Subota, 22.02.2020.

13:30

"Sve zanima šta Novak može da uradi na Rolan Garosu"

Gi Forže, direktor Rolan Garosa, smatra da će taj turnir biti zanimljiv i pored toga što na njemu neće igrati Rodžer Federer.

Izvor: MT

"Sve zanima šta Novak može da uradi na Rolan Garosu" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

81 Komentari

Sortiraj po:

Pljuvac svih stilova

pre 4 godine

(Labud, 22. februar 2020 22:35)
Ne znam zasto ga vi botovi uporno zovete Nolo.. Od kakve bolesti patite? On je Novak,Nole,ali nikako nije Nolo. Mozda je Nolo za vas panjzore,ali za normalan svet on je ono navedeno ranije.

Botina Sendvičar

pre 4 godine

No1e ove godine osvaja sva četri GSa i OI, Golden Slam. Pa čovek to čak i ne krije. Lepo će ih počistiti i ćao svima, ide da uživa sa decom, život je pred njim.
Idemo, ljudino.

Topnik

pre 4 godine

Rodžer je magnet za posetu ali realno što se osvajanje turnira tiče nije se pitao ni kad je bio mlađi. Mislim da osvaja Tim ili Nolo jer pod krovom Nadal neće više osvajati RG.Upamtite ovaj komentar.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dnevna doza prosečnog Srbijanca, 22. februar 2020 14:47)

Pa ne igra se na krovu, zna se tko je kralj zemlje.

glukozamin

pre 4 godine

E bas me zabole sta moze da uradi.
(makili, 22. februar 2020 15:40)

Не могу да верује... Па зашто онда читаш геније, а тек зашто коментаришеш??? Види се колико те не интересује.

Labud

pre 4 godine

Djokovic je Nadala pobedio na Roland Garrosu i ....bla bla bla!!!crna rupa, 22. februar 2020 17:38) ..... To ti je kad noloman hoće da nipodaštava Nadala i piše kako je Nolo pobedio Rafu na RG, a Nolo ima jedan RG za razliku od Nadala koji je pehar dizao 12 puta. Taj isti Rafa ima 11 trofeja u Nolovom Monte Karlu, 11 u Rimu i td. Ma kako te bre nije blam da pišeš o tome!!! Videćemo kako će Nolo da prodje protiv Tima na šljaci, svi mu dišu za vratom, a kad se bude pokupio posle četvrtog kola onda ćeš da pišeš kako mu se nije igralo, idi begaj !!!

Marko

pre 4 godine

Новак је доказао да може Рафу на шљаци да победи. У то нема сумње, ни најмање. Ипак, да не потцењујемо Рафу, који је краљ шљаке. Ако дођу до финала, нека одиграју пет сетова, па шта буде.

goran

pre 4 godine

federer najbolji svih vremena, ne znam po chemu sve to najbolji....po gs ...pa i to nece dugo trajati videcemo ko je i ko ce biti za svagda najbolji...

don

pre 4 godine

mikii

Nadalu najbolje odgovara sunčano vreme. Dakle, isključivo lep i sunčan dan a po mogućnosti sa temperaturom višom od 30 stepeni. Idealni uslovi za njega. E sad, ukoliko se desi da ceo turnir budu približno takvi uslovi, naročito u završnim mečevima, onda taj segment koji navodiš da će mu štetiti nema argumentaciju. U takvim uslovima krov neće biti navučen. Šanse su jednake za sve, jer je podjednako moguće da krov bude i ne bude navučen a ti pokazuješ da si obični provokator.

War Inside My Head

pre 4 godine

@draganTenis,nemoj da zezaš,evo po cijenu da Noleta nikad ne zapadne igranje pod krovom,a evo već mnogi rezonuju da mu je to moguća prednost,brate nije moguće da GS turnir mora da se prekida zbog mraka,ajde zbog kiše,ali mraka???Evo barem reflektore da postave na glavnim terenima!

zxfx

pre 4 godine

Jadan li je ovaj Mikii/Jumko/Labud/banjica... Zarađuje pljujući po svemu što može srbadiji biti dobar uzor. Bednik.
Napred Nole. Pokaži najpre svoju sportsku i ljudsku veličinu, to je najveći uspeh. Od tog uspeha nema većeg uspeha. A pobede, titule, poeni... ma to je sve sekundarno.

draganTenis

pre 4 godine

Meni je žao što je stavljen krov. Drago mi je zbog Novaka, jer to njemu više odgovara. Ali bez krova, pod suncem, vetrom, kišom, pada mrak... to je druga dimenzija tenisa, ona koja nije dvoranska i koja i sa ovim krovom polako nestaje. Surovi element deluje na svakoga igrača, i u tim uslovima u redu je da se neko pokaže boljim neko slabijim. Ali sve to nije bitno, bitno je da Noletu bude bolje.

crna rupa

pre 4 godine

Djokovic je Nadala pobedio na Roland Garrosu i svakom od tri mastersa na šljaci, od toga u Rimu čak 3, a u Monte Karlu 2 puta i jednom u Madridu. Federer sa druge strane, samo 2 pobede protiv Nadala na šljaci, jednu u Hamburgu i jednu u Madridu (poslednji put 2009. godine pobedio Nadala na šljaci). Sve je jasno...

War Inside My Head

pre 4 godine

@banjica,moguće je,što da se radi!Ali,ipak ga je pobjedio jednom na RG,za razliku od tvog ljubimca Federera,iako je pitanje da li ti je on ljubimac!?Čitajući tvoje komentare,za pomisliti je da ti je Đoković,iz ko zna kojeg razloga,trn u oku.

Sivi soko

pre 4 godine

Da li je moguće da je "najkompletniji ikada" 10 puta učestvovao na RG i samo 1 osvojio? I to kada je Nadal imao povredu?
(banjica, 22. februar 2020 17:03)
A ko je kompletniji? Znaš li da Nadal već čitavu deceniju nema titulu u Australiji i na Vimbldonu. Ej deceniju! Na dva od četiri slema.. Koliko godina je oni prošlo od poslednje Rodžerove titule na USO i na RG?

nikol dz feimija

pre 4 godine

NOVAK OSVAJA, NEMA MU DRUGE.

A ZA FEDERERA JE,
ako je zaista operisao koleno ili oba,
IDEALNA PODLOGA TRAVA ?!

NADAL JE NA GAROSU, NARAVNO, UVEK OTVORENI FAVORIT !

Biće pakleno, Nole igra za 2.Garos i 18. gs a Nadal za 12. Garos i 20.gs.

banjica

pre 4 godine

@cocoloco

Ne ideš ti nigde van svoje varošice. Možeš samo da gledaš na televizoru kako Nadal osvaja svoj 13 RG, a Rožije 9 Vimbldon.

Ne znaš mnogo o trolovanju

pre 4 godine

hahaha, isti lik.. majko mila, kako loš trol i kakav nolajfer, umirem :D
(Yoloswag, 22. februar 2020 16:40)

Loš trol je onaj koji ne izaziva reakciju, ni pozitivnu, niti negativnu. Kad prestanete da reagujete, postaje loš trol. Bezbroj puta sam na ulici video pseći izmet. Iznerviram se, eksplodirao bih! Ali nikad nisam stao da mu objašnjavam šta je i da ne bi trebalo da bude tu gde jeste. Tako je i sa trolovoma.

Djordje Stanojevic

pre 4 godine

Naravno da moze ali treba dobro razmisliti dal 'zrtvovati' Wimbldon i US zbog RG jer ce ga sljaka fizicki urnisati ,verovatno razmisljaju o tome,ipak su mu daleko vece sanse na travi i betonu pa neka uzme jos jedan GS ove sezone i puna kapa.

jovan

pre 4 godine

@007 Jel ti shvataš da su svejedno obojica bolji od Novaka? I još se žališ što su igrali više dana hahaha, pa da nije bilo kiše tvoj ljubimac bi izgubio sa 3:1 u setovima prijatelju. Kako je moguće da spinujete toliko ovo je neverovatno

Sivi soko

pre 4 godine

@Miki maus, pravo u centar, oba komentara.. Pores toga, mnogo nesreće je Novak imao na RG, 2011-te ga predaja Fonjinija izbacila iz ritma, 2012-te ga kiša prekinula taman kad je krenuo da dere Nadala sa osam uzastopnih dobijenih gemova, 2013-te pecanje na mreži, 2015-te polufinale dva dana, 2019-te peščana oluja...

-_-)

pre 4 godine

@(Jumko, 22. februar 2020 16:24)

Srbine kladionicare u sta se kladis? U kucu tvojih tate i mame kod kojih jos zivis?

Zar nisi takodje predvideo da ce Tim da pobedi Djokovica u finalu AO?

Kiki ns

pre 4 godine

Evo, ovako će biti :
1 AO rešeno
2 RG će bidne
3 W će bidne
4 OI će bidne
5 US će bidne

Čisto da se zna.
To još niko nije uradio, a posle ovoga prestaju priče o GOAT -u
koliko god drugi imali slemova...

Djido

pre 4 godine

Zamislite samo situaciju u kojoj je Djokovic najveci igrac ikada na sljaci, pa da se postavi krov na tom terenu na kojem je napravio najvece uspehe, na taj nacin prekine decenijska tradicija, i to u jeku borbe za najveceg svih vremena, cime bi mu direktno naudili kao sto su to u konkretnom slucaju uradili Nadalu.
(Mikii, 22. februar 2020 15:56)

OK, i šta predlažeš, da ne postavljaju krov dok se Nadal ne penzioniše?

Yoloswag

pre 4 godine

@Mikii Hahaha, bas to... U centar!
(Jumko, 22. februar 2020 16:23)

hahaha, isti lik.. majko mila, kako loš trol i kakav nolajfer, umirem :D

Beobrad

pre 4 godine

Svi preduslovi su tu - Novak odlicno igra sljaku, nije dzabe najkompletniji teniser sveta, pobedjivao je vec Nadala vise puta na sljaci, poboljsao je servis i forhend, fizicki dovoljno jak, dakle sve je tu. Samo da ostane zdrav i da ako moze izbegne Tima u polufinalu, ne zato sto ne moze da ga pobedi, nego sto bi ga posle u finalu verovatno cekao Nadal, a to je vec tesko, da se pobede obojica u roku od dva dana. Ali, Nole cak i to moze!

Jokan

pre 4 godine

Obozavam Novaka ! Kao i mnogi drugi ljud i na svetu. Sacekajmo Ima jos da se igra do Wimbldona. Ko zna kakva ce forma i raspolozenje u Novaka biti. Polako obozavaoci i sve najlepse za nasega Nola !

Djido

pre 4 godine

@Mikii Hahaha, bas to... U centar!
(Jumko, 22. februar 2020 16:23)

Hahaha, ti meni vojvodo ja tebi serdare. Sami sebe hvale i dele komplimente. Još samo da se javi ona treća zamlata što im poltroniše sa svih pet nickova koje koristi.

Tihomir

pre 4 godine

(Mikii, 22. februar 2020 15:56)

Pa krov se mozda nece ni koristiti botino jedna! Krov je tu zbog kise kao sto svaki Grend slem ima. Sto ste se us*ali, prpa da Novak ne osvoji a? :)

Miki maus

pre 4 godine

Kaze komentator " evo ugradise krov. To je protiv Nadala. Zamislite teorije zavere da je to uradjeno Noletu posle 11 osvojenih Rg titula"

Eto kakvi komentarisu i daju misljenje....ejjj

Krov je uradjen da bi turnir , NAJZAD, bio legitiman da bi se odrzao do kraja...jer ako pada kisa nema finala u nedelju !!

Krov je tu , najzad, da neki igrac , kao Nole ne bi morao da igra cet, pet sub i nedelju dan za danom.

I nemoj da se plasis za svog Raficu. Krov ce biti otvoren...ako kisa ne bude padala.

Mikii

pre 4 godine

OK, i šta predlažeš, da ne postavljaju krov dok se Nadal ne penzioniše?
(Djido, 22. februar 2020 16:30)

Ako ga nisu postavljali tolike godine, sta je problem jos 3,4? Zamislite da se finale AO izmedju Djokovica i Nadala igra u dnevnom terminu na 40+ stepeni, da li bi vam to bilo po meri? Otprilike toliki uticaj u negativnom smislu na Nadala ima taj krov. Ali, sad je sve okej, nolovcima nista ne smeta, kad je protivnik ostecen. Jos ako se Rafa i Thiem pokolju u polufinalu, rece neko, pa odmorni Nolo doceka umornog finalistu, auu, pa to je srpski san.

007

pre 4 godine

Eeee kad se setim kako je Nole morao da igra sredu-cetvrtak-petak i subotu za redom prosle godine, samo zato sto je Nadal bio povlascen i krenuo prvog dana, jos gurnuli Tima u Djokovicev zreb, a Federera u Nadalov koji nikad u karijeri nije ni prismrdeo da ga dobije u Parizu. Okrece se kolo srece, krov i nadam se Tim i Nadal u isti deo zreba.

Svet zabrinut zbog Novaka i obaranja rekorda

pre 4 godine

E bas me zabole sta moze da uradi.
(makili, 22. februar 2020 15:40)

Ali ceo svet samo o tome priča! Ma kakav virus, kakvi bakrači!? Svet zabrinut zbog Novaka i obaranja svih rekorda, prave se nove vitrine za sledeće pehare, da li će biti dovoljno drveta za sve vitrine, šta misle nolomani?

Cole

pre 4 godine

Siguran sam da su uslovi na RG-u
bili kao na ostala tri turnira iz
te kategorije, da bi Novak imao
bar dva RG-a. Nekako, bas na tom
turiniru je dolazilo do spleta
nesrecnih okolnosti koje su ga
sprecile da ostvari pun potencijal.
Imao je par polufinala koje je igrao
po dva dana zaredom, da bi treci dan
bilo finale, prosto nije imao snage
za korak dalje. Setimo se samo
proslogodisnjeg polufinala sa nevremenom,
pa polufinale sa Marejem 2015. godine... Poz.

Dott

pre 4 godine

Ove godine na Rolad Garosu biće drugačije , samim tim što je postavljen krov, verovatno ima i reflektora, pa će se turnir igrati duže vremenski. Do sada igrani su samo dnevni termini, sa Nocnim terminima Nadal Nije izraziti favorit. Nadalu je islo u korist igranje dnevnih termina, jer se prekomerno znojio i samim tim hladio telo, dok Novak se normalno znojio kao i svi i svakako nije uzivao u takvum uslovima.

4k4.Dex

pre 4 godine

Pa najteze mu je na RG jer su Nadal i Tim obojica izraziti sljakeri. Videcemo, najboljibjebu to nema sumnje sve zavisi od inspiracije u mecevima sa ovom dvojicom. Bili bi dobro da se bar medjusobni sastanu pre noleta.

мики

pre 4 godine

Svako ko veruje u titulu a i u finalu ako je Thiem na putu do njega je blago rečeno vrlo neobjektivan. Mada to je vaša osobina, navikli su ostali na to.
(jovan, 22. februar 2020 15:00)

Ноле осваја

Badi

pre 4 godine

Svako ko veruje u titulu a i u finalu ako je Thiem na putu do njega je blago rečeno vrlo neobjektivan. Mada to je vaša osobina, navikli su ostali na to.
(jovan, 22. februar 2020 15:00)

Hhahahahaha znaci ti si objektivan koji mislis da najbolji teniser svih vremena ne moze da osvoji turnir na sljaci jer mu je Tim jedan od protivnika, bravo majstorcino objektivna. Shvati da ako Djokovic odigra na svom nivou, mogu da mu daju od prvog kola pa sve do finala tog Tima

Mikii

pre 4 godine

Zamislite samo situaciju u kojoj je Djokovic najveci igrac ikada na sljaci, pa da se postavi krov na tom terenu na kojem je napravio najvece uspehe, na taj nacin prekine decenijska tradicija, i to u jeku borbe za najveceg svih vremena, cime bi mu direktno naudili kao sto su to u konkretnom slucaju uradili Nadalu. Zamislite samo te teorije zavere protiv jednog Srbina koji je za vreme rata trenirao u bazenu. Jezivo.

Zoki

pre 4 godine

Zna Forže dobro šta Novak može. Otuda i onaj "slučajni" žreb pa dva puta u zadnjih 5 godina je samo Novaku projektovan raspored po kom igra od četvrtka do nedelje svaki dan. To je jedini način bio da se spreči u osvajanju novih titula. Sa krovom na Šatrijeu i noćnim terminima naučna fantastika je da Rafa pobedi Noleta i on to dobro zna

Boto

pre 4 godine

Sta može?
Pa uzima sigurno.
Kida onu boraniju Nadala i u finalu repriza kida i Tiema.
Sve mi govori da će već ove godine da bude 20-ti slam.
Vi koji ne verujete - Vaš problem.
Forzzaaaaaa NOLO .
Najbolji IKADA !!!!!!!!!!

Basket

pre 4 godine

Sto bi Tim-u lezala sljaka vise nego ostalima? Samo da Tim ne naleti na Djere-a , pa nece biti polufinala. Zadnji put na sljaci Djere ga pobedio 2:0

jovan

pre 4 godine

Svako ko veruje u titulu a i u finalu ako je Thiem na putu do njega je blago rečeno vrlo neobjektivan. Mada to je vaša osobina, navikli su ostali na to.

kakogod

pre 4 godine

Djoković nema šta da traži protiv Nadala na šljaci u 3 seta . Gledao sam polufinale Vimbldona protiv nadala i bilo je čupavao , Al ga je servis izvlačio . Na šljaci je sve to za nijansu sporije taman dovoljno da Nadal sve stiže .

Miki maus

pre 4 godine

Stvarno neverovatno da se to tako zaboravi.

"Sten the man" je igrao sa umornim Noletom u finalu i osvojio svoj 1.GS !
Stan je bio u sjajnom formi ali je imao svu slobodu ovoga sveta da igra kako zeli. Nole je poceo oprezno mec a Stanislas je imao dan bez greske. Posle 1.seta Noletov PREMOR je bio ocigledan, povratak nije bio moguc u tom stanju.

Nole premoren od polufinalnog meca koji je trajao 2 dana, u petak i sub, protiv TADA u tom trenutku najjaceg rivala Murray-a.

Isti scenario prosle godine...Rafa cetvrtfinale odigrao u utorak, polufinale ,lepo vreme, u cetvrtak i onda super odmoran cekao finale u nedelju...

Nole 1/4 finale sreda, pomeren u cetvrtak. Polufinale odmah zatim po kisi i vetru pet i subota....

RG je do ove godine bio NEREGULARAN TURNIR.

Ove godine ima krov... pa da vidimo sada pravu sliku...sve zavisi od Noleta !

nešto onako 18.

pre 4 godine

Ove godine dosta će zavisiti od žreba... Mislim da je na šljaci Tim najveća opasnost za Nadala (realno, to je njihova podloga)... Bilo bi dobro da taj duel bude u polufinalu, a Nole uz maksimalnu fizičku spremu da dođe do finala... Onda je sve moguće...

Juznoafricki migrant iz Bazela

pre 4 godine

Odavno je pokazao sta ume. Ume jedini da dobije Nadala 3:0,a ume i da osvoji bez da mu prethodno Soderling procisti put ka tituli kao nekima koji RG ne bi 100 godina osvojili da igraju bez takve pomoci.

Milos

pre 4 godine

Nije korektno da stavljate slike na kojima je u uniqlo majici kad je promjenio sponzora i za to dobro placen... A pritom "treci covjek" ima trenutno ugovor sa ovim brendom.

dnevna doza prosečnog Srbijanca

pre 4 godine

Rodžer je magnet za posetu ali realno što se osvajanje turnira tiče nije se pitao ni kad je bio mlađi. Mislim da osvaja Tim ili Nolo jer pod krovom Nadal neće više osvajati RG.Upamtite ovaj komentar.

CroFed

pre 4 godine

Slika Rafe i Novaka iz 2015, jedini put kada je Novak uspio ukrotiti španjolskog Bika, no nije naplatio tu veliku pobjedu s titulom, ukazao se Wawrinka. Naredne godine nije imao priliku nažalost igrati s Rafom, no došao je i taj jedini (zasad) Roland Garros

nešto onako 18.

pre 4 godine

Ove godine dosta će zavisiti od žreba... Mislim da je na šljaci Tim najveća opasnost za Nadala (realno, to je njihova podloga)... Bilo bi dobro da taj duel bude u polufinalu, a Nole uz maksimalnu fizičku spremu da dođe do finala... Onda je sve moguće...

Miki maus

pre 4 godine

Stvarno neverovatno da se to tako zaboravi.

"Sten the man" je igrao sa umornim Noletom u finalu i osvojio svoj 1.GS !
Stan je bio u sjajnom formi ali je imao svu slobodu ovoga sveta da igra kako zeli. Nole je poceo oprezno mec a Stanislas je imao dan bez greske. Posle 1.seta Noletov PREMOR je bio ocigledan, povratak nije bio moguc u tom stanju.

Nole premoren od polufinalnog meca koji je trajao 2 dana, u petak i sub, protiv TADA u tom trenutku najjaceg rivala Murray-a.

Isti scenario prosle godine...Rafa cetvrtfinale odigrao u utorak, polufinale ,lepo vreme, u cetvrtak i onda super odmoran cekao finale u nedelju...

Nole 1/4 finale sreda, pomeren u cetvrtak. Polufinale odmah zatim po kisi i vetru pet i subota....

RG je do ove godine bio NEREGULARAN TURNIR.

Ove godine ima krov... pa da vidimo sada pravu sliku...sve zavisi od Noleta !

Juznoafricki migrant iz Bazela

pre 4 godine

Odavno je pokazao sta ume. Ume jedini da dobije Nadala 3:0,a ume i da osvoji bez da mu prethodno Soderling procisti put ka tituli kao nekima koji RG ne bi 100 godina osvojili da igraju bez takve pomoci.

CroFed

pre 4 godine

Slika Rafe i Novaka iz 2015, jedini put kada je Novak uspio ukrotiti španjolskog Bika, no nije naplatio tu veliku pobjedu s titulom, ukazao se Wawrinka. Naredne godine nije imao priliku nažalost igrati s Rafom, no došao je i taj jedini (zasad) Roland Garros

Cole

pre 4 godine

Siguran sam da su uslovi na RG-u
bili kao na ostala tri turnira iz
te kategorije, da bi Novak imao
bar dva RG-a. Nekako, bas na tom
turiniru je dolazilo do spleta
nesrecnih okolnosti koje su ga
sprecile da ostvari pun potencijal.
Imao je par polufinala koje je igrao
po dva dana zaredom, da bi treci dan
bilo finale, prosto nije imao snage
za korak dalje. Setimo se samo
proslogodisnjeg polufinala sa nevremenom,
pa polufinale sa Marejem 2015. godine... Poz.

Miki maus

pre 4 godine

Kaze komentator " evo ugradise krov. To je protiv Nadala. Zamislite teorije zavere da je to uradjeno Noletu posle 11 osvojenih Rg titula"

Eto kakvi komentarisu i daju misljenje....ejjj

Krov je uradjen da bi turnir , NAJZAD, bio legitiman da bi se odrzao do kraja...jer ako pada kisa nema finala u nedelju !!

Krov je tu , najzad, da neki igrac , kao Nole ne bi morao da igra cet, pet sub i nedelju dan za danom.

I nemoj da se plasis za svog Raficu. Krov ce biti otvoren...ako kisa ne bude padala.

dnevna doza prosečnog Srbijanca

pre 4 godine

Rodžer je magnet za posetu ali realno što se osvajanje turnira tiče nije se pitao ni kad je bio mlađi. Mislim da osvaja Tim ili Nolo jer pod krovom Nadal neće više osvajati RG.Upamtite ovaj komentar.

Badi

pre 4 godine

Svako ko veruje u titulu a i u finalu ako je Thiem na putu do njega je blago rečeno vrlo neobjektivan. Mada to je vaša osobina, navikli su ostali na to.
(jovan, 22. februar 2020 15:00)

Hhahahahaha znaci ti si objektivan koji mislis da najbolji teniser svih vremena ne moze da osvoji turnir na sljaci jer mu je Tim jedan od protivnika, bravo majstorcino objektivna. Shvati da ako Djokovic odigra na svom nivou, mogu da mu daju od prvog kola pa sve do finala tog Tima

Djido

pre 4 godine

Zamislite samo situaciju u kojoj je Djokovic najveci igrac ikada na sljaci, pa da se postavi krov na tom terenu na kojem je napravio najvece uspehe, na taj nacin prekine decenijska tradicija, i to u jeku borbe za najveceg svih vremena, cime bi mu direktno naudili kao sto su to u konkretnom slucaju uradili Nadalu.
(Mikii, 22. februar 2020 15:56)

OK, i šta predlažeš, da ne postavljaju krov dok se Nadal ne penzioniše?

Zoki

pre 4 godine

Zna Forže dobro šta Novak može. Otuda i onaj "slučajni" žreb pa dva puta u zadnjih 5 godina je samo Novaku projektovan raspored po kom igra od četvrtka do nedelje svaki dan. To je jedini način bio da se spreči u osvajanju novih titula. Sa krovom na Šatrijeu i noćnim terminima naučna fantastika je da Rafa pobedi Noleta i on to dobro zna

мики

pre 4 godine

Svako ko veruje u titulu a i u finalu ako je Thiem na putu do njega je blago rečeno vrlo neobjektivan. Mada to je vaša osobina, navikli su ostali na to.
(jovan, 22. februar 2020 15:00)

Ноле осваја

Milos

pre 4 godine

Nije korektno da stavljate slike na kojima je u uniqlo majici kad je promjenio sponzora i za to dobro placen... A pritom "treci covjek" ima trenutno ugovor sa ovim brendom.

Dott

pre 4 godine

Ove godine na Rolad Garosu biće drugačije , samim tim što je postavljen krov, verovatno ima i reflektora, pa će se turnir igrati duže vremenski. Do sada igrani su samo dnevni termini, sa Nocnim terminima Nadal Nije izraziti favorit. Nadalu je islo u korist igranje dnevnih termina, jer se prekomerno znojio i samim tim hladio telo, dok Novak se normalno znojio kao i svi i svakako nije uzivao u takvum uslovima.

Tihomir

pre 4 godine

(Mikii, 22. februar 2020 15:56)

Pa krov se mozda nece ni koristiti botino jedna! Krov je tu zbog kise kao sto svaki Grend slem ima. Sto ste se us*ali, prpa da Novak ne osvoji a? :)

007

pre 4 godine

Eeee kad se setim kako je Nole morao da igra sredu-cetvrtak-petak i subotu za redom prosle godine, samo zato sto je Nadal bio povlascen i krenuo prvog dana, jos gurnuli Tima u Djokovicev zreb, a Federera u Nadalov koji nikad u karijeri nije ni prismrdeo da ga dobije u Parizu. Okrece se kolo srece, krov i nadam se Tim i Nadal u isti deo zreba.

Boto

pre 4 godine

Sta može?
Pa uzima sigurno.
Kida onu boraniju Nadala i u finalu repriza kida i Tiema.
Sve mi govori da će već ove godine da bude 20-ti slam.
Vi koji ne verujete - Vaš problem.
Forzzaaaaaa NOLO .
Najbolji IKADA !!!!!!!!!!

Beobrad

pre 4 godine

Svi preduslovi su tu - Novak odlicno igra sljaku, nije dzabe najkompletniji teniser sveta, pobedjivao je vec Nadala vise puta na sljaci, poboljsao je servis i forhend, fizicki dovoljno jak, dakle sve je tu. Samo da ostane zdrav i da ako moze izbegne Tima u polufinalu, ne zato sto ne moze da ga pobedi, nego sto bi ga posle u finalu verovatno cekao Nadal, a to je vec tesko, da se pobede obojica u roku od dva dana. Ali, Nole cak i to moze!

Basket

pre 4 godine

Sto bi Tim-u lezala sljaka vise nego ostalima? Samo da Tim ne naleti na Djere-a , pa nece biti polufinala. Zadnji put na sljaci Djere ga pobedio 2:0

Djido

pre 4 godine

@Mikii Hahaha, bas to... U centar!
(Jumko, 22. februar 2020 16:23)

Hahaha, ti meni vojvodo ja tebi serdare. Sami sebe hvale i dele komplimente. Još samo da se javi ona treća zamlata što im poltroniše sa svih pet nickova koje koristi.

crna rupa

pre 4 godine

Djokovic je Nadala pobedio na Roland Garrosu i svakom od tri mastersa na šljaci, od toga u Rimu čak 3, a u Monte Karlu 2 puta i jednom u Madridu. Federer sa druge strane, samo 2 pobede protiv Nadala na šljaci, jednu u Hamburgu i jednu u Madridu (poslednji put 2009. godine pobedio Nadala na šljaci). Sve je jasno...

Kiki ns

pre 4 godine

Evo, ovako će biti :
1 AO rešeno
2 RG će bidne
3 W će bidne
4 OI će bidne
5 US će bidne

Čisto da se zna.
To još niko nije uradio, a posle ovoga prestaju priče o GOAT -u
koliko god drugi imali slemova...

Sivi soko

pre 4 godine

Da li je moguće da je "najkompletniji ikada" 10 puta učestvovao na RG i samo 1 osvojio? I to kada je Nadal imao povredu?
(banjica, 22. februar 2020 17:03)
A ko je kompletniji? Znaš li da Nadal već čitavu deceniju nema titulu u Australiji i na Vimbldonu. Ej deceniju! Na dva od četiri slema.. Koliko godina je oni prošlo od poslednje Rodžerove titule na USO i na RG?

4k4.Dex

pre 4 godine

Pa najteze mu je na RG jer su Nadal i Tim obojica izraziti sljakeri. Videcemo, najboljibjebu to nema sumnje sve zavisi od inspiracije u mecevima sa ovom dvojicom. Bili bi dobro da se bar medjusobni sastanu pre noleta.

Sivi soko

pre 4 godine

@Miki maus, pravo u centar, oba komentara.. Pores toga, mnogo nesreće je Novak imao na RG, 2011-te ga predaja Fonjinija izbacila iz ritma, 2012-te ga kiša prekinula taman kad je krenuo da dere Nadala sa osam uzastopnih dobijenih gemova, 2013-te pecanje na mreži, 2015-te polufinale dva dana, 2019-te peščana oluja...

Yoloswag

pre 4 godine

@Mikii Hahaha, bas to... U centar!
(Jumko, 22. februar 2020 16:23)

hahaha, isti lik.. majko mila, kako loš trol i kakav nolajfer, umirem :D

glukozamin

pre 4 godine

E bas me zabole sta moze da uradi.
(makili, 22. februar 2020 15:40)

Не могу да верује... Па зашто онда читаш геније, а тек зашто коментаришеш??? Види се колико те не интересује.

-_-)

pre 4 godine

@(Jumko, 22. februar 2020 16:24)

Srbine kladionicare u sta se kladis? U kucu tvojih tate i mame kod kojih jos zivis?

Zar nisi takodje predvideo da ce Tim da pobedi Djokovica u finalu AO?

Ne znaš mnogo o trolovanju

pre 4 godine

hahaha, isti lik.. majko mila, kako loš trol i kakav nolajfer, umirem :D
(Yoloswag, 22. februar 2020 16:40)

Loš trol je onaj koji ne izaziva reakciju, ni pozitivnu, niti negativnu. Kad prestanete da reagujete, postaje loš trol. Bezbroj puta sam na ulici video pseći izmet. Iznerviram se, eksplodirao bih! Ali nikad nisam stao da mu objašnjavam šta je i da ne bi trebalo da bude tu gde jeste. Tako je i sa trolovoma.

Jokan

pre 4 godine

Obozavam Novaka ! Kao i mnogi drugi ljud i na svetu. Sacekajmo Ima jos da se igra do Wimbldona. Ko zna kakva ce forma i raspolozenje u Novaka biti. Polako obozavaoci i sve najlepse za nasega Nola !

nikol dz feimija

pre 4 godine

NOVAK OSVAJA, NEMA MU DRUGE.

A ZA FEDERERA JE,
ako je zaista operisao koleno ili oba,
IDEALNA PODLOGA TRAVA ?!

NADAL JE NA GAROSU, NARAVNO, UVEK OTVORENI FAVORIT !

Biće pakleno, Nole igra za 2.Garos i 18. gs a Nadal za 12. Garos i 20.gs.

Marko

pre 4 godine

Новак је доказао да може Рафу на шљаци да победи. У то нема сумње, ни најмање. Ипак, да не потцењујемо Рафу, који је краљ шљаке. Ако дођу до финала, нека одиграју пет сетова, па шта буде.

jovan

pre 4 godine

Svako ko veruje u titulu a i u finalu ako je Thiem na putu do njega je blago rečeno vrlo neobjektivan. Mada to je vaša osobina, navikli su ostali na to.

zxfx

pre 4 godine

Jadan li je ovaj Mikii/Jumko/Labud/banjica... Zarađuje pljujući po svemu što može srbadiji biti dobar uzor. Bednik.
Napred Nole. Pokaži najpre svoju sportsku i ljudsku veličinu, to je najveći uspeh. Od tog uspeha nema većeg uspeha. A pobede, titule, poeni... ma to je sve sekundarno.

War Inside My Head

pre 4 godine

@banjica,moguće je,što da se radi!Ali,ipak ga je pobjedio jednom na RG,za razliku od tvog ljubimca Federera,iako je pitanje da li ti je on ljubimac!?Čitajući tvoje komentare,za pomisliti je da ti je Đoković,iz ko zna kojeg razloga,trn u oku.

Mikii

pre 4 godine

Zamislite samo situaciju u kojoj je Djokovic najveci igrac ikada na sljaci, pa da se postavi krov na tom terenu na kojem je napravio najvece uspehe, na taj nacin prekine decenijska tradicija, i to u jeku borbe za najveceg svih vremena, cime bi mu direktno naudili kao sto su to u konkretnom slucaju uradili Nadalu. Zamislite samo te teorije zavere protiv jednog Srbina koji je za vreme rata trenirao u bazenu. Jezivo.

War Inside My Head

pre 4 godine

@draganTenis,nemoj da zezaš,evo po cijenu da Noleta nikad ne zapadne igranje pod krovom,a evo već mnogi rezonuju da mu je to moguća prednost,brate nije moguće da GS turnir mora da se prekida zbog mraka,ajde zbog kiše,ali mraka???Evo barem reflektore da postave na glavnim terenima!

don

pre 4 godine

mikii

Nadalu najbolje odgovara sunčano vreme. Dakle, isključivo lep i sunčan dan a po mogućnosti sa temperaturom višom od 30 stepeni. Idealni uslovi za njega. E sad, ukoliko se desi da ceo turnir budu približno takvi uslovi, naročito u završnim mečevima, onda taj segment koji navodiš da će mu štetiti nema argumentaciju. U takvim uslovima krov neće biti navučen. Šanse su jednake za sve, jer je podjednako moguće da krov bude i ne bude navučen a ti pokazuješ da si obični provokator.

goran

pre 4 godine

federer najbolji svih vremena, ne znam po chemu sve to najbolji....po gs ...pa i to nece dugo trajati videcemo ko je i ko ce biti za svagda najbolji...

Mikii

pre 4 godine

OK, i šta predlažeš, da ne postavljaju krov dok se Nadal ne penzioniše?
(Djido, 22. februar 2020 16:30)

Ako ga nisu postavljali tolike godine, sta je problem jos 3,4? Zamislite da se finale AO izmedju Djokovica i Nadala igra u dnevnom terminu na 40+ stepeni, da li bi vam to bilo po meri? Otprilike toliki uticaj u negativnom smislu na Nadala ima taj krov. Ali, sad je sve okej, nolovcima nista ne smeta, kad je protivnik ostecen. Jos ako se Rafa i Thiem pokolju u polufinalu, rece neko, pa odmorni Nolo doceka umornog finalistu, auu, pa to je srpski san.

kakogod

pre 4 godine

Djoković nema šta da traži protiv Nadala na šljaci u 3 seta . Gledao sam polufinale Vimbldona protiv nadala i bilo je čupavao , Al ga je servis izvlačio . Na šljaci je sve to za nijansu sporije taman dovoljno da Nadal sve stiže .

Djordje Stanojevic

pre 4 godine

Naravno da moze ali treba dobro razmisliti dal 'zrtvovati' Wimbldon i US zbog RG jer ce ga sljaka fizicki urnisati ,verovatno razmisljaju o tome,ipak su mu daleko vece sanse na travi i betonu pa neka uzme jos jedan GS ove sezone i puna kapa.

Svet zabrinut zbog Novaka i obaranja rekorda

pre 4 godine

E bas me zabole sta moze da uradi.
(makili, 22. februar 2020 15:40)

Ali ceo svet samo o tome priča! Ma kakav virus, kakvi bakrači!? Svet zabrinut zbog Novaka i obaranja svih rekorda, prave se nove vitrine za sledeće pehare, da li će biti dovoljno drveta za sve vitrine, šta misle nolomani?

draganTenis

pre 4 godine

Meni je žao što je stavljen krov. Drago mi je zbog Novaka, jer to njemu više odgovara. Ali bez krova, pod suncem, vetrom, kišom, pada mrak... to je druga dimenzija tenisa, ona koja nije dvoranska i koja i sa ovim krovom polako nestaje. Surovi element deluje na svakoga igrača, i u tim uslovima u redu je da se neko pokaže boljim neko slabijim. Ali sve to nije bitno, bitno je da Noletu bude bolje.

banjica

pre 4 godine

@cocoloco

Ne ideš ti nigde van svoje varošice. Možeš samo da gledaš na televizoru kako Nadal osvaja svoj 13 RG, a Rožije 9 Vimbldon.

jovan

pre 4 godine

@007 Jel ti shvataš da su svejedno obojica bolji od Novaka? I još se žališ što su igrali više dana hahaha, pa da nije bilo kiše tvoj ljubimac bi izgubio sa 3:1 u setovima prijatelju. Kako je moguće da spinujete toliko ovo je neverovatno

Labud

pre 4 godine

Djokovic je Nadala pobedio na Roland Garrosu i ....bla bla bla!!!crna rupa, 22. februar 2020 17:38) ..... To ti je kad noloman hoće da nipodaštava Nadala i piše kako je Nolo pobedio Rafu na RG, a Nolo ima jedan RG za razliku od Nadala koji je pehar dizao 12 puta. Taj isti Rafa ima 11 trofeja u Nolovom Monte Karlu, 11 u Rimu i td. Ma kako te bre nije blam da pišeš o tome!!! Videćemo kako će Nolo da prodje protiv Tima na šljaci, svi mu dišu za vratom, a kad se bude pokupio posle četvrtog kola onda ćeš da pišeš kako mu se nije igralo, idi begaj !!!

Topnik

pre 4 godine

Rodžer je magnet za posetu ali realno što se osvajanje turnira tiče nije se pitao ni kad je bio mlađi. Mislim da osvaja Tim ili Nolo jer pod krovom Nadal neće više osvajati RG.Upamtite ovaj komentar.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dnevna doza prosečnog Srbijanca, 22. februar 2020 14:47)

Pa ne igra se na krovu, zna se tko je kralj zemlje.

Botina Sendvičar

pre 4 godine

No1e ove godine osvaja sva četri GSa i OI, Golden Slam. Pa čovek to čak i ne krije. Lepo će ih počistiti i ćao svima, ide da uživa sa decom, život je pred njim.
Idemo, ljudino.

Pljuvac svih stilova

pre 4 godine

(Labud, 22. februar 2020 22:35)
Ne znam zasto ga vi botovi uporno zovete Nolo.. Od kakve bolesti patite? On je Novak,Nole,ali nikako nije Nolo. Mozda je Nolo za vas panjzore,ali za normalan svet on je ono navedeno ranije.

jovan

pre 4 godine

Svako ko veruje u titulu a i u finalu ako je Thiem na putu do njega je blago rečeno vrlo neobjektivan. Mada to je vaša osobina, navikli su ostali na to.

Mikii

pre 4 godine

Zamislite samo situaciju u kojoj je Djokovic najveci igrac ikada na sljaci, pa da se postavi krov na tom terenu na kojem je napravio najvece uspehe, na taj nacin prekine decenijska tradicija, i to u jeku borbe za najveceg svih vremena, cime bi mu direktno naudili kao sto su to u konkretnom slucaju uradili Nadalu. Zamislite samo te teorije zavere protiv jednog Srbina koji je za vreme rata trenirao u bazenu. Jezivo.

kakogod

pre 4 godine

Djoković nema šta da traži protiv Nadala na šljaci u 3 seta . Gledao sam polufinale Vimbldona protiv nadala i bilo je čupavao , Al ga je servis izvlačio . Na šljaci je sve to za nijansu sporije taman dovoljno da Nadal sve stiže .

Mikii

pre 4 godine

OK, i šta predlažeš, da ne postavljaju krov dok se Nadal ne penzioniše?
(Djido, 22. februar 2020 16:30)

Ako ga nisu postavljali tolike godine, sta je problem jos 3,4? Zamislite da se finale AO izmedju Djokovica i Nadala igra u dnevnom terminu na 40+ stepeni, da li bi vam to bilo po meri? Otprilike toliki uticaj u negativnom smislu na Nadala ima taj krov. Ali, sad je sve okej, nolovcima nista ne smeta, kad je protivnik ostecen. Jos ako se Rafa i Thiem pokolju u polufinalu, rece neko, pa odmorni Nolo doceka umornog finalistu, auu, pa to je srpski san.

Svet zabrinut zbog Novaka i obaranja rekorda

pre 4 godine

E bas me zabole sta moze da uradi.
(makili, 22. februar 2020 15:40)

Ali ceo svet samo o tome priča! Ma kakav virus, kakvi bakrači!? Svet zabrinut zbog Novaka i obaranja svih rekorda, prave se nove vitrine za sledeće pehare, da li će biti dovoljno drveta za sve vitrine, šta misle nolomani?

dnevna doza prosečnog Srbijanca

pre 4 godine

Rodžer je magnet za posetu ali realno što se osvajanje turnira tiče nije se pitao ni kad je bio mlađi. Mislim da osvaja Tim ili Nolo jer pod krovom Nadal neće više osvajati RG.Upamtite ovaj komentar.

Labud

pre 4 godine

Djokovic je Nadala pobedio na Roland Garrosu i ....bla bla bla!!!crna rupa, 22. februar 2020 17:38) ..... To ti je kad noloman hoće da nipodaštava Nadala i piše kako je Nolo pobedio Rafu na RG, a Nolo ima jedan RG za razliku od Nadala koji je pehar dizao 12 puta. Taj isti Rafa ima 11 trofeja u Nolovom Monte Karlu, 11 u Rimu i td. Ma kako te bre nije blam da pišeš o tome!!! Videćemo kako će Nolo da prodje protiv Tima na šljaci, svi mu dišu za vratom, a kad se bude pokupio posle četvrtog kola onda ćeš da pišeš kako mu se nije igralo, idi begaj !!!

banjica

pre 4 godine

@cocoloco

Ne ideš ti nigde van svoje varošice. Možeš samo da gledaš na televizoru kako Nadal osvaja svoj 13 RG, a Rožije 9 Vimbldon.

jovan

pre 4 godine

@007 Jel ti shvataš da su svejedno obojica bolji od Novaka? I još se žališ što su igrali više dana hahaha, pa da nije bilo kiše tvoj ljubimac bi izgubio sa 3:1 u setovima prijatelju. Kako je moguće da spinujete toliko ovo je neverovatno

Juznoafricki migrant iz Bazela

pre 4 godine

Odavno je pokazao sta ume. Ume jedini da dobije Nadala 3:0,a ume i da osvoji bez da mu prethodno Soderling procisti put ka tituli kao nekima koji RG ne bi 100 godina osvojili da igraju bez takve pomoci.

draganTenis

pre 4 godine

Meni je žao što je stavljen krov. Drago mi je zbog Novaka, jer to njemu više odgovara. Ali bez krova, pod suncem, vetrom, kišom, pada mrak... to je druga dimenzija tenisa, ona koja nije dvoranska i koja i sa ovim krovom polako nestaje. Surovi element deluje na svakoga igrača, i u tim uslovima u redu je da se neko pokaže boljim neko slabijim. Ali sve to nije bitno, bitno je da Noletu bude bolje.

Badi

pre 4 godine

Svako ko veruje u titulu a i u finalu ako je Thiem na putu do njega je blago rečeno vrlo neobjektivan. Mada to je vaša osobina, navikli su ostali na to.
(jovan, 22. februar 2020 15:00)

Hhahahahaha znaci ti si objektivan koji mislis da najbolji teniser svih vremena ne moze da osvoji turnir na sljaci jer mu je Tim jedan od protivnika, bravo majstorcino objektivna. Shvati da ako Djokovic odigra na svom nivou, mogu da mu daju od prvog kola pa sve do finala tog Tima

nešto onako 18.

pre 4 godine

Ove godine dosta će zavisiti od žreba... Mislim da je na šljaci Tim najveća opasnost za Nadala (realno, to je njihova podloga)... Bilo bi dobro da taj duel bude u polufinalu, a Nole uz maksimalnu fizičku spremu da dođe do finala... Onda je sve moguće...

Dott

pre 4 godine

Ove godine na Rolad Garosu biće drugačije , samim tim što je postavljen krov, verovatno ima i reflektora, pa će se turnir igrati duže vremenski. Do sada igrani su samo dnevni termini, sa Nocnim terminima Nadal Nije izraziti favorit. Nadalu je islo u korist igranje dnevnih termina, jer se prekomerno znojio i samim tim hladio telo, dok Novak se normalno znojio kao i svi i svakako nije uzivao u takvum uslovima.

Zoki

pre 4 godine

Zna Forže dobro šta Novak može. Otuda i onaj "slučajni" žreb pa dva puta u zadnjih 5 godina je samo Novaku projektovan raspored po kom igra od četvrtka do nedelje svaki dan. To je jedini način bio da se spreči u osvajanju novih titula. Sa krovom na Šatrijeu i noćnim terminima naučna fantastika je da Rafa pobedi Noleta i on to dobro zna

Boto

pre 4 godine

Sta može?
Pa uzima sigurno.
Kida onu boraniju Nadala i u finalu repriza kida i Tiema.
Sve mi govori da će već ove godine da bude 20-ti slam.
Vi koji ne verujete - Vaš problem.
Forzzaaaaaa NOLO .
Najbolji IKADA !!!!!!!!!!

Djordje Stanojevic

pre 4 godine

Naravno da moze ali treba dobro razmisliti dal 'zrtvovati' Wimbldon i US zbog RG jer ce ga sljaka fizicki urnisati ,verovatno razmisljaju o tome,ipak su mu daleko vece sanse na travi i betonu pa neka uzme jos jedan GS ove sezone i puna kapa.

zxfx

pre 4 godine

Jadan li je ovaj Mikii/Jumko/Labud/banjica... Zarađuje pljujući po svemu što može srbadiji biti dobar uzor. Bednik.
Napred Nole. Pokaži najpre svoju sportsku i ljudsku veličinu, to je najveći uspeh. Od tog uspeha nema većeg uspeha. A pobede, titule, poeni... ma to je sve sekundarno.

Miki maus

pre 4 godine

Stvarno neverovatno da se to tako zaboravi.

"Sten the man" je igrao sa umornim Noletom u finalu i osvojio svoj 1.GS !
Stan je bio u sjajnom formi ali je imao svu slobodu ovoga sveta da igra kako zeli. Nole je poceo oprezno mec a Stanislas je imao dan bez greske. Posle 1.seta Noletov PREMOR je bio ocigledan, povratak nije bio moguc u tom stanju.

Nole premoren od polufinalnog meca koji je trajao 2 dana, u petak i sub, protiv TADA u tom trenutku najjaceg rivala Murray-a.

Isti scenario prosle godine...Rafa cetvrtfinale odigrao u utorak, polufinale ,lepo vreme, u cetvrtak i onda super odmoran cekao finale u nedelju...

Nole 1/4 finale sreda, pomeren u cetvrtak. Polufinale odmah zatim po kisi i vetru pet i subota....

RG je do ove godine bio NEREGULARAN TURNIR.

Ove godine ima krov... pa da vidimo sada pravu sliku...sve zavisi od Noleta !

Sivi soko

pre 4 godine

@Miki maus, pravo u centar, oba komentara.. Pores toga, mnogo nesreće je Novak imao na RG, 2011-te ga predaja Fonjinija izbacila iz ritma, 2012-te ga kiša prekinula taman kad je krenuo da dere Nadala sa osam uzastopnih dobijenih gemova, 2013-te pecanje na mreži, 2015-te polufinale dva dana, 2019-te peščana oluja...

Djido

pre 4 godine

Zamislite samo situaciju u kojoj je Djokovic najveci igrac ikada na sljaci, pa da se postavi krov na tom terenu na kojem je napravio najvece uspehe, na taj nacin prekine decenijska tradicija, i to u jeku borbe za najveceg svih vremena, cime bi mu direktno naudili kao sto su to u konkretnom slucaju uradili Nadalu.
(Mikii, 22. februar 2020 15:56)

OK, i šta predlažeš, da ne postavljaju krov dok se Nadal ne penzioniše?

мики

pre 4 godine

Svako ko veruje u titulu a i u finalu ako je Thiem na putu do njega je blago rečeno vrlo neobjektivan. Mada to je vaša osobina, navikli su ostali na to.
(jovan, 22. februar 2020 15:00)

Ноле осваја

Djido

pre 4 godine

@Mikii Hahaha, bas to... U centar!
(Jumko, 22. februar 2020 16:23)

Hahaha, ti meni vojvodo ja tebi serdare. Sami sebe hvale i dele komplimente. Još samo da se javi ona treća zamlata što im poltroniše sa svih pet nickova koje koristi.

007

pre 4 godine

Eeee kad se setim kako je Nole morao da igra sredu-cetvrtak-petak i subotu za redom prosle godine, samo zato sto je Nadal bio povlascen i krenuo prvog dana, jos gurnuli Tima u Djokovicev zreb, a Federera u Nadalov koji nikad u karijeri nije ni prismrdeo da ga dobije u Parizu. Okrece se kolo srece, krov i nadam se Tim i Nadal u isti deo zreba.

Cole

pre 4 godine

Siguran sam da su uslovi na RG-u
bili kao na ostala tri turnira iz
te kategorije, da bi Novak imao
bar dva RG-a. Nekako, bas na tom
turiniru je dolazilo do spleta
nesrecnih okolnosti koje su ga
sprecile da ostvari pun potencijal.
Imao je par polufinala koje je igrao
po dva dana zaredom, da bi treci dan
bilo finale, prosto nije imao snage
za korak dalje. Setimo se samo
proslogodisnjeg polufinala sa nevremenom,
pa polufinale sa Marejem 2015. godine... Poz.

Kiki ns

pre 4 godine

Evo, ovako će biti :
1 AO rešeno
2 RG će bidne
3 W će bidne
4 OI će bidne
5 US će bidne

Čisto da se zna.
To još niko nije uradio, a posle ovoga prestaju priče o GOAT -u
koliko god drugi imali slemova...

Topnik

pre 4 godine

Rodžer je magnet za posetu ali realno što se osvajanje turnira tiče nije se pitao ni kad je bio mlađi. Mislim da osvaja Tim ili Nolo jer pod krovom Nadal neće više osvajati RG.Upamtite ovaj komentar.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dnevna doza prosečnog Srbijanca, 22. februar 2020 14:47)

Pa ne igra se na krovu, zna se tko je kralj zemlje.

War Inside My Head

pre 4 godine

@banjica,moguće je,što da se radi!Ali,ipak ga je pobjedio jednom na RG,za razliku od tvog ljubimca Federera,iako je pitanje da li ti je on ljubimac!?Čitajući tvoje komentare,za pomisliti je da ti je Đoković,iz ko zna kojeg razloga,trn u oku.

Miki maus

pre 4 godine

Kaze komentator " evo ugradise krov. To je protiv Nadala. Zamislite teorije zavere da je to uradjeno Noletu posle 11 osvojenih Rg titula"

Eto kakvi komentarisu i daju misljenje....ejjj

Krov je uradjen da bi turnir , NAJZAD, bio legitiman da bi se odrzao do kraja...jer ako pada kisa nema finala u nedelju !!

Krov je tu , najzad, da neki igrac , kao Nole ne bi morao da igra cet, pet sub i nedelju dan za danom.

I nemoj da se plasis za svog Raficu. Krov ce biti otvoren...ako kisa ne bude padala.

Beobrad

pre 4 godine

Svi preduslovi su tu - Novak odlicno igra sljaku, nije dzabe najkompletniji teniser sveta, pobedjivao je vec Nadala vise puta na sljaci, poboljsao je servis i forhend, fizicki dovoljno jak, dakle sve je tu. Samo da ostane zdrav i da ako moze izbegne Tima u polufinalu, ne zato sto ne moze da ga pobedi, nego sto bi ga posle u finalu verovatno cekao Nadal, a to je vec tesko, da se pobede obojica u roku od dva dana. Ali, Nole cak i to moze!

Sivi soko

pre 4 godine

Da li je moguće da je "najkompletniji ikada" 10 puta učestvovao na RG i samo 1 osvojio? I to kada je Nadal imao povredu?
(banjica, 22. februar 2020 17:03)
A ko je kompletniji? Znaš li da Nadal već čitavu deceniju nema titulu u Australiji i na Vimbldonu. Ej deceniju! Na dva od četiri slema.. Koliko godina je oni prošlo od poslednje Rodžerove titule na USO i na RG?

CroFed

pre 4 godine

Slika Rafe i Novaka iz 2015, jedini put kada je Novak uspio ukrotiti španjolskog Bika, no nije naplatio tu veliku pobjedu s titulom, ukazao se Wawrinka. Naredne godine nije imao priliku nažalost igrati s Rafom, no došao je i taj jedini (zasad) Roland Garros

Yoloswag

pre 4 godine

@Mikii Hahaha, bas to... U centar!
(Jumko, 22. februar 2020 16:23)

hahaha, isti lik.. majko mila, kako loš trol i kakav nolajfer, umirem :D

Tihomir

pre 4 godine

(Mikii, 22. februar 2020 15:56)

Pa krov se mozda nece ni koristiti botino jedna! Krov je tu zbog kise kao sto svaki Grend slem ima. Sto ste se us*ali, prpa da Novak ne osvoji a? :)

crna rupa

pre 4 godine

Djokovic je Nadala pobedio na Roland Garrosu i svakom od tri mastersa na šljaci, od toga u Rimu čak 3, a u Monte Karlu 2 puta i jednom u Madridu. Federer sa druge strane, samo 2 pobede protiv Nadala na šljaci, jednu u Hamburgu i jednu u Madridu (poslednji put 2009. godine pobedio Nadala na šljaci). Sve je jasno...

Milos

pre 4 godine

Nije korektno da stavljate slike na kojima je u uniqlo majici kad je promjenio sponzora i za to dobro placen... A pritom "treci covjek" ima trenutno ugovor sa ovim brendom.

Basket

pre 4 godine

Sto bi Tim-u lezala sljaka vise nego ostalima? Samo da Tim ne naleti na Djere-a , pa nece biti polufinala. Zadnji put na sljaci Djere ga pobedio 2:0

Jokan

pre 4 godine

Obozavam Novaka ! Kao i mnogi drugi ljud i na svetu. Sacekajmo Ima jos da se igra do Wimbldona. Ko zna kakva ce forma i raspolozenje u Novaka biti. Polako obozavaoci i sve najlepse za nasega Nola !

4k4.Dex

pre 4 godine

Pa najteze mu je na RG jer su Nadal i Tim obojica izraziti sljakeri. Videcemo, najboljibjebu to nema sumnje sve zavisi od inspiracije u mecevima sa ovom dvojicom. Bili bi dobro da se bar medjusobni sastanu pre noleta.

-_-)

pre 4 godine

@(Jumko, 22. februar 2020 16:24)

Srbine kladionicare u sta se kladis? U kucu tvojih tate i mame kod kojih jos zivis?

Zar nisi takodje predvideo da ce Tim da pobedi Djokovica u finalu AO?

nikol dz feimija

pre 4 godine

NOVAK OSVAJA, NEMA MU DRUGE.

A ZA FEDERERA JE,
ako je zaista operisao koleno ili oba,
IDEALNA PODLOGA TRAVA ?!

NADAL JE NA GAROSU, NARAVNO, UVEK OTVORENI FAVORIT !

Biće pakleno, Nole igra za 2.Garos i 18. gs a Nadal za 12. Garos i 20.gs.

goran

pre 4 godine

federer najbolji svih vremena, ne znam po chemu sve to najbolji....po gs ...pa i to nece dugo trajati videcemo ko je i ko ce biti za svagda najbolji...

Botina Sendvičar

pre 4 godine

No1e ove godine osvaja sva četri GSa i OI, Golden Slam. Pa čovek to čak i ne krije. Lepo će ih počistiti i ćao svima, ide da uživa sa decom, život je pred njim.
Idemo, ljudino.

Ne znaš mnogo o trolovanju

pre 4 godine

hahaha, isti lik.. majko mila, kako loš trol i kakav nolajfer, umirem :D
(Yoloswag, 22. februar 2020 16:40)

Loš trol je onaj koji ne izaziva reakciju, ni pozitivnu, niti negativnu. Kad prestanete da reagujete, postaje loš trol. Bezbroj puta sam na ulici video pseći izmet. Iznerviram se, eksplodirao bih! Ali nikad nisam stao da mu objašnjavam šta je i da ne bi trebalo da bude tu gde jeste. Tako je i sa trolovoma.

don

pre 4 godine

mikii

Nadalu najbolje odgovara sunčano vreme. Dakle, isključivo lep i sunčan dan a po mogućnosti sa temperaturom višom od 30 stepeni. Idealni uslovi za njega. E sad, ukoliko se desi da ceo turnir budu približno takvi uslovi, naročito u završnim mečevima, onda taj segment koji navodiš da će mu štetiti nema argumentaciju. U takvim uslovima krov neće biti navučen. Šanse su jednake za sve, jer je podjednako moguće da krov bude i ne bude navučen a ti pokazuješ da si obični provokator.

War Inside My Head

pre 4 godine

@draganTenis,nemoj da zezaš,evo po cijenu da Noleta nikad ne zapadne igranje pod krovom,a evo već mnogi rezonuju da mu je to moguća prednost,brate nije moguće da GS turnir mora da se prekida zbog mraka,ajde zbog kiše,ali mraka???Evo barem reflektore da postave na glavnim terenima!

Marko

pre 4 godine

Новак је доказао да може Рафу на шљаци да победи. У то нема сумње, ни најмање. Ипак, да не потцењујемо Рафу, који је краљ шљаке. Ако дођу до финала, нека одиграју пет сетова, па шта буде.

glukozamin

pre 4 godine

E bas me zabole sta moze da uradi.
(makili, 22. februar 2020 15:40)

Не могу да верује... Па зашто онда читаш геније, а тек зашто коментаришеш??? Види се колико те не интересује.

Pljuvac svih stilova

pre 4 godine

(Labud, 22. februar 2020 22:35)
Ne znam zasto ga vi botovi uporno zovete Nolo.. Od kakve bolesti patite? On je Novak,Nole,ali nikako nije Nolo. Mozda je Nolo za vas panjzore,ali za normalan svet on je ono navedeno ranije.