Sreda, 23.09.2020.

20:26

Zvezda "steže kaiš" – upola manje plate čelnicima

Pandemija koronavirusa u velikoj meri odrazila se na rad u Crvenoj zvezdi na finansijskom planu.

Izvor: MS

Zvezda "steže kaiš" – upola manje plate èelnicima IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

134 Komentari

Sortiraj po:

Vladan R

pre 3 godine

Sramota šta predlažu. Što su potpisivali tolike ugovore sa igracima, ako nemaju novca za iste. Oni nisu zaslužili ni tu polovinu plate. Toliko novac su prihodovali u poslednje tri godine i sad opet nemaju sredstva za normalno funkcionisanje. Pre svega Mrkela ne da nije zaslužio ni tu polinu plate, već bi morao iz svog džepa da plaća za sve promašaje pre svega u poslednjoj godini, pa možda i dve. Naravno ne samo, on već svi oni koji su oterali npr Krsticica a doveli Kanjasa, ili umesto da produže ugovor sa Benom i forsiraju domaće igrače dovode La prevaru i slične. Da je želeo neko da dovodjenjem igrača max oslabi igrački kadar, ne bi mu uspelo, ao što ovima iz rukovodstva jeste.

Pitam samo

pre 3 godine

Pošto su tako "odlučili" zašto ne ižađu sa cifrom KOLIKO ĆE SE NA TAJ NAČIN UŠTEDETI jer sigurno da bez OZBILJNE analize nisu pravili računicu . Bilo bi POŠTENO DA NAM OBJASNE gde je "uložen i oplemenjen" novac zarađen od dve Lige šampiona .

Moje ime

pre 3 godine

Ovo smanjenje plata ili raskid ugovora je nemoguće uraditi nikako. Ukoliko igrač potpiše ugovor na pola miliona i oni mu ponude raskid ugovora svakako su dužni da mu isplate svaki evro iz tog ugovora jer nije raskinut igračevom krivicom. A dovedeni su Kanga, Katai, Falčineli sad, Benu novi ugovor skoro dat, pa onda Boaći, Garsija, Sanogo, Van La Para (mislim da je i dalje u klubu)... Svi ovi igrači stranci su apsolutno zaštićeni od strane UEFA tako da će morati sve iz ugovora da im plate hteli oni to ili ne. Sa našim igračima je već drugačije jer tu idu ucene, pretnje, FSS je doneo skoro takve propise da domaći igrači gotovo nikakva prava ni nemaju, tako da će njima možda i smanjiti. Ali baš će Kanga, Ben, Sanogo...da pristanu da im se smanji plata zbog koje su upravo i došli u Zvezdu jer su dobili mnogo više nego što su drugi nudili.

Милан

pre 3 godine

Све што је настајало и грађено после 1945.године, све фабрике, предузећа, привреда, клубови, стадиони, све је нестало и угашено, распродато, најпре у распаду СФРЈ и дешавањима 90-их, закључно са протеклих неколико година. Ово су последице, а узроке треба тражити у систему и годинама "благостања" у бившој СФРЈ. Генерације које су живеле у том периоду и памте то време полако одлазе, долазе неке нове, постављају се нови системи и како год да буде, једно је сигурно, повратка на тај протекли период неће бити. Да ли може да буде боље, да, али може и горе. У овај контекст спадају и ЈСД Партизан и СД Црвена Звезда и још поједина Спортска друштва и клубови на подручју бивше СФРЈ. То су клубови који још грчевито бране неко прошло време и нешто што је било, неке лепе тренутке и успомене, нешто чега више нема.Тако да ови резултати, ових пар учешћа у ЛШ и ЛЕ из протекле три деценије су домет који је постигнут.Да ли могу у будућем периоду да нешто постигну, између осталих СД Црвена Звезда и ЈСД Партизан, да могу, ако се уклопе у систем овог времена и актуелну друштвено-политичку климу. Традиција, историјат, успомене треба неговати, чувати и обележавати, али треба живети у садашњем времену и околностима. Живети само у сећањима и носталгији, а време лети, ту само могу избледети и нестати и те успомене и та сећања. У сваком случају, хвала Црвеној Звезди и Партизану, СФРЈ и њеном систему на неким лепим тренуцима које су нам подарили у протеклим деценијама. ...свака прича има свој наставак...

011

pre 3 godine

Dakle osetili su da će biti NAJURENI pa sada malo da prodaju maglu . Više od 100 MILIONA EVRA je prihodovano od Lige šampiona i para nema ? Pojela maca ? Zašto od 1 jula zašto ne SADA I ODMAH ?

zvonko

pre 3 godine

Samo se plašim da to smanjenje plata ne bude kao sezonska rasprodaja razne robe, kod nas. Prvo podignu cene robi za 30 - 50 % a malo posle toga za taj isti procenat spuste cene i proglase rasprodaju. U stvari je cena ostala ista. Šta je teško to isto napraviti i s platama?
Nisam siguran ali verujem da su njihove plate regulisane internim aktima i da oni sami o tome odlučuju.

Made in Serbia

pre 3 godine

Igracima su vec smanjene za 30%,doduse cini mi se samo za ona tri meseca ali mozda i 20% kasnije.Oni su proizvodjaci i ne bi trebali da pristanu jer su zbog takvih,obecanih plata i dosli u Zvezdu.Samim tim ce citav tim otici na kraju sezone,osim ovih najmladjih a tesko cete nekog privuci od dobrih igraca.Mrkeli i Terzi kao i Stankovicu neka oduzmu 90% i zivece izuzetno lepo jer nisu nista korisno uradili u poslednje vreme,pogotovo dvojac iz fotelja.Kanga ni pod razno nece pristati i ovo je najbolji nacin da ga oterate,ako ste vec nezadovoljni njegovom igrom.
(Realno, 23. septembar 2020 21:06)


Nisi u pravu. Smanjenje ili prinudni odmor po novom KU ide proizvodnji i prodaji. Uprava proizvodi utakmice, omogućava igranje jer ugovara igranje istih. Za finalni produkt igrači i trener ispunjavaju obavezu. Na primer, radnici Zastave. Kolko puta si čuo da idu kući jer im sleduje "poduža pauza"? To je normalno u svim auto-fabrikama u svetu. Pitajte Čehe i Škodu.

dragan

pre 3 godine

Nema sta tu da se prica najveci dug Zvezde je bio 31.12.2016 godine, negde oko 83 milona evra. Plate za 24 igraca, upravu i osoblje za 3 godine negde oko 30 miliona evra, plus struja, voda, odrzavanje stadiona, telefoni, gorivo za putovanja itd. Zvezda je u poslednje tri godine od ulaska u 1 LE I 2 LS zaradila oko 50 miliona evra, ali je imala 30 miliona evra rashoda na plate od 2017 do 2020, plus ona razlika do 83 milona evra, pa kad oduzmes i sve saberes dobijes na kraju 2019 godine 32 miliona evra duga. Skoro sve strance koje je dovela u poslednjih godinu dana, potpiala je ugovor na 3 godine sa njima uz godisnju platu od 400 000 evra, vecina njih su bila nepodobna....Kanjas, Tomane, Abesilijo, Van la para, Garsija, Zardel, svi su oni potpisali ugovor na 3 godine.

Dex

pre 3 godine

Sta, klub ostao bez milionskih prihoda od prodaje ulaznica za Linglong utakmice zbog pandemije? Nije nego. Odneli u figurativnim ili doslovnim dzakovima, a mi ovde citamo uvredu za ljudski um.

toto

pre 3 godine

Slazem se sa svim Zvezdinim odlukama,pa valjda oni znaju.Elem,zna li neko kako SBB vise ne skrembluje HRT za ligu sampiona ili NBA?
(ValterNBG, 23. septembar 2020 22:36)

Verovatno im je to kao neka vrsta "rata" protiv Telekoma i Arene pošto oni imaju pravo prenosa toga.

Vatra

pre 3 godine

Pa oni ni nisu tu zbog plate. Njima je plata kao sto je nama u vojsci bila plata 204 dinara 2004-te, da se smejes. Verujem da se i oni podsmevaju toj plati.

Babuni

pre 3 godine

Sve mogu da razumem ali da u ekipi imaju 10 stranaca stalno a da duguju za struju EDB u skoro 4 miliona evra I da nisu platili ni dinara vec godinama a napravili su vec 2 reprograma duga I opet ni banke nisu uplatili.....a obicnom narodu seku struju za dug od 100 evra ......

Goran

pre 3 godine

Treba sve da vas bude sramota, dve Lige sampiona, ugovor sa Gaspromom koji nimalo nije naivan, i dug koji je sa 60 dosao na 30 miliona zahvaljujuci presedniku drzave i vi sad ako ne udjete u Ligu Evrope treba opet neko da vam vraca dugove zato sto imate 100 igraca na platnom spisku? Treba dovesti u Zvezdu strucne ljude a ne amatere da dovode koga stignu, pa ako ubodu, ubodu... Ako ne ubodu, nema veze, imamo predsednika... Samo sta ce biti ako predsedniku pukne film pa kaze dosta sam vas gurao??? Smejali ste se Ilievu, zvali ga narkomanom koji nema pojma a on vam pokazao da je za vas doktor da pronadje igraca...

Miki

pre 3 godine

Jos jednu stvar zaboravih.... Secate se evandra? Ugovor zvanicno prve godine 180.000 pa druge 240.000 i trece je trebao biti 320.000 evra....
Nakon zvezde prelazi u prvu portugalsku ligu gde na je na zvanicnom sajtu stajalo za razliku od nasih novinskih izvora da covek zardjuje 6.000 evra mesecno???
Zasto bi neko otisao gde je trebao da ima30.000 evra mesecno za 6.000????

Parni valjak

pre 3 godine

Ako im se smanje zvanične plate 50%, to je verovatno po 1000eur mesečno. A ako im se smanji nezvanična plata od transfera za samo 10%, izgubiće milione.

draganO

pre 3 godine

A inace su prijavljeni na minimalac od 280 evra. Bagra lopovska. I Stankovic, kakvo razocarenje, i kao covek i strucnjak, sto bi Ilija Cvorovic rekao, za male pare si se prodao.

Rema

pre 3 godine

Ček, ček, a kako će sad, od čega će živeti? Možemo li nekako mi građani da pomognemo, npr neko kresanje plata, humanitrana akcija ili nešto slično?

Rajko

pre 3 godine

koja mrtva igra Olimp ..-Omonijaa ,,kakvu sansu za ponovan ulazak u LŠ i 20mil.€ i odmah mir u Kući
(mirche, 23. septembar 2020 21:41)Za sta Ce nam 20 mil?Kome idu te pare ?Posle tri godine i dalje nam Jovancici,Gobeljici,Milunovici igraju,navedi mi neko zvucno pojacanje a da vec nije igrao kod nas i bio prodat pa ga vratili ???Ja bi volio da ispadnemo sa se rastjera ova bagra !

Joffrey

pre 3 godine

A jel mogu gradjani Srbije poreski obveznici da znaju koji je to iznos od 50%?
Mislim ako je u pitanju drzavni klub,da bi to bilo posteno da cujemo?
Da ne bude zabune,isto mislim i za sve sportske funkcionere koji vode drzavne klubove.
Ako je plata ucitelja i lekara pa i poslanika javna,a sto ne bi bila i njihova?

KKP

pre 3 godine

Au ala se raspisali lopatari i lažni zvezdaši. Lupetanju nema kraja. Izgleda da vam deco prija što ne idete u školu već osam meseci
(Zvezda, 23. septembar 2020 21:38) a mi bar idemo u školu

MJ23

pre 3 godine

Ne kontam, gde su pare od lige šampiona? Već otišle “negde”?
(mišo, 23. septembar 2020 20:41)

Gde su otišle? Dug id 50 miliona sveden na 32. Našminkan stadion po zahtevu UEFA. Grejanje terena, renovirani terenini iznad južne tribine za mladje kategorije
(Konstatacija, 23. septembar 2020 21:35)

Grejanje terena još za vreme Toplice Spasojevića urađeno. Bolje se zapitaj zašto Zvezda ne plaća struju već godinama? Od 1980-e pratim i volim Zvezdu u dobru i u zlu, a onda dođe Zvezdan i pravi nas majmunima. Ne nasedajte viœe na ovakve laži.
Pravi a ne plaćeni navijači, ne ćutite više, neka se čuje glas...

Zoran

pre 3 godine

Mrkela I Terzić bi uzimajući u obzir kako su odradili proslogodisnji prelazni rok trebalo da rade besplatno dok ne nadoknade štetu koju su naneli Zvezdi. Stanković bi trebalo da plaća Zvezdi za pripravnicki staž. Igrači Zvezde trebaju imati primanja po ugovoru. Nisu oni krivi ništa.

Millions

pre 3 godine

Au ljudi koje su ovi parustine spalili. Dve lige sampiona, sponzori, prodaja igraca... Na kraju se nema za plate. A nacijaci cute i ne pricaju nista protiv uprave. Pevaju ljubavne pesme na tribinama, naravno dok su mogli da idu na utakmice. Odgovornosti nema a sada ce pola tima da ode zbog raskida ugovora. Ostaju samo dugovi. Gde to moze da vodi?

Joao

pre 3 godine

Terzic se ponasa kao prosecan srpski gazda. Odmah mogu da kazem da je ugovor svetinja. Igrac koji ne da da mu se smanji plata je zasticen propisima UEFE. Ali u stvarnosti nije bas tako lako, pogotovo za domace trenere i igrace. Kanga i Ben ce se naplatiti, a ovi domaci ce imati posla sa "placenim navijacima", ako ne budu poslusni.

Kute

pre 3 godine

Stanković nije dorastao da vodi ekipu Zvezde. Pod hitno raskinuti ugovor sa njim. To što misli da ima pare i da zbog toga može biti trener Zvezde je tužno, ali od nekoga ko nije pročitao ni obaveznu lektiru u životu, ne može se ni očekivati ništa bolje od ovog.

Goran Loznica

pre 3 godine

Ne kontam, gde su pare od lige šampiona? Već otišle “negde”?
(mišo, 23. septembar 2020 20:41)



Podelili bratija između sebe...

Dragce

pre 3 godine

Ali prvo odgovorni za svu štetu nanetu predhodnim transferima i takvim ugovorima da sve odrade bez primanja plata. Jel znate kako bi leteo sa posla da pravim čak i neke jeftine greške, a ovde niko ni za šta ne odgovara i dalje primaju plate i dalje prave skupe greške.

vlade

pre 3 godine

kako igraju od početka sezone to i zaslužuju, ali ako im se prepolove sada primanja, pitanje je kako će igrati u nastavku.. još gore od ovoga.. ispadalo u najavi od Celja ili Jermena..pravi nastavak cirkusa tek sledi..

Baron

pre 3 godine

Bas me zanima sta Katai sad misli o potezu njegove lepse polovine dok su jos bili u LA :))) poslala ga u Srbiju da igra za pola milke manje u Ivanjici i Novom Pazaru, e zivote

Djura

pre 3 godine

Igraci ne treba da pristanu.
Ako klub nema para onda nisu trebali da potpisuje tolike ugovore sa igracima. Krajnje je vreme da se klubovi privatizuju.
Vlasnik sigurno nece dopustiti da ga Terza i ekipa muzu za pare kao sto sada rade.
Gde je odgovornost direktora za dovodjenje igraca koji nisu zadovoljili.
Previse je toga bilo.
Retko koji stranac je zadovoljio.
Ocigledno da se radi o uzimanju provizije.
Ja sam zvezdas takoreci od rodjenja ali stvarno vise ovako ne moze.
Mora da se zna ko je vlasnik.

Drzva pod hitno treba da zavrne slavinu svima.
Bolje je da dodjemo do dna nego da se ovako mrcvarimo decenijama.
Ulazak u ligu sampiona je probudio nade da cemo finansiski da se podignemo
ali ocigledno da je ekipa na vrhu iskoritla to za svoje bogacenje.

Bolje bankrot pa sve ispocetka nego ovo mucenje.

zdravkogfl

pre 3 godine

Lepo bogami dase prepolove plate. Pitobi terzica i mrkelu kako je zvezda dosad fukcionisala u zaradama dali je zvezda placala igrace od prodaje ulaznica a znase da nije puno bilo publike na utakmicama i tu je malo zaradjivano jedino kad su igrane evropske utakmice tad se zaradilo. Ali pitam tu dvojicu kako sad da rezete platu u pola kada udje zvezda u ligu evrope tuje zarada ili mozda vec znate da Ste ispasti od cejia ili arminaca pa ako tak predvidjate onda nek vam je na cast. Samo vas pitam desu nolike pare od ucesca jednom liga evrope i dva liga sampiona tuje dosta para zaradjeno pa kako onda ovaj jadni partizan da prezivi kad od gledalaca nisu imali vajda jer nije bilo u proseku 500 gledalaca po utakmici. Stose tice zvezde onaje imala gledalaca po proseku oko 10.000 gledalaca po utakmici ovomi nije nista jasno samo se plasim da ovo ide prema losoj setuaciji pa najbojie bi bilo da vas dvojica odete sto pre iz zvezd jer toje nah bojie sto mozete da uradite da odete i da pustite bojim jiudima da vode nasu zvezdu. Pozdrav

delboy

pre 3 godine

Kako barataju transferima i Terzic i Mrkela treba da placaju Zvezdi sto su uopste tu...Deki se jos uci i za njega treba imati razumevanja...svaka skola se placa :)

MARKO 77

pre 3 godine

Kakav pokusaj sakrivanja i bežanja od odgovornosti.
Smanjenje plata-nemanje para je zbog neulaska u LŠ, a zna se ko je odgovoran.

Zvezda

pre 3 godine

Au ala se raspisali lopatari i lažni zvezdaši. Lupetanju nema kraja. Izgleda da vam deco prija što ne idete u školu već osam meseci

Konstatacija

pre 3 godine

Ne kontam, gde su pare od lige šampiona? Već otišle “negde”?
(mišo, 23. septembar 2020 20:41)

Gde su otišle? Dug id 50 miliona sveden na 32. Našminkan stadion po zahtevu UEFA. Grejanje terena, renovirani terenini iznad južne tribine za mladje kategorije

sin lovca na medvede

pre 3 godine

Privatni klub sa drzavim parama, kao i blizanac sa druge strane brda.
Koliko.novih skola, vrtica, domova penzionera su pojeli blizanci, propalog
Srpskog fudbala.

X

pre 3 godine

Majko mila kakvi idioti. Dvije godine LS, prodate sezonske, karta pojedinacna 100€, obezbjedjeni sponzori. Dug nije vracen, potroseni milioni koje je Mrkela stucao na LaPare, Kanjase, Kafua itd i sad ajd ove sto su tu da smanjimo za 50%,super biznis ideja!
(Momir, 23. septembar 2020 20:43)

Ti stavrno veruješ da su ti igrači plaćeni toliko?

Millennium

pre 3 godine

Nije korona nego vaš javašluk, nesposobnost i sumnjiva poslovanja. Sram vas bilo. Umesto što stežete kaiš bolje da se kupite iz Zvezde da vas naše oči više ne vide.

realno

pre 3 godine

pa napisite koliko je to 50% od terziceve mrkeline i stankoviceve plate to moze da bude 50 ili 5000 evra i da li onda ima smisla ucenjivati igace ako oni imaju vece plate od igraca

Realno

pre 3 godine

Igracima su vec smanjene za 30%,doduse cini mi se samo za ona tri meseca ali mozda i 20% kasnije.Oni su proizvodjaci i ne bi trebali da pristanu jer su zbog takvih,obecanih plata i dosli u Zvezdu.Samim tim ce citav tim otici na kraju sezone,osim ovih najmladjih a tesko cete nekog privuci od dobrih igraca.Mrkeli i Terzi kao i Stankovicu neka oduzmu 90% i zivece izuzetno lepo jer nisu nista korisno uradili u poslednje vreme,pogotovo dvojac iz fotelja.Kanga ni pod razno nece pristati i ovo je najbolji nacin da ga oterate,ako ste vec nezadovoljni njegovom igrom.

Dragan Zorin

pre 3 godine

Dakle, Terzic je ovih dana saznao da postoji Covid 19 koja hara svetom i drzi stadione zatvorenim. A zatim i da ulazak u Ligu sampiona, a samim tim ni pare koje to donosi, nisu sigurne. Sto mu je mec protiv Omorike i dokazao. Kada je sabrao te dve ne-ve-ro-vat-ne cinjenice shvatio je da nema para za plate fudbalerima! Evo, sve do sada mi nije bilo jasno zasto ga Zvezdasi zovu MADJIJA:)))

Српска Спарта

pre 3 godine

Prodajete sve sta je pokazalo bilo kakav kvalitet! Zasto je Marko Marin prodan? Momak koji je vodio igru Zvezde prodan je za smijesne pare. Ugledajte se na Dinamo sta se tice prodaje igraca.
Vi ne gradite tim nego svoje vile.

Fox Mulder

pre 3 godine

Kao da se ugovori mogu raskidati tek tako kako im se ćefne. Mada, razumem, ovoj tupavoj raji možeš svaku glupost da poturiš u sve će poverovati.
Evo, zamislite da je Barsa rekla Suarezu: "Slušaj, Kuman ne računa na tebe, mi ćemo ti plaćati 100.000 evra mesečno ili raskidamo ugovor." Ili da je Minesota rekla Pekoviću: "Čuj, ti ne igraš često, više si povređen, evo dajemo ti veteranski minimalac ili raskidamo ugovor."
Ali, normalno, pošto ovde nema nikakve odgovornosti, niti se kažnjava kršenje zakona od strane bogatih i stranački jakih, tako da i ova budalaština može da prođe kod nas, ali kad ih budu tužili evropskim sudovima, e, tu neće biti da je sudija u stranci, pa da se slučaj ubaci u fioku na neodređeno...

mr čović i dr terzić

pre 3 godine

Da, baš verujem da su pošli od sebe. Terzić, ej ! :)

Verovatno će pristati ovi mladići koji su ponikli tu i ovi manje plaćeni. Oni nabeđeni teško da će pristati.

nije mi jasno

pre 3 godine

Posle ulaska u ls 2x Terzic se rasipao I davao premije i doveo Boacija za 2.5 miliona , sad kakvi su ovo potezi sta sad znaci ovo da ce raskidati sa igracima koji su prvotimci? najbolji igraci?

ŠOKI P. F. C. PRIJEDOR

pre 3 godine

Aj sad recite da ga podržavate.
Nisu sporne dvije LŠ i LE, za koje su zaslužni isključivo igrači, Milojević i doza sreće, već je sporno to što pravi debilima armiju navijača.

nikola1989

pre 3 godine

Nisu više ni zasluzili od polovine onog što su dosad primali (ako su uopšte i primili), kako igraju i to im je previše. A Stanković bi, obzirom da se uči na nama, trebao da radi za dz.

sirovina

pre 3 godine

nije mi jasno samo kako to misle da izvedu u koliko igrač ne pristane jer nema raskida ugovora na štetu igrač dakle moraju mu celi iznosi platiti

bajro enimal

pre 3 godine

Kako to sad? zar nemamo bankomat I onaj nam daje ogromne novce (od Lige sampiona tacnije) nije mi jasno...
(Deki, 23. septembar 2020 20:41)

bilo nekad...dosli ameri i zavrnuli slavinu...nema vise bankomata...

Jones

pre 3 godine

Mrkela dobija platu za ovo sto radi? Fudbaleri ce odbiti ovaj predlog, ako malo mozga imaju. Pa nek ljudi iz uprave razmisle o svojim potezima, poput deljenja onih bonusa koji nisu bili obavezni i povecavanja ugovora onima koji te pare nigde drugde ne mogu da dobiju.

sofronije

pre 3 godine

Dakle, meni poslodavac ponudi platu hiljadu evra, ja potpisem ugovor kojim mi garantuju da za ispunjavanje svojih radnih obaveza dobijam tih hiljadu evra... A onda mi isti taj poslodavac ponudi smanjenje plate na 500e a ako ne zelim ponude mi raskid ugovora, pa cekaj, zasto bih ja pristao na raskid ugovora? Ja svoje obaveze ispunjavam neka ispune i oni svoje... Ako mi daju otkaz, duzni su da mi isplate ugovorene plate s obzirom da sam ja svoje radne obaveze ispunjavao, ako trener naprasno "proceni" da nisam dovoljno dobar za prvi tim i prebaci me da treniram sa omladincima, pa OK, i dalje su duzni da mi daju moje plate jer i dalje ispunjavam radne zadatke postavljene od strane poslodavca... N eodnosi se ovo samo na fudbal i samo na Zvezdu, nego mi je cela logika nenormalna... To je moglo tako u omrazenom komunizmu ali hteli ste kapitalizam sad uzivajte u njemu... Ne moze kapitalizam samo dok se vama dzepovi pune, moras malo da istrpis i krizu...

Sims

pre 3 godine

Sve nesto se Plašim da ce Knaga i ivaj Italijan koji su tek stigli potpisali unosne ugovore da pristanu na Pola pa i Katai isto,čemu to kada su dovodjeni isto je bila Pandemija!

Ivan

pre 3 godine

Na stranu razne standardne mucke, ali Zvezda nije napravila ozbiljan izlazni transfer od Grujica. Ogroman igracki kadar sa ozbiljnim platama brzo potrosi pare od LS. Na sve to dodas La Pare, Garsije i ostale junake i tu smo gde smo.

Momir

pre 3 godine

Majko mila kakvi idioti. Dvije godine LS, prodate sezonske, karta pojedinacna 100€, obezbjedjeni sponzori. Dug nije vracen, potroseni milioni koje je Mrkela stucao na LaPare, Kanjase, Kafua itd i sad ajd ove sto su tu da smanjimo za 50%,super biznis ideja!

sirovina

pre 3 godine

emoji mandovi ja kad sam vam govorio da je terza potrošio 100 miliona EUR za tri sezone Vi mi niste verovali. računajte tri sezone od gasproma 21 milion EUR plus dve lš po 20 miliona EUR To je 40 miliona EUR plus Liga Evrope 10 miliona EUR i plus oko 20 Marakana sa prosečnom popunjenost ću oko 40.000 ljudi puta prosečna ulaznica od 20 EUR = cca 100me

Momir

pre 3 godine

Majko mila kakvi idioti. Dvije godine LS, prodate sezonske, karta pojedinacna 100€, obezbjedjeni sponzori. Dug nije vracen, potroseni milioni koje je Mrkela stucao na LaPare, Kanjase, Kafua itd i sad ajd ove sto su tu da smanjimo za 50%,super biznis ideja!

sofronije

pre 3 godine

Dakle, meni poslodavac ponudi platu hiljadu evra, ja potpisem ugovor kojim mi garantuju da za ispunjavanje svojih radnih obaveza dobijam tih hiljadu evra... A onda mi isti taj poslodavac ponudi smanjenje plate na 500e a ako ne zelim ponude mi raskid ugovora, pa cekaj, zasto bih ja pristao na raskid ugovora? Ja svoje obaveze ispunjavam neka ispune i oni svoje... Ako mi daju otkaz, duzni su da mi isplate ugovorene plate s obzirom da sam ja svoje radne obaveze ispunjavao, ako trener naprasno "proceni" da nisam dovoljno dobar za prvi tim i prebaci me da treniram sa omladincima, pa OK, i dalje su duzni da mi daju moje plate jer i dalje ispunjavam radne zadatke postavljene od strane poslodavca... N eodnosi se ovo samo na fudbal i samo na Zvezdu, nego mi je cela logika nenormalna... To je moglo tako u omrazenom komunizmu ali hteli ste kapitalizam sad uzivajte u njemu... Ne moze kapitalizam samo dok se vama dzepovi pune, moras malo da istrpis i krizu...

Sims

pre 3 godine

Sve nesto se Plašim da ce Knaga i ivaj Italijan koji su tek stigli potpisali unosne ugovore da pristanu na Pola pa i Katai isto,čemu to kada su dovodjeni isto je bila Pandemija!

MJ23

pre 3 godine

Ne kontam, gde su pare od lige šampiona? Već otišle “negde”?
(mišo, 23. septembar 2020 20:41)

Gde su otišle? Dug id 50 miliona sveden na 32. Našminkan stadion po zahtevu UEFA. Grejanje terena, renovirani terenini iznad južne tribine za mladje kategorije
(Konstatacija, 23. septembar 2020 21:35)

Grejanje terena još za vreme Toplice Spasojevića urađeno. Bolje se zapitaj zašto Zvezda ne plaća struju već godinama? Od 1980-e pratim i volim Zvezdu u dobru i u zlu, a onda dođe Zvezdan i pravi nas majmunima. Ne nasedajte viœe na ovakve laži.
Pravi a ne plaćeni navijači, ne ćutite više, neka se čuje glas...

Baron

pre 3 godine

Bas me zanima sta Katai sad misli o potezu njegove lepse polovine dok su jos bili u LA :))) poslala ga u Srbiju da igra za pola milke manje u Ivanjici i Novom Pazaru, e zivote

Zoran

pre 3 godine

Mrkela I Terzić bi uzimajući u obzir kako su odradili proslogodisnji prelazni rok trebalo da rade besplatno dok ne nadoknade štetu koju su naneli Zvezdi. Stanković bi trebalo da plaća Zvezdi za pripravnicki staž. Igrači Zvezde trebaju imati primanja po ugovoru. Nisu oni krivi ništa.

sirovina

pre 3 godine

nije mi jasno samo kako to misle da izvedu u koliko igrač ne pristane jer nema raskida ugovora na štetu igrač dakle moraju mu celi iznosi platiti

nije mi jasno

pre 3 godine

Posle ulaska u ls 2x Terzic se rasipao I davao premije i doveo Boacija za 2.5 miliona , sad kakvi su ovo potezi sta sad znaci ovo da ce raskidati sa igracima koji su prvotimci? najbolji igraci?

Joao

pre 3 godine

Terzic se ponasa kao prosecan srpski gazda. Odmah mogu da kazem da je ugovor svetinja. Igrac koji ne da da mu se smanji plata je zasticen propisima UEFE. Ali u stvarnosti nije bas tako lako, pogotovo za domace trenere i igrace. Kanga i Ben ce se naplatiti, a ovi domaci ce imati posla sa "placenim navijacima", ako ne budu poslusni.

Ivan

pre 3 godine

Na stranu razne standardne mucke, ali Zvezda nije napravila ozbiljan izlazni transfer od Grujica. Ogroman igracki kadar sa ozbiljnim platama brzo potrosi pare od LS. Na sve to dodas La Pare, Garsije i ostale junake i tu smo gde smo.

ŠOKI P. F. C. PRIJEDOR

pre 3 godine

Aj sad recite da ga podržavate.
Nisu sporne dvije LŠ i LE, za koje su zaslužni isključivo igrači, Milojević i doza sreće, već je sporno to što pravi debilima armiju navijača.

nikola1989

pre 3 godine

Nisu više ni zasluzili od polovine onog što su dosad primali (ako su uopšte i primili), kako igraju i to im je previše. A Stanković bi, obzirom da se uči na nama, trebao da radi za dz.

Jones

pre 3 godine

Mrkela dobija platu za ovo sto radi? Fudbaleri ce odbiti ovaj predlog, ako malo mozga imaju. Pa nek ljudi iz uprave razmisle o svojim potezima, poput deljenja onih bonusa koji nisu bili obavezni i povecavanja ugovora onima koji te pare nigde drugde ne mogu da dobiju.

sirovina

pre 3 godine

emoji mandovi ja kad sam vam govorio da je terza potrošio 100 miliona EUR za tri sezone Vi mi niste verovali. računajte tri sezone od gasproma 21 milion EUR plus dve lš po 20 miliona EUR To je 40 miliona EUR plus Liga Evrope 10 miliona EUR i plus oko 20 Marakana sa prosečnom popunjenost ću oko 40.000 ljudi puta prosečna ulaznica od 20 EUR = cca 100me

Joffrey

pre 3 godine

A jel mogu gradjani Srbije poreski obveznici da znaju koji je to iznos od 50%?
Mislim ako je u pitanju drzavni klub,da bi to bilo posteno da cujemo?
Da ne bude zabune,isto mislim i za sve sportske funkcionere koji vode drzavne klubove.
Ako je plata ucitelja i lekara pa i poslanika javna,a sto ne bi bila i njihova?

Millions

pre 3 godine

Au ljudi koje su ovi parustine spalili. Dve lige sampiona, sponzori, prodaja igraca... Na kraju se nema za plate. A nacijaci cute i ne pricaju nista protiv uprave. Pevaju ljubavne pesme na tribinama, naravno dok su mogli da idu na utakmice. Odgovornosti nema a sada ce pola tima da ode zbog raskida ugovora. Ostaju samo dugovi. Gde to moze da vodi?

Dragce

pre 3 godine

Ali prvo odgovorni za svu štetu nanetu predhodnim transferima i takvim ugovorima da sve odrade bez primanja plata. Jel znate kako bi leteo sa posla da pravim čak i neke jeftine greške, a ovde niko ni za šta ne odgovara i dalje primaju plate i dalje prave skupe greške.

Fox Mulder

pre 3 godine

Kao da se ugovori mogu raskidati tek tako kako im se ćefne. Mada, razumem, ovoj tupavoj raji možeš svaku glupost da poturiš u sve će poverovati.
Evo, zamislite da je Barsa rekla Suarezu: "Slušaj, Kuman ne računa na tebe, mi ćemo ti plaćati 100.000 evra mesečno ili raskidamo ugovor." Ili da je Minesota rekla Pekoviću: "Čuj, ti ne igraš često, više si povređen, evo dajemo ti veteranski minimalac ili raskidamo ugovor."
Ali, normalno, pošto ovde nema nikakve odgovornosti, niti se kažnjava kršenje zakona od strane bogatih i stranački jakih, tako da i ova budalaština može da prođe kod nas, ali kad ih budu tužili evropskim sudovima, e, tu neće biti da je sudija u stranci, pa da se slučaj ubaci u fioku na neodređeno...

MARKO 77

pre 3 godine

Kakav pokusaj sakrivanja i bežanja od odgovornosti.
Smanjenje plata-nemanje para je zbog neulaska u LŠ, a zna se ko je odgovoran.

Goran Loznica

pre 3 godine

Ne kontam, gde su pare od lige šampiona? Već otišle “negde”?
(mišo, 23. septembar 2020 20:41)



Podelili bratija između sebe...

Miki

pre 3 godine

Jos jednu stvar zaboravih.... Secate se evandra? Ugovor zvanicno prve godine 180.000 pa druge 240.000 i trece je trebao biti 320.000 evra....
Nakon zvezde prelazi u prvu portugalsku ligu gde na je na zvanicnom sajtu stajalo za razliku od nasih novinskih izvora da covek zardjuje 6.000 evra mesecno???
Zasto bi neko otisao gde je trebao da ima30.000 evra mesecno za 6.000????

Kute

pre 3 godine

Stanković nije dorastao da vodi ekipu Zvezde. Pod hitno raskinuti ugovor sa njim. To što misli da ima pare i da zbog toga može biti trener Zvezde je tužno, ali od nekoga ko nije pročitao ni obaveznu lektiru u životu, ne može se ni očekivati ništa bolje od ovog.

Millennium

pre 3 godine

Nije korona nego vaš javašluk, nesposobnost i sumnjiva poslovanja. Sram vas bilo. Umesto što stežete kaiš bolje da se kupite iz Zvezde da vas naše oči više ne vide.

Realno

pre 3 godine

Igracima su vec smanjene za 30%,doduse cini mi se samo za ona tri meseca ali mozda i 20% kasnije.Oni su proizvodjaci i ne bi trebali da pristanu jer su zbog takvih,obecanih plata i dosli u Zvezdu.Samim tim ce citav tim otici na kraju sezone,osim ovih najmladjih a tesko cete nekog privuci od dobrih igraca.Mrkeli i Terzi kao i Stankovicu neka oduzmu 90% i zivece izuzetno lepo jer nisu nista korisno uradili u poslednje vreme,pogotovo dvojac iz fotelja.Kanga ni pod razno nece pristati i ovo je najbolji nacin da ga oterate,ako ste vec nezadovoljni njegovom igrom.

Dragan Zorin

pre 3 godine

Dakle, Terzic je ovih dana saznao da postoji Covid 19 koja hara svetom i drzi stadione zatvorenim. A zatim i da ulazak u Ligu sampiona, a samim tim ni pare koje to donosi, nisu sigurne. Sto mu je mec protiv Omorike i dokazao. Kada je sabrao te dve ne-ve-ro-vat-ne cinjenice shvatio je da nema para za plate fudbalerima! Evo, sve do sada mi nije bilo jasno zasto ga Zvezdasi zovu MADJIJA:)))

Rajko

pre 3 godine

koja mrtva igra Olimp ..-Omonijaa ,,kakvu sansu za ponovan ulazak u LŠ i 20mil.€ i odmah mir u Kući
(mirche, 23. septembar 2020 21:41)Za sta Ce nam 20 mil?Kome idu te pare ?Posle tri godine i dalje nam Jovancici,Gobeljici,Milunovici igraju,navedi mi neko zvucno pojacanje a da vec nije igrao kod nas i bio prodat pa ga vratili ???Ja bi volio da ispadnemo sa se rastjera ova bagra !

vlade

pre 3 godine

kako igraju od početka sezone to i zaslužuju, ali ako im se prepolove sada primanja, pitanje je kako će igrati u nastavku.. još gore od ovoga.. ispadalo u najavi od Celja ili Jermena..pravi nastavak cirkusa tek sledi..

sin lovca na medvede

pre 3 godine

Privatni klub sa drzavim parama, kao i blizanac sa druge strane brda.
Koliko.novih skola, vrtica, domova penzionera su pojeli blizanci, propalog
Srpskog fudbala.

Djura

pre 3 godine

Igraci ne treba da pristanu.
Ako klub nema para onda nisu trebali da potpisuje tolike ugovore sa igracima. Krajnje je vreme da se klubovi privatizuju.
Vlasnik sigurno nece dopustiti da ga Terza i ekipa muzu za pare kao sto sada rade.
Gde je odgovornost direktora za dovodjenje igraca koji nisu zadovoljili.
Previse je toga bilo.
Retko koji stranac je zadovoljio.
Ocigledno da se radi o uzimanju provizije.
Ja sam zvezdas takoreci od rodjenja ali stvarno vise ovako ne moze.
Mora da se zna ko je vlasnik.

Drzva pod hitno treba da zavrne slavinu svima.
Bolje je da dodjemo do dna nego da se ovako mrcvarimo decenijama.
Ulazak u ligu sampiona je probudio nade da cemo finansiski da se podignemo
ali ocigledno da je ekipa na vrhu iskoritla to za svoje bogacenje.

Bolje bankrot pa sve ispocetka nego ovo mucenje.

Српска Спарта

pre 3 godine

Prodajete sve sta je pokazalo bilo kakav kvalitet! Zasto je Marko Marin prodan? Momak koji je vodio igru Zvezde prodan je za smijesne pare. Ugledajte se na Dinamo sta se tice prodaje igraca.
Vi ne gradite tim nego svoje vile.

Rema

pre 3 godine

Ček, ček, a kako će sad, od čega će živeti? Možemo li nekako mi građani da pomognemo, npr neko kresanje plata, humanitrana akcija ili nešto slično?

bajro enimal

pre 3 godine

Kako to sad? zar nemamo bankomat I onaj nam daje ogromne novce (od Lige sampiona tacnije) nije mi jasno...
(Deki, 23. septembar 2020 20:41)

bilo nekad...dosli ameri i zavrnuli slavinu...nema vise bankomata...

delboy

pre 3 godine

Kako barataju transferima i Terzic i Mrkela treba da placaju Zvezdi sto su uopste tu...Deki se jos uci i za njega treba imati razumevanja...svaka skola se placa :)

realno

pre 3 godine

pa napisite koliko je to 50% od terziceve mrkeline i stankoviceve plate to moze da bude 50 ili 5000 evra i da li onda ima smisla ucenjivati igace ako oni imaju vece plate od igraca

KKP

pre 3 godine

Au ala se raspisali lopatari i lažni zvezdaši. Lupetanju nema kraja. Izgleda da vam deco prija što ne idete u školu već osam meseci
(Zvezda, 23. septembar 2020 21:38) a mi bar idemo u školu

mr čović i dr terzić

pre 3 godine

Da, baš verujem da su pošli od sebe. Terzić, ej ! :)

Verovatno će pristati ovi mladići koji su ponikli tu i ovi manje plaćeni. Oni nabeđeni teško da će pristati.

Moje ime

pre 3 godine

Ovo smanjenje plata ili raskid ugovora je nemoguće uraditi nikako. Ukoliko igrač potpiše ugovor na pola miliona i oni mu ponude raskid ugovora svakako su dužni da mu isplate svaki evro iz tog ugovora jer nije raskinut igračevom krivicom. A dovedeni su Kanga, Katai, Falčineli sad, Benu novi ugovor skoro dat, pa onda Boaći, Garsija, Sanogo, Van La Para (mislim da je i dalje u klubu)... Svi ovi igrači stranci su apsolutno zaštićeni od strane UEFA tako da će morati sve iz ugovora da im plate hteli oni to ili ne. Sa našim igračima je već drugačije jer tu idu ucene, pretnje, FSS je doneo skoro takve propise da domaći igrači gotovo nikakva prava ni nemaju, tako da će njima možda i smanjiti. Ali baš će Kanga, Ben, Sanogo...da pristanu da im se smanji plata zbog koje su upravo i došli u Zvezdu jer su dobili mnogo više nego što su drugi nudili.

Babuni

pre 3 godine

Sve mogu da razumem ali da u ekipi imaju 10 stranaca stalno a da duguju za struju EDB u skoro 4 miliona evra I da nisu platili ni dinara vec godinama a napravili su vec 2 reprograma duga I opet ni banke nisu uplatili.....a obicnom narodu seku struju za dug od 100 evra ......

011

pre 3 godine

Dakle osetili su da će biti NAJURENI pa sada malo da prodaju maglu . Više od 100 MILIONA EVRA je prihodovano od Lige šampiona i para nema ? Pojela maca ? Zašto od 1 jula zašto ne SADA I ODMAH ?

X

pre 3 godine

Majko mila kakvi idioti. Dvije godine LS, prodate sezonske, karta pojedinacna 100€, obezbjedjeni sponzori. Dug nije vracen, potroseni milioni koje je Mrkela stucao na LaPare, Kanjase, Kafua itd i sad ajd ove sto su tu da smanjimo za 50%,super biznis ideja!
(Momir, 23. septembar 2020 20:43)

Ti stavrno veruješ da su ti igrači plaćeni toliko?

Dex

pre 3 godine

Sta, klub ostao bez milionskih prihoda od prodaje ulaznica za Linglong utakmice zbog pandemije? Nije nego. Odneli u figurativnim ili doslovnim dzakovima, a mi ovde citamo uvredu za ljudski um.

draganO

pre 3 godine

A inace su prijavljeni na minimalac od 280 evra. Bagra lopovska. I Stankovic, kakvo razocarenje, i kao covek i strucnjak, sto bi Ilija Cvorovic rekao, za male pare si se prodao.

Goran

pre 3 godine

Treba sve da vas bude sramota, dve Lige sampiona, ugovor sa Gaspromom koji nimalo nije naivan, i dug koji je sa 60 dosao na 30 miliona zahvaljujuci presedniku drzave i vi sad ako ne udjete u Ligu Evrope treba opet neko da vam vraca dugove zato sto imate 100 igraca na platnom spisku? Treba dovesti u Zvezdu strucne ljude a ne amatere da dovode koga stignu, pa ako ubodu, ubodu... Ako ne ubodu, nema veze, imamo predsednika... Samo sta ce biti ako predsedniku pukne film pa kaze dosta sam vas gurao??? Smejali ste se Ilievu, zvali ga narkomanom koji nema pojma a on vam pokazao da je za vas doktor da pronadje igraca...

Vatra

pre 3 godine

Pa oni ni nisu tu zbog plate. Njima je plata kao sto je nama u vojsci bila plata 204 dinara 2004-te, da se smejes. Verujem da se i oni podsmevaju toj plati.

Pitam samo

pre 3 godine

Pošto su tako "odlučili" zašto ne ižađu sa cifrom KOLIKO ĆE SE NA TAJ NAČIN UŠTEDETI jer sigurno da bez OZBILJNE analize nisu pravili računicu . Bilo bi POŠTENO DA NAM OBJASNE gde je "uložen i oplemenjen" novac zarađen od dve Lige šampiona .

zdravkogfl

pre 3 godine

Lepo bogami dase prepolove plate. Pitobi terzica i mrkelu kako je zvezda dosad fukcionisala u zaradama dali je zvezda placala igrace od prodaje ulaznica a znase da nije puno bilo publike na utakmicama i tu je malo zaradjivano jedino kad su igrane evropske utakmice tad se zaradilo. Ali pitam tu dvojicu kako sad da rezete platu u pola kada udje zvezda u ligu evrope tuje zarada ili mozda vec znate da Ste ispasti od cejia ili arminaca pa ako tak predvidjate onda nek vam je na cast. Samo vas pitam desu nolike pare od ucesca jednom liga evrope i dva liga sampiona tuje dosta para zaradjeno pa kako onda ovaj jadni partizan da prezivi kad od gledalaca nisu imali vajda jer nije bilo u proseku 500 gledalaca po utakmici. Stose tice zvezde onaje imala gledalaca po proseku oko 10.000 gledalaca po utakmici ovomi nije nista jasno samo se plasim da ovo ide prema losoj setuaciji pa najbojie bi bilo da vas dvojica odete sto pre iz zvezd jer toje nah bojie sto mozete da uradite da odete i da pustite bojim jiudima da vode nasu zvezdu. Pozdrav

zvonko

pre 3 godine

Samo se plašim da to smanjenje plata ne bude kao sezonska rasprodaja razne robe, kod nas. Prvo podignu cene robi za 30 - 50 % a malo posle toga za taj isti procenat spuste cene i proglase rasprodaju. U stvari je cena ostala ista. Šta je teško to isto napraviti i s platama?
Nisam siguran ali verujem da su njihove plate regulisane internim aktima i da oni sami o tome odlučuju.

Милан

pre 3 godine

Све што је настајало и грађено после 1945.године, све фабрике, предузећа, привреда, клубови, стадиони, све је нестало и угашено, распродато, најпре у распаду СФРЈ и дешавањима 90-их, закључно са протеклих неколико година. Ово су последице, а узроке треба тражити у систему и годинама "благостања" у бившој СФРЈ. Генерације које су живеле у том периоду и памте то време полако одлазе, долазе неке нове, постављају се нови системи и како год да буде, једно је сигурно, повратка на тај протекли период неће бити. Да ли може да буде боље, да, али може и горе. У овај контекст спадају и ЈСД Партизан и СД Црвена Звезда и још поједина Спортска друштва и клубови на подручју бивше СФРЈ. То су клубови који још грчевито бране неко прошло време и нешто што је било, неке лепе тренутке и успомене, нешто чега више нема.Тако да ови резултати, ових пар учешћа у ЛШ и ЛЕ из протекле три деценије су домет који је постигнут.Да ли могу у будућем периоду да нешто постигну, између осталих СД Црвена Звезда и ЈСД Партизан, да могу, ако се уклопе у систем овог времена и актуелну друштвено-политичку климу. Традиција, историјат, успомене треба неговати, чувати и обележавати, али треба живети у садашњем времену и околностима. Живети само у сећањима и носталгији, а време лети, ту само могу избледети и нестати и те успомене и та сећања. У сваком случају, хвала Црвеној Звезди и Партизану, СФРЈ и њеном систему на неким лепим тренуцима које су нам подарили у протеклим деценијама. ...свака прича има свој наставак...

toto

pre 3 godine

Slazem se sa svim Zvezdinim odlukama,pa valjda oni znaju.Elem,zna li neko kako SBB vise ne skrembluje HRT za ligu sampiona ili NBA?
(ValterNBG, 23. septembar 2020 22:36)

Verovatno im je to kao neka vrsta "rata" protiv Telekoma i Arene pošto oni imaju pravo prenosa toga.

Parni valjak

pre 3 godine

Ako im se smanje zvanične plate 50%, to je verovatno po 1000eur mesečno. A ako im se smanji nezvanična plata od transfera za samo 10%, izgubiće milione.

dragan

pre 3 godine

Nema sta tu da se prica najveci dug Zvezde je bio 31.12.2016 godine, negde oko 83 milona evra. Plate za 24 igraca, upravu i osoblje za 3 godine negde oko 30 miliona evra, plus struja, voda, odrzavanje stadiona, telefoni, gorivo za putovanja itd. Zvezda je u poslednje tri godine od ulaska u 1 LE I 2 LS zaradila oko 50 miliona evra, ali je imala 30 miliona evra rashoda na plate od 2017 do 2020, plus ona razlika do 83 milona evra, pa kad oduzmes i sve saberes dobijes na kraju 2019 godine 32 miliona evra duga. Skoro sve strance koje je dovela u poslednjih godinu dana, potpiala je ugovor na 3 godine sa njima uz godisnju platu od 400 000 evra, vecina njih su bila nepodobna....Kanjas, Tomane, Abesilijo, Van la para, Garsija, Zardel, svi su oni potpisali ugovor na 3 godine.

Zvezda

pre 3 godine

Au ala se raspisali lopatari i lažni zvezdaši. Lupetanju nema kraja. Izgleda da vam deco prija što ne idete u školu već osam meseci

Konstatacija

pre 3 godine

Ne kontam, gde su pare od lige šampiona? Već otišle “negde”?
(mišo, 23. septembar 2020 20:41)

Gde su otišle? Dug id 50 miliona sveden na 32. Našminkan stadion po zahtevu UEFA. Grejanje terena, renovirani terenini iznad južne tribine za mladje kategorije

Vladan R

pre 3 godine

Sramota šta predlažu. Što su potpisivali tolike ugovore sa igracima, ako nemaju novca za iste. Oni nisu zaslužili ni tu polovinu plate. Toliko novac su prihodovali u poslednje tri godine i sad opet nemaju sredstva za normalno funkcionisanje. Pre svega Mrkela ne da nije zaslužio ni tu polinu plate, već bi morao iz svog džepa da plaća za sve promašaje pre svega u poslednjoj godini, pa možda i dve. Naravno ne samo, on već svi oni koji su oterali npr Krsticica a doveli Kanjasa, ili umesto da produže ugovor sa Benom i forsiraju domaće igrače dovode La prevaru i slične. Da je želeo neko da dovodjenjem igrača max oslabi igrački kadar, ne bi mu uspelo, ao što ovima iz rukovodstva jeste.

Made in Serbia

pre 3 godine

Igracima su vec smanjene za 30%,doduse cini mi se samo za ona tri meseca ali mozda i 20% kasnije.Oni su proizvodjaci i ne bi trebali da pristanu jer su zbog takvih,obecanih plata i dosli u Zvezdu.Samim tim ce citav tim otici na kraju sezone,osim ovih najmladjih a tesko cete nekog privuci od dobrih igraca.Mrkeli i Terzi kao i Stankovicu neka oduzmu 90% i zivece izuzetno lepo jer nisu nista korisno uradili u poslednje vreme,pogotovo dvojac iz fotelja.Kanga ni pod razno nece pristati i ovo je najbolji nacin da ga oterate,ako ste vec nezadovoljni njegovom igrom.
(Realno, 23. septembar 2020 21:06)


Nisi u pravu. Smanjenje ili prinudni odmor po novom KU ide proizvodnji i prodaji. Uprava proizvodi utakmice, omogućava igranje jer ugovara igranje istih. Za finalni produkt igrači i trener ispunjavaju obavezu. Na primer, radnici Zastave. Kolko puta si čuo da idu kući jer im sleduje "poduža pauza"? To je normalno u svim auto-fabrikama u svetu. Pitajte Čehe i Škodu.

Konstatacija

pre 3 godine

Ne kontam, gde su pare od lige šampiona? Već otišle “negde”?
(mišo, 23. septembar 2020 20:41)

Gde su otišle? Dug id 50 miliona sveden na 32. Našminkan stadion po zahtevu UEFA. Grejanje terena, renovirani terenini iznad južne tribine za mladje kategorije

Zvezda

pre 3 godine

Au ala se raspisali lopatari i lažni zvezdaši. Lupetanju nema kraja. Izgleda da vam deco prija što ne idete u školu već osam meseci

KKP

pre 3 godine

Au ala se raspisali lopatari i lažni zvezdaši. Lupetanju nema kraja. Izgleda da vam deco prija što ne idete u školu već osam meseci
(Zvezda, 23. septembar 2020 21:38) a mi bar idemo u školu

sofronije

pre 3 godine

Dakle, meni poslodavac ponudi platu hiljadu evra, ja potpisem ugovor kojim mi garantuju da za ispunjavanje svojih radnih obaveza dobijam tih hiljadu evra... A onda mi isti taj poslodavac ponudi smanjenje plate na 500e a ako ne zelim ponude mi raskid ugovora, pa cekaj, zasto bih ja pristao na raskid ugovora? Ja svoje obaveze ispunjavam neka ispune i oni svoje... Ako mi daju otkaz, duzni su da mi isplate ugovorene plate s obzirom da sam ja svoje radne obaveze ispunjavao, ako trener naprasno "proceni" da nisam dovoljno dobar za prvi tim i prebaci me da treniram sa omladincima, pa OK, i dalje su duzni da mi daju moje plate jer i dalje ispunjavam radne zadatke postavljene od strane poslodavca... N eodnosi se ovo samo na fudbal i samo na Zvezdu, nego mi je cela logika nenormalna... To je moglo tako u omrazenom komunizmu ali hteli ste kapitalizam sad uzivajte u njemu... Ne moze kapitalizam samo dok se vama dzepovi pune, moras malo da istrpis i krizu...

bajro enimal

pre 3 godine

Kako to sad? zar nemamo bankomat I onaj nam daje ogromne novce (od Lige sampiona tacnije) nije mi jasno...
(Deki, 23. septembar 2020 20:41)

bilo nekad...dosli ameri i zavrnuli slavinu...nema vise bankomata...

zdravkogfl

pre 3 godine

Lepo bogami dase prepolove plate. Pitobi terzica i mrkelu kako je zvezda dosad fukcionisala u zaradama dali je zvezda placala igrace od prodaje ulaznica a znase da nije puno bilo publike na utakmicama i tu je malo zaradjivano jedino kad su igrane evropske utakmice tad se zaradilo. Ali pitam tu dvojicu kako sad da rezete platu u pola kada udje zvezda u ligu evrope tuje zarada ili mozda vec znate da Ste ispasti od cejia ili arminaca pa ako tak predvidjate onda nek vam je na cast. Samo vas pitam desu nolike pare od ucesca jednom liga evrope i dva liga sampiona tuje dosta para zaradjeno pa kako onda ovaj jadni partizan da prezivi kad od gledalaca nisu imali vajda jer nije bilo u proseku 500 gledalaca po utakmici. Stose tice zvezde onaje imala gledalaca po proseku oko 10.000 gledalaca po utakmici ovomi nije nista jasno samo se plasim da ovo ide prema losoj setuaciji pa najbojie bi bilo da vas dvojica odete sto pre iz zvezd jer toje nah bojie sto mozete da uradite da odete i da pustite bojim jiudima da vode nasu zvezdu. Pozdrav

sirovina

pre 3 godine

emoji mandovi ja kad sam vam govorio da je terza potrošio 100 miliona EUR za tri sezone Vi mi niste verovali. računajte tri sezone od gasproma 21 milion EUR plus dve lš po 20 miliona EUR To je 40 miliona EUR plus Liga Evrope 10 miliona EUR i plus oko 20 Marakana sa prosečnom popunjenost ću oko 40.000 ljudi puta prosečna ulaznica od 20 EUR = cca 100me

Made in Serbia

pre 3 godine

Igracima su vec smanjene za 30%,doduse cini mi se samo za ona tri meseca ali mozda i 20% kasnije.Oni su proizvodjaci i ne bi trebali da pristanu jer su zbog takvih,obecanih plata i dosli u Zvezdu.Samim tim ce citav tim otici na kraju sezone,osim ovih najmladjih a tesko cete nekog privuci od dobrih igraca.Mrkeli i Terzi kao i Stankovicu neka oduzmu 90% i zivece izuzetno lepo jer nisu nista korisno uradili u poslednje vreme,pogotovo dvojac iz fotelja.Kanga ni pod razno nece pristati i ovo je najbolji nacin da ga oterate,ako ste vec nezadovoljni njegovom igrom.
(Realno, 23. septembar 2020 21:06)


Nisi u pravu. Smanjenje ili prinudni odmor po novom KU ide proizvodnji i prodaji. Uprava proizvodi utakmice, omogućava igranje jer ugovara igranje istih. Za finalni produkt igrači i trener ispunjavaju obavezu. Na primer, radnici Zastave. Kolko puta si čuo da idu kući jer im sleduje "poduža pauza"? To je normalno u svim auto-fabrikama u svetu. Pitajte Čehe i Škodu.

Momir

pre 3 godine

Majko mila kakvi idioti. Dvije godine LS, prodate sezonske, karta pojedinacna 100€, obezbjedjeni sponzori. Dug nije vracen, potroseni milioni koje je Mrkela stucao na LaPare, Kanjase, Kafua itd i sad ajd ove sto su tu da smanjimo za 50%,super biznis ideja!

nikola1989

pre 3 godine

Nisu više ni zasluzili od polovine onog što su dosad primali (ako su uopšte i primili), kako igraju i to im je previše. A Stanković bi, obzirom da se uči na nama, trebao da radi za dz.

ŠOKI P. F. C. PRIJEDOR

pre 3 godine

Aj sad recite da ga podržavate.
Nisu sporne dvije LŠ i LE, za koje su zaslužni isključivo igrači, Milojević i doza sreće, već je sporno to što pravi debilima armiju navijača.

Kute

pre 3 godine

Stanković nije dorastao da vodi ekipu Zvezde. Pod hitno raskinuti ugovor sa njim. To što misli da ima pare i da zbog toga može biti trener Zvezde je tužno, ali od nekoga ko nije pročitao ni obaveznu lektiru u životu, ne može se ni očekivati ništa bolje od ovog.

Baron

pre 3 godine

Bas me zanima sta Katai sad misli o potezu njegove lepse polovine dok su jos bili u LA :))) poslala ga u Srbiju da igra za pola milke manje u Ivanjici i Novom Pazaru, e zivote

Zoran

pre 3 godine

Mrkela I Terzić bi uzimajući u obzir kako su odradili proslogodisnji prelazni rok trebalo da rade besplatno dok ne nadoknade štetu koju su naneli Zvezdi. Stanković bi trebalo da plaća Zvezdi za pripravnicki staž. Igrači Zvezde trebaju imati primanja po ugovoru. Nisu oni krivi ništa.

Fox Mulder

pre 3 godine

Kao da se ugovori mogu raskidati tek tako kako im se ćefne. Mada, razumem, ovoj tupavoj raji možeš svaku glupost da poturiš u sve će poverovati.
Evo, zamislite da je Barsa rekla Suarezu: "Slušaj, Kuman ne računa na tebe, mi ćemo ti plaćati 100.000 evra mesečno ili raskidamo ugovor." Ili da je Minesota rekla Pekoviću: "Čuj, ti ne igraš često, više si povređen, evo dajemo ti veteranski minimalac ili raskidamo ugovor."
Ali, normalno, pošto ovde nema nikakve odgovornosti, niti se kažnjava kršenje zakona od strane bogatih i stranački jakih, tako da i ova budalaština može da prođe kod nas, ali kad ih budu tužili evropskim sudovima, e, tu neće biti da je sudija u stranci, pa da se slučaj ubaci u fioku na neodređeno...

X

pre 3 godine

Majko mila kakvi idioti. Dvije godine LS, prodate sezonske, karta pojedinacna 100€, obezbjedjeni sponzori. Dug nije vracen, potroseni milioni koje je Mrkela stucao na LaPare, Kanjase, Kafua itd i sad ajd ove sto su tu da smanjimo za 50%,super biznis ideja!
(Momir, 23. septembar 2020 20:43)

Ti stavrno veruješ da su ti igrači plaćeni toliko?

Millennium

pre 3 godine

Nije korona nego vaš javašluk, nesposobnost i sumnjiva poslovanja. Sram vas bilo. Umesto što stežete kaiš bolje da se kupite iz Zvezde da vas naše oči više ne vide.

Српска Спарта

pre 3 godine

Prodajete sve sta je pokazalo bilo kakav kvalitet! Zasto je Marko Marin prodan? Momak koji je vodio igru Zvezde prodan je za smijesne pare. Ugledajte se na Dinamo sta se tice prodaje igraca.
Vi ne gradite tim nego svoje vile.

delboy

pre 3 godine

Kako barataju transferima i Terzic i Mrkela treba da placaju Zvezdi sto su uopste tu...Deki se jos uci i za njega treba imati razumevanja...svaka skola se placa :)

Ivan

pre 3 godine

Na stranu razne standardne mucke, ali Zvezda nije napravila ozbiljan izlazni transfer od Grujica. Ogroman igracki kadar sa ozbiljnim platama brzo potrosi pare od LS. Na sve to dodas La Pare, Garsije i ostale junake i tu smo gde smo.

Rema

pre 3 godine

Ček, ček, a kako će sad, od čega će živeti? Možemo li nekako mi građani da pomognemo, npr neko kresanje plata, humanitrana akcija ili nešto slično?

dragan

pre 3 godine

Nema sta tu da se prica najveci dug Zvezde je bio 31.12.2016 godine, negde oko 83 milona evra. Plate za 24 igraca, upravu i osoblje za 3 godine negde oko 30 miliona evra, plus struja, voda, odrzavanje stadiona, telefoni, gorivo za putovanja itd. Zvezda je u poslednje tri godine od ulaska u 1 LE I 2 LS zaradila oko 50 miliona evra, ali je imala 30 miliona evra rashoda na plate od 2017 do 2020, plus ona razlika do 83 milona evra, pa kad oduzmes i sve saberes dobijes na kraju 2019 godine 32 miliona evra duga. Skoro sve strance koje je dovela u poslednjih godinu dana, potpiala je ugovor na 3 godine sa njima uz godisnju platu od 400 000 evra, vecina njih su bila nepodobna....Kanjas, Tomane, Abesilijo, Van la para, Garsija, Zardel, svi su oni potpisali ugovor na 3 godine.

Милан

pre 3 godine

Све што је настајало и грађено после 1945.године, све фабрике, предузећа, привреда, клубови, стадиони, све је нестало и угашено, распродато, најпре у распаду СФРЈ и дешавањима 90-их, закључно са протеклих неколико година. Ово су последице, а узроке треба тражити у систему и годинама "благостања" у бившој СФРЈ. Генерације које су живеле у том периоду и памте то време полако одлазе, долазе неке нове, постављају се нови системи и како год да буде, једно је сигурно, повратка на тај протекли период неће бити. Да ли може да буде боље, да, али може и горе. У овај контекст спадају и ЈСД Партизан и СД Црвена Звезда и још поједина Спортска друштва и клубови на подручју бивше СФРЈ. То су клубови који још грчевито бране неко прошло време и нешто што је било, неке лепе тренутке и успомене, нешто чега више нема.Тако да ови резултати, ових пар учешћа у ЛШ и ЛЕ из протекле три деценије су домет који је постигнут.Да ли могу у будућем периоду да нешто постигну, између осталих СД Црвена Звезда и ЈСД Партизан, да могу, ако се уклопе у систем овог времена и актуелну друштвено-политичку климу. Традиција, историјат, успомене треба неговати, чувати и обележавати, али треба живети у садашњем времену и околностима. Живети само у сећањима и носталгији, а време лети, ту само могу избледети и нестати и те успомене и та сећања. У сваком случају, хвала Црвеној Звезди и Партизану, СФРЈ и њеном систему на неким лепим тренуцима које су нам подарили у протеклим деценијама. ...свака прича има свој наставак...

Jones

pre 3 godine

Mrkela dobija platu za ovo sto radi? Fudbaleri ce odbiti ovaj predlog, ako malo mozga imaju. Pa nek ljudi iz uprave razmisle o svojim potezima, poput deljenja onih bonusa koji nisu bili obavezni i povecavanja ugovora onima koji te pare nigde drugde ne mogu da dobiju.

nije mi jasno

pre 3 godine

Posle ulaska u ls 2x Terzic se rasipao I davao premije i doveo Boacija za 2.5 miliona , sad kakvi su ovo potezi sta sad znaci ovo da ce raskidati sa igracima koji su prvotimci? najbolji igraci?

Sims

pre 3 godine

Sve nesto se Plašim da ce Knaga i ivaj Italijan koji su tek stigli potpisali unosne ugovore da pristanu na Pola pa i Katai isto,čemu to kada su dovodjeni isto je bila Pandemija!

vlade

pre 3 godine

kako igraju od početka sezone to i zaslužuju, ali ako im se prepolove sada primanja, pitanje je kako će igrati u nastavku.. još gore od ovoga.. ispadalo u najavi od Celja ili Jermena..pravi nastavak cirkusa tek sledi..

Goran Loznica

pre 3 godine

Ne kontam, gde su pare od lige šampiona? Već otišle “negde”?
(mišo, 23. septembar 2020 20:41)



Podelili bratija između sebe...

mr čović i dr terzić

pre 3 godine

Da, baš verujem da su pošli od sebe. Terzić, ej ! :)

Verovatno će pristati ovi mladići koji su ponikli tu i ovi manje plaćeni. Oni nabeđeni teško da će pristati.

Djura

pre 3 godine

Igraci ne treba da pristanu.
Ako klub nema para onda nisu trebali da potpisuje tolike ugovore sa igracima. Krajnje je vreme da se klubovi privatizuju.
Vlasnik sigurno nece dopustiti da ga Terza i ekipa muzu za pare kao sto sada rade.
Gde je odgovornost direktora za dovodjenje igraca koji nisu zadovoljili.
Previse je toga bilo.
Retko koji stranac je zadovoljio.
Ocigledno da se radi o uzimanju provizije.
Ja sam zvezdas takoreci od rodjenja ali stvarno vise ovako ne moze.
Mora da se zna ko je vlasnik.

Drzva pod hitno treba da zavrne slavinu svima.
Bolje je da dodjemo do dna nego da se ovako mrcvarimo decenijama.
Ulazak u ligu sampiona je probudio nade da cemo finansiski da se podignemo
ali ocigledno da je ekipa na vrhu iskoritla to za svoje bogacenje.

Bolje bankrot pa sve ispocetka nego ovo mucenje.

Joffrey

pre 3 godine

A jel mogu gradjani Srbije poreski obveznici da znaju koji je to iznos od 50%?
Mislim ako je u pitanju drzavni klub,da bi to bilo posteno da cujemo?
Da ne bude zabune,isto mislim i za sve sportske funkcionere koji vode drzavne klubove.
Ako je plata ucitelja i lekara pa i poslanika javna,a sto ne bi bila i njihova?

Joao

pre 3 godine

Terzic se ponasa kao prosecan srpski gazda. Odmah mogu da kazem da je ugovor svetinja. Igrac koji ne da da mu se smanji plata je zasticen propisima UEFE. Ali u stvarnosti nije bas tako lako, pogotovo za domace trenere i igrace. Kanga i Ben ce se naplatiti, a ovi domaci ce imati posla sa "placenim navijacima", ako ne budu poslusni.

Dragce

pre 3 godine

Ali prvo odgovorni za svu štetu nanetu predhodnim transferima i takvim ugovorima da sve odrade bez primanja plata. Jel znate kako bi leteo sa posla da pravim čak i neke jeftine greške, a ovde niko ni za šta ne odgovara i dalje primaju plate i dalje prave skupe greške.

MARKO 77

pre 3 godine

Kakav pokusaj sakrivanja i bežanja od odgovornosti.
Smanjenje plata-nemanje para je zbog neulaska u LŠ, a zna se ko je odgovoran.

Realno

pre 3 godine

Igracima su vec smanjene za 30%,doduse cini mi se samo za ona tri meseca ali mozda i 20% kasnije.Oni su proizvodjaci i ne bi trebali da pristanu jer su zbog takvih,obecanih plata i dosli u Zvezdu.Samim tim ce citav tim otici na kraju sezone,osim ovih najmladjih a tesko cete nekog privuci od dobrih igraca.Mrkeli i Terzi kao i Stankovicu neka oduzmu 90% i zivece izuzetno lepo jer nisu nista korisno uradili u poslednje vreme,pogotovo dvojac iz fotelja.Kanga ni pod razno nece pristati i ovo je najbolji nacin da ga oterate,ako ste vec nezadovoljni njegovom igrom.

Millions

pre 3 godine

Au ljudi koje su ovi parustine spalili. Dve lige sampiona, sponzori, prodaja igraca... Na kraju se nema za plate. A nacijaci cute i ne pricaju nista protiv uprave. Pevaju ljubavne pesme na tribinama, naravno dok su mogli da idu na utakmice. Odgovornosti nema a sada ce pola tima da ode zbog raskida ugovora. Ostaju samo dugovi. Gde to moze da vodi?

Miki

pre 3 godine

Jos jednu stvar zaboravih.... Secate se evandra? Ugovor zvanicno prve godine 180.000 pa druge 240.000 i trece je trebao biti 320.000 evra....
Nakon zvezde prelazi u prvu portugalsku ligu gde na je na zvanicnom sajtu stajalo za razliku od nasih novinskih izvora da covek zardjuje 6.000 evra mesecno???
Zasto bi neko otisao gde je trebao da ima30.000 evra mesecno za 6.000????

Babuni

pre 3 godine

Sve mogu da razumem ali da u ekipi imaju 10 stranaca stalno a da duguju za struju EDB u skoro 4 miliona evra I da nisu platili ni dinara vec godinama a napravili su vec 2 reprograma duga I opet ni banke nisu uplatili.....a obicnom narodu seku struju za dug od 100 evra ......

Dex

pre 3 godine

Sta, klub ostao bez milionskih prihoda od prodaje ulaznica za Linglong utakmice zbog pandemije? Nije nego. Odneli u figurativnim ili doslovnim dzakovima, a mi ovde citamo uvredu za ljudski um.

sirovina

pre 3 godine

nije mi jasno samo kako to misle da izvedu u koliko igrač ne pristane jer nema raskida ugovora na štetu igrač dakle moraju mu celi iznosi platiti

Dragan Zorin

pre 3 godine

Dakle, Terzic je ovih dana saznao da postoji Covid 19 koja hara svetom i drzi stadione zatvorenim. A zatim i da ulazak u Ligu sampiona, a samim tim ni pare koje to donosi, nisu sigurne. Sto mu je mec protiv Omorike i dokazao. Kada je sabrao te dve ne-ve-ro-vat-ne cinjenice shvatio je da nema para za plate fudbalerima! Evo, sve do sada mi nije bilo jasno zasto ga Zvezdasi zovu MADJIJA:)))

sin lovca na medvede

pre 3 godine

Privatni klub sa drzavim parama, kao i blizanac sa druge strane brda.
Koliko.novih skola, vrtica, domova penzionera su pojeli blizanci, propalog
Srpskog fudbala.

Rajko

pre 3 godine

koja mrtva igra Olimp ..-Omonijaa ,,kakvu sansu za ponovan ulazak u LŠ i 20mil.€ i odmah mir u Kući
(mirche, 23. septembar 2020 21:41)Za sta Ce nam 20 mil?Kome idu te pare ?Posle tri godine i dalje nam Jovancici,Gobeljici,Milunovici igraju,navedi mi neko zvucno pojacanje a da vec nije igrao kod nas i bio prodat pa ga vratili ???Ja bi volio da ispadnemo sa se rastjera ova bagra !

MJ23

pre 3 godine

Ne kontam, gde su pare od lige šampiona? Već otišle “negde”?
(mišo, 23. septembar 2020 20:41)

Gde su otišle? Dug id 50 miliona sveden na 32. Našminkan stadion po zahtevu UEFA. Grejanje terena, renovirani terenini iznad južne tribine za mladje kategorije
(Konstatacija, 23. septembar 2020 21:35)

Grejanje terena još za vreme Toplice Spasojevića urađeno. Bolje se zapitaj zašto Zvezda ne plaća struju već godinama? Od 1980-e pratim i volim Zvezdu u dobru i u zlu, a onda dođe Zvezdan i pravi nas majmunima. Ne nasedajte viœe na ovakve laži.
Pravi a ne plaćeni navijači, ne ćutite više, neka se čuje glas...

draganO

pre 3 godine

A inace su prijavljeni na minimalac od 280 evra. Bagra lopovska. I Stankovic, kakvo razocarenje, i kao covek i strucnjak, sto bi Ilija Cvorovic rekao, za male pare si se prodao.

Goran

pre 3 godine

Treba sve da vas bude sramota, dve Lige sampiona, ugovor sa Gaspromom koji nimalo nije naivan, i dug koji je sa 60 dosao na 30 miliona zahvaljujuci presedniku drzave i vi sad ako ne udjete u Ligu Evrope treba opet neko da vam vraca dugove zato sto imate 100 igraca na platnom spisku? Treba dovesti u Zvezdu strucne ljude a ne amatere da dovode koga stignu, pa ako ubodu, ubodu... Ako ne ubodu, nema veze, imamo predsednika... Samo sta ce biti ako predsedniku pukne film pa kaze dosta sam vas gurao??? Smejali ste se Ilievu, zvali ga narkomanom koji nema pojma a on vam pokazao da je za vas doktor da pronadje igraca...

Moje ime

pre 3 godine

Ovo smanjenje plata ili raskid ugovora je nemoguće uraditi nikako. Ukoliko igrač potpiše ugovor na pola miliona i oni mu ponude raskid ugovora svakako su dužni da mu isplate svaki evro iz tog ugovora jer nije raskinut igračevom krivicom. A dovedeni su Kanga, Katai, Falčineli sad, Benu novi ugovor skoro dat, pa onda Boaći, Garsija, Sanogo, Van La Para (mislim da je i dalje u klubu)... Svi ovi igrači stranci su apsolutno zaštićeni od strane UEFA tako da će morati sve iz ugovora da im plate hteli oni to ili ne. Sa našim igračima je već drugačije jer tu idu ucene, pretnje, FSS je doneo skoro takve propise da domaći igrači gotovo nikakva prava ni nemaju, tako da će njima možda i smanjiti. Ali baš će Kanga, Ben, Sanogo...da pristanu da im se smanji plata zbog koje su upravo i došli u Zvezdu jer su dobili mnogo više nego što su drugi nudili.

realno

pre 3 godine

pa napisite koliko je to 50% od terziceve mrkeline i stankoviceve plate to moze da bude 50 ili 5000 evra i da li onda ima smisla ucenjivati igace ako oni imaju vece plate od igraca

Parni valjak

pre 3 godine

Ako im se smanje zvanične plate 50%, to je verovatno po 1000eur mesečno. A ako im se smanji nezvanična plata od transfera za samo 10%, izgubiće milione.

toto

pre 3 godine

Slazem se sa svim Zvezdinim odlukama,pa valjda oni znaju.Elem,zna li neko kako SBB vise ne skrembluje HRT za ligu sampiona ili NBA?
(ValterNBG, 23. septembar 2020 22:36)

Verovatno im je to kao neka vrsta "rata" protiv Telekoma i Arene pošto oni imaju pravo prenosa toga.

Vatra

pre 3 godine

Pa oni ni nisu tu zbog plate. Njima je plata kao sto je nama u vojsci bila plata 204 dinara 2004-te, da se smejes. Verujem da se i oni podsmevaju toj plati.

zvonko

pre 3 godine

Samo se plašim da to smanjenje plata ne bude kao sezonska rasprodaja razne robe, kod nas. Prvo podignu cene robi za 30 - 50 % a malo posle toga za taj isti procenat spuste cene i proglase rasprodaju. U stvari je cena ostala ista. Šta je teško to isto napraviti i s platama?
Nisam siguran ali verujem da su njihove plate regulisane internim aktima i da oni sami o tome odlučuju.

011

pre 3 godine

Dakle osetili su da će biti NAJURENI pa sada malo da prodaju maglu . Više od 100 MILIONA EVRA je prihodovano od Lige šampiona i para nema ? Pojela maca ? Zašto od 1 jula zašto ne SADA I ODMAH ?

Pitam samo

pre 3 godine

Pošto su tako "odlučili" zašto ne ižađu sa cifrom KOLIKO ĆE SE NA TAJ NAČIN UŠTEDETI jer sigurno da bez OZBILJNE analize nisu pravili računicu . Bilo bi POŠTENO DA NAM OBJASNE gde je "uložen i oplemenjen" novac zarađen od dve Lige šampiona .

Vladan R

pre 3 godine

Sramota šta predlažu. Što su potpisivali tolike ugovore sa igracima, ako nemaju novca za iste. Oni nisu zaslužili ni tu polovinu plate. Toliko novac su prihodovali u poslednje tri godine i sad opet nemaju sredstva za normalno funkcionisanje. Pre svega Mrkela ne da nije zaslužio ni tu polinu plate, već bi morao iz svog džepa da plaća za sve promašaje pre svega u poslednjoj godini, pa možda i dve. Naravno ne samo, on već svi oni koji su oterali npr Krsticica a doveli Kanjasa, ili umesto da produže ugovor sa Benom i forsiraju domaće igrače dovode La prevaru i slične. Da je želeo neko da dovodjenjem igrača max oslabi igrački kadar, ne bi mu uspelo, ao što ovima iz rukovodstva jeste.