1. Borna igra toplo hladno, nema nijedan Masters, ima jedan turnir serije 500 i jedan 250, s 24 godine. Novak Rafa Federer su već dominirali u tim godinama, i osvajali većinu turnira na kojima su igrali, tako da od te nove generacije ne očekujem čuda. a od Ćorića ponajmanje, igra predvidljiv tenis, plus servis i forehand su mu prosjek, s takvim osnovnim udarcima nije realno da se probije u sam vrh tenisa, ni na zalasku karijere, a kamoli sad. možda u jednom trenutku odigra finale GS, ali teško da će ga ikad osvojit, jer je teniski ipak dosta limitiraniji od većine igrača u toj novoj generaciji. ne znam, možda iznenadi, ali godine idu a on je više manje na istom mjestu što je netko primjetio u komentaru ispod. mislim da je realno da bude neko vrijeme top 10 igrač, i to je to, za nešto više trebao bi on pokazivat puno puno više. oscilacije u njegovoj igri su prevelike, da bi imao kontinuitet rezultata za sami vrh, bez konzistencije u tenisu ne može se do velikih rezultata, Novak Rafa i Roger su najbolji primjer koliko je bitna konzistencija u tenisu. bez nje, nema ponavljanja dobrih rezultata, a bez ponavljanja dobrih rezultata nema ni bodova ni velike zarade. tako da, Ćorić ako radikalno ne promjeni svoj pristup, bit će tu negdje od 20 do 10 atp mjesta cijelu karijeru.
  (Jadranko, 17. septembar 2020 05:50)

  # Link komentara

 2. ...aha, ako sam dobro razumeo poznavaoce tenisa, velikani dolaze u rim da sto pre izgube da bi se odmorili za gs...
  ...jedino nam nisu objasnili zasto se uopste prijavljuju...
  ...zasto velikanima treba ta bruka da budu odstrel za jos neafirmisane klince...
  (kraja, 16. septembar 2020 23:53)

  # Link komentara

 3. Veliko razocarenje ovaj Borna. Pre 3-4 godine ga najavljivali kao novog Nadala. I zaista je on kao tinejder bio odlican, daleko ispred svojih vrsnjaka. Ali to je sve, nije napredovao nimalo od tada.
  (Oksi, 16. septembar 2020 19:06)

  # Link komentara

 4. Treba i Nole da ispadne odmah u sl kolu ,šta će mu ova buranija.
  (Srbi narod najstariji i starosedeoci i vladaoci, 16. septembar 2020 18:51)

  # Link komentara

 5. Ništa spektakularno. Dobio sam gomilu minusa kada sam komentarisao Sinsinati, da pametno žrtvuju masterse, da bi bili odmorniji za GS. Isto važi i ovde u Rimu. Vidite lepo rezultate takve taktike - Zverev, Tim, Ćorić itd.
  (NS, 16. septembar 2020 18:18)

  # Link komentara

 6. Kako ispadaju nosioci u Rimu.
  Evo danas ode i Gofan, doduse od Cilica je izgubio, a izgubi i Cicipas.
  Coric nije boo nosilac na ovom turniru, ali svakako je ovo iznenadjenje.
  Vjerovatno je i umor kod Borne ucinio svoje.
   (Stefan, 16. septembar 2020 17:43)

  # Link komentara