Sreda, 04.12.2019.

11:00

"Dejvis je 'terorisao' Jokića, izgledao je kao da ne pripada u NBA"

Skip Bejlis, čuveni NBA analitičar i novinar "Fox", smatra da je Entoni Dejvis glavni kandidat za najboljeg odbrambenog košarkaša.

Izvor: PT

"Dejvis je 'terorisao' Jokiæa, izgledao je kao da ne pripada u NBA" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

53 Komentari

Sortiraj po:

docs

pre 4 godine

Skip Bejlis je izjavio i da bi Džordan u 50-tim godinama života dobio LeBrona (ovog današnjeg, još uvijek aktivnog), u basketu 1na1 !?

A retracment

pre 4 godine

Претходна сезона је била изненађујуће успешна за Јокића, то је скренуло велику пажнњу на Николу те је притисак драматично порастао. Релативно слаб почетак сезоне је очикледна последица великих очекивања и притиска. Денверу је потребан врхунски плејмејкер Џамал Мареј није довољан.

Drevni Zmaj

pre 4 godine

Od kako je Jokic otisao u NBA, ja pricam da je pitanje momenta kad ce biti skautiran i zatvoren. Nadam se da gresim, ali sve mi se visi cini da je tako...

met

pre 4 godine

@bskfan
Nisi pratio, a komentarises. Lebron je imao ozbiljnu povredu prosle sezone i nije igrao u dobrom delu sezone. On je inace dokazao koliko je dobar i neces mu ti sigurno preispitivati kvalitet. Dejvis je pokazao svoj kvalitet odavno, sa Jokicem se poigrava i to rutinski, s pola snage.
Nije Jokic nikoga vodio u plej of, nego su njega saigraci odveli tamo. Marej je glavni igrac Denvera, najbolji i najplaceniji njihov kosarkas, Plamli uskoro prvi centar. Jokic je centar sa sutom 20-30% i to je cinjenica. Igrao je jednu jedinu utakmicu 65 minuta, direktni je krivac za ispadanje od Portlanda, ili smo zaboravili njegove promasaje u poslednjim, odlucujucim trenucima. Taj covek je popio blokadu, promasio cist zicer i preko njega su postignuti kljuci poeni, sve to u nekoliko poslednjih sekundi utakmice plej ofa.
Uostalom, Jokic pokazuje svoj “kvalitet”, vidimo ga s prosekom poena ispod 10, sutra ce neki tip koji nema grama obraza da kaze kako je on “doveo” Denver do plej ofa. A cinjenice govore da je vodja Denvera Marej, a Jokic jedan od najslabijih igraca.

@@@

pre 4 godine

@box
Da se razumemo, Jokic nije ni blizu toga da bude jedan od najvaznijih igraca lige, ali cete ga ti i tebi slicni, zauvek tako nazivati, samo zato sto je covek Srbin.
Denver je cas skup divljaka, cas primer timske kosarke...
CINJENICA je da je Denver u samom vrhu NBA lige po ucinku, pre svega zahvaljujuci Mareju i tim “divljacima”. Uprkos ocajnoj igri Nikole Jokica, Denver je u vrhu. Dakle, logicno je da zakljuciti da su mu saigraci sjajni. Nikola Jokic nije nikakav pomocnik trenera, o njegovoj kosarkaskoj inteligenciji je izlisno govoriti... to je covek s kojim se najbolji centri lige bukvalno poigravaju. I ne samo to, to je covek kojeg je Skola, veteran pred penzijom, ponizio na SP za sva vremena, upravo kosarkaskom inteligencijom. Dakle, Jokic je centar koji ima sut iz igre 4-13, 4-12 itd, sto je kriminalno lose i sasvim je normalno da je samo pitanje trenutka kada ce izgubiti mesto u startnoj petorci. Jer, Denver nije Jokiceva privatna ekipa, pa da mu zauvek tolerisu ocajnu igru.
Vec ga nazivaju nekim ko nema kvalitet za NBA ligu, tako da ce i mesto na klupi za njega uskoro biti premija.

Dragan-Borca

pre 4 godine

Kakva glupost. Cinjenica je da je Jokic njega terorisao prosle godine u par meceva kako je hteo. Jeste da je van forme, ali daj bre kakvo terorisanje. Lupio mu jednu bananu, a ukupno imali 3,4 duela plafon. Sudija svira faul Jokicu bukvalno sto je pipnuo Dejvisa, a vamo Dejvis gura svom snagom u napadu Jokica i nista faul, koji odvratni dvostruki standardi. Jes Jokic van forme ali kakvo crno terorisanje, kad nisu nesto puno ni bili u duelima.
Kako su mi smesni Ameri koliko svoje izdizu. Mozda smo mi Srbi i ovakvi i onakvi i siromasniji od njh, ali smo 10 puta realniji. U Srbiji igra mnogo crnaca kosarku i fudbal, pa niko ih tako ne potcenjuje. Cuj kakva nebuloza, da ne pripada NBA kakav lik. Da ga je barem stvarno terorisao pa da covek kaze. A sudjenje sramno. Tom Dejvisu se sve tolerise u odbrani. Mareja je bukvalno prosuo po podu i sudike se prave lude, ono pred kraj. Jes Denver bio prosecan i jes Jolic van forme, ali je smesno koliko su sudije uticale na rezultat zadnjih 3 minute. Dejvisu bukvalno tolerisu sve, i protiv Sakramenta su mu progledali faul na kraju kad je nalegao na Barnsa. Najmamje 4 jako diskutabilne odluke su donete u korist Lejkersa u zadnjih par min, i to kad je bilo fakticki nereseno tad su sudije zaredom sve na stranu Lejkersa navukle btw

srb

pre 4 godine

Dejvis je najbolji centar lige i sasvim je logicno da zaustavi jokica. Snaga denvera nije u individualnoj nadmoci igraca vec u kolektivno dobroj kosarci.

bskfan

pre 4 godine

@baron

Pa imaju i Lejkersi Lebrona i Dejvisa, dva super-max igraca koja su u top10. Da si gledao utakmicu i da pratis Denver znao bi o cemu govorim...o preplacivanju prosecnih igraca. Plamli je placen kao starter centar a sa njim je klupa uvek u minusu. U minusu je bio i dok je igrao u Portlandu iako je pored sebe imao dva vrhunska beka Lilarda i CJ-a. Uostalom, kad je Lebron tako dobar sto su prosle godine Lejkersi bili loteri tim, ili zasto Dejvis nije odveo Pelikane u plejof kad je tako dobar? Jokic je prosle godine sa igracima sa klupe otisao u plejof. Ko koliko vredi videlo se prosle godine u plejofu kada je Jokic igrao cak i 65 minuta na jednoj utakmici dok je 14 miliona Plamli sedeo na klupi jer je za 3 minuta sa njim na parketu Denver otisao na -15. Ne znam sta te tera da diskutujes o necemu sto ne razumes.

markonatto

pre 4 godine

genijalno je videti kako se igraci velicaju ili kude od utakmice do utakmice, od pobede do poraza... u jednom momentu jokic je najbolji ikada, sabio je taunsa i embida, vec u drugom je za aba ligu... a pri tome, denver u samom vrhu zapada... jedino sto je istina deluje da moze vise, al nece se covek stresira... :)

Metropola

pre 4 godine

UBEDJEN SAM DA JE Ovo samo prolazna kriza .JA VOLIM DA GLEDAM NIKOLU i volim košarku .KRIZA je sastavni deo svakog sporta , tako da......JOKER se poslednji smeje !
(MPP, 04. decembar 2019 18:16)... i ja sam ubedjen da je samo losa forma koja ce se popraviti! Ali ti ne verujem da volis kosarku, kao i vecina koja uzdize Jokica kao da je Novak Djokovic! Nikola igra timsku igru, i to zdusno velicanja jednog igraca u timskom sistemu ne ide od ljubitelja kosarke, nego ljubitelja lika i dela! A taj problem imamo kao nacija i to na svim nivoima!

hardaway

pre 4 godine

Neverovatno sta ljudi pisu.
Cela ova fama oko Jokica je kao neka naucno-fantasticna serija, nevidjena drama sa primesama misterije.
Jokic je buntovnik, kome kada nesto smeta ispoljava svoj revolt tako sto ne sutira. Maloun je amater, Marej je nezreo klinac koji je pretplacen, Barton je muva bez glave, Milsap ima ogroman ugovor ali ne doprinosi timu.
Jedini ispravan je Jokic. Njega niko ne moze da terorise. Denver je bez njega prosecan tim, ali kada se u reprezentaciji pokazalo kako je i Jokic prosecan igrac van Denverovog sistema, stvoren je novi krivac, covek sa kompleksima-Djordjevic.
Djordjevic je ugojio Jokica, unistio mu samopouzdanje i sut.
Namerno ga je protiv Spanije, Argentine stavio na 5.
Trener neznalica koji je pre toga jedva osvojio dve srebrne medalje, stavio je najboljeg centra na svetu kao izmenu Bircevicu, uprkos top fizickoj spremi u kojoj je Jokic dosao na pripreme.

Sve je to rezultiralo da Jokic u novoj sezoni pruza blede partije.
Medjutim, Denver pobedjuje i bez najboljeg centra na svetu, jer Denver je tim i ne zavisi od njega toliko koliko se mislilo.
Jokicu se ne svidjaju neke takticke zamisli Malouna, te negoduje to losim igrama. Covek se potpuno posvetio timskoj igri, ali Marej, onaj koji je u playoffu protiv Spursa ubacio u zadnjoj cetvrtini 20p i spasao seriju, opet divlja i sve unistava.
Cak ga je i Bogdan pobedio, onaj koji mu je ukrao slavu u reprezentaciji.
Nema, prava sapunica.
Zaista neverovatni komentari.

baron

pre 4 godine

E sad, pitanje za Tima Konlija i Malonea, kako to da Lejkersi mogu da imaju cak 3 centra (Kazins, McGee i Hauard) za ukupno 6 miliona a Denver placa Plamlija 14 miliona?
(bskfan, 4. decembar 2019 17:44)

Ali Denver ima i najboljeg centra na svetu koga placa 150m, koji igra trenutno ispod nivoa Hauarda. Prosle sezone ga je Kazins igrajuci za 5mil trazio pogledom po terenu, jer ga je blago receno unistio 1-1.
Mislim da Denverov problem nije pretplaceni Plamli, vec pretplaceni Jokic.
Jer realno, ni Jokic ni Marej ne zasluzuju tolike ugovore, ali Denver mora da ih pretplati jer bolje ne moze da dovede.
Marej je mlad, ima vremena za njega, dok je Jokic sa ovakvim telom vec sada veteran, on sa ovakvom kondicijom moze da igra jos 4-5 sezona, ako ga pre toga ne najure iz NBA, jer je smejurija od igraca trenutno.
Njegova je luda sreca sto je NBA puna igraca kakav je on, amatera na poziciji centra. Iz danasnje NBA ne bih uzeo ni jednog centra da mi plate, pola njih ne zna ni da trci.

box

pre 4 godine

@ @@@

Jokic gubi mesto u startnoj petorci kazes..i to jos uz uvod "ajmo sad realno"... Vidi druze ja ne znam kako ti gledas kosarku al bez Jokica na parketu Denver je ofanzivno grupa divljaka koja osim soliranja i ispucavanja ne moze nista da uradi, to se najbolje vidi kad Jokic izadje da odmori a i tad igraju donekle bez pritiska jer zanju da se Nikola vraca na parket uskoro. Jokic ima kvalitet koji nema nijedan drugi visoki igrac u NBA i to onaj kvalitet koji ne moze da se navezba vec se sa tim rodis pa od malena negujes i onda se to pojavi na terenu. Jokic nije samo plej na parketu vec i pomocnik trenera, razume igru daleko bolje od vecine igraca u ligi i svi ti kvaliteti ga cine jednim od najboljih i najvaznijih igraca lige.

jedan od mnogih

pre 4 godine

oni koji su gledali utakmicu nece reci ovo izreceno nikada, a odbrana LBJ nije nista bolja od Jokiceve....AD je mnogo pokretljiviji igrac i nije cudno sto preuzima nize igrace

Jokic, po meni, igra potpuno rezervisano jer PO je vec sada vrlo izvesan i tamo valja zapeti....ali i svakako da skine koje kilo i ubrza se jer mora biti dominantniji....u skoku nikad nece jer ga nema

@@@

pre 4 godine

@NBAvolemalisenelozim
Lejkersi su najjaci tim lige, uz Kliperse. Denver je tim koji je ispao u plej ofu od drasticno oslabljenog Portlanda (?!). A taj tim bio je jaci od ovog.
Vreme nikako ne radi za Jokica, jer je on sve gori kako vreme prolazi. Uskoro ce ispasti iz prve petorke jer njegove katastrofalne partije ozbiljno kostaju tim.
Denver nije ni medju 8 glavnih kandidata za titulu. Klipersi, Lejkersi, Milvoki, Hjuston, Toronto, Boston, Majami, Dalas.

detlic

pre 4 godine

Jako glupa izjava skipa bejlisa, jer on komentarise samo utakmice lejkersa i klipersa a da je gledao na primer utakmicu izmedju denvera i sacramenta mogao je isto da izjavi samo umesto obrve da stavi holmsa, ili bilo kog centra pre toga u zadnjih mesec dana. Istina je da je za losu partiju jokica najzasluzniji sam jokic i to nema veze sa dejvisom koji je nesumnjivo dobar defanzivac ali kokic je jednostavno u ocajnoj formi. Svi se secamo kad mu je u ranijim utakmica jokic ubacivao i po 30p...

@@@

pre 4 godine

Ajmo realno.
Zamislite vi samo koliko glup mora biti covek, pa da misli kako je “planirano” da Jokic igra ovako katasrofalno lose?! Ej, zamislite to stanje uma! Ili da neko ozbiljno veruje kako je njemu eto “dosadno”, “nije mu stalo” pa se “cuva” za kasnije?! Zamislite samo kakav neko mora biti imbecil pa da veruje u tako nesto!!! Znaci, LeBron, Dejvis, Doncic, Janis, Harden, Dzordz itd. itd. itd nemaju pravo da se “cuvaju”, nije im dosadno, ne zanima ih zavrsnica sezone, samo je eto Jokicu tako nesto dozvoljeno i to sada kada je potpisao ogroman ugovor. On covek sutira 4/13 iz igre, a retardi kazu kako ne sutira dovoljno!? Jednostavno, Jokic je provaljen, s lakocom ga zaustavljaju i kontrolisu, sinoc je bilo tuzno gledati kako ga Dejvis ponizava i sve su prilike da ce on do kraja karijere ostati samo prosecan igrac. Glavna zvezda i najbolji igrac Denvera je Marej, a Jokic uskoro gubi mesto u startnoj petorci.

Dejvis

pre 4 godine

Je ipak specijalan igrac kako vole da kazu za njega generavijski i to jeste tacno .igrac tog nivo se nije pojavio jos od Dankana i Garneta.Teski je uporedjivati njega sa ostalim igracima

SRB

pre 4 godine

@Jokic je ono sto se zove franchise player i porediti ga sa Vucevicem ili KAT je kao porediti Luku sa Baglijem, Ajtonom ili Jangom. Jednostavno, smesno

Komentar poprilicno nerealan i subjektivan. Nikola jeste nas igrac i uzivanje ga je gledati ali toliko ga uzdizati i pricati da je mnogo bolji od Dejvisa, Taunsa, Embida prosto ne ide. Nikola jeste specifican igrac ali daleko od toga da nema mana. Rekao bih da mu fali dosta toga da bi bio bolji od Dejvisa i Embida. Ne treba gledati sve kroz proslogodisnju statistiku. I Dejvis je imao odlicne sezone i isto bio u petorci lige pa ni to nista ne znaci. Prosto obojica su kompletniji centri u ovom trenutku od Nikole. Molim da se ne javljaju oni koji ce objasnjavati kako je Davis cetvorka a ne petica. Ko se razume u kosarku zna o cemu pricam.

MPP

pre 4 godine

UBEDJEN SAM DA JE
Ovo samo prolazna kriza .
JA VOLIM DA GLEDAM NIKOLU i volim košarku .
KRIZA je sastavni deo svakog sporta , tako da......
JOKER se poslednji smeje !

@@@

pre 4 godine

@Haters gonna hate
Dejvis je jedan od najboljih igraca planete. To sto je igrao u slabijem timu je druga stvar.
Jokic je prosecan igrac koji je sa dosta dobrim timom uspeo da se JEDVA nekako dovuce do zavrsnice plej ofa i tamo ispadne od drasticno oslabljenog Portlanda. I za pobedu u seriji nad San Antoniom zasluzan je bio Marej, ne Jokic.
Jokic je u svojoj najboljoj sezoni imao prosek od nekih 20 poena po utakmici. To je realno smesno u poredjenju sa najboljim igracima lige.
Jokic bi u bilo kojem jacem timu bio na klupi. U Denveru je ZA SADA prvi centar. Ali ne zadugo, jer centar koji sutira 4-13 je jako jako los.
Dejvis je za Jokica doktor kosarke, on je od onih jadnih Lejkersa od prosle godine, stvorio najmocniji tim NBA lige. Jokic je drugi ili treci igrac Denvera, iza Mareja i Milsapa.

Haters gonna hate

pre 4 godine

Jokic jeste slabije poceo ovu sezonu, ali porediti Dejvisa sa Jokicem moze samo neko ko nije skupio ni dva treninga u zivotu. Dejvis je dosao u ligu kao broj 1 na draftu, bio zasticen od sudija kao beli medved, okruzen visokim pikovima sa drafta i za desetak godina u ligi nije mogao da prismrdi plejofu. Onda je pobega iz kluba kod Lebrona da bi osetio kako je to igrati u pobednickom timu. Decko je odlican timski igrac, druga opcija u timu i nista vise, jer nije lider i dokazano ne moze da nosi tim na sebi. Jokic je dosao iz totalne opskurnosti drugog kruga drafta kao zamena Nurkicu, izgubio sezonu dok nesrecni Malone nije ukapirao koliko je bolji od Jusufa kao igrac i saigrac, i u svojoj cetvrtoj sezoni doveo klub na korak od finala Zapada. Jednostavno, Jokic je ono sto se zove franchise player i porediti ga sa Vucevicem ili KAT je kao porediti Luku sa Baglijem, Ajtonom ili Jangom. Jednostavno, smesno.

max

pre 4 godine

Stovrila se fama o Jokiću kao najboljem centru lige ali za njega je Vučević klasa. Da ne govorim o Embildu, KAT, Dejvisu...Ovo što igra ove sezone je ništa alibi košarka, ne uzima šuteve nije agresivan...

023

pre 4 godine

Pa hteli ste Jokića u reprezentaciji, ne znam sad šta se svi čudite što je u padu forme. Posle onakve sezone nije stigao da odmori, odmah je otišao na pripreme i posle na prvenstvo. Lošije partije su bile očekivane na startu ove sezone, nadajmo se samo da će uspeti da podigne formu.

...

pre 4 godine

Stovrila se fama o Jokiću kao najboljem centru lige ali za njega je Vučević klasa. Da ne govorim o Embildu, KAT, Dejvisu...Ovo što igra ove sezone je ništa alibi košarka, ne uzima šuteve nije agresivan...
(max, 04. decembar 2019 17:10) U pravu si, i ne treba spomjnjati Embida. Prosle nedelje protiv Toronta 0 (NULA) poena za 32 minuta u igri. Lik od preko 210cm 0 (NULA) poena za utakmicu. Hahahaha.

aco

pre 4 godine

Дејвис је најбољи играч НБА. А Јокић је међу најбољима у лиги. Још се није пробудио из сна, полако.

bikas

pre 4 godine

023

Čitav jun i jul je imao za odmor
Kako Skola od nas 40 godina može da ga ponizi i evo dominira evroligom? Pa trenira čovek vodi računa šta jede

džiglika

pre 4 godine

Nešto se čudno dešava sa jokarom.. Podleže nekim glasinama i uticajima loših savetnika.. Poruka za njega je sledeća: Ne glupiraj se nego igraj košarku kako si i igrao do skoro i ne filozofiraj previše sa taktikom i imidžom

bskfan

pre 4 godine

Ovde se Skip pravi malo lud jer je Dejvis igrao cetvorku a ne peticu. Ko je gledao utakmicu mogao je jasno da vidi: ispod kosa McGee, Jokic na njemu, a onda sa strane ulazi nebranjeni Dejvis i tu spasa nema. Dejvis je za glavu visi od Milsapa i nema sanse da ga cuva. Lejkersi su igrali u rotaciji da u svakom trenutku na parketu budu po dva visoka igraca tako da tu odbrane nije bilo. E sad, pitanje za Tima Konlija i Malonea, kako to da Lejkersi mogu da imaju cak 3 centra (Kazins, McGee i Hauard) za ukupno 6 miliona a Denver placa Plamlija 14 miliona? I tu ne racunamo dejvisa koji igra cetvorku. Taj Hauard nije neki igrac ali je ogroman i zato je potrebno imati jeftino resenje za takav problem a Dalas ga je nasao u Bobiju Marjanovicu. To je to, dovedes igraca za 2 miliona dolara sa ulogom da odigra samo protiv takvih ekipa kao sto su ove godine Lejkersi. Sve normalne ekipe koje pucaju na prsten imaju po 3 pleja i 3 visoka igraca, samo Denver ne. Da ne govorimo o tome da Denver nema nijedno nisko krilo. Osim Harisa tu nema igraca koji moze da odigra odbranu i onda protivnik napada ili Mareja ili Bartona, a kada tu probiju onda spasa nema.

flw

pre 4 godine

Lejkersi su sila ove sezone. Brutalan tim, pregazili su Denver lagano.
Jokić nikad nije bio dobar defanzivac a odbranu on ne igra da li što ne može ili što neće.
Ne znam kako je sebi dopustio da je ovako zapušten sa stomakom a ima max ugovor?

petarczv

pre 4 godine

Jokicu, nemoj molim te ovako. Sve me vise podsecas na Bogdana, sa tim SOLIDNIM i ISPODPROSECNIM igrama. Ako ovako nastavi, nece videti ni ol star ni plej of. Hitno u teretanu, skinuti 15-20 kg. Pa terorisi kao prosle godine. A one ispodprosecne i solidne ostavi sto dalje, oni nisu tvoj nivo.

JPR24

pre 4 godine

A gde je bio ovaj trol kad je Jokic prošle godine nadigrao Dejvisa !? Znaci tada ga je a Jokic ponizio a !?
Ovakve glupe izjave za jednu utakmicu, su obično trolovanje ! Ima njih nekoliko takvih, bubaju li bubaju.
Da je on neku analiticar, ne bi puštao gluposti svaki drugi dan, već bi dao pravu analizu, kao sto to rde pravi sportski novinari. Dejvis jeste odigrao dobro. A za odbranu, to je jedino u pravu, trenutno je na vrhu liste defanzivaca, uz to ne treba zaboraviti da Klipersi igraju dosta bolju odbranu, kolektivno, tako da i Kavaj ima manje posla.

milan

pre 4 godine

Ko god je gledao Lejkerse ove godine, mogao je da vidi da sudije dozvoljavaju sve i svašta Lebronu i Dejvisu, pogotovo u odbrani.

Denveru danas nisu svirali sigurno 10 faulova od kojih 3-4 u poslednjih dva minuta.

Ali džaba, Lejkersi mogu samo da sanjaju o tituli.

Boggy

pre 4 godine

Mislim da ljudima fali malo realnosti. Svaki dan po neko kaže kako je Jokić najbolji centar lige itd... On jeste atraktivan igrač i dosta stvari sa lakoćom radi, međutim u NBA ligi postoji dosta centara koji su mnogo korisniji od njega. Noćas se videlo u duelu da je Dejvis mnogo bolji igrač. Kako taj čovek preuzima protivničke plejmejkere i bekove je zaista za divljenje, o zaštiti obruča i da ne pričamo. A opet i ofanzivno je kompletan i sve radi na terenu, baš kao što je već neko napisao.

Don Kihot

pre 4 godine

Čuveni analitičari Skip Bejlis i Stiven Smit bi se odlično uklopili ovde u komentarima jer svakodnevno izjave neku glupost. Ne kažem da nije tačno to što je Skip rekao, samo nazivati njega analitičarom je kao kada bi ste za tabloide napisali da su ozbiljne novine...

Keramicar

pre 4 godine

nema sta, najgora sezona Jokica jos od ruki sezone. Cak je i u drugoj sezoni igrao bolje nego sada. Posebno je cudan katastrofalan pad u procentima suta.

Srba

pre 4 godine

Nece sam napisao da Dejvis i Jokic nebo i zemlja. U napadu Dejvis potentniji, a u odbrani realno najbolji u ligi. I dobio salve minusa. I kako to da je Dejvis terorisao Jokica kad ovdje pisu ljudi da je Jokic najbolji centar svijeta, a da Dejvis nije u konkurenciji za tu poziciju jer igra cetvorku... Kako dodjose do toga da jedan drugog brane kad nisu ista pozicija?!

NBAvolemalisenelozim

pre 4 godine

LeBron i Davis su dva od pet-sest najboljih igraca u ligi. Mogu bilo koga da pobede i samo je pitanje da li ce biti zdravi tokom cele sezone. Ako jedan otpadne, to vise nece biti isti tim i bice kilometrima daleko od titule. Taj tim nema nista osim njih dvojice. Denver ima odlicnu ekipu i, po meni, jedan su od favorita za titulu. Ne glavni, ali iz drugog plana da. Taj tim ima hemiju. Duga je sezona.

NBA je cirkus i ovakvim tekstovima dize se interesovanje. Jokic ce podici formu, vreme radi za njega.

Coa

pre 4 godine

Skip je bukvalno trol sa velikom platformom da iskaze svoje misljenje. Covek bukvalno veze nema sa kosarkom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (just kidding, 4. decembar 2019 16:13)

Иако се слажем с тобом у свему,овде је дословно у праву за све што је рекао.

Don Kihot

pre 4 godine

Čuveni analitičari Skip Bejlis i Stiven Smit bi se odlično uklopili ovde u komentarima jer svakodnevno izjave neku glupost. Ne kažem da nije tačno to što je Skip rekao, samo nazivati njega analitičarom je kao kada bi ste za tabloide napisali da su ozbiljne novine...

Coa

pre 4 godine

Skip je bukvalno trol sa velikom platformom da iskaze svoje misljenje. Covek bukvalno veze nema sa kosarkom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (just kidding, 4. decembar 2019 16:13)

Иако се слажем с тобом у свему,овде је дословно у праву за све што је рекао.

NBAvolemalisenelozim

pre 4 godine

LeBron i Davis su dva od pet-sest najboljih igraca u ligi. Mogu bilo koga da pobede i samo je pitanje da li ce biti zdravi tokom cele sezone. Ako jedan otpadne, to vise nece biti isti tim i bice kilometrima daleko od titule. Taj tim nema nista osim njih dvojice. Denver ima odlicnu ekipu i, po meni, jedan su od favorita za titulu. Ne glavni, ali iz drugog plana da. Taj tim ima hemiju. Duga je sezona.

NBA je cirkus i ovakvim tekstovima dize se interesovanje. Jokic ce podici formu, vreme radi za njega.

Keramicar

pre 4 godine

nema sta, najgora sezona Jokica jos od ruki sezone. Cak je i u drugoj sezoni igrao bolje nego sada. Posebno je cudan katastrofalan pad u procentima suta.

Boggy

pre 4 godine

Mislim da ljudima fali malo realnosti. Svaki dan po neko kaže kako je Jokić najbolji centar lige itd... On jeste atraktivan igrač i dosta stvari sa lakoćom radi, međutim u NBA ligi postoji dosta centara koji su mnogo korisniji od njega. Noćas se videlo u duelu da je Dejvis mnogo bolji igrač. Kako taj čovek preuzima protivničke plejmejkere i bekove je zaista za divljenje, o zaštiti obruča i da ne pričamo. A opet i ofanzivno je kompletan i sve radi na terenu, baš kao što je već neko napisao.

milan

pre 4 godine

Ko god je gledao Lejkerse ove godine, mogao je da vidi da sudije dozvoljavaju sve i svašta Lebronu i Dejvisu, pogotovo u odbrani.

Denveru danas nisu svirali sigurno 10 faulova od kojih 3-4 u poslednjih dva minuta.

Ali džaba, Lejkersi mogu samo da sanjaju o tituli.

flw

pre 4 godine

Lejkersi su sila ove sezone. Brutalan tim, pregazili su Denver lagano.
Jokić nikad nije bio dobar defanzivac a odbranu on ne igra da li što ne može ili što neće.
Ne znam kako je sebi dopustio da je ovako zapušten sa stomakom a ima max ugovor?

Haters gonna hate

pre 4 godine

Jokic jeste slabije poceo ovu sezonu, ali porediti Dejvisa sa Jokicem moze samo neko ko nije skupio ni dva treninga u zivotu. Dejvis je dosao u ligu kao broj 1 na draftu, bio zasticen od sudija kao beli medved, okruzen visokim pikovima sa drafta i za desetak godina u ligi nije mogao da prismrdi plejofu. Onda je pobega iz kluba kod Lebrona da bi osetio kako je to igrati u pobednickom timu. Decko je odlican timski igrac, druga opcija u timu i nista vise, jer nije lider i dokazano ne moze da nosi tim na sebi. Jokic je dosao iz totalne opskurnosti drugog kruga drafta kao zamena Nurkicu, izgubio sezonu dok nesrecni Malone nije ukapirao koliko je bolji od Jusufa kao igrac i saigrac, i u svojoj cetvrtoj sezoni doveo klub na korak od finala Zapada. Jednostavno, Jokic je ono sto se zove franchise player i porediti ga sa Vucevicem ili KAT je kao porediti Luku sa Baglijem, Ajtonom ili Jangom. Jednostavno, smesno.

Srba

pre 4 godine

Nece sam napisao da Dejvis i Jokic nebo i zemlja. U napadu Dejvis potentniji, a u odbrani realno najbolji u ligi. I dobio salve minusa. I kako to da je Dejvis terorisao Jokica kad ovdje pisu ljudi da je Jokic najbolji centar svijeta, a da Dejvis nije u konkurenciji za tu poziciju jer igra cetvorku... Kako dodjose do toga da jedan drugog brane kad nisu ista pozicija?!

petarczv

pre 4 godine

Jokicu, nemoj molim te ovako. Sve me vise podsecas na Bogdana, sa tim SOLIDNIM i ISPODPROSECNIM igrama. Ako ovako nastavi, nece videti ni ol star ni plej of. Hitno u teretanu, skinuti 15-20 kg. Pa terorisi kao prosle godine. A one ispodprosecne i solidne ostavi sto dalje, oni nisu tvoj nivo.

džiglika

pre 4 godine

Nešto se čudno dešava sa jokarom.. Podleže nekim glasinama i uticajima loših savetnika.. Poruka za njega je sledeća: Ne glupiraj se nego igraj košarku kako si i igrao do skoro i ne filozofiraj previše sa taktikom i imidžom

max

pre 4 godine

Stovrila se fama o Jokiću kao najboljem centru lige ali za njega je Vučević klasa. Da ne govorim o Embildu, KAT, Dejvisu...Ovo što igra ove sezone je ništa alibi košarka, ne uzima šuteve nije agresivan...

aco

pre 4 godine

Дејвис је најбољи играч НБА. А Јокић је међу најбољима у лиги. Још се није пробудио из сна, полако.

MPP

pre 4 godine

UBEDJEN SAM DA JE
Ovo samo prolazna kriza .
JA VOLIM DA GLEDAM NIKOLU i volim košarku .
KRIZA je sastavni deo svakog sporta , tako da......
JOKER se poslednji smeje !

bskfan

pre 4 godine

Ovde se Skip pravi malo lud jer je Dejvis igrao cetvorku a ne peticu. Ko je gledao utakmicu mogao je jasno da vidi: ispod kosa McGee, Jokic na njemu, a onda sa strane ulazi nebranjeni Dejvis i tu spasa nema. Dejvis je za glavu visi od Milsapa i nema sanse da ga cuva. Lejkersi su igrali u rotaciji da u svakom trenutku na parketu budu po dva visoka igraca tako da tu odbrane nije bilo. E sad, pitanje za Tima Konlija i Malonea, kako to da Lejkersi mogu da imaju cak 3 centra (Kazins, McGee i Hauard) za ukupno 6 miliona a Denver placa Plamlija 14 miliona? I tu ne racunamo dejvisa koji igra cetvorku. Taj Hauard nije neki igrac ali je ogroman i zato je potrebno imati jeftino resenje za takav problem a Dalas ga je nasao u Bobiju Marjanovicu. To je to, dovedes igraca za 2 miliona dolara sa ulogom da odigra samo protiv takvih ekipa kao sto su ove godine Lejkersi. Sve normalne ekipe koje pucaju na prsten imaju po 3 pleja i 3 visoka igraca, samo Denver ne. Da ne govorimo o tome da Denver nema nijedno nisko krilo. Osim Harisa tu nema igraca koji moze da odigra odbranu i onda protivnik napada ili Mareja ili Bartona, a kada tu probiju onda spasa nema.

...

pre 4 godine

Stovrila se fama o Jokiću kao najboljem centru lige ali za njega je Vučević klasa. Da ne govorim o Embildu, KAT, Dejvisu...Ovo što igra ove sezone je ništa alibi košarka, ne uzima šuteve nije agresivan...
(max, 04. decembar 2019 17:10) U pravu si, i ne treba spomjnjati Embida. Prosle nedelje protiv Toronta 0 (NULA) poena za 32 minuta u igri. Lik od preko 210cm 0 (NULA) poena za utakmicu. Hahahaha.

bikas

pre 4 godine

023

Čitav jun i jul je imao za odmor
Kako Skola od nas 40 godina može da ga ponizi i evo dominira evroligom? Pa trenira čovek vodi računa šta jede

@@@

pre 4 godine

Ajmo realno.
Zamislite vi samo koliko glup mora biti covek, pa da misli kako je “planirano” da Jokic igra ovako katasrofalno lose?! Ej, zamislite to stanje uma! Ili da neko ozbiljno veruje kako je njemu eto “dosadno”, “nije mu stalo” pa se “cuva” za kasnije?! Zamislite samo kakav neko mora biti imbecil pa da veruje u tako nesto!!! Znaci, LeBron, Dejvis, Doncic, Janis, Harden, Dzordz itd. itd. itd nemaju pravo da se “cuvaju”, nije im dosadno, ne zanima ih zavrsnica sezone, samo je eto Jokicu tako nesto dozvoljeno i to sada kada je potpisao ogroman ugovor. On covek sutira 4/13 iz igre, a retardi kazu kako ne sutira dovoljno!? Jednostavno, Jokic je provaljen, s lakocom ga zaustavljaju i kontrolisu, sinoc je bilo tuzno gledati kako ga Dejvis ponizava i sve su prilike da ce on do kraja karijere ostati samo prosecan igrac. Glavna zvezda i najbolji igrac Denvera je Marej, a Jokic uskoro gubi mesto u startnoj petorci.

hardaway

pre 4 godine

Neverovatno sta ljudi pisu.
Cela ova fama oko Jokica je kao neka naucno-fantasticna serija, nevidjena drama sa primesama misterije.
Jokic je buntovnik, kome kada nesto smeta ispoljava svoj revolt tako sto ne sutira. Maloun je amater, Marej je nezreo klinac koji je pretplacen, Barton je muva bez glave, Milsap ima ogroman ugovor ali ne doprinosi timu.
Jedini ispravan je Jokic. Njega niko ne moze da terorise. Denver je bez njega prosecan tim, ali kada se u reprezentaciji pokazalo kako je i Jokic prosecan igrac van Denverovog sistema, stvoren je novi krivac, covek sa kompleksima-Djordjevic.
Djordjevic je ugojio Jokica, unistio mu samopouzdanje i sut.
Namerno ga je protiv Spanije, Argentine stavio na 5.
Trener neznalica koji je pre toga jedva osvojio dve srebrne medalje, stavio je najboljeg centra na svetu kao izmenu Bircevicu, uprkos top fizickoj spremi u kojoj je Jokic dosao na pripreme.

Sve je to rezultiralo da Jokic u novoj sezoni pruza blede partije.
Medjutim, Denver pobedjuje i bez najboljeg centra na svetu, jer Denver je tim i ne zavisi od njega toliko koliko se mislilo.
Jokicu se ne svidjaju neke takticke zamisli Malouna, te negoduje to losim igrama. Covek se potpuno posvetio timskoj igri, ali Marej, onaj koji je u playoffu protiv Spursa ubacio u zadnjoj cetvrtini 20p i spasao seriju, opet divlja i sve unistava.
Cak ga je i Bogdan pobedio, onaj koji mu je ukrao slavu u reprezentaciji.
Nema, prava sapunica.
Zaista neverovatni komentari.

box

pre 4 godine

@ @@@

Jokic gubi mesto u startnoj petorci kazes..i to jos uz uvod "ajmo sad realno"... Vidi druze ja ne znam kako ti gledas kosarku al bez Jokica na parketu Denver je ofanzivno grupa divljaka koja osim soliranja i ispucavanja ne moze nista da uradi, to se najbolje vidi kad Jokic izadje da odmori a i tad igraju donekle bez pritiska jer zanju da se Nikola vraca na parket uskoro. Jokic ima kvalitet koji nema nijedan drugi visoki igrac u NBA i to onaj kvalitet koji ne moze da se navezba vec se sa tim rodis pa od malena negujes i onda se to pojavi na terenu. Jokic nije samo plej na parketu vec i pomocnik trenera, razume igru daleko bolje od vecine igraca u ligi i svi ti kvaliteti ga cine jednim od najboljih i najvaznijih igraca lige.

bskfan

pre 4 godine

@baron

Pa imaju i Lejkersi Lebrona i Dejvisa, dva super-max igraca koja su u top10. Da si gledao utakmicu i da pratis Denver znao bi o cemu govorim...o preplacivanju prosecnih igraca. Plamli je placen kao starter centar a sa njim je klupa uvek u minusu. U minusu je bio i dok je igrao u Portlandu iako je pored sebe imao dva vrhunska beka Lilarda i CJ-a. Uostalom, kad je Lebron tako dobar sto su prosle godine Lejkersi bili loteri tim, ili zasto Dejvis nije odveo Pelikane u plejof kad je tako dobar? Jokic je prosle godine sa igracima sa klupe otisao u plejof. Ko koliko vredi videlo se prosle godine u plejofu kada je Jokic igrao cak i 65 minuta na jednoj utakmici dok je 14 miliona Plamli sedeo na klupi jer je za 3 minuta sa njim na parketu Denver otisao na -15. Ne znam sta te tera da diskutujes o necemu sto ne razumes.

JPR24

pre 4 godine

A gde je bio ovaj trol kad je Jokic prošle godine nadigrao Dejvisa !? Znaci tada ga je a Jokic ponizio a !?
Ovakve glupe izjave za jednu utakmicu, su obično trolovanje ! Ima njih nekoliko takvih, bubaju li bubaju.
Da je on neku analiticar, ne bi puštao gluposti svaki drugi dan, već bi dao pravu analizu, kao sto to rde pravi sportski novinari. Dejvis jeste odigrao dobro. A za odbranu, to je jedino u pravu, trenutno je na vrhu liste defanzivaca, uz to ne treba zaboraviti da Klipersi igraju dosta bolju odbranu, kolektivno, tako da i Kavaj ima manje posla.

srb

pre 4 godine

Dejvis je najbolji centar lige i sasvim je logicno da zaustavi jokica. Snaga denvera nije u individualnoj nadmoci igraca vec u kolektivno dobroj kosarci.

Dragan-Borca

pre 4 godine

Kakva glupost. Cinjenica je da je Jokic njega terorisao prosle godine u par meceva kako je hteo. Jeste da je van forme, ali daj bre kakvo terorisanje. Lupio mu jednu bananu, a ukupno imali 3,4 duela plafon. Sudija svira faul Jokicu bukvalno sto je pipnuo Dejvisa, a vamo Dejvis gura svom snagom u napadu Jokica i nista faul, koji odvratni dvostruki standardi. Jes Jokic van forme ali kakvo crno terorisanje, kad nisu nesto puno ni bili u duelima.
Kako su mi smesni Ameri koliko svoje izdizu. Mozda smo mi Srbi i ovakvi i onakvi i siromasniji od njh, ali smo 10 puta realniji. U Srbiji igra mnogo crnaca kosarku i fudbal, pa niko ih tako ne potcenjuje. Cuj kakva nebuloza, da ne pripada NBA kakav lik. Da ga je barem stvarno terorisao pa da covek kaze. A sudjenje sramno. Tom Dejvisu se sve tolerise u odbrani. Mareja je bukvalno prosuo po podu i sudike se prave lude, ono pred kraj. Jes Denver bio prosecan i jes Jolic van forme, ali je smesno koliko su sudije uticale na rezultat zadnjih 3 minute. Dejvisu bukvalno tolerisu sve, i protiv Sakramenta su mu progledali faul na kraju kad je nalegao na Barnsa. Najmamje 4 jako diskutabilne odluke su donete u korist Lejkersa u zadnjih par min, i to kad je bilo fakticki nereseno tad su sudije zaredom sve na stranu Lejkersa navukle btw

detlic

pre 4 godine

Jako glupa izjava skipa bejlisa, jer on komentarise samo utakmice lejkersa i klipersa a da je gledao na primer utakmicu izmedju denvera i sacramenta mogao je isto da izjavi samo umesto obrve da stavi holmsa, ili bilo kog centra pre toga u zadnjih mesec dana. Istina je da je za losu partiju jokica najzasluzniji sam jokic i to nema veze sa dejvisom koji je nesumnjivo dobar defanzivac ali kokic je jednostavno u ocajnoj formi. Svi se secamo kad mu je u ranijim utakmica jokic ubacivao i po 30p...

SRB

pre 4 godine

@Jokic je ono sto se zove franchise player i porediti ga sa Vucevicem ili KAT je kao porediti Luku sa Baglijem, Ajtonom ili Jangom. Jednostavno, smesno

Komentar poprilicno nerealan i subjektivan. Nikola jeste nas igrac i uzivanje ga je gledati ali toliko ga uzdizati i pricati da je mnogo bolji od Dejvisa, Taunsa, Embida prosto ne ide. Nikola jeste specifican igrac ali daleko od toga da nema mana. Rekao bih da mu fali dosta toga da bi bio bolji od Dejvisa i Embida. Ne treba gledati sve kroz proslogodisnju statistiku. I Dejvis je imao odlicne sezone i isto bio u petorci lige pa ni to nista ne znaci. Prosto obojica su kompletniji centri u ovom trenutku od Nikole. Molim da se ne javljaju oni koji ce objasnjavati kako je Davis cetvorka a ne petica. Ko se razume u kosarku zna o cemu pricam.

markonatto

pre 4 godine

genijalno je videti kako se igraci velicaju ili kude od utakmice do utakmice, od pobede do poraza... u jednom momentu jokic je najbolji ikada, sabio je taunsa i embida, vec u drugom je za aba ligu... a pri tome, denver u samom vrhu zapada... jedino sto je istina deluje da moze vise, al nece se covek stresira... :)

023

pre 4 godine

Pa hteli ste Jokića u reprezentaciji, ne znam sad šta se svi čudite što je u padu forme. Posle onakve sezone nije stigao da odmori, odmah je otišao na pripreme i posle na prvenstvo. Lošije partije su bile očekivane na startu ove sezone, nadajmo se samo da će uspeti da podigne formu.

jedan od mnogih

pre 4 godine

oni koji su gledali utakmicu nece reci ovo izreceno nikada, a odbrana LBJ nije nista bolja od Jokiceve....AD je mnogo pokretljiviji igrac i nije cudno sto preuzima nize igrace

Jokic, po meni, igra potpuno rezervisano jer PO je vec sada vrlo izvesan i tamo valja zapeti....ali i svakako da skine koje kilo i ubrza se jer mora biti dominantniji....u skoku nikad nece jer ga nema

@@@

pre 4 godine

@Haters gonna hate
Dejvis je jedan od najboljih igraca planete. To sto je igrao u slabijem timu je druga stvar.
Jokic je prosecan igrac koji je sa dosta dobrim timom uspeo da se JEDVA nekako dovuce do zavrsnice plej ofa i tamo ispadne od drasticno oslabljenog Portlanda. I za pobedu u seriji nad San Antoniom zasluzan je bio Marej, ne Jokic.
Jokic je u svojoj najboljoj sezoni imao prosek od nekih 20 poena po utakmici. To je realno smesno u poredjenju sa najboljim igracima lige.
Jokic bi u bilo kojem jacem timu bio na klupi. U Denveru je ZA SADA prvi centar. Ali ne zadugo, jer centar koji sutira 4-13 je jako jako los.
Dejvis je za Jokica doktor kosarke, on je od onih jadnih Lejkersa od prosle godine, stvorio najmocniji tim NBA lige. Jokic je drugi ili treci igrac Denvera, iza Mareja i Milsapa.

Metropola

pre 4 godine

UBEDJEN SAM DA JE Ovo samo prolazna kriza .JA VOLIM DA GLEDAM NIKOLU i volim košarku .KRIZA je sastavni deo svakog sporta , tako da......JOKER se poslednji smeje !
(MPP, 04. decembar 2019 18:16)... i ja sam ubedjen da je samo losa forma koja ce se popraviti! Ali ti ne verujem da volis kosarku, kao i vecina koja uzdize Jokica kao da je Novak Djokovic! Nikola igra timsku igru, i to zdusno velicanja jednog igraca u timskom sistemu ne ide od ljubitelja kosarke, nego ljubitelja lika i dela! A taj problem imamo kao nacija i to na svim nivoima!

@@@

pre 4 godine

@box
Da se razumemo, Jokic nije ni blizu toga da bude jedan od najvaznijih igraca lige, ali cete ga ti i tebi slicni, zauvek tako nazivati, samo zato sto je covek Srbin.
Denver je cas skup divljaka, cas primer timske kosarke...
CINJENICA je da je Denver u samom vrhu NBA lige po ucinku, pre svega zahvaljujuci Mareju i tim “divljacima”. Uprkos ocajnoj igri Nikole Jokica, Denver je u vrhu. Dakle, logicno je da zakljuciti da su mu saigraci sjajni. Nikola Jokic nije nikakav pomocnik trenera, o njegovoj kosarkaskoj inteligenciji je izlisno govoriti... to je covek s kojim se najbolji centri lige bukvalno poigravaju. I ne samo to, to je covek kojeg je Skola, veteran pred penzijom, ponizio na SP za sva vremena, upravo kosarkaskom inteligencijom. Dakle, Jokic je centar koji ima sut iz igre 4-13, 4-12 itd, sto je kriminalno lose i sasvim je normalno da je samo pitanje trenutka kada ce izgubiti mesto u startnoj petorci. Jer, Denver nije Jokiceva privatna ekipa, pa da mu zauvek tolerisu ocajnu igru.
Vec ga nazivaju nekim ko nema kvalitet za NBA ligu, tako da ce i mesto na klupi za njega uskoro biti premija.

Drevni Zmaj

pre 4 godine

Od kako je Jokic otisao u NBA, ja pricam da je pitanje momenta kad ce biti skautiran i zatvoren. Nadam se da gresim, ali sve mi se visi cini da je tako...

met

pre 4 godine

@bskfan
Nisi pratio, a komentarises. Lebron je imao ozbiljnu povredu prosle sezone i nije igrao u dobrom delu sezone. On je inace dokazao koliko je dobar i neces mu ti sigurno preispitivati kvalitet. Dejvis je pokazao svoj kvalitet odavno, sa Jokicem se poigrava i to rutinski, s pola snage.
Nije Jokic nikoga vodio u plej of, nego su njega saigraci odveli tamo. Marej je glavni igrac Denvera, najbolji i najplaceniji njihov kosarkas, Plamli uskoro prvi centar. Jokic je centar sa sutom 20-30% i to je cinjenica. Igrao je jednu jedinu utakmicu 65 minuta, direktni je krivac za ispadanje od Portlanda, ili smo zaboravili njegove promasaje u poslednjim, odlucujucim trenucima. Taj covek je popio blokadu, promasio cist zicer i preko njega su postignuti kljuci poeni, sve to u nekoliko poslednjih sekundi utakmice plej ofa.
Uostalom, Jokic pokazuje svoj “kvalitet”, vidimo ga s prosekom poena ispod 10, sutra ce neki tip koji nema grama obraza da kaze kako je on “doveo” Denver do plej ofa. A cinjenice govore da je vodja Denvera Marej, a Jokic jedan od najslabijih igraca.

@@@

pre 4 godine

@NBAvolemalisenelozim
Lejkersi su najjaci tim lige, uz Kliperse. Denver je tim koji je ispao u plej ofu od drasticno oslabljenog Portlanda (?!). A taj tim bio je jaci od ovog.
Vreme nikako ne radi za Jokica, jer je on sve gori kako vreme prolazi. Uskoro ce ispasti iz prve petorke jer njegove katastrofalne partije ozbiljno kostaju tim.
Denver nije ni medju 8 glavnih kandidata za titulu. Klipersi, Lejkersi, Milvoki, Hjuston, Toronto, Boston, Majami, Dalas.

Dejvis

pre 4 godine

Je ipak specijalan igrac kako vole da kazu za njega generavijski i to jeste tacno .igrac tog nivo se nije pojavio jos od Dankana i Garneta.Teski je uporedjivati njega sa ostalim igracima

baron

pre 4 godine

E sad, pitanje za Tima Konlija i Malonea, kako to da Lejkersi mogu da imaju cak 3 centra (Kazins, McGee i Hauard) za ukupno 6 miliona a Denver placa Plamlija 14 miliona?
(bskfan, 4. decembar 2019 17:44)

Ali Denver ima i najboljeg centra na svetu koga placa 150m, koji igra trenutno ispod nivoa Hauarda. Prosle sezone ga je Kazins igrajuci za 5mil trazio pogledom po terenu, jer ga je blago receno unistio 1-1.
Mislim da Denverov problem nije pretplaceni Plamli, vec pretplaceni Jokic.
Jer realno, ni Jokic ni Marej ne zasluzuju tolike ugovore, ali Denver mora da ih pretplati jer bolje ne moze da dovede.
Marej je mlad, ima vremena za njega, dok je Jokic sa ovakvim telom vec sada veteran, on sa ovakvom kondicijom moze da igra jos 4-5 sezona, ako ga pre toga ne najure iz NBA, jer je smejurija od igraca trenutno.
Njegova je luda sreca sto je NBA puna igraca kakav je on, amatera na poziciji centra. Iz danasnje NBA ne bih uzeo ni jednog centra da mi plate, pola njih ne zna ni da trci.

docs

pre 4 godine

Skip Bejlis je izjavio i da bi Džordan u 50-tim godinama života dobio LeBrona (ovog današnjeg, još uvijek aktivnog), u basketu 1na1 !?

A retracment

pre 4 godine

Претходна сезона је била изненађујуће успешна за Јокића, то је скренуло велику пажнњу на Николу те је притисак драматично порастао. Релативно слаб почетак сезоне је очикледна последица великих очекивања и притиска. Денверу је потребан врхунски плејмејкер Џамал Мареј није довољан.

max

pre 4 godine

Stovrila se fama o Jokiću kao najboljem centru lige ali za njega je Vučević klasa. Da ne govorim o Embildu, KAT, Dejvisu...Ovo što igra ove sezone je ništa alibi košarka, ne uzima šuteve nije agresivan...

Srba

pre 4 godine

Nece sam napisao da Dejvis i Jokic nebo i zemlja. U napadu Dejvis potentniji, a u odbrani realno najbolji u ligi. I dobio salve minusa. I kako to da je Dejvis terorisao Jokica kad ovdje pisu ljudi da je Jokic najbolji centar svijeta, a da Dejvis nije u konkurenciji za tu poziciju jer igra cetvorku... Kako dodjose do toga da jedan drugog brane kad nisu ista pozicija?!

@@@

pre 4 godine

@box
Da se razumemo, Jokic nije ni blizu toga da bude jedan od najvaznijih igraca lige, ali cete ga ti i tebi slicni, zauvek tako nazivati, samo zato sto je covek Srbin.
Denver je cas skup divljaka, cas primer timske kosarke...
CINJENICA je da je Denver u samom vrhu NBA lige po ucinku, pre svega zahvaljujuci Mareju i tim “divljacima”. Uprkos ocajnoj igri Nikole Jokica, Denver je u vrhu. Dakle, logicno je da zakljuciti da su mu saigraci sjajni. Nikola Jokic nije nikakav pomocnik trenera, o njegovoj kosarkaskoj inteligenciji je izlisno govoriti... to je covek s kojim se najbolji centri lige bukvalno poigravaju. I ne samo to, to je covek kojeg je Skola, veteran pred penzijom, ponizio na SP za sva vremena, upravo kosarkaskom inteligencijom. Dakle, Jokic je centar koji ima sut iz igre 4-13, 4-12 itd, sto je kriminalno lose i sasvim je normalno da je samo pitanje trenutka kada ce izgubiti mesto u startnoj petorci. Jer, Denver nije Jokiceva privatna ekipa, pa da mu zauvek tolerisu ocajnu igru.
Vec ga nazivaju nekim ko nema kvalitet za NBA ligu, tako da ce i mesto na klupi za njega uskoro biti premija.

Boggy

pre 4 godine

Mislim da ljudima fali malo realnosti. Svaki dan po neko kaže kako je Jokić najbolji centar lige itd... On jeste atraktivan igrač i dosta stvari sa lakoćom radi, međutim u NBA ligi postoji dosta centara koji su mnogo korisniji od njega. Noćas se videlo u duelu da je Dejvis mnogo bolji igrač. Kako taj čovek preuzima protivničke plejmejkere i bekove je zaista za divljenje, o zaštiti obruča i da ne pričamo. A opet i ofanzivno je kompletan i sve radi na terenu, baš kao što je već neko napisao.

023

pre 4 godine

Pa hteli ste Jokića u reprezentaciji, ne znam sad šta se svi čudite što je u padu forme. Posle onakve sezone nije stigao da odmori, odmah je otišao na pripreme i posle na prvenstvo. Lošije partije su bile očekivane na startu ove sezone, nadajmo se samo da će uspeti da podigne formu.

Haters gonna hate

pre 4 godine

Jokic jeste slabije poceo ovu sezonu, ali porediti Dejvisa sa Jokicem moze samo neko ko nije skupio ni dva treninga u zivotu. Dejvis je dosao u ligu kao broj 1 na draftu, bio zasticen od sudija kao beli medved, okruzen visokim pikovima sa drafta i za desetak godina u ligi nije mogao da prismrdi plejofu. Onda je pobega iz kluba kod Lebrona da bi osetio kako je to igrati u pobednickom timu. Decko je odlican timski igrac, druga opcija u timu i nista vise, jer nije lider i dokazano ne moze da nosi tim na sebi. Jokic je dosao iz totalne opskurnosti drugog kruga drafta kao zamena Nurkicu, izgubio sezonu dok nesrecni Malone nije ukapirao koliko je bolji od Jusufa kao igrac i saigrac, i u svojoj cetvrtoj sezoni doveo klub na korak od finala Zapada. Jednostavno, Jokic je ono sto se zove franchise player i porediti ga sa Vucevicem ili KAT je kao porediti Luku sa Baglijem, Ajtonom ili Jangom. Jednostavno, smesno.

milan

pre 4 godine

Ko god je gledao Lejkerse ove godine, mogao je da vidi da sudije dozvoljavaju sve i svašta Lebronu i Dejvisu, pogotovo u odbrani.

Denveru danas nisu svirali sigurno 10 faulova od kojih 3-4 u poslednjih dva minuta.

Ali džaba, Lejkersi mogu samo da sanjaju o tituli.

@@@

pre 4 godine

Ajmo realno.
Zamislite vi samo koliko glup mora biti covek, pa da misli kako je “planirano” da Jokic igra ovako katasrofalno lose?! Ej, zamislite to stanje uma! Ili da neko ozbiljno veruje kako je njemu eto “dosadno”, “nije mu stalo” pa se “cuva” za kasnije?! Zamislite samo kakav neko mora biti imbecil pa da veruje u tako nesto!!! Znaci, LeBron, Dejvis, Doncic, Janis, Harden, Dzordz itd. itd. itd nemaju pravo da se “cuvaju”, nije im dosadno, ne zanima ih zavrsnica sezone, samo je eto Jokicu tako nesto dozvoljeno i to sada kada je potpisao ogroman ugovor. On covek sutira 4/13 iz igre, a retardi kazu kako ne sutira dovoljno!? Jednostavno, Jokic je provaljen, s lakocom ga zaustavljaju i kontrolisu, sinoc je bilo tuzno gledati kako ga Dejvis ponizava i sve su prilike da ce on do kraja karijere ostati samo prosecan igrac. Glavna zvezda i najbolji igrac Denvera je Marej, a Jokic uskoro gubi mesto u startnoj petorci.

met

pre 4 godine

@bskfan
Nisi pratio, a komentarises. Lebron je imao ozbiljnu povredu prosle sezone i nije igrao u dobrom delu sezone. On je inace dokazao koliko je dobar i neces mu ti sigurno preispitivati kvalitet. Dejvis je pokazao svoj kvalitet odavno, sa Jokicem se poigrava i to rutinski, s pola snage.
Nije Jokic nikoga vodio u plej of, nego su njega saigraci odveli tamo. Marej je glavni igrac Denvera, najbolji i najplaceniji njihov kosarkas, Plamli uskoro prvi centar. Jokic je centar sa sutom 20-30% i to je cinjenica. Igrao je jednu jedinu utakmicu 65 minuta, direktni je krivac za ispadanje od Portlanda, ili smo zaboravili njegove promasaje u poslednjim, odlucujucim trenucima. Taj covek je popio blokadu, promasio cist zicer i preko njega su postignuti kljuci poeni, sve to u nekoliko poslednjih sekundi utakmice plej ofa.
Uostalom, Jokic pokazuje svoj “kvalitet”, vidimo ga s prosekom poena ispod 10, sutra ce neki tip koji nema grama obraza da kaze kako je on “doveo” Denver do plej ofa. A cinjenice govore da je vodja Denvera Marej, a Jokic jedan od najslabijih igraca.

baron

pre 4 godine

E sad, pitanje za Tima Konlija i Malonea, kako to da Lejkersi mogu da imaju cak 3 centra (Kazins, McGee i Hauard) za ukupno 6 miliona a Denver placa Plamlija 14 miliona?
(bskfan, 4. decembar 2019 17:44)

Ali Denver ima i najboljeg centra na svetu koga placa 150m, koji igra trenutno ispod nivoa Hauarda. Prosle sezone ga je Kazins igrajuci za 5mil trazio pogledom po terenu, jer ga je blago receno unistio 1-1.
Mislim da Denverov problem nije pretplaceni Plamli, vec pretplaceni Jokic.
Jer realno, ni Jokic ni Marej ne zasluzuju tolike ugovore, ali Denver mora da ih pretplati jer bolje ne moze da dovede.
Marej je mlad, ima vremena za njega, dok je Jokic sa ovakvim telom vec sada veteran, on sa ovakvom kondicijom moze da igra jos 4-5 sezona, ako ga pre toga ne najure iz NBA, jer je smejurija od igraca trenutno.
Njegova je luda sreca sto je NBA puna igraca kakav je on, amatera na poziciji centra. Iz danasnje NBA ne bih uzeo ni jednog centra da mi plate, pola njih ne zna ni da trci.

NBAvolemalisenelozim

pre 4 godine

LeBron i Davis su dva od pet-sest najboljih igraca u ligi. Mogu bilo koga da pobede i samo je pitanje da li ce biti zdravi tokom cele sezone. Ako jedan otpadne, to vise nece biti isti tim i bice kilometrima daleko od titule. Taj tim nema nista osim njih dvojice. Denver ima odlicnu ekipu i, po meni, jedan su od favorita za titulu. Ne glavni, ali iz drugog plana da. Taj tim ima hemiju. Duga je sezona.

NBA je cirkus i ovakvim tekstovima dize se interesovanje. Jokic ce podici formu, vreme radi za njega.

petarczv

pre 4 godine

Jokicu, nemoj molim te ovako. Sve me vise podsecas na Bogdana, sa tim SOLIDNIM i ISPODPROSECNIM igrama. Ako ovako nastavi, nece videti ni ol star ni plej of. Hitno u teretanu, skinuti 15-20 kg. Pa terorisi kao prosle godine. A one ispodprosecne i solidne ostavi sto dalje, oni nisu tvoj nivo.

@@@

pre 4 godine

@Haters gonna hate
Dejvis je jedan od najboljih igraca planete. To sto je igrao u slabijem timu je druga stvar.
Jokic je prosecan igrac koji je sa dosta dobrim timom uspeo da se JEDVA nekako dovuce do zavrsnice plej ofa i tamo ispadne od drasticno oslabljenog Portlanda. I za pobedu u seriji nad San Antoniom zasluzan je bio Marej, ne Jokic.
Jokic je u svojoj najboljoj sezoni imao prosek od nekih 20 poena po utakmici. To je realno smesno u poredjenju sa najboljim igracima lige.
Jokic bi u bilo kojem jacem timu bio na klupi. U Denveru je ZA SADA prvi centar. Ali ne zadugo, jer centar koji sutira 4-13 je jako jako los.
Dejvis je za Jokica doktor kosarke, on je od onih jadnih Lejkersa od prosle godine, stvorio najmocniji tim NBA lige. Jokic je drugi ili treci igrac Denvera, iza Mareja i Milsapa.

jedan od mnogih

pre 4 godine

oni koji su gledali utakmicu nece reci ovo izreceno nikada, a odbrana LBJ nije nista bolja od Jokiceve....AD je mnogo pokretljiviji igrac i nije cudno sto preuzima nize igrace

Jokic, po meni, igra potpuno rezervisano jer PO je vec sada vrlo izvesan i tamo valja zapeti....ali i svakako da skine koje kilo i ubrza se jer mora biti dominantniji....u skoku nikad nece jer ga nema

Don Kihot

pre 4 godine

Čuveni analitičari Skip Bejlis i Stiven Smit bi se odlično uklopili ovde u komentarima jer svakodnevno izjave neku glupost. Ne kažem da nije tačno to što je Skip rekao, samo nazivati njega analitičarom je kao kada bi ste za tabloide napisali da su ozbiljne novine...

...

pre 4 godine

Stovrila se fama o Jokiću kao najboljem centru lige ali za njega je Vučević klasa. Da ne govorim o Embildu, KAT, Dejvisu...Ovo što igra ove sezone je ništa alibi košarka, ne uzima šuteve nije agresivan...
(max, 04. decembar 2019 17:10) U pravu si, i ne treba spomjnjati Embida. Prosle nedelje protiv Toronta 0 (NULA) poena za 32 minuta u igri. Lik od preko 210cm 0 (NULA) poena za utakmicu. Hahahaha.

Coa

pre 4 godine

Skip je bukvalno trol sa velikom platformom da iskaze svoje misljenje. Covek bukvalno veze nema sa kosarkom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (just kidding, 4. decembar 2019 16:13)

Иако се слажем с тобом у свему,овде је дословно у праву за све што је рекао.

JPR24

pre 4 godine

A gde je bio ovaj trol kad je Jokic prošle godine nadigrao Dejvisa !? Znaci tada ga je a Jokic ponizio a !?
Ovakve glupe izjave za jednu utakmicu, su obično trolovanje ! Ima njih nekoliko takvih, bubaju li bubaju.
Da je on neku analiticar, ne bi puštao gluposti svaki drugi dan, već bi dao pravu analizu, kao sto to rde pravi sportski novinari. Dejvis jeste odigrao dobro. A za odbranu, to je jedino u pravu, trenutno je na vrhu liste defanzivaca, uz to ne treba zaboraviti da Klipersi igraju dosta bolju odbranu, kolektivno, tako da i Kavaj ima manje posla.

flw

pre 4 godine

Lejkersi su sila ove sezone. Brutalan tim, pregazili su Denver lagano.
Jokić nikad nije bio dobar defanzivac a odbranu on ne igra da li što ne može ili što neće.
Ne znam kako je sebi dopustio da je ovako zapušten sa stomakom a ima max ugovor?

Drevni Zmaj

pre 4 godine

Od kako je Jokic otisao u NBA, ja pricam da je pitanje momenta kad ce biti skautiran i zatvoren. Nadam se da gresim, ali sve mi se visi cini da je tako...

hardaway

pre 4 godine

Neverovatno sta ljudi pisu.
Cela ova fama oko Jokica je kao neka naucno-fantasticna serija, nevidjena drama sa primesama misterije.
Jokic je buntovnik, kome kada nesto smeta ispoljava svoj revolt tako sto ne sutira. Maloun je amater, Marej je nezreo klinac koji je pretplacen, Barton je muva bez glave, Milsap ima ogroman ugovor ali ne doprinosi timu.
Jedini ispravan je Jokic. Njega niko ne moze da terorise. Denver je bez njega prosecan tim, ali kada se u reprezentaciji pokazalo kako je i Jokic prosecan igrac van Denverovog sistema, stvoren je novi krivac, covek sa kompleksima-Djordjevic.
Djordjevic je ugojio Jokica, unistio mu samopouzdanje i sut.
Namerno ga je protiv Spanije, Argentine stavio na 5.
Trener neznalica koji je pre toga jedva osvojio dve srebrne medalje, stavio je najboljeg centra na svetu kao izmenu Bircevicu, uprkos top fizickoj spremi u kojoj je Jokic dosao na pripreme.

Sve je to rezultiralo da Jokic u novoj sezoni pruza blede partije.
Medjutim, Denver pobedjuje i bez najboljeg centra na svetu, jer Denver je tim i ne zavisi od njega toliko koliko se mislilo.
Jokicu se ne svidjaju neke takticke zamisli Malouna, te negoduje to losim igrama. Covek se potpuno posvetio timskoj igri, ali Marej, onaj koji je u playoffu protiv Spursa ubacio u zadnjoj cetvrtini 20p i spasao seriju, opet divlja i sve unistava.
Cak ga je i Bogdan pobedio, onaj koji mu je ukrao slavu u reprezentaciji.
Nema, prava sapunica.
Zaista neverovatni komentari.

Keramicar

pre 4 godine

nema sta, najgora sezona Jokica jos od ruki sezone. Cak je i u drugoj sezoni igrao bolje nego sada. Posebno je cudan katastrofalan pad u procentima suta.

bskfan

pre 4 godine

Ovde se Skip pravi malo lud jer je Dejvis igrao cetvorku a ne peticu. Ko je gledao utakmicu mogao je jasno da vidi: ispod kosa McGee, Jokic na njemu, a onda sa strane ulazi nebranjeni Dejvis i tu spasa nema. Dejvis je za glavu visi od Milsapa i nema sanse da ga cuva. Lejkersi su igrali u rotaciji da u svakom trenutku na parketu budu po dva visoka igraca tako da tu odbrane nije bilo. E sad, pitanje za Tima Konlija i Malonea, kako to da Lejkersi mogu da imaju cak 3 centra (Kazins, McGee i Hauard) za ukupno 6 miliona a Denver placa Plamlija 14 miliona? I tu ne racunamo dejvisa koji igra cetvorku. Taj Hauard nije neki igrac ali je ogroman i zato je potrebno imati jeftino resenje za takav problem a Dalas ga je nasao u Bobiju Marjanovicu. To je to, dovedes igraca za 2 miliona dolara sa ulogom da odigra samo protiv takvih ekipa kao sto su ove godine Lejkersi. Sve normalne ekipe koje pucaju na prsten imaju po 3 pleja i 3 visoka igraca, samo Denver ne. Da ne govorimo o tome da Denver nema nijedno nisko krilo. Osim Harisa tu nema igraca koji moze da odigra odbranu i onda protivnik napada ili Mareja ili Bartona, a kada tu probiju onda spasa nema.

MPP

pre 4 godine

UBEDJEN SAM DA JE
Ovo samo prolazna kriza .
JA VOLIM DA GLEDAM NIKOLU i volim košarku .
KRIZA je sastavni deo svakog sporta , tako da......
JOKER se poslednji smeje !

@@@

pre 4 godine

@NBAvolemalisenelozim
Lejkersi su najjaci tim lige, uz Kliperse. Denver je tim koji je ispao u plej ofu od drasticno oslabljenog Portlanda (?!). A taj tim bio je jaci od ovog.
Vreme nikako ne radi za Jokica, jer je on sve gori kako vreme prolazi. Uskoro ce ispasti iz prve petorke jer njegove katastrofalne partije ozbiljno kostaju tim.
Denver nije ni medju 8 glavnih kandidata za titulu. Klipersi, Lejkersi, Milvoki, Hjuston, Toronto, Boston, Majami, Dalas.

srb

pre 4 godine

Dejvis je najbolji centar lige i sasvim je logicno da zaustavi jokica. Snaga denvera nije u individualnoj nadmoci igraca vec u kolektivno dobroj kosarci.

Dragan-Borca

pre 4 godine

Kakva glupost. Cinjenica je da je Jokic njega terorisao prosle godine u par meceva kako je hteo. Jeste da je van forme, ali daj bre kakvo terorisanje. Lupio mu jednu bananu, a ukupno imali 3,4 duela plafon. Sudija svira faul Jokicu bukvalno sto je pipnuo Dejvisa, a vamo Dejvis gura svom snagom u napadu Jokica i nista faul, koji odvratni dvostruki standardi. Jes Jokic van forme ali kakvo crno terorisanje, kad nisu nesto puno ni bili u duelima.
Kako su mi smesni Ameri koliko svoje izdizu. Mozda smo mi Srbi i ovakvi i onakvi i siromasniji od njh, ali smo 10 puta realniji. U Srbiji igra mnogo crnaca kosarku i fudbal, pa niko ih tako ne potcenjuje. Cuj kakva nebuloza, da ne pripada NBA kakav lik. Da ga je barem stvarno terorisao pa da covek kaze. A sudjenje sramno. Tom Dejvisu se sve tolerise u odbrani. Mareja je bukvalno prosuo po podu i sudike se prave lude, ono pred kraj. Jes Denver bio prosecan i jes Jolic van forme, ali je smesno koliko su sudije uticale na rezultat zadnjih 3 minute. Dejvisu bukvalno tolerisu sve, i protiv Sakramenta su mu progledali faul na kraju kad je nalegao na Barnsa. Najmamje 4 jako diskutabilne odluke su donete u korist Lejkersa u zadnjih par min, i to kad je bilo fakticki nereseno tad su sudije zaredom sve na stranu Lejkersa navukle btw

box

pre 4 godine

@ @@@

Jokic gubi mesto u startnoj petorci kazes..i to jos uz uvod "ajmo sad realno"... Vidi druze ja ne znam kako ti gledas kosarku al bez Jokica na parketu Denver je ofanzivno grupa divljaka koja osim soliranja i ispucavanja ne moze nista da uradi, to se najbolje vidi kad Jokic izadje da odmori a i tad igraju donekle bez pritiska jer zanju da se Nikola vraca na parket uskoro. Jokic ima kvalitet koji nema nijedan drugi visoki igrac u NBA i to onaj kvalitet koji ne moze da se navezba vec se sa tim rodis pa od malena negujes i onda se to pojavi na terenu. Jokic nije samo plej na parketu vec i pomocnik trenera, razume igru daleko bolje od vecine igraca u ligi i svi ti kvaliteti ga cine jednim od najboljih i najvaznijih igraca lige.

aco

pre 4 godine

Дејвис је најбољи играч НБА. А Јокић је међу најбољима у лиги. Још се није пробудио из сна, полако.

SRB

pre 4 godine

@Jokic je ono sto se zove franchise player i porediti ga sa Vucevicem ili KAT je kao porediti Luku sa Baglijem, Ajtonom ili Jangom. Jednostavno, smesno

Komentar poprilicno nerealan i subjektivan. Nikola jeste nas igrac i uzivanje ga je gledati ali toliko ga uzdizati i pricati da je mnogo bolji od Dejvisa, Taunsa, Embida prosto ne ide. Nikola jeste specifican igrac ali daleko od toga da nema mana. Rekao bih da mu fali dosta toga da bi bio bolji od Dejvisa i Embida. Ne treba gledati sve kroz proslogodisnju statistiku. I Dejvis je imao odlicne sezone i isto bio u petorci lige pa ni to nista ne znaci. Prosto obojica su kompletniji centri u ovom trenutku od Nikole. Molim da se ne javljaju oni koji ce objasnjavati kako je Davis cetvorka a ne petica. Ko se razume u kosarku zna o cemu pricam.

Metropola

pre 4 godine

UBEDJEN SAM DA JE Ovo samo prolazna kriza .JA VOLIM DA GLEDAM NIKOLU i volim košarku .KRIZA je sastavni deo svakog sporta , tako da......JOKER se poslednji smeje !
(MPP, 04. decembar 2019 18:16)... i ja sam ubedjen da je samo losa forma koja ce se popraviti! Ali ti ne verujem da volis kosarku, kao i vecina koja uzdize Jokica kao da je Novak Djokovic! Nikola igra timsku igru, i to zdusno velicanja jednog igraca u timskom sistemu ne ide od ljubitelja kosarke, nego ljubitelja lika i dela! A taj problem imamo kao nacija i to na svim nivoima!

detlic

pre 4 godine

Jako glupa izjava skipa bejlisa, jer on komentarise samo utakmice lejkersa i klipersa a da je gledao na primer utakmicu izmedju denvera i sacramenta mogao je isto da izjavi samo umesto obrve da stavi holmsa, ili bilo kog centra pre toga u zadnjih mesec dana. Istina je da je za losu partiju jokica najzasluzniji sam jokic i to nema veze sa dejvisom koji je nesumnjivo dobar defanzivac ali kokic je jednostavno u ocajnoj formi. Svi se secamo kad mu je u ranijim utakmica jokic ubacivao i po 30p...

bikas

pre 4 godine

023

Čitav jun i jul je imao za odmor
Kako Skola od nas 40 godina može da ga ponizi i evo dominira evroligom? Pa trenira čovek vodi računa šta jede

bskfan

pre 4 godine

@baron

Pa imaju i Lejkersi Lebrona i Dejvisa, dva super-max igraca koja su u top10. Da si gledao utakmicu i da pratis Denver znao bi o cemu govorim...o preplacivanju prosecnih igraca. Plamli je placen kao starter centar a sa njim je klupa uvek u minusu. U minusu je bio i dok je igrao u Portlandu iako je pored sebe imao dva vrhunska beka Lilarda i CJ-a. Uostalom, kad je Lebron tako dobar sto su prosle godine Lejkersi bili loteri tim, ili zasto Dejvis nije odveo Pelikane u plejof kad je tako dobar? Jokic je prosle godine sa igracima sa klupe otisao u plejof. Ko koliko vredi videlo se prosle godine u plejofu kada je Jokic igrao cak i 65 minuta na jednoj utakmici dok je 14 miliona Plamli sedeo na klupi jer je za 3 minuta sa njim na parketu Denver otisao na -15. Ne znam sta te tera da diskutujes o necemu sto ne razumes.

džiglika

pre 4 godine

Nešto se čudno dešava sa jokarom.. Podleže nekim glasinama i uticajima loših savetnika.. Poruka za njega je sledeća: Ne glupiraj se nego igraj košarku kako si i igrao do skoro i ne filozofiraj previše sa taktikom i imidžom

markonatto

pre 4 godine

genijalno je videti kako se igraci velicaju ili kude od utakmice do utakmice, od pobede do poraza... u jednom momentu jokic je najbolji ikada, sabio je taunsa i embida, vec u drugom je za aba ligu... a pri tome, denver u samom vrhu zapada... jedino sto je istina deluje da moze vise, al nece se covek stresira... :)

Dejvis

pre 4 godine

Je ipak specijalan igrac kako vole da kazu za njega generavijski i to jeste tacno .igrac tog nivo se nije pojavio jos od Dankana i Garneta.Teski je uporedjivati njega sa ostalim igracima

docs

pre 4 godine

Skip Bejlis je izjavio i da bi Džordan u 50-tim godinama života dobio LeBrona (ovog današnjeg, još uvijek aktivnog), u basketu 1na1 !?

A retracment

pre 4 godine

Претходна сезона је била изненађујуће успешна за Јокића, то је скренуло велику пажнњу на Николу те је притисак драматично порастао. Релативно слаб почетак сезоне је очикледна последица великих очекивања и притиска. Денверу је потребан врхунски плејмејкер Џамал Мареј није довољан.