1. Glupo je da pobednik dobije duplo vecu sumu od porazenog, a nekada je razlika samo nekoliko poena! Mozda bi porazeni mogao da dobije bonuse za osvojene setove i gemove, tako bi i motivacija slabijim igračima bila mnogo veća.
  (Ag, 6. avgust 2020 18:31)

  # Link komentara

 2. I dalje ogromna razlika izmedju osvajača i ovih lošijih. 50 puta više od prvog kola, 30 puta od drugog... Priča to Novak, al džaba.
   (Eto, 6. avgust 2020 10:12)

  # Link komentara

 3. Ovako solidna nagrada za igranje u prvom kolu će dovesti do prijavljivanja praktično svih onih koji po ATP rankingu ne moraju da igraju kvalifikacije, bez obzira na spremnost i želju da dalje igraju. To se prvenstveno odnosi na američke tenisere, kako severne, tako i južne. Jednostavno, dođe sam ili sa trenerom u Njujork, zadrži se koji dan, otalja prvo kolo i vrati se kući sa pomenutim parama. Za očekivati je i veći procenat predatih mečeva od uobičajenog u prvom i drugom kolu.
  Taj problem je prisutan već nekoliko godina, pogotovu na GSovima. ATP i igrači razmatraju opciju da se inače zagarantovane nagrade za prvo i drugo kolo umanje u slučaju povrede ili otaljavanja...
  (Milan_PT, 6. avgust 2020 07:54)

  # Link komentara

 4. Novače, molim te,
  uzmi pehar, povećaj broj sedmica kao vodeći na listi, uzmi tri miliona jer si toliko donirao za borbu protiv epidemije, vrati se u Evropu da ih dereš i dalje, a ostavi ovdašnjim hejterima da pričaju kako ta titula nema težinu.
  (Djido, 5. avgust 2020 22:18)

  # Link komentara

 5. Eto i Federera ako je toliki budžet. Pazite šta sam rekao.
  (logika, 5. avgust 2020 22:17)

  # Link komentara