Nedelja, 29.12.2019.

01:25

Maestralno veče Nikole Jokića VIDEO

Nikola Jokić predvodio je Denver Nagetse do pobede nad Memfis Grizlisima 119:110 (26:11, 24:28, 32:29, 37:42).

Izvor: AK

Maestralno veèe Nikole Jokiæa VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

137 Komentari

Sortiraj po:

remax

pre 4 godine

Jesu bile pobegulje sa fizičkog, tzv. "provaljen je" botovi? :D
Zamisli koliko treba da si operisan od sporta da za čoveka koji u nba ligi za 4 i po godine ima još malo pa dabl-dabl prosek od 16,4 poena, 9,6 skokova i 5,3 asistencije, kad odigra jednu nešto slabiju partiju napišeš "provaljen je"?
A u taj prosek su uključene ruki i sofmor sezone u kojim se po pravilu dobija nešto manja minutaža i uloga u timu.
Jokić je sad superstar a kakva će legenda biti za 5, 7 ili 10 godina, mogu samo da zamislim.

beogradski

pre 4 godine

Lingvisto, kaze se "unistitelji", a ne "unistavaci". Jokara je objasnio neke stvari i pozdrav iz Beograda.
(beogradski, 29. decembar 2019 12:31)

Sta je Jokic objasnio, gde je bio protiv Spanije ili Argentine na Mundobasketu? Nesto se ne secam da je upisao i neku asistenciju a kamoli trip dabl.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bodibond, 29. decembar 2019 14:26)

Genije, kakve veze ima Svetsko prvenstvo sa ovom utakmicom? Sto se tice tripl dablova, oni se ne desavaju u FIBA kosarci, ali ne razumes ti to. Gledaj ti svoj Partizan. Mani se cirava posla.

KOSTA1703

pre 4 godine

bodibond
Kada najboljem svetskom pijanisti te godine "stručnjak" Djordjević gurne u ruke diple i natera ga da svira, rezultat je sasvim jasan, svakome ko se bar malkice razume.

Bodibond

pre 4 godine

Lingvisto, kaze se "unistitelji", a ne "unistavaci". Jokara je objasnio neke stvari i pozdrav iz Beograda.
(beogradski, 29. decembar 2019 12:31)

Sta je Jokic objasnio, gde je bio protiv Spanije ili Argentine na Mundobasketu? Nesto se ne secam da je upisao i neku asistenciju a kamoli trip dabl.

Bodibond

pre 4 godine

Lako je ovako igrati za klub kad te placa, neka Jokic ponovi ovakve partije u dresu Srbije. Kad je bilo najpotrebnije da pokaze sta zna ( protiv Spanije, Italije, Angole) Jokara je bio neprimetan, dok Bogdan i Doncic uvek daju sve od sebe i uvek igraju odlicno.
To kao za Jokica tipicno je i za fudbalere, Kolarov daje golove za Romu a kad igra repka nema ga na terenu, isto kao Jokic. Da taj Jokic nesto vredi sam bi odveo Srbiju ka pobedi protiv Spanije.

Marko

pre 4 godine

@Nevski

To što je ukupna vrednost Nikolinog ugovora manja od ukupne vrednosti Marijevog ugovora, iako su obojica potpisala maksimalan, nema nikakve veze s tim što je Nikola izabran u drugom krugu drafta. Jednostavno, Marijev ugovor stupa na snagu dve godine nakon Nikolinog, i veći je u dolarskom iznosu upravo zbog povećanja "salary cap"-a do kog će doći za te dve godine (s tim što treba imati u vidu da je kod Marija i dalje reč tek o projektovanoj vrednosti ugovora, stvarna vrednost će se znati krajem juna, kad liga izračuna "salary cap" za narednu sezonu). To što je izabran u drugum u drugom krugu je zapravo ispalo dobro za Nikolu, jer je veliki ugovor potpisao već posle treće sezone u ligi, što bi bilo nemoguće da je izabran u prvoj rundi. Takođe, ako ispuni potrebne uslove, Nikola će u leto 2022, kad bude imao 7 sezona staža, moći da potpiše ugovor naspram kojeg bi postojeći bio skoro "smešan". U stvari, to bi tehnički bio produžetak trenutno važećeg ugovora, i on će se kvalifikovati za njega ako u dve od tri naredne sezone bude biran u neku od prve tri petorke lige (a i samo jedan izbor bi mogao da mu bude dovoljan, ali bi to onda moralo da bude u sezoni 2021-22). Verovali ili ne, nije uopšte nezamislivo da u karijeri probije granicu od pola milijarde dolara zarade od ugovora.

Komsija

pre 4 godine

Mogu Vam reci kao sugradjanin i komšija porodice Jokica da je to je prava porodica. A Nikola jedno dobro i vredno i plemenito dete koje je izaslo u vrhunskog sportistu i coveka!

asd

pre 4 godine

Memfus interesantna ekipa, Ja Morant ogroman potencijal, takodje mali Porter junior iz Denvera odigrao odlicno, ogroman potencijal, gradjen kao Huanco i mladji od njega ali mnogo bolji odmah se vidi.

MPP

pre 4 godine

UPRAVO SAM GLASAO
za Nikolu
Vidite Nikola ima svoje ime i
izraz "jokara" mu nikako ne pasuje....
Kako momak igra ovu igru pre bi mogli da ga oslovljvamo sa
Sveti Nikola ....
Kad igra ovako, prosto je najbolji centar sveta!
DONČIĆ I JOKIĆ su definitivno udahnuli neku svežinu u NBA ligu.
Obojica igraju tako jednostavno i lucidno , sa mnogo osećaja i lakoće !

beogradski

pre 4 godine

Pokušao sam sinoć da gledam, ali NBA je tako dosadna da mi se čak i onaj užas od Zvezda Granda učinio kao bolja opcija
(sasa pg, 29. decembar 2019 09:49)

Na NBA utakmici pominjes Zvezdu. Nije ti lako. Da sam na tvom mestu, cutao bih nakon Zvezdine pobede nad Zenitom, jer smo u 16 utakmica ostvarili vise pobeda nego Milucnost u 30.

Vilmoš kauboj

pre 4 godine

Odlična igra Jokića,sam držao Denver.Mogao postati najbolji sa ovih prostora ali kao što reče Divac u onom filmu.'Trenutno ima jedan bolji(Donka)'.

dare slovenac

pre 4 godine

Veliki Fedor Emelianenko nočas je odradijo poslednju borbu u karieri, u ring je ušao sa srpskom zastavom i uz himnu kosovskih junaka Hriste Bože...

NoName

pre 4 godine

glasah ovog trnutka na googlu.Prosto je,Nikola Jokic ,nba,vote.Dajta glas coveku koji svaki dan popravlja nas imidz sirom sveta a posebno u USA.Koliko puta samo pomenu Srbiju u pozitivnom kontekstu,to je neverovatno.Vrhunska i besplatna reklama.Secam se, kada je Divac igrao, nekih Filipinaca,nisu znali gde je Jugoslavija,ali su znali da je on Jugosliven.Glasajte,lep je osecaj.
(iznogud, 29. decembar 2019 04:51)

Mislim da moze svaki dan po jednom da se glasa.

asd

pre 4 godine

Gudura je tu da popuni mesto na klupi.
(Nemanja, 29. decembar 2019 01:49)

Ako si gledao nije imao mesto ni na klupi vec je stajao pored, rookie...

neca

pre 4 godine

Srećna Nova svima. A što se tiče Jokića njemu fali Dončić. On bi ispeglao sve padove u igri i obojica bi igrali kao ludi... Boli bi Nepobedivi...

J.R Reid

pre 4 godine

Gledao prvu cetvrtinu, tuga na sta izgledaju oba tima.
Jokic dok je bio, kao kreira igru, cim je izadao, tuga, osim jednog solo ulaza Plamlija.
Mislim da bi ih nekadasnji basketasi iz Blokova dobili bez problema.

Mr_Melbourne

pre 4 godine

Nba danas.80 koseva za 12 minuta igre u zadnjoj cetvrtini.Hajde da bilo ko od ove dvije ekipe dodje Realu i da padne 80 koseva za 10-12 minuta igre? Nikad i ni tad.Jednostavno niko ne igra odbranu, cim predju centar sut i tako se igra iz minute u minut.Znaci nije moguce gledati prije playofa.Memphis prvih 25 minuta igre 15 koseva i onda zavrse sa 110, ha ha ha

kimiko

pre 4 godine

Gledao ja, pa me zanima sledece...Da li moguće da se ovoliko čvrsto igra tamo u Americi !? Vidim, Nikola sav izgreban, izudaralo ga baš dobro. Pa sam razmišljao da li bi kod nas košarka vise napredovala ako se dozvoli malo cvrsca igra !?

kućabezprozora

pre 4 godine

Ovim partijama je zapušio usta svim malodušnim kritičarima. Sad je valjda jasno da fečko igra najbolje onda kad treba i kad on hoće, a ne gore pomenuti.
Svaka čast, momak!

Car Birdza

pre 4 godine

Svaka čast Jokiću !
Brine konstantni pad u odbrani ekipe koja je primila 99 poena u zadnje 3 četvrtine.
Čak je Plampli rekao za Denver post - "Moramo naučiti da igramo sa vođom “, rekao je Plumlee i dodao:„ Igrajte na isti način kojim ste dobili vođstvo. Ne preuveličavajte. Ostanite agresivni, ostanite pri koncentraciji i nastavite se braniti. Mislim da ponekad kad dobijemo šamar dečki počinju razmišljati o svojim stvarima. Samo nastavite da igrate zajedno"

Meloun je dodao na takav stalni pad u igri odbrane i skoka
-"Iskreno, radi se više o nama (nego o Grizlijima) “, rekao je Malone. „To nije policajac. Brinem se za više, šta radimo? Kako smo mentalno trenutno? Da li se pripremamo? I kako da se izvučemo od tog proklizavanja na odbrambenom kraju i odbacivanju? Ako se tome možemo pozabaviti, mislim da će sve drugo doći na svoje mesto. "

Džoni

pre 4 godine

vec je najbolji evropski igrac svih vremena definitivno...
(Terminator, 29. decembar 2019 01:31)

Jedino mali Dončić može da mu "pomuti slavu"! Jokić je bio odličan, ali šta tek reći za ovoga malog?

Zlatne ruke sinko

pre 4 godine

Gledao sam utakmicu, čovek je bog košarke, 50% Denverovog tima. Najbolji centar sveta letos je bio ipak zamena bradulji i nije imao mesta na 5ici, jer bradulja beleži impozantne brojke u kineskoj ligi, 6p 2sk i 1,5 as... Jokara brat MVP!

nevski

pre 4 godine

@satelit
Jokic vec ima max ugovor, kao igacu trejdovanom iz druge runde, toliko mu sleduje. Uvek ce malo kaskati sa kintom za igracima iz prve runde drafta.

А. Петров

pre 4 godine

Браво за Јокића, али баш ми је жао Гудурића. Као “компензација”, Смаилагић добио скоро 20 минута!

iznogud

pre 4 godine

glasah ovog trnutka na googlu.Prosto je,Nikola Jokic ,nba,vote.Dajta glas coveku koji svaki dan popravlja nas imidz sirom sveta a posebno u USA.Koliko puta samo pomenu Srbiju u pozitivnom kontekstu,to je neverovatno.Vrhunska i besplatna reklama.Secam se, kada je Divac igrao, nekih Filipinaca,nisu znali gde je Jugoslavija,ali su znali da je on Jugosliven.Glasajte,lep je osecaj.

javor

pre 4 godine

Djordjevic vizionar. Jokic pokidao na cetvorci.”
To je trebalo da bude naslov!
(zmajognjeni, 29. decembar 2019 01:28)

Možda Jokić i u denveru bude pocinjao sa klupe i bude zamena bolu možda ce i po tome da bude vizionar

veliki strumf

pre 4 godine

Gledao sam snimak drugog. Ladno su mu ukrali 2 asistencije. Jednu u 3/4 i jednu u 4/4. Jednom je u 4/4 spustio pod kos saigraču, usledila je kasna rampa i priznati su poeni. Nakon toga opet dodavanje pod kos, faul i saigrač je iskoristio bacanja. Od te dve asistencije jedna mu nije pisana, možda ova druga ako se nešto promenilo u računanju asistencija (uvek je važilo da se asistencija piše ukoliko je igrač kojem je asistirano fauliran a pogodi bar jedno bacanje). Ali to su brojke, nije previše bitno - bitno je da je Jokara odigrao doktorski, a uz to su ga ubili kao voka u kupus, i izgrebalo kao da su čopor mačaka pustili na njega.

steva

pre 4 godine

Ponavljam mesec dana da Jokic nije problem , on uvek nekako krece od meseca Decembra . Nadoce on , no sikiriki . Suteri su problem , bekovi ...
A Denver ako zeli bar da bude ozbiljan protivnik u polufinalu zapada ili da igra finale zapada ...onda bi morao da odradi ozbiljan posao sto se tice trejda . Jokic je u proslosezonskom plyoffu pokazao da je zvezda i Allstar igrac , da moze igrati 1 na 1 , ladno . Ali , gde je drugi takav igrac , neko ko ce biti konstantan , "pomoci" Jokicu , biti "druga zvezda" koja je u stanju da igra 1 na 1 i da "trpa" na svakoj playoff tekmi . Taj igrac nije Millsap , mator je , a i centar je ...treba im neko nizi . Murray to jos uvek nije , a ne znam da li ce ikad i biti . Dakle , dobar trejd , obavezno ...Holiday npr . A Boga mi ni "visoki" Plumlee nije neka sreca , mogli bi i neku valjanu 5 da pazare .

Rokabili

pre 4 godine

Auh što se Rasel povredi, izgledalo je baš gadno za kičmu, nezgodan udarac glavom, al izgleda da je dobro... Ubaci čoveče Smajlagića, odigrao je dobro, za sada 5 poena...

Blek - Chicago

pre 4 godine

Nevezano za Jokićevu igru (što je baš super, pogledajte asistencije) Ja da pozdravim admine za komentare! :) Srećna Nova Godina, deco! :)

Rokabili

pre 4 godine

Počeo Dalas-Golden Stejt, prva četvrtina dadoše po 10 trojki, šutiraju ko ludi... Dončić maestralan... Ušao Smajlaga, ok je ne pravi gluposti, doprinosi... Ali promaši jednu trojku... Biće on dobar samo više samopouzdanja i lopti za njega... I trener da ne škrtari na vremenu...

Aleks

pre 4 godine

Kakav pregled igre.... situacija udvajaju ga u reketu, bezizlazno, sledeće šta je misliš da gubi loptu, međutim ide no look pass usamljenom igraču pod koš... ono što reče trener Majamija: premotavam po nekoliko puta Jokićeve asistencije i ne mogu da skontam...

Ivan

pre 4 godine

Posle one blamaze Zagorca, kada su ga potpisali i otpustili u istom prelaznom roku, ovo koliko je Guduric igrao je premija. Ocigledno da oni od pojacanja ocekuju iskljucivo da daju 15 plus poena po mecu, ili ne igraju… Ne bas dobra sredina za kosarku.

bskfan

pre 4 godine

Denver sa Jokicem u igri za 33 minuta +23. Denver bez Jokica za 15 minuta -14. Izvodjenje slobodnih bacanja Plamlija kriminalno, ona dva air-ball-a ubijaju moral ekipe i zato je Plamli, ako ni zbog cega drugog, potpuno neupotrebljiv u peljofu. Sut za 3 poena Denvera i dalje los, svega 31%. Interesantno je da su visoki igraci pogadjali trojke, dok bekovi nisu mogli da pogode nista: Barton 2/9, Marej 0/2, Haris 0/2. Sve u svemu, idalje losa igra Denvera, pobedili su zahvaljujuci tome sto su Grizliji imali cak 7 vise izgubljenih lopti od Denvera, da nije bilo toga opet bi bila neizvesna utakmica. Na pocetku cetvrte cetvrtine Jokic na klupi i Valanciunas za 3 minuta da 10 poena. Malone vec tri godine ne moze da resi problem klupe.

Ma ćao, ne raspravljaj se s mene

pre 4 godine

Kakvu bi on statistiku imao da saigrači bar za 2-3% poprave sut i da ima malo bolji skok. Ali dobro, zato sve lagano nadoknadi ovim lucidnim asistencijama jer nikad ne znas sta ce da uradi s loptom. P.S. Plamli i ona 2 slobodna bacanja auuu... pogotovo ono prvo jer nikad nisam video da neko onako baci pored obruca loptu.

HariHaler

pre 4 godine

Odusevljava lakoca Jokiceve igre.
Treba zanemariti price o njegovoj pasivnosti i nedostatku zelje za jurnjavom za statistikom i prosto uzivati u onome sto radi. A on uziva u igri i ako je njemu to dovoljno onda treba i nama. Ekipi je dovoljno, a to je opet najvaznije.

Dragan

pre 4 godine

Jokic je odigrao vise nego solidno protiv ekipe koja nema sta da trazi na zapadu. Opet TD, za 33 minuta, da svaku igra 37-38 minuta u sezeni bi pravio 30 TD, ovako mu je 20 max. Veceras je imao 5-6 fantasticnih asistencija i ostale su one koje ameri racunaju kao asistencije. Pored svega opet su sa njim igrali crvene rukavice :), ruke su mu bile kao da je izgoreo na suncu, plus krv na ramenu ali za te pare koje mu placaju mora da se zrtvuje. Ostali mu nisu ni vodonose ali tako je kako je da igra sa boljim saigracima ne bi bio prva zvezda tima niti bi imao taj broj TD, to se vidi kada u Hjustonu igraju dve zvezde pa ni oni zajedno nisu ove sezone napravili taj broj TD kao Jokara.

10ka

pre 4 godine

Jokara odličan ali opet ništa od finala ove godine. Nemaju šutera. Barton i Heris puni energije (za sve pohvale pristup) ali ništa sa distance sa sve malim Kanađaninom nisu uboli. Cela igra se svodi na brzu tranziciju i trčanje pod koš. Ili oni dele Jokari dole ili on njih razigrava iz protrčavanja. nekako mi sve to tanko jer imaju samo Jokića, a ostali spavaju. Da sam na njegovom mestu uzimao bih bar 40 šuteva pa nabijao statistiku.

ale

pre 4 godine

Znao sam da se mafija oko poena igraca al do ovolike mere, bukv cista mafija. Ko je imao Mareja over zna o cemu pricam. Inace Jokara ko Jokara, da malo prostora ko i svake godine hejterima da malo izadju iz rupe pa ih vrati nekim maestralnim partijama i tripl dablovima hehe

haos

pre 4 godine

Jru Holidej umesto Mareja, dati vise prostora Porteru(sjajan trojkas, atleta, sve) vratiti Herisa u zivot koji se ocigledno zasitio Marejovog ega i prestao da igra. I da OTPISATI Plamlija sto je moguce pre. I uz jednog sutera veterana, jako lepa i jaka ekipa. Marej, Barton i Plamli su kanceri zbog kojih ispastaju Porter, Heris, Moris, Hernangomez. Ali, Meloun je previse tvrdoglav.

Џонац

pre 4 godine

Невјероватно са каквом лакоћом игра Јокић. Сваку утакмицу може да има трипл-дабл уз 35+ поена, само да то хоће.

jokic sokic

pre 4 godine

35 tripl dabl, jos 7 tripl dablova pa stize i Hardena (42) na 9 mestu vecne liste tripl dablova... za jednu vise na 8 mestu ima Fat Lever (43), dakle i njega ce stici sledece godine, a ko zna mozda i ove.. A onda ide malo sporija jurnjava za Leri Brdom koji ima 59, pa Wilt Chamberlain... cetiri od deset su jos aktivni igraci, koja je to igracina Jokic, nismo ni svesni.

1 Oscar Robertson 181
2 Russell Westbrook 144 - aktivan igrac
3 Magic Johnson 138
4 Jason Kidd 107
5 LeBron James 88 - aktivan igrac
6 Wilt Chamberlain 78
7 Larry Bird 59
8 Fat Lever 43
9 James Harden 42 - aktivan igrac
10 Nikola Jokić 35 - aktivan igrac

Andrej

pre 4 godine

Meni je neverovatno koju sigurnost daje ekipi u napadu. Bez njega su kao muve bez glave. Barton je neocekivano sazreo pod stare dane. Marej je ipak jos uvek pre mlad, bice i od njega jak igrac, samo je potrebno vreme. Bravo Nikola, vrhunska partija zaista.

Dragan

pre 4 godine

Jokic je odigrao vise nego solidno protiv ekipe koja nema sta da trazi na zapadu. Opet TD, za 33 minuta, da svaku igra 37-38 minuta u sezeni bi pravio 30 TD, ovako mu je 20 max. Veceras je imao 5-6 fantasticnih asistencija i ostale su one koje ameri racunaju kao asistencije. Pored svega opet su sa njim igrali crvene rukavice :), ruke su mu bile kao da je izgoreo na suncu, plus krv na ramenu ali za te pare koje mu placaju mora da se zrtvuje. Ostali mu nisu ni vodonose ali tako je kako je da igra sa boljim saigracima ne bi bio prva zvezda tima niti bi imao taj broj TD, to se vidi kada u Hjustonu igraju dve zvezde pa ni oni zajedno nisu ove sezone napravili taj broj TD kao Jokara.

Lepi moj

pre 4 godine

Jokić završava tekmu 31pts 10asist 10jump.
Rekoh daj da pogledam vrs kako igra, nisam gledao dugo. On brt obrnuo igricu, nmž mu niko ništa. Cela dvorana ustaje i klanja se, 1min pred kraj kad izašao iz game.

Jedino je Sale Đorđević uspeo da ga zaustavi. Hahahaha

p.s. Koliko god se u Europe igra dobra košarka, u nekim trenucima nivo atleticizma kod igrača u NBA je neodbranljiv i neverovatan. Od toga nema odbrane.

Šaka jada

pre 4 godine

Lagano, bez forsiranja. Nikola je na desetom mestu po broju tripl-dablova u istoriji NBA lige. A samo pomislite, a ko ga je pratio to dobro zna, na koliko utakmica je samo izveden iz igre kada su mu nedostajali samo skok ili asistencija za taj poduhvat. Do sada bi bio uveliko ispred Hardena. Svaka čast stvarno. Igrač kao stvoren za ovu eru NBA lige.

sarlo

pre 4 godine

Svaki od prvoplasiranih timova ima barem dve super zvezde (lenard dzordz, harden vestbruk, dončić porzingis, dzejms dejvis.. ), jedino Jokara sam vuče.. Da ima iole boljeg šutera u timu, imao bi 15 asistencija po meču..dečko se igra košarke, i naravno kao i svake sezone slabije počinje, ali već od decembra daje gas.. Prva petorka i ove sezone lagano..

satelit

pre 4 godine

Svaki centar na svetu morao bi pogledati Jokicevu igru veceras,posebno mladi...Ovo je bllo DOKTORSKI,a opet rutinski...Denver bi morao da izmeni ugovor s njim,makismalan da ponude..Oni ne mogu da zive bez Jokica..Oni nemaju akcije bez njega

znanje-imanje

pre 4 godine

U NBA apsolutno nema ali ni izbliza nijedan tim u kome bi ovaj Mari imao sreće kao u Denveru. Nemaju nekog vrhunskog beka, ni nekog trojkaša specijalistu, dosad ni šampionske ambicije, tim je mlad i - tu je Nikola. Neverovatno srećan dečko. Da imaju mozga dali bi mu ne 35 već 25 po sezoni i da peva ili nek ide. Ovako svake sezone bi bar 5 miliona morao dati Nikoli na ruke.
Što se ostalog tiče u toku je povratak u normalu najboljeg košarkaša KSSa. Pardon - zamalo najboljeg košarkaša KSSa. Au pa koliko li tek onaj najbolji gomila tih tripl dablova da mi je znati...

Dragan

pre 4 godine

Jokic je odigrao vise nego solidno protiv ekipe koja nema sta da trazi na zapadu. Opet TD, za 33 minuta, da svaku igra 37-38 minuta u sezeni bi pravio 30 TD, ovako mu je 20 max. Veceras je imao 5-6 fantasticnih asistencija i ostale su one koje ameri racunaju kao asistencije. Pored svega opet su sa njim igrali crvene rukavice :), ruke su mu bile kao da je izgoreo na suncu, plus krv na ramenu ali za te pare koje mu placaju mora da se zrtvuje. Ostali mu nisu ni vodonose ali tako je kako je da igra sa boljim saigracima ne bi bio prva zvezda tima niti bi imao taj broj TD, to se vidi kada u Hjustonu igraju dve zvezde pa ni oni zajedno nisu ove sezone napravili taj broj TD kao Jokara.

Aleksandar

pre 4 godine

Kakva lakoca igranja ljudi moji! Prosto dok akcije Denvera idu preko njega (sto nije bio slucaj do pre mozda 9,10 utakmica), skoro da ste sigurni 100 posto da ce biti poen Denvera.. Ili dobra asistencija ili do kosa, deluje da moze da da poen kad god hoce, ali da zeli da razigra i ostatak tima!
Bravo majstore i ajmo do MVP-a i prvog mesta na zapadu!

Šomi

pre 4 godine

Odlično veče drugog najboljeg srpskog igrača. Malo tesan rezultat s obzirom da su igrali sa Grizlisima ali pobeda je pobeda, to je važno. I pored svega, ponovo ga sudije ne uvažavaju...

Lepi moj

pre 4 godine

Jokić završava tekmu 31pts 10asist 10jump.
Rekoh daj da pogledam vrs kako igra, nisam gledao dugo. On brt obrnuo igricu, nmž mu niko ništa. Cela dvorana ustaje i klanja se, 1min pred kraj kad izašao iz game.

Jedino je Sale Đorđević uspeo da ga zaustavi. Hahahaha

p.s. Koliko god se u Europe igra dobra košarka, u nekim trenucima nivo atleticizma kod igrača u NBA je neodbranljiv i neverovatan. Od toga nema odbrane.

satelit

pre 4 godine

Svaki centar na svetu morao bi pogledati Jokicevu igru veceras,posebno mladi...Ovo je bllo DOKTORSKI,a opet rutinski...Denver bi morao da izmeni ugovor s njim,makismalan da ponude..Oni ne mogu da zive bez Jokica..Oni nemaju akcije bez njega

jokic sokic

pre 4 godine

35 tripl dabl, jos 7 tripl dablova pa stize i Hardena (42) na 9 mestu vecne liste tripl dablova... za jednu vise na 8 mestu ima Fat Lever (43), dakle i njega ce stici sledece godine, a ko zna mozda i ove.. A onda ide malo sporija jurnjava za Leri Brdom koji ima 59, pa Wilt Chamberlain... cetiri od deset su jos aktivni igraci, koja je to igracina Jokic, nismo ni svesni.

1 Oscar Robertson 181
2 Russell Westbrook 144 - aktivan igrac
3 Magic Johnson 138
4 Jason Kidd 107
5 LeBron James 88 - aktivan igrac
6 Wilt Chamberlain 78
7 Larry Bird 59
8 Fat Lever 43
9 James Harden 42 - aktivan igrac
10 Nikola Jokić 35 - aktivan igrac

znanje-imanje

pre 4 godine

U NBA apsolutno nema ali ni izbliza nijedan tim u kome bi ovaj Mari imao sreće kao u Denveru. Nemaju nekog vrhunskog beka, ni nekog trojkaša specijalistu, dosad ni šampionske ambicije, tim je mlad i - tu je Nikola. Neverovatno srećan dečko. Da imaju mozga dali bi mu ne 35 već 25 po sezoni i da peva ili nek ide. Ovako svake sezone bi bar 5 miliona morao dati Nikoli na ruke.
Što se ostalog tiče u toku je povratak u normalu najboljeg košarkaša KSSa. Pardon - zamalo najboljeg košarkaša KSSa. Au pa koliko li tek onaj najbolji gomila tih tripl dablova da mi je znati...

Šaka jada

pre 4 godine

Lagano, bez forsiranja. Nikola je na desetom mestu po broju tripl-dablova u istoriji NBA lige. A samo pomislite, a ko ga je pratio to dobro zna, na koliko utakmica je samo izveden iz igre kada su mu nedostajali samo skok ili asistencija za taj poduhvat. Do sada bi bio uveliko ispred Hardena. Svaka čast stvarno. Igrač kao stvoren za ovu eru NBA lige.

10ka

pre 4 godine

Jokara odličan ali opet ništa od finala ove godine. Nemaju šutera. Barton i Heris puni energije (za sve pohvale pristup) ali ništa sa distance sa sve malim Kanađaninom nisu uboli. Cela igra se svodi na brzu tranziciju i trčanje pod koš. Ili oni dele Jokari dole ili on njih razigrava iz protrčavanja. nekako mi sve to tanko jer imaju samo Jokića, a ostali spavaju. Da sam na njegovom mestu uzimao bih bar 40 šuteva pa nabijao statistiku.

sarlo

pre 4 godine

Svaki od prvoplasiranih timova ima barem dve super zvezde (lenard dzordz, harden vestbruk, dončić porzingis, dzejms dejvis.. ), jedino Jokara sam vuče.. Da ima iole boljeg šutera u timu, imao bi 15 asistencija po meču..dečko se igra košarke, i naravno kao i svake sezone slabije počinje, ali već od decembra daje gas.. Prva petorka i ove sezone lagano..

Ma ćao, ne raspravljaj se s mene

pre 4 godine

Kakvu bi on statistiku imao da saigrači bar za 2-3% poprave sut i da ima malo bolji skok. Ali dobro, zato sve lagano nadoknadi ovim lucidnim asistencijama jer nikad ne znas sta ce da uradi s loptom. P.S. Plamli i ona 2 slobodna bacanja auuu... pogotovo ono prvo jer nikad nisam video da neko onako baci pored obruca loptu.

Aleksandar

pre 4 godine

Kakva lakoca igranja ljudi moji! Prosto dok akcije Denvera idu preko njega (sto nije bio slucaj do pre mozda 9,10 utakmica), skoro da ste sigurni 100 posto da ce biti poen Denvera.. Ili dobra asistencija ili do kosa, deluje da moze da da poen kad god hoce, ali da zeli da razigra i ostatak tima!
Bravo majstore i ajmo do MVP-a i prvog mesta na zapadu!

Andrej

pre 4 godine

Meni je neverovatno koju sigurnost daje ekipi u napadu. Bez njega su kao muve bez glave. Barton je neocekivano sazreo pod stare dane. Marej je ipak jos uvek pre mlad, bice i od njega jak igrac, samo je potrebno vreme. Bravo Nikola, vrhunska partija zaista.

Šomi

pre 4 godine

Odlično veče drugog najboljeg srpskog igrača. Malo tesan rezultat s obzirom da su igrali sa Grizlisima ali pobeda je pobeda, to je važno. I pored svega, ponovo ga sudije ne uvažavaju...

HariHaler

pre 4 godine

Odusevljava lakoca Jokiceve igre.
Treba zanemariti price o njegovoj pasivnosti i nedostatku zelje za jurnjavom za statistikom i prosto uzivati u onome sto radi. A on uziva u igri i ako je njemu to dovoljno onda treba i nama. Ekipi je dovoljno, a to je opet najvaznije.

Џонац

pre 4 godine

Невјероватно са каквом лакоћом игра Јокић. Сваку утакмицу може да има трипл-дабл уз 35+ поена, само да то хоће.

ale

pre 4 godine

Znao sam da se mafija oko poena igraca al do ovolike mere, bukv cista mafija. Ko je imao Mareja over zna o cemu pricam. Inace Jokara ko Jokara, da malo prostora ko i svake godine hejterima da malo izadju iz rupe pa ih vrati nekim maestralnim partijama i tripl dablovima hehe

dare slovenac

pre 4 godine

Veliki Fedor Emelianenko nočas je odradijo poslednju borbu u karieri, u ring je ušao sa srpskom zastavom i uz himnu kosovskih junaka Hriste Bože...

Dragan

pre 4 godine

Jokic je odigrao vise nego solidno protiv ekipe koja nema sta da trazi na zapadu. Opet TD, za 33 minuta, da svaku igra 37-38 minuta u sezeni bi pravio 30 TD, ovako mu je 20 max. Veceras je imao 5-6 fantasticnih asistencija i ostale su one koje ameri racunaju kao asistencije. Pored svega opet su sa njim igrali crvene rukavice :), ruke su mu bile kao da je izgoreo na suncu, plus krv na ramenu ali za te pare koje mu placaju mora da se zrtvuje. Ostali mu nisu ni vodonose ali tako je kako je da igra sa boljim saigracima ne bi bio prva zvezda tima niti bi imao taj broj TD, to se vidi kada u Hjustonu igraju dve zvezde pa ni oni zajedno nisu ove sezone napravili taj broj TD kao Jokara.

kućabezprozora

pre 4 godine

Ovim partijama je zapušio usta svim malodušnim kritičarima. Sad je valjda jasno da fečko igra najbolje onda kad treba i kad on hoće, a ne gore pomenuti.
Svaka čast, momak!

NoName

pre 4 godine

glasah ovog trnutka na googlu.Prosto je,Nikola Jokic ,nba,vote.Dajta glas coveku koji svaki dan popravlja nas imidz sirom sveta a posebno u USA.Koliko puta samo pomenu Srbiju u pozitivnom kontekstu,to je neverovatno.Vrhunska i besplatna reklama.Secam se, kada je Divac igrao, nekih Filipinaca,nisu znali gde je Jugoslavija,ali su znali da je on Jugosliven.Glasajte,lep je osecaj.
(iznogud, 29. decembar 2019 04:51)

Mislim da moze svaki dan po jednom da se glasa.

Zlatne ruke sinko

pre 4 godine

Gledao sam utakmicu, čovek je bog košarke, 50% Denverovog tima. Najbolji centar sveta letos je bio ipak zamena bradulji i nije imao mesta na 5ici, jer bradulja beleži impozantne brojke u kineskoj ligi, 6p 2sk i 1,5 as... Jokara brat MVP!

kimiko

pre 4 godine

Gledao ja, pa me zanima sledece...Da li moguće da se ovoliko čvrsto igra tamo u Americi !? Vidim, Nikola sav izgreban, izudaralo ga baš dobro. Pa sam razmišljao da li bi kod nas košarka vise napredovala ako se dozvoli malo cvrsca igra !?

neca

pre 4 godine

Srećna Nova svima. A što se tiče Jokića njemu fali Dončić. On bi ispeglao sve padove u igri i obojica bi igrali kao ludi... Boli bi Nepobedivi...

javor

pre 4 godine

Djordjevic vizionar. Jokic pokidao na cetvorci.”
To je trebalo da bude naslov!
(zmajognjeni, 29. decembar 2019 01:28)

Možda Jokić i u denveru bude pocinjao sa klupe i bude zamena bolu možda ce i po tome da bude vizionar

Rokabili

pre 4 godine

Auh što se Rasel povredi, izgledalo je baš gadno za kičmu, nezgodan udarac glavom, al izgleda da je dobro... Ubaci čoveče Smajlagića, odigrao je dobro, za sada 5 poena...

Komsija

pre 4 godine

Mogu Vam reci kao sugradjanin i komšija porodice Jokica da je to je prava porodica. A Nikola jedno dobro i vredno i plemenito dete koje je izaslo u vrhunskog sportistu i coveka!

asd

pre 4 godine

Gudura je tu da popuni mesto na klupi.
(Nemanja, 29. decembar 2019 01:49)

Ako si gledao nije imao mesto ni na klupi vec je stajao pored, rookie...

Džoni

pre 4 godine

vec je najbolji evropski igrac svih vremena definitivno...
(Terminator, 29. decembar 2019 01:31)

Jedino mali Dončić može da mu "pomuti slavu"! Jokić je bio odličan, ali šta tek reći za ovoga malog?

А. Петров

pre 4 godine

Браво за Јокића, али баш ми је жао Гудурића. Као “компензација”, Смаилагић добио скоро 20 минута!

haos

pre 4 godine

Jru Holidej umesto Mareja, dati vise prostora Porteru(sjajan trojkas, atleta, sve) vratiti Herisa u zivot koji se ocigledno zasitio Marejovog ega i prestao da igra. I da OTPISATI Plamlija sto je moguce pre. I uz jednog sutera veterana, jako lepa i jaka ekipa. Marej, Barton i Plamli su kanceri zbog kojih ispastaju Porter, Heris, Moris, Hernangomez. Ali, Meloun je previse tvrdoglav.

asd

pre 4 godine

Memfus interesantna ekipa, Ja Morant ogroman potencijal, takodje mali Porter junior iz Denvera odigrao odlicno, ogroman potencijal, gradjen kao Huanco i mladji od njega ali mnogo bolji odmah se vidi.

iznogud

pre 4 godine

glasah ovog trnutka na googlu.Prosto je,Nikola Jokic ,nba,vote.Dajta glas coveku koji svaki dan popravlja nas imidz sirom sveta a posebno u USA.Koliko puta samo pomenu Srbiju u pozitivnom kontekstu,to je neverovatno.Vrhunska i besplatna reklama.Secam se, kada je Divac igrao, nekih Filipinaca,nisu znali gde je Jugoslavija,ali su znali da je on Jugosliven.Glasajte,lep je osecaj.

Aleks

pre 4 godine

Kakav pregled igre.... situacija udvajaju ga u reketu, bezizlazno, sledeće šta je misliš da gubi loptu, međutim ide no look pass usamljenom igraču pod koš... ono što reče trener Majamija: premotavam po nekoliko puta Jokićeve asistencije i ne mogu da skontam...

J.R Reid

pre 4 godine

Gledao prvu cetvrtinu, tuga na sta izgledaju oba tima.
Jokic dok je bio, kao kreira igru, cim je izadao, tuga, osim jednog solo ulaza Plamlija.
Mislim da bi ih nekadasnji basketasi iz Blokova dobili bez problema.

MPP

pre 4 godine

UPRAVO SAM GLASAO
za Nikolu
Vidite Nikola ima svoje ime i
izraz "jokara" mu nikako ne pasuje....
Kako momak igra ovu igru pre bi mogli da ga oslovljvamo sa
Sveti Nikola ....
Kad igra ovako, prosto je najbolji centar sveta!
DONČIĆ I JOKIĆ su definitivno udahnuli neku svežinu u NBA ligu.
Obojica igraju tako jednostavno i lucidno , sa mnogo osećaja i lakoće !

remax

pre 4 godine

Jesu bile pobegulje sa fizičkog, tzv. "provaljen je" botovi? :D
Zamisli koliko treba da si operisan od sporta da za čoveka koji u nba ligi za 4 i po godine ima još malo pa dabl-dabl prosek od 16,4 poena, 9,6 skokova i 5,3 asistencije, kad odigra jednu nešto slabiju partiju napišeš "provaljen je"?
A u taj prosek su uključene ruki i sofmor sezone u kojim se po pravilu dobija nešto manja minutaža i uloga u timu.
Jokić je sad superstar a kakva će legenda biti za 5, 7 ili 10 godina, mogu samo da zamislim.

Dragan

pre 4 godine

Jokic je odigrao vise nego solidno protiv ekipe koja nema sta da trazi na zapadu. Opet TD, za 33 minuta, da svaku igra 37-38 minuta u sezeni bi pravio 30 TD, ovako mu je 20 max. Veceras je imao 5-6 fantasticnih asistencija i ostale su one koje ameri racunaju kao asistencije. Pored svega opet su sa njim igrali crvene rukavice :), ruke su mu bile kao da je izgoreo na suncu, plus krv na ramenu ali za te pare koje mu placaju mora da se zrtvuje. Ostali mu nisu ni vodonose ali tako je kako je da igra sa boljim saigracima ne bi bio prva zvezda tima niti bi imao taj broj TD, to se vidi kada u Hjustonu igraju dve zvezde pa ni oni zajedno nisu ove sezone napravili taj broj TD kao Jokara.

KOSTA1703

pre 4 godine

bodibond
Kada najboljem svetskom pijanisti te godine "stručnjak" Djordjević gurne u ruke diple i natera ga da svira, rezultat je sasvim jasan, svakome ko se bar malkice razume.

veliki strumf

pre 4 godine

Gledao sam snimak drugog. Ladno su mu ukrali 2 asistencije. Jednu u 3/4 i jednu u 4/4. Jednom je u 4/4 spustio pod kos saigraču, usledila je kasna rampa i priznati su poeni. Nakon toga opet dodavanje pod kos, faul i saigrač je iskoristio bacanja. Od te dve asistencije jedna mu nije pisana, možda ova druga ako se nešto promenilo u računanju asistencija (uvek je važilo da se asistencija piše ukoliko je igrač kojem je asistirano fauliran a pogodi bar jedno bacanje). Ali to su brojke, nije previše bitno - bitno je da je Jokara odigrao doktorski, a uz to su ga ubili kao voka u kupus, i izgrebalo kao da su čopor mačaka pustili na njega.

Mr_Melbourne

pre 4 godine

Nba danas.80 koseva za 12 minuta igre u zadnjoj cetvrtini.Hajde da bilo ko od ove dvije ekipe dodje Realu i da padne 80 koseva za 10-12 minuta igre? Nikad i ni tad.Jednostavno niko ne igra odbranu, cim predju centar sut i tako se igra iz minute u minut.Znaci nije moguce gledati prije playofa.Memphis prvih 25 minuta igre 15 koseva i onda zavrse sa 110, ha ha ha

Marko

pre 4 godine

@Nevski

To što je ukupna vrednost Nikolinog ugovora manja od ukupne vrednosti Marijevog ugovora, iako su obojica potpisala maksimalan, nema nikakve veze s tim što je Nikola izabran u drugom krugu drafta. Jednostavno, Marijev ugovor stupa na snagu dve godine nakon Nikolinog, i veći je u dolarskom iznosu upravo zbog povećanja "salary cap"-a do kog će doći za te dve godine (s tim što treba imati u vidu da je kod Marija i dalje reč tek o projektovanoj vrednosti ugovora, stvarna vrednost će se znati krajem juna, kad liga izračuna "salary cap" za narednu sezonu). To što je izabran u drugum u drugom krugu je zapravo ispalo dobro za Nikolu, jer je veliki ugovor potpisao već posle treće sezone u ligi, što bi bilo nemoguće da je izabran u prvoj rundi. Takođe, ako ispuni potrebne uslove, Nikola će u leto 2022, kad bude imao 7 sezona staža, moći da potpiše ugovor naspram kojeg bi postojeći bio skoro "smešan". U stvari, to bi tehnički bio produžetak trenutno važećeg ugovora, i on će se kvalifikovati za njega ako u dve od tri naredne sezone bude biran u neku od prve tri petorke lige (a i samo jedan izbor bi mogao da mu bude dovoljan, ali bi to onda moralo da bude u sezoni 2021-22). Verovali ili ne, nije uopšte nezamislivo da u karijeri probije granicu od pola milijarde dolara zarade od ugovora.

steva

pre 4 godine

Ponavljam mesec dana da Jokic nije problem , on uvek nekako krece od meseca Decembra . Nadoce on , no sikiriki . Suteri su problem , bekovi ...
A Denver ako zeli bar da bude ozbiljan protivnik u polufinalu zapada ili da igra finale zapada ...onda bi morao da odradi ozbiljan posao sto se tice trejda . Jokic je u proslosezonskom plyoffu pokazao da je zvezda i Allstar igrac , da moze igrati 1 na 1 , ladno . Ali , gde je drugi takav igrac , neko ko ce biti konstantan , "pomoci" Jokicu , biti "druga zvezda" koja je u stanju da igra 1 na 1 i da "trpa" na svakoj playoff tekmi . Taj igrac nije Millsap , mator je , a i centar je ...treba im neko nizi . Murray to jos uvek nije , a ne znam da li ce ikad i biti . Dakle , dobar trejd , obavezno ...Holiday npr . A Boga mi ni "visoki" Plumlee nije neka sreca , mogli bi i neku valjanu 5 da pazare .

bskfan

pre 4 godine

Denver sa Jokicem u igri za 33 minuta +23. Denver bez Jokica za 15 minuta -14. Izvodjenje slobodnih bacanja Plamlija kriminalno, ona dva air-ball-a ubijaju moral ekipe i zato je Plamli, ako ni zbog cega drugog, potpuno neupotrebljiv u peljofu. Sut za 3 poena Denvera i dalje los, svega 31%. Interesantno je da su visoki igraci pogadjali trojke, dok bekovi nisu mogli da pogode nista: Barton 2/9, Marej 0/2, Haris 0/2. Sve u svemu, idalje losa igra Denvera, pobedili su zahvaljujuci tome sto su Grizliji imali cak 7 vise izgubljenih lopti od Denvera, da nije bilo toga opet bi bila neizvesna utakmica. Na pocetku cetvrte cetvrtine Jokic na klupi i Valanciunas za 3 minuta da 10 poena. Malone vec tri godine ne moze da resi problem klupe.

Vilmoš kauboj

pre 4 godine

Odlična igra Jokića,sam držao Denver.Mogao postati najbolji sa ovih prostora ali kao što reče Divac u onom filmu.'Trenutno ima jedan bolji(Donka)'.

beogradski

pre 4 godine

Lingvisto, kaze se "unistitelji", a ne "unistavaci". Jokara je objasnio neke stvari i pozdrav iz Beograda.
(beogradski, 29. decembar 2019 12:31)

Sta je Jokic objasnio, gde je bio protiv Spanije ili Argentine na Mundobasketu? Nesto se ne secam da je upisao i neku asistenciju a kamoli trip dabl.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bodibond, 29. decembar 2019 14:26)

Genije, kakve veze ima Svetsko prvenstvo sa ovom utakmicom? Sto se tice tripl dablova, oni se ne desavaju u FIBA kosarci, ali ne razumes ti to. Gledaj ti svoj Partizan. Mani se cirava posla.

Dragan

pre 4 godine

Jokic je odigrao vise nego solidno protiv ekipe koja nema sta da trazi na zapadu. Opet TD, za 33 minuta, da svaku igra 37-38 minuta u sezeni bi pravio 30 TD, ovako mu je 20 max. Veceras je imao 5-6 fantasticnih asistencija i ostale su one koje ameri racunaju kao asistencije. Pored svega opet su sa njim igrali crvene rukavice :), ruke su mu bile kao da je izgoreo na suncu, plus krv na ramenu ali za te pare koje mu placaju mora da se zrtvuje. Ostali mu nisu ni vodonose ali tako je kako je da igra sa boljim saigracima ne bi bio prva zvezda tima niti bi imao taj broj TD, to se vidi kada u Hjustonu igraju dve zvezde pa ni oni zajedno nisu ove sezone napravili taj broj TD kao Jokara.

Rokabili

pre 4 godine

Počeo Dalas-Golden Stejt, prva četvrtina dadoše po 10 trojki, šutiraju ko ludi... Dončić maestralan... Ušao Smajlaga, ok je ne pravi gluposti, doprinosi... Ali promaši jednu trojku... Biće on dobar samo više samopouzdanja i lopti za njega... I trener da ne škrtari na vremenu...

Car Birdza

pre 4 godine

Svaka čast Jokiću !
Brine konstantni pad u odbrani ekipe koja je primila 99 poena u zadnje 3 četvrtine.
Čak je Plampli rekao za Denver post - "Moramo naučiti da igramo sa vođom “, rekao je Plumlee i dodao:„ Igrajte na isti način kojim ste dobili vođstvo. Ne preuveličavajte. Ostanite agresivni, ostanite pri koncentraciji i nastavite se braniti. Mislim da ponekad kad dobijemo šamar dečki počinju razmišljati o svojim stvarima. Samo nastavite da igrate zajedno"

Meloun je dodao na takav stalni pad u igri odbrane i skoka
-"Iskreno, radi se više o nama (nego o Grizlijima) “, rekao je Malone. „To nije policajac. Brinem se za više, šta radimo? Kako smo mentalno trenutno? Da li se pripremamo? I kako da se izvučemo od tog proklizavanja na odbrambenom kraju i odbacivanju? Ako se tome možemo pozabaviti, mislim da će sve drugo doći na svoje mesto. "

Ivan

pre 4 godine

Posle one blamaze Zagorca, kada su ga potpisali i otpustili u istom prelaznom roku, ovo koliko je Guduric igrao je premija. Ocigledno da oni od pojacanja ocekuju iskljucivo da daju 15 plus poena po mecu, ili ne igraju… Ne bas dobra sredina za kosarku.

Blek - Chicago

pre 4 godine

Nevezano za Jokićevu igru (što je baš super, pogledajte asistencije) Ja da pozdravim admine za komentare! :) Srećna Nova Godina, deco! :)

nevski

pre 4 godine

@satelit
Jokic vec ima max ugovor, kao igacu trejdovanom iz druge runde, toliko mu sleduje. Uvek ce malo kaskati sa kintom za igracima iz prve runde drafta.

beogradski

pre 4 godine

Pokušao sam sinoć da gledam, ali NBA je tako dosadna da mi se čak i onaj užas od Zvezda Granda učinio kao bolja opcija
(sasa pg, 29. decembar 2019 09:49)

Na NBA utakmici pominjes Zvezdu. Nije ti lako. Da sam na tvom mestu, cutao bih nakon Zvezdine pobede nad Zenitom, jer smo u 16 utakmica ostvarili vise pobeda nego Milucnost u 30.

Bodibond

pre 4 godine

Lako je ovako igrati za klub kad te placa, neka Jokic ponovi ovakve partije u dresu Srbije. Kad je bilo najpotrebnije da pokaze sta zna ( protiv Spanije, Italije, Angole) Jokara je bio neprimetan, dok Bogdan i Doncic uvek daju sve od sebe i uvek igraju odlicno.
To kao za Jokica tipicno je i za fudbalere, Kolarov daje golove za Romu a kad igra repka nema ga na terenu, isto kao Jokic. Da taj Jokic nesto vredi sam bi odveo Srbiju ka pobedi protiv Spanije.

Bodibond

pre 4 godine

Lingvisto, kaze se "unistitelji", a ne "unistavaci". Jokara je objasnio neke stvari i pozdrav iz Beograda.
(beogradski, 29. decembar 2019 12:31)

Sta je Jokic objasnio, gde je bio protiv Spanije ili Argentine na Mundobasketu? Nesto se ne secam da je upisao i neku asistenciju a kamoli trip dabl.

Lepi moj

pre 4 godine

Jokić završava tekmu 31pts 10asist 10jump.
Rekoh daj da pogledam vrs kako igra, nisam gledao dugo. On brt obrnuo igricu, nmž mu niko ništa. Cela dvorana ustaje i klanja se, 1min pred kraj kad izašao iz game.

Jedino je Sale Đorđević uspeo da ga zaustavi. Hahahaha

p.s. Koliko god se u Europe igra dobra košarka, u nekim trenucima nivo atleticizma kod igrača u NBA je neodbranljiv i neverovatan. Od toga nema odbrane.

znanje-imanje

pre 4 godine

U NBA apsolutno nema ali ni izbliza nijedan tim u kome bi ovaj Mari imao sreće kao u Denveru. Nemaju nekog vrhunskog beka, ni nekog trojkaša specijalistu, dosad ni šampionske ambicije, tim je mlad i - tu je Nikola. Neverovatno srećan dečko. Da imaju mozga dali bi mu ne 35 već 25 po sezoni i da peva ili nek ide. Ovako svake sezone bi bar 5 miliona morao dati Nikoli na ruke.
Što se ostalog tiče u toku je povratak u normalu najboljeg košarkaša KSSa. Pardon - zamalo najboljeg košarkaša KSSa. Au pa koliko li tek onaj najbolji gomila tih tripl dablova da mi je znati...

Bodibond

pre 4 godine

Lako je ovako igrati za klub kad te placa, neka Jokic ponovi ovakve partije u dresu Srbije. Kad je bilo najpotrebnije da pokaze sta zna ( protiv Spanije, Italije, Angole) Jokara je bio neprimetan, dok Bogdan i Doncic uvek daju sve od sebe i uvek igraju odlicno.
To kao za Jokica tipicno je i za fudbalere, Kolarov daje golove za Romu a kad igra repka nema ga na terenu, isto kao Jokic. Da taj Jokic nesto vredi sam bi odveo Srbiju ka pobedi protiv Spanije.

Mr_Melbourne

pre 4 godine

Nba danas.80 koseva za 12 minuta igre u zadnjoj cetvrtini.Hajde da bilo ko od ove dvije ekipe dodje Realu i da padne 80 koseva za 10-12 minuta igre? Nikad i ni tad.Jednostavno niko ne igra odbranu, cim predju centar sut i tako se igra iz minute u minut.Znaci nije moguce gledati prije playofa.Memphis prvih 25 minuta igre 15 koseva i onda zavrse sa 110, ha ha ha

haos

pre 4 godine

Jru Holidej umesto Mareja, dati vise prostora Porteru(sjajan trojkas, atleta, sve) vratiti Herisa u zivot koji se ocigledno zasitio Marejovog ega i prestao da igra. I da OTPISATI Plamlija sto je moguce pre. I uz jednog sutera veterana, jako lepa i jaka ekipa. Marej, Barton i Plamli su kanceri zbog kojih ispastaju Porter, Heris, Moris, Hernangomez. Ali, Meloun je previse tvrdoglav.

10ka

pre 4 godine

Jokara odličan ali opet ništa od finala ove godine. Nemaju šutera. Barton i Heris puni energije (za sve pohvale pristup) ali ništa sa distance sa sve malim Kanađaninom nisu uboli. Cela igra se svodi na brzu tranziciju i trčanje pod koš. Ili oni dele Jokari dole ili on njih razigrava iz protrčavanja. nekako mi sve to tanko jer imaju samo Jokića, a ostali spavaju. Da sam na njegovom mestu uzimao bih bar 40 šuteva pa nabijao statistiku.

Vilmoš kauboj

pre 4 godine

Odlična igra Jokića,sam držao Denver.Mogao postati najbolji sa ovih prostora ali kao što reče Divac u onom filmu.'Trenutno ima jedan bolji(Donka)'.

javor

pre 4 godine

Djordjevic vizionar. Jokic pokidao na cetvorci.”
To je trebalo da bude naslov!
(zmajognjeni, 29. decembar 2019 01:28)

Možda Jokić i u denveru bude pocinjao sa klupe i bude zamena bolu možda ce i po tome da bude vizionar

Bodibond

pre 4 godine

Lingvisto, kaze se "unistitelji", a ne "unistavaci". Jokara je objasnio neke stvari i pozdrav iz Beograda.
(beogradski, 29. decembar 2019 12:31)

Sta je Jokic objasnio, gde je bio protiv Spanije ili Argentine na Mundobasketu? Nesto se ne secam da je upisao i neku asistenciju a kamoli trip dabl.

Dragan

pre 4 godine

Jokic je odigrao vise nego solidno protiv ekipe koja nema sta da trazi na zapadu. Opet TD, za 33 minuta, da svaku igra 37-38 minuta u sezeni bi pravio 30 TD, ovako mu je 20 max. Veceras je imao 5-6 fantasticnih asistencija i ostale su one koje ameri racunaju kao asistencije. Pored svega opet su sa njim igrali crvene rukavice :), ruke su mu bile kao da je izgoreo na suncu, plus krv na ramenu ali za te pare koje mu placaju mora da se zrtvuje. Ostali mu nisu ni vodonose ali tako je kako je da igra sa boljim saigracima ne bi bio prva zvezda tima niti bi imao taj broj TD, to se vidi kada u Hjustonu igraju dve zvezde pa ni oni zajedno nisu ove sezone napravili taj broj TD kao Jokara.

Šomi

pre 4 godine

Odlično veče drugog najboljeg srpskog igrača. Malo tesan rezultat s obzirom da su igrali sa Grizlisima ali pobeda je pobeda, to je važno. I pored svega, ponovo ga sudije ne uvažavaju...

Dragan

pre 4 godine

Jokic je odigrao vise nego solidno protiv ekipe koja nema sta da trazi na zapadu. Opet TD, za 33 minuta, da svaku igra 37-38 minuta u sezeni bi pravio 30 TD, ovako mu je 20 max. Veceras je imao 5-6 fantasticnih asistencija i ostale su one koje ameri racunaju kao asistencije. Pored svega opet su sa njim igrali crvene rukavice :), ruke su mu bile kao da je izgoreo na suncu, plus krv na ramenu ali za te pare koje mu placaju mora da se zrtvuje. Ostali mu nisu ni vodonose ali tako je kako je da igra sa boljim saigracima ne bi bio prva zvezda tima niti bi imao taj broj TD, to se vidi kada u Hjustonu igraju dve zvezde pa ni oni zajedno nisu ove sezone napravili taj broj TD kao Jokara.

beogradski

pre 4 godine

Pokušao sam sinoć da gledam, ali NBA je tako dosadna da mi se čak i onaj užas od Zvezda Granda učinio kao bolja opcija
(sasa pg, 29. decembar 2019 09:49)

Na NBA utakmici pominjes Zvezdu. Nije ti lako. Da sam na tvom mestu, cutao bih nakon Zvezdine pobede nad Zenitom, jer smo u 16 utakmica ostvarili vise pobeda nego Milucnost u 30.

J.R Reid

pre 4 godine

Gledao prvu cetvrtinu, tuga na sta izgledaju oba tima.
Jokic dok je bio, kao kreira igru, cim je izadao, tuga, osim jednog solo ulaza Plamlija.
Mislim da bi ih nekadasnji basketasi iz Blokova dobili bez problema.

dare slovenac

pre 4 godine

Veliki Fedor Emelianenko nočas je odradijo poslednju borbu u karieri, u ring je ušao sa srpskom zastavom i uz himnu kosovskih junaka Hriste Bože...

Dragan

pre 4 godine

Jokic je odigrao vise nego solidno protiv ekipe koja nema sta da trazi na zapadu. Opet TD, za 33 minuta, da svaku igra 37-38 minuta u sezeni bi pravio 30 TD, ovako mu je 20 max. Veceras je imao 5-6 fantasticnih asistencija i ostale su one koje ameri racunaju kao asistencije. Pored svega opet su sa njim igrali crvene rukavice :), ruke su mu bile kao da je izgoreo na suncu, plus krv na ramenu ali za te pare koje mu placaju mora da se zrtvuje. Ostali mu nisu ni vodonose ali tako je kako je da igra sa boljim saigracima ne bi bio prva zvezda tima niti bi imao taj broj TD, to se vidi kada u Hjustonu igraju dve zvezde pa ni oni zajedno nisu ove sezone napravili taj broj TD kao Jokara.

nevski

pre 4 godine

@satelit
Jokic vec ima max ugovor, kao igacu trejdovanom iz druge runde, toliko mu sleduje. Uvek ce malo kaskati sa kintom za igracima iz prve runde drafta.

ale

pre 4 godine

Znao sam da se mafija oko poena igraca al do ovolike mere, bukv cista mafija. Ko je imao Mareja over zna o cemu pricam. Inace Jokara ko Jokara, da malo prostora ko i svake godine hejterima da malo izadju iz rupe pa ih vrati nekim maestralnim partijama i tripl dablovima hehe

jokic sokic

pre 4 godine

35 tripl dabl, jos 7 tripl dablova pa stize i Hardena (42) na 9 mestu vecne liste tripl dablova... za jednu vise na 8 mestu ima Fat Lever (43), dakle i njega ce stici sledece godine, a ko zna mozda i ove.. A onda ide malo sporija jurnjava za Leri Brdom koji ima 59, pa Wilt Chamberlain... cetiri od deset su jos aktivni igraci, koja je to igracina Jokic, nismo ni svesni.

1 Oscar Robertson 181
2 Russell Westbrook 144 - aktivan igrac
3 Magic Johnson 138
4 Jason Kidd 107
5 LeBron James 88 - aktivan igrac
6 Wilt Chamberlain 78
7 Larry Bird 59
8 Fat Lever 43
9 James Harden 42 - aktivan igrac
10 Nikola Jokić 35 - aktivan igrac

Zlatne ruke sinko

pre 4 godine

Gledao sam utakmicu, čovek je bog košarke, 50% Denverovog tima. Najbolji centar sveta letos je bio ipak zamena bradulji i nije imao mesta na 5ici, jer bradulja beleži impozantne brojke u kineskoj ligi, 6p 2sk i 1,5 as... Jokara brat MVP!

neca

pre 4 godine

Srećna Nova svima. A što se tiče Jokića njemu fali Dončić. On bi ispeglao sve padove u igri i obojica bi igrali kao ludi... Boli bi Nepobedivi...

sarlo

pre 4 godine

Svaki od prvoplasiranih timova ima barem dve super zvezde (lenard dzordz, harden vestbruk, dončić porzingis, dzejms dejvis.. ), jedino Jokara sam vuče.. Da ima iole boljeg šutera u timu, imao bi 15 asistencija po meču..dečko se igra košarke, i naravno kao i svake sezone slabije počinje, ali već od decembra daje gas.. Prva petorka i ove sezone lagano..

satelit

pre 4 godine

Svaki centar na svetu morao bi pogledati Jokicevu igru veceras,posebno mladi...Ovo je bllo DOKTORSKI,a opet rutinski...Denver bi morao da izmeni ugovor s njim,makismalan da ponude..Oni ne mogu da zive bez Jokica..Oni nemaju akcije bez njega

Šaka jada

pre 4 godine

Lagano, bez forsiranja. Nikola je na desetom mestu po broju tripl-dablova u istoriji NBA lige. A samo pomislite, a ko ga je pratio to dobro zna, na koliko utakmica je samo izveden iz igre kada su mu nedostajali samo skok ili asistencija za taj poduhvat. Do sada bi bio uveliko ispred Hardena. Svaka čast stvarno. Igrač kao stvoren za ovu eru NBA lige.

Džoni

pre 4 godine

vec je najbolji evropski igrac svih vremena definitivno...
(Terminator, 29. decembar 2019 01:31)

Jedino mali Dončić može da mu "pomuti slavu"! Jokić je bio odličan, ali šta tek reći za ovoga malog?

Ma ćao, ne raspravljaj se s mene

pre 4 godine

Kakvu bi on statistiku imao da saigrači bar za 2-3% poprave sut i da ima malo bolji skok. Ali dobro, zato sve lagano nadoknadi ovim lucidnim asistencijama jer nikad ne znas sta ce da uradi s loptom. P.S. Plamli i ona 2 slobodna bacanja auuu... pogotovo ono prvo jer nikad nisam video da neko onako baci pored obruca loptu.

Џонац

pre 4 godine

Невјероватно са каквом лакоћом игра Јокић. Сваку утакмицу може да има трипл-дабл уз 35+ поена, само да то хоће.

kućabezprozora

pre 4 godine

Ovim partijama je zapušio usta svim malodušnim kritičarima. Sad je valjda jasno da fečko igra najbolje onda kad treba i kad on hoće, a ne gore pomenuti.
Svaka čast, momak!

kimiko

pre 4 godine

Gledao ja, pa me zanima sledece...Da li moguće da se ovoliko čvrsto igra tamo u Americi !? Vidim, Nikola sav izgreban, izudaralo ga baš dobro. Pa sam razmišljao da li bi kod nas košarka vise napredovala ako se dozvoli malo cvrsca igra !?

HariHaler

pre 4 godine

Odusevljava lakoca Jokiceve igre.
Treba zanemariti price o njegovoj pasivnosti i nedostatku zelje za jurnjavom za statistikom i prosto uzivati u onome sto radi. A on uziva u igri i ako je njemu to dovoljno onda treba i nama. Ekipi je dovoljno, a to je opet najvaznije.

Rokabili

pre 4 godine

Auh što se Rasel povredi, izgledalo je baš gadno za kičmu, nezgodan udarac glavom, al izgleda da je dobro... Ubaci čoveče Smajlagića, odigrao je dobro, za sada 5 poena...

MPP

pre 4 godine

UPRAVO SAM GLASAO
za Nikolu
Vidite Nikola ima svoje ime i
izraz "jokara" mu nikako ne pasuje....
Kako momak igra ovu igru pre bi mogli da ga oslovljvamo sa
Sveti Nikola ....
Kad igra ovako, prosto je najbolji centar sveta!
DONČIĆ I JOKIĆ su definitivno udahnuli neku svežinu u NBA ligu.
Obojica igraju tako jednostavno i lucidno , sa mnogo osećaja i lakoće !

Aleksandar

pre 4 godine

Kakva lakoca igranja ljudi moji! Prosto dok akcije Denvera idu preko njega (sto nije bio slucaj do pre mozda 9,10 utakmica), skoro da ste sigurni 100 posto da ce biti poen Denvera.. Ili dobra asistencija ili do kosa, deluje da moze da da poen kad god hoce, ali da zeli da razigra i ostatak tima!
Bravo majstore i ajmo do MVP-a i prvog mesta na zapadu!

KOSTA1703

pre 4 godine

bodibond
Kada najboljem svetskom pijanisti te godine "stručnjak" Djordjević gurne u ruke diple i natera ga da svira, rezultat je sasvim jasan, svakome ko se bar malkice razume.

Andrej

pre 4 godine

Meni je neverovatno koju sigurnost daje ekipi u napadu. Bez njega su kao muve bez glave. Barton je neocekivano sazreo pod stare dane. Marej je ipak jos uvek pre mlad, bice i od njega jak igrac, samo je potrebno vreme. Bravo Nikola, vrhunska partija zaista.

Car Birdza

pre 4 godine

Svaka čast Jokiću !
Brine konstantni pad u odbrani ekipe koja je primila 99 poena u zadnje 3 četvrtine.
Čak je Plampli rekao za Denver post - "Moramo naučiti da igramo sa vođom “, rekao je Plumlee i dodao:„ Igrajte na isti način kojim ste dobili vođstvo. Ne preuveličavajte. Ostanite agresivni, ostanite pri koncentraciji i nastavite se braniti. Mislim da ponekad kad dobijemo šamar dečki počinju razmišljati o svojim stvarima. Samo nastavite da igrate zajedno"

Meloun je dodao na takav stalni pad u igri odbrane i skoka
-"Iskreno, radi se više o nama (nego o Grizlijima) “, rekao je Malone. „To nije policajac. Brinem se za više, šta radimo? Kako smo mentalno trenutno? Da li se pripremamo? I kako da se izvučemo od tog proklizavanja na odbrambenom kraju i odbacivanju? Ako se tome možemo pozabaviti, mislim da će sve drugo doći na svoje mesto. "

Komsija

pre 4 godine

Mogu Vam reci kao sugradjanin i komšija porodice Jokica da je to je prava porodica. A Nikola jedno dobro i vredno i plemenito dete koje je izaslo u vrhunskog sportistu i coveka!

Ivan

pre 4 godine

Posle one blamaze Zagorca, kada su ga potpisali i otpustili u istom prelaznom roku, ovo koliko je Guduric igrao je premija. Ocigledno da oni od pojacanja ocekuju iskljucivo da daju 15 plus poena po mecu, ili ne igraju… Ne bas dobra sredina za kosarku.

iznogud

pre 4 godine

glasah ovog trnutka na googlu.Prosto je,Nikola Jokic ,nba,vote.Dajta glas coveku koji svaki dan popravlja nas imidz sirom sveta a posebno u USA.Koliko puta samo pomenu Srbiju u pozitivnom kontekstu,to je neverovatno.Vrhunska i besplatna reklama.Secam se, kada je Divac igrao, nekih Filipinaca,nisu znali gde je Jugoslavija,ali su znali da je on Jugosliven.Glasajte,lep je osecaj.

NoName

pre 4 godine

glasah ovog trnutka na googlu.Prosto je,Nikola Jokic ,nba,vote.Dajta glas coveku koji svaki dan popravlja nas imidz sirom sveta a posebno u USA.Koliko puta samo pomenu Srbiju u pozitivnom kontekstu,to je neverovatno.Vrhunska i besplatna reklama.Secam se, kada je Divac igrao, nekih Filipinaca,nisu znali gde je Jugoslavija,ali su znali da je on Jugosliven.Glasajte,lep je osecaj.
(iznogud, 29. decembar 2019 04:51)

Mislim da moze svaki dan po jednom da se glasa.

asd

pre 4 godine

Gudura je tu da popuni mesto na klupi.
(Nemanja, 29. decembar 2019 01:49)

Ako si gledao nije imao mesto ni na klupi vec je stajao pored, rookie...

bskfan

pre 4 godine

Denver sa Jokicem u igri za 33 minuta +23. Denver bez Jokica za 15 minuta -14. Izvodjenje slobodnih bacanja Plamlija kriminalno, ona dva air-ball-a ubijaju moral ekipe i zato je Plamli, ako ni zbog cega drugog, potpuno neupotrebljiv u peljofu. Sut za 3 poena Denvera i dalje los, svega 31%. Interesantno je da su visoki igraci pogadjali trojke, dok bekovi nisu mogli da pogode nista: Barton 2/9, Marej 0/2, Haris 0/2. Sve u svemu, idalje losa igra Denvera, pobedili su zahvaljujuci tome sto su Grizliji imali cak 7 vise izgubljenih lopti od Denvera, da nije bilo toga opet bi bila neizvesna utakmica. Na pocetku cetvrte cetvrtine Jokic na klupi i Valanciunas za 3 minuta da 10 poena. Malone vec tri godine ne moze da resi problem klupe.

veliki strumf

pre 4 godine

Gledao sam snimak drugog. Ladno su mu ukrali 2 asistencije. Jednu u 3/4 i jednu u 4/4. Jednom je u 4/4 spustio pod kos saigraču, usledila je kasna rampa i priznati su poeni. Nakon toga opet dodavanje pod kos, faul i saigrač je iskoristio bacanja. Od te dve asistencije jedna mu nije pisana, možda ova druga ako se nešto promenilo u računanju asistencija (uvek je važilo da se asistencija piše ukoliko je igrač kojem je asistirano fauliran a pogodi bar jedno bacanje). Ali to su brojke, nije previše bitno - bitno je da je Jokara odigrao doktorski, a uz to su ga ubili kao voka u kupus, i izgrebalo kao da su čopor mačaka pustili na njega.

steva

pre 4 godine

Ponavljam mesec dana da Jokic nije problem , on uvek nekako krece od meseca Decembra . Nadoce on , no sikiriki . Suteri su problem , bekovi ...
A Denver ako zeli bar da bude ozbiljan protivnik u polufinalu zapada ili da igra finale zapada ...onda bi morao da odradi ozbiljan posao sto se tice trejda . Jokic je u proslosezonskom plyoffu pokazao da je zvezda i Allstar igrac , da moze igrati 1 na 1 , ladno . Ali , gde je drugi takav igrac , neko ko ce biti konstantan , "pomoci" Jokicu , biti "druga zvezda" koja je u stanju da igra 1 na 1 i da "trpa" na svakoj playoff tekmi . Taj igrac nije Millsap , mator je , a i centar je ...treba im neko nizi . Murray to jos uvek nije , a ne znam da li ce ikad i biti . Dakle , dobar trejd , obavezno ...Holiday npr . A Boga mi ni "visoki" Plumlee nije neka sreca , mogli bi i neku valjanu 5 da pazare .

А. Петров

pre 4 godine

Браво за Јокића, али баш ми је жао Гудурића. Као “компензација”, Смаилагић добио скоро 20 минута!

asd

pre 4 godine

Memfus interesantna ekipa, Ja Morant ogroman potencijal, takodje mali Porter junior iz Denvera odigrao odlicno, ogroman potencijal, gradjen kao Huanco i mladji od njega ali mnogo bolji odmah se vidi.

Marko

pre 4 godine

@Nevski

To što je ukupna vrednost Nikolinog ugovora manja od ukupne vrednosti Marijevog ugovora, iako su obojica potpisala maksimalan, nema nikakve veze s tim što je Nikola izabran u drugom krugu drafta. Jednostavno, Marijev ugovor stupa na snagu dve godine nakon Nikolinog, i veći je u dolarskom iznosu upravo zbog povećanja "salary cap"-a do kog će doći za te dve godine (s tim što treba imati u vidu da je kod Marija i dalje reč tek o projektovanoj vrednosti ugovora, stvarna vrednost će se znati krajem juna, kad liga izračuna "salary cap" za narednu sezonu). To što je izabran u drugum u drugom krugu je zapravo ispalo dobro za Nikolu, jer je veliki ugovor potpisao već posle treće sezone u ligi, što bi bilo nemoguće da je izabran u prvoj rundi. Takođe, ako ispuni potrebne uslove, Nikola će u leto 2022, kad bude imao 7 sezona staža, moći da potpiše ugovor naspram kojeg bi postojeći bio skoro "smešan". U stvari, to bi tehnički bio produžetak trenutno važećeg ugovora, i on će se kvalifikovati za njega ako u dve od tri naredne sezone bude biran u neku od prve tri petorke lige (a i samo jedan izbor bi mogao da mu bude dovoljan, ali bi to onda moralo da bude u sezoni 2021-22). Verovali ili ne, nije uopšte nezamislivo da u karijeri probije granicu od pola milijarde dolara zarade od ugovora.

beogradski

pre 4 godine

Lingvisto, kaze se "unistitelji", a ne "unistavaci". Jokara je objasnio neke stvari i pozdrav iz Beograda.
(beogradski, 29. decembar 2019 12:31)

Sta je Jokic objasnio, gde je bio protiv Spanije ili Argentine na Mundobasketu? Nesto se ne secam da je upisao i neku asistenciju a kamoli trip dabl.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bodibond, 29. decembar 2019 14:26)

Genije, kakve veze ima Svetsko prvenstvo sa ovom utakmicom? Sto se tice tripl dablova, oni se ne desavaju u FIBA kosarci, ali ne razumes ti to. Gledaj ti svoj Partizan. Mani se cirava posla.

Aleks

pre 4 godine

Kakav pregled igre.... situacija udvajaju ga u reketu, bezizlazno, sledeće šta je misliš da gubi loptu, međutim ide no look pass usamljenom igraču pod koš... ono što reče trener Majamija: premotavam po nekoliko puta Jokićeve asistencije i ne mogu da skontam...

Rokabili

pre 4 godine

Počeo Dalas-Golden Stejt, prva četvrtina dadoše po 10 trojki, šutiraju ko ludi... Dončić maestralan... Ušao Smajlaga, ok je ne pravi gluposti, doprinosi... Ali promaši jednu trojku... Biće on dobar samo više samopouzdanja i lopti za njega... I trener da ne škrtari na vremenu...

Blek - Chicago

pre 4 godine

Nevezano za Jokićevu igru (što je baš super, pogledajte asistencije) Ja da pozdravim admine za komentare! :) Srećna Nova Godina, deco! :)

remax

pre 4 godine

Jesu bile pobegulje sa fizičkog, tzv. "provaljen je" botovi? :D
Zamisli koliko treba da si operisan od sporta da za čoveka koji u nba ligi za 4 i po godine ima još malo pa dabl-dabl prosek od 16,4 poena, 9,6 skokova i 5,3 asistencije, kad odigra jednu nešto slabiju partiju napišeš "provaljen je"?
A u taj prosek su uključene ruki i sofmor sezone u kojim se po pravilu dobija nešto manja minutaža i uloga u timu.
Jokić je sad superstar a kakva će legenda biti za 5, 7 ili 10 godina, mogu samo da zamislim.