Petak, 08.07.2005.

12:32

Trajković i Rašković u Zvezdi

Izvor: B92

Trajkoviæ i Raškoviæ u Zvezdi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

47 Komentari

Sortiraj po:

lords of the Rings

pre 18 godina

Zvezda bar dovodi igrce koji ce igrati jos 8-10 godina. A Partizan Nisu Saveljica koji je 70 godiste. Pa sta ce sa igrcem(dedom) od 35 godina da zauzima mesto nekom mladom igracu!
Nema veze na derbiju ce igrati Zvezda - Dom Penzionera!!!

dragan kacanski

pre 18 godina

puno srece Nikoli Trajkovicu u karijeri.ja ga licno znam vise od 15 god.znam da mu nije bilo lako u zivotu,i da ga se secam jos iz o.s.kada je ka klinac jurio sa zvezdinim dresom.cuo sam da mu je i otac skoro preminuo.on je dobar momak izelim musve najbolje u karijeri.zao mi je sto nemogu da se vratim u Srbiju,da mu licno cestitam.ja sam bio kod njega u Novom sadu kada je igrao u Vojvodini.sve njbolje od njegovog starog prijatelja Dragana,iz New Yorka.

Bojan Popovic

pre 18 godina

E moj Ronaldinjo10. Pratim ja i volim Zvezdu puno duze od tebe. Nisam zaboravio za Kovacevica. Znam za njega jos dok je igrao za Banatski Dvor. Ali kome treba igrac koji samo zna da trci. Kad je asistirao ili nedaj boze dao gol. Pogledaj Pirla ili Vijeru. To su ti moderni zadnji vezni igraci. Kovacevic bi trebao da ostane u zvezdi ali da bude starter nikako. Piksi razmisli o Takinardiju na tom mestu. Trenutno je slobodan. A ti Ronaldinjo10 nadam se da secas kako je Jugovic igrao u zvezdi na toj poziciji. Nadam se da nikog nisam uvredio sa ovim tekstom. Sve je to u interesu nase Zvezde za koju navijam od duela sa Veronom. A sto se tice mog imenjaka taj i nije lose prosao. Citam da Dinamo oce i Bodirogu.

Igor

pre 18 godina

Slozio bih se sa MarkomRSBG,potpuno je upravu,sto da ne prodamo Zigica ili Pantelica,imamo jos odlicnih napadaca(Stojanovic,Purovic,Jankovic isto moze da igra napad...).Ne razumem ove ljude ovde sto blate Piksija.Covek je tek dosao i treba mu dati vremena,onaj Dzajic za 8 godina koliko je bio predsednik nista nije uradio,pa mozemo valjda i piksiju da damo bar 2,3 godine.A sto se tice pojacanja odlicna su,pogotovo Trajkovic.NAPRED ZVEZDO SAMO NAPRED ZVEZDO!

ronaldinho10

pre 18 godina

Za Bojana Popovica (koji je otisao u Dinamo iz Moskve)...Izvini, a gde je mali Kovacevic???On je kao los???Pa, covece on pretrci vise nego ta tvoja setorica zajedno...Nadam se da ti se omaklo, pa si ga zaboravio...Trajkovic ce extra igrac...Poznajem neke ljude koji su mu nudli da ode u nekoliko solidnih evropskih klubova, ali on je samo hteo u Zvezdu...Ali ja se nadam, kao iskreni zvezdas, da je ovo tek pocetak...Ti si u pravu, da su nam potrebna jos i to sto bolja pojacanja...

Bosko

pre 18 godina

Piksi imas i ti prava na jednu sezonu. Izvini ali ne vise ako se nista ne promeni. Spasi me partizanovaca koji na utakmice idu samo ako ih mame i zene puste, jer ni od njih vise nemogu da se branim.

PIRPIK RS

pre 18 godina

PA OVAJ RASKOVIC MOGAO BI IGRATI U PRVENSTVU DA GA NABRIJAVAMO ZA LS SLEDECE GODINE.KAD UZMEMO KUP UEFA OVE S PUROVICEM I TRAJKOVICEM.SAMO JE DOSTANIC VISAK I PAR NJEGOVIH POJACANJA(MUDRINIC)NAPRED DELIJE

SAVIC BORIS

pre 18 godina

sASTAV ZVEZDE JE DOBAR, SAMO IZJURITI ONOG IZ DZAKARTE I DOVESTI JAPANSKE REPREZENTATIVCE ILI POTENCIAL A NE JAD!
OVI SRBI STO SU VEC U ZVEZDI ONI I JESU POTENCIAL, I IMAMO MI TRENERE DA ODRZIMO STIL BRAZILSKOG FUDBALA AL BI PIXI TREBAO DOVESTI NEKOG TRENERA IZ NEMACKE ILI ENGLESKE PA DA SE POBORSA TRCANJE I EHPLOZIVNOST I ONI BI BILI REALNIJI DA UBACE LJUDE U TIM IZ REALNOG IZGLEDA!
JEDAN STRANI TRENER KAO GLAVNI TRENER I CETIRI SRPSKA TRENERA JE DOBAR RAD!
NAPRED PIXI I TI SI BOG I NADAM SE DA SVE ANLIZIRAS I PRATIS STO TI PISU TVOI LJUBITELJI I LJUBITELJI SRBSTVA!
PATRIOTSKI POZDRAV SVIM DELIAMA!!!!

senka

pre 18 godina

На фудбалском турниру у Аустрији, фудбалери Црвене звезде су у четвртак у месту Лојперздорф победили вецешампиона Пољске Гроцлин са 3:2 (3:1). Стрелци за "црвено-беле" били су Жигић у 28. и Јанковић у 35. и 39, а Ерлачек у 13. и Саблик у 72. минуту за Гроцлин. Утакмицу је посматрало око 1.500 гледалаца, међу којима је био и велики број наших земљака који живе у Аустрији. Звезда ће у суботу, у финалу, у месту Илц, играти против Аустрије из Беча. Почетак је у 19 ч.
Црвена звезда је играла у саставу : Бановић, Миловановић Ђорђевић, Дудић, Луковић, Кривокапић, Ковачевић, Јанковић, Перовић, Пантелић, Жигић. Играли су још : Бајковић, Мудринић, Ђокај, Јоксимовић, Бељић, Миладиновић, Јордаке, Бинић, Тинтор, Мрђа, Стојановић.

nesa sa belih voda

pre 18 godina

E ovako , licno poznajem Nikolu decku svaka cast skidam mu kapu, secam se kada je jednom prilikom od jednog komsije uzeo dres od vojvodine i sa njim seto po naselju pricajuci da ce igrati u vosi .Covek je igrao,da je kojim slucajem imo ugovor jos koju sezonu u zeti moro bi da ide u partizan jer kako je i sam reko a to vec svi znaju , da su zeta i partizan u dobrim odnosima ne bi mu ginio partizan . samo me zanima da je sada u partizanu sta bi pricali ovi sto kazu da je smesno sto ga je zvezda dovela, jer uvek ispade da je partizan ozbiljnii klub , epa nece vise ZAO MI JE .
ps: a da Nikola( trajce) se uopste nije promenio , i danas mozes da se vidi kako "bleji " kod skolskog dvorista na belim vodama sa istim ljudima i pre 5 god

nemanja, zemun

pre 18 godina

odlichan potez za trajkovica.
to treba zvezdi.
ovog rashkovica nisam gled'o al' kapiram da ne bi pixeta dovukao bananu neku.
nadam se da je ovo samo pochetak jedne nove sage CRVENE ZVEZDE...
napred crvena zvezda ole...

Sinisa

pre 18 godina

Pa dobro, Trajkovic je perspektivan, dobar igrac za nasu ligu. Za Evropu nam treba jos ali ok, vazno je da se pomeramo sa mrtve tacke.
Ovaj drugi se moze afirmisati, dobar rad cuda cini.
Samo me nerviraju one otrcane fraze kada neko potpise...
Nadam da ce doci dobar strucnjak, nije bitno stranac ili nas, a da sa njim dodje i tim specijalista, koji ce stvarno voditi racuna o svemu. Tu mislim i na nutricioniste,psihologe itd.
Sto se japanca tice, licno bi zeleo Kodzija(Koji), strasan bek, brz, prodoran...

Skaut

pre 18 godina

Prvo, iskreno se nadam da ce Pixi rasprodati po bagateli Pantu, Mudrog i Krivog koji su skart igraci!
Drugo, realno gledano ova sezona je propala sto se tice nekog veceg ucinka u kupu UEFA. Pixi je kasno dosao na mesto predsednika, pa zatim dok se formira ekipa, dok se priviknu na sistem rada novog trenera... dok se sve te kockice sloze, proci ce ova sezona u Evropi. Smatram da ekipa treba da se uigrava u domacem prvenstvu, eventualno pokusa da osvoji titulu, da se dovedu kvalitetna pojacanja, iskristalise tim i tek onda sledece sezone pokusa da se nesto vise uradi u Evropi.
I trece, sto se tice pojacanja, preporucujem Pixiju da dovede Igora i Gorana Burzanovica, da vrati sa pozajmice Javoru sjajnog levog beka/krilo Ignjatijevica, dovede Stojkovica iz Zemuna i baci pogled na igrace iz Afrike i Australije. Ima tu mnogo nebrusenih dijamanata koje ce platiti malo a prodati za stostruko vecu cenu!

Komatina Vukosav

pre 18 godina

...Ne bi trebalo da uprava kluba dovodi igrace na svoju ruku bez saglasnosti trenera za koga se ne zna da li ostaje ili ide,pa da onda ti igraci budu visak u timu jer nisu po ukusu novog trenera,kao sto je to cest slucaj...

MarkoRSBG

pre 18 godina

Sto se tice grobara koji se javljaju ovde i pricaju o protekle 2 godine koje ce sigurno dugo pamtiti imam jednu poruku:
MI PAMTIMO BARI A VI FLJAMURTARI

svi pravi grobari znaju na sta je pisac mislio, laku noc i lepo sanjajte ;)

i corava koka

pre 18 godina

Vec sam se bio istripovao da ce Partizan da potpise tog supertalentovanog i perspektivnog Raskovica. Hvala, Pixi. Ha-ha-ha.
Btw, stvarno, sta je s tim Raskovicem? Ko njega gura?

Bojan Popovic

pre 18 godina

Piksi dobro si poceo. Trajkovic je odlicno pojacanje a taj Raskovic bas i nije morao. Bolje da je dosao Burzanovic. Zvezda realno trenutno ima 6 igraca. Basta, Dudic, Trajkovic, Jankovic, Zigic, Pantelic. Ostali su realno skart. Ili za klupu ili za put pod noge. Piksi fali ti jos pet igraca: golman, levi bek, stoper, zadnji vezni i jedan srednjak. Ne bi bilo lose ako bi uspeli da dovedu Basu i Milosa Marica. Sto se tice Dostanica pod hitno bi trebalo da objasnite coveku da nije on za veliku Zvezdu. Mozda bi eventualno mogao da bude segrt nekom poznatom svetskom imenu kao sto je Varga bio Mateusu.

SASA DELIJA CH.

pre 18 godina

Piksi.Ha.Sto rece kolega iz jucerasnjih komentara"Sjasi Kurta da uzjase Murta.Privatizacija gospodo i to odmah.Ovako sve su to kozmeticke promene i sve su to samoreklameri i Dzaja i Piksi.Piksi je odbio 2 miliona dolara godisnje iz Japana.Pa ko to odbija?Voli covek Zvezdu?Pa neka radi onda bez plate u Zvezdi ako vec ima toliko da moze da odbije 2 mil.$.Dzaja je izjavljivao (uz svo postovanje njegove igracke legende )da ga zove Olimpijakos i jos maltene pola Evrope za mesto direktora.Pa sta je sada sa svim tim ponudama.Zasto sada ne prihvati neku od tih silnih ponuda.Isto je i sa Piksijem.Grcevito se drzao mesta u Fudbalskom savezu sve dok nije bio siguran da ce biti izabran za predsednika u Zvezdi.A ovmo prica o nekim ponudama od 2M$.Zrtvovao se za Zvezdu.Gospodo ,prestnite da lazete ovaj napaceni narod,i idite vec jednom u te Nagoje ,Olimpijakose ikonacno u istoriju i ne kocite iz vasih licnih interesa privatizaciju koja je jedino resenje da ceo nas sport u celini bilo da je u pitanju Fudbal Kosarka i ostali sportovi.Dozvolite da se obavi svojinska transormacija.Ukinite vec jednom ta nakaradna udruzenja gradjana koja nikog ne predstavljaju.Cak ni u najcrvenijoj Rusiji(protiv koje nemam nista protiv)takav model upravljanja klubovima je davno prevazidjen.Gospodo,sportski radnici,donesite vec jednom zakon o privatizaciji po hitom postupku i dajte priliku nasin ljudima da se raduju uspesima nasih klubova u mecunarodnim takmicenjima,a ne da kao do sada ispadaju vec u prettakmicenjima.PRIVATIZACIJA ODMAH.

srle

pre 18 godina

citiram RADOJICU BOZOVICA( nisam ja kriv sto PARTIZANU netrebaju igraci profila TRAJKOVICA I RASKOVICA ) u listu EKIPA pre dvadesetak dana a i vi ste svesni da nemaju mesto u PARTIZANU.

rade delija

pre 18 godina

sta je sa Burzanovicem,pa on je prvi najavljen kao pojacanje, a sem toga strasan je igrac.prodajte Pantelica,a dovedite njega(valjda ce se neko sa strane prevariti i kupiti naseg kapitena koji je na sva usta najavljivao da odlazi).

MarkoRSBG

pre 18 godina

A koga bi vi kao veliki strucnjaci hteli?
Pa sta vi mislite da ce Nakata kao jedan od najplacenijih(zna se zbog cega) igraca Kalca da dodje kod nas za 200-300 hiljada. To je smesno. Sto se tice odlazaka Zigic slobodno moze da ide. Mozda ce neki reci da sam debil ali to stvarno mislim. Za razliku od vecine ovde idem na sve zvezdine tekme na "Mari" i vec 2 i slovima dve proklete godine gledam 90 minuta bunarenja svake 2 nedelje. Nije Ziga los centarfor ali nasi neuki treneri preteruju sa forsiranjem istog. Mozda je to bilo i zbog nedostatka plejmejkera vec duze vreme. Nadam se da ce Trajkovic biti pogodak bas na tom mestu.

Danilo

pre 18 godina

Bas mi je drago kao Zvezdasu sto smo doveli kvalitetne fudbalere!Mnogo bi mi bilo drago ako dovedemo kojega Japanca u Zvezdu,jer sigurno ce nam se to na dobro vratiti!!!Moje je misljenje,da ne treba dirati trenera Dostanica,koji je bas dobar strucnjak,a pogotovo ne sada kada jos malo pocinje sezona!!!Jer novi trener nebi uspio ni fahticki da upozna ekipu,a kamoli da nametne svoj stil rada!Takodje mislim da bi bila neoprostiva bruka za Zvezdu ako ove sezone ne udje barem u grupe Kupa-Uefa,jer stvarno je isuvise to veliki klub da bi drugacije bilo!!!Nadam se da se nece dogoditi drugacije,bez obzira ko nam bude pao na zrijeb!!

PRETORIJA XVIII

pre 18 godina

PIKSI A NOVCI???PRITEGNI TE JAPANCE PA DA DOVEDEMO NEKE POZNATE FACE A NE OVO...PIKSI UEFA JE PRAVO MESTO DA SE POKAZEMO...NOVI START TO NAMA TREBA...VRATI SLAVU ZVEZDI PA DA VIDIMO FACE GROBARA I NOVINARA KOJI SU TE TAKO NEMILOSRDNO PLJUVALI!!!

haha

pre 18 godina

Razumem da Grobarima polako malo prpa... Pogledajte vasa pojacanja pa onda nama nesto govorite. Razlika je, sto ste vi zavrsili skoro sa transferima, a mi tek pocinjemo...
ZVEZDA SAMPION!

PRETORIA XVIII F.C.R.S.

pre 18 godina

NADAM SE DA NISU ZAVRSILI SA TRANSFERIMA...AJDE SONY PLJUNI KINTU PA DA CEPAMO DALJE...IDE UEFA...PA NOVA SEZONA...(DUPLA KRUNA)PA LIGA SAMPIONA!!!TREBA NAM NOVI SASTAV(OBAVEZNO I NOVI TRENER)I PIKSI SAMO NAPRED AKO NEODRADIS SVOJE BOLJE SE OPROSTI OD ZVEZDE...

ns

pre 18 godina

Afirmacija fudbalera koji imaju 24 godine?! Pa to ne rade ni velike evropske ekipe.
Ali mi je drago sto su dosli u Zvezdu. Nadam se da ce moci da parira Partizanu jer kvalitetna liga je u ovom trenutku najvaznija stvar. Iako vecina tako ne misli.

lunarni

pre 18 godina

za njih dvojicu je trazeno da se kesira milonce, ali je Zvezda oborila cenu. na koliko, ne zna se. moguce je da je zeta pristala na veci procenat od njihove daljnje prodaje...
dobri igraci. videcemo da li ce se afirmisati u zvezdi...

Majkalovic Djordje

pre 18 godina

Ovo je uvod za nove prodaje,koje bi navijaci sad trebali lakse da podnesu...Al,ajde nek se nesto radi(neko bi rekao)!Inace mislim da taj Raskovic ne moze ni u radnicki iz N.Pazove!!! Pozdrav

Ja

pre 18 godina

Sada cekamo jednog dobrog Japancal, u Japansok ekipi ima mnogo dobrih fudbalera, sto se tice kondicije bolji su od nasih. Ako bi doveli Japanca, gledale bi se utakmice Zvezde u Japanu i dresovi bi se prodavali...........

Nole

pre 18 godina

Ovo su dva perspektivna igraca, i vreme je da se polako rekonstruise novi tim. Nadam se jos boljim pojacanjima,i da odu oni koji su visak.

Ja

pre 18 godina

Sada cekamo jednog dobrog Japancal, u Japansok ekipi ima mnogo dobrih fudbalera, sto se tice kondicije bolji su od nasih. Ako bi doveli Japanca, gledale bi se utakmice Zvezde u Japanu i dresovi bi se prodavali...........

Nole

pre 18 godina

Ovo su dva perspektivna igraca, i vreme je da se polako rekonstruise novi tim. Nadam se jos boljim pojacanjima,i da odu oni koji su visak.

Majkalovic Djordje

pre 18 godina

Ovo je uvod za nove prodaje,koje bi navijaci sad trebali lakse da podnesu...Al,ajde nek se nesto radi(neko bi rekao)!Inace mislim da taj Raskovic ne moze ni u radnicki iz N.Pazove!!! Pozdrav

lunarni

pre 18 godina

za njih dvojicu je trazeno da se kesira milonce, ali je Zvezda oborila cenu. na koliko, ne zna se. moguce je da je zeta pristala na veci procenat od njihove daljnje prodaje...
dobri igraci. videcemo da li ce se afirmisati u zvezdi...

ns

pre 18 godina

Afirmacija fudbalera koji imaju 24 godine?! Pa to ne rade ni velike evropske ekipe.
Ali mi je drago sto su dosli u Zvezdu. Nadam se da ce moci da parira Partizanu jer kvalitetna liga je u ovom trenutku najvaznija stvar. Iako vecina tako ne misli.

haha

pre 18 godina

Razumem da Grobarima polako malo prpa... Pogledajte vasa pojacanja pa onda nama nesto govorite. Razlika je, sto ste vi zavrsili skoro sa transferima, a mi tek pocinjemo...
ZVEZDA SAMPION!

PRETORIA XVIII F.C.R.S.

pre 18 godina

NADAM SE DA NISU ZAVRSILI SA TRANSFERIMA...AJDE SONY PLJUNI KINTU PA DA CEPAMO DALJE...IDE UEFA...PA NOVA SEZONA...(DUPLA KRUNA)PA LIGA SAMPIONA!!!TREBA NAM NOVI SASTAV(OBAVEZNO I NOVI TRENER)I PIKSI SAMO NAPRED AKO NEODRADIS SVOJE BOLJE SE OPROSTI OD ZVEZDE...

PRETORIJA XVIII

pre 18 godina

PIKSI A NOVCI???PRITEGNI TE JAPANCE PA DA DOVEDEMO NEKE POZNATE FACE A NE OVO...PIKSI UEFA JE PRAVO MESTO DA SE POKAZEMO...NOVI START TO NAMA TREBA...VRATI SLAVU ZVEZDI PA DA VIDIMO FACE GROBARA I NOVINARA KOJI SU TE TAKO NEMILOSRDNO PLJUVALI!!!

Danilo

pre 18 godina

Bas mi je drago kao Zvezdasu sto smo doveli kvalitetne fudbalere!Mnogo bi mi bilo drago ako dovedemo kojega Japanca u Zvezdu,jer sigurno ce nam se to na dobro vratiti!!!Moje je misljenje,da ne treba dirati trenera Dostanica,koji je bas dobar strucnjak,a pogotovo ne sada kada jos malo pocinje sezona!!!Jer novi trener nebi uspio ni fahticki da upozna ekipu,a kamoli da nametne svoj stil rada!Takodje mislim da bi bila neoprostiva bruka za Zvezdu ako ove sezone ne udje barem u grupe Kupa-Uefa,jer stvarno je isuvise to veliki klub da bi drugacije bilo!!!Nadam se da se nece dogoditi drugacije,bez obzira ko nam bude pao na zrijeb!!

MarkoRSBG

pre 18 godina

A koga bi vi kao veliki strucnjaci hteli?
Pa sta vi mislite da ce Nakata kao jedan od najplacenijih(zna se zbog cega) igraca Kalca da dodje kod nas za 200-300 hiljada. To je smesno. Sto se tice odlazaka Zigic slobodno moze da ide. Mozda ce neki reci da sam debil ali to stvarno mislim. Za razliku od vecine ovde idem na sve zvezdine tekme na "Mari" i vec 2 i slovima dve proklete godine gledam 90 minuta bunarenja svake 2 nedelje. Nije Ziga los centarfor ali nasi neuki treneri preteruju sa forsiranjem istog. Mozda je to bilo i zbog nedostatka plejmejkera vec duze vreme. Nadam se da ce Trajkovic biti pogodak bas na tom mestu.

SASA DELIJA CH.

pre 18 godina

Piksi.Ha.Sto rece kolega iz jucerasnjih komentara"Sjasi Kurta da uzjase Murta.Privatizacija gospodo i to odmah.Ovako sve su to kozmeticke promene i sve su to samoreklameri i Dzaja i Piksi.Piksi je odbio 2 miliona dolara godisnje iz Japana.Pa ko to odbija?Voli covek Zvezdu?Pa neka radi onda bez plate u Zvezdi ako vec ima toliko da moze da odbije 2 mil.$.Dzaja je izjavljivao (uz svo postovanje njegove igracke legende )da ga zove Olimpijakos i jos maltene pola Evrope za mesto direktora.Pa sta je sada sa svim tim ponudama.Zasto sada ne prihvati neku od tih silnih ponuda.Isto je i sa Piksijem.Grcevito se drzao mesta u Fudbalskom savezu sve dok nije bio siguran da ce biti izabran za predsednika u Zvezdi.A ovmo prica o nekim ponudama od 2M$.Zrtvovao se za Zvezdu.Gospodo ,prestnite da lazete ovaj napaceni narod,i idite vec jednom u te Nagoje ,Olimpijakose ikonacno u istoriju i ne kocite iz vasih licnih interesa privatizaciju koja je jedino resenje da ceo nas sport u celini bilo da je u pitanju Fudbal Kosarka i ostali sportovi.Dozvolite da se obavi svojinska transormacija.Ukinite vec jednom ta nakaradna udruzenja gradjana koja nikog ne predstavljaju.Cak ni u najcrvenijoj Rusiji(protiv koje nemam nista protiv)takav model upravljanja klubovima je davno prevazidjen.Gospodo,sportski radnici,donesite vec jednom zakon o privatizaciji po hitom postupku i dajte priliku nasin ljudima da se raduju uspesima nasih klubova u mecunarodnim takmicenjima,a ne da kao do sada ispadaju vec u prettakmicenjima.PRIVATIZACIJA ODMAH.

rade delija

pre 18 godina

sta je sa Burzanovicem,pa on je prvi najavljen kao pojacanje, a sem toga strasan je igrac.prodajte Pantelica,a dovedite njega(valjda ce se neko sa strane prevariti i kupiti naseg kapitena koji je na sva usta najavljivao da odlazi).

srle

pre 18 godina

citiram RADOJICU BOZOVICA( nisam ja kriv sto PARTIZANU netrebaju igraci profila TRAJKOVICA I RASKOVICA ) u listu EKIPA pre dvadesetak dana a i vi ste svesni da nemaju mesto u PARTIZANU.

Bojan Popovic

pre 18 godina

Piksi dobro si poceo. Trajkovic je odlicno pojacanje a taj Raskovic bas i nije morao. Bolje da je dosao Burzanovic. Zvezda realno trenutno ima 6 igraca. Basta, Dudic, Trajkovic, Jankovic, Zigic, Pantelic. Ostali su realno skart. Ili za klupu ili za put pod noge. Piksi fali ti jos pet igraca: golman, levi bek, stoper, zadnji vezni i jedan srednjak. Ne bi bilo lose ako bi uspeli da dovedu Basu i Milosa Marica. Sto se tice Dostanica pod hitno bi trebalo da objasnite coveku da nije on za veliku Zvezdu. Mozda bi eventualno mogao da bude segrt nekom poznatom svetskom imenu kao sto je Varga bio Mateusu.

MarkoRSBG

pre 18 godina

Sto se tice grobara koji se javljaju ovde i pricaju o protekle 2 godine koje ce sigurno dugo pamtiti imam jednu poruku:
MI PAMTIMO BARI A VI FLJAMURTARI

svi pravi grobari znaju na sta je pisac mislio, laku noc i lepo sanjajte ;)

i corava koka

pre 18 godina

Vec sam se bio istripovao da ce Partizan da potpise tog supertalentovanog i perspektivnog Raskovica. Hvala, Pixi. Ha-ha-ha.
Btw, stvarno, sta je s tim Raskovicem? Ko njega gura?

Komatina Vukosav

pre 18 godina

...Ne bi trebalo da uprava kluba dovodi igrace na svoju ruku bez saglasnosti trenera za koga se ne zna da li ostaje ili ide,pa da onda ti igraci budu visak u timu jer nisu po ukusu novog trenera,kao sto je to cest slucaj...

Skaut

pre 18 godina

Prvo, iskreno se nadam da ce Pixi rasprodati po bagateli Pantu, Mudrog i Krivog koji su skart igraci!
Drugo, realno gledano ova sezona je propala sto se tice nekog veceg ucinka u kupu UEFA. Pixi je kasno dosao na mesto predsednika, pa zatim dok se formira ekipa, dok se priviknu na sistem rada novog trenera... dok se sve te kockice sloze, proci ce ova sezona u Evropi. Smatram da ekipa treba da se uigrava u domacem prvenstvu, eventualno pokusa da osvoji titulu, da se dovedu kvalitetna pojacanja, iskristalise tim i tek onda sledece sezone pokusa da se nesto vise uradi u Evropi.
I trece, sto se tice pojacanja, preporucujem Pixiju da dovede Igora i Gorana Burzanovica, da vrati sa pozajmice Javoru sjajnog levog beka/krilo Ignjatijevica, dovede Stojkovica iz Zemuna i baci pogled na igrace iz Afrike i Australije. Ima tu mnogo nebrusenih dijamanata koje ce platiti malo a prodati za stostruko vecu cenu!

Sinisa

pre 18 godina

Pa dobro, Trajkovic je perspektivan, dobar igrac za nasu ligu. Za Evropu nam treba jos ali ok, vazno je da se pomeramo sa mrtve tacke.
Ovaj drugi se moze afirmisati, dobar rad cuda cini.
Samo me nerviraju one otrcane fraze kada neko potpise...
Nadam da ce doci dobar strucnjak, nije bitno stranac ili nas, a da sa njim dodje i tim specijalista, koji ce stvarno voditi racuna o svemu. Tu mislim i na nutricioniste,psihologe itd.
Sto se japanca tice, licno bi zeleo Kodzija(Koji), strasan bek, brz, prodoran...

nemanja, zemun

pre 18 godina

odlichan potez za trajkovica.
to treba zvezdi.
ovog rashkovica nisam gled'o al' kapiram da ne bi pixeta dovukao bananu neku.
nadam se da je ovo samo pochetak jedne nove sage CRVENE ZVEZDE...
napred crvena zvezda ole...

nesa sa belih voda

pre 18 godina

E ovako , licno poznajem Nikolu decku svaka cast skidam mu kapu, secam se kada je jednom prilikom od jednog komsije uzeo dres od vojvodine i sa njim seto po naselju pricajuci da ce igrati u vosi .Covek je igrao,da je kojim slucajem imo ugovor jos koju sezonu u zeti moro bi da ide u partizan jer kako je i sam reko a to vec svi znaju , da su zeta i partizan u dobrim odnosima ne bi mu ginio partizan . samo me zanima da je sada u partizanu sta bi pricali ovi sto kazu da je smesno sto ga je zvezda dovela, jer uvek ispade da je partizan ozbiljnii klub , epa nece vise ZAO MI JE .
ps: a da Nikola( trajce) se uopste nije promenio , i danas mozes da se vidi kako "bleji " kod skolskog dvorista na belim vodama sa istim ljudima i pre 5 god

senka

pre 18 godina

На фудбалском турниру у Аустрији, фудбалери Црвене звезде су у четвртак у месту Лојперздорф победили вецешампиона Пољске Гроцлин са 3:2 (3:1). Стрелци за "црвено-беле" били су Жигић у 28. и Јанковић у 35. и 39, а Ерлачек у 13. и Саблик у 72. минуту за Гроцлин. Утакмицу је посматрало око 1.500 гледалаца, међу којима је био и велики број наших земљака који живе у Аустрији. Звезда ће у суботу, у финалу, у месту Илц, играти против Аустрије из Беча. Почетак је у 19 ч.
Црвена звезда је играла у саставу : Бановић, Миловановић Ђорђевић, Дудић, Луковић, Кривокапић, Ковачевић, Јанковић, Перовић, Пантелић, Жигић. Играли су још : Бајковић, Мудринић, Ђокај, Јоксимовић, Бељић, Миладиновић, Јордаке, Бинић, Тинтор, Мрђа, Стојановић.

PIRPIK RS

pre 18 godina

PA OVAJ RASKOVIC MOGAO BI IGRATI U PRVENSTVU DA GA NABRIJAVAMO ZA LS SLEDECE GODINE.KAD UZMEMO KUP UEFA OVE S PUROVICEM I TRAJKOVICEM.SAMO JE DOSTANIC VISAK I PAR NJEGOVIH POJACANJA(MUDRINIC)NAPRED DELIJE

SAVIC BORIS

pre 18 godina

sASTAV ZVEZDE JE DOBAR, SAMO IZJURITI ONOG IZ DZAKARTE I DOVESTI JAPANSKE REPREZENTATIVCE ILI POTENCIAL A NE JAD!
OVI SRBI STO SU VEC U ZVEZDI ONI I JESU POTENCIAL, I IMAMO MI TRENERE DA ODRZIMO STIL BRAZILSKOG FUDBALA AL BI PIXI TREBAO DOVESTI NEKOG TRENERA IZ NEMACKE ILI ENGLESKE PA DA SE POBORSA TRCANJE I EHPLOZIVNOST I ONI BI BILI REALNIJI DA UBACE LJUDE U TIM IZ REALNOG IZGLEDA!
JEDAN STRANI TRENER KAO GLAVNI TRENER I CETIRI SRPSKA TRENERA JE DOBAR RAD!
NAPRED PIXI I TI SI BOG I NADAM SE DA SVE ANLIZIRAS I PRATIS STO TI PISU TVOI LJUBITELJI I LJUBITELJI SRBSTVA!
PATRIOTSKI POZDRAV SVIM DELIAMA!!!!

Bosko

pre 18 godina

Piksi imas i ti prava na jednu sezonu. Izvini ali ne vise ako se nista ne promeni. Spasi me partizanovaca koji na utakmice idu samo ako ih mame i zene puste, jer ni od njih vise nemogu da se branim.

ronaldinho10

pre 18 godina

Za Bojana Popovica (koji je otisao u Dinamo iz Moskve)...Izvini, a gde je mali Kovacevic???On je kao los???Pa, covece on pretrci vise nego ta tvoja setorica zajedno...Nadam se da ti se omaklo, pa si ga zaboravio...Trajkovic ce extra igrac...Poznajem neke ljude koji su mu nudli da ode u nekoliko solidnih evropskih klubova, ali on je samo hteo u Zvezdu...Ali ja se nadam, kao iskreni zvezdas, da je ovo tek pocetak...Ti si u pravu, da su nam potrebna jos i to sto bolja pojacanja...

Igor

pre 18 godina

Slozio bih se sa MarkomRSBG,potpuno je upravu,sto da ne prodamo Zigica ili Pantelica,imamo jos odlicnih napadaca(Stojanovic,Purovic,Jankovic isto moze da igra napad...).Ne razumem ove ljude ovde sto blate Piksija.Covek je tek dosao i treba mu dati vremena,onaj Dzajic za 8 godina koliko je bio predsednik nista nije uradio,pa mozemo valjda i piksiju da damo bar 2,3 godine.A sto se tice pojacanja odlicna su,pogotovo Trajkovic.NAPRED ZVEZDO SAMO NAPRED ZVEZDO!

Bojan Popovic

pre 18 godina

E moj Ronaldinjo10. Pratim ja i volim Zvezdu puno duze od tebe. Nisam zaboravio za Kovacevica. Znam za njega jos dok je igrao za Banatski Dvor. Ali kome treba igrac koji samo zna da trci. Kad je asistirao ili nedaj boze dao gol. Pogledaj Pirla ili Vijeru. To su ti moderni zadnji vezni igraci. Kovacevic bi trebao da ostane u zvezdi ali da bude starter nikako. Piksi razmisli o Takinardiju na tom mestu. Trenutno je slobodan. A ti Ronaldinjo10 nadam se da secas kako je Jugovic igrao u zvezdi na toj poziciji. Nadam se da nikog nisam uvredio sa ovim tekstom. Sve je to u interesu nase Zvezde za koju navijam od duela sa Veronom. A sto se tice mog imenjaka taj i nije lose prosao. Citam da Dinamo oce i Bodirogu.

dragan kacanski

pre 18 godina

puno srece Nikoli Trajkovicu u karijeri.ja ga licno znam vise od 15 god.znam da mu nije bilo lako u zivotu,i da ga se secam jos iz o.s.kada je ka klinac jurio sa zvezdinim dresom.cuo sam da mu je i otac skoro preminuo.on je dobar momak izelim musve najbolje u karijeri.zao mi je sto nemogu da se vratim u Srbiju,da mu licno cestitam.ja sam bio kod njega u Novom sadu kada je igrao u Vojvodini.sve njbolje od njegovog starog prijatelja Dragana,iz New Yorka.

lords of the Rings

pre 18 godina

Zvezda bar dovodi igrce koji ce igrati jos 8-10 godina. A Partizan Nisu Saveljica koji je 70 godiste. Pa sta ce sa igrcem(dedom) od 35 godina da zauzima mesto nekom mladom igracu!
Nema veze na derbiju ce igrati Zvezda - Dom Penzionera!!!

Ja

pre 18 godina

Sada cekamo jednog dobrog Japancal, u Japansok ekipi ima mnogo dobrih fudbalera, sto se tice kondicije bolji su od nasih. Ako bi doveli Japanca, gledale bi se utakmice Zvezde u Japanu i dresovi bi se prodavali...........

Nole

pre 18 godina

Ovo su dva perspektivna igraca, i vreme je da se polako rekonstruise novi tim. Nadam se jos boljim pojacanjima,i da odu oni koji su visak.

Majkalovic Djordje

pre 18 godina

Ovo je uvod za nove prodaje,koje bi navijaci sad trebali lakse da podnesu...Al,ajde nek se nesto radi(neko bi rekao)!Inace mislim da taj Raskovic ne moze ni u radnicki iz N.Pazove!!! Pozdrav

lunarni

pre 18 godina

za njih dvojicu je trazeno da se kesira milonce, ali je Zvezda oborila cenu. na koliko, ne zna se. moguce je da je zeta pristala na veci procenat od njihove daljnje prodaje...
dobri igraci. videcemo da li ce se afirmisati u zvezdi...

ns

pre 18 godina

Afirmacija fudbalera koji imaju 24 godine?! Pa to ne rade ni velike evropske ekipe.
Ali mi je drago sto su dosli u Zvezdu. Nadam se da ce moci da parira Partizanu jer kvalitetna liga je u ovom trenutku najvaznija stvar. Iako vecina tako ne misli.

haha

pre 18 godina

Razumem da Grobarima polako malo prpa... Pogledajte vasa pojacanja pa onda nama nesto govorite. Razlika je, sto ste vi zavrsili skoro sa transferima, a mi tek pocinjemo...
ZVEZDA SAMPION!

PRETORIA XVIII F.C.R.S.

pre 18 godina

NADAM SE DA NISU ZAVRSILI SA TRANSFERIMA...AJDE SONY PLJUNI KINTU PA DA CEPAMO DALJE...IDE UEFA...PA NOVA SEZONA...(DUPLA KRUNA)PA LIGA SAMPIONA!!!TREBA NAM NOVI SASTAV(OBAVEZNO I NOVI TRENER)I PIKSI SAMO NAPRED AKO NEODRADIS SVOJE BOLJE SE OPROSTI OD ZVEZDE...

PRETORIJA XVIII

pre 18 godina

PIKSI A NOVCI???PRITEGNI TE JAPANCE PA DA DOVEDEMO NEKE POZNATE FACE A NE OVO...PIKSI UEFA JE PRAVO MESTO DA SE POKAZEMO...NOVI START TO NAMA TREBA...VRATI SLAVU ZVEZDI PA DA VIDIMO FACE GROBARA I NOVINARA KOJI SU TE TAKO NEMILOSRDNO PLJUVALI!!!

Danilo

pre 18 godina

Bas mi je drago kao Zvezdasu sto smo doveli kvalitetne fudbalere!Mnogo bi mi bilo drago ako dovedemo kojega Japanca u Zvezdu,jer sigurno ce nam se to na dobro vratiti!!!Moje je misljenje,da ne treba dirati trenera Dostanica,koji je bas dobar strucnjak,a pogotovo ne sada kada jos malo pocinje sezona!!!Jer novi trener nebi uspio ni fahticki da upozna ekipu,a kamoli da nametne svoj stil rada!Takodje mislim da bi bila neoprostiva bruka za Zvezdu ako ove sezone ne udje barem u grupe Kupa-Uefa,jer stvarno je isuvise to veliki klub da bi drugacije bilo!!!Nadam se da se nece dogoditi drugacije,bez obzira ko nam bude pao na zrijeb!!

MarkoRSBG

pre 18 godina

A koga bi vi kao veliki strucnjaci hteli?
Pa sta vi mislite da ce Nakata kao jedan od najplacenijih(zna se zbog cega) igraca Kalca da dodje kod nas za 200-300 hiljada. To je smesno. Sto se tice odlazaka Zigic slobodno moze da ide. Mozda ce neki reci da sam debil ali to stvarno mislim. Za razliku od vecine ovde idem na sve zvezdine tekme na "Mari" i vec 2 i slovima dve proklete godine gledam 90 minuta bunarenja svake 2 nedelje. Nije Ziga los centarfor ali nasi neuki treneri preteruju sa forsiranjem istog. Mozda je to bilo i zbog nedostatka plejmejkera vec duze vreme. Nadam se da ce Trajkovic biti pogodak bas na tom mestu.

SASA DELIJA CH.

pre 18 godina

Piksi.Ha.Sto rece kolega iz jucerasnjih komentara"Sjasi Kurta da uzjase Murta.Privatizacija gospodo i to odmah.Ovako sve su to kozmeticke promene i sve su to samoreklameri i Dzaja i Piksi.Piksi je odbio 2 miliona dolara godisnje iz Japana.Pa ko to odbija?Voli covek Zvezdu?Pa neka radi onda bez plate u Zvezdi ako vec ima toliko da moze da odbije 2 mil.$.Dzaja je izjavljivao (uz svo postovanje njegove igracke legende )da ga zove Olimpijakos i jos maltene pola Evrope za mesto direktora.Pa sta je sada sa svim tim ponudama.Zasto sada ne prihvati neku od tih silnih ponuda.Isto je i sa Piksijem.Grcevito se drzao mesta u Fudbalskom savezu sve dok nije bio siguran da ce biti izabran za predsednika u Zvezdi.A ovmo prica o nekim ponudama od 2M$.Zrtvovao se za Zvezdu.Gospodo ,prestnite da lazete ovaj napaceni narod,i idite vec jednom u te Nagoje ,Olimpijakose ikonacno u istoriju i ne kocite iz vasih licnih interesa privatizaciju koja je jedino resenje da ceo nas sport u celini bilo da je u pitanju Fudbal Kosarka i ostali sportovi.Dozvolite da se obavi svojinska transormacija.Ukinite vec jednom ta nakaradna udruzenja gradjana koja nikog ne predstavljaju.Cak ni u najcrvenijoj Rusiji(protiv koje nemam nista protiv)takav model upravljanja klubovima je davno prevazidjen.Gospodo,sportski radnici,donesite vec jednom zakon o privatizaciji po hitom postupku i dajte priliku nasin ljudima da se raduju uspesima nasih klubova u mecunarodnim takmicenjima,a ne da kao do sada ispadaju vec u prettakmicenjima.PRIVATIZACIJA ODMAH.

rade delija

pre 18 godina

sta je sa Burzanovicem,pa on je prvi najavljen kao pojacanje, a sem toga strasan je igrac.prodajte Pantelica,a dovedite njega(valjda ce se neko sa strane prevariti i kupiti naseg kapitena koji je na sva usta najavljivao da odlazi).

srle

pre 18 godina

citiram RADOJICU BOZOVICA( nisam ja kriv sto PARTIZANU netrebaju igraci profila TRAJKOVICA I RASKOVICA ) u listu EKIPA pre dvadesetak dana a i vi ste svesni da nemaju mesto u PARTIZANU.

Bojan Popovic

pre 18 godina

Piksi dobro si poceo. Trajkovic je odlicno pojacanje a taj Raskovic bas i nije morao. Bolje da je dosao Burzanovic. Zvezda realno trenutno ima 6 igraca. Basta, Dudic, Trajkovic, Jankovic, Zigic, Pantelic. Ostali su realno skart. Ili za klupu ili za put pod noge. Piksi fali ti jos pet igraca: golman, levi bek, stoper, zadnji vezni i jedan srednjak. Ne bi bilo lose ako bi uspeli da dovedu Basu i Milosa Marica. Sto se tice Dostanica pod hitno bi trebalo da objasnite coveku da nije on za veliku Zvezdu. Mozda bi eventualno mogao da bude segrt nekom poznatom svetskom imenu kao sto je Varga bio Mateusu.

MarkoRSBG

pre 18 godina

Sto se tice grobara koji se javljaju ovde i pricaju o protekle 2 godine koje ce sigurno dugo pamtiti imam jednu poruku:
MI PAMTIMO BARI A VI FLJAMURTARI

svi pravi grobari znaju na sta je pisac mislio, laku noc i lepo sanjajte ;)

i corava koka

pre 18 godina

Vec sam se bio istripovao da ce Partizan da potpise tog supertalentovanog i perspektivnog Raskovica. Hvala, Pixi. Ha-ha-ha.
Btw, stvarno, sta je s tim Raskovicem? Ko njega gura?

Komatina Vukosav

pre 18 godina

...Ne bi trebalo da uprava kluba dovodi igrace na svoju ruku bez saglasnosti trenera za koga se ne zna da li ostaje ili ide,pa da onda ti igraci budu visak u timu jer nisu po ukusu novog trenera,kao sto je to cest slucaj...

Skaut

pre 18 godina

Prvo, iskreno se nadam da ce Pixi rasprodati po bagateli Pantu, Mudrog i Krivog koji su skart igraci!
Drugo, realno gledano ova sezona je propala sto se tice nekog veceg ucinka u kupu UEFA. Pixi je kasno dosao na mesto predsednika, pa zatim dok se formira ekipa, dok se priviknu na sistem rada novog trenera... dok se sve te kockice sloze, proci ce ova sezona u Evropi. Smatram da ekipa treba da se uigrava u domacem prvenstvu, eventualno pokusa da osvoji titulu, da se dovedu kvalitetna pojacanja, iskristalise tim i tek onda sledece sezone pokusa da se nesto vise uradi u Evropi.
I trece, sto se tice pojacanja, preporucujem Pixiju da dovede Igora i Gorana Burzanovica, da vrati sa pozajmice Javoru sjajnog levog beka/krilo Ignjatijevica, dovede Stojkovica iz Zemuna i baci pogled na igrace iz Afrike i Australije. Ima tu mnogo nebrusenih dijamanata koje ce platiti malo a prodati za stostruko vecu cenu!

Sinisa

pre 18 godina

Pa dobro, Trajkovic je perspektivan, dobar igrac za nasu ligu. Za Evropu nam treba jos ali ok, vazno je da se pomeramo sa mrtve tacke.
Ovaj drugi se moze afirmisati, dobar rad cuda cini.
Samo me nerviraju one otrcane fraze kada neko potpise...
Nadam da ce doci dobar strucnjak, nije bitno stranac ili nas, a da sa njim dodje i tim specijalista, koji ce stvarno voditi racuna o svemu. Tu mislim i na nutricioniste,psihologe itd.
Sto se japanca tice, licno bi zeleo Kodzija(Koji), strasan bek, brz, prodoran...

nemanja, zemun

pre 18 godina

odlichan potez za trajkovica.
to treba zvezdi.
ovog rashkovica nisam gled'o al' kapiram da ne bi pixeta dovukao bananu neku.
nadam se da je ovo samo pochetak jedne nove sage CRVENE ZVEZDE...
napred crvena zvezda ole...

nesa sa belih voda

pre 18 godina

E ovako , licno poznajem Nikolu decku svaka cast skidam mu kapu, secam se kada je jednom prilikom od jednog komsije uzeo dres od vojvodine i sa njim seto po naselju pricajuci da ce igrati u vosi .Covek je igrao,da je kojim slucajem imo ugovor jos koju sezonu u zeti moro bi da ide u partizan jer kako je i sam reko a to vec svi znaju , da su zeta i partizan u dobrim odnosima ne bi mu ginio partizan . samo me zanima da je sada u partizanu sta bi pricali ovi sto kazu da je smesno sto ga je zvezda dovela, jer uvek ispade da je partizan ozbiljnii klub , epa nece vise ZAO MI JE .
ps: a da Nikola( trajce) se uopste nije promenio , i danas mozes da se vidi kako "bleji " kod skolskog dvorista na belim vodama sa istim ljudima i pre 5 god

senka

pre 18 godina

На фудбалском турниру у Аустрији, фудбалери Црвене звезде су у четвртак у месту Лојперздорф победили вецешампиона Пољске Гроцлин са 3:2 (3:1). Стрелци за "црвено-беле" били су Жигић у 28. и Јанковић у 35. и 39, а Ерлачек у 13. и Саблик у 72. минуту за Гроцлин. Утакмицу је посматрало око 1.500 гледалаца, међу којима је био и велики број наших земљака који живе у Аустрији. Звезда ће у суботу, у финалу, у месту Илц, играти против Аустрије из Беча. Почетак је у 19 ч.
Црвена звезда је играла у саставу : Бановић, Миловановић Ђорђевић, Дудић, Луковић, Кривокапић, Ковачевић, Јанковић, Перовић, Пантелић, Жигић. Играли су још : Бајковић, Мудринић, Ђокај, Јоксимовић, Бељић, Миладиновић, Јордаке, Бинић, Тинтор, Мрђа, Стојановић.

PIRPIK RS

pre 18 godina

PA OVAJ RASKOVIC MOGAO BI IGRATI U PRVENSTVU DA GA NABRIJAVAMO ZA LS SLEDECE GODINE.KAD UZMEMO KUP UEFA OVE S PUROVICEM I TRAJKOVICEM.SAMO JE DOSTANIC VISAK I PAR NJEGOVIH POJACANJA(MUDRINIC)NAPRED DELIJE

SAVIC BORIS

pre 18 godina

sASTAV ZVEZDE JE DOBAR, SAMO IZJURITI ONOG IZ DZAKARTE I DOVESTI JAPANSKE REPREZENTATIVCE ILI POTENCIAL A NE JAD!
OVI SRBI STO SU VEC U ZVEZDI ONI I JESU POTENCIAL, I IMAMO MI TRENERE DA ODRZIMO STIL BRAZILSKOG FUDBALA AL BI PIXI TREBAO DOVESTI NEKOG TRENERA IZ NEMACKE ILI ENGLESKE PA DA SE POBORSA TRCANJE I EHPLOZIVNOST I ONI BI BILI REALNIJI DA UBACE LJUDE U TIM IZ REALNOG IZGLEDA!
JEDAN STRANI TRENER KAO GLAVNI TRENER I CETIRI SRPSKA TRENERA JE DOBAR RAD!
NAPRED PIXI I TI SI BOG I NADAM SE DA SVE ANLIZIRAS I PRATIS STO TI PISU TVOI LJUBITELJI I LJUBITELJI SRBSTVA!
PATRIOTSKI POZDRAV SVIM DELIAMA!!!!

Bosko

pre 18 godina

Piksi imas i ti prava na jednu sezonu. Izvini ali ne vise ako se nista ne promeni. Spasi me partizanovaca koji na utakmice idu samo ako ih mame i zene puste, jer ni od njih vise nemogu da se branim.

ronaldinho10

pre 18 godina

Za Bojana Popovica (koji je otisao u Dinamo iz Moskve)...Izvini, a gde je mali Kovacevic???On je kao los???Pa, covece on pretrci vise nego ta tvoja setorica zajedno...Nadam se da ti se omaklo, pa si ga zaboravio...Trajkovic ce extra igrac...Poznajem neke ljude koji su mu nudli da ode u nekoliko solidnih evropskih klubova, ali on je samo hteo u Zvezdu...Ali ja se nadam, kao iskreni zvezdas, da je ovo tek pocetak...Ti si u pravu, da su nam potrebna jos i to sto bolja pojacanja...

Igor

pre 18 godina

Slozio bih se sa MarkomRSBG,potpuno je upravu,sto da ne prodamo Zigica ili Pantelica,imamo jos odlicnih napadaca(Stojanovic,Purovic,Jankovic isto moze da igra napad...).Ne razumem ove ljude ovde sto blate Piksija.Covek je tek dosao i treba mu dati vremena,onaj Dzajic za 8 godina koliko je bio predsednik nista nije uradio,pa mozemo valjda i piksiju da damo bar 2,3 godine.A sto se tice pojacanja odlicna su,pogotovo Trajkovic.NAPRED ZVEZDO SAMO NAPRED ZVEZDO!

Bojan Popovic

pre 18 godina

E moj Ronaldinjo10. Pratim ja i volim Zvezdu puno duze od tebe. Nisam zaboravio za Kovacevica. Znam za njega jos dok je igrao za Banatski Dvor. Ali kome treba igrac koji samo zna da trci. Kad je asistirao ili nedaj boze dao gol. Pogledaj Pirla ili Vijeru. To su ti moderni zadnji vezni igraci. Kovacevic bi trebao da ostane u zvezdi ali da bude starter nikako. Piksi razmisli o Takinardiju na tom mestu. Trenutno je slobodan. A ti Ronaldinjo10 nadam se da secas kako je Jugovic igrao u zvezdi na toj poziciji. Nadam se da nikog nisam uvredio sa ovim tekstom. Sve je to u interesu nase Zvezde za koju navijam od duela sa Veronom. A sto se tice mog imenjaka taj i nije lose prosao. Citam da Dinamo oce i Bodirogu.

dragan kacanski

pre 18 godina

puno srece Nikoli Trajkovicu u karijeri.ja ga licno znam vise od 15 god.znam da mu nije bilo lako u zivotu,i da ga se secam jos iz o.s.kada je ka klinac jurio sa zvezdinim dresom.cuo sam da mu je i otac skoro preminuo.on je dobar momak izelim musve najbolje u karijeri.zao mi je sto nemogu da se vratim u Srbiju,da mu licno cestitam.ja sam bio kod njega u Novom sadu kada je igrao u Vojvodini.sve njbolje od njegovog starog prijatelja Dragana,iz New Yorka.

lords of the Rings

pre 18 godina

Zvezda bar dovodi igrce koji ce igrati jos 8-10 godina. A Partizan Nisu Saveljica koji je 70 godiste. Pa sta ce sa igrcem(dedom) od 35 godina da zauzima mesto nekom mladom igracu!
Nema veze na derbiju ce igrati Zvezda - Dom Penzionera!!!