Petak, 13.03.2020.

19:00

Đoković podelio teniski svet – neko ga napada, neko ga brani

Novak Đoković je dospeo na metu kritika kolega zbog napuštanja SAD pre nedavnog otkazivanja svih teniskih turnira.

Izvor: LN

Ðokoviæ podelio teniski svet – neko ga napada, neko ga brani IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

115 Komentari

Sortiraj po:

Lavica

pre 4 godine

AJMO NOLE...koji komentari, ja mislim da bi Novak trebao da plati ovim teniserima rurnire koji su otkazani, jer oni nece imati para da se vrate kuci, neka igraju bez publike....ovi komentari su nepotrebni....za Nadala se nije digla nikakva frka...nek puknu dusmani....IDEMO NOLE...neka te mrze sta te briga....

milan kostić

pre 4 godine

Zar ste zaboravili zabranu avionskog saobraćaja koju je uvela amerika?.Nije baš imao puno vremena da razmišlja s obzirom na to da će pre ili kasnije Tramp biti pozitivan.

već viđeno

pre 4 godine

Neću čitati komentare, ali garantovano su: Jumko, King Roger, Mikii, banjica, Poz. iz BG, antiDebil, Pele 2.0, Will Mosley, Milos, Labud, kritičar, negativni, doctor Gachet, onaj koji se predstavlja kao dnevna doza prosečnog Srbende i ostali koje nisam nabrojao podelili svoje mudrosti na ovu vest, kao što u najveće rade Vlada i Stručnjaci povodom koronavirusa. A, što se tiče Tara Daniel-san, neka uživa u svojoj pobedi nad Đoletom dokle može. Ne bi mu bilo prijatno da u njihovom narednom okršaju zaradi biciklu (ili, ne daj Bože, triciklu). To takođe važi i za Draguljčeta, pardon Rubina.

Legionar

pre 4 godine

"I treba da ga napadaju.., i onda se čudi što ga mrze.., običan blefer i treba ga ATP tour kazniti i to drakonski..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (aa, 14. mart 2020 09:52)"
Koja si ti budala!
Čovek ima prioritete, porodica je najbitnija, a ti nastavi da se praviš pametan... verovatno i ne znaš šta su deca, a ako ih imaš, a ipak tako lupetaš, onda si stvarno budala!

Hihii

pre 4 godine

Napadaju ga ljudi koji imaju argumenta za to, brane ga oni koji ga vole.
(marko, 14. mart 2020 06:27)

Tendenciozan i maliciozan komentar.
Koje argumente imaju ova dvojca koji ga napadaju?
Novak je napustio USA samo iz dva moguca razloga.
- Ili se smorio cekajuci sta ce odluciti organizatori i ATP, i na osnovu svoje zdravorazumske pretpostavke da ce Majami biti otkazan, otisao za Evropu (niko nije kriv drugima sto ne donose nikakve odluke sami, nego cekaju).
- Ili se raspitao kod organizatora i ATP-a, pa dobio informaciju da ce Majami biti otkazan, a da ce se to zvanicno sutra saopstiti, i naravno napustio USA (niko nije zabranio drugima da se raspituju sta ce biti).
Nije na Novaku da licno salje cirkularne mailove i obavestava sve igrace. Nije on nekakva sekretarica u ATP-u. Treba biti budala pa misliti da Novak ima mailove SVIH tenisera. To radi nadlezna sluzba ATP-a, sto je kasnije i uradjeno. Predpostavljam da je Novak pustio poruku ili se cuo sa par bliskih tenisera i preneo im informacije (u slucaju drugog scenarija), ali sigurno mu Taro i Rubin nisu bili u mislima.
Za kraj, stvarno je simptomaticno da niko od njih ne spominje Nadala. Ajde pametnjakovici, objasnite to.

obrazloženje

pre 4 godine

Nije kao predsjednik Asocijacije profesionalnih tenisera imao vremena da preko konferencije za novinare obavjesti tenisere da se Majami neće igrati ,jer je morao otići na utakmicu NBA lige da se slika sa ženskicama koje ga "spopadaju "i da to objavi na društvenim mrežama kako bi srpska javnost u vrijeme korone virusa poludila od sreće što ga publika,pogotovo ženski rod "voli".

Nexus

pre 4 godine

Čudi me da se neki nisu pobunili i zbog toga što članovi Novakovog tima zbog Koronavirusa nose maske na licu. Naći će se već neko da i to prokomentariše.

Nal Bandi

pre 4 godine

A zamislite kad je vec Federer znao... ?

Salu na stranu, ovi igraci se bore za egzistenciju, platili su put i smestaj, a nece zaraditi nista...

Sad, ovaj izliv frustracija je apsolutno nepotreban...sagledali su situaciju 0,1%..

Krcunovci, Covicevci, Terzicevci

pre 4 godine

Zesci predsednik saveta igraca! Hahahahahaha... I takvog ovde narod hoce za predsednika drzave!? Smejurija!
(Jumko, 13. mart 2020 21:40)
Pocupaj obrve lepo i pozuri, decko ti je nestrpljiv.

Krcunovci, Covicevci, Terzicevci

pre 4 godine

Planirao je da ide na litije.On je zadnji adut,jer su poceli da se osipaju.
(doctor Gachet, 13. mart 2020 22:48)
Pogadjam: Ti si Milovac? Hvala, bio sam sto posto siguran!

mnogo jak

pre 4 godine

on je na vrhu a odatle se sve jasnije vidi...
(out!, 14. mart 2020 00:24)

Sto bi rekli za neki vic, foru ... - Jak.
Svaka cas' za razmisljanje.

Tacko moja

pre 4 godine

Planirao je da ide na litije.On je zadnji adut,jer su poceli da se osipaju.
(doctor Gachet, 13. mart 2020 22:48)
Aha, osipaju se masovno po celoj CG, nema mjesra vise na trgovima koliko je to osipanje

Ukratko

pre 4 godine

Jos pre dva dana su doneli odluku da se nocas u ponoc obustavlja avio saobracaj sa kontinentalnom Evropom. Dakle, nema nikakve veze sa otkazivanjem Majamija i ostali ATP turnira, ta odluka je dosla kasnije, samo je to uzaludno objasnjavati iskompleksiranim tenisercicima sa niskim nivoom inteligencije.

Džoni

pre 4 godine

Kakva glupost! Nazvao čovek ljude u ATP i pitao šta smeraju, oni mu rekli i on otišao kući. Oni sutradan objavili zvanično. Zar iko normalan može i da pomisli da jedan Novak, Rafa ili Federer ne mogu da dobiju takvu informaciju od saveza? Ovaj Japanac i ovaj Amer za koje prvi put čujem verovatno ni nemaju kontakte u ATP, a i da pozovu nekoga tamo verovatno bi se ovi iščuđavali ko su ova dvojica i odakle im njihov broj telefona?

default

pre 4 godine

Taro Daniel, Noa Rubin, who is this guys, oni anonimusi da komentarišu šta je najbolji teniser na svetu izjavio. Ovaj ne demokratski svet nije normalan definitivno..

milutin

pre 4 godine

Pa nije Novak razglasna stanica da obaveštava bilo koga o nekoj odluci koju drugi donose a koja od njega ne zavisi.
Koga je interesovalo mogao je Novaka pitati da li nešto zna.
Šta bi to bilo da Novak uzme telefon u ruke i da po spisku prispjele zove? A ima ih preko stotinu.
Iznalazi taj deran razlog da napada, maloletan , iz poniželja mu da prvi pita?

Veljko

pre 4 godine

Pa ako je predsednik saveta, logično da će prvi da sazna. O Bože, ljudi, pa neće se svima posebno govoriti pa onda tek u javnost. Samo sitnice uvek traže da skinu NAJVEĆEG sa trona. Neće moći!

gruzanin

pre 4 godine

Pustite Vi Novaka, u ovom finom drustvu je glavno pitanje : da li je Jumko i dalje u vezi sa Miikijem, i ako jeste sto je perika na Banjici? Ta enigma nas sve drma!

bot botina

pre 4 godine

Neka tako napusti i Tokio.. Ako bude.. Smeo.. Sram ga bilo.. Izdao je svoj narod.. Napustio ovu.. Zemlju.. Ne placa porez.. Nista cudno od njega.. Bruka
(Milos, 13. mart 2020 20:24)

botino botovska

Gulag

pre 4 godine

Mogu da mu se sagnu.... Onako da oforme kolonu, pa polako jedan po jedan...
(No1vak, 13. mart 2020 19:13) Vau, al si im zapretio, tresu se hhHahahah
(dnevna doza prosecnog Srbende, 13. mart 2020 20:47)

Zapretio?! Gde ti vidis ovde pretnju lopove? Vrati originalnoj Srbendi nick mulcu.

Cinique

pre 4 godine

mnogi idu tamo, a posle nekog vremena jedva imaju novca da se vrate nazad ???!!!
(Grada, 13. mart 2020 19:28)
Misliš da zbog toga ostaju? Ne, nego još kad odu, odu spremni da jedu govna i da trpe ono što ovde nisu mogli "iz ponosa". Imaš taj isti fenomen i bez odlaska u "inostranstva": kada im privatizuju (prethodno društvenu ili državnu) firmu, odjednom nikome ne smeta što ih "vlasnici" tretiraju kao stoku, čak najviše oni koji su bili najglasniji u "borbi za svoja prava" u tim bivšim državnim preduzećima.

podsjećanje

pre 4 godine

Novakovi navijači izgleda zaboravili da je Novak predsjednik Asocijacije profesionalnih tenisera i s obzirom na to obaveza mu je bila ,jer ih zastupa da ih informiše prije odlaska da je odgođeno održavanje i Majamija

Boris Banović

pre 4 godine

Koga je pitao da ode kući ? Šta je umislio, da mu je porodica preča od turnira u Majamiju ! Zečina, uplašio se Korona virusa !?

Herbiko

pre 4 godine

Tipicno razmisljanje ovdje...zato i zivite u drzavi u kojoj samo jedan sve zna i o svemu odlucuje. A svi drugi su bezvrijedan narod kojem nije dozvoljeno ni da govori, nego mora "prvo da nauci da cuti"...vjerovatno i da trpi...
(Serpico, 13. mart 2020 20:49)

Zivimo u najlepsoj drzavi. Za razliku od tebe koji zivis u drzavi gde je za ponos jedino srbomrznja i nista drugo. Tipican si predstavik te "drzave" i njenog tiranina.

Smeh

pre 4 godine

A morao je prvi da napusti SAD. Zaista nije u redu. Šta, Nadal prvi otišao? I ni reči? Nego da sada Djoković ispadne šmeker i ovoj dvojici plati učestvovanje na turniru koji se ne igra, barem kvalifikacije ili prvo kolo. U fazonu izvoli sirotinjo.

466453

pre 4 godine

Neka tako napusti i Tokio.. Ako bude.. Smeo.. Sram ga bilo.. Izdao je svoj narod.. Napustio ovu.. Zemlju.. Ne placa porez.. Nista cudno od njega.. Bruka
(Milos, 13. mart 2020 20:24)

Izgoreo ti klip na 3. 4. i 2. cilindru a prvi trokira. Zaporožac, ti li si? :/

podsjećanje

pre 4 godine

Novakovi navijači izgleda zaboravili da je Novak predsjednik Asocijacije profesionalnih tenisera i s obzirom na to obaveza mu je bila ,jer ih zastupa da ih informiše prije odlaska da je odgođeno održavanje i Majamija

466453

pre 4 godine

Pošto nije ni doleteo ni odleteo komercijalnim letom već svojim privatnim uvek boraniuu boli.
A da je turnir odobren opet bi stigao, njegovo vreme, njegov novac. To boli sve ove druge što zakazuju vreme leta komercijalnim avionima. Nije on kriv što je bogat i što mu se može, upravo ovi što se bune i takvi su mu to omogućili.

Dragan KNN

pre 4 godine

Новак до Ролан Гароса брани , само 315 бодова. Окривиће га да је "забранио" турнире , да би остао ПРВИ ! Пси лају а караване пролазе !

Xyz

pre 4 godine

Svako sa dve ćelije u mozgu je mogao da zaključi da će i Majami biti otkazan. A da nije otkazan, od Srbije do Majamija se stiže bez većih problema za jedan dan. U trenutku kada je Novak otišao iz SAD do turnira je bilo više od tri nedelje vremena. Ne bih rekao da je Novak ovde ispao vidovit.

O RUCK

pre 4 godine

Kaze Daniel "....gde su meni takve informacije".... E pa moj prijatelju to je tvoj problem gde su TEBI tave infoermacije...... uostalom ja se pitam gde su tebi igre, plasman, znacaj kao Djokovicu - dakle od tebe sve zavisi isto ko i Djokovicu. I na kraju shvati da ti ipak nisi isto sto i Djokovic, a uostalom ti verovatno i ne bi igrao jer po plasmanu nisi zanimljiv za jedan takav Masters (dakle na njemu igraju majstori, a ti si ipak samo segrt). Isti je odgovor i tamo nekom Rubinu.

I izgubili, pa m je Roze dao 100 jura da pljuju i sire zarazu

pre 4 godine

Svako ko ima IQ>50 je mogao da zakljuci da posle otkazivanja IW sanse da se igra Majami su blizu nule, samo sto su ova dvojica bili alavi na kintu pa su rizikovali do samog kraja.

multimilijarderi, milijarderi i obični milijunaši

pre 4 godine

jedini pravilan odgovor na ovakve prozivke je pominjanje matere i ostalih članova porodice. Uvek je postojao samo jedan način dacse stoka dovede u red, a ovo jeste stoka.

Milos

pre 4 godine

Neka tako napusti i Tokio.. Ako bude.. Smeo.. Sram ga bilo.. Izdao je svoj narod.. Napustio ovu.. Zemlju.. Ne placa porez.. Nista cudno od njega.. Bruka

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Mogu da mu se sagnu.... Onako da oforme kolonu, pa polako jedan po jedan...
(No1vak, 13. mart 2020 19:13) Vau, al si im zapretio, tresu se hhHahahah

Pavle

pre 4 godine

Neka tako napusti i Tokio.. Ako bude.. Smeo.. Sram ga bilo.. Izdao je svoj narod.. Napustio ovu.. Zemlju.. Ne placa porez.. Nista cudno od njega.. Bruka
(Milos, 13. mart 2020 20:24) Nadam se da se zaj****vaš

nik

pre 4 godine

Danas sk pustio reprizu finala Vimbldona,to je trebalo videti polako da uzivanjem I lepo posle vremenske distance.Fedrerer je igrao odlicno,mozda ima I bolje neke udarce od Novaka,Ali se lepo vidi da kad je frka I kad ima prednost brejka I 40-15,prosto nema m..a da zavrsi.E takva mu je I publika,jadna I mrznjom vodjena,tj ti sto ga orkestrirano napadaju.Ima ih svuda,neostvareni I zeljni da imaju idola,posto su prazni iznutra.

Serpico

pre 4 godine

Pa valjda je prvi. Zato i prvi saznaje. Kad Taro, Rubin i ostala boranija budu prvi i oni će saznati prvi, pa će prvi moći da napuste teritoriju. A dok ne budu prvi, moraju prvo da nauče da ćute.
(Spale, 13. mart 2020 19:13)

Tipicno razmisljanje ovdje...zato i zivite u drzavi u kojoj samo jedan sve zna i o svemu odlucuje. A svi drugi su bezvrijedan narod kojem nije dozvoljeno ni da govori, nego mora "prvo da nauci da cuti"...vjerovatno i da trpi...

140 miliona dolara u kešu

pre 4 godine

Ovim trećerazrednim teniserima propale avionske karte za Ameriku pa su besni. To je za njih veliki trošak. Samo, siguran sam da ne bi ni pisnuli da je predsednik igrača RF.

Voo Doo Instalater

pre 4 godine

Ko je kriv što je Rubinu i Danijelu riknula baterija na mobilnom pa nisu na vreme pročitali forwardovan mail ATP da se otkazuje kompletna US turneja.

Sad ću i ja k'o ovi punoglavci što razmenjuju pink perike i ruževe:

Hahahahahahahahaha...

CZV Fan

pre 4 godine

Ko ste vi alo, da li vas nije sramota da napadate Noleta.Možete samo da mu se naklonite jer je najbolji teniser i sportista svih vremena.

bolje sprijeciti

pre 4 godine

Imate glavu pa rqzmisljajte. Kad vam ovakav haos u svijetu nije dovoljan da donesete sami odluku, vec vam je bitnije da zaradite novac i budete bolje rangirani, onda nemate pravo ni da se zalite. Siguran sam da je Nole na sovju ruku donjeo odluku a i Boze moj budi ti predsjednik ili bitan za nesto, al lakse je de se ne snosi odgovornost velika, al bi zato beneficije.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Labud mi je rekao da ti Jumko,king Rogere nije vratio periku.Je li to istina?Iako on kaze da je roze karmin ti prosli put poklonio?
(banjica, 13. mart 2020 19:14)

Nolovi hejteri se medjusobno posvadjase. Ahahahahahahaaha

Detektiv

pre 4 godine

Ima li neko živaca da ovim.... neću da ih nazovem onako kako su zaslužili... da napiše na njihovim društvenim mrežama par stvari.. na početak na primjer što ne spominju Nadala koji je par dana ranije vratio se u Evropu?

Grada

pre 4 godine

Prokleta je Amerika, zlo za ceo svet, nerazumem mlade ljude što hrle u tu zemlju, mnogi idu tamo, a posle nekog vremena jedva imaju novca da se vrate nazad ???!!!

Milan Indjija

pre 4 godine

Prokleta je Amerika, zlo za ceo svet, nerazumem mlade ljude što hrle u tu zemlju, mnogi idu tamo, a posle nekog vremena jedva imaju novca da se vrate nazad ???!!!
(Grada, 13. mart 2020 19:28)

Kada si ti bio u Americi i sta znas o njoj? To sto znas, cujes iz Informera ili ispred prodavnice dok pijes pivo.

Zahvaljujemo se na 

Dragance

pre 4 godine

Prokleta je Amerika, zlo za ceo svet, nerazumem mlade ljude što hrle u tu zemlju, mnogi idu tamo, a posle nekog vremena jedva imaju novca da se vrate nazad ???!!!
(Grada, 13. mart 2020 19:28)


Idi!

zainteresovani

pre 4 godine

@ostro s tupima

A znao si ga kada je dobio Noleta jel? Sada si zaboravio. Bruka od poraza bila. Samo kazem. Inace, neka je otisao, pa sta? Samo nemam selektivno pamemcenje.
Pazi da ti nadimak, ime na komentarima ne ostane zauvek i u zivotu!

and1

pre 4 godine

Mogu da ga napadaju koliko hoce. Nisam neki strucnjak, samo sam navijac ali kad su IW otkazali jos tad sam rekao da se Majami nece igrati. Ne verujem da je znao ranije, a i da jeste to je njegov Problem.

JR

pre 4 godine

Pustite coveka da dise.... koga bre briga da li je ostao ili otisao, da li je znao ili je samo nagadjao... covek izabrao da se vrati, jer je ocigledno, videvsi sta se sve po celom svetu desava, znao da je situacija i te kako kriticna i da mu je pametnije da se vrati i bude sa porodicom, pa pod cenu i da turnir bude odrzan i on izgubi poene. A budimo realni, da su odlucili da turnir bude odrzan, avio karte za US bi i dalje bile dostupne, i Novak bi imao dovoljno vremena da prosto kupi kartu opet i ode da igra turnir... sve u svemu, njegov zivot, njegove odluke, sta bilo koga briga za to...ne mesa se on u nase zivote, zasto mislimo da imamo prava da se mi mesamo u njegov !?

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

“Gde su meni takve informacije...", zapitao se japanski teniser Taro Daniel.”
-Gde su tebi svi mastersi,svi GS,i sve moguće titule da budeš u rangu sa Novakom?!

danilo

pre 4 godine

Koja glupost?? Pa Djokovic i ako je znao, nije njegova obaveza da obaveštava ostale tenisere... postoji info kabal ATP tura koji to treba da uradi...
Opušteno Nole, svako neka radi svoj posao...

Skateboarder

pre 4 godine

Pa sta ako je otišao?! Evo saznali ste nekoliko sati kasnije da nema turnira...
Šta je trebao da piše telegram svakom pojedinačno, čovjek otišao kući familiji dok je to bilo moguće...

Ima samo osnovnu (nezavršenu).

pre 4 godine

Nadala ne kritikuju zato sto je lepo, gospodski napustio SAD bez velike galame i oglasavanja na sva zvona. Novaku je u krvi da filozofira i soli svima pamet i prica sta da rade. Mogao je i on isto da uradi, mozda bi pomislili da je sam otkazao Majami kao sto neki misle za Nadala. Jos Novak kaci slike kako je uzeo poslednji let iz SAD za Evropu.Ovako je, zasluzeno po ko zna koji put na udaru kritika.
(Aleksandar, 13. mart 2020 19:14)

Novakov karakter, tipičan za ljude iz našeg vilajeta, nikada nije bio karakteran, on je, jednostavno, nevaspitan ili loše vaspitan momak, jednom reči momak bez škole i obrazovanja.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Можете да му "пљунете под прозор" остали тенисери. САМО ЈАКО ЂОКАРО! ✊😲

Spale

pre 4 godine

Pa valjda je prvi. Zato i prvi saznaje. Kad Taro, Rubin i ostala boranija budu prvi i oni će saznati prvi, pa će prvi moći da napuste teritoriju. A dok ne budu prvi, moraju prvo da nauče da ćute.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

@ ГРАДА - " Америка, Америка земља велика, али метар мога села Америка цела...!"

Aleksandar

pre 4 godine

Nadala ne kritikuju zato sto je lepo, gospodski napustio SAD bez velike galame i oglasavanja na sva zvona. Novaku je u krvi da filozofira i soli svima pamet i prica sta da rade. Mogao je i on isto da uradi, mozda bi pomislili da je sam otkazao Majami kao sto neki misle za Nadala. Jos Novak kaci slike kako je uzeo poslednji let iz SAD za Evropu.Ovako je, zasluzeno po ko zna koji put na udaru kritika.

Др мр

pre 4 godine

Наравно да је сазнао раније, сигурно није чекао да прочита у вестима. Број 1 мора први и да сазна, логично, зар не?

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

“Gde su meni takve informacije...", zapitao se japanski teniser Taro Daniel.”
-Gde su tebi svi mastersi,svi GS,i sve moguće titule da budeš u rangu sa Novakom?!

Spale

pre 4 godine

Pa valjda je prvi. Zato i prvi saznaje. Kad Taro, Rubin i ostala boranija budu prvi i oni će saznati prvi, pa će prvi moći da napuste teritoriju. A dok ne budu prvi, moraju prvo da nauče da ćute.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Можете да му "пљунете под прозор" остали тенисери. САМО ЈАКО ЂОКАРО! ✊😲

bolje sprijeciti

pre 4 godine

Imate glavu pa rqzmisljajte. Kad vam ovakav haos u svijetu nije dovoljan da donesete sami odluku, vec vam je bitnije da zaradite novac i budete bolje rangirani, onda nemate pravo ni da se zalite. Siguran sam da je Nole na sovju ruku donjeo odluku a i Boze moj budi ti predsjednik ili bitan za nesto, al lakse je de se ne snosi odgovornost velika, al bi zato beneficije.

Džoni

pre 4 godine

Kakva glupost! Nazvao čovek ljude u ATP i pitao šta smeraju, oni mu rekli i on otišao kući. Oni sutradan objavili zvanično. Zar iko normalan može i da pomisli da jedan Novak, Rafa ili Federer ne mogu da dobiju takvu informaciju od saveza? Ovaj Japanac i ovaj Amer za koje prvi put čujem verovatno ni nemaju kontakte u ATP, a i da pozovu nekoga tamo verovatno bi se ovi iščuđavali ko su ova dvojica i odakle im njihov broj telefona?

Skateboarder

pre 4 godine

Pa sta ako je otišao?! Evo saznali ste nekoliko sati kasnije da nema turnira...
Šta je trebao da piše telegram svakom pojedinačno, čovjek otišao kući familiji dok je to bilo moguće...

danilo

pre 4 godine

Koja glupost?? Pa Djokovic i ako je znao, nije njegova obaveza da obaveštava ostale tenisere... postoji info kabal ATP tura koji to treba da uradi...
Opušteno Nole, svako neka radi svoj posao...

Ukratko

pre 4 godine

Jos pre dva dana su doneli odluku da se nocas u ponoc obustavlja avio saobracaj sa kontinentalnom Evropom. Dakle, nema nikakve veze sa otkazivanjem Majamija i ostali ATP turnira, ta odluka je dosla kasnije, samo je to uzaludno objasnjavati iskompleksiranim tenisercicima sa niskim nivoom inteligencije.

466453

pre 4 godine

Neka tako napusti i Tokio.. Ako bude.. Smeo.. Sram ga bilo.. Izdao je svoj narod.. Napustio ovu.. Zemlju.. Ne placa porez.. Nista cudno od njega.. Bruka
(Milos, 13. mart 2020 20:24)

Izgoreo ti klip na 3. 4. i 2. cilindru a prvi trokira. Zaporožac, ti li si? :/

Krcunovci, Covicevci, Terzicevci

pre 4 godine

Zesci predsednik saveta igraca! Hahahahahaha... I takvog ovde narod hoce za predsednika drzave!? Smejurija!
(Jumko, 13. mart 2020 21:40)
Pocupaj obrve lepo i pozuri, decko ti je nestrpljiv.

JR

pre 4 godine

Pustite coveka da dise.... koga bre briga da li je ostao ili otisao, da li je znao ili je samo nagadjao... covek izabrao da se vrati, jer je ocigledno, videvsi sta se sve po celom svetu desava, znao da je situacija i te kako kriticna i da mu je pametnije da se vrati i bude sa porodicom, pa pod cenu i da turnir bude odrzan i on izgubi poene. A budimo realni, da su odlucili da turnir bude odrzan, avio karte za US bi i dalje bile dostupne, i Novak bi imao dovoljno vremena da prosto kupi kartu opet i ode da igra turnir... sve u svemu, njegov zivot, njegove odluke, sta bilo koga briga za to...ne mesa se on u nase zivote, zasto mislimo da imamo prava da se mi mesamo u njegov !?

Др мр

pre 4 godine

Наравно да је сазнао раније, сигурно није чекао да прочита у вестима. Број 1 мора први и да сазна, логично, зар не?

gruzanin

pre 4 godine

Pustite Vi Novaka, u ovom finom drustvu je glavno pitanje : da li je Jumko i dalje u vezi sa Miikijem, i ako jeste sto je perika na Banjici? Ta enigma nas sve drma!

Milan Indjija

pre 4 godine

Prokleta je Amerika, zlo za ceo svet, nerazumem mlade ljude što hrle u tu zemlju, mnogi idu tamo, a posle nekog vremena jedva imaju novca da se vrate nazad ???!!!
(Grada, 13. mart 2020 19:28)

Kada si ti bio u Americi i sta znas o njoj? To sto znas, cujes iz Informera ili ispred prodavnice dok pijes pivo.

Zahvaljujemo se na 

milutin

pre 4 godine

Pa nije Novak razglasna stanica da obaveštava bilo koga o nekoj odluci koju drugi donose a koja od njega ne zavisi.
Koga je interesovalo mogao je Novaka pitati da li nešto zna.
Šta bi to bilo da Novak uzme telefon u ruke i da po spisku prispjele zove? A ima ih preko stotinu.
Iznalazi taj deran razlog da napada, maloletan , iz poniželja mu da prvi pita?

Aleksandar

pre 4 godine

Nadala ne kritikuju zato sto je lepo, gospodski napustio SAD bez velike galame i oglasavanja na sva zvona. Novaku je u krvi da filozofira i soli svima pamet i prica sta da rade. Mogao je i on isto da uradi, mozda bi pomislili da je sam otkazao Majami kao sto neki misle za Nadala. Jos Novak kaci slike kako je uzeo poslednji let iz SAD za Evropu.Ovako je, zasluzeno po ko zna koji put na udaru kritika.

nik

pre 4 godine

Danas sk pustio reprizu finala Vimbldona,to je trebalo videti polako da uzivanjem I lepo posle vremenske distance.Fedrerer je igrao odlicno,mozda ima I bolje neke udarce od Novaka,Ali se lepo vidi da kad je frka I kad ima prednost brejka I 40-15,prosto nema m..a da zavrsi.E takva mu je I publika,jadna I mrznjom vodjena,tj ti sto ga orkestrirano napadaju.Ima ih svuda,neostvareni I zeljni da imaju idola,posto su prazni iznutra.

default

pre 4 godine

Taro Daniel, Noa Rubin, who is this guys, oni anonimusi da komentarišu šta je najbolji teniser na svetu izjavio. Ovaj ne demokratski svet nije normalan definitivno..

140 miliona dolara u kešu

pre 4 godine

Ovim trećerazrednim teniserima propale avionske karte za Ameriku pa su besni. To je za njih veliki trošak. Samo, siguran sam da ne bi ni pisnuli da je predsednik igrača RF.

bot botina

pre 4 godine

Neka tako napusti i Tokio.. Ako bude.. Smeo.. Sram ga bilo.. Izdao je svoj narod.. Napustio ovu.. Zemlju.. Ne placa porez.. Nista cudno od njega.. Bruka
(Milos, 13. mart 2020 20:24)

botino botovska

Tacko moja

pre 4 godine

Planirao je da ide na litije.On je zadnji adut,jer su poceli da se osipaju.
(doctor Gachet, 13. mart 2020 22:48)
Aha, osipaju se masovno po celoj CG, nema mjesra vise na trgovima koliko je to osipanje

Krcunovci, Covicevci, Terzicevci

pre 4 godine

Planirao je da ide na litije.On je zadnji adut,jer su poceli da se osipaju.
(doctor Gachet, 13. mart 2020 22:48)
Pogadjam: Ti si Milovac? Hvala, bio sam sto posto siguran!

O RUCK

pre 4 godine

Kaze Daniel "....gde su meni takve informacije".... E pa moj prijatelju to je tvoj problem gde su TEBI tave infoermacije...... uostalom ja se pitam gde su tebi igre, plasman, znacaj kao Djokovicu - dakle od tebe sve zavisi isto ko i Djokovicu. I na kraju shvati da ti ipak nisi isto sto i Djokovic, a uostalom ti verovatno i ne bi igrao jer po plasmanu nisi zanimljiv za jedan takav Masters (dakle na njemu igraju majstori, a ti si ipak samo segrt). Isti je odgovor i tamo nekom Rubinu.

I izgubili, pa m je Roze dao 100 jura da pljuju i sire zarazu

pre 4 godine

Svako ko ima IQ>50 je mogao da zakljuci da posle otkazivanja IW sanse da se igra Majami su blizu nule, samo sto su ova dvojica bili alavi na kintu pa su rizikovali do samog kraja.

CZV Fan

pre 4 godine

Ko ste vi alo, da li vas nije sramota da napadate Noleta.Možete samo da mu se naklonite jer je najbolji teniser i sportista svih vremena.

Veljko

pre 4 godine

Pa ako je predsednik saveta, logično da će prvi da sazna. O Bože, ljudi, pa neće se svima posebno govoriti pa onda tek u javnost. Samo sitnice uvek traže da skinu NAJVEĆEG sa trona. Neće moći!

Detektiv

pre 4 godine

Ima li neko živaca da ovim.... neću da ih nazovem onako kako su zaslužili... da napiše na njihovim društvenim mrežama par stvari.. na početak na primjer što ne spominju Nadala koji je par dana ranije vratio se u Evropu?

Xyz

pre 4 godine

Svako sa dve ćelije u mozgu je mogao da zaključi da će i Majami biti otkazan. A da nije otkazan, od Srbije do Majamija se stiže bez većih problema za jedan dan. U trenutku kada je Novak otišao iz SAD do turnira je bilo više od tri nedelje vremena. Ne bih rekao da je Novak ovde ispao vidovit.

and1

pre 4 godine

Mogu da ga napadaju koliko hoce. Nisam neki strucnjak, samo sam navijac ali kad su IW otkazali jos tad sam rekao da se Majami nece igrati. Ne verujem da je znao ranije, a i da jeste to je njegov Problem.

Gulag

pre 4 godine

Mogu da mu se sagnu.... Onako da oforme kolonu, pa polako jedan po jedan...
(No1vak, 13. mart 2020 19:13) Vau, al si im zapretio, tresu se hhHahahah
(dnevna doza prosecnog Srbende, 13. mart 2020 20:47)

Zapretio?! Gde ti vidis ovde pretnju lopove? Vrati originalnoj Srbendi nick mulcu.

Herbiko

pre 4 godine

Tipicno razmisljanje ovdje...zato i zivite u drzavi u kojoj samo jedan sve zna i o svemu odlucuje. A svi drugi su bezvrijedan narod kojem nije dozvoljeno ni da govori, nego mora "prvo da nauci da cuti"...vjerovatno i da trpi...
(Serpico, 13. mart 2020 20:49)

Zivimo u najlepsoj drzavi. Za razliku od tebe koji zivis u drzavi gde je za ponos jedino srbomrznja i nista drugo. Tipican si predstavik te "drzave" i njenog tiranina.

Smeh

pre 4 godine

A morao je prvi da napusti SAD. Zaista nije u redu. Šta, Nadal prvi otišao? I ni reči? Nego da sada Djoković ispadne šmeker i ovoj dvojici plati učestvovanje na turniru koji se ne igra, barem kvalifikacije ili prvo kolo. U fazonu izvoli sirotinjo.

mnogo jak

pre 4 godine

on je na vrhu a odatle se sve jasnije vidi...
(out!, 14. mart 2020 00:24)

Sto bi rekli za neki vic, foru ... - Jak.
Svaka cas' za razmisljanje.

Hihii

pre 4 godine

Napadaju ga ljudi koji imaju argumenta za to, brane ga oni koji ga vole.
(marko, 14. mart 2020 06:27)

Tendenciozan i maliciozan komentar.
Koje argumente imaju ova dvojca koji ga napadaju?
Novak je napustio USA samo iz dva moguca razloga.
- Ili se smorio cekajuci sta ce odluciti organizatori i ATP, i na osnovu svoje zdravorazumske pretpostavke da ce Majami biti otkazan, otisao za Evropu (niko nije kriv drugima sto ne donose nikakve odluke sami, nego cekaju).
- Ili se raspitao kod organizatora i ATP-a, pa dobio informaciju da ce Majami biti otkazan, a da ce se to zvanicno sutra saopstiti, i naravno napustio USA (niko nije zabranio drugima da se raspituju sta ce biti).
Nije na Novaku da licno salje cirkularne mailove i obavestava sve igrace. Nije on nekakva sekretarica u ATP-u. Treba biti budala pa misliti da Novak ima mailove SVIH tenisera. To radi nadlezna sluzba ATP-a, sto je kasnije i uradjeno. Predpostavljam da je Novak pustio poruku ili se cuo sa par bliskih tenisera i preneo im informacije (u slucaju drugog scenarija), ali sigurno mu Taro i Rubin nisu bili u mislima.
Za kraj, stvarno je simptomaticno da niko od njih ne spominje Nadala. Ajde pametnjakovici, objasnite to.

466453

pre 4 godine

Pošto nije ni doleteo ni odleteo komercijalnim letom već svojim privatnim uvek boraniuu boli.
A da je turnir odobren opet bi stigao, njegovo vreme, njegov novac. To boli sve ove druge što zakazuju vreme leta komercijalnim avionima. Nije on kriv što je bogat i što mu se može, upravo ovi što se bune i takvi su mu to omogućili.

Dragan KNN

pre 4 godine

Новак до Ролан Гароса брани , само 315 бодова. Окривиће га да је "забранио" турнире , да би остао ПРВИ ! Пси лају а караване пролазе !

Pavle

pre 4 godine

Neka tako napusti i Tokio.. Ako bude.. Smeo.. Sram ga bilo.. Izdao je svoj narod.. Napustio ovu.. Zemlju.. Ne placa porez.. Nista cudno od njega.. Bruka
(Milos, 13. mart 2020 20:24) Nadam se da se zaj****vaš

Cinique

pre 4 godine

mnogi idu tamo, a posle nekog vremena jedva imaju novca da se vrate nazad ???!!!
(Grada, 13. mart 2020 19:28)
Misliš da zbog toga ostaju? Ne, nego još kad odu, odu spremni da jedu govna i da trpe ono što ovde nisu mogli "iz ponosa". Imaš taj isti fenomen i bez odlaska u "inostranstva": kada im privatizuju (prethodno društvenu ili državnu) firmu, odjednom nikome ne smeta što ih "vlasnici" tretiraju kao stoku, čak najviše oni koji su bili najglasniji u "borbi za svoja prava" u tim bivšim državnim preduzećima.

Ima samo osnovnu (nezavršenu).

pre 4 godine

Nadala ne kritikuju zato sto je lepo, gospodski napustio SAD bez velike galame i oglasavanja na sva zvona. Novaku je u krvi da filozofira i soli svima pamet i prica sta da rade. Mogao je i on isto da uradi, mozda bi pomislili da je sam otkazao Majami kao sto neki misle za Nadala. Jos Novak kaci slike kako je uzeo poslednji let iz SAD za Evropu.Ovako je, zasluzeno po ko zna koji put na udaru kritika.
(Aleksandar, 13. mart 2020 19:14)

Novakov karakter, tipičan za ljude iz našeg vilajeta, nikada nije bio karakteran, on je, jednostavno, nevaspitan ili loše vaspitan momak, jednom reči momak bez škole i obrazovanja.

Voo Doo Instalater

pre 4 godine

Ko je kriv što je Rubinu i Danijelu riknula baterija na mobilnom pa nisu na vreme pročitali forwardovan mail ATP da se otkazuje kompletna US turneja.

Sad ću i ja k'o ovi punoglavci što razmenjuju pink perike i ruževe:

Hahahahahahahahaha...

multimilijarderi, milijarderi i obični milijunaši

pre 4 godine

jedini pravilan odgovor na ovakve prozivke je pominjanje matere i ostalih članova porodice. Uvek je postojao samo jedan način dacse stoka dovede u red, a ovo jeste stoka.

Dragance

pre 4 godine

Prokleta je Amerika, zlo za ceo svet, nerazumem mlade ljude što hrle u tu zemlju, mnogi idu tamo, a posle nekog vremena jedva imaju novca da se vrate nazad ???!!!
(Grada, 13. mart 2020 19:28)


Idi!

Nal Bandi

pre 4 godine

A zamislite kad je vec Federer znao... ?

Salu na stranu, ovi igraci se bore za egzistenciju, platili su put i smestaj, a nece zaraditi nista...

Sad, ovaj izliv frustracija je apsolutno nepotreban...sagledali su situaciju 0,1%..

Grada

pre 4 godine

Prokleta je Amerika, zlo za ceo svet, nerazumem mlade ljude što hrle u tu zemlju, mnogi idu tamo, a posle nekog vremena jedva imaju novca da se vrate nazad ???!!!

Serpico

pre 4 godine

Pa valjda je prvi. Zato i prvi saznaje. Kad Taro, Rubin i ostala boranija budu prvi i oni će saznati prvi, pa će prvi moći da napuste teritoriju. A dok ne budu prvi, moraju prvo da nauče da ćute.
(Spale, 13. mart 2020 19:13)

Tipicno razmisljanje ovdje...zato i zivite u drzavi u kojoj samo jedan sve zna i o svemu odlucuje. A svi drugi su bezvrijedan narod kojem nije dozvoljeno ni da govori, nego mora "prvo da nauci da cuti"...vjerovatno i da trpi...

Legionar

pre 4 godine

"I treba da ga napadaju.., i onda se čudi što ga mrze.., običan blefer i treba ga ATP tour kazniti i to drakonski..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (aa, 14. mart 2020 09:52)"
Koja si ti budala!
Čovek ima prioritete, porodica je najbitnija, a ti nastavi da se praviš pametan... verovatno i ne znaš šta su deca, a ako ih imaš, a ipak tako lupetaš, onda si stvarno budala!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

@ ГРАДА - " Америка, Америка земља велика, али метар мога села Америка цела...!"

Nexus

pre 4 godine

Čudi me da se neki nisu pobunili i zbog toga što članovi Novakovog tima zbog Koronavirusa nose maske na licu. Naći će se već neko da i to prokomentariše.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Labud mi je rekao da ti Jumko,king Rogere nije vratio periku.Je li to istina?Iako on kaze da je roze karmin ti prosli put poklonio?
(banjica, 13. mart 2020 19:14)

Nolovi hejteri se medjusobno posvadjase. Ahahahahahahaaha

obrazloženje

pre 4 godine

Nije kao predsjednik Asocijacije profesionalnih tenisera imao vremena da preko konferencije za novinare obavjesti tenisere da se Majami neće igrati ,jer je morao otići na utakmicu NBA lige da se slika sa ženskicama koje ga "spopadaju "i da to objavi na društvenim mrežama kako bi srpska javnost u vrijeme korone virusa poludila od sreće što ga publika,pogotovo ženski rod "voli".

podsjećanje

pre 4 godine

Novakovi navijači izgleda zaboravili da je Novak predsjednik Asocijacije profesionalnih tenisera i s obzirom na to obaveza mu je bila ,jer ih zastupa da ih informiše prije odlaska da je odgođeno održavanje i Majamija

Boris Banović

pre 4 godine

Koga je pitao da ode kući ? Šta je umislio, da mu je porodica preča od turnira u Majamiju ! Zečina, uplašio se Korona virusa !?

već viđeno

pre 4 godine

Neću čitati komentare, ali garantovano su: Jumko, King Roger, Mikii, banjica, Poz. iz BG, antiDebil, Pele 2.0, Will Mosley, Milos, Labud, kritičar, negativni, doctor Gachet, onaj koji se predstavlja kao dnevna doza prosečnog Srbende i ostali koje nisam nabrojao podelili svoje mudrosti na ovu vest, kao što u najveće rade Vlada i Stručnjaci povodom koronavirusa. A, što se tiče Tara Daniel-san, neka uživa u svojoj pobedi nad Đoletom dokle može. Ne bi mu bilo prijatno da u njihovom narednom okršaju zaradi biciklu (ili, ne daj Bože, triciklu). To takođe važi i za Draguljčeta, pardon Rubina.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Mogu da mu se sagnu.... Onako da oforme kolonu, pa polako jedan po jedan...
(No1vak, 13. mart 2020 19:13) Vau, al si im zapretio, tresu se hhHahahah

zainteresovani

pre 4 godine

@ostro s tupima

A znao si ga kada je dobio Noleta jel? Sada si zaboravio. Bruka od poraza bila. Samo kazem. Inace, neka je otisao, pa sta? Samo nemam selektivno pamemcenje.
Pazi da ti nadimak, ime na komentarima ne ostane zauvek i u zivotu!

Milos

pre 4 godine

Neka tako napusti i Tokio.. Ako bude.. Smeo.. Sram ga bilo.. Izdao je svoj narod.. Napustio ovu.. Zemlju.. Ne placa porez.. Nista cudno od njega.. Bruka

podsjećanje

pre 4 godine

Novakovi navijači izgleda zaboravili da je Novak predsjednik Asocijacije profesionalnih tenisera i s obzirom na to obaveza mu je bila ,jer ih zastupa da ih informiše prije odlaska da je odgođeno održavanje i Majamija

milan kostić

pre 4 godine

Zar ste zaboravili zabranu avionskog saobraćaja koju je uvela amerika?.Nije baš imao puno vremena da razmišlja s obzirom na to da će pre ili kasnije Tramp biti pozitivan.

Lavica

pre 4 godine

AJMO NOLE...koji komentari, ja mislim da bi Novak trebao da plati ovim teniserima rurnire koji su otkazani, jer oni nece imati para da se vrate kuci, neka igraju bez publike....ovi komentari su nepotrebni....za Nadala se nije digla nikakva frka...nek puknu dusmani....IDEMO NOLE...neka te mrze sta te briga....

Aleksandar

pre 4 godine

Nadala ne kritikuju zato sto je lepo, gospodski napustio SAD bez velike galame i oglasavanja na sva zvona. Novaku je u krvi da filozofira i soli svima pamet i prica sta da rade. Mogao je i on isto da uradi, mozda bi pomislili da je sam otkazao Majami kao sto neki misle za Nadala. Jos Novak kaci slike kako je uzeo poslednji let iz SAD za Evropu.Ovako je, zasluzeno po ko zna koji put na udaru kritika.

Ima samo osnovnu (nezavršenu).

pre 4 godine

Nadala ne kritikuju zato sto je lepo, gospodski napustio SAD bez velike galame i oglasavanja na sva zvona. Novaku je u krvi da filozofira i soli svima pamet i prica sta da rade. Mogao je i on isto da uradi, mozda bi pomislili da je sam otkazao Majami kao sto neki misle za Nadala. Jos Novak kaci slike kako je uzeo poslednji let iz SAD za Evropu.Ovako je, zasluzeno po ko zna koji put na udaru kritika.
(Aleksandar, 13. mart 2020 19:14)

Novakov karakter, tipičan za ljude iz našeg vilajeta, nikada nije bio karakteran, on je, jednostavno, nevaspitan ili loše vaspitan momak, jednom reči momak bez škole i obrazovanja.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

“Gde su meni takve informacije...", zapitao se japanski teniser Taro Daniel.”
-Gde su tebi svi mastersi,svi GS,i sve moguće titule da budeš u rangu sa Novakom?!

Milos

pre 4 godine

Neka tako napusti i Tokio.. Ako bude.. Smeo.. Sram ga bilo.. Izdao je svoj narod.. Napustio ovu.. Zemlju.. Ne placa porez.. Nista cudno od njega.. Bruka

Boris Banović

pre 4 godine

Koga je pitao da ode kući ? Šta je umislio, da mu je porodica preča od turnira u Majamiju ! Zečina, uplašio se Korona virusa !?

Serpico

pre 4 godine

Pa valjda je prvi. Zato i prvi saznaje. Kad Taro, Rubin i ostala boranija budu prvi i oni će saznati prvi, pa će prvi moći da napuste teritoriju. A dok ne budu prvi, moraju prvo da nauče da ćute.
(Spale, 13. mart 2020 19:13)

Tipicno razmisljanje ovdje...zato i zivite u drzavi u kojoj samo jedan sve zna i o svemu odlucuje. A svi drugi su bezvrijedan narod kojem nije dozvoljeno ni da govori, nego mora "prvo da nauci da cuti"...vjerovatno i da trpi...

Spale

pre 4 godine

Pa valjda je prvi. Zato i prvi saznaje. Kad Taro, Rubin i ostala boranija budu prvi i oni će saznati prvi, pa će prvi moći da napuste teritoriju. A dok ne budu prvi, moraju prvo da nauče da ćute.

Grada

pre 4 godine

Prokleta je Amerika, zlo za ceo svet, nerazumem mlade ljude što hrle u tu zemlju, mnogi idu tamo, a posle nekog vremena jedva imaju novca da se vrate nazad ???!!!

podsjećanje

pre 4 godine

Novakovi navijači izgleda zaboravili da je Novak predsjednik Asocijacije profesionalnih tenisera i s obzirom na to obaveza mu je bila ,jer ih zastupa da ih informiše prije odlaska da je odgođeno održavanje i Majamija

Pavle

pre 4 godine

Neka tako napusti i Tokio.. Ako bude.. Smeo.. Sram ga bilo.. Izdao je svoj narod.. Napustio ovu.. Zemlju.. Ne placa porez.. Nista cudno od njega.. Bruka
(Milos, 13. mart 2020 20:24) Nadam se da se zaj****vaš

podsjećanje

pre 4 godine

Novakovi navijači izgleda zaboravili da je Novak predsjednik Asocijacije profesionalnih tenisera i s obzirom na to obaveza mu je bila ,jer ih zastupa da ih informiše prije odlaska da je odgođeno održavanje i Majamija

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Можете да му "пљунете под прозор" остали тенисери. САМО ЈАКО ЂОКАРО! ✊😲

Milan Indjija

pre 4 godine

Prokleta je Amerika, zlo za ceo svet, nerazumem mlade ljude što hrle u tu zemlju, mnogi idu tamo, a posle nekog vremena jedva imaju novca da se vrate nazad ???!!!
(Grada, 13. mart 2020 19:28)

Kada si ti bio u Americi i sta znas o njoj? To sto znas, cujes iz Informera ili ispred prodavnice dok pijes pivo.

Zahvaljujemo se na 

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Mogu da mu se sagnu.... Onako da oforme kolonu, pa polako jedan po jedan...
(No1vak, 13. mart 2020 19:13) Vau, al si im zapretio, tresu se hhHahahah

obrazloženje

pre 4 godine

Nije kao predsjednik Asocijacije profesionalnih tenisera imao vremena da preko konferencije za novinare obavjesti tenisere da se Majami neće igrati ,jer je morao otići na utakmicu NBA lige da se slika sa ženskicama koje ga "spopadaju "i da to objavi na društvenim mrežama kako bi srpska javnost u vrijeme korone virusa poludila od sreće što ga publika,pogotovo ženski rod "voli".

zainteresovani

pre 4 godine

@ostro s tupima

A znao si ga kada je dobio Noleta jel? Sada si zaboravio. Bruka od poraza bila. Samo kazem. Inace, neka je otisao, pa sta? Samo nemam selektivno pamemcenje.
Pazi da ti nadimak, ime na komentarima ne ostane zauvek i u zivotu!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Labud mi je rekao da ti Jumko,king Rogere nije vratio periku.Je li to istina?Iako on kaze da je roze karmin ti prosli put poklonio?
(banjica, 13. mart 2020 19:14)

Nolovi hejteri se medjusobno posvadjase. Ahahahahahahaaha

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

@ ГРАДА - " Америка, Америка земља велика, али метар мога села Америка цела...!"

default

pre 4 godine

Taro Daniel, Noa Rubin, who is this guys, oni anonimusi da komentarišu šta je najbolji teniser na svetu izjavio. Ovaj ne demokratski svet nije normalan definitivno..

Herbiko

pre 4 godine

Tipicno razmisljanje ovdje...zato i zivite u drzavi u kojoj samo jedan sve zna i o svemu odlucuje. A svi drugi su bezvrijedan narod kojem nije dozvoljeno ni da govori, nego mora "prvo da nauci da cuti"...vjerovatno i da trpi...
(Serpico, 13. mart 2020 20:49)

Zivimo u najlepsoj drzavi. Za razliku od tebe koji zivis u drzavi gde je za ponos jedino srbomrznja i nista drugo. Tipican si predstavik te "drzave" i njenog tiranina.

bolje sprijeciti

pre 4 godine

Imate glavu pa rqzmisljajte. Kad vam ovakav haos u svijetu nije dovoljan da donesete sami odluku, vec vam je bitnije da zaradite novac i budete bolje rangirani, onda nemate pravo ni da se zalite. Siguran sam da je Nole na sovju ruku donjeo odluku a i Boze moj budi ti predsjednik ili bitan za nesto, al lakse je de se ne snosi odgovornost velika, al bi zato beneficije.

bot botina

pre 4 godine

Neka tako napusti i Tokio.. Ako bude.. Smeo.. Sram ga bilo.. Izdao je svoj narod.. Napustio ovu.. Zemlju.. Ne placa porez.. Nista cudno od njega.. Bruka
(Milos, 13. mart 2020 20:24)

botino botovska

466453

pre 4 godine

Neka tako napusti i Tokio.. Ako bude.. Smeo.. Sram ga bilo.. Izdao je svoj narod.. Napustio ovu.. Zemlju.. Ne placa porez.. Nista cudno od njega.. Bruka
(Milos, 13. mart 2020 20:24)

Izgoreo ti klip na 3. 4. i 2. cilindru a prvi trokira. Zaporožac, ti li si? :/

Др мр

pre 4 godine

Наравно да је сазнао раније, сигурно није чекао да прочита у вестима. Број 1 мора први и да сазна, логично, зар не?

140 miliona dolara u kešu

pre 4 godine

Ovim trećerazrednim teniserima propale avionske karte za Ameriku pa su besni. To je za njih veliki trošak. Samo, siguran sam da ne bi ni pisnuli da je predsednik igrača RF.

Skateboarder

pre 4 godine

Pa sta ako je otišao?! Evo saznali ste nekoliko sati kasnije da nema turnira...
Šta je trebao da piše telegram svakom pojedinačno, čovjek otišao kući familiji dok je to bilo moguće...

Krcunovci, Covicevci, Terzicevci

pre 4 godine

Zesci predsednik saveta igraca! Hahahahahaha... I takvog ovde narod hoce za predsednika drzave!? Smejurija!
(Jumko, 13. mart 2020 21:40)
Pocupaj obrve lepo i pozuri, decko ti je nestrpljiv.

danilo

pre 4 godine

Koja glupost?? Pa Djokovic i ako je znao, nije njegova obaveza da obaveštava ostale tenisere... postoji info kabal ATP tura koji to treba da uradi...
Opušteno Nole, svako neka radi svoj posao...

O RUCK

pre 4 godine

Kaze Daniel "....gde su meni takve informacije".... E pa moj prijatelju to je tvoj problem gde su TEBI tave infoermacije...... uostalom ja se pitam gde su tebi igre, plasman, znacaj kao Djokovicu - dakle od tebe sve zavisi isto ko i Djokovicu. I na kraju shvati da ti ipak nisi isto sto i Djokovic, a uostalom ti verovatno i ne bi igrao jer po plasmanu nisi zanimljiv za jedan takav Masters (dakle na njemu igraju majstori, a ti si ipak samo segrt). Isti je odgovor i tamo nekom Rubinu.

Veljko

pre 4 godine

Pa ako je predsednik saveta, logično da će prvi da sazna. O Bože, ljudi, pa neće se svima posebno govoriti pa onda tek u javnost. Samo sitnice uvek traže da skinu NAJVEĆEG sa trona. Neće moći!

Krcunovci, Covicevci, Terzicevci

pre 4 godine

Planirao je da ide na litije.On je zadnji adut,jer su poceli da se osipaju.
(doctor Gachet, 13. mart 2020 22:48)
Pogadjam: Ti si Milovac? Hvala, bio sam sto posto siguran!

466453

pre 4 godine

Pošto nije ni doleteo ni odleteo komercijalnim letom već svojim privatnim uvek boraniuu boli.
A da je turnir odobren opet bi stigao, njegovo vreme, njegov novac. To boli sve ove druge što zakazuju vreme leta komercijalnim avionima. Nije on kriv što je bogat i što mu se može, upravo ovi što se bune i takvi su mu to omogućili.

Džoni

pre 4 godine

Kakva glupost! Nazvao čovek ljude u ATP i pitao šta smeraju, oni mu rekli i on otišao kući. Oni sutradan objavili zvanično. Zar iko normalan može i da pomisli da jedan Novak, Rafa ili Federer ne mogu da dobiju takvu informaciju od saveza? Ovaj Japanac i ovaj Amer za koje prvi put čujem verovatno ni nemaju kontakte u ATP, a i da pozovu nekoga tamo verovatno bi se ovi iščuđavali ko su ova dvojica i odakle im njihov broj telefona?

Ukratko

pre 4 godine

Jos pre dva dana su doneli odluku da se nocas u ponoc obustavlja avio saobracaj sa kontinentalnom Evropom. Dakle, nema nikakve veze sa otkazivanjem Majamija i ostali ATP turnira, ta odluka je dosla kasnije, samo je to uzaludno objasnjavati iskompleksiranim tenisercicima sa niskim nivoom inteligencije.

Hihii

pre 4 godine

Napadaju ga ljudi koji imaju argumenta za to, brane ga oni koji ga vole.
(marko, 14. mart 2020 06:27)

Tendenciozan i maliciozan komentar.
Koje argumente imaju ova dvojca koji ga napadaju?
Novak je napustio USA samo iz dva moguca razloga.
- Ili se smorio cekajuci sta ce odluciti organizatori i ATP, i na osnovu svoje zdravorazumske pretpostavke da ce Majami biti otkazan, otisao za Evropu (niko nije kriv drugima sto ne donose nikakve odluke sami, nego cekaju).
- Ili se raspitao kod organizatora i ATP-a, pa dobio informaciju da ce Majami biti otkazan, a da ce se to zvanicno sutra saopstiti, i naravno napustio USA (niko nije zabranio drugima da se raspituju sta ce biti).
Nije na Novaku da licno salje cirkularne mailove i obavestava sve igrace. Nije on nekakva sekretarica u ATP-u. Treba biti budala pa misliti da Novak ima mailove SVIH tenisera. To radi nadlezna sluzba ATP-a, sto je kasnije i uradjeno. Predpostavljam da je Novak pustio poruku ili se cuo sa par bliskih tenisera i preneo im informacije (u slucaju drugog scenarija), ali sigurno mu Taro i Rubin nisu bili u mislima.
Za kraj, stvarno je simptomaticno da niko od njih ne spominje Nadala. Ajde pametnjakovici, objasnite to.

nik

pre 4 godine

Danas sk pustio reprizu finala Vimbldona,to je trebalo videti polako da uzivanjem I lepo posle vremenske distance.Fedrerer je igrao odlicno,mozda ima I bolje neke udarce od Novaka,Ali se lepo vidi da kad je frka I kad ima prednost brejka I 40-15,prosto nema m..a da zavrsi.E takva mu je I publika,jadna I mrznjom vodjena,tj ti sto ga orkestrirano napadaju.Ima ih svuda,neostvareni I zeljni da imaju idola,posto su prazni iznutra.

CZV Fan

pre 4 godine

Ko ste vi alo, da li vas nije sramota da napadate Noleta.Možete samo da mu se naklonite jer je najbolji teniser i sportista svih vremena.

milutin

pre 4 godine

Pa nije Novak razglasna stanica da obaveštava bilo koga o nekoj odluci koju drugi donose a koja od njega ne zavisi.
Koga je interesovalo mogao je Novaka pitati da li nešto zna.
Šta bi to bilo da Novak uzme telefon u ruke i da po spisku prispjele zove? A ima ih preko stotinu.
Iznalazi taj deran razlog da napada, maloletan , iz poniželja mu da prvi pita?

Detektiv

pre 4 godine

Ima li neko živaca da ovim.... neću da ih nazovem onako kako su zaslužili... da napiše na njihovim društvenim mrežama par stvari.. na početak na primjer što ne spominju Nadala koji je par dana ranije vratio se u Evropu?

multimilijarderi, milijarderi i obični milijunaši

pre 4 godine

jedini pravilan odgovor na ovakve prozivke je pominjanje matere i ostalih članova porodice. Uvek je postojao samo jedan način dacse stoka dovede u red, a ovo jeste stoka.

Tacko moja

pre 4 godine

Planirao je da ide na litije.On je zadnji adut,jer su poceli da se osipaju.
(doctor Gachet, 13. mart 2020 22:48)
Aha, osipaju se masovno po celoj CG, nema mjesra vise na trgovima koliko je to osipanje

I izgubili, pa m je Roze dao 100 jura da pljuju i sire zarazu

pre 4 godine

Svako ko ima IQ>50 je mogao da zakljuci da posle otkazivanja IW sanse da se igra Majami su blizu nule, samo sto su ova dvojica bili alavi na kintu pa su rizikovali do samog kraja.

Dragan KNN

pre 4 godine

Новак до Ролан Гароса брани , само 315 бодова. Окривиће га да је "забранио" турнире , да би остао ПРВИ ! Пси лају а караване пролазе !

Nexus

pre 4 godine

Čudi me da se neki nisu pobunili i zbog toga što članovi Novakovog tima zbog Koronavirusa nose maske na licu. Naći će se već neko da i to prokomentariše.

Dragance

pre 4 godine

Prokleta je Amerika, zlo za ceo svet, nerazumem mlade ljude što hrle u tu zemlju, mnogi idu tamo, a posle nekog vremena jedva imaju novca da se vrate nazad ???!!!
(Grada, 13. mart 2020 19:28)


Idi!

and1

pre 4 godine

Mogu da ga napadaju koliko hoce. Nisam neki strucnjak, samo sam navijac ali kad su IW otkazali jos tad sam rekao da se Majami nece igrati. Ne verujem da je znao ranije, a i da jeste to je njegov Problem.

gruzanin

pre 4 godine

Pustite Vi Novaka, u ovom finom drustvu je glavno pitanje : da li je Jumko i dalje u vezi sa Miikijem, i ako jeste sto je perika na Banjici? Ta enigma nas sve drma!

Legionar

pre 4 godine

"I treba da ga napadaju.., i onda se čudi što ga mrze.., običan blefer i treba ga ATP tour kazniti i to drakonski..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (aa, 14. mart 2020 09:52)"
Koja si ti budala!
Čovek ima prioritete, porodica je najbitnija, a ti nastavi da se praviš pametan... verovatno i ne znaš šta su deca, a ako ih imaš, a ipak tako lupetaš, onda si stvarno budala!

JR

pre 4 godine

Pustite coveka da dise.... koga bre briga da li je ostao ili otisao, da li je znao ili je samo nagadjao... covek izabrao da se vrati, jer je ocigledno, videvsi sta se sve po celom svetu desava, znao da je situacija i te kako kriticna i da mu je pametnije da se vrati i bude sa porodicom, pa pod cenu i da turnir bude odrzan i on izgubi poene. A budimo realni, da su odlucili da turnir bude odrzan, avio karte za US bi i dalje bile dostupne, i Novak bi imao dovoljno vremena da prosto kupi kartu opet i ode da igra turnir... sve u svemu, njegov zivot, njegove odluke, sta bilo koga briga za to...ne mesa se on u nase zivote, zasto mislimo da imamo prava da se mi mesamo u njegov !?

Voo Doo Instalater

pre 4 godine

Ko je kriv što je Rubinu i Danijelu riknula baterija na mobilnom pa nisu na vreme pročitali forwardovan mail ATP da se otkazuje kompletna US turneja.

Sad ću i ja k'o ovi punoglavci što razmenjuju pink perike i ruževe:

Hahahahahahahahaha...

Gulag

pre 4 godine

Mogu da mu se sagnu.... Onako da oforme kolonu, pa polako jedan po jedan...
(No1vak, 13. mart 2020 19:13) Vau, al si im zapretio, tresu se hhHahahah
(dnevna doza prosecnog Srbende, 13. mart 2020 20:47)

Zapretio?! Gde ti vidis ovde pretnju lopove? Vrati originalnoj Srbendi nick mulcu.

Nal Bandi

pre 4 godine

A zamislite kad je vec Federer znao... ?

Salu na stranu, ovi igraci se bore za egzistenciju, platili su put i smestaj, a nece zaraditi nista...

Sad, ovaj izliv frustracija je apsolutno nepotreban...sagledali su situaciju 0,1%..

već viđeno

pre 4 godine

Neću čitati komentare, ali garantovano su: Jumko, King Roger, Mikii, banjica, Poz. iz BG, antiDebil, Pele 2.0, Will Mosley, Milos, Labud, kritičar, negativni, doctor Gachet, onaj koji se predstavlja kao dnevna doza prosečnog Srbende i ostali koje nisam nabrojao podelili svoje mudrosti na ovu vest, kao što u najveće rade Vlada i Stručnjaci povodom koronavirusa. A, što se tiče Tara Daniel-san, neka uživa u svojoj pobedi nad Đoletom dokle može. Ne bi mu bilo prijatno da u njihovom narednom okršaju zaradi biciklu (ili, ne daj Bože, triciklu). To takođe važi i za Draguljčeta, pardon Rubina.

Smeh

pre 4 godine

A morao je prvi da napusti SAD. Zaista nije u redu. Šta, Nadal prvi otišao? I ni reči? Nego da sada Djoković ispadne šmeker i ovoj dvojici plati učestvovanje na turniru koji se ne igra, barem kvalifikacije ili prvo kolo. U fazonu izvoli sirotinjo.

mnogo jak

pre 4 godine

on je na vrhu a odatle se sve jasnije vidi...
(out!, 14. mart 2020 00:24)

Sto bi rekli za neki vic, foru ... - Jak.
Svaka cas' za razmisljanje.

Cinique

pre 4 godine

mnogi idu tamo, a posle nekog vremena jedva imaju novca da se vrate nazad ???!!!
(Grada, 13. mart 2020 19:28)
Misliš da zbog toga ostaju? Ne, nego još kad odu, odu spremni da jedu govna i da trpe ono što ovde nisu mogli "iz ponosa". Imaš taj isti fenomen i bez odlaska u "inostranstva": kada im privatizuju (prethodno društvenu ili državnu) firmu, odjednom nikome ne smeta što ih "vlasnici" tretiraju kao stoku, čak najviše oni koji su bili najglasniji u "borbi za svoja prava" u tim bivšim državnim preduzećima.

Xyz

pre 4 godine

Svako sa dve ćelije u mozgu je mogao da zaključi da će i Majami biti otkazan. A da nije otkazan, od Srbije do Majamija se stiže bez većih problema za jedan dan. U trenutku kada je Novak otišao iz SAD do turnira je bilo više od tri nedelje vremena. Ne bih rekao da je Novak ovde ispao vidovit.

milan kostić

pre 4 godine

Zar ste zaboravili zabranu avionskog saobraćaja koju je uvela amerika?.Nije baš imao puno vremena da razmišlja s obzirom na to da će pre ili kasnije Tramp biti pozitivan.

Lavica

pre 4 godine

AJMO NOLE...koji komentari, ja mislim da bi Novak trebao da plati ovim teniserima rurnire koji su otkazani, jer oni nece imati para da se vrate kuci, neka igraju bez publike....ovi komentari su nepotrebni....za Nadala se nije digla nikakva frka...nek puknu dusmani....IDEMO NOLE...neka te mrze sta te briga....