1. Baš će biti zanimljivo kako će izgledati Olimpijakos sledeće sezone jer doveli su dosta dobra pojačanja. Barcokas ludi ali dokazan trener.

  Džekins sa velikim Evroligaškim i NBA iskustvom Harrison koji igrao takođe preko bare u Evropi. Hasan Martin je isto odličan ali nema zavidnu košarkašku Biografiju iako poznat po nastupima u dresu Budućnosti dok Šakil koji šuter pre svega ujedno igrao za Gran Kanariju, Gaziante odnosno Bešiktaš pre nego što došao u Olimpijakos kao pojačanje.
  (Poštovalac igre, 30. jun 2020 19:42)

  # Link komentara

 2. @huan

  Nije bitno ko odakle kupuje nego koga kupuje. U Evroligi postoji gomila precenjenih, preskupih, isluženih igrača koji se sukljaju iz kluba u klub. Primera ima na desetine.

  Iz Evrokupa, Nemačke, Izraela, Italije, pa i naše Aba lige, mogu da se proberu odlični igrači, koji bez problema mogu da igraju Evroligu. Herison je prvi takav, odličan strelac, klasičan trpač.

  Hasan Martin je takođe odličan ubod. Moderna laka petica, najbolje godine, pun energije i može da napreduje. Primera radi, Duda je Hajnsa doveo kao anonimusa za EL standarde. Bukvalno isti profil igrača.
   (detektiv kokni kol, 30. jun 2020 18:55)

  # Link komentara

 3. Iz supljeg u prazno. Pa zvezda kupuje iz evroligaskih ekipa a ovi neke polovne igrace. Nista opet. Skup prosecnih crnaca
   (huan, 30. jun 2020 17:25)

  # Link komentara

 4. Zna se zasto Barcokas dovodi Dzenkinsa i u Himkiju mu je imao dobru ulogu, ali pored njega jedini respektabilan igrac za klub kao sto je Oly je Herison. Martin i Sarl Livio nisu igraci koji ce praviti razliku u klubu kao sto je Oly. Djenka worker klasican, Herison ubitacan strelac, Martin i Livio...videcemo sta planiraju Grci.
   (Godric Gryffindor, 30. jun 2020 16:53)

  # Link komentara

 5. Dzenkins ne bi bio pojacanje ni za Megu ili maticni Fmp.
   (nik sloter, 30. jun 2020 16:36)

  # Link komentara

 6. Oli u transformaciji,idu ka dole.
   (nik sloter, 30. jun 2020 16:35)

  # Link komentara