Sreda, 11.12.2019.

23:09

Milojević: Bili smo blizu

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da nije prijatno posle večerašnjeg poraza i eliminacije iz evropskih takmičenja.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Milojeviæ: Bili smo blizu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

59 Komentari

Sortiraj po:

Misel

pre 4 godine

Nije mi jasno kako trener ne vidi da mu igrac-Zander ne zna da igra levog beka, odnosno u odbrani. Decko je verovatno bolje levo krilo od drugih. Njegov ulazak je mnoge zvezdase uplasio jer je sklon kiksu u odbrani. Zasto Miloje nije stavio tada svog starog univerzalca Gobeljica na levu stranu i nije uveo Pankova(umesto Zandera) da igra beka na desnoj strani? To bi bilo dobro zadnjih 15 minuta. Vidljivo je jos da se slepuje mladi Petrovic, skoro da imas igraca manje. Ovako, kukako zbog Zandera i Tomanea (od koga se bolje snalazi Boaci na ovakvim utakmicama a zna i penal da sutne).

Zvrk

pre 4 godine

Sramota kakve izjave, ovo nema nigde
(Komentator, 11. decembar 2019 23:46)

Pa ovu izjavu koristi 97% igraca i trenera domacih klubova. Uvek izvlace pouke i okrecu se prvenstvu, uvek su bili bolji iako je statistika neumoljiva da ih demantuje, nisu iskoristili svoje sanse, analizirace utakmicu da vide gde je trenutno nas fudbal itd.

drula

pre 4 godine

Mi u našoj ligi ovako nismo nadigrali nikoga do sada. Da ne pričam o Bajernu i Totenhemu, za tako nešto bi trebali igrati protiv omladinaca....

Stefan

pre 4 godine

Ko sad nije uzeo pare u kladionici, nikad neće. U Beogradu iz 2 u 1. A tek ova trapava završnica, Marin koji neće da učestvuje, 5 min pre kraja ubacuje se čovek od zadatka... Komedija.

Snaga je u razumu

pre 4 godine

Bez brige ... i Milosevic se tako osecao...al ga je brzo proslo...prolazno je to stanje kad se samo setis da igras domacu ligu koja je jaca od lige sampiona... DING DONG super liga..

Decim

pre 4 godine

Je l' organizovana zajednička večera rukovodstava dva kluba da se zalije ispoštovan dogovor?
(Lazo Brankić, 11. decembar 2019 23:26)

Jel realno da verujete u grobarske lazne price???

zvezdas-rajvoSa

pre 4 godine

Ja cu Vladane samo jedno da pitam :
"Zasto Zander a ne Radovan Pankov?!" Zasto tog momka Pankova koji je bio potpuno hladnokrvan u Kopenhagenu, koji je tamo sve zatvorio i koji je hladnokrvno dao dva gola sa penala tako hladnokrvno kao da je Pancev i koji je jako dobro odigrao u Bernu protiv Jang Bojsa, ti smetneš sa uma i ne pustis ga na kraju na ovako dramaticnoj utakmici gde ti pri kraju utakmice treba hladnokrvni igrac vec ubacis igraca koji je tempirana hodajuca bomba?! Zasto?!

Goran

pre 4 godine

Bili smo blizu da nisi iz samo tebi poznatih razloga zamjenio beka s bekom, koji trener to radi i to u zavrsnici utakmice????
Idi kuci Milojevicu ti i tim!

ArtuDitu

pre 4 godine

Posle Tomaneovog penala i one dve spoljne Vukanovića valjda je većini bilo jasno kakvi su paceri u Zvezdinim dresovima. Najveći apsurd je da su strana "pojačanja" došla glave Crvenoj zvezdi. La Para je utemeljio stelt igru, koja će ući u fudbalske udžbenike, jer je na svakoj utakmici uspevao da bude nevidljiv. Tomameovo širenje protiv Spartaka u realnost je vratila večerašnja prečka a nadam se i da je time izvadio kartu u jednom pravcu za Tondelu, za koju sam mislio da je naziv latino sapunice a ne fudbalskog kluba. Kanjas je pokazao da je sporiji od rekreativaca, dok je Žander ni kriv, ni dužan igrao levog beka iako se videlo da ni u domaćoj ligi nikoga ne može da sačuva. Jedino je Garsija pokazao borbenost i srce iako je fudbalski limitiran. Ali, pre svih bi trebalo da leti Marko Marin. Najnabeđeniji igrač, koji je pod stare dane doživeo sve ono što mu je izmaklo u karijeri i uz Milojevića glavni arhitekta propasti igre Crvene zvezde. Ni ostali nisu bolji ali na palanačke fudbalere ne treba trošiti reči. Možda treba izdvojiti Gobeljića, fudbalski skromnog, ali uvek borbenog. Borjanov bes, koji je izbijao iz njega tokom kratkog intervjua na rts-u, sve govori.
Zbezdina uprava je uspela da stvori tim koji je slabiji od onog koji je igrao Ligu Uefa i da dve i kusur godine ne dovede ozbiljnog igrača. Milojević, umesto da unapređuje igru on je igru Zvezde potpuno razgradio.
Da je sve normalno prvo bi letela cela uprava, onda strana pojačanja i Milojević. Ali, verovatno se ništa od toga neće dogoditi. Slušaćemo žalopojku o nedostatku sreće, Tomaneovoj prečki i Žanderovoj ruci.

Parekosam

pre 4 godine

Odlazi i ti i Mrkela i Terzic. Pogledajte vasa sramna pojacanja, nismo zasluzili ni da igramo LE ovakvom igrom! Prodajete malog Terzica i dovodite Zandera koji ima 32 godine, imate li mozga ljudi?!

Ivan

pre 4 godine

Zasto si dozvolio da Tomane bude prvi izbor za izvodjenje penala, koje su to njegove zasluge da bi sutirao ovako bitan penal, pre Marina? i drugo, zasto si uveo Zandera. Izgledalo je da je penal napravio namerno, i da je zato ubacen.

Jovan

pre 4 godine

Bili smo daleko Miloje! Mnogo daleko od samog pocetka kvalifikacije, ali toliko srece kao Zvezda niko nije imao..E danas jednostavno nismo imali srecu...Fudbalski mi nismo za Evropu.Tim koj ne uspe da proda igraca posle grupne faze Lige Sampiona za min 5 miliona, ne zasluzuje da igra grupnu fazu. Nasi strancu su ocajni, svi do jednog, mimo Marina i Borjana koje i ne racunam za strance, ovi ostali su ispod nivoa bilo kog omladinaca iz Zvezde...Kada vidim Uniter da igra utakmicu u Ligu Evrope sa 8 klinaca ispod 20 godina, zapitam se kada ce se to desiti u Zvezdu gde klinci moraju sa 16 godina da napuste Srbiju...Zvezda mora da stvara igrace, a to ne radi vise od 20 godina, zato i ima 40 milona duga...Dobro dosli u realnost!

XDrive

pre 4 godine

Niko nije pohvalio sudije u komentarima koje su inače po mom misljenju odradile odličan posao i držale objektivan kriterijum sve vreme. Retka situacija da je bitna utakmica a da nismo ni malo oštećeni.

veliki strumf

pre 4 godine

Ovakve otupaste izjave stvarno vise ne mogu da slusam! Ti si najveci krivac druze. Pustio si da ti penal sutne igrac koji ga nikad nije sutirao u Zvezdi u najbitnijem mecu sezone, a onda u igru ubacujes igraca koji je definicija rupcage u odbrani! Krater! Zander je LEVO KRILO, A NE LEVI BEK i ko to nije video za POLA GODINE taj bre veze sa fudbalom nema! Da je on usao umesto ovog Prevare, da igra napred mozda bismo nesto napravili jer je brz, krakat i tehnicar, ali u odbrani covek je ZLO! Treba da nam nadoknadi stetu od cistih 2,5 miliona evra izgubljenih i ko zna jos koliko je moglo da se uzme. A mi cemo mu jos platu dati. Isto vazi i za onog Tomanea.

floro flores

pre 4 godine

Jedino sto me boli ,jeste pranje para sa ovim strancima poluproizvodima,koji su nas izbacili...Da smo ispali s nasom decom rec ne bi rekao... Ovako stranci imaju velike plate a nista ne vrede

qqlele

pre 4 godine

Trebao si Pankova da uvedes umesto Zandera. Sta ce nam levi bek deset minuta do kraja kad se ionako branimo, a znamo svi da je tempirana bomba i da mu nije dobro. Stoper je trebalo. A za sve one milione bacene u vetar na pojacanja cime smo tim ne pojacali nego oslabili u odnosu na proslu godinu, Mrkela mora da odgovara. Treba nam novi sportski direktor koji zna posao

Aleks

pre 4 godine

Imali smo šanse, pritisak... uvek je gorak ukus kad te, posle poraza gde je protivnik bio 3 puta bolji i imao 20 šuteva u gol , a ti 2 , trener pravi na budalu...

Footballmania

pre 4 godine

Ljudi,delim tugu sa vama veceras!! Ovo je bas bolelo,slicno kao i Strazbur,Bordo,ali bogami kao i prosle nedelje AZ,iako sam crveno-beli!Pre svega moram na nesto da skrenem paznju i samo vas podsetim koliko je ultratesko napraviti nesto u surovoj prebogatoj fudbalskoj Evropi.Evo primer Turaka.Svi znamo koliko su bogati turski klubovi za nase uslove,koliko im je liga jaca od nase,koliko zvucna imena dovode.Pogledajmo Galatasaraj.Oni su u gotovo istoj grupi kao i mi(ono sto su nama Bajern i Totenhem,njima su Real i PSZ,a nivo Olimpijakosa je otprilike nivo Klub Briza) postigli jedan jedini gol i nisu ostvarili nijednu pobedu! Da vas podsetim Galatasaraj je letos doveo jednog Radamela Falkaa,Stivena Nzonzija (clana Francuske koja je postala prvaka sveta),imaju jednog Juta Nagatoma,Rajan Babela,Musleru na golu,Rajana Donka...itd! Neuporedivo sa igrackim kadrom Crvene zvezde! I epilog?! Od Reala primili sesticu,veceras od PSZ-a peticu,a kako sam rekao dali samo jedan gol i zavrsili sa 2 boda grupu! Jednostavno je pretesko! No,ja bih samo jednu stvar vise voleo.Mnogo bih vise voleo da je Zvezdu ovoga veceras kostao penal koji je izveo jedan Dejan Joveljic na primer da je ostao,a skrivljenog penala jedan Pankov ili Babic.E o tome se radi.Ovo je kriminal sta su nam stranci ove jeseni napravili! Oni nisu ni fudbaleru,to su bukvalno poluigraci! Upravo Zvezde!!!! Preokrenite transfer politiku i sledeceg leta ne nagomilavajte propale strance nego oslonimo se vise na svoju decu!!!!

Mare

pre 4 godine

I bili ste blizu da uz pomoc jednog dobrog poluvremena prezimite u Evropu. Moram istaci da je veceras Olimpijakos prvi put imao srecu, da Zvezda omasi penal a onda da dobiju penal Ni od kuda

Zorz

pre 4 godine

A sta reci za nikad gore strance koji su dovedeni kao pojacanja. Ima li iko da se dotakne te teme, ili je o tome zabranjeno pricati. I naravno da niko nece snositi odgovornost za takve promasene likove...

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Ali to "blizu" pukne preko leđa kada dovedeš buljuk stranih ošljara, nespremnih, neinteligentnih, plašljivih. A ti si ih aminovao Vladane, i ortak Mrkela i don Terza a ne mi. Mora se odgovora.

Uprskali smo ogromnu šansu da uradimo nešto istorijski i dignemo klub nivo iznad uprkos lošim igrama. Ako vas ovo ne istinski zaboli i zamisli, onda treba da odete svi zajedno iz kluba. Dosta je više tužnih pričica, potezi gospodo. Od sutra.

krajisnik

pre 4 godine

Utisak je da kad treba da se napadne, Miloje jednostavno ne ume.
Posle primljenog gola,mi se nismo sastavili sa loptom,ispucavali loptu.
Trener koji je zaista za grcku ligu.
Probati vratiti Robija koji je imao igru sa duplo gorim timom

zastava101specijal

pre 4 godine

Živ ti nama bio Miloje i vodio nas bar u još dve LŠ da prvo lepo vratimo dugove a onda zna se možda i dovedemo jedno ili dva krštena pojačanja i uspemo da prezimimo u LŠ što nije lako, ustvari danas to izgleda nemoguće, setimo se samo gde smo bili u vreme Toleta, kome je ovo malo neka bira sebi klub iz evrope, ja sam ponosan na moju Crvenu Zvezdu.

Jovan

pre 4 godine

Bili smo daleko Miloje! Mnogo daleko od samog pocetka kvalifikacije, ali toliko srece kao Zvezda niko nije imao..E danas jednostavno nismo imali srecu...Fudbalski mi nismo za Evropu.Tim koj ne uspe da proda igraca posle grupne faze Lige Sampiona za min 5 miliona, ne zasluzuje da igra grupnu fazu. Nasi strancu su ocajni, svi do jednog, mimo Marina i Borjana koje i ne racunam za strance, ovi ostali su ispod nivoa bilo kog omladinaca iz Zvezde...Kada vidim Uniter da igra utakmicu u Ligu Evrope sa 8 klinaca ispod 20 godina, zapitam se kada ce se to desiti u Zvezdu gde klinci moraju sa 16 godina da napuste Srbiju...Zvezda mora da stvara igrace, a to ne radi vise od 20 godina, zato i ima 40 milona duga...Dobro dosli u realnost!

ArtuDitu

pre 4 godine

Posle Tomaneovog penala i one dve spoljne Vukanovića valjda je većini bilo jasno kakvi su paceri u Zvezdinim dresovima. Najveći apsurd je da su strana "pojačanja" došla glave Crvenoj zvezdi. La Para je utemeljio stelt igru, koja će ući u fudbalske udžbenike, jer je na svakoj utakmici uspevao da bude nevidljiv. Tomameovo širenje protiv Spartaka u realnost je vratila večerašnja prečka a nadam se i da je time izvadio kartu u jednom pravcu za Tondelu, za koju sam mislio da je naziv latino sapunice a ne fudbalskog kluba. Kanjas je pokazao da je sporiji od rekreativaca, dok je Žander ni kriv, ni dužan igrao levog beka iako se videlo da ni u domaćoj ligi nikoga ne može da sačuva. Jedino je Garsija pokazao borbenost i srce iako je fudbalski limitiran. Ali, pre svih bi trebalo da leti Marko Marin. Najnabeđeniji igrač, koji je pod stare dane doživeo sve ono što mu je izmaklo u karijeri i uz Milojevića glavni arhitekta propasti igre Crvene zvezde. Ni ostali nisu bolji ali na palanačke fudbalere ne treba trošiti reči. Možda treba izdvojiti Gobeljića, fudbalski skromnog, ali uvek borbenog. Borjanov bes, koji je izbijao iz njega tokom kratkog intervjua na rts-u, sve govori.
Zbezdina uprava je uspela da stvori tim koji je slabiji od onog koji je igrao Ligu Uefa i da dve i kusur godine ne dovede ozbiljnog igrača. Milojević, umesto da unapređuje igru on je igru Zvezde potpuno razgradio.
Da je sve normalno prvo bi letela cela uprava, onda strana pojačanja i Milojević. Ali, verovatno se ništa od toga neće dogoditi. Slušaćemo žalopojku o nedostatku sreće, Tomaneovoj prečki i Žanderovoj ruci.

Parekosam

pre 4 godine

Odlazi i ti i Mrkela i Terzic. Pogledajte vasa sramna pojacanja, nismo zasluzili ni da igramo LE ovakvom igrom! Prodajete malog Terzica i dovodite Zandera koji ima 32 godine, imate li mozga ljudi?!

floro flores

pre 4 godine

Jedino sto me boli ,jeste pranje para sa ovim strancima poluproizvodima,koji su nas izbacili...Da smo ispali s nasom decom rec ne bi rekao... Ovako stranci imaju velike plate a nista ne vrede

XDrive

pre 4 godine

Niko nije pohvalio sudije u komentarima koje su inače po mom misljenju odradile odličan posao i držale objektivan kriterijum sve vreme. Retka situacija da je bitna utakmica a da nismo ni malo oštećeni.

Aleks

pre 4 godine

Imali smo šanse, pritisak... uvek je gorak ukus kad te, posle poraza gde je protivnik bio 3 puta bolji i imao 20 šuteva u gol , a ti 2 , trener pravi na budalu...

qqlele

pre 4 godine

Trebao si Pankova da uvedes umesto Zandera. Sta ce nam levi bek deset minuta do kraja kad se ionako branimo, a znamo svi da je tempirana bomba i da mu nije dobro. Stoper je trebalo. A za sve one milione bacene u vetar na pojacanja cime smo tim ne pojacali nego oslabili u odnosu na proslu godinu, Mrkela mora da odgovara. Treba nam novi sportski direktor koji zna posao

Ivan

pre 4 godine

Zasto si dozvolio da Tomane bude prvi izbor za izvodjenje penala, koje su to njegove zasluge da bi sutirao ovako bitan penal, pre Marina? i drugo, zasto si uveo Zandera. Izgledalo je da je penal napravio namerno, i da je zato ubacen.

veliki strumf

pre 4 godine

Ovakve otupaste izjave stvarno vise ne mogu da slusam! Ti si najveci krivac druze. Pustio si da ti penal sutne igrac koji ga nikad nije sutirao u Zvezdi u najbitnijem mecu sezone, a onda u igru ubacujes igraca koji je definicija rupcage u odbrani! Krater! Zander je LEVO KRILO, A NE LEVI BEK i ko to nije video za POLA GODINE taj bre veze sa fudbalom nema! Da je on usao umesto ovog Prevare, da igra napred mozda bismo nesto napravili jer je brz, krakat i tehnicar, ali u odbrani covek je ZLO! Treba da nam nadoknadi stetu od cistih 2,5 miliona evra izgubljenih i ko zna jos koliko je moglo da se uzme. A mi cemo mu jos platu dati. Isto vazi i za onog Tomanea.

Zorz

pre 4 godine

A sta reci za nikad gore strance koji su dovedeni kao pojacanja. Ima li iko da se dotakne te teme, ili je o tome zabranjeno pricati. I naravno da niko nece snositi odgovornost za takve promasene likove...

krajisnik

pre 4 godine

Utisak je da kad treba da se napadne, Miloje jednostavno ne ume.
Posle primljenog gola,mi se nismo sastavili sa loptom,ispucavali loptu.
Trener koji je zaista za grcku ligu.
Probati vratiti Robija koji je imao igru sa duplo gorim timom

Footballmania

pre 4 godine

Ljudi,delim tugu sa vama veceras!! Ovo je bas bolelo,slicno kao i Strazbur,Bordo,ali bogami kao i prosle nedelje AZ,iako sam crveno-beli!Pre svega moram na nesto da skrenem paznju i samo vas podsetim koliko je ultratesko napraviti nesto u surovoj prebogatoj fudbalskoj Evropi.Evo primer Turaka.Svi znamo koliko su bogati turski klubovi za nase uslove,koliko im je liga jaca od nase,koliko zvucna imena dovode.Pogledajmo Galatasaraj.Oni su u gotovo istoj grupi kao i mi(ono sto su nama Bajern i Totenhem,njima su Real i PSZ,a nivo Olimpijakosa je otprilike nivo Klub Briza) postigli jedan jedini gol i nisu ostvarili nijednu pobedu! Da vas podsetim Galatasaraj je letos doveo jednog Radamela Falkaa,Stivena Nzonzija (clana Francuske koja je postala prvaka sveta),imaju jednog Juta Nagatoma,Rajan Babela,Musleru na golu,Rajana Donka...itd! Neuporedivo sa igrackim kadrom Crvene zvezde! I epilog?! Od Reala primili sesticu,veceras od PSZ-a peticu,a kako sam rekao dali samo jedan gol i zavrsili sa 2 boda grupu! Jednostavno je pretesko! No,ja bih samo jednu stvar vise voleo.Mnogo bih vise voleo da je Zvezdu ovoga veceras kostao penal koji je izveo jedan Dejan Joveljic na primer da je ostao,a skrivljenog penala jedan Pankov ili Babic.E o tome se radi.Ovo je kriminal sta su nam stranci ove jeseni napravili! Oni nisu ni fudbaleru,to su bukvalno poluigraci! Upravo Zvezde!!!! Preokrenite transfer politiku i sledeceg leta ne nagomilavajte propale strance nego oslonimo se vise na svoju decu!!!!

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Ali to "blizu" pukne preko leđa kada dovedeš buljuk stranih ošljara, nespremnih, neinteligentnih, plašljivih. A ti si ih aminovao Vladane, i ortak Mrkela i don Terza a ne mi. Mora se odgovora.

Uprskali smo ogromnu šansu da uradimo nešto istorijski i dignemo klub nivo iznad uprkos lošim igrama. Ako vas ovo ne istinski zaboli i zamisli, onda treba da odete svi zajedno iz kluba. Dosta je više tužnih pričica, potezi gospodo. Od sutra.

Mare

pre 4 godine

I bili ste blizu da uz pomoc jednog dobrog poluvremena prezimite u Evropu. Moram istaci da je veceras Olimpijakos prvi put imao srecu, da Zvezda omasi penal a onda da dobiju penal Ni od kuda

Goran

pre 4 godine

Bili smo blizu da nisi iz samo tebi poznatih razloga zamjenio beka s bekom, koji trener to radi i to u zavrsnici utakmice????
Idi kuci Milojevicu ti i tim!

zvezdas-rajvoSa

pre 4 godine

Ja cu Vladane samo jedno da pitam :
"Zasto Zander a ne Radovan Pankov?!" Zasto tog momka Pankova koji je bio potpuno hladnokrvan u Kopenhagenu, koji je tamo sve zatvorio i koji je hladnokrvno dao dva gola sa penala tako hladnokrvno kao da je Pancev i koji je jako dobro odigrao u Bernu protiv Jang Bojsa, ti smetneš sa uma i ne pustis ga na kraju na ovako dramaticnoj utakmici gde ti pri kraju utakmice treba hladnokrvni igrac vec ubacis igraca koji je tempirana hodajuca bomba?! Zasto?!

zastava101specijal

pre 4 godine

Živ ti nama bio Miloje i vodio nas bar u još dve LŠ da prvo lepo vratimo dugove a onda zna se možda i dovedemo jedno ili dva krštena pojačanja i uspemo da prezimimo u LŠ što nije lako, ustvari danas to izgleda nemoguće, setimo se samo gde smo bili u vreme Toleta, kome je ovo malo neka bira sebi klub iz evrope, ja sam ponosan na moju Crvenu Zvezdu.

Zvrk

pre 4 godine

Sramota kakve izjave, ovo nema nigde
(Komentator, 11. decembar 2019 23:46)

Pa ovu izjavu koristi 97% igraca i trenera domacih klubova. Uvek izvlace pouke i okrecu se prvenstvu, uvek su bili bolji iako je statistika neumoljiva da ih demantuje, nisu iskoristili svoje sanse, analizirace utakmicu da vide gde je trenutno nas fudbal itd.

drula

pre 4 godine

Mi u našoj ligi ovako nismo nadigrali nikoga do sada. Da ne pričam o Bajernu i Totenhemu, za tako nešto bi trebali igrati protiv omladinaca....

Snaga je u razumu

pre 4 godine

Bez brige ... i Milosevic se tako osecao...al ga je brzo proslo...prolazno je to stanje kad se samo setis da igras domacu ligu koja je jaca od lige sampiona... DING DONG super liga..

Stefan

pre 4 godine

Ko sad nije uzeo pare u kladionici, nikad neće. U Beogradu iz 2 u 1. A tek ova trapava završnica, Marin koji neće da učestvuje, 5 min pre kraja ubacuje se čovek od zadatka... Komedija.

Decim

pre 4 godine

Je l' organizovana zajednička večera rukovodstava dva kluba da se zalije ispoštovan dogovor?
(Lazo Brankić, 11. decembar 2019 23:26)

Jel realno da verujete u grobarske lazne price???

Misel

pre 4 godine

Nije mi jasno kako trener ne vidi da mu igrac-Zander ne zna da igra levog beka, odnosno u odbrani. Decko je verovatno bolje levo krilo od drugih. Njegov ulazak je mnoge zvezdase uplasio jer je sklon kiksu u odbrani. Zasto Miloje nije stavio tada svog starog univerzalca Gobeljica na levu stranu i nije uveo Pankova(umesto Zandera) da igra beka na desnoj strani? To bi bilo dobro zadnjih 15 minuta. Vidljivo je jos da se slepuje mladi Petrovic, skoro da imas igraca manje. Ovako, kukako zbog Zandera i Tomanea (od koga se bolje snalazi Boaci na ovakvim utakmicama a zna i penal da sutne).

zastava101specijal

pre 4 godine

Živ ti nama bio Miloje i vodio nas bar u još dve LŠ da prvo lepo vratimo dugove a onda zna se možda i dovedemo jedno ili dva krštena pojačanja i uspemo da prezimimo u LŠ što nije lako, ustvari danas to izgleda nemoguće, setimo se samo gde smo bili u vreme Toleta, kome je ovo malo neka bira sebi klub iz evrope, ja sam ponosan na moju Crvenu Zvezdu.

ArtuDitu

pre 4 godine

Posle Tomaneovog penala i one dve spoljne Vukanovića valjda je većini bilo jasno kakvi su paceri u Zvezdinim dresovima. Najveći apsurd je da su strana "pojačanja" došla glave Crvenoj zvezdi. La Para je utemeljio stelt igru, koja će ući u fudbalske udžbenike, jer je na svakoj utakmici uspevao da bude nevidljiv. Tomameovo širenje protiv Spartaka u realnost je vratila večerašnja prečka a nadam se i da je time izvadio kartu u jednom pravcu za Tondelu, za koju sam mislio da je naziv latino sapunice a ne fudbalskog kluba. Kanjas je pokazao da je sporiji od rekreativaca, dok je Žander ni kriv, ni dužan igrao levog beka iako se videlo da ni u domaćoj ligi nikoga ne može da sačuva. Jedino je Garsija pokazao borbenost i srce iako je fudbalski limitiran. Ali, pre svih bi trebalo da leti Marko Marin. Najnabeđeniji igrač, koji je pod stare dane doživeo sve ono što mu je izmaklo u karijeri i uz Milojevića glavni arhitekta propasti igre Crvene zvezde. Ni ostali nisu bolji ali na palanačke fudbalere ne treba trošiti reči. Možda treba izdvojiti Gobeljića, fudbalski skromnog, ali uvek borbenog. Borjanov bes, koji je izbijao iz njega tokom kratkog intervjua na rts-u, sve govori.
Zbezdina uprava je uspela da stvori tim koji je slabiji od onog koji je igrao Ligu Uefa i da dve i kusur godine ne dovede ozbiljnog igrača. Milojević, umesto da unapređuje igru on je igru Zvezde potpuno razgradio.
Da je sve normalno prvo bi letela cela uprava, onda strana pojačanja i Milojević. Ali, verovatno se ništa od toga neće dogoditi. Slušaćemo žalopojku o nedostatku sreće, Tomaneovoj prečki i Žanderovoj ruci.

Ivan

pre 4 godine

Zasto si dozvolio da Tomane bude prvi izbor za izvodjenje penala, koje su to njegove zasluge da bi sutirao ovako bitan penal, pre Marina? i drugo, zasto si uveo Zandera. Izgledalo je da je penal napravio namerno, i da je zato ubacen.

Parekosam

pre 4 godine

Odlazi i ti i Mrkela i Terzic. Pogledajte vasa sramna pojacanja, nismo zasluzili ni da igramo LE ovakvom igrom! Prodajete malog Terzica i dovodite Zandera koji ima 32 godine, imate li mozga ljudi?!

Footballmania

pre 4 godine

Ljudi,delim tugu sa vama veceras!! Ovo je bas bolelo,slicno kao i Strazbur,Bordo,ali bogami kao i prosle nedelje AZ,iako sam crveno-beli!Pre svega moram na nesto da skrenem paznju i samo vas podsetim koliko je ultratesko napraviti nesto u surovoj prebogatoj fudbalskoj Evropi.Evo primer Turaka.Svi znamo koliko su bogati turski klubovi za nase uslove,koliko im je liga jaca od nase,koliko zvucna imena dovode.Pogledajmo Galatasaraj.Oni su u gotovo istoj grupi kao i mi(ono sto su nama Bajern i Totenhem,njima su Real i PSZ,a nivo Olimpijakosa je otprilike nivo Klub Briza) postigli jedan jedini gol i nisu ostvarili nijednu pobedu! Da vas podsetim Galatasaraj je letos doveo jednog Radamela Falkaa,Stivena Nzonzija (clana Francuske koja je postala prvaka sveta),imaju jednog Juta Nagatoma,Rajan Babela,Musleru na golu,Rajana Donka...itd! Neuporedivo sa igrackim kadrom Crvene zvezde! I epilog?! Od Reala primili sesticu,veceras od PSZ-a peticu,a kako sam rekao dali samo jedan gol i zavrsili sa 2 boda grupu! Jednostavno je pretesko! No,ja bih samo jednu stvar vise voleo.Mnogo bih vise voleo da je Zvezdu ovoga veceras kostao penal koji je izveo jedan Dejan Joveljic na primer da je ostao,a skrivljenog penala jedan Pankov ili Babic.E o tome se radi.Ovo je kriminal sta su nam stranci ove jeseni napravili! Oni nisu ni fudbaleru,to su bukvalno poluigraci! Upravo Zvezde!!!! Preokrenite transfer politiku i sledeceg leta ne nagomilavajte propale strance nego oslonimo se vise na svoju decu!!!!

Jovan

pre 4 godine

Bili smo daleko Miloje! Mnogo daleko od samog pocetka kvalifikacije, ali toliko srece kao Zvezda niko nije imao..E danas jednostavno nismo imali srecu...Fudbalski mi nismo za Evropu.Tim koj ne uspe da proda igraca posle grupne faze Lige Sampiona za min 5 miliona, ne zasluzuje da igra grupnu fazu. Nasi strancu su ocajni, svi do jednog, mimo Marina i Borjana koje i ne racunam za strance, ovi ostali su ispod nivoa bilo kog omladinaca iz Zvezde...Kada vidim Uniter da igra utakmicu u Ligu Evrope sa 8 klinaca ispod 20 godina, zapitam se kada ce se to desiti u Zvezdu gde klinci moraju sa 16 godina da napuste Srbiju...Zvezda mora da stvara igrace, a to ne radi vise od 20 godina, zato i ima 40 milona duga...Dobro dosli u realnost!

Goran

pre 4 godine

Bili smo blizu da nisi iz samo tebi poznatih razloga zamjenio beka s bekom, koji trener to radi i to u zavrsnici utakmice????
Idi kuci Milojevicu ti i tim!

krajisnik

pre 4 godine

Utisak je da kad treba da se napadne, Miloje jednostavno ne ume.
Posle primljenog gola,mi se nismo sastavili sa loptom,ispucavali loptu.
Trener koji je zaista za grcku ligu.
Probati vratiti Robija koji je imao igru sa duplo gorim timom

Aleks

pre 4 godine

Imali smo šanse, pritisak... uvek je gorak ukus kad te, posle poraza gde je protivnik bio 3 puta bolji i imao 20 šuteva u gol , a ti 2 , trener pravi na budalu...

Decim

pre 4 godine

Je l' organizovana zajednička večera rukovodstava dva kluba da se zalije ispoštovan dogovor?
(Lazo Brankić, 11. decembar 2019 23:26)

Jel realno da verujete u grobarske lazne price???

qqlele

pre 4 godine

Trebao si Pankova da uvedes umesto Zandera. Sta ce nam levi bek deset minuta do kraja kad se ionako branimo, a znamo svi da je tempirana bomba i da mu nije dobro. Stoper je trebalo. A za sve one milione bacene u vetar na pojacanja cime smo tim ne pojacali nego oslabili u odnosu na proslu godinu, Mrkela mora da odgovara. Treba nam novi sportski direktor koji zna posao

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Ali to "blizu" pukne preko leđa kada dovedeš buljuk stranih ošljara, nespremnih, neinteligentnih, plašljivih. A ti si ih aminovao Vladane, i ortak Mrkela i don Terza a ne mi. Mora se odgovora.

Uprskali smo ogromnu šansu da uradimo nešto istorijski i dignemo klub nivo iznad uprkos lošim igrama. Ako vas ovo ne istinski zaboli i zamisli, onda treba da odete svi zajedno iz kluba. Dosta je više tužnih pričica, potezi gospodo. Od sutra.

Mare

pre 4 godine

I bili ste blizu da uz pomoc jednog dobrog poluvremena prezimite u Evropu. Moram istaci da je veceras Olimpijakos prvi put imao srecu, da Zvezda omasi penal a onda da dobiju penal Ni od kuda

veliki strumf

pre 4 godine

Ovakve otupaste izjave stvarno vise ne mogu da slusam! Ti si najveci krivac druze. Pustio si da ti penal sutne igrac koji ga nikad nije sutirao u Zvezdi u najbitnijem mecu sezone, a onda u igru ubacujes igraca koji je definicija rupcage u odbrani! Krater! Zander je LEVO KRILO, A NE LEVI BEK i ko to nije video za POLA GODINE taj bre veze sa fudbalom nema! Da je on usao umesto ovog Prevare, da igra napred mozda bismo nesto napravili jer je brz, krakat i tehnicar, ali u odbrani covek je ZLO! Treba da nam nadoknadi stetu od cistih 2,5 miliona evra izgubljenih i ko zna jos koliko je moglo da se uzme. A mi cemo mu jos platu dati. Isto vazi i za onog Tomanea.

XDrive

pre 4 godine

Niko nije pohvalio sudije u komentarima koje su inače po mom misljenju odradile odličan posao i držale objektivan kriterijum sve vreme. Retka situacija da je bitna utakmica a da nismo ni malo oštećeni.

Zorz

pre 4 godine

A sta reci za nikad gore strance koji su dovedeni kao pojacanja. Ima li iko da se dotakne te teme, ili je o tome zabranjeno pricati. I naravno da niko nece snositi odgovornost za takve promasene likove...

Snaga je u razumu

pre 4 godine

Bez brige ... i Milosevic se tako osecao...al ga je brzo proslo...prolazno je to stanje kad se samo setis da igras domacu ligu koja je jaca od lige sampiona... DING DONG super liga..

Stefan

pre 4 godine

Ko sad nije uzeo pare u kladionici, nikad neće. U Beogradu iz 2 u 1. A tek ova trapava završnica, Marin koji neće da učestvuje, 5 min pre kraja ubacuje se čovek od zadatka... Komedija.

Zvrk

pre 4 godine

Sramota kakve izjave, ovo nema nigde
(Komentator, 11. decembar 2019 23:46)

Pa ovu izjavu koristi 97% igraca i trenera domacih klubova. Uvek izvlace pouke i okrecu se prvenstvu, uvek su bili bolji iako je statistika neumoljiva da ih demantuje, nisu iskoristili svoje sanse, analizirace utakmicu da vide gde je trenutno nas fudbal itd.

floro flores

pre 4 godine

Jedino sto me boli ,jeste pranje para sa ovim strancima poluproizvodima,koji su nas izbacili...Da smo ispali s nasom decom rec ne bi rekao... Ovako stranci imaju velike plate a nista ne vrede

zvezdas-rajvoSa

pre 4 godine

Ja cu Vladane samo jedno da pitam :
"Zasto Zander a ne Radovan Pankov?!" Zasto tog momka Pankova koji je bio potpuno hladnokrvan u Kopenhagenu, koji je tamo sve zatvorio i koji je hladnokrvno dao dva gola sa penala tako hladnokrvno kao da je Pancev i koji je jako dobro odigrao u Bernu protiv Jang Bojsa, ti smetneš sa uma i ne pustis ga na kraju na ovako dramaticnoj utakmici gde ti pri kraju utakmice treba hladnokrvni igrac vec ubacis igraca koji je tempirana hodajuca bomba?! Zasto?!

drula

pre 4 godine

Mi u našoj ligi ovako nismo nadigrali nikoga do sada. Da ne pričam o Bajernu i Totenhemu, za tako nešto bi trebali igrati protiv omladinaca....

Misel

pre 4 godine

Nije mi jasno kako trener ne vidi da mu igrac-Zander ne zna da igra levog beka, odnosno u odbrani. Decko je verovatno bolje levo krilo od drugih. Njegov ulazak je mnoge zvezdase uplasio jer je sklon kiksu u odbrani. Zasto Miloje nije stavio tada svog starog univerzalca Gobeljica na levu stranu i nije uveo Pankova(umesto Zandera) da igra beka na desnoj strani? To bi bilo dobro zadnjih 15 minuta. Vidljivo je jos da se slepuje mladi Petrovic, skoro da imas igraca manje. Ovako, kukako zbog Zandera i Tomanea (od koga se bolje snalazi Boaci na ovakvim utakmicama a zna i penal da sutne).