Petak, 14.08.2020.

09:50

Zvezdi stiže ponuda – "dželat" SCG odvodi Pavkova

Napadač Crvene zvezde Milan Pavkov mogao bi uskoro da završi transfer u inostranstvo.

Izvor: MS

Zvezdi stiže ponuda – "dželat" SCG odvodi Pavkova IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

55 Komentari

Sortiraj po:

lal

pre 3 godine

matip: nemate vi pojma koja je to frka kad pavkov primi loptu na 40 metara od gola, a van dajk i ja sami...

salu na stranu... neka bude da mu je jedini kvalitet to sto ga prati sreca, opet je drogba licno za coveka koji ne moze da pogodi penal u najvaznijoj utakmici u karijeri...

Nikola

pre 3 godine

Neka mi samo neko (argumentovano, molim) odgovori kako je moguce da se igraci CZV prodaju za tako male iznose.
Citam o Jovicicu i prelasku u Ural, Simic u neku Poljsku ili slicno, potom ova saga Pavkov....mizerni iznosi i klubovi koji ih traze...sve neke Azije, Rusije, Bliski istok...
Zar je moguce da crveno-beli ne mogu za vece pare da prodaju prvotimce...? Sto one standardne, sto rezerviste. Zar su 2 LS mala stvar ili je zaista u pitanju odsustvo kvaliteta. Neki od pomenutih su i povremeni reprezentativci Srbije.

aalborg

pre 3 godine

Da li sam ja dobro pročitao, da je na zimu 2017 godine, kada je Pavkov prelazio iz Radničkog u zvezdu, za 300.000€, tih 300.000€ do dan danas nije isplaćeno Radničkom, već su oni ustupili špica svog državnoj mezimici, za "dođem ti jednog dana 300.000€"?!

šef

pre 3 godine

1.želim mu svu sreću ovoga sveta,2.da nije bilo njega NIKAD al NIKAD ne bi pobedili Liverpul,daklem on je sam pobedio Liverpul3.davao je on još važnih golova,aal nije se uklopio u kupi-prodaj-otmi-zajebi kombinaciju i to vam je to,zato i nemamo ni jednog zglavnog igrača nego sve škartovi ko sa buvljaka,zato se i ne uklapa,-->i opet momče sve najbolje i puno sreće... trebaće ti... i što dalje od ovih secikesa...

Pera Magic Mitic

pre 3 godine

Не, Томане је једна испушена муштикла која ни у зениту своје каријере није могла да игра у првих 10 клубова у Португалу. И Боаћи је за њега класа.
(Марко, 14. avgust 2020 12:35)
Spalevic je za njega klasa. Boaci je za njega Marko Van Basten.
Kanga u sredini, Katai i Ben levo-desno, a ispred njih...drvo. Igrac koji zna da udje u šansu, da se postavi i zagradi bi se, uz ovu trojicu, nadavao golova. Ne mora ni da bude neki rasni realizator, neko poput Pipa, recimo.

Kum Žoržo

pre 3 godine

Apparently mnogo manje nego jedan dribling protiv Degeneka, evo utrkuju se iz lige petice ko ce dati prvi preko 20 milki hahahahaha.
(Sabre, 14. avgust 2020 14:19)

Ali i sam znaš da će se taj što je driblao Degeneka prodati skuplje nego bilo koji igrač Zvezde.

Sunce slobode

pre 3 godine

Ali ona priča kako nije bio zadovoljan ponudom Kineza pa nije hteo ugovor sa njima a svi znaju da nije prošao lekarske preglede, e šta sve neće da proguta prosečan delija.
 (Kum Žoržo, 14. avgust 2020 15:12) 

S druge strane jako dobro znamo šta guta prosečan grobar već treću godinu za redom.

Kum Žoržo

pre 3 godine

Македа као да путује са Марса, никад да стигне. Павков нам се одавно исплатио.
(ДЕЛИЈА??, 14. avgust 2020 12:36)

Pa naravno da se isplatio kad ga još niste ni platili Radničkom. Lepo ti piše u tekstu, ako uspete da ga uvalite nekom dodjete Nišlijama 30% od transfera i 300.000 evra što ste ga "kupili" 2017-te, mada oprostiće filijala i to.

Kum Žoržo

pre 3 godine

Ali ona priča kako nije bio zadovoljan ponudom Kineza pa nije hteo ugovor sa njima a svi znaju da nije prošao lekarske preglede, e šta sve neće da proguta prosečan delija.

zex

pre 3 godine

Nikola
Neznas sta pises.Pavkov se nadavao golova prvo u Nisu pa onda u Zvezdi, decko je ubedljivo najbolji nas napadac koji je sklonjen sa namerom da se proda!to sbi znaju.Bio je on Heroj inu Salcburgu, zavijena glava, hrvat pravi faul, Pavkov skace i vraca loptu i gol.Pa onda Liverpul da je igrao Boaci primili bi pet komada.Decko je klasa, ne daju se golovi slucajno.Mozete vi da ga ponizavate koliko hocete, sve je poremetila korona i cuo sam sukob sa Stankovicem koji je zataskan.Spasao nas je i u derbiju, postigao bitne golove u kvalifikacijamaSve se to zaboravilo.On i dalje ume i zna, on je gol igrac, jak u skoku bas kakav treba Zvezdi sada.imao je unosnu ponudu u Aziji ali logicno trazio je vise.U zvezdi je on Legenda jer da nije bilo njega nikada nebi skinuli skalp Liverpulu.Kupovina Makede je pranje novca, Pavkov je bolji ali njega su odpisali.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

a svi znaju da nije prošao lekarske preglede, e šta sve neće da proguta prosečan delija.
(Kum Žoržo, 14. avgust 2020 15:12)







:)))))
to da nije prošao lekarski pregled - ne zna ni šef kineskog doktorskog konzilijuma koji je tretirao pavkova.

no, ko je on da protivureči kumu žoržu!

duelmare

pre 3 godine

Ja ne mogu da verujem da ziv zvezdas moze da pljuje Pavkova
Covek dao 2 gola liverpulu, gol kopenhagenu, sve euro utakmice koje je igrao bio je odlican
na 4 derbija ima 2 gola
samo sto nama mora da igra tomane... ko zna zbog cega
Da je Pavkov imao minuta kolko je zasluzio vredeo bi 10 milki a ovako decko samo hoce da igra fudbal pa ide
Ne brinite nista ako bude valjao i ovog malog Krstovica cemo unistiti zarad ko zna koga (Makede)

Pant.LA

pre 3 godine

Kako bese ona prica za javnost, odnosno za malu decu, sa kolikom platom navodno pavkov nije bio zadovoljan prilikom proslog transfera u kinu ili kod arapa, gde vec bese? Cirkus..
Samo vas gledamo..

Sabre

pre 3 godine

Sta znaci dati dva gola Liverpulu?Odmah stigla ponuda od svetskog i evropskog giganta,Karabaga inace sampiona Azerbejdzana.
(TARAS BULJBA, 14. avgust 2020 14:02)

Apparently mnogo manje nego jedan dribling protiv Degeneka, evo utrkuju se iz lige petice ko ce dati prvi preko 20 milki hahahahaha.

Nikola

pre 3 godine

Ni za jednog igrača mi ne bi bilo toliko drago da već jednom ode nego za njega. U redu, dao je Liverpulu 2 komada, u još nekim kvalifikacionim utakmicama dao neki doprinos...međutim. O njemu niko posebno nije ni pričao pre Liverpula i ta dva gola su ga podigla, ali se i on pokvario. Od skromnog momka iz radničke porodice postao je ne ambiciozan, već pohlepan. Imao je šansu da ode u Kinu, sa visokom platom , koju je pre Liverpula mogao samo da sanja jer za njega niko živi nije znao, a njemu malo. Hoće više. Pritom sad, kad već duže vreme ili ne igra, ili nije u formi uopšte, apetiti mu nisu pali ni za jotu.U Zvezdi roster popunjen, klub želi novo lice na njegovom mestu, on ne doprinosi ništa, i pre povrede nije bio u formi, a klub mora da mu daje platu, ima opet šansu da ode, a njemu opet malo. Ni ovu platu u Zvezdi ne zarađuje, a traži veće pare . On bi izgleda radije i da ne igra, nego ovako, kao parazit, ako pritom ima šansu da ima veću minutažu u drugom klubu i pritom sa većom platom, ali ako to nije plata iz njegovih fantazija. Idi čoveče, igraj negde, dokaži to što si zamislio da si fenomenalan, pa ako se dokažeš, uzeće te opet neko drugi i ponudiće ti veće pare. A ne tako, van forme, iz kreveta, zamišljas da si Bog. A i Zvezda, treba da gleda da ga se da ga se otarasi što pre, i dovede pravog centarfora, veća je ukupna šteta da on ostane nego taj nešto manji iznos obeštećenja.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

(neutralni felš, 14. avgust 2020 11:49)







:)))))
felširana kontemplacija:
ako sam sebe ubedio da je sadik fudbaler, ubediću druge da se može prodati!

nešto onako

pre 3 godine

Neverovatna mi je poslovna politika Zvezde i Partizana.... Prvo, zašto ga nikad nebi doveo da sam ja menadžer blizanaca... Ovakav tip igrača nije atraktivan za Top klubove, nema ni jednu izrazitu vrlinu (brzina, okretnost, dribling, šut...), nije mlad, nije ništa posebno građen... Sve je osrednje kod njega... I sad ga vodaju po istoku (sa jednim videom), kao po stočnoj pijaci...
Sadik jeste nešto bolja opcija za prodaju, nezgrapan je za čuvanje, jak na lopti... Ali realno fudbalski, polupismen i to se ne može iskoreniti...

Sabre

pre 3 godine

Bukvalno se Sadik i Pavkov ne mogu porediti, Sadik je mnogo bolji igrač.
Ne navijam za Partizan.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ivan, 14. avgust 2020 12:25)

Bukvalno je Sadikov najveci uspeh sto je uspeo da obrne mrtvog Degeneka. Pavkov je u direktnom duelu sa najboljim stoperom sveta dao dva gola. To su cinjenice, decko...

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

Не знам коме је дао гол, али знам коме је сломио кичму...
(Штилцована катаболцна, 14. avgust 2020 12:36)



:)))))
trolist najvećih uspeha u istoriji nogometnog kluba partizaи:
- pobeda nad realom od 0:0 šansom ilića;
- pobeda nad mančester junajtedom od 0:1, samo vjesnikovi svedoci znaju zbog
čega;
- "dribling" sadika u nastojanju da se zaustavi pre nego što sam sebe
povredi.

deki 27

pre 3 godine

Marko 12:35@ bravo, Zvezda je najvise kriva, Pavkov je najbolji centarfor koga Zvezda trenutno ima pa Boaci a stvarno ne znam odakle su izvukli ovog Tomanea. Jedino ako zele da ga prodaju pa ga forsiraju

No penal no party

pre 3 godine

Sadik je dao gol kome? Javoru kad golman ispusti loptu?! Špic kome treba 20 sansi da metne loptu u gol.
(veliki strumf, 14. avgust 2020 12:03)
Dao je kom nije,a vasu odbranu je vratio na fabricko podesavanje!

VeljaCZV

pre 3 godine

i sigurno ne u azerbejdzan... lepo im se kaže a braća udaraju minuse ali znaju i sami da nisu u pravu... potresni lomovi u duši pre nego što kliknu :)
(neutralni felš, 14. avgust 2020 11:49)

Ako Sadik ode u Anderleht treba da slavite :)

abraksas

pre 3 godine

Ja se ne sećam da se naša država ikada zvala Srbija i Crna Gora, i da je to kamenje ikada bilo u sastavu naše zemlje. Verovatno neka greška, dešava se

Ivan

pre 3 godine

Ma how yes no :) Sadik je dao gol kome? Javoru kad golman ispusti loptu?! Špic kome treba 20 sansi da metne loptu u gol.
(veliki strumf, 14. avgust 2020 12:03)

Bukvalno se Sadik i Pavkov ne mogu porediti, Sadik je mnogo bolji igrač.
Ne navijam za Partizan.

veliki strumf

pre 3 godine

@VeljaCZV Za tvoju info Sadik vredi najmanje 3 puta više od Pavkova i sigurno će se bolje prodati, a ti troluj.
(Dior, 14. avgust 2020 11:24) Ma how yes no :) Sadik je dao gol kome? Javoru kad golman ispusti loptu?! Špic kome treba 20 sansi da metne loptu u gol.

Марко

pre 3 godine

@VeljaCZV Za tvoju info Sadik vredi najmanje 3 puta više od Pavkova i sigurno će se bolje prodati, a ti troluj.
(Dior, 14. avgust 2020 11:24)

Само један гол Павкова у победи Звезде протви Ливерпула у Лиги шампиона вреди више од целе Садикове каријере. По чему ћеш ти да памтиш Садика? По полуфиналу купа Србије, или можда по некој утакмици на некој ливади у Србији. А што се Павкова тиче, он је најбољи центарфор у Србији тренутно, али му је Звезда уништила каријеру због некаквог Томанеа који није ни за Графичар. Павков је у прошлој сезони одиграо 200 минута мање од Томанеа, а дао је три гола више. Дао је два гола у европским такмичењима, а Томане је у европским такмичењима промашио пенал у Атини и није дао ниједан гол. И после свега тога Томане има предност у односу на Павкова. Странац са слабијим учинком има предност у односу на нашег играча. Бар да је Томане млад, па да кажеш напредоваће, перспективан је. Не, Томане је једна испушена муштикла која ни у зениту своје каријере није могла да игра у првих 10 клубова у Португалу. И Боаћи је за њега класа. Искључиви кривац што Павкову цена није бар 10 милиона је Црвена звезда.

Штилцована катаболцна

pre 3 godine

Sadik je dao gol kome? Javoru kad golman ispusti loptu?! Špic kome treba 20 sansi da metne loptu u gol.
(veliki strumf, 14. avgust 2020 12:03)

Не знам коме је дао гол, али знам коме је сломио кичму...

Milos

pre 3 godine

On je dao dva gola Liverpulu i doneo Zvezdi direktno 2,7 miliona evra. Najisplativiji igrac u zadnjih 10 godina. Za 90 minuta je zaradio svom klubu vise nego sto je Partizan zaradio za godinu dana.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Македа као да путује са Марса, никад да стигне. Павков нам се одавно исплатио.

VeljaCZV

pre 3 godine

Kako sad to? Pa zar ga ne juri pola Engleske,Španije i Nemačke???
(Krca Penez Slobodanović, 14. avgust 2020 10:41)
Ja sam čuo da se oko Sadika otimaju Real i Barsa, a takođe će Leonardo u PSG-u podneti ostavku ako mu se ne dovede taj igrač od 70 miliona :)

VeljaCZV

pre 3 godine

Hvala i njemu i Boćku na svemu, ali mislim da je najbolje prodati obojicu kao i Tomanea i dovesti dobrog stranog špica (Makeda?) i jednu domaću rezervu poput Andrije Pavlovića ili Šilje Pešića. A tu je i mladi Krstović koji uvek može da uskoči kao bonus igrač.
(Matador, 14. avgust 2020 11:27)
Pešić bi nam legao k'o budali šamar, pogotovo što je proveren :)

Matador

pre 3 godine

Hvala i njemu i Boćku na svemu, ali mislim da je najbolje prodati obojicu kao i Tomanea i dovesti dobrog stranog špica (Makeda?) i jednu domaću rezervu poput Andrije Pavlovića ili Šilje Pešića. A tu je i mladi Krstović koji uvek može da uskoči kao bonus igrač.

Zoran LFC

pre 3 godine

Od tog njegovog dokazivanja prosle su dve godine,coveka za to vreme nema nigde,iz Zvezde jedva čekaju da ga "uvale"nekome,sto je i logično.

neutralni felš

pre 3 godine

@VeljaCZV Za tvoju info Sadik vredi najmanje 3 puta više od Pavkova i sigurno će se bolje prodati, a ti troluj.
(Dior, 14. avgust 2020 11:24)


i sigurno ne u azerbejdzan... lepo im se kaže a braća udaraju minuse ali znaju i sami da nisu u pravu... potresni lomovi u duši pre nego što kliknu :)

VeljaCZV

pre 3 godine

Kako sad to? Pa zar ga ne juri pola Engleske,Španije i Nemačke???
(Krca Penez Slobodanović, 14. avgust 2020 10:41)
Ja sam čuo da se oko Sadika otimaju Real i Barsa, a takođe će Leonardo u PSG-u podneti ostavku ako mu se ne dovede taj igrač od 70 miliona :)

Марко

pre 3 godine

@VeljaCZV Za tvoju info Sadik vredi najmanje 3 puta više od Pavkova i sigurno će se bolje prodati, a ti troluj.
(Dior, 14. avgust 2020 11:24)

Само један гол Павкова у победи Звезде протви Ливерпула у Лиги шампиона вреди више од целе Садикове каријере. По чему ћеш ти да памтиш Садика? По полуфиналу купа Србије, или можда по некој утакмици на некој ливади у Србији. А што се Павкова тиче, он је најбољи центарфор у Србији тренутно, али му је Звезда уништила каријеру због некаквог Томанеа који није ни за Графичар. Павков је у прошлој сезони одиграо 200 минута мање од Томанеа, а дао је три гола више. Дао је два гола у европским такмичењима, а Томане је у европским такмичењима промашио пенал у Атини и није дао ниједан гол. И после свега тога Томане има предност у односу на Павкова. Странац са слабијим учинком има предност у односу на нашег играча. Бар да је Томане млад, па да кажеш напредоваће, перспективан је. Не, Томане је једна испушена муштикла која ни у зениту своје каријере није могла да игра у првих 10 клубова у Португалу. И Боаћи је за њега класа. Искључиви кривац што Павкову цена није бар 10 милиона је Црвена звезда.

Sabre

pre 3 godine

Bukvalno se Sadik i Pavkov ne mogu porediti, Sadik je mnogo bolji igrač.
Ne navijam za Partizan.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ivan, 14. avgust 2020 12:25)

Bukvalno je Sadikov najveci uspeh sto je uspeo da obrne mrtvog Degeneka. Pavkov je u direktnom duelu sa najboljim stoperom sveta dao dva gola. To su cinjenice, decko...

Matador

pre 3 godine

Hvala i njemu i Boćku na svemu, ali mislim da je najbolje prodati obojicu kao i Tomanea i dovesti dobrog stranog špica (Makeda?) i jednu domaću rezervu poput Andrije Pavlovića ili Šilje Pešića. A tu je i mladi Krstović koji uvek može da uskoči kao bonus igrač.

Milos

pre 3 godine

On je dao dva gola Liverpulu i doneo Zvezdi direktno 2,7 miliona evra. Najisplativiji igrac u zadnjih 10 godina. Za 90 minuta je zaradio svom klubu vise nego sto je Partizan zaradio za godinu dana.

Zoran LFC

pre 3 godine

Od tog njegovog dokazivanja prosle su dve godine,coveka za to vreme nema nigde,iz Zvezde jedva čekaju da ga "uvale"nekome,sto je i logično.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

Не знам коме је дао гол, али знам коме је сломио кичму...
(Штилцована катаболцна, 14. avgust 2020 12:36)



:)))))
trolist najvećih uspeha u istoriji nogometnog kluba partizaи:
- pobeda nad realom od 0:0 šansom ilića;
- pobeda nad mančester junajtedom od 0:1, samo vjesnikovi svedoci znaju zbog
čega;
- "dribling" sadika u nastojanju da se zaustavi pre nego što sam sebe
povredi.

veliki strumf

pre 3 godine

@VeljaCZV Za tvoju info Sadik vredi najmanje 3 puta više od Pavkova i sigurno će se bolje prodati, a ti troluj.
(Dior, 14. avgust 2020 11:24) Ma how yes no :) Sadik je dao gol kome? Javoru kad golman ispusti loptu?! Špic kome treba 20 sansi da metne loptu u gol.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Македа као да путује са Марса, никад да стигне. Павков нам се одавно исплатио.

zex

pre 3 godine

Nikola
Neznas sta pises.Pavkov se nadavao golova prvo u Nisu pa onda u Zvezdi, decko je ubedljivo najbolji nas napadac koji je sklonjen sa namerom da se proda!to sbi znaju.Bio je on Heroj inu Salcburgu, zavijena glava, hrvat pravi faul, Pavkov skace i vraca loptu i gol.Pa onda Liverpul da je igrao Boaci primili bi pet komada.Decko je klasa, ne daju se golovi slucajno.Mozete vi da ga ponizavate koliko hocete, sve je poremetila korona i cuo sam sukob sa Stankovicem koji je zataskan.Spasao nas je i u derbiju, postigao bitne golove u kvalifikacijamaSve se to zaboravilo.On i dalje ume i zna, on je gol igrac, jak u skoku bas kakav treba Zvezdi sada.imao je unosnu ponudu u Aziji ali logicno trazio je vise.U zvezdi je on Legenda jer da nije bilo njega nikada nebi skinuli skalp Liverpulu.Kupovina Makede je pranje novca, Pavkov je bolji ali njega su odpisali.

Штилцована катаболцна

pre 3 godine

Sadik je dao gol kome? Javoru kad golman ispusti loptu?! Špic kome treba 20 sansi da metne loptu u gol.
(veliki strumf, 14. avgust 2020 12:03)

Не знам коме је дао гол, али знам коме је сломио кичму...

VeljaCZV

pre 3 godine

Hvala i njemu i Boćku na svemu, ali mislim da je najbolje prodati obojicu kao i Tomanea i dovesti dobrog stranog špica (Makeda?) i jednu domaću rezervu poput Andrije Pavlovića ili Šilje Pešića. A tu je i mladi Krstović koji uvek može da uskoči kao bonus igrač.
(Matador, 14. avgust 2020 11:27)
Pešić bi nam legao k'o budali šamar, pogotovo što je proveren :)

deki 27

pre 3 godine

Marko 12:35@ bravo, Zvezda je najvise kriva, Pavkov je najbolji centarfor koga Zvezda trenutno ima pa Boaci a stvarno ne znam odakle su izvukli ovog Tomanea. Jedino ako zele da ga prodaju pa ga forsiraju

nešto onako

pre 3 godine

Neverovatna mi je poslovna politika Zvezde i Partizana.... Prvo, zašto ga nikad nebi doveo da sam ja menadžer blizanaca... Ovakav tip igrača nije atraktivan za Top klubove, nema ni jednu izrazitu vrlinu (brzina, okretnost, dribling, šut...), nije mlad, nije ništa posebno građen... Sve je osrednje kod njega... I sad ga vodaju po istoku (sa jednim videom), kao po stočnoj pijaci...
Sadik jeste nešto bolja opcija za prodaju, nezgrapan je za čuvanje, jak na lopti... Ali realno fudbalski, polupismen i to se ne može iskoreniti...

VeljaCZV

pre 3 godine

i sigurno ne u azerbejdzan... lepo im se kaže a braća udaraju minuse ali znaju i sami da nisu u pravu... potresni lomovi u duši pre nego što kliknu :)
(neutralni felš, 14. avgust 2020 11:49)

Ako Sadik ode u Anderleht treba da slavite :)

duelmare

pre 3 godine

Ja ne mogu da verujem da ziv zvezdas moze da pljuje Pavkova
Covek dao 2 gola liverpulu, gol kopenhagenu, sve euro utakmice koje je igrao bio je odlican
na 4 derbija ima 2 gola
samo sto nama mora da igra tomane... ko zna zbog cega
Da je Pavkov imao minuta kolko je zasluzio vredeo bi 10 milki a ovako decko samo hoce da igra fudbal pa ide
Ne brinite nista ako bude valjao i ovog malog Krstovica cemo unistiti zarad ko zna koga (Makede)

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

(neutralni felš, 14. avgust 2020 11:49)







:)))))
felširana kontemplacija:
ako sam sebe ubedio da je sadik fudbaler, ubediću druge da se može prodati!

Nikola

pre 3 godine

Neka mi samo neko (argumentovano, molim) odgovori kako je moguce da se igraci CZV prodaju za tako male iznose.
Citam o Jovicicu i prelasku u Ural, Simic u neku Poljsku ili slicno, potom ova saga Pavkov....mizerni iznosi i klubovi koji ih traze...sve neke Azije, Rusije, Bliski istok...
Zar je moguce da crveno-beli ne mogu za vece pare da prodaju prvotimce...? Sto one standardne, sto rezerviste. Zar su 2 LS mala stvar ili je zaista u pitanju odsustvo kvaliteta. Neki od pomenutih su i povremeni reprezentativci Srbije.

Sunce slobode

pre 3 godine

Ali ona priča kako nije bio zadovoljan ponudom Kineza pa nije hteo ugovor sa njima a svi znaju da nije prošao lekarske preglede, e šta sve neće da proguta prosečan delija.
 (Kum Žoržo, 14. avgust 2020 15:12) 

S druge strane jako dobro znamo šta guta prosečan grobar već treću godinu za redom.

Kum Žoržo

pre 3 godine

Македа као да путује са Марса, никад да стигне. Павков нам се одавно исплатио.
(ДЕЛИЈА??, 14. avgust 2020 12:36)

Pa naravno da se isplatio kad ga još niste ni platili Radničkom. Lepo ti piše u tekstu, ako uspete da ga uvalite nekom dodjete Nišlijama 30% od transfera i 300.000 evra što ste ga "kupili" 2017-te, mada oprostiće filijala i to.

šef

pre 3 godine

1.želim mu svu sreću ovoga sveta,2.da nije bilo njega NIKAD al NIKAD ne bi pobedili Liverpul,daklem on je sam pobedio Liverpul3.davao je on još važnih golova,aal nije se uklopio u kupi-prodaj-otmi-zajebi kombinaciju i to vam je to,zato i nemamo ni jednog zglavnog igrača nego sve škartovi ko sa buvljaka,zato se i ne uklapa,-->i opet momče sve najbolje i puno sreće... trebaće ti... i što dalje od ovih secikesa...

Ivan

pre 3 godine

Ma how yes no :) Sadik je dao gol kome? Javoru kad golman ispusti loptu?! Špic kome treba 20 sansi da metne loptu u gol.
(veliki strumf, 14. avgust 2020 12:03)

Bukvalno se Sadik i Pavkov ne mogu porediti, Sadik je mnogo bolji igrač.
Ne navijam za Partizan.

aalborg

pre 3 godine

Da li sam ja dobro pročitao, da je na zimu 2017 godine, kada je Pavkov prelazio iz Radničkog u zvezdu, za 300.000€, tih 300.000€ do dan danas nije isplaćeno Radničkom, već su oni ustupili špica svog državnoj mezimici, za "dođem ti jednog dana 300.000€"?!

No penal no party

pre 3 godine

Sadik je dao gol kome? Javoru kad golman ispusti loptu?! Špic kome treba 20 sansi da metne loptu u gol.
(veliki strumf, 14. avgust 2020 12:03)
Dao je kom nije,a vasu odbranu je vratio na fabricko podesavanje!

Sabre

pre 3 godine

Sta znaci dati dva gola Liverpulu?Odmah stigla ponuda od svetskog i evropskog giganta,Karabaga inace sampiona Azerbejdzana.
(TARAS BULJBA, 14. avgust 2020 14:02)

Apparently mnogo manje nego jedan dribling protiv Degeneka, evo utrkuju se iz lige petice ko ce dati prvi preko 20 milki hahahahaha.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

a svi znaju da nije prošao lekarske preglede, e šta sve neće da proguta prosečan delija.
(Kum Žoržo, 14. avgust 2020 15:12)







:)))))
to da nije prošao lekarski pregled - ne zna ni šef kineskog doktorskog konzilijuma koji je tretirao pavkova.

no, ko je on da protivureči kumu žoržu!

Pera Magic Mitic

pre 3 godine

Не, Томане је једна испушена муштикла која ни у зениту своје каријере није могла да игра у првих 10 клубова у Португалу. И Боаћи је за њега класа.
(Марко, 14. avgust 2020 12:35)
Spalevic je za njega klasa. Boaci je za njega Marko Van Basten.
Kanga u sredini, Katai i Ben levo-desno, a ispred njih...drvo. Igrac koji zna da udje u šansu, da se postavi i zagradi bi se, uz ovu trojicu, nadavao golova. Ne mora ni da bude neki rasni realizator, neko poput Pipa, recimo.

Nikola

pre 3 godine

Ni za jednog igrača mi ne bi bilo toliko drago da već jednom ode nego za njega. U redu, dao je Liverpulu 2 komada, u još nekim kvalifikacionim utakmicama dao neki doprinos...međutim. O njemu niko posebno nije ni pričao pre Liverpula i ta dva gola su ga podigla, ali se i on pokvario. Od skromnog momka iz radničke porodice postao je ne ambiciozan, već pohlepan. Imao je šansu da ode u Kinu, sa visokom platom , koju je pre Liverpula mogao samo da sanja jer za njega niko živi nije znao, a njemu malo. Hoće više. Pritom sad, kad već duže vreme ili ne igra, ili nije u formi uopšte, apetiti mu nisu pali ni za jotu.U Zvezdi roster popunjen, klub želi novo lice na njegovom mestu, on ne doprinosi ništa, i pre povrede nije bio u formi, a klub mora da mu daje platu, ima opet šansu da ode, a njemu opet malo. Ni ovu platu u Zvezdi ne zarađuje, a traži veće pare . On bi izgleda radije i da ne igra, nego ovako, kao parazit, ako pritom ima šansu da ima veću minutažu u drugom klubu i pritom sa većom platom, ali ako to nije plata iz njegovih fantazija. Idi čoveče, igraj negde, dokaži to što si zamislio da si fenomenalan, pa ako se dokažeš, uzeće te opet neko drugi i ponudiće ti veće pare. A ne tako, van forme, iz kreveta, zamišljas da si Bog. A i Zvezda, treba da gleda da ga se da ga se otarasi što pre, i dovede pravog centarfora, veća je ukupna šteta da on ostane nego taj nešto manji iznos obeštećenja.

Pant.LA

pre 3 godine

Kako bese ona prica za javnost, odnosno za malu decu, sa kolikom platom navodno pavkov nije bio zadovoljan prilikom proslog transfera u kinu ili kod arapa, gde vec bese? Cirkus..
Samo vas gledamo..

abraksas

pre 3 godine

Ja se ne sećam da se naša država ikada zvala Srbija i Crna Gora, i da je to kamenje ikada bilo u sastavu naše zemlje. Verovatno neka greška, dešava se

neutralni felš

pre 3 godine

@VeljaCZV Za tvoju info Sadik vredi najmanje 3 puta više od Pavkova i sigurno će se bolje prodati, a ti troluj.
(Dior, 14. avgust 2020 11:24)


i sigurno ne u azerbejdzan... lepo im se kaže a braća udaraju minuse ali znaju i sami da nisu u pravu... potresni lomovi u duši pre nego što kliknu :)

Kum Žoržo

pre 3 godine

Ali ona priča kako nije bio zadovoljan ponudom Kineza pa nije hteo ugovor sa njima a svi znaju da nije prošao lekarske preglede, e šta sve neće da proguta prosečan delija.

Kum Žoržo

pre 3 godine

Apparently mnogo manje nego jedan dribling protiv Degeneka, evo utrkuju se iz lige petice ko ce dati prvi preko 20 milki hahahahaha.
(Sabre, 14. avgust 2020 14:19)

Ali i sam znaš da će se taj što je driblao Degeneka prodati skuplje nego bilo koji igrač Zvezde.

lal

pre 3 godine

matip: nemate vi pojma koja je to frka kad pavkov primi loptu na 40 metara od gola, a van dajk i ja sami...

salu na stranu... neka bude da mu je jedini kvalitet to sto ga prati sreca, opet je drogba licno za coveka koji ne moze da pogodi penal u najvaznijoj utakmici u karijeri...

VeljaCZV

pre 3 godine

Kako sad to? Pa zar ga ne juri pola Engleske,Španije i Nemačke???
(Krca Penez Slobodanović, 14. avgust 2020 10:41)
Ja sam čuo da se oko Sadika otimaju Real i Barsa, a takođe će Leonardo u PSG-u podneti ostavku ako mu se ne dovede taj igrač od 70 miliona :)

Штилцована катаболцна

pre 3 godine

Sadik je dao gol kome? Javoru kad golman ispusti loptu?! Špic kome treba 20 sansi da metne loptu u gol.
(veliki strumf, 14. avgust 2020 12:03)

Не знам коме је дао гол, али знам коме је сломио кичму...

Ivan

pre 3 godine

Ma how yes no :) Sadik je dao gol kome? Javoru kad golman ispusti loptu?! Špic kome treba 20 sansi da metne loptu u gol.
(veliki strumf, 14. avgust 2020 12:03)

Bukvalno se Sadik i Pavkov ne mogu porediti, Sadik je mnogo bolji igrač.
Ne navijam za Partizan.

No penal no party

pre 3 godine

Sadik je dao gol kome? Javoru kad golman ispusti loptu?! Špic kome treba 20 sansi da metne loptu u gol.
(veliki strumf, 14. avgust 2020 12:03)
Dao je kom nije,a vasu odbranu je vratio na fabricko podesavanje!

abraksas

pre 3 godine

Ja se ne sećam da se naša država ikada zvala Srbija i Crna Gora, i da je to kamenje ikada bilo u sastavu naše zemlje. Verovatno neka greška, dešava se

neutralni felš

pre 3 godine

@VeljaCZV Za tvoju info Sadik vredi najmanje 3 puta više od Pavkova i sigurno će se bolje prodati, a ti troluj.
(Dior, 14. avgust 2020 11:24)


i sigurno ne u azerbejdzan... lepo im se kaže a braća udaraju minuse ali znaju i sami da nisu u pravu... potresni lomovi u duši pre nego što kliknu :)

Sabre

pre 3 godine

Bukvalno se Sadik i Pavkov ne mogu porediti, Sadik je mnogo bolji igrač.
Ne navijam za Partizan.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ivan, 14. avgust 2020 12:25)

Bukvalno je Sadikov najveci uspeh sto je uspeo da obrne mrtvog Degeneka. Pavkov je u direktnom duelu sa najboljim stoperom sveta dao dva gola. To su cinjenice, decko...

Марко

pre 3 godine

@VeljaCZV Za tvoju info Sadik vredi najmanje 3 puta više od Pavkova i sigurno će se bolje prodati, a ti troluj.
(Dior, 14. avgust 2020 11:24)

Само један гол Павкова у победи Звезде протви Ливерпула у Лиги шампиона вреди више од целе Садикове каријере. По чему ћеш ти да памтиш Садика? По полуфиналу купа Србије, или можда по некој утакмици на некој ливади у Србији. А што се Павкова тиче, он је најбољи центарфор у Србији тренутно, али му је Звезда уништила каријеру због некаквог Томанеа који није ни за Графичар. Павков је у прошлој сезони одиграо 200 минута мање од Томанеа, а дао је три гола више. Дао је два гола у европским такмичењима, а Томане је у европским такмичењима промашио пенал у Атини и није дао ниједан гол. И после свега тога Томане има предност у односу на Павкова. Странац са слабијим учинком има предност у односу на нашег играча. Бар да је Томане млад, па да кажеш напредоваће, перспективан је. Не, Томане је једна испушена муштикла која ни у зениту своје каријере није могла да игра у првих 10 клубова у Португалу. И Боаћи је за њега класа. Искључиви кривац што Павкову цена није бар 10 милиона је Црвена звезда.

Matador

pre 3 godine

Hvala i njemu i Boćku na svemu, ali mislim da je najbolje prodati obojicu kao i Tomanea i dovesti dobrog stranog špica (Makeda?) i jednu domaću rezervu poput Andrije Pavlovića ili Šilje Pešića. A tu je i mladi Krstović koji uvek može da uskoči kao bonus igrač.

veliki strumf

pre 3 godine

@VeljaCZV Za tvoju info Sadik vredi najmanje 3 puta više od Pavkova i sigurno će se bolje prodati, a ti troluj.
(Dior, 14. avgust 2020 11:24) Ma how yes no :) Sadik je dao gol kome? Javoru kad golman ispusti loptu?! Špic kome treba 20 sansi da metne loptu u gol.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

Не знам коме је дао гол, али знам коме је сломио кичму...
(Штилцована катаболцна, 14. avgust 2020 12:36)



:)))))
trolist najvećih uspeha u istoriji nogometnog kluba partizaи:
- pobeda nad realom od 0:0 šansom ilića;
- pobeda nad mančester junajtedom od 0:1, samo vjesnikovi svedoci znaju zbog
čega;
- "dribling" sadika u nastojanju da se zaustavi pre nego što sam sebe
povredi.

Nikola

pre 3 godine

Ni za jednog igrača mi ne bi bilo toliko drago da već jednom ode nego za njega. U redu, dao je Liverpulu 2 komada, u još nekim kvalifikacionim utakmicama dao neki doprinos...međutim. O njemu niko posebno nije ni pričao pre Liverpula i ta dva gola su ga podigla, ali se i on pokvario. Od skromnog momka iz radničke porodice postao je ne ambiciozan, već pohlepan. Imao je šansu da ode u Kinu, sa visokom platom , koju je pre Liverpula mogao samo da sanja jer za njega niko živi nije znao, a njemu malo. Hoće više. Pritom sad, kad već duže vreme ili ne igra, ili nije u formi uopšte, apetiti mu nisu pali ni za jotu.U Zvezdi roster popunjen, klub želi novo lice na njegovom mestu, on ne doprinosi ništa, i pre povrede nije bio u formi, a klub mora da mu daje platu, ima opet šansu da ode, a njemu opet malo. Ni ovu platu u Zvezdi ne zarađuje, a traži veće pare . On bi izgleda radije i da ne igra, nego ovako, kao parazit, ako pritom ima šansu da ima veću minutažu u drugom klubu i pritom sa većom platom, ali ako to nije plata iz njegovih fantazija. Idi čoveče, igraj negde, dokaži to što si zamislio da si fenomenalan, pa ako se dokažeš, uzeće te opet neko drugi i ponudiće ti veće pare. A ne tako, van forme, iz kreveta, zamišljas da si Bog. A i Zvezda, treba da gleda da ga se da ga se otarasi što pre, i dovede pravog centarfora, veća je ukupna šteta da on ostane nego taj nešto manji iznos obeštećenja.

Kum Žoržo

pre 3 godine

Ali ona priča kako nije bio zadovoljan ponudom Kineza pa nije hteo ugovor sa njima a svi znaju da nije prošao lekarske preglede, e šta sve neće da proguta prosečan delija.

Kum Žoržo

pre 3 godine

Apparently mnogo manje nego jedan dribling protiv Degeneka, evo utrkuju se iz lige petice ko ce dati prvi preko 20 milki hahahahaha.
(Sabre, 14. avgust 2020 14:19)

Ali i sam znaš da će se taj što je driblao Degeneka prodati skuplje nego bilo koji igrač Zvezde.

Kum Žoržo

pre 3 godine

Македа као да путује са Марса, никад да стигне. Павков нам се одавно исплатио.
(ДЕЛИЈА??, 14. avgust 2020 12:36)

Pa naravno da se isplatio kad ga još niste ni platili Radničkom. Lepo ti piše u tekstu, ako uspete da ga uvalite nekom dodjete Nišlijama 30% od transfera i 300.000 evra što ste ga "kupili" 2017-te, mada oprostiće filijala i to.

VeljaCZV

pre 3 godine

Hvala i njemu i Boćku na svemu, ali mislim da je najbolje prodati obojicu kao i Tomanea i dovesti dobrog stranog špica (Makeda?) i jednu domaću rezervu poput Andrije Pavlovića ili Šilje Pešića. A tu je i mladi Krstović koji uvek može da uskoči kao bonus igrač.
(Matador, 14. avgust 2020 11:27)
Pešić bi nam legao k'o budali šamar, pogotovo što je proveren :)

Pant.LA

pre 3 godine

Kako bese ona prica za javnost, odnosno za malu decu, sa kolikom platom navodno pavkov nije bio zadovoljan prilikom proslog transfera u kinu ili kod arapa, gde vec bese? Cirkus..
Samo vas gledamo..

Milos

pre 3 godine

On je dao dva gola Liverpulu i doneo Zvezdi direktno 2,7 miliona evra. Najisplativiji igrac u zadnjih 10 godina. Za 90 minuta je zaradio svom klubu vise nego sto je Partizan zaradio za godinu dana.

aalborg

pre 3 godine

Da li sam ja dobro pročitao, da je na zimu 2017 godine, kada je Pavkov prelazio iz Radničkog u zvezdu, za 300.000€, tih 300.000€ do dan danas nije isplaćeno Radničkom, već su oni ustupili špica svog državnoj mezimici, za "dođem ti jednog dana 300.000€"?!

nešto onako

pre 3 godine

Neverovatna mi je poslovna politika Zvezde i Partizana.... Prvo, zašto ga nikad nebi doveo da sam ja menadžer blizanaca... Ovakav tip igrača nije atraktivan za Top klubove, nema ni jednu izrazitu vrlinu (brzina, okretnost, dribling, šut...), nije mlad, nije ništa posebno građen... Sve je osrednje kod njega... I sad ga vodaju po istoku (sa jednim videom), kao po stočnoj pijaci...
Sadik jeste nešto bolja opcija za prodaju, nezgrapan je za čuvanje, jak na lopti... Ali realno fudbalski, polupismen i to se ne može iskoreniti...

Zoran LFC

pre 3 godine

Od tog njegovog dokazivanja prosle su dve godine,coveka za to vreme nema nigde,iz Zvezde jedva čekaju da ga "uvale"nekome,sto je i logično.

VeljaCZV

pre 3 godine

i sigurno ne u azerbejdzan... lepo im se kaže a braća udaraju minuse ali znaju i sami da nisu u pravu... potresni lomovi u duši pre nego što kliknu :)
(neutralni felš, 14. avgust 2020 11:49)

Ako Sadik ode u Anderleht treba da slavite :)

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Македа као да путује са Марса, никад да стигне. Павков нам се одавно исплатио.

deki 27

pre 3 godine

Marko 12:35@ bravo, Zvezda je najvise kriva, Pavkov je najbolji centarfor koga Zvezda trenutno ima pa Boaci a stvarno ne znam odakle su izvukli ovog Tomanea. Jedino ako zele da ga prodaju pa ga forsiraju

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

(neutralni felš, 14. avgust 2020 11:49)







:)))))
felširana kontemplacija:
ako sam sebe ubedio da je sadik fudbaler, ubediću druge da se može prodati!

Sunce slobode

pre 3 godine

Ali ona priča kako nije bio zadovoljan ponudom Kineza pa nije hteo ugovor sa njima a svi znaju da nije prošao lekarske preglede, e šta sve neće da proguta prosečan delija.
 (Kum Žoržo, 14. avgust 2020 15:12) 

S druge strane jako dobro znamo šta guta prosečan grobar već treću godinu za redom.

Sabre

pre 3 godine

Sta znaci dati dva gola Liverpulu?Odmah stigla ponuda od svetskog i evropskog giganta,Karabaga inace sampiona Azerbejdzana.
(TARAS BULJBA, 14. avgust 2020 14:02)

Apparently mnogo manje nego jedan dribling protiv Degeneka, evo utrkuju se iz lige petice ko ce dati prvi preko 20 milki hahahahaha.

zex

pre 3 godine

Nikola
Neznas sta pises.Pavkov se nadavao golova prvo u Nisu pa onda u Zvezdi, decko je ubedljivo najbolji nas napadac koji je sklonjen sa namerom da se proda!to sbi znaju.Bio je on Heroj inu Salcburgu, zavijena glava, hrvat pravi faul, Pavkov skace i vraca loptu i gol.Pa onda Liverpul da je igrao Boaci primili bi pet komada.Decko je klasa, ne daju se golovi slucajno.Mozete vi da ga ponizavate koliko hocete, sve je poremetila korona i cuo sam sukob sa Stankovicem koji je zataskan.Spasao nas je i u derbiju, postigao bitne golove u kvalifikacijamaSve se to zaboravilo.On i dalje ume i zna, on je gol igrac, jak u skoku bas kakav treba Zvezdi sada.imao je unosnu ponudu u Aziji ali logicno trazio je vise.U zvezdi je on Legenda jer da nije bilo njega nikada nebi skinuli skalp Liverpulu.Kupovina Makede je pranje novca, Pavkov je bolji ali njega su odpisali.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

a svi znaju da nije prošao lekarske preglede, e šta sve neće da proguta prosečan delija.
(Kum Žoržo, 14. avgust 2020 15:12)







:)))))
to da nije prošao lekarski pregled - ne zna ni šef kineskog doktorskog konzilijuma koji je tretirao pavkova.

no, ko je on da protivureči kumu žoržu!

duelmare

pre 3 godine

Ja ne mogu da verujem da ziv zvezdas moze da pljuje Pavkova
Covek dao 2 gola liverpulu, gol kopenhagenu, sve euro utakmice koje je igrao bio je odlican
na 4 derbija ima 2 gola
samo sto nama mora da igra tomane... ko zna zbog cega
Da je Pavkov imao minuta kolko je zasluzio vredeo bi 10 milki a ovako decko samo hoce da igra fudbal pa ide
Ne brinite nista ako bude valjao i ovog malog Krstovica cemo unistiti zarad ko zna koga (Makede)

Pera Magic Mitic

pre 3 godine

Не, Томане је једна испушена муштикла која ни у зениту своје каријере није могла да игра у првих 10 клубова у Португалу. И Боаћи је за њега класа.
(Марко, 14. avgust 2020 12:35)
Spalevic je za njega klasa. Boaci je za njega Marko Van Basten.
Kanga u sredini, Katai i Ben levo-desno, a ispred njih...drvo. Igrac koji zna da udje u šansu, da se postavi i zagradi bi se, uz ovu trojicu, nadavao golova. Ne mora ni da bude neki rasni realizator, neko poput Pipa, recimo.

Nikola

pre 3 godine

Neka mi samo neko (argumentovano, molim) odgovori kako je moguce da se igraci CZV prodaju za tako male iznose.
Citam o Jovicicu i prelasku u Ural, Simic u neku Poljsku ili slicno, potom ova saga Pavkov....mizerni iznosi i klubovi koji ih traze...sve neke Azije, Rusije, Bliski istok...
Zar je moguce da crveno-beli ne mogu za vece pare da prodaju prvotimce...? Sto one standardne, sto rezerviste. Zar su 2 LS mala stvar ili je zaista u pitanju odsustvo kvaliteta. Neki od pomenutih su i povremeni reprezentativci Srbije.

šef

pre 3 godine

1.želim mu svu sreću ovoga sveta,2.da nije bilo njega NIKAD al NIKAD ne bi pobedili Liverpul,daklem on je sam pobedio Liverpul3.davao je on još važnih golova,aal nije se uklopio u kupi-prodaj-otmi-zajebi kombinaciju i to vam je to,zato i nemamo ni jednog zglavnog igrača nego sve škartovi ko sa buvljaka,zato se i ne uklapa,-->i opet momče sve najbolje i puno sreće... trebaće ti... i što dalje od ovih secikesa...

lal

pre 3 godine

matip: nemate vi pojma koja je to frka kad pavkov primi loptu na 40 metara od gola, a van dajk i ja sami...

salu na stranu... neka bude da mu je jedini kvalitet to sto ga prati sreca, opet je drogba licno za coveka koji ne moze da pogodi penal u najvaznijoj utakmici u karijeri...