Subota, 18.01.2020.

10:40

"Luka je prepametan za svoje godine"

Slovenački košarkaš Luka Dončić protekle noći je još jednom vodio svoje Maverikse do pobede.

Izvor: MT

"Luka je prepametan za svoje godine" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

41 Komentari

Sortiraj po:

Imay

pre 4 godine

Ja se ne sećam da je neki ruki u drugoj sezoni doveo fenjeraša do borbe za titulu! Vlasnici Kingsa ne veruju šta su propustili!

Cudo

pre 4 godine

Od igraca stvarno kako dodaje kako poentira kako stvarno za svoje godine ipresivno .Mada bi voleo da pocne da radi i na odbrani ,sad je pravo vreme ,da bi se u potpunosti komoletirao .

Posmatrač

pre 4 godine

Zanimljivoo da neki poređuju oblasti različite sa sportom ili košarkom.

Mnogi ne znaju da bi se bavio bilo kojim sportom moraš mislit pametno uvek na terenu. Nije stvar šutnut u go ili dat koš. To ume svako!" Al" da bude konstatan vredan uporan odnosno pametan je teško. Zato Luka jeste prepametno dete jer pored toga što drži košarku u malom prstu i konstatno pametno razmišlja na terenu za svoje godine. Nema greške onda.

jeste

pre 4 godine

lukadoncic77

Kako onda kažeš na to da je Slovenija Sašu izbrisala?
Samo napiši i google, Saša Dončić izbrisan i dobiješ odgovor!

Kakva je to država koja to radi, a da čovek ostane u njoj i ne odvoji dete od takve države? Crncima u Americi to ne rade!

Ako bi imao neke pameti tada bi otišao i uzeo dete u neku drugu državu!
Slovenija ima više sreće nego pameti!

Vi kažete Srbima Čefuri, vidim nema nekog takvog izraza za Slovence u Srbiji, poštovanje nije na istom nivou!

Lako je poštovati nekoga kojio je uspešan, poštuj normalnog Srbina bez takvog uspeha, pa ćemo tome reći jednakost!

društvance iz predgrađa

pre 4 godine

A što da smanje? Zato što ne igra za nas? Piše se zato što je sportski fenomen nacionalnost nema veze. Pise ceo svet o njemu. E sad posto si ti i taj pre zadrti nacionalisti to je vaš problem. Nismo mi krivi sto ga je divac propustio. Niko nije kriv sto je 5x bolji igrač od bogdana. Ovo su sportske strane vidis naslov ako ti se ne svidja jednostavno preskočis ali fora je sto tebi i tebi slicnim to smeta i zato ne samo sto ne preskocite vest vec se potrudite i komentar da ostavite... Decko sa 20god radi ono sto niko nikad nije iz evrope zato se piše a pogotovo sto je vezan za ovo podneblje i sto mu je otac srbin. Znam da bi ti voleo da se ovoliko piše o prizetku bogiju ali on je samo zamena u raspalom Sakramentu a luka je prva zvezda nba
(petarczv, 18. januar 2020 12:01)

Upala mi je odmah tvoja rečenica "ako ti se nešto ne sviđa, jednostavno preskočiš"... Ja bih evo baš voleo kada bi ti prvi počeo da primenjuješ te tvoje reči! Skačeš sam sebi u usta, pameruješ drugom a nisi u stanju i sam to da ispoštuješ. Ti si čoveče toliko opsednut Bogdanom, da evo i ovde gde se uopšte ne pominje ni u vestima ni u komentarima, moraš da ga pomeneš. Stvarno se zapitaj da li je to normalno. Sve mi liči na to da si zatreskan u njega do daske!!

Bodibond

pre 4 godine

Ti i petarczv hitno da nadjete devojke. 

Portlandu tada nije trebao krilni igrac, bas kao i houstonu na istom draftu. posle milicica bio je Wade koji je sam osvojio titulu pre nego sto mu se prisljamcio lebron. Tako isto na onom draftu sa Lukom sakramentu nije bio potreban igrac na toj poziciji i nisu ga pokupili, pa ni finiks ni atlanta ni neko bese treci nije uzeo luku. zasto bi onda Divac bio najgori u istoriji? Nisi mu ti dodelio posao pa nema potrebe ni da ga ocenjujes.
(Sumadin, 18. januar 2020 13:00)

Mozda njih dvojicu privlaci isti pol.
Kad se izvlace draftovi ne moze da se bira pozicija, sto izvuces to ti je.

Dzhoni

pre 4 godine

B92Odgovor na novo pitanje sa mog Instagram profila Lukadoncic77."kakav odnos imaš sa svojim ocem?"Ne najbolji... Cujemo se tu I tamo, po priliki...Još uvek je moj otac, dao mi Ljubav do košarke, a je imao previse losih odluka, koje su negativno utjecale na mene I moju mamu.Oprostio sam mu da se kurv@o okolo, trošio novac za gluposti, se radije zaje.., nego da me poljubi za laku noc... Oprostio sam mu I to da me hteo prodati za proviziju u Galatasaray, da podplati svoje dugove... I još neke stvari...Ali ne mogu mu oprostiti da je digao ruku na moju majku.NIKADDA, moj otac... Srbenda(lukadoncic77, 18. januar 2020 12:34)I sta si hteo da dokazes ovim komentarom?! Da je luka u losem odnosu sa caletom? To svi znaju. Ali sta god da se desi lukin otac je srbin, kosarkas i luku ja povukao talenat i zavoleo kosarku zbog njega srbende...
(petarczv, 18. januar 2020 12:54)

Srbenda koja igra za sloveniju. A verujem da znam zašyo je ljut na oca-oblačio ga je kao klinca u simbole najvećeg zla u svetu sporta, udruženi zločinački poduhvat zvani czv...

Strucno lice

pre 4 godine

Mozda jos recenica za one koji pisu svako jake neistine. Razmislite i naucite, da citate izmedju redova. Vest prica promisljeno i svaka njegova rec ima tezinu. On jako dobro zna ko i sta je Novitzki, to je i napomenuo, te za klinca od dvadeset godina rekao, da ce biti bolji od Novitzkog. Komentar suvisan.
Brat Jokic, koga neverovatno cenim i postujem (za mene on je velicina od igraca i coveka) kaze, da je Doncic najbolji napadac lige. To normalno znaci, da je Luka bolji i od njega. Komentar suvisan.

Strucno lice

pre 4 godine

Sta rece Pipen o Luki pre neki dan: "On je neverovatan, bukvalno nezaustavljiv. Isto je takav bio Dzordan, ali ne sa toliko malo godina. Sve sam ja to doziveo. Sada ocekujem, da Luka postane vise sebican (isto kao je to bilo sa Dzordanom) i onda ce postati druga, jos jaca "zivotinja".
Objasnio je neke stvari i Vest, covek koji jako retko komentarise igrace. On kaze, da Luka vec sada nije zvezda nego superstar, a izmedju zvezda i superzvezda velika je razlika - superstarovi, to su samo pet njih, najboljih igraca lige. I taj Vest nije tek neko, nije on samo legenda od igraca, covek od koga je napravljen logo lige. On je taj general manager koji je sastavio sampionski tim Lejkersa sa Kobijem i Sekom, on je taj savetnik koji je sastavio sampionski tim Voriorsa i on je od 2016 taj savetnik Klipersa koji je sastavio tim danasnjih Klipersa.

Davidovic

pre 4 godine

Odgovor na novo pitanje sa mog Instagram profila Lukadoncic77.
"kakav odnos imaš sa svojim ocem?"
Ne najbolji... Cujemo se tu I tamo, po priliki...
Još uvek je moj otac, dao mi Ljubav do košarke, a je imao previse losih odluka, koje su negativno utjecale na mene I moju mamu.
Oprostio sam mu da se kurv@o okolo, trošio novac za gluposti, se radije zaje.., nego da me poljubi za laku noc... Oprostio sam mu I to da me hteo prodati za proviziju u Galatasaray, da podplati svoje dugove... I još neke stvari...
Ali ne mogu mu oprostiti da je digao ruku na moju majku.
NIKAD
DA, moj otac... Srbenda
(lukadoncic77, 18. januar 2020 12:34) # Link komentara

Mozes misliti.
Nasilje u porodici, dnevno na milione slucajeva sirom sveta.
To neki izum Srba ili milione sudija sirom sveta svaki dan osudjuju nasilnike u porodici, autosovinisto besramni.

Sumadin

pre 4 godine

Da nije bilo NBA drafta 1984 godine i Portlanda sa Semom Bouvijem umesto Majkla Džordana Divac bi preuzeo štafetu najgore moguće odluke jedne NBA franšize u istoriji košarke....
(dnevna doza prosecnog Srbende, 18. januar 2020 10:55)

Ti i petarczv hitno da nadjete devojke.

Portlandu tada nije trebao krilni igrac, bas kao i houstonu na istom draftu. posle milicica bio je Wade koji je sam osvojio titulu pre nego sto mu se prisljamcio lebron. Tako isto na onom draftu sa Lukom sakramentu nije bio potreban igrac na toj poziciji i nisu ga pokupili, pa ni finiks ni atlanta ni neko bese treci nije uzeo luku. zasto bi onda Divac bio najgori u istoriji? Nisi mu ti dodelio posao pa nema potrebe ni da ga ocenjujes.

petarczv

pre 4 godine

Kod nas se kaze lukav za ono sto je on, a to je najveca prevara od igraca ikada. Njemu je marketinski tim odradio cijelu karijeru i odlicno mu je odradjuje i dalje. Ali, kad tad ce to doci na svoje, jer ne moze vjecito biti najveci talenat i njegovo vrijeme tek dolazi...
(sash, 18. januar 2020 11:27)

Aaaaa znaci marketinski tim postiže tripl dabl u proseku sa 30p po utakmici?! Hahahahahaha daj bre dete idi gledaj pokemone

Misko1

pre 4 godine

Aaaaa znaci marketinski tim postiže tripl dabl u proseku sa 30p po utakmici?! Hahahahahaha daj bre dete idi gledaj pokemone
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 18. januar 2020 12:07) # Link komentara
Preporučujem (+4)Ne preporučujem (0)

Nema tripl dabl u proseku. Skokove kupi tako sto 80% skokova nakupi ostavljajuci svog igraca spolja. Inteligentan je, proceni kada moze da ide na skok, tako napucava skokove. Pogledaj mu koliko skokova uzme onih pravih kad se bori za loptu. 80% skokova su mu tako sto samo pokupi loptu ispod kosa.
Dacu ti jedno poredjenje. Samo da vidis koliko mali napucava skokove.
I Doncic i Jokic imaju po 9.8 skokova prosecno.
Ali Jokic 43% uzima skokova boreci se za loptu.
Doncic samo 22% takvih skokova pokupi.
Naravno Jokic je centar i logicno vislji da ce vise pokupiti skokova u tim odbicima.
Ali i pokazatelj koliko je Doncicu nerealna brojka od 9.8 skokova.
Oko 3 skoka napuca prosecno po utakmici tako sto se tokom napada protivnicke ekipe povlaci u reket.

e moj druže

pre 4 godine

Ne, on samo mnogo dobro igra košarku. I kao i svi dobri sportisti preterano je plaćen za to, ali tako ovaj svet funkcioniše. Prepametan je reč koja znači nešto što nema veze u ovom slučaju. Ili su Tajson, Bolt, Maradona...prepametni?

petarczv

pre 4 godine

I kad bude iskusniji,stariji,ne vjerujem da ce nesto biti bolji nego sto je sada,jer momak zaista igra na top nivou,vrhunski i to je to....Na primer u fudbalu,Messi prakticno igra na istom nivou kad je imao 19,i sada...Asistira,dribla,daje golove,kreira igru...Sa 19 godina je dao het trik Realu.Tako da kad si vanserijski talenat,ond igras odma na najvecem nivou.
(Sinki, 18. januar 2020 11:17)

Da samo sto su fudbal i Kosarka dva potpuno različita sporta i opšte je poznato da fudbal moze da se igra i sa pola mozga i da su fudbaleri ljidi sa najmanjim koeficijentom inteligencije čast izuzecima. Dok je kosarka mnogo brža i kompleksnija igra gde ako zelis biti najbolji moras biti izrazito inteligentan na terenu. Kao sto su jokic, doncic i ostali...

petarczv

pre 4 godine

Slovenačka krv kulja u malom.
(Brda 1906., 18. januar 2020 11:30)

Sama po sebi ova recenica je presmesna hahahahaha ako je ista tipicno za slovence a to je da njima nikad ne kulja ništa vec su hladan miran narod bez zivota. Kulja srpska caletova krv.

Aleksandar Savković

pre 4 godine

i have decided to write on English because i know that people who would dislike my comment are dumb and don't speak foreign languages. So, yes, Luka is little overhiped, though he is biggest talent probably in last 20 years.

petarczv

pre 4 godine

Мало пре један написа, смањите хвалоспеве, а ви још један текст. Шоу маст го оун.
(геца м, 18. januar 2020 10:48)

A što da smanje? Zato što ne igra za nas? Piše se zato što je sportski fenomen nacionalnost nema veze. Pise ceo svet o njemu. E sad posto si ti i taj pre zadrti nacionalisti to je vaš problem. Nismo mi krivi sto ga je divac propustio. Niko nije kriv sto je 5x bolji igrač od bogdana. Ovo su sportske strane vidis naslov ako ti se ne svidja jednostavno preskočis ali fora je sto tebi i tebi slicnim to smeta i zato ne samo sto ne preskocite vest vec se potrudite i komentar da ostavite... Decko sa 20god radi ono sto niko nikad nije iz evrope zato se piše a pogotovo sto je vezan za ovo podneblje i sto mu je otac srbin. Znam da bi ti voleo da se ovoliko piše o prizetku bogiju ali on je samo zamena u raspalom Sakramentu a luka je prva zvezda nba

lukadoncic77

pre 4 godine

Odgovor na novo pitanje sa mog Instagram profila Lukadoncic77.
"kakav odnos imaš sa svojim ocem?"
Ne najbolji... Cujemo se tu I tamo, po priliki...
Još uvek je moj otac, dao mi Ljubav do košarke, a je imao previse losih odluka, koje su negativno utjecale na mene I moju mamu.
Oprostio sam mu da se kurv@o okolo, trošio novac za gluposti, se radije zaje.., nego da me poljubi za laku noc... Oprostio sam mu I to da me hteo prodati za proviziju u Galatasaray, da podplati svoje dugove... I još neke stvari...
Ali ne mogu mu oprostiti da je digao ruku na moju majku.
NIKAD
DA, moj otac... Srbenda

petarczv

pre 4 godine

B92

Odgovor na novo pitanje sa mog Instagram profila Lukadoncic77.
"kakav odnos imaš sa svojim ocem?"
Ne najbolji... Cujemo se tu I tamo, po priliki...
Još uvek je moj otac, dao mi Ljubav do košarke, a je imao previse losih odluka, koje su negativno utjecale na mene I moju mamu.
Oprostio sam mu da se kurv@o okolo, trošio novac za gluposti, se radije zaje.., nego da me poljubi za laku noc... Oprostio sam mu I to da me hteo prodati za proviziju u Galatasaray, da podplati svoje dugove... I još neke stvari...
Ali ne mogu mu oprostiti da je digao ruku na moju majku.
NIKAD
DA, moj otac... Srbenda
(lukadoncic77, 18. januar 2020 12:34)

I sta si hteo da dokazes ovim komentarom?! Da je luka u losem odnosu sa caletom? To svi znaju. Ali sta god da se desi lukin otac je srbin, kosarkas i luku ja povukao talenat i zavoleo kosarku zbog njega srbende...

petarczv

pre 4 godine

Luki fali jos samo snaga da moze da u poslednjoj četvrtini jakih utakmica izdrzi duele sa najjacim igracima. To mu je za sada jedina "mana" jel su poceli u poslednjoj četvrtini da ga prebijaju. Mislim da ce u sledecoj sezoni da ga fizicki malo nagruvaju i onda ce ko MJ biti nezaustavljiv

sash

pre 4 godine

Kod nas se kaze lukav za ono sto je on, a to je najveca prevara od igraca ikada. Njemu je marketinski tim odradio cijelu karijeru i odlicno mu je odradjuje i dalje. Ali, kad tad ce to doci na svoje, jer ne moze vjecito biti najveci talenat i njegovo vrijeme tek dolazi...

Aleks

pre 4 godine

On da je pametan, bio bi naucnik, a ne bacac lopte.
(Piemonte Calcho, 18. januar 2020 11:02)

Koliko glup komentar. Darovite osobe postoje u svim oblastima, ne samo u inteligenciji. Laički rečeno, to se zove talenat, ali inače u psihologiji termin daroviti se koristi za osobe koje od malih nogu nešto rade bolje od mnogih odraslih. Konkretno Luka, kao što je neko lepo napisao dole, će igrati na sličnom nivou cele karijere, jer je uspešno darovit - ne treba mu neko učenje, škola (košarke), instinktivno sam zna šta treba da radi na terenu i sl.

Tako da Luka možda nema IQ 130 i nije naučnik, ali u svojoj oblasti je on među najdarovitijima, takoreći vunderkind.

Sinki

pre 4 godine

I kad bude iskusniji,stariji,ne vjerujem da ce nesto biti bolji nego sto je sada,jer momak zaista igra na top nivou,vrhunski i to je to....Na primer u fudbalu,Messi prakticno igra na istom nivou kad je imao 19,i sada...Asistira,dribla,daje golove,kreira igru...Sa 19 godina je dao het trik Realu.Tako da kad si vanserijski talenat,ond igras odma na najvecem nivou.

геца м

pre 4 godine

Мало пре један написа, смањите хвалоспеве, а ви још један текст. Шоу маст го оун.

kimi

pre 4 godine

Nije dovoljno dobar za Divca i Sakramento.
Ugusice velikog talenta Foksa i sta ce onda.
Nisu se setili kao sto je Dalas uradio i trejdovao Smita jr, to su i sa Foksom mogli.
Draftovali jednog Papajanisa sa 6 mesta koji sada ni u Panatenaikosu ne moze da igra.
Ugovor Hildu koji ima iq u minusu, pa draftovali Beglija ciji je iq na nivou Badijevog.
Koliko samo losih poteza Divca.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Da nije bilo NBA drafta 1984 godine i Portlanda sa Semom Bouvijem umesto Majkla Džordana Divac bi preuzeo štafetu najgore moguće odluke jedne NBA franšize u istoriji košarke....

kimi

pre 4 godine

Nije dovoljno dobar za Divca i Sakramento.
Ugusice velikog talenta Foksa i sta ce onda.
Nisu se setili kao sto je Dalas uradio i trejdovao Smita jr, to su i sa Foksom mogli.
Draftovali jednog Papajanisa sa 6 mesta koji sada ni u Panatenaikosu ne moze da igra.
Ugovor Hildu koji ima iq u minusu, pa draftovali Beglija ciji je iq na nivou Badijevog.
Koliko samo losih poteza Divca.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Da nije bilo NBA drafta 1984 godine i Portlanda sa Semom Bouvijem umesto Majkla Džordana Divac bi preuzeo štafetu najgore moguće odluke jedne NBA franšize u istoriji košarke....

Sinki

pre 4 godine

I kad bude iskusniji,stariji,ne vjerujem da ce nesto biti bolji nego sto je sada,jer momak zaista igra na top nivou,vrhunski i to je to....Na primer u fudbalu,Messi prakticno igra na istom nivou kad je imao 19,i sada...Asistira,dribla,daje golove,kreira igru...Sa 19 godina je dao het trik Realu.Tako da kad si vanserijski talenat,ond igras odma na najvecem nivou.

petarczv

pre 4 godine

Kod nas se kaze lukav za ono sto je on, a to je najveca prevara od igraca ikada. Njemu je marketinski tim odradio cijelu karijeru i odlicno mu je odradjuje i dalje. Ali, kad tad ce to doci na svoje, jer ne moze vjecito biti najveci talenat i njegovo vrijeme tek dolazi...
(sash, 18. januar 2020 11:27)

Aaaaa znaci marketinski tim postiže tripl dabl u proseku sa 30p po utakmici?! Hahahahahaha daj bre dete idi gledaj pokemone

Aleks

pre 4 godine

On da je pametan, bio bi naucnik, a ne bacac lopte.
(Piemonte Calcho, 18. januar 2020 11:02)

Koliko glup komentar. Darovite osobe postoje u svim oblastima, ne samo u inteligenciji. Laički rečeno, to se zove talenat, ali inače u psihologiji termin daroviti se koristi za osobe koje od malih nogu nešto rade bolje od mnogih odraslih. Konkretno Luka, kao što je neko lepo napisao dole, će igrati na sličnom nivou cele karijere, jer je uspešno darovit - ne treba mu neko učenje, škola (košarke), instinktivno sam zna šta treba da radi na terenu i sl.

Tako da Luka možda nema IQ 130 i nije naučnik, ali u svojoj oblasti je on među najdarovitijima, takoreći vunderkind.

Strucno lice

pre 4 godine

Sta rece Pipen o Luki pre neki dan: "On je neverovatan, bukvalno nezaustavljiv. Isto je takav bio Dzordan, ali ne sa toliko malo godina. Sve sam ja to doziveo. Sada ocekujem, da Luka postane vise sebican (isto kao je to bilo sa Dzordanom) i onda ce postati druga, jos jaca "zivotinja".
Objasnio je neke stvari i Vest, covek koji jako retko komentarise igrace. On kaze, da Luka vec sada nije zvezda nego superstar, a izmedju zvezda i superzvezda velika je razlika - superstarovi, to su samo pet njih, najboljih igraca lige. I taj Vest nije tek neko, nije on samo legenda od igraca, covek od koga je napravljen logo lige. On je taj general manager koji je sastavio sampionski tim Lejkersa sa Kobijem i Sekom, on je taj savetnik koji je sastavio sampionski tim Voriorsa i on je od 2016 taj savetnik Klipersa koji je sastavio tim danasnjih Klipersa.

геца м

pre 4 godine

Мало пре један написа, смањите хвалоспеве, а ви још један текст. Шоу маст го оун.

petarczv

pre 4 godine

Мало пре један написа, смањите хвалоспеве, а ви још један текст. Шоу маст го оун.
(геца м, 18. januar 2020 10:48)

A što da smanje? Zato što ne igra za nas? Piše se zato što je sportski fenomen nacionalnost nema veze. Pise ceo svet o njemu. E sad posto si ti i taj pre zadrti nacionalisti to je vaš problem. Nismo mi krivi sto ga je divac propustio. Niko nije kriv sto je 5x bolji igrač od bogdana. Ovo su sportske strane vidis naslov ako ti se ne svidja jednostavno preskočis ali fora je sto tebi i tebi slicnim to smeta i zato ne samo sto ne preskocite vest vec se potrudite i komentar da ostavite... Decko sa 20god radi ono sto niko nikad nije iz evrope zato se piše a pogotovo sto je vezan za ovo podneblje i sto mu je otac srbin. Znam da bi ti voleo da se ovoliko piše o prizetku bogiju ali on je samo zamena u raspalom Sakramentu a luka je prva zvezda nba

petarczv

pre 4 godine

I kad bude iskusniji,stariji,ne vjerujem da ce nesto biti bolji nego sto je sada,jer momak zaista igra na top nivou,vrhunski i to je to....Na primer u fudbalu,Messi prakticno igra na istom nivou kad je imao 19,i sada...Asistira,dribla,daje golove,kreira igru...Sa 19 godina je dao het trik Realu.Tako da kad si vanserijski talenat,ond igras odma na najvecem nivou.
(Sinki, 18. januar 2020 11:17)

Da samo sto su fudbal i Kosarka dva potpuno različita sporta i opšte je poznato da fudbal moze da se igra i sa pola mozga i da su fudbaleri ljidi sa najmanjim koeficijentom inteligencije čast izuzecima. Dok je kosarka mnogo brža i kompleksnija igra gde ako zelis biti najbolji moras biti izrazito inteligentan na terenu. Kao sto su jokic, doncic i ostali...

petarczv

pre 4 godine

Luki fali jos samo snaga da moze da u poslednjoj četvrtini jakih utakmica izdrzi duele sa najjacim igracima. To mu je za sada jedina "mana" jel su poceli u poslednjoj četvrtini da ga prebijaju. Mislim da ce u sledecoj sezoni da ga fizicki malo nagruvaju i onda ce ko MJ biti nezaustavljiv

petarczv

pre 4 godine

Slovenačka krv kulja u malom.
(Brda 1906., 18. januar 2020 11:30)

Sama po sebi ova recenica je presmesna hahahahaha ako je ista tipicno za slovence a to je da njima nikad ne kulja ništa vec su hladan miran narod bez zivota. Kulja srpska caletova krv.

lukadoncic77

pre 4 godine

Odgovor na novo pitanje sa mog Instagram profila Lukadoncic77.
"kakav odnos imaš sa svojim ocem?"
Ne najbolji... Cujemo se tu I tamo, po priliki...
Još uvek je moj otac, dao mi Ljubav do košarke, a je imao previse losih odluka, koje su negativno utjecale na mene I moju mamu.
Oprostio sam mu da se kurv@o okolo, trošio novac za gluposti, se radije zaje.., nego da me poljubi za laku noc... Oprostio sam mu I to da me hteo prodati za proviziju u Galatasaray, da podplati svoje dugove... I još neke stvari...
Ali ne mogu mu oprostiti da je digao ruku na moju majku.
NIKAD
DA, moj otac... Srbenda

Strucno lice

pre 4 godine

Mozda jos recenica za one koji pisu svako jake neistine. Razmislite i naucite, da citate izmedju redova. Vest prica promisljeno i svaka njegova rec ima tezinu. On jako dobro zna ko i sta je Novitzki, to je i napomenuo, te za klinca od dvadeset godina rekao, da ce biti bolji od Novitzkog. Komentar suvisan.
Brat Jokic, koga neverovatno cenim i postujem (za mene on je velicina od igraca i coveka) kaze, da je Doncic najbolji napadac lige. To normalno znaci, da je Luka bolji i od njega. Komentar suvisan.

Sumadin

pre 4 godine

Da nije bilo NBA drafta 1984 godine i Portlanda sa Semom Bouvijem umesto Majkla Džordana Divac bi preuzeo štafetu najgore moguće odluke jedne NBA franšize u istoriji košarke....
(dnevna doza prosecnog Srbende, 18. januar 2020 10:55)

Ti i petarczv hitno da nadjete devojke.

Portlandu tada nije trebao krilni igrac, bas kao i houstonu na istom draftu. posle milicica bio je Wade koji je sam osvojio titulu pre nego sto mu se prisljamcio lebron. Tako isto na onom draftu sa Lukom sakramentu nije bio potreban igrac na toj poziciji i nisu ga pokupili, pa ni finiks ni atlanta ni neko bese treci nije uzeo luku. zasto bi onda Divac bio najgori u istoriji? Nisi mu ti dodelio posao pa nema potrebe ni da ga ocenjujes.

Davidovic

pre 4 godine

Odgovor na novo pitanje sa mog Instagram profila Lukadoncic77.
"kakav odnos imaš sa svojim ocem?"
Ne najbolji... Cujemo se tu I tamo, po priliki...
Još uvek je moj otac, dao mi Ljubav do košarke, a je imao previse losih odluka, koje su negativno utjecale na mene I moju mamu.
Oprostio sam mu da se kurv@o okolo, trošio novac za gluposti, se radije zaje.., nego da me poljubi za laku noc... Oprostio sam mu I to da me hteo prodati za proviziju u Galatasaray, da podplati svoje dugove... I još neke stvari...
Ali ne mogu mu oprostiti da je digao ruku na moju majku.
NIKAD
DA, moj otac... Srbenda
(lukadoncic77, 18. januar 2020 12:34) # Link komentara

Mozes misliti.
Nasilje u porodici, dnevno na milione slucajeva sirom sveta.
To neki izum Srba ili milione sudija sirom sveta svaki dan osudjuju nasilnike u porodici, autosovinisto besramni.

Posmatrač

pre 4 godine

Zanimljivoo da neki poređuju oblasti različite sa sportom ili košarkom.

Mnogi ne znaju da bi se bavio bilo kojim sportom moraš mislit pametno uvek na terenu. Nije stvar šutnut u go ili dat koš. To ume svako!" Al" da bude konstatan vredan uporan odnosno pametan je teško. Zato Luka jeste prepametno dete jer pored toga što drži košarku u malom prstu i konstatno pametno razmišlja na terenu za svoje godine. Nema greške onda.

Aleksandar Savković

pre 4 godine

i have decided to write on English because i know that people who would dislike my comment are dumb and don't speak foreign languages. So, yes, Luka is little overhiped, though he is biggest talent probably in last 20 years.

petarczv

pre 4 godine

B92

Odgovor na novo pitanje sa mog Instagram profila Lukadoncic77.
"kakav odnos imaš sa svojim ocem?"
Ne najbolji... Cujemo se tu I tamo, po priliki...
Još uvek je moj otac, dao mi Ljubav do košarke, a je imao previse losih odluka, koje su negativno utjecale na mene I moju mamu.
Oprostio sam mu da se kurv@o okolo, trošio novac za gluposti, se radije zaje.., nego da me poljubi za laku noc... Oprostio sam mu I to da me hteo prodati za proviziju u Galatasaray, da podplati svoje dugove... I još neke stvari...
Ali ne mogu mu oprostiti da je digao ruku na moju majku.
NIKAD
DA, moj otac... Srbenda
(lukadoncic77, 18. januar 2020 12:34)

I sta si hteo da dokazes ovim komentarom?! Da je luka u losem odnosu sa caletom? To svi znaju. Ali sta god da se desi lukin otac je srbin, kosarkas i luku ja povukao talenat i zavoleo kosarku zbog njega srbende...

sash

pre 4 godine

Kod nas se kaze lukav za ono sto je on, a to je najveca prevara od igraca ikada. Njemu je marketinski tim odradio cijelu karijeru i odlicno mu je odradjuje i dalje. Ali, kad tad ce to doci na svoje, jer ne moze vjecito biti najveci talenat i njegovo vrijeme tek dolazi...

Misko1

pre 4 godine

Aaaaa znaci marketinski tim postiže tripl dabl u proseku sa 30p po utakmici?! Hahahahahaha daj bre dete idi gledaj pokemone
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 18. januar 2020 12:07) # Link komentara
Preporučujem (+4)Ne preporučujem (0)

Nema tripl dabl u proseku. Skokove kupi tako sto 80% skokova nakupi ostavljajuci svog igraca spolja. Inteligentan je, proceni kada moze da ide na skok, tako napucava skokove. Pogledaj mu koliko skokova uzme onih pravih kad se bori za loptu. 80% skokova su mu tako sto samo pokupi loptu ispod kosa.
Dacu ti jedno poredjenje. Samo da vidis koliko mali napucava skokove.
I Doncic i Jokic imaju po 9.8 skokova prosecno.
Ali Jokic 43% uzima skokova boreci se za loptu.
Doncic samo 22% takvih skokova pokupi.
Naravno Jokic je centar i logicno vislji da ce vise pokupiti skokova u tim odbicima.
Ali i pokazatelj koliko je Doncicu nerealna brojka od 9.8 skokova.
Oko 3 skoka napuca prosecno po utakmici tako sto se tokom napada protivnicke ekipe povlaci u reket.

Dzhoni

pre 4 godine

B92Odgovor na novo pitanje sa mog Instagram profila Lukadoncic77."kakav odnos imaš sa svojim ocem?"Ne najbolji... Cujemo se tu I tamo, po priliki...Još uvek je moj otac, dao mi Ljubav do košarke, a je imao previse losih odluka, koje su negativno utjecale na mene I moju mamu.Oprostio sam mu da se kurv@o okolo, trošio novac za gluposti, se radije zaje.., nego da me poljubi za laku noc... Oprostio sam mu I to da me hteo prodati za proviziju u Galatasaray, da podplati svoje dugove... I još neke stvari...Ali ne mogu mu oprostiti da je digao ruku na moju majku.NIKADDA, moj otac... Srbenda(lukadoncic77, 18. januar 2020 12:34)I sta si hteo da dokazes ovim komentarom?! Da je luka u losem odnosu sa caletom? To svi znaju. Ali sta god da se desi lukin otac je srbin, kosarkas i luku ja povukao talenat i zavoleo kosarku zbog njega srbende...
(petarczv, 18. januar 2020 12:54)

Srbenda koja igra za sloveniju. A verujem da znam zašyo je ljut na oca-oblačio ga je kao klinca u simbole najvećeg zla u svetu sporta, udruženi zločinački poduhvat zvani czv...

e moj druže

pre 4 godine

Ne, on samo mnogo dobro igra košarku. I kao i svi dobri sportisti preterano je plaćen za to, ali tako ovaj svet funkcioniše. Prepametan je reč koja znači nešto što nema veze u ovom slučaju. Ili su Tajson, Bolt, Maradona...prepametni?

društvance iz predgrađa

pre 4 godine

A što da smanje? Zato što ne igra za nas? Piše se zato što je sportski fenomen nacionalnost nema veze. Pise ceo svet o njemu. E sad posto si ti i taj pre zadrti nacionalisti to je vaš problem. Nismo mi krivi sto ga je divac propustio. Niko nije kriv sto je 5x bolji igrač od bogdana. Ovo su sportske strane vidis naslov ako ti se ne svidja jednostavno preskočis ali fora je sto tebi i tebi slicnim to smeta i zato ne samo sto ne preskocite vest vec se potrudite i komentar da ostavite... Decko sa 20god radi ono sto niko nikad nije iz evrope zato se piše a pogotovo sto je vezan za ovo podneblje i sto mu je otac srbin. Znam da bi ti voleo da se ovoliko piše o prizetku bogiju ali on je samo zamena u raspalom Sakramentu a luka je prva zvezda nba
(petarczv, 18. januar 2020 12:01)

Upala mi je odmah tvoja rečenica "ako ti se nešto ne sviđa, jednostavno preskočiš"... Ja bih evo baš voleo kada bi ti prvi počeo da primenjuješ te tvoje reči! Skačeš sam sebi u usta, pameruješ drugom a nisi u stanju i sam to da ispoštuješ. Ti si čoveče toliko opsednut Bogdanom, da evo i ovde gde se uopšte ne pominje ni u vestima ni u komentarima, moraš da ga pomeneš. Stvarno se zapitaj da li je to normalno. Sve mi liči na to da si zatreskan u njega do daske!!

Bodibond

pre 4 godine

Ti i petarczv hitno da nadjete devojke. 

Portlandu tada nije trebao krilni igrac, bas kao i houstonu na istom draftu. posle milicica bio je Wade koji je sam osvojio titulu pre nego sto mu se prisljamcio lebron. Tako isto na onom draftu sa Lukom sakramentu nije bio potreban igrac na toj poziciji i nisu ga pokupili, pa ni finiks ni atlanta ni neko bese treci nije uzeo luku. zasto bi onda Divac bio najgori u istoriji? Nisi mu ti dodelio posao pa nema potrebe ni da ga ocenjujes.
(Sumadin, 18. januar 2020 13:00)

Mozda njih dvojicu privlaci isti pol.
Kad se izvlace draftovi ne moze da se bira pozicija, sto izvuces to ti je.

jeste

pre 4 godine

lukadoncic77

Kako onda kažeš na to da je Slovenija Sašu izbrisala?
Samo napiši i google, Saša Dončić izbrisan i dobiješ odgovor!

Kakva je to država koja to radi, a da čovek ostane u njoj i ne odvoji dete od takve države? Crncima u Americi to ne rade!

Ako bi imao neke pameti tada bi otišao i uzeo dete u neku drugu državu!
Slovenija ima više sreće nego pameti!

Vi kažete Srbima Čefuri, vidim nema nekog takvog izraza za Slovence u Srbiji, poštovanje nije na istom nivou!

Lako je poštovati nekoga kojio je uspešan, poštuj normalnog Srbina bez takvog uspeha, pa ćemo tome reći jednakost!

Imay

pre 4 godine

Ja se ne sećam da je neki ruki u drugoj sezoni doveo fenjeraša do borbe za titulu! Vlasnici Kingsa ne veruju šta su propustili!

Cudo

pre 4 godine

Od igraca stvarno kako dodaje kako poentira kako stvarno za svoje godine ipresivno .Mada bi voleo da pocne da radi i na odbrani ,sad je pravo vreme ,da bi se u potpunosti komoletirao .

sash

pre 4 godine

Kod nas se kaze lukav za ono sto je on, a to je najveca prevara od igraca ikada. Njemu je marketinski tim odradio cijelu karijeru i odlicno mu je odradjuje i dalje. Ali, kad tad ce to doci na svoje, jer ne moze vjecito biti najveci talenat i njegovo vrijeme tek dolazi...

геца м

pre 4 godine

Мало пре један написа, смањите хвалоспеве, а ви још један текст. Шоу маст го оун.

petarczv

pre 4 godine

Slovenačka krv kulja u malom.
(Brda 1906., 18. januar 2020 11:30)

Sama po sebi ova recenica je presmesna hahahahaha ako je ista tipicno za slovence a to je da njima nikad ne kulja ništa vec su hladan miran narod bez zivota. Kulja srpska caletova krv.

kimi

pre 4 godine

Nije dovoljno dobar za Divca i Sakramento.
Ugusice velikog talenta Foksa i sta ce onda.
Nisu se setili kao sto je Dalas uradio i trejdovao Smita jr, to su i sa Foksom mogli.
Draftovali jednog Papajanisa sa 6 mesta koji sada ni u Panatenaikosu ne moze da igra.
Ugovor Hildu koji ima iq u minusu, pa draftovali Beglija ciji je iq na nivou Badijevog.
Koliko samo losih poteza Divca.

Aleksandar Savković

pre 4 godine

i have decided to write on English because i know that people who would dislike my comment are dumb and don't speak foreign languages. So, yes, Luka is little overhiped, though he is biggest talent probably in last 20 years.

Aleks

pre 4 godine

On da je pametan, bio bi naucnik, a ne bacac lopte.
(Piemonte Calcho, 18. januar 2020 11:02)

Koliko glup komentar. Darovite osobe postoje u svim oblastima, ne samo u inteligenciji. Laički rečeno, to se zove talenat, ali inače u psihologiji termin daroviti se koristi za osobe koje od malih nogu nešto rade bolje od mnogih odraslih. Konkretno Luka, kao što je neko lepo napisao dole, će igrati na sličnom nivou cele karijere, jer je uspešno darovit - ne treba mu neko učenje, škola (košarke), instinktivno sam zna šta treba da radi na terenu i sl.

Tako da Luka možda nema IQ 130 i nije naučnik, ali u svojoj oblasti je on među najdarovitijima, takoreći vunderkind.

lukadoncic77

pre 4 godine

Odgovor na novo pitanje sa mog Instagram profila Lukadoncic77.
"kakav odnos imaš sa svojim ocem?"
Ne najbolji... Cujemo se tu I tamo, po priliki...
Još uvek je moj otac, dao mi Ljubav do košarke, a je imao previse losih odluka, koje su negativno utjecale na mene I moju mamu.
Oprostio sam mu da se kurv@o okolo, trošio novac za gluposti, se radije zaje.., nego da me poljubi za laku noc... Oprostio sam mu I to da me hteo prodati za proviziju u Galatasaray, da podplati svoje dugove... I još neke stvari...
Ali ne mogu mu oprostiti da je digao ruku na moju majku.
NIKAD
DA, moj otac... Srbenda

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Da nije bilo NBA drafta 1984 godine i Portlanda sa Semom Bouvijem umesto Majkla Džordana Divac bi preuzeo štafetu najgore moguće odluke jedne NBA franšize u istoriji košarke....

petarczv

pre 4 godine

Мало пре један написа, смањите хвалоспеве, а ви још један текст. Шоу маст го оун.
(геца м, 18. januar 2020 10:48)

A što da smanje? Zato što ne igra za nas? Piše se zato što je sportski fenomen nacionalnost nema veze. Pise ceo svet o njemu. E sad posto si ti i taj pre zadrti nacionalisti to je vaš problem. Nismo mi krivi sto ga je divac propustio. Niko nije kriv sto je 5x bolji igrač od bogdana. Ovo su sportske strane vidis naslov ako ti se ne svidja jednostavno preskočis ali fora je sto tebi i tebi slicnim to smeta i zato ne samo sto ne preskocite vest vec se potrudite i komentar da ostavite... Decko sa 20god radi ono sto niko nikad nije iz evrope zato se piše a pogotovo sto je vezan za ovo podneblje i sto mu je otac srbin. Znam da bi ti voleo da se ovoliko piše o prizetku bogiju ali on je samo zamena u raspalom Sakramentu a luka je prva zvezda nba

Misko1

pre 4 godine

Aaaaa znaci marketinski tim postiže tripl dabl u proseku sa 30p po utakmici?! Hahahahahaha daj bre dete idi gledaj pokemone
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 18. januar 2020 12:07) # Link komentara
Preporučujem (+4)Ne preporučujem (0)

Nema tripl dabl u proseku. Skokove kupi tako sto 80% skokova nakupi ostavljajuci svog igraca spolja. Inteligentan je, proceni kada moze da ide na skok, tako napucava skokove. Pogledaj mu koliko skokova uzme onih pravih kad se bori za loptu. 80% skokova su mu tako sto samo pokupi loptu ispod kosa.
Dacu ti jedno poredjenje. Samo da vidis koliko mali napucava skokove.
I Doncic i Jokic imaju po 9.8 skokova prosecno.
Ali Jokic 43% uzima skokova boreci se za loptu.
Doncic samo 22% takvih skokova pokupi.
Naravno Jokic je centar i logicno vislji da ce vise pokupiti skokova u tim odbicima.
Ali i pokazatelj koliko je Doncicu nerealna brojka od 9.8 skokova.
Oko 3 skoka napuca prosecno po utakmici tako sto se tokom napada protivnicke ekipe povlaci u reket.

petarczv

pre 4 godine

B92

Odgovor na novo pitanje sa mog Instagram profila Lukadoncic77.
"kakav odnos imaš sa svojim ocem?"
Ne najbolji... Cujemo se tu I tamo, po priliki...
Još uvek je moj otac, dao mi Ljubav do košarke, a je imao previse losih odluka, koje su negativno utjecale na mene I moju mamu.
Oprostio sam mu da se kurv@o okolo, trošio novac za gluposti, se radije zaje.., nego da me poljubi za laku noc... Oprostio sam mu I to da me hteo prodati za proviziju u Galatasaray, da podplati svoje dugove... I još neke stvari...
Ali ne mogu mu oprostiti da je digao ruku na moju majku.
NIKAD
DA, moj otac... Srbenda
(lukadoncic77, 18. januar 2020 12:34)

I sta si hteo da dokazes ovim komentarom?! Da je luka u losem odnosu sa caletom? To svi znaju. Ali sta god da se desi lukin otac je srbin, kosarkas i luku ja povukao talenat i zavoleo kosarku zbog njega srbende...

petarczv

pre 4 godine

I kad bude iskusniji,stariji,ne vjerujem da ce nesto biti bolji nego sto je sada,jer momak zaista igra na top nivou,vrhunski i to je to....Na primer u fudbalu,Messi prakticno igra na istom nivou kad je imao 19,i sada...Asistira,dribla,daje golove,kreira igru...Sa 19 godina je dao het trik Realu.Tako da kad si vanserijski talenat,ond igras odma na najvecem nivou.
(Sinki, 18. januar 2020 11:17)

Da samo sto su fudbal i Kosarka dva potpuno različita sporta i opšte je poznato da fudbal moze da se igra i sa pola mozga i da su fudbaleri ljidi sa najmanjim koeficijentom inteligencije čast izuzecima. Dok je kosarka mnogo brža i kompleksnija igra gde ako zelis biti najbolji moras biti izrazito inteligentan na terenu. Kao sto su jokic, doncic i ostali...

petarczv

pre 4 godine

Kod nas se kaze lukav za ono sto je on, a to je najveca prevara od igraca ikada. Njemu je marketinski tim odradio cijelu karijeru i odlicno mu je odradjuje i dalje. Ali, kad tad ce to doci na svoje, jer ne moze vjecito biti najveci talenat i njegovo vrijeme tek dolazi...
(sash, 18. januar 2020 11:27)

Aaaaa znaci marketinski tim postiže tripl dabl u proseku sa 30p po utakmici?! Hahahahahaha daj bre dete idi gledaj pokemone

Davidovic

pre 4 godine

Odgovor na novo pitanje sa mog Instagram profila Lukadoncic77.
"kakav odnos imaš sa svojim ocem?"
Ne najbolji... Cujemo se tu I tamo, po priliki...
Još uvek je moj otac, dao mi Ljubav do košarke, a je imao previse losih odluka, koje su negativno utjecale na mene I moju mamu.
Oprostio sam mu da se kurv@o okolo, trošio novac za gluposti, se radije zaje.., nego da me poljubi za laku noc... Oprostio sam mu I to da me hteo prodati za proviziju u Galatasaray, da podplati svoje dugove... I još neke stvari...
Ali ne mogu mu oprostiti da je digao ruku na moju majku.
NIKAD
DA, moj otac... Srbenda
(lukadoncic77, 18. januar 2020 12:34) # Link komentara

Mozes misliti.
Nasilje u porodici, dnevno na milione slucajeva sirom sveta.
To neki izum Srba ili milione sudija sirom sveta svaki dan osudjuju nasilnike u porodici, autosovinisto besramni.

Dzhoni

pre 4 godine

B92Odgovor na novo pitanje sa mog Instagram profila Lukadoncic77."kakav odnos imaš sa svojim ocem?"Ne najbolji... Cujemo se tu I tamo, po priliki...Još uvek je moj otac, dao mi Ljubav do košarke, a je imao previse losih odluka, koje su negativno utjecale na mene I moju mamu.Oprostio sam mu da se kurv@o okolo, trošio novac za gluposti, se radije zaje.., nego da me poljubi za laku noc... Oprostio sam mu I to da me hteo prodati za proviziju u Galatasaray, da podplati svoje dugove... I još neke stvari...Ali ne mogu mu oprostiti da je digao ruku na moju majku.NIKADDA, moj otac... Srbenda(lukadoncic77, 18. januar 2020 12:34)I sta si hteo da dokazes ovim komentarom?! Da je luka u losem odnosu sa caletom? To svi znaju. Ali sta god da se desi lukin otac je srbin, kosarkas i luku ja povukao talenat i zavoleo kosarku zbog njega srbende...
(petarczv, 18. januar 2020 12:54)

Srbenda koja igra za sloveniju. A verujem da znam zašyo je ljut na oca-oblačio ga je kao klinca u simbole najvećeg zla u svetu sporta, udruženi zločinački poduhvat zvani czv...

jeste

pre 4 godine

lukadoncic77

Kako onda kažeš na to da je Slovenija Sašu izbrisala?
Samo napiši i google, Saša Dončić izbrisan i dobiješ odgovor!

Kakva je to država koja to radi, a da čovek ostane u njoj i ne odvoji dete od takve države? Crncima u Americi to ne rade!

Ako bi imao neke pameti tada bi otišao i uzeo dete u neku drugu državu!
Slovenija ima više sreće nego pameti!

Vi kažete Srbima Čefuri, vidim nema nekog takvog izraza za Slovence u Srbiji, poštovanje nije na istom nivou!

Lako je poštovati nekoga kojio je uspešan, poštuj normalnog Srbina bez takvog uspeha, pa ćemo tome reći jednakost!

Sinki

pre 4 godine

I kad bude iskusniji,stariji,ne vjerujem da ce nesto biti bolji nego sto je sada,jer momak zaista igra na top nivou,vrhunski i to je to....Na primer u fudbalu,Messi prakticno igra na istom nivou kad je imao 19,i sada...Asistira,dribla,daje golove,kreira igru...Sa 19 godina je dao het trik Realu.Tako da kad si vanserijski talenat,ond igras odma na najvecem nivou.

petarczv

pre 4 godine

Luki fali jos samo snaga da moze da u poslednjoj četvrtini jakih utakmica izdrzi duele sa najjacim igracima. To mu je za sada jedina "mana" jel su poceli u poslednjoj četvrtini da ga prebijaju. Mislim da ce u sledecoj sezoni da ga fizicki malo nagruvaju i onda ce ko MJ biti nezaustavljiv

Sumadin

pre 4 godine

Da nije bilo NBA drafta 1984 godine i Portlanda sa Semom Bouvijem umesto Majkla Džordana Divac bi preuzeo štafetu najgore moguće odluke jedne NBA franšize u istoriji košarke....
(dnevna doza prosecnog Srbende, 18. januar 2020 10:55)

Ti i petarczv hitno da nadjete devojke.

Portlandu tada nije trebao krilni igrac, bas kao i houstonu na istom draftu. posle milicica bio je Wade koji je sam osvojio titulu pre nego sto mu se prisljamcio lebron. Tako isto na onom draftu sa Lukom sakramentu nije bio potreban igrac na toj poziciji i nisu ga pokupili, pa ni finiks ni atlanta ni neko bese treci nije uzeo luku. zasto bi onda Divac bio najgori u istoriji? Nisi mu ti dodelio posao pa nema potrebe ni da ga ocenjujes.

Bodibond

pre 4 godine

Ti i petarczv hitno da nadjete devojke. 

Portlandu tada nije trebao krilni igrac, bas kao i houstonu na istom draftu. posle milicica bio je Wade koji je sam osvojio titulu pre nego sto mu se prisljamcio lebron. Tako isto na onom draftu sa Lukom sakramentu nije bio potreban igrac na toj poziciji i nisu ga pokupili, pa ni finiks ni atlanta ni neko bese treci nije uzeo luku. zasto bi onda Divac bio najgori u istoriji? Nisi mu ti dodelio posao pa nema potrebe ni da ga ocenjujes.
(Sumadin, 18. januar 2020 13:00)

Mozda njih dvojicu privlaci isti pol.
Kad se izvlace draftovi ne moze da se bira pozicija, sto izvuces to ti je.

e moj druže

pre 4 godine

Ne, on samo mnogo dobro igra košarku. I kao i svi dobri sportisti preterano je plaćen za to, ali tako ovaj svet funkcioniše. Prepametan je reč koja znači nešto što nema veze u ovom slučaju. Ili su Tajson, Bolt, Maradona...prepametni?

Strucno lice

pre 4 godine

Sta rece Pipen o Luki pre neki dan: "On je neverovatan, bukvalno nezaustavljiv. Isto je takav bio Dzordan, ali ne sa toliko malo godina. Sve sam ja to doziveo. Sada ocekujem, da Luka postane vise sebican (isto kao je to bilo sa Dzordanom) i onda ce postati druga, jos jaca "zivotinja".
Objasnio je neke stvari i Vest, covek koji jako retko komentarise igrace. On kaze, da Luka vec sada nije zvezda nego superstar, a izmedju zvezda i superzvezda velika je razlika - superstarovi, to su samo pet njih, najboljih igraca lige. I taj Vest nije tek neko, nije on samo legenda od igraca, covek od koga je napravljen logo lige. On je taj general manager koji je sastavio sampionski tim Lejkersa sa Kobijem i Sekom, on je taj savetnik koji je sastavio sampionski tim Voriorsa i on je od 2016 taj savetnik Klipersa koji je sastavio tim danasnjih Klipersa.

društvance iz predgrađa

pre 4 godine

A što da smanje? Zato što ne igra za nas? Piše se zato što je sportski fenomen nacionalnost nema veze. Pise ceo svet o njemu. E sad posto si ti i taj pre zadrti nacionalisti to je vaš problem. Nismo mi krivi sto ga je divac propustio. Niko nije kriv sto je 5x bolji igrač od bogdana. Ovo su sportske strane vidis naslov ako ti se ne svidja jednostavno preskočis ali fora je sto tebi i tebi slicnim to smeta i zato ne samo sto ne preskocite vest vec se potrudite i komentar da ostavite... Decko sa 20god radi ono sto niko nikad nije iz evrope zato se piše a pogotovo sto je vezan za ovo podneblje i sto mu je otac srbin. Znam da bi ti voleo da se ovoliko piše o prizetku bogiju ali on je samo zamena u raspalom Sakramentu a luka je prva zvezda nba
(petarczv, 18. januar 2020 12:01)

Upala mi je odmah tvoja rečenica "ako ti se nešto ne sviđa, jednostavno preskočiš"... Ja bih evo baš voleo kada bi ti prvi počeo da primenjuješ te tvoje reči! Skačeš sam sebi u usta, pameruješ drugom a nisi u stanju i sam to da ispoštuješ. Ti si čoveče toliko opsednut Bogdanom, da evo i ovde gde se uopšte ne pominje ni u vestima ni u komentarima, moraš da ga pomeneš. Stvarno se zapitaj da li je to normalno. Sve mi liči na to da si zatreskan u njega do daske!!

Strucno lice

pre 4 godine

Mozda jos recenica za one koji pisu svako jake neistine. Razmislite i naucite, da citate izmedju redova. Vest prica promisljeno i svaka njegova rec ima tezinu. On jako dobro zna ko i sta je Novitzki, to je i napomenuo, te za klinca od dvadeset godina rekao, da ce biti bolji od Novitzkog. Komentar suvisan.
Brat Jokic, koga neverovatno cenim i postujem (za mene on je velicina od igraca i coveka) kaze, da je Doncic najbolji napadac lige. To normalno znaci, da je Luka bolji i od njega. Komentar suvisan.

Posmatrač

pre 4 godine

Zanimljivoo da neki poređuju oblasti različite sa sportom ili košarkom.

Mnogi ne znaju da bi se bavio bilo kojim sportom moraš mislit pametno uvek na terenu. Nije stvar šutnut u go ili dat koš. To ume svako!" Al" da bude konstatan vredan uporan odnosno pametan je teško. Zato Luka jeste prepametno dete jer pored toga što drži košarku u malom prstu i konstatno pametno razmišlja na terenu za svoje godine. Nema greške onda.

Cudo

pre 4 godine

Od igraca stvarno kako dodaje kako poentira kako stvarno za svoje godine ipresivno .Mada bi voleo da pocne da radi i na odbrani ,sad je pravo vreme ,da bi se u potpunosti komoletirao .

Imay

pre 4 godine

Ja se ne sećam da je neki ruki u drugoj sezoni doveo fenjeraša do borbe za titulu! Vlasnici Kingsa ne veruju šta su propustili!