Sreda, 08.01.2020.

18:53

Šou u Areni – Partizan "pregazio" Đorđevićev Virtus

Košarkaši Partizana su rezultatom 99:81 pobedili ekipu Virtusa u krcatoj beogradskoj "Štark Areni".

Izvor: SN

Šou u Areni – Partizan "pregazio" Ðorðeviæev Virtus IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

450 Komentari

Sortiraj po:

_S

pre 4 godine

(Milos, 09. januar 2020 14:16)

Svaka cast za komentar. Nista jasno u pocetku, a kida do kraja. Bravo.

Ipak, nije mi mnogo do humora, grobarstvo je ugrozeno..

zufer avdija

pre 4 godine

bruka i sramota, ma druze ja se jezim vredjanja i zvizdanja bilo kome. Pa ja koji imam sezonsku Zvezde preko 15 godina, nikada u svom zivotu nisam vredjao Novicu. Kako bilo ko normalan moze da vredja takvog sportistu? Covek se bori za svoj tim do zadnje kapi znoja i krivi i ja sad treba da ga vredjam? To sto se busa i sto je emotivan, to mu je po meni samo plus jer covek motivise svoje igrace i navijace. Bori se za tim ali ne vredja rivale. Pravi sportista. Jeste, tacno je da su pojedinci zvizdalu Gistu zbog promasenih bacanja. Uzas. Samo me nervira ta mitomanija od ovog lika koji tvrdi mi smo grobari fini i nikada to nismo radili. Jeste, radili ste.
(Gossa placa Zeljko, 9. januar 2020 14:23)
Imaš sezonsku zvezde sedam godina i fmp-a osam...realno

Realista

pre 4 godine

... najvise NBA igraca
(Liman, 9. januar 2020 16:11)

Da te ja pitam, kad si vec pojasnio...
Koliko Srba ima NBA titulu i ciji su bivsi igraci i simpatizeri?
Znas koliko Srba, bivsih igraca i simpazitera Partizana, ima NBA titulu? Nula.
(Darth Plagueis, 9. januar 2020 18:07)

Nadam se da se salis. Kakve veze ima ko za koga navija? Ili kakve veze ima sto je Stojakovic sa svojih 15 godina otisao u PAOK, tamo postao igrac i odatle otisao u NBA. Onda da Partizan racuna i Bjelicu koji je sa 15 godina bio u Partizanu? Kuzmic nije iz Zvezde otisao u NBA. On je debelo posle NBA iz Panatinaikosa stigao u Zvezdu. I njega brojis u to? Po toj izvrnutoj logici onda racunaj da je i Makadu iz Partizana otisao u NBA i tamo uzeo dve titule. Ili sto je Milicic navijac Zvezde. Ili Teodosic. To nisu Zvedini igraci, nikad bili, nikad biti nece.

Jedina istina jeste da je vrata evropskim igracima u NBA otvorio Vlade Divac koji je bio prva velika evropska zvezda tamo, i istina je da su najvise igraca van USA u NBA dali Barselona i Partizan, po 13 igraca. Svi ostali evropski klubovi su svetlosnim godinama daleko od ove brojke.

Darth Plagueis

pre 4 godine

... najvise NBA igraca
(Liman, 9. januar 2020 16:11)

Da te ja pitam, kad si vec pojasnio...
Koliko Srba ima NBA titulu i ciji su bivsi igraci i simpatizeri?
Znas koliko Srba, bivsih igraca i simpazitera Partizana, ima NBA titulu? Nula.

Aragorn

pre 4 godine

Sve je bilo super... Osim tužne tribine koja je zauzela i kimijevu... Vidim stala država uz njih dala im značke pa bi da razbiju kimijeve... Kakvi god da su, "Partizanovci" su bar grobari... Bilo najbolje dok nijedni nisu dolazili...

Liman

pre 4 godine

Normalni navijaci i simpatizeri ili ljubitelji kosarke bar imaju postovanje, tebi to fali. Da, Zvezda je veliko ime u kosarci. Stoji da nije veliko kao Partizan.


(John Terry, 9. januar 2020 07:49)

Potcenjujes Partiza on sinoc. Virtus je igrao koliko mu je Partizan dozvolio. Ako si pratio video si kretnje Pejdza i Jaramaza u napadu gde su odbrmabeni igraci Virtusa pre svim Teodosic morali da trce kroz blokov i nisu uspevali. U odbrani strasan pritisak na Teodosica i Markovica koji je rezultovao sa samo po cetiri asistencije obojice i ocajan sut Teodosica koji je bio pod konstatnim pritiskom odbrane.

Sto se tice pojma institucija, tu nisu samo trenutni rezultati, nego celokupan sistem. Za sve ovo vreme vladavine Zvezda nije nikakav sistem uspostavila, ne daje reprezentativce, ne proizvodi igrace, ne postize nikakve rezultate u Evropi. Zvezda je veliko ime na ovim prostorima, ne i u Evropi. Partizan je u Evropi osvojio skoro sve sto se moze osvojiti, ima najvise reprezentativaca, najvise NBA igraca, njegovi treneri su svuda po Evropi. U fudbalu Zvezda u odnosu na Partizan jeste institucija iako je tu Partian blizi nego Zvezda u kosarci. Igrao je finale KS, ima najvise reprezentativaca, svi najbolji strelci reprezentacija su iz Partizana, ima uz Ajaks najproduktivniju skolu fudbala u Evropi, ima mnogo bolju infrastrukturu od Zvezde, ali je ime Zvezde ipak pojam u odnosu na Partizan. Nadam se da sam ti pojasnio.

Kmozandin

pre 4 godine

Aman manite se sad navijackih gluposti, nasa kosarka, nas najsvetiji sport je pred zidom, nema Evrolige za Jadran (jos koju godinu cemo dobijati pozivnice posle toga ko zna). Pravimamo igrace ali gde ce da igraju ako ne mogu mladi sa nasim klubovima da igraju najjace takmicenje, nebitno dal je Zvezda ili Partizan. Bravo do neba za ono sto ste sinoc uradili i sta radite u ABA-i. Navijam za Zvezdu i druga mi je najvaznija stvar na svetu. Ali kosarka je u pitanju. Ako ne osvojimo mi, bolje bi vam bilo da sovojite vi. Srpska kosarka je u pitanju i srpski klub je odjeknuo sinoc kao i Zvezda svakom pobedom u Evroligi. Samo misliti o kosarci i koliko nam znace pobede i Partizana, ne samo Zvezde. Volim te Zvezdo najvise na svetu.

Sasa

pre 4 godine

Sasa, pa jel ste skoro zvizdali Gistu covece? Pa vi svi imate kolektivnu amneziju zaista.
(Gossa placa Zeljko, 09. januar 2020 13:06)
Izvini , njega sam zaboravio ... mada on nije ni legenda ni velikan Partizana . Kada replicirao onda kopiraj ono čemu lepriciras.

Besna Foka

pre 4 godine

Ne razumiješ ti pojam institucija. Bez obzira šta će biti u budućnosti, Zvezda nikad neće biti institucija u košarci, a Partizan to neće biti u fudbalu. Jer institucije su nastale kad se nisu kupovali raznobojni igrači po bijelom svijetu. Institucije su stvarale igrače, stvarale tradiciju. Zvezda i dalje na mapi Evrope ne znači ništa u košarci, kao ni Partizan u fudbalu. Da pojasnim, Metaloplastika je institucija u rukometu, Bosna i Jugoplastika su institucije u košarci, sad je možda jasnije.
(WillyWonka, 09. januar 2020 14:58)

Realno, malo je glupo porediti Partizan u kosarci i Zvezdu u fudbalu. KK Partizan je izrodio brdo trenera i igraca koji su kroz istoriju redefinisali kosarku kao sport i bili najuspesniji na svetu u tome sto rade. Ti ljudi, da im sada ne pominjem imena su predstavljali generator promena i osavremnejivanja sporta pod obrucima i svakako spadaju ne u legende vec u velikane svetske kosarke. Zahvaljujuci njima promenjena i unapredjena su shvatanja kosarke kao sporta, celokupna filozofija. U odnosu na neki raniji period je napravljen ogroman odskok izmedju ostalog zahvaljujuci igracima i trenerima iz Partizana i to ce reci svaki nepristrasan covek. Ne zovu dzabe Partizan srpskim Seltiksima. S druge strane FK CZ (ma koliko velika bila u nasim okvirima) i generalno srpski i jugoslovenski fudbal su uvek bili druga a danas i treca liga tog sporta, tj. nista spektakularno ni sustinski bitno nisu dali svetskom fudbalu. Navedi mi nekog trenera ili igraca CZ koji je svetska fudbalska legenda A kategorije, na koga se ugledaju deca i mladi igraci, pa cak i nasi. Nema ga, nazalost. Jednostavno neuporedivo. Razlika izmedju KK Partizan i FK CZ je ravna razlici izmedju nase kosarke i fudbala. Nebo i zemlja. Pozdrav.

duconi

pre 4 godine

Neznam cenu ovolika euforija oko ove pobede. Sem Reala, Barse, Efesa, Cska, Mozda Fenera, Makabija,mislim da Partizan i Zvezda protiv svih ostalih ekipa oze igrati egal, pogotovu u Bgd. Da u sastavu nije Teo, Markovic, Djordjevic e bi bilo ovakve euforije. Misli da biih i Zvezzda sinoc razvalila

Lalos_kos

pre 4 godine

Drago mi je sto smo pobedili!
Ali mi jedna stvar nije jasna... zasto nema highlists utakmica kao sto to rade u NBA?
Ipak je XXI vek i nije problem napraviti kratak pregled najboljih poteza...

bulldog

pre 4 godine

Ja ne bi zvizdio Teodosicu, nikad covek nije igrao za zvezdu, mozda je navijac, ali sta to uopste znaci. Nikakv uticaj nije imao na KKP.

WillyWonka

pre 4 godine

"Reci mi samo, ti neutralni navijacu, kako to Zvezda nikada ne moze biti institucija u kosarci, a ni Partizan u fudbalu? Vidis u buducnost? Daj onda uzmi, obogati se na kladionisi, uzmi lovu. Normalni navijaci i simpatizeri ili ljubitelji kosarke bar imaju postovanje, tebi to fali. Da, Zvezda je veliko ime u kosarci. Stoji da nije veliko kao Partizan. Ali boze moj, radi se, trenira se, videcemo.

Sto se utakmice tice, cestitke Partizanu od navijaca Zvezde. Razbili ste ih i to malte ne od pocetka. Nadam se da necete uzleteti previse, jer ovaj Virtus od sinoc nije ni Evrokup tim, a od Evroligaskog je svetlosnim godinama udaljen, bez obzira na to koliko se onaj smesni novinar trudio da ih velica. Igrali su amatersku odbranu.
(John Terry, 9. januar 2020 07:49) "

Ne razumiješ ti pojam institucija. Bez obzira šta će biti u budućnosti, Zvezda nikad neće biti institucija u košarci, a Partizan to neće biti u fudbalu. Jer institucije su nastale kad se nisu kupovali raznobojni igrači po bijelom svijetu. Institucije su stvarale igrače, stvarale tradiciju. Zvezda i dalje na mapi Evrope ne znači ništa u košarci, kao ni Partizan u fudbalu. Da pojasnim, Metaloplastika je institucija u rukometu, Bosna i Jugoplastika su institucije u košarci, sad je možda jasnije.

Milos

pre 4 godine

Ne znam cemu rasprava i lozenje navijaca Partizana, Zvezda je najveci klub sa ovih prostora. Jugoslovenska, a potom srpska kosarkaska dominacija, poklapa se sa usponom najveceg srpskog kluba.
Branko Kovacevic "Kica", brka nepogresive ruke i najbolji strelac u istoriji reprezentacije Zufer Avdija "Praja" donose zlatne medalje sa evropskih, svetskih prvenstava i olimpijada 70-ih i pocetkom 80-ih godina.
Nakon njih, stasava nova generacija zvezdinih momaka predvodjena Zoranom Jovanovicem, zvezdom Lejkersa, Sarlota i Sakramenta, najboljom "celom" ovdasnje kosarkaske scene, Srdjanom Dabicem, koji Litvaniji ubacuje 41 poen za zlato 95.godine, a o odlucujucim trojkama tog coveka ne treba trositi reci.
Pored njega treba pomenuti Zlatka Bolica i njegovo kucanje preko Sabonisa koje dan danas krasi spice Tv emisija- Bozanstvo u Bolonji, jedan od najkompletnijih evropskih kosarkasa.. "Beli Medzkik" Vuk Radibojevic, dugo godina najbolji evropski kosarkas..Ivo Petovic "Paljo", kome su navijaci skandirali, "sad si uz'o trofej Ivoo"... Vladimir Tica zvani "Rebarce", nebeski skakac i bloker... Najtrofejniji evropski trener Stevan Karadzic, legendarni golubar Lale Lucic i debeli Mihailo Pavicevic, koji je davio i stvorio danas najboljeg srpskog kosarkasa Marka Gudurica..

MOCA

pre 4 godine

Grobar sam i protiv sam zviždanja bilo kojem sem kada je u posedu lopte , a pogotovo kapitenu naše reprezentacije. Sada ga navodno brane zvezdaši koji su mu jesenas preko društvenih mreža isporučili toliku količinu gadosti da normalan čovek nemože da shvati dubinu primitivizma u kojoj se nalazimo. Iako mislim da su primitivci isti na obe strane nemogu da se ne setim vređanja Save i Stojketa u dresu reprezentacije.

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

bruka i sramota, ma druze ja se jezim vredjanja i zvizdanja bilo kome. Pa ja koji imam sezonsku Zvezde preko 15 godina, nikada u svom zivotu nisam vredjao Novicu. Kako bilo ko normalan moze da vredja takvog sportistu? Covek se bori za svoj tim do zadnje kapi znoja i krivi i ja sad treba da ga vredjam? To sto se busa i sto je emotivan, to mu je po meni samo plus jer covek motivise svoje igrace i navijace. Bori se za tim ali ne vredja rivale. Pravi sportista. Jeste, tacno je da su pojedinci zvizdalu Gistu zbog promasenih bacanja. Uzas. Samo me nervira ta mitomanija od ovog lika koji tvrdi mi smo grobari fini i nikada to nismo radili. Jeste, radili ste.

Bili iz trokoraka

pre 4 godine

@ Mistral i zbog tog načina proslave su Bogdan i Novica antipatični većini navijača. I šta s tim? Mislim, ima i normalnijih načina proslave.

bruka i sramota

pre 4 godine

Sasa, pa jel ste skoro zvizdali Gistu covece? Pa vi svi imate kolektivnu amneziju zaista.
(Gossa placa Zeljko, 09. januar 2020 13:06)

Već danas nastavljaš po starom, a taman sam mislio da si se unormalizovao. Izgleda je to jače od tebe. Kada kažeš kolektivno, znači misliš da svi imaju takav pristup. Naravno da to nije tačno, jer svako normalan ne podržava zvižduke npr Teu sinoć, pa ni bivšim igračima, osem ako iz nekog razloga nisu to stvarno zaslužili. Ti čoveče pominješ Gista i pričaš o amneziji, a zaboravljaš šta ste mu vikali pre samo par kola protiv Asvela! Po tebi nije normalno da se zviždi bivšem igraču koji je prešao za ljutog rivala, ali ti je zato normalnije zviždati mu i vikati pogrdne stvari dok nosi vaš dres jer je promašio sl bacanje?!
Naravno i ja sad mogu reći to je kolektivna amnezija kao što si ti pomenuo, ali znam da nije i da se većina normalnih grozi i ograđuje od takvih stvari. Pokušaj da budeš objektivan kao juče, dobro ti je krenulo. Ne kvari zbog šačice provokatora, ipak nismo svi isti.

Sasa

pre 4 godine

KKCZ je lagano pobedio Valensiju, koja je osvojila ovu nebitnu ligu! To sve pokazuje o kvalitetu i sadrzaju te lige! Virtus juce nista nije pokazao, jer imaju trenera koji sa reprezentacijom jedva dosao do petog mesta na svetskom prvestvu!
(Kontras, 09. januar 2020 11:42)
Sve bi to bilo tako da ste vi osvojili bilo koji trofej iz bilo koje nebitne lige . Stalno ste nešto kao pobedjivali nekakve pobednike tih liga . Pobedili ste vi i Partizan ali niste bili prvaci Evrope.

Dutch Shulz

pre 4 godine

@Njaah naravno da nisi shvatio poentu onoga sto sam pisao. Rekao sam da mi je prihvatljivo provociranje i zvizdanje svakom bivsem igracu najveceg rivala. Nemam nista protiv toga, dok god su neke stvari van toga, kao sto su porodica npr. Teodosicu sinoc niko nije spomenuo nista, sve sto je dobio su zvizduci, i povici da ne ponavljam koji. Sve sto je uobicajeno na takvim utakmicama, i sto se desava svuda u svetu, i derbijima tog tipa daje draz i atmosferu. A da Teo nikad nije pominjao Partizan nije tacno, ali ti kosarku verovatno pratis poslednjih 4-5 godina.

Sasa

pre 4 godine

Ali obozavam kada grobari kazu da su docekali njihovog Saleta. Pa tom istom Saletu su pevali p...celava kada im je onomad zatrpavao kos u dresu Barselone. Kakvi licemeri, ili misle da nemamo pamcenje,
(Gossa placa Zeljko, 09. januar 2020 10:25)
Jedini bivši igrač Partizana kome se zvizdalo je Gurović . Nikome nikada , mi na sreću za razliku od vas imamo legende i znamo kako se velikani dočekuju . Nije ovde reč o tvom pamćenju , već o tvom nepoznavanju ovog sporta.

Stevica

pre 4 godine

Ja zaista verujem da od ovih 410 komentara koliko ih ima trenutno - da su u pitanju tri bot koji namerno zatrpavaju sajt. Nemoguće je da ima toliko zvezdaš koji prate partizan. Iskreno sam ubeđen da ovo nije kolektivno ludilo jer ako jeste, onda nam je definitivno odzvonilo...

Mistral

pre 4 godine

Navijaci Zvezde, ajde smirite se malo. Bogdan klima glavom i u reprezentaciji i u NBA, Novica se busa u grudi i protiv Krke. To je njihov nacin proslavljanja, ne rade oni to zbog vas. Jako visoko misljenje imate o sebi.

Sto se utakmice tice, Partizan je takticki razbio Virtus. Jaramaz je igrao perfektnu odbarnu na Teodosicu, koji nije mogao da dise od njega. U odbrani su ga terali da se provlaci kroz blokove i x puta je Partizanov suter otajao sam na sutu za tri. Odatle tolika razlika. Inace Virtus je odlicna ekipa. I Virtus i Partizan su komotno bolji od dosta evroligasa. Zenit, Alba, Bajern, Zalgiris, Armani, Asvel, Olimpijakos, sve su to ekipe koje su slabije od ova dva tima. Uz to u Evrokupu imate jos ekipa koje su kvalitetnije od Evroligasa. Uniks, Lokomotiva, Trento, Venecija, Darusafaka, Galatasaraj, ali eto Evroligi je bitnije da je igraju neki tamo Zenit ciji navijaci vicu "defence" dok njihov tim napada. Mogu tek da zamislim sta ce biti kad ukljuce Engleze koji se u kosarku razumeju kao mi u kriket. Tako da je meni licno potpuno nebitno koje takmicenje igra Partizan, bitno mi je da ponovo igra atomsku kosarku, a dolaskom Makadua, sve ce biti dignuto na jos visi nivo, jer dobijamo jos jednog Mozlija koji ima i poene u rukama. Kad sam vec kod Mozlija, posle svega sto je covek doziveo i preziveo u svom zivotu, i kako ostavlja srce na terenu na svakoj utakmici, da sam rukovodstvo Partizana ovog momenta bih mu ponudio dozivotni ugovor. Redak igrac i covek.

Sasa

pre 4 godine

KKCZ je lagano pobedio Valensiju, koja je osvojila ovu nebitnu ligu! To sve pokazuje o kvalitetu i sadrzaju te lige! Virtus juce nista nije pokazao, jer imaju trenera koji sa reprezentacijom jedva dosao do petog mesta na svetskom prvestvu!
(Kontras, 09. januar 2020 11:42)
Pa sto biste osvojili to nebitno takmičenje ?
Imali ste priliku i to 15 sezona u kontinuitetu i još jedno 5-6 pre i posle pa ništa .

Trojka iz bloka

pre 4 godine

Već 400+ komentara zbog jednog malog partizan i nebitnog takmičenja? Čitam i ne verujem kako kompleksi rade pa čak i zbog toga što je Sale dočekan kako dolikuje. A što tiče nekadašnjeg vređanja istog Saleta dok je bio igrač Barselone - pa vi ste već zaboravili kako ste dočekali svoju legendu Tea :) zaboravljate još jednu stvar, prošle godine ste isto ovo nevažno takmičenje igrali i svi znaju kako ste prošli, stoga ajte sad malo da gledajte u svoj koš ;)

ada

pre 4 godine

Za narednu sezonu sta god se bude igralo el ili eurokup,samo umesto tomasa(prodati) dovesti macvana,umesto zagorca lucica, umesto redinga gagija kapitena,umesto jankovica Lovernja i mislim da nista vise ne treba dirati...

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Vlad Rad, jeste vikali mu Sale mi ti volimo na pocetku, dok nije poceo da zatrpava. Srecom postoji youtube, pa mozes da pogledas kako ste vredjali coveka kada se lomila utakmica, a imas i novinske clanke recimo kao ovaj na sledecem linku: https://www.sportske.net/vest/kosarka/erceg-protiv-zvezde-k-o-sale-djordjevic-protiv-partizana-203285.html

dalibor

pre 4 godine

Kolko mi je drago zbog onih neznalica iz bajerna sto su oterali djordjevica,eto im ga sad radonja,sa budzetom skoro ko makabi oni igraju mozda i najjadniju kosarku i kukavicku,radonja gde god da ode isto ce biti...

aca iz pazove

pre 4 godine

Pozdrav za Pavija i istomisljenike.
100% sam siguran da bi virtus igrao egal ako ne i pobedio zvezdu.
Trinkijeri sacuvao Tomasa za subotu gde od njega ocekujem da pruzi ono njegovo sa pocetka.
Volden konacno dobio loptu u ruke.
Trento sledeca i mozda najbitnija utakmica za prolaz u top8

ada

pre 4 godine

Da bre, sigurno...
2 od 3 finala smo igrali protiv amera sa Durentom, karijem, hardenom,tompsonom, karmelom...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Njaah, 9. januar 2020 10:13) # Link komentara
Preporučujem (+1)Ne preporučujem (0
A trece je igrao Bogdan sam bez igde ikoga,ali ne razumeju oni to,voleo bi bez bogdana da odigramo kvalifikacije i necemo se provesti lepo....

Legendice

pre 4 godine

@Druze i vi se zgrazavate kada nasi navijaci kako ti kazes provociraju vase bivse igrace u drugim klubovima protiv zvezde.Pozivate se na njihove velicine i uspehe u reprezentaciji...ali, ima jedna jako bitna stvar, za razliku od Bogdana,Žoca...Teo nikada nije uzimao Partizan u usta.Nikada niste čuli od njega loše, nikada provokaciju ni na terenu ni van njega u izjavama.Ništa.
Bogdan provocira na terenu, Žoc svojim izjavama...bespotrebno je sve to.
A koliko ste neobjektivni vi grobari, govori tvoj komentar da vredjanje Tea nazivaš provokacijom od strane navijača, a isto to je vredjanje od strane zvezdinih navijaca...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Njaah, 9. januar 2020 09:56)

Možda sam neuk, ali kako je tačno to Teodosić vaš bivši igrač? Zašto uporno svojatate lika koji ladno nije izrazio želju da zaigra za vas? Zašto silujete tu priču oko vaših "legendi". Nemate ih, pa šta, nije smak svijeta. Imate Čovića, za klub vašeg ranga, i previše.

Vlad Rad

pre 4 godine

@gosa placa zeljko,

bio sam na utakmici protiv Barselone kad nam je Sale utrpao 40 komada i ceo Pionir je skandirao Sale mi te volimo.
A reci mi jesi ti bio, ili si to "čuo" od nekoga?

Kontras

pre 4 godine

KKCZ je lagano pobedio Valensiju, koja je osvojila ovu nebitnu ligu! To sve pokazuje o kvalitetu i sadrzaju te lige! Virtus juce nista nije pokazao, jer imaju trenera koji sa reprezentacijom jedva dosao do petog mesta na svetskom prvestvu!

muamua

pre 4 godine

Sryugos.... Kako objasnjavas to da je broj cekiranih karata isti kao broj sedista... A znas dobro da dosta ljudi nije ni otislo na utakmicu... Firme davale karte i slicno....

komandant mark

pre 4 godine

brate ja ne navijam za ni jednog od vasih drzavnih klubova. kako vas nije sramota da zvizdite Teodosicu??
(dovla, 9. januar 2020 04:39)
Neko mu zvizdi, a neko ga gadja casom soka!!!
(usikori, 09. januar 2020 09:19)

I onda kazu neki-,, nismo isti''

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Ali obozavam kada grobari kazu da su docekali njihovog Saleta. Pa tom istom Saletu su pevali p...celava kada im je onomad zatrpavao kos u dresu Barselone. Kakvi licemeri, ili misle da nemamo pamcenje,

Miki Avala

pre 4 godine

Ovo je nezapamceno da ekipa koja igra Evrokup ima toliko Amerikanaca, za standarde naše zemlje. Ali ako, barem nećemo valjda više slušati Vučiću pederu i sličan repertoar.
(Kosta, 09. januar 2020 07:53)
Zato ce biti zapamceno da je vise od 90% mladih talentovanih igraca skoncentrisano u dva kluba istog vlasnika, predsednika ili sta vec... da bi se ostvario neki evropski projekat i izlecile necije frustracije. To sto velika vecina njih nece moci u tolikoj guzvi da se razvija kako treba i sto cemo za par godina umesto 7-8 imati jedva 2-3 dobra, da ne kazem vrhunska igraca i sto ce nam reprezentacija biti prosek, za to ce naravno biti kriv neko drugi.

mr čović i dr terzić

pre 4 godine

Do sinoć nas je Virtus gazio, gasio... Od sinoć je Virtus smešan tim, a EC nižerazredno takmičenje.

Eto, naučili smo nešto novo. 😉

bruka i sramota

pre 4 godine

Njaah, Bogdan je jedino provocirao zatrpavanjem vašeg koša... Ako je po tebi provociranje postići 123 u 4 utakmice, onda dobro. Teška provokacija, sram ga bilo.

Njaah

pre 4 godine

3 srebra za 5 godina je loše? Svaka čast na razmišljanju.
(bruka i sramota, 08. januar 2020 21:05)

Da je bio neki kvalitetniji verovatno bi bila bar 2 zlata?
(Džoni, 08. januar 2020 23:14)

Da bre, sigurno...
2 od 3 finala smo igrali protiv amera sa Durentom, karijem, hardenom,tompsonom, karmelom...

Njaah

pre 4 godine

Ali ne, nasli ste se vi da ga branite i drzite predavanja o tome, a zna se kako vi docekujete bivse igrace Partizana, nebitno reprezentativce ili ne
(Dutch Shulz, 09. januar 2020 07:56)

Druze i vi se zgrazavate kada nasi navijaci kako ti kazes provociraju vase bivse igrace u drugim klubovima protiv zvezde.Pozivate se na njihove velicine i uspehe u reprezentaciji...ali, ima jedna jako bitna stvar, za razliku od Bogdana,Žoca...Teo nikada nije uzimao Partizan u usta.Nikada niste čuli od njega loše, nikada provokaciju ni na terenu ni van njega u izjavama.Ništa.
Bogdan provocira na terenu, Žoc svojim izjavama...bespotrebno je sve to.
A koliko ste neobjektivni vi grobari, govori tvoj komentar da vredjanje Tea nazivaš provokacijom od strane navijača, a isto to je vredjanje od strane zvezdinih navijaca...

majstor

pre 4 godine

Konacno idemo u dobrom pravcu. Jos smo daleko od Eurolige ali idemo pravim putem...jos kad bi mogli bez ovoliko stranaca baš...bilo bi lepse ali sta da se radi

usikori

pre 4 godine

brate ja ne navijam za ni jednog od vasih drzavnih klubova. kako vas nije sramota da zvizdite Teodosicu??
(dovla, 9. januar 2020 04:39)
Neko mu zvizdi, a neko ga gadja casom soka!!!

kiza D

pre 4 godine

Навијање ће бити половично,заузели су и трибину Кимијевих.Навијачи Партизана не поджавају те групације.Синоћ нису ни једном покушали да прозову југ и север за заједничко навијање.

sryugos

pre 4 godine

Ta poseta za Budiveljnik će ostati večita misterija svakom ko iole ima mozak. Prvo nebitna i nepoznata ekipa, drugo dobili ste ih prvu tamo tako da za revanš u Beogradu nije moralo da se pravi neka žešća atmosfera da se stiže neka razlika ili slično, treće to je bilo ako se sećam neko četvrtfinale, a već u polufinalu koje je bilo bitnije niste prišli toj poseti. To samo govori da su mnoge karte dva puta otkucavane i slične prevare.
(Bunjuel, 08. januar 2020 23:22)

Za početak budi tačan, prvu smo u Kijevu izgubili, minus 3.
Drugo, poseta protiv Budiveljnika je bila 24 232. Objašnjeno je sto puta da je bila ogromna gužva i da su ljudi puštani a uzimane im karte. Pogledaj i snimak tribina, nigde se ni stepenice ne vide. Treba li napomenuti da tada Zvezda godinama nije prišla nekom evropskom plejofu? Otud tolika podrška.
Treće, poseta protiv Uniksa u polufinalu je bila 22 736 nije baš da nismo ni prišli. A znaj da je tu prva tekma bila ovde a revanš tamo.
Četvrto, karte imaju svoj jedinstveni bar kod i ne mogu se dvaput otkucati. To je postulat čitavog sistema naplate.

Gospodin Pendula

pre 4 godine

Predobra utakmica ! Visok ritam svo vreme ,samleli su Virtus ! Perfektno neutralisali Teodosića terajući ga da ide kroz blokove - trči i radi u odbrani ! Naša bekovska linija kombinovano 2/3 poena dala ,..uništila svaku nadu za preokret Virtusa ! Jedino što mi zapalo za oko je početak 2 /4 kada smo imali celu petorku na terenu američku - New Belgrade Partizans !

Dutch Shulz

pre 4 godine

Gotovo savrsena utakmica i velika pobeda. Dosta toga nam je polazilo od ruke, ali bilo je utakmica kad smo jedva pogadjali. Bitno je da se vidi da ovaj tim moze, i nadam se da ce Arena biti uvek ovako puna bar za Eurokup. A sto se tice ovih sto se zgrazavaju nad zvizdanjem Teodosicu, evo malo edukacije: u sportu sasvim je normalno da se gostujuci igraci malo provociraju. Posebno ako je u pitanju igrac tog kvaliteta i iskustva. Jos na to kad dodas cinjenicu da je osvedoceni navijac Zvezde, sto je X puta ponovio, sta je trebalo? Da mu se aplaudira kad nam da kos ili sta? Reprezentacija sinoc nije igrala, igrao je Partizan protiv Virtusa. Ko god da dolazi da igra protiv Partizana, mora da racuna na vruc docek i to je normalna stvar. Ne podrzavam vredjanje porodice i skandiranje u tom pravcu, ali sitne provokacije i zvizdanje, pa to je valjda draz utakmica. Nije pozoriste. I njega da pitate rekao bi vam da je to normalno. Ali ne, nasli ste se vi da ga branite i drzite predavanja o tome, a zna se kako vi docekujete bivse igrace Partizana, nebitno reprezentativce ili ne

John Terry

pre 4 godine

Kao neutralni posmatrač ovih prepucavanja Partizan-Zvezda i kao veliki dugogodišnji ljubitelj košarke, htio bih vama koji navijate za Partizan ili Zvezdu reći iskreno - Partizan je košarkaška institucija, Zvezda to nije i ne može ni na koji način postati. U fudbalu je obrnuto - Zvezda je fudbalska institucija, Partizan to nije.
Ovo pišem pod punom materijalnom i moralnom odgovornošću, kao neko ko stvarno nema veze ni sa jednim od ova dva kluba, a ni sa Srbijom kao državom. Dakle, mišljenje je od nekoga sa strane ko voli i prati sport, a košarku pogotovo. Eto, tako stvari stoje i ne morate se više prepucavati oko toga.
(WillyWonka, 8. januar 2020 23:21)

Reci mi samo, ti neutralni navijacu, kako to Zvezda nikada ne moze biti institucija u kosarci, a ni Partizan u fudbalu? Vidis u buducnost? Daj onda uzmi, obogati se na kladionisi, uzmi lovu. Normalni navijaci i simpatizeri ili ljubitelji kosarke bar imaju postovanje, tebi to fali. Da, Zvezda je veliko ime u kosarci. Stoji da nije veliko kao Partizan. Ali boze moj, radi se, trenira se, videcemo.

Sto se utakmice tice, cestitke Partizanu od navijaca Zvezde. Razbili ste ih i to malte ne od pocetka. Nadam se da necete uzleteti previse, jer ovaj Virtus od sinoc nije ni Evrokup tim, a od Evroligaskog je svetlosnim godinama udaljen, bez obzira na to koliko se onaj smesni novinar trudio da ih velica. Igrali su amatersku odbranu.

ntt

pre 4 godine

Nikakva kosarka, sreca je uz Partizan veceras sve sto su sutnuli pogodili su, pazi kad je Gordic dao 20 poena hahahahaha
 (Nicola, 8. januar 2020 21:45) 


Znao je on sam da da 10 za poslednju cetvrtinu, ako ti pamcenje seze dotle

Kosta

pre 4 godine

Čestitam Partizan pobedu, odlična su ekipa. Ono što sam konačno dočekao da ne slušam kako ih država srozava. Ovo je nezapamceno da ekipa koja igra Evrokup ima toliko Amerikanaca, za standarde naše zemlje. Ali ako, barem nećemo valjda više slušati Vučiću pederu i sličan repertoar.

Mafke

pre 4 godine

Ta poseta za Budiveljnik će ostati večita misterija svakom ko iole ima mozak. Prvo nebitna i nepoznata ekipa, drugo dobili ste ih prvu tamo tako da za revanš u Beogradu nije moralo da se pravi neka žešća atmosfera da se stiže neka razlika ili slično, treće to je bilo ako se sećam neko četvrtfinale, a već u polufinalu koje je bilo bitnije niste prišli toj poseti. To samo govori da su mnoge karte dva puta otkucavane i slične prevare.
(Bunjuel, 08. januar 2020 23:22)
Ово је место за коментаре за одличну игру Партизана, али ајде кад већ помињеш, мада је скроз небитно и не знам зашто те то толико тишти. Прво, Будивељник је имао респектабилан састав те сезоне за Еврокуп. Друго, било је четвртфинале где је Звезда јурила 3 разлике. Треће, добар моменат и добра атмосфера је била за Звезду те сезоне и Новак Ђоковић био на тој утакмици. Четврто, повећан је капацитет арене са монтажним трибинама. Пето, те трибине су склоњене за први меч полуфинала (био попуњен капацитет). Шесто, да ли мислиш да је немогуће да Звезда окупи 24 хиљаде и кусур навијача у Београду?! Као да их пре ни после тога није скупљала неколико пута више...
Партизана одржао час из модерне кошарке вечерас. Биће веома занимљив наставак сезоне.

Vlada

pre 4 godine

Posle vecerasnje utakmice osvajanje EC je vrlo izvesno. A pantere cemo da unesrecimo u 1/2f aba cisto onako jer nam se moze.
(danilo, 8. januar 2020 23:35)
Opa, dugo te nije bilo da lupetas.... Posle ove utakmice je izvesno da od sledece nedelje prelazite u EL. Igrate odmah sa Barcelonom jer ste tu negde po kvalitetu... A mozda cete i u NBA na prolece. Lozana zvana navijaci KK Samoprozvana Institucija....

analitičar

pre 4 godine

Zašto navijanje za partizan i zvezdu mora postojati na osnovama mržnje(hoće da se kolju i gađaju organima) umesto da postoji zdravo rivalstvo.

Beograđanin

pre 4 godine

Posle vecerasnje utakmice osvajanje EC je vrlo izvesno. A pantere cemo da unesrecimo u 1/2f aba cisto onako jer nam se moze.
(danilo, 8. januar 2020 23:35)

Šta se ložite, pustio vas Sale. :)

Major

pre 4 godine

Uniks,Virtus i Parrizan najveci favoriti za finale...Mada i neko od spanaca moze iznenaditi...Cestitke komsijama,imaju dobar tim,bice fenomenalna zavrsnica svih takmicenja!

Party Zanovac

pre 4 godine

Novica da nije imao problema sa povredama kroz karijeru ko zna gde bi bio!

On i ovakav moze da skoluje cetvorke po evropi!

Covek ima IQ 200 za kosarku!

stefanBGD

pre 4 godine

Prvo cestitke partizanu, nisam dugo gledao, iznenadio sam se kad sam video da imaju 6 crnaca u timu, nisam znao, ali lepa igra u prvoj cetvrtini. Umor me je stigao pa sam zaspao pre poluvremena, ali ono sto sam mogao da vidim je da je Sasa Djordjevic, toliki promasaj od trenera i to je potvrdio jos jednom. Njegov tim je punio Novica, najprosecniji igrac na svetu i Pejdz i ne znam onaj drugi crnja, zaboravih ime. Covek niti trazi pauzu, niti sta zna da postavi, niti da razbije ritam, da ne znam da je amater, mislio bi da je pustio partizan, Trinkijeri ga je takticki pojeo! Zao mi je reprezentacije nase sa svetskog jos uvek, a i sa evropskog kada ga je u finalu nadmudrio Kokoskov sa 2 i po krstena igraca i reprezentacijom SLOVENIJE EJ!!

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Svaka cast strucnom stabu na pripremi, Voldenu na vrhunskoj igri, svim momcima na borbi i fokusu, ali... Kako kapiten otvara bitnu utakmicu, protiv velikog favorita? Ladan ki spricer.

navijac Partizana

pre 4 godine

ma nešto i u odbrani...znaš ono kad igraš košarku, pa moraš da šutneš preko nečije ruke...uz kontakt...pa te neko razlepi po ruci, pa bridi sledećih 20min vola ne možeš da ubodeš..kapiraš? Ne?
(čokoladni mrmot, 8. januar 2020 21:35)

O cijoj odbrani pricas? Pregledaj ponovo utakmicu i videces da je Virtus promasio ogroman broj otvorenih suteva koji su bili rezultat postavke igre i Teove kreacije. To ne znaci da Partizan nije igrao odbranu (narocito je u skoku bio odlican), ali poenta je da postavka igre Virtusa u napadu nije bila losa.
Dakle, to je bilo o Partizanovoj odbrani.
Ako govoris o Virtusovoj odbrani onih par kljucnih Waldenovih trojki su bile iz polu-otvorenih pozicija - jedna je cak bila sa korakom u stranu preko ruke. Ono sto hocu da kazem da je kada se lomio rezultat u drugoj cetvrtini odbrana obe ekipe bila na slicnom nivou, jedino je Partizan bio precizniji. Ovo sto ja govorim je skoro u rec izrekao i Sasa na konferenciju za stampu.
Inace, kada mi govoris sta znaci igrati kosarku, mogu samo da ti kazem da kao juniorski reprezentativac iz najboljih vremena bivse SFRJ verovatno znam o tome vise od tebe.

A sto se tice komentara od petarcz gde me on pita da li kapiram da je Sasina ekipa primila 62 poena u prvom poluvremenu, mogu samo da kazem da je primila 37 u drugom. To potvrdjuje moju konstataciju da je Partizan imao nenormalno prvo poluvreme - drugo poluvremen je dobio Virtus!
Sale je odlican trener, jos dugo cete ga gledati!

Samo je sljaka iznad nas...

pre 4 godine

Super smo ljudi... Tomas 0 poena, Mozli 3, Jankovic 2 I Birca 1 poen a ovakav rezultat. Ogi odigrao fantasticnu odbranu, ali mora malo menjati sut... Malo vise luka. Ogroman pozdrav mojim GROBARIMA
(Doktor, 08. januar 2020 23:34)Kosarka nisu samo poeni... “doktore”...

Nenad Grobar Pirot

pre 4 godine

Jako dobra igra Partizana,cini se da je ekipa poboljsala transformaciju odbrana napad,sada se igra dosta brze,Pejdz je sazreo igracki i ove sezone je konacno postao ono sto se od njega ocekivalo bek-suter kad ga ostavis samog skoro uvek daje trojku,a bogami i pozadi je doata napredovao,Volden je poceo mnogo bolje igrati u napadu,u odbrani je igrao dobro gotovo svaku utakmicu od pocetka sezone,cekalo se da proradi i u napadu,ako ovako nastavi bice Partizan mnogo opasniji u napadu,Redingu fali jos utakmica da bi dostigao neku formu,jedino igrac koji stagnira je Zagorac,bljesne 1,2 utakmice posle nestane,cini se da nece iskoristiti svij talenat na pravi nacin,sto se tice Bircevica uz duzno postovanje od njega nesto preterano se nemoze ocekivati,sem da tu i tamo pogodi po neku trojku,ali on sve to upropasti glupim faulovima,veceras i nije bio toliko los,Jankovic je igrac toplo hladno,ume da bude od korusti,ali i da pravi neke bezvezne greske,sve u svemu svako ko nadje zamerku za vecerasnju igru nije uopste realan,zausta je cela ekipa odigrala fenimenalno,samo neka tako nastave....

Doktor lake šetnje

pre 4 godine

Sramota od publike sa tea ipak je on kapiten reprezentacije i puno je

"Navijači" sa južne tribine ne razumeju i ne osećaju košarku uopšte.

Sramote Grobare.

Vlada

pre 4 godine

po stoti put je potvrdjeno - kosarka, to je partizan...najveca poseta ove sezone u svim kosarkaskim takmicenjima u evropi...energija, borba bre!
(Alberto Rato, 8. januar 2020 22:27)

Na zvaničnom sajtu evropskog takmičenja koje igrate stoji da je bilo 16505 gledalaca.
Na zvaničnom sajtu evropskog takmičenja koje igra Zvezda stoji da je na poslednjoj utakmici koju je odigrala (i dobila 30 razlike) bilo 16824 gledalaca. Na tom istom sajtu stoji da je na prvu utakmicu Zvezde kod kuće u tom takmičenju došlo 16879 gledalaca. Takođe, ovo je prva utakmica ove sezone da je Partizan prebacio brojku od 10000 gledalaca na jednoj utakmici, a sve su igrali u Areni, za razliku od Zvezde koja je 3 od 9 utakmica odigrala u Pioniru, a od preostalih 6, na 5 je imala posetu preko 10000 (na 3 i preko 16000).
Lepo je što ste pobedili i čestitam na tome, ali nije lepo što lažete jer ko laže, taj i krade...

анђео Земун

pre 4 godine

Пре неки да сам написао коментар за ово! Сале национале је Виртусу избио огромне паре за најплаћенијег, знамо кога, кошаркаша у Европским такмичењима, али ако не освоје ЕК и директно не уђу у ЕЛ обадва добијају отказ, тако да ни у лудилу им није било у интересу да пусти ККП у овој утакмици! ТЕО ЈЕ НЕСТВАРНО ДОБАР ИГРАЧ АЛИ МУ ИЗГЛЕДА КОШАРКА НИЈЕ НАЈБИТНИЈА СТВАР У ЖИВОТУ И ЗАТО ИДЕ ОД НЕБА ПА ДО САМЕ ЗЕМЉЕ, НЕ ИГРА У КОНТИНУЕТЕТУ! А Сале национале сву своју тактику и каријеру је везао за Теа који засветли фантастично али и изгуби се кад је најпотребније и то би их у Виртусу могло скупо коштати! Нећу улазити у то да Тео неспортски живи, новинарска посла, али те осцилације у његовој игри су баш чудне! Навијачи ККП ће ме на крст разапети али ЧУДНО ЈЕ ДА ОБОЈИЦА ВАНСЕРИЈСКИХ, ТАЛЕНТОВАНИХ, КОШАРКАША У НБА НИШТА НИСУ УРАДИЛИ, НИКАКАВ ВЕЋИ ТРАГ НИСУ ОСТАВИЛИ? И сад штите један другом леђа? Тео је имао понуду од ЦСКА пре одласка у НБА (сви знате колику) од које застаје дах али као и Сале пун себе, уображен и нарцисоидан је све бацио низ воду због чега? Обадвојица су своју каријеру ставили на коцку, или пролаз директно у ЕЛ или пропаст! ККП је одиграо добру али не и најбољу своју утакмицу а Виртус са оваквом игром тешко да ће стићи до финала ЕК и ЕЛ а онда the end in Virtus and Bologna за обојицу и где ће онда? Звездаш честита ККП на победи јер само победе оба клуба у Бартомеу лигама могу да нам следеће сезоне обезбеде, дај боже, једно место у ЕЛ небитно коме!

aleksa

pre 4 godine

Bravo za igru Partizane bez ijedne zamerke...ali Djordjevicu treneru, 62 poena za poluvreme ?
Sto je mnogo, mnogo je. Ovo je ponizavanje za jednom od “favorita” EC-a.

111

pre 4 godine

Sta se desava sa Jaramazom 1/5 za 2 1/5 za 3 i oba prmoasena bacanja. Vise od mesec dana ne moze da se sastavi.
(Ivan, 8. januar 2020 22:57)



Bitno je da je Tea stavio u dzep i da je Teo napravio 4 licne vec na pocetku poslednje cetvrtine tako da je i tu morao da se pazi. Teo je ostao na 14 poena sto je bilo odlicno za Partizan.

Sah mat

pre 4 godine

Navijaci su veceras bili u transu.
Igraci su igrali za udzbenike.
Sale nije legenda on je ikona.
Trinki je genio.
Arena puna legendi...
Partizan je institucija.

komandant mark

pre 4 godine

Proslo 8 minuta prve cetvrtine, strasna kosarka i tempo igre, igra se na kos vise, a vi potcenjujte Evrokup i dalje
(Zorowitzki, 08. januar 2020 20:13)

Pa sa tim potcenjivanjem ste vi zapoceli. Dok smo mi igrali, taj ,, kos vise'' ste nazivali ,, igra bez odbrane''. EK uopste nije bio, a ni sada nije naivno takmicenje. Ima tu uvek nekoliko ekipa koje bi se mogle boriti za top 8 EL, a pored njih jos nekoliko koje su jedna stepenica ispod

123

pre 4 godine

Kakav strateg ... prekrstio ruke i ništa ne menja, a primili 62 koša.
Po ko zna koji put nam pokazuje da ne zna da vodi utakmicu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Muta Gonzales, 8. januar 2020 22:29)



Menjao je on ali ne vredi a to je i Teo osetio.

Tepic Milenko

pre 4 godine

(Ivan, 8. januar 2020 22:57)

Ivane druze ili nisi gledao veceraanju utakmicu ili basket nije sport za tebe.
Jaramaz je veceraa odigrao izuzetnu odbranu nad Teodosicem. Sto bi naros rekao - pojeo ga je!

Dejan

pre 4 godine

Markus Pejdz iz 2019/2020 i Markus Pejdz iz 2018/2019 su dokaz da stranac mora da igra barem 2 godine u klubu da bi pokazao svoje najbolje lice.

Džoni

pre 4 godine

ko je nama bio selektor 5 gpdina... legendarni igrac, prosecan trener!
(Asomakum doo - da se ne zaboravi, 08. januar 2020 20:51)

3 srebra za 5 godina je loše? Svaka čast na razmišljanju.
(bruka i sramota, 08. januar 2020 21:05)

Da je bio neki kvalitetniji verovatno bi bila bar 2 zlata?

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

bruka i sramota, pa ja uvek ostavljam normalne i kosarkaske komentare.Kosarku sam igrao 10 godina, i volim da vidim dobru utakmicu. To sto sam vatreni navijac Zvezde, ne znaci da necu sa pohvalim Partizan zbog fantasticne igre kao veceras. Ali, nik ostaje jer sam alergican na spinove i kao omaz novinaru za SOS-ne situacije koji je godinu dana bez blama pricao ovaj spin. Kada mi neko od navijaca Partizana lepo kaze i prizna da je spin kako je Gossa placao Zeljko cista neistina, onda cu da promenim nik.

realno

pre 4 godine

Vodje navijaca, tj vodja koji je vidio navijanje na severu da "podnese" ostavku. Jednostavno ne razume sta je uloga vodje, ne zna da vodi navijanje, cak je gusio navijanje sa ostalih tribina.... Pesme naucio po redosledu, i kao grand produkcija, bez smisla. Obrukao se. I to je konstatcija svih navijaca koji su koji su bili na severu. Pa njega, osim onih "u kavezu", niko nije slusao.

ArDzej65

pre 4 godine

po stoti put je potvrdjeno - kosarka, to je partizan...najveca poseta ove sezone u svim kosarkaskim takmicenjima u evropi...energija, borba bre!
(Alberto Rato, 08. januar 2020 22:27)
Ponovo grobarska laž, zvanično na sajtu evro kupa poseta 16505 gledalaca a Zvezda-Bajern 16842,stvarno ne znam gde je veća poseta

WillyWonka

pre 4 godine

Kao neutralni posmatrač ovih prepucavanja Partizan-Zvezda i kao veliki dugogodišnji ljubitelj košarke, htio bih vama koji navijate za Partizan ili Zvezdu reći iskreno - Partizan je košarkaška institucija, Zvezda to nije i ne može ni na koji način postati. U fudbalu je obrnuto - Zvezda je fudbalska institucija, Partizan to nije.
Ovo pišem pod punom materijalnom i moralnom odgovornošću, kao neko ko stvarno nema veze ni sa jednim od ova dva kluba, a ni sa Srbijom kao državom. Dakle, mišljenje je od nekoga sa strane ko voli i prati sport, a košarku pogotovo. Eto, tako stvari stoje i ne morate se više prepucavati oko toga.

moreplovac

pre 4 godine

Dobro je da Teodosic nije dosao u Zvezdu.
Covek se jedva vuce po terenu. Imao sam utisak da bi radje zapalio jednu cigaretu no slusao Djoedjevica za vreme time-outa.

masoutis

pre 4 godine

masoutis
Ne laži ljude. Duda je bukvalno napravio Saletu reprezentaciju. Uzeo je jedno srebro, a 2010 ga brutalno pokrali za finale i jos jedno srebro. Vecinu igrača je on uveo kao klince u reprezentaciju (Bjelica, Bogdanovic, Nedovic, Kalinić, Veličković, Raduljica itd), a nasledio je najgori tim ikada.
(drvobradi, 08. januar 2020 22:52)

Generalno ne polemisem da nepristojnim ljudima, koji ne uvszavsju cinjenice, ali zbog vecine ljubitelja kosarke i nase reprezentacije, evo retultata Velikog Dude svakako, i naseg lidera magije.
2010 jedini uspeh u Turskoj to svi znamo i pamtimo
2011 - Debitovao i Bobinator, imamo dobar tim, ali ispadamo u cetvrtfinalu od Rusije.
Gubimo i od Grka za sesto mesto, neuspeh, ne idemo na Olimpijadu. I
2013. Realno oslabljena ekipa ispada od Spanije u cetvrtfinalu , tek na ovom prvenstvu debituje Bogdan.
Duda dize ruke, previse otkaza igraca.


Od 2014. Dolazi Trofejni selektor Djordjevic i krece serija srebrnih medalja, Olimpijada, Svetsko i Evropsko.

Toliko za ozbiljne postovaoce igre pod kosevima.

Nadam se da ce novi selektor nastaviti sa uspesima, zelim mu puno srece!

ValterNBG

pre 4 godine

Nainteresantnija izjava Djordjevica je bila,"hteo sam da vidim kakav je tim bez Teodosica".Naravno,tu utakmicu je izgubio 20 razlike.Ejjj,on da vidi kako je bez njega,a taj isti mu je trener I vodja ekipe gde god je imao uspeha.Gde nije bilo njega-dobio je otkaz.E sad,kao u ovoj utakmici,gde protivnik grize I smara,Teodosic ne moze nista a nema ni inspiraciju.Nebitnost I opustenost u Italiji cine svoje.Dosta utakmica je Virtus gubio sa 20-ak pa su pri opustanju protivnika uspevali da stignu.Ako ih neko pritisne celu utakmicu,nemaju sanse,kao veceras Partizan.Bas me interesuje kako ce Virtus da zavrsi ovu sezonu.

Bunjuel

pre 4 godine

Ta poseta za Budiveljnik će ostati večita misterija svakom ko iole ima mozak. Prvo nebitna i nepoznata ekipa, drugo dobili ste ih prvu tamo tako da za revanš u Beogradu nije moralo da se pravi neka žešća atmosfera da se stiže neka razlika ili slično, treće to je bilo ako se sećam neko četvrtfinale, a već u polufinalu koje je bilo bitnije niste prišli toj poseti. To samo govori da su mnoge karte dva puta otkucavane i slične prevare.

Aloha

pre 4 godine

Zvezdas sam ali mi je drago kao da je pobedila Zvezda! ovako sam navijao za vas samo kada ste slomili Makabi za onaj poslednji F4 jer ste igrali muski i na "bajonet"

Doktor

pre 4 godine

Super smo ljudi... Tomas 0 poena, Mozli 3, Jankovic 2 I Birca 1 poen a ovakav rezultat. Ogi odigrao fantasticnu odbranu, ali mora malo menjati sut... Malo vise luka. Ogroman pozdrav mojim GROBARIMA

Fenerbahce

pre 4 godine

Aba liga možda nema ni jedan tim u euroleague sledece sezone a zato italiani 2 nemci 2, allo!!! Ko je tu lud, aba liga treba da ima dva učesnika sledeče sezone

Metropola

pre 4 godine

Sramotno vredjanje Teodosica, nije hteo ni izjavu da vam da, izbusice vas kad je najbitnije zapamtite to.
(Dule, 08. januar 2020 23:14)... vi ste ga vredjali jos gore zato sto nije dosao u Zvezdu, a cak covek nije imao veze sa tim!

Kolja

pre 4 godine

Nema odvratnije dvorane za igranje kosarke od Arene!
Na nivou je Maksimira u fudbalu!
Prosto ubija, kako atmosferu tako i zelju i volju da dodjes ponovo!

maksa

pre 4 godine

Odakle ti podatak da Zvezda ima najveći budžet, kada je Partizanov budžet u proteklih 20 godina misterija veća od bermudskog trougla?
(peki, 08. januar 2020 22:34)

Dule otišao na F4 sa budžetom 2,4 milje.

Korektno

pre 4 godine

Grobari su lepo docekali Saleta a igraci jos lepse ispratili Virtus kuci. Bice dobro ako se ovako nastavi. Ne svidja mi se veliki broj stranaca u timu Partizana ali i oni i Trinkijeri na klupi su za sada potpuno opravdali ocekivanja u ovoj sezoni EK.

drmr

pre 4 godine

Ja cu kao navijav Zvezde reci da Partizan treba i mora da igra EL. Sledece sezone Italijani dobijaju dva prrdstavnika, Nemci imaju dva. Partizan oduvao Virtus, Zvezda Bajern. Zasto neko ne grune novac u oba kosarkaska kluba. To je jedino sto nam fali. Srbija je zemlja kosarke, pune hale, dobri navijaci, Zvezda solidno ime evropske kosarke, Partizan medju velikanima. Aba liga je najjaca posle spanske turske i vtb. Ne znam sta oni gledaju

grobar.prijepolje

pre 4 godine

Strašno šta sve ovde nećeš pročitati...od toga kako je ovo nebitno takmičenje (valjda samo kada ga mi igramo) do toga da eto mi imamo sve strance a komsinica sve beograđane i one iz okoline Beograda pa je to nešto strašno,pa da nas eto brat Sale pustio... S T R A Š N O... I,kao šlag na tortu, KAKO MI GROBARI VISIMO NA VESTIMA KADA ONI IGRAJU A NJIH MA UOPŠTE NE ZANIMA.GDE SMO,ŠTA SMO I KAKVI SMO...
Uglavnom, s obzirom da je i Partizanu dozvoljeno da daje trojke (što ovde mnogi spocitavaju jer je to valjda samo njima Bogom dano),u drugom poluvremenu sam mozda ocekivao i previse.Ali,dobro...nisam ocekivao bas ovako laku pobedu ...

mkg

pre 4 godine

Samo pobednik ide u EL
(ferdinand, 08. januar 2020 21:57)
Ferdinande, informiši se pre nego što napišeš komentar.

PS Mislim da bi mnogi zvezdaši sada pre izabrali Gordića no Teodosića.

Andjus 2015

pre 4 godine

Bravo majstori!!!
Fantastično prvo poluvreme ili još tačnije prvi period.
Odavno nisam video takav tempo igre sa obe strane... BRAVO ?

čokoladni mrmot

pre 4 godine

Đorđević trener...ahahahaha...prevarili žabare, još samo prizetka da zavaljaju...i mogu svi zajedno u penziju sa milionima u džepovima. Kakvi prevaranti. Divac, Salou i Danilović...film o njima da se snimi, Holivud vapi za takvom pričom...kakvi Vukovi sa Volstrita i ti dečiji filmovi, ovo je prava akcija.

Alberto Rato

pre 4 godine

po stoti put je potvrdjeno - kosarka, to je partizan...najveca poseta ove sezone u svim kosarkaskim takmicenjima u evropi...energija, borba bre!

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

bruka i sramota, pa kako ne pominje? Jel sam ja pomenuo dole da sut Partizana na poluvremenu nema nikakve veze sa srecom vec odlicnim trcanjem Partizana bez lopte, sjajnim kruzenjem lopte u napadu i odlicnim blokovima. Jel sam posteno cestitao i vise nego zasluzenu pobedu Partizanu jos na poluvremenu? Toliko sam trenirao kosarku godinama da znam odlucno kada jedna ekipa nema nikakve sanse za preokret. Ali, treba reci da je Tintoreto posteno oducio selektora od kosarke. Stavljas Tea na Pejdza koga ne moze ni Lazic da cuva a ne Teo jer je prebrz je smesno.

slaviša šmigič

pre 4 godine

Đorđevič navijač partizana ovo je toliko providno,da je ono puštanje obradoviča mala maca prema ovome što je uradio sale naravno njega neinteresuje čak i ako dobije otkaz sramota od vodjenja utakmice saleta totalno neprofesionalno od trenera saleta đordjeviča.

Đ

pre 4 godine

Читам ове коментаре и присетих се зашто сам проредио читање у последње време... Убише се људи да напљују екипу Виртус-а (која од почетка сезоне игра врхунску кошарку, између осталог шамарала Олимпију Милано без проблема)... Нико да евентуално примети да је за њихову лошу игру вечерас "помало" заслужна и врхунска игра Партизана :)

Оно што је битно - и одбрана и напад функционисали 90% утакмице против фаворита Еврокупа, пуна арена после неколико година. Мени довољно за миран сан :)

Поздрав нормалним људима.

PredragDrobnjak

pre 4 godine

a koje je ovo takmicenje...zasta se ovi ljudi bore ??
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ser julijan, 8. januar 2020 21:35)

Za Evroligu, za takmicenje koje tvoj tim nece igrati od sledece godine.

drvobradi

pre 4 godine

@masoutis
Ne laži ljude. Duda je bukvalno napravio Saletu reprezentaciju. Uzeo je jedno srebro, a 2010 ga brutalno pokrali za finale i jos jedno srebro. Vecinu igrača je on uveo kao klince u reprezentaciju (Bjelica, Bogdanovic, Nedovic, Kalinić, Veličković, Raduljica itd), a nasledio je najgori tim ikada.

PredragDrobnjak

pre 4 godine

duel dve ekipe sa najvećim budzetom u ek.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (duka, 8. januar 2020 19:41)

Duel 2 velikana evropske kosarke, dva bivsa osvajaca EL.Sto se ne moze reci za tvoj tim kome je najveci uspeh top9.

Novica iskolovao Ricija, trio Volden-Pejdz-Gordic perfektan ali timska pobeda, kakvu odbranu igra Vil Mozli, Boze!

Zixxx

pre 4 godine

Čovek je lepo napisao “pravi Zvezdaš”! Ti nisi pravi, već neki simpatizer čim možeš da navijaš za Partizan u ABA. Mnogo više poštujem prave Partizanovce koji ne navijaju za Zvezdu, nego takve simpatizere kao sto si ti koji mogu i ovako i onako. Zvezda i Partizan su 2 antipoda i u tome je sva draž navijanja.
(veliki strumf, 8. januar 2020 21:41

Evo i ja sam pravi zvezdas i navijam za Partizan kad igra protiv stranih klubova i u Aba ligi. Tebi ako je draze da pobede Zadar, Cibona, Buducnost, Olimpija...nego domaci klub onda ne znam (mozda nisi Srbin (ne mislim nista lose nego samo tad mi je logicno) . I da nije draz navijanja za Zvezdu Partizan nego Zvezda. Ne navija se samo protiv Partizan....
Inace bi sjajno bilo kad bi mogli I jednu I drugi u ovu EL, kakav sjajan derbi bi to bio u areni. A ne neki zeniti, francuzi, planirani englezi i ostale pare...

veliki strumf

pre 4 godine

Sve italijanske ekipe su glatko izgubile u gostima. Veze oni nemaju van Italije. Smešni klubovi, smešna liga. Mi onaj Armani zgazimo kad i gde hoćemo. Realno je da Partizan prodje grupu nakon ovako visoke pobede, ali nakon toga niko ih neće puštati da imaju suterski trening. Virtus čak nije bio toliko loš u napadu, iako su procenti loši. 81 poen u gostima je odlično. Ali ljudi u prvom poluvremenu nisu igrali odbranu, sastavili se nisu. Pa i u drugom nisu bili mnogo bolji ali je Partizanu očekivano pao procenat šuta.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

👍ВИНЕР - Замисли, Јока био Бирчи резерва. Најјачи коментар(запажање) ове године досад. Браво мајсторе! 😃😃😃

grobar.prijepolje

pre 4 godine

Sada svako ko se razume u kosarku moze da vidi koga smo mi imali za selektora.Ja cu da prestanem da navijam za Zvezdu ako partizan ubaci Zvezdi sledecu utakmicu preko 60 poena.
(vladimir, 08. januar 2020 21:59)

ZAPAMTI ŠTA SI OBEĆAO !!!!

Doktor

pre 4 godine

Cestitam od sveg srca svojim GROBARIMA. Kao sto napisasmo.... Teo nece biti opasnost za Partizan. Samo moraju Ogi i Zagor mnogo bolje. Cestitam jos jednom. Ovakva igra tesko moze da se ponovi. Voleo bih da gresim.

bruka i sramota

pre 4 godine

bruka i sramota, pa kako ne pominje? Jel sam ja pomenuo dole da sut Partizana na poluvremenu nema nikakve veze sa srecom vec odlicnim trcanjem Partizana bez lopte, sjajnim kruzenjem lopte u napadu i odlicnim blokovima. Jel sam posteno cestitao i vise nego zasluzenu pobedu Partizanu jos na poluvremenu? Toliko sam trenirao kosarku godinama da znam odlucno kada jedna ekipa nema nikakve sanse za preokret. Ali, treba reci da je Tintoreto posteno oducio selektora od kosarke. Stavljas Tea na Pejdza koga ne moze ni Lazic da cuva a ne Teo jer je prebrz je smesno.
(Gossa placa Zeljko, 08. januar 2020 22:05)

Prosto si me ostavio bez teksta, napokon neki normalan sportski komentar od tebe. Svaka čast. Vidiš kako nije teško... Još samo kada bi stavio normalan nik, bila bi to komplet pozitivna transformacija.

qwerty86

pre 4 godine

a koje je ovo takmicenje...zasta se ovi ljudi bore ??
(ser julijan, 08. januar 2020 21:35)

Ono sto ste igrali prosle sezone. A mi se borimo za Evroligu.

peki

pre 4 godine

Duel 2 ekipe sa najvećim budžetima u EC ali nijedna budući evroligaš.
(da se kladimo?, 8. januar 2020 22:15)

Imate najveći budžet u istorijih na ovim prostorima, a opet se priča o Partizanu, opet je najgledaniji, opet vas dere...
Džaba vam novci...
(Prle, 08. januar 2020 22:28)
Odakle ti podatak da Zvezda ima najveći budžet, kada je Partizanov budžet u proteklih 20 godina misterija veća od bermudskog trougla?

masoutis

pre 4 godine

што волим кад се ложе а појма немају. Ко се разуме у кошарку знаће о чему говорим.
Витрус и Сале су за ово најзаслужнији.
(Серби, народ најстарији!!!, 08. januar 2020 22:17)

00

Veliki poznavaoci igre pod kosevima, kako ne analiziraste igru najboljeg igraca ikad, taj los trener mu daje 100% slobodu da kreira, sutira... molio bih kracu analizu.

Samo se setite gde je bila reprezentacija sa Dudom pre Saleta, zatim osvojena srebra sa prosecnim timovima, a i Jokic danas objasnio da mozda i nismo bili jaci od Argentine kad se sve sagleda...

uzzaaassss

pre 4 godine

Čovek je lepo napisao “pravi Zvezdaš”! Ti nisi pravi, već neki simpatizer čim možeš da navijaš za Partizan u ABA. Mnogo više poštujem prave Partizanovce koji ne navijaju za Zvezdu, nego takve simpatizere kao sto si ti koji mogu i ovako i onako. Zvezda i Partizan su 2 antipoda i u tome je sva draž navijanja.
(veliki strumf, 8. januar 2020 21:41)

Nemas ti pojma.

Pobratim

pre 4 godine

Ne znam zasto navijace Zvezde vredja sto bivsi prvak Evrope ima veliki budzet? Bolje da se zapitaju kako njihov klub bez ikakvog uspeha i sa manjim brojem navijaca i, kako oni kazu, sponzora, imaju veci budzet od naseg!!!

zelja

pre 4 godine

pusti ih sale grobar ,oni su tako naučili ,zeljko im plaća strance ,posluju u + poslednjih 7,8 godina ,budzet kao u memfisa u nba ligi ,na kraju sezone sledi raspad kao u primorske ,tuzbe igrača itd

masoutis

pre 4 godine

Bravo Crno Beli bravo Trinki!!!
Ostaje zal zbog kos razlike imali smo datih 97 poena na 3 minuta, nadam se sa necemo biti kaznjeni kao protiv Venecije...
Prva je utakmica, nadam se da je ekipa dobila vetar u ledja, kljucno je biti prvi u grupi.
Takodje koliko znaci mladja ekipa koja moze da drzi visok ritam skoro ceku utakmicu.

Party Zanovac

pre 4 godine

Prvo,braco Grobari radujte se ! Ostavite garagane na miru da pate posto i oni sami znaju da Partizan prvi put posle 5,6 godina ima i trenera i tim !

Nema tu vise ni Cvetkovice ni Vrabca ni Koprivice ni Djumica pa da se oni izivljavaju i pricaju nama o kosarci ! Nama koji ceo svoj zivot gledamo najkvalitetniju Evropsku kosarku ! Konkretno ja od fajnl fora u Barseloni pa sve do fajnl fora u Parizu !

Partizan je mnogo dobar tim ! Tim sa hemijom,a pre svega mnogo nezgodan tim za skauting posto imaju siroku rotaciju,mozda i najvecu od svih timova u Eurocupu !

Za Virtus se znalo da je Teodosic tata,a da je Gaines najopasniji suter ! Tu nema mnogo tajni !

Kod Partizana je sve potpuno nepredvidivo u napadu dok je defanziva i protiv prve ekipe Italijanske lige bila kao struna !

Sve cestitke momcima i samo jako protiv Trenta ! Ako njima uzmemo meru,dobicemo i Darusafaku !

mmmmmm

pre 4 godine

Za cokijeve velike poznavaoce kosarke icjih je 70% konenrata ovde: Vortus je pre dve nedeje od kosarkke oducio Milano koji je 7. u evroligi :)

johny

pre 4 godine

Pošto se pislednje kolo igra u Bolonji ako treba pustiće Partizan pošto ičigledno ovde neće odlučivari medjusobna koš razlika. Italijanski timovi krš. Eno i Venecija glat izgubila. Trento takodje krš. Kako sada stoji Andora, Huventud, Unics a onda Galata i Partizan

Prle

pre 4 godine

Duel 2 ekipe sa najvećim budžetima u EC ali nijedna budući evroligaš.
(da se kladimo?, 8. januar 2020 22:15)

Imate najveći budžet u istorijih na ovim prostorima, a opet se priča o Partizanu, opet je najgledaniji, opet vas dere...
Džaba vam novci...

Radoje

pre 4 godine

A šta, Reding došao kao izraziti šuter ?!? Mislim da su Birčević,Janković,Zagorac ipak trebali da odaberu neki pojedinačni sport( biciklizam,atletiku..), kao i Sale Djordjević nije trebao nikad da se bavi trenerskim poslom...bolje da smo ga pamtili po sjajnoj igračkoj karijeri .

duledudule

pre 4 godine

Kakvi su ovo komentari ej? Partizan razbio prvog favorita za osvajanje Evrokupa 20 razlike pred 17.000 gledalaca. Uživajte malo ljudi.
(Željko, 08. januar 2020 21:45)
Uz duzno postovanje i ni malo omalovazavanja daleko je Virtus od prvog favorita.Gledao sam Ritas Uniks , Rusi igraju pletu samo tako

Dala

pre 4 godine

Čovek je lepo napisao “pravi Zvezdaš”! Ti nisi pravi, već neki simpatizer čim možeš da navijaš za Partizan u ABA. Mnogo više poštujem prave Partizanovce koji ne navijaju za Zvezdu, nego takve simpatizere kao sto si ti koji mogu i ovako i onako. Zvezda i Partizan su 2 antipoda i u tome je sva draž navijanja.
(veliki strumf, 8. januar 2020 21:41)

Nemas ti pojma.
(uzzaaassss, 08. januar 2020 22:00)

Ima

scoliony

pre 4 godine

U jednom trenutku na parketu Volden,Pejdz,Reding,Mozli i Tomas,a sa klupe im diktira Trinkijeri!Slicna situacija u Zvezdi.Stvarno ne znam koliko je ovo dobro za nasu kosarku?
(Zdravlje Leskovac, 08. januar 2020 20:24) u svakom trenutku na parketu su igraci Partizana koji se lavovski bore za boje kluba, za navijace, sa klupe igrace Partizana trenira trener Partizana! Valjda si zdrav.

goblin

pre 4 godine

Ovaj tim Partizana realno bi mogao da igra EL,dobri stranci,dugačak roster,vrhunski trener,i kako je samo potcenjen ovaj Gordić,kroz celu karijeru...Zvezdaš sam i nisam licemeran da kažem da skacem do plafona od sreće zbog toga.Trinkijeri je rešio vrlo brzo utakmicu tako što je napao Teodosica,Pejdž ga je uništio...To što je radio Partizan večeras to će raditi sve ekipe na OI u Japanu(valjda ćemo otići tamo),napadati Teodosica jer on ne može nikog da sačuva u odbrani,i taj problem nije od juče,ali o tome Kokoskov neka razmišlja.Partizan je apsolutni favorit za 1 mesto u ovoj grupi,jer su ostale 2 ekipe slabije čak i od ovog Virtusa.

Suna

pre 4 godine

Realno je da ove godine osvojimo svako takmicenje u kom nastupamo, sve osim toga ce biti ogromno iznenadjenje. Jeste Buducnost dobra i drzavni projekat al Partizan ima dusu.

Njaah

pre 4 godine

Za cokijeve velike poznavaoce kosarke icjih je 70% konenrata ovde: Vortus je pre dve nedeje od kosarkke oducio Milano koji je 7. u evroligi :)
(mmmmmm, 08. januar 2020 22:14)

Velika mi sila taj Milano.
Evo da te podsetim, Zvezda je pobedila taj Milano u gostima pre mesec dana...

xxx

pre 4 godine

Bravooo momci!!! Mozli strasan borac,Novica pravi razliku kao nikad od povratka! Sta reci za fenomenalne Gordica,Pejdza i Voldena-perfektno! Volden ipak MVP jer je uz sjajan napad izginuo i u odbrani,samo su Jankovic Zagor i Birca podbacilli. Sem 2 puta po 2 minuta potpuna kontrola utakmice 35 minuta. Svaka cast i Trinkieriju-genijalno pripremljena utakmica,posebno mi se dopala taktika za Teodosica

Party Zanovac

pre 4 godine

Prvo,braco Grobari radujte se ! Ostavite garagane na miru da pate posto i oni sami znaju da Partizan prvi put posle 5,6 godina ima i trenera i tim !

Nema tu vise ni Cvetkovice ni Vrabca ni Koprivice ni Djumica pa da se oni izivljavaju i pricaju nama o kosarci ! Nama koji ceo svoj zivot gledamo najkvalitetniju Evropsku kosarku ! Konkretno ja od fajnl fora u Barseloni pa sve do fajnl fora u Parizu !

Partizan je mnogo dobar tim ! Tim sa hemijom,a pre svega mnogo nezgodan tim za skauting posto imaju siroku rotaciju,mozda i najvecu od svih timova u Eurocupu !

Za Virtus se znalo da je Teodosic tata,a da je Gaines najopasniji suter ! Tu nema mnogo tajni !

Kod Partizana je sve potpuno nepredvidivo u napadu dok je defanziva i protiv prve ekipe Italijanske lige bila kao struna !

Sve cestitke momcima i samo jako protiv Trenta ! Ako njima uzmemo meru,dobicemo i Darusafaku !

Miki

pre 4 godine

(veliki strumf, 08. januar 2020 21:41)

To je tvoje misljenje, ako neko zivi u drugu drzavu i dolazi nekoliko puta godisnje na utakmice i plus gostvanja koji su blize granici i za tebe je samo neki simpatizer koji ne razume draz navijanja...u redu je, bar si pomogao da otvorim oci i da konecno saznam ko sam, sta sam i zasto sam.

Серби, народ најстарији!!!

pre 4 godine

Е што волим кад се ложе а појма немају. Ко се разуме у кошарку знаће о чему говорим.
Витрус и Сале су за ово најзаслужнији.

Putnik

pre 4 godine

Koliko je ova utakmica u nekim segmentima podsećala na naše mečeve sa Španijom i Argentinom na svetskom prvenstvu. Da li je Đorđević uopšte zvao 4 TO za vreme meča? Da je skautirao Trinkijerija, definitivno nije. Da je taktički dobro pripremio ekipu, i to nije. Da je taktički pravovremeno i dobro reagovao na tok meča, takođe nije. Dobro da više nije coach reprezentacije. Svaka njemu čast kao igraču i legendi, ali kao trener je više nego tanak.

Trinkijeri ga je u svakom segmentu zanata nadmudrio i nadigrao. Očigledno je da svoj tim odlično pripremio za meč a i dobro vodio meč. Pri tome Trinkijeri uopšte nije neki ingeniozni trener, več poprilično ide na školsku priču. I time je školski nadigrao Đorđevića. Pa teže će mu biti sa našim starcem Fočom od sto ljeta nego što mu je bilo sa Đorđevićem.

Sramotna predstava Virtusa.

Zuco

pre 4 godine

Partizan ovom pobedom istakao ozbiljnu kandidaturu za osvajanje Evrokupa! Mislim da ako ovako nastave to je apsolutno realno. To kazem kao zvezdas. A ovi sto omalovazavaju pobedu,sta da se radi. Takvih uvek ima. Cinjenica je da je evrokup slabiji od evrolige,ali ima tu itekako ozbiljnih ekipa!

ozna

pre 4 godine

Po Djordjevicu moze da pljune samo neko ko u zivotu nije ubacio u koš ni sa slobodnog bacanja. Nule obične.
Imao je velike uspehe sa reprezentacijom, al ne Jugoslavije kao Pešić, Obradović, nego Srbije. Velika je to razlika.

Uostalom verovatno imate po 14 godina...

Zorz Vea

pre 4 godine

Čovek koji zna šta želi, ne radi ni jedan dan u životu. Ako je šut i ulazio, ulazio je kao plod rada i volje...ah ta publika na Partizanovim utakmicama! Skidam kapu oduvek i doveka. Kontrola je iluzija i objektivno ne postoji, ali večeras se uzimaju svi nematerijalnu faktori u obzir. Ah da i Saša Đorđević je bio u hali pa kako izgubiti Bog te mazo. Čestitam crno bela ljubavi. Volim ga ko oka dva!!!

Živela Srbija i napred Partizan

Crno-belo srce

pre 4 godine

Nisam zadovoljan. Trebalo je da bude bar 25 razlike. Doduse, Virtus je prvi favorit za osvajanje Evrocupa, tako da ovo nije lose. Iduće godine kada budemo Evroligu, mora se biti ozbiljan do samog kraja.

petarczv

pre 4 godine

Pa i treba da gledaš. Ovako kvalitetnu utakmicu godinama nisi mogao videti u svom dvorištu.
(Šaka jada, 08. januar 2020 20:28)

Hahahahhahajaha kvalitetna utakmica u kojoj jedna ekipa primi 62p a druga sutne vise za 3 umesto za 2?! Jesi ozbiljan?! Moram jos jednom hahahahahah. Kada ekipa u nba postigne 120p ovde na istom ovom forumu se ta utakmica i liga nazivaju cirkusom iako se tamo igra 8minuta duze a igrači su napadacki superiorniji.

ivica

pre 4 godine

Osvojicemo Euro-Cup uinat vama pa nek' vam onda sve ekipe koje dobijemo budu smesne.... Uzgred ovaj smesni Virtus je nedavno oducio od kosarke prejaki evroligaski Armani... Toliko o tome...

bruka i sramota

pre 4 godine

Niko ne pominje da je Partizan enormno dobar jer je postigao 62 poena za poluvreme, svi pominju kako je Sale loš trener. Treba li pomenuti sa koje adrese stižu opaske? Razočaranost zato što Partizan igra vanserijski je glavni razlog pljuvanja Đorđevića. Stvarno treba da vas je sramota. Ali doći ćete i vi na red, samo polako... Onda će biti Šakota krivac.

Džoni

pre 4 godine

Mi ćemo biti olimpijski, svetski i evropski šampioni lagano! Kada smo sa ovim selektorom bili nadomak tih titula, sa Kokoškovim ima sve da osvojimo. Kakvu pripremu utakmice i kakvu odbranu je spremio Đorđević kada mu Partizan (uz svo poštovanje, ali ipak nisu Lejkersi, a i on ne vodi Crnokosu nego ekipu sa najvišim ambicijama) natrpa za poluvreme 62 poena? Da sam predsednik Virtusa javio bih mu još sada na poluvrenenu da ne mora da žuri nazad u Bolonju.

Aleksandar

pre 4 godine

Pravi zvezdaš nikad ne navija za partizan.
(Duka, 08. januar 2020 20:14)

Nažalost, tako je danas. Zato što su uprave klubova i mediji uspeli da zavade navijače preko granica mržnje.
Postojalo je nekad poštovanje među klubovima...

Z.Dj.

pre 4 godine

Pre neki dan Mega je primila 40 poena za četvrtinu i odmah paljba da su namestili i da treba da ispadnu iz ABA lige.
A ovaj naš umišljeni trener Sale sa 100 puta skupljim timom skoro isto poena prima.
Kad se samo setim kako su on i Danilović omalovažavali Nikolu Jokića a on dečko ćuti i trpa u NBA.

POPE

pre 4 godine

Ja da sam gazda Virtusa urucio bi otkaz DJordjevicu u toku poluvremena! Ali nisam gazda Virtusa koji je malo bolji od mene i otkaz ce mu uruciti tek za 2-3 nedelje.

ferdinand

pre 4 godine

 koje je ovo takmicenje...zasta se ovi ljudi bore ??
(ser julijan, 08. januar 2020 21:35)
Pa recimo za euroligu, oba finalista ovog takmičenja direktno u euroligu, za razliku od aba lige gde ni osvajač nije siguran učesnik
(libero, 08. januar 2020 21:47)

Samo pobednik ide u EL

deki

pre 4 godine

novi sad 20:52@ bravo, svaka cast, navijam da im Partizan da jos 62 pa neka Djordi pokloni licencu Virtusu koji i ovako" grdan " ima 4 pobede vise od Armanija, vlasnika A licence. A ABA ligu kaznjava

Winner

pre 4 godine

Partizan razbija a Bircevic skoro i da nije ulazio u igru, sta bi tek bilo da je igrao covek kome je Jokic bio rezerva u repki...e moj Sale:/

SrbEUin

pre 4 godine

Nzn odakle čuđenje? Sale je poznat po tome da ne brani trojke. Valjda misli ne može niko kao On. Onda ga zatrpao Skoti u Minhenu. Pa Argentina i Španija u Kini. Sada ih prima u BG.
Al, da su samo trojke, pa i nekako... Odbrana katastrofa.

matori

pre 4 godine

@Eto, ja navijam...i ne samo protiv Virtusa vec i protiv ostalih timova ABA lige.Ako se ja pitam zeleo bi finale Zvezda-Partizan, jedni da demoliraju Buducnost a drugi Cedevitu a u finalu naravno da dobije Zvezda.
(Miki, 08. januar 2020 21:29)

sve se slažem, samo da pobedi Partizan ?

veliki strumf

pre 4 godine

Pravi zvezdaš nikad ne navija za partizan.(Duka, 08. januar 2020 20:14)Eto, ja navijam...i ne samo protiv Virtusa vec i protiv ostalih timova ABA lige.Ako se ja pitam zeleo bi finale Zvezda-Partizan, jedni da demoliraju Buducnost a drugi Cedevitu a u finalu naravno da dobije Zvezda.
(Miki, 08. januar 2020 21:29). Čovek je lepo napisao “pravi Zvezdaš”! Ti nisi pravi, već neki simpatizer čim možeš da navijaš za Partizan u ABA. Mnogo više poštujem prave Partizanovce koji ne navijaju za Zvezdu, nego takve simpatizere kao sto si ti koji mogu i ovako i onako. Zvezda i Partizan su 2 antipoda i u tome je sva draž navijanja.

Petar

pre 4 godine

Zagorac je ubedljivo najgori igrač Partizana u poslednjih 20 godina.
(MaliMare, 08. januar 2020 20:51)

Eeeeeej nemoj mi dirati Aldina Vrapca nije fer..a ni Robinsona molim te i njega pamtim...

crni_redstar

pre 4 godine

ovi hoce u evroligu? smesan trener i jos smesniji tim, a italijanska liga smehotres. partizan je duplo bolji i sa klupe, i igra jace utakmice, ima bolje navijace i bolje oni da idu u evroligu definitivno, ovi ce biti topovsko meso, ko buducnost prosle god, nije ig napucao samo onaj koji je zurio na avion.

NastyB

pre 4 godine

Svaka čast Partizanu na pobedi (još je treća četvrtina), a upravo zbog ovoga nisam želeo da Teo dođe u Zvezdu - čovek je igrač manje u odbrani. Trinkijeri uradio najprostiju stvar - zalepi mu flastera i igraj udvajanja na njemu, a igraš na mismeč na Teodosiću i Virtus ne zna gde bije. A Sale tvrdoglavo jedno te isto tera iako vidi da ne ide tako. Da je Teo dobio 5 ličnih na poluvremenu, ovo bi bilo čupavo, ali sa Teom na terenu za Partizan nema zime.
I jeste da Partizan nestvarno pogađa, ali to je zato što ovi iz Virtusa igraju agresivno kao da ih je neko po kazni naterao na teren. Nigde preuzimanja ili udvajanja, uvek jedan igrač zbog Teodosića visi u prazno jer ne može da pokrpi njegove rupe.
Iako sam uvek podržavao Saleta izgleda da je samo suvi kvalitet naših igrača donosio medalje, jer ovakvo početničko vođenje ekipe, nemotivisanost i neozbiljnost ne sme da dopusti ekipa koja puca visoko kao Virtus.

no more games

pre 4 godine

Eto, ja navijam...i ne samo protiv Virtusa vec i protiv ostalih timova ABA lige.Ako se ja pitam zeleo bi finale Zvezda-Partizan, jedni da demoliraju Buducnost a drugi Cedevitu a u finalu naravno da dobije Zvezda.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Miki, 8. januar 2020 21:29)

Sve isto, sem da u finalu pobedi Partizan.

веверица

pre 4 godine

какав је тренер ђорђевић, а? да није теодосића, не знам да л би добио две утакмице у тренерској каријери.

323

pre 4 godine

Virtus je ODLICAN tim, sto pokazuju njegove igre u italijanskom prvenstvu i prvo mesto u grupi EK. To sto oni slabije igraju veceras, prvo poluvreme je zato jer Partizan igra odlicno u odbrani i izvanredno u sutu. Tea Jaramaz ODLICNO cuva, postigao je 9 poena i nije se pokazao sa asistencijama sto je njegova odlika. Ne vredi vam da omalovazavate Virtus , kao da su los tim . Partizan je odigrao prvo poluvreme od ritma, trcanja, borbenost, odbrane do suta za udzbenike. Trimki je ocigledno odlicno skautirao Virtus. E sada, ono cega se plasim je sam Partizan...Nadam se da ce da nastave u istom ritmu jer ovi su potpuno pogubljeni u prvom poluvremenu. Nadam se pobedi od +15. Ako Tomas i Zagorac, koji igraju dobro u odbrani, daju svoj doprinos poenterski, racunam na pobedu od +20...Idemoooo..

Banja Luka

pre 4 godine

Какве нинџе од људи што коментаришу Виртус и умањују квалитет екипе.Људи су први у Италији,туку све редом између осталог и евролигашки Милано.Није ствар у њима него у Партизану,одиграо је нестварно полувријеме,фантастична енергија уз луд шут,да је преко пута Барса исто би прошла реално.Овај Партизан може много ,Тринки је то уштимао перфектно....

kuduz

pre 4 godine

kakva tuga,i ovaj virtus ce sledece sezone da verovatno igra evroligu,talijani dva predstavnika,svabe dva a mi zemlja kosarke mozda i nijednog,sramota

Andjus 2015

pre 4 godine

U pobedi se ne ponesi, u porazu se ne ponizi.
Polako odigrali smo tek jedno poluvreme, treba se igrati još jedno.
Tek je prva utakmica a treba se ići korak po korak.

glogi

pre 4 godine

I ovom Teodosicu i Djordjevicu ovi dadose silne pare, za tamo neki projekat
.. .koje bacanje para, zameli bi Zenit u EL u svakom pogledu i nadmasili ga po negativnom skoru. Svaka cast Partizanu, a Djordjevic lagano popio lekciji od Trikija, tek sad sam presrecan sto nam vise nije selektor.

123

pre 4 godine

Koliko treba da ništa ne znas da redovno stavljaš Teodosica da čuva Pejdza. Dečko ga je ofanzivno razbio. A ovaj Hanter promasuje 4 penala uzastopno. Koji krš.
(veliki strumf, 8. januar 2020 21:33)



A koga Teodosic moze da cuva?? Jaramaz ga stavio u dzep. Ima 4 licne? Nebitno je koga Teo cuva, potpuno nebitno. On mora da se smiri poenterski i sa asistencijama sto je do sada ostvareno. Ti mozes da omalovazavas ali Partizan igra do sada, odlicno.

Njaah

pre 4 godine

Sad vam Teo dobar, a do večeras najgori jer nije hteo u zvezdu, neprijatelj broj 1! Eto koliko ste dvolični...
(bruka i sramota, 08. januar 2020 19:55)

To mozda napaljenim klincima.
Nama koji volimo kosarku Teo je Bog.

I da pitam grobare, kako to kada se Zvezda raspuca sa linije za 3 poena je bezidejna igra, a kada vama ide onda je kosarkaska rapsodija?

veliki strumf

pre 4 godine

Koliko treba da ništa ne znas da redovno stavljaš Teodosica da čuva Pejdza. Dečko ga je ofanzivno razbio. A ovaj Hanter promasuje 4 penala uzastopno. Koji krš.

petarczv

pre 4 godine

Samo sam cekao ovakve komentare - predlazem sledecu IQ vezbu: pretpostavite da je Virtus ubacio isti procenat ubacenih suteva za 2 i 3 rezultat bi bio 4-5 poena razlike za Partizan. Pri tome, Virtusovi igraci su u 90% slucajeva masili iz otvorenih pozicija, sto ce reci da je trener odradio svoje, napravljene su akcije za otvoren sut. Tako je bilo i na svetskom prvenstvu, nije mogao Djordjevic da udje i sutira umesto onih koji su masili otvorene suteve.
Pri tome Virtusov sut nije tako los, na kraju krajeva dali su 42 poena. Partizan je taj koji veceras ima fenomenalan, daleko natprosecan sut. To e i opasnost, ako ih stane sut, utakmica moze da postane neizvesna.
(navijac Partizana, 08. januar 2020 21:09)

Druže jel ti kapiras da je njegova ekipa promila 62p!!!! To je broj poena koje za primi za celu utakmicu! Zvezda je feneru dozvolila za celu utakmicu 56...

@Laki

pre 4 godine

Pa i treba da gledaš. Ovako kvalitetnu utakmicu godinama nisi mogao videti u svom dvorištu.
(Šaka jada, 08. januar 2020 20:28)

Sine, znaš li ti šta je kvalitetna utakmica?
Ovo je šuterski trening u kome sve ulazi u koš ekipe koja veze nema sa odbranom.

Komentator

pre 4 godine

Odavno nisam video ovakvu "divljačku" ekipu kao Bolonju, bez taktike i organizacije, ladno primili 60 i kusur poena za 20 minuta! Drago mi je zbog njih da vide kakvog amatera za trenera su doveli, zašto su bacili pare! Imaju solidne igrače ali kao ekipa su "bez glave"! I oni žele sa ovakvom igrom u EL? Eto kakvog smo selektora imali, najslabiju kariku u reprezentaciji! Bruka za Virtus!

Doktor

pre 4 godine

Dragi Boze mojih Srba.... Toliko mrznje.... Da je bar covek na celu Zvezde, nekako bih pokusao razumeti. Alo ljudi, ovi su super ekipa, pogledajte rezultate zadnjih utakmica, ali Partizan veceras ima svoju noc uz fantasticnu postavku igre. Pustite mrznju ljudi... Napred insitucijo

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Sve cestitke Partizan na vise nego zasluzenoj pobedi (pisem na poluvremenu), rasturen je Virtus. Nemojte uopste da mislite da je ovaj visok procenat suta Partizan plod nekakve srece ili slucajnosti. Igraci Partizana su sami bili na sutu sto je plod visoke energije, trcanja bez lopte i fantasticnog kruzenja lopte u napadu. Tintoreto je potpuno oducio od kosarke selektora. Da li je moguce sa selektor stavlja Tea da cuva prebrzog Pejdza u tim godinama. Smesno. Svaku pukotinu Virtusa, Partizan je zestoko kaznio i sasvim zasluzeno ubedljivo dobija ovu utakmicu.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Koliko treba da ništa ne znas da redovno stavljaš Teodosica da čuva Pejdza. Dečko ga je ofanzivno razbio. A ovaj Hanter promasuje 4 penala uzastopno. Koji krš.
(veliki strumf, 08. januar 2020 21:33)
Komentar preuzet sa Italijanskog sajta hahahahah...Kakav smo mi narod,bajo moj!

petarczv

pre 4 godine

Cela utakmica se zasnivala ma tome da teo ne igra odbranu, ne probija se kroz blokove tako da je uvek jedan igrač partizana sam na sutu za tri i to je to
Uglavnom dve presmesne ekioe koje u EL ne bi dale vise od 50p

čokoladni mrmot

pre 4 godine

Samo sam cekao ovakve komentare - predlazem sledecu IQ vezbu: pretpostavite da je Virtus ubacio isti procenat ubacenih suteva za 2 i 3 rezultat bi bio 4-5 poena razlike za Partizan. Pri tome, Virtusovi igraci su u 90% slucajeva masili iz otvorenih pozicija, sto ce reci da je trener odradio svoje, napravljene su akcije za otvoren sut. Tako je bilo i na svetskom prvenstvu, nije mogao Djordjevic da udje i sutira umesto onih koji su masili otvorene suteve.
Pri tome Virtusov sut nije tako los, na kraju krajeva dali su 42 poena. Partizan je taj koji veceras ima fenomenalan, daleko natprosecan sut. To e i opasnost, ako ih stane sut, utakmica moze da postane neizvesna.
(navijac Partizana, 08. januar 2020 21:09)

Ima nešto i u odbrani...znaš ono kad igraš košarku, pa moraš da šutneš preko nečije ruke...uz kontakt...pa te neko razlepi po ruci, pa bridi sledećih 20min vola ne možeš da ubodeš..kapiraš? Ne?

navijac Partizana

pre 4 godine

Sad vidimo zasto nista nismo napravli na svetskom prvenstvu...Na moju veliku zalost i Trinki ga oducio od trenerskog posla...
(Grof, 8. januar 2020 20:40)

Samo sam cekao ovakve komentare - predlazem sledecu IQ vezbu: pretpostavite da je Virtus ubacio isti procenat ubacenih suteva za 2 i 3 rezultat bi bio 4-5 poena razlike za Partizan. Pri tome, Virtusovi igraci su u 90% slucajeva masili iz otvorenih pozicija, sto ce reci da je trener odradio svoje, napravljene su akcije za otvoren sut. Tako je bilo i na svetskom prvenstvu, nije mogao Djordjevic da udje i sutira umesto onih koji su masili otvorene suteve.
Pri tome Virtusov sut nije tako los, na kraju krajeva dali su 42 poena. Partizan je taj koji veceras ima fenomenalan, daleko natprosecan sut. To e i opasnost, ako ih stane sut, utakmica moze da postane neizvesna.

vladimir

pre 4 godine

Sada svako ko se razume u kosarku moze da vidi koga smo mi imali za selektora.Ja cu da prestanem da navijam za Zvezdu ako partizan ubaci Zvezdi sledecu utakmicu preko 60 poena.

sryugos

pre 4 godine

Kog Mornara?Lošiji su čak i od Zvezde koja se bori u plej-autu ABA lige.
(Ponos srpstva, 08. januar 2020 20:57)

Samo polećite sad na zimu. Prizemljenje će baš biti bolno i to na proleće na kako sada stvari stoje gostujućim terenima ABA lige.

bruka i sramota

pre 4 godine

ko je nama bio selektor 5 gpdina... legendarni igrac, prosecan trener!
(Asomakum doo - da se ne zaboravi, 08. januar 2020 20:51)

3 srebra za 5 godina je loše? Svaka čast na razmišljanju.

zvezdaš

pre 4 godine

I ovaj Virtus kao neka ozbiljna ekipa ? Pa oni ne znaju ni da hodaju a kamo li da igraju kosarku.Na stranu to sto su primili 62 poena za poluvreme gde se vidi da nemaju odbranu,oni jadnici nemaju ni napad. Jos kada su im Markovic i Teodosic najbolji igraci, a Djordjevic trener.

veliki strumf

pre 4 godine

Ljudi moji, da Stefan Markovic ovoliko ama bas ništa ne zna u napadu, pa to je fascinantno. Nikad on nije bio neki suter, ali ovoliko prodatih lopti, nesnalaženja - kao da nikad košarku nije igrao.

Pristina

pre 4 godine

ovaj trener uvek imao najbolje igraci najveci budjeti po klubovima i nikad nista uvek dobijao otkaz a tako i ovde ce da bude uvek prosecan trener sa dosta srece ali ne ode to mnogo dugo

libero

pre 4 godine

a koje je ovo takmicenje...zasta se ovi ljudi bore ??
(ser julijan, 08. januar 2020 21:35)
Pa recimo za euroligu, oba finalista ovog takmičenja direktno u euroligu, za razliku od aba lige gde ni osvajač nije siguran učesnik

sportista

pre 4 godine

E moj Djordjevicu. Valjda je sada svima jasno zasto smo pukli na Svetskom prvenstvu. Gledam Virtus kao da gledam Srbiju u Kini. Ne brani se sut za tri poena, u napadu nema krstene akcije. Sve u svemu - ne zna se ni ko pije, ni ko placa.

Miki

pre 4 godine

Pravi zvezdaš nikad ne navija za partizan.
(Duka, 08. januar 2020 20:14)

Eto, ja navijam...i ne samo protiv Virtusa vec i protiv ostalih timova ABA lige.Ako se ja pitam zeleo bi finale Zvezda-Partizan, jedni da demoliraju Buducnost a drugi Cedevitu a u finalu naravno da dobije Zvezda.

zemunski kej

pre 4 godine

Partizan nestvarno igra.Sta god bace ulazi u kos. Desava se to ponekad zato u NBA igraju na 3 pobede ,da ne odluci dan inspiracije.A danas kao da su super motivisani, Igraju i odbranu dobro da ne ispade da su samo napadacki odlicni,

Mr_Melbourne

pre 4 godine

Ovo sto Teodosic igra u odbrani je nesto slicno kao i Jokic.Lik je ko curica u odbrani,smijesno izgleda bas.Partizan je glavni favorit za Abu definitivno.

Džoni

pre 4 godine

Partizan ako ovako nastavi daće 150 poena ovima??? Đorđević ih je očigledno podcenio, ali ruku na srce i igraju najbolju utakmicu u poslednjih 10 godina. Bar ovih prvih 13 minuta.

neko ko zna

pre 4 godine

ko je nama bio selektor 5 gpdina... legendarni igrac, prosecan trener!
(Asomakum doo - da se ne zaboravi, 08. januar 2020 20:51)

i doneo tri srebra ...

РајкоЦЗ

pre 4 godine

Duka, 08. januar
Растао си у погрешно време.
Па си хендикепиран!
Прави Звездаши су волели и Кићу и Прају, и Грбовића, нарочито кад су играли против страних клубова.
А радују и Кецмановој тројки.

veliki strumf

pre 4 godine

Stefan Markovic u napadu NULA. Sramota! Sve promašio, gomilu lopti prodao u ruke. Teo se ispucava kao blesav. Partizan za sada ne promasuje - nestvarno je da Volden i Pejdz imaju obojica 3/3 za trojke za sada. 7/10 trojke u ovom trenutku je zapanjujuće.

duka

pre 4 godine

@Proslo 8 minuta prve cetvrtine, strasna kosarka i tempo igre, igra se na kos vise, a vi potcenjujte Evrokup i dalje

zna se ko ga je prvi potcenjivao i kako ga je nazivao sve dok nije dosao u njega. samo smo prihvatili igru.

Mare

pre 4 godine

Ovo je tragikomična košarka. Za komediju je zadužen naloženi Jaramaz za tragediju Zagorac. Stvarno je ovo teško gledati. Ko muve bez glave.

Beograd

pre 4 godine

Dizale se tenzija pri dolasku Virtusa kao da dolazi Real Barsa ili CSKA. A ovaj Virtus danas ili veceras je po kvalitetu Mege ili FMP. Pa ljudi su primili za 15 nminuta vec 50 koseva i gube vec sa 20 razlike. Kakav je to tim? Smesan po meni nigde veze daleko su oni od ekipe. Ovim ne umanjujem dobru igru Partizana vec zalosnu i smesnu igru tima iz Bolonje. Ispod proseka definitivno.

banja Luka

pre 4 godine

sad se vidi da. je Djordjević velika neznalica krenucu od psnste preko bajerna pa do sad svjetskog prvenstva gdje nije nista naučio! primiti 60 poena za poluvrijeme je sramno svaka cast partizanu ali ovako igrati je kao na igralištu!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Smešna košarka, samo trči i šutiraj, nigdje neke akcije, ali dobro ipak je ovo druga liga.
(mrki, 08. januar 2020 20:33)
Smesna jer Partizan vidi žestoko i otkida ih od života.Da Partizan gubi rek’o bi da je smešan klub i da je glupost gde pare idu...Ko će vam udovoljiti....

Da se zna

pre 4 godine

Rekordne posete u Areni:

1. Crvena zvezda – Budiveljnik (2014) 24.232 gledalaca

2. Srbija – Brazil (Svetska liga 2009) 22.680
3. Partizan – Panatinaikos (2009) 22.567

bruka i sramota

pre 4 godine

Ovaj virtus na nivou KSS lige. Ocajnog li tima majko mila
(ronin, 08. januar 2020 20:38)

Taj očajni Virtus bi vas odvalio sa 20 kao od šale.

the_nuts

pre 4 godine

62 porna za poluvreme?! Djordjevicuuu?!?!? Kakvi velikani,kakva evroliga,virtus je na nivou crnokose (uz duzno postovanje) banda kao i svaka ekipa koju sale vodi!

oberin martel

pre 4 godine

Proslo 8 minuta prve cetvrtine, strasna kosarka i tempo igre, igra se na kos vise, a vi potcenjujte Evrokup i dalje
(Zorowitzki, 8. januar 2020 20:13)

Odavno, tj. otkad samozvana "institucija" ne igra EL je znano da je EC mnogo jače takmičenje od EL.

Pera Božić

pre 4 godine

Smešna košarka, samo trči i šutiraj, nigdje neke akcije, ali dobro ipak je ovo druga liga.
(mrki, 08. januar 2020 20:33)

Ko se to nama prepao... hahaha

profi

pre 4 godine

prva cetvrtina, petorka - pejdž, reding, wolden, thomas, mosley. srbija je ponosna!
(duka, 08. januar 2020 20:14)


Bolje gledaj svoje dvoriste?

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Ako je ucrtano da Virtus osvoji evro kup i Sale u tome ne uspe, da li će umesto njega da dodje Dr. Radonja? Jel ima ta neka klauzola u ugovoru?

Goran

pre 4 godine

Teo ugasi ih večeras kao iskupljenje što nisi došao:)
(neki veliki dr, 08. januar 2020 19:35)

Sad vam Teo dobar, a do večeras najgori jer nije hteo u zvezdu, neprijatelj broj 1! Eto koliko ste dvolični...
(bruka i sramota, 8. januar 2020 19:55)

Ne, Teo nam nije dobar, iskreno želim, kao navijač Zvezde, da počistite Virtus sa bar 15 razlike.Ja sam od onih koji uvek navija za timove iz Srbije.

Ma ćao, ne raspravljaj se s mene

pre 4 godine

Trinkijeri za sad razbija taktički Djordjevića, Partizan u napadu muči Teodosića da trči kroz blokove a svi znamo kakav je defanzivac i samim tim uglavnom igrači sami na trojci. Fino ovo izgleda za sad.

Bombona

pre 4 godine

Ja sam zvezdas , ali navijam večeras za srpski tim , tj. Partizan...Zato napred..
(Bombona, 08. januar 2020 20:02)

Pravi zvezdaš nikad ne navija za partizan.
(Duka, 08. januar 2020 20:14)

Dečko nemaš ti pojma o životu, ja zamišljam sledeći god.zvezdu i partizan u euroligi..zamisli kakav spektakl..A ti bolje popij čaj i na spavanje..

bokisha

pre 4 godine

Odavno, tj. otkad samozvana "institucija" ne igra EL je znano da je EC mnogo jače takmičenje od EL.
(oberin martel, 08. januar 2020 20:38)

Ne bih da umanjujem značaj TOP 13, ali oba ova kluba su osvajali EL :)

nemanjaczv

pre 4 godine

Lepa kosarka pristojnog nivoa. Partizan odlican. Ova utakmica prikazuje Djordjevicev nivo trenerstva. Dva srpska tima u euroligi, kakav zenit virtus kakvi francuzi alba itd.

šibica

pre 4 godine

Tek se sada vidi koliko je Sale uzasan trener. Ako je ovo projekat Virtusa za veliku scenu kroz velika vrata bolje da ne ulaze na ta vrata, ali kako stvari stoje od njih nema nista, a toliko pare ukrljane za ove indijance. Bice Sale kaput kao i iz PAOa i Bajerna. Dobija trojku za trojkom, plan B ne postoji. Katastrofa.

Xman

pre 4 godine

Zagorac je ubedljivo najgori igrač Partizana u poslednjih 20 godina.
(MaliMare, 08. januar 2020 20:51)

E ti si onda mlad, ne secas se Milenka Tepica.

veliki strumf

pre 4 godine

Ko je nama bio selektor... Klasična neznalica koja gurala Jokica na četvorku, još mu bio rezerva Bircevicu... Ova sramna igra u prvom poluvremenu i primljenih 62 poena, uz 36 poena u 2/4 su za momentalni otkaz još u poluvremenu. Ej 62 poena, kakva bruka. Dobio je sve igrače koje je hteo, ima budzet veći od polovine Evroligasa ali džabe kad on kao trener veze nema. Ništa odbranili nisu a u napadu divljanje na kvadrat.

Duka

pre 4 godine

Ja sam zvezdas , ali navijam večeras za srpski tim , tj. Partizan...Zato napred..
(Bombona, 08. januar 2020 20:02)

Pravi zvezdaš nikad ne navija za partizan.

novi sad

pre 4 godine

pazite ovo
partizan dere virtus 20 razlike,zvezda samlela bajern a od sledece sezone i italijani ce imati dva predstavnika kao i nemci u el
a mi mozda ni jednog
jad i beda...

Admiral

pre 4 godine

@ pazite ovo
partizan dere virtus 20 razlike,zvezda samlela bajern a od sledece sezone i italijani ce imati dva predstavnika kao i nemci u el
a mi mozda ni jednog
jad i beda...
(novi sad, 08. januar 2020 20:52)

Nista cudno, para vrti gde burgija nece...

xxx

pre 4 godine

Odavno, tj. otkad samozvana "institucija" ne igra EL je znano da je EC mnogo jače takmičenje od EL.
(oberin martel, 08. januar 2020 20:38). Ako smo mi samozvana "institucija" vi ste samozvana "Crvena Zvezda".

Bojan.

pre 4 godine

Tek mi sad postalo jasno sto Djordjevica oterali iz Atine i Minhena.I pored odlicne igre Partizana vidi se da je Djordjevic trener amater.Primis 60poena za poluvreme,uskoro se i odavde da ga najure.

prijatelj nekih prijatelja

pre 4 godine

Sale mađija 60 poena za poluvreme od Pejdža, Voldena, Gordića i Dedice.

Pa šta bi radio čoveče sa Efesom, Barsom i Realom, 80,100? Blagi Bože raspada.

Koliko je veliki igrački majstor, toliko je truo trener. Maradona. Ni manje ni više.

deki

pre 4 godine

Bravo grobari za rezultat,jeste da je uslo sve sto je baceno ali nema veze. Ne znam da li mi verujete ali molim vas da im ubacite jos 60 u drugom poluvremenu pa neka im posle Djordi da A licencu

Šaka jada

pre 4 godine

Gledam petorku Partizana i sve mi milo što igraju naša deca 
Volden 
Pejdž 
Reding 
Tomas 
Mozli 
Još na to i naš trener Trinkjeri 
Reprezentacija Srbije u malom
(petar nikolić, 08. januar 2020 20:19)

Pa i treba da gledaš. Ovako kvalitetnu utakmicu godinama nisi mogao videti u svom dvorištu.

Desmond Hume

pre 4 godine

Kako Djordjević vodi Virtus, tako je letos vodio i našu reprezentaciju.Čovek stoji i gleda kako mu tim gubi 20 razlike i ni jednom ne traži tajm aut.Isto tako je stajao i gledao kako nas pune Skola, Dek i Kampaco.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Kakav je panj ovaj Zagorac brate mili...2 napada “živu” mu loptu iz ruku uzima Marković...Napusti brate mili Partizan i spasi nas! P.S Veličković doktor košarke!

Marin

pre 4 godine

Ovaj virus je toliko smešna i izvikana ekipa,ko je gledao i jednu njihovu utakmicu protiv iole ozbiljnije ekipe mogao je da vidi o čemu pričam,trpaju one smešne ekipe u smešnoj italijanskoj ligi i ovde kod nas proglašeni za lejkerse.

muamua

pre 4 godine

@da se zna tacan broj mesta u areni je i broj karata koji si napisao i to je istina ali imas mnogo ljudi koji su dobili karte, a nisu otisli na utakmicu... Veliki pozdrav za duhove

Ponos srpstva

pre 4 godine

Ovi su slabiji od Mornara....
(Kum Ruzvelt, 08. januar 2020 20:45)Kog Mornara?Lošiji su čak i od Zvezde koja se bori u plej-autu ABA lige.

Ivan

pre 4 godine

Primiti 62 poena za poluvreme, od tima koji po kvalitetu nije jaci od tebe. Jasno je kakvom je diletantu od trenera bila prepustena svetinja, kakva je reprezentacija srbije u kosarci. Ovoj trenutnoj upravi KSS treba zakonom zabraniti da imaju bilo kakvu moc odluke o kosarci u srbiji u buducnosti.

veliki strumf

pre 4 godine

E moj Sale Djordjevicu, selektore koji si nas upropastio. Za 16 minuta 50 primljenih koševa i 20 razlike. Ala si pripremio meč, kao protiv Argentine. Alal ti vera!

petar nikolić

pre 4 godine

Gledam petorku Partizana i sve mi milo što igraju naša deca
Volden
Pejdž
Reding
Tomas
Mozli
Još na to i naš trener Trinkjeri
Reprezentacija Srbije u malom

Tomas

pre 4 godine

Trinkijeri za sad razbija taktički Djordjevića, Partizan u napadu muči Teodosića da trči kroz blokove a svi znamo kakav je defanzivac i samim tim uglavnom igrači sami na trojci. Fino ovo izgleda za sad.
(Ma ćao, ne raspravljaj se s mene, 08. januar 2020 20:29)


Takticki? Hahahahah jeste Djordjevic zalutao ali sve za 3 poena sto ste sutnuli pogodili ste, zanimljiva taktika

Zdravlje Leskovac

pre 4 godine

U jednom trenutku na parketu Volden,Pejdz,Reding,Mozli i Tomas,a sa klupe im diktira Trinkijeri!Slicna situacija u Zvezdi.Stvarno ne znam koliko je ovo dobro za nasu kosarku?

veliki strumf

pre 4 godine

Sasa Djordjevic trener! Partizan mu ubacuje preko 40 poena za 14 minuta i gubi 14 razlike, a čovek ima ubedljivo najskuplji tim. Teodosić je igrač manje u odbrani, niti se trudi, niti nekog može da sacuva. Ako je ispod svog nivoa u napadu kao veceras - onda samo škodi timu. Pejdz pored njega radi šta hoce. Markovic sve kriminalniji. Partizan igra jako dobro za sada.

Millennium

pre 4 godine

Za mene kao navijača Zvezde, ne zna se ko je crnji i gori. Sa jedne strane Partizan, sa druge lažni zvezdaš, miljenik vlasti i kvazi-trener. Ali bih ipak više voleo da pobedi Partizan. I nadam se da hoće.

vlado

pre 4 godine

@oberin....
Majstore neko ko u svojim vitrinama ima Kup Sampiona,i tri kupa Radivoja Koraca nije samozvana institucija nego prava i jedina kosarkaska institucija u Srbiji

Miskec

pre 4 godine

Citacemo eseje posle utakmice o nikad jacem Virtusu i Evrokupu, jacem i od Evrolige! KK JSD moze da pobedi samo ako Sale pokloni pobedu za Bozic!

Vox

pre 4 godine

Koja sprdnja sa ovim grobarima, pustaju Djordjevicu da vidi trojku sto je dao od pre 30 godina a niko se ne cuje na tribinama, sto se bre brukate?

bruka i sramota

pre 4 godine

Teo ugasi ih večeras kao iskupljenje što nisi došao:)
(neki veliki dr, 08. januar 2020 19:35)

Sad vam Teo dobar, a do večeras najgori jer nije hteo u zvezdu, neprijatelj broj 1! Eto koliko ste dvolični...

novi sad

pre 4 godine

pazite ovo
partizan dere virtus 20 razlike,zvezda samlela bajern a od sledece sezone i italijani ce imati dva predstavnika kao i nemci u el
a mi mozda ni jednog
jad i beda...

bruka i sramota

pre 4 godine

Teo ugasi ih večeras kao iskupljenje što nisi došao:)
(neki veliki dr, 08. januar 2020 19:35)

Sad vam Teo dobar, a do večeras najgori jer nije hteo u zvezdu, neprijatelj broj 1! Eto koliko ste dvolični...

Šaka jada

pre 4 godine

Gledam petorku Partizana i sve mi milo što igraju naša deca 
Volden 
Pejdž 
Reding 
Tomas 
Mozli 
Još na to i naš trener Trinkjeri 
Reprezentacija Srbije u malom
(petar nikolić, 08. januar 2020 20:19)

Pa i treba da gledaš. Ovako kvalitetnu utakmicu godinama nisi mogao videti u svom dvorištu.

Alberto Rato

pre 4 godine

po stoti put je potvrdjeno - kosarka, to je partizan...najveca poseta ove sezone u svim kosarkaskim takmicenjima u evropi...energija, borba bre!

Prle

pre 4 godine

Duel 2 ekipe sa najvećim budžetima u EC ali nijedna budući evroligaš.
(da se kladimo?, 8. januar 2020 22:15)

Imate najveći budžet u istorijih na ovim prostorima, a opet se priča o Partizanu, opet je najgledaniji, opet vas dere...
Džaba vam novci...

Đ

pre 4 godine

Читам ове коментаре и присетих се зашто сам проредио читање у последње време... Убише се људи да напљују екипу Виртус-а (која од почетка сезоне игра врхунску кошарку, између осталог шамарала Олимпију Милано без проблема)... Нико да евентуално примети да је за њихову лошу игру вечерас "помало" заслужна и врхунска игра Партизана :)

Оно што је битно - и одбрана и напад функционисали 90% утакмице против фаворита Еврокупа, пуна арена после неколико година. Мени довољно за миран сан :)

Поздрав нормалним људима.

Dejan

pre 4 godine

Markus Pejdz iz 2019/2020 i Markus Pejdz iz 2018/2019 su dokaz da stranac mora da igra barem 2 godine u klubu da bi pokazao svoje najbolje lice.

WillyWonka

pre 4 godine

Kao neutralni posmatrač ovih prepucavanja Partizan-Zvezda i kao veliki dugogodišnji ljubitelj košarke, htio bih vama koji navijate za Partizan ili Zvezdu reći iskreno - Partizan je košarkaška institucija, Zvezda to nije i ne može ni na koji način postati. U fudbalu je obrnuto - Zvezda je fudbalska institucija, Partizan to nije.
Ovo pišem pod punom materijalnom i moralnom odgovornošću, kao neko ko stvarno nema veze ni sa jednim od ova dva kluba, a ni sa Srbijom kao državom. Dakle, mišljenje je od nekoga sa strane ko voli i prati sport, a košarku pogotovo. Eto, tako stvari stoje i ne morate se više prepucavati oko toga.

Metropola

pre 4 godine

Sramotno vredjanje Teodosica, nije hteo ni izjavu da vam da, izbusice vas kad je najbitnije zapamtite to.
(Dule, 08. januar 2020 23:14)... vi ste ga vredjali jos gore zato sto nije dosao u Zvezdu, a cak covek nije imao veze sa tim!

grobar.prijepolje

pre 4 godine

Sada svako ko se razume u kosarku moze da vidi koga smo mi imali za selektora.Ja cu da prestanem da navijam za Zvezdu ako partizan ubaci Zvezdi sledecu utakmicu preko 60 poena.
(vladimir, 08. januar 2020 21:59)

ZAPAMTI ŠTA SI OBEĆAO !!!!

Pera Božić

pre 4 godine

Smešna košarka, samo trči i šutiraj, nigdje neke akcije, ali dobro ipak je ovo druga liga.
(mrki, 08. januar 2020 20:33)

Ko se to nama prepao... hahaha

realno

pre 4 godine

Vodje navijaca, tj vodja koji je vidio navijanje na severu da "podnese" ostavku. Jednostavno ne razume sta je uloga vodje, ne zna da vodi navijanje, cak je gusio navijanje sa ostalih tribina.... Pesme naucio po redosledu, i kao grand produkcija, bez smisla. Obrukao se. I to je konstatcija svih navijaca koji su koji su bili na severu. Pa njega, osim onih "u kavezu", niko nije slusao.

maksa

pre 4 godine

Odakle ti podatak da Zvezda ima najveći budžet, kada je Partizanov budžet u proteklih 20 godina misterija veća od bermudskog trougla?
(peki, 08. januar 2020 22:34)

Dule otišao na F4 sa budžetom 2,4 milje.

veliki strumf

pre 4 godine

Sasa Djordjevic trener! Partizan mu ubacuje preko 40 poena za 14 minuta i gubi 14 razlike, a čovek ima ubedljivo najskuplji tim. Teodosić je igrač manje u odbrani, niti se trudi, niti nekog može da sacuva. Ako je ispod svog nivoa u napadu kao veceras - onda samo škodi timu. Pejdz pored njega radi šta hoce. Markovic sve kriminalniji. Partizan igra jako dobro za sada.

Duka

pre 4 godine

Ja sam zvezdas , ali navijam večeras za srpski tim , tj. Partizan...Zato napred..
(Bombona, 08. januar 2020 20:02)

Pravi zvezdaš nikad ne navija za partizan.

libero

pre 4 godine

a koje je ovo takmicenje...zasta se ovi ljudi bore ??
(ser julijan, 08. januar 2020 21:35)
Pa recimo za euroligu, oba finalista ovog takmičenja direktno u euroligu, za razliku od aba lige gde ni osvajač nije siguran učesnik

ozna

pre 4 godine

Po Djordjevicu moze da pljune samo neko ko u zivotu nije ubacio u koš ni sa slobodnog bacanja. Nule obične.
Imao je velike uspehe sa reprezentacijom, al ne Jugoslavije kao Pešić, Obradović, nego Srbije. Velika je to razlika.

Uostalom verovatno imate po 14 godina...

Sah mat

pre 4 godine

Navijaci su veceras bili u transu.
Igraci su igrali za udzbenike.
Sale nije legenda on je ikona.
Trinki je genio.
Arena puna legendi...
Partizan je institucija.

Doktor

pre 4 godine

Super smo ljudi... Tomas 0 poena, Mozli 3, Jankovic 2 I Birca 1 poen a ovakav rezultat. Ogi odigrao fantasticnu odbranu, ali mora malo menjati sut... Malo vise luka. Ogroman pozdrav mojim GROBARIMA

Pobratim

pre 4 godine

Ne znam zasto navijace Zvezde vredja sto bivsi prvak Evrope ima veliki budzet? Bolje da se zapitaju kako njihov klub bez ikakvog uspeha i sa manjim brojem navijaca i, kako oni kazu, sponzora, imaju veci budzet od naseg!!!

Aloha

pre 4 godine

Zvezdas sam ali mi je drago kao da je pobedila Zvezda! ovako sam navijao za vas samo kada ste slomili Makabi za onaj poslednji F4 jer ste igrali muski i na "bajonet"

123

pre 4 godine

Kakav strateg ... prekrstio ruke i ništa ne menja, a primili 62 koša.
Po ko zna koji put nam pokazuje da ne zna da vodi utakmicu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Muta Gonzales, 8. januar 2020 22:29)



Menjao je on ali ne vredi a to je i Teo osetio.

Ma ćao, ne raspravljaj se s mene

pre 4 godine

Trinkijeri za sad razbija taktički Djordjevića, Partizan u napadu muči Teodosića da trči kroz blokove a svi znamo kakav je defanzivac i samim tim uglavnom igrači sami na trojci. Fino ovo izgleda za sad.

ivica

pre 4 godine

Osvojicemo Euro-Cup uinat vama pa nek' vam onda sve ekipe koje dobijemo budu smesne.... Uzgred ovaj smesni Virtus je nedavno oducio od kosarke prejaki evroligaski Armani... Toliko o tome...

Bunjuel

pre 4 godine

Ta poseta za Budiveljnik će ostati večita misterija svakom ko iole ima mozak. Prvo nebitna i nepoznata ekipa, drugo dobili ste ih prvu tamo tako da za revanš u Beogradu nije moralo da se pravi neka žešća atmosfera da se stiže neka razlika ili slično, treće to je bilo ako se sećam neko četvrtfinale, a već u polufinalu koje je bilo bitnije niste prišli toj poseti. To samo govori da su mnoge karte dva puta otkucavane i slične prevare.

no more games

pre 4 godine

Eto, ja navijam...i ne samo protiv Virtusa vec i protiv ostalih timova ABA lige.Ako se ja pitam zeleo bi finale Zvezda-Partizan, jedni da demoliraju Buducnost a drugi Cedevitu a u finalu naravno da dobije Zvezda.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Miki, 8. januar 2020 21:29)

Sve isto, sem da u finalu pobedi Partizan.

Party Zanovac

pre 4 godine

Prvo,braco Grobari radujte se ! Ostavite garagane na miru da pate posto i oni sami znaju da Partizan prvi put posle 5,6 godina ima i trenera i tim !

Nema tu vise ni Cvetkovice ni Vrabca ni Koprivice ni Djumica pa da se oni izivljavaju i pricaju nama o kosarci ! Nama koji ceo svoj zivot gledamo najkvalitetniju Evropsku kosarku ! Konkretno ja od fajnl fora u Barseloni pa sve do fajnl fora u Parizu !

Partizan je mnogo dobar tim ! Tim sa hemijom,a pre svega mnogo nezgodan tim za skauting posto imaju siroku rotaciju,mozda i najvecu od svih timova u Eurocupu !

Za Virtus se znalo da je Teodosic tata,a da je Gaines najopasniji suter ! Tu nema mnogo tajni !

Kod Partizana je sve potpuno nepredvidivo u napadu dok je defanziva i protiv prve ekipe Italijanske lige bila kao struna !

Sve cestitke momcima i samo jako protiv Trenta ! Ako njima uzmemo meru,dobicemo i Darusafaku !

petar nikolić

pre 4 godine

Gledam petorku Partizana i sve mi milo što igraju naša deca
Volden
Pejdž
Reding
Tomas
Mozli
Još na to i naš trener Trinkjeri
Reprezentacija Srbije u malom

goblin

pre 4 godine

Ovaj tim Partizana realno bi mogao da igra EL,dobri stranci,dugačak roster,vrhunski trener,i kako je samo potcenjen ovaj Gordić,kroz celu karijeru...Zvezdaš sam i nisam licemeran da kažem da skacem do plafona od sreće zbog toga.Trinkijeri je rešio vrlo brzo utakmicu tako što je napao Teodosica,Pejdž ga je uništio...To što je radio Partizan večeras to će raditi sve ekipe na OI u Japanu(valjda ćemo otići tamo),napadati Teodosica jer on ne može nikog da sačuva u odbrani,i taj problem nije od juče,ali o tome Kokoskov neka razmišlja.Partizan je apsolutni favorit za 1 mesto u ovoj grupi,jer su ostale 2 ekipe slabije čak i od ovog Virtusa.

Zuco

pre 4 godine

Partizan ovom pobedom istakao ozbiljnu kandidaturu za osvajanje Evrokupa! Mislim da ako ovako nastave to je apsolutno realno. To kazem kao zvezdas. A ovi sto omalovazavaju pobedu,sta da se radi. Takvih uvek ima. Cinjenica je da je evrokup slabiji od evrolige,ali ima tu itekako ozbiljnih ekipa!

Winner

pre 4 godine

Partizan razbija a Bircevic skoro i da nije ulazio u igru, sta bi tek bilo da je igrao covek kome je Jokic bio rezerva u repki...e moj Sale:/

mmmmmm

pre 4 godine

Za cokijeve velike poznavaoce kosarke icjih je 70% konenrata ovde: Vortus je pre dve nedeje od kosarkke oducio Milano koji je 7. u evroligi :)

Tepic Milenko

pre 4 godine

(Ivan, 8. januar 2020 22:57)

Ivane druze ili nisi gledao veceraanju utakmicu ili basket nije sport za tebe.
Jaramaz je veceraa odigrao izuzetnu odbranu nad Teodosicem. Sto bi naros rekao - pojeo ga je!

111

pre 4 godine

Sta se desava sa Jaramazom 1/5 za 2 1/5 za 3 i oba prmoasena bacanja. Vise od mesec dana ne moze da se sastavi.
(Ivan, 8. januar 2020 22:57)



Bitno je da je Tea stavio u dzep i da je Teo napravio 4 licne vec na pocetku poslednje cetvrtine tako da je i tu morao da se pazi. Teo je ostao na 14 poena sto je bilo odlicno za Partizan.

bruka i sramota

pre 4 godine

Niko ne pominje da je Partizan enormno dobar jer je postigao 62 poena za poluvreme, svi pominju kako je Sale loš trener. Treba li pomenuti sa koje adrese stižu opaske? Razočaranost zato što Partizan igra vanserijski je glavni razlog pljuvanja Đorđevića. Stvarno treba da vas je sramota. Ali doći ćete i vi na red, samo polako... Onda će biti Šakota krivac.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Kakav je panj ovaj Zagorac brate mili...2 napada “živu” mu loptu iz ruku uzima Marković...Napusti brate mili Partizan i spasi nas! P.S Veličković doktor košarke!

sportista

pre 4 godine

E moj Djordjevicu. Valjda je sada svima jasno zasto smo pukli na Svetskom prvenstvu. Gledam Virtus kao da gledam Srbiju u Kini. Ne brani se sut za tri poena, u napadu nema krstene akcije. Sve u svemu - ne zna se ni ko pije, ni ko placa.

masoutis

pre 4 godine

masoutis
Ne laži ljude. Duda je bukvalno napravio Saletu reprezentaciju. Uzeo je jedno srebro, a 2010 ga brutalno pokrali za finale i jos jedno srebro. Vecinu igrača je on uveo kao klince u reprezentaciju (Bjelica, Bogdanovic, Nedovic, Kalinić, Veličković, Raduljica itd), a nasledio je najgori tim ikada.
(drvobradi, 08. januar 2020 22:52)

Generalno ne polemisem da nepristojnim ljudima, koji ne uvszavsju cinjenice, ali zbog vecine ljubitelja kosarke i nase reprezentacije, evo retultata Velikog Dude svakako, i naseg lidera magije.
2010 jedini uspeh u Turskoj to svi znamo i pamtimo
2011 - Debitovao i Bobinator, imamo dobar tim, ali ispadamo u cetvrtfinalu od Rusije.
Gubimo i od Grka za sesto mesto, neuspeh, ne idemo na Olimpijadu. I
2013. Realno oslabljena ekipa ispada od Spanije u cetvrtfinalu , tek na ovom prvenstvu debituje Bogdan.
Duda dize ruke, previse otkaza igraca.


Od 2014. Dolazi Trofejni selektor Djordjevic i krece serija srebrnih medalja, Olimpijada, Svetsko i Evropsko.

Toliko za ozbiljne postovaoce igre pod kosevima.

Nadam se da ce novi selektor nastaviti sa uspesima, zelim mu puno srece!

drmr

pre 4 godine

Ja cu kao navijav Zvezde reci da Partizan treba i mora da igra EL. Sledece sezone Italijani dobijaju dva prrdstavnika, Nemci imaju dva. Partizan oduvao Virtus, Zvezda Bajern. Zasto neko ne grune novac u oba kosarkaska kluba. To je jedino sto nam fali. Srbija je zemlja kosarke, pune hale, dobri navijaci, Zvezda solidno ime evropske kosarke, Partizan medju velikanima. Aba liga je najjaca posle spanske turske i vtb. Ne znam sta oni gledaju

veliki strumf

pre 4 godine

E moj Sale Djordjevicu, selektore koji si nas upropastio. Za 16 minuta 50 primljenih koševa i 20 razlike. Ala si pripremio meč, kao protiv Argentine. Alal ti vera!

Andjus 2015

pre 4 godine

Bravo majstori!!!
Fantastično prvo poluvreme ili još tačnije prvi period.
Odavno nisam video takav tempo igre sa obe strane... BRAVO ?

Desmond Hume

pre 4 godine

Kako Djordjević vodi Virtus, tako je letos vodio i našu reprezentaciju.Čovek stoji i gleda kako mu tim gubi 20 razlike i ni jednom ne traži tajm aut.Isto tako je stajao i gledao kako nas pune Skola, Dek i Kampaco.

Dutch Shulz

pre 4 godine

Gotovo savrsena utakmica i velika pobeda. Dosta toga nam je polazilo od ruke, ali bilo je utakmica kad smo jedva pogadjali. Bitno je da se vidi da ovaj tim moze, i nadam se da ce Arena biti uvek ovako puna bar za Eurokup. A sto se tice ovih sto se zgrazavaju nad zvizdanjem Teodosicu, evo malo edukacije: u sportu sasvim je normalno da se gostujuci igraci malo provociraju. Posebno ako je u pitanju igrac tog kvaliteta i iskustva. Jos na to kad dodas cinjenicu da je osvedoceni navijac Zvezde, sto je X puta ponovio, sta je trebalo? Da mu se aplaudira kad nam da kos ili sta? Reprezentacija sinoc nije igrala, igrao je Partizan protiv Virtusa. Ko god da dolazi da igra protiv Partizana, mora da racuna na vruc docek i to je normalna stvar. Ne podrzavam vredjanje porodice i skandiranje u tom pravcu, ali sitne provokacije i zvizdanje, pa to je valjda draz utakmica. Nije pozoriste. I njega da pitate rekao bi vam da je to normalno. Ali ne, nasli ste se vi da ga branite i drzite predavanja o tome, a zna se kako vi docekujete bivse igrace Partizana, nebitno reprezentativce ili ne

grobar.prijepolje

pre 4 godine

Strašno šta sve ovde nećeš pročitati...od toga kako je ovo nebitno takmičenje (valjda samo kada ga mi igramo) do toga da eto mi imamo sve strance a komsinica sve beograđane i one iz okoline Beograda pa je to nešto strašno,pa da nas eto brat Sale pustio... S T R A Š N O... I,kao šlag na tortu, KAKO MI GROBARI VISIMO NA VESTIMA KADA ONI IGRAJU A NJIH MA UOPŠTE NE ZANIMA.GDE SMO,ŠTA SMO I KAKVI SMO...
Uglavnom, s obzirom da je i Partizanu dozvoljeno da daje trojke (što ovde mnogi spocitavaju jer je to valjda samo njima Bogom dano),u drugom poluvremenu sam mozda ocekivao i previse.Ali,dobro...nisam ocekivao bas ovako laku pobedu ...

Fenerbahce

pre 4 godine

Aba liga možda nema ni jedan tim u euroleague sledece sezone a zato italiani 2 nemci 2, allo!!! Ko je tu lud, aba liga treba da ima dva učesnika sledeče sezone

PredragDrobnjak

pre 4 godine

duel dve ekipe sa najvećim budzetom u ek.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (duka, 8. januar 2020 19:41)

Duel 2 velikana evropske kosarke, dva bivsa osvajaca EL.Sto se ne moze reci za tvoj tim kome je najveci uspeh top9.

Novica iskolovao Ricija, trio Volden-Pejdz-Gordic perfektan ali timska pobeda, kakvu odbranu igra Vil Mozli, Boze!

PredragDrobnjak

pre 4 godine

a koje je ovo takmicenje...zasta se ovi ljudi bore ??
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ser julijan, 8. januar 2020 21:35)

Za Evroligu, za takmicenje koje tvoj tim nece igrati od sledece godine.

123

pre 4 godine

Koliko treba da ništa ne znas da redovno stavljaš Teodosica da čuva Pejdza. Dečko ga je ofanzivno razbio. A ovaj Hanter promasuje 4 penala uzastopno. Koji krš.
(veliki strumf, 8. januar 2020 21:33)



A koga Teodosic moze da cuva?? Jaramaz ga stavio u dzep. Ima 4 licne? Nebitno je koga Teo cuva, potpuno nebitno. On mora da se smiri poenterski i sa asistencijama sto je do sada ostvareno. Ti mozes da omalovazavas ali Partizan igra do sada, odlicno.

Party Zanovac

pre 4 godine

Prvo,braco Grobari radujte se ! Ostavite garagane na miru da pate posto i oni sami znaju da Partizan prvi put posle 5,6 godina ima i trenera i tim !

Nema tu vise ni Cvetkovice ni Vrabca ni Koprivice ni Djumica pa da se oni izivljavaju i pricaju nama o kosarci ! Nama koji ceo svoj zivot gledamo najkvalitetniju Evropsku kosarku ! Konkretno ja od fajnl fora u Barseloni pa sve do fajnl fora u Parizu !

Partizan je mnogo dobar tim ! Tim sa hemijom,a pre svega mnogo nezgodan tim za skauting posto imaju siroku rotaciju,mozda i najvecu od svih timova u Eurocupu !

Za Virtus se znalo da je Teodosic tata,a da je Gaines najopasniji suter ! Tu nema mnogo tajni !

Kod Partizana je sve potpuno nepredvidivo u napadu dok je defanziva i protiv prve ekipe Italijanske lige bila kao struna !

Sve cestitke momcima i samo jako protiv Trenta ! Ako njima uzmemo meru,dobicemo i Darusafaku !

uzzaaassss

pre 4 godine

Čovek je lepo napisao “pravi Zvezdaš”! Ti nisi pravi, već neki simpatizer čim možeš da navijaš za Partizan u ABA. Mnogo više poštujem prave Partizanovce koji ne navijaju za Zvezdu, nego takve simpatizere kao sto si ti koji mogu i ovako i onako. Zvezda i Partizan su 2 antipoda i u tome je sva draž navijanja.
(veliki strumf, 8. januar 2020 21:41)

Nemas ti pojma.

Goran

pre 4 godine

Teo ugasi ih večeras kao iskupljenje što nisi došao:)
(neki veliki dr, 08. januar 2020 19:35)

Sad vam Teo dobar, a do večeras najgori jer nije hteo u zvezdu, neprijatelj broj 1! Eto koliko ste dvolični...
(bruka i sramota, 8. januar 2020 19:55)

Ne, Teo nam nije dobar, iskreno želim, kao navijač Zvezde, da počistite Virtus sa bar 15 razlike.Ja sam od onih koji uvek navija za timove iz Srbije.

Korektno

pre 4 godine

Grobari su lepo docekali Saleta a igraci jos lepse ispratili Virtus kuci. Bice dobro ako se ovako nastavi. Ne svidja mi se veliki broj stranaca u timu Partizana ali i oni i Trinkijeri na klupi su za sada potpuno opravdali ocekivanja u ovoj sezoni EK.

scoliony

pre 4 godine

U jednom trenutku na parketu Volden,Pejdz,Reding,Mozli i Tomas,a sa klupe im diktira Trinkijeri!Slicna situacija u Zvezdi.Stvarno ne znam koliko je ovo dobro za nasu kosarku?
(Zdravlje Leskovac, 08. januar 2020 20:24) u svakom trenutku na parketu su igraci Partizana koji se lavovski bore za boje kluba, za navijace, sa klupe igrace Partizana trenira trener Partizana! Valjda si zdrav.

Zdravlje Leskovac

pre 4 godine

U jednom trenutku na parketu Volden,Pejdz,Reding,Mozli i Tomas,a sa klupe im diktira Trinkijeri!Slicna situacija u Zvezdi.Stvarno ne znam koliko je ovo dobro za nasu kosarku?

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Smešna košarka, samo trči i šutiraj, nigdje neke akcije, ali dobro ipak je ovo druga liga.
(mrki, 08. januar 2020 20:33)
Smesna jer Partizan vidi žestoko i otkida ih od života.Da Partizan gubi rek’o bi da je smešan klub i da je glupost gde pare idu...Ko će vam udovoljiti....

čokoladni mrmot

pre 4 godine

Samo sam cekao ovakve komentare - predlazem sledecu IQ vezbu: pretpostavite da je Virtus ubacio isti procenat ubacenih suteva za 2 i 3 rezultat bi bio 4-5 poena razlike za Partizan. Pri tome, Virtusovi igraci su u 90% slucajeva masili iz otvorenih pozicija, sto ce reci da je trener odradio svoje, napravljene su akcije za otvoren sut. Tako je bilo i na svetskom prvenstvu, nije mogao Djordjevic da udje i sutira umesto onih koji su masili otvorene suteve.
Pri tome Virtusov sut nije tako los, na kraju krajeva dali su 42 poena. Partizan je taj koji veceras ima fenomenalan, daleko natprosecan sut. To e i opasnost, ako ih stane sut, utakmica moze da postane neizvesna.
(navijac Partizana, 08. januar 2020 21:09)

Ima nešto i u odbrani...znaš ono kad igraš košarku, pa moraš da šutneš preko nečije ruke...uz kontakt...pa te neko razlepi po ruci, pa bridi sledećih 20min vola ne možeš da ubodeš..kapiraš? Ne?

NastyB

pre 4 godine

Svaka čast Partizanu na pobedi (još je treća četvrtina), a upravo zbog ovoga nisam želeo da Teo dođe u Zvezdu - čovek je igrač manje u odbrani. Trinkijeri uradio najprostiju stvar - zalepi mu flastera i igraj udvajanja na njemu, a igraš na mismeč na Teodosiću i Virtus ne zna gde bije. A Sale tvrdoglavo jedno te isto tera iako vidi da ne ide tako. Da je Teo dobio 5 ličnih na poluvremenu, ovo bi bilo čupavo, ali sa Teom na terenu za Partizan nema zime.
I jeste da Partizan nestvarno pogađa, ali to je zato što ovi iz Virtusa igraju agresivno kao da ih je neko po kazni naterao na teren. Nigde preuzimanja ili udvajanja, uvek jedan igrač zbog Teodosića visi u prazno jer ne može da pokrpi njegove rupe.
Iako sam uvek podržavao Saleta izgleda da je samo suvi kvalitet naših igrača donosio medalje, jer ovakvo početničko vođenje ekipe, nemotivisanost i neozbiljnost ne sme da dopusti ekipa koja puca visoko kao Virtus.

masoutis

pre 4 godine

Bravo Crno Beli bravo Trinki!!!
Ostaje zal zbog kos razlike imali smo datih 97 poena na 3 minuta, nadam se sa necemo biti kaznjeni kao protiv Venecije...
Prva je utakmica, nadam se da je ekipa dobila vetar u ledja, kljucno je biti prvi u grupi.
Takodje koliko znaci mladja ekipa koja moze da drzi visok ritam skoro ceku utakmicu.

vlado

pre 4 godine

@oberin....
Majstore neko ko u svojim vitrinama ima Kup Sampiona,i tri kupa Radivoja Koraca nije samozvana institucija nego prava i jedina kosarkaska institucija u Srbiji

Xman

pre 4 godine

Zagorac je ubedljivo najgori igrač Partizana u poslednjih 20 godina.
(MaliMare, 08. januar 2020 20:51)

E ti si onda mlad, ne secas se Milenka Tepica.

bruka i sramota

pre 4 godine

bruka i sramota, pa kako ne pominje? Jel sam ja pomenuo dole da sut Partizana na poluvremenu nema nikakve veze sa srecom vec odlicnim trcanjem Partizana bez lopte, sjajnim kruzenjem lopte u napadu i odlicnim blokovima. Jel sam posteno cestitao i vise nego zasluzenu pobedu Partizanu jos na poluvremenu? Toliko sam trenirao kosarku godinama da znam odlucno kada jedna ekipa nema nikakve sanse za preokret. Ali, treba reci da je Tintoreto posteno oducio selektora od kosarke. Stavljas Tea na Pejdza koga ne moze ni Lazic da cuva a ne Teo jer je prebrz je smesno.
(Gossa placa Zeljko, 08. januar 2020 22:05)

Prosto si me ostavio bez teksta, napokon neki normalan sportski komentar od tebe. Svaka čast. Vidiš kako nije teško... Još samo kada bi stavio normalan nik, bila bi to komplet pozitivna transformacija.

petarczv

pre 4 godine

Samo sam cekao ovakve komentare - predlazem sledecu IQ vezbu: pretpostavite da je Virtus ubacio isti procenat ubacenih suteva za 2 i 3 rezultat bi bio 4-5 poena razlike za Partizan. Pri tome, Virtusovi igraci su u 90% slucajeva masili iz otvorenih pozicija, sto ce reci da je trener odradio svoje, napravljene su akcije za otvoren sut. Tako je bilo i na svetskom prvenstvu, nije mogao Djordjevic da udje i sutira umesto onih koji su masili otvorene suteve.
Pri tome Virtusov sut nije tako los, na kraju krajeva dali su 42 poena. Partizan je taj koji veceras ima fenomenalan, daleko natprosecan sut. To e i opasnost, ako ih stane sut, utakmica moze da postane neizvesna.
(navijac Partizana, 08. januar 2020 21:09)

Druže jel ti kapiras da je njegova ekipa promila 62p!!!! To je broj poena koje za primi za celu utakmicu! Zvezda je feneru dozvolila za celu utakmicu 56...

Zorz Vea

pre 4 godine

Čovek koji zna šta želi, ne radi ni jedan dan u životu. Ako je šut i ulazio, ulazio je kao plod rada i volje...ah ta publika na Partizanovim utakmicama! Skidam kapu oduvek i doveka. Kontrola je iluzija i objektivno ne postoji, ali večeras se uzimaju svi nematerijalnu faktori u obzir. Ah da i Saša Đorđević je bio u hali pa kako izgubiti Bog te mazo. Čestitam crno bela ljubavi. Volim ga ko oka dva!!!

Živela Srbija i napred Partizan

moreplovac

pre 4 godine

Dobro je da Teodosic nije dosao u Zvezdu.
Covek se jedva vuce po terenu. Imao sam utisak da bi radje zapalio jednu cigaretu no slusao Djoedjevica za vreme time-outa.

masoutis

pre 4 godine

што волим кад се ложе а појма немају. Ко се разуме у кошарку знаће о чему говорим.
Витрус и Сале су за ово најзаслужнији.
(Серби, народ најстарији!!!, 08. januar 2020 22:17)

00

Veliki poznavaoci igre pod kosevima, kako ne analiziraste igru najboljeg igraca ikad, taj los trener mu daje 100% slobodu da kreira, sutira... molio bih kracu analizu.

Samo se setite gde je bila reprezentacija sa Dudom pre Saleta, zatim osvojena srebra sa prosecnim timovima, a i Jokic danas objasnio da mozda i nismo bili jaci od Argentine kad se sve sagleda...

ntt

pre 4 godine

Nikakva kosarka, sreca je uz Partizan veceras sve sto su sutnuli pogodili su, pazi kad je Gordic dao 20 poena hahahahaha
 (Nicola, 8. januar 2020 21:45) 


Znao je on sam da da 10 za poslednju cetvrtinu, ako ti pamcenje seze dotle

Milos

pre 4 godine

Ne znam cemu rasprava i lozenje navijaca Partizana, Zvezda je najveci klub sa ovih prostora. Jugoslovenska, a potom srpska kosarkaska dominacija, poklapa se sa usponom najveceg srpskog kluba.
Branko Kovacevic "Kica", brka nepogresive ruke i najbolji strelac u istoriji reprezentacije Zufer Avdija "Praja" donose zlatne medalje sa evropskih, svetskih prvenstava i olimpijada 70-ih i pocetkom 80-ih godina.
Nakon njih, stasava nova generacija zvezdinih momaka predvodjena Zoranom Jovanovicem, zvezdom Lejkersa, Sarlota i Sakramenta, najboljom "celom" ovdasnje kosarkaske scene, Srdjanom Dabicem, koji Litvaniji ubacuje 41 poen za zlato 95.godine, a o odlucujucim trojkama tog coveka ne treba trositi reci.
Pored njega treba pomenuti Zlatka Bolica i njegovo kucanje preko Sabonisa koje dan danas krasi spice Tv emisija- Bozanstvo u Bolonji, jedan od najkompletnijih evropskih kosarkasa.. "Beli Medzkik" Vuk Radibojevic, dugo godina najbolji evropski kosarkas..Ivo Petovic "Paljo", kome su navijaci skandirali, "sad si uz'o trofej Ivoo"... Vladimir Tica zvani "Rebarce", nebeski skakac i bloker... Najtrofejniji evropski trener Stevan Karadzic, legendarni golubar Lale Lucic i debeli Mihailo Pavicevic, koji je davio i stvorio danas najboljeg srpskog kosarkasa Marka Gudurica..

Bombona

pre 4 godine

Ja sam zvezdas , ali navijam večeras za srpski tim , tj. Partizan...Zato napred..
(Bombona, 08. januar 2020 20:02)

Pravi zvezdaš nikad ne navija za partizan.
(Duka, 08. januar 2020 20:14)

Dečko nemaš ti pojma o životu, ja zamišljam sledeći god.zvezdu i partizan u euroligi..zamisli kakav spektakl..A ti bolje popij čaj i na spavanje..

xxx

pre 4 godine

Bravooo momci!!! Mozli strasan borac,Novica pravi razliku kao nikad od povratka! Sta reci za fenomenalne Gordica,Pejdza i Voldena-perfektno! Volden ipak MVP jer je uz sjajan napad izginuo i u odbrani,samo su Jankovic Zagor i Birca podbacilli. Sem 2 puta po 2 minuta potpuna kontrola utakmice 35 minuta. Svaka cast i Trinkieriju-genijalno pripremljena utakmica,posebno mi se dopala taktika za Teodosica

neko ko zna

pre 4 godine

ko je nama bio selektor 5 gpdina... legendarni igrac, prosecan trener!
(Asomakum doo - da se ne zaboravi, 08. januar 2020 20:51)

i doneo tri srebra ...

Aleksandar

pre 4 godine

Pravi zvezdaš nikad ne navija za partizan.
(Duka, 08. januar 2020 20:14)

Nažalost, tako je danas. Zato što su uprave klubova i mediji uspeli da zavade navijače preko granica mržnje.
Postojalo je nekad poštovanje među klubovima...

Beograd

pre 4 godine

Dizale se tenzija pri dolasku Virtusa kao da dolazi Real Barsa ili CSKA. A ovaj Virtus danas ili veceras je po kvalitetu Mege ili FMP. Pa ljudi su primili za 15 nminuta vec 50 koseva i gube vec sa 20 razlike. Kakav je to tim? Smesan po meni nigde veze daleko su oni od ekipe. Ovim ne umanjujem dobru igru Partizana vec zalosnu i smesnu igru tima iz Bolonje. Ispod proseka definitivno.

zemunski kej

pre 4 godine

Partizan nestvarno igra.Sta god bace ulazi u kos. Desava se to ponekad zato u NBA igraju na 3 pobede ,da ne odluci dan inspiracije.A danas kao da su super motivisani, Igraju i odbranu dobro da ne ispade da su samo napadacki odlicni,

crni_redstar

pre 4 godine

ovi hoce u evroligu? smesan trener i jos smesniji tim, a italijanska liga smehotres. partizan je duplo bolji i sa klupe, i igra jace utakmice, ima bolje navijace i bolje oni da idu u evroligu definitivno, ovi ce biti topovsko meso, ko buducnost prosle god, nije ig napucao samo onaj koji je zurio na avion.

SrbEUin

pre 4 godine

Nzn odakle čuđenje? Sale je poznat po tome da ne brani trojke. Valjda misli ne može niko kao On. Onda ga zatrpao Skoti u Minhenu. Pa Argentina i Španija u Kini. Sada ih prima u BG.
Al, da su samo trojke, pa i nekako... Odbrana katastrofa.

veliki strumf

pre 4 godine

Ljudi moji, da Stefan Markovic ovoliko ama bas ništa ne zna u napadu, pa to je fascinantno. Nikad on nije bio neki suter, ali ovoliko prodatih lopti, nesnalaženja - kao da nikad košarku nije igrao.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Koliko treba da ništa ne znas da redovno stavljaš Teodosica da čuva Pejdza. Dečko ga je ofanzivno razbio. A ovaj Hanter promasuje 4 penala uzastopno. Koji krš.
(veliki strumf, 08. januar 2020 21:33)
Komentar preuzet sa Italijanskog sajta hahahahah...Kakav smo mi narod,bajo moj!

Zixxx

pre 4 godine

Čovek je lepo napisao “pravi Zvezdaš”! Ti nisi pravi, već neki simpatizer čim možeš da navijaš za Partizan u ABA. Mnogo više poštujem prave Partizanovce koji ne navijaju za Zvezdu, nego takve simpatizere kao sto si ti koji mogu i ovako i onako. Zvezda i Partizan su 2 antipoda i u tome je sva draž navijanja.
(veliki strumf, 8. januar 2020 21:41

Evo i ja sam pravi zvezdas i navijam za Partizan kad igra protiv stranih klubova i u Aba ligi. Tebi ako je draze da pobede Zadar, Cibona, Buducnost, Olimpija...nego domaci klub onda ne znam (mozda nisi Srbin (ne mislim nista lose nego samo tad mi je logicno) . I da nije draz navijanja za Zvezdu Partizan nego Zvezda. Ne navija se samo protiv Partizan....
Inace bi sjajno bilo kad bi mogli I jednu I drugi u ovu EL, kakav sjajan derbi bi to bio u areni. A ne neki zeniti, francuzi, planirani englezi i ostale pare...

qwerty86

pre 4 godine

a koje je ovo takmicenje...zasta se ovi ljudi bore ??
(ser julijan, 08. januar 2020 21:35)

Ono sto ste igrali prosle sezone. A mi se borimo za Evroligu.

Mistral

pre 4 godine

Navijaci Zvezde, ajde smirite se malo. Bogdan klima glavom i u reprezentaciji i u NBA, Novica se busa u grudi i protiv Krke. To je njihov nacin proslavljanja, ne rade oni to zbog vas. Jako visoko misljenje imate o sebi.

Sto se utakmice tice, Partizan je takticki razbio Virtus. Jaramaz je igrao perfektnu odbarnu na Teodosicu, koji nije mogao da dise od njega. U odbrani su ga terali da se provlaci kroz blokove i x puta je Partizanov suter otajao sam na sutu za tri. Odatle tolika razlika. Inace Virtus je odlicna ekipa. I Virtus i Partizan su komotno bolji od dosta evroligasa. Zenit, Alba, Bajern, Zalgiris, Armani, Asvel, Olimpijakos, sve su to ekipe koje su slabije od ova dva tima. Uz to u Evrokupu imate jos ekipa koje su kvalitetnije od Evroligasa. Uniks, Lokomotiva, Trento, Venecija, Darusafaka, Galatasaraj, ali eto Evroligi je bitnije da je igraju neki tamo Zenit ciji navijaci vicu "defence" dok njihov tim napada. Mogu tek da zamislim sta ce biti kad ukljuce Engleze koji se u kosarku razumeju kao mi u kriket. Tako da je meni licno potpuno nebitno koje takmicenje igra Partizan, bitno mi je da ponovo igra atomsku kosarku, a dolaskom Makadua, sve ce biti dignuto na jos visi nivo, jer dobijamo jos jednog Mozlija koji ima i poene u rukama. Kad sam vec kod Mozlija, posle svega sto je covek doziveo i preziveo u svom zivotu, i kako ostavlja srce na terenu na svakoj utakmici, da sam rukovodstvo Partizana ovog momenta bih mu ponudio dozivotni ugovor. Redak igrac i covek.

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Sve cestitke Partizan na vise nego zasluzenoj pobedi (pisem na poluvremenu), rasturen je Virtus. Nemojte uopste da mislite da je ovaj visok procenat suta Partizan plod nekakve srece ili slucajnosti. Igraci Partizana su sami bili na sutu sto je plod visoke energije, trcanja bez lopte i fantasticnog kruzenja lopte u napadu. Tintoreto je potpuno oducio od kosarke selektora. Da li je moguce sa selektor stavlja Tea da cuva prebrzog Pejdza u tim godinama. Smesno. Svaku pukotinu Virtusa, Partizan je zestoko kaznio i sasvim zasluzeno ubedljivo dobija ovu utakmicu.

matori

pre 4 godine

@Eto, ja navijam...i ne samo protiv Virtusa vec i protiv ostalih timova ABA lige.Ako se ja pitam zeleo bi finale Zvezda-Partizan, jedni da demoliraju Buducnost a drugi Cedevitu a u finalu naravno da dobije Zvezda.
(Miki, 08. januar 2020 21:29)

sve se slažem, samo da pobedi Partizan ?

Suna

pre 4 godine

Realno je da ove godine osvojimo svako takmicenje u kom nastupamo, sve osim toga ce biti ogromno iznenadjenje. Jeste Buducnost dobra i drzavni projekat al Partizan ima dusu.

glogi

pre 4 godine

I ovom Teodosicu i Djordjevicu ovi dadose silne pare, za tamo neki projekat
.. .koje bacanje para, zameli bi Zenit u EL u svakom pogledu i nadmasili ga po negativnom skoru. Svaka cast Partizanu, a Djordjevic lagano popio lekciji od Trikija, tek sad sam presrecan sto nam vise nije selektor.

Legendice

pre 4 godine

@Druze i vi se zgrazavate kada nasi navijaci kako ti kazes provociraju vase bivse igrace u drugim klubovima protiv zvezde.Pozivate se na njihove velicine i uspehe u reprezentaciji...ali, ima jedna jako bitna stvar, za razliku od Bogdana,Žoca...Teo nikada nije uzimao Partizan u usta.Nikada niste čuli od njega loše, nikada provokaciju ni na terenu ni van njega u izjavama.Ništa.
Bogdan provocira na terenu, Žoc svojim izjavama...bespotrebno je sve to.
A koliko ste neobjektivni vi grobari, govori tvoj komentar da vredjanje Tea nazivaš provokacijom od strane navijača, a isto to je vredjanje od strane zvezdinih navijaca...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Njaah, 9. januar 2020 09:56)

Možda sam neuk, ali kako je tačno to Teodosić vaš bivši igrač? Zašto uporno svojatate lika koji ladno nije izrazio želju da zaigra za vas? Zašto silujete tu priču oko vaših "legendi". Nemate ih, pa šta, nije smak svijeta. Imate Čovića, za klub vašeg ranga, i previše.

Marin

pre 4 godine

Ovaj virus je toliko smešna i izvikana ekipa,ko je gledao i jednu njihovu utakmicu protiv iole ozbiljnije ekipe mogao je da vidi o čemu pričam,trpaju one smešne ekipe u smešnoj italijanskoj ligi i ovde kod nas proglašeni za lejkerse.

deki

pre 4 godine

novi sad 20:52@ bravo, svaka cast, navijam da im Partizan da jos 62 pa neka Djordi pokloni licencu Virtusu koji i ovako" grdan " ima 4 pobede vise od Armanija, vlasnika A licence. A ABA ligu kaznjava

mr čović i dr terzić

pre 4 godine

Do sinoć nas je Virtus gazio, gasio... Od sinoć je Virtus smešan tim, a EC nižerazredno takmičenje.

Eto, naučili smo nešto novo. 😉

bruka i sramota

pre 4 godine

Ovaj virtus na nivou KSS lige. Ocajnog li tima majko mila
(ronin, 08. januar 2020 20:38)

Taj očajni Virtus bi vas odvalio sa 20 kao od šale.

Mr_Melbourne

pre 4 godine

Ovo sto Teodosic igra u odbrani je nesto slicno kao i Jokic.Lik je ko curica u odbrani,smijesno izgleda bas.Partizan je glavni favorit za Abu definitivno.

РајкоЦЗ

pre 4 godine

Duka, 08. januar
Растао си у погрешно време.
Па си хендикепиран!
Прави Звездаши су волели и Кићу и Прају, и Грбовића, нарочито кад су играли против страних клубова.
А радују и Кецмановој тројки.

Banja Luka

pre 4 godine

Какве нинџе од људи што коментаришу Виртус и умањују квалитет екипе.Људи су први у Италији,туку све редом између осталог и евролигашки Милано.Није ствар у њима него у Партизану,одиграо је нестварно полувријеме,фантастична енергија уз луд шут,да је преко пута Барса исто би прошла реално.Овај Партизан може много ,Тринки је то уштимао перфектно....

Miki

pre 4 godine

Pravi zvezdaš nikad ne navija za partizan.
(Duka, 08. januar 2020 20:14)

Eto, ja navijam...i ne samo protiv Virtusa vec i protiv ostalih timova ABA lige.Ako se ja pitam zeleo bi finale Zvezda-Partizan, jedni da demoliraju Buducnost a drugi Cedevitu a u finalu naravno da dobije Zvezda.

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

bruka i sramota, pa kako ne pominje? Jel sam ja pomenuo dole da sut Partizana na poluvremenu nema nikakve veze sa srecom vec odlicnim trcanjem Partizana bez lopte, sjajnim kruzenjem lopte u napadu i odlicnim blokovima. Jel sam posteno cestitao i vise nego zasluzenu pobedu Partizanu jos na poluvremenu? Toliko sam trenirao kosarku godinama da znam odlucno kada jedna ekipa nema nikakve sanse za preokret. Ali, treba reci da je Tintoreto posteno oducio selektora od kosarke. Stavljas Tea na Pejdza koga ne moze ni Lazic da cuva a ne Teo jer je prebrz je smesno.

drvobradi

pre 4 godine

@masoutis
Ne laži ljude. Duda je bukvalno napravio Saletu reprezentaciju. Uzeo je jedno srebro, a 2010 ga brutalno pokrali za finale i jos jedno srebro. Vecinu igrača je on uveo kao klince u reprezentaciju (Bjelica, Bogdanovic, Nedovic, Kalinić, Veličković, Raduljica itd), a nasledio je najgori tim ikada.

kuduz

pre 4 godine

kakva tuga,i ovaj virtus ce sledece sezone da verovatno igra evroligu,talijani dva predstavnika,svabe dva a mi zemlja kosarke mozda i nijednog,sramota

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

👍ВИНЕР - Замисли, Јока био Бирчи резерва. Најјачи коментар(запажање) ове године досад. Браво мајсторе! 😃😃😃

ArDzej65

pre 4 godine

po stoti put je potvrdjeno - kosarka, to je partizan...najveca poseta ove sezone u svim kosarkaskim takmicenjima u evropi...energija, borba bre!
(Alberto Rato, 08. januar 2020 22:27)
Ponovo grobarska laž, zvanično na sajtu evro kupa poseta 16505 gledalaca a Zvezda-Bajern 16842,stvarno ne znam gde je veća poseta

Miki Avala

pre 4 godine

Ovo je nezapamceno da ekipa koja igra Evrokup ima toliko Amerikanaca, za standarde naše zemlje. Ali ako, barem nećemo valjda više slušati Vučiću pederu i sličan repertoar.
(Kosta, 09. januar 2020 07:53)
Zato ce biti zapamceno da je vise od 90% mladih talentovanih igraca skoncentrisano u dva kluba istog vlasnika, predsednika ili sta vec... da bi se ostvario neki evropski projekat i izlecile necije frustracije. To sto velika vecina njih nece moci u tolikoj guzvi da se razvija kako treba i sto cemo za par godina umesto 7-8 imati jedva 2-3 dobra, da ne kazem vrhunska igraca i sto ce nam reprezentacija biti prosek, za to ce naravno biti kriv neko drugi.

bokisha

pre 4 godine

Odavno, tj. otkad samozvana "institucija" ne igra EL je znano da je EC mnogo jače takmičenje od EL.
(oberin martel, 08. januar 2020 20:38)

Ne bih da umanjujem značaj TOP 13, ali oba ova kluba su osvajali EL :)

Putnik

pre 4 godine

Koliko je ova utakmica u nekim segmentima podsećala na naše mečeve sa Španijom i Argentinom na svetskom prvenstvu. Da li je Đorđević uopšte zvao 4 TO za vreme meča? Da je skautirao Trinkijerija, definitivno nije. Da je taktički dobro pripremio ekipu, i to nije. Da je taktički pravovremeno i dobro reagovao na tok meča, takođe nije. Dobro da više nije coach reprezentacije. Svaka njemu čast kao igraču i legendi, ali kao trener je više nego tanak.

Trinkijeri ga je u svakom segmentu zanata nadmudrio i nadigrao. Očigledno je da svoj tim odlično pripremio za meč a i dobro vodio meč. Pri tome Trinkijeri uopšte nije neki ingeniozni trener, več poprilično ide na školsku priču. I time je školski nadigrao Đorđevića. Pa teže će mu biti sa našim starcem Fočom od sto ljeta nego što mu je bilo sa Đorđevićem.

Sramotna predstava Virtusa.

čokoladni mrmot

pre 4 godine

Đorđević trener...ahahahaha...prevarili žabare, još samo prizetka da zavaljaju...i mogu svi zajedno u penziju sa milionima u džepovima. Kakvi prevaranti. Divac, Salou i Danilović...film o njima da se snimi, Holivud vapi za takvom pričom...kakvi Vukovi sa Volstrita i ti dečiji filmovi, ovo je prava akcija.

bruka i sramota

pre 4 godine

ko je nama bio selektor 5 gpdina... legendarni igrac, prosecan trener!
(Asomakum doo - da se ne zaboravi, 08. januar 2020 20:51)

3 srebra za 5 godina je loše? Svaka čast na razmišljanju.

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Ako je ucrtano da Virtus osvoji evro kup i Sale u tome ne uspe, da li će umesto njega da dodje Dr. Radonja? Jel ima ta neka klauzola u ugovoru?

Doktor

pre 4 godine

Cestitam od sveg srca svojim GROBARIMA. Kao sto napisasmo.... Teo nece biti opasnost za Partizan. Samo moraju Ogi i Zagor mnogo bolje. Cestitam jos jednom. Ovakva igra tesko moze da se ponovi. Voleo bih da gresim.

Džoni

pre 4 godine

Mi ćemo biti olimpijski, svetski i evropski šampioni lagano! Kada smo sa ovim selektorom bili nadomak tih titula, sa Kokoškovim ima sve da osvojimo. Kakvu pripremu utakmice i kakvu odbranu je spremio Đorđević kada mu Partizan (uz svo poštovanje, ali ipak nisu Lejkersi, a i on ne vodi Crnokosu nego ekipu sa najvišim ambicijama) natrpa za poluvreme 62 poena? Da sam predsednik Virtusa javio bih mu još sada na poluvrenenu da ne mora da žuri nazad u Bolonju.

Kolja

pre 4 godine

Nema odvratnije dvorane za igranje kosarke od Arene!
Na nivou je Maksimira u fudbalu!
Prosto ubija, kako atmosferu tako i zelju i volju da dodjes ponovo!

Gospodin Pendula

pre 4 godine

Predobra utakmica ! Visok ritam svo vreme ,samleli su Virtus ! Perfektno neutralisali Teodosića terajući ga da ide kroz blokove - trči i radi u odbrani ! Naša bekovska linija kombinovano 2/3 poena dala ,..uništila svaku nadu za preokret Virtusa ! Jedino što mi zapalo za oko je početak 2 /4 kada smo imali celu petorku na terenu američku - New Belgrade Partizans !

Admiral

pre 4 godine

@ pazite ovo
partizan dere virtus 20 razlike,zvezda samlela bajern a od sledece sezone i italijani ce imati dva predstavnika kao i nemci u el
a mi mozda ni jednog
jad i beda...
(novi sad, 08. januar 2020 20:52)

Nista cudno, para vrti gde burgija nece...

navijac Partizana

pre 4 godine

Sad vidimo zasto nista nismo napravli na svetskom prvenstvu...Na moju veliku zalost i Trinki ga oducio od trenerskog posla...
(Grof, 8. januar 2020 20:40)

Samo sam cekao ovakve komentare - predlazem sledecu IQ vezbu: pretpostavite da je Virtus ubacio isti procenat ubacenih suteva za 2 i 3 rezultat bi bio 4-5 poena razlike za Partizan. Pri tome, Virtusovi igraci su u 90% slucajeva masili iz otvorenih pozicija, sto ce reci da je trener odradio svoje, napravljene su akcije za otvoren sut. Tako je bilo i na svetskom prvenstvu, nije mogao Djordjevic da udje i sutira umesto onih koji su masili otvorene suteve.
Pri tome Virtusov sut nije tako los, na kraju krajeva dali su 42 poena. Partizan je taj koji veceras ima fenomenalan, daleko natprosecan sut. To e i opasnost, ako ih stane sut, utakmica moze da postane neizvesna.

nemanjaczv

pre 4 godine

Lepa kosarka pristojnog nivoa. Partizan odlican. Ova utakmica prikazuje Djordjevicev nivo trenerstva. Dva srpska tima u euroligi, kakav zenit virtus kakvi francuzi alba itd.

Doktor

pre 4 godine

Dragi Boze mojih Srba.... Toliko mrznje.... Da je bar covek na celu Zvezde, nekako bih pokusao razumeti. Alo ljudi, ovi su super ekipa, pogledajte rezultate zadnjih utakmica, ali Partizan veceras ima svoju noc uz fantasticnu postavku igre. Pustite mrznju ljudi... Napred insitucijo

profi

pre 4 godine

prva cetvrtina, petorka - pejdž, reding, wolden, thomas, mosley. srbija je ponosna!
(duka, 08. januar 2020 20:14)


Bolje gledaj svoje dvoriste?

Džoni

pre 4 godine

Partizan ako ovako nastavi daće 150 poena ovima??? Đorđević ih je očigledno podcenio, ali ruku na srce i igraju najbolju utakmicu u poslednjih 10 godina. Bar ovih prvih 13 minuta.

xxx

pre 4 godine

Odavno, tj. otkad samozvana "institucija" ne igra EL je znano da je EC mnogo jače takmičenje od EL.
(oberin martel, 08. januar 2020 20:38). Ako smo mi samozvana "institucija" vi ste samozvana "Crvena Zvezda".

Džoni

pre 4 godine

ko je nama bio selektor 5 gpdina... legendarni igrac, prosecan trener!
(Asomakum doo - da se ne zaboravi, 08. januar 2020 20:51)

3 srebra za 5 godina je loše? Svaka čast na razmišljanju.
(bruka i sramota, 08. januar 2020 21:05)

Da je bio neki kvalitetniji verovatno bi bila bar 2 zlata?

ValterNBG

pre 4 godine

Nainteresantnija izjava Djordjevica je bila,"hteo sam da vidim kakav je tim bez Teodosica".Naravno,tu utakmicu je izgubio 20 razlike.Ejjj,on da vidi kako je bez njega,a taj isti mu je trener I vodja ekipe gde god je imao uspeha.Gde nije bilo njega-dobio je otkaz.E sad,kao u ovoj utakmici,gde protivnik grize I smara,Teodosic ne moze nista a nema ni inspiraciju.Nebitnost I opustenost u Italiji cine svoje.Dosta utakmica je Virtus gubio sa 20-ak pa su pri opustanju protivnika uspevali da stignu.Ako ih neko pritisne celu utakmicu,nemaju sanse,kao veceras Partizan.Bas me interesuje kako ce Virtus da zavrsi ovu sezonu.

Z.Dj.

pre 4 godine

Pre neki dan Mega je primila 40 poena za četvrtinu i odmah paljba da su namestili i da treba da ispadnu iz ABA lige.
A ovaj naš umišljeni trener Sale sa 100 puta skupljim timom skoro isto poena prima.
Kad se samo setim kako su on i Danilović omalovažavali Nikolu Jokića a on dečko ćuti i trpa u NBA.

Crno-belo srce

pre 4 godine

Nisam zadovoljan. Trebalo je da bude bar 25 razlike. Doduse, Virtus je prvi favorit za osvajanje Evrocupa, tako da ovo nije lose. Iduće godine kada budemo Evroligu, mora se biti ozbiljan do samog kraja.

bruka i sramota

pre 4 godine

Njaah, Bogdan je jedino provocirao zatrpavanjem vašeg koša... Ako je po tebi provociranje postići 123 u 4 utakmice, onda dobro. Teška provokacija, sram ga bilo.

komandant mark

pre 4 godine

Proslo 8 minuta prve cetvrtine, strasna kosarka i tempo igre, igra se na kos vise, a vi potcenjujte Evrokup i dalje
(Zorowitzki, 08. januar 2020 20:13)

Pa sa tim potcenjivanjem ste vi zapoceli. Dok smo mi igrali, taj ,, kos vise'' ste nazivali ,, igra bez odbrane''. EK uopste nije bio, a ni sada nije naivno takmicenje. Ima tu uvek nekoliko ekipa koje bi se mogle boriti za top 8 EL, a pored njih jos nekoliko koje su jedna stepenica ispod

Njaah

pre 4 godine

Za cokijeve velike poznavaoce kosarke icjih je 70% konenrata ovde: Vortus je pre dve nedeje od kosarkke oducio Milano koji je 7. u evroligi :)
(mmmmmm, 08. januar 2020 22:14)

Velika mi sila taj Milano.
Evo da te podsetim, Zvezda je pobedila taj Milano u gostima pre mesec dana...

deki

pre 4 godine

Bravo grobari za rezultat,jeste da je uslo sve sto je baceno ali nema veze. Ne znam da li mi verujete ali molim vas da im ubacite jos 60 u drugom poluvremenu pa neka im posle Djordi da A licencu

Vlad Rad

pre 4 godine

@gosa placa zeljko,

bio sam na utakmici protiv Barselone kad nam je Sale utrpao 40 komada i ceo Pionir je skandirao Sale mi te volimo.
A reci mi jesi ti bio, ili si to "čuo" od nekoga?

Sasa

pre 4 godine

KKCZ je lagano pobedio Valensiju, koja je osvojila ovu nebitnu ligu! To sve pokazuje o kvalitetu i sadrzaju te lige! Virtus juce nista nije pokazao, jer imaju trenera koji sa reprezentacijom jedva dosao do petog mesta na svetskom prvestvu!
(Kontras, 09. januar 2020 11:42)
Sve bi to bilo tako da ste vi osvojili bilo koji trofej iz bilo koje nebitne lige . Stalno ste nešto kao pobedjivali nekakve pobednike tih liga . Pobedili ste vi i Partizan ali niste bili prvaci Evrope.

Ponos srpstva

pre 4 godine

Ovi su slabiji od Mornara....
(Kum Ruzvelt, 08. januar 2020 20:45)Kog Mornara?Lošiji su čak i od Zvezde koja se bori u plej-autu ABA lige.

POPE

pre 4 godine

Ja da sam gazda Virtusa urucio bi otkaz DJordjevicu u toku poluvremena! Ali nisam gazda Virtusa koji je malo bolji od mene i otkaz ce mu uruciti tek za 2-3 nedelje.

Andjus 2015

pre 4 godine

U pobedi se ne ponesi, u porazu se ne ponizi.
Polako odigrali smo tek jedno poluvreme, treba se igrati još jedno.
Tek je prva utakmica a treba se ići korak po korak.

Petar

pre 4 godine

Zagorac je ubedljivo najgori igrač Partizana u poslednjih 20 godina.
(MaliMare, 08. januar 2020 20:51)

Eeeeeej nemoj mi dirati Aldina Vrapca nije fer..a ni Robinsona molim te i njega pamtim...

@Laki

pre 4 godine

Pa i treba da gledaš. Ovako kvalitetnu utakmicu godinama nisi mogao videti u svom dvorištu.
(Šaka jada, 08. januar 2020 20:28)

Sine, znaš li ti šta je kvalitetna utakmica?
Ovo je šuterski trening u kome sve ulazi u koš ekipe koja veze nema sa odbranom.

veliki strumf

pre 4 godine

Pravi zvezdaš nikad ne navija za partizan.(Duka, 08. januar 2020 20:14)Eto, ja navijam...i ne samo protiv Virtusa vec i protiv ostalih timova ABA lige.Ako se ja pitam zeleo bi finale Zvezda-Partizan, jedni da demoliraju Buducnost a drugi Cedevitu a u finalu naravno da dobije Zvezda.
(Miki, 08. januar 2020 21:29). Čovek je lepo napisao “pravi Zvezdaš”! Ti nisi pravi, već neki simpatizer čim možeš da navijaš za Partizan u ABA. Mnogo više poštujem prave Partizanovce koji ne navijaju za Zvezdu, nego takve simpatizere kao sto si ti koji mogu i ovako i onako. Zvezda i Partizan su 2 antipoda i u tome je sva draž navijanja.

Sasa

pre 4 godine

Ali obozavam kada grobari kazu da su docekali njihovog Saleta. Pa tom istom Saletu su pevali p...celava kada im je onomad zatrpavao kos u dresu Barselone. Kakvi licemeri, ili misle da nemamo pamcenje,
(Gossa placa Zeljko, 09. januar 2020 10:25)
Jedini bivši igrač Partizana kome se zvizdalo je Gurović . Nikome nikada , mi na sreću za razliku od vas imamo legende i znamo kako se velikani dočekuju . Nije ovde reč o tvom pamćenju , već o tvom nepoznavanju ovog sporta.

zvezdaš

pre 4 godine

I ovaj Virtus kao neka ozbiljna ekipa ? Pa oni ne znaju ni da hodaju a kamo li da igraju kosarku.Na stranu to sto su primili 62 poena za poluvreme gde se vidi da nemaju odbranu,oni jadnici nemaju ni napad. Jos kada su im Markovic i Teodosic najbolji igraci, a Djordjevic trener.

petarczv

pre 4 godine

Cela utakmica se zasnivala ma tome da teo ne igra odbranu, ne probija se kroz blokove tako da je uvek jedan igrač partizana sam na sutu za tri i to je to
Uglavnom dve presmesne ekioe koje u EL ne bi dale vise od 50p

sryugos

pre 4 godine

Ta poseta za Budiveljnik će ostati večita misterija svakom ko iole ima mozak. Prvo nebitna i nepoznata ekipa, drugo dobili ste ih prvu tamo tako da za revanš u Beogradu nije moralo da se pravi neka žešća atmosfera da se stiže neka razlika ili slično, treće to je bilo ako se sećam neko četvrtfinale, a već u polufinalu koje je bilo bitnije niste prišli toj poseti. To samo govori da su mnoge karte dva puta otkucavane i slične prevare.
(Bunjuel, 08. januar 2020 23:22)

Za početak budi tačan, prvu smo u Kijevu izgubili, minus 3.
Drugo, poseta protiv Budiveljnika je bila 24 232. Objašnjeno je sto puta da je bila ogromna gužva i da su ljudi puštani a uzimane im karte. Pogledaj i snimak tribina, nigde se ni stepenice ne vide. Treba li napomenuti da tada Zvezda godinama nije prišla nekom evropskom plejofu? Otud tolika podrška.
Treće, poseta protiv Uniksa u polufinalu je bila 22 736 nije baš da nismo ni prišli. A znaj da je tu prva tekma bila ovde a revanš tamo.
Četvrto, karte imaju svoj jedinstveni bar kod i ne mogu se dvaput otkucati. To je postulat čitavog sistema naplate.

Sasa

pre 4 godine

KKCZ je lagano pobedio Valensiju, koja je osvojila ovu nebitnu ligu! To sve pokazuje o kvalitetu i sadrzaju te lige! Virtus juce nista nije pokazao, jer imaju trenera koji sa reprezentacijom jedva dosao do petog mesta na svetskom prvestvu!
(Kontras, 09. januar 2020 11:42)
Pa sto biste osvojili to nebitno takmičenje ?
Imali ste priliku i to 15 sezona u kontinuitetu i još jedno 5-6 pre i posle pa ništa .

veliki strumf

pre 4 godine

Sve italijanske ekipe su glatko izgubile u gostima. Veze oni nemaju van Italije. Smešni klubovi, smešna liga. Mi onaj Armani zgazimo kad i gde hoćemo. Realno je da Partizan prodje grupu nakon ovako visoke pobede, ali nakon toga niko ih neće puštati da imaju suterski trening. Virtus čak nije bio toliko loš u napadu, iako su procenti loši. 81 poen u gostima je odlično. Ali ljudi u prvom poluvremenu nisu igrali odbranu, sastavili se nisu. Pa i u drugom nisu bili mnogo bolji ali je Partizanu očekivano pao procenat šuta.

Njaah

pre 4 godine

Sad vam Teo dobar, a do večeras najgori jer nije hteo u zvezdu, neprijatelj broj 1! Eto koliko ste dvolični...
(bruka i sramota, 08. januar 2020 19:55)

To mozda napaljenim klincima.
Nama koji volimo kosarku Teo je Bog.

I da pitam grobare, kako to kada se Zvezda raspuca sa linije za 3 poena je bezidejna igra, a kada vama ide onda je kosarkaska rapsodija?

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

bruka i sramota, pa ja uvek ostavljam normalne i kosarkaske komentare.Kosarku sam igrao 10 godina, i volim da vidim dobru utakmicu. To sto sam vatreni navijac Zvezde, ne znaci da necu sa pohvalim Partizan zbog fantasticne igre kao veceras. Ali, nik ostaje jer sam alergican na spinove i kao omaz novinaru za SOS-ne situacije koji je godinu dana bez blama pricao ovaj spin. Kada mi neko od navijaca Partizana lepo kaze i prizna da je spin kako je Gossa placao Zeljko cista neistina, onda cu da promenim nik.

Bojan.

pre 4 godine

Tek mi sad postalo jasno sto Djordjevica oterali iz Atine i Minhena.I pored odlicne igre Partizana vidi se da je Djordjevic trener amater.Primis 60poena za poluvreme,uskoro se i odavde da ga najure.

mkg

pre 4 godine

Samo pobednik ide u EL
(ferdinand, 08. januar 2020 21:57)
Ferdinande, informiši se pre nego što napišeš komentar.

PS Mislim da bi mnogi zvezdaši sada pre izabrali Gordića no Teodosića.

Party Zanovac

pre 4 godine

Novica da nije imao problema sa povredama kroz karijeru ko zna gde bi bio!

On i ovakav moze da skoluje cetvorke po evropi!

Covek ima IQ 200 za kosarku!

kiza D

pre 4 godine

Навијање ће бити половично,заузели су и трибину Кимијевих.Навијачи Партизана не поджавају те групације.Синоћ нису ни једном покушали да прозову југ и север за заједничко навијање.

Njaah

pre 4 godine

3 srebra za 5 godina je loše? Svaka čast na razmišljanju.
(bruka i sramota, 08. januar 2020 21:05)

Da je bio neki kvalitetniji verovatno bi bila bar 2 zlata?
(Džoni, 08. januar 2020 23:14)

Da bre, sigurno...
2 od 3 finala smo igrali protiv amera sa Durentom, karijem, hardenom,tompsonom, karmelom...

Miskec

pre 4 godine

Citacemo eseje posle utakmice o nikad jacem Virtusu i Evrokupu, jacem i od Evrolige! KK JSD moze da pobedi samo ako Sale pokloni pobedu za Bozic!

Da se zna

pre 4 godine

Rekordne posete u Areni:

1. Crvena zvezda – Budiveljnik (2014) 24.232 gledalaca

2. Srbija – Brazil (Svetska liga 2009) 22.680
3. Partizan – Panatinaikos (2009) 22.567

šibica

pre 4 godine

Tek se sada vidi koliko je Sale uzasan trener. Ako je ovo projekat Virtusa za veliku scenu kroz velika vrata bolje da ne ulaze na ta vrata, ali kako stvari stoje od njih nema nista, a toliko pare ukrljane za ove indijance. Bice Sale kaput kao i iz PAOa i Bajerna. Dobija trojku za trojkom, plan B ne postoji. Katastrofa.

Pristina

pre 4 godine

ovaj trener uvek imao najbolje igraci najveci budjeti po klubovima i nikad nista uvek dobijao otkaz a tako i ovde ce da bude uvek prosecan trener sa dosta srece ali ne ode to mnogo dugo

veliki strumf

pre 4 godine

Koliko treba da ništa ne znas da redovno stavljaš Teodosica da čuva Pejdza. Dečko ga je ofanzivno razbio. A ovaj Hanter promasuje 4 penala uzastopno. Koji krš.

веверица

pre 4 godine

какав је тренер ђорђевић, а? да није теодосића, не знам да л би добио две утакмице у тренерској каријери.

aca iz pazove

pre 4 godine

Pozdrav za Pavija i istomisljenike.
100% sam siguran da bi virtus igrao egal ako ne i pobedio zvezdu.
Trinkijeri sacuvao Tomasa za subotu gde od njega ocekujem da pruzi ono njegovo sa pocetka.
Volden konacno dobio loptu u ruke.
Trento sledeca i mozda najbitnija utakmica za prolaz u top8

veliki strumf

pre 4 godine

Stefan Markovic u napadu NULA. Sramota! Sve promašio, gomilu lopti prodao u ruke. Teo se ispucava kao blesav. Partizan za sada ne promasuje - nestvarno je da Volden i Pejdz imaju obojica 3/3 za trojke za sada. 7/10 trojke u ovom trenutku je zapanjujuće.

banja Luka

pre 4 godine

sad se vidi da. je Djordjević velika neznalica krenucu od psnste preko bajerna pa do sad svjetskog prvenstva gdje nije nista naučio! primiti 60 poena za poluvrijeme je sramno svaka cast partizanu ali ovako igrati je kao na igralištu!

peki

pre 4 godine

Duel 2 ekipe sa najvećim budžetima u EC ali nijedna budući evroligaš.
(da se kladimo?, 8. januar 2020 22:15)

Imate najveći budžet u istorijih na ovim prostorima, a opet se priča o Partizanu, opet je najgledaniji, opet vas dere...
Džaba vam novci...
(Prle, 08. januar 2020 22:28)
Odakle ti podatak da Zvezda ima najveći budžet, kada je Partizanov budžet u proteklih 20 godina misterija veća od bermudskog trougla?

veliki strumf

pre 4 godine

Ko je nama bio selektor... Klasična neznalica koja gurala Jokica na četvorku, još mu bio rezerva Bircevicu... Ova sramna igra u prvom poluvremenu i primljenih 62 poena, uz 36 poena u 2/4 su za momentalni otkaz još u poluvremenu. Ej 62 poena, kakva bruka. Dobio je sve igrače koje je hteo, ima budzet veći od polovine Evroligasa ali džabe kad on kao trener veze nema. Ništa odbranili nisu a u napadu divljanje na kvadrat.

Miki

pre 4 godine

(veliki strumf, 08. januar 2020 21:41)

To je tvoje misljenje, ako neko zivi u drugu drzavu i dolazi nekoliko puta godisnje na utakmice i plus gostvanja koji su blize granici i za tebe je samo neki simpatizer koji ne razume draz navijanja...u redu je, bar si pomogao da otvorim oci i da konecno saznam ko sam, sta sam i zasto sam.

Liman

pre 4 godine

Normalni navijaci i simpatizeri ili ljubitelji kosarke bar imaju postovanje, tebi to fali. Da, Zvezda je veliko ime u kosarci. Stoji da nije veliko kao Partizan.


(John Terry, 9. januar 2020 07:49)

Potcenjujes Partiza on sinoc. Virtus je igrao koliko mu je Partizan dozvolio. Ako si pratio video si kretnje Pejdza i Jaramaza u napadu gde su odbrmabeni igraci Virtusa pre svim Teodosic morali da trce kroz blokov i nisu uspevali. U odbrani strasan pritisak na Teodosica i Markovica koji je rezultovao sa samo po cetiri asistencije obojice i ocajan sut Teodosica koji je bio pod konstatnim pritiskom odbrane.

Sto se tice pojma institucija, tu nisu samo trenutni rezultati, nego celokupan sistem. Za sve ovo vreme vladavine Zvezda nije nikakav sistem uspostavila, ne daje reprezentativce, ne proizvodi igrace, ne postize nikakve rezultate u Evropi. Zvezda je veliko ime na ovim prostorima, ne i u Evropi. Partizan je u Evropi osvojio skoro sve sto se moze osvojiti, ima najvise reprezentativaca, najvise NBA igraca, njegovi treneri su svuda po Evropi. U fudbalu Zvezda u odnosu na Partizan jeste institucija iako je tu Partian blizi nego Zvezda u kosarci. Igrao je finale KS, ima najvise reprezentativaca, svi najbolji strelci reprezentacija su iz Partizana, ima uz Ajaks najproduktivniju skolu fudbala u Evropi, ima mnogo bolju infrastrukturu od Zvezde, ali je ime Zvezde ipak pojam u odnosu na Partizan. Nadam se da sam ti pojasnio.

vladimir

pre 4 godine

Sada svako ko se razume u kosarku moze da vidi koga smo mi imali za selektora.Ja cu da prestanem da navijam za Zvezdu ako partizan ubaci Zvezdi sledecu utakmicu preko 60 poena.

Komentator

pre 4 godine

Odavno nisam video ovakvu "divljačku" ekipu kao Bolonju, bez taktike i organizacije, ladno primili 60 i kusur poena za 20 minuta! Drago mi je zbog njih da vide kakvog amatera za trenera su doveli, zašto su bacili pare! Imaju solidne igrače ali kao ekipa su "bez glave"! I oni žele sa ovakvom igrom u EL? Eto kakvog smo selektora imali, najslabiju kariku u reprezentaciji! Bruka za Virtus!

323

pre 4 godine

Virtus je ODLICAN tim, sto pokazuju njegove igre u italijanskom prvenstvu i prvo mesto u grupi EK. To sto oni slabije igraju veceras, prvo poluvreme je zato jer Partizan igra odlicno u odbrani i izvanredno u sutu. Tea Jaramaz ODLICNO cuva, postigao je 9 poena i nije se pokazao sa asistencijama sto je njegova odlika. Ne vredi vam da omalovazavate Virtus , kao da su los tim . Partizan je odigrao prvo poluvreme od ritma, trcanja, borbenost, odbrane do suta za udzbenike. Trimki je ocigledno odlicno skautirao Virtus. E sada, ono cega se plasim je sam Partizan...Nadam se da ce da nastave u istom ritmu jer ovi su potpuno pogubljeni u prvom poluvremenu. Nadam se pobedi od +15. Ako Tomas i Zagorac, koji igraju dobro u odbrani, daju svoj doprinos poenterski, racunam na pobedu od +20...Idemoooo..

zelja

pre 4 godine

pusti ih sale grobar ,oni su tako naučili ,zeljko im plaća strance ,posluju u + poslednjih 7,8 godina ,budzet kao u memfisa u nba ligi ,na kraju sezone sledi raspad kao u primorske ,tuzbe igrača itd

usikori

pre 4 godine

brate ja ne navijam za ni jednog od vasih drzavnih klubova. kako vas nije sramota da zvizdite Teodosicu??
(dovla, 9. januar 2020 04:39)
Neko mu zvizdi, a neko ga gadja casom soka!!!

dalibor

pre 4 godine

Kolko mi je drago zbog onih neznalica iz bajerna sto su oterali djordjevica,eto im ga sad radonja,sa budzetom skoro ko makabi oni igraju mozda i najjadniju kosarku i kukavicku,radonja gde god da ode isto ce biti...

Stevica

pre 4 godine

Ja zaista verujem da od ovih 410 komentara koliko ih ima trenutno - da su u pitanju tri bot koji namerno zatrpavaju sajt. Nemoguće je da ima toliko zvezdaš koji prate partizan. Iskreno sam ubeđen da ovo nije kolektivno ludilo jer ako jeste, onda nam je definitivno odzvonilo...

oberin martel

pre 4 godine

Proslo 8 minuta prve cetvrtine, strasna kosarka i tempo igre, igra se na kos vise, a vi potcenjujte Evrokup i dalje
(Zorowitzki, 8. januar 2020 20:13)

Odavno, tj. otkad samozvana "institucija" ne igra EL je znano da je EC mnogo jače takmičenje od EL.

Major

pre 4 godine

Uniks,Virtus i Parrizan najveci favoriti za finale...Mada i neko od spanaca moze iznenaditi...Cestitke komsijama,imaju dobar tim,bice fenomenalna zavrsnica svih takmicenja!

Ivan

pre 4 godine

Primiti 62 poena za poluvreme, od tima koji po kvalitetu nije jaci od tebe. Jasno je kakvom je diletantu od trenera bila prepustena svetinja, kakva je reprezentacija srbije u kosarci. Ovoj trenutnoj upravi KSS treba zakonom zabraniti da imaju bilo kakvu moc odluke o kosarci u srbiji u buducnosti.

Trojka iz bloka

pre 4 godine

Već 400+ komentara zbog jednog malog partizan i nebitnog takmičenja? Čitam i ne verujem kako kompleksi rade pa čak i zbog toga što je Sale dočekan kako dolikuje. A što tiče nekadašnjeg vređanja istog Saleta dok je bio igrač Barselone - pa vi ste već zaboravili kako ste dočekali svoju legendu Tea :) zaboravljate još jednu stvar, prošle godine ste isto ovo nevažno takmičenje igrali i svi znaju kako ste prošli, stoga ajte sad malo da gledajte u svoj koš ;)

Серби, народ најстарији!!!

pre 4 godine

Е што волим кад се ложе а појма немају. Ко се разуме у кошарку знаће о чему говорим.
Витрус и Сале су за ово најзаслужнији.

duledudule

pre 4 godine

Kakvi su ovo komentari ej? Partizan razbio prvog favorita za osvajanje Evrokupa 20 razlike pred 17.000 gledalaca. Uživajte malo ljudi.
(Željko, 08. januar 2020 21:45)
Uz duzno postovanje i ni malo omalovazavanja daleko je Virtus od prvog favorita.Gledao sam Ritas Uniks , Rusi igraju pletu samo tako

the_nuts

pre 4 godine

62 porna za poluvreme?! Djordjevicuuu?!?!? Kakvi velikani,kakva evroliga,virtus je na nivou crnokose (uz duzno postovanje) banda kao i svaka ekipa koju sale vodi!

Besna Foka

pre 4 godine

Ne razumiješ ti pojam institucija. Bez obzira šta će biti u budućnosti, Zvezda nikad neće biti institucija u košarci, a Partizan to neće biti u fudbalu. Jer institucije su nastale kad se nisu kupovali raznobojni igrači po bijelom svijetu. Institucije su stvarale igrače, stvarale tradiciju. Zvezda i dalje na mapi Evrope ne znači ništa u košarci, kao ni Partizan u fudbalu. Da pojasnim, Metaloplastika je institucija u rukometu, Bosna i Jugoplastika su institucije u košarci, sad je možda jasnije.
(WillyWonka, 09. januar 2020 14:58)

Realno, malo je glupo porediti Partizan u kosarci i Zvezdu u fudbalu. KK Partizan je izrodio brdo trenera i igraca koji su kroz istoriju redefinisali kosarku kao sport i bili najuspesniji na svetu u tome sto rade. Ti ljudi, da im sada ne pominjem imena su predstavljali generator promena i osavremnejivanja sporta pod obrucima i svakako spadaju ne u legende vec u velikane svetske kosarke. Zahvaljujuci njima promenjena i unapredjena su shvatanja kosarke kao sporta, celokupna filozofija. U odnosu na neki raniji period je napravljen ogroman odskok izmedju ostalog zahvaljujuci igracima i trenerima iz Partizana i to ce reci svaki nepristrasan covek. Ne zovu dzabe Partizan srpskim Seltiksima. S druge strane FK CZ (ma koliko velika bila u nasim okvirima) i generalno srpski i jugoslovenski fudbal su uvek bili druga a danas i treca liga tog sporta, tj. nista spektakularno ni sustinski bitno nisu dali svetskom fudbalu. Navedi mi nekog trenera ili igraca CZ koji je svetska fudbalska legenda A kategorije, na koga se ugledaju deca i mladi igraci, pa cak i nasi. Nema ga, nazalost. Jednostavno neuporedivo. Razlika izmedju KK Partizan i FK CZ je ravna razlici izmedju nase kosarke i fudbala. Nebo i zemlja. Pozdrav.

Realista

pre 4 godine

... najvise NBA igraca
(Liman, 9. januar 2020 16:11)

Da te ja pitam, kad si vec pojasnio...
Koliko Srba ima NBA titulu i ciji su bivsi igraci i simpatizeri?
Znas koliko Srba, bivsih igraca i simpazitera Partizana, ima NBA titulu? Nula.
(Darth Plagueis, 9. januar 2020 18:07)

Nadam se da se salis. Kakve veze ima ko za koga navija? Ili kakve veze ima sto je Stojakovic sa svojih 15 godina otisao u PAOK, tamo postao igrac i odatle otisao u NBA. Onda da Partizan racuna i Bjelicu koji je sa 15 godina bio u Partizanu? Kuzmic nije iz Zvezde otisao u NBA. On je debelo posle NBA iz Panatinaikosa stigao u Zvezdu. I njega brojis u to? Po toj izvrnutoj logici onda racunaj da je i Makadu iz Partizana otisao u NBA i tamo uzeo dve titule. Ili sto je Milicic navijac Zvezde. Ili Teodosic. To nisu Zvedini igraci, nikad bili, nikad biti nece.

Jedina istina jeste da je vrata evropskim igracima u NBA otvorio Vlade Divac koji je bio prva velika evropska zvezda tamo, i istina je da su najvise igraca van USA u NBA dali Barselona i Partizan, po 13 igraca. Svi ostali evropski klubovi su svetlosnim godinama daleko od ove brojke.

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Svaka cast strucnom stabu na pripremi, Voldenu na vrhunskoj igri, svim momcima na borbi i fokusu, ali... Kako kapiten otvara bitnu utakmicu, protiv velikog favorita? Ladan ki spricer.

slaviša šmigič

pre 4 godine

Đorđevič navijač partizana ovo je toliko providno,da je ono puštanje obradoviča mala maca prema ovome što je uradio sale naravno njega neinteresuje čak i ako dobije otkaz sramota od vodjenja utakmice saleta totalno neprofesionalno od trenera saleta đordjeviča.

Mafke

pre 4 godine

Ta poseta za Budiveljnik će ostati večita misterija svakom ko iole ima mozak. Prvo nebitna i nepoznata ekipa, drugo dobili ste ih prvu tamo tako da za revanš u Beogradu nije moralo da se pravi neka žešća atmosfera da se stiže neka razlika ili slično, treće to je bilo ako se sećam neko četvrtfinale, a već u polufinalu koje je bilo bitnije niste prišli toj poseti. To samo govori da su mnoge karte dva puta otkucavane i slične prevare.
(Bunjuel, 08. januar 2020 23:22)
Ово је место за коментаре за одличну игру Партизана, али ајде кад већ помињеш, мада је скроз небитно и не знам зашто те то толико тишти. Прво, Будивељник је имао респектабилан састав те сезоне за Еврокуп. Друго, било је четвртфинале где је Звезда јурила 3 разлике. Треће, добар моменат и добра атмосфера је била за Звезду те сезоне и Новак Ђоковић био на тој утакмици. Четврто, повећан је капацитет арене са монтажним трибинама. Пето, те трибине су склоњене за први меч полуфинала (био попуњен капацитет). Шесто, да ли мислиш да је немогуће да Звезда окупи 24 хиљаде и кусур навијача у Београду?! Као да их пре ни после тога није скупљала неколико пута више...
Партизана одржао час из модерне кошарке вечерас. Биће веома занимљив наставак сезоне.

duka

pre 4 godine

@Proslo 8 minuta prve cetvrtine, strasna kosarka i tempo igre, igra se na kos vise, a vi potcenjujte Evrokup i dalje

zna se ko ga je prvi potcenjivao i kako ga je nazivao sve dok nije dosao u njega. samo smo prihvatili igru.

bulldog

pre 4 godine

Ja ne bi zvizdio Teodosicu, nikad covek nije igrao za zvezdu, mozda je navijac, ali sta to uopste znaci. Nikakv uticaj nije imao na KKP.

Vox

pre 4 godine

Koja sprdnja sa ovim grobarima, pustaju Djordjevicu da vidi trojku sto je dao od pre 30 godina a niko se ne cuje na tribinama, sto se bre brukate?

Tomas

pre 4 godine

Trinkijeri za sad razbija taktički Djordjevića, Partizan u napadu muči Teodosića da trči kroz blokove a svi znamo kakav je defanzivac i samim tim uglavnom igrači sami na trojci. Fino ovo izgleda za sad.
(Ma ćao, ne raspravljaj se s mene, 08. januar 2020 20:29)


Takticki? Hahahahah jeste Djordjevic zalutao ali sve za 3 poena sto ste sutnuli pogodili ste, zanimljiva taktika

petarczv

pre 4 godine

Pa i treba da gledaš. Ovako kvalitetnu utakmicu godinama nisi mogao videti u svom dvorištu.
(Šaka jada, 08. januar 2020 20:28)

Hahahahhahajaha kvalitetna utakmica u kojoj jedna ekipa primi 62p a druga sutne vise za 3 umesto za 2?! Jesi ozbiljan?! Moram jos jednom hahahahahah. Kada ekipa u nba postigne 120p ovde na istom ovom forumu se ta utakmica i liga nazivaju cirkusom iako se tamo igra 8minuta duze a igrači su napadacki superiorniji.

Radoje

pre 4 godine

A šta, Reding došao kao izraziti šuter ?!? Mislim da su Birčević,Janković,Zagorac ipak trebali da odaberu neki pojedinačni sport( biciklizam,atletiku..), kao i Sale Djordjević nije trebao nikad da se bavi trenerskim poslom...bolje da smo ga pamtili po sjajnoj igračkoj karijeri .

majstor

pre 4 godine

Konacno idemo u dobrom pravcu. Jos smo daleko od Eurolige ali idemo pravim putem...jos kad bi mogli bez ovoliko stranaca baš...bilo bi lepse ali sta da se radi

ada

pre 4 godine

Da bre, sigurno...
2 od 3 finala smo igrali protiv amera sa Durentom, karijem, hardenom,tompsonom, karmelom...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Njaah, 9. januar 2020 10:13) # Link komentara
Preporučujem (+1)Ne preporučujem (0
A trece je igrao Bogdan sam bez igde ikoga,ali ne razumeju oni to,voleo bi bez bogdana da odigramo kvalifikacije i necemo se provesti lepo....

Aragorn

pre 4 godine

Sve je bilo super... Osim tužne tribine koja je zauzela i kimijevu... Vidim stala država uz njih dala im značke pa bi da razbiju kimijeve... Kakvi god da su, "Partizanovci" su bar grobari... Bilo najbolje dok nijedni nisu dolazili...

Vlada

pre 4 godine

Posle vecerasnje utakmice osvajanje EC je vrlo izvesno. A pantere cemo da unesrecimo u 1/2f aba cisto onako jer nam se moze.
(danilo, 8. januar 2020 23:35)
Opa, dugo te nije bilo da lupetas.... Posle ove utakmice je izvesno da od sledece nedelje prelazite u EL. Igrate odmah sa Barcelonom jer ste tu negde po kvalitetu... A mozda cete i u NBA na prolece. Lozana zvana navijaci KK Samoprozvana Institucija....

analitičar

pre 4 godine

Zašto navijanje za partizan i zvezdu mora postojati na osnovama mržnje(hoće da se kolju i gađaju organima) umesto da postoji zdravo rivalstvo.

bruka i sramota

pre 4 godine

Sasa, pa jel ste skoro zvizdali Gistu covece? Pa vi svi imate kolektivnu amneziju zaista.
(Gossa placa Zeljko, 09. januar 2020 13:06)

Već danas nastavljaš po starom, a taman sam mislio da si se unormalizovao. Izgleda je to jače od tebe. Kada kažeš kolektivno, znači misliš da svi imaju takav pristup. Naravno da to nije tačno, jer svako normalan ne podržava zvižduke npr Teu sinoć, pa ni bivšim igračima, osem ako iz nekog razloga nisu to stvarno zaslužili. Ti čoveče pominješ Gista i pričaš o amneziji, a zaboravljaš šta ste mu vikali pre samo par kola protiv Asvela! Po tebi nije normalno da se zviždi bivšem igraču koji je prešao za ljutog rivala, ali ti je zato normalnije zviždati mu i vikati pogrdne stvari dok nosi vaš dres jer je promašio sl bacanje?!
Naravno i ja sad mogu reći to je kolektivna amnezija kao što si ti pomenuo, ali znam da nije i da se većina normalnih grozi i ograđuje od takvih stvari. Pokušaj da budeš objektivan kao juče, dobro ti je krenulo. Ne kvari zbog šačice provokatora, ipak nismo svi isti.

zufer avdija

pre 4 godine

bruka i sramota, ma druze ja se jezim vredjanja i zvizdanja bilo kome. Pa ja koji imam sezonsku Zvezde preko 15 godina, nikada u svom zivotu nisam vredjao Novicu. Kako bilo ko normalan moze da vredja takvog sportistu? Covek se bori za svoj tim do zadnje kapi znoja i krivi i ja sad treba da ga vredjam? To sto se busa i sto je emotivan, to mu je po meni samo plus jer covek motivise svoje igrace i navijace. Bori se za tim ali ne vredja rivale. Pravi sportista. Jeste, tacno je da su pojedinci zvizdalu Gistu zbog promasenih bacanja. Uzas. Samo me nervira ta mitomanija od ovog lika koji tvrdi mi smo grobari fini i nikada to nismo radili. Jeste, radili ste.
(Gossa placa Zeljko, 9. januar 2020 14:23)
Imaš sezonsku zvezde sedam godina i fmp-a osam...realno

Millennium

pre 4 godine

Za mene kao navijača Zvezde, ne zna se ko je crnji i gori. Sa jedne strane Partizan, sa druge lažni zvezdaš, miljenik vlasti i kvazi-trener. Ali bih ipak više voleo da pobedi Partizan. I nadam se da hoće.

Dala

pre 4 godine

Čovek je lepo napisao “pravi Zvezdaš”! Ti nisi pravi, već neki simpatizer čim možeš da navijaš za Partizan u ABA. Mnogo više poštujem prave Partizanovce koji ne navijaju za Zvezdu, nego takve simpatizere kao sto si ti koji mogu i ovako i onako. Zvezda i Partizan su 2 antipoda i u tome je sva draž navijanja.
(veliki strumf, 8. januar 2020 21:41)

Nemas ti pojma.
(uzzaaassss, 08. januar 2020 22:00)

Ima

Lalos_kos

pre 4 godine

Drago mi je sto smo pobedili!
Ali mi jedna stvar nije jasna... zasto nema highlists utakmica kao sto to rade u NBA?
Ipak je XXI vek i nije problem napraviti kratak pregled najboljih poteza...

prijatelj nekih prijatelja

pre 4 godine

Sale mađija 60 poena za poluvreme od Pejdža, Voldena, Gordića i Dedice.

Pa šta bi radio čoveče sa Efesom, Barsom i Realom, 80,100? Blagi Bože raspada.

Koliko je veliki igrački majstor, toliko je truo trener. Maradona. Ni manje ni više.

Nenad Grobar Pirot

pre 4 godine

Jako dobra igra Partizana,cini se da je ekipa poboljsala transformaciju odbrana napad,sada se igra dosta brze,Pejdz je sazreo igracki i ove sezone je konacno postao ono sto se od njega ocekivalo bek-suter kad ga ostavis samog skoro uvek daje trojku,a bogami i pozadi je doata napredovao,Volden je poceo mnogo bolje igrati u napadu,u odbrani je igrao dobro gotovo svaku utakmicu od pocetka sezone,cekalo se da proradi i u napadu,ako ovako nastavi bice Partizan mnogo opasniji u napadu,Redingu fali jos utakmica da bi dostigao neku formu,jedino igrac koji stagnira je Zagorac,bljesne 1,2 utakmice posle nestane,cini se da nece iskoristiti svij talenat na pravi nacin,sto se tice Bircevica uz duzno postovanje od njega nesto preterano se nemoze ocekivati,sem da tu i tamo pogodi po neku trojku,ali on sve to upropasti glupim faulovima,veceras i nije bio toliko los,Jankovic je igrac toplo hladno,ume da bude od korusti,ali i da pravi neke bezvezne greske,sve u svemu svako ko nadje zamerku za vecerasnju igru nije uopste realan,zausta je cela ekipa odigrala fenimenalno,samo neka tako nastave....

Mare

pre 4 godine

Ovo je tragikomična košarka. Za komediju je zadužen naloženi Jaramaz za tragediju Zagorac. Stvarno je ovo teško gledati. Ko muve bez glave.

ferdinand

pre 4 godine

 koje je ovo takmicenje...zasta se ovi ljudi bore ??
(ser julijan, 08. januar 2020 21:35)
Pa recimo za euroligu, oba finalista ovog takmičenja direktno u euroligu, za razliku od aba lige gde ni osvajač nije siguran učesnik
(libero, 08. januar 2020 21:47)

Samo pobednik ide u EL

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

bruka i sramota, ma druze ja se jezim vredjanja i zvizdanja bilo kome. Pa ja koji imam sezonsku Zvezde preko 15 godina, nikada u svom zivotu nisam vredjao Novicu. Kako bilo ko normalan moze da vredja takvog sportistu? Covek se bori za svoj tim do zadnje kapi znoja i krivi i ja sad treba da ga vredjam? To sto se busa i sto je emotivan, to mu je po meni samo plus jer covek motivise svoje igrace i navijace. Bori se za tim ali ne vredja rivale. Pravi sportista. Jeste, tacno je da su pojedinci zvizdalu Gistu zbog promasenih bacanja. Uzas. Samo me nervira ta mitomanija od ovog lika koji tvrdi mi smo grobari fini i nikada to nismo radili. Jeste, radili ste.

Kmozandin

pre 4 godine

Aman manite se sad navijackih gluposti, nasa kosarka, nas najsvetiji sport je pred zidom, nema Evrolige za Jadran (jos koju godinu cemo dobijati pozivnice posle toga ko zna). Pravimamo igrace ali gde ce da igraju ako ne mogu mladi sa nasim klubovima da igraju najjace takmicenje, nebitno dal je Zvezda ili Partizan. Bravo do neba za ono sto ste sinoc uradili i sta radite u ABA-i. Navijam za Zvezdu i druga mi je najvaznija stvar na svetu. Ali kosarka je u pitanju. Ako ne osvojimo mi, bolje bi vam bilo da sovojite vi. Srpska kosarka je u pitanju i srpski klub je odjeknuo sinoc kao i Zvezda svakom pobedom u Evroligi. Samo misliti o kosarci i koliko nam znace pobede i Partizana, ne samo Zvezde. Volim te Zvezdo najvise na svetu.

sryugos

pre 4 godine

Kog Mornara?Lošiji su čak i od Zvezde koja se bori u plej-autu ABA lige.
(Ponos srpstva, 08. januar 2020 20:57)

Samo polećite sad na zimu. Prizemljenje će baš biti bolno i to na proleće na kako sada stvari stoje gostujućim terenima ABA lige.

Beograđanin

pre 4 godine

Posle vecerasnje utakmice osvajanje EC je vrlo izvesno. A pantere cemo da unesrecimo u 1/2f aba cisto onako jer nam se moze.
(danilo, 8. januar 2020 23:35)

Šta se ložite, pustio vas Sale. :)

Dutch Shulz

pre 4 godine

@Njaah naravno da nisi shvatio poentu onoga sto sam pisao. Rekao sam da mi je prihvatljivo provociranje i zvizdanje svakom bivsem igracu najveceg rivala. Nemam nista protiv toga, dok god su neke stvari van toga, kao sto su porodica npr. Teodosicu sinoc niko nije spomenuo nista, sve sto je dobio su zvizduci, i povici da ne ponavljam koji. Sve sto je uobicajeno na takvim utakmicama, i sto se desava svuda u svetu, i derbijima tog tipa daje draz i atmosferu. A da Teo nikad nije pominjao Partizan nije tacno, ali ti kosarku verovatno pratis poslednjih 4-5 godina.

johny

pre 4 godine

Pošto se pislednje kolo igra u Bolonji ako treba pustiće Partizan pošto ičigledno ovde neće odlučivari medjusobna koš razlika. Italijanski timovi krš. Eno i Venecija glat izgubila. Trento takodje krš. Kako sada stoji Andora, Huventud, Unics a onda Galata i Partizan

navijac Partizana

pre 4 godine

ma nešto i u odbrani...znaš ono kad igraš košarku, pa moraš da šutneš preko nečije ruke...uz kontakt...pa te neko razlepi po ruci, pa bridi sledećih 20min vola ne možeš da ubodeš..kapiraš? Ne?
(čokoladni mrmot, 8. januar 2020 21:35)

O cijoj odbrani pricas? Pregledaj ponovo utakmicu i videces da je Virtus promasio ogroman broj otvorenih suteva koji su bili rezultat postavke igre i Teove kreacije. To ne znaci da Partizan nije igrao odbranu (narocito je u skoku bio odlican), ali poenta je da postavka igre Virtusa u napadu nije bila losa.
Dakle, to je bilo o Partizanovoj odbrani.
Ako govoris o Virtusovoj odbrani onih par kljucnih Waldenovih trojki su bile iz polu-otvorenih pozicija - jedna je cak bila sa korakom u stranu preko ruke. Ono sto hocu da kazem da je kada se lomio rezultat u drugoj cetvrtini odbrana obe ekipe bila na slicnom nivou, jedino je Partizan bio precizniji. Ovo sto ja govorim je skoro u rec izrekao i Sasa na konferenciju za stampu.
Inace, kada mi govoris sta znaci igrati kosarku, mogu samo da ti kazem da kao juniorski reprezentativac iz najboljih vremena bivse SFRJ verovatno znam o tome vise od tebe.

A sto se tice komentara od petarcz gde me on pita da li kapiram da je Sasina ekipa primila 62 poena u prvom poluvremenu, mogu samo da kazem da je primila 37 u drugom. To potvrdjuje moju konstataciju da je Partizan imao nenormalno prvo poluvreme - drugo poluvremen je dobio Virtus!
Sale je odlican trener, jos dugo cete ga gledati!

анђео Земун

pre 4 godine

Пре неки да сам написао коментар за ово! Сале национале је Виртусу избио огромне паре за најплаћенијег, знамо кога, кошаркаша у Европским такмичењима, али ако не освоје ЕК и директно не уђу у ЕЛ обадва добијају отказ, тако да ни у лудилу им није било у интересу да пусти ККП у овој утакмици! ТЕО ЈЕ НЕСТВАРНО ДОБАР ИГРАЧ АЛИ МУ ИЗГЛЕДА КОШАРКА НИЈЕ НАЈБИТНИЈА СТВАР У ЖИВОТУ И ЗАТО ИДЕ ОД НЕБА ПА ДО САМЕ ЗЕМЉЕ, НЕ ИГРА У КОНТИНУЕТЕТУ! А Сале национале сву своју тактику и каријеру је везао за Теа који засветли фантастично али и изгуби се кад је најпотребније и то би их у Виртусу могло скупо коштати! Нећу улазити у то да Тео неспортски живи, новинарска посла, али те осцилације у његовој игри су баш чудне! Навијачи ККП ће ме на крст разапети али ЧУДНО ЈЕ ДА ОБОЈИЦА ВАНСЕРИЈСКИХ, ТАЛЕНТОВАНИХ, КОШАРКАША У НБА НИШТА НИСУ УРАДИЛИ, НИКАКАВ ВЕЋИ ТРАГ НИСУ ОСТАВИЛИ? И сад штите један другом леђа? Тео је имао понуду од ЦСКА пре одласка у НБА (сви знате колику) од које застаје дах али као и Сале пун себе, уображен и нарцисоидан је све бацио низ воду због чега? Обадвојица су своју каријеру ставили на коцку, или пролаз директно у ЕЛ или пропаст! ККП је одиграо добру али не и најбољу своју утакмицу а Виртус са оваквом игром тешко да ће стићи до финала ЕК и ЕЛ а онда the end in Virtus and Bologna за обојицу и где ће онда? Звездаш честита ККП на победи јер само победе оба клуба у Бартомеу лигама могу да нам следеће сезоне обезбеде, дај боже, једно место у ЕЛ небитно коме!

MOCA

pre 4 godine

Grobar sam i protiv sam zviždanja bilo kojem sem kada je u posedu lopte , a pogotovo kapitenu naše reprezentacije. Sada ga navodno brane zvezdaši koji su mu jesenas preko društvenih mreža isporučili toliku količinu gadosti da normalan čovek nemože da shvati dubinu primitivizma u kojoj se nalazimo. Iako mislim da su primitivci isti na obe strane nemogu da se ne setim vređanja Save i Stojketa u dresu reprezentacije.

muamua

pre 4 godine

@da se zna tacan broj mesta u areni je i broj karata koji si napisao i to je istina ali imas mnogo ljudi koji su dobili karte, a nisu otisli na utakmicu... Veliki pozdrav za duhove

Vlada

pre 4 godine

po stoti put je potvrdjeno - kosarka, to je partizan...najveca poseta ove sezone u svim kosarkaskim takmicenjima u evropi...energija, borba bre!
(Alberto Rato, 8. januar 2020 22:27)

Na zvaničnom sajtu evropskog takmičenja koje igrate stoji da je bilo 16505 gledalaca.
Na zvaničnom sajtu evropskog takmičenja koje igra Zvezda stoji da je na poslednjoj utakmici koju je odigrala (i dobila 30 razlike) bilo 16824 gledalaca. Na tom istom sajtu stoji da je na prvu utakmicu Zvezde kod kuće u tom takmičenju došlo 16879 gledalaca. Takođe, ovo je prva utakmica ove sezone da je Partizan prebacio brojku od 10000 gledalaca na jednoj utakmici, a sve su igrali u Areni, za razliku od Zvezde koja je 3 od 9 utakmica odigrala u Pioniru, a od preostalih 6, na 5 je imala posetu preko 10000 (na 3 i preko 16000).
Lepo je što ste pobedili i čestitam na tome, ali nije lepo što lažete jer ko laže, taj i krade...

John Terry

pre 4 godine

Kao neutralni posmatrač ovih prepucavanja Partizan-Zvezda i kao veliki dugogodišnji ljubitelj košarke, htio bih vama koji navijate za Partizan ili Zvezdu reći iskreno - Partizan je košarkaška institucija, Zvezda to nije i ne može ni na koji način postati. U fudbalu je obrnuto - Zvezda je fudbalska institucija, Partizan to nije.
Ovo pišem pod punom materijalnom i moralnom odgovornošću, kao neko ko stvarno nema veze ni sa jednim od ova dva kluba, a ni sa Srbijom kao državom. Dakle, mišljenje je od nekoga sa strane ko voli i prati sport, a košarku pogotovo. Eto, tako stvari stoje i ne morate se više prepucavati oko toga.
(WillyWonka, 8. januar 2020 23:21)

Reci mi samo, ti neutralni navijacu, kako to Zvezda nikada ne moze biti institucija u kosarci, a ni Partizan u fudbalu? Vidis u buducnost? Daj onda uzmi, obogati se na kladionisi, uzmi lovu. Normalni navijaci i simpatizeri ili ljubitelji kosarke bar imaju postovanje, tebi to fali. Da, Zvezda je veliko ime u kosarci. Stoji da nije veliko kao Partizan. Ali boze moj, radi se, trenira se, videcemo.

Sto se utakmice tice, cestitke Partizanu od navijaca Zvezde. Razbili ste ih i to malte ne od pocetka. Nadam se da necete uzleteti previse, jer ovaj Virtus od sinoc nije ni Evrokup tim, a od Evroligaskog je svetlosnim godinama udaljen, bez obzira na to koliko se onaj smesni novinar trudio da ih velica. Igrali su amatersku odbranu.

komandant mark

pre 4 godine

brate ja ne navijam za ni jednog od vasih drzavnih klubova. kako vas nije sramota da zvizdite Teodosicu??
(dovla, 9. januar 2020 04:39)
Neko mu zvizdi, a neko ga gadja casom soka!!!
(usikori, 09. januar 2020 09:19)

I onda kazu neki-,, nismo isti''

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Ali obozavam kada grobari kazu da su docekali njihovog Saleta. Pa tom istom Saletu su pevali p...celava kada im je onomad zatrpavao kos u dresu Barselone. Kakvi licemeri, ili misle da nemamo pamcenje,

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Vlad Rad, jeste vikali mu Sale mi ti volimo na pocetku, dok nije poceo da zatrpava. Srecom postoji youtube, pa mozes da pogledas kako ste vredjali coveka kada se lomila utakmica, a imas i novinske clanke recimo kao ovaj na sledecem linku: https://www.sportske.net/vest/kosarka/erceg-protiv-zvezde-k-o-sale-djordjevic-protiv-partizana-203285.html

Samo je sljaka iznad nas...

pre 4 godine

Super smo ljudi... Tomas 0 poena, Mozli 3, Jankovic 2 I Birca 1 poen a ovakav rezultat. Ogi odigrao fantasticnu odbranu, ali mora malo menjati sut... Malo vise luka. Ogroman pozdrav mojim GROBARIMA
(Doktor, 08. januar 2020 23:34)Kosarka nisu samo poeni... “doktore”...

aleksa

pre 4 godine

Bravo za igru Partizane bez ijedne zamerke...ali Djordjevicu treneru, 62 poena za poluvreme ?
Sto je mnogo, mnogo je. Ovo je ponizavanje za jednom od “favorita” EC-a.

Njaah

pre 4 godine

Ali ne, nasli ste se vi da ga branite i drzite predavanja o tome, a zna se kako vi docekujete bivse igrace Partizana, nebitno reprezentativce ili ne
(Dutch Shulz, 09. januar 2020 07:56)

Druze i vi se zgrazavate kada nasi navijaci kako ti kazes provociraju vase bivse igrace u drugim klubovima protiv zvezde.Pozivate se na njihove velicine i uspehe u reprezentaciji...ali, ima jedna jako bitna stvar, za razliku od Bogdana,Žoca...Teo nikada nije uzimao Partizan u usta.Nikada niste čuli od njega loše, nikada provokaciju ni na terenu ni van njega u izjavama.Ništa.
Bogdan provocira na terenu, Žoc svojim izjavama...bespotrebno je sve to.
A koliko ste neobjektivni vi grobari, govori tvoj komentar da vredjanje Tea nazivaš provokacijom od strane navijača, a isto to je vredjanje od strane zvezdinih navijaca...

ada

pre 4 godine

Za narednu sezonu sta god se bude igralo el ili eurokup,samo umesto tomasa(prodati) dovesti macvana,umesto zagorca lucica, umesto redinga gagija kapitena,umesto jankovica Lovernja i mislim da nista vise ne treba dirati...

WillyWonka

pre 4 godine

"Reci mi samo, ti neutralni navijacu, kako to Zvezda nikada ne moze biti institucija u kosarci, a ni Partizan u fudbalu? Vidis u buducnost? Daj onda uzmi, obogati se na kladionisi, uzmi lovu. Normalni navijaci i simpatizeri ili ljubitelji kosarke bar imaju postovanje, tebi to fali. Da, Zvezda je veliko ime u kosarci. Stoji da nije veliko kao Partizan. Ali boze moj, radi se, trenira se, videcemo.

Sto se utakmice tice, cestitke Partizanu od navijaca Zvezde. Razbili ste ih i to malte ne od pocetka. Nadam se da necete uzleteti previse, jer ovaj Virtus od sinoc nije ni Evrokup tim, a od Evroligaskog je svetlosnim godinama udaljen, bez obzira na to koliko se onaj smesni novinar trudio da ih velica. Igrali su amatersku odbranu.
(John Terry, 9. januar 2020 07:49) "

Ne razumiješ ti pojam institucija. Bez obzira šta će biti u budućnosti, Zvezda nikad neće biti institucija u košarci, a Partizan to neće biti u fudbalu. Jer institucije su nastale kad se nisu kupovali raznobojni igrači po bijelom svijetu. Institucije su stvarale igrače, stvarale tradiciju. Zvezda i dalje na mapi Evrope ne znači ništa u košarci, kao ni Partizan u fudbalu. Da pojasnim, Metaloplastika je institucija u rukometu, Bosna i Jugoplastika su institucije u košarci, sad je možda jasnije.

duconi

pre 4 godine

Neznam cenu ovolika euforija oko ove pobede. Sem Reala, Barse, Efesa, Cska, Mozda Fenera, Makabija,mislim da Partizan i Zvezda protiv svih ostalih ekipa oze igrati egal, pogotovu u Bgd. Da u sastavu nije Teo, Markovic, Djordjevic e bi bilo ovakve euforije. Misli da biih i Zvezzda sinoc razvalila

stefanBGD

pre 4 godine

Prvo cestitke partizanu, nisam dugo gledao, iznenadio sam se kad sam video da imaju 6 crnaca u timu, nisam znao, ali lepa igra u prvoj cetvrtini. Umor me je stigao pa sam zaspao pre poluvremena, ali ono sto sam mogao da vidim je da je Sasa Djordjevic, toliki promasaj od trenera i to je potvrdio jos jednom. Njegov tim je punio Novica, najprosecniji igrac na svetu i Pejdz i ne znam onaj drugi crnja, zaboravih ime. Covek niti trazi pauzu, niti sta zna da postavi, niti da razbije ritam, da ne znam da je amater, mislio bi da je pustio partizan, Trinkijeri ga je takticki pojeo! Zao mi je reprezentacije nase sa svetskog jos uvek, a i sa evropskog kada ga je u finalu nadmudrio Kokoskov sa 2 i po krstena igraca i reprezentacijom SLOVENIJE EJ!!

Kosta

pre 4 godine

Čestitam Partizan pobedu, odlična su ekipa. Ono što sam konačno dočekao da ne slušam kako ih država srozava. Ovo je nezapamceno da ekipa koja igra Evrokup ima toliko Amerikanaca, za standarde naše zemlje. Ali ako, barem nećemo valjda više slušati Vučiću pederu i sličan repertoar.

muamua

pre 4 godine

Sryugos.... Kako objasnjavas to da je broj cekiranih karata isti kao broj sedista... A znas dobro da dosta ljudi nije ni otislo na utakmicu... Firme davale karte i slicno....

Kontras

pre 4 godine

KKCZ je lagano pobedio Valensiju, koja je osvojila ovu nebitnu ligu! To sve pokazuje o kvalitetu i sadrzaju te lige! Virtus juce nista nije pokazao, jer imaju trenera koji sa reprezentacijom jedva dosao do petog mesta na svetskom prvestvu!

_S

pre 4 godine

(Milos, 09. januar 2020 14:16)

Svaka cast za komentar. Nista jasno u pocetku, a kida do kraja. Bravo.

Ipak, nije mi mnogo do humora, grobarstvo je ugrozeno..

Darth Plagueis

pre 4 godine

... najvise NBA igraca
(Liman, 9. januar 2020 16:11)

Da te ja pitam, kad si vec pojasnio...
Koliko Srba ima NBA titulu i ciji su bivsi igraci i simpatizeri?
Znas koliko Srba, bivsih igraca i simpazitera Partizana, ima NBA titulu? Nula.

Doktor lake šetnje

pre 4 godine

Sramota od publike sa tea ipak je on kapiten reprezentacije i puno je

"Navijači" sa južne tribine ne razumeju i ne osećaju košarku uopšte.

Sramote Grobare.

Sasa

pre 4 godine

Sasa, pa jel ste skoro zvizdali Gistu covece? Pa vi svi imate kolektivnu amneziju zaista.
(Gossa placa Zeljko, 09. januar 2020 13:06)
Izvini , njega sam zaboravio ... mada on nije ni legenda ni velikan Partizana . Kada replicirao onda kopiraj ono čemu lepriciras.

Bili iz trokoraka

pre 4 godine

@ Mistral i zbog tog načina proslave su Bogdan i Novica antipatični većini navijača. I šta s tim? Mislim, ima i normalnijih načina proslave.

Duka

pre 4 godine

Ja sam zvezdas , ali navijam večeras za srpski tim , tj. Partizan...Zato napred..
(Bombona, 08. januar 2020 20:02)

Pravi zvezdaš nikad ne navija za partizan.

petar nikolić

pre 4 godine

Gledam petorku Partizana i sve mi milo što igraju naša deca
Volden
Pejdž
Reding
Tomas
Mozli
Još na to i naš trener Trinkjeri
Reprezentacija Srbije u malom

zelja

pre 4 godine

pusti ih sale grobar ,oni su tako naučili ,zeljko im plaća strance ,posluju u + poslednjih 7,8 godina ,budzet kao u memfisa u nba ligi ,na kraju sezone sledi raspad kao u primorske ,tuzbe igrača itd

Šaka jada

pre 4 godine

Gledam petorku Partizana i sve mi milo što igraju naša deca 
Volden 
Pejdž 
Reding 
Tomas 
Mozli 
Još na to i naš trener Trinkjeri 
Reprezentacija Srbije u malom
(petar nikolić, 08. januar 2020 20:19)

Pa i treba da gledaš. Ovako kvalitetnu utakmicu godinama nisi mogao videti u svom dvorištu.

ArDzej65

pre 4 godine

po stoti put je potvrdjeno - kosarka, to je partizan...najveca poseta ove sezone u svim kosarkaskim takmicenjima u evropi...energija, borba bre!
(Alberto Rato, 08. januar 2020 22:27)
Ponovo grobarska laž, zvanično na sajtu evro kupa poseta 16505 gledalaca a Zvezda-Bajern 16842,stvarno ne znam gde je veća poseta

čokoladni mrmot

pre 4 godine

Đorđević trener...ahahahaha...prevarili žabare, još samo prizetka da zavaljaju...i mogu svi zajedno u penziju sa milionima u džepovima. Kakvi prevaranti. Divac, Salou i Danilović...film o njima da se snimi, Holivud vapi za takvom pričom...kakvi Vukovi sa Volstrita i ti dečiji filmovi, ovo je prava akcija.

slaviša šmigič

pre 4 godine

Đorđevič navijač partizana ovo je toliko providno,da je ono puštanje obradoviča mala maca prema ovome što je uradio sale naravno njega neinteresuje čak i ako dobije otkaz sramota od vodjenja utakmice saleta totalno neprofesionalno od trenera saleta đordjeviča.

Džoni

pre 4 godine

ko je nama bio selektor 5 gpdina... legendarni igrac, prosecan trener!
(Asomakum doo - da se ne zaboravi, 08. januar 2020 20:51)

3 srebra za 5 godina je loše? Svaka čast na razmišljanju.
(bruka i sramota, 08. januar 2020 21:05)

Da je bio neki kvalitetniji verovatno bi bila bar 2 zlata?

peki

pre 4 godine

Duel 2 ekipe sa najvećim budžetima u EC ali nijedna budući evroligaš.
(da se kladimo?, 8. januar 2020 22:15)

Imate najveći budžet u istorijih na ovim prostorima, a opet se priča o Partizanu, opet je najgledaniji, opet vas dere...
Džaba vam novci...
(Prle, 08. januar 2020 22:28)
Odakle ti podatak da Zvezda ima najveći budžet, kada je Partizanov budžet u proteklih 20 godina misterija veća od bermudskog trougla?

Miskec

pre 4 godine

Citacemo eseje posle utakmice o nikad jacem Virtusu i Evrokupu, jacem i od Evrolige! KK JSD moze da pobedi samo ako Sale pokloni pobedu za Bozic!

Серби, народ најстарији!!!

pre 4 godine

Е што волим кад се ложе а појма немају. Ко се разуме у кошарку знаће о чему говорим.
Витрус и Сале су за ово најзаслужнији.

Beograd

pre 4 godine

Dizale se tenzija pri dolasku Virtusa kao da dolazi Real Barsa ili CSKA. A ovaj Virtus danas ili veceras je po kvalitetu Mege ili FMP. Pa ljudi su primili za 15 nminuta vec 50 koseva i gube vec sa 20 razlike. Kakav je to tim? Smesan po meni nigde veze daleko su oni od ekipe. Ovim ne umanjujem dobru igru Partizana vec zalosnu i smesnu igru tima iz Bolonje. Ispod proseka definitivno.

Mare

pre 4 godine

Ovo je tragikomična košarka. Za komediju je zadužen naloženi Jaramaz za tragediju Zagorac. Stvarno je ovo teško gledati. Ko muve bez glave.

petarczv

pre 4 godine

Pa i treba da gledaš. Ovako kvalitetnu utakmicu godinama nisi mogao videti u svom dvorištu.
(Šaka jada, 08. januar 2020 20:28)

Hahahahhahajaha kvalitetna utakmica u kojoj jedna ekipa primi 62p a druga sutne vise za 3 umesto za 2?! Jesi ozbiljan?! Moram jos jednom hahahahahah. Kada ekipa u nba postigne 120p ovde na istom ovom forumu se ta utakmica i liga nazivaju cirkusom iako se tamo igra 8minuta duze a igrači su napadacki superiorniji.

duledudule

pre 4 godine

Kakvi su ovo komentari ej? Partizan razbio prvog favorita za osvajanje Evrokupa 20 razlike pred 17.000 gledalaca. Uživajte malo ljudi.
(Željko, 08. januar 2020 21:45)
Uz duzno postovanje i ni malo omalovazavanja daleko je Virtus od prvog favorita.Gledao sam Ritas Uniks , Rusi igraju pletu samo tako

veliki strumf

pre 4 godine

Pravi zvezdaš nikad ne navija za partizan.(Duka, 08. januar 2020 20:14)Eto, ja navijam...i ne samo protiv Virtusa vec i protiv ostalih timova ABA lige.Ako se ja pitam zeleo bi finale Zvezda-Partizan, jedni da demoliraju Buducnost a drugi Cedevitu a u finalu naravno da dobije Zvezda.
(Miki, 08. januar 2020 21:29). Čovek je lepo napisao “pravi Zvezdaš”! Ti nisi pravi, već neki simpatizer čim možeš da navijaš za Partizan u ABA. Mnogo više poštujem prave Partizanovce koji ne navijaju za Zvezdu, nego takve simpatizere kao sto si ti koji mogu i ovako i onako. Zvezda i Partizan su 2 antipoda i u tome je sva draž navijanja.

Da se zna

pre 4 godine

Rekordne posete u Areni:

1. Crvena zvezda – Budiveljnik (2014) 24.232 gledalaca

2. Srbija – Brazil (Svetska liga 2009) 22.680
3. Partizan – Panatinaikos (2009) 22.567

bruka i sramota

pre 4 godine

Teo ugasi ih večeras kao iskupljenje što nisi došao:)
(neki veliki dr, 08. januar 2020 19:35)

Sad vam Teo dobar, a do večeras najgori jer nije hteo u zvezdu, neprijatelj broj 1! Eto koliko ste dvolični...

petarczv

pre 4 godine

Cela utakmica se zasnivala ma tome da teo ne igra odbranu, ne probija se kroz blokove tako da je uvek jedan igrač partizana sam na sutu za tri i to je to
Uglavnom dve presmesne ekioe koje u EL ne bi dale vise od 50p

ferdinand

pre 4 godine

 koje je ovo takmicenje...zasta se ovi ljudi bore ??
(ser julijan, 08. januar 2020 21:35)
Pa recimo za euroligu, oba finalista ovog takmičenja direktno u euroligu, za razliku od aba lige gde ni osvajač nije siguran učesnik
(libero, 08. januar 2020 21:47)

Samo pobednik ide u EL

vladimir

pre 4 godine

Sada svako ko se razume u kosarku moze da vidi koga smo mi imali za selektora.Ja cu da prestanem da navijam za Zvezdu ako partizan ubaci Zvezdi sledecu utakmicu preko 60 poena.

Vox

pre 4 godine

Koja sprdnja sa ovim grobarima, pustaju Djordjevicu da vidi trojku sto je dao od pre 30 godina a niko se ne cuje na tribinama, sto se bre brukate?

Njaah

pre 4 godine

Za cokijeve velike poznavaoce kosarke icjih je 70% konenrata ovde: Vortus je pre dve nedeje od kosarkke oducio Milano koji je 7. u evroligi :)
(mmmmmm, 08. januar 2020 22:14)

Velika mi sila taj Milano.
Evo da te podsetim, Zvezda je pobedila taj Milano u gostima pre mesec dana...

Kolja

pre 4 godine

Nema odvratnije dvorane za igranje kosarke od Arene!
Na nivou je Maksimira u fudbalu!
Prosto ubija, kako atmosferu tako i zelju i volju da dodjes ponovo!

WillyWonka

pre 4 godine

Kao neutralni posmatrač ovih prepucavanja Partizan-Zvezda i kao veliki dugogodišnji ljubitelj košarke, htio bih vama koji navijate za Partizan ili Zvezdu reći iskreno - Partizan je košarkaška institucija, Zvezda to nije i ne može ni na koji način postati. U fudbalu je obrnuto - Zvezda je fudbalska institucija, Partizan to nije.
Ovo pišem pod punom materijalnom i moralnom odgovornošću, kao neko ko stvarno nema veze ni sa jednim od ova dva kluba, a ni sa Srbijom kao državom. Dakle, mišljenje je od nekoga sa strane ko voli i prati sport, a košarku pogotovo. Eto, tako stvari stoje i ne morate se više prepucavati oko toga.

Millennium

pre 4 godine

Za mene kao navijača Zvezde, ne zna se ko je crnji i gori. Sa jedne strane Partizan, sa druge lažni zvezdaš, miljenik vlasti i kvazi-trener. Ali bih ipak više voleo da pobedi Partizan. I nadam se da hoće.

Putnik

pre 4 godine

Koliko je ova utakmica u nekim segmentima podsećala na naše mečeve sa Španijom i Argentinom na svetskom prvenstvu. Da li je Đorđević uopšte zvao 4 TO za vreme meča? Da je skautirao Trinkijerija, definitivno nije. Da je taktički dobro pripremio ekipu, i to nije. Da je taktički pravovremeno i dobro reagovao na tok meča, takođe nije. Dobro da više nije coach reprezentacije. Svaka njemu čast kao igraču i legendi, ali kao trener je više nego tanak.

Trinkijeri ga je u svakom segmentu zanata nadmudrio i nadigrao. Očigledno je da svoj tim odlično pripremio za meč a i dobro vodio meč. Pri tome Trinkijeri uopšte nije neki ingeniozni trener, več poprilično ide na školsku priču. I time je školski nadigrao Đorđevića. Pa teže će mu biti sa našim starcem Fočom od sto ljeta nego što mu je bilo sa Đorđevićem.

Sramotna predstava Virtusa.

Tomas

pre 4 godine

Trinkijeri za sad razbija taktički Djordjevića, Partizan u napadu muči Teodosića da trči kroz blokove a svi znamo kakav je defanzivac i samim tim uglavnom igrači sami na trojci. Fino ovo izgleda za sad.
(Ma ćao, ne raspravljaj se s mene, 08. januar 2020 20:29)


Takticki? Hahahahah jeste Djordjevic zalutao ali sve za 3 poena sto ste sutnuli pogodili ste, zanimljiva taktika

Bunjuel

pre 4 godine

Ta poseta za Budiveljnik će ostati večita misterija svakom ko iole ima mozak. Prvo nebitna i nepoznata ekipa, drugo dobili ste ih prvu tamo tako da za revanš u Beogradu nije moralo da se pravi neka žešća atmosfera da se stiže neka razlika ili slično, treće to je bilo ako se sećam neko četvrtfinale, a već u polufinalu koje je bilo bitnije niste prišli toj poseti. To samo govori da su mnoge karte dva puta otkucavane i slične prevare.

Prle

pre 4 godine

Duel 2 ekipe sa najvećim budžetima u EC ali nijedna budući evroligaš.
(da se kladimo?, 8. januar 2020 22:15)

Imate najveći budžet u istorijih na ovim prostorima, a opet se priča o Partizanu, opet je najgledaniji, opet vas dere...
Džaba vam novci...

Pristina

pre 4 godine

ovaj trener uvek imao najbolje igraci najveci budjeti po klubovima i nikad nista uvek dobijao otkaz a tako i ovde ce da bude uvek prosecan trener sa dosta srece ali ne ode to mnogo dugo

sryugos

pre 4 godine

Kog Mornara?Lošiji su čak i od Zvezde koja se bori u plej-autu ABA lige.
(Ponos srpstva, 08. januar 2020 20:57)

Samo polećite sad na zimu. Prizemljenje će baš biti bolno i to na proleće na kako sada stvari stoje gostujućim terenima ABA lige.

Alberto Rato

pre 4 godine

po stoti put je potvrdjeno - kosarka, to je partizan...najveca poseta ove sezone u svim kosarkaskim takmicenjima u evropi...energija, borba bre!

Zdravlje Leskovac

pre 4 godine

U jednom trenutku na parketu Volden,Pejdz,Reding,Mozli i Tomas,a sa klupe im diktira Trinkijeri!Slicna situacija u Zvezdi.Stvarno ne znam koliko je ovo dobro za nasu kosarku?

Kosta

pre 4 godine

Čestitam Partizan pobedu, odlična su ekipa. Ono što sam konačno dočekao da ne slušam kako ih država srozava. Ovo je nezapamceno da ekipa koja igra Evrokup ima toliko Amerikanaca, za standarde naše zemlje. Ali ako, barem nećemo valjda više slušati Vučiću pederu i sličan repertoar.

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

bruka i sramota, pa ja uvek ostavljam normalne i kosarkaske komentare.Kosarku sam igrao 10 godina, i volim da vidim dobru utakmicu. To sto sam vatreni navijac Zvezde, ne znaci da necu sa pohvalim Partizan zbog fantasticne igre kao veceras. Ali, nik ostaje jer sam alergican na spinove i kao omaz novinaru za SOS-ne situacije koji je godinu dana bez blama pricao ovaj spin. Kada mi neko od navijaca Partizana lepo kaze i prizna da je spin kako je Gossa placao Zeljko cista neistina, onda cu da promenim nik.

zvezdaš

pre 4 godine

I ovaj Virtus kao neka ozbiljna ekipa ? Pa oni ne znaju ni da hodaju a kamo li da igraju kosarku.Na stranu to sto su primili 62 poena za poluvreme gde se vidi da nemaju odbranu,oni jadnici nemaju ni napad. Jos kada su im Markovic i Teodosic najbolji igraci, a Djordjevic trener.

@Laki

pre 4 godine

Pa i treba da gledaš. Ovako kvalitetnu utakmicu godinama nisi mogao videti u svom dvorištu.
(Šaka jada, 08. januar 2020 20:28)

Sine, znaš li ti šta je kvalitetna utakmica?
Ovo je šuterski trening u kome sve ulazi u koš ekipe koja veze nema sa odbranom.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Kakav je panj ovaj Zagorac brate mili...2 napada “živu” mu loptu iz ruku uzima Marković...Napusti brate mili Partizan i spasi nas! P.S Veličković doktor košarke!

sportista

pre 4 godine

E moj Djordjevicu. Valjda je sada svima jasno zasto smo pukli na Svetskom prvenstvu. Gledam Virtus kao da gledam Srbiju u Kini. Ne brani se sut za tri poena, u napadu nema krstene akcije. Sve u svemu - ne zna se ni ko pije, ni ko placa.

sryugos

pre 4 godine

Ta poseta za Budiveljnik će ostati večita misterija svakom ko iole ima mozak. Prvo nebitna i nepoznata ekipa, drugo dobili ste ih prvu tamo tako da za revanš u Beogradu nije moralo da se pravi neka žešća atmosfera da se stiže neka razlika ili slično, treće to je bilo ako se sećam neko četvrtfinale, a već u polufinalu koje je bilo bitnije niste prišli toj poseti. To samo govori da su mnoge karte dva puta otkucavane i slične prevare.
(Bunjuel, 08. januar 2020 23:22)

Za početak budi tačan, prvu smo u Kijevu izgubili, minus 3.
Drugo, poseta protiv Budiveljnika je bila 24 232. Objašnjeno je sto puta da je bila ogromna gužva i da su ljudi puštani a uzimane im karte. Pogledaj i snimak tribina, nigde se ni stepenice ne vide. Treba li napomenuti da tada Zvezda godinama nije prišla nekom evropskom plejofu? Otud tolika podrška.
Treće, poseta protiv Uniksa u polufinalu je bila 22 736 nije baš da nismo ni prišli. A znaj da je tu prva tekma bila ovde a revanš tamo.
Četvrto, karte imaju svoj jedinstveni bar kod i ne mogu se dvaput otkucati. To je postulat čitavog sistema naplate.

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Ali obozavam kada grobari kazu da su docekali njihovog Saleta. Pa tom istom Saletu su pevali p...celava kada im je onomad zatrpavao kos u dresu Barselone. Kakvi licemeri, ili misle da nemamo pamcenje,

veliki strumf

pre 4 godine

E moj Sale Djordjevicu, selektore koji si nas upropastio. Za 16 minuta 50 primljenih koševa i 20 razlike. Ala si pripremio meč, kao protiv Argentine. Alal ti vera!

oberin martel

pre 4 godine

Proslo 8 minuta prve cetvrtine, strasna kosarka i tempo igre, igra se na kos vise, a vi potcenjujte Evrokup i dalje
(Zorowitzki, 8. januar 2020 20:13)

Odavno, tj. otkad samozvana "institucija" ne igra EL je znano da je EC mnogo jače takmičenje od EL.

Kontras

pre 4 godine

KKCZ je lagano pobedio Valensiju, koja je osvojila ovu nebitnu ligu! To sve pokazuje o kvalitetu i sadrzaju te lige! Virtus juce nista nije pokazao, jer imaju trenera koji sa reprezentacijom jedva dosao do petog mesta na svetskom prvestvu!

веверица

pre 4 godine

какав је тренер ђорђевић, а? да није теодосића, не знам да л би добио две утакмице у тренерској каријери.

johny

pre 4 godine

Pošto se pislednje kolo igra u Bolonji ako treba pustiće Partizan pošto ičigledno ovde neće odlučivari medjusobna koš razlika. Italijanski timovi krš. Eno i Venecija glat izgubila. Trento takodje krš. Kako sada stoji Andora, Huventud, Unics a onda Galata i Partizan

Radoje

pre 4 godine

A šta, Reding došao kao izraziti šuter ?!? Mislim da su Birčević,Janković,Zagorac ipak trebali da odaberu neki pojedinačni sport( biciklizam,atletiku..), kao i Sale Djordjević nije trebao nikad da se bavi trenerskim poslom...bolje da smo ga pamtili po sjajnoj igračkoj karijeri .

Vlada

pre 4 godine

Posle vecerasnje utakmice osvajanje EC je vrlo izvesno. A pantere cemo da unesrecimo u 1/2f aba cisto onako jer nam se moze.
(danilo, 8. januar 2020 23:35)
Opa, dugo te nije bilo da lupetas.... Posle ove utakmice je izvesno da od sledece nedelje prelazite u EL. Igrate odmah sa Barcelonom jer ste tu negde po kvalitetu... A mozda cete i u NBA na prolece. Lozana zvana navijaci KK Samoprozvana Institucija....

Desmond Hume

pre 4 godine

Kako Djordjević vodi Virtus, tako je letos vodio i našu reprezentaciju.Čovek stoji i gleda kako mu tim gubi 20 razlike i ni jednom ne traži tajm aut.Isto tako je stajao i gledao kako nas pune Skola, Dek i Kampaco.

bruka i sramota

pre 4 godine

Niko ne pominje da je Partizan enormno dobar jer je postigao 62 poena za poluvreme, svi pominju kako je Sale loš trener. Treba li pomenuti sa koje adrese stižu opaske? Razočaranost zato što Partizan igra vanserijski je glavni razlog pljuvanja Đorđevića. Stvarno treba da vas je sramota. Ali doći ćete i vi na red, samo polako... Onda će biti Šakota krivac.

POPE

pre 4 godine

Ja da sam gazda Virtusa urucio bi otkaz DJordjevicu u toku poluvremena! Ali nisam gazda Virtusa koji je malo bolji od mene i otkaz ce mu uruciti tek za 2-3 nedelje.

petarczv

pre 4 godine

Samo sam cekao ovakve komentare - predlazem sledecu IQ vezbu: pretpostavite da je Virtus ubacio isti procenat ubacenih suteva za 2 i 3 rezultat bi bio 4-5 poena razlike za Partizan. Pri tome, Virtusovi igraci su u 90% slucajeva masili iz otvorenih pozicija, sto ce reci da je trener odradio svoje, napravljene su akcije za otvoren sut. Tako je bilo i na svetskom prvenstvu, nije mogao Djordjevic da udje i sutira umesto onih koji su masili otvorene suteve.
Pri tome Virtusov sut nije tako los, na kraju krajeva dali su 42 poena. Partizan je taj koji veceras ima fenomenalan, daleko natprosecan sut. To e i opasnost, ako ih stane sut, utakmica moze da postane neizvesna.
(navijac Partizana, 08. januar 2020 21:09)

Druže jel ti kapiras da je njegova ekipa promila 62p!!!! To je broj poena koje za primi za celu utakmicu! Zvezda je feneru dozvolila za celu utakmicu 56...

maksa

pre 4 godine

Odakle ti podatak da Zvezda ima najveći budžet, kada je Partizanov budžet u proteklih 20 godina misterija veća od bermudskog trougla?
(peki, 08. januar 2020 22:34)

Dule otišao na F4 sa budžetom 2,4 milje.

Marin

pre 4 godine

Ovaj virus je toliko smešna i izvikana ekipa,ko je gledao i jednu njihovu utakmicu protiv iole ozbiljnije ekipe mogao je da vidi o čemu pričam,trpaju one smešne ekipe u smešnoj italijanskoj ligi i ovde kod nas proglašeni za lejkerse.

Njaah

pre 4 godine

Ali ne, nasli ste se vi da ga branite i drzite predavanja o tome, a zna se kako vi docekujete bivse igrace Partizana, nebitno reprezentativce ili ne
(Dutch Shulz, 09. januar 2020 07:56)

Druze i vi se zgrazavate kada nasi navijaci kako ti kazes provociraju vase bivse igrace u drugim klubovima protiv zvezde.Pozivate se na njihove velicine i uspehe u reprezentaciji...ali, ima jedna jako bitna stvar, za razliku od Bogdana,Žoca...Teo nikada nije uzimao Partizan u usta.Nikada niste čuli od njega loše, nikada provokaciju ni na terenu ni van njega u izjavama.Ništa.
Bogdan provocira na terenu, Žoc svojim izjavama...bespotrebno je sve to.
A koliko ste neobjektivni vi grobari, govori tvoj komentar da vredjanje Tea nazivaš provokacijom od strane navijača, a isto to je vredjanje od strane zvezdinih navijaca...

Winner

pre 4 godine

Partizan razbija a Bircevic skoro i da nije ulazio u igru, sta bi tek bilo da je igrao covek kome je Jokic bio rezerva u repki...e moj Sale:/

drvobradi

pre 4 godine

@masoutis
Ne laži ljude. Duda je bukvalno napravio Saletu reprezentaciju. Uzeo je jedno srebro, a 2010 ga brutalno pokrali za finale i jos jedno srebro. Vecinu igrača je on uveo kao klince u reprezentaciju (Bjelica, Bogdanovic, Nedovic, Kalinić, Veličković, Raduljica itd), a nasledio je najgori tim ikada.

Metropola

pre 4 godine

Sramotno vredjanje Teodosica, nije hteo ni izjavu da vam da, izbusice vas kad je najbitnije zapamtite to.
(Dule, 08. januar 2020 23:14)... vi ste ga vredjali jos gore zato sto nije dosao u Zvezdu, a cak covek nije imao veze sa tim!

John Terry

pre 4 godine

Kao neutralni posmatrač ovih prepucavanja Partizan-Zvezda i kao veliki dugogodišnji ljubitelj košarke, htio bih vama koji navijate za Partizan ili Zvezdu reći iskreno - Partizan je košarkaška institucija, Zvezda to nije i ne može ni na koji način postati. U fudbalu je obrnuto - Zvezda je fudbalska institucija, Partizan to nije.
Ovo pišem pod punom materijalnom i moralnom odgovornošću, kao neko ko stvarno nema veze ni sa jednim od ova dva kluba, a ni sa Srbijom kao državom. Dakle, mišljenje je od nekoga sa strane ko voli i prati sport, a košarku pogotovo. Eto, tako stvari stoje i ne morate se više prepucavati oko toga.
(WillyWonka, 8. januar 2020 23:21)

Reci mi samo, ti neutralni navijacu, kako to Zvezda nikada ne moze biti institucija u kosarci, a ni Partizan u fudbalu? Vidis u buducnost? Daj onda uzmi, obogati se na kladionisi, uzmi lovu. Normalni navijaci i simpatizeri ili ljubitelji kosarke bar imaju postovanje, tebi to fali. Da, Zvezda je veliko ime u kosarci. Stoji da nije veliko kao Partizan. Ali boze moj, radi se, trenira se, videcemo.

Sto se utakmice tice, cestitke Partizanu od navijaca Zvezde. Razbili ste ih i to malte ne od pocetka. Nadam se da necete uzleteti previse, jer ovaj Virtus od sinoc nije ni Evrokup tim, a od Evroligaskog je svetlosnim godinama udaljen, bez obzira na to koliko se onaj smesni novinar trudio da ih velica. Igrali su amatersku odbranu.

Pobratim

pre 4 godine

Ne znam zasto navijace Zvezde vredja sto bivsi prvak Evrope ima veliki budzet? Bolje da se zapitaju kako njihov klub bez ikakvog uspeha i sa manjim brojem navijaca i, kako oni kazu, sponzora, imaju veci budzet od naseg!!!

Pera Božić

pre 4 godine

Smešna košarka, samo trči i šutiraj, nigdje neke akcije, ali dobro ipak je ovo druga liga.
(mrki, 08. januar 2020 20:33)

Ko se to nama prepao... hahaha

veliki strumf

pre 4 godine

Ko je nama bio selektor... Klasična neznalica koja gurala Jokica na četvorku, još mu bio rezerva Bircevicu... Ova sramna igra u prvom poluvremenu i primljenih 62 poena, uz 36 poena u 2/4 su za momentalni otkaz još u poluvremenu. Ej 62 poena, kakva bruka. Dobio je sve igrače koje je hteo, ima budzet veći od polovine Evroligasa ali džabe kad on kao trener veze nema. Ništa odbranili nisu a u napadu divljanje na kvadrat.

komandant mark

pre 4 godine

Proslo 8 minuta prve cetvrtine, strasna kosarka i tempo igre, igra se na kos vise, a vi potcenjujte Evrokup i dalje
(Zorowitzki, 08. januar 2020 20:13)

Pa sa tim potcenjivanjem ste vi zapoceli. Dok smo mi igrali, taj ,, kos vise'' ste nazivali ,, igra bez odbrane''. EK uopste nije bio, a ni sada nije naivno takmicenje. Ima tu uvek nekoliko ekipa koje bi se mogle boriti za top 8 EL, a pored njih jos nekoliko koje su jedna stepenica ispod

prijatelj nekih prijatelja

pre 4 godine

Sale mađija 60 poena za poluvreme od Pejdža, Voldena, Gordića i Dedice.

Pa šta bi radio čoveče sa Efesom, Barsom i Realom, 80,100? Blagi Bože raspada.

Koliko je veliki igrački majstor, toliko je truo trener. Maradona. Ni manje ni više.

veliki strumf

pre 4 godine

Sasa Djordjevic trener! Partizan mu ubacuje preko 40 poena za 14 minuta i gubi 14 razlike, a čovek ima ubedljivo najskuplji tim. Teodosić je igrač manje u odbrani, niti se trudi, niti nekog može da sacuva. Ako je ispod svog nivoa u napadu kao veceras - onda samo škodi timu. Pejdz pored njega radi šta hoce. Markovic sve kriminalniji. Partizan igra jako dobro za sada.

muamua

pre 4 godine

@da se zna tacan broj mesta u areni je i broj karata koji si napisao i to je istina ali imas mnogo ljudi koji su dobili karte, a nisu otisli na utakmicu... Veliki pozdrav za duhove

Sah mat

pre 4 godine

Navijaci su veceras bili u transu.
Igraci su igrali za udzbenike.
Sale nije legenda on je ikona.
Trinki je genio.
Arena puna legendi...
Partizan je institucija.

Miki

pre 4 godine

Pravi zvezdaš nikad ne navija za partizan.
(Duka, 08. januar 2020 20:14)

Eto, ja navijam...i ne samo protiv Virtusa vec i protiv ostalih timova ABA lige.Ako se ja pitam zeleo bi finale Zvezda-Partizan, jedni da demoliraju Buducnost a drugi Cedevitu a u finalu naravno da dobije Zvezda.

glogi

pre 4 godine

I ovom Teodosicu i Djordjevicu ovi dadose silne pare, za tamo neki projekat
.. .koje bacanje para, zameli bi Zenit u EL u svakom pogledu i nadmasili ga po negativnom skoru. Svaka cast Partizanu, a Djordjevic lagano popio lekciji od Trikija, tek sad sam presrecan sto nam vise nije selektor.

masoutis

pre 4 godine

masoutis
Ne laži ljude. Duda je bukvalno napravio Saletu reprezentaciju. Uzeo je jedno srebro, a 2010 ga brutalno pokrali za finale i jos jedno srebro. Vecinu igrača je on uveo kao klince u reprezentaciju (Bjelica, Bogdanovic, Nedovic, Kalinić, Veličković, Raduljica itd), a nasledio je najgori tim ikada.
(drvobradi, 08. januar 2020 22:52)

Generalno ne polemisem da nepristojnim ljudima, koji ne uvszavsju cinjenice, ali zbog vecine ljubitelja kosarke i nase reprezentacije, evo retultata Velikog Dude svakako, i naseg lidera magije.
2010 jedini uspeh u Turskoj to svi znamo i pamtimo
2011 - Debitovao i Bobinator, imamo dobar tim, ali ispadamo u cetvrtfinalu od Rusije.
Gubimo i od Grka za sesto mesto, neuspeh, ne idemo na Olimpijadu. I
2013. Realno oslabljena ekipa ispada od Spanije u cetvrtfinalu , tek na ovom prvenstvu debituje Bogdan.
Duda dize ruke, previse otkaza igraca.


Od 2014. Dolazi Trofejni selektor Djordjevic i krece serija srebrnih medalja, Olimpijada, Svetsko i Evropsko.

Toliko za ozbiljne postovaoce igre pod kosevima.

Nadam se da ce novi selektor nastaviti sa uspesima, zelim mu puno srece!

stefanBGD

pre 4 godine

Prvo cestitke partizanu, nisam dugo gledao, iznenadio sam se kad sam video da imaju 6 crnaca u timu, nisam znao, ali lepa igra u prvoj cetvrtini. Umor me je stigao pa sam zaspao pre poluvremena, ali ono sto sam mogao da vidim je da je Sasa Djordjevic, toliki promasaj od trenera i to je potvrdio jos jednom. Njegov tim je punio Novica, najprosecniji igrac na svetu i Pejdz i ne znam onaj drugi crnja, zaboravih ime. Covek niti trazi pauzu, niti sta zna da postavi, niti da razbije ritam, da ne znam da je amater, mislio bi da je pustio partizan, Trinkijeri ga je takticki pojeo! Zao mi je reprezentacije nase sa svetskog jos uvek, a i sa evropskog kada ga je u finalu nadmudrio Kokoskov sa 2 i po krstena igraca i reprezentacijom SLOVENIJE EJ!!

Dala

pre 4 godine

Čovek je lepo napisao “pravi Zvezdaš”! Ti nisi pravi, već neki simpatizer čim možeš da navijaš za Partizan u ABA. Mnogo više poštujem prave Partizanovce koji ne navijaju za Zvezdu, nego takve simpatizere kao sto si ti koji mogu i ovako i onako. Zvezda i Partizan su 2 antipoda i u tome je sva draž navijanja.
(veliki strumf, 8. januar 2020 21:41)

Nemas ti pojma.
(uzzaaassss, 08. januar 2020 22:00)

Ima

ozna

pre 4 godine

Po Djordjevicu moze da pljune samo neko ko u zivotu nije ubacio u koš ni sa slobodnog bacanja. Nule obične.
Imao je velike uspehe sa reprezentacijom, al ne Jugoslavije kao Pešić, Obradović, nego Srbije. Velika je to razlika.

Uostalom verovatno imate po 14 godina...

ivica

pre 4 godine

Osvojicemo Euro-Cup uinat vama pa nek' vam onda sve ekipe koje dobijemo budu smesne.... Uzgred ovaj smesni Virtus je nedavno oducio od kosarke prejaki evroligaski Armani... Toliko o tome...

Beograđanin

pre 4 godine

Posle vecerasnje utakmice osvajanje EC je vrlo izvesno. A pantere cemo da unesrecimo u 1/2f aba cisto onako jer nam se moze.
(danilo, 8. januar 2020 23:35)

Šta se ložite, pustio vas Sale. :)

the_nuts

pre 4 godine

62 porna za poluvreme?! Djordjevicuuu?!?!? Kakvi velikani,kakva evroliga,virtus je na nivou crnokose (uz duzno postovanje) banda kao i svaka ekipa koju sale vodi!

Suna

pre 4 godine

Realno je da ove godine osvojimo svako takmicenje u kom nastupamo, sve osim toga ce biti ogromno iznenadjenje. Jeste Buducnost dobra i drzavni projekat al Partizan ima dusu.

Vlada

pre 4 godine

po stoti put je potvrdjeno - kosarka, to je partizan...najveca poseta ove sezone u svim kosarkaskim takmicenjima u evropi...energija, borba bre!
(Alberto Rato, 8. januar 2020 22:27)

Na zvaničnom sajtu evropskog takmičenja koje igrate stoji da je bilo 16505 gledalaca.
Na zvaničnom sajtu evropskog takmičenja koje igra Zvezda stoji da je na poslednjoj utakmici koju je odigrala (i dobila 30 razlike) bilo 16824 gledalaca. Na tom istom sajtu stoji da je na prvu utakmicu Zvezde kod kuće u tom takmičenju došlo 16879 gledalaca. Takođe, ovo je prva utakmica ove sezone da je Partizan prebacio brojku od 10000 gledalaca na jednoj utakmici, a sve su igrali u Areni, za razliku od Zvezde koja je 3 od 9 utakmica odigrala u Pioniru, a od preostalih 6, na 5 je imala posetu preko 10000 (na 3 i preko 16000).
Lepo je što ste pobedili i čestitam na tome, ali nije lepo što lažete jer ko laže, taj i krade...

ValterNBG

pre 4 godine

Nainteresantnija izjava Djordjevica je bila,"hteo sam da vidim kakav je tim bez Teodosica".Naravno,tu utakmicu je izgubio 20 razlike.Ejjj,on da vidi kako je bez njega,a taj isti mu je trener I vodja ekipe gde god je imao uspeha.Gde nije bilo njega-dobio je otkaz.E sad,kao u ovoj utakmici,gde protivnik grize I smara,Teodosic ne moze nista a nema ni inspiraciju.Nebitnost I opustenost u Italiji cine svoje.Dosta utakmica je Virtus gubio sa 20-ak pa su pri opustanju protivnika uspevali da stignu.Ako ih neko pritisne celu utakmicu,nemaju sanse,kao veceras Partizan.Bas me interesuje kako ce Virtus da zavrsi ovu sezonu.

123

pre 4 godine

Kakav strateg ... prekrstio ruke i ništa ne menja, a primili 62 koša.
Po ko zna koji put nam pokazuje da ne zna da vodi utakmicu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Muta Gonzales, 8. januar 2020 22:29)



Menjao je on ali ne vredi a to je i Teo osetio.

bruka i sramota

pre 4 godine

Ovaj virtus na nivou KSS lige. Ocajnog li tima majko mila
(ronin, 08. januar 2020 20:38)

Taj očajni Virtus bi vas odvalio sa 20 kao od šale.

uzzaaassss

pre 4 godine

Čovek je lepo napisao “pravi Zvezdaš”! Ti nisi pravi, već neki simpatizer čim možeš da navijaš za Partizan u ABA. Mnogo više poštujem prave Partizanovce koji ne navijaju za Zvezdu, nego takve simpatizere kao sto si ti koji mogu i ovako i onako. Zvezda i Partizan su 2 antipoda i u tome je sva draž navijanja.
(veliki strumf, 8. januar 2020 21:41)

Nemas ti pojma.

Darth Plagueis

pre 4 godine

... najvise NBA igraca
(Liman, 9. januar 2020 16:11)

Da te ja pitam, kad si vec pojasnio...
Koliko Srba ima NBA titulu i ciji su bivsi igraci i simpatizeri?
Znas koliko Srba, bivsih igraca i simpazitera Partizana, ima NBA titulu? Nula.

banja Luka

pre 4 godine

sad se vidi da. je Djordjević velika neznalica krenucu od psnste preko bajerna pa do sad svjetskog prvenstva gdje nije nista naučio! primiti 60 poena za poluvrijeme je sramno svaka cast partizanu ali ovako igrati je kao na igralištu!

Njaah

pre 4 godine

Sad vam Teo dobar, a do večeras najgori jer nije hteo u zvezdu, neprijatelj broj 1! Eto koliko ste dvolični...
(bruka i sramota, 08. januar 2020 19:55)

To mozda napaljenim klincima.
Nama koji volimo kosarku Teo je Bog.

I da pitam grobare, kako to kada se Zvezda raspuca sa linije za 3 poena je bezidejna igra, a kada vama ide onda je kosarkaska rapsodija?

navijac Partizana

pre 4 godine

Sad vidimo zasto nista nismo napravli na svetskom prvenstvu...Na moju veliku zalost i Trinki ga oducio od trenerskog posla...
(Grof, 8. januar 2020 20:40)

Samo sam cekao ovakve komentare - predlazem sledecu IQ vezbu: pretpostavite da je Virtus ubacio isti procenat ubacenih suteva za 2 i 3 rezultat bi bio 4-5 poena razlike za Partizan. Pri tome, Virtusovi igraci su u 90% slucajeva masili iz otvorenih pozicija, sto ce reci da je trener odradio svoje, napravljene su akcije za otvoren sut. Tako je bilo i na svetskom prvenstvu, nije mogao Djordjevic da udje i sutira umesto onih koji su masili otvorene suteve.
Pri tome Virtusov sut nije tako los, na kraju krajeva dali su 42 poena. Partizan je taj koji veceras ima fenomenalan, daleko natprosecan sut. To e i opasnost, ako ih stane sut, utakmica moze da postane neizvesna.

veliki strumf

pre 4 godine

Sve italijanske ekipe su glatko izgubile u gostima. Veze oni nemaju van Italije. Smešni klubovi, smešna liga. Mi onaj Armani zgazimo kad i gde hoćemo. Realno je da Partizan prodje grupu nakon ovako visoke pobede, ali nakon toga niko ih neće puštati da imaju suterski trening. Virtus čak nije bio toliko loš u napadu, iako su procenti loši. 81 poen u gostima je odlično. Ali ljudi u prvom poluvremenu nisu igrali odbranu, sastavili se nisu. Pa i u drugom nisu bili mnogo bolji ali je Partizanu očekivano pao procenat šuta.

Bojan.

pre 4 godine

Tek mi sad postalo jasno sto Djordjevica oterali iz Atine i Minhena.I pored odlicne igre Partizana vidi se da je Djordjevic trener amater.Primis 60poena za poluvreme,uskoro se i odavde da ga najure.

Z.Dj.

pre 4 godine

Pre neki dan Mega je primila 40 poena za četvrtinu i odmah paljba da su namestili i da treba da ispadnu iz ABA lige.
A ovaj naš umišljeni trener Sale sa 100 puta skupljim timom skoro isto poena prima.
Kad se samo setim kako su on i Danilović omalovažavali Nikolu Jokića a on dečko ćuti i trpa u NBA.

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Vlad Rad, jeste vikali mu Sale mi ti volimo na pocetku, dok nije poceo da zatrpava. Srecom postoji youtube, pa mozes da pogledas kako ste vredjali coveka kada se lomila utakmica, a imas i novinske clanke recimo kao ovaj na sledecem linku: https://www.sportske.net/vest/kosarka/erceg-protiv-zvezde-k-o-sale-djordjevic-protiv-partizana-203285.html

Xman

pre 4 godine

Zagorac je ubedljivo najgori igrač Partizana u poslednjih 20 godina.
(MaliMare, 08. januar 2020 20:51)

E ti si onda mlad, ne secas se Milenka Tepica.

Đ

pre 4 godine

Читам ове коментаре и присетих се зашто сам проредио читање у последње време... Убише се људи да напљују екипу Виртус-а (која од почетка сезоне игра врхунску кошарку, између осталог шамарала Олимпију Милано без проблема)... Нико да евентуално примети да је за њихову лошу игру вечерас "помало" заслужна и врхунска игра Партизана :)

Оно што је битно - и одбрана и напад функционисали 90% утакмице против фаворита Еврокупа, пуна арена после неколико година. Мени довољно за миран сан :)

Поздрав нормалним људима.

Bili iz trokoraka

pre 4 godine

@ Mistral i zbog tog načina proslave su Bogdan i Novica antipatični većini navijača. I šta s tim? Mislim, ima i normalnijih načina proslave.

Džoni

pre 4 godine

Mi ćemo biti olimpijski, svetski i evropski šampioni lagano! Kada smo sa ovim selektorom bili nadomak tih titula, sa Kokoškovim ima sve da osvojimo. Kakvu pripremu utakmice i kakvu odbranu je spremio Đorđević kada mu Partizan (uz svo poštovanje, ali ipak nisu Lejkersi, a i on ne vodi Crnokosu nego ekipu sa najvišim ambicijama) natrpa za poluvreme 62 poena? Da sam predsednik Virtusa javio bih mu još sada na poluvrenenu da ne mora da žuri nazad u Bolonju.

Crno-belo srce

pre 4 godine

Nisam zadovoljan. Trebalo je da bude bar 25 razlike. Doduse, Virtus je prvi favorit za osvajanje Evrocupa, tako da ovo nije lose. Iduće godine kada budemo Evroligu, mora se biti ozbiljan do samog kraja.

šibica

pre 4 godine

Tek se sada vidi koliko je Sale uzasan trener. Ako je ovo projekat Virtusa za veliku scenu kroz velika vrata bolje da ne ulaze na ta vrata, ali kako stvari stoje od njih nema nista, a toliko pare ukrljane za ove indijance. Bice Sale kaput kao i iz PAOa i Bajerna. Dobija trojku za trojkom, plan B ne postoji. Katastrofa.

novi sad

pre 4 godine

pazite ovo
partizan dere virtus 20 razlike,zvezda samlela bajern a od sledece sezone i italijani ce imati dva predstavnika kao i nemci u el
a mi mozda ni jednog
jad i beda...

Ivan

pre 4 godine

Primiti 62 poena za poluvreme, od tima koji po kvalitetu nije jaci od tebe. Jasno je kakvom je diletantu od trenera bila prepustena svetinja, kakva je reprezentacija srbije u kosarci. Ovoj trenutnoj upravi KSS treba zakonom zabraniti da imaju bilo kakvu moc odluke o kosarci u srbiji u buducnosti.

moreplovac

pre 4 godine

Dobro je da Teodosic nije dosao u Zvezdu.
Covek se jedva vuce po terenu. Imao sam utisak da bi radje zapalio jednu cigaretu no slusao Djoedjevica za vreme time-outa.

Milos

pre 4 godine

Ne znam cemu rasprava i lozenje navijaca Partizana, Zvezda je najveci klub sa ovih prostora. Jugoslovenska, a potom srpska kosarkaska dominacija, poklapa se sa usponom najveceg srpskog kluba.
Branko Kovacevic "Kica", brka nepogresive ruke i najbolji strelac u istoriji reprezentacije Zufer Avdija "Praja" donose zlatne medalje sa evropskih, svetskih prvenstava i olimpijada 70-ih i pocetkom 80-ih godina.
Nakon njih, stasava nova generacija zvezdinih momaka predvodjena Zoranom Jovanovicem, zvezdom Lejkersa, Sarlota i Sakramenta, najboljom "celom" ovdasnje kosarkaske scene, Srdjanom Dabicem, koji Litvaniji ubacuje 41 poen za zlato 95.godine, a o odlucujucim trojkama tog coveka ne treba trositi reci.
Pored njega treba pomenuti Zlatka Bolica i njegovo kucanje preko Sabonisa koje dan danas krasi spice Tv emisija- Bozanstvo u Bolonji, jedan od najkompletnijih evropskih kosarkasa.. "Beli Medzkik" Vuk Radibojevic, dugo godina najbolji evropski kosarkas..Ivo Petovic "Paljo", kome su navijaci skandirali, "sad si uz'o trofej Ivoo"... Vladimir Tica zvani "Rebarce", nebeski skakac i bloker... Najtrofejniji evropski trener Stevan Karadzic, legendarni golubar Lale Lucic i debeli Mihailo Pavicevic, koji je davio i stvorio danas najboljeg srpskog kosarkasa Marka Gudurica..

Goran

pre 4 godine

Teo ugasi ih večeras kao iskupljenje što nisi došao:)
(neki veliki dr, 08. januar 2020 19:35)

Sad vam Teo dobar, a do večeras najgori jer nije hteo u zvezdu, neprijatelj broj 1! Eto koliko ste dvolični...
(bruka i sramota, 8. januar 2020 19:55)

Ne, Teo nam nije dobar, iskreno želim, kao navijač Zvezde, da počistite Virtus sa bar 15 razlike.Ja sam od onih koji uvek navija za timove iz Srbije.

veliki strumf

pre 4 godine

Ljudi moji, da Stefan Markovic ovoliko ama bas ništa ne zna u napadu, pa to je fascinantno. Nikad on nije bio neki suter, ali ovoliko prodatih lopti, nesnalaženja - kao da nikad košarku nije igrao.

Aloha

pre 4 godine

Zvezdas sam ali mi je drago kao da je pobedila Zvezda! ovako sam navijao za vas samo kada ste slomili Makabi za onaj poslednji F4 jer ste igrali muski i na "bajonet"

bruka i sramota

pre 4 godine

ko je nama bio selektor 5 gpdina... legendarni igrac, prosecan trener!
(Asomakum doo - da se ne zaboravi, 08. januar 2020 20:51)

3 srebra za 5 godina je loše? Svaka čast na razmišljanju.

veliki strumf

pre 4 godine

Koliko treba da ništa ne znas da redovno stavljaš Teodosica da čuva Pejdza. Dečko ga je ofanzivno razbio. A ovaj Hanter promasuje 4 penala uzastopno. Koji krš.

libero

pre 4 godine

a koje je ovo takmicenje...zasta se ovi ljudi bore ??
(ser julijan, 08. januar 2020 21:35)
Pa recimo za euroligu, oba finalista ovog takmičenja direktno u euroligu, za razliku od aba lige gde ni osvajač nije siguran učesnik

Doktor

pre 4 godine

Super smo ljudi... Tomas 0 poena, Mozli 3, Jankovic 2 I Birca 1 poen a ovakav rezultat. Ogi odigrao fantasticnu odbranu, ali mora malo menjati sut... Malo vise luka. Ogroman pozdrav mojim GROBARIMA

Doktor lake šetnje

pre 4 godine

Sramota od publike sa tea ipak je on kapiten reprezentacije i puno je

"Navijači" sa južne tribine ne razumeju i ne osećaju košarku uopšte.

Sramote Grobare.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Koliko treba da ništa ne znas da redovno stavljaš Teodosica da čuva Pejdza. Dečko ga je ofanzivno razbio. A ovaj Hanter promasuje 4 penala uzastopno. Koji krš.
(veliki strumf, 08. januar 2020 21:33)
Komentar preuzet sa Italijanskog sajta hahahahah...Kakav smo mi narod,bajo moj!

mmmmmm

pre 4 godine

Za cokijeve velike poznavaoce kosarke icjih je 70% konenrata ovde: Vortus je pre dve nedeje od kosarkke oducio Milano koji je 7. u evroligi :)

realno

pre 4 godine

Vodje navijaca, tj vodja koji je vidio navijanje na severu da "podnese" ostavku. Jednostavno ne razume sta je uloga vodje, ne zna da vodi navijanje, cak je gusio navijanje sa ostalih tribina.... Pesme naucio po redosledu, i kao grand produkcija, bez smisla. Obrukao se. I to je konstatcija svih navijaca koji su koji su bili na severu. Pa njega, osim onih "u kavezu", niko nije slusao.

Komentator

pre 4 godine

Odavno nisam video ovakvu "divljačku" ekipu kao Bolonju, bez taktike i organizacije, ladno primili 60 i kusur poena za 20 minuta! Drago mi je zbog njih da vide kakvog amatera za trenera su doveli, zašto su bacili pare! Imaju solidne igrače ali kao ekipa su "bez glave"! I oni žele sa ovakvom igrom u EL? Eto kakvog smo selektora imali, najslabiju kariku u reprezentaciji! Bruka za Virtus!

323

pre 4 godine

Virtus je ODLICAN tim, sto pokazuju njegove igre u italijanskom prvenstvu i prvo mesto u grupi EK. To sto oni slabije igraju veceras, prvo poluvreme je zato jer Partizan igra odlicno u odbrani i izvanredno u sutu. Tea Jaramaz ODLICNO cuva, postigao je 9 poena i nije se pokazao sa asistencijama sto je njegova odlika. Ne vredi vam da omalovazavate Virtus , kao da su los tim . Partizan je odigrao prvo poluvreme od ritma, trcanja, borbenost, odbrane do suta za udzbenike. Trimki je ocigledno odlicno skautirao Virtus. E sada, ono cega se plasim je sam Partizan...Nadam se da ce da nastave u istom ritmu jer ovi su potpuno pogubljeni u prvom poluvremenu. Nadam se pobedi od +15. Ako Tomas i Zagorac, koji igraju dobro u odbrani, daju svoj doprinos poenterski, racunam na pobedu od +20...Idemoooo..

crni_redstar

pre 4 godine

ovi hoce u evroligu? smesan trener i jos smesniji tim, a italijanska liga smehotres. partizan je duplo bolji i sa klupe, i igra jace utakmice, ima bolje navijace i bolje oni da idu u evroligu definitivno, ovi ce biti topovsko meso, ko buducnost prosle god, nije ig napucao samo onaj koji je zurio na avion.

neko ko zna

pre 4 godine

ko je nama bio selektor 5 gpdina... legendarni igrac, prosecan trener!
(Asomakum doo - da se ne zaboravi, 08. januar 2020 20:51)

i doneo tri srebra ...

grobar.prijepolje

pre 4 godine

Sada svako ko se razume u kosarku moze da vidi koga smo mi imali za selektora.Ja cu da prestanem da navijam za Zvezdu ako partizan ubaci Zvezdi sledecu utakmicu preko 60 poena.
(vladimir, 08. januar 2020 21:59)

ZAPAMTI ŠTA SI OBEĆAO !!!!

scoliony

pre 4 godine

U jednom trenutku na parketu Volden,Pejdz,Reding,Mozli i Tomas,a sa klupe im diktira Trinkijeri!Slicna situacija u Zvezdi.Stvarno ne znam koliko je ovo dobro za nasu kosarku?
(Zdravlje Leskovac, 08. januar 2020 20:24) u svakom trenutku na parketu su igraci Partizana koji se lavovski bore za boje kluba, za navijace, sa klupe igrace Partizana trenira trener Partizana! Valjda si zdrav.

PredragDrobnjak

pre 4 godine

a koje je ovo takmicenje...zasta se ovi ljudi bore ??
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ser julijan, 8. januar 2020 21:35)

Za Evroligu, za takmicenje koje tvoj tim nece igrati od sledece godine.

grobar.prijepolje

pre 4 godine

Strašno šta sve ovde nećeš pročitati...od toga kako je ovo nebitno takmičenje (valjda samo kada ga mi igramo) do toga da eto mi imamo sve strance a komsinica sve beograđane i one iz okoline Beograda pa je to nešto strašno,pa da nas eto brat Sale pustio... S T R A Š N O... I,kao šlag na tortu, KAKO MI GROBARI VISIMO NA VESTIMA KADA ONI IGRAJU A NJIH MA UOPŠTE NE ZANIMA.GDE SMO,ŠTA SMO I KAKVI SMO...
Uglavnom, s obzirom da je i Partizanu dozvoljeno da daje trojke (što ovde mnogi spocitavaju jer je to valjda samo njima Bogom dano),u drugom poluvremenu sam mozda ocekivao i previse.Ali,dobro...nisam ocekivao bas ovako laku pobedu ...

duka

pre 4 godine

@Proslo 8 minuta prve cetvrtine, strasna kosarka i tempo igre, igra se na kos vise, a vi potcenjujte Evrokup i dalje

zna se ko ga je prvi potcenjivao i kako ga je nazivao sve dok nije dosao u njega. samo smo prihvatili igru.

no more games

pre 4 godine

Eto, ja navijam...i ne samo protiv Virtusa vec i protiv ostalih timova ABA lige.Ako se ja pitam zeleo bi finale Zvezda-Partizan, jedni da demoliraju Buducnost a drugi Cedevitu a u finalu naravno da dobije Zvezda.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Miki, 8. januar 2020 21:29)

Sve isto, sem da u finalu pobedi Partizan.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

👍ВИНЕР - Замисли, Јока био Бирчи резерва. Најјачи коментар(запажање) ове године досад. Браво мајсторе! 😃😃😃

mkg

pre 4 godine

Samo pobednik ide u EL
(ferdinand, 08. januar 2020 21:57)
Ferdinande, informiši se pre nego što napišeš komentar.

PS Mislim da bi mnogi zvezdaši sada pre izabrali Gordića no Teodosića.

ada

pre 4 godine

Za narednu sezonu sta god se bude igralo el ili eurokup,samo umesto tomasa(prodati) dovesti macvana,umesto zagorca lucica, umesto redinga gagija kapitena,umesto jankovica Lovernja i mislim da nista vise ne treba dirati...

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Smešna košarka, samo trči i šutiraj, nigdje neke akcije, ali dobro ipak je ovo druga liga.
(mrki, 08. januar 2020 20:33)
Smesna jer Partizan vidi žestoko i otkida ih od života.Da Partizan gubi rek’o bi da je smešan klub i da je glupost gde pare idu...Ko će vam udovoljiti....

SrbEUin

pre 4 godine

Nzn odakle čuđenje? Sale je poznat po tome da ne brani trojke. Valjda misli ne može niko kao On. Onda ga zatrpao Skoti u Minhenu. Pa Argentina i Španija u Kini. Sada ih prima u BG.
Al, da su samo trojke, pa i nekako... Odbrana katastrofa.

NastyB

pre 4 godine

Svaka čast Partizanu na pobedi (još je treća četvrtina), a upravo zbog ovoga nisam želeo da Teo dođe u Zvezdu - čovek je igrač manje u odbrani. Trinkijeri uradio najprostiju stvar - zalepi mu flastera i igraj udvajanja na njemu, a igraš na mismeč na Teodosiću i Virtus ne zna gde bije. A Sale tvrdoglavo jedno te isto tera iako vidi da ne ide tako. Da je Teo dobio 5 ličnih na poluvremenu, ovo bi bilo čupavo, ali sa Teom na terenu za Partizan nema zime.
I jeste da Partizan nestvarno pogađa, ali to je zato što ovi iz Virtusa igraju agresivno kao da ih je neko po kazni naterao na teren. Nigde preuzimanja ili udvajanja, uvek jedan igrač zbog Teodosića visi u prazno jer ne može da pokrpi njegove rupe.
Iako sam uvek podržavao Saleta izgleda da je samo suvi kvalitet naših igrača donosio medalje, jer ovakvo početničko vođenje ekipe, nemotivisanost i neozbiljnost ne sme da dopusti ekipa koja puca visoko kao Virtus.

Andjus 2015

pre 4 godine

Bravo majstori!!!
Fantastično prvo poluvreme ili još tačnije prvi period.
Odavno nisam video takav tempo igre sa obe strane... BRAVO ?

Ponos srpstva

pre 4 godine

Ovi su slabiji od Mornara....
(Kum Ruzvelt, 08. januar 2020 20:45)Kog Mornara?Lošiji su čak i od Zvezde koja se bori u plej-autu ABA lige.

Zuco

pre 4 godine

Partizan ovom pobedom istakao ozbiljnu kandidaturu za osvajanje Evrokupa! Mislim da ako ovako nastave to je apsolutno realno. To kazem kao zvezdas. A ovi sto omalovazavaju pobedu,sta da se radi. Takvih uvek ima. Cinjenica je da je evrokup slabiji od evrolige,ali ima tu itekako ozbiljnih ekipa!

masoutis

pre 4 godine

што волим кад се ложе а појма немају. Ко се разуме у кошарку знаће о чему говорим.
Витрус и Сале су за ово најзаслужнији.
(Серби, народ најстарији!!!, 08. januar 2020 22:17)

00

Veliki poznavaoci igre pod kosevima, kako ne analiziraste igru najboljeg igraca ikad, taj los trener mu daje 100% slobodu da kreira, sutira... molio bih kracu analizu.

Samo se setite gde je bila reprezentacija sa Dudom pre Saleta, zatim osvojena srebra sa prosecnim timovima, a i Jokic danas objasnio da mozda i nismo bili jaci od Argentine kad se sve sagleda...

WillyWonka

pre 4 godine

"Reci mi samo, ti neutralni navijacu, kako to Zvezda nikada ne moze biti institucija u kosarci, a ni Partizan u fudbalu? Vidis u buducnost? Daj onda uzmi, obogati se na kladionisi, uzmi lovu. Normalni navijaci i simpatizeri ili ljubitelji kosarke bar imaju postovanje, tebi to fali. Da, Zvezda je veliko ime u kosarci. Stoji da nije veliko kao Partizan. Ali boze moj, radi se, trenira se, videcemo.

Sto se utakmice tice, cestitke Partizanu od navijaca Zvezde. Razbili ste ih i to malte ne od pocetka. Nadam se da necete uzleteti previse, jer ovaj Virtus od sinoc nije ni Evrokup tim, a od Evroligaskog je svetlosnim godinama udaljen, bez obzira na to koliko se onaj smesni novinar trudio da ih velica. Igrali su amatersku odbranu.
(John Terry, 9. januar 2020 07:49) "

Ne razumiješ ti pojam institucija. Bez obzira šta će biti u budućnosti, Zvezda nikad neće biti institucija u košarci, a Partizan to neće biti u fudbalu. Jer institucije su nastale kad se nisu kupovali raznobojni igrači po bijelom svijetu. Institucije su stvarale igrače, stvarale tradiciju. Zvezda i dalje na mapi Evrope ne znači ništa u košarci, kao ni Partizan u fudbalu. Da pojasnim, Metaloplastika je institucija u rukometu, Bosna i Jugoplastika su institucije u košarci, sad je možda jasnije.

profi

pre 4 godine

prva cetvrtina, petorka - pejdž, reding, wolden, thomas, mosley. srbija je ponosna!
(duka, 08. januar 2020 20:14)


Bolje gledaj svoje dvoriste?

čokoladni mrmot

pre 4 godine

Samo sam cekao ovakve komentare - predlazem sledecu IQ vezbu: pretpostavite da je Virtus ubacio isti procenat ubacenih suteva za 2 i 3 rezultat bi bio 4-5 poena razlike za Partizan. Pri tome, Virtusovi igraci su u 90% slucajeva masili iz otvorenih pozicija, sto ce reci da je trener odradio svoje, napravljene su akcije za otvoren sut. Tako je bilo i na svetskom prvenstvu, nije mogao Djordjevic da udje i sutira umesto onih koji su masili otvorene suteve.
Pri tome Virtusov sut nije tako los, na kraju krajeva dali su 42 poena. Partizan je taj koji veceras ima fenomenalan, daleko natprosecan sut. To e i opasnost, ako ih stane sut, utakmica moze da postane neizvesna.
(navijac Partizana, 08. januar 2020 21:09)

Ima nešto i u odbrani...znaš ono kad igraš košarku, pa moraš da šutneš preko nečije ruke...uz kontakt...pa te neko razlepi po ruci, pa bridi sledećih 20min vola ne možeš da ubodeš..kapiraš? Ne?

komandant mark

pre 4 godine

brate ja ne navijam za ni jednog od vasih drzavnih klubova. kako vas nije sramota da zvizdite Teodosicu??
(dovla, 9. januar 2020 04:39)
Neko mu zvizdi, a neko ga gadja casom soka!!!
(usikori, 09. januar 2020 09:19)

I onda kazu neki-,, nismo isti''

Jon Bon Jovi

pre 4 godine

Ako je ucrtano da Virtus osvoji evro kup i Sale u tome ne uspe, da li će umesto njega da dodje Dr. Radonja? Jel ima ta neka klauzola u ugovoru?

bokisha

pre 4 godine

Odavno, tj. otkad samozvana "institucija" ne igra EL je znano da je EC mnogo jače takmičenje od EL.
(oberin martel, 08. januar 2020 20:38)

Ne bih da umanjujem značaj TOP 13, ali oba ova kluba su osvajali EL :)

PredragDrobnjak

pre 4 godine

duel dve ekipe sa najvećim budzetom u ek.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (duka, 8. januar 2020 19:41)

Duel 2 velikana evropske kosarke, dva bivsa osvajaca EL.Sto se ne moze reci za tvoj tim kome je najveci uspeh top9.

Novica iskolovao Ricija, trio Volden-Pejdz-Gordic perfektan ali timska pobeda, kakvu odbranu igra Vil Mozli, Boze!

Zixxx

pre 4 godine

Čovek je lepo napisao “pravi Zvezdaš”! Ti nisi pravi, već neki simpatizer čim možeš da navijaš za Partizan u ABA. Mnogo više poštujem prave Partizanovce koji ne navijaju za Zvezdu, nego takve simpatizere kao sto si ti koji mogu i ovako i onako. Zvezda i Partizan su 2 antipoda i u tome je sva draž navijanja.
(veliki strumf, 8. januar 2020 21:41

Evo i ja sam pravi zvezdas i navijam za Partizan kad igra protiv stranih klubova i u Aba ligi. Tebi ako je draze da pobede Zadar, Cibona, Buducnost, Olimpija...nego domaci klub onda ne znam (mozda nisi Srbin (ne mislim nista lose nego samo tad mi je logicno) . I da nije draz navijanja za Zvezdu Partizan nego Zvezda. Ne navija se samo protiv Partizan....
Inace bi sjajno bilo kad bi mogli I jednu I drugi u ovu EL, kakav sjajan derbi bi to bio u areni. A ne neki zeniti, francuzi, planirani englezi i ostale pare...

Mafke

pre 4 godine

Ta poseta za Budiveljnik će ostati večita misterija svakom ko iole ima mozak. Prvo nebitna i nepoznata ekipa, drugo dobili ste ih prvu tamo tako da za revanš u Beogradu nije moralo da se pravi neka žešća atmosfera da se stiže neka razlika ili slično, treće to je bilo ako se sećam neko četvrtfinale, a već u polufinalu koje je bilo bitnije niste prišli toj poseti. To samo govori da su mnoge karte dva puta otkucavane i slične prevare.
(Bunjuel, 08. januar 2020 23:22)
Ово је место за коментаре за одличну игру Партизана, али ајде кад већ помињеш, мада је скроз небитно и не знам зашто те то толико тишти. Прво, Будивељник је имао респектабилан састав те сезоне за Еврокуп. Друго, било је четвртфинале где је Звезда јурила 3 разлике. Треће, добар моменат и добра атмосфера је била за Звезду те сезоне и Новак Ђоковић био на тој утакмици. Четврто, повећан је капацитет арене са монтажним трибинама. Пето, те трибине су склоњене за први меч полуфинала (био попуњен капацитет). Шесто, да ли мислиш да је немогуће да Звезда окупи 24 хиљаде и кусур навијача у Београду?! Као да их пре ни после тога није скупљала неколико пута више...
Партизана одржао час из модерне кошарке вечерас. Биће веома занимљив наставак сезоне.

Miki Avala

pre 4 godine

Ovo je nezapamceno da ekipa koja igra Evrokup ima toliko Amerikanaca, za standarde naše zemlje. Ali ako, barem nećemo valjda više slušati Vučiću pederu i sličan repertoar.
(Kosta, 09. januar 2020 07:53)
Zato ce biti zapamceno da je vise od 90% mladih talentovanih igraca skoncentrisano u dva kluba istog vlasnika, predsednika ili sta vec... da bi se ostvario neki evropski projekat i izlecile necije frustracije. To sto velika vecina njih nece moci u tolikoj guzvi da se razvija kako treba i sto cemo za par godina umesto 7-8 imati jedva 2-3 dobra, da ne kazem vrhunska igraca i sto ce nam reprezentacija biti prosek, za to ce naravno biti kriv neko drugi.

Trojka iz bloka

pre 4 godine

Već 400+ komentara zbog jednog malog partizan i nebitnog takmičenja? Čitam i ne verujem kako kompleksi rade pa čak i zbog toga što je Sale dočekan kako dolikuje. A što tiče nekadašnjeg vređanja istog Saleta dok je bio igrač Barselone - pa vi ste već zaboravili kako ste dočekali svoju legendu Tea :) zaboravljate još jednu stvar, prošle godine ste isto ovo nevažno takmičenje igrali i svi znaju kako ste prošli, stoga ajte sad malo da gledajte u svoj koš ;)

Sasa

pre 4 godine

Ali obozavam kada grobari kazu da su docekali njihovog Saleta. Pa tom istom Saletu su pevali p...celava kada im je onomad zatrpavao kos u dresu Barselone. Kakvi licemeri, ili misle da nemamo pamcenje,
(Gossa placa Zeljko, 09. januar 2020 10:25)
Jedini bivši igrač Partizana kome se zvizdalo je Gurović . Nikome nikada , mi na sreću za razliku od vas imamo legende i znamo kako se velikani dočekuju . Nije ovde reč o tvom pamćenju , već o tvom nepoznavanju ovog sporta.

Banja Luka

pre 4 godine

Какве нинџе од људи што коментаришу Виртус и умањују квалитет екипе.Људи су први у Италији,туку све редом између осталог и евролигашки Милано.Није ствар у њима него у Партизану,одиграо је нестварно полувријеме,фантастична енергија уз луд шут,да је преко пута Барса исто би прошла реално.Овај Партизан може много ,Тринки је то уштимао перфектно....

matori

pre 4 godine

@Eto, ja navijam...i ne samo protiv Virtusa vec i protiv ostalih timova ABA lige.Ako se ja pitam zeleo bi finale Zvezda-Partizan, jedni da demoliraju Buducnost a drugi Cedevitu a u finalu naravno da dobije Zvezda.
(Miki, 08. januar 2020 21:29)

sve se slažem, samo da pobedi Partizan ?

Party Zanovac

pre 4 godine

Prvo,braco Grobari radujte se ! Ostavite garagane na miru da pate posto i oni sami znaju da Partizan prvi put posle 5,6 godina ima i trenera i tim !

Nema tu vise ni Cvetkovice ni Vrabca ni Koprivice ni Djumica pa da se oni izivljavaju i pricaju nama o kosarci ! Nama koji ceo svoj zivot gledamo najkvalitetniju Evropsku kosarku ! Konkretno ja od fajnl fora u Barseloni pa sve do fajnl fora u Parizu !

Partizan je mnogo dobar tim ! Tim sa hemijom,a pre svega mnogo nezgodan tim za skauting posto imaju siroku rotaciju,mozda i najvecu od svih timova u Eurocupu !

Za Virtus se znalo da je Teodosic tata,a da je Gaines najopasniji suter ! Tu nema mnogo tajni !

Kod Partizana je sve potpuno nepredvidivo u napadu dok je defanziva i protiv prve ekipe Italijanske lige bila kao struna !

Sve cestitke momcima i samo jako protiv Trenta ! Ako njima uzmemo meru,dobicemo i Darusafaku !

Dejan

pre 4 godine

Markus Pejdz iz 2019/2020 i Markus Pejdz iz 2018/2019 su dokaz da stranac mora da igra barem 2 godine u klubu da bi pokazao svoje najbolje lice.

duconi

pre 4 godine

Neznam cenu ovolika euforija oko ove pobede. Sem Reala, Barse, Efesa, Cska, Mozda Fenera, Makabija,mislim da Partizan i Zvezda protiv svih ostalih ekipa oze igrati egal, pogotovu u Bgd. Da u sastavu nije Teo, Markovic, Djordjevic e bi bilo ovakve euforije. Misli da biih i Zvezzda sinoc razvalila

Doktor

pre 4 godine

Dragi Boze mojih Srba.... Toliko mrznje.... Da je bar covek na celu Zvezde, nekako bih pokusao razumeti. Alo ljudi, ovi su super ekipa, pogledajte rezultate zadnjih utakmica, ali Partizan veceras ima svoju noc uz fantasticnu postavku igre. Pustite mrznju ljudi... Napred insitucijo

Zorz Vea

pre 4 godine

Čovek koji zna šta želi, ne radi ni jedan dan u životu. Ako je šut i ulazio, ulazio je kao plod rada i volje...ah ta publika na Partizanovim utakmicama! Skidam kapu oduvek i doveka. Kontrola je iluzija i objektivno ne postoji, ali večeras se uzimaju svi nematerijalnu faktori u obzir. Ah da i Saša Đorđević je bio u hali pa kako izgubiti Bog te mazo. Čestitam crno bela ljubavi. Volim ga ko oka dva!!!

Živela Srbija i napred Partizan

Korektno

pre 4 godine

Grobari su lepo docekali Saleta a igraci jos lepse ispratili Virtus kuci. Bice dobro ako se ovako nastavi. Ne svidja mi se veliki broj stranaca u timu Partizana ali i oni i Trinkijeri na klupi su za sada potpuno opravdali ocekivanja u ovoj sezoni EK.

111

pre 4 godine

Sta se desava sa Jaramazom 1/5 za 2 1/5 za 3 i oba prmoasena bacanja. Vise od mesec dana ne moze da se sastavi.
(Ivan, 8. januar 2020 22:57)



Bitno je da je Tea stavio u dzep i da je Teo napravio 4 licne vec na pocetku poslednje cetvrtine tako da je i tu morao da se pazi. Teo je ostao na 14 poena sto je bilo odlicno za Partizan.

mr čović i dr terzić

pre 4 godine

Do sinoć nas je Virtus gazio, gasio... Od sinoć je Virtus smešan tim, a EC nižerazredno takmičenje.

Eto, naučili smo nešto novo. 😉

Sasa

pre 4 godine

KKCZ je lagano pobedio Valensiju, koja je osvojila ovu nebitnu ligu! To sve pokazuje o kvalitetu i sadrzaju te lige! Virtus juce nista nije pokazao, jer imaju trenera koji sa reprezentacijom jedva dosao do petog mesta na svetskom prvestvu!
(Kontras, 09. januar 2020 11:42)
Pa sto biste osvojili to nebitno takmičenje ?
Imali ste priliku i to 15 sezona u kontinuitetu i još jedno 5-6 pre i posle pa ništa .

Mistral

pre 4 godine

Navijaci Zvezde, ajde smirite se malo. Bogdan klima glavom i u reprezentaciji i u NBA, Novica se busa u grudi i protiv Krke. To je njihov nacin proslavljanja, ne rade oni to zbog vas. Jako visoko misljenje imate o sebi.

Sto se utakmice tice, Partizan je takticki razbio Virtus. Jaramaz je igrao perfektnu odbarnu na Teodosicu, koji nije mogao da dise od njega. U odbrani su ga terali da se provlaci kroz blokove i x puta je Partizanov suter otajao sam na sutu za tri. Odatle tolika razlika. Inace Virtus je odlicna ekipa. I Virtus i Partizan su komotno bolji od dosta evroligasa. Zenit, Alba, Bajern, Zalgiris, Armani, Asvel, Olimpijakos, sve su to ekipe koje su slabije od ova dva tima. Uz to u Evrokupu imate jos ekipa koje su kvalitetnije od Evroligasa. Uniks, Lokomotiva, Trento, Venecija, Darusafaka, Galatasaraj, ali eto Evroligi je bitnije da je igraju neki tamo Zenit ciji navijaci vicu "defence" dok njihov tim napada. Mogu tek da zamislim sta ce biti kad ukljuce Engleze koji se u kosarku razumeju kao mi u kriket. Tako da je meni licno potpuno nebitno koje takmicenje igra Partizan, bitno mi je da ponovo igra atomsku kosarku, a dolaskom Makadua, sve ce biti dignuto na jos visi nivo, jer dobijamo jos jednog Mozlija koji ima i poene u rukama. Kad sam vec kod Mozlija, posle svega sto je covek doziveo i preziveo u svom zivotu, i kako ostavlja srce na terenu na svakoj utakmici, da sam rukovodstvo Partizana ovog momenta bih mu ponudio dozivotni ugovor. Redak igrac i covek.

Ma ćao, ne raspravljaj se s mene

pre 4 godine

Trinkijeri za sad razbija taktički Djordjevića, Partizan u napadu muči Teodosića da trči kroz blokove a svi znamo kakav je defanzivac i samim tim uglavnom igrači sami na trojci. Fino ovo izgleda za sad.

vlado

pre 4 godine

@oberin....
Majstore neko ko u svojim vitrinama ima Kup Sampiona,i tri kupa Radivoja Koraca nije samozvana institucija nego prava i jedina kosarkaska institucija u Srbiji

Bombona

pre 4 godine

Ja sam zvezdas , ali navijam večeras za srpski tim , tj. Partizan...Zato napred..
(Bombona, 08. januar 2020 20:02)

Pravi zvezdaš nikad ne navija za partizan.
(Duka, 08. januar 2020 20:14)

Dečko nemaš ti pojma o životu, ja zamišljam sledeći god.zvezdu i partizan u euroligi..zamisli kakav spektakl..A ti bolje popij čaj i na spavanje..

Party Zanovac

pre 4 godine

Prvo,braco Grobari radujte se ! Ostavite garagane na miru da pate posto i oni sami znaju da Partizan prvi put posle 5,6 godina ima i trenera i tim !

Nema tu vise ni Cvetkovice ni Vrabca ni Koprivice ni Djumica pa da se oni izivljavaju i pricaju nama o kosarci ! Nama koji ceo svoj zivot gledamo najkvalitetniju Evropsku kosarku ! Konkretno ja od fajnl fora u Barseloni pa sve do fajnl fora u Parizu !

Partizan je mnogo dobar tim ! Tim sa hemijom,a pre svega mnogo nezgodan tim za skauting posto imaju siroku rotaciju,mozda i najvecu od svih timova u Eurocupu !

Za Virtus se znalo da je Teodosic tata,a da je Gaines najopasniji suter ! Tu nema mnogo tajni !

Kod Partizana je sve potpuno nepredvidivo u napadu dok je defanziva i protiv prve ekipe Italijanske lige bila kao struna !

Sve cestitke momcima i samo jako protiv Trenta ! Ako njima uzmemo meru,dobicemo i Darusafaku !

bruka i sramota

pre 4 godine

Sasa, pa jel ste skoro zvizdali Gistu covece? Pa vi svi imate kolektivnu amneziju zaista.
(Gossa placa Zeljko, 09. januar 2020 13:06)

Već danas nastavljaš po starom, a taman sam mislio da si se unormalizovao. Izgleda je to jače od tebe. Kada kažeš kolektivno, znači misliš da svi imaju takav pristup. Naravno da to nije tačno, jer svako normalan ne podržava zvižduke npr Teu sinoć, pa ni bivšim igračima, osem ako iz nekog razloga nisu to stvarno zaslužili. Ti čoveče pominješ Gista i pričaš o amneziji, a zaboravljaš šta ste mu vikali pre samo par kola protiv Asvela! Po tebi nije normalno da se zviždi bivšem igraču koji je prešao za ljutog rivala, ali ti je zato normalnije zviždati mu i vikati pogrdne stvari dok nosi vaš dres jer je promašio sl bacanje?!
Naravno i ja sad mogu reći to je kolektivna amnezija kao što si ti pomenuo, ali znam da nije i da se većina normalnih grozi i ograđuje od takvih stvari. Pokušaj da budeš objektivan kao juče, dobro ti je krenulo. Ne kvari zbog šačice provokatora, ipak nismo svi isti.

zufer avdija

pre 4 godine

bruka i sramota, ma druze ja se jezim vredjanja i zvizdanja bilo kome. Pa ja koji imam sezonsku Zvezde preko 15 godina, nikada u svom zivotu nisam vredjao Novicu. Kako bilo ko normalan moze da vredja takvog sportistu? Covek se bori za svoj tim do zadnje kapi znoja i krivi i ja sad treba da ga vredjam? To sto se busa i sto je emotivan, to mu je po meni samo plus jer covek motivise svoje igrace i navijace. Bori se za tim ali ne vredja rivale. Pravi sportista. Jeste, tacno je da su pojedinci zvizdalu Gistu zbog promasenih bacanja. Uzas. Samo me nervira ta mitomanija od ovog lika koji tvrdi mi smo grobari fini i nikada to nismo radili. Jeste, radili ste.
(Gossa placa Zeljko, 9. januar 2020 14:23)
Imaš sezonsku zvezde sedam godina i fmp-a osam...realno

Mr_Melbourne

pre 4 godine

Ovo sto Teodosic igra u odbrani je nesto slicno kao i Jokic.Lik je ko curica u odbrani,smijesno izgleda bas.Partizan je glavni favorit za Abu definitivno.

nemanjaczv

pre 4 godine

Lepa kosarka pristojnog nivoa. Partizan odlican. Ova utakmica prikazuje Djordjevicev nivo trenerstva. Dva srpska tima u euroligi, kakav zenit virtus kakvi francuzi alba itd.

deki

pre 4 godine

novi sad 20:52@ bravo, svaka cast, navijam da im Partizan da jos 62 pa neka Djordi pokloni licencu Virtusu koji i ovako" grdan " ima 4 pobede vise od Armanija, vlasnika A licence. A ABA ligu kaznjava

zemunski kej

pre 4 godine

Partizan nestvarno igra.Sta god bace ulazi u kos. Desava se to ponekad zato u NBA igraju na 3 pobede ,da ne odluci dan inspiracije.A danas kao da su super motivisani, Igraju i odbranu dobro da ne ispade da su samo napadacki odlicni,

goblin

pre 4 godine

Ovaj tim Partizana realno bi mogao da igra EL,dobri stranci,dugačak roster,vrhunski trener,i kako je samo potcenjen ovaj Gordić,kroz celu karijeru...Zvezdaš sam i nisam licemeran da kažem da skacem do plafona od sreće zbog toga.Trinkijeri je rešio vrlo brzo utakmicu tako što je napao Teodosica,Pejdž ga je uništio...To što je radio Partizan večeras to će raditi sve ekipe na OI u Japanu(valjda ćemo otići tamo),napadati Teodosica jer on ne može nikog da sačuva u odbrani,i taj problem nije od juče,ali o tome Kokoskov neka razmišlja.Partizan je apsolutni favorit za 1 mesto u ovoj grupi,jer su ostale 2 ekipe slabije čak i od ovog Virtusa.

masoutis

pre 4 godine

Bravo Crno Beli bravo Trinki!!!
Ostaje zal zbog kos razlike imali smo datih 97 poena na 3 minuta, nadam se sa necemo biti kaznjeni kao protiv Venecije...
Prva je utakmica, nadam se da je ekipa dobila vetar u ledja, kljucno je biti prvi u grupi.
Takodje koliko znaci mladja ekipa koja moze da drzi visok ritam skoro ceku utakmicu.

Vlad Rad

pre 4 godine

@gosa placa zeljko,

bio sam na utakmici protiv Barselone kad nam je Sale utrpao 40 komada i ceo Pionir je skandirao Sale mi te volimo.
A reci mi jesi ti bio, ili si to "čuo" od nekoga?

Sasa

pre 4 godine

KKCZ je lagano pobedio Valensiju, koja je osvojila ovu nebitnu ligu! To sve pokazuje o kvalitetu i sadrzaju te lige! Virtus juce nista nije pokazao, jer imaju trenera koji sa reprezentacijom jedva dosao do petog mesta na svetskom prvestvu!
(Kontras, 09. januar 2020 11:42)
Sve bi to bilo tako da ste vi osvojili bilo koji trofej iz bilo koje nebitne lige . Stalno ste nešto kao pobedjivali nekakve pobednike tih liga . Pobedili ste vi i Partizan ali niste bili prvaci Evrope.

Džoni

pre 4 godine

Partizan ako ovako nastavi daće 150 poena ovima??? Đorđević ih je očigledno podcenio, ali ruku na srce i igraju najbolju utakmicu u poslednjih 10 godina. Bar ovih prvih 13 minuta.

kuduz

pre 4 godine

kakva tuga,i ovaj virtus ce sledece sezone da verovatno igra evroligu,talijani dva predstavnika,svabe dva a mi zemlja kosarke mozda i nijednog,sramota

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

bruka i sramota, pa kako ne pominje? Jel sam ja pomenuo dole da sut Partizana na poluvremenu nema nikakve veze sa srecom vec odlicnim trcanjem Partizana bez lopte, sjajnim kruzenjem lopte u napadu i odlicnim blokovima. Jel sam posteno cestitao i vise nego zasluzenu pobedu Partizanu jos na poluvremenu? Toliko sam trenirao kosarku godinama da znam odlucno kada jedna ekipa nema nikakve sanse za preokret. Ali, treba reci da je Tintoreto posteno oducio selektora od kosarke. Stavljas Tea na Pejdza koga ne moze ni Lazic da cuva a ne Teo jer je prebrz je smesno.

qwerty86

pre 4 godine

a koje je ovo takmicenje...zasta se ovi ljudi bore ??
(ser julijan, 08. januar 2020 21:35)

Ono sto ste igrali prosle sezone. A mi se borimo za Evroligu.

Fenerbahce

pre 4 godine

Aba liga možda nema ni jedan tim u euroleague sledece sezone a zato italiani 2 nemci 2, allo!!! Ko je tu lud, aba liga treba da ima dva učesnika sledeče sezone

Tepic Milenko

pre 4 godine

(Ivan, 8. januar 2020 22:57)

Ivane druze ili nisi gledao veceraanju utakmicu ili basket nije sport za tebe.
Jaramaz je veceraa odigrao izuzetnu odbranu nad Teodosicem. Sto bi naros rekao - pojeo ga je!

Besna Foka

pre 4 godine

Ne razumiješ ti pojam institucija. Bez obzira šta će biti u budućnosti, Zvezda nikad neće biti institucija u košarci, a Partizan to neće biti u fudbalu. Jer institucije su nastale kad se nisu kupovali raznobojni igrači po bijelom svijetu. Institucije su stvarale igrače, stvarale tradiciju. Zvezda i dalje na mapi Evrope ne znači ništa u košarci, kao ni Partizan u fudbalu. Da pojasnim, Metaloplastika je institucija u rukometu, Bosna i Jugoplastika su institucije u košarci, sad je možda jasnije.
(WillyWonka, 09. januar 2020 14:58)

Realno, malo je glupo porediti Partizan u kosarci i Zvezdu u fudbalu. KK Partizan je izrodio brdo trenera i igraca koji su kroz istoriju redefinisali kosarku kao sport i bili najuspesniji na svetu u tome sto rade. Ti ljudi, da im sada ne pominjem imena su predstavljali generator promena i osavremnejivanja sporta pod obrucima i svakako spadaju ne u legende vec u velikane svetske kosarke. Zahvaljujuci njima promenjena i unapredjena su shvatanja kosarke kao sporta, celokupna filozofija. U odnosu na neki raniji period je napravljen ogroman odskok izmedju ostalog zahvaljujuci igracima i trenerima iz Partizana i to ce reci svaki nepristrasan covek. Ne zovu dzabe Partizan srpskim Seltiksima. S druge strane FK CZ (ma koliko velika bila u nasim okvirima) i generalno srpski i jugoslovenski fudbal su uvek bili druga a danas i treca liga tog sporta, tj. nista spektakularno ni sustinski bitno nisu dali svetskom fudbalu. Navedi mi nekog trenera ili igraca CZ koji je svetska fudbalska legenda A kategorije, na koga se ugledaju deca i mladi igraci, pa cak i nasi. Nema ga, nazalost. Jednostavno neuporedivo. Razlika izmedju KK Partizan i FK CZ je ravna razlici izmedju nase kosarke i fudbala. Nebo i zemlja. Pozdrav.

Liman

pre 4 godine

Normalni navijaci i simpatizeri ili ljubitelji kosarke bar imaju postovanje, tebi to fali. Da, Zvezda je veliko ime u kosarci. Stoji da nije veliko kao Partizan.


(John Terry, 9. januar 2020 07:49)

Potcenjujes Partiza on sinoc. Virtus je igrao koliko mu je Partizan dozvolio. Ako si pratio video si kretnje Pejdza i Jaramaza u napadu gde su odbrmabeni igraci Virtusa pre svim Teodosic morali da trce kroz blokov i nisu uspevali. U odbrani strasan pritisak na Teodosica i Markovica koji je rezultovao sa samo po cetiri asistencije obojice i ocajan sut Teodosica koji je bio pod konstatnim pritiskom odbrane.

Sto se tice pojma institucija, tu nisu samo trenutni rezultati, nego celokupan sistem. Za sve ovo vreme vladavine Zvezda nije nikakav sistem uspostavila, ne daje reprezentativce, ne proizvodi igrace, ne postize nikakve rezultate u Evropi. Zvezda je veliko ime na ovim prostorima, ne i u Evropi. Partizan je u Evropi osvojio skoro sve sto se moze osvojiti, ima najvise reprezentativaca, najvise NBA igraca, njegovi treneri su svuda po Evropi. U fudbalu Zvezda u odnosu na Partizan jeste institucija iako je tu Partian blizi nego Zvezda u kosarci. Igrao je finale KS, ima najvise reprezentativaca, svi najbolji strelci reprezentacija su iz Partizana, ima uz Ajaks najproduktivniju skolu fudbala u Evropi, ima mnogo bolju infrastrukturu od Zvezde, ali je ime Zvezde ipak pojam u odnosu na Partizan. Nadam se da sam ti pojasnio.

veliki strumf

pre 4 godine

Stefan Markovic u napadu NULA. Sramota! Sve promašio, gomilu lopti prodao u ruke. Teo se ispucava kao blesav. Partizan za sada ne promasuje - nestvarno je da Volden i Pejdz imaju obojica 3/3 za trojke za sada. 7/10 trojke u ovom trenutku je zapanjujuće.

Petar

pre 4 godine

Zagorac je ubedljivo najgori igrač Partizana u poslednjih 20 godina.
(MaliMare, 08. januar 2020 20:51)

Eeeeeej nemoj mi dirati Aldina Vrapca nije fer..a ni Robinsona molim te i njega pamtim...

drmr

pre 4 godine

Ja cu kao navijav Zvezde reci da Partizan treba i mora da igra EL. Sledece sezone Italijani dobijaju dva prrdstavnika, Nemci imaju dva. Partizan oduvao Virtus, Zvezda Bajern. Zasto neko ne grune novac u oba kosarkaska kluba. To je jedino sto nam fali. Srbija je zemlja kosarke, pune hale, dobri navijaci, Zvezda solidno ime evropske kosarke, Partizan medju velikanima. Aba liga je najjaca posle spanske turske i vtb. Ne znam sta oni gledaju

Sasa

pre 4 godine

Sasa, pa jel ste skoro zvizdali Gistu covece? Pa vi svi imate kolektivnu amneziju zaista.
(Gossa placa Zeljko, 09. januar 2020 13:06)
Izvini , njega sam zaboravio ... mada on nije ni legenda ni velikan Partizana . Kada replicirao onda kopiraj ono čemu lepriciras.

Andjus 2015

pre 4 godine

U pobedi se ne ponesi, u porazu se ne ponizi.
Polako odigrali smo tek jedno poluvreme, treba se igrati još jedno.
Tek je prva utakmica a treba se ići korak po korak.

xxx

pre 4 godine

Bravooo momci!!! Mozli strasan borac,Novica pravi razliku kao nikad od povratka! Sta reci za fenomenalne Gordica,Pejdza i Voldena-perfektno! Volden ipak MVP jer je uz sjajan napad izginuo i u odbrani,samo su Jankovic Zagor i Birca podbacilli. Sem 2 puta po 2 minuta potpuna kontrola utakmice 35 minuta. Svaka cast i Trinkieriju-genijalno pripremljena utakmica,posebno mi se dopala taktika za Teodosica

bruka i sramota

pre 4 godine

bruka i sramota, pa kako ne pominje? Jel sam ja pomenuo dole da sut Partizana na poluvremenu nema nikakve veze sa srecom vec odlicnim trcanjem Partizana bez lopte, sjajnim kruzenjem lopte u napadu i odlicnim blokovima. Jel sam posteno cestitao i vise nego zasluzenu pobedu Partizanu jos na poluvremenu? Toliko sam trenirao kosarku godinama da znam odlucno kada jedna ekipa nema nikakve sanse za preokret. Ali, treba reci da je Tintoreto posteno oducio selektora od kosarke. Stavljas Tea na Pejdza koga ne moze ni Lazic da cuva a ne Teo jer je prebrz je smesno.
(Gossa placa Zeljko, 08. januar 2020 22:05)

Prosto si me ostavio bez teksta, napokon neki normalan sportski komentar od tebe. Svaka čast. Vidiš kako nije teško... Još samo kada bi stavio normalan nik, bila bi to komplet pozitivna transformacija.

Gospodin Pendula

pre 4 godine

Predobra utakmica ! Visok ritam svo vreme ,samleli su Virtus ! Perfektno neutralisali Teodosića terajući ga da ide kroz blokove - trči i radi u odbrani ! Naša bekovska linija kombinovano 2/3 poena dala ,..uništila svaku nadu za preokret Virtusa ! Jedino što mi zapalo za oko je početak 2 /4 kada smo imali celu petorku na terenu američku - New Belgrade Partizans !

kiza D

pre 4 godine

Навијање ће бити половично,заузели су и трибину Кимијевих.Навијачи Партизана не поджавају те групације.Синоћ нису ни једном покушали да прозову југ и север за заједничко навијање.

usikori

pre 4 godine

brate ja ne navijam za ni jednog od vasih drzavnih klubova. kako vas nije sramota da zvizdite Teodosicu??
(dovla, 9. januar 2020 04:39)
Neko mu zvizdi, a neko ga gadja casom soka!!!

bruka i sramota

pre 4 godine

Njaah, Bogdan je jedino provocirao zatrpavanjem vašeg koša... Ako je po tebi provociranje postići 123 u 4 utakmice, onda dobro. Teška provokacija, sram ga bilo.

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

bruka i sramota, ma druze ja se jezim vredjanja i zvizdanja bilo kome. Pa ja koji imam sezonsku Zvezde preko 15 godina, nikada u svom zivotu nisam vredjao Novicu. Kako bilo ko normalan moze da vredja takvog sportistu? Covek se bori za svoj tim do zadnje kapi znoja i krivi i ja sad treba da ga vredjam? To sto se busa i sto je emotivan, to mu je po meni samo plus jer covek motivise svoje igrace i navijace. Bori se za tim ali ne vredja rivale. Pravi sportista. Jeste, tacno je da su pojedinci zvizdalu Gistu zbog promasenih bacanja. Uzas. Samo me nervira ta mitomanija od ovog lika koji tvrdi mi smo grobari fini i nikada to nismo radili. Jeste, radili ste.

Realista

pre 4 godine

... najvise NBA igraca
(Liman, 9. januar 2020 16:11)

Da te ja pitam, kad si vec pojasnio...
Koliko Srba ima NBA titulu i ciji su bivsi igraci i simpatizeri?
Znas koliko Srba, bivsih igraca i simpazitera Partizana, ima NBA titulu? Nula.
(Darth Plagueis, 9. januar 2020 18:07)

Nadam se da se salis. Kakve veze ima ko za koga navija? Ili kakve veze ima sto je Stojakovic sa svojih 15 godina otisao u PAOK, tamo postao igrac i odatle otisao u NBA. Onda da Partizan racuna i Bjelicu koji je sa 15 godina bio u Partizanu? Kuzmic nije iz Zvezde otisao u NBA. On je debelo posle NBA iz Panatinaikosa stigao u Zvezdu. I njega brojis u to? Po toj izvrnutoj logici onda racunaj da je i Makadu iz Partizana otisao u NBA i tamo uzeo dve titule. Ili sto je Milicic navijac Zvezde. Ili Teodosic. To nisu Zvedini igraci, nikad bili, nikad biti nece.

Jedina istina jeste da je vrata evropskim igracima u NBA otvorio Vlade Divac koji je bio prva velika evropska zvezda tamo, i istina je da su najvise igraca van USA u NBA dali Barselona i Partizan, po 13 igraca. Svi ostali evropski klubovi su svetlosnim godinama daleko od ove brojke.

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Sve cestitke Partizan na vise nego zasluzenoj pobedi (pisem na poluvremenu), rasturen je Virtus. Nemojte uopste da mislite da je ovaj visok procenat suta Partizan plod nekakve srece ili slucajnosti. Igraci Partizana su sami bili na sutu sto je plod visoke energije, trcanja bez lopte i fantasticnog kruzenja lopte u napadu. Tintoreto je potpuno oducio od kosarke selektora. Da li je moguce sa selektor stavlja Tea da cuva prebrzog Pejdza u tim godinama. Smesno. Svaku pukotinu Virtusa, Partizan je zestoko kaznio i sasvim zasluzeno ubedljivo dobija ovu utakmicu.

Aleksandar

pre 4 godine

Pravi zvezdaš nikad ne navija za partizan.
(Duka, 08. januar 2020 20:14)

Nažalost, tako je danas. Zato što su uprave klubova i mediji uspeli da zavade navijače preko granica mržnje.
Postojalo je nekad poštovanje među klubovima...

analitičar

pre 4 godine

Zašto navijanje za partizan i zvezdu mora postojati na osnovama mržnje(hoće da se kolju i gađaju organima) umesto da postoji zdravo rivalstvo.

ntt

pre 4 godine

Nikakva kosarka, sreca je uz Partizan veceras sve sto su sutnuli pogodili su, pazi kad je Gordic dao 20 poena hahahahaha
 (Nicola, 8. januar 2020 21:45) 


Znao je on sam da da 10 za poslednju cetvrtinu, ako ti pamcenje seze dotle

Dutch Shulz

pre 4 godine

Gotovo savrsena utakmica i velika pobeda. Dosta toga nam je polazilo od ruke, ali bilo je utakmica kad smo jedva pogadjali. Bitno je da se vidi da ovaj tim moze, i nadam se da ce Arena biti uvek ovako puna bar za Eurokup. A sto se tice ovih sto se zgrazavaju nad zvizdanjem Teodosicu, evo malo edukacije: u sportu sasvim je normalno da se gostujuci igraci malo provociraju. Posebno ako je u pitanju igrac tog kvaliteta i iskustva. Jos na to kad dodas cinjenicu da je osvedoceni navijac Zvezde, sto je X puta ponovio, sta je trebalo? Da mu se aplaudira kad nam da kos ili sta? Reprezentacija sinoc nije igrala, igrao je Partizan protiv Virtusa. Ko god da dolazi da igra protiv Partizana, mora da racuna na vruc docek i to je normalna stvar. Ne podrzavam vredjanje porodice i skandiranje u tom pravcu, ali sitne provokacije i zvizdanje, pa to je valjda draz utakmica. Nije pozoriste. I njega da pitate rekao bi vam da je to normalno. Ali ne, nasli ste se vi da ga branite i drzite predavanja o tome, a zna se kako vi docekujete bivse igrace Partizana, nebitno reprezentativce ili ne

Legendice

pre 4 godine

@Druze i vi se zgrazavate kada nasi navijaci kako ti kazes provociraju vase bivse igrace u drugim klubovima protiv zvezde.Pozivate se na njihove velicine i uspehe u reprezentaciji...ali, ima jedna jako bitna stvar, za razliku od Bogdana,Žoca...Teo nikada nije uzimao Partizan u usta.Nikada niste čuli od njega loše, nikada provokaciju ni na terenu ni van njega u izjavama.Ništa.
Bogdan provocira na terenu, Žoc svojim izjavama...bespotrebno je sve to.
A koliko ste neobjektivni vi grobari, govori tvoj komentar da vredjanje Tea nazivaš provokacijom od strane navijača, a isto to je vredjanje od strane zvezdinih navijaca...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Njaah, 9. januar 2020 09:56)

Možda sam neuk, ali kako je tačno to Teodosić vaš bivši igrač? Zašto uporno svojatate lika koji ladno nije izrazio želju da zaigra za vas? Zašto silujete tu priču oko vaših "legendi". Nemate ih, pa šta, nije smak svijeta. Imate Čovića, za klub vašeg ranga, i previše.

dalibor

pre 4 godine

Kolko mi je drago zbog onih neznalica iz bajerna sto su oterali djordjevica,eto im ga sad radonja,sa budzetom skoro ko makabi oni igraju mozda i najjadniju kosarku i kukavicku,radonja gde god da ode isto ce biti...

Dutch Shulz

pre 4 godine

@Njaah naravno da nisi shvatio poentu onoga sto sam pisao. Rekao sam da mi je prihvatljivo provociranje i zvizdanje svakom bivsem igracu najveceg rivala. Nemam nista protiv toga, dok god su neke stvari van toga, kao sto su porodica npr. Teodosicu sinoc niko nije spomenuo nista, sve sto je dobio su zvizduci, i povici da ne ponavljam koji. Sve sto je uobicajeno na takvim utakmicama, i sto se desava svuda u svetu, i derbijima tog tipa daje draz i atmosferu. A da Teo nikad nije pominjao Partizan nije tacno, ali ti kosarku verovatno pratis poslednjih 4-5 godina.

MOCA

pre 4 godine

Grobar sam i protiv sam zviždanja bilo kojem sem kada je u posedu lopte , a pogotovo kapitenu naše reprezentacije. Sada ga navodno brane zvezdaši koji su mu jesenas preko društvenih mreža isporučili toliku količinu gadosti da normalan čovek nemože da shvati dubinu primitivizma u kojoj se nalazimo. Iako mislim da su primitivci isti na obe strane nemogu da se ne setim vređanja Save i Stojketa u dresu reprezentacije.

deki

pre 4 godine

Bravo grobari za rezultat,jeste da je uslo sve sto je baceno ali nema veze. Ne znam da li mi verujete ali molim vas da im ubacite jos 60 u drugom poluvremenu pa neka im posle Djordi da A licencu

Samo je sljaka iznad nas...

pre 4 godine

Super smo ljudi... Tomas 0 poena, Mozli 3, Jankovic 2 I Birca 1 poen a ovakav rezultat. Ogi odigrao fantasticnu odbranu, ali mora malo menjati sut... Malo vise luka. Ogroman pozdrav mojim GROBARIMA
(Doktor, 08. januar 2020 23:34)Kosarka nisu samo poeni... “doktore”...

Major

pre 4 godine

Uniks,Virtus i Parrizan najveci favoriti za finale...Mada i neko od spanaca moze iznenaditi...Cestitke komsijama,imaju dobar tim,bice fenomenalna zavrsnica svih takmicenja!

muamua

pre 4 godine

Sryugos.... Kako objasnjavas to da je broj cekiranih karata isti kao broj sedista... A znas dobro da dosta ljudi nije ni otislo na utakmicu... Firme davale karte i slicno....

aca iz pazove

pre 4 godine

Pozdrav za Pavija i istomisljenike.
100% sam siguran da bi virtus igrao egal ako ne i pobedio zvezdu.
Trinkijeri sacuvao Tomasa za subotu gde od njega ocekujem da pruzi ono njegovo sa pocetka.
Volden konacno dobio loptu u ruke.
Trento sledeca i mozda najbitnija utakmica za prolaz u top8

Stevica

pre 4 godine

Ja zaista verujem da od ovih 410 komentara koliko ih ima trenutno - da su u pitanju tri bot koji namerno zatrpavaju sajt. Nemoguće je da ima toliko zvezdaš koji prate partizan. Iskreno sam ubeđen da ovo nije kolektivno ludilo jer ako jeste, onda nam je definitivno odzvonilo...

123

pre 4 godine

Koliko treba da ništa ne znas da redovno stavljaš Teodosica da čuva Pejdza. Dečko ga je ofanzivno razbio. A ovaj Hanter promasuje 4 penala uzastopno. Koji krš.
(veliki strumf, 8. januar 2020 21:33)



A koga Teodosic moze da cuva?? Jaramaz ga stavio u dzep. Ima 4 licne? Nebitno je koga Teo cuva, potpuno nebitno. On mora da se smiri poenterski i sa asistencijama sto je do sada ostvareno. Ti mozes da omalovazavas ali Partizan igra do sada, odlicno.

Doktor

pre 4 godine

Cestitam od sveg srca svojim GROBARIMA. Kao sto napisasmo.... Teo nece biti opasnost za Partizan. Samo moraju Ogi i Zagor mnogo bolje. Cestitam jos jednom. Ovakva igra tesko moze da se ponovi. Voleo bih da gresim.

Miki

pre 4 godine

(veliki strumf, 08. januar 2020 21:41)

To je tvoje misljenje, ako neko zivi u drugu drzavu i dolazi nekoliko puta godisnje na utakmice i plus gostvanja koji su blize granici i za tebe je samo neki simpatizer koji ne razume draz navijanja...u redu je, bar si pomogao da otvorim oci i da konecno saznam ko sam, sta sam i zasto sam.

aleksa

pre 4 godine

Bravo za igru Partizane bez ijedne zamerke...ali Djordjevicu treneru, 62 poena za poluvreme ?
Sto je mnogo, mnogo je. Ovo je ponizavanje za jednom od “favorita” EC-a.

majstor

pre 4 godine

Konacno idemo u dobrom pravcu. Jos smo daleko od Eurolige ali idemo pravim putem...jos kad bi mogli bez ovoliko stranaca baš...bilo bi lepse ali sta da se radi

Njaah

pre 4 godine

3 srebra za 5 godina je loše? Svaka čast na razmišljanju.
(bruka i sramota, 08. januar 2020 21:05)

Da je bio neki kvalitetniji verovatno bi bila bar 2 zlata?
(Džoni, 08. januar 2020 23:14)

Da bre, sigurno...
2 od 3 finala smo igrali protiv amera sa Durentom, karijem, hardenom,tompsonom, karmelom...

ada

pre 4 godine

Da bre, sigurno...
2 od 3 finala smo igrali protiv amera sa Durentom, karijem, hardenom,tompsonom, karmelom...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Njaah, 9. januar 2020 10:13) # Link komentara
Preporučujem (+1)Ne preporučujem (0
A trece je igrao Bogdan sam bez igde ikoga,ali ne razumeju oni to,voleo bi bez bogdana da odigramo kvalifikacije i necemo se provesti lepo....

xxx

pre 4 godine

Odavno, tj. otkad samozvana "institucija" ne igra EL je znano da je EC mnogo jače takmičenje od EL.
(oberin martel, 08. januar 2020 20:38). Ako smo mi samozvana "institucija" vi ste samozvana "Crvena Zvezda".

анђео Земун

pre 4 godine

Пре неки да сам написао коментар за ово! Сале национале је Виртусу избио огромне паре за најплаћенијег, знамо кога, кошаркаша у Европским такмичењима, али ако не освоје ЕК и директно не уђу у ЕЛ обадва добијају отказ, тако да ни у лудилу им није било у интересу да пусти ККП у овој утакмици! ТЕО ЈЕ НЕСТВАРНО ДОБАР ИГРАЧ АЛИ МУ ИЗГЛЕДА КОШАРКА НИЈЕ НАЈБИТНИЈА СТВАР У ЖИВОТУ И ЗАТО ИДЕ ОД НЕБА ПА ДО САМЕ ЗЕМЉЕ, НЕ ИГРА У КОНТИНУЕТЕТУ! А Сале национале сву своју тактику и каријеру је везао за Теа који засветли фантастично али и изгуби се кад је најпотребније и то би их у Виртусу могло скупо коштати! Нећу улазити у то да Тео неспортски живи, новинарска посла, али те осцилације у његовој игри су баш чудне! Навијачи ККП ће ме на крст разапети али ЧУДНО ЈЕ ДА ОБОЈИЦА ВАНСЕРИЈСКИХ, ТАЛЕНТОВАНИХ, КОШАРКАША У НБА НИШТА НИСУ УРАДИЛИ, НИКАКАВ ВЕЋИ ТРАГ НИСУ ОСТАВИЛИ? И сад штите један другом леђа? Тео је имао понуду од ЦСКА пре одласка у НБА (сви знате колику) од које застаје дах али као и Сале пун себе, уображен и нарцисоидан је све бацио низ воду због чега? Обадвојица су своју каријеру ставили на коцку, или пролаз директно у ЕЛ или пропаст! ККП је одиграо добру али не и најбољу своју утакмицу а Виртус са оваквом игром тешко да ће стићи до финала ЕК и ЕЛ а онда the end in Virtus and Bologna за обојицу и где ће онда? Звездаш честита ККП на победи јер само победе оба клуба у Бартомеу лигама могу да нам следеће сезоне обезбеде, дај боже, једно место у ЕЛ небитно коме!

Party Zanovac

pre 4 godine

Novica da nije imao problema sa povredama kroz karijeru ko zna gde bi bio!

On i ovakav moze da skoluje cetvorke po evropi!

Covek ima IQ 200 za kosarku!

bulldog

pre 4 godine

Ja ne bi zvizdio Teodosicu, nikad covek nije igrao za zvezdu, mozda je navijac, ali sta to uopste znaci. Nikakv uticaj nije imao na KKP.

_S

pre 4 godine

(Milos, 09. januar 2020 14:16)

Svaka cast za komentar. Nista jasno u pocetku, a kida do kraja. Bravo.

Ipak, nije mi mnogo do humora, grobarstvo je ugrozeno..

РајкоЦЗ

pre 4 godine

Duka, 08. januar
Растао си у погрешно време.
Па си хендикепиран!
Прави Звездаши су волели и Кићу и Прају, и Грбовића, нарочито кад су играли против страних клубова.
А радују и Кецмановој тројки.

Nenad Grobar Pirot

pre 4 godine

Jako dobra igra Partizana,cini se da je ekipa poboljsala transformaciju odbrana napad,sada se igra dosta brze,Pejdz je sazreo igracki i ove sezone je konacno postao ono sto se od njega ocekivalo bek-suter kad ga ostavis samog skoro uvek daje trojku,a bogami i pozadi je doata napredovao,Volden je poceo mnogo bolje igrati u napadu,u odbrani je igrao dobro gotovo svaku utakmicu od pocetka sezone,cekalo se da proradi i u napadu,ako ovako nastavi bice Partizan mnogo opasniji u napadu,Redingu fali jos utakmica da bi dostigao neku formu,jedino igrac koji stagnira je Zagorac,bljesne 1,2 utakmice posle nestane,cini se da nece iskoristiti svij talenat na pravi nacin,sto se tice Bircevica uz duzno postovanje od njega nesto preterano se nemoze ocekivati,sem da tu i tamo pogodi po neku trojku,ali on sve to upropasti glupim faulovima,veceras i nije bio toliko los,Jankovic je igrac toplo hladno,ume da bude od korusti,ali i da pravi neke bezvezne greske,sve u svemu svako ko nadje zamerku za vecerasnju igru nije uopste realan,zausta je cela ekipa odigrala fenimenalno,samo neka tako nastave....

navijac Partizana

pre 4 godine

ma nešto i u odbrani...znaš ono kad igraš košarku, pa moraš da šutneš preko nečije ruke...uz kontakt...pa te neko razlepi po ruci, pa bridi sledećih 20min vola ne možeš da ubodeš..kapiraš? Ne?
(čokoladni mrmot, 8. januar 2020 21:35)

O cijoj odbrani pricas? Pregledaj ponovo utakmicu i videces da je Virtus promasio ogroman broj otvorenih suteva koji su bili rezultat postavke igre i Teove kreacije. To ne znaci da Partizan nije igrao odbranu (narocito je u skoku bio odlican), ali poenta je da postavka igre Virtusa u napadu nije bila losa.
Dakle, to je bilo o Partizanovoj odbrani.
Ako govoris o Virtusovoj odbrani onih par kljucnih Waldenovih trojki su bile iz polu-otvorenih pozicija - jedna je cak bila sa korakom u stranu preko ruke. Ono sto hocu da kazem da je kada se lomio rezultat u drugoj cetvrtini odbrana obe ekipe bila na slicnom nivou, jedino je Partizan bio precizniji. Ovo sto ja govorim je skoro u rec izrekao i Sasa na konferenciju za stampu.
Inace, kada mi govoris sta znaci igrati kosarku, mogu samo da ti kazem da kao juniorski reprezentativac iz najboljih vremena bivse SFRJ verovatno znam o tome vise od tebe.

A sto se tice komentara od petarcz gde me on pita da li kapiram da je Sasina ekipa primila 62 poena u prvom poluvremenu, mogu samo da kazem da je primila 37 u drugom. To potvrdjuje moju konstataciju da je Partizan imao nenormalno prvo poluvreme - drugo poluvremen je dobio Virtus!
Sale je odlican trener, jos dugo cete ga gledati!

Kmozandin

pre 4 godine

Aman manite se sad navijackih gluposti, nasa kosarka, nas najsvetiji sport je pred zidom, nema Evrolige za Jadran (jos koju godinu cemo dobijati pozivnice posle toga ko zna). Pravimamo igrace ali gde ce da igraju ako ne mogu mladi sa nasim klubovima da igraju najjace takmicenje, nebitno dal je Zvezda ili Partizan. Bravo do neba za ono sto ste sinoc uradili i sta radite u ABA-i. Navijam za Zvezdu i druga mi je najvaznija stvar na svetu. Ali kosarka je u pitanju. Ako ne osvojimo mi, bolje bi vam bilo da sovojite vi. Srpska kosarka je u pitanju i srpski klub je odjeknuo sinoc kao i Zvezda svakom pobedom u Evroligi. Samo misliti o kosarci i koliko nam znace pobede i Partizana, ne samo Zvezde. Volim te Zvezdo najvise na svetu.

Admiral

pre 4 godine

@ pazite ovo
partizan dere virtus 20 razlike,zvezda samlela bajern a od sledece sezone i italijani ce imati dva predstavnika kao i nemci u el
a mi mozda ni jednog
jad i beda...
(novi sad, 08. januar 2020 20:52)

Nista cudno, para vrti gde burgija nece...

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Svaka cast strucnom stabu na pripremi, Voldenu na vrhunskoj igri, svim momcima na borbi i fokusu, ali... Kako kapiten otvara bitnu utakmicu, protiv velikog favorita? Ladan ki spricer.

Lalos_kos

pre 4 godine

Drago mi je sto smo pobedili!
Ali mi jedna stvar nije jasna... zasto nema highlists utakmica kao sto to rade u NBA?
Ipak je XXI vek i nije problem napraviti kratak pregled najboljih poteza...

Aragorn

pre 4 godine

Sve je bilo super... Osim tužne tribine koja je zauzela i kimijevu... Vidim stala država uz njih dala im značke pa bi da razbiju kimijeve... Kakvi god da su, "Partizanovci" su bar grobari... Bilo najbolje dok nijedni nisu dolazili...