo ofanzivno i napadacki , pa nek se dobija i sa 4 3 .

lavirint

pre 3 godine

...A sto se Sanoga tice, on covek stvarno veze nema. Iz utakmice u utakmicu on je samo grubijan koji pravi jako grube faulove.Cesto zna da kiksne kao sinoc.On decko kad je nemocan on onda ubija od faula.
(Mare, 30. oktobar 2020 09:31)

Ovakav komentar odražava potpuno nepoznavanje fudbala. Ako zanemarimo da Sanogo radi mnogo više od toga što je navedeno i samo prekidanje igre u defanzivi je ogromna korist za tim, pogotovo kada igra sa timovima protivkojih mora da se čuva od kontri. A da je osim toga još i vanserijski tehničar i da ima vrhunski šut, ne bi igrao u Zvezdi nego u Realu ili Liverpulu.

anonimac

pre 3 godine

Sanogo je bio najbolji igrač Zvezde juče, kao i protiv Hoefnhajma. Zatvara sve prilaze golu, protivnik se pogubi kad krene na njega. To samo neznalica ne vidi. Lako je napadacima da igraju onako kad on zaključa protivnika. Zamislite da je tu igrao Njegoš umesto njega.

Mile

pre 3 godine

Gent je mnogo dobar tim. Ne treba se zavaravati, realno oni su favoriti na papiru. Na punoj Marakani niko nije favorit ali nažalost igra se na praznoj Marakani. Može Zvezda da pobedi ali po meni ni bod tu nije neuspeh. Treba ih napasti kao Čehe sinoć!

Nenad

pre 3 godine

Meni je neverovatno što ljudi toliko kritikuju Sanogoa. On je jedan od najstandardnijih u timu i odrađuje mnogo posla koji drugi ne mogu.
Redovno dobija kartone zato što nema adekvatnu pomoć od saigrača.
Odavno Zvezda nije imala takvog zadnjeg veznog koji zna da "stane na loptu" bez panike, da preuzme dva ili tri igrača na svoja leđa i tako rastereti druge. Takođe u defanzivi je odličan kvariša protivnikove igre.

Mixer

pre 3 godine

''Svetu se ne može ugoditi''. Da li je moguće da toliko ima negativnih komentara? Zvezda je odigrala sinoć veoma dobro, realno su bili mnogo bolji i tu nema govora. Pustite te priče da su igrali ovako ili onako pre. Pogledajte klubove od kojih se očekuje mnogo više od Zvezde, poput Reala, Barse, Sitija, Totenhema, Intera, Juventusa itd. Oni igraju veoma dobro, lagano pobeđuju svoje rivale. ''Redovno je tako''. Manite se šupljih priča, znamo gde smo u evropskom fudbalu i ova pobeda jeste uspeh. Zvezda je u rangu ovakvih ekipa, i ne možemo da se pretvaramo da smo vrh evropskog fudbala, kada nismo. Naši klubovi, a tu mislim samo na Zvezdu i Partizan, su teški prosek u evropi, možda čak i ispod proseka. Sreća što najjačih 5 liga nema više predstavnika u kvalifikacijama za LŠ i LE, ne bismo mi videli grupnu fazu. Da li mislite da bi Zvezda i Partizan bili u gornjoj polovini tabele u Engleskoj? NEMA ŠANSE! Zato je ovo uspeh i ne omalovažavajte trud igrača i stručnog štaba. Za veći uspeh u Evropi neophodna je privatizacija i upumpavanje kapitala u klub. Nismo više u komunizmu. Ako se ''navijači'' i dalje budu protivili privatizaciji, najveće utakmice što će gledati biće ovog ranga. Naravno, uz uvek neugodne Javor, Novi Pazar, Čajetinu, Mačvu, Proleter i ostale jake superligaše. Ako hoćete fudbal na višem nivou, onda su neophodne pare. Da se ne lažemo više.

aca

pre 3 godine

Rezultat sjajan, realno previse gresaka i olako propustenih sansi.Nije realno ocekivati ovakvu goleadu protiv Genka ali samo uz veliku disciplinu i vecu pokretljivost ovaj tim moze da izbori dobar rezultat.Srecno momci!!

Zlatko

pre 3 godine

Cistu nulu protiv Javora ne zaboravljam
(Mare, 30. oktobar 2020 09:13)

Da mi neko ponudi, prihvatio bih nulu i u Surdulici ali uz pobedu sledeći četvrtak. A ti nastavi da ne zaboravljaš.

Otac Leontije / neko mi ukrao nick Makarije /

pre 3 godine

Ovo juče je sjajno izgledalo.Napadali smo i na 3:1 i na 5:1.Ko kaže da je Liberec smešan tim, a igra u češkoj ligi, nema pojma u fudbalu. Nama je Liga Evrope takmičenje po meri. Nismo za Ligu Šampiona, videli smo to.Meni smeta što je dug kluba i dalje oko 30m eura, a igramo 4-tu godinu za redom u grupnoj fazi. Koliko stvarno para ostane u Zvezdi ? Da li je moguće da ne možemo da dovedemo 2-3 igrača, zverine za naše uslove i mogućnosti, koje koštaju po 5-6 milki i imamo još bolji tim.Znam da ne možemo da kupimo Mbapea, Ronalda ili Mesija, naravno,ali se nikakav ozbiljan plan i ulaganja ne vide.Ne mračim, jer sam stvarno zadovoljan, posle mnogo meseci, ali nisam optimista što se tiče dužeg vremenskog perioda.I na kraju, Zvezda bi bila bar 30 % bolja da ima publike. Nas ludih cigana koji protiv Suduve dođe 22000, protiv Trnave 30000... Zvezdu su uvek u životu održavali njeni najverniji navijači na svetu.

pedja Dorcolac

pre 3 godine

Nemoj mnogo da letimo u visine. Pobeda, tri boda i okrecemo se narednom protivniku. Cvrsto sa obe noge na zemlji. Samo tako...

Sunce Slobode

pre 3 godine

Najveći dobitak od sinoć je taj što su videli da mogu i znaju. Mnogo znači ovakva partija za samopouzdanje ekipe. Potvrdjeno je da je Deki pogodio sa dovodjenjem Sanoga i Falcinelija. Još jednom hvala gospođi Katai do neba. I hvala svakom igraču i članu stručnog štaba što su mladji mogli da vide šta je Zvezda i kako treba da igra. Hrabro pa da padne i Gent. Od tog trenutka ćemo se samo mi pitati.

Čuj, privatizacija? Malo li je "svetlih" primera?

pre 3 godine

Ako se ''navijači'' i dalje budu protivili privatizaciji, najveće utakmice što će gledati biće ovog ranga.
(Mixer, 30. oktobar 2020 10:04)

Ako se navijači budu ložili na privatizaciju,
proći će Crvena Zvezda kao na primer jedan srpski gigant "Energoprojekt".

Kome je potreban privatan klub, neka ga napravi od svojih para.
Zvezda može samo u franšizu, na određeni broj godina.
Ne pada mi na pamet da navijam za bilo čiji novčanik.

Miljan

pre 3 godine

Meni ova povika na Sanoga zbog gola lici na jednu pricu kada je neki deda oterao dzakove zita u mlin pa kad se vratio, on se ljutio na babu sto je lose zavezala dzakove jer je on morao 100 puta da ih iznova vezuje dok je stigao u mlin. Jeste Sanogo morao da izbije loptu napred a ne da je vraca unutra ali je i Nikolic imao realnu priliku posle toga da cak u dva navrata izbije loptu pre nego sto su je sutnuli u gol.

Milan

pre 3 godine

Jesu potrebne pare i po kvalitetu smo prosek evropskog fudbala, to se slažem. Ali Zvezda ima kult velike ekipe, što mnoge evropske nemaju. Otuda pobeda protiv Liverpula, da je do kvaliteta, ne bi se desila.
Istorija, navijači... sve to Zvezdu čini velikom i te stvari nekada dobijaju utakmice.

FCRS

pre 3 godine

A sto se Sanoga tice, on covek stvarno veze nema. Iz utakmice u utakmicu on je samo grubijan koji pravi jako grube faulove.Cesto zna da kiksne kao sinoc.On decko kad je nemocan on onda ubija od faula. 
(Mare, 30. oktobar 2020 09:31) 

Dečko, Sanogo je bio najbolji igrač i sinoć i protiv Hofenhajma!
Na prvu on izgleda grub i sirov ali on toliko kvari igru protivniku da ja to nisam odavno video!
Izuzetno koristan igrač!

chupavi

pre 3 godine

@ Otac Leontije / neko mi ukrao nick Makarije /, 30. oktobar 2020 11:22

Zasto Zvezda nije za LS? Prve sezone pobeda nad Lpoolom i nereseno sa Napolijem, a orosle godine pobeda nad Olyjem i sansa za prolece u Evropi koju smo ispustilu zbog gluposti.

Tacno je i da smo dobili po nosu mnogo puta, ali jel ste videli te timove iz grupa? U obe sezone smo bili sa osvajacem titule te godine, jos PSG, Totenhem, Napoli... Zbog dobrih rezultata, naredne godine bi mozda dogurali do treceg sesira i upali u grupu kojoj nozemo do boljih rezultata...

Pa Bayern ponizava sve protivnike vec drugu sezonu za redom, nema plakanja vec idemo dalje, to iskustvo je pomoglo da dodjemo do ove pobede sinoc.


Jedna pobeda u LS nosi tri puta vise novca od pobede u LE.

Mare

pre 3 godine

Prvi put posle mnogo godina da mi budemo nad nekom toliko dominantni i da pobedimo ubedljivo. Svakancast i ovo treba da vam bude recept za zalje uspehe. A sto se Sanoga tice, on covek stvarno veze nema. Iz utakmice u utakmicu on je samo grubijan koji pravi jako grube faulove.Cesto zna da kiksne kao sinoc.On decko kad je nemocan on onda ubija od faula.

C i n i k

pre 3 godine

CZ obicno prima po 5 komada, pa je ovo iznenadjenje i u tom smilau..ali realno, protivnik je bio na nizem nivou ngo nki FK iz ping/pong lige..

nostalgija

pre 3 godine

Ako se ''navijači'' i dalje budu protivili privatizaciji, najveće utakmice što će gledati biće ovog ranga.
(Mixer, 30. oktobar 2020 10:04)

Naravno da treba da se protivimo, cak i zaustavimo, ako do toga bude trebalo da dodje.
Vidi ovako; Zvezda ako se bude privatizovala, sigurno je nece kupiti neke Arapi, da budemo kao Siti ili PSŽ. Vrlo moguce da bi nas kupio neki vlasnik najskupljih timova, i bili bi filijala, ili u najboljem slucaju kupac bi bio neko kao vlasnik Sahtjora. Sad ce neko reci kako je Sahtjor gigant za nas, sto je tacno, i iz ove perspektive izgleda super da budemo na tom nivou, ali problem bi nastao nakon par godina, jer bi zelje navijaca porasle, ipak smo mi veliki klub za razliku od Sahtjora. A, napretka ne bi bilo, svake godine bi igrali grupne faze sigurno, mozda i prolazili grupu LŠ, ali to bi bio limit, svi kljucni igraci bi bili prodavani za velike pare, a dovodjeni novi talentovani, dok i oni ne stasaju za prodaju i tako u krug. Znam ja da iz ove perspektive to deluje odlicno, ali verujte mi da bi smetalo nakon par godina stagnacije. Ovako, iako, ne vidimo nacin kako bi mogli doci do trofeja u Evropi, mozemo da se nadamo, u slucaju privatizacije to ne bi mogli ostvariti ni u domenu teorije, jer vlasnicima klubova ipak je najvazniji novac, a rezultat, tek toliko da im igraci budu u izlogu.

remax

pre 3 godine

Rezultat sjajan, realno previse gresaka i olako propustenih sansi.Nije realno ocekivati ovakvu goleadu protiv Genka ali samo uz veliku disciplinu i vecu pokretljivost ovaj tim moze da izbori dobar rezultat.Srecno momci!!
(aca, 30. oktobar 2020 09:34)

Nije realno protiv Genka ali jeste protiv Genta..
Šala mala, morao sam. ;)
Mada i nije baš šala, ako ćemo pošteno, Gent je šupalj kao švajcarski sir.
Ove sezone, 2 komada im nije stavio samo ko nije hteo.

dobar je za borilačke sportove

pre 3 godine

Sanogo je vrlo neozbiljan u smislu nonšalantnosti. Vrlo se sporo oslobađa lopte i izuzetno rizikuje svaki put kada mu je lopta u nogama. To što kvari protivničku igru mu je najjači kvalitet, ali se mora uzeti u obzir njegov nedostatak prirodne inteligencije, koji se ogleda u tome što jednostavno ne shvata pravila ove igre, stalno je na granici crvenog kartona.

King

pre 3 godine

@Andrea Djani
Sta je falilo ovoj odbrani kad je dobijala Liverpul, Olimpijakos...
To su isti igraci.
(Miki Lazic, 30. oktobar 2020 11:56)

Fali Krsticic

C i n i k

pre 3 godine

CZ obicno prima po 5 komada, pa je ovo iznenadjenje i u tom smilau..ali realno, protivnik je bio na nizem nivou ngo nki FK iz ping/pong lige..

Mare

pre 3 godine

Prvi put posle mnogo godina da mi budemo nad nekom toliko dominantni i da pobedimo ubedljivo. Svakancast i ovo treba da vam bude recept za zalje uspehe. A sto se Sanoga tice, on covek stvarno veze nema. Iz utakmice u utakmicu on je samo grubijan koji pravi jako grube faulove.Cesto zna da kiksne kao sinoc.On decko kad je nemocan on onda ubija od faula.

Back in Black

pre 3 godine

Sad ćemo mesecima da slavimo jednu dobru partiju a onih očajnih 45 u toku sezone ništa?
(mighty banana, 30. oktobar 2020 09:28)
A šta je očajno?Igramo Evropu,prvi smo u prvenstvu.Šta je očajno?Oćeš da igramo lepo i atraktivno pa nismo mi Bajern.Samo pluvanje,samo mracite pa daj bre malo pozotive.

Mixer

pre 3 godine

''Svetu se ne može ugoditi''. Da li je moguće da toliko ima negativnih komentara? Zvezda je odigrala sinoć veoma dobro, realno su bili mnogo bolji i tu nema govora. Pustite te priče da su igrali ovako ili onako pre. Pogledajte klubove od kojih se očekuje mnogo više od Zvezde, poput Reala, Barse, Sitija, Totenhema, Intera, Juventusa itd. Oni igraju veoma dobro, lagano pobeđuju svoje rivale. ''Redovno je tako''. Manite se šupljih priča, znamo gde smo u evropskom fudbalu i ova pobeda jeste uspeh. Zvezda je u rangu ovakvih ekipa, i ne možemo da se pretvaramo da smo vrh evropskog fudbala, kada nismo. Naši klubovi, a tu mislim samo na Zvezdu i Partizan, su teški prosek u evropi, možda čak i ispod proseka. Sreća što najjačih 5 liga nema više predstavnika u kvalifikacijama za LŠ i LE, ne bismo mi videli grupnu fazu. Da li mislite da bi Zvezda i Partizan bili u gornjoj polovini tabele u Engleskoj? NEMA ŠANSE! Zato je ovo uspeh i ne omalovažavajte trud igrača i stručnog štaba. Za veći uspeh u Evropi neophodna je privatizacija i upumpavanje kapitala u klub. Nismo više u komunizmu. Ako se ''navijači'' i dalje budu protivili privatizaciji, najveće utakmice što će gledati biće ovog ranga. Naravno, uz uvek neugodne Javor, Novi Pazar, Čajetinu, Mačvu, Proleter i ostale jake superligaše. Ako hoćete fudbal na višem nivou, onda su neophodne pare. Da se ne lažemo više.

Nenad

pre 3 godine

Meni je neverovatno što ljudi toliko kritikuju Sanogoa. On je jedan od najstandardnijih u timu i odrađuje mnogo posla koji drugi ne mogu.
Redovno dobija kartone zato što nema adekvatnu pomoć od saigrača.
Odavno Zvezda nije imala takvog zadnjeg veznog koji zna da "stane na loptu" bez panike, da preuzme dva ili tri igrača na svoja leđa i tako rastereti druge. Takođe u defanzivi je odličan kvariša protivnikove igre.

nostalgija

pre 3 godine

Ako se ''navijači'' i dalje budu protivili privatizaciji, najveće utakmice što će gledati biće ovog ranga.
(Mixer, 30. oktobar 2020 10:04)

Naravno da treba da se protivimo, cak i zaustavimo, ako do toga bude trebalo da dodje.
Vidi ovako; Zvezda ako se bude privatizovala, sigurno je nece kupiti neke Arapi, da budemo kao Siti ili PSŽ. Vrlo moguce da bi nas kupio neki vlasnik najskupljih timova, i bili bi filijala, ili u najboljem slucaju kupac bi bio neko kao vlasnik Sahtjora. Sad ce neko reci kako je Sahtjor gigant za nas, sto je tacno, i iz ove perspektive izgleda super da budemo na tom nivou, ali problem bi nastao nakon par godina, jer bi zelje navijaca porasle, ipak smo mi veliki klub za razliku od Sahtjora. A, napretka ne bi bilo, svake godine bi igrali grupne faze sigurno, mozda i prolazili grupu LŠ, ali to bi bio limit, svi kljucni igraci bi bili prodavani za velike pare, a dovodjeni novi talentovani, dok i oni ne stasaju za prodaju i tako u krug. Znam ja da iz ove perspektive to deluje odlicno, ali verujte mi da bi smetalo nakon par godina stagnacije. Ovako, iako, ne vidimo nacin kako bi mogli doci do trofeja u Evropi, mozemo da se nadamo, u slucaju privatizacije to ne bi mogli ostvariti ni u domenu teorije, jer vlasnicima klubova ipak je najvazniji novac, a rezultat, tek toliko da im igraci budu u izlogu.

e

pre 3 godine

CZ obicno prima po 5 komada, pa je ovo iznenadjenje i u tom smilau..ali realno, protivnik je bio na nizem nivou ngo nki FK iz ping/pong lige..
(C i n i k, 30. oktobar 2020 09:26)
pakosni iskompleksirani c
navijacu malog smesnog kluba svestan si i sam da je zvezda primala po 5 6 golova od timova i igraca koji deru Barsu sa 8 0...i cak i nije sramota.Sramota je biti navijac kluba koji primi 5 od tikve..sparte,a tek od Dinama.

Mile

pre 3 godine

Gent je mnogo dobar tim. Ne treba se zavaravati, realno oni su favoriti na papiru. Na punoj Marakani niko nije favorit ali nažalost igra se na praznoj Marakani. Može Zvezda da pobedi ali po meni ni bod tu nije neuspeh. Treba ih napasti kao Čehe sinoć!

aca

pre 3 godine

Rezultat sjajan, realno previse gresaka i olako propustenih sansi.Nije realno ocekivati ovakvu goleadu protiv Genka ali samo uz veliku disciplinu i vecu pokretljivost ovaj tim moze da izbori dobar rezultat.Srecno momci!!

Čuj, privatizacija? Malo li je "svetlih" primera?

pre 3 godine

Ako se ''navijači'' i dalje budu protivili privatizaciji, najveće utakmice što će gledati biće ovog ranga.
(Mixer, 30. oktobar 2020 10:04)

Ako se navijači budu ložili na privatizaciju,
proći će Crvena Zvezda kao na primer jedan srpski gigant "Energoprojekt".

Kome je potreban privatan klub, neka ga napravi od svojih para.
Zvezda može samo u franšizu, na određeni broj godina.
Ne pada mi na pamet da navijam za bilo čiji novčanik.

anonimac

pre 3 godine

Sanogo je bio najbolji igrač Zvezde juče, kao i protiv Hoefnhajma. Zatvara sve prilaze golu, protivnik se pogubi kad krene na njega. To samo neznalica ne vidi. Lako je napadacima da igraju onako kad on zaključa protivnika. Zamislite da je tu igrao Njegoš umesto njega.

lavirint

pre 3 godine

...A sto se Sanoga tice, on covek stvarno veze nema. Iz utakmice u utakmicu on je samo grubijan koji pravi jako grube faulove.Cesto zna da kiksne kao sinoc.On decko kad je nemocan on onda ubija od faula.
(Mare, 30. oktobar 2020 09:31)

Ovakav komentar odražava potpuno nepoznavanje fudbala. Ako zanemarimo da Sanogo radi mnogo više od toga što je navedeno i samo prekidanje igre u defanzivi je ogromna korist za tim, pogotovo kada igra sa timovima protivkojih mora da se čuva od kontri. A da je osim toga još i vanserijski tehničar i da ima vrhunski šut, ne bi igrao u Zvezdi nego u Realu ili Liverpulu.

Otac Leontije / neko mi ukrao nick Makarije /

pre 3 godine

Ovo juče je sjajno izgledalo.Napadali smo i na 3:1 i na 5:1.Ko kaže da je Liberec smešan tim, a igra u češkoj ligi, nema pojma u fudbalu. Nama je Liga Evrope takmičenje po meri. Nismo za Ligu Šampiona, videli smo to.Meni smeta što je dug kluba i dalje oko 30m eura, a igramo 4-tu godinu za redom u grupnoj fazi. Koliko stvarno para ostane u Zvezdi ? Da li je moguće da ne možemo da dovedemo 2-3 igrača, zverine za naše uslove i mogućnosti, koje koštaju po 5-6 milki i imamo još bolji tim.Znam da ne možemo da kupimo Mbapea, Ronalda ili Mesija, naravno,ali se nikakav ozbiljan plan i ulaganja ne vide.Ne mračim, jer sam stvarno zadovoljan, posle mnogo meseci, ali nisam optimista što se tiče dužeg vremenskog perioda.I na kraju, Zvezda bi bila bar 30 % bolja da ima publike. Nas ludih cigana koji protiv Suduve dođe 22000, protiv Trnave 30000... Zvezdu su uvek u životu održavali njeni najverniji navijači na svetu.

Andrea Djani

pre 3 godine

Samo da na ovim krilima nastavimo i protiv Genta i eto nas i na prolece u Evropi . I mali komentar Zvezda definitivno mora da igra otvoreno i napadacki sa rizikom da i prima golove , jer tvrda igra sa ovakvom odbranom ne moze da da rezultat . Samo ofanzivno i napadacki , pa nek se dobija i sa 4 3 .

FCRS

pre 3 godine

A sto se Sanoga tice, on covek stvarno veze nema. Iz utakmice u utakmicu on je samo grubijan koji pravi jako grube faulove.Cesto zna da kiksne kao sinoc.On decko kad je nemocan on onda ubija od faula. 
(Mare, 30. oktobar 2020 09:31) 

Dečko, Sanogo je bio najbolji igrač i sinoć i protiv Hofenhajma!
Na prvu on izgleda grub i sirov ali on toliko kvari igru protivniku da ja to nisam odavno video!
Izuzetno koristan igrač!

Zlatko

pre 3 godine

Cistu nulu protiv Javora ne zaboravljam
(Mare, 30. oktobar 2020 09:13)

Da mi neko ponudi, prihvatio bih nulu i u Surdulici ali uz pobedu sledeći četvrtak. A ti nastavi da ne zaboravljaš.

Sunce Slobode

pre 3 godine

Najveći dobitak od sinoć je taj što su videli da mogu i znaju. Mnogo znači ovakva partija za samopouzdanje ekipe. Potvrdjeno je da je Deki pogodio sa dovodjenjem Sanoga i Falcinelija. Još jednom hvala gospođi Katai do neba. I hvala svakom igraču i članu stručnog štaba što su mladji mogli da vide šta je Zvezda i kako treba da igra. Hrabro pa da padne i Gent. Od tog trenutka ćemo se samo mi pitati.

dobar je za borilačke sportove

pre 3 godine

Sanogo je vrlo neozbiljan u smislu nonšalantnosti. Vrlo se sporo oslobađa lopte i izuzetno rizikuje svaki put kada mu je lopta u nogama. To što kvari protivničku igru mu je najjači kvalitet, ali se mora uzeti u obzir njegov nedostatak prirodne inteligencije, koji se ogleda u tome što jednostavno ne shvata pravila ove igre, stalno je na granici crvenog kartona.

pedja Dorcolac

pre 3 godine

Nemoj mnogo da letimo u visine. Pobeda, tri boda i okrecemo se narednom protivniku. Cvrsto sa obe noge na zemlji. Samo tako...

Miljan

pre 3 godine

Meni ova povika na Sanoga zbog gola lici na jednu pricu kada je neki deda oterao dzakove zita u mlin pa kad se vratio, on se ljutio na babu sto je lose zavezala dzakove jer je on morao 100 puta da ih iznova vezuje dok je stigao u mlin. Jeste Sanogo morao da izbije loptu napred a ne da je vraca unutra ali je i Nikolic imao realnu priliku posle toga da cak u dva navrata izbije loptu pre nego sto su je sutnuli u gol.

chupavi

pre 3 godine

@ Otac Leontije / neko mi ukrao nick Makarije /, 30. oktobar 2020 11:22

Zasto Zvezda nije za LS? Prve sezone pobeda nad Lpoolom i nereseno sa Napolijem, a orosle godine pobeda nad Olyjem i sansa za prolece u Evropi koju smo ispustilu zbog gluposti.

Tacno je i da smo dobili po nosu mnogo puta, ali jel ste videli te timove iz grupa? U obe sezone smo bili sa osvajacem titule te godine, jos PSG, Totenhem, Napoli... Zbog dobrih rezultata, naredne godine bi mozda dogurali do treceg sesira i upali u grupu kojoj nozemo do boljih rezultata...

Pa Bayern ponizava sve protivnike vec drugu sezonu za redom, nema plakanja vec idemo dalje, to iskustvo je pomoglo da dodjemo do ove pobede sinoc.


Jedna pobeda u LS nosi tri puta vise novca od pobede u LE.

Milan

pre 3 godine

Jesu potrebne pare i po kvalitetu smo prosek evropskog fudbala, to se slažem. Ali Zvezda ima kult velike ekipe, što mnoge evropske nemaju. Otuda pobeda protiv Liverpula, da je do kvaliteta, ne bi se desila.
Istorija, navijači... sve to Zvezdu čini velikom i te stvari nekada dobijaju utakmice.

remax

pre 3 godine

Rezultat sjajan, realno previse gresaka i olako propustenih sansi.Nije realno ocekivati ovakvu goleadu protiv Genka ali samo uz veliku disciplinu i vecu pokretljivost ovaj tim moze da izbori dobar rezultat.Srecno momci!!
(aca, 30. oktobar 2020 09:34)

Nije realno protiv Genka ali jeste protiv Genta..
Šala mala, morao sam. ;)
Mada i nije baš šala, ako ćemo pošteno, Gent je šupalj kao švajcarski sir.
Ove sezone, 2 komada im nije stavio samo ko nije hteo.

King

pre 3 godine

@Andrea Djani
Sta je falilo ovoj odbrani kad je dobijala Liverpul, Olimpijakos...
To su isti igraci.
(Miki Lazic, 30. oktobar 2020 11:56)

Fali Krsticic