Petak, 06.12.2019.

11:25

Šakota: Mi smo možda opterećeni više nego druge ekipe

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota je posle pobede nad Armanijem u Milanu rekao da se oseća napredak u ekipi.

Izvor: SV

Šakota: Mi smo možda optereæeni više nego druge ekipe IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

18 Komentari

Sortiraj po:

samorealno

pre 4 godine

@ Čoveče smarate sa Filipom, skontali smo da ti je sendvič ukusan, al ajde malo odmori s komentarima, providan si. Nismo slepi, jasno je da je Braun bolji, Filip je drugi plej. Mozda nije kapacitet za EL, ali se trudi koliko može. Zahvaljujući njemu smo prošle godine uzeli ABU. Svakako čekamo jos jedno pojacanje na toj poziciji. Jasno je da ovde meta nije Filip nego njegov otac, tako I napisite, postenije je. Molim da se objavi komentar.
(ness, 06. decembar 2019 19:09) filipe bolje da treniras nego da pises komentare po portalima. Necemo stati dok ne odes. A inace ti caleta gotivimo i nista nije protiv njega usmereno vec ti nisi doboljno dobar za zvezdu

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

👎СЛОБИНАТОР - Знам да причаш из најбоље намјере ал и не слажем се баш... Заслужен је Филип за ову евролигу ал у истој тој евролиги је угавном најлошији на утакмици и резултат због тога трпи а и прави се лоша атмосфера у свлачионици па и то додатно утиче на резултат. Дал је пад форме или нешто друго ал с њим у игри смо у тешком минусу. Мислим да је мало и пад форме ал прије свега је то да Филип није дорастао односно довољно порастао(буквално) за овај ниво такмичења (евролигу). Поздрав и немој ми шта замјерити. 🔴⚪🙌

ness

pre 4 godine

(samorealno) Čoveče smarate sa Filipom, skontali smo da ti je sendvič ukusan, al ajde malo odmori s komentarima, providan si. Nismo slepi, jasno je da je Braun bolji, Filip je drugi plej. Mozda nije kapacitet za EL, ali se trudi koliko može. Zahvaljujući njemu smo prošle godine uzeli ABU. Svakako čekamo jos jedno pojacanje na toj poziciji. Jasno je da ovde meta nije Filip nego njegov otac, tako I napisite, postenije je. Molim da se objavi komentar.

Walldorf

pre 4 godine

@veliki strumf Zapazanja su ti odlicna.Svaka rec na mestu.Sakota ima kosarku u malom prstu.Da ne ponavljam ono sto si vec lepo prezentirao,vec cu samo dodati slabo propracenu informaciju i Sakotinu izjavu da trazimo jos jednog pleja.Sakota je diplomatski,gospodski izbegao da kaze da je Filip ispod nivoa ostatka ekipe,vec je potragu za jos jednim plejmejkerom objasnio "strahom od povreda",i da zato moramo imati jednog pleja vise.Na kraju,ako igraci pokazu delic energije,zalaganja i znanja od sinoc,ne vidim ko bi nas mogao dobiti do kraja sezone u ABA Ligi.Imamo daleko najjaci,najkvalitetniji sastav,i bice senzacija ukoliko,ne daj Boze,ne osvojimo ABA Ligu i domaca takmicenja.Sa Jos jednom plejom,ni doigravanje EL nije van dometa.Sve u svemu,Sakota dize ekipu i imam osecaj da bi ova sezona mogla biti,onako,za pamcenje i istoriji.Sportski pozdrav!

mohikanac

pre 4 godine

Opet ste se nakačili na F Čovića. Ostavite momka neka igra. Jeste među najlošijima ali pogledajte Gista, pa taj Filip ga je 3 puta spojio sa zicerom, nije dao ok, idemo dalje daće sl put.
Davidovac do sinoć nije postojao, Dobrić pogađa samo za praznik, Beron nema pojma 90% vremena gde mu je igrač...
i tako možemo kroz roster redom.
Ako sam dobro razumeo Zvezda traži playa, tako da eto rešenja.
Čović je ušao na -11 protiv komšija i okrenuo utakmicu, sve do kraja odigrao korektno. Čemu toliki prezir?
Tolika drva su prošla kroz Zvezdu da stovarište smo mogli da držimo... pa nije bilo ovoliko prašine.
Realno prvo njemu ne doprinosite a samim tim ni CZ. On ionako dugo dugo igra pod pritiskom koji niko drugi nema.
Najgore od svega što momak deluje kao skroz normalan.
Nemojte da Tegi pored vas izgleda kao čovek, bar po ovoj temi, to znači da ste dotakli dno.
Drugo pokazujete totalnu košarkašku nepismenost ako mislite da je samo on kriv za loš početak sezone. Sa njim ili bez njega ovaj tim će se mučiti do kraja a mnogo je razloga za to.

slobinator

pre 4 godine

(Lakijev fan, 6. decembar 2019 16:09)
nema za šta čovića da bude sramota.sramota treba da je takve likove koji ostavljaju bezvezne komentare.taj čović je vrlo zaslužan za evro-ligu koju zvezda igra posle godinu dana pauze,kao i za titulu osvojenu protiv partizana.bio je jedini plej posle povrede reglanda i imao veliku minutažu i veoma dobre učinke.jasno je da čović nije džon stokton,ali je takođe jasno da daje sve od sebe i da je njemu najviše krivo što je u velikom padu forme.ipak mislim da će se vremenom popraviti i da će u evro-ligi uspeti da odmori lorenca na po 12-13 minuta po meču koje bi realno trebalo da dobija

Lakijev fan

pre 4 godine

Očigledno je da Filip Čović nema svest o tome koliko inferiorno, i pogubljeno izgleda na terenu. Ako ga trenutno nije sramota, možda će ga biti sramota jednog dana kada neko bude pravio kompilaciju sa njegovim "najboljim" potezima u EL. Svedoci smo da mediji vole da se prisete antiheroja svake vrste, a pogotovo onih koji su pogodni da budu predmet podsmeha. Sa svakim dodatnim minutom koji Filip odigra u EL, baza materijala za odabir postaje sve veća. Danas, njega nije sramota, a mi se nerviramo. Nadam se da će njega jednog dana biti sramota, a mi ćemo se smejati, zajedno sa svima koji mu se i danas smeju.

samorealno

pre 4 godine

DZaba sve dok igra mali Fica.... ono sinoc je bilo smesno sta onaj covek radi. Steta, zanimljiv tom ima zvezda ali sezona ode u bunar zbog Filipa.

гробар

pre 4 godine

Kaže Šakota: "Oseća se napredak u ekipi".

NAPREDAK se oseća i u Partizanu
(Mariofil, 06. decembar 2019 11:33

Добраааа

veliki strumf

pre 4 godine

Ono sto mi se najviše svidja kod Šakote je sto je fin, kulturan, smiren gospodin čovek. Kod Tomica me mnogo nerviralo ono njegovo brecanje na konferencijama, izbuljene oči, svarljivost. Kod Alimpija me najviše nervirala njegova ničim zaslužena prepotencija i umišljenosti. Šakota je neuporedivo veći, bolji, iskusniji trener od njih a ponaša se sasvim normalno, ne razbacuje se latinskim sentencama, ne citira Petrarku, Bokača ili Puškina, ne glumi šarmera da prikrije neznanje, već se ponaša kao gospodin sa manirima. Da li će osvojiti nešto, kakvi će biti rezultati - videćemo. Sport je to, lopta okrugla. Ne može trener da ubacuje koseve, ne može ni Žoc. Ali vidi se da je postavio neke stvari na terenu, vidi se veća energija i želja, odbranu je zategao, Lorencu dao više minuta i prostora, NEMA VIŠE SABLONSKIH IZMENA koje su me izludjivale - kako beko ubaci 2 kosa, ajd na klupu jer si svoje minute potrošio. To su radili i Tomić i Gavrilo. Jedina greska Sakote do sada su zadnja 5 kin protiv Cedevite kad su mu igrali Covic, Beron i Davidovac. Oni su 3 naša najslabija defanzivca i primili smo brdo koševa i glatko izgubili. Ne smeju da igraju zajedno jer ništa ne branimo tada. Naučio je lekciju, video ko mu je petorka koja moze da privede utakmicu kraju kad se lomi i zatvori prilaze i sinoc smo lagano dobili. Još kad se u napadu probudi Gist, kad Djenka proradi, vrati se Perper - bićemo mašina. Mi bez 2 glavna igrača - Perperoglu iz prethodne sezone i Derik Braun kao najzvucnije pojačanje odigra smo trećinu lige. To niko nije primetio maltene.

Ja

pre 4 godine

Dobro ste se setili da izbacite još jednu vest o Zvezdi. Denver 3 vesti,Harden,Fizdejl,Nedović,Veseli-svi pre Zvezde?
I da,je l' se žalio Mesina što smo realizovali poslednji napad,a rešeno bilo? Pitam za druga iz Bara

M

pre 4 godine

Navijam za Crvenu Zvezdu, ali mislim da sam objektivan kada kažem da je ovo Partizan igrao, bilo bi jedno 5 uvodnih vesti o ovom meču juče, a danas 10 hvalospevnih... Kao ono prošle godine kada su igrali grupu EK, pa to su mečevi sa Valensijom nazivani spektaklom, mečevima decenije i slično... A svaka pobeda ko da je play off EL u najmanju ruku.

гробар

pre 4 godine

Kaže Šakota: "Oseća se napredak u ekipi".

NAPREDAK se oseća i u Partizanu
(Mariofil, 06. decembar 2019 11:33

Добраааа

M

pre 4 godine

Navijam za Crvenu Zvezdu, ali mislim da sam objektivan kada kažem da je ovo Partizan igrao, bilo bi jedno 5 uvodnih vesti o ovom meču juče, a danas 10 hvalospevnih... Kao ono prošle godine kada su igrali grupu EK, pa to su mečevi sa Valensijom nazivani spektaklom, mečevima decenije i slično... A svaka pobeda ko da je play off EL u najmanju ruku.

Ja

pre 4 godine

Dobro ste se setili da izbacite još jednu vest o Zvezdi. Denver 3 vesti,Harden,Fizdejl,Nedović,Veseli-svi pre Zvezde?
I da,je l' se žalio Mesina što smo realizovali poslednji napad,a rešeno bilo? Pitam za druga iz Bara

veliki strumf

pre 4 godine

Ono sto mi se najviše svidja kod Šakote je sto je fin, kulturan, smiren gospodin čovek. Kod Tomica me mnogo nerviralo ono njegovo brecanje na konferencijama, izbuljene oči, svarljivost. Kod Alimpija me najviše nervirala njegova ničim zaslužena prepotencija i umišljenosti. Šakota je neuporedivo veći, bolji, iskusniji trener od njih a ponaša se sasvim normalno, ne razbacuje se latinskim sentencama, ne citira Petrarku, Bokača ili Puškina, ne glumi šarmera da prikrije neznanje, već se ponaša kao gospodin sa manirima. Da li će osvojiti nešto, kakvi će biti rezultati - videćemo. Sport je to, lopta okrugla. Ne može trener da ubacuje koseve, ne može ni Žoc. Ali vidi se da je postavio neke stvari na terenu, vidi se veća energija i želja, odbranu je zategao, Lorencu dao više minuta i prostora, NEMA VIŠE SABLONSKIH IZMENA koje su me izludjivale - kako beko ubaci 2 kosa, ajd na klupu jer si svoje minute potrošio. To su radili i Tomić i Gavrilo. Jedina greska Sakote do sada su zadnja 5 kin protiv Cedevite kad su mu igrali Covic, Beron i Davidovac. Oni su 3 naša najslabija defanzivca i primili smo brdo koševa i glatko izgubili. Ne smeju da igraju zajedno jer ništa ne branimo tada. Naučio je lekciju, video ko mu je petorka koja moze da privede utakmicu kraju kad se lomi i zatvori prilaze i sinoc smo lagano dobili. Još kad se u napadu probudi Gist, kad Djenka proradi, vrati se Perper - bićemo mašina. Mi bez 2 glavna igrača - Perperoglu iz prethodne sezone i Derik Braun kao najzvucnije pojačanje odigra smo trećinu lige. To niko nije primetio maltene.

slobinator

pre 4 godine

(Lakijev fan, 6. decembar 2019 16:09)
nema za šta čovića da bude sramota.sramota treba da je takve likove koji ostavljaju bezvezne komentare.taj čović je vrlo zaslužan za evro-ligu koju zvezda igra posle godinu dana pauze,kao i za titulu osvojenu protiv partizana.bio je jedini plej posle povrede reglanda i imao veliku minutažu i veoma dobre učinke.jasno je da čović nije džon stokton,ali je takođe jasno da daje sve od sebe i da je njemu najviše krivo što je u velikom padu forme.ipak mislim da će se vremenom popraviti i da će u evro-ligi uspeti da odmori lorenca na po 12-13 minuta po meču koje bi realno trebalo da dobija

Walldorf

pre 4 godine

@veliki strumf Zapazanja su ti odlicna.Svaka rec na mestu.Sakota ima kosarku u malom prstu.Da ne ponavljam ono sto si vec lepo prezentirao,vec cu samo dodati slabo propracenu informaciju i Sakotinu izjavu da trazimo jos jednog pleja.Sakota je diplomatski,gospodski izbegao da kaze da je Filip ispod nivoa ostatka ekipe,vec je potragu za jos jednim plejmejkerom objasnio "strahom od povreda",i da zato moramo imati jednog pleja vise.Na kraju,ako igraci pokazu delic energije,zalaganja i znanja od sinoc,ne vidim ko bi nas mogao dobiti do kraja sezone u ABA Ligi.Imamo daleko najjaci,najkvalitetniji sastav,i bice senzacija ukoliko,ne daj Boze,ne osvojimo ABA Ligu i domaca takmicenja.Sa Jos jednom plejom,ni doigravanje EL nije van dometa.Sve u svemu,Sakota dize ekipu i imam osecaj da bi ova sezona mogla biti,onako,za pamcenje i istoriji.Sportski pozdrav!

mohikanac

pre 4 godine

Opet ste se nakačili na F Čovića. Ostavite momka neka igra. Jeste među najlošijima ali pogledajte Gista, pa taj Filip ga je 3 puta spojio sa zicerom, nije dao ok, idemo dalje daće sl put.
Davidovac do sinoć nije postojao, Dobrić pogađa samo za praznik, Beron nema pojma 90% vremena gde mu je igrač...
i tako možemo kroz roster redom.
Ako sam dobro razumeo Zvezda traži playa, tako da eto rešenja.
Čović je ušao na -11 protiv komšija i okrenuo utakmicu, sve do kraja odigrao korektno. Čemu toliki prezir?
Tolika drva su prošla kroz Zvezdu da stovarište smo mogli da držimo... pa nije bilo ovoliko prašine.
Realno prvo njemu ne doprinosite a samim tim ni CZ. On ionako dugo dugo igra pod pritiskom koji niko drugi nema.
Najgore od svega što momak deluje kao skroz normalan.
Nemojte da Tegi pored vas izgleda kao čovek, bar po ovoj temi, to znači da ste dotakli dno.
Drugo pokazujete totalnu košarkašku nepismenost ako mislite da je samo on kriv za loš početak sezone. Sa njim ili bez njega ovaj tim će se mučiti do kraja a mnogo je razloga za to.

ness

pre 4 godine

(samorealno) Čoveče smarate sa Filipom, skontali smo da ti je sendvič ukusan, al ajde malo odmori s komentarima, providan si. Nismo slepi, jasno je da je Braun bolji, Filip je drugi plej. Mozda nije kapacitet za EL, ali se trudi koliko može. Zahvaljujući njemu smo prošle godine uzeli ABU. Svakako čekamo jos jedno pojacanje na toj poziciji. Jasno je da ovde meta nije Filip nego njegov otac, tako I napisite, postenije je. Molim da se objavi komentar.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

👎СЛОБИНАТОР - Знам да причаш из најбоље намјере ал и не слажем се баш... Заслужен је Филип за ову евролигу ал у истој тој евролиги је угавном најлошији на утакмици и резултат због тога трпи а и прави се лоша атмосфера у свлачионици па и то додатно утиче на резултат. Дал је пад форме или нешто друго ал с њим у игри смо у тешком минусу. Мислим да је мало и пад форме ал прије свега је то да Филип није дорастао односно довољно порастао(буквално) за овај ниво такмичења (евролигу). Поздрав и немој ми шта замјерити. 🔴⚪🙌

Lakijev fan

pre 4 godine

Očigledno je da Filip Čović nema svest o tome koliko inferiorno, i pogubljeno izgleda na terenu. Ako ga trenutno nije sramota, možda će ga biti sramota jednog dana kada neko bude pravio kompilaciju sa njegovim "najboljim" potezima u EL. Svedoci smo da mediji vole da se prisete antiheroja svake vrste, a pogotovo onih koji su pogodni da budu predmet podsmeha. Sa svakim dodatnim minutom koji Filip odigra u EL, baza materijala za odabir postaje sve veća. Danas, njega nije sramota, a mi se nerviramo. Nadam se da će njega jednog dana biti sramota, a mi ćemo se smejati, zajedno sa svima koji mu se i danas smeju.

samorealno

pre 4 godine

DZaba sve dok igra mali Fica.... ono sinoc je bilo smesno sta onaj covek radi. Steta, zanimljiv tom ima zvezda ali sezona ode u bunar zbog Filipa.

samorealno

pre 4 godine

@ Čoveče smarate sa Filipom, skontali smo da ti je sendvič ukusan, al ajde malo odmori s komentarima, providan si. Nismo slepi, jasno je da je Braun bolji, Filip je drugi plej. Mozda nije kapacitet za EL, ali se trudi koliko može. Zahvaljujući njemu smo prošle godine uzeli ABU. Svakako čekamo jos jedno pojacanje na toj poziciji. Jasno je da ovde meta nije Filip nego njegov otac, tako I napisite, postenije je. Molim da se objavi komentar.
(ness, 06. decembar 2019 19:09) filipe bolje da treniras nego da pises komentare po portalima. Necemo stati dok ne odes. A inace ti caleta gotivimo i nista nije protiv njega usmereno vec ti nisi doboljno dobar za zvezdu

samorealno

pre 4 godine

DZaba sve dok igra mali Fica.... ono sinoc je bilo smesno sta onaj covek radi. Steta, zanimljiv tom ima zvezda ali sezona ode u bunar zbog Filipa.

Lakijev fan

pre 4 godine

Očigledno je da Filip Čović nema svest o tome koliko inferiorno, i pogubljeno izgleda na terenu. Ako ga trenutno nije sramota, možda će ga biti sramota jednog dana kada neko bude pravio kompilaciju sa njegovim "najboljim" potezima u EL. Svedoci smo da mediji vole da se prisete antiheroja svake vrste, a pogotovo onih koji su pogodni da budu predmet podsmeha. Sa svakim dodatnim minutom koji Filip odigra u EL, baza materijala za odabir postaje sve veća. Danas, njega nije sramota, a mi se nerviramo. Nadam se da će njega jednog dana biti sramota, a mi ćemo se smejati, zajedno sa svima koji mu se i danas smeju.

slobinator

pre 4 godine

(Lakijev fan, 6. decembar 2019 16:09)
nema za šta čovića da bude sramota.sramota treba da je takve likove koji ostavljaju bezvezne komentare.taj čović je vrlo zaslužan za evro-ligu koju zvezda igra posle godinu dana pauze,kao i za titulu osvojenu protiv partizana.bio je jedini plej posle povrede reglanda i imao veliku minutažu i veoma dobre učinke.jasno je da čović nije džon stokton,ali je takođe jasno da daje sve od sebe i da je njemu najviše krivo što je u velikom padu forme.ipak mislim da će se vremenom popraviti i da će u evro-ligi uspeti da odmori lorenca na po 12-13 minuta po meču koje bi realno trebalo da dobija

M

pre 4 godine

Navijam za Crvenu Zvezdu, ali mislim da sam objektivan kada kažem da je ovo Partizan igrao, bilo bi jedno 5 uvodnih vesti o ovom meču juče, a danas 10 hvalospevnih... Kao ono prošle godine kada su igrali grupu EK, pa to su mečevi sa Valensijom nazivani spektaklom, mečevima decenije i slično... A svaka pobeda ko da je play off EL u najmanju ruku.

ness

pre 4 godine

(samorealno) Čoveče smarate sa Filipom, skontali smo da ti je sendvič ukusan, al ajde malo odmori s komentarima, providan si. Nismo slepi, jasno je da je Braun bolji, Filip je drugi plej. Mozda nije kapacitet za EL, ali se trudi koliko može. Zahvaljujući njemu smo prošle godine uzeli ABU. Svakako čekamo jos jedno pojacanje na toj poziciji. Jasno je da ovde meta nije Filip nego njegov otac, tako I napisite, postenije je. Molim da se objavi komentar.

samorealno

pre 4 godine

@ Čoveče smarate sa Filipom, skontali smo da ti je sendvič ukusan, al ajde malo odmori s komentarima, providan si. Nismo slepi, jasno je da je Braun bolji, Filip je drugi plej. Mozda nije kapacitet za EL, ali se trudi koliko može. Zahvaljujući njemu smo prošle godine uzeli ABU. Svakako čekamo jos jedno pojacanje na toj poziciji. Jasno je da ovde meta nije Filip nego njegov otac, tako I napisite, postenije je. Molim da se objavi komentar.
(ness, 06. decembar 2019 19:09) filipe bolje da treniras nego da pises komentare po portalima. Necemo stati dok ne odes. A inace ti caleta gotivimo i nista nije protiv njega usmereno vec ti nisi doboljno dobar za zvezdu

mohikanac

pre 4 godine

Opet ste se nakačili na F Čovića. Ostavite momka neka igra. Jeste među najlošijima ali pogledajte Gista, pa taj Filip ga je 3 puta spojio sa zicerom, nije dao ok, idemo dalje daće sl put.
Davidovac do sinoć nije postojao, Dobrić pogađa samo za praznik, Beron nema pojma 90% vremena gde mu je igrač...
i tako možemo kroz roster redom.
Ako sam dobro razumeo Zvezda traži playa, tako da eto rešenja.
Čović je ušao na -11 protiv komšija i okrenuo utakmicu, sve do kraja odigrao korektno. Čemu toliki prezir?
Tolika drva su prošla kroz Zvezdu da stovarište smo mogli da držimo... pa nije bilo ovoliko prašine.
Realno prvo njemu ne doprinosite a samim tim ni CZ. On ionako dugo dugo igra pod pritiskom koji niko drugi nema.
Najgore od svega što momak deluje kao skroz normalan.
Nemojte da Tegi pored vas izgleda kao čovek, bar po ovoj temi, to znači da ste dotakli dno.
Drugo pokazujete totalnu košarkašku nepismenost ako mislite da je samo on kriv za loš početak sezone. Sa njim ili bez njega ovaj tim će se mučiti do kraja a mnogo je razloga za to.

Ja

pre 4 godine

Dobro ste se setili da izbacite još jednu vest o Zvezdi. Denver 3 vesti,Harden,Fizdejl,Nedović,Veseli-svi pre Zvezde?
I da,je l' se žalio Mesina što smo realizovali poslednji napad,a rešeno bilo? Pitam za druga iz Bara

veliki strumf

pre 4 godine

Ono sto mi se najviše svidja kod Šakote je sto je fin, kulturan, smiren gospodin čovek. Kod Tomica me mnogo nerviralo ono njegovo brecanje na konferencijama, izbuljene oči, svarljivost. Kod Alimpija me najviše nervirala njegova ničim zaslužena prepotencija i umišljenosti. Šakota je neuporedivo veći, bolji, iskusniji trener od njih a ponaša se sasvim normalno, ne razbacuje se latinskim sentencama, ne citira Petrarku, Bokača ili Puškina, ne glumi šarmera da prikrije neznanje, već se ponaša kao gospodin sa manirima. Da li će osvojiti nešto, kakvi će biti rezultati - videćemo. Sport je to, lopta okrugla. Ne može trener da ubacuje koseve, ne može ni Žoc. Ali vidi se da je postavio neke stvari na terenu, vidi se veća energija i želja, odbranu je zategao, Lorencu dao više minuta i prostora, NEMA VIŠE SABLONSKIH IZMENA koje su me izludjivale - kako beko ubaci 2 kosa, ajd na klupu jer si svoje minute potrošio. To su radili i Tomić i Gavrilo. Jedina greska Sakote do sada su zadnja 5 kin protiv Cedevite kad su mu igrali Covic, Beron i Davidovac. Oni su 3 naša najslabija defanzivca i primili smo brdo koševa i glatko izgubili. Ne smeju da igraju zajedno jer ništa ne branimo tada. Naučio je lekciju, video ko mu je petorka koja moze da privede utakmicu kraju kad se lomi i zatvori prilaze i sinoc smo lagano dobili. Još kad se u napadu probudi Gist, kad Djenka proradi, vrati se Perper - bićemo mašina. Mi bez 2 glavna igrača - Perperoglu iz prethodne sezone i Derik Braun kao najzvucnije pojačanje odigra smo trećinu lige. To niko nije primetio maltene.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

👎СЛОБИНАТОР - Знам да причаш из најбоље намјере ал и не слажем се баш... Заслужен је Филип за ову евролигу ал у истој тој евролиги је угавном најлошији на утакмици и резултат због тога трпи а и прави се лоша атмосфера у свлачионици па и то додатно утиче на резултат. Дал је пад форме или нешто друго ал с њим у игри смо у тешком минусу. Мислим да је мало и пад форме ал прије свега је то да Филип није дорастао односно довољно порастао(буквално) за овај ниво такмичења (евролигу). Поздрав и немој ми шта замјерити. 🔴⚪🙌

Walldorf

pre 4 godine

@veliki strumf Zapazanja su ti odlicna.Svaka rec na mestu.Sakota ima kosarku u malom prstu.Da ne ponavljam ono sto si vec lepo prezentirao,vec cu samo dodati slabo propracenu informaciju i Sakotinu izjavu da trazimo jos jednog pleja.Sakota je diplomatski,gospodski izbegao da kaze da je Filip ispod nivoa ostatka ekipe,vec je potragu za jos jednim plejmejkerom objasnio "strahom od povreda",i da zato moramo imati jednog pleja vise.Na kraju,ako igraci pokazu delic energije,zalaganja i znanja od sinoc,ne vidim ko bi nas mogao dobiti do kraja sezone u ABA Ligi.Imamo daleko najjaci,najkvalitetniji sastav,i bice senzacija ukoliko,ne daj Boze,ne osvojimo ABA Ligu i domaca takmicenja.Sa Jos jednom plejom,ni doigravanje EL nije van dometa.Sve u svemu,Sakota dize ekipu i imam osecaj da bi ova sezona mogla biti,onako,za pamcenje i istoriji.Sportski pozdrav!

гробар

pre 4 godine

Kaže Šakota: "Oseća se napredak u ekipi".

NAPREDAK se oseća i u Partizanu
(Mariofil, 06. decembar 2019 11:33

Добраааа