Ponedeljak, 25.07.2005.

23:33

SŽ: Centar AEK-a u Zvezdi?

Izvor: B92

SŽ: Centar AEK-a u Zvezdi? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

33 Komentari

Sortiraj po:

B

pre 18 godina

@Sandra
1. Izuzetno si informisana :)))
2. Nisi odgovorila na pitanja o Hemofarmu i Partizanu ???
3. Kad već znaš toliko detalja o korupciji u sportu i državnim preduzećima zašto nešto ne preduzmeš po tom pitanju? Idi u policiju? Učlani se u SRS (to sto ti pises je njihova ideologija)???

NAPRED ZVEZDO, SAMO NAPRED...

sandra

pre 18 godina

1. FMP je privatan klub, Covic ne moze da bude drzavni funkcioner i suvlasnik u FMP-u. To zakon ne dozvolava. Zakon ne dozvolajava da Covic postavi svog radnika Svraku u za direktora Zavoda za sport u kojem je on predsednik UO. Uzgred tamo da Bakijem Andjelovicem hara ono sto nije Milosvecev Percaevic pokrao.
2. Sto se tice pranja para. Kada pogledate koliko imamo sponzora drzavnih firmi a koliki su budzeti KK CZ i KK Pzrtizan zar Vam nije jasno gde su "nestale" te pare. Tako se finansiraju stranke, prave privatba preduzeca i ..... Da li znate kako je Mirko svog Brata finansirao. Dunav je svim sportskim udruzenjima davao donacije koji su podrzavali Brata u tuci sa Cepterom. Zamislite Draska kao predsednika Olimpijskok komiteta.
I na kraju sve je isto samo NJEGA nema. Sport u srbiji je i dalje u funkciji smanjenja nacionalih frustracija nastalih tokom izgubljenih ratova i ilegalno bogacenje.

E moji Pioniri

Lazar

pre 18 godina

U nasoj kosarci jedini sukob interesa je Zeljko Obradovic jer kod njega u repki moze da igrasamo igrac kome je on licni menadzer ili kome ce posle poziva u repku postati menadzer.

Bljak otuzno i zato smo u poslednje vreme stalno sesti sedmi gubimo od Kine ali zato deremo angolu sa par poena i koje sta drugo.

A posle Stojakovic nije patriota itd...

Cile

pre 18 godina

Ma da, glavni problem u drzavi je sto drzavni funkcioneri hoce da pomognu sportu i zato ih treba mozda i streljati a sport pustiti da umre, zar ne Sandra?

Ivan

pre 18 godina

Bez ljutnje Sandra ali ne znas sta pricas. Od kada je biti na celu sportskog kluba koje je udruzenje gradjana - javna funkcija. Prema tome Covicev angazman u FMP ne spada pod ovaj zakon ali mogao bi da spada Pavlovicev u Partizanu. Dakle, Dunav je akcionarsko drustvo u vecinskom vlasnistvu drzavnih firmi a direktor Dunava nije ni imenovano, ni postavljeno lice te prema tome ne spada pod ovaj zakon. Direktora Dunava bira Upravni odbor. Samo napred, Mirko i ne obaziri se na ove grobare poput sandre!

Boli Crvena zvezda u centru grba JSD....

pre 18 godina

@Sandra

1. PROČITAJ LEPO ZAKON O SUKOBU INTERESA !!!
2. Kompanija Dunav je višegodišnji sponzor raznih reprezentativnih i klupskih selekcija u zemlji, pa tako i KK Crvene zvezde i na osnovu donatorskih ugovora kompanije ima pravo na mesto u Upravnom odboru kluba.
3. Tačno je da je Mirko Petrović ODLIČAN biznismen! Na mestu Predsednika kluba (koji je, između ostalog, zadužen za nabavku novca koji se dalje koristi za organizaciju kluba i razvoj sporta kao privredne grane) i treba da bude Visokoškolovani menadžer-pravnik ili menadžer-ekonomista !!!!
3. Kakve veze ima Čović sa Partizanom? Kako je to Čović "direktno imenovao" svog kondicionog trenera za direktora Košutnjaka ? "Rešenje o imenovanju; u potpisu-Nebojša Čović"??? Ako znaš detalje, što ih ne prezentuješ nadležnim organima i postaneš savesni građanin?
4. Misliš da Država pere svoje pare kroz sport? Divno :))) Pa valjda svaka civilizovana Država treba da ulaže u razvoj sporta !!!!
5. Baš me čudi što dok si surfovala po net-u tražeći Zakon o korupciji nisi pre svega mislila na Hemofarm i Partizan???? Tj. u predhodnom komentaru si napisala: "...Što se Partizana tiče isto važi kao i za Čovića..."...

6. Molim poštovanu redakciju B92 da mi pre nego što uvaži predlog dotične g-đe objasni šta znači reč NAFLAGRATNIJE ?????

BRAVO ZVEZDO!! NAPRED ZVEZDO!!!

sandra

pre 18 godina

Dunav je akcionarsko drustvo u vecinskom vlasnistvu drzave. Sto se tice komentara, Zakon se odnosi i na drzavne funkcionere u svojstvu direktora i predesdnika UO. Sto se tice Partizana isto vazi kao i za Covica (sef koridnaciong centra za KiM)u FMP koji se Svraku svog kondicionig postavio za Direktora KOsutnjaka gde je pomenuti predsednik UO. O ovome bi se mogla napraviti citava emisija o Biznis-politicarima sportistima BPSovcima. Nadam se da ce 92-ojka posvetiti se ovom probmemu koji je naflagrantije pranje para

Blok 64

pre 18 godina

Pa kada vec citate taj zakon u sukobu interesa pa kako baic moze da bude u i hemofarmu i partizanu i usput u ksj.
A sad nevalja zakon jel.

DJO

pre 18 godina

NERVIRA ME STO SVAKI NAS TRENER KOJI JE RADIO U GRCKOJ IMA NEKE SVOJE IGRACE I ONI SU PO PRAVILU GRCI.DUDA,SAKOTA,ZELJKO KADA ODE IZ GRCKE U BUDUCI KLUB NECE POVESTI SCEPANOVICA NEGO HADZIVRETASA,BALOJANISA ILI OVOG STO TRABA DA DODJE U ZVEZDU.NEZNAM KOJI SU GRCI BILI NA JUNIORSKOM PRVENSTVU ALI ZVEZDA NETREBA DA PRAVI TIM KAO SA ZMAGOM I SLOVENCIMA.

fantasy

pre 18 godina

ovaj Gliniadakis je igrao u mojoj ekipi Euroleague fantasy chalenge prosle sezone, u prva dva kola je imao index oko 15 i tad sam ga prodao u pravom trenutku jer je do kraja evrolige imao uglavnom index u minusu ili oko nule. Katastrofa!

selektor

pre 18 godina

@Dragon
Potpuno si u pravu. Ovo razbacivanje znači samo jedno; došli su do nekoga ko može da plati i sada traže (kao) skupa rešenja. Šakota, silni slobodni Grci, la la la.....

bogdan

pre 18 godina

@Zbunjeni Navijac
E pa kada oni mogu da salju komentare na vesti o Partizanu mozemo i mi na vesti o zvezdi...
@bronko
Ovaj igrac je u prosloj sezoni prosecno belezio 2,9 poena,1,3 skoka za 8,7 minuta...Sigurno cete nas drati,bas smo se uplasili...
P.S. Dragojlovic dolazi u Partizan...

Uriah Tull

pre 18 godina

Bogami, ove godine cete oboriti rekord po broju dovedenih igraca. Proslih godina je to znalo biti i 20ak, ali opet na parketu su samo petorica. A koliko stranaca se moze imati?

Gane

pre 18 godina

Sandra, pa posto vec znas da nadjes sajt Antikorupcijskog saveta procitaj lepo zakon pa ces videti da se zakon odnosi samo na drzavne funkcionere odnosno imenovana i postavljena lica. G. petrovic je direktor velike akcionarske kompanije u kojoj tacno drzavne firme imaju vecinu ali njega bira Upravni odbor. I posto se vec toliko zanimas za Zvezdu razmisli da li je Dusan pavlovic direktor cisto drzavne firme, imenovan od strane Vlade kada je dosao na celo partizana prekrsio Zakon. Cime se vi bavite!

Nikola

pre 18 godina

Kako nam to lepo Sandra rece "postavljanjem Mirka Petrovica je prekrsen zakon o sukobu interesa" iako je Dunav akcionarsko drustvo. Po Sandri nijedan direktor ni kod nas, ni u svetu ne bi mogao da bude predsednik Kluba. Mnogo ste smesni i bar naucite da citate zakone. ALI TO SE ODNOSI SAMO NA ZVEZDU. Dusan Pavlovic, generalni direkor Jugopetrola koje je cisti drzavno preduzece MOZE DA BUDE PREDSEDNIK PARTIZANA, jel da? kako vas nije sramota? A mnogo su mi smesni ovi grobari koji se javljaju na vesti o Zvzedi. Pa komenatarisite vi dolazak Stefanovica, treceg pleja Sloge, sina vaseg sponzora!

neupucen

pre 18 godina

"...gde je stekao veliki ugled, stvorio veliki broj igrača i zabeležio značajne uspehe"
da li bi neko bio ljubazan da me obavesti na koje se "znacajne uspehe" misli? titule? kupove? koliko komada???

sakota je dosao u pravi klub, gde ne postoji imperativ pobede. usput ce se ugraditi u transfer par svojih pulena, ma samo opusteno.

Dragon

pre 18 godina

Taj "strava" centar Glinijadakis je prosle sezone imao prosek od 2,9 poena i 1,3 skoka. Za Pistonse je u Letnjoj ligi odigrao 1 (jedan) minut. Dakle, ne da nije bolji od Dragojla i Dzoa, nego...a skuplji je sigurno. Nevrovatno je da Zvezda ponovo pravi gluposti. Voleo bih da nisam u pravu, ali Katic, Bajev, Avodzobi, Jelesijevic...ccc.

mikele

pre 18 godina

Što niste preneli i drugi tekst iz SŽ gde piše da je Dragojlović slobodan igrač i da će najverovatnije preći(na žalost) ili u Hemofarm ili u Partizan koji su veoma zainteresovani za njega

Predrag

pre 18 godina

Dosta je bilo otimanja nasih igraca od strane mrskih nam komsija, te je red da im uzvratimo udarac. Predlazem Sakoti,Petrovicu,Zezelju da razmisle o dovodjenju Dusana Kecman, koji je, koliko mi je poznato free-agent bez adekvatne ponude za sledecu sezonu. A svi znamo da je veliki Zvezdas, nece mu biti problem da se uklopi....A pored Jeretina i Vuka, on bi nam dosao kao kec na jedanaest u borbi za drugi krug ULEB-a i, eventualne, sampionske titule u SCG... Mislite o tome.....

sandra

pre 18 godina

Postavvljanjem Mirka Petrovica prekrsen je Zakon o sukobu interesa. Ko ne veruje neka pogleda ovaj zakon clanove od 1 do 7.
www.antikorupcija-savet.sr.gov.yu

Zbunjeni Navijac

pre 18 godina

@bogdan, expert, Grobarčina sa Cetinja: Jeste li Vi Grobari ili Cigani? Znati li Vi uopste za koga navijate? Od 8 komentara 3 grobarska. Glupost. Ako navijate za Partizan, onda se javljajte na vesti o doticnima, a ne na vesti o Zvezdi jer bi ljudi u suprotnom mogli da pretpostave da ste Vi u stvari veliki Zvezdasi!

zoran jankovic

pre 18 godina

Ovo je strasno. Pored ovakvog medijskog prezentovanja Zvezde jasno je da ce i sledeca sezona biti po starom. kakvi crni Grci, pored ovoliko nasih igraca. Ono sto se nece promeniti u Zvezdi a to je cinjenica da i ove sezone ce posluziti da se operu pare drzavnih preduyeza. Nekada Zika a danas Petrovic. Model je ne promenjen dodze stecajni upravik poslat od strane drzave, napravi medijusku halabuku a u maju se ponovo kuju "planovi" za sledecu sezonu. Rezultat ti svih eropskih projekata je podatak da Zvezda nema ni jednog mladog igraca u selekcijama reprenzenttacije. Zato je smesna prica o velikim uspesima. 1 trener i dva stranca i nestrucna uprava ne cine klub hvala na paznji

Grobarčina sa Cetinja

pre 18 godina

O šampionima se na ovim stranicama vrlo malo piše...te zvijezda ovo,te zvijezda ono,dovodi ovog i onog,a mi samo ćutimo i samo vas gledamo.Dokle ćete više da se palite kada znate ime šampiona...PARTIZAN ŠAMPION(sledećih deset godina)

expert

pre 18 godina

Klub koji unistava igrace bez problema ce upropastiti i karijeru jednog Grka.Samo da ne provede mnogo vremena u Zvezdi,posle ga ne moze izleciti ni Partizanova klinika.

Stefan_Bgd

pre 18 godina

Raduju me ovakve vesti, konacno i nasa uprava da dovodi kvalitetne igrace i konacno imamo svetski priznatog trenera tako da nam predstoji lepa buducnost nadam se, jadranska i nije vazna toliko, Uleb Kup tu sto dalje da prodjemo sa Sakotom i jos nekim pojacanjima mozemo daleko da doguramo, a kup i titula su zreli da se vrate u Zvezdine vitrine!! Mislim da je vreme da osvojimo titulu, da skinemo vise ove grobare i da im pokazemo onda sledece sezone kako se igra u Evroligi!! Krajnje je vreme da se ka tituli krene!!

Stefan_Bgd

pre 18 godina

Raduju me ovakve vesti, konacno i nasa uprava da dovodi kvalitetne igrace i konacno imamo svetski priznatog trenera tako da nam predstoji lepa buducnost nadam se, jadranska i nije vazna toliko, Uleb Kup tu sto dalje da prodjemo sa Sakotom i jos nekim pojacanjima mozemo daleko da doguramo, a kup i titula su zreli da se vrate u Zvezdine vitrine!! Mislim da je vreme da osvojimo titulu, da skinemo vise ove grobare i da im pokazemo onda sledece sezone kako se igra u Evroligi!! Krajnje je vreme da se ka tituli krene!!

expert

pre 18 godina

Klub koji unistava igrace bez problema ce upropastiti i karijeru jednog Grka.Samo da ne provede mnogo vremena u Zvezdi,posle ga ne moze izleciti ni Partizanova klinika.

Grobarčina sa Cetinja

pre 18 godina

O šampionima se na ovim stranicama vrlo malo piše...te zvijezda ovo,te zvijezda ono,dovodi ovog i onog,a mi samo ćutimo i samo vas gledamo.Dokle ćete više da se palite kada znate ime šampiona...PARTIZAN ŠAMPION(sledećih deset godina)

zoran jankovic

pre 18 godina

Ovo je strasno. Pored ovakvog medijskog prezentovanja Zvezde jasno je da ce i sledeca sezona biti po starom. kakvi crni Grci, pored ovoliko nasih igraca. Ono sto se nece promeniti u Zvezdi a to je cinjenica da i ove sezone ce posluziti da se operu pare drzavnih preduyeza. Nekada Zika a danas Petrovic. Model je ne promenjen dodze stecajni upravik poslat od strane drzave, napravi medijusku halabuku a u maju se ponovo kuju "planovi" za sledecu sezonu. Rezultat ti svih eropskih projekata je podatak da Zvezda nema ni jednog mladog igraca u selekcijama reprenzenttacije. Zato je smesna prica o velikim uspesima. 1 trener i dva stranca i nestrucna uprava ne cine klub hvala na paznji

sandra

pre 18 godina

Postavvljanjem Mirka Petrovica prekrsen je Zakon o sukobu interesa. Ko ne veruje neka pogleda ovaj zakon clanove od 1 do 7.
www.antikorupcija-savet.sr.gov.yu

Zbunjeni Navijac

pre 18 godina

@bogdan, expert, Grobarčina sa Cetinja: Jeste li Vi Grobari ili Cigani? Znati li Vi uopste za koga navijate? Od 8 komentara 3 grobarska. Glupost. Ako navijate za Partizan, onda se javljajte na vesti o doticnima, a ne na vesti o Zvezdi jer bi ljudi u suprotnom mogli da pretpostave da ste Vi u stvari veliki Zvezdasi!

Predrag

pre 18 godina

Dosta je bilo otimanja nasih igraca od strane mrskih nam komsija, te je red da im uzvratimo udarac. Predlazem Sakoti,Petrovicu,Zezelju da razmisle o dovodjenju Dusana Kecman, koji je, koliko mi je poznato free-agent bez adekvatne ponude za sledecu sezonu. A svi znamo da je veliki Zvezdas, nece mu biti problem da se uklopi....A pored Jeretina i Vuka, on bi nam dosao kao kec na jedanaest u borbi za drugi krug ULEB-a i, eventualne, sampionske titule u SCG... Mislite o tome.....

Dragon

pre 18 godina

Taj "strava" centar Glinijadakis je prosle sezone imao prosek od 2,9 poena i 1,3 skoka. Za Pistonse je u Letnjoj ligi odigrao 1 (jedan) minut. Dakle, ne da nije bolji od Dragojla i Dzoa, nego...a skuplji je sigurno. Nevrovatno je da Zvezda ponovo pravi gluposti. Voleo bih da nisam u pravu, ali Katic, Bajev, Avodzobi, Jelesijevic...ccc.

mikele

pre 18 godina

Što niste preneli i drugi tekst iz SŽ gde piše da je Dragojlović slobodan igrač i da će najverovatnije preći(na žalost) ili u Hemofarm ili u Partizan koji su veoma zainteresovani za njega

Uriah Tull

pre 18 godina

Bogami, ove godine cete oboriti rekord po broju dovedenih igraca. Proslih godina je to znalo biti i 20ak, ali opet na parketu su samo petorica. A koliko stranaca se moze imati?

Nikola

pre 18 godina

Kako nam to lepo Sandra rece "postavljanjem Mirka Petrovica je prekrsen zakon o sukobu interesa" iako je Dunav akcionarsko drustvo. Po Sandri nijedan direktor ni kod nas, ni u svetu ne bi mogao da bude predsednik Kluba. Mnogo ste smesni i bar naucite da citate zakone. ALI TO SE ODNOSI SAMO NA ZVEZDU. Dusan Pavlovic, generalni direkor Jugopetrola koje je cisti drzavno preduzece MOZE DA BUDE PREDSEDNIK PARTIZANA, jel da? kako vas nije sramota? A mnogo su mi smesni ovi grobari koji se javljaju na vesti o Zvzedi. Pa komenatarisite vi dolazak Stefanovica, treceg pleja Sloge, sina vaseg sponzora!

neupucen

pre 18 godina

"...gde je stekao veliki ugled, stvorio veliki broj igrača i zabeležio značajne uspehe"
da li bi neko bio ljubazan da me obavesti na koje se "znacajne uspehe" misli? titule? kupove? koliko komada???

sakota je dosao u pravi klub, gde ne postoji imperativ pobede. usput ce se ugraditi u transfer par svojih pulena, ma samo opusteno.

Gane

pre 18 godina

Sandra, pa posto vec znas da nadjes sajt Antikorupcijskog saveta procitaj lepo zakon pa ces videti da se zakon odnosi samo na drzavne funkcionere odnosno imenovana i postavljena lica. G. petrovic je direktor velike akcionarske kompanije u kojoj tacno drzavne firme imaju vecinu ali njega bira Upravni odbor. I posto se vec toliko zanimas za Zvezdu razmisli da li je Dusan pavlovic direktor cisto drzavne firme, imenovan od strane Vlade kada je dosao na celo partizana prekrsio Zakon. Cime se vi bavite!

bogdan

pre 18 godina

@Zbunjeni Navijac
E pa kada oni mogu da salju komentare na vesti o Partizanu mozemo i mi na vesti o zvezdi...
@bronko
Ovaj igrac je u prosloj sezoni prosecno belezio 2,9 poena,1,3 skoka za 8,7 minuta...Sigurno cete nas drati,bas smo se uplasili...
P.S. Dragojlovic dolazi u Partizan...

selektor

pre 18 godina

@Dragon
Potpuno si u pravu. Ovo razbacivanje znači samo jedno; došli su do nekoga ko može da plati i sada traže (kao) skupa rešenja. Šakota, silni slobodni Grci, la la la.....

fantasy

pre 18 godina

ovaj Gliniadakis je igrao u mojoj ekipi Euroleague fantasy chalenge prosle sezone, u prva dva kola je imao index oko 15 i tad sam ga prodao u pravom trenutku jer je do kraja evrolige imao uglavnom index u minusu ili oko nule. Katastrofa!

DJO

pre 18 godina

NERVIRA ME STO SVAKI NAS TRENER KOJI JE RADIO U GRCKOJ IMA NEKE SVOJE IGRACE I ONI SU PO PRAVILU GRCI.DUDA,SAKOTA,ZELJKO KADA ODE IZ GRCKE U BUDUCI KLUB NECE POVESTI SCEPANOVICA NEGO HADZIVRETASA,BALOJANISA ILI OVOG STO TRABA DA DODJE U ZVEZDU.NEZNAM KOJI SU GRCI BILI NA JUNIORSKOM PRVENSTVU ALI ZVEZDA NETREBA DA PRAVI TIM KAO SA ZMAGOM I SLOVENCIMA.

Blok 64

pre 18 godina

Pa kada vec citate taj zakon u sukobu interesa pa kako baic moze da bude u i hemofarmu i partizanu i usput u ksj.
A sad nevalja zakon jel.

sandra

pre 18 godina

Dunav je akcionarsko drustvo u vecinskom vlasnistvu drzave. Sto se tice komentara, Zakon se odnosi i na drzavne funkcionere u svojstvu direktora i predesdnika UO. Sto se tice Partizana isto vazi kao i za Covica (sef koridnaciong centra za KiM)u FMP koji se Svraku svog kondicionig postavio za Direktora KOsutnjaka gde je pomenuti predsednik UO. O ovome bi se mogla napraviti citava emisija o Biznis-politicarima sportistima BPSovcima. Nadam se da ce 92-ojka posvetiti se ovom probmemu koji je naflagrantije pranje para

Boli Crvena zvezda u centru grba JSD....

pre 18 godina

@Sandra

1. PROČITAJ LEPO ZAKON O SUKOBU INTERESA !!!
2. Kompanija Dunav je višegodišnji sponzor raznih reprezentativnih i klupskih selekcija u zemlji, pa tako i KK Crvene zvezde i na osnovu donatorskih ugovora kompanije ima pravo na mesto u Upravnom odboru kluba.
3. Tačno je da je Mirko Petrović ODLIČAN biznismen! Na mestu Predsednika kluba (koji je, između ostalog, zadužen za nabavku novca koji se dalje koristi za organizaciju kluba i razvoj sporta kao privredne grane) i treba da bude Visokoškolovani menadžer-pravnik ili menadžer-ekonomista !!!!
3. Kakve veze ima Čović sa Partizanom? Kako je to Čović "direktno imenovao" svog kondicionog trenera za direktora Košutnjaka ? "Rešenje o imenovanju; u potpisu-Nebojša Čović"??? Ako znaš detalje, što ih ne prezentuješ nadležnim organima i postaneš savesni građanin?
4. Misliš da Država pere svoje pare kroz sport? Divno :))) Pa valjda svaka civilizovana Država treba da ulaže u razvoj sporta !!!!
5. Baš me čudi što dok si surfovala po net-u tražeći Zakon o korupciji nisi pre svega mislila na Hemofarm i Partizan???? Tj. u predhodnom komentaru si napisala: "...Što se Partizana tiče isto važi kao i za Čovića..."...

6. Molim poštovanu redakciju B92 da mi pre nego što uvaži predlog dotične g-đe objasni šta znači reč NAFLAGRATNIJE ?????

BRAVO ZVEZDO!! NAPRED ZVEZDO!!!

Ivan

pre 18 godina

Bez ljutnje Sandra ali ne znas sta pricas. Od kada je biti na celu sportskog kluba koje je udruzenje gradjana - javna funkcija. Prema tome Covicev angazman u FMP ne spada pod ovaj zakon ali mogao bi da spada Pavlovicev u Partizanu. Dakle, Dunav je akcionarsko drustvo u vecinskom vlasnistvu drzavnih firmi a direktor Dunava nije ni imenovano, ni postavljeno lice te prema tome ne spada pod ovaj zakon. Direktora Dunava bira Upravni odbor. Samo napred, Mirko i ne obaziri se na ove grobare poput sandre!

Cile

pre 18 godina

Ma da, glavni problem u drzavi je sto drzavni funkcioneri hoce da pomognu sportu i zato ih treba mozda i streljati a sport pustiti da umre, zar ne Sandra?

Lazar

pre 18 godina

U nasoj kosarci jedini sukob interesa je Zeljko Obradovic jer kod njega u repki moze da igrasamo igrac kome je on licni menadzer ili kome ce posle poziva u repku postati menadzer.

Bljak otuzno i zato smo u poslednje vreme stalno sesti sedmi gubimo od Kine ali zato deremo angolu sa par poena i koje sta drugo.

A posle Stojakovic nije patriota itd...

sandra

pre 18 godina

1. FMP je privatan klub, Covic ne moze da bude drzavni funkcioner i suvlasnik u FMP-u. To zakon ne dozvolava. Zakon ne dozvolajava da Covic postavi svog radnika Svraku u za direktora Zavoda za sport u kojem je on predsednik UO. Uzgred tamo da Bakijem Andjelovicem hara ono sto nije Milosvecev Percaevic pokrao.
2. Sto se tice pranja para. Kada pogledate koliko imamo sponzora drzavnih firmi a koliki su budzeti KK CZ i KK Pzrtizan zar Vam nije jasno gde su "nestale" te pare. Tako se finansiraju stranke, prave privatba preduzeca i ..... Da li znate kako je Mirko svog Brata finansirao. Dunav je svim sportskim udruzenjima davao donacije koji su podrzavali Brata u tuci sa Cepterom. Zamislite Draska kao predsednika Olimpijskok komiteta.
I na kraju sve je isto samo NJEGA nema. Sport u srbiji je i dalje u funkciji smanjenja nacionalih frustracija nastalih tokom izgubljenih ratova i ilegalno bogacenje.

E moji Pioniri

B

pre 18 godina

@Sandra
1. Izuzetno si informisana :)))
2. Nisi odgovorila na pitanja o Hemofarmu i Partizanu ???
3. Kad već znaš toliko detalja o korupciji u sportu i državnim preduzećima zašto nešto ne preduzmeš po tom pitanju? Idi u policiju? Učlani se u SRS (to sto ti pises je njihova ideologija)???

NAPRED ZVEZDO, SAMO NAPRED...

Stefan_Bgd

pre 18 godina

Raduju me ovakve vesti, konacno i nasa uprava da dovodi kvalitetne igrace i konacno imamo svetski priznatog trenera tako da nam predstoji lepa buducnost nadam se, jadranska i nije vazna toliko, Uleb Kup tu sto dalje da prodjemo sa Sakotom i jos nekim pojacanjima mozemo daleko da doguramo, a kup i titula su zreli da se vrate u Zvezdine vitrine!! Mislim da je vreme da osvojimo titulu, da skinemo vise ove grobare i da im pokazemo onda sledece sezone kako se igra u Evroligi!! Krajnje je vreme da se ka tituli krene!!

expert

pre 18 godina

Klub koji unistava igrace bez problema ce upropastiti i karijeru jednog Grka.Samo da ne provede mnogo vremena u Zvezdi,posle ga ne moze izleciti ni Partizanova klinika.

Grobarčina sa Cetinja

pre 18 godina

O šampionima se na ovim stranicama vrlo malo piše...te zvijezda ovo,te zvijezda ono,dovodi ovog i onog,a mi samo ćutimo i samo vas gledamo.Dokle ćete više da se palite kada znate ime šampiona...PARTIZAN ŠAMPION(sledećih deset godina)

zoran jankovic

pre 18 godina

Ovo je strasno. Pored ovakvog medijskog prezentovanja Zvezde jasno je da ce i sledeca sezona biti po starom. kakvi crni Grci, pored ovoliko nasih igraca. Ono sto se nece promeniti u Zvezdi a to je cinjenica da i ove sezone ce posluziti da se operu pare drzavnih preduyeza. Nekada Zika a danas Petrovic. Model je ne promenjen dodze stecajni upravik poslat od strane drzave, napravi medijusku halabuku a u maju se ponovo kuju "planovi" za sledecu sezonu. Rezultat ti svih eropskih projekata je podatak da Zvezda nema ni jednog mladog igraca u selekcijama reprenzenttacije. Zato je smesna prica o velikim uspesima. 1 trener i dva stranca i nestrucna uprava ne cine klub hvala na paznji

sandra

pre 18 godina

Postavvljanjem Mirka Petrovica prekrsen je Zakon o sukobu interesa. Ko ne veruje neka pogleda ovaj zakon clanove od 1 do 7.
www.antikorupcija-savet.sr.gov.yu

Zbunjeni Navijac

pre 18 godina

@bogdan, expert, Grobarčina sa Cetinja: Jeste li Vi Grobari ili Cigani? Znati li Vi uopste za koga navijate? Od 8 komentara 3 grobarska. Glupost. Ako navijate za Partizan, onda se javljajte na vesti o doticnima, a ne na vesti o Zvezdi jer bi ljudi u suprotnom mogli da pretpostave da ste Vi u stvari veliki Zvezdasi!

Predrag

pre 18 godina

Dosta je bilo otimanja nasih igraca od strane mrskih nam komsija, te je red da im uzvratimo udarac. Predlazem Sakoti,Petrovicu,Zezelju da razmisle o dovodjenju Dusana Kecman, koji je, koliko mi je poznato free-agent bez adekvatne ponude za sledecu sezonu. A svi znamo da je veliki Zvezdas, nece mu biti problem da se uklopi....A pored Jeretina i Vuka, on bi nam dosao kao kec na jedanaest u borbi za drugi krug ULEB-a i, eventualne, sampionske titule u SCG... Mislite o tome.....

Dragon

pre 18 godina

Taj "strava" centar Glinijadakis je prosle sezone imao prosek od 2,9 poena i 1,3 skoka. Za Pistonse je u Letnjoj ligi odigrao 1 (jedan) minut. Dakle, ne da nije bolji od Dragojla i Dzoa, nego...a skuplji je sigurno. Nevrovatno je da Zvezda ponovo pravi gluposti. Voleo bih da nisam u pravu, ali Katic, Bajev, Avodzobi, Jelesijevic...ccc.

mikele

pre 18 godina

Što niste preneli i drugi tekst iz SŽ gde piše da je Dragojlović slobodan igrač i da će najverovatnije preći(na žalost) ili u Hemofarm ili u Partizan koji su veoma zainteresovani za njega

Uriah Tull

pre 18 godina

Bogami, ove godine cete oboriti rekord po broju dovedenih igraca. Proslih godina je to znalo biti i 20ak, ali opet na parketu su samo petorica. A koliko stranaca se moze imati?

Nikola

pre 18 godina

Kako nam to lepo Sandra rece "postavljanjem Mirka Petrovica je prekrsen zakon o sukobu interesa" iako je Dunav akcionarsko drustvo. Po Sandri nijedan direktor ni kod nas, ni u svetu ne bi mogao da bude predsednik Kluba. Mnogo ste smesni i bar naucite da citate zakone. ALI TO SE ODNOSI SAMO NA ZVEZDU. Dusan Pavlovic, generalni direkor Jugopetrola koje je cisti drzavno preduzece MOZE DA BUDE PREDSEDNIK PARTIZANA, jel da? kako vas nije sramota? A mnogo su mi smesni ovi grobari koji se javljaju na vesti o Zvzedi. Pa komenatarisite vi dolazak Stefanovica, treceg pleja Sloge, sina vaseg sponzora!

neupucen

pre 18 godina

"...gde je stekao veliki ugled, stvorio veliki broj igrača i zabeležio značajne uspehe"
da li bi neko bio ljubazan da me obavesti na koje se "znacajne uspehe" misli? titule? kupove? koliko komada???

sakota je dosao u pravi klub, gde ne postoji imperativ pobede. usput ce se ugraditi u transfer par svojih pulena, ma samo opusteno.

Gane

pre 18 godina

Sandra, pa posto vec znas da nadjes sajt Antikorupcijskog saveta procitaj lepo zakon pa ces videti da se zakon odnosi samo na drzavne funkcionere odnosno imenovana i postavljena lica. G. petrovic je direktor velike akcionarske kompanije u kojoj tacno drzavne firme imaju vecinu ali njega bira Upravni odbor. I posto se vec toliko zanimas za Zvezdu razmisli da li je Dusan pavlovic direktor cisto drzavne firme, imenovan od strane Vlade kada je dosao na celo partizana prekrsio Zakon. Cime se vi bavite!

bogdan

pre 18 godina

@Zbunjeni Navijac
E pa kada oni mogu da salju komentare na vesti o Partizanu mozemo i mi na vesti o zvezdi...
@bronko
Ovaj igrac je u prosloj sezoni prosecno belezio 2,9 poena,1,3 skoka za 8,7 minuta...Sigurno cete nas drati,bas smo se uplasili...
P.S. Dragojlovic dolazi u Partizan...

selektor

pre 18 godina

@Dragon
Potpuno si u pravu. Ovo razbacivanje znači samo jedno; došli su do nekoga ko može da plati i sada traže (kao) skupa rešenja. Šakota, silni slobodni Grci, la la la.....

fantasy

pre 18 godina

ovaj Gliniadakis je igrao u mojoj ekipi Euroleague fantasy chalenge prosle sezone, u prva dva kola je imao index oko 15 i tad sam ga prodao u pravom trenutku jer je do kraja evrolige imao uglavnom index u minusu ili oko nule. Katastrofa!

DJO

pre 18 godina

NERVIRA ME STO SVAKI NAS TRENER KOJI JE RADIO U GRCKOJ IMA NEKE SVOJE IGRACE I ONI SU PO PRAVILU GRCI.DUDA,SAKOTA,ZELJKO KADA ODE IZ GRCKE U BUDUCI KLUB NECE POVESTI SCEPANOVICA NEGO HADZIVRETASA,BALOJANISA ILI OVOG STO TRABA DA DODJE U ZVEZDU.NEZNAM KOJI SU GRCI BILI NA JUNIORSKOM PRVENSTVU ALI ZVEZDA NETREBA DA PRAVI TIM KAO SA ZMAGOM I SLOVENCIMA.

Blok 64

pre 18 godina

Pa kada vec citate taj zakon u sukobu interesa pa kako baic moze da bude u i hemofarmu i partizanu i usput u ksj.
A sad nevalja zakon jel.

sandra

pre 18 godina

Dunav je akcionarsko drustvo u vecinskom vlasnistvu drzave. Sto se tice komentara, Zakon se odnosi i na drzavne funkcionere u svojstvu direktora i predesdnika UO. Sto se tice Partizana isto vazi kao i za Covica (sef koridnaciong centra za KiM)u FMP koji se Svraku svog kondicionig postavio za Direktora KOsutnjaka gde je pomenuti predsednik UO. O ovome bi se mogla napraviti citava emisija o Biznis-politicarima sportistima BPSovcima. Nadam se da ce 92-ojka posvetiti se ovom probmemu koji je naflagrantije pranje para

Boli Crvena zvezda u centru grba JSD....

pre 18 godina

@Sandra

1. PROČITAJ LEPO ZAKON O SUKOBU INTERESA !!!
2. Kompanija Dunav je višegodišnji sponzor raznih reprezentativnih i klupskih selekcija u zemlji, pa tako i KK Crvene zvezde i na osnovu donatorskih ugovora kompanije ima pravo na mesto u Upravnom odboru kluba.
3. Tačno je da je Mirko Petrović ODLIČAN biznismen! Na mestu Predsednika kluba (koji je, između ostalog, zadužen za nabavku novca koji se dalje koristi za organizaciju kluba i razvoj sporta kao privredne grane) i treba da bude Visokoškolovani menadžer-pravnik ili menadžer-ekonomista !!!!
3. Kakve veze ima Čović sa Partizanom? Kako je to Čović "direktno imenovao" svog kondicionog trenera za direktora Košutnjaka ? "Rešenje o imenovanju; u potpisu-Nebojša Čović"??? Ako znaš detalje, što ih ne prezentuješ nadležnim organima i postaneš savesni građanin?
4. Misliš da Država pere svoje pare kroz sport? Divno :))) Pa valjda svaka civilizovana Država treba da ulaže u razvoj sporta !!!!
5. Baš me čudi što dok si surfovala po net-u tražeći Zakon o korupciji nisi pre svega mislila na Hemofarm i Partizan???? Tj. u predhodnom komentaru si napisala: "...Što se Partizana tiče isto važi kao i za Čovića..."...

6. Molim poštovanu redakciju B92 da mi pre nego što uvaži predlog dotične g-đe objasni šta znači reč NAFLAGRATNIJE ?????

BRAVO ZVEZDO!! NAPRED ZVEZDO!!!

Ivan

pre 18 godina

Bez ljutnje Sandra ali ne znas sta pricas. Od kada je biti na celu sportskog kluba koje je udruzenje gradjana - javna funkcija. Prema tome Covicev angazman u FMP ne spada pod ovaj zakon ali mogao bi da spada Pavlovicev u Partizanu. Dakle, Dunav je akcionarsko drustvo u vecinskom vlasnistvu drzavnih firmi a direktor Dunava nije ni imenovano, ni postavljeno lice te prema tome ne spada pod ovaj zakon. Direktora Dunava bira Upravni odbor. Samo napred, Mirko i ne obaziri se na ove grobare poput sandre!

Cile

pre 18 godina

Ma da, glavni problem u drzavi je sto drzavni funkcioneri hoce da pomognu sportu i zato ih treba mozda i streljati a sport pustiti da umre, zar ne Sandra?

Lazar

pre 18 godina

U nasoj kosarci jedini sukob interesa je Zeljko Obradovic jer kod njega u repki moze da igrasamo igrac kome je on licni menadzer ili kome ce posle poziva u repku postati menadzer.

Bljak otuzno i zato smo u poslednje vreme stalno sesti sedmi gubimo od Kine ali zato deremo angolu sa par poena i koje sta drugo.

A posle Stojakovic nije patriota itd...

sandra

pre 18 godina

1. FMP je privatan klub, Covic ne moze da bude drzavni funkcioner i suvlasnik u FMP-u. To zakon ne dozvolava. Zakon ne dozvolajava da Covic postavi svog radnika Svraku u za direktora Zavoda za sport u kojem je on predsednik UO. Uzgred tamo da Bakijem Andjelovicem hara ono sto nije Milosvecev Percaevic pokrao.
2. Sto se tice pranja para. Kada pogledate koliko imamo sponzora drzavnih firmi a koliki su budzeti KK CZ i KK Pzrtizan zar Vam nije jasno gde su "nestale" te pare. Tako se finansiraju stranke, prave privatba preduzeca i ..... Da li znate kako je Mirko svog Brata finansirao. Dunav je svim sportskim udruzenjima davao donacije koji su podrzavali Brata u tuci sa Cepterom. Zamislite Draska kao predsednika Olimpijskok komiteta.
I na kraju sve je isto samo NJEGA nema. Sport u srbiji je i dalje u funkciji smanjenja nacionalih frustracija nastalih tokom izgubljenih ratova i ilegalno bogacenje.

E moji Pioniri

B

pre 18 godina

@Sandra
1. Izuzetno si informisana :)))
2. Nisi odgovorila na pitanja o Hemofarmu i Partizanu ???
3. Kad već znaš toliko detalja o korupciji u sportu i državnim preduzećima zašto nešto ne preduzmeš po tom pitanju? Idi u policiju? Učlani se u SRS (to sto ti pises je njihova ideologija)???

NAPRED ZVEZDO, SAMO NAPRED...