Ponedeljak, 21.09.2020.

08:30

Jokić o pobedničkom košu preko njega: Greška, odmah sam znao VIDEO

Entoni Dejvis baš preko Nikole Jokića postigao je koš za pobedu Los Anđeles Lejkersa nad Denver Nagetsima 105:103.

Izvor: MS

Jokiæ o pobednièkom košu preko njega: Greška, odmah sam znao VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

74 Komentari

Sortiraj po:

Demar Derozan

pre 3 godine

@MethodManWu
Ok, to je vase misljenje. Ne slazem se jer je iskustvo Nba sampiona kroz istoriju lige pokazalo da tim sa dve velike zvezde, uu podrsku klupe, uzima prsten. Hjuston sve to ima, ali je naleteo na LAL koji su jos bolji u tom aspektu. Takodje mislim da je Kavaji ostao u Torontu, Raptors bi opet uzeli prsten, dok u LAC nije mogao da nadoknadi nedostatak kvalitetnog pleja i dobrih centara.

//,,

pre 3 godine

Lejkersi su se prepali Jokica i Mareja a Denver sudija. LeBron James je
'kralj' koji trazi pomoc od sudija. Denver ce skupo 'prodati kozu'.
Postali su ekipa za respekt.

Srbin

pre 3 godine

u kosarku se razumem koliko i vecina vas ovde. Decko igra sjajno i tu dalje price nema. Realno je u top 3 igraca u ligi. Kosarkasko umece mu postujem do neba ali nema tog umeca zbog kog cu njega takvog da postujem kao coveka. Od brace nasilnika koji prebijaju devojke(Somborac sam pa znam) od toga kako je uz pretnje Nikola prisilio lika da mu proda plac u centru Sombora. Samo kad se pogleda u kakvom stanju i kakvo bolenje lakta je pokazao u reklami u kojoj se govori ljudima da tokom korone se ostane kod kuce. Svi drugi prisli tome kao ljudi, ozbiljno kako se takvoj ozbiljnoj stvari treba i pristupiti a Jokic...sramota. Sarenac kojeg je svaki nas kosarkas i sportista obozavao je dobio ispalu od "velicine" Jokica...dovoljno govori o tome da nasoj primadoni svako smeta.

Dragan VG

pre 3 godine

Ono je 100% bila Plamlijeva greska...uveden je zbog odbrane par sekundi pre izvodjenja napada.
Drugo...da je Dozijer koji ih je ukanalio sa bacanjima, cini mi se da je imao 1-5 pogodio barem 2 od ta 4 promasena, bila bi druga prica.
Opet...Marej je dao dosta poena, ali ona nerezonska zaletanja i dodavanja lopte iz skoka, kada vec nemas nikakvu drugu opciju...ja bih popizdeo na mestu ostalih igraca Denvera.
Steta, ceo mec juris minus, stignes ga, povedes i tako ti malo fali do pobede.Imaju i dalje sansi, treba biti smirene glave i ne klonuti...videli su da mogu da igraju sa LAL.
Ne zalim sto sam neispavan sada i sto sam se budio da gledam...bio je dobar mec.

Demar Derozan

pre 3 godine

@pancevo
To je bila ta zamisao, bravo za komentar ! Dejvis je igracina, LAL su mogli mnogo ranije da zatvore tekmu, posebno na 99:94, i to bez neke bitne uloge Lebrona u zadnjoj cetvrtini, ali to nema veze kod njih jer imaju veliki individualni kvalitet i idu lagano ka cilju, jer, ako ne gresim, ovo je njihova 5 plej of pobeda u seriji, od kojih su 3 protiv respektabilnog Hjustona

Ajde

pre 3 godine

U mladjim kategorijama zemuna treneri uče da ovo u poslednjim sekundama se sve preuzima. Smešno. IQ ovih igrača je upitan a ipak igraju NBA.

Petar

pre 3 godine

Dužno poštovanje za majstora kao što je Jokić, ali promašeni penali Dozera /sva 4/, ostalih saigrača, pa i Nikole, su na kraju ona razlika koja je falila, taman da je AD dao i dve trojke.Ne razumem da neko ceo život igra samo to, i sa zicera omane i to više puta, kada je presudno.O izgubljenim loptama koje se ne gube ni na školskom basketu, ne bih....

KOSTA1703

pre 3 godine

pancevo

Ti znaš šta je bila zamisao?
Pa kako Lebron pored Jokića koji sprečava svaki visoki pas da dobije loptu?
A bilo kakva balon lopta prema Lebronu bi lagano bila presečena jer puno vremena leti?
Primarna akcija je verovatno trebala biti neki Alley Oop ali je otkazan pošto je Jokić bio odbrana na prvom pasu.

pancevo

pre 3 godine

Vidim dosta ljudi komentarise koji ne razumeju kosarku. Na osnovu snimka vidi se da je zamisao trenera bila da prva opcija bude Lebron jer Dejvis nije isao u njegov blok da mu ne navuce Plamlija.Lebron je trebao brzom kretnjom da izbaci Grenta i da ide na zicer. E sada posto su Plamli i Grent odigrali odbranu mimo svih rezona Dejvis je ostao sam i bio prinudjen na sut sto i nije bila najbolja opcija. Covek pogodio svaka mu cast i to je to.

malo uplakano grobarče

pre 3 godine

A zasto Jokicu cuvas igraca koji izvodi loptu?! Da nece direktno u kos da sutne?!
(zokidolovac, 21. septembar 2020 12:16)

Pa verovatno mu je tako.trener dao zadtatak... ili ti mislis , posto vidim da si "strucnjak" da se igraci sami izmedju sebe dogovaraju sta ce i kako ce...? Ko klinici u skolskom dvoristu...
Aj, ti lepo na snuker , pa tamo pametuj

KOSTA1703

pre 3 godine

man

Pa preko koga je bilo?
Da bi saznao treba da odgledaš sa razumevanjem klip od 14 sekundi, da vidiš ko koga čuva pre izbacivanja lopte i sve saznaš odmah.
Ali je izgleda tek 5,6 sekundi tvoj maksimalni kapacitet?
Što se tiče "čuvanja" Ronda na izbacivanju lopte........Tu je stajao Jokić licem okrenut, branio izbacivanje.Da je bio kojim slučajem ledjima okrenut, dobio bi loptu u ledja i Rondo bi sam zavšio košem.

KOSTA1703

pre 3 godine

Srbin

Jokić ne mora da odigra više ni minut za reprezentaciju Srbije, učinio je za Srbiju više nego što ćeš ti ikada.
Ne bih da odgovaram na tvoje košarkaške prozivke, jer je očigledno da ti o tom sportu ne znaš puno, pa onda ne vredi ni da ti objašnjavam.
Što se mene tiče ja sma u šestoj deceniji, i ponovo sam počeo da gledam utakmice do jutra, pre svega zahvaljujući Areni koja to sjajno medijski prati, a delom i zbog Jokića koji kao igrač utiče na celu ligu više nego bilo koji drugi igrač sa ovih prostora.
Koš koji je sinoć dao posle Marejevog promašaja je koš kakav se retko vidja na terenima, jer zahteva od igrača neverovatnu percepciju položaja svog tela i tela protivnika u odnosu na koš, i plastično pokazuje koliko je Jokić već sada veliki, i koliko mu malo fali da ii sa ovim panjevima(Plamli,Heris i Grent procenat šuta) osvoji titulu.
E zato ga gledam do kasno u noć, i ne samo njega, nego gledam i onu neverovatnu rampu Adebaja pre neko veče, koja se ne vidja često, i što ne reći i onaj fantastični koš Dejvisa sinoć kojim je konačno od gubitnika tokom cele karijere možda naslutio da može postati pobednik, nevezano što je to početnički propust Plamlija.
Tebe baš niko ne tera da to gledaš, ni da to komentarišeš, a što se patriotizma tiče, sasvim je nedovoljno napisati nik i misliti da si patriota.

krle

pre 3 godine

Pumpli nije hteo da udari u blok... I ocekivao je da Grant preuzme Davis(sigurne je zvao na preuzimanje) a Pumpli da ostane na Grantovm igraču... Medjutim Grant nije odreagovao I Jokic pokušao da spasi... Takva greška u odbrani u takvim situacijama ne sme da se desi... Velika šteta....

Aleksandar iz Osla

pre 3 godine

Meni je jako interesantan razvoj Entoni Dejvisa. Radije bih gradio tim oko njega nego oko Janisa. U principu slu slični igrači, izuzetnih atlestskih predispozicija, ali Dejvis ima raznovrsniju igru i rekao bih viši košarkaški IQ. Plus se Janisu grlo stegne kad je frka (već više puta dokazano), a Dejvis se kako sada vidimo odlično nosi sa pritiskom.

Puno povika je bilo da su ga Lejkersi preplatili Orleansu, Ali kad se vidi da su slično platili Klipersi Džordža i Hjuston Vestbruka, jasno je ko je ovde najbolje prošao. Pelinka uradio odličan posao. Dejvis je klasa iznad ta dva igrača, posebno u plej ofu kad je gusto.

Proka

pre 3 godine

@Th3Answer/183cm/75kg/MVP - jeste ne zna odbranu da igra ali zato napad rastura. Cek malo... Pa ni napad ne zna. I taj igra finale konferencije.

Arhimandrit

pre 3 godine

Prva cetvrtina faul na pokusaj zakucavanja. Ponovo ostecen Denver. Nakon toga Lejkersi prave dvocifrenu razliku. Jokic ocajan. Klupa Denvera ih je vratila u igru i cim je Jokara usao opet losa igra. Svaka cast za zadnju cetvrtinu. Kao sto je sretna pobeda isto je moglo da se promasi.

Dejan

pre 3 godine

Svaka cast Dejvisu, stvarno je brutalno Clutch igrac. Ali takve trojke za pobedu uz "bazer biter" upadaju u jako malo slucajeva. Da je kojim slucajem omasio, Jokic bi bio taj o kome se prica. Ipak je u minut ipo dao 11 poena i to kakvih.
Ne moze, pogledajte te timove. Sa jedne strane ne treba spominjati onakav dvojac, i jos na sve to Rondo koji je sam bolji od bilo koga iz Denvera osim Jokare i Dzamala. Znaci treci igrac LA je bolji od treceg igraca Denvera i to je to. Kraj price. Ako Denver nekako uspe da uzme ovu seriju, Jokara mora uci u ekipu od 30ak najboljih ikad.

Neo@

pre 3 godine

vilsonovo, 21. septembar 2020 09:45)

Auuu rodjace koliko grešiš,
Ovo ide na 4:2 za Denver, sačekaj samo.
Lejkersi su pročitani ovom utakmicom, sad kreće preokret, i biće odlučujuća peta utakmica nakon 2:2 u seriji u kojoj će biti krljanja.
Ako Denver nju prodje pobedom, šesta će biti rutina kao protiv Klipersa.
Ova godina je njihova, ispisuju istoriju, vraćace se opet iz minusa kao prethodna dva puta.

Ostin A

pre 3 godine

Mozda gresim,ali kao da je vecina NBA igraca preskocila ucenje osnovnih kretnji u odbrani,a to je da se istovrememo gleda igrac i lopta.
(Djomla, 21. septembar 2020 08:57)

Zato oni igraju NBA a ti pišeš komentare. Grant je imao samo jedan zadatak, da bude flaster na LeBronu. E sad što posle bitke svi smo generali, trebalo je u sekundi odlučiti da li LeBrona ostaviti samog i krenuti na Dejvisa. Sigurno željena akcija LAu nije bila da Dejvis šutne za 3 poena. Plamli je jednostavno igrač kalibra osrednjeg Evroligaškog kluba, a ne da igra protiv najvećeg favorita za NBA titulu. Mogao je on da gleda i igrača i loptu i trenera i one monitore okolo, džaba mu, kada je Dejvis 3x brži od njega.

Nemilosrdna sudbina Srba

pre 3 godine

Žao mi jer Denvera, i Jokića mi je žao, jer je Srbin, ali najviše patim zbog mog naroda kolji je teško doživeo ovaj poraz. Zašto, pitam, a ne znam kome pitanje da uputim, Srbi ovako teško prolaze kroz život, koji je prema nama često nemilosrdan. Kad je najveći Srbin "svih vremena" izbačen sa US Mehur Opena, Srbija je potonula u beznađe, i još se nismo podigli. Sve oči, od ranog jutra, uprte su u Rim, neće valjda mali crni čovek (od Švarcman/Schwartzman) da nas baci u očaj? Samo bi nam još to "hvalilo".

Th3Answer/183cm/75kg/MVP

pre 3 godine

Pre jedno 2 meseca je Kuzma pogodio sut isto ovako za pobedu, isto je Plumlee bez ikakvog razloga samog sebe blokirao i ostavio ga samog na sutu kao i ovde Davisa.

Bukvalno ne zna da odigra odbranu a trener ga stavlja za taj zadatak u poslednjim sekundama meca.

ElHombre

pre 3 godine

Plamli se zakucao u svog igraca koji je cuvao Lebrona bez razloga i AD ostao sam na sutu, Nikola je cak pokusao da stigne ali vec je bilo gotovo sam covek na sutu za pobedu.

Goran

pre 3 godine

Mogao je on da gleda i igrača i loptu i trenera i one monitore okolo, džaba mu, kada je Dejvis 3x brži od njega.
(Ostin A, 21. septembar 2020 11:12)

Nije brzi od njega, nije to razlog zbog koga je odustao od jurenja, imao je i vremena i ugao kojim je mogao da presece kretnju i tacno bi dosao na mesto skok suta Dejvisa, cak Lebron nije ni bio u bloku, mogao je da protrci pored njega, vidi se lepo na snimku sve.
Plamli nije igrac trenutka, on je STAO, samo je odustao, i rekao, idem ja na Lebrona, lakse je, a i nema loptu, niko nece mene da krivi ako Dejvis sutne preko mene i da kos, potpuno debilno i drveno razmisljanje.
Imao je sasvim dovoljno vremena da mu zasmeta pri sutu.

Njegova sportska karijera se krece strmoglavom brzinom nadole, uzasan je.

kaokakao

pre 3 godine

Žao mi jer Denvera, i Jokića mi je žao, jer je Srbin, ali najviše patim zbog mog naroda kolji je teško doživeo ovaj poraz. Zašto, pitam, a ne znam kome pitanje da uputim, Srbi ovako teško prolaze kroz život, koji je prema nama često nemilosrdan. Kad je najveći Srbin "svih vremena" izbačen sa US Mehur Opena, Srbija je potonula u beznađe, i još se nismo podigli. Sve oči, od ranog jutra, uprte su u Rim, neće valjda mali crni čovek (od Švarcman/Schwartzman) da nas baci u očaj? Samo bi nam još to "hvalilo".
(Nemilosrdna sudbina Srba, 21. septembar 2020 11:10)

Au! Nije tebi lako! I tako svaki dan?! Jesi trazio strucnu pomoc? I sta kazu, nema lijeka? A, sta ces, moras da zivis sa tim.

Milisav Vokri

pre 3 godine

Nije Davis sad takav skorer za tri da ne smeš da ga ostaviš, ali ima jedna mala sitnica. Kad ti Rondo baci onakvu asistenciju o parket tačno u ruke ne možeš da promašiš. Rondomanija na delu ponovo. Svi na kraju skaču od sreće u LA samo Rondo kulira u fazonu, bacio sam asist i kraj meča. Ajmo kući

Srbin

pre 3 godine

Jel realno da se toliko lozite na Jokica i da ostajete budni do 4 ujutru zbog njega. Zbog lika koji je otvoreno u 10 navrata pokazao boljenje lakta za srbiju. Od odbijanja da igra za reprezentaciju, pa do pristajanja da igra u zadnjem trenutku i to preko one stvari, od ispaljivanja svih mogucih nasih novinara koji su samo radili svoj posao i hteli da prenesu Jokicev po koji intervju jer je cela zemlja to jedva cekala, od toga da kada je izgubio prosle godine u plejofu Nba je plakao a kada je izgubio na svetskom sa nasom reprezentacijom nije dosao na centar terena da se pozdravi sa saigracima kao i sa nasim mnogim navijacima koji su bili tu da ih bodre(ja bio u trecem redu i ocima svojim video kako se Jokic pokupio i otisao...jedino on) dok su svi ostali igraci to uradili. Ej places za Denverom gde amere zabole za tebe i jos pritom vec sledece godine mozes da ispravis taj poraz, a sa druge strane izgubis sa repkom znas da mesta za popravke nema narednih 4 godine i ono zabole te patka i za tim i za naciju koja umire za tobom(i jos je to bila jedna jako dobra generacija koja se vrlo verovatno nece ponoviti)

bzbzb

pre 3 godine

Ljudi najgluplji potez uprave Denvera je trejd Malika Bizlija u Minesotu, lik je Bredli Bil, lično, za tužne bekove Denvera, o Plamliju da ne pričam tužna priča uz konstantno pogubljenog trenera Melouna.
Marej vuče koliko može, MPJ koristan u napadu kad napada koš(za vođenje lopte u rangu je sa Birčevićem magijom) odbrana šuplja, Grent i Kreg dobri defanzivci s tim što je kreg maksimalno ograničen u napadu, a ni Grent nije ništa specijalno širi.
Jokiću brate, Mocarte košarke, ako čitaš ovo ne daj se i budi siguran da će se tvoja mala noćna muzika čuti jedino ako odeš od ove skupine amatera, ili trejd jednog konstatnog vrsnog šutera u Denver da se rasterete glavni igrači i dobije kontinuitet na šutu za 3pts, i ako je 2:0 nada poslednja umire, ali realno je da lejkersi ovo rutinski prođu dalje. Puno pozdrava braćo Go NuGGets!!

Sta mi Tesko

pre 3 godine

Plamli usao da odigra odbranu i na Davisu :) Pobegao mu AD bez muke I jbg, steta, bas steta. Promasili su i bacanja na kraju, sve je bitno u ovakvom mecu. James i Devis su teski za cuvanje imaju gabarite a i znanje ozbiljno,imaju i iskusnu ekipu svi ih prate, bice tesko za Denver, ali uzivanje je gladati Jokica, nikad se ne zna.

DUŠAN KG

pre 3 godine

Sad razumem Ž. Obradovića zašto se onoliko nervira. Ovoliku dozu nonšalantnosti u odbrani čuvara ,,skorera,, u zadnjem napadu nisam jos video. Jokić nije kriv za ovaj koš nikako. E to vam je NBA, šou ali samo u napadu.

Mickey Ward

pre 3 godine

Eee moj meloun izvadi mislapa ubaci plamlija majko mila nervni slom sam dobio,kad sam gledao usporrni snimak poslednje akcije!..

crveni horizonti

pre 3 godine

Možemo je mrziti ali ovo je definitivno potvrda da je Amerika zemlja gdje se snovi ostvaruju. Najviše pritom mislim na Plamlija jer osim Amerike ne postoji zemlja gdje bi taj panj igrao košarku. Nevjerovatno! Čovjek je jednostavno zamislio želju i ona mu se ostvarila.

drvobradi

pre 3 godine

Jokic brani izvodjenje, logicno je, tesko ga je prebaciti i dobro cita namere. Pogresili su Plamli i Grant. Grant pre ubacivanja pokazuje Plamliju da udvaja LBJ, Plamli je mislio da ce da se zamene, u tom slucaju Grant izlazi na AD, Grant to tako nije shvatio. Na kraju ispade ova glupost.

Rizz

pre 3 godine

Au sine dragi, de idi na zenski hokej nije ovo za tebe...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google.

Ajde deda ne blamiraj se pojma nemas ja sam realan ne virim jokicu iz ****** ko ti

Srba

pre 3 godine

Evropa i NBA su dva svijeta kada je finis u pitanju. Totalno drugacija kosarka usled postojanja TO kojim se prenosi lopta na protivnicku polovinu. I sutiranje nekoliko sekundi prije a ne FTW je Lejkersima donijelo tri sanse za sut. Pozz.

zhol

pre 3 godine

Au sine dragi, de idi na zenski hokej nije ovo za tebe...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google.

Ajde deda ne blamiraj se pojma nemas ja sam realan ne virim jokicu iz ****** ko ti
(Rizz, 21. septembar 2020 10:10)

Nije poenta ko kome viri odakle, poenta je sto ti ne razumes statistiku o kojoj si pricao, pa te ovaj gospodin malo nekulturnije prozvao.

veliki strumf

pre 3 godine

Čak i da je Grin pogodio išlo bi se u produžetke.
(veliki strumf, 21. septembar 2020 09:48) Ovo sam odvalio - prevideo sam da je bio 1 poen razlike.

Proka

pre 3 godine

Kos u poslednjoj sekundi je uvek trenerov. Pitanje je zasto se do ove situacije uopste doslo? Zasto jedan igrac igra sam celu cetvrtinu, zasto skorer cuva najboljeg igraca itd. Verovatno Jokic nosi kuci i dresove da opere posle utakmice. Ne moze se ici dalje bez tima i taktike a Denver nema ni jedno. Ako je taktika da se valjas po podu, pa valjaj se ali pobedi. To je takva liga i takva su pravila.

Imay

pre 3 godine

Jokić je Pepeljuga Denvera!!! Sve radi i opet je glavna zvezda na balu! On im je trener, bek, 2, 3, 4 i petica, igra odbranu od pikenrola, pere dresove (što reče neko), prodaje kokice u poluvremenu (kad su domaćini i kad ima publike), valjda treba da radi i na dovođenju igrača preko leta... Njemu je i supermax plata mala!

vilsonovo

pre 3 godine

Kosarkaski gledano, ne postoji u rotaciji od recimo 10 igraca ni jedo mesto na kom j Dnever jaci od LA. Cak ni Marej i Jokic nisu bolji od recimo Lebrona i Dejvisa, vec slabiji. Sta oda reci za ostale? MIlsap? Plamli? Moris? Krejg? Heris? Njihov napadacki doprinos je minoran. Nema Denver objektivno nikakvih sansi. Sinoc su sticajem okolnosti (ocajni Lebro u 4 cetvrtini) dobili priliku. I? trener zaopravi d akaze igracima da imaju pravo na jos jeda faul i da mogu da prelinu zadnji napad LA. A tim pusti Dejvsa, dobrog sutera, da neometan primi loptu i sa. utne...Nece vise biti ovakve prilike. Ovo ide na 4:0. S obzirom na kavalitet, Dever je napravio cudo ulazeci u 3 kolo plej ofa. Njima fali jos jedan pouzdan bek suter, kvaliteta cetvorka i kakva takva normalna zamena na petici, jer je Plamli "indijanac".

veliki strumf

pre 3 godine

Nije važan samo poslednji šut, već sve sto se dogadja tokom utakmice. Denver je pregovaranjem sudijama uspeo da dobije pošten meč i pošteno su (nesrećno) izgubili. Imali su 33 bacanja a LA 19. Problem za Nagetse je u tome sto su promašili čak 8 (od toga 5 u zadnjoj četvrtini), a LA samo 1 za ceo meč! I to odlučuje! U 4/4 Dozir je promašio čak 4 bacanja sto je nedopustivo za NBA beka!!! Sa ovakvom igrom i ovakvim sudjenjem Denver će imati priliku da se vrati, ali mora još neko da pomogne Jokicu i Mareju. Ovi ostali su preslabi u napadu. Čak i Porter kad se doda to nije dovoljno. Heris opet očajan u sutu, 1/6 za beka je tragično.

SUNĐER BOB

pre 3 godine

kao dobar košarkaš, svi se primate a covek ne zna da igra odbranu ..lupate minuse ali je tako..los u odbrani je jokic , los..0..sve koševa važne preko njega daju, znaju ko ne zna da igra odbranu...aj sad udarite minuse neobjektivni lozaci..

MPP

pre 3 godine

OVU ĆU UTKMICU

PRVO pamtiti po Nikolinom neverovatnom košu kada "pomaže" Mareju koji maši čitav koš (lopta pada u sred reketa!) i jednom rukom kao da je uigrana kombinacija sprovodi u koš - OVO MOŽE SAMO NIKOLA ….. ovaj potez je i PARADIGMA njegove uloge u ovoj zadnjoj 4…..Denver je bio već u nesvesti kada je NIKOLA IZVEO REANIMACIJU …..
i
DRUGO ….Antonio Davis koji igra svoju najbolju sezonu u karijeri , sa trojkom koja UBIJA…..
Dva velika majstora Davis vs Nikola…. ŠTETA, DENVER SE OPET VRATIO IZ MINUSA …..

real paspalj chandlermi na pleju imamo

pre 3 godine

Ma znaš ti dobro... Skola je isto tako preko tebe napunio reprezentaciju zajedno sa špancem dali su preko 56 peona samo preko tebe.
Koliko si lucidan i inteligentan u napadu, toliko često ispadneš "glup" u odbrani.
(klasika, 21. septembar 2020 09:23)
A Kampaco uopšte nije probio 1000 puta i naterao Jokića da ga preuzme što je ostavljalo Skolu samog, isto je radio i Rubio.
Sa druge strane mi imamo pleja koji je 2. petorka Evrolige i centra koji je prva NBA petorka i selektor im ne nacrta nijednu 2 na 2 akciju nego daj Bogdanu loptu da je drži 25 sekundi i onda Jokić kriv za sve, važi.

HARIS BRE!

pre 3 godine

Kad se samo sjetim komentara nakon trejda Plamli-Nurkic, koliko je Plamli bolji igrac, a citaj sada. Dakle Plamli trebao da cuva Dejvisa, a koga je to onda trebao Jokic, Ronda, Karusa, Lebrona. Ne budite smijesni. Ovaj poen ide na dusu Jokicu!

sarajevo.ba

pre 3 godine

"Lebron je verovatno najbolji igrač u ligi, a Dejvis jedan od najboljih skorera. Ako želimo pobedu moramo da ih uvedemo u zonu u kojoj neći biti komforni", zaključio je.

Malo vam je glupo ovo skorera.
Zar se ne moze na nas jezik napisati "jedan od najboljih poentera" ?

veliki strumf

pre 3 godine

I još nešto: 26 sekundi do kraja, Denver ima pun napad. U Evropi, u kojoj se igra taktički mnogo bolje, tim bi držao loptu do zadnjih par sekundi i onda šutirao, kako bi u slučaju kosa protivniku ostalo sto manje vremena. Ovde je Jokic realizovao napad za 6 sekundi (možda je logika: ako promasimo, da pravimo faul i opet imamo zadnji napad, ali ja više volim evropski stil razmišljanja). Konačno, onaj blok Mareja - da nije izblokirao Grina, siguran sam da bi ovaj promašio. Eto, maler. Često puta u kosarci jad pukne neka rampa, iz auta se postigne trojka. Šteta. Čak i da je Grin pogodio išlo bi se u produžetke.

zivot je ringispil i kola na sudaranje...

pre 3 godine

Jokic -6 marej +16 u plus minus statistici a marej nije igrao samo 3 minute i 45 sekundi znaci denver je u manje od 4 minute sto marej nije igra bio u minusu 16 poena nevjerovatno
(Rizz, 21. septembar 2020 08:53)

Au sine dragi, de idi na zenski hokej nije ovo za tebe...

ben

pre 3 godine

kao dobar košarkaš, svi se primate a covek ne zna da igra odbranu ..lupate minuse ali je tako..los u odbrani je jokic , los..0..sve koševa važne preko njega daju, znaju ko ne zna da igra odbranu...aj sad udarite minuse neobjektivni lozaci..
(SUNĐER BOB, 21. septembar 2020 09:03)

Druze, ovaj sto prati Dejvisa pa ga ispusti, mozda lici na Jokica tj. ima plavu kosu, ali je malo misicaviji i zove se Mejson Plamli. A ovaj sto naknadno trci prema Dejvisu, da pokusa popraviti stetu koju je Plamli napravio pustivsi ga bez ikakvog bloka, zove se Nikola Jokic. Klip traje 4 sekunde i mrsko ti bilo pogledati.

Roki

pre 3 godine

Djomla

Ima istine u tome što kažeš. Često se može videti na utakmicama kako osnovne rotacije ne rade kako treba. Ovde se postavlja pitanje dogovora kako će braniti poslednji napad. Generalno je pravilo u ovakvim situacijama da se igra čoveka i da se preuzima sve. Ovde nije bilo potrebe za tim je Lebron nije pravio blok i Plamli je mogao da stigne AD. E sad, možda su dogovorili da ga preuzme Grent, možda da Jokic izadje na njega nakon uvođenja lopte. Ako je ovo drugo, onda može biti greška Grenta ili Jokica, ali mi vise lici da je Plamli pogrešio jer je izgledalo kao da ne zna šta bi. Još je gore ako nisu uspeli da iskoce van onoga što je dogovoreno u skladu sa dešavanjima na terenu. To o da znači da ne umeju da čitaju kretanje protovnickih igrača. Sve u svemu, jako los psihološki momenat za Denver. Može biti kraj serije ili odlična prilika da se uzdignu iznad svega.

Nenad

pre 3 godine

Mozda gresim,ali kao da je vecina NBA igraca preskocila ucenje osnovnih kretnji u odbrani,a to je da se istovrememo gleda igrac i lopta.
(Djomla, 21. septembar 2020 08:57)
Uff tako sam i ja mislio, dok nisam počeo da radim preko I u ekipi i ligi imao amere, ne možeš ih tako braniti, previše su brzi. Moraš se prilagoditi i braniti određene delove terena, nešto žrtvovati. Očigledno dogovor branjenja nije ispostovan od jednog, bilo Milsapa, Herisa ili Jokica.

klasika

pre 3 godine

Ma znaš ti dobro... Skola je isto tako preko tebe napunio reprezentaciju zajedno sa špancem dali su preko 56 peona samo preko tebe.
Koliko si lucidan i inteligentan u napadu, toliko često ispadneš "glup" u odbrani.

Rizz

pre 3 godine

Jokic -6 marej +16 u plus minus statistici a marej nije igrao samo 3 minute i 45 sekundi znaci denver je u manje od 4 minute sto marej nije igra bio u minusu 16 poena nevjerovatno

AlexJones

pre 3 godine

Plamli ih je ukanalio, ovo ide na njegocu dušu. I američki stručnjacu upiru prstom u njega, uprkos Jokićevom pokušaju da skine odgovornost sa njega.

Djomla

pre 3 godine

Mozda gresim,ali kao da je vecina NBA igraca preskocila ucenje osnovnih kretnji u odbrani,a to je da se istovrememo gleda igrac i lopta.

matori

pre 3 godine

do još preko Jokića.
pa Plamli je trebalo da čuva Dejvisa. on je i bio na njemu. nije bilo bloka. mogao je da ga prati. Nikola je bio na igraču na liniji koji je izvodio.
Nikola je bio u izjavi politički korektan, pa nije rekao ono što verovatno misli...

matori

pre 3 godine

do još preko Jokića.
pa Plamli je trebalo da čuva Dejvisa. on je i bio na njemu. nije bilo bloka. mogao je da ga prati. Nikola je bio na igraču na liniji koji je izvodio.
Nikola je bio u izjavi politički korektan, pa nije rekao ono što verovatno misli...

AlexJones

pre 3 godine

Plamli ih je ukanalio, ovo ide na njegocu dušu. I američki stručnjacu upiru prstom u njega, uprkos Jokićevom pokušaju da skine odgovornost sa njega.

Djomla

pre 3 godine

Mozda gresim,ali kao da je vecina NBA igraca preskocila ucenje osnovnih kretnji u odbrani,a to je da se istovrememo gleda igrac i lopta.

MPP

pre 3 godine

OVU ĆU UTKMICU

PRVO pamtiti po Nikolinom neverovatnom košu kada "pomaže" Mareju koji maši čitav koš (lopta pada u sred reketa!) i jednom rukom kao da je uigrana kombinacija sprovodi u koš - OVO MOŽE SAMO NIKOLA ….. ovaj potez je i PARADIGMA njegove uloge u ovoj zadnjoj 4…..Denver je bio već u nesvesti kada je NIKOLA IZVEO REANIMACIJU …..
i
DRUGO ….Antonio Davis koji igra svoju najbolju sezonu u karijeri , sa trojkom koja UBIJA…..
Dva velika majstora Davis vs Nikola…. ŠTETA, DENVER SE OPET VRATIO IZ MINUSA …..

ben

pre 3 godine

kao dobar košarkaš, svi se primate a covek ne zna da igra odbranu ..lupate minuse ali je tako..los u odbrani je jokic , los..0..sve koševa važne preko njega daju, znaju ko ne zna da igra odbranu...aj sad udarite minuse neobjektivni lozaci..
(SUNĐER BOB, 21. septembar 2020 09:03)

Druze, ovaj sto prati Dejvisa pa ga ispusti, mozda lici na Jokica tj. ima plavu kosu, ali je malo misicaviji i zove se Mejson Plamli. A ovaj sto naknadno trci prema Dejvisu, da pokusa popraviti stetu koju je Plamli napravio pustivsi ga bez ikakvog bloka, zove se Nikola Jokic. Klip traje 4 sekunde i mrsko ti bilo pogledati.

sarajevo.ba

pre 3 godine

"Lebron je verovatno najbolji igrač u ligi, a Dejvis jedan od najboljih skorera. Ako želimo pobedu moramo da ih uvedemo u zonu u kojoj neći biti komforni", zaključio je.

Malo vam je glupo ovo skorera.
Zar se ne moze na nas jezik napisati "jedan od najboljih poentera" ?

zivot je ringispil i kola na sudaranje...

pre 3 godine

Jokic -6 marej +16 u plus minus statistici a marej nije igrao samo 3 minute i 45 sekundi znaci denver je u manje od 4 minute sto marej nije igra bio u minusu 16 poena nevjerovatno
(Rizz, 21. septembar 2020 08:53)

Au sine dragi, de idi na zenski hokej nije ovo za tebe...

real paspalj chandlermi na pleju imamo

pre 3 godine

Ma znaš ti dobro... Skola je isto tako preko tebe napunio reprezentaciju zajedno sa špancem dali su preko 56 peona samo preko tebe.
Koliko si lucidan i inteligentan u napadu, toliko često ispadneš "glup" u odbrani.
(klasika, 21. septembar 2020 09:23)
A Kampaco uopšte nije probio 1000 puta i naterao Jokića da ga preuzme što je ostavljalo Skolu samog, isto je radio i Rubio.
Sa druge strane mi imamo pleja koji je 2. petorka Evrolige i centra koji je prva NBA petorka i selektor im ne nacrta nijednu 2 na 2 akciju nego daj Bogdanu loptu da je drži 25 sekundi i onda Jokić kriv za sve, važi.

veliki strumf

pre 3 godine

Nije važan samo poslednji šut, već sve sto se dogadja tokom utakmice. Denver je pregovaranjem sudijama uspeo da dobije pošten meč i pošteno su (nesrećno) izgubili. Imali su 33 bacanja a LA 19. Problem za Nagetse je u tome sto su promašili čak 8 (od toga 5 u zadnjoj četvrtini), a LA samo 1 za ceo meč! I to odlučuje! U 4/4 Dozir je promašio čak 4 bacanja sto je nedopustivo za NBA beka!!! Sa ovakvom igrom i ovakvim sudjenjem Denver će imati priliku da se vrati, ali mora još neko da pomogne Jokicu i Mareju. Ovi ostali su preslabi u napadu. Čak i Porter kad se doda to nije dovoljno. Heris opet očajan u sutu, 1/6 za beka je tragično.

crveni horizonti

pre 3 godine

Možemo je mrziti ali ovo je definitivno potvrda da je Amerika zemlja gdje se snovi ostvaruju. Najviše pritom mislim na Plamlija jer osim Amerike ne postoji zemlja gdje bi taj panj igrao košarku. Nevjerovatno! Čovjek je jednostavno zamislio želju i ona mu se ostvarila.

drvobradi

pre 3 godine

Jokic brani izvodjenje, logicno je, tesko ga je prebaciti i dobro cita namere. Pogresili su Plamli i Grant. Grant pre ubacivanja pokazuje Plamliju da udvaja LBJ, Plamli je mislio da ce da se zamene, u tom slucaju Grant izlazi na AD, Grant to tako nije shvatio. Na kraju ispade ova glupost.

vilsonovo

pre 3 godine

Kosarkaski gledano, ne postoji u rotaciji od recimo 10 igraca ni jedo mesto na kom j Dnever jaci od LA. Cak ni Marej i Jokic nisu bolji od recimo Lebrona i Dejvisa, vec slabiji. Sta oda reci za ostale? MIlsap? Plamli? Moris? Krejg? Heris? Njihov napadacki doprinos je minoran. Nema Denver objektivno nikakvih sansi. Sinoc su sticajem okolnosti (ocajni Lebro u 4 cetvrtini) dobili priliku. I? trener zaopravi d akaze igracima da imaju pravo na jos jeda faul i da mogu da prelinu zadnji napad LA. A tim pusti Dejvsa, dobrog sutera, da neometan primi loptu i sa. utne...Nece vise biti ovakve prilike. Ovo ide na 4:0. S obzirom na kavalitet, Dever je napravio cudo ulazeci u 3 kolo plej ofa. Njima fali jos jedan pouzdan bek suter, kvaliteta cetvorka i kakva takva normalna zamena na petici, jer je Plamli "indijanac".

Nenad

pre 3 godine

Mozda gresim,ali kao da je vecina NBA igraca preskocila ucenje osnovnih kretnji u odbrani,a to je da se istovrememo gleda igrac i lopta.
(Djomla, 21. septembar 2020 08:57)
Uff tako sam i ja mislio, dok nisam počeo da radim preko I u ekipi i ligi imao amere, ne možeš ih tako braniti, previše su brzi. Moraš se prilagoditi i braniti određene delove terena, nešto žrtvovati. Očigledno dogovor branjenja nije ispostovan od jednog, bilo Milsapa, Herisa ili Jokica.

kaokakao

pre 3 godine

Žao mi jer Denvera, i Jokića mi je žao, jer je Srbin, ali najviše patim zbog mog naroda kolji je teško doživeo ovaj poraz. Zašto, pitam, a ne znam kome pitanje da uputim, Srbi ovako teško prolaze kroz život, koji je prema nama često nemilosrdan. Kad je najveći Srbin "svih vremena" izbačen sa US Mehur Opena, Srbija je potonula u beznađe, i još se nismo podigli. Sve oči, od ranog jutra, uprte su u Rim, neće valjda mali crni čovek (od Švarcman/Schwartzman) da nas baci u očaj? Samo bi nam još to "hvalilo".
(Nemilosrdna sudbina Srba, 21. septembar 2020 11:10)

Au! Nije tebi lako! I tako svaki dan?! Jesi trazio strucnu pomoc? I sta kazu, nema lijeka? A, sta ces, moras da zivis sa tim.

bzbzb

pre 3 godine

Ljudi najgluplji potez uprave Denvera je trejd Malika Bizlija u Minesotu, lik je Bredli Bil, lično, za tužne bekove Denvera, o Plamliju da ne pričam tužna priča uz konstantno pogubljenog trenera Melouna.
Marej vuče koliko može, MPJ koristan u napadu kad napada koš(za vođenje lopte u rangu je sa Birčevićem magijom) odbrana šuplja, Grent i Kreg dobri defanzivci s tim što je kreg maksimalno ograničen u napadu, a ni Grent nije ništa specijalno širi.
Jokiću brate, Mocarte košarke, ako čitaš ovo ne daj se i budi siguran da će se tvoja mala noćna muzika čuti jedino ako odeš od ove skupine amatera, ili trejd jednog konstatnog vrsnog šutera u Denver da se rasterete glavni igrači i dobije kontinuitet na šutu za 3pts, i ako je 2:0 nada poslednja umire, ali realno je da lejkersi ovo rutinski prođu dalje. Puno pozdrava braćo Go NuGGets!!

DUŠAN KG

pre 3 godine

Sad razumem Ž. Obradovića zašto se onoliko nervira. Ovoliku dozu nonšalantnosti u odbrani čuvara ,,skorera,, u zadnjem napadu nisam jos video. Jokić nije kriv za ovaj koš nikako. E to vam je NBA, šou ali samo u napadu.

Mickey Ward

pre 3 godine

Eee moj meloun izvadi mislapa ubaci plamlija majko mila nervni slom sam dobio,kad sam gledao usporrni snimak poslednje akcije!..

KOSTA1703

pre 3 godine

Srbin

Jokić ne mora da odigra više ni minut za reprezentaciju Srbije, učinio je za Srbiju više nego što ćeš ti ikada.
Ne bih da odgovaram na tvoje košarkaške prozivke, jer je očigledno da ti o tom sportu ne znaš puno, pa onda ne vredi ni da ti objašnjavam.
Što se mene tiče ja sma u šestoj deceniji, i ponovo sam počeo da gledam utakmice do jutra, pre svega zahvaljujući Areni koja to sjajno medijski prati, a delom i zbog Jokića koji kao igrač utiče na celu ligu više nego bilo koji drugi igrač sa ovih prostora.
Koš koji je sinoć dao posle Marejevog promašaja je koš kakav se retko vidja na terenima, jer zahteva od igrača neverovatnu percepciju položaja svog tela i tela protivnika u odnosu na koš, i plastično pokazuje koliko je Jokić već sada veliki, i koliko mu malo fali da ii sa ovim panjevima(Plamli,Heris i Grent procenat šuta) osvoji titulu.
E zato ga gledam do kasno u noć, i ne samo njega, nego gledam i onu neverovatnu rampu Adebaja pre neko veče, koja se ne vidja često, i što ne reći i onaj fantastični koš Dejvisa sinoć kojim je konačno od gubitnika tokom cele karijere možda naslutio da može postati pobednik, nevezano što je to početnički propust Plamlija.
Tebe baš niko ne tera da to gledaš, ni da to komentarišeš, a što se patriotizma tiče, sasvim je nedovoljno napisati nik i misliti da si patriota.

Imay

pre 3 godine

Jokić je Pepeljuga Denvera!!! Sve radi i opet je glavna zvezda na balu! On im je trener, bek, 2, 3, 4 i petica, igra odbranu od pikenrola, pere dresove (što reče neko), prodaje kokice u poluvremenu (kad su domaćini i kad ima publike), valjda treba da radi i na dovođenju igrača preko leta... Njemu je i supermax plata mala!

Th3Answer/183cm/75kg/MVP

pre 3 godine

Pre jedno 2 meseca je Kuzma pogodio sut isto ovako za pobedu, isto je Plumlee bez ikakvog razloga samog sebe blokirao i ostavio ga samog na sutu kao i ovde Davisa.

Bukvalno ne zna da odigra odbranu a trener ga stavlja za taj zadatak u poslednjim sekundama meca.

Goran

pre 3 godine

Mogao je on da gleda i igrača i loptu i trenera i one monitore okolo, džaba mu, kada je Dejvis 3x brži od njega.
(Ostin A, 21. septembar 2020 11:12)

Nije brzi od njega, nije to razlog zbog koga je odustao od jurenja, imao je i vremena i ugao kojim je mogao da presece kretnju i tacno bi dosao na mesto skok suta Dejvisa, cak Lebron nije ni bio u bloku, mogao je da protrci pored njega, vidi se lepo na snimku sve.
Plamli nije igrac trenutka, on je STAO, samo je odustao, i rekao, idem ja na Lebrona, lakse je, a i nema loptu, niko nece mene da krivi ako Dejvis sutne preko mene i da kos, potpuno debilno i drveno razmisljanje.
Imao je sasvim dovoljno vremena da mu zasmeta pri sutu.

Njegova sportska karijera se krece strmoglavom brzinom nadole, uzasan je.

zhol

pre 3 godine

Au sine dragi, de idi na zenski hokej nije ovo za tebe...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google.

Ajde deda ne blamiraj se pojma nemas ja sam realan ne virim jokicu iz ****** ko ti
(Rizz, 21. septembar 2020 10:10)

Nije poenta ko kome viri odakle, poenta je sto ti ne razumes statistiku o kojoj si pricao, pa te ovaj gospodin malo nekulturnije prozvao.

malo uplakano grobarče

pre 3 godine

A zasto Jokicu cuvas igraca koji izvodi loptu?! Da nece direktno u kos da sutne?!
(zokidolovac, 21. septembar 2020 12:16)

Pa verovatno mu je tako.trener dao zadtatak... ili ti mislis , posto vidim da si "strucnjak" da se igraci sami izmedju sebe dogovaraju sta ce i kako ce...? Ko klinici u skolskom dvoristu...
Aj, ti lepo na snuker , pa tamo pametuj

Neo@

pre 3 godine

vilsonovo, 21. septembar 2020 09:45)

Auuu rodjace koliko grešiš,
Ovo ide na 4:2 za Denver, sačekaj samo.
Lejkersi su pročitani ovom utakmicom, sad kreće preokret, i biće odlučujuća peta utakmica nakon 2:2 u seriji u kojoj će biti krljanja.
Ako Denver nju prodje pobedom, šesta će biti rutina kao protiv Klipersa.
Ova godina je njihova, ispisuju istoriju, vraćace se opet iz minusa kao prethodna dva puta.

Sta mi Tesko

pre 3 godine

Plamli usao da odigra odbranu i na Davisu :) Pobegao mu AD bez muke I jbg, steta, bas steta. Promasili su i bacanja na kraju, sve je bitno u ovakvom mecu. James i Devis su teski za cuvanje imaju gabarite a i znanje ozbiljno,imaju i iskusnu ekipu svi ih prate, bice tesko za Denver, ali uzivanje je gladati Jokica, nikad se ne zna.

ElHombre

pre 3 godine

Plamli se zakucao u svog igraca koji je cuvao Lebrona bez razloga i AD ostao sam na sutu, Nikola je cak pokusao da stigne ali vec je bilo gotovo sam covek na sutu za pobedu.

SUNĐER BOB

pre 3 godine

kao dobar košarkaš, svi se primate a covek ne zna da igra odbranu ..lupate minuse ali je tako..los u odbrani je jokic , los..0..sve koševa važne preko njega daju, znaju ko ne zna da igra odbranu...aj sad udarite minuse neobjektivni lozaci..

Dragan VG

pre 3 godine

Ono je 100% bila Plamlijeva greska...uveden je zbog odbrane par sekundi pre izvodjenja napada.
Drugo...da je Dozijer koji ih je ukanalio sa bacanjima, cini mi se da je imao 1-5 pogodio barem 2 od ta 4 promasena, bila bi druga prica.
Opet...Marej je dao dosta poena, ali ona nerezonska zaletanja i dodavanja lopte iz skoka, kada vec nemas nikakvu drugu opciju...ja bih popizdeo na mestu ostalih igraca Denvera.
Steta, ceo mec juris minus, stignes ga, povedes i tako ti malo fali do pobede.Imaju i dalje sansi, treba biti smirene glave i ne klonuti...videli su da mogu da igraju sa LAL.
Ne zalim sto sam neispavan sada i sto sam se budio da gledam...bio je dobar mec.

Roki

pre 3 godine

Djomla

Ima istine u tome što kažeš. Često se može videti na utakmicama kako osnovne rotacije ne rade kako treba. Ovde se postavlja pitanje dogovora kako će braniti poslednji napad. Generalno je pravilo u ovakvim situacijama da se igra čoveka i da se preuzima sve. Ovde nije bilo potrebe za tim je Lebron nije pravio blok i Plamli je mogao da stigne AD. E sad, možda su dogovorili da ga preuzme Grent, možda da Jokic izadje na njega nakon uvođenja lopte. Ako je ovo drugo, onda može biti greška Grenta ili Jokica, ali mi vise lici da je Plamli pogrešio jer je izgledalo kao da ne zna šta bi. Još je gore ako nisu uspeli da iskoce van onoga što je dogovoreno u skladu sa dešavanjima na terenu. To o da znači da ne umeju da čitaju kretanje protovnickih igrača. Sve u svemu, jako los psihološki momenat za Denver. Može biti kraj serije ili odlična prilika da se uzdignu iznad svega.

Rizz

pre 3 godine

Jokic -6 marej +16 u plus minus statistici a marej nije igrao samo 3 minute i 45 sekundi znaci denver je u manje od 4 minute sto marej nije igra bio u minusu 16 poena nevjerovatno

Ostin A

pre 3 godine

Mozda gresim,ali kao da je vecina NBA igraca preskocila ucenje osnovnih kretnji u odbrani,a to je da se istovrememo gleda igrac i lopta.
(Djomla, 21. septembar 2020 08:57)

Zato oni igraju NBA a ti pišeš komentare. Grant je imao samo jedan zadatak, da bude flaster na LeBronu. E sad što posle bitke svi smo generali, trebalo je u sekundi odlučiti da li LeBrona ostaviti samog i krenuti na Dejvisa. Sigurno željena akcija LAu nije bila da Dejvis šutne za 3 poena. Plamli je jednostavno igrač kalibra osrednjeg Evroligaškog kluba, a ne da igra protiv najvećeg favorita za NBA titulu. Mogao je on da gleda i igrača i loptu i trenera i one monitore okolo, džaba mu, kada je Dejvis 3x brži od njega.

pancevo

pre 3 godine

Vidim dosta ljudi komentarise koji ne razumeju kosarku. Na osnovu snimka vidi se da je zamisao trenera bila da prva opcija bude Lebron jer Dejvis nije isao u njegov blok da mu ne navuce Plamlija.Lebron je trebao brzom kretnjom da izbaci Grenta i da ide na zicer. E sada posto su Plamli i Grent odigrali odbranu mimo svih rezona Dejvis je ostao sam i bio prinudjen na sut sto i nije bila najbolja opcija. Covek pogodio svaka mu cast i to je to.

Aleksandar iz Osla

pre 3 godine

Meni je jako interesantan razvoj Entoni Dejvisa. Radije bih gradio tim oko njega nego oko Janisa. U principu slu slični igrači, izuzetnih atlestskih predispozicija, ali Dejvis ima raznovrsniju igru i rekao bih viši košarkaški IQ. Plus se Janisu grlo stegne kad je frka (već više puta dokazano), a Dejvis se kako sada vidimo odlično nosi sa pritiskom.

Puno povika je bilo da su ga Lejkersi preplatili Orleansu, Ali kad se vidi da su slično platili Klipersi Džordža i Hjuston Vestbruka, jasno je ko je ovde najbolje prošao. Pelinka uradio odličan posao. Dejvis je klasa iznad ta dva igrača, posebno u plej ofu kad je gusto.

Milisav Vokri

pre 3 godine

Nije Davis sad takav skorer za tri da ne smeš da ga ostaviš, ali ima jedna mala sitnica. Kad ti Rondo baci onakvu asistenciju o parket tačno u ruke ne možeš da promašiš. Rondomanija na delu ponovo. Svi na kraju skaču od sreće u LA samo Rondo kulira u fazonu, bacio sam asist i kraj meča. Ajmo kući

Ajde

pre 3 godine

U mladjim kategorijama zemuna treneri uče da ovo u poslednjim sekundama se sve preuzima. Smešno. IQ ovih igrača je upitan a ipak igraju NBA.

//,,

pre 3 godine

Lejkersi su se prepali Jokica i Mareja a Denver sudija. LeBron James je
'kralj' koji trazi pomoc od sudija. Denver ce skupo 'prodati kozu'.
Postali su ekipa za respekt.

Proka

pre 3 godine

Kos u poslednjoj sekundi je uvek trenerov. Pitanje je zasto se do ove situacije uopste doslo? Zasto jedan igrac igra sam celu cetvrtinu, zasto skorer cuva najboljeg igraca itd. Verovatno Jokic nosi kuci i dresove da opere posle utakmice. Ne moze se ici dalje bez tima i taktike a Denver nema ni jedno. Ako je taktika da se valjas po podu, pa valjaj se ali pobedi. To je takva liga i takva su pravila.

Dejan

pre 3 godine

Svaka cast Dejvisu, stvarno je brutalno Clutch igrac. Ali takve trojke za pobedu uz "bazer biter" upadaju u jako malo slucajeva. Da je kojim slucajem omasio, Jokic bi bio taj o kome se prica. Ipak je u minut ipo dao 11 poena i to kakvih.
Ne moze, pogledajte te timove. Sa jedne strane ne treba spominjati onakav dvojac, i jos na sve to Rondo koji je sam bolji od bilo koga iz Denvera osim Jokare i Dzamala. Znaci treci igrac LA je bolji od treceg igraca Denvera i to je to. Kraj price. Ako Denver nekako uspe da uzme ovu seriju, Jokara mora uci u ekipu od 30ak najboljih ikad.

veliki strumf

pre 3 godine

I još nešto: 26 sekundi do kraja, Denver ima pun napad. U Evropi, u kojoj se igra taktički mnogo bolje, tim bi držao loptu do zadnjih par sekundi i onda šutirao, kako bi u slučaju kosa protivniku ostalo sto manje vremena. Ovde je Jokic realizovao napad za 6 sekundi (možda je logika: ako promasimo, da pravimo faul i opet imamo zadnji napad, ali ja više volim evropski stil razmišljanja). Konačno, onaj blok Mareja - da nije izblokirao Grina, siguran sam da bi ovaj promašio. Eto, maler. Često puta u kosarci jad pukne neka rampa, iz auta se postigne trojka. Šteta. Čak i da je Grin pogodio išlo bi se u produžetke.

Srbin

pre 3 godine

Jel realno da se toliko lozite na Jokica i da ostajete budni do 4 ujutru zbog njega. Zbog lika koji je otvoreno u 10 navrata pokazao boljenje lakta za srbiju. Od odbijanja da igra za reprezentaciju, pa do pristajanja da igra u zadnjem trenutku i to preko one stvari, od ispaljivanja svih mogucih nasih novinara koji su samo radili svoj posao i hteli da prenesu Jokicev po koji intervju jer je cela zemlja to jedva cekala, od toga da kada je izgubio prosle godine u plejofu Nba je plakao a kada je izgubio na svetskom sa nasom reprezentacijom nije dosao na centar terena da se pozdravi sa saigracima kao i sa nasim mnogim navijacima koji su bili tu da ih bodre(ja bio u trecem redu i ocima svojim video kako se Jokic pokupio i otisao...jedino on) dok su svi ostali igraci to uradili. Ej places za Denverom gde amere zabole za tebe i jos pritom vec sledece godine mozes da ispravis taj poraz, a sa druge strane izgubis sa repkom znas da mesta za popravke nema narednih 4 godine i ono zabole te patka i za tim i za naciju koja umire za tobom(i jos je to bila jedna jako dobra generacija koja se vrlo verovatno nece ponoviti)

Petar

pre 3 godine

Dužno poštovanje za majstora kao što je Jokić, ali promašeni penali Dozera /sva 4/, ostalih saigrača, pa i Nikole, su na kraju ona razlika koja je falila, taman da je AD dao i dve trojke.Ne razumem da neko ceo život igra samo to, i sa zicera omane i to više puta, kada je presudno.O izgubljenim loptama koje se ne gube ni na školskom basketu, ne bih....

krle

pre 3 godine

Pumpli nije hteo da udari u blok... I ocekivao je da Grant preuzme Davis(sigurne je zvao na preuzimanje) a Pumpli da ostane na Grantovm igraču... Medjutim Grant nije odreagovao I Jokic pokušao da spasi... Takva greška u odbrani u takvim situacijama ne sme da se desi... Velika šteta....

veliki strumf

pre 3 godine

Čak i da je Grin pogodio išlo bi se u produžetke.
(veliki strumf, 21. septembar 2020 09:48) Ovo sam odvalio - prevideo sam da je bio 1 poen razlike.

klasika

pre 3 godine

Ma znaš ti dobro... Skola je isto tako preko tebe napunio reprezentaciju zajedno sa špancem dali su preko 56 peona samo preko tebe.
Koliko si lucidan i inteligentan u napadu, toliko često ispadneš "glup" u odbrani.

HARIS BRE!

pre 3 godine

Kad se samo sjetim komentara nakon trejda Plamli-Nurkic, koliko je Plamli bolji igrac, a citaj sada. Dakle Plamli trebao da cuva Dejvisa, a koga je to onda trebao Jokic, Ronda, Karusa, Lebrona. Ne budite smijesni. Ovaj poen ide na dusu Jokicu!

Srbin

pre 3 godine

u kosarku se razumem koliko i vecina vas ovde. Decko igra sjajno i tu dalje price nema. Realno je u top 3 igraca u ligi. Kosarkasko umece mu postujem do neba ali nema tog umeca zbog kog cu njega takvog da postujem kao coveka. Od brace nasilnika koji prebijaju devojke(Somborac sam pa znam) od toga kako je uz pretnje Nikola prisilio lika da mu proda plac u centru Sombora. Samo kad se pogleda u kakvom stanju i kakvo bolenje lakta je pokazao u reklami u kojoj se govori ljudima da tokom korone se ostane kod kuce. Svi drugi prisli tome kao ljudi, ozbiljno kako se takvoj ozbiljnoj stvari treba i pristupiti a Jokic...sramota. Sarenac kojeg je svaki nas kosarkas i sportista obozavao je dobio ispalu od "velicine" Jokica...dovoljno govori o tome da nasoj primadoni svako smeta.

Nemilosrdna sudbina Srba

pre 3 godine

Žao mi jer Denvera, i Jokića mi je žao, jer je Srbin, ali najviše patim zbog mog naroda kolji je teško doživeo ovaj poraz. Zašto, pitam, a ne znam kome pitanje da uputim, Srbi ovako teško prolaze kroz život, koji je prema nama često nemilosrdan. Kad je najveći Srbin "svih vremena" izbačen sa US Mehur Opena, Srbija je potonula u beznađe, i još se nismo podigli. Sve oči, od ranog jutra, uprte su u Rim, neće valjda mali crni čovek (od Švarcman/Schwartzman) da nas baci u očaj? Samo bi nam još to "hvalilo".

Demar Derozan

pre 3 godine

@pancevo
To je bila ta zamisao, bravo za komentar ! Dejvis je igracina, LAL su mogli mnogo ranije da zatvore tekmu, posebno na 99:94, i to bez neke bitne uloge Lebrona u zadnjoj cetvrtini, ali to nema veze kod njih jer imaju veliki individualni kvalitet i idu lagano ka cilju, jer, ako ne gresim, ovo je njihova 5 plej of pobeda u seriji, od kojih su 3 protiv respektabilnog Hjustona

Rizz

pre 3 godine

Au sine dragi, de idi na zenski hokej nije ovo za tebe...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google.

Ajde deda ne blamiraj se pojma nemas ja sam realan ne virim jokicu iz ****** ko ti

KOSTA1703

pre 3 godine

man

Pa preko koga je bilo?
Da bi saznao treba da odgledaš sa razumevanjem klip od 14 sekundi, da vidiš ko koga čuva pre izbacivanja lopte i sve saznaš odmah.
Ali je izgleda tek 5,6 sekundi tvoj maksimalni kapacitet?
Što se tiče "čuvanja" Ronda na izbacivanju lopte........Tu je stajao Jokić licem okrenut, branio izbacivanje.Da je bio kojim slučajem ledjima okrenut, dobio bi loptu u ledja i Rondo bi sam zavšio košem.

Srba

pre 3 godine

Evropa i NBA su dva svijeta kada je finis u pitanju. Totalno drugacija kosarka usled postojanja TO kojim se prenosi lopta na protivnicku polovinu. I sutiranje nekoliko sekundi prije a ne FTW je Lejkersima donijelo tri sanse za sut. Pozz.

Demar Derozan

pre 3 godine

@MethodManWu
Ok, to je vase misljenje. Ne slazem se jer je iskustvo Nba sampiona kroz istoriju lige pokazalo da tim sa dve velike zvezde, uu podrsku klupe, uzima prsten. Hjuston sve to ima, ali je naleteo na LAL koji su jos bolji u tom aspektu. Takodje mislim da je Kavaji ostao u Torontu, Raptors bi opet uzeli prsten, dok u LAC nije mogao da nadoknadi nedostatak kvalitetnog pleja i dobrih centara.

Proka

pre 3 godine

@Th3Answer/183cm/75kg/MVP - jeste ne zna odbranu da igra ali zato napad rastura. Cek malo... Pa ni napad ne zna. I taj igra finale konferencije.

KOSTA1703

pre 3 godine

pancevo

Ti znaš šta je bila zamisao?
Pa kako Lebron pored Jokića koji sprečava svaki visoki pas da dobije loptu?
A bilo kakva balon lopta prema Lebronu bi lagano bila presečena jer puno vremena leti?
Primarna akcija je verovatno trebala biti neki Alley Oop ali je otkazan pošto je Jokić bio odbrana na prvom pasu.

Arhimandrit

pre 3 godine

Prva cetvrtina faul na pokusaj zakucavanja. Ponovo ostecen Denver. Nakon toga Lejkersi prave dvocifrenu razliku. Jokic ocajan. Klupa Denvera ih je vratila u igru i cim je Jokara usao opet losa igra. Svaka cast za zadnju cetvrtinu. Kao sto je sretna pobeda isto je moglo da se promasi.

SUNĐER BOB

pre 3 godine

kao dobar košarkaš, svi se primate a covek ne zna da igra odbranu ..lupate minuse ali je tako..los u odbrani je jokic , los..0..sve koševa važne preko njega daju, znaju ko ne zna da igra odbranu...aj sad udarite minuse neobjektivni lozaci..

HARIS BRE!

pre 3 godine

Kad se samo sjetim komentara nakon trejda Plamli-Nurkic, koliko je Plamli bolji igrac, a citaj sada. Dakle Plamli trebao da cuva Dejvisa, a koga je to onda trebao Jokic, Ronda, Karusa, Lebrona. Ne budite smijesni. Ovaj poen ide na dusu Jokicu!

klasika

pre 3 godine

Ma znaš ti dobro... Skola je isto tako preko tebe napunio reprezentaciju zajedno sa špancem dali su preko 56 peona samo preko tebe.
Koliko si lucidan i inteligentan u napadu, toliko često ispadneš "glup" u odbrani.

Rizz

pre 3 godine

Jokic -6 marej +16 u plus minus statistici a marej nije igrao samo 3 minute i 45 sekundi znaci denver je u manje od 4 minute sto marej nije igra bio u minusu 16 poena nevjerovatno

Srbin

pre 3 godine

Jel realno da se toliko lozite na Jokica i da ostajete budni do 4 ujutru zbog njega. Zbog lika koji je otvoreno u 10 navrata pokazao boljenje lakta za srbiju. Od odbijanja da igra za reprezentaciju, pa do pristajanja da igra u zadnjem trenutku i to preko one stvari, od ispaljivanja svih mogucih nasih novinara koji su samo radili svoj posao i hteli da prenesu Jokicev po koji intervju jer je cela zemlja to jedva cekala, od toga da kada je izgubio prosle godine u plejofu Nba je plakao a kada je izgubio na svetskom sa nasom reprezentacijom nije dosao na centar terena da se pozdravi sa saigracima kao i sa nasim mnogim navijacima koji su bili tu da ih bodre(ja bio u trecem redu i ocima svojim video kako se Jokic pokupio i otisao...jedino on) dok su svi ostali igraci to uradili. Ej places za Denverom gde amere zabole za tebe i jos pritom vec sledece godine mozes da ispravis taj poraz, a sa druge strane izgubis sa repkom znas da mesta za popravke nema narednih 4 godine i ono zabole te patka i za tim i za naciju koja umire za tobom(i jos je to bila jedna jako dobra generacija koja se vrlo verovatno nece ponoviti)

Nemilosrdna sudbina Srba

pre 3 godine

Žao mi jer Denvera, i Jokića mi je žao, jer je Srbin, ali najviše patim zbog mog naroda kolji je teško doživeo ovaj poraz. Zašto, pitam, a ne znam kome pitanje da uputim, Srbi ovako teško prolaze kroz život, koji je prema nama često nemilosrdan. Kad je najveći Srbin "svih vremena" izbačen sa US Mehur Opena, Srbija je potonula u beznađe, i još se nismo podigli. Sve oči, od ranog jutra, uprte su u Rim, neće valjda mali crni čovek (od Švarcman/Schwartzman) da nas baci u očaj? Samo bi nam još to "hvalilo".

Arhimandrit

pre 3 godine

Prva cetvrtina faul na pokusaj zakucavanja. Ponovo ostecen Denver. Nakon toga Lejkersi prave dvocifrenu razliku. Jokic ocajan. Klupa Denvera ih je vratila u igru i cim je Jokara usao opet losa igra. Svaka cast za zadnju cetvrtinu. Kao sto je sretna pobeda isto je moglo da se promasi.

Rizz

pre 3 godine

Au sine dragi, de idi na zenski hokej nije ovo za tebe...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google.

Ajde deda ne blamiraj se pojma nemas ja sam realan ne virim jokicu iz ****** ko ti

veliki strumf

pre 3 godine

I još nešto: 26 sekundi do kraja, Denver ima pun napad. U Evropi, u kojoj se igra taktički mnogo bolje, tim bi držao loptu do zadnjih par sekundi i onda šutirao, kako bi u slučaju kosa protivniku ostalo sto manje vremena. Ovde je Jokic realizovao napad za 6 sekundi (možda je logika: ako promasimo, da pravimo faul i opet imamo zadnji napad, ali ja više volim evropski stil razmišljanja). Konačno, onaj blok Mareja - da nije izblokirao Grina, siguran sam da bi ovaj promašio. Eto, maler. Često puta u kosarci jad pukne neka rampa, iz auta se postigne trojka. Šteta. Čak i da je Grin pogodio išlo bi se u produžetke.

sarajevo.ba

pre 3 godine

"Lebron je verovatno najbolji igrač u ligi, a Dejvis jedan od najboljih skorera. Ako želimo pobedu moramo da ih uvedemo u zonu u kojoj neći biti komforni", zaključio je.

Malo vam je glupo ovo skorera.
Zar se ne moze na nas jezik napisati "jedan od najboljih poentera" ?

Srbin

pre 3 godine

u kosarku se razumem koliko i vecina vas ovde. Decko igra sjajno i tu dalje price nema. Realno je u top 3 igraca u ligi. Kosarkasko umece mu postujem do neba ali nema tog umeca zbog kog cu njega takvog da postujem kao coveka. Od brace nasilnika koji prebijaju devojke(Somborac sam pa znam) od toga kako je uz pretnje Nikola prisilio lika da mu proda plac u centru Sombora. Samo kad se pogleda u kakvom stanju i kakvo bolenje lakta je pokazao u reklami u kojoj se govori ljudima da tokom korone se ostane kod kuce. Svi drugi prisli tome kao ljudi, ozbiljno kako se takvoj ozbiljnoj stvari treba i pristupiti a Jokic...sramota. Sarenac kojeg je svaki nas kosarkas i sportista obozavao je dobio ispalu od "velicine" Jokica...dovoljno govori o tome da nasoj primadoni svako smeta.

real paspalj chandlermi na pleju imamo

pre 3 godine

Ma znaš ti dobro... Skola je isto tako preko tebe napunio reprezentaciju zajedno sa špancem dali su preko 56 peona samo preko tebe.
Koliko si lucidan i inteligentan u napadu, toliko često ispadneš "glup" u odbrani.
(klasika, 21. septembar 2020 09:23)
A Kampaco uopšte nije probio 1000 puta i naterao Jokića da ga preuzme što je ostavljalo Skolu samog, isto je radio i Rubio.
Sa druge strane mi imamo pleja koji je 2. petorka Evrolige i centra koji je prva NBA petorka i selektor im ne nacrta nijednu 2 na 2 akciju nego daj Bogdanu loptu da je drži 25 sekundi i onda Jokić kriv za sve, važi.

zivot je ringispil i kola na sudaranje...

pre 3 godine

Jokic -6 marej +16 u plus minus statistici a marej nije igrao samo 3 minute i 45 sekundi znaci denver je u manje od 4 minute sto marej nije igra bio u minusu 16 poena nevjerovatno
(Rizz, 21. septembar 2020 08:53)

Au sine dragi, de idi na zenski hokej nije ovo za tebe...

vilsonovo

pre 3 godine

Kosarkaski gledano, ne postoji u rotaciji od recimo 10 igraca ni jedo mesto na kom j Dnever jaci od LA. Cak ni Marej i Jokic nisu bolji od recimo Lebrona i Dejvisa, vec slabiji. Sta oda reci za ostale? MIlsap? Plamli? Moris? Krejg? Heris? Njihov napadacki doprinos je minoran. Nema Denver objektivno nikakvih sansi. Sinoc su sticajem okolnosti (ocajni Lebro u 4 cetvrtini) dobili priliku. I? trener zaopravi d akaze igracima da imaju pravo na jos jeda faul i da mogu da prelinu zadnji napad LA. A tim pusti Dejvsa, dobrog sutera, da neometan primi loptu i sa. utne...Nece vise biti ovakve prilike. Ovo ide na 4:0. S obzirom na kavalitet, Dever je napravio cudo ulazeci u 3 kolo plej ofa. Njima fali jos jedan pouzdan bek suter, kvaliteta cetvorka i kakva takva normalna zamena na petici, jer je Plamli "indijanac".

AlexJones

pre 3 godine

Plamli ih je ukanalio, ovo ide na njegocu dušu. I američki stručnjacu upiru prstom u njega, uprkos Jokićevom pokušaju da skine odgovornost sa njega.

Nenad

pre 3 godine

Mozda gresim,ali kao da je vecina NBA igraca preskocila ucenje osnovnih kretnji u odbrani,a to je da se istovrememo gleda igrac i lopta.
(Djomla, 21. septembar 2020 08:57)
Uff tako sam i ja mislio, dok nisam počeo da radim preko I u ekipi i ligi imao amere, ne možeš ih tako braniti, previše su brzi. Moraš se prilagoditi i braniti određene delove terena, nešto žrtvovati. Očigledno dogovor branjenja nije ispostovan od jednog, bilo Milsapa, Herisa ili Jokica.

ben

pre 3 godine

kao dobar košarkaš, svi se primate a covek ne zna da igra odbranu ..lupate minuse ali je tako..los u odbrani je jokic , los..0..sve koševa važne preko njega daju, znaju ko ne zna da igra odbranu...aj sad udarite minuse neobjektivni lozaci..
(SUNĐER BOB, 21. septembar 2020 09:03)

Druze, ovaj sto prati Dejvisa pa ga ispusti, mozda lici na Jokica tj. ima plavu kosu, ali je malo misicaviji i zove se Mejson Plamli. A ovaj sto naknadno trci prema Dejvisu, da pokusa popraviti stetu koju je Plamli napravio pustivsi ga bez ikakvog bloka, zove se Nikola Jokic. Klip traje 4 sekunde i mrsko ti bilo pogledati.

matori

pre 3 godine

do još preko Jokića.
pa Plamli je trebalo da čuva Dejvisa. on je i bio na njemu. nije bilo bloka. mogao je da ga prati. Nikola je bio na igraču na liniji koji je izvodio.
Nikola je bio u izjavi politički korektan, pa nije rekao ono što verovatno misli...

Proka

pre 3 godine

Kos u poslednjoj sekundi je uvek trenerov. Pitanje je zasto se do ove situacije uopste doslo? Zasto jedan igrac igra sam celu cetvrtinu, zasto skorer cuva najboljeg igraca itd. Verovatno Jokic nosi kuci i dresove da opere posle utakmice. Ne moze se ici dalje bez tima i taktike a Denver nema ni jedno. Ako je taktika da se valjas po podu, pa valjaj se ali pobedi. To je takva liga i takva su pravila.

Proka

pre 3 godine

@Th3Answer/183cm/75kg/MVP - jeste ne zna odbranu da igra ali zato napad rastura. Cek malo... Pa ni napad ne zna. I taj igra finale konferencije.

Djomla

pre 3 godine

Mozda gresim,ali kao da je vecina NBA igraca preskocila ucenje osnovnih kretnji u odbrani,a to je da se istovrememo gleda igrac i lopta.

MPP

pre 3 godine

OVU ĆU UTKMICU

PRVO pamtiti po Nikolinom neverovatnom košu kada "pomaže" Mareju koji maši čitav koš (lopta pada u sred reketa!) i jednom rukom kao da je uigrana kombinacija sprovodi u koš - OVO MOŽE SAMO NIKOLA ….. ovaj potez je i PARADIGMA njegove uloge u ovoj zadnjoj 4…..Denver je bio već u nesvesti kada je NIKOLA IZVEO REANIMACIJU …..
i
DRUGO ….Antonio Davis koji igra svoju najbolju sezonu u karijeri , sa trojkom koja UBIJA…..
Dva velika majstora Davis vs Nikola…. ŠTETA, DENVER SE OPET VRATIO IZ MINUSA …..

crveni horizonti

pre 3 godine

Možemo je mrziti ali ovo je definitivno potvrda da je Amerika zemlja gdje se snovi ostvaruju. Najviše pritom mislim na Plamlija jer osim Amerike ne postoji zemlja gdje bi taj panj igrao košarku. Nevjerovatno! Čovjek je jednostavno zamislio želju i ona mu se ostvarila.

kaokakao

pre 3 godine

Žao mi jer Denvera, i Jokića mi je žao, jer je Srbin, ali najviše patim zbog mog naroda kolji je teško doživeo ovaj poraz. Zašto, pitam, a ne znam kome pitanje da uputim, Srbi ovako teško prolaze kroz život, koji je prema nama često nemilosrdan. Kad je najveći Srbin "svih vremena" izbačen sa US Mehur Opena, Srbija je potonula u beznađe, i još se nismo podigli. Sve oči, od ranog jutra, uprte su u Rim, neće valjda mali crni čovek (od Švarcman/Schwartzman) da nas baci u očaj? Samo bi nam još to "hvalilo".
(Nemilosrdna sudbina Srba, 21. septembar 2020 11:10)

Au! Nije tebi lako! I tako svaki dan?! Jesi trazio strucnu pomoc? I sta kazu, nema lijeka? A, sta ces, moras da zivis sa tim.

Dejan

pre 3 godine

Svaka cast Dejvisu, stvarno je brutalno Clutch igrac. Ali takve trojke za pobedu uz "bazer biter" upadaju u jako malo slucajeva. Da je kojim slucajem omasio, Jokic bi bio taj o kome se prica. Ipak je u minut ipo dao 11 poena i to kakvih.
Ne moze, pogledajte te timove. Sa jedne strane ne treba spominjati onakav dvojac, i jos na sve to Rondo koji je sam bolji od bilo koga iz Denvera osim Jokare i Dzamala. Znaci treci igrac LA je bolji od treceg igraca Denvera i to je to. Kraj price. Ako Denver nekako uspe da uzme ovu seriju, Jokara mora uci u ekipu od 30ak najboljih ikad.

Neo@

pre 3 godine

vilsonovo, 21. septembar 2020 09:45)

Auuu rodjace koliko grešiš,
Ovo ide na 4:2 za Denver, sačekaj samo.
Lejkersi su pročitani ovom utakmicom, sad kreće preokret, i biće odlučujuća peta utakmica nakon 2:2 u seriji u kojoj će biti krljanja.
Ako Denver nju prodje pobedom, šesta će biti rutina kao protiv Klipersa.
Ova godina je njihova, ispisuju istoriju, vraćace se opet iz minusa kao prethodna dva puta.

krle

pre 3 godine

Pumpli nije hteo da udari u blok... I ocekivao je da Grant preuzme Davis(sigurne je zvao na preuzimanje) a Pumpli da ostane na Grantovm igraču... Medjutim Grant nije odreagovao I Jokic pokušao da spasi... Takva greška u odbrani u takvim situacijama ne sme da se desi... Velika šteta....

malo uplakano grobarče

pre 3 godine

A zasto Jokicu cuvas igraca koji izvodi loptu?! Da nece direktno u kos da sutne?!
(zokidolovac, 21. septembar 2020 12:16)

Pa verovatno mu je tako.trener dao zadtatak... ili ti mislis , posto vidim da si "strucnjak" da se igraci sami izmedju sebe dogovaraju sta ce i kako ce...? Ko klinici u skolskom dvoristu...
Aj, ti lepo na snuker , pa tamo pametuj

KOSTA1703

pre 3 godine

man

Pa preko koga je bilo?
Da bi saznao treba da odgledaš sa razumevanjem klip od 14 sekundi, da vidiš ko koga čuva pre izbacivanja lopte i sve saznaš odmah.
Ali je izgleda tek 5,6 sekundi tvoj maksimalni kapacitet?
Što se tiče "čuvanja" Ronda na izbacivanju lopte........Tu je stajao Jokić licem okrenut, branio izbacivanje.Da je bio kojim slučajem ledjima okrenut, dobio bi loptu u ledja i Rondo bi sam zavšio košem.

Demar Derozan

pre 3 godine

@pancevo
To je bila ta zamisao, bravo za komentar ! Dejvis je igracina, LAL su mogli mnogo ranije da zatvore tekmu, posebno na 99:94, i to bez neke bitne uloge Lebrona u zadnjoj cetvrtini, ali to nema veze kod njih jer imaju veliki individualni kvalitet i idu lagano ka cilju, jer, ako ne gresim, ovo je njihova 5 plej of pobeda u seriji, od kojih su 3 protiv respektabilnog Hjustona

drvobradi

pre 3 godine

Jokic brani izvodjenje, logicno je, tesko ga je prebaciti i dobro cita namere. Pogresili su Plamli i Grant. Grant pre ubacivanja pokazuje Plamliju da udvaja LBJ, Plamli je mislio da ce da se zamene, u tom slucaju Grant izlazi na AD, Grant to tako nije shvatio. Na kraju ispade ova glupost.

Ostin A

pre 3 godine

Mozda gresim,ali kao da je vecina NBA igraca preskocila ucenje osnovnih kretnji u odbrani,a to je da se istovrememo gleda igrac i lopta.
(Djomla, 21. septembar 2020 08:57)

Zato oni igraju NBA a ti pišeš komentare. Grant je imao samo jedan zadatak, da bude flaster na LeBronu. E sad što posle bitke svi smo generali, trebalo je u sekundi odlučiti da li LeBrona ostaviti samog i krenuti na Dejvisa. Sigurno željena akcija LAu nije bila da Dejvis šutne za 3 poena. Plamli je jednostavno igrač kalibra osrednjeg Evroligaškog kluba, a ne da igra protiv najvećeg favorita za NBA titulu. Mogao je on da gleda i igrača i loptu i trenera i one monitore okolo, džaba mu, kada je Dejvis 3x brži od njega.

zhol

pre 3 godine

Au sine dragi, de idi na zenski hokej nije ovo za tebe...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google.

Ajde deda ne blamiraj se pojma nemas ja sam realan ne virim jokicu iz ****** ko ti
(Rizz, 21. septembar 2020 10:10)

Nije poenta ko kome viri odakle, poenta je sto ti ne razumes statistiku o kojoj si pricao, pa te ovaj gospodin malo nekulturnije prozvao.

KOSTA1703

pre 3 godine

Srbin

Jokić ne mora da odigra više ni minut za reprezentaciju Srbije, učinio je za Srbiju više nego što ćeš ti ikada.
Ne bih da odgovaram na tvoje košarkaške prozivke, jer je očigledno da ti o tom sportu ne znaš puno, pa onda ne vredi ni da ti objašnjavam.
Što se mene tiče ja sma u šestoj deceniji, i ponovo sam počeo da gledam utakmice do jutra, pre svega zahvaljujući Areni koja to sjajno medijski prati, a delom i zbog Jokića koji kao igrač utiče na celu ligu više nego bilo koji drugi igrač sa ovih prostora.
Koš koji je sinoć dao posle Marejevog promašaja je koš kakav se retko vidja na terenima, jer zahteva od igrača neverovatnu percepciju položaja svog tela i tela protivnika u odnosu na koš, i plastično pokazuje koliko je Jokić već sada veliki, i koliko mu malo fali da ii sa ovim panjevima(Plamli,Heris i Grent procenat šuta) osvoji titulu.
E zato ga gledam do kasno u noć, i ne samo njega, nego gledam i onu neverovatnu rampu Adebaja pre neko veče, koja se ne vidja često, i što ne reći i onaj fantastični koš Dejvisa sinoć kojim je konačno od gubitnika tokom cele karijere možda naslutio da može postati pobednik, nevezano što je to početnički propust Plamlija.
Tebe baš niko ne tera da to gledaš, ni da to komentarišeš, a što se patriotizma tiče, sasvim je nedovoljno napisati nik i misliti da si patriota.

KOSTA1703

pre 3 godine

pancevo

Ti znaš šta je bila zamisao?
Pa kako Lebron pored Jokića koji sprečava svaki visoki pas da dobije loptu?
A bilo kakva balon lopta prema Lebronu bi lagano bila presečena jer puno vremena leti?
Primarna akcija je verovatno trebala biti neki Alley Oop ali je otkazan pošto je Jokić bio odbrana na prvom pasu.

//,,

pre 3 godine

Lejkersi su se prepali Jokica i Mareja a Denver sudija. LeBron James je
'kralj' koji trazi pomoc od sudija. Denver ce skupo 'prodati kozu'.
Postali su ekipa za respekt.

DUŠAN KG

pre 3 godine

Sad razumem Ž. Obradovića zašto se onoliko nervira. Ovoliku dozu nonšalantnosti u odbrani čuvara ,,skorera,, u zadnjem napadu nisam jos video. Jokić nije kriv za ovaj koš nikako. E to vam je NBA, šou ali samo u napadu.

bzbzb

pre 3 godine

Ljudi najgluplji potez uprave Denvera je trejd Malika Bizlija u Minesotu, lik je Bredli Bil, lično, za tužne bekove Denvera, o Plamliju da ne pričam tužna priča uz konstantno pogubljenog trenera Melouna.
Marej vuče koliko može, MPJ koristan u napadu kad napada koš(za vođenje lopte u rangu je sa Birčevićem magijom) odbrana šuplja, Grent i Kreg dobri defanzivci s tim što je kreg maksimalno ograničen u napadu, a ni Grent nije ništa specijalno širi.
Jokiću brate, Mocarte košarke, ako čitaš ovo ne daj se i budi siguran da će se tvoja mala noćna muzika čuti jedino ako odeš od ove skupine amatera, ili trejd jednog konstatnog vrsnog šutera u Denver da se rasterete glavni igrači i dobije kontinuitet na šutu za 3pts, i ako je 2:0 nada poslednja umire, ali realno je da lejkersi ovo rutinski prođu dalje. Puno pozdrava braćo Go NuGGets!!

pancevo

pre 3 godine

Vidim dosta ljudi komentarise koji ne razumeju kosarku. Na osnovu snimka vidi se da je zamisao trenera bila da prva opcija bude Lebron jer Dejvis nije isao u njegov blok da mu ne navuce Plamlija.Lebron je trebao brzom kretnjom da izbaci Grenta i da ide na zicer. E sada posto su Plamli i Grent odigrali odbranu mimo svih rezona Dejvis je ostao sam i bio prinudjen na sut sto i nije bila najbolja opcija. Covek pogodio svaka mu cast i to je to.

Milisav Vokri

pre 3 godine

Nije Davis sad takav skorer za tri da ne smeš da ga ostaviš, ali ima jedna mala sitnica. Kad ti Rondo baci onakvu asistenciju o parket tačno u ruke ne možeš da promašiš. Rondomanija na delu ponovo. Svi na kraju skaču od sreće u LA samo Rondo kulira u fazonu, bacio sam asist i kraj meča. Ajmo kući

Petar

pre 3 godine

Dužno poštovanje za majstora kao što je Jokić, ali promašeni penali Dozera /sva 4/, ostalih saigrača, pa i Nikole, su na kraju ona razlika koja je falila, taman da je AD dao i dve trojke.Ne razumem da neko ceo život igra samo to, i sa zicera omane i to više puta, kada je presudno.O izgubljenim loptama koje se ne gube ni na školskom basketu, ne bih....

veliki strumf

pre 3 godine

Nije važan samo poslednji šut, već sve sto se dogadja tokom utakmice. Denver je pregovaranjem sudijama uspeo da dobije pošten meč i pošteno su (nesrećno) izgubili. Imali su 33 bacanja a LA 19. Problem za Nagetse je u tome sto su promašili čak 8 (od toga 5 u zadnjoj četvrtini), a LA samo 1 za ceo meč! I to odlučuje! U 4/4 Dozir je promašio čak 4 bacanja sto je nedopustivo za NBA beka!!! Sa ovakvom igrom i ovakvim sudjenjem Denver će imati priliku da se vrati, ali mora još neko da pomogne Jokicu i Mareju. Ovi ostali su preslabi u napadu. Čak i Porter kad se doda to nije dovoljno. Heris opet očajan u sutu, 1/6 za beka je tragično.

Mickey Ward

pre 3 godine

Eee moj meloun izvadi mislapa ubaci plamlija majko mila nervni slom sam dobio,kad sam gledao usporrni snimak poslednje akcije!..

veliki strumf

pre 3 godine

Čak i da je Grin pogodio išlo bi se u produžetke.
(veliki strumf, 21. septembar 2020 09:48) Ovo sam odvalio - prevideo sam da je bio 1 poen razlike.

Imay

pre 3 godine

Jokić je Pepeljuga Denvera!!! Sve radi i opet je glavna zvezda na balu! On im je trener, bek, 2, 3, 4 i petica, igra odbranu od pikenrola, pere dresove (što reče neko), prodaje kokice u poluvremenu (kad su domaćini i kad ima publike), valjda treba da radi i na dovođenju igrača preko leta... Njemu je i supermax plata mala!

Sta mi Tesko

pre 3 godine

Plamli usao da odigra odbranu i na Davisu :) Pobegao mu AD bez muke I jbg, steta, bas steta. Promasili su i bacanja na kraju, sve je bitno u ovakvom mecu. James i Devis su teski za cuvanje imaju gabarite a i znanje ozbiljno,imaju i iskusnu ekipu svi ih prate, bice tesko za Denver, ali uzivanje je gladati Jokica, nikad se ne zna.

Goran

pre 3 godine

Mogao je on da gleda i igrača i loptu i trenera i one monitore okolo, džaba mu, kada je Dejvis 3x brži od njega.
(Ostin A, 21. septembar 2020 11:12)

Nije brzi od njega, nije to razlog zbog koga je odustao od jurenja, imao je i vremena i ugao kojim je mogao da presece kretnju i tacno bi dosao na mesto skok suta Dejvisa, cak Lebron nije ni bio u bloku, mogao je da protrci pored njega, vidi se lepo na snimku sve.
Plamli nije igrac trenutka, on je STAO, samo je odustao, i rekao, idem ja na Lebrona, lakse je, a i nema loptu, niko nece mene da krivi ako Dejvis sutne preko mene i da kos, potpuno debilno i drveno razmisljanje.
Imao je sasvim dovoljno vremena da mu zasmeta pri sutu.

Njegova sportska karijera se krece strmoglavom brzinom nadole, uzasan je.

Aleksandar iz Osla

pre 3 godine

Meni je jako interesantan razvoj Entoni Dejvisa. Radije bih gradio tim oko njega nego oko Janisa. U principu slu slični igrači, izuzetnih atlestskih predispozicija, ali Dejvis ima raznovrsniju igru i rekao bih viši košarkaški IQ. Plus se Janisu grlo stegne kad je frka (već više puta dokazano), a Dejvis se kako sada vidimo odlično nosi sa pritiskom.

Puno povika je bilo da su ga Lejkersi preplatili Orleansu, Ali kad se vidi da su slično platili Klipersi Džordža i Hjuston Vestbruka, jasno je ko je ovde najbolje prošao. Pelinka uradio odličan posao. Dejvis je klasa iznad ta dva igrača, posebno u plej ofu kad je gusto.

Srba

pre 3 godine

Evropa i NBA su dva svijeta kada je finis u pitanju. Totalno drugacija kosarka usled postojanja TO kojim se prenosi lopta na protivnicku polovinu. I sutiranje nekoliko sekundi prije a ne FTW je Lejkersima donijelo tri sanse za sut. Pozz.

ElHombre

pre 3 godine

Plamli se zakucao u svog igraca koji je cuvao Lebrona bez razloga i AD ostao sam na sutu, Nikola je cak pokusao da stigne ali vec je bilo gotovo sam covek na sutu za pobedu.

Th3Answer/183cm/75kg/MVP

pre 3 godine

Pre jedno 2 meseca je Kuzma pogodio sut isto ovako za pobedu, isto je Plumlee bez ikakvog razloga samog sebe blokirao i ostavio ga samog na sutu kao i ovde Davisa.

Bukvalno ne zna da odigra odbranu a trener ga stavlja za taj zadatak u poslednjim sekundama meca.

Dragan VG

pre 3 godine

Ono je 100% bila Plamlijeva greska...uveden je zbog odbrane par sekundi pre izvodjenja napada.
Drugo...da je Dozijer koji ih je ukanalio sa bacanjima, cini mi se da je imao 1-5 pogodio barem 2 od ta 4 promasena, bila bi druga prica.
Opet...Marej je dao dosta poena, ali ona nerezonska zaletanja i dodavanja lopte iz skoka, kada vec nemas nikakvu drugu opciju...ja bih popizdeo na mestu ostalih igraca Denvera.
Steta, ceo mec juris minus, stignes ga, povedes i tako ti malo fali do pobede.Imaju i dalje sansi, treba biti smirene glave i ne klonuti...videli su da mogu da igraju sa LAL.
Ne zalim sto sam neispavan sada i sto sam se budio da gledam...bio je dobar mec.

Ajde

pre 3 godine

U mladjim kategorijama zemuna treneri uče da ovo u poslednjim sekundama se sve preuzima. Smešno. IQ ovih igrača je upitan a ipak igraju NBA.

Demar Derozan

pre 3 godine

@MethodManWu
Ok, to je vase misljenje. Ne slazem se jer je iskustvo Nba sampiona kroz istoriju lige pokazalo da tim sa dve velike zvezde, uu podrsku klupe, uzima prsten. Hjuston sve to ima, ali je naleteo na LAL koji su jos bolji u tom aspektu. Takodje mislim da je Kavaji ostao u Torontu, Raptors bi opet uzeli prsten, dok u LAC nije mogao da nadoknadi nedostatak kvalitetnog pleja i dobrih centara.

Roki

pre 3 godine

Djomla

Ima istine u tome što kažeš. Često se može videti na utakmicama kako osnovne rotacije ne rade kako treba. Ovde se postavlja pitanje dogovora kako će braniti poslednji napad. Generalno je pravilo u ovakvim situacijama da se igra čoveka i da se preuzima sve. Ovde nije bilo potrebe za tim je Lebron nije pravio blok i Plamli je mogao da stigne AD. E sad, možda su dogovorili da ga preuzme Grent, možda da Jokic izadje na njega nakon uvođenja lopte. Ako je ovo drugo, onda može biti greška Grenta ili Jokica, ali mi vise lici da je Plamli pogrešio jer je izgledalo kao da ne zna šta bi. Još je gore ako nisu uspeli da iskoce van onoga što je dogovoreno u skladu sa dešavanjima na terenu. To o da znači da ne umeju da čitaju kretanje protovnickih igrača. Sve u svemu, jako los psihološki momenat za Denver. Može biti kraj serije ili odlična prilika da se uzdignu iznad svega.