1. Ovo je tipičan, svakodnevni Jirgen Klop.
  Taj čovek je, jednostavno, takav. On nema jedan imidž za ispred kamere, a drugi za privatne situacije. Gospodin čovek je i gospodin i čovek 24/7. On iskreno voli fudbal, voli sport i voli i poštuje ljude.
  Mislim da, u stvari, niko od nas i nije iznenađen ovim njegovim potezom. Ako će neko da skoči na svog čoveka zbog nekorektnog ponašanja prema protivniku, naravno da će to da bude Jirgen Klop.
  Velika snaga Liverpula je, verujem, upravo u tome što Klop za svoj tim bira igrače koji, uz fudbalsko znanje, moraju da imaju kvalitetan ljudski karakter i da budu pristojni, dostojanstveni ljudi.
  I, da završim sa ovim skoro-tinejdžerskim izlivom zaljubljenosti, ovo je jedan od razloga, ako ne i glavni razlog, zašto Klopa vole ili bar poštuju i navijači protivničkih klubova, verujem čak i oni koji otvoreno ne vole Liverpul.
  Njegovo ponašanje možda utiče i na celokupnu atmosferu među menadžerima u Premijer ligi, tako da sada, čini mi se mnogo više nego ranijih godina, imamo menadžere iz brojnih klubova koji su praktično sve vreme vrlo korektni u međusobnom ponašanju i izjavama. Biti opušten i pristojan je opet postalo "cool".
  :)
  (ShoneNI, 21. septembar 2020 16:45)

  # Link komentara

 2. Gospodin čovek!


  I preporuka za gospodina Klopa, može da angažuje našega Bobija Marjanovića da nalupa šamare ovom delegatu (kad ga Bobi ščepa, uuuh!), pa neka tapše posle.
   (Anfield, 21. septembar 2020 14:21)

  # Link komentara

 3. Hoće da se umili Lampardu.
   (Masariko, 21. septembar 2020 14:17)

  # Link komentara

 4. Nemac kao nemac, veliki u pobedi, mali u porazu.
   (Ra, 21. septembar 2020 13:44)

  # Link komentara

 5. Gospodin. Kapa dole...
  P. S. Setim se naše "gospode" Vazura, Vučela, Terza, Kokeza... Gde smo pogrešili?
   (nešto onako, 21. septembar 2020 13:42)

  # Link komentara

 6. Klasa!
   (bezobraznik, 21. septembar 2020 13:21)

  # Link komentara