Nedelja, 27.09.2020.

19:15

Het-trik Vardija, Lester "razbio" Siti

Fudbaleri Lestera su sa 5:2 pobedili Mančester Siti u utakmici trećeg kola engleske Premijer lige.

Izvor: SN

Het-trik Vardija, Lester "razbio" Siti IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

87 Komentari

Sortiraj po:

Nenad

pre 3 godine

Ne slažem se sa tobom uopšte po ovom pitanju... Brendan Rodžers se vrlo malo pitao oko kupovine i prodaje igrača u Liverpulu, a koliko se sećam, glavni Klopov uslov da bi uopšte potpisao ugovor je bio da on ima konačnu odluku kod transfera... Zapravo Klop je prvi menadžer Liverpulu koji se zapravo pita oko kupovine i prodaje igrača, od kako su ih preuzeli amerikanci...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (deda, 28. septembar 2020 08:33)

Nije tacno da je Klop imao taj uslov, kao sto covek rece, Klop ne trosi nista vise sto je trosio Rodzers, ali Klop zna tacno koga dovodi i zasto. Rodzers nije imao plan, a u kljucnom trenutku je palo u vodu, kao i u Lesteru prosle sezone. Igrace on lep fudbal, ali nikad nece doci do konackog cilja jer jednostavno nije trener za to.

andreas kisser

pre 3 godine

@deda i ime

niste u pravu. komitet za transfere nije raspusten sa dolaskom klopa, i dalje postoji i klop je u njemu. drugo, rodzers je takodje bio clan komiteta za transfere i naravno da se pitao za transfere, imao je i pravo da stavi veto na predloge drugih (kao i oni na njegove). pokusao je kasnije da opravda sebe, ali je priznao da jesu sedeli i razgovarali o pojacanjima. tikva je pukla u leto 2014. kada je otisao suarez, a kao zamenu nisu uspeli da privole aleksisa sanceza, pa je poslednjeg dana tog letnjeg prelaznog roka doveden baloteli iz ciste panike. tada su u upravi kluba shvatili da imaju menadzera koji nije bas najsposobniji kada je u pitanju identifikovanje pojacanja. konacan raskol se desio leta 2015. kada je rodzers pokusao da blokira dovodjenje relativno nepoznatog firmina, a zapeo za bentekea, za koga nije bio apsolutno niko oko kluba, od uprave do navijaca, jer je bilo jasno da takav tip napadaca ne pogoduje igri liverpula. naravno, ne kazem da su drugi clanovi tog komiteta bili genijalci. jos nesto: znamo da klop nije doveo nikog sem grujica do leta 2016, znaci celu prvu sezonu je igrao sa timom koji mu je ostavio rodzers. a ipak je igrao dva finala te godine, liga kup i ligu evrope. rodzers je jedini trener u istoriji liverpula koji nije osvojio nijedan trofej. za kraj: ni klop nema neogranicen budzet, vec mora da ceka da se prvo osigura prodaja igraca, da bi se drugi doveli. ili ste vec zaboravili na sage oko kutinja, van dajka i vernera?

ime

pre 3 godine

@andreas kisser
Druže, al' si zapenio. Previše lično prihvataš komentare, probaj koji dan da ne čitaš vesti. Ne znam šta te toliko pogodilo u mom komentaru, ili maštaš o Klopu, ili ti je Rodžers naudio porodici nešto žestoko. Ne slažem se ni ja sa tvojim komentarom, ali Bože sačuvaj da mi smetaju tvoji plusevi. Brendan se pitao za transfere u Lfc vrlo malo. Svako pojačanje žešće koje je hteo dovesti nisu mu dali. Kao da on nije znao tada ko su verovatno najbolji štoper i napadač Premier lige (primer, Van Dijk i Mane, koji su kasnije kupljeni za vreme Klopa). Uprava je mislila da za ogromne pare za jednog igrača mogu kupiti 5 jeftinijih Borinija, Ilorija... I otuda ipak potrošene velike pare, ali ja govorim o Brendanovom trošenju. Na kraju, jedino što je valjalo i što je ostalo dobro iz tog perioda su igrači koje je uglavnom Rodžers tražio. I oni i jesu osnova ovog Lfc, to ću uvek reći. Pa i Klop je igrao s nečim kada je došao, nije sa sobom doveo 14 igrača. To što su se ti igrači zamenili zadnje 4 godine, ne znači da oni nisu bili osnova za sadašnje uspehe. I opet ponavljam, Brendan je i sa takvim timom bio na 2 boda čini mi se od titule, pre toga je mislim 2008. godine bilo blizu, a prije toga ne pamtim. Ja navijam za Lfc i takodje volim i cenim Klopa, ali on je tim sastavio na osnovu velikog iskustva i reputacije, a Brendan samo na osnovu skromnog iskustva. Drago mi je što je Klop trener, ali smatram da je Rodžers nepravedno otpušten. LP

deda

pre 3 godine

da malo demistifikujemo ovu romantiziranu viziju brendana rodzersa. covek je odlican trener, dakle takticar - uzasan menadzer, znaci strateg! prvo i osnovno: na koju foru si zamislio da je osnova ovog liverpula rodzersov liverpul??? zanimljivo, ja sam mislio da je LFC najzad postao ozbiljan tim sa dolaskom manea, vajnalduma (2016), salaha, okslejd-cemberlena, robertsona (2017), van dajka, fabinja i alisona (2018)! zaostavstina rodzersa: uspeo je da otera sterlinga, suareza i dzerarda iz kluba, a hendersona koga je (uz suareza) doveo keni, je hteo da proda da bi kupio klinta dempsija!!! da ne zaboravimo njegove druge 'investicije': borini, dzo alen, sahin, luis alberto, sako, ilori, markovic, moreno, klajn, benteke... i meni licno dva omiljena bisera: riki lambert i baloteli! ubo je sa kutinjom, gomezom, lovrenom, staridzom i dzanom. roberto firmino, najbolje pojacanje u njegovom mandatu, zapravo nije ni bio njegova zelja, vez komiteta za transfere koji je formiran kada su u FSG-u ukapirali sa kim imaju posla! i onda se nadje "live" da nam objasni kako je ovo liverpul koji je stvorio rodzers??? vezano za budzet koji navodno "nije dat" rodzersu, a jeste klopu: rodzers je za sva svoja pojacanja tokom mandata 2012-15 potrosio ?296.5M! klop je tokom svojih dosadasnjih pet sezona potrosio ?508M. po mojoj racunici, i jedan i drugi trose oko sto milki po godini (dva prelazna roka). da li si spreman da ponovo razmislis? i jos mu lupaju pluseve.
(andreas kisser, 28. septembar 2020 00:52)


Ne slažem se sa tobom uopšte po ovom pitanju... Brendan Rodžers se vrlo malo pitao oko kupovine i prodaje igrača u Liverpulu, a koliko se sećam, glavni Klopov uslov da bi uopšte potpisao ugovor je bio da on ima konačnu odluku kod transfera... Zapravo Klop je prvi menadžer Liverpulu koji se zapravo pita oko kupovine i prodaje igrača, od kako su ih preuzeli amerikanci...

Red Veteran

pre 3 godine

Lester sa Rodžersom ima odličan tim, bolji tim nego što ima moj Junajted (nije lako priznati!). Prošle sezone, nakon gotovo osiguranog trećeg mesta, Lester je imao veliki broj povredjenih igrača, što su iskoristi i Junajted i Čelsi da izbore treće, tj. četvrto mesto. Ove sezone na popravni...
Koliko samo dobrih igrača je Lester prodao u zadnjih nekoliko godina, a još uvek ima opasan tim... za ne poverovati je! Dobar i iskusan golman, solidna odbrana predvodjena izvanrednim centarhalfom Turčinom Soyuncuom (po meni samo je VVD bolji half u ligi od njega), sredina i više nego dobra (Barns, Ndidi, Medison, Tilemans), u napadu legenda Vardi... uz Kejna najbolji finišer lige!
Želim im više sreće u ovoj sezoni i da ponove 2016!

Red Z

pre 3 godine

@3 penala batice, 3 penala.

bruka i sramota sta se sve svira
(mare, 27. septembar 2020 19:28)
Kladim se da uopšte nisu ni gledao tekmu. Samo valjaš bukve...

Red Veteran

pre 3 godine

@... vezano za budzet koji navodno "nije dat" rodzersu, a jeste klopu: rodzers je za sva svoja pojacanja tokom mandata 2012-15 potrosio ?296.5M! klop je tokom svojih dosadasnjih pet sezona potrosio ?508M. po mojoj racunici, i jedan i drugi trose oko sto milki po godini (dva prelazna roka). da li si spreman da ponovo razmislis? i jos mu lupaju pluseve.
(andreas kisser, 28. septembar 2020 00:52)
Hvala vam na glasu.

Bravo za sjajan komentar! Uživanje je čitati. Neko ko zna i razume fudbal (što je retko na ovim prostorima). Čestitke!

Red Veteran

pre 3 godine

@... Mislim da je taj brod otplovio.. Brendan je nešto pričao da je bilo nekih pitanja, ali on, kao bivši menadžer Liverpula, ne razmišlja uopšte o tako nečemu.
Inače, da, bio bi idealan. Kao i većina menadžera u PL, kad ih uporediš sa OGS..
(Calm Like a Bomb, 27. septem)
Brendan je trener koji se naučio zanatu, dobar taktičar i ima njuh za dovodjenje igrača, i zaista bi bio odličan za Man Junajted. Ole nema znanje ni iskustvo (a verovatno neće imati šansu ni da dugo ostane na kormilu Junajteda).
Moje mišljenje je upravo suprotno... Kada bi mesto trenera bilo ponudjeno Brendanu Rožersu da preuzme Junajted, on bi to oberučki prihvatio. Da napomenem da ga je Liverpul oterao. Ako se setimo da je legendarni trener Junajteda, sir Mat Bazbi (tvorac čuvenih Junajtedovih "Busby Babes" iz pedesetih prošlog veka) upravo bio bivši igrač Sitija i Liverpula, onda i Rodžersu ništa ne bi falilo da promeni strane.

Dacha

pre 3 godine

Pa bas lepo, valjda vise nema slepaca koji veruju da je gvardiola dobar trener. Vardi, sta reci, covek je veca legenda nego toti, realno.
(Misa, 27. septembar 2020 20:54)

Sta je Gvardiola kriv sto mu od 4 defanzivca trojica prave penal na utakmici?! Pa da ima zajedno Mesija,Ronalda i Mpapea ne bi mogao da nadoknadi te golove u napadu protiv ozbiljne ekipe kakav je Lester! Odbrana Sitija je kriminalna bez obzira na silna skupa pojacanja. I da bude jasno to sto neko kosta 50,60,100 miliona ne znaci da ima i taj kvalitet,danasnje cene igraca su otisle u nebo i apsolutno ne moraju da budu proporcionalne sa kvalitetom igraca dobijenog za te pare i to vidimo na svakom koraku u svim ligama.

Duka10

pre 3 godine

Inače, Vardy se povukao iz repke prošle godine.
(Nervous Rabbit, 27. septembar 2020 23:09)
Ako nastavi ovako da reseta lako ce oni njega vratiti iz penzije .
djuka10

gung ho

pre 3 godine

Nije se Rodzers prvo dokazao u Liverpulu, nego ko prati video je vec u Svonsiju da je veliki potencijal. Odatle je otisao u Liverpul, kao korak dalje i gde je bio na jedno klizanje od titule. U Skotski Celtic je posle otisao samo zato jer mu je to bio decacki san, kao Ircu. I tu je oborio brdo rekorda.

Ko prati, znao je vec prosle godine da cim je dosao u Lester, da ce biti Lester biti top. Covek ima plan, zna sta radi i hoce, uvek napadacki, posed i na pobedu.
Kao skoro potpuni pocetnik, prijavio se za trenera Svonsija (tada Championship) i na sastanku je tadasnjem direktoru pokazao svoj plan rada i namere, razradjeno sve temeljno na oko mozda i do 100 stranica, ko knjiga. Naravno, ovaj ga odmah uzeo, i tu je prakticno poceo. Slicna prica je i sa Martinezom, sada selektorom Belgije.

andreas kisser

pre 3 godine

(live, 27. septembar 2020 23:14)

da malo demistifikujemo ovu romantiziranu viziju brendana rodzersa. covek je odlican trener, dakle takticar - uzasan menadzer, znaci strateg! prvo i osnovno: na koju foru si zamislio da je osnova ovog liverpula rodzersov liverpul??? zanimljivo, ja sam mislio da je LFC najzad postao ozbiljan tim sa dolaskom manea, vajnalduma (2016), salaha, okslejd-cemberlena, robertsona (2017), van dajka, fabinja i alisona (2018)! zaostavstina rodzersa: uspeo je da otera sterlinga, suareza i dzerarda iz kluba, a hendersona koga je (uz suareza) doveo keni, je hteo da proda da bi kupio klinta dempsija!!! da ne zaboravimo njegove druge 'investicije': borini, dzo alen, sahin, luis alberto, sako, ilori, markovic, moreno, klajn, benteke... i meni licno dva omiljena bisera: riki lambert i baloteli! ubo je sa kutinjom, gomezom, lovrenom, staridzom i dzanom. roberto firmino, najbolje pojacanje u njegovom mandatu, zapravo nije ni bio njegova zelja, vez komiteta za transfere koji je formiran kada su u FSG-u ukapirali sa kim imaju posla! i onda se nadje "live" da nam objasni kako je ovo liverpul koji je stvorio rodzers??? vezano za budzet koji navodno "nije dat" rodzersu, a jeste klopu: rodzers je za sva svoja pojacanja tokom mandata 2012-15 potrosio £296.5M! klop je tokom svojih dosadasnjih pet sezona potrosio £508M. po mojoj racunici, i jedan i drugi trose oko sto milki po godini (dva prelazna roka). da li si spreman da ponovo razmislis? i jos mu lupaju pluseve.

Stefan

pre 3 godine

Milutine,jabuko sa grane..prije nego sto das komentar pogledaj koliko je bodova prethodne 2 godine imao sampion u Engl.ligi a koliko u Spaniji.

live

pre 3 godine

Zeznut je Lester i ove sezone. Vidi se to već, nadam se da će tako i ostati. Imaju i odličnog trenera, Rodžers je vrhunski stručnjak, pokazao je to u Liverpulu. Malo mu je falilo da osvoji ligu sa tadašnjim Liverpulom, koji je osnova ovog sada jakog. Cenim i Klopa, ali ipak je Klopu dat veći budžet nego Rodžersu. Garantujem da bi Lfc bio jednako jak tim kao sada, da su tada dali više para za pojačanja. No to je druga tema. S druge strane imamo Siti. Videlo se i u prošloj utakmici da (barem još uvek) nije to isti tim od ranije, strah i trepet. Ko je gledao prošlo kolo, utakmicu sa Vulverhemptonom, znaće šta pričam. Imali su 2:0, pa Vulvsi smanjili na 2:1 oko osamdesete minute, i tada Pep zatvara sve, sledi najdosadnijih 10-15 min fudbala ikad. Na kraju su dali još jedan gol, ali očekivano jer ih je Vulverhempton stisnuo, pa su imali kontru. Ali da se Siti povuče zadnjih 15 minuta protiv bilo koga, to znači da nešto ne valja.

Nervous Rabbit

pre 3 godine

kane i vardy ce da budu opasan tandem za Engleze na euro 2021!
(marko, 27. septembar 2020 19:30)

Inače, Vardy se povukao iz repke prošle godine.

Tanator

pre 3 godine

Kapiram da Pep ima problem sa povredjenim napadacima i da je Bernardo Silva povredjen (povredu Gundogana ipak dozivljavam kao pojacanje, posto je lik neupotrebljiv) i da su, samim tim, golovi izostali, ali odbrana i vezni red su u najjacem sastavu pa ipak su busni kao pirotski kackavalj.
Kod kuce su igrali protiv Lestera koji se nije uplasio i pored ranog vodjstva domacina i na kraju su dobili sta su zasluzili.
Youri Tielemans po meni igrac utakmice, neverovatno kako covek deli pasove, mislim da je on zapoceo sve tri akcije kod prva tri gola Lestera.

Red devil 7

pre 3 godine

Fergusonova prva zelja da ga naslijedi na celu Junajteda je Pep ali sta Fergi zna pametnije je Mišu slusati i njemu slicne, inace sjajan Lester danas, raspolozen, konkretan, Vardi je prica za sebe covjek je ziva legenda i najpametniji potez je napravio ostankom u klubu. Iskreno se nadam da ce Lester napraviti pometnju i ubaciti se u top 4, prosle sezpne su posustali nadam se boljem zavrsetku ovaj put, nikad dosadan tim za pratiti.

ime

pre 3 godine

Celsi i Siti zajedno nemaju defanzivca koji bi mogao da igra u Liverpulu. Inace su solidni timovi.

Ovo ce biti najdosadnije prvenstvo...

Liverpool Man

pre 3 godine

Dolazi im Dijas iz Benfike za 71m. Valjda nece primati 5 po utakmici s njim u odbrani? Vardi sve radi tako lako, prosto nema takvih igraca vise. Svi komplikuju uglavnom i imaju dodir, dva, tri i vise nego sto treba dok on iz jednog trka i poteza resava utakmice. Brzina, jak i precizan sut i inteligentno ubacivanje je ono sto ga krasi godinama. Genijalna devetka. Nadam se da ce Lester u top 4, vise zasluzuju to nego Junajted. Liverpul, Celsi, Siti i Lester top 4. Ja bih licno hteo da vidim i Arsenal tu ili Vulvse ali tesko.

Sah-mat

pre 3 godine

Joj kad se setim da je Avram Grant hteo da ga dovede 2012g u Partizan iz petoligasa Flitvud Tauna za 100k funti a ovim genijalcima iz uprave bilo mnogo.

Marko

pre 3 godine

Gvardiola je čovek koji je od fudbala napravio sablonsku igru, čuvanje lopte do iznemoglosti, gde i golman ne sme da je izbije,i sad svi gledaju, pa kopiraju, misleći da tako treba, zato je gledanje utakmica uglavnom postalo smor ... Nekada si imao ekipe koje su igrale dugim loptama, na kontru, na centarsuteve, fudbal bio interesantan, a ovaj Siti sa milijardama neka i dalje glumi ludilo i neka čuva loptu i verovatno će posle ovoga biti da mu nedostaje još neko pojačanje, sramota ...

Straight Outta München

pre 3 godine

Gledaju li mozda nasi fudbaleri ovu utakmicu? Gledaju li Gobeljic i Rodic, igraca koj iz tri suta postize 3 gola? Njih dvojica ove i prosle sezone nisu uspela da upute tri krstena centarsuta!!!! To valjda nije zapamceno ni u beton ligama. Zar je toliki problem krilnim igracima da upute centarsut??? Da li je to toliko nedostizno i tesko????? U cemu je problem?

SrbEUin

pre 3 godine

Dok su se ostali spremali za novu sezonu, Cyti, PSG, Sevilja, Bayern ... su završavali prošlu sezonu. Njima je špic bio pre 10-20 dana. Posle toga relaks. Sad treba ponovno da uđu u ritam. Biće još mnogo "iznenađenja" u narednih 4-5 mečeva, dok se ne stabilizuju, ali oni će sigurno doći na svoje mesto (u vrh) za par meseci. Duga je sezona.
Ako je opet ne prekinu.

5. STAR

pre 3 godine

Sitijev napadački deo mora da bude mnogo konstantniji nego prošle sezone. Neće ići ako opet budu igrali toplo hladno jer Gvardiola svake sezone umesto da pojača on oslabi odbranu. Njemu štopere igraju Garsija koji trči kao muva bez glave i suviše je mlad da bi na toj poziciji imao tako bitnu ulogu i Ake, igrač kog je doveo iz tima koji je ispao iz lige. Niti su nešto snažni, niti su visoki. Obojica su ispod 185cm. I ispred njih Rodri. Taj mi se uopšte ne sviđa. Upoređujući igrače na tim pozicijama sa Liverpulovim igračima, jasna je stvar ko je tu mnogo dominantniji. Pa pre bi mi štopera igrao Fabinjo nego bilo koji štoper Sitija.
Tu je ozbiljna početna prednost na strani Liverpula jer ako je negde čvrstina posebno potrebna to je onda u PL.

Calm Like a Bomb

pre 3 godine

@ Ima Licester korektnu ekipu i svaka čast Vardy-u, ali njihovo prvo ime je Brendan Rogers. Strašan trener. Po meni idealan za Manchester United.
(ivanhoe, 27. septembar 2020 19:54)

Mislim da je taj brod otplovio.. Brendan je nešto pričao da je bilo nekih pitanja, ali on, kao bivši menadžer Liverpula, ne razmišlja uopšte o tako nečemu.
Inače, da, bio bi idealan. Kao i većina menadžera u PL, kad ih uporediš sa OGS..

Jamie Vardy

pre 3 godine

dzaba Sitiju milijarde
duel dva jako oslabljena sastava Siti zbog korone Lester zbog povreda
skoro uvek je bilo 2-4 golova
a sad goleada Lestera

U našega Rajka golema svirajka

pre 3 godine

3 penala batice, 3 penala.


bruka i sramota sta se sve svira
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mare, 27. septembar 2020 19:28)

Sva tri čista ko suza. Nema povlačenja i upotreba ruku u kaznenom prostoru, ali kako to objasniti fudbalerima poznatim po natprosečnoj inteligenciji...

mr.wolf

pre 3 godine

Jako mi je drago svaki put kad neko da odbrani od miljardu evra i 2 gola, al ovo sa penalima mi postaje smesno. Za kakve sve gluposti sviraju penal, bukvalno i za najmanji kontakt (o rukama u 16, da ne pricam, to je tek smejurija). Vise mi se svidjalo ono ranije kad je trebalo da faul ima intenzitet za najstroziju kaznu, kako se to govorilo. Ovo sad je dovoljno da se zagradis i padnes u 16-ercu i sudije ti sviraju. Malo preterivanje za moj ukus...
(zc, 27. septembar 2020 19:34)

Pa to se ocekivalo kad se uveo VAR. Ljudi su plakali i kukali da se uvede....
Sada je skoro nemoguce da prodje utakmica bez penala....
A pauze prulikom gledanja subtek cirkus.
Jbg.... trazili ljudi i dobili, sada ce svaka ruka da bude penal....

darrelfc

pre 3 godine

Cu kazu sto svira penale, pa nisu odavno tri ociglednija penala bila. Postavi pitanje sta rade odbrambeni igraci Sitija. Ne bi amateri... Vardi majstor!

veliki strumf

pre 3 godine

Bajern primi 4, Siti kući 5, a vrede po 700-800 miliona!!! I onda se mi žalimo na naše timove sto izgube u gostima od Omonije ili Sarlroe. Koliko smo nerealni.

Krle

pre 3 godine

Engleske sudije puštaju grubu igru u polju, dozvoljavaju kontakt, ne seckaju igru, ali zato kad se uđe u 16,svaki kontakt je faul. Da ne pričam o igranju rukom u 16. Uostalom, gledali ste šta je svirano Totenhemu danas.

Tajni detektiv Djido Mova

pre 3 godine

Vardy gol masina, on je takav tip igraca da ce i sa 35 godina imati u nogama bar 10 golova u sezoni.. Danas je sve manje takvih napadaca tipa Vardy, Benzena, Ibra, Kavani taj kalibar

Millennium

pre 3 godine

Povredi se Son i kaže Murinjo da neće skoro na teren. Taman da ga zamenim sa Medisonom. Još je Medison jeftiniji, a ako bude nastavio kao pre povrede, biće dobro.

yxcvbnm

pre 3 godine

Sta je problem sa penalima?
Svaki je opravdan.
To sto je defanzivcima godinama prolazilo neko ulicarsko potezanje za dres, gurkanje, povlacenje to je druga prica.

milutin

pre 3 godine

Evo zasto je PL 3 puta gledanija od Primere. Kad Bilbao bude dobio Barsu na Kamp Nou sa 5:2 onda mozemo da pricamo a do tad ce Primera biti samo liga sklanjalica.

ivanhoe

pre 3 godine

Ima Licester korektnu ekipu i svaka čast Vardy-u, ali njihovo prvo ime je Brendan Rogers. Strašan trener. Po meni idealan za Manchester United.

Milan

pre 3 godine

Sad ce veliki trener Pepe da zatrazi jos milijardu od uprave na pojacanja... Kakva prevara od trenera. Ni jedan jedini tim nije izgradio.

Boki

pre 3 godine

"Jamie Vardy's having a party!"

Ubedljivo najjači brat u istoriji engleskog fudbala. Kroz šta je sve prošao, onda ona istorijska titula i neverovatna sezona Vardija nakon koje je mogao da bira u koji će klub i koliku platu da ima, ali je umesto toga ostao u Lesteru i evo i dalje trpa na sve strane. Dabogda im se ponovila 2016! :)

Vlado 41

pre 3 godine

Daleko od toga da sam navijač kluba kakav je City, ali ne mora svaki kontakt u 16 biti penal. Dvadeset i jedan već od početka sezone. Eeej DVADESET JEDAN a nije završeno ni treće kolo. Nemam reči.

CJC

pre 3 godine

Jeste tek 3 kolo ali ovo je pokazatelj šta čeka Siti ove sezone.
Jednostavno, nemaju ovi igrači više motiva, na stranu što su neki igrači više nego limitirani. Otišli Sane, Silva, povredio se Jesus i Aguero kuburi. Pa ko da da gol? Sterling i Marez, dve levatine kojima je slabija noga ne slaba nego ko da je odsečena. Kome oni da daju gol?

Goran Loznica

pre 3 godine

U zatvoru sam navikao ziveti bez novca,tako da me ponude i novac ne zanimaju” na zainteresovanost Arsenala i Barse pre par godina

-Vardy-


-Kakav car najveći na svetu!

legolas

pre 3 godine

Kralj, velemajstor.
Petom,u stilu najvećih! Kapa dole!! Pogodak za špice.

Lester ima ozbiljan tim, pun znalaca, mali Barns jako dobar i čvrst, pametan na lopti.
Precizna ubacivanja u prazan prostor sa tačnim dodavanjima raznela City.

Djordje

pre 3 godine

Ako je Luka Jović sinoć "rešio meč u Sevilji" (prema K**iru) onda je Vardi večeras otkrio "perpetum mobile". Tri šuta, sva tri u okvir, sva tri - gol.

Прави Србин

pre 3 godine

Која безвезе лига! Немају два тима пред којима се сви склањају. Код нас се зна ред јер нас православље учи да се поштује старији.

Kikijevtata

pre 3 godine

Mašala. Nije najrealniji rezultat, ali sve pohvale za evrogolove Mareza, Vardija i Medisona.
Deluje da će Liverpul i ove sezone da napravi razliku u prvih deset kola, pa će obeshrabriti Čelzi i Siti.
YNWA

sef strucnog staba

pre 3 godine

Ko se seca, isti ovakav gol je dao Nemcima u svom debiju za reprezentaciju nakon one “lude” Lesterove godine. Isto petom, sa iste strane centarsut, ne secam se samo koje takmicenje je bilo, mozda i prijateljska ali nije ni bitno.

zc

pre 3 godine

Jako mi je drago svaki put kad neko da odbrani od miljardu evra i 2 gola, al ovo sa penalima mi postaje smesno. Za kakve sve gluposti sviraju penal, bukvalno i za najmanji kontakt (o rukama u 16, da ne pricam, to je tek smejurija). Vise mi se svidjalo ono ranije kad je trebalo da faul ima intenzitet za najstroziju kaznu, kako se to govorilo. Ovo sad je dovoljno da se zagradis i padnes u 16-ercu i sudije ti sviraju. Malo preterivanje za moj ukus...

Oliver

pre 3 godine

Siti sto vise ulaze u odbranu ona sve supljija, idemo Pepi do titule hehe, jedva cekam da igramo protiv malenog spanca pa da mu objasnimo ko je prvak evrope hehe.

Sabre

pre 3 godine

Vardi je jedan od najpodcenjenijih igraca danasnjice, a svakako mega dodatni rispekt sto voli Lester i lojalan je. Da nije ludak takav i da je ranije eksplodirao moglo bi da se prica o sjajnoj karijeri, ali i ovako covek zna fudbala..definitivno.

Aleks

pre 3 godine

Dr Vardy.
A ovi što kritikuju 3 penala očigledno nisu gledali utakmicu, "građani" krljali gore nego nego u nižerazrednoj seoskoj ligi!

Goran Loznica

pre 3 godine

U zatvoru sam navikao ziveti bez novca,tako da me ponude i novac ne zanimaju” na zainteresovanost Arsenala i Barse pre par godina

-Vardy-


-Kakav car najveći na svetu!

Boki

pre 3 godine

"Jamie Vardy's having a party!"

Ubedljivo najjači brat u istoriji engleskog fudbala. Kroz šta je sve prošao, onda ona istorijska titula i neverovatna sezona Vardija nakon koje je mogao da bira u koji će klub i koliku platu da ima, ali je umesto toga ostao u Lesteru i evo i dalje trpa na sve strane. Dabogda im se ponovila 2016! :)

Vlado 41

pre 3 godine

Daleko od toga da sam navijač kluba kakav je City, ali ne mora svaki kontakt u 16 biti penal. Dvadeset i jedan već od početka sezone. Eeej DVADESET JEDAN a nije završeno ni treće kolo. Nemam reči.

Прави Србин

pre 3 godine

Која безвезе лига! Немају два тима пред којима се сви склањају. Код нас се зна ред јер нас православље учи да се поштује старији.

Djordje

pre 3 godine

Ako je Luka Jović sinoć "rešio meč u Sevilji" (prema K**iru) onda je Vardi večeras otkrio "perpetum mobile". Tri šuta, sva tri u okvir, sva tri - gol.

legolas

pre 3 godine

Kralj, velemajstor.
Petom,u stilu najvećih! Kapa dole!! Pogodak za špice.

Lester ima ozbiljan tim, pun znalaca, mali Barns jako dobar i čvrst, pametan na lopti.
Precizna ubacivanja u prazan prostor sa tačnim dodavanjima raznela City.

milutin

pre 3 godine

Evo zasto je PL 3 puta gledanija od Primere. Kad Bilbao bude dobio Barsu na Kamp Nou sa 5:2 onda mozemo da pricamo a do tad ce Primera biti samo liga sklanjalica.

Sah-mat

pre 3 godine

Joj kad se setim da je Avram Grant hteo da ga dovede 2012g u Partizan iz petoligasa Flitvud Tauna za 100k funti a ovim genijalcima iz uprave bilo mnogo.

veliki strumf

pre 3 godine

Bajern primi 4, Siti kući 5, a vrede po 700-800 miliona!!! I onda se mi žalimo na naše timove sto izgube u gostima od Omonije ili Sarlroe. Koliko smo nerealni.

CJC

pre 3 godine

Jeste tek 3 kolo ali ovo je pokazatelj šta čeka Siti ove sezone.
Jednostavno, nemaju ovi igrači više motiva, na stranu što su neki igrači više nego limitirani. Otišli Sane, Silva, povredio se Jesus i Aguero kuburi. Pa ko da da gol? Sterling i Marez, dve levatine kojima je slabija noga ne slaba nego ko da je odsečena. Kome oni da daju gol?

U našega Rajka golema svirajka

pre 3 godine

3 penala batice, 3 penala.


bruka i sramota sta se sve svira
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mare, 27. septembar 2020 19:28)

Sva tri čista ko suza. Nema povlačenja i upotreba ruku u kaznenom prostoru, ali kako to objasniti fudbalerima poznatim po natprosečnoj inteligenciji...

yxcvbnm

pre 3 godine

Sta je problem sa penalima?
Svaki je opravdan.
To sto je defanzivcima godinama prolazilo neko ulicarsko potezanje za dres, gurkanje, povlacenje to je druga prica.

Tajni detektiv Djido Mova

pre 3 godine

Vardy gol masina, on je takav tip igraca da ce i sa 35 godina imati u nogama bar 10 golova u sezoni.. Danas je sve manje takvih napadaca tipa Vardy, Benzena, Ibra, Kavani taj kalibar

Straight Outta München

pre 3 godine

Gledaju li mozda nasi fudbaleri ovu utakmicu? Gledaju li Gobeljic i Rodic, igraca koj iz tri suta postize 3 gola? Njih dvojica ove i prosle sezone nisu uspela da upute tri krstena centarsuta!!!! To valjda nije zapamceno ni u beton ligama. Zar je toliki problem krilnim igracima da upute centarsut??? Da li je to toliko nedostizno i tesko????? U cemu je problem?

sef strucnog staba

pre 3 godine

Ko se seca, isti ovakav gol je dao Nemcima u svom debiju za reprezentaciju nakon one “lude” Lesterove godine. Isto petom, sa iste strane centarsut, ne secam se samo koje takmicenje je bilo, mozda i prijateljska ali nije ni bitno.

SrbEUin

pre 3 godine

Dok su se ostali spremali za novu sezonu, Cyti, PSG, Sevilja, Bayern ... su završavali prošlu sezonu. Njima je špic bio pre 10-20 dana. Posle toga relaks. Sad treba ponovno da uđu u ritam. Biće još mnogo "iznenađenja" u narednih 4-5 mečeva, dok se ne stabilizuju, ali oni će sigurno doći na svoje mesto (u vrh) za par meseci. Duga je sezona.
Ako je opet ne prekinu.

Sabre

pre 3 godine

Vardi je jedan od najpodcenjenijih igraca danasnjice, a svakako mega dodatni rispekt sto voli Lester i lojalan je. Da nije ludak takav i da je ranije eksplodirao moglo bi da se prica o sjajnoj karijeri, ali i ovako covek zna fudbala..definitivno.

Marko

pre 3 godine

Gvardiola je čovek koji je od fudbala napravio sablonsku igru, čuvanje lopte do iznemoglosti, gde i golman ne sme da je izbije,i sad svi gledaju, pa kopiraju, misleći da tako treba, zato je gledanje utakmica uglavnom postalo smor ... Nekada si imao ekipe koje su igrale dugim loptama, na kontru, na centarsuteve, fudbal bio interesantan, a ovaj Siti sa milijardama neka i dalje glumi ludilo i neka čuva loptu i verovatno će posle ovoga biti da mu nedostaje još neko pojačanje, sramota ...

Red devil 7

pre 3 godine

Fergusonova prva zelja da ga naslijedi na celu Junajteda je Pep ali sta Fergi zna pametnije je Mišu slusati i njemu slicne, inace sjajan Lester danas, raspolozen, konkretan, Vardi je prica za sebe covjek je ziva legenda i najpametniji potez je napravio ostankom u klubu. Iskreno se nadam da ce Lester napraviti pometnju i ubaciti se u top 4, prosle sezpne su posustali nadam se boljem zavrsetku ovaj put, nikad dosadan tim za pratiti.

Milan

pre 3 godine

Sad ce veliki trener Pepe da zatrazi jos milijardu od uprave na pojacanja... Kakva prevara od trenera. Ni jedan jedini tim nije izgradio.

Liverpool Man

pre 3 godine

Dolazi im Dijas iz Benfike za 71m. Valjda nece primati 5 po utakmici s njim u odbrani? Vardi sve radi tako lako, prosto nema takvih igraca vise. Svi komplikuju uglavnom i imaju dodir, dva, tri i vise nego sto treba dok on iz jednog trka i poteza resava utakmice. Brzina, jak i precizan sut i inteligentno ubacivanje je ono sto ga krasi godinama. Genijalna devetka. Nadam se da ce Lester u top 4, vise zasluzuju to nego Junajted. Liverpul, Celsi, Siti i Lester top 4. Ja bih licno hteo da vidim i Arsenal tu ili Vulvse ali tesko.

Aleks

pre 3 godine

Dr Vardy.
A ovi što kritikuju 3 penala očigledno nisu gledali utakmicu, "građani" krljali gore nego nego u nižerazrednoj seoskoj ligi!

Calm Like a Bomb

pre 3 godine

@ Ima Licester korektnu ekipu i svaka čast Vardy-u, ali njihovo prvo ime je Brendan Rogers. Strašan trener. Po meni idealan za Manchester United.
(ivanhoe, 27. septembar 2020 19:54)

Mislim da je taj brod otplovio.. Brendan je nešto pričao da je bilo nekih pitanja, ali on, kao bivši menadžer Liverpula, ne razmišlja uopšte o tako nečemu.
Inače, da, bio bi idealan. Kao i većina menadžera u PL, kad ih uporediš sa OGS..

darrelfc

pre 3 godine

Cu kazu sto svira penale, pa nisu odavno tri ociglednija penala bila. Postavi pitanje sta rade odbrambeni igraci Sitija. Ne bi amateri... Vardi majstor!

Kikijevtata

pre 3 godine

Mašala. Nije najrealniji rezultat, ali sve pohvale za evrogolove Mareza, Vardija i Medisona.
Deluje da će Liverpul i ove sezone da napravi razliku u prvih deset kola, pa će obeshrabriti Čelzi i Siti.
YNWA

Nervous Rabbit

pre 3 godine

kane i vardy ce da budu opasan tandem za Engleze na euro 2021!
(marko, 27. septembar 2020 19:30)

Inače, Vardy se povukao iz repke prošle godine.

Krle

pre 3 godine

Engleske sudije puštaju grubu igru u polju, dozvoljavaju kontakt, ne seckaju igru, ali zato kad se uđe u 16,svaki kontakt je faul. Da ne pričam o igranju rukom u 16. Uostalom, gledali ste šta je svirano Totenhemu danas.

ime

pre 3 godine

Celsi i Siti zajedno nemaju defanzivca koji bi mogao da igra u Liverpulu. Inace su solidni timovi.

Ovo ce biti najdosadnije prvenstvo...

mr.wolf

pre 3 godine

Jako mi je drago svaki put kad neko da odbrani od miljardu evra i 2 gola, al ovo sa penalima mi postaje smesno. Za kakve sve gluposti sviraju penal, bukvalno i za najmanji kontakt (o rukama u 16, da ne pricam, to je tek smejurija). Vise mi se svidjalo ono ranije kad je trebalo da faul ima intenzitet za najstroziju kaznu, kako se to govorilo. Ovo sad je dovoljno da se zagradis i padnes u 16-ercu i sudije ti sviraju. Malo preterivanje za moj ukus...
(zc, 27. septembar 2020 19:34)

Pa to se ocekivalo kad se uveo VAR. Ljudi su plakali i kukali da se uvede....
Sada je skoro nemoguce da prodje utakmica bez penala....
A pauze prulikom gledanja subtek cirkus.
Jbg.... trazili ljudi i dobili, sada ce svaka ruka da bude penal....

ivanhoe

pre 3 godine

Ima Licester korektnu ekipu i svaka čast Vardy-u, ali njihovo prvo ime je Brendan Rogers. Strašan trener. Po meni idealan za Manchester United.

Jamie Vardy

pre 3 godine

dzaba Sitiju milijarde
duel dva jako oslabljena sastava Siti zbog korone Lester zbog povreda
skoro uvek je bilo 2-4 golova
a sad goleada Lestera

Tanator

pre 3 godine

Kapiram da Pep ima problem sa povredjenim napadacima i da je Bernardo Silva povredjen (povredu Gundogana ipak dozivljavam kao pojacanje, posto je lik neupotrebljiv) i da su, samim tim, golovi izostali, ali odbrana i vezni red su u najjacem sastavu pa ipak su busni kao pirotski kackavalj.
Kod kuce su igrali protiv Lestera koji se nije uplasio i pored ranog vodjstva domacina i na kraju su dobili sta su zasluzili.
Youri Tielemans po meni igrac utakmice, neverovatno kako covek deli pasove, mislim da je on zapoceo sve tri akcije kod prva tri gola Lestera.

5. STAR

pre 3 godine

Sitijev napadački deo mora da bude mnogo konstantniji nego prošle sezone. Neće ići ako opet budu igrali toplo hladno jer Gvardiola svake sezone umesto da pojača on oslabi odbranu. Njemu štopere igraju Garsija koji trči kao muva bez glave i suviše je mlad da bi na toj poziciji imao tako bitnu ulogu i Ake, igrač kog je doveo iz tima koji je ispao iz lige. Niti su nešto snažni, niti su visoki. Obojica su ispod 185cm. I ispred njih Rodri. Taj mi se uopšte ne sviđa. Upoređujući igrače na tim pozicijama sa Liverpulovim igračima, jasna je stvar ko je tu mnogo dominantniji. Pa pre bi mi štopera igrao Fabinjo nego bilo koji štoper Sitija.
Tu je ozbiljna početna prednost na strani Liverpula jer ako je negde čvrstina posebno potrebna to je onda u PL.

live

pre 3 godine

Zeznut je Lester i ove sezone. Vidi se to već, nadam se da će tako i ostati. Imaju i odličnog trenera, Rodžers je vrhunski stručnjak, pokazao je to u Liverpulu. Malo mu je falilo da osvoji ligu sa tadašnjim Liverpulom, koji je osnova ovog sada jakog. Cenim i Klopa, ali ipak je Klopu dat veći budžet nego Rodžersu. Garantujem da bi Lfc bio jednako jak tim kao sada, da su tada dali više para za pojačanja. No to je druga tema. S druge strane imamo Siti. Videlo se i u prošloj utakmici da (barem još uvek) nije to isti tim od ranije, strah i trepet. Ko je gledao prošlo kolo, utakmicu sa Vulverhemptonom, znaće šta pričam. Imali su 2:0, pa Vulvsi smanjili na 2:1 oko osamdesete minute, i tada Pep zatvara sve, sledi najdosadnijih 10-15 min fudbala ikad. Na kraju su dali još jedan gol, ali očekivano jer ih je Vulverhempton stisnuo, pa su imali kontru. Ali da se Siti povuče zadnjih 15 minuta protiv bilo koga, to znači da nešto ne valja.

Millennium

pre 3 godine

Povredi se Son i kaže Murinjo da neće skoro na teren. Taman da ga zamenim sa Medisonom. Još je Medison jeftiniji, a ako bude nastavio kao pre povrede, biće dobro.

andreas kisser

pre 3 godine

(live, 27. septembar 2020 23:14)

da malo demistifikujemo ovu romantiziranu viziju brendana rodzersa. covek je odlican trener, dakle takticar - uzasan menadzer, znaci strateg! prvo i osnovno: na koju foru si zamislio da je osnova ovog liverpula rodzersov liverpul??? zanimljivo, ja sam mislio da je LFC najzad postao ozbiljan tim sa dolaskom manea, vajnalduma (2016), salaha, okslejd-cemberlena, robertsona (2017), van dajka, fabinja i alisona (2018)! zaostavstina rodzersa: uspeo je da otera sterlinga, suareza i dzerarda iz kluba, a hendersona koga je (uz suareza) doveo keni, je hteo da proda da bi kupio klinta dempsija!!! da ne zaboravimo njegove druge 'investicije': borini, dzo alen, sahin, luis alberto, sako, ilori, markovic, moreno, klajn, benteke... i meni licno dva omiljena bisera: riki lambert i baloteli! ubo je sa kutinjom, gomezom, lovrenom, staridzom i dzanom. roberto firmino, najbolje pojacanje u njegovom mandatu, zapravo nije ni bio njegova zelja, vez komiteta za transfere koji je formiran kada su u FSG-u ukapirali sa kim imaju posla! i onda se nadje "live" da nam objasni kako je ovo liverpul koji je stvorio rodzers??? vezano za budzet koji navodno "nije dat" rodzersu, a jeste klopu: rodzers je za sva svoja pojacanja tokom mandata 2012-15 potrosio £296.5M! klop je tokom svojih dosadasnjih pet sezona potrosio £508M. po mojoj racunici, i jedan i drugi trose oko sto milki po godini (dva prelazna roka). da li si spreman da ponovo razmislis? i jos mu lupaju pluseve.

Dacha

pre 3 godine

Pa bas lepo, valjda vise nema slepaca koji veruju da je gvardiola dobar trener. Vardi, sta reci, covek je veca legenda nego toti, realno.
(Misa, 27. septembar 2020 20:54)

Sta je Gvardiola kriv sto mu od 4 defanzivca trojica prave penal na utakmici?! Pa da ima zajedno Mesija,Ronalda i Mpapea ne bi mogao da nadoknadi te golove u napadu protiv ozbiljne ekipe kakav je Lester! Odbrana Sitija je kriminalna bez obzira na silna skupa pojacanja. I da bude jasno to sto neko kosta 50,60,100 miliona ne znaci da ima i taj kvalitet,danasnje cene igraca su otisle u nebo i apsolutno ne moraju da budu proporcionalne sa kvalitetom igraca dobijenog za te pare i to vidimo na svakom koraku u svim ligama.

Red Veteran

pre 3 godine

Lester sa Rodžersom ima odličan tim, bolji tim nego što ima moj Junajted (nije lako priznati!). Prošle sezone, nakon gotovo osiguranog trećeg mesta, Lester je imao veliki broj povredjenih igrača, što su iskoristi i Junajted i Čelsi da izbore treće, tj. četvrto mesto. Ove sezone na popravni...
Koliko samo dobrih igrača je Lester prodao u zadnjih nekoliko godina, a još uvek ima opasan tim... za ne poverovati je! Dobar i iskusan golman, solidna odbrana predvodjena izvanrednim centarhalfom Turčinom Soyuncuom (po meni samo je VVD bolji half u ligi od njega), sredina i više nego dobra (Barns, Ndidi, Medison, Tilemans), u napadu legenda Vardi... uz Kejna najbolji finišer lige!
Želim im više sreće u ovoj sezoni i da ponove 2016!

Red Z

pre 3 godine

@3 penala batice, 3 penala.

bruka i sramota sta se sve svira
(mare, 27. septembar 2020 19:28)
Kladim se da uopšte nisu ni gledao tekmu. Samo valjaš bukve...

Oliver

pre 3 godine

Siti sto vise ulaze u odbranu ona sve supljija, idemo Pepi do titule hehe, jedva cekam da igramo protiv malenog spanca pa da mu objasnimo ko je prvak evrope hehe.

zc

pre 3 godine

Jako mi je drago svaki put kad neko da odbrani od miljardu evra i 2 gola, al ovo sa penalima mi postaje smesno. Za kakve sve gluposti sviraju penal, bukvalno i za najmanji kontakt (o rukama u 16, da ne pricam, to je tek smejurija). Vise mi se svidjalo ono ranije kad je trebalo da faul ima intenzitet za najstroziju kaznu, kako se to govorilo. Ovo sad je dovoljno da se zagradis i padnes u 16-ercu i sudije ti sviraju. Malo preterivanje za moj ukus...

Duka10

pre 3 godine

Inače, Vardy se povukao iz repke prošle godine.
(Nervous Rabbit, 27. septembar 2020 23:09)
Ako nastavi ovako da reseta lako ce oni njega vratiti iz penzije .
djuka10

gung ho

pre 3 godine

Nije se Rodzers prvo dokazao u Liverpulu, nego ko prati video je vec u Svonsiju da je veliki potencijal. Odatle je otisao u Liverpul, kao korak dalje i gde je bio na jedno klizanje od titule. U Skotski Celtic je posle otisao samo zato jer mu je to bio decacki san, kao Ircu. I tu je oborio brdo rekorda.

Ko prati, znao je vec prosle godine da cim je dosao u Lester, da ce biti Lester biti top. Covek ima plan, zna sta radi i hoce, uvek napadacki, posed i na pobedu.
Kao skoro potpuni pocetnik, prijavio se za trenera Svonsija (tada Championship) i na sastanku je tadasnjem direktoru pokazao svoj plan rada i namere, razradjeno sve temeljno na oko mozda i do 100 stranica, ko knjiga. Naravno, ovaj ga odmah uzeo, i tu je prakticno poceo. Slicna prica je i sa Martinezom, sada selektorom Belgije.

Red Veteran

pre 3 godine

@... vezano za budzet koji navodno "nije dat" rodzersu, a jeste klopu: rodzers je za sva svoja pojacanja tokom mandata 2012-15 potrosio ?296.5M! klop je tokom svojih dosadasnjih pet sezona potrosio ?508M. po mojoj racunici, i jedan i drugi trose oko sto milki po godini (dva prelazna roka). da li si spreman da ponovo razmislis? i jos mu lupaju pluseve.
(andreas kisser, 28. septembar 2020 00:52)
Hvala vam na glasu.

Bravo za sjajan komentar! Uživanje je čitati. Neko ko zna i razume fudbal (što je retko na ovim prostorima). Čestitke!

deda

pre 3 godine

da malo demistifikujemo ovu romantiziranu viziju brendana rodzersa. covek je odlican trener, dakle takticar - uzasan menadzer, znaci strateg! prvo i osnovno: na koju foru si zamislio da je osnova ovog liverpula rodzersov liverpul??? zanimljivo, ja sam mislio da je LFC najzad postao ozbiljan tim sa dolaskom manea, vajnalduma (2016), salaha, okslejd-cemberlena, robertsona (2017), van dajka, fabinja i alisona (2018)! zaostavstina rodzersa: uspeo je da otera sterlinga, suareza i dzerarda iz kluba, a hendersona koga je (uz suareza) doveo keni, je hteo da proda da bi kupio klinta dempsija!!! da ne zaboravimo njegove druge 'investicije': borini, dzo alen, sahin, luis alberto, sako, ilori, markovic, moreno, klajn, benteke... i meni licno dva omiljena bisera: riki lambert i baloteli! ubo je sa kutinjom, gomezom, lovrenom, staridzom i dzanom. roberto firmino, najbolje pojacanje u njegovom mandatu, zapravo nije ni bio njegova zelja, vez komiteta za transfere koji je formiran kada su u FSG-u ukapirali sa kim imaju posla! i onda se nadje "live" da nam objasni kako je ovo liverpul koji je stvorio rodzers??? vezano za budzet koji navodno "nije dat" rodzersu, a jeste klopu: rodzers je za sva svoja pojacanja tokom mandata 2012-15 potrosio ?296.5M! klop je tokom svojih dosadasnjih pet sezona potrosio ?508M. po mojoj racunici, i jedan i drugi trose oko sto milki po godini (dva prelazna roka). da li si spreman da ponovo razmislis? i jos mu lupaju pluseve.
(andreas kisser, 28. septembar 2020 00:52)


Ne slažem se sa tobom uopšte po ovom pitanju... Brendan Rodžers se vrlo malo pitao oko kupovine i prodaje igrača u Liverpulu, a koliko se sećam, glavni Klopov uslov da bi uopšte potpisao ugovor je bio da on ima konačnu odluku kod transfera... Zapravo Klop je prvi menadžer Liverpulu koji se zapravo pita oko kupovine i prodaje igrača, od kako su ih preuzeli amerikanci...

ime

pre 3 godine

@andreas kisser
Druže, al' si zapenio. Previše lično prihvataš komentare, probaj koji dan da ne čitaš vesti. Ne znam šta te toliko pogodilo u mom komentaru, ili maštaš o Klopu, ili ti je Rodžers naudio porodici nešto žestoko. Ne slažem se ni ja sa tvojim komentarom, ali Bože sačuvaj da mi smetaju tvoji plusevi. Brendan se pitao za transfere u Lfc vrlo malo. Svako pojačanje žešće koje je hteo dovesti nisu mu dali. Kao da on nije znao tada ko su verovatno najbolji štoper i napadač Premier lige (primer, Van Dijk i Mane, koji su kasnije kupljeni za vreme Klopa). Uprava je mislila da za ogromne pare za jednog igrača mogu kupiti 5 jeftinijih Borinija, Ilorija... I otuda ipak potrošene velike pare, ali ja govorim o Brendanovom trošenju. Na kraju, jedino što je valjalo i što je ostalo dobro iz tog perioda su igrači koje je uglavnom Rodžers tražio. I oni i jesu osnova ovog Lfc, to ću uvek reći. Pa i Klop je igrao s nečim kada je došao, nije sa sobom doveo 14 igrača. To što su se ti igrači zamenili zadnje 4 godine, ne znači da oni nisu bili osnova za sadašnje uspehe. I opet ponavljam, Brendan je i sa takvim timom bio na 2 boda čini mi se od titule, pre toga je mislim 2008. godine bilo blizu, a prije toga ne pamtim. Ja navijam za Lfc i takodje volim i cenim Klopa, ali on je tim sastavio na osnovu velikog iskustva i reputacije, a Brendan samo na osnovu skromnog iskustva. Drago mi je što je Klop trener, ali smatram da je Rodžers nepravedno otpušten. LP

Red Veteran

pre 3 godine

@... Mislim da je taj brod otplovio.. Brendan je nešto pričao da je bilo nekih pitanja, ali on, kao bivši menadžer Liverpula, ne razmišlja uopšte o tako nečemu.
Inače, da, bio bi idealan. Kao i većina menadžera u PL, kad ih uporediš sa OGS..
(Calm Like a Bomb, 27. septem)
Brendan je trener koji se naučio zanatu, dobar taktičar i ima njuh za dovodjenje igrača, i zaista bi bio odličan za Man Junajted. Ole nema znanje ni iskustvo (a verovatno neće imati šansu ni da dugo ostane na kormilu Junajteda).
Moje mišljenje je upravo suprotno... Kada bi mesto trenera bilo ponudjeno Brendanu Rožersu da preuzme Junajted, on bi to oberučki prihvatio. Da napomenem da ga je Liverpul oterao. Ako se setimo da je legendarni trener Junajteda, sir Mat Bazbi (tvorac čuvenih Junajtedovih "Busby Babes" iz pedesetih prošlog veka) upravo bio bivši igrač Sitija i Liverpula, onda i Rodžersu ništa ne bi falilo da promeni strane.

andreas kisser

pre 3 godine

@deda i ime

niste u pravu. komitet za transfere nije raspusten sa dolaskom klopa, i dalje postoji i klop je u njemu. drugo, rodzers je takodje bio clan komiteta za transfere i naravno da se pitao za transfere, imao je i pravo da stavi veto na predloge drugih (kao i oni na njegove). pokusao je kasnije da opravda sebe, ali je priznao da jesu sedeli i razgovarali o pojacanjima. tikva je pukla u leto 2014. kada je otisao suarez, a kao zamenu nisu uspeli da privole aleksisa sanceza, pa je poslednjeg dana tog letnjeg prelaznog roka doveden baloteli iz ciste panike. tada su u upravi kluba shvatili da imaju menadzera koji nije bas najsposobniji kada je u pitanju identifikovanje pojacanja. konacan raskol se desio leta 2015. kada je rodzers pokusao da blokira dovodjenje relativno nepoznatog firmina, a zapeo za bentekea, za koga nije bio apsolutno niko oko kluba, od uprave do navijaca, jer je bilo jasno da takav tip napadaca ne pogoduje igri liverpula. naravno, ne kazem da su drugi clanovi tog komiteta bili genijalci. jos nesto: znamo da klop nije doveo nikog sem grujica do leta 2016, znaci celu prvu sezonu je igrao sa timom koji mu je ostavio rodzers. a ipak je igrao dva finala te godine, liga kup i ligu evrope. rodzers je jedini trener u istoriji liverpula koji nije osvojio nijedan trofej. za kraj: ni klop nema neogranicen budzet, vec mora da ceka da se prvo osigura prodaja igraca, da bi se drugi doveli. ili ste vec zaboravili na sage oko kutinja, van dajka i vernera?

Stefan

pre 3 godine

Milutine,jabuko sa grane..prije nego sto das komentar pogledaj koliko je bodova prethodne 2 godine imao sampion u Engl.ligi a koliko u Spaniji.

Nenad

pre 3 godine

Ne slažem se sa tobom uopšte po ovom pitanju... Brendan Rodžers se vrlo malo pitao oko kupovine i prodaje igrača u Liverpulu, a koliko se sećam, glavni Klopov uslov da bi uopšte potpisao ugovor je bio da on ima konačnu odluku kod transfera... Zapravo Klop je prvi menadžer Liverpulu koji se zapravo pita oko kupovine i prodaje igrača, od kako su ih preuzeli amerikanci...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (deda, 28. septembar 2020 08:33)

Nije tacno da je Klop imao taj uslov, kao sto covek rece, Klop ne trosi nista vise sto je trosio Rodzers, ali Klop zna tacno koga dovodi i zasto. Rodzers nije imao plan, a u kljucnom trenutku je palo u vodu, kao i u Lesteru prosle sezone. Igrace on lep fudbal, ali nikad nece doci do konackog cilja jer jednostavno nije trener za to.

Vlado 41

pre 3 godine

Daleko od toga da sam navijač kluba kakav je City, ali ne mora svaki kontakt u 16 biti penal. Dvadeset i jedan već od početka sezone. Eeej DVADESET JEDAN a nije završeno ni treće kolo. Nemam reči.

zc

pre 3 godine

Jako mi je drago svaki put kad neko da odbrani od miljardu evra i 2 gola, al ovo sa penalima mi postaje smesno. Za kakve sve gluposti sviraju penal, bukvalno i za najmanji kontakt (o rukama u 16, da ne pricam, to je tek smejurija). Vise mi se svidjalo ono ranije kad je trebalo da faul ima intenzitet za najstroziju kaznu, kako se to govorilo. Ovo sad je dovoljno da se zagradis i padnes u 16-ercu i sudije ti sviraju. Malo preterivanje za moj ukus...

Прави Србин

pre 3 godine

Која безвезе лига! Немају два тима пред којима се сви склањају. Код нас се зна ред јер нас православље учи да се поштује старији.

Stefan

pre 3 godine

Milutine,jabuko sa grane..prije nego sto das komentar pogledaj koliko je bodova prethodne 2 godine imao sampion u Engl.ligi a koliko u Spaniji.

Goran Loznica

pre 3 godine

U zatvoru sam navikao ziveti bez novca,tako da me ponude i novac ne zanimaju” na zainteresovanost Arsenala i Barse pre par godina

-Vardy-


-Kakav car najveći na svetu!

Oliver

pre 3 godine

Siti sto vise ulaze u odbranu ona sve supljija, idemo Pepi do titule hehe, jedva cekam da igramo protiv malenog spanca pa da mu objasnimo ko je prvak evrope hehe.

veliki strumf

pre 3 godine

Bajern primi 4, Siti kući 5, a vrede po 700-800 miliona!!! I onda se mi žalimo na naše timove sto izgube u gostima od Omonije ili Sarlroe. Koliko smo nerealni.

milutin

pre 3 godine

Evo zasto je PL 3 puta gledanija od Primere. Kad Bilbao bude dobio Barsu na Kamp Nou sa 5:2 onda mozemo da pricamo a do tad ce Primera biti samo liga sklanjalica.

ivanhoe

pre 3 godine

Ima Licester korektnu ekipu i svaka čast Vardy-u, ali njihovo prvo ime je Brendan Rogers. Strašan trener. Po meni idealan za Manchester United.

Kikijevtata

pre 3 godine

Mašala. Nije najrealniji rezultat, ali sve pohvale za evrogolove Mareza, Vardija i Medisona.
Deluje da će Liverpul i ove sezone da napravi razliku u prvih deset kola, pa će obeshrabriti Čelzi i Siti.
YNWA

Marko

pre 3 godine

Gvardiola je čovek koji je od fudbala napravio sablonsku igru, čuvanje lopte do iznemoglosti, gde i golman ne sme da je izbije,i sad svi gledaju, pa kopiraju, misleći da tako treba, zato je gledanje utakmica uglavnom postalo smor ... Nekada si imao ekipe koje su igrale dugim loptama, na kontru, na centarsuteve, fudbal bio interesantan, a ovaj Siti sa milijardama neka i dalje glumi ludilo i neka čuva loptu i verovatno će posle ovoga biti da mu nedostaje još neko pojačanje, sramota ...

mr.wolf

pre 3 godine

Jako mi je drago svaki put kad neko da odbrani od miljardu evra i 2 gola, al ovo sa penalima mi postaje smesno. Za kakve sve gluposti sviraju penal, bukvalno i za najmanji kontakt (o rukama u 16, da ne pricam, to je tek smejurija). Vise mi se svidjalo ono ranije kad je trebalo da faul ima intenzitet za najstroziju kaznu, kako se to govorilo. Ovo sad je dovoljno da se zagradis i padnes u 16-ercu i sudije ti sviraju. Malo preterivanje za moj ukus...
(zc, 27. septembar 2020 19:34)

Pa to se ocekivalo kad se uveo VAR. Ljudi su plakali i kukali da se uvede....
Sada je skoro nemoguce da prodje utakmica bez penala....
A pauze prulikom gledanja subtek cirkus.
Jbg.... trazili ljudi i dobili, sada ce svaka ruka da bude penal....

SrbEUin

pre 3 godine

Dok su se ostali spremali za novu sezonu, Cyti, PSG, Sevilja, Bayern ... su završavali prošlu sezonu. Njima je špic bio pre 10-20 dana. Posle toga relaks. Sad treba ponovno da uđu u ritam. Biće još mnogo "iznenađenja" u narednih 4-5 mečeva, dok se ne stabilizuju, ali oni će sigurno doći na svoje mesto (u vrh) za par meseci. Duga je sezona.
Ako je opet ne prekinu.

live

pre 3 godine

Zeznut je Lester i ove sezone. Vidi se to već, nadam se da će tako i ostati. Imaju i odličnog trenera, Rodžers je vrhunski stručnjak, pokazao je to u Liverpulu. Malo mu je falilo da osvoji ligu sa tadašnjim Liverpulom, koji je osnova ovog sada jakog. Cenim i Klopa, ali ipak je Klopu dat veći budžet nego Rodžersu. Garantujem da bi Lfc bio jednako jak tim kao sada, da su tada dali više para za pojačanja. No to je druga tema. S druge strane imamo Siti. Videlo se i u prošloj utakmici da (barem još uvek) nije to isti tim od ranije, strah i trepet. Ko je gledao prošlo kolo, utakmicu sa Vulverhemptonom, znaće šta pričam. Imali su 2:0, pa Vulvsi smanjili na 2:1 oko osamdesete minute, i tada Pep zatvara sve, sledi najdosadnijih 10-15 min fudbala ikad. Na kraju su dali još jedan gol, ali očekivano jer ih je Vulverhempton stisnuo, pa su imali kontru. Ali da se Siti povuče zadnjih 15 minuta protiv bilo koga, to znači da nešto ne valja.

Millennium

pre 3 godine

Povredi se Son i kaže Murinjo da neće skoro na teren. Taman da ga zamenim sa Medisonom. Još je Medison jeftiniji, a ako bude nastavio kao pre povrede, biće dobro.

Sah-mat

pre 3 godine

Joj kad se setim da je Avram Grant hteo da ga dovede 2012g u Partizan iz petoligasa Flitvud Tauna za 100k funti a ovim genijalcima iz uprave bilo mnogo.

Liverpool Man

pre 3 godine

Dolazi im Dijas iz Benfike za 71m. Valjda nece primati 5 po utakmici s njim u odbrani? Vardi sve radi tako lako, prosto nema takvih igraca vise. Svi komplikuju uglavnom i imaju dodir, dva, tri i vise nego sto treba dok on iz jednog trka i poteza resava utakmice. Brzina, jak i precizan sut i inteligentno ubacivanje je ono sto ga krasi godinama. Genijalna devetka. Nadam se da ce Lester u top 4, vise zasluzuju to nego Junajted. Liverpul, Celsi, Siti i Lester top 4. Ja bih licno hteo da vidim i Arsenal tu ili Vulvse ali tesko.

ime

pre 3 godine

Celsi i Siti zajedno nemaju defanzivca koji bi mogao da igra u Liverpulu. Inace su solidni timovi.

Ovo ce biti najdosadnije prvenstvo...

Milan

pre 3 godine

Sad ce veliki trener Pepe da zatrazi jos milijardu od uprave na pojacanja... Kakva prevara od trenera. Ni jedan jedini tim nije izgradio.

CJC

pre 3 godine

Jeste tek 3 kolo ali ovo je pokazatelj šta čeka Siti ove sezone.
Jednostavno, nemaju ovi igrači više motiva, na stranu što su neki igrači više nego limitirani. Otišli Sane, Silva, povredio se Jesus i Aguero kuburi. Pa ko da da gol? Sterling i Marez, dve levatine kojima je slabija noga ne slaba nego ko da je odsečena. Kome oni da daju gol?

Straight Outta München

pre 3 godine

Gledaju li mozda nasi fudbaleri ovu utakmicu? Gledaju li Gobeljic i Rodic, igraca koj iz tri suta postize 3 gola? Njih dvojica ove i prosle sezone nisu uspela da upute tri krstena centarsuta!!!! To valjda nije zapamceno ni u beton ligama. Zar je toliki problem krilnim igracima da upute centarsut??? Da li je to toliko nedostizno i tesko????? U cemu je problem?

Dacha

pre 3 godine

Pa bas lepo, valjda vise nema slepaca koji veruju da je gvardiola dobar trener. Vardi, sta reci, covek je veca legenda nego toti, realno.
(Misa, 27. septembar 2020 20:54)

Sta je Gvardiola kriv sto mu od 4 defanzivca trojica prave penal na utakmici?! Pa da ima zajedno Mesija,Ronalda i Mpapea ne bi mogao da nadoknadi te golove u napadu protiv ozbiljne ekipe kakav je Lester! Odbrana Sitija je kriminalna bez obzira na silna skupa pojacanja. I da bude jasno to sto neko kosta 50,60,100 miliona ne znaci da ima i taj kvalitet,danasnje cene igraca su otisle u nebo i apsolutno ne moraju da budu proporcionalne sa kvalitetom igraca dobijenog za te pare i to vidimo na svakom koraku u svim ligama.

U našega Rajka golema svirajka

pre 3 godine

3 penala batice, 3 penala.


bruka i sramota sta se sve svira
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mare, 27. septembar 2020 19:28)

Sva tri čista ko suza. Nema povlačenja i upotreba ruku u kaznenom prostoru, ali kako to objasniti fudbalerima poznatim po natprosečnoj inteligenciji...

Red devil 7

pre 3 godine

Fergusonova prva zelja da ga naslijedi na celu Junajteda je Pep ali sta Fergi zna pametnije je Mišu slusati i njemu slicne, inace sjajan Lester danas, raspolozen, konkretan, Vardi je prica za sebe covjek je ziva legenda i najpametniji potez je napravio ostankom u klubu. Iskreno se nadam da ce Lester napraviti pometnju i ubaciti se u top 4, prosle sezpne su posustali nadam se boljem zavrsetku ovaj put, nikad dosadan tim za pratiti.

andreas kisser

pre 3 godine

(live, 27. septembar 2020 23:14)

da malo demistifikujemo ovu romantiziranu viziju brendana rodzersa. covek je odlican trener, dakle takticar - uzasan menadzer, znaci strateg! prvo i osnovno: na koju foru si zamislio da je osnova ovog liverpula rodzersov liverpul??? zanimljivo, ja sam mislio da je LFC najzad postao ozbiljan tim sa dolaskom manea, vajnalduma (2016), salaha, okslejd-cemberlena, robertsona (2017), van dajka, fabinja i alisona (2018)! zaostavstina rodzersa: uspeo je da otera sterlinga, suareza i dzerarda iz kluba, a hendersona koga je (uz suareza) doveo keni, je hteo da proda da bi kupio klinta dempsija!!! da ne zaboravimo njegove druge 'investicije': borini, dzo alen, sahin, luis alberto, sako, ilori, markovic, moreno, klajn, benteke... i meni licno dva omiljena bisera: riki lambert i baloteli! ubo je sa kutinjom, gomezom, lovrenom, staridzom i dzanom. roberto firmino, najbolje pojacanje u njegovom mandatu, zapravo nije ni bio njegova zelja, vez komiteta za transfere koji je formiran kada su u FSG-u ukapirali sa kim imaju posla! i onda se nadje "live" da nam objasni kako je ovo liverpul koji je stvorio rodzers??? vezano za budzet koji navodno "nije dat" rodzersu, a jeste klopu: rodzers je za sva svoja pojacanja tokom mandata 2012-15 potrosio £296.5M! klop je tokom svojih dosadasnjih pet sezona potrosio £508M. po mojoj racunici, i jedan i drugi trose oko sto milki po godini (dva prelazna roka). da li si spreman da ponovo razmislis? i jos mu lupaju pluseve.

legolas

pre 3 godine

Kralj, velemajstor.
Petom,u stilu najvećih! Kapa dole!! Pogodak za špice.

Lester ima ozbiljan tim, pun znalaca, mali Barns jako dobar i čvrst, pametan na lopti.
Precizna ubacivanja u prazan prostor sa tačnim dodavanjima raznela City.

Boki

pre 3 godine

"Jamie Vardy's having a party!"

Ubedljivo najjači brat u istoriji engleskog fudbala. Kroz šta je sve prošao, onda ona istorijska titula i neverovatna sezona Vardija nakon koje je mogao da bira u koji će klub i koliku platu da ima, ali je umesto toga ostao u Lesteru i evo i dalje trpa na sve strane. Dabogda im se ponovila 2016! :)

Tajni detektiv Djido Mova

pre 3 godine

Vardy gol masina, on je takav tip igraca da ce i sa 35 godina imati u nogama bar 10 golova u sezoni.. Danas je sve manje takvih napadaca tipa Vardy, Benzena, Ibra, Kavani taj kalibar

Krle

pre 3 godine

Engleske sudije puštaju grubu igru u polju, dozvoljavaju kontakt, ne seckaju igru, ali zato kad se uđe u 16,svaki kontakt je faul. Da ne pričam o igranju rukom u 16. Uostalom, gledali ste šta je svirano Totenhemu danas.

yxcvbnm

pre 3 godine

Sta je problem sa penalima?
Svaki je opravdan.
To sto je defanzivcima godinama prolazilo neko ulicarsko potezanje za dres, gurkanje, povlacenje to je druga prica.

Calm Like a Bomb

pre 3 godine

@ Ima Licester korektnu ekipu i svaka čast Vardy-u, ali njihovo prvo ime je Brendan Rogers. Strašan trener. Po meni idealan za Manchester United.
(ivanhoe, 27. septembar 2020 19:54)

Mislim da je taj brod otplovio.. Brendan je nešto pričao da je bilo nekih pitanja, ali on, kao bivši menadžer Liverpula, ne razmišlja uopšte o tako nečemu.
Inače, da, bio bi idealan. Kao i većina menadžera u PL, kad ih uporediš sa OGS..

Tanator

pre 3 godine

Kapiram da Pep ima problem sa povredjenim napadacima i da je Bernardo Silva povredjen (povredu Gundogana ipak dozivljavam kao pojacanje, posto je lik neupotrebljiv) i da su, samim tim, golovi izostali, ali odbrana i vezni red su u najjacem sastavu pa ipak su busni kao pirotski kackavalj.
Kod kuce su igrali protiv Lestera koji se nije uplasio i pored ranog vodjstva domacina i na kraju su dobili sta su zasluzili.
Youri Tielemans po meni igrac utakmice, neverovatno kako covek deli pasove, mislim da je on zapoceo sve tri akcije kod prva tri gola Lestera.

Red Veteran

pre 3 godine

@... Mislim da je taj brod otplovio.. Brendan je nešto pričao da je bilo nekih pitanja, ali on, kao bivši menadžer Liverpula, ne razmišlja uopšte o tako nečemu.
Inače, da, bio bi idealan. Kao i većina menadžera u PL, kad ih uporediš sa OGS..
(Calm Like a Bomb, 27. septem)
Brendan je trener koji se naučio zanatu, dobar taktičar i ima njuh za dovodjenje igrača, i zaista bi bio odličan za Man Junajted. Ole nema znanje ni iskustvo (a verovatno neće imati šansu ni da dugo ostane na kormilu Junajteda).
Moje mišljenje je upravo suprotno... Kada bi mesto trenera bilo ponudjeno Brendanu Rožersu da preuzme Junajted, on bi to oberučki prihvatio. Da napomenem da ga je Liverpul oterao. Ako se setimo da je legendarni trener Junajteda, sir Mat Bazbi (tvorac čuvenih Junajtedovih "Busby Babes" iz pedesetih prošlog veka) upravo bio bivši igrač Sitija i Liverpula, onda i Rodžersu ništa ne bi falilo da promeni strane.

Aleks

pre 3 godine

Dr Vardy.
A ovi što kritikuju 3 penala očigledno nisu gledali utakmicu, "građani" krljali gore nego nego u nižerazrednoj seoskoj ligi!

Djordje

pre 3 godine

Ako je Luka Jović sinoć "rešio meč u Sevilji" (prema K**iru) onda je Vardi večeras otkrio "perpetum mobile". Tri šuta, sva tri u okvir, sva tri - gol.

ime

pre 3 godine

@andreas kisser
Druže, al' si zapenio. Previše lično prihvataš komentare, probaj koji dan da ne čitaš vesti. Ne znam šta te toliko pogodilo u mom komentaru, ili maštaš o Klopu, ili ti je Rodžers naudio porodici nešto žestoko. Ne slažem se ni ja sa tvojim komentarom, ali Bože sačuvaj da mi smetaju tvoji plusevi. Brendan se pitao za transfere u Lfc vrlo malo. Svako pojačanje žešće koje je hteo dovesti nisu mu dali. Kao da on nije znao tada ko su verovatno najbolji štoper i napadač Premier lige (primer, Van Dijk i Mane, koji su kasnije kupljeni za vreme Klopa). Uprava je mislila da za ogromne pare za jednog igrača mogu kupiti 5 jeftinijih Borinija, Ilorija... I otuda ipak potrošene velike pare, ali ja govorim o Brendanovom trošenju. Na kraju, jedino što je valjalo i što je ostalo dobro iz tog perioda su igrači koje je uglavnom Rodžers tražio. I oni i jesu osnova ovog Lfc, to ću uvek reći. Pa i Klop je igrao s nečim kada je došao, nije sa sobom doveo 14 igrača. To što su se ti igrači zamenili zadnje 4 godine, ne znači da oni nisu bili osnova za sadašnje uspehe. I opet ponavljam, Brendan je i sa takvim timom bio na 2 boda čini mi se od titule, pre toga je mislim 2008. godine bilo blizu, a prije toga ne pamtim. Ja navijam za Lfc i takodje volim i cenim Klopa, ali on je tim sastavio na osnovu velikog iskustva i reputacije, a Brendan samo na osnovu skromnog iskustva. Drago mi je što je Klop trener, ali smatram da je Rodžers nepravedno otpušten. LP

Sabre

pre 3 godine

Vardi je jedan od najpodcenjenijih igraca danasnjice, a svakako mega dodatni rispekt sto voli Lester i lojalan je. Da nije ludak takav i da je ranije eksplodirao moglo bi da se prica o sjajnoj karijeri, ali i ovako covek zna fudbala..definitivno.

sef strucnog staba

pre 3 godine

Ko se seca, isti ovakav gol je dao Nemcima u svom debiju za reprezentaciju nakon one “lude” Lesterove godine. Isto petom, sa iste strane centarsut, ne secam se samo koje takmicenje je bilo, mozda i prijateljska ali nije ni bitno.

Red Veteran

pre 3 godine

@... vezano za budzet koji navodno "nije dat" rodzersu, a jeste klopu: rodzers je za sva svoja pojacanja tokom mandata 2012-15 potrosio ?296.5M! klop je tokom svojih dosadasnjih pet sezona potrosio ?508M. po mojoj racunici, i jedan i drugi trose oko sto milki po godini (dva prelazna roka). da li si spreman da ponovo razmislis? i jos mu lupaju pluseve.
(andreas kisser, 28. septembar 2020 00:52)
Hvala vam na glasu.

Bravo za sjajan komentar! Uživanje je čitati. Neko ko zna i razume fudbal (što je retko na ovim prostorima). Čestitke!

deda

pre 3 godine

da malo demistifikujemo ovu romantiziranu viziju brendana rodzersa. covek je odlican trener, dakle takticar - uzasan menadzer, znaci strateg! prvo i osnovno: na koju foru si zamislio da je osnova ovog liverpula rodzersov liverpul??? zanimljivo, ja sam mislio da je LFC najzad postao ozbiljan tim sa dolaskom manea, vajnalduma (2016), salaha, okslejd-cemberlena, robertsona (2017), van dajka, fabinja i alisona (2018)! zaostavstina rodzersa: uspeo je da otera sterlinga, suareza i dzerarda iz kluba, a hendersona koga je (uz suareza) doveo keni, je hteo da proda da bi kupio klinta dempsija!!! da ne zaboravimo njegove druge 'investicije': borini, dzo alen, sahin, luis alberto, sako, ilori, markovic, moreno, klajn, benteke... i meni licno dva omiljena bisera: riki lambert i baloteli! ubo je sa kutinjom, gomezom, lovrenom, staridzom i dzanom. roberto firmino, najbolje pojacanje u njegovom mandatu, zapravo nije ni bio njegova zelja, vez komiteta za transfere koji je formiran kada su u FSG-u ukapirali sa kim imaju posla! i onda se nadje "live" da nam objasni kako je ovo liverpul koji je stvorio rodzers??? vezano za budzet koji navodno "nije dat" rodzersu, a jeste klopu: rodzers je za sva svoja pojacanja tokom mandata 2012-15 potrosio ?296.5M! klop je tokom svojih dosadasnjih pet sezona potrosio ?508M. po mojoj racunici, i jedan i drugi trose oko sto milki po godini (dva prelazna roka). da li si spreman da ponovo razmislis? i jos mu lupaju pluseve.
(andreas kisser, 28. septembar 2020 00:52)


Ne slažem se sa tobom uopšte po ovom pitanju... Brendan Rodžers se vrlo malo pitao oko kupovine i prodaje igrača u Liverpulu, a koliko se sećam, glavni Klopov uslov da bi uopšte potpisao ugovor je bio da on ima konačnu odluku kod transfera... Zapravo Klop je prvi menadžer Liverpulu koji se zapravo pita oko kupovine i prodaje igrača, od kako su ih preuzeli amerikanci...

Jamie Vardy

pre 3 godine

dzaba Sitiju milijarde
duel dva jako oslabljena sastava Siti zbog korone Lester zbog povreda
skoro uvek je bilo 2-4 golova
a sad goleada Lestera

5. STAR

pre 3 godine

Sitijev napadački deo mora da bude mnogo konstantniji nego prošle sezone. Neće ići ako opet budu igrali toplo hladno jer Gvardiola svake sezone umesto da pojača on oslabi odbranu. Njemu štopere igraju Garsija koji trči kao muva bez glave i suviše je mlad da bi na toj poziciji imao tako bitnu ulogu i Ake, igrač kog je doveo iz tima koji je ispao iz lige. Niti su nešto snažni, niti su visoki. Obojica su ispod 185cm. I ispred njih Rodri. Taj mi se uopšte ne sviđa. Upoređujući igrače na tim pozicijama sa Liverpulovim igračima, jasna je stvar ko je tu mnogo dominantniji. Pa pre bi mi štopera igrao Fabinjo nego bilo koji štoper Sitija.
Tu je ozbiljna početna prednost na strani Liverpula jer ako je negde čvrstina posebno potrebna to je onda u PL.

Duka10

pre 3 godine

Inače, Vardy se povukao iz repke prošle godine.
(Nervous Rabbit, 27. septembar 2020 23:09)
Ako nastavi ovako da reseta lako ce oni njega vratiti iz penzije .
djuka10

gung ho

pre 3 godine

Nije se Rodzers prvo dokazao u Liverpulu, nego ko prati video je vec u Svonsiju da je veliki potencijal. Odatle je otisao u Liverpul, kao korak dalje i gde je bio na jedno klizanje od titule. U Skotski Celtic je posle otisao samo zato jer mu je to bio decacki san, kao Ircu. I tu je oborio brdo rekorda.

Ko prati, znao je vec prosle godine da cim je dosao u Lester, da ce biti Lester biti top. Covek ima plan, zna sta radi i hoce, uvek napadacki, posed i na pobedu.
Kao skoro potpuni pocetnik, prijavio se za trenera Svonsija (tada Championship) i na sastanku je tadasnjem direktoru pokazao svoj plan rada i namere, razradjeno sve temeljno na oko mozda i do 100 stranica, ko knjiga. Naravno, ovaj ga odmah uzeo, i tu je prakticno poceo. Slicna prica je i sa Martinezom, sada selektorom Belgije.

darrelfc

pre 3 godine

Cu kazu sto svira penale, pa nisu odavno tri ociglednija penala bila. Postavi pitanje sta rade odbrambeni igraci Sitija. Ne bi amateri... Vardi majstor!

Nervous Rabbit

pre 3 godine

kane i vardy ce da budu opasan tandem za Engleze na euro 2021!
(marko, 27. septembar 2020 19:30)

Inače, Vardy se povukao iz repke prošle godine.

Red Veteran

pre 3 godine

Lester sa Rodžersom ima odličan tim, bolji tim nego što ima moj Junajted (nije lako priznati!). Prošle sezone, nakon gotovo osiguranog trećeg mesta, Lester je imao veliki broj povredjenih igrača, što su iskoristi i Junajted i Čelsi da izbore treće, tj. četvrto mesto. Ove sezone na popravni...
Koliko samo dobrih igrača je Lester prodao u zadnjih nekoliko godina, a još uvek ima opasan tim... za ne poverovati je! Dobar i iskusan golman, solidna odbrana predvodjena izvanrednim centarhalfom Turčinom Soyuncuom (po meni samo je VVD bolji half u ligi od njega), sredina i više nego dobra (Barns, Ndidi, Medison, Tilemans), u napadu legenda Vardi... uz Kejna najbolji finišer lige!
Želim im više sreće u ovoj sezoni i da ponove 2016!

Red Z

pre 3 godine

@3 penala batice, 3 penala.

bruka i sramota sta se sve svira
(mare, 27. septembar 2020 19:28)
Kladim se da uopšte nisu ni gledao tekmu. Samo valjaš bukve...

andreas kisser

pre 3 godine

@deda i ime

niste u pravu. komitet za transfere nije raspusten sa dolaskom klopa, i dalje postoji i klop je u njemu. drugo, rodzers je takodje bio clan komiteta za transfere i naravno da se pitao za transfere, imao je i pravo da stavi veto na predloge drugih (kao i oni na njegove). pokusao je kasnije da opravda sebe, ali je priznao da jesu sedeli i razgovarali o pojacanjima. tikva je pukla u leto 2014. kada je otisao suarez, a kao zamenu nisu uspeli da privole aleksisa sanceza, pa je poslednjeg dana tog letnjeg prelaznog roka doveden baloteli iz ciste panike. tada su u upravi kluba shvatili da imaju menadzera koji nije bas najsposobniji kada je u pitanju identifikovanje pojacanja. konacan raskol se desio leta 2015. kada je rodzers pokusao da blokira dovodjenje relativno nepoznatog firmina, a zapeo za bentekea, za koga nije bio apsolutno niko oko kluba, od uprave do navijaca, jer je bilo jasno da takav tip napadaca ne pogoduje igri liverpula. naravno, ne kazem da su drugi clanovi tog komiteta bili genijalci. jos nesto: znamo da klop nije doveo nikog sem grujica do leta 2016, znaci celu prvu sezonu je igrao sa timom koji mu je ostavio rodzers. a ipak je igrao dva finala te godine, liga kup i ligu evrope. rodzers je jedini trener u istoriji liverpula koji nije osvojio nijedan trofej. za kraj: ni klop nema neogranicen budzet, vec mora da ceka da se prvo osigura prodaja igraca, da bi se drugi doveli. ili ste vec zaboravili na sage oko kutinja, van dajka i vernera?

Nenad

pre 3 godine

Ne slažem se sa tobom uopšte po ovom pitanju... Brendan Rodžers se vrlo malo pitao oko kupovine i prodaje igrača u Liverpulu, a koliko se sećam, glavni Klopov uslov da bi uopšte potpisao ugovor je bio da on ima konačnu odluku kod transfera... Zapravo Klop je prvi menadžer Liverpulu koji se zapravo pita oko kupovine i prodaje igrača, od kako su ih preuzeli amerikanci...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (deda, 28. septembar 2020 08:33)

Nije tacno da je Klop imao taj uslov, kao sto covek rece, Klop ne trosi nista vise sto je trosio Rodzers, ali Klop zna tacno koga dovodi i zasto. Rodzers nije imao plan, a u kljucnom trenutku je palo u vodu, kao i u Lesteru prosle sezone. Igrace on lep fudbal, ali nikad nece doci do konackog cilja jer jednostavno nije trener za to.