Ponedeljak, 10.02.2020.

17:15

Zvezda se kasno probudila – Mornar ostao u trci za plej-of!

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su na gostovanju Mornaru rezultatom 71:63 u 19. kolu ABA lige.

Izvor: LN

Zvezda se kasno probudila – Mornar ostao u trci za plej-of! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

492 Komentari

Sortiraj po:

kiza D

pre 4 godine

Мега никад али никад није победила Звезду..ФМП је све утакмице изгубио..Тако да једино Звезда има 4 сигурне..на почетку АБА лиге..

HEPO3AH

pre 4 godine

Samo mi objasnite kako Partizan može da bude na kraju četvrti i evo sve da izgubi do kraja?

Pojma Vi nemate... Cedevita, mornar, zvezda, buducnost.... Svi se oni u zadnja tri kola ukrstaju, ne mogu pobediti svi, zar ne? Ali isto tako ne moze ni Partizan izgubiti sve...

qq

pre 4 godine

Za sve ove branioce preplacenih igraca FMP2 koji se pozivaju na umor, tempo igranja i slicno, samo jedno pitanje: A sa kime vi to igrate da imate takav tempo? Efes? CSKA? Real? Barsa? A ti timovi nemaju isti tempo? Sta, oni igraju jednu utakmicu mesecno sedmicno i to samo sa vama? Majstori za izgovore i sto je najtuznije vi sami verujete u lazi koje govorite. Bogu hvala sto su me odgajili da navijam za Partizan.

Sima

pre 4 godine

To rivalstvo deli drugo mesto sa rivalstvom Partizan-Igokea. Ne prvom mestu je rivalstvo Partizan-Mega. Nema na čemu...
(Onako samo, 10. februar 2020 23:31)

Sad lepo proveri koliko je puta Mega uzela pobedu Partizanu, a koliko Zvezdi. Iznenadićes se :)

igra

pre 4 godine

Radonja pa Radonja covek je osvajao ABA kad je imao truplo jaci tim od avi ostalih kad se samo setim da je vadio Bobija da se prilagodi umesto obratno, on je najgori trener u istoriji kosarke rekorder po izgubljenim utakmicama na isto nacin i nikakav pod psiholoskim protiskom igrao je energiju igraca cim je nije bilo i kad se trebalo dobiti ma trenera gubilo se, pa kakav je budzet imao sa Bayernom i nista nije uradio, nama je trebao ostati Tomic i sve bi bilo u redu, ovaj tim je dobar Faye je trebao da ostane i pravi adekvatan strucnjak umesto Tomica, Sakota dok je mogao mogao je mator je umoran nema snage i sad je pogubio konce

gari

pre 4 godine

nema tu igre ni ideje neke, sve se zasniva na varijanti da ce nekoga da krene..
mrka kapa od varijante jer jednom prodje a tri puta ne

Sasa

pre 4 godine

Izbacimo Partizan u polufinalu i preuzimamo prednost domaceg terena, opustite se![Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Boza, 10. februar 2020 19:21)Partizan necete izbaciti, a i da ga izbacite ne preuzima se nista, nego je domacin onaj ko je bolje plasiran u ligaskom dijelu.
(delboj, 10. februar 2020 22:52)
Me razumiju oni to tebra . Oni bi samo nešto da biraju ... ne razumiju se oni a hteli bi da znaju.

Onako samo

pre 4 godine

Vidim ovde bas puno vrsnih poznavalaca kosarke. Moze li mi neko od njih objasniti svrhu odigravanja utakmice CZV-FMP u pretposlednjem kolu i kako ovo fantasticno rivalstvo utice na regularnost ABA lige? Hvala!
(Ivica, 10. februar 2020 19:34) # Link komentara

To rivalstvo deli drugo mesto sa rivalstvom Partizan-Igokea. Ne prvom mestu je rivalstvo Partizan-Mega. Nema na čemu...

Walldorf

pre 4 godine

@strasno Nemam obicaj da polemisem na komentarima.No,posto pretpostavljam ko stoji iza ove duhovitosti u pokusaju,reci cu ti samo jednu stvar.Svojim recima si sam sebe diskvalifikovao.Tebi,ocito,nista ne znace imena jednog Reala,Simentala,CSKA,Zvezde.To su klubovi koji su pisali stranice slavne istorije evropske kosarke sedamdesetih godina.Onih godina kada ste vi ispadali iz prve savezne lige,pa vam organizovali kojekakve polulegalne letnje turnire,kako naredna sezona ne bi bila upisana u anale ex-yu kosarke,bez vaseg ucesca.E,to je sramno.Negirati istoriju "brate",nikada ne donese nista dobro.No,za vas sve pre devedesete godine ne postoji.Vi ste novokomponovani skorojevici,pa vam sve to i prilici.Jugo "zafrkanti"...

maradona

pre 4 godine

Drzava da pod hitno prestane da finansira ovaj propali projekad drzavno-privatnog partnerstva. Arce se nase pare na nekih 30-ak polu-igraca, posle kupa ce da otpuste i treceg, a dovedu cetvrtog trenera ove sezone. Ko zna na cijim racunima te pare zavrsavaju

Sasa

pre 4 godine

Pa nemamo mi NBA igrače u timu sa fizikalijama poput Adetokumba ljudi, ovo su prosečni matorci a ako nisu matori onda su samo prosečni igraci, pa i slabiji od proseka. Ovo im je 4 utakmica u. osam dana i šta da ocekujemo.Da dobijaju svaku sa po 20 razlike. Mi da smo neki navijači punili bi Arenu i Pionir, kakvi smo mi,igraci su još i dobri!!!! Vredjamo psujemo pljujemo ih!! I nije čudo šta se sve dešava ove sezone. Postali smo licemeri i razmaženi. Cim gube pljuvanje i nipodoštavanje od onih koji jedan sklek nisu od osnovne škole uradili. Ovo je igra i sport. Nekad je dobro nekad ne ide pa ne ide.. Da nemaju od nas toliki pritisak a da imaju kao Partizan ultra podršku pružali bi bolje igre i partije, ubedjen sam. Bruka,Arena prazna u EL,a navijanje je mumlanje postalo. Vidi se da smo se zasitili, i ne treba da igramo sledeće sezone EL!!!
(legolas, 10. februar 2020 21:34)
Ništa druže nisi pogresio . Svaka čast na komentaru.

marko992

pre 4 godine

@Gossa placa Zeljko,kazes nije mucka.U ovom slucaju jeste itekako.Zadar(u Bg-u) ili Fmp mogu dobiti Zvezdu u regularnoj utakmici.
Kazi da se salis?

Milos

pre 4 godine

Ako zvezda dobije sve tri onda je treca bez obzira sta uradi mornar,e sad da bi zvezda bila 4 onda mora da pobedi cedevitu sa vise od 12 razlike i izgubi jednu a mornar dobije sve do kraja i bude treci a ako pobedi sa manje od 12 onda mora da dobije i sledece dve jer bi na istom skoru bolj bila cedevita naravno cedevita mora da dobije dve od 3 sto znaci da zvezda mora da dobije cedevitu kako zna ako misli u 4 buducnosti je dovoljna pobeda na kraju da bude druga e sad i partizan moze ako bi bilo ovako da pusti megu i opet bude prvicela sezona je stala u utakmicu 1 marta u beogradu zvezda cedevita.

delboj

pre 4 godine

Izbacimo Partizan u polufinalu i preuzimamo prednost domaceg terena, opustite se!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Boza, 10. februar 2020 19:21)

Partizan necete izbaciti, a i da ga izbacite ne preuzima se nista, nego je domacin onaj ko je bolje plasiran u ligaskom dijelu.

ej bre

pre 4 godine

zašto gledate statut aba oko koš razlike a ne i zbog bežanja sa terena?
(a?, 10. februar 2020 22:08)

Oni samo gledaju statut kada im odgovara. Recimo, statut KSS ih ne interesuje. Da se postovao statut CZ bi odavno bila vracena na sljaku gde joj je po tradiciji i renomeu mesto.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

👎CooldBreeze- Ти би као навијач Звезде волио да Партизан освоји титулу? То прави навијач Звезде никад неће рећи. Исто тако ни прави навијач Партизана.

shone

pre 4 godine

shone, ne. Naravno da nismo pustili Mornar. Ko je to rekao? Ja sigurno nisam, tako da ne znam zasto se kacis na moje komentare i zasto mi pricas o necemu sto nisam uopste rekao? Ja sam objasnio da Zvezda MOZE da bude cetvrta ovim likovima koji tvrde da NE MOZE. I naravno da sam 100 posto u pravu. A ti mi pricas o kalkulisanju i pustanju, tako da zista nemam pojma o cemu pricas?
(Gossa placa Zeljko, 10. februar 2020 21:54)
Moze, kao sto moze da bude i druga, zar ne? Samo što je to malo teže ostvarivo. Pričam ti o tome, praksa je jedno, a teorija nesto sasvim drugo. Inače, svi kao prizeljkujete 4 mesto i to je razlog poraza u Baru. Odgovarajući tebi, pisem nešto i drugima, ne mogu svima, zar ne? Moze zvezda do četvrtog, ali jako teško. 99% ce biti treća ili peta...

patak Dača

pre 4 godine

Izbacimo Partizan u polufinalu i preuzimamo prednost domaceg terena, opustite se!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Boza, 10. februar 2020 19:21)

veze ti nemaš! sedi 1!!!

ballball

pre 4 godine

Kako sada stvari stoje, najrealnije je da ce zvezda pobediti cedoli u sledem kolu kao i u poslednja dva kola i osigurati treću poziciju. Mornar bi time imao prostora za poraz u Pg i onda dve lakse utakmice za kraj i obezbedjivanje plej ofa sa 4. mesta. Partizan-Mornar i Buducnost-Zvezda ce biti parovi polufinala. Po mojoj proceni 2-1 za Partizan i 1-2 za Zvezdu, dosta ce zavisiti od sudjenja u Pg. Za finale ne bih davao prognozu jer dosta zavisi i od toga kako Partizanu bude islo u ec i koliko ce biti fokusiran na Aba ali za finale ne sme ponestati motiva tako da ocekujem sjajno finale u 5 utakmica izmedju Partizana i Zvezde pa da vidimo ko je bolji.

iii

pre 4 godine

@znalac
O cemu bre ti pricas?! Zvezda je pobegla sa utakmice! Utakmica nije odlozena, a Zvezda nije dosla i to je to!
Kakva bre nadlezna institucija?! Tih dana u Crnoj Gori nalazila se gomila srpskih pevaca koji su drzali koncerte na kojima nije zabelezen nijedan incident, srpska ambasada i konzulati radili su nesmetano, srpski sportski klubovi i pre i posle toga bez ijednog incidenta gostovali u Crnoj Gori. I sad ces ti nekog da ubedis kako je jedino Zvezda bila u nekoj strasnoj opasnosti?
Pa vi sramotite i te nadlezne institucije. Ta farsa sa setnjom do aerodroma nikog nije prevarila.
U strasnoj ste formi bili, tolikoj da bi vas Buducnost otresla jedno 30 razlike.
I jos vi, licemeri nad licemerima, imate obraza nekog da tuzite zato sto ste vi kukavicki pobegli s utakmice?!

Chox

pre 4 godine

a kad se sjetim pocetka sezone... "Buducnost je proslost oducili smo ih od kosarke" a dodjosmo do toga da Buducnost dobije u sred BG pa da se ne smije doci u PG pa da smo nedostizni... karmaaaaa
(Podgoricki, 10. februar 2020 22:15)

120 razlike u 3 meca protiv skuplje ekipe Buducnosti , bolje tu bruku ne pominji

Podgoricki

pre 4 godine

a kad se sjetim pocetka sezone... "Buducnost je proslost oducili smo ih od kosarke" a dodjosmo do toga da Buducnost dobije u sred BG pa da se ne smije doci u PG pa da smo nedostizni... karmaaaaa

Poštovalac igre

pre 4 godine

Vala u Czv dosta turbolencije postoji ove sezone.

Nije još izgubljeno ništa za plejof al'igra ne obećava odnosno ne liči na ništa.

Mornaru svaka čast za pobedu večeras. I pohvale Lukoviću koji izdominirao sa svojim indeks korisnoću. Naravno i oni su u igri za četvrtu poziciju. Biće zanimljivo do kraja aba lige bez sumnje.

strasno

pre 4 godine

Zvezda je jedan od kljucnih evropskih klubova,bogate istorije.Svuda cenjen i postovan,od strane ljudi koji poznaju istoriju evropske kosarke.
(Walldorf, 10. februar 2020 21:02) Brate. Brate!? Aj ne zafrkavaj se

miki

pre 4 godine

Uostalom, treba biti oprezan sa prognoza ma, kad treba, mi pobedjujemo, to ste valjda shvatili.
(Pedja 71, 10. februar 2020 21:32)

Matori, pa sto niste dobili Albu i Zalgiris u BG? A da, tada vam nje trebalo :)

Crno-belo srce

pre 4 godine

Kada se procita vecina komentara moze se zakljuciti samo jedno, neka Zvezda bude bilo koje mesto samo ne 4. jel tako grobari? :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zof, 10. februar 2020 22:24)
Tako je. Ali, samo zato da igramo finale. Nije to to osvojiti titulu preko Budućnosti ili Cedevite, nema tu draž. Nego da se vi nekako ugurate na to 4. mesto a posle ćemo lako.

limeni bog

pre 4 godine

Востани, Звездана!
Давно си заспала,
У мраку лежала;
Сада се пробуди,
И Ф5 возбуди

sve je relativno

pre 4 godine

Zvezda dobija Partizan 2-1 u finalu pred njihovim navijacima, zivi bili pa videli
(Moris, 10. februar 2020 21:46)

Bitno da si se izlupetao, s košarkom niđe veze. Finale se igra na tri dobijene.

znalac

pre 4 godine

Znalalac@Druze Nema tu sta da se resava niste otisli na gostovanje I tu Nema price! Em je ostalo Jo's tri kola do kraja, da nece u zadnjem kolu da je rese, jel ti mislis da ce to Buducnost tek tako da dozvolii..
(Gile Partizan, 10. februar 2020 21:40)

Pa tu i jeste problem i to je jedan od razloga zašto je Zvezda tužila ABA. Kada je trebalo meč da se odigra. Zvezda je dva puta u avionu. Tvoji bi se oglušili o savet nadležne insitucije i otišli bi u Titograd. Zvezda je tada bila u formi i dobila bi utakmicu. I ne pita se tu Budućnost i njihov Bokan. U predsedništvu su i članovi srpskih klubova a jednog od njih predsedništvo ne interesuje jer je na službenom putu a zamenika nema. To je dokaz da vas to ne interesuje jer vi vodite svoju politiku

legolas

pre 4 godine

Pa nemamo mi NBA igrače u timu sa fizikalijama poput Adetokumba ljudi, ovo su prosečni matorci a ako nisu matori onda su samo prosečni igraci, pa i slabiji od proseka. Ovo im je 4 utakmica u. osam dana i šta da ocekujemo.Da dobijaju svaku sa po 20 razlike. Mi da smo neki navijači punili bi Arenu i Pionir, kakvi smo mi,igraci su još i dobri!!!! Vredjamo psujemo pljujemo ih!! I nije čudo šta se sve dešava ove sezone. Postali smo licemeri i razmaženi. Cim gube pljuvanje i nipodoštavanje od onih koji jedan sklek nisu od osnovne škole uradili. Ovo je igra i sport. Nekad je dobro nekad ne ide pa ne ide.. Da nemaju od nas toliki pritisak a da imaju kao Partizan ultra podršku pružali bi bolje igre i partije, ubedjen sam. Bruka,Arena prazna u EL,a navijanje je mumlanje postalo. Vidi se da smo se zasitili, i ne treba da igramo sledeće sezone EL!!!

Par

pre 4 godine

Ovde je sigurno palo nekoliko negativnih rekorda. Zvezda je imala 6 (slovima ŠEST) asistencija za ceo meč. Mornar je imao bacanja 8/23, tj. 34,8%. Zvezda jeste jaka, ali košarka ne može da se igra bez pleja, i to je valjda svima jasno (osim možda jednom čoveku). Vidimo se u Nišu!

Sqk

pre 4 godine

Jadno je samo to da vi uvek za poraze imate IZGOVORE...ili su vas pokrali ili ste namerno izgubili u nekom dogovoru!!
(grobar.prijepolje, 10. februar 2020 21:04)
To se najbolje vidi po vama. Bolje da ćutite...

Gile Partizan

pre 4 godine

Znalalac@Druze Nema tu sta da se resava niste otisli na gostovanje I tu Nema price! Em je ostalo Jo's tri kola do kraja, da nece u zadnjem kolu da je rese, jel ti mislis da ce to Buducnost tek tako da dozvolii..

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

shone, ne. Naravno da nismo pustili Mornar. Ko je to rekao? Ja sigurno nisam, tako da ne znam zasto se kacis na moje komentare i zasto mi pricas o necemu sto nisam uopste rekao? Ja sam objasnio da Zvezda MOZE da bude cetvrta ovim likovima koji tvrde da NE MOZE. I naravno da sam 100 posto u pravu. A ti mi pricas o kalkulisanju i pustanju, tako da zista nemam pojma o cemu pricas?

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

shone, ne znam o cemu pricas? Ja sam lepo objasnio ovim “expertima” koji tvrde da Zvezda moze da bude samo na pozicijama 3 ili 5 da Zvezda moze da bude cetvrta. Ko kalkulise? Ja niti Zvezda sigurno ne. Ja samo objasnjavam da moze. I ne znam zasto vas uopste zanima s kim mi igramo i sa koje cemo pozicije u play off. Zasto vas je strah ako Zvezda bude cetvrta?

shone

pre 4 godine

shone, ne znam o cemu pricas? Ja sam lepo objasnio ovim “expertima” koji tvrde da Zvezda moze da bude samo na pozicijama 3 ili 5 da Zvezda moze da bude cetvrta. Ko kalkulise? Ja niti Zvezda sigurno ne. Ja samo objasnjavam da moze. I ne znam zasto vas uopste zanima s kim mi igramo i sa koje cemo pozicije u play off. Zasto vas je strah ako Zvezda bude cetvrta?
(Gossa placa Zeljko, 10. februar 2020 21:32)
Teorijski može, ali jako teško. Ako izgubi jednu, bilo koju moze veoma lako da bude peta. Sigurna u play-off je samo ako pobedi sve tri, a tad je treća. Nikog nije strah Zvezde, nego ste smesni sa komentarima da ste pustili Mornar jer jurite 4 mesto. Takav nacin razmišljanja je smesan...

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

pARTizan, znaci moze da bude na poziciju 4? Lepo od tebe sto makar priznajes. Ja sam odgovorio ovima sto sebe nazivaju “expertima” i tvrde da NE MOZE nikako da bude na poziciji 4 i jos vredjaju ljude kako pojma nemaju. Moze, da li ce, to cemo jos videti.

pARTizan

pre 4 godine

shone, ne znam o cemu pricas? Ja sam lepo objasnio ovim “expertima” koji tvrde da Zvezda moze da bude samo na pozicijama 3 ili 5 da Zvezda moze da bude cetvrta. Ko kalkulise? Ja niti Zvezda sigurno ne. Ja samo objasnjavam da moze. I ne znam zasto vas uopste zanima s kim mi igramo i sa koje cemo pozicije u play off. Zasto vas je strah ako Zvezda bude cetvrta?
(Gossa placa Zeljko, 10. februar 2020 21:32)

Moze da bude cetvrta, mada su sanse za to jednake sansama fmpa da pobedi zvezdu

Boban

pre 4 godine

ja stvarno neke navijace i ako zelim ne mogu da shvatim u ovom rasporedu zvezda ne sme da izgubi ni jednu utakmicu do kraja jer od bilo koga da izgubi nece biti medju 4,sem ako veruju da ce Buducnost igrati posteno protiv Mornara pa mozda i Cedevite,jednostavno je tako utakmica na koju nisu otisli je posle ovoga zavrsena to je i doktoru jasno,ali ako Buducnost recimo odigra posteno recimo protiv cedevite jer protiv mornara se nece ni cimati e onda je zvezda treca ali mi opet kao i pred Bar racunamo pobedu protiv Cedevite u Beogradu a ko to posle svega sme da garantuje.

Cim sam video da nema Brown-a na "utakmici sezone" bilo je jasno sta sledi.

pre 4 godine

Sine, pa ti ne znaš da ga čuvaju za TOP 13 mnogo značajnijeg takmičenja.

Jovan

pre 4 godine

Budučnost bira da li če sa Mornarom ili Zvezdom u polufinalu.Ako izgube od Mornara i od Cedevite imaju 7 poraza.Zvezda već sada ima 7 i očekujem da dobije Col.Mornar dobije Bud i Krku i Megu i onda i oni imaju 7 poraza.U tom trouglu Najbolja je Bud,Mornar drugi,Zve treća.Ako dobiju Mornara igraće sa Zvezdom.Šta mislite koga će Bokan izabrati? Zar Budućnosti nije lakši protivnik Mornar od Zvezde? Osim toga,ako Zvezda dobije Par, imali bi prednost domaćeg terena u finalu.

Ivan

pre 4 godine

ABA liga nikada ne bi vratila taj bod zvezdi da pre toga samo nisu prekrsili svoj statut. Sekretarka je proglasila pobedu buducnosti bez ikakvog zasedanja i saglasnosti ABA lige. Zvezda lagano moze da dobiju tu utakmicu za zelenim stolom.

Ziva istina

pre 4 godine

Nema Zvezda prostora ni za kakve kalkulacije, 3 pobede vode u play off, a poraz od Cedevite verovatno znaci ispadanje. Ukoliko Zvezda izgubi od Cedevite imace 1-3 u eventualnom trouglu sa Mornarom. Pritom Zadar je vec dobio Zvezdu, doduse kod kuce, a bore se za opstanak. Primorska lako moze da ima 12-8 i da udje u neki trougao, pa bi tu radili kalkulatori.

milos

pre 4 godine

Toliko buke nizašta. Aba liga je ove godine totalno nevažna. Partizan ide u finale EC, a time i u EL naredne sezone. Tako da prvak Aba lige sigurno ostaje vez pozivnice, jer Djodi ,,Samo pare” Bartomeu sigurno neće da mu igraju dve ekipe iz Aba lige.

marko992

pre 4 godine

@Gossa placa Zeljko,interesantno je da ti mislis da jedino Zvezda moze da namesta.Po tebi je realnije da Zvezda moze izgubiti od Zadra ili FMP-a nego da Mornar dobije Bud.?Posto znam da ciljas na mucku pitao bih te zasto Bud. ne bi pustila Mornar.Znas kada bi FMP dobio u bitnoj utakmici Bud. u Podgorici,odgovoricu ti Nikad.

shone

pre 4 godine

LorD, smesno je koliko pojma nemas a optuzujes druge.Zvezda ako dobije Cedevitu ima pobedu vise od iste. Ako posle toga izgubi od Zadra ili FMP-a, Zvezda je na poziciji 4. Ostavi se komentarisanja.
(Gossa placa Zeljko, 10. februar 2020 20:51)
Ako posle izgubi, a Cedevita pobedi sve? Ds bi ste mogli da kalkuliste morate da pobedite Cedevitu sa vise od 11 razlike, samo tako mozete da izgubite od Zadra ili FMPa. Ako vec ovako javno kalkulisete, zar ne mislis da ce i drugi da kalkulisu, tj da ce Buducnost da pusti Mornar? Kakve su kalkulacijje ako izgubite od Cedevite?
Stavili ste celu sezonu u jednu utakmicu i vi mislite da ste to uradili namerno? Da ste pobedili Mornar, tada bi ste mogli da kalkulisete kako hoćete, ovako imate utakmicu sa Cedevitom koja je biti ili ne biti! Ne znam kako vam to nije jasno...

Golub

pre 4 godine

Genije, Buducnost je i sa porazima od Mornara i Cedevite druga. Jel stvarno mislis da Bokan nece iskoristiti priliku da izbaci Zvezdu iz plejofa?!
(Lažov, 10. februar 2020 20:59

Jel isto kao prosle godine sto je izbacio sa 120 razlike u korist Zvezde?

Mos Ley

pre 4 godine

Znalac@Ta utakmica je odavno resena sa 20-0 da si mi ti ziv I zdrav
(Gile Partizan, 10. februar 2020 20:47)

Kažeš ti. Dokaz da nemaš pojma. Rešila disciplinska komisija ali nije rešila komisija za žalbe i predsedništvo ABA
(znalac, 10. februar 2020 21:17)


Delimično si u pravu ali ta komisija može i da vas kazni sa oduzimanjem 1 boda za nedolazak. Onda je kraj. F6

krimi rad

pre 4 godine

Zvezda dobija Partizan 2-1 u finalu pred njihovim navijacima, zivi bili pa videli
(Moris, 10. februar 2020 21:46)

Finale se igra na 3 pobede vrsni poznavaoce kosarke

Pedja 71

pre 4 godine

Cim sam video da nema Brown-a na "utakmici sezone" bilo je jasno sta sledi.
Ova dogovranja i namestaljke me ce stvarno naterati da gledam samo NBA..
Navijam za Zvezdu celi svoj zivot, ali ovo veceras je bilo tako nisko, jadno, bedno, i naivno, da mi je naprosto muka..
Da smo splai na te grane da dogorovamo sa Mornarom, treba tako nisko spasti? Sta je sledecE, namestaljka sa Krkom..??

Jadno da jadnije ne moze biti..
(sasa the red baron, 10. februar 2020 20:48)

tesko da ces nekoga ubediti da je namestanje.....jednostavno vas ljudi razmontirali....sad jos cedevita da vas ubaci u top 6 i to je to....
(borivoje surdilovic, 10. februar 2020 21:06)

Tvoje reci imale bi tezinu da ne pricate drugacije kad god Zvezda nekog razmontira-"prikocio Pavicevic, pustila Igokea" itd...

Uostalom, treba biti oprezan sa prognoza ma, kad treba, mi pobedjujemo, to ste valjda shvatili.

@kontras@ivan@gmc

pre 4 godine

Sad ste mi sve objasnili, protiv himkija ste izgubili da bi se spremili za Mornar, protiv Mornara ste odmarali da se spremite za kup, u kupu je plan da ispadnete odmah u 1/4 finalu da se odmorite za zavrsnicu aba lige u kojoj cete namerno da izgubite od fmp-a da bi bili cetvrti. Kada pobedite Partizan u polufinalu opet necete otici u Podgoricu jer vam se moze, jer ste umorni i jer ste na kraju kukavice. I onda cete jos traziti titulu za zelenim stolom? Nego da li planiraju ovi iz Zvezde da igraju malo kosarku malo umesto da odmaraju, bave se teorijama zavere i optuzuju druge da su svi protiv njih?

I^2

pre 4 godine

@ Gossa placa Zeljko... Polako sa tim racunicama...
CZ mora da pobedi CedOli da bi bila sigurna u PO jer je prvu izgubila 11 razlike... Sa Mornarom ima bolji skor, dakle u slucaju istog broja bodova sa Mornarom ispred je na tabeli.
Pri tome sve bitne utakmice CZ igra pre protivnika (dan ranije ili par sati ranije) dakle mogu da je cekaju...
Ako do kraja CZ dobije sve tri, treca je. Ako dobije CedOli i jos jednu, onda i Mornar moze da izgubi jednu i opet je salje na trece mesto...
Licno mislim da ce namestiti poziciju 4 jer i Bokanu odgovara da se Partizan i CZ sretnu i jedan ispada. Ako CZ prodje Bokan ima prednost domaceg terena i svega sto smo videli, ako Partizan prodje lakse ce muljati jer Ostoja nije njegova liga...
Dakle po meni, Bokan ce birati parove polufinala...

grobar.prijepolje

pre 4 godine

Cim sam video da nema Brown-a na "utakmici sezone" bilo je jasno sta sledi.
Ova dogovranja i namestaljke me ce stvarno naterati da gledam samo NBA..
Navijam za Zvezdu celi svoj zivot, ali ovo veceras je bilo tako nisko, jadno, bedno, i naivno, da mi je naprosto muka..
Da smo splai na te grane da dogorovamo sa Mornarom, treba tako nisko spasti? Sta je sledecE, namestaljka sa Krkom..??

Jadno da jadnije ne moze biti..
(sasa the red baron, 10. februar 2020 20:48)

Jadno je samo to da vi uvek za poraze imate IZGOVORE...ili su vas pokrali ili ste namerno izgubili u nekom dogovoru!!

pARTizan

pre 4 godine

Sta bi bilo kad bi bilo. Da partizan nije ulozio 20 miliona u tim ispao bi iz ABA lige, logika ti nije jaca strana.
(Ivan, 10. februar 2020 20:32)

Kakvih 20...50 miliona....doveli igrace iz Reala, PAOa, Olimpijakosa, Himkija, Efesa, Fenera,....a ne cekaj, to je neka druga ekipa

znalac

pre 4 godine

Znalac@Ta utakmica je odavno resena sa 20-0 da si mi ti ziv I zdrav
(Gile Partizan, 10. februar 2020 20:47)

Kažeš ti. Dokaz da nemaš pojma. Rešila disciplinska komisija ali nije rešila komisija za žalbe i predsedništvo ABA

Луле

pre 4 godine

Гробари, оканите се коментарисања Звезде и калкулисања. Ви стварно имате комплекс и то неизлечиви. Уствари ви сте у паници, то се осећа у ваздуху. Како год Ви називали клуб (ФМП 1 или ФМП 2), вама је само Црвена звезда у мозгу. Никако да научите народну изреку "Ко се задњи смеје, најслађе се смеје".
До следећег кола, само ви калкулишите, али мерите по некад и крвни притисак и поспит који бенседин или бромазепан да можете да спавате.

Žile

pre 4 godine

Vrlo jasna situacija. Zvezda je u međuspbnom duelu bolja od Mornara, prvi meč +23 za Zvezdu. Olimpiju Cedevitu imamo - 11 iz prvog meca, Zvezda ako dobije OLC sa +12 može i da izgubi ili FMP ili Zadra opet ide u playoff. Ako izgubi od OLC i dobije sve do kraja zavisi od rezultata Mornara i OLC gde nam treba jedan njihov kiks za playoff. Znači sledeća je odlučujuća.

Walldorf

pre 4 godine

Cestitke braci Pavicevic.Napravili su,po imenima,mozda i najzvucniji sastav ABA Lige.Sto se same utakmice tice,najblaze receno,cudno izdanje Zvezde.Evo i zasto.Svi pominju umor,nedostatak energije itd.Po pravilu ocajni ulazi u utakmice,da bi se najbolje igralo krajem trece i tokom poslednje cetvrtine.Te dve stvari su nespojive.Radi se o tome da je ekipa UZASNO selektirana letos.I celu sezonu se nesto krpimo,cupamo,dovodimo neke igrace,nakon sto smo najvise para spucali u totalne promasaje,D.Brauna i Gista.Pa mi smo veceras igrali BEZ PLEJMEJKERA!I sta onda ocekivati?Mornar je ekipa koja trojkama moze za dva minuta bukvalno "ubiti" svaku ekipu iz ABA Lige.Na kraju,Sakota ispada krivac bez krivice.Doveo je Stimca,Kuridzu i veceras najenergicnijeg,Kevina Pantera.Prema tome,nije fer pljuvati po Sakoti.Radi posao sa onim sto ima.Ono sto je on doveo je bez greske.Zameram mu samo poverenje koje ukazuje Gistu.Najgore od svega je da unutrasnje igre nema,sve se svodi na tri poena.Uz sve to,povrede i bolesni igraci se redjaju iz dana u dan.Zavrsicu jednostavnom istinom.Ovo je sport.Gubi se i pobedjuje.Zasto bi bilo koja ekipa MORALA nesto?Bice onako kako ce biti.Utemeljili smo kosarku na prostorima ex-yu.Zvezda je jedan od kljucnih evropskih klubova,bogate istorije.Svuda cenjen i postovan,od strane ljudi koji poznaju istoriju evropske kosarke.Prvi smo doneli evropski trofej u Srbiju.Prezentujemo srpski narod i drzavu,i ponosni smo na to.Idemo dalje.Napred ZVEZDA!Sportski pozdrav!

Darko

pre 4 godine

Interensantno je kako svi pričaju o tome kako će Budućnost da namesti utakmicu sa Mornarom, a u sledećoj rečenici napominju kako do kraja zvezda igra sa FMP-om. Valjda zato što je pobeda sigurna :-D Jedino da vam Zadar ne pokvari planove, ponovo.

borivoje surdilovic

pre 4 godine

Cim sam video da nema Brown-a na "utakmici sezone" bilo je jasno sta sledi.
Ova dogovranja i namestaljke me ce stvarno naterati da gledam samo NBA..
Navijam za Zvezdu celi svoj zivot, ali ovo veceras je bilo tako nisko, jadno, bedno, i naivno, da mi je naprosto muka..
Da smo splai na te grane da dogorovamo sa Mornarom, treba tako nisko spasti? Sta je sledecE, namestaljka sa Krkom..??

Jadno da jadnije ne moze biti..
(sasa the red baron, 10. februar 2020 20:48)

tesko da ces nekoga ubediti da je namestanje.....jednostavno vas ljudi razmontirali....sad jos cedevita da vas ubaci u top 6 i to je to....

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

marko992,ja uopste ne ciljam na mucku, vec objasnjavam ovim “expertima” sto tvrde da Zvezda moze da bude samo na mestu 3 ili 5, da Zvezda moze da bude na mestu 4 do kraja ABA.

Bajker

pre 4 godine

Na današnjoj utakmici Zvezdi je za bolji rezultat bilo potrebno
5 Kevina Pantera.Nažalost,mi imamo samo jednog.Nije problem izgubiti
utakmicu ako se pokaže želja za nadigravanjem.Mi to večeras nismo
imali,nismo imali ni protiv Himkija.Protiv dve ekipe koje igraju za koš
više odigrali smo potpuno bezvoljno,gubeći obe utakmice već u prvih 10
minuta.
Sa (malo) više volje biće potpuno drugačiji rezultati.Protiv Partizana
motiv nije nedostajao i rezultat nije izostao, za razliku od večeras.
Videli smo dva potpuno različita pristupa utakmici u samo 8 dana.

Trener

pre 4 godine

Kad pročitam ove komentare pripadne mi muka. Ništa o kosarci, samo o zakulisnim igrama, prepucavanja na sve strane, ma grozno... Većina vas sto pišete ovde ne voli košarku, cak pišete protiv nje, a sto je najtužnije, vi to uopšte ne shvatate.
Voleo bih kada bi tu bio neko koga vredi pozdraviti...

znalac

pre 4 godine

Genije, Buducnost je i sa porazima od Mornara i Cedevite druga. Jel stvarno mislis da Bokan nece iskoristiti priliku da izbaci Zvezdu iz plejofa?!
(Lažov, 10. februar 2020 20:59

Genije, utakmica u Titogradu još zvanično rešena. Genije, Zvezda ima bolji medjusobni skor od Mornara. Zvezda pobedom protiv Cede rešava sve i to neće propustiti

Walt

pre 4 godine

Sta bi bilo kad bi bilo. Da partizan nije ulozio 20 miliona u tim ispao bi iz ABA lige, logika ti nije jaca strana.(Ivan, 10. februar 2020 20:32)
Ako je Partizan uložio 20 koliko je onda zvezda uložila?

Antipropaganda fudbala

pre 4 godine

Mornar je zavrsio posao, ima bolji skor od Cedevite, a ako im bude trebala pobjeda protiv Buducnosti da izbace CZ, Buducnost ce ih lagano pustiti.
CZ ne moze na 4. mjesto, moze 3 moze 5.
I jos jedno zapazanje, Primorska bi bila u 4 sigurno, da nije onda ocerupana.
(LorD, 10. februar 2020 20:05)

Sta bi bilo kad bi bilo. Da partizan nije ulozio 20 miliona u tim ispao bi iz ABA lige, logika ti nije jaca strana.
(Ivan, 10. februar 2020 20:32)

Eh 20 miliona. Samo Pejnersova plata je 20 miliona. U tim Partizana je ulozeno bar milijardu evra.

Mornar da ulozi zalbu zbog vracanja boda Zvezdi, jer nije u skladu sa Pravilnikom ABA lige.

pARTizan

pre 4 godine

Sta pricate ljudi, kakvo crno Zvezdino biranje Partizana ispred Buducnosti...ovo je bila direktna borba za plej of i Mornar je pobedom jednom nogom zakoracio u isti, dok Zvezda ima mec naredno kolo s Olimpijom za prolaz, jer ako izgube tesko da mogu biti bolji i od Olimpije i od Mornara...eventualni spas bi im bio da Buducnost onda dobije Mornar, a izgubi od Olimpije...jer ako bi se napravio krug ove tri ekipe tu bi Zvezda bila najgora...

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

slobinator, za tebe “znalac” Zvezda ako dobije Cedevitu ima pobedu vise, a potom ako izgubi od FMP-a ili Zadra ide na mesto 4. Naravno da mozemo da budemo na mestu 4.

znalac

pre 4 godine

Mornar je zavrsio posao, ima bolji skor od Cedevite, a ako im bude trebala pobjeda protiv Buducnosti da izbace CZ, Buducnost ce ih lagano pustiti.
CZ ne moze na 4. mjesto, moze 3 moze 5.
I jos jedno zapazanje, Primorska bi bila u 4 sigurno, da nije onda ocerupana.
(LorD, 10. februar 2020 20:05)

Uopšte nije završio posao. Zvezda igra sa Cedevitom naredno kolo i pbedom zaršava posao je do kraja igra sa FMP i Zadrom. Budućnost igra kući sa Mornarom ali ide u Ljubljanu gde je Cedeviti potrebna pobeda. Budućnost ima dve pobede više ali u slučaju poraza od Mornara i Cedevite ili samo jednog poraza dovodi u pitanje i drugo mesto jer mora da se reši utakmica u Podgorici. Sledi pauza u ABA zbog kupa i reprezentacije dovoljne za relaksaciju Zvezdinih igrača. Kup se igra i u Hrvatskoj, CG a i reprezentacije tih zemalja takodje igraju. Zvezda nema bitne igrače za reprezentaciju. One druge nedelje samo utakmica EL sa CSKA u Beogradu

Max von Laberg

pre 4 godine

A dje bio onaj prljavi igrac Stimac,nije se vidio danas, izgleda on je samo junak kad igra pred 2-3000 zvezdasa (navijaca)Bas me interesuje sta ce brbljati u novinama naravno kad stigne u Beograd jer nidje nesmije da zucne junak.

Ma

pre 4 godine

Sakota=otkaz!Momentalno, inace nam se crno pise, bojim sebez inednog trofeja I euroleague. Nije ni to strasni, neigrati je jednu sezonu, ali ova totalna nezainteresovanost, Sakotine izmene, apatija...Uzas

Radikal Republika Srpska

pre 4 godine

Zvezda nikad ne spava, samo zavisi koliko je motivisana za nešto u određenom trenutku.Za nas poznavaoce košarke i košarkaških prilika očekivana pobeda Mornara i lepa poklon kvota 3,05 i zarada na kladionici.Zasto očekivana, pa jos juče se znalo da nece igrati Lorenco uz povredenog Covkinsa i jos uver rovitog Perpera.Kad se na to doda da je delegiran Milivoje i da Zvezda izlazi iz serije utakmica onda je sve ovo bilo ocekivano.Rutinska,dozirana utakmica gospodina Sakote i Crvene Furije,srpskog evroligasa sa A licencom (višegodišnjim ugovorom) uz odmaranje nosilaca sa predstojece utakmice evrolige tj.utakmice viseg nivoa kosarke.Kao da je bitno da li ce biti prvi ,zreci ili cetvrti, kada dodu bitne utakmice ili sto rece Grba utakmice za pare Zvezda ce sve sto joj se nade na putu pregaziti kao plitak potok.Ta poruka je poslata jos proslog pondeljka.Bravo momci vazno je samo izaći bez povreda iz ovog zgusnutog rasporeda i putovanja!

Markobg

pre 4 godine

I evo sad da Primorska nije doživela raspad i da ih FMP nije pustio da pobede u onom meču oni bi sad imali skor 10-9 i ne bi bili u playoffu nego bi tu bili Primorska i Mornar najverovatnije, toliko o regularnosti lige kad razvojni tim igra istu ligu sa prvim timom...
(zemo, 10. februar 2020 19:53


Taj "razvojni tim" vas izbacio dva puta u polufinalu domaćeg prvenstva zemo!

Markobg

pre 4 godine

U evropskoj košarci kada ekipi na terenu ne ide dobar trener čestim izmenama traži dobitnu petorku i seče seriju protivnika tajmautom.
Šakota nažalost to ne radi želeći verovatno zbog strašne serije utakmica da odmori igrače i pri tom ne rizikujući eventualne povrede.To je u redu ali onda veću minutažu moraju da dobiju Jovanović Simanić i Dobrić.Ono što iritira to je da ekipa igra samo na momente dobro a to na kraju nikako ne možecda izađe na dobro, mora to sa mnogo više energije.Gistu pod hitno ako po slovu ugovora je tako nešto moguće uručiti otkaz.

realno

pre 4 godine

Можемо да калкулишемо последња два кола против ФМП-а и Задра, у зависности од резултата Будућност - Морнар у наредном колу. Звезди, свакако, више одговара четврто место.
(Лепи Цане, 10. februar 2020 20:15)

Samo izvolite...mislim ako vam bas toliko odgovara!

slobinator

pre 4 godine

i za ove poznavaoce koji kažu da zvezda bira partizan,samo da ih podsetim da zvezda nikako ne može biti četvrta.ona jednostavno mora dobiti cedevitu jer onda rizikuje da uopšte i ne uđe u plej of.ako pobedi cedevitu onda će 99 posto biti treća.sa ovakvom igrom ona trenutno nema šansi ni protiv partizana ni budućnosti.jedino ako bi se vratio radonjić i podigla forma.onda bi zvezda ponovo bila favorit.sa šakotom mrka kapa

sryugos

pre 4 godine

Bice ovde i kalkulacija, sledecu igra Buducnost i Mornar, moze Buducnost ladno da ih pusti posto Im je do kraja dovoljna jedna pobeda za drugo mesto. Posle idu Cedeviti a ni to ne moraju da dobiju. Sve u svemu Zvezda u zadnja tri kola mora da ima sve pobede inace nema plejofa.
(trica, 10. februar 2020 20:02)

Buducnost da pusti Mornar? A sta ako ih onda dobije i Cedevita u Ljubljani? Onda ce igrati sa naostrenim FMP-om poslednju tekmu i to ako izgube, peti su.
Nece biti nikakvog pustanja.
Jedino je sigurno da Zvezda pobedom protiv Cedevite 99% resava svoje pitanje plejofa.

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

LorD, kako ne moze Zvezda na 4-to mesto? Ako dobije Cedevitu sa vecom razlikom nego sto je izgubila u Zagrebu, ima pobedu vise od Cedevite a isti broj kao i Mornar. Ako potom Zvezda izgubi od Zadra ili FMP-a, Zvezda je 4 a Mornar 3. Naravno da mozemo do 4-og mesta lagano.

istoricar

pre 4 godine

ColdBreeze, 10. februar 2020 19:50)Slazem se u potpunosti sa tobom kao zvezdas mislim da nije dobro da neki Klub ima preveliku dominaciju .zvezda deluje kao da su se umorili od evrolige I da ljudi vise ne cene to sto igraju evroligu mozda kad je izgube kao I partizan vise ce je ceniti

ja

pre 4 godine

Sad se vidi koliko utiče onaj bod što je ABA liga poklonila Zvezdi. Gde to u svetu ima da ekipa koja odbije da dođe na utakmicu dobija bod?

GodraPG

pre 4 godine

Dobi Zvezda Partizan i tu se spasi što se tiče plejofa. Sad onaj bod što su joj vratili, a po pravilima nisu trebali sad će taj protivpravno VRAĆENI bod Zvezdi da zezne Mornar za plejof. Koja sprdnja. Pa gospodo ispoštujte pravilnik do kraja. Dobiće Zvezda na svom terenu CedOlimpiju bez nekih većih problema.

xxx

pre 4 godine

I evo sad da Primorska nije doživela raspad i da ih FMP nije pustio da pobede u onom meču oni bi sad imali skor 10-9 i ne bi bili u playoffu nego bi tu bili Primorska i Mornar najverovatnije, toliko o regularnosti lige kad razvojni tim igra istu ligu sa prvim timom...
(zemo, 10. februar 2020 19:53)

A da ih je FMP pustio onda bi sve bilo regularno :) E, sta sve ovde moze da se procita ...

Joffrey

pre 4 godine

A sta ce reci sud u Zagrebu?Koliko znam pravila,ukoliko se ne donese odluka o odigravanju meca u Podgorici,jedina odluka koja preostaje jeste 20-0 za Buducnost i gubitak boda gostujucoj ekipi koji se dobija za odigran mec.Ako se ispostuju propozicije,magistar bi trebalo da se vrati masinstvu a sport ostavi ljudima koji ga razumeju,tada bi mogli najzad da se vratimo kosarci.

Milos

pre 4 godine

Idemo.. Nema, vise vremena za bilo sta.. Opa.. Dobro, msm.. Da je ovo posteno.. Vasa braca izgubila juce od Partizana, a sad Czv od Bara.. 1:1 u pobedama.. Svi zadovoljni.. Pozdrav

Ivan

pre 4 godine

Mornar je ostao u igri teoretski, ali sledece kolo igra protiv buducnosti koja od njih moze da izgubi jedino ako ih pusti, a zvezda posle cedevite, ima FMP, i Zadar kod kuce. U svakoj kombinaciji Zvezda ce igrati u plej ofu, samo cemo videti na kom mestu na kraju.

ValterNBG

pre 4 godine

Pocepali nas ljudi I tacka.Spremili se za utakmicu, odigrali sjajno - svaka cast.Mi izgleda ne mozemo da izdrzimo ovaj tempo.Nije tu problem Sakota.Kako bi Radonja naterao Gista da se polomi kao Djenka?Pa nikako,prestara ekipa na zalasku sa kojom smo pokusali da izvucemo top 8 u EL.Sada kad smo videli da to ne ide bice - spasavaj se ko moze.Moramo biti realni,ovi igraci bi morali da odmore bar 10 dana da bi bar nesto uradili u plej ofu ako do njega uopste dodjemo,treba pobediti Olimpiju(ili smo peti).Na Grobose ne idemo nikako,samo je Buducnost moguca,u nekoj ludosti mozda sa prednoscu domaceg terena ali tesko.Sledece sezone ne pomisljati na EL.Napraviti mladu ekipu pa kom opanci....

sasa the red baron

pre 4 godine

MUKA MI JE;

Cim sam video da nema Brown-a na "utakmici sezone" bilo je jasno sta sledi.
Ova dogovranja i namestaljke me ce stvarno naterati da gledam samo NBA..
Navijam za Zvezdu celi svoj zivot, ali ovo veceras je bilo tako nisko, jadno, bedno, i naivno, da mi je naprosto muka..
Da smo splai na te grane da dogorovamo sa Mornarom, treba tako nisko spasti? Sta je sledecE, namestaljka sa Krkom..??

Jadno da jadnije ne moze biti..

Srđa Zlopogleda

pre 4 godine

Pa ja sad vidim, vi ne možete protiv nas... možete biti peti ili treći... sledeća vam odlučuje da li ulazite u po ili ispadate... haos... Mornar ima lošiji međusobni skor... Znači Olimpija FMP u borbi za plej of... I treće mesto, opšta šorka.?

andrejka

pre 4 godine

ColdBreeze, 10. februar 2020 19:50)Slazem se u potpunosti sa tobom kao zvezdas mislim da nije dobro da neki Klub ima preveliku dominaciju .zvezda deluje kao da su se umorili od evrolige I da ljudi vise ne cene to sto igraju evroligu mozda kad je izgube kao I partizan vise ce je ceniti
(istoricar, 10. februar 2020 20:03)

Od cega se zasitili? Da su igrali dva F4, finale, da su osvojili, pa da razumem da su se zasitili. Mada ni to ne pije vodu, jer i kad osvojis, hoces opet da osvojis. Ovako igraju tu EL godinam bez ikakvih rezultata i kao zasitili se. Daj, molim te.

Zvezdasica

pre 4 godine

Gist,Lazic,Kuzmic,Odzo,Dzenkis i cika Sakota treba sto pre da lete iz Zvezde.Matori i dalje ne moze da ukapira da je Dobric igracina za ove amatere.Samo sto je momak za razliku od njih miran i nema ljude iza sebe.

ma opušteno, sve pod kontrolom

pre 4 godine

Ne znam čemu frka. I da je pobedila Zvezda bi ostala 3-ća, a i ovako će biti na tom mestu. Treba samo da pobedi Cedevitu kod kuće i to je to. Ako "reši" da izgubi, biće 4-ta. Ne znam čemu pljuvačina kad se vidi izuzetan zamor materijala u ekipi, igra se bez oba pleja, bez Odža koji jedini može da parira Lukoviću, protiv prenapaljenog domaćina i katastrofalnog suđenja, a na kraju su posle -24 ipak mogli da se skoro vrate u meč. Ja sam zadovoljan, ključno je oporaviti ekipu. Ima 3 nedelje do nastavka ABA, ako treba žrtvovati i kup još u prvoj utakmici, ali verujem da će do nedelje već sve ovo biti bolje. Danas bi i Filip zlata vredeo jer se videlo koliko nam fali plej, ali to je šta je. Ovaj tim kad se kompletira i oporavi ima ogroman potencijal i uzeće ABA sa koje god pozicije i na bilo kom gostujućem terenu. A protiv Partizana ga ni nema, uticaj publike je ovde nebitan. Jer ako su mogli do sada u EL da dobiju Žalgiris i Armani pred njihovim navijačima, i budu na šut od pobede u Tel Avivu, šta ima da ih plaši domaća već dobro poznata protivnička publika u Bgd i Morači. Jedini problem može da bude suđenje, ali verujem da ća se i tu izboriti. Uglavnom, evo sad tvrdim, 2 meseca pre plej ofa - Zvezda zasigurno osvaja ABA!

Miodrag

pre 4 godine

Mi smo u plej ofu i to verovatno s druge pozicije ali me nervira raspad od igre.Igramo s olimpijom i zadrom kuci i s fmpom u zelezniku gde nam je laganica haha.A vamo Olimpija Buducnost igraju , Buducnost Mornar itd itd
(duledudule, 10. februar 2020 19
Na koju foru?? Bud ima 2 pobede vise i obe dobijene,Znaci Bud treba sve 3 da izgubi a Zvezda da dobije...
Lupetas ti i slicni...promenite rubriku skroz....

Larkin

pre 4 godine

Kako su umorni igraci koji zaradjuju po milion $ godisnje u Srbiji a igraju svaki treci dan po 15-20 min po utakmici !?? Dokle ta alibi prica umorni smo ?? Pa sta da kazu ovi u NBA koliko oni igraju ??

Party Zanovac

pre 4 godine

Nista nam ovde ne znaci pobeda

Ispred Buducnost ne mozemo da budemo

A bitno je da ne izgubimo sa vise od 23 razlike

I da tako budemo 4. na kraju

Bolje sa Partizanom nego protiv Buducnosti, ne moramo da putujemo, tu smo, znamo se
(Faje, 10. februar 2020 19:25)

Vi ako dobijete Cedevitu ste treci,ako izgubite ste peti tako da te pricice o kalkulacijama ne piju vodu.

Boban

pre 4 godine

ja napisah juce ostavite vi nas na miru i vidite sta cete u Baru tako i bi,e sad krecu saopstenja koliko ujutru Mornar je cetvrti to je definitivno a Buducnost protiv Cedevite moze da odigra za Zvezdu a mozda i ne njima treba jedna pobeda i kraj,Mornar ima sklanjalicu u Podgorici i sigurne bodove,znaci u Beogradu Zvezda Cedevita odlucuju ko leti a ko ostaje e sad je fora i onaj oduzet bod kako ce taj bod da fali,smem da potpisem da se Aba liga nece zavrsiti,ovi iz Euroleague ce jedva docekati da izbace i tog jednog predstavnika i sve zbog manitanja jednog coveka i neodlaska na utakmicu koju bi u tom momentu realno dobio.Mislim da oni pravi navijaci one prave Crvene Zvezde vide mozda i kasno sta im je uradio jedan hibridni proekat,niko nama nece odredjivati kako cemo se zvati,a nase pravo ime je FMP.A atmosvera u Baru ko u bioskopu neke dede masu salovima i to vise se cula grupa gostujucih navijaca nego domacin,a ovi iz Aba jedva docekali da potvrde svoju odluku o kazni,upamtite mada ne bih voleo ovo se nece zavrsiti.

Mos Ley

pre 4 godine

Ni Partizan nije siguran da ce biti prvi na kraju regularnog toka.
Mozda ipak i otputuju u Podgoricu. ???
(ivan Nis, 10. februar 2020 19:44)

Hahaha, važi...Od Krke ćemo da izgubimo :)
Ljudi, bez uvrede, vi sa košarkom veze nemate. Ok, je za fudbal ali basket vam je nuklearna fizika. Sad uživam čitajući ono "dobro je što smo izgubili od Mornara, jer ćemo lako sa Partizanom". Dakle, izgubiš od Mornara, Krke i Zadra ali ćeš lako sa Partizanom koji bi bio domaćin pred 25000 ljudi?! Da vas nema, trebalo bi vas izmisliti.

Realista

pre 4 godine

Znam da se sa strane uvek sve bolje vidi, ali da li vi Zvezdasi i dalje mislite da smete nekome da pretite, da se hvalite da ste najjaci, da cete sve do kraja pocistiti? Spustite se na zemlju, pad ce biti manje bolan.

Ivan

pre 4 godine

Vi ako dobijete Cedevitu ste treci,ako izgubite ste peti tako da te pricice o kalkulacijama ne piju vodu.
(Party Zanovac, 10. februar 2020 20:03)

Lazonja, nemoj da lazes. Zvezda nije peta ako izgubi od cedevite. Moze da udje u plej of i sa porazom od cedevite u teoriji, do koga naravno nece doci. Jer ima posle cedevite FMP i Zadar kod kuce, a cedevita i Mornar imaju buducnost u jednom od poslednja dva kola. Ko laze taj krade.

Nebojsa

pre 4 godine

Mnogo utakmica u nedelju dana i sve su bile teske i jake. Od Partizana preko dve u EL do Mornara, igraci su umorni i iscrpljeni . Danas smo bili bez pleja jos nam dodatno otezavajuce bilo . Nismo mi mogli u prve dve pozicije, nije to bilo realno i sve da smo dobili do kraja. Nama utakmica sa Cedivitom je vaznija od ove.
Pobedom nad njima u Beogradu mi smo treci.

Grobar-España

pre 4 godine

Meni su sahranili tiket na 1,40 a ispogadjao svasta nesto juce i danas. Samo bih cekao X2 na St.Pauli za 450 evrica. Nije nesto, ali bi bili slatki.Ocajna Zvezda. Ne znam razlog. Da li kalkulisu ili su imali uzasan dan. Nisam pametan. Ima nesto drugo sto mi je jos manje jasno. Ovaj Lukovic je doktor kosarke za Jankovica, a ne igra u Partizanu. Ja sam bio protiv njegovog odlaska iz kluba pre nekoliko sezona. Za mene je sasvim pristojan igrac i legao bi nam samo tako.

trica

pre 4 godine

Zvezdi cela sezona zavisi od utakmice sa Cedevitom, to ako izgube moze da se desi da ne udju u plejof. Mada kako Zvezda promenljivo igra nijedan rezultat nece biti iznenadjenje. Bice ovde i kalkulacija, sledecu igra Buducnost i Mornar, moze Buducnost ladno da ih pusti posto Im je do kraja dovoljna jedna pobeda za drugo mesto. Posle idu Cedeviti a ni to ne moraju da dobiju. Sve u svemu Zvezda u zadnja tri kola mora da ima sve pobede inace nema plejofa.

Baobab III

pre 4 godine

Da pojasnim ovim teoreticarima zavere, koji misle da se Zvezda namesta da bude cetvrta kako bi isla na Partizan. Zvezda ne moze nikako da bude cetvrta. Moze da bude samo treca ili peta i to ce odlucivati sledeca utakmica protiv Cedevite. Zvezda mora da dobije, a u protivnom se 99% oprasta od plej-ofa.

FaLcO

pre 4 godine

Treba biti posten i reci da je umor Zvezdinih igraca kao i ne igranje LB (mada on u zadnje vreme i nije neki faktor) dovelo do ovakve situacije danas. Mada toliko su motivisani bili igraci Mornara da je veliko pitanje da li bi izgubili danas pa da je protivnik bio u fullu. I to nije samo bio sut, vec i odlicna pnr igra na Lukovica, kao i njegova zastita obruca plus fini ulazi na kos. A sad kad je ovakva situacija moram da priznam da je Mornar propustio ogromnu sansu da nadoknadi onih 23 razlike jer je realno danas, kazem DANAS razlika izmedju ove dve ekipe bila negde oko 30-35 poena. Sve su to dobri kosarkasi u ekipi Mornara ali ponekad stvarno imaju problem sa fokusom. Ove budalastine u 4/4 nisu posledica preranog slavlja zbog pobede vec totalno odsustvo mozga.

milos

pre 4 godine

Oni ako budu treci idu na buducnost...ako ostanu principijelni,a nece jer su mali,nece putovati u podgoricu i eto 20:0 za buducnost i kraj...Valjda tako ispada...

Salaso

pre 4 godine

Mornar i Cedevita da podnesu žalbu na vracanje boda czfmp-u! Po pravilima 20:0, bod manje i 15hilj EUR. Budućnost nema nameru da igra neku ponovo utakmicu! Pobelgulje i ne treba da igraju play-off

Zorz Vea

pre 4 godine

Po strani i kaubojština od igre, neverovatnih +24 i silna bacanja promašena, pa šansa Zvezde da se vrati u meč, bez i jedne krštene akcije, Beronov rafal i Lukovićev index...oba trenera stoje, gledaju, ne reaguju kao da su slučajno tu. I dalje Zvezda po imenima možda najjača ali da trener od toliko opcija uvek bira pogrešnu, pa već bi se pomislili da je namerno loš. Potpuno nejasno. Gledajući celu ligu prednost domaćeg terena je ključno za sve ekipe, jer brejk izgleda neće biti moguć nigde.

Živela Srbija i napred Partizan

Golub

pre 4 godine

Vi ako dobijete Cedevitu ste treci,ako izgubite ste peti tako da te pricice o kalkulacijama ne piju vodu.
(Party Zanovac, 10. februar 2020 20:03)


Posle Cedevite ima jos 2 kola, a i Mornar gostuje Buducnosti, ako izgubimo od Cedevite i Mornar od Budicnosti, mi smo CETVRTI !

Alberto Rato

pre 4 godine

Kup sada treba pustiti, nek ispadnu odmah u petak i nek se bar odmore.
(veliki strumf, 10. februar 2020 19:59)

vama se bas osladilo da bezite...ona pokojna zvezda bar nije bezala od partizana, ovaj privatni klub karakterom podseca na svog gazdu pa uvek bezi kad je gusto...

Grobar-España

pre 4 godine

Meni su sahranili tiket na 1,40 a ispogadjao svasta nesto juce i danas. Samo bih cekao X2 na St.Pauli za 450 evrica. Nije nesto, ali bi bili slatki.Ocajna Zvezda. Ne znam razlog. Da li kalkulisu ili su imali uzasan dan. Nisam pametan. Ima nesto drugo sto mi je jos manje jasno. Ovaj Lukovic je doktor kosarke za Jankovica, a ne igra u Partizanu. Ja sam bio protiv njegovog odlaska iz kluba pre nekoliko sezona. Za mene je sasvim pristojan igrac i legao bi nam samo tako.

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Baobab III, aman covece, Zvezda ako dobije Cedevitu i namerno izgubi ili od FMP-a ili Zadra ide na poziciju 4. Naravno, pod uslovom da Mornar dobije sve do kraja. Ne znam sta ti nije jasno. Naravno da Zvezda ako dobije Cedevitu moze lagano da izgubi jednu i bude cetvrta.

Lažov

pre 4 godine

Lazonja, nemoj da lazes. Zvezda nije peta ako izgubi od cedevite. Moze da udje u plej of i sa porazom od cedevite u teoriji, do koga naravno nece doci. Jer ima posle cedevite FMP i Zadar kod kuce, a cedevita i Mornar imaju buducnost u jednom od poslednja dva kola. Ko laze taj krade.
(Ivan, 10. februar 2020 20:38)

Genije, Buducnost je i sa porazima od Mornara i Cedevite druga. Jel stvarno mislis da Bokan nece iskoristiti priliku da izbaci Zvezdu iz plejofa?!

drinska divizija

pre 4 godine

Mornar je promasio 15(!!!!!) bacanja i opet vas je dobio. I vi pricate kako u stvari birate protivnika u polu-finalu. Ako izgubite od sokica sledece kolo, vi plej of necete ni videti.

veliki strumf

pre 4 godine

kapitenu branku lazicu, zelim da karijeru nastavi u babusnici, da nikad vise ne zaigra kosarku!! ako ne znas da sutnes, ako ne znas da dodas, ti napravi tehnicku, !!! sto dalje od zvezde, nista ti mi duzni nismo, ni sa cim nas zaduzio nisi, nulo jedna!!(delijamomak, 10. februar 2020 19:37)Mi brate čak ni nemamo halu ovde :( I još na svu tu muku ti i Lazića da nam salješ... pa nismo se kamenjem na Boga bacali.
(Nikola, 10. februar 2020 19:54). Ništa druže, vi ga spustite do Bele Palanke, tamo bar hale ima :))) @znalac Ajd skini mi se znalcu, nebitan si mi lik skroz, nemam vremena da se ubedjujem sa tobom. Daj neku stručnu opservaciju, da nešto konačno pametno napises.

Лепи Цане

pre 4 godine

Vi ako dobijete Cedevitu ste treci,ako izgubite ste peti tako da te pricice o kalkulacijama ne piju vodu.
(Party Zanovac, 10. februar 2020 20:03)

Можемо да калкулишемо последња два кола против ФМП-а и Задра, у зависности од резултата Будућност - Морнар у наредном колу. Звезди, свакако, више одговара четврто место.

Grr

pre 4 godine

I jos jedno zapazanje, Primorska bi bila u 4 sigurno, da nije onda ocerupana.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (LorD, 10. februar 2020 20:05)

I bez obzira na to da nije izgubila od FMP-a(drugog tima CZB - regularnost ABA na delu?) ima odličan raspored do kraja i sigurno bi i u ovakvom sastavau ušla u F4.

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

LorD, smesno je koliko pojma nemas a optuzujes druge.Zvezda ako dobije Cedevitu ima pobedu vise od iste. Ako posle toga izgubi od Zadra ili FMP-a, Zvezda je na poziciji 4. Ostavi se komentarisanja.

Taćo

pre 4 godine

Nesme Buducnost da pusti Mornar jer posle toga gostuju Cedeviti i da izgube drugu poziciju ako Mornar sve dobije do kraja.Jedino da nameste da bude poen ili dva za Mornar jer je u prvoj bilo tri Buducnost.A toliko da bude ocigledno nema sanse.

Ivan

pre 4 godine

Mornar je zavrsio posao, ima bolji skor od Cedevite, a ako im bude trebala pobjeda protiv Buducnosti da izbace CZ, Buducnost ce ih lagano pustiti.
CZ ne moze na 4. mjesto, moze 3 moze 5.
I jos jedno zapazanje, Primorska bi bila u 4 sigurno, da nije onda ocerupana.
(LorD, 10. februar 2020 20:05)

Sta bi bilo kad bi bilo. Da partizan nije ulozio 20 miliona u tim ispao bi iz ABA lige, logika ti nije jaca strana.

Ljubisa

pre 4 godine

Sve u svemu jedna losa utakmica daleko je ovo od vrhunske kosarke.Eee Srbijo eee Crna Goro sve crnci glavni igraci ovo bi trebalo da bude uzbuna nase kosarkaske struke kako cemo stvoriti novog Bodirogu,Scepanovica i druge a trebaju nam takvi inace.... daj te nasu decu da igraju da postanu igraci mante se ovih stranaca

LorD

pre 4 godine

Mornar je zavrsio posao, ima bolji skor od Cedevite, a ako im bude trebala pobjeda protiv Buducnosti da izbace CZ, Buducnost ce ih lagano pustiti.
CZ ne moze na 4. mjesto, moze 3 moze 5.
I jos jedno zapazanje, Primorska bi bila u 4 sigurno, da nije onda ocerupana.

zoka

pre 4 godine

Pobedom oatali bi u igri za drugu poziciju. Ovako smo zagarantovano 3-4 do kraja i to nam je to. Kako smo počeli nije mi bilo svejedno umalo ovi da ponište onih 23 razlike iz prvog meča. E onda bi bilo baš katastrofa. Sada je bolje biti četvrti i igrati sa Partizanom da ne putujemo u Podgoricu.
(Zuja, 10. februar 2020 19:43)
Sta je "stubići srpstva"uplasili ste se odlaska u Podgoricu?E heroji kukavni,i mi svama kad ste vi stubovi majke Srbije.

Oci gledan o

pre 4 godine

Jednostavno receno...SRAMOTNA IGRA I ZALAGANJE igraca Zvezde..
te price o umoru batalite...profesionalci ste i za te pare nemate pravo na ovakvo ponasanje. Pitanje je ovde karaktera.Sakota lansirao pricu o ritmu takmicenja o prioritetima ..a sta sad ...sta sad gde prioritet..alibi trener..vreme ucinilo svoje..mozda on umoran..jednostavno SRAMOTA...!!!

mohikanac

pre 4 godine

Dok su normalni ljudi posle Himkija lepo ukazivali na gubitnički mentalitet i lošu igru za koju je Šakota kriv zaslepljene neznalice su nazivale kritičare bagrom.

Te odmara tim, Mornar je važniji, nije Šakota kriv, ništa ne znate, ko sve komentariše...
Pa evo izvolite, pošto su se "odmorili" objasnite šta večeras igra Zvezda?
Kako je Šakota spremio utakmicu?

Nikola

pre 4 godine

kapitenu branku lazicu, zelim da karijeru nastavi u babusnici, da nikad vise ne zaigra kosarku!! ako ne znas da sutnes, ako ne znas da dodas, ti napravi tehnicku, !!! sto dalje od zvezde, nista ti mi duzni nismo, ni sa cim nas zaduzio nisi, nulo jedna!!
(delijamomak, 10. februar 2020 19:37)

Mi brate čak ni nemamo halu ovde :(
I još na svu tu muku ti i Lazića da nam salješ... pa nismo se kamenjem na Boga bacali.

Bojša

pre 4 godine

Grobari likuju,trce pred rudu,ali nema veze,smejacemo se zadnji. Od njih se nista drugo i ne ocekuje. Sto se utakmice tice,nema opravdanja za ovako los mec. Ajde da su se raspali u 3,ili 4 cetvrtini,ali u 1,sramno. Kuzmic,Gist,katastrofalan. Ne znam sta radi u Zvezdi?

Don 'Wardaddy' Collier

pre 4 godine

Auuuu jesmo loši... Videlo se po početku sezone... i ako se plasiramo u plejof, ABA liga je izgubljena... za KLS spremiti više domaći roster, bez nepotrebnih stranaca... loše, loše, loše...

no pasaran

pre 4 godine

jedno je izgubiti, ali izgubiti na ovakav način, bez zalaganja, bez trčanja, bez odbrane, sa smušenim trenerom i još izgubljenijim igračima, e to je sramota i TAKO se ne igra ni za ameterski klub iz provincije a kamoli za Zvezdu, brukate sebe i nas!

Srpska Crna Gora

pre 4 godine

Ne razumijem ove moje zvezdaše jel vi stvarno mislite da ćemo sa ovim timon na 3 dobijene da izbacimo partizan, nema šanse ovo je bruka od tima šta su onu napravili!

Zidov

pre 4 godine

Od cega ste umorni, kad nemate treninge u Avionima moze da se spava, svima po 300 evra mesecno i kraj price menjaj ugovore... Otpusta... BRUKA.

Aleksandar

pre 4 godine

Ove mornare kao da si pokupio ispred zgrade ja nisam video da neki profesionalci ovako lose igraju,a trener mrtav hladan,ovo je antikosarka u pravom smislu te reči.Gledam samo poslednju četvrtinu ne razumem kako napravise oniliku razliku.

Lazar

pre 4 godine

Ne bi bilo dobro da Zvezda bude cetvrta. Voleo bih da Partizan konacno osvoji, ali sam siguran da bi nas Zvezda izbacila. Ne igraju dobro ove sezone, ali to sve pada u vodu kada dodje F4 tada se gleda individualni kvalitet a oni su generalno bolji.

goblin

pre 4 godine

Šta sve ovde ljudi pišu,nestvarno...Kakve crne kalkulacije!!!! Ako Zvezda izgubi od Olimpije(što nije nerealno) kod kuće a Mornar dobije sve do kraja(sto je realno,treba da dobiju Megu,Krku i Budućnost koja se neće cimati protiv njih ako je "Zvezdina glava" u pitanju)ZVEZDA JE PETA!!!! Nema plej ofa!!! Gistu se ne igra više u Zvezdi,samo slep to ne vidi.Problem jeste ugovor na 2 godine,ali bolje je dati mu otkaz i isplatiti ga do zadnjeg eura nego trpeti sve ovo.Za Sakotu je sve ovo prevelik zalogaj...

Markobg

pre 4 godine

Gist ima izgleda tako jak ugovor da ako odluči iz nekog razloga da ostane ima da gledamo ove njegove " bravure" i sledeće sezone!

TAĐEDIN

pre 4 godine

Simptomatično je da Zvezda proizvodi večno mlade igrače, talente u pokušaju. Posle Mitrovića stigao je i Simanić koji će se možda probuditi 2047 godine.

Ivan

pre 4 godine

Zvezda odigrala ispod svakog proseka i izgubila, desava se. Igraci igraju utakmice svaka dva dana. Najjaci utisak ovde su grobari koji bi sada navodno da im dodje zvezda u plej ofu, a mole boga u sebi da se to ne desi. To sto je zvezda veceras odigrala ovako nece to biti slucaj protiv vas, niste vi te srece.

Milom lepo

pre 4 godine

Zvezdas sam 120%,napravis ekipu od 5-6 miliona evra,das Lazicu kapitensku traku i dovedes Sakotu za trenera.Ljudi moji jos nije bilo utakmice a da me glava nije zabolela,ovo je strasno.Da li je moguce da niko ne vidi(od onih koji trebaju da vide)da ovoj dvojici uz Kuzmica nije mesto u zvezdi.

Budzet je oko 13 miliona.

Admiral

pre 4 godine

Kakva divljacko-amaterska ekipa ovaj Mornar! Usli sa 24 razlike u poslednju cetvrtinu i na kraju dobiju sa mukom, cirkus. Ruku na srce i ovog Berona isao sut, ves masinu da je bacio usla bi. O slobodnim bacanjima Mornara ne treba govoriti, totalno amaterski.

Bob Rock

pre 4 godine

Мислим да је пораз Звезде овде од преко 23 договорен. Звезди се игра полуфинале у БГ, а Морнар би радије у Подгорицу...

Faje

pre 4 godine

Nista nam ovde ne znaci pobeda

Ispred Buducnost ne mozemo da budemo

A bitno je da ne izgubimo sa vise od 23 razlike

I da tako budemo 4. na kraju

Bolje sa Partizanom nego protiv Buducnosti, ne moramo da putujemo, tu smo, znamo se

LorD

pre 4 godine

Imali ste raspored na pocetku sezone, imali ste budzet nevidjen do sad, uostalom imate 16-17 igraca.
Zasto zapinjete u EL kad ne mozete u 8?

kadnezelispriznatiistinu...

pre 4 godine

Ma najaci ste, Partizan i Buducnost zapinju za pobedu da bi izbegli zvezdu. Sad Zvezda se ne trudi da bi bila 4 jer bolje Partizan nego Buducnost. Znaci presmesno. Budite realni ljudi a pobedjujte i gubite kod hocete...

Ivan

pre 4 godine

Odgovor ti ne pije vodu, da li je juce Buducnost gostovala u Beogradu? Da li im se nesto dogodilo osim sto su porazeni? Da li je Partizan gostovao u Podgorici, da li je porazen i pored sudijskog navlacenja, da li je bilo nekih incidenata? Jedino sa vama neki problemi, uvek ste vi sa nekim u sukobu. Pre ce biti da ste se uplasili sta ce Buducnost da vam uradi kad vas Mornar ovako unistava pa je bilo mudrije uopste se ne pojaviti. Da ste otisli i da su napravili nerede Buducnost bi ostala bes plej ofa, ovako je posteno da ostanete vi!
(@kontras, 10. februar 2020 18:46)

Niste igrali finale ABA lige protiv njih i lako ti je da pricas o tome posle jedne nebitne utakmice u regularnom delu sezone. Kada budete igrali finale sa njima, hvatace vas za gusu i oni i njihove sudije, pa ces videti kako ce publika reagovati prvom prilikom kada buducnost bude gostovala u beogradu.

Zuja

pre 4 godine

Pobedom oatali bi u igri za drugu poziciju. Ovako smo zagarantovano 3-4 do kraja i to nam je to. Kako smo počeli nije mi bilo svejedno umalo ovi da ponište onih 23 razlike iz prvog meča. E onda bi bilo baš katastrofa. Sada je bolje biti četvrti i igrati sa Partizanom da ne putujemo u Podgoricu.

Ja sam

pre 4 godine

Marko Jagodic Kuridza 10 min na parketu bez suta na kos. Druze sutni je pa sta bude. Kataatrofa.
Branko Lazic sut iz igre 0 od 5.
Beron sut iz igre 0 od 5

duledudule

pre 4 godine

Mi smo u plej ofu i to verovatno s druge pozicije ali me nervira raspad od igre.Igramo s olimpijom i zadrom kuci i s fmpom u zelezniku gde nam je laganica haha.A vamo Olimpija Buducnost igraju , Buducnost Mornar itd itd

Željko

pre 4 godine

Pita se neko kako je Zvezda dobila Partizan? Jednostavno, da je to izgubila Zvezda ne bi ušla među 4. Utakmica je bila u ponedeljak a već u sredu Partizan je igrao u Bolonji utakmicu kojom je obezbedio prvo mesto i prednost majstorice čak i u finalu Evro kupa. Potom je Partizan imao meč protiv Budućnosti kojim je obezbedio i prvo mesto ABA lige. Zašto da troši energiju na vas, kad su i sa pola gasa imali egal utakmicu do samog kraja.

roman

pre 4 godine

Navijači Zvezde omalovažavali su pobede Partizana kako u ABA ligi tako i Evropi. Kakve će komentare imati na svoj ponižavajući poraz u Baru biće jako zanimljivo čitati.

Sabre

pre 4 godine

Ne znam sta se svi loze. Pod jedan samo slep ili zlonameran covek ne vidi da su ovi ljudi totalno premoreni i da ih je ritam bukvalno ubio. Pod dva, Mornar je sasvim ozbiljan tim. Pod tri, Zvezda u poslednje vreme katastrofalno ulazi u utakmice. Dakle, realno, sve je ovo ocekivano, ali doci ce stvari na svoje mesto do plej ofa, cim malo popusti ovaj nehumani ritam utakmica.

bulls

pre 4 godine

@ pa.da li je moguce da kukas na sudije,zvezda nije sutnula dvojku vec sedam minuta otkad gledam..nema izgradjene akcije,samo rokaj trojke

alex

pre 4 godine

Šakota mora otkaz dobiti kolko večears. Najgori trener ikad koji je trenirao Zvezdu. Jedno 3 utakmice smo izgubili dok je forsiro Gista i još par neznalica. A da ne govorim da su svi igrači zbog njega izgubili samopouzdanje...

delijamomak

pre 4 godine

kapitenu branku lazicu, zelim da karijeru nastavi u babusnici, da nikad vise ne zaigra kosarku!! ako ne znas da sutnes, ako ne znas da dodas, ti napravi tehnicku, !!! sto dalje od zvezde, nista ti mi duzni nismo, ni sa cim nas zaduzio nisi, nulo jedna!!

nesa80

pre 4 godine

danas zvezdasi se podsmevaju virtusu kako je izgubio od tenerifa,pa se potom podsmevaju partizanu jer je pobedio virtus....a kako ovo sad nazivate,cek jel to mornar ekipa iz fiba lige sampiona razvaljuje evroligasa.to samo pokazuje koliko oni povrsno gledaju na kosarku,niti se razumeju u taj sport,eto danas lokomotiva koja nije prosla ni prvi krug evrokupa pobedio zenit evroligasa.i oni uporno tako nesto uporedjuju a sad verovatno imaju izgovor da biraju partizan u polufinalu xaxaxa oni su doktori da izvrcu svoje reci

ja

pre 4 godine

Kad bi se ja pitao, više bi voleo da je zvezda četvrta, nego ovi.
(Noca, 10. februar 2020 19:01)

Ne može Zvezda biti četvrta, može biti treća ili peta, jedino ako baš ne doživi debakl u Baru od 24 razlike i Mornar dobije Budućnost u gostima.

Blue moon 1955

pre 4 godine

Stize notifikacija nije sve gotovo?!?!?!? Mornar promasio 15 slobodnih bacanja i rutinirali Zvezdu ovo je bilo gotovo posle serije na početku 7:0.

veliki strumf

pre 4 godine

Džaba je Beron dao 16 poena u drugom poluvremenu. Pogadjao je na 20 razlike, a nigde ga nije bilo u prvom poluvremenu kad smo izgubili meč. Ovo mu je ko zna koji meč da se ne vidi u prvom poluvremenu i onda posle ne možemo da stignemo. Daleko od toga da je on najveći krivac, ali jeste veliki jer je bio kriminalan u prvom poluvremenu. Ali zato ostali su bili neuporedivo gori. Prodali smo fantastičnih 18 lopti protiv jednog Mornara. Ubacili smo 63 poena ekipi koja je zadnja 4 meča protiv prosečnih timova primala debelo preko 80! Kuzmicu i Simanicu zaista više ne treba dati ni sekunde. Jovanovic nikako ne može da bude lošiji od njih, nikako. Lazicu minutažu svesti na garbage time. Gistu dati koji minut samo ako u prva 3 poseda ne proda 2 lopte, sto je retkost. Ima tu još raznih. Veceras ispod svakog kriterijuma i Davidovac, Kuridza, Djenka, Stimac, z Perper. Dobric zakucan sa klupu. Deda nema snage, ne može on ovaj tempo da izdrži, gotov je. Dajte Radonju dok još ima neke nade, inače propade sezona. Kup sada treba pustiti, nek ispadnu odmah u petak i nek se bar odmore.

znalac

pre 4 godine

SAKOTA JE NA POLUVREMENU MORAO DA PODNESE OSTAVKU!!! Neopozivu i da ga nikad više ne vidimo. Kakav je to pogubljen čovek, koliko je omatoreo i propao. On veze nema šta da radi, veze. Svaki meč počinjemo sa -10, -15, e ali druže ne može se svaki put stići da razlika. Ubije nas u prvoj četvrtini glupom petorkom i tada izgubimo meč. Tako je bilo protiv Himkija, tako je veceras, tako je bilo u gomili mečeva. Ovo je najgora utakmica Zvezde u zadnje 3 godine, apsolutno najgora. -24 posle 3/4 a realno preko -30. Ovaj meč, koji je vrlo važan, je za 5 otkaza. Nekim igracima više ni sekund ne treba dati: Simanicu, Lazicu, Kuzmicu, Gistu... Ni Kuridza nije ništa bolji, čovek zaboravio košarku od kako je došao.
(veliki strumf, 10. februar 2020 19:39)

I opet ću da ti kažem da o košarci pojma nemaš. Ne smaraj nas više. A koga bi ti za trenera. Da li Šakota može da igra, da trči, skače umesto igrača? Može da im crta šta hoćeš kada igrači nemaju snage. Skoro celu sezonu imaš 4-5 igrača sa povredama ili su roviti.

Borko

pre 4 godine

Nista nam ovde ne znaci pobeda

Ispred Buducnost ne mozemo da budemo

A bitno je da ne izgubimo sa vise od 23 razlike

I da tako budemo 4. na kraju

Bolje sa Partizanom nego protiv Buducnosti, ne moramo da putujemo, tu smo, znamo se
(Faje, 10. februar 2020 19:25)

Bravo

kadnezelispriznatiistinu...

pre 4 godine

Мислим да је пораз Звезде овде од преко 23 договорен. Звезди се игра полуфинале у БГ, а Морнар би радије у Подгорицу...
(Bob Rock, 10. februar 2020 19:29)

Nece ni 10 na kraju da bude tako da tvoj jadni komentar ima istu tezinu kao i klub koji bodris... Pa ako klub sa igracima kao vasim namesta da gubi sa 23 razlike od ovog smesnog kluba vama je Partizan najmanji problem...

zemo

pre 4 godine

I evo sad da Primorska nije doživela raspad i da ih FMP nije pustio da pobede u onom meču oni bi sad imali skor 10-9 i ne bi bili u playoffu nego bi tu bili Primorska i Mornar najverovatnije, toliko o regularnosti lige kad razvojni tim igra istu ligu sa prvim timom...

slobinator

pre 4 godine

šakota ako imaš imalo obraza podnesi neopozivu ostavku!radonjića na klupu.drugog rešenja nema jer sledi raspad.razbio nas je nižerazredni mornar uz 15 promašenih slobodnih bacanja.ovo je već veliko brukanje!

Will Mosley

pre 4 godine

Pustao ih Mornar masenjem slobodnih bacanja, otkazom Mirzi Begicu ( gle cuda, da bas pred mec sa Zvezdom Idea dobije otkaz ), ali nista ne pomaze.

veliki strumf

pre 4 godine

SAKOTA JE NA POLUVREMENU MORAO DA PODNESE OSTAVKU!!! Neopozivu i da ga nikad više ne vidimo. Kakav je to pogubljen čovek, koliko je omatoreo i propao. On veze nema šta da radi, veze. Svaki meč počinjemo sa -10, -15, e ali druže ne može se svaki put stići da razlika. Ubije nas u prvoj četvrtini glupom petorkom i tada izgubimo meč. Tako je bilo protiv Himkija, tako je veceras, tako je bilo u gomili mečeva. Ovo je najgora utakmica Zvezde u zadnje 3 godine, apsolutno najgora. -24 posle 3/4 a realno preko -30. Ovaj meč, koji je vrlo važan, je za 5 otkaza. Nekim igracima više ni sekund ne treba dati: Simanicu, Lazicu, Kuzmicu, Gistu... Ni Kuridza nije ništa bolji, čovek zaboravio košarku od kako je došao.

ColdBreeze

pre 4 godine

Koliko se ljudi loze ovo je strasno. Prvo, ovo je samo kosarka, lepa, ali samo sporedna stvar koja treba da vam predstavlja zadovoljstvo, uzivanje, a ne frustraciju i mrznju. Druga stvar, mislim da je Zvezda sigurna za play off, borba za to 4 mesto ce biti izmedju Mornara i Cedevite. Kada pocne play off, sve ovo pada u vodu i cela sezona stane u jednu utakmicu ili sut, ali kome to ovde pricati. Licno navijam za Zvezdu ali bi voleo da Partizan osvoji i igra EL ako nam uopste dozvole. Mi smo se nekako zasitili EL, vidi se po poseti i tome kako bukvalno otaljavamo mnoge utakmice, Partizan ima zelju strast trenutno za EL, navijaci su se uzeleli pa na krilima toga mozda napravi nesto vise. Gledajte kosarku i uzivajte, ako to ne mozete, onda i niste sportisti.

Ivica

pre 4 godine

Vidim ovde bas puno vrsnih poznavalaca kosarke. Moze li mi neko od njih objasniti svrhu odigravanja utakmice CZV-FMP u pretposlednjem kolu i kako ovo fantasticno rivalstvo utice na regularnost ABA lige? Hvala!

Czv Pz1989

pre 4 godine

Gde je Odzo, covek koji je kad god igrao protiv Lukovica, unosio ga u red sa fotoreporterima, a veceras ovaj se igra pod kosem. Secam se prosle godine cak mi ga je u par navrata bilo i zao kako ga je svaki put sklanjao od sebe kao malo dete. Nocas ni minut za njega.
Nas napad zaista kriminalan. Ej da ti neuspes da u prva 4 minuta postignes kos, pa da je ne znam sta, nasao bi se nacin da se to uradi. Lazic sutira sa deset metara, Dobricu takodje ni minut, Kuzmic covek koji ne postoji na terenu, mrsav, neupotrebljiv, a zaista ne volim da kritikujem, energija nasih igraca, iako razumem umor cini svoje, veliki broj utakmica, medjutim vidi se da nemamo dve krstene akcije. Cim dodje da imamo poslednji napad, lopta je kod Panterw koji ceka zadnji sekund da ispali i da promasi.
Puno puno bezidejnih resenja. Nek nam je Bog u pomoci.

Dachazvezda

pre 4 godine

Al sto nas trener ima osecaj za izmene, kukala nam majka!! :))))
Ko izadje u prvoj cetvrtini, vrati ga u 4toj!!
Pantera ne menja dok ne usiluje 25 suteva...

Never mind the boloks

pre 4 godine

Sad je apsolutno jasno zasto Zvezda nije putovala u Podgoricu' Strah of katastrofalnog poraza je bio vise nego " realan' Trenutno se ne nazire kraj losim rezultatima.

DukiNS

pre 4 godine

Zvezda ako izgubi ovo, onda je sa Cedevitom biti ili ne biti što se sezone tiče. Nije PO toliko daleko da se tešite kako ćete tad sve pregaziti. Bolji roster imate od svih, ali i Partizan i Budućnost dve pobede u polufinalu mogu da vam odvale. Biće interesantno i napeto u PO to je sigurno.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

👎ЗНАЛАЦ - Све је ВЕЛИКИ ШТУМФ у праву за Стратоса што се тиче ове утакмице (као и за Шакоту). Стоји да је Стратос заслужан за преоктет против ПАО-а ал ШТРУМФ говори о овој утакмици а досад је очајно одиграо, и не само он него и остали осим Пантера. Немој да изврћеш и прочитај још једном, ШТРУМФ прича о ОВОЈ утакмици! О ОВОЈ утакмици!? Капираш?!

Ranko

pre 4 godine

Zvezda godinama igra dobru odbranu i u napadu samo sut za 3.Kada nema odbrane i stane sut,agonija.Odbrana sa ovoliko utakmica nedeljno ne moze da se igra dobro.Jos ako nema Jurasa,Ilije...muka.Ali moze ovo da se dobije.Mornar je ipak filijala.

Ivan

pre 4 godine

Pogledajte sada ovu situaciju. Gist ide na kos u kontri, Pulen ga brutalno faulira, sudije ne sude nista. Potpuno vestacki prekinuta zvezdina serija, nakon toga Mornar ubacuje 3 trojke i vraca svu prednost.

Matija Micic Bucic

pre 4 godine

Juce Buducnost sipa za 3 poena, danas Mornar.
Ocekivao sam zanimljiviju utakmicu veceras.
Lukovicu svaka cast sta radi, blokade, zakucavanja. U oba smera je odlican.

znalac

pre 4 godine

Od cega ste umorni, kad nemate treninge u Avionima moze da se spava, svima po 300 evra mesecno i kraj price menjaj ugovore... Otpusta... BRUKA.
(Zidov, 10. februar 2020 19:24

Ti u avion nisi seo. Ljudi od 2m visine da spavaju u avionu?


(Zidov, 10. februar 2020 19:24

vlada

pre 4 godine

Ljudi koji pisu da Zvezda cilja cetvrto mesto lupaju gluposti. Pa Zvezda je pred svojim navijacima jedva dobila Partizan. Mislite da im odgovara da igraju pred grobarima 2 puta. Zvezda je ekipa trenutka, kada krene super, kada ne ide ne ide bas. Trener je kao vazduh ovde- neprimetan.

Ivan

pre 4 godine

Hahahaha!!! Sehovic nabada Davidavca i povredio ga sudije ne sude nista. Pre toga Pulen dupla, opet nista. Gista udaraju po rukama u kontri lopta ide u aut, nikom nista, njihova lopta... Verujte mi da bi bila premija igrati protiv partizana u plej ofu nego protiv bilo koga od ovih milogoraca.

Bela Lađa

pre 4 godine

Zvezdi je bolje da bude četvrta jer joj svakako ne gine da s grobarima igra.Bolje je na početku da ihbotresemo i da budemo domaćini.

Urke

pre 4 godine

Ljudi koji pisu da Zvezda cilja cetvrto mesto lupaju gluposti. Pa Zvezda je pred svojim navijacima jedva dobila Partizan. Mislite da im odgovara da igraju pred grobarima 2 puta. Zvezda je ekipa trenutka, kada krene super, kada ne ide ne ide bas. Trener je kao vazduh ovde- neprimetan.

Pa i Partizan je jedva dobio Zvezdu pred svojim navijacima.

vukan

pre 4 godine

najjaci gist, vranjes sutira sa 11 metara u poslednjoj sekundi napada a ovaj mozak skace. na blokadu i pravi faul za tri bacanja!!! kuzmic odigra minut i onda celu utakmicu ne igra a sakota kaze da nam je jako bitan za skok i odbranu?! dobric celo poluvreme sedi na klupi, ja ne znam sakota da li je sekilan ili nesto gore

sta reci

pre 4 godine

Pa zar se 1-2 minuta pred kraj ne prave faulovi ako zelis da stignes rezultat, a posebno protiv tima koji ne moze da pogodi slobodno bacanje? Ajde mogu da razumem da nas "pre-iskusan" trener to ne zna, ali igraci koji ceo zivot treniraju kosarku toga sami ne mogu da se sete...Sada ce biti izgovor da su opet preumorni, ili se mozda cuvaju za kup a tu ce najdalje dogurati do polufinala. Mislim da je vreme da se nesto menja od glave pa na dole.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Sreća pa ovi crnogorci isto pojma nemaju, da je neka ozbiljnija ekipa bilo bi 30 razlike...
(bruka i sramota, 10. februar 2020 18:38)
Pa je l malo 20 razlike za 3/4 do sad??!!??

NS

pre 4 godine

S obzirom da je ova utakmica "proglašena" kao prioritet za sada to ide po planu (valjda je cilj odbraniti +23 poena iz prvog meča), pa otuda nema mjesta za nezadovoljstvo!!!

Loznica

pre 4 godine

Nista nam ovde ne znaci pobeda

Ispred Buducnost ne mozemo da budemo

A bitno je da ne izgubimo sa vise od 23 razlike

I da tako budemo 4. na kraju

Bolje sa Partizanom nego protiv Buducnosti, ne moramo da putujemo, tu smo, znamo se
(Faje, 10. februar 2020 19:25)

Pa što ste onda išli?

veliki strumf

pre 4 godine

Odbranis 6-7 napada u 3/4 ali džabe kad nemaš ko da da kos. Imas 5 napada na -12 i odeš na -20 razlike. Gist sramota šta čovek radi. Neverovatno da nas svaki meč uništava. Kakvi promašaji, kakve prodate lopte... Petorka u kojoj su Lazic, Gist, Dzenkins, smešni Kuridza - pa nema ko da da kos. Kako možeš da igraš sa takvim katastrofalnim ofanzivnim igracima čiji je prosek 2 poena po meču. Samo Panter ali ne može sve sam, čovek već 17 šuteva uzeo. Niko drugi ne postoji na terenu. Skandalozna igra, teška sprdacina. Ova sezona je očajna u svakom smislu.

Srba

pre 4 godine

Ovaj Mornar da je pogadjao slobodna sad bi bilo bar 22 razlike i jurio bi prednost u BG. A s pobjedom 23 i preko on je na F4 a ne Zvezda.

Slobotan

pre 4 godine

Moje skromno misljenje je da su trebali da otkazu put u Crnu goru zbog ovijeh aktualnih litija i molebana...iliti da odloze tekmu bar dok se backup point guard (mladi Fica, p.a.) ne oporavi kolko tolko...pa posle toga mogu da se zale ukoliko ih aba liga kazni blaze nego sto to pravilnik striktno propisuje. Naravno, da bude spremno po jedno saopstenje za pre i posle 😁😀😂

Darko986

pre 4 godine

Ja mislim da ste prerano napisali da je meč rešen... Možda grešim... Ali hajde da vidimo do kraja, a to da će biti više od +23 za Mornar, od toga već nema ništa

Smorinjo

pre 4 godine

Sakota čovek ima 50 godina trenerskog iskustva od kad je došo gledo sam na 10 utakmica gde protivnicke ekipe nam prave seriju 10+ poena on ne traži time aut

Randy Marsh

pre 4 godine

Ništa gore od Zvezdinih košarkaških navijača.
Klub se bori kad ne ide. Tada je igračima potrebna podrška. Ne kad vode 20 razlike.
Al dobro, pratićete ovaj divni sport još 3 meseca i to je to. Da se odmorimo svi od vas.

Richard Fish

pre 4 godine

@boza,

nema preuzimanja domaceg terena.

Al razumem te. Ko ce pomatiti sva ta pravila. Te neke 3 sekunde, pa nekad kos vredi 3, a nekad dva poena. A nekad samo 1.
Pa napad, nekad 24 a nekad 14 sekundi... Pa onda neke cetvrtine... Pa blok u napadu, pa nema ofsajd... boze svasta kakav cudan sport...

Salaso

pre 4 godine

3 dana bazali po Baru i onda kažu czfmp umoran. Sreća pa nisu pogadjali bacanja inače bi bilo 40 razlike. Je l imate još šanse za prvo mesto ili je ovo namerno da bi igrali sa gigantom u polufinalu? e šta će Trinki da vam radi kad bude bitno, hahah . Dobri Lazić , Kuridza, Panter, ali Gist je prva zvezda tima, hahah

PredragDrobnjak

pre 4 godine

Rece neko posle derbija "Zvezdina prednost u odnosu na Partizan su domaci igraci" ...
- domaci igraci danas ukupno 9 poena hahahahah

Milos

pre 4 godine

Idemo, tako je bre.. Kakva je situacija u Zelezniku.. Kako je bilo, kod vase brace.. u CG Kako ste se proveli.. Kako se osecate.. Sada.. Nadam se, da je sve.. Pod kontrolom.. Idemo, tako je bre.. Stvarno ste, smesna ekipa.. Kakvi panteri, vi niste ni p od pantera.. Putujte, ajd zdravo.. Sportski pozdrav.. Cao

Zuco

pre 4 godine

Ne pravdam ih,ali nadjite mi jednu jedinu ekipu koja je imala ovakav raspored. Efes petak,Partizan ponedeljak,Pao sreda,Himki petak,Mornar ponedeljak,pa kup cetvrtak,subota,a mozda i nedelja. Kazem mozda zato sto su samleveni ritmom i zato sto su velike sanse da zrtvuju kup zbog utakmice sa Cedevitom koja je najvaznija ako se ovo izgubi. To je realnost.

krajisnik

pre 4 godine

Sakota veze nema.
"Prva petorka" napravi minus 15,pa tek onda uvodi igrače koji igraju kosarku.
Koja je fora sa Kuzmićem?
Koga je on zadužio, pa da počinje svaku utakmicu , naravno katastrofalno

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Изгубићемо јер бирамо лакшег противника у полуфиналу.
(Лепи Цане, 10. februar 2020 18:02)
Ako izgubite možda nećete ove godine ništa birati...

Ratko

pre 4 godine

Ovo je neverovatno. Sa kime god da igramo kreće prva četvrtina tako što protivnik ostvari 10-15 poena razlike i posle ceo meč bude povuci potegni dok jurimo tu razliku.

dragan

pre 4 godine

Zvezda timski malo vredi. Rezultate koje postize su bolji nego sto zasluzuje. To ostvarje na kvalitetu pojedinaca, ali kada pojedinci zakazu, onda je razocarenje od ekipe.

Soko73

pre 4 godine

Šakota:"prioritet je ABA liga". Pa gde je onda Brown, odmara igrača?! Verovatno, jer treba da igra evro ligu, da se proda. Strašno koliko je ovo mučenje za gledati

123

pre 4 godine

Sakota , toliko zna o kosarci da pored aut linije mora da pridrzava glavu da ne iscuri toliko znanje...I glavu pridrzava , celu utakmicu, osim kada ga ruke zabole pa ih prekrsti.

Vojkan

pre 4 godine

Bez zelje,motiva,bez ikakve volje,ne znam,mozda se nesto i promeni do kraja,ali da se igra u Beogradu,bili bi izvizdani,vec na pocetku druge cetvrtine....nerviraju me,iako navijam za partizan,mnogo me nervira sto gubite od Mornara

Zixxx

pre 4 godine

Je l moze neko da mi objasni zasto Dobric ne igra? Zasto tog igrca svi trener zaobilaze. Covek odlicno odigrao prva cetiri minuta protiv himkija, izbaci ga Sakota napolje ni krivog ni duznog i ne pusta ga do pred kraj. Ali zato ostavi Lorenca kojem 3 puta za 3 minuta lopta iz ruke ispala... I tako svaku utakmicu sa Dobricem. Ostatak tima umoran, ne mogu da se sastave ispadaju lopte mase otvorene suteve, prave imbecile faulove, Sakota tvrdoglav k'o mazga I nece da ga pusti. Davidovac ne moze da se sastavi celu sezonu al zato igra svaku utakmicu. Stvarno ne razumem sta je problem I zasto decka ne puste da igra. Mi svaku utakmicu igramo sa skracenom rotacijom zato sto se nekim igracima ne dozvoljava vise od par minuta po utakmici (nekad ni toliko) . Mislim nisam trener ni nesto strucan pa ocigleno ne vidim nesto ocito...

aramis

pre 4 godine

Kada vidis Kuzmica i Lazica u startnoj petorci zna se da ce biti debeo minus u prvoj cetvrtini. Kuzmica i zameni ali Lazic ocigledno mora da odigra tu neku svoju minutazu

Sića

pre 4 godine

"Beron dobro odmoren", Lazić se ponaša kao da je vlasnik Zvezde, Perperoglu šta s njim, hoće li ući najzad, katastrofalno vođenje ekipe.
Kratka analiza prvog poluvremena.

znalac

pre 4 godine

Perperoglu SKANDAL!!! Prodaje loptu, pa pravi faul za 2 bacanja, pa onda ne zabranjuje kos posle promasenog bacanja i primamo trojku, pa ga Sehovic pretrci kao da ne postoji. Evroligas gubi evo 17 razlike i to se Mornar ispromasiva a ova izlapotina ne reaguje. Teraj bre dedu napolje, upropascuje nas iz utakmice u utakmicu. Senilan starac skroz.
(veliki strumf, 10. februar 2020 18:29)

Evo ga poznavalac košarke koji ni jednu utakmicu Zvezde u košarci i fudbalu nije gledao uživo. Pravi TV moljac. A i pravopis ti nije jača strana. Dečko koliko je utakmica Stratos od početka sezone odigrao, da li je doneo preokret protiv PAO

gmc

pre 4 godine

Odgovor ti ne pije vodu, da li je juce Buducnost gostovala u Beogradu? Da li im se nesto dogodilo osim sto su porazeni? Da li je Partizan gostovao u Podgorici, da li je porazen i pored sudijskog navlacenja, da li je bilo nekih incidenata? Jedino sa vama neki problemi, uvek ste vi sa nekim u sukobu. Pre ce biti da ste se uplasili sta ce Buducnost da vam uradi kad vas Mornar ovako unistava pa je bilo mudrije uopste se ne pojaviti. Da ste otisli i da su napravili nerede Buducnost bi ostala bes plej ofa, ovako je posteno da ostanete vi!
(@kontras, 10. februar 2020 18:46)

Ekipa koja igra Evroligu protiv Fenera, CSKA, Reala, Barse, itd. plaši se da izađe na megdan jednoj Budućnosti pa se zato nije pojavila na utakmici.. dajte molim vas..

323

pre 4 godine

Znam sigurno da komšije navijaju za nas, bolje biti drugi nego treći ili cetvrti. Napred Zvezdo!
(SDCZ, 10. februar 2020 17:44)


Ja navijam da budete cetvrti.

Miki kd

pre 4 godine

Zašto Lazić...zašto Lazić?ovaj nema pojma gde se nalazi a kamoli da nešto igra....da napravi faul, tu je glavni,,da raspravlja sa sudijama ,i tu je dobar a za ostatak..sačuvaj me bože....pogledajte njegov tzv.sut..pa to ni na basketu ne prolazi a kamoli ovde..

gagi

pre 4 godine

Simanic umoran, bas je igrao ovih dana. Lazic puca trojku ss 9,5 m. Beron 3 lopte pogresno dodaje. Ovo je ocaj. Sta reci za Sakotu. Tuga pregolema. Sumljiva mi je i temperatura Berona.

Djokavlad

pre 4 godine

To je ta Evropska zvezda. A stalno omalozavate Partizan ove godine kako je to banana takmicenje i da bi ste se vi tamo samo prosetali, a Mornar vas rasturio prvo poluvreme.

Gvozdje 79

pre 4 godine

Da li je realno da ovako trener postavi igru a uz to izjavi pre meca da moramo da odigramo "pametno",pametnom dosta.
Zna se da Lukovic pored Odza kakav god da je ovaj nas,fizicki mu ne moze nista a i kondicija mu nije jaca strana ali on odigra pravo trenerski pametno...
Bravo Sakota...

Dachazvezda

pre 4 godine

Mi smo u stvari evropski Hjuston!!
Oni igraju bez centra, a mi bez pleja...
Ni prvog ni drugog. Sta ce nam?? Izmislicemo toplu vodu sad

Sakota pionir :))))

B9

pre 4 godine

(mare, 10. februar 2020 18:34) Mare KKCZ upravu nema jer ima vlasnika, njega iz njegovog vlasništva NE možeš oterati.Napravite sebi klub pa otpuštajte koga hoćete.

hm

pre 4 godine

Svaka cast Panteru, ostalo stamota, opet po ko zna koji put bez volje, zelje, truda! Sakota postavka, priprema, motivacija nula! Bitno da su protiv Himkija igrali opusteno da se odmore

Blue moon 1954

pre 4 godine

Ne moze kosarka da se igra bez pleja ovo je raspad od igre. Partizan 3 pleja Buducnost 3 pleja Olivita 3 Mornar 3 jedino Zvezda u celoj evropi sa 1 i sa jos jednim u pokusaju.

veliki strumf

pre 4 godine

Igra ne postoji, kretanje u napadu ne postoji, nikakve ideje nema, šut ne postoji, odbrana ne postoji... Za 9 minuta 1 kos iz igre i to Mornaru koji nije ekipa koja igra neku odbranu. Potpuno rasulo u igri, Sakota čovek u godinama, pogubio se. Tajm aute čuva za 4 sekunde do kraja poluvremena kao i obično. Da ga baci. Klasika. 9 poena za četvrtinu evroligas...

slobinator

pre 4 godine

koliko ovima dajemo fore? 15-0? e a onda krećemo da cepamo.ma može nam se.svaku utakmicu tako da bude zanimljivije.
(slobinator, 9. februar 2020 19:02)
ovo sam napisao juče.i tako i bi.mornar je poveo sa 20-5.šakota bez tajm auta.bez obzira kako se ovaj meč završi,mislim da je sa šakotom ova sezona izgubljena

igra

pre 4 godine

Sta kaze Sakota fali mu prvi centar Kuzmic koji unosi sigurnost u odbrani i skoku, Kuzmic uz svo postovanje je bio bolji u prvih pet utakmica posle oporavka nego u zadnjih dva meseca, Simanic toliko anemije neverovatno, Beron u oba pravca strasno, ne znam dal je do plata ili sta ali ovo je zaista sramotan pristup

Boris Banović

pre 4 godine

Koje igrače imamo, a na nikakvu odbranu dajemo 23 koša za poluvreme !? Ili Šakota ne ume da sastavi postavu i igru za ove igrače ili treba kaznuti novčano i razjuriti bitange ! Ova liga i ovakva košarka gube svaki smisao, a čudimo se što prvak ABA lige neće direktno u Ligu Evrope !?

maradona

pre 4 godine

Jel neko iz uprave vidi kako mi igramo? Ovo je dno dna! Nama se igra svodi na sut za tri poena, na pik u zacetku napada a ako to me prodje onda bekovi igraju 1 na 1 i to je to. Imamo dva divlja igraca berona i pantera za koje moramo Boga da molimo da ih ,,krene" ako ne krene onda kuku nama. Na primer Beron odigra jedan dobar mec pa onda tri losa i tako u krug, pa jel takav bek suter treba da igra u zvezdi? Panter je feldin za siromasne! Gista, Kuzmica, Kuridzu ne treba ni komentarisati.. Neka neko iz uprave izadje pred novinare i kaze sta je cilj ove sezone!?
Da ironija bude veca, Sakota prica kako moramo da se okrenemo Aba ligi a da zapostavimo evroligu?! Pa da li je moguce?! Pa kako publika i da dodje da gleda evroligaski mec i plati kartu par hiljada RSD kad zna da nam to nije ni bitno, negi igramo revijalno pa ako dobijemo nekog dobijemo...

ArDzej65

pre 4 godine

Postali smo isti grobari, sećam se kako su oni nama pretili prošle godine kako će biti četvrti da bi igrali sa nama e to isto radimo sada mi, bojim se samo da ne prođemo kao i oni

DDD

pre 4 godine

Kako to Zvezda određuje kada je u Crnoj Gori politička situacija povljna, a kada ne, da li treba igrati ili ne? Zavisi od snage protivnika?

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Izgleda da ipak biramo Partizan? Kako drugačije opisati ovaj jad i bedu od pristupa u dosadašnjem delu meča?
(Džoni, 10. februar 2020 18:13)

Ne birate vi nista. Englezi kazu "prosjaci ne mogu da biraju".

Drndo Maroje

pre 4 godine

@
Duel brkatih sa jedne i bradatih sa druge strane. Kakvi imidži ekipa

Hehe brate i ja to gledam , Mornarev Brka puca slobodna a meni se prividja Marelja iz predratne Sibenke sa sve onom kapicom!

veliki strumf

pre 4 godine

23 poena (Panter 13, 11 evroligaskih igrača ukupno 10 bede jedne bedne), 3 cele asistencije, ali zato 10 prodatih lopti. Kuzmicu treba zabraniti da igra košarku, njegov ucinak na parketu na svakom meču je skandalozan. Niti nešto zna, niti se bori. Lazic je totalna neznalica, a čovek ni odbranu više ne igra pa je prava štetočina. Beronu je ovo bar deseti meč u sezoni da ne ubaci ni poen za poluvreme. Jedna partija protiv Partizana nije druže dovoljna. Promašio 3 šuta, prodao ČETIRI LOPTE, indeks -7 za poluvreme. Simanic je propalitet, nema više ništa od njega. Mega je njegov nivo. Kuridza i Davidovac loši, Perper katastrofa. Najgori od svih je Sakota koji čovek veze s vezom nema, ekipa mu igra užasno a on pojma nema šta da radi. Mornar promašio neverovatnih 9 penala za poluvreme - realna razlika je 25 na poluvremenu.

veliki strumf

pre 4 godine

Perperoglu SKANDAL!!! Prodaje loptu, pa pravi faul za 2 bacanja, pa onda ne zabranjuje kos posle promasenog bacanja i primamo trojku, pa ga Sehovic pretrci kao da ne postoji. Evroligas gubi evo 17 razlike i to se Mornar ispromasiva a ova izlapotina ne reaguje. Teraj bre dedu napolje, upropascuje nas iz utakmice u utakmicu. Senilan starac skroz.

War Inside My Head

pre 4 godine

Ne razumijem zašto su navijači Zvezde ovoliko bijesni u komentarima?Pa ljudi pobogu,evo ja koji nisam njihov navijač,moram da kažem da im treba odati priznanje odakle izvlače snagu,ipak im je ovo četvrti meč u nekoliko dana.

Лепи Цане

pre 4 godine

Занимљив меч, квалитетна кошарка иако Звезда видно нема мотивацију. Важно је да не изгибимо више од 23 разлике, онда би поразом од Задра у последњем колу обезбедили четврто место.

Straight Outta München

pre 4 godine

Simanic, Kuzmic, Gist, Odzo, Lazic, Stimac, Jagodic Kuridza- osmorica velicanstvenik koji su apsolutno van forme u sred februara!!!!! Jedini koji igraju su Lorenco (naprasno ispao iz forme) i Panter. Beron, Davidovac i Dobric odigraju dobro svaku desetu utakmicu!!!!!! O cemu se ovde radi?????

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Grobari jel vam frka da budemo cetvrti a?
(Lord, 10. februar 2020 18:00)

20:9 je rezultat 1/4 protiv Mornara. Zesca nam je frka. Sta ako ne udjete u plejof? Morali bi smo da igramo protiv neke ozbiljnije ekipe.

Miki kd

pre 4 godine

Potez kola kad Lazić ,1 m i ćevap, ide na polaganje na Lukovića od 2,20..ovaj se nije ni pomerio odvalio mu bananu a nas kapiten,ne dao Bog nikome,gleda sudiju i samo sto ne zaplače...

Kontraš

pre 4 godine

Ako moze neko da objasni zasto Zvezda nije igrala u Podgorici, s obzirom da je sad u Baru a da je situacija nepromenjena ako ne i gora? O cemu se tu radi nego o kukavicluku, cela liga je neregularna jer neko sebi daje za pravo da odlucuje da li ce da igra ili ne...
(sta_se_promenilo, 10. februar 2020 17:36) Porediš Mornar i Buducnost, šta sa tobom nije u redu? Nešto se ne sećan da su navijači Mornara upadali u hotel da prete, uletali u teren za vreme zagrevanja Zvezdinih igrača, da je neko napadao igrače Mornara u Pioniru, da je vredjan trener Mornara, tako da ti je to odgovor!

Marko Niš

pre 4 godine

A što ste vi grizli juče kad si toliko siguran da bi bila metla u 1/2 finalu? To vam je mogla biti sigurica i lagan prolaz u finale.
(Džoni, 10. februar 2020 17:41)

Da bi bili prvi i imali prednost domaćeg terena i u finalu. Mi protivnika ne biramo već samo sebe gledamo!

Ivan

pre 4 godine

Jel moze neko da mi objasni gde se nalazio Kuzmic kada Lukovic zakucava 4 puta potpuno neometan? Da li je on uopste bio na terenu, jel on hologram? Sta nama sada vredi sto je izbacen iz igre kada nas je za tih par minuta unakazio i izasao.

NY

pre 4 godine

Zvezda prvu utakmicu donila sa 23 razlike. Znači ne treba trošiti smagu. Deset dana pet utakmica uz putovanje. Biti četvrti je bolje nego treći jer prednost igranja u Areni izmedju dva gradska rivala ne postoji

Ruma Delije

pre 4 godine

Sramota da ekipa da 10 koševa za jednu četvrtinu ma koliko bilo na kraju tužna je ove sezone naša zvezda. Bilo je lepih utakmica i lepih pobeda ali sve u svemu očaj Pogotovo porazi od Žalgirisa i Albe kući kad god je trebali da pobedimo i kad je bilo važno mi smo se osramotili. Ajde da kažem osim pobede u derbiju.

čovek

pre 4 godine

Pre svega,
Ne treba donositi lake zaključke posle prvog poluvremena. Objektivno, Zvezdu nema ko da ugrozi na 4. mestu a njihova je procena bolje na Partizan nego Budućnost sa prednošću domaćeg terena.
Kako god, ima da se igra još 20 minuta.

Straight Outta München

pre 4 godine

Meni jedino nije jasno kako smo mi dobili Partizan? Kakvi su tek oni diletanti... Ali Kuzmic kada pocne inonda ga zameni Stimac. U startu -15.

mare

pre 4 godine

otpustio bi ih sve od igraca, trenera, uprave do navijaca. ovo je muka za gledati, tolik9 neupotrebljivih stranaca, uzas. ovo mi izgleda ko fudbalski klub do pre par godina, kupuj strance na kilo mozda ubodemo nekog. jezivo

crno - beli BRAVO BRAVOOO

pre 4 godine

Ovaj njihov se preziva Whitehead (bela glava), a crnac je. Koja ironija :D
(VeljaCZV, 10. februar 2020 18:33

Ćuti, imam ja drugara preziva se Crnoglavac, a belac je ?

jjjjj

pre 4 godine

Ne razumem zašto se ne igraju akcije gde Beron šutira za tri iz protrčavanja to je nešto što je najbolje radio prošle sezone, a i zašto se nekada ne odigra alley oop za Gista čovek je kroz celu karijeru bio prepoznatljiv po tome.

veliki strumf

pre 4 godine

Kolika je Lazic NEZNALICA to je zaprepascujuce!!! O Sakoti više ne vredi pričati - tvrdoglav je kao mazga, nikad ne traži tajm aut kad treba, nikad ne menja kad treba. Pocetak teška bruka i sramota, 5 poena za 7 munuta, kapiten se ispucava kao blesav a garantujem da ima gori šut od mene bez dana treninga. Gubis 14 razlike kao svaki meč u EL. Deda mrtav ladan sedi na klupi. Drvo javorovo.

@kontras

pre 4 godine

Odgovor ti ne pije vodu, da li je juce Buducnost gostovala u Beogradu? Da li im se nesto dogodilo osim sto su porazeni? Da li je Partizan gostovao u Podgorici, da li je porazen i pored sudijskog navlacenja, da li je bilo nekih incidenata? Jedino sa vama neki problemi, uvek ste vi sa nekim u sukobu. Pre ce biti da ste se uplasili sta ce Buducnost da vam uradi kad vas Mornar ovako unistava pa je bilo mudrije uopste se ne pojaviti. Da ste otisli i da su napravili nerede Buducnost bi ostala bes plej ofa, ovako je posteno da ostanete vi!

MT Vračar

pre 4 godine

Jel moze neko da mi objasni gde se nalazio Kuzmic kada Lukovic zakucava 4 puta potpuno neometan? Da li je on uopste bio na terenu, jel on hologram? Sta nama sada vredi sto je izbacen iz igre kada nas je za tih par minuta unakazio i izasao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ivan, 10. februar 2020 18:35)

Hahaha, hologram, genijalno! Možda je to objašnjenje, vidiš, niste ni ovaj put otišli u CG nego ste na preporuku BIA-e poslali holograme... :) ipak je bezbednost na prvom mestu! :)

srp i cekic

pre 4 godine

Zvezda ovo dobija u drugom poluvremenu.
Takodje, Zvezda nema ravnopravnog konkurenta u aba ligi, osvojice je bez vecih problema.
Ovo prvo poluvreme je posledica ogromnog broja utakmica i dugih putovanja.

znalac

pre 4 godine

Šakota idi molim te.
(?, 10. februar 2020 18:32)

Terao si Radonju, pa Alimpija, pa Tomića, pa Andriju pa sada Šakotu. A koga bi ti care na klupu? Fil Džeksona, Pat Rajlija. Da li trener može da igra umesto igrača? Najveći krivac za celu sezonu je kondicioni trener. Da je ekipa fizički spremna ne bi bilo povreda i ne bi igrači bili bez snage. Ali ima nešto i što nije do Zvezde a to je raspored. EL uvela dupliu nedelju imitirajući NBA gde se igra svaki drugi dan, onda imaš i nacionalna prvenstva. Evo sada vwć u četvrtak naš kup gde će finalisti u četiri dana odigrati tri utakmice

zoki

pre 4 godine

Zvezdas sam 120%,napravis ekipu od 5-6 miliona evra,das Lazicu kapitensku traku i dovedes Sakotu za trenera.Ljudi moji jos nije bilo utakmice a da me glava nije zabolela,ovo je strasno.Da li je moguce da niko ne vidi(od onih koji trebaju da vide)da ovoj dvojici uz Kuzmica nije mesto u zvezdi.

Chuki

pre 4 godine

Ova Zvezda ove sezone nece proigrati nikada jer je takav sklop igraca, imas jednog klasicnog plejmejkera i to ne moze da se kaze da je veliki kreativac, Lorenco je dobar igrac i mnogo znaci Zvezdi, ova Zvezda ce tokom cele sezone igrati toplo hladno, sto rece jedan lik moze pobediti svakoga i izgubiti od svakoga, i po mom misljenju kao takva nece osvojiti nista. Nigde ni ne pise da se mora svaki out osvojiti sve, pa sta sad je strasno sto je ove sezone Partizan bolji, Buduscnost isto, timski su bolji.Zvezda je napravila mnogo gresaka pre povetka sezone i sad je kasno za popravak. I stvarno ne razumem navijace Zvezde sto pisu hocemo da idemo na Partizan i da Partizan cvika od Zvezde, stvarno smesno naravno da je derbi nezgodan samo nisam jos video odakle ovoliki optimizam kod navijaca Zvezde kad ovaj tim igra slabo kao ekipa, pojedinci bljesnu ali kao ekipa lose jako lose. I jos nesto ljudi neka mi neko strucan objasni sta Lzic jos trazi u Zvezdi, ovo sto taj decko igra ne da je smesno nego je urnebes

Аспера

pre 4 godine

Ne razumijem zašto su navijači Zvezde ovoliko bijesni u komentarima?Pa ljudi pobogu,evo ja koji nisam njihov navijač,moram da kažem da im treba odati priznanje odakle izvlače snagu,ipak im je ovo četvrti meč u nekoliko dana.
(War Inside My Head, 10. februar 2020 18:32)

ЦЗ има 17 пријављених играча за АБА лигу и вероватно још по неког младог играча на двојној лиценци. Ових 17 тренира заједно исте акције тако да може да их мало и комбинује ако мисли да ду му играчи уморни. А до пре неки дан их је било 18 и могли су да користе те играче без обзира што су преговарали о раскиду уговора.

Dzoni 77'

pre 4 godine

Svi ovde pišu o Laziću i Partizanu !
A jel ste pomislili možda da nećete biti ni četvrti na kraju ???
Lazić je vaš igrač i kapiten pa ako volite svoj klub sto pljujete igrača koji igra u njemu?
Ludilo mozga !

SvetolikPopadićBaćko

pre 4 godine

Znači ipak će igrati,i sigurno će da grizu da bi izbegli četvrto mesto i metlu od Partizana u 1/2 finalu.
(Čoban, 10. februar 2020 17:21)

Realno vi ste nam pozeljniji rival od Buducnosti, ako neko nekoga treba da se plasi onda vi treba da se bojite nas jer znate koliko ce da boli kada kao prvi u ligaskom delu ipak opet ostanete bez trofeja. Mada pitanje je koliko je to i vazno s obzirom da je Aba izgubila pravo na evroligasa.

sta_se_promenilo

pre 4 godine

Ako moze neko da objasni zasto Zvezda nije igrala u Podgorici, s obzirom da je sad u Baru a da je situacija nepromenjena ako ne i gora? O cemu se tu radi nego o kukavicluku, cela liga je neregularna jer neko sebi daje za pravo da odlucuje da li ce da igra ili ne...

Mikloš Salamander

pre 4 godine

Jeste trenutno najskuplja ali najbolja u istoriji ABA no no Luka,najbolja ekipa i sezona po meni je Partizana u sezoni 2009-2010 gde smo sve zivo osvojili i igrali final four i sve to dobija jos vise na tezini kada se zna da smo tada imali budzet od svega 2 miliona evra za razliku od zvezdinog koji je 5-6 miliona ili boga pitaj koliko!.

Džoni

pre 4 godine

Znači ipak će igrati,i sigurno će da grizu da bi izbegli četvrto mesto i metlu od Partizana u 1/2 finalu.
(Čoban, 10. februar 2020 17:21)

A što ste vi grizli juče kad si toliko siguran da bi bila metla u 1/2 finalu? To vam je mogla biti sigurica i lagan prolaz u finale.

sta_se_promenilo

pre 4 godine

Ako moze neko da objasni zasto Zvezda nije igrala u Podgorici, s obzirom da je sad u Baru a da je situacija nepromenjena ako ne i gora? O cemu se tu radi nego o kukavicluku, cela liga je neregularna jer neko sebi daje za pravo da odlucuje da li ce da igra ili ne...

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Izgleda da ipak biramo Partizan? Kako drugačije opisati ovaj jad i bedu od pristupa u dosadašnjem delu meča?
(Džoni, 10. februar 2020 18:13)

Ne birate vi nista. Englezi kazu "prosjaci ne mogu da biraju".

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Изгубићемо јер бирамо лакшег противника у полуфиналу.
(Лепи Цане, 10. februar 2020 18:02)
Ako izgubite možda nećete ove godine ništa birati...

ColdBreeze

pre 4 godine

Koliko se ljudi loze ovo je strasno. Prvo, ovo je samo kosarka, lepa, ali samo sporedna stvar koja treba da vam predstavlja zadovoljstvo, uzivanje, a ne frustraciju i mrznju. Druga stvar, mislim da je Zvezda sigurna za play off, borba za to 4 mesto ce biti izmedju Mornara i Cedevite. Kada pocne play off, sve ovo pada u vodu i cela sezona stane u jednu utakmicu ili sut, ali kome to ovde pricati. Licno navijam za Zvezdu ali bi voleo da Partizan osvoji i igra EL ako nam uopste dozvole. Mi smo se nekako zasitili EL, vidi se po poseti i tome kako bukvalno otaljavamo mnoge utakmice, Partizan ima zelju strast trenutno za EL, navijaci su se uzeleli pa na krilima toga mozda napravi nesto vise. Gledajte kosarku i uzivajte, ako to ne mozete, onda i niste sportisti.

Party Zanovac

pre 4 godine

Nista nam ovde ne znaci pobeda

Ispred Buducnost ne mozemo da budemo

A bitno je da ne izgubimo sa vise od 23 razlike

I da tako budemo 4. na kraju

Bolje sa Partizanom nego protiv Buducnosti, ne moramo da putujemo, tu smo, znamo se
(Faje, 10. februar 2020 19:25)

Vi ako dobijete Cedevitu ste treci,ako izgubite ste peti tako da te pricice o kalkulacijama ne piju vodu.

LorD

pre 4 godine

Mornar je zavrsio posao, ima bolji skor od Cedevite, a ako im bude trebala pobjeda protiv Buducnosti da izbace CZ, Buducnost ce ih lagano pustiti.
CZ ne moze na 4. mjesto, moze 3 moze 5.
I jos jedno zapazanje, Primorska bi bila u 4 sigurno, da nije onda ocerupana.

zemo

pre 4 godine

I evo sad da Primorska nije doživela raspad i da ih FMP nije pustio da pobede u onom meču oni bi sad imali skor 10-9 i ne bi bili u playoffu nego bi tu bili Primorska i Mornar najverovatnije, toliko o regularnosti lige kad razvojni tim igra istu ligu sa prvim timom...

Ivica

pre 4 godine

Vidim ovde bas puno vrsnih poznavalaca kosarke. Moze li mi neko od njih objasniti svrhu odigravanja utakmice CZV-FMP u pretposlednjem kolu i kako ovo fantasticno rivalstvo utice na regularnost ABA lige? Hvala!

Ivan

pre 4 godine

Jel moze neko da mi objasni gde se nalazio Kuzmic kada Lukovic zakucava 4 puta potpuno neometan? Da li je on uopste bio na terenu, jel on hologram? Sta nama sada vredi sto je izbacen iz igre kada nas je za tih par minuta unakazio i izasao.

dragan

pre 4 godine

Zvezda timski malo vredi. Rezultate koje postize su bolji nego sto zasluzuje. To ostvarje na kvalitetu pojedinaca, ali kada pojedinci zakazu, onda je razocarenje od ekipe.

Loznica

pre 4 godine

Nista nam ovde ne znaci pobeda

Ispred Buducnost ne mozemo da budemo

A bitno je da ne izgubimo sa vise od 23 razlike

I da tako budemo 4. na kraju

Bolje sa Partizanom nego protiv Buducnosti, ne moramo da putujemo, tu smo, znamo se
(Faje, 10. februar 2020 19:25)

Pa što ste onda išli?

Marko Niš

pre 4 godine

A što ste vi grizli juče kad si toliko siguran da bi bila metla u 1/2 finalu? To vam je mogla biti sigurica i lagan prolaz u finale.
(Džoni, 10. februar 2020 17:41)

Da bi bili prvi i imali prednost domaćeg terena i u finalu. Mi protivnika ne biramo već samo sebe gledamo!

drinska divizija

pre 4 godine

Mornar je promasio 15(!!!!!) bacanja i opet vas je dobio. I vi pricate kako u stvari birate protivnika u polu-finalu. Ako izgubite od sokica sledece kolo, vi plej of necete ni videti.

Ratko

pre 4 godine

Ovo je neverovatno. Sa kime god da igramo kreće prva četvrtina tako što protivnik ostvari 10-15 poena razlike i posle ceo meč bude povuci potegni dok jurimo tu razliku.

Nikola

pre 4 godine

kapitenu branku lazicu, zelim da karijeru nastavi u babusnici, da nikad vise ne zaigra kosarku!! ako ne znas da sutnes, ako ne znas da dodas, ti napravi tehnicku, !!! sto dalje od zvezde, nista ti mi duzni nismo, ni sa cim nas zaduzio nisi, nulo jedna!!
(delijamomak, 10. februar 2020 19:37)

Mi brate čak ni nemamo halu ovde :(
I još na svu tu muku ti i Lazića da nam salješ... pa nismo se kamenjem na Boga bacali.

Sasa

pre 4 godine

Pa nemamo mi NBA igrače u timu sa fizikalijama poput Adetokumba ljudi, ovo su prosečni matorci a ako nisu matori onda su samo prosečni igraci, pa i slabiji od proseka. Ovo im je 4 utakmica u. osam dana i šta da ocekujemo.Da dobijaju svaku sa po 20 razlike. Mi da smo neki navijači punili bi Arenu i Pionir, kakvi smo mi,igraci su još i dobri!!!! Vredjamo psujemo pljujemo ih!! I nije čudo šta se sve dešava ove sezone. Postali smo licemeri i razmaženi. Cim gube pljuvanje i nipodoštavanje od onih koji jedan sklek nisu od osnovne škole uradili. Ovo je igra i sport. Nekad je dobro nekad ne ide pa ne ide.. Da nemaju od nas toliki pritisak a da imaju kao Partizan ultra podršku pružali bi bolje igre i partije, ubedjen sam. Bruka,Arena prazna u EL,a navijanje je mumlanje postalo. Vidi se da smo se zasitili, i ne treba da igramo sledeće sezone EL!!!
(legolas, 10. februar 2020 21:34)
Ništa druže nisi pogresio . Svaka čast na komentaru.

mare

pre 4 godine

otpustio bi ih sve od igraca, trenera, uprave do navijaca. ovo je muka za gledati, tolik9 neupotrebljivih stranaca, uzas. ovo mi izgleda ko fudbalski klub do pre par godina, kupuj strance na kilo mozda ubodemo nekog. jezivo

vlada

pre 4 godine

Ljudi koji pisu da Zvezda cilja cetvrto mesto lupaju gluposti. Pa Zvezda je pred svojim navijacima jedva dobila Partizan. Mislite da im odgovara da igraju pred grobarima 2 puta. Zvezda je ekipa trenutka, kada krene super, kada ne ide ne ide bas. Trener je kao vazduh ovde- neprimetan.

PredragDrobnjak

pre 4 godine

Rece neko posle derbija "Zvezdina prednost u odnosu na Partizan su domaci igraci" ...
- domaci igraci danas ukupno 9 poena hahahahah

Vojkan

pre 4 godine

Bez zelje,motiva,bez ikakve volje,ne znam,mozda se nesto i promeni do kraja,ali da se igra u Beogradu,bili bi izvizdani,vec na pocetku druge cetvrtine....nerviraju me,iako navijam za partizan,mnogo me nervira sto gubite od Mornara

strasno

pre 4 godine

Zvezda je jedan od kljucnih evropskih klubova,bogate istorije.Svuda cenjen i postovan,od strane ljudi koji poznaju istoriju evropske kosarke.
(Walldorf, 10. februar 2020 21:02) Brate. Brate!? Aj ne zafrkavaj se

Sasa

pre 4 godine

Izbacimo Partizan u polufinalu i preuzimamo prednost domaceg terena, opustite se![Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Boza, 10. februar 2020 19:21)Partizan necete izbaciti, a i da ga izbacite ne preuzima se nista, nego je domacin onaj ko je bolje plasiran u ligaskom dijelu.
(delboj, 10. februar 2020 22:52)
Me razumiju oni to tebra . Oni bi samo nešto da biraju ... ne razumiju se oni a hteli bi da znaju.

iii

pre 4 godine

@znalac
O cemu bre ti pricas?! Zvezda je pobegla sa utakmice! Utakmica nije odlozena, a Zvezda nije dosla i to je to!
Kakva bre nadlezna institucija?! Tih dana u Crnoj Gori nalazila se gomila srpskih pevaca koji su drzali koncerte na kojima nije zabelezen nijedan incident, srpska ambasada i konzulati radili su nesmetano, srpski sportski klubovi i pre i posle toga bez ijednog incidenta gostovali u Crnoj Gori. I sad ces ti nekog da ubedis kako je jedino Zvezda bila u nekoj strasnoj opasnosti?
Pa vi sramotite i te nadlezne institucije. Ta farsa sa setnjom do aerodroma nikog nije prevarila.
U strasnoj ste formi bili, tolikoj da bi vas Buducnost otresla jedno 30 razlike.
I jos vi, licemeri nad licemerima, imate obraza nekog da tuzite zato sto ste vi kukavicki pobegli s utakmice?!

Antipropaganda fudbala

pre 4 godine

Mornar je zavrsio posao, ima bolji skor od Cedevite, a ako im bude trebala pobjeda protiv Buducnosti da izbace CZ, Buducnost ce ih lagano pustiti.
CZ ne moze na 4. mjesto, moze 3 moze 5.
I jos jedno zapazanje, Primorska bi bila u 4 sigurno, da nije onda ocerupana.
(LorD, 10. februar 2020 20:05)

Sta bi bilo kad bi bilo. Da partizan nije ulozio 20 miliona u tim ispao bi iz ABA lige, logika ti nije jaca strana.
(Ivan, 10. februar 2020 20:32)

Eh 20 miliona. Samo Pejnersova plata je 20 miliona. U tim Partizana je ulozeno bar milijardu evra.

Mornar da ulozi zalbu zbog vracanja boda Zvezdi, jer nije u skladu sa Pravilnikom ABA lige.

realno

pre 4 godine

Можемо да калкулишемо последња два кола против ФМП-а и Задра, у зависности од резултата Будућност - Морнар у наредном колу. Звезди, свакако, више одговара четврто место.
(Лепи Цане, 10. februar 2020 20:15)

Samo izvolite...mislim ako vam bas toliko odgovara!

delboj

pre 4 godine

Izbacimo Partizan u polufinalu i preuzimamo prednost domaceg terena, opustite se!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Boza, 10. februar 2020 19:21)

Partizan necete izbaciti, a i da ga izbacite ne preuzima se nista, nego je domacin onaj ko je bolje plasiran u ligaskom dijelu.

Salaso

pre 4 godine

Mornar i Cedevita da podnesu žalbu na vracanje boda czfmp-u! Po pravilima 20:0, bod manje i 15hilj EUR. Budućnost nema nameru da igra neku ponovo utakmicu! Pobelgulje i ne treba da igraju play-off

sve je relativno

pre 4 godine

Zvezda dobija Partizan 2-1 u finalu pred njihovim navijacima, zivi bili pa videli
(Moris, 10. februar 2020 21:46)

Bitno da si se izlupetao, s košarkom niđe veze. Finale se igra na tri dobijene.

Soko73

pre 4 godine

Šakota:"prioritet je ABA liga". Pa gde je onda Brown, odmara igrača?! Verovatno, jer treba da igra evro ligu, da se proda. Strašno koliko je ovo mučenje za gledati

kadnezelispriznatiistinu...

pre 4 godine

Мислим да је пораз Звезде овде од преко 23 договорен. Звезди се игра полуфинале у БГ, а Морнар би радије у Подгорицу...
(Bob Rock, 10. februar 2020 19:29)

Nece ni 10 na kraju da bude tako da tvoj jadni komentar ima istu tezinu kao i klub koji bodris... Pa ako klub sa igracima kao vasim namesta da gubi sa 23 razlike od ovog smesnog kluba vama je Partizan najmanji problem...

Randy Marsh

pre 4 godine

Ništa gore od Zvezdinih košarkaških navijača.
Klub se bori kad ne ide. Tada je igračima potrebna podrška. Ne kad vode 20 razlike.
Al dobro, pratićete ovaj divni sport još 3 meseca i to je to. Da se odmorimo svi od vas.

goblin

pre 4 godine

Šta sve ovde ljudi pišu,nestvarno...Kakve crne kalkulacije!!!! Ako Zvezda izgubi od Olimpije(što nije nerealno) kod kuće a Mornar dobije sve do kraja(sto je realno,treba da dobiju Megu,Krku i Budućnost koja se neće cimati protiv njih ako je "Zvezdina glava" u pitanju)ZVEZDA JE PETA!!!! Nema plej ofa!!! Gistu se ne igra više u Zvezdi,samo slep to ne vidi.Problem jeste ugovor na 2 godine,ali bolje je dati mu otkaz i isplatiti ga do zadnjeg eura nego trpeti sve ovo.Za Sakotu je sve ovo prevelik zalogaj...

krimi rad

pre 4 godine

Zvezda dobija Partizan 2-1 u finalu pred njihovim navijacima, zivi bili pa videli
(Moris, 10. februar 2020 21:46)

Finale se igra na 3 pobede vrsni poznavaoce kosarke

veliki strumf

pre 4 godine

Perperoglu SKANDAL!!! Prodaje loptu, pa pravi faul za 2 bacanja, pa onda ne zabranjuje kos posle promasenog bacanja i primamo trojku, pa ga Sehovic pretrci kao da ne postoji. Evroligas gubi evo 17 razlike i to se Mornar ispromasiva a ova izlapotina ne reaguje. Teraj bre dedu napolje, upropascuje nas iz utakmice u utakmicu. Senilan starac skroz.

ej bre

pre 4 godine

zašto gledate statut aba oko koš razlike a ne i zbog bežanja sa terena?
(a?, 10. februar 2020 22:08)

Oni samo gledaju statut kada im odgovara. Recimo, statut KSS ih ne interesuje. Da se postovao statut CZ bi odavno bila vracena na sljaku gde joj je po tradiciji i renomeu mesto.

Slobotan

pre 4 godine

Moje skromno misljenje je da su trebali da otkazu put u Crnu goru zbog ovijeh aktualnih litija i molebana...iliti da odloze tekmu bar dok se backup point guard (mladi Fica, p.a.) ne oporavi kolko tolko...pa posle toga mogu da se zale ukoliko ih aba liga kazni blaze nego sto to pravilnik striktno propisuje. Naravno, da bude spremno po jedno saopstenje za pre i posle 😁😀😂

@kontras@ivan@gmc

pre 4 godine

Sad ste mi sve objasnili, protiv himkija ste izgubili da bi se spremili za Mornar, protiv Mornara ste odmarali da se spremite za kup, u kupu je plan da ispadnete odmah u 1/4 finalu da se odmorite za zavrsnicu aba lige u kojoj cete namerno da izgubite od fmp-a da bi bili cetvrti. Kada pobedite Partizan u polufinalu opet necete otici u Podgoricu jer vam se moze, jer ste umorni i jer ste na kraju kukavice. I onda cete jos traziti titulu za zelenim stolom? Nego da li planiraju ovi iz Zvezde da igraju malo kosarku malo umesto da odmaraju, bave se teorijama zavere i optuzuju druge da su svi protiv njih?

patak Dača

pre 4 godine

Izbacimo Partizan u polufinalu i preuzimamo prednost domaceg terena, opustite se!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Boza, 10. februar 2020 19:21)

veze ti nemaš! sedi 1!!!

delijamomak

pre 4 godine

kapitenu branku lazicu, zelim da karijeru nastavi u babusnici, da nikad vise ne zaigra kosarku!! ako ne znas da sutnes, ako ne znas da dodas, ti napravi tehnicku, !!! sto dalje od zvezde, nista ti mi duzni nismo, ni sa cim nas zaduzio nisi, nulo jedna!!

trica

pre 4 godine

Zvezdi cela sezona zavisi od utakmice sa Cedevitom, to ako izgube moze da se desi da ne udju u plejof. Mada kako Zvezda promenljivo igra nijedan rezultat nece biti iznenadjenje. Bice ovde i kalkulacija, sledecu igra Buducnost i Mornar, moze Buducnost ladno da ih pusti posto Im je do kraja dovoljna jedna pobeda za drugo mesto. Posle idu Cedeviti a ni to ne moraju da dobiju. Sve u svemu Zvezda u zadnja tri kola mora da ima sve pobede inace nema plejofa.

miki

pre 4 godine

Uostalom, treba biti oprezan sa prognoza ma, kad treba, mi pobedjujemo, to ste valjda shvatili.
(Pedja 71, 10. februar 2020 21:32)

Matori, pa sto niste dobili Albu i Zalgiris u BG? A da, tada vam nje trebalo :)

Džoni

pre 4 godine

Znači ipak će igrati,i sigurno će da grizu da bi izbegli četvrto mesto i metlu od Partizana u 1/2 finalu.
(Čoban, 10. februar 2020 17:21)

A što ste vi grizli juče kad si toliko siguran da bi bila metla u 1/2 finalu? To vam je mogla biti sigurica i lagan prolaz u finale.

slobinator

pre 4 godine

šakota ako imaš imalo obraza podnesi neopozivu ostavku!radonjića na klupu.drugog rešenja nema jer sledi raspad.razbio nas je nižerazredni mornar uz 15 promašenih slobodnih bacanja.ovo je već veliko brukanje!

maradona

pre 4 godine

Drzava da pod hitno prestane da finansira ovaj propali projekad drzavno-privatnog partnerstva. Arce se nase pare na nekih 30-ak polu-igraca, posle kupa ce da otpuste i treceg, a dovedu cetvrtog trenera ove sezone. Ko zna na cijim racunima te pare zavrsavaju

TAĐEDIN

pre 4 godine

Simptomatično je da Zvezda proizvodi večno mlade igrače, talente u pokušaju. Posle Mitrovića stigao je i Simanić koji će se možda probuditi 2047 godine.

Admiral

pre 4 godine

Kakva divljacko-amaterska ekipa ovaj Mornar! Usli sa 24 razlike u poslednju cetvrtinu i na kraju dobiju sa mukom, cirkus. Ruku na srce i ovog Berona isao sut, ves masinu da je bacio usla bi. O slobodnim bacanjima Mornara ne treba govoriti, totalno amaterski.

borivoje surdilovic

pre 4 godine

Cim sam video da nema Brown-a na "utakmici sezone" bilo je jasno sta sledi.
Ova dogovranja i namestaljke me ce stvarno naterati da gledam samo NBA..
Navijam za Zvezdu celi svoj zivot, ali ovo veceras je bilo tako nisko, jadno, bedno, i naivno, da mi je naprosto muka..
Da smo splai na te grane da dogorovamo sa Mornarom, treba tako nisko spasti? Sta je sledecE, namestaljka sa Krkom..??

Jadno da jadnije ne moze biti..
(sasa the red baron, 10. februar 2020 20:48)

tesko da ces nekoga ubediti da je namestanje.....jednostavno vas ljudi razmontirali....sad jos cedevita da vas ubaci u top 6 i to je to....

FaLcO

pre 4 godine

Treba biti posten i reci da je umor Zvezdinih igraca kao i ne igranje LB (mada on u zadnje vreme i nije neki faktor) dovelo do ovakve situacije danas. Mada toliko su motivisani bili igraci Mornara da je veliko pitanje da li bi izgubili danas pa da je protivnik bio u fullu. I to nije samo bio sut, vec i odlicna pnr igra na Lukovica, kao i njegova zastita obruca plus fini ulazi na kos. A sad kad je ovakva situacija moram da priznam da je Mornar propustio ogromnu sansu da nadoknadi onih 23 razlike jer je realno danas, kazem DANAS razlika izmedju ove dve ekipe bila negde oko 30-35 poena. Sve su to dobri kosarkasi u ekipi Mornara ali ponekad stvarno imaju problem sa fokusom. Ove budalastine u 4/4 nisu posledica preranog slavlja zbog pobede vec totalno odsustvo mozga.

Alberto Rato

pre 4 godine

Kup sada treba pustiti, nek ispadnu odmah u petak i nek se bar odmore.
(veliki strumf, 10. februar 2020 19:59)

vama se bas osladilo da bezite...ona pokojna zvezda bar nije bezala od partizana, ovaj privatni klub karakterom podseca na svog gazdu pa uvek bezi kad je gusto...

Crno-belo srce

pre 4 godine

Kada se procita vecina komentara moze se zakljuciti samo jedno, neka Zvezda bude bilo koje mesto samo ne 4. jel tako grobari? :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zof, 10. februar 2020 22:24)
Tako je. Ali, samo zato da igramo finale. Nije to to osvojiti titulu preko Budućnosti ili Cedevite, nema tu draž. Nego da se vi nekako ugurate na to 4. mesto a posle ćemo lako.

slobinator

pre 4 godine

i za ove poznavaoce koji kažu da zvezda bira partizan,samo da ih podsetim da zvezda nikako ne može biti četvrta.ona jednostavno mora dobiti cedevitu jer onda rizikuje da uopšte i ne uđe u plej of.ako pobedi cedevitu onda će 99 posto biti treća.sa ovakvom igrom ona trenutno nema šansi ni protiv partizana ni budućnosti.jedino ako bi se vratio radonjić i podigla forma.onda bi zvezda ponovo bila favorit.sa šakotom mrka kapa

Joffrey

pre 4 godine

A sta ce reci sud u Zagrebu?Koliko znam pravila,ukoliko se ne donese odluka o odigravanju meca u Podgorici,jedina odluka koja preostaje jeste 20-0 za Buducnost i gubitak boda gostujucoj ekipi koji se dobija za odigran mec.Ako se ispostuju propozicije,magistar bi trebalo da se vrati masinstvu a sport ostavi ljudima koji ga razumeju,tada bi mogli najzad da se vratimo kosarci.

Mikloš Salamander

pre 4 godine

Jeste trenutno najskuplja ali najbolja u istoriji ABA no no Luka,najbolja ekipa i sezona po meni je Partizana u sezoni 2009-2010 gde smo sve zivo osvojili i igrali final four i sve to dobija jos vise na tezini kada se zna da smo tada imali budzet od svega 2 miliona evra za razliku od zvezdinog koji je 5-6 miliona ili boga pitaj koliko!.

pARTizan

pre 4 godine

Sta bi bilo kad bi bilo. Da partizan nije ulozio 20 miliona u tim ispao bi iz ABA lige, logika ti nije jaca strana.
(Ivan, 10. februar 2020 20:32)

Kakvih 20...50 miliona....doveli igrace iz Reala, PAOa, Olimpijakosa, Himkija, Efesa, Fenera,....a ne cekaj, to je neka druga ekipa

limeni bog

pre 4 godine

Востани, Звездана!
Давно си заспала,
У мраку лежала;
Сада се пробуди,
И Ф5 возбуди

Dzoni 77'

pre 4 godine

Svi ovde pišu o Laziću i Partizanu !
A jel ste pomislili možda da nećete biti ni četvrti na kraju ???
Lazić je vaš igrač i kapiten pa ako volite svoj klub sto pljujete igrača koji igra u njemu?
Ludilo mozga !

Max von Laberg

pre 4 godine

A dje bio onaj prljavi igrac Stimac,nije se vidio danas, izgleda on je samo junak kad igra pred 2-3000 zvezdasa (navijaca)Bas me interesuje sta ce brbljati u novinama naravno kad stigne u Beograd jer nidje nesmije da zucne junak.

Mos Ley

pre 4 godine

Znalac@Ta utakmica je odavno resena sa 20-0 da si mi ti ziv I zdrav
(Gile Partizan, 10. februar 2020 20:47)

Kažeš ti. Dokaz da nemaš pojma. Rešila disciplinska komisija ali nije rešila komisija za žalbe i predsedništvo ABA
(znalac, 10. februar 2020 21:17)


Delimično si u pravu ali ta komisija može i da vas kazni sa oduzimanjem 1 boda za nedolazak. Onda je kraj. F6

Podgoricki

pre 4 godine

a kad se sjetim pocetka sezone... "Buducnost je proslost oducili smo ih od kosarke" a dodjosmo do toga da Buducnost dobije u sred BG pa da se ne smije doci u PG pa da smo nedostizni... karmaaaaa

LorD

pre 4 godine

Imali ste raspored na pocetku sezone, imali ste budzet nevidjen do sad, uostalom imate 16-17 igraca.
Zasto zapinjete u EL kad ne mozete u 8?

grobar.prijepolje

pre 4 godine

Cim sam video da nema Brown-a na "utakmici sezone" bilo je jasno sta sledi.
Ova dogovranja i namestaljke me ce stvarno naterati da gledam samo NBA..
Navijam za Zvezdu celi svoj zivot, ali ovo veceras je bilo tako nisko, jadno, bedno, i naivno, da mi je naprosto muka..
Da smo splai na te grane da dogorovamo sa Mornarom, treba tako nisko spasti? Sta je sledecE, namestaljka sa Krkom..??

Jadno da jadnije ne moze biti..
(sasa the red baron, 10. februar 2020 20:48)

Jadno je samo to da vi uvek za poraze imate IZGOVORE...ili su vas pokrali ili ste namerno izgubili u nekom dogovoru!!

ValterNBG

pre 4 godine

Pocepali nas ljudi I tacka.Spremili se za utakmicu, odigrali sjajno - svaka cast.Mi izgleda ne mozemo da izdrzimo ovaj tempo.Nije tu problem Sakota.Kako bi Radonja naterao Gista da se polomi kao Djenka?Pa nikako,prestara ekipa na zalasku sa kojom smo pokusali da izvucemo top 8 u EL.Sada kad smo videli da to ne ide bice - spasavaj se ko moze.Moramo biti realni,ovi igraci bi morali da odmore bar 10 dana da bi bar nesto uradili u plej ofu ako do njega uopste dodjemo,treba pobediti Olimpiju(ili smo peti).Na Grobose ne idemo nikako,samo je Buducnost moguca,u nekoj ludosti mozda sa prednoscu domaceg terena ali tesko.Sledece sezone ne pomisljati na EL.Napraviti mladu ekipu pa kom opanci....

nesa80

pre 4 godine

danas zvezdasi se podsmevaju virtusu kako je izgubio od tenerifa,pa se potom podsmevaju partizanu jer je pobedio virtus....a kako ovo sad nazivate,cek jel to mornar ekipa iz fiba lige sampiona razvaljuje evroligasa.to samo pokazuje koliko oni povrsno gledaju na kosarku,niti se razumeju u taj sport,eto danas lokomotiva koja nije prosla ni prvi krug evrokupa pobedio zenit evroligasa.i oni uporno tako nesto uporedjuju a sad verovatno imaju izgovor da biraju partizan u polufinalu xaxaxa oni su doktori da izvrcu svoje reci

istoricar

pre 4 godine

ColdBreeze, 10. februar 2020 19:50)Slazem se u potpunosti sa tobom kao zvezdas mislim da nije dobro da neki Klub ima preveliku dominaciju .zvezda deluje kao da su se umorili od evrolige I da ljudi vise ne cene to sto igraju evroligu mozda kad je izgube kao I partizan vise ce je ceniti

Miodrag

pre 4 godine

Mi smo u plej ofu i to verovatno s druge pozicije ali me nervira raspad od igre.Igramo s olimpijom i zadrom kuci i s fmpom u zelezniku gde nam je laganica haha.A vamo Olimpija Buducnost igraju , Buducnost Mornar itd itd
(duledudule, 10. februar 2020 19
Na koju foru?? Bud ima 2 pobede vise i obe dobijene,Znaci Bud treba sve 3 da izgubi a Zvezda da dobije...
Lupetas ti i slicni...promenite rubriku skroz....

veliki strumf

pre 4 godine

SAKOTA JE NA POLUVREMENU MORAO DA PODNESE OSTAVKU!!! Neopozivu i da ga nikad više ne vidimo. Kakav je to pogubljen čovek, koliko je omatoreo i propao. On veze nema šta da radi, veze. Svaki meč počinjemo sa -10, -15, e ali druže ne može se svaki put stići da razlika. Ubije nas u prvoj četvrtini glupom petorkom i tada izgubimo meč. Tako je bilo protiv Himkija, tako je veceras, tako je bilo u gomili mečeva. Ovo je najgora utakmica Zvezde u zadnje 3 godine, apsolutno najgora. -24 posle 3/4 a realno preko -30. Ovaj meč, koji je vrlo važan, je za 5 otkaza. Nekim igracima više ni sekund ne treba dati: Simanicu, Lazicu, Kuzmicu, Gistu... Ni Kuridza nije ništa bolji, čovek zaboravio košarku od kako je došao.

Darko

pre 4 godine

Interensantno je kako svi pričaju o tome kako će Budućnost da namesti utakmicu sa Mornarom, a u sledećoj rečenici napominju kako do kraja zvezda igra sa FMP-om. Valjda zato što je pobeda sigurna :-D Jedino da vam Zadar ne pokvari planove, ponovo.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Sreća pa ovi crnogorci isto pojma nemaju, da je neka ozbiljnija ekipa bilo bi 30 razlike...
(bruka i sramota, 10. februar 2020 18:38)
Pa je l malo 20 razlike za 3/4 do sad??!!??

bulls

pre 4 godine

@ pa.da li je moguce da kukas na sudije,zvezda nije sutnula dvojku vec sedam minuta otkad gledam..nema izgradjene akcije,samo rokaj trojke

Lažov

pre 4 godine

Lazonja, nemoj da lazes. Zvezda nije peta ako izgubi od cedevite. Moze da udje u plej of i sa porazom od cedevite u teoriji, do koga naravno nece doci. Jer ima posle cedevite FMP i Zadar kod kuce, a cedevita i Mornar imaju buducnost u jednom od poslednja dva kola. Ko laze taj krade.
(Ivan, 10. februar 2020 20:38)

Genije, Buducnost je i sa porazima od Mornara i Cedevite druga. Jel stvarno mislis da Bokan nece iskoristiti priliku da izbaci Zvezdu iz plejofa?!

Blue moon 1955

pre 4 godine

Stize notifikacija nije sve gotovo?!?!?!? Mornar promasio 15 slobodnih bacanja i rutinirali Zvezdu ovo je bilo gotovo posle serije na početku 7:0.

crno - beli BRAVO BRAVOOO

pre 4 godine

Ovaj njihov se preziva Whitehead (bela glava), a crnac je. Koja ironija :D
(VeljaCZV, 10. februar 2020 18:33

Ćuti, imam ja drugara preziva se Crnoglavac, a belac je ?

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Grobari jel vam frka da budemo cetvrti a?
(Lord, 10. februar 2020 18:00)

20:9 je rezultat 1/4 protiv Mornara. Zesca nam je frka. Sta ako ne udjete u plejof? Morali bi smo da igramo protiv neke ozbiljnije ekipe.

Salaso

pre 4 godine

3 dana bazali po Baru i onda kažu czfmp umoran. Sreća pa nisu pogadjali bacanja inače bi bilo 40 razlike. Je l imate još šanse za prvo mesto ili je ovo namerno da bi igrali sa gigantom u polufinalu? e šta će Trinki da vam radi kad bude bitno, hahah . Dobri Lazić , Kuridza, Panter, ali Gist je prva zvezda tima, hahah

Miki kd

pre 4 godine

Potez kola kad Lazić ,1 m i ćevap, ide na polaganje na Lukovića od 2,20..ovaj se nije ni pomerio odvalio mu bananu a nas kapiten,ne dao Bog nikome,gleda sudiju i samo sto ne zaplače...

andrejka

pre 4 godine

ColdBreeze, 10. februar 2020 19:50)Slazem se u potpunosti sa tobom kao zvezdas mislim da nije dobro da neki Klub ima preveliku dominaciju .zvezda deluje kao da su se umorili od evrolige I da ljudi vise ne cene to sto igraju evroligu mozda kad je izgube kao I partizan vise ce je ceniti
(istoricar, 10. februar 2020 20:03)

Od cega se zasitili? Da su igrali dva F4, finale, da su osvojili, pa da razumem da su se zasitili. Mada ni to ne pije vodu, jer i kad osvojis, hoces opet da osvojis. Ovako igraju tu EL godinam bez ikakvih rezultata i kao zasitili se. Daj, molim te.

maradona

pre 4 godine

Jel neko iz uprave vidi kako mi igramo? Ovo je dno dna! Nama se igra svodi na sut za tri poena, na pik u zacetku napada a ako to me prodje onda bekovi igraju 1 na 1 i to je to. Imamo dva divlja igraca berona i pantera za koje moramo Boga da molimo da ih ,,krene" ako ne krene onda kuku nama. Na primer Beron odigra jedan dobar mec pa onda tri losa i tako u krug, pa jel takav bek suter treba da igra u zvezdi? Panter je feldin za siromasne! Gista, Kuzmica, Kuridzu ne treba ni komentarisati.. Neka neko iz uprave izadje pred novinare i kaze sta je cilj ove sezone!?
Da ironija bude veca, Sakota prica kako moramo da se okrenemo Aba ligi a da zapostavimo evroligu?! Pa da li je moguce?! Pa kako publika i da dodje da gleda evroligaski mec i plati kartu par hiljada RSD kad zna da nam to nije ni bitno, negi igramo revijalno pa ako dobijemo nekog dobijemo...

Dachazvezda

pre 4 godine

Al sto nas trener ima osecaj za izmene, kukala nam majka!! :))))
Ko izadje u prvoj cetvrtini, vrati ga u 4toj!!
Pantera ne menja dok ne usiluje 25 suteva...

Zorz Vea

pre 4 godine

Po strani i kaubojština od igre, neverovatnih +24 i silna bacanja promašena, pa šansa Zvezde da se vrati u meč, bez i jedne krštene akcije, Beronov rafal i Lukovićev index...oba trenera stoje, gledaju, ne reaguju kao da su slučajno tu. I dalje Zvezda po imenima možda najjača ali da trener od toliko opcija uvek bira pogrešnu, pa već bi se pomislili da je namerno loš. Potpuno nejasno. Gledajući celu ligu prednost domaćeg terena je ključno za sve ekipe, jer brejk izgleda neće biti moguć nigde.

Živela Srbija i napred Partizan

Zvezdasica

pre 4 godine

Gist,Lazic,Kuzmic,Odzo,Dzenkis i cika Sakota treba sto pre da lete iz Zvezde.Matori i dalje ne moze da ukapira da je Dobric igracina za ove amatere.Samo sto je momak za razliku od njih miran i nema ljude iza sebe.

@kontras

pre 4 godine

Odgovor ti ne pije vodu, da li je juce Buducnost gostovala u Beogradu? Da li im se nesto dogodilo osim sto su porazeni? Da li je Partizan gostovao u Podgorici, da li je porazen i pored sudijskog navlacenja, da li je bilo nekih incidenata? Jedino sa vama neki problemi, uvek ste vi sa nekim u sukobu. Pre ce biti da ste se uplasili sta ce Buducnost da vam uradi kad vas Mornar ovako unistava pa je bilo mudrije uopste se ne pojaviti. Da ste otisli i da su napravili nerede Buducnost bi ostala bes plej ofa, ovako je posteno da ostanete vi!

milos

pre 4 godine

Toliko buke nizašta. Aba liga je ove godine totalno nevažna. Partizan ide u finale EC, a time i u EL naredne sezone. Tako da prvak Aba lige sigurno ostaje vez pozivnice, jer Djodi ,,Samo pare” Bartomeu sigurno neće da mu igraju dve ekipe iz Aba lige.

Walt

pre 4 godine

Sta bi bilo kad bi bilo. Da partizan nije ulozio 20 miliona u tim ispao bi iz ABA lige, logika ti nije jaca strana.(Ivan, 10. februar 2020 20:32)
Ako je Partizan uložio 20 koliko je onda zvezda uložila?

shone

pre 4 godine

LorD, smesno je koliko pojma nemas a optuzujes druge.Zvezda ako dobije Cedevitu ima pobedu vise od iste. Ako posle toga izgubi od Zadra ili FMP-a, Zvezda je na poziciji 4. Ostavi se komentarisanja.
(Gossa placa Zeljko, 10. februar 2020 20:51)
Ako posle izgubi, a Cedevita pobedi sve? Ds bi ste mogli da kalkuliste morate da pobedite Cedevitu sa vise od 11 razlike, samo tako mozete da izgubite od Zadra ili FMPa. Ako vec ovako javno kalkulisete, zar ne mislis da ce i drugi da kalkulisu, tj da ce Buducnost da pusti Mornar? Kakve su kalkulacijje ako izgubite od Cedevite?
Stavili ste celu sezonu u jednu utakmicu i vi mislite da ste to uradili namerno? Da ste pobedili Mornar, tada bi ste mogli da kalkulisete kako hoćete, ovako imate utakmicu sa Cedevitom koja je biti ili ne biti! Ne znam kako vam to nije jasno...

vukan

pre 4 godine

najjaci gist, vranjes sutira sa 11 metara u poslednjoj sekundi napada a ovaj mozak skace. na blokadu i pravi faul za tri bacanja!!! kuzmic odigra minut i onda celu utakmicu ne igra a sakota kaze da nam je jako bitan za skok i odbranu?! dobric celo poluvreme sedi na klupi, ja ne znam sakota da li je sekilan ili nesto gore

Ivan

pre 4 godine

Hahahaha!!! Sehovic nabada Davidavca i povredio ga sudije ne sude nista. Pre toga Pulen dupla, opet nista. Gista udaraju po rukama u kontri lopta ide u aut, nikom nista, njihova lopta... Verujte mi da bi bila premija igrati protiv partizana u plej ofu nego protiv bilo koga od ovih milogoraca.

Will Mosley

pre 4 godine

Pustao ih Mornar masenjem slobodnih bacanja, otkazom Mirzi Begicu ( gle cuda, da bas pred mec sa Zvezdom Idea dobije otkaz ), ali nista ne pomaze.

DDD

pre 4 godine

Kako to Zvezda određuje kada je u Crnoj Gori politička situacija povljna, a kada ne, da li treba igrati ili ne? Zavisi od snage protivnika?

Mos Ley

pre 4 godine

Ni Partizan nije siguran da ce biti prvi na kraju regularnog toka.
Mozda ipak i otputuju u Podgoricu. ???
(ivan Nis, 10. februar 2020 19:44)

Hahaha, važi...Od Krke ćemo da izgubimo :)
Ljudi, bez uvrede, vi sa košarkom veze nemate. Ok, je za fudbal ali basket vam je nuklearna fizika. Sad uživam čitajući ono "dobro je što smo izgubili od Mornara, jer ćemo lako sa Partizanom". Dakle, izgubiš od Mornara, Krke i Zadra ali ćeš lako sa Partizanom koji bi bio domaćin pred 25000 ljudi?! Da vas nema, trebalo bi vas izmisliti.

shone

pre 4 godine

shone, ne znam o cemu pricas? Ja sam lepo objasnio ovim “expertima” koji tvrde da Zvezda moze da bude samo na pozicijama 3 ili 5 da Zvezda moze da bude cetvrta. Ko kalkulise? Ja niti Zvezda sigurno ne. Ja samo objasnjavam da moze. I ne znam zasto vas uopste zanima s kim mi igramo i sa koje cemo pozicije u play off. Zasto vas je strah ako Zvezda bude cetvrta?
(Gossa placa Zeljko, 10. februar 2020 21:32)
Teorijski može, ali jako teško. Ako izgubi jednu, bilo koju moze veoma lako da bude peta. Sigurna u play-off je samo ako pobedi sve tri, a tad je treća. Nikog nije strah Zvezde, nego ste smesni sa komentarima da ste pustili Mornar jer jurite 4 mesto. Takav nacin razmišljanja je smesan...

Trener

pre 4 godine

Kad pročitam ove komentare pripadne mi muka. Ništa o kosarci, samo o zakulisnim igrama, prepucavanja na sve strane, ma grozno... Većina vas sto pišete ovde ne voli košarku, cak pišete protiv nje, a sto je najtužnije, vi to uopšte ne shvatate.
Voleo bih kada bi tu bio neko koga vredi pozdraviti...

Onako samo

pre 4 godine

Vidim ovde bas puno vrsnih poznavalaca kosarke. Moze li mi neko od njih objasniti svrhu odigravanja utakmice CZV-FMP u pretposlednjem kolu i kako ovo fantasticno rivalstvo utice na regularnost ABA lige? Hvala!
(Ivica, 10. februar 2020 19:34) # Link komentara

To rivalstvo deli drugo mesto sa rivalstvom Partizan-Igokea. Ne prvom mestu je rivalstvo Partizan-Mega. Nema na čemu...

veliki strumf

pre 4 godine

Kolika je Lazic NEZNALICA to je zaprepascujuce!!! O Sakoti više ne vredi pričati - tvrdoglav je kao mazga, nikad ne traži tajm aut kad treba, nikad ne menja kad treba. Pocetak teška bruka i sramota, 5 poena za 7 munuta, kapiten se ispucava kao blesav a garantujem da ima gori šut od mene bez dana treninga. Gubis 14 razlike kao svaki meč u EL. Deda mrtav ladan sedi na klupi. Drvo javorovo.

jjjjj

pre 4 godine

Ne razumem zašto se ne igraju akcije gde Beron šutira za tri iz protrčavanja to je nešto što je najbolje radio prošle sezone, a i zašto se nekada ne odigra alley oop za Gista čovek je kroz celu karijeru bio prepoznatljiv po tome.

Ruma Delije

pre 4 godine

Sramota da ekipa da 10 koševa za jednu četvrtinu ma koliko bilo na kraju tužna je ove sezone naša zvezda. Bilo je lepih utakmica i lepih pobeda ali sve u svemu očaj Pogotovo porazi od Žalgirisa i Albe kući kad god je trebali da pobedimo i kad je bilo važno mi smo se osramotili. Ajde da kažem osim pobede u derbiju.

123

pre 4 godine

Sakota , toliko zna o kosarci da pored aut linije mora da pridrzava glavu da ne iscuri toliko znanje...I glavu pridrzava , celu utakmicu, osim kada ga ruke zabole pa ih prekrsti.

Miki kd

pre 4 godine

Zašto Lazić...zašto Lazić?ovaj nema pojma gde se nalazi a kamoli da nešto igra....da napravi faul, tu je glavni,,da raspravlja sa sudijama ,i tu je dobar a za ostatak..sačuvaj me bože....pogledajte njegov tzv.sut..pa to ni na basketu ne prolazi a kamoli ovde..

NS

pre 4 godine

S obzirom da je ova utakmica "proglašena" kao prioritet za sada to ide po planu (valjda je cilj odbraniti +23 poena iz prvog meča), pa otuda nema mjesta za nezadovoljstvo!!!

veliki strumf

pre 4 godine

Džaba je Beron dao 16 poena u drugom poluvremenu. Pogadjao je na 20 razlike, a nigde ga nije bilo u prvom poluvremenu kad smo izgubili meč. Ovo mu je ko zna koji meč da se ne vidi u prvom poluvremenu i onda posle ne možemo da stignemo. Daleko od toga da je on najveći krivac, ali jeste veliki jer je bio kriminalan u prvom poluvremenu. Ali zato ostali su bili neuporedivo gori. Prodali smo fantastičnih 18 lopti protiv jednog Mornara. Ubacili smo 63 poena ekipi koja je zadnja 4 meča protiv prosečnih timova primala debelo preko 80! Kuzmicu i Simanicu zaista više ne treba dati ni sekunde. Jovanovic nikako ne može da bude lošiji od njih, nikako. Lazicu minutažu svesti na garbage time. Gistu dati koji minut samo ako u prva 3 poseda ne proda 2 lopte, sto je retkost. Ima tu još raznih. Veceras ispod svakog kriterijuma i Davidovac, Kuridza, Djenka, Stimac, z Perper. Dobric zakucan sa klupu. Deda nema snage, ne može on ovaj tempo da izdrži, gotov je. Dajte Radonju dok još ima neke nade, inače propade sezona. Kup sada treba pustiti, nek ispadnu odmah u petak i nek se bar odmore.

Oci gledan o

pre 4 godine

Jednostavno receno...SRAMOTNA IGRA I ZALAGANJE igraca Zvezde..
te price o umoru batalite...profesionalci ste i za te pare nemate pravo na ovakvo ponasanje. Pitanje je ovde karaktera.Sakota lansirao pricu o ritmu takmicenja o prioritetima ..a sta sad ...sta sad gde prioritet..alibi trener..vreme ucinilo svoje..mozda on umoran..jednostavno SRAMOTA...!!!

pARTizan

pre 4 godine

shone, ne znam o cemu pricas? Ja sam lepo objasnio ovim “expertima” koji tvrde da Zvezda moze da bude samo na pozicijama 3 ili 5 da Zvezda moze da bude cetvrta. Ko kalkulise? Ja niti Zvezda sigurno ne. Ja samo objasnjavam da moze. I ne znam zasto vas uopste zanima s kim mi igramo i sa koje cemo pozicije u play off. Zasto vas je strah ako Zvezda bude cetvrta?
(Gossa placa Zeljko, 10. februar 2020 21:32)

Moze da bude cetvrta, mada su sanse za to jednake sansama fmpa da pobedi zvezdu

sta reci

pre 4 godine

Pa zar se 1-2 minuta pred kraj ne prave faulovi ako zelis da stignes rezultat, a posebno protiv tima koji ne moze da pogodi slobodno bacanje? Ajde mogu da razumem da nas "pre-iskusan" trener to ne zna, ali igraci koji ceo zivot treniraju kosarku toga sami ne mogu da se sete...Sada ce biti izgovor da su opet preumorni, ili se mozda cuvaju za kup a tu ce najdalje dogurati do polufinala. Mislim da je vreme da se nesto menja od glave pa na dole.

Baobab III

pre 4 godine

Da pojasnim ovim teoreticarima zavere, koji misle da se Zvezda namesta da bude cetvrta kako bi isla na Partizan. Zvezda ne moze nikako da bude cetvrta. Moze da bude samo treca ili peta i to ce odlucivati sledeca utakmica protiv Cedevite. Zvezda mora da dobije, a u protivnom se 99% oprasta od plej-ofa.

Poštovalac igre

pre 4 godine

Vala u Czv dosta turbolencije postoji ove sezone.

Nije još izgubljeno ništa za plejof al'igra ne obećava odnosno ne liči na ništa.

Mornaru svaka čast za pobedu večeras. I pohvale Lukoviću koji izdominirao sa svojim indeks korisnoću. Naravno i oni su u igri za četvrtu poziciju. Biće zanimljivo do kraja aba lige bez sumnje.

ballball

pre 4 godine

Kako sada stvari stoje, najrealnije je da ce zvezda pobediti cedoli u sledem kolu kao i u poslednja dva kola i osigurati treću poziciju. Mornar bi time imao prostora za poraz u Pg i onda dve lakse utakmice za kraj i obezbedjivanje plej ofa sa 4. mesta. Partizan-Mornar i Buducnost-Zvezda ce biti parovi polufinala. Po mojoj proceni 2-1 za Partizan i 1-2 za Zvezdu, dosta ce zavisiti od sudjenja u Pg. Za finale ne bih davao prognozu jer dosta zavisi i od toga kako Partizanu bude islo u ec i koliko ce biti fokusiran na Aba ali za finale ne sme ponestati motiva tako da ocekujem sjajno finale u 5 utakmica izmedju Partizana i Zvezde pa da vidimo ko je bolji.

SvetolikPopadićBaćko

pre 4 godine

Znači ipak će igrati,i sigurno će da grizu da bi izbegli četvrto mesto i metlu od Partizana u 1/2 finalu.
(Čoban, 10. februar 2020 17:21)

Realno vi ste nam pozeljniji rival od Buducnosti, ako neko nekoga treba da se plasi onda vi treba da se bojite nas jer znate koliko ce da boli kada kao prvi u ligaskom delu ipak opet ostanete bez trofeja. Mada pitanje je koliko je to i vazno s obzirom da je Aba izgubila pravo na evroligasa.

323

pre 4 godine

Znam sigurno da komšije navijaju za nas, bolje biti drugi nego treći ili cetvrti. Napred Zvezdo!
(SDCZ, 10. februar 2020 17:44)


Ja navijam da budete cetvrti.

Srba

pre 4 godine

Ovaj Mornar da je pogadjao slobodna sad bi bilo bar 22 razlike i jurio bi prednost u BG. A s pobjedom 23 i preko on je na F4 a ne Zvezda.

kadnezelispriznatiistinu...

pre 4 godine

Ma najaci ste, Partizan i Buducnost zapinju za pobedu da bi izbegli zvezdu. Sad Zvezda se ne trudi da bi bila 4 jer bolje Partizan nego Buducnost. Znaci presmesno. Budite realni ljudi a pobedjujte i gubite kod hocete...

shone

pre 4 godine

shone, ne. Naravno da nismo pustili Mornar. Ko je to rekao? Ja sigurno nisam, tako da ne znam zasto se kacis na moje komentare i zasto mi pricas o necemu sto nisam uopste rekao? Ja sam objasnio da Zvezda MOZE da bude cetvrta ovim likovima koji tvrde da NE MOZE. I naravno da sam 100 posto u pravu. A ti mi pricas o kalkulisanju i pustanju, tako da zista nemam pojma o cemu pricas?
(Gossa placa Zeljko, 10. februar 2020 21:54)
Moze, kao sto moze da bude i druga, zar ne? Samo što je to malo teže ostvarivo. Pričam ti o tome, praksa je jedno, a teorija nesto sasvim drugo. Inače, svi kao prizeljkujete 4 mesto i to je razlog poraza u Baru. Odgovarajući tebi, pisem nešto i drugima, ne mogu svima, zar ne? Moze zvezda do četvrtog, ali jako teško. 99% ce biti treća ili peta...

veliki strumf

pre 4 godine

Igra ne postoji, kretanje u napadu ne postoji, nikakve ideje nema, šut ne postoji, odbrana ne postoji... Za 9 minuta 1 kos iz igre i to Mornaru koji nije ekipa koja igra neku odbranu. Potpuno rasulo u igri, Sakota čovek u godinama, pogubio se. Tajm aute čuva za 4 sekunde do kraja poluvremena kao i obično. Da ga baci. Klasika. 9 poena za četvrtinu evroligas...

Dachazvezda

pre 4 godine

Mi smo u stvari evropski Hjuston!!
Oni igraju bez centra, a mi bez pleja...
Ni prvog ni drugog. Sta ce nam?? Izmislicemo toplu vodu sad

Sakota pionir :))))

Markobg

pre 4 godine

Gist ima izgleda tako jak ugovor da ako odluči iz nekog razloga da ostane ima da gledamo ove njegove " bravure" i sledeće sezone!

legolas

pre 4 godine

Pa nemamo mi NBA igrače u timu sa fizikalijama poput Adetokumba ljudi, ovo su prosečni matorci a ako nisu matori onda su samo prosečni igraci, pa i slabiji od proseka. Ovo im je 4 utakmica u. osam dana i šta da ocekujemo.Da dobijaju svaku sa po 20 razlike. Mi da smo neki navijači punili bi Arenu i Pionir, kakvi smo mi,igraci su još i dobri!!!! Vredjamo psujemo pljujemo ih!! I nije čudo šta se sve dešava ove sezone. Postali smo licemeri i razmaženi. Cim gube pljuvanje i nipodoštavanje od onih koji jedan sklek nisu od osnovne škole uradili. Ovo je igra i sport. Nekad je dobro nekad ne ide pa ne ide.. Da nemaju od nas toliki pritisak a da imaju kao Partizan ultra podršku pružali bi bolje igre i partije, ubedjen sam. Bruka,Arena prazna u EL,a navijanje je mumlanje postalo. Vidi se da smo se zasitili, i ne treba da igramo sledeće sezone EL!!!

Sima

pre 4 godine

To rivalstvo deli drugo mesto sa rivalstvom Partizan-Igokea. Ne prvom mestu je rivalstvo Partizan-Mega. Nema na čemu...
(Onako samo, 10. februar 2020 23:31)

Sad lepo proveri koliko je puta Mega uzela pobedu Partizanu, a koliko Zvezdi. Iznenadićes se :)

Markobg

pre 4 godine

U evropskoj košarci kada ekipi na terenu ne ide dobar trener čestim izmenama traži dobitnu petorku i seče seriju protivnika tajmautom.
Šakota nažalost to ne radi želeći verovatno zbog strašne serije utakmica da odmori igrače i pri tom ne rizikujući eventualne povrede.To je u redu ali onda veću minutažu moraju da dobiju Jovanović Simanić i Dobrić.Ono što iritira to je da ekipa igra samo na momente dobro a to na kraju nikako ne možecda izađe na dobro, mora to sa mnogo više energije.Gistu pod hitno ako po slovu ugovora je tako nešto moguće uručiti otkaz.

qq

pre 4 godine

Za sve ove branioce preplacenih igraca FMP2 koji se pozivaju na umor, tempo igranja i slicno, samo jedno pitanje: A sa kime vi to igrate da imate takav tempo? Efes? CSKA? Real? Barsa? A ti timovi nemaju isti tempo? Sta, oni igraju jednu utakmicu mesecno sedmicno i to samo sa vama? Majstori za izgovore i sto je najtuznije vi sami verujete u lazi koje govorite. Bogu hvala sto su me odgajili da navijam za Partizan.

War Inside My Head

pre 4 godine

Ne razumijem zašto su navijači Zvezde ovoliko bijesni u komentarima?Pa ljudi pobogu,evo ja koji nisam njihov navijač,moram da kažem da im treba odati priznanje odakle izvlače snagu,ipak im je ovo četvrti meč u nekoliko dana.

Aleksandar

pre 4 godine

Ove mornare kao da si pokupio ispred zgrade ja nisam video da neki profesionalci ovako lose igraju,a trener mrtav hladan,ovo je antikosarka u pravom smislu te reči.Gledam samo poslednju četvrtinu ne razumem kako napravise oniliku razliku.

Željko

pre 4 godine

Pita se neko kako je Zvezda dobila Partizan? Jednostavno, da je to izgubila Zvezda ne bi ušla među 4. Utakmica je bila u ponedeljak a već u sredu Partizan je igrao u Bolonji utakmicu kojom je obezbedio prvo mesto i prednost majstorice čak i u finalu Evro kupa. Potom je Partizan imao meč protiv Budućnosti kojim je obezbedio i prvo mesto ABA lige. Zašto da troši energiju na vas, kad su i sa pola gasa imali egal utakmicu do samog kraja.

Borko

pre 4 godine

Nista nam ovde ne znaci pobeda

Ispred Buducnost ne mozemo da budemo

A bitno je da ne izgubimo sa vise od 23 razlike

I da tako budemo 4. na kraju

Bolje sa Partizanom nego protiv Buducnosti, ne moramo da putujemo, tu smo, znamo se
(Faje, 10. februar 2020 19:25)

Bravo

mohikanac

pre 4 godine

Dok su normalni ljudi posle Himkija lepo ukazivali na gubitnički mentalitet i lošu igru za koju je Šakota kriv zaslepljene neznalice su nazivale kritičare bagrom.

Te odmara tim, Mornar je važniji, nije Šakota kriv, ništa ne znate, ko sve komentariše...
Pa evo izvolite, pošto su se "odmorili" objasnite šta večeras igra Zvezda?
Kako je Šakota spremio utakmicu?

Milos

pre 4 godine

Idemo.. Nema, vise vremena za bilo sta.. Opa.. Dobro, msm.. Da je ovo posteno.. Vasa braca izgubila juce od Partizana, a sad Czv od Bara.. 1:1 u pobedama.. Svi zadovoljni.. Pozdrav

Chox

pre 4 godine

a kad se sjetim pocetka sezone... "Buducnost je proslost oducili smo ih od kosarke" a dodjosmo do toga da Buducnost dobije u sred BG pa da se ne smije doci u PG pa da smo nedostizni... karmaaaaa
(Podgoricki, 10. februar 2020 22:15)

120 razlike u 3 meca protiv skuplje ekipe Buducnosti , bolje tu bruku ne pominji

Srpska Crna Gora

pre 4 godine

Ne razumijem ove moje zvezdaše jel vi stvarno mislite da ćemo sa ovim timon na 3 dobijene da izbacimo partizan, nema šanse ovo je bruka od tima šta su onu napravili!

Never mind the boloks

pre 4 godine

Sad je apsolutno jasno zasto Zvezda nije putovala u Podgoricu' Strah of katastrofalnog poraza je bio vise nego " realan' Trenutno se ne nazire kraj losim rezultatima.

Grr

pre 4 godine

I jos jedno zapazanje, Primorska bi bila u 4 sigurno, da nije onda ocerupana.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (LorD, 10. februar 2020 20:05)

I bez obzira na to da nije izgubila od FMP-a(drugog tima CZB - regularnost ABA na delu?) ima odličan raspored do kraja i sigurno bi i u ovakvom sastavau ušla u F4.

Walldorf

pre 4 godine

@strasno Nemam obicaj da polemisem na komentarima.No,posto pretpostavljam ko stoji iza ove duhovitosti u pokusaju,reci cu ti samo jednu stvar.Svojim recima si sam sebe diskvalifikovao.Tebi,ocito,nista ne znace imena jednog Reala,Simentala,CSKA,Zvezde.To su klubovi koji su pisali stranice slavne istorije evropske kosarke sedamdesetih godina.Onih godina kada ste vi ispadali iz prve savezne lige,pa vam organizovali kojekakve polulegalne letnje turnire,kako naredna sezona ne bi bila upisana u anale ex-yu kosarke,bez vaseg ucesca.E,to je sramno.Negirati istoriju "brate",nikada ne donese nista dobro.No,za vas sve pre devedesete godine ne postoji.Vi ste novokomponovani skorojevici,pa vam sve to i prilici.Jugo "zafrkanti"...

hm

pre 4 godine

Svaka cast Panteru, ostalo stamota, opet po ko zna koji put bez volje, zelje, truda! Sakota postavka, priprema, motivacija nula! Bitno da su protiv Himkija igrali opusteno da se odmore

Matija Micic Bucic

pre 4 godine

Juce Buducnost sipa za 3 poena, danas Mornar.
Ocekivao sam zanimljiviju utakmicu veceras.
Lukovicu svaka cast sta radi, blokade, zakucavanja. U oba smera je odlican.

Realista

pre 4 godine

Znam da se sa strane uvek sve bolje vidi, ali da li vi Zvezdasi i dalje mislite da smete nekome da pretite, da se hvalite da ste najjaci, da cete sve do kraja pocistiti? Spustite se na zemlju, pad ce biti manje bolan.

Grobar-España

pre 4 godine

Meni su sahranili tiket na 1,40 a ispogadjao svasta nesto juce i danas. Samo bih cekao X2 na St.Pauli za 450 evrica. Nije nesto, ali bi bili slatki.Ocajna Zvezda. Ne znam razlog. Da li kalkulisu ili su imali uzasan dan. Nisam pametan. Ima nesto drugo sto mi je jos manje jasno. Ovaj Lukovic je doktor kosarke za Jankovica, a ne igra u Partizanu. Ja sam bio protiv njegovog odlaska iz kluba pre nekoliko sezona. Za mene je sasvim pristojan igrac i legao bi nam samo tako.

marko992

pre 4 godine

@Gossa placa Zeljko,interesantno je da ti mislis da jedino Zvezda moze da namesta.Po tebi je realnije da Zvezda moze izgubiti od Zadra ili FMP-a nego da Mornar dobije Bud.?Posto znam da ciljas na mucku pitao bih te zasto Bud. ne bi pustila Mornar.Znas kada bi FMP dobio u bitnoj utakmici Bud. u Podgorici,odgovoricu ti Nikad.

Par

pre 4 godine

Ovde je sigurno palo nekoliko negativnih rekorda. Zvezda je imala 6 (slovima ŠEST) asistencija za ceo meč. Mornar je imao bacanja 8/23, tj. 34,8%. Zvezda jeste jaka, ali košarka ne može da se igra bez pleja, i to je valjda svima jasno (osim možda jednom čoveku). Vidimo se u Nišu!

krajisnik

pre 4 godine

Sakota veze nema.
"Prva petorka" napravi minus 15,pa tek onda uvodi igrače koji igraju kosarku.
Koja je fora sa Kuzmićem?
Koga je on zadužio, pa da počinje svaku utakmicu , naravno katastrofalno

Drndo Maroje

pre 4 godine

@
Duel brkatih sa jedne i bradatih sa druge strane. Kakvi imidži ekipa

Hehe brate i ja to gledam , Mornarev Brka puca slobodna a meni se prividja Marelja iz predratne Sibenke sa sve onom kapicom!

Richard Fish

pre 4 godine

@boza,

nema preuzimanja domaceg terena.

Al razumem te. Ko ce pomatiti sva ta pravila. Te neke 3 sekunde, pa nekad kos vredi 3, a nekad dva poena. A nekad samo 1.
Pa napad, nekad 24 a nekad 14 sekundi... Pa onda neke cetvrtine... Pa blok u napadu, pa nema ofsajd... boze svasta kakav cudan sport...

slobinator

pre 4 godine

koliko ovima dajemo fore? 15-0? e a onda krećemo da cepamo.ma može nam se.svaku utakmicu tako da bude zanimljivije.
(slobinator, 9. februar 2020 19:02)
ovo sam napisao juče.i tako i bi.mornar je poveo sa 20-5.šakota bez tajm auta.bez obzira kako se ovaj meč završi,mislim da je sa šakotom ova sezona izgubljena

alex

pre 4 godine

Šakota mora otkaz dobiti kolko večears. Najgori trener ikad koji je trenirao Zvezdu. Jedno 3 utakmice smo izgubili dok je forsiro Gista i još par neznalica. A da ne govorim da su svi igrači zbog njega izgubili samopouzdanje...

ja

pre 4 godine

Sad se vidi koliko utiče onaj bod što je ABA liga poklonila Zvezdi. Gde to u svetu ima da ekipa koja odbije da dođe na utakmicu dobija bod?

Walldorf

pre 4 godine

Cestitke braci Pavicevic.Napravili su,po imenima,mozda i najzvucniji sastav ABA Lige.Sto se same utakmice tice,najblaze receno,cudno izdanje Zvezde.Evo i zasto.Svi pominju umor,nedostatak energije itd.Po pravilu ocajni ulazi u utakmice,da bi se najbolje igralo krajem trece i tokom poslednje cetvrtine.Te dve stvari su nespojive.Radi se o tome da je ekipa UZASNO selektirana letos.I celu sezonu se nesto krpimo,cupamo,dovodimo neke igrace,nakon sto smo najvise para spucali u totalne promasaje,D.Brauna i Gista.Pa mi smo veceras igrali BEZ PLEJMEJKERA!I sta onda ocekivati?Mornar je ekipa koja trojkama moze za dva minuta bukvalno "ubiti" svaku ekipu iz ABA Lige.Na kraju,Sakota ispada krivac bez krivice.Doveo je Stimca,Kuridzu i veceras najenergicnijeg,Kevina Pantera.Prema tome,nije fer pljuvati po Sakoti.Radi posao sa onim sto ima.Ono sto je on doveo je bez greske.Zameram mu samo poverenje koje ukazuje Gistu.Najgore od svega je da unutrasnje igre nema,sve se svodi na tri poena.Uz sve to,povrede i bolesni igraci se redjaju iz dana u dan.Zavrsicu jednostavnom istinom.Ovo je sport.Gubi se i pobedjuje.Zasto bi bilo koja ekipa MORALA nesto?Bice onako kako ce biti.Utemeljili smo kosarku na prostorima ex-yu.Zvezda je jedan od kljucnih evropskih klubova,bogate istorije.Svuda cenjen i postovan,od strane ljudi koji poznaju istoriju evropske kosarke.Prvi smo doneli evropski trofej u Srbiju.Prezentujemo srpski narod i drzavu,i ponosni smo na to.Idemo dalje.Napred ZVEZDA!Sportski pozdrav!

Cim sam video da nema Brown-a na "utakmici sezone" bilo je jasno sta sledi.

pre 4 godine

Sine, pa ti ne znaš da ga čuvaju za TOP 13 mnogo značajnijeg takmičenja.

Chuki

pre 4 godine

Ova Zvezda ove sezone nece proigrati nikada jer je takav sklop igraca, imas jednog klasicnog plejmejkera i to ne moze da se kaze da je veliki kreativac, Lorenco je dobar igrac i mnogo znaci Zvezdi, ova Zvezda ce tokom cele sezone igrati toplo hladno, sto rece jedan lik moze pobediti svakoga i izgubiti od svakoga, i po mom misljenju kao takva nece osvojiti nista. Nigde ni ne pise da se mora svaki out osvojiti sve, pa sta sad je strasno sto je ove sezone Partizan bolji, Buduscnost isto, timski su bolji.Zvezda je napravila mnogo gresaka pre povetka sezone i sad je kasno za popravak. I stvarno ne razumem navijace Zvezde sto pisu hocemo da idemo na Partizan i da Partizan cvika od Zvezde, stvarno smesno naravno da je derbi nezgodan samo nisam jos video odakle ovoliki optimizam kod navijaca Zvezde kad ovaj tim igra slabo kao ekipa, pojedinci bljesnu ali kao ekipa lose jako lose. I jos nesto ljudi neka mi neko strucan objasni sta Lzic jos trazi u Zvezdi, ovo sto taj decko igra ne da je smesno nego je urnebes

Milom lepo

pre 4 godine

Zvezdas sam 120%,napravis ekipu od 5-6 miliona evra,das Lazicu kapitensku traku i dovedes Sakotu za trenera.Ljudi moji jos nije bilo utakmice a da me glava nije zabolela,ovo je strasno.Da li je moguce da niko ne vidi(od onih koji trebaju da vide)da ovoj dvojici uz Kuzmica nije mesto u zvezdi.

Budzet je oko 13 miliona.

Ziva istina

pre 4 godine

Nema Zvezda prostora ni za kakve kalkulacije, 3 pobede vode u play off, a poraz od Cedevite verovatno znaci ispadanje. Ukoliko Zvezda izgubi od Cedevite imace 1-3 u eventualnom trouglu sa Mornarom. Pritom Zadar je vec dobio Zvezdu, doduse kod kuce, a bore se za opstanak. Primorska lako moze da ima 12-8 i da udje u neki trougao, pa bi tu radili kalkulatori.

Larkin

pre 4 godine

Kako su umorni igraci koji zaradjuju po milion $ godisnje u Srbiji a igraju svaki treci dan po 15-20 min po utakmici !?? Dokle ta alibi prica umorni smo ?? Pa sta da kazu ovi u NBA koliko oni igraju ??

marko992

pre 4 godine

@Gossa placa Zeljko,kazes nije mucka.U ovom slucaju jeste itekako.Zadar(u Bg-u) ili Fmp mogu dobiti Zvezdu u regularnoj utakmici.
Kazi da se salis?

gagi

pre 4 godine

Simanic umoran, bas je igrao ovih dana. Lazic puca trojku ss 9,5 m. Beron 3 lopte pogresno dodaje. Ovo je ocaj. Sta reci za Sakotu. Tuga pregolema. Sumljiva mi je i temperatura Berona.

Don 'Wardaddy' Collier

pre 4 godine

Auuuu jesmo loši... Videlo se po početku sezone... i ako se plasiramo u plejof, ABA liga je izgubljena... za KLS spremiti više domaći roster, bez nepotrebnih stranaca... loše, loše, loše...

Gile Partizan

pre 4 godine

Znalalac@Druze Nema tu sta da se resava niste otisli na gostovanje I tu Nema price! Em je ostalo Jo's tri kola do kraja, da nece u zadnjem kolu da je rese, jel ti mislis da ce to Buducnost tek tako da dozvolii..

Straight Outta München

pre 4 godine

Simanic, Kuzmic, Gist, Odzo, Lazic, Stimac, Jagodic Kuridza- osmorica velicanstvenik koji su apsolutno van forme u sred februara!!!!! Jedini koji igraju su Lorenco (naprasno ispao iz forme) i Panter. Beron, Davidovac i Dobric odigraju dobro svaku desetu utakmicu!!!!!! O cemu se ovde radi?????

Milos

pre 4 godine

Idemo, tako je bre.. Kakva je situacija u Zelezniku.. Kako je bilo, kod vase brace.. u CG Kako ste se proveli.. Kako se osecate.. Sada.. Nadam se, da je sve.. Pod kontrolom.. Idemo, tako je bre.. Stvarno ste, smesna ekipa.. Kakvi panteri, vi niste ni p od pantera.. Putujte, ajd zdravo.. Sportski pozdrav.. Cao

MT Vračar

pre 4 godine

Jel moze neko da mi objasni gde se nalazio Kuzmic kada Lukovic zakucava 4 puta potpuno neometan? Da li je on uopste bio na terenu, jel on hologram? Sta nama sada vredi sto je izbacen iz igre kada nas je za tih par minuta unakazio i izasao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ivan, 10. februar 2020 18:35)

Hahaha, hologram, genijalno! Možda je to objašnjenje, vidiš, niste ni ovaj put otišli u CG nego ste na preporuku BIA-e poslali holograme... :) ipak je bezbednost na prvom mestu! :)

Urke

pre 4 godine

Ljudi koji pisu da Zvezda cilja cetvrto mesto lupaju gluposti. Pa Zvezda je pred svojim navijacima jedva dobila Partizan. Mislite da im odgovara da igraju pred grobarima 2 puta. Zvezda je ekipa trenutka, kada krene super, kada ne ide ne ide bas. Trener je kao vazduh ovde- neprimetan.

Pa i Partizan je jedva dobio Zvezdu pred svojim navijacima.

znalac

pre 4 godine

Od cega ste umorni, kad nemate treninge u Avionima moze da se spava, svima po 300 evra mesecno i kraj price menjaj ugovore... Otpusta... BRUKA.
(Zidov, 10. februar 2020 19:24

Ti u avion nisi seo. Ljudi od 2m visine da spavaju u avionu?


(Zidov, 10. februar 2020 19:24

sasa the red baron

pre 4 godine

MUKA MI JE;

Cim sam video da nema Brown-a na "utakmici sezone" bilo je jasno sta sledi.
Ova dogovranja i namestaljke me ce stvarno naterati da gledam samo NBA..
Navijam za Zvezdu celi svoj zivot, ali ovo veceras je bilo tako nisko, jadno, bedno, i naivno, da mi je naprosto muka..
Da smo splai na te grane da dogorovamo sa Mornarom, treba tako nisko spasti? Sta je sledecE, namestaljka sa Krkom..??

Jadno da jadnije ne moze biti..

veliki strumf

pre 4 godine

Odbranis 6-7 napada u 3/4 ali džabe kad nemaš ko da da kos. Imas 5 napada na -12 i odeš na -20 razlike. Gist sramota šta čovek radi. Neverovatno da nas svaki meč uništava. Kakvi promašaji, kakve prodate lopte... Petorka u kojoj su Lazic, Gist, Dzenkins, smešni Kuridza - pa nema ko da da kos. Kako možeš da igraš sa takvim katastrofalnim ofanzivnim igracima čiji je prosek 2 poena po meču. Samo Panter ali ne može sve sam, čovek već 17 šuteva uzeo. Niko drugi ne postoji na terenu. Skandalozna igra, teška sprdacina. Ova sezona je očajna u svakom smislu.

Ma

pre 4 godine

Sakota=otkaz!Momentalno, inace nam se crno pise, bojim sebez inednog trofeja I euroleague. Nije ni to strasni, neigrati je jednu sezonu, ali ova totalna nezainteresovanost, Sakotine izmene, apatija...Uzas

Ja sam

pre 4 godine

Marko Jagodic Kuridza 10 min na parketu bez suta na kos. Druze sutni je pa sta bude. Kataatrofa.
Branko Lazic sut iz igre 0 od 5.
Beron sut iz igre 0 od 5

Ljubisa

pre 4 godine

Sve u svemu jedna losa utakmica daleko je ovo od vrhunske kosarke.Eee Srbijo eee Crna Goro sve crnci glavni igraci ovo bi trebalo da bude uzbuna nase kosarkaske struke kako cemo stvoriti novog Bodirogu,Scepanovica i druge a trebaju nam takvi inace.... daj te nasu decu da igraju da postanu igraci mante se ovih stranaca

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

👎CooldBreeze- Ти би као навијач Звезде волио да Партизан освоји титулу? То прави навијач Звезде никад неће рећи. Исто тако ни прави навијач Партизана.

aramis

pre 4 godine

Kada vidis Kuzmica i Lazica u startnoj petorci zna se da ce biti debeo minus u prvoj cetvrtini. Kuzmica i zameni ali Lazic ocigledno mora da odigra tu neku svoju minutazu

Kontraš

pre 4 godine

Ako moze neko da objasni zasto Zvezda nije igrala u Podgorici, s obzirom da je sad u Baru a da je situacija nepromenjena ako ne i gora? O cemu se tu radi nego o kukavicluku, cela liga je neregularna jer neko sebi daje za pravo da odlucuje da li ce da igra ili ne...
(sta_se_promenilo, 10. februar 2020 17:36) Porediš Mornar i Buducnost, šta sa tobom nije u redu? Nešto se ne sećan da su navijači Mornara upadali u hotel da prete, uletali u teren za vreme zagrevanja Zvezdinih igrača, da je neko napadao igrače Mornara u Pioniru, da je vredjan trener Mornara, tako da ti je to odgovor!

roman

pre 4 godine

Navijači Zvezde omalovažavali su pobede Partizana kako u ABA ligi tako i Evropi. Kakve će komentare imati na svoj ponižavajući poraz u Baru biće jako zanimljivo čitati.

sryugos

pre 4 godine

Bice ovde i kalkulacija, sledecu igra Buducnost i Mornar, moze Buducnost ladno da ih pusti posto Im je do kraja dovoljna jedna pobeda za drugo mesto. Posle idu Cedeviti a ni to ne moraju da dobiju. Sve u svemu Zvezda u zadnja tri kola mora da ima sve pobede inace nema plejofa.
(trica, 10. februar 2020 20:02)

Buducnost da pusti Mornar? A sta ako ih onda dobije i Cedevita u Ljubljani? Onda ce igrati sa naostrenim FMP-om poslednju tekmu i to ako izgube, peti su.
Nece biti nikakvog pustanja.
Jedino je sigurno da Zvezda pobedom protiv Cedevite 99% resava svoje pitanje plejofa.

Žile

pre 4 godine

Vrlo jasna situacija. Zvezda je u međuspbnom duelu bolja od Mornara, prvi meč +23 za Zvezdu. Olimpiju Cedevitu imamo - 11 iz prvog meca, Zvezda ako dobije OLC sa +12 može i da izgubi ili FMP ili Zadra opet ide u playoff. Ako izgubi od OLC i dobije sve do kraja zavisi od rezultata Mornara i OLC gde nam treba jedan njihov kiks za playoff. Znači sledeća je odlučujuća.

Аспера

pre 4 godine

Ne razumijem zašto su navijači Zvezde ovoliko bijesni u komentarima?Pa ljudi pobogu,evo ja koji nisam njihov navijač,moram da kažem da im treba odati priznanje odakle izvlače snagu,ipak im je ovo četvrti meč u nekoliko dana.
(War Inside My Head, 10. februar 2020 18:32)

ЦЗ има 17 пријављених играча за АБА лигу и вероватно још по неког младог играча на двојној лиценци. Ових 17 тренира заједно исте акције тако да може да их мало и комбинује ако мисли да ду му играчи уморни. А до пре неки дан их је било 18 и могли су да користе те играче без обзира што су преговарали о раскиду уговора.

Sabre

pre 4 godine

Ne znam sta se svi loze. Pod jedan samo slep ili zlonameran covek ne vidi da su ovi ljudi totalno premoreni i da ih je ritam bukvalno ubio. Pod dva, Mornar je sasvim ozbiljan tim. Pod tri, Zvezda u poslednje vreme katastrofalno ulazi u utakmice. Dakle, realno, sve je ovo ocekivano, ali doci ce stvari na svoje mesto do plej ofa, cim malo popusti ovaj nehumani ritam utakmica.

Milos

pre 4 godine

Ako zvezda dobije sve tri onda je treca bez obzira sta uradi mornar,e sad da bi zvezda bila 4 onda mora da pobedi cedevitu sa vise od 12 razlike i izgubi jednu a mornar dobije sve do kraja i bude treci a ako pobedi sa manje od 12 onda mora da dobije i sledece dve jer bi na istom skoru bolj bila cedevita naravno cedevita mora da dobije dve od 3 sto znaci da zvezda mora da dobije cedevitu kako zna ako misli u 4 buducnosti je dovoljna pobeda na kraju da bude druga e sad i partizan moze ako bi bilo ovako da pusti megu i opet bude prvicela sezona je stala u utakmicu 1 marta u beogradu zvezda cedevita.

HEPO3AH

pre 4 godine

Samo mi objasnite kako Partizan može da bude na kraju četvrti i evo sve da izgubi do kraja?

Pojma Vi nemate... Cedevita, mornar, zvezda, buducnost.... Svi se oni u zadnja tri kola ukrstaju, ne mogu pobediti svi, zar ne? Ali isto tako ne moze ni Partizan izgubiti sve...

ArDzej65

pre 4 godine

Postali smo isti grobari, sećam se kako su oni nama pretili prošle godine kako će biti četvrti da bi igrali sa nama e to isto radimo sada mi, bojim se samo da ne prođemo kao i oni

no pasaran

pre 4 godine

jedno je izgubiti, ali izgubiti na ovakav način, bez zalaganja, bez trčanja, bez odbrane, sa smušenim trenerom i još izgubljenijim igračima, e to je sramota i TAKO se ne igra ni za ameterski klub iz provincije a kamoli za Zvezdu, brukate sebe i nas!

kiza D

pre 4 godine

Мега никад али никад није победила Звезду..ФМП је све утакмице изгубио..Тако да једино Звезда има 4 сигурне..на почетку АБА лиге..

Darko986

pre 4 godine

Ja mislim da ste prerano napisali da je meč rešen... Možda grešim... Ali hajde da vidimo do kraja, a to da će biti više od +23 za Mornar, od toga već nema ništa

Sića

pre 4 godine

"Beron dobro odmoren", Lazić se ponaša kao da je vlasnik Zvezde, Perperoglu šta s njim, hoće li ući najzad, katastrofalno vođenje ekipe.
Kratka analiza prvog poluvremena.

veliki strumf

pre 4 godine

23 poena (Panter 13, 11 evroligaskih igrača ukupno 10 bede jedne bedne), 3 cele asistencije, ali zato 10 prodatih lopti. Kuzmicu treba zabraniti da igra košarku, njegov ucinak na parketu na svakom meču je skandalozan. Niti nešto zna, niti se bori. Lazic je totalna neznalica, a čovek ni odbranu više ne igra pa je prava štetočina. Beronu je ovo bar deseti meč u sezoni da ne ubaci ni poen za poluvreme. Jedna partija protiv Partizana nije druže dovoljna. Promašio 3 šuta, prodao ČETIRI LOPTE, indeks -7 za poluvreme. Simanic je propalitet, nema više ništa od njega. Mega je njegov nivo. Kuridza i Davidovac loši, Perper katastrofa. Najgori od svih je Sakota koji čovek veze s vezom nema, ekipa mu igra užasno a on pojma nema šta da radi. Mornar promašio neverovatnih 9 penala za poluvreme - realna razlika je 25 na poluvremenu.

zoka

pre 4 godine

Pobedom oatali bi u igri za drugu poziciju. Ovako smo zagarantovano 3-4 do kraja i to nam je to. Kako smo počeli nije mi bilo svejedno umalo ovi da ponište onih 23 razlike iz prvog meča. E onda bi bilo baš katastrofa. Sada je bolje biti četvrti i igrati sa Partizanom da ne putujemo u Podgoricu.
(Zuja, 10. februar 2020 19:43)
Sta je "stubići srpstva"uplasili ste se odlaska u Podgoricu?E heroji kukavni,i mi svama kad ste vi stubovi majke Srbije.

Straight Outta München

pre 4 godine

Meni jedino nije jasno kako smo mi dobili Partizan? Kakvi su tek oni diletanti... Ali Kuzmic kada pocne inonda ga zameni Stimac. U startu -15.

ja

pre 4 godine

Kad bi se ja pitao, više bi voleo da je zvezda četvrta, nego ovi.
(Noca, 10. februar 2020 19:01)

Ne može Zvezda biti četvrta, može biti treća ili peta, jedino ako baš ne doživi debakl u Baru od 24 razlike i Mornar dobije Budućnost u gostima.

Boban

pre 4 godine

ja napisah juce ostavite vi nas na miru i vidite sta cete u Baru tako i bi,e sad krecu saopstenja koliko ujutru Mornar je cetvrti to je definitivno a Buducnost protiv Cedevite moze da odigra za Zvezdu a mozda i ne njima treba jedna pobeda i kraj,Mornar ima sklanjalicu u Podgorici i sigurne bodove,znaci u Beogradu Zvezda Cedevita odlucuju ko leti a ko ostaje e sad je fora i onaj oduzet bod kako ce taj bod da fali,smem da potpisem da se Aba liga nece zavrsiti,ovi iz Euroleague ce jedva docekati da izbace i tog jednog predstavnika i sve zbog manitanja jednog coveka i neodlaska na utakmicu koju bi u tom momentu realno dobio.Mislim da oni pravi navijaci one prave Crvene Zvezde vide mozda i kasno sta im je uradio jedan hibridni proekat,niko nama nece odredjivati kako cemo se zvati,a nase pravo ime je FMP.A atmosvera u Baru ko u bioskopu neke dede masu salovima i to vise se cula grupa gostujucih navijaca nego domacin,a ovi iz Aba jedva docekali da potvrde svoju odluku o kazni,upamtite mada ne bih voleo ovo se nece zavrsiti.

ma opušteno, sve pod kontrolom

pre 4 godine

Ne znam čemu frka. I da je pobedila Zvezda bi ostala 3-ća, a i ovako će biti na tom mestu. Treba samo da pobedi Cedevitu kod kuće i to je to. Ako "reši" da izgubi, biće 4-ta. Ne znam čemu pljuvačina kad se vidi izuzetan zamor materijala u ekipi, igra se bez oba pleja, bez Odža koji jedini može da parira Lukoviću, protiv prenapaljenog domaćina i katastrofalnog suđenja, a na kraju su posle -24 ipak mogli da se skoro vrate u meč. Ja sam zadovoljan, ključno je oporaviti ekipu. Ima 3 nedelje do nastavka ABA, ako treba žrtvovati i kup još u prvoj utakmici, ali verujem da će do nedelje već sve ovo biti bolje. Danas bi i Filip zlata vredeo jer se videlo koliko nam fali plej, ali to je šta je. Ovaj tim kad se kompletira i oporavi ima ogroman potencijal i uzeće ABA sa koje god pozicije i na bilo kom gostujućem terenu. A protiv Partizana ga ni nema, uticaj publike je ovde nebitan. Jer ako su mogli do sada u EL da dobiju Žalgiris i Armani pred njihovim navijačima, i budu na šut od pobede u Tel Avivu, šta ima da ih plaši domaća već dobro poznata protivnička publika u Bgd i Morači. Jedini problem može da bude suđenje, ali verujem da ća se i tu izboriti. Uglavnom, evo sad tvrdim, 2 meseca pre plej ofa - Zvezda zasigurno osvaja ABA!

znalac

pre 4 godine

Šakota idi molim te.
(?, 10. februar 2020 18:32)

Terao si Radonju, pa Alimpija, pa Tomića, pa Andriju pa sada Šakotu. A koga bi ti care na klupu? Fil Džeksona, Pat Rajlija. Da li trener može da igra umesto igrača? Najveći krivac za celu sezonu je kondicioni trener. Da je ekipa fizički spremna ne bi bilo povreda i ne bi igrači bili bez snage. Ali ima nešto i što nije do Zvezde a to je raspored. EL uvela dupliu nedelju imitirajući NBA gde se igra svaki drugi dan, onda imaš i nacionalna prvenstva. Evo sada vwć u četvrtak naš kup gde će finalisti u četiri dana odigrati tri utakmice

Blue moon 1954

pre 4 godine

Ne moze kosarka da se igra bez pleja ovo je raspad od igre. Partizan 3 pleja Buducnost 3 pleja Olivita 3 Mornar 3 jedino Zvezda u celoj evropi sa 1 i sa jos jednim u pokusaju.

Smorinjo

pre 4 godine

Sakota čovek ima 50 godina trenerskog iskustva od kad je došo gledo sam na 10 utakmica gde protivnicke ekipe nam prave seriju 10+ poena on ne traži time aut

pARTizan

pre 4 godine

Sta pricate ljudi, kakvo crno Zvezdino biranje Partizana ispred Buducnosti...ovo je bila direktna borba za plej of i Mornar je pobedom jednom nogom zakoracio u isti, dok Zvezda ima mec naredno kolo s Olimpijom za prolaz, jer ako izgube tesko da mogu biti bolji i od Olimpije i od Mornara...eventualni spas bi im bio da Buducnost onda dobije Mornar, a izgubi od Olimpije...jer ako bi se napravio krug ove tri ekipe tu bi Zvezda bila najgora...

Markobg

pre 4 godine

I evo sad da Primorska nije doživela raspad i da ih FMP nije pustio da pobede u onom meču oni bi sad imali skor 10-9 i ne bi bili u playoffu nego bi tu bili Primorska i Mornar najverovatnije, toliko o regularnosti lige kad razvojni tim igra istu ligu sa prvim timom...
(zemo, 10. februar 2020 19:53


Taj "razvojni tim" vas izbacio dva puta u polufinalu domaćeg prvenstva zemo!

znalac

pre 4 godine

Genije, Buducnost je i sa porazima od Mornara i Cedevite druga. Jel stvarno mislis da Bokan nece iskoristiti priliku da izbaci Zvezdu iz plejofa?!
(Lažov, 10. februar 2020 20:59

Genije, utakmica u Titogradu još zvanično rešena. Genije, Zvezda ima bolji medjusobni skor od Mornara. Zvezda pobedom protiv Cede rešava sve i to neće propustiti

Bajker

pre 4 godine

Na današnjoj utakmici Zvezdi je za bolji rezultat bilo potrebno
5 Kevina Pantera.Nažalost,mi imamo samo jednog.Nije problem izgubiti
utakmicu ako se pokaže želja za nadigravanjem.Mi to večeras nismo
imali,nismo imali ni protiv Himkija.Protiv dve ekipe koje igraju za koš
više odigrali smo potpuno bezvoljno,gubeći obe utakmice već u prvih 10
minuta.
Sa (malo) više volje biće potpuno drugačiji rezultati.Protiv Partizana
motiv nije nedostajao i rezultat nije izostao, za razliku od večeras.
Videli smo dva potpuno različita pristupa utakmici u samo 8 dana.

B9

pre 4 godine

(mare, 10. februar 2020 18:34) Mare KKCZ upravu nema jer ima vlasnika, njega iz njegovog vlasništva NE možeš oterati.Napravite sebi klub pa otpuštajte koga hoćete.

DukiNS

pre 4 godine

Zvezda ako izgubi ovo, onda je sa Cedevitom biti ili ne biti što se sezone tiče. Nije PO toliko daleko da se tešite kako ćete tad sve pregaziti. Bolji roster imate od svih, ali i Partizan i Budućnost dve pobede u polufinalu mogu da vam odvale. Biće interesantno i napeto u PO to je sigurno.

znalac

pre 4 godine

SAKOTA JE NA POLUVREMENU MORAO DA PODNESE OSTAVKU!!! Neopozivu i da ga nikad više ne vidimo. Kakav je to pogubljen čovek, koliko je omatoreo i propao. On veze nema šta da radi, veze. Svaki meč počinjemo sa -10, -15, e ali druže ne može se svaki put stići da razlika. Ubije nas u prvoj četvrtini glupom petorkom i tada izgubimo meč. Tako je bilo protiv Himkija, tako je veceras, tako je bilo u gomili mečeva. Ovo je najgora utakmica Zvezde u zadnje 3 godine, apsolutno najgora. -24 posle 3/4 a realno preko -30. Ovaj meč, koji je vrlo važan, je za 5 otkaza. Nekim igracima više ni sekund ne treba dati: Simanicu, Lazicu, Kuzmicu, Gistu... Ni Kuridza nije ništa bolji, čovek zaboravio košarku od kako je došao.
(veliki strumf, 10. februar 2020 19:39)

I opet ću da ti kažem da o košarci pojma nemaš. Ne smaraj nas više. A koga bi ti za trenera. Da li Šakota može da igra, da trči, skače umesto igrača? Može da im crta šta hoćeš kada igrači nemaju snage. Skoro celu sezonu imaš 4-5 igrača sa povredama ili su roviti.

znalac

pre 4 godine

Perperoglu SKANDAL!!! Prodaje loptu, pa pravi faul za 2 bacanja, pa onda ne zabranjuje kos posle promasenog bacanja i primamo trojku, pa ga Sehovic pretrci kao da ne postoji. Evroligas gubi evo 17 razlike i to se Mornar ispromasiva a ova izlapotina ne reaguje. Teraj bre dedu napolje, upropascuje nas iz utakmice u utakmicu. Senilan starac skroz.
(veliki strumf, 10. februar 2020 18:29)

Evo ga poznavalac košarke koji ni jednu utakmicu Zvezde u košarci i fudbalu nije gledao uživo. Pravi TV moljac. A i pravopis ti nije jača strana. Dečko koliko je utakmica Stratos od početka sezone odigrao, da li je doneo preokret protiv PAO

zoki

pre 4 godine

Zvezdas sam 120%,napravis ekipu od 5-6 miliona evra,das Lazicu kapitensku traku i dovedes Sakotu za trenera.Ljudi moji jos nije bilo utakmice a da me glava nije zabolela,ovo je strasno.Da li je moguce da niko ne vidi(od onih koji trebaju da vide)da ovoj dvojici uz Kuzmica nije mesto u zvezdi.

Czv Pz1989

pre 4 godine

Gde je Odzo, covek koji je kad god igrao protiv Lukovica, unosio ga u red sa fotoreporterima, a veceras ovaj se igra pod kosem. Secam se prosle godine cak mi ga je u par navrata bilo i zao kako ga je svaki put sklanjao od sebe kao malo dete. Nocas ni minut za njega.
Nas napad zaista kriminalan. Ej da ti neuspes da u prva 4 minuta postignes kos, pa da je ne znam sta, nasao bi se nacin da se to uradi. Lazic sutira sa deset metara, Dobricu takodje ni minut, Kuzmic covek koji ne postoji na terenu, mrsav, neupotrebljiv, a zaista ne volim da kritikujem, energija nasih igraca, iako razumem umor cini svoje, veliki broj utakmica, medjutim vidi se da nemamo dve krstene akcije. Cim dodje da imamo poslednji napad, lopta je kod Panterw koji ceka zadnji sekund da ispali i da promasi.
Puno puno bezidejnih resenja. Nek nam je Bog u pomoci.

Boban

pre 4 godine

ja stvarno neke navijace i ako zelim ne mogu da shvatim u ovom rasporedu zvezda ne sme da izgubi ni jednu utakmicu do kraja jer od bilo koga da izgubi nece biti medju 4,sem ako veruju da ce Buducnost igrati posteno protiv Mornara pa mozda i Cedevite,jednostavno je tako utakmica na koju nisu otisli je posle ovoga zavrsena to je i doktoru jasno,ali ako Buducnost recimo odigra posteno recimo protiv cedevite jer protiv mornara se nece ni cimati e onda je zvezda treca ali mi opet kao i pred Bar racunamo pobedu protiv Cedevite u Beogradu a ko to posle svega sme da garantuje.

Djokavlad

pre 4 godine

To je ta Evropska zvezda. A stalno omalozavate Partizan ove godine kako je to banana takmicenje i da bi ste se vi tamo samo prosetali, a Mornar vas rasturio prvo poluvreme.

Boris Banović

pre 4 godine

Koje igrače imamo, a na nikakvu odbranu dajemo 23 koša za poluvreme !? Ili Šakota ne ume da sastavi postavu i igru za ove igrače ili treba kaznuti novčano i razjuriti bitange ! Ova liga i ovakva košarka gube svaki smisao, a čudimo se što prvak ABA lige neće direktno u Ligu Evrope !?

Grobar-España

pre 4 godine

Meni su sahranili tiket na 1,40 a ispogadjao svasta nesto juce i danas. Samo bih cekao X2 na St.Pauli za 450 evrica. Nije nesto, ali bi bili slatki.Ocajna Zvezda. Ne znam razlog. Da li kalkulisu ili su imali uzasan dan. Nisam pametan. Ima nesto drugo sto mi je jos manje jasno. Ovaj Lukovic je doktor kosarke za Jankovica, a ne igra u Partizanu. Ja sam bio protiv njegovog odlaska iz kluba pre nekoliko sezona. Za mene je sasvim pristojan igrac i legao bi nam samo tako.

Pedja 71

pre 4 godine

Cim sam video da nema Brown-a na "utakmici sezone" bilo je jasno sta sledi.
Ova dogovranja i namestaljke me ce stvarno naterati da gledam samo NBA..
Navijam za Zvezdu celi svoj zivot, ali ovo veceras je bilo tako nisko, jadno, bedno, i naivno, da mi je naprosto muka..
Da smo splai na te grane da dogorovamo sa Mornarom, treba tako nisko spasti? Sta je sledecE, namestaljka sa Krkom..??

Jadno da jadnije ne moze biti..
(sasa the red baron, 10. februar 2020 20:48)

tesko da ces nekoga ubediti da je namestanje.....jednostavno vas ljudi razmontirali....sad jos cedevita da vas ubaci u top 6 i to je to....
(borivoje surdilovic, 10. februar 2020 21:06)

Tvoje reci imale bi tezinu da ne pricate drugacije kad god Zvezda nekog razmontira-"prikocio Pavicevic, pustila Igokea" itd...

Uostalom, treba biti oprezan sa prognoza ma, kad treba, mi pobedjujemo, to ste valjda shvatili.

milos

pre 4 godine

Oni ako budu treci idu na buducnost...ako ostanu principijelni,a nece jer su mali,nece putovati u podgoricu i eto 20:0 za buducnost i kraj...Valjda tako ispada...

Ivan

pre 4 godine

Vi ako dobijete Cedevitu ste treci,ako izgubite ste peti tako da te pricice o kalkulacijama ne piju vodu.
(Party Zanovac, 10. februar 2020 20:03)

Lazonja, nemoj da lazes. Zvezda nije peta ako izgubi od cedevite. Moze da udje u plej of i sa porazom od cedevite u teoriji, do koga naravno nece doci. Jer ima posle cedevite FMP i Zadar kod kuce, a cedevita i Mornar imaju buducnost u jednom od poslednja dva kola. Ko laze taj krade.

Bojša

pre 4 godine

Grobari likuju,trce pred rudu,ali nema veze,smejacemo se zadnji. Od njih se nista drugo i ne ocekuje. Sto se utakmice tice,nema opravdanja za ovako los mec. Ajde da su se raspali u 3,ili 4 cetvrtini,ali u 1,sramno. Kuzmic,Gist,katastrofalan. Ne znam sta radi u Zvezdi?

Gvozdje 79

pre 4 godine

Da li je realno da ovako trener postavi igru a uz to izjavi pre meca da moramo da odigramo "pametno",pametnom dosta.
Zna se da Lukovic pored Odza kakav god da je ovaj nas,fizicki mu ne moze nista a i kondicija mu nije jaca strana ali on odigra pravo trenerski pametno...
Bravo Sakota...

Ivan

pre 4 godine

Mornar je zavrsio posao, ima bolji skor od Cedevite, a ako im bude trebala pobjeda protiv Buducnosti da izbace CZ, Buducnost ce ih lagano pustiti.
CZ ne moze na 4. mjesto, moze 3 moze 5.
I jos jedno zapazanje, Primorska bi bila u 4 sigurno, da nije onda ocerupana.
(LorD, 10. februar 2020 20:05)

Sta bi bilo kad bi bilo. Da partizan nije ulozio 20 miliona u tim ispao bi iz ABA lige, logika ti nije jaca strana.

Taćo

pre 4 godine

Nesme Buducnost da pusti Mornar jer posle toga gostuju Cedeviti i da izgube drugu poziciju ako Mornar sve dobije do kraja.Jedino da nameste da bude poen ili dva za Mornar jer je u prvoj bilo tri Buducnost.A toliko da bude ocigledno nema sanse.

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Baobab III, aman covece, Zvezda ako dobije Cedevitu i namerno izgubi ili od FMP-a ili Zadra ide na poziciju 4. Naravno, pod uslovom da Mornar dobije sve do kraja. Ne znam sta ti nije jasno. Naravno da Zvezda ako dobije Cedevitu moze lagano da izgubi jednu i bude cetvrta.

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

shone, ne znam o cemu pricas? Ja sam lepo objasnio ovim “expertima” koji tvrde da Zvezda moze da bude samo na pozicijama 3 ili 5 da Zvezda moze da bude cetvrta. Ko kalkulise? Ja niti Zvezda sigurno ne. Ja samo objasnjavam da moze. I ne znam zasto vas uopste zanima s kim mi igramo i sa koje cemo pozicije u play off. Zasto vas je strah ako Zvezda bude cetvrta?

gari

pre 4 godine

nema tu igre ni ideje neke, sve se zasniva na varijanti da ce nekoga da krene..
mrka kapa od varijante jer jednom prodje a tri puta ne

Zidov

pre 4 godine

Od cega ste umorni, kad nemate treninge u Avionima moze da se spava, svima po 300 evra mesecno i kraj price menjaj ugovore... Otpusta... BRUKA.

znalac

pre 4 godine

Znalac@Ta utakmica je odavno resena sa 20-0 da si mi ti ziv I zdrav
(Gile Partizan, 10. februar 2020 20:47)

Kažeš ti. Dokaz da nemaš pojma. Rešila disciplinska komisija ali nije rešila komisija za žalbe i predsedništvo ABA

Golub

pre 4 godine

Genije, Buducnost je i sa porazima od Mornara i Cedevite druga. Jel stvarno mislis da Bokan nece iskoristiti priliku da izbaci Zvezdu iz plejofa?!
(Lažov, 10. februar 2020 20:59

Jel isto kao prosle godine sto je izbacio sa 120 razlike u korist Zvezde?

Zixxx

pre 4 godine

Je l moze neko da mi objasni zasto Dobric ne igra? Zasto tog igrca svi trener zaobilaze. Covek odlicno odigrao prva cetiri minuta protiv himkija, izbaci ga Sakota napolje ni krivog ni duznog i ne pusta ga do pred kraj. Ali zato ostavi Lorenca kojem 3 puta za 3 minuta lopta iz ruke ispala... I tako svaku utakmicu sa Dobricem. Ostatak tima umoran, ne mogu da se sastave ispadaju lopte mase otvorene suteve, prave imbecile faulove, Sakota tvrdoglav k'o mazga I nece da ga pusti. Davidovac ne moze da se sastavi celu sezonu al zato igra svaku utakmicu. Stvarno ne razumem sta je problem I zasto decka ne puste da igra. Mi svaku utakmicu igramo sa skracenom rotacijom zato sto se nekim igracima ne dozvoljava vise od par minuta po utakmici (nekad ni toliko) . Mislim nisam trener ni nesto strucan pa ocigleno ne vidim nesto ocito...

gmc

pre 4 godine

Odgovor ti ne pije vodu, da li je juce Buducnost gostovala u Beogradu? Da li im se nesto dogodilo osim sto su porazeni? Da li je Partizan gostovao u Podgorici, da li je porazen i pored sudijskog navlacenja, da li je bilo nekih incidenata? Jedino sa vama neki problemi, uvek ste vi sa nekim u sukobu. Pre ce biti da ste se uplasili sta ce Buducnost da vam uradi kad vas Mornar ovako unistava pa je bilo mudrije uopste se ne pojaviti. Da ste otisli i da su napravili nerede Buducnost bi ostala bes plej ofa, ovako je posteno da ostanete vi!
(@kontras, 10. februar 2020 18:46)

Ekipa koja igra Evroligu protiv Fenera, CSKA, Reala, Barse, itd. plaši se da izađe na megdan jednoj Budućnosti pa se zato nije pojavila na utakmici.. dajte molim vas..

Radikal Republika Srpska

pre 4 godine

Zvezda nikad ne spava, samo zavisi koliko je motivisana za nešto u određenom trenutku.Za nas poznavaoce košarke i košarkaških prilika očekivana pobeda Mornara i lepa poklon kvota 3,05 i zarada na kladionici.Zasto očekivana, pa jos juče se znalo da nece igrati Lorenco uz povredenog Covkinsa i jos uver rovitog Perpera.Kad se na to doda da je delegiran Milivoje i da Zvezda izlazi iz serije utakmica onda je sve ovo bilo ocekivano.Rutinska,dozirana utakmica gospodina Sakote i Crvene Furije,srpskog evroligasa sa A licencom (višegodišnjim ugovorom) uz odmaranje nosilaca sa predstojece utakmice evrolige tj.utakmice viseg nivoa kosarke.Kao da je bitno da li ce biti prvi ,zreci ili cetvrti, kada dodu bitne utakmice ili sto rece Grba utakmice za pare Zvezda ce sve sto joj se nade na putu pregaziti kao plitak potok.Ta poruka je poslata jos proslog pondeljka.Bravo momci vazno je samo izaći bez povreda iz ovog zgusnutog rasporeda i putovanja!

NY

pre 4 godine

Zvezda prvu utakmicu donila sa 23 razlike. Znači ne treba trošiti smagu. Deset dana pet utakmica uz putovanje. Biti četvrti je bolje nego treći jer prednost igranja u Areni izmedju dva gradska rivala ne postoji

Ivan

pre 4 godine

Mornar je ostao u igri teoretski, ali sledece kolo igra protiv buducnosti koja od njih moze da izgubi jedino ako ih pusti, a zvezda posle cedevite, ima FMP, i Zadar kod kuce. U svakoj kombinaciji Zvezda ce igrati u plej ofu, samo cemo videti na kom mestu na kraju.

Jovan

pre 4 godine

Budučnost bira da li če sa Mornarom ili Zvezdom u polufinalu.Ako izgube od Mornara i od Cedevite imaju 7 poraza.Zvezda već sada ima 7 i očekujem da dobije Col.Mornar dobije Bud i Krku i Megu i onda i oni imaju 7 poraza.U tom trouglu Najbolja je Bud,Mornar drugi,Zve treća.Ako dobiju Mornara igraće sa Zvezdom.Šta mislite koga će Bokan izabrati? Zar Budućnosti nije lakši protivnik Mornar od Zvezde? Osim toga,ako Zvezda dobije Par, imali bi prednost domaćeg terena u finalu.

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

shone, ne. Naravno da nismo pustili Mornar. Ko je to rekao? Ja sigurno nisam, tako da ne znam zasto se kacis na moje komentare i zasto mi pricas o necemu sto nisam uopste rekao? Ja sam objasnio da Zvezda MOZE da bude cetvrta ovim likovima koji tvrde da NE MOZE. I naravno da sam 100 posto u pravu. A ti mi pricas o kalkulisanju i pustanju, tako da zista nemam pojma o cemu pricas?

znalac

pre 4 godine

Znalalac@Druze Nema tu sta da se resava niste otisli na gostovanje I tu Nema price! Em je ostalo Jo's tri kola do kraja, da nece u zadnjem kolu da je rese, jel ti mislis da ce to Buducnost tek tako da dozvolii..
(Gile Partizan, 10. februar 2020 21:40)

Pa tu i jeste problem i to je jedan od razloga zašto je Zvezda tužila ABA. Kada je trebalo meč da se odigra. Zvezda je dva puta u avionu. Tvoji bi se oglušili o savet nadležne insitucije i otišli bi u Titograd. Zvezda je tada bila u formi i dobila bi utakmicu. I ne pita se tu Budućnost i njihov Bokan. U predsedništvu su i članovi srpskih klubova a jednog od njih predsedništvo ne interesuje jer je na službenom putu a zamenika nema. To je dokaz da vas to ne interesuje jer vi vodite svoju politiku

Луле

pre 4 godine

Гробари, оканите се коментарисања Звезде и калкулисања. Ви стварно имате комплекс и то неизлечиви. Уствари ви сте у паници, то се осећа у ваздуху. Како год Ви називали клуб (ФМП 1 или ФМП 2), вама је само Црвена звезда у мозгу. Никако да научите народну изреку "Ко се задњи смеје, најслађе се смеје".
До следећег кола, само ви калкулишите, али мерите по некад и крвни притисак и поспит који бенседин или бромазепан да можете да спавате.

I^2

pre 4 godine

@ Gossa placa Zeljko... Polako sa tim racunicama...
CZ mora da pobedi CedOli da bi bila sigurna u PO jer je prvu izgubila 11 razlike... Sa Mornarom ima bolji skor, dakle u slucaju istog broja bodova sa Mornarom ispred je na tabeli.
Pri tome sve bitne utakmice CZ igra pre protivnika (dan ranije ili par sati ranije) dakle mogu da je cekaju...
Ako do kraja CZ dobije sve tri, treca je. Ako dobije CedOli i jos jednu, onda i Mornar moze da izgubi jednu i opet je salje na trece mesto...
Licno mislim da ce namestiti poziciju 4 jer i Bokanu odgovara da se Partizan i CZ sretnu i jedan ispada. Ako CZ prodje Bokan ima prednost domaceg terena i svega sto smo videli, ako Partizan prodje lakse ce muljati jer Ostoja nije njegova liga...
Dakle po meni, Bokan ce birati parove polufinala...

igra

pre 4 godine

Sta kaze Sakota fali mu prvi centar Kuzmic koji unosi sigurnost u odbrani i skoku, Kuzmic uz svo postovanje je bio bolji u prvih pet utakmica posle oporavka nego u zadnjih dva meseca, Simanic toliko anemije neverovatno, Beron u oba pravca strasno, ne znam dal je do plata ili sta ali ovo je zaista sramotan pristup

Zuja

pre 4 godine

Pobedom oatali bi u igri za drugu poziciju. Ovako smo zagarantovano 3-4 do kraja i to nam je to. Kako smo počeli nije mi bilo svejedno umalo ovi da ponište onih 23 razlike iz prvog meča. E onda bi bilo baš katastrofa. Sada je bolje biti četvrti i igrati sa Partizanom da ne putujemo u Podgoricu.

GodraPG

pre 4 godine

Dobi Zvezda Partizan i tu se spasi što se tiče plejofa. Sad onaj bod što su joj vratili, a po pravilima nisu trebali sad će taj protivpravno VRAĆENI bod Zvezdi da zezne Mornar za plejof. Koja sprdnja. Pa gospodo ispoštujte pravilnik do kraja. Dobiće Zvezda na svom terenu CedOlimpiju bez nekih većih problema.

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

marko992,ja uopste ne ciljam na mucku, vec objasnjavam ovim “expertima” sto tvrde da Zvezda moze da bude samo na mestu 3 ili 5, da Zvezda moze da bude na mestu 4 do kraja ABA.

Sqk

pre 4 godine

Jadno je samo to da vi uvek za poraze imate IZGOVORE...ili su vas pokrali ili ste namerno izgubili u nekom dogovoru!!
(grobar.prijepolje, 10. februar 2020 21:04)
To se najbolje vidi po vama. Bolje da ćutite...

srp i cekic

pre 4 godine

Zvezda ovo dobija u drugom poluvremenu.
Takodje, Zvezda nema ravnopravnog konkurenta u aba ligi, osvojice je bez vecih problema.
Ovo prvo poluvreme je posledica ogromnog broja utakmica i dugih putovanja.

Srđa Zlopogleda

pre 4 godine

Pa ja sad vidim, vi ne možete protiv nas... možete biti peti ili treći... sledeća vam odlučuje da li ulazite u po ili ispadate... haos... Mornar ima lošiji međusobni skor... Znači Olimpija FMP u borbi za plej of... I treće mesto, opšta šorka.?

Ivan

pre 4 godine

Odgovor ti ne pije vodu, da li je juce Buducnost gostovala u Beogradu? Da li im se nesto dogodilo osim sto su porazeni? Da li je Partizan gostovao u Podgorici, da li je porazen i pored sudijskog navlacenja, da li je bilo nekih incidenata? Jedino sa vama neki problemi, uvek ste vi sa nekim u sukobu. Pre ce biti da ste se uplasili sta ce Buducnost da vam uradi kad vas Mornar ovako unistava pa je bilo mudrije uopste se ne pojaviti. Da ste otisli i da su napravili nerede Buducnost bi ostala bes plej ofa, ovako je posteno da ostanete vi!
(@kontras, 10. februar 2020 18:46)

Niste igrali finale ABA lige protiv njih i lako ti je da pricas o tome posle jedne nebitne utakmice u regularnom delu sezone. Kada budete igrali finale sa njima, hvatace vas za gusu i oni i njihove sudije, pa ces videti kako ce publika reagovati prvom prilikom kada buducnost bude gostovala u beogradu.

Bob Rock

pre 4 godine

Мислим да је пораз Звезде овде од преко 23 договорен. Звезди се игра полуфинале у БГ, а Морнар би радије у Подгорицу...

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

LorD, smesno je koliko pojma nemas a optuzujes druge.Zvezda ako dobije Cedevitu ima pobedu vise od iste. Ako posle toga izgubi od Zadra ili FMP-a, Zvezda je na poziciji 4. Ostavi se komentarisanja.

igra

pre 4 godine

Radonja pa Radonja covek je osvajao ABA kad je imao truplo jaci tim od avi ostalih kad se samo setim da je vadio Bobija da se prilagodi umesto obratno, on je najgori trener u istoriji kosarke rekorder po izgubljenim utakmicama na isto nacin i nikakav pod psiholoskim protiskom igrao je energiju igraca cim je nije bilo i kad se trebalo dobiti ma trenera gubilo se, pa kakav je budzet imao sa Bayernom i nista nije uradio, nama je trebao ostati Tomic i sve bi bilo u redu, ovaj tim je dobar Faye je trebao da ostane i pravi adekvatan strucnjak umesto Tomica, Sakota dok je mogao mogao je mator je umoran nema snage i sad je pogubio konce

Ivan

pre 4 godine

Pogledajte sada ovu situaciju. Gist ide na kos u kontri, Pulen ga brutalno faulira, sudije ne sude nista. Potpuno vestacki prekinuta zvezdina serija, nakon toga Mornar ubacuje 3 trojke i vraca svu prednost.

Ranko

pre 4 godine

Zvezda godinama igra dobru odbranu i u napadu samo sut za 3.Kada nema odbrane i stane sut,agonija.Odbrana sa ovoliko utakmica nedeljno ne moze da se igra dobro.Jos ako nema Jurasa,Ilije...muka.Ali moze ovo da se dobije.Mornar je ipak filijala.

Lazar

pre 4 godine

Ne bi bilo dobro da Zvezda bude cetvrta. Voleo bih da Partizan konacno osvoji, ali sam siguran da bi nas Zvezda izbacila. Ne igraju dobro ove sezone, ali to sve pada u vodu kada dodje F4 tada se gleda individualni kvalitet a oni su generalno bolji.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

👎ЗНАЛАЦ - Све је ВЕЛИКИ ШТУМФ у праву за Стратоса што се тиче ове утакмице (као и за Шакоту). Стоји да је Стратос заслужан за преоктет против ПАО-а ал ШТРУМФ говори о овој утакмици а досад је очајно одиграо, и не само он него и остали осим Пантера. Немој да изврћеш и прочитај још једном, ШТРУМФ прича о ОВОЈ утакмици! О ОВОЈ утакмици!? Капираш?!

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

LorD, kako ne moze Zvezda na 4-to mesto? Ako dobije Cedevitu sa vecom razlikom nego sto je izgubila u Zagrebu, ima pobedu vise od Cedevite a isti broj kao i Mornar. Ako potom Zvezda izgubi od Zadra ili FMP-a, Zvezda je 4 a Mornar 3. Naravno da mozemo do 4-og mesta lagano.

Лепи Цане

pre 4 godine

Vi ako dobijete Cedevitu ste treci,ako izgubite ste peti tako da te pricice o kalkulacijama ne piju vodu.
(Party Zanovac, 10. februar 2020 20:03)

Можемо да калкулишемо последња два кола против ФМП-а и Задра, у зависности од резултата Будућност - Морнар у наредном колу. Звезди, свакако, више одговара четврто место.

znalac

pre 4 godine

Mornar je zavrsio posao, ima bolji skor od Cedevite, a ako im bude trebala pobjeda protiv Buducnosti da izbace CZ, Buducnost ce ih lagano pustiti.
CZ ne moze na 4. mjesto, moze 3 moze 5.
I jos jedno zapazanje, Primorska bi bila u 4 sigurno, da nije onda ocerupana.
(LorD, 10. februar 2020 20:05)

Uopšte nije završio posao. Zvezda igra sa Cedevitom naredno kolo i pbedom zaršava posao je do kraja igra sa FMP i Zadrom. Budućnost igra kući sa Mornarom ali ide u Ljubljanu gde je Cedeviti potrebna pobeda. Budućnost ima dve pobede više ali u slučaju poraza od Mornara i Cedevite ili samo jednog poraza dovodi u pitanje i drugo mesto jer mora da se reši utakmica u Podgorici. Sledi pauza u ABA zbog kupa i reprezentacije dovoljne za relaksaciju Zvezdinih igrača. Kup se igra i u Hrvatskoj, CG a i reprezentacije tih zemalja takodje igraju. Zvezda nema bitne igrače za reprezentaciju. One druge nedelje samo utakmica EL sa CSKA u Beogradu

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

pARTizan, znaci moze da bude na poziciju 4? Lepo od tebe sto makar priznajes. Ja sam odgovorio ovima sto sebe nazivaju “expertima” i tvrde da NE MOZE nikako da bude na poziciji 4 i jos vredjaju ljude kako pojma nemaju. Moze, da li ce, to cemo jos videti.

Zuco

pre 4 godine

Ne pravdam ih,ali nadjite mi jednu jedinu ekipu koja je imala ovakav raspored. Efes petak,Partizan ponedeljak,Pao sreda,Himki petak,Mornar ponedeljak,pa kup cetvrtak,subota,a mozda i nedelja. Kazem mozda zato sto su samleveni ritmom i zato sto su velike sanse da zrtvuju kup zbog utakmice sa Cedevitom koja je najvaznija ako se ovo izgubi. To je realnost.

Лепи Цане

pre 4 godine

Занимљив меч, квалитетна кошарка иако Звезда видно нема мотивацију. Важно је да не изгибимо више од 23 разлике, онда би поразом од Задра у последњем колу обезбедили четврто место.

Faje

pre 4 godine

Nista nam ovde ne znaci pobeda

Ispred Buducnost ne mozemo da budemo

A bitno je da ne izgubimo sa vise od 23 razlike

I da tako budemo 4. na kraju

Bolje sa Partizanom nego protiv Buducnosti, ne moramo da putujemo, tu smo, znamo se

duledudule

pre 4 godine

Mi smo u plej ofu i to verovatno s druge pozicije ali me nervira raspad od igre.Igramo s olimpijom i zadrom kuci i s fmpom u zelezniku gde nam je laganica haha.A vamo Olimpija Buducnost igraju , Buducnost Mornar itd itd

Ivan

pre 4 godine

ABA liga nikada ne bi vratila taj bod zvezdi da pre toga samo nisu prekrsili svoj statut. Sekretarka je proglasila pobedu buducnosti bez ikakvog zasedanja i saglasnosti ABA lige. Zvezda lagano moze da dobiju tu utakmicu za zelenim stolom.

Ivan

pre 4 godine

Zvezda odigrala ispod svakog proseka i izgubila, desava se. Igraci igraju utakmice svaka dva dana. Najjaci utisak ovde su grobari koji bi sada navodno da im dodje zvezda u plej ofu, a mole boga u sebi da se to ne desi. To sto je zvezda veceras odigrala ovako nece to biti slucaj protiv vas, niste vi te srece.

Nebojsa

pre 4 godine

Mnogo utakmica u nedelju dana i sve su bile teske i jake. Od Partizana preko dve u EL do Mornara, igraci su umorni i iscrpljeni . Danas smo bili bez pleja jos nam dodatno otezavajuce bilo . Nismo mi mogli u prve dve pozicije, nije to bilo realno i sve da smo dobili do kraja. Nama utakmica sa Cedivitom je vaznija od ove.
Pobedom nad njima u Beogradu mi smo treci.

čovek

pre 4 godine

Pre svega,
Ne treba donositi lake zaključke posle prvog poluvremena. Objektivno, Zvezdu nema ko da ugrozi na 4. mestu a njihova je procena bolje na Partizan nego Budućnost sa prednošću domaćeg terena.
Kako god, ima da se igra još 20 minuta.

xxx

pre 4 godine

I evo sad da Primorska nije doživela raspad i da ih FMP nije pustio da pobede u onom meču oni bi sad imali skor 10-9 i ne bi bili u playoffu nego bi tu bili Primorska i Mornar najverovatnije, toliko o regularnosti lige kad razvojni tim igra istu ligu sa prvim timom...
(zemo, 10. februar 2020 19:53)

A da ih je FMP pustio onda bi sve bilo regularno :) E, sta sve ovde moze da se procita ...

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

slobinator, za tebe “znalac” Zvezda ako dobije Cedevitu ima pobedu vise, a potom ako izgubi od FMP-a ili Zadra ide na mesto 4. Naravno da mozemo da budemo na mestu 4.

Bela Lađa

pre 4 godine

Zvezdi je bolje da bude četvrta jer joj svakako ne gine da s grobarima igra.Bolje je na početku da ihbotresemo i da budemo domaćini.

veliki strumf

pre 4 godine

kapitenu branku lazicu, zelim da karijeru nastavi u babusnici, da nikad vise ne zaigra kosarku!! ako ne znas da sutnes, ako ne znas da dodas, ti napravi tehnicku, !!! sto dalje od zvezde, nista ti mi duzni nismo, ni sa cim nas zaduzio nisi, nulo jedna!!(delijamomak, 10. februar 2020 19:37)Mi brate čak ni nemamo halu ovde :( I još na svu tu muku ti i Lazića da nam salješ... pa nismo se kamenjem na Boga bacali.
(Nikola, 10. februar 2020 19:54). Ništa druže, vi ga spustite do Bele Palanke, tamo bar hale ima :))) @znalac Ajd skini mi se znalcu, nebitan si mi lik skroz, nemam vremena da se ubedjujem sa tobom. Daj neku stručnu opservaciju, da nešto konačno pametno napises.

Golub

pre 4 godine

Vi ako dobijete Cedevitu ste treci,ako izgubite ste peti tako da te pricice o kalkulacijama ne piju vodu.
(Party Zanovac, 10. februar 2020 20:03)


Posle Cedevite ima jos 2 kola, a i Mornar gostuje Buducnosti, ako izgubimo od Cedevite i Mornar od Budicnosti, mi smo CETVRTI !

Onako samo

pre 4 godine

Vidim ovde bas puno vrsnih poznavalaca kosarke. Moze li mi neko od njih objasniti svrhu odigravanja utakmice CZV-FMP u pretposlednjem kolu i kako ovo fantasticno rivalstvo utice na regularnost ABA lige? Hvala!
(Ivica, 10. februar 2020 19:34) # Link komentara

To rivalstvo deli drugo mesto sa rivalstvom Partizan-Igokea. Ne prvom mestu je rivalstvo Partizan-Mega. Nema na čemu...

Ivan

pre 4 godine

Hahahaha!!! Sehovic nabada Davidavca i povredio ga sudije ne sude nista. Pre toga Pulen dupla, opet nista. Gista udaraju po rukama u kontri lopta ide u aut, nikom nista, njihova lopta... Verujte mi da bi bila premija igrati protiv partizana u plej ofu nego protiv bilo koga od ovih milogoraca.

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Izgleda da ipak biramo Partizan? Kako drugačije opisati ovaj jad i bedu od pristupa u dosadašnjem delu meča?
(Džoni, 10. februar 2020 18:13)

Ne birate vi nista. Englezi kazu "prosjaci ne mogu da biraju".

sta_se_promenilo

pre 4 godine

Ako moze neko da objasni zasto Zvezda nije igrala u Podgorici, s obzirom da je sad u Baru a da je situacija nepromenjena ako ne i gora? O cemu se tu radi nego o kukavicluku, cela liga je neregularna jer neko sebi daje za pravo da odlucuje da li ce da igra ili ne...

Walldorf

pre 4 godine

@strasno Nemam obicaj da polemisem na komentarima.No,posto pretpostavljam ko stoji iza ove duhovitosti u pokusaju,reci cu ti samo jednu stvar.Svojim recima si sam sebe diskvalifikovao.Tebi,ocito,nista ne znace imena jednog Reala,Simentala,CSKA,Zvezde.To su klubovi koji su pisali stranice slavne istorije evropske kosarke sedamdesetih godina.Onih godina kada ste vi ispadali iz prve savezne lige,pa vam organizovali kojekakve polulegalne letnje turnire,kako naredna sezona ne bi bila upisana u anale ex-yu kosarke,bez vaseg ucesca.E,to je sramno.Negirati istoriju "brate",nikada ne donese nista dobro.No,za vas sve pre devedesete godine ne postoji.Vi ste novokomponovani skorojevici,pa vam sve to i prilici.Jugo "zafrkanti"...

Ivan

pre 4 godine

Mornar je zavrsio posao, ima bolji skor od Cedevite, a ako im bude trebala pobjeda protiv Buducnosti da izbace CZ, Buducnost ce ih lagano pustiti.
CZ ne moze na 4. mjesto, moze 3 moze 5.
I jos jedno zapazanje, Primorska bi bila u 4 sigurno, da nije onda ocerupana.
(LorD, 10. februar 2020 20:05)

Sta bi bilo kad bi bilo. Da partizan nije ulozio 20 miliona u tim ispao bi iz ABA lige, logika ti nije jaca strana.

Džoni

pre 4 godine

Znači ipak će igrati,i sigurno će da grizu da bi izbegli četvrto mesto i metlu od Partizana u 1/2 finalu.
(Čoban, 10. februar 2020 17:21)

A što ste vi grizli juče kad si toliko siguran da bi bila metla u 1/2 finalu? To vam je mogla biti sigurica i lagan prolaz u finale.

Chox

pre 4 godine

a kad se sjetim pocetka sezone... "Buducnost je proslost oducili smo ih od kosarke" a dodjosmo do toga da Buducnost dobije u sred BG pa da se ne smije doci u PG pa da smo nedostizni... karmaaaaa
(Podgoricki, 10. februar 2020 22:15)

120 razlike u 3 meca protiv skuplje ekipe Buducnosti , bolje tu bruku ne pominji

Walldorf

pre 4 godine

Cestitke braci Pavicevic.Napravili su,po imenima,mozda i najzvucniji sastav ABA Lige.Sto se same utakmice tice,najblaze receno,cudno izdanje Zvezde.Evo i zasto.Svi pominju umor,nedostatak energije itd.Po pravilu ocajni ulazi u utakmice,da bi se najbolje igralo krajem trece i tokom poslednje cetvrtine.Te dve stvari su nespojive.Radi se o tome da je ekipa UZASNO selektirana letos.I celu sezonu se nesto krpimo,cupamo,dovodimo neke igrace,nakon sto smo najvise para spucali u totalne promasaje,D.Brauna i Gista.Pa mi smo veceras igrali BEZ PLEJMEJKERA!I sta onda ocekivati?Mornar je ekipa koja trojkama moze za dva minuta bukvalno "ubiti" svaku ekipu iz ABA Lige.Na kraju,Sakota ispada krivac bez krivice.Doveo je Stimca,Kuridzu i veceras najenergicnijeg,Kevina Pantera.Prema tome,nije fer pljuvati po Sakoti.Radi posao sa onim sto ima.Ono sto je on doveo je bez greske.Zameram mu samo poverenje koje ukazuje Gistu.Najgore od svega je da unutrasnje igre nema,sve se svodi na tri poena.Uz sve to,povrede i bolesni igraci se redjaju iz dana u dan.Zavrsicu jednostavnom istinom.Ovo je sport.Gubi se i pobedjuje.Zasto bi bilo koja ekipa MORALA nesto?Bice onako kako ce biti.Utemeljili smo kosarku na prostorima ex-yu.Zvezda je jedan od kljucnih evropskih klubova,bogate istorije.Svuda cenjen i postovan,od strane ljudi koji poznaju istoriju evropske kosarke.Prvi smo doneli evropski trofej u Srbiju.Prezentujemo srpski narod i drzavu,i ponosni smo na to.Idemo dalje.Napred ZVEZDA!Sportski pozdrav!

znalac

pre 4 godine

Znalalac@Druze Nema tu sta da se resava niste otisli na gostovanje I tu Nema price! Em je ostalo Jo's tri kola do kraja, da nece u zadnjem kolu da je rese, jel ti mislis da ce to Buducnost tek tako da dozvolii..
(Gile Partizan, 10. februar 2020 21:40)

Pa tu i jeste problem i to je jedan od razloga zašto je Zvezda tužila ABA. Kada je trebalo meč da se odigra. Zvezda je dva puta u avionu. Tvoji bi se oglušili o savet nadležne insitucije i otišli bi u Titograd. Zvezda je tada bila u formi i dobila bi utakmicu. I ne pita se tu Budućnost i njihov Bokan. U predsedništvu su i članovi srpskih klubova a jednog od njih predsedništvo ne interesuje jer je na službenom putu a zamenika nema. To je dokaz da vas to ne interesuje jer vi vodite svoju politiku

duledudule

pre 4 godine

Mi smo u plej ofu i to verovatno s druge pozicije ali me nervira raspad od igre.Igramo s olimpijom i zadrom kuci i s fmpom u zelezniku gde nam je laganica haha.A vamo Olimpija Buducnost igraju , Buducnost Mornar itd itd

Radikal Republika Srpska

pre 4 godine

Zvezda nikad ne spava, samo zavisi koliko je motivisana za nešto u određenom trenutku.Za nas poznavaoce košarke i košarkaških prilika očekivana pobeda Mornara i lepa poklon kvota 3,05 i zarada na kladionici.Zasto očekivana, pa jos juče se znalo da nece igrati Lorenco uz povredenog Covkinsa i jos uver rovitog Perpera.Kad se na to doda da je delegiran Milivoje i da Zvezda izlazi iz serije utakmica onda je sve ovo bilo ocekivano.Rutinska,dozirana utakmica gospodina Sakote i Crvene Furije,srpskog evroligasa sa A licencom (višegodišnjim ugovorom) uz odmaranje nosilaca sa predstojece utakmice evrolige tj.utakmice viseg nivoa kosarke.Kao da je bitno da li ce biti prvi ,zreci ili cetvrti, kada dodu bitne utakmice ili sto rece Grba utakmice za pare Zvezda ce sve sto joj se nade na putu pregaziti kao plitak potok.Ta poruka je poslata jos proslog pondeljka.Bravo momci vazno je samo izaći bez povreda iz ovog zgusnutog rasporeda i putovanja!

Ivan

pre 4 godine

Vi ako dobijete Cedevitu ste treci,ako izgubite ste peti tako da te pricice o kalkulacijama ne piju vodu.
(Party Zanovac, 10. februar 2020 20:03)

Lazonja, nemoj da lazes. Zvezda nije peta ako izgubi od cedevite. Moze da udje u plej of i sa porazom od cedevite u teoriji, do koga naravno nece doci. Jer ima posle cedevite FMP i Zadar kod kuce, a cedevita i Mornar imaju buducnost u jednom od poslednja dva kola. Ko laze taj krade.

Луле

pre 4 godine

Гробари, оканите се коментарисања Звезде и калкулисања. Ви стварно имате комплекс и то неизлечиви. Уствари ви сте у паници, то се осећа у ваздуху. Како год Ви називали клуб (ФМП 1 или ФМП 2), вама је само Црвена звезда у мозгу. Никако да научите народну изреку "Ко се задњи смеје, најслађе се смеје".
До следећег кола, само ви калкулишите, али мерите по некад и крвни притисак и поспит који бенседин или бромазепан да можете да спавате.

SvetolikPopadićBaćko

pre 4 godine

Znači ipak će igrati,i sigurno će da grizu da bi izbegli četvrto mesto i metlu od Partizana u 1/2 finalu.
(Čoban, 10. februar 2020 17:21)

Realno vi ste nam pozeljniji rival od Buducnosti, ako neko nekoga treba da se plasi onda vi treba da se bojite nas jer znate koliko ce da boli kada kao prvi u ligaskom delu ipak opet ostanete bez trofeja. Mada pitanje je koliko je to i vazno s obzirom da je Aba izgubila pravo na evroligasa.

Ivan

pre 4 godine

ABA liga nikada ne bi vratila taj bod zvezdi da pre toga samo nisu prekrsili svoj statut. Sekretarka je proglasila pobedu buducnosti bez ikakvog zasedanja i saglasnosti ABA lige. Zvezda lagano moze da dobiju tu utakmicu za zelenim stolom.

ma opušteno, sve pod kontrolom

pre 4 godine

Ne znam čemu frka. I da je pobedila Zvezda bi ostala 3-ća, a i ovako će biti na tom mestu. Treba samo da pobedi Cedevitu kod kuće i to je to. Ako "reši" da izgubi, biće 4-ta. Ne znam čemu pljuvačina kad se vidi izuzetan zamor materijala u ekipi, igra se bez oba pleja, bez Odža koji jedini može da parira Lukoviću, protiv prenapaljenog domaćina i katastrofalnog suđenja, a na kraju su posle -24 ipak mogli da se skoro vrate u meč. Ja sam zadovoljan, ključno je oporaviti ekipu. Ima 3 nedelje do nastavka ABA, ako treba žrtvovati i kup još u prvoj utakmici, ali verujem da će do nedelje već sve ovo biti bolje. Danas bi i Filip zlata vredeo jer se videlo koliko nam fali plej, ali to je šta je. Ovaj tim kad se kompletira i oporavi ima ogroman potencijal i uzeće ABA sa koje god pozicije i na bilo kom gostujućem terenu. A protiv Partizana ga ni nema, uticaj publike je ovde nebitan. Jer ako su mogli do sada u EL da dobiju Žalgiris i Armani pred njihovim navijačima, i budu na šut od pobede u Tel Avivu, šta ima da ih plaši domaća već dobro poznata protivnička publika u Bgd i Morači. Jedini problem može da bude suđenje, ali verujem da ća se i tu izboriti. Uglavnom, evo sad tvrdim, 2 meseca pre plej ofa - Zvezda zasigurno osvaja ABA!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Изгубићемо јер бирамо лакшег противника у полуфиналу.
(Лепи Цане, 10. februar 2020 18:02)
Ako izgubite možda nećete ove godine ništa birati...

Markobg

pre 4 godine

I evo sad da Primorska nije doživela raspad i da ih FMP nije pustio da pobede u onom meču oni bi sad imali skor 10-9 i ne bi bili u playoffu nego bi tu bili Primorska i Mornar najverovatnije, toliko o regularnosti lige kad razvojni tim igra istu ligu sa prvim timom...
(zemo, 10. februar 2020 19:53


Taj "razvojni tim" vas izbacio dva puta u polufinalu domaćeg prvenstva zemo!

NY

pre 4 godine

Zvezda prvu utakmicu donila sa 23 razlike. Znači ne treba trošiti smagu. Deset dana pet utakmica uz putovanje. Biti četvrti je bolje nego treći jer prednost igranja u Areni izmedju dva gradska rivala ne postoji

ColdBreeze

pre 4 godine

Koliko se ljudi loze ovo je strasno. Prvo, ovo je samo kosarka, lepa, ali samo sporedna stvar koja treba da vam predstavlja zadovoljstvo, uzivanje, a ne frustraciju i mrznju. Druga stvar, mislim da je Zvezda sigurna za play off, borba za to 4 mesto ce biti izmedju Mornara i Cedevite. Kada pocne play off, sve ovo pada u vodu i cela sezona stane u jednu utakmicu ili sut, ali kome to ovde pricati. Licno navijam za Zvezdu ali bi voleo da Partizan osvoji i igra EL ako nam uopste dozvole. Mi smo se nekako zasitili EL, vidi se po poseti i tome kako bukvalno otaljavamo mnoge utakmice, Partizan ima zelju strast trenutno za EL, navijaci su se uzeleli pa na krilima toga mozda napravi nesto vise. Gledajte kosarku i uzivajte, ako to ne mozete, onda i niste sportisti.

znalac

pre 4 godine

SAKOTA JE NA POLUVREMENU MORAO DA PODNESE OSTAVKU!!! Neopozivu i da ga nikad više ne vidimo. Kakav je to pogubljen čovek, koliko je omatoreo i propao. On veze nema šta da radi, veze. Svaki meč počinjemo sa -10, -15, e ali druže ne može se svaki put stići da razlika. Ubije nas u prvoj četvrtini glupom petorkom i tada izgubimo meč. Tako je bilo protiv Himkija, tako je veceras, tako je bilo u gomili mečeva. Ovo je najgora utakmica Zvezde u zadnje 3 godine, apsolutno najgora. -24 posle 3/4 a realno preko -30. Ovaj meč, koji je vrlo važan, je za 5 otkaza. Nekim igracima više ni sekund ne treba dati: Simanicu, Lazicu, Kuzmicu, Gistu... Ni Kuridza nije ništa bolji, čovek zaboravio košarku od kako je došao.
(veliki strumf, 10. februar 2020 19:39)

I opet ću da ti kažem da o košarci pojma nemaš. Ne smaraj nas više. A koga bi ti za trenera. Da li Šakota može da igra, da trči, skače umesto igrača? Može da im crta šta hoćeš kada igrači nemaju snage. Skoro celu sezonu imaš 4-5 igrača sa povredama ili su roviti.

srp i cekic

pre 4 godine

Zvezda ovo dobija u drugom poluvremenu.
Takodje, Zvezda nema ravnopravnog konkurenta u aba ligi, osvojice je bez vecih problema.
Ovo prvo poluvreme je posledica ogromnog broja utakmica i dugih putovanja.

gmc

pre 4 godine

Odgovor ti ne pije vodu, da li je juce Buducnost gostovala u Beogradu? Da li im se nesto dogodilo osim sto su porazeni? Da li je Partizan gostovao u Podgorici, da li je porazen i pored sudijskog navlacenja, da li je bilo nekih incidenata? Jedino sa vama neki problemi, uvek ste vi sa nekim u sukobu. Pre ce biti da ste se uplasili sta ce Buducnost da vam uradi kad vas Mornar ovako unistava pa je bilo mudrije uopste se ne pojaviti. Da ste otisli i da su napravili nerede Buducnost bi ostala bes plej ofa, ovako je posteno da ostanete vi!
(@kontras, 10. februar 2020 18:46)

Ekipa koja igra Evroligu protiv Fenera, CSKA, Reala, Barse, itd. plaši se da izađe na megdan jednoj Budućnosti pa se zato nije pojavila na utakmici.. dajte molim vas..

War Inside My Head

pre 4 godine

Ne razumijem zašto su navijači Zvezde ovoliko bijesni u komentarima?Pa ljudi pobogu,evo ja koji nisam njihov navijač,moram da kažem da im treba odati priznanje odakle izvlače snagu,ipak im je ovo četvrti meč u nekoliko dana.

Sabre

pre 4 godine

Ne znam sta se svi loze. Pod jedan samo slep ili zlonameran covek ne vidi da su ovi ljudi totalno premoreni i da ih je ritam bukvalno ubio. Pod dva, Mornar je sasvim ozbiljan tim. Pod tri, Zvezda u poslednje vreme katastrofalno ulazi u utakmice. Dakle, realno, sve je ovo ocekivano, ali doci ce stvari na svoje mesto do plej ofa, cim malo popusti ovaj nehumani ritam utakmica.

sasa the red baron

pre 4 godine

MUKA MI JE;

Cim sam video da nema Brown-a na "utakmici sezone" bilo je jasno sta sledi.
Ova dogovranja i namestaljke me ce stvarno naterati da gledam samo NBA..
Navijam za Zvezdu celi svoj zivot, ali ovo veceras je bilo tako nisko, jadno, bedno, i naivno, da mi je naprosto muka..
Da smo splai na te grane da dogorovamo sa Mornarom, treba tako nisko spasti? Sta je sledecE, namestaljka sa Krkom..??

Jadno da jadnije ne moze biti..

Golub

pre 4 godine

Genije, Buducnost je i sa porazima od Mornara i Cedevite druga. Jel stvarno mislis da Bokan nece iskoristiti priliku da izbaci Zvezdu iz plejofa?!
(Lažov, 10. februar 2020 20:59

Jel isto kao prosle godine sto je izbacio sa 120 razlike u korist Zvezde?

Bob Rock

pre 4 godine

Мислим да је пораз Звезде овде од преко 23 договорен. Звезди се игра полуфинале у БГ, а Морнар би радије у Подгорицу...

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

pARTizan, znaci moze da bude na poziciju 4? Lepo od tebe sto makar priznajes. Ja sam odgovorio ovima sto sebe nazivaju “expertima” i tvrde da NE MOZE nikako da bude na poziciji 4 i jos vredjaju ljude kako pojma nemaju. Moze, da li ce, to cemo jos videti.

Kontraš

pre 4 godine

Ako moze neko da objasni zasto Zvezda nije igrala u Podgorici, s obzirom da je sad u Baru a da je situacija nepromenjena ako ne i gora? O cemu se tu radi nego o kukavicluku, cela liga je neregularna jer neko sebi daje za pravo da odlucuje da li ce da igra ili ne...
(sta_se_promenilo, 10. februar 2020 17:36) Porediš Mornar i Buducnost, šta sa tobom nije u redu? Nešto se ne sećan da su navijači Mornara upadali u hotel da prete, uletali u teren za vreme zagrevanja Zvezdinih igrača, da je neko napadao igrače Mornara u Pioniru, da je vredjan trener Mornara, tako da ti je to odgovor!

znalac

pre 4 godine

Genije, Buducnost je i sa porazima od Mornara i Cedevite druga. Jel stvarno mislis da Bokan nece iskoristiti priliku da izbaci Zvezdu iz plejofa?!
(Lažov, 10. februar 2020 20:59

Genije, utakmica u Titogradu još zvanično rešena. Genije, Zvezda ima bolji medjusobni skor od Mornara. Zvezda pobedom protiv Cede rešava sve i to neće propustiti

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

shone, ne znam o cemu pricas? Ja sam lepo objasnio ovim “expertima” koji tvrde da Zvezda moze da bude samo na pozicijama 3 ili 5 da Zvezda moze da bude cetvrta. Ko kalkulise? Ja niti Zvezda sigurno ne. Ja samo objasnjavam da moze. I ne znam zasto vas uopste zanima s kim mi igramo i sa koje cemo pozicije u play off. Zasto vas je strah ako Zvezda bude cetvrta?

Sqk

pre 4 godine

Jadno je samo to da vi uvek za poraze imate IZGOVORE...ili su vas pokrali ili ste namerno izgubili u nekom dogovoru!!
(grobar.prijepolje, 10. februar 2020 21:04)
To se najbolje vidi po vama. Bolje da ćutite...

kadnezelispriznatiistinu...

pre 4 godine

Ma najaci ste, Partizan i Buducnost zapinju za pobedu da bi izbegli zvezdu. Sad Zvezda se ne trudi da bi bila 4 jer bolje Partizan nego Buducnost. Znaci presmesno. Budite realni ljudi a pobedjujte i gubite kod hocete...

Zuja

pre 4 godine

Pobedom oatali bi u igri za drugu poziciju. Ovako smo zagarantovano 3-4 do kraja i to nam je to. Kako smo počeli nije mi bilo svejedno umalo ovi da ponište onih 23 razlike iz prvog meča. E onda bi bilo baš katastrofa. Sada je bolje biti četvrti i igrati sa Partizanom da ne putujemo u Podgoricu.

Lazar

pre 4 godine

Ne bi bilo dobro da Zvezda bude cetvrta. Voleo bih da Partizan konacno osvoji, ali sam siguran da bi nas Zvezda izbacila. Ne igraju dobro ove sezone, ali to sve pada u vodu kada dodje F4 tada se gleda individualni kvalitet a oni su generalno bolji.

Marko Niš

pre 4 godine

A što ste vi grizli juče kad si toliko siguran da bi bila metla u 1/2 finalu? To vam je mogla biti sigurica i lagan prolaz u finale.
(Džoni, 10. februar 2020 17:41)

Da bi bili prvi i imali prednost domaćeg terena i u finalu. Mi protivnika ne biramo već samo sebe gledamo!

zemo

pre 4 godine

I evo sad da Primorska nije doživela raspad i da ih FMP nije pustio da pobede u onom meču oni bi sad imali skor 10-9 i ne bi bili u playoffu nego bi tu bili Primorska i Mornar najverovatnije, toliko o regularnosti lige kad razvojni tim igra istu ligu sa prvim timom...

LorD

pre 4 godine

Mornar je zavrsio posao, ima bolji skor od Cedevite, a ako im bude trebala pobjeda protiv Buducnosti da izbace CZ, Buducnost ce ih lagano pustiti.
CZ ne moze na 4. mjesto, moze 3 moze 5.
I jos jedno zapazanje, Primorska bi bila u 4 sigurno, da nije onda ocerupana.

znalac

pre 4 godine

Znalac@Ta utakmica je odavno resena sa 20-0 da si mi ti ziv I zdrav
(Gile Partizan, 10. februar 2020 20:47)

Kažeš ti. Dokaz da nemaš pojma. Rešila disciplinska komisija ali nije rešila komisija za žalbe i predsedništvo ABA

Bojša

pre 4 godine

Grobari likuju,trce pred rudu,ali nema veze,smejacemo se zadnji. Od njih se nista drugo i ne ocekuje. Sto se utakmice tice,nema opravdanja za ovako los mec. Ajde da su se raspali u 3,ili 4 cetvrtini,ali u 1,sramno. Kuzmic,Gist,katastrofalan. Ne znam sta radi u Zvezdi?

Ivan

pre 4 godine

Pogledajte sada ovu situaciju. Gist ide na kos u kontri, Pulen ga brutalno faulira, sudije ne sude nista. Potpuno vestacki prekinuta zvezdina serija, nakon toga Mornar ubacuje 3 trojke i vraca svu prednost.

Ivica

pre 4 godine

Vidim ovde bas puno vrsnih poznavalaca kosarke. Moze li mi neko od njih objasniti svrhu odigravanja utakmice CZV-FMP u pretposlednjem kolu i kako ovo fantasticno rivalstvo utice na regularnost ABA lige? Hvala!

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Baobab III, aman covece, Zvezda ako dobije Cedevitu i namerno izgubi ili od FMP-a ili Zadra ide na poziciju 4. Naravno, pod uslovom da Mornar dobije sve do kraja. Ne znam sta ti nije jasno. Naravno da Zvezda ako dobije Cedevitu moze lagano da izgubi jednu i bude cetvrta.

Pedja 71

pre 4 godine

Cim sam video da nema Brown-a na "utakmici sezone" bilo je jasno sta sledi.
Ova dogovranja i namestaljke me ce stvarno naterati da gledam samo NBA..
Navijam za Zvezdu celi svoj zivot, ali ovo veceras je bilo tako nisko, jadno, bedno, i naivno, da mi je naprosto muka..
Da smo splai na te grane da dogorovamo sa Mornarom, treba tako nisko spasti? Sta je sledecE, namestaljka sa Krkom..??

Jadno da jadnije ne moze biti..
(sasa the red baron, 10. februar 2020 20:48)

tesko da ces nekoga ubediti da je namestanje.....jednostavno vas ljudi razmontirali....sad jos cedevita da vas ubaci u top 6 i to je to....
(borivoje surdilovic, 10. februar 2020 21:06)

Tvoje reci imale bi tezinu da ne pricate drugacije kad god Zvezda nekog razmontira-"prikocio Pavicevic, pustila Igokea" itd...

Uostalom, treba biti oprezan sa prognoza ma, kad treba, mi pobedjujemo, to ste valjda shvatili.

maradona

pre 4 godine

Drzava da pod hitno prestane da finansira ovaj propali projekad drzavno-privatnog partnerstva. Arce se nase pare na nekih 30-ak polu-igraca, posle kupa ce da otpuste i treceg, a dovedu cetvrtog trenera ove sezone. Ko zna na cijim racunima te pare zavrsavaju

Mikloš Salamander

pre 4 godine

Jeste trenutno najskuplja ali najbolja u istoriji ABA no no Luka,najbolja ekipa i sezona po meni je Partizana u sezoni 2009-2010 gde smo sve zivo osvojili i igrali final four i sve to dobija jos vise na tezini kada se zna da smo tada imali budzet od svega 2 miliona evra za razliku od zvezdinog koji je 5-6 miliona ili boga pitaj koliko!.

ballball

pre 4 godine

Kako sada stvari stoje, najrealnije je da ce zvezda pobediti cedoli u sledem kolu kao i u poslednja dva kola i osigurati treću poziciju. Mornar bi time imao prostora za poraz u Pg i onda dve lakse utakmice za kraj i obezbedjivanje plej ofa sa 4. mesta. Partizan-Mornar i Buducnost-Zvezda ce biti parovi polufinala. Po mojoj proceni 2-1 za Partizan i 1-2 za Zvezdu, dosta ce zavisiti od sudjenja u Pg. Za finale ne bih davao prognozu jer dosta zavisi i od toga kako Partizanu bude islo u ec i koliko ce biti fokusiran na Aba ali za finale ne sme ponestati motiva tako da ocekujem sjajno finale u 5 utakmica izmedju Partizana i Zvezde pa da vidimo ko je bolji.

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

LorD, smesno je koliko pojma nemas a optuzujes druge.Zvezda ako dobije Cedevitu ima pobedu vise od iste. Ako posle toga izgubi od Zadra ili FMP-a, Zvezda je na poziciji 4. Ostavi se komentarisanja.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

👎CooldBreeze- Ти би као навијач Звезде волио да Партизан освоји титулу? То прави навијач Звезде никад неће рећи. Исто тако ни прави навијач Партизана.

Ivan

pre 4 godine

Odgovor ti ne pije vodu, da li je juce Buducnost gostovala u Beogradu? Da li im se nesto dogodilo osim sto su porazeni? Da li je Partizan gostovao u Podgorici, da li je porazen i pored sudijskog navlacenja, da li je bilo nekih incidenata? Jedino sa vama neki problemi, uvek ste vi sa nekim u sukobu. Pre ce biti da ste se uplasili sta ce Buducnost da vam uradi kad vas Mornar ovako unistava pa je bilo mudrije uopste se ne pojaviti. Da ste otisli i da su napravili nerede Buducnost bi ostala bes plej ofa, ovako je posteno da ostanete vi!
(@kontras, 10. februar 2020 18:46)

Niste igrali finale ABA lige protiv njih i lako ti je da pricas o tome posle jedne nebitne utakmice u regularnom delu sezone. Kada budete igrali finale sa njima, hvatace vas za gusu i oni i njihove sudije, pa ces videti kako ce publika reagovati prvom prilikom kada buducnost bude gostovala u beogradu.

I^2

pre 4 godine

@ Gossa placa Zeljko... Polako sa tim racunicama...
CZ mora da pobedi CedOli da bi bila sigurna u PO jer je prvu izgubila 11 razlike... Sa Mornarom ima bolji skor, dakle u slucaju istog broja bodova sa Mornarom ispred je na tabeli.
Pri tome sve bitne utakmice CZ igra pre protivnika (dan ranije ili par sati ranije) dakle mogu da je cekaju...
Ako do kraja CZ dobije sve tri, treca je. Ako dobije CedOli i jos jednu, onda i Mornar moze da izgubi jednu i opet je salje na trece mesto...
Licno mislim da ce namestiti poziciju 4 jer i Bokanu odgovara da se Partizan i CZ sretnu i jedan ispada. Ako CZ prodje Bokan ima prednost domaceg terena i svega sto smo videli, ako Partizan prodje lakse ce muljati jer Ostoja nije njegova liga...
Dakle po meni, Bokan ce birati parove polufinala...

Faje

pre 4 godine

Nista nam ovde ne znaci pobeda

Ispred Buducnost ne mozemo da budemo

A bitno je da ne izgubimo sa vise od 23 razlike

I da tako budemo 4. na kraju

Bolje sa Partizanom nego protiv Buducnosti, ne moramo da putujemo, tu smo, znamo se

znalac

pre 4 godine

Od cega ste umorni, kad nemate treninge u Avionima moze da se spava, svima po 300 evra mesecno i kraj price menjaj ugovore... Otpusta... BRUKA.
(Zidov, 10. februar 2020 19:24

Ti u avion nisi seo. Ljudi od 2m visine da spavaju u avionu?


(Zidov, 10. februar 2020 19:24

kadnezelispriznatiistinu...

pre 4 godine

Мислим да је пораз Звезде овде од преко 23 договорен. Звезди се игра полуфинале у БГ, а Морнар би радије у Подгорицу...
(Bob Rock, 10. februar 2020 19:29)

Nece ni 10 na kraju da bude tako da tvoj jadni komentar ima istu tezinu kao i klub koji bodris... Pa ako klub sa igracima kao vasim namesta da gubi sa 23 razlike od ovog smesnog kluba vama je Partizan najmanji problem...

Sasa

pre 4 godine

Izbacimo Partizan u polufinalu i preuzimamo prednost domaceg terena, opustite se![Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Boza, 10. februar 2020 19:21)Partizan necete izbaciti, a i da ga izbacite ne preuzima se nista, nego je domacin onaj ko je bolje plasiran u ligaskom dijelu.
(delboj, 10. februar 2020 22:52)
Me razumiju oni to tebra . Oni bi samo nešto da biraju ... ne razumiju se oni a hteli bi da znaju.

Borko

pre 4 godine

Nista nam ovde ne znaci pobeda

Ispred Buducnost ne mozemo da budemo

A bitno je da ne izgubimo sa vise od 23 razlike

I da tako budemo 4. na kraju

Bolje sa Partizanom nego protiv Buducnosti, ne moramo da putujemo, tu smo, znamo se
(Faje, 10. februar 2020 19:25)

Bravo

Randy Marsh

pre 4 godine

Ništa gore od Zvezdinih košarkaških navijača.
Klub se bori kad ne ide. Tada je igračima potrebna podrška. Ne kad vode 20 razlike.
Al dobro, pratićete ovaj divni sport još 3 meseca i to je to. Da se odmorimo svi od vas.

delijamomak

pre 4 godine

kapitenu branku lazicu, zelim da karijeru nastavi u babusnici, da nikad vise ne zaigra kosarku!! ako ne znas da sutnes, ako ne znas da dodas, ti napravi tehnicku, !!! sto dalje od zvezde, nista ti mi duzni nismo, ni sa cim nas zaduzio nisi, nulo jedna!!

Admiral

pre 4 godine

Kakva divljacko-amaterska ekipa ovaj Mornar! Usli sa 24 razlike u poslednju cetvrtinu i na kraju dobiju sa mukom, cirkus. Ruku na srce i ovog Berona isao sut, ves masinu da je bacio usla bi. O slobodnim bacanjima Mornara ne treba govoriti, totalno amaterski.

znalac

pre 4 godine

Mornar je zavrsio posao, ima bolji skor od Cedevite, a ako im bude trebala pobjeda protiv Buducnosti da izbace CZ, Buducnost ce ih lagano pustiti.
CZ ne moze na 4. mjesto, moze 3 moze 5.
I jos jedno zapazanje, Primorska bi bila u 4 sigurno, da nije onda ocerupana.
(LorD, 10. februar 2020 20:05)

Uopšte nije završio posao. Zvezda igra sa Cedevitom naredno kolo i pbedom zaršava posao je do kraja igra sa FMP i Zadrom. Budućnost igra kući sa Mornarom ali ide u Ljubljanu gde je Cedeviti potrebna pobeda. Budućnost ima dve pobede više ali u slučaju poraza od Mornara i Cedevite ili samo jednog poraza dovodi u pitanje i drugo mesto jer mora da se reši utakmica u Podgorici. Sledi pauza u ABA zbog kupa i reprezentacije dovoljne za relaksaciju Zvezdinih igrača. Kup se igra i u Hrvatskoj, CG a i reprezentacije tih zemalja takodje igraju. Zvezda nema bitne igrače za reprezentaciju. One druge nedelje samo utakmica EL sa CSKA u Beogradu

sryugos

pre 4 godine

Bice ovde i kalkulacija, sledecu igra Buducnost i Mornar, moze Buducnost ladno da ih pusti posto Im je do kraja dovoljna jedna pobeda za drugo mesto. Posle idu Cedeviti a ni to ne moraju da dobiju. Sve u svemu Zvezda u zadnja tri kola mora da ima sve pobede inace nema plejofa.
(trica, 10. februar 2020 20:02)

Buducnost da pusti Mornar? A sta ako ih onda dobije i Cedevita u Ljubljani? Onda ce igrati sa naostrenim FMP-om poslednju tekmu i to ako izgube, peti su.
Nece biti nikakvog pustanja.
Jedino je sigurno da Zvezda pobedom protiv Cedevite 99% resava svoje pitanje plejofa.

Jovan

pre 4 godine

Budučnost bira da li če sa Mornarom ili Zvezdom u polufinalu.Ako izgube od Mornara i od Cedevite imaju 7 poraza.Zvezda već sada ima 7 i očekujem da dobije Col.Mornar dobije Bud i Krku i Megu i onda i oni imaju 7 poraza.U tom trouglu Najbolja je Bud,Mornar drugi,Zve treća.Ako dobiju Mornara igraće sa Zvezdom.Šta mislite koga će Bokan izabrati? Zar Budućnosti nije lakši protivnik Mornar od Zvezde? Osim toga,ako Zvezda dobije Par, imali bi prednost domaćeg terena u finalu.

Ivan

pre 4 godine

Zvezda odigrala ispod svakog proseka i izgubila, desava se. Igraci igraju utakmice svaka dva dana. Najjaci utisak ovde su grobari koji bi sada navodno da im dodje zvezda u plej ofu, a mole boga u sebi da se to ne desi. To sto je zvezda veceras odigrala ovako nece to biti slucaj protiv vas, niste vi te srece.

Лепи Цане

pre 4 godine

Vi ako dobijete Cedevitu ste treci,ako izgubite ste peti tako da te pricice o kalkulacijama ne piju vodu.
(Party Zanovac, 10. februar 2020 20:03)

Можемо да калкулишемо последња два кола против ФМП-а и Задра, у зависности од резултата Будућност - Морнар у наредном колу. Звезди, свакако, више одговара четврто место.

Straight Outta München

pre 4 godine

Meni jedino nije jasno kako smo mi dobili Partizan? Kakvi su tek oni diletanti... Ali Kuzmic kada pocne inonda ga zameni Stimac. U startu -15.

znalac

pre 4 godine

Šakota idi molim te.
(?, 10. februar 2020 18:32)

Terao si Radonju, pa Alimpija, pa Tomića, pa Andriju pa sada Šakotu. A koga bi ti care na klupu? Fil Džeksona, Pat Rajlija. Da li trener može da igra umesto igrača? Najveći krivac za celu sezonu je kondicioni trener. Da je ekipa fizički spremna ne bi bilo povreda i ne bi igrači bili bez snage. Ali ima nešto i što nije do Zvezde a to je raspored. EL uvela dupliu nedelju imitirajući NBA gde se igra svaki drugi dan, onda imaš i nacionalna prvenstva. Evo sada vwć u četvrtak naš kup gde će finalisti u četiri dana odigrati tri utakmice

Željko

pre 4 godine

Pita se neko kako je Zvezda dobila Partizan? Jednostavno, da je to izgubila Zvezda ne bi ušla među 4. Utakmica je bila u ponedeljak a već u sredu Partizan je igrao u Bolonji utakmicu kojom je obezbedio prvo mesto i prednost majstorice čak i u finalu Evro kupa. Potom je Partizan imao meč protiv Budućnosti kojim je obezbedio i prvo mesto ABA lige. Zašto da troši energiju na vas, kad su i sa pola gasa imali egal utakmicu do samog kraja.

Party Zanovac

pre 4 godine

Nista nam ovde ne znaci pobeda

Ispred Buducnost ne mozemo da budemo

A bitno je da ne izgubimo sa vise od 23 razlike

I da tako budemo 4. na kraju

Bolje sa Partizanom nego protiv Buducnosti, ne moramo da putujemo, tu smo, znamo se
(Faje, 10. februar 2020 19:25)

Vi ako dobijete Cedevitu ste treci,ako izgubite ste peti tako da te pricice o kalkulacijama ne piju vodu.

Ivan

pre 4 godine

Mornar je ostao u igri teoretski, ali sledece kolo igra protiv buducnosti koja od njih moze da izgubi jedino ako ih pusti, a zvezda posle cedevite, ima FMP, i Zadar kod kuce. U svakoj kombinaciji Zvezda ce igrati u plej ofu, samo cemo videti na kom mestu na kraju.

strasno

pre 4 godine

Zvezda je jedan od kljucnih evropskih klubova,bogate istorije.Svuda cenjen i postovan,od strane ljudi koji poznaju istoriju evropske kosarke.
(Walldorf, 10. februar 2020 21:02) Brate. Brate!? Aj ne zafrkavaj se

Vojkan

pre 4 godine

Bez zelje,motiva,bez ikakve volje,ne znam,mozda se nesto i promeni do kraja,ali da se igra u Beogradu,bili bi izvizdani,vec na pocetku druge cetvrtine....nerviraju me,iako navijam za partizan,mnogo me nervira sto gubite od Mornara

Salaso

pre 4 godine

Mornar i Cedevita da podnesu žalbu na vracanje boda czfmp-u! Po pravilima 20:0, bod manje i 15hilj EUR. Budućnost nema nameru da igra neku ponovo utakmicu! Pobelgulje i ne treba da igraju play-off

limeni bog

pre 4 godine

Востани, Звездана!
Давно си заспала,
У мраку лежала;
Сада се пробуди,
И Ф5 возбуди

@kontras

pre 4 godine

Odgovor ti ne pije vodu, da li je juce Buducnost gostovala u Beogradu? Da li im se nesto dogodilo osim sto su porazeni? Da li je Partizan gostovao u Podgorici, da li je porazen i pored sudijskog navlacenja, da li je bilo nekih incidenata? Jedino sa vama neki problemi, uvek ste vi sa nekim u sukobu. Pre ce biti da ste se uplasili sta ce Buducnost da vam uradi kad vas Mornar ovako unistava pa je bilo mudrije uopste se ne pojaviti. Da ste otisli i da su napravili nerede Buducnost bi ostala bes plej ofa, ovako je posteno da ostanete vi!

Bela Lađa

pre 4 godine

Zvezdi je bolje da bude četvrta jer joj svakako ne gine da s grobarima igra.Bolje je na početku da ihbotresemo i da budemo domaćini.

Darko986

pre 4 godine

Ja mislim da ste prerano napisali da je meč rešen... Možda grešim... Ali hajde da vidimo do kraja, a to da će biti više od +23 za Mornar, od toga već nema ništa

Loznica

pre 4 godine

Nista nam ovde ne znaci pobeda

Ispred Buducnost ne mozemo da budemo

A bitno je da ne izgubimo sa vise od 23 razlike

I da tako budemo 4. na kraju

Bolje sa Partizanom nego protiv Buducnosti, ne moramo da putujemo, tu smo, znamo se
(Faje, 10. februar 2020 19:25)

Pa što ste onda išli?

Will Mosley

pre 4 godine

Pustao ih Mornar masenjem slobodnih bacanja, otkazom Mirzi Begicu ( gle cuda, da bas pred mec sa Zvezdom Idea dobije otkaz ), ali nista ne pomaze.

Joffrey

pre 4 godine

A sta ce reci sud u Zagrebu?Koliko znam pravila,ukoliko se ne donese odluka o odigravanju meca u Podgorici,jedina odluka koja preostaje jeste 20-0 za Buducnost i gubitak boda gostujucoj ekipi koji se dobija za odigran mec.Ako se ispostuju propozicije,magistar bi trebalo da se vrati masinstvu a sport ostavi ljudima koji ga razumeju,tada bi mogli najzad da se vratimo kosarci.

Antipropaganda fudbala

pre 4 godine

Mornar je zavrsio posao, ima bolji skor od Cedevite, a ako im bude trebala pobjeda protiv Buducnosti da izbace CZ, Buducnost ce ih lagano pustiti.
CZ ne moze na 4. mjesto, moze 3 moze 5.
I jos jedno zapazanje, Primorska bi bila u 4 sigurno, da nije onda ocerupana.
(LorD, 10. februar 2020 20:05)

Sta bi bilo kad bi bilo. Da partizan nije ulozio 20 miliona u tim ispao bi iz ABA lige, logika ti nije jaca strana.
(Ivan, 10. februar 2020 20:32)

Eh 20 miliona. Samo Pejnersova plata je 20 miliona. U tim Partizana je ulozeno bar milijardu evra.

Mornar da ulozi zalbu zbog vracanja boda Zvezdi, jer nije u skladu sa Pravilnikom ABA lige.

čovek

pre 4 godine

Pre svega,
Ne treba donositi lake zaključke posle prvog poluvremena. Objektivno, Zvezdu nema ko da ugrozi na 4. mestu a njihova je procena bolje na Partizan nego Budućnost sa prednošću domaćeg terena.
Kako god, ima da se igra još 20 minuta.

Max von Laberg

pre 4 godine

A dje bio onaj prljavi igrac Stimac,nije se vidio danas, izgleda on je samo junak kad igra pred 2-3000 zvezdasa (navijaca)Bas me interesuje sta ce brbljati u novinama naravno kad stigne u Beograd jer nidje nesmije da zucne junak.

Ljubisa

pre 4 godine

Sve u svemu jedna losa utakmica daleko je ovo od vrhunske kosarke.Eee Srbijo eee Crna Goro sve crnci glavni igraci ovo bi trebalo da bude uzbuna nase kosarkaske struke kako cemo stvoriti novog Bodirogu,Scepanovica i druge a trebaju nam takvi inace.... daj te nasu decu da igraju da postanu igraci mante se ovih stranaca

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

LorD, kako ne moze Zvezda na 4-to mesto? Ako dobije Cedevitu sa vecom razlikom nego sto je izgubila u Zagrebu, ima pobedu vise od Cedevite a isti broj kao i Mornar. Ako potom Zvezda izgubi od Zadra ili FMP-a, Zvezda je 4 a Mornar 3. Naravno da mozemo do 4-og mesta lagano.

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

slobinator, za tebe “znalac” Zvezda ako dobije Cedevitu ima pobedu vise, a potom ako izgubi od FMP-a ili Zadra ide na mesto 4. Naravno da mozemo da budemo na mestu 4.

realno

pre 4 godine

Можемо да калкулишемо последња два кола против ФМП-а и Задра, у зависности од резултата Будућност - Морнар у наредном колу. Звезди, свакако, више одговара четврто место.
(Лепи Цане, 10. februar 2020 20:15)

Samo izvolite...mislim ako vam bas toliko odgovara!

grobar.prijepolje

pre 4 godine

Cim sam video da nema Brown-a na "utakmici sezone" bilo je jasno sta sledi.
Ova dogovranja i namestaljke me ce stvarno naterati da gledam samo NBA..
Navijam za Zvezdu celi svoj zivot, ali ovo veceras je bilo tako nisko, jadno, bedno, i naivno, da mi je naprosto muka..
Da smo splai na te grane da dogorovamo sa Mornarom, treba tako nisko spasti? Sta je sledecE, namestaljka sa Krkom..??

Jadno da jadnije ne moze biti..
(sasa the red baron, 10. februar 2020 20:48)

Jadno je samo to da vi uvek za poraze imate IZGOVORE...ili su vas pokrali ili ste namerno izgubili u nekom dogovoru!!

qq

pre 4 godine

Za sve ove branioce preplacenih igraca FMP2 koji se pozivaju na umor, tempo igranja i slicno, samo jedno pitanje: A sa kime vi to igrate da imate takav tempo? Efes? CSKA? Real? Barsa? A ti timovi nemaju isti tempo? Sta, oni igraju jednu utakmicu mesecno sedmicno i to samo sa vama? Majstori za izgovore i sto je najtuznije vi sami verujete u lazi koje govorite. Bogu hvala sto su me odgajili da navijam za Partizan.

Milos

pre 4 godine

Idemo, tako je bre.. Kakva je situacija u Zelezniku.. Kako je bilo, kod vase brace.. u CG Kako ste se proveli.. Kako se osecate.. Sada.. Nadam se, da je sve.. Pod kontrolom.. Idemo, tako je bre.. Stvarno ste, smesna ekipa.. Kakvi panteri, vi niste ni p od pantera.. Putujte, ajd zdravo.. Sportski pozdrav.. Cao

GodraPG

pre 4 godine

Dobi Zvezda Partizan i tu se spasi što se tiče plejofa. Sad onaj bod što su joj vratili, a po pravilima nisu trebali sad će taj protivpravno VRAĆENI bod Zvezdi da zezne Mornar za plejof. Koja sprdnja. Pa gospodo ispoštujte pravilnik do kraja. Dobiće Zvezda na svom terenu CedOlimpiju bez nekih većih problema.

Sasa

pre 4 godine

Pa nemamo mi NBA igrače u timu sa fizikalijama poput Adetokumba ljudi, ovo su prosečni matorci a ako nisu matori onda su samo prosečni igraci, pa i slabiji od proseka. Ovo im je 4 utakmica u. osam dana i šta da ocekujemo.Da dobijaju svaku sa po 20 razlike. Mi da smo neki navijači punili bi Arenu i Pionir, kakvi smo mi,igraci su još i dobri!!!! Vredjamo psujemo pljujemo ih!! I nije čudo šta se sve dešava ove sezone. Postali smo licemeri i razmaženi. Cim gube pljuvanje i nipodoštavanje od onih koji jedan sklek nisu od osnovne škole uradili. Ovo je igra i sport. Nekad je dobro nekad ne ide pa ne ide.. Da nemaju od nas toliki pritisak a da imaju kao Partizan ultra podršku pružali bi bolje igre i partije, ubedjen sam. Bruka,Arena prazna u EL,a navijanje je mumlanje postalo. Vidi se da smo se zasitili, i ne treba da igramo sledeće sezone EL!!!
(legolas, 10. februar 2020 21:34)
Ništa druže nisi pogresio . Svaka čast na komentaru.

istoricar

pre 4 godine

ColdBreeze, 10. februar 2020 19:50)Slazem se u potpunosti sa tobom kao zvezdas mislim da nije dobro da neki Klub ima preveliku dominaciju .zvezda deluje kao da su se umorili od evrolige I da ljudi vise ne cene to sto igraju evroligu mozda kad je izgube kao I partizan vise ce je ceniti

iii

pre 4 godine

@znalac
O cemu bre ti pricas?! Zvezda je pobegla sa utakmice! Utakmica nije odlozena, a Zvezda nije dosla i to je to!
Kakva bre nadlezna institucija?! Tih dana u Crnoj Gori nalazila se gomila srpskih pevaca koji su drzali koncerte na kojima nije zabelezen nijedan incident, srpska ambasada i konzulati radili su nesmetano, srpski sportski klubovi i pre i posle toga bez ijednog incidenta gostovali u Crnoj Gori. I sad ces ti nekog da ubedis kako je jedino Zvezda bila u nekoj strasnoj opasnosti?
Pa vi sramotite i te nadlezne institucije. Ta farsa sa setnjom do aerodroma nikog nije prevarila.
U strasnoj ste formi bili, tolikoj da bi vas Buducnost otresla jedno 30 razlike.
I jos vi, licemeri nad licemerima, imate obraza nekog da tuzite zato sto ste vi kukavicki pobegli s utakmice?!

igra

pre 4 godine

Radonja pa Radonja covek je osvajao ABA kad je imao truplo jaci tim od avi ostalih kad se samo setim da je vadio Bobija da se prilagodi umesto obratno, on je najgori trener u istoriji kosarke rekorder po izgubljenim utakmicama na isto nacin i nikakav pod psiholoskim protiskom igrao je energiju igraca cim je nije bilo i kad se trebalo dobiti ma trenera gubilo se, pa kakav je budzet imao sa Bayernom i nista nije uradio, nama je trebao ostati Tomic i sve bi bilo u redu, ovaj tim je dobar Faye je trebao da ostane i pravi adekvatan strucnjak umesto Tomica, Sakota dok je mogao mogao je mator je umoran nema snage i sad je pogubio konce

veliki strumf

pre 4 godine

SAKOTA JE NA POLUVREMENU MORAO DA PODNESE OSTAVKU!!! Neopozivu i da ga nikad više ne vidimo. Kakav je to pogubljen čovek, koliko je omatoreo i propao. On veze nema šta da radi, veze. Svaki meč počinjemo sa -10, -15, e ali druže ne može se svaki put stići da razlika. Ubije nas u prvoj četvrtini glupom petorkom i tada izgubimo meč. Tako je bilo protiv Himkija, tako je veceras, tako je bilo u gomili mečeva. Ovo je najgora utakmica Zvezde u zadnje 3 godine, apsolutno najgora. -24 posle 3/4 a realno preko -30. Ovaj meč, koji je vrlo važan, je za 5 otkaza. Nekim igracima više ni sekund ne treba dati: Simanicu, Lazicu, Kuzmicu, Gistu... Ni Kuridza nije ništa bolji, čovek zaboravio košarku od kako je došao.

veliki strumf

pre 4 godine

kapitenu branku lazicu, zelim da karijeru nastavi u babusnici, da nikad vise ne zaigra kosarku!! ako ne znas da sutnes, ako ne znas da dodas, ti napravi tehnicku, !!! sto dalje od zvezde, nista ti mi duzni nismo, ni sa cim nas zaduzio nisi, nulo jedna!!(delijamomak, 10. februar 2020 19:37)Mi brate čak ni nemamo halu ovde :( I još na svu tu muku ti i Lazića da nam salješ... pa nismo se kamenjem na Boga bacali.
(Nikola, 10. februar 2020 19:54). Ništa druže, vi ga spustite do Bele Palanke, tamo bar hale ima :))) @znalac Ajd skini mi se znalcu, nebitan si mi lik skroz, nemam vremena da se ubedjujem sa tobom. Daj neku stručnu opservaciju, da nešto konačno pametno napises.

borivoje surdilovic

pre 4 godine

Cim sam video da nema Brown-a na "utakmici sezone" bilo je jasno sta sledi.
Ova dogovranja i namestaljke me ce stvarno naterati da gledam samo NBA..
Navijam za Zvezdu celi svoj zivot, ali ovo veceras je bilo tako nisko, jadno, bedno, i naivno, da mi je naprosto muka..
Da smo splai na te grane da dogorovamo sa Mornarom, treba tako nisko spasti? Sta je sledecE, namestaljka sa Krkom..??

Jadno da jadnije ne moze biti..
(sasa the red baron, 10. februar 2020 20:48)

tesko da ces nekoga ubediti da je namestanje.....jednostavno vas ljudi razmontirali....sad jos cedevita da vas ubaci u top 6 i to je to....

Walt

pre 4 godine

Sta bi bilo kad bi bilo. Da partizan nije ulozio 20 miliona u tim ispao bi iz ABA lige, logika ti nije jaca strana.(Ivan, 10. februar 2020 20:32)
Ako je Partizan uložio 20 koliko je onda zvezda uložila?

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

shone, ne. Naravno da nismo pustili Mornar. Ko je to rekao? Ja sigurno nisam, tako da ne znam zasto se kacis na moje komentare i zasto mi pricas o necemu sto nisam uopste rekao? Ja sam objasnio da Zvezda MOZE da bude cetvrta ovim likovima koji tvrde da NE MOZE. I naravno da sam 100 posto u pravu. A ti mi pricas o kalkulisanju i pustanju, tako da zista nemam pojma o cemu pricas?

ej bre

pre 4 godine

zašto gledate statut aba oko koš razlike a ne i zbog bežanja sa terena?
(a?, 10. februar 2020 22:08)

Oni samo gledaju statut kada im odgovara. Recimo, statut KSS ih ne interesuje. Da se postovao statut CZ bi odavno bila vracena na sljaku gde joj je po tradiciji i renomeu mesto.

mare

pre 4 godine

otpustio bi ih sve od igraca, trenera, uprave do navijaca. ovo je muka za gledati, tolik9 neupotrebljivih stranaca, uzas. ovo mi izgleda ko fudbalski klub do pre par godina, kupuj strance na kilo mozda ubodemo nekog. jezivo

slobinator

pre 4 godine

i za ove poznavaoce koji kažu da zvezda bira partizan,samo da ih podsetim da zvezda nikako ne može biti četvrta.ona jednostavno mora dobiti cedevitu jer onda rizikuje da uopšte i ne uđe u plej of.ako pobedi cedevitu onda će 99 posto biti treća.sa ovakvom igrom ona trenutno nema šansi ni protiv partizana ni budućnosti.jedino ako bi se vratio radonjić i podigla forma.onda bi zvezda ponovo bila favorit.sa šakotom mrka kapa

drinska divizija

pre 4 godine

Mornar je promasio 15(!!!!!) bacanja i opet vas je dobio. I vi pricate kako u stvari birate protivnika u polu-finalu. Ako izgubite od sokica sledece kolo, vi plej of necete ni videti.

Podgoricki

pre 4 godine

a kad se sjetim pocetka sezone... "Buducnost je proslost oducili smo ih od kosarke" a dodjosmo do toga da Buducnost dobije u sred BG pa da se ne smije doci u PG pa da smo nedostizni... karmaaaaa

znalac

pre 4 godine

Perperoglu SKANDAL!!! Prodaje loptu, pa pravi faul za 2 bacanja, pa onda ne zabranjuje kos posle promasenog bacanja i primamo trojku, pa ga Sehovic pretrci kao da ne postoji. Evroligas gubi evo 17 razlike i to se Mornar ispromasiva a ova izlapotina ne reaguje. Teraj bre dedu napolje, upropascuje nas iz utakmice u utakmicu. Senilan starac skroz.
(veliki strumf, 10. februar 2020 18:29)

Evo ga poznavalac košarke koji ni jednu utakmicu Zvezde u košarci i fudbalu nije gledao uživo. Pravi TV moljac. A i pravopis ti nije jača strana. Dečko koliko je utakmica Stratos od početka sezone odigrao, da li je doneo preokret protiv PAO

Slobotan

pre 4 godine

Moje skromno misljenje je da su trebali da otkazu put u Crnu goru zbog ovijeh aktualnih litija i molebana...iliti da odloze tekmu bar dok se backup point guard (mladi Fica, p.a.) ne oporavi kolko tolko...pa posle toga mogu da se zale ukoliko ih aba liga kazni blaze nego sto to pravilnik striktno propisuje. Naravno, da bude spremno po jedno saopstenje za pre i posle 😁😀😂

Aleksandar

pre 4 godine

Ove mornare kao da si pokupio ispred zgrade ja nisam video da neki profesionalci ovako lose igraju,a trener mrtav hladan,ovo je antikosarka u pravom smislu te reči.Gledam samo poslednju četvrtinu ne razumem kako napravise oniliku razliku.

Golub

pre 4 godine

Vi ako dobijete Cedevitu ste treci,ako izgubite ste peti tako da te pricice o kalkulacijama ne piju vodu.
(Party Zanovac, 10. februar 2020 20:03)


Posle Cedevite ima jos 2 kola, a i Mornar gostuje Buducnosti, ako izgubimo od Cedevite i Mornar od Budicnosti, mi smo CETVRTI !

Alberto Rato

pre 4 godine

Kup sada treba pustiti, nek ispadnu odmah u petak i nek se bar odmore.
(veliki strumf, 10. februar 2020 19:59)

vama se bas osladilo da bezite...ona pokojna zvezda bar nije bezala od partizana, ovaj privatni klub karakterom podseca na svog gazdu pa uvek bezi kad je gusto...

Taćo

pre 4 godine

Nesme Buducnost da pusti Mornar jer posle toga gostuju Cedeviti i da izgube drugu poziciju ako Mornar sve dobije do kraja.Jedino da nameste da bude poen ili dva za Mornar jer je u prvoj bilo tri Buducnost.A toliko da bude ocigledno nema sanse.

Zorz Vea

pre 4 godine

Po strani i kaubojština od igre, neverovatnih +24 i silna bacanja promašena, pa šansa Zvezde da se vrati u meč, bez i jedne krštene akcije, Beronov rafal i Lukovićev index...oba trenera stoje, gledaju, ne reaguju kao da su slučajno tu. I dalje Zvezda po imenima možda najjača ali da trener od toliko opcija uvek bira pogrešnu, pa već bi se pomislili da je namerno loš. Potpuno nejasno. Gledajući celu ligu prednost domaćeg terena je ključno za sve ekipe, jer brejk izgleda neće biti moguć nigde.

Živela Srbija i napred Partizan

pARTizan

pre 4 godine

Sta bi bilo kad bi bilo. Da partizan nije ulozio 20 miliona u tim ispao bi iz ABA lige, logika ti nije jaca strana.
(Ivan, 10. februar 2020 20:32)

Kakvih 20...50 miliona....doveli igrace iz Reala, PAOa, Olimpijakosa, Himkija, Efesa, Fenera,....a ne cekaj, to je neka druga ekipa

shone

pre 4 godine

LorD, smesno je koliko pojma nemas a optuzujes druge.Zvezda ako dobije Cedevitu ima pobedu vise od iste. Ako posle toga izgubi od Zadra ili FMP-a, Zvezda je na poziciji 4. Ostavi se komentarisanja.
(Gossa placa Zeljko, 10. februar 2020 20:51)
Ako posle izgubi, a Cedevita pobedi sve? Ds bi ste mogli da kalkuliste morate da pobedite Cedevitu sa vise od 11 razlike, samo tako mozete da izgubite od Zadra ili FMPa. Ako vec ovako javno kalkulisete, zar ne mislis da ce i drugi da kalkulisu, tj da ce Buducnost da pusti Mornar? Kakve su kalkulacijje ako izgubite od Cedevite?
Stavili ste celu sezonu u jednu utakmicu i vi mislite da ste to uradili namerno? Da ste pobedili Mornar, tada bi ste mogli da kalkulisete kako hoćete, ovako imate utakmicu sa Cedevitom koja je biti ili ne biti! Ne znam kako vam to nije jasno...

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

marko992,ja uopste ne ciljam na mucku, vec objasnjavam ovim “expertima” sto tvrde da Zvezda moze da bude samo na mestu 3 ili 5, da Zvezda moze da bude na mestu 4 do kraja ABA.

veliki strumf

pre 4 godine

Perperoglu SKANDAL!!! Prodaje loptu, pa pravi faul za 2 bacanja, pa onda ne zabranjuje kos posle promasenog bacanja i primamo trojku, pa ga Sehovic pretrci kao da ne postoji. Evroligas gubi evo 17 razlike i to se Mornar ispromasiva a ova izlapotina ne reaguje. Teraj bre dedu napolje, upropascuje nas iz utakmice u utakmicu. Senilan starac skroz.

Salaso

pre 4 godine

3 dana bazali po Baru i onda kažu czfmp umoran. Sreća pa nisu pogadjali bacanja inače bi bilo 40 razlike. Je l imate još šanse za prvo mesto ili je ovo namerno da bi igrali sa gigantom u polufinalu? e šta će Trinki da vam radi kad bude bitno, hahah . Dobri Lazić , Kuridza, Panter, ali Gist je prva zvezda tima, hahah

Grobar-España

pre 4 godine

Meni su sahranili tiket na 1,40 a ispogadjao svasta nesto juce i danas. Samo bih cekao X2 na St.Pauli za 450 evrica. Nije nesto, ali bi bili slatki.Ocajna Zvezda. Ne znam razlog. Da li kalkulisu ili su imali uzasan dan. Nisam pametan. Ima nesto drugo sto mi je jos manje jasno. Ovaj Lukovic je doktor kosarke za Jankovica, a ne igra u Partizanu. Ja sam bio protiv njegovog odlaska iz kluba pre nekoliko sezona. Za mene je sasvim pristojan igrac i legao bi nam samo tako.

Grobar-España

pre 4 godine

Meni su sahranili tiket na 1,40 a ispogadjao svasta nesto juce i danas. Samo bih cekao X2 na St.Pauli za 450 evrica. Nije nesto, ali bi bili slatki.Ocajna Zvezda. Ne znam razlog. Da li kalkulisu ili su imali uzasan dan. Nisam pametan. Ima nesto drugo sto mi je jos manje jasno. Ovaj Lukovic je doktor kosarke za Jankovica, a ne igra u Partizanu. Ja sam bio protiv njegovog odlaska iz kluba pre nekoliko sezona. Za mene je sasvim pristojan igrac i legao bi nam samo tako.

marko992

pre 4 godine

@Gossa placa Zeljko,kazes nije mucka.U ovom slucaju jeste itekako.Zadar(u Bg-u) ili Fmp mogu dobiti Zvezdu u regularnoj utakmici.
Kazi da se salis?

slobinator

pre 4 godine

šakota ako imaš imalo obraza podnesi neopozivu ostavku!radonjića na klupu.drugog rešenja nema jer sledi raspad.razbio nas je nižerazredni mornar uz 15 promašenih slobodnih bacanja.ovo je već veliko brukanje!

veliki strumf

pre 4 godine

Džaba je Beron dao 16 poena u drugom poluvremenu. Pogadjao je na 20 razlike, a nigde ga nije bilo u prvom poluvremenu kad smo izgubili meč. Ovo mu je ko zna koji meč da se ne vidi u prvom poluvremenu i onda posle ne možemo da stignemo. Daleko od toga da je on najveći krivac, ali jeste veliki jer je bio kriminalan u prvom poluvremenu. Ali zato ostali su bili neuporedivo gori. Prodali smo fantastičnih 18 lopti protiv jednog Mornara. Ubacili smo 63 poena ekipi koja je zadnja 4 meča protiv prosečnih timova primala debelo preko 80! Kuzmicu i Simanicu zaista više ne treba dati ni sekunde. Jovanovic nikako ne može da bude lošiji od njih, nikako. Lazicu minutažu svesti na garbage time. Gistu dati koji minut samo ako u prva 3 poseda ne proda 2 lopte, sto je retkost. Ima tu još raznih. Veceras ispod svakog kriterijuma i Davidovac, Kuridza, Djenka, Stimac, z Perper. Dobric zakucan sa klupu. Deda nema snage, ne može on ovaj tempo da izdrži, gotov je. Dajte Radonju dok još ima neke nade, inače propade sezona. Kup sada treba pustiti, nek ispadnu odmah u petak i nek se bar odmore.

Milos

pre 4 godine

Idemo.. Nema, vise vremena za bilo sta.. Opa.. Dobro, msm.. Da je ovo posteno.. Vasa braca izgubila juce od Partizana, a sad Czv od Bara.. 1:1 u pobedama.. Svi zadovoljni.. Pozdrav

Baobab III

pre 4 godine

Da pojasnim ovim teoreticarima zavere, koji misle da se Zvezda namesta da bude cetvrta kako bi isla na Partizan. Zvezda ne moze nikako da bude cetvrta. Moze da bude samo treca ili peta i to ce odlucivati sledeca utakmica protiv Cedevite. Zvezda mora da dobije, a u protivnom se 99% oprasta od plej-ofa.

DDD

pre 4 godine

Kako to Zvezda određuje kada je u Crnoj Gori politička situacija povljna, a kada ne, da li treba igrati ili ne? Zavisi od snage protivnika?

Lažov

pre 4 godine

Lazonja, nemoj da lazes. Zvezda nije peta ako izgubi od cedevite. Moze da udje u plej of i sa porazom od cedevite u teoriji, do koga naravno nece doci. Jer ima posle cedevite FMP i Zadar kod kuce, a cedevita i Mornar imaju buducnost u jednom od poslednja dva kola. Ko laze taj krade.
(Ivan, 10. februar 2020 20:38)

Genije, Buducnost je i sa porazima od Mornara i Cedevite druga. Jel stvarno mislis da Bokan nece iskoristiti priliku da izbaci Zvezdu iz plejofa?!

milos

pre 4 godine

Toliko buke nizašta. Aba liga je ove godine totalno nevažna. Partizan ide u finale EC, a time i u EL naredne sezone. Tako da prvak Aba lige sigurno ostaje vez pozivnice, jer Djodi ,,Samo pare” Bartomeu sigurno neće da mu igraju dve ekipe iz Aba lige.

Crno-belo srce

pre 4 godine

Kada se procita vecina komentara moze se zakljuciti samo jedno, neka Zvezda bude bilo koje mesto samo ne 4. jel tako grobari? :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zof, 10. februar 2020 22:24)
Tako je. Ali, samo zato da igramo finale. Nije to to osvojiti titulu preko Budućnosti ili Cedevite, nema tu draž. Nego da se vi nekako ugurate na to 4. mesto a posle ćemo lako.

dragan

pre 4 godine

Zvezda timski malo vredi. Rezultate koje postize su bolji nego sto zasluzuje. To ostvarje na kvalitetu pojedinaca, ali kada pojedinci zakazu, onda je razocarenje od ekipe.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Sreća pa ovi crnogorci isto pojma nemaju, da je neka ozbiljnija ekipa bilo bi 30 razlike...
(bruka i sramota, 10. februar 2020 18:38)
Pa je l malo 20 razlike za 3/4 do sad??!!??

Never mind the boloks

pre 4 godine

Sad je apsolutno jasno zasto Zvezda nije putovala u Podgoricu' Strah of katastrofalnog poraza je bio vise nego " realan' Trenutno se ne nazire kraj losim rezultatima.

nesa80

pre 4 godine

danas zvezdasi se podsmevaju virtusu kako je izgubio od tenerifa,pa se potom podsmevaju partizanu jer je pobedio virtus....a kako ovo sad nazivate,cek jel to mornar ekipa iz fiba lige sampiona razvaljuje evroligasa.to samo pokazuje koliko oni povrsno gledaju na kosarku,niti se razumeju u taj sport,eto danas lokomotiva koja nije prosla ni prvi krug evrokupa pobedio zenit evroligasa.i oni uporno tako nesto uporedjuju a sad verovatno imaju izgovor da biraju partizan u polufinalu xaxaxa oni su doktori da izvrcu svoje reci

Blue moon 1955

pre 4 godine

Stize notifikacija nije sve gotovo?!?!?!? Mornar promasio 15 slobodnih bacanja i rutinirali Zvezdu ovo je bilo gotovo posle serije na početku 7:0.

PredragDrobnjak

pre 4 godine

Rece neko posle derbija "Zvezdina prednost u odnosu na Partizan su domaci igraci" ...
- domaci igraci danas ukupno 9 poena hahahahah

Boban

pre 4 godine

ja napisah juce ostavite vi nas na miru i vidite sta cete u Baru tako i bi,e sad krecu saopstenja koliko ujutru Mornar je cetvrti to je definitivno a Buducnost protiv Cedevite moze da odigra za Zvezdu a mozda i ne njima treba jedna pobeda i kraj,Mornar ima sklanjalicu u Podgorici i sigurne bodove,znaci u Beogradu Zvezda Cedevita odlucuju ko leti a ko ostaje e sad je fora i onaj oduzet bod kako ce taj bod da fali,smem da potpisem da se Aba liga nece zavrsiti,ovi iz Euroleague ce jedva docekati da izbace i tog jednog predstavnika i sve zbog manitanja jednog coveka i neodlaska na utakmicu koju bi u tom momentu realno dobio.Mislim da oni pravi navijaci one prave Crvene Zvezde vide mozda i kasno sta im je uradio jedan hibridni proekat,niko nama nece odredjivati kako cemo se zvati,a nase pravo ime je FMP.A atmosvera u Baru ko u bioskopu neke dede masu salovima i to vise se cula grupa gostujucih navijaca nego domacin,a ovi iz Aba jedva docekali da potvrde svoju odluku o kazni,upamtite mada ne bih voleo ovo se nece zavrsiti.

ValterNBG

pre 4 godine

Pocepali nas ljudi I tacka.Spremili se za utakmicu, odigrali sjajno - svaka cast.Mi izgleda ne mozemo da izdrzimo ovaj tempo.Nije tu problem Sakota.Kako bi Radonja naterao Gista da se polomi kao Djenka?Pa nikako,prestara ekipa na zalasku sa kojom smo pokusali da izvucemo top 8 u EL.Sada kad smo videli da to ne ide bice - spasavaj se ko moze.Moramo biti realni,ovi igraci bi morali da odmore bar 10 dana da bi bar nesto uradili u plej ofu ako do njega uopste dodjemo,treba pobediti Olimpiju(ili smo peti).Na Grobose ne idemo nikako,samo je Buducnost moguca,u nekoj ludosti mozda sa prednoscu domaceg terena ali tesko.Sledece sezone ne pomisljati na EL.Napraviti mladu ekipu pa kom opanci....

Grr

pre 4 godine

I jos jedno zapazanje, Primorska bi bila u 4 sigurno, da nije onda ocerupana.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (LorD, 10. februar 2020 20:05)

I bez obzira na to da nije izgubila od FMP-a(drugog tima CZB - regularnost ABA na delu?) ima odličan raspored do kraja i sigurno bi i u ovakvom sastavau ušla u F4.

Zvezdasica

pre 4 godine

Gist,Lazic,Kuzmic,Odzo,Dzenkis i cika Sakota treba sto pre da lete iz Zvezde.Matori i dalje ne moze da ukapira da je Dobric igracina za ove amatere.Samo sto je momak za razliku od njih miran i nema ljude iza sebe.

@kontras@ivan@gmc

pre 4 godine

Sad ste mi sve objasnili, protiv himkija ste izgubili da bi se spremili za Mornar, protiv Mornara ste odmarali da se spremite za kup, u kupu je plan da ispadnete odmah u 1/4 finalu da se odmorite za zavrsnicu aba lige u kojoj cete namerno da izgubite od fmp-a da bi bili cetvrti. Kada pobedite Partizan u polufinalu opet necete otici u Podgoricu jer vam se moze, jer ste umorni i jer ste na kraju kukavice. I onda cete jos traziti titulu za zelenim stolom? Nego da li planiraju ovi iz Zvezde da igraju malo kosarku malo umesto da odmaraju, bave se teorijama zavere i optuzuju druge da su svi protiv njih?

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Grobari jel vam frka da budemo cetvrti a?
(Lord, 10. februar 2020 18:00)

20:9 je rezultat 1/4 protiv Mornara. Zesca nam je frka. Sta ako ne udjete u plejof? Morali bi smo da igramo protiv neke ozbiljnije ekipe.

jjjjj

pre 4 godine

Ne razumem zašto se ne igraju akcije gde Beron šutira za tri iz protrčavanja to je nešto što je najbolje radio prošle sezone, a i zašto se nekada ne odigra alley oop za Gista čovek je kroz celu karijeru bio prepoznatljiv po tome.

Zuco

pre 4 godine

Ne pravdam ih,ali nadjite mi jednu jedinu ekipu koja je imala ovakav raspored. Efes petak,Partizan ponedeljak,Pao sreda,Himki petak,Mornar ponedeljak,pa kup cetvrtak,subota,a mozda i nedelja. Kazem mozda zato sto su samleveni ritmom i zato sto su velike sanse da zrtvuju kup zbog utakmice sa Cedevitom koja je najvaznija ako se ovo izgubi. To je realnost.

vlada

pre 4 godine

Ljudi koji pisu da Zvezda cilja cetvrto mesto lupaju gluposti. Pa Zvezda je pred svojim navijacima jedva dobila Partizan. Mislite da im odgovara da igraju pred grobarima 2 puta. Zvezda je ekipa trenutka, kada krene super, kada ne ide ne ide bas. Trener je kao vazduh ovde- neprimetan.

alex

pre 4 godine

Šakota mora otkaz dobiti kolko večears. Najgori trener ikad koji je trenirao Zvezdu. Jedno 3 utakmice smo izgubili dok je forsiro Gista i još par neznalica. A da ne govorim da su svi igrači zbog njega izgubili samopouzdanje...

FaLcO

pre 4 godine

Treba biti posten i reci da je umor Zvezdinih igraca kao i ne igranje LB (mada on u zadnje vreme i nije neki faktor) dovelo do ovakve situacije danas. Mada toliko su motivisani bili igraci Mornara da je veliko pitanje da li bi izgubili danas pa da je protivnik bio u fullu. I to nije samo bio sut, vec i odlicna pnr igra na Lukovica, kao i njegova zastita obruca plus fini ulazi na kos. A sad kad je ovakva situacija moram da priznam da je Mornar propustio ogromnu sansu da nadoknadi onih 23 razlike jer je realno danas, kazem DANAS razlika izmedju ove dve ekipe bila negde oko 30-35 poena. Sve su to dobri kosarkasi u ekipi Mornara ali ponekad stvarno imaju problem sa fokusom. Ove budalastine u 4/4 nisu posledica preranog slavlja zbog pobede vec totalno odsustvo mozga.

Mos Ley

pre 4 godine

Ni Partizan nije siguran da ce biti prvi na kraju regularnog toka.
Mozda ipak i otputuju u Podgoricu. ???
(ivan Nis, 10. februar 2020 19:44)

Hahaha, važi...Od Krke ćemo da izgubimo :)
Ljudi, bez uvrede, vi sa košarkom veze nemate. Ok, je za fudbal ali basket vam je nuklearna fizika. Sad uživam čitajući ono "dobro je što smo izgubili od Mornara, jer ćemo lako sa Partizanom". Dakle, izgubiš od Mornara, Krke i Zadra ali ćeš lako sa Partizanom koji bi bio domaćin pred 25000 ljudi?! Da vas nema, trebalo bi vas izmisliti.

Realista

pre 4 godine

Znam da se sa strane uvek sve bolje vidi, ali da li vi Zvezdasi i dalje mislite da smete nekome da pretite, da se hvalite da ste najjaci, da cete sve do kraja pocistiti? Spustite se na zemlju, pad ce biti manje bolan.

Darko

pre 4 godine

Interensantno je kako svi pričaju o tome kako će Budućnost da namesti utakmicu sa Mornarom, a u sledećoj rečenici napominju kako do kraja zvezda igra sa FMP-om. Valjda zato što je pobeda sigurna :-D Jedino da vam Zadar ne pokvari planove, ponovo.

delboj

pre 4 godine

Izbacimo Partizan u polufinalu i preuzimamo prednost domaceg terena, opustite se!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Boza, 10. februar 2020 19:21)

Partizan necete izbaciti, a i da ga izbacite ne preuzima se nista, nego je domacin onaj ko je bolje plasiran u ligaskom dijelu.

Soko73

pre 4 godine

Šakota:"prioritet je ABA liga". Pa gde je onda Brown, odmara igrača?! Verovatno, jer treba da igra evro ligu, da se proda. Strašno koliko je ovo mučenje za gledati

Ranko

pre 4 godine

Zvezda godinama igra dobru odbranu i u napadu samo sut za 3.Kada nema odbrane i stane sut,agonija.Odbrana sa ovoliko utakmica nedeljno ne moze da se igra dobro.Jos ako nema Jurasa,Ilije...muka.Ali moze ovo da se dobije.Mornar je ipak filijala.

Urke

pre 4 godine

Ljudi koji pisu da Zvezda cilja cetvrto mesto lupaju gluposti. Pa Zvezda je pred svojim navijacima jedva dobila Partizan. Mislite da im odgovara da igraju pred grobarima 2 puta. Zvezda je ekipa trenutka, kada krene super, kada ne ide ne ide bas. Trener je kao vazduh ovde- neprimetan.

Pa i Partizan je jedva dobio Zvezdu pred svojim navijacima.

Richard Fish

pre 4 godine

@boza,

nema preuzimanja domaceg terena.

Al razumem te. Ko ce pomatiti sva ta pravila. Te neke 3 sekunde, pa nekad kos vredi 3, a nekad dva poena. A nekad samo 1.
Pa napad, nekad 24 a nekad 14 sekundi... Pa onda neke cetvrtine... Pa blok u napadu, pa nema ofsajd... boze svasta kakav cudan sport...

andrejka

pre 4 godine

ColdBreeze, 10. februar 2020 19:50)Slazem se u potpunosti sa tobom kao zvezdas mislim da nije dobro da neki Klub ima preveliku dominaciju .zvezda deluje kao da su se umorili od evrolige I da ljudi vise ne cene to sto igraju evroligu mozda kad je izgube kao I partizan vise ce je ceniti
(istoricar, 10. februar 2020 20:03)

Od cega se zasitili? Da su igrali dva F4, finale, da su osvojili, pa da razumem da su se zasitili. Mada ni to ne pije vodu, jer i kad osvojis, hoces opet da osvojis. Ovako igraju tu EL godinam bez ikakvih rezultata i kao zasitili se. Daj, molim te.

Markobg

pre 4 godine

U evropskoj košarci kada ekipi na terenu ne ide dobar trener čestim izmenama traži dobitnu petorku i seče seriju protivnika tajmautom.
Šakota nažalost to ne radi želeći verovatno zbog strašne serije utakmica da odmori igrače i pri tom ne rizikujući eventualne povrede.To je u redu ali onda veću minutažu moraju da dobiju Jovanović Simanić i Dobrić.Ono što iritira to je da ekipa igra samo na momente dobro a to na kraju nikako ne možecda izađe na dobro, mora to sa mnogo više energije.Gistu pod hitno ako po slovu ugovora je tako nešto moguće uručiti otkaz.

sve je relativno

pre 4 godine

Zvezda dobija Partizan 2-1 u finalu pred njihovim navijacima, zivi bili pa videli
(Moris, 10. februar 2020 21:46)

Bitno da si se izlupetao, s košarkom niđe veze. Finale se igra na tri dobijene.

323

pre 4 godine

Znam sigurno da komšije navijaju za nas, bolje biti drugi nego treći ili cetvrti. Napred Zvezdo!
(SDCZ, 10. februar 2020 17:44)


Ja navijam da budete cetvrti.

Dzoni 77'

pre 4 godine

Svi ovde pišu o Laziću i Partizanu !
A jel ste pomislili možda da nećete biti ni četvrti na kraju ???
Lazić je vaš igrač i kapiten pa ako volite svoj klub sto pljujete igrača koji igra u njemu?
Ludilo mozga !

pARTizan

pre 4 godine

Sta pricate ljudi, kakvo crno Zvezdino biranje Partizana ispred Buducnosti...ovo je bila direktna borba za plej of i Mornar je pobedom jednom nogom zakoracio u isti, dok Zvezda ima mec naredno kolo s Olimpijom za prolaz, jer ako izgube tesko da mogu biti bolji i od Olimpije i od Mornara...eventualni spas bi im bio da Buducnost onda dobije Mornar, a izgubi od Olimpije...jer ako bi se napravio krug ove tri ekipe tu bi Zvezda bila najgora...

Ma

pre 4 godine

Sakota=otkaz!Momentalno, inace nam se crno pise, bojim sebez inednog trofeja I euroleague. Nije ni to strasni, neigrati je jednu sezonu, ali ova totalna nezainteresovanost, Sakotine izmene, apatija...Uzas

marko992

pre 4 godine

@Gossa placa Zeljko,interesantno je da ti mislis da jedino Zvezda moze da namesta.Po tebi je realnije da Zvezda moze izgubiti od Zadra ili FMP-a nego da Mornar dobije Bud.?Posto znam da ciljas na mucku pitao bih te zasto Bud. ne bi pustila Mornar.Znas kada bi FMP dobio u bitnoj utakmici Bud. u Podgorici,odgovoricu ti Nikad.

Cim sam video da nema Brown-a na "utakmici sezone" bilo je jasno sta sledi.

pre 4 godine

Sine, pa ti ne znaš da ga čuvaju za TOP 13 mnogo značajnijeg takmičenja.

Bajker

pre 4 godine

Na današnjoj utakmici Zvezdi je za bolji rezultat bilo potrebno
5 Kevina Pantera.Nažalost,mi imamo samo jednog.Nije problem izgubiti
utakmicu ako se pokaže želja za nadigravanjem.Mi to večeras nismo
imali,nismo imali ni protiv Himkija.Protiv dve ekipe koje igraju za koš
više odigrali smo potpuno bezvoljno,gubeći obe utakmice već u prvih 10
minuta.
Sa (malo) više volje biće potpuno drugačiji rezultati.Protiv Partizana
motiv nije nedostajao i rezultat nije izostao, za razliku od večeras.
Videli smo dva potpuno različita pristupa utakmici u samo 8 dana.

Ziva istina

pre 4 godine

Nema Zvezda prostora ni za kakve kalkulacije, 3 pobede vode u play off, a poraz od Cedevite verovatno znaci ispadanje. Ukoliko Zvezda izgubi od Cedevite imace 1-3 u eventualnom trouglu sa Mornarom. Pritom Zadar je vec dobio Zvezdu, doduse kod kuce, a bore se za opstanak. Primorska lako moze da ima 12-8 i da udje u neki trougao, pa bi tu radili kalkulatori.

Miki kd

pre 4 godine

Zašto Lazić...zašto Lazić?ovaj nema pojma gde se nalazi a kamoli da nešto igra....da napravi faul, tu je glavni,,da raspravlja sa sudijama ,i tu je dobar a za ostatak..sačuvaj me bože....pogledajte njegov tzv.sut..pa to ni na basketu ne prolazi a kamoli ovde..

Ivan

pre 4 godine

Jel moze neko da mi objasni gde se nalazio Kuzmic kada Lukovic zakucava 4 puta potpuno neometan? Da li je on uopste bio na terenu, jel on hologram? Sta nama sada vredi sto je izbacen iz igre kada nas je za tih par minuta unakazio i izasao.

veliki strumf

pre 4 godine

23 poena (Panter 13, 11 evroligaskih igrača ukupno 10 bede jedne bedne), 3 cele asistencije, ali zato 10 prodatih lopti. Kuzmicu treba zabraniti da igra košarku, njegov ucinak na parketu na svakom meču je skandalozan. Niti nešto zna, niti se bori. Lazic je totalna neznalica, a čovek ni odbranu više ne igra pa je prava štetočina. Beronu je ovo bar deseti meč u sezoni da ne ubaci ni poen za poluvreme. Jedna partija protiv Partizana nije druže dovoljna. Promašio 3 šuta, prodao ČETIRI LOPTE, indeks -7 za poluvreme. Simanic je propalitet, nema više ništa od njega. Mega je njegov nivo. Kuridza i Davidovac loši, Perper katastrofa. Najgori od svih je Sakota koji čovek veze s vezom nema, ekipa mu igra užasno a on pojma nema šta da radi. Mornar promašio neverovatnih 9 penala za poluvreme - realna razlika je 25 na poluvremenu.

MT Vračar

pre 4 godine

Jel moze neko da mi objasni gde se nalazio Kuzmic kada Lukovic zakucava 4 puta potpuno neometan? Da li je on uopste bio na terenu, jel on hologram? Sta nama sada vredi sto je izbacen iz igre kada nas je za tih par minuta unakazio i izasao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ivan, 10. februar 2020 18:35)

Hahaha, hologram, genijalno! Možda je to objašnjenje, vidiš, niste ni ovaj put otišli u CG nego ste na preporuku BIA-e poslali holograme... :) ipak je bezbednost na prvom mestu! :)

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

👎ЗНАЛАЦ - Све је ВЕЛИКИ ШТУМФ у праву за Стратоса што се тиче ове утакмице (као и за Шакоту). Стоји да је Стратос заслужан за преоктет против ПАО-а ал ШТРУМФ говори о овој утакмици а досад је очајно одиграо, и не само он него и остали осим Пантера. Немој да изврћеш и прочитај још једном, ШТРУМФ прича о ОВОЈ утакмици! О ОВОЈ утакмици!? Капираш?!

LorD

pre 4 godine

Imali ste raspored na pocetku sezone, imali ste budzet nevidjen do sad, uostalom imate 16-17 igraca.
Zasto zapinjete u EL kad ne mozete u 8?

goblin

pre 4 godine

Šta sve ovde ljudi pišu,nestvarno...Kakve crne kalkulacije!!!! Ako Zvezda izgubi od Olimpije(što nije nerealno) kod kuće a Mornar dobije sve do kraja(sto je realno,treba da dobiju Megu,Krku i Budućnost koja se neće cimati protiv njih ako je "Zvezdina glava" u pitanju)ZVEZDA JE PETA!!!! Nema plej ofa!!! Gistu se ne igra više u Zvezdi,samo slep to ne vidi.Problem jeste ugovor na 2 godine,ali bolje je dati mu otkaz i isplatiti ga do zadnjeg eura nego trpeti sve ovo.Za Sakotu je sve ovo prevelik zalogaj...

xxx

pre 4 godine

I evo sad da Primorska nije doživela raspad i da ih FMP nije pustio da pobede u onom meču oni bi sad imali skor 10-9 i ne bi bili u playoffu nego bi tu bili Primorska i Mornar najverovatnije, toliko o regularnosti lige kad razvojni tim igra istu ligu sa prvim timom...
(zemo, 10. februar 2020 19:53)

A da ih je FMP pustio onda bi sve bilo regularno :) E, sta sve ovde moze da se procita ...

Gile Partizan

pre 4 godine

Znalalac@Druze Nema tu sta da se resava niste otisli na gostovanje I tu Nema price! Em je ostalo Jo's tri kola do kraja, da nece u zadnjem kolu da je rese, jel ti mislis da ce to Buducnost tek tako da dozvolii..

miki

pre 4 godine

Uostalom, treba biti oprezan sa prognoza ma, kad treba, mi pobedjujemo, to ste valjda shvatili.
(Pedja 71, 10. februar 2020 21:32)

Matori, pa sto niste dobili Albu i Zalgiris u BG? A da, tada vam nje trebalo :)

shone

pre 4 godine

shone, ne. Naravno da nismo pustili Mornar. Ko je to rekao? Ja sigurno nisam, tako da ne znam zasto se kacis na moje komentare i zasto mi pricas o necemu sto nisam uopste rekao? Ja sam objasnio da Zvezda MOZE da bude cetvrta ovim likovima koji tvrde da NE MOZE. I naravno da sam 100 posto u pravu. A ti mi pricas o kalkulisanju i pustanju, tako da zista nemam pojma o cemu pricas?
(Gossa placa Zeljko, 10. februar 2020 21:54)
Moze, kao sto moze da bude i druga, zar ne? Samo što je to malo teže ostvarivo. Pričam ti o tome, praksa je jedno, a teorija nesto sasvim drugo. Inače, svi kao prizeljkujete 4 mesto i to je razlog poraza u Baru. Odgovarajući tebi, pisem nešto i drugima, ne mogu svima, zar ne? Moze zvezda do četvrtog, ali jako teško. 99% ce biti treća ili peta...

Srba

pre 4 godine

Ovaj Mornar da je pogadjao slobodna sad bi bilo bar 22 razlike i jurio bi prednost u BG. A s pobjedom 23 i preko on je na F4 a ne Zvezda.

Zidov

pre 4 godine

Od cega ste umorni, kad nemate treninge u Avionima moze da se spava, svima po 300 evra mesecno i kraj price menjaj ugovore... Otpusta... BRUKA.

vukan

pre 4 godine

najjaci gist, vranjes sutira sa 11 metara u poslednjoj sekundi napada a ovaj mozak skace. na blokadu i pravi faul za tri bacanja!!! kuzmic odigra minut i onda celu utakmicu ne igra a sakota kaze da nam je jako bitan za skok i odbranu?! dobric celo poluvreme sedi na klupi, ja ne znam sakota da li je sekilan ili nesto gore

Dachazvezda

pre 4 godine

Al sto nas trener ima osecaj za izmene, kukala nam majka!! :))))
Ko izadje u prvoj cetvrtini, vrati ga u 4toj!!
Pantera ne menja dok ne usiluje 25 suteva...

Nikola

pre 4 godine

kapitenu branku lazicu, zelim da karijeru nastavi u babusnici, da nikad vise ne zaigra kosarku!! ako ne znas da sutnes, ako ne znas da dodas, ti napravi tehnicku, !!! sto dalje od zvezde, nista ti mi duzni nismo, ni sa cim nas zaduzio nisi, nulo jedna!!
(delijamomak, 10. februar 2020 19:37)

Mi brate čak ni nemamo halu ovde :(
I još na svu tu muku ti i Lazića da nam salješ... pa nismo se kamenjem na Boga bacali.

sta reci

pre 4 godine

Pa zar se 1-2 minuta pred kraj ne prave faulovi ako zelis da stignes rezultat, a posebno protiv tima koji ne moze da pogodi slobodno bacanje? Ajde mogu da razumem da nas "pre-iskusan" trener to ne zna, ali igraci koji ceo zivot treniraju kosarku toga sami ne mogu da se sete...Sada ce biti izgovor da su opet preumorni, ili se mozda cuvaju za kup a tu ce najdalje dogurati do polufinala. Mislim da je vreme da se nesto menja od glave pa na dole.

Srđa Zlopogleda

pre 4 godine

Pa ja sad vidim, vi ne možete protiv nas... možete biti peti ili treći... sledeća vam odlučuje da li ulazite u po ili ispadate... haos... Mornar ima lošiji međusobni skor... Znači Olimpija FMP u borbi za plej of... I treće mesto, opšta šorka.?

Nebojsa

pre 4 godine

Mnogo utakmica u nedelju dana i sve su bile teske i jake. Od Partizana preko dve u EL do Mornara, igraci su umorni i iscrpljeni . Danas smo bili bez pleja jos nam dodatno otezavajuce bilo . Nismo mi mogli u prve dve pozicije, nije to bilo realno i sve da smo dobili do kraja. Nama utakmica sa Cedivitom je vaznija od ove.
Pobedom nad njima u Beogradu mi smo treci.

legolas

pre 4 godine

Pa nemamo mi NBA igrače u timu sa fizikalijama poput Adetokumba ljudi, ovo su prosečni matorci a ako nisu matori onda su samo prosečni igraci, pa i slabiji od proseka. Ovo im je 4 utakmica u. osam dana i šta da ocekujemo.Da dobijaju svaku sa po 20 razlike. Mi da smo neki navijači punili bi Arenu i Pionir, kakvi smo mi,igraci su još i dobri!!!! Vredjamo psujemo pljujemo ih!! I nije čudo šta se sve dešava ove sezone. Postali smo licemeri i razmaženi. Cim gube pljuvanje i nipodoštavanje od onih koji jedan sklek nisu od osnovne škole uradili. Ovo je igra i sport. Nekad je dobro nekad ne ide pa ne ide.. Da nemaju od nas toliki pritisak a da imaju kao Partizan ultra podršku pružali bi bolje igre i partije, ubedjen sam. Bruka,Arena prazna u EL,a navijanje je mumlanje postalo. Vidi se da smo se zasitili, i ne treba da igramo sledeće sezone EL!!!

shone

pre 4 godine

shone, ne znam o cemu pricas? Ja sam lepo objasnio ovim “expertima” koji tvrde da Zvezda moze da bude samo na pozicijama 3 ili 5 da Zvezda moze da bude cetvrta. Ko kalkulise? Ja niti Zvezda sigurno ne. Ja samo objasnjavam da moze. I ne znam zasto vas uopste zanima s kim mi igramo i sa koje cemo pozicije u play off. Zasto vas je strah ako Zvezda bude cetvrta?
(Gossa placa Zeljko, 10. februar 2020 21:32)
Teorijski može, ali jako teško. Ako izgubi jednu, bilo koju moze veoma lako da bude peta. Sigurna u play-off je samo ako pobedi sve tri, a tad je treća. Nikog nije strah Zvezde, nego ste smesni sa komentarima da ste pustili Mornar jer jurite 4 mesto. Takav nacin razmišljanja je smesan...

patak Dača

pre 4 godine

Izbacimo Partizan u polufinalu i preuzimamo prednost domaceg terena, opustite se!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Boza, 10. februar 2020 19:21)

veze ti nemaš! sedi 1!!!

slobinator

pre 4 godine

koliko ovima dajemo fore? 15-0? e a onda krećemo da cepamo.ma može nam se.svaku utakmicu tako da bude zanimljivije.
(slobinator, 9. februar 2020 19:02)
ovo sam napisao juče.i tako i bi.mornar je poveo sa 20-5.šakota bez tajm auta.bez obzira kako se ovaj meč završi,mislim da je sa šakotom ova sezona izgubljena

Ratko

pre 4 godine

Ovo je neverovatno. Sa kime god da igramo kreće prva četvrtina tako što protivnik ostvari 10-15 poena razlike i posle ceo meč bude povuci potegni dok jurimo tu razliku.

NS

pre 4 godine

S obzirom da je ova utakmica "proglašena" kao prioritet za sada to ide po planu (valjda je cilj odbraniti +23 poena iz prvog meča), pa otuda nema mjesta za nezadovoljstvo!!!

Srpska Crna Gora

pre 4 godine

Ne razumijem ove moje zvezdaše jel vi stvarno mislite da ćemo sa ovim timon na 3 dobijene da izbacimo partizan, nema šanse ovo je bruka od tima šta su onu napravili!

trica

pre 4 godine

Zvezdi cela sezona zavisi od utakmice sa Cedevitom, to ako izgube moze da se desi da ne udju u plejof. Mada kako Zvezda promenljivo igra nijedan rezultat nece biti iznenadjenje. Bice ovde i kalkulacija, sledecu igra Buducnost i Mornar, moze Buducnost ladno da ih pusti posto Im je do kraja dovoljna jedna pobeda za drugo mesto. Posle idu Cedeviti a ni to ne moraju da dobiju. Sve u svemu Zvezda u zadnja tri kola mora da ima sve pobede inace nema plejofa.

zoka

pre 4 godine

Pobedom oatali bi u igri za drugu poziciju. Ovako smo zagarantovano 3-4 do kraja i to nam je to. Kako smo počeli nije mi bilo svejedno umalo ovi da ponište onih 23 razlike iz prvog meča. E onda bi bilo baš katastrofa. Sada je bolje biti četvrti i igrati sa Partizanom da ne putujemo u Podgoricu.
(Zuja, 10. februar 2020 19:43)
Sta je "stubići srpstva"uplasili ste se odlaska u Podgoricu?E heroji kukavni,i mi svama kad ste vi stubovi majke Srbije.

pARTizan

pre 4 godine

shone, ne znam o cemu pricas? Ja sam lepo objasnio ovim “expertima” koji tvrde da Zvezda moze da bude samo na pozicijama 3 ili 5 da Zvezda moze da bude cetvrta. Ko kalkulise? Ja niti Zvezda sigurno ne. Ja samo objasnjavam da moze. I ne znam zasto vas uopste zanima s kim mi igramo i sa koje cemo pozicije u play off. Zasto vas je strah ako Zvezda bude cetvrta?
(Gossa placa Zeljko, 10. februar 2020 21:32)

Moze da bude cetvrta, mada su sanse za to jednake sansama fmpa da pobedi zvezdu

Žile

pre 4 godine

Vrlo jasna situacija. Zvezda je u međuspbnom duelu bolja od Mornara, prvi meč +23 za Zvezdu. Olimpiju Cedevitu imamo - 11 iz prvog meca, Zvezda ako dobije OLC sa +12 može i da izgubi ili FMP ili Zadra opet ide u playoff. Ako izgubi od OLC i dobije sve do kraja zavisi od rezultata Mornara i OLC gde nam treba jedan njihov kiks za playoff. Znači sledeća je odlučujuća.

veliki strumf

pre 4 godine

Kolika je Lazic NEZNALICA to je zaprepascujuce!!! O Sakoti više ne vredi pričati - tvrdoglav je kao mazga, nikad ne traži tajm aut kad treba, nikad ne menja kad treba. Pocetak teška bruka i sramota, 5 poena za 7 munuta, kapiten se ispucava kao blesav a garantujem da ima gori šut od mene bez dana treninga. Gubis 14 razlike kao svaki meč u EL. Deda mrtav ladan sedi na klupi. Drvo javorovo.

Лепи Цане

pre 4 godine

Занимљив меч, квалитетна кошарка иако Звезда видно нема мотивацију. Важно је да не изгибимо више од 23 разлике, онда би поразом од Задра у последњем колу обезбедили четврто место.

B9

pre 4 godine

(mare, 10. februar 2020 18:34) Mare KKCZ upravu nema jer ima vlasnika, njega iz njegovog vlasništva NE možeš oterati.Napravite sebi klub pa otpuštajte koga hoćete.

ArDzej65

pre 4 godine

Postali smo isti grobari, sećam se kako su oni nama pretili prošle godine kako će biti četvrti da bi igrali sa nama e to isto radimo sada mi, bojim se samo da ne prođemo kao i oni

Boris Banović

pre 4 godine

Koje igrače imamo, a na nikakvu odbranu dajemo 23 koša za poluvreme !? Ili Šakota ne ume da sastavi postavu i igru za ove igrače ili treba kaznuti novčano i razjuriti bitange ! Ova liga i ovakva košarka gube svaki smisao, a čudimo se što prvak ABA lige neće direktno u Ligu Evrope !?

veliki strumf

pre 4 godine

Odbranis 6-7 napada u 3/4 ali džabe kad nemaš ko da da kos. Imas 5 napada na -12 i odeš na -20 razlike. Gist sramota šta čovek radi. Neverovatno da nas svaki meč uništava. Kakvi promašaji, kakve prodate lopte... Petorka u kojoj su Lazic, Gist, Dzenkins, smešni Kuridza - pa nema ko da da kos. Kako možeš da igraš sa takvim katastrofalnim ofanzivnim igracima čiji je prosek 2 poena po meču. Samo Panter ali ne može sve sam, čovek već 17 šuteva uzeo. Niko drugi ne postoji na terenu. Skandalozna igra, teška sprdacina. Ova sezona je očajna u svakom smislu.

Larkin

pre 4 godine

Kako su umorni igraci koji zaradjuju po milion $ godisnje u Srbiji a igraju svaki treci dan po 15-20 min po utakmici !?? Dokle ta alibi prica umorni smo ?? Pa sta da kazu ovi u NBA koliko oni igraju ??

Trener

pre 4 godine

Kad pročitam ove komentare pripadne mi muka. Ništa o kosarci, samo o zakulisnim igrama, prepucavanja na sve strane, ma grozno... Većina vas sto pišete ovde ne voli košarku, cak pišete protiv nje, a sto je najtužnije, vi to uopšte ne shvatate.
Voleo bih kada bi tu bio neko koga vredi pozdraviti...

Mos Ley

pre 4 godine

Znalac@Ta utakmica je odavno resena sa 20-0 da si mi ti ziv I zdrav
(Gile Partizan, 10. februar 2020 20:47)

Kažeš ti. Dokaz da nemaš pojma. Rešila disciplinska komisija ali nije rešila komisija za žalbe i predsedništvo ABA
(znalac, 10. februar 2020 21:17)


Delimično si u pravu ali ta komisija može i da vas kazni sa oduzimanjem 1 boda za nedolazak. Onda je kraj. F6

Milos

pre 4 godine

Ako zvezda dobije sve tri onda je treca bez obzira sta uradi mornar,e sad da bi zvezda bila 4 onda mora da pobedi cedevitu sa vise od 12 razlike i izgubi jednu a mornar dobije sve do kraja i bude treci a ako pobedi sa manje od 12 onda mora da dobije i sledece dve jer bi na istom skoru bolj bila cedevita naravno cedevita mora da dobije dve od 3 sto znaci da zvezda mora da dobije cedevitu kako zna ako misli u 4 buducnosti je dovoljna pobeda na kraju da bude druga e sad i partizan moze ako bi bilo ovako da pusti megu i opet bude prvicela sezona je stala u utakmicu 1 marta u beogradu zvezda cedevita.

kiza D

pre 4 godine

Мега никад али никад није победила Звезду..ФМП је све утакмице изгубио..Тако да једино Звезда има 4 сигурне..на почетку АБА лиге..

Miki kd

pre 4 godine

Potez kola kad Lazić ,1 m i ćevap, ide na polaganje na Lukovića od 2,20..ovaj se nije ni pomerio odvalio mu bananu a nas kapiten,ne dao Bog nikome,gleda sudiju i samo sto ne zaplače...

maradona

pre 4 godine

Jel neko iz uprave vidi kako mi igramo? Ovo je dno dna! Nama se igra svodi na sut za tri poena, na pik u zacetku napada a ako to me prodje onda bekovi igraju 1 na 1 i to je to. Imamo dva divlja igraca berona i pantera za koje moramo Boga da molimo da ih ,,krene" ako ne krene onda kuku nama. Na primer Beron odigra jedan dobar mec pa onda tri losa i tako u krug, pa jel takav bek suter treba da igra u zvezdi? Panter je feldin za siromasne! Gista, Kuzmica, Kuridzu ne treba ni komentarisati.. Neka neko iz uprave izadje pred novinare i kaze sta je cilj ove sezone!?
Da ironija bude veca, Sakota prica kako moramo da se okrenemo Aba ligi a da zapostavimo evroligu?! Pa da li je moguce?! Pa kako publika i da dodje da gleda evroligaski mec i plati kartu par hiljada RSD kad zna da nam to nije ni bitno, negi igramo revijalno pa ako dobijemo nekog dobijemo...

Chuki

pre 4 godine

Ova Zvezda ove sezone nece proigrati nikada jer je takav sklop igraca, imas jednog klasicnog plejmejkera i to ne moze da se kaze da je veliki kreativac, Lorenco je dobar igrac i mnogo znaci Zvezdi, ova Zvezda ce tokom cele sezone igrati toplo hladno, sto rece jedan lik moze pobediti svakoga i izgubiti od svakoga, i po mom misljenju kao takva nece osvojiti nista. Nigde ni ne pise da se mora svaki out osvojiti sve, pa sta sad je strasno sto je ove sezone Partizan bolji, Buduscnost isto, timski su bolji.Zvezda je napravila mnogo gresaka pre povetka sezone i sad je kasno za popravak. I stvarno ne razumem navijace Zvezde sto pisu hocemo da idemo na Partizan i da Partizan cvika od Zvezde, stvarno smesno naravno da je derbi nezgodan samo nisam jos video odakle ovoliki optimizam kod navijaca Zvezde kad ovaj tim igra slabo kao ekipa, pojedinci bljesnu ali kao ekipa lose jako lose. I jos nesto ljudi neka mi neko strucan objasni sta Lzic jos trazi u Zvezdi, ovo sto taj decko igra ne da je smesno nego je urnebes

crno - beli BRAVO BRAVOOO

pre 4 godine

Ovaj njihov se preziva Whitehead (bela glava), a crnac je. Koja ironija :D
(VeljaCZV, 10. februar 2020 18:33

Ćuti, imam ja drugara preziva se Crnoglavac, a belac je ?

igra

pre 4 godine

Sta kaze Sakota fali mu prvi centar Kuzmic koji unosi sigurnost u odbrani i skoku, Kuzmic uz svo postovanje je bio bolji u prvih pet utakmica posle oporavka nego u zadnjih dva meseca, Simanic toliko anemije neverovatno, Beron u oba pravca strasno, ne znam dal je do plata ili sta ali ovo je zaista sramotan pristup

Djokavlad

pre 4 godine

To je ta Evropska zvezda. A stalno omalozavate Partizan ove godine kako je to banana takmicenje i da bi ste se vi tamo samo prosetali, a Mornar vas rasturio prvo poluvreme.

zoki

pre 4 godine

Zvezdas sam 120%,napravis ekipu od 5-6 miliona evra,das Lazicu kapitensku traku i dovedes Sakotu za trenera.Ljudi moji jos nije bilo utakmice a da me glava nije zabolela,ovo je strasno.Da li je moguce da niko ne vidi(od onih koji trebaju da vide)da ovoj dvojici uz Kuzmica nije mesto u zvezdi.

123

pre 4 godine

Sakota , toliko zna o kosarci da pored aut linije mora da pridrzava glavu da ne iscuri toliko znanje...I glavu pridrzava , celu utakmicu, osim kada ga ruke zabole pa ih prekrsti.

Matija Micic Bucic

pre 4 godine

Juce Buducnost sipa za 3 poena, danas Mornar.
Ocekivao sam zanimljiviju utakmicu veceras.
Lukovicu svaka cast sta radi, blokade, zakucavanja. U oba smera je odlican.

milos

pre 4 godine

Oni ako budu treci idu na buducnost...ako ostanu principijelni,a nece jer su mali,nece putovati u podgoricu i eto 20:0 za buducnost i kraj...Valjda tako ispada...

Miodrag

pre 4 godine

Mi smo u plej ofu i to verovatno s druge pozicije ali me nervira raspad od igre.Igramo s olimpijom i zadrom kuci i s fmpom u zelezniku gde nam je laganica haha.A vamo Olimpija Buducnost igraju , Buducnost Mornar itd itd
(duledudule, 10. februar 2020 19
Na koju foru?? Bud ima 2 pobede vise i obe dobijene,Znaci Bud treba sve 3 da izgubi a Zvezda da dobije...
Lupetas ti i slicni...promenite rubriku skroz....

Boban

pre 4 godine

ja stvarno neke navijace i ako zelim ne mogu da shvatim u ovom rasporedu zvezda ne sme da izgubi ni jednu utakmicu do kraja jer od bilo koga da izgubi nece biti medju 4,sem ako veruju da ce Buducnost igrati posteno protiv Mornara pa mozda i Cedevite,jednostavno je tako utakmica na koju nisu otisli je posle ovoga zavrsena to je i doktoru jasno,ali ako Buducnost recimo odigra posteno recimo protiv cedevite jer protiv mornara se nece ni cimati e onda je zvezda treca ali mi opet kao i pred Bar racunamo pobedu protiv Cedevite u Beogradu a ko to posle svega sme da garantuje.

veliki strumf

pre 4 godine

Igra ne postoji, kretanje u napadu ne postoji, nikakve ideje nema, šut ne postoji, odbrana ne postoji... Za 9 minuta 1 kos iz igre i to Mornaru koji nije ekipa koja igra neku odbranu. Potpuno rasulo u igri, Sakota čovek u godinama, pogubio se. Tajm aute čuva za 4 sekunde do kraja poluvremena kao i obično. Da ga baci. Klasika. 9 poena za četvrtinu evroligas...

Straight Outta München

pre 4 godine

Simanic, Kuzmic, Gist, Odzo, Lazic, Stimac, Jagodic Kuridza- osmorica velicanstvenik koji su apsolutno van forme u sred februara!!!!! Jedini koji igraju su Lorenco (naprasno ispao iz forme) i Panter. Beron, Davidovac i Dobric odigraju dobro svaku desetu utakmicu!!!!!! O cemu se ovde radi?????

gagi

pre 4 godine

Simanic umoran, bas je igrao ovih dana. Lazic puca trojku ss 9,5 m. Beron 3 lopte pogresno dodaje. Ovo je ocaj. Sta reci za Sakotu. Tuga pregolema. Sumljiva mi je i temperatura Berona.

Blue moon 1954

pre 4 godine

Ne moze kosarka da se igra bez pleja ovo je raspad od igre. Partizan 3 pleja Buducnost 3 pleja Olivita 3 Mornar 3 jedino Zvezda u celoj evropi sa 1 i sa jos jednim u pokusaju.

Zixxx

pre 4 godine

Je l moze neko da mi objasni zasto Dobric ne igra? Zasto tog igrca svi trener zaobilaze. Covek odlicno odigrao prva cetiri minuta protiv himkija, izbaci ga Sakota napolje ni krivog ni duznog i ne pusta ga do pred kraj. Ali zato ostavi Lorenca kojem 3 puta za 3 minuta lopta iz ruke ispala... I tako svaku utakmicu sa Dobricem. Ostatak tima umoran, ne mogu da se sastave ispadaju lopte mase otvorene suteve, prave imbecile faulove, Sakota tvrdoglav k'o mazga I nece da ga pusti. Davidovac ne moze da se sastavi celu sezonu al zato igra svaku utakmicu. Stvarno ne razumem sta je problem I zasto decka ne puste da igra. Mi svaku utakmicu igramo sa skracenom rotacijom zato sto se nekim igracima ne dozvoljava vise od par minuta po utakmici (nekad ni toliko) . Mislim nisam trener ni nesto strucan pa ocigleno ne vidim nesto ocito...

Milom lepo

pre 4 godine

Zvezdas sam 120%,napravis ekipu od 5-6 miliona evra,das Lazicu kapitensku traku i dovedes Sakotu za trenera.Ljudi moji jos nije bilo utakmice a da me glava nije zabolela,ovo je strasno.Da li je moguce da niko ne vidi(od onih koji trebaju da vide)da ovoj dvojici uz Kuzmica nije mesto u zvezdi.

Budzet je oko 13 miliona.

Ja sam

pre 4 godine

Marko Jagodic Kuridza 10 min na parketu bez suta na kos. Druze sutni je pa sta bude. Kataatrofa.
Branko Lazic sut iz igre 0 od 5.
Beron sut iz igre 0 od 5

Oci gledan o

pre 4 godine

Jednostavno receno...SRAMOTNA IGRA I ZALAGANJE igraca Zvezde..
te price o umoru batalite...profesionalci ste i za te pare nemate pravo na ovakvo ponasanje. Pitanje je ovde karaktera.Sakota lansirao pricu o ritmu takmicenja o prioritetima ..a sta sad ...sta sad gde prioritet..alibi trener..vreme ucinilo svoje..mozda on umoran..jednostavno SRAMOTA...!!!

TAĐEDIN

pre 4 godine

Simptomatično je da Zvezda proizvodi večno mlade igrače, talente u pokušaju. Posle Mitrovića stigao je i Simanić koji će se možda probuditi 2047 godine.

no pasaran

pre 4 godine

jedno je izgubiti, ali izgubiti na ovakav način, bez zalaganja, bez trčanja, bez odbrane, sa smušenim trenerom i još izgubljenijim igračima, e to je sramota i TAKO se ne igra ni za ameterski klub iz provincije a kamoli za Zvezdu, brukate sebe i nas!

bulls

pre 4 godine

@ pa.da li je moguce da kukas na sudije,zvezda nije sutnula dvojku vec sedam minuta otkad gledam..nema izgradjene akcije,samo rokaj trojke

ja

pre 4 godine

Sad se vidi koliko utiče onaj bod što je ABA liga poklonila Zvezdi. Gde to u svetu ima da ekipa koja odbije da dođe na utakmicu dobija bod?

Par

pre 4 godine

Ovde je sigurno palo nekoliko negativnih rekorda. Zvezda je imala 6 (slovima ŠEST) asistencija za ceo meč. Mornar je imao bacanja 8/23, tj. 34,8%. Zvezda jeste jaka, ali košarka ne može da se igra bez pleja, i to je valjda svima jasno (osim možda jednom čoveku). Vidimo se u Nišu!

krimi rad

pre 4 godine

Zvezda dobija Partizan 2-1 u finalu pred njihovim navijacima, zivi bili pa videli
(Moris, 10. februar 2020 21:46)

Finale se igra na 3 pobede vrsni poznavaoce kosarke

aramis

pre 4 godine

Kada vidis Kuzmica i Lazica u startnoj petorci zna se da ce biti debeo minus u prvoj cetvrtini. Kuzmica i zameni ali Lazic ocigledno mora da odigra tu neku svoju minutazu

Ruma Delije

pre 4 godine

Sramota da ekipa da 10 koševa za jednu četvrtinu ma koliko bilo na kraju tužna je ove sezone naša zvezda. Bilo je lepih utakmica i lepih pobeda ali sve u svemu očaj Pogotovo porazi od Žalgirisa i Albe kući kad god je trebali da pobedimo i kad je bilo važno mi smo se osramotili. Ajde da kažem osim pobede u derbiju.

Sića

pre 4 godine

"Beron dobro odmoren", Lazić se ponaša kao da je vlasnik Zvezde, Perperoglu šta s njim, hoće li ući najzad, katastrofalno vođenje ekipe.
Kratka analiza prvog poluvremena.

Аспера

pre 4 godine

Ne razumijem zašto su navijači Zvezde ovoliko bijesni u komentarima?Pa ljudi pobogu,evo ja koji nisam njihov navijač,moram da kažem da im treba odati priznanje odakle izvlače snagu,ipak im je ovo četvrti meč u nekoliko dana.
(War Inside My Head, 10. februar 2020 18:32)

ЦЗ има 17 пријављених играча за АБА лигу и вероватно још по неког младог играча на двојној лиценци. Ових 17 тренира заједно исте акције тако да може да их мало и комбинује ако мисли да ду му играчи уморни. А до пре неки дан их је било 18 и могли су да користе те играче без обзира што су преговарали о раскиду уговора.

Smorinjo

pre 4 godine

Sakota čovek ima 50 godina trenerskog iskustva od kad je došo gledo sam na 10 utakmica gde protivnicke ekipe nam prave seriju 10+ poena on ne traži time aut

Czv Pz1989

pre 4 godine

Gde je Odzo, covek koji je kad god igrao protiv Lukovica, unosio ga u red sa fotoreporterima, a veceras ovaj se igra pod kosem. Secam se prosle godine cak mi ga je u par navrata bilo i zao kako ga je svaki put sklanjao od sebe kao malo dete. Nocas ni minut za njega.
Nas napad zaista kriminalan. Ej da ti neuspes da u prva 4 minuta postignes kos, pa da je ne znam sta, nasao bi se nacin da se to uradi. Lazic sutira sa deset metara, Dobricu takodje ni minut, Kuzmic covek koji ne postoji na terenu, mrsav, neupotrebljiv, a zaista ne volim da kritikujem, energija nasih igraca, iako razumem umor cini svoje, veliki broj utakmica, medjutim vidi se da nemamo dve krstene akcije. Cim dodje da imamo poslednji napad, lopta je kod Panterw koji ceka zadnji sekund da ispali i da promasi.
Puno puno bezidejnih resenja. Nek nam je Bog u pomoci.

Don 'Wardaddy' Collier

pre 4 godine

Auuuu jesmo loši... Videlo se po početku sezone... i ako se plasiramo u plejof, ABA liga je izgubljena... za KLS spremiti više domaći roster, bez nepotrebnih stranaca... loše, loše, loše...

roman

pre 4 godine

Navijači Zvezde omalovažavali su pobede Partizana kako u ABA ligi tako i Evropi. Kakve će komentare imati na svoj ponižavajući poraz u Baru biće jako zanimljivo čitati.

Poštovalac igre

pre 4 godine

Vala u Czv dosta turbolencije postoji ove sezone.

Nije još izgubljeno ništa za plejof al'igra ne obećava odnosno ne liči na ništa.

Mornaru svaka čast za pobedu večeras. I pohvale Lukoviću koji izdominirao sa svojim indeks korisnoću. Naravno i oni su u igri za četvrtu poziciju. Biće zanimljivo do kraja aba lige bez sumnje.

Sima

pre 4 godine

To rivalstvo deli drugo mesto sa rivalstvom Partizan-Igokea. Ne prvom mestu je rivalstvo Partizan-Mega. Nema na čemu...
(Onako samo, 10. februar 2020 23:31)

Sad lepo proveri koliko je puta Mega uzela pobedu Partizanu, a koliko Zvezdi. Iznenadićes se :)

HEPO3AH

pre 4 godine

Samo mi objasnite kako Partizan može da bude na kraju četvrti i evo sve da izgubi do kraja?

Pojma Vi nemate... Cedevita, mornar, zvezda, buducnost.... Svi se oni u zadnja tri kola ukrstaju, ne mogu pobediti svi, zar ne? Ali isto tako ne moze ni Partizan izgubiti sve...

krajisnik

pre 4 godine

Sakota veze nema.
"Prva petorka" napravi minus 15,pa tek onda uvodi igrače koji igraju kosarku.
Koja je fora sa Kuzmićem?
Koga je on zadužio, pa da počinje svaku utakmicu , naravno katastrofalno

Gvozdje 79

pre 4 godine

Da li je realno da ovako trener postavi igru a uz to izjavi pre meca da moramo da odigramo "pametno",pametnom dosta.
Zna se da Lukovic pored Odza kakav god da je ovaj nas,fizicki mu ne moze nista a i kondicija mu nije jaca strana ali on odigra pravo trenerski pametno...
Bravo Sakota...

Dachazvezda

pre 4 godine

Mi smo u stvari evropski Hjuston!!
Oni igraju bez centra, a mi bez pleja...
Ni prvog ni drugog. Sta ce nam?? Izmislicemo toplu vodu sad

Sakota pionir :))))

Drndo Maroje

pre 4 godine

@
Duel brkatih sa jedne i bradatih sa druge strane. Kakvi imidži ekipa

Hehe brate i ja to gledam , Mornarev Brka puca slobodna a meni se prividja Marelja iz predratne Sibenke sa sve onom kapicom!

hm

pre 4 godine

Svaka cast Panteru, ostalo stamota, opet po ko zna koji put bez volje, zelje, truda! Sakota postavka, priprema, motivacija nula! Bitno da su protiv Himkija igrali opusteno da se odmore

DukiNS

pre 4 godine

Zvezda ako izgubi ovo, onda je sa Cedevitom biti ili ne biti što se sezone tiče. Nije PO toliko daleko da se tešite kako ćete tad sve pregaziti. Bolji roster imate od svih, ali i Partizan i Budućnost dve pobede u polufinalu mogu da vam odvale. Biće interesantno i napeto u PO to je sigurno.

Markobg

pre 4 godine

Gist ima izgleda tako jak ugovor da ako odluči iz nekog razloga da ostane ima da gledamo ove njegove " bravure" i sledeće sezone!

ja

pre 4 godine

Kad bi se ja pitao, više bi voleo da je zvezda četvrta, nego ovi.
(Noca, 10. februar 2020 19:01)

Ne može Zvezda biti četvrta, može biti treća ili peta, jedino ako baš ne doživi debakl u Baru od 24 razlike i Mornar dobije Budućnost u gostima.

mohikanac

pre 4 godine

Dok su normalni ljudi posle Himkija lepo ukazivali na gubitnički mentalitet i lošu igru za koju je Šakota kriv zaslepljene neznalice su nazivale kritičare bagrom.

Te odmara tim, Mornar je važniji, nije Šakota kriv, ništa ne znate, ko sve komentariše...
Pa evo izvolite, pošto su se "odmorili" objasnite šta večeras igra Zvezda?
Kako je Šakota spremio utakmicu?

gari

pre 4 godine

nema tu igre ni ideje neke, sve se zasniva na varijanti da ce nekoga da krene..
mrka kapa od varijante jer jednom prodje a tri puta ne