Četvrtak, 24.09.2020.

13:50

Zvezda dobila ponudu za Gavrića i "presekla"

Mladi fudbaler Crvene zvezde Željko Gavrić jedan je od najtraženijih u redovima prvaka Srbije.

Izvor: MS

Zvezda dobila ponudu za Gavriæa i "presekla" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

68 Komentari

Sortiraj po:

objektivno

pre 3 godine

Komentari su zaista ogledalo drustva i situacije koja je meni potpuno strana. Odakle toliki dugovi koji sada kao stalno moraju da se otplacuju pa zato nema ni igre ni buducnosti a umesto nasih igraca dovode strance kije niko kormalan nece? Ako je tako ugasite klub sa se ne mucimo vise.

Krle

pre 3 godine

Pa doktor arizona je sam reko neki dan da mu je zvezdicpod hitno potrebno 5 miliona evra da bi preziveli i da ce prodati bena i degeneka,ako su ovi stvarno ponudili 4.5 mozemo slobodno da se pozdravimo sa njim zato sto je vec prodat.

Matrix

pre 3 godine

Haha, kakvi komentari. U kom filmi ako se igra LE cena automatski skace na 10, 15, 20m? Kog to igraca smo prodali za tolike pare? Igrali smo dve LS za redom i koji nam je najveci transfer?
(Polidor, 24. septembar 2020 14:12)

Radonjic... Marsej... 11 mil

pedja 71

pre 3 godine

Znate šta je najgore, ovaj dečko je veći talenat od Luke Jovića, ali Dejan će gurati Kangu, Ivanića, Sanogoa i Falćinelija. Momak vredi više nego Radonjić...
(Pošumljeni sekač iz Prislonice, 24. septembar 2020 14:22)

Voleo bih samo da mi kažeš, ti i 59 ovih što su ti dali pluseve ,koji od gore pomenutih, osim Ivanića, igra na poziciji na kojoj igra Gavrić.

Hvala.

Matrix

pre 3 godine

Haha, kakvi komentari. U kom filmi ako se igra LE cena automatski skace na 10, 15, 20m? Kog to igraca smo prodali za tolike pare? Igrali smo dve LS za redom i koji nam je najveci transfer?
(Polidor, 24. septembar 2020 14:12)

Radonjic. Marsej. 11 mil.

srdan

pre 3 godine

Veliki talenat. Ovih 20% će biti više nego onih 4.5m.
Problem je što bi terza više volio vrapca u ruci nego goluba na grani.
Daj pare sad i odmah!

Joj, sta vam radim!!!

pre 3 godine

Pogodio je virus i druge klubove, koji uredno placaju svoje zaposlene, ne duguju im po 5 plata i ne odlaze im SVI treneri mladjih kategorija u druge klubove. Lako proverljivo. Poz!

krajisnik

pre 3 godine

Polidor@
Igrali jesmo LS ,ali nam igrači nisu napredovali.
Marin sa 30 g , najbolji igrač.
Da smo imali Gavrića i Nikolića,vidio bi kako cijene igrača rastu.
Gobeljiću ,Jovančiću,kome,da raste cijena kroz LS?
U Zvezdi igraju igrači koji su dosegli svoj limit ,samim tim i vrednost.
Jedino ovi mladi igrači mogu napredovati, kao sto se i vidi

krajisnik

pre 3 godine

Prvi pametan potez uprave.
Mada,da je uprava normalna,ovakav igrač ne bi ni bio za prodaju posle 10,15 utakmica koje je odigrao u Zvezdi,vec bi se cekalo da da maximum u Zvezdi,a potom sa velikim transferom pomogne i klubu i sebi.
U suprotnom,jel iko misli da bi u Romi bio starter uprkos talentu?
Pravac Krotone,Spal....

Severnjača

pre 3 godine

Previše se u Zvezdi bave platama i transferima umesto da se pozabave igrom i kondicijom! Umesto da rezultatima i statistikom dižu cenu igračima i klubu, oni se bave sumnjivim kombinacijama sa menadžerima! Uvedite ekipu makar u LE, pobeđujte protivnike i postižite golove! Osvajajtw bodove i kao cilj postavite da prođete grupnu fazu! Tada će same da stižu veće i bolje ponude, tako rade ozbiljni klubovi! Igrači vam nemaju snage za 60 minuta a oćete dobre pare da uzmete? Trener se pogubio na Kipru, tim mu sastavljaju drugi! Upropastili ste Pavkova, Garsiju, Jirku, Melega! Poklonili ste Savića, Stojkovića, Srnića, Milića i Jovičića a brukate se sa Kanjasom, la Parom, Žanderom, Tomaneom i Kafuom!

fenomen

pre 3 godine

Kakav bre Gavric. Da valja bio bi starter. Kakvu ima statistiku? Jedan gol i pola asistencije. Takve mi imamo u Teleoptiku na kilo, i bolje. Terza bi ga dao i za pola milke da neko nudi. Jedino da proda Arapima Bena i Boacija a Gavrica poklone kao bonus. U poslednjih 40 godina imali ste par dobrih fudbalera. Djajic, Piksi, Pizon, Dejo, Jugovic. I nekoliko solidnih. Pancev, Belodedic, Mihajlovic. Nekoliko radnika tipa Najdoski, Binic, Sabanadzovic. U poslednjih 15 godina nula. Jedino sto vi mislite da su Grujic, Jovic neki fudbaleri. I kod Partizana slicno. Par dobrih tipa Moca, Mance, Prekazi, nekoliko dobrih stranaca, Moreira, Kleo, radnika, Zuka, Vest, Everton. Suma, Natko, Sadik, Asano, pa nijan od njih ne bi imao mesta ni u jednom prosecnom klubu liga 5ice. . Mozda u drogoligaskim klubovima Portugala, Turske. I mi hocemo u Evropu. Nas fudbal, Zvezda/Partizan/Srbija pa to je kao da gledas usporeni snimak. Garantujem da se bolji fudbal igra u opstinskim ligama daleko od medija i tv ekrana. Koji nas fudbaler moze da istrci zaredom tri sprinta od 50-60 metara. Uglavnom i gubimo sto su nasi fudbaleri fizicki nepripremljeni. Kad vidim Urosevica posle nekog ajd da kazemo sprinta trza glavom ko konj a zeva ko som da bi dosao do vazduha a on kao važi za bolje spremljene igrače. Da bar znaju taj fudbal pa da se to sakrije jer je lopta brza od igraca ali ne umeju da se otvore, da utrce u prazan prostor. Spavaju u ofsajdu. Pa sa 12 godina sam znao da moram da pratim protivnicku odbranu i da se izvlacim iz ofsajda. A ovi sad, misle nece sudija svirati.Sto im ja nisam kondicioni trener. U 119 minutu bi sprintali. Trcali bi mi od stana do stadiona, pa onda jedno 15 krugova na atletskoj sttazi za zagrevanje a onda sprintovi. Videcete kako ce Haland protrcavati pored nase odbrame kao pored cunjeva. Treba uzeti strance za kondicione trenere. Pa nije lud Djokovic.

vlad cepes jr

pre 3 godine

Ne mogu da ne pratim domaci fudbal, al na stadion, koliko vidim, necu skoro...ni na tv-u mi mrsko da gledam. Ako se nesto ne uradi po pitanju privatizacije i formiranja neke jace lige od ove, mi smo u kanalu. Posle 3 godine evropskih takmicenja mi nemamo ni kinte, ma vazi se...Svaka cast decku, igra odlicno...

nekoizmase

pre 3 godine

Ne navijam za Zvezdu, generalno ne pratim previše domaći fudbal, ali ono što sam uspeo da vidim u vezi ovog momka je dovoljno da kažem da ako ga prodaju ispod 10 miliona i 20% od sledeće prodaje, oni nisu normalni.

montoya

pre 3 godine

Najbolji tim u novijoj istoriji...lagano se setaju kroz ping pong ligu, a najbolje igrace uspeju da prodaju u Aziju, ili eventualno Arapima.Nisam strucnjak ali nesto ne stima. Ili igraci nisu dobri ili je liga namestena...mada ne verujem da je liga namestena!

shone

pre 3 godine

"Predomislila se Zvezda"...nece ga niko je cela istina. Nikog ne zanima da da milione na osnovu ucinka u ping pong ligi.
(lucky, 24. septembar 2020 14:07)

Da, isto kao Grujića što niko nije hteo posle polusezone u Srbiji...
Nekada je ćutanje zlato..

BOSS

pre 3 godine

Mi smo jedini klub na svijetu koji uspije oslabit ekipu s pojacanjima!!! To se jos nikom nije desilo i o tome ce se uciti a predavac ce biti MRKELA,covjek koji namirise dobre igrace!!!

pARTizan

pre 3 godine

Nudili i 25 miliona za onog Boakea, ali je Zvezda cvrsto i odlucno rekla ne, jer takav igrac nema cenu....dosta bre vise tih bajki za slaboumne

fenomen

pre 3 godine

Jel evradi ili neka druga valuta? Lire, forinte, dinari, kune, lipe. Ararat ce da vam pokaze koliko vredi citav tim. Ili Celje, svejedno.

Urox

pre 3 godine

Haha, kakvi komentari. U kom filmi ako se igra LE cena automatski skace na 10, 15, 20m? Kog to igraca smo prodali za tolike pare? Igrali smo dve LS za redom i koji nam je najveci transfer?

Mi u te dve sezone nismo imali nijednog mladog igraca, tako da ne pije ti ta prica vodu... Nece sigurno Vujadin Savic da vredi 10 m

Leko

pre 3 godine

Ako glodari kažu da Filip Stevanović vredi 15 miliona evra ili više, ne mogu ni da zamislim koliko onda vrede Gavrić i Nikolić!? Oni su barem 30% bolji igrači od njega, a čini mi se i da im je uticaj na igru ekipe mnogo značajniji. Treba ih ostaviti još sezonu-dve i prodati za mnogo veće pare. Osim ako tu nisu čista posla!? Najiskrenije verujem, da su njih dvojica dobila veću minutažu na Kipru, igrala bi naša Zvezda sinoć protiv braće u Grčkoj i siguran sam, mnogo bolje prošla od Omonije!!!

miki

pre 3 godine

Ako ostane biće extra pa da napravimo dar mar u ligi uefa (ako se plasiramo) pa da ode onda za 7,8 miliona kad se afirmiše..samo tako mogu da progutam prodaju Bena..

shone

pre 3 godine

Ma, mi da prodamo igrača i za 100m opet bi doveli neki poluotpad i ne bi klub mogao da preživi....
Niko ne shvata, izgleda, gde je naš problem...

sampion evrope 92

pre 3 godine

Dečko vredi ili će vredeti 20 i kusur milki, ali ako ga prodaju lopovi ispod 15m onda su BUDALE.
(ENDORFIN, 24. septembar 2020 14:13)

A ti si neki strucnjak za procenu vrednosti fudbalera...

Boorraa

pre 3 godine

Klasicno cenjkanje. Kaze u slucaju astronomske ponude? Znaci 5 miliona i 25% od naredne prodaje i ode Gavric u sledecih sedam dana. Zivi bili pa videli

slaviša šmigič

pre 3 godine

Gavrič nije talenat radi se o super igraču koji pravi razliku i stvarno neznam što ste iz ekipe povukli Gavriča i Nikoliča 2.najbolja igrača zvezde iz tima kad je bilo važno dali možemo proči u ligu Šampiona verujem ,da bi ili gavrič ili Nikolič rešili utakmicu ili stvorili prostor nekom igraču,da je gurne u gol,da je ona lopta na 10 metara išla u noge Nikoliču umesto Benu golman nebi video loptu a Gavrič u ono malo vremena zamalo rešio utakmicu kad je umesto u gol otišla lopta u prečku,da je katai bio zamenjen i ostavljen prostor Gavriču celo poluvreme danas bi bili več kvalificirani za igru u evropi i borili bi se za prolaz u L.š.nadam se da Stankovič neče raditi iste greške,da neigraju 2.najbolja igrača zvezde u ovom momentu.

Pošumljeni sekač iz Prislonice

pre 3 godine

Znate šta je najgore, ovaj dečko je veći talenat od Luke Jovića, ali Dejan će gurati Kangu, Ivanića, Sanogoa i Falćinelija. Momak vredi više nego Radonjić...

Марко

pre 3 godine

Ово је последња добра одлука Звездиног руководства још откад су довели Марина.

Nisam čiko ja!

pre 3 godine

Juče Lalat izmišlja ponudu Sitija, ovi danas ponudu Rome. Znajući kako su do sad prodavali sve što su stigli, da li im bilo ko veruje?

az

pre 3 godine

Pored Nikolica Kanga je višak, kao i Ben pored Gabrića. Suvišan je i Spiridonovic, tu je Radulovic. Višak su još Boaci, Pavkov, Jovancic... Pustite klince nek igraju. Da je igrao Nikolić na Kipru mi bismo prošli.

Tba

pre 3 godine

'Bar je takav plan, osim u slučaju, neke astronomske ponude koja bi dobrano popunila kasu na "Marakani"'
Vic dana, svaka čast autoru teksta, nasmejao me :D

slaviša šmigič

pre 3 godine

Srce me zabolelo kad videh,da nema Nikoliča a Gavriča stvili u zadnjih 10-15 min igre i umalo rešio utakmicu protiv Omonije stvarno šteta sa Nikoličem i Gavričem zvezda bi gotovo sigurno ušla u L.šampiona.i sad zbog ovakih kardinalnih grešaka igrači moraju da stežu kajš za platu u zvezdi.od igrača stranaca zadržati Sonoga i Kangu i sad ovog italijana koji je izgleda odličan igrač sve ostalo prodati Borjana računam kao našeg igrača neradi se o nikakvom kanadi več čistom Srbinu koji priča matetrinim jezikom.

Zvezda je zivot sve drugo su sitnice

pre 3 godine

Treba prodati sada Bena da se otvori mesto za Gavrica.Hvala Benu za sve ali i on ulazi polako u godine a ima po meni previsok ugovor za igre na terenu kao i Boaci koga isto treba prodati jer imamo Falcinelija i Pavkova

brb

pre 3 godine

problem je sto cz ne moze nikoga prodati preko 5 mil i to je bas cudno. Vojvodina navodno odbila 4mil za nekog mladog igraca a zvezda ovoga da proda za ovoliko. Stevanovic iz partizana isto talenat, vrijedi 10 mil, tako nesto. To je sve radi minusa u kasi, nema druge.

Polidor

pre 3 godine

Haha, kakvi komentari. U kom filmi ako se igra LE cena automatski skace na 10, 15, 20m? Kog to igraca smo prodali za tolike pare? Igrali smo dve LS za redom i koji nam je najveci transfer?

?

pre 3 godine

Nije korona pogodila finansije nego ste vi promašili transfere, dali debele ugovore za sedenje na tribini. Recite pošteno da ste vi neodgovornim poslovanjem doveli klub u tešku situaciju.

mohikanac

pre 3 godine

Ako je tačno... ja prezadovoljan.

Gavrić je talentovan, biser...da li će postati više od toga na njemu je i klubu još više...dati mu prostor.

Malo je teže jer Katai igra na toj levoj strani koja mu više "leži" ali neka proba desno ili u sredini iza napadača.

Polidor

pre 3 godine

Haha, kakvi komentari. U kom filmi ako se igra LE cena automatski skace na 10, 15, 20m? Kog to igraca smo prodali za tolike pare? Igrali smo dve LS za redom i koji nam je najveci transfer?

miki

pre 3 godine

Ako ostane biće extra pa da napravimo dar mar u ligi uefa (ako se plasiramo) pa da ode onda za 7,8 miliona kad se afirmiše..samo tako mogu da progutam prodaju Bena..

Boorraa

pre 3 godine

Klasicno cenjkanje. Kaze u slucaju astronomske ponude? Znaci 5 miliona i 25% od naredne prodaje i ode Gavric u sledecih sedam dana. Zivi bili pa videli

?

pre 3 godine

Nije korona pogodila finansije nego ste vi promašili transfere, dali debele ugovore za sedenje na tribini. Recite pošteno da ste vi neodgovornim poslovanjem doveli klub u tešku situaciju.

Pošumljeni sekač iz Prislonice

pre 3 godine

Znate šta je najgore, ovaj dečko je veći talenat od Luke Jovića, ali Dejan će gurati Kangu, Ivanića, Sanogoa i Falćinelija. Momak vredi više nego Radonjić...

shone

pre 3 godine

Ma, mi da prodamo igrača i za 100m opet bi doveli neki poluotpad i ne bi klub mogao da preživi....
Niko ne shvata, izgleda, gde je naš problem...

BOSS

pre 3 godine

Mi smo jedini klub na svijetu koji uspije oslabit ekipu s pojacanjima!!! To se jos nikom nije desilo i o tome ce se uciti a predavac ce biti MRKELA,covjek koji namirise dobre igrace!!!

slaviša šmigič

pre 3 godine

Gavrič nije talenat radi se o super igraču koji pravi razliku i stvarno neznam što ste iz ekipe povukli Gavriča i Nikoliča 2.najbolja igrača zvezde iz tima kad je bilo važno dali možemo proči u ligu Šampiona verujem ,da bi ili gavrič ili Nikolič rešili utakmicu ili stvorili prostor nekom igraču,da je gurne u gol,da je ona lopta na 10 metara išla u noge Nikoliču umesto Benu golman nebi video loptu a Gavrič u ono malo vremena zamalo rešio utakmicu kad je umesto u gol otišla lopta u prečku,da je katai bio zamenjen i ostavljen prostor Gavriču celo poluvreme danas bi bili več kvalificirani za igru u evropi i borili bi se za prolaz u L.š.nadam se da Stankovič neče raditi iste greške,da neigraju 2.najbolja igrača zvezde u ovom momentu.

shone

pre 3 godine

"Predomislila se Zvezda"...nece ga niko je cela istina. Nikog ne zanima da da milione na osnovu ucinka u ping pong ligi.
(lucky, 24. septembar 2020 14:07)

Da, isto kao Grujića što niko nije hteo posle polusezone u Srbiji...
Nekada je ćutanje zlato..

Tba

pre 3 godine

'Bar je takav plan, osim u slučaju, neke astronomske ponude koja bi dobrano popunila kasu na "Marakani"'
Vic dana, svaka čast autoru teksta, nasmejao me :D

Марко

pre 3 godine

Ово је последња добра одлука Звездиног руководства још откад су довели Марина.

Nisam čiko ja!

pre 3 godine

Juče Lalat izmišlja ponudu Sitija, ovi danas ponudu Rome. Znajući kako su do sad prodavali sve što su stigli, da li im bilo ko veruje?

Leko

pre 3 godine

Ako glodari kažu da Filip Stevanović vredi 15 miliona evra ili više, ne mogu ni da zamislim koliko onda vrede Gavrić i Nikolić!? Oni su barem 30% bolji igrači od njega, a čini mi se i da im je uticaj na igru ekipe mnogo značajniji. Treba ih ostaviti još sezonu-dve i prodati za mnogo veće pare. Osim ako tu nisu čista posla!? Najiskrenije verujem, da su njih dvojica dobila veću minutažu na Kipru, igrala bi naša Zvezda sinoć protiv braće u Grčkoj i siguran sam, mnogo bolje prošla od Omonije!!!

pARTizan

pre 3 godine

Nudili i 25 miliona za onog Boakea, ali je Zvezda cvrsto i odlucno rekla ne, jer takav igrac nema cenu....dosta bre vise tih bajki za slaboumne

az

pre 3 godine

Pored Nikolica Kanga je višak, kao i Ben pored Gabrića. Suvišan je i Spiridonovic, tu je Radulovic. Višak su još Boaci, Pavkov, Jovancic... Pustite klince nek igraju. Da je igrao Nikolić na Kipru mi bismo prošli.

Severnjača

pre 3 godine

Previše se u Zvezdi bave platama i transferima umesto da se pozabave igrom i kondicijom! Umesto da rezultatima i statistikom dižu cenu igračima i klubu, oni se bave sumnjivim kombinacijama sa menadžerima! Uvedite ekipu makar u LE, pobeđujte protivnike i postižite golove! Osvajajtw bodove i kao cilj postavite da prođete grupnu fazu! Tada će same da stižu veće i bolje ponude, tako rade ozbiljni klubovi! Igrači vam nemaju snage za 60 minuta a oćete dobre pare da uzmete? Trener se pogubio na Kipru, tim mu sastavljaju drugi! Upropastili ste Pavkova, Garsiju, Jirku, Melega! Poklonili ste Savića, Stojkovića, Srnića, Milića i Jovičića a brukate se sa Kanjasom, la Parom, Žanderom, Tomaneom i Kafuom!

nekoizmase

pre 3 godine

Ne navijam za Zvezdu, generalno ne pratim previše domaći fudbal, ali ono što sam uspeo da vidim u vezi ovog momka je dovoljno da kažem da ako ga prodaju ispod 10 miliona i 20% od sledeće prodaje, oni nisu normalni.

Zvezda je zivot sve drugo su sitnice

pre 3 godine

Treba prodati sada Bena da se otvori mesto za Gavrica.Hvala Benu za sve ali i on ulazi polako u godine a ima po meni previsok ugovor za igre na terenu kao i Boaci koga isto treba prodati jer imamo Falcinelija i Pavkova

brb

pre 3 godine

problem je sto cz ne moze nikoga prodati preko 5 mil i to je bas cudno. Vojvodina navodno odbila 4mil za nekog mladog igraca a zvezda ovoga da proda za ovoliko. Stevanovic iz partizana isto talenat, vrijedi 10 mil, tako nesto. To je sve radi minusa u kasi, nema druge.

Urox

pre 3 godine

Haha, kakvi komentari. U kom filmi ako se igra LE cena automatski skace na 10, 15, 20m? Kog to igraca smo prodali za tolike pare? Igrali smo dve LS za redom i koji nam je najveci transfer?

Mi u te dve sezone nismo imali nijednog mladog igraca, tako da ne pije ti ta prica vodu... Nece sigurno Vujadin Savic da vredi 10 m

slaviša šmigič

pre 3 godine

Srce me zabolelo kad videh,da nema Nikoliča a Gavriča stvili u zadnjih 10-15 min igre i umalo rešio utakmicu protiv Omonije stvarno šteta sa Nikoličem i Gavričem zvezda bi gotovo sigurno ušla u L.šampiona.i sad zbog ovakih kardinalnih grešaka igrači moraju da stežu kajš za platu u zvezdi.od igrača stranaca zadržati Sonoga i Kangu i sad ovog italijana koji je izgleda odličan igrač sve ostalo prodati Borjana računam kao našeg igrača neradi se o nikakvom kanadi več čistom Srbinu koji priča matetrinim jezikom.

krajisnik

pre 3 godine

Polidor@
Igrali jesmo LS ,ali nam igrači nisu napredovali.
Marin sa 30 g , najbolji igrač.
Da smo imali Gavrića i Nikolića,vidio bi kako cijene igrača rastu.
Gobeljiću ,Jovančiću,kome,da raste cijena kroz LS?
U Zvezdi igraju igrači koji su dosegli svoj limit ,samim tim i vrednost.
Jedino ovi mladi igrači mogu napredovati, kao sto se i vidi

vlad cepes jr

pre 3 godine

Ne mogu da ne pratim domaci fudbal, al na stadion, koliko vidim, necu skoro...ni na tv-u mi mrsko da gledam. Ako se nesto ne uradi po pitanju privatizacije i formiranja neke jace lige od ove, mi smo u kanalu. Posle 3 godine evropskih takmicenja mi nemamo ni kinte, ma vazi se...Svaka cast decku, igra odlicno...

montoya

pre 3 godine

Najbolji tim u novijoj istoriji...lagano se setaju kroz ping pong ligu, a najbolje igrace uspeju da prodaju u Aziju, ili eventualno Arapima.Nisam strucnjak ali nesto ne stima. Ili igraci nisu dobri ili je liga namestena...mada ne verujem da je liga namestena!

sampion evrope 92

pre 3 godine

Dečko vredi ili će vredeti 20 i kusur milki, ali ako ga prodaju lopovi ispod 15m onda su BUDALE.
(ENDORFIN, 24. septembar 2020 14:13)

A ti si neki strucnjak za procenu vrednosti fudbalera...

krajisnik

pre 3 godine

Prvi pametan potez uprave.
Mada,da je uprava normalna,ovakav igrač ne bi ni bio za prodaju posle 10,15 utakmica koje je odigrao u Zvezdi,vec bi se cekalo da da maximum u Zvezdi,a potom sa velikim transferom pomogne i klubu i sebi.
U suprotnom,jel iko misli da bi u Romi bio starter uprkos talentu?
Pravac Krotone,Spal....

mohikanac

pre 3 godine

Ako je tačno... ja prezadovoljan.

Gavrić je talentovan, biser...da li će postati više od toga na njemu je i klubu još više...dati mu prostor.

Malo je teže jer Katai igra na toj levoj strani koja mu više "leži" ali neka proba desno ili u sredini iza napadača.

Joj, sta vam radim!!!

pre 3 godine

Pogodio je virus i druge klubove, koji uredno placaju svoje zaposlene, ne duguju im po 5 plata i ne odlaze im SVI treneri mladjih kategorija u druge klubove. Lako proverljivo. Poz!

fenomen

pre 3 godine

Jel evradi ili neka druga valuta? Lire, forinte, dinari, kune, lipe. Ararat ce da vam pokaze koliko vredi citav tim. Ili Celje, svejedno.

fenomen

pre 3 godine

Kakav bre Gavric. Da valja bio bi starter. Kakvu ima statistiku? Jedan gol i pola asistencije. Takve mi imamo u Teleoptiku na kilo, i bolje. Terza bi ga dao i za pola milke da neko nudi. Jedino da proda Arapima Bena i Boacija a Gavrica poklone kao bonus. U poslednjih 40 godina imali ste par dobrih fudbalera. Djajic, Piksi, Pizon, Dejo, Jugovic. I nekoliko solidnih. Pancev, Belodedic, Mihajlovic. Nekoliko radnika tipa Najdoski, Binic, Sabanadzovic. U poslednjih 15 godina nula. Jedino sto vi mislite da su Grujic, Jovic neki fudbaleri. I kod Partizana slicno. Par dobrih tipa Moca, Mance, Prekazi, nekoliko dobrih stranaca, Moreira, Kleo, radnika, Zuka, Vest, Everton. Suma, Natko, Sadik, Asano, pa nijan od njih ne bi imao mesta ni u jednom prosecnom klubu liga 5ice. . Mozda u drogoligaskim klubovima Portugala, Turske. I mi hocemo u Evropu. Nas fudbal, Zvezda/Partizan/Srbija pa to je kao da gledas usporeni snimak. Garantujem da se bolji fudbal igra u opstinskim ligama daleko od medija i tv ekrana. Koji nas fudbaler moze da istrci zaredom tri sprinta od 50-60 metara. Uglavnom i gubimo sto su nasi fudbaleri fizicki nepripremljeni. Kad vidim Urosevica posle nekog ajd da kazemo sprinta trza glavom ko konj a zeva ko som da bi dosao do vazduha a on kao važi za bolje spremljene igrače. Da bar znaju taj fudbal pa da se to sakrije jer je lopta brza od igraca ali ne umeju da se otvore, da utrce u prazan prostor. Spavaju u ofsajdu. Pa sa 12 godina sam znao da moram da pratim protivnicku odbranu i da se izvlacim iz ofsajda. A ovi sad, misle nece sudija svirati.Sto im ja nisam kondicioni trener. U 119 minutu bi sprintali. Trcali bi mi od stana do stadiona, pa onda jedno 15 krugova na atletskoj sttazi za zagrevanje a onda sprintovi. Videcete kako ce Haland protrcavati pored nase odbrame kao pored cunjeva. Treba uzeti strance za kondicione trenere. Pa nije lud Djokovic.

pedja 71

pre 3 godine

Znate šta je najgore, ovaj dečko je veći talenat od Luke Jovića, ali Dejan će gurati Kangu, Ivanića, Sanogoa i Falćinelija. Momak vredi više nego Radonjić...
(Pošumljeni sekač iz Prislonice, 24. septembar 2020 14:22)

Voleo bih samo da mi kažeš, ti i 59 ovih što su ti dali pluseve ,koji od gore pomenutih, osim Ivanića, igra na poziciji na kojoj igra Gavrić.

Hvala.

Matrix

pre 3 godine

Haha, kakvi komentari. U kom filmi ako se igra LE cena automatski skace na 10, 15, 20m? Kog to igraca smo prodali za tolike pare? Igrali smo dve LS za redom i koji nam je najveci transfer?
(Polidor, 24. septembar 2020 14:12)

Radonjic. Marsej. 11 mil.

Krle

pre 3 godine

Pa doktor arizona je sam reko neki dan da mu je zvezdicpod hitno potrebno 5 miliona evra da bi preziveli i da ce prodati bena i degeneka,ako su ovi stvarno ponudili 4.5 mozemo slobodno da se pozdravimo sa njim zato sto je vec prodat.

srdan

pre 3 godine

Veliki talenat. Ovih 20% će biti više nego onih 4.5m.
Problem je što bi terza više volio vrapca u ruci nego goluba na grani.
Daj pare sad i odmah!

objektivno

pre 3 godine

Komentari su zaista ogledalo drustva i situacije koja je meni potpuno strana. Odakle toliki dugovi koji sada kao stalno moraju da se otplacuju pa zato nema ni igre ni buducnosti a umesto nasih igraca dovode strance kije niko kormalan nece? Ako je tako ugasite klub sa se ne mucimo vise.

Matrix

pre 3 godine

Haha, kakvi komentari. U kom filmi ako se igra LE cena automatski skace na 10, 15, 20m? Kog to igraca smo prodali za tolike pare? Igrali smo dve LS za redom i koji nam je najveci transfer?
(Polidor, 24. septembar 2020 14:12)

Radonjic... Marsej... 11 mil

fenomen

pre 3 godine

Kakav bre Gavric. Da valja bio bi starter. Kakvu ima statistiku? Jedan gol i pola asistencije. Takve mi imamo u Teleoptiku na kilo, i bolje. Terza bi ga dao i za pola milke da neko nudi. Jedino da proda Arapima Bena i Boacija a Gavrica poklone kao bonus. U poslednjih 40 godina imali ste par dobrih fudbalera. Djajic, Piksi, Pizon, Dejo, Jugovic. I nekoliko solidnih. Pancev, Belodedic, Mihajlovic. Nekoliko radnika tipa Najdoski, Binic, Sabanadzovic. U poslednjih 15 godina nula. Jedino sto vi mislite da su Grujic, Jovic neki fudbaleri. I kod Partizana slicno. Par dobrih tipa Moca, Mance, Prekazi, nekoliko dobrih stranaca, Moreira, Kleo, radnika, Zuka, Vest, Everton. Suma, Natko, Sadik, Asano, pa nijan od njih ne bi imao mesta ni u jednom prosecnom klubu liga 5ice. . Mozda u drogoligaskim klubovima Portugala, Turske. I mi hocemo u Evropu. Nas fudbal, Zvezda/Partizan/Srbija pa to je kao da gledas usporeni snimak. Garantujem da se bolji fudbal igra u opstinskim ligama daleko od medija i tv ekrana. Koji nas fudbaler moze da istrci zaredom tri sprinta od 50-60 metara. Uglavnom i gubimo sto su nasi fudbaleri fizicki nepripremljeni. Kad vidim Urosevica posle nekog ajd da kazemo sprinta trza glavom ko konj a zeva ko som da bi dosao do vazduha a on kao važi za bolje spremljene igrače. Da bar znaju taj fudbal pa da se to sakrije jer je lopta brza od igraca ali ne umeju da se otvore, da utrce u prazan prostor. Spavaju u ofsajdu. Pa sa 12 godina sam znao da moram da pratim protivnicku odbranu i da se izvlacim iz ofsajda. A ovi sad, misle nece sudija svirati.Sto im ja nisam kondicioni trener. U 119 minutu bi sprintali. Trcali bi mi od stana do stadiona, pa onda jedno 15 krugova na atletskoj sttazi za zagrevanje a onda sprintovi. Videcete kako ce Haland protrcavati pored nase odbrame kao pored cunjeva. Treba uzeti strance za kondicione trenere. Pa nije lud Djokovic.

sampion evrope 92

pre 3 godine

Dečko vredi ili će vredeti 20 i kusur milki, ali ako ga prodaju lopovi ispod 15m onda su BUDALE.
(ENDORFIN, 24. septembar 2020 14:13)

A ti si neki strucnjak za procenu vrednosti fudbalera...

miki

pre 3 godine

Ako ostane biće extra pa da napravimo dar mar u ligi uefa (ako se plasiramo) pa da ode onda za 7,8 miliona kad se afirmiše..samo tako mogu da progutam prodaju Bena..

Leko

pre 3 godine

Ako glodari kažu da Filip Stevanović vredi 15 miliona evra ili više, ne mogu ni da zamislim koliko onda vrede Gavrić i Nikolić!? Oni su barem 30% bolji igrači od njega, a čini mi se i da im je uticaj na igru ekipe mnogo značajniji. Treba ih ostaviti još sezonu-dve i prodati za mnogo veće pare. Osim ako tu nisu čista posla!? Najiskrenije verujem, da su njih dvojica dobila veću minutažu na Kipru, igrala bi naša Zvezda sinoć protiv braće u Grčkoj i siguran sam, mnogo bolje prošla od Omonije!!!

fenomen

pre 3 godine

Jel evradi ili neka druga valuta? Lire, forinte, dinari, kune, lipe. Ararat ce da vam pokaze koliko vredi citav tim. Ili Celje, svejedno.

az

pre 3 godine

Pored Nikolica Kanga je višak, kao i Ben pored Gabrića. Suvišan je i Spiridonovic, tu je Radulovic. Višak su još Boaci, Pavkov, Jovancic... Pustite klince nek igraju. Da je igrao Nikolić na Kipru mi bismo prošli.

mohikanac

pre 3 godine

Ako je tačno... ja prezadovoljan.

Gavrić je talentovan, biser...da li će postati više od toga na njemu je i klubu još više...dati mu prostor.

Malo je teže jer Katai igra na toj levoj strani koja mu više "leži" ali neka proba desno ili u sredini iza napadača.

Nisam čiko ja!

pre 3 godine

Juče Lalat izmišlja ponudu Sitija, ovi danas ponudu Rome. Znajući kako su do sad prodavali sve što su stigli, da li im bilo ko veruje?

shone

pre 3 godine

"Predomislila se Zvezda"...nece ga niko je cela istina. Nikog ne zanima da da milione na osnovu ucinka u ping pong ligi.
(lucky, 24. septembar 2020 14:07)

Da, isto kao Grujića što niko nije hteo posle polusezone u Srbiji...
Nekada je ćutanje zlato..

montoya

pre 3 godine

Najbolji tim u novijoj istoriji...lagano se setaju kroz ping pong ligu, a najbolje igrace uspeju da prodaju u Aziju, ili eventualno Arapima.Nisam strucnjak ali nesto ne stima. Ili igraci nisu dobri ili je liga namestena...mada ne verujem da je liga namestena!

pARTizan

pre 3 godine

Nudili i 25 miliona za onog Boakea, ali je Zvezda cvrsto i odlucno rekla ne, jer takav igrac nema cenu....dosta bre vise tih bajki za slaboumne

Polidor

pre 3 godine

Haha, kakvi komentari. U kom filmi ako se igra LE cena automatski skace na 10, 15, 20m? Kog to igraca smo prodali za tolike pare? Igrali smo dve LS za redom i koji nam je najveci transfer?

Urox

pre 3 godine

Haha, kakvi komentari. U kom filmi ako se igra LE cena automatski skace na 10, 15, 20m? Kog to igraca smo prodali za tolike pare? Igrali smo dve LS za redom i koji nam je najveci transfer?

Mi u te dve sezone nismo imali nijednog mladog igraca, tako da ne pije ti ta prica vodu... Nece sigurno Vujadin Savic da vredi 10 m

Pošumljeni sekač iz Prislonice

pre 3 godine

Znate šta je najgore, ovaj dečko je veći talenat od Luke Jovića, ali Dejan će gurati Kangu, Ivanića, Sanogoa i Falćinelija. Momak vredi više nego Radonjić...

Zvezda je zivot sve drugo su sitnice

pre 3 godine

Treba prodati sada Bena da se otvori mesto za Gavrica.Hvala Benu za sve ali i on ulazi polako u godine a ima po meni previsok ugovor za igre na terenu kao i Boaci koga isto treba prodati jer imamo Falcinelija i Pavkova

slaviša šmigič

pre 3 godine

Gavrič nije talenat radi se o super igraču koji pravi razliku i stvarno neznam što ste iz ekipe povukli Gavriča i Nikoliča 2.najbolja igrača zvezde iz tima kad je bilo važno dali možemo proči u ligu Šampiona verujem ,da bi ili gavrič ili Nikolič rešili utakmicu ili stvorili prostor nekom igraču,da je gurne u gol,da je ona lopta na 10 metara išla u noge Nikoliču umesto Benu golman nebi video loptu a Gavrič u ono malo vremena zamalo rešio utakmicu kad je umesto u gol otišla lopta u prečku,da je katai bio zamenjen i ostavljen prostor Gavriču celo poluvreme danas bi bili več kvalificirani za igru u evropi i borili bi se za prolaz u L.š.nadam se da Stankovič neče raditi iste greške,da neigraju 2.najbolja igrača zvezde u ovom momentu.

brb

pre 3 godine

problem je sto cz ne moze nikoga prodati preko 5 mil i to je bas cudno. Vojvodina navodno odbila 4mil za nekog mladog igraca a zvezda ovoga da proda za ovoliko. Stevanovic iz partizana isto talenat, vrijedi 10 mil, tako nesto. To je sve radi minusa u kasi, nema druge.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Srce me zabolelo kad videh,da nema Nikoliča a Gavriča stvili u zadnjih 10-15 min igre i umalo rešio utakmicu protiv Omonije stvarno šteta sa Nikoličem i Gavričem zvezda bi gotovo sigurno ušla u L.šampiona.i sad zbog ovakih kardinalnih grešaka igrači moraju da stežu kajš za platu u zvezdi.od igrača stranaca zadržati Sonoga i Kangu i sad ovog italijana koji je izgleda odličan igrač sve ostalo prodati Borjana računam kao našeg igrača neradi se o nikakvom kanadi več čistom Srbinu koji priča matetrinim jezikom.

Марко

pre 3 godine

Ово је последња добра одлука Звездиног руководства још откад су довели Марина.

Tba

pre 3 godine

'Bar je takav plan, osim u slučaju, neke astronomske ponude koja bi dobrano popunila kasu na "Marakani"'
Vic dana, svaka čast autoru teksta, nasmejao me :D

Boorraa

pre 3 godine

Klasicno cenjkanje. Kaze u slucaju astronomske ponude? Znaci 5 miliona i 25% od naredne prodaje i ode Gavric u sledecih sedam dana. Zivi bili pa videli

vlad cepes jr

pre 3 godine

Ne mogu da ne pratim domaci fudbal, al na stadion, koliko vidim, necu skoro...ni na tv-u mi mrsko da gledam. Ako se nesto ne uradi po pitanju privatizacije i formiranja neke jace lige od ove, mi smo u kanalu. Posle 3 godine evropskih takmicenja mi nemamo ni kinte, ma vazi se...Svaka cast decku, igra odlicno...

nekoizmase

pre 3 godine

Ne navijam za Zvezdu, generalno ne pratim previše domaći fudbal, ali ono što sam uspeo da vidim u vezi ovog momka je dovoljno da kažem da ako ga prodaju ispod 10 miliona i 20% od sledeće prodaje, oni nisu normalni.

Joj, sta vam radim!!!

pre 3 godine

Pogodio je virus i druge klubove, koji uredno placaju svoje zaposlene, ne duguju im po 5 plata i ne odlaze im SVI treneri mladjih kategorija u druge klubove. Lako proverljivo. Poz!

?

pre 3 godine

Nije korona pogodila finansije nego ste vi promašili transfere, dali debele ugovore za sedenje na tribini. Recite pošteno da ste vi neodgovornim poslovanjem doveli klub u tešku situaciju.

BOSS

pre 3 godine

Mi smo jedini klub na svijetu koji uspije oslabit ekipu s pojacanjima!!! To se jos nikom nije desilo i o tome ce se uciti a predavac ce biti MRKELA,covjek koji namirise dobre igrace!!!

Severnjača

pre 3 godine

Previše se u Zvezdi bave platama i transferima umesto da se pozabave igrom i kondicijom! Umesto da rezultatima i statistikom dižu cenu igračima i klubu, oni se bave sumnjivim kombinacijama sa menadžerima! Uvedite ekipu makar u LE, pobeđujte protivnike i postižite golove! Osvajajtw bodove i kao cilj postavite da prođete grupnu fazu! Tada će same da stižu veće i bolje ponude, tako rade ozbiljni klubovi! Igrači vam nemaju snage za 60 minuta a oćete dobre pare da uzmete? Trener se pogubio na Kipru, tim mu sastavljaju drugi! Upropastili ste Pavkova, Garsiju, Jirku, Melega! Poklonili ste Savića, Stojkovića, Srnića, Milića i Jovičića a brukate se sa Kanjasom, la Parom, Žanderom, Tomaneom i Kafuom!

krajisnik

pre 3 godine

Prvi pametan potez uprave.
Mada,da je uprava normalna,ovakav igrač ne bi ni bio za prodaju posle 10,15 utakmica koje je odigrao u Zvezdi,vec bi se cekalo da da maximum u Zvezdi,a potom sa velikim transferom pomogne i klubu i sebi.
U suprotnom,jel iko misli da bi u Romi bio starter uprkos talentu?
Pravac Krotone,Spal....

srdan

pre 3 godine

Veliki talenat. Ovih 20% će biti više nego onih 4.5m.
Problem je što bi terza više volio vrapca u ruci nego goluba na grani.
Daj pare sad i odmah!

pedja 71

pre 3 godine

Znate šta je najgore, ovaj dečko je veći talenat od Luke Jovića, ali Dejan će gurati Kangu, Ivanića, Sanogoa i Falćinelija. Momak vredi više nego Radonjić...
(Pošumljeni sekač iz Prislonice, 24. septembar 2020 14:22)

Voleo bih samo da mi kažeš, ti i 59 ovih što su ti dali pluseve ,koji od gore pomenutih, osim Ivanića, igra na poziciji na kojoj igra Gavrić.

Hvala.

Matrix

pre 3 godine

Haha, kakvi komentari. U kom filmi ako se igra LE cena automatski skace na 10, 15, 20m? Kog to igraca smo prodali za tolike pare? Igrali smo dve LS za redom i koji nam je najveci transfer?
(Polidor, 24. septembar 2020 14:12)

Radonjic... Marsej... 11 mil

Matrix

pre 3 godine

Haha, kakvi komentari. U kom filmi ako se igra LE cena automatski skace na 10, 15, 20m? Kog to igraca smo prodali za tolike pare? Igrali smo dve LS za redom i koji nam je najveci transfer?
(Polidor, 24. septembar 2020 14:12)

Radonjic. Marsej. 11 mil.

objektivno

pre 3 godine

Komentari su zaista ogledalo drustva i situacije koja je meni potpuno strana. Odakle toliki dugovi koji sada kao stalno moraju da se otplacuju pa zato nema ni igre ni buducnosti a umesto nasih igraca dovode strance kije niko kormalan nece? Ako je tako ugasite klub sa se ne mucimo vise.

shone

pre 3 godine

Ma, mi da prodamo igrača i za 100m opet bi doveli neki poluotpad i ne bi klub mogao da preživi....
Niko ne shvata, izgleda, gde je naš problem...

krajisnik

pre 3 godine

Polidor@
Igrali jesmo LS ,ali nam igrači nisu napredovali.
Marin sa 30 g , najbolji igrač.
Da smo imali Gavrića i Nikolića,vidio bi kako cijene igrača rastu.
Gobeljiću ,Jovančiću,kome,da raste cijena kroz LS?
U Zvezdi igraju igrači koji su dosegli svoj limit ,samim tim i vrednost.
Jedino ovi mladi igrači mogu napredovati, kao sto se i vidi

Krle

pre 3 godine

Pa doktor arizona je sam reko neki dan da mu je zvezdicpod hitno potrebno 5 miliona evra da bi preziveli i da ce prodati bena i degeneka,ako su ovi stvarno ponudili 4.5 mozemo slobodno da se pozdravimo sa njim zato sto je vec prodat.