Nedelja, 20.09.2020.

08:00

Boston ugasio vrelinu Majamija i smanjio zaostatak u finalu Istoka

Boston Seltiksi savladali su Majami Hit rezultatom 117:106 i smanjili su zaostatak u finalu Istoka na 2-1.

Izvor:

Boston ugasio vrelinu Majamija i smanjio zaostatak u finalu Istoka IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

26 Komentari

Sortiraj po:

Danilo

pre 3 godine

Steta Boston je mlada ekipa primetno je njihovo neiskustvo .Kad treba da zavrse utakmicu .Pritom im fali jedan visoki igrac da bi reket bio dosta cvrsci .Navijac sam Bostona ,al bi bilo bolje da Majami prodjr u finale zbog Lejkersa .Imaju dosta krila Batlera i Igudslu koji mogu da uspore Dzejmsa i odlicnog Adebaja i Olinika koji mogu da izvalce spolja visoke igrace Lejkersa .

Srba

pre 3 godine

Ovi sto Lebrona nazivaju ljigavcem su pretpostavljam moralne vertikale. Zovete li i Medzika ljigavcem? Kobija? Seka? Svi su igrali u Lejkersima i ubirali benefite najveceg NBA brenda.
LBJ nikad u karijeri nije imao pomoc sudija. Previse je jak i ide u kontakt da bi sudije svirale svaki kontakt. Harden udje u masu i razmase se rukama i dobije faul. Lebron probije, dobije par sjekirica i mozda faul

Koko Bill

pre 3 godine

Osoba koja kaze da je Boston imao srece jer ih je hteo sut ocigledno nije gledala utakmicu. Sinoc su dobili iskljucivo napadanjem obruca. 60+ poena je doslo iz reketa, plus 15ak sa bacanja i mid-range suteva 20ak. Prosta racunica. Majami sa druge strane je ubacivao sve u prvom poluvremenu, u drugom hladno. 14 vezanih trojki promasenih. Sa Haywardom na parketu, Majamijeva zona vise nije toliko strasna, mada dosta igraca Bostona - barem se takav utisak stice - veze nema sta je zonska odbrana i kako ona funkcionise. Nisam siguran ni da Stevens bas razume zonu...

day

pre 3 godine

@Makaveli

Ti ne znas da je vec odluceno da LeBron uzima novi prsten, bio sastanak iluminata na kom su prisustvovali Biden, Silver i BLM lobi. Toni Brothers poslat da zada ton od starta, nista se ne prepusta slucaju.

spacejam

pre 3 godine

Nije baš ni Boston sve pogadjao danas kao što napisa neko ovde u komentarima, što se tiče trojki najmanje pogodjenih (samo 9, do 4/4 - 6) do sada u seriji. Boston je danas išao u reket i imao 50+ u reketu i zbog toga je dobio. Treba reći i da je Majami imao 4 trojke u 4 napada na pocetku 2/4 i da je Herro pogadjao dosta neke nerezonske šuteve u 1. poluvremenu. A Batler nije toliko omanuo jer je on imao bolju statistiku i procente nego na prošlom meču, samo su ukradene lopte tada imale veću težinu nego na ovom meču.
Mislim da je ovde trebalo da bude 2 1 za Boston u ovom momentu, jer ni sam Majami ne zna kako je uzeo prva dva meča, jer su u zadnjim četvrtinama pogadjali tone srećnih šuteva - Olinik od tablu, Krauder 3+1, Hero 2 preko ruke i Batler uz istek napada u prvom meču.
Sve u svemu, Boston in 7.

jsx

pre 3 godine

@Hagiano
Prvo, nije problem da belac ubije crnca nego da policajac ubije crnca. Znaci, neko ko treba da predstavlja zakon, drzavu se ponasa kao mafijas- to je problem. Drugo, nije Dzejms pokrenuo strajk nego Milvoki. Trece, misli ti o Dzejmsu sta hoces, nemas pravo da napises NAVIJAMO, ko si ti da meni kazes za koga ili protiv koga da navijam?

Aleks

pre 3 godine

Konačno je Boston uspešno priveo kraju utakmicu koju je kontrolisao od početka do kraja, nisu dozvolili preokret.

Hiro igra kao da ima godine i godine iskustva, uopšte ne izgleda kao ruki.

Shone025

pre 3 godine

Navijamo za sve tri ekipe sem ovih cirkuzanata i političkih aktivista iz Kalifornije, sa najvecim ljigavcem u istoriji lige.
(Hagiano, 20. septembar 2020 08:23) bravo majstore za celokupan komentar svaka na mestu

the truth

pre 3 godine

Boston je vrlo zeznuta ekipa, imaju 4 igrača sa 25 plus poena i to na dugoročni rok. Ogroman potencijal u napadu. Hejvard ako se vrati kako treba iz povrede, bice nezaustavljivi. To je igrač koji igra sa lakoćom i kreira lagano za sebe i druge!

Hagiano

pre 3 godine

@JeRemija

Nema tu mrznje, mator sam za to, apsolutno čiste činjenice bez ostrašćenosti...
Marketing i politika to je LBJ. Meni kao košarkaškom simpatizeru to se ne dopada. Ljigav je i to stoji... Hteo da napusti ligu jer je u tom momentu to traženo od njega, zbog ubistva crnca, taj stav je imao čitava dva dana... Kao da pošalje poruku Trampu? Sad bi sve prodao da uzme prsten, nije tako reagovao na ubistvo belog momka od strane crnca, to ne važi. Mada to i ne čudi, dvoličnost i ljigavost je tu došla do izražaja. Iz tog razloga ne bih voleo da uzme trofej, a ne poput mnogih drugih koji navijaju protiv njega zbog Dzordana. To poredjenje me ne zanima, moj favorit je uveo bio Bird.

Onda dodje meč sa Denverom, poguraše ih sudije... Ne volim kad vidim favorizovanje do te mere da je to providno. Naravno tu je i momenat Jokić, naš čovek prirodno je da više navijam za njega...
Voleo bih da ukoliko već prodju Denver, a sa ovakvim sudjenjem će proći bilo koga, da ih Seltiksi (više boli) pobede u 7 meču sa trojkom u poslednjoj sekundi preko LBJ... Čisto onako Bostonski... Pa onda neka saziva KZN pa neka kuka nad svojim skorom u finalima...

nikks98

pre 3 godine

Boston je pogodio sve što je šutnuo a Majami u jednom trenutku imao 15 vezanih promašaja za 3. Batler i Dragić jako loše partije i pored svega toga, Majami je sa 20 razlike spustio na samo 5 u poslednjoj četvrtini. Neće biti lako Bostonu u nastavku serije.

Nbalive

pre 3 godine

Boston je godinama najdosadnija,bez ikakve karizme ekipa jos od vremena P.Piercea,precjenjeni do bola,K.Walker,Smart,Brown ne znas koji je bezvezniji lik

JeRemija

pre 3 godine

@Hagiano

Mrznja dovodi do zdravstvenih problema...
Opustite se:)
Osvojice najveci ljigavac u istoriji lige novu titulu pa vam nece biti dobro.

Makaveli

pre 3 godine

@Hagiano: bravo za komentar.
@JeRemija: osvojice jedino ako sudije budu sudile kao u prvoj protiv Denvera. A da su ljigavci i BLM aktivisti, to stoji 100%. To kazem kao neko ko oduvek navija za Lejkerse, jer je to cinjenica i nema nikakve veze sa nekom mrznjom, koju ti ovde spominjes.

живац

pre 3 godine

врхунска серија. обе екипе озбиљне организоване попуњене добро вођене.
бостон је талентованији, али није довољно искусан за плејоф и фали им још неки жесток играч попут смарта, посебно под кошем где су доста мекани. да адебајо и тајс замене места бостон би сваку добио 20 разлике.
са друге стране мајами искусан и овако а посебно за плејоф. бостон води игру сваку утакмицу, али мајами је ту нонстоп. гризу, њуше, фокусирани... свако опуштање и неодлучност бостона кажњавају преокретом.
баш баш добра серија и навијам за обе екипе, ако је то могуће :)

Janko

pre 3 godine

Razlika između ova dva tima nije tolika da bi rezultat bio 4-0 ili 4-1 za bilo koga. Utakmica je bila jaka od prvog do poslednjeg minuta sa puno kontakta, jakih faulova, laktova, duela, koš faul situacija. Danas je Boston izašao i četvorica njihovih najboljih igrača je ubacilo 20+ poena što je jako retka situacija i nijedan tim lige ne bi izdržao toliko raspoloženih igrača na suprotnoj strani. Majami je odigrao utakmicu u svom stilu gde šest igrača ima 10+ partiju ali ih je samo malo lošiji šut i nestvarno veče protivničkih najboljih igrača koštalo poraza. Treba reći da je Bostonu jako teško da ponovi ovakvo veče dok Majami ako zadrži čvrstinu i širinu ima još uvek dosta veće šanse za prolaz. U svakom slučaju fenomenalni timovi i serija gde sudijske odluke neće kompromitovati regularnost, jer ne igraju samoproklamovani monarsi i gde marketing agencije, TV kuće i razni potplaćeni analitičari nemaju toliko interesa.

JPR24

pre 3 godine

Šut Majamija je zakazao, dobro je Boston i branio, i Dragić prosto nije imao svoj dan, 20% šut, 5 izgubljenih lopti, i +/- na -29. No dobro, posle 10 i više utakmica i nizu gde je bio dobar pa i više od toga ne može mu se zameriti jedna loša partija, uostalom i dalje vode u seriji i ima da se igra.

Elmer

pre 3 godine

Meni ovo lici na 7 utakmica bas su egal ekipe. Utisak veceri za mene mali Hero koji sa 19 god ima samopouzdanje kao veteran, prvo poluvreme iz udzbenika.
Druga stvar Hayword, uneo je sigurnost i protok lopte nije vise bilo panike kad majami postavi zonu sto im je bio veliki problem prva dva meca jer imaju pleja koji ne zna dq doda loptu.

Hagiano

pre 3 godine

Majami kao i Toronto uz dosta neke sreće i nesmotrenosti Bostona je dosao do prve pobede u seriji, za drugu ne znam jer nisam gledao...
Boston kad odigra ceo meč bez gluposti (glupost pripisujem njihovoj mladosti i neiskustvu kao celokupnom timu) onda ne može niko da ih dobije...
E sad to što Boston oscilira dosta, pa jedan meč odigraju savršeno kako umeju, a drugi svojim nesmotrenim greškama u finišu izgube... Prvi meč u seriji vodili 12 razlike na 4-5min do kraja... to ne smes da prokockas nikako, oni izgubiše..
Videćemo dalje štaće biti, očekujem 2:2 i peti meč kao najbitniji u seriji.. Naravno nije sve ni do Bostona, Majami igra mnogo lepo za oči, timsku košarku sa jakom odbranom milina za gledati.

Navijamo za sve tri ekipe sem ovih cirkuzanata i političkih aktivista iz Kalifornije, sa najvecim ljigavcem u istoriji lige.

bg

pre 3 godine

Tanka košarka kao da je revijalna utakmica imam takav osećaj. Slabe odbrane, opasno prangijanje bez rezona, serija na Zapadu Klipersi i Nagetsi je za ovo svemirska košarka.

Stefan

pre 3 godine

Go Celtics!
Boston nije zasluzio da gubi 2:0 u ovoj seiji. Veceras apsolutna kontrola meca i zasluzena pobjeda. Veoma bitna stavka je povratak Hejvorda na teren, koji moze mnogo da znaci Bostonu u nastavku.

Hagiano

pre 3 godine

Majami kao i Toronto uz dosta neke sreće i nesmotrenosti Bostona je dosao do prve pobede u seriji, za drugu ne znam jer nisam gledao...
Boston kad odigra ceo meč bez gluposti (glupost pripisujem njihovoj mladosti i neiskustvu kao celokupnom timu) onda ne može niko da ih dobije...
E sad to što Boston oscilira dosta, pa jedan meč odigraju savršeno kako umeju, a drugi svojim nesmotrenim greškama u finišu izgube... Prvi meč u seriji vodili 12 razlike na 4-5min do kraja... to ne smes da prokockas nikako, oni izgubiše..
Videćemo dalje štaće biti, očekujem 2:2 i peti meč kao najbitniji u seriji.. Naravno nije sve ni do Bostona, Majami igra mnogo lepo za oči, timsku košarku sa jakom odbranom milina za gledati.

Navijamo za sve tri ekipe sem ovih cirkuzanata i političkih aktivista iz Kalifornije, sa najvecim ljigavcem u istoriji lige.

JPR24

pre 3 godine

Šut Majamija je zakazao, dobro je Boston i branio, i Dragić prosto nije imao svoj dan, 20% šut, 5 izgubljenih lopti, i +/- na -29. No dobro, posle 10 i više utakmica i nizu gde je bio dobar pa i više od toga ne može mu se zameriti jedna loša partija, uostalom i dalje vode u seriji i ima da se igra.

Elmer

pre 3 godine

Meni ovo lici na 7 utakmica bas su egal ekipe. Utisak veceri za mene mali Hero koji sa 19 god ima samopouzdanje kao veteran, prvo poluvreme iz udzbenika.
Druga stvar Hayword, uneo je sigurnost i protok lopte nije vise bilo panike kad majami postavi zonu sto im je bio veliki problem prva dva meca jer imaju pleja koji ne zna dq doda loptu.

Janko

pre 3 godine

Razlika između ova dva tima nije tolika da bi rezultat bio 4-0 ili 4-1 za bilo koga. Utakmica je bila jaka od prvog do poslednjeg minuta sa puno kontakta, jakih faulova, laktova, duela, koš faul situacija. Danas je Boston izašao i četvorica njihovih najboljih igrača je ubacilo 20+ poena što je jako retka situacija i nijedan tim lige ne bi izdržao toliko raspoloženih igrača na suprotnoj strani. Majami je odigrao utakmicu u svom stilu gde šest igrača ima 10+ partiju ali ih je samo malo lošiji šut i nestvarno veče protivničkih najboljih igrača koštalo poraza. Treba reći da je Bostonu jako teško da ponovi ovakvo veče dok Majami ako zadrži čvrstinu i širinu ima još uvek dosta veće šanse za prolaz. U svakom slučaju fenomenalni timovi i serija gde sudijske odluke neće kompromitovati regularnost, jer ne igraju samoproklamovani monarsi i gde marketing agencije, TV kuće i razni potplaćeni analitičari nemaju toliko interesa.

живац

pre 3 godine

врхунска серија. обе екипе озбиљне организоване попуњене добро вођене.
бостон је талентованији, али није довољно искусан за плејоф и фали им још неки жесток играч попут смарта, посебно под кошем где су доста мекани. да адебајо и тајс замене места бостон би сваку добио 20 разлике.
са друге стране мајами искусан и овако а посебно за плејоф. бостон води игру сваку утакмицу, али мајами је ту нонстоп. гризу, њуше, фокусирани... свако опуштање и неодлучност бостона кажњавају преокретом.
баш баш добра серија и навијам за обе екипе, ако је то могуће :)

Shone025

pre 3 godine

Navijamo za sve tri ekipe sem ovih cirkuzanata i političkih aktivista iz Kalifornije, sa najvecim ljigavcem u istoriji lige.
(Hagiano, 20. septembar 2020 08:23) bravo majstore za celokupan komentar svaka na mestu

Stefan

pre 3 godine

Go Celtics!
Boston nije zasluzio da gubi 2:0 u ovoj seiji. Veceras apsolutna kontrola meca i zasluzena pobjeda. Veoma bitna stavka je povratak Hejvorda na teren, koji moze mnogo da znaci Bostonu u nastavku.

Hagiano

pre 3 godine

@JeRemija

Nema tu mrznje, mator sam za to, apsolutno čiste činjenice bez ostrašćenosti...
Marketing i politika to je LBJ. Meni kao košarkaškom simpatizeru to se ne dopada. Ljigav je i to stoji... Hteo da napusti ligu jer je u tom momentu to traženo od njega, zbog ubistva crnca, taj stav je imao čitava dva dana... Kao da pošalje poruku Trampu? Sad bi sve prodao da uzme prsten, nije tako reagovao na ubistvo belog momka od strane crnca, to ne važi. Mada to i ne čudi, dvoličnost i ljigavost je tu došla do izražaja. Iz tog razloga ne bih voleo da uzme trofej, a ne poput mnogih drugih koji navijaju protiv njega zbog Dzordana. To poredjenje me ne zanima, moj favorit je uveo bio Bird.

Onda dodje meč sa Denverom, poguraše ih sudije... Ne volim kad vidim favorizovanje do te mere da je to providno. Naravno tu je i momenat Jokić, naš čovek prirodno je da više navijam za njega...
Voleo bih da ukoliko već prodju Denver, a sa ovakvim sudjenjem će proći bilo koga, da ih Seltiksi (više boli) pobede u 7 meču sa trojkom u poslednjoj sekundi preko LBJ... Čisto onako Bostonski... Pa onda neka saziva KZN pa neka kuka nad svojim skorom u finalima...

nikks98

pre 3 godine

Boston je pogodio sve što je šutnuo a Majami u jednom trenutku imao 15 vezanih promašaja za 3. Batler i Dragić jako loše partije i pored svega toga, Majami je sa 20 razlike spustio na samo 5 u poslednjoj četvrtini. Neće biti lako Bostonu u nastavku serije.

Makaveli

pre 3 godine

@Hagiano: bravo za komentar.
@JeRemija: osvojice jedino ako sudije budu sudile kao u prvoj protiv Denvera. A da su ljigavci i BLM aktivisti, to stoji 100%. To kazem kao neko ko oduvek navija za Lejkerse, jer je to cinjenica i nema nikakve veze sa nekom mrznjom, koju ti ovde spominjes.

the truth

pre 3 godine

Boston je vrlo zeznuta ekipa, imaju 4 igrača sa 25 plus poena i to na dugoročni rok. Ogroman potencijal u napadu. Hejvard ako se vrati kako treba iz povrede, bice nezaustavljivi. To je igrač koji igra sa lakoćom i kreira lagano za sebe i druge!

Aleks

pre 3 godine

Konačno je Boston uspešno priveo kraju utakmicu koju je kontrolisao od početka do kraja, nisu dozvolili preokret.

Hiro igra kao da ima godine i godine iskustva, uopšte ne izgleda kao ruki.

spacejam

pre 3 godine

Nije baš ni Boston sve pogadjao danas kao što napisa neko ovde u komentarima, što se tiče trojki najmanje pogodjenih (samo 9, do 4/4 - 6) do sada u seriji. Boston je danas išao u reket i imao 50+ u reketu i zbog toga je dobio. Treba reći i da je Majami imao 4 trojke u 4 napada na pocetku 2/4 i da je Herro pogadjao dosta neke nerezonske šuteve u 1. poluvremenu. A Batler nije toliko omanuo jer je on imao bolju statistiku i procente nego na prošlom meču, samo su ukradene lopte tada imale veću težinu nego na ovom meču.
Mislim da je ovde trebalo da bude 2 1 za Boston u ovom momentu, jer ni sam Majami ne zna kako je uzeo prva dva meča, jer su u zadnjim četvrtinama pogadjali tone srećnih šuteva - Olinik od tablu, Krauder 3+1, Hero 2 preko ruke i Batler uz istek napada u prvom meču.
Sve u svemu, Boston in 7.

Koko Bill

pre 3 godine

Osoba koja kaze da je Boston imao srece jer ih je hteo sut ocigledno nije gledala utakmicu. Sinoc su dobili iskljucivo napadanjem obruca. 60+ poena je doslo iz reketa, plus 15ak sa bacanja i mid-range suteva 20ak. Prosta racunica. Majami sa druge strane je ubacivao sve u prvom poluvremenu, u drugom hladno. 14 vezanih trojki promasenih. Sa Haywardom na parketu, Majamijeva zona vise nije toliko strasna, mada dosta igraca Bostona - barem se takav utisak stice - veze nema sta je zonska odbrana i kako ona funkcionise. Nisam siguran ni da Stevens bas razume zonu...

jsx

pre 3 godine

@Hagiano
Prvo, nije problem da belac ubije crnca nego da policajac ubije crnca. Znaci, neko ko treba da predstavlja zakon, drzavu se ponasa kao mafijas- to je problem. Drugo, nije Dzejms pokrenuo strajk nego Milvoki. Trece, misli ti o Dzejmsu sta hoces, nemas pravo da napises NAVIJAMO, ko si ti da meni kazes za koga ili protiv koga da navijam?

JeRemija

pre 3 godine

@Hagiano

Mrznja dovodi do zdravstvenih problema...
Opustite se:)
Osvojice najveci ljigavac u istoriji lige novu titulu pa vam nece biti dobro.

bg

pre 3 godine

Tanka košarka kao da je revijalna utakmica imam takav osećaj. Slabe odbrane, opasno prangijanje bez rezona, serija na Zapadu Klipersi i Nagetsi je za ovo svemirska košarka.

day

pre 3 godine

@Makaveli

Ti ne znas da je vec odluceno da LeBron uzima novi prsten, bio sastanak iluminata na kom su prisustvovali Biden, Silver i BLM lobi. Toni Brothers poslat da zada ton od starta, nista se ne prepusta slucaju.

Nbalive

pre 3 godine

Boston je godinama najdosadnija,bez ikakve karizme ekipa jos od vremena P.Piercea,precjenjeni do bola,K.Walker,Smart,Brown ne znas koji je bezvezniji lik

Srba

pre 3 godine

Ovi sto Lebrona nazivaju ljigavcem su pretpostavljam moralne vertikale. Zovete li i Medzika ljigavcem? Kobija? Seka? Svi su igrali u Lejkersima i ubirali benefite najveceg NBA brenda.
LBJ nikad u karijeri nije imao pomoc sudija. Previse je jak i ide u kontakt da bi sudije svirale svaki kontakt. Harden udje u masu i razmase se rukama i dobije faul. Lebron probije, dobije par sjekirica i mozda faul

Danilo

pre 3 godine

Steta Boston je mlada ekipa primetno je njihovo neiskustvo .Kad treba da zavrse utakmicu .Pritom im fali jedan visoki igrac da bi reket bio dosta cvrsci .Navijac sam Bostona ,al bi bilo bolje da Majami prodjr u finale zbog Lejkersa .Imaju dosta krila Batlera i Igudslu koji mogu da uspore Dzejmsa i odlicnog Adebaja i Olinika koji mogu da izvalce spolja visoke igrace Lejkersa .

Nbalive

pre 3 godine

Boston je godinama najdosadnija,bez ikakve karizme ekipa jos od vremena P.Piercea,precjenjeni do bola,K.Walker,Smart,Brown ne znas koji je bezvezniji lik

bg

pre 3 godine

Tanka košarka kao da je revijalna utakmica imam takav osećaj. Slabe odbrane, opasno prangijanje bez rezona, serija na Zapadu Klipersi i Nagetsi je za ovo svemirska košarka.

Hagiano

pre 3 godine

Majami kao i Toronto uz dosta neke sreće i nesmotrenosti Bostona je dosao do prve pobede u seriji, za drugu ne znam jer nisam gledao...
Boston kad odigra ceo meč bez gluposti (glupost pripisujem njihovoj mladosti i neiskustvu kao celokupnom timu) onda ne može niko da ih dobije...
E sad to što Boston oscilira dosta, pa jedan meč odigraju savršeno kako umeju, a drugi svojim nesmotrenim greškama u finišu izgube... Prvi meč u seriji vodili 12 razlike na 4-5min do kraja... to ne smes da prokockas nikako, oni izgubiše..
Videćemo dalje štaće biti, očekujem 2:2 i peti meč kao najbitniji u seriji.. Naravno nije sve ni do Bostona, Majami igra mnogo lepo za oči, timsku košarku sa jakom odbranom milina za gledati.

Navijamo za sve tri ekipe sem ovih cirkuzanata i političkih aktivista iz Kalifornije, sa najvecim ljigavcem u istoriji lige.

JeRemija

pre 3 godine

@Hagiano

Mrznja dovodi do zdravstvenih problema...
Opustite se:)
Osvojice najveci ljigavac u istoriji lige novu titulu pa vam nece biti dobro.

Srba

pre 3 godine

Ovi sto Lebrona nazivaju ljigavcem su pretpostavljam moralne vertikale. Zovete li i Medzika ljigavcem? Kobija? Seka? Svi su igrali u Lejkersima i ubirali benefite najveceg NBA brenda.
LBJ nikad u karijeri nije imao pomoc sudija. Previse je jak i ide u kontakt da bi sudije svirale svaki kontakt. Harden udje u masu i razmase se rukama i dobije faul. Lebron probije, dobije par sjekirica i mozda faul

Shone025

pre 3 godine

Navijamo za sve tri ekipe sem ovih cirkuzanata i političkih aktivista iz Kalifornije, sa najvecim ljigavcem u istoriji lige.
(Hagiano, 20. septembar 2020 08:23) bravo majstore za celokupan komentar svaka na mestu

Hagiano

pre 3 godine

@JeRemija

Nema tu mrznje, mator sam za to, apsolutno čiste činjenice bez ostrašćenosti...
Marketing i politika to je LBJ. Meni kao košarkaškom simpatizeru to se ne dopada. Ljigav je i to stoji... Hteo da napusti ligu jer je u tom momentu to traženo od njega, zbog ubistva crnca, taj stav je imao čitava dva dana... Kao da pošalje poruku Trampu? Sad bi sve prodao da uzme prsten, nije tako reagovao na ubistvo belog momka od strane crnca, to ne važi. Mada to i ne čudi, dvoličnost i ljigavost je tu došla do izražaja. Iz tog razloga ne bih voleo da uzme trofej, a ne poput mnogih drugih koji navijaju protiv njega zbog Dzordana. To poredjenje me ne zanima, moj favorit je uveo bio Bird.

Onda dodje meč sa Denverom, poguraše ih sudije... Ne volim kad vidim favorizovanje do te mere da je to providno. Naravno tu je i momenat Jokić, naš čovek prirodno je da više navijam za njega...
Voleo bih da ukoliko već prodju Denver, a sa ovakvim sudjenjem će proći bilo koga, da ih Seltiksi (više boli) pobede u 7 meču sa trojkom u poslednjoj sekundi preko LBJ... Čisto onako Bostonski... Pa onda neka saziva KZN pa neka kuka nad svojim skorom u finalima...

jsx

pre 3 godine

@Hagiano
Prvo, nije problem da belac ubije crnca nego da policajac ubije crnca. Znaci, neko ko treba da predstavlja zakon, drzavu se ponasa kao mafijas- to je problem. Drugo, nije Dzejms pokrenuo strajk nego Milvoki. Trece, misli ti o Dzejmsu sta hoces, nemas pravo da napises NAVIJAMO, ko si ti da meni kazes za koga ili protiv koga da navijam?

day

pre 3 godine

@Makaveli

Ti ne znas da je vec odluceno da LeBron uzima novi prsten, bio sastanak iluminata na kom su prisustvovali Biden, Silver i BLM lobi. Toni Brothers poslat da zada ton od starta, nista se ne prepusta slucaju.

Makaveli

pre 3 godine

@Hagiano: bravo za komentar.
@JeRemija: osvojice jedino ako sudije budu sudile kao u prvoj protiv Denvera. A da su ljigavci i BLM aktivisti, to stoji 100%. To kazem kao neko ko oduvek navija za Lejkerse, jer je to cinjenica i nema nikakve veze sa nekom mrznjom, koju ti ovde spominjes.

Stefan

pre 3 godine

Go Celtics!
Boston nije zasluzio da gubi 2:0 u ovoj seiji. Veceras apsolutna kontrola meca i zasluzena pobjeda. Veoma bitna stavka je povratak Hejvorda na teren, koji moze mnogo da znaci Bostonu u nastavku.

Janko

pre 3 godine

Razlika između ova dva tima nije tolika da bi rezultat bio 4-0 ili 4-1 za bilo koga. Utakmica je bila jaka od prvog do poslednjeg minuta sa puno kontakta, jakih faulova, laktova, duela, koš faul situacija. Danas je Boston izašao i četvorica njihovih najboljih igrača je ubacilo 20+ poena što je jako retka situacija i nijedan tim lige ne bi izdržao toliko raspoloženih igrača na suprotnoj strani. Majami je odigrao utakmicu u svom stilu gde šest igrača ima 10+ partiju ali ih je samo malo lošiji šut i nestvarno veče protivničkih najboljih igrača koštalo poraza. Treba reći da je Bostonu jako teško da ponovi ovakvo veče dok Majami ako zadrži čvrstinu i širinu ima još uvek dosta veće šanse za prolaz. U svakom slučaju fenomenalni timovi i serija gde sudijske odluke neće kompromitovati regularnost, jer ne igraju samoproklamovani monarsi i gde marketing agencije, TV kuće i razni potplaćeni analitičari nemaju toliko interesa.

nikks98

pre 3 godine

Boston je pogodio sve što je šutnuo a Majami u jednom trenutku imao 15 vezanih promašaja za 3. Batler i Dragić jako loše partije i pored svega toga, Majami je sa 20 razlike spustio na samo 5 u poslednjoj četvrtini. Neće biti lako Bostonu u nastavku serije.

the truth

pre 3 godine

Boston je vrlo zeznuta ekipa, imaju 4 igrača sa 25 plus poena i to na dugoročni rok. Ogroman potencijal u napadu. Hejvard ako se vrati kako treba iz povrede, bice nezaustavljivi. To je igrač koji igra sa lakoćom i kreira lagano za sebe i druge!

JPR24

pre 3 godine

Šut Majamija je zakazao, dobro je Boston i branio, i Dragić prosto nije imao svoj dan, 20% šut, 5 izgubljenih lopti, i +/- na -29. No dobro, posle 10 i više utakmica i nizu gde je bio dobar pa i više od toga ne može mu se zameriti jedna loša partija, uostalom i dalje vode u seriji i ima da se igra.

spacejam

pre 3 godine

Nije baš ni Boston sve pogadjao danas kao što napisa neko ovde u komentarima, što se tiče trojki najmanje pogodjenih (samo 9, do 4/4 - 6) do sada u seriji. Boston je danas išao u reket i imao 50+ u reketu i zbog toga je dobio. Treba reći i da je Majami imao 4 trojke u 4 napada na pocetku 2/4 i da je Herro pogadjao dosta neke nerezonske šuteve u 1. poluvremenu. A Batler nije toliko omanuo jer je on imao bolju statistiku i procente nego na prošlom meču, samo su ukradene lopte tada imale veću težinu nego na ovom meču.
Mislim da je ovde trebalo da bude 2 1 za Boston u ovom momentu, jer ni sam Majami ne zna kako je uzeo prva dva meča, jer su u zadnjim četvrtinama pogadjali tone srećnih šuteva - Olinik od tablu, Krauder 3+1, Hero 2 preko ruke i Batler uz istek napada u prvom meču.
Sve u svemu, Boston in 7.

Koko Bill

pre 3 godine

Osoba koja kaze da je Boston imao srece jer ih je hteo sut ocigledno nije gledala utakmicu. Sinoc su dobili iskljucivo napadanjem obruca. 60+ poena je doslo iz reketa, plus 15ak sa bacanja i mid-range suteva 20ak. Prosta racunica. Majami sa druge strane je ubacivao sve u prvom poluvremenu, u drugom hladno. 14 vezanih trojki promasenih. Sa Haywardom na parketu, Majamijeva zona vise nije toliko strasna, mada dosta igraca Bostona - barem se takav utisak stice - veze nema sta je zonska odbrana i kako ona funkcionise. Nisam siguran ni da Stevens bas razume zonu...

Elmer

pre 3 godine

Meni ovo lici na 7 utakmica bas su egal ekipe. Utisak veceri za mene mali Hero koji sa 19 god ima samopouzdanje kao veteran, prvo poluvreme iz udzbenika.
Druga stvar Hayword, uneo je sigurnost i protok lopte nije vise bilo panike kad majami postavi zonu sto im je bio veliki problem prva dva meca jer imaju pleja koji ne zna dq doda loptu.

живац

pre 3 godine

врхунска серија. обе екипе озбиљне организоване попуњене добро вођене.
бостон је талентованији, али није довољно искусан за плејоф и фали им још неки жесток играч попут смарта, посебно под кошем где су доста мекани. да адебајо и тајс замене места бостон би сваку добио 20 разлике.
са друге стране мајами искусан и овако а посебно за плејоф. бостон води игру сваку утакмицу, али мајами је ту нонстоп. гризу, њуше, фокусирани... свако опуштање и неодлучност бостона кажњавају преокретом.
баш баш добра серија и навијам за обе екипе, ако је то могуће :)

Aleks

pre 3 godine

Konačno je Boston uspešno priveo kraju utakmicu koju je kontrolisao od početka do kraja, nisu dozvolili preokret.

Hiro igra kao da ima godine i godine iskustva, uopšte ne izgleda kao ruki.

Danilo

pre 3 godine

Steta Boston je mlada ekipa primetno je njihovo neiskustvo .Kad treba da zavrse utakmicu .Pritom im fali jedan visoki igrac da bi reket bio dosta cvrsci .Navijac sam Bostona ,al bi bilo bolje da Majami prodjr u finale zbog Lejkersa .Imaju dosta krila Batlera i Igudslu koji mogu da uspore Dzejmsa i odlicnog Adebaja i Olinika koji mogu da izvalce spolja visoke igrace Lejkersa .