Petak, 20.03.2020.

10:20

Lazić: Najpoštenije je da se sezona poništi

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić smatra da je najpoštenije da se aktuelna sezona u ABA ligi poništi.

Izvor:

Laziæ: Najpoštenije je da se sezona poništi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

252 Komentari

Sortiraj po:

Miki Sumadija

pre 4 godine

Ovaj Lazicev predlog bi bio realan samo u slucaju da igraci vrate plate sto su primili ove sezone, nema sezone nema ni primanja. U svakom slucaju Partizan je prvi i 100% sampion a ostali neka se poredjaju kako hoce.Cirkus se nastavlja od ovih iz sela Zeleznik, ko o cemu k.rva o postenju.

Drug Crni

pre 4 godine

Cak i da se ponisti, titula ce kroz koju godinu biti dodeljena mezimici svih rezima uz obrazlozenje, da ju je zasluzila...a to bi bio ujedno i najlepsi poklon nasem dragom predsedniku drzave, koji bi se sigurno slozio sa tim, da tako to rade u ozbiljnim drzavama.

Neko iz mase

pre 4 godine

Navijam za Zvezdu i smatram da u svim sportovima treba da se proglasi sampion na osnovu trenutnog stanja na tabeli. Nema razloga da se u bilo kom sportu ponisti sezona jer je skoro svugde dovedena do kraja.

Cicipas

pre 4 godine

OK, u fudbalu isto
(Igor, 20. mart 2020 23:33)
A zasto? Kosarka se igra u zatvorenom prostoru i objektivan rizik postoji, fudbal na otvorenom.

srbin

pre 4 godine

Hitno oporezovati sve sportiste sa stopom poreza od 95% i sve dati za zdravstvo i nauku a ne za gluposti razne. Da neće oni da pronadju slučajno lek za neku bolest???
(Pera, 21. mart 2020 13:30)

Kopiras izjavu spanske naucnice. Pa mislis da nije od epidemije u Vuhanu ulozene Milijarde u Vakcinu i gde je rezultat. Korona Virus postoji od 2003. SARS i jos nema vakcine.

Pera

pre 4 godine

Hitno oporezovati sve sportiste sa stopom poreza od 95% i sve dati za zdravstvo i nauku a ne za gluposti razne. Da neće oni da pronadju slučajno lek za neku bolest???

Mare

pre 4 godine

Nije najbolje rješenje. Sezona se igrala druže do određenog momenta. U slučaju poništenja trenutno trećeplasirani tim na tabeli ponovo igra Evroligu što nije fer. Ili organozovati final four ili Partizanu dati titulu kao prvoplasiranom.

zufer avdija

pre 4 godine

@koma ono kad se nalupaš gluposti...svesno žrtvovana utakmica u Podgorici?Za to se gubi bod koji nije oduzet a onda ne bi videli plej of.Da su znali zapeli bi ali nisu znali pa nisu zapinjali a Partizan je još u septembru znao pa je zapinjao i u ABA kupu,i u domaćem i evro kupu i u ABA...Koliko gluposti na jednom mestu.Da je FMP prvi pevali bi drugu pesmu ,najveći licemeri od svih licemera.

Sabre

pre 4 godine

Sabre ipak sam glup pa bih bio zahvalan ako mi objasnis kako jednom u dvije utakmice je partizan dobio a oba puta slavio
(strucnjak za ugradjivanje plina u auto i analiticar za ugradjivanje plina u auto, 20. mart 2020 15:44)

Nazalost ipak jesi. Lepo sam rekao u jednoj utakmici STO SE TICE LIGE KOJU POKUSAVATE NA SILU DA OSVOJITE. Dakle, jednom u kupu, jednom u ligi, ali kada pricamo o ABA ligi, dakle jedinom merodavnom takmicenju kada pricamo o tome ko ce istu da osvoji, tu imate i sa nama, i sa svim ostalim konkurentima za titulu 1-1. Jasnije?!

nebojša

pre 4 godine

Ako će Branko da bude pošten do kraja, onda će da poništi i svoj ugovor za istu sezonu i vrati novac klubu. Hoćeš li poštenjačino?

Aleks

pre 4 godine

Ne navijam ni za jedan od pomenuta dva kluba, ali ovaj lik mi je ubedljivo najiritantniji među igračima. Mislim da njega ni navijači Zvezde (oni iskreni) ne gotive, nikad ništa na terenu da pokaže ali za izjave je prvi u redu. Ni korona mu ništa ne može...

markod

pre 4 godine

Ja bih dodelio titulu ovom klubu u kojem je doticni kapiten,a kada prodje kriza neka oni onda odluce kako ce se taj klub zvati....naravno,sve osim imena KK Partizan mogu da koriste!

Sabre

pre 4 godine

Sabre, jednom? Pa vi osim sto ste bezobrazni jos i lazete hahahahaha... JEDNOM, ali u dvije utakmice
(strucnjak za ugradjivanje plina u auto i analiticar za ugradjivanje plina u auto, 20. mart 2020 13:26)

Hvala sto dokazujes prosecan grobarski IQ. Ajde opet procitaj komentar pa se vrati.. objasnicu ga ako ti ni tad ne bude jasno.

slaviša šmigič

pre 4 godine

JA KAŽEM,DA JE SIGURNO NAJPOŠTENIJE KAD PROĐE KRIZA ONDA TREBA,DA SE ODIGRAJU UTAKMICE A PRVE ČETIRI EKIPE POŠTO I ČETVRTA EKIPA IMA JEDNAKE ŠANSE 50-50,DA BUDE POBEDNIG FAINEL FORA I TAKO OSVOJI PRVENSTVO NEMOŽE SE NA MUFTE UZIMATI PRVENSTVO I TO UVEK PARTIZAN NA TE FORE OTIMA PRVENSTVA JOŠ SAD NEZNAM KAKO JE PARTIZAN UGRAN,DA IGRA KVALIFIKACIJE ZA LIGU ŠAMPIONA U FUDBALU AKO JE ZVEZDA BILA PRVAK DRŽAVE TO SAMO ZNAČI JEDNO DRŽAVA JE FINANCIRALA SAMO JEDAN KLUB U SRBIJI PARTIZAN.
U partizanu su sve radili kako bi uspeli ugasiti crvenu zvezdu iza koje stoji daleko najviše navijača po svim parametrima sem toga zvezda je i najinteresantnija i ima največu gledanost gde god se pojavi,da igra.Dokaz tome je i svakako da je najgledaniji klub na strani naše brojke u usporedbi sa partizanovim su puta 3.više gledaocaa brojka može biti čak i viša.Sve radili protiv zvezde onda nebi više bilo nikoga,da protestira što sve pare od devedesetih ulaze samo

koma

pre 4 godine

Mozda se nespretno izrazio i nije spomenuo sustinu, ali u pravu je.
Zasto? Jer je ovo liga gde je planiran plejof. A to je najbitnija stavka kroz plejof se odlucuje sampion. Zvezda izmucena povredama, putovanjima i promenama kadra je planirala samo da udje u plejof i kroz njega se bori za titulu. Evo primer - svesno je zrtvovana utakmica u Podgorici, radi mira u regionu i odmora igraca pred duplo kolo u EL. Tako je jos neke meceve izgubila, jer je igrala sa pola gasa.
Drugo je u fudbalu i drugim sportovima gde nema plejof. Mada i tu nije bas pravedno da se neko proglasi sampionom, naročito ako je par bodova razlike a recimo prvi na tabeli ima tezi raspored do kraja. Tako da je i tu najpostenije ponistavanje svih prvenstava.
Evo primer i NBA. Klipersi su laganica igrali regularni deo, bitno im da budu medju 4 u konferenciji, a Denver je za to bas zapinjao a Klipersi su bar 30% jaci i jedan on 3 najveca kandidata za titulu, ako ne i najveci. Njihov skor nije realan, jer odmaraju Lenarda, da su znali da se bore za titulu a ne plejof poziciju, to ne bi radili i zapeli bi dosta vise i bili prvi ili drugi sigurno.

strucnjak za ugradjivanje plina u auto i analiticar za ugradjivanje plina u auto

pre 4 godine

Sabre ipak sam glup pa bih bio zahvalan ako mi objasnis kako jednom u dvije utakmice je partizan dobio a oba puta slavio

sasa

pre 4 godine

Ne može Partizanu da se dodeli titula jer se titula osvaja u play-offu a ne ako si prvi na tabeli na kraju godine. Tamo gde prvi na kraju godine je prvi na tabeli tamo može
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Velja, 20. mart 2020 13:16) # Link komentara
Kad je mogla Buducnost 99.da bude sampion sto sada ne moze Partizan ?

analiza

pre 4 godine

Za "obavešten" koji radi u španskoj firmi koja se bavi pravom. Dakle, još jesenas CZ obezbedila A licencu?Zašto se onda uzbuđuju navijači CZ zbog loših igara u ABA ligi? Kažite lepo ljudima da se opuste,da nema potrebe da se znoje jer je sve obezbeđeno, kupljeno-ako već nije zasluženo plasmanom. Nerviranje neka ostane navijačima Par,koji mora uspehom da obezbedi El. Što se Lazića tiče,sve mi je manje simpatičan. Poštovao sam njegovu borbenost, igrao je za repr., ali je imao par grafova. Tipa :branim tatinog sina jer mi je saigrač a ne branim Omića koji mi je saigrač,ili ova bezobrazna izjava o poništavanju celog prvenstva - Širer je to rekao o engl. prvenstvu kao bivši igrač, a ovaj to kaže kao KAPITEN ekipe koja je jedan od takmaca za titulu.Jer mu ekipa nije prva. Veličkoviću, molim te, nemoj ništa na tu temu da kažeš!

Zlo ste srpskog sporta

pre 4 godine

Navijaci Fmp a i ugasene CZ su sampioni u cinizmu.Kad je trebalo pripisati sebi nepostojecu titulu iz 46 te,mislim na fudbal,svi su bili saglasni da je to pravedno i posteno.A sada kada je odigrano 2/3 prvenstva sad im proradila savest.Vidi se maligni uticaj.
(nik sloter, 20. mart 2020 13:15)

'Oćeš Aba titulu ?!
Moze ali pod uslovom da prestanete da cmizdrite ko curice ! Moze ?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (isprani mozgovi, 20. mart 2020 14:02)

Pa vi ste bas ti koji se ponasaju kao neke devojcice. Ne smete u Moracu, pisete neka saopstenja svaka dva dana, stalno kukate na sudije i neke nevidljive neprijatelje. Dobili smo vas u Aba i finalu kupa i imate obraza da isterate kapitena ovo da izjavi. Da da, isterate, ne mislite sigurno da je u sred vanrednog stanja Lazic sam dosao na ideju da ovo izjavi !?

isprani mozgovi

pre 4 godine

Najpostenije da se odmrzne KK CZ i krene iz beton lige ako je ikako moguce, a FMP uzme dosadanje trofeje.
(Vlado, 20. mart 2020 13:47)

Ma sve moze samo da vise ne cmizdrite oko titule

Fily

pre 4 godine

Zvezda ima bar 10 viseo digranih utaknica od svih u aba ligi...i sta cemo sad? Treba da se odigra zavrsnica pa da se vidi ko je bolji! Makar u septembru. Sportski pozdrav

KOPRO

pre 4 godine

Kako te samo nije sramota,da dajes
ovakve komentare.
I sve da te je gazda nagovorio,imas
toliko ljudskosti u sebi da precutis.
Sram te bilo.

sinisazeleznik

pre 4 godine

Najpostenije je da se FMP(Radnicki Basket) izbaci iz takmicenja ili prebaci u ABA 2 ligu sa pravom ulaska u najvisi rang tek ako Zvezda(FMP) ispadne iz istog.Takodje, da je sve po propisima, Zvezda ne bi ni mogla da igra play off jer se nije pojavila na utakmici u Podgorici, nije joj oduzet bod i dozvoljeno da igra play off.Dakle Lazicu, da je sve posteno znas kako bi se zavrsilo.

isprani mozgovi

pre 4 godine

Navijaci Fmp a i ugasene CZ su sampioni u cinizmu.Kad je trebalo pripisati sebi nepostojecu titulu iz 46 te,mislim na fudbal,svi su bili saglasni da je to pravedno i posteno.A sada kada je odigrano 2/3 prvenstva sad im proradila savest.Vidi se maligni uticaj.
(nik sloter, 20. mart 2020 13:15)

'Oćeš Aba titulu ?!
Moze ali pod uslovom da prestanete da cmizdrite ko curice ! Moze ?!

Gile

pre 4 godine

Razumeo bih da je odigrana jedna trećina prvenstva ili čak polovina. Ali sad na praktičnom kraju ovakvu Licemernu Glupost da izjavi. Sramota za jednog sportistu i FerPlay...

Lupio i ostao živ

Velja

pre 4 godine

Ne može Partizanu da se dodeli titula jer se titula osvaja u play-offu a ne ako si prvi na tabeli na kraju godine. Tamo gde prvi na kraju godine je prvi na tabeli tamo može

strucnjak za ugradjivanje plina u auto i analiticar za ugradjivanje plina u auto

pre 4 godine

Sabre, jednom? Pa vi osim sto ste bezobrazni jos i lazete hahahahaha... JEDNOM, ali u dvije utakmice

onako

pre 4 godine

U čemu je tačno razlika u željama jednih ili drugih?

Lično ne vidim, groblje kmeči za titulu već 21 dan i još ima naručene tekstove, sada prvi put neko iz CZ to isto traži.

Koja je razlika tražiti titulu bez završenog prvenstva ili tražiti isto da se poništi?

A gde su tek interesi Budućnosti i Mornara?

Bob Rock

pre 4 godine

Mogla bi da se ponisti da je odigrano manje od pola, ali sada kada je ostalo jedno kolo i play-off, to ce ti ostati pusta zelja, Branko moj.

Danijel 81

pre 4 godine

Baš si pametan,dali bi tako pričao da ste kojim slučajem prvi ne budi smešan Laziću po mene ti si promašio profesiju za tebe je badminton

Najrealnije

pre 4 godine

Apsolutno tako...to sam napisao jos pre 10-tak dana u komentaru.Ponistiti sva zapoceta takmicenja u kosarci,KLS i ne odrzati a na jesen isti timovi u svim takmicenjima.

Smogovci

pre 4 godine

Što bre kukate?
Kao i EL odigraće se kad tad. Jun, Juli...
Niko normalan nije dobio titulu ACB, EL, Grčka, Turska, Rusija... čak ni u Italiji.
Ko je rešio Belgija? Sila košarkaška ili Litvanija gde cela država stoji iza Žalgirisa koji ima A licencu i gde je iluzorno igrati jer ne određuje ništa.
Najteže će biti u NBA jer ipak je to fluktacija ljudi u populaciji od 200mil pa očekujem da duže budu u problemu.

Od OI gotovo sigurno nema ništa jer i tada će negde Korona biti u zamahu, tako da će prvenstva verovatno biti završena bez te prinude zbog OI.

Da ponistimo tudje,a nase :"cuti,ne spominji.."

pre 4 godine

Nema problema..Posto se ponistava,da se ponisti i prvenstvo u fudbalu i da svi vrate pare od klubova i klubovi da vrate pare navijacima od prodatih ulaznica,jer ti navijaci su dolazili u hale da bi bodrili svoje klubove kako bi se jedva doslepali na trece mesto plej ofa.I naravno,da jedan mutant klub u naredne dve godine ako bude sampion,da svoje ucesce u evroligi ustupi Ciboni i Igokei,jer su jedne godine igrali unesto Cibo e,a druge jer Igokea nije imala odgovarajucu halu i aerodrom.Takodje i da se ponisti jednom kosarkasu zvanje kosarkasa,jer moze da igra samo u jednom klubu uz protekciju.Drugi kosarkas je mislio da moze da igra u drugom klubu,pa je tako pokusao u Olimpiji u njenim najgorim godinama -bez minutaze,a i u jednom Grckom klubu -mizerna minutaza.

nik sloter

pre 4 godine

Navijaci Fmp a i ugasene CZ su sampioni u cinizmu.Kad je trebalo pripisati sebi nepostojecu titulu iz 46 te,mislim na fudbal,svi su bili saglasni da je to pravedno i posteno.A sada kada je odigrano 2/3 prvenstva sad im proradila savest.Vidi se maligni uticaj.

mmg.nb

pre 4 godine

Oteli titulu iz 46-te u fudbalu a sad ovo ponisti i pojeo vuk magarca. Bilo bi lepo ali nece da moze moj Lazicu. Partizan sampion peva cela Srbija.

terza1.

pre 4 godine

Naravno, kad FMP nije prvi da se poništi. Partizan je kolo pre kraja,na parketu, obezbedio prvo mesto i najpoštenije je da se proglasi za šampiona ako se takmičenje prekine. Omogućiti proširenje lige kako niko ne bi ispao.Zbog regularnosti lige, jedan FMP preseliti u ABA2.

M

pre 4 godine

Kolko god se nisam slagao sa Partizanom da im se da titula, toliko pa još više se ne mogu složiti ni sa ovim...

Jednostavno zamrznuti sve pa videti koliko će trajati sve ovo... Na kraju krajeva, nismo mi jedini u ovoj situaciji, ima se valjda nešto pametno prepisati i od drugih

Mare

pre 4 godine

Najpostenije je da se odigra, prijatelju. A ako to nije moguce, sledece je da se titula da trenutnom timu. U kosarci smo mi u fudbalu ste vi.
Reci to Terzicu da vidis sta ce ti reci.

Sasha

pre 4 godine

Stvarno sramota, ovi panteri iz Zeleznika se nicega ne stide. Pitam se sta bi se desilo da su oni bili prvi na tabeli a na pr. neko iz Partizana ili Buducnosti trazio da se sezona ponisti...
Trebalo bi leBranku postaviti pitanje kako to da dva kluba istog vlasnika igraju u toj ABA ligi, namjestaju rezultate kako kojem klubu odgovara i u sred sezonew prebacuju igrace iz jednog u drugi tim...

Hahahah

pre 4 godine

Da bude ponisteno prvenstvo????!!! Iz kog razloga zato ste niste medju cetiri kluba???!!! Odigran ceo regularni deo sezone,a on hoce da se ponisti sezona. Bas me interesuje sta bih rekao da je njegov klub na prvom mestu tj.sta bi coki rekao

Miha

pre 4 godine

Da bude ponisteno prvenstvo????!!! Iz kog razloga zato ste niste medju cetiri kluba???!!! Odigran ceo regularni deo sezone,a on hoce da se ponisti sezona. Bas me interesuje sta bih rekao da je njegov klub na prvom mestu tj.sta bi coki rekao
(Hahahah, 20. mart 2020 12:00)

Jesi išao u školu od prvog do četvrtog razreda? "šta bih radio da je njegov klub.." hahahahha

Борац Чачак

pre 4 godine

Дајте клубу титулу ако је мерило тренутна бодовна разлика,јер невидим да би другачије могли ни да је освоје. Реално немају играчког квалитета за тако нешто

Sabre

pre 4 godine

Kaze covek iz kluba koji je jedva usao u Play Of. Ovo moze samo neko ko igra za Zvezdu. Kakvo dno, kakav blam, kakva sramota. Uvek su bili samo Zvezda. A to je vec poraz.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Hildoom, 20. mart 2020 10:56)

Bahahaha vidi zebricu sto je zapenila. Liche, dobili ste nas jednom JEDVA i to na sudijsku kradju, a izgubili jednom takodje. Pricam samo o ovom takmicenju, jelte, o kradji u kupu bolje da i ne pricam. Sve i da ste nas dobili sva tri puta, ovo je takmicenje smisljeno tako da se igra plej of i da se tu odlucuje, a ne ovako. Ali jasno je nama, ovo je prva i jedina godina kada imate neku sansu za titulu (najvecu naravno za zelenim stolom)pa ne cudi sto ste zapenili. Uostalom, navikli ste da kradete titule, doduse u basketu jos niste, pa valja i taj cekpoint ispuniti.

JEDINO posteno je da se sezona nastavi.. kad tad... ali ova glupost sa davanjem vama titule ili ponistavanjem je idiotizam.

obavesten

pre 4 godine

Da ne ulazim u pitanje toga sta treba a sta ne uraditi, Zvezda je dobila licencu jos na jesen, i to ce biti javno objavljeno od strane kluba kad za to dodje vreme, odnosno kada se krene sa organizacijom EL za narednu sezonu. Ovo nije pretpostavka ili rekla-kazala, vec je relevantna informacija. Napisao bih i kako znam, ali nema svrhe, potpuno je izvan okvira Srbije. To je to, pa ko veruje znace kako stoje stvari, ko ne veruje, i to je legitimno, sve ok.
Za KKP, da li ce uci u EL ako osvoje EK ili budu u finalu, zaista ne znam. Nadam se da hoce, bila bi velika stvar za srpski sport, ali za sve se pita Bartomeu.
Da napomenem da nemam veze sa sportskim sektorom, niti sam navijacki opredeljen, vec radim u spanskoj kompaniji koja se bavi pravnim poslovima.

Puno pozdrava svima i drz’ te se ljudi.

Gavrilo Milentijević

pre 4 godine

LeBranku dodeliti titulu najzabavnijeg košarkaša za vreme pandemije. Čovek se pobrinuo da u ovim teškim trenucima nasmeje Srbiju. Svaka čast! :)

Bolontiku

pre 4 godine

Ajde malo da pogledamo iz drugog ugla.
Zvezda je gledala da uđe među 4 u aba jer je mislila da nešto napravi u Evroligi kako bi uzeli para od karata i zaradili nešto.
Takođe niko drugi sem Partizana i Budućnosti nije jurio 1 mesto u ligi jer ono samo garantuje prednost domaćeg terena u plej-ofu.
Sezona nije gotova dok se ne odigra plej-of jer tabela samo određuje prednost domaćeg terena.

playoff

pre 4 godine

Zvezdas sam, ali Lazic govori nevidjene gluposti, odigrano je 95% sezone, on bi da je ponisti, hahaha!
Partizanu titula i to je to!
(bigserb, 20. mart 2020 11:40)

Da nije ovo čuveno "grobarsko poštenje"?! Zvezdaš koliko i Trinki?!

profesionalni pljuvac

pre 4 godine

au kad neko nema ni trunke iskrenosti i samopostovanja, obraz kao djon, doduse ko ga vodi kroz karijeru i za koga igra sta se drugo i moglo ocekivati...

Beoman

pre 4 godine

a zasto da se ponist? jesam zvezdas a Partizanu pripada titula, ko te j*** sto si cetvrti, trebao si misliti pre a ne sad. po tvom bi i u fudbalu bila ponistena.

vlado

pre 4 godine

@dzony
Za Lazica Pero Bozic je sam Lebron licno.I jedan i drugi igraju odlicnu odbranu,samo sto Bozic nije nikoga poslao na rehabilitaciju a kod Lazica je spisak podugacak.Osim toga Bozic trojku i otvoren sut ne promasuje a Lazic ni bazen ne moze da pogodi

Patriota

pre 4 godine

Da. U fudbalu Zvezda prvak, a ABA da se ponisti!!!!
(sin lovca na medvede, 20. mart 2020 12:06)

Sine, ABA je regionalna liga gde se ekipe bore za ulazak u playoff i prednost domaćeg terena, a ne prvenstvo Srbije u fudbalu gde su propozicije totalno drugačije!!!

vlado

pre 4 godine

@dejv
Druze ako si posten ili bar glumis postenje onda nemoj biti licemeran.Partizan nije Igokea,Igokea je bila sponzor Partizanu.A vi niste czv jer ste se ugasili,vec ste Czv Beograd,iliti Fmp 2

John Terry

pre 4 godine

(sasa the red baron, 20. mart 2020 11:53)

Da ne shvatis podrugljivo, ali to je svako do sada mogao da zakljuci. Iskorenjivanje ovog virusa, po mnogim izvestajima, trajace do proleca 2021. Ali to ne znaci da ce OVAKVO stanje biti do tada. Doci ce topliji dani, smanjice se broj zarazenih, nece biti vanrednog stanja. Mozda se uvede ponovo na jesen ili zimu, naravno. Borba ce trajati do verifikacije vakcine, sto je i normalno.

Gluposti

pre 4 godine

Kao navijac zvezde moram reci da su ovo gluposti, ne moze biti fer ponistiti celu sezonu. Ne samo u ABA ligi, nego u bilo kojoj sportskoj ligi(u kojima je odigrana skoro cela sezona). Bice dovoljno vremena za odigravanje zavrsnice.

dark

pre 4 godine

dosadni su ovi sportisti ako se resi problem virusa mogu oni da zavrse turnire i preko leta kad ja mogu da radim cele godine mogu i oni

Delija

pre 4 godine

Svako priča sto njemu odgovara, partizanovci prvo mesto i dodela titule a mi i Bud da se sezona poništi ili da se igra bez publike tako da videćemo, šta god da se odluci nek smo mi živi i zdravi a sport manje više, biće titula opet.

Blackbeard

pre 4 godine

najpoštenije je da se poništi cela karijera Branka Lazića ali kad bi se čak i to desilo nemoguće je poništiti posledice u vidu pokidanih živaca nas navijača CZ koje je ova neznalica svojim potezima na terenu izazvala

zvekete

pre 4 godine

Pokrij se usima i cuti, ti kojeg ni sopstveni navijaci ne mogu da svare si nasao da kazes sta je najpostenije. Coveku s eu pogledu vidi da nije cist sam sa sobom.

Маки

pre 4 godine

Хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахах

garnet

pre 4 godine

Kao zvezdaš kažem da je najpostenije da je Partizan šampion. Final for je glupost gde se sve svodi na jednu utakmicu. Kako da se poništi,a igrali su toliko utakmica. E to nije pošteno.

NBGD

pre 4 godine

Kao zvezdas mogu da kazem da je najpostenije da se odigra fajnal four kada se steknu uslovi,pa makar se igrala utakmica za utakmicom svaki dan i to bi se zavrsilo za 7 dana. Ako cemo posteno.

Dragon

pre 4 godine

Svakako da je sada sport u nekom trećem planu, ali ako se već priča... Neka se dogovore s fudbalerima, da li da se i fudbalska onda poništi...

djokic miodrag

pre 4 godine

STO SE TICE ZVEZDE OVU SEZONU TREBA ODMAH PONISTITI ZABORAVITI I ZAKOPATI JE DUBOKO TOLIKO MALO IGRE HEMIJE TIMA REZULTATA A TOLIKO MNOGO TRENERA IGRACA A TEK SAOPSTENJA STVARNO JE SVE ZA ZABORAV A NAJVISE JE ZA ZABORAV DOPRINOS OVOG COVEKA KOSARCI JEDNOSTAVNO NISTA

Serdjo Konsisao

pre 4 godine

Ajde covece ne blamiraj se vise izjavama! Da smo prvi, ovo sigurno ne bi ti izjavio.. Iako ne volim sa sportske strane Partizan,ove godine su bili u svakom segmentu najbolji, i bilo bi nepravedno prema tim igracima da se od jednom sve ponisti i krene od nule. Uostalom, ovo je samo sistem takmicenja, pre plej ofa, pobednik se vrednovao ko je prvi na kraju odigranih meceva. Kao i ranije. Tako da ne pije vodu nikakva teorija.

sasa the red baron

pre 4 godine

ISTINA::

Kao neko ko radi u Svedskoj u medicini, sa puno samopuzdanja mogu reci da ova situacija ce potrajati dugo. Cela strategija brobe protiv virusa se svodi na produzivanje...
Da bi izbegao jedan veliki talas koji tvoj medicinski sistem ne moze podneti, taj talas zaraze putem zabrane kretanja i skupova pokusavac razbiti,ili usporiti, tako da uvek imas manji broj pacijenata... To nece smanjiti broj obolelih, ali ce usporiti... A samim tim i produziti ovakvu situaciju..Tako da ovo ce sigurno potrajati do kraja godine, i tesko da ce i sledeca sezona ABA lige u opste i poceti, ili biti odigrana..

bla

pre 4 godine

Ahahahhahahahahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahahahhahahahhhahahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahshahhahahahahahhahahahahah

Zox

pre 4 godine

Pa franjevci su navikli na poklonjene titule,zašto ne i ovaj put,još malo pa će jugoslaveni imati više poklonjenih nego regularno osvojenih titula.

Me gusto polen

pre 4 godine

Partizanu treba dodeliti titule ABA, EK, EL, KLS a može i NBA, jer su cele sezone samo oni krvarili, igraju najbolju košarku, predsednik im je limar, trener vickast i navijači su im najlepši.

OMG!!??

pre 4 godine

Treba titulu Partizanu dodeliti,pokazali su najvise do sada,evo ja kao Partizanovac mogu da kazem da to nije samo sto je Partizan trenutno prvi,isto bih rekao i da je Partizan 3 ili 4,sportski pozdrav :)

Mile rikverc

pre 4 godine

Ma da proverite vi sta je bilo 1946. mozda se igralo i u basketu nesto sto bi mogli da prisvojite kao u fuci...Postenjacine...Ponistis nesto sto ti ne odgovara izmislis sta ti odgovara i tako....Superiska

Danilo

pre 4 godine

Ja ne znam samo sta njemu sve ovo treba ,bio je sjajan odbranbeni igrac ,cutao veliki radnik na terenu .U poslednjih godinu dana stalno nek izjave daje mesa se i tako dalje .Razumem kapiten je zvezde pitaju ga za misljenje al zar jednostavno ne moze da kaze vredno treniramo gledamo svoja posla i tako dalje .

mija

pre 4 godine

Partizan je pokazao najviše. Nema tu sta da se doda. U ovoj situaciji ne može biti poštenije od toga da titulu dobije onaj ko je najviše pokazao.

antiDebil

pre 4 godine

Kaze covek iz kluba koji je jedva usao u Play Of. Ovo moze samo neko ko igra za Zvezdu. Kakvo dno, kakav blam, kakva sramota. Uvek su bili samo Zvezda. A to je vec poraz.
(Hildoom, 20. mart 2020 10:56)

Kako su usli u plejof kada po pravilima lige ekipa koja se ne pojavi na nekoj utakmici automatski gubi pravo nastupa u sledecoj rundi takmicenja, tj u plejofu ?! Ovaj predlog o ponistavanju lige je izgovorio igrac ekipe koja se nije plasirala u plejof !

Srđa Zlopogleđa

pre 4 godine

Može ajmo da poništimo sezonu... a Partizan u EL... kao najbolji tim... dogovoreno...
e sramoto ima li te... Pa ovi se za slamke hvataju... najpoštenije i po pravilima bi bilo da jedan tim nema 2:0 na početku sezone...

Krokica

pre 4 godine

Mene je sramota tvoje igre, i tvog poznavanja košarke. Celu karijeru nisi znao da povežeš 2-3 šuta. Završićeš karijeru u proseku 1,5 poena po meču, i 4,5 ličnih po meču. Ni kriv ni dužan lik završi karijeru u Zvezdi. A nekada je to bio veliki klub u košarci, kao komšije.

Blue moon 2013

pre 4 godine

hahahahahahhahahahhaha kako rece Trinki osvojen super kup, osvojen kup Srbije, prvo mesto u aba ligi, najbolji tim evro kupa, obezbedjen domaci teren u nasoj super ligi KRAJ PRICE!!!

Terza mag srpskog fudbala, spasitelj srpskog fudbala :-)

pre 4 godine

haahhahahahahahahahahajajajajajajajajajahahahahahahahahahahaja....postenjacine srpskog sportaa...oni najbolje znaju sta je fer, pravda i postenje...

Kiza

pre 4 godine

Neka se ponisti ABA liga, ali ULEB ce pobednika ULEB kupa proglasiti onu ekipu koja je do trenutka prekida imala najbolji skor, i vidi sad cuda to je Partizan. Sta cemo sad?

Marko PFC

pre 4 godine

Napisao je juce neki Mile da ce nacionalne lige proglasiti prvoplasirane ekipe sampionima a da se ABA liga ponistava.
Na kraju krajeva jedinu korist od odigravanja ili zavrsavanja ABA lige bi imala Buducnost jer ima najmanje stranaca, Amerikanci Partizana i Zvezde su otisli i ko zna hoce li se i kakvi vratiti ...
Siguran sam da Zvezda, Buducnost, Mornar ili OlimpijaCedevita nikada nece pristati da proglase Partizan sampionom tako da ova prica Lazica ima logiku !!!

Suncev zrak

pre 4 godine

@ maus... Mozgu... Do kraja eurolige je ostalo prilicno utakmica da se odigra, u nba jos vise, a u aba ligi formalno jos jedno kolo i zna se da je Partizan prvi.

Lav Jasin

pre 4 godine

Neka neko objasni kapitenu da oni po svim pravilima lige ne bi trebali da igraju plej off zbog neodlaska u Podgoricu, obraz djon.

pan

pre 4 godine

Pošto je izvesno da bi nastavak bio tek kad sve prođe, što znači da bi i navijači bili u hali, sad bi da ponište ne bi li izbegli Moraču.
Dok su mislili da će nastavak biti bez publike, hteli su da reše "na trenu", kao da ova tabela nije rezultat igara na terenu, doduše i ne dolaska na teren.

Putujuci cirkus

pre 4 godine

Lazicu ne lupetaj. Ti da imas srama ne bi uzimao tolike pare od nase Zvezde iako blage veze sa kosarkaskom igrom nemas. Nego si uvlakac broj jedan gosn predsedniku kluba. Najpostenije je da se saceka i odigra ako treba i tokom leta. Ne morate bas svake godine na more. Ili ako ovo ne prodje, onda posto je odigrano 2/3 takmicenja proglasiti zateceno stanje za konacno i to je to. Ne svidja se ni meni da tako izgubimo titulu jer imamo sanse u plejofu jednake kao i svi ostali, ali visa sila.

trica

pre 4 godine

I plate vama Branko takodje,svaki dinar koji ste primili da vratite, ako se ponistava sezona onda mora tako, nisu klubovi socijalne ustanove da vam pune dzepove.

GM

pre 4 godine

Kako bilo koji klub moze da ocekuje titulu u takmicenju koje je privatno i gde su klubovi vlasnici?!

Jel moze samo to neko da odgovori...

Znaci treba da se izadje tamo i glasai sada neko misli da je moguce da 7 od 12 klubova kaze, da ovaj klub treba da bude sampion eto tako.

Na hrvatski ili slovenacki klubovi recimo glasaju da sampion bude neko iz Srbije?! Ili Buducnost i Mornar da klasaju...

Koja je logika uopste ako moze neko da objasni, da znamo i teoretski kom scenariju moze da se nada neko ko hoce titulu za zelenim stolom...

Vrlo je jednostavno, isto kao sto nece ACB liga, Evroliga, NBA liga... imati svog sampiona van terena, tako nece ni ABA liga.

aca

pre 4 godine

kad se steknu uslovi trebalo bi da se igra PO, mada da se postuju pravila ABA lige vi NE BI ni smeli da igrati PO. Jedini tim u celoj ligi kome bi odgovaralo da se ponovi sezona ste vi.

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

I treba da se poništi. Zašto da ne? Zašto zbog lošeg starta i par izgubljenih utakmica mi ne uzmemo ABA ligu? Kako vas nije sramota? Pokloniće vam Evrokup a nama hoćete da ukradete put ka Evroligi.

Veseli

pre 4 godine

A da ste vi prvi,onda bi bilo najpoštenije da onaj ko je prvi na tabeli,bude i prvak. Smešni ste,ako se zaista ne nastavi sezona,mada teško, trenutno stanje na tabeli nek bude i konačno,tako je kako je,viša sila!

U nekim sportovima ce Zvezda biti prva,u nekim Partizan,i to mu dodje to,vrlo važno, život ide dalje.

Globtroter

pre 4 godine

Ahahahahaha!

Ma šta nam reče. Dobićeš još jednu godinu ugovora zbog ovoga. Mogao bi malo i Fiću da spomene u pozitivnom smislu.

12345

pre 4 godine

Moram da razumem...kako da razumem? Ja ti verujem a i tvoji navijaci da bi isto mislio da ste prvi na tabeli? Tvoji navijaci bi te rastrgli da si to izjavio a prvi ste na tabeli. Ali ja ti verujem..haha..

Samo čovek

pre 4 godine

Rekao bi i da su prvi kaze, ali naravno nisu pa eto moze to da pomene. To je kao da kazes, ja da sam bogat dao bih sve pare u humanitarne svrhe, da sam, ali nazalost nisam. Onda se shvati da je izjava nepotrebna i licemerna.

Sinkegrof

pre 4 godine

Dobro...To je tvoje misljenje i imas pravo na njega...ali ako se ostala prvenstva odluce da urade isto sto i Litvanija onda ce svi imati sampiona sem ABA lige...ako se ABA liga proglasi neregularnom nece dati predstavnika u Evroligi...Kakva korist od toga? Najbolje bi bilo da se prvenstvo nastavi ako je moguce a ako nije poslati prvoplasirani tim na tabeli u Evroligu a ostale po plasmanu u Eurokup itd...

zvezdaš

pre 4 godine

ja stvarno ne vidim problem da se sva takmičenja nastave kad ovo zlo prođe. a to je već u maju.

za početak igrati bez publike.

pošto će se sva takmičenja završiti negde krajem juna, početak naredne sezone pomeriti za sredinu novembra a takmičenja za narednu godinu skratiti.

evo izbacite pley off ABA lige naredne godine, ali da svi znaju to na početku. i ko bude prvi na kraju osvaja. a Evroliga može da se podeli u dve grupe po 10 timova, po prva 4 idu u 1/4 i opet će se uhvatiti ritam. umesto 34 kola, igralo bi se u regularnom 18 kola.

ovako proglašavati nekog za prvaka ili prekidati je glupost. doduše, dobar deo stranaca se možda neće ni vratiti da igra, ali to je stvar kluba i njegov ličan problem.

ostaje problem domaće lige. proglasiti Borac iz Čačka za šampiona što se mene tiče, zaslužili su za svoj doprinos našoj košarci.

RS

pre 4 godine

Psihologija generalno kaže da ako neko forsira da je pošten, vrlo vjerovatno nije. Ako kaže da je dobar, iskren ili bilo koji kompliment upućen samom sebi.
Elem ne slažem se s njegovim mišljenjem o ponistavanju lige. Da su je prekinuli u decembru moglo bi se pričati o tome, ali veći dio je odigran i trenutno stanje na tabeli poprilično realan. Na kraju, ostatak planete planira da proglasi lige regularnim po trenutnom plasmanu ako se korona ne rijesi u dogledno vrijeme. Nije to samo zbog truda, koji je svakako veliki, nego i zbog sponzora.

da

pre 4 godine

Partizan je prvi kako god da okrenes, tesko da bi budcnost pobedila 2 a partizan izbubio 2 posto je samo jedno kolo ostalo. A da li je zvizda obezbedila i to trece mesto koje legenda spominje, znam da igraju sa fmp ili kako se zove taj njihov b tim i da je samo u teoriji moguce da izgube, ali sansa za gubitak trrceg mesta postoji li? Nzm sad kos razliku napamet. A jis nije ni reseno da li zvizda moze u play off posto se nije pojavila na jednoj utakmici, tako da ova prica legende ne pije vodu. Da si realan rekao bi da ne zasluzujete ni sansu da se borite za titulu, a kamoli da osporis neciji uspeh. Legenda kluba branko hahaha

Dzony

pre 4 godine

Ali NISI na 1.mestu, mesaru. Tako da te gazdine bajke pricaj po predgradju, tamo ce se bolje primiti.
(Alex, 20. mart 2020 10:45)

Ako je on mesar sta je pera bozic?

Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945.

pre 4 godine

Ma nemoj, da ti nije doktor iz Železnika to rekao da kažeš ili si sam smislio?...stvarno, vi nemate blama...

reciprocitet

pre 4 godine

Lepo je rekao da bi to isto rekao i da su treci, nisu svi neposteni kao ovi iz JSD-a
(Webb, 20. mart 2020 10:41)

Evo ja kao Grobar se slažem sa ovim kasapinom ali predlažem da poništimo i fudbalsko prvenstvo.

Keynes

pre 4 godine

Pa da, odigrana cela liga osim poslednjeg kola i sad da se ponisti. Da je polusezona, mozda bi i imalo smisla. Ovako je najpostenije cestitati Partizanu titulu. Pozdrav.

John Terry

pre 4 godine

Nema niceg postenog ni u davanju titule Partizanu ni u ponistavanju prvenstva. Ovo je visa sila... ali zar ne postoji pravilnik lige, tamo valjda pise sta se radi u ovakvoj situaciji, znaci samo pogledas pravilnik i nema potrebe da svako daje svoje glupo misljenje. Ako nema pravilnika, jebem ti takvu ligu.

Mića

pre 4 godine

I ja sam za to da se poništi,nema dodeljivanja titule ako se sportski ne osvoji!A što se tiče plasmana u evropska takmičenja,tu bi trebalo uzeti trenutan plasman,Partizan u Euroligu,ostali u Eurokup!

cole

pre 4 godine

Jedino ispravno rjesenje je da se titula u svim sportovima dodjeli partizanu
Sampion slovenije u odbojci-kk partizan
Sampion slovacke u rukometu-kk partizan

maus

pre 4 godine

Da je kojim slucajem pravilo lige bilo, igra se samo regularni deo i ko najvise bodova taj osvaja titulu onda bi bilo realno dodeliti titulu mada i u tom slucaju nije do kraja posteno. Okolnosti ovog tipa gde sve staje u play off, jednostavno ne sme se dodeliti titula unapred. Kao sto ni milvoki ne moze dobiti titulu u Nba niti Efes u evroligi. Jednostavno je tako. Sportski pozdrav

Eto tako

pre 4 godine

E ako rece... Sad kad imaju katastrofa sezonu stvarno je najpostenije da se ponisti... Da su prvi bila bi druga prica... Najpravednije je da se sezona regularno zavrsi kad se steknu uslovi pa kako ko prodje... Nije da Partizan ima zagarantovanu pobedu u playoff-u. Kakvi licemeri

Ivan Bg

pre 4 godine

Au, sta bih ti sve rekao, nego nece da objave. Sigurno bi isto pricao da ste prvi. Pravi kapiten onakvog doktora postenjacine.
Molim Vas, objavite. I pored najbolje volje nisam upotrebio psovku niti vredjao nikoga.

Dejv

pre 4 godine

Navijam za CZV ali treba biti fer, KK Partizan Igokea (Igokea Partizan u BiH) je bio najbolji kkub ove sezone u ABA i trebalo bi ih proglasiti prvacima. Kao i Crvenu Zvezdu u fudbalu itd itd...Dakle prvenstva zavrsiti i proglasiti trenutnim plasmanom a eventualno preostale nacionalne kupove zavrsiti kroz neke turnire kad ova kriza prodje i to je to. Sta da se radi, tako je kako je...

lesapfc

pre 4 godine

Ma stvarno, kako si ti pametan dečkić, evo može ovako, poništi se prvenstvo, stim da Partizan ide u evroligu, a vi u evrokup, može tako?

gagan

pre 4 godine

Ajde postenjacino, ja mislim da je bolje da vam se dodeli licenca na 10 god i budzet od 20 miliona, iako se raspadate i svake godine ste sve gori i gori

Алекса

pre 4 godine

Није Лазо, не постоји ни један разлог за поништавање лиге која је одиграна скоро до краја. Чим се стекну услови, одиграти Ф4 или само финале или ако се не стекну услови дати глодарима титулу....поништавање лиге је није решење...

Bice Kalemegdan

pre 4 godine

Ajde Lazicu ne lupetaj sramotis nas. Nije najpostenije i nemoj da dajes izjave kao oni jer nismo isti. Najpostenije da se sezona nastavi kad god, verovatno ce se otkazati sve preko leta sto se tice reprezentacija tako da nek de igra u avgustu ako treba, sa izmenjenim ekipama posto ocigledno dosta igraca nece ostati.

bu

pre 4 godine

Voleo bi on da se poniste i njegove sramotne partije, ali tesko.. Ni njegovi koji su ga do juce smatrali za najvecu legendu kluba ga vise ne sljive.

Profesor Satrap

pre 4 godine

Ahahahaahgagagagagagagaghahahahahahahhahagagahagagagagagagaghahahahahaaah

Ma što to??? Zvezdi dati Aba ligu, Evroligu,Evrokup i Nba

Hildoom

pre 4 godine

Kaze covek iz kluba koji je jedva usao u Play Of. Ovo moze samo neko ko igra za Zvezdu. Kakvo dno, kakav blam, kakva sramota. Uvek su bili samo Zvezda. A to je vec poraz.

gagan

pre 4 godine

Ajde postenjacino, ja mislim da je bolje da vam se dodeli licenca na 10 god i budzet od 20 miliona, iako se raspadate i svake godine ste sve gori i gori

Алекса

pre 4 godine

Није Лазо, не постоји ни један разлог за поништавање лиге која је одиграна скоро до краја. Чим се стекну услови, одиграти Ф4 или само финале или ако се не стекну услови дати глодарима титулу....поништавање лиге је није решење...

lesapfc

pre 4 godine

Ma stvarno, kako si ti pametan dečkić, evo može ovako, poništi se prvenstvo, stim da Partizan ide u evroligu, a vi u evrokup, može tako?

Samo čovek

pre 4 godine

Rekao bi i da su prvi kaze, ali naravno nisu pa eto moze to da pomene. To je kao da kazes, ja da sam bogat dao bih sve pare u humanitarne svrhe, da sam, ali nazalost nisam. Onda se shvati da je izjava nepotrebna i licemerna.

Profesor Satrap

pre 4 godine

Ahahahaahgagagagagagagaghahahahahahahhahagagahagagagagagagaghahahahahaaah

Ma što to??? Zvezdi dati Aba ligu, Evroligu,Evrokup i Nba

nebojša

pre 4 godine

Ako će Branko da bude pošten do kraja, onda će da poništi i svoj ugovor za istu sezonu i vrati novac klubu. Hoćeš li poštenjačino?

markod

pre 4 godine

Ja bih dodelio titulu ovom klubu u kojem je doticni kapiten,a kada prodje kriza neka oni onda odluce kako ce se taj klub zvati....naravno,sve osim imena KK Partizan mogu da koriste!

Aleks

pre 4 godine

Ne navijam ni za jedan od pomenuta dva kluba, ali ovaj lik mi je ubedljivo najiritantniji među igračima. Mislim da njega ni navijači Zvezde (oni iskreni) ne gotive, nikad ništa na terenu da pokaže ali za izjave je prvi u redu. Ni korona mu ništa ne može...

antiDebil

pre 4 godine

Kaze covek iz kluba koji je jedva usao u Play Of. Ovo moze samo neko ko igra za Zvezdu. Kakvo dno, kakav blam, kakva sramota. Uvek su bili samo Zvezda. A to je vec poraz.
(Hildoom, 20. mart 2020 10:56)

Kako su usli u plejof kada po pravilima lige ekipa koja se ne pojavi na nekoj utakmici automatski gubi pravo nastupa u sledecoj rundi takmicenja, tj u plejofu ?! Ovaj predlog o ponistavanju lige je izgovorio igrac ekipe koja se nije plasirala u plejof !

Gile

pre 4 godine

Razumeo bih da je odigrana jedna trećina prvenstva ili čak polovina. Ali sad na praktičnom kraju ovakvu Licemernu Glupost da izjavi. Sramota za jednog sportistu i FerPlay...

Lupio i ostao živ

Mića

pre 4 godine

I ja sam za to da se poništi,nema dodeljivanja titule ako se sportski ne osvoji!A što se tiče plasmana u evropska takmičenja,tu bi trebalo uzeti trenutan plasman,Partizan u Euroligu,ostali u Eurokup!

sinisazeleznik

pre 4 godine

Najpostenije je da se FMP(Radnicki Basket) izbaci iz takmicenja ili prebaci u ABA 2 ligu sa pravom ulaska u najvisi rang tek ako Zvezda(FMP) ispadne iz istog.Takodje, da je sve po propisima, Zvezda ne bi ni mogla da igra play off jer se nije pojavila na utakmici u Podgorici, nije joj oduzet bod i dozvoljeno da igra play off.Dakle Lazicu, da je sve posteno znas kako bi se zavrsilo.

Ivan Bg

pre 4 godine

Au, sta bih ti sve rekao, nego nece da objave. Sigurno bi isto pricao da ste prvi. Pravi kapiten onakvog doktora postenjacine.
Molim Vas, objavite. I pored najbolje volje nisam upotrebio psovku niti vredjao nikoga.

Beoman

pre 4 godine

a zasto da se ponist? jesam zvezdas a Partizanu pripada titula, ko te j*** sto si cetvrti, trebao si misliti pre a ne sad. po tvom bi i u fudbalu bila ponistena.

KOPRO

pre 4 godine

Kako te samo nije sramota,da dajes
ovakve komentare.
I sve da te je gazda nagovorio,imas
toliko ljudskosti u sebi da precutis.
Sram te bilo.

Маки

pre 4 godine

Хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахах

Serdjo Konsisao

pre 4 godine

Ajde covece ne blamiraj se vise izjavama! Da smo prvi, ovo sigurno ne bi ti izjavio.. Iako ne volim sa sportske strane Partizan,ove godine su bili u svakom segmentu najbolji, i bilo bi nepravedno prema tim igracima da se od jednom sve ponisti i krene od nule. Uostalom, ovo je samo sistem takmicenja, pre plej ofa, pobednik se vrednovao ko je prvi na kraju odigranih meceva. Kao i ranije. Tako da ne pije vodu nikakva teorija.

Zlo ste srpskog sporta

pre 4 godine

Navijaci Fmp a i ugasene CZ su sampioni u cinizmu.Kad je trebalo pripisati sebi nepostojecu titulu iz 46 te,mislim na fudbal,svi su bili saglasni da je to pravedno i posteno.A sada kada je odigrano 2/3 prvenstva sad im proradila savest.Vidi se maligni uticaj.
(nik sloter, 20. mart 2020 13:15)

'Oćeš Aba titulu ?!
Moze ali pod uslovom da prestanete da cmizdrite ko curice ! Moze ?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (isprani mozgovi, 20. mart 2020 14:02)

Pa vi ste bas ti koji se ponasaju kao neke devojcice. Ne smete u Moracu, pisete neka saopstenja svaka dva dana, stalno kukate na sudije i neke nevidljive neprijatelje. Dobili smo vas u Aba i finalu kupa i imate obraza da isterate kapitena ovo da izjavi. Da da, isterate, ne mislite sigurno da je u sred vanrednog stanja Lazic sam dosao na ideju da ovo izjavi !?

Gavrilo Milentijević

pre 4 godine

LeBranku dodeliti titulu najzabavnijeg košarkaša za vreme pandemije. Čovek se pobrinuo da u ovim teškim trenucima nasmeje Srbiju. Svaka čast! :)

Da ponistimo tudje,a nase :"cuti,ne spominji.."

pre 4 godine

Nema problema..Posto se ponistava,da se ponisti i prvenstvo u fudbalu i da svi vrate pare od klubova i klubovi da vrate pare navijacima od prodatih ulaznica,jer ti navijaci su dolazili u hale da bi bodrili svoje klubove kako bi se jedva doslepali na trece mesto plej ofa.I naravno,da jedan mutant klub u naredne dve godine ako bude sampion,da svoje ucesce u evroligi ustupi Ciboni i Igokei,jer su jedne godine igrali unesto Cibo e,a druge jer Igokea nije imala odgovarajucu halu i aerodrom.Takodje i da se ponisti jednom kosarkasu zvanje kosarkasa,jer moze da igra samo u jednom klubu uz protekciju.Drugi kosarkas je mislio da moze da igra u drugom klubu,pa je tako pokusao u Olimpiji u njenim najgorim godinama -bez minutaze,a i u jednom Grckom klubu -mizerna minutaza.

Dragon

pre 4 godine

Svakako da je sada sport u nekom trećem planu, ali ako se već priča... Neka se dogovore s fudbalerima, da li da se i fudbalska onda poništi...

aca

pre 4 godine

kad se steknu uslovi trebalo bi da se igra PO, mada da se postuju pravila ABA lige vi NE BI ni smeli da igrati PO. Jedini tim u celoj ligi kome bi odgovaralo da se ponovi sezona ste vi.

sasa

pre 4 godine

Ne može Partizanu da se dodeli titula jer se titula osvaja u play-offu a ne ako si prvi na tabeli na kraju godine. Tamo gde prvi na kraju godine je prvi na tabeli tamo može
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Velja, 20. mart 2020 13:16) # Link komentara
Kad je mogla Buducnost 99.da bude sampion sto sada ne moze Partizan ?

Eto tako

pre 4 godine

E ako rece... Sad kad imaju katastrofa sezonu stvarno je najpostenije da se ponisti... Da su prvi bila bi druga prica... Najpravednije je da se sezona regularno zavrsi kad se steknu uslovi pa kako ko prodje... Nije da Partizan ima zagarantovanu pobedu u playoff-u. Kakvi licemeri

Hildoom

pre 4 godine

Kaze covek iz kluba koji je jedva usao u Play Of. Ovo moze samo neko ko igra za Zvezdu. Kakvo dno, kakav blam, kakva sramota. Uvek su bili samo Zvezda. A to je vec poraz.

Srđa Zlopogleđa

pre 4 godine

Može ajmo da poništimo sezonu... a Partizan u EL... kao najbolji tim... dogovoreno...
e sramoto ima li te... Pa ovi se za slamke hvataju... najpoštenije i po pravilima bi bilo da jedan tim nema 2:0 na početku sezone...

mmg.nb

pre 4 godine

Oteli titulu iz 46-te u fudbalu a sad ovo ponisti i pojeo vuk magarca. Bilo bi lepo ali nece da moze moj Lazicu. Partizan sampion peva cela Srbija.

Terza mag srpskog fudbala, spasitelj srpskog fudbala :-)

pre 4 godine

haahhahahahahahahahahajajajajajajajajajahahahahahahahahahahaja....postenjacine srpskog sportaa...oni najbolje znaju sta je fer, pravda i postenje...

profesionalni pljuvac

pre 4 godine

au kad neko nema ni trunke iskrenosti i samopostovanja, obraz kao djon, doduse ko ga vodi kroz karijeru i za koga igra sta se drugo i moglo ocekivati...

zufer avdija

pre 4 godine

@koma ono kad se nalupaš gluposti...svesno žrtvovana utakmica u Podgorici?Za to se gubi bod koji nije oduzet a onda ne bi videli plej of.Da su znali zapeli bi ali nisu znali pa nisu zapinjali a Partizan je još u septembru znao pa je zapinjao i u ABA kupu,i u domaćem i evro kupu i u ABA...Koliko gluposti na jednom mestu.Da je FMP prvi pevali bi drugu pesmu ,najveći licemeri od svih licemera.

mija

pre 4 godine

Partizan je pokazao najviše. Nema tu sta da se doda. U ovoj situaciji ne može biti poštenije od toga da titulu dobije onaj ko je najviše pokazao.

analiza

pre 4 godine

Za "obavešten" koji radi u španskoj firmi koja se bavi pravom. Dakle, još jesenas CZ obezbedila A licencu?Zašto se onda uzbuđuju navijači CZ zbog loših igara u ABA ligi? Kažite lepo ljudima da se opuste,da nema potrebe da se znoje jer je sve obezbeđeno, kupljeno-ako već nije zasluženo plasmanom. Nerviranje neka ostane navijačima Par,koji mora uspehom da obezbedi El. Što se Lazića tiče,sve mi je manje simpatičan. Poštovao sam njegovu borbenost, igrao je za repr., ali je imao par grafova. Tipa :branim tatinog sina jer mi je saigrač a ne branim Omića koji mi je saigrač,ili ova bezobrazna izjava o poništavanju celog prvenstva - Širer je to rekao o engl. prvenstvu kao bivši igrač, a ovaj to kaže kao KAPITEN ekipe koja je jedan od takmaca za titulu.Jer mu ekipa nije prva. Veličkoviću, molim te, nemoj ništa na tu temu da kažeš!

vlado

pre 4 godine

@dzony
Za Lazica Pero Bozic je sam Lebron licno.I jedan i drugi igraju odlicnu odbranu,samo sto Bozic nije nikoga poslao na rehabilitaciju a kod Lazica je spisak podugacak.Osim toga Bozic trojku i otvoren sut ne promasuje a Lazic ni bazen ne moze da pogodi

John Terry

pre 4 godine

Nema niceg postenog ni u davanju titule Partizanu ni u ponistavanju prvenstva. Ovo je visa sila... ali zar ne postoji pravilnik lige, tamo valjda pise sta se radi u ovakvoj situaciji, znaci samo pogledas pravilnik i nema potrebe da svako daje svoje glupo misljenje. Ako nema pravilnika, jebem ti takvu ligu.

Mare

pre 4 godine

Nije najbolje rješenje. Sezona se igrala druže do određenog momenta. U slučaju poništenja trenutno trećeplasirani tim na tabeli ponovo igra Evroligu što nije fer. Ili organozovati final four ili Partizanu dati titulu kao prvoplasiranom.

Danijel 81

pre 4 godine

Baš si pametan,dali bi tako pričao da ste kojim slučajem prvi ne budi smešan Laziću po mene ti si promašio profesiju za tebe je badminton

trica

pre 4 godine

I plate vama Branko takodje,svaki dinar koji ste primili da vratite, ako se ponistava sezona onda mora tako, nisu klubovi socijalne ustanove da vam pune dzepove.

terza1.

pre 4 godine

Naravno, kad FMP nije prvi da se poništi. Partizan je kolo pre kraja,na parketu, obezbedio prvo mesto i najpoštenije je da se proglasi za šampiona ako se takmičenje prekine. Omogućiti proširenje lige kako niko ne bi ispao.Zbog regularnosti lige, jedan FMP preseliti u ABA2.

Globtroter

pre 4 godine

Ahahahahaha!

Ma šta nam reče. Dobićeš još jednu godinu ugovora zbog ovoga. Mogao bi malo i Fiću da spomene u pozitivnom smislu.

Keynes

pre 4 godine

Pa da, odigrana cela liga osim poslednjeg kola i sad da se ponisti. Da je polusezona, mozda bi i imalo smisla. Ovako je najpostenije cestitati Partizanu titulu. Pozdrav.

Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945.

pre 4 godine

Ma nemoj, da ti nije doktor iz Železnika to rekao da kažeš ili si sam smislio?...stvarno, vi nemate blama...

Blue moon 2013

pre 4 godine

hahahahahahhahahahhaha kako rece Trinki osvojen super kup, osvojen kup Srbije, prvo mesto u aba ligi, najbolji tim evro kupa, obezbedjen domaci teren u nasoj super ligi KRAJ PRICE!!!

Hahahah

pre 4 godine

Da bude ponisteno prvenstvo????!!! Iz kog razloga zato ste niste medju cetiri kluba???!!! Odigran ceo regularni deo sezone,a on hoce da se ponisti sezona. Bas me interesuje sta bih rekao da je njegov klub na prvom mestu tj.sta bi coki rekao

reciprocitet

pre 4 godine

Lepo je rekao da bi to isto rekao i da su treci, nisu svi neposteni kao ovi iz JSD-a
(Webb, 20. mart 2020 10:41)

Evo ja kao Grobar se slažem sa ovim kasapinom ali predlažem da poništimo i fudbalsko prvenstvo.

vlado

pre 4 godine

@dejv
Druze ako si posten ili bar glumis postenje onda nemoj biti licemeran.Partizan nije Igokea,Igokea je bila sponzor Partizanu.A vi niste czv jer ste se ugasili,vec ste Czv Beograd,iliti Fmp 2

Suncev zrak

pre 4 godine

@ maus... Mozgu... Do kraja eurolige je ostalo prilicno utakmica da se odigra, u nba jos vise, a u aba ligi formalno jos jedno kolo i zna se da je Partizan prvi.

Sasha

pre 4 godine

Stvarno sramota, ovi panteri iz Zeleznika se nicega ne stide. Pitam se sta bi se desilo da su oni bili prvi na tabeli a na pr. neko iz Partizana ili Buducnosti trazio da se sezona ponisti...
Trebalo bi leBranku postaviti pitanje kako to da dva kluba istog vlasnika igraju u toj ABA ligi, namjestaju rezultate kako kojem klubu odgovara i u sred sezonew prebacuju igrace iz jednog u drugi tim...

Danilo

pre 4 godine

Ja ne znam samo sta njemu sve ovo treba ,bio je sjajan odbranbeni igrac ,cutao veliki radnik na terenu .U poslednjih godinu dana stalno nek izjave daje mesa se i tako dalje .Razumem kapiten je zvezde pitaju ga za misljenje al zar jednostavno ne moze da kaze vredno treniramo gledamo svoja posla i tako dalje .

12345

pre 4 godine

Moram da razumem...kako da razumem? Ja ti verujem a i tvoji navijaci da bi isto mislio da ste prvi na tabeli? Tvoji navijaci bi te rastrgli da si to izjavio a prvi ste na tabeli. Ali ja ti verujem..haha..

garnet

pre 4 godine

Kao zvezdaš kažem da je najpostenije da je Partizan šampion. Final for je glupost gde se sve svodi na jednu utakmicu. Kako da se poništi,a igrali su toliko utakmica. E to nije pošteno.

Kiza

pre 4 godine

Neka se ponisti ABA liga, ali ULEB ce pobednika ULEB kupa proglasiti onu ekipu koja je do trenutka prekida imala najbolji skor, i vidi sad cuda to je Partizan. Sta cemo sad?

nik sloter

pre 4 godine

Navijaci Fmp a i ugasene CZ su sampioni u cinizmu.Kad je trebalo pripisati sebi nepostojecu titulu iz 46 te,mislim na fudbal,svi su bili saglasni da je to pravedno i posteno.A sada kada je odigrano 2/3 prvenstva sad im proradila savest.Vidi se maligni uticaj.

da

pre 4 godine

Partizan je prvi kako god da okrenes, tesko da bi budcnost pobedila 2 a partizan izbubio 2 posto je samo jedno kolo ostalo. A da li je zvizda obezbedila i to trece mesto koje legenda spominje, znam da igraju sa fmp ili kako se zove taj njihov b tim i da je samo u teoriji moguce da izgube, ali sansa za gubitak trrceg mesta postoji li? Nzm sad kos razliku napamet. A jis nije ni reseno da li zvizda moze u play off posto se nije pojavila na jednoj utakmici, tako da ova prica legende ne pije vodu. Da si realan rekao bi da ne zasluzujete ni sansu da se borite za titulu, a kamoli da osporis neciji uspeh. Legenda kluba branko hahaha

Putujuci cirkus

pre 4 godine

Lazicu ne lupetaj. Ti da imas srama ne bi uzimao tolike pare od nase Zvezde iako blage veze sa kosarkaskom igrom nemas. Nego si uvlakac broj jedan gosn predsedniku kluba. Najpostenije je da se saceka i odigra ako treba i tokom leta. Ne morate bas svake godine na more. Ili ako ovo ne prodje, onda posto je odigrano 2/3 takmicenja proglasiti zateceno stanje za konacno i to je to. Ne svidja se ni meni da tako izgubimo titulu jer imamo sanse u plejofu jednake kao i svi ostali, ali visa sila.

Lav Jasin

pre 4 godine

Neka neko objasni kapitenu da oni po svim pravilima lige ne bi trebali da igraju plej off zbog neodlaska u Podgoricu, obraz djon.

bu

pre 4 godine

Voleo bi on da se poniste i njegove sramotne partije, ali tesko.. Ni njegovi koji su ga do juce smatrali za najvecu legendu kluba ga vise ne sljive.

dark

pre 4 godine

dosadni su ovi sportisti ako se resi problem virusa mogu oni da zavrse turnire i preko leta kad ja mogu da radim cele godine mogu i oni

zvezdaš

pre 4 godine

ja stvarno ne vidim problem da se sva takmičenja nastave kad ovo zlo prođe. a to je već u maju.

za početak igrati bez publike.

pošto će se sva takmičenja završiti negde krajem juna, početak naredne sezone pomeriti za sredinu novembra a takmičenja za narednu godinu skratiti.

evo izbacite pley off ABA lige naredne godine, ali da svi znaju to na početku. i ko bude prvi na kraju osvaja. a Evroliga može da se podeli u dve grupe po 10 timova, po prva 4 idu u 1/4 i opet će se uhvatiti ritam. umesto 34 kola, igralo bi se u regularnom 18 kola.

ovako proglašavati nekog za prvaka ili prekidati je glupost. doduše, dobar deo stranaca se možda neće ni vratiti da igra, ali to je stvar kluba i njegov ličan problem.

ostaje problem domaće lige. proglasiti Borac iz Čačka za šampiona što se mene tiče, zaslužili su za svoj doprinos našoj košarci.

pan

pre 4 godine

Pošto je izvesno da bi nastavak bio tek kad sve prođe, što znači da bi i navijači bili u hali, sad bi da ponište ne bi li izbegli Moraču.
Dok su mislili da će nastavak biti bez publike, hteli su da reše "na trenu", kao da ova tabela nije rezultat igara na terenu, doduše i ne dolaska na teren.

Blackbeard

pre 4 godine

najpoštenije je da se poništi cela karijera Branka Lazića ali kad bi se čak i to desilo nemoguće je poništiti posledice u vidu pokidanih živaca nas navijača CZ koje je ova neznalica svojim potezima na terenu izazvala

Sinkegrof

pre 4 godine

Dobro...To je tvoje misljenje i imas pravo na njega...ali ako se ostala prvenstva odluce da urade isto sto i Litvanija onda ce svi imati sampiona sem ABA lige...ako se ABA liga proglasi neregularnom nece dati predstavnika u Evroligi...Kakva korist od toga? Najbolje bi bilo da se prvenstvo nastavi ako je moguce a ako nije poslati prvoplasirani tim na tabeli u Evroligu a ostale po plasmanu u Eurokup itd...

Mile rikverc

pre 4 godine

Ma da proverite vi sta je bilo 1946. mozda se igralo i u basketu nesto sto bi mogli da prisvojite kao u fuci...Postenjacine...Ponistis nesto sto ti ne odgovara izmislis sta ti odgovara i tako....Superiska

zvekete

pre 4 godine

Pokrij se usima i cuti, ti kojeg ni sopstveni navijaci ne mogu da svare si nasao da kazes sta je najpostenije. Coveku s eu pogledu vidi da nije cist sam sa sobom.

RS

pre 4 godine

Psihologija generalno kaže da ako neko forsira da je pošten, vrlo vjerovatno nije. Ako kaže da je dobar, iskren ili bilo koji kompliment upućen samom sebi.
Elem ne slažem se s njegovim mišljenjem o ponistavanju lige. Da su je prekinuli u decembru moglo bi se pričati o tome, ali veći dio je odigran i trenutno stanje na tabeli poprilično realan. Na kraju, ostatak planete planira da proglasi lige regularnim po trenutnom plasmanu ako se korona ne rijesi u dogledno vrijeme. Nije to samo zbog truda, koji je svakako veliki, nego i zbog sponzora.

Neko iz mase

pre 4 godine

Navijam za Zvezdu i smatram da u svim sportovima treba da se proglasi sampion na osnovu trenutnog stanja na tabeli. Nema razloga da se u bilo kom sportu ponisti sezona jer je skoro svugde dovedena do kraja.

Veseli

pre 4 godine

A da ste vi prvi,onda bi bilo najpoštenije da onaj ko je prvi na tabeli,bude i prvak. Smešni ste,ako se zaista ne nastavi sezona,mada teško, trenutno stanje na tabeli nek bude i konačno,tako je kako je,viša sila!

U nekim sportovima ce Zvezda biti prva,u nekim Partizan,i to mu dodje to,vrlo važno, život ide dalje.

Bob Rock

pre 4 godine

Mogla bi da se ponisti da je odigrano manje od pola, ali sada kada je ostalo jedno kolo i play-off, to ce ti ostati pusta zelja, Branko moj.

Mare

pre 4 godine

Najpostenije je da se odigra, prijatelju. A ako to nije moguce, sledece je da se titula da trenutnom timu. U kosarci smo mi u fudbalu ste vi.
Reci to Terzicu da vidis sta ce ti reci.

OMG!!??

pre 4 godine

Treba titulu Partizanu dodeliti,pokazali su najvise do sada,evo ja kao Partizanovac mogu da kazem da to nije samo sto je Partizan trenutno prvi,isto bih rekao i da je Partizan 3 ili 4,sportski pozdrav :)

Gluposti

pre 4 godine

Kao navijac zvezde moram reci da su ovo gluposti, ne moze biti fer ponistiti celu sezonu. Ne samo u ABA ligi, nego u bilo kojoj sportskoj ligi(u kojima je odigrana skoro cela sezona). Bice dovoljno vremena za odigravanje zavrsnice.

Krokica

pre 4 godine

Mene je sramota tvoje igre, i tvog poznavanja košarke. Celu karijeru nisi znao da povežeš 2-3 šuta. Završićeš karijeru u proseku 1,5 poena po meču, i 4,5 ličnih po meču. Ni kriv ni dužan lik završi karijeru u Zvezdi. A nekada je to bio veliki klub u košarci, kao komšije.

Dejv

pre 4 godine

Navijam za CZV ali treba biti fer, KK Partizan Igokea (Igokea Partizan u BiH) je bio najbolji kkub ove sezone u ABA i trebalo bi ih proglasiti prvacima. Kao i Crvenu Zvezdu u fudbalu itd itd...Dakle prvenstva zavrsiti i proglasiti trenutnim plasmanom a eventualno preostale nacionalne kupove zavrsiti kroz neke turnire kad ova kriza prodje i to je to. Sta da se radi, tako je kako je...

bla

pre 4 godine

Ahahahhahahahahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahahahhahahahhhahahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahshahhahahahahahhahahahahah

Me gusto polen

pre 4 godine

Partizanu treba dodeliti titule ABA, EK, EL, KLS a može i NBA, jer su cele sezone samo oni krvarili, igraju najbolju košarku, predsednik im je limar, trener vickast i navijači su im najlepši.

djokic miodrag

pre 4 godine

STO SE TICE ZVEZDE OVU SEZONU TREBA ODMAH PONISTITI ZABORAVITI I ZAKOPATI JE DUBOKO TOLIKO MALO IGRE HEMIJE TIMA REZULTATA A TOLIKO MNOGO TRENERA IGRACA A TEK SAOPSTENJA STVARNO JE SVE ZA ZABORAV A NAJVISE JE ZA ZABORAV DOPRINOS OVOG COVEKA KOSARCI JEDNOSTAVNO NISTA

M

pre 4 godine

Kolko god se nisam slagao sa Partizanom da im se da titula, toliko pa još više se ne mogu složiti ni sa ovim...

Jednostavno zamrznuti sve pa videti koliko će trajati sve ovo... Na kraju krajeva, nismo mi jedini u ovoj situaciji, ima se valjda nešto pametno prepisati i od drugih

Drug Crni

pre 4 godine

Cak i da se ponisti, titula ce kroz koju godinu biti dodeljena mezimici svih rezima uz obrazlozenje, da ju je zasluzila...a to bi bio ujedno i najlepsi poklon nasem dragom predsedniku drzave, koji bi se sigurno slozio sa tim, da tako to rade u ozbiljnim drzavama.

Patriota

pre 4 godine

Da. U fudbalu Zvezda prvak, a ABA da se ponisti!!!!
(sin lovca na medvede, 20. mart 2020 12:06)

Sine, ABA je regionalna liga gde se ekipe bore za ulazak u playoff i prednost domaćeg terena, a ne prvenstvo Srbije u fudbalu gde su propozicije totalno drugačije!!!

maus

pre 4 godine

Da je kojim slucajem pravilo lige bilo, igra se samo regularni deo i ko najvise bodova taj osvaja titulu onda bi bilo realno dodeliti titulu mada i u tom slucaju nije do kraja posteno. Okolnosti ovog tipa gde sve staje u play off, jednostavno ne sme se dodeliti titula unapred. Kao sto ni milvoki ne moze dobiti titulu u Nba niti Efes u evroligi. Jednostavno je tako. Sportski pozdrav

Zox

pre 4 godine

Pa franjevci su navikli na poklonjene titule,zašto ne i ovaj put,još malo pa će jugoslaveni imati više poklonjenih nego regularno osvojenih titula.

NBGD

pre 4 godine

Kao zvezdas mogu da kazem da je najpostenije da se odigra fajnal four kada se steknu uslovi,pa makar se igrala utakmica za utakmicom svaki dan i to bi se zavrsilo za 7 dana. Ako cemo posteno.

isprani mozgovi

pre 4 godine

Najpostenije da se odmrzne KK CZ i krene iz beton lige ako je ikako moguce, a FMP uzme dosadanje trofeje.
(Vlado, 20. mart 2020 13:47)

Ma sve moze samo da vise ne cmizdrite oko titule

Bolontiku

pre 4 godine

Ajde malo da pogledamo iz drugog ugla.
Zvezda je gledala da uđe među 4 u aba jer je mislila da nešto napravi u Evroligi kako bi uzeli para od karata i zaradili nešto.
Takođe niko drugi sem Partizana i Budućnosti nije jurio 1 mesto u ligi jer ono samo garantuje prednost domaćeg terena u plej-ofu.
Sezona nije gotova dok se ne odigra plej-of jer tabela samo određuje prednost domaćeg terena.

playoff

pre 4 godine

Zvezdas sam, ali Lazic govori nevidjene gluposti, odigrano je 95% sezone, on bi da je ponisti, hahaha!
Partizanu titula i to je to!
(bigserb, 20. mart 2020 11:40)

Da nije ovo čuveno "grobarsko poštenje"?! Zvezdaš koliko i Trinki?!

Delija

pre 4 godine

Svako priča sto njemu odgovara, partizanovci prvo mesto i dodela titule a mi i Bud da se sezona poništi ili da se igra bez publike tako da videćemo, šta god da se odluci nek smo mi živi i zdravi a sport manje više, biće titula opet.

sasa the red baron

pre 4 godine

ISTINA::

Kao neko ko radi u Svedskoj u medicini, sa puno samopuzdanja mogu reci da ova situacija ce potrajati dugo. Cela strategija brobe protiv virusa se svodi na produzivanje...
Da bi izbegao jedan veliki talas koji tvoj medicinski sistem ne moze podneti, taj talas zaraze putem zabrane kretanja i skupova pokusavac razbiti,ili usporiti, tako da uvek imas manji broj pacijenata... To nece smanjiti broj obolelih, ali ce usporiti... A samim tim i produziti ovakvu situaciju..Tako da ovo ce sigurno potrajati do kraja godine, i tesko da ce i sledeca sezona ABA lige u opste i poceti, ili biti odigrana..

strucnjak za ugradjivanje plina u auto i analiticar za ugradjivanje plina u auto

pre 4 godine

Sabre ipak sam glup pa bih bio zahvalan ako mi objasnis kako jednom u dvije utakmice je partizan dobio a oba puta slavio

slaviša šmigič

pre 4 godine

JA KAŽEM,DA JE SIGURNO NAJPOŠTENIJE KAD PROĐE KRIZA ONDA TREBA,DA SE ODIGRAJU UTAKMICE A PRVE ČETIRI EKIPE POŠTO I ČETVRTA EKIPA IMA JEDNAKE ŠANSE 50-50,DA BUDE POBEDNIG FAINEL FORA I TAKO OSVOJI PRVENSTVO NEMOŽE SE NA MUFTE UZIMATI PRVENSTVO I TO UVEK PARTIZAN NA TE FORE OTIMA PRVENSTVA JOŠ SAD NEZNAM KAKO JE PARTIZAN UGRAN,DA IGRA KVALIFIKACIJE ZA LIGU ŠAMPIONA U FUDBALU AKO JE ZVEZDA BILA PRVAK DRŽAVE TO SAMO ZNAČI JEDNO DRŽAVA JE FINANCIRALA SAMO JEDAN KLUB U SRBIJI PARTIZAN.
U partizanu su sve radili kako bi uspeli ugasiti crvenu zvezdu iza koje stoji daleko najviše navijača po svim parametrima sem toga zvezda je i najinteresantnija i ima največu gledanost gde god se pojavi,da igra.Dokaz tome je i svakako da je najgledaniji klub na strani naše brojke u usporedbi sa partizanovim su puta 3.više gledaocaa brojka može biti čak i viša.Sve radili protiv zvezde onda nebi više bilo nikoga,da protestira što sve pare od devedesetih ulaze samo

Miki Sumadija

pre 4 godine

Ovaj Lazicev predlog bi bio realan samo u slucaju da igraci vrate plate sto su primili ove sezone, nema sezone nema ni primanja. U svakom slucaju Partizan je prvi i 100% sampion a ostali neka se poredjaju kako hoce.Cirkus se nastavlja od ovih iz sela Zeleznik, ko o cemu k.rva o postenju.

Miha

pre 4 godine

Da bude ponisteno prvenstvo????!!! Iz kog razloga zato ste niste medju cetiri kluba???!!! Odigran ceo regularni deo sezone,a on hoce da se ponisti sezona. Bas me interesuje sta bih rekao da je njegov klub na prvom mestu tj.sta bi coki rekao
(Hahahah, 20. mart 2020 12:00)

Jesi išao u školu od prvog do četvrtog razreda? "šta bih radio da je njegov klub.." hahahahha

Velja

pre 4 godine

Ne može Partizanu da se dodeli titula jer se titula osvaja u play-offu a ne ako si prvi na tabeli na kraju godine. Tamo gde prvi na kraju godine je prvi na tabeli tamo može

koma

pre 4 godine

Mozda se nespretno izrazio i nije spomenuo sustinu, ali u pravu je.
Zasto? Jer je ovo liga gde je planiran plejof. A to je najbitnija stavka kroz plejof se odlucuje sampion. Zvezda izmucena povredama, putovanjima i promenama kadra je planirala samo da udje u plejof i kroz njega se bori za titulu. Evo primer - svesno je zrtvovana utakmica u Podgorici, radi mira u regionu i odmora igraca pred duplo kolo u EL. Tako je jos neke meceve izgubila, jer je igrala sa pola gasa.
Drugo je u fudbalu i drugim sportovima gde nema plejof. Mada i tu nije bas pravedno da se neko proglasi sampionom, naročito ako je par bodova razlike a recimo prvi na tabeli ima tezi raspored do kraja. Tako da je i tu najpostenije ponistavanje svih prvenstava.
Evo primer i NBA. Klipersi su laganica igrali regularni deo, bitno im da budu medju 4 u konferenciji, a Denver je za to bas zapinjao a Klipersi su bar 30% jaci i jedan on 3 najveca kandidata za titulu, ako ne i najveci. Njihov skor nije realan, jer odmaraju Lenarda, da su znali da se bore za titulu a ne plejof poziciju, to ne bi radili i zapeli bi dosta vise i bili prvi ili drugi sigurno.

obavesten

pre 4 godine

Da ne ulazim u pitanje toga sta treba a sta ne uraditi, Zvezda je dobila licencu jos na jesen, i to ce biti javno objavljeno od strane kluba kad za to dodje vreme, odnosno kada se krene sa organizacijom EL za narednu sezonu. Ovo nije pretpostavka ili rekla-kazala, vec je relevantna informacija. Napisao bih i kako znam, ali nema svrhe, potpuno je izvan okvira Srbije. To je to, pa ko veruje znace kako stoje stvari, ko ne veruje, i to je legitimno, sve ok.
Za KKP, da li ce uci u EL ako osvoje EK ili budu u finalu, zaista ne znam. Nadam se da hoce, bila bi velika stvar za srpski sport, ali za sve se pita Bartomeu.
Da napomenem da nemam veze sa sportskim sektorom, niti sam navijacki opredeljen, vec radim u spanskoj kompaniji koja se bavi pravnim poslovima.

Puno pozdrava svima i drz’ te se ljudi.

John Terry

pre 4 godine

(sasa the red baron, 20. mart 2020 11:53)

Da ne shvatis podrugljivo, ali to je svako do sada mogao da zakljuci. Iskorenjivanje ovog virusa, po mnogim izvestajima, trajace do proleca 2021. Ali to ne znaci da ce OVAKVO stanje biti do tada. Doci ce topliji dani, smanjice se broj zarazenih, nece biti vanrednog stanja. Mozda se uvede ponovo na jesen ili zimu, naravno. Borba ce trajati do verifikacije vakcine, sto je i normalno.

Sabre

pre 4 godine

Kaze covek iz kluba koji je jedva usao u Play Of. Ovo moze samo neko ko igra za Zvezdu. Kakvo dno, kakav blam, kakva sramota. Uvek su bili samo Zvezda. A to je vec poraz.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Hildoom, 20. mart 2020 10:56)

Bahahaha vidi zebricu sto je zapenila. Liche, dobili ste nas jednom JEDVA i to na sudijsku kradju, a izgubili jednom takodje. Pricam samo o ovom takmicenju, jelte, o kradji u kupu bolje da i ne pricam. Sve i da ste nas dobili sva tri puta, ovo je takmicenje smisljeno tako da se igra plej of i da se tu odlucuje, a ne ovako. Ali jasno je nama, ovo je prva i jedina godina kada imate neku sansu za titulu (najvecu naravno za zelenim stolom)pa ne cudi sto ste zapenili. Uostalom, navikli ste da kradete titule, doduse u basketu jos niste, pa valja i taj cekpoint ispuniti.

JEDINO posteno je da se sezona nastavi.. kad tad... ali ova glupost sa davanjem vama titule ili ponistavanjem je idiotizam.

strucnjak za ugradjivanje plina u auto i analiticar za ugradjivanje plina u auto

pre 4 godine

Sabre, jednom? Pa vi osim sto ste bezobrazni jos i lazete hahahahaha... JEDNOM, ali u dvije utakmice

Fily

pre 4 godine

Zvezda ima bar 10 viseo digranih utaknica od svih u aba ligi...i sta cemo sad? Treba da se odigra zavrsnica pa da se vidi ko je bolji! Makar u septembru. Sportski pozdrav

Pera

pre 4 godine

Hitno oporezovati sve sportiste sa stopom poreza od 95% i sve dati za zdravstvo i nauku a ne za gluposti razne. Da neće oni da pronadju slučajno lek za neku bolest???

Dzony

pre 4 godine

Ali NISI na 1.mestu, mesaru. Tako da te gazdine bajke pricaj po predgradju, tamo ce se bolje primiti.
(Alex, 20. mart 2020 10:45)

Ako je on mesar sta je pera bozic?

onako

pre 4 godine

U čemu je tačno razlika u željama jednih ili drugih?

Lično ne vidim, groblje kmeči za titulu već 21 dan i još ima naručene tekstove, sada prvi put neko iz CZ to isto traži.

Koja je razlika tražiti titulu bez završenog prvenstva ili tražiti isto da se poništi?

A gde su tek interesi Budućnosti i Mornara?

Najrealnije

pre 4 godine

Apsolutno tako...to sam napisao jos pre 10-tak dana u komentaru.Ponistiti sva zapoceta takmicenja u kosarci,KLS i ne odrzati a na jesen isti timovi u svim takmicenjima.

isprani mozgovi

pre 4 godine

Navijaci Fmp a i ugasene CZ su sampioni u cinizmu.Kad je trebalo pripisati sebi nepostojecu titulu iz 46 te,mislim na fudbal,svi su bili saglasni da je to pravedno i posteno.A sada kada je odigrano 2/3 prvenstva sad im proradila savest.Vidi se maligni uticaj.
(nik sloter, 20. mart 2020 13:15)

'Oćeš Aba titulu ?!
Moze ali pod uslovom da prestanete da cmizdrite ko curice ! Moze ?!

Cicipas

pre 4 godine

OK, u fudbalu isto
(Igor, 20. mart 2020 23:33)
A zasto? Kosarka se igra u zatvorenom prostoru i objektivan rizik postoji, fudbal na otvorenom.

srbin

pre 4 godine

Hitno oporezovati sve sportiste sa stopom poreza od 95% i sve dati za zdravstvo i nauku a ne za gluposti razne. Da neće oni da pronadju slučajno lek za neku bolest???
(Pera, 21. mart 2020 13:30)

Kopiras izjavu spanske naucnice. Pa mislis da nije od epidemije u Vuhanu ulozene Milijarde u Vakcinu i gde je rezultat. Korona Virus postoji od 2003. SARS i jos nema vakcine.

Sabre

pre 4 godine

Sabre ipak sam glup pa bih bio zahvalan ako mi objasnis kako jednom u dvije utakmice je partizan dobio a oba puta slavio
(strucnjak za ugradjivanje plina u auto i analiticar za ugradjivanje plina u auto, 20. mart 2020 15:44)

Nazalost ipak jesi. Lepo sam rekao u jednoj utakmici STO SE TICE LIGE KOJU POKUSAVATE NA SILU DA OSVOJITE. Dakle, jednom u kupu, jednom u ligi, ali kada pricamo o ABA ligi, dakle jedinom merodavnom takmicenju kada pricamo o tome ko ce istu da osvoji, tu imate i sa nama, i sa svim ostalim konkurentima za titulu 1-1. Jasnije?!

Bice Kalemegdan

pre 4 godine

Ajde Lazicu ne lupetaj sramotis nas. Nije najpostenije i nemoj da dajes izjave kao oni jer nismo isti. Najpostenije da se sezona nastavi kad god, verovatno ce se otkazati sve preko leta sto se tice reprezentacija tako da nek de igra u avgustu ako treba, sa izmenjenim ekipama posto ocigledno dosta igraca nece ostati.

GM

pre 4 godine

Kako bilo koji klub moze da ocekuje titulu u takmicenju koje je privatno i gde su klubovi vlasnici?!

Jel moze samo to neko da odgovori...

Znaci treba da se izadje tamo i glasai sada neko misli da je moguce da 7 od 12 klubova kaze, da ovaj klub treba da bude sampion eto tako.

Na hrvatski ili slovenacki klubovi recimo glasaju da sampion bude neko iz Srbije?! Ili Buducnost i Mornar da klasaju...

Koja je logika uopste ako moze neko da objasni, da znamo i teoretski kom scenariju moze da se nada neko ko hoce titulu za zelenim stolom...

Vrlo je jednostavno, isto kao sto nece ACB liga, Evroliga, NBA liga... imati svog sampiona van terena, tako nece ni ABA liga.

Marko PFC

pre 4 godine

Napisao je juce neki Mile da ce nacionalne lige proglasiti prvoplasirane ekipe sampionima a da se ABA liga ponistava.
Na kraju krajeva jedinu korist od odigravanja ili zavrsavanja ABA lige bi imala Buducnost jer ima najmanje stranaca, Amerikanci Partizana i Zvezde su otisli i ko zna hoce li se i kakvi vratiti ...
Siguran sam da Zvezda, Buducnost, Mornar ili OlimpijaCedevita nikada nece pristati da proglase Partizan sampionom tako da ova prica Lazica ima logiku !!!

Smogovci

pre 4 godine

Što bre kukate?
Kao i EL odigraće se kad tad. Jun, Juli...
Niko normalan nije dobio titulu ACB, EL, Grčka, Turska, Rusija... čak ni u Italiji.
Ko je rešio Belgija? Sila košarkaška ili Litvanija gde cela država stoji iza Žalgirisa koji ima A licencu i gde je iluzorno igrati jer ne određuje ništa.
Najteže će biti u NBA jer ipak je to fluktacija ljudi u populaciji od 200mil pa očekujem da duže budu u problemu.

Od OI gotovo sigurno nema ništa jer i tada će negde Korona biti u zamahu, tako da će prvenstva verovatno biti završena bez te prinude zbog OI.

Sabre

pre 4 godine

Sabre, jednom? Pa vi osim sto ste bezobrazni jos i lazete hahahahaha... JEDNOM, ali u dvije utakmice
(strucnjak za ugradjivanje plina u auto i analiticar za ugradjivanje plina u auto, 20. mart 2020 13:26)

Hvala sto dokazujes prosecan grobarski IQ. Ajde opet procitaj komentar pa se vrati.. objasnicu ga ako ti ni tad ne bude jasno.

cole

pre 4 godine

Jedino ispravno rjesenje je da se titula u svim sportovima dodjeli partizanu
Sampion slovenije u odbojci-kk partizan
Sampion slovacke u rukometu-kk partizan

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

I treba da se poništi. Zašto da ne? Zašto zbog lošeg starta i par izgubljenih utakmica mi ne uzmemo ABA ligu? Kako vas nije sramota? Pokloniće vam Evrokup a nama hoćete da ukradete put ka Evroligi.

Борац Чачак

pre 4 godine

Дајте клубу титулу ако је мерило тренутна бодовна разлика,јер невидим да би другачије могли ни да је освоје. Реално немају играчког квалитета за тако нешто

slaviša šmigič

pre 4 godine

JA KAŽEM,DA JE SIGURNO NAJPOŠTENIJE KAD PROĐE KRIZA ONDA TREBA,DA SE ODIGRAJU UTAKMICE A PRVE ČETIRI EKIPE POŠTO I ČETVRTA EKIPA IMA JEDNAKE ŠANSE 50-50,DA BUDE POBEDNIG FAINEL FORA I TAKO OSVOJI PRVENSTVO NEMOŽE SE NA MUFTE UZIMATI PRVENSTVO I TO UVEK PARTIZAN NA TE FORE OTIMA PRVENSTVA JOŠ SAD NEZNAM KAKO JE PARTIZAN UGRAN,DA IGRA KVALIFIKACIJE ZA LIGU ŠAMPIONA U FUDBALU AKO JE ZVEZDA BILA PRVAK DRŽAVE TO SAMO ZNAČI JEDNO DRŽAVA JE FINANCIRALA SAMO JEDAN KLUB U SRBIJI PARTIZAN.
U partizanu su sve radili kako bi uspeli ugasiti crvenu zvezdu iza koje stoji daleko najviše navijača po svim parametrima sem toga zvezda je i najinteresantnija i ima največu gledanost gde god se pojavi,da igra.Dokaz tome je i svakako da je najgledaniji klub na strani naše brojke u usporedbi sa partizanovim su puta 3.više gledaocaa brojka može biti čak i viša.Sve radili protiv zvezde onda nebi više bilo nikoga,da protestira što sve pare od devedesetih ulaze samo

Zox

pre 4 godine

Pa franjevci su navikli na poklonjene titule,zašto ne i ovaj put,još malo pa će jugoslaveni imati više poklonjenih nego regularno osvojenih titula.

koma

pre 4 godine

Mozda se nespretno izrazio i nije spomenuo sustinu, ali u pravu je.
Zasto? Jer je ovo liga gde je planiran plejof. A to je najbitnija stavka kroz plejof se odlucuje sampion. Zvezda izmucena povredama, putovanjima i promenama kadra je planirala samo da udje u plejof i kroz njega se bori za titulu. Evo primer - svesno je zrtvovana utakmica u Podgorici, radi mira u regionu i odmora igraca pred duplo kolo u EL. Tako je jos neke meceve izgubila, jer je igrala sa pola gasa.
Drugo je u fudbalu i drugim sportovima gde nema plejof. Mada i tu nije bas pravedno da se neko proglasi sampionom, naročito ako je par bodova razlike a recimo prvi na tabeli ima tezi raspored do kraja. Tako da je i tu najpostenije ponistavanje svih prvenstava.
Evo primer i NBA. Klipersi su laganica igrali regularni deo, bitno im da budu medju 4 u konferenciji, a Denver je za to bas zapinjao a Klipersi su bar 30% jaci i jedan on 3 najveca kandidata za titulu, ako ne i najveci. Njihov skor nije realan, jer odmaraju Lenarda, da su znali da se bore za titulu a ne plejof poziciju, to ne bi radili i zapeli bi dosta vise i bili prvi ili drugi sigurno.

Me gusto polen

pre 4 godine

Partizanu treba dodeliti titule ABA, EK, EL, KLS a može i NBA, jer su cele sezone samo oni krvarili, igraju najbolju košarku, predsednik im je limar, trener vickast i navijači su im najlepši.

gagan

pre 4 godine

Ajde postenjacino, ja mislim da je bolje da vam se dodeli licenca na 10 god i budzet od 20 miliona, iako se raspadate i svake godine ste sve gori i gori

Patriota

pre 4 godine

Da. U fudbalu Zvezda prvak, a ABA da se ponisti!!!!
(sin lovca na medvede, 20. mart 2020 12:06)

Sine, ABA je regionalna liga gde se ekipe bore za ulazak u playoff i prednost domaćeg terena, a ne prvenstvo Srbije u fudbalu gde su propozicije totalno drugačije!!!

maus

pre 4 godine

Da je kojim slucajem pravilo lige bilo, igra se samo regularni deo i ko najvise bodova taj osvaja titulu onda bi bilo realno dodeliti titulu mada i u tom slucaju nije do kraja posteno. Okolnosti ovog tipa gde sve staje u play off, jednostavno ne sme se dodeliti titula unapred. Kao sto ni milvoki ne moze dobiti titulu u Nba niti Efes u evroligi. Jednostavno je tako. Sportski pozdrav

Fily

pre 4 godine

Zvezda ima bar 10 viseo digranih utaknica od svih u aba ligi...i sta cemo sad? Treba da se odigra zavrsnica pa da se vidi ko je bolji! Makar u septembru. Sportski pozdrav

Sabre

pre 4 godine

Kaze covek iz kluba koji je jedva usao u Play Of. Ovo moze samo neko ko igra za Zvezdu. Kakvo dno, kakav blam, kakva sramota. Uvek su bili samo Zvezda. A to je vec poraz.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Hildoom, 20. mart 2020 10:56)

Bahahaha vidi zebricu sto je zapenila. Liche, dobili ste nas jednom JEDVA i to na sudijsku kradju, a izgubili jednom takodje. Pricam samo o ovom takmicenju, jelte, o kradji u kupu bolje da i ne pricam. Sve i da ste nas dobili sva tri puta, ovo je takmicenje smisljeno tako da se igra plej of i da se tu odlucuje, a ne ovako. Ali jasno je nama, ovo je prva i jedina godina kada imate neku sansu za titulu (najvecu naravno za zelenim stolom)pa ne cudi sto ste zapenili. Uostalom, navikli ste da kradete titule, doduse u basketu jos niste, pa valja i taj cekpoint ispuniti.

JEDINO posteno je da se sezona nastavi.. kad tad... ali ova glupost sa davanjem vama titule ili ponistavanjem je idiotizam.

Marko PFC

pre 4 godine

Napisao je juce neki Mile da ce nacionalne lige proglasiti prvoplasirane ekipe sampionima a da se ABA liga ponistava.
Na kraju krajeva jedinu korist od odigravanja ili zavrsavanja ABA lige bi imala Buducnost jer ima najmanje stranaca, Amerikanci Partizana i Zvezde su otisli i ko zna hoce li se i kakvi vratiti ...
Siguran sam da Zvezda, Buducnost, Mornar ili OlimpijaCedevita nikada nece pristati da proglase Partizan sampionom tako da ova prica Lazica ima logiku !!!

cole

pre 4 godine

Jedino ispravno rjesenje je da se titula u svim sportovima dodjeli partizanu
Sampion slovenije u odbojci-kk partizan
Sampion slovacke u rukometu-kk partizan

Najrealnije

pre 4 godine

Apsolutno tako...to sam napisao jos pre 10-tak dana u komentaru.Ponistiti sva zapoceta takmicenja u kosarci,KLS i ne odrzati a na jesen isti timovi u svim takmicenjima.

Velja

pre 4 godine

Ne može Partizanu da se dodeli titula jer se titula osvaja u play-offu a ne ako si prvi na tabeli na kraju godine. Tamo gde prvi na kraju godine je prvi na tabeli tamo može

isprani mozgovi

pre 4 godine

Navijaci Fmp a i ugasene CZ su sampioni u cinizmu.Kad je trebalo pripisati sebi nepostojecu titulu iz 46 te,mislim na fudbal,svi su bili saglasni da je to pravedno i posteno.A sada kada je odigrano 2/3 prvenstva sad im proradila savest.Vidi se maligni uticaj.
(nik sloter, 20. mart 2020 13:15)

'Oćeš Aba titulu ?!
Moze ali pod uslovom da prestanete da cmizdrite ko curice ! Moze ?!

isprani mozgovi

pre 4 godine

Najpostenije da se odmrzne KK CZ i krene iz beton lige ako je ikako moguce, a FMP uzme dosadanje trofeje.
(Vlado, 20. mart 2020 13:47)

Ma sve moze samo da vise ne cmizdrite oko titule

Dzony

pre 4 godine

Ali NISI na 1.mestu, mesaru. Tako da te gazdine bajke pricaj po predgradju, tamo ce se bolje primiti.
(Alex, 20. mart 2020 10:45)

Ako je on mesar sta je pera bozic?

playoff

pre 4 godine

Zvezdas sam, ali Lazic govori nevidjene gluposti, odigrano je 95% sezone, on bi da je ponisti, hahaha!
Partizanu titula i to je to!
(bigserb, 20. mart 2020 11:40)

Da nije ovo čuveno "grobarsko poštenje"?! Zvezdaš koliko i Trinki?!

Алекса

pre 4 godine

Није Лазо, не постоји ни један разлог за поништавање лиге која је одиграна скоро до краја. Чим се стекну услови, одиграти Ф4 или само финале или ако се не стекну услови дати глодарима титулу....поништавање лиге је није решење...

NBGD

pre 4 godine

Kao zvezdas mogu da kazem da je najpostenije da se odigra fajnal four kada se steknu uslovi,pa makar se igrala utakmica za utakmicom svaki dan i to bi se zavrsilo za 7 dana. Ako cemo posteno.

Bolontiku

pre 4 godine

Ajde malo da pogledamo iz drugog ugla.
Zvezda je gledala da uđe među 4 u aba jer je mislila da nešto napravi u Evroligi kako bi uzeli para od karata i zaradili nešto.
Takođe niko drugi sem Partizana i Budućnosti nije jurio 1 mesto u ligi jer ono samo garantuje prednost domaćeg terena u plej-ofu.
Sezona nije gotova dok se ne odigra plej-of jer tabela samo određuje prednost domaćeg terena.

onako

pre 4 godine

U čemu je tačno razlika u željama jednih ili drugih?

Lično ne vidim, groblje kmeči za titulu već 21 dan i još ima naručene tekstove, sada prvi put neko iz CZ to isto traži.

Koja je razlika tražiti titulu bez završenog prvenstva ili tražiti isto da se poništi?

A gde su tek interesi Budućnosti i Mornara?

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

I treba da se poništi. Zašto da ne? Zašto zbog lošeg starta i par izgubljenih utakmica mi ne uzmemo ABA ligu? Kako vas nije sramota? Pokloniće vam Evrokup a nama hoćete da ukradete put ka Evroligi.

Sabre

pre 4 godine

Sabre ipak sam glup pa bih bio zahvalan ako mi objasnis kako jednom u dvije utakmice je partizan dobio a oba puta slavio
(strucnjak za ugradjivanje plina u auto i analiticar za ugradjivanje plina u auto, 20. mart 2020 15:44)

Nazalost ipak jesi. Lepo sam rekao u jednoj utakmici STO SE TICE LIGE KOJU POKUSAVATE NA SILU DA OSVOJITE. Dakle, jednom u kupu, jednom u ligi, ali kada pricamo o ABA ligi, dakle jedinom merodavnom takmicenju kada pricamo o tome ko ce istu da osvoji, tu imate i sa nama, i sa svim ostalim konkurentima za titulu 1-1. Jasnije?!

Sabre

pre 4 godine

Sabre, jednom? Pa vi osim sto ste bezobrazni jos i lazete hahahahaha... JEDNOM, ali u dvije utakmice
(strucnjak za ugradjivanje plina u auto i analiticar za ugradjivanje plina u auto, 20. mart 2020 13:26)

Hvala sto dokazujes prosecan grobarski IQ. Ajde opet procitaj komentar pa se vrati.. objasnicu ga ako ti ni tad ne bude jasno.

obavesten

pre 4 godine

Da ne ulazim u pitanje toga sta treba a sta ne uraditi, Zvezda je dobila licencu jos na jesen, i to ce biti javno objavljeno od strane kluba kad za to dodje vreme, odnosno kada se krene sa organizacijom EL za narednu sezonu. Ovo nije pretpostavka ili rekla-kazala, vec je relevantna informacija. Napisao bih i kako znam, ali nema svrhe, potpuno je izvan okvira Srbije. To je to, pa ko veruje znace kako stoje stvari, ko ne veruje, i to je legitimno, sve ok.
Za KKP, da li ce uci u EL ako osvoje EK ili budu u finalu, zaista ne znam. Nadam se da hoce, bila bi velika stvar za srpski sport, ali za sve se pita Bartomeu.
Da napomenem da nemam veze sa sportskim sektorom, niti sam navijacki opredeljen, vec radim u spanskoj kompaniji koja se bavi pravnim poslovima.

Puno pozdrava svima i drz’ te se ljudi.

lesapfc

pre 4 godine

Ma stvarno, kako si ti pametan dečkić, evo može ovako, poništi se prvenstvo, stim da Partizan ide u evroligu, a vi u evrokup, može tako?

Cicipas

pre 4 godine

OK, u fudbalu isto
(Igor, 20. mart 2020 23:33)
A zasto? Kosarka se igra u zatvorenom prostoru i objektivan rizik postoji, fudbal na otvorenom.

antiDebil

pre 4 godine

Kaze covek iz kluba koji je jedva usao u Play Of. Ovo moze samo neko ko igra za Zvezdu. Kakvo dno, kakav blam, kakva sramota. Uvek su bili samo Zvezda. A to je vec poraz.
(Hildoom, 20. mart 2020 10:56)

Kako su usli u plejof kada po pravilima lige ekipa koja se ne pojavi na nekoj utakmici automatski gubi pravo nastupa u sledecoj rundi takmicenja, tj u plejofu ?! Ovaj predlog o ponistavanju lige je izgovorio igrac ekipe koja se nije plasirala u plejof !

Miha

pre 4 godine

Da bude ponisteno prvenstvo????!!! Iz kog razloga zato ste niste medju cetiri kluba???!!! Odigran ceo regularni deo sezone,a on hoce da se ponisti sezona. Bas me interesuje sta bih rekao da je njegov klub na prvom mestu tj.sta bi coki rekao
(Hahahah, 20. mart 2020 12:00)

Jesi išao u školu od prvog do četvrtog razreda? "šta bih radio da je njegov klub.." hahahahha

Profesor Satrap

pre 4 godine

Ahahahaahgagagagagagagaghahahahahahahhahagagahagagagagagagaghahahahahaaah

Ma što to??? Zvezdi dati Aba ligu, Evroligu,Evrokup i Nba

Борац Чачак

pre 4 godine

Дајте клубу титулу ако је мерило тренутна бодовна разлика,јер невидим да би другачије могли ни да је освоје. Реално немају играчког квалитета за тако нешто

Samo čovek

pre 4 godine

Rekao bi i da su prvi kaze, ali naravno nisu pa eto moze to da pomene. To je kao da kazes, ja da sam bogat dao bih sve pare u humanitarne svrhe, da sam, ali nazalost nisam. Onda se shvati da je izjava nepotrebna i licemerna.

Bice Kalemegdan

pre 4 godine

Ajde Lazicu ne lupetaj sramotis nas. Nije najpostenije i nemoj da dajes izjave kao oni jer nismo isti. Najpostenije da se sezona nastavi kad god, verovatno ce se otkazati sve preko leta sto se tice reprezentacija tako da nek de igra u avgustu ako treba, sa izmenjenim ekipama posto ocigledno dosta igraca nece ostati.

GM

pre 4 godine

Kako bilo koji klub moze da ocekuje titulu u takmicenju koje je privatno i gde su klubovi vlasnici?!

Jel moze samo to neko da odgovori...

Znaci treba da se izadje tamo i glasai sada neko misli da je moguce da 7 od 12 klubova kaze, da ovaj klub treba da bude sampion eto tako.

Na hrvatski ili slovenacki klubovi recimo glasaju da sampion bude neko iz Srbije?! Ili Buducnost i Mornar da klasaju...

Koja je logika uopste ako moze neko da objasni, da znamo i teoretski kom scenariju moze da se nada neko ko hoce titulu za zelenim stolom...

Vrlo je jednostavno, isto kao sto nece ACB liga, Evroliga, NBA liga... imati svog sampiona van terena, tako nece ni ABA liga.

Mića

pre 4 godine

I ja sam za to da se poništi,nema dodeljivanja titule ako se sportski ne osvoji!A što se tiče plasmana u evropska takmičenja,tu bi trebalo uzeti trenutan plasman,Partizan u Euroligu,ostali u Eurokup!

zvezdaš

pre 4 godine

ja stvarno ne vidim problem da se sva takmičenja nastave kad ovo zlo prođe. a to je već u maju.

za početak igrati bez publike.

pošto će se sva takmičenja završiti negde krajem juna, početak naredne sezone pomeriti za sredinu novembra a takmičenja za narednu godinu skratiti.

evo izbacite pley off ABA lige naredne godine, ali da svi znaju to na početku. i ko bude prvi na kraju osvaja. a Evroliga može da se podeli u dve grupe po 10 timova, po prva 4 idu u 1/4 i opet će se uhvatiti ritam. umesto 34 kola, igralo bi se u regularnom 18 kola.

ovako proglašavati nekog za prvaka ili prekidati je glupost. doduše, dobar deo stranaca se možda neće ni vratiti da igra, ali to je stvar kluba i njegov ličan problem.

ostaje problem domaće lige. proglasiti Borac iz Čačka za šampiona što se mene tiče, zaslužili su za svoj doprinos našoj košarci.

Smogovci

pre 4 godine

Što bre kukate?
Kao i EL odigraće se kad tad. Jun, Juli...
Niko normalan nije dobio titulu ACB, EL, Grčka, Turska, Rusija... čak ni u Italiji.
Ko je rešio Belgija? Sila košarkaška ili Litvanija gde cela država stoji iza Žalgirisa koji ima A licencu i gde je iluzorno igrati jer ne određuje ništa.
Najteže će biti u NBA jer ipak je to fluktacija ljudi u populaciji od 200mil pa očekujem da duže budu u problemu.

Od OI gotovo sigurno nema ništa jer i tada će negde Korona biti u zamahu, tako da će prvenstva verovatno biti završena bez te prinude zbog OI.

Маки

pre 4 godine

Хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахах

mija

pre 4 godine

Partizan je pokazao najviše. Nema tu sta da se doda. U ovoj situaciji ne može biti poštenije od toga da titulu dobije onaj ko je najviše pokazao.

sasa

pre 4 godine

Ne može Partizanu da se dodeli titula jer se titula osvaja u play-offu a ne ako si prvi na tabeli na kraju godine. Tamo gde prvi na kraju godine je prvi na tabeli tamo može
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Velja, 20. mart 2020 13:16) # Link komentara
Kad je mogla Buducnost 99.da bude sampion sto sada ne moze Partizan ?

vlado

pre 4 godine

@dzony
Za Lazica Pero Bozic je sam Lebron licno.I jedan i drugi igraju odlicnu odbranu,samo sto Bozic nije nikoga poslao na rehabilitaciju a kod Lazica je spisak podugacak.Osim toga Bozic trojku i otvoren sut ne promasuje a Lazic ni bazen ne moze da pogodi

Zlo ste srpskog sporta

pre 4 godine

Navijaci Fmp a i ugasene CZ su sampioni u cinizmu.Kad je trebalo pripisati sebi nepostojecu titulu iz 46 te,mislim na fudbal,svi su bili saglasni da je to pravedno i posteno.A sada kada je odigrano 2/3 prvenstva sad im proradila savest.Vidi se maligni uticaj.
(nik sloter, 20. mart 2020 13:15)

'Oćeš Aba titulu ?!
Moze ali pod uslovom da prestanete da cmizdrite ko curice ! Moze ?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (isprani mozgovi, 20. mart 2020 14:02)

Pa vi ste bas ti koji se ponasaju kao neke devojcice. Ne smete u Moracu, pisete neka saopstenja svaka dva dana, stalno kukate na sudije i neke nevidljive neprijatelje. Dobili smo vas u Aba i finalu kupa i imate obraza da isterate kapitena ovo da izjavi. Da da, isterate, ne mislite sigurno da je u sred vanrednog stanja Lazic sam dosao na ideju da ovo izjavi !?

markod

pre 4 godine

Ja bih dodelio titulu ovom klubu u kojem je doticni kapiten,a kada prodje kriza neka oni onda odluce kako ce se taj klub zvati....naravno,sve osim imena KK Partizan mogu da koriste!

aca

pre 4 godine

kad se steknu uslovi trebalo bi da se igra PO, mada da se postuju pravila ABA lige vi NE BI ni smeli da igrati PO. Jedini tim u celoj ligi kome bi odgovaralo da se ponovi sezona ste vi.

Gavrilo Milentijević

pre 4 godine

LeBranku dodeliti titulu najzabavnijeg košarkaša za vreme pandemije. Čovek se pobrinuo da u ovim teškim trenucima nasmeje Srbiju. Svaka čast! :)

vlado

pre 4 godine

@dejv
Druze ako si posten ili bar glumis postenje onda nemoj biti licemeran.Partizan nije Igokea,Igokea je bila sponzor Partizanu.A vi niste czv jer ste se ugasili,vec ste Czv Beograd,iliti Fmp 2

John Terry

pre 4 godine

(sasa the red baron, 20. mart 2020 11:53)

Da ne shvatis podrugljivo, ali to je svako do sada mogao da zakljuci. Iskorenjivanje ovog virusa, po mnogim izvestajima, trajace do proleca 2021. Ali to ne znaci da ce OVAKVO stanje biti do tada. Doci ce topliji dani, smanjice se broj zarazenih, nece biti vanrednog stanja. Mozda se uvede ponovo na jesen ili zimu, naravno. Borba ce trajati do verifikacije vakcine, sto je i normalno.

Beoman

pre 4 godine

a zasto da se ponist? jesam zvezdas a Partizanu pripada titula, ko te j*** sto si cetvrti, trebao si misliti pre a ne sad. po tvom bi i u fudbalu bila ponistena.

nik sloter

pre 4 godine

Navijaci Fmp a i ugasene CZ su sampioni u cinizmu.Kad je trebalo pripisati sebi nepostojecu titulu iz 46 te,mislim na fudbal,svi su bili saglasni da je to pravedno i posteno.A sada kada je odigrano 2/3 prvenstva sad im proradila savest.Vidi se maligni uticaj.

Gile

pre 4 godine

Razumeo bih da je odigrana jedna trećina prvenstva ili čak polovina. Ali sad na praktičnom kraju ovakvu Licemernu Glupost da izjavi. Sramota za jednog sportistu i FerPlay...

Lupio i ostao živ

Aleks

pre 4 godine

Ne navijam ni za jedan od pomenuta dva kluba, ali ovaj lik mi je ubedljivo najiritantniji među igračima. Mislim da njega ni navijači Zvezde (oni iskreni) ne gotive, nikad ništa na terenu da pokaže ali za izjave je prvi u redu. Ni korona mu ništa ne može...

sinisazeleznik

pre 4 godine

Najpostenije je da se FMP(Radnicki Basket) izbaci iz takmicenja ili prebaci u ABA 2 ligu sa pravom ulaska u najvisi rang tek ako Zvezda(FMP) ispadne iz istog.Takodje, da je sve po propisima, Zvezda ne bi ni mogla da igra play off jer se nije pojavila na utakmici u Podgorici, nije joj oduzet bod i dozvoljeno da igra play off.Dakle Lazicu, da je sve posteno znas kako bi se zavrsilo.

analiza

pre 4 godine

Za "obavešten" koji radi u španskoj firmi koja se bavi pravom. Dakle, još jesenas CZ obezbedila A licencu?Zašto se onda uzbuđuju navijači CZ zbog loših igara u ABA ligi? Kažite lepo ljudima da se opuste,da nema potrebe da se znoje jer je sve obezbeđeno, kupljeno-ako već nije zasluženo plasmanom. Nerviranje neka ostane navijačima Par,koji mora uspehom da obezbedi El. Što se Lazića tiče,sve mi je manje simpatičan. Poštovao sam njegovu borbenost, igrao je za repr., ali je imao par grafova. Tipa :branim tatinog sina jer mi je saigrač a ne branim Omića koji mi je saigrač,ili ova bezobrazna izjava o poništavanju celog prvenstva - Širer je to rekao o engl. prvenstvu kao bivši igrač, a ovaj to kaže kao KAPITEN ekipe koja je jedan od takmaca za titulu.Jer mu ekipa nije prva. Veličkoviću, molim te, nemoj ništa na tu temu da kažeš!

Blackbeard

pre 4 godine

najpoštenije je da se poništi cela karijera Branka Lazića ali kad bi se čak i to desilo nemoguće je poništiti posledice u vidu pokidanih živaca nas navijača CZ koje je ova neznalica svojim potezima na terenu izazvala

mmg.nb

pre 4 godine

Oteli titulu iz 46-te u fudbalu a sad ovo ponisti i pojeo vuk magarca. Bilo bi lepo ali nece da moze moj Lazicu. Partizan sampion peva cela Srbija.

KOPRO

pre 4 godine

Kako te samo nije sramota,da dajes
ovakve komentare.
I sve da te je gazda nagovorio,imas
toliko ljudskosti u sebi da precutis.
Sram te bilo.

Dejv

pre 4 godine

Navijam za CZV ali treba biti fer, KK Partizan Igokea (Igokea Partizan u BiH) je bio najbolji kkub ove sezone u ABA i trebalo bi ih proglasiti prvacima. Kao i Crvenu Zvezdu u fudbalu itd itd...Dakle prvenstva zavrsiti i proglasiti trenutnim plasmanom a eventualno preostale nacionalne kupove zavrsiti kroz neke turnire kad ova kriza prodje i to je to. Sta da se radi, tako je kako je...

Serdjo Konsisao

pre 4 godine

Ajde covece ne blamiraj se vise izjavama! Da smo prvi, ovo sigurno ne bi ti izjavio.. Iako ne volim sa sportske strane Partizan,ove godine su bili u svakom segmentu najbolji, i bilo bi nepravedno prema tim igracima da se od jednom sve ponisti i krene od nule. Uostalom, ovo je samo sistem takmicenja, pre plej ofa, pobednik se vrednovao ko je prvi na kraju odigranih meceva. Kao i ranije. Tako da ne pije vodu nikakva teorija.

Terza mag srpskog fudbala, spasitelj srpskog fudbala :-)

pre 4 godine

haahhahahahahahahahahajajajajajajajajajahahahahahahahahahahaja....postenjacine srpskog sportaa...oni najbolje znaju sta je fer, pravda i postenje...

OMG!!??

pre 4 godine

Treba titulu Partizanu dodeliti,pokazali su najvise do sada,evo ja kao Partizanovac mogu da kazem da to nije samo sto je Partizan trenutno prvi,isto bih rekao i da je Partizan 3 ili 4,sportski pozdrav :)

Hahahah

pre 4 godine

Da bude ponisteno prvenstvo????!!! Iz kog razloga zato ste niste medju cetiri kluba???!!! Odigran ceo regularni deo sezone,a on hoce da se ponisti sezona. Bas me interesuje sta bih rekao da je njegov klub na prvom mestu tj.sta bi coki rekao

Delija

pre 4 godine

Svako priča sto njemu odgovara, partizanovci prvo mesto i dodela titule a mi i Bud da se sezona poništi ili da se igra bez publike tako da videćemo, šta god da se odluci nek smo mi živi i zdravi a sport manje više, biće titula opet.

terza1.

pre 4 godine

Naravno, kad FMP nije prvi da se poništi. Partizan je kolo pre kraja,na parketu, obezbedio prvo mesto i najpoštenije je da se proglasi za šampiona ako se takmičenje prekine. Omogućiti proširenje lige kako niko ne bi ispao.Zbog regularnosti lige, jedan FMP preseliti u ABA2.

strucnjak za ugradjivanje plina u auto i analiticar za ugradjivanje plina u auto

pre 4 godine

Sabre, jednom? Pa vi osim sto ste bezobrazni jos i lazete hahahahaha... JEDNOM, ali u dvije utakmice

Da ponistimo tudje,a nase :"cuti,ne spominji.."

pre 4 godine

Nema problema..Posto se ponistava,da se ponisti i prvenstvo u fudbalu i da svi vrate pare od klubova i klubovi da vrate pare navijacima od prodatih ulaznica,jer ti navijaci su dolazili u hale da bi bodrili svoje klubove kako bi se jedva doslepali na trece mesto plej ofa.I naravno,da jedan mutant klub u naredne dve godine ako bude sampion,da svoje ucesce u evroligi ustupi Ciboni i Igokei,jer su jedne godine igrali unesto Cibo e,a druge jer Igokea nije imala odgovarajucu halu i aerodrom.Takodje i da se ponisti jednom kosarkasu zvanje kosarkasa,jer moze da igra samo u jednom klubu uz protekciju.Drugi kosarkas je mislio da moze da igra u drugom klubu,pa je tako pokusao u Olimpiji u njenim najgorim godinama -bez minutaze,a i u jednom Grckom klubu -mizerna minutaza.

Ivan Bg

pre 4 godine

Au, sta bih ti sve rekao, nego nece da objave. Sigurno bi isto pricao da ste prvi. Pravi kapiten onakvog doktora postenjacine.
Molim Vas, objavite. I pored najbolje volje nisam upotrebio psovku niti vredjao nikoga.

Eto tako

pre 4 godine

E ako rece... Sad kad imaju katastrofa sezonu stvarno je najpostenije da se ponisti... Da su prvi bila bi druga prica... Najpravednije je da se sezona regularno zavrsi kad se steknu uslovi pa kako ko prodje... Nije da Partizan ima zagarantovanu pobedu u playoff-u. Kakvi licemeri

Hildoom

pre 4 godine

Kaze covek iz kluba koji je jedva usao u Play Of. Ovo moze samo neko ko igra za Zvezdu. Kakvo dno, kakav blam, kakva sramota. Uvek su bili samo Zvezda. A to je vec poraz.

12345

pre 4 godine

Moram da razumem...kako da razumem? Ja ti verujem a i tvoji navijaci da bi isto mislio da ste prvi na tabeli? Tvoji navijaci bi te rastrgli da si to izjavio a prvi ste na tabeli. Ali ja ti verujem..haha..

da

pre 4 godine

Partizan je prvi kako god da okrenes, tesko da bi budcnost pobedila 2 a partizan izbubio 2 posto je samo jedno kolo ostalo. A da li je zvizda obezbedila i to trece mesto koje legenda spominje, znam da igraju sa fmp ili kako se zove taj njihov b tim i da je samo u teoriji moguce da izgube, ali sansa za gubitak trrceg mesta postoji li? Nzm sad kos razliku napamet. A jis nije ni reseno da li zvizda moze u play off posto se nije pojavila na jednoj utakmici, tako da ova prica legende ne pije vodu. Da si realan rekao bi da ne zasluzujete ni sansu da se borite za titulu, a kamoli da osporis neciji uspeh. Legenda kluba branko hahaha

Srđa Zlopogleđa

pre 4 godine

Može ajmo da poništimo sezonu... a Partizan u EL... kao najbolji tim... dogovoreno...
e sramoto ima li te... Pa ovi se za slamke hvataju... najpoštenije i po pravilima bi bilo da jedan tim nema 2:0 na početku sezone...

pan

pre 4 godine

Pošto je izvesno da bi nastavak bio tek kad sve prođe, što znači da bi i navijači bili u hali, sad bi da ponište ne bi li izbegli Moraču.
Dok su mislili da će nastavak biti bez publike, hteli su da reše "na trenu", kao da ova tabela nije rezultat igara na terenu, doduše i ne dolaska na teren.

Suncev zrak

pre 4 godine

@ maus... Mozgu... Do kraja eurolige je ostalo prilicno utakmica da se odigra, u nba jos vise, a u aba ligi formalno jos jedno kolo i zna se da je Partizan prvi.

Sasha

pre 4 godine

Stvarno sramota, ovi panteri iz Zeleznika se nicega ne stide. Pitam se sta bi se desilo da su oni bili prvi na tabeli a na pr. neko iz Partizana ili Buducnosti trazio da se sezona ponisti...
Trebalo bi leBranku postaviti pitanje kako to da dva kluba istog vlasnika igraju u toj ABA ligi, namjestaju rezultate kako kojem klubu odgovara i u sred sezonew prebacuju igrace iz jednog u drugi tim...

Gluposti

pre 4 godine

Kao navijac zvezde moram reci da su ovo gluposti, ne moze biti fer ponistiti celu sezonu. Ne samo u ABA ligi, nego u bilo kojoj sportskoj ligi(u kojima je odigrana skoro cela sezona). Bice dovoljno vremena za odigravanje zavrsnice.

strucnjak za ugradjivanje plina u auto i analiticar za ugradjivanje plina u auto

pre 4 godine

Sabre ipak sam glup pa bih bio zahvalan ako mi objasnis kako jednom u dvije utakmice je partizan dobio a oba puta slavio

zufer avdija

pre 4 godine

@koma ono kad se nalupaš gluposti...svesno žrtvovana utakmica u Podgorici?Za to se gubi bod koji nije oduzet a onda ne bi videli plej of.Da su znali zapeli bi ali nisu znali pa nisu zapinjali a Partizan je još u septembru znao pa je zapinjao i u ABA kupu,i u domaćem i evro kupu i u ABA...Koliko gluposti na jednom mestu.Da je FMP prvi pevali bi drugu pesmu ,najveći licemeri od svih licemera.

Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945.

pre 4 godine

Ma nemoj, da ti nije doktor iz Železnika to rekao da kažeš ili si sam smislio?...stvarno, vi nemate blama...

Danilo

pre 4 godine

Ja ne znam samo sta njemu sve ovo treba ,bio je sjajan odbranbeni igrac ,cutao veliki radnik na terenu .U poslednjih godinu dana stalno nek izjave daje mesa se i tako dalje .Razumem kapiten je zvezde pitaju ga za misljenje al zar jednostavno ne moze da kaze vredno treniramo gledamo svoja posla i tako dalje .

Dragon

pre 4 godine

Svakako da je sada sport u nekom trećem planu, ali ako se već priča... Neka se dogovore s fudbalerima, da li da se i fudbalska onda poništi...

Lav Jasin

pre 4 godine

Neka neko objasni kapitenu da oni po svim pravilima lige ne bi trebali da igraju plej off zbog neodlaska u Podgoricu, obraz djon.

profesionalni pljuvac

pre 4 godine

au kad neko nema ni trunke iskrenosti i samopostovanja, obraz kao djon, doduse ko ga vodi kroz karijeru i za koga igra sta se drugo i moglo ocekivati...

Bob Rock

pre 4 godine

Mogla bi da se ponisti da je odigrano manje od pola, ali sada kada je ostalo jedno kolo i play-off, to ce ti ostati pusta zelja, Branko moj.

Pera

pre 4 godine

Hitno oporezovati sve sportiste sa stopom poreza od 95% i sve dati za zdravstvo i nauku a ne za gluposti razne. Da neće oni da pronadju slučajno lek za neku bolest???

srbin

pre 4 godine

Hitno oporezovati sve sportiste sa stopom poreza od 95% i sve dati za zdravstvo i nauku a ne za gluposti razne. Da neće oni da pronadju slučajno lek za neku bolest???
(Pera, 21. mart 2020 13:30)

Kopiras izjavu spanske naucnice. Pa mislis da nije od epidemije u Vuhanu ulozene Milijarde u Vakcinu i gde je rezultat. Korona Virus postoji od 2003. SARS i jos nema vakcine.

sasa the red baron

pre 4 godine

ISTINA::

Kao neko ko radi u Svedskoj u medicini, sa puno samopuzdanja mogu reci da ova situacija ce potrajati dugo. Cela strategija brobe protiv virusa se svodi na produzivanje...
Da bi izbegao jedan veliki talas koji tvoj medicinski sistem ne moze podneti, taj talas zaraze putem zabrane kretanja i skupova pokusavac razbiti,ili usporiti, tako da uvek imas manji broj pacijenata... To nece smanjiti broj obolelih, ali ce usporiti... A samim tim i produziti ovakvu situaciju..Tako da ovo ce sigurno potrajati do kraja godine, i tesko da ce i sledeca sezona ABA lige u opste i poceti, ili biti odigrana..

Kiza

pre 4 godine

Neka se ponisti ABA liga, ali ULEB ce pobednika ULEB kupa proglasiti onu ekipu koja je do trenutka prekida imala najbolji skor, i vidi sad cuda to je Partizan. Sta cemo sad?

Mare

pre 4 godine

Najpostenije je da se odigra, prijatelju. A ako to nije moguce, sledece je da se titula da trenutnom timu. U kosarci smo mi u fudbalu ste vi.
Reci to Terzicu da vidis sta ce ti reci.

M

pre 4 godine

Kolko god se nisam slagao sa Partizanom da im se da titula, toliko pa još više se ne mogu složiti ni sa ovim...

Jednostavno zamrznuti sve pa videti koliko će trajati sve ovo... Na kraju krajeva, nismo mi jedini u ovoj situaciji, ima se valjda nešto pametno prepisati i od drugih

nebojša

pre 4 godine

Ako će Branko da bude pošten do kraja, onda će da poništi i svoj ugovor za istu sezonu i vrati novac klubu. Hoćeš li poštenjačino?

Mare

pre 4 godine

Nije najbolje rješenje. Sezona se igrala druže do određenog momenta. U slučaju poništenja trenutno trećeplasirani tim na tabeli ponovo igra Evroligu što nije fer. Ili organozovati final four ili Partizanu dati titulu kao prvoplasiranom.

Blue moon 2013

pre 4 godine

hahahahahahhahahahhaha kako rece Trinki osvojen super kup, osvojen kup Srbije, prvo mesto u aba ligi, najbolji tim evro kupa, obezbedjen domaci teren u nasoj super ligi KRAJ PRICE!!!

dark

pre 4 godine

dosadni su ovi sportisti ako se resi problem virusa mogu oni da zavrse turnire i preko leta kad ja mogu da radim cele godine mogu i oni

Neko iz mase

pre 4 godine

Navijam za Zvezdu i smatram da u svim sportovima treba da se proglasi sampion na osnovu trenutnog stanja na tabeli. Nema razloga da se u bilo kom sportu ponisti sezona jer je skoro svugde dovedena do kraja.

Miki Sumadija

pre 4 godine

Ovaj Lazicev predlog bi bio realan samo u slucaju da igraci vrate plate sto su primili ove sezone, nema sezone nema ni primanja. U svakom slucaju Partizan je prvi i 100% sampion a ostali neka se poredjaju kako hoce.Cirkus se nastavlja od ovih iz sela Zeleznik, ko o cemu k.rva o postenju.

Keynes

pre 4 godine

Pa da, odigrana cela liga osim poslednjeg kola i sad da se ponisti. Da je polusezona, mozda bi i imalo smisla. Ovako je najpostenije cestitati Partizanu titulu. Pozdrav.

Sinkegrof

pre 4 godine

Dobro...To je tvoje misljenje i imas pravo na njega...ali ako se ostala prvenstva odluce da urade isto sto i Litvanija onda ce svi imati sampiona sem ABA lige...ako se ABA liga proglasi neregularnom nece dati predstavnika u Evroligi...Kakva korist od toga? Najbolje bi bilo da se prvenstvo nastavi ako je moguce a ako nije poslati prvoplasirani tim na tabeli u Evroligu a ostale po plasmanu u Eurokup itd...

Veseli

pre 4 godine

A da ste vi prvi,onda bi bilo najpoštenije da onaj ko je prvi na tabeli,bude i prvak. Smešni ste,ako se zaista ne nastavi sezona,mada teško, trenutno stanje na tabeli nek bude i konačno,tako je kako je,viša sila!

U nekim sportovima ce Zvezda biti prva,u nekim Partizan,i to mu dodje to,vrlo važno, život ide dalje.

Putujuci cirkus

pre 4 godine

Lazicu ne lupetaj. Ti da imas srama ne bi uzimao tolike pare od nase Zvezde iako blage veze sa kosarkaskom igrom nemas. Nego si uvlakac broj jedan gosn predsedniku kluba. Najpostenije je da se saceka i odigra ako treba i tokom leta. Ne morate bas svake godine na more. Ili ako ovo ne prodje, onda posto je odigrano 2/3 takmicenja proglasiti zateceno stanje za konacno i to je to. Ne svidja se ni meni da tako izgubimo titulu jer imamo sanse u plejofu jednake kao i svi ostali, ali visa sila.

garnet

pre 4 godine

Kao zvezdaš kažem da je najpostenije da je Partizan šampion. Final for je glupost gde se sve svodi na jednu utakmicu. Kako da se poništi,a igrali su toliko utakmica. E to nije pošteno.

trica

pre 4 godine

I plate vama Branko takodje,svaki dinar koji ste primili da vratite, ako se ponistava sezona onda mora tako, nisu klubovi socijalne ustanove da vam pune dzepove.

Danijel 81

pre 4 godine

Baš si pametan,dali bi tako pričao da ste kojim slučajem prvi ne budi smešan Laziću po mene ti si promašio profesiju za tebe je badminton

Drug Crni

pre 4 godine

Cak i da se ponisti, titula ce kroz koju godinu biti dodeljena mezimici svih rezima uz obrazlozenje, da ju je zasluzila...a to bi bio ujedno i najlepsi poklon nasem dragom predsedniku drzave, koji bi se sigurno slozio sa tim, da tako to rade u ozbiljnim drzavama.

Globtroter

pre 4 godine

Ahahahahaha!

Ma šta nam reče. Dobićeš još jednu godinu ugovora zbog ovoga. Mogao bi malo i Fiću da spomene u pozitivnom smislu.

bu

pre 4 godine

Voleo bi on da se poniste i njegove sramotne partije, ali tesko.. Ni njegovi koji su ga do juce smatrali za najvecu legendu kluba ga vise ne sljive.

bla

pre 4 godine

Ahahahhahahahahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahahahhahahahhhahahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahshahhahahahahahhahahahahah

Mile rikverc

pre 4 godine

Ma da proverite vi sta je bilo 1946. mozda se igralo i u basketu nesto sto bi mogli da prisvojite kao u fuci...Postenjacine...Ponistis nesto sto ti ne odgovara izmislis sta ti odgovara i tako....Superiska

Krokica

pre 4 godine

Mene je sramota tvoje igre, i tvog poznavanja košarke. Celu karijeru nisi znao da povežeš 2-3 šuta. Završićeš karijeru u proseku 1,5 poena po meču, i 4,5 ličnih po meču. Ni kriv ni dužan lik završi karijeru u Zvezdi. A nekada je to bio veliki klub u košarci, kao komšije.

zvekete

pre 4 godine

Pokrij se usima i cuti, ti kojeg ni sopstveni navijaci ne mogu da svare si nasao da kazes sta je najpostenije. Coveku s eu pogledu vidi da nije cist sam sa sobom.

RS

pre 4 godine

Psihologija generalno kaže da ako neko forsira da je pošten, vrlo vjerovatno nije. Ako kaže da je dobar, iskren ili bilo koji kompliment upućen samom sebi.
Elem ne slažem se s njegovim mišljenjem o ponistavanju lige. Da su je prekinuli u decembru moglo bi se pričati o tome, ali veći dio je odigran i trenutno stanje na tabeli poprilično realan. Na kraju, ostatak planete planira da proglasi lige regularnim po trenutnom plasmanu ako se korona ne rijesi u dogledno vrijeme. Nije to samo zbog truda, koji je svakako veliki, nego i zbog sponzora.

djokic miodrag

pre 4 godine

STO SE TICE ZVEZDE OVU SEZONU TREBA ODMAH PONISTITI ZABORAVITI I ZAKOPATI JE DUBOKO TOLIKO MALO IGRE HEMIJE TIMA REZULTATA A TOLIKO MNOGO TRENERA IGRACA A TEK SAOPSTENJA STVARNO JE SVE ZA ZABORAV A NAJVISE JE ZA ZABORAV DOPRINOS OVOG COVEKA KOSARCI JEDNOSTAVNO NISTA

reciprocitet

pre 4 godine

Lepo je rekao da bi to isto rekao i da su treci, nisu svi neposteni kao ovi iz JSD-a
(Webb, 20. mart 2020 10:41)

Evo ja kao Grobar se slažem sa ovim kasapinom ali predlažem da poništimo i fudbalsko prvenstvo.

John Terry

pre 4 godine

Nema niceg postenog ni u davanju titule Partizanu ni u ponistavanju prvenstva. Ovo je visa sila... ali zar ne postoji pravilnik lige, tamo valjda pise sta se radi u ovakvoj situaciji, znaci samo pogledas pravilnik i nema potrebe da svako daje svoje glupo misljenje. Ako nema pravilnika, jebem ti takvu ligu.