Utorak, 15.09.2020.

22:19

Vavrinka izgubio set 6:0 od 249. na svetu – i ispao iz Rima! VIDEO

Švajcarski teniser Sten Vavrinka je izuzetno loše odigrao prvi meč Mastersa u Rimu i ispao sa turnira.

Izvor: LN

Vavrinka izgubio set 6:0 od 249. na svetu – i ispao iz Rima! VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

46 Komentari

Sortiraj po:

Poštovalac igre

pre 3 godine

Sport je to.

Dešava se ovakvi porazi.

Svaka čast klincu što se nije uplašio već je izašao da odigra najbolje što ume i zna na kraju je dobio meč. Treba mu čestitat nevezano na trenutni rejking.

Sten vidno van tenisa uopšte fokusa. Trebaće mu vremena da se vrati. Ne bi rekao da je on samo se štima za GS na mastersima zna da dogura daleko po pravilu ovde u Rimu stizao do samog finala davne 2008 gde je izgubio protiv Novaka ili 2015 gde je pobedio Nadala u četvrtfinalu. Bio odličan na šljaci pogotovo na mastersima i grend slem gde ima titule.

Dragan

pre 3 godine

@podsjecanje

Nismo valjda u srednjem vjeku, pa kad neko skikne vještica da palimo ljude.
Da je ta novinarka imala dokaze, Novak bi davno bio odstranjen iz tenisa.

NADA

pre 3 godine

Vavrinka jeste izgubio,ali on je velik teniser i nikada ga ne treba omalovazavati.Sport je to,desava se.Vavrinki ocigledno nije fokus tenis vec nesto drugo.Vavrinka kada igra svoju igru muku muce njegovi protivnici.

podsjećanje

pre 3 godine

@stvane, Wavrinku nikad niko nije prozivao zbog dopinga ,međutim pojedini novinari su prozivali tvog ljbimca Novaka.Kanadska novinarke je prije 6-7 godina tvrdila da Novak koristi nedozvoljena sredstva,pa je on najavio da će je zbog toga tužiti, međutim nema podataka da je on to i uradio.

Pa....

pre 3 godine

Dobro, Tim je ispao u Sinsinatiju, pa je stigao do finala na USO. Novak je bio u Sasinom delu zreba, cisto ako neko pomisli da je to zato sto je on diskvalifikovan.

matori

pre 3 godine

@ne podcenjuj, Vavrinka je dobio Novaka na RG igrom koja se retko vidja. Novak je u tom mecu igrao izvrsno koliko se secam ali je Stan razvalio.
(Johny Grobar, 16. septembar 2020 06:26)

seti se i toga da je Novak igrao u subotu polufinale sa Endijem, jer na RG nije bilo reflektora. dobio je prvi set, a onda ostao bez gasa. nemaš pojma koliko znači delić sekunde na nameštanje na lopticu.

Robert

pre 3 godine

Taj je igrao ko besan samo protiv Djokovica
(lala, 15. septembar 2020 22:31)

Da, da, inace nije skinuo Federeru masters koji mu fali (Monte Karlo), nije ga doveo do toga da preda finale Zavrsnog Mastersa nakon sto ga je "ubio" u polufinalu... A ni Rafu nije drao, to su se sve oni sami pobedjivali uz njegovu losu igru. Izgleda da je nabio komplekse navijacima ovde, a reklo bi se da nema razloga jer je tako daleko po uspesnosti od Novaka.

Mirko Kojotovski

pre 3 godine

Vavrinka bio i ostao veliki igrač.
To sto je pobedio Noleta na RG moze da zahvali stručnjacima.Oni isplanirali da Nole igra u 1/4 sa Nadalom(finale pre finala) a zatim dva dana sa Marejem i odmah finale.Fizicko i mentalno pražnjenje koje u bitnim momentima fali.
Slicno i prosle godine sa Timom i opet Noletom.
Kao sve slucajno.Ma dajte molim vas...
Odoh sa teme.
Kao sto rekoh Stanislav jedan veliki igrac sa ogromnim potencijalom koji nije iskoristio koliko je mogao.

Johny Grobar

pre 3 godine

@cole
ne podcenjuj, Vavrinka je dobio Novaka na RG igrom koja se retko vidja. Novak je u tom mecu igrao izvrsno koliko se secam ali je Stan razvalio.

Kosta

pre 3 godine

Tako je i Tim izgubio u Sinsi na samom pocetku turira,pa osvoji US open.Ako se Sten i ovog puta na R G nasmrce i kao i uvek sa crvenim nosom protiv Noleta ,moze opet cudo da napravi.

Beobrad

pre 3 godine

Nole, kao sto neko vec rece, zreb se otvorio, naplati nepravdu sa Us opena.
A Vavrinko Marinko kad je na vrhuncu igre, jedan je od najboljih ikada.

Gambeeet

pre 3 godine

Kako lep tenis mladog Italijana, bila je divota ga gledati večeras, još i taj prelepi jednoručni bekhend kojim je par puta probio Vavrinku njegovim najjačim oružjem. Vrlo raznovrsna napadačka igra za jednog 18-ogodišnjaka i što je najimpresivnije, bio je odličan kad je bilo najbitnije. Treba upamtiti ime Lorenca Musetija u budućnosti, ima mali da hara, kompletan arsenal, Italijani imaju baš lepu budućnost sa njim i Sinerom, a i Mateo Beretini je prilično mlad a već došao do TOP10. Srećno im svima!

Rafa30

pre 3 godine

Ne bih previse o Stanu.

Samo bih rekao da Musetti igra fantasticno i pokazuje nevjerovatnu zrelost i mirnocu za jednog tako mladog i neiskusnog momka.
Svaka cast.
Po ovome sto sam vidio, ceka ga velika teniska buducnost.

nikol dz femija

pre 3 godine

(nikola, 15. septembar 2020 22:36)

Kompliment za Novaka.

Naravno da je najvažnije u karijeri dobiti najboljeg , Đokovića.
Tako da ne čudi. A time je radio za sebe ali za Zapad i za svog Federera zemljaka iz koga stoji ceo Zapad jer je jedini.

A i Novaku se tako najviše isplatilo, iskalkulisao je on dobro i neka je, leđa čitava a prvi je i lova velika a i igra još uvek.

Djole99

pre 3 godine

Pratim tenis desetak godina redovno, dobro poznajem igrače i sa čelendžer nivoa, ali za ovog Italijana nisam čuo. Svaka čast momku, pokidao je. Ipak, primjetio sam jedan detalj. Na 2:1 i 40:00 u drugom setu pokušao je da smečuje kao Sampras ili Monfis. I naravno promašio debelo. Od tog momenta, sve se mjenja, iako je uzeo taj gem. Sada je tajbrejk. Ja vjerujem da ovo ide u 3. set i da će ga Wawrinka kazniti.

Oposum, divna životinjica

pre 3 godine

Evo meč je završen. Uzeo mladi Italijan i drugi set u taj brejku u kom je izdominirao i uz veoma ubedljiv prvi set u kome je naprosto ponizio trostrukog Gren Slem šampiona Vavrinku sa 6:0 te na taj način veoma ubedljivo i sasvim zasluženo prošao dalje! Već duže vremena Vavrinka igra katastrofalno, naprosto ni izbliza ne prikazuje onu njegovu igru od pre par godina kada je bio prava furija, naročito na Gren Slemovima i naročito protiv Đokovića naravno. Večeras njegova nova očajna partija, rekao bih ubedljivo najgora u 4-5 sezone unazad. Onaj nivo tenisa kao protiv Đokovića Vavrinka sada ni izbliza ne prikazuje, ovo večeras je nivo Čelendžera i nastavi li na ovaj način samo će na Čelendžerima ubuduće da bude konkurentan. Ali pored očajne partije Vavrinke koja je zaista sramna, treba čestitati i mladom Musetiju koji je veoma perspektivan i talentovan igrač, biće u Top 10 u budućnosti sasvim sigurno i osvajaće velike titule u to sam ubeđen. Bravo Museti majstore, održao si pravi čas tenisa Vavrinki hehehehe! Velika velika šteta što nije bilo publike iz dobro poznatih razloga jer bi Museti večeras dobio saaaalve veeelikih aplauza od strane Rimljana, bila bi oduševljena publika, naročito jer je Museti domaći igrač! :-))))

Stefan

pre 3 godine

U Novakovom dijelu zrijeba su vec ispali Sandgren, Edmund, Oze-Alijasim, Vavrinka, Hacanov, De Minor.
Fino mu se otvorio zrijeb, samo je pitanje koliko ce zapeti.

Cole

pre 3 godine

Ajde bre sta se palite da odlepi
samo kad igra protiv Novaka. Tacno
je da je zasluzio sva tri GS-ma ali
u sva tri finala je imao vise srece
nego pameti.

Onaj ko prati tenis zna sledece:

- prvu titulu je uzeo protiv povredjenog
Rafe koji se bukvalno vukao po terenu,

- drugu titulu je osvojio na RG-su kada su
Novaku uvalili da igra tri dana zaredom,
Djole dobija prvi set, nazalost, za nesto
vise nije imao snage,

- trecu titulu uzima sa Novakom koji je
bio u autu zbog lakta, koji je dosao do
finala iskljucivo sa tri predaje.

Tako da...

Realno

pre 3 godine

(Stevan, 15. septembar 2020 22:55)

Realno tako je bilo. Neverujem u teorije zavere ali to su činjenice. Samo je pitanje da li se tako organizatori ophode i prema ovoj drugoj dvojici

Mladen cg

pre 3 godine

Mladi Museti je odigrao vrhunski meč. Posebno impresionira njegova mirnoća u odlučujućim momentima. Rano je za neke opsežnije prognoze, ali ovaj teniser ima potencijal za sam vrh!

srle

pre 3 godine

Da, ali ovaj Museti igra stvarno fenomenalno, bio je prvi junior sveta. Već sada u drugom setu Vavrinka se vratio, sada je ogromna borba 5:5.

Oposum, divna životinjica

pre 3 godine

Ala ga je deklasirao mladi Italijan hehehehe, e moj Stan d Mane menjaj profesiju čoveče. Nije sramota izgubiti, naprotiv, dešava se to i najvećim šampionima ponekad, ali, izgubiti set (a verovatno i ceo meč mada videćemo do kraja meča šta će biti, još uvek se igra) od mladog i neiskusnog igrača na ovakav način na kakav je to Stan d Man večeras učinio, sa 0:6 prilikom čega uzeti samo malenih 13 poenčića tokom celog seta, i za samo 24 minuta ej, zaista velika velika sramota za trostrukog Gren Slem šampiona!

Stevan

pre 3 godine

Stanislav moze da odigra dobar tenis samo protiv Djokovica i uz doping.
Jer protiv Djokovica je sve dozvoljeno samo da ne osvoji GS-ove. Ranije su to radili dozvoljavajuci doping protivnicima, namestajuci mu kasne meceve da bi se igrali vise dana i umorili ga. Tako su mu sigurno ukrali 3-4 GS-a, a mozda i vise.
Sada ni to ne pomaze pa su presli na opasniju igru i direktno sabotiranje.

delboj

pre 3 godine

Takav je Vavro. Kao dizel. Zagrije i pali masinu tek posle sat vremena igre. Zato na dva dobijena seta skoro uvijek ispada od anonimusa.

Dejan

pre 3 godine

Igra sa Musetijem, nekadasnjim 1. juniorom sveta, koji igra jako dobro na sljaci. Ne bi me zacudilo da ovaj momak dogura daleko na ovom turniru...

Dejan

pre 3 godine

Igra sa Musetijem, nekadasnjim 1. juniorom sveta, koji igra jako dobro na sljaci. Ne bi me zacudilo da ovaj momak dogura daleko na ovom turniru...

Cole

pre 3 godine

Ajde bre sta se palite da odlepi
samo kad igra protiv Novaka. Tacno
je da je zasluzio sva tri GS-ma ali
u sva tri finala je imao vise srece
nego pameti.

Onaj ko prati tenis zna sledece:

- prvu titulu je uzeo protiv povredjenog
Rafe koji se bukvalno vukao po terenu,

- drugu titulu je osvojio na RG-su kada su
Novaku uvalili da igra tri dana zaredom,
Djole dobija prvi set, nazalost, za nesto
vise nije imao snage,

- trecu titulu uzima sa Novakom koji je
bio u autu zbog lakta, koji je dosao do
finala iskljucivo sa tri predaje.

Tako da...

Stevan

pre 3 godine

Stanislav moze da odigra dobar tenis samo protiv Djokovica i uz doping.
Jer protiv Djokovica je sve dozvoljeno samo da ne osvoji GS-ove. Ranije su to radili dozvoljavajuci doping protivnicima, namestajuci mu kasne meceve da bi se igrali vise dana i umorili ga. Tako su mu sigurno ukrali 3-4 GS-a, a mozda i vise.
Sada ni to ne pomaze pa su presli na opasniju igru i direktno sabotiranje.

Stefan

pre 3 godine

U Novakovom dijelu zrijeba su vec ispali Sandgren, Edmund, Oze-Alijasim, Vavrinka, Hacanov, De Minor.
Fino mu se otvorio zrijeb, samo je pitanje koliko ce zapeti.

Mladen cg

pre 3 godine

Mladi Museti je odigrao vrhunski meč. Posebno impresionira njegova mirnoća u odlučujućim momentima. Rano je za neke opsežnije prognoze, ali ovaj teniser ima potencijal za sam vrh!

delboj

pre 3 godine

Takav je Vavro. Kao dizel. Zagrije i pali masinu tek posle sat vremena igre. Zato na dva dobijena seta skoro uvijek ispada od anonimusa.

Oposum, divna životinjica

pre 3 godine

Ala ga je deklasirao mladi Italijan hehehehe, e moj Stan d Mane menjaj profesiju čoveče. Nije sramota izgubiti, naprotiv, dešava se to i najvećim šampionima ponekad, ali, izgubiti set (a verovatno i ceo meč mada videćemo do kraja meča šta će biti, još uvek se igra) od mladog i neiskusnog igrača na ovakav način na kakav je to Stan d Man večeras učinio, sa 0:6 prilikom čega uzeti samo malenih 13 poenčića tokom celog seta, i za samo 24 minuta ej, zaista velika velika sramota za trostrukog Gren Slem šampiona!

srle

pre 3 godine

Da, ali ovaj Museti igra stvarno fenomenalno, bio je prvi junior sveta. Već sada u drugom setu Vavrinka se vratio, sada je ogromna borba 5:5.

Oposum, divna životinjica

pre 3 godine

Evo meč je završen. Uzeo mladi Italijan i drugi set u taj brejku u kom je izdominirao i uz veoma ubedljiv prvi set u kome je naprosto ponizio trostrukog Gren Slem šampiona Vavrinku sa 6:0 te na taj način veoma ubedljivo i sasvim zasluženo prošao dalje! Već duže vremena Vavrinka igra katastrofalno, naprosto ni izbliza ne prikazuje onu njegovu igru od pre par godina kada je bio prava furija, naročito na Gren Slemovima i naročito protiv Đokovića naravno. Večeras njegova nova očajna partija, rekao bih ubedljivo najgora u 4-5 sezone unazad. Onaj nivo tenisa kao protiv Đokovića Vavrinka sada ni izbliza ne prikazuje, ovo večeras je nivo Čelendžera i nastavi li na ovaj način samo će na Čelendžerima ubuduće da bude konkurentan. Ali pored očajne partije Vavrinke koja je zaista sramna, treba čestitati i mladom Musetiju koji je veoma perspektivan i talentovan igrač, biće u Top 10 u budućnosti sasvim sigurno i osvajaće velike titule u to sam ubeđen. Bravo Museti majstore, održao si pravi čas tenisa Vavrinki hehehehe! Velika velika šteta što nije bilo publike iz dobro poznatih razloga jer bi Museti večeras dobio saaaalve veeelikih aplauza od strane Rimljana, bila bi oduševljena publika, naročito jer je Museti domaći igrač! :-))))

Gambeeet

pre 3 godine

Kako lep tenis mladog Italijana, bila je divota ga gledati večeras, još i taj prelepi jednoručni bekhend kojim je par puta probio Vavrinku njegovim najjačim oružjem. Vrlo raznovrsna napadačka igra za jednog 18-ogodišnjaka i što je najimpresivnije, bio je odličan kad je bilo najbitnije. Treba upamtiti ime Lorenca Musetija u budućnosti, ima mali da hara, kompletan arsenal, Italijani imaju baš lepu budućnost sa njim i Sinerom, a i Mateo Beretini je prilično mlad a već došao do TOP10. Srećno im svima!

Realno

pre 3 godine

(Stevan, 15. septembar 2020 22:55)

Realno tako je bilo. Neverujem u teorije zavere ali to su činjenice. Samo je pitanje da li se tako organizatori ophode i prema ovoj drugoj dvojici

Beobrad

pre 3 godine

Nole, kao sto neko vec rece, zreb se otvorio, naplati nepravdu sa Us opena.
A Vavrinko Marinko kad je na vrhuncu igre, jedan je od najboljih ikada.

Rafa30

pre 3 godine

Ne bih previse o Stanu.

Samo bih rekao da Musetti igra fantasticno i pokazuje nevjerovatnu zrelost i mirnocu za jednog tako mladog i neiskusnog momka.
Svaka cast.
Po ovome sto sam vidio, ceka ga velika teniska buducnost.

matori

pre 3 godine

@ne podcenjuj, Vavrinka je dobio Novaka na RG igrom koja se retko vidja. Novak je u tom mecu igrao izvrsno koliko se secam ali je Stan razvalio.
(Johny Grobar, 16. septembar 2020 06:26)

seti se i toga da je Novak igrao u subotu polufinale sa Endijem, jer na RG nije bilo reflektora. dobio je prvi set, a onda ostao bez gasa. nemaš pojma koliko znači delić sekunde na nameštanje na lopticu.

Mirko Kojotovski

pre 3 godine

Vavrinka bio i ostao veliki igrač.
To sto je pobedio Noleta na RG moze da zahvali stručnjacima.Oni isplanirali da Nole igra u 1/4 sa Nadalom(finale pre finala) a zatim dva dana sa Marejem i odmah finale.Fizicko i mentalno pražnjenje koje u bitnim momentima fali.
Slicno i prosle godine sa Timom i opet Noletom.
Kao sve slucajno.Ma dajte molim vas...
Odoh sa teme.
Kao sto rekoh Stanislav jedan veliki igrac sa ogromnim potencijalom koji nije iskoristio koliko je mogao.

Poštovalac igre

pre 3 godine

Sport je to.

Dešava se ovakvi porazi.

Svaka čast klincu što se nije uplašio već je izašao da odigra najbolje što ume i zna na kraju je dobio meč. Treba mu čestitat nevezano na trenutni rejking.

Sten vidno van tenisa uopšte fokusa. Trebaće mu vremena da se vrati. Ne bi rekao da je on samo se štima za GS na mastersima zna da dogura daleko po pravilu ovde u Rimu stizao do samog finala davne 2008 gde je izgubio protiv Novaka ili 2015 gde je pobedio Nadala u četvrtfinalu. Bio odličan na šljaci pogotovo na mastersima i grend slem gde ima titule.

Johny Grobar

pre 3 godine

@cole
ne podcenjuj, Vavrinka je dobio Novaka na RG igrom koja se retko vidja. Novak je u tom mecu igrao izvrsno koliko se secam ali je Stan razvalio.

NADA

pre 3 godine

Vavrinka jeste izgubio,ali on je velik teniser i nikada ga ne treba omalovazavati.Sport je to,desava se.Vavrinki ocigledno nije fokus tenis vec nesto drugo.Vavrinka kada igra svoju igru muku muce njegovi protivnici.

Kosta

pre 3 godine

Tako je i Tim izgubio u Sinsi na samom pocetku turira,pa osvoji US open.Ako se Sten i ovog puta na R G nasmrce i kao i uvek sa crvenim nosom protiv Noleta ,moze opet cudo da napravi.

Dragan

pre 3 godine

@podsjecanje

Nismo valjda u srednjem vjeku, pa kad neko skikne vještica da palimo ljude.
Da je ta novinarka imala dokaze, Novak bi davno bio odstranjen iz tenisa.

Robert

pre 3 godine

Taj je igrao ko besan samo protiv Djokovica
(lala, 15. septembar 2020 22:31)

Da, da, inace nije skinuo Federeru masters koji mu fali (Monte Karlo), nije ga doveo do toga da preda finale Zavrsnog Mastersa nakon sto ga je "ubio" u polufinalu... A ni Rafu nije drao, to su se sve oni sami pobedjivali uz njegovu losu igru. Izgleda da je nabio komplekse navijacima ovde, a reklo bi se da nema razloga jer je tako daleko po uspesnosti od Novaka.

Djole99

pre 3 godine

Pratim tenis desetak godina redovno, dobro poznajem igrače i sa čelendžer nivoa, ali za ovog Italijana nisam čuo. Svaka čast momku, pokidao je. Ipak, primjetio sam jedan detalj. Na 2:1 i 40:00 u drugom setu pokušao je da smečuje kao Sampras ili Monfis. I naravno promašio debelo. Od tog momenta, sve se mjenja, iako je uzeo taj gem. Sada je tajbrejk. Ja vjerujem da ovo ide u 3. set i da će ga Wawrinka kazniti.

nikol dz femija

pre 3 godine

(nikola, 15. septembar 2020 22:36)

Kompliment za Novaka.

Naravno da je najvažnije u karijeri dobiti najboljeg , Đokovića.
Tako da ne čudi. A time je radio za sebe ali za Zapad i za svog Federera zemljaka iz koga stoji ceo Zapad jer je jedini.

A i Novaku se tako najviše isplatilo, iskalkulisao je on dobro i neka je, leđa čitava a prvi je i lova velika a i igra još uvek.

Pa....

pre 3 godine

Dobro, Tim je ispao u Sinsinatiju, pa je stigao do finala na USO. Novak je bio u Sasinom delu zreba, cisto ako neko pomisli da je to zato sto je on diskvalifikovan.

podsjećanje

pre 3 godine

@stvane, Wavrinku nikad niko nije prozivao zbog dopinga ,međutim pojedini novinari su prozivali tvog ljbimca Novaka.Kanadska novinarke je prije 6-7 godina tvrdila da Novak koristi nedozvoljena sredstva,pa je on najavio da će je zbog toga tužiti, međutim nema podataka da je on to i uradio.

Stevan

pre 3 godine

Stanislav moze da odigra dobar tenis samo protiv Djokovica i uz doping.
Jer protiv Djokovica je sve dozvoljeno samo da ne osvoji GS-ove. Ranije su to radili dozvoljavajuci doping protivnicima, namestajuci mu kasne meceve da bi se igrali vise dana i umorili ga. Tako su mu sigurno ukrali 3-4 GS-a, a mozda i vise.
Sada ni to ne pomaze pa su presli na opasniju igru i direktno sabotiranje.

Djole99

pre 3 godine

Pratim tenis desetak godina redovno, dobro poznajem igrače i sa čelendžer nivoa, ali za ovog Italijana nisam čuo. Svaka čast momku, pokidao je. Ipak, primjetio sam jedan detalj. Na 2:1 i 40:00 u drugom setu pokušao je da smečuje kao Sampras ili Monfis. I naravno promašio debelo. Od tog momenta, sve se mjenja, iako je uzeo taj gem. Sada je tajbrejk. Ja vjerujem da ovo ide u 3. set i da će ga Wawrinka kazniti.

Cole

pre 3 godine

Ajde bre sta se palite da odlepi
samo kad igra protiv Novaka. Tacno
je da je zasluzio sva tri GS-ma ali
u sva tri finala je imao vise srece
nego pameti.

Onaj ko prati tenis zna sledece:

- prvu titulu je uzeo protiv povredjenog
Rafe koji se bukvalno vukao po terenu,

- drugu titulu je osvojio na RG-su kada su
Novaku uvalili da igra tri dana zaredom,
Djole dobija prvi set, nazalost, za nesto
vise nije imao snage,

- trecu titulu uzima sa Novakom koji je
bio u autu zbog lakta, koji je dosao do
finala iskljucivo sa tri predaje.

Tako da...

Oposum, divna životinjica

pre 3 godine

Ala ga je deklasirao mladi Italijan hehehehe, e moj Stan d Mane menjaj profesiju čoveče. Nije sramota izgubiti, naprotiv, dešava se to i najvećim šampionima ponekad, ali, izgubiti set (a verovatno i ceo meč mada videćemo do kraja meča šta će biti, još uvek se igra) od mladog i neiskusnog igrača na ovakav način na kakav je to Stan d Man večeras učinio, sa 0:6 prilikom čega uzeti samo malenih 13 poenčića tokom celog seta, i za samo 24 minuta ej, zaista velika velika sramota za trostrukog Gren Slem šampiona!

podsjećanje

pre 3 godine

@stvane, Wavrinku nikad niko nije prozivao zbog dopinga ,međutim pojedini novinari su prozivali tvog ljbimca Novaka.Kanadska novinarke je prije 6-7 godina tvrdila da Novak koristi nedozvoljena sredstva,pa je on najavio da će je zbog toga tužiti, međutim nema podataka da je on to i uradio.

Robert

pre 3 godine

Taj je igrao ko besan samo protiv Djokovica
(lala, 15. septembar 2020 22:31)

Da, da, inace nije skinuo Federeru masters koji mu fali (Monte Karlo), nije ga doveo do toga da preda finale Zavrsnog Mastersa nakon sto ga je "ubio" u polufinalu... A ni Rafu nije drao, to su se sve oni sami pobedjivali uz njegovu losu igru. Izgleda da je nabio komplekse navijacima ovde, a reklo bi se da nema razloga jer je tako daleko po uspesnosti od Novaka.

Dejan

pre 3 godine

Igra sa Musetijem, nekadasnjim 1. juniorom sveta, koji igra jako dobro na sljaci. Ne bi me zacudilo da ovaj momak dogura daleko na ovom turniru...

Oposum, divna životinjica

pre 3 godine

Evo meč je završen. Uzeo mladi Italijan i drugi set u taj brejku u kom je izdominirao i uz veoma ubedljiv prvi set u kome je naprosto ponizio trostrukog Gren Slem šampiona Vavrinku sa 6:0 te na taj način veoma ubedljivo i sasvim zasluženo prošao dalje! Već duže vremena Vavrinka igra katastrofalno, naprosto ni izbliza ne prikazuje onu njegovu igru od pre par godina kada je bio prava furija, naročito na Gren Slemovima i naročito protiv Đokovića naravno. Večeras njegova nova očajna partija, rekao bih ubedljivo najgora u 4-5 sezone unazad. Onaj nivo tenisa kao protiv Đokovića Vavrinka sada ni izbliza ne prikazuje, ovo večeras je nivo Čelendžera i nastavi li na ovaj način samo će na Čelendžerima ubuduće da bude konkurentan. Ali pored očajne partije Vavrinke koja je zaista sramna, treba čestitati i mladom Musetiju koji je veoma perspektivan i talentovan igrač, biće u Top 10 u budućnosti sasvim sigurno i osvajaće velike titule u to sam ubeđen. Bravo Museti majstore, održao si pravi čas tenisa Vavrinki hehehehe! Velika velika šteta što nije bilo publike iz dobro poznatih razloga jer bi Museti večeras dobio saaaalve veeelikih aplauza od strane Rimljana, bila bi oduševljena publika, naročito jer je Museti domaći igrač! :-))))

Johny Grobar

pre 3 godine

@cole
ne podcenjuj, Vavrinka je dobio Novaka na RG igrom koja se retko vidja. Novak je u tom mecu igrao izvrsno koliko se secam ali je Stan razvalio.

matori

pre 3 godine

@ne podcenjuj, Vavrinka je dobio Novaka na RG igrom koja se retko vidja. Novak je u tom mecu igrao izvrsno koliko se secam ali je Stan razvalio.
(Johny Grobar, 16. septembar 2020 06:26)

seti se i toga da je Novak igrao u subotu polufinale sa Endijem, jer na RG nije bilo reflektora. dobio je prvi set, a onda ostao bez gasa. nemaš pojma koliko znači delić sekunde na nameštanje na lopticu.

Realno

pre 3 godine

(Stevan, 15. septembar 2020 22:55)

Realno tako je bilo. Neverujem u teorije zavere ali to su činjenice. Samo je pitanje da li se tako organizatori ophode i prema ovoj drugoj dvojici

delboj

pre 3 godine

Takav je Vavro. Kao dizel. Zagrije i pali masinu tek posle sat vremena igre. Zato na dva dobijena seta skoro uvijek ispada od anonimusa.

srle

pre 3 godine

Da, ali ovaj Museti igra stvarno fenomenalno, bio je prvi junior sveta. Već sada u drugom setu Vavrinka se vratio, sada je ogromna borba 5:5.

Mirko Kojotovski

pre 3 godine

Vavrinka bio i ostao veliki igrač.
To sto je pobedio Noleta na RG moze da zahvali stručnjacima.Oni isplanirali da Nole igra u 1/4 sa Nadalom(finale pre finala) a zatim dva dana sa Marejem i odmah finale.Fizicko i mentalno pražnjenje koje u bitnim momentima fali.
Slicno i prosle godine sa Timom i opet Noletom.
Kao sve slucajno.Ma dajte molim vas...
Odoh sa teme.
Kao sto rekoh Stanislav jedan veliki igrac sa ogromnim potencijalom koji nije iskoristio koliko je mogao.

NADA

pre 3 godine

Vavrinka jeste izgubio,ali on je velik teniser i nikada ga ne treba omalovazavati.Sport je to,desava se.Vavrinki ocigledno nije fokus tenis vec nesto drugo.Vavrinka kada igra svoju igru muku muce njegovi protivnici.

Mladen cg

pre 3 godine

Mladi Museti je odigrao vrhunski meč. Posebno impresionira njegova mirnoća u odlučujućim momentima. Rano je za neke opsežnije prognoze, ali ovaj teniser ima potencijal za sam vrh!

Stefan

pre 3 godine

U Novakovom dijelu zrijeba su vec ispali Sandgren, Edmund, Oze-Alijasim, Vavrinka, Hacanov, De Minor.
Fino mu se otvorio zrijeb, samo je pitanje koliko ce zapeti.

nikol dz femija

pre 3 godine

(nikola, 15. septembar 2020 22:36)

Kompliment za Novaka.

Naravno da je najvažnije u karijeri dobiti najboljeg , Đokovića.
Tako da ne čudi. A time je radio za sebe ali za Zapad i za svog Federera zemljaka iz koga stoji ceo Zapad jer je jedini.

A i Novaku se tako najviše isplatilo, iskalkulisao je on dobro i neka je, leđa čitava a prvi je i lova velika a i igra još uvek.

Kosta

pre 3 godine

Tako je i Tim izgubio u Sinsi na samom pocetku turira,pa osvoji US open.Ako se Sten i ovog puta na R G nasmrce i kao i uvek sa crvenim nosom protiv Noleta ,moze opet cudo da napravi.

Gambeeet

pre 3 godine

Kako lep tenis mladog Italijana, bila je divota ga gledati večeras, još i taj prelepi jednoručni bekhend kojim je par puta probio Vavrinku njegovim najjačim oružjem. Vrlo raznovrsna napadačka igra za jednog 18-ogodišnjaka i što je najimpresivnije, bio je odličan kad je bilo najbitnije. Treba upamtiti ime Lorenca Musetija u budućnosti, ima mali da hara, kompletan arsenal, Italijani imaju baš lepu budućnost sa njim i Sinerom, a i Mateo Beretini je prilično mlad a već došao do TOP10. Srećno im svima!

Beobrad

pre 3 godine

Nole, kao sto neko vec rece, zreb se otvorio, naplati nepravdu sa Us opena.
A Vavrinko Marinko kad je na vrhuncu igre, jedan je od najboljih ikada.

Poštovalac igre

pre 3 godine

Sport je to.

Dešava se ovakvi porazi.

Svaka čast klincu što se nije uplašio već je izašao da odigra najbolje što ume i zna na kraju je dobio meč. Treba mu čestitat nevezano na trenutni rejking.

Sten vidno van tenisa uopšte fokusa. Trebaće mu vremena da se vrati. Ne bi rekao da je on samo se štima za GS na mastersima zna da dogura daleko po pravilu ovde u Rimu stizao do samog finala davne 2008 gde je izgubio protiv Novaka ili 2015 gde je pobedio Nadala u četvrtfinalu. Bio odličan na šljaci pogotovo na mastersima i grend slem gde ima titule.

Rafa30

pre 3 godine

Ne bih previse o Stanu.

Samo bih rekao da Musetti igra fantasticno i pokazuje nevjerovatnu zrelost i mirnocu za jednog tako mladog i neiskusnog momka.
Svaka cast.
Po ovome sto sam vidio, ceka ga velika teniska buducnost.

Dragan

pre 3 godine

@podsjecanje

Nismo valjda u srednjem vjeku, pa kad neko skikne vještica da palimo ljude.
Da je ta novinarka imala dokaze, Novak bi davno bio odstranjen iz tenisa.

Pa....

pre 3 godine

Dobro, Tim je ispao u Sinsinatiju, pa je stigao do finala na USO. Novak je bio u Sasinom delu zreba, cisto ako neko pomisli da je to zato sto je on diskvalifikovan.