"O'Saliven je superzvezda snukera"

Australijski snukeraš Nil Robertson ocenio je da Roni O'Saliven može da dostigne rekord Stivena Hendrija po broju titula svetskog šampiona, ako to želi.

MT Izvor: B92, Beta
Pošaljite komentar
 1. Svakako da je O Saliven velika zvezda. Tako brze misli i lakoće u realizacijama! No, činjenica da je pod antidepresivima, umanjuje njegovu buduću konkurentnost najjačim igračima. Snuker se zahvaljujući tv prenosima veoma raširio po svetu i stekao planetarnu popularnost. Prava je plima mladih kineskih igrača. A, tu su par njih, koji takođe zaslužuju status super zvezda. Pre svega mislim na Džada Trampa, koji se veoma konsolidovao, organizovao, a igra prelep i verovatno najatraktivniji snuker. Tu je svakako i Robertson, ali očekujem i oporavak Selbija. Kako li će se u tim okolnostima snaći Roni, ostaje da se vidi? Ali, njemu godine baš i ne idu u prilog. No, kada bi se i on skoncentrisao na formu i nastupe mogao bi još puno toga da da, jer ga malo deli od činjenice da može da bude najuspešniji snuker igrač u istoriji.
  (z.n., 23. maj 2020 19:59)

  # Link komentara

 2. Roni je svakako legenda.....
   (drug sa fakulteta, 13. maj 2020 07:52)

  # Link komentara

 3. andrej je bolji
   (ubitacni, 13. maj 2020 02:26)

  # Link komentara

 4. Roni je stvarno superzvezda snukera i to sa dobrim razlogom. Niko ne izgleda tako prirodno za stolom, a lakoća kojom rešava naizgled nerešive situacije deluje atraktivno i privlačno publici.
  Odavno je Roni nadmašio Stivena Hendrija, a 37. rangirna titula bi definitivno značila da je najuspešniji ikada (Dok Tramp i Roberston ne poruše taj rekord kao i ukupan broj trocifrenih brejkova), jer najbolji to odavno jeste. Upada u oči podatak da je Hendri poslednju titulu u Krusiblu osvojio jos 1999. godine u svojoj 30. godini i do kraja karijere igrao u samo još jednom finalu 2002. godine. Dolaskom igrača kao što su Osaliven, Higins, Vilijams, Hanter, Dot, Marfi, Selbi
  Robertson i drugi, Stiven Hendri ne uspeva ni do finala turnira da dolazi.
   (Bejn, 13. maj 2020 00:21)

  # Link komentara

 5. Prr bih rekao da je Đoković koji sustiže Federera, a da li će.... Ostaje vreme da vidimo.
   (zliZo, 12. maj 2020 23:42)

  # Link komentara

 6. on je federer, schumacher u svom sportu...
   (strucnost ispred politike, 12. maj 2020 22:46)

  # Link komentara