Sreda, 15.01.2020.

18:05

Neočekivan poraz Zvezde za kraj serije pobeda

Košarkaši Crvene zvezde neočekivano su poraženi u 19. kolu Evrolige od Žalgirisa rezultatom 76:70.

Izvor: LN

Neoèekivan poraz Zvezde za kraj serije pobeda IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

315 Komentari

Sortiraj po:

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Zanimljivo da niko ne pominje tri ekstra glupa faula koje je napravio L. Braun na 2-3 minuta pre kraja. Kos i faul Lendejla i jos dva bespotrebna faula van bonusa, daleko od kosa.
Ubio je poslednju sansu da se stigne rezultat i dodje u egal zavrsnicu.

zvezdaš

pre 4 godine

Cemu ovaj naslov? Pa Zalgiris je uvek bila veoma ozbiljna ekipa. Neocekivana pobeda je ona pobeda Zvezde tamo, ovo ovde je sasvim normalna stvar.

mrkonjić

pre 4 godine

45-38, kažu veliki stručnjaci plavšić i kuzmanović: "Zvezda nema ni jedan faul, može da igra agresivnu odbranu..." Branko napravi dva penala, a Žalgiris seriju 11:0...
Zašto ne ćute?

NBA Mihailo

pre 4 godine

Glas za nase NBA kosarkase !

Svi mozete da glasate neograniceno puta na dan preko prozora BEZ ARHIVIRANJA.

Znam da ova procedura sigurno prolazi preko Google Chrome, Mozilla Firefox i Yandexa, bitno je

da se drzite ovog redosleda :

1. Otvorite prozor BEZ ARHIVIRANJA

2. Odete na link za glasanje

https://vote.nba.com/en?cid=nba:allstar20:institutional:nbacom:intsites:vote:traffic:global:english

3. Odradite proceduru glasanja i glasate

4. OBAVEZNO zatvorite taj prozor BEZ ARHIVIRANJA

Ovu proceduru mozete ponoviti bezbroj puta. Potvrda o uspesnom glasanju vam stize svaki put na email adresu koju ste ostavili na linku prilikom glasanja.

Srbi glasajte za nase !
Nema razloga za minuse !

Kolja

pre 4 godine

Nema sanse da Zvezda sa ovakvim zdravstvenim biltenom i ovakvim rasporedom moze ikoga da dobije u EL.A i u ABA ce biti tesko ako nisu kompletni.Danas su falili mnooogo Davidovac i Kuridza,pogotovo u odbrani.Kuridza odlicno cuva četvorke,i preuzima bekove,a Davidovac je skoro uvek sam na trojci i tesko ga je blokirati jer je visok.Videlo se danas da udarna trojka nije imala snage.Zo,Beron i Punter su delovali veoma umorno.Bice tesko i protiv Albe,to je ekipa koja Zvezdi najmanje odgovara jer su svi izuzetno brzi.Mislim da je i to poraz u najavi.

X

pre 4 godine

Ljudi, manite osnovce koji pisu na sve vesti o Zvezdi i Partizanu. Ja sam grobar, ne volim Zvezdu al budite realni.
Prvo, Zvezda je par utakmica dobila na srecu tj u zadnjoj sekundi, drugo ekipe su dosta izjednacene i trece, sistem evrolige je takav da samo ekipe sa ozbiljnim budzetim mogu dalje. Ovo sto rade Partizan je Zvezda je super. Muka mi je od decurlije koja ne zna ni pravila niti je videla halu ili stadio ali zna budzete ili ne znam sta....

Ogysa

pre 4 godine

Moramo dobiti Albatrose kako znamo i umemo,jer sada do kraja nemamo "lakih" utakmica sem mozda Zenita kuci,ostalo sve pretsko,tek idu Barsa,Real,Oly sve u gostima,a ne mozemo garantovati kuci Cska,Efes,Ax 7,tako da ovaj poraz nam nije trebao nikako,ali ajde,idemo dalje,na kraju ligaskog dela i sa 16 pobeda bi svi bili prezadovoljni.

hm

pre 4 godine

Realno, zvezda ima niz, ali protiv momcadi sa dna tabele. Steta sto je ovu pobedu bacila u vodu, jer treba se igrati i s onima koji su na tabeli na vrhu.

slobinator

pre 4 godine

(neki veliki dr, 15. januar 2020 22:31)
bio sam i ja.slažem se da je navijanje bilo grozno.mnogo je tu bilo zalutalih na košarkašku predstavu.pola ih nije ni gledalo utakmicu.non stop su se muvali po stepenicama,zaklanjali pogled,kupovali kokice i piće,bolelo ih uvo za zvezdu.ona klinčurija mi je dojadila sa pevanjem milu.a kad smo kod dečurlije ne vidim poentu da se mala deca dovode po ovako hladnom vremenu u ovoliku gužvu.ona jadna i nisu imala pojma gde su.neodgovorni roditelji su ih tako mogli izložiti i opasnosti,a usput su zauzimali mesta nekom ko je stvarno hteo da gleda košarku

micko_82

pre 4 godine

Ljudi,ne moze se.nista zameriti njim
a. Zaista je gust raspored i niko ne moze da veze dve pobede kad je.ovaj dupli program. Falio nam je Davidovac veceras,i njegovih desetak poena. Glavu gore,da se dobije Alba,bice jos neocekivanih pobeda i poraza.
Svaka cast i Partizanu na pobedi,voleo bih da se sretnu u finalu ABA pa nek bude sta bude. Pozdrav iz Bajine Baste

DrL

pre 4 godine

Mec dve najbolje odbrane eurolige (po broju primljenih poena Zvezda vodeca)...
Tvrdo i tesko za gledanje..Uz veliku podrsku sa tribina u petak pobeda..
A ovim nalozenim grobarima porucujem da se strpe sa euforijom do prve utakmice sa ozbiljnom odbranom.. Ceo eurokup igraju protiv mekih žabarskih ekipa..

vidim sve

pre 4 godine

I šta sad, je l' vredi nešto Zvezda?
Izgubili smo od ekipe koja ima više poraza od nas, ekpe protiv koje se niko nije naigrao. Najubeddlivije ih je porazio PAO sa 12 razlike, mislim. Šta smo mi očekivali da će oni da se predaju, pa naslov neočekivan poraz! Oni konstantno igraju dobro, pobeđivali ili gubili, iako drže samo začelje tabele. Mi smo viđeni u četvrtfinalu, ja tako čuo ovih dana. Imamo li mi kvalitet? Nisam siguran.

Napred Zvezdo

pre 4 godine

Bio i na ovoj , kao na svakoj Zvezdinoj utakmici i nema se šta zameriti igračima ! Povrede , umor , snažan protivnik ( najbolja odbrana i igra " na nož") koji ulazi u formu ...
Idemo dalje - nama primarni cilj treba da bude okretanje ABA ligi , ovde polako povlačiti ručnu ! Mnogo bitnih igrača je rovito - treba ih zalečiti , tempirati formu ( kroz EL ) i definitivno okrenuti pažnju na ABA - ligu ( jer su ostali timovi mnogo odmorniji).

veliki strumf

pre 4 godine

Jel si spremio analizu i sad kada izgubite za ovaj vikend od nas? hahahahaha, licis mi malo na Kuzmanovica, vaseg strucnog komentatora, tzv filozofa kosarke.
(By the way, 15. januar 2020 21:28). Kad izgubimo od Igokee Partizana za vikend??? Ja analizu pravim a ti koliko vidim ništa o kosarci ne znas jer jednu reč o tome nisi napisao.

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Mozda losa priprema utakmice? Trinkijeri je tu dosta dobar.Znas u koju stranu igrac krece u napad ,kako sutira ,kako ga zaustaviti.
(zemunski kej, 15. januar 2020 22:04)

Kad je imao vremena za pripremu? Trinkijeri je selektovao svoj tim, prosao pripreme i polusezonu, uz dosta vremena za trening u poslednjih mesec i kusur. Ne pricajte ljudi svasta. Najmanje je Sakota kriv. To ti jedan grobar kaze.
Covek je trener sa zavidnom karijerom i odlican strucnjak ali nije madjionicar. Za sada vam je spasio sezonu. Inace bi odavno pratili neke nordijske sportove umesto kosarke.

beogradski

pre 4 godine

Kad god sudi onaj Portugalac Roca, znam da ce sudjenje biti ocajno. Taj covek gresi non stop, ne samo na nasu stetu, ali nazalost uglavnom na nasu. Kako je on uopste sudija na ovakvom nivou? Em nema kvalitet, em dolazi iz kosarkaski egzoticne zemlje. Uzas.
Nista, idemo dalje. Niz je morao biti prekinut kad-tad. Nije Zalgiris Trento. Ovaj poraz nije neocekivan, ali jeste razocaravajuci. Fali Davidovac. Lorenco je povredjen, i to se vidi. Ali je sada pobeda protiv Albe pod moranjem.

Bassista

pre 4 godine

Utakmicu je izgubio Sakota. Losim izmenama i kasnim tajmautima i izmenama, cinjenjem i necinjenjem. Na sve to Lorenco nije bio na svom nivou i nije nam bilo spasa...

kladzom do bola

pre 4 godine

realno , tesko u top 8 . Gubimo bitne bodove kao domacin . Makar da su ovi iz Zalgirisa nesto odigrali vec krs ekipa . Oni pet napada ne mogu da ubodu kos za redom a ni mi .Ej 5 napada je 10 -15 poena + slobodna bacanja , kao coravi da smo bili .

Darko

pre 4 godine

Mozda losa priprema utakmice? Trinkijeri je tu dosta dobar.Znas u koju stranu igrac krece u napad ,kako sutira ,kako ga zaustaviti.
(zemunski kej, 15. januar 2020 22:04)


A kako da pripremi utakmicu kad nisu ni trening imali, u ponedeljak igrali protiv Mege, nije ti ovo cipiripi kup

Red

pre 4 godine

Da,zato vi ne igrate evroligu vec sest godina,posto nemate srca,niti navijace ni moc,ustvari navijace imate kad vam drzava svaki mesec kupi novog igraca,zato imate nesto vecu posetu.
(Red, 15. januar 2020 21:21)


Vama drzava ne kupuje? Problem je sta ti igraci pruzaju za debele pare. Hemija u timu, borbenost i trener koji nece da drzi igraca koji nema pojma a znate na koga mislim. I onda ocekujete pobedu nad suterskim timom sa odlicnim trenerom?
(111, 15. januar 2020 21:43) #

Sine,mi smo ovo igrali sa tri povredjena igraca,i opet nismo bili bez sanse za pobedu,plus svaka tri dana igramo,dzaba ti hemija.Ali boricemo se za top 8,a sto se tice abe i ostalo osvajamo sve,ne brinem uopste.

sryugos

pre 4 godine

Ako realno pogledamo poraz i nije neocekivan, kao prvo Zalgiris je ozbiljna ekipa u uzlaznoj formi a mi bez Davidovca i Jagodica i sa rovitim Lorencom tacno se videlo po njegovoj kretnji da ima problema i zato je i kasnio u odbrani i imao je problema u kretnji a to odmah sa sobom vuce i kasnija dodavanja, slabija otvranja lopte za druge i sporije napade, teze suteve za sve. Realno jeste velika steta ali mnogo smo napredovali u poslednje vreme i treba dati podrsku protiv Albe ta utakmica se mora dobiti i to bi bilo iznenadjenje da izgubimo ovo nije. Mozda je Faye prerano oteran ovde mislim da bi pomogao
(E, 15. januar 2020 21:40)

Sve se slazem, potpisujem.
Mada mislim da je Sakota ovo izgubio na kuliranje tajmauta u 3/4 i definitivno kad je posle njihovog tajmauta vratio 4 beka na teren. Pa naravno da je Saras rekao ovima spustite loptu dole i naravno da sledi 2+1 za -8 dva minuta pred kraj. Tome sluzi tajmaut.

neki veliki dr

pre 4 godine

Bio sam na utakmici i navijanje je sramno. Toliko nepoznavanje košarke nisam video u životu, pevaju se pesme zalopojke a na terenu 4 amerikanca koji reč ne razumeju, na napade Zalgirisa umesto da se vrši pritisak pevaju se neke pesme da čovek isece vene. Strašno. A pevanje o Milu Đukanoviću ne treba komentarisati, ceo život ćemo biti dno dna kao država, sport je sport. Što se taktike tiče, ona ne postoji. Pobeđujemo samo kada Panter ili Zo odigraju vrhunske utakmice i to je to.

kalcokera i trokorak bili

pre 4 godine

gist i stimac ne mogu bacanja da daju
dobric masi bitnu trojku
panter preterao u soliranju
sakota promasio taktiku
publika ocajna

5 razloga koji su doveli do.poraza

trica

pre 4 godine

Da,zato vi ne igrate evroligu vec sest godina,posto nemate srca,niti navijace ni moc,ustvari navijace imate kad vam drzava svaki mesec kupi novog igraca,zato imate nesto vecu posetu.
(Red, 15. januar 2020 21:21)

Mi brate raskinemo ugovor sa igracem pa dovedemo na njegovu poziciju drugog.A vama ih jednom mesecno kamionom doteravaju.Placate onog Brauna 40000 mesecno a nije vam odigrao 3 utakmice.

zemunski kej

pre 4 godine

Mozda losa priprema utakmice? Trinkijeri je tu dosta dobar.Znas u koju stranu igrac krece u napad ,kako sutira ,kako ga zaustaviti.

Idemo dalje

pre 4 godine

Kad su ovako tesne utakmice, sve ima uticaja, i trojke Milaknisa, i promasena bacanja i par trapavih kontri, pa i sudije.

Kad se tome dodaju i povrede, nije moglo mnogo bolje.
Ja mialim da se nema sta zameriti na energiji i trudu.

Ali nema veze, idemo dalje, prvo Alba, pa sto sta da ne Efes ili Barsa,

Anđela iz Filadelfije

pre 4 godine

Dragi moji zvezdaši,

Želim vam puno uspeha u kupu šampijona jer ste divni borci i dostojno prestavljati našu lepu Srbijicu.

Pozdrav od Anđele trenutno nastanjene u Filadelfiji a rođene u Beogradu i odrasle u Zemunu preciznije Altini.

satelit

pre 4 godine

OCEKIVANO! Zvezda nikoga nece pobediti 2 puta..Zalgiris je protiv CZ odigrao ocajno u Kaunasu i mogao da pobedi i tada,sada je digao formu i izvratio... Protiv Albe KLJUCAN MEC!

zoran

pre 4 godine

Ne mogu nikako da razumem tvrdoglavost ili glupost Šakote da ne traži tajm aut, kada posle 45:38 gosti prave čak 9:0. Posle toga više nismo uspeli da se vratimo. Šteta.

Straight Outta München

pre 4 godine

To je jedna od onih utakmica koju jednostavno ne mozes dobiti....Imali smo sve, puni arenu, plus 7 na otvaranju drugog poluvremena i onda pad...Da smo vodili 15 razlike, stekao se utisak da ne mozemo pobediti.

vladimir1

pre 4 godine

Jeste se ponadali ... ? Vi cete da budete u Top8 kad na vrbi rodi tikva. Bog vam ne da da udjete, uvek cete biti top13. Koliko vam jos treba para da saspete u tim da udjete u tih famoznih 8...

Domaći teren

pre 4 godine

Arena jeste domaći teren, ali neko puni gma navijače koji plaćaju kartu da gledaju tim koji vole, a neko poklanja karte i pušta ljude u halu bez iste da bi oborio rekord, pa sad niko neće da plati i da navija, a ima i drugih razloga što nemate publiku

Red

pre 4 godine

mnogo bitna utakmica da odete u gornji deo tabele,kad se prelama sezona vi se odsecete.najlaksu utakmicu niste dobili.nemate vi tu snagu,energiju navijaca i moc ko partizan.samo imate velike pare da dovodite dobre i skupe igrace,to je sve.nema tu sportsko srce u najbitnijim momentima,gubite 2 razlike tisina u hali,vodite 7 razlike ludnica
(nesa80, 15. januar 2020 21:00) #

Da,zato vi ne igrate evroligu vec sest godina,posto nemate srca,niti navijace ni moc,ustvari navijace imate kad vam drzava svaki mesec kupi novog igraca,zato imate nesto vecu posetu.

severnjača

pre 4 godine

Zašto neočekivano? Žalgiris je tvrda i disciplinovana ekipa, nije valjda da smo očekivali sigurnu pobedu? Lorenco nije imao svoje veče, povrede nekoliko igrača, Šakota nije reagovao da prekine seriju protivnika u 3.četvrtini i to je to! Idemo dalje, da dobijemo Albu i Cibonu pa da se spremimo za seriju težih utakmica!

vidim sve

pre 4 godine

I šta sad, je l' vredi nešto Zvezda?
Izgubili smo od ekipe koja ima više poraza od nas, ekpe protiv koje se niko nije naigrao. Najubeddlivije ih je porazio PAO sa 12 razlike, mislim. Šta smo mi očekivali da će oni da se predaju, pa naslov neočekivan poraz! Oni konstantno igraju dobro, pobeđivali ili gubili, iako drže samo začelje tabele. Mi smo viđeni u četvrtfinalu, ja tako čuo ovih dana. Imamo li mi kvalitet? Nisam siguran.

Torrente

pre 4 godine

Sa duplo manje pobjeda Buducnost je imala duplo bolju atmosferu na svakom mecu EL. Nemate vi dusu za ovo
(Podgoricki, 15. januar 2020 21:11)

Ti izgleda još nisi shvatio da Budućnost Evroligu više neće videti, čak i ako osvoji ABA.

santa justa

pre 4 godine

Nema sta bili su bolji. Uveli nas u igru sa puno ostrih duela a to se vec znalo unapred. Visoki igraci ok ali cela spoljna linija nam je bila ocajna. Petak i Alba potpuno drugacija utakmica, pa da vidimo.

Dragan Gacinovic

pre 4 godine

Šakota je sve imao na dlanu pred utakmicu, kako će žalgiris igrati, jedino su tako mogli igrati sa tim igračima, i nije znao kako da postavi igru, posebno u napadu. Ipak je to neznanje uz sve ostalo kao što je loše šutersko veče, pogledajmo komšije, Partizan, i Trinkijerija , od njega Šakota može mnogo da nauči. U Partizanu temelj ekipe čine domaći igrači a stranci su jedna dobra nadogradnja i tako funkcionise jedan dobar klub, kod nas , posebno od dolaska Tomica ,bazu čine stranci i to je pogrešna taktika. Ta baza domaćih igrača jako je tanka, nije se vodilo računa o dovođenju srpskih igrača iz drugih klubova , većinu dobrih pokupile su komšije, Zagorac, Gordica, ...
Šteta za poraz ali ako se nešto ne promeni u vođenju tima biće ih još mnogo.

Gol

pre 4 godine

Jedan Žalgiris je institucija za semenkare iz Železnika. Kako volim kad se ponadaju pa ih prizemlji ovako neki veliki klub poput Žalgire i Partizana.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Бољи су били и заслужено побиједили. Јасикевичијус бољи стручњак од Шакоте. Наши играчи нису издржали бреме фаворита. Добро ће бити ако Бајерн побиједи код Панатинаикоса а ево води пред крај треће четвртине. Да заустави грке да нам не побјегну. Против Албе је бити или не бити.

dakiliz

pre 4 godine

Zašto neočekivano?
Naprotiv, pošto su igrali protiv poslednje plasirane ekipe na tabeli i još na domaćem terenu i pošto se očekivala pobeda znao sam da će omanuti kao i obično protiv tarabaških ekipa.
E kad budu igrali u gostima i to protiv neke top 8 ekipe i kad ne bude niko očekivao pobedu oni će dobiti i to sa -20 na poluvremenu.

E

pre 4 godine

Ako realno pogledamo poraz i nije neocekivan, kao prvo Zalgiris je ozbiljna ekipa u uzlaznoj formi a mi bez Davidovca i Jagodica i sa rovitim Lorencom tacno se videlo po njegovoj kretnji da ima problema i zato je i kasnio u odbrani i imao je problema u kretnji a to odmah sa sobom vuce i kasnija dodavanja, slabija otvranja lopte za druge i sporije napade, teze suteve za sve. Realno jeste velika steta ali mnogo smo napredovali u poslednje vreme i treba dati podrsku protiv Albe ta utakmica se mora dobiti i to bi bilo iznenadjenje da izgubimo ovo nije. Mozda je Faye prerano oteran ovde mislim da bi pomogao

fenomen

pre 4 godine

Lendejl Djoka pantere roka. A tek Ulanovassssss. Nisam gledao,samo poslednjih dva tri minuta jer je Partizan nesto ranije deklasirao Trente. Da li je Kovacic prenosio sa onim Trifunovicem? Gledao sam na hrvatskom sk1, strasno je kako mrze Zvezdu. Mozda sutra odgledam na našem sk1 ( nettv mogu da vracam ) cisto da vidin kakvo je bilo sudjenje i komentarisanje Kovacica. Tesko u TOP 8 ali sta vas briga uvek mozete da kazete da ste u TENK 8.

Zvezdaš

pre 4 godine

Sve sami stručnjaci za košarku. Sada kriv Šakota. Jeste li ga čuli na konferenciji. Govorio o povrwdama igrača, Beron bio rovit i reče čovek da Žalgiris najbolje čita igru u EL i najbolje igra mis match

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Ja zaista nemam sta da zamerim momcima kao nj Sakoti. Odigrali smo vrhunsku timsku odbranu, ali jednostavno smo promasili sve sto smo mogli u kljucnim trebutcima. Ne treba zaboraviti ni izostanak Davidovca i Kuridze plus rovitog Brauna, sve su to jako bitne stvari. Ej ljudi, mi moramo da shvatimo da ovim momci su igrali u cetvrtak u Francuskoj, pa ponedeljak ABA, pa sreda i petak EL, pa ponedeljak opet ABA. 5 utakmica za manje od 10 dana i nasa odbrana ne popusta. To dovoljno govori o motivaciji igraca. Sta je tu je. Idemo na pobedu protiv Albe.

Markobg

pre 4 godine

Šakoti svaka čast ali večeras je veliku grešku napravio kada nije zvao tajmaut pre nego što su stigli i prestigli 7+ , uz očajan šut za 3 poena i neshvatljive promašaje sa linije sl.bacanja koji polako postaju mora za tim, više se nije moglo.Žalgiris je sjajan tim imaju vrhunskog trenera i zaslužena pobeda .

nesa80

pre 4 godine

mnogo bitna utakmica da odete u gornji deo tabele,kad se prelama sezona vi se odsecete.najlaksu utakmicu niste dobili.nemate vi tu snagu,energiju navijaca i moc ko partizan.samo imate velike pare da dovodite dobre i skupe igrace,to je sve.nema tu sportsko srce u najbitnijim momentima,gubite 2 razlike tisina u hali,vodite 7 razlike ludnica

fancy

pre 4 godine

Pa nije bas da je neocekivan, mi bez 4 ne racunam simanica, zatvorise bekove usporili tempo i cao. Svaka im cast! Zo i Beron bili slabiji..

Salaso

pre 4 godine

To je jedna od onih utakmica koju jednostavno ne mozes dobiti....Imali smo sve, puni arenu, plus 7 na otvaranju drugog poluvremena i onda pad...Da smo vodili 15 razlike, stekao se utisak da ne mozemo pobediti.
(Straight Outta München, 15. januar 2020 21:22)
Puna Arena a ima 8000 ljudi, rezultat je ocekivan, Zalgiris je ime, institucija, dok za ove druge pitaju koji su sad pa oni? Bravo Zalgiris i bravo Partizan

Realan

pre 4 godine

Zasto je ovo neocekivano?!? Zar nije iznenadjujuce da Zvezda ima uopste ovoliko pobeda??? Svaka cast za uspehe, ali sada ide ozbiljna evroligaska kosarka gdw ima mnooogo boljih ekipa od Zvezde...

Tosve

pre 4 godine

Jesu tonovi 'priguseni' ili meni ton na tv-u mutira...ovo navijanje je bilo kao da gledam neku nba tekmu oko nove godine gde su navijaci dosli da se prozderavaju i kokakolisu...mislim da nam je ovo bila kljucna utakmica za 8...dzaba alba, kad se slede barsa,efes(mislim da nam ta ekipa od svih lezi najmanje)...plus aba mora ozb da se shvati, velika potrosnja energije...da ne duzim LAZICU POGODI BAR OBRUC NESRECO

B9

pre 4 godine

Arena nije domaći teren. Momci svaki naredni meč igraju u drugoj hali - treniraju i ABA igraju u Pioniru, EL u Areni, plus stalna gostovanja. To sto se igra u Bg nije nikakva prednost... (veliki strumpf) Potpuno tačno, trebali bi stalno da igramo kući u Železniku.

johny

pre 4 godine

Stvarno ne znam ko pravi raspored igranja u ABA i EL. I tu je Šakota u pravu. Zvezda protiv Asvela igra u petak zašto ne u četvrtak. Onda u ABA protiv Mege u ponedeljak da bi danas igrali protiv Žalgirisa a u petak protiv Albe. Alba igrala juče a u petak u Beogradu. Dan više za odmor

Toto-ga-ispurnj’o

pre 4 godine

Neko gore sve ovo vidi, malo ste ućarili sa onom bežanijom protiv Budućnosti, ali sad ide vezanih 6 poraza i borba za Last 57 i prsoteka u ABA.

odbrana

pre 4 godine

Sakota ne trazi tajm aut gde traje serija Zalgirisa do 11-0, umesto da uzvrati tajm autom nakon njihovog i odmah spreci bilo kakav pokusaj serije! Lorenco Braun najbolji igrac Zvezde trenutno, ali mora mora mora da igra odbranu. Veceras je samo pogledom pratio njihove bekove totalno nezainteresovan. Ajmo Zvezdasi protiv Albe jaka podrska!

By the way

pre 4 godine

Ovo uopšte nije neočekivan poraz. Mnogo je razloga: 1. Skraćena rotacija, fale 3-4 važna igrača. Lorenco rovit i igrao sa 40-50%. 2. Umor već veliki, igrali petak-ponedeljak-sreda, pa će opet petak i ponedeljak. A svaka utakmica važna i teška. Padovi su normalni. Teško je vezati 5 pobeda u EL. Mnogo promašenih trojki i penala - sve posledica umora. 3. Arena nije domaći teren. Momci svaki naredni meč igraju u drugoj hali - treniraju i ABA igraju u Pioniru, EL u Areni, plus stalna gostovanja. To sto se igra u Bg nije nikakva prednost. U Pioniru ovakav mec dobija publika. 4. Zalgiris u dobroj formi. Uvek su nam bili nezgodna ekipa. Bio sam u Areni u onoj utakmici kada su nas dobili a mi imali 0/19 za 3, uključujući promašaj Markusa Vilijamsa u zadnjoj sekundi. Na sve ovo, nadovezalo se loše vodjenje Sakote. Mnogo kasnio sa tajm autima, naročito posle serije za 49-45 koju je MORAO da iseče ranije. Kuzmica zaboravio na klupi a ovo mu bio ubedljivo najbolji meč Isko igrao samo 13 minuta. Imao indeks 20 (treba 21 jer mu jednu rampu nisu upisali). Zbog Arene kući gubimo od Žalgirisa, Asvela, raspale Baskonije - to su 3 kljucna, ogromna poraza u borbi za top 8, koji je posle ovog poraza realno daleko.
(veliki strumf, 15. januar 2020 21:17)

Jel si spremio analizu i sad kada izgubite za ovaj vikend od nas? hahahahaha, licis mi malo na Kuzmanovica, vaseg strucnog komentatora, tzv filozofa kosarke.

111

pre 4 godine

Da,zato vi ne igrate evroligu vec sest godina,posto nemate srca,niti navijace ni moc,ustvari navijace imate kad vam drzava svaki mesec kupi novog igraca,zato imate nesto vecu posetu.
(Red, 15. januar 2020 21:21)


Vama drzava ne kupuje? Problem je sta ti igraci pruzaju za debele pare. Hemija u timu, borbenost i trener koji nece da drzi igraca koji nema pojma a znate na koga mislim. I onda ocekujete pobedu nad suterskim timom sa odlicnim trenerom?

Nele

pre 4 godine

Atmosfera navijača Partizana sa Virtusom u poredjenju sa ovom a neuporedivo važnijom utakmicom je dokaz da je vreme da se oprobaju opet u evroligi... ovde nešto ne štima, nema one grmljavine, energije... neko zasićenje, nešto nije kako treba.

ljubisa

pre 4 godine

Ако зафали која победа за Плеј оф, биће то ова која је била "унапред уписана". Пре ће Фенербахче погурати који је из земље спонзора лиге него Звезду ако буде стани-пани, ако буду на крају ситнице одлучивале.
Штета, 4 победе у низу, играш кући пред својим навијачима, наредну такође. Пропуштена шанса за историјских 6/6 ....

Djuro

pre 4 godine

Uplašeni ko zecevi, Sakota nezna kog vise ubacuje, Lazic bleda senka onoga sto je bio, Od Kuzmic nikad igrac. Cestitam Partizanu ABA titulu.

Demar Derozan

pre 4 godine

Zvezda je trebala da dobije tekmu jer ima veliku visinsku prednost pod kosem i daleko iskusniji tim od Zalgirisa. Nisu to uspeli da pretvore u pobedu jer su se Kuzma i Stima, kao i ceo tim umorili, posebno posle vidjstva 45:38. Trebalo je non stop igrati na Lendleja i izbaciti ga lako sa 5 faulova, jer ne zna sta radi na terenu, ne gradi kos, smeta u napadu jer nema masu, promasuje trojke i bacanja ... losiji nego u Partizanu za klasu. Njih vadi sto Jesakivicijus zna kosarku u prste i doveo je Hejnsa koji je napravio kljucnu seriju veceras, minijaturama slicnim Klajburnu kada je doneo Dacki pobedu ovde pre jedno 3-4 god. Zvezda se trgla generalno, a glavni razlog boljitka je sto je Filip van tima. Trebalo je mozda razmisliti o dovodjenju Perija iz Mege, tu je ispred nosa i dao nam je 31 poen kao pjej pre dva dana, gledao sam tekmu uzivo, prodoran je, ima sut, brzinu i kuca sa onom visinom. Bolji je od Enisa koji je svojevremeno dosao iz Mege, jer nekako je Enis vise dvojka i slabiji na lopti od Perija.

Mi smo sremci vise nam stomaci

pre 4 godine

Zasto se napadaju igraci i trener nije mi jasno,izgubili smo zasluzeno,igraci su se borili Ali nije islo,sta nama znaci biti 8 kad 8 ide na efes koji ce osvojiti El,tako da je po meni vaznije ne obrukati se a necemo imamo 9pobeda bice jos koja i lepo,mene vise brine kako osvojiti aba

borivoje surdilovic

pre 4 godine

meni bas bilo ocekicano...idete ka dnu tabele....tamo je vama prirodno staniste....secate se...aba liga..dno.. fenjer...ispadanje....zamrzivac....fmp....

bivsi kosarkas u pokusaju

pre 4 godine

Cetiri vezane pobede, 8. mesto na tabeli. U jednoj nedelji dve utakmice na domacem terenu protiv ekipa iz donjeg dela tabele, idealna prilika za produzetak serije i ucvrscivanje play off pozicije, ali treba prepoznati trenutak i zbiti redove, izginuti, odigrati pametno. Pobedjivala je Zvezda srecno Zalgiris, Valensinu i Asvel, ali porazi u Bgu od dve od ove tri ekipe i Baskonije nisi ocekivani i moze da odnese prevagu na kraju. Tesko je skipljati pobede protiv Efesa, Barse i ostalih.

Torrente

pre 4 godine

Šakota odlazi pre nego što nas Partizan ugazio. RADONJIĆ!
(trn u oku, 15. januar 2020 20:58)

Je l' to onaj Radonja koji ode iz Beograda sa -30 i otkazom u džepu pride?

Šakota je prvi put kriv za poraz,ali je i pored toga Prof.dr.sci.med. za ne-znam-da-postavim-zadnji-napad Radonju.

Andjus 2015

pre 4 godine

Malo je ova nova 3 igrača što su kupili pre 2 nedelje... dajte bre još 3.
Jel vidite da se puno povrede.
I nema veze što ovi nemaju veze, valjda ćemo potrefiti nekog do kraja.

Gasopulos

pre 4 godine

Sakota je katastrofa! Sarunas mu je ocitao lekciju kako se vodi ekipa i kako se diriguje sa klupe. Ovaj nas ne zna gde je, covek se celu utakmicu iscudjava pored linije i aplaudira ako nesto odigramo. Na mali rezultat u trecoj cetvrtini oni prave seriju 11:0 covek ne trazi time out, ja sam i dalje u cudu! Sto je neko rekao kad su ga doveli “ Repesa za sirotinju” !

satelit

pre 4 godine

OCEKIVANO! Zvezda nikoga nece pobediti 2 puta..Zalgiris je protiv CZ odigrao ocajno u Kaunasu i mogao da pobedi i tada,sada je digao formu i izvratio... Protiv Albe KLJUCAN MEC!

veliki strumf

pre 4 godine

Ovo uopšte nije neočekivan poraz. Mnogo je razloga: 1. Skraćena rotacija, fale 3-4 važna igrača. Lorenco rovit i igrao sa 40-50%. 2. Umor već veliki, igrali petak-ponedeljak-sreda, pa će opet petak i ponedeljak. A svaka utakmica važna i teška. Padovi su normalni. Teško je vezati 5 pobeda u EL. Mnogo promašenih trojki i penala - sve posledica umora. 3. Arena nije domaći teren. Momci svaki naredni meč igraju u drugoj hali - treniraju i ABA igraju u Pioniru, EL u Areni, plus stalna gostovanja. To sto se igra u Bg nije nikakva prednost. U Pioniru ovakav mec dobija publika. 4. Zalgiris u dobroj formi. Uvek su nam bili nezgodna ekipa. Bio sam u Areni u onoj utakmici kada su nas dobili a mi imali 0/19 za 3, uključujući promašaj Markusa Vilijamsa u zadnjoj sekundi. Na sve ovo, nadovezalo se loše vodjenje Sakote. Mnogo kasnio sa tajm autima, naročito posle serije za 49-45 koju je MORAO da iseče ranije. Kuzmica zaboravio na klupi a ovo mu bio ubedljivo najbolji meč Isko igrao samo 13 minuta. Imao indeks 20 (treba 21 jer mu jednu rampu nisu upisali). Zbog Arene kući gubimo od Žalgirisa, Asvela, raspale Baskonije - to su 3 kljucna, ogromna poraza u borbi za top 8, koji je posle ovog poraza realno daleko.

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Zvezda i dalje zavisi od dva igraca, uglavnom. Panter jeste opasan, Stimac igra odlicno, ali bez vrhunske igre Brauna i Berona, nikoga ne mogu da dobiju.

Don Quijote

pre 4 godine

Steta, pomalo sam razocaran, ali moram priznati da sam se unapred plasio ove utakmice. Svi su unapred upisali pobedu a to tako ne ide bas u EL.
Sut je bio katastrofalan, nista nije ulazilo, i to je to. Kad se dobaci do 70 onda je tesko pobediti.
To je ono sto sam pokusavao da objasnim kada je bila povika na Covketa juniora, eto danas nije igrao, sut katastrofa, i poraz.
Nista, idemo dalje.
Volim te Zvezdo!

F10

pre 4 godine

Očekivan ili ne, sa ovakvom igrom pobeda je bila neočekivana. Previše glupih promašaja, 7/28 trojke. Mada, mislim da je večeras i Šakota dosta zakazao.

alex

pre 4 godine

Šakota i Lazić upropastili utakmicu. Hoćemo Radonju nazad. Šakota ništa nije promenio nego drži raspalog Lazića u igri dok nas nije upropastio. Jaskivicius he za njega izmislio košarku. Kako samo čovek pametno vodi utakmicu...

delboj

pre 4 godine

Ma dobro možete DA NE ODETE SLEDEĆU U ABA i da tražite 20:0 može vam se...
(gremlin, 15. januar 2020 20:56)

Izgubili su oni 20:0 u PG, ali im uprava krije da je to finalni rezultat.

duka

pre 4 godine

jednostavno takmičenje je previše jako da bismo u bilo kom meču mogli da unapred upišemo pobedu. možda jedino taj asvel kući ali eto i tu smo demantovani jer su došli u lošem trenutku po nas. Žalgiris je fantastična ekipa i njihova pozicija na tabeli dovoljno govori o kvalitetu takmičenja. tvrdo su gubili ili dobijali brojne velikane ove sezone, nijanse su uvek odlučivale a večeras su prevagle na njihovu stranu. bilo je nekih propusta ali glupo je dizati nas u nebesa dve nedelje i posle nas razvlačiti po blatu. i protivnici se ozbiljno spremaju za nas isto kao i mi za njih. šteta jer bi nam ova pobeda dosta značila ali igramo u ludačkom ritmu i teško je držati svežinu. izgubili smo od kvalitetne ekipe sa sjajnim trenerom i tu je kraj svake priče. biće još neočekivanih pobeda i poraza ali ne slažem se da je ovo jedan od njih.

Igor

pre 4 godine

Kada pogledam koje ekipe su ispod nas na tabeli i sa kojim budžetima, a koje su "tu oko nas" u konkurenciji za top 8, mislim da... Uf,teško mi je izgovoriti, ali neke utakmice tipa ovakve MORAMO IZGUBITI. Sve je biznis,mislim. Nažalost

slaviša šmigič

pre 4 godine

e moj šakota kako si mogao dobriča,da prikucaš na klupi a nema davidovca stvarno nerazumljivo tako mu samo izbiješ poverenje u sebe stoji sam na trici a nesme da baci iako je bolji od ostalih sem brauna za bacanje trice več nam bacali centri trice pa tako se nemože treba nam kuridja za odbranu smo imali suviše niske igrače čak 4 i odbrana sa 4.niska igrača sa centrom koji brani trojku gde si to ikad video i daj više šansu odđu za igru kako bi napravio taj blok za berona dal stvarno to nevidiš posebno sad kad smo tanki bez davidovca i kuridje igramo sa 4.beka i jednim centrom nemoguča misija dobrič svakako igrač koga bi trebalo istrpeti ovu utakmicu jer smo bez trojke i četvorke pa nemogu beron i braun skakati ispod koša ja neznam dal su naši igrači od stakla,ko god dodje dodje nespreman i sledi povreda i cele godine tako sa važnim igračima.

Milan

pre 4 godine

Izgubismo početkom drugog poluvremena kada smo lako ispustili +7, posle toga nije bilo povratka. Panter podbacio a očigledno je da nedostaje prava četvorka u oba smera ( Kuridža) kao i rezervni plej. Jasikevičijus je suviše dobar trener da to ne bi iskoristio.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

-Imaš od 12 igrača 6 klasičnih centara...
-Zadnju četvrtinu igraš sa Gistom(krilni centar) i 4 niska beka hahahahahahah

p.f.c

pre 4 godine

Steta....sa dve dobijene bila bi Zvezda sigurno medju prvih osam...ima jos utakmica valjda ce komsinica uspeti....imaju dobru ekipu ali devojci srecu kvari....

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Sve može da se promeni, tona igrača i trenera samo mučenje sa Litvancima nikada. Pakleno su teški. Vrte iste stvari godinama, mismečeve, tuču, još kad ih krene šut, tebe ne ide, nemaš šanse.

Teraj dalje. Da se noćas zaboravi ovo i zgromi Alba u petak. Nije bilo gotovo ni na 2-7, a tek 9-10 nije. 15 utakmica.

Billy Billy koraci a na jugu splićani

pre 4 godine

Nemam ništa protiv Sakote, čak šta više podigao nas je ali ne razumem da vodimo sedam razlike i oni prave seriju jedanaest nula a on ne traži time out. Mi čim smo napravili seriju od sedam poena njihov trener traži time out i prave seriju jedanaest nula.

veliki strumf

pre 4 godine

5 napada za redom primamo kos, 11-0 serija nakon naše početne 7-0, Sakota ne reaguje, nema tajm auta. Moralo da se seče na 7-0, kao sto je to uradio Jasikevicijus. Lorenco bas loš veceras, ništa nije odigrao, vide se posledice povrede i da se plaši da ide na ulaz kako on to zna.

petarczv

pre 4 godine

Loša igra veceras, lose vodjenje sa klupe, dve serije od po 12:0 trener ne trazi time out. Mislim da je glavni razlog umor. Lorenzo izrazito loš.

Smorinjo

pre 4 godine

Nikad mi jasno neće biti zašto se igra u areni i nikad doći neću tamo gde 80 posto njih dodje da se slikaju samo,ovo da se igralo u pioniru dobili bih ih sigurno kao i mnogo utakmica u prošlosti,mislim da je isti slučaj i sa partizanom,džaba I 20 hiljada da dodje ne može ni približno da napravi ludacku atmosferu i energiju kolko njih 7 hiljada napravi u pioniru.

crvena veštica iz fekalnog kolektora

pre 4 godine

Zaista neočekivan poraz! Kako je moguće da interkontinentalni, međuplanetarni šampioni svih znanih i neznanih galaksija mogu da izgube od jedne nepoznate, polu amaterske ekipe?! Ipak je FMP bivši učesnik Top 9! A koji je taj Žalgiris?! Nikad čuli mi panteri!

veliki strumf

pre 4 godine

Evo ga Roca kao sto sam najavio pre početka. Radi potpuno isto kao protiv Baskonije. I sve faulove i sporne lopte on sudi u korist Žalgirisa.

Gustav

pre 4 godine

Realno, za kosarku je Partizan institucija. Zvezda u ni jednom smislu ne noze da pridje organizaciji i atmosferi koja vlada kad igra Partizan. Volim kosarku i idem na utakmice i jednih i drugih, nisam navijac ostrascen, volim i jedni i drugi da pobede.

Miki kd

pre 4 godine

Ja već mesecima pišem da Lazić upropasti Zvezdu..On u ekipi= veliki minus u napadu a još veći u odbrani....Čovek je spor,beskoristan,slab totalno.On kad čuva igrača on njega razigra umesto da bude obrnuto.Na našu zalost to nas trener i veceras nije video i mi GUBIMO 100%..

johny

pre 4 godine

Teško da Zvezda sa ovoliko povredjenih igrača može da igra svaki drugi dan. Ne može da se pravi rotacija i igrači provode dosta vremena na terenu

Petar

pre 4 godine

Zasto neocekivan? Zalgiris nije ni malo losa a ni naivna ekipa bez obzira na tabelu. To sto je C.Zveda zabelezila 4 pobede za redom i sto je proslo kolo stigla protiv Asvela onoliku razliku ne znaci da je i bolja ekipa.

petarczv

pre 4 godine

Nikad mi nece biti jasno sta vide u lazicu treneri... Drugo dve serije od 11:0 i dva puta sakota ne trazi time. E sad ja sam amater ali mislim da nijedan trener na svetu u bilo kojoj ligi ne bi propustio da pozove u nekom trenutku timeout kako bi prekinuli seriju

Chuki

pre 4 godine

Pa dobro ljudi sta da se radi, jedna losa utakmica i pri tome nisu nas razbili, i mi ga preterasmo sa nekim ciljevima ako bude 8 mesto bude ako ne nista, meni je bitnije da se vidi pomak u igri sa pocetka sezone a u euroligi kako bude, tacno da je ovo moglo da se dobije cak obe i Zalgiris i Alba i da se odlepe a ovako moze da izgubi obe ali nema veze, do duse ja vise ne znam ni sta je bitno u evropskoj kosarci, mozda ko osvoji aba ode u euroligu a mozda i ne, a ako se ne bude islo kroz aba nijedan rezultat nije bitan

veliki strumf

pre 4 godine

Znalo se da ovo gubimo, osećalo se u vazduhu i iz izjava pre utakmice. Loš šut, loša bacanja, slab protok lopte, očajan šut za 3. Mnogo povreda, bez 3-4 igrača, kratka rotacija... Ogromna greska Sakote koji nije isekao seriju Žalgirisa nakon 45-38. Tu su prelomili nec, više se nismo vratili. Bezveze čuva tajm aute umesto da traži kad je bitno. Jadikevicijus je pametno isekao našu seriju 7-0 i tim jednostavnim potezom dobio meč. Takodje, neshvatljivo da nije vraćao u igru Kuzmica koji je bio apsolutno dominantan i u odbrani i u napadu, naročito u skoku. Uz to, Panter neraspoložen, Beron veći deo meča loš. Ovo nam je 5. poraz kući sto je još jedan dokaz da Arena nije domaći teren, da mi tu nikakvu prednost nemamo. Realno, ovo je i kraj nadanja za top8. I Albu ćemo teško dobiti, sa skraćenom rotacijom i mnogo igrača u slaboj formi i ovo do sada je uspeh. Oni imaju dan odmora više

Oypa 7

pre 4 godine

Poraz je realan, Žalgiris je vidno podigao formu, igra podjednako dobro i na gostovanjima a mi nismo neki neki domaćini ove sezone, pretrpeli su par tesnih poraza dok smo mi na isti način pobeđivali, moralo je nažalost jednom da se vrati.

SR

pre 4 godine

Ovi ne bi dobili ni da nam je igrao Jordan. Jednostavno tako je, po više razloga. Ovi bi ostali zadnji, tamo smo ih mi pobedili nekako, vezali smo već 4 pobede, i još mnogo toga.

Smorinjo

pre 4 godine

Za mene totalno očekivano svaki put kad imamo neku šansu i kad mislimo dobijamo sigurno igra se u areni i svaki put po pravilu gubimo,neočekivano smo ih dobili tamo,a očekivano ćemo ovde da izgubimo.

Ratar

pre 4 godine

Није ми јасно,одлепимо се на 6 разлике,лудница у арени,они окрену на само плус 2 за њих тајац у арени као да воде 20 разлике.Мора то мало жешће,па они не смеју да чују своје мисли,има још да се игра

veliki strumf

pre 4 godine

Nakon 7-0, serija Žalgirisa 19-8. Mnogo za jednu ovakvu utakmicu. Nijedan zadnji napad nije ušao, mnogo promašenih bacanja u 3/4 - čak 4 i to su upravo tih 4 razlike. Svi smo znali da će biti bas ovako teška utakmica. Zalgiris nam je uvek bio nezgodan protivnik, gde god se igrao meč. Uz to, bez 3-4 važna igrača igramo i to se bas vidi.

E

pre 4 godine

Velika steta, nazalost mislim da je Sakota napravio veliku gresku kad nije presekao time-outom njihovu seriju od 0-11 na nasu 7-0 i moguce da je to odlucilo

aleksa

pre 4 godine

Zvezda nema dovoljno igraca za ovakvu utakmicu.
Fale i Davidovac i Kuridza a posebno Stratos da izmisli neke poene kada ne ide.
Plasim se dace i protiv albe biti isto. Steta.

sasa the red baron

pre 4 godine

UMORNA ZVEZDA je odugrala onoliko koliko je mogla... Ne mam sta da prebacim igracima, jednostabno sut za 3 je stao, Zalfiris je iskoristio svoje, i zasluzen poraz...

Bg

pre 4 godine

Mec je resio Lazic uz pomoc Šakote koji ga forsira. Lorenco dekoncetrisan ali em je povredjen em nema ko da ga domeni. Djenka to ne moze! Imamo 5 centara oni jednog a mi ne igramo na centre....

Bob Rock

pre 4 godine

Овом Шакоти треба пет шупљих напада да сконта да нешто мора мењати и још толико да тражи тајм аут...

Miroslav

pre 4 godine

Nema ŠUTA >> Nema Igre, Nema Šanse da se Pobedi ;-)

Nisam stizao da gledam Zvezdu poslednjih 6-7 kola, i eto ... ni večeras nisam ništa Novo video.

Previše je tu SOLIRANJA od strane Brauna i Pantera ;-)

Štimac sa onom svojom "igrom Leđima" pa onda stane ... pa počne da pada unazad ... pa baca pas nekome ne Trojku == Nekoliko Prodatih lopti, samo jedna je prošla

Partizan će nas oduvati sa ovakvom igrom ;-)

veliki strumf

pre 4 godine

Katastrofalan pocetak Berona. Prvo očajna pomoć i ostavljen Milaknis sam. Zatim promasuje 2 potpuno otvorene trojke. Zlo je sto je razigrao Milaknisa koji već 3 trojke ubacio. Mi evo trojke 0/5.

johny

pre 4 godine

Da dobijemo ove i Albu u petak a onda ide serija protiv pet najboljih. Ako tu barem jednom skinemo skalp biće super. Treba juriti one koji su 6,7 na tabeli. Pre svega mislim na Panatenaikos koji je za sada 7. Fener je ozbiljno ušao u trku koji čak može i na F4

veliki strumf

pre 4 godine

U odbrani smo imali čak 5 rampi, ali smo i primili desetak lakih poena. Ta ispadanja ne smeju da se dešavaju u drugom poluvremenu. U napadu igramo dosta sporo, staticno, lopta slabo kruži, šutira se iz teških pozicija. Beron ne postoji, ništa ne može da ubaci a u odbrani standardno loš. Neophodan nam je. U ofanzivnim skokovima je 7-0 i zato je i egal, inače bismo bili u minusu. Trojke samo 3/14, mora to mnogo bolje. I treba više da koristimo visoke igrače, tu imamo veliku prednost.

lala

pre 4 godine

Plasi me Zalgiris mi smo na vrhuncu forme 4 pobede u El za redom a Oni su Tek usli a mnogo su utakmica izgubili...Tako je I Zvezda prosli put bila u usponu Pa je Baskonia dobila I bez vecih problema tako da ocekujem tesku utakmicu ali I ocekujem punu halu jer momci to zasluzuju vidi se koliko I'm ovo znaci...Posle ove dve vezane utakmice I nadam se dve pobede nas ceka najtezi deo sezone(stvarno me mrzi da sve utakmice nabrajam dovoljno je da je prva gostovanje Barseloni)tako da je ovo mnogo bitno ako se nadamo Top 8...I jos jednom posto navijaci Partizana pricaju o budzetu 1.Zvezda I'ma ubedljivo najmanji budzet,2.Zvezda je pola tima zadrzala od prosle sezone,3.Sve vam govori sto ste imali budzet 3 milki 2010 kada su najvredniji timovi bili do 15 milki...Dns su najvredniji timovi u Evropi I do 60 miliona a mi imamo samo 8 sto je 7 do 8 puta vise dok je vase bilo od 5 do 6 puta vise tako da sto se tice budzeta ako poredimo vreme podjednaki smo..Naravno ne podrzavam Covica sto je tu gde jeste iako zna posao kao sto i navijaci Partizana ne vole sto je Ostoja tu...Srecno I Zvezdi I Partizanu vcrs jer smo pre svega jedan narod iako sam okoreli Zvezdas ne vidim pojentu mrznje protiv stranih klubova...

random dude

pre 4 godine

Raspoloženje Puntera i Berona ključ pobede ovde. Očekujem standardno dobru partiju Lorenca i nadam se solidnom Đenki da ga malo rastereti.

tamoneko

pre 4 godine

Simanić igra četvroku (ne pričam o kvalitetu)
Gist četvorku
Jovanović 4/5

Tako da nije baš 6 centara

Veći je problem jedan plej a 3 defanzivna beka

veliki strumf

pre 4 godine

Duel 2 ubedljivo najbolje odbrane EL! Zalgiris ima samo -7 kos razliku uprkos skoru 5-12 sto je fascinantno. To znaci da imaju mnogo trenih poraza. Npr. Armani ima skor 10-9 a kos razliku -35. Ono sto mi se ne svidja - sudi Portugalac Roca koji nas je uništio protiv Baskonije. Red je da vrati veceras.

Ratar

pre 4 godine

Није ми јасно,одлепимо се на 6 разлике,лудница у арени,они окрену на само плус 2 за њих тајац у арени као да воде 20 разлике.Мора то мало жешће,па они не смеју да чују своје мисли,има још да се игра

neki veliki dr

pre 4 godine

Bio sam na utakmici i navijanje je sramno. Toliko nepoznavanje košarke nisam video u životu, pevaju se pesme zalopojke a na terenu 4 amerikanca koji reč ne razumeju, na napade Zalgirisa umesto da se vrši pritisak pevaju se neke pesme da čovek isece vene. Strašno. A pevanje o Milu Đukanoviću ne treba komentarisati, ceo život ćemo biti dno dna kao država, sport je sport. Što se taktike tiče, ona ne postoji. Pobeđujemo samo kada Panter ili Zo odigraju vrhunske utakmice i to je to.

X

pre 4 godine

Ljudi, manite osnovce koji pisu na sve vesti o Zvezdi i Partizanu. Ja sam grobar, ne volim Zvezdu al budite realni.
Prvo, Zvezda je par utakmica dobila na srecu tj u zadnjoj sekundi, drugo ekipe su dosta izjednacene i trece, sistem evrolige je takav da samo ekipe sa ozbiljnim budzetim mogu dalje. Ovo sto rade Partizan je Zvezda je super. Muka mi je od decurlije koja ne zna ni pravila niti je videla halu ili stadio ali zna budzete ili ne znam sta....

Nele

pre 4 godine

Atmosfera navijača Partizana sa Virtusom u poredjenju sa ovom a neuporedivo važnijom utakmicom je dokaz da je vreme da se oprobaju opet u evroligi... ovde nešto ne štima, nema one grmljavine, energije... neko zasićenje, nešto nije kako treba.

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Mozda losa priprema utakmice? Trinkijeri je tu dosta dobar.Znas u koju stranu igrac krece u napad ,kako sutira ,kako ga zaustaviti.
(zemunski kej, 15. januar 2020 22:04)

Kad je imao vremena za pripremu? Trinkijeri je selektovao svoj tim, prosao pripreme i polusezonu, uz dosta vremena za trening u poslednjih mesec i kusur. Ne pricajte ljudi svasta. Najmanje je Sakota kriv. To ti jedan grobar kaze.
Covek je trener sa zavidnom karijerom i odlican strucnjak ali nije madjionicar. Za sada vam je spasio sezonu. Inace bi odavno pratili neke nordijske sportove umesto kosarke.

Gustav

pre 4 godine

Realno, za kosarku je Partizan institucija. Zvezda u ni jednom smislu ne noze da pridje organizaciji i atmosferi koja vlada kad igra Partizan. Volim kosarku i idem na utakmice i jednih i drugih, nisam navijac ostrascen, volim i jedni i drugi da pobede.

kalcokera i trokorak bili

pre 4 godine

gist i stimac ne mogu bacanja da daju
dobric masi bitnu trojku
panter preterao u soliranju
sakota promasio taktiku
publika ocajna

5 razloga koji su doveli do.poraza

Smorinjo

pre 4 godine

Za mene totalno očekivano svaki put kad imamo neku šansu i kad mislimo dobijamo sigurno igra se u areni i svaki put po pravilu gubimo,neočekivano smo ih dobili tamo,a očekivano ćemo ovde da izgubimo.

trica

pre 4 godine

Da,zato vi ne igrate evroligu vec sest godina,posto nemate srca,niti navijace ni moc,ustvari navijace imate kad vam drzava svaki mesec kupi novog igraca,zato imate nesto vecu posetu.
(Red, 15. januar 2020 21:21)

Mi brate raskinemo ugovor sa igracem pa dovedemo na njegovu poziciju drugog.A vama ih jednom mesecno kamionom doteravaju.Placate onog Brauna 40000 mesecno a nije vam odigrao 3 utakmice.

hm

pre 4 godine

Realno, zvezda ima niz, ali protiv momcadi sa dna tabele. Steta sto je ovu pobedu bacila u vodu, jer treba se igrati i s onima koji su na tabeli na vrhu.

Miki kd

pre 4 godine

Ja već mesecima pišem da Lazić upropasti Zvezdu..On u ekipi= veliki minus u napadu a još veći u odbrani....Čovek je spor,beskoristan,slab totalno.On kad čuva igrača on njega razigra umesto da bude obrnuto.Na našu zalost to nas trener i veceras nije video i mi GUBIMO 100%..

kladzom do bola

pre 4 godine

realno , tesko u top 8 . Gubimo bitne bodove kao domacin . Makar da su ovi iz Zalgirisa nesto odigrali vec krs ekipa . Oni pet napada ne mogu da ubodu kos za redom a ni mi .Ej 5 napada je 10 -15 poena + slobodna bacanja , kao coravi da smo bili .

veliki strumf

pre 4 godine

Ovo uopšte nije neočekivan poraz. Mnogo je razloga: 1. Skraćena rotacija, fale 3-4 važna igrača. Lorenco rovit i igrao sa 40-50%. 2. Umor već veliki, igrali petak-ponedeljak-sreda, pa će opet petak i ponedeljak. A svaka utakmica važna i teška. Padovi su normalni. Teško je vezati 5 pobeda u EL. Mnogo promašenih trojki i penala - sve posledica umora. 3. Arena nije domaći teren. Momci svaki naredni meč igraju u drugoj hali - treniraju i ABA igraju u Pioniru, EL u Areni, plus stalna gostovanja. To sto se igra u Bg nije nikakva prednost. U Pioniru ovakav mec dobija publika. 4. Zalgiris u dobroj formi. Uvek su nam bili nezgodna ekipa. Bio sam u Areni u onoj utakmici kada su nas dobili a mi imali 0/19 za 3, uključujući promašaj Markusa Vilijamsa u zadnjoj sekundi. Na sve ovo, nadovezalo se loše vodjenje Sakote. Mnogo kasnio sa tajm autima, naročito posle serije za 49-45 koju je MORAO da iseče ranije. Kuzmica zaboravio na klupi a ovo mu bio ubedljivo najbolji meč Isko igrao samo 13 minuta. Imao indeks 20 (treba 21 jer mu jednu rampu nisu upisali). Zbog Arene kući gubimo od Žalgirisa, Asvela, raspale Baskonije - to su 3 kljucna, ogromna poraza u borbi za top 8, koji je posle ovog poraza realno daleko.

Kolja

pre 4 godine

Nema sanse da Zvezda sa ovakvim zdravstvenim biltenom i ovakvim rasporedom moze ikoga da dobije u EL.A i u ABA ce biti tesko ako nisu kompletni.Danas su falili mnooogo Davidovac i Kuridza,pogotovo u odbrani.Kuridza odlicno cuva četvorke,i preuzima bekove,a Davidovac je skoro uvek sam na trojci i tesko ga je blokirati jer je visok.Videlo se danas da udarna trojka nije imala snage.Zo,Beron i Punter su delovali veoma umorno.Bice tesko i protiv Albe,to je ekipa koja Zvezdi najmanje odgovara jer su svi izuzetno brzi.Mislim da je i to poraz u najavi.

borivoje surdilovic

pre 4 godine

meni bas bilo ocekicano...idete ka dnu tabele....tamo je vama prirodno staniste....secate se...aba liga..dno.. fenjer...ispadanje....zamrzivac....fmp....

B9

pre 4 godine

Arena nije domaći teren. Momci svaki naredni meč igraju u drugoj hali - treniraju i ABA igraju u Pioniru, EL u Areni, plus stalna gostovanja. To sto se igra u Bg nije nikakva prednost... (veliki strumpf) Potpuno tačno, trebali bi stalno da igramo kući u Železniku.

sryugos

pre 4 godine

Ako realno pogledamo poraz i nije neocekivan, kao prvo Zalgiris je ozbiljna ekipa u uzlaznoj formi a mi bez Davidovca i Jagodica i sa rovitim Lorencom tacno se videlo po njegovoj kretnji da ima problema i zato je i kasnio u odbrani i imao je problema u kretnji a to odmah sa sobom vuce i kasnija dodavanja, slabija otvranja lopte za druge i sporije napade, teze suteve za sve. Realno jeste velika steta ali mnogo smo napredovali u poslednje vreme i treba dati podrsku protiv Albe ta utakmica se mora dobiti i to bi bilo iznenadjenje da izgubimo ovo nije. Mozda je Faye prerano oteran ovde mislim da bi pomogao
(E, 15. januar 2020 21:40)

Sve se slazem, potpisujem.
Mada mislim da je Sakota ovo izgubio na kuliranje tajmauta u 3/4 i definitivno kad je posle njihovog tajmauta vratio 4 beka na teren. Pa naravno da je Saras rekao ovima spustite loptu dole i naravno da sledi 2+1 za -8 dva minuta pred kraj. Tome sluzi tajmaut.

slobinator

pre 4 godine

(neki veliki dr, 15. januar 2020 22:31)
bio sam i ja.slažem se da je navijanje bilo grozno.mnogo je tu bilo zalutalih na košarkašku predstavu.pola ih nije ni gledalo utakmicu.non stop su se muvali po stepenicama,zaklanjali pogled,kupovali kokice i piće,bolelo ih uvo za zvezdu.ona klinčurija mi je dojadila sa pevanjem milu.a kad smo kod dečurlije ne vidim poentu da se mala deca dovode po ovako hladnom vremenu u ovoliku gužvu.ona jadna i nisu imala pojma gde su.neodgovorni roditelji su ih tako mogli izložiti i opasnosti,a usput su zauzimali mesta nekom ko je stvarno hteo da gleda košarku

Bassista

pre 4 godine

Utakmicu je izgubio Sakota. Losim izmenama i kasnim tajmautima i izmenama, cinjenjem i necinjenjem. Na sve to Lorenco nije bio na svom nivou i nije nam bilo spasa...

Salaso

pre 4 godine

To je jedna od onih utakmica koju jednostavno ne mozes dobiti....Imali smo sve, puni arenu, plus 7 na otvaranju drugog poluvremena i onda pad...Da smo vodili 15 razlike, stekao se utisak da ne mozemo pobediti.
(Straight Outta München, 15. januar 2020 21:22)
Puna Arena a ima 8000 ljudi, rezultat je ocekivan, Zalgiris je ime, institucija, dok za ove druge pitaju koji su sad pa oni? Bravo Zalgiris i bravo Partizan

vidim sve

pre 4 godine

I šta sad, je l' vredi nešto Zvezda?
Izgubili smo od ekipe koja ima više poraza od nas, ekpe protiv koje se niko nije naigrao. Najubeddlivije ih je porazio PAO sa 12 razlike, mislim. Šta smo mi očekivali da će oni da se predaju, pa naslov neočekivan poraz! Oni konstantno igraju dobro, pobeđivali ili gubili, iako drže samo začelje tabele. Mi smo viđeni u četvrtfinalu, ja tako čuo ovih dana. Imamo li mi kvalitet? Nisam siguran.

micko_82

pre 4 godine

Ljudi,ne moze se.nista zameriti njim
a. Zaista je gust raspored i niko ne moze da veze dve pobede kad je.ovaj dupli program. Falio nam je Davidovac veceras,i njegovih desetak poena. Glavu gore,da se dobije Alba,bice jos neocekivanih pobeda i poraza.
Svaka cast i Partizanu na pobedi,voleo bih da se sretnu u finalu ABA pa nek bude sta bude. Pozdrav iz Bajine Baste

Toto-ga-ispurnj’o

pre 4 godine

Neko gore sve ovo vidi, malo ste ućarili sa onom bežanijom protiv Budućnosti, ali sad ide vezanih 6 poraza i borba za Last 57 i prsoteka u ABA.

Ogysa

pre 4 godine

Moramo dobiti Albatrose kako znamo i umemo,jer sada do kraja nemamo "lakih" utakmica sem mozda Zenita kuci,ostalo sve pretsko,tek idu Barsa,Real,Oly sve u gostima,a ne mozemo garantovati kuci Cska,Efes,Ax 7,tako da ovaj poraz nam nije trebao nikako,ali ajde,idemo dalje,na kraju ligaskog dela i sa 16 pobeda bi svi bili prezadovoljni.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

-Imaš od 12 igrača 6 klasičnih centara...
-Zadnju četvrtinu igraš sa Gistom(krilni centar) i 4 niska beka hahahahahahah

veliki strumf

pre 4 godine

5 napada za redom primamo kos, 11-0 serija nakon naše početne 7-0, Sakota ne reaguje, nema tajm auta. Moralo da se seče na 7-0, kao sto je to uradio Jasikevicijus. Lorenco bas loš veceras, ništa nije odigrao, vide se posledice povrede i da se plaši da ide na ulaz kako on to zna.

crvena veštica iz fekalnog kolektora

pre 4 godine

Zaista neočekivan poraz! Kako je moguće da interkontinentalni, međuplanetarni šampioni svih znanih i neznanih galaksija mogu da izgube od jedne nepoznate, polu amaterske ekipe?! Ipak je FMP bivši učesnik Top 9! A koji je taj Žalgiris?! Nikad čuli mi panteri!

Andjus 2015

pre 4 godine

Malo je ova nova 3 igrača što su kupili pre 2 nedelje... dajte bre još 3.
Jel vidite da se puno povrede.
I nema veze što ovi nemaju veze, valjda ćemo potrefiti nekog do kraja.

Torrente

pre 4 godine

Šakota odlazi pre nego što nas Partizan ugazio. RADONJIĆ!
(trn u oku, 15. januar 2020 20:58)

Je l' to onaj Radonja koji ode iz Beograda sa -30 i otkazom u džepu pride?

Šakota je prvi put kriv za poraz,ali je i pored toga Prof.dr.sci.med. za ne-znam-da-postavim-zadnji-napad Radonju.

Dragan Gacinovic

pre 4 godine

Šakota je sve imao na dlanu pred utakmicu, kako će žalgiris igrati, jedino su tako mogli igrati sa tim igračima, i nije znao kako da postavi igru, posebno u napadu. Ipak je to neznanje uz sve ostalo kao što je loše šutersko veče, pogledajmo komšije, Partizan, i Trinkijerija , od njega Šakota može mnogo da nauči. U Partizanu temelj ekipe čine domaći igrači a stranci su jedna dobra nadogradnja i tako funkcionise jedan dobar klub, kod nas , posebno od dolaska Tomica ,bazu čine stranci i to je pogrešna taktika. Ta baza domaćih igrača jako je tanka, nije se vodilo računa o dovođenju srpskih igrača iz drugih klubova , većinu dobrih pokupile su komšije, Zagorac, Gordica, ...
Šteta za poraz ali ako se nešto ne promeni u vođenju tima biće ih još mnogo.

severnjača

pre 4 godine

Zašto neočekivano? Žalgiris je tvrda i disciplinovana ekipa, nije valjda da smo očekivali sigurnu pobedu? Lorenco nije imao svoje veče, povrede nekoliko igrača, Šakota nije reagovao da prekine seriju protivnika u 3.četvrtini i to je to! Idemo dalje, da dobijemo Albu i Cibonu pa da se spremimo za seriju težih utakmica!

veliki strumf

pre 4 godine

Katastrofalan pocetak Berona. Prvo očajna pomoć i ostavljen Milaknis sam. Zatim promasuje 2 potpuno otvorene trojke. Zlo je sto je razigrao Milaknisa koji već 3 trojke ubacio. Mi evo trojke 0/5.

petarczv

pre 4 godine

Nikad mi nece biti jasno sta vide u lazicu treneri... Drugo dve serije od 11:0 i dva puta sakota ne trazi time. E sad ja sam amater ali mislim da nijedan trener na svetu u bilo kojoj ligi ne bi propustio da pozove u nekom trenutku timeout kako bi prekinuli seriju

lala

pre 4 godine

Plasi me Zalgiris mi smo na vrhuncu forme 4 pobede u El za redom a Oni su Tek usli a mnogo su utakmica izgubili...Tako je I Zvezda prosli put bila u usponu Pa je Baskonia dobila I bez vecih problema tako da ocekujem tesku utakmicu ali I ocekujem punu halu jer momci to zasluzuju vidi se koliko I'm ovo znaci...Posle ove dve vezane utakmice I nadam se dve pobede nas ceka najtezi deo sezone(stvarno me mrzi da sve utakmice nabrajam dovoljno je da je prva gostovanje Barseloni)tako da je ovo mnogo bitno ako se nadamo Top 8...I jos jednom posto navijaci Partizana pricaju o budzetu 1.Zvezda I'ma ubedljivo najmanji budzet,2.Zvezda je pola tima zadrzala od prosle sezone,3.Sve vam govori sto ste imali budzet 3 milki 2010 kada su najvredniji timovi bili do 15 milki...Dns su najvredniji timovi u Evropi I do 60 miliona a mi imamo samo 8 sto je 7 do 8 puta vise dok je vase bilo od 5 do 6 puta vise tako da sto se tice budzeta ako poredimo vreme podjednaki smo..Naravno ne podrzavam Covica sto je tu gde jeste iako zna posao kao sto i navijaci Partizana ne vole sto je Ostoja tu...Srecno I Zvezdi I Partizanu vcrs jer smo pre svega jedan narod iako sam okoreli Zvezdas ne vidim pojentu mrznje protiv stranih klubova...

Torrente

pre 4 godine

Sa duplo manje pobjeda Buducnost je imala duplo bolju atmosferu na svakom mecu EL. Nemate vi dusu za ovo
(Podgoricki, 15. januar 2020 21:11)

Ti izgleda još nisi shvatio da Budućnost Evroligu više neće videti, čak i ako osvoji ABA.

Bob Rock

pre 4 godine

Овом Шакоти треба пет шупљих напада да сконта да нешто мора мењати и још толико да тражи тајм аут...

Gol

pre 4 godine

Jedan Žalgiris je institucija za semenkare iz Železnika. Kako volim kad se ponadaju pa ih prizemlji ovako neki veliki klub poput Žalgire i Partizana.

Djuro

pre 4 godine

Uplašeni ko zecevi, Sakota nezna kog vise ubacuje, Lazic bleda senka onoga sto je bio, Od Kuzmic nikad igrac. Cestitam Partizanu ABA titulu.

Tosve

pre 4 godine

Jesu tonovi 'priguseni' ili meni ton na tv-u mutira...ovo navijanje je bilo kao da gledam neku nba tekmu oko nove godine gde su navijaci dosli da se prozderavaju i kokakolisu...mislim da nam je ovo bila kljucna utakmica za 8...dzaba alba, kad se slede barsa,efes(mislim da nam ta ekipa od svih lezi najmanje)...plus aba mora ozb da se shvati, velika potrosnja energije...da ne duzim LAZICU POGODI BAR OBRUC NESRECO

DrL

pre 4 godine

Mec dve najbolje odbrane eurolige (po broju primljenih poena Zvezda vodeca)...
Tvrdo i tesko za gledanje..Uz veliku podrsku sa tribina u petak pobeda..
A ovim nalozenim grobarima porucujem da se strpe sa euforijom do prve utakmice sa ozbiljnom odbranom.. Ceo eurokup igraju protiv mekih žabarskih ekipa..

beogradski

pre 4 godine

Kad god sudi onaj Portugalac Roca, znam da ce sudjenje biti ocajno. Taj covek gresi non stop, ne samo na nasu stetu, ali nazalost uglavnom na nasu. Kako je on uopste sudija na ovakvom nivou? Em nema kvalitet, em dolazi iz kosarkaski egzoticne zemlje. Uzas.
Nista, idemo dalje. Niz je morao biti prekinut kad-tad. Nije Zalgiris Trento. Ovaj poraz nije neocekivan, ali jeste razocaravajuci. Fali Davidovac. Lorenco je povredjen, i to se vidi. Ali je sada pobeda protiv Albe pod moranjem.

Domaći teren

pre 4 godine

Arena jeste domaći teren, ali neko puni gma navijače koji plaćaju kartu da gledaju tim koji vole, a neko poklanja karte i pušta ljude u halu bez iste da bi oborio rekord, pa sad niko neće da plati i da navija, a ima i drugih razloga što nemate publiku

111

pre 4 godine

Da,zato vi ne igrate evroligu vec sest godina,posto nemate srca,niti navijace ni moc,ustvari navijace imate kad vam drzava svaki mesec kupi novog igraca,zato imate nesto vecu posetu.
(Red, 15. januar 2020 21:21)


Vama drzava ne kupuje? Problem je sta ti igraci pruzaju za debele pare. Hemija u timu, borbenost i trener koji nece da drzi igraca koji nema pojma a znate na koga mislim. I onda ocekujete pobedu nad suterskim timom sa odlicnim trenerom?

veliki strumf

pre 4 godine

Znalo se da ovo gubimo, osećalo se u vazduhu i iz izjava pre utakmice. Loš šut, loša bacanja, slab protok lopte, očajan šut za 3. Mnogo povreda, bez 3-4 igrača, kratka rotacija... Ogromna greska Sakote koji nije isekao seriju Žalgirisa nakon 45-38. Tu su prelomili nec, više se nismo vratili. Bezveze čuva tajm aute umesto da traži kad je bitno. Jadikevicijus je pametno isekao našu seriju 7-0 i tim jednostavnim potezom dobio meč. Takodje, neshvatljivo da nije vraćao u igru Kuzmica koji je bio apsolutno dominantan i u odbrani i u napadu, naročito u skoku. Uz to, Panter neraspoložen, Beron veći deo meča loš. Ovo nam je 5. poraz kući sto je još jedan dokaz da Arena nije domaći teren, da mi tu nikakvu prednost nemamo. Realno, ovo je i kraj nadanja za top8. I Albu ćemo teško dobiti, sa skraćenom rotacijom i mnogo igrača u slaboj formi i ovo do sada je uspeh. Oni imaju dan odmora više

Zvezdaš

pre 4 godine

Sve sami stručnjaci za košarku. Sada kriv Šakota. Jeste li ga čuli na konferenciji. Govorio o povrwdama igrača, Beron bio rovit i reče čovek da Žalgiris najbolje čita igru u EL i najbolje igra mis match

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Zvezda i dalje zavisi od dva igraca, uglavnom. Panter jeste opasan, Stimac igra odlicno, ali bez vrhunske igre Brauna i Berona, nikoga ne mogu da dobiju.

Napred Zvezdo

pre 4 godine

Bio i na ovoj , kao na svakoj Zvezdinoj utakmici i nema se šta zameriti igračima ! Povrede , umor , snažan protivnik ( najbolja odbrana i igra " na nož") koji ulazi u formu ...
Idemo dalje - nama primarni cilj treba da bude okretanje ABA ligi , ovde polako povlačiti ručnu ! Mnogo bitnih igrača je rovito - treba ih zalečiti , tempirati formu ( kroz EL ) i definitivno okrenuti pažnju na ABA - ligu ( jer su ostali timovi mnogo odmorniji).

santa justa

pre 4 godine

Nema sta bili su bolji. Uveli nas u igru sa puno ostrih duela a to se vec znalo unapred. Visoki igraci ok ali cela spoljna linija nam je bila ocajna. Petak i Alba potpuno drugacija utakmica, pa da vidimo.

zemunski kej

pre 4 godine

Mozda losa priprema utakmice? Trinkijeri je tu dosta dobar.Znas u koju stranu igrac krece u napad ,kako sutira ,kako ga zaustaviti.

vidim sve

pre 4 godine

I šta sad, je l' vredi nešto Zvezda?
Izgubili smo od ekipe koja ima više poraza od nas, ekpe protiv koje se niko nije naigrao. Najubeddlivije ih je porazio PAO sa 12 razlike, mislim. Šta smo mi očekivali da će oni da se predaju, pa naslov neočekivan poraz! Oni konstantno igraju dobro, pobeđivali ili gubili, iako drže samo začelje tabele. Mi smo viđeni u četvrtfinalu, ja tako čuo ovih dana. Imamo li mi kvalitet? Nisam siguran.

Darko

pre 4 godine

Mozda losa priprema utakmice? Trinkijeri je tu dosta dobar.Znas u koju stranu igrac krece u napad ,kako sutira ,kako ga zaustaviti.
(zemunski kej, 15. januar 2020 22:04)


A kako da pripremi utakmicu kad nisu ni trening imali, u ponedeljak igrali protiv Mege, nije ti ovo cipiripi kup

delboj

pre 4 godine

Ma dobro možete DA NE ODETE SLEDEĆU U ABA i da tražite 20:0 može vam se...
(gremlin, 15. januar 2020 20:56)

Izgubili su oni 20:0 u PG, ali im uprava krije da je to finalni rezultat.

vladimir1

pre 4 godine

Jeste se ponadali ... ? Vi cete da budete u Top8 kad na vrbi rodi tikva. Bog vam ne da da udjete, uvek cete biti top13. Koliko vam jos treba para da saspete u tim da udjete u tih famoznih 8...

Red

pre 4 godine

Da,zato vi ne igrate evroligu vec sest godina,posto nemate srca,niti navijace ni moc,ustvari navijace imate kad vam drzava svaki mesec kupi novog igraca,zato imate nesto vecu posetu.
(Red, 15. januar 2020 21:21)


Vama drzava ne kupuje? Problem je sta ti igraci pruzaju za debele pare. Hemija u timu, borbenost i trener koji nece da drzi igraca koji nema pojma a znate na koga mislim. I onda ocekujete pobedu nad suterskim timom sa odlicnim trenerom?
(111, 15. januar 2020 21:43) #

Sine,mi smo ovo igrali sa tri povredjena igraca,i opet nismo bili bez sanse za pobedu,plus svaka tri dana igramo,dzaba ti hemija.Ali boricemo se za top 8,a sto se tice abe i ostalo osvajamo sve,ne brinem uopste.

veliki strumf

pre 4 godine

Duel 2 ubedljivo najbolje odbrane EL! Zalgiris ima samo -7 kos razliku uprkos skoru 5-12 sto je fascinantno. To znaci da imaju mnogo trenih poraza. Npr. Armani ima skor 10-9 a kos razliku -35. Ono sto mi se ne svidja - sudi Portugalac Roca koji nas je uništio protiv Baskonije. Red je da vrati veceras.

Petar

pre 4 godine

Zasto neocekivan? Zalgiris nije ni malo losa a ni naivna ekipa bez obzira na tabelu. To sto je C.Zveda zabelezila 4 pobede za redom i sto je proslo kolo stigla protiv Asvela onoliku razliku ne znaci da je i bolja ekipa.

satelit

pre 4 godine

OCEKIVANO! Zvezda nikoga nece pobediti 2 puta..Zalgiris je protiv CZ odigrao ocajno u Kaunasu i mogao da pobedi i tada,sada je digao formu i izvratio... Protiv Albe KLJUCAN MEC!

petarczv

pre 4 godine

Loša igra veceras, lose vodjenje sa klupe, dve serije od po 12:0 trener ne trazi time out. Mislim da je glavni razlog umor. Lorenzo izrazito loš.

F10

pre 4 godine

Očekivan ili ne, sa ovakvom igrom pobeda je bila neočekivana. Previše glupih promašaja, 7/28 trojke. Mada, mislim da je večeras i Šakota dosta zakazao.

Straight Outta München

pre 4 godine

To je jedna od onih utakmica koju jednostavno ne mozes dobiti....Imali smo sve, puni arenu, plus 7 na otvaranju drugog poluvremena i onda pad...Da smo vodili 15 razlike, stekao se utisak da ne mozemo pobediti.

By the way

pre 4 godine

Ovo uopšte nije neočekivan poraz. Mnogo je razloga: 1. Skraćena rotacija, fale 3-4 važna igrača. Lorenco rovit i igrao sa 40-50%. 2. Umor već veliki, igrali petak-ponedeljak-sreda, pa će opet petak i ponedeljak. A svaka utakmica važna i teška. Padovi su normalni. Teško je vezati 5 pobeda u EL. Mnogo promašenih trojki i penala - sve posledica umora. 3. Arena nije domaći teren. Momci svaki naredni meč igraju u drugoj hali - treniraju i ABA igraju u Pioniru, EL u Areni, plus stalna gostovanja. To sto se igra u Bg nije nikakva prednost. U Pioniru ovakav mec dobija publika. 4. Zalgiris u dobroj formi. Uvek su nam bili nezgodna ekipa. Bio sam u Areni u onoj utakmici kada su nas dobili a mi imali 0/19 za 3, uključujući promašaj Markusa Vilijamsa u zadnjoj sekundi. Na sve ovo, nadovezalo se loše vodjenje Sakote. Mnogo kasnio sa tajm autima, naročito posle serije za 49-45 koju je MORAO da iseče ranije. Kuzmica zaboravio na klupi a ovo mu bio ubedljivo najbolji meč Isko igrao samo 13 minuta. Imao indeks 20 (treba 21 jer mu jednu rampu nisu upisali). Zbog Arene kući gubimo od Žalgirisa, Asvela, raspale Baskonije - to su 3 kljucna, ogromna poraza u borbi za top 8, koji je posle ovog poraza realno daleko.
(veliki strumf, 15. januar 2020 21:17)

Jel si spremio analizu i sad kada izgubite za ovaj vikend od nas? hahahahaha, licis mi malo na Kuzmanovica, vaseg strucnog komentatora, tzv filozofa kosarke.

tamoneko

pre 4 godine

Simanić igra četvroku (ne pričam o kvalitetu)
Gist četvorku
Jovanović 4/5

Tako da nije baš 6 centara

Veći je problem jedan plej a 3 defanzivna beka

Billy Billy koraci a na jugu splićani

pre 4 godine

Nemam ništa protiv Sakote, čak šta više podigao nas je ali ne razumem da vodimo sedam razlike i oni prave seriju jedanaest nula a on ne traži time out. Mi čim smo napravili seriju od sedam poena njihov trener traži time out i prave seriju jedanaest nula.

Red

pre 4 godine

mnogo bitna utakmica da odete u gornji deo tabele,kad se prelama sezona vi se odsecete.najlaksu utakmicu niste dobili.nemate vi tu snagu,energiju navijaca i moc ko partizan.samo imate velike pare da dovodite dobre i skupe igrace,to je sve.nema tu sportsko srce u najbitnijim momentima,gubite 2 razlike tisina u hali,vodite 7 razlike ludnica
(nesa80, 15. januar 2020 21:00) #

Da,zato vi ne igrate evroligu vec sest godina,posto nemate srca,niti navijace ni moc,ustvari navijace imate kad vam drzava svaki mesec kupi novog igraca,zato imate nesto vecu posetu.

zvezdaš

pre 4 godine

Cemu ovaj naslov? Pa Zalgiris je uvek bila veoma ozbiljna ekipa. Neocekivana pobeda je ona pobeda Zvezde tamo, ovo ovde je sasvim normalna stvar.

alex

pre 4 godine

Šakota i Lazić upropastili utakmicu. Hoćemo Radonju nazad. Šakota ništa nije promenio nego drži raspalog Lazića u igri dok nas nije upropastio. Jaskivicius he za njega izmislio košarku. Kako samo čovek pametno vodi utakmicu...

ljubisa

pre 4 godine

Ако зафали која победа за Плеј оф, биће то ова која је била "унапред уписана". Пре ће Фенербахче погурати који је из земље спонзора лиге него Звезду ако буде стани-пани, ако буду на крају ситнице одлучивале.
Штета, 4 победе у низу, играш кући пред својим навијачима, наредну такође. Пропуштена шанса за историјских 6/6 ....

fenomen

pre 4 godine

Lendejl Djoka pantere roka. A tek Ulanovassssss. Nisam gledao,samo poslednjih dva tri minuta jer je Partizan nesto ranije deklasirao Trente. Da li je Kovacic prenosio sa onim Trifunovicem? Gledao sam na hrvatskom sk1, strasno je kako mrze Zvezdu. Mozda sutra odgledam na našem sk1 ( nettv mogu da vracam ) cisto da vidin kakvo je bilo sudjenje i komentarisanje Kovacica. Tesko u TOP 8 ali sta vas briga uvek mozete da kazete da ste u TENK 8.

duka

pre 4 godine

jednostavno takmičenje je previše jako da bismo u bilo kom meču mogli da unapred upišemo pobedu. možda jedino taj asvel kući ali eto i tu smo demantovani jer su došli u lošem trenutku po nas. Žalgiris je fantastična ekipa i njihova pozicija na tabeli dovoljno govori o kvalitetu takmičenja. tvrdo su gubili ili dobijali brojne velikane ove sezone, nijanse su uvek odlučivale a večeras su prevagle na njihovu stranu. bilo je nekih propusta ali glupo je dizati nas u nebesa dve nedelje i posle nas razvlačiti po blatu. i protivnici se ozbiljno spremaju za nas isto kao i mi za njih. šteta jer bi nam ova pobeda dosta značila ali igramo u ludačkom ritmu i teško je držati svežinu. izgubili smo od kvalitetne ekipe sa sjajnim trenerom i tu je kraj svake priče. biće još neočekivanih pobeda i poraza ali ne slažem se da je ovo jedan od njih.

Demar Derozan

pre 4 godine

Zvezda je trebala da dobije tekmu jer ima veliku visinsku prednost pod kosem i daleko iskusniji tim od Zalgirisa. Nisu to uspeli da pretvore u pobedu jer su se Kuzma i Stima, kao i ceo tim umorili, posebno posle vidjstva 45:38. Trebalo je non stop igrati na Lendleja i izbaciti ga lako sa 5 faulova, jer ne zna sta radi na terenu, ne gradi kos, smeta u napadu jer nema masu, promasuje trojke i bacanja ... losiji nego u Partizanu za klasu. Njih vadi sto Jesakivicijus zna kosarku u prste i doveo je Hejnsa koji je napravio kljucnu seriju veceras, minijaturama slicnim Klajburnu kada je doneo Dacki pobedu ovde pre jedno 3-4 god. Zvezda se trgla generalno, a glavni razlog boljitka je sto je Filip van tima. Trebalo je mozda razmisliti o dovodjenju Perija iz Mege, tu je ispred nosa i dao nam je 31 poen kao pjej pre dva dana, gledao sam tekmu uzivo, prodoran je, ima sut, brzinu i kuca sa onom visinom. Bolji je od Enisa koji je svojevremeno dosao iz Mege, jer nekako je Enis vise dvojka i slabiji na lopti od Perija.

bivsi kosarkas u pokusaju

pre 4 godine

Cetiri vezane pobede, 8. mesto na tabeli. U jednoj nedelji dve utakmice na domacem terenu protiv ekipa iz donjeg dela tabele, idealna prilika za produzetak serije i ucvrscivanje play off pozicije, ali treba prepoznati trenutak i zbiti redove, izginuti, odigrati pametno. Pobedjivala je Zvezda srecno Zalgiris, Valensinu i Asvel, ali porazi u Bgu od dve od ove tri ekipe i Baskonije nisi ocekivani i moze da odnese prevagu na kraju. Tesko je skipljati pobede protiv Efesa, Barse i ostalih.

Smorinjo

pre 4 godine

Nikad mi jasno neće biti zašto se igra u areni i nikad doći neću tamo gde 80 posto njih dodje da se slikaju samo,ovo da se igralo u pioniru dobili bih ih sigurno kao i mnogo utakmica u prošlosti,mislim da je isti slučaj i sa partizanom,džaba I 20 hiljada da dodje ne može ni približno da napravi ludacku atmosferu i energiju kolko njih 7 hiljada napravi u pioniru.

aleksa

pre 4 godine

Zvezda nema dovoljno igraca za ovakvu utakmicu.
Fale i Davidovac i Kuridza a posebno Stratos da izmisli neke poene kada ne ide.
Plasim se dace i protiv albe biti isto. Steta.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Бољи су били и заслужено побиједили. Јасикевичијус бољи стручњак од Шакоте. Наши играчи нису издржали бреме фаворита. Добро ће бити ако Бајерн побиједи код Панатинаикоса а ево води пред крај треће четвртине. Да заустави грке да нам не побјегну. Против Албе је бити или не бити.

johny

pre 4 godine

Da dobijemo ove i Albu u petak a onda ide serija protiv pet najboljih. Ako tu barem jednom skinemo skalp biće super. Treba juriti one koji su 6,7 na tabeli. Pre svega mislim na Panatenaikos koji je za sada 7. Fener je ozbiljno ušao u trku koji čak može i na F4

Markobg

pre 4 godine

Šakoti svaka čast ali večeras je veliku grešku napravio kada nije zvao tajmaut pre nego što su stigli i prestigli 7+ , uz očajan šut za 3 poena i neshvatljive promašaje sa linije sl.bacanja koji polako postaju mora za tim, više se nije moglo.Žalgiris je sjajan tim imaju vrhunskog trenera i zaslužena pobeda .

Don Quijote

pre 4 godine

Steta, pomalo sam razocaran, ali moram priznati da sam se unapred plasio ove utakmice. Svi su unapred upisali pobedu a to tako ne ide bas u EL.
Sut je bio katastrofalan, nista nije ulazilo, i to je to. Kad se dobaci do 70 onda je tesko pobediti.
To je ono sto sam pokusavao da objasnim kada je bila povika na Covketa juniora, eto danas nije igrao, sut katastrofa, i poraz.
Nista, idemo dalje.
Volim te Zvezdo!

mrkonjić

pre 4 godine

45-38, kažu veliki stručnjaci plavšić i kuzmanović: "Zvezda nema ni jedan faul, može da igra agresivnu odbranu..." Branko napravi dva penala, a Žalgiris seriju 11:0...
Zašto ne ćute?

veliki strumf

pre 4 godine

Nakon 7-0, serija Žalgirisa 19-8. Mnogo za jednu ovakvu utakmicu. Nijedan zadnji napad nije ušao, mnogo promašenih bacanja u 3/4 - čak 4 i to su upravo tih 4 razlike. Svi smo znali da će biti bas ovako teška utakmica. Zalgiris nam je uvek bio nezgodan protivnik, gde god se igrao meč. Uz to, bez 3-4 važna igrača igramo i to se bas vidi.

Anđela iz Filadelfije

pre 4 godine

Dragi moji zvezdaši,

Želim vam puno uspeha u kupu šampijona jer ste divni borci i dostojno prestavljati našu lepu Srbijicu.

Pozdrav od Anđele trenutno nastanjene u Filadelfiji a rođene u Beogradu i odrasle u Zemunu preciznije Altini.

E

pre 4 godine

Ako realno pogledamo poraz i nije neocekivan, kao prvo Zalgiris je ozbiljna ekipa u uzlaznoj formi a mi bez Davidovca i Jagodica i sa rovitim Lorencom tacno se videlo po njegovoj kretnji da ima problema i zato je i kasnio u odbrani i imao je problema u kretnji a to odmah sa sobom vuce i kasnija dodavanja, slabija otvranja lopte za druge i sporije napade, teze suteve za sve. Realno jeste velika steta ali mnogo smo napredovali u poslednje vreme i treba dati podrsku protiv Albe ta utakmica se mora dobiti i to bi bilo iznenadjenje da izgubimo ovo nije. Mozda je Faye prerano oteran ovde mislim da bi pomogao

p.f.c

pre 4 godine

Steta....sa dve dobijene bila bi Zvezda sigurno medju prvih osam...ima jos utakmica valjda ce komsinica uspeti....imaju dobru ekipu ali devojci srecu kvari....

Bg

pre 4 godine

Mec je resio Lazic uz pomoc Šakote koji ga forsira. Lorenco dekoncetrisan ali em je povredjen em nema ko da ga domeni. Djenka to ne moze! Imamo 5 centara oni jednog a mi ne igramo na centre....

random dude

pre 4 godine

Raspoloženje Puntera i Berona ključ pobede ovde. Očekujem standardno dobru partiju Lorenca i nadam se solidnom Đenki da ga malo rastereti.

veliki strumf

pre 4 godine

Evo ga Roca kao sto sam najavio pre početka. Radi potpuno isto kao protiv Baskonije. I sve faulove i sporne lopte on sudi u korist Žalgirisa.

Oypa 7

pre 4 godine

Poraz je realan, Žalgiris je vidno podigao formu, igra podjednako dobro i na gostovanjima a mi nismo neki neki domaćini ove sezone, pretrpeli su par tesnih poraza dok smo mi na isti način pobeđivali, moralo je nažalost jednom da se vrati.

Miroslav

pre 4 godine

Nema ŠUTA >> Nema Igre, Nema Šanse da se Pobedi ;-)

Nisam stizao da gledam Zvezdu poslednjih 6-7 kola, i eto ... ni večeras nisam ništa Novo video.

Previše je tu SOLIRANJA od strane Brauna i Pantera ;-)

Štimac sa onom svojom "igrom Leđima" pa onda stane ... pa počne da pada unazad ... pa baca pas nekome ne Trojku == Nekoliko Prodatih lopti, samo jedna je prošla

Partizan će nas oduvati sa ovakvom igrom ;-)

nesa80

pre 4 godine

mnogo bitna utakmica da odete u gornji deo tabele,kad se prelama sezona vi se odsecete.najlaksu utakmicu niste dobili.nemate vi tu snagu,energiju navijaca i moc ko partizan.samo imate velike pare da dovodite dobre i skupe igrace,to je sve.nema tu sportsko srce u najbitnijim momentima,gubite 2 razlike tisina u hali,vodite 7 razlike ludnica

Gasopulos

pre 4 godine

Sakota je katastrofa! Sarunas mu je ocitao lekciju kako se vodi ekipa i kako se diriguje sa klupe. Ovaj nas ne zna gde je, covek se celu utakmicu iscudjava pored linije i aplaudira ako nesto odigramo. Na mali rezultat u trecoj cetvrtini oni prave seriju 11:0 covek ne trazi time out, ja sam i dalje u cudu! Sto je neko rekao kad su ga doveli “ Repesa za sirotinju” !

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Sve može da se promeni, tona igrača i trenera samo mučenje sa Litvancima nikada. Pakleno su teški. Vrte iste stvari godinama, mismečeve, tuču, još kad ih krene šut, tebe ne ide, nemaš šanse.

Teraj dalje. Da se noćas zaboravi ovo i zgromi Alba u petak. Nije bilo gotovo ni na 2-7, a tek 9-10 nije. 15 utakmica.

fancy

pre 4 godine

Pa nije bas da je neocekivan, mi bez 4 ne racunam simanica, zatvorise bekove usporili tempo i cao. Svaka im cast! Zo i Beron bili slabiji..

johny

pre 4 godine

Stvarno ne znam ko pravi raspored igranja u ABA i EL. I tu je Šakota u pravu. Zvezda protiv Asvela igra u petak zašto ne u četvrtak. Onda u ABA protiv Mege u ponedeljak da bi danas igrali protiv Žalgirisa a u petak protiv Albe. Alba igrala juče a u petak u Beogradu. Dan više za odmor

Milan

pre 4 godine

Izgubismo početkom drugog poluvremena kada smo lako ispustili +7, posle toga nije bilo povratka. Panter podbacio a očigledno je da nedostaje prava četvorka u oba smera ( Kuridža) kao i rezervni plej. Jasikevičijus je suviše dobar trener da to ne bi iskoristio.

zoran

pre 4 godine

Ne mogu nikako da razumem tvrdoglavost ili glupost Šakote da ne traži tajm aut, kada posle 45:38 gosti prave čak 9:0. Posle toga više nismo uspeli da se vratimo. Šteta.

Realan

pre 4 godine

Zasto je ovo neocekivano?!? Zar nije iznenadjujuce da Zvezda ima uopste ovoliko pobeda??? Svaka cast za uspehe, ali sada ide ozbiljna evroligaska kosarka gdw ima mnooogo boljih ekipa od Zvezde...

Mi smo sremci vise nam stomaci

pre 4 godine

Zasto se napadaju igraci i trener nije mi jasno,izgubili smo zasluzeno,igraci su se borili Ali nije islo,sta nama znaci biti 8 kad 8 ide na efes koji ce osvojiti El,tako da je po meni vaznije ne obrukati se a necemo imamo 9pobeda bice jos koja i lepo,mene vise brine kako osvojiti aba

veliki strumf

pre 4 godine

Jel si spremio analizu i sad kada izgubite za ovaj vikend od nas? hahahahaha, licis mi malo na Kuzmanovica, vaseg strucnog komentatora, tzv filozofa kosarke.
(By the way, 15. januar 2020 21:28). Kad izgubimo od Igokee Partizana za vikend??? Ja analizu pravim a ti koliko vidim ništa o kosarci ne znas jer jednu reč o tome nisi napisao.

johny

pre 4 godine

Teško da Zvezda sa ovoliko povredjenih igrača može da igra svaki drugi dan. Ne može da se pravi rotacija i igrači provode dosta vremena na terenu

satelit

pre 4 godine

OCEKIVANO! Zvezda nikoga nece pobediti 2 puta..Zalgiris je protiv CZ odigrao ocajno u Kaunasu i mogao da pobedi i tada,sada je digao formu i izvratio... Protiv Albe KLJUCAN MEC!

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Zanimljivo da niko ne pominje tri ekstra glupa faula koje je napravio L. Braun na 2-3 minuta pre kraja. Kos i faul Lendejla i jos dva bespotrebna faula van bonusa, daleko od kosa.
Ubio je poslednju sansu da se stigne rezultat i dodje u egal zavrsnicu.

slaviša šmigič

pre 4 godine

e moj šakota kako si mogao dobriča,da prikucaš na klupi a nema davidovca stvarno nerazumljivo tako mu samo izbiješ poverenje u sebe stoji sam na trici a nesme da baci iako je bolji od ostalih sem brauna za bacanje trice več nam bacali centri trice pa tako se nemože treba nam kuridja za odbranu smo imali suviše niske igrače čak 4 i odbrana sa 4.niska igrača sa centrom koji brani trojku gde si to ikad video i daj više šansu odđu za igru kako bi napravio taj blok za berona dal stvarno to nevidiš posebno sad kad smo tanki bez davidovca i kuridje igramo sa 4.beka i jednim centrom nemoguča misija dobrič svakako igrač koga bi trebalo istrpeti ovu utakmicu jer smo bez trojke i četvorke pa nemogu beron i braun skakati ispod koša ja neznam dal su naši igrači od stakla,ko god dodje dodje nespreman i sledi povreda i cele godine tako sa važnim igračima.

Idemo dalje

pre 4 godine

Kad su ovako tesne utakmice, sve ima uticaja, i trojke Milaknisa, i promasena bacanja i par trapavih kontri, pa i sudije.

Kad se tome dodaju i povrede, nije moglo mnogo bolje.
Ja mialim da se nema sta zameriti na energiji i trudu.

Ali nema veze, idemo dalje, prvo Alba, pa sto sta da ne Efes ili Barsa,

SR

pre 4 godine

Ovi ne bi dobili ni da nam je igrao Jordan. Jednostavno tako je, po više razloga. Ovi bi ostali zadnji, tamo smo ih mi pobedili nekako, vezali smo već 4 pobede, i još mnogo toga.

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Ja zaista nemam sta da zamerim momcima kao nj Sakoti. Odigrali smo vrhunsku timsku odbranu, ali jednostavno smo promasili sve sto smo mogli u kljucnim trebutcima. Ne treba zaboraviti ni izostanak Davidovca i Kuridze plus rovitog Brauna, sve su to jako bitne stvari. Ej ljudi, mi moramo da shvatimo da ovim momci su igrali u cetvrtak u Francuskoj, pa ponedeljak ABA, pa sreda i petak EL, pa ponedeljak opet ABA. 5 utakmica za manje od 10 dana i nasa odbrana ne popusta. To dovoljno govori o motivaciji igraca. Sta je tu je. Idemo na pobedu protiv Albe.

veliki strumf

pre 4 godine

U odbrani smo imali čak 5 rampi, ali smo i primili desetak lakih poena. Ta ispadanja ne smeju da se dešavaju u drugom poluvremenu. U napadu igramo dosta sporo, staticno, lopta slabo kruži, šutira se iz teških pozicija. Beron ne postoji, ništa ne može da ubaci a u odbrani standardno loš. Neophodan nam je. U ofanzivnim skokovima je 7-0 i zato je i egal, inače bismo bili u minusu. Trojke samo 3/14, mora to mnogo bolje. I treba više da koristimo visoke igrače, tu imamo veliku prednost.

Chuki

pre 4 godine

Pa dobro ljudi sta da se radi, jedna losa utakmica i pri tome nisu nas razbili, i mi ga preterasmo sa nekim ciljevima ako bude 8 mesto bude ako ne nista, meni je bitnije da se vidi pomak u igri sa pocetka sezone a u euroligi kako bude, tacno da je ovo moglo da se dobije cak obe i Zalgiris i Alba i da se odlepe a ovako moze da izgubi obe ali nema veze, do duse ja vise ne znam ni sta je bitno u evropskoj kosarci, mozda ko osvoji aba ode u euroligu a mozda i ne, a ako se ne bude islo kroz aba nijedan rezultat nije bitan

odbrana

pre 4 godine

Sakota ne trazi tajm aut gde traje serija Zalgirisa do 11-0, umesto da uzvrati tajm autom nakon njihovog i odmah spreci bilo kakav pokusaj serije! Lorenco Braun najbolji igrac Zvezde trenutno, ali mora mora mora da igra odbranu. Veceras je samo pogledom pratio njihove bekove totalno nezainteresovan. Ajmo Zvezdasi protiv Albe jaka podrska!

sasa the red baron

pre 4 godine

UMORNA ZVEZDA je odugrala onoliko koliko je mogla... Ne mam sta da prebacim igracima, jednostabno sut za 3 je stao, Zalfiris je iskoristio svoje, i zasluzen poraz...

Igor

pre 4 godine

Kada pogledam koje ekipe su ispod nas na tabeli i sa kojim budžetima, a koje su "tu oko nas" u konkurenciji za top 8, mislim da... Uf,teško mi je izgovoriti, ali neke utakmice tipa ovakve MORAMO IZGUBITI. Sve je biznis,mislim. Nažalost

dakiliz

pre 4 godine

Zašto neočekivano?
Naprotiv, pošto su igrali protiv poslednje plasirane ekipe na tabeli i još na domaćem terenu i pošto se očekivala pobeda znao sam da će omanuti kao i obično protiv tarabaških ekipa.
E kad budu igrali u gostima i to protiv neke top 8 ekipe i kad ne bude niko očekivao pobedu oni će dobiti i to sa -20 na poluvremenu.

E

pre 4 godine

Velika steta, nazalost mislim da je Sakota napravio veliku gresku kad nije presekao time-outom njihovu seriju od 0-11 na nasu 7-0 i moguce da je to odlucilo

NBA Mihailo

pre 4 godine

Glas za nase NBA kosarkase !

Svi mozete da glasate neograniceno puta na dan preko prozora BEZ ARHIVIRANJA.

Znam da ova procedura sigurno prolazi preko Google Chrome, Mozilla Firefox i Yandexa, bitno je

da se drzite ovog redosleda :

1. Otvorite prozor BEZ ARHIVIRANJA

2. Odete na link za glasanje

https://vote.nba.com/en?cid=nba:allstar20:institutional:nbacom:intsites:vote:traffic:global:english

3. Odradite proceduru glasanja i glasate

4. OBAVEZNO zatvorite taj prozor BEZ ARHIVIRANJA

Ovu proceduru mozete ponoviti bezbroj puta. Potvrda o uspesnom glasanju vam stize svaki put na email adresu koju ste ostavili na linku prilikom glasanja.

Srbi glasajte za nase !
Nema razloga za minuse !

Red

pre 4 godine

Da,zato vi ne igrate evroligu vec sest godina,posto nemate srca,niti navijace ni moc,ustvari navijace imate kad vam drzava svaki mesec kupi novog igraca,zato imate nesto vecu posetu.
(Red, 15. januar 2020 21:21)


Vama drzava ne kupuje? Problem je sta ti igraci pruzaju za debele pare. Hemija u timu, borbenost i trener koji nece da drzi igraca koji nema pojma a znate na koga mislim. I onda ocekujete pobedu nad suterskim timom sa odlicnim trenerom?
(111, 15. januar 2020 21:43) #

Sine,mi smo ovo igrali sa tri povredjena igraca,i opet nismo bili bez sanse za pobedu,plus svaka tri dana igramo,dzaba ti hemija.Ali boricemo se za top 8,a sto se tice abe i ostalo osvajamo sve,ne brinem uopste.

slobinator

pre 4 godine

(neki veliki dr, 15. januar 2020 22:31)
bio sam i ja.slažem se da je navijanje bilo grozno.mnogo je tu bilo zalutalih na košarkašku predstavu.pola ih nije ni gledalo utakmicu.non stop su se muvali po stepenicama,zaklanjali pogled,kupovali kokice i piće,bolelo ih uvo za zvezdu.ona klinčurija mi je dojadila sa pevanjem milu.a kad smo kod dečurlije ne vidim poentu da se mala deca dovode po ovako hladnom vremenu u ovoliku gužvu.ona jadna i nisu imala pojma gde su.neodgovorni roditelji su ih tako mogli izložiti i opasnosti,a usput su zauzimali mesta nekom ko je stvarno hteo da gleda košarku

DrL

pre 4 godine

Mec dve najbolje odbrane eurolige (po broju primljenih poena Zvezda vodeca)...
Tvrdo i tesko za gledanje..Uz veliku podrsku sa tribina u petak pobeda..
A ovim nalozenim grobarima porucujem da se strpe sa euforijom do prve utakmice sa ozbiljnom odbranom.. Ceo eurokup igraju protiv mekih žabarskih ekipa..

beogradski

pre 4 godine

Kad god sudi onaj Portugalac Roca, znam da ce sudjenje biti ocajno. Taj covek gresi non stop, ne samo na nasu stetu, ali nazalost uglavnom na nasu. Kako je on uopste sudija na ovakvom nivou? Em nema kvalitet, em dolazi iz kosarkaski egzoticne zemlje. Uzas.
Nista, idemo dalje. Niz je morao biti prekinut kad-tad. Nije Zalgiris Trento. Ovaj poraz nije neocekivan, ali jeste razocaravajuci. Fali Davidovac. Lorenco je povredjen, i to se vidi. Ali je sada pobeda protiv Albe pod moranjem.

Red

pre 4 godine

mnogo bitna utakmica da odete u gornji deo tabele,kad se prelama sezona vi se odsecete.najlaksu utakmicu niste dobili.nemate vi tu snagu,energiju navijaca i moc ko partizan.samo imate velike pare da dovodite dobre i skupe igrace,to je sve.nema tu sportsko srce u najbitnijim momentima,gubite 2 razlike tisina u hali,vodite 7 razlike ludnica
(nesa80, 15. januar 2020 21:00) #

Da,zato vi ne igrate evroligu vec sest godina,posto nemate srca,niti navijace ni moc,ustvari navijace imate kad vam drzava svaki mesec kupi novog igraca,zato imate nesto vecu posetu.

Darko

pre 4 godine

Mozda losa priprema utakmice? Trinkijeri je tu dosta dobar.Znas u koju stranu igrac krece u napad ,kako sutira ,kako ga zaustaviti.
(zemunski kej, 15. januar 2020 22:04)


A kako da pripremi utakmicu kad nisu ni trening imali, u ponedeljak igrali protiv Mege, nije ti ovo cipiripi kup

Ogysa

pre 4 godine

Moramo dobiti Albatrose kako znamo i umemo,jer sada do kraja nemamo "lakih" utakmica sem mozda Zenita kuci,ostalo sve pretsko,tek idu Barsa,Real,Oly sve u gostima,a ne mozemo garantovati kuci Cska,Efes,Ax 7,tako da ovaj poraz nam nije trebao nikako,ali ajde,idemo dalje,na kraju ligaskog dela i sa 16 pobeda bi svi bili prezadovoljni.

veliki strumf

pre 4 godine

Jel si spremio analizu i sad kada izgubite za ovaj vikend od nas? hahahahaha, licis mi malo na Kuzmanovica, vaseg strucnog komentatora, tzv filozofa kosarke.
(By the way, 15. januar 2020 21:28). Kad izgubimo od Igokee Partizana za vikend??? Ja analizu pravim a ti koliko vidim ništa o kosarci ne znas jer jednu reč o tome nisi napisao.

Napred Zvezdo

pre 4 godine

Bio i na ovoj , kao na svakoj Zvezdinoj utakmici i nema se šta zameriti igračima ! Povrede , umor , snažan protivnik ( najbolja odbrana i igra " na nož") koji ulazi u formu ...
Idemo dalje - nama primarni cilj treba da bude okretanje ABA ligi , ovde polako povlačiti ručnu ! Mnogo bitnih igrača je rovito - treba ih zalečiti , tempirati formu ( kroz EL ) i definitivno okrenuti pažnju na ABA - ligu ( jer su ostali timovi mnogo odmorniji).

veliki strumf

pre 4 godine

Evo ga Roca kao sto sam najavio pre početka. Radi potpuno isto kao protiv Baskonije. I sve faulove i sporne lopte on sudi u korist Žalgirisa.

Gustav

pre 4 godine

Realno, za kosarku je Partizan institucija. Zvezda u ni jednom smislu ne noze da pridje organizaciji i atmosferi koja vlada kad igra Partizan. Volim kosarku i idem na utakmice i jednih i drugih, nisam navijac ostrascen, volim i jedni i drugi da pobede.

Salaso

pre 4 godine

To je jedna od onih utakmica koju jednostavno ne mozes dobiti....Imali smo sve, puni arenu, plus 7 na otvaranju drugog poluvremena i onda pad...Da smo vodili 15 razlike, stekao se utisak da ne mozemo pobediti.
(Straight Outta München, 15. januar 2020 21:22)
Puna Arena a ima 8000 ljudi, rezultat je ocekivan, Zalgiris je ime, institucija, dok za ove druge pitaju koji su sad pa oni? Bravo Zalgiris i bravo Partizan

Toto-ga-ispurnj’o

pre 4 godine

Neko gore sve ovo vidi, malo ste ućarili sa onom bežanijom protiv Budućnosti, ali sad ide vezanih 6 poraza i borba za Last 57 i prsoteka u ABA.

johny

pre 4 godine

Stvarno ne znam ko pravi raspored igranja u ABA i EL. I tu je Šakota u pravu. Zvezda protiv Asvela igra u petak zašto ne u četvrtak. Onda u ABA protiv Mege u ponedeljak da bi danas igrali protiv Žalgirisa a u petak protiv Albe. Alba igrala juče a u petak u Beogradu. Dan više za odmor

Anđela iz Filadelfije

pre 4 godine

Dragi moji zvezdaši,

Želim vam puno uspeha u kupu šampijona jer ste divni borci i dostojno prestavljati našu lepu Srbijicu.

Pozdrav od Anđele trenutno nastanjene u Filadelfiji a rođene u Beogradu i odrasle u Zemunu preciznije Altini.

Torrente

pre 4 godine

Sa duplo manje pobjeda Buducnost je imala duplo bolju atmosferu na svakom mecu EL. Nemate vi dusu za ovo
(Podgoricki, 15. januar 2020 21:11)

Ti izgleda još nisi shvatio da Budućnost Evroligu više neće videti, čak i ako osvoji ABA.

Dragan Gacinovic

pre 4 godine

Šakota je sve imao na dlanu pred utakmicu, kako će žalgiris igrati, jedino su tako mogli igrati sa tim igračima, i nije znao kako da postavi igru, posebno u napadu. Ipak je to neznanje uz sve ostalo kao što je loše šutersko veče, pogledajmo komšije, Partizan, i Trinkijerija , od njega Šakota može mnogo da nauči. U Partizanu temelj ekipe čine domaći igrači a stranci su jedna dobra nadogradnja i tako funkcionise jedan dobar klub, kod nas , posebno od dolaska Tomica ,bazu čine stranci i to je pogrešna taktika. Ta baza domaćih igrača jako je tanka, nije se vodilo računa o dovođenju srpskih igrača iz drugih klubova , većinu dobrih pokupile su komšije, Zagorac, Gordica, ...
Šteta za poraz ali ako se nešto ne promeni u vođenju tima biće ih još mnogo.

vladimir1

pre 4 godine

Jeste se ponadali ... ? Vi cete da budete u Top8 kad na vrbi rodi tikva. Bog vam ne da da udjete, uvek cete biti top13. Koliko vam jos treba para da saspete u tim da udjete u tih famoznih 8...

Bassista

pre 4 godine

Utakmicu je izgubio Sakota. Losim izmenama i kasnim tajmautima i izmenama, cinjenjem i necinjenjem. Na sve to Lorenco nije bio na svom nivou i nije nam bilo spasa...

Nele

pre 4 godine

Atmosfera navijača Partizana sa Virtusom u poredjenju sa ovom a neuporedivo važnijom utakmicom je dokaz da je vreme da se oprobaju opet u evroligi... ovde nešto ne štima, nema one grmljavine, energije... neko zasićenje, nešto nije kako treba.

borivoje surdilovic

pre 4 godine

meni bas bilo ocekicano...idete ka dnu tabele....tamo je vama prirodno staniste....secate se...aba liga..dno.. fenjer...ispadanje....zamrzivac....fmp....

neki veliki dr

pre 4 godine

Bio sam na utakmici i navijanje je sramno. Toliko nepoznavanje košarke nisam video u životu, pevaju se pesme zalopojke a na terenu 4 amerikanca koji reč ne razumeju, na napade Zalgirisa umesto da se vrši pritisak pevaju se neke pesme da čovek isece vene. Strašno. A pevanje o Milu Đukanoviću ne treba komentarisati, ceo život ćemo biti dno dna kao država, sport je sport. Što se taktike tiče, ona ne postoji. Pobeđujemo samo kada Panter ili Zo odigraju vrhunske utakmice i to je to.

lala

pre 4 godine

Plasi me Zalgiris mi smo na vrhuncu forme 4 pobede u El za redom a Oni su Tek usli a mnogo su utakmica izgubili...Tako je I Zvezda prosli put bila u usponu Pa je Baskonia dobila I bez vecih problema tako da ocekujem tesku utakmicu ali I ocekujem punu halu jer momci to zasluzuju vidi se koliko I'm ovo znaci...Posle ove dve vezane utakmice I nadam se dve pobede nas ceka najtezi deo sezone(stvarno me mrzi da sve utakmice nabrajam dovoljno je da je prva gostovanje Barseloni)tako da je ovo mnogo bitno ako se nadamo Top 8...I jos jednom posto navijaci Partizana pricaju o budzetu 1.Zvezda I'ma ubedljivo najmanji budzet,2.Zvezda je pola tima zadrzala od prosle sezone,3.Sve vam govori sto ste imali budzet 3 milki 2010 kada su najvredniji timovi bili do 15 milki...Dns su najvredniji timovi u Evropi I do 60 miliona a mi imamo samo 8 sto je 7 do 8 puta vise dok je vase bilo od 5 do 6 puta vise tako da sto se tice budzeta ako poredimo vreme podjednaki smo..Naravno ne podrzavam Covica sto je tu gde jeste iako zna posao kao sto i navijaci Partizana ne vole sto je Ostoja tu...Srecno I Zvezdi I Partizanu vcrs jer smo pre svega jedan narod iako sam okoreli Zvezdas ne vidim pojentu mrznje protiv stranih klubova...

Djuro

pre 4 godine

Uplašeni ko zecevi, Sakota nezna kog vise ubacuje, Lazic bleda senka onoga sto je bio, Od Kuzmic nikad igrac. Cestitam Partizanu ABA titulu.

veliki strumf

pre 4 godine

Ovo uopšte nije neočekivan poraz. Mnogo je razloga: 1. Skraćena rotacija, fale 3-4 važna igrača. Lorenco rovit i igrao sa 40-50%. 2. Umor već veliki, igrali petak-ponedeljak-sreda, pa će opet petak i ponedeljak. A svaka utakmica važna i teška. Padovi su normalni. Teško je vezati 5 pobeda u EL. Mnogo promašenih trojki i penala - sve posledica umora. 3. Arena nije domaći teren. Momci svaki naredni meč igraju u drugoj hali - treniraju i ABA igraju u Pioniru, EL u Areni, plus stalna gostovanja. To sto se igra u Bg nije nikakva prednost. U Pioniru ovakav mec dobija publika. 4. Zalgiris u dobroj formi. Uvek su nam bili nezgodna ekipa. Bio sam u Areni u onoj utakmici kada su nas dobili a mi imali 0/19 za 3, uključujući promašaj Markusa Vilijamsa u zadnjoj sekundi. Na sve ovo, nadovezalo se loše vodjenje Sakote. Mnogo kasnio sa tajm autima, naročito posle serije za 49-45 koju je MORAO da iseče ranije. Kuzmica zaboravio na klupi a ovo mu bio ubedljivo najbolji meč Isko igrao samo 13 minuta. Imao indeks 20 (treba 21 jer mu jednu rampu nisu upisali). Zbog Arene kući gubimo od Žalgirisa, Asvela, raspale Baskonije - to su 3 kljucna, ogromna poraza u borbi za top 8, koji je posle ovog poraza realno daleko.

Don Quijote

pre 4 godine

Steta, pomalo sam razocaran, ali moram priznati da sam se unapred plasio ove utakmice. Svi su unapred upisali pobedu a to tako ne ide bas u EL.
Sut je bio katastrofalan, nista nije ulazilo, i to je to. Kad se dobaci do 70 onda je tesko pobediti.
To je ono sto sam pokusavao da objasnim kada je bila povika na Covketa juniora, eto danas nije igrao, sut katastrofa, i poraz.
Nista, idemo dalje.
Volim te Zvezdo!

johny

pre 4 godine

Teško da Zvezda sa ovoliko povredjenih igrača može da igra svaki drugi dan. Ne može da se pravi rotacija i igrači provode dosta vremena na terenu

Torrente

pre 4 godine

Šakota odlazi pre nego što nas Partizan ugazio. RADONJIĆ!
(trn u oku, 15. januar 2020 20:58)

Je l' to onaj Radonja koji ode iz Beograda sa -30 i otkazom u džepu pride?

Šakota je prvi put kriv za poraz,ali je i pored toga Prof.dr.sci.med. za ne-znam-da-postavim-zadnji-napad Radonju.

hm

pre 4 godine

Realno, zvezda ima niz, ali protiv momcadi sa dna tabele. Steta sto je ovu pobedu bacila u vodu, jer treba se igrati i s onima koji su na tabeli na vrhu.

trica

pre 4 godine

Da,zato vi ne igrate evroligu vec sest godina,posto nemate srca,niti navijace ni moc,ustvari navijace imate kad vam drzava svaki mesec kupi novog igraca,zato imate nesto vecu posetu.
(Red, 15. januar 2020 21:21)

Mi brate raskinemo ugovor sa igracem pa dovedemo na njegovu poziciju drugog.A vama ih jednom mesecno kamionom doteravaju.Placate onog Brauna 40000 mesecno a nije vam odigrao 3 utakmice.

Kolja

pre 4 godine

Nema sanse da Zvezda sa ovakvim zdravstvenim biltenom i ovakvim rasporedom moze ikoga da dobije u EL.A i u ABA ce biti tesko ako nisu kompletni.Danas su falili mnooogo Davidovac i Kuridza,pogotovo u odbrani.Kuridza odlicno cuva četvorke,i preuzima bekove,a Davidovac je skoro uvek sam na trojci i tesko ga je blokirati jer je visok.Videlo se danas da udarna trojka nije imala snage.Zo,Beron i Punter su delovali veoma umorno.Bice tesko i protiv Albe,to je ekipa koja Zvezdi najmanje odgovara jer su svi izuzetno brzi.Mislim da je i to poraz u najavi.

p.f.c

pre 4 godine

Steta....sa dve dobijene bila bi Zvezda sigurno medju prvih osam...ima jos utakmica valjda ce komsinica uspeti....imaju dobru ekipu ali devojci srecu kvari....

Igor

pre 4 godine

Kada pogledam koje ekipe su ispod nas na tabeli i sa kojim budžetima, a koje su "tu oko nas" u konkurenciji za top 8, mislim da... Uf,teško mi je izgovoriti, ali neke utakmice tipa ovakve MORAMO IZGUBITI. Sve je biznis,mislim. Nažalost

Smorinjo

pre 4 godine

Nikad mi jasno neće biti zašto se igra u areni i nikad doći neću tamo gde 80 posto njih dodje da se slikaju samo,ovo da se igralo u pioniru dobili bih ih sigurno kao i mnogo utakmica u prošlosti,mislim da je isti slučaj i sa partizanom,džaba I 20 hiljada da dodje ne može ni približno da napravi ludacku atmosferu i energiju kolko njih 7 hiljada napravi u pioniru.

X

pre 4 godine

Ljudi, manite osnovce koji pisu na sve vesti o Zvezdi i Partizanu. Ja sam grobar, ne volim Zvezdu al budite realni.
Prvo, Zvezda je par utakmica dobila na srecu tj u zadnjoj sekundi, drugo ekipe su dosta izjednacene i trece, sistem evrolige je takav da samo ekipe sa ozbiljnim budzetim mogu dalje. Ovo sto rade Partizan je Zvezda je super. Muka mi je od decurlije koja ne zna ni pravila niti je videla halu ili stadio ali zna budzete ili ne znam sta....

Ratar

pre 4 godine

Није ми јасно,одлепимо се на 6 разлике,лудница у арени,они окрену на само плус 2 за њих тајац у арени као да воде 20 разлике.Мора то мало жешће,па они не смеју да чују своје мисли,има још да се игра

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Ja zaista nemam sta da zamerim momcima kao nj Sakoti. Odigrali smo vrhunsku timsku odbranu, ali jednostavno smo promasili sve sto smo mogli u kljucnim trebutcima. Ne treba zaboraviti ni izostanak Davidovca i Kuridze plus rovitog Brauna, sve su to jako bitne stvari. Ej ljudi, mi moramo da shvatimo da ovim momci su igrali u cetvrtak u Francuskoj, pa ponedeljak ABA, pa sreda i petak EL, pa ponedeljak opet ABA. 5 utakmica za manje od 10 dana i nasa odbrana ne popusta. To dovoljno govori o motivaciji igraca. Sta je tu je. Idemo na pobedu protiv Albe.

Zvezdaš

pre 4 godine

Sve sami stručnjaci za košarku. Sada kriv Šakota. Jeste li ga čuli na konferenciji. Govorio o povrwdama igrača, Beron bio rovit i reče čovek da Žalgiris najbolje čita igru u EL i najbolje igra mis match

Gol

pre 4 godine

Jedan Žalgiris je institucija za semenkare iz Železnika. Kako volim kad se ponadaju pa ih prizemlji ovako neki veliki klub poput Žalgire i Partizana.

slaviša šmigič

pre 4 godine

e moj šakota kako si mogao dobriča,da prikucaš na klupi a nema davidovca stvarno nerazumljivo tako mu samo izbiješ poverenje u sebe stoji sam na trici a nesme da baci iako je bolji od ostalih sem brauna za bacanje trice več nam bacali centri trice pa tako se nemože treba nam kuridja za odbranu smo imali suviše niske igrače čak 4 i odbrana sa 4.niska igrača sa centrom koji brani trojku gde si to ikad video i daj više šansu odđu za igru kako bi napravio taj blok za berona dal stvarno to nevidiš posebno sad kad smo tanki bez davidovca i kuridje igramo sa 4.beka i jednim centrom nemoguča misija dobrič svakako igrač koga bi trebalo istrpeti ovu utakmicu jer smo bez trojke i četvorke pa nemogu beron i braun skakati ispod koša ja neznam dal su naši igrači od stakla,ko god dodje dodje nespreman i sledi povreda i cele godine tako sa važnim igračima.

NBA Mihailo

pre 4 godine

Glas za nase NBA kosarkase !

Svi mozete da glasate neograniceno puta na dan preko prozora BEZ ARHIVIRANJA.

Znam da ova procedura sigurno prolazi preko Google Chrome, Mozilla Firefox i Yandexa, bitno je

da se drzite ovog redosleda :

1. Otvorite prozor BEZ ARHIVIRANJA

2. Odete na link za glasanje

https://vote.nba.com/en?cid=nba:allstar20:institutional:nbacom:intsites:vote:traffic:global:english

3. Odradite proceduru glasanja i glasate

4. OBAVEZNO zatvorite taj prozor BEZ ARHIVIRANJA

Ovu proceduru mozete ponoviti bezbroj puta. Potvrda o uspesnom glasanju vam stize svaki put na email adresu koju ste ostavili na linku prilikom glasanja.

Srbi glasajte za nase !
Nema razloga za minuse !

Domaći teren

pre 4 godine

Arena jeste domaći teren, ali neko puni gma navijače koji plaćaju kartu da gledaju tim koji vole, a neko poklanja karte i pušta ljude u halu bez iste da bi oborio rekord, pa sad niko neće da plati i da navija, a ima i drugih razloga što nemate publiku

B9

pre 4 godine

Arena nije domaći teren. Momci svaki naredni meč igraju u drugoj hali - treniraju i ABA igraju u Pioniru, EL u Areni, plus stalna gostovanja. To sto se igra u Bg nije nikakva prednost... (veliki strumpf) Potpuno tačno, trebali bi stalno da igramo kući u Železniku.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

-Imaš od 12 igrača 6 klasičnih centara...
-Zadnju četvrtinu igraš sa Gistom(krilni centar) i 4 niska beka hahahahahahah

fenomen

pre 4 godine

Lendejl Djoka pantere roka. A tek Ulanovassssss. Nisam gledao,samo poslednjih dva tri minuta jer je Partizan nesto ranije deklasirao Trente. Da li je Kovacic prenosio sa onim Trifunovicem? Gledao sam na hrvatskom sk1, strasno je kako mrze Zvezdu. Mozda sutra odgledam na našem sk1 ( nettv mogu da vracam ) cisto da vidin kakvo je bilo sudjenje i komentarisanje Kovacica. Tesko u TOP 8 ali sta vas briga uvek mozete da kazete da ste u TENK 8.

veliki strumf

pre 4 godine

Duel 2 ubedljivo najbolje odbrane EL! Zalgiris ima samo -7 kos razliku uprkos skoru 5-12 sto je fascinantno. To znaci da imaju mnogo trenih poraza. Npr. Armani ima skor 10-9 a kos razliku -35. Ono sto mi se ne svidja - sudi Portugalac Roca koji nas je uništio protiv Baskonije. Red je da vrati veceras.

By the way

pre 4 godine

Ovo uopšte nije neočekivan poraz. Mnogo je razloga: 1. Skraćena rotacija, fale 3-4 važna igrača. Lorenco rovit i igrao sa 40-50%. 2. Umor već veliki, igrali petak-ponedeljak-sreda, pa će opet petak i ponedeljak. A svaka utakmica važna i teška. Padovi su normalni. Teško je vezati 5 pobeda u EL. Mnogo promašenih trojki i penala - sve posledica umora. 3. Arena nije domaći teren. Momci svaki naredni meč igraju u drugoj hali - treniraju i ABA igraju u Pioniru, EL u Areni, plus stalna gostovanja. To sto se igra u Bg nije nikakva prednost. U Pioniru ovakav mec dobija publika. 4. Zalgiris u dobroj formi. Uvek su nam bili nezgodna ekipa. Bio sam u Areni u onoj utakmici kada su nas dobili a mi imali 0/19 za 3, uključujući promašaj Markusa Vilijamsa u zadnjoj sekundi. Na sve ovo, nadovezalo se loše vodjenje Sakote. Mnogo kasnio sa tajm autima, naročito posle serije za 49-45 koju je MORAO da iseče ranije. Kuzmica zaboravio na klupi a ovo mu bio ubedljivo najbolji meč Isko igrao samo 13 minuta. Imao indeks 20 (treba 21 jer mu jednu rampu nisu upisali). Zbog Arene kući gubimo od Žalgirisa, Asvela, raspale Baskonije - to su 3 kljucna, ogromna poraza u borbi za top 8, koji je posle ovog poraza realno daleko.
(veliki strumf, 15. januar 2020 21:17)

Jel si spremio analizu i sad kada izgubite za ovaj vikend od nas? hahahahaha, licis mi malo na Kuzmanovica, vaseg strucnog komentatora, tzv filozofa kosarke.

crvena veštica iz fekalnog kolektora

pre 4 godine

Zaista neočekivan poraz! Kako je moguće da interkontinentalni, međuplanetarni šampioni svih znanih i neznanih galaksija mogu da izgube od jedne nepoznate, polu amaterske ekipe?! Ipak je FMP bivši učesnik Top 9! A koji je taj Žalgiris?! Nikad čuli mi panteri!

Idemo dalje

pre 4 godine

Kad su ovako tesne utakmice, sve ima uticaja, i trojke Milaknisa, i promasena bacanja i par trapavih kontri, pa i sudije.

Kad se tome dodaju i povrede, nije moglo mnogo bolje.
Ja mialim da se nema sta zameriti na energiji i trudu.

Ali nema veze, idemo dalje, prvo Alba, pa sto sta da ne Efes ili Barsa,

zemunski kej

pre 4 godine

Mozda losa priprema utakmice? Trinkijeri je tu dosta dobar.Znas u koju stranu igrac krece u napad ,kako sutira ,kako ga zaustaviti.

kladzom do bola

pre 4 godine

realno , tesko u top 8 . Gubimo bitne bodove kao domacin . Makar da su ovi iz Zalgirisa nesto odigrali vec krs ekipa . Oni pet napada ne mogu da ubodu kos za redom a ni mi .Ej 5 napada je 10 -15 poena + slobodna bacanja , kao coravi da smo bili .

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Sve može da se promeni, tona igrača i trenera samo mučenje sa Litvancima nikada. Pakleno su teški. Vrte iste stvari godinama, mismečeve, tuču, još kad ih krene šut, tebe ne ide, nemaš šanse.

Teraj dalje. Da se noćas zaboravi ovo i zgromi Alba u petak. Nije bilo gotovo ni na 2-7, a tek 9-10 nije. 15 utakmica.

ljubisa

pre 4 godine

Ако зафали која победа за Плеј оф, биће то ова која је била "унапред уписана". Пре ће Фенербахче погурати који је из земље спонзора лиге него Звезду ако буде стани-пани, ако буду на крају ситнице одлучивале.
Штета, 4 победе у низу, играш кући пред својим навијачима, наредну такође. Пропуштена шанса за историјских 6/6 ....

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Mozda losa priprema utakmice? Trinkijeri je tu dosta dobar.Znas u koju stranu igrac krece u napad ,kako sutira ,kako ga zaustaviti.
(zemunski kej, 15. januar 2020 22:04)

Kad je imao vremena za pripremu? Trinkijeri je selektovao svoj tim, prosao pripreme i polusezonu, uz dosta vremena za trening u poslednjih mesec i kusur. Ne pricajte ljudi svasta. Najmanje je Sakota kriv. To ti jedan grobar kaze.
Covek je trener sa zavidnom karijerom i odlican strucnjak ali nije madjionicar. Za sada vam je spasio sezonu. Inace bi odavno pratili neke nordijske sportove umesto kosarke.

E

pre 4 godine

Ako realno pogledamo poraz i nije neocekivan, kao prvo Zalgiris je ozbiljna ekipa u uzlaznoj formi a mi bez Davidovca i Jagodica i sa rovitim Lorencom tacno se videlo po njegovoj kretnji da ima problema i zato je i kasnio u odbrani i imao je problema u kretnji a to odmah sa sobom vuce i kasnija dodavanja, slabija otvranja lopte za druge i sporije napade, teze suteve za sve. Realno jeste velika steta ali mnogo smo napredovali u poslednje vreme i treba dati podrsku protiv Albe ta utakmica se mora dobiti i to bi bilo iznenadjenje da izgubimo ovo nije. Mozda je Faye prerano oteran ovde mislim da bi pomogao

Chuki

pre 4 godine

Pa dobro ljudi sta da se radi, jedna losa utakmica i pri tome nisu nas razbili, i mi ga preterasmo sa nekim ciljevima ako bude 8 mesto bude ako ne nista, meni je bitnije da se vidi pomak u igri sa pocetka sezone a u euroligi kako bude, tacno da je ovo moglo da se dobije cak obe i Zalgiris i Alba i da se odlepe a ovako moze da izgubi obe ali nema veze, do duse ja vise ne znam ni sta je bitno u evropskoj kosarci, mozda ko osvoji aba ode u euroligu a mozda i ne, a ako se ne bude islo kroz aba nijedan rezultat nije bitan

delboj

pre 4 godine

Ma dobro možete DA NE ODETE SLEDEĆU U ABA i da tražite 20:0 može vam se...
(gremlin, 15. januar 2020 20:56)

Izgubili su oni 20:0 u PG, ali im uprava krije da je to finalni rezultat.

severnjača

pre 4 godine

Zašto neočekivano? Žalgiris je tvrda i disciplinovana ekipa, nije valjda da smo očekivali sigurnu pobedu? Lorenco nije imao svoje veče, povrede nekoliko igrača, Šakota nije reagovao da prekine seriju protivnika u 3.četvrtini i to je to! Idemo dalje, da dobijemo Albu i Cibonu pa da se spremimo za seriju težih utakmica!

Andjus 2015

pre 4 godine

Malo je ova nova 3 igrača što su kupili pre 2 nedelje... dajte bre još 3.
Jel vidite da se puno povrede.
I nema veze što ovi nemaju veze, valjda ćemo potrefiti nekog do kraja.

veliki strumf

pre 4 godine

Katastrofalan pocetak Berona. Prvo očajna pomoć i ostavljen Milaknis sam. Zatim promasuje 2 potpuno otvorene trojke. Zlo je sto je razigrao Milaknisa koji već 3 trojke ubacio. Mi evo trojke 0/5.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Бољи су били и заслужено побиједили. Јасикевичијус бољи стручњак од Шакоте. Наши играчи нису издржали бреме фаворита. Добро ће бити ако Бајерн побиједи код Панатинаикоса а ево води пред крај треће четвртине. Да заустави грке да нам не побјегну. Против Албе је бити или не бити.

micko_82

pre 4 godine

Ljudi,ne moze se.nista zameriti njim
a. Zaista je gust raspored i niko ne moze da veze dve pobede kad je.ovaj dupli program. Falio nam je Davidovac veceras,i njegovih desetak poena. Glavu gore,da se dobije Alba,bice jos neocekivanih pobeda i poraza.
Svaka cast i Partizanu na pobedi,voleo bih da se sretnu u finalu ABA pa nek bude sta bude. Pozdrav iz Bajine Baste

Miki kd

pre 4 godine

Ja već mesecima pišem da Lazić upropasti Zvezdu..On u ekipi= veliki minus u napadu a još veći u odbrani....Čovek je spor,beskoristan,slab totalno.On kad čuva igrača on njega razigra umesto da bude obrnuto.Na našu zalost to nas trener i veceras nije video i mi GUBIMO 100%..

odbrana

pre 4 godine

Sakota ne trazi tajm aut gde traje serija Zalgirisa do 11-0, umesto da uzvrati tajm autom nakon njihovog i odmah spreci bilo kakav pokusaj serije! Lorenco Braun najbolji igrac Zvezde trenutno, ali mora mora mora da igra odbranu. Veceras je samo pogledom pratio njihove bekove totalno nezainteresovan. Ajmo Zvezdasi protiv Albe jaka podrska!

alex

pre 4 godine

Šakota i Lazić upropastili utakmicu. Hoćemo Radonju nazad. Šakota ništa nije promenio nego drži raspalog Lazića u igri dok nas nije upropastio. Jaskivicius he za njega izmislio košarku. Kako samo čovek pametno vodi utakmicu...

111

pre 4 godine

Da,zato vi ne igrate evroligu vec sest godina,posto nemate srca,niti navijace ni moc,ustvari navijace imate kad vam drzava svaki mesec kupi novog igraca,zato imate nesto vecu posetu.
(Red, 15. januar 2020 21:21)


Vama drzava ne kupuje? Problem je sta ti igraci pruzaju za debele pare. Hemija u timu, borbenost i trener koji nece da drzi igraca koji nema pojma a znate na koga mislim. I onda ocekujete pobedu nad suterskim timom sa odlicnim trenerom?

veliki strumf

pre 4 godine

Znalo se da ovo gubimo, osećalo se u vazduhu i iz izjava pre utakmice. Loš šut, loša bacanja, slab protok lopte, očajan šut za 3. Mnogo povreda, bez 3-4 igrača, kratka rotacija... Ogromna greska Sakote koji nije isekao seriju Žalgirisa nakon 45-38. Tu su prelomili nec, više se nismo vratili. Bezveze čuva tajm aute umesto da traži kad je bitno. Jadikevicijus je pametno isekao našu seriju 7-0 i tim jednostavnim potezom dobio meč. Takodje, neshvatljivo da nije vraćao u igru Kuzmica koji je bio apsolutno dominantan i u odbrani i u napadu, naročito u skoku. Uz to, Panter neraspoložen, Beron veći deo meča loš. Ovo nam je 5. poraz kući sto je još jedan dokaz da Arena nije domaći teren, da mi tu nikakvu prednost nemamo. Realno, ovo je i kraj nadanja za top8. I Albu ćemo teško dobiti, sa skraćenom rotacijom i mnogo igrača u slaboj formi i ovo do sada je uspeh. Oni imaju dan odmora više

Straight Outta München

pre 4 godine

To je jedna od onih utakmica koju jednostavno ne mozes dobiti....Imali smo sve, puni arenu, plus 7 na otvaranju drugog poluvremena i onda pad...Da smo vodili 15 razlike, stekao se utisak da ne mozemo pobediti.

Miroslav

pre 4 godine

Nema ŠUTA >> Nema Igre, Nema Šanse da se Pobedi ;-)

Nisam stizao da gledam Zvezdu poslednjih 6-7 kola, i eto ... ni večeras nisam ništa Novo video.

Previše je tu SOLIRANJA od strane Brauna i Pantera ;-)

Štimac sa onom svojom "igrom Leđima" pa onda stane ... pa počne da pada unazad ... pa baca pas nekome ne Trojku == Nekoliko Prodatih lopti, samo jedna je prošla

Partizan će nas oduvati sa ovakvom igrom ;-)

satelit

pre 4 godine

OCEKIVANO! Zvezda nikoga nece pobediti 2 puta..Zalgiris je protiv CZ odigrao ocajno u Kaunasu i mogao da pobedi i tada,sada je digao formu i izvratio... Protiv Albe KLJUCAN MEC!

Bob Rock

pre 4 godine

Овом Шакоти треба пет шупљих напада да сконта да нешто мора мењати и још толико да тражи тајм аут...

sasa the red baron

pre 4 godine

UMORNA ZVEZDA je odugrala onoliko koliko je mogla... Ne mam sta da prebacim igracima, jednostabno sut za 3 je stao, Zalfiris je iskoristio svoje, i zasluzen poraz...

nesa80

pre 4 godine

mnogo bitna utakmica da odete u gornji deo tabele,kad se prelama sezona vi se odsecete.najlaksu utakmicu niste dobili.nemate vi tu snagu,energiju navijaca i moc ko partizan.samo imate velike pare da dovodite dobre i skupe igrace,to je sve.nema tu sportsko srce u najbitnijim momentima,gubite 2 razlike tisina u hali,vodite 7 razlike ludnica

satelit

pre 4 godine

OCEKIVANO! Zvezda nikoga nece pobediti 2 puta..Zalgiris je protiv CZ odigrao ocajno u Kaunasu i mogao da pobedi i tada,sada je digao formu i izvratio... Protiv Albe KLJUCAN MEC!

Demar Derozan

pre 4 godine

Zvezda je trebala da dobije tekmu jer ima veliku visinsku prednost pod kosem i daleko iskusniji tim od Zalgirisa. Nisu to uspeli da pretvore u pobedu jer su se Kuzma i Stima, kao i ceo tim umorili, posebno posle vidjstva 45:38. Trebalo je non stop igrati na Lendleja i izbaciti ga lako sa 5 faulova, jer ne zna sta radi na terenu, ne gradi kos, smeta u napadu jer nema masu, promasuje trojke i bacanja ... losiji nego u Partizanu za klasu. Njih vadi sto Jesakivicijus zna kosarku u prste i doveo je Hejnsa koji je napravio kljucnu seriju veceras, minijaturama slicnim Klajburnu kada je doneo Dacki pobedu ovde pre jedno 3-4 god. Zvezda se trgla generalno, a glavni razlog boljitka je sto je Filip van tima. Trebalo je mozda razmisliti o dovodjenju Perija iz Mege, tu je ispred nosa i dao nam je 31 poen kao pjej pre dva dana, gledao sam tekmu uzivo, prodoran je, ima sut, brzinu i kuca sa onom visinom. Bolji je od Enisa koji je svojevremeno dosao iz Mege, jer nekako je Enis vise dvojka i slabiji na lopti od Perija.

Tosve

pre 4 godine

Jesu tonovi 'priguseni' ili meni ton na tv-u mutira...ovo navijanje je bilo kao da gledam neku nba tekmu oko nove godine gde su navijaci dosli da se prozderavaju i kokakolisu...mislim da nam je ovo bila kljucna utakmica za 8...dzaba alba, kad se slede barsa,efes(mislim da nam ta ekipa od svih lezi najmanje)...plus aba mora ozb da se shvati, velika potrosnja energije...da ne duzim LAZICU POGODI BAR OBRUC NESRECO

kalcokera i trokorak bili

pre 4 godine

gist i stimac ne mogu bacanja da daju
dobric masi bitnu trojku
panter preterao u soliranju
sakota promasio taktiku
publika ocajna

5 razloga koji su doveli do.poraza

johny

pre 4 godine

Da dobijemo ove i Albu u petak a onda ide serija protiv pet najboljih. Ako tu barem jednom skinemo skalp biće super. Treba juriti one koji su 6,7 na tabeli. Pre svega mislim na Panatenaikos koji je za sada 7. Fener je ozbiljno ušao u trku koji čak može i na F4

sryugos

pre 4 godine

Ako realno pogledamo poraz i nije neocekivan, kao prvo Zalgiris je ozbiljna ekipa u uzlaznoj formi a mi bez Davidovca i Jagodica i sa rovitim Lorencom tacno se videlo po njegovoj kretnji da ima problema i zato je i kasnio u odbrani i imao je problema u kretnji a to odmah sa sobom vuce i kasnija dodavanja, slabija otvranja lopte za druge i sporije napade, teze suteve za sve. Realno jeste velika steta ali mnogo smo napredovali u poslednje vreme i treba dati podrsku protiv Albe ta utakmica se mora dobiti i to bi bilo iznenadjenje da izgubimo ovo nije. Mozda je Faye prerano oteran ovde mislim da bi pomogao
(E, 15. januar 2020 21:40)

Sve se slazem, potpisujem.
Mada mislim da je Sakota ovo izgubio na kuliranje tajmauta u 3/4 i definitivno kad je posle njihovog tajmauta vratio 4 beka na teren. Pa naravno da je Saras rekao ovima spustite loptu dole i naravno da sledi 2+1 za -8 dva minuta pred kraj. Tome sluzi tajmaut.

petarczv

pre 4 godine

Nikad mi nece biti jasno sta vide u lazicu treneri... Drugo dve serije od 11:0 i dva puta sakota ne trazi time. E sad ja sam amater ali mislim da nijedan trener na svetu u bilo kojoj ligi ne bi propustio da pozove u nekom trenutku timeout kako bi prekinuli seriju

aleksa

pre 4 godine

Zvezda nema dovoljno igraca za ovakvu utakmicu.
Fale i Davidovac i Kuridza a posebno Stratos da izmisli neke poene kada ne ide.
Plasim se dace i protiv albe biti isto. Steta.

bivsi kosarkas u pokusaju

pre 4 godine

Cetiri vezane pobede, 8. mesto na tabeli. U jednoj nedelji dve utakmice na domacem terenu protiv ekipa iz donjeg dela tabele, idealna prilika za produzetak serije i ucvrscivanje play off pozicije, ali treba prepoznati trenutak i zbiti redove, izginuti, odigrati pametno. Pobedjivala je Zvezda srecno Zalgiris, Valensinu i Asvel, ali porazi u Bgu od dve od ove tri ekipe i Baskonije nisi ocekivani i moze da odnese prevagu na kraju. Tesko je skipljati pobede protiv Efesa, Barse i ostalih.

veliki strumf

pre 4 godine

U odbrani smo imali čak 5 rampi, ali smo i primili desetak lakih poena. Ta ispadanja ne smeju da se dešavaju u drugom poluvremenu. U napadu igramo dosta sporo, staticno, lopta slabo kruži, šutira se iz teških pozicija. Beron ne postoji, ništa ne može da ubaci a u odbrani standardno loš. Neophodan nam je. U ofanzivnim skokovima je 7-0 i zato je i egal, inače bismo bili u minusu. Trojke samo 3/14, mora to mnogo bolje. I treba više da koristimo visoke igrače, tu imamo veliku prednost.

Gasopulos

pre 4 godine

Sakota je katastrofa! Sarunas mu je ocitao lekciju kako se vodi ekipa i kako se diriguje sa klupe. Ovaj nas ne zna gde je, covek se celu utakmicu iscudjava pored linije i aplaudira ako nesto odigramo. Na mali rezultat u trecoj cetvrtini oni prave seriju 11:0 covek ne trazi time out, ja sam i dalje u cudu! Sto je neko rekao kad su ga doveli “ Repesa za sirotinju” !

tamoneko

pre 4 godine

Simanić igra četvroku (ne pričam o kvalitetu)
Gist četvorku
Jovanović 4/5

Tako da nije baš 6 centara

Veći je problem jedan plej a 3 defanzivna beka

veliki strumf

pre 4 godine

5 napada za redom primamo kos, 11-0 serija nakon naše početne 7-0, Sakota ne reaguje, nema tajm auta. Moralo da se seče na 7-0, kao sto je to uradio Jasikevicijus. Lorenco bas loš veceras, ništa nije odigrao, vide se posledice povrede i da se plaši da ide na ulaz kako on to zna.

veliki strumf

pre 4 godine

Nakon 7-0, serija Žalgirisa 19-8. Mnogo za jednu ovakvu utakmicu. Nijedan zadnji napad nije ušao, mnogo promašenih bacanja u 3/4 - čak 4 i to su upravo tih 4 razlike. Svi smo znali da će biti bas ovako teška utakmica. Zalgiris nam je uvek bio nezgodan protivnik, gde god se igrao meč. Uz to, bez 3-4 važna igrača igramo i to se bas vidi.

petarczv

pre 4 godine

Loša igra veceras, lose vodjenje sa klupe, dve serije od po 12:0 trener ne trazi time out. Mislim da je glavni razlog umor. Lorenzo izrazito loš.

vidim sve

pre 4 godine

I šta sad, je l' vredi nešto Zvezda?
Izgubili smo od ekipe koja ima više poraza od nas, ekpe protiv koje se niko nije naigrao. Najubeddlivije ih je porazio PAO sa 12 razlike, mislim. Šta smo mi očekivali da će oni da se predaju, pa naslov neočekivan poraz! Oni konstantno igraju dobro, pobeđivali ili gubili, iako drže samo začelje tabele. Mi smo viđeni u četvrtfinalu, ja tako čuo ovih dana. Imamo li mi kvalitet? Nisam siguran.

random dude

pre 4 godine

Raspoloženje Puntera i Berona ključ pobede ovde. Očekujem standardno dobru partiju Lorenca i nadam se solidnom Đenki da ga malo rastereti.

Smorinjo

pre 4 godine

Za mene totalno očekivano svaki put kad imamo neku šansu i kad mislimo dobijamo sigurno igra se u areni i svaki put po pravilu gubimo,neočekivano smo ih dobili tamo,a očekivano ćemo ovde da izgubimo.

SR

pre 4 godine

Ovi ne bi dobili ni da nam je igrao Jordan. Jednostavno tako je, po više razloga. Ovi bi ostali zadnji, tamo smo ih mi pobedili nekako, vezali smo već 4 pobede, i još mnogo toga.

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Zvezda i dalje zavisi od dva igraca, uglavnom. Panter jeste opasan, Stimac igra odlicno, ali bez vrhunske igre Brauna i Berona, nikoga ne mogu da dobiju.

vidim sve

pre 4 godine

I šta sad, je l' vredi nešto Zvezda?
Izgubili smo od ekipe koja ima više poraza od nas, ekpe protiv koje se niko nije naigrao. Najubeddlivije ih je porazio PAO sa 12 razlike, mislim. Šta smo mi očekivali da će oni da se predaju, pa naslov neočekivan poraz! Oni konstantno igraju dobro, pobeđivali ili gubili, iako drže samo začelje tabele. Mi smo viđeni u četvrtfinalu, ja tako čuo ovih dana. Imamo li mi kvalitet? Nisam siguran.

Billy Billy koraci a na jugu splićani

pre 4 godine

Nemam ništa protiv Sakote, čak šta više podigao nas je ali ne razumem da vodimo sedam razlike i oni prave seriju jedanaest nula a on ne traži time out. Mi čim smo napravili seriju od sedam poena njihov trener traži time out i prave seriju jedanaest nula.

zoran

pre 4 godine

Ne mogu nikako da razumem tvrdoglavost ili glupost Šakote da ne traži tajm aut, kada posle 45:38 gosti prave čak 9:0. Posle toga više nismo uspeli da se vratimo. Šteta.

Markobg

pre 4 godine

Šakoti svaka čast ali večeras je veliku grešku napravio kada nije zvao tajmaut pre nego što su stigli i prestigli 7+ , uz očajan šut za 3 poena i neshvatljive promašaje sa linije sl.bacanja koji polako postaju mora za tim, više se nije moglo.Žalgiris je sjajan tim imaju vrhunskog trenera i zaslužena pobeda .

duka

pre 4 godine

jednostavno takmičenje je previše jako da bismo u bilo kom meču mogli da unapred upišemo pobedu. možda jedino taj asvel kući ali eto i tu smo demantovani jer su došli u lošem trenutku po nas. Žalgiris je fantastična ekipa i njihova pozicija na tabeli dovoljno govori o kvalitetu takmičenja. tvrdo su gubili ili dobijali brojne velikane ove sezone, nijanse su uvek odlučivale a večeras su prevagle na njihovu stranu. bilo je nekih propusta ali glupo je dizati nas u nebesa dve nedelje i posle nas razvlačiti po blatu. i protivnici se ozbiljno spremaju za nas isto kao i mi za njih. šteta jer bi nam ova pobeda dosta značila ali igramo u ludačkom ritmu i teško je držati svežinu. izgubili smo od kvalitetne ekipe sa sjajnim trenerom i tu je kraj svake priče. biće još neočekivanih pobeda i poraza ali ne slažem se da je ovo jedan od njih.

zvezdaš

pre 4 godine

Cemu ovaj naslov? Pa Zalgiris je uvek bila veoma ozbiljna ekipa. Neocekivana pobeda je ona pobeda Zvezde tamo, ovo ovde je sasvim normalna stvar.

Bg

pre 4 godine

Mec je resio Lazic uz pomoc Šakote koji ga forsira. Lorenco dekoncetrisan ali em je povredjen em nema ko da ga domeni. Djenka to ne moze! Imamo 5 centara oni jednog a mi ne igramo na centre....

Petar

pre 4 godine

Zasto neocekivan? Zalgiris nije ni malo losa a ni naivna ekipa bez obzira na tabelu. To sto je C.Zveda zabelezila 4 pobede za redom i sto je proslo kolo stigla protiv Asvela onoliku razliku ne znaci da je i bolja ekipa.

Realan

pre 4 godine

Zasto je ovo neocekivano?!? Zar nije iznenadjujuce da Zvezda ima uopste ovoliko pobeda??? Svaka cast za uspehe, ali sada ide ozbiljna evroligaska kosarka gdw ima mnooogo boljih ekipa od Zvezde...

dakiliz

pre 4 godine

Zašto neočekivano?
Naprotiv, pošto su igrali protiv poslednje plasirane ekipe na tabeli i još na domaćem terenu i pošto se očekivala pobeda znao sam da će omanuti kao i obično protiv tarabaških ekipa.
E kad budu igrali u gostima i to protiv neke top 8 ekipe i kad ne bude niko očekivao pobedu oni će dobiti i to sa -20 na poluvremenu.

Mi smo sremci vise nam stomaci

pre 4 godine

Zasto se napadaju igraci i trener nije mi jasno,izgubili smo zasluzeno,igraci su se borili Ali nije islo,sta nama znaci biti 8 kad 8 ide na efes koji ce osvojiti El,tako da je po meni vaznije ne obrukati se a necemo imamo 9pobeda bice jos koja i lepo,mene vise brine kako osvojiti aba

mrkonjić

pre 4 godine

45-38, kažu veliki stručnjaci plavšić i kuzmanović: "Zvezda nema ni jedan faul, može da igra agresivnu odbranu..." Branko napravi dva penala, a Žalgiris seriju 11:0...
Zašto ne ćute?

F10

pre 4 godine

Očekivan ili ne, sa ovakvom igrom pobeda je bila neočekivana. Previše glupih promašaja, 7/28 trojke. Mada, mislim da je večeras i Šakota dosta zakazao.

fancy

pre 4 godine

Pa nije bas da je neocekivan, mi bez 4 ne racunam simanica, zatvorise bekove usporili tempo i cao. Svaka im cast! Zo i Beron bili slabiji..

santa justa

pre 4 godine

Nema sta bili su bolji. Uveli nas u igru sa puno ostrih duela a to se vec znalo unapred. Visoki igraci ok ali cela spoljna linija nam je bila ocajna. Petak i Alba potpuno drugacija utakmica, pa da vidimo.

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Zanimljivo da niko ne pominje tri ekstra glupa faula koje je napravio L. Braun na 2-3 minuta pre kraja. Kos i faul Lendejla i jos dva bespotrebna faula van bonusa, daleko od kosa.
Ubio je poslednju sansu da se stigne rezultat i dodje u egal zavrsnicu.

E

pre 4 godine

Velika steta, nazalost mislim da je Sakota napravio veliku gresku kad nije presekao time-outom njihovu seriju od 0-11 na nasu 7-0 i moguce da je to odlucilo

Milan

pre 4 godine

Izgubismo početkom drugog poluvremena kada smo lako ispustili +7, posle toga nije bilo povratka. Panter podbacio a očigledno je da nedostaje prava četvorka u oba smera ( Kuridža) kao i rezervni plej. Jasikevičijus je suviše dobar trener da to ne bi iskoristio.

Oypa 7

pre 4 godine

Poraz je realan, Žalgiris je vidno podigao formu, igra podjednako dobro i na gostovanjima a mi nismo neki neki domaćini ove sezone, pretrpeli su par tesnih poraza dok smo mi na isti način pobeđivali, moralo je nažalost jednom da se vrati.