1. Postoje igraci u timu bez kojih tim ne moze!Iako Maticu brzina nije odlika,sve ostalo je na najvecoj visini.Prijem,brzina odluke,duel,pas,sigurnost posedovanja lopte i ono sto je najbitnije u profesionalnom takmicenju igra jednostavno.Svaki trener ce to prepoznati jer je veoma vazan sraf u igri tima.Fudbal je kolektivni sport gde svaki pojedinac daje doprinos u igri tima.Matic je jedan od tih,nema sumnje.
  (bmiles, 30. jun 2020 20:07)

  # Link komentara

 2. Odlican igrac!
   (Vladimir, 30. jun 2020 16:25)

  # Link komentara

 3. Neverovatan lik. Vezni igrac koji po sezoni ima jednu asistenciju i jedan gol. Neka je i zadnji vezni opet je besmisleno. Bekove da ne spominjem, ali i centralni vezni imaju po 5,6 golova u sezoni jer makar ood kornera skoce i daju gol. Matic ni to ne zna. Covek koji zna da doda prvom do sebe ili vrati golmanu.
  (Milos, 30. jun 2020 12:41)

  # Link komentara

 4. Gospodin!!!

  Obavezno o njemu da se napravi serija/film kad zavrsi karijeru. Ljudi on ima pravu filmsku pricu. Kako je Zvezda rekla da je los, Partizan da je netaletovan. Kako je hteo da radi u Kolubari i da rekreativno igra fudbal... Da ne pricamo sta je sve za svoje selo i grad uradio... Sukob sa FSS kad su gurani igraci na njegovu poziciju....
  (milan1993, 30. jun 2020 12:16)

  # Link komentara