1. Slovenci dominiraju svaka cast, iskreno nisam verovao da Pogacar moze u top 5, ali decko je cudo, Roglic je bio prvi favorit sa najacim timom, a i sazreo je za titulu, moj omiljeni vozac Lopez je uzeo etapu i verovatno overio 3 mesto, pored njih odusevio me Van Aert sta radi ovaj covek cele sezone i jos na TDF vuce po brdima, neverovatno...
   (mich, 17. septembar 2020 00:27)

  # Link komentara

 2. Bravo Slovenci! Primož i Tadej su brutalne mašine!
  (Igor Ibk, 16. septembar 2020 21:14)

  # Link komentara

 3. Ja navijam za mladjeg slovenca, decko maltene svaku etapu vozi sam, dok jumbo visma konstantno ima bar po 3 vozaca koji do kraja svake etape idu uz rogliča.
  I da pohvalim legendu valverdea, 12. u generalnom, a moze vecini ovih momaka otac da bude.
   (gomez, 16. septembar 2020 21:11)

  # Link komentara

 4. Izuzetno teška etapa je bila za sve vrhunske bicikliste. Roglič je bio sjajan, držao se do poslednjih par hiljada metara do cilja i uspeo da zadrži vodeće mesto u generalnom plasmanu iako je zaostao nekih desetak sekundi iza pobednika. Što se tiče Pogačara mlad je momak tek ima 21.godinu i nije lako biti u elitnoj grupi vozača s obzirom da je dobro držao grupu, ali je posustao na najtežem usponu i zaostao 30 sekundi za pobednikom. Svaka čast za Lopeza koji je bio fantastičan na usponu i zasluženo dobio trku.
  (Miodrag, 16. septembar 2020 20:02)

  # Link komentara

 5. sjutra nije naivna etapa ima brdo 6km
  11.2% ne bi trebalo da rogla ovo izgubi s obzirom da je jaci na hronometar
   (crnogorac, 16. septembar 2020 18:59)

  # Link komentara

 6. Bravo majstori iz Slovenije. Vidi se da je iskustvo na Rogljičevoj strani, Pogačar je još mlad, mislim da ga polako sustiže umor ali svejedno ovaj momak od 21 godinu, njegovo vreme tek dolazi i misliom da će biti na kraju zaslužno drugi. Ako sutra izdrže još jednu atomsku etapu e onda je stvarno gotovo. Još u subotu overe sa kronometrom. Samo hrabro momci.
   (Rade, 16. septembar 2020 18:36)

  # Link komentara

 7. Danas je bilo vrlo dobro. Lopez je bio fenomenalan, ali su naši momci odgovorili odlično. Malo se plašim sutrašnje etape. Nije strašna kao danas, ali videćemo koliko su se Rogla i Pogi potrošili. No mogu sutra i izgubiti nekoliko sekundi. U hronometru su naime mnogo jači (bar je dosad tako bilo) od Kolumbijca.
  Pozdrav iz Slovenije!
  (Slovenec, 16. septembar 2020 18:30)

  # Link komentara

 8. Roglina doktorska disertacija '' Kako se osvaja Tour de France'', poglavlje 17, za sada je sve za čistu desetku, uveren sam da će tako i ostati do Pariza.
  (The doctor, 16. septembar 2020 17:59)

  # Link komentara

 9. Bravo za Slovence, bravo za Roglića, već sada možemo reći novog šampiona. Ovo je jedan od najlepših i najneizvesnih biciklističkih trka u Francuskoj koju sam ja gledao, može se reći tur za istoriju. Koliko snage u Slovenačkim biciklistima i kakva vožnja, kakvo trkanje i da se sve odluči u zadnjih nekoliko stotina metara i pobednik i drugo mesto ( kakav uspeh, veličanstven, neverovatan za Slovence ) i treće mesto. No Balkan je bio svim srcem uz oba Slovenca i drago mi je što je jedan od njih pobedio!!!
  (Drago, 16. septembar 2020 17:54)

  # Link komentara