Četvrtak, 30.07.2020.

19:45

Zvezda vratila svoje "dete" – sedmo pojačanje crveno-belih!

Košarkaški klub Crvena zvezda doveo je i sedmo ovosezonsko pojačanje.

Izvor: LN

Zvezda vratila svoje "dete" – sedmo pojaèanje crveno-belih! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

65 Komentari

Sortiraj po:

dule

pre 3 godine

Лепо је видети што више наших играча у нашим клубовима.Довођење Рита,Раданова,Ускоковића значи да су у Звезди свесни вероватне ситуације због пандемије да се кошарка можда још годину дана неће играти или играти од пролећа без публике.Дакле без пара од улазница,преноса итд.С друге стране ако се у САД не игра развојна лига нахрлиће огромни број америчких младих играча у Европу,да нађу било какав аранжман.Наравно по дампинг ценама.Зато у Звезди чекају развој ситуација.Купити квалитетног скупог играча за ЕЛ а не игра се,откуда да га платиш.Треба мало читати и између редова и анализирати све могућности.

Nolan smit

pre 3 godine

Trebaju dobiti sansu
Ima dosta utakmica vecu minutazu u aba da se razigraju i sticu iskustvo u evro ligi
Radanovu treba odrediti tacnu poziciju i da decko dobije ulogu da u odredjenim momentima timu daje eksplozivnost i energiju
Mali Uskokovic ima samo 21 god
Mnoge plejeve u tim godinama publika nije htela da istrpi primer je Vasa Micic
Decko treba da dobije sansu u aba ligi

Mixx

pre 3 godine

Zna li se sudbina Nikole Jovanovica?Za ove tri godine koliko je u klubu pitanje je da li je skupio i 50 min na parketu(ne racunajuci pozajmicu u Italiji)

Crni

pre 3 godine

Svake godine dovedu 12 "pojačanja" iz fmp a onda ih pošalju na kaljenje u isti. Nema veze, nek se okreće
(Nebojša, 30. jul 2020 19:55)
Rade šta hoće., ali i toj bahatosti će doći kraj!!!

(S)Tipsa

pre 3 godine

Radanov nije kapacitet za velika dela, od sredine sezone nije bio čak ni prvi igrač u Fmp-u.
slaba kretnja iako ima idealnu građu za košarku, isiljeni šutevi blaga nervoza to nije ono što nama treba.
Uskoković kao početni play u aba ali nije ni za zamenu u Evroligi.Sve u svemu a opet mi lupakte minuse, očajno odrađeni prelazni rok.
Hvala bogu pa se igra bez publike pa mogu do mile volje iz fotelje da se nerviram.

HM

pre 3 godine

Vidim odusevljenje zbog dolaska Radanova i Uskokovica, ali realnost je nesto skroz drugo, kao prvo Radanov je jako prosecan igrac i to se videlo a i vec ima 24 godine a jos nije iskocio tako da je tesko ocekivati vise....za Uskokovica ajde jos polako moze da proba ali jednostavno oni moraju biti 12-15 igrac....za ozbiljno takmicenje kao sto je evroliga jednostavno nema vremena da se neko ceka, sprema, uigrava, cak je i ABA ozbiljna za tako nesto ali tu mogu da igraju protiv slabijih timova jer cini se da je to domet....napravili smo solidan tim i imamo odlicnog trenera i ocekujem jos dva ozbiljna pojacanja a Radanov i Uskokovic pored Simonovica su za popunjavanje rostera!!!

max

pre 3 godine

Ne bih se slozio da se ne moze bez stranaca u EL uspeti. Jer sta npr kada bi Zvezda ili Partizan imali tim Micic, Jaramaz, Milosavljevic, Trifunovic, Avramovic, Zagorac,Lucic,Davidivac,Apic,Pokusevski,Ristic,Milutinov. Bilo bi bar 10 poveda, a ja mislim i top 8. Petorka Micic,Jaramaz,Lucic,Pokusevski,Milutinov.
E sad druga je stvar sto nije doneta precitna odluka da se gura Zvezda u fudbalu kao najveci brend, a Partizan u kosarci, i da se drzava fokusira na ova dva tima. I svi zadovoljni. Ali ne, moraju se pare prati i davati u dva kluba

Drogon, zmaj

pre 3 godine

Ovih 7 igraca sto je doslo plus Dobric, Davidovac, Lazic, Gist, Kuridza, Odzo, Kuzmic, Peperoglu, Covic, Simanic to je 17 igraca.
Kako, zasto?
(Gile, 30. jul 2020 20:53)

Ha,ha... Gist raskinuo ugovor, Odzou i Perperoglu istekao, Čović je u FMP. Mnogo, brate, lažete.

Cinik

pre 3 godine

Zvezda je u maniru velikog kluba održala obećanje da će ove godine fokus biti na mladim igracija Zvezde koji će dobiti priliku. Dovela je Radanova i Uskokovića, tu su Dobrić, Davidovac, Simanić, Lazić, vraćen je Simonović, pa su tu i Kuridža, Kuzmić, znači cela jedna plejada naših igrača. E, sada što će već u decembru bar petorica biti vraćeni u FMP na kaljenje, to nema veze, važno je da se održi reč pa makar i na tri meseca.

Djole

pre 3 godine

@velikistrumf

Mogu da garantujem da su jeftiniji svi zajedno od vasih ovosezonskih pojacanja.. Kad si cuo za polovinu ovih igrača pre nego sto su se probili i dosli do Partizana, pa nikad..

cosmo

pre 3 godine

...zaludeli su navijace zvezde kao informer penzionere....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (borivoje surdilovic, 30. jul 2020 20:04)

Kao Trinkijeri navijace Partizana.

Ej,bre,je l znas ko vam je predsednik kluba?

Ист Клинтвуд

pre 3 godine

Мене занима само једно...Колико "Звезда" плаћа обештећењеб ФМПу за ове свакодневне, вишегодишње преласке. И обрнуто, колико ФМП плаћа "Звезди". Код вас је све наводно, јавно али никада нисте објавили податак такве врсте. Дефинитивно треба избацити 1 од ова два клуба у нижи ранг, јер ово је демонстрација бахатости.

veliki strumf

pre 3 godine

Kad su stranci - zašto stranci?! Kad su domaći - grobari odmah kokodacu da se njima ispostavi ugovor i njegova vrednost! Ej njima, za koje se 20 godina ne zna nijedna plata, nijedan transfer (zbog čega ih, izmedju ostalog, Evroliga i neće). Kod njih sve tajna, svi igraju iz ljubavi, eventualno za neku stipendiju, sarmice Bogdanove keve, semenke i zanimaciju. A onda cika BAT pokaze koliko je ta ljubav koštala! A vidim i neki Zvezdasi komentarišu da će imati malu minutažu. Pa jel treba da dodju ili ne treba, znate li vi šta hoćete??? Ni Uskoković ni Radanov više nisu nešto mladi igrači, već formirani i vreme im je da igraju na visokom nivou (ili da se pokaze da nisu kalibar).

veliki strumf

pre 3 godine

Koliko je plaćen?
(Vlado, 30. jul 2020 20:05) Kao vi Trinkija! A ne zna se koliko je Trinki plaćen? Onda koliko i Tomas? Šta, ne zna se ni on koliko je plaćen?! A ne zna se ni za Mozlija, Parahuskog. Pejdza, Peinersa, Zagorca, Gordica, Jaramaza... E ondak ništa.

mulat

pre 3 godine

@Ovih 7 igraca sto je doslo plus Dobric, Davidovac, Lazic, Gist, Kuridza, Odzo, Kuzmic, Peperoglu, Covic, Simanic to je 17 igraca.
Kako, zasto?
(Gile, 30. jul 2020 20:53) odzo, perperoglu i covic nisu u timu ali bitno da lazes kao i svaki igokeac

Slobodan

pre 3 godine

Ovih 7 igraca sto je doslo plus Dobric, Davidovac, Lazic, Gist, Kuridza, Odzo, Kuzmic, Peperoglu, Covic, Simanic to je 17 igraca.
Kako, zasto?
(Gile, 30. jul 2020 20:53)

Gile zaboravio si Jovica, Jeretina i Nedovica ...

SrbEUin

pre 3 godine

(PredragDrobnjak, 30. jul 2020 21:08)

Ne mora uvek obeštećenje (otkup ugovora), to zavisi od potreba klubova i želja igrača. Može sporazumni raskid, može pozajmica, može i trejd, ili neki peti modus. Ima puno opcija.
KKP je na pr praktikovao ponoćnu otimačinu, iznudu ili ucenu za poziv u rep.

Dejan CZ

pre 3 godine

Na mestu pleja odavno u nadolazecim generacijama nismo imali takav potencijal...Takvom igracu mesto je u najjacem klubu.Srecno Aleksa.

Miki

pre 3 godine

Džaba i on i Radanov ako će igrat minut ipo u trenutku kad Zvezda vodi 20 ili 30 razlike. Jasno je da nmg. imat ne znam kako veliku minutažu ali 5-10 minuta u Evroligi bi bilo idealno. Dok u Aba komotno neke mečeve protiv osrednjih rivala mogu i da igraju po 20 minuta.

g

pre 3 godine

Davidovac, dobric, simanic, radanov, uskoković + još jedan naš igrač. Što se mene kao navijača zvezde tiče ostalih 6 mogu biti stranci i pre zadovoljan sam. Ne može se u el bez stranaca, realno.
(vibervajber, 30. jul 2020 19:52)
22
Može se i bez stranaca biti prvi u EL ali otpozadi sa nula pobeda

Aleksandra

pre 3 godine

Vlado Od NBA Zagorca i "iteligentnog"Jankovića troduplo manje,a Zagorcu da sin prvenac Danilo nije budući zet mogao bi jedino da igra u Metalcu.Naravno ovo se isto odnosi i na Filipovog druga Lazića.Samo što je za razliku od Lazića i Zagorca Filip normalan momak.

jako i do samog kraja

pre 3 godine

Neobično drag momak. Ima baš dosta stvari da ispegla u igri, od šuta, leve ruke u driblingu i prodorima, glave u podu pod pritiskom odbrane itd. Ali ima to nešto, bezobrazluk i pobednički mentalitet. Žiška je, fajter, nije klasični bojažljivi klinac. Srećno Aleksa!

Saši puna podrška u sklapanju tima. Sve pohvale za vraćanje Radanova i Uskokovića. Valja iskoristiti i zalivati sve valjano iz našeg dvorišta. Uz Davidovca, Dobrića bolje trenutno nemamo. Pa da vidimo kako ide.

r2d2

pre 3 godine

Evo ako je neko spreman da se kladi da mali neće imati sekundu u EL, a u ABA da neće za celu sezonu skupiti 30ak minuta. Nije sporno da nema kvalitet za CZ, ali čemu ovo zavaravanje sa "vraćanjem".

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Ovo već greje dušu. Srećno mali!

Treba decu gurati što više može, makar u slabijim Aba mečevima ima mesta za domaće snage. Teško da će Uskoković ikada biti prvi plej ali zašto da ne bude u nekoj široj rotaciji, kupiti fazone od stranaca i rasti sa njima. Reba Beba je neočekivano rešio Real Madrid, što ne bi i Aleksa Uskoković probao.

Očekujem i Rita uskoro. Može da bukne za smešne pare, a ima telo i mogućnosti da pokaže svašta nešto. Sale care, samo pakuj!

Gile

pre 3 godine

Ovih 7 igraca sto je doslo plus Dobric, Davidovac, Lazic, Gist, Kuridza, Odzo, Kuzmic, Peperoglu, Covic, Simanic to je 17 igraca.
Kako, zasto?

Sremac

pre 3 godine

Cujem da je bas bilo tesko da ga vrate..
(123, 30. jul 2020 20:10)

Sa druge strane samozvana institucija nudu blanko cek, a sa druge ljubav zove... Izabralo srce...

Sremac

pre 3 godine

Da pitam još jednom:
Koliko obeštećenje su platili FMP-u, zna li se šta?
(Samo Napredno Sramno, 30. jul 2020 20:00)

Bez obestecenja, istekao mu je ugovor...
Nego, koliki je budzet KKP? Pitam ponovo...

vibervajber

pre 3 godine

Davidovac, dobric, simanic, radanov, uskoković + još jedan naš igrač. Što se mene kao navijača zvezde tiče ostalih 6 mogu biti stranci i pre zadovoljan sam. Ne može se u el bez stranaca, realno.

legionar993

pre 3 godine

Navijac sam Partizana ali voleo bi da zvezda napravi novog pleja za reprezentaciju a tu su I Simanic(sad ili nikad)Radanov,Dobric.....Obradovic moze da napravi dobre igrace od njih

Slobodan

pre 3 godine

Aleksa je 2016-te sa Simanicem i Radanovom igrao ono juniorsko finale protiv Barselone a godinu posle bio kapoten reprezentacije Srbije kada smo postali prvaci Evrope ...
Bravo za Zvezdu, velika stvar za nasu kosarku ...

CzBg1989!

pre 3 godine

Добрић, Давидовац, Раданов, Ускоковић, Симанић, Јовановић ако остане.. Боље да наши млади играчи дибију по 10 15 мин оо мечу него да нагомилавамо по 8 страних играча.. Наравно Добрић и Давидовац ће бити главни играчи на позицији 3.

Sremac

pre 3 godine

Da pitam još jednom:
Koliko obeštećenje su platili FMP-u, zna li se šta?
(Samo Napredno Sramno, 30. jul 2020 20:00)

Bez obestecenja, istekao mu je ugovor...
Nego, koliki je budzet KKP? Pitam ponovo...

Slobodan

pre 3 godine

Ovih 7 igraca sto je doslo plus Dobric, Davidovac, Lazic, Gist, Kuridza, Odzo, Kuzmic, Peperoglu, Covic, Simanic to je 17 igraca.
Kako, zasto?
(Gile, 30. jul 2020 20:53)

Gile zaboravio si Jovica, Jeretina i Nedovica ...

Miki

pre 3 godine

Džaba i on i Radanov ako će igrat minut ipo u trenutku kad Zvezda vodi 20 ili 30 razlike. Jasno je da nmg. imat ne znam kako veliku minutažu ali 5-10 minuta u Evroligi bi bilo idealno. Dok u Aba komotno neke mečeve protiv osrednjih rivala mogu i da igraju po 20 minuta.

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Ovo već greje dušu. Srećno mali!

Treba decu gurati što više može, makar u slabijim Aba mečevima ima mesta za domaće snage. Teško da će Uskoković ikada biti prvi plej ali zašto da ne bude u nekoj široj rotaciji, kupiti fazone od stranaca i rasti sa njima. Reba Beba je neočekivano rešio Real Madrid, što ne bi i Aleksa Uskoković probao.

Očekujem i Rita uskoro. Može da bukne za smešne pare, a ima telo i mogućnosti da pokaže svašta nešto. Sale care, samo pakuj!

veliki strumf

pre 3 godine

Koliko je plaćen?
(Vlado, 30. jul 2020 20:05) Kao vi Trinkija! A ne zna se koliko je Trinki plaćen? Onda koliko i Tomas? Šta, ne zna se ni on koliko je plaćen?! A ne zna se ni za Mozlija, Parahuskog. Pejdza, Peinersa, Zagorca, Gordica, Jaramaza... E ondak ništa.

legionar993

pre 3 godine

Navijac sam Partizana ali voleo bi da zvezda napravi novog pleja za reprezentaciju a tu su I Simanic(sad ili nikad)Radanov,Dobric.....Obradovic moze da napravi dobre igrace od njih

Slobodan

pre 3 godine

Aleksa je 2016-te sa Simanicem i Radanovom igrao ono juniorsko finale protiv Barselone a godinu posle bio kapoten reprezentacije Srbije kada smo postali prvaci Evrope ...
Bravo za Zvezdu, velika stvar za nasu kosarku ...

mulat

pre 3 godine

@Ovih 7 igraca sto je doslo plus Dobric, Davidovac, Lazic, Gist, Kuridza, Odzo, Kuzmic, Peperoglu, Covic, Simanic to je 17 igraca.
Kako, zasto?
(Gile, 30. jul 2020 20:53) odzo, perperoglu i covic nisu u timu ali bitno da lazes kao i svaki igokeac

Dejan CZ

pre 3 godine

Na mestu pleja odavno u nadolazecim generacijama nismo imali takav potencijal...Takvom igracu mesto je u najjacem klubu.Srecno Aleksa.

SrbEUin

pre 3 godine

(PredragDrobnjak, 30. jul 2020 21:08)

Ne mora uvek obeštećenje (otkup ugovora), to zavisi od potreba klubova i želja igrača. Može sporazumni raskid, može pozajmica, može i trejd, ili neki peti modus. Ima puno opcija.
KKP je na pr praktikovao ponoćnu otimačinu, iznudu ili ucenu za poziv u rep.

CzBg1989!

pre 3 godine

Добрић, Давидовац, Раданов, Ускоковић, Симанић, Јовановић ако остане.. Боље да наши млади играчи дибију по 10 15 мин оо мечу него да нагомилавамо по 8 страних играча.. Наравно Добрић и Давидовац ће бити главни играчи на позицији 3.

jako i do samog kraja

pre 3 godine

Neobično drag momak. Ima baš dosta stvari da ispegla u igri, od šuta, leve ruke u driblingu i prodorima, glave u podu pod pritiskom odbrane itd. Ali ima to nešto, bezobrazluk i pobednički mentalitet. Žiška je, fajter, nije klasični bojažljivi klinac. Srećno Aleksa!

Saši puna podrška u sklapanju tima. Sve pohvale za vraćanje Radanova i Uskokovića. Valja iskoristiti i zalivati sve valjano iz našeg dvorišta. Uz Davidovca, Dobrića bolje trenutno nemamo. Pa da vidimo kako ide.

Sremac

pre 3 godine

Cujem da je bas bilo tesko da ga vrate..
(123, 30. jul 2020 20:10)

Sa druge strane samozvana institucija nudu blanko cek, a sa druge ljubav zove... Izabralo srce...

vibervajber

pre 3 godine

Davidovac, dobric, simanic, radanov, uskoković + još jedan naš igrač. Što se mene kao navijača zvezde tiče ostalih 6 mogu biti stranci i pre zadovoljan sam. Ne može se u el bez stranaca, realno.

veliki strumf

pre 3 godine

Kad su stranci - zašto stranci?! Kad su domaći - grobari odmah kokodacu da se njima ispostavi ugovor i njegova vrednost! Ej njima, za koje se 20 godina ne zna nijedna plata, nijedan transfer (zbog čega ih, izmedju ostalog, Evroliga i neće). Kod njih sve tajna, svi igraju iz ljubavi, eventualno za neku stipendiju, sarmice Bogdanove keve, semenke i zanimaciju. A onda cika BAT pokaze koliko je ta ljubav koštala! A vidim i neki Zvezdasi komentarišu da će imati malu minutažu. Pa jel treba da dodju ili ne treba, znate li vi šta hoćete??? Ni Uskoković ni Radanov više nisu nešto mladi igrači, već formirani i vreme im je da igraju na visokom nivou (ili da se pokaze da nisu kalibar).

cosmo

pre 3 godine

...zaludeli su navijace zvezde kao informer penzionere....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (borivoje surdilovic, 30. jul 2020 20:04)

Kao Trinkijeri navijace Partizana.

Ej,bre,je l znas ko vam je predsednik kluba?

Ист Клинтвуд

pre 3 godine

Мене занима само једно...Колико "Звезда" плаћа обештећењеб ФМПу за ове свакодневне, вишегодишње преласке. И обрнуто, колико ФМП плаћа "Звезди". Код вас је све наводно, јавно али никада нисте објавили податак такве врсте. Дефинитивно треба избацити 1 од ова два клуба у нижи ранг, јер ово је демонстрација бахатости.

Aleksandra

pre 3 godine

Vlado Od NBA Zagorca i "iteligentnog"Jankovića troduplo manje,a Zagorcu da sin prvenac Danilo nije budući zet mogao bi jedino da igra u Metalcu.Naravno ovo se isto odnosi i na Filipovog druga Lazića.Samo što je za razliku od Lazića i Zagorca Filip normalan momak.

Cinik

pre 3 godine

Zvezda je u maniru velikog kluba održala obećanje da će ove godine fokus biti na mladim igracija Zvezde koji će dobiti priliku. Dovela je Radanova i Uskokovića, tu su Dobrić, Davidovac, Simanić, Lazić, vraćen je Simonović, pa su tu i Kuridža, Kuzmić, znači cela jedna plejada naših igrača. E, sada što će već u decembru bar petorica biti vraćeni u FMP na kaljenje, to nema veze, važno je da se održi reč pa makar i na tri meseca.

HM

pre 3 godine

Vidim odusevljenje zbog dolaska Radanova i Uskokovica, ali realnost je nesto skroz drugo, kao prvo Radanov je jako prosecan igrac i to se videlo a i vec ima 24 godine a jos nije iskocio tako da je tesko ocekivati vise....za Uskokovica ajde jos polako moze da proba ali jednostavno oni moraju biti 12-15 igrac....za ozbiljno takmicenje kao sto je evroliga jednostavno nema vremena da se neko ceka, sprema, uigrava, cak je i ABA ozbiljna za tako nesto ali tu mogu da igraju protiv slabijih timova jer cini se da je to domet....napravili smo solidan tim i imamo odlicnog trenera i ocekujem jos dva ozbiljna pojacanja a Radanov i Uskokovic pored Simonovica su za popunjavanje rostera!!!

Gile

pre 3 godine

Ovih 7 igraca sto je doslo plus Dobric, Davidovac, Lazic, Gist, Kuridza, Odzo, Kuzmic, Peperoglu, Covic, Simanic to je 17 igraca.
Kako, zasto?

Drogon, zmaj

pre 3 godine

Ovih 7 igraca sto je doslo plus Dobric, Davidovac, Lazic, Gist, Kuridza, Odzo, Kuzmic, Peperoglu, Covic, Simanic to je 17 igraca.
Kako, zasto?
(Gile, 30. jul 2020 20:53)

Ha,ha... Gist raskinuo ugovor, Odzou i Perperoglu istekao, Čović je u FMP. Mnogo, brate, lažete.

r2d2

pre 3 godine

Evo ako je neko spreman da se kladi da mali neće imati sekundu u EL, a u ABA da neće za celu sezonu skupiti 30ak minuta. Nije sporno da nema kvalitet za CZ, ali čemu ovo zavaravanje sa "vraćanjem".

Djole

pre 3 godine

@velikistrumf

Mogu da garantujem da su jeftiniji svi zajedno od vasih ovosezonskih pojacanja.. Kad si cuo za polovinu ovih igrača pre nego sto su se probili i dosli do Partizana, pa nikad..

g

pre 3 godine

Davidovac, dobric, simanic, radanov, uskoković + još jedan naš igrač. Što se mene kao navijača zvezde tiče ostalih 6 mogu biti stranci i pre zadovoljan sam. Ne može se u el bez stranaca, realno.
(vibervajber, 30. jul 2020 19:52)
22
Može se i bez stranaca biti prvi u EL ali otpozadi sa nula pobeda

(S)Tipsa

pre 3 godine

Radanov nije kapacitet za velika dela, od sredine sezone nije bio čak ni prvi igrač u Fmp-u.
slaba kretnja iako ima idealnu građu za košarku, isiljeni šutevi blaga nervoza to nije ono što nama treba.
Uskoković kao početni play u aba ali nije ni za zamenu u Evroligi.Sve u svemu a opet mi lupakte minuse, očajno odrađeni prelazni rok.
Hvala bogu pa se igra bez publike pa mogu do mile volje iz fotelje da se nerviram.

Crni

pre 3 godine

Svake godine dovedu 12 "pojačanja" iz fmp a onda ih pošalju na kaljenje u isti. Nema veze, nek se okreće
(Nebojša, 30. jul 2020 19:55)
Rade šta hoće., ali i toj bahatosti će doći kraj!!!

Nolan smit

pre 3 godine

Trebaju dobiti sansu
Ima dosta utakmica vecu minutazu u aba da se razigraju i sticu iskustvo u evro ligi
Radanovu treba odrediti tacnu poziciju i da decko dobije ulogu da u odredjenim momentima timu daje eksplozivnost i energiju
Mali Uskokovic ima samo 21 god
Mnoge plejeve u tim godinama publika nije htela da istrpi primer je Vasa Micic
Decko treba da dobije sansu u aba ligi

Mixx

pre 3 godine

Zna li se sudbina Nikole Jovanovica?Za ove tri godine koliko je u klubu pitanje je da li je skupio i 50 min na parketu(ne racunajuci pozajmicu u Italiji)

max

pre 3 godine

Ne bih se slozio da se ne moze bez stranaca u EL uspeti. Jer sta npr kada bi Zvezda ili Partizan imali tim Micic, Jaramaz, Milosavljevic, Trifunovic, Avramovic, Zagorac,Lucic,Davidivac,Apic,Pokusevski,Ristic,Milutinov. Bilo bi bar 10 poveda, a ja mislim i top 8. Petorka Micic,Jaramaz,Lucic,Pokusevski,Milutinov.
E sad druga je stvar sto nije doneta precitna odluka da se gura Zvezda u fudbalu kao najveci brend, a Partizan u kosarci, i da se drzava fokusira na ova dva tima. I svi zadovoljni. Ali ne, moraju se pare prati i davati u dva kluba

dule

pre 3 godine

Лепо је видети што више наших играча у нашим клубовима.Довођење Рита,Раданова,Ускоковића значи да су у Звезди свесни вероватне ситуације због пандемије да се кошарка можда још годину дана неће играти или играти од пролећа без публике.Дакле без пара од улазница,преноса итд.С друге стране ако се у САД не игра развојна лига нахрлиће огромни број америчких младих играча у Европу,да нађу било какав аранжман.Наравно по дампинг ценама.Зато у Звезди чекају развој ситуација.Купити квалитетног скупог играча за ЕЛ а не игра се,откуда да га платиш.Треба мало читати и између редова и анализирати све могућности.

Gile

pre 3 godine

Ovih 7 igraca sto je doslo plus Dobric, Davidovac, Lazic, Gist, Kuridza, Odzo, Kuzmic, Peperoglu, Covic, Simanic to je 17 igraca.
Kako, zasto?

Ист Клинтвуд

pre 3 godine

Мене занима само једно...Колико "Звезда" плаћа обештећењеб ФМПу за ове свакодневне, вишегодишње преласке. И обрнуто, колико ФМП плаћа "Звезди". Код вас је све наводно, јавно али никада нисте објавили податак такве врсте. Дефинитивно треба избацити 1 од ова два клуба у нижи ранг, јер ово је демонстрација бахатости.

r2d2

pre 3 godine

Evo ako je neko spreman da se kladi da mali neće imati sekundu u EL, a u ABA da neće za celu sezonu skupiti 30ak minuta. Nije sporno da nema kvalitet za CZ, ali čemu ovo zavaravanje sa "vraćanjem".

Sremac

pre 3 godine

Da pitam još jednom:
Koliko obeštećenje su platili FMP-u, zna li se šta?
(Samo Napredno Sramno, 30. jul 2020 20:00)

Bez obestecenja, istekao mu je ugovor...
Nego, koliki je budzet KKP? Pitam ponovo...

Djole

pre 3 godine

@velikistrumf

Mogu da garantujem da su jeftiniji svi zajedno od vasih ovosezonskih pojacanja.. Kad si cuo za polovinu ovih igrača pre nego sto su se probili i dosli do Partizana, pa nikad..

Cinik

pre 3 godine

Zvezda je u maniru velikog kluba održala obećanje da će ove godine fokus biti na mladim igracija Zvezde koji će dobiti priliku. Dovela je Radanova i Uskokovića, tu su Dobrić, Davidovac, Simanić, Lazić, vraćen je Simonović, pa su tu i Kuridža, Kuzmić, znači cela jedna plejada naših igrača. E, sada što će već u decembru bar petorica biti vraćeni u FMP na kaljenje, to nema veze, važno je da se održi reč pa makar i na tri meseca.

g

pre 3 godine

Davidovac, dobric, simanic, radanov, uskoković + još jedan naš igrač. Što se mene kao navijača zvezde tiče ostalih 6 mogu biti stranci i pre zadovoljan sam. Ne može se u el bez stranaca, realno.
(vibervajber, 30. jul 2020 19:52)
22
Može se i bez stranaca biti prvi u EL ali otpozadi sa nula pobeda

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Ovo već greje dušu. Srećno mali!

Treba decu gurati što više može, makar u slabijim Aba mečevima ima mesta za domaće snage. Teško da će Uskoković ikada biti prvi plej ali zašto da ne bude u nekoj široj rotaciji, kupiti fazone od stranaca i rasti sa njima. Reba Beba je neočekivano rešio Real Madrid, što ne bi i Aleksa Uskoković probao.

Očekujem i Rita uskoro. Može da bukne za smešne pare, a ima telo i mogućnosti da pokaže svašta nešto. Sale care, samo pakuj!

Sremac

pre 3 godine

Cujem da je bas bilo tesko da ga vrate..
(123, 30. jul 2020 20:10)

Sa druge strane samozvana institucija nudu blanko cek, a sa druge ljubav zove... Izabralo srce...

veliki strumf

pre 3 godine

Koliko je plaćen?
(Vlado, 30. jul 2020 20:05) Kao vi Trinkija! A ne zna se koliko je Trinki plaćen? Onda koliko i Tomas? Šta, ne zna se ni on koliko je plaćen?! A ne zna se ni za Mozlija, Parahuskog. Pejdza, Peinersa, Zagorca, Gordica, Jaramaza... E ondak ništa.

Miki

pre 3 godine

Džaba i on i Radanov ako će igrat minut ipo u trenutku kad Zvezda vodi 20 ili 30 razlike. Jasno je da nmg. imat ne znam kako veliku minutažu ali 5-10 minuta u Evroligi bi bilo idealno. Dok u Aba komotno neke mečeve protiv osrednjih rivala mogu i da igraju po 20 minuta.

Crni

pre 3 godine

Svake godine dovedu 12 "pojačanja" iz fmp a onda ih pošalju na kaljenje u isti. Nema veze, nek se okreće
(Nebojša, 30. jul 2020 19:55)
Rade šta hoće., ali i toj bahatosti će doći kraj!!!

cosmo

pre 3 godine

...zaludeli su navijace zvezde kao informer penzionere....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (borivoje surdilovic, 30. jul 2020 20:04)

Kao Trinkijeri navijace Partizana.

Ej,bre,je l znas ko vam je predsednik kluba?

legionar993

pre 3 godine

Navijac sam Partizana ali voleo bi da zvezda napravi novog pleja za reprezentaciju a tu su I Simanic(sad ili nikad)Radanov,Dobric.....Obradovic moze da napravi dobre igrace od njih

Dejan CZ

pre 3 godine

Na mestu pleja odavno u nadolazecim generacijama nismo imali takav potencijal...Takvom igracu mesto je u najjacem klubu.Srecno Aleksa.

vibervajber

pre 3 godine

Davidovac, dobric, simanic, radanov, uskoković + još jedan naš igrač. Što se mene kao navijača zvezde tiče ostalih 6 mogu biti stranci i pre zadovoljan sam. Ne može se u el bez stranaca, realno.

max

pre 3 godine

Ne bih se slozio da se ne moze bez stranaca u EL uspeti. Jer sta npr kada bi Zvezda ili Partizan imali tim Micic, Jaramaz, Milosavljevic, Trifunovic, Avramovic, Zagorac,Lucic,Davidivac,Apic,Pokusevski,Ristic,Milutinov. Bilo bi bar 10 poveda, a ja mislim i top 8. Petorka Micic,Jaramaz,Lucic,Pokusevski,Milutinov.
E sad druga je stvar sto nije doneta precitna odluka da se gura Zvezda u fudbalu kao najveci brend, a Partizan u kosarci, i da se drzava fokusira na ova dva tima. I svi zadovoljni. Ali ne, moraju se pare prati i davati u dva kluba

mulat

pre 3 godine

@Ovih 7 igraca sto je doslo plus Dobric, Davidovac, Lazic, Gist, Kuridza, Odzo, Kuzmic, Peperoglu, Covic, Simanic to je 17 igraca.
Kako, zasto?
(Gile, 30. jul 2020 20:53) odzo, perperoglu i covic nisu u timu ali bitno da lazes kao i svaki igokeac

Slobodan

pre 3 godine

Aleksa je 2016-te sa Simanicem i Radanovom igrao ono juniorsko finale protiv Barselone a godinu posle bio kapoten reprezentacije Srbije kada smo postali prvaci Evrope ...
Bravo za Zvezdu, velika stvar za nasu kosarku ...

veliki strumf

pre 3 godine

Kad su stranci - zašto stranci?! Kad su domaći - grobari odmah kokodacu da se njima ispostavi ugovor i njegova vrednost! Ej njima, za koje se 20 godina ne zna nijedna plata, nijedan transfer (zbog čega ih, izmedju ostalog, Evroliga i neće). Kod njih sve tajna, svi igraju iz ljubavi, eventualno za neku stipendiju, sarmice Bogdanove keve, semenke i zanimaciju. A onda cika BAT pokaze koliko je ta ljubav koštala! A vidim i neki Zvezdasi komentarišu da će imati malu minutažu. Pa jel treba da dodju ili ne treba, znate li vi šta hoćete??? Ni Uskoković ni Radanov više nisu nešto mladi igrači, već formirani i vreme im je da igraju na visokom nivou (ili da se pokaze da nisu kalibar).

Aleksandra

pre 3 godine

Vlado Od NBA Zagorca i "iteligentnog"Jankovića troduplo manje,a Zagorcu da sin prvenac Danilo nije budući zet mogao bi jedino da igra u Metalcu.Naravno ovo se isto odnosi i na Filipovog druga Lazića.Samo što je za razliku od Lazića i Zagorca Filip normalan momak.

Slobodan

pre 3 godine

Ovih 7 igraca sto je doslo plus Dobric, Davidovac, Lazic, Gist, Kuridza, Odzo, Kuzmic, Peperoglu, Covic, Simanic to je 17 igraca.
Kako, zasto?
(Gile, 30. jul 2020 20:53)

Gile zaboravio si Jovica, Jeretina i Nedovica ...

SrbEUin

pre 3 godine

(PredragDrobnjak, 30. jul 2020 21:08)

Ne mora uvek obeštećenje (otkup ugovora), to zavisi od potreba klubova i želja igrača. Može sporazumni raskid, može pozajmica, može i trejd, ili neki peti modus. Ima puno opcija.
KKP je na pr praktikovao ponoćnu otimačinu, iznudu ili ucenu za poziv u rep.

CzBg1989!

pre 3 godine

Добрић, Давидовац, Раданов, Ускоковић, Симанић, Јовановић ако остане.. Боље да наши млади играчи дибију по 10 15 мин оо мечу него да нагомилавамо по 8 страних играча.. Наравно Добрић и Давидовац ће бити главни играчи на позицији 3.

jako i do samog kraja

pre 3 godine

Neobično drag momak. Ima baš dosta stvari da ispegla u igri, od šuta, leve ruke u driblingu i prodorima, glave u podu pod pritiskom odbrane itd. Ali ima to nešto, bezobrazluk i pobednički mentalitet. Žiška je, fajter, nije klasični bojažljivi klinac. Srećno Aleksa!

Saši puna podrška u sklapanju tima. Sve pohvale za vraćanje Radanova i Uskokovića. Valja iskoristiti i zalivati sve valjano iz našeg dvorišta. Uz Davidovca, Dobrića bolje trenutno nemamo. Pa da vidimo kako ide.

Drogon, zmaj

pre 3 godine

Ovih 7 igraca sto je doslo plus Dobric, Davidovac, Lazic, Gist, Kuridza, Odzo, Kuzmic, Peperoglu, Covic, Simanic to je 17 igraca.
Kako, zasto?
(Gile, 30. jul 2020 20:53)

Ha,ha... Gist raskinuo ugovor, Odzou i Perperoglu istekao, Čović je u FMP. Mnogo, brate, lažete.

HM

pre 3 godine

Vidim odusevljenje zbog dolaska Radanova i Uskokovica, ali realnost je nesto skroz drugo, kao prvo Radanov je jako prosecan igrac i to se videlo a i vec ima 24 godine a jos nije iskocio tako da je tesko ocekivati vise....za Uskokovica ajde jos polako moze da proba ali jednostavno oni moraju biti 12-15 igrac....za ozbiljno takmicenje kao sto je evroliga jednostavno nema vremena da se neko ceka, sprema, uigrava, cak je i ABA ozbiljna za tako nesto ali tu mogu da igraju protiv slabijih timova jer cini se da je to domet....napravili smo solidan tim i imamo odlicnog trenera i ocekujem jos dva ozbiljna pojacanja a Radanov i Uskokovic pored Simonovica su za popunjavanje rostera!!!

(S)Tipsa

pre 3 godine

Radanov nije kapacitet za velika dela, od sredine sezone nije bio čak ni prvi igrač u Fmp-u.
slaba kretnja iako ima idealnu građu za košarku, isiljeni šutevi blaga nervoza to nije ono što nama treba.
Uskoković kao početni play u aba ali nije ni za zamenu u Evroligi.Sve u svemu a opet mi lupakte minuse, očajno odrađeni prelazni rok.
Hvala bogu pa se igra bez publike pa mogu do mile volje iz fotelje da se nerviram.

Nolan smit

pre 3 godine

Trebaju dobiti sansu
Ima dosta utakmica vecu minutazu u aba da se razigraju i sticu iskustvo u evro ligi
Radanovu treba odrediti tacnu poziciju i da decko dobije ulogu da u odredjenim momentima timu daje eksplozivnost i energiju
Mali Uskokovic ima samo 21 god
Mnoge plejeve u tim godinama publika nije htela da istrpi primer je Vasa Micic
Decko treba da dobije sansu u aba ligi

Mixx

pre 3 godine

Zna li se sudbina Nikole Jovanovica?Za ove tri godine koliko je u klubu pitanje je da li je skupio i 50 min na parketu(ne racunajuci pozajmicu u Italiji)

dule

pre 3 godine

Лепо је видети што више наших играча у нашим клубовима.Довођење Рита,Раданова,Ускоковића значи да су у Звезди свесни вероватне ситуације због пандемије да се кошарка можда још годину дана неће играти или играти од пролећа без публике.Дакле без пара од улазница,преноса итд.С друге стране ако се у САД не игра развојна лига нахрлиће огромни број америчких младих играча у Европу,да нађу било какав аранжман.Наравно по дампинг ценама.Зато у Звезди чекају развој ситуација.Купити квалитетног скупог играча за ЕЛ а не игра се,откуда да га платиш.Треба мало читати и између редова и анализирати све могућности.