1. Григор је вероватно зарадио вирус у УСА из које је дошао у Европу.
   (ПункиШа, 23. jun 2020 11:12)

  # Link komentara

 2. Odlicne vesti! Znaci ne moraju da se brinu oni koji nisu zarazeni. A sta je sa onima koji su zarazeni i koji su bili u kontaktu sa zarazenima? Oni treba da brinu, ali kako da saznaju da su zarazeni posto ni u Hrvatskoj ne testiraju bas previse a u Srbiji covek mora da obigra nekoliko "Covid ambulanti" da mu poveruju da treba da se testira.
  (nikola, 23. jun 2020 09:15)

  # Link komentara

 3. Potpuno je sada jasno da bratko nema Koronu! Kako je moguće da samo jedan teniser sa turnira ima virus?!
  (Myrthos, 23. jun 2020 06:30)

  # Link komentara

 4. @možda obična prehlada u pitanju pošto je dobro poznato koliko su ti testovi nepouzdani

  Testovi jesu nepouzdani ali u smislu da ne otkriju virus kod nekoga ko ga ima. To se naročito dešava par dana nakog zaraze, dok se virus ne replicira u dovoljnom broju. Ako je test pozitivan, taj 100% ima covid-19, tu nema greske.
  (Dare, 22. jun 2020 22:50)

  # Link komentara

 5. Neka se testiraju za 2 nedelje. Pa cete videti dobre vesti iz Zadra.
  (Srki, 22. jun 2020 22:25)

  # Link komentara

 6. Odlicna vest. Hvala bogu.
  (kekec, 22. jun 2020 21:37)

  # Link komentara

 7. Ma naravno da je hvala Gospodu Bogu u Zadru sve u redu. Digla se halabuka kao da je smak sveta a uopšte nije utvrđeno gde i na koji način je Dimitrov dobio koronavirus i da li je uopšte u pitanju koronavirus ili je možda obična prehlada u pitanju pošto je dobro poznato koliko su ti testovi nepouzdani. Sve ovo je urađeno da bi se Adria Tur prekinuo jer je očigledno da je nekome dobro smetao! Da je u pitanju neka veoma opasna zaraza pa ne bi bilo ovoliko negativnih a gotovo svako sa svakim se grlio i na tribinama i na terenu već bi pola Zadra već bilo na infektivnoj. Srećom nije tako. Sve ovo je prenaduvano, treba spustiti loptu, zaista dečko je imao najbolje namere sa ovim i ništa nije činio bez odobrenja srpskih i hrvatskih zdravstvenih vlasti. Hvala ti Nole na Adria Turu. Oba turnira su bila predivna, narod je bio veseo, koncerti, svirke, druženja, pevanje, lepota, divna slika je slana u svet iz Srbije i Hrvatske te je nekome to dobro zasmetalo i rešio je da sve to prekine. Nažalost uspeo je u tome ali glave gore, život ide dalje, biće sve u redu, ljudi neće prestati da se druže i vole, ljubav pobeđuje zapamtite to! Uvek i svugde!
  (Oposum, divna životinjica, 22. jun 2020 21:15)

  # Link komentara

 8. Oni koji su bili na tribinama nemaju strah od zaraze, samo oni koji su bili u kontaktu sa igračima", jasan je Vicković.

  a sta ako je i za ucesnike virus potekao od nekog sa tribine (u Beogradu vec naprimer) ,ko onda snosi odgovornost? oni koji su turnir organizovali ili ti koji su na turnir dosli kao gledaoci...deluje kao sveopsti debakl.
   (anti-reklamozder, 22. jun 2020 21:02)

  # Link komentara