1. Bravo majstore, svaka cast
  (Simo, 25. jun 2020 17:20)

  # Link komentara

 2. Organizacija nije bila na nivou idejnog tvorca Adria toura, svetskog No.1. Znači nema igranja bez negativnog testa na koronu, nema skidanja i ludovanja po noćnim klubovima, nema egzibicionih košarkaških i fudbalskih izmotavanja...Jednostavno, u aktuelnim uslovima to nije smelo da liči na karneval i vašar. A najpametnije bi bilo da su se strpili da korona prođe...
  (Spin, 25. jun 2020 08:48)

  # Link komentara

 3. Da li ce Djordje Djokovic da podnese ostavku na mesto direktora turnira ?
  (IT, 25. jun 2020 08:21)

  # Link komentara

 4. Generalno greska je jer su ipak trebai u organizaciji da budu ozbiljniji ljudi i koji imaju iskustva u svemu tome .Ovako Ivsnisevic i Djokovicev brat nisu dorasli ovako nekoj organizaciji .
  (Danilo, 25. jun 2020 06:07)

  # Link komentara

 5. Ne zna on da je Djokovic i organizator, on i direktor Djordje.
  A novac jeste razlog odrzavanja turnira, dosao Nolo u bogatu Srbiju da od bogatih Srba uzima pare i prosledi ih teniserima. Naravno, ne sve, mora i direktor Djordje da dobije platu.
   (., 25. jun 2020 05:40)

  # Link komentara

 6. Da li je neko od vas cuo da se igra golf PGA Tour? Pretpostavljam da nije, kao niti da su do sada 3 -4 igrac povukla zato sto su bila pozitivna, oni ili njihovi kediji. I PGA tour nije prekinut, mada je i na njih veliki pritisak medija. Ne bi bio ovoliki odijum, da Nole nije dozvolio celu halabuku na mrezama sa slikama sa zurki, malo vise opreza i mudrrosti je morao da pokaze...
  (Hak Fin, 25. jun 2020 02:58)

  # Link komentara

 7. Obitelj Djokovic je bila organizator ovog Adria Toura,kazete da su drzave krive..ok i drzave su krive jednim dijelom sto su dozvolile ovako velik dogadjaj,ali ima li krivice i na organizatorima sto barem ucesnike i njihove timove i goste,mahom strane drzavljane nisu podvrgli testiranju,ne vidim sto su time mogli izgubiti,dapace pokazali bi odgovornost,tim vise sto su organizirani i mnogi popratni dogadjaji gdje je stalni bliski kontakt s navijacima,djecom itd..cisto prevencije radi i nista od ovog ne bi bilo...to je bio jedan veliki propust koji je neoprostiv u ovakvim okolnostima gdje svjetski broj 1 organizira nesto sto gleda cijeli svijet,jedan fantastican dogadjaj za regiju,za sport da se upropasti zbog takve sitnice kao sto je test koji se napravi za tren i analizira za 5 sati i svi mirni i gledamo tenis..a sad kad nam se cijeli svijet smije(opravdano,jer smo ocito lijencine) nama su krivi svi drugi..samo ne mi.
  (icaz, 24. jun 2020 23:57)

  # Link komentara

 8. "Ne samo Đoković, ni organizacija tog događaja nije bila dorasla takvom zadatku, jer očigledno da postoji višak poverenja u ono što doživljavamo i ono što se dogodilo“, pokušao je Sousa da opravda Đokovića i dodaje da ne može samo njega da krivi", dodao je on.

  Vecina bleji jedno te isto, " nije Djokovic jedini krivac, krivi su i organizatori". Pa Djokovici su i organizovali turnir...brat Novaka Djokovica je direktor turnira. Novak je taj koji je vukao sve konce i koji sada cuti i pusta tatu Srdjana da kevce okolo kako nije samo Novak kriv.
  (Posmatrac, 24. jun 2020 23:38)

  # Link komentara