Subota, 11.07.2020.

23:37

Penali i Ronaldo spasli Juventus poraza od Atalante VIDEO

Juventus i Atalanta podelili su bodove u veoma uzbudljivom meču 32. kola italijanske Serije A – 2:2 (0:1).

Izvor:

Penali i Ronaldo spasli Juventus poraza od Atalante VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

108 Komentari

Sortiraj po:

Mali Hijavata

pre 3 godine

Juventus i Barcelona dva naljigavija tima trenutno. Koliko ih guraju sudije to je nenormalno. Bravo Atalanta, vanzemaljski fudbal.
(KING, 12. jul 2020 08:55)

Ima tu još kandidata. Što zaboravljaš Real, recimo?

neutralni felš

pre 3 godine

FK Partizai jedina ekipa u Evropi kojoj se vise sviraju penali od Reala i Juventusa zajedno. Bukvalno su uspeli da tokom 1 sezone izgube 2 namestena trofeja - ligu i kup
(vaxilar, 12. jul 2020 10:11)


žali bože vazduha.

neutralni felš

pre 3 godine

Juventus i Barcelona dva naljigavija tima trenutno. Koliko ih guraju sudije to je nenormalno. Bravo Atalanta, vanzemaljski fudbal.
(KING, 12. jul 2020 08:55)


barselonu baš guraju, vidi se...

neutralni felš

pre 3 godine

juve je kancer lige.
(neutralni felš, 11. jul 2020 23:58)

Apsolutno. Platili su već to jednom italijani u kvalifikacijama za prošlo SP, platili su Milan i Inter tako što su se raspali, i još će im stizati na naplatu. I treba.
(absolutezero, 12. jul 2020 00:18)


i treba, jer su opet dozvolili anjeliima da se razmašu, sa tim da je stari anjeli bar imao stila - ovaj novi je obični halapljivi naduvenko.
sad više skoro niko ne želi da uloži ozbiljan kapital čak i u njihove najpoznatijw klubove. cela liga godinama liči na veliku glavudžu (juventus) praćenu zakržljalim patrljcima.

Che

pre 3 godine

Neka samo ludi profesor ostane u Atalanti i oni ce napravit cudo iducih par sezona. Ovo je vec veliki uspjeh za maleni grad ka sta je Bergamo. Inace covik je osmislija potpuno novi sistem i stil igre. Full atack:)) Prije par dana trener Verone Juric daje intervju za novine govoreci da posli tika take je ovo najveci i najbolji sistem igre koji danas pokusavaju kopirati mnogi klubovi lige petice. Inace Juric je bia njegov pomocnik godinama ukljucujuci period iz 2012 ili 13 kad je Profesor preuzea Inter. Na klupi je bia pet utakmica uz skor od 4 izgubljene i 1 pobjedu. Inter nije ima strpljenja za njega a ka sta Juric kaze ni najbolji svjetski treneri nebi nista napravili za tako kratko vrime. Forza Atalanta forza Gasperini

PATOS

pre 3 godine

Za Nedim Hodzic

Bato, jel vidis da ovde niko ne ostavlja ime i prezime u komentarima.Napravio si veliku gresku.Nasao sam te na facebook i Instagramu.KASNO JE SAD!

milan

pre 3 godine

@KING

Mislio si reci Juventus i Real? Ove sezone je protiv Barselone svirano vise penala protiv nego u korist njih. Tako je to kada Real mora biti prvi.

vaxilar

pre 3 godine

FK Partizai jedina ekipa u Evropi kojoj se vise sviraju penali od Reala i Juventusa zajedno. Bukvalno su uspeli da tokom 1 sezone izgube 2 namestena trofeja - ligu i kup

Stefan

pre 3 godine

Au koliko je Atalanta izdominirala prvo poluvrijeme. Juventus se nije mogao sastaviti. Posijed lopte, bolje prilike, o tome ko igra ljepsi fudbal i da ne govorim. U drugom se Juve malo probudio, ali samo toliko da se moze reci da je bio ravmopravan sa Atalantom. Juve je odigrao veceras tako da apsolutno nije zasluzio bod, i sa ovom igrom Atalanta ce sigurno biti druga jer ovo sto Lacio ppkazuje u zadnje 3 utakmice je blago receno katastrofalno.

Kun' - fu Panda

pre 3 godine

Penaldo sramoto jedno
(opet penal, 12. jul 2020 06:03

A zasto, ne kontam? Ne svira on sam sebi penale.....imati igraca u timu koji ne promasuje sa penala je zlato u modernom fudbalu. Covjek je majstor za postizanje golova i to radi najbolje. Ne razumijem tvoj komentar....

Jaime Vardy

pre 3 godine

kao da ostali napadači ne sutiraju penale
vezni red izgubljen ali sta možeš ocekivati kada ih dovode za džabe
jako matora ekipa skoro svi imaju 30+

LorD

pre 3 godine

Ljudi od ove sezone svako igranje rukom u kaznenom se kaznjava penalom.
Prestanite nesto povrsno da komemtarisete.
Igraci Atalante se nisu bunili ali bitno je da vi znate.

Igor

pre 3 godine

Sudija, spasao, ppgurao Juve
2 izmisljena.penala za bod koji bi im.moga donijeti titulu. Fuj , kakvo sudjemje..nema ni u 5.ligi
(Borisbl, 11. jul 2020 23:56)
Da si gledao utakmicu,mogao si da vidiš da su opravdano bili dosuđeni penali,u oba slučaja su igrači Atalante igrali rukom,inače je Atalanta bila bolji rival,postigli su dva lepa gola,Juventus je imao sreće,ali nikoga nisu pokrali.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

U noci kada je najveci ikada
(Messi GOAT, 11. jul 2020 23:54)




:)))))
zezaš da se maradona aktivirao?!


nego, kruže glasine da je, na kraju, pronađen argentinac koji tvrdi da je mesi bolji od dijega, iz rosaria je i zove se horhe...

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

jel li realno da se svira ovoliko penala,je li realno da Ronaldo neprestano iz utakmice u utakmicu nabija statistiku tako sto izvodi penale,vise se ni broj ne zna,ovo je apsurdno...Ljudi,kuda je fudbal otisao,sta je ovo...
(Sinisa90, 11. jul 2020 23:44)



:)))))
da li je realno da se ne sviraju dva čista penala, i da li je ronaldo trebalo da ih promaši - da bi tebi prošao tiket?


ako tiket nije razlog zbog koga si se ovoliko iznervirao, tek si tada u problemu...

Will Mosley

pre 3 godine

Kaze ovaj jedan u komentaru da je ocekivao od Sarija brzi i ofanzivni fudbal, brale, kako mozes to da ocekujes od Sarija, bivseg trenera nizeligasa Empolija? To je kao kad bih ja od Juga ocekivao da ide 250 km/h kao Bugati Vejron. Juveov problem je u veznom redu, Bitenkur, Bernandeski, Danilo, ko su ti igraci? Oni nemaju kvalitet ni za Juve Stabiju iz druge lige, a kamoli za Juventus, treba Juve da dovede Drakslera, Rojsa i Haverca na beku.

Will Mosley

pre 3 godine

Средина Матуиди - Рабио - Бентакур као да је средина терена Емполија ...шта ти људи раде у Јувентусу бога питај...
(коко, 11. jul 2020 23:59)

Pazi, Sari je upravo iz Empolija doveo neke igrace u Napoli kad je preuzeo Napolitance.

*

pre 3 godine

Atalanta zaista igra ubedljivo najlepši fudbal na apeninima. Štaviše, možda i najlepši u istoriji kalča. Mislim da ni starije generacije ne pamte kada je, ako ikada, neki italijanski klub igrao na gol više i imao ovako impresivnu gol razliku. Poređenja radi, imaju bolju GR od jedne Barselone ili Reala. I naravno da je Juventus bio nadigran. Dok od tima iz Bergama opasnost preti iz bukvalno svih pozicija sem golmanove, Juventus se sveo na dva imena: Ronaldo i Dibala. Ako oni nemaju svoj dan, teško da ostatak tima može da učini nešto značajnije u ofanzivi. Ipak, nova su fudbalska pravila nemilosrdna: svako se igranje rukom u sopstvenom šesnaestercu sankcioniše penalom. To svi moramo da shvatimo, prihvatimo i pomirimo se s tim. Na žalost, ovo su, po aktuelnim pravilima, penali čisti k'o suza.

Beograd

pre 3 godine

Ovoliki penali za Juve stvarno sramota. Ne verujem da postoje dve ekipe kojima se vise sude penali od Juventusa u Italiji i Reala u Spaniji. Pravi rezimski klubovi vec odavno. I gle cuda ima jefan igrac koga zovu Penaldo jer nastupao za oba. Ima li neki statisticki podatak koliko je Penaldo izveo jedanesteraca. Sumnjam da je iko ikada pucao vise od njega od aktuvnih igraca. Inace Atalanta apsolutno zasluzila pobedu.

Nemanja

pre 3 godine

Ko ne zna Ronalda i kad vidi njegove brojke, reće: "Vauuu", a stvarnost je da je on te brojke nabio prvenstveno zahvaljujući penalima. Npr da ove sezone nije trpao iz penala, imao bi ako se ne varam 17 golova na svom kontu. Onda kad neko vidi da je za 32 kola dao 28 golova, to izaziva poštovanje kod tog čovjeka, a stvarnost je da je on dogurao do 28 golova zahvaljujući penalima. Ronaldo jeste vrhunski fudbaler, tu nema nikakvog spora, al ove njegove nevjerovatne brojke su posljedica velikog broja golova koje je dao iz penala, to se mora reći javno!!

Kutinjo

pre 3 godine

@milos

u pravu si druze sa ova dva je na 10 il mozda cak i 11 nisam siguran,al pola golova je iz penala dao,recimo ove sezove Dani Ings je dao 19 golova u premijer ligi i NI JEDAN sa penala.

floor

pre 3 godine

Ne razumem ljude koji konstantno na vestima smaraju o penalima, broju penala... nebitno koji je klub u pitanju.
Kakve veze ima koliko je penala sudjeno ako su ti penali ispravno dosudjeni.
Bas me briga za Juventus ne navijam za njih, ne branim ih ovim komentarom nego me nerviraju vise komentari koji na svakoj fudbalskoj vesti smaraju o penalima. Ne moze vise nista pametno o utakmici da se procita u komentarima zbog njih, zagade svaku vest.

Milos

pre 3 godine

Pa ovi ima da rasture Pariz na proste činioce. Kad je Napoli mogao onako da nadigra Pariza prošle sezone, pa sta tek onda Atalanta ima da im uradi. Prolazi ovo Atalanta 100%.

absolutezero

pre 3 godine

juve je kancer lige.
(neutralni felš, 11. jul 2020 23:58)

Apsolutno. Platili su već to jednom italijani u kvalifikacijama za prošlo SP, platili su Milan i Inter tako što su se raspali, i još će im stizati na naplatu. I treba.

Marko

pre 3 godine

Gotivim Juve baš dugo, od malena, ali i kada nije bio prvak bolje je izgledao nego ove sezone, ovo je realno mučenje za gledati, i što je najgore svaku utakmicu Bernandeski i Betankur, pa to nije ni za Spal pogotovo ovaj prvi, smučio mi se Sari sa sve njima, i čim udje Costa nešto igra i dešava, o penalima ne vredi pricati, i da su prošle te lopte bile bi totalno bezopasne, ali to je nov propis i nova tehnologija ...

Prijatelj nekih prijatelja

pre 3 godine

Kako neko može da navija za Juventus? Pa oni ni u svom gradu nisu omiljeni.
(tata dvoje lepe dece, 11. jul 2020 23:44)

Jedna ogromna ispravka - *oni SAMO u svom gradu nisu omiljeni.

Janko

pre 3 godine

Na stranu sto se mrzi Juve i sto je Atalanta igrala mnogo bolje, da li su zaista penali bili neopravdani? Jel gledao neko utakmicu uopste ili samo mrzi? Mrznja je jedno, a istina drugo. Atalanta je zasluzila pobedu, ali su penali za Juventus cisti kao suza. Forza Calcio!

Kruševac navija za Boginju

pre 3 godine

Bravo momci,uzignuta čela odlazite iz Torina pokazali ste manekenima kako se igra futbal(koji je večeras doživeo još jedan šamar).....

ATALANTA FOREVER!!!!!!

pedja

pre 3 godine

Ako zanemarimo dosudjene penale, gde je prvi jos i trebao da se sudi, a drugi nikako, jer je lopta odlazila iz sesnaesterca, najveca bruka su ocene fudbalera za prikazanu igru gde je Ronaldo dobio 8,1 ( u svakom slucaju najvecu ocenu). Da li je i ovaj sajt ukljucen u marketing da ovog fudbalera proglase za najboljeg. Veceras je sramotno igrao, bez driblinga, suta u gol, dobrog pasa i dva gola iz dva penala. Ako to zasluzuje najvisu ocenu onda smo svi fudbalski nepismeni. Napominjem da je Atalanta oba gola dala iz akcija, a samo potez Gomeza, njegov pas za prvi gol, zasluzuje da dobije vecu ocenu od Ronalda.

sonic

pre 3 godine

Ovaj Ronaldo je najveca prevara u fudbalu,ljudi moji ovo mu je 10 penal koji izvodi u 2020 i onda njegovi navijaci ce da krenu kako je on
najbolji,kako zasluzuje zlatnu loptu,tragikomicno eto sta je.

Aca86

pre 3 godine

Pjanic im je toliko falio. Jedini kreativac. I oni ga prodase. Videcemo Artura, ali i proslu utakmnicu Pjane izasao i stao Juve. A cini mi se da je bas i hteo da im pokaze koga su prodali.
A veceras ih je Atalanta razbila. A sada za penale, sta da kazem. Deluje mi da jesu bili, ali ovakav tim ne bi smeo da zavisi od toga. imaju dve ekipe, tako dugu klupu. Deluje mida Ronaldo gusi Dibalu i Pjanica. A odbarana ubi boze. Kielini tako fali. De Lihta Zapata oduvao svaki put. Betankur ne znam sta igra, zadnjeg ili plejmejkera. S obzirom da je igrao Matuidi, a i Rabio je nesto polu on bi trebao da bude taj koji deli lopte. A Danilo, ja ne znam kako covek opstaje u velikim klubovima.

Costa

pre 3 godine

Mnogo je lose ovo sto Juventus igra,ali ne znam sta se iscudjavate za penale.Ako ima osnova za sto penala,nek ih svira toliko.U prethodna dva kola su svirali dva smesna penala protiv Juventusa,ali naravno nikome tad nije smetalo to.

realno

pre 3 godine

Sram vas bilo sto od zavisti necete ni da pogledate video koji je okacen. Jel vam devojka/zena otkida na Ronalda kad ga toliko mrzite? Ili vas bedaci sto moze sve sto vidi da kupi? O cemu se radi? Pa koji od ovih penala nije bio regularan? Oba cisti kao suza. Nemam problem sa debatom ako je nesto sporno, ali ovde bez usporenog snimka vidite igranje rukom. Ako ne vidite, ima usporeno. Ako i tada ne vidite, treba vam dioptrija. Ako ni ona ne resi, onda je ipak ona najrealnija dijagnoza, treba vam psiholog. I da... Ronaldo > Mesi ( tacka )

vojash

pre 3 godine

diego simeone je jednom prilikom rekao da real ima najvise dosudjenih penala jer najvise napadaju, tako i juve zbog ronaldove napadacke igre!

Letnjikovac

pre 3 godine

Penali i Penaldo po 200-i put, pa dokle vise?! imali stida i sramote vise?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sandzak, 11. jul 2020 23:49) # Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

Cega bi se sramio i zasto mu je potreban stid? Sto je dosudjen jedanaesterac za njegov tim? Izvodjac je kaznenih udaraca sto znaci da jeste isto u opisu njegovog radnog mesta za koje dobija milione (koliko god bilo nepravedno prema svakovrsnim profesijama). Pomalo smesan komentar jesi ispisao.

Nedim Hodžić

pre 3 godine

Ronaldo 15 golova sa penala ove sezone...i onda kao najbolji strelac i sad ce da pocne kampanja za zlatnu loptu hahaha pa on ljudi moji nije ni najbolji igrac Juventusa... Dibala je bolji u ovom trenutku!!! Ko gleda utakmice to zna...
(Nemanja, 11. jul 2020 23:45)

cuj 15 penala? pa prethodnih nekoliko kola uopste nije dao nijedan iz penala vec sve iz igre. a sto se Dybale tice on je najbolji Argentinski igrac al eto neko drugi mu zauzima mesto u reprezentaciji.

PATOS

pre 3 godine

Pomazu sudije Penaldu da nabija bednu statistiku ovim penalima i tako osvoji svoju petu zlatnu kopacku.Ali dzabe,MESSI IMA SEST ZLATNIH KOPACKI!!!

veliki strumf

pre 3 godine

Biće ovde novi Kalcopoli, samo će ovog puta Juve da popije beton ligu! Pa ovo je tragikomicno da se ovoliko penala za njih sudi, još oba zbog igre rukom u ovakvom derbiju. I kao sve čisto?! Koliko im je sumnjivih penala sudjeno - mora kad ne umeju da daju gol iz igre. Strahota šta se radi u najjačim ligama u svetu (isto je i sa Realom u Španiji).

gremlin

pre 3 godine

Svako bira put,moj je da volim ACM...jer da volim Juve imao bi problem sa moralom,znači ok 8,912...titula za redom,sve ok...em sudije em kvalitet i to je ta simbioza...iz god u god...evo mrzi me da nabrajam ali setite se kad je ACM ponisten gol a lopta 2m u golu,njima titula,pa recimo De Liht igra rukom u 90 protiv Bolonje NIJE PENAL,a danas jeste...ovako Juventus ima kvalitet ali kad zatreba ima i pištaljku uz sebe,Atalanta ce rasturiti PSG jos ne igraju 4 meseca,FORZA CALCIO!!!p.s.šetam i pišem...po savetu...

FORZA DEA!

pre 3 godine

Mislim da je ceo svet shvatio večeras šta znači Atalanta i njena igra a šta znače Juventusovi penali. Džaba vam titula kad niste najbolji. Čeka vas Lyon koji će vas izbaciti, a PSG čeka nezaustavljiva sila koja lagano stiže do finala Lige Šampiona.

Hm

pre 3 godine

Pa prosle utakmice niko nista da kaze za penale protiv Juventusa na isti fazon kao veceras. Drugo je to sto je Atalanta bila bolja ali eto dva jeftino primljena gola, to ti je fudbal

Finac

pre 3 godine

S obzirom na budžet i da danas pare sve rade, Atalanta je nešto najbolje što se desilo fudbalu u posljednjih 20 godina. Sad ne znam koji je budžet Ajaksa, al ova Atalanta je nešto najbolje što se desilo fudbalu. Nisu normalni kako ljudi igraju. Dominirala je i Borusija 2013, al ipak ne možemo porediti budžet Borusije i Atalante. Sta još reći o ekipi koja je ove sezone dala tri puta po 7 golova i još najmanje 2-3 puta po 5 golova. Po meni je Atalanta favorit da dodje do finala LŠ.

Stevan

pre 3 godine

Jel postoji veca sramota u svetu sporta nego biti navijac Juventusa?
Hahahaaha, pa ono vise nije ni smesno.
Pobogu, pa titula je vec skoro pa resena- jel mora i dalje da se navlaci za njih?

Sinisa90

pre 3 godine

Ljudi,recite mi da ovo nije istina,jel li realno da se svira ovoliko penala,je li realno da Ronaldo neprestano iz utakmice u utakmicu nabija statistiku tako sto izvodi penale,vise se ni broj ne zna,ovo je apsurdno...Ljudi,kuda je fudbal otisao,sta je ovo...

milutin

pre 3 godine

Navijac sam Juvea, ali ove godine mi je bas naporno da pratim Juve i njihovu igru.
Mislio sam da ce Sari donijeti ofanzivni i atraktivni fudbal, koji mora sa Ronaldom da se igra, medjutim oni se citave sezone dobacaju nesto na centru i bas lose igraju, na kvalitet nekako dobijaju . Sto se Atalante tice, oni igraju najlepsi fudbal i najbolji, veceras su bili bolji. Mislim da je ovaj drugi penal bas maler za ekipu Atalante i zao mi je sto im se to desilo. Da su su dobili mozda su i mogli do titule, ovako je sad kraj. Atalanta ce biti opasna u LS i zelim im sve najbolje!

Messi GOAT

pre 3 godine

U noci kada je najveci ikada postavio cudesan Rekord tako sto je postao prvi igrac u istoriji sa 20 golova i 20 asistencija u sezoni,Penaldo je postigao dva gola iz penala!

Nemanja

pre 3 godine

Ronaldo 15 golova sa penala ove sezone...i onda kao najbolji strelac i sad ce da pocne kampanja za zlatnu loptu hahaha pa on ljudi moji nije ni najbolji igrac Juventusa... Dibala je bolji u ovom trenutku!!! Ko gleda utakmice to zna...

PATOS

pre 3 godine

Pomazu sudije Penaldu da nabija bednu statistiku ovim penalima i tako osvoji svoju petu zlatnu kopacku.Ali dzabe,MESSI IMA SEST ZLATNIH KOPACKI!!!

miki

pre 3 godine

utakmica bila hit.


atalanta oducila juve od fudbala. juventus baš baš slab. dok nije usao kosta oni nisu se videli. nije imao ko centaršut da ubaci.


penali su bili, ciste ruke. takva pravila, kako god neko da sutne i pogodite lopta u ruku, penal.


sreća pa ronalno moze da sutira penale do sutra.

provukao se juve samo tako, ne zna se ko je bio gori, da li odbrana ili ovi sto vracaju non stop loptu i ne mogu da predju centar.


atalanta prvih 20 minuta ima preko 70 posto posed lopte

коко

pre 3 godine

Средина Матуиди - Рабио - Бентакур као да је средина терена Емполија ...шта ти људи раде у Јувентусу бога питај...

Finac

pre 3 godine

S obzirom na budžet i da danas pare sve rade, Atalanta je nešto najbolje što se desilo fudbalu u posljednjih 20 godina. Sad ne znam koji je budžet Ajaksa, al ova Atalanta je nešto najbolje što se desilo fudbalu. Nisu normalni kako ljudi igraju. Dominirala je i Borusija 2013, al ipak ne možemo porediti budžet Borusije i Atalante. Sta još reći o ekipi koja je ove sezone dala tri puta po 7 golova i još najmanje 2-3 puta po 5 golova. Po meni je Atalanta favorit da dodje do finala LŠ.

Nemanja

pre 3 godine

Ronaldo 15 golova sa penala ove sezone...i onda kao najbolji strelac i sad ce da pocne kampanja za zlatnu loptu hahaha pa on ljudi moji nije ni najbolji igrac Juventusa... Dibala je bolji u ovom trenutku!!! Ko gleda utakmice to zna...

коко

pre 3 godine

Средина Матуиди - Рабио - Бентакур као да је средина терена Емполија ...шта ти људи раде у Јувентусу бога питај...

Sinisa90

pre 3 godine

Ljudi,recite mi da ovo nije istina,jel li realno da se svira ovoliko penala,je li realno da Ronaldo neprestano iz utakmice u utakmicu nabija statistiku tako sto izvodi penale,vise se ni broj ne zna,ovo je apsurdno...Ljudi,kuda je fudbal otisao,sta je ovo...

veliki strumf

pre 3 godine

Biće ovde novi Kalcopoli, samo će ovog puta Juve da popije beton ligu! Pa ovo je tragikomicno da se ovoliko penala za njih sudi, još oba zbog igre rukom u ovakvom derbiju. I kao sve čisto?! Koliko im je sumnjivih penala sudjeno - mora kad ne umeju da daju gol iz igre. Strahota šta se radi u najjačim ligama u svetu (isto je i sa Realom u Španiji).

milutin

pre 3 godine

Navijac sam Juvea, ali ove godine mi je bas naporno da pratim Juve i njihovu igru.
Mislio sam da ce Sari donijeti ofanzivni i atraktivni fudbal, koji mora sa Ronaldom da se igra, medjutim oni se citave sezone dobacaju nesto na centru i bas lose igraju, na kvalitet nekako dobijaju . Sto se Atalante tice, oni igraju najlepsi fudbal i najbolji, veceras su bili bolji. Mislim da je ovaj drugi penal bas maler za ekipu Atalante i zao mi je sto im se to desilo. Da su su dobili mozda su i mogli do titule, ovako je sad kraj. Atalanta ce biti opasna u LS i zelim im sve najbolje!

miki

pre 3 godine

utakmica bila hit.


atalanta oducila juve od fudbala. juventus baš baš slab. dok nije usao kosta oni nisu se videli. nije imao ko centaršut da ubaci.


penali su bili, ciste ruke. takva pravila, kako god neko da sutne i pogodite lopta u ruku, penal.


sreća pa ronalno moze da sutira penale do sutra.

provukao se juve samo tako, ne zna se ko je bio gori, da li odbrana ili ovi sto vracaju non stop loptu i ne mogu da predju centar.


atalanta prvih 20 minuta ima preko 70 posto posed lopte

FORZA DEA!

pre 3 godine

Mislim da je ceo svet shvatio večeras šta znači Atalanta i njena igra a šta znače Juventusovi penali. Džaba vam titula kad niste najbolji. Čeka vas Lyon koji će vas izbaciti, a PSG čeka nezaustavljiva sila koja lagano stiže do finala Lige Šampiona.

PATOS

pre 3 godine

Pomazu sudije Penaldu da nabija bednu statistiku ovim penalima i tako osvoji svoju petu zlatnu kopacku.Ali dzabe,MESSI IMA SEST ZLATNIH KOPACKI!!!

Messi GOAT

pre 3 godine

U noci kada je najveci ikada postavio cudesan Rekord tako sto je postao prvi igrac u istoriji sa 20 golova i 20 asistencija u sezoni,Penaldo je postigao dva gola iz penala!

Stevan

pre 3 godine

Jel postoji veca sramota u svetu sporta nego biti navijac Juventusa?
Hahahaaha, pa ono vise nije ni smesno.
Pobogu, pa titula je vec skoro pa resena- jel mora i dalje da se navlaci za njih?

Hm

pre 3 godine

Pa prosle utakmice niko nista da kaze za penale protiv Juventusa na isti fazon kao veceras. Drugo je to sto je Atalanta bila bolja ali eto dva jeftino primljena gola, to ti je fudbal

PATOS

pre 3 godine

Pomazu sudije Penaldu da nabija bednu statistiku ovim penalima i tako osvoji svoju petu zlatnu kopacku.Ali dzabe,MESSI IMA SEST ZLATNIH KOPACKI!!!

gremlin

pre 3 godine

Svako bira put,moj je da volim ACM...jer da volim Juve imao bi problem sa moralom,znači ok 8,912...titula za redom,sve ok...em sudije em kvalitet i to je ta simbioza...iz god u god...evo mrzi me da nabrajam ali setite se kad je ACM ponisten gol a lopta 2m u golu,njima titula,pa recimo De Liht igra rukom u 90 protiv Bolonje NIJE PENAL,a danas jeste...ovako Juventus ima kvalitet ali kad zatreba ima i pištaljku uz sebe,Atalanta ce rasturiti PSG jos ne igraju 4 meseca,FORZA CALCIO!!!p.s.šetam i pišem...po savetu...

LorD

pre 3 godine

Ljudi od ove sezone svako igranje rukom u kaznenom se kaznjava penalom.
Prestanite nesto povrsno da komemtarisete.
Igraci Atalante se nisu bunili ali bitno je da vi znate.

Kun' - fu Panda

pre 3 godine

Penaldo sramoto jedno
(opet penal, 12. jul 2020 06:03

A zasto, ne kontam? Ne svira on sam sebi penale.....imati igraca u timu koji ne promasuje sa penala je zlato u modernom fudbalu. Covjek je majstor za postizanje golova i to radi najbolje. Ne razumijem tvoj komentar....

Igor

pre 3 godine

Sudija, spasao, ppgurao Juve
2 izmisljena.penala za bod koji bi im.moga donijeti titulu. Fuj , kakvo sudjemje..nema ni u 5.ligi
(Borisbl, 11. jul 2020 23:56)
Da si gledao utakmicu,mogao si da vidiš da su opravdano bili dosuđeni penali,u oba slučaja su igrači Atalante igrali rukom,inače je Atalanta bila bolji rival,postigli su dva lepa gola,Juventus je imao sreće,ali nikoga nisu pokrali.

milan

pre 3 godine

@KING

Mislio si reci Juventus i Real? Ove sezone je protiv Barselone svirano vise penala protiv nego u korist njih. Tako je to kada Real mora biti prvi.

Mali Hijavata

pre 3 godine

Juventus i Barcelona dva naljigavija tima trenutno. Koliko ih guraju sudije to je nenormalno. Bravo Atalanta, vanzemaljski fudbal.
(KING, 12. jul 2020 08:55)

Ima tu još kandidata. Što zaboravljaš Real, recimo?

*

pre 3 godine

Atalanta zaista igra ubedljivo najlepši fudbal na apeninima. Štaviše, možda i najlepši u istoriji kalča. Mislim da ni starije generacije ne pamte kada je, ako ikada, neki italijanski klub igrao na gol više i imao ovako impresivnu gol razliku. Poređenja radi, imaju bolju GR od jedne Barselone ili Reala. I naravno da je Juventus bio nadigran. Dok od tima iz Bergama opasnost preti iz bukvalno svih pozicija sem golmanove, Juventus se sveo na dva imena: Ronaldo i Dibala. Ako oni nemaju svoj dan, teško da ostatak tima može da učini nešto značajnije u ofanzivi. Ipak, nova su fudbalska pravila nemilosrdna: svako se igranje rukom u sopstvenom šesnaestercu sankcioniše penalom. To svi moramo da shvatimo, prihvatimo i pomirimo se s tim. Na žalost, ovo su, po aktuelnim pravilima, penali čisti k'o suza.

neutralni felš

pre 3 godine

FK Partizai jedina ekipa u Evropi kojoj se vise sviraju penali od Reala i Juventusa zajedno. Bukvalno su uspeli da tokom 1 sezone izgube 2 namestena trofeja - ligu i kup
(vaxilar, 12. jul 2020 10:11)


žali bože vazduha.

Stefan

pre 3 godine

Au koliko je Atalanta izdominirala prvo poluvrijeme. Juventus se nije mogao sastaviti. Posijed lopte, bolje prilike, o tome ko igra ljepsi fudbal i da ne govorim. U drugom se Juve malo probudio, ali samo toliko da se moze reci da je bio ravmopravan sa Atalantom. Juve je odigrao veceras tako da apsolutno nije zasluzio bod, i sa ovom igrom Atalanta ce sigurno biti druga jer ovo sto Lacio ppkazuje u zadnje 3 utakmice je blago receno katastrofalno.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

jel li realno da se svira ovoliko penala,je li realno da Ronaldo neprestano iz utakmice u utakmicu nabija statistiku tako sto izvodi penale,vise se ni broj ne zna,ovo je apsurdno...Ljudi,kuda je fudbal otisao,sta je ovo...
(Sinisa90, 11. jul 2020 23:44)



:)))))
da li je realno da se ne sviraju dva čista penala, i da li je ronaldo trebalo da ih promaši - da bi tebi prošao tiket?


ako tiket nije razlog zbog koga si se ovoliko iznervirao, tek si tada u problemu...

Nemanja

pre 3 godine

Ko ne zna Ronalda i kad vidi njegove brojke, reće: "Vauuu", a stvarnost je da je on te brojke nabio prvenstveno zahvaljujući penalima. Npr da ove sezone nije trpao iz penala, imao bi ako se ne varam 17 golova na svom kontu. Onda kad neko vidi da je za 32 kola dao 28 golova, to izaziva poštovanje kod tog čovjeka, a stvarnost je da je on dogurao do 28 golova zahvaljujući penalima. Ronaldo jeste vrhunski fudbaler, tu nema nikakvog spora, al ove njegove nevjerovatne brojke su posljedica velikog broja golova koje je dao iz penala, to se mora reći javno!!

Jaime Vardy

pre 3 godine

kao da ostali napadači ne sutiraju penale
vezni red izgubljen ali sta možeš ocekivati kada ih dovode za džabe
jako matora ekipa skoro svi imaju 30+

neutralni felš

pre 3 godine

Juventus i Barcelona dva naljigavija tima trenutno. Koliko ih guraju sudije to je nenormalno. Bravo Atalanta, vanzemaljski fudbal.
(KING, 12. jul 2020 08:55)


barselonu baš guraju, vidi se...

Letnjikovac

pre 3 godine

Penali i Penaldo po 200-i put, pa dokle vise?! imali stida i sramote vise?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sandzak, 11. jul 2020 23:49) # Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

Cega bi se sramio i zasto mu je potreban stid? Sto je dosudjen jedanaesterac za njegov tim? Izvodjac je kaznenih udaraca sto znaci da jeste isto u opisu njegovog radnog mesta za koje dobija milione (koliko god bilo nepravedno prema svakovrsnim profesijama). Pomalo smesan komentar jesi ispisao.

Che

pre 3 godine

Neka samo ludi profesor ostane u Atalanti i oni ce napravit cudo iducih par sezona. Ovo je vec veliki uspjeh za maleni grad ka sta je Bergamo. Inace covik je osmislija potpuno novi sistem i stil igre. Full atack:)) Prije par dana trener Verone Juric daje intervju za novine govoreci da posli tika take je ovo najveci i najbolji sistem igre koji danas pokusavaju kopirati mnogi klubovi lige petice. Inace Juric je bia njegov pomocnik godinama ukljucujuci period iz 2012 ili 13 kad je Profesor preuzea Inter. Na klupi je bia pet utakmica uz skor od 4 izgubljene i 1 pobjedu. Inter nije ima strpljenja za njega a ka sta Juric kaze ni najbolji svjetski treneri nebi nista napravili za tako kratko vrime. Forza Atalanta forza Gasperini

Janko

pre 3 godine

Na stranu sto se mrzi Juve i sto je Atalanta igrala mnogo bolje, da li su zaista penali bili neopravdani? Jel gledao neko utakmicu uopste ili samo mrzi? Mrznja je jedno, a istina drugo. Atalanta je zasluzila pobedu, ali su penali za Juventus cisti kao suza. Forza Calcio!

neutralni felš

pre 3 godine

juve je kancer lige.
(neutralni felš, 11. jul 2020 23:58)

Apsolutno. Platili su već to jednom italijani u kvalifikacijama za prošlo SP, platili su Milan i Inter tako što su se raspali, i još će im stizati na naplatu. I treba.
(absolutezero, 12. jul 2020 00:18)


i treba, jer su opet dozvolili anjeliima da se razmašu, sa tim da je stari anjeli bar imao stila - ovaj novi je obični halapljivi naduvenko.
sad više skoro niko ne želi da uloži ozbiljan kapital čak i u njihove najpoznatijw klubove. cela liga godinama liči na veliku glavudžu (juventus) praćenu zakržljalim patrljcima.

Costa

pre 3 godine

Mnogo je lose ovo sto Juventus igra,ali ne znam sta se iscudjavate za penale.Ako ima osnova za sto penala,nek ih svira toliko.U prethodna dva kola su svirali dva smesna penala protiv Juventusa,ali naravno nikome tad nije smetalo to.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

U noci kada je najveci ikada
(Messi GOAT, 11. jul 2020 23:54)




:)))))
zezaš da se maradona aktivirao?!


nego, kruže glasine da je, na kraju, pronađen argentinac koji tvrdi da je mesi bolji od dijega, iz rosaria je i zove se horhe...

Milos

pre 3 godine

Pa ovi ima da rasture Pariz na proste činioce. Kad je Napoli mogao onako da nadigra Pariza prošle sezone, pa sta tek onda Atalanta ima da im uradi. Prolazi ovo Atalanta 100%.

Prijatelj nekih prijatelja

pre 3 godine

Kako neko može da navija za Juventus? Pa oni ni u svom gradu nisu omiljeni.
(tata dvoje lepe dece, 11. jul 2020 23:44)

Jedna ogromna ispravka - *oni SAMO u svom gradu nisu omiljeni.

Beograd

pre 3 godine

Ovoliki penali za Juve stvarno sramota. Ne verujem da postoje dve ekipe kojima se vise sude penali od Juventusa u Italiji i Reala u Spaniji. Pravi rezimski klubovi vec odavno. I gle cuda ima jefan igrac koga zovu Penaldo jer nastupao za oba. Ima li neki statisticki podatak koliko je Penaldo izveo jedanesteraca. Sumnjam da je iko ikada pucao vise od njega od aktuvnih igraca. Inace Atalanta apsolutno zasluzila pobedu.

Kutinjo

pre 3 godine

@milos

u pravu si druze sa ova dva je na 10 il mozda cak i 11 nisam siguran,al pola golova je iz penala dao,recimo ove sezove Dani Ings je dao 19 golova u premijer ligi i NI JEDAN sa penala.

Kruševac navija za Boginju

pre 3 godine

Bravo momci,uzignuta čela odlazite iz Torina pokazali ste manekenima kako se igra futbal(koji je večeras doživeo još jedan šamar).....

ATALANTA FOREVER!!!!!!

pedja

pre 3 godine

Ako zanemarimo dosudjene penale, gde je prvi jos i trebao da se sudi, a drugi nikako, jer je lopta odlazila iz sesnaesterca, najveca bruka su ocene fudbalera za prikazanu igru gde je Ronaldo dobio 8,1 ( u svakom slucaju najvecu ocenu). Da li je i ovaj sajt ukljucen u marketing da ovog fudbalera proglase za najboljeg. Veceras je sramotno igrao, bez driblinga, suta u gol, dobrog pasa i dva gola iz dva penala. Ako to zasluzuje najvisu ocenu onda smo svi fudbalski nepismeni. Napominjem da je Atalanta oba gola dala iz akcija, a samo potez Gomeza, njegov pas za prvi gol, zasluzuje da dobije vecu ocenu od Ronalda.

Aca86

pre 3 godine

Pjanic im je toliko falio. Jedini kreativac. I oni ga prodase. Videcemo Artura, ali i proslu utakmnicu Pjane izasao i stao Juve. A cini mi se da je bas i hteo da im pokaze koga su prodali.
A veceras ih je Atalanta razbila. A sada za penale, sta da kazem. Deluje mi da jesu bili, ali ovakav tim ne bi smeo da zavisi od toga. imaju dve ekipe, tako dugu klupu. Deluje mida Ronaldo gusi Dibalu i Pjanica. A odbarana ubi boze. Kielini tako fali. De Lihta Zapata oduvao svaki put. Betankur ne znam sta igra, zadnjeg ili plejmejkera. S obzirom da je igrao Matuidi, a i Rabio je nesto polu on bi trebao da bude taj koji deli lopte. A Danilo, ja ne znam kako covek opstaje u velikim klubovima.

Will Mosley

pre 3 godine

Средина Матуиди - Рабио - Бентакур као да је средина терена Емполија ...шта ти људи раде у Јувентусу бога питај...
(коко, 11. jul 2020 23:59)

Pazi, Sari je upravo iz Empolija doveo neke igrace u Napoli kad je preuzeo Napolitance.

sonic

pre 3 godine

Ovaj Ronaldo je najveca prevara u fudbalu,ljudi moji ovo mu je 10 penal koji izvodi u 2020 i onda njegovi navijaci ce da krenu kako je on
najbolji,kako zasluzuje zlatnu loptu,tragikomicno eto sta je.

realno

pre 3 godine

Sram vas bilo sto od zavisti necete ni da pogledate video koji je okacen. Jel vam devojka/zena otkida na Ronalda kad ga toliko mrzite? Ili vas bedaci sto moze sve sto vidi da kupi? O cemu se radi? Pa koji od ovih penala nije bio regularan? Oba cisti kao suza. Nemam problem sa debatom ako je nesto sporno, ali ovde bez usporenog snimka vidite igranje rukom. Ako ne vidite, ima usporeno. Ako i tada ne vidite, treba vam dioptrija. Ako ni ona ne resi, onda je ipak ona najrealnija dijagnoza, treba vam psiholog. I da... Ronaldo > Mesi ( tacka )

Nedim Hodžić

pre 3 godine

Ronaldo 15 golova sa penala ove sezone...i onda kao najbolji strelac i sad ce da pocne kampanja za zlatnu loptu hahaha pa on ljudi moji nije ni najbolji igrac Juventusa... Dibala je bolji u ovom trenutku!!! Ko gleda utakmice to zna...
(Nemanja, 11. jul 2020 23:45)

cuj 15 penala? pa prethodnih nekoliko kola uopste nije dao nijedan iz penala vec sve iz igre. a sto se Dybale tice on je najbolji Argentinski igrac al eto neko drugi mu zauzima mesto u reprezentaciji.

absolutezero

pre 3 godine

juve je kancer lige.
(neutralni felš, 11. jul 2020 23:58)

Apsolutno. Platili su već to jednom italijani u kvalifikacijama za prošlo SP, platili su Milan i Inter tako što su se raspali, i još će im stizati na naplatu. I treba.

floor

pre 3 godine

Ne razumem ljude koji konstantno na vestima smaraju o penalima, broju penala... nebitno koji je klub u pitanju.
Kakve veze ima koliko je penala sudjeno ako su ti penali ispravno dosudjeni.
Bas me briga za Juventus ne navijam za njih, ne branim ih ovim komentarom nego me nerviraju vise komentari koji na svakoj fudbalskoj vesti smaraju o penalima. Ne moze vise nista pametno o utakmici da se procita u komentarima zbog njih, zagade svaku vest.

vaxilar

pre 3 godine

FK Partizai jedina ekipa u Evropi kojoj se vise sviraju penali od Reala i Juventusa zajedno. Bukvalno su uspeli da tokom 1 sezone izgube 2 namestena trofeja - ligu i kup

PATOS

pre 3 godine

Za Nedim Hodzic

Bato, jel vidis da ovde niko ne ostavlja ime i prezime u komentarima.Napravio si veliku gresku.Nasao sam te na facebook i Instagramu.KASNO JE SAD!

Marko

pre 3 godine

Gotivim Juve baš dugo, od malena, ali i kada nije bio prvak bolje je izgledao nego ove sezone, ovo je realno mučenje za gledati, i što je najgore svaku utakmicu Bernandeski i Betankur, pa to nije ni za Spal pogotovo ovaj prvi, smučio mi se Sari sa sve njima, i čim udje Costa nešto igra i dešava, o penalima ne vredi pricati, i da su prošle te lopte bile bi totalno bezopasne, ali to je nov propis i nova tehnologija ...

Will Mosley

pre 3 godine

Kaze ovaj jedan u komentaru da je ocekivao od Sarija brzi i ofanzivni fudbal, brale, kako mozes to da ocekujes od Sarija, bivseg trenera nizeligasa Empolija? To je kao kad bih ja od Juga ocekivao da ide 250 km/h kao Bugati Vejron. Juveov problem je u veznom redu, Bitenkur, Bernandeski, Danilo, ko su ti igraci? Oni nemaju kvalitet ni za Juve Stabiju iz druge lige, a kamoli za Juventus, treba Juve da dovede Drakslera, Rojsa i Haverca na beku.

vojash

pre 3 godine

diego simeone je jednom prilikom rekao da real ima najvise dosudjenih penala jer najvise napadaju, tako i juve zbog ronaldove napadacke igre!

PATOS

pre 3 godine

Pomazu sudije Penaldu da nabija bednu statistiku ovim penalima i tako osvoji svoju petu zlatnu kopacku.Ali dzabe,MESSI IMA SEST ZLATNIH KOPACKI!!!

Messi GOAT

pre 3 godine

U noci kada je najveci ikada postavio cudesan Rekord tako sto je postao prvi igrac u istoriji sa 20 golova i 20 asistencija u sezoni,Penaldo je postigao dva gola iz penala!

Sinisa90

pre 3 godine

Ljudi,recite mi da ovo nije istina,jel li realno da se svira ovoliko penala,je li realno da Ronaldo neprestano iz utakmice u utakmicu nabija statistiku tako sto izvodi penale,vise se ni broj ne zna,ovo je apsurdno...Ljudi,kuda je fudbal otisao,sta je ovo...

PATOS

pre 3 godine

Pomazu sudije Penaldu da nabija bednu statistiku ovim penalima i tako osvoji svoju petu zlatnu kopacku.Ali dzabe,MESSI IMA SEST ZLATNIH KOPACKI!!!

veliki strumf

pre 3 godine

Biće ovde novi Kalcopoli, samo će ovog puta Juve da popije beton ligu! Pa ovo je tragikomicno da se ovoliko penala za njih sudi, još oba zbog igre rukom u ovakvom derbiju. I kao sve čisto?! Koliko im je sumnjivih penala sudjeno - mora kad ne umeju da daju gol iz igre. Strahota šta se radi u najjačim ligama u svetu (isto je i sa Realom u Španiji).

Stevan

pre 3 godine

Jel postoji veca sramota u svetu sporta nego biti navijac Juventusa?
Hahahaaha, pa ono vise nije ni smesno.
Pobogu, pa titula je vec skoro pa resena- jel mora i dalje da se navlaci za njih?

Nemanja

pre 3 godine

Ronaldo 15 golova sa penala ove sezone...i onda kao najbolji strelac i sad ce da pocne kampanja za zlatnu loptu hahaha pa on ljudi moji nije ni najbolji igrac Juventusa... Dibala je bolji u ovom trenutku!!! Ko gleda utakmice to zna...

vaxilar

pre 3 godine

FK Partizai jedina ekipa u Evropi kojoj se vise sviraju penali od Reala i Juventusa zajedno. Bukvalno su uspeli da tokom 1 sezone izgube 2 namestena trofeja - ligu i kup

FORZA DEA!

pre 3 godine

Mislim da je ceo svet shvatio večeras šta znači Atalanta i njena igra a šta znače Juventusovi penali. Džaba vam titula kad niste najbolji. Čeka vas Lyon koji će vas izbaciti, a PSG čeka nezaustavljiva sila koja lagano stiže do finala Lige Šampiona.

gremlin

pre 3 godine

Svako bira put,moj je da volim ACM...jer da volim Juve imao bi problem sa moralom,znači ok 8,912...titula za redom,sve ok...em sudije em kvalitet i to je ta simbioza...iz god u god...evo mrzi me da nabrajam ali setite se kad je ACM ponisten gol a lopta 2m u golu,njima titula,pa recimo De Liht igra rukom u 90 protiv Bolonje NIJE PENAL,a danas jeste...ovako Juventus ima kvalitet ali kad zatreba ima i pištaljku uz sebe,Atalanta ce rasturiti PSG jos ne igraju 4 meseca,FORZA CALCIO!!!p.s.šetam i pišem...po savetu...

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

jel li realno da se svira ovoliko penala,je li realno da Ronaldo neprestano iz utakmice u utakmicu nabija statistiku tako sto izvodi penale,vise se ni broj ne zna,ovo je apsurdno...Ljudi,kuda je fudbal otisao,sta je ovo...
(Sinisa90, 11. jul 2020 23:44)



:)))))
da li je realno da se ne sviraju dva čista penala, i da li je ronaldo trebalo da ih promaši - da bi tebi prošao tiket?


ako tiket nije razlog zbog koga si se ovoliko iznervirao, tek si tada u problemu...

Hm

pre 3 godine

Pa prosle utakmice niko nista da kaze za penale protiv Juventusa na isti fazon kao veceras. Drugo je to sto je Atalanta bila bolja ali eto dva jeftino primljena gola, to ti je fudbal

LorD

pre 3 godine

Ljudi od ove sezone svako igranje rukom u kaznenom se kaznjava penalom.
Prestanite nesto povrsno da komemtarisete.
Igraci Atalante se nisu bunili ali bitno je da vi znate.

Finac

pre 3 godine

S obzirom na budžet i da danas pare sve rade, Atalanta je nešto najbolje što se desilo fudbalu u posljednjih 20 godina. Sad ne znam koji je budžet Ajaksa, al ova Atalanta je nešto najbolje što se desilo fudbalu. Nisu normalni kako ljudi igraju. Dominirala je i Borusija 2013, al ipak ne možemo porediti budžet Borusije i Atalante. Sta još reći o ekipi koja je ove sezone dala tri puta po 7 golova i još najmanje 2-3 puta po 5 golova. Po meni je Atalanta favorit da dodje do finala LŠ.

Igor

pre 3 godine

Sudija, spasao, ppgurao Juve
2 izmisljena.penala za bod koji bi im.moga donijeti titulu. Fuj , kakvo sudjemje..nema ni u 5.ligi
(Borisbl, 11. jul 2020 23:56)
Da si gledao utakmicu,mogao si da vidiš da su opravdano bili dosuđeni penali,u oba slučaja su igrači Atalante igrali rukom,inače je Atalanta bila bolji rival,postigli su dva lepa gola,Juventus je imao sreće,ali nikoga nisu pokrali.

Beograd

pre 3 godine

Ovoliki penali za Juve stvarno sramota. Ne verujem da postoje dve ekipe kojima se vise sude penali od Juventusa u Italiji i Reala u Spaniji. Pravi rezimski klubovi vec odavno. I gle cuda ima jefan igrac koga zovu Penaldo jer nastupao za oba. Ima li neki statisticki podatak koliko je Penaldo izveo jedanesteraca. Sumnjam da je iko ikada pucao vise od njega od aktuvnih igraca. Inace Atalanta apsolutno zasluzila pobedu.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

U noci kada je najveci ikada
(Messi GOAT, 11. jul 2020 23:54)




:)))))
zezaš da se maradona aktivirao?!


nego, kruže glasine da je, na kraju, pronađen argentinac koji tvrdi da je mesi bolji od dijega, iz rosaria je i zove se horhe...

Kun' - fu Panda

pre 3 godine

Penaldo sramoto jedno
(opet penal, 12. jul 2020 06:03

A zasto, ne kontam? Ne svira on sam sebi penale.....imati igraca u timu koji ne promasuje sa penala je zlato u modernom fudbalu. Covjek je majstor za postizanje golova i to radi najbolje. Ne razumijem tvoj komentar....

Nemanja

pre 3 godine

Ko ne zna Ronalda i kad vidi njegove brojke, reće: "Vauuu", a stvarnost je da je on te brojke nabio prvenstveno zahvaljujući penalima. Npr da ove sezone nije trpao iz penala, imao bi ako se ne varam 17 golova na svom kontu. Onda kad neko vidi da je za 32 kola dao 28 golova, to izaziva poštovanje kod tog čovjeka, a stvarnost je da je on dogurao do 28 golova zahvaljujući penalima. Ronaldo jeste vrhunski fudbaler, tu nema nikakvog spora, al ove njegove nevjerovatne brojke su posljedica velikog broja golova koje je dao iz penala, to se mora reći javno!!

Will Mosley

pre 3 godine

Kaze ovaj jedan u komentaru da je ocekivao od Sarija brzi i ofanzivni fudbal, brale, kako mozes to da ocekujes od Sarija, bivseg trenera nizeligasa Empolija? To je kao kad bih ja od Juga ocekivao da ide 250 km/h kao Bugati Vejron. Juveov problem je u veznom redu, Bitenkur, Bernandeski, Danilo, ko su ti igraci? Oni nemaju kvalitet ni za Juve Stabiju iz druge lige, a kamoli za Juventus, treba Juve da dovede Drakslera, Rojsa i Haverca na beku.

vojash

pre 3 godine

diego simeone je jednom prilikom rekao da real ima najvise dosudjenih penala jer najvise napadaju, tako i juve zbog ronaldove napadacke igre!

milutin

pre 3 godine

Navijac sam Juvea, ali ove godine mi je bas naporno da pratim Juve i njihovu igru.
Mislio sam da ce Sari donijeti ofanzivni i atraktivni fudbal, koji mora sa Ronaldom da se igra, medjutim oni se citave sezone dobacaju nesto na centru i bas lose igraju, na kvalitet nekako dobijaju . Sto se Atalante tice, oni igraju najlepsi fudbal i najbolji, veceras su bili bolji. Mislim da je ovaj drugi penal bas maler za ekipu Atalante i zao mi je sto im se to desilo. Da su su dobili mozda su i mogli do titule, ovako je sad kraj. Atalanta ce biti opasna u LS i zelim im sve najbolje!

коко

pre 3 godine

Средина Матуиди - Рабио - Бентакур као да је средина терена Емполија ...шта ти људи раде у Јувентусу бога питај...

pedja

pre 3 godine

Ako zanemarimo dosudjene penale, gde je prvi jos i trebao da se sudi, a drugi nikako, jer je lopta odlazila iz sesnaesterca, najveca bruka su ocene fudbalera za prikazanu igru gde je Ronaldo dobio 8,1 ( u svakom slucaju najvecu ocenu). Da li je i ovaj sajt ukljucen u marketing da ovog fudbalera proglase za najboljeg. Veceras je sramotno igrao, bez driblinga, suta u gol, dobrog pasa i dva gola iz dva penala. Ako to zasluzuje najvisu ocenu onda smo svi fudbalski nepismeni. Napominjem da je Atalanta oba gola dala iz akcija, a samo potez Gomeza, njegov pas za prvi gol, zasluzuje da dobije vecu ocenu od Ronalda.

neutralni felš

pre 3 godine

Juventus i Barcelona dva naljigavija tima trenutno. Koliko ih guraju sudije to je nenormalno. Bravo Atalanta, vanzemaljski fudbal.
(KING, 12. jul 2020 08:55)


barselonu baš guraju, vidi se...

milan

pre 3 godine

@KING

Mislio si reci Juventus i Real? Ove sezone je protiv Barselone svirano vise penala protiv nego u korist njih. Tako je to kada Real mora biti prvi.

PATOS

pre 3 godine

Za Nedim Hodzic

Bato, jel vidis da ovde niko ne ostavlja ime i prezime u komentarima.Napravio si veliku gresku.Nasao sam te na facebook i Instagramu.KASNO JE SAD!

neutralni felš

pre 3 godine

FK Partizai jedina ekipa u Evropi kojoj se vise sviraju penali od Reala i Juventusa zajedno. Bukvalno su uspeli da tokom 1 sezone izgube 2 namestena trofeja - ligu i kup
(vaxilar, 12. jul 2020 10:11)


žali bože vazduha.

sonic

pre 3 godine

Ovaj Ronaldo je najveca prevara u fudbalu,ljudi moji ovo mu je 10 penal koji izvodi u 2020 i onda njegovi navijaci ce da krenu kako je on
najbolji,kako zasluzuje zlatnu loptu,tragikomicno eto sta je.

absolutezero

pre 3 godine

juve je kancer lige.
(neutralni felš, 11. jul 2020 23:58)

Apsolutno. Platili su već to jednom italijani u kvalifikacijama za prošlo SP, platili su Milan i Inter tako što su se raspali, i još će im stizati na naplatu. I treba.

neutralni felš

pre 3 godine

juve je kancer lige.
(neutralni felš, 11. jul 2020 23:58)

Apsolutno. Platili su već to jednom italijani u kvalifikacijama za prošlo SP, platili su Milan i Inter tako što su se raspali, i još će im stizati na naplatu. I treba.
(absolutezero, 12. jul 2020 00:18)


i treba, jer su opet dozvolili anjeliima da se razmašu, sa tim da je stari anjeli bar imao stila - ovaj novi je obični halapljivi naduvenko.
sad više skoro niko ne želi da uloži ozbiljan kapital čak i u njihove najpoznatijw klubove. cela liga godinama liči na veliku glavudžu (juventus) praćenu zakržljalim patrljcima.

miki

pre 3 godine

utakmica bila hit.


atalanta oducila juve od fudbala. juventus baš baš slab. dok nije usao kosta oni nisu se videli. nije imao ko centaršut da ubaci.


penali su bili, ciste ruke. takva pravila, kako god neko da sutne i pogodite lopta u ruku, penal.


sreća pa ronalno moze da sutira penale do sutra.

provukao se juve samo tako, ne zna se ko je bio gori, da li odbrana ili ovi sto vracaju non stop loptu i ne mogu da predju centar.


atalanta prvih 20 minuta ima preko 70 posto posed lopte

Nedim Hodžić

pre 3 godine

Ronaldo 15 golova sa penala ove sezone...i onda kao najbolji strelac i sad ce da pocne kampanja za zlatnu loptu hahaha pa on ljudi moji nije ni najbolji igrac Juventusa... Dibala je bolji u ovom trenutku!!! Ko gleda utakmice to zna...
(Nemanja, 11. jul 2020 23:45)

cuj 15 penala? pa prethodnih nekoliko kola uopste nije dao nijedan iz penala vec sve iz igre. a sto se Dybale tice on je najbolji Argentinski igrac al eto neko drugi mu zauzima mesto u reprezentaciji.

Prijatelj nekih prijatelja

pre 3 godine

Kako neko može da navija za Juventus? Pa oni ni u svom gradu nisu omiljeni.
(tata dvoje lepe dece, 11. jul 2020 23:44)

Jedna ogromna ispravka - *oni SAMO u svom gradu nisu omiljeni.

Will Mosley

pre 3 godine

Средина Матуиди - Рабио - Бентакур као да је средина терена Емполија ...шта ти људи раде у Јувентусу бога питај...
(коко, 11. jul 2020 23:59)

Pazi, Sari je upravo iz Empolija doveo neke igrace u Napoli kad je preuzeo Napolitance.

Mali Hijavata

pre 3 godine

Juventus i Barcelona dva naljigavija tima trenutno. Koliko ih guraju sudije to je nenormalno. Bravo Atalanta, vanzemaljski fudbal.
(KING, 12. jul 2020 08:55)

Ima tu još kandidata. Što zaboravljaš Real, recimo?

realno

pre 3 godine

Sram vas bilo sto od zavisti necete ni da pogledate video koji je okacen. Jel vam devojka/zena otkida na Ronalda kad ga toliko mrzite? Ili vas bedaci sto moze sve sto vidi da kupi? O cemu se radi? Pa koji od ovih penala nije bio regularan? Oba cisti kao suza. Nemam problem sa debatom ako je nesto sporno, ali ovde bez usporenog snimka vidite igranje rukom. Ako ne vidite, ima usporeno. Ako i tada ne vidite, treba vam dioptrija. Ako ni ona ne resi, onda je ipak ona najrealnija dijagnoza, treba vam psiholog. I da... Ronaldo > Mesi ( tacka )

Kutinjo

pre 3 godine

@milos

u pravu si druze sa ova dva je na 10 il mozda cak i 11 nisam siguran,al pola golova je iz penala dao,recimo ove sezove Dani Ings je dao 19 golova u premijer ligi i NI JEDAN sa penala.

Letnjikovac

pre 3 godine

Penali i Penaldo po 200-i put, pa dokle vise?! imali stida i sramote vise?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sandzak, 11. jul 2020 23:49) # Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

Cega bi se sramio i zasto mu je potreban stid? Sto je dosudjen jedanaesterac za njegov tim? Izvodjac je kaznenih udaraca sto znaci da jeste isto u opisu njegovog radnog mesta za koje dobija milione (koliko god bilo nepravedno prema svakovrsnim profesijama). Pomalo smesan komentar jesi ispisao.

Jaime Vardy

pre 3 godine

kao da ostali napadači ne sutiraju penale
vezni red izgubljen ali sta možeš ocekivati kada ih dovode za džabe
jako matora ekipa skoro svi imaju 30+

floor

pre 3 godine

Ne razumem ljude koji konstantno na vestima smaraju o penalima, broju penala... nebitno koji je klub u pitanju.
Kakve veze ima koliko je penala sudjeno ako su ti penali ispravno dosudjeni.
Bas me briga za Juventus ne navijam za njih, ne branim ih ovim komentarom nego me nerviraju vise komentari koji na svakoj fudbalskoj vesti smaraju o penalima. Ne moze vise nista pametno o utakmici da se procita u komentarima zbog njih, zagade svaku vest.

Kruševac navija za Boginju

pre 3 godine

Bravo momci,uzignuta čela odlazite iz Torina pokazali ste manekenima kako se igra futbal(koji je večeras doživeo još jedan šamar).....

ATALANTA FOREVER!!!!!!

Janko

pre 3 godine

Na stranu sto se mrzi Juve i sto je Atalanta igrala mnogo bolje, da li su zaista penali bili neopravdani? Jel gledao neko utakmicu uopste ili samo mrzi? Mrznja je jedno, a istina drugo. Atalanta je zasluzila pobedu, ali su penali za Juventus cisti kao suza. Forza Calcio!

Costa

pre 3 godine

Mnogo je lose ovo sto Juventus igra,ali ne znam sta se iscudjavate za penale.Ako ima osnova za sto penala,nek ih svira toliko.U prethodna dva kola su svirali dva smesna penala protiv Juventusa,ali naravno nikome tad nije smetalo to.

Aca86

pre 3 godine

Pjanic im je toliko falio. Jedini kreativac. I oni ga prodase. Videcemo Artura, ali i proslu utakmnicu Pjane izasao i stao Juve. A cini mi se da je bas i hteo da im pokaze koga su prodali.
A veceras ih je Atalanta razbila. A sada za penale, sta da kazem. Deluje mi da jesu bili, ali ovakav tim ne bi smeo da zavisi od toga. imaju dve ekipe, tako dugu klupu. Deluje mida Ronaldo gusi Dibalu i Pjanica. A odbarana ubi boze. Kielini tako fali. De Lihta Zapata oduvao svaki put. Betankur ne znam sta igra, zadnjeg ili plejmejkera. S obzirom da je igrao Matuidi, a i Rabio je nesto polu on bi trebao da bude taj koji deli lopte. A Danilo, ja ne znam kako covek opstaje u velikim klubovima.

*

pre 3 godine

Atalanta zaista igra ubedljivo najlepši fudbal na apeninima. Štaviše, možda i najlepši u istoriji kalča. Mislim da ni starije generacije ne pamte kada je, ako ikada, neki italijanski klub igrao na gol više i imao ovako impresivnu gol razliku. Poređenja radi, imaju bolju GR od jedne Barselone ili Reala. I naravno da je Juventus bio nadigran. Dok od tima iz Bergama opasnost preti iz bukvalno svih pozicija sem golmanove, Juventus se sveo na dva imena: Ronaldo i Dibala. Ako oni nemaju svoj dan, teško da ostatak tima može da učini nešto značajnije u ofanzivi. Ipak, nova su fudbalska pravila nemilosrdna: svako se igranje rukom u sopstvenom šesnaestercu sankcioniše penalom. To svi moramo da shvatimo, prihvatimo i pomirimo se s tim. Na žalost, ovo su, po aktuelnim pravilima, penali čisti k'o suza.

Stefan

pre 3 godine

Au koliko je Atalanta izdominirala prvo poluvrijeme. Juventus se nije mogao sastaviti. Posijed lopte, bolje prilike, o tome ko igra ljepsi fudbal i da ne govorim. U drugom se Juve malo probudio, ali samo toliko da se moze reci da je bio ravmopravan sa Atalantom. Juve je odigrao veceras tako da apsolutno nije zasluzio bod, i sa ovom igrom Atalanta ce sigurno biti druga jer ovo sto Lacio ppkazuje u zadnje 3 utakmice je blago receno katastrofalno.

Che

pre 3 godine

Neka samo ludi profesor ostane u Atalanti i oni ce napravit cudo iducih par sezona. Ovo je vec veliki uspjeh za maleni grad ka sta je Bergamo. Inace covik je osmislija potpuno novi sistem i stil igre. Full atack:)) Prije par dana trener Verone Juric daje intervju za novine govoreci da posli tika take je ovo najveci i najbolji sistem igre koji danas pokusavaju kopirati mnogi klubovi lige petice. Inace Juric je bia njegov pomocnik godinama ukljucujuci period iz 2012 ili 13 kad je Profesor preuzea Inter. Na klupi je bia pet utakmica uz skor od 4 izgubljene i 1 pobjedu. Inter nije ima strpljenja za njega a ka sta Juric kaze ni najbolji svjetski treneri nebi nista napravili za tako kratko vrime. Forza Atalanta forza Gasperini

Marko

pre 3 godine

Gotivim Juve baš dugo, od malena, ali i kada nije bio prvak bolje je izgledao nego ove sezone, ovo je realno mučenje za gledati, i što je najgore svaku utakmicu Bernandeski i Betankur, pa to nije ni za Spal pogotovo ovaj prvi, smučio mi se Sari sa sve njima, i čim udje Costa nešto igra i dešava, o penalima ne vredi pricati, i da su prošle te lopte bile bi totalno bezopasne, ali to je nov propis i nova tehnologija ...

Milos

pre 3 godine

Pa ovi ima da rasture Pariz na proste činioce. Kad je Napoli mogao onako da nadigra Pariza prošle sezone, pa sta tek onda Atalanta ima da im uradi. Prolazi ovo Atalanta 100%.