Nedelja, 28.06.2020.

21:10

Mijailović: Trinkijeriju smo dali jaku ponudu, drugi klub ponudio duplo više Voldenu

Prvi čovek KK Partizan Ostoja Mijailović je prokomentarisao aktuelnu situaciju u tom klubu.

Izvor: SS

Mijailoviæ: Trinkijeriju smo dali jaku ponudu, drugi klub ponudio duplo više Voldenu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

191 Komentari

Sortiraj po:

maleno uplakano grobarče

pre 3 godine

Nemoj da places dete. Znate vi dobro mala komsinice kako komsija resava stvari u pubertetu. Znam da ti se slosilo ali sta cu ti. Kada udjes u pogresqn voz, sve stanice su pogresne.
(imam iDeju, 29. jun 2020 08:49)

I tebe obilazio ??? Pa komsija se bas naradio nocas kod vas

maleno uplakano grobarče

pre 3 godine

(krezuba Srbija, 28. jun 2020 23:39)


:)))))
evo još jednog kome je korona omogućila da završi peti osnovne!

ali - metafora?!
(mladići borovi, devojke jele, 28. jun 2020 23:55)

Ma muka cuo na "televizoru" tu reč, pa ko veli da i on ispadne pametan

Dragan KNN

pre 3 godine

Откуда оволико звездаша лајкује и коментарише овај текст ? Нико Звезду споменуо није или сте се ипак препознали ?

Zozo

pre 3 godine

Мој предлог је да у случају да Тринки напусти Партизан да се за тренера постави Кецман а да му саветник буде Дуле Вујошевић и по мом мишљењу је то нови Жељко Обрадовић .

JNA protiv okupatora

pre 3 godine

@Partizana prati neko prokletstvo. Mnogo su greši i još uvek greše.
(miško, 29. jun 2020 08:08

Koje je onda prokletstvo pratilo vas skoro 50 godina. M?

Garfild

pre 3 godine

Ostoja spin majstor,nemamo kao neki neogranicen budzet,pa naravno da ne mozete imati budzet kao evroligas.Neko treba da ga podseti,da igra evrokup.
(Red, 28. jun 2020 21:28)

Treba i vas neko da podsjeti da ste bili 16 miliona u dugu i da sledece god ne da ste bili na 0 nego oko 3 miliona eura u plusu. A niste igrali te god ni eurokup.

imam iDeju

pre 3 godine

@Auuu, pa i tebi se slošilo...od komšije ti se priviđa komšinica...pa to komša baš zaređao kod vas uplakanih noćas...Ne dajte se uplakani, proći će i to...
(malo uplakano grobarče, 28. jun 2020 23:52)

Nemoj da places dete. Znate vi dobro mala komsinice kako komsija resava stvari u pubertetu. Znam da ti se slosilo ali sta cu ti. Kada udjes u pogresqn voz, sve stanice su pogresne.

CW

pre 3 godine

Ne prelazi u KKCZ Larkin pa da se za njega sipaju pare. CW je dobar bek koji moze samo da dobije slicnu platu kao u KKP i nista vise, a valjda je poznato zasto se iz EC tima prelazi u EL tim. Pare svakako nisu na prvom mestu. Zato je CW i uzet - uklapa se u koncepciju i nije van platezne moci, tj. dobar odnos kvaliteta i cene.
Prica se da je imao 250,000 a da je za ovu sezonu bilo predvidjeno 300,000. Ako neko hoce da poveruje da je KKCZ platila 450 (obestecenje)+600=1m za ovog igraca, BRAVO!
Da li ste vi i vas limar svesni ko danas u EL kosta 1m???? Da ne spominjem da se svima duguju plate od januara. Limar, niti je biznismen, niti je kosarkaski radnik. Da bi se uspesno vodio jedan sportski klub, moras da budes barem jedno od ta dva.
Imali ste veci budzet prosle sezone, nadali se EL preko EC. Niste uspeli i to je to. Zapnite ove sezone... mozda upali...

Futboll Klub Partizani Tiranë

pre 3 godine

Auu, koliko saopštenje, pa ko će to da čita buuuahahahahahahaha...
(KRIGER, 28. jun 2020 22:18)

za vas je i to puno, niste navikli toliko da citate...

***(CZV 1945 Tirana, 28. jun 2020 22:21)


Važno da ne negirate da je to kmee, kmee glavni sadržaj vašeg saopštenja hahahahaha

Lenard

pre 3 godine

Odrastite deco, oba kluba žive na račun naroda, i Ostoja i Čović su kraljevi spinovanja, i da je sve pošteno oba kluba bi davno bila ugašena. Lupajte mi minuse svi, al ne lažite sebe da je iko od večitih pošten. Sport treba gledati i pratiti iz zabave a ne da se tera neka pravda ko ima veći budžet ili nema i da li je ispravno navijati za jedne ili druge. Koliko vas navija za lokalni klub? A pogledajte Nemce, sećam se ko juče da je bilo Partizan Ludvigsburg 2017, publika napunila tribine krcato veselo svi u žutom bez ijedne poruke mržnje ili ružnih pesama, a takmičenje Fiba liga šampiona. Stoji to oni mogu priuštiti karte imaju pare, al ne pamtim da je neko rekao da neko iz mog Vršca navija za kk Vršac, ni kad je bio Hemofarm. A i ne vidim u komentarima o vestima o nekim klubovima koji nisu večiti da ima ljudi. Ovde se sport izopačio u nešto totalno pogrešno

marko992

pre 3 godine

Ok stručnjak ...onda dođe majstorica i neko te RASTEGNE 40 razlike u 35' ...pa tajm "midget ovo ono" ... vidiš Ja znam da bi vas Zvezda pregazila i to pred vama jer sve gluposti se uvek naplate.

Rekoh Korana vam legla da prdite o hrkljušu koji ste igrali... niđe nećete vi. Sano ste koristili i to tesno tuđi raspored.

Problem je što je neko odigrao 12 UTAKMICA VIŠE u istom periodu ali kad je samo to... vi šanse nemate nikakve.
(onako, 28. jun 2020 23:20)

Naucnice,kada ste vi imali Doke Salice kulali ste do neba a sada kada smo ih mi imali onda to uzimate kao parametar.Objasni naucnice na osnovu cega spominjes 40,35 poena.Stvarno vam je licemernost srednje ime.

ika

pre 3 godine

Kad je partizan igrao Evroligu, igraci u prelazili iz Zvezde za mnogo manje para da bi igrali Evroligu i bili u globalnom izlogu.

Sada, kada Zvezda igra Evroligu, igraci prelaze iz partizana u Zvezdu i ona ih placa duplo, ako ne i mnogostruko puta vise.

Logicno, zar ne?

A da je situacija u partizanu alarmantna ne zna samo koga nije interesovalo. Niko iz kluba platu nije video od Januara, Stefan Jankovic, Reding i Mekadu tuze klub za neisplacene plate.
(Zagor, 28. jun 2020 21:56)

Prošli časovi ljubavi?

Ostoja ispričao sve priče? :)

marko992

pre 3 godine

onako, 28. jun 2020 23:20

Samo jos nesto,zar niste bar 5-6 utakmica odigrali u stilu "nije nam EL bitan".Toliko zapinjete,ali dzaba,mali ste bili i ostacete.Zna se ko je ko u kosarci.


Moram spomenuti Woldena,dobar ali pomalo divlji igrac.Interesantno je to da sada Zvezda nije "otela" Partizanu igraca nego je zbog para presao u vase redove.
Da li je moguce da su i neki prelazi u proslom vremenu iz Zvezde u Partizan bili zbog istog razloga?!

Don Quijote

pre 3 godine

Pa sta?
Otisli Kori Volden i Trinkieri.
Doci ce Kori Udovicki i Pera Bozic, profesionalni dizac trofeja.
I pali se masina!
Partizan je institucija!
Ostoja je madjija!

ivke

pre 3 godine

ne razumem sve ove navijacke rasprave a jos manje razumem ovo bacanje para zvezde i partizana? Jednostavno je, sledeca sezona ce se zavrsiti kao i ova samo mnogo mnogo ranije ako uopste i pocne. Verovatno mnogi misle da tako jako takmicenje kao sto je EL ne moze da propadne ali poprilicno grese. Raspada se svetska ekonomija, raspadaju se avio kompanije koje imaju hiljadu puta vise love od takmicenja kao sto je EL. Drzava je tek posebna prica kad u ova teska vremena a predstoje nam jos teza finansira klubove koji placaju strance koji ce igrati nekoliko utakmica. Vec je sad alarmantno sa virusom a tek ce da bude od novembra i decembra. Kad sve ovo prodje, kad ljudi steknu imunitet na ovaj virus tek ce onda krenuti i sa ozbiljnim sportom i onda krenite u navijacka prepucavanja a do tad nemojte uzalud trositi zivce :-)

matrix74

pre 3 godine

Vi zvezdasi bi se ubili da nemozete da otkupite dobre igrace. Sta ste Vi uradili u EL? Nista, ama bas nista, i to sa budzetom sacuvaj boze. Partizan je opet pokazao koliko se moze uraditi sa malim parama, dobrim trenerom i znanjem i voljom. Trinkijeri bi doveo Partizan do titule, odakle Vama ideja da bi osvojili ABA? Sa takvim igracima koje se neuklapaju nemate sta da trazite. Igrate EL da bi se nasli na dnu tabele. Kosarka treba da se igra za pobedu, zato i sledece godine vas ocekuje isto. Partizan sa Trinkijem ce opet biti u samom vrhu, pobedicemo EK i steci pravo na evroligu. Tad ces videti kako se igra PO.

krezuba Srbija

pre 3 godine

Ćošak sobe i fetus položaj.Tiho jecam i upadam u depresiju.Dan za danom loše vesti.U meni teški nemiri...Noćima ne spavam...
(Grobarče, 28. jun 2020 23:29)

ccccc.....pokusao si da ispadnes duhovit, a ustvari si glup...

Partizan=Srbija

pre 3 godine

Druze, Partizan osnovan u Domu vojske u BGu od strane 3 narodna heroja. Za rqzlimu od vasih osnivaca i izbora imena. Izmedju "kad je zvezda nek je CRVENA" I "FK Staljin".
O preuzimanju sekcije i stadiona od fk jugoslavija ne treba pricati.

Delija Momak

pre 3 godine

Jer tako smo u mogućnosti.
(Delija Momak, 28. jun 2020 22:10)

za nasu decu, tj. vasu...a penzioneri ce podneti najveci teret.

Kako ste kukali da imamo veci budzet, pogledaj sad kad su izbori prosli. Obraz kao djon, ali vi ste navikli da kukate.
(CZV 1945 Tirana, 28. jun 2020 22:19)

Budzet vam je bio 9,4 miliona dolara a nama je bio 9,2 miliona.A mi smo ostali u evroligu što znači da ćemo imati daleko veće prihode od vas.

Partizan=Srbija

pre 3 godine

@Kakvu razliku ?
O čemu ti pišeš mukice ?
Opet dolazio "onaj komšija" kad si bio...pa ti se sve pomešalo u glavi ?
Nadam se da si ok...
(maleno uplakano grobarče, 28. jun 2020 23:37

Nije komsija, nego komsinica. A sada kad je porasla objasnjavao joj cari zivota. Mali konjaniku.

МилошПБ

pre 3 godine

Za ovu uplakanu neznalicu: Slavko Komar jeste bio počasni predsednik Crvene Zvezde, a prvi predsednik Paljić. Slavka Komara ili Stjepana Filipovića ili Zvonimira Vučkovića Srbi slave kao velike patriote. Slavko Komar je izveo najveću diverziju i pobio najviše ustaša u ZG tokom rata. Prve godine svog postojanja Zvezda je odigrala 36 utakmica, prvu sa predstavnicima vojske (ne sa vama jer niste postojali).Sa svima na oslobođenim teritorijama. Između ostalih i sa Rumunijom i Albancima. Zvezdina prva zvezda Mitić, je kao i osnivači KK CZV i tvorci srpske košarke, A. Nikolić i B. Stanković, pripadao istoj jedinici ravnogorskog pokreta. Znači, bilo je Srba komunista, Srba u JVuO, Hrvata antifašista... ali sigurno NIJE bilo reprezentativaca NDH. Mi se zato ničeg ne stidimo, niti krijemo. Zato vaš sajt i nema podatke iz '45, jer se stidite svoje prošlosti. Stvoreni ste od reprezentacije NDH i vaša prva zvezda je igrao za NDH. Imali ste 5 igrača NDH i 2 Srbina u prvoj postavi. I da se razumemo, između Milana Uzelca (Srbin) i Slavka Komara (Hrvat) uvek bih izabrao Komara.

Glodacid plus

pre 3 godine

Druze, Partizan osnovan u Domu vojske u BGu od strane 3 narodna heroja. Za rqzlimu od vasih osnivaca i izbora imena. Izmedju "kad je zvezda nek je CRVENA" I "FK Staljin".
O preuzimanju sekcije i stadiona od fk jugoslavija ne treba pricati.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Partizan=Srbija, 28. jun 2020 23:19)

Не знам зашто не бисмо разговарали о преузимањима секције, стадиона и навијача...ах да знам....ми смо преузели српске играче, стадион и српске навијаче, док сте ви само преузели селекцију НДХ...стадион и навијачи су остали Динаму...

Твој ник је иначе смејурија...ви ни дан данас немате везе са Србијом, осим што сте ту регистровани, ви сте "друзе" YuSD....

krezuba Srbija

pre 3 godine

Kakvu razliku ? 
O čemu ti pišeš mukice ? 
Opet dolazio "onaj komšija" kad si bio...pa ti se sve pomešalo u glavi ? 
Nadam se da si ok...
(maleno uplakano grobarče, 28. jun 2020 23:37)

Maleni, sad cu ti zvati mamu da ti uzme telefon. Preterao si, a i lek nisi popio.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

Ti si izgleda preskocio casove srpskog, kad su predavali o metafori.
(krezuba Srbija, 28. jun 2020 23:39)





:)))))
evo još jednog kome je korona omogućila da završi peti osnovne!

ali - metafora?!

onako

pre 3 godine

@marko992

Ok stručnjak ...onda dođe majstorica i neko te RASTEGNE 40 razlike u 35' ...pa tajm "midget ovo ono" ... vidiš Ja znam da bi vas Zvezda pregazila i to pred vama jer sve gluposti se uvek naplate.

Rekoh Korana vam legla da prdite o hrkljušu koji ste igrali... niđe nećete vi. Sano ste koristili i to tesno tuđi raspored.

Problem je što je neko odigrao 12 UTAKMICA VIŠE u istom periodu ali kad je samo to... vi šanse nemate nikakve.

panterče

pre 3 godine

Ćošak sobe i fetus položaj.Tiho jecam i upadam u depresiju.Dan za danom loše vesti.U meni teški nemiri...Noćima ne spavam...
(Grobarče, 28. jun 2020 23:29)

jel to mislis na nase utakmice kad u EL u 15tom min. gubimo sa 5 poena pa se u polupraznoj sali cuje ne samo skripa patika vec i vezivanje pertli?

Momir

pre 3 godine

Kod vas je trebao da ima 300k, kazete dobio SKORO duple pare u drugom klubu, ajde neka to bude i 500k, jel zaista neko lud da povjeruje u to?
Covicu vadi ugovor!

bvb

pre 3 godine

Obestecenje je platio sam tako sto je odlucio da ih ne tuzi BATu za poslednjih 5 plata. A o duplo vecem ugovoru ne vredi ni diskutovati. 2 godine prodaje maglu pa mora da okrene fokus na Zvezdu. Inace ovih dana im stize BAT od Jankovica i jos nekih igraca.

maleno uplakano grobarče

pre 3 godine

Pametnom dosta. Dzabe 70 godina udbaske propagande.
(jasno sve, 28. jun 2020 22:45)

Ljakse, jos ti fali i "bajo moj" ili eventualno "lebe mekani"

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

Osnivaci Partizana: Kapetan Koca
(jasno sve, 28. jun 2020 22:45)




:)))))
jedino što je jasno je da bi išao na popravni da je škola potrajala - kapetan koča je umro 1788.

maleno uplakano grobarče

pre 3 godine

Ljakse, jos ti fali i "bajo moj" ili eventualno "lebe mekani"
(maleno uplakano grobarče, 28. jun 2020 23:10)

koliko ti razreda OS imas, pa ne razumes razliku?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (krezuba Srbija, 28. jun 2020 23:25)

Kakvu razliku ?
O čemu ti pišeš mukice ?
Opet dolazio "onaj komšija" kad si bio...pa ti se sve pomešalo u glavi ?
Nadam se da si ok...

krezuba Srbija

pre 3 godine

))) 
jedino što je jasno je da bi išao na popravni da je škola potrajala - kapetan koča je umro 1788.
(mladići borovi, devojke jele, 28. jun 2020 23:31

:)))

Ti si izgleda preskocio casove srpskog, kad su predavali o metafori.

Ali, dobar pokusaj...

Partizan=Srbija

pre 3 godine

@ Не знам зашто не бисмо разговарали о преузимањима секције, стадиона и навијача...ах да знам....ми смо преузели српске играче, стадион и српске навијаче, док сте ви само преузели селекцију НДХ...стадион и навијачи су остали Динаму...


Pa vise Partizan ima veze sa nasom Srbijom nego malena zvezda 100 puta. Do pojave arkana niste ni znali sta ke Srbija.
Sto se igraca tice, uzmi malo pogledaj koliko je hrvatskih igraca bilo u hrvatskoj zvezdi, a koliko u Partizanu. Dzabe lezi.
Nasi igraci dobar deo godina bili vojnici JNA, ko god se tamo nasao. Sigurno su casniji bili vojnici nego vasa seljana i primitivci.
I na kraju pogledas osnivace srpskog ponosa i vase osnivace i jasno je sve. A braca sa Dinamom ste uvek bili vi i ostali do dan danas.

lary ptica

pre 3 godine

imam na poslu a i ovako par ortaka grobara...auuuu koja je to prica i paranoja,oni su totalno izgubili dodir sa realnoscu,to je za naucno fantastiku

zoran ns

pre 3 godine

Pa naravno da fmp ima veci budzet zato su izbrisali kkcz a komentatori su zbunjeni istorijom fmp i govore da je to istorija kkcz.Realno partizan i ne treba na silu da okuplja tim jer para nema bolje ovako nego da postanemo novi fmp ili kkpbg.

panterče

pre 3 godine

Pa sta?
Otisli Kori Volden i Trinkieri.
Doci ce Kori Udovicki i Pera Bozic, profesionalni dizac trofeja.
I pali se masina!
Partizan je institucija!
Ostoja je madjija!
(Don Quijote, 28. jun 2020 23:27)

prica se da vama dolazi profesionalni kradljivac trofeja

Liga Šampiona

pre 3 godine

duplo od koliko?
grobarske laži se nastavljaju.
ne znam koliko je plaćao partizan,ali znam da su drugi dali duplo.
(vanredno je stanje,ne puštajte primitivce na portal, 28. jun 2020 21:17)
Kako znaš da je laž ako ne znaš iznos? Zbunjen si?

maleno uplakano grobarče

pre 3 godine

Mi cemo da volimo KKP bez obzira kpje takmičenje igra!!!!!!
(Mio, 28. jun 2020 22:26)

Vi jedino možete da se uhvatite za uši i da igrate

Džoni

pre 3 godine

Samo logički razmišljajući zašto bi neko za Voldena dao puplo više novca kad bi i sa neznatnim povećanjem i izazovom da igra EL on svakako otišao, on ne dolazi u Partizan ili Zvezdu zato što ih voli nego zato što od njih dobija pare i priliku da se dokazuje kao igrač na najvišem nivou u Evropi. A sad da je baš takva igračina da mu se duplira ugovor u to iskreno sumnjam, jedino ako ga u Partizanu nisu plaćali, pa mu je svaka kinta mnogo veća od one koju (ni)je dobijao? Ako se za Trinkijerija zainteresuje Bajern onda će verovatno svaka Ostojina ponuda biti mala?

melno uplakano grobarče

pre 3 godine

ccccc.....pokusao si da ispadnes duhovit, a ustvari si glup...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (krezuba Srbija, 28. jun 2020 23:32)

Zato si ti sa ovi "cccc" ispao super glup. A, najgore sto nisi ni svestan toga

krezuba Srbija

pre 3 godine

Zato si ti sa ovi "cccc" ispao super glup. A, najgore sto nisi ni svestan toga
(melno uplakano grobarče, 28. jun 2020 23:40)

Opet nisi skontao :)))) , poceo si i slova da jedes od muke...cccc. Izgleda da si stvarno "malen" :)))

Zvezda-Srbija,banana drzava.

pre 3 godine

asno sve, jasno je samo da vase prekrajanje istorije nece proci nigde osim u vasim glavama. Jasno je i dokazano da u prvom derbiju niste imali Srba u timu. Cak vam ni trener nije bio Srbin. Jasno je da je SD Crvena Zvezda osnovano na danasnjem staro DIF-u, i zna se od strane koga i postoje slike sa tog dogadjaja. Prvi predsednik SD Crvena Zvezda se zvao Djordje Paljic, ime je dato na osnovu predloga Slobodana Cosica u Zorana Zujovica.
(Gossa placa Zeljko, 28. jun 2020 22:59)Bravo.I od tolikog”srpstva” svecsto su uspeli da smisle je “Crvena Zvezda”!?Gde su Obilići,Lazari,Nemanjići?

JNA protiv okupatora

pre 3 godine

@) 
jedino što je jasno je da bi išao na popravni da je škola potrajala - kapetan koča je umro 1788.
(mladići borovi, devojke jele, 28. jun 2020 23:31

:)))

Ti si izgleda preskocio casove srpskog, kad su predavali o metafori.

Ali, dobar pokusaj...
(krezuba Srbija, 28. jun 2020 23:39)

Koca Popovic narodni heroj. Ali ne moze se to objasniti krezuboj hrvatskoj. Uvek je zdrava Srbija vecinski navijala za Partizan. Kao i dan danas, normalno. A ove udbaske fore i prekrajanje istorije sa arkanom, a onda lukicem, pa vesicem....samo dete moze da poveruje.

malo uplakano grobarče

pre 3 godine

@Kakvu razliku ?
O čemu ti pišeš mukice ?
Opet dolazio "onaj komšija" kad si bio...pa ti se sve pomešalo u glavi ?
Nadam se da si ok...
(maleno uplakano grobarče, 28. jun 2020 23:37

Nije komsija, nego komsinica. A sada kad je porasla objasnjavao joj cari zivota. Mali konjaniku.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Partizan=Srbija, 28. jun 2020 23:42)

Auuu, pa i tebi se slošilo...od komšije ti se priviđa komšinica...pa to komša baš zaređao kod vas uplakanih noćas...Ne dajte se uplakani, proći će i to...

krezuba Srbija

pre 3 godine

Pametnom dosta. Dzabe 70 godina udbaske propagande. 
(jasno sve, 28. jun 2020 22:45) 

Ljakse, jos ti fali i "bajo moj" ili eventualno "lebe mekani"
(maleno uplakano grobarče, 28. jun 2020 23:10)

koliko ti razreda OS imas, pa ne razumes razliku?!

naravno

pre 3 godine

Predsednik Zvezde pun ko brod, predsednik Partizana isto... zabole ih za svaki vas komentar. Dogovore se ljudi sve uz rucak i mirni, a sirotnja po sajtovima da se poubija.. oni na leto Dubai, a vi...!? Da pogodim... lozite se na sajtu b92.

mich

pre 3 godine

OBZIROM da je u KKP igrao za "stipendiju" onda drugi klub nije mnogo ni platio...
Grobarska patetika i licemerje LEVEL PRO, vise nigde ne prolazi...
Alo zemljace igrate raspali EK, svi hoce u EL logicno je, da bolje plate u jacem su takmičenju, ti si LIMAR trebao bi da znas sta znaci trziste, al rekoh vec, sreca da je IGRAO ZA STIPENDIJU...

dejan

pre 3 godine

Ostoja uvek skrece pažnju sa svojih ne uspeha . Pričaj samo o svom klubu ali on voli tudji tanjir da gleda . Jednostavno je nesposoban za Partizan. Ej pogledajte ranije predsednike , čovek i ne razume sport
(Milorad, 28. jun 2020 21:55

Da,osvojen Superkup,Kup Radivoja Koraća,ubedljivo prvi u ABA ligi i isto tako prvu u Evrokupu.To su ti neuspesi.Ali zato je uspeh sa tri puta većim budžetom osvojiti nula(0) trofeja,biti treći u ABA ligi i 14.u euroligi.Svaka čast kakav su posao uradili u zvezdi prošle godine.

Zvezda-Srbija,banana drzava.

pre 3 godine

najmanje EL. Crvena Zvezda je pravo igranja EL u sledecoj sezoni stekla na terenu tako sto je pobedila Partizan u polufinalu ABA sa preko 25 razlike i Buducnost u finalu sa ukupno preko 100 razlike. Ova sezona se ponistava odlukom EL, i istu ponovo igraju ekipe od prosle godine. To je jedina istina da Zvezdi nije apsolutno nista poklonjeno, vec je sve zaradila na terenu. Spinovi su vec neka druga prica.
(Gossa placa Zeljko, 28. jun 2020 22:15)Mali Alek like this!

krezuba Srbija

pre 3 godine

Da se razumemo KKP je 10. ili 9. tim po efikasnosti u ABA ... zapitajte se šta će biti ako ostali uđu u sezonu iole bolje... 
Da ne balavim o tesnim pobedama... realno prenapregnuti ste bili i jednostavno se videlo da ništa nećete uraditi. Ali Korona vam došla kao alibi... 
Da eto kmečite... 
U novoj sezoni bićete 5. u ABA... uzećete možda Kup i epilog: 
3 Kupa 2 400 000 evra ...ok platio narod Srbije koji usput ne navija za Vas... pa do bola ludo.
(nemi posmatrač, 28. jun 2020 22:44)

Evo, ovako prosecni dembelija razmislja...a tako i glasa. Sve vam je jasno. Covek vas je oduvao sa najglupljim komentarom.

Delija Momak

pre 3 godine

Jer tako smo u mogućnosti.
(Delija Momak, 28. jun 2020 22:10)

za nasu decu, tj. vasu...a penzioneri ce podneti najveci teret.

Kako ste kukali da imamo veci budzet, pogledaj sad kad su izbori prosli. Obraz kao djon, ali vi ste navikli da kukate.
(CZV 1945 Tirana, 28. jun 2020 22:19)

KRIGER

pre 3 godine

Prenosimo saopštenje kk Partizan u celosti.

Kme kme kme kme

(kako, 28. jun 2020 21:20)


Auu, koliko saopštenje, pa ko će to da čita buuuahahahahahahaha...

Limenko

pre 3 godine

Koliko trebaš da budeš jadan da su ti najveći uspesi ove sezone prekid ABA lige (gde je Čović rekao da bi je svakako uzeli), na lepe oči ostanak u EL, ismevanje Partizana što je izvisio u svim takmičenjima a bio najbolji u svakom ld njih, kupovina Woldena.

Bedno da ne može biti bednije.

Partizan=Srbija

pre 3 godine

Narod Srbike voli Partizan. Pustite vi ove komarove zagrepcane sta pricaju. Wanna be... ali tesko u nasoj Srbiji. To im mozda prodje u lepoj njihovoj

Gorki

pre 3 godine

Crvena Zvezda Tirana
Tebi je izgleda toliko krivo sto se tvoj Zagrebacki klub zove isto kao i klub iz Tirane PARTIZANI, da si uporan u glupom potpisivanju!!!!

Delija Momak

pre 3 godine

Gosn Ostoja a zar Trinkijeri nije potisao ugovor na tri godine ? I ima na još jednu godinu ?Kakva sad ponuda ako je pod ugovorom.Jel možeš da pojasnis to malo ? Dokle ćeš da lažeš više?

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

111, Crvenoj Zvezdi nista nije poklonjeno, najmanje EL. Crvena Zvezda je pravo igranja EL u sledecoj sezoni stekla na terenu tako sto je pobedila Partizan u polufinalu ABA sa preko 25 razlike i Buducnost u finalu sa ukupno preko 100 razlike. Ova sezona se ponistava odlukom EL, i istu ponovo igraju ekipe od prosle godine. To je jedina istina da Zvezdi nije apsolutno nista poklonjeno, vec je sve zaradila na terenu. Spinovi su vec neka druga prica.

Delija Momak

pre 3 godine

Jer tako smo u mogućnosti.
(Delija Momak, 28. jun 2020 22:10)

za nasu decu, tj. vasu...a penzioneri ce podneti najveci teret.

Kako ste kukali da imamo veci budzet, pogledaj sad kad su izbori prosli. Obraz kao djon, ali vi ste navikli da kukate.
(CZV 1945 Tirana, 28. jun 2020 22:19)

Meni i ljudima u mojoj blizini plata je skočila sa po 30.000 i više u poslednje tri-četiri godine.Samo znaš mora da se radi.Mora da se ustaje u pola 5 i da se radi.Ne samo da sedi i da se komentariše.

ja

pre 3 godine

duplo od koliko? 
grobarske laži se nastavljaju. 
ne znam koliko je plaćao partizan,ali znam da su drugi dali duplo.
(vanredno je stanje,ne puštajte primitivce na portal, 28. jun 2020 21:17)

Pa valjda Ostoja zna koliko je plaćao svog igrača...

CZV 1945 Tirana

pre 3 godine

Precenio si ga...a takvi su i ostali gurbeti. 
(CZV 1945 Tirana, 28. 

Dva grobarska tulipana zalivena...ajmo sledeci.
(Dejan CZ, 28. jun 2020 22:24)

Ti si biser medju gurbetima, tebi ne vredi ni crtati...

imam ideju

pre 3 godine

@ Spominjes "petokraku" kao nesto lose, a ona vam u grbu kluba ?!!
Pola prvog tima igralo za NDH ..??!
I ti kao nekom nesto da crtas, a mozga bez ?!!
Shvatas kakve nebuloze ti pises ? Ima li neki staratelj da ti to objasni ?!
(maleno uplakano grobarče, 28. jun 2020 22:20)

Petokraku NKCZ sa Komarom isto ndh na celu. Inace sti ti igraci nosu bili u zatvoru?
Sta pricate vi? Mozak i petokraka veca i od CSKA ne idu u ostu recenicu. I vama je Prosinecki ljubio vasu zastavu na Kninskoj tvrdjavi pa ga jos prizivate i slavite. Komedija sa vama.

Goxy

pre 3 godine

Dejan CZ, 28. jun 2020 21:33)Glup si i nesvestan si toga.Neprocenjivo.
(Zvezda-Srbija,banana drzava., 28. jun 2020 21:43)

Precenio si ga...a takvi su i ostali gurbeti.
(CZV 1945 Tirana, 28.

Dva grobarska tulipana zalivena...ajmo sledeci.
(Dejan CZ, 28. jun 2020 22:24)

Dva dezurna Ostojina bota, uvek su tu na zadatku...

marko992

pre 3 godine

Da se razumemo KKP je 10. ili 9. tim po efikasnosti u ABA ... zapitajte se šta će biti ako ostali uđu u sezonu iole bolje...
Da ne balavim o tesnim pobedama... realno prenapregnuti ste bili i jednostavno se videlo da ništa nećete uraditi. Ali Korona vam došla kao alibi...
Da eto kmečite...
U novoj sezoni bićete 5. u ABA... uzećete možda Kup i epilog:
3 Kupa 2 400 000 evra ...ok platio narod Srbije koji usput ne navija za Vas... pa do bola ludo.
(nemi posmatrač, 28. jun 2020 22:44)

Ti i poznavanje kosarke,dva pojma.Malo da ti pomognem,ekipa koja igra takvu odbranu Ne moze igrati jako dobar napad(ne govorim o NBA ekipama ni o CSKA,Barsi..).Znaci,naucnice,ekipa koja pobedjuje nema sansi za trofeje a ima ona koja nema ni m od m..a?!

Kontras

pre 3 godine

Volden je presao u KCZ, hoce covek da igra Evro ligu, a ne neku ne bitnu ligu! Presao je za isti novac sto mu je nudio partizan!Trinkijeri trazi milion ipo po sezoni! Ljudi sta se ovo desava!? Odakle para?!!!

grobar

pre 3 godine

Rece da je budzet partizana nesto preko 6 miliona evra, koji to klub ima trostruko vise? U regionu sigurno nijedan, prestani vise svoju spin iskrivljenu sliku realnosti da bacas i da se peres od svega zivog.

jasno sve

pre 3 godine

Osnivaci crvene petokrake: Slavko Komar (i prvi predsednik), Bugarcic i Krcun.

Osnivaci Partizana: Kapetan Koca, Tempo i Dapcevic. 3 narodna heroja.

Pametnom dosta. Dzabe 70 godina udbaske propagande.

CZV 1945 Tirana

pre 3 godine

Auu, koliko saopštenje, pa ko će to da čita buuuahahahahahahaha...
(KRIGER, 28. jun 2020 22:18)

za vas je i to puno, niste navikli toliko da citate...

kralj

pre 3 godine

delija@
Partizan je imao dobar budzet ali verovatno bar 40% manji od Zvezde, jer Zvezda igra EL.Partizan je sa parama koje ima ulozio u struku a trener je pronasao dosta jeftine ali igrace od kojih je napravio odlicne kosarkase.Ovaj nas muceni Mijailovic slabo se razume u igru ali I ne pravi se da vise zna od trenera a to je ogromna razlika u odnosu na ovog vaseg exelasa.I dalje tvrdim da se ovaj vas ne mesa u rad trenera,imali bi mnogo bolju sezonu ali nijedan ozbiljan trener ne zeli da dodje u Zvezdu bez obzira na finansije a da mu se exel ne mesa u posao.Siguran sam da je to bio prvi Obradovicev uslov.Steta je i za Partizan I za srpsku kosarku,ako Trinkijeri ode iz Partizana,pokazao se kao odlican trener,zna sta hoce I zna sta radi,ja prvi nisam verovao da je ovoliko dobar trener.

CZV 1945 Tirana

pre 3 godine

Jer tako smo u mogućnosti.
(Delija Momak, 28. jun 2020 22:10)

za nasu decu, tj. vasu...a penzioneri ce podneti najveci teret.

Kako ste kukali da imamo veci budzet, pogledaj sad kad su izbori prosli. Obraz kao djon, ali vi ste navikli da kukate.

Pan

pre 3 godine

Prošle godine Ostoja 2 trofeja, gazda FMP-a nula sa mnogo jačim timom. Ostala dva takmičenja otkazana jer FMP nije mogao da sastavi tim. Navijači Partizana žale, a navijači FMP-a slave.

111

pre 3 godine

Stvarno ova sezona sa gotovo nikakvim ulaganjem odlicna ! Usli ste u EL, osvojili ABA ligu, osvojili nase prvenstvo...ili mozda i niste....:))))
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ostojina slina !, 28. jun 2020 21:46)


Upravo ja razmisljam i setio sam se. Osvojili ste igranje u EL sa 14. mestom. STA ste vi uradili prosle sezone za toliki, najveci budzet u ISORIJI vaseg kluba?? STA?? NISTA! Osvojili ste poklonjenu EL..To ne moze u nedogled. U sportu moras da kvalitetom budes nagradjen. Razmisli malo o tome..

CZV 1945 Tirana

pre 3 godine

Tebi je izgleda toliko krivo sto se tvoj Zagrebacki klub zove isto kao i klub iz Tirane PARTIZANI, da si uporan u glupom potpisivanju!!!!
(Gorki, 28. jun 2020 22:00)

Nije druze, meni je krivo sto ste igrali utakmicu u Tirani dok je rat trajao, i sto ste imali predsednika iz redova hrvatskoga naroda...a šatro ste kao neki "stub srpstva" sa sve petokrakom preko celog grba. Shvatas poentu ili da crtam?!

Cubaka

pre 3 godine

(vlado, 28. jun 2020 21:39)
Koliki nepoznavalac ( citaj glup ) moras biti da izjavis kako KK CZ nema istoriju, klub koji je jedan od osnivaca kosarke na ovim prostorima i klub koji je imao u vitrinama vec 10 titula dok tvoj mali klubic nije znao da li je kosarka prilog uz janjetinu ili igra sa glavicom kupusa. Sad ti reci, ali iskreno, koliko imas godina ? Poslednji put kada sam cuo nekog "grobara" da je iskren je bilo pre 40 godina.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Dejan, au kralju pa tebi nije dobro. Vi ste bili prvi u jednoj od grupa EK-a. Vi ste bili prvi kolo pre kraja ABA. Odakle ti bilo kakvo pravo da mislis da bi osvojili oba takmicenja. Zbog cega?

Zurkolomac

pre 3 godine

I zvezda i partizan su komunisticki klubovi koje treba preobraziti.
Dosta vise lupetanja i svadje, treba se skoncetrisati na neprijatelje Srbije koji nas okruzuju...

Mio

pre 3 godine

Partizan kasni 5 plata i to je istina. Zato i odlaze igrači , ovo je pocetak. Nema obeštećenja sve same laži
(Milorad, 28. jun 2020 21:52)
Neću da karakterišem tvoj komentar,ali voleo bi negde uŸivo da popričamo...
Ej,kako bi tek igrali igrači i klub u celini,da plate nisu kasnile,već bile redovne,ili unapred..Zamisli!??
Prijatelju čekaj da tvoja legenda dočeka trenera Predsednika ali F4 necete videti ni za 100 godina.
Mi cemo da volimo KKP bez obzira kpje takmičenje igra!!!!!!

Komarovi gosti

pre 3 godine

@ Crvena Zvezda Tirana
Tebi je izgleda toliko krivo sto se tvoj Zagrebacki klub zove isto kao i klub iz Tirane PARTIZANI, da si uporan u glupom potpisivanju!!!!
(Gorki, 28. jun 2020 22:00)

Klubovi sa imenom Partizan-i postoje i u Francuskoj, Italiji i Rusiji. I?
To idalje ne menja cinjenicu da tvoj Komarov Zagrebacki klub je bio domacin u toj istoj Tirani. NKCZ momcad idejica. Sramota Srbije.

Delija Momak

pre 3 godine

Jer tako smo u mogućnosti.
(Delija Momak, 28. jun 2020 22:10)

za nasu decu, tj. vasu...a penzioneri ce podneti najveci teret.

Kako ste kukali da imamo veci budzet, pogledaj sad kad su izbori prosli. Obraz kao djon, ali vi ste navikli da kukate.
(CZV 1945 Tirana, 28. jun 2020 22:19)

Pa bili smo u pravu.IMALI ste veći budzet.Sad više nemate jer ste sve potrošili u pokušaju da se vratite u evroligu.Niste uspeli i sad ne znate kako da isplatite sve te igrače i pokušavate da im revidirate ugovorbza sledeću sezonu.Hoćete svima da smanjite ugovore a oni to odbijaju.Budzet vam je bio 9,4 miliona dolara a nama je bio 9,2 miliona.A mi smo ostali u evroligu što znači da ćemo imati daleko veće prihode od vas.

maleno uplakano grobarče

pre 3 godine

Nije druze, meni je krivo sto ste igrali utakmicu u Tirani dok je rat trajao, i sto ste imali predsednika iz redova hrvatskoga naroda...a šatro ste kao neki "stub srpstva" sa sve petokrakom preko celog grba. Shvatas poentu ili da crtam?!
(CZV 1945 Tirana, 28. jun 2020 22:12)

O cemu ti raspredas ovde danima dete ???
Spominjes presednika iz redova hrvatskog naroda, a vama predsednik drustva Tudjman ?!!!
Spominjes "petokraku" kao nesto lose, a ona vam u grbu kluba ?!!
Pola prvog tima igralo za NDH ..??!
I ti kao nekom nesto da crtas, a mozga bez ?!!
Shvatas kakve nebuloze ti pises ? Ima li neki staratelj da ti to objasni ?!

Dejan CZ

pre 3 godine

Dejan CZ, 28. jun 2020 21:33)Glup si i nesvestan si toga.Neprocenjivo.
(Zvezda-Srbija,banana drzava., 28. jun 2020 21:43)

Precenio si ga...a takvi su i ostali gurbeti.
(CZV 1945 Tirana, 28.

Dva grobarska tulipana zalivena...ajmo sledeci.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Jasno sve, jasno je samo da vase prekrajanje istorije nece proci nigde osim u vasim glavama. Jasno je i dokazano da u prvom derbiju niste imali Srba u timu. Cak vam ni trener nije bio Srbin. Jasno je da je SD Crvena Zvezda osnovano na danasnjem staro DIF-u, i zna se od strane koga i postoje slike sa tog dogadjaja. Prvi predsednik SD Crvena Zvezda se zvao Djordje Paljic, ime je dato na osnovu predloga Slobodana Cosica u Zorana Zujovica.

marko992

pre 3 godine

Dejan, au kralju pa tebi nije dobro. Vi ste bili prvi u jednoj od grupa EK-a. Vi ste bili prvi kolo pre kraja ABA. Odakle ti bilo kakvo pravo da mislis da bi osvojili oba takmicenja. Zbog cega?
(Gossa placa Zeljko, 28. jun 2020

Moram priznati vrlo glup komentar,zar na osnovu svega sto si naveo nije mogao da Misli da ce Partizan osvojiti ta takmicenja.
Objasni nam koji je trebao biti da bi neko mogao da Misli da ce nesto ovojiti.
Sledece sezone kada bude 4,5 onda ce trebati da Misli da Partizan osvaja?!

Luke Babbitt gravedigger

pre 3 godine

Ne moguće duplo više ponudili? Pa odakle kad je poznato da Partizan dobija milione od države. Pretpostavljam da je mezimica dobila jedno 15 miliona eura od države na osnovu fantastičnih rezultata od prošle sezone sa timom od 10+ miliona eura. Mogu da sipaju koliko hoće titulu prvaka evrope neće videti za tri života.

Spale

pre 3 godine

Sad će grobarija da pumpa cenu Waldena. Do juče kod njih igrao za 150k, sad je već na 300k ili 400k jer je kod nas za duple pare. Za koliko god, treba mu dati za ovo ponižavanje igokejaca. Čovek platio da ode iz “institucije”!!!! Kraj tačka!!!

mafrrr

pre 3 godine

Uvek isti grobarski komentari kada god zvezda dovede pojacanje, te bankomat, te penzioneri, te sipaj lovu no limit,i ostala patetika, oce da naprave spin kako se u zvezdu dovode gomila igraca jos, a ustvari odlaze iz prosle sezone i zamenjuju ih slicni, u prevodu niko ne bi smeo da dolazi u zvezdu, a u partizan skromni dolaze svi iz ljubavi, kao da smo zaboravili koliko stranaca je doslo u kk partizan nis mts prosle sezone koji su i zamenjeni cesto, to sve treba platiti. Zloba pakost spin uvek ista...

One night in May

pre 3 godine

Sigurno, sve ti verujemo...

Ti bas imas uvid u ugovor izmedju Voldena i novog kluba, pa znas kolika ce mu biti plata.
Na stranu sto je verovatno u pitanju Evroligas, gde ce Volden moci da se pokaze, pa debelo da se naplati iz sledeceg ugovora.

Ali dobro, razumem, moras da se umilis podanicima, samo tebi vernim samo tebi odanim.

Delija26

pre 3 godine

Plakali su,plakali,plakali...i onda dobili,gomiletinu para da ne plaču,sastave duplo skuplji tim od Zvezde,počev od trenera,i onda prestanu da plaču i naravno,onda je sve OK.
Tipična priča o roditelju koji ima dva deteta,gde jedno plače non stop,a drugo ćuti,e pa kome će taj mučeni,roditelj dati lizalicu?

ludilo kompletno

pre 3 godine

A covic ti predsednik, njemu se klanjas i onda imas petlje ovo da napises.

Najgori ste ljudi na svetu.
(Astra, 28. jun 2020 21:29)

Pazi ko nam govori da smo najgori ljudi na svetu... Svasta.

nemi posmatrač

pre 3 godine

Ja vidim da Peru Žderu još pojačavate, tako ovo zvuči.
Sad meni nije jasno... imate bar 2 ako ne i 3 trenera tog kalibra jeftinija i za ostatak mnogo bolje igrače od Voldena i Gordića.

Da se razumemo KKP je 10. ili 9. tim po efikasnosti u ABA ... zapitajte se šta će biti ako ostali uđu u sezonu iole bolje...
Da ne balavim o tesnim pobedama... realno prenapregnuti ste bili i jednostavno se videlo da ništa nećete uraditi. Ali Korona vam došla kao alibi...
Da eto kmečite...
U novoj sezoni bićete 5. u ABA... uzećete možda Kup i epilog:
3 Kupa 2 400 000 evra ...ok platio narod Srbije koji usput ne navija za Vas... pa do bola ludo.

Admiral

pre 3 godine

@ izmislice trinki boljeg pleja, a volden nece igrati ni blizu kao kod nas..zapamtite
(dhd, 28. jun 2020 21:31)

On ni kod nas nije igrao nesto sjajno. Sem ona dva meca protiv Virtusa gde je bio sjajan ja se ne secam jos neke utakmice da je bio na tom nivou. Medjutim, nije problem Volden, problem je sto je Partizanu ocigledno zavrnuta slavina i sve je preusmereno na Zvezdu koja ce ocigledno imati budzet mozda i preko 10 miliona, sudeci po treneru kog su doveli i igracima koje najavljuju. Partizan i kada je igrao EL i kada je odlazio na F4 nije dovodio igrace iz EL ekipa a Zvezda konstantno dovodi igrace iz Pao, Valensije, Bajerna, Olimpijakosa, Efesa, sto znaci da ima jako visok budzet kad moze da dovodi te skupe igrace

Slobodan

pre 3 godine

Dzaba vam novci Ostoja, znaju i trener i igraci da su to pare od penzionera pa nece ...
Jednostavno nije do para, nece ljudi da igraju kod vas ... svi bi da igraju kod Srpskog i regionalnog sampiona, osvojicete opet kup i to vam je to !!!

Delija Momak

pre 3 godine

Hahaha a pazi sramota ga da kaže da je Volden sam kupio svoju slobodu....Pa i treba sa ga bude sramota...veliko poniženje za vaš klub.Skoro nisam video ovakvo poniženje i nepoštovanje prema jednom klubu.

Admiral

pre 3 godine

@ Imate sistem koji funkcioniše?Kako funkcioniše?Para imate samo kad dignete kredit.Čim se potroše pare odma sledi raspad.Dobar ti sistem.Ja sam mislio da će naš klub (KKCZ)biti slabiji zbog one sezone bez evrolige...A mi smo bili jaki i te godine i nakon toga...To je sistem.A vi se raspadate čoveče...
(Nemke, 28. jun 2020 21:30)

Bas vam je jak sistem, vodja sipa milione ne pita sta kosta, eto to vam je sistem

vlado

pre 3 godine

@nemke
Reci mi koliko imas godina, ali budi iskren. Jedino sto vi imate je duh koji lebdi nad vama. Ni istoriju nemate, to su cinjenica, a to vam ni duh ne moze kupiti. Jos jednom kazi nam kazi decace koliko imas godinica

Искрено збуњен

pre 3 godine

Vrlo je zanimljivo čitati panterske komentare na Partizanovim vestima. I posle kao nisu opterećeni!????...ma važi...znate koliko me zanima da čitam i komentarišem vesti iz Železnika!? Znači nikad!
(Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945., 28. jun 2020 21:33)

Рече човек са потписом Црвена Звезда у имену. Е то је дечаче комплекс о_О

Zvezda-Srbija,banana drzava.

pre 3 godine

ponudu...odlicnu.
Sto jes jes...mora se priznati da je partizan oduvek imao najplacenijeg trenera u Evropi...Penzioneri nikada zalili nisu za tim...
(Dejan CZ, 28. jun 2020 21:33)Glup si i nesvestan si toga.Neprocenjivo.

Nemke

pre 3 godine

A koliko iznosi ta "jaka ponuda"? Da mu ponudimo duplo više...da nosi vodu Neši Iliću i da dodaje peškire igračima.Treba nam jedan takav filozof..Dok to bude radio moći će da citira Dantea..

g4

pre 3 godine

Partizan je stavio kintu za Trinkija, i to pojacano. On odigra ponekad za Komu, on njemu obezbedi kevu, caleta, i dedu koji naporno sljaka. :)

Astra

pre 3 godine

KK Partizan potpuno zasluzuje gospodina kao sto je Ostoja,navijaci potpuno zasluzuju ono sto im se desava sa klubom,igraci potpuno zasluzuju da im se isplati tri plate godisnje kao prosle sezone,jednostavno u tom kolektivu svako dobija tacno onoliko koliko je zasluzio.
(Grobotrpalica, 28. jun 2020 21:23)

A covic ti predsednik, njemu se klanjas i onda imas petlje ovo da napises.

Najgori ste ljudi na svetu.

Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945.

pre 3 godine

Vrlo je zanimljivo čitati panterske komentare na Partizanovim vestima. I posle kao nisu opterećeni!????...ma važi...znate koliko me zanima da čitam i komentarišem vesti iz Železnika!? Znači nikad!

ivkovic zoran

pre 3 godine

-puno zanimljivih komentara i uzbudljivo ih je čitati .
-Možda nisam upravu mišljenja sam da je Volden dobar igrač ali takvih amera plejeva ima pregršt i mnogo boljih .
ok ne treba gubiti prvog pleja ali tu je obeštećenje ... ameri se vode lovom hoce da ide ne treba igrača terati da ostane kad ne želi .- priča se da ide u rivalski klub ali jos nista nije zvanično potpisao ...-ubeđen sam da će lako Partizan naći drastično boljeg pleja .
-Problem mnogo veći trener ,neće se lako naći bolji trener , e tu je problem ozbiljan . Po svaku cenu zadržati Trinkijerija covek je stvorio jako dobar tim,igrali su jako dobro i navijači ga vole . šteta bi bila da dobro selektriranu ekipu ostavi drugom a pitanje kako bi drugi vodio .

Grobotrpalica

pre 3 godine

KK Partizan potpuno zasluzuje gospodina kao sto je Ostoja,navijaci potpuno zasluzuju ono sto im se desava sa klubom,igraci potpuno zasluzuju da im se isplati tri plate godisnje kao prosle sezone,jednostavno u tom kolektivu svako dobija tacno onoliko koliko je zasluzio.

Ostojina slina !

pre 3 godine

Stvarno ova sezona sa gotovo nikakvim ulaganjem odlicna ! Usli ste u EL, osvojili ABA ligu, osvojili nase prvenstvo...ili mozda i niste....:))))

Zagor

pre 3 godine

Kad je partizan igrao Evroligu, igraci u prelazili iz Zvezde za mnogo manje para da bi igrali Evroligu i bili u globalnom izlogu.

Sada, kada Zvezda igra Evroligu, igraci prelaze iz partizana u Zvezdu i ona ih placa duplo, ako ne i mnogostruko puta vise.

Logicno, zar ne?

A da je situacija u partizanu alarmantna ne zna samo koga nije interesovalo. Niko iz kluba platu nije video od Januara, Stefan Jankovic, Reding i Mekadu tuze klub za neisplacene plate.

Mister Bin

pre 3 godine

Ostoja ovo je sramota šta radite, prvi plej se ne pusta nikako u prvog konkurenta. Ali dobro da si se ti pitao verovatno ne bi otišao.

321

pre 3 godine

Ostoja spin majstor,nemamo kao neki neogranicen budzet,pa naravno da ne mozete imati budzet kao evroligas.Neko treba da ga podseti,da igra evrokup.
(Red, 28. jun 2020 21:28)


Zar u vreme Duleta za vas nije bio problem sto Partizan ima veci budzet jer igra u EL? I to se tvoj Covke bunio , prepolovljen je novac koji grad Bg. treba da da Partizanu u odnosu na tvoj klub? Samo jedan primer a Partizan je igrao u EL? I sada ti pricas da Ostoju neko treba da podseti da igra EK za razliku od tvog kluba koji igra poklonjenu EL? Vi treba u buduce da umiknete sa pricama da je Partizan drzavni bankomat. Partizan je sve opravdao prosle sezone a tolike milione tvoj klub nije opravdao, ni u kupu, ni u ABA ni u EL sa 14. mestom.

CZV 1945 Tirana

pre 3 godine

Kmeee kmeeeee!
(naše će sene ..., 28. jun 2020 21:47)

Sta?! Nije ti mama dala mleko pa kmecis?
Vreme ti je da spavas decace...

Dejan CZ

pre 3 godine

Prvo da resimo pitanje trenera...dali smo dobru ponudu...odlicnu.
Sto jes jes...mora se priznati da je partizan oduvek imao najplacenijeg trenera u Evropi...Penzioneri nikada zalili nisu za tim...

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Da li možete i da zamislite da jedan Čović želi da puni budžet Partizanu, a da zna da su dužni i ružni već pola godine? Blasfemija.

"Neograničen budžet, drugi klub, obeštećenje(a stvari oprost dugova)... Tegi smešan si i provaljen kao dete. Nisi za bolje od stranačkog pr-a prisloničkog biznismena.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Cekaj malo covece. Koliko juce si rekao da je Volden sam platio obestecenje i otisao. To izjava stoji na sajtu kluba. Kako danas ispadne da mu je neki drugi klub platio obestecenje? Ajmo dalje. Tintoreto ima ugovor na 3 godine koji je potpisao i u kome su jasno naznacena njegova primanje. Kako mu se sad posle dve godine daje jaka ponuda? Za sta? Za ugovor koji vec ima? Pre ce biti da vi ne isplacujte plate.

Milorad

pre 3 godine

Ostoja uvek skrece pažnju sa svojih ne uspeha . Pričaj samo o svom klubu ali on voli tudji tanjir da gleda . Jednostavno je nesposoban za Partizan. Ej pogledajte ranije predsednike , čovek i ne razume sport

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

Ostoja spin majstor,nemamo kao neki neogranicen budzet,pa naravno da ne mozete imati budzet kao evroligas.Neko treba da ga podseti,da igra evrokup.
(Red, 28. jun 2020 21:28)

Naravno majstore nije to suština, već da ste vi imali veće budžete i kada niste čak ni Evrokup igrali. Nešto si brzo zaboravio projekat Evrpska zvezda i silne milione o kojima je čak i vesić pričao.
Spin majstori ste vi iz predgrađa, svakim danom to potvrđujete.

kolee

pre 3 godine

@delija momak, vidi se da nisi bas inteligentan, ali da ti pojasnim, u Partizanu je igrao za 300 000 po sezoni, a Fmp mu je dao 600 000 hiljada. Mozda je to za prosjecnog deliju kesica kikirikija, suncokreta i bus plus kartica ali za normalnog covjeka je to ipak ozbiljan novac!

CZV 1945 Tirana

pre 3 godine

Dejan CZ, 28. jun 2020 21:33)Glup si i nesvestan si toga.Neprocenjivo.
(Zvezda-Srbija,banana drzava., 28. jun 2020 21:43)

Precenio si ga...a takvi su i ostali gurbeti.

Toliko

pre 3 godine

Neće Trinki nigdje dok sa Partizanom ne osvoji "salataru" u Evrokupu i Aba Ligi i uvede ga u Evroligu...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Goško, 28. jun 2020 21:19)

Znaci,dozivotno ostaje u partizanigokei.

aleksa

pre 3 godine

Covek nije reko ni jednu cifru...da nar rece koliko ima sati pa da progutsm...ovako...
Reci kso duplo, solidan ugovor, neograniceni budzet itd ne piju vodu dok se konkretno ne kaze nesto.

Nemke

pre 3 godine

Imate sistem koji funkcioniše?Kako funkcioniše?Para imate samo kad dignete kredit.Čim se potroše pare odma sledi raspad.Dobar ti sistem.Ja sam mislio da će naš klub (KKCZ)biti slabiji zbog one sezone bez evrolige...A mi smo bili jaki i te godine i nakon toga...To je sistem.A vi se raspadate čoveče...

Ljubomir

pre 3 godine

Od kojih vi to para plaćate te silne strance kada ste do nedavno bili pred bankrotom.Joj pa da zaboravio sam na poreske obveznike sve će oni to da plate i vama i Zvezdi lopurde jedne.

maleno uplakano grobarče

pre 3 godine

Joj uplakani al' vas ovaj laže, pa sve misli da je istina. Ali neka i treba vama takav...

Kolika je otkupna klauzula, koliko nije isplaceno plata, koliko te plate pokrivaju otkup...?!

Kako to do maja trener ostaje, a sad mozda ide...?!

A, vi citate, pisete komentare i verujete u sve sto vam limar poturi kao istinu...

Igokea since 2007, Cipiripi since 2014

pre 3 godine

Ako zaista postoji ponuda Bajerna, onda je Andrea već otišao. Tamo će bar zaraditi lovu i imaće konkurentan tim, a ovde može biti samo osedlan.

CZV 1945 Tirana

pre 3 godine

izmislice trinki boljeg pleja, a volden nece igrati ni blizu kao kod nas..zapamtite
(dhd, 28. jun 2020 21:31)

Bas tako, prosecan igrac s'tim sto mu je Trinki nasao zicu, pa je bljesnuo protiv Virtusa u Italiji...ali, da je zamenjiv, i te kako...

Samo, nisu mi jasni tiranci sto se loze, ne veruju da je FMP pukao dobru lovu za osrednjog igraca. Cak je od tih para platio obestecenje. Opet ce penzioneri podneti najveci teret...

CZV 1945 Tirana

pre 3 godine

(Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945., 28. jun 2020 21:33) 

Рече човек са потписом Црвена Звезда у имену. Е то је дечаче комплекс о_О
(Искрено збуњен, 28. jun 2020 21:42)

Hahahaaaa...ono kad "stub srpstva" ne vidi sumu od drveta...

kusavi

pre 3 godine

Čudi me da Ostoja zna koliko je Volden dobio para od drugoga kluba a ne kaže ime istog. Ne čini li vam se da talasa ako bi Volden kojim slučajem završio u Zvezdi.

Delija Momak

pre 3 godine

Kod njih je igrao za tri dzaka semenki(belih ljustenih),dva dzaka kikirikija(pečenii i slani) i bus plus kartricu.A imao je i neke bonove za menzu u narodnoj kuhinji.Kod nas sve to duplo.Jel tako Ostoja?

vanredno je stanje,ne puštajte primitivce na portal

pre 3 godine

duplo od koliko?
grobarske laži se nastavljaju.
ne znam koliko je plaćao partizan,ali znam da su drugi dali duplo.

prijatelj nekih prijatelja

pre 3 godine

Voldenu su bili dužni od januara, kao i mnogiim strancima. Neki su već otišli na Bat i čekaju se zvanični procesi. Ko je pojeo milione KKP-a pitanje je za njihove navijače.

Volden nije otišao za obeštećenje nego za oprost dugova. Bitna razlika. Kao Džok Lendejl u Žalgirisu, sećamo se te sage. Dužni momku, on traži raskid, ovi šatro ne daju, na kraju popuštaju sa pričom da je otkupljen. A taj otkup je zapravo deo duga.

Tegijevi spinovi za očuvanje svoga milog gazde. Smešni su i providni do debiliteta.

Gorki

pre 3 godine

Ne znam da li taj Volden stvarno prelazi kod nas ili ne jer svi pricaju neodredjeno, tipa "prelazi u jedan evroligaski klub?!?! za duplo veca primanja". Ja licno ne bih voleo, jer mi on nije nista posebno.
Mada i da prelazi kod nas za ta duplo veca primanja, tesi me to da cemo ga mi placati sa duplo vise kesica kikirikija, jer su se oni hvalili kako je i on (pored svih ostalih naravno) igrao iz ljubavi i za kesicu kikirikija. Cak i da dolazi kod nas, mi smo finansijski dobro prosli!!!!

Red

pre 3 godine

Ostoja spin majstor,nemamo kao neki neogranicen budzet,pa naravno da ne mozete imati budzet kao evroligas.Neko treba da ga podseti,da igra evrokup.

Digitalna Srbija 4.0

pre 3 godine

Kakva ponuda za Trinkijerija? Pa valjda ima ugovor.
Jedino ako nije ponuda da ce stvarno i dobijati tu platu iz ugovora!

vanredno je stanje,ne puštajte primitivce na portal

pre 3 godine

duplo od koliko?
grobarske laži se nastavljaju.
ne znam koliko je plaćao partizan,ali znam da su drugi dali duplo.

Red

pre 3 godine

Ostoja spin majstor,nemamo kao neki neogranicen budzet,pa naravno da ne mozete imati budzet kao evroligas.Neko treba da ga podseti,da igra evrokup.

Grobotrpalica

pre 3 godine

KK Partizan potpuno zasluzuje gospodina kao sto je Ostoja,navijaci potpuno zasluzuju ono sto im se desava sa klubom,igraci potpuno zasluzuju da im se isplati tri plate godisnje kao prosle sezone,jednostavno u tom kolektivu svako dobija tacno onoliko koliko je zasluzio.

kusavi

pre 3 godine

Čudi me da Ostoja zna koliko je Volden dobio para od drugoga kluba a ne kaže ime istog. Ne čini li vam se da talasa ako bi Volden kojim slučajem završio u Zvezdi.

prijatelj nekih prijatelja

pre 3 godine

Voldenu su bili dužni od januara, kao i mnogiim strancima. Neki su već otišli na Bat i čekaju se zvanični procesi. Ko je pojeo milione KKP-a pitanje je za njihove navijače.

Volden nije otišao za obeštećenje nego za oprost dugova. Bitna razlika. Kao Džok Lendejl u Žalgirisu, sećamo se te sage. Dužni momku, on traži raskid, ovi šatro ne daju, na kraju popuštaju sa pričom da je otkupljen. A taj otkup je zapravo deo duga.

Tegijevi spinovi za očuvanje svoga milog gazde. Smešni su i providni do debiliteta.

Slobodan

pre 3 godine

Dzaba vam novci Ostoja, znaju i trener i igraci da su to pare od penzionera pa nece ...
Jednostavno nije do para, nece ljudi da igraju kod vas ... svi bi da igraju kod Srpskog i regionalnog sampiona, osvojicete opet kup i to vam je to !!!

Nemke

pre 3 godine

A koliko iznosi ta "jaka ponuda"? Da mu ponudimo duplo više...da nosi vodu Neši Iliću i da dodaje peškire igračima.Treba nam jedan takav filozof..Dok to bude radio moći će da citira Dantea..

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Cekaj malo covece. Koliko juce si rekao da je Volden sam platio obestecenje i otisao. To izjava stoji na sajtu kluba. Kako danas ispadne da mu je neki drugi klub platio obestecenje? Ajmo dalje. Tintoreto ima ugovor na 3 godine koji je potpisao i u kome su jasno naznacena njegova primanje. Kako mu se sad posle dve godine daje jaka ponuda? Za sta? Za ugovor koji vec ima? Pre ce biti da vi ne isplacujte plate.

Dejan CZ

pre 3 godine

Prvo da resimo pitanje trenera...dali smo dobru ponudu...odlicnu.
Sto jes jes...mora se priznati da je partizan oduvek imao najplacenijeg trenera u Evropi...Penzioneri nikada zalili nisu za tim...

Nemke

pre 3 godine

Imate sistem koji funkcioniše?Kako funkcioniše?Para imate samo kad dignete kredit.Čim se potroše pare odma sledi raspad.Dobar ti sistem.Ja sam mislio da će naš klub (KKCZ)biti slabiji zbog one sezone bez evrolige...A mi smo bili jaki i te godine i nakon toga...To je sistem.A vi se raspadate čoveče...

МилошПБ

pre 3 godine

Za ovu uplakanu neznalicu: Slavko Komar jeste bio počasni predsednik Crvene Zvezde, a prvi predsednik Paljić. Slavka Komara ili Stjepana Filipovića ili Zvonimira Vučkovića Srbi slave kao velike patriote. Slavko Komar je izveo najveću diverziju i pobio najviše ustaša u ZG tokom rata. Prve godine svog postojanja Zvezda je odigrala 36 utakmica, prvu sa predstavnicima vojske (ne sa vama jer niste postojali).Sa svima na oslobođenim teritorijama. Između ostalih i sa Rumunijom i Albancima. Zvezdina prva zvezda Mitić, je kao i osnivači KK CZV i tvorci srpske košarke, A. Nikolić i B. Stanković, pripadao istoj jedinici ravnogorskog pokreta. Znači, bilo je Srba komunista, Srba u JVuO, Hrvata antifašista... ali sigurno NIJE bilo reprezentativaca NDH. Mi se zato ničeg ne stidimo, niti krijemo. Zato vaš sajt i nema podatke iz '45, jer se stidite svoje prošlosti. Stvoreni ste od reprezentacije NDH i vaša prva zvezda je igrao za NDH. Imali ste 5 igrača NDH i 2 Srbina u prvoj postavi. I da se razumemo, između Milana Uzelca (Srbin) i Slavka Komara (Hrvat) uvek bih izabrao Komara.

aleksa

pre 3 godine

Covek nije reko ni jednu cifru...da nar rece koliko ima sati pa da progutsm...ovako...
Reci kso duplo, solidan ugovor, neograniceni budzet itd ne piju vodu dok se konkretno ne kaze nesto.

ika

pre 3 godine

Kad je partizan igrao Evroligu, igraci u prelazili iz Zvezde za mnogo manje para da bi igrali Evroligu i bili u globalnom izlogu.

Sada, kada Zvezda igra Evroligu, igraci prelaze iz partizana u Zvezdu i ona ih placa duplo, ako ne i mnogostruko puta vise.

Logicno, zar ne?

A da je situacija u partizanu alarmantna ne zna samo koga nije interesovalo. Niko iz kluba platu nije video od Januara, Stefan Jankovic, Reding i Mekadu tuze klub za neisplacene plate.
(Zagor, 28. jun 2020 21:56)

Prošli časovi ljubavi?

Ostoja ispričao sve priče? :)

Искрено збуњен

pre 3 godine

Vrlo je zanimljivo čitati panterske komentare na Partizanovim vestima. I posle kao nisu opterećeni!????...ma važi...znate koliko me zanima da čitam i komentarišem vesti iz Železnika!? Znači nikad!
(Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945., 28. jun 2020 21:33)

Рече човек са потписом Црвена Звезда у имену. Е то је дечаче комплекс о_О

CW

pre 3 godine

Ne prelazi u KKCZ Larkin pa da se za njega sipaju pare. CW je dobar bek koji moze samo da dobije slicnu platu kao u KKP i nista vise, a valjda je poznato zasto se iz EC tima prelazi u EL tim. Pare svakako nisu na prvom mestu. Zato je CW i uzet - uklapa se u koncepciju i nije van platezne moci, tj. dobar odnos kvaliteta i cene.
Prica se da je imao 250,000 a da je za ovu sezonu bilo predvidjeno 300,000. Ako neko hoce da poveruje da je KKCZ platila 450 (obestecenje)+600=1m za ovog igraca, BRAVO!
Da li ste vi i vas limar svesni ko danas u EL kosta 1m???? Da ne spominjem da se svima duguju plate od januara. Limar, niti je biznismen, niti je kosarkaski radnik. Da bi se uspesno vodio jedan sportski klub, moras da budes barem jedno od ta dva.
Imali ste veci budzet prosle sezone, nadali se EL preko EC. Niste uspeli i to je to. Zapnite ove sezone... mozda upali...

Mister Bin

pre 3 godine

Ostoja ovo je sramota šta radite, prvi plej se ne pusta nikako u prvog konkurenta. Ali dobro da si se ti pitao verovatno ne bi otišao.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

111, Crvenoj Zvezdi nista nije poklonjeno, najmanje EL. Crvena Zvezda je pravo igranja EL u sledecoj sezoni stekla na terenu tako sto je pobedila Partizan u polufinalu ABA sa preko 25 razlike i Buducnost u finalu sa ukupno preko 100 razlike. Ova sezona se ponistava odlukom EL, i istu ponovo igraju ekipe od prosle godine. To je jedina istina da Zvezdi nije apsolutno nista poklonjeno, vec je sve zaradila na terenu. Spinovi su vec neka druga prica.

Delija Momak

pre 3 godine

Hahaha a pazi sramota ga da kaže da je Volden sam kupio svoju slobodu....Pa i treba sa ga bude sramota...veliko poniženje za vaš klub.Skoro nisam video ovakvo poniženje i nepoštovanje prema jednom klubu.

Cubaka

pre 3 godine

(vlado, 28. jun 2020 21:39)
Koliki nepoznavalac ( citaj glup ) moras biti da izjavis kako KK CZ nema istoriju, klub koji je jedan od osnivaca kosarke na ovim prostorima i klub koji je imao u vitrinama vec 10 titula dok tvoj mali klubic nije znao da li je kosarka prilog uz janjetinu ili igra sa glavicom kupusa. Sad ti reci, ali iskreno, koliko imas godina ? Poslednji put kada sam cuo nekog "grobara" da je iskren je bilo pre 40 godina.

Toliko

pre 3 godine

Neće Trinki nigdje dok sa Partizanom ne osvoji "salataru" u Evrokupu i Aba Ligi i uvede ga u Evroligu...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Goško, 28. jun 2020 21:19)

Znaci,dozivotno ostaje u partizanigokei.

Zagor

pre 3 godine

Kad je partizan igrao Evroligu, igraci u prelazili iz Zvezde za mnogo manje para da bi igrali Evroligu i bili u globalnom izlogu.

Sada, kada Zvezda igra Evroligu, igraci prelaze iz partizana u Zvezdu i ona ih placa duplo, ako ne i mnogostruko puta vise.

Logicno, zar ne?

A da je situacija u partizanu alarmantna ne zna samo koga nije interesovalo. Niko iz kluba platu nije video od Januara, Stefan Jankovic, Reding i Mekadu tuze klub za neisplacene plate.

Lenard

pre 3 godine

Odrastite deco, oba kluba žive na račun naroda, i Ostoja i Čović su kraljevi spinovanja, i da je sve pošteno oba kluba bi davno bila ugašena. Lupajte mi minuse svi, al ne lažite sebe da je iko od večitih pošten. Sport treba gledati i pratiti iz zabave a ne da se tera neka pravda ko ima veći budžet ili nema i da li je ispravno navijati za jedne ili druge. Koliko vas navija za lokalni klub? A pogledajte Nemce, sećam se ko juče da je bilo Partizan Ludvigsburg 2017, publika napunila tribine krcato veselo svi u žutom bez ijedne poruke mržnje ili ružnih pesama, a takmičenje Fiba liga šampiona. Stoji to oni mogu priuštiti karte imaju pare, al ne pamtim da je neko rekao da neko iz mog Vršca navija za kk Vršac, ni kad je bio Hemofarm. A i ne vidim u komentarima o vestima o nekim klubovima koji nisu večiti da ima ljudi. Ovde se sport izopačio u nešto totalno pogrešno

Digitalna Srbija 4.0

pre 3 godine

Kakva ponuda za Trinkijerija? Pa valjda ima ugovor.
Jedino ako nije ponuda da ce stvarno i dobijati tu platu iz ugovora!

Igokea since 2007, Cipiripi since 2014

pre 3 godine

Ako zaista postoji ponuda Bajerna, onda je Andrea već otišao. Tamo će bar zaraditi lovu i imaće konkurentan tim, a ovde može biti samo osedlan.

Astra

pre 3 godine

KK Partizan potpuno zasluzuje gospodina kao sto je Ostoja,navijaci potpuno zasluzuju ono sto im se desava sa klubom,igraci potpuno zasluzuju da im se isplati tri plate godisnje kao prosle sezone,jednostavno u tom kolektivu svako dobija tacno onoliko koliko je zasluzio.
(Grobotrpalica, 28. jun 2020 21:23)

A covic ti predsednik, njemu se klanjas i onda imas petlje ovo da napises.

Najgori ste ljudi na svetu.

Ostojina slina !

pre 3 godine

Stvarno ova sezona sa gotovo nikakvim ulaganjem odlicna ! Usli ste u EL, osvojili ABA ligu, osvojili nase prvenstvo...ili mozda i niste....:))))

Delija Momak

pre 3 godine

Kod njih je igrao za tri dzaka semenki(belih ljustenih),dva dzaka kikirikija(pečenii i slani) i bus plus kartricu.A imao je i neke bonove za menzu u narodnoj kuhinji.Kod nas sve to duplo.Jel tako Ostoja?

Spale

pre 3 godine

Sad će grobarija da pumpa cenu Waldena. Do juče kod njih igrao za 150k, sad je već na 300k ili 400k jer je kod nas za duple pare. Za koliko god, treba mu dati za ovo ponižavanje igokejaca. Čovek platio da ode iz “institucije”!!!! Kraj tačka!!!

Glodacid plus

pre 3 godine

Druze, Partizan osnovan u Domu vojske u BGu od strane 3 narodna heroja. Za rqzlimu od vasih osnivaca i izbora imena. Izmedju "kad je zvezda nek je CRVENA" I "FK Staljin".
O preuzimanju sekcije i stadiona od fk jugoslavija ne treba pricati.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Partizan=Srbija, 28. jun 2020 23:19)

Не знам зашто не бисмо разговарали о преузимањима секције, стадиона и навијача...ах да знам....ми смо преузели српске играче, стадион и српске навијаче, док сте ви само преузели селекцију НДХ...стадион и навијачи су остали Динаму...

Твој ник је иначе смејурија...ви ни дан данас немате везе са Србијом, осим што сте ту регистровани, ви сте "друзе" YuSD....

maleno uplakano grobarče

pre 3 godine

Mi cemo da volimo KKP bez obzira kpje takmičenje igra!!!!!!
(Mio, 28. jun 2020 22:26)

Vi jedino možete da se uhvatite za uši i da igrate

Futboll Klub Partizani Tiranë

pre 3 godine

Auu, koliko saopštenje, pa ko će to da čita buuuahahahahahahaha...
(KRIGER, 28. jun 2020 22:18)

za vas je i to puno, niste navikli toliko da citate...

***(CZV 1945 Tirana, 28. jun 2020 22:21)


Važno da ne negirate da je to kmee, kmee glavni sadržaj vašeg saopštenja hahahahaha

Gorki

pre 3 godine

Crvena Zvezda Tirana
Tebi je izgleda toliko krivo sto se tvoj Zagrebacki klub zove isto kao i klub iz Tirane PARTIZANI, da si uporan u glupom potpisivanju!!!!

lary ptica

pre 3 godine

imam na poslu a i ovako par ortaka grobara...auuuu koja je to prica i paranoja,oni su totalno izgubili dodir sa realnoscu,to je za naucno fantastiku

bvb

pre 3 godine

Obestecenje je platio sam tako sto je odlucio da ih ne tuzi BATu za poslednjih 5 plata. A o duplo vecem ugovoru ne vredi ni diskutovati. 2 godine prodaje maglu pa mora da okrene fokus na Zvezdu. Inace ovih dana im stize BAT od Jankovica i jos nekih igraca.

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Da li možete i da zamislite da jedan Čović želi da puni budžet Partizanu, a da zna da su dužni i ružni već pola godine? Blasfemija.

"Neograničen budžet, drugi klub, obeštećenje(a stvari oprost dugova)... Tegi smešan si i provaljen kao dete. Nisi za bolje od stranačkog pr-a prisloničkog biznismena.

Delija Momak

pre 3 godine

Gosn Ostoja a zar Trinkijeri nije potisao ugovor na tri godine ? I ima na još jednu godinu ?Kakva sad ponuda ako je pod ugovorom.Jel možeš da pojasnis to malo ? Dokle ćeš da lažeš više?

Delija26

pre 3 godine

Plakali su,plakali,plakali...i onda dobili,gomiletinu para da ne plaču,sastave duplo skuplji tim od Zvezde,počev od trenera,i onda prestanu da plaču i naravno,onda je sve OK.
Tipična priča o roditelju koji ima dva deteta,gde jedno plače non stop,a drugo ćuti,e pa kome će taj mučeni,roditelj dati lizalicu?

mafrrr

pre 3 godine

Uvek isti grobarski komentari kada god zvezda dovede pojacanje, te bankomat, te penzioneri, te sipaj lovu no limit,i ostala patetika, oce da naprave spin kako se u zvezdu dovode gomila igraca jos, a ustvari odlaze iz prosle sezone i zamenjuju ih slicni, u prevodu niko ne bi smeo da dolazi u zvezdu, a u partizan skromni dolaze svi iz ljubavi, kao da smo zaboravili koliko stranaca je doslo u kk partizan nis mts prosle sezone koji su i zamenjeni cesto, to sve treba platiti. Zloba pakost spin uvek ista...

maleno uplakano grobarče

pre 3 godine

Nije druze, meni je krivo sto ste igrali utakmicu u Tirani dok je rat trajao, i sto ste imali predsednika iz redova hrvatskoga naroda...a šatro ste kao neki "stub srpstva" sa sve petokrakom preko celog grba. Shvatas poentu ili da crtam?!
(CZV 1945 Tirana, 28. jun 2020 22:12)

O cemu ti raspredas ovde danima dete ???
Spominjes presednika iz redova hrvatskog naroda, a vama predsednik drustva Tudjman ?!!!
Spominjes "petokraku" kao nesto lose, a ona vam u grbu kluba ?!!
Pola prvog tima igralo za NDH ..??!
I ti kao nekom nesto da crtas, a mozga bez ?!!
Shvatas kakve nebuloze ti pises ? Ima li neki staratelj da ti to objasni ?!

Momir

pre 3 godine

Kod vas je trebao da ima 300k, kazete dobio SKORO duple pare u drugom klubu, ajde neka to bude i 500k, jel zaista neko lud da povjeruje u to?
Covicu vadi ugovor!

Don Quijote

pre 3 godine

Pa sta?
Otisli Kori Volden i Trinkieri.
Doci ce Kori Udovicki i Pera Bozic, profesionalni dizac trofeja.
I pali se masina!
Partizan je institucija!
Ostoja je madjija!

Gorki

pre 3 godine

Ne znam da li taj Volden stvarno prelazi kod nas ili ne jer svi pricaju neodredjeno, tipa "prelazi u jedan evroligaski klub?!?! za duplo veca primanja". Ja licno ne bih voleo, jer mi on nije nista posebno.
Mada i da prelazi kod nas za ta duplo veca primanja, tesi me to da cemo ga mi placati sa duplo vise kesica kikirikija, jer su se oni hvalili kako je i on (pored svih ostalih naravno) igrao iz ljubavi i za kesicu kikirikija. Cak i da dolazi kod nas, mi smo finansijski dobro prosli!!!!

One night in May

pre 3 godine

Sigurno, sve ti verujemo...

Ti bas imas uvid u ugovor izmedju Voldena i novog kluba, pa znas kolika ce mu biti plata.
Na stranu sto je verovatno u pitanju Evroligas, gde ce Volden moci da se pokaze, pa debelo da se naplati iz sledeceg ugovora.

Ali dobro, razumem, moras da se umilis podanicima, samo tebi vernim samo tebi odanim.

marko992

pre 3 godine

onako, 28. jun 2020 23:20

Samo jos nesto,zar niste bar 5-6 utakmica odigrali u stilu "nije nam EL bitan".Toliko zapinjete,ali dzaba,mali ste bili i ostacete.Zna se ko je ko u kosarci.


Moram spomenuti Woldena,dobar ali pomalo divlji igrac.Interesantno je to da sada Zvezda nije "otela" Partizanu igraca nego je zbog para presao u vase redove.
Da li je moguce da su i neki prelazi u proslom vremenu iz Zvezde u Partizan bili zbog istog razloga?!

Garfild

pre 3 godine

Ostoja spin majstor,nemamo kao neki neogranicen budzet,pa naravno da ne mozete imati budzet kao evroligas.Neko treba da ga podseti,da igra evrokup.
(Red, 28. jun 2020 21:28)

Treba i vas neko da podsjeti da ste bili 16 miliona u dugu i da sledece god ne da ste bili na 0 nego oko 3 miliona eura u plusu. A niste igrali te god ni eurokup.

jasno sve

pre 3 godine

Osnivaci crvene petokrake: Slavko Komar (i prvi predsednik), Bugarcic i Krcun.

Osnivaci Partizana: Kapetan Koca, Tempo i Dapcevic. 3 narodna heroja.

Pametnom dosta. Dzabe 70 godina udbaske propagande.

maleno uplakano grobarče

pre 3 godine

Joj uplakani al' vas ovaj laže, pa sve misli da je istina. Ali neka i treba vama takav...

Kolika je otkupna klauzula, koliko nije isplaceno plata, koliko te plate pokrivaju otkup...?!

Kako to do maja trener ostaje, a sad mozda ide...?!

A, vi citate, pisete komentare i verujete u sve sto vam limar poturi kao istinu...

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

Ti si izgleda preskocio casove srpskog, kad su predavali o metafori.
(krezuba Srbija, 28. jun 2020 23:39)





:)))))
evo još jednog kome je korona omogućila da završi peti osnovne!

ali - metafora?!

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Dejan, au kralju pa tebi nije dobro. Vi ste bili prvi u jednoj od grupa EK-a. Vi ste bili prvi kolo pre kraja ABA. Odakle ti bilo kakvo pravo da mislis da bi osvojili oba takmicenja. Zbog cega?

naravno

pre 3 godine

Predsednik Zvezde pun ko brod, predsednik Partizana isto... zabole ih za svaki vas komentar. Dogovore se ljudi sve uz rucak i mirni, a sirotnja po sajtovima da se poubija.. oni na leto Dubai, a vi...!? Da pogodim... lozite se na sajtu b92.

Delija Momak

pre 3 godine

Jer tako smo u mogućnosti.
(Delija Momak, 28. jun 2020 22:10)

za nasu decu, tj. vasu...a penzioneri ce podneti najveci teret.

Kako ste kukali da imamo veci budzet, pogledaj sad kad su izbori prosli. Obraz kao djon, ali vi ste navikli da kukate.
(CZV 1945 Tirana, 28. jun 2020 22:19)

Budzet vam je bio 9,4 miliona dolara a nama je bio 9,2 miliona.A mi smo ostali u evroligu što znači da ćemo imati daleko veće prihode od vas.

Džoni

pre 3 godine

Samo logički razmišljajući zašto bi neko za Voldena dao puplo više novca kad bi i sa neznatnim povećanjem i izazovom da igra EL on svakako otišao, on ne dolazi u Partizan ili Zvezdu zato što ih voli nego zato što od njih dobija pare i priliku da se dokazuje kao igrač na najvišem nivou u Evropi. A sad da je baš takva igračina da mu se duplira ugovor u to iskreno sumnjam, jedino ako ga u Partizanu nisu plaćali, pa mu je svaka kinta mnogo veća od one koju (ni)je dobijao? Ako se za Trinkijerija zainteresuje Bajern onda će verovatno svaka Ostojina ponuda biti mala?

Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945.

pre 3 godine

Vrlo je zanimljivo čitati panterske komentare na Partizanovim vestima. I posle kao nisu opterećeni!????...ma važi...znate koliko me zanima da čitam i komentarišem vesti iz Železnika!? Znači nikad!

Admiral

pre 3 godine

@ Imate sistem koji funkcioniše?Kako funkcioniše?Para imate samo kad dignete kredit.Čim se potroše pare odma sledi raspad.Dobar ti sistem.Ja sam mislio da će naš klub (KKCZ)biti slabiji zbog one sezone bez evrolige...A mi smo bili jaki i te godine i nakon toga...To je sistem.A vi se raspadate čoveče...
(Nemke, 28. jun 2020 21:30)

Bas vam je jak sistem, vodja sipa milione ne pita sta kosta, eto to vam je sistem

Delija Momak

pre 3 godine

Jer tako smo u mogućnosti.
(Delija Momak, 28. jun 2020 22:10)

za nasu decu, tj. vasu...a penzioneri ce podneti najveci teret.

Kako ste kukali da imamo veci budzet, pogledaj sad kad su izbori prosli. Obraz kao djon, ali vi ste navikli da kukate.
(CZV 1945 Tirana, 28. jun 2020 22:19)

Pa bili smo u pravu.IMALI ste veći budzet.Sad više nemate jer ste sve potrošili u pokušaju da se vratite u evroligu.Niste uspeli i sad ne znate kako da isplatite sve te igrače i pokušavate da im revidirate ugovorbza sledeću sezonu.Hoćete svima da smanjite ugovore a oni to odbijaju.Budzet vam je bio 9,4 miliona dolara a nama je bio 9,2 miliona.A mi smo ostali u evroligu što znači da ćemo imati daleko veće prihode od vas.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Jasno sve, jasno je samo da vase prekrajanje istorije nece proci nigde osim u vasim glavama. Jasno je i dokazano da u prvom derbiju niste imali Srba u timu. Cak vam ni trener nije bio Srbin. Jasno je da je SD Crvena Zvezda osnovano na danasnjem staro DIF-u, i zna se od strane koga i postoje slike sa tog dogadjaja. Prvi predsednik SD Crvena Zvezda se zvao Djordje Paljic, ime je dato na osnovu predloga Slobodana Cosica u Zorana Zujovica.

mich

pre 3 godine

OBZIROM da je u KKP igrao za "stipendiju" onda drugi klub nije mnogo ni platio...
Grobarska patetika i licemerje LEVEL PRO, vise nigde ne prolazi...
Alo zemljace igrate raspali EK, svi hoce u EL logicno je, da bolje plate u jacem su takmičenju, ti si LIMAR trebao bi da znas sta znaci trziste, al rekoh vec, sreca da je IGRAO ZA STIPENDIJU...

onako

pre 3 godine

@marko992

Ok stručnjak ...onda dođe majstorica i neko te RASTEGNE 40 razlike u 35' ...pa tajm "midget ovo ono" ... vidiš Ja znam da bi vas Zvezda pregazila i to pred vama jer sve gluposti se uvek naplate.

Rekoh Korana vam legla da prdite o hrkljušu koji ste igrali... niđe nećete vi. Sano ste koristili i to tesno tuđi raspored.

Problem je što je neko odigrao 12 UTAKMICA VIŠE u istom periodu ali kad je samo to... vi šanse nemate nikakve.

Admiral

pre 3 godine

@ izmislice trinki boljeg pleja, a volden nece igrati ni blizu kao kod nas..zapamtite
(dhd, 28. jun 2020 21:31)

On ni kod nas nije igrao nesto sjajno. Sem ona dva meca protiv Virtusa gde je bio sjajan ja se ne secam jos neke utakmice da je bio na tom nivou. Medjutim, nije problem Volden, problem je sto je Partizanu ocigledno zavrnuta slavina i sve je preusmereno na Zvezdu koja ce ocigledno imati budzet mozda i preko 10 miliona, sudeci po treneru kog su doveli i igracima koje najavljuju. Partizan i kada je igrao EL i kada je odlazio na F4 nije dovodio igrace iz EL ekipa a Zvezda konstantno dovodi igrace iz Pao, Valensije, Bajerna, Olimpijakosa, Efesa, sto znaci da ima jako visok budzet kad moze da dovodi te skupe igrace

grobar

pre 3 godine

Rece da je budzet partizana nesto preko 6 miliona evra, koji to klub ima trostruko vise? U regionu sigurno nijedan, prestani vise svoju spin iskrivljenu sliku realnosti da bacas i da se peres od svega zivog.

dejan

pre 3 godine

Ostoja uvek skrece pažnju sa svojih ne uspeha . Pričaj samo o svom klubu ali on voli tudji tanjir da gleda . Jednostavno je nesposoban za Partizan. Ej pogledajte ranije predsednike , čovek i ne razume sport
(Milorad, 28. jun 2020 21:55

Da,osvojen Superkup,Kup Radivoja Koraća,ubedljivo prvi u ABA ligi i isto tako prvu u Evrokupu.To su ti neuspesi.Ali zato je uspeh sa tri puta većim budžetom osvojiti nula(0) trofeja,biti treći u ABA ligi i 14.u euroligi.Svaka čast kakav su posao uradili u zvezdi prošle godine.

ludilo kompletno

pre 3 godine

A covic ti predsednik, njemu se klanjas i onda imas petlje ovo da napises.

Najgori ste ljudi na svetu.
(Astra, 28. jun 2020 21:29)

Pazi ko nam govori da smo najgori ljudi na svetu... Svasta.

marko992

pre 3 godine

Ok stručnjak ...onda dođe majstorica i neko te RASTEGNE 40 razlike u 35' ...pa tajm "midget ovo ono" ... vidiš Ja znam da bi vas Zvezda pregazila i to pred vama jer sve gluposti se uvek naplate.

Rekoh Korana vam legla da prdite o hrkljušu koji ste igrali... niđe nećete vi. Sano ste koristili i to tesno tuđi raspored.

Problem je što je neko odigrao 12 UTAKMICA VIŠE u istom periodu ali kad je samo to... vi šanse nemate nikakve.
(onako, 28. jun 2020 23:20)

Naucnice,kada ste vi imali Doke Salice kulali ste do neba a sada kada smo ih mi imali onda to uzimate kao parametar.Objasni naucnice na osnovu cega spominjes 40,35 poena.Stvarno vam je licemernost srednje ime.

321

pre 3 godine

Ostoja spin majstor,nemamo kao neki neogranicen budzet,pa naravno da ne mozete imati budzet kao evroligas.Neko treba da ga podseti,da igra evrokup.
(Red, 28. jun 2020 21:28)


Zar u vreme Duleta za vas nije bio problem sto Partizan ima veci budzet jer igra u EL? I to se tvoj Covke bunio , prepolovljen je novac koji grad Bg. treba da da Partizanu u odnosu na tvoj klub? Samo jedan primer a Partizan je igrao u EL? I sada ti pricas da Ostoju neko treba da podseti da igra EK za razliku od tvog kluba koji igra poklonjenu EL? Vi treba u buduce da umiknete sa pricama da je Partizan drzavni bankomat. Partizan je sve opravdao prosle sezone a tolike milione tvoj klub nije opravdao, ni u kupu, ni u ABA ni u EL sa 14. mestom.

Limenko

pre 3 godine

Koliko trebaš da budeš jadan da su ti najveći uspesi ove sezone prekid ABA lige (gde je Čović rekao da bi je svakako uzeli), na lepe oči ostanak u EL, ismevanje Partizana što je izvisio u svim takmičenjima a bio najbolji u svakom ld njih, kupovina Woldena.

Bedno da ne može biti bednije.

maleno uplakano grobarče

pre 3 godine

Pametnom dosta. Dzabe 70 godina udbaske propagande.
(jasno sve, 28. jun 2020 22:45)

Ljakse, jos ti fali i "bajo moj" ili eventualno "lebe mekani"

krezuba Srbija

pre 3 godine

Da se razumemo KKP je 10. ili 9. tim po efikasnosti u ABA ... zapitajte se šta će biti ako ostali uđu u sezonu iole bolje... 
Da ne balavim o tesnim pobedama... realno prenapregnuti ste bili i jednostavno se videlo da ništa nećete uraditi. Ali Korona vam došla kao alibi... 
Da eto kmečite... 
U novoj sezoni bićete 5. u ABA... uzećete možda Kup i epilog: 
3 Kupa 2 400 000 evra ...ok platio narod Srbije koji usput ne navija za Vas... pa do bola ludo.
(nemi posmatrač, 28. jun 2020 22:44)

Evo, ovako prosecni dembelija razmislja...a tako i glasa. Sve vam je jasno. Covek vas je oduvao sa najglupljim komentarom.

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

Ostoja spin majstor,nemamo kao neki neogranicen budzet,pa naravno da ne mozete imati budzet kao evroligas.Neko treba da ga podseti,da igra evrokup.
(Red, 28. jun 2020 21:28)

Naravno majstore nije to suština, već da ste vi imali veće budžete i kada niste čak ni Evrokup igrali. Nešto si brzo zaboravio projekat Evrpska zvezda i silne milione o kojima je čak i vesić pričao.
Spin majstori ste vi iz predgrađa, svakim danom to potvrđujete.

Dejan CZ

pre 3 godine

Dejan CZ, 28. jun 2020 21:33)Glup si i nesvestan si toga.Neprocenjivo.
(Zvezda-Srbija,banana drzava., 28. jun 2020 21:43)

Precenio si ga...a takvi su i ostali gurbeti.
(CZV 1945 Tirana, 28.

Dva grobarska tulipana zalivena...ajmo sledeci.

Delija Momak

pre 3 godine

Jer tako smo u mogućnosti.
(Delija Momak, 28. jun 2020 22:10)

za nasu decu, tj. vasu...a penzioneri ce podneti najveci teret.

Kako ste kukali da imamo veci budzet, pogledaj sad kad su izbori prosli. Obraz kao djon, ali vi ste navikli da kukate.
(CZV 1945 Tirana, 28. jun 2020 22:19)

Meni i ljudima u mojoj blizini plata je skočila sa po 30.000 i više u poslednje tri-četiri godine.Samo znaš mora da se radi.Mora da se ustaje u pola 5 i da se radi.Ne samo da sedi i da se komentariše.

panterče

pre 3 godine

Pa sta?
Otisli Kori Volden i Trinkieri.
Doci ce Kori Udovicki i Pera Bozic, profesionalni dizac trofeja.
I pali se masina!
Partizan je institucija!
Ostoja je madjija!
(Don Quijote, 28. jun 2020 23:27)

prica se da vama dolazi profesionalni kradljivac trofeja

malo uplakano grobarče

pre 3 godine

@Kakvu razliku ?
O čemu ti pišeš mukice ?
Opet dolazio "onaj komšija" kad si bio...pa ti se sve pomešalo u glavi ?
Nadam se da si ok...
(maleno uplakano grobarče, 28. jun 2020 23:37

Nije komsija, nego komsinica. A sada kad je porasla objasnjavao joj cari zivota. Mali konjaniku.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Partizan=Srbija, 28. jun 2020 23:42)

Auuu, pa i tebi se slošilo...od komšije ti se priviđa komšinica...pa to komša baš zaređao kod vas uplakanih noćas...Ne dajte se uplakani, proći će i to...

g4

pre 3 godine

Partizan je stavio kintu za Trinkija, i to pojacano. On odigra ponekad za Komu, on njemu obezbedi kevu, caleta, i dedu koji naporno sljaka. :)

KRIGER

pre 3 godine

Prenosimo saopštenje kk Partizan u celosti.

Kme kme kme kme

(kako, 28. jun 2020 21:20)


Auu, koliko saopštenje, pa ko će to da čita buuuahahahahahahaha...

Pan

pre 3 godine

Prošle godine Ostoja 2 trofeja, gazda FMP-a nula sa mnogo jačim timom. Ostala dva takmičenja otkazana jer FMP nije mogao da sastavi tim. Navijači Partizana žale, a navijači FMP-a slave.

Milorad

pre 3 godine

Ostoja uvek skrece pažnju sa svojih ne uspeha . Pričaj samo o svom klubu ali on voli tudji tanjir da gleda . Jednostavno je nesposoban za Partizan. Ej pogledajte ranije predsednike , čovek i ne razume sport

JNA protiv okupatora

pre 3 godine

@) 
jedino što je jasno je da bi išao na popravni da je škola potrajala - kapetan koča je umro 1788.
(mladići borovi, devojke jele, 28. jun 2020 23:31

:)))

Ti si izgleda preskocio casove srpskog, kad su predavali o metafori.

Ali, dobar pokusaj...
(krezuba Srbija, 28. jun 2020 23:39)

Koca Popovic narodni heroj. Ali ne moze se to objasniti krezuboj hrvatskoj. Uvek je zdrava Srbija vecinski navijala za Partizan. Kao i dan danas, normalno. A ove udbaske fore i prekrajanje istorije sa arkanom, a onda lukicem, pa vesicem....samo dete moze da poveruje.

Goxy

pre 3 godine

Dejan CZ, 28. jun 2020 21:33)Glup si i nesvestan si toga.Neprocenjivo.
(Zvezda-Srbija,banana drzava., 28. jun 2020 21:43)

Precenio si ga...a takvi su i ostali gurbeti.
(CZV 1945 Tirana, 28.

Dva grobarska tulipana zalivena...ajmo sledeci.
(Dejan CZ, 28. jun 2020 22:24)

Dva dezurna Ostojina bota, uvek su tu na zadatku...

nemi posmatrač

pre 3 godine

Ja vidim da Peru Žderu još pojačavate, tako ovo zvuči.
Sad meni nije jasno... imate bar 2 ako ne i 3 trenera tog kalibra jeftinija i za ostatak mnogo bolje igrače od Voldena i Gordića.

Da se razumemo KKP je 10. ili 9. tim po efikasnosti u ABA ... zapitajte se šta će biti ako ostali uđu u sezonu iole bolje...
Da ne balavim o tesnim pobedama... realno prenapregnuti ste bili i jednostavno se videlo da ništa nećete uraditi. Ali Korona vam došla kao alibi...
Da eto kmečite...
U novoj sezoni bićete 5. u ABA... uzećete možda Kup i epilog:
3 Kupa 2 400 000 evra ...ok platio narod Srbije koji usput ne navija za Vas... pa do bola ludo.

Partizan=Srbija

pre 3 godine

Druze, Partizan osnovan u Domu vojske u BGu od strane 3 narodna heroja. Za rqzlimu od vasih osnivaca i izbora imena. Izmedju "kad je zvezda nek je CRVENA" I "FK Staljin".
O preuzimanju sekcije i stadiona od fk jugoslavija ne treba pricati.

maleno uplakano grobarče

pre 3 godine

Ljakse, jos ti fali i "bajo moj" ili eventualno "lebe mekani"
(maleno uplakano grobarče, 28. jun 2020 23:10)

koliko ti razreda OS imas, pa ne razumes razliku?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (krezuba Srbija, 28. jun 2020 23:25)

Kakvu razliku ?
O čemu ti pišeš mukice ?
Opet dolazio "onaj komšija" kad si bio...pa ti se sve pomešalo u glavi ?
Nadam se da si ok...

CZV 1945 Tirana

pre 3 godine

izmislice trinki boljeg pleja, a volden nece igrati ni blizu kao kod nas..zapamtite
(dhd, 28. jun 2020 21:31)

Bas tako, prosecan igrac s'tim sto mu je Trinki nasao zicu, pa je bljesnuo protiv Virtusa u Italiji...ali, da je zamenjiv, i te kako...

Samo, nisu mi jasni tiranci sto se loze, ne veruju da je FMP pukao dobru lovu za osrednjog igraca. Cak je od tih para platio obestecenje. Opet ce penzioneri podneti najveci teret...

ivkovic zoran

pre 3 godine

-puno zanimljivih komentara i uzbudljivo ih je čitati .
-Možda nisam upravu mišljenja sam da je Volden dobar igrač ali takvih amera plejeva ima pregršt i mnogo boljih .
ok ne treba gubiti prvog pleja ali tu je obeštećenje ... ameri se vode lovom hoce da ide ne treba igrača terati da ostane kad ne želi .- priča se da ide u rivalski klub ali jos nista nije zvanično potpisao ...-ubeđen sam da će lako Partizan naći drastično boljeg pleja .
-Problem mnogo veći trener ,neće se lako naći bolji trener , e tu je problem ozbiljan . Po svaku cenu zadržati Trinkijerija covek je stvorio jako dobar tim,igrali su jako dobro i navijači ga vole . šteta bi bila da dobro selektriranu ekipu ostavi drugom a pitanje kako bi drugi vodio .

kralj

pre 3 godine

delija@
Partizan je imao dobar budzet ali verovatno bar 40% manji od Zvezde, jer Zvezda igra EL.Partizan je sa parama koje ima ulozio u struku a trener je pronasao dosta jeftine ali igrace od kojih je napravio odlicne kosarkase.Ovaj nas muceni Mijailovic slabo se razume u igru ali I ne pravi se da vise zna od trenera a to je ogromna razlika u odnosu na ovog vaseg exelasa.I dalje tvrdim da se ovaj vas ne mesa u rad trenera,imali bi mnogo bolju sezonu ali nijedan ozbiljan trener ne zeli da dodje u Zvezdu bez obzira na finansije a da mu se exel ne mesa u posao.Siguran sam da je to bio prvi Obradovicev uslov.Steta je i za Partizan I za srpsku kosarku,ako Trinkijeri ode iz Partizana,pokazao se kao odlican trener,zna sta hoce I zna sta radi,ja prvi nisam verovao da je ovoliko dobar trener.

Kontras

pre 3 godine

Volden je presao u KCZ, hoce covek da igra Evro ligu, a ne neku ne bitnu ligu! Presao je za isti novac sto mu je nudio partizan!Trinkijeri trazi milion ipo po sezoni! Ljudi sta se ovo desava!? Odakle para?!!!

Zvezda-Srbija,banana drzava.

pre 3 godine

ponudu...odlicnu.
Sto jes jes...mora se priznati da je partizan oduvek imao najplacenijeg trenera u Evropi...Penzioneri nikada zalili nisu za tim...
(Dejan CZ, 28. jun 2020 21:33)Glup si i nesvestan si toga.Neprocenjivo.

Mio

pre 3 godine

Partizan kasni 5 plata i to je istina. Zato i odlaze igrači , ovo je pocetak. Nema obeštećenja sve same laži
(Milorad, 28. jun 2020 21:52)
Neću da karakterišem tvoj komentar,ali voleo bi negde uŸivo da popričamo...
Ej,kako bi tek igrali igrači i klub u celini,da plate nisu kasnile,već bile redovne,ili unapred..Zamisli!??
Prijatelju čekaj da tvoja legenda dočeka trenera Predsednika ali F4 necete videti ni za 100 godina.
Mi cemo da volimo KKP bez obzira kpje takmičenje igra!!!!!!

marko992

pre 3 godine

Da se razumemo KKP je 10. ili 9. tim po efikasnosti u ABA ... zapitajte se šta će biti ako ostali uđu u sezonu iole bolje...
Da ne balavim o tesnim pobedama... realno prenapregnuti ste bili i jednostavno se videlo da ništa nećete uraditi. Ali Korona vam došla kao alibi...
Da eto kmečite...
U novoj sezoni bićete 5. u ABA... uzećete možda Kup i epilog:
3 Kupa 2 400 000 evra ...ok platio narod Srbije koji usput ne navija za Vas... pa do bola ludo.
(nemi posmatrač, 28. jun 2020 22:44)

Ti i poznavanje kosarke,dva pojma.Malo da ti pomognem,ekipa koja igra takvu odbranu Ne moze igrati jako dobar napad(ne govorim o NBA ekipama ni o CSKA,Barsi..).Znaci,naucnice,ekipa koja pobedjuje nema sansi za trofeje a ima ona koja nema ni m od m..a?!

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

Osnivaci Partizana: Kapetan Koca
(jasno sve, 28. jun 2020 22:45)




:)))))
jedino što je jasno je da bi išao na popravni da je škola potrajala - kapetan koča je umro 1788.

CZV 1945 Tirana

pre 3 godine

Dejan CZ, 28. jun 2020 21:33)Glup si i nesvestan si toga.Neprocenjivo.
(Zvezda-Srbija,banana drzava., 28. jun 2020 21:43)

Precenio si ga...a takvi su i ostali gurbeti.

Dragan KNN

pre 3 godine

Откуда оволико звездаша лајкује и коментарише овај текст ? Нико Звезду споменуо није или сте се ипак препознали ?

Komarovi gosti

pre 3 godine

@ Crvena Zvezda Tirana
Tebi je izgleda toliko krivo sto se tvoj Zagrebacki klub zove isto kao i klub iz Tirane PARTIZANI, da si uporan u glupom potpisivanju!!!!
(Gorki, 28. jun 2020 22:00)

Klubovi sa imenom Partizan-i postoje i u Francuskoj, Italiji i Rusiji. I?
To idalje ne menja cinjenicu da tvoj Komarov Zagrebacki klub je bio domacin u toj istoj Tirani. NKCZ momcad idejica. Sramota Srbije.

JNA protiv okupatora

pre 3 godine

@Partizana prati neko prokletstvo. Mnogo su greši i još uvek greše.
(miško, 29. jun 2020 08:08

Koje je onda prokletstvo pratilo vas skoro 50 godina. M?

CZV 1945 Tirana

pre 3 godine

(Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945., 28. jun 2020 21:33) 

Рече човек са потписом Црвена Звезда у имену. Е то је дечаче комплекс о_О
(Искрено збуњен, 28. jun 2020 21:42)

Hahahaaaa...ono kad "stub srpstva" ne vidi sumu od drveta...

CZV 1945 Tirana

pre 3 godine

Kmeee kmeeeee!
(naše će sene ..., 28. jun 2020 21:47)

Sta?! Nije ti mama dala mleko pa kmecis?
Vreme ti je da spavas decace...

panterče

pre 3 godine

Ćošak sobe i fetus položaj.Tiho jecam i upadam u depresiju.Dan za danom loše vesti.U meni teški nemiri...Noćima ne spavam...
(Grobarče, 28. jun 2020 23:29)

jel to mislis na nase utakmice kad u EL u 15tom min. gubimo sa 5 poena pa se u polupraznoj sali cuje ne samo skripa patika vec i vezivanje pertli?

melno uplakano grobarče

pre 3 godine

ccccc.....pokusao si da ispadnes duhovit, a ustvari si glup...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (krezuba Srbija, 28. jun 2020 23:32)

Zato si ti sa ovi "cccc" ispao super glup. A, najgore sto nisi ni svestan toga

Ljubomir

pre 3 godine

Od kojih vi to para plaćate te silne strance kada ste do nedavno bili pred bankrotom.Joj pa da zaboravio sam na poreske obveznike sve će oni to da plate i vama i Zvezdi lopurde jedne.

kolee

pre 3 godine

@delija momak, vidi se da nisi bas inteligentan, ali da ti pojasnim, u Partizanu je igrao za 300 000 po sezoni, a Fmp mu je dao 600 000 hiljada. Mozda je to za prosjecnog deliju kesica kikirikija, suncokreta i bus plus kartica ali za normalnog covjeka je to ipak ozbiljan novac!

ivke

pre 3 godine

ne razumem sve ove navijacke rasprave a jos manje razumem ovo bacanje para zvezde i partizana? Jednostavno je, sledeca sezona ce se zavrsiti kao i ova samo mnogo mnogo ranije ako uopste i pocne. Verovatno mnogi misle da tako jako takmicenje kao sto je EL ne moze da propadne ali poprilicno grese. Raspada se svetska ekonomija, raspadaju se avio kompanije koje imaju hiljadu puta vise love od takmicenja kao sto je EL. Drzava je tek posebna prica kad u ova teska vremena a predstoje nam jos teza finansira klubove koji placaju strance koji ce igrati nekoliko utakmica. Vec je sad alarmantno sa virusom a tek ce da bude od novembra i decembra. Kad sve ovo prodje, kad ljudi steknu imunitet na ovaj virus tek ce onda krenuti i sa ozbiljnim sportom i onda krenite u navijacka prepucavanja a do tad nemojte uzalud trositi zivce :-)

krezuba Srbija

pre 3 godine

Ćošak sobe i fetus položaj.Tiho jecam i upadam u depresiju.Dan za danom loše vesti.U meni teški nemiri...Noćima ne spavam...
(Grobarče, 28. jun 2020 23:29)

ccccc.....pokusao si da ispadnes duhovit, a ustvari si glup...

imam iDeju

pre 3 godine

@Auuu, pa i tebi se slošilo...od komšije ti se priviđa komšinica...pa to komša baš zaređao kod vas uplakanih noćas...Ne dajte se uplakani, proći će i to...
(malo uplakano grobarče, 28. jun 2020 23:52)

Nemoj da places dete. Znate vi dobro mala komsinice kako komsija resava stvari u pubertetu. Znam da ti se slosilo ali sta cu ti. Kada udjes u pogresqn voz, sve stanice su pogresne.

vlado

pre 3 godine

@nemke
Reci mi koliko imas godina, ali budi iskren. Jedino sto vi imate je duh koji lebdi nad vama. Ni istoriju nemate, to su cinjenica, a to vam ni duh ne moze kupiti. Jos jednom kazi nam kazi decace koliko imas godinica

CZV 1945 Tirana

pre 3 godine

Tebi je izgleda toliko krivo sto se tvoj Zagrebacki klub zove isto kao i klub iz Tirane PARTIZANI, da si uporan u glupom potpisivanju!!!!
(Gorki, 28. jun 2020 22:00)

Nije druze, meni je krivo sto ste igrali utakmicu u Tirani dok je rat trajao, i sto ste imali predsednika iz redova hrvatskoga naroda...a šatro ste kao neki "stub srpstva" sa sve petokrakom preko celog grba. Shvatas poentu ili da crtam?!

ja

pre 3 godine

duplo od koliko? 
grobarske laži se nastavljaju. 
ne znam koliko je plaćao partizan,ali znam da su drugi dali duplo.
(vanredno je stanje,ne puštajte primitivce na portal, 28. jun 2020 21:17)

Pa valjda Ostoja zna koliko je plaćao svog igrača...

Luke Babbitt gravedigger

pre 3 godine

Ne moguće duplo više ponudili? Pa odakle kad je poznato da Partizan dobija milione od države. Pretpostavljam da je mezimica dobila jedno 15 miliona eura od države na osnovu fantastičnih rezultata od prošle sezone sa timom od 10+ miliona eura. Mogu da sipaju koliko hoće titulu prvaka evrope neće videti za tri života.

Partizan=Srbija

pre 3 godine

@ Не знам зашто не бисмо разговарали о преузимањима секције, стадиона и навијача...ах да знам....ми смо преузели српске играче, стадион и српске навијаче, док сте ви само преузели селекцију НДХ...стадион и навијачи су остали Динаму...


Pa vise Partizan ima veze sa nasom Srbijom nego malena zvezda 100 puta. Do pojave arkana niste ni znali sta ke Srbija.
Sto se igraca tice, uzmi malo pogledaj koliko je hrvatskih igraca bilo u hrvatskoj zvezdi, a koliko u Partizanu. Dzabe lezi.
Nasi igraci dobar deo godina bili vojnici JNA, ko god se tamo nasao. Sigurno su casniji bili vojnici nego vasa seljana i primitivci.
I na kraju pogledas osnivace srpskog ponosa i vase osnivace i jasno je sve. A braca sa Dinamom ste uvek bili vi i ostali do dan danas.

111

pre 3 godine

Stvarno ova sezona sa gotovo nikakvim ulaganjem odlicna ! Usli ste u EL, osvojili ABA ligu, osvojili nase prvenstvo...ili mozda i niste....:))))
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ostojina slina !, 28. jun 2020 21:46)


Upravo ja razmisljam i setio sam se. Osvojili ste igranje u EL sa 14. mestom. STA ste vi uradili prosle sezone za toliki, najveci budzet u ISORIJI vaseg kluba?? STA?? NISTA! Osvojili ste poklonjenu EL..To ne moze u nedogled. U sportu moras da kvalitetom budes nagradjen. Razmisli malo o tome..

CZV 1945 Tirana

pre 3 godine

Jer tako smo u mogućnosti.
(Delija Momak, 28. jun 2020 22:10)

za nasu decu, tj. vasu...a penzioneri ce podneti najveci teret.

Kako ste kukali da imamo veci budzet, pogledaj sad kad su izbori prosli. Obraz kao djon, ali vi ste navikli da kukate.

Zurkolomac

pre 3 godine

I zvezda i partizan su komunisticki klubovi koje treba preobraziti.
Dosta vise lupetanja i svadje, treba se skoncetrisati na neprijatelje Srbije koji nas okruzuju...

Zvezda-Srbija,banana drzava.

pre 3 godine

najmanje EL. Crvena Zvezda je pravo igranja EL u sledecoj sezoni stekla na terenu tako sto je pobedila Partizan u polufinalu ABA sa preko 25 razlike i Buducnost u finalu sa ukupno preko 100 razlike. Ova sezona se ponistava odlukom EL, i istu ponovo igraju ekipe od prosle godine. To je jedina istina da Zvezdi nije apsolutno nista poklonjeno, vec je sve zaradila na terenu. Spinovi su vec neka druga prica.
(Gossa placa Zeljko, 28. jun 2020 22:15)Mali Alek like this!

Zozo

pre 3 godine

Мој предлог је да у случају да Тринки напусти Партизан да се за тренера постави Кецман а да му саветник буде Дуле Вујошевић и по мом мишљењу је то нови Жељко Обрадовић .

zoran ns

pre 3 godine

Pa naravno da fmp ima veci budzet zato su izbrisali kkcz a komentatori su zbunjeni istorijom fmp i govore da je to istorija kkcz.Realno partizan i ne treba na silu da okuplja tim jer para nema bolje ovako nego da postanemo novi fmp ili kkpbg.

Partizan=Srbija

pre 3 godine

@Kakvu razliku ?
O čemu ti pišeš mukice ?
Opet dolazio "onaj komšija" kad si bio...pa ti se sve pomešalo u glavi ?
Nadam se da si ok...
(maleno uplakano grobarče, 28. jun 2020 23:37

Nije komsija, nego komsinica. A sada kad je porasla objasnjavao joj cari zivota. Mali konjaniku.

matrix74

pre 3 godine

Vi zvezdasi bi se ubili da nemozete da otkupite dobre igrace. Sta ste Vi uradili u EL? Nista, ama bas nista, i to sa budzetom sacuvaj boze. Partizan je opet pokazao koliko se moze uraditi sa malim parama, dobrim trenerom i znanjem i voljom. Trinkijeri bi doveo Partizan do titule, odakle Vama ideja da bi osvojili ABA? Sa takvim igracima koje se neuklapaju nemate sta da trazite. Igrate EL da bi se nasli na dnu tabele. Kosarka treba da se igra za pobedu, zato i sledece godine vas ocekuje isto. Partizan sa Trinkijem ce opet biti u samom vrhu, pobedicemo EK i steci pravo na evroligu. Tad ces videti kako se igra PO.

Zvezda-Srbija,banana drzava.

pre 3 godine

asno sve, jasno je samo da vase prekrajanje istorije nece proci nigde osim u vasim glavama. Jasno je i dokazano da u prvom derbiju niste imali Srba u timu. Cak vam ni trener nije bio Srbin. Jasno je da je SD Crvena Zvezda osnovano na danasnjem staro DIF-u, i zna se od strane koga i postoje slike sa tog dogadjaja. Prvi predsednik SD Crvena Zvezda se zvao Djordje Paljic, ime je dato na osnovu predloga Slobodana Cosica u Zorana Zujovica.
(Gossa placa Zeljko, 28. jun 2020 22:59)Bravo.I od tolikog”srpstva” svecsto su uspeli da smisle je “Crvena Zvezda”!?Gde su Obilići,Lazari,Nemanjići?

maleno uplakano grobarče

pre 3 godine

Nemoj da places dete. Znate vi dobro mala komsinice kako komsija resava stvari u pubertetu. Znam da ti se slosilo ali sta cu ti. Kada udjes u pogresqn voz, sve stanice su pogresne.
(imam iDeju, 29. jun 2020 08:49)

I tebe obilazio ??? Pa komsija se bas naradio nocas kod vas

maleno uplakano grobarče

pre 3 godine

(krezuba Srbija, 28. jun 2020 23:39)


:)))))
evo još jednog kome je korona omogućila da završi peti osnovne!

ali - metafora?!
(mladići borovi, devojke jele, 28. jun 2020 23:55)

Ma muka cuo na "televizoru" tu reč, pa ko veli da i on ispadne pametan

Liga Šampiona

pre 3 godine

duplo od koliko?
grobarske laži se nastavljaju.
ne znam koliko je plaćao partizan,ali znam da su drugi dali duplo.
(vanredno je stanje,ne puštajte primitivce na portal, 28. jun 2020 21:17)
Kako znaš da je laž ako ne znaš iznos? Zbunjen si?

CZV 1945 Tirana

pre 3 godine

Auu, koliko saopštenje, pa ko će to da čita buuuahahahahahahaha...
(KRIGER, 28. jun 2020 22:18)

za vas je i to puno, niste navikli toliko da citate...

imam ideju

pre 3 godine

@ Spominjes "petokraku" kao nesto lose, a ona vam u grbu kluba ?!!
Pola prvog tima igralo za NDH ..??!
I ti kao nekom nesto da crtas, a mozga bez ?!!
Shvatas kakve nebuloze ti pises ? Ima li neki staratelj da ti to objasni ?!
(maleno uplakano grobarče, 28. jun 2020 22:20)

Petokraku NKCZ sa Komarom isto ndh na celu. Inace sti ti igraci nosu bili u zatvoru?
Sta pricate vi? Mozak i petokraka veca i od CSKA ne idu u ostu recenicu. I vama je Prosinecki ljubio vasu zastavu na Kninskoj tvrdjavi pa ga jos prizivate i slavite. Komedija sa vama.

CZV 1945 Tirana

pre 3 godine

Precenio si ga...a takvi su i ostali gurbeti. 
(CZV 1945 Tirana, 28. 

Dva grobarska tulipana zalivena...ajmo sledeci.
(Dejan CZ, 28. jun 2020 22:24)

Ti si biser medju gurbetima, tebi ne vredi ni crtati...

krezuba Srbija

pre 3 godine

Pametnom dosta. Dzabe 70 godina udbaske propagande. 
(jasno sve, 28. jun 2020 22:45) 

Ljakse, jos ti fali i "bajo moj" ili eventualno "lebe mekani"
(maleno uplakano grobarče, 28. jun 2020 23:10)

koliko ti razreda OS imas, pa ne razumes razliku?!

krezuba Srbija

pre 3 godine

Kakvu razliku ? 
O čemu ti pišeš mukice ? 
Opet dolazio "onaj komšija" kad si bio...pa ti se sve pomešalo u glavi ? 
Nadam se da si ok...
(maleno uplakano grobarče, 28. jun 2020 23:37)

Maleni, sad cu ti zvati mamu da ti uzme telefon. Preterao si, a i lek nisi popio.

Delija Momak

pre 3 godine

Jer tako smo u mogućnosti.
(Delija Momak, 28. jun 2020 22:10)

za nasu decu, tj. vasu...a penzioneri ce podneti najveci teret.

Kako ste kukali da imamo veci budzet, pogledaj sad kad su izbori prosli. Obraz kao djon, ali vi ste navikli da kukate.
(CZV 1945 Tirana, 28. jun 2020 22:19)

Partizan=Srbija

pre 3 godine

Narod Srbike voli Partizan. Pustite vi ove komarove zagrepcane sta pricaju. Wanna be... ali tesko u nasoj Srbiji. To im mozda prodje u lepoj njihovoj

marko992

pre 3 godine

Dejan, au kralju pa tebi nije dobro. Vi ste bili prvi u jednoj od grupa EK-a. Vi ste bili prvi kolo pre kraja ABA. Odakle ti bilo kakvo pravo da mislis da bi osvojili oba takmicenja. Zbog cega?
(Gossa placa Zeljko, 28. jun 2020

Moram priznati vrlo glup komentar,zar na osnovu svega sto si naveo nije mogao da Misli da ce Partizan osvojiti ta takmicenja.
Objasni nam koji je trebao biti da bi neko mogao da Misli da ce nesto ovojiti.
Sledece sezone kada bude 4,5 onda ce trebati da Misli da Partizan osvaja?!

krezuba Srbija

pre 3 godine

Zato si ti sa ovi "cccc" ispao super glup. A, najgore sto nisi ni svestan toga
(melno uplakano grobarče, 28. jun 2020 23:40)

Opet nisi skontao :)))) , poceo si i slova da jedes od muke...cccc. Izgleda da si stvarno "malen" :)))

krezuba Srbija

pre 3 godine

))) 
jedino što je jasno je da bi išao na popravni da je škola potrajala - kapetan koča je umro 1788.
(mladići borovi, devojke jele, 28. jun 2020 23:31

:)))

Ti si izgleda preskocio casove srpskog, kad su predavali o metafori.

Ali, dobar pokusaj...

vanredno je stanje,ne puštajte primitivce na portal

pre 3 godine

duplo od koliko?
grobarske laži se nastavljaju.
ne znam koliko je plaćao partizan,ali znam da su drugi dali duplo.

Astra

pre 3 godine

KK Partizan potpuno zasluzuje gospodina kao sto je Ostoja,navijaci potpuno zasluzuju ono sto im se desava sa klubom,igraci potpuno zasluzuju da im se isplati tri plate godisnje kao prosle sezone,jednostavno u tom kolektivu svako dobija tacno onoliko koliko je zasluzio.
(Grobotrpalica, 28. jun 2020 21:23)

A covic ti predsednik, njemu se klanjas i onda imas petlje ovo da napises.

Najgori ste ljudi na svetu.

Slobodan

pre 3 godine

Dzaba vam novci Ostoja, znaju i trener i igraci da su to pare od penzionera pa nece ...
Jednostavno nije do para, nece ljudi da igraju kod vas ... svi bi da igraju kod Srpskog i regionalnog sampiona, osvojicete opet kup i to vam je to !!!

Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945.

pre 3 godine

Vrlo je zanimljivo čitati panterske komentare na Partizanovim vestima. I posle kao nisu opterećeni!????...ma važi...znate koliko me zanima da čitam i komentarišem vesti iz Železnika!? Znači nikad!

Grobotrpalica

pre 3 godine

KK Partizan potpuno zasluzuje gospodina kao sto je Ostoja,navijaci potpuno zasluzuju ono sto im se desava sa klubom,igraci potpuno zasluzuju da im se isplati tri plate godisnje kao prosle sezone,jednostavno u tom kolektivu svako dobija tacno onoliko koliko je zasluzio.

JNA protiv okupatora

pre 3 godine

@) 
jedino što je jasno je da bi išao na popravni da je škola potrajala - kapetan koča je umro 1788.
(mladići borovi, devojke jele, 28. jun 2020 23:31

:)))

Ti si izgleda preskocio casove srpskog, kad su predavali o metafori.

Ali, dobar pokusaj...
(krezuba Srbija, 28. jun 2020 23:39)

Koca Popovic narodni heroj. Ali ne moze se to objasniti krezuboj hrvatskoj. Uvek je zdrava Srbija vecinski navijala za Partizan. Kao i dan danas, normalno. A ove udbaske fore i prekrajanje istorije sa arkanom, a onda lukicem, pa vesicem....samo dete moze da poveruje.

Red

pre 3 godine

Ostoja spin majstor,nemamo kao neki neogranicen budzet,pa naravno da ne mozete imati budzet kao evroligas.Neko treba da ga podseti,da igra evrokup.

jasno sve

pre 3 godine

Osnivaci crvene petokrake: Slavko Komar (i prvi predsednik), Bugarcic i Krcun.

Osnivaci Partizana: Kapetan Koca, Tempo i Dapcevic. 3 narodna heroja.

Pametnom dosta. Dzabe 70 godina udbaske propagande.

Partizan=Srbija

pre 3 godine

@ Не знам зашто не бисмо разговарали о преузимањима секције, стадиона и навијача...ах да знам....ми смо преузели српске играче, стадион и српске навијаче, док сте ви само преузели селекцију НДХ...стадион и навијачи су остали Динаму...


Pa vise Partizan ima veze sa nasom Srbijom nego malena zvezda 100 puta. Do pojave arkana niste ni znali sta ke Srbija.
Sto se igraca tice, uzmi malo pogledaj koliko je hrvatskih igraca bilo u hrvatskoj zvezdi, a koliko u Partizanu. Dzabe lezi.
Nasi igraci dobar deo godina bili vojnici JNA, ko god se tamo nasao. Sigurno su casniji bili vojnici nego vasa seljana i primitivci.
I na kraju pogledas osnivace srpskog ponosa i vase osnivace i jasno je sve. A braca sa Dinamom ste uvek bili vi i ostali do dan danas.

CW

pre 3 godine

Ne prelazi u KKCZ Larkin pa da se za njega sipaju pare. CW je dobar bek koji moze samo da dobije slicnu platu kao u KKP i nista vise, a valjda je poznato zasto se iz EC tima prelazi u EL tim. Pare svakako nisu na prvom mestu. Zato je CW i uzet - uklapa se u koncepciju i nije van platezne moci, tj. dobar odnos kvaliteta i cene.
Prica se da je imao 250,000 a da je za ovu sezonu bilo predvidjeno 300,000. Ako neko hoce da poveruje da je KKCZ platila 450 (obestecenje)+600=1m za ovog igraca, BRAVO!
Da li ste vi i vas limar svesni ko danas u EL kosta 1m???? Da ne spominjem da se svima duguju plate od januara. Limar, niti je biznismen, niti je kosarkaski radnik. Da bi se uspesno vodio jedan sportski klub, moras da budes barem jedno od ta dva.
Imali ste veci budzet prosle sezone, nadali se EL preko EC. Niste uspeli i to je to. Zapnite ove sezone... mozda upali...

Admiral

pre 3 godine

@ Imate sistem koji funkcioniše?Kako funkcioniše?Para imate samo kad dignete kredit.Čim se potroše pare odma sledi raspad.Dobar ti sistem.Ja sam mislio da će naš klub (KKCZ)biti slabiji zbog one sezone bez evrolige...A mi smo bili jaki i te godine i nakon toga...To je sistem.A vi se raspadate čoveče...
(Nemke, 28. jun 2020 21:30)

Bas vam je jak sistem, vodja sipa milione ne pita sta kosta, eto to vam je sistem

dejan

pre 3 godine

Ostoja uvek skrece pažnju sa svojih ne uspeha . Pričaj samo o svom klubu ali on voli tudji tanjir da gleda . Jednostavno je nesposoban za Partizan. Ej pogledajte ranije predsednike , čovek i ne razume sport
(Milorad, 28. jun 2020 21:55

Da,osvojen Superkup,Kup Radivoja Koraća,ubedljivo prvi u ABA ligi i isto tako prvu u Evrokupu.To su ti neuspesi.Ali zato je uspeh sa tri puta većim budžetom osvojiti nula(0) trofeja,biti treći u ABA ligi i 14.u euroligi.Svaka čast kakav su posao uradili u zvezdi prošle godine.

Admiral

pre 3 godine

@ izmislice trinki boljeg pleja, a volden nece igrati ni blizu kao kod nas..zapamtite
(dhd, 28. jun 2020 21:31)

On ni kod nas nije igrao nesto sjajno. Sem ona dva meca protiv Virtusa gde je bio sjajan ja se ne secam jos neke utakmice da je bio na tom nivou. Medjutim, nije problem Volden, problem je sto je Partizanu ocigledno zavrnuta slavina i sve je preusmereno na Zvezdu koja ce ocigledno imati budzet mozda i preko 10 miliona, sudeci po treneru kog su doveli i igracima koje najavljuju. Partizan i kada je igrao EL i kada je odlazio na F4 nije dovodio igrace iz EL ekipa a Zvezda konstantno dovodi igrace iz Pao, Valensije, Bajerna, Olimpijakosa, Efesa, sto znaci da ima jako visok budzet kad moze da dovodi te skupe igrace

marko992

pre 3 godine

Ok stručnjak ...onda dođe majstorica i neko te RASTEGNE 40 razlike u 35' ...pa tajm "midget ovo ono" ... vidiš Ja znam da bi vas Zvezda pregazila i to pred vama jer sve gluposti se uvek naplate.

Rekoh Korana vam legla da prdite o hrkljušu koji ste igrali... niđe nećete vi. Sano ste koristili i to tesno tuđi raspored.

Problem je što je neko odigrao 12 UTAKMICA VIŠE u istom periodu ali kad je samo to... vi šanse nemate nikakve.
(onako, 28. jun 2020 23:20)

Naucnice,kada ste vi imali Doke Salice kulali ste do neba a sada kada smo ih mi imali onda to uzimate kao parametar.Objasni naucnice na osnovu cega spominjes 40,35 poena.Stvarno vam je licemernost srednje ime.

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

Ostoja spin majstor,nemamo kao neki neogranicen budzet,pa naravno da ne mozete imati budzet kao evroligas.Neko treba da ga podseti,da igra evrokup.
(Red, 28. jun 2020 21:28)

Naravno majstore nije to suština, već da ste vi imali veće budžete i kada niste čak ni Evrokup igrali. Nešto si brzo zaboravio projekat Evrpska zvezda i silne milione o kojima je čak i vesić pričao.
Spin majstori ste vi iz predgrađa, svakim danom to potvrđujete.

МилошПБ

pre 3 godine

Za ovu uplakanu neznalicu: Slavko Komar jeste bio počasni predsednik Crvene Zvezde, a prvi predsednik Paljić. Slavka Komara ili Stjepana Filipovića ili Zvonimira Vučkovića Srbi slave kao velike patriote. Slavko Komar je izveo najveću diverziju i pobio najviše ustaša u ZG tokom rata. Prve godine svog postojanja Zvezda je odigrala 36 utakmica, prvu sa predstavnicima vojske (ne sa vama jer niste postojali).Sa svima na oslobođenim teritorijama. Između ostalih i sa Rumunijom i Albancima. Zvezdina prva zvezda Mitić, je kao i osnivači KK CZV i tvorci srpske košarke, A. Nikolić i B. Stanković, pripadao istoj jedinici ravnogorskog pokreta. Znači, bilo je Srba komunista, Srba u JVuO, Hrvata antifašista... ali sigurno NIJE bilo reprezentativaca NDH. Mi se zato ničeg ne stidimo, niti krijemo. Zato vaš sajt i nema podatke iz '45, jer se stidite svoje prošlosti. Stvoreni ste od reprezentacije NDH i vaša prva zvezda je igrao za NDH. Imali ste 5 igrača NDH i 2 Srbina u prvoj postavi. I da se razumemo, između Milana Uzelca (Srbin) i Slavka Komara (Hrvat) uvek bih izabrao Komara.

prijatelj nekih prijatelja

pre 3 godine

Voldenu su bili dužni od januara, kao i mnogiim strancima. Neki su već otišli na Bat i čekaju se zvanični procesi. Ko je pojeo milione KKP-a pitanje je za njihove navijače.

Volden nije otišao za obeštećenje nego za oprost dugova. Bitna razlika. Kao Džok Lendejl u Žalgirisu, sećamo se te sage. Dužni momku, on traži raskid, ovi šatro ne daju, na kraju popuštaju sa pričom da je otkupljen. A taj otkup je zapravo deo duga.

Tegijevi spinovi za očuvanje svoga milog gazde. Smešni su i providni do debiliteta.

kusavi

pre 3 godine

Čudi me da Ostoja zna koliko je Volden dobio para od drugoga kluba a ne kaže ime istog. Ne čini li vam se da talasa ako bi Volden kojim slučajem završio u Zvezdi.

Partizan=Srbija

pre 3 godine

Narod Srbike voli Partizan. Pustite vi ove komarove zagrepcane sta pricaju. Wanna be... ali tesko u nasoj Srbiji. To im mozda prodje u lepoj njihovoj

matrix74

pre 3 godine

Vi zvezdasi bi se ubili da nemozete da otkupite dobre igrace. Sta ste Vi uradili u EL? Nista, ama bas nista, i to sa budzetom sacuvaj boze. Partizan je opet pokazao koliko se moze uraditi sa malim parama, dobrim trenerom i znanjem i voljom. Trinkijeri bi doveo Partizan do titule, odakle Vama ideja da bi osvojili ABA? Sa takvim igracima koje se neuklapaju nemate sta da trazite. Igrate EL da bi se nasli na dnu tabele. Kosarka treba da se igra za pobedu, zato i sledece godine vas ocekuje isto. Partizan sa Trinkijem ce opet biti u samom vrhu, pobedicemo EK i steci pravo na evroligu. Tad ces videti kako se igra PO.

Limenko

pre 3 godine

Koliko trebaš da budeš jadan da su ti najveći uspesi ove sezone prekid ABA lige (gde je Čović rekao da bi je svakako uzeli), na lepe oči ostanak u EL, ismevanje Partizana što je izvisio u svim takmičenjima a bio najbolji u svakom ld njih, kupovina Woldena.

Bedno da ne može biti bednije.

panterče

pre 3 godine

Pa sta?
Otisli Kori Volden i Trinkieri.
Doci ce Kori Udovicki i Pera Bozic, profesionalni dizac trofeja.
I pali se masina!
Partizan je institucija!
Ostoja je madjija!
(Don Quijote, 28. jun 2020 23:27)

prica se da vama dolazi profesionalni kradljivac trofeja

Nemke

pre 3 godine

Imate sistem koji funkcioniše?Kako funkcioniše?Para imate samo kad dignete kredit.Čim se potroše pare odma sledi raspad.Dobar ti sistem.Ja sam mislio da će naš klub (KKCZ)biti slabiji zbog one sezone bez evrolige...A mi smo bili jaki i te godine i nakon toga...To je sistem.A vi se raspadate čoveče...

CZV 1945 Tirana

pre 3 godine

izmislice trinki boljeg pleja, a volden nece igrati ni blizu kao kod nas..zapamtite
(dhd, 28. jun 2020 21:31)

Bas tako, prosecan igrac s'tim sto mu je Trinki nasao zicu, pa je bljesnuo protiv Virtusa u Italiji...ali, da je zamenjiv, i te kako...

Samo, nisu mi jasni tiranci sto se loze, ne veruju da je FMP pukao dobru lovu za osrednjog igraca. Cak je od tih para platio obestecenje. Opet ce penzioneri podneti najveci teret...

Komarovi gosti

pre 3 godine

@ Crvena Zvezda Tirana
Tebi je izgleda toliko krivo sto se tvoj Zagrebacki klub zove isto kao i klub iz Tirane PARTIZANI, da si uporan u glupom potpisivanju!!!!
(Gorki, 28. jun 2020 22:00)

Klubovi sa imenom Partizan-i postoje i u Francuskoj, Italiji i Rusiji. I?
To idalje ne menja cinjenicu da tvoj Komarov Zagrebacki klub je bio domacin u toj istoj Tirani. NKCZ momcad idejica. Sramota Srbije.

Mio

pre 3 godine

Partizan kasni 5 plata i to je istina. Zato i odlaze igrači , ovo je pocetak. Nema obeštećenja sve same laži
(Milorad, 28. jun 2020 21:52)
Neću da karakterišem tvoj komentar,ali voleo bi negde uŸivo da popričamo...
Ej,kako bi tek igrali igrači i klub u celini,da plate nisu kasnile,već bile redovne,ili unapred..Zamisli!??
Prijatelju čekaj da tvoja legenda dočeka trenera Predsednika ali F4 necete videti ni za 100 godina.
Mi cemo da volimo KKP bez obzira kpje takmičenje igra!!!!!!

krezuba Srbija

pre 3 godine

Ćošak sobe i fetus položaj.Tiho jecam i upadam u depresiju.Dan za danom loše vesti.U meni teški nemiri...Noćima ne spavam...
(Grobarče, 28. jun 2020 23:29)

ccccc.....pokusao si da ispadnes duhovit, a ustvari si glup...

321

pre 3 godine

Ostoja spin majstor,nemamo kao neki neogranicen budzet,pa naravno da ne mozete imati budzet kao evroligas.Neko treba da ga podseti,da igra evrokup.
(Red, 28. jun 2020 21:28)


Zar u vreme Duleta za vas nije bio problem sto Partizan ima veci budzet jer igra u EL? I to se tvoj Covke bunio , prepolovljen je novac koji grad Bg. treba da da Partizanu u odnosu na tvoj klub? Samo jedan primer a Partizan je igrao u EL? I sada ti pricas da Ostoju neko treba da podseti da igra EK za razliku od tvog kluba koji igra poklonjenu EL? Vi treba u buduce da umiknete sa pricama da je Partizan drzavni bankomat. Partizan je sve opravdao prosle sezone a tolike milione tvoj klub nije opravdao, ni u kupu, ni u ABA ni u EL sa 14. mestom.

CZV 1945 Tirana

pre 3 godine

Tebi je izgleda toliko krivo sto se tvoj Zagrebacki klub zove isto kao i klub iz Tirane PARTIZANI, da si uporan u glupom potpisivanju!!!!
(Gorki, 28. jun 2020 22:00)

Nije druze, meni je krivo sto ste igrali utakmicu u Tirani dok je rat trajao, i sto ste imali predsednika iz redova hrvatskoga naroda...a šatro ste kao neki "stub srpstva" sa sve petokrakom preko celog grba. Shvatas poentu ili da crtam?!

Partizan=Srbija

pre 3 godine

Druze, Partizan osnovan u Domu vojske u BGu od strane 3 narodna heroja. Za rqzlimu od vasih osnivaca i izbora imena. Izmedju "kad je zvezda nek je CRVENA" I "FK Staljin".
O preuzimanju sekcije i stadiona od fk jugoslavija ne treba pricati.

vlado

pre 3 godine

@nemke
Reci mi koliko imas godina, ali budi iskren. Jedino sto vi imate je duh koji lebdi nad vama. Ni istoriju nemate, to su cinjenica, a to vam ni duh ne moze kupiti. Jos jednom kazi nam kazi decace koliko imas godinica

CZV 1945 Tirana

pre 3 godine

(Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945., 28. jun 2020 21:33) 

Рече човек са потписом Црвена Звезда у имену. Е то је дечаче комплекс о_О
(Искрено збуњен, 28. jun 2020 21:42)

Hahahaaaa...ono kad "stub srpstva" ne vidi sumu od drveta...

Liga Šampiona

pre 3 godine

duplo od koliko?
grobarske laži se nastavljaju.
ne znam koliko je plaćao partizan,ali znam da su drugi dali duplo.
(vanredno je stanje,ne puštajte primitivce na portal, 28. jun 2020 21:17)
Kako znaš da je laž ako ne znaš iznos? Zbunjen si?

Dejan CZ

pre 3 godine

Prvo da resimo pitanje trenera...dali smo dobru ponudu...odlicnu.
Sto jes jes...mora se priznati da je partizan oduvek imao najplacenijeg trenera u Evropi...Penzioneri nikada zalili nisu za tim...

Cubaka

pre 3 godine

(vlado, 28. jun 2020 21:39)
Koliki nepoznavalac ( citaj glup ) moras biti da izjavis kako KK CZ nema istoriju, klub koji je jedan od osnivaca kosarke na ovim prostorima i klub koji je imao u vitrinama vec 10 titula dok tvoj mali klubic nije znao da li je kosarka prilog uz janjetinu ili igra sa glavicom kupusa. Sad ti reci, ali iskreno, koliko imas godina ? Poslednji put kada sam cuo nekog "grobara" da je iskren je bilo pre 40 godina.

Luke Babbitt gravedigger

pre 3 godine

Ne moguće duplo više ponudili? Pa odakle kad je poznato da Partizan dobija milione od države. Pretpostavljam da je mezimica dobila jedno 15 miliona eura od države na osnovu fantastičnih rezultata od prošle sezone sa timom od 10+ miliona eura. Mogu da sipaju koliko hoće titulu prvaka evrope neće videti za tri života.

Zvezda-Srbija,banana drzava.

pre 3 godine

asno sve, jasno je samo da vase prekrajanje istorije nece proci nigde osim u vasim glavama. Jasno je i dokazano da u prvom derbiju niste imali Srba u timu. Cak vam ni trener nije bio Srbin. Jasno je da je SD Crvena Zvezda osnovano na danasnjem staro DIF-u, i zna se od strane koga i postoje slike sa tog dogadjaja. Prvi predsednik SD Crvena Zvezda se zvao Djordje Paljic, ime je dato na osnovu predloga Slobodana Cosica u Zorana Zujovica.
(Gossa placa Zeljko, 28. jun 2020 22:59)Bravo.I od tolikog”srpstva” svecsto su uspeli da smisle je “Crvena Zvezda”!?Gde su Obilići,Lazari,Nemanjići?

kolee

pre 3 godine

@delija momak, vidi se da nisi bas inteligentan, ali da ti pojasnim, u Partizanu je igrao za 300 000 po sezoni, a Fmp mu je dao 600 000 hiljada. Mozda je to za prosjecnog deliju kesica kikirikija, suncokreta i bus plus kartica ali za normalnog covjeka je to ipak ozbiljan novac!

Pan

pre 3 godine

Prošle godine Ostoja 2 trofeja, gazda FMP-a nula sa mnogo jačim timom. Ostala dva takmičenja otkazana jer FMP nije mogao da sastavi tim. Navijači Partizana žale, a navijači FMP-a slave.

panterče

pre 3 godine

Ćošak sobe i fetus položaj.Tiho jecam i upadam u depresiju.Dan za danom loše vesti.U meni teški nemiri...Noćima ne spavam...
(Grobarče, 28. jun 2020 23:29)

jel to mislis na nase utakmice kad u EL u 15tom min. gubimo sa 5 poena pa se u polupraznoj sali cuje ne samo skripa patika vec i vezivanje pertli?

Zvezda-Srbija,banana drzava.

pre 3 godine

ponudu...odlicnu.
Sto jes jes...mora se priznati da je partizan oduvek imao najplacenijeg trenera u Evropi...Penzioneri nikada zalili nisu za tim...
(Dejan CZ, 28. jun 2020 21:33)Glup si i nesvestan si toga.Neprocenjivo.

CZV 1945 Tirana

pre 3 godine

Kmeee kmeeeee!
(naše će sene ..., 28. jun 2020 21:47)

Sta?! Nije ti mama dala mleko pa kmecis?
Vreme ti je da spavas decace...

111

pre 3 godine

Stvarno ova sezona sa gotovo nikakvim ulaganjem odlicna ! Usli ste u EL, osvojili ABA ligu, osvojili nase prvenstvo...ili mozda i niste....:))))
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ostojina slina !, 28. jun 2020 21:46)


Upravo ja razmisljam i setio sam se. Osvojili ste igranje u EL sa 14. mestom. STA ste vi uradili prosle sezone za toliki, najveci budzet u ISORIJI vaseg kluba?? STA?? NISTA! Osvojili ste poklonjenu EL..To ne moze u nedogled. U sportu moras da kvalitetom budes nagradjen. Razmisli malo o tome..

marko992

pre 3 godine

Dejan, au kralju pa tebi nije dobro. Vi ste bili prvi u jednoj od grupa EK-a. Vi ste bili prvi kolo pre kraja ABA. Odakle ti bilo kakvo pravo da mislis da bi osvojili oba takmicenja. Zbog cega?
(Gossa placa Zeljko, 28. jun 2020

Moram priznati vrlo glup komentar,zar na osnovu svega sto si naveo nije mogao da Misli da ce Partizan osvojiti ta takmicenja.
Objasni nam koji je trebao biti da bi neko mogao da Misli da ce nesto ovojiti.
Sledece sezone kada bude 4,5 onda ce trebati da Misli da Partizan osvaja?!

Garfild

pre 3 godine

Ostoja spin majstor,nemamo kao neki neogranicen budzet,pa naravno da ne mozete imati budzet kao evroligas.Neko treba da ga podseti,da igra evrokup.
(Red, 28. jun 2020 21:28)

Treba i vas neko da podsjeti da ste bili 16 miliona u dugu i da sledece god ne da ste bili na 0 nego oko 3 miliona eura u plusu. A niste igrali te god ni eurokup.

Искрено збуњен

pre 3 godine

Vrlo je zanimljivo čitati panterske komentare na Partizanovim vestima. I posle kao nisu opterećeni!????...ma važi...znate koliko me zanima da čitam i komentarišem vesti iz Železnika!? Znači nikad!
(Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945., 28. jun 2020 21:33)

Рече човек са потписом Црвена Звезда у имену. Е то је дечаче комплекс о_О

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

111, Crvenoj Zvezdi nista nije poklonjeno, najmanje EL. Crvena Zvezda je pravo igranja EL u sledecoj sezoni stekla na terenu tako sto je pobedila Partizan u polufinalu ABA sa preko 25 razlike i Buducnost u finalu sa ukupno preko 100 razlike. Ova sezona se ponistava odlukom EL, i istu ponovo igraju ekipe od prosle godine. To je jedina istina da Zvezdi nije apsolutno nista poklonjeno, vec je sve zaradila na terenu. Spinovi su vec neka druga prica.

Partizan=Srbija

pre 3 godine

@Kakvu razliku ?
O čemu ti pišeš mukice ?
Opet dolazio "onaj komšija" kad si bio...pa ti se sve pomešalo u glavi ?
Nadam se da si ok...
(maleno uplakano grobarče, 28. jun 2020 23:37

Nije komsija, nego komsinica. A sada kad je porasla objasnjavao joj cari zivota. Mali konjaniku.

Zvezda-Srbija,banana drzava.

pre 3 godine

najmanje EL. Crvena Zvezda je pravo igranja EL u sledecoj sezoni stekla na terenu tako sto je pobedila Partizan u polufinalu ABA sa preko 25 razlike i Buducnost u finalu sa ukupno preko 100 razlike. Ova sezona se ponistava odlukom EL, i istu ponovo igraju ekipe od prosle godine. To je jedina istina da Zvezdi nije apsolutno nista poklonjeno, vec je sve zaradila na terenu. Spinovi su vec neka druga prica.
(Gossa placa Zeljko, 28. jun 2020 22:15)Mali Alek like this!

marko992

pre 3 godine

onako, 28. jun 2020 23:20

Samo jos nesto,zar niste bar 5-6 utakmica odigrali u stilu "nije nam EL bitan".Toliko zapinjete,ali dzaba,mali ste bili i ostacete.Zna se ko je ko u kosarci.


Moram spomenuti Woldena,dobar ali pomalo divlji igrac.Interesantno je to da sada Zvezda nije "otela" Partizanu igraca nego je zbog para presao u vase redove.
Da li je moguce da su i neki prelazi u proslom vremenu iz Zvezde u Partizan bili zbog istog razloga?!

Delija Momak

pre 3 godine

Jer tako smo u mogućnosti.
(Delija Momak, 28. jun 2020 22:10)

za nasu decu, tj. vasu...a penzioneri ce podneti najveci teret.

Kako ste kukali da imamo veci budzet, pogledaj sad kad su izbori prosli. Obraz kao djon, ali vi ste navikli da kukate.
(CZV 1945 Tirana, 28. jun 2020 22:19)

Meni i ljudima u mojoj blizini plata je skočila sa po 30.000 i više u poslednje tri-četiri godine.Samo znaš mora da se radi.Mora da se ustaje u pola 5 i da se radi.Ne samo da sedi i da se komentariše.

Glodacid plus

pre 3 godine

Druze, Partizan osnovan u Domu vojske u BGu od strane 3 narodna heroja. Za rqzlimu od vasih osnivaca i izbora imena. Izmedju "kad je zvezda nek je CRVENA" I "FK Staljin".
O preuzimanju sekcije i stadiona od fk jugoslavija ne treba pricati.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Partizan=Srbija, 28. jun 2020 23:19)

Не знам зашто не бисмо разговарали о преузимањима секције, стадиона и навијача...ах да знам....ми смо преузели српске играче, стадион и српске навијаче, док сте ви само преузели селекцију НДХ...стадион и навијачи су остали Динаму...

Твој ник је иначе смејурија...ви ни дан данас немате везе са Србијом, осим што сте ту регистровани, ви сте "друзе" YuSD....

CZV 1945 Tirana

pre 3 godine

Dejan CZ, 28. jun 2020 21:33)Glup si i nesvestan si toga.Neprocenjivo.
(Zvezda-Srbija,banana drzava., 28. jun 2020 21:43)

Precenio si ga...a takvi su i ostali gurbeti.

imam ideju

pre 3 godine

@ Spominjes "petokraku" kao nesto lose, a ona vam u grbu kluba ?!!
Pola prvog tima igralo za NDH ..??!
I ti kao nekom nesto da crtas, a mozga bez ?!!
Shvatas kakve nebuloze ti pises ? Ima li neki staratelj da ti to objasni ?!
(maleno uplakano grobarče, 28. jun 2020 22:20)

Petokraku NKCZ sa Komarom isto ndh na celu. Inace sti ti igraci nosu bili u zatvoru?
Sta pricate vi? Mozak i petokraka veca i od CSKA ne idu u ostu recenicu. I vama je Prosinecki ljubio vasu zastavu na Kninskoj tvrdjavi pa ga jos prizivate i slavite. Komedija sa vama.

Futboll Klub Partizani Tiranë

pre 3 godine

Auu, koliko saopštenje, pa ko će to da čita buuuahahahahahahaha...
(KRIGER, 28. jun 2020 22:18)

za vas je i to puno, niste navikli toliko da citate...

***(CZV 1945 Tirana, 28. jun 2020 22:21)


Važno da ne negirate da je to kmee, kmee glavni sadržaj vašeg saopštenja hahahahaha

kralj

pre 3 godine

delija@
Partizan je imao dobar budzet ali verovatno bar 40% manji od Zvezde, jer Zvezda igra EL.Partizan je sa parama koje ima ulozio u struku a trener je pronasao dosta jeftine ali igrace od kojih je napravio odlicne kosarkase.Ovaj nas muceni Mijailovic slabo se razume u igru ali I ne pravi se da vise zna od trenera a to je ogromna razlika u odnosu na ovog vaseg exelasa.I dalje tvrdim da se ovaj vas ne mesa u rad trenera,imali bi mnogo bolju sezonu ali nijedan ozbiljan trener ne zeli da dodje u Zvezdu bez obzira na finansije a da mu se exel ne mesa u posao.Siguran sam da je to bio prvi Obradovicev uslov.Steta je i za Partizan I za srpsku kosarku,ako Trinkijeri ode iz Partizana,pokazao se kao odlican trener,zna sta hoce I zna sta radi,ja prvi nisam verovao da je ovoliko dobar trener.

zoran ns

pre 3 godine

Pa naravno da fmp ima veci budzet zato su izbrisali kkcz a komentatori su zbunjeni istorijom fmp i govore da je to istorija kkcz.Realno partizan i ne treba na silu da okuplja tim jer para nema bolje ovako nego da postanemo novi fmp ili kkpbg.

Mister Bin

pre 3 godine

Ostoja ovo je sramota šta radite, prvi plej se ne pusta nikako u prvog konkurenta. Ali dobro da si se ti pitao verovatno ne bi otišao.

Nemke

pre 3 godine

A koliko iznosi ta "jaka ponuda"? Da mu ponudimo duplo više...da nosi vodu Neši Iliću i da dodaje peškire igračima.Treba nam jedan takav filozof..Dok to bude radio moći će da citira Dantea..

krezuba Srbija

pre 3 godine

Da se razumemo KKP je 10. ili 9. tim po efikasnosti u ABA ... zapitajte se šta će biti ako ostali uđu u sezonu iole bolje... 
Da ne balavim o tesnim pobedama... realno prenapregnuti ste bili i jednostavno se videlo da ništa nećete uraditi. Ali Korona vam došla kao alibi... 
Da eto kmečite... 
U novoj sezoni bićete 5. u ABA... uzećete možda Kup i epilog: 
3 Kupa 2 400 000 evra ...ok platio narod Srbije koji usput ne navija za Vas... pa do bola ludo.
(nemi posmatrač, 28. jun 2020 22:44)

Evo, ovako prosecni dembelija razmislja...a tako i glasa. Sve vam je jasno. Covek vas je oduvao sa najglupljim komentarom.

marko992

pre 3 godine

Da se razumemo KKP je 10. ili 9. tim po efikasnosti u ABA ... zapitajte se šta će biti ako ostali uđu u sezonu iole bolje...
Da ne balavim o tesnim pobedama... realno prenapregnuti ste bili i jednostavno se videlo da ništa nećete uraditi. Ali Korona vam došla kao alibi...
Da eto kmečite...
U novoj sezoni bićete 5. u ABA... uzećete možda Kup i epilog:
3 Kupa 2 400 000 evra ...ok platio narod Srbije koji usput ne navija za Vas... pa do bola ludo.
(nemi posmatrač, 28. jun 2020 22:44)

Ti i poznavanje kosarke,dva pojma.Malo da ti pomognem,ekipa koja igra takvu odbranu Ne moze igrati jako dobar napad(ne govorim o NBA ekipama ni o CSKA,Barsi..).Znaci,naucnice,ekipa koja pobedjuje nema sansi za trofeje a ima ona koja nema ni m od m..a?!

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Jasno sve, jasno je samo da vase prekrajanje istorije nece proci nigde osim u vasim glavama. Jasno je i dokazano da u prvom derbiju niste imali Srba u timu. Cak vam ni trener nije bio Srbin. Jasno je da je SD Crvena Zvezda osnovano na danasnjem staro DIF-u, i zna se od strane koga i postoje slike sa tog dogadjaja. Prvi predsednik SD Crvena Zvezda se zvao Djordje Paljic, ime je dato na osnovu predloga Slobodana Cosica u Zorana Zujovica.

CZV 1945 Tirana

pre 3 godine

Jer tako smo u mogućnosti.
(Delija Momak, 28. jun 2020 22:10)

za nasu decu, tj. vasu...a penzioneri ce podneti najveci teret.

Kako ste kukali da imamo veci budzet, pogledaj sad kad su izbori prosli. Obraz kao djon, ali vi ste navikli da kukate.

ika

pre 3 godine

Kad je partizan igrao Evroligu, igraci u prelazili iz Zvezde za mnogo manje para da bi igrali Evroligu i bili u globalnom izlogu.

Sada, kada Zvezda igra Evroligu, igraci prelaze iz partizana u Zvezdu i ona ih placa duplo, ako ne i mnogostruko puta vise.

Logicno, zar ne?

A da je situacija u partizanu alarmantna ne zna samo koga nije interesovalo. Niko iz kluba platu nije video od Januara, Stefan Jankovic, Reding i Mekadu tuze klub za neisplacene plate.
(Zagor, 28. jun 2020 21:56)

Prošli časovi ljubavi?

Ostoja ispričao sve priče? :)

CZV 1945 Tirana

pre 3 godine

Auu, koliko saopštenje, pa ko će to da čita buuuahahahahahahaha...
(KRIGER, 28. jun 2020 22:18)

za vas je i to puno, niste navikli toliko da citate...

maleno uplakano grobarče

pre 3 godine

Mi cemo da volimo KKP bez obzira kpje takmičenje igra!!!!!!
(Mio, 28. jun 2020 22:26)

Vi jedino možete da se uhvatite za uši i da igrate

Delija Momak

pre 3 godine

Jer tako smo u mogućnosti.
(Delija Momak, 28. jun 2020 22:10)

za nasu decu, tj. vasu...a penzioneri ce podneti najveci teret.

Kako ste kukali da imamo veci budzet, pogledaj sad kad su izbori prosli. Obraz kao djon, ali vi ste navikli da kukate.
(CZV 1945 Tirana, 28. jun 2020 22:19)

Budzet vam je bio 9,4 miliona dolara a nama je bio 9,2 miliona.A mi smo ostali u evroligu što znači da ćemo imati daleko veće prihode od vas.

krezuba Srbija

pre 3 godine

Pametnom dosta. Dzabe 70 godina udbaske propagande. 
(jasno sve, 28. jun 2020 22:45) 

Ljakse, jos ti fali i "bajo moj" ili eventualno "lebe mekani"
(maleno uplakano grobarče, 28. jun 2020 23:10)

koliko ti razreda OS imas, pa ne razumes razliku?!

imam iDeju

pre 3 godine

@Auuu, pa i tebi se slošilo...od komšije ti se priviđa komšinica...pa to komša baš zaređao kod vas uplakanih noćas...Ne dajte se uplakani, proći će i to...
(malo uplakano grobarče, 28. jun 2020 23:52)

Nemoj da places dete. Znate vi dobro mala komsinice kako komsija resava stvari u pubertetu. Znam da ti se slosilo ali sta cu ti. Kada udjes u pogresqn voz, sve stanice su pogresne.

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Da li možete i da zamislite da jedan Čović želi da puni budžet Partizanu, a da zna da su dužni i ružni već pola godine? Blasfemija.

"Neograničen budžet, drugi klub, obeštećenje(a stvari oprost dugova)... Tegi smešan si i provaljen kao dete. Nisi za bolje od stranačkog pr-a prisloničkog biznismena.

krezuba Srbija

pre 3 godine

Kakvu razliku ? 
O čemu ti pišeš mukice ? 
Opet dolazio "onaj komšija" kad si bio...pa ti se sve pomešalo u glavi ? 
Nadam se da si ok...
(maleno uplakano grobarče, 28. jun 2020 23:37)

Maleni, sad cu ti zvati mamu da ti uzme telefon. Preterao si, a i lek nisi popio.

Dragan KNN

pre 3 godine

Откуда оволико звездаша лајкује и коментарише овај текст ? Нико Звезду споменуо није или сте се ипак препознали ?

Toliko

pre 3 godine

Neće Trinki nigdje dok sa Partizanom ne osvoji "salataru" u Evrokupu i Aba Ligi i uvede ga u Evroligu...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Goško, 28. jun 2020 21:19)

Znaci,dozivotno ostaje u partizanigokei.

Delija26

pre 3 godine

Plakali su,plakali,plakali...i onda dobili,gomiletinu para da ne plaču,sastave duplo skuplji tim od Zvezde,počev od trenera,i onda prestanu da plaču i naravno,onda je sve OK.
Tipična priča o roditelju koji ima dva deteta,gde jedno plače non stop,a drugo ćuti,e pa kome će taj mučeni,roditelj dati lizalicu?

krezuba Srbija

pre 3 godine

))) 
jedino što je jasno je da bi išao na popravni da je škola potrajala - kapetan koča je umro 1788.
(mladići borovi, devojke jele, 28. jun 2020 23:31

:)))

Ti si izgleda preskocio casove srpskog, kad su predavali o metafori.

Ali, dobar pokusaj...

JNA protiv okupatora

pre 3 godine

@Partizana prati neko prokletstvo. Mnogo su greši i još uvek greše.
(miško, 29. jun 2020 08:08

Koje je onda prokletstvo pratilo vas skoro 50 godina. M?

Delija Momak

pre 3 godine

Hahaha a pazi sramota ga da kaže da je Volden sam kupio svoju slobodu....Pa i treba sa ga bude sramota...veliko poniženje za vaš klub.Skoro nisam video ovakvo poniženje i nepoštovanje prema jednom klubu.

Delija Momak

pre 3 godine

Kod njih je igrao za tri dzaka semenki(belih ljustenih),dva dzaka kikirikija(pečenii i slani) i bus plus kartricu.A imao je i neke bonove za menzu u narodnoj kuhinji.Kod nas sve to duplo.Jel tako Ostoja?

Milorad

pre 3 godine

Ostoja uvek skrece pažnju sa svojih ne uspeha . Pričaj samo o svom klubu ali on voli tudji tanjir da gleda . Jednostavno je nesposoban za Partizan. Ej pogledajte ranije predsednike , čovek i ne razume sport

Gorki

pre 3 godine

Crvena Zvezda Tirana
Tebi je izgleda toliko krivo sto se tvoj Zagrebacki klub zove isto kao i klub iz Tirane PARTIZANI, da si uporan u glupom potpisivanju!!!!

maleno uplakano grobarče

pre 3 godine

Nije druze, meni je krivo sto ste igrali utakmicu u Tirani dok je rat trajao, i sto ste imali predsednika iz redova hrvatskoga naroda...a šatro ste kao neki "stub srpstva" sa sve petokrakom preko celog grba. Shvatas poentu ili da crtam?!
(CZV 1945 Tirana, 28. jun 2020 22:12)

O cemu ti raspredas ovde danima dete ???
Spominjes presednika iz redova hrvatskog naroda, a vama predsednik drustva Tudjman ?!!!
Spominjes "petokraku" kao nesto lose, a ona vam u grbu kluba ?!!
Pola prvog tima igralo za NDH ..??!
I ti kao nekom nesto da crtas, a mozga bez ?!!
Shvatas kakve nebuloze ti pises ? Ima li neki staratelj da ti to objasni ?!

nemi posmatrač

pre 3 godine

Ja vidim da Peru Žderu još pojačavate, tako ovo zvuči.
Sad meni nije jasno... imate bar 2 ako ne i 3 trenera tog kalibra jeftinija i za ostatak mnogo bolje igrače od Voldena i Gordića.

Da se razumemo KKP je 10. ili 9. tim po efikasnosti u ABA ... zapitajte se šta će biti ako ostali uđu u sezonu iole bolje...
Da ne balavim o tesnim pobedama... realno prenapregnuti ste bili i jednostavno se videlo da ništa nećete uraditi. Ali Korona vam došla kao alibi...
Da eto kmečite...
U novoj sezoni bićete 5. u ABA... uzećete možda Kup i epilog:
3 Kupa 2 400 000 evra ...ok platio narod Srbije koji usput ne navija za Vas... pa do bola ludo.

onako

pre 3 godine

@marko992

Ok stručnjak ...onda dođe majstorica i neko te RASTEGNE 40 razlike u 35' ...pa tajm "midget ovo ono" ... vidiš Ja znam da bi vas Zvezda pregazila i to pred vama jer sve gluposti se uvek naplate.

Rekoh Korana vam legla da prdite o hrkljušu koji ste igrali... niđe nećete vi. Sano ste koristili i to tesno tuđi raspored.

Problem je što je neko odigrao 12 UTAKMICA VIŠE u istom periodu ali kad je samo to... vi šanse nemate nikakve.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Cekaj malo covece. Koliko juce si rekao da je Volden sam platio obestecenje i otisao. To izjava stoji na sajtu kluba. Kako danas ispadne da mu je neki drugi klub platio obestecenje? Ajmo dalje. Tintoreto ima ugovor na 3 godine koji je potpisao i u kome su jasno naznacena njegova primanje. Kako mu se sad posle dve godine daje jaka ponuda? Za sta? Za ugovor koji vec ima? Pre ce biti da vi ne isplacujte plate.

Ostojina slina !

pre 3 godine

Stvarno ova sezona sa gotovo nikakvim ulaganjem odlicna ! Usli ste u EL, osvojili ABA ligu, osvojili nase prvenstvo...ili mozda i niste....:))))

Delija Momak

pre 3 godine

Jer tako smo u mogućnosti.
(Delija Momak, 28. jun 2020 22:10)

za nasu decu, tj. vasu...a penzioneri ce podneti najveci teret.

Kako ste kukali da imamo veci budzet, pogledaj sad kad su izbori prosli. Obraz kao djon, ali vi ste navikli da kukate.
(CZV 1945 Tirana, 28. jun 2020 22:19)

Pa bili smo u pravu.IMALI ste veći budzet.Sad više nemate jer ste sve potrošili u pokušaju da se vratite u evroligu.Niste uspeli i sad ne znate kako da isplatite sve te igrače i pokušavate da im revidirate ugovorbza sledeću sezonu.Hoćete svima da smanjite ugovore a oni to odbijaju.Budzet vam je bio 9,4 miliona dolara a nama je bio 9,2 miliona.A mi smo ostali u evroligu što znači da ćemo imati daleko veće prihode od vas.

lary ptica

pre 3 godine

imam na poslu a i ovako par ortaka grobara...auuuu koja je to prica i paranoja,oni su totalno izgubili dodir sa realnoscu,to je za naucno fantastiku

Zagor

pre 3 godine

Kad je partizan igrao Evroligu, igraci u prelazili iz Zvezde za mnogo manje para da bi igrali Evroligu i bili u globalnom izlogu.

Sada, kada Zvezda igra Evroligu, igraci prelaze iz partizana u Zvezdu i ona ih placa duplo, ako ne i mnogostruko puta vise.

Logicno, zar ne?

A da je situacija u partizanu alarmantna ne zna samo koga nije interesovalo. Niko iz kluba platu nije video od Januara, Stefan Jankovic, Reding i Mekadu tuze klub za neisplacene plate.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Dejan, au kralju pa tebi nije dobro. Vi ste bili prvi u jednoj od grupa EK-a. Vi ste bili prvi kolo pre kraja ABA. Odakle ti bilo kakvo pravo da mislis da bi osvojili oba takmicenja. Zbog cega?

ludilo kompletno

pre 3 godine

A covic ti predsednik, njemu se klanjas i onda imas petlje ovo da napises.

Najgori ste ljudi na svetu.
(Astra, 28. jun 2020 21:29)

Pazi ko nam govori da smo najgori ljudi na svetu... Svasta.

ivke

pre 3 godine

ne razumem sve ove navijacke rasprave a jos manje razumem ovo bacanje para zvezde i partizana? Jednostavno je, sledeca sezona ce se zavrsiti kao i ova samo mnogo mnogo ranije ako uopste i pocne. Verovatno mnogi misle da tako jako takmicenje kao sto je EL ne moze da propadne ali poprilicno grese. Raspada se svetska ekonomija, raspadaju se avio kompanije koje imaju hiljadu puta vise love od takmicenja kao sto je EL. Drzava je tek posebna prica kad u ova teska vremena a predstoje nam jos teza finansira klubove koji placaju strance koji ce igrati nekoliko utakmica. Vec je sad alarmantno sa virusom a tek ce da bude od novembra i decembra. Kad sve ovo prodje, kad ljudi steknu imunitet na ovaj virus tek ce onda krenuti i sa ozbiljnim sportom i onda krenite u navijacka prepucavanja a do tad nemojte uzalud trositi zivce :-)

Spale

pre 3 godine

Sad će grobarija da pumpa cenu Waldena. Do juče kod njih igrao za 150k, sad je već na 300k ili 400k jer je kod nas za duple pare. Za koliko god, treba mu dati za ovo ponižavanje igokejaca. Čovek platio da ode iz “institucije”!!!! Kraj tačka!!!

CZV 1945 Tirana

pre 3 godine

Precenio si ga...a takvi su i ostali gurbeti. 
(CZV 1945 Tirana, 28. 

Dva grobarska tulipana zalivena...ajmo sledeci.
(Dejan CZ, 28. jun 2020 22:24)

Ti si biser medju gurbetima, tebi ne vredi ni crtati...

One night in May

pre 3 godine

Sigurno, sve ti verujemo...

Ti bas imas uvid u ugovor izmedju Voldena i novog kluba, pa znas kolika ce mu biti plata.
Na stranu sto je verovatno u pitanju Evroligas, gde ce Volden moci da se pokaze, pa debelo da se naplati iz sledeceg ugovora.

Ali dobro, razumem, moras da se umilis podanicima, samo tebi vernim samo tebi odanim.

Don Quijote

pre 3 godine

Pa sta?
Otisli Kori Volden i Trinkieri.
Doci ce Kori Udovicki i Pera Bozic, profesionalni dizac trofeja.
I pali se masina!
Partizan je institucija!
Ostoja je madjija!

Kontras

pre 3 godine

Volden je presao u KCZ, hoce covek da igra Evro ligu, a ne neku ne bitnu ligu! Presao je za isti novac sto mu je nudio partizan!Trinkijeri trazi milion ipo po sezoni! Ljudi sta se ovo desava!? Odakle para?!!!

mich

pre 3 godine

OBZIROM da je u KKP igrao za "stipendiju" onda drugi klub nije mnogo ni platio...
Grobarska patetika i licemerje LEVEL PRO, vise nigde ne prolazi...
Alo zemljace igrate raspali EK, svi hoce u EL logicno je, da bolje plate u jacem su takmičenju, ti si LIMAR trebao bi da znas sta znaci trziste, al rekoh vec, sreca da je IGRAO ZA STIPENDIJU...

krezuba Srbija

pre 3 godine

Zato si ti sa ovi "cccc" ispao super glup. A, najgore sto nisi ni svestan toga
(melno uplakano grobarče, 28. jun 2020 23:40)

Opet nisi skontao :)))) , poceo si i slova da jedes od muke...cccc. Izgleda da si stvarno "malen" :)))

mafrrr

pre 3 godine

Uvek isti grobarski komentari kada god zvezda dovede pojacanje, te bankomat, te penzioneri, te sipaj lovu no limit,i ostala patetika, oce da naprave spin kako se u zvezdu dovode gomila igraca jos, a ustvari odlaze iz prosle sezone i zamenjuju ih slicni, u prevodu niko ne bi smeo da dolazi u zvezdu, a u partizan skromni dolaze svi iz ljubavi, kao da smo zaboravili koliko stranaca je doslo u kk partizan nis mts prosle sezone koji su i zamenjeni cesto, to sve treba platiti. Zloba pakost spin uvek ista...

maleno uplakano grobarče

pre 3 godine

Pametnom dosta. Dzabe 70 godina udbaske propagande.
(jasno sve, 28. jun 2020 22:45)

Ljakse, jos ti fali i "bajo moj" ili eventualno "lebe mekani"

aleksa

pre 3 godine

Covek nije reko ni jednu cifru...da nar rece koliko ima sati pa da progutsm...ovako...
Reci kso duplo, solidan ugovor, neograniceni budzet itd ne piju vodu dok se konkretno ne kaze nesto.

grobar

pre 3 godine

Rece da je budzet partizana nesto preko 6 miliona evra, koji to klub ima trostruko vise? U regionu sigurno nijedan, prestani vise svoju spin iskrivljenu sliku realnosti da bacas i da se peres od svega zivog.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

Osnivaci Partizana: Kapetan Koca
(jasno sve, 28. jun 2020 22:45)




:)))))
jedino što je jasno je da bi išao na popravni da je škola potrajala - kapetan koča je umro 1788.

melno uplakano grobarče

pre 3 godine

ccccc.....pokusao si da ispadnes duhovit, a ustvari si glup...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (krezuba Srbija, 28. jun 2020 23:32)

Zato si ti sa ovi "cccc" ispao super glup. A, najgore sto nisi ni svestan toga

malo uplakano grobarče

pre 3 godine

@Kakvu razliku ?
O čemu ti pišeš mukice ?
Opet dolazio "onaj komšija" kad si bio...pa ti se sve pomešalo u glavi ?
Nadam se da si ok...
(maleno uplakano grobarče, 28. jun 2020 23:37

Nije komsija, nego komsinica. A sada kad je porasla objasnjavao joj cari zivota. Mali konjaniku.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Partizan=Srbija, 28. jun 2020 23:42)

Auuu, pa i tebi se slošilo...od komšije ti se priviđa komšinica...pa to komša baš zaređao kod vas uplakanih noćas...Ne dajte se uplakani, proći će i to...

Zozo

pre 3 godine

Мој предлог је да у случају да Тринки напусти Партизан да се за тренера постави Кецман а да му саветник буде Дуле Вујошевић и по мом мишљењу је то нови Жељко Обрадовић .

maleno uplakano grobarče

pre 3 godine

Joj uplakani al' vas ovaj laže, pa sve misli da je istina. Ali neka i treba vama takav...

Kolika je otkupna klauzula, koliko nije isplaceno plata, koliko te plate pokrivaju otkup...?!

Kako to do maja trener ostaje, a sad mozda ide...?!

A, vi citate, pisete komentare i verujete u sve sto vam limar poturi kao istinu...

Ljubomir

pre 3 godine

Od kojih vi to para plaćate te silne strance kada ste do nedavno bili pred bankrotom.Joj pa da zaboravio sam na poreske obveznike sve će oni to da plate i vama i Zvezdi lopurde jedne.

KRIGER

pre 3 godine

Prenosimo saopštenje kk Partizan u celosti.

Kme kme kme kme

(kako, 28. jun 2020 21:20)


Auu, koliko saopštenje, pa ko će to da čita buuuahahahahahahaha...

Dejan CZ

pre 3 godine

Dejan CZ, 28. jun 2020 21:33)Glup si i nesvestan si toga.Neprocenjivo.
(Zvezda-Srbija,banana drzava., 28. jun 2020 21:43)

Precenio si ga...a takvi su i ostali gurbeti.
(CZV 1945 Tirana, 28.

Dva grobarska tulipana zalivena...ajmo sledeci.

Gorki

pre 3 godine

Ne znam da li taj Volden stvarno prelazi kod nas ili ne jer svi pricaju neodredjeno, tipa "prelazi u jedan evroligaski klub?!?! za duplo veca primanja". Ja licno ne bih voleo, jer mi on nije nista posebno.
Mada i da prelazi kod nas za ta duplo veca primanja, tesi me to da cemo ga mi placati sa duplo vise kesica kikirikija, jer su se oni hvalili kako je i on (pored svih ostalih naravno) igrao iz ljubavi i za kesicu kikirikija. Cak i da dolazi kod nas, mi smo finansijski dobro prosli!!!!

Delija Momak

pre 3 godine

Gosn Ostoja a zar Trinkijeri nije potisao ugovor na tri godine ? I ima na još jednu godinu ?Kakva sad ponuda ako je pod ugovorom.Jel možeš da pojasnis to malo ? Dokle ćeš da lažeš više?

Momir

pre 3 godine

Kod vas je trebao da ima 300k, kazete dobio SKORO duple pare u drugom klubu, ajde neka to bude i 500k, jel zaista neko lud da povjeruje u to?
Covicu vadi ugovor!

bvb

pre 3 godine

Obestecenje je platio sam tako sto je odlucio da ih ne tuzi BATu za poslednjih 5 plata. A o duplo vecem ugovoru ne vredi ni diskutovati. 2 godine prodaje maglu pa mora da okrene fokus na Zvezdu. Inace ovih dana im stize BAT od Jankovica i jos nekih igraca.

maleno uplakano grobarče

pre 3 godine

Ljakse, jos ti fali i "bajo moj" ili eventualno "lebe mekani"
(maleno uplakano grobarče, 28. jun 2020 23:10)

koliko ti razreda OS imas, pa ne razumes razliku?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (krezuba Srbija, 28. jun 2020 23:25)

Kakvu razliku ?
O čemu ti pišeš mukice ?
Opet dolazio "onaj komšija" kad si bio...pa ti se sve pomešalo u glavi ?
Nadam se da si ok...

Delija Momak

pre 3 godine

Jer tako smo u mogućnosti.
(Delija Momak, 28. jun 2020 22:10)

za nasu decu, tj. vasu...a penzioneri ce podneti najveci teret.

Kako ste kukali da imamo veci budzet, pogledaj sad kad su izbori prosli. Obraz kao djon, ali vi ste navikli da kukate.
(CZV 1945 Tirana, 28. jun 2020 22:19)

ja

pre 3 godine

duplo od koliko? 
grobarske laži se nastavljaju. 
ne znam koliko je plaćao partizan,ali znam da su drugi dali duplo.
(vanredno je stanje,ne puštajte primitivce na portal, 28. jun 2020 21:17)

Pa valjda Ostoja zna koliko je plaćao svog igrača...

ivkovic zoran

pre 3 godine

-puno zanimljivih komentara i uzbudljivo ih je čitati .
-Možda nisam upravu mišljenja sam da je Volden dobar igrač ali takvih amera plejeva ima pregršt i mnogo boljih .
ok ne treba gubiti prvog pleja ali tu je obeštećenje ... ameri se vode lovom hoce da ide ne treba igrača terati da ostane kad ne želi .- priča se da ide u rivalski klub ali jos nista nije zvanično potpisao ...-ubeđen sam da će lako Partizan naći drastično boljeg pleja .
-Problem mnogo veći trener ,neće se lako naći bolji trener , e tu je problem ozbiljan . Po svaku cenu zadržati Trinkijerija covek je stvorio jako dobar tim,igrali su jako dobro i navijači ga vole . šteta bi bila da dobro selektriranu ekipu ostavi drugom a pitanje kako bi drugi vodio .

Goxy

pre 3 godine

Dejan CZ, 28. jun 2020 21:33)Glup si i nesvestan si toga.Neprocenjivo.
(Zvezda-Srbija,banana drzava., 28. jun 2020 21:43)

Precenio si ga...a takvi su i ostali gurbeti.
(CZV 1945 Tirana, 28.

Dva grobarska tulipana zalivena...ajmo sledeci.
(Dejan CZ, 28. jun 2020 22:24)

Dva dezurna Ostojina bota, uvek su tu na zadatku...

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

Ti si izgleda preskocio casove srpskog, kad su predavali o metafori.
(krezuba Srbija, 28. jun 2020 23:39)





:)))))
evo još jednog kome je korona omogućila da završi peti osnovne!

ali - metafora?!

Digitalna Srbija 4.0

pre 3 godine

Kakva ponuda za Trinkijerija? Pa valjda ima ugovor.
Jedino ako nije ponuda da ce stvarno i dobijati tu platu iz ugovora!

Zurkolomac

pre 3 godine

I zvezda i partizan su komunisticki klubovi koje treba preobraziti.
Dosta vise lupetanja i svadje, treba se skoncetrisati na neprijatelje Srbije koji nas okruzuju...

naravno

pre 3 godine

Predsednik Zvezde pun ko brod, predsednik Partizana isto... zabole ih za svaki vas komentar. Dogovore se ljudi sve uz rucak i mirni, a sirotnja po sajtovima da se poubija.. oni na leto Dubai, a vi...!? Da pogodim... lozite se na sajtu b92.

Igokea since 2007, Cipiripi since 2014

pre 3 godine

Ako zaista postoji ponuda Bajerna, onda je Andrea već otišao. Tamo će bar zaraditi lovu i imaće konkurentan tim, a ovde može biti samo osedlan.

Lenard

pre 3 godine

Odrastite deco, oba kluba žive na račun naroda, i Ostoja i Čović su kraljevi spinovanja, i da je sve pošteno oba kluba bi davno bila ugašena. Lupajte mi minuse svi, al ne lažite sebe da je iko od večitih pošten. Sport treba gledati i pratiti iz zabave a ne da se tera neka pravda ko ima veći budžet ili nema i da li je ispravno navijati za jedne ili druge. Koliko vas navija za lokalni klub? A pogledajte Nemce, sećam se ko juče da je bilo Partizan Ludvigsburg 2017, publika napunila tribine krcato veselo svi u žutom bez ijedne poruke mržnje ili ružnih pesama, a takmičenje Fiba liga šampiona. Stoji to oni mogu priuštiti karte imaju pare, al ne pamtim da je neko rekao da neko iz mog Vršca navija za kk Vršac, ni kad je bio Hemofarm. A i ne vidim u komentarima o vestima o nekim klubovima koji nisu večiti da ima ljudi. Ovde se sport izopačio u nešto totalno pogrešno

maleno uplakano grobarče

pre 3 godine

Nemoj da places dete. Znate vi dobro mala komsinice kako komsija resava stvari u pubertetu. Znam da ti se slosilo ali sta cu ti. Kada udjes u pogresqn voz, sve stanice su pogresne.
(imam iDeju, 29. jun 2020 08:49)

I tebe obilazio ??? Pa komsija se bas naradio nocas kod vas

maleno uplakano grobarče

pre 3 godine

(krezuba Srbija, 28. jun 2020 23:39)


:)))))
evo još jednog kome je korona omogućila da završi peti osnovne!

ali - metafora?!
(mladići borovi, devojke jele, 28. jun 2020 23:55)

Ma muka cuo na "televizoru" tu reč, pa ko veli da i on ispadne pametan

Džoni

pre 3 godine

Samo logički razmišljajući zašto bi neko za Voldena dao puplo više novca kad bi i sa neznatnim povećanjem i izazovom da igra EL on svakako otišao, on ne dolazi u Partizan ili Zvezdu zato što ih voli nego zato što od njih dobija pare i priliku da se dokazuje kao igrač na najvišem nivou u Evropi. A sad da je baš takva igračina da mu se duplira ugovor u to iskreno sumnjam, jedino ako ga u Partizanu nisu plaćali, pa mu je svaka kinta mnogo veća od one koju (ni)je dobijao? Ako se za Trinkijerija zainteresuje Bajern onda će verovatno svaka Ostojina ponuda biti mala?

g4

pre 3 godine

Partizan je stavio kintu za Trinkija, i to pojacano. On odigra ponekad za Komu, on njemu obezbedi kevu, caleta, i dedu koji naporno sljaka. :)