Petak, 10.01.2020.

20:00

Zvezda slavi Pantera – spektakularna pobeda posle velikog preokreta

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Asvel rezultatom 83:80 u 18. kolu Evrolige.

Izvor: SN

Zvezda slavi Pantera – spektakularna pobeda posle velikog preokreta IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

614 Komentari

Sortiraj po:

Sofronije

pre 4 godine

Ovakav Asvel u svakoj grupi EUROKUPA borio bi se za cetvrto mesto.Prosirenje takmicenja u EVRI ligi nece nikako doneti kvalitet vec ce jedino doneti zaradu EVRIligi.
(Joffrey, 11. januar 2020 18:43)

Sigurno je bio jači prošle godine u Evrokupu kad vas je oprao u i Beohradu i u Lionu.

slobinator

pre 4 godine

Ovakav Asvel u svakoj grupi EUROKUPA borio bi se za cetvrto mesto.Prosirenje takmicenja u EVRI ligi nece nikako doneti kvalitet vec ce jedino doneti zaradu EVRIligi.
(Joffrey, 11. januar 2020 18:43)
i ovakav kakav je i pored toga što podsećaju na drvoseče ovaj asvel je verovatno kvalitetniji od svih timova iz evro-kupa.zaboravljaš da oni imaju već 8 pobeda u evro-ligi što uopšte nije malo.

Joffrey

pre 4 godine

Ovakav Asvel u svakoj grupi EUROKUPA borio bi se za cetvrto mesto.Prosirenje takmicenja u EVRI ligi nece nikako doneti kvalitet vec ce jedino doneti zaradu EVRIligi.

Lajavi krelac

pre 4 godine

Bez ikakve navijačke ostrašćenosti mogu da kažem da je utakmica Partizan-Virtus bila za klasu iznad ove današnje, što je ironično pošto je ta utakmica odigrana u nižerangiranom takmičenju.
(ja, 10. januar 2020 23:11)

Asvel je u drugom poluvremenu odigrao mnogo bolje nego Virtus celu utakmicu. O tome kako je Sale vodio ekipu ne bih da komentarišem, ali znam da bi ja to bolje uraedio. Posle prvih pet minuta Teodosića bi na klupu samo da navija i onda bi bila druga priča. Da sam na mestu grobara bio bih silno zahvalan Milošu na tome što je "zalaganjem" u odbrani ostavljao rupe koje su igrači umeli da koriste.

Don Quijote

pre 4 godine

Utisak veceri mi je bio mali Jovanovic. Definitivno postaje ozbiljan igrac, a ne sumnjam da ce biti veliki igrac. Jos samo da se Simanic opusti i pocne da igra kako svi od njega ocekuju. Davidovac je odlican, mada je sklon neverovatno glupim greskama. Posebno kada treba da izvede loptu, ja sav pretrnem. Kad prestane da pravi gluposti bice odlican igrac. Dobrica treba uvoditi sto vise, bar u ABA, da se razigra. Dobric je veliki potencijal.
Kada se Braun vratio u igru pao mi je ogroman kamen sa srca. Stena mi je pala sa srca. Nadam se sa Kuridzom nije nista ozbiljno, trazim a ne vidim ni jednu vest o tome.
Treba istrpeti Gista. Doci ce i njegov momenat. I Brauna su svi terali, ali je na kraju proigrao i sada je cudo. Punter je odmah, u hodu postao cudo.
Stimac je madjija! Pratim ga otkada se pojavio i mogu reci da nikada nije igrao ovako dobro. Ne samo sinoc, otkako se vratio, vratio se kao cudo.
Ni u jednom momentu sinocne utakmice nisam sumnjao u pobedu.
Volim te Zvezdo!

dileja

pre 4 godine

- 19 najgori rezultat .
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sumadinac, 11. januar 2020 12:05)

Tj. minus 21, koliko je bilo pre polaganja za minus 19...ali posto je kosarka u pitanju, otprilike da zaokruzimo da je otprilike minus 20 najgori rezultat

Radikal Republika Srpska

pre 4 godine

Za nas poznavaoce košarke i košarkaških prilika očekivana pobeda Crvene Furije,srpskog evroligasa sa A licencom(višegodišnjim ugovorom) i jedna lepa poklon kvota i zarada na kladionici.Rutinski, prelagano sa nekih 1,001 posto snage odrađen tre ing gospodina Sakote i Crvene Furije, a ovaj put sparing partner u evroligi u utakmici viseg nivoa košarke bila je simpatična i veoma dobra ekipa Asvela.Odlicna timska košarka u oba pravca gde je Zvezda u drugom poluvremenu odgovorila na tucu i odrzala cas moderne kosarke, gde su posebno prednjacili Štimatar, Lorenco i Punter uz uvek odlične Dobrica i Davidovca.Bravo momci, idemo sada u grotlu arene pregaziti Zalgiris i Albu i zakoračiti ka šestom mestu gde nam je po kvamitetu i mesto.Sledeci molim!

sa x

pre 4 godine

Šakota nije šutirao penale 1/7 nego igrači. Čak je i ispravno postupio što nije tražio da se pravi faul u poslednjem njihovim napadu.

Dejan CZ

pre 4 godine

U trenucima kada smo stigli rezultat Lazic pravi nepotrebnu licnu sa linije 3 poena u trenutku kada je lopta vec bila izbacena i tri bacanja za protivnika...u sledecem napadu za 2+1 ponovo udara igraca koji je vec prosao Stimca iako je trebalo Stimcu svirati faul ali nepotrebno udaranje protivnika po ruci i onda jos dobija i tehnicku u raspravi sa sudijama koji otkad se kosarka igra nikad nisu preinacili svoju odluku na zahtev igraca...za kratko vreme moglo se prosuti sve dotad uradjeno.U napadu bezvredan posebno sa onim iskorakom i sutem (neka mu neko kaze da to vise ne radi) i opsta karakteristika igraca je da igra zbog defanzive...U toj defanzivi kao starteru petorke primili smo 30 koseva u prvoj cetvrtini...Sreca te zavrsnicu meca je proveo navijajuci sa klupe.Povratkom Stratosa u ekipu tragicno bi bilo da iz rostera izadje bilo koji drugi igrac osim Lazica a tu "agresivnost" pod znacima navoda bolje ce odradjivati Dzenkins koji i u napadackom smislu ima daleko vecu ulogu.

Saša

pre 4 godine

Dobra igra Zvezde posebno u zadnjoj četvrtini. Kraj utakmice očajan... Šakota loše vodio završnicu. Štimac odličan. Punter a ne Panter je doneo pobedu.

Duka

pre 4 godine

Grobari, Panter nam doneo pobedu. Je l vas boli, a?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)

Pa svi su panteri.

ja

pre 4 godine

Bez ikakve navijačke ostrašćenosti mogu da kažem da je utakmica Partizan-Virtus bila za klasu iznad ove današnje, što je ironično pošto je ta utakmica odigrana u nižerangiranom takmičenju. Možda i format lige utiče da dosta ekipa odigra celu utakmicu, ili poluvreme ležerno u NBA ritmu, pa se ovakve stvari događaju. (ja, 10. januar 2020 23:11). Vi grobari zaista umisljate da nešto o kosarci znate a u stvari veze nemate. Po kom je to kriterijumu Par-Virtus bio za klasu bolji meč? Po boljem procentu pogodjenih šuteva? Pa onda je kineska liga najbolja na svetu - tamo su svi rezultati preko 100 sa neverovatnim procentima. A zašto? Zato sto se odbrana ne igra! Ni Virtus prekjuče nije igrao odbranu ni sekunde. Sutirali ste non stop sami. Oni i u Italiji redovno primaju 80+ poena sto znaci da su premekani. Danas Zvezda nije igrala odbranu celo poluvreme. Ej, samo 3 defanzivna skoka, 18-6 u skokovima ukupno. Sami kao duhovi. U drugom poluvremenu smo zagradili kos (na kraju meča čak smo imali jedan skok više sto je neverovatno), ekipu koja je mnogo fizički jača i sličnija potpuno zaustavili. Djordjevic ništa nije znao kako da promeni igru. Stari lisac Sakota je za 180 stepeni promenio igru. Još smo veći deo igrali bez Lorenca. Ovo je bio neuporedivo bolji meč jer je imao sve: i promene u odbrani, i napadačke minijature, i borbu prsa u prsa, i igru iz kontakta. Na vašoj utakmici samo se prangijalo, odbranu je nešto igrao Psrtizan i to je to (ne zaboravi da ste primili 81 poen, dakle više nego mi na gostovanju Asvelu sa jednim poluvremenom odigranim bez energije i odbrane!).
(veliki strumf, 11. januar 2020 00:57)

Majstore, ti se ne razumeš u košarku. Na utakmici Partizan-Virtus su se igrale tri puta jače odbrane u odnosu na vašu utakmicu. Partizan je postigao toliko poena jer je pogađao sve živo, a ne zbog slabe odbrane. Utakmica je bila tri puta brža, igralo se u jaku visokom ritmu.

sryugos

pre 4 godine

Partizan da igra euroligu ove sezone bio bi negde na petom ili šestom mestu. Mnogo ima slabih ekipa, Efes, Barsa, Real i CSKA mnogo odskaču. Sad i Makabi igra dobru košarku, PAO toplo-hladno, a ostalo blagi užas. Verovatno će tu pored ovih šest ekipa Fener da uskoči, i za to osmo mesto će biti borba između nekoliko ujednačenih ekipa, mada je po rasporedu čini se Himki i pored jučerašnjeg kiksa, glavni kandidat.
(ja, 11. januar 2020 00:16)

Odlomak iz hita "Doviđenja realnosti"...
Samo da znas da bi Zvezda dosad osvojila evrokup, a vi ste tek u top16 fazi.

Kale_Pravi

pre 4 godine

Voleo, bih....kazem voleo bih, da Zvezda bude ove godine prvak Evrope. Voleo bih da Partizan osvoji evro kup ove godine. Voleo bih ujedinjene navijace da se okupe na Uscu i da u bojama svojih klubova pomesani proslave trofeje...Voleo bih..

sasa

pre 4 godine

Grobari, Panter nam doneo pobedu. Je l vas boli, a?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Čarls Barkli, 10. januar 2020 22:59) # Link komentara

A sto to napominjes? heheheheh

Miskec

pre 4 godine

"Nalupaše čoveku minuseve, a sve ispravno rekao. Boli istina...
(crno-beli, 10. januar 2020 23:49)"
Ali '... minuseve...'! Da li moze jedan pismeni tekst grobari, makar jedan?

MUFLON BOŽO

pre 4 godine

Uđem da na osnovu komentara zaključim nešto o samoj utakmici koju nisam gledao i umorim se tražeći makar jedan od skoro 600 komentara koji za temu ima samu igru, neki detalj koji je bio zanimljiv ili značajan. Skoro svi komentari su na temu da li je više navijača bilo u dvorani pre nekoliko godina ili pre nekoliko godina pre toga kao i da li je Partizan imao lakši posao onomad da dođe do f4. Zašto je to tako? Je l moguće da vas sve više zanima lokalni protivnik i šta njegovi navijači osećaju povodom uspeha/neuspeha vašeg kluba nego razvoj događaja u Evroligi. Okanite se tih emocija, nisu zdrave. Treba da svi navijamo za Zvezdu jer je to stub srbstva, a i za Partizan kad igra u Evropi jer je i on važan. Dobro, možda nije baš stub, ali neki drugi deo srpske kuće košarke sigurno. Možda wc, eto...šta fali.

Marko

pre 4 godine

Koje društvo Zvezda ima u vrhu, ej mi smo trenutno osmi klub u Evropi, ogroman uspeh je ovaj rezultat, Šakota je definitivno preokrenuo ekipu i pokazao razliku šta znači imati dobrog trenera, posebno kad se uzme u obzir da ova ekipa očigledno ima kvalitet a do juče beležila ispodprosečne rezultate.

Mož' vako, a i onako....

pre 4 godine

Jel može bez "hrišćanskih" ekshibicija?
Kao, "Bog je bio na našoj strani" i sl. ?

Može li neki dokaz da je onaj drugi (zvani, Santana, ) samo čekao poluvreme da unidje?
A možda i nije. Ko će ga znati.

Nocni vuk

pre 4 godine

Izgubili smo od prvih 6 timova na tabeli :) iz donjeg doma gubili od Asvela,Baskonije i Albe. Sto znaci da smo gubili od objektivno jacih uglavnom. Asvelu vratili ostaju jos ovi dvoje. Do sada uzimajuci u obzir rotiranje trenera i igraca odlicno smo prosli. Ostaje kiks protiv Baskonije kuci i zal za Makabijem, Albu u onom trenutku nismo mogli da dobijemo.
Veceras se vidi da smo dobili sta nam je trebalo. "Tamnoputi" :) spoljni igrac koji sme da sutne i pogodi kad niko ne sme. Nadam se da su uvideli iz kluba da ne dovode samo defanzivne kombo bekove.
Stimac, sta reci, kapa dole majstore.
Ovakvu partiju mogu da pruze samo vrhunske ekipe, sa dosta samopouzdanja. Bilo je srece na kraju (posle velikih gresaka) ali tako se kali tim!
Bitno da dobijemo sledece 2 u EL, onda mozemo da razmisljamo o borbi za 7-8 mesto. Mislim da vise od toga nije realno u ligaskom delu. A posle ko zna...
Tim ima jos prostora za napredak i postizanje hemije. Dobri rezultati i izostanak rezervnog pleja pomazu. I dalje nam treba pravi rezervni plej.

veliki strumf

pre 4 godine

Od kako je došao u Zvezdu, Sakota je izgubio 2 meča u EL - od CSKA i Baskonije. Oba prilično ubedljivo. Dobio je 6, od kojih je većina bila u teškim zavrsnicama sto je vrlo važno i vrlo ohrabrujuće za nastavak sezone. Tako je bilo protiv Valensije, Zenita, Oly, Asvela, pa i Armanija. Protiv Oly i Asvela smo se vratili iz debelog minusa sto pokazuje snažan, pobednički karakter i mentalitet ekipe. Ključ je bio u tome sto je uvek u zadnjim minutama Sakota pronalazio odličnu defanzivnu postavu koja je dobro branila kos, ali i bila dovoljno potentna da realizuje napade. Svaka mu čast sto nije robovao nekim autoritetima i sto nije puštao Lazića i Covica (dok nije bio povredjen) u tim trenucima, jer bi nas to verovatno koštalo. Panter se jasno nametnuo kao bolje rešenje od Berona u tim trenucima iz 2 razloga: mnogo bolje igra odbranu, agresivniji je i vrsi pritisak na loptu, a u napadu može da iskreira 1 na 1 jer je brzi, sličniji, sa dužim rukama i teze ga je odbraniti. Beron je bas loš odbrambeni igrač, to je mnogo puta dokazano, dok je Lazic igrač manje u napadu. Gist je tada pouzdan u odbrani, Lorenco nezamenljiv, Stimac sada takodje, a Davidovac ili Dobric - stvar je izbora. Kako god, dobrim izmenama i rotacijama Sakota je uspevao da u kljucnim momentima nadje pravu petorku. E sad, sto su se veceras bacanja promasivala (ukupno čak 12 od 25), pa smo mogli da se ukopamo - to svakako nije do trenera.

MKD-4

pre 4 godine

Bravo Zvezda..Ovaj Panter oduševio me večeras..kakva brzina kretanje sa loptom-šut (potsetio me na Latrel Sprivela)...i moram da spomenem iako moj sport je FUDBAL(ex)..najbolje stručne komentare od svih sportova na ovom sajtu čitam o KOŠARCI.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Добро је на крају испало ал више се не смије дозволити онакав улаз у утакмицу јер сад смо стигли, други пут можда нећемо. Има овде још простора за напредовање. ШТИМЦА ЗА ПРВОГ ЦЕНТРА, ДЕФИНИТИВНО. Много сам срећан. БРАВО ЗВЕЗДО! ✊

VuKaŠiN

pre 4 godine

Partizan Virtus, utakmica druge lige, je 14 puta kvalitetnija predstava od ove. Pocev od igre, atmosfere, procenata suta..
(neko, 10. januar 2020 22:20)

Lepo si rekao druge lige. Poyyy

Nebojsa

pre 4 godine

C.Zvezdi je bolji ovaj Sakota kojeg su doveli nego da su dobili premiju na loto ili nekoj igri na sreci.
Kako on ume da izvuce maksimum iz igraca, svaka cast. Uvek sam cenio njegov rad kroz trenersku karijeru, mnogo mi drago sto je na klupi C.Zvezde .

dm

pre 4 godine

uuuuuuhhhhh ovo je bilo ludo burazeru ludooo...sinu od 9godina (inace sa iskustvom od bar 30uzivo odgledanih utakmica) spominjem jedan od najcudnijih i najbolnijih meceva,izgubljenu utakmicu protiv Strazbura kad smo imali i+ 24...a on se setio onog cudnog meca protiv Brese kada smo vodili 23 u prvoj cetvrtini i izgubili.Verovali smo u preokret na poluvremenu i tako i bi...

VuKaŠiN

pre 4 godine

Gde ste "navijači' A navijači vojnog kluba bacaju dres Asvela oblače dres filijale Igokea i kupuju dresove Žalgirisa i Albe
(autolakirer, 10. januar 2020 22:47)

Imaju sada novu foru... Ne kupuju dresove, nego ih rentaju kao buduće mlade venčanice. Kažu jeftinije im je. Ima Zvezda mnogo protivnika u Euroligi i Aba, znaš li ti koliko je to dresova prijatelju?

анђео Земун

pre 4 godine

МА ЖИВ ЛИ ЈЕ ОНАЈ ogicg? Нешто се не јавља у последње време? Ми на пола сезоне ЕЛ 3 победе више од вас него ви за целу прошлу сезону и то без муљања оног улебовог мешетара Бартомеуа! Ви монтенигроси (имам побратиме у Црној гори који се изјашњавају као Срби који су рођени и живе тамо и нису миломонтенигроси као ogicg) би вероватно секли вене да се деси чудо И ДА ККЦЗ ДОБИЈЕ БАР ПРИВРЕМЕНУ А ЛИЦЕНЦУ ЗА ЕЛ А ККП ДОЂЕ ДО ФИНАЛА ЕК И АУТОМАТСКИ УПАДНЕ У ЕЛ! И ТО БИЛО ЈЕДИНО ПОШТЕНО, 2 СРПСКА КЛУБА У ЕЛ, И БАЈ БАЈ АБА, ЈАДРАНСКА ИЛИ КАКО СЕ ВЕЋ ЗОВЕ ТА ЛИГА! И онда кад вам ваше плаћене судије помажу да освојите крњу аба лигу или цг првенство мада је и КК Морнар на тежи начин као ККЦЗ увидео чиме се служите тако да неће насести 2 пута на исту фору и биће густо! И ЗАТО ККЦЗ И ККП СВУ СНАГУ НА УЛЕБ КУПОВЕ А НЕ АБА ЛИГУ ЈЕР АКО МИ СЕ ЖЕЉА ОСТВАРИ АБА ЛИГА СЛЕДЕЋЕ ГОДИНЕ НЕЋЕ НИ ПОСТОЈАТИ ИЛИ ЋЕ БИТИ ТОТАЛНО НЕВАЖНО РЕГИОНАЛНО ТАКМИЧЕЊЕ ЈЕР АКО 2 СРПСКА КЛУБА ЗАСЛУЖЕНО УЂУ У ЕЛ МЕШЕТАР БАРТОМЕУ НЕЋЕ ИМАТИ НИКАКВОГ РАЗЛОГА ДА ПРОДУЖУЈЕ УГОВО СА АБА ОКО ЕЛ И ЗАТО СВЕ СНАГЕ НА ЕЛ И ЕК! Звездаш сам али ове сезоне у ЕК жестоко навијам за ККП јер ако не направимо ништа значајније у овој сезони завршићемо у ФИБА ЛИГИ ШАМПИЊОНА и бићемо збрисани из Европске клупске кошарке! Мислите шта хоћете али ова сезона је КЉУЧНА ЗА ОБА КЛУБА! ККЦЗ ЧЕСТИТКЕ ЈЕР ВРАТИТИ СЕ НАЗАД ПОСЛЕ ОНОГ ЗАОСТАКА И ПОБЕДИТИ МОГУ САМО ТИМОВИ НЕ ПОЈЕДИНЦИ И ТО ЈЕ КЉУЧНО! Да подесимо Асвел у Бгд где би нам био крај?

Pareeee, samo pareeee ...

pre 4 godine

(slobinator, 10. januar 2020 23:43)

Pa upravo i pokusavaju da kopiraju NBA gde je zarada jedino merilo. Sve je to lepo sto si rekao, i ja bih voleo kada bi mogli i Zvezda i Partizan da dobiju tu licencu i da igraju bez da se lomataju sa "velikanima" tipa Buducnost i Cedevita, ali tesko. Malo smo i siromasno trziste, stoga mala i zarada. Zato i hoce da ubace London i tako dalje zbog jos vece zarade. Bice jos veca ulaganja u kvalitetne timove i lepsa kosarka, bogatiji sponzori i u krug. Nema mesta za nas i boli njih za tradiciju, navijanje i tako dalje.

VuKaŠiN

pre 4 godine

Svaka čast Zvezdi na pobedi ali meni najveći utisak ostavljaju ovi komentatori, ljudi jel realno da oni ovako komentarišu i prenose utakmicu? Uporedite onu profesionalnost na komentarisanju Partizana i Virtusa i sad ovo? Zaista ne mogu da verujem da sk to dopušta sebi.
(Neutralac, 10. januar 2020 22:49)

Živ ti nama bio "Neutralac". Imaš ono dugme "MUTE" na daljinskom upravljaču za sledeći put da ti bude lakše. A da čestitaš pobedu? Ništa?

Sava

pre 4 godine

Kako su smesni komentari kad je Zvezda gubila sa 20 razlike!! Grobari u transu, poradovali se unapred ali nikad da nauce da se pred rudu ne trci ?

Ujka Žitko

pre 4 godine

Gledam CZ gubi 22:10 a Fiće nema na terenu.Ko je sad problem?Pitam iz neutralnog ugla?
(dnevna doza prosecnog Srbende, 10. januar 2020 21:05)

Iz ugla Evrokupa?

Mirko

pre 4 godine

@Kakva nameštaljka...neverovatno. Vratice vam se ovo panteri...
(Zvonik, 10. januar 2020 22:42)

Auuuuu, bas te je pogodilo?

Sinko, nije ovo "veliki" Partizan koji godinam nije mogao da dobije ni jednu utakmicu u gostima pa je u pomoc morao da priskoci Zeljko!
(navijati za Partizan je dijagnoza, 10. januar 2020 23:15)

Jel to beše kad su imali samo jednu pobedu u grupi? Pa im Željko poklonio drugu da mogu da idu dalje sa dve pobede?? Čudo...

Njaah

pre 4 godine

Ovo je bio horor od utakmice, i jedni i drugi očaj. Igrači Asvela neshvatljivo stali u drugom poluvremenu, nije bilo kretnje, protoka lopte, ničeg. Zvezda odigrala sasvim prosečno i malo po malo stigla rezultat. Drugo poluvreme Asvela je možda bilo i najgore poluvreme jednog kluba u Evroligi u dosadašnjoj toku sezone. Trebalo bi da ih bude sramota, zato se i trener Mitrović iznervirao i dobio drugu tehničku. Smešno je što su ovi komentatori procenili kako je Zvezda podigla nivo igre, a zapravo je Asvel mnogo pao. Takve mi "stručnjake" slušamo. Bez ikakve navijačke ostrašćenosti mogu da kažem da je utakmica Partizan-Virtus bila za klasu iznad ove današnje, što je ironično pošto je ta utakmica odigrana u nižerangiranom takmičenju. Možda i format lige utiče da dosta ekipa odigra celu utakmicu, ili poluvreme ležerno u NBA ritmu, pa se ovakve stvari događaju.
(ja, 10. januar 2020 23:11)

Hahahahaha pa zaašto, zašto?
Zašto vas ova pobeda Zvezde boli više nego francuze?

Pazi ti ovo, Asvel je pao, a nije Zvezda podigla nivo igre...c c c jeste, da...plač

veliki strumf

pre 4 godine

Bez ikakve navijačke ostrašćenosti mogu da kažem da je utakmica Partizan-Virtus bila za klasu iznad ove današnje, što je ironično pošto je ta utakmica odigrana u nižerangiranom takmičenju. Možda i format lige utiče da dosta ekipa odigra celu utakmicu, ili poluvreme ležerno u NBA ritmu, pa se ovakve stvari događaju. (ja, 10. januar 2020 23:11). Vi grobari zaista umisljate da nešto o kosarci znate a u stvari veze nemate. Po kom je to kriterijumu Par-Virtus bio za klasu bolji meč? Po boljem procentu pogodjenih šuteva? Pa onda je kineska liga najbolja na svetu - tamo su svi rezultati preko 100 sa neverovatnim procentima. A zašto? Zato sto se odbrana ne igra! Ni Virtus prekjuče nije igrao odbranu ni sekunde. Sutirali ste non stop sami. Oni i u Italiji redovno primaju 80+ poena sto znaci da su premekani. Danas Zvezda nije igrala odbranu celo poluvreme. Ej, samo 3 defanzivna skoka, 18-6 u skokovima ukupno. Sami kao duhovi. U drugom poluvremenu smo zagradili kos (na kraju meča čak smo imali jedan skok više sto je neverovatno), ekipu koja je mnogo fizički jača i sličnija potpuno zaustavili. Djordjevic ništa nije znao kako da promeni igru. Stari lisac Sakota je za 180 stepeni promenio igru. Još smo veći deo igrali bez Lorenca. Ovo je bio neuporedivo bolji meč jer je imao sve: i promene u odbrani, i napadačke minijature, i borbu prsa u prsa, i igru iz kontakta. Na vašoj utakmici samo se prangijalo, odbranu je nešto igrao Psrtizan i to je to (ne zaboravi da ste primili 81 poen, dakle više nego mi na gostovanju Asvelu sa jednim poluvremenom odigranim bez energije i odbrane!).

petarczv

pre 4 godine

cestitke Zvezdi,ipak treba reci da osim prvih pet,sve ostale ekipe u Evroligi su ispod proseka onih evroligaskih timova unazad par godina.
(micho mkd, 10. januar 2020 23:42)

Prvo je bilo prvih 10 pa prvih 8 pa sad prvih 5 hahahahahahaha koliko ste smesni. I verovatno su trento, venecija, bolonja, prometeas bolji od ovih ostalih 11 ekipa iako nikad nisu igrali EL sem bolonje pre 15 godina. Hahahahaha

Walldorf

pre 4 godine

Mala korekcija.Ukoliko dobijemo naredne dve utakmice kao domacin,u Areni,bicemo na skoru 11:9.Tek toliko da se zna.Samo jedna je ZVEZDA!!!Sportski pozdrav!

veliki strumf

pre 4 godine

Ajmo da im pokazemo sta znaci krcata Arena, a ne njihova 'krcata' sa 17000 ljudi
(Mitar, 10. januar 2020 23:55). Prvo, kapacitet Arene je smanjen trenutno i mislim da je maksimum oko 18000. Drugo, zvanican podatak je da je na meču Partizan-Virtus bilo 16.505 gledalaca (na Zvezda-Bajern bilo je 16824, a na Zvezda-Fener 16.879, a Zvezda-Real 16.457 - samo je na meču Pao-Oly bilo više gledalaca 17.396, dok Zvezda drži 2, 3. i 4. mesto kad su u pitanju utakmice sa najviše gledalaca). Podaci su lako dostupni na netu.

VuKaŠiN

pre 4 godine

Panter hahahahah kakva asistencija za izjednačenje Asvela hahahahha
(dnevna doza prosecnog Srbende, 10. januar 2020

ima jedna fraza ' igra se do poslednjeg sudijskog zvižduka (sirene).
Pa i ona "Ko se zadnji smeje.....
(Markobg, 10. januar 2020 23:27)

Eh da nam je sad da mu vidimo facu posle poslednjeg sudijskog zvižduka.

ja

pre 4 godine

Partizan da igra euroligu ove sezone bio bi negde na petom ili šestom mestu. Mnogo ima slabih ekipa, Efes, Barsa, Real i CSKA mnogo odskaču. Sad i Makabi igra dobru košarku, PAO toplo-hladno, a ostalo blagi užas. Verovatno će tu pored ovih šest ekipa Fener da uskoči, i za to osmo mesto će biti borba između nekoliko ujednačenih ekipa, mada je po rasporedu čini se Himki i pored jučerašnjeg kiksa, glavni kandidat.

VuKaŠiN

pre 4 godine

Ovo je bio horor od utakmice, i jedni i drugi očaj. Igrači Asvela neshvatljivo stali u drugom poluvremenu, nije bilo kretnje, protoka lopte, ničeg. Zvezda odigrala sasvim prosečno i malo po malo stigla rezultat. Drugo poluvreme Asvela je možda bilo i najgore poluvreme jednog kluba u Evroligi u dosadašnjoj toku sezone. Trebalo bi da ih bude sramota, zato se i trener Mitrović iznervirao i dobio drugu tehničku. Smešno je što su ovi komentatori procenili kako je Zvezda podigla nivo igre, a zapravo je Asvel mnogo pao. Takve mi "stručnjake" slušamo. Bez ikakve navijačke ostrašćenosti mogu da kažem da je utakmica Partizan-Virtus bila za klasu iznad ove današnje, što je ironično pošto je ta utakmica odigrana u nižerangiranom takmičenju. Možda i format lige utiče da dosta ekipa odigra celu utakmicu, ili poluvreme ležerno u NBA ritmu, pa se ovakve stvari događaju.
(ja, 10. januar 2020 23:11)

Uh kako je slatko slušati kuknjavu "neostrašćenih" crno belih narikača... On je procenio da je za klasu bolja Partizanova utakmica.... Ljubi te čika Ostoja.

neko

pre 4 godine

Neumesno je uporedjivat broj pobeda kad vi u prvom delu takmicenja igrate vise utakmica nego sto je Partizan odigrao one godine do fajnal fora. I da mozete a mozda i ne do top 8. Pitanje je sad?

Sića

pre 4 godine

Od komentara ovih glodara, koji ne znam zašto uopšte komentarišu kada njihov tim ne igra, ne možeš da uživaš na miru u jednoj veličanstvenoj pobedi i to ostvarenoj bez projektivanih glavnih igrača sa početka sezone, Perperoglua, Kuzmića, Brauna, još ti se i Lorenco, naš ubedljivo najbolji igrač povredi, Djenka ti nije u timu, a takođe jedan od potencijalno najboljih igrača pre početka sezone Gist igra na nekih 40% već mesecima. Bravo Šakota. Bravo srpska Crvena zvezdo!!!

petarczv

pre 4 godine

Zvezdan Mitrović je pokazao kako igrati protiv zvezde. Jak presing na lorencani berona i agresivan skok u napadu i to je to
(petarczv, 10. januar 2020 21:46)

Dao sam ti plus iako se ne razumeš najbolje u košarku. Hajde sad na spavanje.
(VuKaŠiN, 10. januar 2020 23:47)

Pa uspeo je sa tom taktikom da dodje na +19 e posle smo mi promenili pristup i pobedili :)

Sabre

pre 4 godine

Ovo je bio horor od utakmice, i jedni i drugi očaj. Igrači Asvela neshvatljivo stali u drugom poluvremenu, nije bilo kretnje, protoka lopte, ničeg. Zvezda odigrala sasvim prosečno i malo po malo stigla rezultat. Drugo poluvreme Asvela je možda bilo i najgore poluvreme jednog kluba u Evroligi u dosadašnjoj toku sezone. Trebalo bi da ih bude sramota, zato se i trener Mitrović iznervirao i dobio drugu tehničku. Smešno je što su ovi komentatori procenili kako je Zvezda podigla nivo igre, a zapravo je Asvel mnogo pao. Takve mi "stručnjake" slušamo. Bez ikakve navijačke ostrašćenosti mogu da kažem da je utakmica Partizan-Virtus bila za klasu iznad ove današnje, što je ironično pošto je ta utakmica odigrana u nižerangiranom takmičenju. Možda i format lige utiče da dosta ekipa odigra celu utakmicu, ili poluvreme ležerno u NBA ritmu, pa se ovakve stvari događaju.
(ja, 10. januar 2020 23:11)

Nalupaše čoveku minuseve, a sve ispravno rekao. Boli istina...
(crno-beli, 10. januar 2020 23:49)

Lolcina za obojicu. Utakmica u kojoj Sale Mag Trenerstva dozvoli da za 20ak minuta primi 62 poena ne moze biti kvalitetna utakmica sem da igras protiv goldene ere Golden State-a ili Bullsa ili sta god. Ne blamirajte se. Drugo, pali su .. zasto.. zato sto je Zvezda zapravo pocela da igra odbranu, sto nije bio slucaj celo prvo poluvreme. Kada se pozadi zateglo i dobila sigurnost jer ovi NE MOGU da rese napad zbog vrhunske odbrane, onda se lako i sve ostalo preokrenulo.

Sava

pre 4 godine

Dzaba sve opet ce Trinki kliknuti na factory reset za 20-ak dana.
Ali kako god mnogo bih voleo da vidim i partizan i zvezdu u EL realno vise zasluzuje Srbija dva predstavnika nego neke druge zemlje.

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

PredragDrobnjak i ja iskreno.Bice to strasna kosarka.Ali, ovde svi pisu da ce Zvezda biti cetvrta pred plej off u ABA. Ja se bi slozio, Cedevita gostuje i vama i nama, a kako igraju nije iskljuceno da ce imati jos poraza do kraja sezone, tako da je moguce da mi igramo polufinale sa Milogorcima a vi sa njima. Videcemo.

vasavlada

pre 4 godine

Jako se radujem pobjedi Zvezde, isto tako da su se uspjeli vratiti poslije velikog minusa kao i da je Panter ne samo pogodio tu divnu trojku nego da je i u cijeloj utakmici sutirao dpbro. Ali ljudi najveca mi je radost sto je Filip (bar se nadam) zauvijek nestao iz Evrolige. Shavata te li ljudi sad kako je sve to bilo dekadentno sa njim u ekipi u EL? Pored napada Panter igra i odbranu, imao je i nekoliko oduzetih lopti. Sav se najezim kad pomslim kao je bilo samo prije neko kolo (sa FIcom). Naprijed Zvezdo.

dm

pre 4 godine

uuuuuuhhhhh ovo je bilo ludo burazeru ludooo...sinu od 9godina (inace sa iskustvom od bar 30uzivo odgledanih utakmica) spominjem jedan od najcudnijih i najbolnijih meceva,izgubljenu utakmicu protiv Strazbura kad smo imali i+ 24...a on se setio onog cudnog meca protiv Brese kada smo vodili 23 u prvoj cetvrtini i izgubili.Verovali smo u preokret na poluvremenu i tako i bi...

Pioniri

pre 4 godine

Bravo Zvezdo moja! Ova pobeda ce znaciti mnogo za pobednicki moral ekipe u nastavku sezone. Dobiti utakmicu posle kriminalnog pocetka i 5:22 je sjajno. Stime fantastican, Davidovac odlican, Dobric i Jovanovic solidni.Samo napred i da se sada dobiju dve kod kuce. Nadam se da povrede nisu ozbiljne i da ce svi biti spremni za Zalgiris i da ce se Djenka vratiti i zaigrati bolje. Koristan je timu. Mislim da ce posle ove utakmice Sakota ce u najskorije vreme revidirati prvu petorku jer Kuzmic, Lazic i Simanic ne pruzaju ni minimum onoga sto je na ovom nivou potrebno... Neka malo sa klupe cekaju svoju sansu.Tuzno je sto ovde ne moze bez navijaca samoproklamovane institucije koja je zaista umislila da bi mogla ovako da igra u EL? Pa oni za 13 godina igranja slabije EL slovom i brojem imaju ukupno 20 pobeda na strani. Mi do sada 4 samo u ovoj sezoni, a siguran sam da cemo imati jos barem 2 do kraja regularnog dela. Svaka cast, odusevljen sam.
(Vlada, 10. januar 2020 23:50)
Sjajno, pa samo zbog te statistike treba vas nagraditi jednim F4. Prosto je to fantasticno. I ja sam odusevljen.

petarczv

pre 4 godine

Zvezda da udje medju 8, Partizan da osvoji evrokup, pa neka ABA liga nema predstavnika u Evroligi ako ih nije sramota...
(popaj21, 10. januar 2020 23:33)

Ko bre da osvoji EK hahahahahahha

petarczv

pre 4 godine

Protiv jedne izuzetno brze igre Deda trener u prvu petorku stavi dva mlitava i spora igrača, Kuzmića i Simanića i.....izgubi utakmicu u prva tri minuta....pametnom dovoljno.
(milke, 10. januar 2020 21:37)

Pametni, pozdravio te je Deda. Sad smo se čuli kratko preko Skype-a.
(VuKaŠiN, 10. januar 2020 23:41)

Dobro smaras u pravu je a da je u pravu govori to da sakota ni simanica ni kuzmica nismo gledali do kraja utakmice. Evo ti na stotine grobara pa njih prozivaj a ne svoje. I ja sam a sigurno i ti pomislio da smo izgubili i to je normalno ali svi zajedno volimo zvezdu. Glupe su ti ove prozivke na račun zvezdasa samo da bi uzeo koji plus. Naknadna pamet je najgluplja

Al' kad' naruči pesmu - znao sam

pre 4 godine

@ onako

Upoznao letos ZM ,trenera Asvela , jako prijatan i pozitivan lik .
Dukljanin sigurno nije , ali je ljudima iz CG jako nezgodno da se izjašnjavaju.

Ljubba

pre 4 godine

Sakota je trenercina, najvise mi se svidja kod njega: igras dobro igras non stop, igras lose klupa, nema eksperimentisanja kao neki, ma daj jos malo neka igra mozda ga krene, kao veceras Lazic dve greske vise nije ni usao, Panter i Stimac ide im, igraju do kraja, samo bi trebao malo vise Dobrica da koristi, jer covek se bori, i ne pamtim da je nekad masio kad je ostao sam za 3

sasa the red baron

pre 4 godine

Od ocaja do sjaja...

Uh, ni sam ne znam sta da napisem, isuvise stvari se desilo, ali sasvim svejedno, jer sad se jasno vidi top 8...
BRVAO ZVEZDO....
BRAVO SAKOTA...

S

pre 4 godine

Zamolio bih zebrice da mi objasne jednu stvar :D Zadnjih par godina konstanto od njih slušamo kako je EL nikad slabija,kako je to bruka za košarku itd. Pa me zanima zbog čega se toliko nadaju da će konačno od jeseni igrati tu EL? Igrajte vi EK sa limožom,venecijom,virtusom i ostalim timovima u vašem rangu,a EL će i narednih par sezona igrati ZVEZDA koja je za klasu iznad vas. Sledi i vama i ostalim timovima u ABA ligi teško prizemljenje u polufinalu i finalu. Od timova ABA lige više nema ko da zaustavi zvezdu kad je krenula ovako da igra.

b.b.

pre 4 godine

Lepo ja kazem Asvel AMATERSKA EKIPA!!

Ko jos dozvoljava da ispusti +20?!!!
(Grobar, 10. januar 2020 22:59)

Upravo vi. Seti se trojke Gudurića i te cele utakmice,vodili ste ceo meč preko 15,majstori...

navijati za Partizan je dijagnoza

pre 4 godine

@Kakva nameštaljka...neverovatno. Vratice vam se ovo panteri...
(Zvonik, 10. januar 2020 22:42)

Auuuuu, bas te je pogodilo?

Sinko, nije ovo "veliki" Partizan koji godinam nije mogao da dobije ni jednu utakmicu u gostima pa je u pomoc morao da priskoci Zeljko!

Godina za godinom

pre 4 godine

Kakva je ovo euroliga kada fmp pobedjuje sve na strani? Pa mi cemo sledece godine uzeti tu euroliga kada vidim kako se igra. Zapamtite!!!
(Majki, 10. januar 2020 23:03)
Ranije ste koristili termin "sledeca sezona". Sada ste prešli na brojanje godina...

petarczv

pre 4 godine

Izgubili himki, valensija i asvel zvezda u top 8!!! E moji zepterovci a vi se radujete pobedi trecerazrednom takmičenju protiv ekipe koja 16 godina nije igrala ozbiljnu evropsku utakmicu. A nas gleda tony parker višestruki nba sampion i najbolji NBA GM trenutnog nba sampiona.

Markobg

pre 4 godine

Panter hahahahah kakva asistencija za izjednačenje Asvela hahahahha
(dnevna doza prosecnog Srbende, 10. januar 2020

ima jedna fraza ' igra se do poslednjeg sudijskog zvižduka (sirene).
Pa i ona "Ko se zadnji smeje.....

Bili iz trokoraka

pre 4 godine

Au kakav meč. Glava me boli. Vidi se da je Zvezda mnogo podigla igru u odnosu na prvi deo sezone. Mislim da je ključ što FČ3 ne igra. Vratila se sloga u ekipu i vera u pobede.

Ivan Veljković

pre 4 godine

Auh koja pobeda Zvezde ljudi! Jednostavno fenomenalna partija i velika velika pobeda Zvezde nad Asvelom na njegovom terenu gde ga samo oni najveći mogu pobediti. Taj Asvel je veoma ozbiljan i dobar tim, a Zvezda ga je večeras uspela pobediti na njegovom terenu i to posle minusa od -19 u 1. poluvremenu! Fenomenalna igra! Zaista imamo odličan tim! Da ih ne ureknem! Mnogo bolji roster nego na početku ove sezone, i deluju sve moćnije kada su inspirisani! Vezali su 4 pobede u Evroligi, i sada imaju skor 9-9 i na 8. su mestu, mestu koje vodi u plej-of! Uveren sam da Zvezda, samo da nastavi u ovom ritmu i da ih povrede zaobiđu, može da ostvari plasman u plej-of Evrolige što bi bio fenomenalan uspeh! Ma bravo crveno-beli, kapa dole, velika velika pobeda!

AlenBor2

pre 4 godine

Sve pohvale za francusku TV, svaki detalj smo videli najmanje dva puta usporeno. Verovatno najbolji prenos košarke koji sam ikada gledao.
(Rene Artois, 10. januar 2020 22:25)
i tonija parkera smo videli 255 puta,ako ne i vise. bravo!

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

brayan zents, brate nisu to kvazi Zvezdasi, vec placeni Ostojini botovi iz centrale stranke ciji je ponosni clan. Oni su placeni da se predstavljaju kao Zvezdasi i da pljucnu Covica i tim. To im je posao, ali nece im proci. Nazovimo stvari pravim imenom.

Toto-ko-tunjo-nudeci-rupcic

pre 4 godine

Svratih samo da pozdravim sendvicare iz limarskih radionica, te dobrocudne slucajne svratise na Zvezdinim vestima koji o njoj tako brinu. Vidim nije se puno toga promenilo... Sve najbolje u Novoj, ljudi. Necemo se ovde cesto vidjati.

ацос

pre 4 godine

Овај Шакота ради нешто слично Ђорђевићу у репрезентацији. Симанић и Кузмић стартују а реално у овом тренутку играчи који требају ући са клупе па ако иде, иде. Штимац у овом тренутку далеко бољи играч од Куза. Богу хвала нисмо испаштали због тога и на крају једна велика победа која на крају може бити најзначајнија у борби за топ 8. Срећно Звездо, идемо даље!!!

slaviša šmigič

pre 4 godine

SREČA PA SE VRATIO ŠTIMARA EVO IGRALI CELE GODINE BEZ PRAVE PETICE KURIDJA SAMO SE NADAM,DA NIJE OTIŠAO LIST I DA ČE BITI SAMO PRIVREMEN BOL OVE GODINE IMAMO STRAŠAN PEH SA POVREDAMA IGRAČA.

pastorčad od limara

pre 4 godine

Ove dve četvrtine jesu bile sramotne ali ja i dalje mislim da možemo da pobedimo ovo!AJDE ZVEZDO BUDI SE!
(CZV Fan, 10. januar 2020 21:42)

Zahvaljujemo se 

to je navijač!
bravo

fancy

pre 4 godine

Slwdeca dva kola nam prave razliku na najblize pratioce, Milano gubi oba gostovanja, probudjeni Zenit mozda dobije Baskoniju, Fener ce da pokida Asvela a Efes Valenciju! Moramo kako znamo i umemo da dobijemo nezgodni Zalgiris i da oporavimo Kuridzu i Lornca! Protiv Igokee nek igraju Odzo Chovkins i brat kobra! Gista za kaznu takodje celu utakmicu da igra dok ne crkne! A Simanic....treba mu pre meca nalupati par samara cisto da udje u mec sa nozem u ustima! Bravo Zvezdoooooo!

stavro

pre 4 godine

Ja kao veliki Partizanovac cestitam Fmp1 ovu pobedu. Svaka cast Panteri kad ste ovo izvukli
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neko, 10. januar 2020 22:49)
Hvala Cepter-Igokejac, živ bio i da je više takvih kao ti!

krtac

pre 4 godine

Gledam CZ gubi 22:10 a Fiće nema na terenu.Ko je sad problem?Pitam iz neutralnog ugla?
(dnevna doza prosecnog Srbende, 10. januar 2020 21:05)

Nema problema, što pitaš neutralni čoveče?

CZ99

pre 4 godine

Partizan Virtus, utakmica druge lige, je 14 puta kvalitetnija predstava od ove. Pocev od igre, atmosfere, procenata suta..
(neko, 10. januar 2020 22:20)

Svaka cast, konacno da neko otvoreno kaze ono sto svi znamo, a to je da je Partizan druga liga... :D

petarczv

pre 4 godine

Svaka čast Zvezdi na pobedi ali meni najveći utisak ostavljaju ovi komentatori, ljudi jel realno da oni ovako komentarišu i prenose utakmicu? Uporedite onu profesionalnost na komentarisanju Partizana i Virtusa i sad ovo? Zaista ne mogu da verujem da sk to dopušta sebi.
(Neutralac, 10. januar 2020 22:49)

Uzasni su slazem se ali onaj sto je komentarisao partizan virtus je tek uzasan zato sto je ostrasceni parrizanovac i bukvalno navija za partizan za vreme svih utakmica cak i kad igra sa zvezdom a u toj situaciji treba biti neutralan. A da nepricamo sto je pun nekih nebitnih podataka i americkih izraza

Fenerbahce

pre 4 godine

Panter hahahahah kakva asistencija za izjednačenje Asvela hahahahha
(dnevna doza prosecnog Srbende, 10. januar 2020 22:54) a kakva trojka Panter hahahahhahhahaha

Bajker

pre 4 godine

GOTOVO JE!!! Svaka čast za igru u drugom poluvremenu.
Sada smo bolji od Asvela u međusobnom skoru,tako da
ova pobeda još više dobija na značaju.Nadam se nastavku
dobrih igara i u okviru ABA lige.

cezar

pre 4 godine

Četvrti na tabeli EL ima samo 3 pobede više od Zvezde. Konačno, postali smo kaznena ekspedicija. Ovde ima bar 5 igrača koji u svakom trenutku mogu da prorade. Štimara kralj motivatora, tačno sam znao da će podići atmosferu kad se vratio. Još Stratos i idemo u gornji deo tabele.
(Seneka, 10. januar 2020 23:12)Pa mi smo već u gornjem delu tabele

Kontras

pre 4 godine

Sve je ovo normalno! Grobari se ponadali! Da neko uporedjuje Virtus i Partizan koji igraju nebitnu utakmicu u nebitnoj ligi sa NBA ligom i njenim kvalitetom, to mi nece biti jasno!

duledudule

pre 4 godine

 ja rekao poraz na -21 pri kraju prvog poluvremena... 7 skokova ukupno a toliko samo u napadu imao asvel... Ovakav povratak večeras se ne viđa skoro uopšte u evropskoj košarci. Kako smo zatvorili skok i reket raspade im se igra. S druge strane Panter iskočio.
Ovaj tim definitivno može pobediti bilo koga bilo gde u ABA ili evropi. Nemam šta više dodati.
(sryugos, 10. januar 2020 23:13)
na keaju imasmo vise skokova id njih

veverac

pre 4 godine

SIGURAN SAM U POBEDU, ZVEZDA JE MNOGO BOLJI TIM OD ASVELA. IMAM NEKI OSECAJ DA CE KURIDZA ODIGRATI NAJBOLJU UTAKMICU. NAPRED ZVEZDO LEEE
(Pedja, 10. januar 2020 20:21) Imenjace moj, koliko godinica imas ?
(adjep, 10. januar 2020 20:55)

pa rekao bih da ste tu negde ;-)

Ivan

pre 4 godine

opet pitam glodare koliko je zvezda primila u prvom poluvremenu, koliko nema pojma ovaj, onaj...sakota... sakota doktor, kuzmica i borisu nije ni uvodio vise, video da sa njima u rosteru zvezda uzasno spora u odbrani. a jadni glodari i zvezdini navijaci pljuvaci vec upisali poraz eeee zao mi vas je...

Veliki Sever 47.

pre 4 godine

Kakva je ovo euroliga kada fmp pobedjuje sve na strani? Pa mi cemo sledece godine uzeti tu euroliga kada vidim kako se igra. Zapamtite!!!
(Majki, 10. januar 2020 23:03)

Nećete vi skorije imati priliku da igrate EL, a ovo o osvajanju nije ni vredno komentara.

ValterNBG

pre 4 godine

Ma bravo,bravo,bravo.Prvenstveno zbog povratka I borbe.Stvarno su nas razbili prvo poluvreme,igrali kao drogirani.Svaka cast majstori,meni najdraza pobeda do sada.

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Herojaka pobeda velike Crvene Zvezde. Vratiti se onako sa minis 19 i to sa rovitim Braunom i bez Kuridze. Velika si Zvezdo. Bravo momci, bravo Sakota. Pozdrav za Ostojine botice i Mitrovica iskljucenog.

ljupce

pre 4 godine

Ne tako davno protiv unikahe u malagi zvezda dejana radonjica je -19,rezultat 45-26,pretvorila u velicanstvenu pobedu u gostima 78-72.

Veceras je neka nova zvezda dragana sakote -21,rezultat 49-28,pretvorila u jos velicanstveniju pobedu u gostima 83-80 trojkom pantera u poslednjim sekundama utakmice.Na krilima stimca,davidovca,dobrica,lorenca i pomenutog pantera,zvezda je dobila nemoguce.Posle prvog poluvremena i -19 vec prezaljena zvezda se kao feniks podigla iz pepela i u drugom poluvremenu crveno belim uraganom oduvala protivnika koji je pre vremena poceo da se opusta i slavi.E tako se igra evroliga.Od 2-7 do 9-9 ekipa u koju niko nije zeleo da veruje se naglo povampirila i pokazala da itekako moze i ume da pobedjuje u kontinuitetu.

9-25 nastavice se...

Kontra prosečnog Srbende

pre 4 godine

Šta se dogadja, recite, jel izgubila Zvezda Ljudi, ljudi, ono nema ljudi samo navijači.
Čiko a što plaču ovi za tastaturom i crno belom dresu

crno-beli

pre 4 godine

Ovo je bio horor od utakmice, i jedni i drugi očaj. Igrači Asvela neshvatljivo stali u drugom poluvremenu, nije bilo kretnje, protoka lopte, ničeg. Zvezda odigrala sasvim prosečno i malo po malo stigla rezultat. Drugo poluvreme Asvela je možda bilo i najgore poluvreme jednog kluba u Evroligi u dosadašnjoj toku sezone. Trebalo bi da ih bude sramota, zato se i trener Mitrović iznervirao i dobio drugu tehničku. Smešno je što su ovi komentatori procenili kako je Zvezda podigla nivo igre, a zapravo je Asvel mnogo pao. Takve mi "stručnjake" slušamo. Bez ikakve navijačke ostrašćenosti mogu da kažem da je utakmica Partizan-Virtus bila za klasu iznad ove današnje, što je ironično pošto je ta utakmica odigrana u nižerangiranom takmičenju. Možda i format lige utiče da dosta ekipa odigra celu utakmicu, ili poluvreme ležerno u NBA ritmu, pa se ovakve stvari događaju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ja, 10. januar 2020 23:11) # Link komentara
Preporučujem (+3)Ne preporučujem (-58)

Nalupaše čoveku minuseve, a sve ispravno rekao. Boli istina...

pivljanin

pre 4 godine

Lepo ja kazem Asvel AMATERSKA EKIPA!!
Ko jos dozvoljava da ispusti +20?!!!
(Grobar, 10. januar 2020 22:59)

Dulo i Partizani protiv velikana iz Mađarske Solnoka...

veliki strumf

pre 4 godine

Auuuu kakva utakmica, koje srce! Idemo bre srusit Zalgiris i Albu ???
(Crni96, 10. januar 2020 23:00). Platili smo Toniju Parkeru ili je zvao Makron? Prosvetli nas!

Davor

pre 4 godine

A sada ce prepametni licemeri koji su slali zlobne komentare u prvom poluvremenu da promene imena i da hvale Zvezdu. Grobari jos cekaju instrukcije iz centrale pa ce da krenu da nam teraju igrace i da pisu kako je Asvel slab kao i svi protivnici koje je Zvezda pobedila...

sryugos

pre 4 godine

A ja rekao poraz na -21 pri kraju prvog poluvremena... 7 skokova ukupno a toliko samo u napadu imao asvel... Ovakav povratak večeras se ne viđa skoro uopšte u evropskoj košarci. Kako smo zatvorili skok i reket raspade im se igra. S druge strane Panter iskočio.
Ovaj tim definitivno može pobediti bilo koga bilo gde u ABA ili evropi. Nemam šta više dodati.

fix

pre 4 godine

A neko da spomene DAVIDOVCA I DOBRICA!!! Upravo su njih dvojica pokrenuli i preokrenuli, uneli dodatne energije. Njih dvojica su kljuc ove pobede. Naravno niko ne umanjuje igre stimca, pantera i lorenca. Cak i gist, ako se izuzmu ona dva bacanja, skakao, igrao odbranu imao par dobrih poteza!

Laku noc!

pre 4 godine

Ha ha klasicna dijagnoza ovih iz zeleznika. Videcete za mesec dana, sakota odlazi, stimac da se ne ljubimo.. Tuga od njih uvek. Ipak je ovo asvel, opustite se.
(moralni gmizavac, 10. januar 2020 23:30)
Ipak je ovo Euroliga, opusti se i lalaj cipiripi...

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Ovo mi je jedna od najdrazih pobeda u EL. Kako smo se vratili iz minus 19, kako smo se borili do kraja, promasili penale 6 od sedam u zandnjih 2 minuta, i onda vanzemaljska trojak Pantera. Kakav tim. Kakav trener. Velika si Zvezdo. Uvek uz vas, verujem u vas.

zzbz

pre 4 godine

Partizan Virtus, utakmica druge lige, je 14 puta kvalitetnija predstava od ove. Pocev od igre, atmosfere, procenata suta..
(neko, 10. januar 2020 22:20)

Dobro si rekao, nije dzabe druga liga..

lepo

pre 4 godine

I Partizan i Zvezda imaju timove koji mogu da se takmice u Evropi. Voleo bih oba tima dogodine u Evroligi. Inace, onako uzgred, uzeh lepe pare na uzivo kladjenje, ko je mogao da veruje osim malog broja ljudi da ce se Zvezda vratiti i pobediti. Idemo, sutra maksimalni hendikep na Partizan. Da, navijam za Zvezdu ali volim i Partizan.

Mirko

pre 4 godine

Prvo: Samo vera - to donosi pobedu!
Drugo: Pobednici se prepoznaju u tome da pobeđuju i kad baš i ne igraju najbolje.
Treće: Ovo što igra Asvel ove godine u EL je nebo i zemlja u odnosu na ono što su igrali do pre neku godinu u Francuskoj ligi - ovo je unapređena najtvrđa srpska odbrana za atletskim igračima, disciplinovanim u odbrani i u napadu. To je tim koji je bio i prvi i drugi tim EL početkom sezone, pobeđivao je najjače aždaje i ja se ne bih šalio sa njima - nebitno za koga navijate.
Četvrto: Izgubili su jer je teško tako agresivno igrati celu utakmicu,a i sudije su kasnije uvidele da to ne vodi ničemu pa su pooštrili kriterijum, a Asvel se umorio, a mi smo stegli odbranu i pojačali napad. Na kraju su igrali kao mi na početku - razbucano i bez plana. Što bi mi rekli: Kako došlo - tako i otišlo!

Verovao sam u pobedu od 5-og minuta do kraja, a izgleda su verovali i igrači i stručni štab, a isto tako i navijači koji su bili glasniji nego francuski, tako da je ovo pobeda svih njih (nas).

Idemo Zvezdooo!

Slobodan

pre 4 godine

Partizan Virtus, utakmica druge lige, je 14 puta kvalitetnija predstava od ove. Pocev od igre, atmosfere, procenata suta..(neko, 10. januar 2020 22:20)

Jel’ prenosi neko tu drugu ligu ??

Walldorf

pre 4 godine

Zvezda je,po ko zna koji put,pokazala da nema predaje do poslednjeg trenutka utakmice.ASVEL je ekipa koja igra prljavo,preko linije faula,i ako im sudije dozvole,prebice svakoga.Tako je i izgledalo prvo poluvreme.Prosto,nasa ekipa je bila shokirana,raspamecena nevidjenom agresivnoscu ASVEL-a.Sakota je na poluvremenu,ocito,od igraca trazio samo jedno.Da se potuku na terenu i ostave srce tamo!I,gle cuda,sudije menjaju pristup.Time je stvorena nogucnost da Zvezdin kvalitet polako pocne da dolazi do izrazaja.Cim smo spustili na manje od deset,znao sam da imamo veliku sansu.Pri kraju,opet smo pokazali da tesko privodimo utakmicu kraju.Previse promasenih penala,neshvatljivo greske i opet je mirisalo na produzetak.No,ovog puta,kvalitet je presudio.Kevin Panter je dvostruki prvak Evrope,u FIBA verziji.To je kvalitetan napadac.To je,na kraju krajeva,i dokazao!Imamo dve utakmice u Areni,i ako Bog da,eto nas na 11:8.Vec sam pisao da nas ceka lepa prica u nastavku EL.Koliko lepa? Zivi bili,pa videli.Napred ZVEZDA!Sportski pozdrav!

Pedja J7

pre 4 godine

Na sve muke grobara zadnjih godina, na to što gledaju Evroligu ko kiselo grožđe, nazivaju nas panterima, mi dovedemo Pantera, koji kida!!!
Karma se sprda s njima...

Mirko

pre 4 godine

Kad ekipa nema trenera obicno se ovako nesto desi, udje voda u usi i nema ko da povuce rucnu ovaj Parkerov brat je smesan lik on je tu samo zbog bate...

moralni gmizavac

pre 4 godine

Ha ha klasicna dijagnoza ovih iz zeleznika. Videcete za mesec dana, sakota odlazi, stimac da se ne ljubimo.. Tuga od njih uvek. Ipak je ovo asvel, opustite se.

Smogovci

pre 4 godine

Pa posle pljujte Štimca, Novicu, Lazića... to su gromade.
Ljudi koji srcem nadoknade znanje, nema predaje.
Koš, skok, banana, faul, blok... sve rade ne staju. Možda svi ne znamo da igramo ali svi znamo da se trudimo.

slobinator

pre 4 godine

nakon svega viđenog u predhodnih 6 sezona,mislim da je zvezda apsolutno zaslužila da dobije a licencu bar na 5 sezona i nesmetano se posveti igranju evro-lige .iako kao veliki zvezdaš ni malo ne volim partizan,mislim da bi sa ovih prostora zbog tradicije i broja navijača i on takođe zaslužio da igra najelitnije takmičenje.budućnost je presmešni seoski klub koji je prošle godine imao 6 pobeda u 30 kola (zvezda već sad nakon 18 ima 9).kome još treba takav klub u najelitnijem takmičenju,a pritom se još i predsednik crne gore hvali kako su oni državni projekat,a jasno je da u sportu nema mesta za politiku.cedevita je takođe instant klub bez navijača.cibona bi samo kao ime zasluživala da igra evro-ligu,ali oni su u dubokom kanalu.ako ima pameti bartolomeu bi morao u evro-ligu ubaciti dva najveća srpsk kluba .to bi garantovalo pune hale i spektakularne mečeve.šta će jedna alba u najeltnijem društvu.i asvel i zenit su presmešni.dokle više da lova ima prednost nad kvalitetom.još hoće da izmisli neki londonski i pariski klub,a engleze naročito briga za košarku kao za lanjski sneg.uostalom onda neka napravi evro-ligu po ugledu na nba,sa 32 kluba i istočnom i zapadnom koferencijom.to bi onada bio pravi spektakl i tu bi morala biti sigurna dva mesta za dva srpska tima.možda bi tako bio smanjen i animuzitet izmađu njih pa bi posle jedno 20 godina videli i pravo sportsko nadmetanje bez kojekakvih igrara van terena i bezbrojnih saopštenja

Lamar Dzekson

pre 4 godine

Nejasno mi je kako je Zvezda odigrala tako lose prvo poluvreme.
Ipak daleko vise me zbunjuje zasto Grobari uporno komentarisu Evroligu i Ligu Sampiona u fudbalu?

Imali ste priliku dok je format bio komican (prvaci Belgije, Engleske), pa Artmedija i ostali poluambiciozni projekti. Prihvatite da je to vreme proslo i da samo Zvezda ucestvuje u tim renomiranim takmicenjima.

slobinator

pre 4 godine

(Neutralac, 10. januar 2020 22:49)
šta je falilo u prenosu utakmice? vrhunski odrađen posao.naravno da se zdušno navijalo za naš tim.neće valjda navijati za one drvoseče iz francuske.čudo je kako ih nismo demolirali i u beogradu i u gostima.veze nemaju.jednostavno bilo je potrebno samo da se prebaci u brzinu više i nisu imali šta da traže.naredne dve utakmice su presudne.ako obe dobijemo,možemo se nadati plasmanu među 8,mada ćemo nakon toga imati izuzetno težak raspored.kod kuće se moraju dobiti i milano,panatenaikos,makabi i zenit.cska i efes realno teško.u gostima tražiti šansu protiv himkija,baskonije i bajerna.ostalo je još 16 kola.trebaće nam još 7-8 pobeda sigurno.

anica

pre 4 godine

Kakva je ovo euroliga kada fmp pobedjuje sve na strani? Pa mi cemo sledece godine uzeti tu euroliga kada vidim kako se igra. Zapamtite!!!
(Majki, 10. januar 2020 23:03)
Koji "vi" sunce? U kom si ti momentumu?
Od kojih si?

duledudule

pre 4 godine

19 razlike gubiti na poluvremenu od Asvela je sramno..(zvezdas-rajvoSa, 10. januar 2020 21:38)
Aj mi nadji ko je dobio Asvel na njihovom terenu ove sezone?(Tobijas, 10. januar 2020 21:54)
Niko nije rekao da morate da ih dobijete.. covek je rekao da je sramno da gubite 19 razlike na poluvremenu...
(Caki, 10. januar 2020 22:07)
Ma naravno! Nije bitan krajnji rezultat, bitan je onaj na poluvremenu! Ahahahahahaha!! Prsli ste od muke. Neprocenljivo!
(Glodarske muke pregoleme, 10. januar 2020
Sto bi reko aca trica da se igrala samo prva cetvrtina dobili bi nas haha

Bezimeni

pre 4 godine

Nikad smesnija evroliga...Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Shone, 10. januar 2020 23:02) Zato eurokup nikad jaci,Monako,Galata,Tofas,Bresa, dogodine i Kluz,Ostende,Oldenburg sto vas razbijali do juce. Grobarcici igrali neki kupa sampiona sa Prokomom,Tauersima iz Londona i sad pricaju nesto.Nevidjeni ste. Stativa Sase Ilica protiv reala u dubalu i porazi od 30-40 kosa razlike u vreme duleta u gostima,su vase obelezje i kukanje,plakanje vec sedma godina takodje. I Nolan Smit.
(PecarosSasa, 10. januar 2020 23:16)
I Istanbul.

stavro

pre 4 godine

Ja kao veliki Partizanovac cestitam Fmp1 ovu pobedu. Svaka cast Panteri kad ste ovo izvukli
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neko, 10. januar 2020 22:49)
Hvala Cepter-Igokejac, živ bio i da je više takvih kao ti!
(stavro, 10. januar 2020 23:12)
Ja napisao živ bio i neki minusi? Biće da su grobarski, nije im u interesu da se živi.

Ratko

pre 4 godine

Kada se vraća Stratos? Trenira i trebao je da krene sa mečevima. Taman da dostigne formu za top 8 Eurolige i plej of ABA. Kako moćan roster Zvezda ima ove godine, prava je šteta što nam nisu svi na raspolaganju. Ova ekipa može svakoga da dobije i to lagano.

Seneka

pre 4 godine

Četvrti na tabeli EL ima samo 3 pobede više od Zvezde. Konačno, postali smo kaznena ekspedicija. Ovde ima bar 5 igrača koji u svakom trenutku mogu da prorade. Štimara kralj motivatora, tačno sam znao da će podići atmosferu kad se vratio. Još Stratos i idemo u gornji deo tabele.

Hogar

pre 4 godine

Panter hahahahah kakva asistencija za izjednačenje Asvela hahahahha
(dnevna doza prosecnog Srbende, 10. januar 2020 22:54)
Panter kakva trojka za pobedu ahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahah

Smorinjo

pre 4 godine

Lepo ja kazem Asvel AMATERSKA EKIPA!!

Ko jos dozvoljava da ispusti +20?!!!
(Grobar, 10. januar 2020 22:59)


Pa vi grobari ste pre neku godinu vodili protiv zvezde 50-30 pa smo vas oprali na kraju hahahaha

ja

pre 4 godine

Ovo je bio horor od utakmice, i jedni i drugi očaj. Igrači Asvela neshvatljivo stali u drugom poluvremenu, nije bilo kretnje, protoka lopte, ničeg. Zvezda odigrala sasvim prosečno i malo po malo stigla rezultat. Drugo poluvreme Asvela je možda bilo i najgore poluvreme jednog kluba u Evroligi u dosadašnjoj toku sezone. Trebalo bi da ih bude sramota, zato se i trener Mitrović iznervirao i dobio drugu tehničku. Smešno je što su ovi komentatori procenili kako je Zvezda podigla nivo igre, a zapravo je Asvel mnogo pao. Takve mi "stručnjake" slušamo. Bez ikakve navijačke ostrašćenosti mogu da kažem da je utakmica Partizan-Virtus bila za klasu iznad ove današnje, što je ironično pošto je ta utakmica odigrana u nižerangiranom takmičenju. Možda i format lige utiče da dosta ekipa odigra celu utakmicu, ili poluvreme ležerno u NBA ritmu, pa se ovakve stvari događaju.

Zvezda 🔴⚪

pre 4 godine

Ima ovde dobrog potencijala za top 8. Trenutno igramo 3/4 utakmice sa punim potencijalom,uz loœe prvo poluvreme vraćamo se dobijamo... Videćemo al ovako dobro izgledamo. Samo napred 🔴⚪🔴⚪🔴⚪

Djole_Kg

pre 4 godine

Panter hahahahah kakva asistencija za izjednačenje Asvela hahahahha
(dnevna doza prosecnog Srbende, 10. januar 2020 22:54)

Panter trojka za pobedu hahahaha! Jel si sad srećan bajo moj?

PecarosSasa

pre 4 godine

Nikad smesnija evroliga...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Shone, 10. januar 2020 23:02)

Zato eurokup nikad jaci,Monako,Galata,Tofas,Bresa, dogodine i Kluz,Ostende,Oldenburg sto vas razbijali do juce. Grobarcici igrali neki kupa sampiona sa Prokomom,Tauersima iz Londona i sad pricaju nesto.Nevidjeni ste. Stativa Sase Ilica protiv reala u dubalu i porazi od 30-40 kosa razlike u vreme duleta u gostima,su vase obelezje i kukanje,plakanje vec sedma godina takodje. I Nolan Smit.

VuKaŠiN

pre 4 godine

Zvezdan Mitrović je pokazao kako igrati protiv zvezde. Jak presing na lorencani berona i agresivan skok u napadu i to je to
(petarczv, 10. januar 2020 21:46)

Dao sam ti plus iako se ne razumeš najbolje u košarku. Hajde sad na spavanje.

Стручњак

pre 4 godine

Zo, Panter, Davidovac, Gist, Stimac. Jedino to moze da igra. Ostalo boranija.Mozda Beron sesti covek. Rezervni centar jedan. Simanu sa 90 kila hitno se osloboditi, bekovski par Svemira, zna se koji je, hitno se osloboditi.

Drndo Maroje

pre 4 godine

Koje ludilo od utakmice!
Ne moze se reci da je bila kvalitetna ali je bila nevidjeno uzbudljiva.
Panter prvo podize Zvezdu onom tricom na kraju trece cetvrtine, to je uzasno mnogo psihicki znacilo. Onda ukopa tim onim bacanjem u ruke Asvelu i kadje krenuo da dribla na kraju znao sam da ce da ide sam na sut....i utjera ga Panter, svaka mu cast!
I jos ispade da imaju prednost u medjusobnom omjeru.
Ovakva pobjeda nevidjeno znaci za tim. Toliko je straha na kraju bilo, sest slobodnih promaseno..ovo je kao rastkerivanje uroka.
Nadam se uzbudljivom nastavku sezone!

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

moralni gmizavac, videces ti vec protiv Cedevite sutra da je igra protiv Virtusa bila samo slucajni bljesak. Ovo sto igra Zvezda je kosarka. Ne zavisimo od suta. Ovo je tim.

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Majki, a ti zaista mislis da cete da igrate EL sledece godine? I jos da osvojite? Dobro nam dodje malo smeha posle ovoliko stresa. Hvala ti namuceni moj grobare.

black_mirror

pre 4 godine

Dragan Šakota u Evroligi 6 pobeda u 8 utakmica. Doktore, gde su sada stručnjaci koji su te pljuvali kao da si najgori trener u istoriji i oni koji su govorili da ćeš biti Čovićeva pudlica? Hvala ti za ovaj preporod.

petarczv

pre 4 godine

Simanic ne treba nikad vise da igra u crvenoj zvezdi. Decko izgleda i ponasa se isto vec 4 godine. Nikakav napredak,govor tela, faca i gradja kao da je zavisnik a ne sportista. Nikakva emocija, zelja ništa.

Lefty

pre 4 godine

Nije mi jasno šta se desilo sa tehničkom klupi asvela posle Štimarine trojke, nisam video da je bilo neko bacanje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (VAR, 10. januar 2020 22:56)

... promasio Lorenco..

zvezdas

pre 4 godine

najbitnija pobeda ove sezone u EL...kad nisam slogirao...za sve one sto mrze Zvezdu i sto su pricali 0-32 utoliko sladja pobeda.Sad u sredu da bude puna arena idemo dalje.Volim te Zvezdo

РајкоЦЗ

pre 4 godine

Неко је баш утихнуо! И један прави Пантер је вечерас био довољан да некима омрзну сви пантери, хахахахаха!!!
Браво за ПАНТЕРА.

Sut,wild,card

pre 4 godine

Nek se spremi ,najskupji tim Srbije ikada,za poslednji ,ocajnicki pokusaj vracanja u EL,tj.za metlu u 2 utakmice,protiv jedinog tima iz Srbije koji je igrao i igra EL,po ligaskom sistemu.Doveli ste najskupljeg trenera,svakog igraca kojeg je pozeleo,bicete prvi u ABA,a onda institucija sa MK cisto kao 4ta ekipa,ligaskog dela.Zivi bili,pa videli.

Bezimeni

pre 4 godine

Kakva je ovo euroliga kada fmp pobedjuje sve na strani? Pa mi cemo sledece godine uzeti tu euroliga kada vidim kako se igra. Zapamtite!!!(Majki, 10. januar 2020 23:03)Nećete vi skorije imati priliku da igrate EL, a ovo o osvajanju nije ni vredno komentara.
(Veliki Sever 47., 10. januar 2020 23:21)
Obe tvrdnje na mestu, apsolutno se slazem. Niti ce region vise videti EL, niti je vredno komentarisati osvajanje iste. Nijedan nas klub verovatno nikada vise nece biti ni blizu F4. Sto se osvajalo, osvajalo se

MilanS

pre 4 godine

Jako jako ozbiljna ekipa! Poslednja 3 pojacanja TOP! Stimac i Panter odusevljavaju. Ekipa za ozbiljna dela.
posle -21 doci do pobede bez Berona i ne sjajne partije Brauna. Svaka cast momci! Lagano u top 8.

Mladen cg

pre 4 godine

Ovakav triler meč ne bi mogao ni Hičkok da režira! Osjećam da će ovaj meč biti pokretačka snaga košarkašima Zvezde , i da je plasman u Plej-of nadomak ostvarenja! Mislim da ne bih više pratio Zvezdu da je ovaj meč izgubljen , ali ima Boga! Zaslužili su pobjedu zbog pružene partije u drugom poluvremenu. Štimac je odigrao meč života za Zvezdu i ovo je samo početak! Veliko bravo!!!

kevin

pre 4 godine

Zvezda dobila utakmicu prakticno bez Berona zatim bez Djenke, Kuridze, Simanica i Kuzmica!!!
Ovo je neverovatna pobeda posle -21, i skoro ne gledljiva! Bacanja da ne pominjem.
Kuzmic ocaj ziv. Lazic takodje!

veliki strumf

pre 4 godine

Kakva je ovo euroliga kada fmp pobedjuje sve na strani? Pa mi cemo sledece godine uzeti tu euroliga kada vidim kako se igra. Zapamtite!!!
(Majki, 10. januar 2020 23:03). Vi ćete sledeće godine uzeti... dršku! I kredit da vratite ogromne dugove! Posle izbora zategnuce se slavina!

Jovan

pre 4 godine

Navijam za Zvezdu, ali Sakota nije trener za velike utakmice, a sva 3 poslednja pojacanja su totalni promasaj!

Sa ovakvom ekipom necemo nista uraditi!

Ivan

pre 4 godine

Ispustis 7 razlike za 40 sekundi. Ovo vise nije slucajnost sobzirom da se ponavlja vec drugi put. Gistu se zahvaliti, nema vise koristi od njega, svaki sut koji nije zakucavanje jedva mu pogadja obruc, baca cigle covek od kada je dosao ukljucujuci i slobodna bacanja.

Milan

pre 4 godine

Panter je pokupio slavu ali definitivno igramo bolje sa više domaćih u postavi ( Davidovac, Dobrić dobri, Štimac odličan). U takvim postavama mnogo bolje ide lopta pa je i Braunu, Beronu i Panteru otvoreno više prostora. Netrebaju nam strani centri, igrači sa loptom da

Vlada

pre 4 godine

Bravo Zvezdo moja! Ova pobeda ce znaciti mnogo za pobednicki moral ekipe u nastavku sezone. Dobiti utakmicu posle kriminalnog pocetka i 5:22 je sjajno. Stime fantastican, Davidovac odlican, Dobric i Jovanovic solidni.

Samo napred i da se sada dobiju dve kod kuce. Nadam se da povrede nisu ozbiljne i da ce svi biti spremni za Zalgiris i da ce se Djenka vratiti i zaigrati bolje. Koristan je timu.

Mislim da ce posle ove utakmice Sakota ce u najskorije vreme revidirati prvu petorku jer Kuzmic, Lazic i Simanic ne pruzaju ni minimum onoga sto je na ovom nivou potrebno... Neka malo sa klupe cekaju svoju sansu.

Tuzno je sto ovde ne moze bez navijaca samoproklamovane institucije koja je zaista umislila da bi mogla ovako da igra u EL? Pa oni za 13 godina igranja slabije EL slovom i brojem imaju ukupno 20 pobeda na strani. Mi do sada 4 samo u ovoj sezoni, a siguran sam da cemo imati jos barem 2 do kraja regularnog dela.

Svaka cast, odusevljen sam.

Objektivno

pre 4 godine

Bravo momci,svaka cast,samo napred! Zamalo da od gotovog napravimo veresiju.Ako smo vec stigli 21 razlike i prestigli,to mora mnogo iskusnije da se privede kraju a mi od 6 slobodna bacanja,masimo 5 i samo jedno dajemo,sto je nedopustivo.Predzadnji napad,na +2,Beron dobija loptu u ruke na njihovoj polovini i umesto da je zadrzi,da naprave faul nad njim i kao najbolji strelac poentira oba bacanja,on nakon jedne sekunde prebacuje Panteru na drugi kraj terena a ovaj direktno u ruke baca protivniku i sledi kontra za izjednacenje.Ono na kraju je cista sreca,trojka,koja je mogla i da ne udje i ne sme se vise ponavljati tako nesto,pogotovo kad su Lorenco,Beron,pa i Davidovac u igri.Cestitke svima ali Stimari naklon do poda,za energiju,borbenost,poentiranje i blokade,decko igra srcem za svete boje i grb svog kluba.

veliki strumf

pre 4 godine

Jaooooo skratise mi život 10 godina! A već su ga i oni i Nole mnogo puta skratili. Pa bre u zadnjem minutu smo promašili 6 od 7 penala. Jel to normalno??? Još im Panter baca loptu u ruke umesto da sačeka faul ili da vreme istekne do 1 sekunde. Srećom, iskupi se ovom ekstremno bitnom trojkom na kraju. Ovo može da bude pobeda koja će preokrenuti sezonu!!!

bozapub

pre 4 godine

Cestitke Zvezdi.... vidi se kao i neki dan u Partizanovoj pobedi da se radi na treninzima, da je fizicka sprema na visokom nivou i da se dobrom odbranom lomi protivnik... Nekad je to odmah na pocetku kao protiv Bajerna, nekad je to u trecem delu kao veceras ili U Partizanovoj pobedi u drugoj cetvrtini...uglavnom kada je ritam dobre odbrane isti, protivnik ce pokleknuti kad tad. Gledajuci EL i Evro Kup ne mogu se oteti utisku da je kosarka u velikom padu u Evropi... Mislim da se ne radi dovoljno, da se dovode sumnjiva americka pojacanja koja ne treniraju dovoljno a mislim da je dosta upitan i kvalitet trenerske struke u vecini klubova... El je preglomazna sa previse utakmica... Evo na polovini smo a dosta ekipa se predalo i vidi se da su bez ambicija... UGLAVNOM dugo srpske ekipe nisu bile konkurentnije... Bice ovo zanimljiva sezona za nasa dva kluba...

VuKaŠiN

pre 4 godine

Protiv jedne izuzetno brze igre Deda trener u prvu petorku stavi dva mlitava i spora igrača, Kuzmića i Simanića i.....izgubi utakmicu u prva tri minuta....pametnom dovoljno.
(milke, 10. januar 2020 21:37)

Pametni, pozdravio te je Deda. Sad smo se čuli kratko preko Skype-a.

Mika

pre 4 godine

@ja
E neka si ti nešto napisao. Sad ti je sigurno lakše.
Jedino što to što si napisao nema baš smisla ali šta ke tu je. Samo tebi da bude bolje.
Dva vinjaka i bromazepan pa na spavanje.

mohikanac

pre 4 godine

@vax
Nije mi žao. Loši smo bili pp, valjda ti to nije sporno?
Svako normalan je video da je meč bio gotov za 90sec. Čuda se dešavaju. Ovaj put smo imali sreće jer nismo sami došli do ovoga nego uz pomoć Mitrovića i Parkera(brat). Realno ovo se ne gubi kući.

A da sam srećan jesam ali nisam slep. Biće ovo nategnuta i mučna sezona do kraja.

ivkovic zoran

pre 4 godine

-bas sam bio kritičan na poluvremenu na igru Zvezde...pisao komentar za Asvel da su fizički dominantna ekipa a znanja malo i da je sramota da se od njih gubi skoro 20 razlike na poluvremenu .
-čudna utakmica svašta se izdesavalo .
-Asvel vodi oko 20 razlike
-Zvezda igra lose
-povredi se Kuridza
-Zvezda u 2 polako smanjuje razliku
-Povredjuje se i Lorenco
-nastavlja Zvezda dobro i vodi
-vraca se Lorenco
- Stimac pogadja trojku
-iskljucuju njihovog trenera
-Lorenco masi bacanje
-pa Stimac 2 ,pa Gist 2 i Lorenco 1
- na 5 razlike primamo trojku
-na 2 i lopta za nas gubimo loptu i iz kontre oni izjednacuju
-onda Panter resava meč sa tri poena 2 sekunde do kraja .
- čestitke svima u Zvezdi na vaznoj pobedi ...
- večeras je košarka pokazala nešto koliko toga moze da se desi u jednom meču .

zvezdaš

pre 4 godine

Grobari jadni velicaju njihovu utakmicu protiv Virtusa kao bolju od ove. Utakmica u kojoj jedna ekipa dozvoli da im daju 62 poena za poluvreme ne moze se uopste i nazvati utakmicom a kamo li porediti sa ovom. Kao i uvek pateticni grobari.

Volej bajo moj

pre 4 godine

Panter hahahahah kakva asistencija za izjednačenje Asvela hahahahha
(dnevna doza prosecnog Srbende, 10. januar 2020 22:54)

Hoćeš pivo da se smiriš, pošto si sada verovatno tužan, besan, jadan, takav sav iskompleksiran? M?
Shvataš li sada šta je Zvezda? I tuga, i bol, i sreća, i neizvesnost, ali pre svega jedna ljubav, koja je tebi nepoznata, u svakom pogledu. Uživaj u svojim jadima, mi ćemo svakako uživati sa našom Zvezdom.

Slobodan

pre 4 godine

Уживајте у Еуролиги ове године . Дуго вас неће бити тамо
(Igi, 10. januar 2020 22:53)

Nisam pratio jeli to Ostoja Limar opet nesto obecavao ???

navijati za Partizan je dijagnoza

pre 4 godine

@Ove dve četvrtine jesu bile sramotne ali ja i dalje mislim da možemo da pobedimo ovo!AJDE ZVEZDO BUDI SE!
(CZV Fan, 10. januar 2020 21:42)

Ovo je navijac Zvezde, ali pravi, a oni sto i posle pobede pricaju ko treba da ide iz kluba su oni sto su sa losim ocenama zavrsili limarski kurs - kao i glavni majstor! :-)

komentator

pre 4 godine

Ekipa koja od zvezde primi 34 poena za cetvrtinu nije evroligaska.
(mmmmmm, 10. januar 2020 22:20)

Šta tek reći za ekipu koja u drugoj evroligi primi 62 poena za poluvreme?

Petar

pre 4 godine

Zato je Virtus mega ekipa sa propalim trenerom i mega zvezdom Teodosićem
(autolakirer, 10. januar 2020 22:55)

Jel bio Mega Zvezda i u Avgustu kad je se pisalo da ce kod vas?

mohikanac

pre 4 godine

E momci svaka čast. Pobeda ok ali pošibati se je stvar principa. Puno srce.

1/7 bacanja poslednja 2 min je košarka u svom punom sjaju. Kad gineš i juriš dešava se da ne nađeš ritam iz nekog lera što bacanja jesu.
Bravo Zvezdo, iznenađen posle I čet iskreno.
Da se spremi Žalgiris pod uslovom da smo nešto naučili večeras sa mesarima.

T0rk

pre 4 godine

@Idemo...
Sledeći su Žalgiris i Alba a onda je top 8 sve bliži...a za franjevce se posebno spremamo
(Drača, 10. januar 2020 23:22)

Tako je, dobro se spremite.

cvarci i kavurma

pre 4 godine

@Panter hahahahah kakva asistencija za izjednačenje Asvela hahahahha
(dnevna doza prosecnog Srbende, 10. januar 2020 22:54)
Da li se i dalje smejes ;)...
Lepo je kad grobar prati Zvezdu u najboljem takmicenju u kosarci za Evropu, a jos kad se 'zezne' u proceni u komentarima da ispadne 'duhovit' nista sladje ;)...
Hajde sad komentarisi Panterovu trojku :)...

aleksa

pre 4 godine

Ali ovi klinci sto se loze i pljuju ( pri tom mislim i na nazovi navijace Zvezde i one druge ) pa se utrkuju ko ce vise da ocrni i uvredi igrace i klub...e deco moja, tako se ne navija bez obzira na resultat.
I jos nesto, budite uvereni da niko ali niko od takvih nije trenirao ni polu-profesionalno neki sport ili bio clan nekog kolektiva.
Sa takvim stavom trebace vam srece decaci, neka vam i Bog pomogne. Zivi bili.

micho mkd

pre 4 godine

cestitke Zvezdi,ipak treba reci da osim prvih pet,sve ostale ekipe u Evroligi su ispod proseka onih evroligaskih timova unazad par godina.

zvezdas-rajvoSa

pre 4 godine

Svi smo mi Panteri. Ovo grobare posebno boli. Em Panter, em u poslednjoj sekundi, em nadoknadio razliku iz Beograda -2. Samo Panterstvo nas spasava i to je nas put :)

est

pre 4 godine

Ha ha klasicna dijagnoza ovih iz zeleznika. Videcete za mesec dana, sakota odlazi, stimac da se ne ljubimo.. Tuga od njih uvek. Ipak je ovo asvel, opustite se.
(moralni gmizavac, 10. januar 2020 23:30)
ma da, pa nije to strasni budjevelnik i vecita borba za pretposlesnje mesto u grupi od 5 ekipa.

beogradski

pre 4 godine

Panter hahahahah kakva asistencija za izjednačenje Asvela hahahahha
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dnevna doza prosecnog Srbende, 10. januar 2020 22:54)

Pozdravio te u poslednjem napadu.

Imal nekih delova polovnih?

pre 4 godine

Kao grobar :Štimara je ljudska i moralna gromada...ljudina!
(Bojan, 10. januar 2020 23:08)
To sad pričaš a ja se sećam navijača institucije kad su mu na bacanjima pevali majmuneee mahmunee ali vi ste izmislili košarku na ovim prostorima pa vas razumem u potpunoati

Dejan CZ

pre 4 godine

Sramota grobari bi ove razbili sa 40 razlike.Igraju srcem za razliku od ametamtera.
(Aleksandra, 10. januar

Naravno...poznato je da finalisti EL dogodine idu direktno u EC...

Rajko

pre 4 godine

E moj Lazicu, faul na 3 i tehnicka, umesto -7, odose opet na +15, ja bi igrace koji se raspravljaju sa sudijama novcano kaznjavao debelo!

nebitan srbin

pre 4 godine

ne bih se javljao nikada ali moram da kazem il cu da puknem. partizan je odmarao dve tri nedelje u beogradu domacini do februara soremali su se za virtus tempirali formu. nikakva druga tajna ne postoji. zvezda igra ponekada dva kola evrolige od utorka do petka pa taman i da su bolji od partizana ne mogu to izdrzati.ove godine partizan ima fantasticno dobar raspored jedino sto se olimpija mora pobediti ako se hoce bolji start u plej ofu aba lige. trinkijeri je namazan i odmarao je tomasa odmarao voldena velickovica pa i gordica stariji su ljudi ali zato je imao koga da baca u vatru.sa ovim krilnim centrom ce samo dobiti na skocnosti koja je i ovako dobra.

Dudu

pre 4 godine

Partizan Virtus, utakmica druge lige, je 14 puta kvalitetnija predstava od ove. Pocev od igre, atmosfere, procenata suta..
(neko, 10. januar 2020 22:20)

Evro..... šta?

duledudule

pre 4 godine

Sve pohvale za francusku TV, svaki detalj smo videli najmanje dva puta usporeno. Verovatno najbolji prenos košarke koji sam ikada gledao.
(Rene Artois, 10. januar 2020 22:25)
izmalerisao si ih sa ovin pregledom dvojka ili trojka stimare ?

Objektivan

pre 4 godine

Osim Reala i Efesa niko ih nije dobio na njihovom terenu ove sezone, jesu teletabisi svi ali su nezgodni na svom terenu
(Laza, 10. januar 2020 21:13)

I Zvezde.

Miloš

pre 4 godine

Kakva nameštaljka...neverovatno. Vratice vam se ovo panteri...
(Zvonik, 10. januar 2020 22:42)
a ako ovo izgubimo onda nije namestaljka?

Ranko

pre 4 godine

Ruzno je gledati kosarku na tv bez tona,ali sa Kovacicem nema drugog nacina.Stalno se zali na sudjenje,infantilni izlivi odusevljenja uz krike kao da ima problema sa probavom su previse.O strucnim komentarima Kuzmanovica kao: da nisu izgubili cetvrtinu sa 20,sada bi bilo super jer je druga svega - 5, da se ne govori.Igra nas klub i neka se navija,ali malo stila nece faliti.Kada covek slusa njih onda ne cude ni komentari koji se mogu procitati.

Koliba

pre 4 godine

Ovako se okrece sezona, rodjaci...

Ne brinem se sekundu za Aba, igracemo sa DPS-om i dobiti lagano.

A koji god da budemo, uz Stratosa i ekipu niko nema sansi!
Hvala i laku noc

autolakirer

pre 4 godine

Koji je krš od ekipe ovaj Asvel.
(Tito toto idioto!, 10. januar 2020 22:42)

Zato je Virtus mega ekipa sa propalim trenerom i mega zvezdom Teodosićem

Sabre

pre 4 godine

Nista sladje od citanja komentara iz prvog poluvremena. Stimari DOZIVOTNI ugovor, znao sam da je covek bog ali sa koliko on energije igra i koliko je bolji nego onomad u prvom terminu u Zvezdi. I prosli put je bio super ali sad je definitivno jedan od nasih najboljih igraca, ne samo ovu tekmu, nego uopste.

Ivan NS

pre 4 godine

19 razlike gubiti na poluvremenu od Asvela je sramno..(zvezdas-rajvoSa, 10. januar 2020 21:38)Aj mi nadji ko je dobio Asvel na njihovom terenu ove sezone?(Tobijas, 10. januar 2020 21:54)Niko nije rekao da morate da ih dobijete.. covek je rekao da je sramno da gubite 19 razlike na poluvremenu...
(Caki, 10. januar 2020 22:07)
Ne moramo, ali ih dobismo, hahahaha

autolakirer

pre 4 godine

Povremeno gledam Bayern i CSKA. Neverovatno da ULEB forsira dva nemačka tima. Niti igre niti navijanje. Bubnjevi, dlanovi i ono difens difens. Kao u pozorištu. Štede švabe glasne žice. I eto to odgovara ULEB-u

Neutralac

pre 4 godine

Svaka čast Zvezdi na pobedi ali meni najveći utisak ostavljaju ovi komentatori, ljudi jel realno da oni ovako komentarišu i prenose utakmicu? Uporedite onu profesionalnost na komentarisanju Partizana i Virtusa i sad ovo? Zaista ne mogu da verujem da sk to dopušta sebi.

Ахахахахахаха

pre 4 godine

Ekipa koja od zvezde primi 34 poena z cetvrtinu nije evroligaska.
(mmmmmm, 10. januar 2020 22:20)
Још мало па ћеш на апарате...
Звезда шампиоооон!!!

Rene Artois

pre 4 godine

Sve pohvale za francusku TV, svaki detalj smo videli najmanje dva puta usporeno. Verovatno najbolji prenos košarke koji sam ikada gledao.

dejan

pre 4 godine

Uđem na vest,a ono:"Štimac pogađa trojku!" Dakle,nema dalje. Kad hoće,onda hoće,to je jedna od onih utakmica koja jednostavno mora da se dobije. Realno,i Asvel je ovde dobio nemoguće,ali Štimac pogađa trojku....:):):):):):)

Njaah

pre 4 godine

Partizan Virtus, utakmica druge lige, je 14 puta kvalitetnija predstava od ove. Pocev od igre, atmosfere, procenata suta..
(neko, 10. januar 2020 22:20)

Naravno...u vašem univerzumu...

Glodarske muke pregoleme

pre 4 godine

19 razlike gubiti na poluvremenu od Asvela je sramno..(zvezdas-rajvoSa, 10. januar 2020 21:38)
Aj mi nadji ko je dobio Asvel na njihovom terenu ove sezone?(Tobijas, 10. januar 2020 21:54)
Niko nije rekao da morate da ih dobijete.. covek je rekao da je sramno da gubite 19 razlike na poluvremenu...
(Caki, 10. januar 2020 22:07)
Ma naravno! Nije bitan krajnji rezultat, bitan je onaj na poluvremenu! Ahahahahahaha!! Prsli ste od muke. Neprocenljivo!

Hogar

pre 4 godine

-30 poena za 1/4...
-Definitivno NBA CZ
(dnevna doza prosecnog Srbende, 10. januar 2020 21:10)
Nije 30, nego 34 poena Zvezde za četvrtinu i definitivno jeste NBA Zvezda ??

Luke Babbitt gravedigger

pre 4 godine

Zamislite stres i patnju groblja posle ovakve Zvezdine utakmice....
(Slavko Balavko Vrekic, 10. januar 2020 22:46)

Što, da nećete da osvojite možda hahahahahaha... ?

Caki

pre 4 godine

19 razlike gubiti na poluvremenu od Asvela je sramno..
(zvezdas-rajvoSa, 10. januar 2020 21:38)


Aj mi nadji ko je dobio Asvel na njihovom terenu ove sezone?
(Tobijas, 10. januar 2020 21:54)

Niko nije rekao da morate da ih dobijete.. covek je rekao da je sramno da gubite 19 razlike na poluvremenu...

petarczv

pre 4 godine

Eto koliko znaci sa kojom petorkom počneš. Da nije bila sa kuzmicem i simanicem bila bi totalno druga utakmica. Za sve grobare koji nemaju pojma o kasarci i koji kazu da nem veze sto je pocinjao bircevic umesto jokica... A kao znaju kosarku

Niko

pre 4 godine

00

Partizan Virtus, utakmica druge lige, je 14 puta kvalitetnija predstava od ove. Pocev od igre, atmosfere, procenata suta..
(neko, 10. januar 2020 22:20)
Pustio vas Djordjević a vi se odma naložili

johny

pre 4 godine

Gledam malo pre utakmicu Himki-Zenit.Na tribinama atmosfera kao da gledam na RTS novogodišnji koncert Bečke filharmonije...Ovde ima bar 3 tima koja su totalno zalutala u evroligu(Zenit,Alba,Bajern)...Koja je sramota da grad koji ima 2 miliona stanovnika,ima halu od 25 hiljada gledalaca,ima velike hotele,aerodrom da nema u budućnost ne oba tima(Partizan-CZ)u evroligi već ni jedan, a verovatno timove iz Londona i Lisabona koji će na isti način obogatiti evropsku košarku!SRAMOTA za ovako lepu igru!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 10. januar 2020 20:09)

Evo ga sa svojim komentarom

Yorker

pre 4 godine

Kakva rapsodija od igre zvezde, odlicno otvorena utakmica od strane komsinice iz Zeleznika
(adjep, 10. januar 2020 20:50)

Komsija iz zagreba ovo je visi nivo kosarke koji vi necete vise igrati.

zoran

pre 4 godine

Sta bre igra Beron? U napadu se ponasa ko Lebron, u odbrani ne moze nikog da sacuva. I Sakota mu to tolerise, pa ako nas gaze nek igraju nasi igraci umesto sto se izivljavaju poludouceni stranci.

Gong

pre 4 godine

Ovo nije agresivna odbrana, nego prljava. Tek su na Gistu sudili faul na nekih 3:30 do kraja druge četvrtine, kad mu je nogom u vazduhu blokirana kretnja. Pre toga, kad je presečena lopta i Gist krenuo u kontru, suđen je aut, a igrač Asvela levom rukom radi faul, dok je desnom na lopti. Toliko opstrukcije kretanja rukama, a ne sudi se faul. Lepo komentatori kažu da i Zvezda mora da igra tako, da bi digla kriterijum.

Evo upravo Davidovcu sude aut pod našim košem, a vidi se na snimku lakat u njegova leđa. Strašno.

cokipkijg

pre 4 godine

Kakav je stručnjak Vlada Kuzmanović...
Ima li nekoga da spreči ovo komentarisanje. Blam.
Kad počne o faulovima... Četvrtinama, ritmu...
Kaže pomerila Zvezda Asvelu ritam, a dobila 49 kom...

Markobg

pre 4 godine

Mozda ne bude top 8 ali bice top 13..
(Nebojsa iz Zeleznika, 10. januar 2020 20:58)

Do pre mesec dana top 16-18 sada top 13. Dobro je ,sada znam da top 8 ipak nije daleko.

UGASENO JSD partizai

pre 4 godine

Mi smo to osvojili, sve nam jedno. A i opet cemo.
(UGASENO ASD NEROES, 10. januar 2020 21:30)

A kad si se probudio sneg napolju !

Cika Djura

pre 4 godine

Ovakve timove koji nemaju direktnu avio liniju sa evropskim gradovima treba izbaciti iz EL. Putuješ dva dana i menjaš tdi aerodroma. Vilerban, Vitoria a tu je Kazanj

mohikanac

pre 4 godine

Volim ove utakmice koje su gotove za 90sec.
Nagledao sam se toga svih onih godina dok CZ nije igrala EL, evo opet ta melanholija koja nas krasi.
Ovo je jedna ratničko rudarska ekipa ovaj Asvel, po principu šutni i pogodi obruč ima ko će da skače, u odbrani na nož.
Kad njih ne umeš da kanališeš baš si u problemu.
Tuga.

veliki strumf

pre 4 godine

Ne možemo da zagradimo kos. Ne krećemo se u napadu uopšte pa nijednu jedinu otvorenu situaciju nismo imali za šut za 3 poena. Beron ne igra odbranu uopšte, u napadu prodaje lopte. Niko ne igra ništa osim Stimca i sada malo Pantera. Odbrana kriminalna sve vreme. Nema energije, želje.

ivkovic zoran

pre 4 godine

-katastrofa ,ljudi izgubili utakmicu u 1 četvrtini ....
-odbrana uzas a napad katastrofa
-Panter totalni promasaj .
za neke stvari Sakota kriv on je insistirao na ovom Panteru .
-ovde je do sada pisalo mnogo ljudi da Zvezdi treba jos 1 plejmejker a mi dovedemo beka
- Asvel osrednja ekipa sa skocnim i brzim crncima a ovako se igra sa Zvezdom .
-uzgred moram iskoristiti i cestitati grobarima na pokazanom do sada u evrokupu . -igraju borbeno i motivisano i Trinkijeri radi sjajan posao .....
-sto se tiče nas koji navijamo za Zvezdu od sjaja do uzasa ,pa ovako vazan mec mi odigramo ovako a bila je sjajna prilika da se ostvari kljucna pobeda na gostovanju . fener sigurno u gostima necemo dobiti ....bas sam razocaran odnosom igraca igraju ko muve bez glave a ekipa sa toliko potencijala .
-STETA BAŠ

Neko

pre 4 godine

Najlosiji prelazni rok ikada. Ako oduzmemo poene Stimca, Pantera i Kuridze, oni za koje smo mislili da ce nositi igru su dali 7 poena. Da li u Zvezdi iko odgovara za ovakve promasaje?

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Na stranu sto nam fale Dzenkins, na stanu sto igramo lose, ali da se ovako navlaci za Parkerovu prciju je zaista sramno. I Bg-u smo imali lose sudjenje protiv njih, ali ovo je kriminal. Igracima Asvela je sve dozvoljeno na ovoj utakmici. Mogu da biju do suta ako hoce. Ali, to je cena Djordjijevog ulaska na Franckusko trziste i kanal plus. Nemamo mi tu stra da trazimo.

mohikanac

pre 4 godine

Da odmah bude jasno ovo Zvezdu čeka sa Žalgirisom i Zenitom kući.
Ne mora da pogađaju ali rudariće celu utakmicu. Podigli su se bar energetski.
Zvezda nema igru. To je problem kod agresivnog pristupa jer nije rešila broj i rotaciju igrača koji su jaki na lopti.
Evo nema F Čovića a problemi isti kao da je tu.
Mogu da zamislim ozbiljne trenere kad ih Mitrović "mesar" Zvezdan nekako nadigra. E Šakota, moja ćerka od 12 god zna da će da mesare i na prostu silu guraju ritam utakmice još ti nabiju 30pts za čet. Energetska nula.
U BG su ostajali skokom u igri sada su nas uništili. A to je stvar volje.
Moraš da se pošibaš za bar dostojanstvo, stvar karaktera, a to Šakota nema.

IvoLola

pre 4 godine

Hahahj rece navijac ekipe kaja je u top 16 prolazila sa 3 pobede i to dve protiv ptokoma i budiveljnika
(petarczv, 10. januar 2020 20:51)

Prolazila, u TOP4 ulazaila, osvajala...

Novi Sad

pre 4 godine

Ne mogu da navijam za ovu crvenu zvezdu.Ovo nije moja zvezda.Zato napred Asvel!
(DELIJA??, 10. januar 2020 20:42)

Ljubi te cika Ostoja...

O RUCK

pre 4 godine

Preuranjeno je za neke konacne zakljucke - ali igra u 1. cetvrtini je sramna i za igrace i trenera Zvezde. Kao da iigraju protiv Lejkersa - potpuno su razbijeni njihovom agresivnom odbranom?????????? Treneru??????????????

petarczv

pre 4 godine

Sramota grobari bi ove razbili sa 40 razlike.Igraju srcem za razliku od ametamtera.
(Aleksandra, 10. januar 2020 21:00)

Pa sto ih ne razbijete??? A da igrate cipiripi kup.

Markobg

pre 4 godine

Da li je Kuzmić ove sezone jednu ali jednu loptu uhvatio kako treba?Gist duh koji hoda .Bez skoka nemamo sta da tražimo večeras.I pomenuo bi atmosferu koja je na nivou utakmica recimo u Kopru ili Železniku.Da nema ovog bubnja čovek i pomislio da je pozorišna predstava u toku.

Alberto Rato

pre 4 godine

Niko ne igra ništa osim Stimca i sada malo Pantera. Odbrana kriminalna sve vreme. Nema energije, želje.
(veliki strumf, 10. januar 2020 21:23)


taj stimac koga hvalis vas je ukopao...preko njega su dali 30 poena i pokupili brdo ofanzivnih dok je on bio posmatrac...nego, mnogo ste mi se vi panteri ispuvali u odnosu na ono lozenje od prosle nedelje...

sryugos

pre 4 godine

Kad vidim Lazica da krece na ulaz muka me uhvati vec na prvom koraku..
(Zvezdinho, 10. januar 2020 21:14)

Ovo isto pisem od 2013. godine i uporno dobijam minuse.
Ovaj poraz je pokazatelj sta se desava kad se ne gradi kos. Uopste.
Davidovac slucajno uzeo 1 loptu i dvaput njima otisla u aut i to je nas skok ucinak.

Kosjan

pre 4 godine

Mozda ne bude top 8 ali bice top 13..
(Nebojsa iz Zeleznika, 10. januar 2020 20:58)

Vi necete vise ni igrati EL tako da vi i ne znate kako je to biti 8 u ovakvoj evroligi.

boki

pre 4 godine

Odsustvom Jankinsa poremećena hemija ekipe, energija,agresivnost na protivničku spoljnu liniju, igra u odbrani i prenos lopte. Povreda Jagodića Kuridže još jedan veliki hendikep. Jako teško danas, a biće teško i u narednim mečevima.

Jugram Haschwalth

pre 4 godine

Kad igra Partizan?
(kvota 1.01, 10. januar 2020 21:11)

Ako pitas za EL nece skoro....:)))
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (UGASENO JSD partizai, 10. januar 2020 21:23)

Da znas, daleko je oktobar... nema veze, sacekacemo :))))

milke

pre 4 godine

OZBILJNA ekipa ovo nikada ne bi dozvolila, a ja da sam trener nikada Kuzmića ne bi stavio u prvu petorku. Već sam jednom zbog njega dobio puno minusa, ali tvrdim da ovakav Kuzmić može biti samo treći centar.

veliki strumf

pre 4 godine

Primismo 30 poena od Asvela za 1/4 a neprelazni Lazic sve vreme na terenu! Nije samo on kriv ali kakva je ovo igra u odbrani, pa to je kriminalno. 17 razlike gubimo a Sakota ama bas ništa taktički nije uradio da bilo šta promeni, neki presing, promena u nacinu odbrane... Naravno, ova razlika uopšte nije nedostižna, pašće ovi u nekom trenutku ali je nedopustivo da primiš 30 poena i odigras vez trunke energije protiv nekog Asvela. Poraz ovde značio bi kraj svih nadanja za top 8.

el.kiddo

pre 4 godine

Hajlajt sezone 19, i 20 panteri ce pamtiti dovodjenje imenjaka Pantera,cetvorokorak Berona, bezanje od Buducnosti i vracanje u takmicenje gde pripadaju-ek.

Miki kd

pre 4 godine

Auu brate sto je Lazić stisnuo njihovog pucača..Lik šutirao 4x i postigao 10 poena..Pitam sve vas: šta i koju igru igra Lazić?Izgubljen slučaj 1000%

milke

pre 4 godine

Protiv jedne izuzetno brze igre Deda trener u prvu petorku stavi dva mlitava i spora igrača, Kuzmića i Simanića i.....izgubi utakmicu u prva tri minuta....pametnom dovoljno.

johny

pre 4 godine

Ajmo panteri ne brukajte Srbiju vise!!U ovoj nikad slabijoj El Partizan bi imao 12-5!!!

Ne bi kuci gubio od raznih Asvela!!
(Grobar, 10. januar 2020 20:09

I sada ispade Asvel slabiji od Virtusa. Vi igrate drugu ligu sa Virtusom, Tofasem, Trentom, Nemcima,

veliki strumf

pre 4 godine

Imace PEDESET skokova u napadu. Sve sto promase - uhvate. Izem ti naše centre i krila kad nemaš jednog NORMALNOG IGRAČA koji će da zagradi kos i uhvati loptu. Kriminal težak.

Gazenje

pre 4 godine

Jel moguce da jedna ekipa ima 3 skoka u odbrani za poluvreme? Niko da zagradi u odbrani svog igraca pri sutu, ali ni jednom. Ovako nesto stvarno nisam video... Stravicno

Comi

pre 4 godine

Sramota grobari bi ove razbili sa 40 razlike.Igraju srcem za razliku od ametamtera.
(Aleksandra, 10. januar 2020 21:00)

Tacno zato je Zvezda 8. u Evroligi a Partizan igra cipiripikup

kiza

pre 4 godine

Jer mora ovaj Lazic da igra toliko minuta kad napad je totalno bezopasan a odbrana mu je 50% slabija nego pre tako da on treba da bude 10-ti igrac u rotaciji a ne da pocinje utakmicu

Fake

pre 4 godine

Bezvoljni do bola, nema vatre u ocima!
Drugo, samo ti Stimac i Panter igraju, ti vadis obojicu. Pa potrosi ih do kraja.
Beron siluje, bezopasan, rupa u odbrani. Ma idi, nemam vise zivaca da pisem...

SEnT

pre 4 godine

Ali kako nas Gist odradjuje na kvarno. Ladno igra namerno lose, i uzima nam pare. Da li je moguće da u klubu ne primećuju to, i da mu se to dozvoljava. A njemu neka je na cast ovo sto radi.

Zuco

pre 4 godine

Biju,tuku,skocniji,brzi jaci,i jos domacinsko sudjenje! Pa Denver ovde ne moze pobediti! Imali smo cetiri skoka za celo poluvreme,a sudjenje kriminalno na sve to. Nismo imali sut za tri izradjen. Igraju presing non stop!

Tobijas

pre 4 godine

19 razlike gubiti na poluvremenu od Asvela je sramno..
(zvezdas-rajvoSa, 10. januar 2020 21:38)


Aj mi nadji ko je dobio Asvel na njihovom terenu ove sezone?

5. STAR

pre 4 godine

Zvezda ubedljivo gubi a Gist je ubedljivo ali UBEDLJIVO NAJGORI IGRAČ Zvezde!
U odnosu na ono šta koji igrač treba da pruži je i još jednom, ubedljivo najgori! Te priče kao ne igra se pik sa njim itd. Pa šta? Zbog toga ne skače, ne uspeva ništa da uhvati, srlja u napadu?! I ono što me više iritira i od Odžovog ispuštanja lopte je kad je Gist ukrade i sam krene u kontru... Svaki put je izgubio loptu! Neverovatno!
Inače, svi gledaju, niko da skoči, da napravi faul kad treba.
Meč u kom nam pobeda mnogo znači, mi uđemo kao u onim mečevima sa početka sezone. Bezidejno i bezvoljno.
Znao sam da će Beron imati problema jer on igra fino a to teško prolazi pored ovih krljatora.
Prevelika razlika za poluvreme...

adjep

pre 4 godine

Navijam za crno bele, i posle godina i godina EL nastavio sam da pratim istu i sada kad zvezda i buducnost igraju... Ali verujte mi kada vidim i cujem Vladu Kuzmanovica tri dana srece nemam.

PredragDrobnjak

pre 4 godine

Sramota grobari bi ove razbili sa 40 razlike.Igraju srcem za razliku od ametamtera.
(Aleksandra, 10. januar 2020 21:00)

Tacno zato je Zvezda 8. u Evroligi a Partizan igra cipiripikup
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Comi, 10. januar 2020 21:09

FMP 8. mesto deli sa jos 3 ekipe, a prava Zvezda u frikom zamrzivacu

Deratizator

pre 4 godine

@ Ovo nije agresivna odbrana, nego prljava. Tek su na Gistu sudili faul na nekih 3:30 do kraja druge četvrtine, kad mu je nogom u vazduhu blokirana kretnja. Pre toga, kad je presečena lopta i Gist krenuo u kontru, suđen je aut, a igrač Asvela levom rukom radi faul, dok je desnom na lopti. Toliko opstrukcije kretanja rukama, a ne sudi se faul. Lepo komentatori kažu da i Zvezda mora da igra tako, da bi digla kriterijum.

Evo upravo Davidovcu sude aut pod našim košem, a vidi se na snimku lakat u njegova leđa. Strašno.
(Gong, 10. januar 2020 21:32)

Sramno je da uopšte pominjete suđenje. Zvezda je imala 0 ( nula) faulova na 3,5 minuta do kraja 2. četvrtine, a Asvel je debelo bio u bonusu. Večeras Zvezda igra katastrofalno i zato gubi. Jasno mi je da je uvek neko drugi kriv, ali bar jednom budite realni.

Kouo

pre 4 godine

Kakva rapsodija od igre zvezde, odlicno otvorena utakmica od strane komsinice iz Zeleznika
(adjep, 10. januar 2020 20:50)

Komsija iz zagreba ti se zabrinuo?

UGASENO ASD NEROES

pre 4 godine

@ Kad igra Partizan?
(kvota 1.01, 10. januar 2020 21:11)

Ako pitas za EL nece skoro....:)))
(UGASENO JSD partizai, 10. januar 2020 21:23)

Mi smo to osvojili, sve nam jedno. A i opet cemo.

gagi

pre 4 godine

Bruka, nezna se koje losi. Beron svaku utakmicu ima dvije ciste lopte protivniku u ruke. Sta tek reci za Gista, odmag ga treba otjerati pi svaku cijenu, nece da igra. Panters bez ikakve potrebe doveden,nikakav doprinos, cisti divljak. Kuzmic totalni aut. Ova ekipa nema ni srce ni dusu, definitivno nista necemo ove godine uraditi, cist promasaj sa izborom igraca. I na sve ovo bezobrazno sudjenje do bola, sto nije opravdanje.

Republika Srpska

pre 4 godine

Gist je najgori ubjedljivo pa neka igra Simanic nije mi jasno. Stimac katastrofalan u odbrani nista nije zagradio, dzaba njegovih 15 koswva kada je bar toliko zeznuo. Berona ne bih komentarisao

petarczv

pre 4 godine

Videli smo, samo da znas nema više prolaza u top 16 sa 3 pobede i nema prokoma i budivljnika. Kad razmislim vi mukice nikad niste ni igrali ovaj novi format a ni necete

adjep

pre 4 godine

Pravda za zvezdu... Kakav kralj ovaj Mitrovic trazi odmor jednu desetinku pre kraja prvog poluvremena.... To mnogo govori o odnosu prema komsinici 😁

Vremesni nadrelista

pre 4 godine

Kad bi naši zagradili skok u odbrani bilo bi to mnogo drugačije.primili preko 10 poena zbog druge šanse u napadu.samo skok i da malo krene šut

johny

pre 4 godine

Ne trena teošititi snagu. U ponedeeljak Laktaši. Mnogo važnija utakmica. Poraz može da se nadoknadi kroz dva domaćinstva Žalgiris i Alba

veliki strumf

pre 4 godine

Ljudi moji, odnos u skokovima 18-6!!! Samo 6 skokova za celo poluvreme BRUKE I SRAMOTE JEDNE! U odbrani BEDNA 3 skoka, a oni 7 u napadu! Pod našim košem 7-3 za njih, ha mislim da to nikada nije zabeleženo! Nijednu trojku nismo pogodili, promašili smo 4 bacanja a oni nijedno. Frapantan mi je podatak da je Dobric na 42% sa penala, nisam mogao da verujem kad sam to video. Taman smo malo zalicili na tim u zadnjih desetak dana i onda naidje ovakva tuga od meča. Ovaj poraz će višestruko mnogo koštati.

Czv Pz1989

pre 4 godine

Simanica pustati samo kada igramo kuci..u gostima se covek izgubi. Kuzmic ne zna sa sebe, uporno pisem svaki put, ni volje ni energije. Lazic nam igra na poziciji koja zahteva poene u rukama, a njegov sut je kriminalan. Pa jos kad ga vidim na ulazu, dodje mi da ugasim tv. Veceras Beron i Braun zaustavljeni, pogotovo Bili..
Protiv ovako brzog i agresivnog protivnika, mi pocinjemu petorku sa Kuzmicem i Simanicem. Izgubili smo utakmicu vec u startu. Stimac nas najbolji igrac veceras. Zaista ne volim pojedinacno da trazim greske, medjutim nekad ne mogu ostati imun na ovakve stvari. Razlika je prevelika na poluvremenu..

Ratko

pre 4 godine

Osim Reala i Efesa niko ih nije dobio na njihovom terenu ove sezone, jesu teletabisi svi ali su nezgodni na svom terenu
(Laza, 10. januar 2020 21:13)

Tacno, ali nije problem sto gubi Zvezda vec kako gubi, odlicna forma ekipe i prosto je neverovatan ovakav pad posle samo par dana, igra nije nula nego -10, ne kapiram u cemu je problem uopste

rrance

pre 4 godine

Ne mogu da navijam za ovu crvenu zvezdu.Ovo nije moja zvezda.Zato napred Asvel!
(DELIJA??, 10. januar 2020 20:42)

Cime se vi grobari sluzite prosto samo dno....

Zuco

pre 4 godine

Sakota,dzabe se bunis brate. Ne razumes ti to. To je bio oas na 40 jardi! Dok neki nas ne dobije tehnicku zbog laktanja,kriterijum sudjenja ce biti ovakav!

Ivan

pre 4 godine

Pravda za zvezdu... Kakav kralj ovaj Mitrovic trazi odmor jednu desetinku pre kraja prvog poluvremena.... To mnogo govori o odnosu prema komsinici ?
(adjep, 10. januar 2020 21:37)

kad vec pratis zvezdu gledaj malo bolje, čovek je trazio tajmaut misleci da je ostalo vise vremena, ali stoperica nije stala i iscurilo vreme. na kraju nije hteo taj tajmaut medjutim pravila su pravila. morao je da ga održi.

dm

pre 4 godine

Zeljno iscekujem ovu utakmicu...sledeca tri meca definitivno odredjuje pravac top 8 ili 9,10,11...prva utakmica "na moranje"...da se pokaze karekter i snaga kolektiva...idealan protivnik i dobar momentum...

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Gledam malo pre utakmicu Himki-Zenit.Na tribinama atmosfera kao da gledam na RTS novogodišnji koncert Bečke filharmonije...Ovde ima bar 3 tima koja su totalno zalutala u evroligu(Zenit,Alba,Bajern)...Koja je sramota da grad koji ima 2 miliona stanovnika,ima halu od 25 hiljada gledalaca,ima velike hotele,aerodrom da nema u budućnost ne oba tima(Partizan-CZ)u evroligi već ni jedan, a verovatno timove iz Londona i Lisabona koji će na isti način obogatiti evropsku košarku!SRAMOTA za ovako lepu igru!

Student

pre 4 godine

Lepo sto ste objavili bar sad pred utimicu da se igra. Za razliku od Partizanovih utiamica gde se nedelju dana unapred pisu hvalospevi o protivnicima kao da dolazi GSW licno. Ali da, pastorcad i mediji pokusavaju da uniste, jadni oni...

Džoni

pre 4 godine

Kad ovako kilavo i bezvoljno uđemo u meč muka me uhvati. Po ko zna koji put ove sezone u EL ovako otvaramo meč i onda jurnjava i stizanje rezultata.

dnevna doza ispodprosečnog jugoslavena

pre 4 godine

Nije moguće da ste ovoliko rano objavili da se igra utakmica! Mada, ukoliko Zvezda izgubi, verujem da će do sutra biti bar 4-5 vesti o tome.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Nije ni počela utakmica,a već 9:0 hahaha koja ste vi komedija od kluba, pa moj Partizan bi ugazio ove samo tako,proveli bi se gore nego Virtus pre sedam dana.

NY

pre 4 godine

Zvezda danas protiv Asvela u ponedeljak protiv Mege u sredu protiv Žalgirisa u petak protiv Albe u ponedeljak protiv Igokeje. U osam dana četiri utakmice

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Načuo sam nešto da se Dženkinsu duguje nekoliko plata..Momak želi da podnese tužbu i naplati ceo ugovor i napusti ekipu..Prelazi u Budućnost najverovatnije..

adjep

pre 4 godine

SIGURAN SAM U POBEDU, ZVEZDA JE MNOGO BOLJI TIM OD ASVELA. IMAM NEKI OSECAJ DA CE KURIDZA ODIGRATI NAJBOLJU UTAKMICU. NAPRED ZVEZDO LEEE
(Pedja, 10. januar 2020 20:21) Imenjace moj, koliko godinica imas 😁

Nikola

pre 4 godine

Ajmo panteri ne brukajte Srbiju vise!!U ovoj nikad slabijoj El Partizan bi imao 12-5!!!

Ne bi kuci gubio od raznih Asvela!!
(Grobar, 10. januar 2020 20:09)

U kom svetu vi zivite?

Стара питања

pre 4 godine

Звезда игра савршено у ЕЛ. Победа овде довела би нас на 9-9. Следеће две утакмице Арена би требало да буде пуна без обзира на вечерашњи резултат.

Crni96

pre 4 godine

U EL je svako gostovanje vrućo. Nadam se da će momci včrs izvući pobedu koja bi bila zlatna vredna.. Himki je izgubio što je dobro, nadam se da će i Valencia.

rrance

pre 4 godine

Ne mogu da navijam za ovu crvenu zvezdu.Ovo nije moja zvezda.Zato napred Asvel!
(DELIJA??, 10. januar 2020 20:42)

Cime se vi grobari sluzite prosto samo dno....

Djole_Kg

pre 4 godine

Panter hahahahah kakva asistencija za izjednačenje Asvela hahahahha
(dnevna doza prosecnog Srbende, 10. januar 2020 22:54)

Panter trojka za pobedu hahahaha! Jel si sad srećan bajo moj?

Pedja J7

pre 4 godine

Na sve muke grobara zadnjih godina, na to što gledaju Evroligu ko kiselo grožđe, nazivaju nas panterima, mi dovedemo Pantera, koji kida!!!
Karma se sprda s njima...

autolakirer

pre 4 godine

Koji je krš od ekipe ovaj Asvel.
(Tito toto idioto!, 10. januar 2020 22:42)

Zato je Virtus mega ekipa sa propalim trenerom i mega zvezdom Teodosićem

pivljanin

pre 4 godine

Lepo ja kazem Asvel AMATERSKA EKIPA!!
Ko jos dozvoljava da ispusti +20?!!!
(Grobar, 10. januar 2020 22:59)

Dulo i Partizani protiv velikana iz Mađarske Solnoka...

CZ99

pre 4 godine

Partizan Virtus, utakmica druge lige, je 14 puta kvalitetnija predstava od ove. Pocev od igre, atmosfere, procenata suta..
(neko, 10. januar 2020 22:20)

Svaka cast, konacno da neko otvoreno kaze ono sto svi znamo, a to je da je Partizan druga liga... :D

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Gledam malo pre utakmicu Himki-Zenit.Na tribinama atmosfera kao da gledam na RTS novogodišnji koncert Bečke filharmonije...Ovde ima bar 3 tima koja su totalno zalutala u evroligu(Zenit,Alba,Bajern)...Koja je sramota da grad koji ima 2 miliona stanovnika,ima halu od 25 hiljada gledalaca,ima velike hotele,aerodrom da nema u budućnost ne oba tima(Partizan-CZ)u evroligi već ni jedan, a verovatno timove iz Londona i Lisabona koji će na isti način obogatiti evropsku košarku!SRAMOTA za ovako lepu igru!

Ivan Veljković

pre 4 godine

Auh koja pobeda Zvezde ljudi! Jednostavno fenomenalna partija i velika velika pobeda Zvezde nad Asvelom na njegovom terenu gde ga samo oni najveći mogu pobediti. Taj Asvel je veoma ozbiljan i dobar tim, a Zvezda ga je večeras uspela pobediti na njegovom terenu i to posle minusa od -19 u 1. poluvremenu! Fenomenalna igra! Zaista imamo odličan tim! Da ih ne ureknem! Mnogo bolji roster nego na početku ove sezone, i deluju sve moćnije kada su inspirisani! Vezali su 4 pobede u Evroligi, i sada imaju skor 9-9 i na 8. su mestu, mestu koje vodi u plej-of! Uveren sam da Zvezda, samo da nastavi u ovom ritmu i da ih povrede zaobiđu, može da ostvari plasman u plej-of Evrolige što bi bio fenomenalan uspeh! Ma bravo crveno-beli, kapa dole, velika velika pobeda!

milke

pre 4 godine

OZBILJNA ekipa ovo nikada ne bi dozvolila, a ja da sam trener nikada Kuzmića ne bi stavio u prvu petorku. Već sam jednom zbog njega dobio puno minusa, ali tvrdim da ovakav Kuzmić može biti samo treći centar.

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Ovo mi je jedna od najdrazih pobeda u EL. Kako smo se vratili iz minus 19, kako smo se borili do kraja, promasili penale 6 od sedam u zandnjih 2 minuta, i onda vanzemaljska trojak Pantera. Kakav tim. Kakav trener. Velika si Zvezdo. Uvek uz vas, verujem u vas.

Ratko

pre 4 godine

Kada se vraća Stratos? Trenira i trebao je da krene sa mečevima. Taman da dostigne formu za top 8 Eurolige i plej of ABA. Kako moćan roster Zvezda ima ove godine, prava je šteta što nam nisu svi na raspolaganju. Ova ekipa može svakoga da dobije i to lagano.

Mirko

pre 4 godine

Prvo: Samo vera - to donosi pobedu!
Drugo: Pobednici se prepoznaju u tome da pobeđuju i kad baš i ne igraju najbolje.
Treće: Ovo što igra Asvel ove godine u EL je nebo i zemlja u odnosu na ono što su igrali do pre neku godinu u Francuskoj ligi - ovo je unapređena najtvrđa srpska odbrana za atletskim igračima, disciplinovanim u odbrani i u napadu. To je tim koji je bio i prvi i drugi tim EL početkom sezone, pobeđivao je najjače aždaje i ja se ne bih šalio sa njima - nebitno za koga navijate.
Četvrto: Izgubili su jer je teško tako agresivno igrati celu utakmicu,a i sudije su kasnije uvidele da to ne vodi ničemu pa su pooštrili kriterijum, a Asvel se umorio, a mi smo stegli odbranu i pojačali napad. Na kraju su igrali kao mi na početku - razbucano i bez plana. Što bi mi rekli: Kako došlo - tako i otišlo!

Verovao sam u pobedu od 5-og minuta do kraja, a izgleda su verovali i igrači i stručni štab, a isto tako i navijači koji su bili glasniji nego francuski, tako da je ovo pobeda svih njih (nas).

Idemo Zvezdooo!

pastorčad od limara

pre 4 godine

Ove dve četvrtine jesu bile sramotne ali ja i dalje mislim da možemo da pobedimo ovo!AJDE ZVEZDO BUDI SE!
(CZV Fan, 10. januar 2020 21:42)

Zahvaljujemo se 

to je navijač!
bravo

Objektivno

pre 4 godine

Bravo momci,svaka cast,samo napred! Zamalo da od gotovog napravimo veresiju.Ako smo vec stigli 21 razlike i prestigli,to mora mnogo iskusnije da se privede kraju a mi od 6 slobodna bacanja,masimo 5 i samo jedno dajemo,sto je nedopustivo.Predzadnji napad,na +2,Beron dobija loptu u ruke na njihovoj polovini i umesto da je zadrzi,da naprave faul nad njim i kao najbolji strelac poentira oba bacanja,on nakon jedne sekunde prebacuje Panteru na drugi kraj terena a ovaj direktno u ruke baca protivniku i sledi kontra za izjednacenje.Ono na kraju je cista sreca,trojka,koja je mogla i da ne udje i ne sme se vise ponavljati tako nesto,pogotovo kad su Lorenco,Beron,pa i Davidovac u igri.Cestitke svima ali Stimari naklon do poda,za energiju,borbenost,poentiranje i blokade,decko igra srcem za svete boje i grb svog kluba.

Sabre

pre 4 godine

Nista sladje od citanja komentara iz prvog poluvremena. Stimari DOZIVOTNI ugovor, znao sam da je covek bog ali sa koliko on energije igra i koliko je bolji nego onomad u prvom terminu u Zvezdi. I prosli put je bio super ali sad je definitivno jedan od nasih najboljih igraca, ne samo ovu tekmu, nego uopste.

Novi Sad

pre 4 godine

Ne mogu da navijam za ovu crvenu zvezdu.Ovo nije moja zvezda.Zato napred Asvel!
(DELIJA??, 10. januar 2020 20:42)

Ljubi te cika Ostoja...

Godina za godinom

pre 4 godine

Kakva je ovo euroliga kada fmp pobedjuje sve na strani? Pa mi cemo sledece godine uzeti tu euroliga kada vidim kako se igra. Zapamtite!!!
(Majki, 10. januar 2020 23:03)
Ranije ste koristili termin "sledeca sezona". Sada ste prešli na brojanje godina...

Njaah

pre 4 godine

Partizan Virtus, utakmica druge lige, je 14 puta kvalitetnija predstava od ove. Pocev od igre, atmosfere, procenata suta..
(neko, 10. januar 2020 22:20)

Naravno...u vašem univerzumu...

Objektivan

pre 4 godine

Osim Reala i Efesa niko ih nije dobio na njihovom terenu ove sezone, jesu teletabisi svi ali su nezgodni na svom terenu
(Laza, 10. januar 2020 21:13)

I Zvezde.

beogradski

pre 4 godine

Panter hahahahah kakva asistencija za izjednačenje Asvela hahahahha
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dnevna doza prosecnog Srbende, 10. januar 2020 22:54)

Pozdravio te u poslednjem napadu.

MUFLON BOŽO

pre 4 godine

Uđem da na osnovu komentara zaključim nešto o samoj utakmici koju nisam gledao i umorim se tražeći makar jedan od skoro 600 komentara koji za temu ima samu igru, neki detalj koji je bio zanimljiv ili značajan. Skoro svi komentari su na temu da li je više navijača bilo u dvorani pre nekoliko godina ili pre nekoliko godina pre toga kao i da li je Partizan imao lakši posao onomad da dođe do f4. Zašto je to tako? Je l moguće da vas sve više zanima lokalni protivnik i šta njegovi navijači osećaju povodom uspeha/neuspeha vašeg kluba nego razvoj događaja u Evroligi. Okanite se tih emocija, nisu zdrave. Treba da svi navijamo za Zvezdu jer je to stub srbstva, a i za Partizan kad igra u Evropi jer je i on važan. Dobro, možda nije baš stub, ali neki drugi deo srpske kuće košarke sigurno. Možda wc, eto...šta fali.

Niko

pre 4 godine

00

Partizan Virtus, utakmica druge lige, je 14 puta kvalitetnija predstava od ove. Pocev od igre, atmosfere, procenata suta..
(neko, 10. januar 2020 22:20)
Pustio vas Djordjević a vi se odma naložili

ivkovic zoran

pre 4 godine

-bas sam bio kritičan na poluvremenu na igru Zvezde...pisao komentar za Asvel da su fizički dominantna ekipa a znanja malo i da je sramota da se od njih gubi skoro 20 razlike na poluvremenu .
-čudna utakmica svašta se izdesavalo .
-Asvel vodi oko 20 razlike
-Zvezda igra lose
-povredi se Kuridza
-Zvezda u 2 polako smanjuje razliku
-Povredjuje se i Lorenco
-nastavlja Zvezda dobro i vodi
-vraca se Lorenco
- Stimac pogadja trojku
-iskljucuju njihovog trenera
-Lorenco masi bacanje
-pa Stimac 2 ,pa Gist 2 i Lorenco 1
- na 5 razlike primamo trojku
-na 2 i lopta za nas gubimo loptu i iz kontre oni izjednacuju
-onda Panter resava meč sa tri poena 2 sekunde do kraja .
- čestitke svima u Zvezdi na vaznoj pobedi ...
- večeras je košarka pokazala nešto koliko toga moze da se desi u jednom meču .

komentator

pre 4 godine

Ekipa koja od zvezde primi 34 poena za cetvrtinu nije evroligaska.
(mmmmmm, 10. januar 2020 22:20)

Šta tek reći za ekipu koja u drugoj evroligi primi 62 poena za poluvreme?

Miskec

pre 4 godine

"Nalupaše čoveku minuseve, a sve ispravno rekao. Boli istina...
(crno-beli, 10. januar 2020 23:49)"
Ali '... minuseve...'! Da li moze jedan pismeni tekst grobari, makar jedan?

stavro

pre 4 godine

Ja kao veliki Partizanovac cestitam Fmp1 ovu pobedu. Svaka cast Panteri kad ste ovo izvukli
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neko, 10. januar 2020 22:49)
Hvala Cepter-Igokejac, živ bio i da je više takvih kao ti!
(stavro, 10. januar 2020 23:12)
Ja napisao živ bio i neki minusi? Biće da su grobarski, nije im u interesu da se živi.

VuKaŠiN

pre 4 godine

Protiv jedne izuzetno brze igre Deda trener u prvu petorku stavi dva mlitava i spora igrača, Kuzmića i Simanića i.....izgubi utakmicu u prva tri minuta....pametnom dovoljno.
(milke, 10. januar 2020 21:37)

Pametni, pozdravio te je Deda. Sad smo se čuli kratko preko Skype-a.

VuKaŠiN

pre 4 godine

Zvezdan Mitrović je pokazao kako igrati protiv zvezde. Jak presing na lorencani berona i agresivan skok u napadu i to je to
(petarczv, 10. januar 2020 21:46)

Dao sam ti plus iako se ne razumeš najbolje u košarku. Hajde sad na spavanje.

black_mirror

pre 4 godine

Dragan Šakota u Evroligi 6 pobeda u 8 utakmica. Doktore, gde su sada stručnjaci koji su te pljuvali kao da si najgori trener u istoriji i oni koji su govorili da ćeš biti Čovićeva pudlica? Hvala ti za ovaj preporod.

Student

pre 4 godine

Lepo sto ste objavili bar sad pred utimicu da se igra. Za razliku od Partizanovih utiamica gde se nedelju dana unapred pisu hvalospevi o protivnicima kao da dolazi GSW licno. Ali da, pastorcad i mediji pokusavaju da uniste, jadni oni...

Glodarske muke pregoleme

pre 4 godine

19 razlike gubiti na poluvremenu od Asvela je sramno..(zvezdas-rajvoSa, 10. januar 2020 21:38)
Aj mi nadji ko je dobio Asvel na njihovom terenu ove sezone?(Tobijas, 10. januar 2020 21:54)
Niko nije rekao da morate da ih dobijete.. covek je rekao da je sramno da gubite 19 razlike na poluvremenu...
(Caki, 10. januar 2020 22:07)
Ma naravno! Nije bitan krajnji rezultat, bitan je onaj na poluvremenu! Ahahahahahaha!! Prsli ste od muke. Neprocenljivo!

MilanS

pre 4 godine

Jako jako ozbiljna ekipa! Poslednja 3 pojacanja TOP! Stimac i Panter odusevljavaju. Ekipa za ozbiljna dela.
posle -21 doci do pobede bez Berona i ne sjajne partije Brauna. Svaka cast momci! Lagano u top 8.

Toto-ko-tunjo-nudeci-rupcic

pre 4 godine

Svratih samo da pozdravim sendvicare iz limarskih radionica, te dobrocudne slucajne svratise na Zvezdinim vestima koji o njoj tako brinu. Vidim nije se puno toga promenilo... Sve najbolje u Novoj, ljudi. Necemo se ovde cesto vidjati.

Miki kd

pre 4 godine

Auu brate sto je Lazić stisnuo njihovog pucača..Lik šutirao 4x i postigao 10 poena..Pitam sve vas: šta i koju igru igra Lazić?Izgubljen slučaj 1000%

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

moralni gmizavac, videces ti vec protiv Cedevite sutra da je igra protiv Virtusa bila samo slucajni bljesak. Ovo sto igra Zvezda je kosarka. Ne zavisimo od suta. Ovo je tim.

navijati za Partizan je dijagnoza

pre 4 godine

@Ove dve četvrtine jesu bile sramotne ali ja i dalje mislim da možemo da pobedimo ovo!AJDE ZVEZDO BUDI SE!
(CZV Fan, 10. januar 2020 21:42)

Ovo je navijac Zvezde, ali pravi, a oni sto i posle pobede pricaju ko treba da ide iz kluba su oni sto su sa losim ocenama zavrsili limarski kurs - kao i glavni majstor! :-)

veliki strumf

pre 4 godine

Od kako je došao u Zvezdu, Sakota je izgubio 2 meča u EL - od CSKA i Baskonije. Oba prilično ubedljivo. Dobio je 6, od kojih je većina bila u teškim zavrsnicama sto je vrlo važno i vrlo ohrabrujuće za nastavak sezone. Tako je bilo protiv Valensije, Zenita, Oly, Asvela, pa i Armanija. Protiv Oly i Asvela smo se vratili iz debelog minusa sto pokazuje snažan, pobednički karakter i mentalitet ekipe. Ključ je bio u tome sto je uvek u zadnjim minutama Sakota pronalazio odličnu defanzivnu postavu koja je dobro branila kos, ali i bila dovoljno potentna da realizuje napade. Svaka mu čast sto nije robovao nekim autoritetima i sto nije puštao Lazića i Covica (dok nije bio povredjen) u tim trenucima, jer bi nas to verovatno koštalo. Panter se jasno nametnuo kao bolje rešenje od Berona u tim trenucima iz 2 razloga: mnogo bolje igra odbranu, agresivniji je i vrsi pritisak na loptu, a u napadu može da iskreira 1 na 1 jer je brzi, sličniji, sa dužim rukama i teze ga je odbraniti. Beron je bas loš odbrambeni igrač, to je mnogo puta dokazano, dok je Lazic igrač manje u napadu. Gist je tada pouzdan u odbrani, Lorenco nezamenljiv, Stimac sada takodje, a Davidovac ili Dobric - stvar je izbora. Kako god, dobrim izmenama i rotacijama Sakota je uspevao da u kljucnim momentima nadje pravu petorku. E sad, sto su se veceras bacanja promasivala (ukupno čak 12 od 25), pa smo mogli da se ukopamo - to svakako nije do trenera.

Marko

pre 4 godine

Koje društvo Zvezda ima u vrhu, ej mi smo trenutno osmi klub u Evropi, ogroman uspeh je ovaj rezultat, Šakota je definitivno preokrenuo ekipu i pokazao razliku šta znači imati dobrog trenera, posebno kad se uzme u obzir da ova ekipa očigledno ima kvalitet a do juče beležila ispodprosečne rezultate.

petarczv

pre 4 godine

Svaka čast Zvezdi na pobedi ali meni najveći utisak ostavljaju ovi komentatori, ljudi jel realno da oni ovako komentarišu i prenose utakmicu? Uporedite onu profesionalnost na komentarisanju Partizana i Virtusa i sad ovo? Zaista ne mogu da verujem da sk to dopušta sebi.
(Neutralac, 10. januar 2020 22:49)

Uzasni su slazem se ali onaj sto je komentarisao partizan virtus je tek uzasan zato sto je ostrasceni parrizanovac i bukvalno navija za partizan za vreme svih utakmica cak i kad igra sa zvezdom a u toj situaciji treba biti neutralan. A da nepricamo sto je pun nekih nebitnih podataka i americkih izraza

Hogar

pre 4 godine

Panter hahahahah kakva asistencija za izjednačenje Asvela hahahahha
(dnevna doza prosecnog Srbende, 10. januar 2020 22:54)
Panter kakva trojka za pobedu ahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahah

fix

pre 4 godine

A neko da spomene DAVIDOVCA I DOBRICA!!! Upravo su njih dvojica pokrenuli i preokrenuli, uneli dodatne energije. Njih dvojica su kljuc ove pobede. Naravno niko ne umanjuje igre stimca, pantera i lorenca. Cak i gist, ako se izuzmu ona dva bacanja, skakao, igrao odbranu imao par dobrih poteza!

Rene Artois

pre 4 godine

Sve pohvale za francusku TV, svaki detalj smo videli najmanje dva puta usporeno. Verovatno najbolji prenos košarke koji sam ikada gledao.

zzbz

pre 4 godine

Partizan Virtus, utakmica druge lige, je 14 puta kvalitetnija predstava od ove. Pocev od igre, atmosfere, procenata suta..
(neko, 10. januar 2020 22:20)

Dobro si rekao, nije dzabe druga liga..

РајкоЦЗ

pre 4 godine

Неко је баш утихнуо! И један прави Пантер је вечерас био довољан да некима омрзну сви пантери, хахахахаха!!!
Браво за ПАНТЕРА.

S

pre 4 godine

Zamolio bih zebrice da mi objasne jednu stvar :D Zadnjih par godina konstanto od njih slušamo kako je EL nikad slabija,kako je to bruka za košarku itd. Pa me zanima zbog čega se toliko nadaju da će konačno od jeseni igrati tu EL? Igrajte vi EK sa limožom,venecijom,virtusom i ostalim timovima u vašem rangu,a EL će i narednih par sezona igrati ZVEZDA koja je za klasu iznad vas. Sledi i vama i ostalim timovima u ABA ligi teško prizemljenje u polufinalu i finalu. Od timova ABA lige više nema ko da zaustavi zvezdu kad je krenula ovako da igra.

Nocni vuk

pre 4 godine

Izgubili smo od prvih 6 timova na tabeli :) iz donjeg doma gubili od Asvela,Baskonije i Albe. Sto znaci da smo gubili od objektivno jacih uglavnom. Asvelu vratili ostaju jos ovi dvoje. Do sada uzimajuci u obzir rotiranje trenera i igraca odlicno smo prosli. Ostaje kiks protiv Baskonije kuci i zal za Makabijem, Albu u onom trenutku nismo mogli da dobijemo.
Veceras se vidi da smo dobili sta nam je trebalo. "Tamnoputi" :) spoljni igrac koji sme da sutne i pogodi kad niko ne sme. Nadam se da su uvideli iz kluba da ne dovode samo defanzivne kombo bekove.
Stimac, sta reci, kapa dole majstore.
Ovakvu partiju mogu da pruze samo vrhunske ekipe, sa dosta samopouzdanja. Bilo je srece na kraju (posle velikih gresaka) ali tako se kali tim!
Bitno da dobijemo sledece 2 u EL, onda mozemo da razmisljamo o borbi za 7-8 mesto. Mislim da vise od toga nije realno u ligaskom delu. A posle ko zna...
Tim ima jos prostora za napredak i postizanje hemije. Dobri rezultati i izostanak rezervnog pleja pomazu. I dalje nam treba pravi rezervni plej.

Kontras

pre 4 godine

Sve je ovo normalno! Grobari se ponadali! Da neko uporedjuje Virtus i Partizan koji igraju nebitnu utakmicu u nebitnoj ligi sa NBA ligom i njenim kvalitetom, to mi nece biti jasno!

est

pre 4 godine

Ha ha klasicna dijagnoza ovih iz zeleznika. Videcete za mesec dana, sakota odlazi, stimac da se ne ljubimo.. Tuga od njih uvek. Ipak je ovo asvel, opustite se.
(moralni gmizavac, 10. januar 2020 23:30)
ma da, pa nije to strasni budjevelnik i vecita borba za pretposlesnje mesto u grupi od 5 ekipa.

veliki strumf

pre 4 godine

Jaooooo skratise mi život 10 godina! A već su ga i oni i Nole mnogo puta skratili. Pa bre u zadnjem minutu smo promašili 6 od 7 penala. Jel to normalno??? Još im Panter baca loptu u ruke umesto da sačeka faul ili da vreme istekne do 1 sekunde. Srećom, iskupi se ovom ekstremno bitnom trojkom na kraju. Ovo može da bude pobeda koja će preokrenuti sezonu!!!

Kontra prosečnog Srbende

pre 4 godine

Šta se dogadja, recite, jel izgubila Zvezda Ljudi, ljudi, ono nema ljudi samo navijači.
Čiko a što plaču ovi za tastaturom i crno belom dresu

stavro

pre 4 godine

Ja kao veliki Partizanovac cestitam Fmp1 ovu pobedu. Svaka cast Panteri kad ste ovo izvukli
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neko, 10. januar 2020 22:49)
Hvala Cepter-Igokejac, živ bio i da je više takvih kao ti!

Bili iz trokoraka

pre 4 godine

Au kakav meč. Glava me boli. Vidi se da je Zvezda mnogo podigla igru u odnosu na prvi deo sezone. Mislim da je ključ što FČ3 ne igra. Vratila se sloga u ekipu i vera u pobede.

Walldorf

pre 4 godine

Zvezda je,po ko zna koji put,pokazala da nema predaje do poslednjeg trenutka utakmice.ASVEL je ekipa koja igra prljavo,preko linije faula,i ako im sudije dozvole,prebice svakoga.Tako je i izgledalo prvo poluvreme.Prosto,nasa ekipa je bila shokirana,raspamecena nevidjenom agresivnoscu ASVEL-a.Sakota je na poluvremenu,ocito,od igraca trazio samo jedno.Da se potuku na terenu i ostave srce tamo!I,gle cuda,sudije menjaju pristup.Time je stvorena nogucnost da Zvezdin kvalitet polako pocne da dolazi do izrazaja.Cim smo spustili na manje od deset,znao sam da imamo veliku sansu.Pri kraju,opet smo pokazali da tesko privodimo utakmicu kraju.Previse promasenih penala,neshvatljivo greske i opet je mirisalo na produzetak.No,ovog puta,kvalitet je presudio.Kevin Panter je dvostruki prvak Evrope,u FIBA verziji.To je kvalitetan napadac.To je,na kraju krajeva,i dokazao!Imamo dve utakmice u Areni,i ako Bog da,eto nas na 11:8.Vec sam pisao da nas ceka lepa prica u nastavku EL.Koliko lepa? Zivi bili,pa videli.Napred ZVEZDA!Sportski pozdrav!

Markobg

pre 4 godine

Panter hahahahah kakva asistencija za izjednačenje Asvela hahahahha
(dnevna doza prosecnog Srbende, 10. januar 2020

ima jedna fraza ' igra se do poslednjeg sudijskog zvižduka (sirene).
Pa i ona "Ko se zadnji smeje.....

AlenBor2

pre 4 godine

Sve pohvale za francusku TV, svaki detalj smo videli najmanje dva puta usporeno. Verovatno najbolji prenos košarke koji sam ikada gledao.
(Rene Artois, 10. januar 2020 22:25)
i tonija parkera smo videli 255 puta,ako ne i vise. bravo!

slobinator

pre 4 godine

nakon svega viđenog u predhodnih 6 sezona,mislim da je zvezda apsolutno zaslužila da dobije a licencu bar na 5 sezona i nesmetano se posveti igranju evro-lige .iako kao veliki zvezdaš ni malo ne volim partizan,mislim da bi sa ovih prostora zbog tradicije i broja navijača i on takođe zaslužio da igra najelitnije takmičenje.budućnost je presmešni seoski klub koji je prošle godine imao 6 pobeda u 30 kola (zvezda već sad nakon 18 ima 9).kome još treba takav klub u najelitnijem takmičenju,a pritom se još i predsednik crne gore hvali kako su oni državni projekat,a jasno je da u sportu nema mesta za politiku.cedevita je takođe instant klub bez navijača.cibona bi samo kao ime zasluživala da igra evro-ligu,ali oni su u dubokom kanalu.ako ima pameti bartolomeu bi morao u evro-ligu ubaciti dva najveća srpsk kluba .to bi garantovalo pune hale i spektakularne mečeve.šta će jedna alba u najeltnijem društvu.i asvel i zenit su presmešni.dokle više da lova ima prednost nad kvalitetom.još hoće da izmisli neki londonski i pariski klub,a engleze naročito briga za košarku kao za lanjski sneg.uostalom onda neka napravi evro-ligu po ugledu na nba,sa 32 kluba i istočnom i zapadnom koferencijom.to bi onada bio pravi spektakl i tu bi morala biti sigurna dva mesta za dva srpska tima.možda bi tako bio smanjen i animuzitet izmađu njih pa bi posle jedno 20 godina videli i pravo sportsko nadmetanje bez kojekakvih igrara van terena i bezbrojnih saopštenja

Vlada

pre 4 godine

Bravo Zvezdo moja! Ova pobeda ce znaciti mnogo za pobednicki moral ekipe u nastavku sezone. Dobiti utakmicu posle kriminalnog pocetka i 5:22 je sjajno. Stime fantastican, Davidovac odlican, Dobric i Jovanovic solidni.

Samo napred i da se sada dobiju dve kod kuce. Nadam se da povrede nisu ozbiljne i da ce svi biti spremni za Zalgiris i da ce se Djenka vratiti i zaigrati bolje. Koristan je timu.

Mislim da ce posle ove utakmice Sakota ce u najskorije vreme revidirati prvu petorku jer Kuzmic, Lazic i Simanic ne pruzaju ni minimum onoga sto je na ovom nivou potrebno... Neka malo sa klupe cekaju svoju sansu.

Tuzno je sto ovde ne moze bez navijaca samoproklamovane institucije koja je zaista umislila da bi mogla ovako da igra u EL? Pa oni za 13 godina igranja slabije EL slovom i brojem imaju ukupno 20 pobeda na strani. Mi do sada 4 samo u ovoj sezoni, a siguran sam da cemo imati jos barem 2 do kraja regularnog dela.

Svaka cast, odusevljen sam.

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Herojaka pobeda velike Crvene Zvezde. Vratiti se onako sa minis 19 i to sa rovitim Braunom i bez Kuridze. Velika si Zvezdo. Bravo momci, bravo Sakota. Pozdrav za Ostojine botice i Mitrovica iskljucenog.

Volej bajo moj

pre 4 godine

Panter hahahahah kakva asistencija za izjednačenje Asvela hahahahha
(dnevna doza prosecnog Srbende, 10. januar 2020 22:54)

Hoćeš pivo da se smiriš, pošto si sada verovatno tužan, besan, jadan, takav sav iskompleksiran? M?
Shvataš li sada šta je Zvezda? I tuga, i bol, i sreća, i neizvesnost, ali pre svega jedna ljubav, koja je tebi nepoznata, u svakom pogledu. Uživaj u svojim jadima, mi ćemo svakako uživati sa našom Zvezdom.

Miloš

pre 4 godine

Kakva nameštaljka...neverovatno. Vratice vam se ovo panteri...
(Zvonik, 10. januar 2020 22:42)
a ako ovo izgubimo onda nije namestaljka?

sasa the red baron

pre 4 godine

Od ocaja do sjaja...

Uh, ni sam ne znam sta da napisem, isuvise stvari se desilo, ali sasvim svejedno, jer sad se jasno vidi top 8...
BRVAO ZVEZDO....
BRAVO SAKOTA...

petarczv

pre 4 godine

Izgubili himki, valensija i asvel zvezda u top 8!!! E moji zepterovci a vi se radujete pobedi trecerazrednom takmičenju protiv ekipe koja 16 godina nije igrala ozbiljnu evropsku utakmicu. A nas gleda tony parker višestruki nba sampion i najbolji NBA GM trenutnog nba sampiona.

anica

pre 4 godine

Kakva je ovo euroliga kada fmp pobedjuje sve na strani? Pa mi cemo sledece godine uzeti tu euroliga kada vidim kako se igra. Zapamtite!!!
(Majki, 10. januar 2020 23:03)
Koji "vi" sunce? U kom si ti momentumu?
Od kojih si?

fancy

pre 4 godine

Slwdeca dva kola nam prave razliku na najblize pratioce, Milano gubi oba gostovanja, probudjeni Zenit mozda dobije Baskoniju, Fener ce da pokida Asvela a Efes Valenciju! Moramo kako znamo i umemo da dobijemo nezgodni Zalgiris i da oporavimo Kuridzu i Lornca! Protiv Igokee nek igraju Odzo Chovkins i brat kobra! Gista za kaznu takodje celu utakmicu da igra dok ne crkne! A Simanic....treba mu pre meca nalupati par samara cisto da udje u mec sa nozem u ustima! Bravo Zvezdoooooo!

Smorinjo

pre 4 godine

Lepo ja kazem Asvel AMATERSKA EKIPA!!

Ko jos dozvoljava da ispusti +20?!!!
(Grobar, 10. januar 2020 22:59)


Pa vi grobari ste pre neku godinu vodili protiv zvezde 50-30 pa smo vas oprali na kraju hahahaha

duledudule

pre 4 godine

19 razlike gubiti na poluvremenu od Asvela je sramno..(zvezdas-rajvoSa, 10. januar 2020 21:38)
Aj mi nadji ko je dobio Asvel na njihovom terenu ove sezone?(Tobijas, 10. januar 2020 21:54)
Niko nije rekao da morate da ih dobijete.. covek je rekao da je sramno da gubite 19 razlike na poluvremenu...
(Caki, 10. januar 2020 22:07)
Ma naravno! Nije bitan krajnji rezultat, bitan je onaj na poluvremenu! Ahahahahahaha!! Prsli ste od muke. Neprocenljivo!
(Glodarske muke pregoleme, 10. januar 2020
Sto bi reko aca trica da se igrala samo prva cetvrtina dobili bi nas haha

ацос

pre 4 godine

Овај Шакота ради нешто слично Ђорђевићу у репрезентацији. Симанић и Кузмић стартују а реално у овом тренутку играчи који требају ући са клупе па ако иде, иде. Штимац у овом тренутку далеко бољи играч од Куза. Богу хвала нисмо испаштали због тога и на крају једна велика победа која на крају може бити најзначајнија у борби за топ 8. Срећно Звездо, идемо даље!!!

Laku noc!

pre 4 godine

Ha ha klasicna dijagnoza ovih iz zeleznika. Videcete za mesec dana, sakota odlazi, stimac da se ne ljubimo.. Tuga od njih uvek. Ipak je ovo asvel, opustite se.
(moralni gmizavac, 10. januar 2020 23:30)
Ipak je ovo Euroliga, opusti se i lalaj cipiripi...

zvezdas

pre 4 godine

najbitnija pobeda ove sezone u EL...kad nisam slogirao...za sve one sto mrze Zvezdu i sto su pricali 0-32 utoliko sladja pobeda.Sad u sredu da bude puna arena idemo dalje.Volim te Zvezdo

VuKaŠiN

pre 4 godine

Partizan Virtus, utakmica druge lige, je 14 puta kvalitetnija predstava od ove. Pocev od igre, atmosfere, procenata suta..
(neko, 10. januar 2020 22:20)

Lepo si rekao druge lige. Poyyy

Veliki Sever 47.

pre 4 godine

Kakva je ovo euroliga kada fmp pobedjuje sve na strani? Pa mi cemo sledece godine uzeti tu euroliga kada vidim kako se igra. Zapamtite!!!
(Majki, 10. januar 2020 23:03)

Nećete vi skorije imati priliku da igrate EL, a ovo o osvajanju nije ni vredno komentara.

Ахахахахахаха

pre 4 godine

Ekipa koja od zvezde primi 34 poena z cetvrtinu nije evroligaska.
(mmmmmm, 10. januar 2020 22:20)
Још мало па ћеш на апарате...
Звезда шампиоооон!!!

sryugos

pre 4 godine

Partizan da igra euroligu ove sezone bio bi negde na petom ili šestom mestu. Mnogo ima slabih ekipa, Efes, Barsa, Real i CSKA mnogo odskaču. Sad i Makabi igra dobru košarku, PAO toplo-hladno, a ostalo blagi užas. Verovatno će tu pored ovih šest ekipa Fener da uskoči, i za to osmo mesto će biti borba između nekoliko ujednačenih ekipa, mada je po rasporedu čini se Himki i pored jučerašnjeg kiksa, glavni kandidat.
(ja, 11. januar 2020 00:16)

Odlomak iz hita "Doviđenja realnosti"...
Samo da znas da bi Zvezda dosad osvojila evrokup, a vi ste tek u top16 fazi.

Dudu

pre 4 godine

Partizan Virtus, utakmica druge lige, je 14 puta kvalitetnija predstava od ove. Pocev od igre, atmosfere, procenata suta..
(neko, 10. januar 2020 22:20)

Evro..... šta?

zvezdas-rajvoSa

pre 4 godine

Svi smo mi Panteri. Ovo grobare posebno boli. Em Panter, em u poslednjoj sekundi, em nadoknadio razliku iz Beograda -2. Samo Panterstvo nas spasava i to je nas put :)

Slobodan

pre 4 godine

Partizan Virtus, utakmica druge lige, je 14 puta kvalitetnija predstava od ove. Pocev od igre, atmosfere, procenata suta..(neko, 10. januar 2020 22:20)

Jel’ prenosi neko tu drugu ligu ??

duledudule

pre 4 godine

 ja rekao poraz na -21 pri kraju prvog poluvremena... 7 skokova ukupno a toliko samo u napadu imao asvel... Ovakav povratak večeras se ne viđa skoro uopšte u evropskoj košarci. Kako smo zatvorili skok i reket raspade im se igra. S druge strane Panter iskočio.
Ovaj tim definitivno može pobediti bilo koga bilo gde u ABA ili evropi. Nemam šta više dodati.
(sryugos, 10. januar 2020 23:13)
na keaju imasmo vise skokova id njih

Ivan NS

pre 4 godine

19 razlike gubiti na poluvremenu od Asvela je sramno..(zvezdas-rajvoSa, 10. januar 2020 21:38)Aj mi nadji ko je dobio Asvel na njihovom terenu ove sezone?(Tobijas, 10. januar 2020 21:54)Niko nije rekao da morate da ih dobijete.. covek je rekao da je sramno da gubite 19 razlike na poluvremenu...
(Caki, 10. januar 2020 22:07)
Ne moramo, ali ih dobismo, hahahaha

veverac

pre 4 godine

SIGURAN SAM U POBEDU, ZVEZDA JE MNOGO BOLJI TIM OD ASVELA. IMAM NEKI OSECAJ DA CE KURIDZA ODIGRATI NAJBOLJU UTAKMICU. NAPRED ZVEZDO LEEE
(Pedja, 10. januar 2020 20:21) Imenjace moj, koliko godinica imas ?
(adjep, 10. januar 2020 20:55)

pa rekao bih da ste tu negde ;-)

Nikola

pre 4 godine

Ajmo panteri ne brukajte Srbiju vise!!U ovoj nikad slabijoj El Partizan bi imao 12-5!!!

Ne bi kuci gubio od raznih Asvela!!
(Grobar, 10. januar 2020 20:09)

U kom svetu vi zivite?

kevin

pre 4 godine

Zvezda dobila utakmicu prakticno bez Berona zatim bez Djenke, Kuridze, Simanica i Kuzmica!!!
Ovo je neverovatna pobeda posle -21, i skoro ne gledljiva! Bacanja da ne pominjem.
Kuzmic ocaj ziv. Lazic takodje!

cezar

pre 4 godine

Četvrti na tabeli EL ima samo 3 pobede više od Zvezde. Konačno, postali smo kaznena ekspedicija. Ovde ima bar 5 igrača koji u svakom trenutku mogu da prorade. Štimara kralj motivatora, tačno sam znao da će podići atmosferu kad se vratio. Još Stratos i idemo u gornji deo tabele.
(Seneka, 10. januar 2020 23:12)Pa mi smo već u gornjem delu tabele

veliki strumf

pre 4 godine

Kakva je ovo euroliga kada fmp pobedjuje sve na strani? Pa mi cemo sledece godine uzeti tu euroliga kada vidim kako se igra. Zapamtite!!!
(Majki, 10. januar 2020 23:03). Vi ćete sledeće godine uzeti... dršku! I kredit da vratite ogromne dugove! Posle izbora zategnuce se slavina!

Smogovci

pre 4 godine

Pa posle pljujte Štimca, Novicu, Lazića... to su gromade.
Ljudi koji srcem nadoknade znanje, nema predaje.
Koš, skok, banana, faul, blok... sve rade ne staju. Možda svi ne znamo da igramo ali svi znamo da se trudimo.

mohikanac

pre 4 godine

E momci svaka čast. Pobeda ok ali pošibati se je stvar principa. Puno srce.

1/7 bacanja poslednja 2 min je košarka u svom punom sjaju. Kad gineš i juriš dešava se da ne nađeš ritam iz nekog lera što bacanja jesu.
Bravo Zvezdo, iznenađen posle I čet iskreno.
Da se spremi Žalgiris pod uslovom da smo nešto naučili večeras sa mesarima.

zvezdaš

pre 4 godine

Grobari jadni velicaju njihovu utakmicu protiv Virtusa kao bolju od ove. Utakmica u kojoj jedna ekipa dozvoli da im daju 62 poena za poluvreme ne moze se uopste i nazvati utakmicom a kamo li porediti sa ovom. Kao i uvek pateticni grobari.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Добро је на крају испало ал више се не смије дозволити онакав улаз у утакмицу јер сад смо стигли, други пут можда нећемо. Има овде још простора за напредовање. ШТИМЦА ЗА ПРВОГ ЦЕНТРА, ДЕФИНИТИВНО. Много сам срећан. БРАВО ЗВЕЗДО! ✊

Fenerbahce

pre 4 godine

Panter hahahahah kakva asistencija za izjednačenje Asvela hahahahha
(dnevna doza prosecnog Srbende, 10. januar 2020 22:54) a kakva trojka Panter hahahahhahhahaha

cvarci i kavurma

pre 4 godine

@Panter hahahahah kakva asistencija za izjednačenje Asvela hahahahha
(dnevna doza prosecnog Srbende, 10. januar 2020 22:54)
Da li se i dalje smejes ;)...
Lepo je kad grobar prati Zvezdu u najboljem takmicenju u kosarci za Evropu, a jos kad se 'zezne' u proceni u komentarima da ispadne 'duhovit' nista sladje ;)...
Hajde sad komentarisi Panterovu trojku :)...

ValterNBG

pre 4 godine

Ma bravo,bravo,bravo.Prvenstveno zbog povratka I borbe.Stvarno su nas razbili prvo poluvreme,igrali kao drogirani.Svaka cast majstori,meni najdraza pobeda do sada.

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Majki, a ti zaista mislis da cete da igrate EL sledece godine? I jos da osvojite? Dobro nam dodje malo smeha posle ovoliko stresa. Hvala ti namuceni moj grobare.

MKD-4

pre 4 godine

Bravo Zvezda..Ovaj Panter oduševio me večeras..kakva brzina kretanje sa loptom-šut (potsetio me na Latrel Sprivela)...i moram da spomenem iako moj sport je FUDBAL(ex)..najbolje stručne komentare od svih sportova na ovom sajtu čitam o KOŠARCI.

Dejan CZ

pre 4 godine

Sramota grobari bi ove razbili sa 40 razlike.Igraju srcem za razliku od ametamtera.
(Aleksandra, 10. januar

Naravno...poznato je da finalisti EL dogodine idu direktno u EC...

Pareeee, samo pareeee ...

pre 4 godine

(slobinator, 10. januar 2020 23:43)

Pa upravo i pokusavaju da kopiraju NBA gde je zarada jedino merilo. Sve je to lepo sto si rekao, i ja bih voleo kada bi mogli i Zvezda i Partizan da dobiju tu licencu i da igraju bez da se lomataju sa "velikanima" tipa Buducnost i Cedevita, ali tesko. Malo smo i siromasno trziste, stoga mala i zarada. Zato i hoce da ubace London i tako dalje zbog jos vece zarade. Bice jos veca ulaganja u kvalitetne timove i lepsa kosarka, bogatiji sponzori i u krug. Nema mesta za nas i boli njih za tradiciju, navijanje i tako dalje.

Ivan

pre 4 godine

opet pitam glodare koliko je zvezda primila u prvom poluvremenu, koliko nema pojma ovaj, onaj...sakota... sakota doktor, kuzmica i borisu nije ni uvodio vise, video da sa njima u rosteru zvezda uzasno spora u odbrani. a jadni glodari i zvezdini navijaci pljuvaci vec upisali poraz eeee zao mi vas je...

dejan

pre 4 godine

Uđem na vest,a ono:"Štimac pogađa trojku!" Dakle,nema dalje. Kad hoće,onda hoće,to je jedna od onih utakmica koja jednostavno mora da se dobije. Realno,i Asvel je ovde dobio nemoguće,ali Štimac pogađa trojku....:):):):):):)

Imal nekih delova polovnih?

pre 4 godine

Kao grobar :Štimara je ljudska i moralna gromada...ljudina!
(Bojan, 10. januar 2020 23:08)
To sad pričaš a ja se sećam navijača institucije kad su mu na bacanjima pevali majmuneee mahmunee ali vi ste izmislili košarku na ovim prostorima pa vas razumem u potpunoati

Slobodan

pre 4 godine

Уживајте у Еуролиги ове године . Дуго вас неће бити тамо
(Igi, 10. januar 2020 22:53)

Nisam pratio jeli to Ostoja Limar opet nesto obecavao ???

navijati za Partizan je dijagnoza

pre 4 godine

@Kakva nameštaljka...neverovatno. Vratice vam se ovo panteri...
(Zvonik, 10. januar 2020 22:42)

Auuuuu, bas te je pogodilo?

Sinko, nije ovo "veliki" Partizan koji godinam nije mogao da dobije ni jednu utakmicu u gostima pa je u pomoc morao da priskoci Zeljko!

veliki strumf

pre 4 godine

Ne možemo da zagradimo kos. Ne krećemo se u napadu uopšte pa nijednu jedinu otvorenu situaciju nismo imali za šut za 3 poena. Beron ne igra odbranu uopšte, u napadu prodaje lopte. Niko ne igra ništa osim Stimca i sada malo Pantera. Odbrana kriminalna sve vreme. Nema energije, želje.

b.b.

pre 4 godine

Lepo ja kazem Asvel AMATERSKA EKIPA!!

Ko jos dozvoljava da ispusti +20?!!!
(Grobar, 10. januar 2020 22:59)

Upravo vi. Seti se trojke Gudurića i te cele utakmice,vodili ste ceo meč preko 15,majstori...

Lamar Dzekson

pre 4 godine

Nejasno mi je kako je Zvezda odigrala tako lose prvo poluvreme.
Ipak daleko vise me zbunjuje zasto Grobari uporno komentarisu Evroligu i Ligu Sampiona u fudbalu?

Imali ste priliku dok je format bio komican (prvaci Belgije, Engleske), pa Artmedija i ostali poluambiciozni projekti. Prihvatite da je to vreme proslo i da samo Zvezda ucestvuje u tim renomiranim takmicenjima.

Sut,wild,card

pre 4 godine

Nek se spremi ,najskupji tim Srbije ikada,za poslednji ,ocajnicki pokusaj vracanja u EL,tj.za metlu u 2 utakmice,protiv jedinog tima iz Srbije koji je igrao i igra EL,po ligaskom sistemu.Doveli ste najskupljeg trenera,svakog igraca kojeg je pozeleo,bicete prvi u ABA,a onda institucija sa MK cisto kao 4ta ekipa,ligaskog dela.Zivi bili,pa videli.

Njaah

pre 4 godine

Ovo je bio horor od utakmice, i jedni i drugi očaj. Igrači Asvela neshvatljivo stali u drugom poluvremenu, nije bilo kretnje, protoka lopte, ničeg. Zvezda odigrala sasvim prosečno i malo po malo stigla rezultat. Drugo poluvreme Asvela je možda bilo i najgore poluvreme jednog kluba u Evroligi u dosadašnjoj toku sezone. Trebalo bi da ih bude sramota, zato se i trener Mitrović iznervirao i dobio drugu tehničku. Smešno je što su ovi komentatori procenili kako je Zvezda podigla nivo igre, a zapravo je Asvel mnogo pao. Takve mi "stručnjake" slušamo. Bez ikakve navijačke ostrašćenosti mogu da kažem da je utakmica Partizan-Virtus bila za klasu iznad ove današnje, što je ironično pošto je ta utakmica odigrana u nižerangiranom takmičenju. Možda i format lige utiče da dosta ekipa odigra celu utakmicu, ili poluvreme ležerno u NBA ritmu, pa se ovakve stvari događaju.
(ja, 10. januar 2020 23:11)

Hahahahaha pa zaašto, zašto?
Zašto vas ova pobeda Zvezde boli više nego francuze?

Pazi ti ovo, Asvel je pao, a nije Zvezda podigla nivo igre...c c c jeste, da...plač

veliki strumf

pre 4 godine

Bez ikakve navijačke ostrašćenosti mogu da kažem da je utakmica Partizan-Virtus bila za klasu iznad ove današnje, što je ironično pošto je ta utakmica odigrana u nižerangiranom takmičenju. Možda i format lige utiče da dosta ekipa odigra celu utakmicu, ili poluvreme ležerno u NBA ritmu, pa se ovakve stvari događaju. (ja, 10. januar 2020 23:11). Vi grobari zaista umisljate da nešto o kosarci znate a u stvari veze nemate. Po kom je to kriterijumu Par-Virtus bio za klasu bolji meč? Po boljem procentu pogodjenih šuteva? Pa onda je kineska liga najbolja na svetu - tamo su svi rezultati preko 100 sa neverovatnim procentima. A zašto? Zato sto se odbrana ne igra! Ni Virtus prekjuče nije igrao odbranu ni sekunde. Sutirali ste non stop sami. Oni i u Italiji redovno primaju 80+ poena sto znaci da su premekani. Danas Zvezda nije igrala odbranu celo poluvreme. Ej, samo 3 defanzivna skoka, 18-6 u skokovima ukupno. Sami kao duhovi. U drugom poluvremenu smo zagradili kos (na kraju meča čak smo imali jedan skok više sto je neverovatno), ekipu koja je mnogo fizički jača i sličnija potpuno zaustavili. Djordjevic ništa nije znao kako da promeni igru. Stari lisac Sakota je za 180 stepeni promenio igru. Još smo veći deo igrali bez Lorenca. Ovo je bio neuporedivo bolji meč jer je imao sve: i promene u odbrani, i napadačke minijature, i borbu prsa u prsa, i igru iz kontakta. Na vašoj utakmici samo se prangijalo, odbranu je nešto igrao Psrtizan i to je to (ne zaboravi da ste primili 81 poen, dakle više nego mi na gostovanju Asvelu sa jednim poluvremenom odigranim bez energije i odbrane!).

Davor

pre 4 godine

A sada ce prepametni licemeri koji su slali zlobne komentare u prvom poluvremenu da promene imena i da hvale Zvezdu. Grobari jos cekaju instrukcije iz centrale pa ce da krenu da nam teraju igrace i da pisu kako je Asvel slab kao i svi protivnici koje je Zvezda pobedila...

Seneka

pre 4 godine

Četvrti na tabeli EL ima samo 3 pobede više od Zvezde. Konačno, postali smo kaznena ekspedicija. Ovde ima bar 5 igrača koji u svakom trenutku mogu da prorade. Štimara kralj motivatora, tačno sam znao da će podići atmosferu kad se vratio. Još Stratos i idemo u gornji deo tabele.

PecarosSasa

pre 4 godine

Nikad smesnija evroliga...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Shone, 10. januar 2020 23:02)

Zato eurokup nikad jaci,Monako,Galata,Tofas,Bresa, dogodine i Kluz,Ostende,Oldenburg sto vas razbijali do juce. Grobarcici igrali neki kupa sampiona sa Prokomom,Tauersima iz Londona i sad pricaju nesto.Nevidjeni ste. Stativa Sase Ilica protiv reala u dubalu i porazi od 30-40 kosa razlike u vreme duleta u gostima,su vase obelezje i kukanje,plakanje vec sedma godina takodje. I Nolan Smit.

Mirko

pre 4 godine

@Kakva nameštaljka...neverovatno. Vratice vam se ovo panteri...
(Zvonik, 10. januar 2020 22:42)

Auuuuu, bas te je pogodilo?

Sinko, nije ovo "veliki" Partizan koji godinam nije mogao da dobije ni jednu utakmicu u gostima pa je u pomoc morao da priskoci Zeljko!
(navijati za Partizan je dijagnoza, 10. januar 2020 23:15)

Jel to beše kad su imali samo jednu pobedu u grupi? Pa im Željko poklonio drugu da mogu da idu dalje sa dve pobede?? Čudo...

krtac

pre 4 godine

Gledam CZ gubi 22:10 a Fiće nema na terenu.Ko je sad problem?Pitam iz neutralnog ugla?
(dnevna doza prosecnog Srbende, 10. januar 2020 21:05)

Nema problema, što pitaš neutralni čoveče?

Koliba

pre 4 godine

Ovako se okrece sezona, rodjaci...

Ne brinem se sekundu za Aba, igracemo sa DPS-om i dobiti lagano.

A koji god da budemo, uz Stratosa i ekipu niko nema sansi!
Hvala i laku noc

Bajker

pre 4 godine

GOTOVO JE!!! Svaka čast za igru u drugom poluvremenu.
Sada smo bolji od Asvela u međusobnom skoru,tako da
ova pobeda još više dobija na značaju.Nadam se nastavku
dobrih igara i u okviru ABA lige.

bozapub

pre 4 godine

Cestitke Zvezdi.... vidi se kao i neki dan u Partizanovoj pobedi da se radi na treninzima, da je fizicka sprema na visokom nivou i da se dobrom odbranom lomi protivnik... Nekad je to odmah na pocetku kao protiv Bajerna, nekad je to u trecem delu kao veceras ili U Partizanovoj pobedi u drugoj cetvrtini...uglavnom kada je ritam dobre odbrane isti, protivnik ce pokleknuti kad tad. Gledajuci EL i Evro Kup ne mogu se oteti utisku da je kosarka u velikom padu u Evropi... Mislim da se ne radi dovoljno, da se dovode sumnjiva americka pojacanja koja ne treniraju dovoljno a mislim da je dosta upitan i kvalitet trenerske struke u vecini klubova... El je preglomazna sa previse utakmica... Evo na polovini smo a dosta ekipa se predalo i vidi se da su bez ambicija... UGLAVNOM dugo srpske ekipe nisu bile konkurentnije... Bice ovo zanimljiva sezona za nasa dva kluba...

VuKaŠiN

pre 4 godine

Gde ste "navijači' A navijači vojnog kluba bacaju dres Asvela oblače dres filijale Igokea i kupuju dresove Žalgirisa i Albe
(autolakirer, 10. januar 2020 22:47)

Imaju sada novu foru... Ne kupuju dresove, nego ih rentaju kao buduće mlade venčanice. Kažu jeftinije im je. Ima Zvezda mnogo protivnika u Euroligi i Aba, znaš li ti koliko je to dresova prijatelju?

Mladen cg

pre 4 godine

Ovakav triler meč ne bi mogao ni Hičkok da režira! Osjećam da će ovaj meč biti pokretačka snaga košarkašima Zvezde , i da je plasman u Plej-of nadomak ostvarenja! Mislim da ne bih više pratio Zvezdu da je ovaj meč izgubljen , ali ima Boga! Zaslužili su pobjedu zbog pružene partije u drugom poluvremenu. Štimac je odigrao meč života za Zvezdu i ovo je samo početak! Veliko bravo!!!

Hogar

pre 4 godine

-30 poena za 1/4...
-Definitivno NBA CZ
(dnevna doza prosecnog Srbende, 10. januar 2020 21:10)
Nije 30, nego 34 poena Zvezde za četvrtinu i definitivno jeste NBA Zvezda ??

Sava

pre 4 godine

Kako su smesni komentari kad je Zvezda gubila sa 20 razlike!! Grobari u transu, poradovali se unapred ali nikad da nauce da se pred rudu ne trci ?

VuKaŠiN

pre 4 godine

Ovo je bio horor od utakmice, i jedni i drugi očaj. Igrači Asvela neshvatljivo stali u drugom poluvremenu, nije bilo kretnje, protoka lopte, ničeg. Zvezda odigrala sasvim prosečno i malo po malo stigla rezultat. Drugo poluvreme Asvela je možda bilo i najgore poluvreme jednog kluba u Evroligi u dosadašnjoj toku sezone. Trebalo bi da ih bude sramota, zato se i trener Mitrović iznervirao i dobio drugu tehničku. Smešno je što su ovi komentatori procenili kako je Zvezda podigla nivo igre, a zapravo je Asvel mnogo pao. Takve mi "stručnjake" slušamo. Bez ikakve navijačke ostrašćenosti mogu da kažem da je utakmica Partizan-Virtus bila za klasu iznad ove današnje, što je ironično pošto je ta utakmica odigrana u nižerangiranom takmičenju. Možda i format lige utiče da dosta ekipa odigra celu utakmicu, ili poluvreme ležerno u NBA ritmu, pa se ovakve stvari događaju.
(ja, 10. januar 2020 23:11)

Uh kako je slatko slušati kuknjavu "neostrašćenih" crno belih narikača... On je procenio da je za klasu bolja Partizanova utakmica.... Ljubi te čika Ostoja.

aleksa

pre 4 godine

Ali ovi klinci sto se loze i pljuju ( pri tom mislim i na nazovi navijace Zvezde i one druge ) pa se utrkuju ko ce vise da ocrni i uvredi igrace i klub...e deco moja, tako se ne navija bez obzira na resultat.
I jos nesto, budite uvereni da niko ali niko od takvih nije trenirao ni polu-profesionalno neki sport ili bio clan nekog kolektiva.
Sa takvim stavom trebace vam srece decaci, neka vam i Bog pomogne. Zivi bili.

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

brayan zents, brate nisu to kvazi Zvezdasi, vec placeni Ostojini botovi iz centrale stranke ciji je ponosni clan. Oni su placeni da se predstavljaju kao Zvezdasi i da pljucnu Covica i tim. To im je posao, ali nece im proci. Nazovimo stvari pravim imenom.

slobinator

pre 4 godine

(Neutralac, 10. januar 2020 22:49)
šta je falilo u prenosu utakmice? vrhunski odrađen posao.naravno da se zdušno navijalo za naš tim.neće valjda navijati za one drvoseče iz francuske.čudo je kako ih nismo demolirali i u beogradu i u gostima.veze nemaju.jednostavno bilo je potrebno samo da se prebaci u brzinu više i nisu imali šta da traže.naredne dve utakmice su presudne.ako obe dobijemo,možemo se nadati plasmanu među 8,mada ćemo nakon toga imati izuzetno težak raspored.kod kuće se moraju dobiti i milano,panatenaikos,makabi i zenit.cska i efes realno teško.u gostima tražiti šansu protiv himkija,baskonije i bajerna.ostalo je još 16 kola.trebaće nam još 7-8 pobeda sigurno.

VuKaŠiN

pre 4 godine

Svaka čast Zvezdi na pobedi ali meni najveći utisak ostavljaju ovi komentatori, ljudi jel realno da oni ovako komentarišu i prenose utakmicu? Uporedite onu profesionalnost na komentarisanju Partizana i Virtusa i sad ovo? Zaista ne mogu da verujem da sk to dopušta sebi.
(Neutralac, 10. januar 2020 22:49)

Živ ti nama bio "Neutralac". Imaš ono dugme "MUTE" na daljinskom upravljaču za sledeći put da ti bude lakše. A da čestitaš pobedu? Ništa?

анђео Земун

pre 4 godine

МА ЖИВ ЛИ ЈЕ ОНАЈ ogicg? Нешто се не јавља у последње време? Ми на пола сезоне ЕЛ 3 победе више од вас него ви за целу прошлу сезону и то без муљања оног улебовог мешетара Бартомеуа! Ви монтенигроси (имам побратиме у Црној гори који се изјашњавају као Срби који су рођени и живе тамо и нису миломонтенигроси као ogicg) би вероватно секли вене да се деси чудо И ДА ККЦЗ ДОБИЈЕ БАР ПРИВРЕМЕНУ А ЛИЦЕНЦУ ЗА ЕЛ А ККП ДОЂЕ ДО ФИНАЛА ЕК И АУТОМАТСКИ УПАДНЕ У ЕЛ! И ТО БИЛО ЈЕДИНО ПОШТЕНО, 2 СРПСКА КЛУБА У ЕЛ, И БАЈ БАЈ АБА, ЈАДРАНСКА ИЛИ КАКО СЕ ВЕЋ ЗОВЕ ТА ЛИГА! И онда кад вам ваше плаћене судије помажу да освојите крњу аба лигу или цг првенство мада је и КК Морнар на тежи начин као ККЦЗ увидео чиме се служите тако да неће насести 2 пута на исту фору и биће густо! И ЗАТО ККЦЗ И ККП СВУ СНАГУ НА УЛЕБ КУПОВЕ А НЕ АБА ЛИГУ ЈЕР АКО МИ СЕ ЖЕЉА ОСТВАРИ АБА ЛИГА СЛЕДЕЋЕ ГОДИНЕ НЕЋЕ НИ ПОСТОЈАТИ ИЛИ ЋЕ БИТИ ТОТАЛНО НЕВАЖНО РЕГИОНАЛНО ТАКМИЧЕЊЕ ЈЕР АКО 2 СРПСКА КЛУБА ЗАСЛУЖЕНО УЂУ У ЕЛ МЕШЕТАР БАРТОМЕУ НЕЋЕ ИМАТИ НИКАКВОГ РАЗЛОГА ДА ПРОДУЖУЈЕ УГОВО СА АБА ОКО ЕЛ И ЗАТО СВЕ СНАГЕ НА ЕЛ И ЕК! Звездаш сам али ове сезоне у ЕК жестоко навијам за ККП јер ако не направимо ништа значајније у овој сезони завршићемо у ФИБА ЛИГИ ШАМПИЊОНА и бићемо збрисани из Европске клупске кошарке! Мислите шта хоћете али ова сезона је КЉУЧНА ЗА ОБА КЛУБА! ККЦЗ ЧЕСТИТКЕ ЈЕР ВРАТИТИ СЕ НАЗАД ПОСЛЕ ОНОГ ЗАОСТАКА И ПОБЕДИТИ МОГУ САМО ТИМОВИ НЕ ПОЈЕДИНЦИ И ТО ЈЕ КЉУЧНО! Да подесимо Асвел у Бгд где би нам био крај?

Markobg

pre 4 godine

Da li je Kuzmić ove sezone jednu ali jednu loptu uhvatio kako treba?Gist duh koji hoda .Bez skoka nemamo sta da tražimo večeras.I pomenuo bi atmosferu koja je na nivou utakmica recimo u Kopru ili Železniku.Da nema ovog bubnja čovek i pomislio da je pozorišna predstava u toku.

ljupce

pre 4 godine

Ne tako davno protiv unikahe u malagi zvezda dejana radonjica je -19,rezultat 45-26,pretvorila u velicanstvenu pobedu u gostima 78-72.

Veceras je neka nova zvezda dragana sakote -21,rezultat 49-28,pretvorila u jos velicanstveniju pobedu u gostima 83-80 trojkom pantera u poslednjim sekundama utakmice.Na krilima stimca,davidovca,dobrica,lorenca i pomenutog pantera,zvezda je dobila nemoguce.Posle prvog poluvremena i -19 vec prezaljena zvezda se kao feniks podigla iz pepela i u drugom poluvremenu crveno belim uraganom oduvala protivnika koji je pre vremena poceo da se opusta i slavi.E tako se igra evroliga.Od 2-7 do 9-9 ekipa u koju niko nije zeleo da veruje se naglo povampirila i pokazala da itekako moze i ume da pobedjuje u kontinuitetu.

9-25 nastavice se...

Nebojsa

pre 4 godine

C.Zvezdi je bolji ovaj Sakota kojeg su doveli nego da su dobili premiju na loto ili nekoj igri na sreci.
Kako on ume da izvuce maksimum iz igraca, svaka cast. Uvek sam cenio njegov rad kroz trenersku karijeru, mnogo mi drago sto je na klupi C.Zvezde .

dm

pre 4 godine

uuuuuuhhhhh ovo je bilo ludo burazeru ludooo...sinu od 9godina (inace sa iskustvom od bar 30uzivo odgledanih utakmica) spominjem jedan od najcudnijih i najbolnijih meceva,izgubljenu utakmicu protiv Strazbura kad smo imali i+ 24...a on se setio onog cudnog meca protiv Brese kada smo vodili 23 u prvoj cetvrtini i izgubili.Verovali smo u preokret na poluvremenu i tako i bi...

Radikal Republika Srpska

pre 4 godine

Za nas poznavaoce košarke i košarkaških prilika očekivana pobeda Crvene Furije,srpskog evroligasa sa A licencom(višegodišnjim ugovorom) i jedna lepa poklon kvota i zarada na kladionici.Rutinski, prelagano sa nekih 1,001 posto snage odrađen tre ing gospodina Sakote i Crvene Furije, a ovaj put sparing partner u evroligi u utakmici viseg nivoa košarke bila je simpatična i veoma dobra ekipa Asvela.Odlicna timska košarka u oba pravca gde je Zvezda u drugom poluvremenu odgovorila na tucu i odrzala cas moderne kosarke, gde su posebno prednjacili Štimatar, Lorenco i Punter uz uvek odlične Dobrica i Davidovca.Bravo momci, idemo sada u grotlu arene pregaziti Zalgiris i Albu i zakoračiti ka šestom mestu gde nam je po kvamitetu i mesto.Sledeci molim!

Ivan

pre 4 godine

Ispustis 7 razlike za 40 sekundi. Ovo vise nije slucajnost sobzirom da se ponavlja vec drugi put. Gistu se zahvaliti, nema vise koristi od njega, svaki sut koji nije zakucavanje jedva mu pogadja obruc, baca cigle covek od kada je dosao ukljucujuci i slobodna bacanja.

Ujka Žitko

pre 4 godine

Gledam CZ gubi 22:10 a Fiće nema na terenu.Ko je sad problem?Pitam iz neutralnog ugla?
(dnevna doza prosecnog Srbende, 10. januar 2020 21:05)

Iz ugla Evrokupa?

veliki strumf

pre 4 godine

Ajmo da im pokazemo sta znaci krcata Arena, a ne njihova 'krcata' sa 17000 ljudi
(Mitar, 10. januar 2020 23:55). Prvo, kapacitet Arene je smanjen trenutno i mislim da je maksimum oko 18000. Drugo, zvanican podatak je da je na meču Partizan-Virtus bilo 16.505 gledalaca (na Zvezda-Bajern bilo je 16824, a na Zvezda-Fener 16.879, a Zvezda-Real 16.457 - samo je na meču Pao-Oly bilo više gledalaca 17.396, dok Zvezda drži 2, 3. i 4. mesto kad su u pitanju utakmice sa najviše gledalaca). Podaci su lako dostupni na netu.

mohikanac

pre 4 godine

Volim ove utakmice koje su gotove za 90sec.
Nagledao sam se toga svih onih godina dok CZ nije igrala EL, evo opet ta melanholija koja nas krasi.
Ovo je jedna ratničko rudarska ekipa ovaj Asvel, po principu šutni i pogodi obruč ima ko će da skače, u odbrani na nož.
Kad njih ne umeš da kanališeš baš si u problemu.
Tuga.

Zvezda 🔴⚪

pre 4 godine

Ima ovde dobrog potencijala za top 8. Trenutno igramo 3/4 utakmice sa punim potencijalom,uz loœe prvo poluvreme vraćamo se dobijamo... Videćemo al ovako dobro izgledamo. Samo napred 🔴⚪🔴⚪🔴⚪

Lefty

pre 4 godine

Nije mi jasno šta se desilo sa tehničkom klupi asvela posle Štimarine trojke, nisam video da je bilo neko bacanje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (VAR, 10. januar 2020 22:56)

... promasio Lorenco..

Drndo Maroje

pre 4 godine

Koje ludilo od utakmice!
Ne moze se reci da je bila kvalitetna ali je bila nevidjeno uzbudljiva.
Panter prvo podize Zvezdu onom tricom na kraju trece cetvrtine, to je uzasno mnogo psihicki znacilo. Onda ukopa tim onim bacanjem u ruke Asvelu i kadje krenuo da dribla na kraju znao sam da ce da ide sam na sut....i utjera ga Panter, svaka mu cast!
I jos ispade da imaju prednost u medjusobnom omjeru.
Ovakva pobjeda nevidjeno znaci za tim. Toliko je straha na kraju bilo, sest slobodnih promaseno..ovo je kao rastkerivanje uroka.
Nadam se uzbudljivom nastavku sezone!

lepo

pre 4 godine

I Partizan i Zvezda imaju timove koji mogu da se takmice u Evropi. Voleo bih oba tima dogodine u Evroligi. Inace, onako uzgred, uzeh lepe pare na uzivo kladjenje, ko je mogao da veruje osim malog broja ljudi da ce se Zvezda vratiti i pobediti. Idemo, sutra maksimalni hendikep na Partizan. Da, navijam za Zvezdu ali volim i Partizan.

Milan

pre 4 godine

Panter je pokupio slavu ali definitivno igramo bolje sa više domaćih u postavi ( Davidovac, Dobrić dobri, Štimac odličan). U takvim postavama mnogo bolje ide lopta pa je i Braunu, Beronu i Panteru otvoreno više prostora. Netrebaju nam strani centri, igrači sa loptom da

slaviša šmigič

pre 4 godine

SREČA PA SE VRATIO ŠTIMARA EVO IGRALI CELE GODINE BEZ PRAVE PETICE KURIDJA SAMO SE NADAM,DA NIJE OTIŠAO LIST I DA ČE BITI SAMO PRIVREMEN BOL OVE GODINE IMAMO STRAŠAN PEH SA POVREDAMA IGRAČA.

Mika

pre 4 godine

@ja
E neka si ti nešto napisao. Sad ti je sigurno lakše.
Jedino što to što si napisao nema baš smisla ali šta ke tu je. Samo tebi da bude bolje.
Dva vinjaka i bromazepan pa na spavanje.

sa x

pre 4 godine

Šakota nije šutirao penale 1/7 nego igrači. Čak je i ispravno postupio što nije tražio da se pravi faul u poslednjem njihovim napadu.

sryugos

pre 4 godine

A ja rekao poraz na -21 pri kraju prvog poluvremena... 7 skokova ukupno a toliko samo u napadu imao asvel... Ovakav povratak večeras se ne viđa skoro uopšte u evropskoj košarci. Kako smo zatvorili skok i reket raspade im se igra. S druge strane Panter iskočio.
Ovaj tim definitivno može pobediti bilo koga bilo gde u ABA ili evropi. Nemam šta više dodati.

Don Quijote

pre 4 godine

Utisak veceri mi je bio mali Jovanovic. Definitivno postaje ozbiljan igrac, a ne sumnjam da ce biti veliki igrac. Jos samo da se Simanic opusti i pocne da igra kako svi od njega ocekuju. Davidovac je odlican, mada je sklon neverovatno glupim greskama. Posebno kada treba da izvede loptu, ja sav pretrnem. Kad prestane da pravi gluposti bice odlican igrac. Dobrica treba uvoditi sto vise, bar u ABA, da se razigra. Dobric je veliki potencijal.
Kada se Braun vratio u igru pao mi je ogroman kamen sa srca. Stena mi je pala sa srca. Nadam se sa Kuridzom nije nista ozbiljno, trazim a ne vidim ni jednu vest o tome.
Treba istrpeti Gista. Doci ce i njegov momenat. I Brauna su svi terali, ali je na kraju proigrao i sada je cudo. Punter je odmah, u hodu postao cudo.
Stimac je madjija! Pratim ga otkada se pojavio i mogu reci da nikada nije igrao ovako dobro. Ne samo sinoc, otkako se vratio, vratio se kao cudo.
Ni u jednom momentu sinocne utakmice nisam sumnjao u pobedu.
Volim te Zvezdo!

petarczv

pre 4 godine

Eto koliko znaci sa kojom petorkom počneš. Da nije bila sa kuzmicem i simanicem bila bi totalno druga utakmica. Za sve grobare koji nemaju pojma o kasarci i koji kazu da nem veze sto je pocinjao bircevic umesto jokica... A kao znaju kosarku

Ljubba

pre 4 godine

Sakota je trenercina, najvise mi se svidja kod njega: igras dobro igras non stop, igras lose klupa, nema eksperimentisanja kao neki, ma daj jos malo neka igra mozda ga krene, kao veceras Lazic dve greske vise nije ni usao, Panter i Stimac ide im, igraju do kraja, samo bi trebao malo vise Dobrica da koristi, jer covek se bori, i ne pamtim da je nekad masio kad je ostao sam za 3

O RUCK

pre 4 godine

Preuranjeno je za neke konacne zakljucke - ali igra u 1. cetvrtini je sramna i za igrace i trenera Zvezde. Kao da iigraju protiv Lejkersa - potpuno su razbijeni njihovom agresivnom odbranom?????????? Treneru??????????????

VuKaŠiN

pre 4 godine

Panter hahahahah kakva asistencija za izjednačenje Asvela hahahahha
(dnevna doza prosecnog Srbende, 10. januar 2020

ima jedna fraza ' igra se do poslednjeg sudijskog zvižduka (sirene).
Pa i ona "Ko se zadnji smeje.....
(Markobg, 10. januar 2020 23:27)

Eh da nam je sad da mu vidimo facu posle poslednjeg sudijskog zvižduka.

autolakirer

pre 4 godine

Povremeno gledam Bayern i CSKA. Neverovatno da ULEB forsira dva nemačka tima. Niti igre niti navijanje. Bubnjevi, dlanovi i ono difens difens. Kao u pozorištu. Štede švabe glasne žice. I eto to odgovara ULEB-u

petarczv

pre 4 godine

cestitke Zvezdi,ipak treba reci da osim prvih pet,sve ostale ekipe u Evroligi su ispod proseka onih evroligaskih timova unazad par godina.
(micho mkd, 10. januar 2020 23:42)

Prvo je bilo prvih 10 pa prvih 8 pa sad prvih 5 hahahahahahaha koliko ste smesni. I verovatno su trento, venecija, bolonja, prometeas bolji od ovih ostalih 11 ekipa iako nikad nisu igrali EL sem bolonje pre 15 godina. Hahahahaha

Džoni

pre 4 godine

Kad ovako kilavo i bezvoljno uđemo u meč muka me uhvati. Po ko zna koji put ove sezone u EL ovako otvaramo meč i onda jurnjava i stizanje rezultata.

Sića

pre 4 godine

Od komentara ovih glodara, koji ne znam zašto uopšte komentarišu kada njihov tim ne igra, ne možeš da uživaš na miru u jednoj veličanstvenoj pobedi i to ostvarenoj bez projektivanih glavnih igrača sa početka sezone, Perperoglua, Kuzmića, Brauna, još ti se i Lorenco, naš ubedljivo najbolji igrač povredi, Djenka ti nije u timu, a takođe jedan od potencijalno najboljih igrača pre početka sezone Gist igra na nekih 40% već mesecima. Bravo Šakota. Bravo srpska Crvena zvezdo!!!

Rajko

pre 4 godine

E moj Lazicu, faul na 3 i tehnicka, umesto -7, odose opet na +15, ja bi igrace koji se raspravljaju sa sudijama novcano kaznjavao debelo!

Kale_Pravi

pre 4 godine

Voleo, bih....kazem voleo bih, da Zvezda bude ove godine prvak Evrope. Voleo bih da Partizan osvoji evro kup ove godine. Voleo bih ujedinjene navijace da se okupe na Uscu i da u bojama svojih klubova pomesani proslave trofeje...Voleo bih..

NY

pre 4 godine

Zvezda danas protiv Asvela u ponedeljak protiv Mege u sredu protiv Žalgirisa u petak protiv Albe u ponedeljak protiv Igokeje. U osam dana četiri utakmice

veliki strumf

pre 4 godine

Auuuu kakva utakmica, koje srce! Idemo bre srusit Zalgiris i Albu ???
(Crni96, 10. januar 2020 23:00). Platili smo Toniju Parkeru ili je zvao Makron? Prosvetli nas!

Dejan CZ

pre 4 godine

U trenucima kada smo stigli rezultat Lazic pravi nepotrebnu licnu sa linije 3 poena u trenutku kada je lopta vec bila izbacena i tri bacanja za protivnika...u sledecem napadu za 2+1 ponovo udara igraca koji je vec prosao Stimca iako je trebalo Stimcu svirati faul ali nepotrebno udaranje protivnika po ruci i onda jos dobija i tehnicku u raspravi sa sudijama koji otkad se kosarka igra nikad nisu preinacili svoju odluku na zahtev igraca...za kratko vreme moglo se prosuti sve dotad uradjeno.U napadu bezvredan posebno sa onim iskorakom i sutem (neka mu neko kaze da to vise ne radi) i opsta karakteristika igraca je da igra zbog defanzive...U toj defanzivi kao starteru petorke primili smo 30 koseva u prvoj cetvrtini...Sreca te zavrsnicu meca je proveo navijajuci sa klupe.Povratkom Stratosa u ekipu tragicno bi bilo da iz rostera izadje bilo koji drugi igrac osim Lazica a tu "agresivnost" pod znacima navoda bolje ce odradjivati Dzenkins koji i u napadackom smislu ima daleko vecu ulogu.

duledudule

pre 4 godine

Sve pohvale za francusku TV, svaki detalj smo videli najmanje dva puta usporeno. Verovatno najbolji prenos košarke koji sam ikada gledao.
(Rene Artois, 10. januar 2020 22:25)
izmalerisao si ih sa ovin pregledom dvojka ili trojka stimare ?

petarczv

pre 4 godine

Videli smo, samo da znas nema više prolaza u top 16 sa 3 pobede i nema prokoma i budivljnika. Kad razmislim vi mukice nikad niste ni igrali ovaj novi format a ni necete

Tobijas

pre 4 godine

19 razlike gubiti na poluvremenu od Asvela je sramno..
(zvezdas-rajvoSa, 10. januar 2020 21:38)


Aj mi nadji ko je dobio Asvel na njihovom terenu ove sezone?

petarczv

pre 4 godine

Simanic ne treba nikad vise da igra u crvenoj zvezdi. Decko izgleda i ponasa se isto vec 4 godine. Nikakav napredak,govor tela, faca i gradja kao da je zavisnik a ne sportista. Nikakva emocija, zelja ništa.

Sabre

pre 4 godine

Ovo je bio horor od utakmice, i jedni i drugi očaj. Igrači Asvela neshvatljivo stali u drugom poluvremenu, nije bilo kretnje, protoka lopte, ničeg. Zvezda odigrala sasvim prosečno i malo po malo stigla rezultat. Drugo poluvreme Asvela je možda bilo i najgore poluvreme jednog kluba u Evroligi u dosadašnjoj toku sezone. Trebalo bi da ih bude sramota, zato se i trener Mitrović iznervirao i dobio drugu tehničku. Smešno je što su ovi komentatori procenili kako je Zvezda podigla nivo igre, a zapravo je Asvel mnogo pao. Takve mi "stručnjake" slušamo. Bez ikakve navijačke ostrašćenosti mogu da kažem da je utakmica Partizan-Virtus bila za klasu iznad ove današnje, što je ironično pošto je ta utakmica odigrana u nižerangiranom takmičenju. Možda i format lige utiče da dosta ekipa odigra celu utakmicu, ili poluvreme ležerno u NBA ritmu, pa se ovakve stvari događaju.
(ja, 10. januar 2020 23:11)

Nalupaše čoveku minuseve, a sve ispravno rekao. Boli istina...
(crno-beli, 10. januar 2020 23:49)

Lolcina za obojicu. Utakmica u kojoj Sale Mag Trenerstva dozvoli da za 20ak minuta primi 62 poena ne moze biti kvalitetna utakmica sem da igras protiv goldene ere Golden State-a ili Bullsa ili sta god. Ne blamirajte se. Drugo, pali su .. zasto.. zato sto je Zvezda zapravo pocela da igra odbranu, sto nije bio slucaj celo prvo poluvreme. Kada se pozadi zateglo i dobila sigurnost jer ovi NE MOGU da rese napad zbog vrhunske odbrane, onda se lako i sve ostalo preokrenulo.

Al' kad' naruči pesmu - znao sam

pre 4 godine

@ onako

Upoznao letos ZM ,trenera Asvela , jako prijatan i pozitivan lik .
Dukljanin sigurno nije , ali je ljudima iz CG jako nezgodno da se izjašnjavaju.

petarczv

pre 4 godine

Sramota grobari bi ove razbili sa 40 razlike.Igraju srcem za razliku od ametamtera.
(Aleksandra, 10. januar 2020 21:00)

Pa sto ih ne razbijete??? A da igrate cipiripi kup.

adjep

pre 4 godine

Navijam za crno bele, i posle godina i godina EL nastavio sam da pratim istu i sada kad zvezda i buducnost igraju... Ali verujte mi kada vidim i cujem Vladu Kuzmanovica tri dana srece nemam.

Mirko

pre 4 godine

Kad ekipa nema trenera obicno se ovako nesto desi, udje voda u usi i nema ko da povuce rucnu ovaj Parkerov brat je smesan lik on je tu samo zbog bate...

petarczv

pre 4 godine

Zvezda da udje medju 8, Partizan da osvoji evrokup, pa neka ABA liga nema predstavnika u Evroligi ako ih nije sramota...
(popaj21, 10. januar 2020 23:33)

Ko bre da osvoji EK hahahahahahha

Bezimeni

pre 4 godine

Kakva je ovo euroliga kada fmp pobedjuje sve na strani? Pa mi cemo sledece godine uzeti tu euroliga kada vidim kako se igra. Zapamtite!!!(Majki, 10. januar 2020 23:03)Nećete vi skorije imati priliku da igrate EL, a ovo o osvajanju nije ni vredno komentara.
(Veliki Sever 47., 10. januar 2020 23:21)
Obe tvrdnje na mestu, apsolutno se slazem. Niti ce region vise videti EL, niti je vredno komentarisati osvajanje iste. Nijedan nas klub verovatno nikada vise nece biti ni blizu F4. Sto se osvajalo, osvajalo se

dileja

pre 4 godine

- 19 najgori rezultat .
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sumadinac, 11. januar 2020 12:05)

Tj. minus 21, koliko je bilo pre polaganja za minus 19...ali posto je kosarka u pitanju, otprilike da zaokruzimo da je otprilike minus 20 najgori rezultat

adjep

pre 4 godine

SIGURAN SAM U POBEDU, ZVEZDA JE MNOGO BOLJI TIM OD ASVELA. IMAM NEKI OSECAJ DA CE KURIDZA ODIGRATI NAJBOLJU UTAKMICU. NAPRED ZVEZDO LEEE
(Pedja, 10. januar 2020 20:21) Imenjace moj, koliko godinica imas 😁

johny

pre 4 godine

Gledam malo pre utakmicu Himki-Zenit.Na tribinama atmosfera kao da gledam na RTS novogodišnji koncert Bečke filharmonije...Ovde ima bar 3 tima koja su totalno zalutala u evroligu(Zenit,Alba,Bajern)...Koja je sramota da grad koji ima 2 miliona stanovnika,ima halu od 25 hiljada gledalaca,ima velike hotele,aerodrom da nema u budućnost ne oba tima(Partizan-CZ)u evroligi već ni jedan, a verovatno timove iz Londona i Lisabona koji će na isti način obogatiti evropsku košarku!SRAMOTA za ovako lepu igru!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 10. januar 2020 20:09)

Evo ga sa svojim komentarom

Walldorf

pre 4 godine

Mala korekcija.Ukoliko dobijemo naredne dve utakmice kao domacin,u Areni,bicemo na skoru 11:9.Tek toliko da se zna.Samo jedna je ZVEZDA!!!Sportski pozdrav!

Kouo

pre 4 godine

Kakva rapsodija od igre zvezde, odlicno otvorena utakmica od strane komsinice iz Zeleznika
(adjep, 10. januar 2020 20:50)

Komsija iz zagreba ti se zabrinuo?

Markobg

pre 4 godine

Mozda ne bude top 8 ali bice top 13..
(Nebojsa iz Zeleznika, 10. januar 2020 20:58)

Do pre mesec dana top 16-18 sada top 13. Dobro je ,sada znam da top 8 ipak nije daleko.

nebitan srbin

pre 4 godine

ne bih se javljao nikada ali moram da kazem il cu da puknem. partizan je odmarao dve tri nedelje u beogradu domacini do februara soremali su se za virtus tempirali formu. nikakva druga tajna ne postoji. zvezda igra ponekada dva kola evrolige od utorka do petka pa taman i da su bolji od partizana ne mogu to izdrzati.ove godine partizan ima fantasticno dobar raspored jedino sto se olimpija mora pobediti ako se hoce bolji start u plej ofu aba lige. trinkijeri je namazan i odmarao je tomasa odmarao voldena velickovica pa i gordica stariji su ljudi ali zato je imao koga da baca u vatru.sa ovim krilnim centrom ce samo dobiti na skocnosti koja je i ovako dobra.

veliki strumf

pre 4 godine

Primismo 30 poena od Asvela za 1/4 a neprelazni Lazic sve vreme na terenu! Nije samo on kriv ali kakva je ovo igra u odbrani, pa to je kriminalno. 17 razlike gubimo a Sakota ama bas ništa taktički nije uradio da bilo šta promeni, neki presing, promena u nacinu odbrane... Naravno, ova razlika uopšte nije nedostižna, pašće ovi u nekom trenutku ali je nedopustivo da primiš 30 poena i odigras vez trunke energije protiv nekog Asvela. Poraz ovde značio bi kraj svih nadanja za top 8.

Ranko

pre 4 godine

Ruzno je gledati kosarku na tv bez tona,ali sa Kovacicem nema drugog nacina.Stalno se zali na sudjenje,infantilni izlivi odusevljenja uz krike kao da ima problema sa probavom su previse.O strucnim komentarima Kuzmanovica kao: da nisu izgubili cetvrtinu sa 20,sada bi bilo super jer je druga svega - 5, da se ne govori.Igra nas klub i neka se navija,ali malo stila nece faliti.Kada covek slusa njih onda ne cude ni komentari koji se mogu procitati.

johny

pre 4 godine

Ajmo panteri ne brukajte Srbiju vise!!U ovoj nikad slabijoj El Partizan bi imao 12-5!!!

Ne bi kuci gubio od raznih Asvela!!
(Grobar, 10. januar 2020 20:09

I sada ispade Asvel slabiji od Virtusa. Vi igrate drugu ligu sa Virtusom, Tofasem, Trentom, Nemcima,

dm

pre 4 godine

uuuuuuhhhhh ovo je bilo ludo burazeru ludooo...sinu od 9godina (inace sa iskustvom od bar 30uzivo odgledanih utakmica) spominjem jedan od najcudnijih i najbolnijih meceva,izgubljenu utakmicu protiv Strazbura kad smo imali i+ 24...a on se setio onog cudnog meca protiv Brese kada smo vodili 23 u prvoj cetvrtini i izgubili.Verovali smo u preokret na poluvremenu i tako i bi...

Lajavi krelac

pre 4 godine

Bez ikakve navijačke ostrašćenosti mogu da kažem da je utakmica Partizan-Virtus bila za klasu iznad ove današnje, što je ironično pošto je ta utakmica odigrana u nižerangiranom takmičenju.
(ja, 10. januar 2020 23:11)

Asvel je u drugom poluvremenu odigrao mnogo bolje nego Virtus celu utakmicu. O tome kako je Sale vodio ekipu ne bih da komentarišem, ali znam da bi ja to bolje uraedio. Posle prvih pet minuta Teodosića bi na klupu samo da navija i onda bi bila druga priča. Da sam na mestu grobara bio bih silno zahvalan Milošu na tome što je "zalaganjem" u odbrani ostavljao rupe koje su igrači umeli da koriste.

Crni96

pre 4 godine

U EL je svako gostovanje vrućo. Nadam se da će momci včrs izvući pobedu koja bi bila zlatna vredna.. Himki je izgubio što je dobro, nadam se da će i Valencia.

Gong

pre 4 godine

Ovo nije agresivna odbrana, nego prljava. Tek su na Gistu sudili faul na nekih 3:30 do kraja druge četvrtine, kad mu je nogom u vazduhu blokirana kretnja. Pre toga, kad je presečena lopta i Gist krenuo u kontru, suđen je aut, a igrač Asvela levom rukom radi faul, dok je desnom na lopti. Toliko opstrukcije kretanja rukama, a ne sudi se faul. Lepo komentatori kažu da i Zvezda mora da igra tako, da bi digla kriterijum.

Evo upravo Davidovcu sude aut pod našim košem, a vidi se na snimku lakat u njegova leđa. Strašno.

Neutralac

pre 4 godine

Svaka čast Zvezdi na pobedi ali meni najveći utisak ostavljaju ovi komentatori, ljudi jel realno da oni ovako komentarišu i prenose utakmicu? Uporedite onu profesionalnost na komentarisanju Partizana i Virtusa i sad ovo? Zaista ne mogu da verujem da sk to dopušta sebi.

Ivan

pre 4 godine

Pravda za zvezdu... Kakav kralj ovaj Mitrovic trazi odmor jednu desetinku pre kraja prvog poluvremena.... To mnogo govori o odnosu prema komsinici ?
(adjep, 10. januar 2020 21:37)

kad vec pratis zvezdu gledaj malo bolje, čovek je trazio tajmaut misleci da je ostalo vise vremena, ali stoperica nije stala i iscurilo vreme. na kraju nije hteo taj tajmaut medjutim pravila su pravila. morao je da ga održi.

Yorker

pre 4 godine

Kakva rapsodija od igre zvezde, odlicno otvorena utakmica od strane komsinice iz Zeleznika
(adjep, 10. januar 2020 20:50)

Komsija iz zagreba ovo je visi nivo kosarke koji vi necete vise igrati.

SEnT

pre 4 godine

Ali kako nas Gist odradjuje na kvarno. Ladno igra namerno lose, i uzima nam pare. Da li je moguće da u klubu ne primećuju to, i da mu se to dozvoljava. A njemu neka je na cast ovo sto radi.

crno-beli

pre 4 godine

Ovo je bio horor od utakmice, i jedni i drugi očaj. Igrači Asvela neshvatljivo stali u drugom poluvremenu, nije bilo kretnje, protoka lopte, ničeg. Zvezda odigrala sasvim prosečno i malo po malo stigla rezultat. Drugo poluvreme Asvela je možda bilo i najgore poluvreme jednog kluba u Evroligi u dosadašnjoj toku sezone. Trebalo bi da ih bude sramota, zato se i trener Mitrović iznervirao i dobio drugu tehničku. Smešno je što su ovi komentatori procenili kako je Zvezda podigla nivo igre, a zapravo je Asvel mnogo pao. Takve mi "stručnjake" slušamo. Bez ikakve navijačke ostrašćenosti mogu da kažem da je utakmica Partizan-Virtus bila za klasu iznad ove današnje, što je ironično pošto je ta utakmica odigrana u nižerangiranom takmičenju. Možda i format lige utiče da dosta ekipa odigra celu utakmicu, ili poluvreme ležerno u NBA ritmu, pa se ovakve stvari događaju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ja, 10. januar 2020 23:11) # Link komentara
Preporučujem (+3)Ne preporučujem (-58)

Nalupaše čoveku minuseve, a sve ispravno rekao. Boli istina...

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

PredragDrobnjak i ja iskreno.Bice to strasna kosarka.Ali, ovde svi pisu da ce Zvezda biti cetvrta pred plej off u ABA. Ja se bi slozio, Cedevita gostuje i vama i nama, a kako igraju nije iskljuceno da ce imati jos poraza do kraja sezone, tako da je moguce da mi igramo polufinale sa Milogorcima a vi sa njima. Videcemo.

Comi

pre 4 godine

Sramota grobari bi ove razbili sa 40 razlike.Igraju srcem za razliku od ametamtera.
(Aleksandra, 10. januar 2020 21:00)

Tacno zato je Zvezda 8. u Evroligi a Partizan igra cipiripikup

Czv Pz1989

pre 4 godine

Simanica pustati samo kada igramo kuci..u gostima se covek izgubi. Kuzmic ne zna sa sebe, uporno pisem svaki put, ni volje ni energije. Lazic nam igra na poziciji koja zahteva poene u rukama, a njegov sut je kriminalan. Pa jos kad ga vidim na ulazu, dodje mi da ugasim tv. Veceras Beron i Braun zaustavljeni, pogotovo Bili..
Protiv ovako brzog i agresivnog protivnika, mi pocinjemu petorku sa Kuzmicem i Simanicem. Izgubili smo utakmicu vec u startu. Stimac nas najbolji igrac veceras. Zaista ne volim pojedinacno da trazim greske, medjutim nekad ne mogu ostati imun na ovakve stvari. Razlika je prevelika na poluvremenu..

vasavlada

pre 4 godine

Jako se radujem pobjedi Zvezde, isto tako da su se uspjeli vratiti poslije velikog minusa kao i da je Panter ne samo pogodio tu divnu trojku nego da je i u cijeloj utakmici sutirao dpbro. Ali ljudi najveca mi je radost sto je Filip (bar se nadam) zauvijek nestao iz Evrolige. Shavata te li ljudi sad kako je sve to bilo dekadentno sa njim u ekipi u EL? Pored napada Panter igra i odbranu, imao je i nekoliko oduzetih lopti. Sav se najezim kad pomslim kao je bilo samo prije neko kolo (sa FIcom). Naprijed Zvezdo.

Kosjan

pre 4 godine

Mozda ne bude top 8 ali bice top 13..
(Nebojsa iz Zeleznika, 10. januar 2020 20:58)

Vi necete vise ni igrati EL tako da vi i ne znate kako je to biti 8 u ovakvoj evroligi.

Gazenje

pre 4 godine

Jel moguce da jedna ekipa ima 3 skoka u odbrani za poluvreme? Niko da zagradi u odbrani svog igraca pri sutu, ali ni jednom. Ovako nesto stvarno nisam video... Stravicno

boki

pre 4 godine

Odsustvom Jankinsa poremećena hemija ekipe, energija,agresivnost na protivničku spoljnu liniju, igra u odbrani i prenos lopte. Povreda Jagodića Kuridže još jedan veliki hendikep. Jako teško danas, a biće teško i u narednim mečevima.

Sofronije

pre 4 godine

Ovakav Asvel u svakoj grupi EUROKUPA borio bi se za cetvrto mesto.Prosirenje takmicenja u EVRI ligi nece nikako doneti kvalitet vec ce jedino doneti zaradu EVRIligi.
(Joffrey, 11. januar 2020 18:43)

Sigurno je bio jači prošle godine u Evrokupu kad vas je oprao u i Beohradu i u Lionu.

dm

pre 4 godine

Zeljno iscekujem ovu utakmicu...sledeca tri meca definitivno odredjuje pravac top 8 ili 9,10,11...prva utakmica "na moranje"...da se pokaze karekter i snaga kolektiva...idealan protivnik i dobar momentum...

veliki strumf

pre 4 godine

Imace PEDESET skokova u napadu. Sve sto promase - uhvate. Izem ti naše centre i krila kad nemaš jednog NORMALNOG IGRAČA koji će da zagradi kos i uhvati loptu. Kriminal težak.

Mož' vako, a i onako....

pre 4 godine

Jel može bez "hrišćanskih" ekshibicija?
Kao, "Bog je bio na našoj strani" i sl. ?

Može li neki dokaz da je onaj drugi (zvani, Santana, ) samo čekao poluvreme da unidje?
A možda i nije. Ko će ga znati.

Стара питања

pre 4 godine

Звезда игра савршено у ЕЛ. Победа овде довела би нас на 9-9. Следеће две утакмице Арена би требало да буде пуна без обзира на вечерашњи резултат.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Nije ni počela utakmica,a već 9:0 hahaha koja ste vi komedija od kluba, pa moj Partizan bi ugazio ove samo tako,proveli bi se gore nego Virtus pre sedam dana.

petarczv

pre 4 godine

Zvezdan Mitrović je pokazao kako igrati protiv zvezde. Jak presing na lorencani berona i agresivan skok u napadu i to je to
(petarczv, 10. januar 2020 21:46)

Dao sam ti plus iako se ne razumeš najbolje u košarku. Hajde sad na spavanje.
(VuKaŠiN, 10. januar 2020 23:47)

Pa uspeo je sa tom taktikom da dodje na +19 e posle smo mi promenili pristup i pobedili :)

milke

pre 4 godine

Protiv jedne izuzetno brze igre Deda trener u prvu petorku stavi dva mlitava i spora igrača, Kuzmića i Simanića i.....izgubi utakmicu u prva tri minuta....pametnom dovoljno.

UGASENO JSD partizai

pre 4 godine

Mi smo to osvojili, sve nam jedno. A i opet cemo.
(UGASENO ASD NEROES, 10. januar 2020 21:30)

A kad si se probudio sneg napolju !

PredragDrobnjak

pre 4 godine

Sramota grobari bi ove razbili sa 40 razlike.Igraju srcem za razliku od ametamtera.
(Aleksandra, 10. januar 2020 21:00)

Tacno zato je Zvezda 8. u Evroligi a Partizan igra cipiripikup
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Comi, 10. januar 2020 21:09

FMP 8. mesto deli sa jos 3 ekipe, a prava Zvezda u frikom zamrzivacu

slobinator

pre 4 godine

Ovakav Asvel u svakoj grupi EUROKUPA borio bi se za cetvrto mesto.Prosirenje takmicenja u EVRI ligi nece nikako doneti kvalitet vec ce jedino doneti zaradu EVRIligi.
(Joffrey, 11. januar 2020 18:43)
i ovakav kakav je i pored toga što podsećaju na drvoseče ovaj asvel je verovatno kvalitetniji od svih timova iz evro-kupa.zaboravljaš da oni imaju već 8 pobeda u evro-ligi što uopšte nije malo.

kiza

pre 4 godine

Jer mora ovaj Lazic da igra toliko minuta kad napad je totalno bezopasan a odbrana mu je 50% slabija nego pre tako da on treba da bude 10-ti igrac u rotaciji a ne da pocinje utakmicu

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Na stranu sto nam fale Dzenkins, na stanu sto igramo lose, ali da se ovako navlaci za Parkerovu prciju je zaista sramno. I Bg-u smo imali lose sudjenje protiv njih, ali ovo je kriminal. Igracima Asvela je sve dozvoljeno na ovoj utakmici. Mogu da biju do suta ako hoce. Ali, to je cena Djordjijevog ulaska na Franckusko trziste i kanal plus. Nemamo mi tu stra da trazimo.

Bezimeni

pre 4 godine

Nikad smesnija evroliga...Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Shone, 10. januar 2020 23:02) Zato eurokup nikad jaci,Monako,Galata,Tofas,Bresa, dogodine i Kluz,Ostende,Oldenburg sto vas razbijali do juce. Grobarcici igrali neki kupa sampiona sa Prokomom,Tauersima iz Londona i sad pricaju nesto.Nevidjeni ste. Stativa Sase Ilica protiv reala u dubalu i porazi od 30-40 kosa razlike u vreme duleta u gostima,su vase obelezje i kukanje,plakanje vec sedma godina takodje. I Nolan Smit.
(PecarosSasa, 10. januar 2020 23:16)
I Istanbul.

sasa

pre 4 godine

Grobari, Panter nam doneo pobedu. Je l vas boli, a?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Čarls Barkli, 10. januar 2020 22:59) # Link komentara

A sto to napominjes? heheheheh

IvoLola

pre 4 godine

Hahahj rece navijac ekipe kaja je u top 16 prolazila sa 3 pobede i to dve protiv ptokoma i budiveljnika
(petarczv, 10. januar 2020 20:51)

Prolazila, u TOP4 ulazaila, osvajala...

mohikanac

pre 4 godine

@vax
Nije mi žao. Loši smo bili pp, valjda ti to nije sporno?
Svako normalan je video da je meč bio gotov za 90sec. Čuda se dešavaju. Ovaj put smo imali sreće jer nismo sami došli do ovoga nego uz pomoć Mitrovića i Parkera(brat). Realno ovo se ne gubi kući.

A da sam srećan jesam ali nisam slep. Biće ovo nategnuta i mučna sezona do kraja.

Zuco

pre 4 godine

Sakota,dzabe se bunis brate. Ne razumes ti to. To je bio oas na 40 jardi! Dok neki nas ne dobije tehnicku zbog laktanja,kriterijum sudjenja ce biti ovakav!

dnevna doza ispodprosečnog jugoslavena

pre 4 godine

Nije moguće da ste ovoliko rano objavili da se igra utakmica! Mada, ukoliko Zvezda izgubi, verujem da će do sutra biti bar 4-5 vesti o tome.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Načuo sam nešto da se Dženkinsu duguje nekoliko plata..Momak želi da podnese tužbu i naplati ceo ugovor i napusti ekipu..Prelazi u Budućnost najverovatnije..

UGASENO ASD NEROES

pre 4 godine

@ Kad igra Partizan?
(kvota 1.01, 10. januar 2020 21:11)

Ako pitas za EL nece skoro....:)))
(UGASENO JSD partizai, 10. januar 2020 21:23)

Mi smo to osvojili, sve nam jedno. A i opet cemo.

sryugos

pre 4 godine

Kad vidim Lazica da krece na ulaz muka me uhvati vec na prvom koraku..
(Zvezdinho, 10. januar 2020 21:14)

Ovo isto pisem od 2013. godine i uporno dobijam minuse.
Ovaj poraz je pokazatelj sta se desava kad se ne gradi kos. Uopste.
Davidovac slucajno uzeo 1 loptu i dvaput njima otisla u aut i to je nas skok ucinak.

zoran

pre 4 godine

Sta bre igra Beron? U napadu se ponasa ko Lebron, u odbrani ne moze nikog da sacuva. I Sakota mu to tolerise, pa ako nas gaze nek igraju nasi igraci umesto sto se izivljavaju poludouceni stranci.

Caki

pre 4 godine

19 razlike gubiti na poluvremenu od Asvela je sramno..
(zvezdas-rajvoSa, 10. januar 2020 21:38)


Aj mi nadji ko je dobio Asvel na njihovom terenu ove sezone?
(Tobijas, 10. januar 2020 21:54)

Niko nije rekao da morate da ih dobijete.. covek je rekao da je sramno da gubite 19 razlike na poluvremenu...

petarczv

pre 4 godine

Protiv jedne izuzetno brze igre Deda trener u prvu petorku stavi dva mlitava i spora igrača, Kuzmića i Simanića i.....izgubi utakmicu u prva tri minuta....pametnom dovoljno.
(milke, 10. januar 2020 21:37)

Pametni, pozdravio te je Deda. Sad smo se čuli kratko preko Skype-a.
(VuKaŠiN, 10. januar 2020 23:41)

Dobro smaras u pravu je a da je u pravu govori to da sakota ni simanica ni kuzmica nismo gledali do kraja utakmice. Evo ti na stotine grobara pa njih prozivaj a ne svoje. I ja sam a sigurno i ti pomislio da smo izgubili i to je normalno ali svi zajedno volimo zvezdu. Glupe su ti ove prozivke na račun zvezdasa samo da bi uzeo koji plus. Naknadna pamet je najgluplja

Cika Djura

pre 4 godine

Ovakve timove koji nemaju direktnu avio liniju sa evropskim gradovima treba izbaciti iz EL. Putuješ dva dana i menjaš tdi aerodroma. Vilerban, Vitoria a tu je Kazanj

Vremesni nadrelista

pre 4 godine

Kad bi naši zagradili skok u odbrani bilo bi to mnogo drugačije.primili preko 10 poena zbog druge šanse u napadu.samo skok i da malo krene šut

Zuco

pre 4 godine

Biju,tuku,skocniji,brzi jaci,i jos domacinsko sudjenje! Pa Denver ovde ne moze pobediti! Imali smo cetiri skoka za celo poluvreme,a sudjenje kriminalno na sve to. Nismo imali sut za tri izradjen. Igraju presing non stop!

Deratizator

pre 4 godine

@ Ovo nije agresivna odbrana, nego prljava. Tek su na Gistu sudili faul na nekih 3:30 do kraja druge četvrtine, kad mu je nogom u vazduhu blokirana kretnja. Pre toga, kad je presečena lopta i Gist krenuo u kontru, suđen je aut, a igrač Asvela levom rukom radi faul, dok je desnom na lopti. Toliko opstrukcije kretanja rukama, a ne sudi se faul. Lepo komentatori kažu da i Zvezda mora da igra tako, da bi digla kriterijum.

Evo upravo Davidovcu sude aut pod našim košem, a vidi se na snimku lakat u njegova leđa. Strašno.
(Gong, 10. januar 2020 21:32)

Sramno je da uopšte pominjete suđenje. Zvezda je imala 0 ( nula) faulova na 3,5 minuta do kraja 2. četvrtine, a Asvel je debelo bio u bonusu. Večeras Zvezda igra katastrofalno i zato gubi. Jasno mi je da je uvek neko drugi kriv, ali bar jednom budite realni.

Petar

pre 4 godine

Zato je Virtus mega ekipa sa propalim trenerom i mega zvezdom Teodosićem
(autolakirer, 10. januar 2020 22:55)

Jel bio Mega Zvezda i u Avgustu kad je se pisalo da ce kod vas?

5. STAR

pre 4 godine

Zvezda ubedljivo gubi a Gist je ubedljivo ali UBEDLJIVO NAJGORI IGRAČ Zvezde!
U odnosu na ono šta koji igrač treba da pruži je i još jednom, ubedljivo najgori! Te priče kao ne igra se pik sa njim itd. Pa šta? Zbog toga ne skače, ne uspeva ništa da uhvati, srlja u napadu?! I ono što me više iritira i od Odžovog ispuštanja lopte je kad je Gist ukrade i sam krene u kontru... Svaki put je izgubio loptu! Neverovatno!
Inače, svi gledaju, niko da skoči, da napravi faul kad treba.
Meč u kom nam pobeda mnogo znači, mi uđemo kao u onim mečevima sa početka sezone. Bezidejno i bezvoljno.
Znao sam da će Beron imati problema jer on igra fino a to teško prolazi pored ovih krljatora.
Prevelika razlika za poluvreme...

Neko

pre 4 godine

Najlosiji prelazni rok ikada. Ako oduzmemo poene Stimca, Pantera i Kuridze, oni za koje smo mislili da ce nositi igru su dali 7 poena. Da li u Zvezdi iko odgovara za ovakve promasaje?

el.kiddo

pre 4 godine

Hajlajt sezone 19, i 20 panteri ce pamtiti dovodjenje imenjaka Pantera,cetvorokorak Berona, bezanje od Buducnosti i vracanje u takmicenje gde pripadaju-ek.

ivkovic zoran

pre 4 godine

-katastrofa ,ljudi izgubili utakmicu u 1 četvrtini ....
-odbrana uzas a napad katastrofa
-Panter totalni promasaj .
za neke stvari Sakota kriv on je insistirao na ovom Panteru .
-ovde je do sada pisalo mnogo ljudi da Zvezdi treba jos 1 plejmejker a mi dovedemo beka
- Asvel osrednja ekipa sa skocnim i brzim crncima a ovako se igra sa Zvezdom .
-uzgred moram iskoristiti i cestitati grobarima na pokazanom do sada u evrokupu . -igraju borbeno i motivisano i Trinkijeri radi sjajan posao .....
-sto se tiče nas koji navijamo za Zvezdu od sjaja do uzasa ,pa ovako vazan mec mi odigramo ovako a bila je sjajna prilika da se ostvari kljucna pobeda na gostovanju . fener sigurno u gostima necemo dobiti ....bas sam razocaran odnosom igraca igraju ko muve bez glave a ekipa sa toliko potencijala .
-STETA BAŠ

ja

pre 4 godine

Bez ikakve navijačke ostrašćenosti mogu da kažem da je utakmica Partizan-Virtus bila za klasu iznad ove današnje, što je ironično pošto je ta utakmica odigrana u nižerangiranom takmičenju. Možda i format lige utiče da dosta ekipa odigra celu utakmicu, ili poluvreme ležerno u NBA ritmu, pa se ovakve stvari događaju. (ja, 10. januar 2020 23:11). Vi grobari zaista umisljate da nešto o kosarci znate a u stvari veze nemate. Po kom je to kriterijumu Par-Virtus bio za klasu bolji meč? Po boljem procentu pogodjenih šuteva? Pa onda je kineska liga najbolja na svetu - tamo su svi rezultati preko 100 sa neverovatnim procentima. A zašto? Zato sto se odbrana ne igra! Ni Virtus prekjuče nije igrao odbranu ni sekunde. Sutirali ste non stop sami. Oni i u Italiji redovno primaju 80+ poena sto znaci da su premekani. Danas Zvezda nije igrala odbranu celo poluvreme. Ej, samo 3 defanzivna skoka, 18-6 u skokovima ukupno. Sami kao duhovi. U drugom poluvremenu smo zagradili kos (na kraju meča čak smo imali jedan skok više sto je neverovatno), ekipu koja je mnogo fizički jača i sličnija potpuno zaustavili. Djordjevic ništa nije znao kako da promeni igru. Stari lisac Sakota je za 180 stepeni promenio igru. Još smo veći deo igrali bez Lorenca. Ovo je bio neuporedivo bolji meč jer je imao sve: i promene u odbrani, i napadačke minijature, i borbu prsa u prsa, i igru iz kontakta. Na vašoj utakmici samo se prangijalo, odbranu je nešto igrao Psrtizan i to je to (ne zaboravi da ste primili 81 poen, dakle više nego mi na gostovanju Asvelu sa jednim poluvremenom odigranim bez energije i odbrane!).
(veliki strumf, 11. januar 2020 00:57)

Majstore, ti se ne razumeš u košarku. Na utakmici Partizan-Virtus su se igrale tri puta jače odbrane u odnosu na vašu utakmicu. Partizan je postigao toliko poena jer je pogađao sve živo, a ne zbog slabe odbrane. Utakmica je bila tri puta brža, igralo se u jaku visokom ritmu.

cokipkijg

pre 4 godine

Kakav je stručnjak Vlada Kuzmanović...
Ima li nekoga da spreči ovo komentarisanje. Blam.
Kad počne o faulovima... Četvrtinama, ritmu...
Kaže pomerila Zvezda Asvelu ritam, a dobila 49 kom...

T0rk

pre 4 godine

@Idemo...
Sledeći su Žalgiris i Alba a onda je top 8 sve bliži...a za franjevce se posebno spremamo
(Drača, 10. januar 2020 23:22)

Tako je, dobro se spremite.

Alberto Rato

pre 4 godine

Niko ne igra ništa osim Stimca i sada malo Pantera. Odbrana kriminalna sve vreme. Nema energije, želje.
(veliki strumf, 10. januar 2020 21:23)


taj stimac koga hvalis vas je ukopao...preko njega su dali 30 poena i pokupili brdo ofanzivnih dok je on bio posmatrac...nego, mnogo ste mi se vi panteri ispuvali u odnosu na ono lozenje od prosle nedelje...

Ratko

pre 4 godine

Osim Reala i Efesa niko ih nije dobio na njihovom terenu ove sezone, jesu teletabisi svi ali su nezgodni na svom terenu
(Laza, 10. januar 2020 21:13)

Tacno, ali nije problem sto gubi Zvezda vec kako gubi, odlicna forma ekipe i prosto je neverovatan ovakav pad posle samo par dana, igra nije nula nego -10, ne kapiram u cemu je problem uopste

micho mkd

pre 4 godine

cestitke Zvezdi,ipak treba reci da osim prvih pet,sve ostale ekipe u Evroligi su ispod proseka onih evroligaskih timova unazad par godina.

Duka

pre 4 godine

Grobari, Panter nam doneo pobedu. Je l vas boli, a?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)

Pa svi su panteri.

adjep

pre 4 godine

Pravda za zvezdu... Kakav kralj ovaj Mitrovic trazi odmor jednu desetinku pre kraja prvog poluvremena.... To mnogo govori o odnosu prema komsinici 😁

veliki strumf

pre 4 godine

Ljudi moji, odnos u skokovima 18-6!!! Samo 6 skokova za celo poluvreme BRUKE I SRAMOTE JEDNE! U odbrani BEDNA 3 skoka, a oni 7 u napadu! Pod našim košem 7-3 za njih, ha mislim da to nikada nije zabeleženo! Nijednu trojku nismo pogodili, promašili smo 4 bacanja a oni nijedno. Frapantan mi je podatak da je Dobric na 42% sa penala, nisam mogao da verujem kad sam to video. Taman smo malo zalicili na tim u zadnjih desetak dana i onda naidje ovakva tuga od meča. Ovaj poraz će višestruko mnogo koštati.

Jugram Haschwalth

pre 4 godine

Kad igra Partizan?
(kvota 1.01, 10. januar 2020 21:11)

Ako pitas za EL nece skoro....:)))
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (UGASENO JSD partizai, 10. januar 2020 21:23)

Da znas, daleko je oktobar... nema veze, sacekacemo :))))

Luke Babbitt gravedigger

pre 4 godine

Zamislite stres i patnju groblja posle ovakve Zvezdine utakmice....
(Slavko Balavko Vrekic, 10. januar 2020 22:46)

Što, da nećete da osvojite možda hahahahahaha... ?

Jovan

pre 4 godine

Navijam za Zvezdu, ali Sakota nije trener za velike utakmice, a sva 3 poslednja pojacanja su totalni promasaj!

Sa ovakvom ekipom necemo nista uraditi!

mohikanac

pre 4 godine

Da odmah bude jasno ovo Zvezdu čeka sa Žalgirisom i Zenitom kući.
Ne mora da pogađaju ali rudariće celu utakmicu. Podigli su se bar energetski.
Zvezda nema igru. To je problem kod agresivnog pristupa jer nije rešila broj i rotaciju igrača koji su jaki na lopti.
Evo nema F Čovića a problemi isti kao da je tu.
Mogu da zamislim ozbiljne trenere kad ih Mitrović "mesar" Zvezdan nekako nadigra. E Šakota, moja ćerka od 12 god zna da će da mesare i na prostu silu guraju ritam utakmice još ti nabiju 30pts za čet. Energetska nula.
U BG su ostajali skokom u igri sada su nas uništili. A to je stvar volje.
Moraš da se pošibaš za bar dostojanstvo, stvar karaktera, a to Šakota nema.

Стручњак

pre 4 godine

Zo, Panter, Davidovac, Gist, Stimac. Jedino to moze da igra. Ostalo boranija.Mozda Beron sesti covek. Rezervni centar jedan. Simanu sa 90 kila hitno se osloboditi, bekovski par Svemira, zna se koji je, hitno se osloboditi.

moralni gmizavac

pre 4 godine

Ha ha klasicna dijagnoza ovih iz zeleznika. Videcete za mesec dana, sakota odlazi, stimac da se ne ljubimo.. Tuga od njih uvek. Ipak je ovo asvel, opustite se.

Fake

pre 4 godine

Bezvoljni do bola, nema vatre u ocima!
Drugo, samo ti Stimac i Panter igraju, ti vadis obojicu. Pa potrosi ih do kraja.
Beron siluje, bezopasan, rupa u odbrani. Ma idi, nemam vise zivaca da pisem...

gagi

pre 4 godine

Bruka, nezna se koje losi. Beron svaku utakmicu ima dvije ciste lopte protivniku u ruke. Sta tek reci za Gista, odmag ga treba otjerati pi svaku cijenu, nece da igra. Panters bez ikakve potrebe doveden,nikakav doprinos, cisti divljak. Kuzmic totalni aut. Ova ekipa nema ni srce ni dusu, definitivno nista necemo ove godine uraditi, cist promasaj sa izborom igraca. I na sve ovo bezobrazno sudjenje do bola, sto nije opravdanje.

Republika Srpska

pre 4 godine

Gist je najgori ubjedljivo pa neka igra Simanic nije mi jasno. Stimac katastrofalan u odbrani nista nije zagradio, dzaba njegovih 15 koswva kada je bar toliko zeznuo. Berona ne bih komentarisao

Pioniri

pre 4 godine

Bravo Zvezdo moja! Ova pobeda ce znaciti mnogo za pobednicki moral ekipe u nastavku sezone. Dobiti utakmicu posle kriminalnog pocetka i 5:22 je sjajno. Stime fantastican, Davidovac odlican, Dobric i Jovanovic solidni.Samo napred i da se sada dobiju dve kod kuce. Nadam se da povrede nisu ozbiljne i da ce svi biti spremni za Zalgiris i da ce se Djenka vratiti i zaigrati bolje. Koristan je timu. Mislim da ce posle ove utakmice Sakota ce u najskorije vreme revidirati prvu petorku jer Kuzmic, Lazic i Simanic ne pruzaju ni minimum onoga sto je na ovom nivou potrebno... Neka malo sa klupe cekaju svoju sansu.Tuzno je sto ovde ne moze bez navijaca samoproklamovane institucije koja je zaista umislila da bi mogla ovako da igra u EL? Pa oni za 13 godina igranja slabije EL slovom i brojem imaju ukupno 20 pobeda na strani. Mi do sada 4 samo u ovoj sezoni, a siguran sam da cemo imati jos barem 2 do kraja regularnog dela. Svaka cast, odusevljen sam.
(Vlada, 10. januar 2020 23:50)
Sjajno, pa samo zbog te statistike treba vas nagraditi jednim F4. Prosto je to fantasticno. I ja sam odusevljen.

johny

pre 4 godine

Ne trena teošititi snagu. U ponedeeljak Laktaši. Mnogo važnija utakmica. Poraz može da se nadoknadi kroz dva domaćinstva Žalgiris i Alba

ja

pre 4 godine

Ovo je bio horor od utakmice, i jedni i drugi očaj. Igrači Asvela neshvatljivo stali u drugom poluvremenu, nije bilo kretnje, protoka lopte, ničeg. Zvezda odigrala sasvim prosečno i malo po malo stigla rezultat. Drugo poluvreme Asvela je možda bilo i najgore poluvreme jednog kluba u Evroligi u dosadašnjoj toku sezone. Trebalo bi da ih bude sramota, zato se i trener Mitrović iznervirao i dobio drugu tehničku. Smešno je što su ovi komentatori procenili kako je Zvezda podigla nivo igre, a zapravo je Asvel mnogo pao. Takve mi "stručnjake" slušamo. Bez ikakve navijačke ostrašćenosti mogu da kažem da je utakmica Partizan-Virtus bila za klasu iznad ove današnje, što je ironično pošto je ta utakmica odigrana u nižerangiranom takmičenju. Možda i format lige utiče da dosta ekipa odigra celu utakmicu, ili poluvreme ležerno u NBA ritmu, pa se ovakve stvari događaju.

Sava

pre 4 godine

Dzaba sve opet ce Trinki kliknuti na factory reset za 20-ak dana.
Ali kako god mnogo bih voleo da vidim i partizan i zvezdu u EL realno vise zasluzuje Srbija dva predstavnika nego neke druge zemlje.

Saša

pre 4 godine

Dobra igra Zvezde posebno u zadnjoj četvrtini. Kraj utakmice očajan... Šakota loše vodio završnicu. Štimac odličan. Punter a ne Panter je doneo pobedu.

ja

pre 4 godine

Partizan da igra euroligu ove sezone bio bi negde na petom ili šestom mestu. Mnogo ima slabih ekipa, Efes, Barsa, Real i CSKA mnogo odskaču. Sad i Makabi igra dobru košarku, PAO toplo-hladno, a ostalo blagi užas. Verovatno će tu pored ovih šest ekipa Fener da uskoči, i za to osmo mesto će biti borba između nekoliko ujednačenih ekipa, mada je po rasporedu čini se Himki i pored jučerašnjeg kiksa, glavni kandidat.

neko

pre 4 godine

Neumesno je uporedjivat broj pobeda kad vi u prvom delu takmicenja igrate vise utakmica nego sto je Partizan odigrao one godine do fajnal fora. I da mozete a mozda i ne do top 8. Pitanje je sad?

Joffrey

pre 4 godine

Ovakav Asvel u svakoj grupi EUROKUPA borio bi se za cetvrto mesto.Prosirenje takmicenja u EVRI ligi nece nikako doneti kvalitet vec ce jedino doneti zaradu EVRIligi.

crno-beli

pre 4 godine

Ovo je bio horor od utakmice, i jedni i drugi očaj. Igrači Asvela neshvatljivo stali u drugom poluvremenu, nije bilo kretnje, protoka lopte, ničeg. Zvezda odigrala sasvim prosečno i malo po malo stigla rezultat. Drugo poluvreme Asvela je možda bilo i najgore poluvreme jednog kluba u Evroligi u dosadašnjoj toku sezone. Trebalo bi da ih bude sramota, zato se i trener Mitrović iznervirao i dobio drugu tehničku. Smešno je što su ovi komentatori procenili kako je Zvezda podigla nivo igre, a zapravo je Asvel mnogo pao. Takve mi "stručnjake" slušamo. Bez ikakve navijačke ostrašćenosti mogu da kažem da je utakmica Partizan-Virtus bila za klasu iznad ove današnje, što je ironično pošto je ta utakmica odigrana u nižerangiranom takmičenju. Možda i format lige utiče da dosta ekipa odigra celu utakmicu, ili poluvreme ležerno u NBA ritmu, pa se ovakve stvari događaju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ja, 10. januar 2020 23:11) # Link komentara
Preporučujem (+3)Ne preporučujem (-58)

Nalupaše čoveku minuseve, a sve ispravno rekao. Boli istina...

Jovan

pre 4 godine

Navijam za Zvezdu, ali Sakota nije trener za velike utakmice, a sva 3 poslednja pojacanja su totalni promasaj!

Sa ovakvom ekipom necemo nista uraditi!

ja

pre 4 godine

Bez ikakve navijačke ostrašćenosti mogu da kažem da je utakmica Partizan-Virtus bila za klasu iznad ove današnje, što je ironično pošto je ta utakmica odigrana u nižerangiranom takmičenju. Možda i format lige utiče da dosta ekipa odigra celu utakmicu, ili poluvreme ležerno u NBA ritmu, pa se ovakve stvari događaju. (ja, 10. januar 2020 23:11). Vi grobari zaista umisljate da nešto o kosarci znate a u stvari veze nemate. Po kom je to kriterijumu Par-Virtus bio za klasu bolji meč? Po boljem procentu pogodjenih šuteva? Pa onda je kineska liga najbolja na svetu - tamo su svi rezultati preko 100 sa neverovatnim procentima. A zašto? Zato sto se odbrana ne igra! Ni Virtus prekjuče nije igrao odbranu ni sekunde. Sutirali ste non stop sami. Oni i u Italiji redovno primaju 80+ poena sto znaci da su premekani. Danas Zvezda nije igrala odbranu celo poluvreme. Ej, samo 3 defanzivna skoka, 18-6 u skokovima ukupno. Sami kao duhovi. U drugom poluvremenu smo zagradili kos (na kraju meča čak smo imali jedan skok više sto je neverovatno), ekipu koja je mnogo fizički jača i sličnija potpuno zaustavili. Djordjevic ništa nije znao kako da promeni igru. Stari lisac Sakota je za 180 stepeni promenio igru. Još smo veći deo igrali bez Lorenca. Ovo je bio neuporedivo bolji meč jer je imao sve: i promene u odbrani, i napadačke minijature, i borbu prsa u prsa, i igru iz kontakta. Na vašoj utakmici samo se prangijalo, odbranu je nešto igrao Psrtizan i to je to (ne zaboravi da ste primili 81 poen, dakle više nego mi na gostovanju Asvelu sa jednim poluvremenom odigranim bez energije i odbrane!).
(veliki strumf, 11. januar 2020 00:57)

Majstore, ti se ne razumeš u košarku. Na utakmici Partizan-Virtus su se igrale tri puta jače odbrane u odnosu na vašu utakmicu. Partizan je postigao toliko poena jer je pogađao sve živo, a ne zbog slabe odbrane. Utakmica je bila tri puta brža, igralo se u jaku visokom ritmu.

micho mkd

pre 4 godine

cestitke Zvezdi,ipak treba reci da osim prvih pet,sve ostale ekipe u Evroligi su ispod proseka onih evroligaskih timova unazad par godina.

moralni gmizavac

pre 4 godine

Ha ha klasicna dijagnoza ovih iz zeleznika. Videcete za mesec dana, sakota odlazi, stimac da se ne ljubimo.. Tuga od njih uvek. Ipak je ovo asvel, opustite se.

ja

pre 4 godine

Ovo je bio horor od utakmice, i jedni i drugi očaj. Igrači Asvela neshvatljivo stali u drugom poluvremenu, nije bilo kretnje, protoka lopte, ničeg. Zvezda odigrala sasvim prosečno i malo po malo stigla rezultat. Drugo poluvreme Asvela je možda bilo i najgore poluvreme jednog kluba u Evroligi u dosadašnjoj toku sezone. Trebalo bi da ih bude sramota, zato se i trener Mitrović iznervirao i dobio drugu tehničku. Smešno je što su ovi komentatori procenili kako je Zvezda podigla nivo igre, a zapravo je Asvel mnogo pao. Takve mi "stručnjake" slušamo. Bez ikakve navijačke ostrašćenosti mogu da kažem da je utakmica Partizan-Virtus bila za klasu iznad ove današnje, što je ironično pošto je ta utakmica odigrana u nižerangiranom takmičenju. Možda i format lige utiče da dosta ekipa odigra celu utakmicu, ili poluvreme ležerno u NBA ritmu, pa se ovakve stvari događaju.

rrance

pre 4 godine

Ne mogu da navijam za ovu crvenu zvezdu.Ovo nije moja zvezda.Zato napred Asvel!
(DELIJA??, 10. januar 2020 20:42)

Cime se vi grobari sluzite prosto samo dno....

mohikanac

pre 4 godine

@vax
Nije mi žao. Loši smo bili pp, valjda ti to nije sporno?
Svako normalan je video da je meč bio gotov za 90sec. Čuda se dešavaju. Ovaj put smo imali sreće jer nismo sami došli do ovoga nego uz pomoć Mitrovića i Parkera(brat). Realno ovo se ne gubi kući.

A da sam srećan jesam ali nisam slep. Biće ovo nategnuta i mučna sezona do kraja.

Petar

pre 4 godine

Zato je Virtus mega ekipa sa propalim trenerom i mega zvezdom Teodosićem
(autolakirer, 10. januar 2020 22:55)

Jel bio Mega Zvezda i u Avgustu kad je se pisalo da ce kod vas?

Saša

pre 4 godine

Dobra igra Zvezde posebno u zadnjoj četvrtini. Kraj utakmice očajan... Šakota loše vodio završnicu. Štimac odličan. Punter a ne Panter je doneo pobedu.

Luke Babbitt gravedigger

pre 4 godine

Zamislite stres i patnju groblja posle ovakve Zvezdine utakmice....
(Slavko Balavko Vrekic, 10. januar 2020 22:46)

Što, da nećete da osvojite možda hahahahahaha... ?

Neutralac

pre 4 godine

Svaka čast Zvezdi na pobedi ali meni najveći utisak ostavljaju ovi komentatori, ljudi jel realno da oni ovako komentarišu i prenose utakmicu? Uporedite onu profesionalnost na komentarisanju Partizana i Virtusa i sad ovo? Zaista ne mogu da verujem da sk to dopušta sebi.

sasa

pre 4 godine

Grobari, Panter nam doneo pobedu. Je l vas boli, a?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Čarls Barkli, 10. januar 2020 22:59) # Link komentara

A sto to napominjes? heheheheh

T0rk

pre 4 godine

@Idemo...
Sledeći su Žalgiris i Alba a onda je top 8 sve bliži...a za franjevce se posebno spremamo
(Drača, 10. januar 2020 23:22)

Tako je, dobro se spremite.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Načuo sam nešto da se Dženkinsu duguje nekoliko plata..Momak želi da podnese tužbu i naplati ceo ugovor i napusti ekipu..Prelazi u Budućnost najverovatnije..

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Nije ni počela utakmica,a već 9:0 hahaha koja ste vi komedija od kluba, pa moj Partizan bi ugazio ove samo tako,proveli bi se gore nego Virtus pre sedam dana.

ja

pre 4 godine

Partizan da igra euroligu ove sezone bio bi negde na petom ili šestom mestu. Mnogo ima slabih ekipa, Efes, Barsa, Real i CSKA mnogo odskaču. Sad i Makabi igra dobru košarku, PAO toplo-hladno, a ostalo blagi užas. Verovatno će tu pored ovih šest ekipa Fener da uskoči, i za to osmo mesto će biti borba između nekoliko ujednačenih ekipa, mada je po rasporedu čini se Himki i pored jučerašnjeg kiksa, glavni kandidat.

Mož' vako, a i onako....

pre 4 godine

Jel može bez "hrišćanskih" ekshibicija?
Kao, "Bog je bio na našoj strani" i sl. ?

Može li neki dokaz da je onaj drugi (zvani, Santana, ) samo čekao poluvreme da unidje?
A možda i nije. Ko će ga znati.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Gledam malo pre utakmicu Himki-Zenit.Na tribinama atmosfera kao da gledam na RTS novogodišnji koncert Bečke filharmonije...Ovde ima bar 3 tima koja su totalno zalutala u evroligu(Zenit,Alba,Bajern)...Koja je sramota da grad koji ima 2 miliona stanovnika,ima halu od 25 hiljada gledalaca,ima velike hotele,aerodrom da nema u budućnost ne oba tima(Partizan-CZ)u evroligi već ni jedan, a verovatno timove iz Londona i Lisabona koji će na isti način obogatiti evropsku košarku!SRAMOTA za ovako lepu igru!

Стручњак

pre 4 godine

Zo, Panter, Davidovac, Gist, Stimac. Jedino to moze da igra. Ostalo boranija.Mozda Beron sesti covek. Rezervni centar jedan. Simanu sa 90 kila hitno se osloboditi, bekovski par Svemira, zna se koji je, hitno se osloboditi.

Duka

pre 4 godine

Grobari, Panter nam doneo pobedu. Je l vas boli, a?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)

Pa svi su panteri.

petarczv

pre 4 godine

Simanic ne treba nikad vise da igra u crvenoj zvezdi. Decko izgleda i ponasa se isto vec 4 godine. Nikakav napredak,govor tela, faca i gradja kao da je zavisnik a ne sportista. Nikakva emocija, zelja ništa.

autolakirer

pre 4 godine

Koji je krš od ekipe ovaj Asvel.
(Tito toto idioto!, 10. januar 2020 22:42)

Zato je Virtus mega ekipa sa propalim trenerom i mega zvezdom Teodosićem

Miki kd

pre 4 godine

Auu brate sto je Lazić stisnuo njihovog pucača..Lik šutirao 4x i postigao 10 poena..Pitam sve vas: šta i koju igru igra Lazić?Izgubljen slučaj 1000%

Caki

pre 4 godine

19 razlike gubiti na poluvremenu od Asvela je sramno..
(zvezdas-rajvoSa, 10. januar 2020 21:38)


Aj mi nadji ko je dobio Asvel na njihovom terenu ove sezone?
(Tobijas, 10. januar 2020 21:54)

Niko nije rekao da morate da ih dobijete.. covek je rekao da je sramno da gubite 19 razlike na poluvremenu...

Student

pre 4 godine

Lepo sto ste objavili bar sad pred utimicu da se igra. Za razliku od Partizanovih utiamica gde se nedelju dana unapred pisu hvalospevi o protivnicima kao da dolazi GSW licno. Ali da, pastorcad i mediji pokusavaju da uniste, jadni oni...

Sava

pre 4 godine

Dzaba sve opet ce Trinki kliknuti na factory reset za 20-ak dana.
Ali kako god mnogo bih voleo da vidim i partizan i zvezdu u EL realno vise zasluzuje Srbija dva predstavnika nego neke druge zemlje.

Bezimeni

pre 4 godine

Nikad smesnija evroliga...Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Shone, 10. januar 2020 23:02) Zato eurokup nikad jaci,Monako,Galata,Tofas,Bresa, dogodine i Kluz,Ostende,Oldenburg sto vas razbijali do juce. Grobarcici igrali neki kupa sampiona sa Prokomom,Tauersima iz Londona i sad pricaju nesto.Nevidjeni ste. Stativa Sase Ilica protiv reala u dubalu i porazi od 30-40 kosa razlike u vreme duleta u gostima,su vase obelezje i kukanje,plakanje vec sedma godina takodje. I Nolan Smit.
(PecarosSasa, 10. januar 2020 23:16)
I Istanbul.

Ranko

pre 4 godine

Ruzno je gledati kosarku na tv bez tona,ali sa Kovacicem nema drugog nacina.Stalno se zali na sudjenje,infantilni izlivi odusevljenja uz krike kao da ima problema sa probavom su previse.O strucnim komentarima Kuzmanovica kao: da nisu izgubili cetvrtinu sa 20,sada bi bilo super jer je druga svega - 5, da se ne govori.Igra nas klub i neka se navija,ali malo stila nece faliti.Kada covek slusa njih onda ne cude ni komentari koji se mogu procitati.

PredragDrobnjak

pre 4 godine

Sramota grobari bi ove razbili sa 40 razlike.Igraju srcem za razliku od ametamtera.
(Aleksandra, 10. januar 2020 21:00)

Tacno zato je Zvezda 8. u Evroligi a Partizan igra cipiripikup
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Comi, 10. januar 2020 21:09

FMP 8. mesto deli sa jos 3 ekipe, a prava Zvezda u frikom zamrzivacu

milke

pre 4 godine

OZBILJNA ekipa ovo nikada ne bi dozvolila, a ja da sam trener nikada Kuzmića ne bi stavio u prvu petorku. Već sam jednom zbog njega dobio puno minusa, ali tvrdim da ovakav Kuzmić može biti samo treći centar.

Alberto Rato

pre 4 godine

Niko ne igra ništa osim Stimca i sada malo Pantera. Odbrana kriminalna sve vreme. Nema energije, želje.
(veliki strumf, 10. januar 2020 21:23)


taj stimac koga hvalis vas je ukopao...preko njega su dali 30 poena i pokupili brdo ofanzivnih dok je on bio posmatrac...nego, mnogo ste mi se vi panteri ispuvali u odnosu na ono lozenje od prosle nedelje...

neko

pre 4 godine

Neumesno je uporedjivat broj pobeda kad vi u prvom delu takmicenja igrate vise utakmica nego sto je Partizan odigrao one godine do fajnal fora. I da mozete a mozda i ne do top 8. Pitanje je sad?

adjep

pre 4 godine

Pravda za zvezdu... Kakav kralj ovaj Mitrovic trazi odmor jednu desetinku pre kraja prvog poluvremena.... To mnogo govori o odnosu prema komsinici 😁

Pedja J7

pre 4 godine

Na sve muke grobara zadnjih godina, na to što gledaju Evroligu ko kiselo grožđe, nazivaju nas panterima, mi dovedemo Pantera, koji kida!!!
Karma se sprda s njima...

Ivan

pre 4 godine

Ispustis 7 razlike za 40 sekundi. Ovo vise nije slucajnost sobzirom da se ponavlja vec drugi put. Gistu se zahvaliti, nema vise koristi od njega, svaki sut koji nije zakucavanje jedva mu pogadja obruc, baca cigle covek od kada je dosao ukljucujuci i slobodna bacanja.

mohikanac

pre 4 godine

Volim ove utakmice koje su gotove za 90sec.
Nagledao sam se toga svih onih godina dok CZ nije igrala EL, evo opet ta melanholija koja nas krasi.
Ovo je jedna ratničko rudarska ekipa ovaj Asvel, po principu šutni i pogodi obruč ima ko će da skače, u odbrani na nož.
Kad njih ne umeš da kanališeš baš si u problemu.
Tuga.

adjep

pre 4 godine

SIGURAN SAM U POBEDU, ZVEZDA JE MNOGO BOLJI TIM OD ASVELA. IMAM NEKI OSECAJ DA CE KURIDZA ODIGRATI NAJBOLJU UTAKMICU. NAPRED ZVEZDO LEEE
(Pedja, 10. januar 2020 20:21) Imenjace moj, koliko godinica imas 😁

UGASENO ASD NEROES

pre 4 godine

@ Kad igra Partizan?
(kvota 1.01, 10. januar 2020 21:11)

Ako pitas za EL nece skoro....:)))
(UGASENO JSD partizai, 10. januar 2020 21:23)

Mi smo to osvojili, sve nam jedno. A i opet cemo.

Neko

pre 4 godine

Najlosiji prelazni rok ikada. Ako oduzmemo poene Stimca, Pantera i Kuridze, oni za koje smo mislili da ce nositi igru su dali 7 poena. Da li u Zvezdi iko odgovara za ovakve promasaje?

MUFLON BOŽO

pre 4 godine

Uđem da na osnovu komentara zaključim nešto o samoj utakmici koju nisam gledao i umorim se tražeći makar jedan od skoro 600 komentara koji za temu ima samu igru, neki detalj koji je bio zanimljiv ili značajan. Skoro svi komentari su na temu da li je više navijača bilo u dvorani pre nekoliko godina ili pre nekoliko godina pre toga kao i da li je Partizan imao lakši posao onomad da dođe do f4. Zašto je to tako? Je l moguće da vas sve više zanima lokalni protivnik i šta njegovi navijači osećaju povodom uspeha/neuspeha vašeg kluba nego razvoj događaja u Evroligi. Okanite se tih emocija, nisu zdrave. Treba da svi navijamo za Zvezdu jer je to stub srbstva, a i za Partizan kad igra u Evropi jer je i on važan. Dobro, možda nije baš stub, ali neki drugi deo srpske kuće košarke sigurno. Možda wc, eto...šta fali.

Pioniri

pre 4 godine

Bravo Zvezdo moja! Ova pobeda ce znaciti mnogo za pobednicki moral ekipe u nastavku sezone. Dobiti utakmicu posle kriminalnog pocetka i 5:22 je sjajno. Stime fantastican, Davidovac odlican, Dobric i Jovanovic solidni.Samo napred i da se sada dobiju dve kod kuce. Nadam se da povrede nisu ozbiljne i da ce svi biti spremni za Zalgiris i da ce se Djenka vratiti i zaigrati bolje. Koristan je timu. Mislim da ce posle ove utakmice Sakota ce u najskorije vreme revidirati prvu petorku jer Kuzmic, Lazic i Simanic ne pruzaju ni minimum onoga sto je na ovom nivou potrebno... Neka malo sa klupe cekaju svoju sansu.Tuzno je sto ovde ne moze bez navijaca samoproklamovane institucije koja je zaista umislila da bi mogla ovako da igra u EL? Pa oni za 13 godina igranja slabije EL slovom i brojem imaju ukupno 20 pobeda na strani. Mi do sada 4 samo u ovoj sezoni, a siguran sam da cemo imati jos barem 2 do kraja regularnog dela. Svaka cast, odusevljen sam.
(Vlada, 10. januar 2020 23:50)
Sjajno, pa samo zbog te statistike treba vas nagraditi jednim F4. Prosto je to fantasticno. I ja sam odusevljen.

Joffrey

pre 4 godine

Ovakav Asvel u svakoj grupi EUROKUPA borio bi se za cetvrto mesto.Prosirenje takmicenja u EVRI ligi nece nikako doneti kvalitet vec ce jedino doneti zaradu EVRIligi.

Bezimeni

pre 4 godine

Kakva je ovo euroliga kada fmp pobedjuje sve na strani? Pa mi cemo sledece godine uzeti tu euroliga kada vidim kako se igra. Zapamtite!!!(Majki, 10. januar 2020 23:03)Nećete vi skorije imati priliku da igrate EL, a ovo o osvajanju nije ni vredno komentara.
(Veliki Sever 47., 10. januar 2020 23:21)
Obe tvrdnje na mestu, apsolutno se slazem. Niti ce region vise videti EL, niti je vredno komentarisati osvajanje iste. Nijedan nas klub verovatno nikada vise nece biti ni blizu F4. Sto se osvajalo, osvajalo se

ivkovic zoran

pre 4 godine

-katastrofa ,ljudi izgubili utakmicu u 1 četvrtini ....
-odbrana uzas a napad katastrofa
-Panter totalni promasaj .
za neke stvari Sakota kriv on je insistirao na ovom Panteru .
-ovde je do sada pisalo mnogo ljudi da Zvezdi treba jos 1 plejmejker a mi dovedemo beka
- Asvel osrednja ekipa sa skocnim i brzim crncima a ovako se igra sa Zvezdom .
-uzgred moram iskoristiti i cestitati grobarima na pokazanom do sada u evrokupu . -igraju borbeno i motivisano i Trinkijeri radi sjajan posao .....
-sto se tiče nas koji navijamo za Zvezdu od sjaja do uzasa ,pa ovako vazan mec mi odigramo ovako a bila je sjajna prilika da se ostvari kljucna pobeda na gostovanju . fener sigurno u gostima necemo dobiti ....bas sam razocaran odnosom igraca igraju ko muve bez glave a ekipa sa toliko potencijala .
-STETA BAŠ

el.kiddo

pre 4 godine

Hajlajt sezone 19, i 20 panteri ce pamtiti dovodjenje imenjaka Pantera,cetvorokorak Berona, bezanje od Buducnosti i vracanje u takmicenje gde pripadaju-ek.

Deratizator

pre 4 godine

@ Ovo nije agresivna odbrana, nego prljava. Tek su na Gistu sudili faul na nekih 3:30 do kraja druge četvrtine, kad mu je nogom u vazduhu blokirana kretnja. Pre toga, kad je presečena lopta i Gist krenuo u kontru, suđen je aut, a igrač Asvela levom rukom radi faul, dok je desnom na lopti. Toliko opstrukcije kretanja rukama, a ne sudi se faul. Lepo komentatori kažu da i Zvezda mora da igra tako, da bi digla kriterijum.

Evo upravo Davidovcu sude aut pod našim košem, a vidi se na snimku lakat u njegova leđa. Strašno.
(Gong, 10. januar 2020 21:32)

Sramno je da uopšte pominjete suđenje. Zvezda je imala 0 ( nula) faulova na 3,5 minuta do kraja 2. četvrtine, a Asvel je debelo bio u bonusu. Večeras Zvezda igra katastrofalno i zato gubi. Jasno mi je da je uvek neko drugi kriv, ali bar jednom budite realni.

mohikanac

pre 4 godine

Da odmah bude jasno ovo Zvezdu čeka sa Žalgirisom i Zenitom kući.
Ne mora da pogađaju ali rudariće celu utakmicu. Podigli su se bar energetski.
Zvezda nema igru. To je problem kod agresivnog pristupa jer nije rešila broj i rotaciju igrača koji su jaki na lopti.
Evo nema F Čovića a problemi isti kao da je tu.
Mogu da zamislim ozbiljne trenere kad ih Mitrović "mesar" Zvezdan nekako nadigra. E Šakota, moja ćerka od 12 god zna da će da mesare i na prostu silu guraju ritam utakmice još ti nabiju 30pts za čet. Energetska nula.
U BG su ostajali skokom u igri sada su nas uništili. A to je stvar volje.
Moraš da se pošibaš za bar dostojanstvo, stvar karaktera, a to Šakota nema.

Republika Srpska

pre 4 godine

Gist je najgori ubjedljivo pa neka igra Simanic nije mi jasno. Stimac katastrofalan u odbrani nista nije zagradio, dzaba njegovih 15 koswva kada je bar toliko zeznuo. Berona ne bih komentarisao

Kale_Pravi

pre 4 godine

Voleo, bih....kazem voleo bih, da Zvezda bude ove godine prvak Evrope. Voleo bih da Partizan osvoji evro kup ove godine. Voleo bih ujedinjene navijace da se okupe na Uscu i da u bojama svojih klubova pomesani proslave trofeje...Voleo bih..

Novi Sad

pre 4 godine

Ne mogu da navijam za ovu crvenu zvezdu.Ovo nije moja zvezda.Zato napred Asvel!
(DELIJA??, 10. januar 2020 20:42)

Ljubi te cika Ostoja...

pivljanin

pre 4 godine

Lepo ja kazem Asvel AMATERSKA EKIPA!!
Ko jos dozvoljava da ispusti +20?!!!
(Grobar, 10. januar 2020 22:59)

Dulo i Partizani protiv velikana iz Mađarske Solnoka...

Ratko

pre 4 godine

Kada se vraća Stratos? Trenira i trebao je da krene sa mečevima. Taman da dostigne formu za top 8 Eurolige i plej of ABA. Kako moćan roster Zvezda ima ove godine, prava je šteta što nam nisu svi na raspolaganju. Ova ekipa može svakoga da dobije i to lagano.

milke

pre 4 godine

Protiv jedne izuzetno brze igre Deda trener u prvu petorku stavi dva mlitava i spora igrača, Kuzmića i Simanića i.....izgubi utakmicu u prva tri minuta....pametnom dovoljno.

gagi

pre 4 godine

Bruka, nezna se koje losi. Beron svaku utakmicu ima dvije ciste lopte protivniku u ruke. Sta tek reci za Gista, odmag ga treba otjerati pi svaku cijenu, nece da igra. Panters bez ikakve potrebe doveden,nikakav doprinos, cisti divljak. Kuzmic totalni aut. Ova ekipa nema ni srce ni dusu, definitivno nista necemo ove godine uraditi, cist promasaj sa izborom igraca. I na sve ovo bezobrazno sudjenje do bola, sto nije opravdanje.

Ivan Veljković

pre 4 godine

Auh koja pobeda Zvezde ljudi! Jednostavno fenomenalna partija i velika velika pobeda Zvezde nad Asvelom na njegovom terenu gde ga samo oni najveći mogu pobediti. Taj Asvel je veoma ozbiljan i dobar tim, a Zvezda ga je večeras uspela pobediti na njegovom terenu i to posle minusa od -19 u 1. poluvremenu! Fenomenalna igra! Zaista imamo odličan tim! Da ih ne ureknem! Mnogo bolji roster nego na početku ove sezone, i deluju sve moćnije kada su inspirisani! Vezali su 4 pobede u Evroligi, i sada imaju skor 9-9 i na 8. su mestu, mestu koje vodi u plej-of! Uveren sam da Zvezda, samo da nastavi u ovom ritmu i da ih povrede zaobiđu, može da ostvari plasman u plej-of Evrolige što bi bio fenomenalan uspeh! Ma bravo crveno-beli, kapa dole, velika velika pobeda!

adjep

pre 4 godine

Navijam za crno bele, i posle godina i godina EL nastavio sam da pratim istu i sada kad zvezda i buducnost igraju... Ali verujte mi kada vidim i cujem Vladu Kuzmanovica tri dana srece nemam.

IvoLola

pre 4 godine

Hahahj rece navijac ekipe kaja je u top 16 prolazila sa 3 pobede i to dve protiv ptokoma i budiveljnika
(petarczv, 10. januar 2020 20:51)

Prolazila, u TOP4 ulazaila, osvajala...

Jugram Haschwalth

pre 4 godine

Kad igra Partizan?
(kvota 1.01, 10. januar 2020 21:11)

Ako pitas za EL nece skoro....:)))
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (UGASENO JSD partizai, 10. januar 2020 21:23)

Da znas, daleko je oktobar... nema veze, sacekacemo :))))

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Ovo mi je jedna od najdrazih pobeda u EL. Kako smo se vratili iz minus 19, kako smo se borili do kraja, promasili penale 6 od sedam u zandnjih 2 minuta, i onda vanzemaljska trojak Pantera. Kakav tim. Kakav trener. Velika si Zvezdo. Uvek uz vas, verujem u vas.

Dejan CZ

pre 4 godine

U trenucima kada smo stigli rezultat Lazic pravi nepotrebnu licnu sa linije 3 poena u trenutku kada je lopta vec bila izbacena i tri bacanja za protivnika...u sledecem napadu za 2+1 ponovo udara igraca koji je vec prosao Stimca iako je trebalo Stimcu svirati faul ali nepotrebno udaranje protivnika po ruci i onda jos dobija i tehnicku u raspravi sa sudijama koji otkad se kosarka igra nikad nisu preinacili svoju odluku na zahtev igraca...za kratko vreme moglo se prosuti sve dotad uradjeno.U napadu bezvredan posebno sa onim iskorakom i sutem (neka mu neko kaze da to vise ne radi) i opsta karakteristika igraca je da igra zbog defanzive...U toj defanzivi kao starteru petorke primili smo 30 koseva u prvoj cetvrtini...Sreca te zavrsnicu meca je proveo navijajuci sa klupe.Povratkom Stratosa u ekipu tragicno bi bilo da iz rostera izadje bilo koji drugi igrac osim Lazica a tu "agresivnost" pod znacima navoda bolje ce odradjivati Dzenkins koji i u napadackom smislu ima daleko vecu ulogu.

petarczv

pre 4 godine

Sramota grobari bi ove razbili sa 40 razlike.Igraju srcem za razliku od ametamtera.
(Aleksandra, 10. januar 2020 21:00)

Pa sto ih ne razbijete??? A da igrate cipiripi kup.

johny

pre 4 godine

Ne trena teošititi snagu. U ponedeeljak Laktaši. Mnogo važnija utakmica. Poraz može da se nadoknadi kroz dva domaćinstva Žalgiris i Alba

nebitan srbin

pre 4 godine

ne bih se javljao nikada ali moram da kazem il cu da puknem. partizan je odmarao dve tri nedelje u beogradu domacini do februara soremali su se za virtus tempirali formu. nikakva druga tajna ne postoji. zvezda igra ponekada dva kola evrolige od utorka do petka pa taman i da su bolji od partizana ne mogu to izdrzati.ove godine partizan ima fantasticno dobar raspored jedino sto se olimpija mora pobediti ako se hoce bolji start u plej ofu aba lige. trinkijeri je namazan i odmarao je tomasa odmarao voldena velickovica pa i gordica stariji su ljudi ali zato je imao koga da baca u vatru.sa ovim krilnim centrom ce samo dobiti na skocnosti koja je i ovako dobra.

petarczv

pre 4 godine

Izgubili himki, valensija i asvel zvezda u top 8!!! E moji zepterovci a vi se radujete pobedi trecerazrednom takmičenju protiv ekipe koja 16 godina nije igrala ozbiljnu evropsku utakmicu. A nas gleda tony parker višestruki nba sampion i najbolji NBA GM trenutnog nba sampiona.

johny

pre 4 godine

Gledam malo pre utakmicu Himki-Zenit.Na tribinama atmosfera kao da gledam na RTS novogodišnji koncert Bečke filharmonije...Ovde ima bar 3 tima koja su totalno zalutala u evroligu(Zenit,Alba,Bajern)...Koja je sramota da grad koji ima 2 miliona stanovnika,ima halu od 25 hiljada gledalaca,ima velike hotele,aerodrom da nema u budućnost ne oba tima(Partizan-CZ)u evroligi već ni jedan, a verovatno timove iz Londona i Lisabona koji će na isti način obogatiti evropsku košarku!SRAMOTA za ovako lepu igru!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 10. januar 2020 20:09)

Evo ga sa svojim komentarom

cokipkijg

pre 4 godine

Kakav je stručnjak Vlada Kuzmanović...
Ima li nekoga da spreči ovo komentarisanje. Blam.
Kad počne o faulovima... Četvrtinama, ritmu...
Kaže pomerila Zvezda Asvelu ritam, a dobila 49 kom...

Nikola

pre 4 godine

Ajmo panteri ne brukajte Srbiju vise!!U ovoj nikad slabijoj El Partizan bi imao 12-5!!!

Ne bi kuci gubio od raznih Asvela!!
(Grobar, 10. januar 2020 20:09)

U kom svetu vi zivite?

Dudu

pre 4 godine

Partizan Virtus, utakmica druge lige, je 14 puta kvalitetnija predstava od ove. Pocev od igre, atmosfere, procenata suta..
(neko, 10. januar 2020 22:20)

Evro..... šta?

Стара питања

pre 4 godine

Звезда игра савршено у ЕЛ. Победа овде довела би нас на 9-9. Следеће две утакмице Арена би требало да буде пуна без обзира на вечерашњи резултат.

sryugos

pre 4 godine

Kad vidim Lazica da krece na ulaz muka me uhvati vec na prvom koraku..
(Zvezdinho, 10. januar 2020 21:14)

Ovo isto pisem od 2013. godine i uporno dobijam minuse.
Ovaj poraz je pokazatelj sta se desava kad se ne gradi kos. Uopste.
Davidovac slucajno uzeo 1 loptu i dvaput njima otisla u aut i to je nas skok ucinak.

stavro

pre 4 godine

Ja kao veliki Partizanovac cestitam Fmp1 ovu pobedu. Svaka cast Panteri kad ste ovo izvukli
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neko, 10. januar 2020 22:49)
Hvala Cepter-Igokejac, živ bio i da je više takvih kao ti!
(stavro, 10. januar 2020 23:12)
Ja napisao živ bio i neki minusi? Biće da su grobarski, nije im u interesu da se živi.

petarczv

pre 4 godine

Protiv jedne izuzetno brze igre Deda trener u prvu petorku stavi dva mlitava i spora igrača, Kuzmića i Simanića i.....izgubi utakmicu u prva tri minuta....pametnom dovoljno.
(milke, 10. januar 2020 21:37)

Pametni, pozdravio te je Deda. Sad smo se čuli kratko preko Skype-a.
(VuKaŠiN, 10. januar 2020 23:41)

Dobro smaras u pravu je a da je u pravu govori to da sakota ni simanica ni kuzmica nismo gledali do kraja utakmice. Evo ti na stotine grobara pa njih prozivaj a ne svoje. I ja sam a sigurno i ti pomislio da smo izgubili i to je normalno ali svi zajedno volimo zvezdu. Glupe su ti ove prozivke na račun zvezdasa samo da bi uzeo koji plus. Naknadna pamet je najgluplja

dnevna doza ispodprosečnog jugoslavena

pre 4 godine

Nije moguće da ste ovoliko rano objavili da se igra utakmica! Mada, ukoliko Zvezda izgubi, verujem da će do sutra biti bar 4-5 vesti o tome.

SEnT

pre 4 godine

Ali kako nas Gist odradjuje na kvarno. Ladno igra namerno lose, i uzima nam pare. Da li je moguće da u klubu ne primećuju to, i da mu se to dozvoljava. A njemu neka je na cast ovo sto radi.

Njaah

pre 4 godine

Partizan Virtus, utakmica druge lige, je 14 puta kvalitetnija predstava od ove. Pocev od igre, atmosfere, procenata suta..
(neko, 10. januar 2020 22:20)

Naravno...u vašem univerzumu...

zoran

pre 4 godine

Sta bre igra Beron? U napadu se ponasa ko Lebron, u odbrani ne moze nikog da sacuva. I Sakota mu to tolerise, pa ako nas gaze nek igraju nasi igraci umesto sto se izivljavaju poludouceni stranci.

Zuco

pre 4 godine

Biju,tuku,skocniji,brzi jaci,i jos domacinsko sudjenje! Pa Denver ovde ne moze pobediti! Imali smo cetiri skoka za celo poluvreme,a sudjenje kriminalno na sve to. Nismo imali sut za tri izradjen. Igraju presing non stop!

Niko

pre 4 godine

00

Partizan Virtus, utakmica druge lige, je 14 puta kvalitetnija predstava od ove. Pocev od igre, atmosfere, procenata suta..
(neko, 10. januar 2020 22:20)
Pustio vas Djordjević a vi se odma naložili

Djole_Kg

pre 4 godine

Panter hahahahah kakva asistencija za izjednačenje Asvela hahahahha
(dnevna doza prosecnog Srbende, 10. januar 2020 22:54)

Panter trojka za pobedu hahahaha! Jel si sad srećan bajo moj?

анђео Земун

pre 4 godine

МА ЖИВ ЛИ ЈЕ ОНАЈ ogicg? Нешто се не јавља у последње време? Ми на пола сезоне ЕЛ 3 победе више од вас него ви за целу прошлу сезону и то без муљања оног улебовог мешетара Бартомеуа! Ви монтенигроси (имам побратиме у Црној гори који се изјашњавају као Срби који су рођени и живе тамо и нису миломонтенигроси као ogicg) би вероватно секли вене да се деси чудо И ДА ККЦЗ ДОБИЈЕ БАР ПРИВРЕМЕНУ А ЛИЦЕНЦУ ЗА ЕЛ А ККП ДОЂЕ ДО ФИНАЛА ЕК И АУТОМАТСКИ УПАДНЕ У ЕЛ! И ТО БИЛО ЈЕДИНО ПОШТЕНО, 2 СРПСКА КЛУБА У ЕЛ, И БАЈ БАЈ АБА, ЈАДРАНСКА ИЛИ КАКО СЕ ВЕЋ ЗОВЕ ТА ЛИГА! И онда кад вам ваше плаћене судије помажу да освојите крњу аба лигу или цг првенство мада је и КК Морнар на тежи начин као ККЦЗ увидео чиме се служите тако да неће насести 2 пута на исту фору и биће густо! И ЗАТО ККЦЗ И ККП СВУ СНАГУ НА УЛЕБ КУПОВЕ А НЕ АБА ЛИГУ ЈЕР АКО МИ СЕ ЖЕЉА ОСТВАРИ АБА ЛИГА СЛЕДЕЋЕ ГОДИНЕ НЕЋЕ НИ ПОСТОЈАТИ ИЛИ ЋЕ БИТИ ТОТАЛНО НЕВАЖНО РЕГИОНАЛНО ТАКМИЧЕЊЕ ЈЕР АКО 2 СРПСКА КЛУБА ЗАСЛУЖЕНО УЂУ У ЕЛ МЕШЕТАР БАРТОМЕУ НЕЋЕ ИМАТИ НИКАКВОГ РАЗЛОГА ДА ПРОДУЖУЈЕ УГОВО СА АБА ОКО ЕЛ И ЗАТО СВЕ СНАГЕ НА ЕЛ И ЕК! Звездаш сам али ове сезоне у ЕК жестоко навијам за ККП јер ако не направимо ништа значајније у овој сезони завршићемо у ФИБА ЛИГИ ШАМПИЊОНА и бићемо збрисани из Европске клупске кошарке! Мислите шта хоћете али ова сезона је КЉУЧНА ЗА ОБА КЛУБА! ККЦЗ ЧЕСТИТКЕ ЈЕР ВРАТИТИ СЕ НАЗАД ПОСЛЕ ОНОГ ЗАОСТАКА И ПОБЕДИТИ МОГУ САМО ТИМОВИ НЕ ПОЈЕДИНЦИ И ТО ЈЕ КЉУЧНО! Да подесимо Асвел у Бгд где би нам био крај?

Comi

pre 4 godine

Sramota grobari bi ove razbili sa 40 razlike.Igraju srcem za razliku od ametamtera.
(Aleksandra, 10. januar 2020 21:00)

Tacno zato je Zvezda 8. u Evroligi a Partizan igra cipiripikup

Kouo

pre 4 godine

Kakva rapsodija od igre zvezde, odlicno otvorena utakmica od strane komsinice iz Zeleznika
(adjep, 10. januar 2020 20:50)

Komsija iz zagreba ti se zabrinuo?

veliki strumf

pre 4 godine

Ljudi moji, odnos u skokovima 18-6!!! Samo 6 skokova za celo poluvreme BRUKE I SRAMOTE JEDNE! U odbrani BEDNA 3 skoka, a oni 7 u napadu! Pod našim košem 7-3 za njih, ha mislim da to nikada nije zabeleženo! Nijednu trojku nismo pogodili, promašili smo 4 bacanja a oni nijedno. Frapantan mi je podatak da je Dobric na 42% sa penala, nisam mogao da verujem kad sam to video. Taman smo malo zalicili na tim u zadnjih desetak dana i onda naidje ovakva tuga od meča. Ovaj poraz će višestruko mnogo koštati.

5. STAR

pre 4 godine

Zvezda ubedljivo gubi a Gist je ubedljivo ali UBEDLJIVO NAJGORI IGRAČ Zvezde!
U odnosu na ono šta koji igrač treba da pruži je i još jednom, ubedljivo najgori! Te priče kao ne igra se pik sa njim itd. Pa šta? Zbog toga ne skače, ne uspeva ništa da uhvati, srlja u napadu?! I ono što me više iritira i od Odžovog ispuštanja lopte je kad je Gist ukrade i sam krene u kontru... Svaki put je izgubio loptu! Neverovatno!
Inače, svi gledaju, niko da skoči, da napravi faul kad treba.
Meč u kom nam pobeda mnogo znači, mi uđemo kao u onim mečevima sa početka sezone. Bezidejno i bezvoljno.
Znao sam da će Beron imati problema jer on igra fino a to teško prolazi pored ovih krljatora.
Prevelika razlika za poluvreme...

Toto-ko-tunjo-nudeci-rupcic

pre 4 godine

Svratih samo da pozdravim sendvicare iz limarskih radionica, te dobrocudne slucajne svratise na Zvezdinim vestima koji o njoj tako brinu. Vidim nije se puno toga promenilo... Sve najbolje u Novoj, ljudi. Necemo se ovde cesto vidjati.

lepo

pre 4 godine

I Partizan i Zvezda imaju timove koji mogu da se takmice u Evropi. Voleo bih oba tima dogodine u Evroligi. Inace, onako uzgred, uzeh lepe pare na uzivo kladjenje, ko je mogao da veruje osim malog broja ljudi da ce se Zvezda vratiti i pobediti. Idemo, sutra maksimalni hendikep na Partizan. Da, navijam za Zvezdu ali volim i Partizan.

CZ99

pre 4 godine

Partizan Virtus, utakmica druge lige, je 14 puta kvalitetnija predstava od ove. Pocev od igre, atmosfere, procenata suta..
(neko, 10. januar 2020 22:20)

Svaka cast, konacno da neko otvoreno kaze ono sto svi znamo, a to je da je Partizan druga liga... :D

Mirko

pre 4 godine

Prvo: Samo vera - to donosi pobedu!
Drugo: Pobednici se prepoznaju u tome da pobeđuju i kad baš i ne igraju najbolje.
Treće: Ovo što igra Asvel ove godine u EL je nebo i zemlja u odnosu na ono što su igrali do pre neku godinu u Francuskoj ligi - ovo je unapređena najtvrđa srpska odbrana za atletskim igračima, disciplinovanim u odbrani i u napadu. To je tim koji je bio i prvi i drugi tim EL početkom sezone, pobeđivao je najjače aždaje i ja se ne bih šalio sa njima - nebitno za koga navijate.
Četvrto: Izgubili su jer je teško tako agresivno igrati celu utakmicu,a i sudije su kasnije uvidele da to ne vodi ničemu pa su pooštrili kriterijum, a Asvel se umorio, a mi smo stegli odbranu i pojačali napad. Na kraju su igrali kao mi na početku - razbucano i bez plana. Što bi mi rekli: Kako došlo - tako i otišlo!

Verovao sam u pobedu od 5-og minuta do kraja, a izgleda su verovali i igrači i stručni štab, a isto tako i navijači koji su bili glasniji nego francuski, tako da je ovo pobeda svih njih (nas).

Idemo Zvezdooo!

veliki strumf

pre 4 godine

Primismo 30 poena od Asvela za 1/4 a neprelazni Lazic sve vreme na terenu! Nije samo on kriv ali kakva je ovo igra u odbrani, pa to je kriminalno. 17 razlike gubimo a Sakota ama bas ništa taktički nije uradio da bilo šta promeni, neki presing, promena u nacinu odbrane... Naravno, ova razlika uopšte nije nedostižna, pašće ovi u nekom trenutku ali je nedopustivo da primiš 30 poena i odigras vez trunke energije protiv nekog Asvela. Poraz ovde značio bi kraj svih nadanja za top 8.

veliki strumf

pre 4 godine

Ne možemo da zagradimo kos. Ne krećemo se u napadu uopšte pa nijednu jedinu otvorenu situaciju nismo imali za šut za 3 poena. Beron ne igra odbranu uopšte, u napadu prodaje lopte. Niko ne igra ništa osim Stimca i sada malo Pantera. Odbrana kriminalna sve vreme. Nema energije, želje.

Mirko

pre 4 godine

Kad ekipa nema trenera obicno se ovako nesto desi, udje voda u usi i nema ko da povuce rucnu ovaj Parkerov brat je smesan lik on je tu samo zbog bate...

est

pre 4 godine

Ha ha klasicna dijagnoza ovih iz zeleznika. Videcete za mesec dana, sakota odlazi, stimac da se ne ljubimo.. Tuga od njih uvek. Ipak je ovo asvel, opustite se.
(moralni gmizavac, 10. januar 2020 23:30)
ma da, pa nije to strasni budjevelnik i vecita borba za pretposlesnje mesto u grupi od 5 ekipa.

dm

pre 4 godine

Zeljno iscekujem ovu utakmicu...sledeca tri meca definitivno odredjuje pravac top 8 ili 9,10,11...prva utakmica "na moranje"...da se pokaze karekter i snaga kolektiva...idealan protivnik i dobar momentum...

Yorker

pre 4 godine

Kakva rapsodija od igre zvezde, odlicno otvorena utakmica od strane komsinice iz Zeleznika
(adjep, 10. januar 2020 20:50)

Komsija iz zagreba ovo je visi nivo kosarke koji vi necete vise igrati.

Rene Artois

pre 4 godine

Sve pohvale za francusku TV, svaki detalj smo videli najmanje dva puta usporeno. Verovatno najbolji prenos košarke koji sam ikada gledao.

kevin

pre 4 godine

Zvezda dobila utakmicu prakticno bez Berona zatim bez Djenke, Kuridze, Simanica i Kuzmica!!!
Ovo je neverovatna pobeda posle -21, i skoro ne gledljiva! Bacanja da ne pominjem.
Kuzmic ocaj ziv. Lazic takodje!

Miskec

pre 4 godine

"Nalupaše čoveku minuseve, a sve ispravno rekao. Boli istina...
(crno-beli, 10. januar 2020 23:49)"
Ali '... minuseve...'! Da li moze jedan pismeni tekst grobari, makar jedan?

Cika Djura

pre 4 godine

Ovakve timove koji nemaju direktnu avio liniju sa evropskim gradovima treba izbaciti iz EL. Putuješ dva dana i menjaš tdi aerodroma. Vilerban, Vitoria a tu je Kazanj

johny

pre 4 godine

Ajmo panteri ne brukajte Srbiju vise!!U ovoj nikad slabijoj El Partizan bi imao 12-5!!!

Ne bi kuci gubio od raznih Asvela!!
(Grobar, 10. januar 2020 20:09

I sada ispade Asvel slabiji od Virtusa. Vi igrate drugu ligu sa Virtusom, Tofasem, Trentom, Nemcima,

slobinator

pre 4 godine

nakon svega viđenog u predhodnih 6 sezona,mislim da je zvezda apsolutno zaslužila da dobije a licencu bar na 5 sezona i nesmetano se posveti igranju evro-lige .iako kao veliki zvezdaš ni malo ne volim partizan,mislim da bi sa ovih prostora zbog tradicije i broja navijača i on takođe zaslužio da igra najelitnije takmičenje.budućnost je presmešni seoski klub koji je prošle godine imao 6 pobeda u 30 kola (zvezda već sad nakon 18 ima 9).kome još treba takav klub u najelitnijem takmičenju,a pritom se još i predsednik crne gore hvali kako su oni državni projekat,a jasno je da u sportu nema mesta za politiku.cedevita je takođe instant klub bez navijača.cibona bi samo kao ime zasluživala da igra evro-ligu,ali oni su u dubokom kanalu.ako ima pameti bartolomeu bi morao u evro-ligu ubaciti dva najveća srpsk kluba .to bi garantovalo pune hale i spektakularne mečeve.šta će jedna alba u najeltnijem društvu.i asvel i zenit su presmešni.dokle više da lova ima prednost nad kvalitetom.još hoće da izmisli neki londonski i pariski klub,a engleze naročito briga za košarku kao za lanjski sneg.uostalom onda neka napravi evro-ligu po ugledu na nba,sa 32 kluba i istočnom i zapadnom koferencijom.to bi onada bio pravi spektakl i tu bi morala biti sigurna dva mesta za dva srpska tima.možda bi tako bio smanjen i animuzitet izmađu njih pa bi posle jedno 20 godina videli i pravo sportsko nadmetanje bez kojekakvih igrara van terena i bezbrojnih saopštenja

Gong

pre 4 godine

Ovo nije agresivna odbrana, nego prljava. Tek su na Gistu sudili faul na nekih 3:30 do kraja druge četvrtine, kad mu je nogom u vazduhu blokirana kretnja. Pre toga, kad je presečena lopta i Gist krenuo u kontru, suđen je aut, a igrač Asvela levom rukom radi faul, dok je desnom na lopti. Toliko opstrukcije kretanja rukama, a ne sudi se faul. Lepo komentatori kažu da i Zvezda mora da igra tako, da bi digla kriterijum.

Evo upravo Davidovcu sude aut pod našim košem, a vidi se na snimku lakat u njegova leđa. Strašno.

petarczv

pre 4 godine

Videli smo, samo da znas nema više prolaza u top 16 sa 3 pobede i nema prokoma i budivljnika. Kad razmislim vi mukice nikad niste ni igrali ovaj novi format a ni necete

Rajko

pre 4 godine

E moj Lazicu, faul na 3 i tehnicka, umesto -7, odose opet na +15, ja bi igrace koji se raspravljaju sa sudijama novcano kaznjavao debelo!

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

moralni gmizavac, videces ti vec protiv Cedevite sutra da je igra protiv Virtusa bila samo slucajni bljesak. Ovo sto igra Zvezda je kosarka. Ne zavisimo od suta. Ovo je tim.

Kontras

pre 4 godine

Sve je ovo normalno! Grobari se ponadali! Da neko uporedjuje Virtus i Partizan koji igraju nebitnu utakmicu u nebitnoj ligi sa NBA ligom i njenim kvalitetom, to mi nece biti jasno!

Godina za godinom

pre 4 godine

Kakva je ovo euroliga kada fmp pobedjuje sve na strani? Pa mi cemo sledece godine uzeti tu euroliga kada vidim kako se igra. Zapamtite!!!
(Majki, 10. januar 2020 23:03)
Ranije ste koristili termin "sledeca sezona". Sada ste prešli na brojanje godina...

Vlada

pre 4 godine

Bravo Zvezdo moja! Ova pobeda ce znaciti mnogo za pobednicki moral ekipe u nastavku sezone. Dobiti utakmicu posle kriminalnog pocetka i 5:22 je sjajno. Stime fantastican, Davidovac odlican, Dobric i Jovanovic solidni.

Samo napred i da se sada dobiju dve kod kuce. Nadam se da povrede nisu ozbiljne i da ce svi biti spremni za Zalgiris i da ce se Djenka vratiti i zaigrati bolje. Koristan je timu.

Mislim da ce posle ove utakmice Sakota ce u najskorije vreme revidirati prvu petorku jer Kuzmic, Lazic i Simanic ne pruzaju ni minimum onoga sto je na ovom nivou potrebno... Neka malo sa klupe cekaju svoju sansu.

Tuzno je sto ovde ne moze bez navijaca samoproklamovane institucije koja je zaista umislila da bi mogla ovako da igra u EL? Pa oni za 13 godina igranja slabije EL slovom i brojem imaju ukupno 20 pobeda na strani. Mi do sada 4 samo u ovoj sezoni, a siguran sam da cemo imati jos barem 2 do kraja regularnog dela.

Svaka cast, odusevljen sam.

petarczv

pre 4 godine

Svaka čast Zvezdi na pobedi ali meni najveći utisak ostavljaju ovi komentatori, ljudi jel realno da oni ovako komentarišu i prenose utakmicu? Uporedite onu profesionalnost na komentarisanju Partizana i Virtusa i sad ovo? Zaista ne mogu da verujem da sk to dopušta sebi.
(Neutralac, 10. januar 2020 22:49)

Uzasni su slazem se ali onaj sto je komentarisao partizan virtus je tek uzasan zato sto je ostrasceni parrizanovac i bukvalno navija za partizan za vreme svih utakmica cak i kad igra sa zvezdom a u toj situaciji treba biti neutralan. A da nepricamo sto je pun nekih nebitnih podataka i americkih izraza

ацос

pre 4 godine

Овај Шакота ради нешто слично Ђорђевићу у репрезентацији. Симанић и Кузмић стартују а реално у овом тренутку играчи који требају ући са клупе па ако иде, иде. Штимац у овом тренутку далеко бољи играч од Куза. Богу хвала нисмо испаштали због тога и на крају једна велика победа која на крају може бити најзначајнија у борби за топ 8. Срећно Звездо, идемо даље!!!

VuKaŠiN

pre 4 godine

Zvezdan Mitrović je pokazao kako igrati protiv zvezde. Jak presing na lorencani berona i agresivan skok u napadu i to je to
(petarczv, 10. januar 2020 21:46)

Dao sam ti plus iako se ne razumeš najbolje u košarku. Hajde sad na spavanje.

Walldorf

pre 4 godine

Zvezda je,po ko zna koji put,pokazala da nema predaje do poslednjeg trenutka utakmice.ASVEL je ekipa koja igra prljavo,preko linije faula,i ako im sudije dozvole,prebice svakoga.Tako je i izgledalo prvo poluvreme.Prosto,nasa ekipa je bila shokirana,raspamecena nevidjenom agresivnoscu ASVEL-a.Sakota je na poluvremenu,ocito,od igraca trazio samo jedno.Da se potuku na terenu i ostave srce tamo!I,gle cuda,sudije menjaju pristup.Time je stvorena nogucnost da Zvezdin kvalitet polako pocne da dolazi do izrazaja.Cim smo spustili na manje od deset,znao sam da imamo veliku sansu.Pri kraju,opet smo pokazali da tesko privodimo utakmicu kraju.Previse promasenih penala,neshvatljivo greske i opet je mirisalo na produzetak.No,ovog puta,kvalitet je presudio.Kevin Panter je dvostruki prvak Evrope,u FIBA verziji.To je kvalitetan napadac.To je,na kraju krajeva,i dokazao!Imamo dve utakmice u Areni,i ako Bog da,eto nas na 11:8.Vec sam pisao da nas ceka lepa prica u nastavku EL.Koliko lepa? Zivi bili,pa videli.Napred ZVEZDA!Sportski pozdrav!

Kosjan

pre 4 godine

Mozda ne bude top 8 ali bice top 13..
(Nebojsa iz Zeleznika, 10. januar 2020 20:58)

Vi necete vise ni igrati EL tako da vi i ne znate kako je to biti 8 u ovakvoj evroligi.

Markobg

pre 4 godine

Da li je Kuzmić ove sezone jednu ali jednu loptu uhvatio kako treba?Gist duh koji hoda .Bez skoka nemamo sta da tražimo večeras.I pomenuo bi atmosferu koja je na nivou utakmica recimo u Kopru ili Železniku.Da nema ovog bubnja čovek i pomislio da je pozorišna predstava u toku.

Markobg

pre 4 godine

Mozda ne bude top 8 ali bice top 13..
(Nebojsa iz Zeleznika, 10. januar 2020 20:58)

Do pre mesec dana top 16-18 sada top 13. Dobro je ,sada znam da top 8 ipak nije daleko.

Radikal Republika Srpska

pre 4 godine

Za nas poznavaoce košarke i košarkaških prilika očekivana pobeda Crvene Furije,srpskog evroligasa sa A licencom(višegodišnjim ugovorom) i jedna lepa poklon kvota i zarada na kladionici.Rutinski, prelagano sa nekih 1,001 posto snage odrađen tre ing gospodina Sakote i Crvene Furije, a ovaj put sparing partner u evroligi u utakmici viseg nivoa košarke bila je simpatična i veoma dobra ekipa Asvela.Odlicna timska košarka u oba pravca gde je Zvezda u drugom poluvremenu odgovorila na tucu i odrzala cas moderne kosarke, gde su posebno prednjacili Štimatar, Lorenco i Punter uz uvek odlične Dobrica i Davidovca.Bravo momci, idemo sada u grotlu arene pregaziti Zalgiris i Albu i zakoračiti ka šestom mestu gde nam je po kvamitetu i mesto.Sledeci molim!

Džoni

pre 4 godine

Kad ovako kilavo i bezvoljno uđemo u meč muka me uhvati. Po ko zna koji put ove sezone u EL ovako otvaramo meč i onda jurnjava i stizanje rezultata.

kiza

pre 4 godine

Jer mora ovaj Lazic da igra toliko minuta kad napad je totalno bezopasan a odbrana mu je 50% slabija nego pre tako da on treba da bude 10-ti igrac u rotaciji a ne da pocinje utakmicu

O RUCK

pre 4 godine

Preuranjeno je za neke konacne zakljucke - ali igra u 1. cetvrtini je sramna i za igrace i trenera Zvezde. Kao da iigraju protiv Lejkersa - potpuno su razbijeni njihovom agresivnom odbranom?????????? Treneru??????????????

Czv Pz1989

pre 4 godine

Simanica pustati samo kada igramo kuci..u gostima se covek izgubi. Kuzmic ne zna sa sebe, uporno pisem svaki put, ni volje ni energije. Lazic nam igra na poziciji koja zahteva poene u rukama, a njegov sut je kriminalan. Pa jos kad ga vidim na ulazu, dodje mi da ugasim tv. Veceras Beron i Braun zaustavljeni, pogotovo Bili..
Protiv ovako brzog i agresivnog protivnika, mi pocinjemu petorku sa Kuzmicem i Simanicem. Izgubili smo utakmicu vec u startu. Stimac nas najbolji igrac veceras. Zaista ne volim pojedinacno da trazim greske, medjutim nekad ne mogu ostati imun na ovakve stvari. Razlika je prevelika na poluvremenu..

autolakirer

pre 4 godine

Povremeno gledam Bayern i CSKA. Neverovatno da ULEB forsira dva nemačka tima. Niti igre niti navijanje. Bubnjevi, dlanovi i ono difens difens. Kao u pozorištu. Štede švabe glasne žice. I eto to odgovara ULEB-u

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Na stranu sto nam fale Dzenkins, na stanu sto igramo lose, ali da se ovako navlaci za Parkerovu prciju je zaista sramno. I Bg-u smo imali lose sudjenje protiv njih, ali ovo je kriminal. Igracima Asvela je sve dozvoljeno na ovoj utakmici. Mogu da biju do suta ako hoce. Ali, to je cena Djordjijevog ulaska na Franckusko trziste i kanal plus. Nemamo mi tu stra da trazimo.

Fake

pre 4 godine

Bezvoljni do bola, nema vatre u ocima!
Drugo, samo ti Stimac i Panter igraju, ti vadis obojicu. Pa potrosi ih do kraja.
Beron siluje, bezopasan, rupa u odbrani. Ma idi, nemam vise zivaca da pisem...

petarczv

pre 4 godine

Eto koliko znaci sa kojom petorkom počneš. Da nije bila sa kuzmicem i simanicem bila bi totalno druga utakmica. Za sve grobare koji nemaju pojma o kasarci i koji kazu da nem veze sto je pocinjao bircevic umesto jokica... A kao znaju kosarku

Imal nekih delova polovnih?

pre 4 godine

Kao grobar :Štimara je ljudska i moralna gromada...ljudina!
(Bojan, 10. januar 2020 23:08)
To sad pričaš a ja se sećam navijača institucije kad su mu na bacanjima pevali majmuneee mahmunee ali vi ste izmislili košarku na ovim prostorima pa vas razumem u potpunoati

ivkovic zoran

pre 4 godine

-bas sam bio kritičan na poluvremenu na igru Zvezde...pisao komentar za Asvel da su fizički dominantna ekipa a znanja malo i da je sramota da se od njih gubi skoro 20 razlike na poluvremenu .
-čudna utakmica svašta se izdesavalo .
-Asvel vodi oko 20 razlike
-Zvezda igra lose
-povredi se Kuridza
-Zvezda u 2 polako smanjuje razliku
-Povredjuje se i Lorenco
-nastavlja Zvezda dobro i vodi
-vraca se Lorenco
- Stimac pogadja trojku
-iskljucuju njihovog trenera
-Lorenco masi bacanje
-pa Stimac 2 ,pa Gist 2 i Lorenco 1
- na 5 razlike primamo trojku
-na 2 i lopta za nas gubimo loptu i iz kontre oni izjednacuju
-onda Panter resava meč sa tri poena 2 sekunde do kraja .
- čestitke svima u Zvezdi na vaznoj pobedi ...
- večeras je košarka pokazala nešto koliko toga moze da se desi u jednom meču .

zvezdaš

pre 4 godine

Grobari jadni velicaju njihovu utakmicu protiv Virtusa kao bolju od ove. Utakmica u kojoj jedna ekipa dozvoli da im daju 62 poena za poluvreme ne moze se uopste i nazvati utakmicom a kamo li porediti sa ovom. Kao i uvek pateticni grobari.

MilanS

pre 4 godine

Jako jako ozbiljna ekipa! Poslednja 3 pojacanja TOP! Stimac i Panter odusevljavaju. Ekipa za ozbiljna dela.
posle -21 doci do pobede bez Berona i ne sjajne partije Brauna. Svaka cast momci! Lagano u top 8.

Objektivno

pre 4 godine

Bravo momci,svaka cast,samo napred! Zamalo da od gotovog napravimo veresiju.Ako smo vec stigli 21 razlike i prestigli,to mora mnogo iskusnije da se privede kraju a mi od 6 slobodna bacanja,masimo 5 i samo jedno dajemo,sto je nedopustivo.Predzadnji napad,na +2,Beron dobija loptu u ruke na njihovoj polovini i umesto da je zadrzi,da naprave faul nad njim i kao najbolji strelac poentira oba bacanja,on nakon jedne sekunde prebacuje Panteru na drugi kraj terena a ovaj direktno u ruke baca protivniku i sledi kontra za izjednacenje.Ono na kraju je cista sreca,trojka,koja je mogla i da ne udje i ne sme se vise ponavljati tako nesto,pogotovo kad su Lorenco,Beron,pa i Davidovac u igri.Cestitke svima ali Stimari naklon do poda,za energiju,borbenost,poentiranje i blokade,decko igra srcem za svete boje i grb svog kluba.

veliki strumf

pre 4 godine

Bez ikakve navijačke ostrašćenosti mogu da kažem da je utakmica Partizan-Virtus bila za klasu iznad ove današnje, što je ironično pošto je ta utakmica odigrana u nižerangiranom takmičenju. Možda i format lige utiče da dosta ekipa odigra celu utakmicu, ili poluvreme ležerno u NBA ritmu, pa se ovakve stvari događaju. (ja, 10. januar 2020 23:11). Vi grobari zaista umisljate da nešto o kosarci znate a u stvari veze nemate. Po kom je to kriterijumu Par-Virtus bio za klasu bolji meč? Po boljem procentu pogodjenih šuteva? Pa onda je kineska liga najbolja na svetu - tamo su svi rezultati preko 100 sa neverovatnim procentima. A zašto? Zato sto se odbrana ne igra! Ni Virtus prekjuče nije igrao odbranu ni sekunde. Sutirali ste non stop sami. Oni i u Italiji redovno primaju 80+ poena sto znaci da su premekani. Danas Zvezda nije igrala odbranu celo poluvreme. Ej, samo 3 defanzivna skoka, 18-6 u skokovima ukupno. Sami kao duhovi. U drugom poluvremenu smo zagradili kos (na kraju meča čak smo imali jedan skok više sto je neverovatno), ekipu koja je mnogo fizički jača i sličnija potpuno zaustavili. Djordjevic ništa nije znao kako da promeni igru. Stari lisac Sakota je za 180 stepeni promenio igru. Još smo veći deo igrali bez Lorenca. Ovo je bio neuporedivo bolji meč jer je imao sve: i promene u odbrani, i napadačke minijature, i borbu prsa u prsa, i igru iz kontakta. Na vašoj utakmici samo se prangijalo, odbranu je nešto igrao Psrtizan i to je to (ne zaboravi da ste primili 81 poen, dakle više nego mi na gostovanju Asvelu sa jednim poluvremenom odigranim bez energije i odbrane!).

sryugos

pre 4 godine

Partizan da igra euroligu ove sezone bio bi negde na petom ili šestom mestu. Mnogo ima slabih ekipa, Efes, Barsa, Real i CSKA mnogo odskaču. Sad i Makabi igra dobru košarku, PAO toplo-hladno, a ostalo blagi užas. Verovatno će tu pored ovih šest ekipa Fener da uskoči, i za to osmo mesto će biti borba između nekoliko ujednačenih ekipa, mada je po rasporedu čini se Himki i pored jučerašnjeg kiksa, glavni kandidat.
(ja, 11. januar 2020 00:16)

Odlomak iz hita "Doviđenja realnosti"...
Samo da znas da bi Zvezda dosad osvojila evrokup, a vi ste tek u top16 fazi.

NY

pre 4 godine

Zvezda danas protiv Asvela u ponedeljak protiv Mege u sredu protiv Žalgirisa u petak protiv Albe u ponedeljak protiv Igokeje. U osam dana četiri utakmice

veliki strumf

pre 4 godine

Imace PEDESET skokova u napadu. Sve sto promase - uhvate. Izem ti naše centre i krila kad nemaš jednog NORMALNOG IGRAČA koji će da zagradi kos i uhvati loptu. Kriminal težak.

boki

pre 4 godine

Odsustvom Jankinsa poremećena hemija ekipe, energija,agresivnost na protivničku spoljnu liniju, igra u odbrani i prenos lopte. Povreda Jagodića Kuridže još jedan veliki hendikep. Jako teško danas, a biće teško i u narednim mečevima.

veliki strumf

pre 4 godine

Jaooooo skratise mi život 10 godina! A već su ga i oni i Nole mnogo puta skratili. Pa bre u zadnjem minutu smo promašili 6 od 7 penala. Jel to normalno??? Još im Panter baca loptu u ruke umesto da sačeka faul ili da vreme istekne do 1 sekunde. Srećom, iskupi se ovom ekstremno bitnom trojkom na kraju. Ovo može da bude pobeda koja će preokrenuti sezonu!!!

zvezdas-rajvoSa

pre 4 godine

Svi smo mi Panteri. Ovo grobare posebno boli. Em Panter, em u poslednjoj sekundi, em nadoknadio razliku iz Beograda -2. Samo Panterstvo nas spasava i to je nas put :)

Mladen cg

pre 4 godine

Ovakav triler meč ne bi mogao ni Hičkok da režira! Osjećam da će ovaj meč biti pokretačka snaga košarkašima Zvezde , i da je plasman u Plej-of nadomak ostvarenja! Mislim da ne bih više pratio Zvezdu da je ovaj meč izgubljen , ali ima Boga! Zaslužili su pobjedu zbog pružene partije u drugom poluvremenu. Štimac je odigrao meč života za Zvezdu i ovo je samo početak! Veliko bravo!!!

Sut,wild,card

pre 4 godine

Nek se spremi ,najskupji tim Srbije ikada,za poslednji ,ocajnicki pokusaj vracanja u EL,tj.za metlu u 2 utakmice,protiv jedinog tima iz Srbije koji je igrao i igra EL,po ligaskom sistemu.Doveli ste najskupljeg trenera,svakog igraca kojeg je pozeleo,bicete prvi u ABA,a onda institucija sa MK cisto kao 4ta ekipa,ligaskog dela.Zivi bili,pa videli.

S

pre 4 godine

Zamolio bih zebrice da mi objasne jednu stvar :D Zadnjih par godina konstanto od njih slušamo kako je EL nikad slabija,kako je to bruka za košarku itd. Pa me zanima zbog čega se toliko nadaju da će konačno od jeseni igrati tu EL? Igrajte vi EK sa limožom,venecijom,virtusom i ostalim timovima u vašem rangu,a EL će i narednih par sezona igrati ZVEZDA koja je za klasu iznad vas. Sledi i vama i ostalim timovima u ABA ligi teško prizemljenje u polufinalu i finalu. Od timova ABA lige više nema ko da zaustavi zvezdu kad je krenula ovako da igra.

Crni96

pre 4 godine

U EL je svako gostovanje vrućo. Nadam se da će momci včrs izvući pobedu koja bi bila zlatna vredna.. Himki je izgubio što je dobro, nadam se da će i Valencia.

Ivan

pre 4 godine

Pravda za zvezdu... Kakav kralj ovaj Mitrovic trazi odmor jednu desetinku pre kraja prvog poluvremena.... To mnogo govori o odnosu prema komsinici ?
(adjep, 10. januar 2020 21:37)

kad vec pratis zvezdu gledaj malo bolje, čovek je trazio tajmaut misleci da je ostalo vise vremena, ali stoperica nije stala i iscurilo vreme. na kraju nije hteo taj tajmaut medjutim pravila su pravila. morao je da ga održi.

Tobijas

pre 4 godine

19 razlike gubiti na poluvremenu od Asvela je sramno..
(zvezdas-rajvoSa, 10. januar 2020 21:38)


Aj mi nadji ko je dobio Asvel na njihovom terenu ove sezone?

Sabre

pre 4 godine

Nista sladje od citanja komentara iz prvog poluvremena. Stimari DOZIVOTNI ugovor, znao sam da je covek bog ali sa koliko on energije igra i koliko je bolji nego onomad u prvom terminu u Zvezdi. I prosli put je bio super ali sad je definitivno jedan od nasih najboljih igraca, ne samo ovu tekmu, nego uopste.

Volej bajo moj

pre 4 godine

Panter hahahahah kakva asistencija za izjednačenje Asvela hahahahha
(dnevna doza prosecnog Srbende, 10. januar 2020 22:54)

Hoćeš pivo da se smiriš, pošto si sada verovatno tužan, besan, jadan, takav sav iskompleksiran? M?
Shvataš li sada šta je Zvezda? I tuga, i bol, i sreća, i neizvesnost, ali pre svega jedna ljubav, koja je tebi nepoznata, u svakom pogledu. Uživaj u svojim jadima, mi ćemo svakako uživati sa našom Zvezdom.

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Herojaka pobeda velike Crvene Zvezde. Vratiti se onako sa minis 19 i to sa rovitim Braunom i bez Kuridze. Velika si Zvezdo. Bravo momci, bravo Sakota. Pozdrav za Ostojine botice i Mitrovica iskljucenog.

veliki strumf

pre 4 godine

Auuuu kakva utakmica, koje srce! Idemo bre srusit Zalgiris i Albu ???
(Crni96, 10. januar 2020 23:00). Platili smo Toniju Parkeru ili je zvao Makron? Prosvetli nas!

cezar

pre 4 godine

Četvrti na tabeli EL ima samo 3 pobede više od Zvezde. Konačno, postali smo kaznena ekspedicija. Ovde ima bar 5 igrača koji u svakom trenutku mogu da prorade. Štimara kralj motivatora, tačno sam znao da će podići atmosferu kad se vratio. Još Stratos i idemo u gornji deo tabele.
(Seneka, 10. januar 2020 23:12)Pa mi smo već u gornjem delu tabele

bozapub

pre 4 godine

Cestitke Zvezdi.... vidi se kao i neki dan u Partizanovoj pobedi da se radi na treninzima, da je fizicka sprema na visokom nivou i da se dobrom odbranom lomi protivnik... Nekad je to odmah na pocetku kao protiv Bajerna, nekad je to u trecem delu kao veceras ili U Partizanovoj pobedi u drugoj cetvrtini...uglavnom kada je ritam dobre odbrane isti, protivnik ce pokleknuti kad tad. Gledajuci EL i Evro Kup ne mogu se oteti utisku da je kosarka u velikom padu u Evropi... Mislim da se ne radi dovoljno, da se dovode sumnjiva americka pojacanja koja ne treniraju dovoljno a mislim da je dosta upitan i kvalitet trenerske struke u vecini klubova... El je preglomazna sa previse utakmica... Evo na polovini smo a dosta ekipa se predalo i vidi se da su bez ambicija... UGLAVNOM dugo srpske ekipe nisu bile konkurentnije... Bice ovo zanimljiva sezona za nasa dva kluba...

Laku noc!

pre 4 godine

Ha ha klasicna dijagnoza ovih iz zeleznika. Videcete za mesec dana, sakota odlazi, stimac da se ne ljubimo.. Tuga od njih uvek. Ipak je ovo asvel, opustite se.
(moralni gmizavac, 10. januar 2020 23:30)
Ipak je ovo Euroliga, opusti se i lalaj cipiripi...

Zuco

pre 4 godine

Sakota,dzabe se bunis brate. Ne razumes ti to. To je bio oas na 40 jardi! Dok neki nas ne dobije tehnicku zbog laktanja,kriterijum sudjenja ce biti ovakav!

Ratko

pre 4 godine

Osim Reala i Efesa niko ih nije dobio na njihovom terenu ove sezone, jesu teletabisi svi ali su nezgodni na svom terenu
(Laza, 10. januar 2020 21:13)

Tacno, ali nije problem sto gubi Zvezda vec kako gubi, odlicna forma ekipe i prosto je neverovatan ovakav pad posle samo par dana, igra nije nula nego -10, ne kapiram u cemu je problem uopste

Koliba

pre 4 godine

Ovako se okrece sezona, rodjaci...

Ne brinem se sekundu za Aba, igracemo sa DPS-om i dobiti lagano.

A koji god da budemo, uz Stratosa i ekipu niko nema sansi!
Hvala i laku noc

sasa the red baron

pre 4 godine

Od ocaja do sjaja...

Uh, ni sam ne znam sta da napisem, isuvise stvari se desilo, ali sasvim svejedno, jer sad se jasno vidi top 8...
BRVAO ZVEZDO....
BRAVO SAKOTA...

pastorčad od limara

pre 4 godine

Ove dve četvrtine jesu bile sramotne ali ja i dalje mislim da možemo da pobedimo ovo!AJDE ZVEZDO BUDI SE!
(CZV Fan, 10. januar 2020 21:42)

Zahvaljujemo se 

to je navijač!
bravo

beogradski

pre 4 godine

Panter hahahahah kakva asistencija za izjednačenje Asvela hahahahha
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dnevna doza prosecnog Srbende, 10. januar 2020 22:54)

Pozdravio te u poslednjem napadu.

ljupce

pre 4 godine

Ne tako davno protiv unikahe u malagi zvezda dejana radonjica je -19,rezultat 45-26,pretvorila u velicanstvenu pobedu u gostima 78-72.

Veceras je neka nova zvezda dragana sakote -21,rezultat 49-28,pretvorila u jos velicanstveniju pobedu u gostima 83-80 trojkom pantera u poslednjim sekundama utakmice.Na krilima stimca,davidovca,dobrica,lorenca i pomenutog pantera,zvezda je dobila nemoguce.Posle prvog poluvremena i -19 vec prezaljena zvezda se kao feniks podigla iz pepela i u drugom poluvremenu crveno belim uraganom oduvala protivnika koji je pre vremena poceo da se opusta i slavi.E tako se igra evroliga.Od 2-7 do 9-9 ekipa u koju niko nije zeleo da veruje se naglo povampirila i pokazala da itekako moze i ume da pobedjuje u kontinuitetu.

9-25 nastavice se...

veliki strumf

pre 4 godine

Kakva je ovo euroliga kada fmp pobedjuje sve na strani? Pa mi cemo sledece godine uzeti tu euroliga kada vidim kako se igra. Zapamtite!!!
(Majki, 10. januar 2020 23:03). Vi ćete sledeće godine uzeti... dršku! I kredit da vratite ogromne dugove! Posle izbora zategnuce se slavina!

Gazenje

pre 4 godine

Jel moguce da jedna ekipa ima 3 skoka u odbrani za poluvreme? Niko da zagradi u odbrani svog igraca pri sutu, ali ni jednom. Ovako nesto stvarno nisam video... Stravicno

Ахахахахахаха

pre 4 godine

Ekipa koja od zvezde primi 34 poena z cetvrtinu nije evroligaska.
(mmmmmm, 10. januar 2020 22:20)
Још мало па ћеш на апарате...
Звезда шампиоооон!!!

Seneka

pre 4 godine

Četvrti na tabeli EL ima samo 3 pobede više od Zvezde. Konačno, postali smo kaznena ekspedicija. Ovde ima bar 5 igrača koji u svakom trenutku mogu da prorade. Štimara kralj motivatora, tačno sam znao da će podići atmosferu kad se vratio. Još Stratos i idemo u gornji deo tabele.

stavro

pre 4 godine

Ja kao veliki Partizanovac cestitam Fmp1 ovu pobedu. Svaka cast Panteri kad ste ovo izvukli
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neko, 10. januar 2020 22:49)
Hvala Cepter-Igokejac, živ bio i da je više takvih kao ti!

slobinator

pre 4 godine

(Neutralac, 10. januar 2020 22:49)
šta je falilo u prenosu utakmice? vrhunski odrađen posao.naravno da se zdušno navijalo za naš tim.neće valjda navijati za one drvoseče iz francuske.čudo je kako ih nismo demolirali i u beogradu i u gostima.veze nemaju.jednostavno bilo je potrebno samo da se prebaci u brzinu više i nisu imali šta da traže.naredne dve utakmice su presudne.ako obe dobijemo,možemo se nadati plasmanu među 8,mada ćemo nakon toga imati izuzetno težak raspored.kod kuće se moraju dobiti i milano,panatenaikos,makabi i zenit.cska i efes realno teško.u gostima tražiti šansu protiv himkija,baskonije i bajerna.ostalo je još 16 kola.trebaće nam još 7-8 pobeda sigurno.

Milan

pre 4 godine

Panter je pokupio slavu ali definitivno igramo bolje sa više domaćih u postavi ( Davidovac, Dobrić dobri, Štimac odličan). U takvim postavama mnogo bolje ide lopta pa je i Braunu, Beronu i Panteru otvoreno više prostora. Netrebaju nam strani centri, igrači sa loptom da

zzbz

pre 4 godine

Partizan Virtus, utakmica druge lige, je 14 puta kvalitetnija predstava od ove. Pocev od igre, atmosfere, procenata suta..
(neko, 10. januar 2020 22:20)

Dobro si rekao, nije dzabe druga liga..

zvezdas

pre 4 godine

najbitnija pobeda ove sezone u EL...kad nisam slogirao...za sve one sto mrze Zvezdu i sto su pricali 0-32 utoliko sladja pobeda.Sad u sredu da bude puna arena idemo dalje.Volim te Zvezdo

duledudule

pre 4 godine

 ja rekao poraz na -21 pri kraju prvog poluvremena... 7 skokova ukupno a toliko samo u napadu imao asvel... Ovakav povratak večeras se ne viđa skoro uopšte u evropskoj košarci. Kako smo zatvorili skok i reket raspade im se igra. S druge strane Panter iskočio.
Ovaj tim definitivno može pobediti bilo koga bilo gde u ABA ili evropi. Nemam šta više dodati.
(sryugos, 10. januar 2020 23:13)
na keaju imasmo vise skokova id njih

Pareeee, samo pareeee ...

pre 4 godine

(slobinator, 10. januar 2020 23:43)

Pa upravo i pokusavaju da kopiraju NBA gde je zarada jedino merilo. Sve je to lepo sto si rekao, i ja bih voleo kada bi mogli i Zvezda i Partizan da dobiju tu licencu i da igraju bez da se lomataju sa "velikanima" tipa Buducnost i Cedevita, ali tesko. Malo smo i siromasno trziste, stoga mala i zarada. Zato i hoce da ubace London i tako dalje zbog jos vece zarade. Bice jos veca ulaganja u kvalitetne timove i lepsa kosarka, bogatiji sponzori i u krug. Nema mesta za nas i boli njih za tradiciju, navijanje i tako dalje.

UGASENO JSD partizai

pre 4 godine

Mi smo to osvojili, sve nam jedno. A i opet cemo.
(UGASENO ASD NEROES, 10. januar 2020 21:30)

A kad si se probudio sneg napolju !

Glodarske muke pregoleme

pre 4 godine

19 razlike gubiti na poluvremenu od Asvela je sramno..(zvezdas-rajvoSa, 10. januar 2020 21:38)
Aj mi nadji ko je dobio Asvel na njihovom terenu ove sezone?(Tobijas, 10. januar 2020 21:54)
Niko nije rekao da morate da ih dobijete.. covek je rekao da je sramno da gubite 19 razlike na poluvremenu...
(Caki, 10. januar 2020 22:07)
Ma naravno! Nije bitan krajnji rezultat, bitan je onaj na poluvremenu! Ahahahahahaha!! Prsli ste od muke. Neprocenljivo!

Miloš

pre 4 godine

Kakva nameštaljka...neverovatno. Vratice vam se ovo panteri...
(Zvonik, 10. januar 2020 22:42)
a ako ovo izgubimo onda nije namestaljka?

РајкоЦЗ

pre 4 godine

Неко је баш утихнуо! И један прави Пантер је вечерас био довољан да некима омрзну сви пантери, хахахахаха!!!
Браво за ПАНТЕРА.

slaviša šmigič

pre 4 godine

SREČA PA SE VRATIO ŠTIMARA EVO IGRALI CELE GODINE BEZ PRAVE PETICE KURIDJA SAMO SE NADAM,DA NIJE OTIŠAO LIST I DA ČE BITI SAMO PRIVREMEN BOL OVE GODINE IMAMO STRAŠAN PEH SA POVREDAMA IGRAČA.

black_mirror

pre 4 godine

Dragan Šakota u Evroligi 6 pobeda u 8 utakmica. Doktore, gde su sada stručnjaci koji su te pljuvali kao da si najgori trener u istoriji i oni koji su govorili da ćeš biti Čovićeva pudlica? Hvala ti za ovaj preporod.

Bili iz trokoraka

pre 4 godine

Au kakav meč. Glava me boli. Vidi se da je Zvezda mnogo podigla igru u odnosu na prvi deo sezone. Mislim da je ključ što FČ3 ne igra. Vratila se sloga u ekipu i vera u pobede.

komentator

pre 4 godine

Ekipa koja od zvezde primi 34 poena za cetvrtinu nije evroligaska.
(mmmmmm, 10. januar 2020 22:20)

Šta tek reći za ekipu koja u drugoj evroligi primi 62 poena za poluvreme?

veliki strumf

pre 4 godine

Ajmo da im pokazemo sta znaci krcata Arena, a ne njihova 'krcata' sa 17000 ljudi
(Mitar, 10. januar 2020 23:55). Prvo, kapacitet Arene je smanjen trenutno i mislim da je maksimum oko 18000. Drugo, zvanican podatak je da je na meču Partizan-Virtus bilo 16.505 gledalaca (na Zvezda-Bajern bilo je 16824, a na Zvezda-Fener 16.879, a Zvezda-Real 16.457 - samo je na meču Pao-Oly bilo više gledalaca 17.396, dok Zvezda drži 2, 3. i 4. mesto kad su u pitanju utakmice sa najviše gledalaca). Podaci su lako dostupni na netu.

VuKaŠiN

pre 4 godine

Partizan Virtus, utakmica druge lige, je 14 puta kvalitetnija predstava od ove. Pocev od igre, atmosfere, procenata suta..
(neko, 10. januar 2020 22:20)

Lepo si rekao druge lige. Poyyy

Don Quijote

pre 4 godine

Utisak veceri mi je bio mali Jovanovic. Definitivno postaje ozbiljan igrac, a ne sumnjam da ce biti veliki igrac. Jos samo da se Simanic opusti i pocne da igra kako svi od njega ocekuju. Davidovac je odlican, mada je sklon neverovatno glupim greskama. Posebno kada treba da izvede loptu, ja sav pretrnem. Kad prestane da pravi gluposti bice odlican igrac. Dobrica treba uvoditi sto vise, bar u ABA, da se razigra. Dobric je veliki potencijal.
Kada se Braun vratio u igru pao mi je ogroman kamen sa srca. Stena mi je pala sa srca. Nadam se sa Kuridzom nije nista ozbiljno, trazim a ne vidim ni jednu vest o tome.
Treba istrpeti Gista. Doci ce i njegov momenat. I Brauna su svi terali, ali je na kraju proigrao i sada je cudo. Punter je odmah, u hodu postao cudo.
Stimac je madjija! Pratim ga otkada se pojavio i mogu reci da nikada nije igrao ovako dobro. Ne samo sinoc, otkako se vratio, vratio se kao cudo.
Ni u jednom momentu sinocne utakmice nisam sumnjao u pobedu.
Volim te Zvezdo!

Ivan NS

pre 4 godine

19 razlike gubiti na poluvremenu od Asvela je sramno..(zvezdas-rajvoSa, 10. januar 2020 21:38)Aj mi nadji ko je dobio Asvel na njihovom terenu ove sezone?(Tobijas, 10. januar 2020 21:54)Niko nije rekao da morate da ih dobijete.. covek je rekao da je sramno da gubite 19 razlike na poluvremenu...
(Caki, 10. januar 2020 22:07)
Ne moramo, ali ih dobismo, hahahaha

Objektivan

pre 4 godine

Osim Reala i Efesa niko ih nije dobio na njihovom terenu ove sezone, jesu teletabisi svi ali su nezgodni na svom terenu
(Laza, 10. januar 2020 21:13)

I Zvezde.

AlenBor2

pre 4 godine

Sve pohvale za francusku TV, svaki detalj smo videli najmanje dva puta usporeno. Verovatno najbolji prenos košarke koji sam ikada gledao.
(Rene Artois, 10. januar 2020 22:25)
i tonija parkera smo videli 255 puta,ako ne i vise. bravo!

Lamar Dzekson

pre 4 godine

Nejasno mi je kako je Zvezda odigrala tako lose prvo poluvreme.
Ipak daleko vise me zbunjuje zasto Grobari uporno komentarisu Evroligu i Ligu Sampiona u fudbalu?

Imali ste priliku dok je format bio komican (prvaci Belgije, Engleske), pa Artmedija i ostali poluambiciozni projekti. Prihvatite da je to vreme proslo i da samo Zvezda ucestvuje u tim renomiranim takmicenjima.

Davor

pre 4 godine

A sada ce prepametni licemeri koji su slali zlobne komentare u prvom poluvremenu da promene imena i da hvale Zvezdu. Grobari jos cekaju instrukcije iz centrale pa ce da krenu da nam teraju igrace i da pisu kako je Asvel slab kao i svi protivnici koje je Zvezda pobedila...

Ivan

pre 4 godine

opet pitam glodare koliko je zvezda primila u prvom poluvremenu, koliko nema pojma ovaj, onaj...sakota... sakota doktor, kuzmica i borisu nije ni uvodio vise, video da sa njima u rosteru zvezda uzasno spora u odbrani. a jadni glodari i zvezdini navijaci pljuvaci vec upisali poraz eeee zao mi vas je...

Zvezda 🔴⚪

pre 4 godine

Ima ovde dobrog potencijala za top 8. Trenutno igramo 3/4 utakmice sa punim potencijalom,uz loœe prvo poluvreme vraćamo se dobijamo... Videćemo al ovako dobro izgledamo. Samo napred 🔴⚪🔴⚪🔴⚪

sryugos

pre 4 godine

A ja rekao poraz na -21 pri kraju prvog poluvremena... 7 skokova ukupno a toliko samo u napadu imao asvel... Ovakav povratak večeras se ne viđa skoro uopšte u evropskoj košarci. Kako smo zatvorili skok i reket raspade im se igra. S druge strane Panter iskočio.
Ovaj tim definitivno može pobediti bilo koga bilo gde u ABA ili evropi. Nemam šta više dodati.

krtac

pre 4 godine

Gledam CZ gubi 22:10 a Fiće nema na terenu.Ko je sad problem?Pitam iz neutralnog ugla?
(dnevna doza prosecnog Srbende, 10. januar 2020 21:05)

Nema problema, što pitaš neutralni čoveče?

navijati za Partizan je dijagnoza

pre 4 godine

@Kakva nameštaljka...neverovatno. Vratice vam se ovo panteri...
(Zvonik, 10. januar 2020 22:42)

Auuuuu, bas te je pogodilo?

Sinko, nije ovo "veliki" Partizan koji godinam nije mogao da dobije ni jednu utakmicu u gostima pa je u pomoc morao da priskoci Zeljko!

Veliki Sever 47.

pre 4 godine

Kakva je ovo euroliga kada fmp pobedjuje sve na strani? Pa mi cemo sledece godine uzeti tu euroliga kada vidim kako se igra. Zapamtite!!!
(Majki, 10. januar 2020 23:03)

Nećete vi skorije imati priliku da igrate EL, a ovo o osvajanju nije ni vredno komentara.

Slobodan

pre 4 godine

Partizan Virtus, utakmica druge lige, je 14 puta kvalitetnija predstava od ove. Pocev od igre, atmosfere, procenata suta..(neko, 10. januar 2020 22:20)

Jel’ prenosi neko tu drugu ligu ??

VuKaŠiN

pre 4 godine

Protiv jedne izuzetno brze igre Deda trener u prvu petorku stavi dva mlitava i spora igrača, Kuzmića i Simanića i.....izgubi utakmicu u prva tri minuta....pametnom dovoljno.
(milke, 10. januar 2020 21:37)

Pametni, pozdravio te je Deda. Sad smo se čuli kratko preko Skype-a.

vasavlada

pre 4 godine

Jako se radujem pobjedi Zvezde, isto tako da su se uspjeli vratiti poslije velikog minusa kao i da je Panter ne samo pogodio tu divnu trojku nego da je i u cijeloj utakmici sutirao dpbro. Ali ljudi najveca mi je radost sto je Filip (bar se nadam) zauvijek nestao iz Evrolige. Shavata te li ljudi sad kako je sve to bilo dekadentno sa njim u ekipi u EL? Pored napada Panter igra i odbranu, imao je i nekoliko oduzetih lopti. Sav se najezim kad pomslim kao je bilo samo prije neko kolo (sa FIcom). Naprijed Zvezdo.

petarczv

pre 4 godine

Zvezdan Mitrović je pokazao kako igrati protiv zvezde. Jak presing na lorencani berona i agresivan skok u napadu i to je to
(petarczv, 10. januar 2020 21:46)

Dao sam ti plus iako se ne razumeš najbolje u košarku. Hajde sad na spavanje.
(VuKaŠiN, 10. januar 2020 23:47)

Pa uspeo je sa tom taktikom da dodje na +19 e posle smo mi promenili pristup i pobedili :)

Al' kad' naruči pesmu - znao sam

pre 4 godine

@ onako

Upoznao letos ZM ,trenera Asvela , jako prijatan i pozitivan lik .
Dukljanin sigurno nije , ali je ljudima iz CG jako nezgodno da se izjašnjavaju.

VuKaŠiN

pre 4 godine

Svaka čast Zvezdi na pobedi ali meni najveći utisak ostavljaju ovi komentatori, ljudi jel realno da oni ovako komentarišu i prenose utakmicu? Uporedite onu profesionalnost na komentarisanju Partizana i Virtusa i sad ovo? Zaista ne mogu da verujem da sk to dopušta sebi.
(Neutralac, 10. januar 2020 22:49)

Živ ti nama bio "Neutralac". Imaš ono dugme "MUTE" na daljinskom upravljaču za sledeći put da ti bude lakše. A da čestitaš pobedu? Ništa?

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Добро је на крају испало ал више се не смије дозволити онакав улаз у утакмицу јер сад смо стигли, други пут можда нећемо. Има овде још простора за напредовање. ШТИМЦА ЗА ПРВОГ ЦЕНТРА, ДЕФИНИТИВНО. Много сам срећан. БРАВО ЗВЕЗДО! ✊

veliki strumf

pre 4 godine

Od kako je došao u Zvezdu, Sakota je izgubio 2 meča u EL - od CSKA i Baskonije. Oba prilično ubedljivo. Dobio je 6, od kojih je većina bila u teškim zavrsnicama sto je vrlo važno i vrlo ohrabrujuće za nastavak sezone. Tako je bilo protiv Valensije, Zenita, Oly, Asvela, pa i Armanija. Protiv Oly i Asvela smo se vratili iz debelog minusa sto pokazuje snažan, pobednički karakter i mentalitet ekipe. Ključ je bio u tome sto je uvek u zadnjim minutama Sakota pronalazio odličnu defanzivnu postavu koja je dobro branila kos, ali i bila dovoljno potentna da realizuje napade. Svaka mu čast sto nije robovao nekim autoritetima i sto nije puštao Lazića i Covica (dok nije bio povredjen) u tim trenucima, jer bi nas to verovatno koštalo. Panter se jasno nametnuo kao bolje rešenje od Berona u tim trenucima iz 2 razloga: mnogo bolje igra odbranu, agresivniji je i vrsi pritisak na loptu, a u napadu može da iskreira 1 na 1 jer je brzi, sličniji, sa dužim rukama i teze ga je odbraniti. Beron je bas loš odbrambeni igrač, to je mnogo puta dokazano, dok je Lazic igrač manje u napadu. Gist je tada pouzdan u odbrani, Lorenco nezamenljiv, Stimac sada takodje, a Davidovac ili Dobric - stvar je izbora. Kako god, dobrim izmenama i rotacijama Sakota je uspevao da u kljucnim momentima nadje pravu petorku. E sad, sto su se veceras bacanja promasivala (ukupno čak 12 od 25), pa smo mogli da se ukopamo - to svakako nije do trenera.

Marko

pre 4 godine

Koje društvo Zvezda ima u vrhu, ej mi smo trenutno osmi klub u Evropi, ogroman uspeh je ovaj rezultat, Šakota je definitivno preokrenuo ekipu i pokazao razliku šta znači imati dobrog trenera, posebno kad se uzme u obzir da ova ekipa očigledno ima kvalitet a do juče beležila ispodprosečne rezultate.

dejan

pre 4 godine

Uđem na vest,a ono:"Štimac pogađa trojku!" Dakle,nema dalje. Kad hoće,onda hoće,to je jedna od onih utakmica koja jednostavno mora da se dobije. Realno,i Asvel je ovde dobio nemoguće,ali Štimac pogađa trojku....:):):):):):)

mohikanac

pre 4 godine

E momci svaka čast. Pobeda ok ali pošibati se je stvar principa. Puno srce.

1/7 bacanja poslednja 2 min je košarka u svom punom sjaju. Kad gineš i juriš dešava se da ne nađeš ritam iz nekog lera što bacanja jesu.
Bravo Zvezdo, iznenađen posle I čet iskreno.
Da se spremi Žalgiris pod uslovom da smo nešto naučili večeras sa mesarima.

Smorinjo

pre 4 godine

Lepo ja kazem Asvel AMATERSKA EKIPA!!

Ko jos dozvoljava da ispusti +20?!!!
(Grobar, 10. januar 2020 22:59)


Pa vi grobari ste pre neku godinu vodili protiv zvezde 50-30 pa smo vas oprali na kraju hahahaha

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Majki, a ti zaista mislis da cete da igrate EL sledece godine? I jos da osvojite? Dobro nam dodje malo smeha posle ovoliko stresa. Hvala ti namuceni moj grobare.

ValterNBG

pre 4 godine

Ma bravo,bravo,bravo.Prvenstveno zbog povratka I borbe.Stvarno su nas razbili prvo poluvreme,igrali kao drogirani.Svaka cast majstori,meni najdraza pobeda do sada.

navijati za Partizan je dijagnoza

pre 4 godine

@Ove dve četvrtine jesu bile sramotne ali ja i dalje mislim da možemo da pobedimo ovo!AJDE ZVEZDO BUDI SE!
(CZV Fan, 10. januar 2020 21:42)

Ovo je navijac Zvezde, ali pravi, a oni sto i posle pobede pricaju ko treba da ide iz kluba su oni sto su sa losim ocenama zavrsili limarski kurs - kao i glavni majstor! :-)

anica

pre 4 godine

Kakva je ovo euroliga kada fmp pobedjuje sve na strani? Pa mi cemo sledece godine uzeti tu euroliga kada vidim kako se igra. Zapamtite!!!
(Majki, 10. januar 2020 23:03)
Koji "vi" sunce? U kom si ti momentumu?
Od kojih si?

Smogovci

pre 4 godine

Pa posle pljujte Štimca, Novicu, Lazića... to su gromade.
Ljudi koji srcem nadoknade znanje, nema predaje.
Koš, skok, banana, faul, blok... sve rade ne staju. Možda svi ne znamo da igramo ali svi znamo da se trudimo.

fix

pre 4 godine

A neko da spomene DAVIDOVCA I DOBRICA!!! Upravo su njih dvojica pokrenuli i preokrenuli, uneli dodatne energije. Njih dvojica su kljuc ove pobede. Naravno niko ne umanjuje igre stimca, pantera i lorenca. Cak i gist, ako se izuzmu ona dva bacanja, skakao, igrao odbranu imao par dobrih poteza!

Sabre

pre 4 godine

Ovo je bio horor od utakmice, i jedni i drugi očaj. Igrači Asvela neshvatljivo stali u drugom poluvremenu, nije bilo kretnje, protoka lopte, ničeg. Zvezda odigrala sasvim prosečno i malo po malo stigla rezultat. Drugo poluvreme Asvela je možda bilo i najgore poluvreme jednog kluba u Evroligi u dosadašnjoj toku sezone. Trebalo bi da ih bude sramota, zato se i trener Mitrović iznervirao i dobio drugu tehničku. Smešno je što su ovi komentatori procenili kako je Zvezda podigla nivo igre, a zapravo je Asvel mnogo pao. Takve mi "stručnjake" slušamo. Bez ikakve navijačke ostrašćenosti mogu da kažem da je utakmica Partizan-Virtus bila za klasu iznad ove današnje, što je ironično pošto je ta utakmica odigrana u nižerangiranom takmičenju. Možda i format lige utiče da dosta ekipa odigra celu utakmicu, ili poluvreme ležerno u NBA ritmu, pa se ovakve stvari događaju.
(ja, 10. januar 2020 23:11)

Nalupaše čoveku minuseve, a sve ispravno rekao. Boli istina...
(crno-beli, 10. januar 2020 23:49)

Lolcina za obojicu. Utakmica u kojoj Sale Mag Trenerstva dozvoli da za 20ak minuta primi 62 poena ne moze biti kvalitetna utakmica sem da igras protiv goldene ere Golden State-a ili Bullsa ili sta god. Ne blamirajte se. Drugo, pali su .. zasto.. zato sto je Zvezda zapravo pocela da igra odbranu, sto nije bio slucaj celo prvo poluvreme. Kada se pozadi zateglo i dobila sigurnost jer ovi NE MOGU da rese napad zbog vrhunske odbrane, onda se lako i sve ostalo preokrenulo.

Mirko

pre 4 godine

@Kakva nameštaljka...neverovatno. Vratice vam se ovo panteri...
(Zvonik, 10. januar 2020 22:42)

Auuuuu, bas te je pogodilo?

Sinko, nije ovo "veliki" Partizan koji godinam nije mogao da dobije ni jednu utakmicu u gostima pa je u pomoc morao da priskoci Zeljko!
(navijati za Partizan je dijagnoza, 10. januar 2020 23:15)

Jel to beše kad su imali samo jednu pobedu u grupi? Pa im Željko poklonio drugu da mogu da idu dalje sa dve pobede?? Čudo...

Njaah

pre 4 godine

Ovo je bio horor od utakmice, i jedni i drugi očaj. Igrači Asvela neshvatljivo stali u drugom poluvremenu, nije bilo kretnje, protoka lopte, ničeg. Zvezda odigrala sasvim prosečno i malo po malo stigla rezultat. Drugo poluvreme Asvela je možda bilo i najgore poluvreme jednog kluba u Evroligi u dosadašnjoj toku sezone. Trebalo bi da ih bude sramota, zato se i trener Mitrović iznervirao i dobio drugu tehničku. Smešno je što su ovi komentatori procenili kako je Zvezda podigla nivo igre, a zapravo je Asvel mnogo pao. Takve mi "stručnjake" slušamo. Bez ikakve navijačke ostrašćenosti mogu da kažem da je utakmica Partizan-Virtus bila za klasu iznad ove današnje, što je ironično pošto je ta utakmica odigrana u nižerangiranom takmičenju. Možda i format lige utiče da dosta ekipa odigra celu utakmicu, ili poluvreme ležerno u NBA ritmu, pa se ovakve stvari događaju.
(ja, 10. januar 2020 23:11)

Hahahahaha pa zaašto, zašto?
Zašto vas ova pobeda Zvezde boli više nego francuze?

Pazi ti ovo, Asvel je pao, a nije Zvezda podigla nivo igre...c c c jeste, da...plač

Nebojsa

pre 4 godine

C.Zvezdi je bolji ovaj Sakota kojeg su doveli nego da su dobili premiju na loto ili nekoj igri na sreci.
Kako on ume da izvuce maksimum iz igraca, svaka cast. Uvek sam cenio njegov rad kroz trenersku karijeru, mnogo mi drago sto je na klupi C.Zvezde .

dm

pre 4 godine

uuuuuuhhhhh ovo je bilo ludo burazeru ludooo...sinu od 9godina (inace sa iskustvom od bar 30uzivo odgledanih utakmica) spominjem jedan od najcudnijih i najbolnijih meceva,izgubljenu utakmicu protiv Strazbura kad smo imali i+ 24...a on se setio onog cudnog meca protiv Brese kada smo vodili 23 u prvoj cetvrtini i izgubili.Verovali smo u preokret na poluvremenu i tako i bi...

MKD-4

pre 4 godine

Bravo Zvezda..Ovaj Panter oduševio me večeras..kakva brzina kretanje sa loptom-šut (potsetio me na Latrel Sprivela)...i moram da spomenem iako moj sport je FUDBAL(ex)..najbolje stručne komentare od svih sportova na ovom sajtu čitam o KOŠARCI.

Nocni vuk

pre 4 godine

Izgubili smo od prvih 6 timova na tabeli :) iz donjeg doma gubili od Asvela,Baskonije i Albe. Sto znaci da smo gubili od objektivno jacih uglavnom. Asvelu vratili ostaju jos ovi dvoje. Do sada uzimajuci u obzir rotiranje trenera i igraca odlicno smo prosli. Ostaje kiks protiv Baskonije kuci i zal za Makabijem, Albu u onom trenutku nismo mogli da dobijemo.
Veceras se vidi da smo dobili sta nam je trebalo. "Tamnoputi" :) spoljni igrac koji sme da sutne i pogodi kad niko ne sme. Nadam se da su uvideli iz kluba da ne dovode samo defanzivne kombo bekove.
Stimac, sta reci, kapa dole majstore.
Ovakvu partiju mogu da pruze samo vrhunske ekipe, sa dosta samopouzdanja. Bilo je srece na kraju (posle velikih gresaka) ali tako se kali tim!
Bitno da dobijemo sledece 2 u EL, onda mozemo da razmisljamo o borbi za 7-8 mesto. Mislim da vise od toga nije realno u ligaskom delu. A posle ko zna...
Tim ima jos prostora za napredak i postizanje hemije. Dobri rezultati i izostanak rezervnog pleja pomazu. I dalje nam treba pravi rezervni plej.

sa x

pre 4 godine

Šakota nije šutirao penale 1/7 nego igrači. Čak je i ispravno postupio što nije tražio da se pravi faul u poslednjem njihovim napadu.

slobinator

pre 4 godine

Ovakav Asvel u svakoj grupi EUROKUPA borio bi se za cetvrto mesto.Prosirenje takmicenja u EVRI ligi nece nikako doneti kvalitet vec ce jedino doneti zaradu EVRIligi.
(Joffrey, 11. januar 2020 18:43)
i ovakav kakav je i pored toga što podsećaju na drvoseče ovaj asvel je verovatno kvalitetniji od svih timova iz evro-kupa.zaboravljaš da oni imaju već 8 pobeda u evro-ligi što uopšte nije malo.

Vremesni nadrelista

pre 4 godine

Kad bi naši zagradili skok u odbrani bilo bi to mnogo drugačije.primili preko 10 poena zbog druge šanse u napadu.samo skok i da malo krene šut

duledudule

pre 4 godine

Sve pohvale za francusku TV, svaki detalj smo videli najmanje dva puta usporeno. Verovatno najbolji prenos košarke koji sam ikada gledao.
(Rene Artois, 10. januar 2020 22:25)
izmalerisao si ih sa ovin pregledom dvojka ili trojka stimare ?

Hogar

pre 4 godine

-30 poena za 1/4...
-Definitivno NBA CZ
(dnevna doza prosecnog Srbende, 10. januar 2020 21:10)
Nije 30, nego 34 poena Zvezde za četvrtinu i definitivno jeste NBA Zvezda ??

veverac

pre 4 godine

SIGURAN SAM U POBEDU, ZVEZDA JE MNOGO BOLJI TIM OD ASVELA. IMAM NEKI OSECAJ DA CE KURIDZA ODIGRATI NAJBOLJU UTAKMICU. NAPRED ZVEZDO LEEE
(Pedja, 10. januar 2020 20:21) Imenjace moj, koliko godinica imas ?
(adjep, 10. januar 2020 20:55)

pa rekao bih da ste tu negde ;-)

Fenerbahce

pre 4 godine

Panter hahahahah kakva asistencija za izjednačenje Asvela hahahahha
(dnevna doza prosecnog Srbende, 10. januar 2020 22:54) a kakva trojka Panter hahahahhahhahaha

fancy

pre 4 godine

Slwdeca dva kola nam prave razliku na najblize pratioce, Milano gubi oba gostovanja, probudjeni Zenit mozda dobije Baskoniju, Fener ce da pokida Asvela a Efes Valenciju! Moramo kako znamo i umemo da dobijemo nezgodni Zalgiris i da oporavimo Kuridzu i Lornca! Protiv Igokee nek igraju Odzo Chovkins i brat kobra! Gista za kaznu takodje celu utakmicu da igra dok ne crkne! A Simanic....treba mu pre meca nalupati par samara cisto da udje u mec sa nozem u ustima! Bravo Zvezdoooooo!

Hogar

pre 4 godine

Panter hahahahah kakva asistencija za izjednačenje Asvela hahahahha
(dnevna doza prosecnog Srbende, 10. januar 2020 22:54)
Panter kakva trojka za pobedu ahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahah

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

brayan zents, brate nisu to kvazi Zvezdasi, vec placeni Ostojini botovi iz centrale stranke ciji je ponosni clan. Oni su placeni da se predstavljaju kao Zvezdasi i da pljucnu Covica i tim. To im je posao, ali nece im proci. Nazovimo stvari pravim imenom.

b.b.

pre 4 godine

Lepo ja kazem Asvel AMATERSKA EKIPA!!

Ko jos dozvoljava da ispusti +20?!!!
(Grobar, 10. januar 2020 22:59)

Upravo vi. Seti se trojke Gudurića i te cele utakmice,vodili ste ceo meč preko 15,majstori...

cvarci i kavurma

pre 4 godine

@Panter hahahahah kakva asistencija za izjednačenje Asvela hahahahha
(dnevna doza prosecnog Srbende, 10. januar 2020 22:54)
Da li se i dalje smejes ;)...
Lepo je kad grobar prati Zvezdu u najboljem takmicenju u kosarci za Evropu, a jos kad se 'zezne' u proceni u komentarima da ispadne 'duhovit' nista sladje ;)...
Hajde sad komentarisi Panterovu trojku :)...

duledudule

pre 4 godine

19 razlike gubiti na poluvremenu od Asvela je sramno..(zvezdas-rajvoSa, 10. januar 2020 21:38)
Aj mi nadji ko je dobio Asvel na njihovom terenu ove sezone?(Tobijas, 10. januar 2020 21:54)
Niko nije rekao da morate da ih dobijete.. covek je rekao da je sramno da gubite 19 razlike na poluvremenu...
(Caki, 10. januar 2020 22:07)
Ma naravno! Nije bitan krajnji rezultat, bitan je onaj na poluvremenu! Ahahahahahaha!! Prsli ste od muke. Neprocenljivo!
(Glodarske muke pregoleme, 10. januar 2020
Sto bi reko aca trica da se igrala samo prva cetvrtina dobili bi nas haha

Slobodan

pre 4 godine

Уживајте у Еуролиги ове године . Дуго вас неће бити тамо
(Igi, 10. januar 2020 22:53)

Nisam pratio jeli to Ostoja Limar opet nesto obecavao ???

PecarosSasa

pre 4 godine

Nikad smesnija evroliga...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Shone, 10. januar 2020 23:02)

Zato eurokup nikad jaci,Monako,Galata,Tofas,Bresa, dogodine i Kluz,Ostende,Oldenburg sto vas razbijali do juce. Grobarcici igrali neki kupa sampiona sa Prokomom,Tauersima iz Londona i sad pricaju nesto.Nevidjeni ste. Stativa Sase Ilica protiv reala u dubalu i porazi od 30-40 kosa razlike u vreme duleta u gostima,su vase obelezje i kukanje,plakanje vec sedma godina takodje. I Nolan Smit.

Lefty

pre 4 godine

Nije mi jasno šta se desilo sa tehničkom klupi asvela posle Štimarine trojke, nisam video da je bilo neko bacanje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (VAR, 10. januar 2020 22:56)

... promasio Lorenco..

Dejan CZ

pre 4 godine

Sramota grobari bi ove razbili sa 40 razlike.Igraju srcem za razliku od ametamtera.
(Aleksandra, 10. januar

Naravno...poznato je da finalisti EL dogodine idu direktno u EC...

VuKaŠiN

pre 4 godine

Panter hahahahah kakva asistencija za izjednačenje Asvela hahahahha
(dnevna doza prosecnog Srbende, 10. januar 2020

ima jedna fraza ' igra se do poslednjeg sudijskog zvižduka (sirene).
Pa i ona "Ko se zadnji smeje.....
(Markobg, 10. januar 2020 23:27)

Eh da nam je sad da mu vidimo facu posle poslednjeg sudijskog zvižduka.

petarczv

pre 4 godine

cestitke Zvezdi,ipak treba reci da osim prvih pet,sve ostale ekipe u Evroligi su ispod proseka onih evroligaskih timova unazad par godina.
(micho mkd, 10. januar 2020 23:42)

Prvo je bilo prvih 10 pa prvih 8 pa sad prvih 5 hahahahahahaha koliko ste smesni. I verovatno su trento, venecija, bolonja, prometeas bolji od ovih ostalih 11 ekipa iako nikad nisu igrali EL sem bolonje pre 15 godina. Hahahahaha

petarczv

pre 4 godine

Zvezda da udje medju 8, Partizan da osvoji evrokup, pa neka ABA liga nema predstavnika u Evroligi ako ih nije sramota...
(popaj21, 10. januar 2020 23:33)

Ko bre da osvoji EK hahahahahahha

Walldorf

pre 4 godine

Mala korekcija.Ukoliko dobijemo naredne dve utakmice kao domacin,u Areni,bicemo na skoru 11:9.Tek toliko da se zna.Samo jedna je ZVEZDA!!!Sportski pozdrav!

VuKaŠiN

pre 4 godine

Ovo je bio horor od utakmice, i jedni i drugi očaj. Igrači Asvela neshvatljivo stali u drugom poluvremenu, nije bilo kretnje, protoka lopte, ničeg. Zvezda odigrala sasvim prosečno i malo po malo stigla rezultat. Drugo poluvreme Asvela je možda bilo i najgore poluvreme jednog kluba u Evroligi u dosadašnjoj toku sezone. Trebalo bi da ih bude sramota, zato se i trener Mitrović iznervirao i dobio drugu tehničku. Smešno je što su ovi komentatori procenili kako je Zvezda podigla nivo igre, a zapravo je Asvel mnogo pao. Takve mi "stručnjake" slušamo. Bez ikakve navijačke ostrašćenosti mogu da kažem da je utakmica Partizan-Virtus bila za klasu iznad ove današnje, što je ironično pošto je ta utakmica odigrana u nižerangiranom takmičenju. Možda i format lige utiče da dosta ekipa odigra celu utakmicu, ili poluvreme ležerno u NBA ritmu, pa se ovakve stvari događaju.
(ja, 10. januar 2020 23:11)

Uh kako je slatko slušati kuknjavu "neostrašćenih" crno belih narikača... On je procenio da je za klasu bolja Partizanova utakmica.... Ljubi te čika Ostoja.

VuKaŠiN

pre 4 godine

Gde ste "navijači' A navijači vojnog kluba bacaju dres Asvela oblače dres filijale Igokea i kupuju dresove Žalgirisa i Albe
(autolakirer, 10. januar 2020 22:47)

Imaju sada novu foru... Ne kupuju dresove, nego ih rentaju kao buduće mlade venčanice. Kažu jeftinije im je. Ima Zvezda mnogo protivnika u Euroligi i Aba, znaš li ti koliko je to dresova prijatelju?

dileja

pre 4 godine

- 19 najgori rezultat .
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sumadinac, 11. januar 2020 12:05)

Tj. minus 21, koliko je bilo pre polaganja za minus 19...ali posto je kosarka u pitanju, otprilike da zaokruzimo da je otprilike minus 20 najgori rezultat

Kontra prosečnog Srbende

pre 4 godine

Šta se dogadja, recite, jel izgubila Zvezda Ljudi, ljudi, ono nema ljudi samo navijači.
Čiko a što plaču ovi za tastaturom i crno belom dresu

Bajker

pre 4 godine

GOTOVO JE!!! Svaka čast za igru u drugom poluvremenu.
Sada smo bolji od Asvela u međusobnom skoru,tako da
ova pobeda još više dobija na značaju.Nadam se nastavku
dobrih igara i u okviru ABA lige.

Drndo Maroje

pre 4 godine

Koje ludilo od utakmice!
Ne moze se reci da je bila kvalitetna ali je bila nevidjeno uzbudljiva.
Panter prvo podize Zvezdu onom tricom na kraju trece cetvrtine, to je uzasno mnogo psihicki znacilo. Onda ukopa tim onim bacanjem u ruke Asvelu i kadje krenuo da dribla na kraju znao sam da ce da ide sam na sut....i utjera ga Panter, svaka mu cast!
I jos ispade da imaju prednost u medjusobnom omjeru.
Ovakva pobjeda nevidjeno znaci za tim. Toliko je straha na kraju bilo, sest slobodnih promaseno..ovo je kao rastkerivanje uroka.
Nadam se uzbudljivom nastavku sezone!

aleksa

pre 4 godine

Ali ovi klinci sto se loze i pljuju ( pri tom mislim i na nazovi navijace Zvezde i one druge ) pa se utrkuju ko ce vise da ocrni i uvredi igrace i klub...e deco moja, tako se ne navija bez obzira na resultat.
I jos nesto, budite uvereni da niko ali niko od takvih nije trenirao ni polu-profesionalno neki sport ili bio clan nekog kolektiva.
Sa takvim stavom trebace vam srece decaci, neka vam i Bog pomogne. Zivi bili.

Markobg

pre 4 godine

Panter hahahahah kakva asistencija za izjednačenje Asvela hahahahha
(dnevna doza prosecnog Srbende, 10. januar 2020

ima jedna fraza ' igra se do poslednjeg sudijskog zvižduka (sirene).
Pa i ona "Ko se zadnji smeje.....

Mika

pre 4 godine

@ja
E neka si ti nešto napisao. Sad ti je sigurno lakše.
Jedino što to što si napisao nema baš smisla ali šta ke tu je. Samo tebi da bude bolje.
Dva vinjaka i bromazepan pa na spavanje.

Ujka Žitko

pre 4 godine

Gledam CZ gubi 22:10 a Fiće nema na terenu.Ko je sad problem?Pitam iz neutralnog ugla?
(dnevna doza prosecnog Srbende, 10. januar 2020 21:05)

Iz ugla Evrokupa?

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

PredragDrobnjak i ja iskreno.Bice to strasna kosarka.Ali, ovde svi pisu da ce Zvezda biti cetvrta pred plej off u ABA. Ja se bi slozio, Cedevita gostuje i vama i nama, a kako igraju nije iskljuceno da ce imati jos poraza do kraja sezone, tako da je moguce da mi igramo polufinale sa Milogorcima a vi sa njima. Videcemo.

Ljubba

pre 4 godine

Sakota je trenercina, najvise mi se svidja kod njega: igras dobro igras non stop, igras lose klupa, nema eksperimentisanja kao neki, ma daj jos malo neka igra mozda ga krene, kao veceras Lazic dve greske vise nije ni usao, Panter i Stimac ide im, igraju do kraja, samo bi trebao malo vise Dobrica da koristi, jer covek se bori, i ne pamtim da je nekad masio kad je ostao sam za 3

Sića

pre 4 godine

Od komentara ovih glodara, koji ne znam zašto uopšte komentarišu kada njihov tim ne igra, ne možeš da uživaš na miru u jednoj veličanstvenoj pobedi i to ostvarenoj bez projektivanih glavnih igrača sa početka sezone, Perperoglua, Kuzmića, Brauna, još ti se i Lorenco, naš ubedljivo najbolji igrač povredi, Djenka ti nije u timu, a takođe jedan od potencijalno najboljih igrača pre početka sezone Gist igra na nekih 40% već mesecima. Bravo Šakota. Bravo srpska Crvena zvezdo!!!

dm

pre 4 godine

uuuuuuhhhhh ovo je bilo ludo burazeru ludooo...sinu od 9godina (inace sa iskustvom od bar 30uzivo odgledanih utakmica) spominjem jedan od najcudnijih i najbolnijih meceva,izgubljenu utakmicu protiv Strazbura kad smo imali i+ 24...a on se setio onog cudnog meca protiv Brese kada smo vodili 23 u prvoj cetvrtini i izgubili.Verovali smo u preokret na poluvremenu i tako i bi...

Sava

pre 4 godine

Kako su smesni komentari kad je Zvezda gubila sa 20 razlike!! Grobari u transu, poradovali se unapred ali nikad da nauce da se pred rudu ne trci ?

Lajavi krelac

pre 4 godine

Bez ikakve navijačke ostrašćenosti mogu da kažem da je utakmica Partizan-Virtus bila za klasu iznad ove današnje, što je ironično pošto je ta utakmica odigrana u nižerangiranom takmičenju.
(ja, 10. januar 2020 23:11)

Asvel je u drugom poluvremenu odigrao mnogo bolje nego Virtus celu utakmicu. O tome kako je Sale vodio ekipu ne bih da komentarišem, ali znam da bi ja to bolje uraedio. Posle prvih pet minuta Teodosića bi na klupu samo da navija i onda bi bila druga priča. Da sam na mestu grobara bio bih silno zahvalan Milošu na tome što je "zalaganjem" u odbrani ostavljao rupe koje su igrači umeli da koriste.

Sofronije

pre 4 godine

Ovakav Asvel u svakoj grupi EUROKUPA borio bi se za cetvrto mesto.Prosirenje takmicenja u EVRI ligi nece nikako doneti kvalitet vec ce jedino doneti zaradu EVRIligi.
(Joffrey, 11. januar 2020 18:43)

Sigurno je bio jači prošle godine u Evrokupu kad vas je oprao u i Beohradu i u Lionu.