Petak, 24.06.2005.

23:18

Hemofarm - Partizan 87:85 (1:2)

Izvor: B92

Hemofarm - Partizan 87:85 (1:2) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

49 Komentari

Sortiraj po:

bogdan

pre 18 godina

@joe
Da,da Miloje navija za Zvezdu toliko vas voli da je rekao da bi trebalo da se naviknete na poraze u "vecitim derbijima".On je covek iz padinjaka koje je poznato Grobarsko naselje...Ja ne znam otkud tebi ideja da bi on mogao da navija za zvezdu.A sem toga presao je u Partizan iako mu je i zvezda ponudila ugovor.Zato bolje cuti!

Joe

pre 18 godina

Igrao je 2001. i imao isto udela u osvajanju kao Milicic u Detroitu. Ma nije ni bitno, vreme ce pokazati ko je u pravu.btw Miloje je navijac Zvezde

bogdan

pre 18 godina

@joe
Milojevic je igrao za reprezentaciju 2001. a igrao bi i 2003 da se nije povredio,prosle godine je otpao.Na tvoju zalost ostace u Partizanu jer ima ugovor na 2 godine (jedino ako ga ovi iz uprave ne prodaju ,valjda nece)a i rekao je kod Tegija u emisiji da ce ostati jos sezonu.Ali i ako ne ostane on je GROBAR u srcu i Partizan mu sigurno nije odskocna daska .Za to sto nista nije osvojio moze da zahvali Partizanu jer je buducnost od nas izgubila 2001. u finalu.A sto se tice Evro lige kakve veze ima sto je igrao sam kad je pokazao da moze da se nosi i sa visim igracima i to pred "neutralnim" sudijama.Da se nije povredio sigurno bi bio MVP.

MiRzA

pre 18 godina

A jel neko od Vas Grobara zna da igra basket 3na3 i jel pobedi u nekom Basketu???????

Pa kad Vam neko uvali Prst u Oko onda nemozes minimum 10-15 min. da gledas na to oko a kamoli da igras.

I jasno se cidelo da je Miloje dobio laksi udarac u Jagodicu ispod Oka, a za onakav Prepotentan Nastup kada je iskolačio oči na sudije i hteo da ih u zemlju satre i treba da dobije Tehničku.

Miloje postaje malo nervozan i prljav sto nisam od njega očekivao.

Neposredno pre nego je Avodžobi nasnuo na njega on ga e malo gurnuo laktom čto se takođe jasno videlo na Snimku

A onda je u prvoj utakmici u Beogradu napravi faul širenjem noge u skoku nad Topićem koji ga je na trojci poslao po Pivo, i onda se Bože Čudio gde su sudije Videle Faul. A sudija je bio 3m od njega ispod koša, što se opet sve lepo videlo na Snimku.

I da je On tako dobar igrač odavno bi ga neko kupio. Pa igrao je 3 sezone u EL za Budućnost pa nista!!

ON se drži one narodne

"Bolje prvi u Selu nego zadnji u Gradu"

A i dalja njegova karijera ce pokazati dali sam u pravu. Doveden je u Partizan da bi mogao da se ustali u Reprezentaciji nebi li se tako Prodao. Živi bili pa videli

Joe

pre 18 godina

Milojevic je sam igrao u Evroligi pa nije cudo sto su svi indeksni poeni isli njemu. Mada se meni cini da je MVP bio Parker, ali svejedno... To Partizanu nista nije donelo kao sto nista nije donosilo Buducnosti poslednje 3 godine. Neka me neko ispravi ali mislim da Milojevic jos uvek nije osvojio ni jedan trofej u karijeri (mozda kup sa FMP-om?) a uvek je bio MVP. Za reprezentaciju nikad nije igrao. Da li mu verujete da nije hteo da ide u inostranstvo zato sto je hteo da igra evroligu? Satro nije materijalista! Kako to da ga niko od vecih timova nije hteo kada je toliko dominantan? Mislim da ga necete gledati sledece godine u crno-belom dresu i da mu je ovo bila samo odskocna daska za inostranstvo a narocito za reprezentaciju.

XFactor

pre 18 godina

Sudije su bile katastrofalne. Gore nego u prve 2 utakmice. Bogavac je u jednom jurio sudiju i vikao `Je*em ti majku...` a sudije mu nisu dale tehnicku. A posle se zale kad dobiju tehnicku.

realno

pre 18 godina

Ne razume zasto se ne sviraju koraci Milojevicu?Svaki put kada krene u dribling on pomeri stajnu nogu pre nego sto spusti nogu.Na televiziji sam slusao Djurovica,koji je to napomenuo.On je takodje rekao da se njemu to gleda kroz prste jer je najbolji igrac kod nas.Inace tehnicka nije svirana Milojevicu,da ste pratili prenos culi bi ste sta je Sarenac rekao.Eto,Popovic je dobio tehnicku zbog ko zna cega a Milojevic je nasrnuo na sudiju,sav se zadihao i nije dobio istu,zasto?Inace,najlepsa slika sa utakmice u Vrcu je slika zagrljenog Duleta i njemu dobrog prijatelja sudije Belosevica

Manje vina..manje vina...

pre 18 godina

Navijaci Zvezde vide ono sta njima odgovara,navijaci Partizana isto tako!Vama su sudije uvek krive(i jednim i drugim)!
Dok pisete te komentare mislite da ste samo vi upravu i ne ostavljate nimalo prostora da je mozda neko drugi upravu.E pa niste(nismo) upravu!
Na prste jedne ruke mogu se nabrojati svi realni komentari(sto se tice samih utakmica)od pocetka Superlige!
Evo ja cu da probam...
Ni u prvoj, ni u drugoj, ni u trecoj utakmici sudije nisu uticale na rezultat.Bilo je nekoliko gresaka na stetu jednih i drugih ali jednostavno nisu uticali na rezultat!
Ova saopstenja koja se pojavljuju u sve vecem broju iz godine u godinu,doterace do dna nasu klupsku kosarku!Saopstenja pise svako kome se " digne"...
Mozda nisam upravu.....
Mozda nisam upravu...

Igor

pre 18 godina

Pa ljudi vi ste pateteicni....
Dosta vise price o sudjenju....
Nisu nam sudije krive sto smo prokockali poslednji napad i poklonili Hemofarmu loptu.
...
Pozdrav
Igor Grujic

Grobar

pre 18 godina

Joe,Joe...jao,jao...Za sve koji su kratkog pamcenja,jos 1 podvlacim:
Dejan Milojevic je bio MVP Evro Lige,dok se nije povredio...!!!

Dejan

pre 18 godina

Domacinsko sudjenje,nema sta,za svaki dodir sviran faul(tako su i eliminisani Step i Suput na pocetku, a kasnije i Tripkovic koji je dao samo 1 poen!-mislim da je to i bio cilj Hemofarma),ali mogli smo opet do pobede...Nego bez play-a u onakvoj zavrsnici,tesko(da je pametnije postupio Avdalovic i pozalio se sudijama za povlacenje od strane Sava)da li bi Savo dobio iskljucenje?-sumnjam,jer bi bilo opet da nam sudije pomazu...A zasluzio ga je sigurno...Ali Vule nije smeo onako da reaguje..Puno gresaka je odlucilo tekmu,sami smo krivi sto neizvesnu zavrsnicu lose odigramo...

Joe

pre 18 godina

Mislim da navijaci Prtizana ne znaju kako izgleda ujednacen kriterijum pa se sad zale na sudije. Osim onog faula na Milojevicu (koji se bacio kao da ga je ubio) nije bilo odluka na stetu Partizana a ako unosenje sudiji u lice nije za tehnicku, ne znam sta jeste. A ono na sta ne obracaju paznju su sitnice kao sto su faulovi u gradjenju, tri sekunde u reketu, koraci i duple koji se Miloju nikad ne sviraju. Da li je moguce da covek ni jednom ove sezone nije usao u problem sa faulovima? Kada mu i sviraju faul samo sto mu se ne izvinjavaju kad ih on prekorno pogleda. Zasto bi isao iz ove lige kada se ovde tretira kao car i moze da igra kako hoce. On jeste odlican igrac, ali preterase ga!

i corava koka

pre 18 godina

Sto se Hemofarm ne zali sad na sudjenje?
Sad je kao sve bilo regularno samo zato sto su pobjedili, a da su istu utakmicu kojim slucajem izgubili sad bi ovde opet citali o sudijskoj kradji.
Ne, ozbiljno, ako Partizan pobjedi u sledecoj utakmici, ne da je ocigledno da ce ponovo osuti drvlje i kamenje po sudijama. Ne kontam samo kako je moguce da takvo licemjerje normalan covjek, nezavisno na klubsku obojenost, moze da podrzi.
U svakom slucaju, drago mi je da sam navijac kluba koji je jednako velik i u porazu kao i u pobjedi.

Angie

pre 18 godina

Nisam znala da je Sarenac navijac Hemofarma ili on samo navija protiv Partizana?!
Da li je to neko znao?!
p.s.Ipak,lepo ga je slusati dok prenosi tekmu......za razliku od Dende....

laki/skop

pre 18 godina

mislim da nad partizanom napravljeno vise faulla ali sudije sfoju radili pa je za to ovaj rezultat cujem da hemofarma dobijao u guder ligi da jeste ali kako samo zato shto tamo partizan u opste ne se voli iod strane sudije zapamtite to

Marko 358

pre 18 godina

Cestitam Vujosevicu na dostojanstvu koje je prikazao u ovom porazu. Kao sto rece:"nece da se spusta u to blato da komentarise sudjenje..." Kao i Milojevic (ranije) sto je otrpeo onog Zvezdinog boksera (mada ne znam zasto protiv njega nisu podnete krivicne prijave ili bilo koje druge kaznene mere, jer je pretio smrcu i batinama). Upravo je to nacin da se pobedi, da onaj koji je bolji istrpi provokaciju slabijeg. Na zalost Avdalovic nije izdrzao nasilje Djikanovica, vec mu je uzvratio i dobio iskjucenje. Ipak, tesko je svaki put biti racionalan i uzdrzati se od visegodisnjih provokacija i pritisaka slabijih timova. Sigurno je da ce Hemofarm i u nedelju traziti sansu da isprovocira Milojevica ili nekog drugog igraca...Uostalom videcemo. E sad treba biti pametan i spremati se za to.
A onaj momenat utakmice kada Partizan ima inicijativu, vodi, ima loptu i nakon toga Milojevic dobija prst u oko i tehnicku je bio vrlo bitan. Mozda i najbitniji. No, sta je tu je. Partizan je upropastio poslednji napad i izgubio, i priznao poraz.
Pa to nije KUKANJE, kao sto neko rece da sada Partizan kuka. Kukanje nije prepucavanje navijaca na sajtu B92, vec su to zvanicna saopstenja klubova na konferencijama za stampu (kao sto je to cinio Zika Pauk posle svih Zvezdinih poraza, Hemofarm posle 0-2...).
Da li ce Hemofarm izdati saopstenje kako im JE SADA DOZVOLJENO DA IGRAJU I DA SU ZBOG TOGA I POBEDILI. PA NARAVNO DA NECE. A PARTIZAN JE SVIMA ODRZAO CAS IZ DOSTOJANSTVA I SPORTSKOG PONASANJA. Jednostavno Partizan nema tu luzersku filozofiju kao svi drugi i zato je najbolji u svakom pogledu.

mnogo su jaki

pre 18 godina

prvo:to sto je Partizan izgubio ovu utakmicu ne skida ljagu sa sudjenja u nasoj ligi;da li je u napadu Hemofarma posle presecene lopte nacinjen faul nad Topicem od strane Milojevica ili je to bio samo aut, kako je dosudjeno? Mikingu su sudjeni koraci, a Miloje svaki put pravi raskorak na trojci kada krece prema kosu;faulovi u bloku...
drugo:Sarenac je nekoliko puta pred kraj meca trazio "kljucni trenutak utakmice" u potezima i poenima igraca Partizana i to cak kada je bilo +6 ili +3 za Hemofarm! Izgleda da se i on bio pripremio za slavlje sa grobarima. to je bilo bezobzirno. covek bi trebalo da se malo vise kontrolise.
trece:cini mi se da su se navijaci Partizana malo uplasili, pogotovo kada govore da ce sledeca utakmica biti opustencija. mislim da Hemofarm moze da pobedi u sledecoj, a onda ce njegov tim da se napali i tad imaju veliku sansu za titulu. Samo moraju da budu mnogo bolji da bi pobedili svemocni Partizan.
i jos napomena:Partizan uvek ima mnogo veci broj pokusaja za sut za 2 poena od protivnika;da li su u pitanju skokovi, "jaka odbrana", odnos: faulovi u napadu/odbrani oba tima,...

Grobarsu

pre 18 godina

PA OVU UTAKMICU JE HEMOFARM MORAO DA DOBIJE STO JE BILO OCIGLEDNO. NAD MILOJEVIĆEM JE NAPRAVLJENO BAREM 20 FAULOVA.NAKON KRVNIČKOG FAULA NAD NJIM ON JOŠ DOBIJE TEHNIČKU ZATO ŠTO JE PITAO SUDIJU ZASTO OVO NIJE FAUL. TOPIĆU SVAKA CAST ALI JE REALNO NAPRAVIO NAJMANJE 10 FAULOVA POGOTOVO JE BILO OČIGLEDNO NAKON BACANJA MLADJEG BAKICA KADA JE PARTIZAN PRISAO NA PLUS JEDAN MILOJEVIĆ UHVATIO LOPTU A ONDA NAKON FAULA KOJI SE VIDI IZ AVIONA SUDIJE NIŠTA NE SVIRAJU ALI U NEDELJU ILI U BEOGRADU ĆE SE VIDETI KOJE BOLJI A HEMOFARMU OSTAJE DA SE DIČI SA POBEDOM U GUMA LIGI GDE JE SUĐENJE NAVODNO BAJNO I KRASNO DOBILI PARTIZAN CAK 2 PUTA ALI NEKA SE SAMO POGLEDA PRVA UTAKMICA KADA JE KOD PARTIZANA BILO 5 POVREĐENIH IGRAČA I ONO SMESNO FINALE OVO JE BIO KRATAK OSVRT NA UTAKMICU AL NEMA ŽALJENJA NASTAVLJAMO DALJE
PARTIZAN ŠAMPION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CiganDelija

pre 18 godina

Kao sto neko ovde na komentarima rece pre pocetka serije: 3-1 za Partzan i 2-12 sledece godine u EL.
Zivi bili pa videli.
Bruka...

ljubitelji košarke

pre 18 godina

Evo odgovora Vrščana!
Imidz navijaca koji treba samo da obeležava agresivno navijanje i uobičajena navijačka dekorativa jedan je od mogućih načina ispoljavanja podrške svom timu.
HEMOFARM uživa podršku Vrščana koji ne moraju samo na takav način da se legitimišu kao navijači i dokazuju svoju privrženost timu. Košarkaši Hemofarma prepoznaju taj način podrške i navijanja svojih sugradjana!

Ivica Milisavljevic

pre 18 godina

Kao sto sam i mislio da ce biti. Navijaci partizana su ovde "mudrovali" kako ne treba voditi racuna o sudjenju nego samo o igri svog tima jer (sudije ne izvode bacanja, ne sutiraju trojke, ne asistiraju itd.) Ali to je bila prica dok je Partizan pobedjivao. E sada kada je izgubio ta prica vise ne vazi, pominje se sudjenje i slicno. Da nisu mozda to dvostruki azrsini ili je vama dozvoljeno da komentarisete sudjenje. Najsmesniji su oni Sta reci za sudjenje, odavno nije vidjeno takvo??? (vidja se vrlo cesto), ali nema veze
necemo kukati i zaliti se. Zar sam komentar nije vec kukanje? Promasili ste 9 bacanja, jel su ih sudije promasile? losiji u sutu za 3, za 2, manji broj asistencija, veci broj izgubljenih lopti itd. Zato kada ucite druge nekom pravilu postupajte i vi po njemu. Bez komentara o sudjenju nego gledajte svoju igru.
Jedini trenutak kada je Partizan ostecen je faul nad Milojevicem (prst u oko) ali to je toliko daleko od kraja meca bilo da ne moze da se kaze da je uticalo na ishod.
A zadnji napad HF (pre auta i kosa Topica) je za pricu, samo sto niste pobili igrace HF u reketu i samo aut.

Al Jovanovic

pre 18 godina

Cestitke Hemofarmu na dobroj utakmici. U nedelju slavimo titulu, za koju se nisam nadao na pocetku sezone, ali smo je definitivno zasluzili. Svaka cast momcima i Vujosevicu na pokazanom. PARTIZAN SAMION!!!!

djemba djemba

pre 18 godina

Kako tek izgleda kad sudije sude protiv Partizana? Tad bi verovatno Miloju iskopali oba oka, ovi iz Hemofarma bi se samo laktali...
AJDE veliki poznavaoci kosarke, da cujemo sad komentare na sudjenje

Nemanja VŠ

pre 18 godina

Nažalost navijači HF više ne postoje. Bilo ih je dosta (i sam sam bio među njima) u prvoj sezoni u 1 ligi, a posle se to raspalo. Ne znam tačno iz kog razloga.

Što se tiče isključenja, više je oštećen HF jer su ostali bez jednog igrača koji je čuvao Milojevića- ostali su Topić i Miking sa po 4 penala i morali su da olabave odbranu. Hteo bih još samo da prokomentarišem jednu iritirajuću i usudio bih se da kažem rasističku grešku. Kada su Mikingu svirani koraci u poslednjoj četvrtini, a lepo se na usporenom snimku videlo da o tome nema ni govora. Sudija je svirao i pre nego što je lopta dodirnula parket i pre nego što je krenuo prvi korak!!! I onaj faul u bloku Đikanovića, kada je i sam Šarenac to cinično prokomentarisao.
Sve u svemu, lepa utakmica, samo neka tako nastave.
Nadam se da će u nedelju biti 2-2, pa u majstorici neka bude kako biti mora.

PS šta sad vama ne odgovara suđenje? A boli kad sudije malo ukradu, a? Eto, tako je i nama (navijačima HF i CZV) bilo u više utakmica.

Dejan Tasic

pre 18 godina

IMAM PITANJE ZA LJUDE IZ VRSCA A TO JE JEL IMATE VI UOPSTE NAVIJACE JA NISAM VIDEO RAZLIKU IZMEDJU BEOGRADA I VRSCA ! P.S. AKO UOPSTE HEMOFARM IMA NAVIJACE, PITAM SE GDE SU ? AKO IH IMA NESTO IH NE VIDIM U SALOVIMA, DRESOVIMA, ZASTAVAMA ITD !

Blackburn rovers FC

pre 18 godina

Ne razumem ovoliku pogubljenost sudija veceras.Bilo je na trenutke stvarno tragikomedija.Opustencija,resavamo sve u nedelju.VolIm to slavno ime,divim se samo njima...

Radebe

pre 18 godina

Lepa utakmica, dinamicna, napeta, kvalitetna, bas onakva kakva treba nasem sampionatu. Steta sto veceras nije uzeta titula, ali nema veze, uzecemo je sigurno. Nadam se da su sada u Hemofarmu zadovoljni sudjenjem. Ja sam zadovoljan. Kao i obicno, domacinu se nesto progleda kroz prste tako da necu da zalim za nekim greskama sudija. Imali smo utakmicu u nasim rukama.
Parni valjak neka melje hej hej hej,
da ispuni nase zelje hej hej hej!

Miki

pre 18 godina

Sve tesne zavrsnice ove sezone smo izgubili. Prokom, Real, Cibona, Reflex (kup),........
Tripkovic 1 poen, Bogdanovic 0. Sledece godine opet novi tim i stara Duletova prica. Uzas.

Munzekonza

pre 18 godina

Bravo majstori sto ste nam obezbedili jos jedan vikend izlet do Vrsca. Videlo se da ste bolji, ali i da mislite na nas.
Pozdrav za Grobare koji su krenuli jos rano jutros, preko srebrnog jezera, a nisu zvali !!!!???? A ostalo mi nesto mesa u zamrzivacu!
Oooooooooo TITULAAAAAA, TITULAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!
Jedva cekam da nedelja dodje ta-na-na ni-na-na da nedelja dodje....da moj dragi s`Grobarima podje ta-na-na ni-na-na s`Grobarima podje......

Dejan

pre 18 godina

Mi smo im pomogli u tome,kako trapavo izveden poslednji napad,a igra Vuleta,Luke i Urosa za svaku kritiku!No nema veze,u nedelju ih dobijamo uz podrsku: "I dok gubis ja ti pevam ,jer u srcu mome jedini si ti!"ooooooooo oooo Idemo u Vrsac!

Branko

pre 18 godina

I, sta sada reci za sudjenje?
Ovako sudjenje nisam odavno video.
To sada nije ni bitno, necemo kukati kao drugi. Partizan sledecu dobija sa 20 razlike.

milan

pre 18 godina

Ovu utakmicu je Hemofarm dobio na srecu i uz pomoc sudija... i posle zvanicnici Hemofarma kazu kako se njima lose sudi..... ali nema veze nas niko ne moze da zaustavi... MILOJE TI SI KRALJ....P ARTIZAN SAMPION.....

veljko bec

pre 18 godina

Cist lopovluk, sudije su pokrale Partizan. Coveku iskopaju oko i jos mu zato sudija kad ga on pita"a sta je ovo" da tehnicku gresku.

milan

pre 18 godina

Ovu utakmicu je Hemofarm dobio na srecu i uz pomoc sudija... i posle zvanicnici Hemofarma kazu kako se njima lose sudi..... ali nema veze nas niko ne moze da zaustavi... MILOJE TI SI KRALJ....P ARTIZAN SAMPION.....

Branko

pre 18 godina

I, sta sada reci za sudjenje?
Ovako sudjenje nisam odavno video.
To sada nije ni bitno, necemo kukati kao drugi. Partizan sledecu dobija sa 20 razlike.

veljko bec

pre 18 godina

Cist lopovluk, sudije su pokrale Partizan. Coveku iskopaju oko i jos mu zato sudija kad ga on pita"a sta je ovo" da tehnicku gresku.

Munzekonza

pre 18 godina

Bravo majstori sto ste nam obezbedili jos jedan vikend izlet do Vrsca. Videlo se da ste bolji, ali i da mislite na nas.
Pozdrav za Grobare koji su krenuli jos rano jutros, preko srebrnog jezera, a nisu zvali !!!!???? A ostalo mi nesto mesa u zamrzivacu!
Oooooooooo TITULAAAAAA, TITULAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!
Jedva cekam da nedelja dodje ta-na-na ni-na-na da nedelja dodje....da moj dragi s`Grobarima podje ta-na-na ni-na-na s`Grobarima podje......

Dejan

pre 18 godina

Mi smo im pomogli u tome,kako trapavo izveden poslednji napad,a igra Vuleta,Luke i Urosa za svaku kritiku!No nema veze,u nedelju ih dobijamo uz podrsku: "I dok gubis ja ti pevam ,jer u srcu mome jedini si ti!"ooooooooo oooo Idemo u Vrsac!

Miki

pre 18 godina

Sve tesne zavrsnice ove sezone smo izgubili. Prokom, Real, Cibona, Reflex (kup),........
Tripkovic 1 poen, Bogdanovic 0. Sledece godine opet novi tim i stara Duletova prica. Uzas.

Blackburn rovers FC

pre 18 godina

Ne razumem ovoliku pogubljenost sudija veceras.Bilo je na trenutke stvarno tragikomedija.Opustencija,resavamo sve u nedelju.VolIm to slavno ime,divim se samo njima...

Radebe

pre 18 godina

Lepa utakmica, dinamicna, napeta, kvalitetna, bas onakva kakva treba nasem sampionatu. Steta sto veceras nije uzeta titula, ali nema veze, uzecemo je sigurno. Nadam se da su sada u Hemofarmu zadovoljni sudjenjem. Ja sam zadovoljan. Kao i obicno, domacinu se nesto progleda kroz prste tako da necu da zalim za nekim greskama sudija. Imali smo utakmicu u nasim rukama.
Parni valjak neka melje hej hej hej,
da ispuni nase zelje hej hej hej!

Dejan Tasic

pre 18 godina

IMAM PITANJE ZA LJUDE IZ VRSCA A TO JE JEL IMATE VI UOPSTE NAVIJACE JA NISAM VIDEO RAZLIKU IZMEDJU BEOGRADA I VRSCA ! P.S. AKO UOPSTE HEMOFARM IMA NAVIJACE, PITAM SE GDE SU ? AKO IH IMA NESTO IH NE VIDIM U SALOVIMA, DRESOVIMA, ZASTAVAMA ITD !

Nemanja VŠ

pre 18 godina

Nažalost navijači HF više ne postoje. Bilo ih je dosta (i sam sam bio među njima) u prvoj sezoni u 1 ligi, a posle se to raspalo. Ne znam tačno iz kog razloga.

Što se tiče isključenja, više je oštećen HF jer su ostali bez jednog igrača koji je čuvao Milojevića- ostali su Topić i Miking sa po 4 penala i morali su da olabave odbranu. Hteo bih još samo da prokomentarišem jednu iritirajuću i usudio bih se da kažem rasističku grešku. Kada su Mikingu svirani koraci u poslednjoj četvrtini, a lepo se na usporenom snimku videlo da o tome nema ni govora. Sudija je svirao i pre nego što je lopta dodirnula parket i pre nego što je krenuo prvi korak!!! I onaj faul u bloku Đikanovića, kada je i sam Šarenac to cinično prokomentarisao.
Sve u svemu, lepa utakmica, samo neka tako nastave.
Nadam se da će u nedelju biti 2-2, pa u majstorici neka bude kako biti mora.

PS šta sad vama ne odgovara suđenje? A boli kad sudije malo ukradu, a? Eto, tako je i nama (navijačima HF i CZV) bilo u više utakmica.

djemba djemba

pre 18 godina

Kako tek izgleda kad sudije sude protiv Partizana? Tad bi verovatno Miloju iskopali oba oka, ovi iz Hemofarma bi se samo laktali...
AJDE veliki poznavaoci kosarke, da cujemo sad komentare na sudjenje

Al Jovanovic

pre 18 godina

Cestitke Hemofarmu na dobroj utakmici. U nedelju slavimo titulu, za koju se nisam nadao na pocetku sezone, ali smo je definitivno zasluzili. Svaka cast momcima i Vujosevicu na pokazanom. PARTIZAN SAMION!!!!

Ivica Milisavljevic

pre 18 godina

Kao sto sam i mislio da ce biti. Navijaci partizana su ovde "mudrovali" kako ne treba voditi racuna o sudjenju nego samo o igri svog tima jer (sudije ne izvode bacanja, ne sutiraju trojke, ne asistiraju itd.) Ali to je bila prica dok je Partizan pobedjivao. E sada kada je izgubio ta prica vise ne vazi, pominje se sudjenje i slicno. Da nisu mozda to dvostruki azrsini ili je vama dozvoljeno da komentarisete sudjenje. Najsmesniji su oni Sta reci za sudjenje, odavno nije vidjeno takvo??? (vidja se vrlo cesto), ali nema veze
necemo kukati i zaliti se. Zar sam komentar nije vec kukanje? Promasili ste 9 bacanja, jel su ih sudije promasile? losiji u sutu za 3, za 2, manji broj asistencija, veci broj izgubljenih lopti itd. Zato kada ucite druge nekom pravilu postupajte i vi po njemu. Bez komentara o sudjenju nego gledajte svoju igru.
Jedini trenutak kada je Partizan ostecen je faul nad Milojevicem (prst u oko) ali to je toliko daleko od kraja meca bilo da ne moze da se kaze da je uticalo na ishod.
A zadnji napad HF (pre auta i kosa Topica) je za pricu, samo sto niste pobili igrace HF u reketu i samo aut.

ljubitelji košarke

pre 18 godina

Evo odgovora Vrščana!
Imidz navijaca koji treba samo da obeležava agresivno navijanje i uobičajena navijačka dekorativa jedan je od mogućih načina ispoljavanja podrške svom timu.
HEMOFARM uživa podršku Vrščana koji ne moraju samo na takav način da se legitimišu kao navijači i dokazuju svoju privrženost timu. Košarkaši Hemofarma prepoznaju taj način podrške i navijanja svojih sugradjana!

CiganDelija

pre 18 godina

Kao sto neko ovde na komentarima rece pre pocetka serije: 3-1 za Partzan i 2-12 sledece godine u EL.
Zivi bili pa videli.
Bruka...

Grobarsu

pre 18 godina

PA OVU UTAKMICU JE HEMOFARM MORAO DA DOBIJE STO JE BILO OCIGLEDNO. NAD MILOJEVIĆEM JE NAPRAVLJENO BAREM 20 FAULOVA.NAKON KRVNIČKOG FAULA NAD NJIM ON JOŠ DOBIJE TEHNIČKU ZATO ŠTO JE PITAO SUDIJU ZASTO OVO NIJE FAUL. TOPIĆU SVAKA CAST ALI JE REALNO NAPRAVIO NAJMANJE 10 FAULOVA POGOTOVO JE BILO OČIGLEDNO NAKON BACANJA MLADJEG BAKICA KADA JE PARTIZAN PRISAO NA PLUS JEDAN MILOJEVIĆ UHVATIO LOPTU A ONDA NAKON FAULA KOJI SE VIDI IZ AVIONA SUDIJE NIŠTA NE SVIRAJU ALI U NEDELJU ILI U BEOGRADU ĆE SE VIDETI KOJE BOLJI A HEMOFARMU OSTAJE DA SE DIČI SA POBEDOM U GUMA LIGI GDE JE SUĐENJE NAVODNO BAJNO I KRASNO DOBILI PARTIZAN CAK 2 PUTA ALI NEKA SE SAMO POGLEDA PRVA UTAKMICA KADA JE KOD PARTIZANA BILO 5 POVREĐENIH IGRAČA I ONO SMESNO FINALE OVO JE BIO KRATAK OSVRT NA UTAKMICU AL NEMA ŽALJENJA NASTAVLJAMO DALJE
PARTIZAN ŠAMPION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

laki/skop

pre 18 godina

mislim da nad partizanom napravljeno vise faulla ali sudije sfoju radili pa je za to ovaj rezultat cujem da hemofarma dobijao u guder ligi da jeste ali kako samo zato shto tamo partizan u opste ne se voli iod strane sudije zapamtite to

Angie

pre 18 godina

Nisam znala da je Sarenac navijac Hemofarma ili on samo navija protiv Partizana?!
Da li je to neko znao?!
p.s.Ipak,lepo ga je slusati dok prenosi tekmu......za razliku od Dende....

Marko 358

pre 18 godina

Cestitam Vujosevicu na dostojanstvu koje je prikazao u ovom porazu. Kao sto rece:"nece da se spusta u to blato da komentarise sudjenje..." Kao i Milojevic (ranije) sto je otrpeo onog Zvezdinog boksera (mada ne znam zasto protiv njega nisu podnete krivicne prijave ili bilo koje druge kaznene mere, jer je pretio smrcu i batinama). Upravo je to nacin da se pobedi, da onaj koji je bolji istrpi provokaciju slabijeg. Na zalost Avdalovic nije izdrzao nasilje Djikanovica, vec mu je uzvratio i dobio iskjucenje. Ipak, tesko je svaki put biti racionalan i uzdrzati se od visegodisnjih provokacija i pritisaka slabijih timova. Sigurno je da ce Hemofarm i u nedelju traziti sansu da isprovocira Milojevica ili nekog drugog igraca...Uostalom videcemo. E sad treba biti pametan i spremati se za to.
A onaj momenat utakmice kada Partizan ima inicijativu, vodi, ima loptu i nakon toga Milojevic dobija prst u oko i tehnicku je bio vrlo bitan. Mozda i najbitniji. No, sta je tu je. Partizan je upropastio poslednji napad i izgubio, i priznao poraz.
Pa to nije KUKANJE, kao sto neko rece da sada Partizan kuka. Kukanje nije prepucavanje navijaca na sajtu B92, vec su to zvanicna saopstenja klubova na konferencijama za stampu (kao sto je to cinio Zika Pauk posle svih Zvezdinih poraza, Hemofarm posle 0-2...).
Da li ce Hemofarm izdati saopstenje kako im JE SADA DOZVOLJENO DA IGRAJU I DA SU ZBOG TOGA I POBEDILI. PA NARAVNO DA NECE. A PARTIZAN JE SVIMA ODRZAO CAS IZ DOSTOJANSTVA I SPORTSKOG PONASANJA. Jednostavno Partizan nema tu luzersku filozofiju kao svi drugi i zato je najbolji u svakom pogledu.

mnogo su jaki

pre 18 godina

prvo:to sto je Partizan izgubio ovu utakmicu ne skida ljagu sa sudjenja u nasoj ligi;da li je u napadu Hemofarma posle presecene lopte nacinjen faul nad Topicem od strane Milojevica ili je to bio samo aut, kako je dosudjeno? Mikingu su sudjeni koraci, a Miloje svaki put pravi raskorak na trojci kada krece prema kosu;faulovi u bloku...
drugo:Sarenac je nekoliko puta pred kraj meca trazio "kljucni trenutak utakmice" u potezima i poenima igraca Partizana i to cak kada je bilo +6 ili +3 za Hemofarm! Izgleda da se i on bio pripremio za slavlje sa grobarima. to je bilo bezobzirno. covek bi trebalo da se malo vise kontrolise.
trece:cini mi se da su se navijaci Partizana malo uplasili, pogotovo kada govore da ce sledeca utakmica biti opustencija. mislim da Hemofarm moze da pobedi u sledecoj, a onda ce njegov tim da se napali i tad imaju veliku sansu za titulu. Samo moraju da budu mnogo bolji da bi pobedili svemocni Partizan.
i jos napomena:Partizan uvek ima mnogo veci broj pokusaja za sut za 2 poena od protivnika;da li su u pitanju skokovi, "jaka odbrana", odnos: faulovi u napadu/odbrani oba tima,...

i corava koka

pre 18 godina

Sto se Hemofarm ne zali sad na sudjenje?
Sad je kao sve bilo regularno samo zato sto su pobjedili, a da su istu utakmicu kojim slucajem izgubili sad bi ovde opet citali o sudijskoj kradji.
Ne, ozbiljno, ako Partizan pobjedi u sledecoj utakmici, ne da je ocigledno da ce ponovo osuti drvlje i kamenje po sudijama. Ne kontam samo kako je moguce da takvo licemjerje normalan covjek, nezavisno na klubsku obojenost, moze da podrzi.
U svakom slucaju, drago mi je da sam navijac kluba koji je jednako velik i u porazu kao i u pobjedi.

Dejan

pre 18 godina

Domacinsko sudjenje,nema sta,za svaki dodir sviran faul(tako su i eliminisani Step i Suput na pocetku, a kasnije i Tripkovic koji je dao samo 1 poen!-mislim da je to i bio cilj Hemofarma),ali mogli smo opet do pobede...Nego bez play-a u onakvoj zavrsnici,tesko(da je pametnije postupio Avdalovic i pozalio se sudijama za povlacenje od strane Sava)da li bi Savo dobio iskljucenje?-sumnjam,jer bi bilo opet da nam sudije pomazu...A zasluzio ga je sigurno...Ali Vule nije smeo onako da reaguje..Puno gresaka je odlucilo tekmu,sami smo krivi sto neizvesnu zavrsnicu lose odigramo...

Joe

pre 18 godina

Mislim da navijaci Prtizana ne znaju kako izgleda ujednacen kriterijum pa se sad zale na sudije. Osim onog faula na Milojevicu (koji se bacio kao da ga je ubio) nije bilo odluka na stetu Partizana a ako unosenje sudiji u lice nije za tehnicku, ne znam sta jeste. A ono na sta ne obracaju paznju su sitnice kao sto su faulovi u gradjenju, tri sekunde u reketu, koraci i duple koji se Miloju nikad ne sviraju. Da li je moguce da covek ni jednom ove sezone nije usao u problem sa faulovima? Kada mu i sviraju faul samo sto mu se ne izvinjavaju kad ih on prekorno pogleda. Zasto bi isao iz ove lige kada se ovde tretira kao car i moze da igra kako hoce. On jeste odlican igrac, ali preterase ga!

Manje vina..manje vina...

pre 18 godina

Navijaci Zvezde vide ono sta njima odgovara,navijaci Partizana isto tako!Vama su sudije uvek krive(i jednim i drugim)!
Dok pisete te komentare mislite da ste samo vi upravu i ne ostavljate nimalo prostora da je mozda neko drugi upravu.E pa niste(nismo) upravu!
Na prste jedne ruke mogu se nabrojati svi realni komentari(sto se tice samih utakmica)od pocetka Superlige!
Evo ja cu da probam...
Ni u prvoj, ni u drugoj, ni u trecoj utakmici sudije nisu uticale na rezultat.Bilo je nekoliko gresaka na stetu jednih i drugih ali jednostavno nisu uticali na rezultat!
Ova saopstenja koja se pojavljuju u sve vecem broju iz godine u godinu,doterace do dna nasu klupsku kosarku!Saopstenja pise svako kome se " digne"...
Mozda nisam upravu.....
Mozda nisam upravu...

Grobar

pre 18 godina

Joe,Joe...jao,jao...Za sve koji su kratkog pamcenja,jos 1 podvlacim:
Dejan Milojevic je bio MVP Evro Lige,dok se nije povredio...!!!

Igor

pre 18 godina

Pa ljudi vi ste pateteicni....
Dosta vise price o sudjenju....
Nisu nam sudije krive sto smo prokockali poslednji napad i poklonili Hemofarmu loptu.
...
Pozdrav
Igor Grujic

realno

pre 18 godina

Ne razume zasto se ne sviraju koraci Milojevicu?Svaki put kada krene u dribling on pomeri stajnu nogu pre nego sto spusti nogu.Na televiziji sam slusao Djurovica,koji je to napomenuo.On je takodje rekao da se njemu to gleda kroz prste jer je najbolji igrac kod nas.Inace tehnicka nije svirana Milojevicu,da ste pratili prenos culi bi ste sta je Sarenac rekao.Eto,Popovic je dobio tehnicku zbog ko zna cega a Milojevic je nasrnuo na sudiju,sav se zadihao i nije dobio istu,zasto?Inace,najlepsa slika sa utakmice u Vrcu je slika zagrljenog Duleta i njemu dobrog prijatelja sudije Belosevica

XFactor

pre 18 godina

Sudije su bile katastrofalne. Gore nego u prve 2 utakmice. Bogavac je u jednom jurio sudiju i vikao `Je*em ti majku...` a sudije mu nisu dale tehnicku. A posle se zale kad dobiju tehnicku.

Joe

pre 18 godina

Milojevic je sam igrao u Evroligi pa nije cudo sto su svi indeksni poeni isli njemu. Mada se meni cini da je MVP bio Parker, ali svejedno... To Partizanu nista nije donelo kao sto nista nije donosilo Buducnosti poslednje 3 godine. Neka me neko ispravi ali mislim da Milojevic jos uvek nije osvojio ni jedan trofej u karijeri (mozda kup sa FMP-om?) a uvek je bio MVP. Za reprezentaciju nikad nije igrao. Da li mu verujete da nije hteo da ide u inostranstvo zato sto je hteo da igra evroligu? Satro nije materijalista! Kako to da ga niko od vecih timova nije hteo kada je toliko dominantan? Mislim da ga necete gledati sledece godine u crno-belom dresu i da mu je ovo bila samo odskocna daska za inostranstvo a narocito za reprezentaciju.

bogdan

pre 18 godina

@joe
Milojevic je igrao za reprezentaciju 2001. a igrao bi i 2003 da se nije povredio,prosle godine je otpao.Na tvoju zalost ostace u Partizanu jer ima ugovor na 2 godine (jedino ako ga ovi iz uprave ne prodaju ,valjda nece)a i rekao je kod Tegija u emisiji da ce ostati jos sezonu.Ali i ako ne ostane on je GROBAR u srcu i Partizan mu sigurno nije odskocna daska .Za to sto nista nije osvojio moze da zahvali Partizanu jer je buducnost od nas izgubila 2001. u finalu.A sto se tice Evro lige kakve veze ima sto je igrao sam kad je pokazao da moze da se nosi i sa visim igracima i to pred "neutralnim" sudijama.Da se nije povredio sigurno bi bio MVP.

MiRzA

pre 18 godina

A jel neko od Vas Grobara zna da igra basket 3na3 i jel pobedi u nekom Basketu???????

Pa kad Vam neko uvali Prst u Oko onda nemozes minimum 10-15 min. da gledas na to oko a kamoli da igras.

I jasno se cidelo da je Miloje dobio laksi udarac u Jagodicu ispod Oka, a za onakav Prepotentan Nastup kada je iskolačio oči na sudije i hteo da ih u zemlju satre i treba da dobije Tehničku.

Miloje postaje malo nervozan i prljav sto nisam od njega očekivao.

Neposredno pre nego je Avodžobi nasnuo na njega on ga e malo gurnuo laktom čto se takođe jasno videlo na Snimku

A onda je u prvoj utakmici u Beogradu napravi faul širenjem noge u skoku nad Topićem koji ga je na trojci poslao po Pivo, i onda se Bože Čudio gde su sudije Videle Faul. A sudija je bio 3m od njega ispod koša, što se opet sve lepo videlo na Snimku.

I da je On tako dobar igrač odavno bi ga neko kupio. Pa igrao je 3 sezone u EL za Budućnost pa nista!!

ON se drži one narodne

"Bolje prvi u Selu nego zadnji u Gradu"

A i dalja njegova karijera ce pokazati dali sam u pravu. Doveden je u Partizan da bi mogao da se ustali u Reprezentaciji nebi li se tako Prodao. Živi bili pa videli

Joe

pre 18 godina

Igrao je 2001. i imao isto udela u osvajanju kao Milicic u Detroitu. Ma nije ni bitno, vreme ce pokazati ko je u pravu.btw Miloje je navijac Zvezde

bogdan

pre 18 godina

@joe
Da,da Miloje navija za Zvezdu toliko vas voli da je rekao da bi trebalo da se naviknete na poraze u "vecitim derbijima".On je covek iz padinjaka koje je poznato Grobarsko naselje...Ja ne znam otkud tebi ideja da bi on mogao da navija za zvezdu.A sem toga presao je u Partizan iako mu je i zvezda ponudila ugovor.Zato bolje cuti!

milan

pre 18 godina

Ovu utakmicu je Hemofarm dobio na srecu i uz pomoc sudija... i posle zvanicnici Hemofarma kazu kako se njima lose sudi..... ali nema veze nas niko ne moze da zaustavi... MILOJE TI SI KRALJ....P ARTIZAN SAMPION.....

Branko

pre 18 godina

I, sta sada reci za sudjenje?
Ovako sudjenje nisam odavno video.
To sada nije ni bitno, necemo kukati kao drugi. Partizan sledecu dobija sa 20 razlike.

veljko bec

pre 18 godina

Cist lopovluk, sudije su pokrale Partizan. Coveku iskopaju oko i jos mu zato sudija kad ga on pita"a sta je ovo" da tehnicku gresku.

Munzekonza

pre 18 godina

Bravo majstori sto ste nam obezbedili jos jedan vikend izlet do Vrsca. Videlo se da ste bolji, ali i da mislite na nas.
Pozdrav za Grobare koji su krenuli jos rano jutros, preko srebrnog jezera, a nisu zvali !!!!???? A ostalo mi nesto mesa u zamrzivacu!
Oooooooooo TITULAAAAAA, TITULAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!
Jedva cekam da nedelja dodje ta-na-na ni-na-na da nedelja dodje....da moj dragi s`Grobarima podje ta-na-na ni-na-na s`Grobarima podje......

Dejan

pre 18 godina

Mi smo im pomogli u tome,kako trapavo izveden poslednji napad,a igra Vuleta,Luke i Urosa za svaku kritiku!No nema veze,u nedelju ih dobijamo uz podrsku: "I dok gubis ja ti pevam ,jer u srcu mome jedini si ti!"ooooooooo oooo Idemo u Vrsac!

Miki

pre 18 godina

Sve tesne zavrsnice ove sezone smo izgubili. Prokom, Real, Cibona, Reflex (kup),........
Tripkovic 1 poen, Bogdanovic 0. Sledece godine opet novi tim i stara Duletova prica. Uzas.

Blackburn rovers FC

pre 18 godina

Ne razumem ovoliku pogubljenost sudija veceras.Bilo je na trenutke stvarno tragikomedija.Opustencija,resavamo sve u nedelju.VolIm to slavno ime,divim se samo njima...

Radebe

pre 18 godina

Lepa utakmica, dinamicna, napeta, kvalitetna, bas onakva kakva treba nasem sampionatu. Steta sto veceras nije uzeta titula, ali nema veze, uzecemo je sigurno. Nadam se da su sada u Hemofarmu zadovoljni sudjenjem. Ja sam zadovoljan. Kao i obicno, domacinu se nesto progleda kroz prste tako da necu da zalim za nekim greskama sudija. Imali smo utakmicu u nasim rukama.
Parni valjak neka melje hej hej hej,
da ispuni nase zelje hej hej hej!

Dejan Tasic

pre 18 godina

IMAM PITANJE ZA LJUDE IZ VRSCA A TO JE JEL IMATE VI UOPSTE NAVIJACE JA NISAM VIDEO RAZLIKU IZMEDJU BEOGRADA I VRSCA ! P.S. AKO UOPSTE HEMOFARM IMA NAVIJACE, PITAM SE GDE SU ? AKO IH IMA NESTO IH NE VIDIM U SALOVIMA, DRESOVIMA, ZASTAVAMA ITD !

Nemanja VŠ

pre 18 godina

Nažalost navijači HF više ne postoje. Bilo ih je dosta (i sam sam bio među njima) u prvoj sezoni u 1 ligi, a posle se to raspalo. Ne znam tačno iz kog razloga.

Što se tiče isključenja, više je oštećen HF jer su ostali bez jednog igrača koji je čuvao Milojevića- ostali su Topić i Miking sa po 4 penala i morali su da olabave odbranu. Hteo bih još samo da prokomentarišem jednu iritirajuću i usudio bih se da kažem rasističku grešku. Kada su Mikingu svirani koraci u poslednjoj četvrtini, a lepo se na usporenom snimku videlo da o tome nema ni govora. Sudija je svirao i pre nego što je lopta dodirnula parket i pre nego što je krenuo prvi korak!!! I onaj faul u bloku Đikanovića, kada je i sam Šarenac to cinično prokomentarisao.
Sve u svemu, lepa utakmica, samo neka tako nastave.
Nadam se da će u nedelju biti 2-2, pa u majstorici neka bude kako biti mora.

PS šta sad vama ne odgovara suđenje? A boli kad sudije malo ukradu, a? Eto, tako je i nama (navijačima HF i CZV) bilo u više utakmica.

djemba djemba

pre 18 godina

Kako tek izgleda kad sudije sude protiv Partizana? Tad bi verovatno Miloju iskopali oba oka, ovi iz Hemofarma bi se samo laktali...
AJDE veliki poznavaoci kosarke, da cujemo sad komentare na sudjenje

Al Jovanovic

pre 18 godina

Cestitke Hemofarmu na dobroj utakmici. U nedelju slavimo titulu, za koju se nisam nadao na pocetku sezone, ali smo je definitivno zasluzili. Svaka cast momcima i Vujosevicu na pokazanom. PARTIZAN SAMION!!!!

Ivica Milisavljevic

pre 18 godina

Kao sto sam i mislio da ce biti. Navijaci partizana su ovde "mudrovali" kako ne treba voditi racuna o sudjenju nego samo o igri svog tima jer (sudije ne izvode bacanja, ne sutiraju trojke, ne asistiraju itd.) Ali to je bila prica dok je Partizan pobedjivao. E sada kada je izgubio ta prica vise ne vazi, pominje se sudjenje i slicno. Da nisu mozda to dvostruki azrsini ili je vama dozvoljeno da komentarisete sudjenje. Najsmesniji su oni Sta reci za sudjenje, odavno nije vidjeno takvo??? (vidja se vrlo cesto), ali nema veze
necemo kukati i zaliti se. Zar sam komentar nije vec kukanje? Promasili ste 9 bacanja, jel su ih sudije promasile? losiji u sutu za 3, za 2, manji broj asistencija, veci broj izgubljenih lopti itd. Zato kada ucite druge nekom pravilu postupajte i vi po njemu. Bez komentara o sudjenju nego gledajte svoju igru.
Jedini trenutak kada je Partizan ostecen je faul nad Milojevicem (prst u oko) ali to je toliko daleko od kraja meca bilo da ne moze da se kaze da je uticalo na ishod.
A zadnji napad HF (pre auta i kosa Topica) je za pricu, samo sto niste pobili igrace HF u reketu i samo aut.

ljubitelji košarke

pre 18 godina

Evo odgovora Vrščana!
Imidz navijaca koji treba samo da obeležava agresivno navijanje i uobičajena navijačka dekorativa jedan je od mogućih načina ispoljavanja podrške svom timu.
HEMOFARM uživa podršku Vrščana koji ne moraju samo na takav način da se legitimišu kao navijači i dokazuju svoju privrženost timu. Košarkaši Hemofarma prepoznaju taj način podrške i navijanja svojih sugradjana!

CiganDelija

pre 18 godina

Kao sto neko ovde na komentarima rece pre pocetka serije: 3-1 za Partzan i 2-12 sledece godine u EL.
Zivi bili pa videli.
Bruka...

Grobarsu

pre 18 godina

PA OVU UTAKMICU JE HEMOFARM MORAO DA DOBIJE STO JE BILO OCIGLEDNO. NAD MILOJEVIĆEM JE NAPRAVLJENO BAREM 20 FAULOVA.NAKON KRVNIČKOG FAULA NAD NJIM ON JOŠ DOBIJE TEHNIČKU ZATO ŠTO JE PITAO SUDIJU ZASTO OVO NIJE FAUL. TOPIĆU SVAKA CAST ALI JE REALNO NAPRAVIO NAJMANJE 10 FAULOVA POGOTOVO JE BILO OČIGLEDNO NAKON BACANJA MLADJEG BAKICA KADA JE PARTIZAN PRISAO NA PLUS JEDAN MILOJEVIĆ UHVATIO LOPTU A ONDA NAKON FAULA KOJI SE VIDI IZ AVIONA SUDIJE NIŠTA NE SVIRAJU ALI U NEDELJU ILI U BEOGRADU ĆE SE VIDETI KOJE BOLJI A HEMOFARMU OSTAJE DA SE DIČI SA POBEDOM U GUMA LIGI GDE JE SUĐENJE NAVODNO BAJNO I KRASNO DOBILI PARTIZAN CAK 2 PUTA ALI NEKA SE SAMO POGLEDA PRVA UTAKMICA KADA JE KOD PARTIZANA BILO 5 POVREĐENIH IGRAČA I ONO SMESNO FINALE OVO JE BIO KRATAK OSVRT NA UTAKMICU AL NEMA ŽALJENJA NASTAVLJAMO DALJE
PARTIZAN ŠAMPION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

laki/skop

pre 18 godina

mislim da nad partizanom napravljeno vise faulla ali sudije sfoju radili pa je za to ovaj rezultat cujem da hemofarma dobijao u guder ligi da jeste ali kako samo zato shto tamo partizan u opste ne se voli iod strane sudije zapamtite to

Angie

pre 18 godina

Nisam znala da je Sarenac navijac Hemofarma ili on samo navija protiv Partizana?!
Da li je to neko znao?!
p.s.Ipak,lepo ga je slusati dok prenosi tekmu......za razliku od Dende....

Marko 358

pre 18 godina

Cestitam Vujosevicu na dostojanstvu koje je prikazao u ovom porazu. Kao sto rece:"nece da se spusta u to blato da komentarise sudjenje..." Kao i Milojevic (ranije) sto je otrpeo onog Zvezdinog boksera (mada ne znam zasto protiv njega nisu podnete krivicne prijave ili bilo koje druge kaznene mere, jer je pretio smrcu i batinama). Upravo je to nacin da se pobedi, da onaj koji je bolji istrpi provokaciju slabijeg. Na zalost Avdalovic nije izdrzao nasilje Djikanovica, vec mu je uzvratio i dobio iskjucenje. Ipak, tesko je svaki put biti racionalan i uzdrzati se od visegodisnjih provokacija i pritisaka slabijih timova. Sigurno je da ce Hemofarm i u nedelju traziti sansu da isprovocira Milojevica ili nekog drugog igraca...Uostalom videcemo. E sad treba biti pametan i spremati se za to.
A onaj momenat utakmice kada Partizan ima inicijativu, vodi, ima loptu i nakon toga Milojevic dobija prst u oko i tehnicku je bio vrlo bitan. Mozda i najbitniji. No, sta je tu je. Partizan je upropastio poslednji napad i izgubio, i priznao poraz.
Pa to nije KUKANJE, kao sto neko rece da sada Partizan kuka. Kukanje nije prepucavanje navijaca na sajtu B92, vec su to zvanicna saopstenja klubova na konferencijama za stampu (kao sto je to cinio Zika Pauk posle svih Zvezdinih poraza, Hemofarm posle 0-2...).
Da li ce Hemofarm izdati saopstenje kako im JE SADA DOZVOLJENO DA IGRAJU I DA SU ZBOG TOGA I POBEDILI. PA NARAVNO DA NECE. A PARTIZAN JE SVIMA ODRZAO CAS IZ DOSTOJANSTVA I SPORTSKOG PONASANJA. Jednostavno Partizan nema tu luzersku filozofiju kao svi drugi i zato je najbolji u svakom pogledu.

mnogo su jaki

pre 18 godina

prvo:to sto je Partizan izgubio ovu utakmicu ne skida ljagu sa sudjenja u nasoj ligi;da li je u napadu Hemofarma posle presecene lopte nacinjen faul nad Topicem od strane Milojevica ili je to bio samo aut, kako je dosudjeno? Mikingu su sudjeni koraci, a Miloje svaki put pravi raskorak na trojci kada krece prema kosu;faulovi u bloku...
drugo:Sarenac je nekoliko puta pred kraj meca trazio "kljucni trenutak utakmice" u potezima i poenima igraca Partizana i to cak kada je bilo +6 ili +3 za Hemofarm! Izgleda da se i on bio pripremio za slavlje sa grobarima. to je bilo bezobzirno. covek bi trebalo da se malo vise kontrolise.
trece:cini mi se da su se navijaci Partizana malo uplasili, pogotovo kada govore da ce sledeca utakmica biti opustencija. mislim da Hemofarm moze da pobedi u sledecoj, a onda ce njegov tim da se napali i tad imaju veliku sansu za titulu. Samo moraju da budu mnogo bolji da bi pobedili svemocni Partizan.
i jos napomena:Partizan uvek ima mnogo veci broj pokusaja za sut za 2 poena od protivnika;da li su u pitanju skokovi, "jaka odbrana", odnos: faulovi u napadu/odbrani oba tima,...

i corava koka

pre 18 godina

Sto se Hemofarm ne zali sad na sudjenje?
Sad je kao sve bilo regularno samo zato sto su pobjedili, a da su istu utakmicu kojim slucajem izgubili sad bi ovde opet citali o sudijskoj kradji.
Ne, ozbiljno, ako Partizan pobjedi u sledecoj utakmici, ne da je ocigledno da ce ponovo osuti drvlje i kamenje po sudijama. Ne kontam samo kako je moguce da takvo licemjerje normalan covjek, nezavisno na klubsku obojenost, moze da podrzi.
U svakom slucaju, drago mi je da sam navijac kluba koji je jednako velik i u porazu kao i u pobjedi.

Dejan

pre 18 godina

Domacinsko sudjenje,nema sta,za svaki dodir sviran faul(tako su i eliminisani Step i Suput na pocetku, a kasnije i Tripkovic koji je dao samo 1 poen!-mislim da je to i bio cilj Hemofarma),ali mogli smo opet do pobede...Nego bez play-a u onakvoj zavrsnici,tesko(da je pametnije postupio Avdalovic i pozalio se sudijama za povlacenje od strane Sava)da li bi Savo dobio iskljucenje?-sumnjam,jer bi bilo opet da nam sudije pomazu...A zasluzio ga je sigurno...Ali Vule nije smeo onako da reaguje..Puno gresaka je odlucilo tekmu,sami smo krivi sto neizvesnu zavrsnicu lose odigramo...

Joe

pre 18 godina

Mislim da navijaci Prtizana ne znaju kako izgleda ujednacen kriterijum pa se sad zale na sudije. Osim onog faula na Milojevicu (koji se bacio kao da ga je ubio) nije bilo odluka na stetu Partizana a ako unosenje sudiji u lice nije za tehnicku, ne znam sta jeste. A ono na sta ne obracaju paznju su sitnice kao sto su faulovi u gradjenju, tri sekunde u reketu, koraci i duple koji se Miloju nikad ne sviraju. Da li je moguce da covek ni jednom ove sezone nije usao u problem sa faulovima? Kada mu i sviraju faul samo sto mu se ne izvinjavaju kad ih on prekorno pogleda. Zasto bi isao iz ove lige kada se ovde tretira kao car i moze da igra kako hoce. On jeste odlican igrac, ali preterase ga!

Manje vina..manje vina...

pre 18 godina

Navijaci Zvezde vide ono sta njima odgovara,navijaci Partizana isto tako!Vama su sudije uvek krive(i jednim i drugim)!
Dok pisete te komentare mislite da ste samo vi upravu i ne ostavljate nimalo prostora da je mozda neko drugi upravu.E pa niste(nismo) upravu!
Na prste jedne ruke mogu se nabrojati svi realni komentari(sto se tice samih utakmica)od pocetka Superlige!
Evo ja cu da probam...
Ni u prvoj, ni u drugoj, ni u trecoj utakmici sudije nisu uticale na rezultat.Bilo je nekoliko gresaka na stetu jednih i drugih ali jednostavno nisu uticali na rezultat!
Ova saopstenja koja se pojavljuju u sve vecem broju iz godine u godinu,doterace do dna nasu klupsku kosarku!Saopstenja pise svako kome se " digne"...
Mozda nisam upravu.....
Mozda nisam upravu...

Grobar

pre 18 godina

Joe,Joe...jao,jao...Za sve koji su kratkog pamcenja,jos 1 podvlacim:
Dejan Milojevic je bio MVP Evro Lige,dok se nije povredio...!!!

Igor

pre 18 godina

Pa ljudi vi ste pateteicni....
Dosta vise price o sudjenju....
Nisu nam sudije krive sto smo prokockali poslednji napad i poklonili Hemofarmu loptu.
...
Pozdrav
Igor Grujic

realno

pre 18 godina

Ne razume zasto se ne sviraju koraci Milojevicu?Svaki put kada krene u dribling on pomeri stajnu nogu pre nego sto spusti nogu.Na televiziji sam slusao Djurovica,koji je to napomenuo.On je takodje rekao da se njemu to gleda kroz prste jer je najbolji igrac kod nas.Inace tehnicka nije svirana Milojevicu,da ste pratili prenos culi bi ste sta je Sarenac rekao.Eto,Popovic je dobio tehnicku zbog ko zna cega a Milojevic je nasrnuo na sudiju,sav se zadihao i nije dobio istu,zasto?Inace,najlepsa slika sa utakmice u Vrcu je slika zagrljenog Duleta i njemu dobrog prijatelja sudije Belosevica

XFactor

pre 18 godina

Sudije su bile katastrofalne. Gore nego u prve 2 utakmice. Bogavac je u jednom jurio sudiju i vikao `Je*em ti majku...` a sudije mu nisu dale tehnicku. A posle se zale kad dobiju tehnicku.

Joe

pre 18 godina

Milojevic je sam igrao u Evroligi pa nije cudo sto su svi indeksni poeni isli njemu. Mada se meni cini da je MVP bio Parker, ali svejedno... To Partizanu nista nije donelo kao sto nista nije donosilo Buducnosti poslednje 3 godine. Neka me neko ispravi ali mislim da Milojevic jos uvek nije osvojio ni jedan trofej u karijeri (mozda kup sa FMP-om?) a uvek je bio MVP. Za reprezentaciju nikad nije igrao. Da li mu verujete da nije hteo da ide u inostranstvo zato sto je hteo da igra evroligu? Satro nije materijalista! Kako to da ga niko od vecih timova nije hteo kada je toliko dominantan? Mislim da ga necete gledati sledece godine u crno-belom dresu i da mu je ovo bila samo odskocna daska za inostranstvo a narocito za reprezentaciju.

bogdan

pre 18 godina

@joe
Milojevic je igrao za reprezentaciju 2001. a igrao bi i 2003 da se nije povredio,prosle godine je otpao.Na tvoju zalost ostace u Partizanu jer ima ugovor na 2 godine (jedino ako ga ovi iz uprave ne prodaju ,valjda nece)a i rekao je kod Tegija u emisiji da ce ostati jos sezonu.Ali i ako ne ostane on je GROBAR u srcu i Partizan mu sigurno nije odskocna daska .Za to sto nista nije osvojio moze da zahvali Partizanu jer je buducnost od nas izgubila 2001. u finalu.A sto se tice Evro lige kakve veze ima sto je igrao sam kad je pokazao da moze da se nosi i sa visim igracima i to pred "neutralnim" sudijama.Da se nije povredio sigurno bi bio MVP.

MiRzA

pre 18 godina

A jel neko od Vas Grobara zna da igra basket 3na3 i jel pobedi u nekom Basketu???????

Pa kad Vam neko uvali Prst u Oko onda nemozes minimum 10-15 min. da gledas na to oko a kamoli da igras.

I jasno se cidelo da je Miloje dobio laksi udarac u Jagodicu ispod Oka, a za onakav Prepotentan Nastup kada je iskolačio oči na sudije i hteo da ih u zemlju satre i treba da dobije Tehničku.

Miloje postaje malo nervozan i prljav sto nisam od njega očekivao.

Neposredno pre nego je Avodžobi nasnuo na njega on ga e malo gurnuo laktom čto se takođe jasno videlo na Snimku

A onda je u prvoj utakmici u Beogradu napravi faul širenjem noge u skoku nad Topićem koji ga je na trojci poslao po Pivo, i onda se Bože Čudio gde su sudije Videle Faul. A sudija je bio 3m od njega ispod koša, što se opet sve lepo videlo na Snimku.

I da je On tako dobar igrač odavno bi ga neko kupio. Pa igrao je 3 sezone u EL za Budućnost pa nista!!

ON se drži one narodne

"Bolje prvi u Selu nego zadnji u Gradu"

A i dalja njegova karijera ce pokazati dali sam u pravu. Doveden je u Partizan da bi mogao da se ustali u Reprezentaciji nebi li se tako Prodao. Živi bili pa videli

Joe

pre 18 godina

Igrao je 2001. i imao isto udela u osvajanju kao Milicic u Detroitu. Ma nije ni bitno, vreme ce pokazati ko je u pravu.btw Miloje je navijac Zvezde

bogdan

pre 18 godina

@joe
Da,da Miloje navija za Zvezdu toliko vas voli da je rekao da bi trebalo da se naviknete na poraze u "vecitim derbijima".On je covek iz padinjaka koje je poznato Grobarsko naselje...Ja ne znam otkud tebi ideja da bi on mogao da navija za zvezdu.A sem toga presao je u Partizan iako mu je i zvezda ponudila ugovor.Zato bolje cuti!