Sreda, 30.09.2020.

23:23

Jović nije iskoristio svoje šanse – zamenio ga Vinisijus i doneo pobedu Realu VIDEO

Real Madrid savladao je Valjadolid u meču četvrtog kola španske LaLige – 1:0 (0:0).

Izvor:

Joviæ nije iskoristio svoje šanse – zamenio ga Vinisijus i doneo pobedu Realu VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

58 Komentari

Sortiraj po:

Vinisijus je pun pogodak za Real

pre 3 godine

Sve receno u 2 recenice, kad znas da iskoristis sansu, ne treba ti cela utakmica:

Jović je izašao, ušao je Vinisijus, koji je posle sedam minuta na terenu postigao vodeći pogodak.

Sjajno se snašao u šesnaestercu i pogodio za vođstvo Reala u 65. minutu.

Roni

pre 3 godine

Dečko jednostavno nije za Real, bar trenutno! On mora prvo mentalno da sazri da bi bio u Realu uspešan. Jednostavno, neko sazri ranije, zna šta je njegov posao i ne interesuju ga druge stvari, dok kod Jovića to nije slučaj!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (SaleS, 1. oktobar 2020 09:03

Nije mentalno sazreo sa 23 god?? Zato i jesmo tu gde jesmo! Ko razume, shvatice!

SaleS

pre 3 godine

Dečko jednostavno nije za Real, bar trenutno! On mora prvo mentalno da sazri da bi bio u Realu uspešan. Jednostavno, neko sazri ranije, zna šta je njegov posao i ne interesuju ga druge stvari, dok kod Jovića to nije slučaj!

Jedna dama

pre 3 godine

Navijači Reala su ocajni. Benzema jest doktor, ali polako ce poceti slabiti. Napad im je nikakav, realizacija losa. Ostali su na Jovicu, Mayoralu i Marianu. Sve su to vrh talenti, ali bez rezultata.
Jedini spas vide u Jovicu. A mali se nazalost ne uspijeva nametnuti. Pritisak je ogroman na njegovim ledjima i zao mi ga je. E sad. Postoje dvije opcije:
1. Ostati i pokusati se nametnuti. Tu je pitanje koliko ce klub kao Real imati strpljenja.
2. Otici na posudbu, steći samopouzdanje i proraditi.
Ako se sada Jovic uspije nametnuti, mogao bi napraviti velike stvari. Ako ne, znaci da nema glavu za velike stvari.
Zato je usporedba s Mbapeom smiješna jer je on kategorija za sebe. Mladji od Jovica, a vec ima karijeru velikana. Bez kompleksa rešeta, bilo da igra u finalu SP-a ili protiv slabijeg kluba fra ligue 1.
Real se na Jovicu jako opekao i dokazao da se za talente ne smije bacati ogromna lova.
Kako god, sretno Jovicu, sve je sada na njemu!

kiki

pre 3 godine

Zeznuto kada te sele,nista te nece,ne sluze noge a ni glava... Zaista mu zelim od sveg srca da ode na pozajmicu i povrati samopouzdanje i krene da reseta mreze!

Yugo

pre 3 godine

Konacno neki Srbin da uradi nesto u Madridu a da nije vezano za kliniku i o trosku drzave.
(Tate madridskog

Pa “uradili” su i Perića ognjenovic i Spasic isto sto i Jovic. Nista.

lepuskasti

pre 3 godine

Bio je danas mnogo bolji bio nego protiv betisa, trudio se pritisko, bio aktivan. Zasluzio je i gol, mnogo vise lopti je dobio od saigraca, Valverde is Modric su ga dosta razigravali, ali Casemiro ga ne vidi prosto...

Vinitele

pre 3 godine

Vinisijus je najveca prevara od igraca.
Gol koji je dao je nevidjena frljotka.
Samo takvi golovi moze da daje, cista sreca.
Lik ima samo brzinu, kad udje u sesnaest veze nema.

Nebitno

pre 3 godine

Krenut ce Jovica, polako...
Ali Luka Modric! Nevjerojatno! U 36. godini najbolji u Realu, nestvarno! Molim vas, ne uspredjujte ga s bilo kime s ovih prostora, vrijedja inteligenciju. Nitko mu nije ni blizu! Daleko najbolji nogometas svih vremena!

Walt

pre 3 godine

Vinisijus je prvo svojom upronošću oteo loptu a onda je time i zaslužio sreću da da gol. Jović recimo ne bi ni pokušao da pritisne igrača u toj situaciji.

jestel čuli djeco vjerujte bez šale otvara se škola za fudbalere male

pre 3 godine

igrao je igrao od srede do petka al se nije makao dalje od početka

Andrej

pre 3 godine

Zidaneu je vjerojatno neugodno sto je platio 60 milijuna bilo cega za Jovica, pa mu sad daje prilike kako bi imao opravdanje da ga se rijesi. Tom decku je prvo voljni momenat problematican - u glavi je jos zvijezda, kao u Frankfurtu i ne moze shvatiti da je u Madridu tek 20. igrac. Bolje mu je da ode na posudbu, u klub veci od Eintrachta, a manji od Reala i da se prvo tamo dokaze, ako ima kvalitwtu. Roma bi bila idealna.

nema mu sreće

pre 3 godine

sreću treba isprovocirati, sreća prati hrabre. niti je jovke hrabar niti zna niti može isprovocirati sreću zato je ni nema

Stefan

pre 3 godine

Ako ga Real ne proda u narednih 10ak dana, najbitnije da mu Zidan nastavi davati sansu u kontinuitetu, barem po 50-60 minuta po mecu. Pa morace ga onda krenuti vec jednom. Al najgore sto svi gledaju samo Jovica, a Benzema i Vinisijus bili ocajni prosle sezone.

Ucha

pre 3 godine

Ovde su 2-3 komentatora gledala meč. Jovic je pokazao klasu. Pročitajte tekstove i komentare na As i Marca. Kažu , njegova najbolja partija u realu. Komentatori žele njega i Vinisijusa , a Benzemu i Isca napolje.

Darko

pre 3 godine

Jovic je imao par vrhunskih poteza, dokazao je da mu malo treba da udje u sansu, al jednostavno nece ga gol i nece.
(Marko, )

Ne mozes ne imati srece 15 meseci.
Te fali sreca, te opet prečka, te saigraci nece da dodaju, te ne zna jezik mora da se navikne, te premlad te ovo te ono...a uskoro puni 23.
Nema opravdanja!
Rodrigu je trebalo 80 sekunda za prvi gol u Realu, a decko imao 18 i dosao ne iz druge zemlje, nego sa drugog kontinenta. U prvih mesec i po postigao 5 golova za Real.
Jovic nema mentalitet za veliki klub i to se vidi iz aviona

Stefan

pre 3 godine

Real generalno los, nesto slicno kao i prethodne sezone. I prosle sezone Vinisijus i Benzema su imali serije od po 10 utakmica sa maksimalnom minutazom bez gola, tad im sve Ramos rjesavao iz penala. Tako da realno Jovic je tu najmanji problem, Real bas neefikasna ekipa, sve nesto na silu i iz penala.

Mane

pre 3 godine

Jovic jednostavno ne moze ovde da funkcionise, kada igraju svi a njega kuliraju.. Da ga hrane loptama kao Suareza dao bi bar 10 golova ovako ce biti na meti kritika...

vss

pre 3 godine

Ovo je mozda bila najbolja utakmica Jovica u Realu. Prvo je odlicno asistirao za zicer Marselu koji se spetljao. Pa imao odlicnu sansu u trku i cudo je kako je lopta dobila fels i otisla tik pored stative. Bio je snimak iz jednog ugla gde se lepo videlo kako lopta bukvalno usled felsa izlazi iz gola. Imao je jos 2 dosta dobre sanse posle, dobro se kretao, otvarao... Nije imao srecu da da gol. Ovaj Vinisujus je bas imao srecu - lopta se 2 puta odbila od igraca valjadolida i nekim cudom dosla do njega. On potpuno sam na 7-8 metara lagano je smestio u gol. Ok, treba se naci tu, ali realno je imao mnooogo srece. Posle je i on 2 ciste sanse promasio.

Markoni

pre 3 godine

Svi kao "Vinisijus ovo Vinisijus ono", a liku se lopta odbila tacno na nogu, realno vise srece nego pameti kod tog gola. Jovic odlicno skocio u 48 minutu, al golman fantasticno odbranio.

boki

pre 3 godine

Vinisius zameni Jovića i posle 5 minuta uvali gol. I kad mi neko kaže "pa ne može Jović da napravi nešto kad dobija po 20 minuta". Ne radi se samo o golovima, nego i zalaganje na terenu.

Džoni

pre 3 godine

Kurtoa vrhunski, Benzema doktor, Valverde fantastičan, a Modric sa drugog planeta. Kako taj čovek igra, ježim se kada gledam. Ne sećam se da je neko u Realu u 36. uopste imao priliku da igra, a pogotovo na ovom nivou. Svetska klasa

Šmeker

pre 3 godine

Modrić najbolje ocenjen igrac. Kako igra to je cudo. Ne znam stidi li se ona mladost tamo da im matori igrac svaki puta pokazuje ko je tata fudbala

Bojan

pre 3 godine

Poslednje dve utakmice Joviću 130 minuta, dao nula golova. Vinisijus uđe i za 8 minuta reši utakmicu. Bez kompleksa, bezobrazno i drsko.
To je ono sto Jovicu u velikom klubu kao Real fali

bole

pre 3 godine

Kakvu mu sansu Modric namjesti u 35oj minuti, Jovic umjesto da sutne ljevom nogom, on nerezonski suta desnom nogom, neshvatljivo. Za one sanse u 17om i 48om minutu mu se nema sta prigovoriti, tu stvarno nije imao srece, prva sansa lopta prodje tik pored stative, a druga gosa odlicno odbranio

Nažalost

pre 3 godine

Večeras komentator na Beinsportu kaze: ma sve je to lepo, Jovic sigurno ima talenat ali igrao je 60 minuta nista, a onda udje Vinisijus i sve reši

Kikujiro

pre 3 godine

jović odličan, bio je jedan od najboljih večeras, svaku utakmicu igra sve bolje i bolje, ako Zidan ne bude glup pa da ga opet stavi na klupu od sledeće utakmice padaće golovi regularno.

Penetrator državne mezimice

pre 3 godine

Rece neki zvezdale pre neki dan kako je Jovic izmislio fudbal za PANJA Mancea i Mitrovica. Vidim, mozda fudbal za invalide je izmislio. Toliko!!!

Komentator

pre 3 godine

Ma treba ga oterati. 3 stopostotne sanse decko ima i promasuje. Nisam hejter, samo pricam realno. Decko jednostavno ne moze da igra u realu i gotovo. Da je ostao u Ajntrahtu, bio bi top igrac. Ovako samo igrac ispod proseka. Toliko

Filip

pre 3 godine

Ako ga Real ne proda u narednih 5-10 dana i ako mu Zidan nastavi davati sansu, pa morace ga krenuti jednom, kad tad ce te lopte poceti ulaziti u mrezu.

Ivan Gl

pre 3 godine

Nema srece Luka...imao je i dobru sansu u prvom poluvremenu,tik pored stative.Izgleda da ga malo igraci i izbegavaju ne dajuci mu loptu,tako je bar bilo u prethodnoj utakmici.Nas je,pored Mitra,mi boljeg i nemamo,zato puna podrska od nas sa KiM za mladog Luku.

Željko

pre 3 godine

Modric savršen pas za Iska, Isko savršeno nabacuje Joviću, Jović savršeno promaši.
Kasnije mu Modrić namesti savršenu loptu, doda mu školski, kao tata malom sinu, ovaj samo treba da ubaci, ali promaši.
Nema glavu za veliki klub i tačka.

ja sam ja

pre 3 godine

Nemam ništa protiv dečka ali brate napadač u najboljem timu na svetu ne sme da promasuje ovakve zicere, a kamoli sto je tek u dokazivanju i tek treba da pokaže sav talenat i da zasluzi mesto u timu.

Maximilian

pre 3 godine

Kao što rekoh ...kad se počne kretat tad će imat više loptu u nogama,suigrači će mu počet asistirat i dolazi će u šanse...danas je falilo i malo sreće jer mu je ovaj odlično skinuo udarac glavom a kad ga je Modrić gurno u par prilika nije imao koncentracije. Samo nek tako nastavi , doć će golovi.

boki

pre 3 godine

Vinisius zameni Jovića i posle 5 minuta uvali gol. I kad mi neko kaže "pa ne može Jović da napravi nešto kad dobija po 20 minuta". Ne radi se samo o golovima, nego i zalaganje na terenu.

Džoni

pre 3 godine

Kurtoa vrhunski, Benzema doktor, Valverde fantastičan, a Modric sa drugog planeta. Kako taj čovek igra, ježim se kada gledam. Ne sećam se da je neko u Realu u 36. uopste imao priliku da igra, a pogotovo na ovom nivou. Svetska klasa

Darko

pre 3 godine

Jovic je imao par vrhunskih poteza, dokazao je da mu malo treba da udje u sansu, al jednostavno nece ga gol i nece.
(Marko, )

Ne mozes ne imati srece 15 meseci.
Te fali sreca, te opet prečka, te saigraci nece da dodaju, te ne zna jezik mora da se navikne, te premlad te ovo te ono...a uskoro puni 23.
Nema opravdanja!
Rodrigu je trebalo 80 sekunda za prvi gol u Realu, a decko imao 18 i dosao ne iz druge zemlje, nego sa drugog kontinenta. U prvih mesec i po postigao 5 golova za Real.
Jovic nema mentalitet za veliki klub i to se vidi iz aviona

Šmeker

pre 3 godine

Modrić najbolje ocenjen igrac. Kako igra to je cudo. Ne znam stidi li se ona mladost tamo da im matori igrac svaki puta pokazuje ko je tata fudbala

Željko

pre 3 godine

Modric savršen pas za Iska, Isko savršeno nabacuje Joviću, Jović savršeno promaši.
Kasnije mu Modrić namesti savršenu loptu, doda mu školski, kao tata malom sinu, ovaj samo treba da ubaci, ali promaši.
Nema glavu za veliki klub i tačka.

Kikujiro

pre 3 godine

jović odličan, bio je jedan od najboljih večeras, svaku utakmicu igra sve bolje i bolje, ako Zidan ne bude glup pa da ga opet stavi na klupu od sledeće utakmice padaće golovi regularno.

Komentator

pre 3 godine

Ma treba ga oterati. 3 stopostotne sanse decko ima i promasuje. Nisam hejter, samo pricam realno. Decko jednostavno ne moze da igra u realu i gotovo. Da je ostao u Ajntrahtu, bio bi top igrac. Ovako samo igrac ispod proseka. Toliko

Nebitno

pre 3 godine

Krenut ce Jovica, polako...
Ali Luka Modric! Nevjerojatno! U 36. godini najbolji u Realu, nestvarno! Molim vas, ne uspredjujte ga s bilo kime s ovih prostora, vrijedja inteligenciju. Nitko mu nije ni blizu! Daleko najbolji nogometas svih vremena!

Bojan

pre 3 godine

Poslednje dve utakmice Joviću 130 minuta, dao nula golova. Vinisijus uđe i za 8 minuta reši utakmicu. Bez kompleksa, bezobrazno i drsko.
To je ono sto Jovicu u velikom klubu kao Real fali

Nažalost

pre 3 godine

Večeras komentator na Beinsportu kaze: ma sve je to lepo, Jovic sigurno ima talenat ali igrao je 60 minuta nista, a onda udje Vinisijus i sve reši

bole

pre 3 godine

Kakvu mu sansu Modric namjesti u 35oj minuti, Jovic umjesto da sutne ljevom nogom, on nerezonski suta desnom nogom, neshvatljivo. Za one sanse u 17om i 48om minutu mu se nema sta prigovoriti, tu stvarno nije imao srece, prva sansa lopta prodje tik pored stative, a druga gosa odlicno odbranio

Filip

pre 3 godine

Ako ga Real ne proda u narednih 5-10 dana i ako mu Zidan nastavi davati sansu, pa morace ga krenuti jednom, kad tad ce te lopte poceti ulaziti u mrezu.

Maximilian

pre 3 godine

Kao što rekoh ...kad se počne kretat tad će imat više loptu u nogama,suigrači će mu počet asistirat i dolazi će u šanse...danas je falilo i malo sreće jer mu je ovaj odlično skinuo udarac glavom a kad ga je Modrić gurno u par prilika nije imao koncentracije. Samo nek tako nastavi , doć će golovi.

ja sam ja

pre 3 godine

Nemam ništa protiv dečka ali brate napadač u najboljem timu na svetu ne sme da promasuje ovakve zicere, a kamoli sto je tek u dokazivanju i tek treba da pokaže sav talenat i da zasluzi mesto u timu.

Markoni

pre 3 godine

Svi kao "Vinisijus ovo Vinisijus ono", a liku se lopta odbila tacno na nogu, realno vise srece nego pameti kod tog gola. Jovic odlicno skocio u 48 minutu, al golman fantasticno odbranio.

Ivan Gl

pre 3 godine

Nema srece Luka...imao je i dobru sansu u prvom poluvremenu,tik pored stative.Izgleda da ga malo igraci i izbegavaju ne dajuci mu loptu,tako je bar bilo u prethodnoj utakmici.Nas je,pored Mitra,mi boljeg i nemamo,zato puna podrska od nas sa KiM za mladog Luku.

Walt

pre 3 godine

Vinisijus je prvo svojom upronošću oteo loptu a onda je time i zaslužio sreću da da gol. Jović recimo ne bi ni pokušao da pritisne igrača u toj situaciji.

Penetrator državne mezimice

pre 3 godine

Rece neki zvezdale pre neki dan kako je Jovic izmislio fudbal za PANJA Mancea i Mitrovica. Vidim, mozda fudbal za invalide je izmislio. Toliko!!!

Vinitele

pre 3 godine

Vinisijus je najveca prevara od igraca.
Gol koji je dao je nevidjena frljotka.
Samo takvi golovi moze da daje, cista sreca.
Lik ima samo brzinu, kad udje u sesnaest veze nema.

lepuskasti

pre 3 godine

Bio je danas mnogo bolji bio nego protiv betisa, trudio se pritisko, bio aktivan. Zasluzio je i gol, mnogo vise lopti je dobio od saigraca, Valverde is Modric su ga dosta razigravali, ali Casemiro ga ne vidi prosto...

Andrej

pre 3 godine

Zidaneu je vjerojatno neugodno sto je platio 60 milijuna bilo cega za Jovica, pa mu sad daje prilike kako bi imao opravdanje da ga se rijesi. Tom decku je prvo voljni momenat problematican - u glavi je jos zvijezda, kao u Frankfurtu i ne moze shvatiti da je u Madridu tek 20. igrac. Bolje mu je da ode na posudbu, u klub veci od Eintrachta, a manji od Reala i da se prvo tamo dokaze, ako ima kvalitwtu. Roma bi bila idealna.

nema mu sreće

pre 3 godine

sreću treba isprovocirati, sreća prati hrabre. niti je jovke hrabar niti zna niti može isprovocirati sreću zato je ni nema

Yugo

pre 3 godine

Konacno neki Srbin da uradi nesto u Madridu a da nije vezano za kliniku i o trosku drzave.
(Tate madridskog

Pa “uradili” su i Perića ognjenovic i Spasic isto sto i Jovic. Nista.

Jedna dama

pre 3 godine

Navijači Reala su ocajni. Benzema jest doktor, ali polako ce poceti slabiti. Napad im je nikakav, realizacija losa. Ostali su na Jovicu, Mayoralu i Marianu. Sve su to vrh talenti, ali bez rezultata.
Jedini spas vide u Jovicu. A mali se nazalost ne uspijeva nametnuti. Pritisak je ogroman na njegovim ledjima i zao mi ga je. E sad. Postoje dvije opcije:
1. Ostati i pokusati se nametnuti. Tu je pitanje koliko ce klub kao Real imati strpljenja.
2. Otici na posudbu, steći samopouzdanje i proraditi.
Ako se sada Jovic uspije nametnuti, mogao bi napraviti velike stvari. Ako ne, znaci da nema glavu za velike stvari.
Zato je usporedba s Mbapeom smiješna jer je on kategorija za sebe. Mladji od Jovica, a vec ima karijeru velikana. Bez kompleksa rešeta, bilo da igra u finalu SP-a ili protiv slabijeg kluba fra ligue 1.
Real se na Jovicu jako opekao i dokazao da se za talente ne smije bacati ogromna lova.
Kako god, sretno Jovicu, sve je sada na njemu!

jestel čuli djeco vjerujte bez šale otvara se škola za fudbalere male

pre 3 godine

igrao je igrao od srede do petka al se nije makao dalje od početka

Ucha

pre 3 godine

Ovde su 2-3 komentatora gledala meč. Jovic je pokazao klasu. Pročitajte tekstove i komentare na As i Marca. Kažu , njegova najbolja partija u realu. Komentatori žele njega i Vinisijusa , a Benzemu i Isca napolje.

Roni

pre 3 godine

Dečko jednostavno nije za Real, bar trenutno! On mora prvo mentalno da sazri da bi bio u Realu uspešan. Jednostavno, neko sazri ranije, zna šta je njegov posao i ne interesuju ga druge stvari, dok kod Jovića to nije slučaj!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (SaleS, 1. oktobar 2020 09:03

Nije mentalno sazreo sa 23 god?? Zato i jesmo tu gde jesmo! Ko razume, shvatice!

Stefan

pre 3 godine

Ako ga Real ne proda u narednih 10ak dana, najbitnije da mu Zidan nastavi davati sansu u kontinuitetu, barem po 50-60 minuta po mecu. Pa morace ga onda krenuti vec jednom. Al najgore sto svi gledaju samo Jovica, a Benzema i Vinisijus bili ocajni prosle sezone.

vss

pre 3 godine

Ovo je mozda bila najbolja utakmica Jovica u Realu. Prvo je odlicno asistirao za zicer Marselu koji se spetljao. Pa imao odlicnu sansu u trku i cudo je kako je lopta dobila fels i otisla tik pored stative. Bio je snimak iz jednog ugla gde se lepo videlo kako lopta bukvalno usled felsa izlazi iz gola. Imao je jos 2 dosta dobre sanse posle, dobro se kretao, otvarao... Nije imao srecu da da gol. Ovaj Vinisujus je bas imao srecu - lopta se 2 puta odbila od igraca valjadolida i nekim cudom dosla do njega. On potpuno sam na 7-8 metara lagano je smestio u gol. Ok, treba se naci tu, ali realno je imao mnooogo srece. Posle je i on 2 ciste sanse promasio.

Stefan

pre 3 godine

Real generalno los, nesto slicno kao i prethodne sezone. I prosle sezone Vinisijus i Benzema su imali serije od po 10 utakmica sa maksimalnom minutazom bez gola, tad im sve Ramos rjesavao iz penala. Tako da realno Jovic je tu najmanji problem, Real bas neefikasna ekipa, sve nesto na silu i iz penala.

Mane

pre 3 godine

Jovic jednostavno ne moze ovde da funkcionise, kada igraju svi a njega kuliraju.. Da ga hrane loptama kao Suareza dao bi bar 10 golova ovako ce biti na meti kritika...

SaleS

pre 3 godine

Dečko jednostavno nije za Real, bar trenutno! On mora prvo mentalno da sazri da bi bio u Realu uspešan. Jednostavno, neko sazri ranije, zna šta je njegov posao i ne interesuju ga druge stvari, dok kod Jovića to nije slučaj!

Vinisijus je pun pogodak za Real

pre 3 godine

Sve receno u 2 recenice, kad znas da iskoristis sansu, ne treba ti cela utakmica:

Jović je izašao, ušao je Vinisijus, koji je posle sedam minuta na terenu postigao vodeći pogodak.

Sjajno se snašao u šesnaestercu i pogodio za vođstvo Reala u 65. minutu.

kiki

pre 3 godine

Zeznuto kada te sele,nista te nece,ne sluze noge a ni glava... Zaista mu zelim od sveg srca da ode na pozajmicu i povrati samopouzdanje i krene da reseta mreze!

Kikujiro

pre 3 godine

jović odličan, bio je jedan od najboljih večeras, svaku utakmicu igra sve bolje i bolje, ako Zidan ne bude glup pa da ga opet stavi na klupu od sledeće utakmice padaće golovi regularno.

Komentator

pre 3 godine

Ma treba ga oterati. 3 stopostotne sanse decko ima i promasuje. Nisam hejter, samo pricam realno. Decko jednostavno ne moze da igra u realu i gotovo. Da je ostao u Ajntrahtu, bio bi top igrac. Ovako samo igrac ispod proseka. Toliko

boki

pre 3 godine

Vinisius zameni Jovića i posle 5 minuta uvali gol. I kad mi neko kaže "pa ne može Jović da napravi nešto kad dobija po 20 minuta". Ne radi se samo o golovima, nego i zalaganje na terenu.

Markoni

pre 3 godine

Svi kao "Vinisijus ovo Vinisijus ono", a liku se lopta odbila tacno na nogu, realno vise srece nego pameti kod tog gola. Jovic odlicno skocio u 48 minutu, al golman fantasticno odbranio.

Ucha

pre 3 godine

Ovde su 2-3 komentatora gledala meč. Jovic je pokazao klasu. Pročitajte tekstove i komentare na As i Marca. Kažu , njegova najbolja partija u realu. Komentatori žele njega i Vinisijusa , a Benzemu i Isca napolje.

Darko

pre 3 godine

Jovic je imao par vrhunskih poteza, dokazao je da mu malo treba da udje u sansu, al jednostavno nece ga gol i nece.
(Marko, )

Ne mozes ne imati srece 15 meseci.
Te fali sreca, te opet prečka, te saigraci nece da dodaju, te ne zna jezik mora da se navikne, te premlad te ovo te ono...a uskoro puni 23.
Nema opravdanja!
Rodrigu je trebalo 80 sekunda za prvi gol u Realu, a decko imao 18 i dosao ne iz druge zemlje, nego sa drugog kontinenta. U prvih mesec i po postigao 5 golova za Real.
Jovic nema mentalitet za veliki klub i to se vidi iz aviona

Mane

pre 3 godine

Jovic jednostavno ne moze ovde da funkcionise, kada igraju svi a njega kuliraju.. Da ga hrane loptama kao Suareza dao bi bar 10 golova ovako ce biti na meti kritika...

Penetrator državne mezimice

pre 3 godine

Rece neki zvezdale pre neki dan kako je Jovic izmislio fudbal za PANJA Mancea i Mitrovica. Vidim, mozda fudbal za invalide je izmislio. Toliko!!!

Bojan

pre 3 godine

Poslednje dve utakmice Joviću 130 minuta, dao nula golova. Vinisijus uđe i za 8 minuta reši utakmicu. Bez kompleksa, bezobrazno i drsko.
To je ono sto Jovicu u velikom klubu kao Real fali

Vinitele

pre 3 godine

Vinisijus je najveca prevara od igraca.
Gol koji je dao je nevidjena frljotka.
Samo takvi golovi moze da daje, cista sreca.
Lik ima samo brzinu, kad udje u sesnaest veze nema.

Željko

pre 3 godine

Modric savršen pas za Iska, Isko savršeno nabacuje Joviću, Jović savršeno promaši.
Kasnije mu Modrić namesti savršenu loptu, doda mu školski, kao tata malom sinu, ovaj samo treba da ubaci, ali promaši.
Nema glavu za veliki klub i tačka.

Ivan Gl

pre 3 godine

Nema srece Luka...imao je i dobru sansu u prvom poluvremenu,tik pored stative.Izgleda da ga malo igraci i izbegavaju ne dajuci mu loptu,tako je bar bilo u prethodnoj utakmici.Nas je,pored Mitra,mi boljeg i nemamo,zato puna podrska od nas sa KiM za mladog Luku.

Filip

pre 3 godine

Ako ga Real ne proda u narednih 5-10 dana i ako mu Zidan nastavi davati sansu, pa morace ga krenuti jednom, kad tad ce te lopte poceti ulaziti u mrezu.

Stefan

pre 3 godine

Ako ga Real ne proda u narednih 10ak dana, najbitnije da mu Zidan nastavi davati sansu u kontinuitetu, barem po 50-60 minuta po mecu. Pa morace ga onda krenuti vec jednom. Al najgore sto svi gledaju samo Jovica, a Benzema i Vinisijus bili ocajni prosle sezone.

Nebitno

pre 3 godine

Krenut ce Jovica, polako...
Ali Luka Modric! Nevjerojatno! U 36. godini najbolji u Realu, nestvarno! Molim vas, ne uspredjujte ga s bilo kime s ovih prostora, vrijedja inteligenciju. Nitko mu nije ni blizu! Daleko najbolji nogometas svih vremena!

Maximilian

pre 3 godine

Kao što rekoh ...kad se počne kretat tad će imat više loptu u nogama,suigrači će mu počet asistirat i dolazi će u šanse...danas je falilo i malo sreće jer mu je ovaj odlično skinuo udarac glavom a kad ga je Modrić gurno u par prilika nije imao koncentracije. Samo nek tako nastavi , doć će golovi.

Nažalost

pre 3 godine

Večeras komentator na Beinsportu kaze: ma sve je to lepo, Jovic sigurno ima talenat ali igrao je 60 minuta nista, a onda udje Vinisijus i sve reši

Stefan

pre 3 godine

Real generalno los, nesto slicno kao i prethodne sezone. I prosle sezone Vinisijus i Benzema su imali serije od po 10 utakmica sa maksimalnom minutazom bez gola, tad im sve Ramos rjesavao iz penala. Tako da realno Jovic je tu najmanji problem, Real bas neefikasna ekipa, sve nesto na silu i iz penala.

vss

pre 3 godine

Ovo je mozda bila najbolja utakmica Jovica u Realu. Prvo je odlicno asistirao za zicer Marselu koji se spetljao. Pa imao odlicnu sansu u trku i cudo je kako je lopta dobila fels i otisla tik pored stative. Bio je snimak iz jednog ugla gde se lepo videlo kako lopta bukvalno usled felsa izlazi iz gola. Imao je jos 2 dosta dobre sanse posle, dobro se kretao, otvarao... Nije imao srecu da da gol. Ovaj Vinisujus je bas imao srecu - lopta se 2 puta odbila od igraca valjadolida i nekim cudom dosla do njega. On potpuno sam na 7-8 metara lagano je smestio u gol. Ok, treba se naci tu, ali realno je imao mnooogo srece. Posle je i on 2 ciste sanse promasio.

ja sam ja

pre 3 godine

Nemam ništa protiv dečka ali brate napadač u najboljem timu na svetu ne sme da promasuje ovakve zicere, a kamoli sto je tek u dokazivanju i tek treba da pokaže sav talenat i da zasluzi mesto u timu.

Džoni

pre 3 godine

Kurtoa vrhunski, Benzema doktor, Valverde fantastičan, a Modric sa drugog planeta. Kako taj čovek igra, ježim se kada gledam. Ne sećam se da je neko u Realu u 36. uopste imao priliku da igra, a pogotovo na ovom nivou. Svetska klasa

bole

pre 3 godine

Kakvu mu sansu Modric namjesti u 35oj minuti, Jovic umjesto da sutne ljevom nogom, on nerezonski suta desnom nogom, neshvatljivo. Za one sanse u 17om i 48om minutu mu se nema sta prigovoriti, tu stvarno nije imao srece, prva sansa lopta prodje tik pored stative, a druga gosa odlicno odbranio

Šmeker

pre 3 godine

Modrić najbolje ocenjen igrac. Kako igra to je cudo. Ne znam stidi li se ona mladost tamo da im matori igrac svaki puta pokazuje ko je tata fudbala

Walt

pre 3 godine

Vinisijus je prvo svojom upronošću oteo loptu a onda je time i zaslužio sreću da da gol. Jović recimo ne bi ni pokušao da pritisne igrača u toj situaciji.

jestel čuli djeco vjerujte bez šale otvara se škola za fudbalere male

pre 3 godine

igrao je igrao od srede do petka al se nije makao dalje od početka

lepuskasti

pre 3 godine

Bio je danas mnogo bolji bio nego protiv betisa, trudio se pritisko, bio aktivan. Zasluzio je i gol, mnogo vise lopti je dobio od saigraca, Valverde is Modric su ga dosta razigravali, ali Casemiro ga ne vidi prosto...

Andrej

pre 3 godine

Zidaneu je vjerojatno neugodno sto je platio 60 milijuna bilo cega za Jovica, pa mu sad daje prilike kako bi imao opravdanje da ga se rijesi. Tom decku je prvo voljni momenat problematican - u glavi je jos zvijezda, kao u Frankfurtu i ne moze shvatiti da je u Madridu tek 20. igrac. Bolje mu je da ode na posudbu, u klub veci od Eintrachta, a manji od Reala i da se prvo tamo dokaze, ako ima kvalitwtu. Roma bi bila idealna.

kiki

pre 3 godine

Zeznuto kada te sele,nista te nece,ne sluze noge a ni glava... Zaista mu zelim od sveg srca da ode na pozajmicu i povrati samopouzdanje i krene da reseta mreze!

nema mu sreće

pre 3 godine

sreću treba isprovocirati, sreća prati hrabre. niti je jovke hrabar niti zna niti može isprovocirati sreću zato je ni nema

SaleS

pre 3 godine

Dečko jednostavno nije za Real, bar trenutno! On mora prvo mentalno da sazri da bi bio u Realu uspešan. Jednostavno, neko sazri ranije, zna šta je njegov posao i ne interesuju ga druge stvari, dok kod Jovića to nije slučaj!

Yugo

pre 3 godine

Konacno neki Srbin da uradi nesto u Madridu a da nije vezano za kliniku i o trosku drzave.
(Tate madridskog

Pa “uradili” su i Perića ognjenovic i Spasic isto sto i Jovic. Nista.

Roni

pre 3 godine

Dečko jednostavno nije za Real, bar trenutno! On mora prvo mentalno da sazri da bi bio u Realu uspešan. Jednostavno, neko sazri ranije, zna šta je njegov posao i ne interesuju ga druge stvari, dok kod Jovića to nije slučaj!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (SaleS, 1. oktobar 2020 09:03

Nije mentalno sazreo sa 23 god?? Zato i jesmo tu gde jesmo! Ko razume, shvatice!

Jedna dama

pre 3 godine

Navijači Reala su ocajni. Benzema jest doktor, ali polako ce poceti slabiti. Napad im je nikakav, realizacija losa. Ostali su na Jovicu, Mayoralu i Marianu. Sve su to vrh talenti, ali bez rezultata.
Jedini spas vide u Jovicu. A mali se nazalost ne uspijeva nametnuti. Pritisak je ogroman na njegovim ledjima i zao mi ga je. E sad. Postoje dvije opcije:
1. Ostati i pokusati se nametnuti. Tu je pitanje koliko ce klub kao Real imati strpljenja.
2. Otici na posudbu, steći samopouzdanje i proraditi.
Ako se sada Jovic uspije nametnuti, mogao bi napraviti velike stvari. Ako ne, znaci da nema glavu za velike stvari.
Zato je usporedba s Mbapeom smiješna jer je on kategorija za sebe. Mladji od Jovica, a vec ima karijeru velikana. Bez kompleksa rešeta, bilo da igra u finalu SP-a ili protiv slabijeg kluba fra ligue 1.
Real se na Jovicu jako opekao i dokazao da se za talente ne smije bacati ogromna lova.
Kako god, sretno Jovicu, sve je sada na njemu!

Vinisijus je pun pogodak za Real

pre 3 godine

Sve receno u 2 recenice, kad znas da iskoristis sansu, ne treba ti cela utakmica:

Jović je izašao, ušao je Vinisijus, koji je posle sedam minuta na terenu postigao vodeći pogodak.

Sjajno se snašao u šesnaestercu i pogodio za vođstvo Reala u 65. minutu.