Ponedeljak, 19.10.2020.

17:30

"Večiti" derbi – ima li nešto novo? VIDEO

Izvor: MS

"Veèiti" derbi – ima li nešto novo? VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

72 Komentari

Sortiraj po:

Objektivno

pre 3 godine

Nema ništa. Zvezda i dalje ne može da postigne gol iz igre, a i ne može da prođe bez dobijenog penala... Kao i svaki derbi poslednjih 5 godina...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (panter pudlica, 19. oktobar 2020 20:47

Ako malo osvezis memoriju u poslednjih 5 godina je svirano dva penala i to oba PENALTIZANU,gotovo na svakom derbiju vas je sudija spasavao,bilo ne priznajuci Zvezdi ciste golove,bilo priznajuci vama iz ofsajda ili svirajuci nepostojece penale.I sad je navlacio na vasu stranu ali bez vecih gresaka.Zeleo je posto poto da izbaci nekog Zvezdinog igraca,pa im je delio kartone i kad su bili i kad nisu zasluzivali.Bar polovina je dato s namerom da do kraja neko dobije i drugi zuti.Mogli ste i autobus da parkirate ispred gola.

Novo blato

pre 3 godine

Novo i najnovije je saobracanje rukovodstava, fukcionera, trenera i igraca koji se, skoro po pravilu, takmice ko ce prije da spusti sve na jos nizi nivo. Tu je gomila glupih izjava na "novom nivou" kao i "standardno" skandalozna garnitura vodecih likova. Kao pozitivan primjer bi izdvojio Stankovica koji je davao jako fer i postene izjave, nema veze sto sam Partizanovac. Vidi se da je usresredjen da postane i veliki trener. Po meni bar, vidjelo se da ne zna kao Stanojevic, ali je Zvezda igrala mnogo hrabrije i zasluzila da dobije zbog pozitivnog pristupa. Jojicu bi dao "plus" sto se tice korektne prijave za penal, ali... Pod jedan je napravio tako besmislen faul da nije za hvalu. Pod dva, sam penal, sva ta potezanja, ne kazem da nije bio niti bi da razapinjem sudiju... Jednostavno je tu vazda takvo histerisanje od starta da nema sudije koji bi to uredio. Tu je toliko haosa u startu. Imam utisak da se citava prica oko derbija srozava na nivo gdje ce to na kraju prestati da ima fudbalsku vaznost. Nadam se da grijesim, ali sam skoro siguran da ce ova rukovodstva da nastavljaju da srozavaju te klubove i fudbal jer je to jedino sto rade dobro- da prave opstu galamu i frku i u svoj toj guzvi prave kojekakve marifetluke. To ce da ostane kao "pecat" ovih vremena, ma sta se pojedinci hvalisali okolo navodno velicanstvenim uspjesima. Na zalost, sveukupno, seljanija de luks.

Istina

pre 3 godine

Ništa novo.Derbi za nijansu kvalitetniji nego prethodna 2-3.Igračima i dalje najbitnije da šutnu što dalje od sebe loptu i ne budu krivci za primljeni gol.Jedini igrač vredan pažnje i znanja je bio Katai,sa par uspešnih i znalačkih prodora ali bez nekoga koji bi to ispratio.Partizan je rano poveo iz dvostruke greške i kiksa debitanta Erakovića i orjentisao se na bunker ali realno nije ni imao igrače sa kojima bi mogao da se suprostavi kvalitetnijoj Zvezdi,koja je opet jako jalovo igrala,uz kontrolu i posed lopte ali je pretila uglavnom iz prekida ili Kataijevih prodora.Samo povremeni poneki potez Stevanovića i Nikolića nagoveštavaju njihov talenat ali bez kontinuiteta.Gavrić je neupotrebljiv po desnoj strani a valjda je i vrapcima na grani to jasno,jedino Stankoviću ne.Falćineli ipak nije taj špic koji Zvezdi treba...bez eksplozivnosti,snage u duelima,brzine.Ben nevidljiv,Sanogo zna lopte ali i dalje prespor i nespreman.Kod partizana ništa vredno pažnje.Suma je dobro počeo,rano izašao,Natho penzionerski,nespreman,mada ima dobru loptu ali samo to.Lazar sem hitrine,ništa,kao i Asano.Jojić totalno nespreman i neprimetan,Zdjelar na svom nivou,samo solidan.Suludo je da partizan proda dva špica,jednog oko koga se vrtela čitava igra,ma kakav bio i dovede dvojicu totalno nespremnih na njihova mesta,koji nisu ni igrali u derbiju a i ostale pridošlice su totalno nespremni.S obzirom da i jedni i drugi imaju očajne odbrane,očekivalo se više golova ali nije imalo ko da ih da.

sportdetective

pre 3 godine

Problem vecitog derbija je taj sto niko ne zeli da izgubi. Pa se tako i igra, znaci samo da ne primimo gol, al nekako cemo ga zabiti. Tu se ne radi skauting, jer se igra cvrto/grubo na ivici crvenog kartona. I onda kad je to vise fajt nego fudbal onda jim je to alibi. Zvezda igra da osvoji titulu, Partizan igra tako, mozemo izgubiti od svih timova superlige ali od Zvezde ne nikako. Jer znaju da za titulu nemaju kvalitet onda se uzdaju u derbi, in onda su jim potrebne razne sporne situacije da se prepricava celu sezonu kako su oni pokradeni od zvezde i to je problem, a nije problem kad izgube od pazara ili napretka.

+41

pre 3 godine

Ništa novo. Penal za evropske rekordere u penalima čisto da bi makar jednom u 5 derbija ozbiljno šutnuli u okvir gola.
(Cela Evropa se smeje, 19. oktobar 2020 18:12)

Nista novo. Svirao bi on penal i za Patlidzan ali kako kada niste uspeli da udjete u sesnaesterac.
(Cubaka, 19. oktobar 2020 19:39)

Nista novo mi udjosmo u 16 i dadosmo ga iz igre...balerina Lazar je trebao da odvede derbi u laganih 3-4 : 0

srb

pre 3 godine

Ukupno 3 suta u okvir gola? Pa to je strasno... Trebalo bi bojkotovati domaci fudbal ili kazniti igrace ne primanjem plate ukoliko upute ovako mali broj suteva. Sram da ih bude...

One night in May

pre 3 godine

Nema nista...Razlika u derbijima i dalje apsolutno nedostizna u korist Crvene zvezde. Mozda posle sledeceg intermedijara uspeju da spuste ispod 15 razlike, dotad razlika uvek iznad u korist Zvezde. Toliko smo nadmocni.
Ovo covecanstvo nece doziveti da Partizan razliku spusti na jednu cifru.

penaltizan

pre 3 godine

Nema ništa. Zvezda i dalje ne može da postigne gol iz igre, a i ne može da prođe bez dobijenog penala... Kao i svaki derbi poslednjih 5 godina...
(panter pudlica, 19. oktobar 2020 20:47)Ništa novo Partizan postavio autobus ( ponovo) ispred gola i onda se čude kako ne mogu da im damo gol,sem stative i promašaja a posed 70:30... pogledajte zadnjih 10 derbija (153-163) rezultat 2:2 u pobedama ostalo remi a limari govore o dominaciji..

Cinik

pre 3 godine

Nema ništa novo. Igrači Zvezde su dobili 10 žutih i jedan crveni karton, povredili su opet Sumu, dobijaju neograničen novac od svog mentora, igraju namešteno prvenstvo, gubiće u Evropi sa po 3 do 4 godla razlike.

Krumpirko

pre 3 godine

Trebalo bi nasa liga da bude amaterska - od 6 do 14h radis u fabrici, a onda uvece treniras. Ovo sto oni igraju nema veze sa fudbalom, a ova saopstenja i svadje su tu za zamajavanje dokonih ljudi.

Rekorderi dr Terze

pre 3 godine

Ima Zvezda presla centar i sutnula na gol. I nesto novo specijalitet borba za poziciju pri izvodjenju kornera zvezdanaesterac.

panter pudlica

pre 3 godine

Nema ništa. Zvezda i dalje ne može da postigne gol iz igre, a i ne može da prođe bez dobijenog penala... Kao i svaki derbi poslednjih 5 godina...

neutralni felš

pre 3 godine

(neutralni felš, 19. oktobar 2020 17:38)

Kmmeeeeee Kmmnmeeeee Kmmeeeeee Kmeeeeeeee Kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Hoces li se vise vec jednom isplakati negde u nekoj rupi da nas vise ovde ne maltretiras konstantnim kmecanjem i glupim komentarima do bola.
(Papilon, 19. oktobar 2020 19:33)


izvini čiko nisu svi tvoj nivo.

Danko

pre 3 godine

Ovo nema nikakve veze sa derbi, a kamo li fudbal..ko se lozi na ovakav fudbal sto mi igramo, njemu ne može više niko da pomogne..nikad dosta namestanje i guranje..!!

Pojedinci stvarno nemaju blama

pre 3 godine

Nema nista novo,opet penal za zvezdu,standardno navlacenje sudija na zvezdinu stranu,opet los fudbal,itd,sve je po starom zaista

ja

pre 3 godine

Звезда и Партизан у овој сезони још увек нису добили ниједног јаког противника. Најјачи тимови које је Звезда победила су вероватно Спартак, Раднички и ТСЦ, а Партизан Јавор који је 7. на табели. Партизан се додатно бламирао поразом у Новом Пазару иако је водио до 73. минута, затим поразом од Војводине иако је водио до 89. минута, као и нерешеним резултатом против Металца иако је водио и имао играча више. У Европи Партизан се провлачио против клубова чија имена нису вредна помена. Први пут после сумњивог пенала, а други пут после још сумњивијег пенала у продужетку. Црвена звезда је одиграла слабо против Тиране, клуб са Гибралтара је глупо и спомињати, та утакмица баш није никакво мерило ни за добро ни за лоше. Против Омоније је Црвена звезда доживела највећу бламажу у својој историји. Да су испали од Олимпијакоса, нико не би смео ништа да им замери. Након тога је Звезда прошла слабашни Арарат. Изгледало је већим делом утакмице да све иде како треба, имали су 2:0, али онда на крају су показали свој наопаки менталитет и умало направили драму, уместо дају још гол или два. За све то време Станковић је правио грешку за грешком. Потребан је виши ниво да би се побеђивало у групи Лиге Европе чак и против Либереца. Са Станковићем ће то бити тешко. Гарантујем да би са Милојевићем и овим играчким кадром Црвена звезда прошла групу Лиге Европе.
(Марко, 19. oktobar 2020 18:16)

A šta si ti očekivao da Zvezda u prvom kolu dobije tim iz Španije pa u drugom nekog iz Holandije pa onda iz Portugala itd.. Zvezda od Omonije nije poražena ali je ispala. Penal je lutrija i za Rwal, Barsu, Bajern itd. Ti ne umeš da shvatiš iz koje države dolazimo u Evropu, kakva nam je liga. Učesnici u kfalifikacijama za LE godinama naši klubovi ispadaju u drugom kolu. Godinama u našoj ligi bodovna razlika izmedju prvog i drugog 15 bodova. Sada nam ligu igraju Zlatiborac, Mačva, Rad, Indjija, Bačka i njima slični. A onda dodje derbi i očekuje se šta?

Djordje

pre 3 godine

Utakmica osrednja, Krivo mi je što Partizan nije išao na pobedu, što nije napao nego se povukao. Nije Zvezda ništa bolja. Užasno je ponašanje uprava oba kluba, zapaljive izjave dostojne Parova ili Zadruge. Šta smo Bogu zgrešili da imamo 3 V u upravi, nisu dostojni da predstavljaju Partizan. Zvezdašima ako ne smeta Terza njihov obraz nek trpi. Ni Đurić sa šest titula nije bio za ponos. Fudbal se menja u Evropi, marketing radi 24h dnevno. Prodaju se dresovi i razni predmeti sa amblemima klubova, mašine za pravljenje para. Kod nas uprave traže pare od države i zabavljaju narod saopštenjima. Zato će naš fudbal da propada i bude u ravni sa najlošijima

Cubaka

pre 3 godine

Ništa novo. Penal za evropske rekordere u penalima čisto da bi makar jednom u 5 derbija ozbiljno šutnuli u okvir gola.
(Cela Evropa se smeje, 19. oktobar 2020 18:12)

Nista novo. Svirao bi on penal i za Patlidzan ali kako kada niste uspeli da udjete u sesnaesterac.

Papilon

pre 3 godine

(neutralni felš, 19. oktobar 2020 17:38)

Kmmeeeeee Kmmnmeeeee Kmmeeeeee Kmeeeeeeee Kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Hoces li se vise vec jednom isplakati negde u nekoj rupi da nas vise ovde ne maltretiras konstantnim kmecanjem i glupim komentarima do bola.

Istina

pre 3 godine

evo ubijamo se od zamisljanja škbkbb... a zamisli ti da je lazar marković dao gol. da je asano umesto ovom nabacio onom a šta bi bilo da jojić nije skrivio penal itd... možemo do sutra.

drugo, to što su mnogi u partizanu zvani kao mali to je sine zbog škole. mnogo je tamo malih neca... vi ste vašu školu skoro zanemarili, vi kupujete dokazane iz inostranstva, kod vas su sad svi veliki. malog savića ste oterali na kipar. vi ne poštujete vašu decu a za partizanove govoriš da su mali. mali ali igraju ko veliki. zvanicno jedna od najvećih škola u evropi, raspitaj se.

umesto da pišeš to što pričaš, kao zamislite lopta gobeljića je mogla da ide u gol? u kome to filmu? ako si primetio tokom derbija su prestali da ga striktno pokrivaju kad su videli gde mu završava centaršut. pretili ste višr po levoj strani i prepalj malog necu. i pravili vatromet od radosti jer vas je već oblivao hladan znoj haha
(neutralni felš, 19. oktobar 2020 18:30)

Koja bre vaša škola. Farsa koju izmisliše novinari. Godinama ne možete ni prvestvo u mladjim kategorijama da uzmete. Ono što ode u inostranstvo ne uspe. Vraća se u Partizan. Gde su Šapinjić, A. Živković, Jojić koji se vratio. Ostani i dalje mali veliki čoveče

Ja i samo ja

pre 3 godine

onda nije bio derbi ni ono pretprošlo finale kupa, poslednje sa milojem a partizanu prvo sa savom. tada je na iznudjenom rajku (digli ste dzevu do neba da se finale prebaci na rajka umesto neutralnog terena) bas zvezda igrala polubunker pa izgubila 0:1. koliko se sećam, tad vi odoste sa stadiona uplakani. podseti se.
ali dobro, sve se to smenjuje. juče ste se radovali. toliko da ste raspalili vatromet na rajku kad ste najzad iskobeljali 1:1... srce mi bilo puno kad sam to video. tudja sreća, pa još tolika, ne treba da nas čini nesrećnim. naprotiv. mene je bas dirnula tolika radost u stilu "najzad ubodosmo zrno to jest ne obrasmo zelen bostan, daj prangiju!" i evo i ovom prilikom od srca čestitam sa tolikom radošću osvojen bod.
evo vam sve titule. nije mi krivo zbog minus 8. i nije mi krivo za bari haha ali stvarno. za dzaju respekt i za igraca i za lidera. krivo mi je sto se lozite na trenutnu boraniju i na racun iste budete slepci kod ociju. tu nestaje prica o igri. isto važi i za ove moje nesrećnike nemoj odma' da se kapira lično.
bunker je pitanje moranja isto kao i vatromet.
(neutralni felš, 19. oktobar 2020 17:38)

Brate, tebe jako boli sto niste pobedili.. ne vredi.. aj mozda sledeci put na Marakani, mada mrka kapa mislim.. toliko

neutralni felš

pre 3 godine

(neutralni felš, 19. oktobar 2020 17:38)

Brate, tebe jako boli sto niste pobedili.. ne vredi.. aj mozda sledeci put na Marakani, mada mrka kapa mislim.. toliko
(Ja i samo ja, 19. oktobar 2020 19:09)


iz čega crpiš toliki optimizam? toliko.

samo da dodam

pre 3 godine

Da li cemo ikada docekati da se i Zvezda i Partizan na jednom derbiju potrude i prirede spektakl za armije navijaca?? Da li je zaista nemoguca misija da se odigra "otvorena" utakmica sa rezultatom 2:2,3:3..ili 4:4 nedaj Boze??? Kome je interesu da se bunker taktikom "ubija" zelja za pracenje derbija?
Da li u obe svlacionice,pred izlazak na teren uoci derbija pada dogovor ; "Ko šutne jako u gol,da mu umre keva"! (tako smo se nekada mi kao klinci, u šali, dogovarali pred fudbalicu sa mladjom decom od nas...)
(imao sam 7 godina kada sam uz pokojnog oca gledao na TV-u majstorije Duleta,Pižona i Šeleta na Hajberiju,kada smo izbacili Arsenala...) Već 42 godine pratim i volim Zvezdu,ali....

neutralni felš

pre 3 godine

(neutralni felš, 19. oktobar 2020 18:30)

Koja bre vaša škola. Farsa koju izmisliše novinari. Godinama ne možete ni prvestvo u mladjim kategorijama da uzmete. Ono što ode u inostranstvo ne uspe. Vraća se u Partizan. Gde su Šapinjić, A. Živković, Jojić koji se vratio. Ostani i dalje mali veliki čoveče
(Istina, 19. oktobar 2020 19:03)


kakva takva ali naša. neko se prevari pa kupi. a vi vaše teško i na pozajmicu uvalite. čast izuzecima.

borivoje surdilovic

pre 3 godine

bunker...ne bih rekao...partizan poveo, suma izbacen...da nije oko, startovali bi po nogama...partizan je prepustio igru komsinici i cekao kontru....bilo ih je ali neiskoriscenih....e za kraj partizan nikada ne igra bunker, ne ume, mi napadamo sve i svakoga....ovo je bilo iznudjeno samo zato sto nemamo sadika i sto ste povredili sumu.

samo da dodam

pre 3 godine

Posluzicu se citatom iz filma "Montevideo" i kazati moje vidjenje derbija..
..."kako je fudbal divna igra kada je igraju znalci,a ne neki dunsteri.."
E sinoc na derbiju nije bio lep fudbal...(po ko zna koji put za redom)
p.s.
Tako bih voleo kada bi se fudbal mogao vratiti barem delimicno u neka dobra vremena (od pre 20-25 godina)...kada su kopacke bile CRNE BOJE,kada je lopta bila crno-bele boje i kada smo mogli razaznati u svakom trenutku gde je na terenu.U danasnje vreme-od svih crvenih,zutih,narandzastih,zelenih,belih kopacki-treba mi dooobra koncentracija da ukapiram "gde je lopta",jer u svom sarenilu boja (i lopte su skroz sarene i presarene),pa sve to ludilo od boja stvara konfuziju za pracenje lopte i akcija...!! Ludilo sa brojevima na dresovima je posebna prica! Nekad se znalo-od 1do 11 prva postava,rezervni golman je imao broj 12..ostale rezerve do broja 16...Tada smo igrace prepoznavali po igri,zalaganju i znanju na terenu...nisu nam bila potrebna njihova imena na ledjima...
(da,fudbal je bio divna igra u vreme kada su ga igrali znalci...)
Za kraj; najveci dobitnici posle ovog derbija su navijaci; nisu uzivo (zbog virusa) prisustvovali jos jednoj ANTIPROPAGANDI najlepseg sporta...

mr.wolf

pre 3 godine

Pod hitno oba tima mora da porade na kondiciji i individualnom kvalitetu... posebno Partizan. Lazar Markovic po meni laiku, trebalo bi da smrsa min.3 kg. Decko je duplo mladji od Sume i Natha a po kondiciji su za 55 do 65 minuta. Savremeni fudbal to ne trpi a i mi sto gledamo i komentarisemo gubimo i vreme i reci... Jednom recju ZALOSNO...
(Snaga je u razumu, 19. oktobar 2020 18:22)

"po meni laiku"..... kaze se PO MOM MISLJENJU. Ali sta da ocekujem ovde kada se isto izrazava i ministar kukture, predsednik i ostala bolumenta. Secam se, prstalo je od jedinica kod profesorke za takve smesne stvari. Ali nas je NUCILA !
Duplo mladji od Natha ? Sume ? Pa koliko godina ima Lazar ? 15?
Samo zadnja recenica, istina.

Марко

pre 3 godine

Звезда и Партизан у овој сезони још увек нису добили ниједног јаког противника. Најјачи тимови које је Звезда победила су вероватно Спартак, Раднички и ТСЦ, а Партизан Јавор који је 7. на табели. Партизан се додатно бламирао поразом у Новом Пазару иако је водио до 73. минута, затим поразом од Војводине иако је водио до 89. минута, као и нерешеним резултатом против Металца иако је водио и имао играча више. У Европи Партизан се провлачио против клубова чија имена нису вредна помена. Први пут после сумњивог пенала, а други пут после још сумњивијег пенала у продужетку. Црвена звезда је одиграла слабо против Тиране, клуб са Гибралтара је глупо и спомињати, та утакмица баш није никакво мерило ни за добро ни за лоше. Против Омоније је Црвена звезда доживела највећу бламажу у својој историји. Да су испали од Олимпијакоса, нико не би смео ништа да им замери. Након тога је Звезда прошла слабашни Арарат. Изгледало је већим делом утакмице да све иде како треба, имали су 2:0, али онда на крају су показали свој наопаки менталитет и умало направили драму, уместо дају још гол или два. За све то време Станковић је правио грешку за грешком. Потребан је виши ниво да би се побеђивало у групи Лиге Европе чак и против Либереца. Са Станковићем ће то бити тешко. Гарантујем да би са Милојевићем и овим играчким кадром Црвена звезда прошла групу Лиге Европе.

Paja moler

pre 3 godine

Ili, naravno penal za zvezdanaesterac. A lako se zaboravlja 20 godina ne dosudjenih penala za Partizan, dok se za to vreme sviralo sve komsinici.
(Komar Komarovic Krom Keleznik Kagreb Kidea, 19. oktobar 2020 18:05)

A jeli u pravilniku piše da mora da sw svira penal za partizan? Kada ste vi to oštečeni za penal. Kako te više ne mrzi da izmišljaš ime pod kojim pišeš komentare. Malo bi bilo mesta da se ave navede

O3on

pre 3 godine

Ništa baš .... raspad.

Nemačka 2. ili Engleski Championship igra bolji fudbal.

Da nije bilo dva diletanta u oba tima ne bi ni bilo golova, oba tima došla da ne izgube.... od čega je partizan bez problema igrao bunker celu tekmu.

Božo britva

pre 3 godine

Ništa novo, uvek penali za mezimicu
(Tramp, 19. oktobar 2020 17:39)

Стварно није фер да се свира пенал за повлачење за дрес и обарање играча.
(Марко, 19. oktobar 2020 17:56)
Jesi to rekao i kad je Partizan dobio penal u Kruševcu za istu situaciju ili si podržao saopštenje tvog kluba da se taj sudija izbaci sa liste???

neutralni felš

pre 3 godine

I da baba ima onu stvar bila bi deda. A zamisli da je Falcineli dao gol, da je lopta Gobeljića umesto u stativu ušla u gol. Ko kod vas nije mali. Mali Neca, mali Stevanović mali ovaj mali onaj a ti veliki
(Istina, 19. oktobar 2020 18:17)


evo ubijamo se od zamisljanja škbkbb... a zamisli ti da je lazar marković dao gol. da je asano umesto ovom nabacio onom a šta bi bilo da jojić nije skrivio penal itd... možemo do sutra.

drugo, to što su mnogi u partizanu zvani kao mali to je sine zbog škole. mnogo je tamo malih neca... vi ste vašu školu skoro zanemarili, vi kupujete dokazane iz inostranstva, kod vas su sad svi veliki. malog savića ste oterali na kipar. vi ne poštujete vašu decu a za partizanove govoriš da su mali. mali ali igraju ko veliki. zvanicno jedna od najvećih škola u evropi, raspitaj se.

umesto da pišeš to što pričaš, kao zamislite lopta gobeljića je mogla da ide u gol? u kome to filmu? ako si primetio tokom derbija su prestali da ga striktno pokrivaju kad su videli gde mu završava centaršut. pretili ste višr po levoj strani i prepalj malog necu. i pravili vatromet od radosti jer vas je već oblivao hladan znoj haha

Snaga je u razumu

pre 3 godine

Pod hitno oba tima mora da porade na kondiciji i individualnom kvalitetu... posebno Partizan. Lazar Markovic po meni laiku, trebalo bi da smrsa min.3 kg. Decko je duplo mladji od Sume i Natha a po kondiciji su za 55 do 65 minuta. Savremeni fudbal to ne trpi a i mi sto gledamo i komentarisemo gubimo i vreme i reci... Jednom recju ZALOSNO...

neutralni felš

pre 3 godine

Nema nista novo. partizan i dalje igra ziheraski. Igra odbrambeno, ceka kiks, da gol, i onda ne prelazi centar.
(Gorki, 19. oktobar 2020 18:07)

mnogo smo bre kvarni, izvini stvarno smo preterali :)

Jooooooj

pre 3 godine

Novo je samo posed lopte 70:30 ostalo sve isto...trlj mrlj nema se sta pogledati. Jedni parkiraju autobus ispred gola a drugi drze loptu sa stoperima i centralnim veznim.

Berlinga

pre 3 godine

@(4k4.Dex, 19. oktobar 2020 18:24)

Jok brate, pricali smo o tome da ste primili 40 golova u dva ucesca, a 97 u 4. Toliko. Zato ste i palili vatromet sinoc posle izjednacenje, sto ste mnogoooo opasni.

4k4.Dex

pre 3 godine

@Sex
To si pričao i za Spartu i za Salzburg I za Kopenhagen i za Napoli, Liverpul, Arsenal, Keln, CSKA pa nisi bio u pravu... al dobro možda jednom i budeš ko zna.

Sex

pre 3 godine

Nema. Vazura opet plače. I dalje isti minus. Ja ne znam... prilično dosadno u Srbiji. Ali zato sad kreće Evropa!
(4k4.Dex, 19. oktobar 2020 17:34)

Objasnice ti to Hofenhajm.

Око Соколово

pre 3 godine

И једни и други,и звезда и Партизан уопште не треба да стрепе од зиме која долази - и једни и други имају ДОВОЉНО ЦЕПАНИЦА.

Istina

pre 3 godine

Ništa novo, da komšinica nije dobila penal ne bi dali gol do Uskrsa. Nego mučenici navikli na auto put prema protivničkom golu na svakoj utakmici sem sa Partizanom. Da Suma nije izašao koji je sa malim Stevanovićem jedini kršten igrač u mom Partizanu nakantali bi vas sa 3,4 komada. Eto toliko je komšinica jaka da su dovoljna dva krštena igrača da se lagano dobije!
(statuskan, 19. oktobar 2020 18:03)

I da baba ima onu stvar bila bi deda. A zamisli da je Falcineli dao gol, da je lopta Gobeljića umesto u stativu ušla u gol. Ko kod vas nije mali. Mali Neca, mali Stevanović mali ovaj mali onaj a ti veliki

statuskan

pre 3 godine

Ništa novo, da komšinica nije dobila penal ne bi dali gol do Uskrsa. Nego mučenici navikli na auto put prema protivničkom golu na svakoj utakmici sem sa Partizanom. Da Suma nije izašao koji je sa malim Stevanovićem jedini kršten igrač u mom Partizanu nakantali bi vas sa 3,4 komada. Eto toliko je komšinica jaka da su dovoljna dva krštena igrača da se lagano dobije!

Komar Komarovic Krom Keleznik Kagreb Kidea

pre 3 godine

@Ovaj derbi se ukratko može opisati u svega nekoliko reči i to ovako:

groblje u bunkeru!
(Franjo Franjević From Fartizan Fagreb, 19. oktobar 2020 17:38)

Ili, naravno penal za zvezdanaesterac. A lako se zaboravlja 20 godina ne dosudjenih penala za Partizan, dok se za to vreme sviralo sve komsinici.

Bane

pre 3 godine

Da javnost, mediji, ponedini neprofesionalni treneri i fudbaleri ne prave toliku tenziju pre derbija, mozda bi igraci pokazali i vise. Ovako, imaju osecaj da ce glave leteti posle utakmice, pa se zbog toga igra i lose, sa puno nervoze, gresaka i manjkom hrabrosti da se igra lepo i nangol vise.

POPE

pre 3 godine

Ima. Partizan doveo (posle ispadanja iz Evrope)4 bombe od igraca za bunker derbi. Sada ce za kup morati da dovedu jos 4 bombe od igraca jer tamo ceka Lalatovic.

kimiko

pre 3 godine

Ne znam, utisak mi je da se nekad igralo sa mnogo više fudbalske inteligencije.
Recimo, u drugom poluvremenu ide napad Zvezde, na desnom krilu je igrač, a niko ga ne prati kao podrška. Ne može da prođe od guste odbrane Partizana i vraća loptu skroz nazad skoro do Borjana... Nekada su igrači pratili krila, otvarali se za povratnu ili dupli pas. Sad gledam samo neko kruženje lopte, a dobrih driblinga, prodora i razigravanja nema nigde

neutralni felš

pre 3 godine

ajd da se ne baci:

Tesko da se utakmica gde jedan tim igra bunker moze nazvati derbijem.
A, vrhunac je izjava Stanojevica koji govori o "kontroli utakmice" ?!
Ali ok, uplakani su to...a tada je sve moguce
(mali uplakani, 19. oktobar 2020 13:56)


onda nije bio derbi ni ono pretprošlo finale kupa, poslednje sa milojem a partizanu prvo sa savom. tada je na iznudjenom rajku (digli ste dzevu do neba da se finale prebaci na rajka umesto neutralnog terena) bas zvezda igrala polubunker pa izgubila 0:1. koliko se sećam, tad vi odoste sa stadiona uplakani. podseti se.
ali dobro, sve se to smenjuje. juče ste se radovali. toliko da ste raspalili vatromet na rajku kad ste najzad iskobeljali 1:1... srce mi bilo puno kad sam to video. tudja sreća, pa još tolika, ne treba da nas čini nesrećnim. naprotiv. mene je bas dirnula tolika radost u stilu "najzad ubodosmo zrno to jest ne obrasmo zelen bostan, daj prangiju!" i evo i ovom prilikom od srca čestitam sa tolikom radošću osvojen bod.
evo vam sve titule. nije mi krivo zbog minus 8. i nije mi krivo za bari haha ali stvarno. za dzaju respekt i za igraca i za lidera. krivo mi je sto se lozite na trenutnu boraniju i na racun iste budete slepci kod ociju. tu nestaje prica o igri. isto važi i za ove moje nesrećnike nemoj odma' da se kapira lično.
bunker je pitanje moranja isto kao i vatromet.

zunsns

pre 3 godine

Novost je da je sve vise polu-fudbalera u oba tima. Igraca koji pre samo 10 god bi mogli samo da sanjaju da igraju za zvezdu ili partizan, a danas su standardni prvotimci. Valjda je time dosta toga receno o "kvalitetu i zanimljivosti" derbija.

(za godinu dana i derbi ide pod navodnike)...

Марко

pre 3 godine

Ništa novo, uvek penali za mezimicu
(Tramp, 19. oktobar 2020 17:39)

Стварно није фер да се свира пенал за повлачење за дрес и обарање играча.

zunsns

pre 3 godine

Novost je da je sve vise polu-fudbalera u oba tima. Igraca koji pre samo 10 god bi mogli samo da sanjaju da igraju za zvezdu ili partizan, a danas su standardni prvotimci. Valjda je time dosta toga receno o "kvalitetu i zanimljivosti" derbija.

(za godinu dana i derbi ide pod navodnike)...

kimiko

pre 3 godine

Ne znam, utisak mi je da se nekad igralo sa mnogo više fudbalske inteligencije.
Recimo, u drugom poluvremenu ide napad Zvezde, na desnom krilu je igrač, a niko ga ne prati kao podrška. Ne može da prođe od guste odbrane Partizana i vraća loptu skroz nazad skoro do Borjana... Nekada su igrači pratili krila, otvarali se za povratnu ili dupli pas. Sad gledam samo neko kruženje lopte, a dobrih driblinga, prodora i razigravanja nema nigde

neutralni felš

pre 3 godine

ajd da se ne baci:

Tesko da se utakmica gde jedan tim igra bunker moze nazvati derbijem.
A, vrhunac je izjava Stanojevica koji govori o "kontroli utakmice" ?!
Ali ok, uplakani su to...a tada je sve moguce
(mali uplakani, 19. oktobar 2020 13:56)


onda nije bio derbi ni ono pretprošlo finale kupa, poslednje sa milojem a partizanu prvo sa savom. tada je na iznudjenom rajku (digli ste dzevu do neba da se finale prebaci na rajka umesto neutralnog terena) bas zvezda igrala polubunker pa izgubila 0:1. koliko se sećam, tad vi odoste sa stadiona uplakani. podseti se.
ali dobro, sve se to smenjuje. juče ste se radovali. toliko da ste raspalili vatromet na rajku kad ste najzad iskobeljali 1:1... srce mi bilo puno kad sam to video. tudja sreća, pa još tolika, ne treba da nas čini nesrećnim. naprotiv. mene je bas dirnula tolika radost u stilu "najzad ubodosmo zrno to jest ne obrasmo zelen bostan, daj prangiju!" i evo i ovom prilikom od srca čestitam sa tolikom radošću osvojen bod.
evo vam sve titule. nije mi krivo zbog minus 8. i nije mi krivo za bari haha ali stvarno. za dzaju respekt i za igraca i za lidera. krivo mi je sto se lozite na trenutnu boraniju i na racun iste budete slepci kod ociju. tu nestaje prica o igri. isto važi i za ove moje nesrećnike nemoj odma' da se kapira lično.
bunker je pitanje moranja isto kao i vatromet.

Марко

pre 3 godine

Ništa novo, uvek penali za mezimicu
(Tramp, 19. oktobar 2020 17:39)

Стварно није фер да се свира пенал за повлачење за дрес и обарање играча.

Око Соколово

pre 3 godine

И једни и други,и звезда и Партизан уопште не треба да стрепе од зиме која долази - и једни и други имају ДОВОЉНО ЦЕПАНИЦА.

Istina

pre 3 godine

Ništa novo, da komšinica nije dobila penal ne bi dali gol do Uskrsa. Nego mučenici navikli na auto put prema protivničkom golu na svakoj utakmici sem sa Partizanom. Da Suma nije izašao koji je sa malim Stevanovićem jedini kršten igrač u mom Partizanu nakantali bi vas sa 3,4 komada. Eto toliko je komšinica jaka da su dovoljna dva krštena igrača da se lagano dobije!
(statuskan, 19. oktobar 2020 18:03)

I da baba ima onu stvar bila bi deda. A zamisli da je Falcineli dao gol, da je lopta Gobeljića umesto u stativu ušla u gol. Ko kod vas nije mali. Mali Neca, mali Stevanović mali ovaj mali onaj a ti veliki

Komar Komarovic Krom Keleznik Kagreb Kidea

pre 3 godine

@Ovaj derbi se ukratko može opisati u svega nekoliko reči i to ovako:

groblje u bunkeru!
(Franjo Franjević From Fartizan Fagreb, 19. oktobar 2020 17:38)

Ili, naravno penal za zvezdanaesterac. A lako se zaboravlja 20 godina ne dosudjenih penala za Partizan, dok se za to vreme sviralo sve komsinici.

4k4.Dex

pre 3 godine

@Sex
To si pričao i za Spartu i za Salzburg I za Kopenhagen i za Napoli, Liverpul, Arsenal, Keln, CSKA pa nisi bio u pravu... al dobro možda jednom i budeš ko zna.

POPE

pre 3 godine

Ima. Partizan doveo (posle ispadanja iz Evrope)4 bombe od igraca za bunker derbi. Sada ce za kup morati da dovedu jos 4 bombe od igraca jer tamo ceka Lalatovic.

samo da dodam

pre 3 godine

Posluzicu se citatom iz filma "Montevideo" i kazati moje vidjenje derbija..
..."kako je fudbal divna igra kada je igraju znalci,a ne neki dunsteri.."
E sinoc na derbiju nije bio lep fudbal...(po ko zna koji put za redom)
p.s.
Tako bih voleo kada bi se fudbal mogao vratiti barem delimicno u neka dobra vremena (od pre 20-25 godina)...kada su kopacke bile CRNE BOJE,kada je lopta bila crno-bele boje i kada smo mogli razaznati u svakom trenutku gde je na terenu.U danasnje vreme-od svih crvenih,zutih,narandzastih,zelenih,belih kopacki-treba mi dooobra koncentracija da ukapiram "gde je lopta",jer u svom sarenilu boja (i lopte su skroz sarene i presarene),pa sve to ludilo od boja stvara konfuziju za pracenje lopte i akcija...!! Ludilo sa brojevima na dresovima je posebna prica! Nekad se znalo-od 1do 11 prva postava,rezervni golman je imao broj 12..ostale rezerve do broja 16...Tada smo igrace prepoznavali po igri,zalaganju i znanju na terenu...nisu nam bila potrebna njihova imena na ledjima...
(da,fudbal je bio divna igra u vreme kada su ga igrali znalci...)
Za kraj; najveci dobitnici posle ovog derbija su navijaci; nisu uzivo (zbog virusa) prisustvovali jos jednoj ANTIPROPAGANDI najlepseg sporta...

Paja moler

pre 3 godine

Ili, naravno penal za zvezdanaesterac. A lako se zaboravlja 20 godina ne dosudjenih penala za Partizan, dok se za to vreme sviralo sve komsinici.
(Komar Komarovic Krom Keleznik Kagreb Kidea, 19. oktobar 2020 18:05)

A jeli u pravilniku piše da mora da sw svira penal za partizan? Kada ste vi to oštečeni za penal. Kako te više ne mrzi da izmišljaš ime pod kojim pišeš komentare. Malo bi bilo mesta da se ave navede

Božo britva

pre 3 godine

Ništa novo, uvek penali za mezimicu
(Tramp, 19. oktobar 2020 17:39)

Стварно није фер да се свира пенал за повлачење за дрес и обарање играча.
(Марко, 19. oktobar 2020 17:56)
Jesi to rekao i kad je Partizan dobio penal u Kruševcu za istu situaciju ili si podržao saopštenje tvog kluba da se taj sudija izbaci sa liste???

Cubaka

pre 3 godine

Ništa novo. Penal za evropske rekordere u penalima čisto da bi makar jednom u 5 derbija ozbiljno šutnuli u okvir gola.
(Cela Evropa se smeje, 19. oktobar 2020 18:12)

Nista novo. Svirao bi on penal i za Patlidzan ali kako kada niste uspeli da udjete u sesnaesterac.

Jooooooj

pre 3 godine

Novo je samo posed lopte 70:30 ostalo sve isto...trlj mrlj nema se sta pogledati. Jedni parkiraju autobus ispred gola a drugi drze loptu sa stoperima i centralnim veznim.

ja

pre 3 godine

Звезда и Партизан у овој сезони још увек нису добили ниједног јаког противника. Најјачи тимови које је Звезда победила су вероватно Спартак, Раднички и ТСЦ, а Партизан Јавор који је 7. на табели. Партизан се додатно бламирао поразом у Новом Пазару иако је водио до 73. минута, затим поразом од Војводине иако је водио до 89. минута, као и нерешеним резултатом против Металца иако је водио и имао играча више. У Европи Партизан се провлачио против клубова чија имена нису вредна помена. Први пут после сумњивог пенала, а други пут после још сумњивијег пенала у продужетку. Црвена звезда је одиграла слабо против Тиране, клуб са Гибралтара је глупо и спомињати, та утакмица баш није никакво мерило ни за добро ни за лоше. Против Омоније је Црвена звезда доживела највећу бламажу у својој историји. Да су испали од Олимпијакоса, нико не би смео ништа да им замери. Након тога је Звезда прошла слабашни Арарат. Изгледало је већим делом утакмице да све иде како треба, имали су 2:0, али онда на крају су показали свој наопаки менталитет и умало направили драму, уместо дају још гол или два. За све то време Станковић је правио грешку за грешком. Потребан је виши ниво да би се побеђивало у групи Лиге Европе чак и против Либереца. Са Станковићем ће то бити тешко. Гарантујем да би са Милојевићем и овим играчким кадром Црвена звезда прошла групу Лиге Европе.
(Марко, 19. oktobar 2020 18:16)

A šta si ti očekivao da Zvezda u prvom kolu dobije tim iz Španije pa u drugom nekog iz Holandije pa onda iz Portugala itd.. Zvezda od Omonije nije poražena ali je ispala. Penal je lutrija i za Rwal, Barsu, Bajern itd. Ti ne umeš da shvatiš iz koje države dolazimo u Evropu, kakva nam je liga. Učesnici u kfalifikacijama za LE godinama naši klubovi ispadaju u drugom kolu. Godinama u našoj ligi bodovna razlika izmedju prvog i drugog 15 bodova. Sada nam ligu igraju Zlatiborac, Mačva, Rad, Indjija, Bačka i njima slični. A onda dodje derbi i očekuje se šta?

Krumpirko

pre 3 godine

Trebalo bi nasa liga da bude amaterska - od 6 do 14h radis u fabrici, a onda uvece treniras. Ovo sto oni igraju nema veze sa fudbalom, a ova saopstenja i svadje su tu za zamajavanje dokonih ljudi.

Djordje

pre 3 godine

Utakmica osrednja, Krivo mi je što Partizan nije išao na pobedu, što nije napao nego se povukao. Nije Zvezda ništa bolja. Užasno je ponašanje uprava oba kluba, zapaljive izjave dostojne Parova ili Zadruge. Šta smo Bogu zgrešili da imamo 3 V u upravi, nisu dostojni da predstavljaju Partizan. Zvezdašima ako ne smeta Terza njihov obraz nek trpi. Ni Đurić sa šest titula nije bio za ponos. Fudbal se menja u Evropi, marketing radi 24h dnevno. Prodaju se dresovi i razni predmeti sa amblemima klubova, mašine za pravljenje para. Kod nas uprave traže pare od države i zabavljaju narod saopštenjima. Zato će naš fudbal da propada i bude u ravni sa najlošijima

neutralni felš

pre 3 godine

(neutralni felš, 19. oktobar 2020 18:30)

Koja bre vaša škola. Farsa koju izmisliše novinari. Godinama ne možete ni prvestvo u mladjim kategorijama da uzmete. Ono što ode u inostranstvo ne uspe. Vraća se u Partizan. Gde su Šapinjić, A. Živković, Jojić koji se vratio. Ostani i dalje mali veliki čoveče
(Istina, 19. oktobar 2020 19:03)


kakva takva ali naša. neko se prevari pa kupi. a vi vaše teško i na pozajmicu uvalite. čast izuzecima.

statuskan

pre 3 godine

Ništa novo, da komšinica nije dobila penal ne bi dali gol do Uskrsa. Nego mučenici navikli na auto put prema protivničkom golu na svakoj utakmici sem sa Partizanom. Da Suma nije izašao koji je sa malim Stevanovićem jedini kršten igrač u mom Partizanu nakantali bi vas sa 3,4 komada. Eto toliko je komšinica jaka da su dovoljna dva krštena igrača da se lagano dobije!

O3on

pre 3 godine

Ništa baš .... raspad.

Nemačka 2. ili Engleski Championship igra bolji fudbal.

Da nije bilo dva diletanta u oba tima ne bi ni bilo golova, oba tima došla da ne izgube.... od čega je partizan bez problema igrao bunker celu tekmu.

Danko

pre 3 godine

Ovo nema nikakve veze sa derbi, a kamo li fudbal..ko se lozi na ovakav fudbal sto mi igramo, njemu ne može više niko da pomogne..nikad dosta namestanje i guranje..!!

Sex

pre 3 godine

Nema. Vazura opet plače. I dalje isti minus. Ja ne znam... prilično dosadno u Srbiji. Ali zato sad kreće Evropa!
(4k4.Dex, 19. oktobar 2020 17:34)

Objasnice ti to Hofenhajm.

Istina

pre 3 godine

evo ubijamo se od zamisljanja škbkbb... a zamisli ti da je lazar marković dao gol. da je asano umesto ovom nabacio onom a šta bi bilo da jojić nije skrivio penal itd... možemo do sutra.

drugo, to što su mnogi u partizanu zvani kao mali to je sine zbog škole. mnogo je tamo malih neca... vi ste vašu školu skoro zanemarili, vi kupujete dokazane iz inostranstva, kod vas su sad svi veliki. malog savića ste oterali na kipar. vi ne poštujete vašu decu a za partizanove govoriš da su mali. mali ali igraju ko veliki. zvanicno jedna od najvećih škola u evropi, raspitaj se.

umesto da pišeš to što pričaš, kao zamislite lopta gobeljića je mogla da ide u gol? u kome to filmu? ako si primetio tokom derbija su prestali da ga striktno pokrivaju kad su videli gde mu završava centaršut. pretili ste višr po levoj strani i prepalj malog necu. i pravili vatromet od radosti jer vas je već oblivao hladan znoj haha
(neutralni felš, 19. oktobar 2020 18:30)

Koja bre vaša škola. Farsa koju izmisliše novinari. Godinama ne možete ni prvestvo u mladjim kategorijama da uzmete. Ono što ode u inostranstvo ne uspe. Vraća se u Partizan. Gde su Šapinjić, A. Živković, Jojić koji se vratio. Ostani i dalje mali veliki čoveče

panter pudlica

pre 3 godine

Nema ništa. Zvezda i dalje ne može da postigne gol iz igre, a i ne može da prođe bez dobijenog penala... Kao i svaki derbi poslednjih 5 godina...

samo da dodam

pre 3 godine

Da li cemo ikada docekati da se i Zvezda i Partizan na jednom derbiju potrude i prirede spektakl za armije navijaca?? Da li je zaista nemoguca misija da se odigra "otvorena" utakmica sa rezultatom 2:2,3:3..ili 4:4 nedaj Boze??? Kome je interesu da se bunker taktikom "ubija" zelja za pracenje derbija?
Da li u obe svlacionice,pred izlazak na teren uoci derbija pada dogovor ; "Ko šutne jako u gol,da mu umre keva"! (tako smo se nekada mi kao klinci, u šali, dogovarali pred fudbalicu sa mladjom decom od nas...)
(imao sam 7 godina kada sam uz pokojnog oca gledao na TV-u majstorije Duleta,Pižona i Šeleta na Hajberiju,kada smo izbacili Arsenala...) Već 42 godine pratim i volim Zvezdu,ali....

borivoje surdilovic

pre 3 godine

bunker...ne bih rekao...partizan poveo, suma izbacen...da nije oko, startovali bi po nogama...partizan je prepustio igru komsinici i cekao kontru....bilo ih je ali neiskoriscenih....e za kraj partizan nikada ne igra bunker, ne ume, mi napadamo sve i svakoga....ovo je bilo iznudjeno samo zato sto nemamo sadika i sto ste povredili sumu.

penaltizan

pre 3 godine

Nema ništa. Zvezda i dalje ne može da postigne gol iz igre, a i ne može da prođe bez dobijenog penala... Kao i svaki derbi poslednjih 5 godina...
(panter pudlica, 19. oktobar 2020 20:47)Ništa novo Partizan postavio autobus ( ponovo) ispred gola i onda se čude kako ne mogu da im damo gol,sem stative i promašaja a posed 70:30... pogledajte zadnjih 10 derbija (153-163) rezultat 2:2 u pobedama ostalo remi a limari govore o dominaciji..

One night in May

pre 3 godine

Nema nista...Razlika u derbijima i dalje apsolutno nedostizna u korist Crvene zvezde. Mozda posle sledeceg intermedijara uspeju da spuste ispod 15 razlike, dotad razlika uvek iznad u korist Zvezde. Toliko smo nadmocni.
Ovo covecanstvo nece doziveti da Partizan razliku spusti na jednu cifru.

neutralni felš

pre 3 godine

Nema nista novo. partizan i dalje igra ziheraski. Igra odbrambeno, ceka kiks, da gol, i onda ne prelazi centar.
(Gorki, 19. oktobar 2020 18:07)

mnogo smo bre kvarni, izvini stvarno smo preterali :)

Cinik

pre 3 godine

Nema ništa novo. Igrači Zvezde su dobili 10 žutih i jedan crveni karton, povredili su opet Sumu, dobijaju neograničen novac od svog mentora, igraju namešteno prvenstvo, gubiće u Evropi sa po 3 do 4 godla razlike.

neutralni felš

pre 3 godine

I da baba ima onu stvar bila bi deda. A zamisli da je Falcineli dao gol, da je lopta Gobeljića umesto u stativu ušla u gol. Ko kod vas nije mali. Mali Neca, mali Stevanović mali ovaj mali onaj a ti veliki
(Istina, 19. oktobar 2020 18:17)


evo ubijamo se od zamisljanja škbkbb... a zamisli ti da je lazar marković dao gol. da je asano umesto ovom nabacio onom a šta bi bilo da jojić nije skrivio penal itd... možemo do sutra.

drugo, to što su mnogi u partizanu zvani kao mali to je sine zbog škole. mnogo je tamo malih neca... vi ste vašu školu skoro zanemarili, vi kupujete dokazane iz inostranstva, kod vas su sad svi veliki. malog savića ste oterali na kipar. vi ne poštujete vašu decu a za partizanove govoriš da su mali. mali ali igraju ko veliki. zvanicno jedna od najvećih škola u evropi, raspitaj se.

umesto da pišeš to što pričaš, kao zamislite lopta gobeljića je mogla da ide u gol? u kome to filmu? ako si primetio tokom derbija su prestali da ga striktno pokrivaju kad su videli gde mu završava centaršut. pretili ste višr po levoj strani i prepalj malog necu. i pravili vatromet od radosti jer vas je već oblivao hladan znoj haha

Марко

pre 3 godine

Звезда и Партизан у овој сезони још увек нису добили ниједног јаког противника. Најјачи тимови које је Звезда победила су вероватно Спартак, Раднички и ТСЦ, а Партизан Јавор који је 7. на табели. Партизан се додатно бламирао поразом у Новом Пазару иако је водио до 73. минута, затим поразом од Војводине иако је водио до 89. минута, као и нерешеним резултатом против Металца иако је водио и имао играча више. У Европи Партизан се провлачио против клубова чија имена нису вредна помена. Први пут после сумњивог пенала, а други пут после још сумњивијег пенала у продужетку. Црвена звезда је одиграла слабо против Тиране, клуб са Гибралтара је глупо и спомињати, та утакмица баш није никакво мерило ни за добро ни за лоше. Против Омоније је Црвена звезда доживела највећу бламажу у својој историји. Да су испали од Олимпијакоса, нико не би смео ништа да им замери. Након тога је Звезда прошла слабашни Арарат. Изгледало је већим делом утакмице да све иде како треба, имали су 2:0, али онда на крају су показали свој наопаки менталитет и умало направили драму, уместо дају још гол или два. За све то време Станковић је правио грешку за грешком. Потребан је виши ниво да би се побеђивало у групи Лиге Европе чак и против Либереца. Са Станковићем ће то бити тешко. Гарантујем да би са Милојевићем и овим играчким кадром Црвена звезда прошла групу Лиге Европе.

Berlinga

pre 3 godine

@(4k4.Dex, 19. oktobar 2020 18:24)

Jok brate, pricali smo o tome da ste primili 40 golova u dva ucesca, a 97 u 4. Toliko. Zato ste i palili vatromet sinoc posle izjednacenje, sto ste mnogoooo opasni.

Bane

pre 3 godine

Da javnost, mediji, ponedini neprofesionalni treneri i fudbaleri ne prave toliku tenziju pre derbija, mozda bi igraci pokazali i vise. Ovako, imaju osecaj da ce glave leteti posle utakmice, pa se zbog toga igra i lose, sa puno nervoze, gresaka i manjkom hrabrosti da se igra lepo i nangol vise.

mr.wolf

pre 3 godine

Pod hitno oba tima mora da porade na kondiciji i individualnom kvalitetu... posebno Partizan. Lazar Markovic po meni laiku, trebalo bi da smrsa min.3 kg. Decko je duplo mladji od Sume i Natha a po kondiciji su za 55 do 65 minuta. Savremeni fudbal to ne trpi a i mi sto gledamo i komentarisemo gubimo i vreme i reci... Jednom recju ZALOSNO...
(Snaga je u razumu, 19. oktobar 2020 18:22)

"po meni laiku"..... kaze se PO MOM MISLJENJU. Ali sta da ocekujem ovde kada se isto izrazava i ministar kukture, predsednik i ostala bolumenta. Secam se, prstalo je od jedinica kod profesorke za takve smesne stvari. Ali nas je NUCILA !
Duplo mladji od Natha ? Sume ? Pa koliko godina ima Lazar ? 15?
Samo zadnja recenica, istina.

neutralni felš

pre 3 godine

(neutralni felš, 19. oktobar 2020 17:38)

Brate, tebe jako boli sto niste pobedili.. ne vredi.. aj mozda sledeci put na Marakani, mada mrka kapa mislim.. toliko
(Ja i samo ja, 19. oktobar 2020 19:09)


iz čega crpiš toliki optimizam? toliko.

Ja i samo ja

pre 3 godine

onda nije bio derbi ni ono pretprošlo finale kupa, poslednje sa milojem a partizanu prvo sa savom. tada je na iznudjenom rajku (digli ste dzevu do neba da se finale prebaci na rajka umesto neutralnog terena) bas zvezda igrala polubunker pa izgubila 0:1. koliko se sećam, tad vi odoste sa stadiona uplakani. podseti se.
ali dobro, sve se to smenjuje. juče ste se radovali. toliko da ste raspalili vatromet na rajku kad ste najzad iskobeljali 1:1... srce mi bilo puno kad sam to video. tudja sreća, pa još tolika, ne treba da nas čini nesrećnim. naprotiv. mene je bas dirnula tolika radost u stilu "najzad ubodosmo zrno to jest ne obrasmo zelen bostan, daj prangiju!" i evo i ovom prilikom od srca čestitam sa tolikom radošću osvojen bod.
evo vam sve titule. nije mi krivo zbog minus 8. i nije mi krivo za bari haha ali stvarno. za dzaju respekt i za igraca i za lidera. krivo mi je sto se lozite na trenutnu boraniju i na racun iste budete slepci kod ociju. tu nestaje prica o igri. isto važi i za ove moje nesrećnike nemoj odma' da se kapira lično.
bunker je pitanje moranja isto kao i vatromet.
(neutralni felš, 19. oktobar 2020 17:38)

Brate, tebe jako boli sto niste pobedili.. ne vredi.. aj mozda sledeci put na Marakani, mada mrka kapa mislim.. toliko

Rekorderi dr Terze

pre 3 godine

Ima Zvezda presla centar i sutnula na gol. I nesto novo specijalitet borba za poziciju pri izvodjenju kornera zvezdanaesterac.

Snaga je u razumu

pre 3 godine

Pod hitno oba tima mora da porade na kondiciji i individualnom kvalitetu... posebno Partizan. Lazar Markovic po meni laiku, trebalo bi da smrsa min.3 kg. Decko je duplo mladji od Sume i Natha a po kondiciji su za 55 do 65 minuta. Savremeni fudbal to ne trpi a i mi sto gledamo i komentarisemo gubimo i vreme i reci... Jednom recju ZALOSNO...

Pojedinci stvarno nemaju blama

pre 3 godine

Nema nista novo,opet penal za zvezdu,standardno navlacenje sudija na zvezdinu stranu,opet los fudbal,itd,sve je po starom zaista

Papilon

pre 3 godine

(neutralni felš, 19. oktobar 2020 17:38)

Kmmeeeeee Kmmnmeeeee Kmmeeeeee Kmeeeeeeee Kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Hoces li se vise vec jednom isplakati negde u nekoj rupi da nas vise ovde ne maltretiras konstantnim kmecanjem i glupim komentarima do bola.

srb

pre 3 godine

Ukupno 3 suta u okvir gola? Pa to je strasno... Trebalo bi bojkotovati domaci fudbal ili kazniti igrace ne primanjem plate ukoliko upute ovako mali broj suteva. Sram da ih bude...

neutralni felš

pre 3 godine

(neutralni felš, 19. oktobar 2020 17:38)

Kmmeeeeee Kmmnmeeeee Kmmeeeeee Kmeeeeeeee Kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Hoces li se vise vec jednom isplakati negde u nekoj rupi da nas vise ovde ne maltretiras konstantnim kmecanjem i glupim komentarima do bola.
(Papilon, 19. oktobar 2020 19:33)


izvini čiko nisu svi tvoj nivo.

Novo blato

pre 3 godine

Novo i najnovije je saobracanje rukovodstava, fukcionera, trenera i igraca koji se, skoro po pravilu, takmice ko ce prije da spusti sve na jos nizi nivo. Tu je gomila glupih izjava na "novom nivou" kao i "standardno" skandalozna garnitura vodecih likova. Kao pozitivan primjer bi izdvojio Stankovica koji je davao jako fer i postene izjave, nema veze sto sam Partizanovac. Vidi se da je usresredjen da postane i veliki trener. Po meni bar, vidjelo se da ne zna kao Stanojevic, ali je Zvezda igrala mnogo hrabrije i zasluzila da dobije zbog pozitivnog pristupa. Jojicu bi dao "plus" sto se tice korektne prijave za penal, ali... Pod jedan je napravio tako besmislen faul da nije za hvalu. Pod dva, sam penal, sva ta potezanja, ne kazem da nije bio niti bi da razapinjem sudiju... Jednostavno je tu vazda takvo histerisanje od starta da nema sudije koji bi to uredio. Tu je toliko haosa u startu. Imam utisak da se citava prica oko derbija srozava na nivo gdje ce to na kraju prestati da ima fudbalsku vaznost. Nadam se da grijesim, ali sam skoro siguran da ce ova rukovodstva da nastavljaju da srozavaju te klubove i fudbal jer je to jedino sto rade dobro- da prave opstu galamu i frku i u svoj toj guzvi prave kojekakve marifetluke. To ce da ostane kao "pecat" ovih vremena, ma sta se pojedinci hvalisali okolo navodno velicanstvenim uspjesima. Na zalost, sveukupno, seljanija de luks.

+41

pre 3 godine

Ništa novo. Penal za evropske rekordere u penalima čisto da bi makar jednom u 5 derbija ozbiljno šutnuli u okvir gola.
(Cela Evropa se smeje, 19. oktobar 2020 18:12)

Nista novo. Svirao bi on penal i za Patlidzan ali kako kada niste uspeli da udjete u sesnaesterac.
(Cubaka, 19. oktobar 2020 19:39)

Nista novo mi udjosmo u 16 i dadosmo ga iz igre...balerina Lazar je trebao da odvede derbi u laganih 3-4 : 0

Istina

pre 3 godine

Ništa novo.Derbi za nijansu kvalitetniji nego prethodna 2-3.Igračima i dalje najbitnije da šutnu što dalje od sebe loptu i ne budu krivci za primljeni gol.Jedini igrač vredan pažnje i znanja je bio Katai,sa par uspešnih i znalačkih prodora ali bez nekoga koji bi to ispratio.Partizan je rano poveo iz dvostruke greške i kiksa debitanta Erakovića i orjentisao se na bunker ali realno nije ni imao igrače sa kojima bi mogao da se suprostavi kvalitetnijoj Zvezdi,koja je opet jako jalovo igrala,uz kontrolu i posed lopte ali je pretila uglavnom iz prekida ili Kataijevih prodora.Samo povremeni poneki potez Stevanovića i Nikolića nagoveštavaju njihov talenat ali bez kontinuiteta.Gavrić je neupotrebljiv po desnoj strani a valjda je i vrapcima na grani to jasno,jedino Stankoviću ne.Falćineli ipak nije taj špic koji Zvezdi treba...bez eksplozivnosti,snage u duelima,brzine.Ben nevidljiv,Sanogo zna lopte ali i dalje prespor i nespreman.Kod partizana ništa vredno pažnje.Suma je dobro počeo,rano izašao,Natho penzionerski,nespreman,mada ima dobru loptu ali samo to.Lazar sem hitrine,ništa,kao i Asano.Jojić totalno nespreman i neprimetan,Zdjelar na svom nivou,samo solidan.Suludo je da partizan proda dva špica,jednog oko koga se vrtela čitava igra,ma kakav bio i dovede dvojicu totalno nespremnih na njihova mesta,koji nisu ni igrali u derbiju a i ostale pridošlice su totalno nespremni.S obzirom da i jedni i drugi imaju očajne odbrane,očekivalo se više golova ali nije imalo ko da ih da.

Objektivno

pre 3 godine

Nema ništa. Zvezda i dalje ne može da postigne gol iz igre, a i ne može da prođe bez dobijenog penala... Kao i svaki derbi poslednjih 5 godina...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (panter pudlica, 19. oktobar 2020 20:47

Ako malo osvezis memoriju u poslednjih 5 godina je svirano dva penala i to oba PENALTIZANU,gotovo na svakom derbiju vas je sudija spasavao,bilo ne priznajuci Zvezdi ciste golove,bilo priznajuci vama iz ofsajda ili svirajuci nepostojece penale.I sad je navlacio na vasu stranu ali bez vecih gresaka.Zeleo je posto poto da izbaci nekog Zvezdinog igraca,pa im je delio kartone i kad su bili i kad nisu zasluzivali.Bar polovina je dato s namerom da do kraja neko dobije i drugi zuti.Mogli ste i autobus da parkirate ispred gola.

sportdetective

pre 3 godine

Problem vecitog derbija je taj sto niko ne zeli da izgubi. Pa se tako i igra, znaci samo da ne primimo gol, al nekako cemo ga zabiti. Tu se ne radi skauting, jer se igra cvrto/grubo na ivici crvenog kartona. I onda kad je to vise fajt nego fudbal onda jim je to alibi. Zvezda igra da osvoji titulu, Partizan igra tako, mozemo izgubiti od svih timova superlige ali od Zvezde ne nikako. Jer znaju da za titulu nemaju kvalitet onda se uzdaju u derbi, in onda su jim potrebne razne sporne situacije da se prepricava celu sezonu kako su oni pokradeni od zvezde i to je problem, a nije problem kad izgube od pazara ili napretka.

Марко

pre 3 godine

Ništa novo, uvek penali za mezimicu
(Tramp, 19. oktobar 2020 17:39)

Стварно није фер да се свира пенал за повлачење за дрес и обарање играча.

Cinik

pre 3 godine

Nema ništa novo. Igrači Zvezde su dobili 10 žutih i jedan crveni karton, povredili su opet Sumu, dobijaju neograničen novac od svog mentora, igraju namešteno prvenstvo, gubiće u Evropi sa po 3 do 4 godla razlike.

neutralni felš

pre 3 godine

ajd da se ne baci:

Tesko da se utakmica gde jedan tim igra bunker moze nazvati derbijem.
A, vrhunac je izjava Stanojevica koji govori o "kontroli utakmice" ?!
Ali ok, uplakani su to...a tada je sve moguce
(mali uplakani, 19. oktobar 2020 13:56)


onda nije bio derbi ni ono pretprošlo finale kupa, poslednje sa milojem a partizanu prvo sa savom. tada je na iznudjenom rajku (digli ste dzevu do neba da se finale prebaci na rajka umesto neutralnog terena) bas zvezda igrala polubunker pa izgubila 0:1. koliko se sećam, tad vi odoste sa stadiona uplakani. podseti se.
ali dobro, sve se to smenjuje. juče ste se radovali. toliko da ste raspalili vatromet na rajku kad ste najzad iskobeljali 1:1... srce mi bilo puno kad sam to video. tudja sreća, pa još tolika, ne treba da nas čini nesrećnim. naprotiv. mene je bas dirnula tolika radost u stilu "najzad ubodosmo zrno to jest ne obrasmo zelen bostan, daj prangiju!" i evo i ovom prilikom od srca čestitam sa tolikom radošću osvojen bod.
evo vam sve titule. nije mi krivo zbog minus 8. i nije mi krivo za bari haha ali stvarno. za dzaju respekt i za igraca i za lidera. krivo mi je sto se lozite na trenutnu boraniju i na racun iste budete slepci kod ociju. tu nestaje prica o igri. isto važi i za ove moje nesrećnike nemoj odma' da se kapira lično.
bunker je pitanje moranja isto kao i vatromet.

statuskan

pre 3 godine

Ništa novo, da komšinica nije dobila penal ne bi dali gol do Uskrsa. Nego mučenici navikli na auto put prema protivničkom golu na svakoj utakmici sem sa Partizanom. Da Suma nije izašao koji je sa malim Stevanovićem jedini kršten igrač u mom Partizanu nakantali bi vas sa 3,4 komada. Eto toliko je komšinica jaka da su dovoljna dva krštena igrača da se lagano dobije!

Komar Komarovic Krom Keleznik Kagreb Kidea

pre 3 godine

@Ovaj derbi se ukratko može opisati u svega nekoliko reči i to ovako:

groblje u bunkeru!
(Franjo Franjević From Fartizan Fagreb, 19. oktobar 2020 17:38)

Ili, naravno penal za zvezdanaesterac. A lako se zaboravlja 20 godina ne dosudjenih penala za Partizan, dok se za to vreme sviralo sve komsinici.

neutralni felš

pre 3 godine

I da baba ima onu stvar bila bi deda. A zamisli da je Falcineli dao gol, da je lopta Gobeljića umesto u stativu ušla u gol. Ko kod vas nije mali. Mali Neca, mali Stevanović mali ovaj mali onaj a ti veliki
(Istina, 19. oktobar 2020 18:17)


evo ubijamo se od zamisljanja škbkbb... a zamisli ti da je lazar marković dao gol. da je asano umesto ovom nabacio onom a šta bi bilo da jojić nije skrivio penal itd... možemo do sutra.

drugo, to što su mnogi u partizanu zvani kao mali to je sine zbog škole. mnogo je tamo malih neca... vi ste vašu školu skoro zanemarili, vi kupujete dokazane iz inostranstva, kod vas su sad svi veliki. malog savića ste oterali na kipar. vi ne poštujete vašu decu a za partizanove govoriš da su mali. mali ali igraju ko veliki. zvanicno jedna od najvećih škola u evropi, raspitaj se.

umesto da pišeš to što pričaš, kao zamislite lopta gobeljića je mogla da ide u gol? u kome to filmu? ako si primetio tokom derbija su prestali da ga striktno pokrivaju kad su videli gde mu završava centaršut. pretili ste višr po levoj strani i prepalj malog necu. i pravili vatromet od radosti jer vas je već oblivao hladan znoj haha

Sex

pre 3 godine

Nema. Vazura opet plače. I dalje isti minus. Ja ne znam... prilično dosadno u Srbiji. Ali zato sad kreće Evropa!
(4k4.Dex, 19. oktobar 2020 17:34)

Objasnice ti to Hofenhajm.

Istina

pre 3 godine

Ništa novo, da komšinica nije dobila penal ne bi dali gol do Uskrsa. Nego mučenici navikli na auto put prema protivničkom golu na svakoj utakmici sem sa Partizanom. Da Suma nije izašao koji je sa malim Stevanovićem jedini kršten igrač u mom Partizanu nakantali bi vas sa 3,4 komada. Eto toliko je komšinica jaka da su dovoljna dva krštena igrača da se lagano dobije!
(statuskan, 19. oktobar 2020 18:03)

I da baba ima onu stvar bila bi deda. A zamisli da je Falcineli dao gol, da je lopta Gobeljića umesto u stativu ušla u gol. Ko kod vas nije mali. Mali Neca, mali Stevanović mali ovaj mali onaj a ti veliki

panter pudlica

pre 3 godine

Nema ništa. Zvezda i dalje ne može da postigne gol iz igre, a i ne može da prođe bez dobijenog penala... Kao i svaki derbi poslednjih 5 godina...

Berlinga

pre 3 godine

@(4k4.Dex, 19. oktobar 2020 18:24)

Jok brate, pricali smo o tome da ste primili 40 golova u dva ucesca, a 97 u 4. Toliko. Zato ste i palili vatromet sinoc posle izjednacenje, sto ste mnogoooo opasni.

borivoje surdilovic

pre 3 godine

bunker...ne bih rekao...partizan poveo, suma izbacen...da nije oko, startovali bi po nogama...partizan je prepustio igru komsinici i cekao kontru....bilo ih je ali neiskoriscenih....e za kraj partizan nikada ne igra bunker, ne ume, mi napadamo sve i svakoga....ovo je bilo iznudjeno samo zato sto nemamo sadika i sto ste povredili sumu.

Pojedinci stvarno nemaju blama

pre 3 godine

Nema nista novo,opet penal za zvezdu,standardno navlacenje sudija na zvezdinu stranu,opet los fudbal,itd,sve je po starom zaista

neutralni felš

pre 3 godine

(neutralni felš, 19. oktobar 2020 18:30)

Koja bre vaša škola. Farsa koju izmisliše novinari. Godinama ne možete ni prvestvo u mladjim kategorijama da uzmete. Ono što ode u inostranstvo ne uspe. Vraća se u Partizan. Gde su Šapinjić, A. Živković, Jojić koji se vratio. Ostani i dalje mali veliki čoveče
(Istina, 19. oktobar 2020 19:03)


kakva takva ali naša. neko se prevari pa kupi. a vi vaše teško i na pozajmicu uvalite. čast izuzecima.

Rekorderi dr Terze

pre 3 godine

Ima Zvezda presla centar i sutnula na gol. I nesto novo specijalitet borba za poziciju pri izvodjenju kornera zvezdanaesterac.

Božo britva

pre 3 godine

Ništa novo, uvek penali za mezimicu
(Tramp, 19. oktobar 2020 17:39)

Стварно није фер да се свира пенал за повлачење за дрес и обарање играча.
(Марко, 19. oktobar 2020 17:56)
Jesi to rekao i kad je Partizan dobio penal u Kruševcu za istu situaciju ili si podržao saopštenje tvog kluba da se taj sudija izbaci sa liste???

Cubaka

pre 3 godine

Ništa novo. Penal za evropske rekordere u penalima čisto da bi makar jednom u 5 derbija ozbiljno šutnuli u okvir gola.
(Cela Evropa se smeje, 19. oktobar 2020 18:12)

Nista novo. Svirao bi on penal i za Patlidzan ali kako kada niste uspeli da udjete u sesnaesterac.

POPE

pre 3 godine

Ima. Partizan doveo (posle ispadanja iz Evrope)4 bombe od igraca za bunker derbi. Sada ce za kup morati da dovedu jos 4 bombe od igraca jer tamo ceka Lalatovic.

Paja moler

pre 3 godine

Ili, naravno penal za zvezdanaesterac. A lako se zaboravlja 20 godina ne dosudjenih penala za Partizan, dok se za to vreme sviralo sve komsinici.
(Komar Komarovic Krom Keleznik Kagreb Kidea, 19. oktobar 2020 18:05)

A jeli u pravilniku piše da mora da sw svira penal za partizan? Kada ste vi to oštečeni za penal. Kako te više ne mrzi da izmišljaš ime pod kojim pišeš komentare. Malo bi bilo mesta da se ave navede

Istina

pre 3 godine

evo ubijamo se od zamisljanja škbkbb... a zamisli ti da je lazar marković dao gol. da je asano umesto ovom nabacio onom a šta bi bilo da jojić nije skrivio penal itd... možemo do sutra.

drugo, to što su mnogi u partizanu zvani kao mali to je sine zbog škole. mnogo je tamo malih neca... vi ste vašu školu skoro zanemarili, vi kupujete dokazane iz inostranstva, kod vas su sad svi veliki. malog savića ste oterali na kipar. vi ne poštujete vašu decu a za partizanove govoriš da su mali. mali ali igraju ko veliki. zvanicno jedna od najvećih škola u evropi, raspitaj se.

umesto da pišeš to što pričaš, kao zamislite lopta gobeljića je mogla da ide u gol? u kome to filmu? ako si primetio tokom derbija su prestali da ga striktno pokrivaju kad su videli gde mu završava centaršut. pretili ste višr po levoj strani i prepalj malog necu. i pravili vatromet od radosti jer vas je već oblivao hladan znoj haha
(neutralni felš, 19. oktobar 2020 18:30)

Koja bre vaša škola. Farsa koju izmisliše novinari. Godinama ne možete ni prvestvo u mladjim kategorijama da uzmete. Ono što ode u inostranstvo ne uspe. Vraća se u Partizan. Gde su Šapinjić, A. Živković, Jojić koji se vratio. Ostani i dalje mali veliki čoveče

neutralni felš

pre 3 godine

(neutralni felš, 19. oktobar 2020 17:38)

Kmmeeeeee Kmmnmeeeee Kmmeeeeee Kmeeeeeeee Kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Hoces li se vise vec jednom isplakati negde u nekoj rupi da nas vise ovde ne maltretiras konstantnim kmecanjem i glupim komentarima do bola.
(Papilon, 19. oktobar 2020 19:33)


izvini čiko nisu svi tvoj nivo.

penaltizan

pre 3 godine

Nema ništa. Zvezda i dalje ne može da postigne gol iz igre, a i ne može da prođe bez dobijenog penala... Kao i svaki derbi poslednjih 5 godina...
(panter pudlica, 19. oktobar 2020 20:47)Ništa novo Partizan postavio autobus ( ponovo) ispred gola i onda se čude kako ne mogu da im damo gol,sem stative i promašaja a posed 70:30... pogledajte zadnjih 10 derbija (153-163) rezultat 2:2 u pobedama ostalo remi a limari govore o dominaciji..

neutralni felš

pre 3 godine

(neutralni felš, 19. oktobar 2020 17:38)

Brate, tebe jako boli sto niste pobedili.. ne vredi.. aj mozda sledeci put na Marakani, mada mrka kapa mislim.. toliko
(Ja i samo ja, 19. oktobar 2020 19:09)


iz čega crpiš toliki optimizam? toliko.

+41

pre 3 godine

Ništa novo. Penal za evropske rekordere u penalima čisto da bi makar jednom u 5 derbija ozbiljno šutnuli u okvir gola.
(Cela Evropa se smeje, 19. oktobar 2020 18:12)

Nista novo. Svirao bi on penal i za Patlidzan ali kako kada niste uspeli da udjete u sesnaesterac.
(Cubaka, 19. oktobar 2020 19:39)

Nista novo mi udjosmo u 16 i dadosmo ga iz igre...balerina Lazar je trebao da odvede derbi u laganih 3-4 : 0

neutralni felš

pre 3 godine

Nema nista novo. partizan i dalje igra ziheraski. Igra odbrambeno, ceka kiks, da gol, i onda ne prelazi centar.
(Gorki, 19. oktobar 2020 18:07)

mnogo smo bre kvarni, izvini stvarno smo preterali :)

Ja i samo ja

pre 3 godine

onda nije bio derbi ni ono pretprošlo finale kupa, poslednje sa milojem a partizanu prvo sa savom. tada je na iznudjenom rajku (digli ste dzevu do neba da se finale prebaci na rajka umesto neutralnog terena) bas zvezda igrala polubunker pa izgubila 0:1. koliko se sećam, tad vi odoste sa stadiona uplakani. podseti se.
ali dobro, sve se to smenjuje. juče ste se radovali. toliko da ste raspalili vatromet na rajku kad ste najzad iskobeljali 1:1... srce mi bilo puno kad sam to video. tudja sreća, pa još tolika, ne treba da nas čini nesrećnim. naprotiv. mene je bas dirnula tolika radost u stilu "najzad ubodosmo zrno to jest ne obrasmo zelen bostan, daj prangiju!" i evo i ovom prilikom od srca čestitam sa tolikom radošću osvojen bod.
evo vam sve titule. nije mi krivo zbog minus 8. i nije mi krivo za bari haha ali stvarno. za dzaju respekt i za igraca i za lidera. krivo mi je sto se lozite na trenutnu boraniju i na racun iste budete slepci kod ociju. tu nestaje prica o igri. isto važi i za ove moje nesrećnike nemoj odma' da se kapira lično.
bunker je pitanje moranja isto kao i vatromet.
(neutralni felš, 19. oktobar 2020 17:38)

Brate, tebe jako boli sto niste pobedili.. ne vredi.. aj mozda sledeci put na Marakani, mada mrka kapa mislim.. toliko

zunsns

pre 3 godine

Novost je da je sve vise polu-fudbalera u oba tima. Igraca koji pre samo 10 god bi mogli samo da sanjaju da igraju za zvezdu ili partizan, a danas su standardni prvotimci. Valjda je time dosta toga receno o "kvalitetu i zanimljivosti" derbija.

(za godinu dana i derbi ide pod navodnike)...

ja

pre 3 godine

Звезда и Партизан у овој сезони још увек нису добили ниједног јаког противника. Најјачи тимови које је Звезда победила су вероватно Спартак, Раднички и ТСЦ, а Партизан Јавор који је 7. на табели. Партизан се додатно бламирао поразом у Новом Пазару иако је водио до 73. минута, затим поразом од Војводине иако је водио до 89. минута, као и нерешеним резултатом против Металца иако је водио и имао играча више. У Европи Партизан се провлачио против клубова чија имена нису вредна помена. Први пут после сумњивог пенала, а други пут после још сумњивијег пенала у продужетку. Црвена звезда је одиграла слабо против Тиране, клуб са Гибралтара је глупо и спомињати, та утакмица баш није никакво мерило ни за добро ни за лоше. Против Омоније је Црвена звезда доживела највећу бламажу у својој историји. Да су испали од Олимпијакоса, нико не би смео ништа да им замери. Након тога је Звезда прошла слабашни Арарат. Изгледало је већим делом утакмице да све иде како треба, имали су 2:0, али онда на крају су показали свој наопаки менталитет и умало направили драму, уместо дају још гол или два. За све то време Станковић је правио грешку за грешком. Потребан је виши ниво да би се побеђивало у групи Лиге Европе чак и против Либереца. Са Станковићем ће то бити тешко. Гарантујем да би са Милојевићем и овим играчким кадром Црвена звезда прошла групу Лиге Европе.
(Марко, 19. oktobar 2020 18:16)

A šta si ti očekivao da Zvezda u prvom kolu dobije tim iz Španije pa u drugom nekog iz Holandije pa onda iz Portugala itd.. Zvezda od Omonije nije poražena ali je ispala. Penal je lutrija i za Rwal, Barsu, Bajern itd. Ti ne umeš da shvatiš iz koje države dolazimo u Evropu, kakva nam je liga. Učesnici u kfalifikacijama za LE godinama naši klubovi ispadaju u drugom kolu. Godinama u našoj ligi bodovna razlika izmedju prvog i drugog 15 bodova. Sada nam ligu igraju Zlatiborac, Mačva, Rad, Indjija, Bačka i njima slični. A onda dodje derbi i očekuje se šta?

mr.wolf

pre 3 godine

Pod hitno oba tima mora da porade na kondiciji i individualnom kvalitetu... posebno Partizan. Lazar Markovic po meni laiku, trebalo bi da smrsa min.3 kg. Decko je duplo mladji od Sume i Natha a po kondiciji su za 55 do 65 minuta. Savremeni fudbal to ne trpi a i mi sto gledamo i komentarisemo gubimo i vreme i reci... Jednom recju ZALOSNO...
(Snaga je u razumu, 19. oktobar 2020 18:22)

"po meni laiku"..... kaze se PO MOM MISLJENJU. Ali sta da ocekujem ovde kada se isto izrazava i ministar kukture, predsednik i ostala bolumenta. Secam se, prstalo je od jedinica kod profesorke za takve smesne stvari. Ali nas je NUCILA !
Duplo mladji od Natha ? Sume ? Pa koliko godina ima Lazar ? 15?
Samo zadnja recenica, istina.

Марко

pre 3 godine

Звезда и Партизан у овој сезони још увек нису добили ниједног јаког противника. Најјачи тимови које је Звезда победила су вероватно Спартак, Раднички и ТСЦ, а Партизан Јавор који је 7. на табели. Партизан се додатно бламирао поразом у Новом Пазару иако је водио до 73. минута, затим поразом од Војводине иако је водио до 89. минута, као и нерешеним резултатом против Металца иако је водио и имао играча више. У Европи Партизан се провлачио против клубова чија имена нису вредна помена. Први пут после сумњивог пенала, а други пут после још сумњивијег пенала у продужетку. Црвена звезда је одиграла слабо против Тиране, клуб са Гибралтара је глупо и спомињати, та утакмица баш није никакво мерило ни за добро ни за лоше. Против Омоније је Црвена звезда доживела највећу бламажу у својој историји. Да су испали од Олимпијакоса, нико не би смео ништа да им замери. Након тога је Звезда прошла слабашни Арарат. Изгледало је већим делом утакмице да све иде како треба, имали су 2:0, али онда на крају су показали свој наопаки менталитет и умало направили драму, уместо дају још гол или два. За све то време Станковић је правио грешку за грешком. Потребан је виши ниво да би се побеђивало у групи Лиге Европе чак и против Либереца. Са Станковићем ће то бити тешко. Гарантујем да би са Милојевићем и овим играчким кадром Црвена звезда прошла групу Лиге Европе.

4k4.Dex

pre 3 godine

@Sex
To si pričao i za Spartu i za Salzburg I za Kopenhagen i za Napoli, Liverpul, Arsenal, Keln, CSKA pa nisi bio u pravu... al dobro možda jednom i budeš ko zna.

Papilon

pre 3 godine

(neutralni felš, 19. oktobar 2020 17:38)

Kmmeeeeee Kmmnmeeeee Kmmeeeeee Kmeeeeeeee Kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Hoces li se vise vec jednom isplakati negde u nekoj rupi da nas vise ovde ne maltretiras konstantnim kmecanjem i glupim komentarima do bola.

One night in May

pre 3 godine

Nema nista...Razlika u derbijima i dalje apsolutno nedostizna u korist Crvene zvezde. Mozda posle sledeceg intermedijara uspeju da spuste ispod 15 razlike, dotad razlika uvek iznad u korist Zvezde. Toliko smo nadmocni.
Ovo covecanstvo nece doziveti da Partizan razliku spusti na jednu cifru.

O3on

pre 3 godine

Ništa baš .... raspad.

Nemačka 2. ili Engleski Championship igra bolji fudbal.

Da nije bilo dva diletanta u oba tima ne bi ni bilo golova, oba tima došla da ne izgube.... od čega je partizan bez problema igrao bunker celu tekmu.

Око Соколово

pre 3 godine

И једни и други,и звезда и Партизан уопште не треба да стрепе од зиме која долази - и једни и други имају ДОВОЉНО ЦЕПАНИЦА.

Jooooooj

pre 3 godine

Novo je samo posed lopte 70:30 ostalo sve isto...trlj mrlj nema se sta pogledati. Jedni parkiraju autobus ispred gola a drugi drze loptu sa stoperima i centralnim veznim.

Danko

pre 3 godine

Ovo nema nikakve veze sa derbi, a kamo li fudbal..ko se lozi na ovakav fudbal sto mi igramo, njemu ne može više niko da pomogne..nikad dosta namestanje i guranje..!!

samo da dodam

pre 3 godine

Posluzicu se citatom iz filma "Montevideo" i kazati moje vidjenje derbija..
..."kako je fudbal divna igra kada je igraju znalci,a ne neki dunsteri.."
E sinoc na derbiju nije bio lep fudbal...(po ko zna koji put za redom)
p.s.
Tako bih voleo kada bi se fudbal mogao vratiti barem delimicno u neka dobra vremena (od pre 20-25 godina)...kada su kopacke bile CRNE BOJE,kada je lopta bila crno-bele boje i kada smo mogli razaznati u svakom trenutku gde je na terenu.U danasnje vreme-od svih crvenih,zutih,narandzastih,zelenih,belih kopacki-treba mi dooobra koncentracija da ukapiram "gde je lopta",jer u svom sarenilu boja (i lopte su skroz sarene i presarene),pa sve to ludilo od boja stvara konfuziju za pracenje lopte i akcija...!! Ludilo sa brojevima na dresovima je posebna prica! Nekad se znalo-od 1do 11 prva postava,rezervni golman je imao broj 12..ostale rezerve do broja 16...Tada smo igrace prepoznavali po igri,zalaganju i znanju na terenu...nisu nam bila potrebna njihova imena na ledjima...
(da,fudbal je bio divna igra u vreme kada su ga igrali znalci...)
Za kraj; najveci dobitnici posle ovog derbija su navijaci; nisu uzivo (zbog virusa) prisustvovali jos jednoj ANTIPROPAGANDI najlepseg sporta...

samo da dodam

pre 3 godine

Da li cemo ikada docekati da se i Zvezda i Partizan na jednom derbiju potrude i prirede spektakl za armije navijaca?? Da li je zaista nemoguca misija da se odigra "otvorena" utakmica sa rezultatom 2:2,3:3..ili 4:4 nedaj Boze??? Kome je interesu da se bunker taktikom "ubija" zelja za pracenje derbija?
Da li u obe svlacionice,pred izlazak na teren uoci derbija pada dogovor ; "Ko šutne jako u gol,da mu umre keva"! (tako smo se nekada mi kao klinci, u šali, dogovarali pred fudbalicu sa mladjom decom od nas...)
(imao sam 7 godina kada sam uz pokojnog oca gledao na TV-u majstorije Duleta,Pižona i Šeleta na Hajberiju,kada smo izbacili Arsenala...) Već 42 godine pratim i volim Zvezdu,ali....

Krumpirko

pre 3 godine

Trebalo bi nasa liga da bude amaterska - od 6 do 14h radis u fabrici, a onda uvece treniras. Ovo sto oni igraju nema veze sa fudbalom, a ova saopstenja i svadje su tu za zamajavanje dokonih ljudi.

kimiko

pre 3 godine

Ne znam, utisak mi je da se nekad igralo sa mnogo više fudbalske inteligencije.
Recimo, u drugom poluvremenu ide napad Zvezde, na desnom krilu je igrač, a niko ga ne prati kao podrška. Ne može da prođe od guste odbrane Partizana i vraća loptu skroz nazad skoro do Borjana... Nekada su igrači pratili krila, otvarali se za povratnu ili dupli pas. Sad gledam samo neko kruženje lopte, a dobrih driblinga, prodora i razigravanja nema nigde

Snaga je u razumu

pre 3 godine

Pod hitno oba tima mora da porade na kondiciji i individualnom kvalitetu... posebno Partizan. Lazar Markovic po meni laiku, trebalo bi da smrsa min.3 kg. Decko je duplo mladji od Sume i Natha a po kondiciji su za 55 do 65 minuta. Savremeni fudbal to ne trpi a i mi sto gledamo i komentarisemo gubimo i vreme i reci... Jednom recju ZALOSNO...

Djordje

pre 3 godine

Utakmica osrednja, Krivo mi je što Partizan nije išao na pobedu, što nije napao nego se povukao. Nije Zvezda ništa bolja. Užasno je ponašanje uprava oba kluba, zapaljive izjave dostojne Parova ili Zadruge. Šta smo Bogu zgrešili da imamo 3 V u upravi, nisu dostojni da predstavljaju Partizan. Zvezdašima ako ne smeta Terza njihov obraz nek trpi. Ni Đurić sa šest titula nije bio za ponos. Fudbal se menja u Evropi, marketing radi 24h dnevno. Prodaju se dresovi i razni predmeti sa amblemima klubova, mašine za pravljenje para. Kod nas uprave traže pare od države i zabavljaju narod saopštenjima. Zato će naš fudbal da propada i bude u ravni sa najlošijima

sportdetective

pre 3 godine

Problem vecitog derbija je taj sto niko ne zeli da izgubi. Pa se tako i igra, znaci samo da ne primimo gol, al nekako cemo ga zabiti. Tu se ne radi skauting, jer se igra cvrto/grubo na ivici crvenog kartona. I onda kad je to vise fajt nego fudbal onda jim je to alibi. Zvezda igra da osvoji titulu, Partizan igra tako, mozemo izgubiti od svih timova superlige ali od Zvezde ne nikako. Jer znaju da za titulu nemaju kvalitet onda se uzdaju u derbi, in onda su jim potrebne razne sporne situacije da se prepricava celu sezonu kako su oni pokradeni od zvezde i to je problem, a nije problem kad izgube od pazara ili napretka.

Objektivno

pre 3 godine

Nema ništa. Zvezda i dalje ne može da postigne gol iz igre, a i ne može da prođe bez dobijenog penala... Kao i svaki derbi poslednjih 5 godina...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (panter pudlica, 19. oktobar 2020 20:47

Ako malo osvezis memoriju u poslednjih 5 godina je svirano dva penala i to oba PENALTIZANU,gotovo na svakom derbiju vas je sudija spasavao,bilo ne priznajuci Zvezdi ciste golove,bilo priznajuci vama iz ofsajda ili svirajuci nepostojece penale.I sad je navlacio na vasu stranu ali bez vecih gresaka.Zeleo je posto poto da izbaci nekog Zvezdinog igraca,pa im je delio kartone i kad su bili i kad nisu zasluzivali.Bar polovina je dato s namerom da do kraja neko dobije i drugi zuti.Mogli ste i autobus da parkirate ispred gola.

Bane

pre 3 godine

Da javnost, mediji, ponedini neprofesionalni treneri i fudbaleri ne prave toliku tenziju pre derbija, mozda bi igraci pokazali i vise. Ovako, imaju osecaj da ce glave leteti posle utakmice, pa se zbog toga igra i lose, sa puno nervoze, gresaka i manjkom hrabrosti da se igra lepo i nangol vise.

srb

pre 3 godine

Ukupno 3 suta u okvir gola? Pa to je strasno... Trebalo bi bojkotovati domaci fudbal ili kazniti igrace ne primanjem plate ukoliko upute ovako mali broj suteva. Sram da ih bude...

Istina

pre 3 godine

Ništa novo.Derbi za nijansu kvalitetniji nego prethodna 2-3.Igračima i dalje najbitnije da šutnu što dalje od sebe loptu i ne budu krivci za primljeni gol.Jedini igrač vredan pažnje i znanja je bio Katai,sa par uspešnih i znalačkih prodora ali bez nekoga koji bi to ispratio.Partizan je rano poveo iz dvostruke greške i kiksa debitanta Erakovića i orjentisao se na bunker ali realno nije ni imao igrače sa kojima bi mogao da se suprostavi kvalitetnijoj Zvezdi,koja je opet jako jalovo igrala,uz kontrolu i posed lopte ali je pretila uglavnom iz prekida ili Kataijevih prodora.Samo povremeni poneki potez Stevanovića i Nikolića nagoveštavaju njihov talenat ali bez kontinuiteta.Gavrić je neupotrebljiv po desnoj strani a valjda je i vrapcima na grani to jasno,jedino Stankoviću ne.Falćineli ipak nije taj špic koji Zvezdi treba...bez eksplozivnosti,snage u duelima,brzine.Ben nevidljiv,Sanogo zna lopte ali i dalje prespor i nespreman.Kod partizana ništa vredno pažnje.Suma je dobro počeo,rano izašao,Natho penzionerski,nespreman,mada ima dobru loptu ali samo to.Lazar sem hitrine,ništa,kao i Asano.Jojić totalno nespreman i neprimetan,Zdjelar na svom nivou,samo solidan.Suludo je da partizan proda dva špica,jednog oko koga se vrtela čitava igra,ma kakav bio i dovede dvojicu totalno nespremnih na njihova mesta,koji nisu ni igrali u derbiju a i ostale pridošlice su totalno nespremni.S obzirom da i jedni i drugi imaju očajne odbrane,očekivalo se više golova ali nije imalo ko da ih da.

Novo blato

pre 3 godine

Novo i najnovije je saobracanje rukovodstava, fukcionera, trenera i igraca koji se, skoro po pravilu, takmice ko ce prije da spusti sve na jos nizi nivo. Tu je gomila glupih izjava na "novom nivou" kao i "standardno" skandalozna garnitura vodecih likova. Kao pozitivan primjer bi izdvojio Stankovica koji je davao jako fer i postene izjave, nema veze sto sam Partizanovac. Vidi se da je usresredjen da postane i veliki trener. Po meni bar, vidjelo se da ne zna kao Stanojevic, ali je Zvezda igrala mnogo hrabrije i zasluzila da dobije zbog pozitivnog pristupa. Jojicu bi dao "plus" sto se tice korektne prijave za penal, ali... Pod jedan je napravio tako besmislen faul da nije za hvalu. Pod dva, sam penal, sva ta potezanja, ne kazem da nije bio niti bi da razapinjem sudiju... Jednostavno je tu vazda takvo histerisanje od starta da nema sudije koji bi to uredio. Tu je toliko haosa u startu. Imam utisak da se citava prica oko derbija srozava na nivo gdje ce to na kraju prestati da ima fudbalsku vaznost. Nadam se da grijesim, ali sam skoro siguran da ce ova rukovodstva da nastavljaju da srozavaju te klubove i fudbal jer je to jedino sto rade dobro- da prave opstu galamu i frku i u svoj toj guzvi prave kojekakve marifetluke. To ce da ostane kao "pecat" ovih vremena, ma sta se pojedinci hvalisali okolo navodno velicanstvenim uspjesima. Na zalost, sveukupno, seljanija de luks.