Utorak, 20.10.2020.

10:10

"Sanogo udarao Asana po glavi – ko ne ume, mora da se služi tim sredstvima"

Vezista Partizana Saša Zdjelar imao je komentar na igru kolege iz Crvene zvezde Sekua Sanoga i stvari koje je radio na terenu.

Izvor: SS

"Sanogo udarao Asana po glavi – ko ne ume, mora da se služi tim sredstvima" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

76 Komentari

Sortiraj po:

Rade N.

pre 3 godine

Max
Kad povedes u 5. minutu, naravno da ces da se povuces i igras na kontru, osim ako si mnogo jaci od rivala (sto ovdje nije slucaj). I Zvezda ne bi ni dala gol da nije imala ludu srecu da Jojic napravi onakav penal, tako da je ta taktika validna. Tako da je tu sve jasno, ko razumije fudbal naravno.

gog

pre 3 godine

Miljkovic otkine nogu Benu, sudija ne svira ni prekrsaj, o zutom kartonu da se ne govori. Jos onaj grobar komentator sa Arene kaze odlican start Miljkovica.

Pera Detlic

pre 3 godine

Ovako ovom svetskom asu Zdjelaru Sanogo nije imao nameru da povredi Asana,sto se Markovica tice dune malo jaci vetar on leti zato on moze da bude ovde fudbaler gde se svaki moguci kontakt svira.Sto ne precis malo o Evertonu sto sa dve noge ulece u tada 18godisnjaka Mijailovica,Evertonovo non-stop provociranja navijaca Rada,Sto ne spomene u dva derbija udaranja Friponga bez lopte od strane Evandra,Mileticevo redevno samaranje protivnickih igraca i gle divnog cuda bez sankcija.Tako neka propalitet prestane prodavat muda za bubrege ako uopste ima obraz,cuj mene grobar da ima obraz,cast i ponos svasta i od mene.

Stari cigan

pre 3 godine

Slazem se da je Zvezda igrala derbi netipicno prljavo,morala je da juri rezultat.Ali ono sto je glavno,sudija nas je punio kartonima samo tako.Ne znam kakav problem imaju u Partizanu.Oni skoro svaki derbi igraju tako i jos gore,a prolaze sa dva-tri kartona.Sta je sve progledano kroz prste onom Evertonu.Spomenu neko i Ilica.On bre polomi igraca,vidi se iz aviona.Sudija nema kud nego faul da svira.Sale mu se unese u lice i mamu maminu.Umesto da dobije zuti za start i drugi zuti za nesportski gest,sudija ga mlako opominje(!?).Ovo samo kao primer navodim.A takvih situacija je bilo mnogo.

Gajić Darko

pre 3 godine

Jako konfliktan i prljav igrač čak su ga i Delije pljuvale zbog onoga što je uradio fudbaleru TSC , nešto kao sadik kod nas često se služio rukama s tim što je ovaj nekad nešto i znao da ubode

peca

pre 3 godine

Kakav derbi? Kakav kvalitet? Izgubio sam opet 90 minuta života gledajući antifudbal. Od 22 igrača dva znaju da igraju Kataji i Suma. Ovaj prvi slučajno došao ovaj drugi slučajno ostao u Partizanu i to nisu mu dali ovi iz Zvezde ni 15 minuta da igra. Taktika Zvezde grubom igrom opet ne izgubiti. Odavno nisam video na jednoj utakmici veći broj žutih kartona nego što je Zvezda dobila (neki mogli biti i za crveni). Taktika Partizana kao juriti pobedu bez centarfora ni na klupi... I onda se čudimo kao, kada nam dodje Madjarska kojoj smo skoro davali pet komada i na strani i pobedi nas...

Max

pre 3 godine

@RadeN
Ako jedna ekipa inace igra na posed lopte (a Partizan to radi), onda ta statistika ima veze sa utiskom na terenu. Ne boduje se, ali smanjenje poseda lopte u ovom slucaju pokazuje ili taktiku ili slabost u odnosu na protivnika sa kojim igra. Posto su ovde oba protivnika bila kljakava, a Partizanu je trebala pobeda (i busa se da je inace bolji), iz ugla Partizanovog navijaca oba motiva bi morala da budu zesce interesantna - ili ste se takticki zatvorili (greska) ili vas je Zvezda ipak sabila na svoju polovinu. Birajte.

Krme

pre 3 godine

@One night in May
Kad si vec setio Djelmasa, da im ne zaboravimo ni ostalu staru gardu poput Mirkovica, Saveljica, Krstajica...mozda nisu uspeli nikom od nasih nogu da slome, ali nisu prezali od najpodlijih grubosti, startova sa obe noge, udaranja laktovima...secam se jednog derbija kad je Krstaja uleteo Koromanu sa obe noge, da ovaj nije poskocio, lom obe noge hiljadu posto. Video sam situaciju sa par metara udaljenosti. I taj je posle bio selektor...pa cak i njihova "legenda" Sale Ilic umeo je da uleti pogibeljno nogama s ledja. A najinteresantnije, da nikad ali nikad nisu adekvatno kaznjavani. Da je pravde, oni bi jedva nekoliko derbija u poslednjih 30 godina zavrsili sa 11 igraca na terenu.

a

pre 3 godine

Dokle će narikače i kukumavke da se javljaju. Ajde ceo tim i ceča uprava. A niko ne spominje da 80% vrežens nisu izašli iz svog kaznenog prostora. Da su napravili idiotski penal i da su celu utakmucu bili u podredjenom položaju. Povika na sudiju

johny

pre 3 godine

I šta sada? Fudbal nije balet. I Vsn Dajk povredjen brutalnim startom pa Klop nije kukao do neba. U Engleskoj je svaki drugi start takav. Drugo. Neki put se prave taktički fauli po ceni žutog ili crvenog. Bolje karton nego da primiš gol. Da je onaj naš na SP u Rusiji uhvatio za dres švajcarca i oborio ga na zemlju dobio bi crveni a ne bi primili gol. Samo nemojte vi o grubostima. Imali ste Jusufa Hatunića, Refika Kozića, Evertona

Petar

pre 3 godine

Utorak 20.10.2020 | 10:10
Samo cu jedno reci,posed lopte 70:30 u korist Zvezde.
(goran, 20. oktobar 2020 12:47)
Da li se za posed lopte negde dobijaju bodovi?!
Imali ste veći posed zato što se Partizan odlučio za takvu taktiku. Bio je to jako jalov posed. Da ne beše izmišljenog kornera i iz takvog kornera penala ne bi ste do Uskrsa dali gol. Mislim da ste zbog tog poseda ozbiljni kandidati za Nobelovu nagradu.

nbc

pre 3 godine

Uvijek je u fudbalu bilo grubijana i prljavih igrača (i vi ste imali kostolomaca, nemojte se samo sjećati ono kad je Partizanov igrač povrijedio nekoga). Ali "gospodo" zvezdaši, za takve stvari postoji kazna koja nije stigla vaše igrače u ovoj sezoni koji su povrijedili koliko igrača ove sezone??? Da Sanogo je izbačen na kraju ali u poslednjem minutu ove utakmice. Valjda je i sudiju više bilo sramota da ga trpi ali u isto vrijeme da ne ostavi državnu ljubimicu sa manjkom igrača. Dakle samo u ovoj sezoni ste osakatili 3 igrača a da za te startove vaši kostolomci nisu bili ni opomenuti.

Kaur

pre 3 godine

Prošli derbi je Suma dobio 10 cm posekotinu na nozi i zašivan je,to je bilo od Degeneka koji nije ni žuti dobio.Sadiku je slomljeno rebro.Kad već pominjete janičara Drinčića

Rade N.

pre 3 godine

Nekoliko zapazanja: Posjed ne znaci nista, moze lako biti opasnija ekipa sa manjim posjedom (mada ni Partizan nije bio bas nesto opasan). Tako da price o vecem posjedu nemaju veze s mozgom. Dalje, igrac Zvezde koji je udarao Asana po glavi je morao da dobije crveni karton. Ne znam ko moze da tvrdi suprotno i nije mnogo bitno da li to kaze virtuoz s loptom ili slabiji igrac. Trece, remi je mozda pravedniji, ali je Partizan bio blizi i lako mogao do pobjede, da nije bilo glupog (ali opravdano dosudjenog) penala. Dobicu minus od svakog navijaca Zvezde, ali ne mogu ni oni reci da nije ovako.

joca

pre 3 godine

Sanogo je nadrukan od strane trenera da lopta sme,a igrač ne sme da prođe. Otuda ta agresivnost u sadejstvu sa neznanjem i bezobzirnošću.Zvezda je imala posed ali svesno predat od strane Partizana jer on nije bio uigran sa ovolikim novim igračima i nedostatkom klasičnog špica,tako da je manje rizikovao tim načinom igre.Tim načinom je Zvezda igrala lepše ali jalovo.

Barba

pre 3 godine

Bas je zalosno na sta je spao Partizan. Mislio sam da su Bjekovic i Zecevic spustili klub na najnize grane sto se tice mrznje i opterecenosti Zvezdom.Ali ovo, poslednjih godina je bas porazavajuce. Naravno, i moja Zvezda ima dosta brljotina ali kad vam jedan Zvezdan Terzic zadaje domace zadatke u ponasanju i umerenosti, onda stvarno tvoj klub je na dnu.
Privatizacija, jedino resenje za sve. Apsolutno I hitno. A da, ko ce namiriti hordu sa tribina i alave politicare.
Veliki pozdrav od velikog Zvezdasa.

Ein

pre 3 godine

@lavirint Pa kad bi u fudbalu pobeđivao taj koji ima više šuteva i posed, oni bi bivali poniženi u 90% utakmica u Evropi koje su odigrali u prethodnih 5 godina, a Partizan bi prolazio i Šamrok i Genk, pobedio AZ obe...

Petar

pre 3 godine

Očekivaio sam od Zdjelara malo objektivnosti. Bili smo bolji od protivnika(Zvezde),kaže Zdjelar. Imali ste 30 odsto poseda lopte. Malo više realnosti,a kada je reč o igraču Zvezde , OK jeste povredio Sumu,ali zar vaši fudbaleri to ne čini.Ko je beše slomio nogu igraču Čukaričkog ...Jel'hoćete još. Saša Zdjelaree, dobar si fudbaler,ali nemoj da prevlada u tebi nezdrava filozofijka Stanojevića(čuli smo kako uči mladog Stevanovića ),ili Vladimira Vuletića,da ne pominjem Vazuru.
(gile, 20. oktobar 2020 12:32)
Koliko njih je do sada povredio veliki mag fudbala Sanogo?! To je jedan običan mesar... ne fudbaler.
A sa tim vašim posedom koji toliko apostrofirate je bio toliko jalov da do Uskrsa ne bi dali gol da ne beše penala

Dabu

pre 3 godine

Iz Partizana (igrači i navijači) govore kako su bili bolji i poklonili nam gol (penal Jojića), a zaboravljaju kako su oni dali nama gol. Ako ono nije poklon, onda ne znam šta je.

Fenomen

pre 3 godine

Zdjelar je najprljaviji, najgrublji i najbezobrazniji igrač naše lige...i on se našao da nekog optužuje za grubost...svašta. Ne volim igrače kao što je Sanogo, ali Zdjelar...o ljudi moji...

Bob Sent Kler

pre 3 godine

Nemate pojma ni jedni ni drugi. Prekjuce, bez opterecenja publike, je bila prilika da odigrate utakmicu u kojoj bi uzivali pored TV-a. A sta ste nam vi pruzili (mislim na oba tima), nemogucnost da sastavite tri pasa, spremnost na nivou nizerazrednih (da ne kazem seljackih) ekipa, tucu, lomljenje nogu, svlacenje dresova, bunker ekipe koja pretenduje na titulu, reviju veterana Lola i Obrada, napad bez spica, uzaludna dodavanja, ma daleko bilo.
Ne znam, ako pricate izmedju sebe, pitas li ti svoje kolege kako je moguce da si u 25-im godinama toliko dozvolio da budes nespreman da ne mozes 20 minuta casno da istrcis, makar nista ne igrao. Ajde za Natha i Lolu, ali Lazar, Jojic... pa mene je u nedelju bila sramota od njihove nespremnosti

vaxilar

pre 3 godine

Ok. Razumem bes, ali gde si bio kad je Leonardo udarao rukama i prolazio bez ikakve kazne? Sto si tad cutao? Ubice vas dvostruki arsini

One night in May

pre 3 godine

Stvarno maler, kako se to uvek pogodi da bas derbi Zvezda odigra lose, inace bi nas bas razbili ali eto, los dan, ovo ono...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jugram Haschwalth, 20. oktobar 2020 10:34)

Zasad je +17 u prvenstvenim derbijima, ako racunamo i Kup razlika samo raste.
Kolika bi tek bila razlika da Zvezda igra dobro...

chupavi

pre 3 godine

Ovi crno-beli su postali bas seljacki, vasarski klub.

Citam izjave njihovih celnika, igraca i trenera, i iskreno ne mogu da verujem u sta su se pretvorili. Svaka rec je puna mrznje i kompleksa.

@yyy

pre 3 godine

Hoće li ovi jadnici više da prekinu sa kukanjem i nepoštovanjem? Pa on prvi je takav kasapin da bi na svakom derbiju trebao da bude isključen.

gile

pre 3 godine

Očekivaio sam od Zdjelara malo objektivnosti. Bili smo bolji od protivnika(Zvezde),kaže Zdjelar. Imali ste 30 odsto poseda lopte. Malo više realnosti,a kada je reč o igraču Zvezde , OK jeste povredio Sumu,ali zar vaši fudbaleri to ne čini.Ko je beše slomio nogu igraču Čukaričkog ...Jel'hoćete još. Saša Zdjelaree, dobar si fudbaler,ali nemoj da prevlada u tebi nezdrava filozofijka Stanojevića(čuli smo kako uči mladog Stevanovića ),ili Vladimira Vuletića,da ne pominjem Vazuru.

xXx

pre 3 godine

Pazi kad Zdjelar to kaze!!!?
Pa on i Scekic su ubijali po terenu na prethodni derbijima.
Kada takbih stvari ne bi bilo na terenu, Zdjelar nikada ne bi bio fudbaler jer on nista osim tog ne zna, nije decko u stanju da pogodi zid sa 2m!

Goran

pre 3 godine

Zdjelar je naprljaviji igrač u celoj ligi, konstantno naoštren na tuču i incidente i nikako nije neko ko treba da priča o fer igri. Sedi kec!

Sta povezuje Slaviju Prag,Rapid,Videoton,Kroaciju,Petah Tikvu...?

pre 3 godine

E al zato si ti veliki znalac kako u izjavama tako i na terenu ... i vrlo korektan i nimalo grub igrac skoro pa kao Everton.

Gospodin R

pre 3 godine

Pa nek se udaraju. Koji su oni, odakle su? Kakva Zvezda, kakav Partizan! Ko igra za njih? Pa to više nisu domaći kljubovi. To više nije fudbal. To je biznis, pranje para, prevare, kriminal. Koga to više interesuje? Samo one koji učestvuju u svemu navedenom i gomilu huligana i narkomana na tribinama. Porodičan čovek tu više nema šta da traži.

zmajognjeni

pre 3 godine

Eto objasnjenja zasto je Jokanovic polomio nogu Redondu, zasto je Delmas slomio nogu Nikolicu, zasto je Drincic polomio stopalo Jovicicu... Lepo je sto smo to razjasnili.

Hvala Zdjelaru na objasnjenju. Ko ne ume, tipa Jokanovic, Djelmas, Drincic...
(One night in May, 20. oktobar 2020 11:03)

Nadj ruku Basti

Sunce Slobode

pre 3 godine

Jos letos sam rekao da je Sanogo tip igraca koji treba Zvezdi. Jedini poslednji vezni, a pozatvarao je skoro sve na sredini terena. Koliko je batina dobio toliko je i isporucio. Samo je sada problem sto partizani nemaju takvog igraca, tj. i da imaju nije se video protiv Sanoga. To je ono sto ih i boli najvise, navikli da svaki derbi izadju i tuku, sad kada se okrenuo curak kukaju kao devojcice.

One night in May

pre 3 godine

Eto objasnjenja zasto je Jokanovic polomio nogu Redondu, zasto je Delmas slomio nogu Nikolicu, zasto je Drincic polomio stopalo Jovicicu... Lepo je sto smo to razjasnili.

Hvala Zdjelaru na objasnjenju. Ko ne ume, tipa Jokanovic, Djelmas, Drincic...

Bili ste bolji u parkiranju autobusa

pre 3 godine

Kaze Zdjelar bili su bolji, 8 minuta u jednom trenutku nisu presli na Zvezdinu polovinu, posed lopte je bio 70:30 za Zvezdu, igrali sramotnu bunkericu na svom stadionu posle gola zbog greske odbrane.
Nisi ocigledno slusao izjavu trenera gromade Stanojevica, koji je rekao da je Zvezda igrala bolje, vi ste smejurija od kluba, plasite se zvezdine zastave.

Ivan

pre 3 godine

Ovi ce od derbija izgleda na kraju spinovati kako zvezda nije presla centar, kao sto to danas tvrde za onaj pretposlednji derbi na kome je stojkovic odugovlacio da ispuca loptu na 0:0 i minus 11 na tabeli.

dax

pre 3 godine

Auuuuh brateee...daaaa...ti si baš provereni fudbalski znalac, pola Evrope se otima da te dovede u svoj klub...Veruj mi brate da si ti zalutao na derbi,kao i Jojic, Miljkovic, Obradović...stvarno sam siguran da ste samo Stanojevića impresionirali...i to je nešto za vašu mladost i vaš novi početak...samo napred care...

Skorpion

pre 3 godine

Niste tako pricali kad ste slomili Bastu
niste tako pricali kad ste izlomili Evandra

Eto objasnjenja zasto je Jokanovic polomio nogu Redondu, zasto je Delmas slomio nogu Nikolicu, zasto je Drincic polomio stopalo Jovicicu

Naravno nikako ne smemo zaboraviti MESARA EVERTONA koji je slomio nogu Mudrinskom iz Cukarickog, ne secam se da se tada Zdjelar oglasavao.
LICEMERI ostaju LICEMERI do kraja zivota.

zmajognjeni

pre 3 godine

Ne zna se koji klub tragičnije pokušava da se opravda. Partizan se žali na Sanogoa, a nisu se žalili na svoje Drinčića ili Evertona koji su igrali na isti način ranije. Zvezda pokušava da predstavi fudbal kao igru u kojoj treba da pobedi onaj sa više šuteva pored gola i većim posedom lopte. Tonu i jedni i drugi sve dublje i dublje...
(lavirint, 20. oktobar 2020 10:25)

Zvezdi X odgovara. Tako da je Zvezda pobednik ovde. Ono sto je meni zapalo za oko kao neki novi nivo dna jesu momentalni pritisci na sudije i ligu iz uprave jednih i drugih, i spocitavanje nepostenja ovih drugig. Potpuno, bez obracanja paznje na cinjenice i ono sto se desavalo na terenu idu saopstenja o tome kako ih je sudija ostetio i nije dorastao, a ovi drugi su neposteni i uticu na sve i svja. Bas je odvratni mulj.

veliki strumf

pre 3 godine

Kad klasičan krljač, igrač čija je glavna karakteristika kvarenje igre protivnika brojnim faulovima izjavi ovakvu glupost, onda nema dalje! Iz svake reci bilo kog igrača, trenera ili onih sramota u upravi Partizana očigledni su ogromni kompleksi i ogromna mržnja prema Zvezdi kao većem klubu. Kod njih postoji ogromna indontrinacija i oni se za derbije zaista spremaju podizanjem nivoa mržnje prema Zvezdi na sto veći nivo! Za njih du to utakmice sezone, ovu su čak sami najavili kao utakmicu decenije a onda 80 minuta igrali klasičan bunker na kojem bi im pozavideli brojni italijanski timovi osamdesetih kad se igrao katanaćo. I to su bunkericu igrali kući sto je nezapamćeno u derbijima. Ali to gajenje mržnje i te izjave koje veze sa zdravom pamecu nemaju pokazuju da oni stvarno samo o Zvezdi razmišljaju 24/7. S druge strane, nas oni ne zanimaju. Nama su oni rival kao Vojvodina, Radnički ili Čuka, bukvalno. Pa mi već u cetvrtak imamo mnogo veći i važniji meč od ovog u nedelju! Bas ćemo da gubimo energiju na njih. S druge strane, Partizani se sad izduvali i već će poceti psiholoske pripreme za derbi na prolece. Nevezano sto ce do tada imati 15 bodova zaostatka.

MTR

pre 3 godine

Klasicna grobarska spin masinerija, od obicnog navijaca zadojenog mrznjom prema Zvezdi do uprave kluba, trenera i igraca.. U derbiju u kom nisu presli centar su bili bolji, opasniji, mi smo kostolomci, demoni, djavoli..Strasno koja mrznja je stvorena u sportu, koji treba da bude zabava i razonoda, igraci i trener partizana upali u blato uprave fk partizan.

Riko

pre 3 godine

I ovaj nenormalan kao i njegov sef i saigraci... Igrali bunker 85 minuta i bili bolji??? E sad mi je jos krivlje sto je i Zvezda igrača jako lose, jer je morala da vas nakanta bar sa 2-3 gola razlike...

tekno

pre 3 godine

Jasan je bio cilj....usli su u derbi da nas polome....jer drugacije ne umeju. Cim neko krene da barata loptom....odmah lomi. Jasna je strategija. Sanogo-a ne mozes tenkom da pomeris....ali zato glumac zna da padne u sesnaestercu.

Jugram Haschwalth

pre 3 godine

I ovaj nenormalan kao i njegov sef i saigraci... Igrali bunker 85 minuta i bili bolji??? E sad mi je jos krivlje sto je i Zvezda igrača jako lose, jer je morala da vas nakanta bar sa 2-3 gola razlike...
(Riko, 20. oktobar 2020 10:22)

Stvarno maler, kako se to uvek pogodi da bas derbi Zvezda odigra lose, inace bi nas bas razbili ali eto, los dan, ovo ono...

4k4.Dex

pre 3 godine

Daj druže na derbiju je uvek tuča to se zna. Biju jedni biju i drugi dosta kukanja ko je kad više koga udario. Zvezda je definitivno bila bolja i napadala i tako je delovalo i pre greške odbrane i gola Partizana. Posle su promašili dve stopostotne i još dve polu šanse. Nemojmo preterivati. Nije Partizan zaslužio pobedu sigurno. Možda je nerešeno i najpravednije.

Grada

pre 3 godine

Kada ste Jovičiću polomili nogu sudija nije ni prekinuo meč, a sada samo plačete, dali gol iz kiksa i promašaj Markovića, to je sve, treba da ćutite jer sezona otišla u aut !!

lavirint

pre 3 godine

Ne zna se koji klub tragičnije pokušava da se opravda. Partizan se žali na Sanogoa, a nisu se žalili na svoje Drinčića ili Evertona koji su igrali na isti način ranije. Zvezda pokušava da predstavi fudbal kao igru u kojoj treba da pobedi onaj sa više šuteva pored gola i većim posedom lopte. Tonu i jedni i drugi sve dublje i dublje...

nikola

pre 3 godine

Niste tako pricali kad ste slomili Bastu
niste tako pricali kad ste izlomili Evandra
....
Navijam za zvezdu ali i jedni i drugi pravdaju nikakav tim nekim glupostima
Povrede su sastavni deo sporta, nazalost desava se
Brz oporavak zelim svakom sportisti bez obzira da li igra u partizanu ili zvezdi

kkkkk

pre 3 godine

Da je to rekao bilo koji drugi igrač pa ajde, ali ubedljivo najveći mesar u proteklih nekoliko derbija se javlja da komentariše. U nedelju je bio miran pitamo se zašto??

lavirint

pre 3 godine

Ne zna se koji klub tragičnije pokušava da se opravda. Partizan se žali na Sanogoa, a nisu se žalili na svoje Drinčića ili Evertona koji su igrali na isti način ranije. Zvezda pokušava da predstavi fudbal kao igru u kojoj treba da pobedi onaj sa više šuteva pored gola i većim posedom lopte. Tonu i jedni i drugi sve dublje i dublje...

Riko

pre 3 godine

I ovaj nenormalan kao i njegov sef i saigraci... Igrali bunker 85 minuta i bili bolji??? E sad mi je jos krivlje sto je i Zvezda igrača jako lose, jer je morala da vas nakanta bar sa 2-3 gola razlike...

Goran

pre 3 godine

Zdjelar je naprljaviji igrač u celoj ligi, konstantno naoštren na tuču i incidente i nikako nije neko ko treba da priča o fer igri. Sedi kec!

kkkkk

pre 3 godine

Da je to rekao bilo koji drugi igrač pa ajde, ali ubedljivo najveći mesar u proteklih nekoliko derbija se javlja da komentariše. U nedelju je bio miran pitamo se zašto??

MTR

pre 3 godine

Klasicna grobarska spin masinerija, od obicnog navijaca zadojenog mrznjom prema Zvezdi do uprave kluba, trenera i igraca.. U derbiju u kom nisu presli centar su bili bolji, opasniji, mi smo kostolomci, demoni, djavoli..Strasno koja mrznja je stvorena u sportu, koji treba da bude zabava i razonoda, igraci i trener partizana upali u blato uprave fk partizan.

Sunce Slobode

pre 3 godine

Jos letos sam rekao da je Sanogo tip igraca koji treba Zvezdi. Jedini poslednji vezni, a pozatvarao je skoro sve na sredini terena. Koliko je batina dobio toliko je i isporucio. Samo je sada problem sto partizani nemaju takvog igraca, tj. i da imaju nije se video protiv Sanoga. To je ono sto ih i boli najvise, navikli da svaki derbi izadju i tuku, sad kada se okrenuo curak kukaju kao devojcice.

zmajognjeni

pre 3 godine

Eto objasnjenja zasto je Jokanovic polomio nogu Redondu, zasto je Delmas slomio nogu Nikolicu, zasto je Drincic polomio stopalo Jovicicu... Lepo je sto smo to razjasnili.

Hvala Zdjelaru na objasnjenju. Ko ne ume, tipa Jokanovic, Djelmas, Drincic...
(One night in May, 20. oktobar 2020 11:03)

Nadj ruku Basti

xXx

pre 3 godine

Pazi kad Zdjelar to kaze!!!?
Pa on i Scekic su ubijali po terenu na prethodni derbijima.
Kada takbih stvari ne bi bilo na terenu, Zdjelar nikada ne bi bio fudbaler jer on nista osim tog ne zna, nije decko u stanju da pogodi zid sa 2m!

One night in May

pre 3 godine

Eto objasnjenja zasto je Jokanovic polomio nogu Redondu, zasto je Delmas slomio nogu Nikolicu, zasto je Drincic polomio stopalo Jovicicu... Lepo je sto smo to razjasnili.

Hvala Zdjelaru na objasnjenju. Ko ne ume, tipa Jokanovic, Djelmas, Drincic...

veliki strumf

pre 3 godine

Kad klasičan krljač, igrač čija je glavna karakteristika kvarenje igre protivnika brojnim faulovima izjavi ovakvu glupost, onda nema dalje! Iz svake reci bilo kog igrača, trenera ili onih sramota u upravi Partizana očigledni su ogromni kompleksi i ogromna mržnja prema Zvezdi kao većem klubu. Kod njih postoji ogromna indontrinacija i oni se za derbije zaista spremaju podizanjem nivoa mržnje prema Zvezdi na sto veći nivo! Za njih du to utakmice sezone, ovu su čak sami najavili kao utakmicu decenije a onda 80 minuta igrali klasičan bunker na kojem bi im pozavideli brojni italijanski timovi osamdesetih kad se igrao katanaćo. I to su bunkericu igrali kući sto je nezapamćeno u derbijima. Ali to gajenje mržnje i te izjave koje veze sa zdravom pamecu nemaju pokazuju da oni stvarno samo o Zvezdi razmišljaju 24/7. S druge strane, nas oni ne zanimaju. Nama su oni rival kao Vojvodina, Radnički ili Čuka, bukvalno. Pa mi već u cetvrtak imamo mnogo veći i važniji meč od ovog u nedelju! Bas ćemo da gubimo energiju na njih. S druge strane, Partizani se sad izduvali i već će poceti psiholoske pripreme za derbi na prolece. Nevezano sto ce do tada imati 15 bodova zaostatka.

nikola

pre 3 godine

Niste tako pricali kad ste slomili Bastu
niste tako pricali kad ste izlomili Evandra
....
Navijam za zvezdu ali i jedni i drugi pravdaju nikakav tim nekim glupostima
Povrede su sastavni deo sporta, nazalost desava se
Brz oporavak zelim svakom sportisti bez obzira da li igra u partizanu ili zvezdi

4k4.Dex

pre 3 godine

Daj druže na derbiju je uvek tuča to se zna. Biju jedni biju i drugi dosta kukanja ko je kad više koga udario. Zvezda je definitivno bila bolja i napadala i tako je delovalo i pre greške odbrane i gola Partizana. Posle su promašili dve stopostotne i još dve polu šanse. Nemojmo preterivati. Nije Partizan zaslužio pobedu sigurno. Možda je nerešeno i najpravednije.

Gospodin R

pre 3 godine

Pa nek se udaraju. Koji su oni, odakle su? Kakva Zvezda, kakav Partizan! Ko igra za njih? Pa to više nisu domaći kljubovi. To više nije fudbal. To je biznis, pranje para, prevare, kriminal. Koga to više interesuje? Samo one koji učestvuju u svemu navedenom i gomilu huligana i narkomana na tribinama. Porodičan čovek tu više nema šta da traži.

Skorpion

pre 3 godine

Niste tako pricali kad ste slomili Bastu
niste tako pricali kad ste izlomili Evandra

Eto objasnjenja zasto je Jokanovic polomio nogu Redondu, zasto je Delmas slomio nogu Nikolicu, zasto je Drincic polomio stopalo Jovicicu

Naravno nikako ne smemo zaboraviti MESARA EVERTONA koji je slomio nogu Mudrinskom iz Cukarickog, ne secam se da se tada Zdjelar oglasavao.
LICEMERI ostaju LICEMERI do kraja zivota.

Grada

pre 3 godine

Kada ste Jovičiću polomili nogu sudija nije ni prekinuo meč, a sada samo plačete, dali gol iz kiksa i promašaj Markovića, to je sve, treba da ćutite jer sezona otišla u aut !!

Ivan

pre 3 godine

Ovi ce od derbija izgleda na kraju spinovati kako zvezda nije presla centar, kao sto to danas tvrde za onaj pretposlednji derbi na kome je stojkovic odugovlacio da ispuca loptu na 0:0 i minus 11 na tabeli.

zmajognjeni

pre 3 godine

Ne zna se koji klub tragičnije pokušava da se opravda. Partizan se žali na Sanogoa, a nisu se žalili na svoje Drinčića ili Evertona koji su igrali na isti način ranije. Zvezda pokušava da predstavi fudbal kao igru u kojoj treba da pobedi onaj sa više šuteva pored gola i većim posedom lopte. Tonu i jedni i drugi sve dublje i dublje...
(lavirint, 20. oktobar 2020 10:25)

Zvezdi X odgovara. Tako da je Zvezda pobednik ovde. Ono sto je meni zapalo za oko kao neki novi nivo dna jesu momentalni pritisci na sudije i ligu iz uprave jednih i drugih, i spocitavanje nepostenja ovih drugig. Potpuno, bez obracanja paznje na cinjenice i ono sto se desavalo na terenu idu saopstenja o tome kako ih je sudija ostetio i nije dorastao, a ovi drugi su neposteni i uticu na sve i svja. Bas je odvratni mulj.

Fenomen

pre 3 godine

Zdjelar je najprljaviji, najgrublji i najbezobrazniji igrač naše lige...i on se našao da nekog optužuje za grubost...svašta. Ne volim igrače kao što je Sanogo, ali Zdjelar...o ljudi moji...

@yyy

pre 3 godine

Hoće li ovi jadnici više da prekinu sa kukanjem i nepoštovanjem? Pa on prvi je takav kasapin da bi na svakom derbiju trebao da bude isključen.

One night in May

pre 3 godine

Stvarno maler, kako se to uvek pogodi da bas derbi Zvezda odigra lose, inace bi nas bas razbili ali eto, los dan, ovo ono...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jugram Haschwalth, 20. oktobar 2020 10:34)

Zasad je +17 u prvenstvenim derbijima, ako racunamo i Kup razlika samo raste.
Kolika bi tek bila razlika da Zvezda igra dobro...

chupavi

pre 3 godine

Ovi crno-beli su postali bas seljacki, vasarski klub.

Citam izjave njihovih celnika, igraca i trenera, i iskreno ne mogu da verujem u sta su se pretvorili. Svaka rec je puna mrznje i kompleksa.

Jugram Haschwalth

pre 3 godine

I ovaj nenormalan kao i njegov sef i saigraci... Igrali bunker 85 minuta i bili bolji??? E sad mi je jos krivlje sto je i Zvezda igrača jako lose, jer je morala da vas nakanta bar sa 2-3 gola razlike...
(Riko, 20. oktobar 2020 10:22)

Stvarno maler, kako se to uvek pogodi da bas derbi Zvezda odigra lose, inace bi nas bas razbili ali eto, los dan, ovo ono...

tekno

pre 3 godine

Jasan je bio cilj....usli su u derbi da nas polome....jer drugacije ne umeju. Cim neko krene da barata loptom....odmah lomi. Jasna je strategija. Sanogo-a ne mozes tenkom da pomeris....ali zato glumac zna da padne u sesnaestercu.

Bili ste bolji u parkiranju autobusa

pre 3 godine

Kaze Zdjelar bili su bolji, 8 minuta u jednom trenutku nisu presli na Zvezdinu polovinu, posed lopte je bio 70:30 za Zvezdu, igrali sramotnu bunkericu na svom stadionu posle gola zbog greske odbrane.
Nisi ocigledno slusao izjavu trenera gromade Stanojevica, koji je rekao da je Zvezda igrala bolje, vi ste smejurija od kluba, plasite se zvezdine zastave.

Dabu

pre 3 godine

Iz Partizana (igrači i navijači) govore kako su bili bolji i poklonili nam gol (penal Jojića), a zaboravljaju kako su oni dali nama gol. Ako ono nije poklon, onda ne znam šta je.

Sta povezuje Slaviju Prag,Rapid,Videoton,Kroaciju,Petah Tikvu...?

pre 3 godine

E al zato si ti veliki znalac kako u izjavama tako i na terenu ... i vrlo korektan i nimalo grub igrac skoro pa kao Everton.

gile

pre 3 godine

Očekivaio sam od Zdjelara malo objektivnosti. Bili smo bolji od protivnika(Zvezde),kaže Zdjelar. Imali ste 30 odsto poseda lopte. Malo više realnosti,a kada je reč o igraču Zvezde , OK jeste povredio Sumu,ali zar vaši fudbaleri to ne čini.Ko je beše slomio nogu igraču Čukaričkog ...Jel'hoćete još. Saša Zdjelaree, dobar si fudbaler,ali nemoj da prevlada u tebi nezdrava filozofijka Stanojevića(čuli smo kako uči mladog Stevanovića ),ili Vladimira Vuletića,da ne pominjem Vazuru.

dax

pre 3 godine

Auuuuh brateee...daaaa...ti si baš provereni fudbalski znalac, pola Evrope se otima da te dovede u svoj klub...Veruj mi brate da si ti zalutao na derbi,kao i Jojic, Miljkovic, Obradović...stvarno sam siguran da ste samo Stanojevića impresionirali...i to je nešto za vašu mladost i vaš novi početak...samo napred care...

johny

pre 3 godine

I šta sada? Fudbal nije balet. I Vsn Dajk povredjen brutalnim startom pa Klop nije kukao do neba. U Engleskoj je svaki drugi start takav. Drugo. Neki put se prave taktički fauli po ceni žutog ili crvenog. Bolje karton nego da primiš gol. Da je onaj naš na SP u Rusiji uhvatio za dres švajcarca i oborio ga na zemlju dobio bi crveni a ne bi primili gol. Samo nemojte vi o grubostima. Imali ste Jusufa Hatunića, Refika Kozića, Evertona

peca

pre 3 godine

Kakav derbi? Kakav kvalitet? Izgubio sam opet 90 minuta života gledajući antifudbal. Od 22 igrača dva znaju da igraju Kataji i Suma. Ovaj prvi slučajno došao ovaj drugi slučajno ostao u Partizanu i to nisu mu dali ovi iz Zvezde ni 15 minuta da igra. Taktika Zvezde grubom igrom opet ne izgubiti. Odavno nisam video na jednoj utakmici veći broj žutih kartona nego što je Zvezda dobila (neki mogli biti i za crveni). Taktika Partizana kao juriti pobedu bez centarfora ni na klupi... I onda se čudimo kao, kada nam dodje Madjarska kojoj smo skoro davali pet komada i na strani i pobedi nas...

Petar

pre 3 godine

Očekivaio sam od Zdjelara malo objektivnosti. Bili smo bolji od protivnika(Zvezde),kaže Zdjelar. Imali ste 30 odsto poseda lopte. Malo više realnosti,a kada je reč o igraču Zvezde , OK jeste povredio Sumu,ali zar vaši fudbaleri to ne čini.Ko je beše slomio nogu igraču Čukaričkog ...Jel'hoćete još. Saša Zdjelaree, dobar si fudbaler,ali nemoj da prevlada u tebi nezdrava filozofijka Stanojevića(čuli smo kako uči mladog Stevanovića ),ili Vladimira Vuletića,da ne pominjem Vazuru.
(gile, 20. oktobar 2020 12:32)
Koliko njih je do sada povredio veliki mag fudbala Sanogo?! To je jedan običan mesar... ne fudbaler.
A sa tim vašim posedom koji toliko apostrofirate je bio toliko jalov da do Uskrsa ne bi dali gol da ne beše penala

a

pre 3 godine

Dokle će narikače i kukumavke da se javljaju. Ajde ceo tim i ceča uprava. A niko ne spominje da 80% vrežens nisu izašli iz svog kaznenog prostora. Da su napravili idiotski penal i da su celu utakmucu bili u podredjenom položaju. Povika na sudiju

Pera Detlic

pre 3 godine

Ovako ovom svetskom asu Zdjelaru Sanogo nije imao nameru da povredi Asana,sto se Markovica tice dune malo jaci vetar on leti zato on moze da bude ovde fudbaler gde se svaki moguci kontakt svira.Sto ne precis malo o Evertonu sto sa dve noge ulece u tada 18godisnjaka Mijailovica,Evertonovo non-stop provociranja navijaca Rada,Sto ne spomene u dva derbija udaranja Friponga bez lopte od strane Evandra,Mileticevo redevno samaranje protivnickih igraca i gle divnog cuda bez sankcija.Tako neka propalitet prestane prodavat muda za bubrege ako uopste ima obraz,cuj mene grobar da ima obraz,cast i ponos svasta i od mene.

Kaur

pre 3 godine

Prošli derbi je Suma dobio 10 cm posekotinu na nozi i zašivan je,to je bilo od Degeneka koji nije ni žuti dobio.Sadiku je slomljeno rebro.Kad već pominjete janičara Drinčića

joca

pre 3 godine

Sanogo je nadrukan od strane trenera da lopta sme,a igrač ne sme da prođe. Otuda ta agresivnost u sadejstvu sa neznanjem i bezobzirnošću.Zvezda je imala posed ali svesno predat od strane Partizana jer on nije bio uigran sa ovolikim novim igračima i nedostatkom klasičnog špica,tako da je manje rizikovao tim načinom igre.Tim načinom je Zvezda igrala lepše ali jalovo.

Krme

pre 3 godine

@One night in May
Kad si vec setio Djelmasa, da im ne zaboravimo ni ostalu staru gardu poput Mirkovica, Saveljica, Krstajica...mozda nisu uspeli nikom od nasih nogu da slome, ali nisu prezali od najpodlijih grubosti, startova sa obe noge, udaranja laktovima...secam se jednog derbija kad je Krstaja uleteo Koromanu sa obe noge, da ovaj nije poskocio, lom obe noge hiljadu posto. Video sam situaciju sa par metara udaljenosti. I taj je posle bio selektor...pa cak i njihova "legenda" Sale Ilic umeo je da uleti pogibeljno nogama s ledja. A najinteresantnije, da nikad ali nikad nisu adekvatno kaznjavani. Da je pravde, oni bi jedva nekoliko derbija u poslednjih 30 godina zavrsili sa 11 igraca na terenu.

gog

pre 3 godine

Miljkovic otkine nogu Benu, sudija ne svira ni prekrsaj, o zutom kartonu da se ne govori. Jos onaj grobar komentator sa Arene kaze odlican start Miljkovica.

vaxilar

pre 3 godine

Ok. Razumem bes, ali gde si bio kad je Leonardo udarao rukama i prolazio bez ikakve kazne? Sto si tad cutao? Ubice vas dvostruki arsini

Rade N.

pre 3 godine

Nekoliko zapazanja: Posjed ne znaci nista, moze lako biti opasnija ekipa sa manjim posjedom (mada ni Partizan nije bio bas nesto opasan). Tako da price o vecem posjedu nemaju veze s mozgom. Dalje, igrac Zvezde koji je udarao Asana po glavi je morao da dobije crveni karton. Ne znam ko moze da tvrdi suprotno i nije mnogo bitno da li to kaze virtuoz s loptom ili slabiji igrac. Trece, remi je mozda pravedniji, ali je Partizan bio blizi i lako mogao do pobjede, da nije bilo glupog (ali opravdano dosudjenog) penala. Dobicu minus od svakog navijaca Zvezde, ali ne mogu ni oni reci da nije ovako.

Ein

pre 3 godine

@lavirint Pa kad bi u fudbalu pobeđivao taj koji ima više šuteva i posed, oni bi bivali poniženi u 90% utakmica u Evropi koje su odigrali u prethodnih 5 godina, a Partizan bi prolazio i Šamrok i Genk, pobedio AZ obe...

Petar

pre 3 godine

Utorak 20.10.2020 | 10:10
Samo cu jedno reci,posed lopte 70:30 u korist Zvezde.
(goran, 20. oktobar 2020 12:47)
Da li se za posed lopte negde dobijaju bodovi?!
Imali ste veći posed zato što se Partizan odlučio za takvu taktiku. Bio je to jako jalov posed. Da ne beše izmišljenog kornera i iz takvog kornera penala ne bi ste do Uskrsa dali gol. Mislim da ste zbog tog poseda ozbiljni kandidati za Nobelovu nagradu.

Bob Sent Kler

pre 3 godine

Nemate pojma ni jedni ni drugi. Prekjuce, bez opterecenja publike, je bila prilika da odigrate utakmicu u kojoj bi uzivali pored TV-a. A sta ste nam vi pruzili (mislim na oba tima), nemogucnost da sastavite tri pasa, spremnost na nivou nizerazrednih (da ne kazem seljackih) ekipa, tucu, lomljenje nogu, svlacenje dresova, bunker ekipe koja pretenduje na titulu, reviju veterana Lola i Obrada, napad bez spica, uzaludna dodavanja, ma daleko bilo.
Ne znam, ako pricate izmedju sebe, pitas li ti svoje kolege kako je moguce da si u 25-im godinama toliko dozvolio da budes nespreman da ne mozes 20 minuta casno da istrcis, makar nista ne igrao. Ajde za Natha i Lolu, ali Lazar, Jojic... pa mene je u nedelju bila sramota od njihove nespremnosti

Max

pre 3 godine

@RadeN
Ako jedna ekipa inace igra na posed lopte (a Partizan to radi), onda ta statistika ima veze sa utiskom na terenu. Ne boduje se, ali smanjenje poseda lopte u ovom slucaju pokazuje ili taktiku ili slabost u odnosu na protivnika sa kojim igra. Posto su ovde oba protivnika bila kljakava, a Partizanu je trebala pobeda (i busa se da je inace bolji), iz ugla Partizanovog navijaca oba motiva bi morala da budu zesce interesantna - ili ste se takticki zatvorili (greska) ili vas je Zvezda ipak sabila na svoju polovinu. Birajte.

Barba

pre 3 godine

Bas je zalosno na sta je spao Partizan. Mislio sam da su Bjekovic i Zecevic spustili klub na najnize grane sto se tice mrznje i opterecenosti Zvezdom.Ali ovo, poslednjih godina je bas porazavajuce. Naravno, i moja Zvezda ima dosta brljotina ali kad vam jedan Zvezdan Terzic zadaje domace zadatke u ponasanju i umerenosti, onda stvarno tvoj klub je na dnu.
Privatizacija, jedino resenje za sve. Apsolutno I hitno. A da, ko ce namiriti hordu sa tribina i alave politicare.
Veliki pozdrav od velikog Zvezdasa.

Gajić Darko

pre 3 godine

Jako konfliktan i prljav igrač čak su ga i Delije pljuvale zbog onoga što je uradio fudbaleru TSC , nešto kao sadik kod nas često se služio rukama s tim što je ovaj nekad nešto i znao da ubode

Stari cigan

pre 3 godine

Slazem se da je Zvezda igrala derbi netipicno prljavo,morala je da juri rezultat.Ali ono sto je glavno,sudija nas je punio kartonima samo tako.Ne znam kakav problem imaju u Partizanu.Oni skoro svaki derbi igraju tako i jos gore,a prolaze sa dva-tri kartona.Sta je sve progledano kroz prste onom Evertonu.Spomenu neko i Ilica.On bre polomi igraca,vidi se iz aviona.Sudija nema kud nego faul da svira.Sale mu se unese u lice i mamu maminu.Umesto da dobije zuti za start i drugi zuti za nesportski gest,sudija ga mlako opominje(!?).Ovo samo kao primer navodim.A takvih situacija je bilo mnogo.

nbc

pre 3 godine

Uvijek je u fudbalu bilo grubijana i prljavih igrača (i vi ste imali kostolomaca, nemojte se samo sjećati ono kad je Partizanov igrač povrijedio nekoga). Ali "gospodo" zvezdaši, za takve stvari postoji kazna koja nije stigla vaše igrače u ovoj sezoni koji su povrijedili koliko igrača ove sezone??? Da Sanogo je izbačen na kraju ali u poslednjem minutu ove utakmice. Valjda je i sudiju više bilo sramota da ga trpi ali u isto vrijeme da ne ostavi državnu ljubimicu sa manjkom igrača. Dakle samo u ovoj sezoni ste osakatili 3 igrača a da za te startove vaši kostolomci nisu bili ni opomenuti.

Rade N.

pre 3 godine

Max
Kad povedes u 5. minutu, naravno da ces da se povuces i igras na kontru, osim ako si mnogo jaci od rivala (sto ovdje nije slucaj). I Zvezda ne bi ni dala gol da nije imala ludu srecu da Jojic napravi onakav penal, tako da je ta taktika validna. Tako da je tu sve jasno, ko razumije fudbal naravno.

Riko

pre 3 godine

I ovaj nenormalan kao i njegov sef i saigraci... Igrali bunker 85 minuta i bili bolji??? E sad mi je jos krivlje sto je i Zvezda igrača jako lose, jer je morala da vas nakanta bar sa 2-3 gola razlike...

tekno

pre 3 godine

Jasan je bio cilj....usli su u derbi da nas polome....jer drugacije ne umeju. Cim neko krene da barata loptom....odmah lomi. Jasna je strategija. Sanogo-a ne mozes tenkom da pomeris....ali zato glumac zna da padne u sesnaestercu.

Jugram Haschwalth

pre 3 godine

I ovaj nenormalan kao i njegov sef i saigraci... Igrali bunker 85 minuta i bili bolji??? E sad mi je jos krivlje sto je i Zvezda igrača jako lose, jer je morala da vas nakanta bar sa 2-3 gola razlike...
(Riko, 20. oktobar 2020 10:22)

Stvarno maler, kako se to uvek pogodi da bas derbi Zvezda odigra lose, inace bi nas bas razbili ali eto, los dan, ovo ono...

Goran

pre 3 godine

Zdjelar je naprljaviji igrač u celoj ligi, konstantno naoštren na tuču i incidente i nikako nije neko ko treba da priča o fer igri. Sedi kec!

Sunce Slobode

pre 3 godine

Jos letos sam rekao da je Sanogo tip igraca koji treba Zvezdi. Jedini poslednji vezni, a pozatvarao je skoro sve na sredini terena. Koliko je batina dobio toliko je i isporucio. Samo je sada problem sto partizani nemaju takvog igraca, tj. i da imaju nije se video protiv Sanoga. To je ono sto ih i boli najvise, navikli da svaki derbi izadju i tuku, sad kada se okrenuo curak kukaju kao devojcice.

MTR

pre 3 godine

Klasicna grobarska spin masinerija, od obicnog navijaca zadojenog mrznjom prema Zvezdi do uprave kluba, trenera i igraca.. U derbiju u kom nisu presli centar su bili bolji, opasniji, mi smo kostolomci, demoni, djavoli..Strasno koja mrznja je stvorena u sportu, koji treba da bude zabava i razonoda, igraci i trener partizana upali u blato uprave fk partizan.

lavirint

pre 3 godine

Ne zna se koji klub tragičnije pokušava da se opravda. Partizan se žali na Sanogoa, a nisu se žalili na svoje Drinčića ili Evertona koji su igrali na isti način ranije. Zvezda pokušava da predstavi fudbal kao igru u kojoj treba da pobedi onaj sa više šuteva pored gola i većim posedom lopte. Tonu i jedni i drugi sve dublje i dublje...

One night in May

pre 3 godine

Eto objasnjenja zasto je Jokanovic polomio nogu Redondu, zasto je Delmas slomio nogu Nikolicu, zasto je Drincic polomio stopalo Jovicicu... Lepo je sto smo to razjasnili.

Hvala Zdjelaru na objasnjenju. Ko ne ume, tipa Jokanovic, Djelmas, Drincic...

veliki strumf

pre 3 godine

Kad klasičan krljač, igrač čija je glavna karakteristika kvarenje igre protivnika brojnim faulovima izjavi ovakvu glupost, onda nema dalje! Iz svake reci bilo kog igrača, trenera ili onih sramota u upravi Partizana očigledni su ogromni kompleksi i ogromna mržnja prema Zvezdi kao većem klubu. Kod njih postoji ogromna indontrinacija i oni se za derbije zaista spremaju podizanjem nivoa mržnje prema Zvezdi na sto veći nivo! Za njih du to utakmice sezone, ovu su čak sami najavili kao utakmicu decenije a onda 80 minuta igrali klasičan bunker na kojem bi im pozavideli brojni italijanski timovi osamdesetih kad se igrao katanaćo. I to su bunkericu igrali kući sto je nezapamćeno u derbijima. Ali to gajenje mržnje i te izjave koje veze sa zdravom pamecu nemaju pokazuju da oni stvarno samo o Zvezdi razmišljaju 24/7. S druge strane, nas oni ne zanimaju. Nama su oni rival kao Vojvodina, Radnički ili Čuka, bukvalno. Pa mi već u cetvrtak imamo mnogo veći i važniji meč od ovog u nedelju! Bas ćemo da gubimo energiju na njih. S druge strane, Partizani se sad izduvali i već će poceti psiholoske pripreme za derbi na prolece. Nevezano sto ce do tada imati 15 bodova zaostatka.

xXx

pre 3 godine

Pazi kad Zdjelar to kaze!!!?
Pa on i Scekic su ubijali po terenu na prethodni derbijima.
Kada takbih stvari ne bi bilo na terenu, Zdjelar nikada ne bi bio fudbaler jer on nista osim tog ne zna, nije decko u stanju da pogodi zid sa 2m!

Petar

pre 3 godine

Očekivaio sam od Zdjelara malo objektivnosti. Bili smo bolji od protivnika(Zvezde),kaže Zdjelar. Imali ste 30 odsto poseda lopte. Malo više realnosti,a kada je reč o igraču Zvezde , OK jeste povredio Sumu,ali zar vaši fudbaleri to ne čini.Ko je beše slomio nogu igraču Čukaričkog ...Jel'hoćete još. Saša Zdjelaree, dobar si fudbaler,ali nemoj da prevlada u tebi nezdrava filozofijka Stanojevića(čuli smo kako uči mladog Stevanovića ),ili Vladimira Vuletića,da ne pominjem Vazuru.
(gile, 20. oktobar 2020 12:32)
Koliko njih je do sada povredio veliki mag fudbala Sanogo?! To je jedan običan mesar... ne fudbaler.
A sa tim vašim posedom koji toliko apostrofirate je bio toliko jalov da do Uskrsa ne bi dali gol da ne beše penala

Grada

pre 3 godine

Kada ste Jovičiću polomili nogu sudija nije ni prekinuo meč, a sada samo plačete, dali gol iz kiksa i promašaj Markovića, to je sve, treba da ćutite jer sezona otišla u aut !!

kkkkk

pre 3 godine

Da je to rekao bilo koji drugi igrač pa ajde, ali ubedljivo najveći mesar u proteklih nekoliko derbija se javlja da komentariše. U nedelju je bio miran pitamo se zašto??

zmajognjeni

pre 3 godine

Eto objasnjenja zasto je Jokanovic polomio nogu Redondu, zasto je Delmas slomio nogu Nikolicu, zasto je Drincic polomio stopalo Jovicicu... Lepo je sto smo to razjasnili.

Hvala Zdjelaru na objasnjenju. Ko ne ume, tipa Jokanovic, Djelmas, Drincic...
(One night in May, 20. oktobar 2020 11:03)

Nadj ruku Basti

joca

pre 3 godine

Sanogo je nadrukan od strane trenera da lopta sme,a igrač ne sme da prođe. Otuda ta agresivnost u sadejstvu sa neznanjem i bezobzirnošću.Zvezda je imala posed ali svesno predat od strane Partizana jer on nije bio uigran sa ovolikim novim igračima i nedostatkom klasičnog špica,tako da je manje rizikovao tim načinom igre.Tim načinom je Zvezda igrala lepše ali jalovo.

Skorpion

pre 3 godine

Niste tako pricali kad ste slomili Bastu
niste tako pricali kad ste izlomili Evandra

Eto objasnjenja zasto je Jokanovic polomio nogu Redondu, zasto je Delmas slomio nogu Nikolicu, zasto je Drincic polomio stopalo Jovicicu

Naravno nikako ne smemo zaboraviti MESARA EVERTONA koji je slomio nogu Mudrinskom iz Cukarickog, ne secam se da se tada Zdjelar oglasavao.
LICEMERI ostaju LICEMERI do kraja zivota.

Petar

pre 3 godine

Utorak 20.10.2020 | 10:10
Samo cu jedno reci,posed lopte 70:30 u korist Zvezde.
(goran, 20. oktobar 2020 12:47)
Da li se za posed lopte negde dobijaju bodovi?!
Imali ste veći posed zato što se Partizan odlučio za takvu taktiku. Bio je to jako jalov posed. Da ne beše izmišljenog kornera i iz takvog kornera penala ne bi ste do Uskrsa dali gol. Mislim da ste zbog tog poseda ozbiljni kandidati za Nobelovu nagradu.

Kaur

pre 3 godine

Prošli derbi je Suma dobio 10 cm posekotinu na nozi i zašivan je,to je bilo od Degeneka koji nije ni žuti dobio.Sadiku je slomljeno rebro.Kad već pominjete janičara Drinčića

4k4.Dex

pre 3 godine

Daj druže na derbiju je uvek tuča to se zna. Biju jedni biju i drugi dosta kukanja ko je kad više koga udario. Zvezda je definitivno bila bolja i napadala i tako je delovalo i pre greške odbrane i gola Partizana. Posle su promašili dve stopostotne i još dve polu šanse. Nemojmo preterivati. Nije Partizan zaslužio pobedu sigurno. Možda je nerešeno i najpravednije.

Gospodin R

pre 3 godine

Pa nek se udaraju. Koji su oni, odakle su? Kakva Zvezda, kakav Partizan! Ko igra za njih? Pa to više nisu domaći kljubovi. To više nije fudbal. To je biznis, pranje para, prevare, kriminal. Koga to više interesuje? Samo one koji učestvuju u svemu navedenom i gomilu huligana i narkomana na tribinama. Porodičan čovek tu više nema šta da traži.

Ivan

pre 3 godine

Ovi ce od derbija izgleda na kraju spinovati kako zvezda nije presla centar, kao sto to danas tvrde za onaj pretposlednji derbi na kome je stojkovic odugovlacio da ispuca loptu na 0:0 i minus 11 na tabeli.

nikola

pre 3 godine

Niste tako pricali kad ste slomili Bastu
niste tako pricali kad ste izlomili Evandra
....
Navijam za zvezdu ali i jedni i drugi pravdaju nikakav tim nekim glupostima
Povrede su sastavni deo sporta, nazalost desava se
Brz oporavak zelim svakom sportisti bez obzira da li igra u partizanu ili zvezdi

zmajognjeni

pre 3 godine

Ne zna se koji klub tragičnije pokušava da se opravda. Partizan se žali na Sanogoa, a nisu se žalili na svoje Drinčića ili Evertona koji su igrali na isti način ranije. Zvezda pokušava da predstavi fudbal kao igru u kojoj treba da pobedi onaj sa više šuteva pored gola i većim posedom lopte. Tonu i jedni i drugi sve dublje i dublje...
(lavirint, 20. oktobar 2020 10:25)

Zvezdi X odgovara. Tako da je Zvezda pobednik ovde. Ono sto je meni zapalo za oko kao neki novi nivo dna jesu momentalni pritisci na sudije i ligu iz uprave jednih i drugih, i spocitavanje nepostenja ovih drugig. Potpuno, bez obracanja paznje na cinjenice i ono sto se desavalo na terenu idu saopstenja o tome kako ih je sudija ostetio i nije dorastao, a ovi drugi su neposteni i uticu na sve i svja. Bas je odvratni mulj.

chupavi

pre 3 godine

Ovi crno-beli su postali bas seljacki, vasarski klub.

Citam izjave njihovih celnika, igraca i trenera, i iskreno ne mogu da verujem u sta su se pretvorili. Svaka rec je puna mrznje i kompleksa.

gile

pre 3 godine

Očekivaio sam od Zdjelara malo objektivnosti. Bili smo bolji od protivnika(Zvezde),kaže Zdjelar. Imali ste 30 odsto poseda lopte. Malo više realnosti,a kada je reč o igraču Zvezde , OK jeste povredio Sumu,ali zar vaši fudbaleri to ne čini.Ko je beše slomio nogu igraču Čukaričkog ...Jel'hoćete još. Saša Zdjelaree, dobar si fudbaler,ali nemoj da prevlada u tebi nezdrava filozofijka Stanojevića(čuli smo kako uči mladog Stevanovića ),ili Vladimira Vuletića,da ne pominjem Vazuru.

Bili ste bolji u parkiranju autobusa

pre 3 godine

Kaze Zdjelar bili su bolji, 8 minuta u jednom trenutku nisu presli na Zvezdinu polovinu, posed lopte je bio 70:30 za Zvezdu, igrali sramotnu bunkericu na svom stadionu posle gola zbog greske odbrane.
Nisi ocigledno slusao izjavu trenera gromade Stanojevica, koji je rekao da je Zvezda igrala bolje, vi ste smejurija od kluba, plasite se zvezdine zastave.

Dabu

pre 3 godine

Iz Partizana (igrači i navijači) govore kako su bili bolji i poklonili nam gol (penal Jojića), a zaboravljaju kako su oni dali nama gol. Ako ono nije poklon, onda ne znam šta je.

@yyy

pre 3 godine

Hoće li ovi jadnici više da prekinu sa kukanjem i nepoštovanjem? Pa on prvi je takav kasapin da bi na svakom derbiju trebao da bude isključen.

Fenomen

pre 3 godine

Zdjelar je najprljaviji, najgrublji i najbezobrazniji igrač naše lige...i on se našao da nekog optužuje za grubost...svašta. Ne volim igrače kao što je Sanogo, ali Zdjelar...o ljudi moji...

dax

pre 3 godine

Auuuuh brateee...daaaa...ti si baš provereni fudbalski znalac, pola Evrope se otima da te dovede u svoj klub...Veruj mi brate da si ti zalutao na derbi,kao i Jojic, Miljkovic, Obradović...stvarno sam siguran da ste samo Stanojevića impresionirali...i to je nešto za vašu mladost i vaš novi početak...samo napred care...

Rade N.

pre 3 godine

Nekoliko zapazanja: Posjed ne znaci nista, moze lako biti opasnija ekipa sa manjim posjedom (mada ni Partizan nije bio bas nesto opasan). Tako da price o vecem posjedu nemaju veze s mozgom. Dalje, igrac Zvezde koji je udarao Asana po glavi je morao da dobije crveni karton. Ne znam ko moze da tvrdi suprotno i nije mnogo bitno da li to kaze virtuoz s loptom ili slabiji igrac. Trece, remi je mozda pravedniji, ali je Partizan bio blizi i lako mogao do pobjede, da nije bilo glupog (ali opravdano dosudjenog) penala. Dobicu minus od svakog navijaca Zvezde, ali ne mogu ni oni reci da nije ovako.

nbc

pre 3 godine

Uvijek je u fudbalu bilo grubijana i prljavih igrača (i vi ste imali kostolomaca, nemojte se samo sjećati ono kad je Partizanov igrač povrijedio nekoga). Ali "gospodo" zvezdaši, za takve stvari postoji kazna koja nije stigla vaše igrače u ovoj sezoni koji su povrijedili koliko igrača ove sezone??? Da Sanogo je izbačen na kraju ali u poslednjem minutu ove utakmice. Valjda je i sudiju više bilo sramota da ga trpi ali u isto vrijeme da ne ostavi državnu ljubimicu sa manjkom igrača. Dakle samo u ovoj sezoni ste osakatili 3 igrača a da za te startove vaši kostolomci nisu bili ni opomenuti.

Gajić Darko

pre 3 godine

Jako konfliktan i prljav igrač čak su ga i Delije pljuvale zbog onoga što je uradio fudbaleru TSC , nešto kao sadik kod nas često se služio rukama s tim što je ovaj nekad nešto i znao da ubode

Sta povezuje Slaviju Prag,Rapid,Videoton,Kroaciju,Petah Tikvu...?

pre 3 godine

E al zato si ti veliki znalac kako u izjavama tako i na terenu ... i vrlo korektan i nimalo grub igrac skoro pa kao Everton.

One night in May

pre 3 godine

Stvarno maler, kako se to uvek pogodi da bas derbi Zvezda odigra lose, inace bi nas bas razbili ali eto, los dan, ovo ono...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jugram Haschwalth, 20. oktobar 2020 10:34)

Zasad je +17 u prvenstvenim derbijima, ako racunamo i Kup razlika samo raste.
Kolika bi tek bila razlika da Zvezda igra dobro...

Ein

pre 3 godine

@lavirint Pa kad bi u fudbalu pobeđivao taj koji ima više šuteva i posed, oni bi bivali poniženi u 90% utakmica u Evropi koje su odigrali u prethodnih 5 godina, a Partizan bi prolazio i Šamrok i Genk, pobedio AZ obe...

Krme

pre 3 godine

@One night in May
Kad si vec setio Djelmasa, da im ne zaboravimo ni ostalu staru gardu poput Mirkovica, Saveljica, Krstajica...mozda nisu uspeli nikom od nasih nogu da slome, ali nisu prezali od najpodlijih grubosti, startova sa obe noge, udaranja laktovima...secam se jednog derbija kad je Krstaja uleteo Koromanu sa obe noge, da ovaj nije poskocio, lom obe noge hiljadu posto. Video sam situaciju sa par metara udaljenosti. I taj je posle bio selektor...pa cak i njihova "legenda" Sale Ilic umeo je da uleti pogibeljno nogama s ledja. A najinteresantnije, da nikad ali nikad nisu adekvatno kaznjavani. Da je pravde, oni bi jedva nekoliko derbija u poslednjih 30 godina zavrsili sa 11 igraca na terenu.

peca

pre 3 godine

Kakav derbi? Kakav kvalitet? Izgubio sam opet 90 minuta života gledajući antifudbal. Od 22 igrača dva znaju da igraju Kataji i Suma. Ovaj prvi slučajno došao ovaj drugi slučajno ostao u Partizanu i to nisu mu dali ovi iz Zvezde ni 15 minuta da igra. Taktika Zvezde grubom igrom opet ne izgubiti. Odavno nisam video na jednoj utakmici veći broj žutih kartona nego što je Zvezda dobila (neki mogli biti i za crveni). Taktika Partizana kao juriti pobedu bez centarfora ni na klupi... I onda se čudimo kao, kada nam dodje Madjarska kojoj smo skoro davali pet komada i na strani i pobedi nas...

Stari cigan

pre 3 godine

Slazem se da je Zvezda igrala derbi netipicno prljavo,morala je da juri rezultat.Ali ono sto je glavno,sudija nas je punio kartonima samo tako.Ne znam kakav problem imaju u Partizanu.Oni skoro svaki derbi igraju tako i jos gore,a prolaze sa dva-tri kartona.Sta je sve progledano kroz prste onom Evertonu.Spomenu neko i Ilica.On bre polomi igraca,vidi se iz aviona.Sudija nema kud nego faul da svira.Sale mu se unese u lice i mamu maminu.Umesto da dobije zuti za start i drugi zuti za nesportski gest,sudija ga mlako opominje(!?).Ovo samo kao primer navodim.A takvih situacija je bilo mnogo.

Rade N.

pre 3 godine

Max
Kad povedes u 5. minutu, naravno da ces da se povuces i igras na kontru, osim ako si mnogo jaci od rivala (sto ovdje nije slucaj). I Zvezda ne bi ni dala gol da nije imala ludu srecu da Jojic napravi onakav penal, tako da je ta taktika validna. Tako da je tu sve jasno, ko razumije fudbal naravno.

vaxilar

pre 3 godine

Ok. Razumem bes, ali gde si bio kad je Leonardo udarao rukama i prolazio bez ikakve kazne? Sto si tad cutao? Ubice vas dvostruki arsini

Barba

pre 3 godine

Bas je zalosno na sta je spao Partizan. Mislio sam da su Bjekovic i Zecevic spustili klub na najnize grane sto se tice mrznje i opterecenosti Zvezdom.Ali ovo, poslednjih godina je bas porazavajuce. Naravno, i moja Zvezda ima dosta brljotina ali kad vam jedan Zvezdan Terzic zadaje domace zadatke u ponasanju i umerenosti, onda stvarno tvoj klub je na dnu.
Privatizacija, jedino resenje za sve. Apsolutno I hitno. A da, ko ce namiriti hordu sa tribina i alave politicare.
Veliki pozdrav od velikog Zvezdasa.

a

pre 3 godine

Dokle će narikače i kukumavke da se javljaju. Ajde ceo tim i ceča uprava. A niko ne spominje da 80% vrežens nisu izašli iz svog kaznenog prostora. Da su napravili idiotski penal i da su celu utakmucu bili u podredjenom položaju. Povika na sudiju

Max

pre 3 godine

@RadeN
Ako jedna ekipa inace igra na posed lopte (a Partizan to radi), onda ta statistika ima veze sa utiskom na terenu. Ne boduje se, ali smanjenje poseda lopte u ovom slucaju pokazuje ili taktiku ili slabost u odnosu na protivnika sa kojim igra. Posto su ovde oba protivnika bila kljakava, a Partizanu je trebala pobeda (i busa se da je inace bolji), iz ugla Partizanovog navijaca oba motiva bi morala da budu zesce interesantna - ili ste se takticki zatvorili (greska) ili vas je Zvezda ipak sabila na svoju polovinu. Birajte.

Pera Detlic

pre 3 godine

Ovako ovom svetskom asu Zdjelaru Sanogo nije imao nameru da povredi Asana,sto se Markovica tice dune malo jaci vetar on leti zato on moze da bude ovde fudbaler gde se svaki moguci kontakt svira.Sto ne precis malo o Evertonu sto sa dve noge ulece u tada 18godisnjaka Mijailovica,Evertonovo non-stop provociranja navijaca Rada,Sto ne spomene u dva derbija udaranja Friponga bez lopte od strane Evandra,Mileticevo redevno samaranje protivnickih igraca i gle divnog cuda bez sankcija.Tako neka propalitet prestane prodavat muda za bubrege ako uopste ima obraz,cuj mene grobar da ima obraz,cast i ponos svasta i od mene.

gog

pre 3 godine

Miljkovic otkine nogu Benu, sudija ne svira ni prekrsaj, o zutom kartonu da se ne govori. Jos onaj grobar komentator sa Arene kaze odlican start Miljkovica.

Bob Sent Kler

pre 3 godine

Nemate pojma ni jedni ni drugi. Prekjuce, bez opterecenja publike, je bila prilika da odigrate utakmicu u kojoj bi uzivali pored TV-a. A sta ste nam vi pruzili (mislim na oba tima), nemogucnost da sastavite tri pasa, spremnost na nivou nizerazrednih (da ne kazem seljackih) ekipa, tucu, lomljenje nogu, svlacenje dresova, bunker ekipe koja pretenduje na titulu, reviju veterana Lola i Obrada, napad bez spica, uzaludna dodavanja, ma daleko bilo.
Ne znam, ako pricate izmedju sebe, pitas li ti svoje kolege kako je moguce da si u 25-im godinama toliko dozvolio da budes nespreman da ne mozes 20 minuta casno da istrcis, makar nista ne igrao. Ajde za Natha i Lolu, ali Lazar, Jojic... pa mene je u nedelju bila sramota od njihove nespremnosti

johny

pre 3 godine

I šta sada? Fudbal nije balet. I Vsn Dajk povredjen brutalnim startom pa Klop nije kukao do neba. U Engleskoj je svaki drugi start takav. Drugo. Neki put se prave taktički fauli po ceni žutog ili crvenog. Bolje karton nego da primiš gol. Da je onaj naš na SP u Rusiji uhvatio za dres švajcarca i oborio ga na zemlju dobio bi crveni a ne bi primili gol. Samo nemojte vi o grubostima. Imali ste Jusufa Hatunića, Refika Kozića, Evertona