Ponedeljak, 24.02.2020.

08:00

Jokić za pola sata razbio Minesotu VIDEO

Košarkaši Denver Nagetsa su na krilima Nikole Jokić došli do nove pobede.

Izvor: LN

Jokiæ za pola sata razbio Minesotu VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

63 Komentari

Sortiraj po:

bradina

pre 4 godine

Svi komplimenti nasem Nikolu,on se igra kosarke! Zato je univerzalan,zato ga svi postuju u NBA:saigraci,protivnicki igraci,treneri,GM i vlasnici klubova.Kad neki igrac visok 213-14cm,koliko je Nikola visok, uvede novinu u igri gde tamnoputi igraci spravom "caruju", eto drznuo se neko svetlije koze da pokaze da ima nerv i unapredi ovaj sport.Kaze "Mamba mentaliti" je nesto sto ga pokrece,a Predsednik kluba ide dalje sa komplimentom ikad izrecenim za nekog kosarkasa: "Jokic je lider koji sve podredjuje svom timu i pobedama,retkost koja je veoma retka,zato ga volimo"!Upravo gledamu LA ceremoniju u Stejpl Centru i oprostaj svih od jednog od najvecih ikad u ovom sportu Kobi Brajanta!Koliko velikana ovog sporta na jednom mestu,koliko lepih reci (govor Majkl Dzordana za respekt),pa se pitam,zasto toliko ne postovanja prema ovom mladom coveku koji eto se drznuo da pokusa na svoj nacin se takmiciti protiv silnih dobrih i kvalitetnih centara NBA.Respekt Nikoli uz da je na smo toj utakmici videli da moze da zakuca,sto su mnogi sumnjali i sprdali se snjim.Meni licno,ono polaganje pri kraju utakmice kad je protivnickog centra "poslao" po jogurt nema cene.Taj detalj,ta odluka je nesto novo sto svi vole da vide a ne zakucavanje.To nije kosarka koju on zeli da prikaze,zato je on unikat.Od Divca,Radje,Drazena,Pedje,Kukoca do Milicica,dobili smo Jokica,Luku,Bogija,Bojana,Maria,Nurkica,Hezonju Dragica,Zubca,Zizica sutra Smailagica i nekog drugog da nastave tradiciju Balkana,da svi zavide.

bskfan

pre 4 godine

@jd

Mislim da Beasly puca na veci novac od Bartonovih 13 miliona. Po izvestajima, prva ponuda koju su mu dali je bila 30/3 koju je menadzer Beasly-a odbio, zatim je usledila izjava Tima Konolija da Denver ima "agresivan pristup" u nameri da zadrzi Beasly-a ali ni od toga nista nije bilo. Inace je Beasly jos ranije imao izjave koje su gurnute pod tepih, kao npr kada je rekao kako je on starter ali, eto, Denver ima Harisa. Dakle, nece Beasly "pristojan novac", nece on Bartonovu platu, mozda cak ni Harisovu platu, vec puca na 20-25 miliona sto mu ne bih dao ni pod razno. Svemu je kriv onaj Marejov ugovor jer kada su videli da je on dobio max onda su se svi ponadali da ce i oni dobiti velike ugovore a to nije moguce. Beasly je dobar igrac ali nikako max ili "near max" igrac i zato su ga sasvim ispravno trejdovali. Njegovi kvaliteti su dobar sut, dobra zakucavanja i igranje sa puno energije, ali slabo vodi loptu, ne ume da kreira za druge i ne igra odbranu. On nema ni skokove, ni ukradene lopte, ni blokove, ni asistenicije, sto znaci da je tipican suter i kao takav moze da bude samo nisko placeni starter u losem timu ili igrac sa klupe, nikako zvezda. U svakom slucaju, mnogo je bolje taj novac dati dodatnom plejmejkeru nego beku suteru. Njima treba neko kao Shai, svestran igrac koji sutira, organizuje, asistira, skace, ima ulaz ispod kosa i igra odbranu, a ne jednodimenzijalni igrac. Suteri su OK samo ako igraju za 10-12 miliona, ne vise od toga.

tocka

pre 4 godine

@ јд123
Barton je jako koristan igrač, a ove sezone je baš konstantan. Nije on toliko loš u odbrani koliko recimo MPJ, ali u napadu poseduje mogućnost da sam sebi kreira poene, plus je najeksplozivniji i najbrži igrač Denvera. Sigurno je da će Barton biti deo nekog trejda u budućnosti, ali zasad dok Marej ne stasa, njima je takav igrač neophodan. Marej se prečesto spetlja i gubi loptu ili nalazi totalno nerezonske pozicije kada pokuša sam nešto da uradi. Par puta je imao epske shaqtin završnice gde nikom nije bilo jasno šta radi, a ponajmanje njemu samom. Istina, sve je solidniji, ali oni od njega žele da naprave takvog igrača koji bi sam mogao da probije odbranu kada ih protivnik secka. Postoje te situacije kada ništa uigrano ne radi, i onda ovakvi prgavi manijaci kao Barton razbijaju koncept. To se kod Denvera sto puta videlo.
MPJ je potencijalno Djurent, ali opet će im trebati neko vreme da ga uigraju. Cela stvar sa povredama uopšte nije dobra, zato ga i ne forsiraju.

Petarlfc

pre 4 godine

"3 utakmice manje? Prijatelju, slabo ti nešto ide matematika. Ajde ti lepo ponovo u prvi razred..."

Nešto sam ja istripovao panteru pudlice, rano sam ustao pa mi se učini tako, izvinjavam se. :)

KOSTA1703

pre 4 godine

Kada igraš ligu bez briga, što se kod nas kaže, onda nije teško imati procenat za tri 40%...Treba taj procenat imati kada je važno, kada su bitne utakmice, kada se boriš za nešto.

јд123

pre 4 godine

Malo više Meloun treba sa forsira ovog MPJ a ne samo 10 minuta da mu igra onakav talenat.
(Zuja, 24. februar 2020 11:09)

Ја то пишем цело време. Ако му не да више минута против фењераша, када ће? Овде ми неки узвраћају да је Мелоун у праву, јер МПЈ не игра одбрану. Ако је то разлог, онда би Бартон требао не само да не буде стартер, него да скроз испадне из ротације. Синоћ сам посматрао Бартона у одбрани. Уопште не игра одбрану, преко њега највише кошева постигли, само гледа када ће Минесота шутирати и одмах трчи под кош не би ли ухватио скок. Само кампује под кошем. Да је центар или 4., па и да разумем, али бек, још са лошим физикалијама...

Denveru treba jedna bekčina koja rešava kako napad tako i odbranu.
(lomanalualua, 24. februar 2020 12:34)

Писали су многи да им треба крштени шутер ако хоће нешто више да постигну у плеј-офу. Како би било да доведу Бизлија? ;)
Од како је стартер у Минесоти шут за три му је преко 40%.

Уместо да искористе боље партије Бартона ове сезоне и да се реше штеточине, њима он још стартер. Таквим трејдом су могли Бизлију да понуде пристојан уговор, да он има плату, какву има Бартон.

Не разумем то форсирање Бартона. Такође враћање Грента на клупу. Зашто Милсап не улази са клупе? Не рачунају ваљда да им је Милсап будућност на 4. а Гренту неће продужити уговор? Или да са овом 1. поставом имају реалне шансе за прстен? Веће су им шансе да са стартером Бартоном испадну у 1. колу плеј-офа.

Copernicus

pre 4 godine

Nije Jokić problem, problem su ostali. On je ušao u formu, ima dobar prosek i statostiku, a svi ostali igraju toplo-hladno. Milsap će na narednoj utakmici da da 5 poena, a Marej sam Bog zna koliko. Niko nije konstantan sem Nikole.

A retracment

pre 4 godine

Ми Срби смо невероватни, Јокић је толико цењен од стране америчких кошаркашких легенди да је то невероватно, код нас није ни 50% цењен као кошаркаш у Србији колико га амери уважавају!
То нам је једна Велика мана, јер не волимо квалитнетне људе који су изнад просека у било којој области, одмах их сечемо и гушимо и дајемо предност људима без икаквог квалитета!

Pako

pre 4 godine

Zašto tako skroman naslov kada su 25 poena Milsapa i sedam skokova po vama manji učinak od Jokića 24 poena 7 skokova.(Balkanski špijun, 24. februar 2020 11:49)Možda zbog toga što je Jokić imao i 6 asistencija uz 80% šuta iz igre. Naspram Milsapovih nula asistencija i 50-ak procenata iz igre.
(NoName, 24. februar 2020 12:06) Milsap je dobri moj imao 82% sut iz igre, sledeci put nemoj da nagadjas nego proveri prvo.

NoName

pre 4 godine

Zašto tako skroman naslov kada su 25 poena Milsapa i sedam skokova po vama manji učinak od Jokića 24 poena 7 skokova.
(Balkanski špijun, 24. februar 2020 11:49)

Možda zbog toga što je Jokić imao i 6 asistencija uz 80% šuta iz igre. Naspram Milsapovih nula asistencija i 50-ak procenata iz igre.

Zuja

pre 4 godine

Da mi je neko rekao pre 3 godine da će ovde biti debata šta to fali Denveru da osvoji titulu sa Jokićem pomislio bi da to pišu neke mentalno obolele osobe. Po prikazanom njima jako malo fali da osvoje titulu, oni su mnogo bolji nego prošle sezone, lagano rešavaju mečeve i grme od samopouzdanja. Tačno se vidi da jedva čekaju plej off i željni su dokazivanja. Jednostavno ne vidim ko može sem Lejkersa njih da dobije i to će biti upitno u eventualnom finalu zapada, sve zavisi od umora i povreda kroz plej off do tih mečeva u finalu. Malo više Meloun treba sa forsira ovog MPJ a ne samo 10 minuta da mu igra onakav talenat.

CarloNS

pre 4 godine

Kada vidim Plamlija, dodje mi muka. Kada Nikola sedne na klupu, problemi. Kada se vrati igra skace za 100 posto. Zamena Nikolina mora da bude mnogo kvalitetnija od Plamlija jer ovaj decko sa takvom visinom i fizikalijama nema u glavi.
(1234, 24. februar 2020 09:54)

Kada je Plamli bio povređen sasvim dobro im je išlo sa Grantom na 5 i Porterom na 4. Sada imaju i Vonlija koji mi se više dopada od Plamlija. Plamli je u napadu drvo kojeg niko ni ne gleda.

bskfan

pre 4 godine

Interesantno je bilo gledati Minesotu bez KAT-a i Viginsa, a sada i bez DeAgdjela. U slicnoj postavi su igrali i prvu utakmicu nakon trejda kada su tukli Kliperse. Nemaju visinu i zato se igra neka vrsta kopije igre Hjustona, samo sa daleko slabijom odbranom. Igrali su sa 9 igraca i svi igraci su sutirali trojke, i svi osim Novela pogodili trojku. Cak sedam igraca su bili dvocifreni a malo je falilo da svih devet igraca bude dvocifreni. Svi igraci su skakali i na kraju utakmice imali isti broj skokova kao Denver iako je Denver poznat po dobrom skoku. Doveli neke nedraftovane igrace i napravili tim u kome se igra sa puno energije i gde svi, osim centara asistiraju. Da je KAT tu sve bi opet islo preko njega, svi bi igrali u grcu jer nema slobode u igri i onda se sve to zavrsi tako sto par igraca da 50 koseva a ostali sta ugrabe. Odjednom igraci koji sutiraju trojke 26% pocnu da sutiraju trojke blizu 40%, kao onaj Martin, a McLaflin sa dabl dablom lici na veterana startera iako je ruki. Taj McLaflin bi u evropi bio MVP. Mnogi se smeju onome sto radi Hjuston ali meni je to bas interesantno i siguran sam da ce mnogi timovi primeniti neku varijaciju te ideje, ako ne za startnu petorku onda sigurno za klupu. Kosarka je timska igra i zato je od kljucne vaznosti da svaki igrac nadje sebe u tom sistemu a ne da gleda kako par igraca sutnu 50 puta dok svi ostali sutnu manje od toga. Svi su zadovoljni, svi su motivisani i daju sve od sebe. Izgubili su utkmicu ali su igrali dobro.

panter pudlica

pre 4 godine

Da su se učvrstili na drugoj poziciji i nisu, Klipersi imaju 3 utakmice manje. Jednu da dobiju a dve izgube imaće isti skor sa Denverom. Biće tu krljanja do kraja za što bolji plasman.
(Petarlfc, 24. februar 2020 10:01)

Denver: 39-18
Klipersi: 37-19

3 utakmice manje? Prijatelju, slabo ti nešto ide matematika. Ajde ti lepo ponovo u prvi razred...

Petarlfc

pre 4 godine

Da su se učvrstili na drugoj poziciji i nisu, Klipersi imaju 3 utakmice manje. Jednu da dobiju a dve izgube imaće isti skor sa Denverom. Biće tu krljanja do kraja za što bolji plasman.

Ujka Žitko

pre 4 godine

Ja kada gledam on čisti prosjek i malo ispod.
A kada ne gledam on sam riješi utakmicu.
Srećom ja slabo ostajem budan.
(exRadex, 24. februar 2020 08:09)

Javljaj kad ćeš da gledaš, da znamo šta da igramo

!!!!!!!

pre 4 godine

.. pocetak 3.cetvrtine, 4 napada Wolves-a za redom, 2(dve) presecene lopte i 2(dve) blokade!!!!!.. toliko o tome da je beskoristan u odbrani .. bravo Nikola kralju !!!! ..

!!!!!!!

pre 4 godine

.. pocetak 3.cetvrtine, 4 napada Wolves-a za redom, 2(dve) presecene lopte i 2(dve) blokade!!!!!.. toliko o tome da je beskoristan u odbrani .. bravo Nikola kralju !!!!

SUNĐER BOB

pre 4 godine

igra bez odbrane..jokicu odgovara jer on to ne zna da igra..
(SUNĐER BOB, 24. februar 2020 08:15)

Pre komentarisanja je ipak potrebno pogledati i utakmicu. Razumem ja da su sunđeri šuplji, i ne dajem ni pišljivog boba za to, ali pobogu... Jokić je po svim naprednim statistikama jedan od tri najbolja odbrambena igrača u ligi. A to znači da po posedu primaju najmanje poena kad je on u igri. Naravno, on ne kampuje u reketu i blokira sve živo, kao Gober, već "hedžuje" loptu, što na njegovu visinu dovodi do mnogo promašaja. Ako neko ume da doda, ostaće centar sam i zakucati, ali mnogi budu primorani da šutnu nemoguću loptu, i promaše. Nikola dakle, u napadu koristi snagu i inteligenciju, a u odbrani kondiciju da zuji u krug, i opet inteligenciju i brzinu ruku. Da bi se to videlo, treba imati oči, a ne samo čitati tuđe komentare koji se godinama samo prepisuju iz dana u dan.
(Moljac, 24. februar 2020 08:43)

91

a ti manje citaj strucne casopisa, i ne kopiraj jer ne znas o cemu pricam, ocigledno nisi nikad loptu sutnuo nisi..mislus ako napuses dva strzcna izraza da si skapirao dta sm hteo reci..

Don

pre 4 godine

Zna li neko da li je najbolji centar svemira naucio da zakucava?? Ili je i dalje jedini centar na svetu koji to ne ume?
(Negativni, 24. februar 2020 09:01)
Da li zakucavanje daje vise poena nego sut sa polu distance? Ne. Tako da sluzi samo za atraktivnost. I izmedju ostalog, sinoc je zakucavao

panter pudlica

pre 4 godine

Jokara posle ol stara za 2 tekme...
-56 poena,13 skokova i 11 asistencija u SAMO 6 promašaja iz igre...80%
-Igra na nivou MVP!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 24. februar 2020 08:07)

Poenterski jeste na nivou. Ali 13 skokova i 11 asistencija za dve utakmice je za njegove pojmove je malo. On obično toliko postiže po utakmici...

Milan

pre 4 godine

yo, 24. februar 2020 08:42

Istina je za skok, iako lično mislim da se svesno ne gura, da se ne troši i nd rizikuje neku povredu. Verujem da kada bude krenulo da se igra u plej ofu "na nož", da će to biti mnogo bolje. Deluje kao da svesno igra pod ručnom, osim kada se tu i tamo sretne sa Goberom i sličnima, tačno se vidi veliki rivalitet, onda skine i 20 skokova.

bata kale

pre 4 godine

Mislim da je Denver uz Lejkerse glavni favorit da podigne "salataru"ove sezone...
(Gosko, 24. februar 2020 08:25)

Salataru neće moći nikako, jer je to trofej iz totalno drugog sporta. Ali dobro, pretpostavljam da navijaš za predgrađe pa ti je oprošteno, pošto pratiš košarku par godina...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (panter pudlica, 24. februar 2020 08:58)
Gosko je trol, koji već duže vreme troluje na temu salatare. I to svaki normalan i redovan posetilac ovog portala zna. Ali dobro, bitno je da si ti to povezao sa predgrađem. Kompleksi su čudo...

DM

pre 4 godine

Ćuti,radi i tera svoje,rezultate ima,"libo ga vou"!Gledam tabelu Zapada i vidim da je Kingsima do kraja sezone potrebno "barem"18 do 19 pobjeda da bi konkurisali za doigravanje.Lakše će prošetati do Mjeseca!

jone

pre 4 godine

Jokicu ce opasti forma ako budu ovi privatnici svi zdravi. Milsap i Marej u petoj sekudni napada igraju izolaciju. Svi se grabe za skokove i poene i dosta se slabo ide preko Nikole. U ovo dve utakmice Nikola je bio izuzetno efikasan pa se to nije bas primetilo.

MPP

pre 4 godine

IGRA NIKOLA BOLJE NEGO PROŠLE G.
Približava se proseku od 25 po utakmici !
Dobio je na brzini , a i dalje je neverovatno precizan,skoro redovno ima 70-80 % !?!....NEVEROVATNO.
PRI TOME NI JEDAN ŠUT NIJE ISTI NITI JE SA ISTE POZICIJE. .
Ne znam da li ima nekog u NBA sa tolikim procentom a da daje preko 20 po utakmici?
!
Perfektan visok luk , lagana ruka: VRHUNSKI ŠUTER !
Najviše fascinira taj arsenal
šuteva koji koristi ,neverovatno SA SVIH MOGUĆIH POZICIJA !
A počeo je i da zalucava više no jednom na utakmici !????!

zika

pre 4 godine

Ja koliko vidim on je jos na nekom rezimu ishrane I Jos skida kile I sve je brzi I okretniji lako I zakucava Jos 4-5 kila Dole I u Play-offu ce biti top

1234

pre 4 godine

Kada vidim Plamlija, dodje mi muka. Kada Nikola sedne na klupu, problemi. Kada se vrati igra skace za 100 posto. Zamena Nikolina mora da bude mnogo kvalitetnija od Plamlija jer ovaj decko sa takvom visinom i fizikalijama nema u glavi.

tata

pre 4 godine

bla, bla, ...
loša odbrana, debeli, ne igra za reprezentaciju...
pogledaj te malo američke portale (denverove). navijači ga prosto obožavaju. niko mu apsolutno ništa ne zamera u igri. kritukuje se slaba odbrana bekova (koje lako probijaju protivničke ekipe), kritikuje se meloun koji još više treba da prilagodi ekipu jokiću, kritikuje se nekonstantnost u igrama ostalih igrača...
svi su svesni da celu sezonu igraju nekompletni i da je to mogući razlog oscilacija. i svi su svesni da je ovo sezona u kojoj opravdano imaju velika očekivanja...

Gandi

pre 4 godine

@a ti manje citaj strucne casopisa, i ne kopiraj jer ne znas o cemu pricam, ocigledno nisi nikad loptu sutnuo nisi..mislus ako napuses dva strzcna izraza da si skapirao dta sm hteo reci..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (SUNĐER BOB, 24. februar 2020 09:10

Ocigledno nikad bukvar u rukama držao nisi. Prvo naučiš da pišeš, pa da čitaš, pa tek onda učiš nešto drugo i pametujes.

Aca86

pre 4 godine

Nisu igrali Tauns i Rasel... druga postava Minesote i lagana pobeda. Nema potrebe to sada izdizadi. Protiv Lejkersa je bilo ono pravo i tu je bilo egal sto je pokazatelj da nisu mnogo iza njih. Sto rece Lebron, plejof utakmnica bila. A ovo je razigravanje.

ацос

pre 4 godine

Људи моји, мени мало жао ових играча који га бране. Па стварно на моменте изгледа незаустављив. Такође, мора се признати да се види да је смршао, доста је окретнији него иначе. У плејофу очекујем најбољег Николу Јокића откад је крочио на НБА паркет!!!

yo

pre 4 godine

Jokara mora da popravi skok igru. Ne radi se o brojkama, mada su i one indikativne, radi se o stanju na terenu. Ne znam da li je gubitkom kilograma izgubio na snazi kod gradjenja kosa, da li je namera trenera da.ne rizikuje faulove, uopste se ne upusta u ofanzivni skok, a nije dovoljno agresivan ni na defanzivnom. Kod nekoliko poraza ove godine je morao bolje, protiv Hauarda, Sabonisa, pre neko vece protiv Adamsa (imao 19 skokova na Jokarinih 7). Sve ostalo je odlicno, igra u odbrani, ne samo ove sezone i NE SAMO TIMSKA je napredovala cak od pocetka plejofa prosle godine, ne od pocetka sezone

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Jokara posle ol stara za 2 tekme...
-56 poena,13 skokova i 11 asistencija u SAMO 6 promašaja iz igre...80%
-Igra na nivou MVP!

panter pudlica

pre 4 godine

Mislim da je Denver uz Lejkerse glavni favorit da podigne "salataru"ove sezone...
(Gosko, 24. februar 2020 08:25)

Salataru neće moći nikako, jer je to trofej iz totalno drugog sporta. Ali dobro, pretpostavljam da navijaš za predgrađe pa ti je oprošteno, pošto pratiš košarku par godina...

Don

pre 4 godine

Da se odmah ispravim (jos spavam pa prethodni koment nije bas napisan najbolje). Jokicev procenat promasaja kao pojedincima iz Denvera procenat suta.

Moljac

pre 4 godine

igra bez odbrane..jokicu odgovara jer on to ne zna da igra..
(SUNĐER BOB, 24. februar 2020 08:15)

Pre komentarisanja je ipak potrebno pogledati i utakmicu. Razumem ja da su sunđeri šuplji, i ne dajem ni pišljivog boba za to, ali pobogu... Jokić je po svim naprednim statistikama jedan od tri najbolja odbrambena igrača u ligi. A to znači da po posedu primaju najmanje poena kad je on u igri. Naravno, on ne kampuje u reketu i blokira sve živo, kao Gober, već "hedžuje" loptu, što na njegovu visinu dovodi do mnogo promašaja. Ako neko ume da doda, ostaće centar sam i zakucati, ali mnogi budu primorani da šutnu nemoguću loptu, i promaše. Nikola dakle, u napadu koristi snagu i inteligenciju, a u odbrani kondiciju da zuji u krug, i opet inteligenciju i brzinu ruku. Da bi se to videlo, treba imati oči, a ne samo čitati tuđe komentare koji se godinama samo prepisuju iz dana u dan.

ацос

pre 4 godine

Људи моји, мени мало жао ових играча који га бране. Па стварно на моменте изгледа незаустављив. Такође, мора се признати да се види да је смршао, доста је окретнији него иначе. У плејофу очекујем најбољег Николу Јокића откад је крочио на НБА паркет!!!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Jokara posle ol stara za 2 tekme...
-56 poena,13 skokova i 11 asistencija u SAMO 6 promašaja iz igre...80%
-Igra na nivou MVP!

Moljac

pre 4 godine

igra bez odbrane..jokicu odgovara jer on to ne zna da igra..
(SUNĐER BOB, 24. februar 2020 08:15)

Pre komentarisanja je ipak potrebno pogledati i utakmicu. Razumem ja da su sunđeri šuplji, i ne dajem ni pišljivog boba za to, ali pobogu... Jokić je po svim naprednim statistikama jedan od tri najbolja odbrambena igrača u ligi. A to znači da po posedu primaju najmanje poena kad je on u igri. Naravno, on ne kampuje u reketu i blokira sve živo, kao Gober, već "hedžuje" loptu, što na njegovu visinu dovodi do mnogo promašaja. Ako neko ume da doda, ostaće centar sam i zakucati, ali mnogi budu primorani da šutnu nemoguću loptu, i promaše. Nikola dakle, u napadu koristi snagu i inteligenciju, a u odbrani kondiciju da zuji u krug, i opet inteligenciju i brzinu ruku. Da bi se to videlo, treba imati oči, a ne samo čitati tuđe komentare koji se godinama samo prepisuju iz dana u dan.

MPP

pre 4 godine

IGRA NIKOLA BOLJE NEGO PROŠLE G.
Približava se proseku od 25 po utakmici !
Dobio je na brzini , a i dalje je neverovatno precizan,skoro redovno ima 70-80 % !?!....NEVEROVATNO.
PRI TOME NI JEDAN ŠUT NIJE ISTI NITI JE SA ISTE POZICIJE. .
Ne znam da li ima nekog u NBA sa tolikim procentom a da daje preko 20 po utakmici?
!
Perfektan visok luk , lagana ruka: VRHUNSKI ŠUTER !
Najviše fascinira taj arsenal
šuteva koji koristi ,neverovatno SA SVIH MOGUĆIH POZICIJA !
A počeo je i da zalucava više no jednom na utakmici !????!

Don

pre 4 godine

Zna li neko da li je najbolji centar svemira naucio da zakucava?? Ili je i dalje jedini centar na svetu koji to ne ume?
(Negativni, 24. februar 2020 09:01)
Da li zakucavanje daje vise poena nego sut sa polu distance? Ne. Tako da sluzi samo za atraktivnost. I izmedju ostalog, sinoc je zakucavao

panter pudlica

pre 4 godine

Jokara posle ol stara za 2 tekme...
-56 poena,13 skokova i 11 asistencija u SAMO 6 promašaja iz igre...80%
-Igra na nivou MVP!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 24. februar 2020 08:07)

Poenterski jeste na nivou. Ali 13 skokova i 11 asistencija za dve utakmice je za njegove pojmove je malo. On obično toliko postiže po utakmici...

bata kale

pre 4 godine

Mislim da je Denver uz Lejkerse glavni favorit da podigne "salataru"ove sezone...
(Gosko, 24. februar 2020 08:25)

Salataru neće moći nikako, jer je to trofej iz totalno drugog sporta. Ali dobro, pretpostavljam da navijaš za predgrađe pa ti je oprošteno, pošto pratiš košarku par godina...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (panter pudlica, 24. februar 2020 08:58)
Gosko je trol, koji već duže vreme troluje na temu salatare. I to svaki normalan i redovan posetilac ovog portala zna. Ali dobro, bitno je da si ti to povezao sa predgrađem. Kompleksi su čudo...

Don

pre 4 godine

Da se odmah ispravim (jos spavam pa prethodni koment nije bas napisan najbolje). Jokicev procenat promasaja kao pojedincima iz Denvera procenat suta.

panter pudlica

pre 4 godine

Da su se učvrstili na drugoj poziciji i nisu, Klipersi imaju 3 utakmice manje. Jednu da dobiju a dve izgube imaće isti skor sa Denverom. Biće tu krljanja do kraja za što bolji plasman.
(Petarlfc, 24. februar 2020 10:01)

Denver: 39-18
Klipersi: 37-19

3 utakmice manje? Prijatelju, slabo ti nešto ide matematika. Ajde ti lepo ponovo u prvi razred...

tata

pre 4 godine

bla, bla, ...
loša odbrana, debeli, ne igra za reprezentaciju...
pogledaj te malo američke portale (denverove). navijači ga prosto obožavaju. niko mu apsolutno ništa ne zamera u igri. kritukuje se slaba odbrana bekova (koje lako probijaju protivničke ekipe), kritikuje se meloun koji još više treba da prilagodi ekipu jokiću, kritikuje se nekonstantnost u igrama ostalih igrača...
svi su svesni da celu sezonu igraju nekompletni i da je to mogući razlog oscilacija. i svi su svesni da je ovo sezona u kojoj opravdano imaju velika očekivanja...

Milan

pre 4 godine

yo, 24. februar 2020 08:42

Istina je za skok, iako lično mislim da se svesno ne gura, da se ne troši i nd rizikuje neku povredu. Verujem da kada bude krenulo da se igra u plej ofu "na nož", da će to biti mnogo bolje. Deluje kao da svesno igra pod ručnom, osim kada se tu i tamo sretne sa Goberom i sličnima, tačno se vidi veliki rivalitet, onda skine i 20 skokova.

DM

pre 4 godine

Ćuti,radi i tera svoje,rezultate ima,"libo ga vou"!Gledam tabelu Zapada i vidim da je Kingsima do kraja sezone potrebno "barem"18 do 19 pobjeda da bi konkurisali za doigravanje.Lakše će prošetati do Mjeseca!

jone

pre 4 godine

Jokicu ce opasti forma ako budu ovi privatnici svi zdravi. Milsap i Marej u petoj sekudni napada igraju izolaciju. Svi se grabe za skokove i poene i dosta se slabo ide preko Nikole. U ovo dve utakmice Nikola je bio izuzetno efikasan pa se to nije bas primetilo.

Ujka Žitko

pre 4 godine

Ja kada gledam on čisti prosjek i malo ispod.
A kada ne gledam on sam riješi utakmicu.
Srećom ja slabo ostajem budan.
(exRadex, 24. februar 2020 08:09)

Javljaj kad ćeš da gledaš, da znamo šta da igramo

Zuja

pre 4 godine

Da mi je neko rekao pre 3 godine da će ovde biti debata šta to fali Denveru da osvoji titulu sa Jokićem pomislio bi da to pišu neke mentalno obolele osobe. Po prikazanom njima jako malo fali da osvoje titulu, oni su mnogo bolji nego prošle sezone, lagano rešavaju mečeve i grme od samopouzdanja. Tačno se vidi da jedva čekaju plej off i željni su dokazivanja. Jednostavno ne vidim ko može sem Lejkersa njih da dobije i to će biti upitno u eventualnom finalu zapada, sve zavisi od umora i povreda kroz plej off do tih mečeva u finalu. Malo više Meloun treba sa forsira ovog MPJ a ne samo 10 minuta da mu igra onakav talenat.

Aca86

pre 4 godine

Nisu igrali Tauns i Rasel... druga postava Minesote i lagana pobeda. Nema potrebe to sada izdizadi. Protiv Lejkersa je bilo ono pravo i tu je bilo egal sto je pokazatelj da nisu mnogo iza njih. Sto rece Lebron, plejof utakmnica bila. A ovo je razigravanje.

CarloNS

pre 4 godine

Kada vidim Plamlija, dodje mi muka. Kada Nikola sedne na klupu, problemi. Kada se vrati igra skace za 100 posto. Zamena Nikolina mora da bude mnogo kvalitetnija od Plamlija jer ovaj decko sa takvom visinom i fizikalijama nema u glavi.
(1234, 24. februar 2020 09:54)

Kada je Plamli bio povređen sasvim dobro im je išlo sa Grantom na 5 i Porterom na 4. Sada imaju i Vonlija koji mi se više dopada od Plamlija. Plamli je u napadu drvo kojeg niko ni ne gleda.

!!!!!!!

pre 4 godine

.. pocetak 3.cetvrtine, 4 napada Wolves-a za redom, 2(dve) presecene lopte i 2(dve) blokade!!!!!.. toliko o tome da je beskoristan u odbrani .. bravo Nikola kralju !!!! ..

A retracment

pre 4 godine

Ми Срби смо невероватни, Јокић је толико цењен од стране америчких кошаркашких легенди да је то невероватно, код нас није ни 50% цењен као кошаркаш у Србији колико га амери уважавају!
То нам је једна Велика мана, јер не волимо квалитнетне људе који су изнад просека у било којој области, одмах их сечемо и гушимо и дајемо предност људима без икаквог квалитета!

yo

pre 4 godine

Jokara mora da popravi skok igru. Ne radi se o brojkama, mada su i one indikativne, radi se o stanju na terenu. Ne znam da li je gubitkom kilograma izgubio na snazi kod gradjenja kosa, da li je namera trenera da.ne rizikuje faulove, uopste se ne upusta u ofanzivni skok, a nije dovoljno agresivan ni na defanzivnom. Kod nekoliko poraza ove godine je morao bolje, protiv Hauarda, Sabonisa, pre neko vece protiv Adamsa (imao 19 skokova na Jokarinih 7). Sve ostalo je odlicno, igra u odbrani, ne samo ove sezone i NE SAMO TIMSKA je napredovala cak od pocetka plejofa prosle godine, ne od pocetka sezone

zika

pre 4 godine

Ja koliko vidim on je jos na nekom rezimu ishrane I Jos skida kile I sve je brzi I okretniji lako I zakucava Jos 4-5 kila Dole I u Play-offu ce biti top

!!!!!!!

pre 4 godine

.. pocetak 3.cetvrtine, 4 napada Wolves-a za redom, 2(dve) presecene lopte i 2(dve) blokade!!!!!.. toliko o tome da je beskoristan u odbrani .. bravo Nikola kralju !!!!

1234

pre 4 godine

Kada vidim Plamlija, dodje mi muka. Kada Nikola sedne na klupu, problemi. Kada se vrati igra skace za 100 posto. Zamena Nikolina mora da bude mnogo kvalitetnija od Plamlija jer ovaj decko sa takvom visinom i fizikalijama nema u glavi.

Gandi

pre 4 godine

@a ti manje citaj strucne casopisa, i ne kopiraj jer ne znas o cemu pricam, ocigledno nisi nikad loptu sutnuo nisi..mislus ako napuses dva strzcna izraza da si skapirao dta sm hteo reci..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (SUNĐER BOB, 24. februar 2020 09:10

Ocigledno nikad bukvar u rukama držao nisi. Prvo naučiš da pišeš, pa da čitaš, pa tek onda učiš nešto drugo i pametujes.

bskfan

pre 4 godine

Interesantno je bilo gledati Minesotu bez KAT-a i Viginsa, a sada i bez DeAgdjela. U slicnoj postavi su igrali i prvu utakmicu nakon trejda kada su tukli Kliperse. Nemaju visinu i zato se igra neka vrsta kopije igre Hjustona, samo sa daleko slabijom odbranom. Igrali su sa 9 igraca i svi igraci su sutirali trojke, i svi osim Novela pogodili trojku. Cak sedam igraca su bili dvocifreni a malo je falilo da svih devet igraca bude dvocifreni. Svi igraci su skakali i na kraju utakmice imali isti broj skokova kao Denver iako je Denver poznat po dobrom skoku. Doveli neke nedraftovane igrace i napravili tim u kome se igra sa puno energije i gde svi, osim centara asistiraju. Da je KAT tu sve bi opet islo preko njega, svi bi igrali u grcu jer nema slobode u igri i onda se sve to zavrsi tako sto par igraca da 50 koseva a ostali sta ugrabe. Odjednom igraci koji sutiraju trojke 26% pocnu da sutiraju trojke blizu 40%, kao onaj Martin, a McLaflin sa dabl dablom lici na veterana startera iako je ruki. Taj McLaflin bi u evropi bio MVP. Mnogi se smeju onome sto radi Hjuston ali meni je to bas interesantno i siguran sam da ce mnogi timovi primeniti neku varijaciju te ideje, ako ne za startnu petorku onda sigurno za klupu. Kosarka je timska igra i zato je od kljucne vaznosti da svaki igrac nadje sebe u tom sistemu a ne da gleda kako par igraca sutnu 50 puta dok svi ostali sutnu manje od toga. Svi su zadovoljni, svi su motivisani i daju sve od sebe. Izgubili su utkmicu ali su igrali dobro.

NoName

pre 4 godine

Zašto tako skroman naslov kada su 25 poena Milsapa i sedam skokova po vama manji učinak od Jokića 24 poena 7 skokova.
(Balkanski špijun, 24. februar 2020 11:49)

Možda zbog toga što je Jokić imao i 6 asistencija uz 80% šuta iz igre. Naspram Milsapovih nula asistencija i 50-ak procenata iz igre.

Pako

pre 4 godine

Zašto tako skroman naslov kada su 25 poena Milsapa i sedam skokova po vama manji učinak od Jokića 24 poena 7 skokova.(Balkanski špijun, 24. februar 2020 11:49)Možda zbog toga što je Jokić imao i 6 asistencija uz 80% šuta iz igre. Naspram Milsapovih nula asistencija i 50-ak procenata iz igre.
(NoName, 24. februar 2020 12:06) Milsap je dobri moj imao 82% sut iz igre, sledeci put nemoj da nagadjas nego proveri prvo.

Copernicus

pre 4 godine

Nije Jokić problem, problem su ostali. On je ušao u formu, ima dobar prosek i statostiku, a svi ostali igraju toplo-hladno. Milsap će na narednoj utakmici da da 5 poena, a Marej sam Bog zna koliko. Niko nije konstantan sem Nikole.

panter pudlica

pre 4 godine

Mislim da je Denver uz Lejkerse glavni favorit da podigne "salataru"ove sezone...
(Gosko, 24. februar 2020 08:25)

Salataru neće moći nikako, jer je to trofej iz totalno drugog sporta. Ali dobro, pretpostavljam da navijaš za predgrađe pa ti je oprošteno, pošto pratiš košarku par godina...

јд123

pre 4 godine

Malo više Meloun treba sa forsira ovog MPJ a ne samo 10 minuta da mu igra onakav talenat.
(Zuja, 24. februar 2020 11:09)

Ја то пишем цело време. Ако му не да више минута против фењераша, када ће? Овде ми неки узвраћају да је Мелоун у праву, јер МПЈ не игра одбрану. Ако је то разлог, онда би Бартон требао не само да не буде стартер, него да скроз испадне из ротације. Синоћ сам посматрао Бартона у одбрани. Уопште не игра одбрану, преко њега највише кошева постигли, само гледа када ће Минесота шутирати и одмах трчи под кош не би ли ухватио скок. Само кампује под кошем. Да је центар или 4., па и да разумем, али бек, још са лошим физикалијама...

Denveru treba jedna bekčina koja rešava kako napad tako i odbranu.
(lomanalualua, 24. februar 2020 12:34)

Писали су многи да им треба крштени шутер ако хоће нешто више да постигну у плеј-офу. Како би било да доведу Бизлија? ;)
Од како је стартер у Минесоти шут за три му је преко 40%.

Уместо да искористе боље партије Бартона ове сезоне и да се реше штеточине, њима он још стартер. Таквим трејдом су могли Бизлију да понуде пристојан уговор, да он има плату, какву има Бартон.

Не разумем то форсирање Бартона. Такође враћање Грента на клупу. Зашто Милсап не улази са клупе? Не рачунају ваљда да им је Милсап будућност на 4. а Гренту неће продужити уговор? Или да са овом 1. поставом имају реалне шансе за прстен? Веће су им шансе да са стартером Бартоном испадну у 1. колу плеј-офа.

Petarlfc

pre 4 godine

Da su se učvrstili na drugoj poziciji i nisu, Klipersi imaju 3 utakmice manje. Jednu da dobiju a dve izgube imaće isti skor sa Denverom. Biće tu krljanja do kraja za što bolji plasman.

bskfan

pre 4 godine

@jd

Mislim da Beasly puca na veci novac od Bartonovih 13 miliona. Po izvestajima, prva ponuda koju su mu dali je bila 30/3 koju je menadzer Beasly-a odbio, zatim je usledila izjava Tima Konolija da Denver ima "agresivan pristup" u nameri da zadrzi Beasly-a ali ni od toga nista nije bilo. Inace je Beasly jos ranije imao izjave koje su gurnute pod tepih, kao npr kada je rekao kako je on starter ali, eto, Denver ima Harisa. Dakle, nece Beasly "pristojan novac", nece on Bartonovu platu, mozda cak ni Harisovu platu, vec puca na 20-25 miliona sto mu ne bih dao ni pod razno. Svemu je kriv onaj Marejov ugovor jer kada su videli da je on dobio max onda su se svi ponadali da ce i oni dobiti velike ugovore a to nije moguce. Beasly je dobar igrac ali nikako max ili "near max" igrac i zato su ga sasvim ispravno trejdovali. Njegovi kvaliteti su dobar sut, dobra zakucavanja i igranje sa puno energije, ali slabo vodi loptu, ne ume da kreira za druge i ne igra odbranu. On nema ni skokove, ni ukradene lopte, ni blokove, ni asistenicije, sto znaci da je tipican suter i kao takav moze da bude samo nisko placeni starter u losem timu ili igrac sa klupe, nikako zvezda. U svakom slucaju, mnogo je bolje taj novac dati dodatnom plejmejkeru nego beku suteru. Njima treba neko kao Shai, svestran igrac koji sutira, organizuje, asistira, skace, ima ulaz ispod kosa i igra odbranu, a ne jednodimenzijalni igrac. Suteri su OK samo ako igraju za 10-12 miliona, ne vise od toga.

tocka

pre 4 godine

@ јд123
Barton je jako koristan igrač, a ove sezone je baš konstantan. Nije on toliko loš u odbrani koliko recimo MPJ, ali u napadu poseduje mogućnost da sam sebi kreira poene, plus je najeksplozivniji i najbrži igrač Denvera. Sigurno je da će Barton biti deo nekog trejda u budućnosti, ali zasad dok Marej ne stasa, njima je takav igrač neophodan. Marej se prečesto spetlja i gubi loptu ili nalazi totalno nerezonske pozicije kada pokuša sam nešto da uradi. Par puta je imao epske shaqtin završnice gde nikom nije bilo jasno šta radi, a ponajmanje njemu samom. Istina, sve je solidniji, ali oni od njega žele da naprave takvog igrača koji bi sam mogao da probije odbranu kada ih protivnik secka. Postoje te situacije kada ništa uigrano ne radi, i onda ovakvi prgavi manijaci kao Barton razbijaju koncept. To se kod Denvera sto puta videlo.
MPJ je potencijalno Djurent, ali opet će im trebati neko vreme da ga uigraju. Cela stvar sa povredama uopšte nije dobra, zato ga i ne forsiraju.

Petarlfc

pre 4 godine

"3 utakmice manje? Prijatelju, slabo ti nešto ide matematika. Ajde ti lepo ponovo u prvi razred..."

Nešto sam ja istripovao panteru pudlice, rano sam ustao pa mi se učini tako, izvinjavam se. :)

SUNĐER BOB

pre 4 godine

igra bez odbrane..jokicu odgovara jer on to ne zna da igra..
(SUNĐER BOB, 24. februar 2020 08:15)

Pre komentarisanja je ipak potrebno pogledati i utakmicu. Razumem ja da su sunđeri šuplji, i ne dajem ni pišljivog boba za to, ali pobogu... Jokić je po svim naprednim statistikama jedan od tri najbolja odbrambena igrača u ligi. A to znači da po posedu primaju najmanje poena kad je on u igri. Naravno, on ne kampuje u reketu i blokira sve živo, kao Gober, već "hedžuje" loptu, što na njegovu visinu dovodi do mnogo promašaja. Ako neko ume da doda, ostaće centar sam i zakucati, ali mnogi budu primorani da šutnu nemoguću loptu, i promaše. Nikola dakle, u napadu koristi snagu i inteligenciju, a u odbrani kondiciju da zuji u krug, i opet inteligenciju i brzinu ruku. Da bi se to videlo, treba imati oči, a ne samo čitati tuđe komentare koji se godinama samo prepisuju iz dana u dan.
(Moljac, 24. februar 2020 08:43)

91

a ti manje citaj strucne casopisa, i ne kopiraj jer ne znas o cemu pricam, ocigledno nisi nikad loptu sutnuo nisi..mislus ako napuses dva strzcna izraza da si skapirao dta sm hteo reci..

KOSTA1703

pre 4 godine

Kada igraš ligu bez briga, što se kod nas kaže, onda nije teško imati procenat za tri 40%...Treba taj procenat imati kada je važno, kada su bitne utakmice, kada se boriš za nešto.

bradina

pre 4 godine

Svi komplimenti nasem Nikolu,on se igra kosarke! Zato je univerzalan,zato ga svi postuju u NBA:saigraci,protivnicki igraci,treneri,GM i vlasnici klubova.Kad neki igrac visok 213-14cm,koliko je Nikola visok, uvede novinu u igri gde tamnoputi igraci spravom "caruju", eto drznuo se neko svetlije koze da pokaze da ima nerv i unapredi ovaj sport.Kaze "Mamba mentaliti" je nesto sto ga pokrece,a Predsednik kluba ide dalje sa komplimentom ikad izrecenim za nekog kosarkasa: "Jokic je lider koji sve podredjuje svom timu i pobedama,retkost koja je veoma retka,zato ga volimo"!Upravo gledamu LA ceremoniju u Stejpl Centru i oprostaj svih od jednog od najvecih ikad u ovom sportu Kobi Brajanta!Koliko velikana ovog sporta na jednom mestu,koliko lepih reci (govor Majkl Dzordana za respekt),pa se pitam,zasto toliko ne postovanja prema ovom mladom coveku koji eto se drznuo da pokusa na svoj nacin se takmiciti protiv silnih dobrih i kvalitetnih centara NBA.Respekt Nikoli uz da je na smo toj utakmici videli da moze da zakuca,sto su mnogi sumnjali i sprdali se snjim.Meni licno,ono polaganje pri kraju utakmice kad je protivnickog centra "poslao" po jogurt nema cene.Taj detalj,ta odluka je nesto novo sto svi vole da vide a ne zakucavanje.To nije kosarka koju on zeli da prikaze,zato je on unikat.Od Divca,Radje,Drazena,Pedje,Kukoca do Milicica,dobili smo Jokica,Luku,Bogija,Bojana,Maria,Nurkica,Hezonju Dragica,Zubca,Zizica sutra Smailagica i nekog drugog da nastave tradiciju Balkana,da svi zavide.

SUNĐER BOB

pre 4 godine

igra bez odbrane..jokicu odgovara jer on to ne zna da igra..
(SUNĐER BOB, 24. februar 2020 08:15)

Pre komentarisanja je ipak potrebno pogledati i utakmicu. Razumem ja da su sunđeri šuplji, i ne dajem ni pišljivog boba za to, ali pobogu... Jokić je po svim naprednim statistikama jedan od tri najbolja odbrambena igrača u ligi. A to znači da po posedu primaju najmanje poena kad je on u igri. Naravno, on ne kampuje u reketu i blokira sve živo, kao Gober, već "hedžuje" loptu, što na njegovu visinu dovodi do mnogo promašaja. Ako neko ume da doda, ostaće centar sam i zakucati, ali mnogi budu primorani da šutnu nemoguću loptu, i promaše. Nikola dakle, u napadu koristi snagu i inteligenciju, a u odbrani kondiciju da zuji u krug, i opet inteligenciju i brzinu ruku. Da bi se to videlo, treba imati oči, a ne samo čitati tuđe komentare koji se godinama samo prepisuju iz dana u dan.
(Moljac, 24. februar 2020 08:43)

91

a ti manje citaj strucne casopisa, i ne kopiraj jer ne znas o cemu pricam, ocigledno nisi nikad loptu sutnuo nisi..mislus ako napuses dva strzcna izraza da si skapirao dta sm hteo reci..

Petarlfc

pre 4 godine

Da su se učvrstili na drugoj poziciji i nisu, Klipersi imaju 3 utakmice manje. Jednu da dobiju a dve izgube imaće isti skor sa Denverom. Biće tu krljanja do kraja za što bolji plasman.

panter pudlica

pre 4 godine

Mislim da je Denver uz Lejkerse glavni favorit da podigne "salataru"ove sezone...
(Gosko, 24. februar 2020 08:25)

Salataru neće moći nikako, jer je to trofej iz totalno drugog sporta. Ali dobro, pretpostavljam da navijaš za predgrađe pa ti je oprošteno, pošto pratiš košarku par godina...

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Jokara posle ol stara za 2 tekme...
-56 poena,13 skokova i 11 asistencija u SAMO 6 promašaja iz igre...80%
-Igra na nivou MVP!

KOSTA1703

pre 4 godine

Kada igraš ligu bez briga, što se kod nas kaže, onda nije teško imati procenat za tri 40%...Treba taj procenat imati kada je važno, kada su bitne utakmice, kada se boriš za nešto.

NoName

pre 4 godine

Zašto tako skroman naslov kada su 25 poena Milsapa i sedam skokova po vama manji učinak od Jokića 24 poena 7 skokova.
(Balkanski špijun, 24. februar 2020 11:49)

Možda zbog toga što je Jokić imao i 6 asistencija uz 80% šuta iz igre. Naspram Milsapovih nula asistencija i 50-ak procenata iz igre.

bata kale

pre 4 godine

Mislim da je Denver uz Lejkerse glavni favorit da podigne "salataru"ove sezone...
(Gosko, 24. februar 2020 08:25)

Salataru neće moći nikako, jer je to trofej iz totalno drugog sporta. Ali dobro, pretpostavljam da navijaš za predgrađe pa ti je oprošteno, pošto pratiš košarku par godina...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (panter pudlica, 24. februar 2020 08:58)
Gosko je trol, koji već duže vreme troluje na temu salatare. I to svaki normalan i redovan posetilac ovog portala zna. Ali dobro, bitno je da si ti to povezao sa predgrađem. Kompleksi su čudo...

yo

pre 4 godine

Jokara mora da popravi skok igru. Ne radi se o brojkama, mada su i one indikativne, radi se o stanju na terenu. Ne znam da li je gubitkom kilograma izgubio na snazi kod gradjenja kosa, da li je namera trenera da.ne rizikuje faulove, uopste se ne upusta u ofanzivni skok, a nije dovoljno agresivan ni na defanzivnom. Kod nekoliko poraza ove godine je morao bolje, protiv Hauarda, Sabonisa, pre neko vece protiv Adamsa (imao 19 skokova na Jokarinih 7). Sve ostalo je odlicno, igra u odbrani, ne samo ove sezone i NE SAMO TIMSKA je napredovala cak od pocetka plejofa prosle godine, ne od pocetka sezone

Moljac

pre 4 godine

igra bez odbrane..jokicu odgovara jer on to ne zna da igra..
(SUNĐER BOB, 24. februar 2020 08:15)

Pre komentarisanja je ipak potrebno pogledati i utakmicu. Razumem ja da su sunđeri šuplji, i ne dajem ni pišljivog boba za to, ali pobogu... Jokić je po svim naprednim statistikama jedan od tri najbolja odbrambena igrača u ligi. A to znači da po posedu primaju najmanje poena kad je on u igri. Naravno, on ne kampuje u reketu i blokira sve živo, kao Gober, već "hedžuje" loptu, što na njegovu visinu dovodi do mnogo promašaja. Ako neko ume da doda, ostaće centar sam i zakucati, ali mnogi budu primorani da šutnu nemoguću loptu, i promaše. Nikola dakle, u napadu koristi snagu i inteligenciju, a u odbrani kondiciju da zuji u krug, i opet inteligenciju i brzinu ruku. Da bi se to videlo, treba imati oči, a ne samo čitati tuđe komentare koji se godinama samo prepisuju iz dana u dan.

Petarlfc

pre 4 godine

"3 utakmice manje? Prijatelju, slabo ti nešto ide matematika. Ajde ti lepo ponovo u prvi razred..."

Nešto sam ja istripovao panteru pudlice, rano sam ustao pa mi se učini tako, izvinjavam se. :)

ацос

pre 4 godine

Људи моји, мени мало жао ових играча који га бране. Па стварно на моменте изгледа незаустављив. Такође, мора се признати да се види да је смршао, доста је окретнији него иначе. У плејофу очекујем најбољег Николу Јокића откад је крочио на НБА паркет!!!

1234

pre 4 godine

Kada vidim Plamlija, dodje mi muka. Kada Nikola sedne na klupu, problemi. Kada se vrati igra skace za 100 posto. Zamena Nikolina mora da bude mnogo kvalitetnija od Plamlija jer ovaj decko sa takvom visinom i fizikalijama nema u glavi.

tata

pre 4 godine

bla, bla, ...
loša odbrana, debeli, ne igra za reprezentaciju...
pogledaj te malo američke portale (denverove). navijači ga prosto obožavaju. niko mu apsolutno ništa ne zamera u igri. kritukuje se slaba odbrana bekova (koje lako probijaju protivničke ekipe), kritikuje se meloun koji još više treba da prilagodi ekipu jokiću, kritikuje se nekonstantnost u igrama ostalih igrača...
svi su svesni da celu sezonu igraju nekompletni i da je to mogući razlog oscilacija. i svi su svesni da je ovo sezona u kojoj opravdano imaju velika očekivanja...

panter pudlica

pre 4 godine

Jokara posle ol stara za 2 tekme...
-56 poena,13 skokova i 11 asistencija u SAMO 6 promašaja iz igre...80%
-Igra na nivou MVP!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 24. februar 2020 08:07)

Poenterski jeste na nivou. Ali 13 skokova i 11 asistencija za dve utakmice je za njegove pojmove je malo. On obično toliko postiže po utakmici...

jone

pre 4 godine

Jokicu ce opasti forma ako budu ovi privatnici svi zdravi. Milsap i Marej u petoj sekudni napada igraju izolaciju. Svi se grabe za skokove i poene i dosta se slabo ide preko Nikole. U ovo dve utakmice Nikola je bio izuzetno efikasan pa se to nije bas primetilo.

bskfan

pre 4 godine

Interesantno je bilo gledati Minesotu bez KAT-a i Viginsa, a sada i bez DeAgdjela. U slicnoj postavi su igrali i prvu utakmicu nakon trejda kada su tukli Kliperse. Nemaju visinu i zato se igra neka vrsta kopije igre Hjustona, samo sa daleko slabijom odbranom. Igrali su sa 9 igraca i svi igraci su sutirali trojke, i svi osim Novela pogodili trojku. Cak sedam igraca su bili dvocifreni a malo je falilo da svih devet igraca bude dvocifreni. Svi igraci su skakali i na kraju utakmice imali isti broj skokova kao Denver iako je Denver poznat po dobrom skoku. Doveli neke nedraftovane igrace i napravili tim u kome se igra sa puno energije i gde svi, osim centara asistiraju. Da je KAT tu sve bi opet islo preko njega, svi bi igrali u grcu jer nema slobode u igri i onda se sve to zavrsi tako sto par igraca da 50 koseva a ostali sta ugrabe. Odjednom igraci koji sutiraju trojke 26% pocnu da sutiraju trojke blizu 40%, kao onaj Martin, a McLaflin sa dabl dablom lici na veterana startera iako je ruki. Taj McLaflin bi u evropi bio MVP. Mnogi se smeju onome sto radi Hjuston ali meni je to bas interesantno i siguran sam da ce mnogi timovi primeniti neku varijaciju te ideje, ako ne za startnu petorku onda sigurno za klupu. Kosarka je timska igra i zato je od kljucne vaznosti da svaki igrac nadje sebe u tom sistemu a ne da gleda kako par igraca sutnu 50 puta dok svi ostali sutnu manje od toga. Svi su zadovoljni, svi su motivisani i daju sve od sebe. Izgubili su utkmicu ali su igrali dobro.

Zuja

pre 4 godine

Da mi je neko rekao pre 3 godine da će ovde biti debata šta to fali Denveru da osvoji titulu sa Jokićem pomislio bi da to pišu neke mentalno obolele osobe. Po prikazanom njima jako malo fali da osvoje titulu, oni su mnogo bolji nego prošle sezone, lagano rešavaju mečeve i grme od samopouzdanja. Tačno se vidi da jedva čekaju plej off i željni su dokazivanja. Jednostavno ne vidim ko može sem Lejkersa njih da dobije i to će biti upitno u eventualnom finalu zapada, sve zavisi od umora i povreda kroz plej off do tih mečeva u finalu. Malo više Meloun treba sa forsira ovog MPJ a ne samo 10 minuta da mu igra onakav talenat.

Don

pre 4 godine

Zna li neko da li je najbolji centar svemira naucio da zakucava?? Ili je i dalje jedini centar na svetu koji to ne ume?
(Negativni, 24. februar 2020 09:01)
Da li zakucavanje daje vise poena nego sut sa polu distance? Ne. Tako da sluzi samo za atraktivnost. I izmedju ostalog, sinoc je zakucavao

panter pudlica

pre 4 godine

Da su se učvrstili na drugoj poziciji i nisu, Klipersi imaju 3 utakmice manje. Jednu da dobiju a dve izgube imaće isti skor sa Denverom. Biće tu krljanja do kraja za što bolji plasman.
(Petarlfc, 24. februar 2020 10:01)

Denver: 39-18
Klipersi: 37-19

3 utakmice manje? Prijatelju, slabo ti nešto ide matematika. Ajde ti lepo ponovo u prvi razred...

јд123

pre 4 godine

Malo više Meloun treba sa forsira ovog MPJ a ne samo 10 minuta da mu igra onakav talenat.
(Zuja, 24. februar 2020 11:09)

Ја то пишем цело време. Ако му не да више минута против фењераша, када ће? Овде ми неки узвраћају да је Мелоун у праву, јер МПЈ не игра одбрану. Ако је то разлог, онда би Бартон требао не само да не буде стартер, него да скроз испадне из ротације. Синоћ сам посматрао Бартона у одбрани. Уопште не игра одбрану, преко њега највише кошева постигли, само гледа када ће Минесота шутирати и одмах трчи под кош не би ли ухватио скок. Само кампује под кошем. Да је центар или 4., па и да разумем, али бек, још са лошим физикалијама...

Denveru treba jedna bekčina koja rešava kako napad tako i odbranu.
(lomanalualua, 24. februar 2020 12:34)

Писали су многи да им треба крштени шутер ако хоће нешто више да постигну у плеј-офу. Како би било да доведу Бизлија? ;)
Од како је стартер у Минесоти шут за три му је преко 40%.

Уместо да искористе боље партије Бартона ове сезоне и да се реше штеточине, њима он још стартер. Таквим трејдом су могли Бизлију да понуде пристојан уговор, да он има плату, какву има Бартон.

Не разумем то форсирање Бартона. Такође враћање Грента на клупу. Зашто Милсап не улази са клупе? Не рачунају ваљда да им је Милсап будућност на 4. а Гренту неће продужити уговор? Или да са овом 1. поставом имају реалне шансе за прстен? Веће су им шансе да са стартером Бартоном испадну у 1. колу плеј-офа.

Don

pre 4 godine

Da se odmah ispravim (jos spavam pa prethodni koment nije bas napisan najbolje). Jokicev procenat promasaja kao pojedincima iz Denvera procenat suta.

Gandi

pre 4 godine

@a ti manje citaj strucne casopisa, i ne kopiraj jer ne znas o cemu pricam, ocigledno nisi nikad loptu sutnuo nisi..mislus ako napuses dva strzcna izraza da si skapirao dta sm hteo reci..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (SUNĐER BOB, 24. februar 2020 09:10

Ocigledno nikad bukvar u rukama držao nisi. Prvo naučiš da pišeš, pa da čitaš, pa tek onda učiš nešto drugo i pametujes.

CarloNS

pre 4 godine

Kada vidim Plamlija, dodje mi muka. Kada Nikola sedne na klupu, problemi. Kada se vrati igra skace za 100 posto. Zamena Nikolina mora da bude mnogo kvalitetnija od Plamlija jer ovaj decko sa takvom visinom i fizikalijama nema u glavi.
(1234, 24. februar 2020 09:54)

Kada je Plamli bio povređen sasvim dobro im je išlo sa Grantom na 5 i Porterom na 4. Sada imaju i Vonlija koji mi se više dopada od Plamlija. Plamli je u napadu drvo kojeg niko ni ne gleda.

!!!!!!!

pre 4 godine

.. pocetak 3.cetvrtine, 4 napada Wolves-a za redom, 2(dve) presecene lopte i 2(dve) blokade!!!!!.. toliko o tome da je beskoristan u odbrani .. bravo Nikola kralju !!!!

!!!!!!!

pre 4 godine

.. pocetak 3.cetvrtine, 4 napada Wolves-a za redom, 2(dve) presecene lopte i 2(dve) blokade!!!!!.. toliko o tome da je beskoristan u odbrani .. bravo Nikola kralju !!!! ..

Pako

pre 4 godine

Zašto tako skroman naslov kada su 25 poena Milsapa i sedam skokova po vama manji učinak od Jokića 24 poena 7 skokova.(Balkanski špijun, 24. februar 2020 11:49)Možda zbog toga što je Jokić imao i 6 asistencija uz 80% šuta iz igre. Naspram Milsapovih nula asistencija i 50-ak procenata iz igre.
(NoName, 24. februar 2020 12:06) Milsap je dobri moj imao 82% sut iz igre, sledeci put nemoj da nagadjas nego proveri prvo.

bradina

pre 4 godine

Svi komplimenti nasem Nikolu,on se igra kosarke! Zato je univerzalan,zato ga svi postuju u NBA:saigraci,protivnicki igraci,treneri,GM i vlasnici klubova.Kad neki igrac visok 213-14cm,koliko je Nikola visok, uvede novinu u igri gde tamnoputi igraci spravom "caruju", eto drznuo se neko svetlije koze da pokaze da ima nerv i unapredi ovaj sport.Kaze "Mamba mentaliti" je nesto sto ga pokrece,a Predsednik kluba ide dalje sa komplimentom ikad izrecenim za nekog kosarkasa: "Jokic je lider koji sve podredjuje svom timu i pobedama,retkost koja je veoma retka,zato ga volimo"!Upravo gledamu LA ceremoniju u Stejpl Centru i oprostaj svih od jednog od najvecih ikad u ovom sportu Kobi Brajanta!Koliko velikana ovog sporta na jednom mestu,koliko lepih reci (govor Majkl Dzordana za respekt),pa se pitam,zasto toliko ne postovanja prema ovom mladom coveku koji eto se drznuo da pokusa na svoj nacin se takmiciti protiv silnih dobrih i kvalitetnih centara NBA.Respekt Nikoli uz da je na smo toj utakmici videli da moze da zakuca,sto su mnogi sumnjali i sprdali se snjim.Meni licno,ono polaganje pri kraju utakmice kad je protivnickog centra "poslao" po jogurt nema cene.Taj detalj,ta odluka je nesto novo sto svi vole da vide a ne zakucavanje.To nije kosarka koju on zeli da prikaze,zato je on unikat.Od Divca,Radje,Drazena,Pedje,Kukoca do Milicica,dobili smo Jokica,Luku,Bogija,Bojana,Maria,Nurkica,Hezonju Dragica,Zubca,Zizica sutra Smailagica i nekog drugog da nastave tradiciju Balkana,da svi zavide.

Aca86

pre 4 godine

Nisu igrali Tauns i Rasel... druga postava Minesote i lagana pobeda. Nema potrebe to sada izdizadi. Protiv Lejkersa je bilo ono pravo i tu je bilo egal sto je pokazatelj da nisu mnogo iza njih. Sto rece Lebron, plejof utakmnica bila. A ovo je razigravanje.

MPP

pre 4 godine

IGRA NIKOLA BOLJE NEGO PROŠLE G.
Približava se proseku od 25 po utakmici !
Dobio je na brzini , a i dalje je neverovatno precizan,skoro redovno ima 70-80 % !?!....NEVEROVATNO.
PRI TOME NI JEDAN ŠUT NIJE ISTI NITI JE SA ISTE POZICIJE. .
Ne znam da li ima nekog u NBA sa tolikim procentom a da daje preko 20 po utakmici?
!
Perfektan visok luk , lagana ruka: VRHUNSKI ŠUTER !
Najviše fascinira taj arsenal
šuteva koji koristi ,neverovatno SA SVIH MOGUĆIH POZICIJA !
A počeo je i da zalucava više no jednom na utakmici !????!

DM

pre 4 godine

Ćuti,radi i tera svoje,rezultate ima,"libo ga vou"!Gledam tabelu Zapada i vidim da je Kingsima do kraja sezone potrebno "barem"18 do 19 pobjeda da bi konkurisali za doigravanje.Lakše će prošetati do Mjeseca!

Milan

pre 4 godine

yo, 24. februar 2020 08:42

Istina je za skok, iako lično mislim da se svesno ne gura, da se ne troši i nd rizikuje neku povredu. Verujem da kada bude krenulo da se igra u plej ofu "na nož", da će to biti mnogo bolje. Deluje kao da svesno igra pod ručnom, osim kada se tu i tamo sretne sa Goberom i sličnima, tačno se vidi veliki rivalitet, onda skine i 20 skokova.

Ujka Žitko

pre 4 godine

Ja kada gledam on čisti prosjek i malo ispod.
A kada ne gledam on sam riješi utakmicu.
Srećom ja slabo ostajem budan.
(exRadex, 24. februar 2020 08:09)

Javljaj kad ćeš da gledaš, da znamo šta da igramo

A retracment

pre 4 godine

Ми Срби смо невероватни, Јокић је толико цењен од стране америчких кошаркашких легенди да је то невероватно, код нас није ни 50% цењен као кошаркаш у Србији колико га амери уважавају!
То нам је једна Велика мана, јер не волимо квалитнетне људе који су изнад просека у било којој области, одмах их сечемо и гушимо и дајемо предност људима без икаквог квалитета!

tocka

pre 4 godine

@ јд123
Barton je jako koristan igrač, a ove sezone je baš konstantan. Nije on toliko loš u odbrani koliko recimo MPJ, ali u napadu poseduje mogućnost da sam sebi kreira poene, plus je najeksplozivniji i najbrži igrač Denvera. Sigurno je da će Barton biti deo nekog trejda u budućnosti, ali zasad dok Marej ne stasa, njima je takav igrač neophodan. Marej se prečesto spetlja i gubi loptu ili nalazi totalno nerezonske pozicije kada pokuša sam nešto da uradi. Par puta je imao epske shaqtin završnice gde nikom nije bilo jasno šta radi, a ponajmanje njemu samom. Istina, sve je solidniji, ali oni od njega žele da naprave takvog igrača koji bi sam mogao da probije odbranu kada ih protivnik secka. Postoje te situacije kada ništa uigrano ne radi, i onda ovakvi prgavi manijaci kao Barton razbijaju koncept. To se kod Denvera sto puta videlo.
MPJ je potencijalno Djurent, ali opet će im trebati neko vreme da ga uigraju. Cela stvar sa povredama uopšte nije dobra, zato ga i ne forsiraju.

zika

pre 4 godine

Ja koliko vidim on je jos na nekom rezimu ishrane I Jos skida kile I sve je brzi I okretniji lako I zakucava Jos 4-5 kila Dole I u Play-offu ce biti top

Copernicus

pre 4 godine

Nije Jokić problem, problem su ostali. On je ušao u formu, ima dobar prosek i statostiku, a svi ostali igraju toplo-hladno. Milsap će na narednoj utakmici da da 5 poena, a Marej sam Bog zna koliko. Niko nije konstantan sem Nikole.

bskfan

pre 4 godine

@jd

Mislim da Beasly puca na veci novac od Bartonovih 13 miliona. Po izvestajima, prva ponuda koju su mu dali je bila 30/3 koju je menadzer Beasly-a odbio, zatim je usledila izjava Tima Konolija da Denver ima "agresivan pristup" u nameri da zadrzi Beasly-a ali ni od toga nista nije bilo. Inace je Beasly jos ranije imao izjave koje su gurnute pod tepih, kao npr kada je rekao kako je on starter ali, eto, Denver ima Harisa. Dakle, nece Beasly "pristojan novac", nece on Bartonovu platu, mozda cak ni Harisovu platu, vec puca na 20-25 miliona sto mu ne bih dao ni pod razno. Svemu je kriv onaj Marejov ugovor jer kada su videli da je on dobio max onda su se svi ponadali da ce i oni dobiti velike ugovore a to nije moguce. Beasly je dobar igrac ali nikako max ili "near max" igrac i zato su ga sasvim ispravno trejdovali. Njegovi kvaliteti su dobar sut, dobra zakucavanja i igranje sa puno energije, ali slabo vodi loptu, ne ume da kreira za druge i ne igra odbranu. On nema ni skokove, ni ukradene lopte, ni blokove, ni asistenicije, sto znaci da je tipican suter i kao takav moze da bude samo nisko placeni starter u losem timu ili igrac sa klupe, nikako zvezda. U svakom slucaju, mnogo je bolje taj novac dati dodatnom plejmejkeru nego beku suteru. Njima treba neko kao Shai, svestran igrac koji sutira, organizuje, asistira, skace, ima ulaz ispod kosa i igra odbranu, a ne jednodimenzijalni igrac. Suteri su OK samo ako igraju za 10-12 miliona, ne vise od toga.