Petak, 18.02.2005.

22:55

Zvezda se oprostila od trofeja

Izvor: B92

Zvezda se oprostila od trofeja IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

143 Komentari

Sortiraj po:

komentator

pre 19 godina

Nemanja Jelisijevic je daleko bolji centar od Dragojlovica i Dzoa! Treba mu pruziti samo vise prostora (slazem se sa "inkognitom" za Lepojevica i Bjelicu)...

inkognito

pre 19 godina

Mislim da za kompletno desavanje u utakmici protiv Atlasa treba kriviti samo jednog coveka, a to je Aleksandar Trifunovic! Tim Zvezde je sasvim dobar, mozda ne za Evroligu, ali za Jadransku i YUBU ima kvalitete za najveci plasman. Medjutm, dzaba je sve to kada ga vodi covek kome ne lezi trenerski posao, koji nema osecaj za pravu izmenu, za teziste igre, za igraca... Zasto ne igraju vise igraci kao sto je Bjelica ili Lepojevic (Zvezda se podigla kada je on usao!)? Kakvi su ono "kung-fu" potezi Radivojevica, i dokle ce on vise biti taj kosgeter Zvezde, kada decko od svih potrebnih elemenata ima samo bezobrazluk?!

Lazar

pre 19 godina

E dobro je bas sam se zabrinuo tu su svi oni pozitivni likovi Radebebebeeee, Informator, Komentator, Konspirator i komsinica sa petog sprata, koji se jave cim Crvena Zvezda dozivi neuspeh.
Hvala vam, vasa deviza "mrzim dakle postojim" daje rezultate.

A dopadaju mi se i likovi koji stalno pominju JP Parking Servis, a nekako volsebno zaboravljaju prezime svog kluba.

Upravo drago mi je da su neki igraci otisli ali da li su to bili bas oni koji su trebali da odu ili su neki pogresni ostali a tek da li su oni koji dodjose boji od prvopomenutih to je bas diskutabilno.

Razmislite o tome.

sajla

pre 19 godina

KK Crvena Zvezda već godinama jakom marketinškom kampanjom i političkim lobiranjima i pritiscima stvara krivu sliku o sebi. Ovaj klub je decenijama dezorjentisan i da nema brojne navijače bio bi prosečan ligaš. Jasno je da nedostaje prava atmosfera na parketu, tribinama, u upravi a iskreno i tradicija. Igrači su čudni, anemični i tako je godinama. Publika je brojna ali košarkaški prilično neobrazovana. Zato me i nečude oprečni komentari od juče i danas. Partizan je ove godine loš, ali jasno je da ima nekog kvaliteta. Ipak, dali smo u skorije vreme, extra pleja i NBA centra. Za nas ima nade, to zna 2.000-2.500 ljudi кoje vidjam u Pioniru redovno. Beogradu treba još jedan jak tim i bilo bi dobro da to bude Zvezda. Bez jakog rivala, nema ni jakog Partuzana. A on mora da traje, jer je jedan od retkih sportskih institucija kod nas. KK Partizan treba Beogradu, jer tu rastu najveći košarkaški šmekeri

sajla

pre 19 godina

Razočaravajuće je što glavni argument cigana-a šta ste vi uradili protiv Klimamia, Reala, Efesa i pogotovo Cibone, čitam na sajtu B92. Cibona je solidna evropska ekipa i tako treba da je doživljavamo.Prema tome, nacionalisti oladite malo.

Saška FRS forever

pre 19 godina

Ma,Grobari,gde ste kad vi gubite od Hrvata?! Tad vas nema za uzorak! Sta se silite? Sta vas boli briga za komsijsko dvoriste?!!! Gledajte vasa posla, ali onda kad izgubite, javite nam se i tad, a ne samo sad da vredjate, pokvarena nacijo! Puknite vec jednom. Gde ste bili kad smo posle 3 produzetka pobedili i osvojili kup?! A?! Samo imate duge jezike i nista vise!!!
VIdecemo. Okrece se kolo srece.

Saška FRS forever

pre 19 godina

Crveno-beli, mi smo sa vama i kada je radost i kada je bol.
Bravo, Jero. Hvala na borbenosti. Boli nas poraz, ali mora se dalje.

socijala

pre 19 godina

toliko sam razocaran......ja iz vrsca,pa jos derbi ovde......vise nikad necu da navijam za zvezdu......zivela demokratija i zika pauk sa njom na celu opet vam kazem i necu vise dam ponavljam zbog "strucnosti"trenera,zatim,politicara u sportu,razbezace se sponzori i zavrsice kosarka gde i fudbal

Batman

pre 19 godina

Zvezdass sam, ali neka smo izgubili. Niko me nikada nije ubedio da je ovo tim za velika dela, ali to sad nema ni veza, jer se ne mozze promeniti do sledeche sezone. Ali...
Prve utakmice Kupa pokazuju kolika je gresska Jadranska liga. Atlas dobio Zvezdu, Partizan se muccio sa Ergonomom, a Refleks sa Vojvodinom. Sve su to sasvim pristojne ekipe, a uz njih tu su i Sloga, Svislajon, OKK Bbeograd, Borac.. Igramo jadranasku zbog osam jakih utakmica tokom sezone (Cibona, Zadar, Olimija, Lassko), a vrlo jaki kossarkasski centri nam trunu jer im u goste ne dolaze najjacci iz SCG. Smessno je ssto se prepucavamo oko toga ko je bolji, kad smo realno slabi kao nikad. Pucamo na sve strane u Evropi, a to che se uskoro osetiti i u reprezentaciji. Glupost je to velika nasseg kossarkasskog vodjstva!!! Kakav bre ssatro finansijski faktor, da ga ima Rakoccevich bi joss igrao u Zvezdi.

Nekada zvezdas

pre 19 godina

Bio sam zvezdas dok se to moglo biti...Cekao sam od posle titule & 'posrtanja' kluba,vec 7 god da se 'klub oporavi'...Ali sa onakvom upravom,selekcijom igraca(promasaja osim G Jeretina & vracanje Igora za jednu sez) vidim da je KKCZ mali,a ako grijesim onda NIJE VELIKI KLUB!!(Neka 'me' neko 'ispravi'...)
Zao mi je & sto se ovo desilo,znam da ce sada biti mnogo koment vs mene,ali vjerujte mi da je ovo istina & da (ne govorim ni zbog kakvog rivalstva,ako ono uopste & postoji) je jedina 'PRAVA SPORTSKA INSTITUCIJA U ZEMLJI SD PARTIZAN!!!!!!!!!!!!!!!
Imaju 'sve',slektiraju igrace,u svakom sportu-kposarci,fudbalu,rukometu,tenisu...
Zao mi je sto Zvezda nije ni blizu ovoj & ovakvoj instituciji...
A nije samo Kup RK 'prelio casu' vec & one 'sramne' por & izjave fudbalera nekadasnjeg FK...
SD Crvena Zvezda.......sta to bjese???????

Srđan

pre 19 godina

Ma kakav Saša Obradović?!On najbolji igrač Zvezde u poslednjih 20 godina?Smešno,Rakočević je za njega izmislio košarku a uz to Obradović je uvek bio i biće nula od čoveka.Setite se samo kako je zavrnuo Zvezdu kad ga je pre par sezona dovela i lečila čitave sezone.obradović tada nije odigrao ni jednu utakmicu ali je zato na kraju sezone(potpuno oporavljen) prešao u tada neprikosnovenu Budućnost.I tamo je imao svojih ispada,Milenku Topiću je na treningu šakom polomio nos a uprava ga je po kratkom postupku udaljila iz kluba.Jeretin je za razliku od njega ove godine postupio moralno,produžio je ugovor na još godinu dana jer je klub dok je bio povređen bio iza njega i uredno ga isplaćivao!Obradovića NIKAD više ne bi volio da vidim u Zvezdi!

Dirty

pre 19 godina

Sta reci? Uzas! Kakve mi trenere imemo pa to je strasno, covek je ovu tekmu izgubio jos u Sloveniji kad je propustio da demostrira kako se postavlje siguran napad. (Dakle moze napad da bude neuspeo ali mora covek da ostane sam na sutu). Sad je tek jasno kakv je propust sto recimo Nesovic igrau u Ergonomu a mi dobro placamao dva americka pajsera? Nije problem izgubiti vec biti tako glup?

Milorad

pre 19 godina

Jedina šansa za Zvezdu je da vrati svog JEDINOG PRAVOG igrača u poslednjih 20 godina - SAŠU OBRADOVIĆA. Od kako je on otišao Zvezda je samo prosečan klub i ništa više.

stefan

pre 19 godina

samo jedan grad,samo jedan tim samo partizan
samo beograd.mi smo kosarkaski vanzemljaci.
ne moze te nam nista.
oterali ste jedinog coveka koji je kod vas
valjao:zmagu sagadina i sve to zbog poraza od partizana.to dokazuje da vam je partizan nocna mora.

steva

pre 19 godina

živorade andjelkovicu, kupi kofere i odlazi zajedno sa Trifunovicem. Tvoja slova su ispravno napisana (ž,a.) jer to je tvoja sportska veličina. Uzgred rečeno i Trifunović je bio prosečan igrač, trener za C.Z. još nije. Povremeni uspesi nisu ono što zadovoljava pravog navijača kluba za koji navijam više od četiri decenije. Ovaj klub zaslužuje mnogo veća sportska imena, a bilo ih je mnogo. Šta treba očekivati u našoj ligi gde ima mnogo boljih klubova od Atlasa? Održi svoju reč koju si dao, da ćeš otići u slučaju neuspeha. To će biti za dobro kluba.

Trske

pre 19 godina

Luka kaze da CZ igra najagresivniju i najjacu kosu u zemlji. Pa Luka ako ne znas sta ce da izjavis bolje nemoj nista da kazes. CZ je samo senka nekadasnje CZ. Partizan ce vas danas zgaziti ko parni valjak asvalt. (koje poredjenje a?)

Samo PFC

pre 19 godina

daj Grobari zasto komentarisete zvezdine utakmice! Dodjite u pionir na stadion, gde ste protiv dnjepra, sta imate da gledate njihove tekme.
SRAMOTA me je kad vidim da to radimo

peja

pre 19 godina

gde si brando,veliki poznavaoce kosarke!!! bas me zanima kakav izgovor imate za ovu sjajnu predstavu kk. kako je pocelo necete stici ni do uleb kupa. evroliga?!?!?! ha,ha,ha,ha,ha...
pozdrav od trofejnog komsije!

SVE DOLAZI NA SVOJE KAO I UVEK ...

pre 19 godina

JADNI CIGANI TESE SE DA SMO MI I ONI ISTO JADNI ..O KOME TO VI PRICATE BRE...
PA MI SA DRUGIM TIMOM JEDVA IZGUBIMO OD SKIPERA, CIBONE ITD...A VI SA CELIM TIMOM OD ATLASA I YO LAGANO ..
NE LUPAJTE TAKVE GLUPOSTI KUKALI STE ZA JERETINOM A ON DOSAO I SVE UPROPASTIO ..I STA JOS HOCETE ...KOJE JE SAD OPRAVDANJE ..

DUGA PAUZA JERETINA...?????
SADA VIDITE KAKO JE DEBELOM SA VRACANJEM POVREDJENIH IGRACA U IGRU..
KOSTA , MILOJE, BOZOVIC, SUPUT, VULE.....TESKO AAAA????

Max

pre 19 godina

Kao Grobar,dacu komsijama prijateljski savet.Oterajte vasu upravu i Zivorada Andjelkovica pre nego sto vas nekim saopstenjem ubede da je uzrok vaseg poraza neka vise sila,urota protiv Zvezde,ili tako nesto. Covek je obecavao kule i gradova,a iz godine u godinu njegove investicije su sve losije. Mislim da Zvezda ima osovinu igraca koji cine kompaktan tim, ali krivim upravu sto taj tim nema ostrica vec je samo gomila borbenih momaka. Nije ostrica Jeretin.Decko je bio povredjen,ali i ranije je on bio samo igrac koji iz nekih razloga misli da ce resavati utakmice nerezonskim sutevima sa 8-9 metara i niko mu nije rekao da to tako ne ide. Sa istim budzetom,a uz malo truda i sposobnosti uprave vas tim je mogao da izgleda ovako:
Rakocevic,Nesovic,Jeretin,Radivojevic,Dozet,Vitkovac,Bogdanovic,Stefanovic,Bjelica,Dragojlovic,strani centar koji nesto zna i recimo Subotic ili Koprivica(klasicni igraci zadatka)

rade

pre 19 godina

Ne mogu a da ne napisem jedan kratki komentar u vezi ovih nenormalnih zvezdasa, koji su u zadnjih desetak dana toliko bili bucni i bombardovali Vase stranice nekim histericnim i prosto ratnim komentarima. Sada posle ove poslednje bruke u kosarci (a da ne govorim o ostalim brukama koje se desavaju u rukometnoj, fudbalskoj i ostalim propalim filijalama) umesto da ze zatvore i pogledaju istini u oci oni i dalje imaju neku iskvarenu mastu i dusu, pa se i dalje uporno bore da dokazu kako su oni neko i nesto, a ne primecuju da su pacijent koji se nalazi u dubokoj komi i nema mu spasa niti bilo kakve sanse za oporavak. Na kraju bih svim zvezdasima pozeleo da malo otvore oci i pogledaju napred, jer od stare slave nema opstanka i uspeha. Probudite se ako vam vec nije kasno!
Pozdrav svim iskrenim ljubiteljima sporta sirom sveta zeli vas verni citalac iz Svedske.

Stojan

pre 19 godina

Pa dokle vise da nas potkradaju grobarske sudije! Groblje, cekamo vas u gudier ligi. Razbicemo vas. A sledece godine cemo da vam pokazemo kako se igra evroliga.
Zvezda Srbija, nikad Jugoslavija!

Milorad

pre 19 godina

Potpuno razumem sve ove sto cekaju SAOPSTENJE ZA JAVNOST sa malog Kalemegdana. Izaci ce lepo Zika da kaze kako ih pokradose sudije, kako je KSSCG kriv za poraz ili neko slicnu glupost kako samo on to ume...
A vi zvezdini navijaci sad ga pljujete i trazite smenu, a kad je onako seljacki povukao tim protiv Hemofarma u plej-ofu bio je za divljenje, kad je obecao evropsku titulu za 5 godina (to je bilo pre 3.5-4 godine) i onda je bio za divljenje...
Bagra vas vodi komsije nase...oterajte to iz kluba sto pre...Ko daje pare za dva stranca na pleju, dok je Aleksej Nesovic na kaljenju, a za to vreme na centrima sve sami antitalenti (vas najbolji centar je krilo - Stefanovic)...

arsa

pre 19 godina

iako sam sebi hiljadu puta rekao da se ne nerviram jer je nas sport otisao do djavola,ne vredi....
Sinoc me je bila sramota sala, dresa, zastave i zivaca koje sam potrosio svadjajuci se i braneci ove dripce koji ne znaju nista drugo nego da razocaraju....
Deset izgubljenih utakmica u finisu nije nesreca nego pokazatelj slabosti i nedostatka znanja i srca, trenera, uprave... Ne mogu da verujem da postoje treneri koji vode tim a da ne znaju osnove igre. Stefanovic je poceo sinoc utakmicu u NBA-stilu i kao nagradu dobio klupu, lepojevic je decko za II srpsku ligu a sta reci za glavnog igraca subotica, jelesijevica!!!!! Bruka, nemojte obecavati i lagati ovaj narod da mozete nesto da uradite, nego oterajte ove nesposobnjakovice (trifunovica,....) dajte hrabrog coveka koji ce da drzi igru a ne da salje na klupu coveka koji je rasturio atlas u prvih 10 minuta i daj vise da vidimo dali zika moze da uradi nesto ili da dodju drugi ljudi pa necemo valjda cekati 100 godina da vidimo zvezdu na vrhu!!!! zar vas nije sramota da dozvolite da grobarcine opet budu prvaci!!!!! ja vam to necu oprostiti, definitivno, a verujem ni ostali pravi zvezdasi...
zvezda je zivot ostalo su sitnice!!!!

Ljubitelj kosarke iz Banata

pre 19 godina

Odusevljen sam mecevima u zavrsnici kupa... Nema lakih protivnika, svako svakog dobija. Prosle godina Zvezda je osvojila kup dobivsi tri produzetka za redom, ove godine pogledajte sta se desava... za uzivanje!

Dejan

pre 19 godina

Steta, moje kolege Duvnjak, Milos Markovic, Ivan Paunic, Novica Velickovic, Boris Bakic... smo bas razocarani. Sad necemo dobiti priliku da igramo u kupu... Protiv Zvezde nam nase malo iskusnije kolege uvek obezbede da se igramo poslednjih desetak minuta...

Shareni

pre 19 godina

Necu da komentarisem CZ i njihov poraz ,svakom se to moze desiti, doduse njima malo cesce se to desava.
Ja bi hteo da pozovem sve forumase koji prate utakmnice na RTS da nadjemo neki forum na njihovom "sajtu", ida ga zatrpamo porukama i molbama da se onaj .... ,ne znam ni kako da ga nazovem, DENDA skloni sa RTS-a i da vise ne komentarise utakmnice .Jer ono je strasno " I NE DA ZVEZDA VODSTVO, ALI NE DA SE NI ATLAS","I STA JE SADA URADIO VELIKI MAJSTOR "
Ovo su recenice koje ce te cuti na svakoj utakmnici barem 20 puta,ono zvezda i atlas je opciono u zavisnosti ko igra.
Kada se desi nesto na utakmnici on nezna sta se desilo ,zasto je prekid ,igraca koji udje u igru primeti posle 3-4 min kad ovaj stane na liniju slobodni bacanja,svi igraci su za njega jako snazni,sa sjajnim skokom,izvarednim sutom za 2,a bogami i za 3, i da ne nabrajam dalje znate i sami.
Pa ako je mugoce da svi zajedno zamolimo RTS da mu ne daju da komentarise vise,jer kad su mogli da sklone onog Milojka sa fudbala mogu valjda i ovoga.

Pomozite u ovoj borbi!!!!!!

danasss

pre 19 godina

Za mene ovo uoppste nije iznenadjenje,jer su to dve ekipe koje su po kvalitetu tu negde,seste sedme u zemlji,stim sto Atlas ima daleko bolji strucni stab,sto se danas najbolje videlo.Ovi Zvezdini treneri ne mogu da ukapiraju celu utakmicu da spori Henderson i Jeretin ne mogu da cuvaju brzeg Miskovica,zaborave Bjelicu koji je jako dobro usao u utakmicu,a sledeci put kad uvedu Ljepojevica i Jelisijevica,ugasicu TV.Na kraju mozda je ovako i bolje,jer bi nas Partizan ovakav kakav je nikakav,razbio jer,to je sad ocigledno, i treba priznati Zvezda u ovoj sezoni nema potreban kvalitet ni u igrackom ni u strucnom kadru!A onome koje to dozvolio bolje bi bilo da makar,ne daje smesne izjave po novinama,nego da razmisli o licnoj odgovornosti za pronasenu selekcijiu u svakom pogledu!

Bojan_IRR

pre 19 godina

Jel ste sačuvali komentare od juče, kao što je neko predložio u word dokumentu. Ako jeste ajd molim vas da ih stavite, da se malo smejemo. U fazonu videćete grobari u polufinalu i te fore.

Contractor

pre 19 godina

Ovde nema neke mudrosti. Zvezda je ove godine izgubila utakmicu isto kao sto je prosle godine osvojila kup- da bacis sporet i pogodis kos. Ove godine to nije proslo, ali Atlasu jeste. Uz to promasis 10 bacanja i srecan put za Bgd.
A sto se tice Zike pauka scenario jasan: "gospodin" ce ponuditi ostavku, upravni odbor odbiti i 'ajd Jovo nanovo.

Miki

pre 19 godina

Nikakvog razloga za likovanje mi partizanovci nemamo. Ukoliko osvojimo kup Vujosevic ce ostati zauvek trener partizana jer ce biti naj naj najtrofejniji trener. Vise bih voleo da smo dobili Real, Cibonu, Climamio u Beogradu nego sto cemo (mozda) pobedama na Ergonomom, Atlasom i Reflexom osvojiti kup.
Zvezda je jadna a mi smo smesni.

Grobar KS

pre 19 godina

Cigani, gde su vam bili "navijaci", sigurno su se cuvali za PARTIZAN??? Nije sve tako CRNO, ostaje vam da navijate, danas za ATLAS, a 24.feb za DNJEPAR!!! To je bolje nego nego NISTA!!!
AJMO CRNO-BELI,OOOOOOO!!!

Dragan Markovic

pre 19 godina

U kosarci je osim kosarkasa jako bitan trener. Setimo se citave galerije likova koji su u poslednje vreme bili Zvezdini treneri: Mihajlo Pavicevic,Jovica Antonic, Zmago Sagadin, Aleksandar Trifunovic... Slazem se za komentarima da je Zvezdin stranac Henderson smesan,za razliku od Holanda (Atlas) ,koji je stvarno pravi igrac. Onda u Atlasu postoji bek Miskovic,koji u nekom laganom tempu (moderato kantabile) prolazi do kosa i imao veliko samopouzdanje da u kljucnim momentima poentira. Ove Zvezdine klince,koji su neobicno talentovani je prvo ubio u pojam Zmago Sagadin,a sada istim sistemom nastavlja i njegov naslednik. Ako vec Zvezda igra sa velikim brojem kosarkasa,trebalo bi da igra neke vrste zonskog presinga preko celog terena uz silnu jurnjavu i mnogo licnih gresaka. Ovako ispada da Atlas ostade bez Dojcina,Pekovica,Lekica zbog pet licnih gresaka,a oni igraju lagano bez nekog pritiska na loptu. Iz samih izjava trenera oba tima i igraca moze se videti koliko razumeju kosarku. Trifunovic posle utakmice kaze da nisu imali dobrog defanzivca za Miskovica. Porucio bih treneru Trifunovicu da se odavno kosarka ne igra jedan na jedan. Odbrana je kaolektivna,kao i napad. Tako da je za odbranu na Miskovicu,kao i Holandu zaduzen ceo tim. Trener treba da napravi sistem kolektivne igre u napadu i odbrani u zavisnosti od individualnih kvaliteta kosarkasa. Sa druge strane trener Pavicevic kaze da su se agresivnosti Zvezdinih kosarkasa suprostavili pamecu. I da su Zvezdine kontre zaustavili svojim dugackim laganim napadom. Iz ove izjave se moze videti da Pavicevic razume kosarkasku taktiku.Goran Jeretin je rekao da Zvezda nije odigrala kako su se dogovorili. Samo i Goranu da objasnim. Ne moze se igrati kako se dogovoris,vec kako si vezbao na treningu. Nemoguce je vezbati na treningu na jedan nacin,a onda napraviti dogovor i odigrati po dogovoru. Jeretin je mogao reci: Nismo odigrali kako smo vezbali na treningu (ako su vezbali ). To bi onda bilo korektno. Iskreno bih hteo da pomognem i upravi Crvene Zvezde u nalazenju trenera i odabiru kosarkasa,ako me budu ikada pitali.

Laki

pre 19 godina

P.S.
Pozdrav Grobarima i upozorenje: nemojte se smejati, niste nista bolji. U toku je takmicenje ko je gori i ko je veca bruka Srbije i kosarke uopste. Ne secam se ovakve tragedije. Od oba tima da napravis jedan opet ne bi licio ni na sta. Propali smo potpuno, nize ne moze.
A nikad se ne zna. Mozda se Trifke i Debeli potrude pa me uvere da ipak moze.
Nego, da pocnemo da gledamo pikado ili kuglanje, manje se nerviras...

Laki

pre 19 godina

Posle par sati i ladjenja...ne secam se (nakon nasupa reprezentacije na zadnjem EP i maestralih kreacija velikog maga Vujosevica) da sam video ovako lose vodjenje utakmice od strane nekog trenera. Pijan, trezan, drogiran, bolestan, sta li ? Drugo poluvreme, neverovatno ??? Miskovic "sipas i ne mislis" i ko ga cuva ??? Na klupi prikovani Visnevski i Vitkovac (koji i nije neka napadacka opcija, ali bi ga bar smirio) najbolji defanzivni igraci ekipe ? Crni siluje loptu celu utakmicu, uzas, i na kraju ucinak ? Tragedija - ima li Trifa oci ???????
Pod kosem - opste ludilo. Ne zna se ko pije a ko placa. Skoro celu utakmicu igra Jelisijevic ?!?!?!?!?!?!?!!!!!!!!!!! Gospode Boze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa u svojoj zgradi naci cu petoricu od 16-45g. koji ce ga odrati kao macku u basketu. Neverovatno ! Bjelica u drugom poluvremenu nije prismrdeo na teren, neverovatno. Katastrofalno lose pripremljena utakmica - totalan promasaj analize igre protivnika. Kao da su ih privi put ugledali u zivotu...
Da ima makar jedno zrno morala, dao bi ostavku pre ulaska u svlacionicu...ali ovo je zemlja Srbija...sa fotelje mogu jedino da ga odvuku cengelama.
Inace, slazem se da otvorimo jedan dobrotvorni fond za Dendu, da svi uplatimo po neku kintu i nek covek sedi kuci i iziva da ne moram da iskljucujem ton...ovakvo neznanje nije posedovao ni legendarni Nikitovic...zona, covek, kombinovana zona, rotacija, 1-1, 2-2, pick & roll, spanska sela i povremeno zaseoci...jos da ima govornu manu, bio bi verovatno proglasen za novinara godine...
Uzas. Bolje utisati ton i pustiti Mitra Mirica, manje boli...

roki

pre 19 godina

Samo jedno pitanje.Sta ce biti ako vojvodina ili atlas budu ispred zvezde ili buducnosti. Da li oni idu u jadransku ligu ili ovi imaju potpisane ugovore kao i prosle godine kada vojvodina nije m,ogla da ide iako je bila ispred buducnosti.Sramota

roki

pre 19 godina

Ziko sta ce biti ako ove godine zvezda ne osvoji nijedan trofej.Da li ces napokon da das ostavku , jer zvezda za ove tri godine nije nista uradila.A bas mi je bilo lepo te citati u novinama posle par pobeda u jadranskoj ligi kako ste se oporavili i kako ste spremni sledece godine da igrate u evro ligi. Ej bre, kakva euro liga , mislite o ATLASU.SMEEEESNO.

Milke

pre 19 godina

ATЛАСEEEE! Свака част клубу са Новог Београда који је очитао лекцију из кошарке "великој" Црвеној ѕвеѕди.Алал вера Душку Кнежевићу који је "мрак" ѕа ове надри спортске функционере Жику Паука, оног Весића... Човек одваја своје паре за клуб и за кратко време створио је АТЛАС за свако поштовање. Прво све честитке Кнежевићу што је дао поверење младом тренеру Луки Павићевићу, који се кали уз искусног кошаркашког мага Финца Миљковића. А то што је извукао из запећка легенду над легендама Прају Далипагића је - пун погодак! Моја Звезда такву "грешку" није могла да направи, јер се ове кошаркашке аналфабете које воде клуб плаше ауторитета. Зато и јесу прво узели Змагу Сагадина да преко њега "перу паре", а после су скупоцени тим препустили неуком Трифуновићу и Небојши Илићу. Како им њихов исписник Лука лепо очита лекцију. Била је то лепота од кошарке, најједноставнија лекција да "бој бије срце у јунака". Још једном да констатујем: свака част АТЛАСОВЦИ! Осветите нас против Партизана!
Svaka cast

pedja

pre 19 godina

Samo neznam sto sam kupio propusnicu za ovu sezonu da gledam trifunovica i da mu dobacujem kad ko u zvezdi treba da udje u igru a ko treba da sedne na klupu.
Tuzno ali tako je je.Onaj nas turcin je tri sezone u zvezdi usao je jednu utakmicu 45 sekundi pre kraja i od tri suta ni tablu nije pogodio,tako da nastavljamo da skolujemo jako dobre kosarkase.E da se kup igrao u pioniru mi bi dobli jer bi tifi navijaci lepo dobacili da se u igru uvode centri posebno onda kada protivnik ostane bez istih.
Lepo je sto je zika odrzao obecanje i doveo pojacanja.

UPRAVA NAPOLJE

Denda...nisi vise interesantan

pre 19 godina

Daj bre braco GROBARI nezezajte ih, pa oni bi sve dali da dobiju sansu da igraju protiv Partizana - al eto nije im se dalo, Atlas ih je prestigao.
I jedan savet Dendi: covece bre, pa ti i nemora da radis da bi preziveo. Sedi kuci, pij pivo, gledaj utakmice i micemo ti placat za sve to samo da ti necujemo glasa!!

Zoran

pre 19 godina

Posle tolikog pljuvanja Hemofarma, sada su Zvezdashi dobili pravu kaznu. Svaka cast Atlasu, imaju super ekipu, a strucni stab bi mogla da pozeli bilo koja ekipa na svetu. Sto se tice mojih grobara koji ovde komentarishu, ono sto nas treba da interesuje je kako cemo pobediti Atlas, ekipu koja je pokazala da moze da igra vrhunsku kosarku sa nasim ultra-talentovanim juniorima. (bez shale ova generacija partizana je buducnost kosarke)

peVAc

pre 19 godina

nadam se da ce atlas preci da igra u Valjevu, posto su Miskovic i Lekic iz Valjeva, a i atlas je kupio Valjevsku pivaru
ZVEZDA se obrukala i treba da dovede Vladu Djurovica pod hitno, jer Trifa nema pojma
sve guste utakmice je izgubio

terza

pre 19 godina

svaka cas atlasu, o zvezdi nema sta da se prica, ne zasluzuju. ja sam nekada navijao za partizan, ali bih bas voleo da atlas dobije i njih jer su samo malo bolji od zvezde. klupska kosarka nam je vec duze vreme jedna uzasna BRUKA. sagadin+upraba su uspeli da satru zvezdu, a vujosevic ima obraza da ostane trener posle silnih poraza po euro i good year ligi, pa jos uz sve to da nas pravi budalama u stilu - "ovu generaciju partizana mozemo da poredimo sa onom divca, paspalja, djordjevica..."
samo sto su ti momci u dve sezone (koliko su uspeli da ostanu na okupu) na evro-sceni bili zvanicno 3. tim evrope posle finalfour-a u ganu (zasto nisu bili prvaci to vujosevic najbolje zna) a u sl. sezoni osvojili kup koraca koji je u to vreme bio jako evropsko takmicenje.
a ovi klinci sa istim trenerom? ne mogu ni u 16 najboljih u evropi, ubedljivo su poslednji u grupi?!zato, napred atlas, reflex, hemofarm i ostali posto od nekada velikih srpskih klubova nema vajde.

Mickey

pre 19 godina

Prosli put kada smo doziveli bruku,otisao je Zmago.Sada bi bio red da se povuku ovi sto su ga smenili,narocito iz uprave.Trifunovic nije trener za Zvezdu,vecina igraca takodje to nije.U sledecoj sezoni treba potpuno rekonstruisati tim,a ovu zavrsiti sa sto manje blamova.Tim nije sposoban da izdrzi breme favorita ni sa protivnikom kakav je Atlas,a trener je nesposoban da pripremi ekipu.Zato,los sut iz igre,katastrofa bacanja,nikakva resenja u napadu,soliranje neoporavljenog Jeretina...Nama njihovim navijacima koji vole klub su upropastili sva nadanja da se odbrani trofej.Zanima me samo da li se i oni ovako nerviraju kao mi !

poznavalac

pre 19 godina

eto Dendino prokletstvo i baksuzluk malo presao i na Crvenu Zvezdu.
to mozda i nema veze, ali koliko ovaj covek ne zna da komentarise utakmicu...e to stvarno prelazi i granicu bolesti.
koliko puta upotrebi reci: JAKO, MASTOR, VATA loptu, i druge, ni kompletan zavod za statistiku ne bi mogao da izracuna.
pored toga ovaj "vrsni poznavalac" kosarke ne moze da prepozna ko igra zonu, a ko coveka u odbrani, a kamoli neke znacajnije detalje.
pored toga u opisivanju igraca, kod Dende, svi mogu sve i svi znaju sve... prosto neverovatno kako onda neki kosarkasi lose igraju.
odoh sada na sajt RTS-a da uputim pismo Tijanicu, koji ocigledno ne gleda svoj program kad dozvoljava da ovakvi nesrecni likovi komentarisu kosarku.
(tesko nama kada na EP u SCG Denda bude perjanica RTS-a i

Stevo

pre 19 godina

Jesam Zvezdaš ali kad god posetim sajt kk CZ prasnem od smeha. Pa pogledajte ljudi koje oni informacije izbacuju na sajtu. Već mesec dana glavne teme su "Crvena zvezda - Cibona 93:82" i "Zvezda pregazila lidera prvenstva!" (misli se na Olimpiju). Nigde nije pisalo ni o debaklu protiv Lijetvus Ritasa, preranom ispadanju iz ULEB kupa, porazu od Slovana pa i današnjoj blamaži protiv Atlasa. Ma mi smo mnogo smešan klub! Grobari, nemojte odmah da se palite na ovo što kažem jer ni vi niste ništa bolji. Došli smo u situaciju da se takmičimo ko je gori i ko je manje smešan. Klupska košarka nam je (čast izuzecima-Refleks prošle godine i Hemofarm ove) dotakla DNO DNA, jer su ljudi poput Vujoševića i Sagadina (dok je još bio u Zvezdi) počeli da se ponašaju kao da im je Partizan (zvezda) očevina ili dedovina, kao da su klubove nasledili pa sad samo treba da ih što bolje eksploatišu. Šta ono Žika nekidan reče za neke novine "dajem kuću za evroligu"?! Možeš ti Žiko da pričaš da ćeš i gaće da prodaš ali mi evrolige nećemo ni videti, a sad mi je i svejedno. Ne zaslužujemo je ni mi ni Partizan već neko ko želi da ulaže u klub i dovede prava pojačanja pa kako god se taj tim zvao.

Mirza

pre 19 godina

Paki TRIFA Trener??
1.Čovek koji nije igrao 6 meseci (Jeretin) mu igra skoro celu utakmicu. Pa nije on M.J.-Mada on to misli da jeste
2.Taj Jeretin koji je umislio da ima neki Šut pa šak i Skok-Šut ima odrešene ruke da šutira kad hoće. Tek sam sada video 2-10 za tri a šutirao je par puta i sa 8-9m, a to se šutira samo kada više neznaš šta drugo da uradiš - iz očaja
3.Iznenada mu Jelesijević postao Starter- verovatno je to neuspela Taktička varka malog Trife ili baš Nemanju spremo kao Jokera za ovaj Kup
4.Gde mu je bio mali Bjelica celo drugo poluvreme
5.Isto pitanje za Višnjevskog - šovek bar zna šta zna, a šta nezna
6.Kupili su onog Hendersona - Taj mi se nije sviđao prošle sezone u Hemofarmu a kamoli sada. Pa nama treba pravi Šuter i igrač One on One, a ne tamo neka glupa sirovina.
Holanda sam prvi put gledao i toje najbolji stranac koji je ikada igrao kod nas. Čovek ne komplikuje stvari. Zna da je najbolji u Skok Šutu i skoro samo to i radi. Neka finta levo ili desno tek da se odlepi od čuvara i čovek se diže gore i nije ga briga koga čuva, Šut preko ruke i Ciao. Tako Jednostavno a Tako komlikovano.
7.Setite se svih stranaca koji su prošli našom ligom - pa to je tuga sve neke sirovine i siledzije. Neumemo ni stranca da kupimo-Katastrofa
8.Jedini šovek koji ima dobru fizikaliju a i malo više mozga od ostalih je Subotić ali nedaju mu da šutira preko ruke jer to nije izradjena akcija - nego je bolje da Jere ili Vitkovac ili Vuk Radivojević naprave Air Ball
9.Vuk Radivojević, e toje tek muva bez glave, ima samo šut iz mesta i to kada je strogo okrenut licem ka košu, a ostalo plač majke Božije
E nemogu više opet sam se iznervirao...

il bimbo d'oro

pre 19 godina

pa meni se cini da ce Zvezda, posle eliminacije Hemofarma, preuzeti glavnu rec u Vrscu, i da ce osvjiti i ovaj kup. Imaju veoma jak i uigran sastav, veoma dobre pojedince u napadu-Jelisijevic, Vitkovac...kao i veoma jaku individualce u odbrani-Lepiojevic, Subotic. Ma glavni su favoriti da osvoje kup...a, sta i oni ispali...od Atlasa...u bre.
SAMO JEDAN TIM

Danijel Grobar

pre 19 godina

HEHEHEHEHEHEHE!!!!!! Jadni ste!!! Nemojte vi komentarisati Partizanove tekme (OLIMPIJAKOS, PROKOM,.....). Te ekipe imaje 20. puta veci budjet od Atlasa. I vi cete igrati u evroligi? Pa onaj kup sto ste osvojili prosle godine to je bilo slucajno, posle 29. godina. Za sledeci kup ce vam trebati bar 49. godina ako ne i 50.god. Ja sam mislio da Partizan ima losu ekipu ali kad pogledam zvezdinu!!!! Smesno

SIFRA > TO NAM JE NAJVECI TALENAT POSLE TRIFE I NEBOJSE ILICA

pre 19 godina

TRAZI SE >

NESTAO MALI, PLAV KOSARKAS OKO 30 GOD RUZNE FRIZURE I OCAJNOG SUTA .
POSLEDNJI PUT VIDJEN U OKO 25MIN DRUGE CETVRTINE U CRVENO BELOM PUGASTOM DRESU I CRVENOM SORTSU NA KUPU U VRSCU , POSLE ODLICNE FINTE SUPARNICKOG IGRACA, CRNCA HOLANDA SA TRAKOM NA GLAVI NA KOJOJ PISE HOOOOOOOOOOOOOPS....

UKOLIKO GA VIDITE DA I DALJE LUTA I NE ZNA ZA SEBE ZAVEZITE GA I VRATITE U BG NA MALI KALEMEGDAN U UPRAVU KK CZ ..

HVALA

NALZACU BESPLATNO PARKIRANJE NA OBILIC VECU DO KRAJA GODINE

Srđan

pre 19 godina

Sad će Žika da se pravi pametan i da nam svima soli pamet. Ljudi ovo je samo deo Žikine taktike: NAMERNO SMO ISPALI U KUPU, ISTO TAKO ĆEMO DA TAKTIZIRAMO I U GUMA LIGI A U SUPER LIGI UKOLIKO NE BUDEMO PRVACI VADIĆEMO SE NA KLIZAV PARKET, ĆELAVE SUDIJE i ko zna šta još. Ne znam za druge ali na Zvezdine utakmice više ne idem jer nema šta ni da vidim. Žiko, pa ti si i Džaju nadmašio!!!

marinkobg

pre 19 godina

ja navijam za zvezdu...ali drago mi je da je dobio atlas...zasto zvezda nikad nece kupiti crnca koji onako "zakucava" i koji lomi "kicme" protivnicima....onaj delonte lik je strasan, gledao sam ga jos par puta u domacici...znaci lik je wow, subotic je otisao na centriranje trapa posle utakmice :)))))

XXl

pre 19 godina

Inače, Žika je sam nešto obećao. Meni se čini da je to obećanje trebao da ispuni još pre mesec dana, ali ako to sada ne uradi ja ne znam kad će.
Međutim, čovek se veže za reč, vo za rogove, a Pauk. . . ..?

Bojobojpo

pre 19 godina

Mislim da mi (Grobari) ne treba da se zamaramo komentarima na racun drage nam Zlezde jer su oni opet pokazali da ne znaju i da mogu samo da pricaju kako mi igramo u Evropi u svim sportovima (Fudbal, Kosarka, Vaterpolo). Mi treba da brinemo o nama i Atlasu jer to je realnost nase Kosarke kao i o nastavku UEFA kupa tako da me nam njihove vesti ne trebaju!

XXL

pre 19 godina

Pa dobro bre cigani, DA LI STE VI NORMALNI.

Pa šta čekate više, izmetlajte tog Pauka već jednom iz te uprave.
To sto ste izgubili i nije toliko tragično (i Partizanu se desi da izgubi od vas), ali što vam tim i klub nemaju perspektivu, pa to je neoprostivo.
Alo breee, dozovite se više!!!!!

Mario

pre 19 godina

Ova poruka je upućena svim delijama koji se javljaju na svaku vest o kiksu Partizana i predstavlja ruku pomirenja. Cestitam na plasmanu u četvrtfinale i sportskoj igri protiv favorizovanog Atlasa.

Muad'Dib

pre 19 godina

@HM:
Evo i ja čekam saopštenje! Očigledno ga čekaju i cigani, ne javljaju se (još im Žika nije rekao šta treba da misle)

risto

pre 19 godina

Cestitke Atlasu na zasluzenoj pobjedi. Moram ipak reci da je Trifunovic katastrofalno vodio utakmicu i glavni je krivac za poraz. Lose izmjene, forsiranje ocajnih Hendersona, Subotica, Jelesijevica, Lepojevica, odsustvo svake ideje o taktici, potcjenjivanje protivnika, neoprostiva indolencija u vodjenju utakmice, jednom rijecju potpuna nedoraslost poslu koji obavlja. Na klupi zaboravljeni Viz, Ceda, Dzo, Bjelica, izmjene najcesce besmislene, time-out-i u nevrijeme itd... Covjek izgubljen! Pricati o ostavci, kao moralnom cinu poslije ovakvog debakla, nazalost, u ovoj zemlji je besmisleno. Moral ovdje vise ne vrijedi ni grosa, da nije tako Zika bi vec davno zavrsio svoju neuspjesnu misiju u Zvezdi. Ovako, buducnost Zvezde nije svijetla.

UPRAVA NAPOLJE

pre 19 godina

Za DELIJU_SVERIGE
Niko ne brani Hendersona, ali bilo koji igrac koji dodje u zvezdu igra kao k....
Zvezda ima dobre pojedince, ali nema ko da ih vodi...
U zadnjih 7 godina osvojili su samo 1 trofej i od mnostva dobrih igraca napravili luzere.
Ovi igraci nemaju slobodu i pravo da razmisljaju svojom glavom. Sagadin je trenirao strogocu-nista nije uradio , a Trifunovic jednostavno receno ne zna mnogo o kosarci. Vecina od ovih igraca zvezde bili bi najbolji da igraju u drugim klubovima, a verovatno i oni zele da odu...
Reci mi samo sta ti znaci ovo igrali su veceras solidno...

TRIFUNOVIC NAPOLJE

LUKAS RADEBE...

pre 19 godina

Ti druze potoisani kao (U svetu nista lepse...nego sto je mrznja prema crno-beloj..., 18. februar 2005 23:48)
PROCITAJ PONOVO SVOJ KOMENTAR ..PA SE PREKRSTI LEVOM I DESNOM RUKOM I NOGOM I ZAPITAJ SE STA SE TO NALAZI U TVOJOJ ZVEZDASKOJ GLAVICI I VIDI KAKVE TO PROBLEME IMAS ...
PA VAS DOBI ATLAS ..EJ BRE ATLAS....
A PRICAS O CIBONI ,OLIMPIJAKOSU ..ITD...JESI LI ZDRAV???
E nema nam LAZARA, STOJANA , BORKA , DON QUOJOTA I CO ..

grobar pariz

pre 19 godina

hahahhahhah....hhhiiiiihhiiiii.....cigani rasformirajte kosarkaski klub.kako mi je drago-nemozete ni da zamislite.
EVROPA CELA BICE CRNO-BELA....

nama najbolje

pre 19 godina

Nemate pojma kako mi je milo.Ne zato sto je Cerga izgubila koliko zbog njenih navijaca Kurdistanaca koji su vec osvojili kup razbili nas voljeni Partizan i doneli trofej u prasnjave vetrine!!!!!Imam predlog da i ove godine napravite kasetu.Kako se osvaja dupla kruna?Naravno u glavnoj ulozi nas voljeni Partizan.Pozdrav za sve Grobare.MNOGO SMO JAKI

pedja

pre 19 godina

Ja sam odavno pricao da onog trfunovica treba najuriti sto pre iz kluba.Sto pre ode to bolje za zvezdu.Nije mi jasno sto vukosavljevic sedi na klupi i sto lepojievic ima onoliku minutazu

smeker_from_bg

pre 19 godina

E znam da ce sada ovi sepci da saju razne poruke i komentare,ok,Zvezda jeste igraa lose,t. ocajno u pojedinim trenutcima,onog crnju jeste malo kenj... ali ok.Sta je tu je samo Trifunovic i Zika treba da sednu i da vide sta dalje.Ako onaj Sagadin dripac,nije dao sobodu igracima itd itd. treba da se sedne,da se dovede jos neki igrac tipa ovopg njihovog crnje,ako ne i on.Grobari neka prozivaju,drugo nista ni ne znaju(sem Miloja DELIJE).Ajmo momci,gavu gore...KIDAJTE!!!

Gde ste sada djubretari

pre 19 godina

Samo da vam javimo da crvena Zlezda nece igrati u finalu u nedelju od 20:00.Cigani nemojte slucajno da zalutate u halu Milenijum.Bice puna Grobara.Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha

marko

pre 19 godina

Zvezdo, kupi Atlas ako mislis da vidis Evropu. A, da, zaboravio sam da nemate para. Vi ne igrate domacu ligu da ne bi ispali iz nje. Ovde ste nas izbegli, a u Superligi cemo vam dati po usima, osim ako to pre nas ne uradi Vojvodina.

Ko je kriv?????

pre 19 godina

Molimo navijace cerge da naprave spisak ko je kriv za jos jednu njihovu blamazu?Dal sudije,babic,Partizan,navijaci,vreme,neka strana sila ili mozda policija?A mozda svi zajedno protiv jadne zlezde.U celom ovom tekstu jedina istina je da je Zlezda jadna.Mislite o tome.

Stefan

pre 19 godina

Dobro jeste da je bilo...lose...i nekako u grcu...ali boze moj...mislim ovaj atlas je toliko kenj*** da to nije normalno...pa sve sto su sutirali je ulazilo,a nas bas sut nije hteo danas...samo mi jedno nije jasno...zbog cega Henderson ima prednost u odnosu na Wiz-a koji je fenomenalan igrac...i zasto i onaj Subotic ima toliku slobodu...koji je stvarno katastrofalan...trece non stop se forsira igra na centre koji su najgori deo tima umesto da sve bude skoncentrisano na bekovima...inace svaka cast Jeri ,sjajan je to igrac i momak...pravi vodja sa VEEELIKIM BALLS ...takvi se retko radjaju........
P.S.Onaj Radivojevic je ogroman potencijal...ali mora malo da se smiri...odigra rezonski...I nije mi jasno zasto je Bjelica u drugom poluvremenu potpuno nestao iako je 100 puta kvalitetniji od Vitkovca koji je krajnje ogranicen igrac

Uprava napolje

pre 19 godina

Jedino sto je zvezda uradila dobro ove sezone je otpustanje Sagadina, ali je greska napravljena sto sut kartu nisu dobili i Trifunovic i jos neki...

OJADJENI ZVEZDAS!!!

SANJA

pre 19 godina

CESTITAM zvezdi,ULEPSALI MI JE DAN,MADA BILO BI MI JOS SLADJE DA JU JE PARTIZAN IZBACIO SUTRA,ALI STA DA SE RADI ZA NJU JE I OVO BIO MAXIMUM,VISE NIJE NI MOGLA.JOS JEDNA U NIZU BLAMAZA,'AL CIGANI SU VEC NAVIKLI NA TO,ZAR NE?!!!!

Sale

pre 19 godina

Pokazalo se da je izdavanje kasete sa proslogodisnjeg kupa pravi potez uprave CZ. Ipak ce se ona vrteti u narednih 30-tak godina, kao podsetnik da je i taj klub nekad nesto osvojio.

Laki

pre 19 godina

Budimo realni: kosarkasi zvezde (namerno malim slovom) su grupa bednika & gubitnika. (da ne bude zabune navijam za zvezdu). Nikada nece osvojiti nista, a u prvenstvu, kao i u GJL ispasce na prvoj stepenici. Jednostavno zato, sto su to osim jednog, dvojice, gomila netalentovanih jadnika.
NEVEROVATANA je selekcija zvezdinog bednog tima, zaista je nemoguce odrediti ko je gori kosarkas, a ko veci antitalenat.
O crncu da ne govorimo. Oni iz Atlasa koji kostaju 20% ovog zvezdinog su za njega vanzemaljci – Jordan & Magic zajedno. O tome, za kakve pare Bolic igra u Atlasu zaista ne vredi govoriti. Ali, ne ispunjava uslove za igranje u zvezdi - poseduje mrvu talenta te je prema tome potpuno neuslovan za ovaj tim.
Evo, javno se nudim Ziki da pojacam ekipu. Jeste da imam skoro 40 leta i bolesnu kicmu, ali i da mi vezu desnu ruku definitivno ne postoji ni teoretska mogucnost da bih bio losiji od zvezdinih igracina.
Kada bolje razmislim, predlazem jedino moguce i zaista efikasno resenje: neka sviu klubu od Zike do cepaca karata na ulazu u dvoranu izvrse harakiri. To je jedino zbog cega bi svi navijaci zvede slavili danima.
Amin.

glas razuma

pre 19 godina

I šta sad?
Postoji li neko utešno finale za ove majstore iz Vršca i sa Malog Kališa? To bi bilo baš lepo i zbog armije narandžastih i crveno-belih navijača, a ujedno bi bio i pravi praznik košarke. Za razliku od utakmica koje dobijaju epitet finale pre finala, ova bi se mogla nazvati finale posle finala.
Šteta što večiti derbi treba da čekamo do susreta u GY ligi.

bogdan

pre 19 godina

Ciganska bruka:))))))).Sta je sad sa onim realno finale zvezda-Hemofarm?Mnogo ste jadni cigancici.Ali bolje vam je sto ste ispali nego sutra da se mrznete na -20 u nas.

DELIJA_SVERIGE

pre 19 godina

sto se tice utakmice zvezda je solidno igrala ALI OVAJ HENDERSON STVARNO BRE VISE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PA ON NIJE NIJEDAN KOS DAO!!! ALI OVDE NIJE KRIVA UPRAVA STO GA JE DOVELA JER JE ON PRUZAO DOBRE PARTIJE U SVOJIM BIVSIM KLUBOVIMA I BIO JE PRAVI VODJA EKIPE!ALI SAD PA STVARNO ONO NA POCETKU ONI PROMASAJI.... NEVEROVATNO
ALI JA JOS UVEK VOLIM ZVEZDU I VOLECU JE UVEK!!!!!!!!!!!!

ZvezdaZauvek

pre 19 godina

Veliki trener Trifunovic i iskusna uprava (Parking Servisa) kluba sa malog kalisa, jos jednom je pokazala svoje veliko iskustvo i znanje. Igracki kadar (Sloga iz Kraljeva) nije ni priblizno dostojan takvoj instituciji kao sto je KK C.Zvezda. Bruka je pocela sa Zmagom pa se jos vise pogorsala sa nekvalifikovanim smesnim Trifunovicem. Nadam se samo da i sponzori kluba znaju o kosarci, koliko i ljudi koji klub vode, tako da se makar nadam da ce se saranja nastaviti za bolje sutra.

U svetu nista lepse...nego sto je mrznja prema crno-beloj...

pre 19 godina

Naravno da je na vest o Zvezdi morala da se javi gomila kloshara koji bi sad jednim porazom koji nema ama bash nikakve veze sa njihovim vrhunskim dostignucima da izlece svoje komplekse zbog raznih Cibona,Jazina, Prokoma, Olimpijakosa i slicnih.

Prvo ne vidim da ste osvojili kup, niti cete ga osvojiti, jer je u takmicenju Refleks koji je od vas ovako raspalih jaci i bolji. Naravno da se vashim osvajanjem kupa dobija trofej najjacih u univerzumu, ali mislim da ste se malo zaneli...ili bi da zaboravite sve blamaze koje ste doneli ovoj nashoj jadnoj kosharci ove sezone. Vi jedini pravi predstavnici interesa srpske kosharke koji tako rado igrate Jadransku ligu, da ste se vec prijavili i za sledecu sezonu.

hahahaha

pre 19 godina

razmislile cige dobro pa kazu ma bolje da ispadnemo od atlasa manji tim manja bruka, nego da se sutra desi katastrofa. mislim shta reci!!!!!!!!! samo jedan tim

miki iz red squada(PG)

pre 19 godina

Glavu gore momci!!!!!!!!!!! pg je uz vas crveno beli. Veoma losa partija ne treba da ove momke demoralise nego to neka im bude bukvica za naredne okrsaje u GY ligu...
Izgubio sam zivce ali sta je ty je!!!!!!!!!!!!!!!!!Idemo dalje, zvezda ima pobednicki mentalitet i ova tekma ne treba da nam pokvari racune. Vidim da se grobarcici malo busaju sa nasim porazom ali sastacemo se u pioniru pa ima da vas zgazimo!!! Napred zvezda samo napred zvezda........

juzni_front_banjaluka

pre 19 godina

dobro, poraz kao poraz...ovo bi trebala da bude opomena nasem PARTIZANU da nema malih i slabih ekipa!
naravno, poraz cherge, je moja satisfakcija, kao i svakog GROBARA, ali necu sada da likujem...samo da zelim pitati cigane, zasto komentarisu PARTIZAN u EL, kad oni ocigledno imaju velikih problema u sojim redovima?
nadam se ulasku u finale, a poslije-vidjecemo!
pozdrav svim GROBARIMA, narocito clanovima JUZNOG FRONTA!

Ivica

pre 19 godina

Alo cigani,gde ste sad.Zavucite se u misje rupe i cutite bar jedno mesec dana jer ste preterali sa vasim komentarima.U fudbalu i ako imate neko pokrice(a nemate)da pricate gluposti,za kosarku ne bi trebali uopste da se javljate.NAPRED PARTIZAN!!

Larry Lovage

pre 19 godina

Cestitam braniocu trofeja CZ (ne mislim na centralni zatvor mada bi njihova selekcija dobila ove pivopije) i prvom favoritu Hemofarmu na prolasku u polufinale

Sta je bilo Cergo

pre 19 godina

Znamo mi da ste vi namerno izgubili da se ne bi sastali sa vasom nocnom morom zvanom PARTIZAN.Neka,neka 5 marta u Pioniru vas nece spasiti atlas nove blamaze.

Bolivijac

pre 19 godina

Zar je taj strah od poraza toliko veliki ? 5.mart je blizu, a tada cete morati da dodjete da vam objasnimo neke stvari o kosharci. Koliko ste vi smeshni

Pera

pre 19 godina

Ma nema veze, imate kasetu od prosle sezone, pa mozete da je gledate narednih 30 godina, do osvajanja sledeceg trofeja, a tada mozete izdati DVD.

hahahaha

pre 19 godina

razmislile cige dobro pa kazu ma bolje da ispadnemo od atlasa manji tim manja bruka, nego da se sutra desi katastrofa. mislim shta reci!!!!!!!!! samo jedan tim

Bolivijac

pre 19 godina

Zar je taj strah od poraza toliko veliki ? 5.mart je blizu, a tada cete morati da dodjete da vam objasnimo neke stvari o kosharci. Koliko ste vi smeshni

Sta je bilo Cergo

pre 19 godina

Znamo mi da ste vi namerno izgubili da se ne bi sastali sa vasom nocnom morom zvanom PARTIZAN.Neka,neka 5 marta u Pioniru vas nece spasiti atlas nove blamaze.

Ivica

pre 19 godina

Alo cigani,gde ste sad.Zavucite se u misje rupe i cutite bar jedno mesec dana jer ste preterali sa vasim komentarima.U fudbalu i ako imate neko pokrice(a nemate)da pricate gluposti,za kosarku ne bi trebali uopste da se javljate.NAPRED PARTIZAN!!

bogdan

pre 19 godina

Ciganska bruka:))))))).Sta je sad sa onim realno finale zvezda-Hemofarm?Mnogo ste jadni cigancici.Ali bolje vam je sto ste ispali nego sutra da se mrznete na -20 u nas.

Gde ste sada djubretari

pre 19 godina

Samo da vam javimo da crvena Zlezda nece igrati u finalu u nedelju od 20:00.Cigani nemojte slucajno da zalutate u halu Milenijum.Bice puna Grobara.Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha

smeker_from_bg

pre 19 godina

E znam da ce sada ovi sepci da saju razne poruke i komentare,ok,Zvezda jeste igraa lose,t. ocajno u pojedinim trenutcima,onog crnju jeste malo kenj... ali ok.Sta je tu je samo Trifunovic i Zika treba da sednu i da vide sta dalje.Ako onaj Sagadin dripac,nije dao sobodu igracima itd itd. treba da se sedne,da se dovede jos neki igrac tipa ovopg njihovog crnje,ako ne i on.Grobari neka prozivaju,drugo nista ni ne znaju(sem Miloja DELIJE).Ajmo momci,gavu gore...KIDAJTE!!!

Larry Lovage

pre 19 godina

Cestitam braniocu trofeja CZ (ne mislim na centralni zatvor mada bi njihova selekcija dobila ove pivopije) i prvom favoritu Hemofarmu na prolasku u polufinale

nama najbolje

pre 19 godina

Nemate pojma kako mi je milo.Ne zato sto je Cerga izgubila koliko zbog njenih navijaca Kurdistanaca koji su vec osvojili kup razbili nas voljeni Partizan i doneli trofej u prasnjave vetrine!!!!!Imam predlog da i ove godine napravite kasetu.Kako se osvaja dupla kruna?Naravno u glavnoj ulozi nas voljeni Partizan.Pozdrav za sve Grobare.MNOGO SMO JAKI

Laki

pre 19 godina

Budimo realni: kosarkasi zvezde (namerno malim slovom) su grupa bednika & gubitnika. (da ne bude zabune navijam za zvezdu). Nikada nece osvojiti nista, a u prvenstvu, kao i u GJL ispasce na prvoj stepenici. Jednostavno zato, sto su to osim jednog, dvojice, gomila netalentovanih jadnika.
NEVEROVATANA je selekcija zvezdinog bednog tima, zaista je nemoguce odrediti ko je gori kosarkas, a ko veci antitalenat.
O crncu da ne govorimo. Oni iz Atlasa koji kostaju 20% ovog zvezdinog su za njega vanzemaljci – Jordan & Magic zajedno. O tome, za kakve pare Bolic igra u Atlasu zaista ne vredi govoriti. Ali, ne ispunjava uslove za igranje u zvezdi - poseduje mrvu talenta te je prema tome potpuno neuslovan za ovaj tim.
Evo, javno se nudim Ziki da pojacam ekipu. Jeste da imam skoro 40 leta i bolesnu kicmu, ali i da mi vezu desnu ruku definitivno ne postoji ni teoretska mogucnost da bih bio losiji od zvezdinih igracina.
Kada bolje razmislim, predlazem jedino moguce i zaista efikasno resenje: neka sviu klubu od Zike do cepaca karata na ulazu u dvoranu izvrse harakiri. To je jedino zbog cega bi svi navijaci zvede slavili danima.
Amin.

SANJA

pre 19 godina

CESTITAM zvezdi,ULEPSALI MI JE DAN,MADA BILO BI MI JOS SLADJE DA JU JE PARTIZAN IZBACIO SUTRA,ALI STA DA SE RADI ZA NJU JE I OVO BIO MAXIMUM,VISE NIJE NI MOGLA.JOS JEDNA U NIZU BLAMAZA,'AL CIGANI SU VEC NAVIKLI NA TO,ZAR NE?!!!!

glas razuma

pre 19 godina

I šta sad?
Postoji li neko utešno finale za ove majstore iz Vršca i sa Malog Kališa? To bi bilo baš lepo i zbog armije narandžastih i crveno-belih navijača, a ujedno bi bio i pravi praznik košarke. Za razliku od utakmica koje dobijaju epitet finale pre finala, ova bi se mogla nazvati finale posle finala.
Šteta što večiti derbi treba da čekamo do susreta u GY ligi.

Ko je kriv?????

pre 19 godina

Molimo navijace cerge da naprave spisak ko je kriv za jos jednu njihovu blamazu?Dal sudije,babic,Partizan,navijaci,vreme,neka strana sila ili mozda policija?A mozda svi zajedno protiv jadne zlezde.U celom ovom tekstu jedina istina je da je Zlezda jadna.Mislite o tome.

Sale

pre 19 godina

Pokazalo se da je izdavanje kasete sa proslogodisnjeg kupa pravi potez uprave CZ. Ipak ce se ona vrteti u narednih 30-tak godina, kao podsetnik da je i taj klub nekad nesto osvojio.

miki iz red squada(PG)

pre 19 godina

Glavu gore momci!!!!!!!!!!! pg je uz vas crveno beli. Veoma losa partija ne treba da ove momke demoralise nego to neka im bude bukvica za naredne okrsaje u GY ligu...
Izgubio sam zivce ali sta je ty je!!!!!!!!!!!!!!!!!Idemo dalje, zvezda ima pobednicki mentalitet i ova tekma ne treba da nam pokvari racune. Vidim da se grobarcici malo busaju sa nasim porazom ali sastacemo se u pioniru pa ima da vas zgazimo!!! Napred zvezda samo napred zvezda........

Uprava napolje

pre 19 godina

Jedino sto je zvezda uradila dobro ove sezone je otpustanje Sagadina, ali je greska napravljena sto sut kartu nisu dobili i Trifunovic i jos neki...

OJADJENI ZVEZDAS!!!

DELIJA_SVERIGE

pre 19 godina

sto se tice utakmice zvezda je solidno igrala ALI OVAJ HENDERSON STVARNO BRE VISE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PA ON NIJE NIJEDAN KOS DAO!!! ALI OVDE NIJE KRIVA UPRAVA STO GA JE DOVELA JER JE ON PRUZAO DOBRE PARTIJE U SVOJIM BIVSIM KLUBOVIMA I BIO JE PRAVI VODJA EKIPE!ALI SAD PA STVARNO ONO NA POCETKU ONI PROMASAJI.... NEVEROVATNO
ALI JA JOS UVEK VOLIM ZVEZDU I VOLECU JE UVEK!!!!!!!!!!!!

marko

pre 19 godina

Zvezdo, kupi Atlas ako mislis da vidis Evropu. A, da, zaboravio sam da nemate para. Vi ne igrate domacu ligu da ne bi ispali iz nje. Ovde ste nas izbegli, a u Superligi cemo vam dati po usima, osim ako to pre nas ne uradi Vojvodina.

pedja

pre 19 godina

Ja sam odavno pricao da onog trfunovica treba najuriti sto pre iz kluba.Sto pre ode to bolje za zvezdu.Nije mi jasno sto vukosavljevic sedi na klupi i sto lepojievic ima onoliku minutazu

Pera

pre 19 godina

Ma nema veze, imate kasetu od prosle sezone, pa mozete da je gledate narednih 30 godina, do osvajanja sledeceg trofeja, a tada mozete izdati DVD.

juzni_front_banjaluka

pre 19 godina

dobro, poraz kao poraz...ovo bi trebala da bude opomena nasem PARTIZANU da nema malih i slabih ekipa!
naravno, poraz cherge, je moja satisfakcija, kao i svakog GROBARA, ali necu sada da likujem...samo da zelim pitati cigane, zasto komentarisu PARTIZAN u EL, kad oni ocigledno imaju velikih problema u sojim redovima?
nadam se ulasku u finale, a poslije-vidjecemo!
pozdrav svim GROBARIMA, narocito clanovima JUZNOG FRONTA!

U svetu nista lepse...nego sto je mrznja prema crno-beloj...

pre 19 godina

Naravno da je na vest o Zvezdi morala da se javi gomila kloshara koji bi sad jednim porazom koji nema ama bash nikakve veze sa njihovim vrhunskim dostignucima da izlece svoje komplekse zbog raznih Cibona,Jazina, Prokoma, Olimpijakosa i slicnih.

Prvo ne vidim da ste osvojili kup, niti cete ga osvojiti, jer je u takmicenju Refleks koji je od vas ovako raspalih jaci i bolji. Naravno da se vashim osvajanjem kupa dobija trofej najjacih u univerzumu, ali mislim da ste se malo zaneli...ili bi da zaboravite sve blamaze koje ste doneli ovoj nashoj jadnoj kosharci ove sezone. Vi jedini pravi predstavnici interesa srpske kosharke koji tako rado igrate Jadransku ligu, da ste se vec prijavili i za sledecu sezonu.

grobar pariz

pre 19 godina

hahahhahhah....hhhiiiiihhiiiii.....cigani rasformirajte kosarkaski klub.kako mi je drago-nemozete ni da zamislite.
EVROPA CELA BICE CRNO-BELA....

ZvezdaZauvek

pre 19 godina

Veliki trener Trifunovic i iskusna uprava (Parking Servisa) kluba sa malog kalisa, jos jednom je pokazala svoje veliko iskustvo i znanje. Igracki kadar (Sloga iz Kraljeva) nije ni priblizno dostojan takvoj instituciji kao sto je KK C.Zvezda. Bruka je pocela sa Zmagom pa se jos vise pogorsala sa nekvalifikovanim smesnim Trifunovicem. Nadam se samo da i sponzori kluba znaju o kosarci, koliko i ljudi koji klub vode, tako da se makar nadam da ce se saranja nastaviti za bolje sutra.

Stefan

pre 19 godina

Dobro jeste da je bilo...lose...i nekako u grcu...ali boze moj...mislim ovaj atlas je toliko kenj*** da to nije normalno...pa sve sto su sutirali je ulazilo,a nas bas sut nije hteo danas...samo mi jedno nije jasno...zbog cega Henderson ima prednost u odnosu na Wiz-a koji je fenomenalan igrac...i zasto i onaj Subotic ima toliku slobodu...koji je stvarno katastrofalan...trece non stop se forsira igra na centre koji su najgori deo tima umesto da sve bude skoncentrisano na bekovima...inace svaka cast Jeri ,sjajan je to igrac i momak...pravi vodja sa VEEELIKIM BALLS ...takvi se retko radjaju........
P.S.Onaj Radivojevic je ogroman potencijal...ali mora malo da se smiri...odigra rezonski...I nije mi jasno zasto je Bjelica u drugom poluvremenu potpuno nestao iako je 100 puta kvalitetniji od Vitkovca koji je krajnje ogranicen igrac

marinkobg

pre 19 godina

ja navijam za zvezdu...ali drago mi je da je dobio atlas...zasto zvezda nikad nece kupiti crnca koji onako "zakucava" i koji lomi "kicme" protivnicima....onaj delonte lik je strasan, gledao sam ga jos par puta u domacici...znaci lik je wow, subotic je otisao na centriranje trapa posle utakmice :)))))

Danijel Grobar

pre 19 godina

HEHEHEHEHEHEHE!!!!!! Jadni ste!!! Nemojte vi komentarisati Partizanove tekme (OLIMPIJAKOS, PROKOM,.....). Te ekipe imaje 20. puta veci budjet od Atlasa. I vi cete igrati u evroligi? Pa onaj kup sto ste osvojili prosle godine to je bilo slucajno, posle 29. godina. Za sledeci kup ce vam trebati bar 49. godina ako ne i 50.god. Ja sam mislio da Partizan ima losu ekipu ali kad pogledam zvezdinu!!!! Smesno

LUKAS RADEBE...

pre 19 godina

Ti druze potoisani kao (U svetu nista lepse...nego sto je mrznja prema crno-beloj..., 18. februar 2005 23:48)
PROCITAJ PONOVO SVOJ KOMENTAR ..PA SE PREKRSTI LEVOM I DESNOM RUKOM I NOGOM I ZAPITAJ SE STA SE TO NALAZI U TVOJOJ ZVEZDASKOJ GLAVICI I VIDI KAKVE TO PROBLEME IMAS ...
PA VAS DOBI ATLAS ..EJ BRE ATLAS....
A PRICAS O CIBONI ,OLIMPIJAKOSU ..ITD...JESI LI ZDRAV???
E nema nam LAZARA, STOJANA , BORKA , DON QUOJOTA I CO ..

UPRAVA NAPOLJE

pre 19 godina

Za DELIJU_SVERIGE
Niko ne brani Hendersona, ali bilo koji igrac koji dodje u zvezdu igra kao k....
Zvezda ima dobre pojedince, ali nema ko da ih vodi...
U zadnjih 7 godina osvojili su samo 1 trofej i od mnostva dobrih igraca napravili luzere.
Ovi igraci nemaju slobodu i pravo da razmisljaju svojom glavom. Sagadin je trenirao strogocu-nista nije uradio , a Trifunovic jednostavno receno ne zna mnogo o kosarci. Vecina od ovih igraca zvezde bili bi najbolji da igraju u drugim klubovima, a verovatno i oni zele da odu...
Reci mi samo sta ti znaci ovo igrali su veceras solidno...

TRIFUNOVIC NAPOLJE

risto

pre 19 godina

Cestitke Atlasu na zasluzenoj pobjedi. Moram ipak reci da je Trifunovic katastrofalno vodio utakmicu i glavni je krivac za poraz. Lose izmjene, forsiranje ocajnih Hendersona, Subotica, Jelesijevica, Lepojevica, odsustvo svake ideje o taktici, potcjenjivanje protivnika, neoprostiva indolencija u vodjenju utakmice, jednom rijecju potpuna nedoraslost poslu koji obavlja. Na klupi zaboravljeni Viz, Ceda, Dzo, Bjelica, izmjene najcesce besmislene, time-out-i u nevrijeme itd... Covjek izgubljen! Pricati o ostavci, kao moralnom cinu poslije ovakvog debakla, nazalost, u ovoj zemlji je besmisleno. Moral ovdje vise ne vrijedi ni grosa, da nije tako Zika bi vec davno zavrsio svoju neuspjesnu misiju u Zvezdi. Ovako, buducnost Zvezde nije svijetla.

SIFRA > TO NAM JE NAJVECI TALENAT POSLE TRIFE I NEBOJSE ILICA

pre 19 godina

TRAZI SE >

NESTAO MALI, PLAV KOSARKAS OKO 30 GOD RUZNE FRIZURE I OCAJNOG SUTA .
POSLEDNJI PUT VIDJEN U OKO 25MIN DRUGE CETVRTINE U CRVENO BELOM PUGASTOM DRESU I CRVENOM SORTSU NA KUPU U VRSCU , POSLE ODLICNE FINTE SUPARNICKOG IGRACA, CRNCA HOLANDA SA TRAKOM NA GLAVI NA KOJOJ PISE HOOOOOOOOOOOOOPS....

UKOLIKO GA VIDITE DA I DALJE LUTA I NE ZNA ZA SEBE ZAVEZITE GA I VRATITE U BG NA MALI KALEMEGDAN U UPRAVU KK CZ ..

HVALA

NALZACU BESPLATNO PARKIRANJE NA OBILIC VECU DO KRAJA GODINE

Muad'Dib

pre 19 godina

@HM:
Evo i ja čekam saopštenje! Očigledno ga čekaju i cigani, ne javljaju se (još im Žika nije rekao šta treba da misle)

Bojobojpo

pre 19 godina

Mislim da mi (Grobari) ne treba da se zamaramo komentarima na racun drage nam Zlezde jer su oni opet pokazali da ne znaju i da mogu samo da pricaju kako mi igramo u Evropi u svim sportovima (Fudbal, Kosarka, Vaterpolo). Mi treba da brinemo o nama i Atlasu jer to je realnost nase Kosarke kao i o nastavku UEFA kupa tako da me nam njihove vesti ne trebaju!

Mario

pre 19 godina

Ova poruka je upućena svim delijama koji se javljaju na svaku vest o kiksu Partizana i predstavlja ruku pomirenja. Cestitam na plasmanu u četvrtfinale i sportskoj igri protiv favorizovanog Atlasa.

il bimbo d'oro

pre 19 godina

pa meni se cini da ce Zvezda, posle eliminacije Hemofarma, preuzeti glavnu rec u Vrscu, i da ce osvjiti i ovaj kup. Imaju veoma jak i uigran sastav, veoma dobre pojedince u napadu-Jelisijevic, Vitkovac...kao i veoma jaku individualce u odbrani-Lepiojevic, Subotic. Ma glavni su favoriti da osvoje kup...a, sta i oni ispali...od Atlasa...u bre.
SAMO JEDAN TIM

XXL

pre 19 godina

Pa dobro bre cigani, DA LI STE VI NORMALNI.

Pa šta čekate više, izmetlajte tog Pauka već jednom iz te uprave.
To sto ste izgubili i nije toliko tragično (i Partizanu se desi da izgubi od vas), ali što vam tim i klub nemaju perspektivu, pa to je neoprostivo.
Alo breee, dozovite se više!!!!!

XXl

pre 19 godina

Inače, Žika je sam nešto obećao. Meni se čini da je to obećanje trebao da ispuni još pre mesec dana, ali ako to sada ne uradi ja ne znam kad će.
Međutim, čovek se veže za reč, vo za rogove, a Pauk. . . ..?

Srđan

pre 19 godina

Sad će Žika da se pravi pametan i da nam svima soli pamet. Ljudi ovo je samo deo Žikine taktike: NAMERNO SMO ISPALI U KUPU, ISTO TAKO ĆEMO DA TAKTIZIRAMO I U GUMA LIGI A U SUPER LIGI UKOLIKO NE BUDEMO PRVACI VADIĆEMO SE NA KLIZAV PARKET, ĆELAVE SUDIJE i ko zna šta još. Ne znam za druge ali na Zvezdine utakmice više ne idem jer nema šta ni da vidim. Žiko, pa ti si i Džaju nadmašio!!!

poznavalac

pre 19 godina

eto Dendino prokletstvo i baksuzluk malo presao i na Crvenu Zvezdu.
to mozda i nema veze, ali koliko ovaj covek ne zna da komentarise utakmicu...e to stvarno prelazi i granicu bolesti.
koliko puta upotrebi reci: JAKO, MASTOR, VATA loptu, i druge, ni kompletan zavod za statistiku ne bi mogao da izracuna.
pored toga ovaj "vrsni poznavalac" kosarke ne moze da prepozna ko igra zonu, a ko coveka u odbrani, a kamoli neke znacajnije detalje.
pored toga u opisivanju igraca, kod Dende, svi mogu sve i svi znaju sve... prosto neverovatno kako onda neki kosarkasi lose igraju.
odoh sada na sajt RTS-a da uputim pismo Tijanicu, koji ocigledno ne gleda svoj program kad dozvoljava da ovakvi nesrecni likovi komentarisu kosarku.
(tesko nama kada na EP u SCG Denda bude perjanica RTS-a i

Stevo

pre 19 godina

Jesam Zvezdaš ali kad god posetim sajt kk CZ prasnem od smeha. Pa pogledajte ljudi koje oni informacije izbacuju na sajtu. Već mesec dana glavne teme su "Crvena zvezda - Cibona 93:82" i "Zvezda pregazila lidera prvenstva!" (misli se na Olimpiju). Nigde nije pisalo ni o debaklu protiv Lijetvus Ritasa, preranom ispadanju iz ULEB kupa, porazu od Slovana pa i današnjoj blamaži protiv Atlasa. Ma mi smo mnogo smešan klub! Grobari, nemojte odmah da se palite na ovo što kažem jer ni vi niste ništa bolji. Došli smo u situaciju da se takmičimo ko je gori i ko je manje smešan. Klupska košarka nam je (čast izuzecima-Refleks prošle godine i Hemofarm ove) dotakla DNO DNA, jer su ljudi poput Vujoševića i Sagadina (dok je još bio u Zvezdi) počeli da se ponašaju kao da im je Partizan (zvezda) očevina ili dedovina, kao da su klubove nasledili pa sad samo treba da ih što bolje eksploatišu. Šta ono Žika nekidan reče za neke novine "dajem kuću za evroligu"?! Možeš ti Žiko da pričaš da ćeš i gaće da prodaš ali mi evrolige nećemo ni videti, a sad mi je i svejedno. Ne zaslužujemo je ni mi ni Partizan već neko ko želi da ulaže u klub i dovede prava pojačanja pa kako god se taj tim zvao.

Mirza

pre 19 godina

Paki TRIFA Trener??
1.Čovek koji nije igrao 6 meseci (Jeretin) mu igra skoro celu utakmicu. Pa nije on M.J.-Mada on to misli da jeste
2.Taj Jeretin koji je umislio da ima neki Šut pa šak i Skok-Šut ima odrešene ruke da šutira kad hoće. Tek sam sada video 2-10 za tri a šutirao je par puta i sa 8-9m, a to se šutira samo kada više neznaš šta drugo da uradiš - iz očaja
3.Iznenada mu Jelesijević postao Starter- verovatno je to neuspela Taktička varka malog Trife ili baš Nemanju spremo kao Jokera za ovaj Kup
4.Gde mu je bio mali Bjelica celo drugo poluvreme
5.Isto pitanje za Višnjevskog - šovek bar zna šta zna, a šta nezna
6.Kupili su onog Hendersona - Taj mi se nije sviđao prošle sezone u Hemofarmu a kamoli sada. Pa nama treba pravi Šuter i igrač One on One, a ne tamo neka glupa sirovina.
Holanda sam prvi put gledao i toje najbolji stranac koji je ikada igrao kod nas. Čovek ne komplikuje stvari. Zna da je najbolji u Skok Šutu i skoro samo to i radi. Neka finta levo ili desno tek da se odlepi od čuvara i čovek se diže gore i nije ga briga koga čuva, Šut preko ruke i Ciao. Tako Jednostavno a Tako komlikovano.
7.Setite se svih stranaca koji su prošli našom ligom - pa to je tuga sve neke sirovine i siledzije. Neumemo ni stranca da kupimo-Katastrofa
8.Jedini šovek koji ima dobru fizikaliju a i malo više mozga od ostalih je Subotić ali nedaju mu da šutira preko ruke jer to nije izradjena akcija - nego je bolje da Jere ili Vitkovac ili Vuk Radivojević naprave Air Ball
9.Vuk Radivojević, e toje tek muva bez glave, ima samo šut iz mesta i to kada je strogo okrenut licem ka košu, a ostalo plač majke Božije
E nemogu više opet sam se iznervirao...

terza

pre 19 godina

svaka cas atlasu, o zvezdi nema sta da se prica, ne zasluzuju. ja sam nekada navijao za partizan, ali bih bas voleo da atlas dobije i njih jer su samo malo bolji od zvezde. klupska kosarka nam je vec duze vreme jedna uzasna BRUKA. sagadin+upraba su uspeli da satru zvezdu, a vujosevic ima obraza da ostane trener posle silnih poraza po euro i good year ligi, pa jos uz sve to da nas pravi budalama u stilu - "ovu generaciju partizana mozemo da poredimo sa onom divca, paspalja, djordjevica..."
samo sto su ti momci u dve sezone (koliko su uspeli da ostanu na okupu) na evro-sceni bili zvanicno 3. tim evrope posle finalfour-a u ganu (zasto nisu bili prvaci to vujosevic najbolje zna) a u sl. sezoni osvojili kup koraca koji je u to vreme bio jako evropsko takmicenje.
a ovi klinci sa istim trenerom? ne mogu ni u 16 najboljih u evropi, ubedljivo su poslednji u grupi?!zato, napred atlas, reflex, hemofarm i ostali posto od nekada velikih srpskih klubova nema vajde.

Denda...nisi vise interesantan

pre 19 godina

Daj bre braco GROBARI nezezajte ih, pa oni bi sve dali da dobiju sansu da igraju protiv Partizana - al eto nije im se dalo, Atlas ih je prestigao.
I jedan savet Dendi: covece bre, pa ti i nemora da radis da bi preziveo. Sedi kuci, pij pivo, gledaj utakmice i micemo ti placat za sve to samo da ti necujemo glasa!!

Zoran

pre 19 godina

Posle tolikog pljuvanja Hemofarma, sada su Zvezdashi dobili pravu kaznu. Svaka cast Atlasu, imaju super ekipu, a strucni stab bi mogla da pozeli bilo koja ekipa na svetu. Sto se tice mojih grobara koji ovde komentarishu, ono sto nas treba da interesuje je kako cemo pobediti Atlas, ekipu koja je pokazala da moze da igra vrhunsku kosarku sa nasim ultra-talentovanim juniorima. (bez shale ova generacija partizana je buducnost kosarke)

Mickey

pre 19 godina

Prosli put kada smo doziveli bruku,otisao je Zmago.Sada bi bio red da se povuku ovi sto su ga smenili,narocito iz uprave.Trifunovic nije trener za Zvezdu,vecina igraca takodje to nije.U sledecoj sezoni treba potpuno rekonstruisati tim,a ovu zavrsiti sa sto manje blamova.Tim nije sposoban da izdrzi breme favorita ni sa protivnikom kakav je Atlas,a trener je nesposoban da pripremi ekipu.Zato,los sut iz igre,katastrofa bacanja,nikakva resenja u napadu,soliranje neoporavljenog Jeretina...Nama njihovim navijacima koji vole klub su upropastili sva nadanja da se odbrani trofej.Zanima me samo da li se i oni ovako nerviraju kao mi !

Milke

pre 19 godina

ATЛАСEEEE! Свака част клубу са Новог Београда који је очитао лекцију из кошарке "великој" Црвеној ѕвеѕди.Алал вера Душку Кнежевићу који је "мрак" ѕа ове надри спортске функционере Жику Паука, оног Весића... Човек одваја своје паре за клуб и за кратко време створио је АТЛАС за свако поштовање. Прво све честитке Кнежевићу што је дао поверење младом тренеру Луки Павићевићу, који се кали уз искусног кошаркашког мага Финца Миљковића. А то што је извукао из запећка легенду над легендама Прају Далипагића је - пун погодак! Моја Звезда такву "грешку" није могла да направи, јер се ове кошаркашке аналфабете које воде клуб плаше ауторитета. Зато и јесу прво узели Змагу Сагадина да преко њега "перу паре", а после су скупоцени тим препустили неуком Трифуновићу и Небојши Илићу. Како им њихов исписник Лука лепо очита лекцију. Била је то лепота од кошарке, најједноставнија лекција да "бој бије срце у јунака". Још једном да констатујем: свака част АТЛАСОВЦИ! Осветите нас против Партизана!
Svaka cast

peVAc

pre 19 godina

nadam se da ce atlas preci da igra u Valjevu, posto su Miskovic i Lekic iz Valjeva, a i atlas je kupio Valjevsku pivaru
ZVEZDA se obrukala i treba da dovede Vladu Djurovica pod hitno, jer Trifa nema pojma
sve guste utakmice je izgubio

pedja

pre 19 godina

Samo neznam sto sam kupio propusnicu za ovu sezonu da gledam trifunovica i da mu dobacujem kad ko u zvezdi treba da udje u igru a ko treba da sedne na klupu.
Tuzno ali tako je je.Onaj nas turcin je tri sezone u zvezdi usao je jednu utakmicu 45 sekundi pre kraja i od tri suta ni tablu nije pogodio,tako da nastavljamo da skolujemo jako dobre kosarkase.E da se kup igrao u pioniru mi bi dobli jer bi tifi navijaci lepo dobacili da se u igru uvode centri posebno onda kada protivnik ostane bez istih.
Lepo je sto je zika odrzao obecanje i doveo pojacanja.

UPRAVA NAPOLJE

roki

pre 19 godina

Ziko sta ce biti ako ove godine zvezda ne osvoji nijedan trofej.Da li ces napokon da das ostavku , jer zvezda za ove tri godine nije nista uradila.A bas mi je bilo lepo te citati u novinama posle par pobeda u jadranskoj ligi kako ste se oporavili i kako ste spremni sledece godine da igrate u evro ligi. Ej bre, kakva euro liga , mislite o ATLASU.SMEEEESNO.

roki

pre 19 godina

Samo jedno pitanje.Sta ce biti ako vojvodina ili atlas budu ispred zvezde ili buducnosti. Da li oni idu u jadransku ligu ili ovi imaju potpisane ugovore kao i prosle godine kada vojvodina nije m,ogla da ide iako je bila ispred buducnosti.Sramota

Laki

pre 19 godina

Posle par sati i ladjenja...ne secam se (nakon nasupa reprezentacije na zadnjem EP i maestralih kreacija velikog maga Vujosevica) da sam video ovako lose vodjenje utakmice od strane nekog trenera. Pijan, trezan, drogiran, bolestan, sta li ? Drugo poluvreme, neverovatno ??? Miskovic "sipas i ne mislis" i ko ga cuva ??? Na klupi prikovani Visnevski i Vitkovac (koji i nije neka napadacka opcija, ali bi ga bar smirio) najbolji defanzivni igraci ekipe ? Crni siluje loptu celu utakmicu, uzas, i na kraju ucinak ? Tragedija - ima li Trifa oci ???????
Pod kosem - opste ludilo. Ne zna se ko pije a ko placa. Skoro celu utakmicu igra Jelisijevic ?!?!?!?!?!?!?!!!!!!!!!!! Gospode Boze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa u svojoj zgradi naci cu petoricu od 16-45g. koji ce ga odrati kao macku u basketu. Neverovatno ! Bjelica u drugom poluvremenu nije prismrdeo na teren, neverovatno. Katastrofalno lose pripremljena utakmica - totalan promasaj analize igre protivnika. Kao da su ih privi put ugledali u zivotu...
Da ima makar jedno zrno morala, dao bi ostavku pre ulaska u svlacionicu...ali ovo je zemlja Srbija...sa fotelje mogu jedino da ga odvuku cengelama.
Inace, slazem se da otvorimo jedan dobrotvorni fond za Dendu, da svi uplatimo po neku kintu i nek covek sedi kuci i iziva da ne moram da iskljucujem ton...ovakvo neznanje nije posedovao ni legendarni Nikitovic...zona, covek, kombinovana zona, rotacija, 1-1, 2-2, pick & roll, spanska sela i povremeno zaseoci...jos da ima govornu manu, bio bi verovatno proglasen za novinara godine...
Uzas. Bolje utisati ton i pustiti Mitra Mirica, manje boli...

Laki

pre 19 godina

P.S.
Pozdrav Grobarima i upozorenje: nemojte se smejati, niste nista bolji. U toku je takmicenje ko je gori i ko je veca bruka Srbije i kosarke uopste. Ne secam se ovakve tragedije. Od oba tima da napravis jedan opet ne bi licio ni na sta. Propali smo potpuno, nize ne moze.
A nikad se ne zna. Mozda se Trifke i Debeli potrude pa me uvere da ipak moze.
Nego, da pocnemo da gledamo pikado ili kuglanje, manje se nerviras...

Dragan Markovic

pre 19 godina

U kosarci je osim kosarkasa jako bitan trener. Setimo se citave galerije likova koji su u poslednje vreme bili Zvezdini treneri: Mihajlo Pavicevic,Jovica Antonic, Zmago Sagadin, Aleksandar Trifunovic... Slazem se za komentarima da je Zvezdin stranac Henderson smesan,za razliku od Holanda (Atlas) ,koji je stvarno pravi igrac. Onda u Atlasu postoji bek Miskovic,koji u nekom laganom tempu (moderato kantabile) prolazi do kosa i imao veliko samopouzdanje da u kljucnim momentima poentira. Ove Zvezdine klince,koji su neobicno talentovani je prvo ubio u pojam Zmago Sagadin,a sada istim sistemom nastavlja i njegov naslednik. Ako vec Zvezda igra sa velikim brojem kosarkasa,trebalo bi da igra neke vrste zonskog presinga preko celog terena uz silnu jurnjavu i mnogo licnih gresaka. Ovako ispada da Atlas ostade bez Dojcina,Pekovica,Lekica zbog pet licnih gresaka,a oni igraju lagano bez nekog pritiska na loptu. Iz samih izjava trenera oba tima i igraca moze se videti koliko razumeju kosarku. Trifunovic posle utakmice kaze da nisu imali dobrog defanzivca za Miskovica. Porucio bih treneru Trifunovicu da se odavno kosarka ne igra jedan na jedan. Odbrana je kaolektivna,kao i napad. Tako da je za odbranu na Miskovicu,kao i Holandu zaduzen ceo tim. Trener treba da napravi sistem kolektivne igre u napadu i odbrani u zavisnosti od individualnih kvaliteta kosarkasa. Sa druge strane trener Pavicevic kaze da su se agresivnosti Zvezdinih kosarkasa suprostavili pamecu. I da su Zvezdine kontre zaustavili svojim dugackim laganim napadom. Iz ove izjave se moze videti da Pavicevic razume kosarkasku taktiku.Goran Jeretin je rekao da Zvezda nije odigrala kako su se dogovorili. Samo i Goranu da objasnim. Ne moze se igrati kako se dogovoris,vec kako si vezbao na treningu. Nemoguce je vezbati na treningu na jedan nacin,a onda napraviti dogovor i odigrati po dogovoru. Jeretin je mogao reci: Nismo odigrali kako smo vezbali na treningu (ako su vezbali ). To bi onda bilo korektno. Iskreno bih hteo da pomognem i upravi Crvene Zvezde u nalazenju trenera i odabiru kosarkasa,ako me budu ikada pitali.

Miki

pre 19 godina

Nikakvog razloga za likovanje mi partizanovci nemamo. Ukoliko osvojimo kup Vujosevic ce ostati zauvek trener partizana jer ce biti naj naj najtrofejniji trener. Vise bih voleo da smo dobili Real, Cibonu, Climamio u Beogradu nego sto cemo (mozda) pobedama na Ergonomom, Atlasom i Reflexom osvojiti kup.
Zvezda je jadna a mi smo smesni.

danasss

pre 19 godina

Za mene ovo uoppste nije iznenadjenje,jer su to dve ekipe koje su po kvalitetu tu negde,seste sedme u zemlji,stim sto Atlas ima daleko bolji strucni stab,sto se danas najbolje videlo.Ovi Zvezdini treneri ne mogu da ukapiraju celu utakmicu da spori Henderson i Jeretin ne mogu da cuvaju brzeg Miskovica,zaborave Bjelicu koji je jako dobro usao u utakmicu,a sledeci put kad uvedu Ljepojevica i Jelisijevica,ugasicu TV.Na kraju mozda je ovako i bolje,jer bi nas Partizan ovakav kakav je nikakav,razbio jer,to je sad ocigledno, i treba priznati Zvezda u ovoj sezoni nema potreban kvalitet ni u igrackom ni u strucnom kadru!A onome koje to dozvolio bolje bi bilo da makar,ne daje smesne izjave po novinama,nego da razmisli o licnoj odgovornosti za pronasenu selekcijiu u svakom pogledu!

Grobar KS

pre 19 godina

Cigani, gde su vam bili "navijaci", sigurno su se cuvali za PARTIZAN??? Nije sve tako CRNO, ostaje vam da navijate, danas za ATLAS, a 24.feb za DNJEPAR!!! To je bolje nego nego NISTA!!!
AJMO CRNO-BELI,OOOOOOO!!!

Contractor

pre 19 godina

Ovde nema neke mudrosti. Zvezda je ove godine izgubila utakmicu isto kao sto je prosle godine osvojila kup- da bacis sporet i pogodis kos. Ove godine to nije proslo, ali Atlasu jeste. Uz to promasis 10 bacanja i srecan put za Bgd.
A sto se tice Zike pauka scenario jasan: "gospodin" ce ponuditi ostavku, upravni odbor odbiti i 'ajd Jovo nanovo.

Bojan_IRR

pre 19 godina

Jel ste sačuvali komentare od juče, kao što je neko predložio u word dokumentu. Ako jeste ajd molim vas da ih stavite, da se malo smejemo. U fazonu videćete grobari u polufinalu i te fore.

Shareni

pre 19 godina

Necu da komentarisem CZ i njihov poraz ,svakom se to moze desiti, doduse njima malo cesce se to desava.
Ja bi hteo da pozovem sve forumase koji prate utakmnice na RTS da nadjemo neki forum na njihovom "sajtu", ida ga zatrpamo porukama i molbama da se onaj .... ,ne znam ni kako da ga nazovem, DENDA skloni sa RTS-a i da vise ne komentarise utakmnice .Jer ono je strasno " I NE DA ZVEZDA VODSTVO, ALI NE DA SE NI ATLAS","I STA JE SADA URADIO VELIKI MAJSTOR "
Ovo su recenice koje ce te cuti na svakoj utakmnici barem 20 puta,ono zvezda i atlas je opciono u zavisnosti ko igra.
Kada se desi nesto na utakmnici on nezna sta se desilo ,zasto je prekid ,igraca koji udje u igru primeti posle 3-4 min kad ovaj stane na liniju slobodni bacanja,svi igraci su za njega jako snazni,sa sjajnim skokom,izvarednim sutom za 2,a bogami i za 3, i da ne nabrajam dalje znate i sami.
Pa ako je mugoce da svi zajedno zamolimo RTS da mu ne daju da komentarise vise,jer kad su mogli da sklone onog Milojka sa fudbala mogu valjda i ovoga.

Pomozite u ovoj borbi!!!!!!

arsa

pre 19 godina

iako sam sebi hiljadu puta rekao da se ne nerviram jer je nas sport otisao do djavola,ne vredi....
Sinoc me je bila sramota sala, dresa, zastave i zivaca koje sam potrosio svadjajuci se i braneci ove dripce koji ne znaju nista drugo nego da razocaraju....
Deset izgubljenih utakmica u finisu nije nesreca nego pokazatelj slabosti i nedostatka znanja i srca, trenera, uprave... Ne mogu da verujem da postoje treneri koji vode tim a da ne znaju osnove igre. Stefanovic je poceo sinoc utakmicu u NBA-stilu i kao nagradu dobio klupu, lepojevic je decko za II srpsku ligu a sta reci za glavnog igraca subotica, jelesijevica!!!!! Bruka, nemojte obecavati i lagati ovaj narod da mozete nesto da uradite, nego oterajte ove nesposobnjakovice (trifunovica,....) dajte hrabrog coveka koji ce da drzi igru a ne da salje na klupu coveka koji je rasturio atlas u prvih 10 minuta i daj vise da vidimo dali zika moze da uradi nesto ili da dodju drugi ljudi pa necemo valjda cekati 100 godina da vidimo zvezdu na vrhu!!!! zar vas nije sramota da dozvolite da grobarcine opet budu prvaci!!!!! ja vam to necu oprostiti, definitivno, a verujem ni ostali pravi zvezdasi...
zvezda je zivot ostalo su sitnice!!!!

Dejan

pre 19 godina

Steta, moje kolege Duvnjak, Milos Markovic, Ivan Paunic, Novica Velickovic, Boris Bakic... smo bas razocarani. Sad necemo dobiti priliku da igramo u kupu... Protiv Zvezde nam nase malo iskusnije kolege uvek obezbede da se igramo poslednjih desetak minuta...

Stojan

pre 19 godina

Pa dokle vise da nas potkradaju grobarske sudije! Groblje, cekamo vas u gudier ligi. Razbicemo vas. A sledece godine cemo da vam pokazemo kako se igra evroliga.
Zvezda Srbija, nikad Jugoslavija!

Milorad

pre 19 godina

Potpuno razumem sve ove sto cekaju SAOPSTENJE ZA JAVNOST sa malog Kalemegdana. Izaci ce lepo Zika da kaze kako ih pokradose sudije, kako je KSSCG kriv za poraz ili neko slicnu glupost kako samo on to ume...
A vi zvezdini navijaci sad ga pljujete i trazite smenu, a kad je onako seljacki povukao tim protiv Hemofarma u plej-ofu bio je za divljenje, kad je obecao evropsku titulu za 5 godina (to je bilo pre 3.5-4 godine) i onda je bio za divljenje...
Bagra vas vodi komsije nase...oterajte to iz kluba sto pre...Ko daje pare za dva stranca na pleju, dok je Aleksej Nesovic na kaljenju, a za to vreme na centrima sve sami antitalenti (vas najbolji centar je krilo - Stefanovic)...

Ljubitelj kosarke iz Banata

pre 19 godina

Odusevljen sam mecevima u zavrsnici kupa... Nema lakih protivnika, svako svakog dobija. Prosle godina Zvezda je osvojila kup dobivsi tri produzetka za redom, ove godine pogledajte sta se desava... za uzivanje!

Max

pre 19 godina

Kao Grobar,dacu komsijama prijateljski savet.Oterajte vasu upravu i Zivorada Andjelkovica pre nego sto vas nekim saopstenjem ubede da je uzrok vaseg poraza neka vise sila,urota protiv Zvezde,ili tako nesto. Covek je obecavao kule i gradova,a iz godine u godinu njegove investicije su sve losije. Mislim da Zvezda ima osovinu igraca koji cine kompaktan tim, ali krivim upravu sto taj tim nema ostrica vec je samo gomila borbenih momaka. Nije ostrica Jeretin.Decko je bio povredjen,ali i ranije je on bio samo igrac koji iz nekih razloga misli da ce resavati utakmice nerezonskim sutevima sa 8-9 metara i niko mu nije rekao da to tako ne ide. Sa istim budzetom,a uz malo truda i sposobnosti uprave vas tim je mogao da izgleda ovako:
Rakocevic,Nesovic,Jeretin,Radivojevic,Dozet,Vitkovac,Bogdanovic,Stefanovic,Bjelica,Dragojlovic,strani centar koji nesto zna i recimo Subotic ili Koprivica(klasicni igraci zadatka)

rade

pre 19 godina

Ne mogu a da ne napisem jedan kratki komentar u vezi ovih nenormalnih zvezdasa, koji su u zadnjih desetak dana toliko bili bucni i bombardovali Vase stranice nekim histericnim i prosto ratnim komentarima. Sada posle ove poslednje bruke u kosarci (a da ne govorim o ostalim brukama koje se desavaju u rukometnoj, fudbalskoj i ostalim propalim filijalama) umesto da ze zatvore i pogledaju istini u oci oni i dalje imaju neku iskvarenu mastu i dusu, pa se i dalje uporno bore da dokazu kako su oni neko i nesto, a ne primecuju da su pacijent koji se nalazi u dubokoj komi i nema mu spasa niti bilo kakve sanse za oporavak. Na kraju bih svim zvezdasima pozeleo da malo otvore oci i pogledaju napred, jer od stare slave nema opstanka i uspeha. Probudite se ako vam vec nije kasno!
Pozdrav svim iskrenim ljubiteljima sporta sirom sveta zeli vas verni citalac iz Svedske.

peja

pre 19 godina

gde si brando,veliki poznavaoce kosarke!!! bas me zanima kakav izgovor imate za ovu sjajnu predstavu kk. kako je pocelo necete stici ni do uleb kupa. evroliga?!?!?! ha,ha,ha,ha,ha...
pozdrav od trofejnog komsije!

SVE DOLAZI NA SVOJE KAO I UVEK ...

pre 19 godina

JADNI CIGANI TESE SE DA SMO MI I ONI ISTO JADNI ..O KOME TO VI PRICATE BRE...
PA MI SA DRUGIM TIMOM JEDVA IZGUBIMO OD SKIPERA, CIBONE ITD...A VI SA CELIM TIMOM OD ATLASA I YO LAGANO ..
NE LUPAJTE TAKVE GLUPOSTI KUKALI STE ZA JERETINOM A ON DOSAO I SVE UPROPASTIO ..I STA JOS HOCETE ...KOJE JE SAD OPRAVDANJE ..

DUGA PAUZA JERETINA...?????
SADA VIDITE KAKO JE DEBELOM SA VRACANJEM POVREDJENIH IGRACA U IGRU..
KOSTA , MILOJE, BOZOVIC, SUPUT, VULE.....TESKO AAAA????

steva

pre 19 godina

živorade andjelkovicu, kupi kofere i odlazi zajedno sa Trifunovicem. Tvoja slova su ispravno napisana (ž,a.) jer to je tvoja sportska veličina. Uzgred rečeno i Trifunović je bio prosečan igrač, trener za C.Z. još nije. Povremeni uspesi nisu ono što zadovoljava pravog navijača kluba za koji navijam više od četiri decenije. Ovaj klub zaslužuje mnogo veća sportska imena, a bilo ih je mnogo. Šta treba očekivati u našoj ligi gde ima mnogo boljih klubova od Atlasa? Održi svoju reč koju si dao, da ćeš otići u slučaju neuspeha. To će biti za dobro kluba.

Trske

pre 19 godina

Luka kaze da CZ igra najagresivniju i najjacu kosu u zemlji. Pa Luka ako ne znas sta ce da izjavis bolje nemoj nista da kazes. CZ je samo senka nekadasnje CZ. Partizan ce vas danas zgaziti ko parni valjak asvalt. (koje poredjenje a?)

Samo PFC

pre 19 godina

daj Grobari zasto komentarisete zvezdine utakmice! Dodjite u pionir na stadion, gde ste protiv dnjepra, sta imate da gledate njihove tekme.
SRAMOTA me je kad vidim da to radimo

stefan

pre 19 godina

samo jedan grad,samo jedan tim samo partizan
samo beograd.mi smo kosarkaski vanzemljaci.
ne moze te nam nista.
oterali ste jedinog coveka koji je kod vas
valjao:zmagu sagadina i sve to zbog poraza od partizana.to dokazuje da vam je partizan nocna mora.

Dirty

pre 19 godina

Sta reci? Uzas! Kakve mi trenere imemo pa to je strasno, covek je ovu tekmu izgubio jos u Sloveniji kad je propustio da demostrira kako se postavlje siguran napad. (Dakle moze napad da bude neuspeo ali mora covek da ostane sam na sutu). Sad je tek jasno kakv je propust sto recimo Nesovic igrau u Ergonomu a mi dobro placamao dva americka pajsera? Nije problem izgubiti vec biti tako glup?

Milorad

pre 19 godina

Jedina šansa za Zvezdu je da vrati svog JEDINOG PRAVOG igrača u poslednjih 20 godina - SAŠU OBRADOVIĆA. Od kako je on otišao Zvezda je samo prosečan klub i ništa više.

Srđan

pre 19 godina

Ma kakav Saša Obradović?!On najbolji igrač Zvezde u poslednjih 20 godina?Smešno,Rakočević je za njega izmislio košarku a uz to Obradović je uvek bio i biće nula od čoveka.Setite se samo kako je zavrnuo Zvezdu kad ga je pre par sezona dovela i lečila čitave sezone.obradović tada nije odigrao ni jednu utakmicu ali je zato na kraju sezone(potpuno oporavljen) prešao u tada neprikosnovenu Budućnost.I tamo je imao svojih ispada,Milenku Topiću je na treningu šakom polomio nos a uprava ga je po kratkom postupku udaljila iz kluba.Jeretin je za razliku od njega ove godine postupio moralno,produžio je ugovor na još godinu dana jer je klub dok je bio povređen bio iza njega i uredno ga isplaćivao!Obradovića NIKAD više ne bi volio da vidim u Zvezdi!

Nekada zvezdas

pre 19 godina

Bio sam zvezdas dok se to moglo biti...Cekao sam od posle titule & 'posrtanja' kluba,vec 7 god da se 'klub oporavi'...Ali sa onakvom upravom,selekcijom igraca(promasaja osim G Jeretina & vracanje Igora za jednu sez) vidim da je KKCZ mali,a ako grijesim onda NIJE VELIKI KLUB!!(Neka 'me' neko 'ispravi'...)
Zao mi je & sto se ovo desilo,znam da ce sada biti mnogo koment vs mene,ali vjerujte mi da je ovo istina & da (ne govorim ni zbog kakvog rivalstva,ako ono uopste & postoji) je jedina 'PRAVA SPORTSKA INSTITUCIJA U ZEMLJI SD PARTIZAN!!!!!!!!!!!!!!!
Imaju 'sve',slektiraju igrace,u svakom sportu-kposarci,fudbalu,rukometu,tenisu...
Zao mi je sto Zvezda nije ni blizu ovoj & ovakvoj instituciji...
A nije samo Kup RK 'prelio casu' vec & one 'sramne' por & izjave fudbalera nekadasnjeg FK...
SD Crvena Zvezda.......sta to bjese???????

Batman

pre 19 godina

Zvezdass sam, ali neka smo izgubili. Niko me nikada nije ubedio da je ovo tim za velika dela, ali to sad nema ni veza, jer se ne mozze promeniti do sledeche sezone. Ali...
Prve utakmice Kupa pokazuju kolika je gresska Jadranska liga. Atlas dobio Zvezdu, Partizan se muccio sa Ergonomom, a Refleks sa Vojvodinom. Sve su to sasvim pristojne ekipe, a uz njih tu su i Sloga, Svislajon, OKK Bbeograd, Borac.. Igramo jadranasku zbog osam jakih utakmica tokom sezone (Cibona, Zadar, Olimija, Lassko), a vrlo jaki kossarkasski centri nam trunu jer im u goste ne dolaze najjacci iz SCG. Smessno je ssto se prepucavamo oko toga ko je bolji, kad smo realno slabi kao nikad. Pucamo na sve strane u Evropi, a to che se uskoro osetiti i u reprezentaciji. Glupost je to velika nasseg kossarkasskog vodjstva!!! Kakav bre ssatro finansijski faktor, da ga ima Rakoccevich bi joss igrao u Zvezdi.

socijala

pre 19 godina

toliko sam razocaran......ja iz vrsca,pa jos derbi ovde......vise nikad necu da navijam za zvezdu......zivela demokratija i zika pauk sa njom na celu opet vam kazem i necu vise dam ponavljam zbog "strucnosti"trenera,zatim,politicara u sportu,razbezace se sponzori i zavrsice kosarka gde i fudbal

Saška FRS forever

pre 19 godina

Crveno-beli, mi smo sa vama i kada je radost i kada je bol.
Bravo, Jero. Hvala na borbenosti. Boli nas poraz, ali mora se dalje.

Saška FRS forever

pre 19 godina

Ma,Grobari,gde ste kad vi gubite od Hrvata?! Tad vas nema za uzorak! Sta se silite? Sta vas boli briga za komsijsko dvoriste?!!! Gledajte vasa posla, ali onda kad izgubite, javite nam se i tad, a ne samo sad da vredjate, pokvarena nacijo! Puknite vec jednom. Gde ste bili kad smo posle 3 produzetka pobedili i osvojili kup?! A?! Samo imate duge jezike i nista vise!!!
VIdecemo. Okrece se kolo srece.

sajla

pre 19 godina

Razočaravajuće je što glavni argument cigana-a šta ste vi uradili protiv Klimamia, Reala, Efesa i pogotovo Cibone, čitam na sajtu B92. Cibona je solidna evropska ekipa i tako treba da je doživljavamo.Prema tome, nacionalisti oladite malo.

sajla

pre 19 godina

KK Crvena Zvezda već godinama jakom marketinškom kampanjom i političkim lobiranjima i pritiscima stvara krivu sliku o sebi. Ovaj klub je decenijama dezorjentisan i da nema brojne navijače bio bi prosečan ligaš. Jasno je da nedostaje prava atmosfera na parketu, tribinama, u upravi a iskreno i tradicija. Igrači su čudni, anemični i tako je godinama. Publika je brojna ali košarkaški prilično neobrazovana. Zato me i nečude oprečni komentari od juče i danas. Partizan je ove godine loš, ali jasno je da ima nekog kvaliteta. Ipak, dali smo u skorije vreme, extra pleja i NBA centra. Za nas ima nade, to zna 2.000-2.500 ljudi кoje vidjam u Pioniru redovno. Beogradu treba još jedan jak tim i bilo bi dobro da to bude Zvezda. Bez jakog rivala, nema ni jakog Partuzana. A on mora da traje, jer je jedan od retkih sportskih institucija kod nas. KK Partizan treba Beogradu, jer tu rastu najveći košarkaški šmekeri

Lazar

pre 19 godina

E dobro je bas sam se zabrinuo tu su svi oni pozitivni likovi Radebebebeeee, Informator, Komentator, Konspirator i komsinica sa petog sprata, koji se jave cim Crvena Zvezda dozivi neuspeh.
Hvala vam, vasa deviza "mrzim dakle postojim" daje rezultate.

A dopadaju mi se i likovi koji stalno pominju JP Parking Servis, a nekako volsebno zaboravljaju prezime svog kluba.

Upravo drago mi je da su neki igraci otisli ali da li su to bili bas oni koji su trebali da odu ili su neki pogresni ostali a tek da li su oni koji dodjose boji od prvopomenutih to je bas diskutabilno.

Razmislite o tome.

inkognito

pre 19 godina

Mislim da za kompletno desavanje u utakmici protiv Atlasa treba kriviti samo jednog coveka, a to je Aleksandar Trifunovic! Tim Zvezde je sasvim dobar, mozda ne za Evroligu, ali za Jadransku i YUBU ima kvalitete za najveci plasman. Medjutm, dzaba je sve to kada ga vodi covek kome ne lezi trenerski posao, koji nema osecaj za pravu izmenu, za teziste igre, za igraca... Zasto ne igraju vise igraci kao sto je Bjelica ili Lepojevic (Zvezda se podigla kada je on usao!)? Kakvi su ono "kung-fu" potezi Radivojevica, i dokle ce on vise biti taj kosgeter Zvezde, kada decko od svih potrebnih elemenata ima samo bezobrazluk?!

komentator

pre 19 godina

Nemanja Jelisijevic je daleko bolji centar od Dragojlovica i Dzoa! Treba mu pruziti samo vise prostora (slazem se sa "inkognitom" za Lepojevica i Bjelicu)...

hahahaha

pre 19 godina

razmislile cige dobro pa kazu ma bolje da ispadnemo od atlasa manji tim manja bruka, nego da se sutra desi katastrofa. mislim shta reci!!!!!!!!! samo jedan tim

Bolivijac

pre 19 godina

Zar je taj strah od poraza toliko veliki ? 5.mart je blizu, a tada cete morati da dodjete da vam objasnimo neke stvari o kosharci. Koliko ste vi smeshni

Sta je bilo Cergo

pre 19 godina

Znamo mi da ste vi namerno izgubili da se ne bi sastali sa vasom nocnom morom zvanom PARTIZAN.Neka,neka 5 marta u Pioniru vas nece spasiti atlas nove blamaze.

Ivica

pre 19 godina

Alo cigani,gde ste sad.Zavucite se u misje rupe i cutite bar jedno mesec dana jer ste preterali sa vasim komentarima.U fudbalu i ako imate neko pokrice(a nemate)da pricate gluposti,za kosarku ne bi trebali uopste da se javljate.NAPRED PARTIZAN!!

bogdan

pre 19 godina

Ciganska bruka:))))))).Sta je sad sa onim realno finale zvezda-Hemofarm?Mnogo ste jadni cigancici.Ali bolje vam je sto ste ispali nego sutra da se mrznete na -20 u nas.

Gde ste sada djubretari

pre 19 godina

Samo da vam javimo da crvena Zlezda nece igrati u finalu u nedelju od 20:00.Cigani nemojte slucajno da zalutate u halu Milenijum.Bice puna Grobara.Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha

smeker_from_bg

pre 19 godina

E znam da ce sada ovi sepci da saju razne poruke i komentare,ok,Zvezda jeste igraa lose,t. ocajno u pojedinim trenutcima,onog crnju jeste malo kenj... ali ok.Sta je tu je samo Trifunovic i Zika treba da sednu i da vide sta dalje.Ako onaj Sagadin dripac,nije dao sobodu igracima itd itd. treba da se sedne,da se dovede jos neki igrac tipa ovopg njihovog crnje,ako ne i on.Grobari neka prozivaju,drugo nista ni ne znaju(sem Miloja DELIJE).Ajmo momci,gavu gore...KIDAJTE!!!

Larry Lovage

pre 19 godina

Cestitam braniocu trofeja CZ (ne mislim na centralni zatvor mada bi njihova selekcija dobila ove pivopije) i prvom favoritu Hemofarmu na prolasku u polufinale

nama najbolje

pre 19 godina

Nemate pojma kako mi je milo.Ne zato sto je Cerga izgubila koliko zbog njenih navijaca Kurdistanaca koji su vec osvojili kup razbili nas voljeni Partizan i doneli trofej u prasnjave vetrine!!!!!Imam predlog da i ove godine napravite kasetu.Kako se osvaja dupla kruna?Naravno u glavnoj ulozi nas voljeni Partizan.Pozdrav za sve Grobare.MNOGO SMO JAKI

Laki

pre 19 godina

Budimo realni: kosarkasi zvezde (namerno malim slovom) su grupa bednika & gubitnika. (da ne bude zabune navijam za zvezdu). Nikada nece osvojiti nista, a u prvenstvu, kao i u GJL ispasce na prvoj stepenici. Jednostavno zato, sto su to osim jednog, dvojice, gomila netalentovanih jadnika.
NEVEROVATANA je selekcija zvezdinog bednog tima, zaista je nemoguce odrediti ko je gori kosarkas, a ko veci antitalenat.
O crncu da ne govorimo. Oni iz Atlasa koji kostaju 20% ovog zvezdinog su za njega vanzemaljci – Jordan & Magic zajedno. O tome, za kakve pare Bolic igra u Atlasu zaista ne vredi govoriti. Ali, ne ispunjava uslove za igranje u zvezdi - poseduje mrvu talenta te je prema tome potpuno neuslovan za ovaj tim.
Evo, javno se nudim Ziki da pojacam ekipu. Jeste da imam skoro 40 leta i bolesnu kicmu, ali i da mi vezu desnu ruku definitivno ne postoji ni teoretska mogucnost da bih bio losiji od zvezdinih igracina.
Kada bolje razmislim, predlazem jedino moguce i zaista efikasno resenje: neka sviu klubu od Zike do cepaca karata na ulazu u dvoranu izvrse harakiri. To je jedino zbog cega bi svi navijaci zvede slavili danima.
Amin.

SANJA

pre 19 godina

CESTITAM zvezdi,ULEPSALI MI JE DAN,MADA BILO BI MI JOS SLADJE DA JU JE PARTIZAN IZBACIO SUTRA,ALI STA DA SE RADI ZA NJU JE I OVO BIO MAXIMUM,VISE NIJE NI MOGLA.JOS JEDNA U NIZU BLAMAZA,'AL CIGANI SU VEC NAVIKLI NA TO,ZAR NE?!!!!

glas razuma

pre 19 godina

I šta sad?
Postoji li neko utešno finale za ove majstore iz Vršca i sa Malog Kališa? To bi bilo baš lepo i zbog armije narandžastih i crveno-belih navijača, a ujedno bi bio i pravi praznik košarke. Za razliku od utakmica koje dobijaju epitet finale pre finala, ova bi se mogla nazvati finale posle finala.
Šteta što večiti derbi treba da čekamo do susreta u GY ligi.

Ko je kriv?????

pre 19 godina

Molimo navijace cerge da naprave spisak ko je kriv za jos jednu njihovu blamazu?Dal sudije,babic,Partizan,navijaci,vreme,neka strana sila ili mozda policija?A mozda svi zajedno protiv jadne zlezde.U celom ovom tekstu jedina istina je da je Zlezda jadna.Mislite o tome.

Sale

pre 19 godina

Pokazalo se da je izdavanje kasete sa proslogodisnjeg kupa pravi potez uprave CZ. Ipak ce se ona vrteti u narednih 30-tak godina, kao podsetnik da je i taj klub nekad nesto osvojio.

miki iz red squada(PG)

pre 19 godina

Glavu gore momci!!!!!!!!!!! pg je uz vas crveno beli. Veoma losa partija ne treba da ove momke demoralise nego to neka im bude bukvica za naredne okrsaje u GY ligu...
Izgubio sam zivce ali sta je ty je!!!!!!!!!!!!!!!!!Idemo dalje, zvezda ima pobednicki mentalitet i ova tekma ne treba da nam pokvari racune. Vidim da se grobarcici malo busaju sa nasim porazom ali sastacemo se u pioniru pa ima da vas zgazimo!!! Napred zvezda samo napred zvezda........

Uprava napolje

pre 19 godina

Jedino sto je zvezda uradila dobro ove sezone je otpustanje Sagadina, ali je greska napravljena sto sut kartu nisu dobili i Trifunovic i jos neki...

OJADJENI ZVEZDAS!!!

DELIJA_SVERIGE

pre 19 godina

sto se tice utakmice zvezda je solidno igrala ALI OVAJ HENDERSON STVARNO BRE VISE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PA ON NIJE NIJEDAN KOS DAO!!! ALI OVDE NIJE KRIVA UPRAVA STO GA JE DOVELA JER JE ON PRUZAO DOBRE PARTIJE U SVOJIM BIVSIM KLUBOVIMA I BIO JE PRAVI VODJA EKIPE!ALI SAD PA STVARNO ONO NA POCETKU ONI PROMASAJI.... NEVEROVATNO
ALI JA JOS UVEK VOLIM ZVEZDU I VOLECU JE UVEK!!!!!!!!!!!!

marko

pre 19 godina

Zvezdo, kupi Atlas ako mislis da vidis Evropu. A, da, zaboravio sam da nemate para. Vi ne igrate domacu ligu da ne bi ispali iz nje. Ovde ste nas izbegli, a u Superligi cemo vam dati po usima, osim ako to pre nas ne uradi Vojvodina.

pedja

pre 19 godina

Ja sam odavno pricao da onog trfunovica treba najuriti sto pre iz kluba.Sto pre ode to bolje za zvezdu.Nije mi jasno sto vukosavljevic sedi na klupi i sto lepojievic ima onoliku minutazu

Pera

pre 19 godina

Ma nema veze, imate kasetu od prosle sezone, pa mozete da je gledate narednih 30 godina, do osvajanja sledeceg trofeja, a tada mozete izdati DVD.

juzni_front_banjaluka

pre 19 godina

dobro, poraz kao poraz...ovo bi trebala da bude opomena nasem PARTIZANU da nema malih i slabih ekipa!
naravno, poraz cherge, je moja satisfakcija, kao i svakog GROBARA, ali necu sada da likujem...samo da zelim pitati cigane, zasto komentarisu PARTIZAN u EL, kad oni ocigledno imaju velikih problema u sojim redovima?
nadam se ulasku u finale, a poslije-vidjecemo!
pozdrav svim GROBARIMA, narocito clanovima JUZNOG FRONTA!

U svetu nista lepse...nego sto je mrznja prema crno-beloj...

pre 19 godina

Naravno da je na vest o Zvezdi morala da se javi gomila kloshara koji bi sad jednim porazom koji nema ama bash nikakve veze sa njihovim vrhunskim dostignucima da izlece svoje komplekse zbog raznih Cibona,Jazina, Prokoma, Olimpijakosa i slicnih.

Prvo ne vidim da ste osvojili kup, niti cete ga osvojiti, jer je u takmicenju Refleks koji je od vas ovako raspalih jaci i bolji. Naravno da se vashim osvajanjem kupa dobija trofej najjacih u univerzumu, ali mislim da ste se malo zaneli...ili bi da zaboravite sve blamaze koje ste doneli ovoj nashoj jadnoj kosharci ove sezone. Vi jedini pravi predstavnici interesa srpske kosharke koji tako rado igrate Jadransku ligu, da ste se vec prijavili i za sledecu sezonu.

grobar pariz

pre 19 godina

hahahhahhah....hhhiiiiihhiiiii.....cigani rasformirajte kosarkaski klub.kako mi je drago-nemozete ni da zamislite.
EVROPA CELA BICE CRNO-BELA....

ZvezdaZauvek

pre 19 godina

Veliki trener Trifunovic i iskusna uprava (Parking Servisa) kluba sa malog kalisa, jos jednom je pokazala svoje veliko iskustvo i znanje. Igracki kadar (Sloga iz Kraljeva) nije ni priblizno dostojan takvoj instituciji kao sto je KK C.Zvezda. Bruka je pocela sa Zmagom pa se jos vise pogorsala sa nekvalifikovanim smesnim Trifunovicem. Nadam se samo da i sponzori kluba znaju o kosarci, koliko i ljudi koji klub vode, tako da se makar nadam da ce se saranja nastaviti za bolje sutra.

Stefan

pre 19 godina

Dobro jeste da je bilo...lose...i nekako u grcu...ali boze moj...mislim ovaj atlas je toliko kenj*** da to nije normalno...pa sve sto su sutirali je ulazilo,a nas bas sut nije hteo danas...samo mi jedno nije jasno...zbog cega Henderson ima prednost u odnosu na Wiz-a koji je fenomenalan igrac...i zasto i onaj Subotic ima toliku slobodu...koji je stvarno katastrofalan...trece non stop se forsira igra na centre koji su najgori deo tima umesto da sve bude skoncentrisano na bekovima...inace svaka cast Jeri ,sjajan je to igrac i momak...pravi vodja sa VEEELIKIM BALLS ...takvi se retko radjaju........
P.S.Onaj Radivojevic je ogroman potencijal...ali mora malo da se smiri...odigra rezonski...I nije mi jasno zasto je Bjelica u drugom poluvremenu potpuno nestao iako je 100 puta kvalitetniji od Vitkovca koji je krajnje ogranicen igrac

marinkobg

pre 19 godina

ja navijam za zvezdu...ali drago mi je da je dobio atlas...zasto zvezda nikad nece kupiti crnca koji onako "zakucava" i koji lomi "kicme" protivnicima....onaj delonte lik je strasan, gledao sam ga jos par puta u domacici...znaci lik je wow, subotic je otisao na centriranje trapa posle utakmice :)))))

Danijel Grobar

pre 19 godina

HEHEHEHEHEHEHE!!!!!! Jadni ste!!! Nemojte vi komentarisati Partizanove tekme (OLIMPIJAKOS, PROKOM,.....). Te ekipe imaje 20. puta veci budjet od Atlasa. I vi cete igrati u evroligi? Pa onaj kup sto ste osvojili prosle godine to je bilo slucajno, posle 29. godina. Za sledeci kup ce vam trebati bar 49. godina ako ne i 50.god. Ja sam mislio da Partizan ima losu ekipu ali kad pogledam zvezdinu!!!! Smesno

LUKAS RADEBE...

pre 19 godina

Ti druze potoisani kao (U svetu nista lepse...nego sto je mrznja prema crno-beloj..., 18. februar 2005 23:48)
PROCITAJ PONOVO SVOJ KOMENTAR ..PA SE PREKRSTI LEVOM I DESNOM RUKOM I NOGOM I ZAPITAJ SE STA SE TO NALAZI U TVOJOJ ZVEZDASKOJ GLAVICI I VIDI KAKVE TO PROBLEME IMAS ...
PA VAS DOBI ATLAS ..EJ BRE ATLAS....
A PRICAS O CIBONI ,OLIMPIJAKOSU ..ITD...JESI LI ZDRAV???
E nema nam LAZARA, STOJANA , BORKA , DON QUOJOTA I CO ..

UPRAVA NAPOLJE

pre 19 godina

Za DELIJU_SVERIGE
Niko ne brani Hendersona, ali bilo koji igrac koji dodje u zvezdu igra kao k....
Zvezda ima dobre pojedince, ali nema ko da ih vodi...
U zadnjih 7 godina osvojili su samo 1 trofej i od mnostva dobrih igraca napravili luzere.
Ovi igraci nemaju slobodu i pravo da razmisljaju svojom glavom. Sagadin je trenirao strogocu-nista nije uradio , a Trifunovic jednostavno receno ne zna mnogo o kosarci. Vecina od ovih igraca zvezde bili bi najbolji da igraju u drugim klubovima, a verovatno i oni zele da odu...
Reci mi samo sta ti znaci ovo igrali su veceras solidno...

TRIFUNOVIC NAPOLJE

risto

pre 19 godina

Cestitke Atlasu na zasluzenoj pobjedi. Moram ipak reci da je Trifunovic katastrofalno vodio utakmicu i glavni je krivac za poraz. Lose izmjene, forsiranje ocajnih Hendersona, Subotica, Jelesijevica, Lepojevica, odsustvo svake ideje o taktici, potcjenjivanje protivnika, neoprostiva indolencija u vodjenju utakmice, jednom rijecju potpuna nedoraslost poslu koji obavlja. Na klupi zaboravljeni Viz, Ceda, Dzo, Bjelica, izmjene najcesce besmislene, time-out-i u nevrijeme itd... Covjek izgubljen! Pricati o ostavci, kao moralnom cinu poslije ovakvog debakla, nazalost, u ovoj zemlji je besmisleno. Moral ovdje vise ne vrijedi ni grosa, da nije tako Zika bi vec davno zavrsio svoju neuspjesnu misiju u Zvezdi. Ovako, buducnost Zvezde nije svijetla.

SIFRA > TO NAM JE NAJVECI TALENAT POSLE TRIFE I NEBOJSE ILICA

pre 19 godina

TRAZI SE >

NESTAO MALI, PLAV KOSARKAS OKO 30 GOD RUZNE FRIZURE I OCAJNOG SUTA .
POSLEDNJI PUT VIDJEN U OKO 25MIN DRUGE CETVRTINE U CRVENO BELOM PUGASTOM DRESU I CRVENOM SORTSU NA KUPU U VRSCU , POSLE ODLICNE FINTE SUPARNICKOG IGRACA, CRNCA HOLANDA SA TRAKOM NA GLAVI NA KOJOJ PISE HOOOOOOOOOOOOOPS....

UKOLIKO GA VIDITE DA I DALJE LUTA I NE ZNA ZA SEBE ZAVEZITE GA I VRATITE U BG NA MALI KALEMEGDAN U UPRAVU KK CZ ..

HVALA

NALZACU BESPLATNO PARKIRANJE NA OBILIC VECU DO KRAJA GODINE

Muad'Dib

pre 19 godina

@HM:
Evo i ja čekam saopštenje! Očigledno ga čekaju i cigani, ne javljaju se (još im Žika nije rekao šta treba da misle)

Bojobojpo

pre 19 godina

Mislim da mi (Grobari) ne treba da se zamaramo komentarima na racun drage nam Zlezde jer su oni opet pokazali da ne znaju i da mogu samo da pricaju kako mi igramo u Evropi u svim sportovima (Fudbal, Kosarka, Vaterpolo). Mi treba da brinemo o nama i Atlasu jer to je realnost nase Kosarke kao i o nastavku UEFA kupa tako da me nam njihove vesti ne trebaju!

Mario

pre 19 godina

Ova poruka je upućena svim delijama koji se javljaju na svaku vest o kiksu Partizana i predstavlja ruku pomirenja. Cestitam na plasmanu u četvrtfinale i sportskoj igri protiv favorizovanog Atlasa.

il bimbo d'oro

pre 19 godina

pa meni se cini da ce Zvezda, posle eliminacije Hemofarma, preuzeti glavnu rec u Vrscu, i da ce osvjiti i ovaj kup. Imaju veoma jak i uigran sastav, veoma dobre pojedince u napadu-Jelisijevic, Vitkovac...kao i veoma jaku individualce u odbrani-Lepiojevic, Subotic. Ma glavni su favoriti da osvoje kup...a, sta i oni ispali...od Atlasa...u bre.
SAMO JEDAN TIM

XXL

pre 19 godina

Pa dobro bre cigani, DA LI STE VI NORMALNI.

Pa šta čekate više, izmetlajte tog Pauka već jednom iz te uprave.
To sto ste izgubili i nije toliko tragično (i Partizanu se desi da izgubi od vas), ali što vam tim i klub nemaju perspektivu, pa to je neoprostivo.
Alo breee, dozovite se više!!!!!

XXl

pre 19 godina

Inače, Žika je sam nešto obećao. Meni se čini da je to obećanje trebao da ispuni još pre mesec dana, ali ako to sada ne uradi ja ne znam kad će.
Međutim, čovek se veže za reč, vo za rogove, a Pauk. . . ..?

Srđan

pre 19 godina

Sad će Žika da se pravi pametan i da nam svima soli pamet. Ljudi ovo je samo deo Žikine taktike: NAMERNO SMO ISPALI U KUPU, ISTO TAKO ĆEMO DA TAKTIZIRAMO I U GUMA LIGI A U SUPER LIGI UKOLIKO NE BUDEMO PRVACI VADIĆEMO SE NA KLIZAV PARKET, ĆELAVE SUDIJE i ko zna šta još. Ne znam za druge ali na Zvezdine utakmice više ne idem jer nema šta ni da vidim. Žiko, pa ti si i Džaju nadmašio!!!

poznavalac

pre 19 godina

eto Dendino prokletstvo i baksuzluk malo presao i na Crvenu Zvezdu.
to mozda i nema veze, ali koliko ovaj covek ne zna da komentarise utakmicu...e to stvarno prelazi i granicu bolesti.
koliko puta upotrebi reci: JAKO, MASTOR, VATA loptu, i druge, ni kompletan zavod za statistiku ne bi mogao da izracuna.
pored toga ovaj "vrsni poznavalac" kosarke ne moze da prepozna ko igra zonu, a ko coveka u odbrani, a kamoli neke znacajnije detalje.
pored toga u opisivanju igraca, kod Dende, svi mogu sve i svi znaju sve... prosto neverovatno kako onda neki kosarkasi lose igraju.
odoh sada na sajt RTS-a da uputim pismo Tijanicu, koji ocigledno ne gleda svoj program kad dozvoljava da ovakvi nesrecni likovi komentarisu kosarku.
(tesko nama kada na EP u SCG Denda bude perjanica RTS-a i

Stevo

pre 19 godina

Jesam Zvezdaš ali kad god posetim sajt kk CZ prasnem od smeha. Pa pogledajte ljudi koje oni informacije izbacuju na sajtu. Već mesec dana glavne teme su "Crvena zvezda - Cibona 93:82" i "Zvezda pregazila lidera prvenstva!" (misli se na Olimpiju). Nigde nije pisalo ni o debaklu protiv Lijetvus Ritasa, preranom ispadanju iz ULEB kupa, porazu od Slovana pa i današnjoj blamaži protiv Atlasa. Ma mi smo mnogo smešan klub! Grobari, nemojte odmah da se palite na ovo što kažem jer ni vi niste ništa bolji. Došli smo u situaciju da se takmičimo ko je gori i ko je manje smešan. Klupska košarka nam je (čast izuzecima-Refleks prošle godine i Hemofarm ove) dotakla DNO DNA, jer su ljudi poput Vujoševića i Sagadina (dok je još bio u Zvezdi) počeli da se ponašaju kao da im je Partizan (zvezda) očevina ili dedovina, kao da su klubove nasledili pa sad samo treba da ih što bolje eksploatišu. Šta ono Žika nekidan reče za neke novine "dajem kuću za evroligu"?! Možeš ti Žiko da pričaš da ćeš i gaće da prodaš ali mi evrolige nećemo ni videti, a sad mi je i svejedno. Ne zaslužujemo je ni mi ni Partizan već neko ko želi da ulaže u klub i dovede prava pojačanja pa kako god se taj tim zvao.

Mirza

pre 19 godina

Paki TRIFA Trener??
1.Čovek koji nije igrao 6 meseci (Jeretin) mu igra skoro celu utakmicu. Pa nije on M.J.-Mada on to misli da jeste
2.Taj Jeretin koji je umislio da ima neki Šut pa šak i Skok-Šut ima odrešene ruke da šutira kad hoće. Tek sam sada video 2-10 za tri a šutirao je par puta i sa 8-9m, a to se šutira samo kada više neznaš šta drugo da uradiš - iz očaja
3.Iznenada mu Jelesijević postao Starter- verovatno je to neuspela Taktička varka malog Trife ili baš Nemanju spremo kao Jokera za ovaj Kup
4.Gde mu je bio mali Bjelica celo drugo poluvreme
5.Isto pitanje za Višnjevskog - šovek bar zna šta zna, a šta nezna
6.Kupili su onog Hendersona - Taj mi se nije sviđao prošle sezone u Hemofarmu a kamoli sada. Pa nama treba pravi Šuter i igrač One on One, a ne tamo neka glupa sirovina.
Holanda sam prvi put gledao i toje najbolji stranac koji je ikada igrao kod nas. Čovek ne komplikuje stvari. Zna da je najbolji u Skok Šutu i skoro samo to i radi. Neka finta levo ili desno tek da se odlepi od čuvara i čovek se diže gore i nije ga briga koga čuva, Šut preko ruke i Ciao. Tako Jednostavno a Tako komlikovano.
7.Setite se svih stranaca koji su prošli našom ligom - pa to je tuga sve neke sirovine i siledzije. Neumemo ni stranca da kupimo-Katastrofa
8.Jedini šovek koji ima dobru fizikaliju a i malo više mozga od ostalih je Subotić ali nedaju mu da šutira preko ruke jer to nije izradjena akcija - nego je bolje da Jere ili Vitkovac ili Vuk Radivojević naprave Air Ball
9.Vuk Radivojević, e toje tek muva bez glave, ima samo šut iz mesta i to kada je strogo okrenut licem ka košu, a ostalo plač majke Božije
E nemogu više opet sam se iznervirao...

terza

pre 19 godina

svaka cas atlasu, o zvezdi nema sta da se prica, ne zasluzuju. ja sam nekada navijao za partizan, ali bih bas voleo da atlas dobije i njih jer su samo malo bolji od zvezde. klupska kosarka nam je vec duze vreme jedna uzasna BRUKA. sagadin+upraba su uspeli da satru zvezdu, a vujosevic ima obraza da ostane trener posle silnih poraza po euro i good year ligi, pa jos uz sve to da nas pravi budalama u stilu - "ovu generaciju partizana mozemo da poredimo sa onom divca, paspalja, djordjevica..."
samo sto su ti momci u dve sezone (koliko su uspeli da ostanu na okupu) na evro-sceni bili zvanicno 3. tim evrope posle finalfour-a u ganu (zasto nisu bili prvaci to vujosevic najbolje zna) a u sl. sezoni osvojili kup koraca koji je u to vreme bio jako evropsko takmicenje.
a ovi klinci sa istim trenerom? ne mogu ni u 16 najboljih u evropi, ubedljivo su poslednji u grupi?!zato, napred atlas, reflex, hemofarm i ostali posto od nekada velikih srpskih klubova nema vajde.

Denda...nisi vise interesantan

pre 19 godina

Daj bre braco GROBARI nezezajte ih, pa oni bi sve dali da dobiju sansu da igraju protiv Partizana - al eto nije im se dalo, Atlas ih je prestigao.
I jedan savet Dendi: covece bre, pa ti i nemora da radis da bi preziveo. Sedi kuci, pij pivo, gledaj utakmice i micemo ti placat za sve to samo da ti necujemo glasa!!

Zoran

pre 19 godina

Posle tolikog pljuvanja Hemofarma, sada su Zvezdashi dobili pravu kaznu. Svaka cast Atlasu, imaju super ekipu, a strucni stab bi mogla da pozeli bilo koja ekipa na svetu. Sto se tice mojih grobara koji ovde komentarishu, ono sto nas treba da interesuje je kako cemo pobediti Atlas, ekipu koja je pokazala da moze da igra vrhunsku kosarku sa nasim ultra-talentovanim juniorima. (bez shale ova generacija partizana je buducnost kosarke)

Mickey

pre 19 godina

Prosli put kada smo doziveli bruku,otisao je Zmago.Sada bi bio red da se povuku ovi sto su ga smenili,narocito iz uprave.Trifunovic nije trener za Zvezdu,vecina igraca takodje to nije.U sledecoj sezoni treba potpuno rekonstruisati tim,a ovu zavrsiti sa sto manje blamova.Tim nije sposoban da izdrzi breme favorita ni sa protivnikom kakav je Atlas,a trener je nesposoban da pripremi ekipu.Zato,los sut iz igre,katastrofa bacanja,nikakva resenja u napadu,soliranje neoporavljenog Jeretina...Nama njihovim navijacima koji vole klub su upropastili sva nadanja da se odbrani trofej.Zanima me samo da li se i oni ovako nerviraju kao mi !

Milke

pre 19 godina

ATЛАСEEEE! Свака част клубу са Новог Београда који је очитао лекцију из кошарке "великој" Црвеној ѕвеѕди.Алал вера Душку Кнежевићу који је "мрак" ѕа ове надри спортске функционере Жику Паука, оног Весића... Човек одваја своје паре за клуб и за кратко време створио је АТЛАС за свако поштовање. Прво све честитке Кнежевићу што је дао поверење младом тренеру Луки Павићевићу, који се кали уз искусног кошаркашког мага Финца Миљковића. А то што је извукао из запећка легенду над легендама Прају Далипагића је - пун погодак! Моја Звезда такву "грешку" није могла да направи, јер се ове кошаркашке аналфабете које воде клуб плаше ауторитета. Зато и јесу прво узели Змагу Сагадина да преко њега "перу паре", а после су скупоцени тим препустили неуком Трифуновићу и Небојши Илићу. Како им њихов исписник Лука лепо очита лекцију. Била је то лепота од кошарке, најједноставнија лекција да "бој бије срце у јунака". Још једном да констатујем: свака част АТЛАСОВЦИ! Осветите нас против Партизана!
Svaka cast

peVAc

pre 19 godina

nadam se da ce atlas preci da igra u Valjevu, posto su Miskovic i Lekic iz Valjeva, a i atlas je kupio Valjevsku pivaru
ZVEZDA se obrukala i treba da dovede Vladu Djurovica pod hitno, jer Trifa nema pojma
sve guste utakmice je izgubio

pedja

pre 19 godina

Samo neznam sto sam kupio propusnicu za ovu sezonu da gledam trifunovica i da mu dobacujem kad ko u zvezdi treba da udje u igru a ko treba da sedne na klupu.
Tuzno ali tako je je.Onaj nas turcin je tri sezone u zvezdi usao je jednu utakmicu 45 sekundi pre kraja i od tri suta ni tablu nije pogodio,tako da nastavljamo da skolujemo jako dobre kosarkase.E da se kup igrao u pioniru mi bi dobli jer bi tifi navijaci lepo dobacili da se u igru uvode centri posebno onda kada protivnik ostane bez istih.
Lepo je sto je zika odrzao obecanje i doveo pojacanja.

UPRAVA NAPOLJE

roki

pre 19 godina

Ziko sta ce biti ako ove godine zvezda ne osvoji nijedan trofej.Da li ces napokon da das ostavku , jer zvezda za ove tri godine nije nista uradila.A bas mi je bilo lepo te citati u novinama posle par pobeda u jadranskoj ligi kako ste se oporavili i kako ste spremni sledece godine da igrate u evro ligi. Ej bre, kakva euro liga , mislite o ATLASU.SMEEEESNO.

roki

pre 19 godina

Samo jedno pitanje.Sta ce biti ako vojvodina ili atlas budu ispred zvezde ili buducnosti. Da li oni idu u jadransku ligu ili ovi imaju potpisane ugovore kao i prosle godine kada vojvodina nije m,ogla da ide iako je bila ispred buducnosti.Sramota

Laki

pre 19 godina

Posle par sati i ladjenja...ne secam se (nakon nasupa reprezentacije na zadnjem EP i maestralih kreacija velikog maga Vujosevica) da sam video ovako lose vodjenje utakmice od strane nekog trenera. Pijan, trezan, drogiran, bolestan, sta li ? Drugo poluvreme, neverovatno ??? Miskovic "sipas i ne mislis" i ko ga cuva ??? Na klupi prikovani Visnevski i Vitkovac (koji i nije neka napadacka opcija, ali bi ga bar smirio) najbolji defanzivni igraci ekipe ? Crni siluje loptu celu utakmicu, uzas, i na kraju ucinak ? Tragedija - ima li Trifa oci ???????
Pod kosem - opste ludilo. Ne zna se ko pije a ko placa. Skoro celu utakmicu igra Jelisijevic ?!?!?!?!?!?!?!!!!!!!!!!! Gospode Boze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa u svojoj zgradi naci cu petoricu od 16-45g. koji ce ga odrati kao macku u basketu. Neverovatno ! Bjelica u drugom poluvremenu nije prismrdeo na teren, neverovatno. Katastrofalno lose pripremljena utakmica - totalan promasaj analize igre protivnika. Kao da su ih privi put ugledali u zivotu...
Da ima makar jedno zrno morala, dao bi ostavku pre ulaska u svlacionicu...ali ovo je zemlja Srbija...sa fotelje mogu jedino da ga odvuku cengelama.
Inace, slazem se da otvorimo jedan dobrotvorni fond za Dendu, da svi uplatimo po neku kintu i nek covek sedi kuci i iziva da ne moram da iskljucujem ton...ovakvo neznanje nije posedovao ni legendarni Nikitovic...zona, covek, kombinovana zona, rotacija, 1-1, 2-2, pick & roll, spanska sela i povremeno zaseoci...jos da ima govornu manu, bio bi verovatno proglasen za novinara godine...
Uzas. Bolje utisati ton i pustiti Mitra Mirica, manje boli...

Laki

pre 19 godina

P.S.
Pozdrav Grobarima i upozorenje: nemojte se smejati, niste nista bolji. U toku je takmicenje ko je gori i ko je veca bruka Srbije i kosarke uopste. Ne secam se ovakve tragedije. Od oba tima da napravis jedan opet ne bi licio ni na sta. Propali smo potpuno, nize ne moze.
A nikad se ne zna. Mozda se Trifke i Debeli potrude pa me uvere da ipak moze.
Nego, da pocnemo da gledamo pikado ili kuglanje, manje se nerviras...

Dragan Markovic

pre 19 godina

U kosarci je osim kosarkasa jako bitan trener. Setimo se citave galerije likova koji su u poslednje vreme bili Zvezdini treneri: Mihajlo Pavicevic,Jovica Antonic, Zmago Sagadin, Aleksandar Trifunovic... Slazem se za komentarima da je Zvezdin stranac Henderson smesan,za razliku od Holanda (Atlas) ,koji je stvarno pravi igrac. Onda u Atlasu postoji bek Miskovic,koji u nekom laganom tempu (moderato kantabile) prolazi do kosa i imao veliko samopouzdanje da u kljucnim momentima poentira. Ove Zvezdine klince,koji su neobicno talentovani je prvo ubio u pojam Zmago Sagadin,a sada istim sistemom nastavlja i njegov naslednik. Ako vec Zvezda igra sa velikim brojem kosarkasa,trebalo bi da igra neke vrste zonskog presinga preko celog terena uz silnu jurnjavu i mnogo licnih gresaka. Ovako ispada da Atlas ostade bez Dojcina,Pekovica,Lekica zbog pet licnih gresaka,a oni igraju lagano bez nekog pritiska na loptu. Iz samih izjava trenera oba tima i igraca moze se videti koliko razumeju kosarku. Trifunovic posle utakmice kaze da nisu imali dobrog defanzivca za Miskovica. Porucio bih treneru Trifunovicu da se odavno kosarka ne igra jedan na jedan. Odbrana je kaolektivna,kao i napad. Tako da je za odbranu na Miskovicu,kao i Holandu zaduzen ceo tim. Trener treba da napravi sistem kolektivne igre u napadu i odbrani u zavisnosti od individualnih kvaliteta kosarkasa. Sa druge strane trener Pavicevic kaze da su se agresivnosti Zvezdinih kosarkasa suprostavili pamecu. I da su Zvezdine kontre zaustavili svojim dugackim laganim napadom. Iz ove izjave se moze videti da Pavicevic razume kosarkasku taktiku.Goran Jeretin je rekao da Zvezda nije odigrala kako su se dogovorili. Samo i Goranu da objasnim. Ne moze se igrati kako se dogovoris,vec kako si vezbao na treningu. Nemoguce je vezbati na treningu na jedan nacin,a onda napraviti dogovor i odigrati po dogovoru. Jeretin je mogao reci: Nismo odigrali kako smo vezbali na treningu (ako su vezbali ). To bi onda bilo korektno. Iskreno bih hteo da pomognem i upravi Crvene Zvezde u nalazenju trenera i odabiru kosarkasa,ako me budu ikada pitali.

Miki

pre 19 godina

Nikakvog razloga za likovanje mi partizanovci nemamo. Ukoliko osvojimo kup Vujosevic ce ostati zauvek trener partizana jer ce biti naj naj najtrofejniji trener. Vise bih voleo da smo dobili Real, Cibonu, Climamio u Beogradu nego sto cemo (mozda) pobedama na Ergonomom, Atlasom i Reflexom osvojiti kup.
Zvezda je jadna a mi smo smesni.

danasss

pre 19 godina

Za mene ovo uoppste nije iznenadjenje,jer su to dve ekipe koje su po kvalitetu tu negde,seste sedme u zemlji,stim sto Atlas ima daleko bolji strucni stab,sto se danas najbolje videlo.Ovi Zvezdini treneri ne mogu da ukapiraju celu utakmicu da spori Henderson i Jeretin ne mogu da cuvaju brzeg Miskovica,zaborave Bjelicu koji je jako dobro usao u utakmicu,a sledeci put kad uvedu Ljepojevica i Jelisijevica,ugasicu TV.Na kraju mozda je ovako i bolje,jer bi nas Partizan ovakav kakav je nikakav,razbio jer,to je sad ocigledno, i treba priznati Zvezda u ovoj sezoni nema potreban kvalitet ni u igrackom ni u strucnom kadru!A onome koje to dozvolio bolje bi bilo da makar,ne daje smesne izjave po novinama,nego da razmisli o licnoj odgovornosti za pronasenu selekcijiu u svakom pogledu!

Grobar KS

pre 19 godina

Cigani, gde su vam bili "navijaci", sigurno su se cuvali za PARTIZAN??? Nije sve tako CRNO, ostaje vam da navijate, danas za ATLAS, a 24.feb za DNJEPAR!!! To je bolje nego nego NISTA!!!
AJMO CRNO-BELI,OOOOOOO!!!

Contractor

pre 19 godina

Ovde nema neke mudrosti. Zvezda je ove godine izgubila utakmicu isto kao sto je prosle godine osvojila kup- da bacis sporet i pogodis kos. Ove godine to nije proslo, ali Atlasu jeste. Uz to promasis 10 bacanja i srecan put za Bgd.
A sto se tice Zike pauka scenario jasan: "gospodin" ce ponuditi ostavku, upravni odbor odbiti i 'ajd Jovo nanovo.

Bojan_IRR

pre 19 godina

Jel ste sačuvali komentare od juče, kao što je neko predložio u word dokumentu. Ako jeste ajd molim vas da ih stavite, da se malo smejemo. U fazonu videćete grobari u polufinalu i te fore.

Shareni

pre 19 godina

Necu da komentarisem CZ i njihov poraz ,svakom se to moze desiti, doduse njima malo cesce se to desava.
Ja bi hteo da pozovem sve forumase koji prate utakmnice na RTS da nadjemo neki forum na njihovom "sajtu", ida ga zatrpamo porukama i molbama da se onaj .... ,ne znam ni kako da ga nazovem, DENDA skloni sa RTS-a i da vise ne komentarise utakmnice .Jer ono je strasno " I NE DA ZVEZDA VODSTVO, ALI NE DA SE NI ATLAS","I STA JE SADA URADIO VELIKI MAJSTOR "
Ovo su recenice koje ce te cuti na svakoj utakmnici barem 20 puta,ono zvezda i atlas je opciono u zavisnosti ko igra.
Kada se desi nesto na utakmnici on nezna sta se desilo ,zasto je prekid ,igraca koji udje u igru primeti posle 3-4 min kad ovaj stane na liniju slobodni bacanja,svi igraci su za njega jako snazni,sa sjajnim skokom,izvarednim sutom za 2,a bogami i za 3, i da ne nabrajam dalje znate i sami.
Pa ako je mugoce da svi zajedno zamolimo RTS da mu ne daju da komentarise vise,jer kad su mogli da sklone onog Milojka sa fudbala mogu valjda i ovoga.

Pomozite u ovoj borbi!!!!!!

arsa

pre 19 godina

iako sam sebi hiljadu puta rekao da se ne nerviram jer je nas sport otisao do djavola,ne vredi....
Sinoc me je bila sramota sala, dresa, zastave i zivaca koje sam potrosio svadjajuci se i braneci ove dripce koji ne znaju nista drugo nego da razocaraju....
Deset izgubljenih utakmica u finisu nije nesreca nego pokazatelj slabosti i nedostatka znanja i srca, trenera, uprave... Ne mogu da verujem da postoje treneri koji vode tim a da ne znaju osnove igre. Stefanovic je poceo sinoc utakmicu u NBA-stilu i kao nagradu dobio klupu, lepojevic je decko za II srpsku ligu a sta reci za glavnog igraca subotica, jelesijevica!!!!! Bruka, nemojte obecavati i lagati ovaj narod da mozete nesto da uradite, nego oterajte ove nesposobnjakovice (trifunovica,....) dajte hrabrog coveka koji ce da drzi igru a ne da salje na klupu coveka koji je rasturio atlas u prvih 10 minuta i daj vise da vidimo dali zika moze da uradi nesto ili da dodju drugi ljudi pa necemo valjda cekati 100 godina da vidimo zvezdu na vrhu!!!! zar vas nije sramota da dozvolite da grobarcine opet budu prvaci!!!!! ja vam to necu oprostiti, definitivno, a verujem ni ostali pravi zvezdasi...
zvezda je zivot ostalo su sitnice!!!!

Dejan

pre 19 godina

Steta, moje kolege Duvnjak, Milos Markovic, Ivan Paunic, Novica Velickovic, Boris Bakic... smo bas razocarani. Sad necemo dobiti priliku da igramo u kupu... Protiv Zvezde nam nase malo iskusnije kolege uvek obezbede da se igramo poslednjih desetak minuta...

Stojan

pre 19 godina

Pa dokle vise da nas potkradaju grobarske sudije! Groblje, cekamo vas u gudier ligi. Razbicemo vas. A sledece godine cemo da vam pokazemo kako se igra evroliga.
Zvezda Srbija, nikad Jugoslavija!

Milorad

pre 19 godina

Potpuno razumem sve ove sto cekaju SAOPSTENJE ZA JAVNOST sa malog Kalemegdana. Izaci ce lepo Zika da kaze kako ih pokradose sudije, kako je KSSCG kriv za poraz ili neko slicnu glupost kako samo on to ume...
A vi zvezdini navijaci sad ga pljujete i trazite smenu, a kad je onako seljacki povukao tim protiv Hemofarma u plej-ofu bio je za divljenje, kad je obecao evropsku titulu za 5 godina (to je bilo pre 3.5-4 godine) i onda je bio za divljenje...
Bagra vas vodi komsije nase...oterajte to iz kluba sto pre...Ko daje pare za dva stranca na pleju, dok je Aleksej Nesovic na kaljenju, a za to vreme na centrima sve sami antitalenti (vas najbolji centar je krilo - Stefanovic)...

Ljubitelj kosarke iz Banata

pre 19 godina

Odusevljen sam mecevima u zavrsnici kupa... Nema lakih protivnika, svako svakog dobija. Prosle godina Zvezda je osvojila kup dobivsi tri produzetka za redom, ove godine pogledajte sta se desava... za uzivanje!

Max

pre 19 godina

Kao Grobar,dacu komsijama prijateljski savet.Oterajte vasu upravu i Zivorada Andjelkovica pre nego sto vas nekim saopstenjem ubede da je uzrok vaseg poraza neka vise sila,urota protiv Zvezde,ili tako nesto. Covek je obecavao kule i gradova,a iz godine u godinu njegove investicije su sve losije. Mislim da Zvezda ima osovinu igraca koji cine kompaktan tim, ali krivim upravu sto taj tim nema ostrica vec je samo gomila borbenih momaka. Nije ostrica Jeretin.Decko je bio povredjen,ali i ranije je on bio samo igrac koji iz nekih razloga misli da ce resavati utakmice nerezonskim sutevima sa 8-9 metara i niko mu nije rekao da to tako ne ide. Sa istim budzetom,a uz malo truda i sposobnosti uprave vas tim je mogao da izgleda ovako:
Rakocevic,Nesovic,Jeretin,Radivojevic,Dozet,Vitkovac,Bogdanovic,Stefanovic,Bjelica,Dragojlovic,strani centar koji nesto zna i recimo Subotic ili Koprivica(klasicni igraci zadatka)

rade

pre 19 godina

Ne mogu a da ne napisem jedan kratki komentar u vezi ovih nenormalnih zvezdasa, koji su u zadnjih desetak dana toliko bili bucni i bombardovali Vase stranice nekim histericnim i prosto ratnim komentarima. Sada posle ove poslednje bruke u kosarci (a da ne govorim o ostalim brukama koje se desavaju u rukometnoj, fudbalskoj i ostalim propalim filijalama) umesto da ze zatvore i pogledaju istini u oci oni i dalje imaju neku iskvarenu mastu i dusu, pa se i dalje uporno bore da dokazu kako su oni neko i nesto, a ne primecuju da su pacijent koji se nalazi u dubokoj komi i nema mu spasa niti bilo kakve sanse za oporavak. Na kraju bih svim zvezdasima pozeleo da malo otvore oci i pogledaju napred, jer od stare slave nema opstanka i uspeha. Probudite se ako vam vec nije kasno!
Pozdrav svim iskrenim ljubiteljima sporta sirom sveta zeli vas verni citalac iz Svedske.

peja

pre 19 godina

gde si brando,veliki poznavaoce kosarke!!! bas me zanima kakav izgovor imate za ovu sjajnu predstavu kk. kako je pocelo necete stici ni do uleb kupa. evroliga?!?!?! ha,ha,ha,ha,ha...
pozdrav od trofejnog komsije!

SVE DOLAZI NA SVOJE KAO I UVEK ...

pre 19 godina

JADNI CIGANI TESE SE DA SMO MI I ONI ISTO JADNI ..O KOME TO VI PRICATE BRE...
PA MI SA DRUGIM TIMOM JEDVA IZGUBIMO OD SKIPERA, CIBONE ITD...A VI SA CELIM TIMOM OD ATLASA I YO LAGANO ..
NE LUPAJTE TAKVE GLUPOSTI KUKALI STE ZA JERETINOM A ON DOSAO I SVE UPROPASTIO ..I STA JOS HOCETE ...KOJE JE SAD OPRAVDANJE ..

DUGA PAUZA JERETINA...?????
SADA VIDITE KAKO JE DEBELOM SA VRACANJEM POVREDJENIH IGRACA U IGRU..
KOSTA , MILOJE, BOZOVIC, SUPUT, VULE.....TESKO AAAA????

steva

pre 19 godina

živorade andjelkovicu, kupi kofere i odlazi zajedno sa Trifunovicem. Tvoja slova su ispravno napisana (ž,a.) jer to je tvoja sportska veličina. Uzgred rečeno i Trifunović je bio prosečan igrač, trener za C.Z. još nije. Povremeni uspesi nisu ono što zadovoljava pravog navijača kluba za koji navijam više od četiri decenije. Ovaj klub zaslužuje mnogo veća sportska imena, a bilo ih je mnogo. Šta treba očekivati u našoj ligi gde ima mnogo boljih klubova od Atlasa? Održi svoju reč koju si dao, da ćeš otići u slučaju neuspeha. To će biti za dobro kluba.

Trske

pre 19 godina

Luka kaze da CZ igra najagresivniju i najjacu kosu u zemlji. Pa Luka ako ne znas sta ce da izjavis bolje nemoj nista da kazes. CZ je samo senka nekadasnje CZ. Partizan ce vas danas zgaziti ko parni valjak asvalt. (koje poredjenje a?)

Samo PFC

pre 19 godina

daj Grobari zasto komentarisete zvezdine utakmice! Dodjite u pionir na stadion, gde ste protiv dnjepra, sta imate da gledate njihove tekme.
SRAMOTA me je kad vidim da to radimo

stefan

pre 19 godina

samo jedan grad,samo jedan tim samo partizan
samo beograd.mi smo kosarkaski vanzemljaci.
ne moze te nam nista.
oterali ste jedinog coveka koji je kod vas
valjao:zmagu sagadina i sve to zbog poraza od partizana.to dokazuje da vam je partizan nocna mora.

Dirty

pre 19 godina

Sta reci? Uzas! Kakve mi trenere imemo pa to je strasno, covek je ovu tekmu izgubio jos u Sloveniji kad je propustio da demostrira kako se postavlje siguran napad. (Dakle moze napad da bude neuspeo ali mora covek da ostane sam na sutu). Sad je tek jasno kakv je propust sto recimo Nesovic igrau u Ergonomu a mi dobro placamao dva americka pajsera? Nije problem izgubiti vec biti tako glup?

Milorad

pre 19 godina

Jedina šansa za Zvezdu je da vrati svog JEDINOG PRAVOG igrača u poslednjih 20 godina - SAŠU OBRADOVIĆA. Od kako je on otišao Zvezda je samo prosečan klub i ništa više.

Srđan

pre 19 godina

Ma kakav Saša Obradović?!On najbolji igrač Zvezde u poslednjih 20 godina?Smešno,Rakočević je za njega izmislio košarku a uz to Obradović je uvek bio i biće nula od čoveka.Setite se samo kako je zavrnuo Zvezdu kad ga je pre par sezona dovela i lečila čitave sezone.obradović tada nije odigrao ni jednu utakmicu ali je zato na kraju sezone(potpuno oporavljen) prešao u tada neprikosnovenu Budućnost.I tamo je imao svojih ispada,Milenku Topiću je na treningu šakom polomio nos a uprava ga je po kratkom postupku udaljila iz kluba.Jeretin je za razliku od njega ove godine postupio moralno,produžio je ugovor na još godinu dana jer je klub dok je bio povređen bio iza njega i uredno ga isplaćivao!Obradovića NIKAD više ne bi volio da vidim u Zvezdi!

Nekada zvezdas

pre 19 godina

Bio sam zvezdas dok se to moglo biti...Cekao sam od posle titule & 'posrtanja' kluba,vec 7 god da se 'klub oporavi'...Ali sa onakvom upravom,selekcijom igraca(promasaja osim G Jeretina & vracanje Igora za jednu sez) vidim da je KKCZ mali,a ako grijesim onda NIJE VELIKI KLUB!!(Neka 'me' neko 'ispravi'...)
Zao mi je & sto se ovo desilo,znam da ce sada biti mnogo koment vs mene,ali vjerujte mi da je ovo istina & da (ne govorim ni zbog kakvog rivalstva,ako ono uopste & postoji) je jedina 'PRAVA SPORTSKA INSTITUCIJA U ZEMLJI SD PARTIZAN!!!!!!!!!!!!!!!
Imaju 'sve',slektiraju igrace,u svakom sportu-kposarci,fudbalu,rukometu,tenisu...
Zao mi je sto Zvezda nije ni blizu ovoj & ovakvoj instituciji...
A nije samo Kup RK 'prelio casu' vec & one 'sramne' por & izjave fudbalera nekadasnjeg FK...
SD Crvena Zvezda.......sta to bjese???????

Batman

pre 19 godina

Zvezdass sam, ali neka smo izgubili. Niko me nikada nije ubedio da je ovo tim za velika dela, ali to sad nema ni veza, jer se ne mozze promeniti do sledeche sezone. Ali...
Prve utakmice Kupa pokazuju kolika je gresska Jadranska liga. Atlas dobio Zvezdu, Partizan se muccio sa Ergonomom, a Refleks sa Vojvodinom. Sve su to sasvim pristojne ekipe, a uz njih tu su i Sloga, Svislajon, OKK Bbeograd, Borac.. Igramo jadranasku zbog osam jakih utakmica tokom sezone (Cibona, Zadar, Olimija, Lassko), a vrlo jaki kossarkasski centri nam trunu jer im u goste ne dolaze najjacci iz SCG. Smessno je ssto se prepucavamo oko toga ko je bolji, kad smo realno slabi kao nikad. Pucamo na sve strane u Evropi, a to che se uskoro osetiti i u reprezentaciji. Glupost je to velika nasseg kossarkasskog vodjstva!!! Kakav bre ssatro finansijski faktor, da ga ima Rakoccevich bi joss igrao u Zvezdi.

socijala

pre 19 godina

toliko sam razocaran......ja iz vrsca,pa jos derbi ovde......vise nikad necu da navijam za zvezdu......zivela demokratija i zika pauk sa njom na celu opet vam kazem i necu vise dam ponavljam zbog "strucnosti"trenera,zatim,politicara u sportu,razbezace se sponzori i zavrsice kosarka gde i fudbal

Saška FRS forever

pre 19 godina

Crveno-beli, mi smo sa vama i kada je radost i kada je bol.
Bravo, Jero. Hvala na borbenosti. Boli nas poraz, ali mora se dalje.

Saška FRS forever

pre 19 godina

Ma,Grobari,gde ste kad vi gubite od Hrvata?! Tad vas nema za uzorak! Sta se silite? Sta vas boli briga za komsijsko dvoriste?!!! Gledajte vasa posla, ali onda kad izgubite, javite nam se i tad, a ne samo sad da vredjate, pokvarena nacijo! Puknite vec jednom. Gde ste bili kad smo posle 3 produzetka pobedili i osvojili kup?! A?! Samo imate duge jezike i nista vise!!!
VIdecemo. Okrece se kolo srece.

sajla

pre 19 godina

Razočaravajuće je što glavni argument cigana-a šta ste vi uradili protiv Klimamia, Reala, Efesa i pogotovo Cibone, čitam na sajtu B92. Cibona je solidna evropska ekipa i tako treba da je doživljavamo.Prema tome, nacionalisti oladite malo.

sajla

pre 19 godina

KK Crvena Zvezda već godinama jakom marketinškom kampanjom i političkim lobiranjima i pritiscima stvara krivu sliku o sebi. Ovaj klub je decenijama dezorjentisan i da nema brojne navijače bio bi prosečan ligaš. Jasno je da nedostaje prava atmosfera na parketu, tribinama, u upravi a iskreno i tradicija. Igrači su čudni, anemični i tako je godinama. Publika je brojna ali košarkaški prilično neobrazovana. Zato me i nečude oprečni komentari od juče i danas. Partizan je ove godine loš, ali jasno je da ima nekog kvaliteta. Ipak, dali smo u skorije vreme, extra pleja i NBA centra. Za nas ima nade, to zna 2.000-2.500 ljudi кoje vidjam u Pioniru redovno. Beogradu treba još jedan jak tim i bilo bi dobro da to bude Zvezda. Bez jakog rivala, nema ni jakog Partuzana. A on mora da traje, jer je jedan od retkih sportskih institucija kod nas. KK Partizan treba Beogradu, jer tu rastu najveći košarkaški šmekeri

Lazar

pre 19 godina

E dobro je bas sam se zabrinuo tu su svi oni pozitivni likovi Radebebebeeee, Informator, Komentator, Konspirator i komsinica sa petog sprata, koji se jave cim Crvena Zvezda dozivi neuspeh.
Hvala vam, vasa deviza "mrzim dakle postojim" daje rezultate.

A dopadaju mi se i likovi koji stalno pominju JP Parking Servis, a nekako volsebno zaboravljaju prezime svog kluba.

Upravo drago mi je da su neki igraci otisli ali da li su to bili bas oni koji su trebali da odu ili su neki pogresni ostali a tek da li su oni koji dodjose boji od prvopomenutih to je bas diskutabilno.

Razmislite o tome.

inkognito

pre 19 godina

Mislim da za kompletno desavanje u utakmici protiv Atlasa treba kriviti samo jednog coveka, a to je Aleksandar Trifunovic! Tim Zvezde je sasvim dobar, mozda ne za Evroligu, ali za Jadransku i YUBU ima kvalitete za najveci plasman. Medjutm, dzaba je sve to kada ga vodi covek kome ne lezi trenerski posao, koji nema osecaj za pravu izmenu, za teziste igre, za igraca... Zasto ne igraju vise igraci kao sto je Bjelica ili Lepojevic (Zvezda se podigla kada je on usao!)? Kakvi su ono "kung-fu" potezi Radivojevica, i dokle ce on vise biti taj kosgeter Zvezde, kada decko od svih potrebnih elemenata ima samo bezobrazluk?!

komentator

pre 19 godina

Nemanja Jelisijevic je daleko bolji centar od Dragojlovica i Dzoa! Treba mu pruziti samo vise prostora (slazem se sa "inkognitom" za Lepojevica i Bjelicu)...